13.10.2013 | 17:50 | Kategori: My 1D Experience

Jeg vil høre hvordan du ble fan av guttene!

Hei igjen! 

Jeg har tenkt ganske lenge på å skrive dette innlegget også. Jeg er så nyskjerrig på de som leser bloggen og jeg vil gjerne høre deres historie! Hvordan og når ble du fan av gutta? Jeg tenkte jeg kunne skrive min lille ''historie'' også :) 

 

April 2011 var første gang jeg så guttene på youtube og la merke til de. 
Vennina mi og jeg satt på facebook og scrollet nedover som man gjør. Vennina mi så en video av guttene og sa at det hadde kommet et nytt boyband fra England. Jeg brydde meg egentlig svært lite men så på videoen fordet. Den heter ''The Pokemon Diaries Part 1.'' Det første jeg sa var at de var sykt teite eller noe i den duren. Jeg likte de egentlig ikke i det hele tatt. Hvert fall ikke Harry fordi han skrapet skoene mot bakken. Jeg var ikke så god i engelsk på den tiden så jeg skjønte vel egentlig ikke helt hva de sa heller. 

 

 Vennina mi var fan av Justin og hadde vært det en ganske lang stund. Jeg var ganske sjalu siden hun hadde en kjent person som hun likte og kunne alt om. Derfor, når jeg kom hjem søkte jeg guttene opp. Jeg begynte å se på noen få videoer bare for morro skyld. Jeg skjønte jo fremdeles ikke hva de sa... Derfor ble det litt kjedelig å se på de. Jeg sluttet å se på videoer av de, men jeg glemte de aldri. Harry var støkk i hjernen min. Noen av dere tenker nok sikkert 'typisk, alle liker han'. Jeg kan rett og slett ikke noe for det. Alt jeg husket fra den videoen var den scenen hvor han skrapet skoene i bakken, det var han jeg husket. Som om vi skulle vært meant to be, haha nei da, jo da. 


I august 2011 så sendte en random jente meg en video og skrev at jeg burde høre på den sangen. Så jeg gjorde som hun sa da, og tror du ikke det var gutta! Det var lyrics videoen av What Makes You Beautiful. Musikkvideoen hadde ikke kommet ut enda. Det var da alt begynte egentlig. Jeg hadde lært litt mer engelsk og det hjalp nå som de hadde kommet ut med en sang! Selv om jeg skjønte ikke alt de sang da, haha. Jeg satt å hørte på den hele tiden og jeg syns egentlig de var utrolig flinke. Jeg var så ung at jeg brydde meg utrolig lite om hvordan de så ut. Jeg var ikke blodfan men en fan ja. 

 


Tiden gikk og jeg ble bare mer og mer avhengi av guttene for hver dag. I desember 2011 så bestemte jeg meg for å roe ned litt. Jeg har ingen anelse om hvorfor men jeg bare gjorde det. Jeg følte meg teit som likte de. Alle syns de var teite osv. Så i januar 2012 dro jeg i bursdagen til Mimmi. Andrea som møtte gutta i februar 2012 på Kvelden Er Din var der, ja vi er i familie, og hun spurte om jeg hadde hørt om de. Jeg svarte jo selvfølgelig ja også spurte hun om jeg syns de var flinke til å synge og jeg svarte ja igjen. Da sa hun at hun hadde vært på konsert med de i London bare noen uker før. Jeg husker jeg ble så sjalu og det var da jeg bestemte meg for å ta opp jakten på guttene igjen. Jeg ville også på konsert! Jeg maste og maste og maste på å få lov til å gå på konsert men svaret var jo selvfølgelig nei. Alltid. Men jeg ga aldri opp, og det fikk jeg igjen for nå 7.Mai. Tror du ikke jeg fikk billetter på felt 3, rad 6. Helt foran. Bare seks rader unna scenen. Men uka før konserten begynte å ble jeg flyttet et felt bort fordi vi skulle egentlig ikke fått kjøpt de billettene. Jeg kom jo lenger bort fra scenen, noe som var sykt kjipt fordi du så mye dårligere. Men jeg klager ikke! Det var helt fantastisk, tror jeg da. Jeg husker seriøst ingenting fra konserten. Bare når de stod på scenen midt i arenaen og under pausene. Sykt kjipt. 

 

Twitter har vel gjort mesteparten for å være ærlig. I begynnelsen brydde jeg meg svært lite om twitter. Når jeg først begynte å være der skjønte jeg at det var utrolig nyttig. Du får deg nye venner, får informasjon om guttene og hva de gjør, guttene tvitrer og mye mer. Blandt annet så lager vi spøker osv. Det er da jeg virkelig ble en blodfan. Du får høre om ALT om du vil eller ikke. Jeg kan ikke forklare. Du må ha twitter selv og være aktiv hver dag og ganske mye for å vite hva jeg mener. 

 

Ja, det var da min historie om hvordan jeg ble fan av gutta. Jeg vil mer en gjerne høre hvordan du ble fan og når! Jeg kommer til å lese alle som kommentere, om det er kort eller langt :) 

 

 

 

POSTED BY: Maria


15.04.2013 | 15:00 | Kategori: My 1D Experience

Victoria og Jina - Bring me to 1D MØTET

Hei dere! Klar for del 2 av opplevelsen til Victoria og Jina som vant Senkveld konkurransen? Nå er det nemlig selve møtet de har skrevet om! GET READY!


Bring Me To 1D fan event:

 

Victoria:

Når vi stod opp den tirsdagen visste vi absolutt ingenting om hva vi skulle eller hvor vi skulle. Vi ble kjørt i buss ned til en havn på Manhattan, der var det en båt som ventet på oss. Vi fant oss noen plasser der inne, det viste seg at vi skulle være på den båten ganske lenge. Vi var vel om bord i 2,3,4 timer, husker ikke helt faktisk.. På båten spiste vi lunsj, spilte 1D Bingo, 1D kryssord, 1D wordfinder og en gang i blant kom det beskjeder fra kapteinene våre; Niall, Harry, Liam, Zayn og Louis. Vi kjørte båt rundt Manhattan, og fikk beskjed om at vi var på vei mot et secret location. De samlet inn mobiltelefonene våre og alt annet utstyr som kunne kobles til internett. De ville ikke at noen skulle røpe hvor vi var hen via twitter, da ble jo alt ødelagt.

 

Når vi kom frem gikk vi inn til det huset, og i den nederste etasjen var det en nail bar hvor man kunne få negler med 1D design.

I  etasjen over, ?hovedetasjen? var det mange bord, vi fant vårt og vi satt ganske nærme scenen. På scenen stod det 5 tomme stoler, og vii skjønte at det var der guttene skulle sitte etterpå! Det var masse forskjellig å gjøre der, bl.a cupcake baking, photobooth og masse snacks og brus! Vi fikk beskjed om å sette oss, så kom guttene opp på scenen som var ca.10 meter unna oss! De var der i kanskje to minutter og sa hei, så skulle 1 pulje møte dem!! Vi var de siste i den første puljen, så vi måtte vente lengst. Jeg har aldri følt meg på den måten før. Jeg var kvalm, nervøs, spent, lykkelig, rett og slett alle følelser på en gang! Så var det vår tur, og en sikkerhetsvakt åpnet døren. Vi gikk mot dem, og jeg smilte til Niall, han var den som var nærmest. Han smilte tilbake, også så jeg på de andre guttene. Det var så utrolig uvirkelig, jeg trodde liksom ikke på det, og det gjør jeg fortsatt ikke. Vi sa ?Vas Happenin?, men det var litt kleint, de så litt rart på oss, haha! De er jo vant til at fans er veldig sjenerte og griner ogsånn, men vi var helt i 1000 og skikkelig frampå! Jeg følte jo at jeg kjente dem, og de så akkurat ut som på bilder, bortsett fra at Niall og Harry hadde mye ansiktshår(hahaha) og at de var utrolig lave!! Jeg var skikkelig starstrucked, men jeg greide å snakke! Guttene var veldig laid-back, og Liam og Louis virket litt slitne, men de hadde jo vært dritings dagen før har vi sett i ettertid, hahah! Jeg spurte hvordan de hadde det, sa at jeg elsket konserten dems, og fortalte at når Harry hoppa av scenen så hoppa han rett på oss! Jeg var jo helt gira så jeg rawret liksom på han, og guttene så veldig sjokkert ut, men Harry rawret tilbake og gutta lo!! Tenk at jeg har fått One Direction til å le!! Legger til en video under her hvor Sony har filmet litt av møtet, så skjønner dere alt!

 

Jeg er nå kjent som ?The Rawr Girl? på YouTube og Twitter. Gutta signerte Dare To Dream boken min, og så var det tid for bilder. Jeg spurte om de kunne kysse kinnene mine, og de bare smilte og sa ja! Harry og Liam kyssa kinnene mine og jeg holdt det norske flagget opp. Så måtte vi si goodbye, og Harry sa ?We?ll see you downstairs?. Vi gikk ut av rommet og inn i en heis, og da falt jeg sammen på gulvet og begynte å gråte. Så utrolig mange følelser på en gang, det var helt sykt! En sikkerhetsvakt spurte pappa om det gikk bra med meg, hvis det forklarer noe! Etter møtet kom guttene ut på scenen igjen, og svarte på noen spørsmål, og så sang de Little Things, More Than This og What Makes You Beautiful. Jeg og Jina stod kanskje 4 meter unna Niall, og vi hadde øyekontakt med han mange ganger og sa hei. Når ejg stod der, visste jeg at det var once in a lifetime og jeg bare nøt hvert eneste sekund! Jeg stod liksom med hendene mot haka slik som når du ber, og jeg så at Harry sa til en vakt ved siden av seg og pekte på meg og bare ?Look at her hands, she?s just like? så gjorde han liksom det jeg gjorde. Akkurat da trodde jeg ikke han snakka om meg, men jeg har tenkt på det i ettertid, og det må jo ha vært meg!!! Sykt!!

 

Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg har møtt dem, når jeg ser på bildene så tror jeg ikke det er meg. Jeg vet hvor heldig jeg er, og hvor mange andre som skulle ønske de var meg og Jina. Etter møtet har jeg egentlig vært ganske depressed, for jeg kommer jo aldri til å få møte de igjen, men i det minste skal jeg se de i Liverpool og i Oslo om noen uker!

  

Jina: (selve møtet)

Der stod de. De søteste guttene jeg veit om. Vi gikk mot de og begge bare "Hi, vas happnin?" Jeg følte at zayn så på meg rart, ikke rart men stygt.. Haha, kleint! så vi gikk mot de jeg gikk rett mot Zayn, det er han jeg har størst crush på. Men I det jeg gikk inn hadde Niall festet øyene sine på meg, jeg kødder ikke, og helt til vi fortalte om dagen før altså MSG. Det vil si i ca 14 sek stod han å så på meg uten å fjærne øyene ett eneste sekund. Jeg la egentlig ikke merke til det før jeg så på videoen som SONY sendte oss for litt siden. Der ser du at han stirrer på meg. Først viste jeg ikke helt hvor jeg skulle men Louis så på Niall akuratt da jeg skulle bestemme meg så jeg gikk til zayn siden han så på meg og smilte, og jeg stirra på han og smilte jeg å.. Jeg så virkelig ikke at Niall så på meg.. aah, skulle gått bort til han med en gang! Siden det var så kleint med de Vashappnin greiene så følte jeg at jeg måtte starte å snakke og ikke vente på at de skulle si noe. Så jeg bare Hi med et smil til Zayn. Herregud jeg sitter å griner når jeg skriver dette! Og han bare Hi og så på meg og smilte. Også sa jeg hei til alle de andre også startet vi med å snakke med Harry. Jeg begynte å stamem, sikkert fordi jeg så nervøs haha! Jeg bare Yesterday at madison square garden, off the stage you jumet off the stage og han bare ja, jeg husker det jeg bare rett på oss og han bare ja jeg husker det, også lo han litt.

 

Jeg snudde meg tilbake sto Zayn og så på meg og smilte! AHH, han har det fineste smilet og de øyene. Så jeg bare smilte og gikk til han og bare " how are you?" Han bare "I´m good and you?" og avsluttet ed det perfekte smilet!!! Husker ikke hva jeg svarte, men vi snakket litt om dagen før ogsånt...også ga jeg han dekslet mitt og bare "can you sign this?" Han bare "yes ofcourse babe" eller hva det var, husker ikke helt.  Så skrev han på det OG jeg tok det tilbake..  Og ga det til Liam siden han sto ytterst så kunne de bare sende det videre. Så tok jeg opp flagget og spurte Niall, Louis og Zayn "Do you remember this flag?" Og Niall bare "yeah, I saw you and you flag a couple of times yesterday" og Zayn sa også at han husket det. Også gikk jeg til Louis og Niall og snakket litt, Louis snakket ikke sånn super mye, men Niall snakket mer jeg bare "Did you enjoy the consert yesterday" Han bare jaja! og jeg bare ja, det var stort og kunne dele den dagen med dere. Også husker jeg ikke hva han sa men han smilte og da ga zayn dekselet mitt til Louis, og han sendte det videre til Niall så fikk jeg det tilbake.

 

Også gikk jeg til Zayn og snakket litt mer og deretter videre til Harry og Liam med det og lo litt siden jeg ikke greide og snakke helt klart til Harry, første gangen jeg skulle si noe. Også snakket jeg litt med han om hvordan det gikk og om dagen før og sånn. Også snudde jeg meg mot Liam og skulle snakke med han litt, jeg sa takk for ett eller annet, husker ikke hva jeg takket for haha! Men det vikret ikke som om Liam ville snakket så mye, han så litt deppa ut. Det var den dagen han ble sammen med Danielle i gjen, kansje fordi hun hadde fåt hat ellernoe. Det var det noen av de andre sa, at det var derfor han var deppa. Harry bare "You" Og jeg så på han og smilte og bare "Yeah?" Han bare "I love your accsant, where are you from" eller så sa han bare I love you accsant. Jeg fikk litt sjokk siden jeg hater å snakke engelsk jeg bare. "My accsant?" han bare yeah også svarte jeg "ohh, Thank you"   Også sa vi Can you kiss us on the cheek? OG jeg så på Liam mens jeg sa det, men det var Zayn jeg mente.. jeg bare tenkte faen faen faen!!

 

Også satt jeg meg først ned og lente meg bakover og så at det var Harry og Liam, så jeg bare spratt opp i gjen, haha! For vi hadde planlagt hvor vi skulle sitte. Så jeg bare "Victoria, jeg setter meg ved Zayn, Niall og Louis så setter du deg ved Harry og Liam". Men etter at jeg spurte Liam om han kunne kysse meg smilte jeg til zayn og han smilte tilbake og sa noe, jeg fikk ikke med meg hva han sa. Men jeg satt meg i hvertfall ved Zayn. Og da tenkte jeg bare nå får jeg ikke noe kyss siden jeg ikke spurte han om det en gang!!faen faen faen!! men plutselig så kom noe nær meg og jeg snudde meg og så at det var zayn som hadde huet sitt ved mitt og jeg bare smilte og han smite tilbake også kysset han meg og ga meg en klem eller lente hue sitt liksom på mitt. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Jeg ble så glad av det så stod vi opp og smilte til han i gjen og bare thank you også sa det som tok bilder og sånn at vi måtte gå. Og Jeg bare "Thanks for everything! I love you, goodbye" Det sa jeg til allesammen også gikk vi. Når jeg gikk to meter unna de brøyt jeg sammen og bare satt meg på huk å begynte å gråte for da gikk det opp for meg, da kjønte jeg at det liksom var guttene, de jeg stalker hver dag. 

 

 

 

 

 


Her er videoen fra møtet! 


 

Hva synes dere? Hvor heldige er de fra en skala fra 1 til 10??

 

POSTED BY: JULIE


06.04.2013 | 20:42 | Kategori: My 1D Experience

Victoria og Jina - Bring me to 1D

Hei dere! Regner med dere husker Victoria og  Jina som vant konkurransen til Senkveld som fikk møte guttene og se dem live på MSG? Vi har vært så heldig og fått Victoria og Jina til å begge skrive om deres opplevelse! Det kommer flere innlegg om oppelvelsen deres! I første omgang er det om konserten;

 

 


 

Madison Square Garden:

 Victoria:

 

Halv 5 kjørte bussen fra hotellet, noe vi syntes var veldig tidlig siden konserten ikke begynte før halv 8. Det viste seg at vi skulle kjøre rundt hele Manhattan, litt rask sightseeing med andre ord! Vi så på Up All Night Tour videoen, alle var sykt gira og sang med! Skikkelig stemning og det toppa seg når vi fikk billettene. Da ble alt plutselig så virkelig! Vi fikk rad 14, noe vi ble en smule skuffet over, siden vi hadde fått høre at vi hadde første rad. Men vi brydde oss egentlig ikke så mye, det viktigste var jo at vi fikk se og puste samme luft som guttene vi vet alt om.

 

 

Så kom vi frem til MSG etter hvert, og stilte oss i Go1den Ticket køen. Vi ble guidet forbi all køen, og holdt gullbåndene høyt i været. Har hørt at det var noen som begynte å gråte når de så oss, fordi de var så sjalu, det skjønner jeg jo. Vi kom omsider inn, og så møtte vi Kia, vinneren fra Sør-Afrika, som fortalte at Ed Sheeran skulle være oppvarmer. Da begynte jeg og gråte, jeg ELSKER Ed og musikken hans utrolig mye. Var veldig sykt at jeg skulle se mine to favorittartister samme kveld. Vi fant plassene våre, og vi ble veldig glade når vi merka at vi faktisk hadde seter rett ved scenen. Scenen gikk liksom ut i publikum, og når vi hadde rad 14 var det jo perfekt. Før konserten startet så vi plutselig Anne og Robin, altså moren og stefaren til Harry, da fangirlet vi veeldig! Vi gikk faktisk bort til henne, men det var en del jenter rundt henne, så vi kom ikke helt til.  

 

Vi så også Ruth og Nicola, veldig surrealistisk! Perrie, moren og broren hennes kom også gående ned en trapp, herregud så høyt alle skrek da! Fikk tatt et bilde av Perrie, men det er ikke så bra kvalitet, dessverre..

 

//Perrie

 

Så kom Ed og sang 4 sanger, han er utrolig flink live! Vel en halvtime etter at Ed hadde gått av scenen, kom det en intro på storskjermen. Det boblet inni meg, var så sykt gira og spent! Når skjermen telte ned fra 10 visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg og plutselig stod de der. Jina hadde gått helt nærme scenen, mens jeg fortsatt stod på plassen min, fordi jeg ikke trodde de skulle komme opp der. Jeg klemte meg etter hvert helt foran, så der stod vi da. Veiva med norskeflaggene våre og sang for full hals. I løpet av konserten vinka Zayn og Niall til oss og flagget vårt, Harry så på flagget og vinka og viste tommel opp og Liam så på flagget og smilte! Litt uti konserten, hoppet plutselig guttene ut i publikum og Harry hoppa rett på oss! Det skjedde så fort, men vi tok i hvert fall på han, haha!! Han var litt sånn kald svett hahah, om det går ann å si! Konserten var utrolig bra, veldig glad for at de sang sanger fra Up All Night, skal jo på Take Me Home touren i England og Norge, så får hørt de da :D

 

 

 

 

Jina:

 

Neste dag var det tid for konsert!! ONE DIRECTION AT MADISON SQUARE GADREN!!!!! super dag!!! startet med en liten tur i byen og endte med to stk superglade jenter med masse musikk og tårer! Vi hadde plass på block C rad 13 tror jeg og sete 9 til 11, haha! IT WAS CRAZZZZY! Vi så perrie hu var maks 4 meter unna oss, Moren til Harry var der også, hun satt ikke så langt unna oss og søstrene til Liam, de andre var der også men vi så bare de og faren til Harry og broren til Perrie. Vi hadde fått beskjed om når vi skulle være nede i lobbien og hvilken buss vi skulle på, siden vi var så mange var vi delt opp i 4 busser. Vi kjørte rundt i ca 1 og en halv time i NY med up all night live tour på tv skjermer og høy musikk og bare directioners. Etter å ha kommet frem på MSG måtte vi vente litt og fikk gå inn før alle de andre... Vi ble sendt inn i grupper og ikke alle vinnerene med en gang. Når vi kom inn altså ikke inn der konserten er men der vi kunne kjøpe drikke og sånt fortalte de som var i første gruppe at ED sheeran skulle starte konserten! De hadde hørt soundchecken hans. Etter å kjøpt litt mat og drikk gikk vi inn å satt oss, og herregud setene våre var mye nærmere enn forventet! jeg satt liksom 5 meter unna scenen. Etter en time kom Ed ut på scenen og sang The A-team, lego house, Give me love og en annen sang! ahh, han har så fin stemme!!! Han gikk av scenen etter å sunget i ca 45-60 min.

 


Etter 45 min kom guttene ut på scenen. Jeg kjønte ikke helt hvor de skulle komme fra men når jeg snudde meg og alle skrek så jeg at de kom opp på den delen av scenen som var rett ved meg så der stod jeg 5 meter unna Liam og resten av guttene, Liam sto nærmest oss. Jeg og Victoria ble ikke helt enige om vi skulle stå ved plassene våre eller gå nærme scenen som de fleste var på vei til. Det endte opp med at victoria stod på plassen og jeg gikk nærmere scenen. Etter litt pressing sto jeg HELT FORAN OG DE STO FAEN MEG UNDER 1 METER UNNA MEG!! Paul var der også og preston haha, fikk beskjed av han om å legge bort kameraet mitt... I hvertfall konserten var syk! fyfaen noe av det beste jeg har vært med på! Under gotta be you så pekte de på forskjellige folk når de sang yoo-o-ou og Liam pekte på meg, ææææ! Dere tror sikkert at det noe jeg innbiler meg, men jeg stok liksom helt forest så regner meg det var meg...

 

Etter to sanger kom victoria bort til meg og der sto vi og viftet med flaggene våre og hadde tårer i øya og skrek som noen drittunger! Mens de sang så pekte Zayn,Niall og  Harry på flaggene våre og smilte og tommel opp, de gjorde det flere ganger. Og når de sang little things satt de seg liksom på scenen så beine hang ned. Der satt de de søteste guttene jeg noen gang har sett og sang, fyfaen! Niall spilte gitar og han var den som satt på kaneten av scenen der vi stod.. mens han spilte gitar så så han på meg flere ganger, ærlig kødder ikke. Også så han på meg og vic og flaggene vi holdt og smilte! Og når jeg spurte han om han husket flaggene og oss dagen etter sa han "Yeah, I remember thoes/these(?) I saw you and you flag a couple of time yesterday" ASDFGHJKLØÆ, han husket meg!!! og når jeg spurte zayn om det husket han det også!!!!  I hvertfall, vi fortsatte å skrike og vifte med flagget før jeg fikk beksjed om å fjærne det, hun sa noe med They are going down.. Jeg skjønte ikke hva hun mente men etter noen minutter løp alle guttene av scenen og Harry LØP RETT PÅ MEG OG VICTORIA OG VI BARE STOD DER OG TOK PÅ HAN, awakward, jeg kødder ikke vi grabbed han overalt!! haha! men deffinitivt verdt og han stod der liksom lenge kansje i 30 sek ellernoe. Også var det en gammel dama der som prøvde å snakke med de og zayn løp rett bort til henen og holdt hun i hånda og snakket, noe av det søteste jeg har sett. Vaktene dro han liksom bort men han insisterte på at han skulle høre ferdig, søtt! 

 

 

 

 


Hva synes dere? Hvem er sjalu? Ikke jeg i hvert falll.. *kremt*

 

Vil dere lese om møtet med guttene? KOMMENTER!

 

POSTED BY: JULIE20.03.2013 | 13:28 | Kategori: My 1D Experience

One Directon Live i Manchester - Min opplevelse

Innlegget er langt, men du trenger absolutt ikke å lese alt.

 

Hvordan beskriver man egentlig følelsen av å ha sett favorittbandet, One Direction live? Følelsen av å stå utenforhotellet deres, sammen med kun noen få andre, fordi ingen andre vet hvilket hotell de er på? Følelsen av å oppleve bromanceøyeblikk? Følelsen av å høre favorittsangen live? Følelsen av å se Zayn i hotellvinduet? Følelsen av å få "spesial" behandling av engelske vakter fordi man er norsk? Følelsen av at Sandy Beales vinker og smiler til akkurat deg og venninna di? Vel, jeg har alltid ville føle dette. Nå vet jeg akkurat hvordan dette føles. Likevel, så vet jeg ikke hvordan jeg kan beskrive det? Jeg vet ikke helt om det enda er gått opp for meg. Her er min opplevelse!


Etter å ha ventet i et år og en måned på at dette skulle skje, virket alt bare helt ute av det blå. Skulle jeg virkelig på konsert med One Direction? Jepp, men selv om jeg visste det, gikk det egentlig aldri opp for meg. Jeg satt på toget fra London til Manchester med mine to beste venninner og var på vei til konsert. Jeg var helt rolig. Selv om konserten skulle starte om 3 tider. Skulle jeg virkelig se guttene? Skulle jeg virkelig se ansiktene deres? Hvem skulle tro det?

Det begynte vel å gå opp for meg da vi var ute av toget og Directioners var å se over alt. Det hadde vært en tidligere konsert før på dagen, som akkurat var ferdig. 1D t-skjorter, 1D-poser og alt av 1D-ting man kunne ha på seg var over alt, og jeg begynte å bli utrolig utålmodig. Hopping og roping var min reaksjon på dette. Nå skulle jeg oppleve det de akkurat har gjort!

Vi kom oss raskt til konsertarenaen, kom oss inn i arenaen, fant plassene, gikk å kjøpte noe 1D-stuff og fant plassene på nytt. Vi var forberedt på "dårlige" plasser. Jeg visste at de var langt bak og hadde egentlig ingen andre forventninger enn at guttene kom til å se ut som maur på scenen. Vi trodde vi satt nesten helt bakerst, og var faktisk veldig fornøyd da vi kom inn i selve konsertarenaen. Selv om det er langt bak, så ser man knallbra uansett hvor man sitter. Husk på det hvis du har "dårlige" plasser når de kommer til Oslo. Men vi fant ut av si satt en hel etasjè lengre ned, som selvfølgelig var en glede! Vi så veldig bra! Camryn og 5 seconds of summer (5SOS er dritflinke) varmet opp, og jeg hadde noen øyeblikk da jeg gråt og gråt under pausene deres, fordi det gikk opp for meg. Snart står guttene på scenen framfor meg.

 

Konserten var dritbra. Den var helt uvirkelig. Jeg kunne ikke tro det. Det føltes ut som en drøm, og det gjør det fortsatt. De sang alle helt perfekt! Og det var heelt uvirkelig. Og endelig få høre stemmene deres i virkeligheten var helt ubeskrivelig. Stemmene deres er titusen og millioner ganger bedre i virkeligheten. De er titusen og milliarder kjekkere og nydeligere i virkeligheten. Herregud, jeg har virkelig sett dem! Jeg fikk sett bromanceøyeblikk. Da de lekesloss på scenen, da Liam strøk Niall over hele ansiktet under en av soloene hans, når de kødda med Harry under soloen i WMYB, de kom nærmere oss på en nærmere scene og var bare noen meter unna oss!! Noe som rørte meg mest under hele konserten var uten tvil Little Things. Gud, som jeg hulket og gråt under hele sangen! Klarte nesten ikke å puste, og det sier litt. Jeg glemte jo helt å nyte det. Det var bare så sykt å tenke på hva som faktisk skjedde akkurat da. De sang nydelig!! Noe som virkelig fikk hjertet mitt til å smile, var da alle begynte å hyle under soloen til Niall under Little Things. Dere aner ikke DET smilet hans. Herregud, jeg dåner fortsatt. Jeg skjønner virkelig hva folk mener med at han har et engelsmil. Et av de beste minnene, definitivt. 

 

 

<

 

Harry fortalte at søsteren hans (Gemma) er gravid! Jeg er ikke sikker på om vi hørte riktig, men jeg tror han sa det. Det kan i hvert fall virke logisk siden hun har kjæreste. Kan hende jeg failer helt da, men jeg tror det! Både før guttene kom på scenen og midt i konserten gjorde hele salen mexican wave! Om du ikke vet hva det er, google it! Det var helt sykt kult og fasinerende! Guttene trodde aldri vi skulle stoppe når de ba oss gjøre det. Liam bare: "De kommer til å bli lei uansett, så vi lar dem bare fortsette" Hahaha. Det var også veldig gøy å få oppleve twitterspørsmålene. De brukte to scener, en hovedscene som de brukte mest og så "fløy" de over til en annen liten scene i midten. Da var de jo veldig nært oss så det var supergøy!! Guttene sa også at denne konserten var en av de beste konsertene så langt i turneen, og DET fikk virkelig hjertet mitt til å smile. Og Gud, jeg vil oppleve alt på nytt igjen! 

 

Jeg og Hedda gjorde et par badass ting under konserten og etter, men det vil jeg ikke snakke om. En stund etter konserten var det på tide å finne dem. Vi smisket mye med en vakt og gjorde og sa alt vi kunne for å få ut om han snakket sant om at guttene var dratt. Til slutt ga vi opp, fordi de andre trodde på han at de var dratt. Jeg hadde så mye håp at jeg ikke ville tro det. Så jeg gikk alene til en annen vakt og prøvde å snakke med han. Han syntes synd på oss siden vi kom helt fra Norge for å se dem, så han prøvde å trøste meg med å gi meg en lapp (vet ikke hva jeg skal kalle det) som tilhørte en som har servert maten til guttene under konserten. Det var jo utrolig kult, så jeg tok selvfølgelig i mot den! Da jeg innså at de var dratt, spurte jeg om han kunne si hvilket hotell. Jeg var så fortvilt og på gråten, og så sa jeg "please, i'm about to cry!" mens tårene trillet og så sa han hotellnavnet og jeg kunne ikke tro mine egne ører. Jeg sto der og bare "are you kiddin' with me?" og når jeg forsto at han snakket sant, hoppet jeg i armene hans og fortalte han mange ganger at jeg elsket han. For en god mann!! Så gikk vi å letet etter hotellet i pissregnet.

 

Når vi var ved siden av hotellet, så vi en gutt i øverste etasjè. Vi skjønte raskt at det måtte være Zayn. Svarte bukser, skinnjakke og det fine, store, svarte håret hans, kan det være noen andre? Vi begynte å hoppe og  vinke, men han så oss ikke. Vi tror han gikk i gangen og snakket i telefonen. Og ja, vi er 110% sikker på at det var Zayn. Og ja, det er helt sykt å tenke på at vi så Zayn på hotellet! Det var noen få andre som også hadde funnet hotellet og satt i et hjørne på enden av hotellet. Det var nemlig ikke lov å gå inn siden vi ikke var gjester der. Jeg, Hedda og moren til Hedda kom oss inn i heisen, trykket på øvereste etasjè der squita ligger og heismannen var utrolig hyggelig mot oss, før han plutselig får beskjed av en annen at vi må ut av heisen. FAEN, så irriterende. Vi var SÅÅ nærme med og komme oss opp.

Joda, her ser dere heisen vi gikk inn i! Her er Lux, Lou og Tom neste dag. KILL ME!

 

Og her ser dere trappen vi sto på. Lux utenfor hotellet.. AAAH!!

 

 

Men det hjalp ikke med smisking og masing på hotellfyren. Han gjorde bare jobbet sin og han kunne ikke slippe oss inn. Så vi skrev beskjeder på de norske flaggene vår og ga de til han, som lovte at han skulle gi de til vaktene. Jeg tror forresten ikke at han gjorde det, men tanken var god!? Siden klokken var over midnatt var det jo åpentyst at de ikke om til å komme ut av hotellet, så vi bestilte taxi hjem. Da kom verdens kjekkeste Sandy Beales ned trappa. For dere som ikke vet hvem han er så er det bassisten til gutta. Fikk selvfølgelig helt skjokk og ble plutselig usikker på om det var han eller ikke. Så jeg gliste og vinka mens jeg prøvde å vinke han ut. Men han smilte bare det kjekke smilet, vinka og gikk i heisen. Først og fremst, hvorfor kommer han ned trappa og så går han opp i heisen? Hahaha, det er så gøy. Han skulle vel se om det var mange utenfor, men akkurat da var det bare oss utenfor døra. Det var dumt at han ikke kom ut, men det regnet og var iskaldt, og egentlig skulle vi bare ha sprunget inn til han. Men vi rakk ikke tenke. Det var selvfølgelig veldig kjipt å tenke på at vi kunne ha snakket med han og tatt bilder, men han smilte i hvert fall et stort smil og vinka. Det er ikke verst det akkurat!

 

Før vi dro på hotellet dro vi på McDonalds. Og mens jeg sto i køen kom det en full mann/gutt bort til meg og sa "you look overexcited, but slowly depressed!" Det er de klokeste ordene jeg noen gang har hørt. Trodde aldri det skulle komme fra en drita mann, men det gjorde det visst. Han sa altså at jeg så overlykkelig ut, men samtidig deprimert. Og det er så sant! Jeg sto der i køen og smilte som bare det, men øynene mine var hovne og jeg hadde mascara under øynene etter gråtingen. Overlykkelig over å ha sett guttene og vært sååå nært med å møte dem. Men deprimert fordi alt var over, jeg møtte dem ikke og jeg vet ikke når nesten gang jeg ser dem kommer til å bli. Kommer aldri over de kloke ordene hans! Tusen takk random, full brite som gjorde dagen min komplett med kloke ord.

 

 

Jeg tok forresten ikke mange bilder selv, siden jeg var så langt unna. (Det betyr ikke at jeg så dårlig). Filmet en sang og det var Change My Mind og man ser ikke en gang scenen/guttene fordi det er så mye lys at de ikke synes. Kjipt, men man hører i hvert fall de vakre stemmene! Selv om sang drithøyt og det hørtes godt på filmen.. hehe! Ingen av bildene og videoene i innlegget er mine.

 

Det har enda ikke gått opp for meg. Men jeg prøver å få det inn i hodet mitt at det ikke var en drøm!

 

Er det mange av dere lesere som har vært på konsert med guttene? Om dere ikke har, og skal 7. mai, så burde dere glede dere sykt. Det kommer til å bli helt fantastisk!

 

 

POSTED BY: JULIE

 


hits