31.12.2013 | 18:45 | Kategori: 1D Historie - 10

Kommer ikke noe del i dag

Kommer dessverre ikke noe del av The Stupid Game i kveld! Er ikke hjemme i dag :/

POSTED BY: Maria


31.12.2013 | 14:59 | Kategori: Familie

Nytt bilde av Perrie og Zayn + flere

Det er moren til Zayn, Zayn, Perrie, Perrie's mamma og bestevennen til Perrie, Kathrine. 

POSTED BY: Maria


31.12.2013 | 14:58 | Kategori: Niall Horan

Barbara og Niall på en pub i Hertfordshire i går

 

POSTED BY: Maria


31.12.2013 | 01:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Danielle tvitrer

Liam er helt nederst med Loki!

POSTED BY: Maria


31.12.2013 | 00:46 | Kategori: Instagram

Matty på instagram

POSTED BY: Maria


30.12.2013 | 18:34 | Kategori: Girlfriends

Nytt bilde av Zayn og Perrie

POSTED BY: Maria


30.12.2013 | 16:23 | Kategori: Harry Styles

Harry i Hampstead Heath

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


30.12.2013 | 16:21 | Kategori: Liam Payne

Liam i London i går

POSTED BY: Maria


30.12.2013 | 13:27 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 37

Ingen av de ga meg et blikk eller sa straks tilbake. Jeg likte ikke å bli ignorert. De hadde oppført seg rart og det tålte jeg rett og slett ikke. Jeg ville vite hva det var som foregikk? 


Da jeg merket at de aldri kom tilbake ble jeg lei av å vente. Jeg kunne høre latter og hyl fra kjøkkenet der Jenny og Niall var. Nei, her orket jeg ikke å være lenger. Jeg reiste meg forsiktig opp fra sofaen og listet meg ut i gangen. Jeg fant fram tingene mine og gikk ut. Jeg lukket døren forsiktig etter meg, for å lage minst mulig lyd. Jeg vandret gjennom korridoren og smatt inn på rommet til meg og Jenny. Endelig fikke jeg være litt alene, det var det veldig sjeldent at jeg var. Iallfall nå for tiden. Jeg skrudde av lyset og mørket omringet meg på alle kanter. Jeg gikk bort til sengen og satte meg under dynen. Jeg bøyde ned hånden og fomlet etter pc'en jeg tok med. Det var utrolig lenge siden jeg hadde brukt den. Jeg dro den opp i fanget og slo den på. Det kom en blåsende lyd ifra den da den slo seg opp etterfulgt av en kort melodi. Jeg skrev inn passordet og der, var jeg inne. Øynene mine hadde begynt å venne seg til mørket nå, så det var lett å skimte alle gjenstandene i rommet. Jeg åpnet nettleseren og bestemte meg for å logge innpå twitter der var det lenge siden jeg hadde vært.«Oi, hva f...?» spurte jeg meg selv da jeg fikk se alle varslene. 5893, hva i huleste? Jeg bladde nedover siden og skjønte fort hva det dreide seg om. Enten var det, «hater deg, hold deg unna Liam», «du og liam er søte sammen» eller så var det «er du og Liam sammen?». Hvordan hadde det spredd seg så fort? Jeg gnudde meg forsiktig i øynene av trøtthet og gjespet høy. Skulle jeg svare eller la være? Jeg fikk plutselig øye på en bildelink og så nysgjerrig som jeg var åpnet jeg den. Jeg gispet høy da jeg fikk se bilde. Det var av meg og Liam, som kysset. Det var over alt på nettet. Jeg klikket meg febrilsk rundt på twitter, ryktene var allerede spredd, noe som gikk utrolig fort. Jeg strevde med å holde tårene. Jeg ville slettes ikke at det skulle gå slike bilder ut på nettet av meg. Tenk på hvor mye hat vi kommer til å få. En tåre piplet ut fra øyekroken, men jeg tørket den fort vekk. Jeg bladde oppover siden og fikk se ord som bitch, hore, fuck u og verre. Jeg slengte igjen pc-skjermen og la armene i kors. Flott, hva ville Liam si nå? Jeg la pc'en ned på gulvet og sukket. Hva med Robin? Jeg måtte snakke med han, han trodde jo at vi fortsatt var sammen eller gjorde han? Kanskje han hadde fått øye på bildene?


Jeg tastet med en skjelvende hånd nummeret hans og la mobilen inntil øret og lukket øynene. Vær så snill, svar meg. «Den du ringer kan dessverre ikke ta telefonen akku...» Jeg la på og slengte mobilen mot veggen. Den traff veggen med et dunk og batteriet falt ut og skled forsiktig mot meg. «Faen, faen, faen..» mumlet jeg og sparket batteriet bort fra meg i frustrasjon. Det beste jeg kunne gjøre nå var å få litt søvn, jeg var jo helt utslitt. Jeg trakk dynen godt over meg uten å tenke på å fjerne sminken og skifte. Alt jeg skulle tenke på nå var å bli uthvilt. Jeg lente meg tilbake, lukket øynene og lot mørket overta kroppen og tankene mine helt. Endelig slapp jeg å stresse.

Jeg var halvvåken da Jenny entret rommet så stille som hun kunne. Det luktet alkohol lang vei. Jeg hørte et dunk etterfulgt et knis. «Ikke gå på meg, fido,» lo hun høyt og jeg kunne skimte at hun støttet seg til veggen. Jepp, hun var full. Hun støttet seg mot veggen mens hun gikk mot sengen. «Er du der, Andrew?» spurte hun og blåste et kyss. Hvem pokker var Andrew? «Gå å legg deg,» mumlet jeg grettent tilbake å snudde meg bort fra henne. «Noen her er suuuure,» sa hun muntert og banet seg i vet til badet. Det ble stille igjen og jeg lukket de tunge øyelokkene. Det kom ikke flere lyder fra Jenny, bortsett fra navnet Andrew en eller to ganger. Hvem var det, en katt? Jeg rakk ikke å tenke mer over den saken, hjernen min tok seg en etterlengtet pause.

 

«Lena?» Jeg mumlet et eller annet og snudde meg mot lyden. «Hva?» spurte jeg grettent og åpnet forsiktig øyene. Liam sto lent over meg. Jeg tok opp mobilen og så på klokken og deretter på Liam. «Den er kvart på fire, hva er det?» spurte jeg minst like grettent som istad. «Jeg må snakke med deg, det haster.» Han så på meg, ikke et smil, ikke en gang i øynene. Jeg ble med ett mye mer våken og satte meg opp. Var det om bildene og ryktene? Kanskje han trudde jeg at jeg spredd de for oppmerksomhet og nå kom han til å slå opp med meg? «Nå?» spurte jeg og bet meg nervøst i underleppa imens jeg så på de bekymrende øynene til Liam. «Nå,» gjentok han.

 


Hva tror dere han vil snakke med henne om? 29.12.2013 | 21:27 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 38

De hadde plassert fansen bak gjerder så det var en midtgang for de som bodde på hotellet til å komme inn. Niall gikk ut før meg og jeg fulgte tett etter han. Fansen skrek og tok bilder. Vi kom oss inn i en taxi uten om å bli rørt. Det var veldig deilig egentlig.  På flyplassen var det som vanlig folk overalt, men denne gangen var ekstrem! Jeg har aldri opplevd så mange mennesker på en flyplass på en gang. Det var så vidt plass til å gå, og LAX er en stor flyplass. Kanskje dette er dagen hvor alle drar på ferie i LA? Ikke vet jeg. Niall og jeg stod ved inngangen, begge to ganske sjokkert over hva vi må inn i. Jeg ville helst sluppet å gå mellom svette mennesker akkurat nå. Jeg lente meg inntil Niall og søkte etter hånden hans. Det var ganske enkelt å slippe fra hverandre her. Jeg syns synd på foreldrene som må passe på barna sine her akkurat nå. Vi tvinnet fingrene sammen og Niall tok det første skrittet etter flere minutter i sjokk. Jeg holdt meg tett inntil Niall mens vi presset oss gjennom folkemengden for å sjekke inn bagasjen. ''Niall!'' Det var en jentes stemme. Jeg hevet blikket og kikket over alle hodene rundt meg. En jente på min alder vinket mot oss og jeg smilte tilbake til henne. Enten hadde ikke Niall lagt merke til det, eller så ignorerte han henne fordi han bare peste på. Hun så skuffet mot meg og jeg følte meg generelt slem. Hun ville jo bare bli sett av hennes store idol! ''Niall?'' Jeg klemte til hånden hans for å få oppmerksomheten. Det var da jeg la merke til at hånden hans var klam. Han stoppet å gå og snudde seg mot meg. ''Hva er galt?'' spurte han. Blikket hans var vilt og redselsfult. Jeg rynket øyenbrynene mine sammen, noe var galt med han. Dette var ikke tiden til å spørre om hva som var galt. Vi begge ble stadig dyttet til av folk som ville forbi oss. Jeg ristet på hodet, ''Gå.'' sa jeg. Han snudde seg rundt og begynte å gå igjen. Denne gang stoppet vi ikke før vi kom frem til køen for å sjekke inn koffertene. Niall trakk pusten dypt og slapp den ut som et sukk. ''Hva er galt?'' spurte jeg. Han ristet på hodet, ''Bare klaustrofobien min.'' sa han og trakk på skuldrene som om det ikke betydde noe. Øynene mine utvidet seg i sjokk. Jeg hadde aldri sett for meg Niall ha klaustrofobi. Hvert fall ikke når han omgåes store folkemengder hver dag. ''Trenger du noe vann? Frisk luft? Hva som helst?'' spurte jeg bekymret. Han ristet på hodet, ''Det går bra.'' Han presset frem et smil og jeg nikket. ''Si ifra hvis du trenger noe da.'' sa jeg fremdeles bekymret. Han nikket og tok av seg capsen for å dra fingrene sine gjennom det engle blonde håret sitt. Han slapp ut et sukk før han plasserte capsen på hodet igjen. Jeg ga han et varmt smil i håp om at det kanskje hjalp han litt. 

 

Tiden var kommet til å ta farvel med Niall. Vi hadde kjørt en taxi sammen til huset mitt hvor jeg skulle av. Sjåføren var en gentlemann og hjalp meg med å få kofferten ut fra bagasjerommet. Så kom øyeblikket. Niall stod med armene åpne, klar til å ta meg imot. Jeg smilte og gikk inn i armene hans. Det ville bli rart å ikke se han så ofte mer. Han bodde på andre siden av London og han hadde sin egen jobb. Det minte meg på jobben som jeg mest sannsynlig har fått sparken fra. En stikkende følelse formet seg inni meg. Det var mange følelser å ta inn akkurat nå. Jeg var lei meg for å forlate Niall, redd og nervøs for jobben, glad og spent på å se foreldrene mine igjen. Jeg klemte han hardere inntil meg og gravde nesen min ned skjerfet han hadde rundt halsen. London var kald. ''Jeg kommer til å savne deg.'' hvisket Niall. Han strøk meg på ryggen, noe som var utrolig beroligende. ''Jeg kommer til å savne deg også. Ikke glem meg helt da.'' sa jeg og trakk meg ut fra klemmen. Nesen hans hadde allerede blitt rød av de få minuttene vi hadde stått ute. Han lente seg ned og ga meg et kjapt, men mykt kyss. ''Jeg skal sende deg en melding før jeg går å legger meg.'' sa han med et smil. ''Bra.'' gliste jeg og tok tak i hanken til kofferten. ''Hade.'' sa han og satt seg inn i den varme taxien igjen. Jeg snudde meg rundt og gikk opp mot huset mitt. Heldigvis hadde pappa brøytet veien opp til døren, hvis ikke hadde jeg slitt med kofferten. Jeg åpnet døra og varmen slo imot meg. Gud så herlig! Jeg dyttet kofferten inn døra og lukket den bak meg. ''Hallo!'' ropte jeg med et enormt glis rundt munn. Jeg kan ikke vente med å se pappa igjen! Jeg kunne høre lyden av tøfflene til pappa på lang avstand. Jeg hang jakken min på stumtjeneren og sparket av meg skoene. Jeg bet meg hardt i underleppa for å skjule det gigantiske gliset mitt. ''Gullet mitt!'' Pappa kom imot meg i den mørke blå morgenkåpen sin med armene åpne. Jeg slang meg i armene hans og klemte han tett inntil meg. Jeg hadde bare en uke til før pappa dro ut på jobb igjen. ''Jennifer?'' Nå var det mamma sin tur. Jeg gliste enda bredere og trakk meg ut fra klemmen til pappa. Mamma kom joggende mot meg og jeg ga henne en god klem. ''Så brun du har blitt!'' sa hun og trakk seg ut fra klemmen.

 

Jeg stod på kjøkkenet og lagde meg vanilje yoghurt og bringebær. Det beste jeg vet! ''Jenn! Du er på tv.'' ropte mamma engasjert. Jeg ble litt satt ut, hvorfor var jeg på tv? Kanskje på grunn av Niall, men om hva? Jeg jogget inn i stua og stod foran tv'en. ''Dette får oss til å tenke. Hva syns kjæresten Jennifer om dette? At alt bare var tull? Er de fremdeles sammen? Vi alle har utrolig mange spørsmål til dette. Vi får bare vente til neste intervju med One Direction og høre hva kjekkasen sier.'' Både mamma og pappa stirret på meg med store sjokkerte øyne. Jeg møtte blikket til mamma og det så ut som hun hadde sett verden gå under. ''Hva snakker hun om?'' spurte jeg. ''Hva var bare tull?'' Jeg er forvirret. Jeg skjønner absolutt ingenting. Hva er det hun mener? ''Jenn, les dette.'' Jeg snudde meg mot pappa som satt på den samme plassen han alltid har sittet i. På enden av sofaen der sofaen gikk ut, så det gikk ann å ha beina der. Pappa var blek i ansikte, mer grå enn hvit. Han holdt ut telefonen sin mot meg. Jeg bet meg hardt i underleppa. Jeg er ikke klar for å lese det som står skrevet der. Ikke i det hele tatt. Jeg har ingen anelse hva det handler om, men jeg har en følelse at jeg ikke kommer meg unda tårer i kveld. Jeg rakte etter telefonen og svelget ned klumpen som hadde samlet seg i halsen. Hendene mine var klamme og pulsen hadde økt. Jeg satt meg ned på delen hvor pappa hadde beina sine og holdt pusten. Jeg festet blikket mitt ned på skjermen og leste overskriften. Jeg kom ikke halvveis gjennom overskriften før øynene mine var full av tårer. Jeg blunket og en tåre trillet sakte nedover kinnet mitt. ''Niall Horan om kjæreste stuntet med kollegaen vår, Jennifer Brooks''. 

 

image

 

mer? 30 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


29.12.2013 | 21:08 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam på twitter

Liam tvitret dette bildet!

POSTED BY: Maria


29.12.2013 | 21:06 | Kategori: Fans

Niall med fans i går

 

POSTED BY: Maria


29.12.2013 | 21:05 | Kategori: Familie

Perrie med familien til Zayn

Det er to av søstrene til Zayn, moren til Perrie, Perrie og moren til Zayn. 

 

POSTED BY: Maria


28.12.2013 | 23:14 | Kategori: Fans

Liam med en fan

POSTED BY: Maria


28.12.2013 | 23:14 | Kategori: Fans

Niall med fans i Mullingar i dag

POSTED BY: Maria


28.12.2013 | 23:13 | Kategori: One Direction

Guttene filmer til musikkvideoen Midnight Memories i går

 

POSTED BY: Maria

 


28.12.2013 | 23:10 | Kategori: Fans

Niall med fans i Mullingar i går

POSTED BY: Maria


28.12.2013 | 13:33 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 36

Tusen takk for et vellykket maraton! Dere fikk til sammen seks deler, oisann. Alle kommentarene betyr mye for meg og det er det som gir meg motivasjon til å skrive, takk igjen. ♥

 

Han blunket fort og blikket hans flakket rundt om i rommet. «Lena, vil du være kjæresten min?» Han tok noen skritt fra og strakte ut hånden mot meg. «Ja, det vil jeg,» svarte jeg tok den myke hånden som jeg hadde lengtet etter så alt for lenge.Han blunket fort og blikket hans flakket rundt om i rommet. «Lena, vil du være kjæresten min?» Han tok noen skritt fra og strakte ut hånden mot meg. «Ja, det vil jeg,» svarte jeg tok den myke hånden som jeg hadde lengtet etter så alt for lenge.

  

Lykken jeg følte før var visst bare en illusjon, for det er nå jeg vet hva ekte lykke er og samme med ekte kjærlighet. Kjærligheten for Robin var aldri ekte. Det var bare noe jeg trodde dypt inne i hodet mitt. En kode jeg ikke knakk før nå. Hånden til Liam var klam og svett. Det var godt å føle seg nyforelsket, en av verdens nydeligste følelser. Vi gikk inn i heisen og trykte på knappen opp til etasjen hvor vi hadde rom. «Så du har fri i hele dag?» spurte jeg og lente meg inntil han. «Ja, jeg tror det,» svarte han med et lite smil. Et lite pling kom fra heisen og dørene åpnet seg. Vi gikk ut av den og inn på rommet til Liam, Harry, Louis og Niall. Jeg måpte da vi kom inn døren. «Det er enormt,» gispet jeg. I et hjørne lå det fire enkelt senger, man måtte gå opp to trappetrinn for å komme opp dit. I gangen som vi stod i var en dør som trolig førte til badet. Jeg tok av meg skoene og gikk inn mot kjøkkenet. Det var utrolig fancy kjøkken som hadde svarte detaljer. «Wow,» mumlet jeg overveldet. «Hvorfor får dere sånn luksus og ikke vi?» spurte jeg og lagde furteleppe. Liam lo, «nei, jeg vet vel ikke,» svarte han ironisk og gikk inn i stuen for å sette seg ned. Det var visst allerede folk som satt der. Niall og Jenny satt i sin egen sofa og Louis i en annen. «Hei!» smilte jeg og satte meg ned ved siden av Liam. Jeg trakk føttene mine opp i sofaen og lente meg mot Liam sånn som Jenny satt lent mot Niall. «Jeg hørte de gode nyhetene, grattis!» gliste Louis mot oss. Jeg smilte og mumlet sjenert et takk. Liam la armen rundt meg og lo. «Hvor er Harry?» spurte Liam. Louis trakk på skuldrene og så på Niall. «Nei, jeg vet ikke,» svarte han, men stemmen han virket bekymret. «Jeg har ikke sett han siden festen,» la Niall til.


«Niall?» spurte Jenny sukkersøtt. Vi hadde vært her i rundt en time nå. Det var utrolig koselig å bare sitte å snakke om hverdagslige ting. Jenny hadde ikke sagt stort, så hun fikk alles oppmerksomhet når hun spurte Niall om noe. «Ja?» svarte han forundret og snudde seg mot henne. «Du vet sånn dyr kjole Lena fikk av Liam? Jeg vil også ha det,» forklarte Jenny med tilgjort lys stemme. «Selvfølgelig skal prinsessen min få det,» svarte Niall og kysset henne ømt på pannen. Jenny smilte tilfreds. Louis ga Liam et bekymret blikk og jeg så uforstående på dem. De ignorerte meg. «Skal jeg finne fram noe mat?» spurte Niall og reiste seg opp. «Ja takk,» svarte jeg og smilte til han. Liam og Louis nikket seg enig. Jenny svarte ikke, for hun var opptatt med mobilen sin. Av og til smilte hun mot skjermen. Var det noe som foregikk? Vanligvis hadde hun nok folkeskikk til å ikke sitte på mobilen når hun var på besøk. «Jeg er straks tilbake,» sa Niall og forsvant tilbake. Jeg satte meg opp mot armlenet på sofaen og la føttene min i fanget på Liam. Han så late irritert på meg og jeg ga han et uskyldig smil tilbake som respons.

«Jeg er tilbake,» sa Niall og kom inn med et par skåler på et brett som han satte på bordet. Jeg snuste inn den deilige lukten, det luktet som noe mamma kunne ha lagd. Jeg kjente et lite stikk i brystet som også kunne kalles hjemmelengsel. «Nam! Nudler!» utbrøt Louis og slikket seg om munnen og klappet hendene sammen. «Takk Niall!» Niall lo og satte seg ned ved Jenny. Alle sammen tok hver sin skål og en gaffel. Jeg blåste på nudlene som hang nedover gaffelen før jeg førte den til munnen. Jeg tygde langsomt for å få alt av den deilige smaken. «Det var kjempe godt!» utbrøt jeg og smilte bredt til Niall. Ansiktet hans lyste opp, «tusen takk, Lena.» Louis slurpet i seg nudlene og lo da vi ba han om å spise ordentlig.


Da alle hadde spist opp gikk Niall og Jenny med skålene og bestikker inn på kjøkkenet. «Liam, kan jeg få snakke litt med deg?» spurte Louis og så rett gjennom meg som om jeg var luft. Liam nikket kort og vips, så var jeg alene i den store stuen. Ingen av de ga meg et blikk eller sa straks tilbake. Jeg likte ikke å bli ignorert. De hadde oppført seg rart og det tålte jeg rett og slett ikke. Jeg ville vite hva det var som foregikk?

 


27.12.2013 | 14:05 | Kategori: Fans

Niall med fans ute i Mullingar i går kveld

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


27.12.2013 | 13:52 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 37

 ''Hadde du tenkt til å gjøre dette?'' Han slapp en isbit ned i toppen min. ''Eller kanskje dette?'' Han slapp enda en isbit ned i trusa mi. Jeg skrek til, ikke høyt selvfølgelig. Det var iskaldt! Jeg dro meg ut av grepet hans og plukket ut begge isbitene mens Niall lo. ''Hevnen er søt.'' blunket han. Niall og jeg lå på hver vår solseng på balkongen hans. Jeg hadde gått ned til hotell rommet mitt for å hente den hvite bikinien min. Jeg lå med øynene lukket og nøt den stekende solen. Jeg har vært i LA i nesten en uke og jeg har ikke brukt noe tid på å sole meg. ''Niall?'' Jeg fikk ikke noe svar. Jeg satt meg opp i solsenga og kikket bort på han. Niall satt med ansikte ned i mobilen mens tommlene hans gikk i ett. ''Niall.'' Jeg dultet til armen hans. Det var så vidt han klarte å rive blikket vekk fra mobilen, ''Huh?'' Jeg har egentlig aldri sett han i denne tilstanden. Bare badeshorts på. Han hadde ikke six pack, men det var ikke langt unna. For meg så trenger han ikke ha six pack heller, han ser utrolig bra ut sånn som han ser ut nå. ''Har du solkremen?'' spurte jeg. Han lente seg over på andre siden av solsenga og plukket opp solkremen. ''Kan du smøre meg på ryggen?'' spurte jeg med et uskyldig smil. Han nikket og la fra seg mobilen på bakken. Jeg snudde meg rundt på ryggen og lukket øynene. Han sprutet den kalde solkremmen på ryggen min og begynte å smøre den oppover mot skuldrene mine. Da han kom ned til trusekanten min, løftet han den opp. ''Du må jo ikke bli solbrent her.'' sa han med et flørtende smil. Jeg åpnet øynene og kikket opp på han. ''Nei, for jeg kommer jo til å bli solbrent der hvor sola ikke kommer til.'' sa jeg sarkastisk og himlet med øynene. Han trakk på skuldrene og fortsatte med å smøre rompa mi. Jeg vet han brukte lang tid der med vilje før han fortsatte ned beina mine. ''Takk.'' sa jeg da han var ferdig. Han ga meg et raskt smil før han tørket seg på håndkle og plukket mobilen opp igjen. ''Hva er det du gjør?'' spurte jeg og hintet til mobilen. ''Theo.'' svarte han og presset ansikte sitt ned i skjermen igjen. ''Theo?'' spurte jeg forvirret. Jeg kjenner da vel ingen Theo. ''Nevøen min. Beste ungen noensinne!'' Niall holdt mobilen min foran ansikte mitt. Det var et bilde av en liten gutt, bare noen måneder gammel, med blondt hår og store runde blå øyne. ''Han var søt.'' sa jeg med et smil. Niall nikket, ''Han er best.'' Jeg lukket øynene igjen og prøvde å slappe av i kroppen. 

 
Senere på dagen satt vi begge i joggebukse og en stor t-skjorte. Jeg hadde satt håret mitt opp i en hestehale og lå egentlig bare i armkroken til Niall og slappet av. Det var helt stille i rommet hans og vi begge satt på mobilene. Niall satt med beina på bordet og jeg satt i armkroken hans, med beina på bordet selv. Han hvilte armen sin over skulderen min, ''Jeg er sulten.'' Jeg snudde hodet mitt til siden og kikket opp på han. Jeg lagde en furteleppe og så på han med store øyne. ''Greit, jeg skal finne noe på kjøkkenet.'' sa han og himlet med øynene. Jeg smilte uskyldig da han reiste seg opp og øynene mine fulgte han mens han gikk inn på kjøkkenet. Jeg sank ned i sofaen og stirret på skjermen igjen. Både Niall og jeg var på twitter og svarte på spørsmål. Jeg leste gjennom noen spørsmål før jeg valgte ut ett. 'Skal Niall og deg ta samme fly hjem fra LA siden de andre guttene er allerede i England?' stod det. 'Ja' svarte jeg enkelt. Jeg var så opphengt i twitter at jeg la ikke merke til at Niall rakte en tallerken med mat til meg. ''Jenn!'' Jeg satt meg mer rakt i ryggen og la mobilen fra meg. Jeg tok imot tallerkenen, det var frukt. Annanas, vannmelon, eple og druer. ''Takk.'' sa jeg og begynte å spise. Da vet jeg det, jeg skal ikke spørre Niall om å lage mat igjen. Vi begge spiste opp frukten i stillhet. Jeg satt tallerkenen tilbake på bordet, ''Hvordan jobber du nå? Studio, konsert eller promo?'' spurte jeg. ''Studio i en uke til, så promo! Turneen begynner ikke før om en måned eller to.'' svarte han og plukket mobilen opp igjen. ''Usosial.'' sa jeg og tok mobilen ut fra henda hans. ''Greg hadde svart meg på en melding!'' sa han oppgitt. ''Hvem er Greg?'' Det er først nå jeg forstod at jeg egentlig ikke vet så mye om Niall. ''Broren min.'' svarte han og tok mobilen ut av henda mine igjen. ''Åja.'' mumlet jeg. ''Jeg tror jeg går å legger meg.'' sa jeg og reiste meg opp fra sofaen. Niall rev blikket sitt raskt vekk fra mobilen. ''Nei, hvorfor?'' han så fortvilet på meg. ''Jeg er trøtt.'' sa jeg og trakk på skuldrene. Han dro meg i armen ned i fanget hans. ''Ikke gå enda.'' Jeg satt med beina mine på hver sin side av kroppen hans, ''Klokka er allerede elleve. Vi har et tidlig fly i morgen.'' sa jeg med et lite smil. Han lagde en furteleppe mot meg, ''Okei da. Jeg kommer ned i morgen tidlig.'' sa han med et lite smil. Jeg nikket og kysset han raskt før jeg reiste meg opp igjen. ''God natt.'' sa jeg og gikk mot døra. ''God natt.'' svarte han. 

 

Alarmen gikk av klokken åtte. Jeg gryntet irritert over at jeg måtte stå opp så tidlig. Jeg rullet rundt på siden og sukket. Jeg hater å stå opp tidlig om morgen, hvert fall nå som jeg egentlig er på en liten 'ferie'. Jeg karret meg ut av senga og gikk inn på badet. Jeg stod å stirret på meg selv i speilet i noen minutter før jeg virkelig reagerte. Siden vi bare skulle sitte på et fly i hele dag, så ble det ikke mye sminke på. Noe sminke må på, hvert fall når jeg skal være med Niall. Hvem vil vel ikke se bra ut for kjæresten sin? Jeg rettet håret og satt det opp i en hestehale. Antrekket mitt ble noe helt enkelt. En tubetopp med en hvit topp med hullete mønster i og et sort skjørt. Jeg skulle akkurat til å pakke kofferten da det banket på døra. Jeg vet det var Niall. Jeg åpnet døra og han kom traskende inn med kofferten på slep. ''God morgen.'' Han hadde på seg en ola shorts med en hvit t-skjorte og en grå vest over t-skjorta igjen. Det var ganske enkelt, men veldig fint også. Han hadde på seg en caps med en logo jeg aldri har sett før. Typisk. ''God morgen.'' smilte jeg og ga han et kyss. ''Er du klar for seks timers flytur?'' spurte jeg og sukket med tanken på det. ''Nei.'' mumlet han og la seg ned i senga på magen. ''Ikke jeg heller.'' Jeg begynte å pakke kofferten og vi begge var stille. Etter en halvtime var jeg ferdig med å pakke sammen alle tingene mine. ''Pappa henter meg på flyplassen i dag. Trenger du skyss?'' spurte jeg. ''Nei takk.'' Niall smilte og vi begge gikk ut av rommet med koffertene slepende etter oss. Vi kom oss ned til lobbyen og betalte for oppholdet, eller jeg fikk penger av Liz og Niall av managemente. Fansen skrek på utsiden av hotellet og blitzen til fotografene gikk i ett sett. Heldig for oss hadde de som jobbet på hotellet fikset det for oss. De hadde plassert fansen bak gjerder så det var en midtgang for de som bodde på hotellet til å komme inn. Niall gikk ut før meg og jeg fulgte tett etter han. Fansen skrek og tok bilder. Vi kom oss inn i en taxi uten om å bli rørt. Det var veldig deilig egentlig. 

 


//antrekket

 

 

Mer? 35 kommentarer!

 

 

POSTED BY: Maria


26.12.2013 | 22:58 | Kategori: Niall Horan

Niall ute i Mullingar i kveld

POSTED BY: Maria


26.12.2013 | 22:45 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 35 Maraton

Jeg sa jo til Liam at jeg elsket han, hva skal jeg gjøre? Jeg kan jo ikke bare ignorere han heller. Liam fortjener det ikke. «Lena.» En kjent stemme kom ifra bak meg og jeg snudde meg. «Liam.»  


Vi ble stående og stirre på hverandre. Han hadde kledd på seg skjorten og slipset han rundt halsen på han. Vi så hverandre i øynene og ingen av oss sa et ord. Hva skulle vi si? Jeg tok et skritt nærmere han bare for å ikke være helt målløs. Liam tok nølende noen skritt fram han og. Vi sto en meter ifra hverandre nå. Jeg åpnet munnen, det var så mye jeg ville si. «Jeg...» startet jeg, men lenger kom jeg ikke. Liam tok et skritt mot meg og tok tak bak nakken min. Han presset ansiktet mitt mot hans og leppene våre møttes i et himmelsk kyss. Han holdt hånden sin bak på nakken på meg og den andre bak på ryggen som presset meg helt inntil han. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre eller hvordan jeg skulle reagere. Alt gikk så fort. I det ene sekundet var vi som to fremmede for hverandre og i det neste kysset vi. Jeg kysset tilbake og holdt hendene bak nakken hans. Nå var jeg sikker, jeg kunne ikke skylde på alkoholen denne gangen. Følelsene var ekte, det var ikke tvil. Jeg smilte mellom kyssene. Liam var den rette for meg.

Jeg så i sideblikket at både Niall og Jenny hadde våknet. Niall så på oss og smilte og nikket svakt. Han var trolig glad på Liam sine vegne. Jeg studerte ansiktet til Jenny hun smilte svakt, men det var vanskelig å si om det var ekte eller ikke. Jeg trakk meg litt fra Liam og ble stående å studere de nydelige øynene hans, den perfekte nesen og det brune håret som passet perfekt til øynene. Jeg var heldig. Liam så på meg han og. «Jeg trodde du hadde grønne øyne, men nå ser de blå ut,» hvisket han lavt i øret mitt. Stemmen hans kilte og jeg smilte lattermild til han. Jeg rufset han forsiktig i håret og skakket på hodet. «Noen ganger ser de blå ut og noen ganger ser de grønne ut, det varierer,» svarte jeg lett og smilte. Det ble stille mellom oss. Jeg vet ikke om Niall og Jenny fortsatt var der eller om de hadde gått ut, men det hadde ikke så mye å si heller. Han tok fram den ene hånden sin og dro et av hårstråene i ansiktet mitt til side. Jeg så opp på han med blanke øyne. «Liam?» Han så bekymret på meg og trakk meg inntil seg. Han strøk meg over hodet. Jeg holdt et godt grep rundt han. «Jeg elsker deg,» sa jeg og trakk meg litt unna han slik av vi fikk øyekontakt. Liam så på meg med store, blanke øyne og skjelvende leppe. «Lena, jeg elsker deg og. Jeg har aldri følt det slik for noen før,» svarte han med skjelvende stemme. Hele han skalv. «Det har vært så vanskelig når du har vært sammen med Robin,» fortsetter han og svelger. Han tar et skritt unna meg. «Men jeg kan ikke.» Hjertet mitt stopper opp, Liam stopper opp, tiden stopper opp. Jeg har hjertet i halsen. «Hva mener du?» spør jeg gråtkvalt og tørker noen tårer med det ene ermet. «Du er sammen med Robin,» sier han lavt og ser ned. Tårer triller ned fra kinnet hans og ned på gulvet. De danner en bitteliten dam. Jeg vet ikke hva jeg følte. Det var en blanding av raseri, glede, lengsel og kjærlighet. Liam var på vei til å snu, han gikk med bøyd hode da jeg skjønte at jeg kunne ikke la han gå.


 

«Liam,» ropte jeg, men jeg vet ikke om det hørtes gjennom hulkene mine. Tårer flommet nedover ansiktet mitt. Det kunne ikke være annet enn ekte kjærlighet jeg følte for Liam. Liam stoppet opp og snudde seg sakte mot meg. Øynene var røde og hovne etter tårene og han snufset lavt. «Jeg vil ikke ha Robin, jeg vil ha deg! Jeg driter i Robin, han er bare en jævla drittsekk. Det er deg jeg elsker, det er du som bryr deg om meg. Det er ikke noen andre jeg heller vil våkne opp ved siden av, gå ut på kveldene med, holde hender, spise sammen med enn deg!» ropte jeg ut av alle følelsene jeg hadde i meg. Alt jeg hadde holdt inne i meg de siste timene kom ut og det var ganske mye. Liam så lamslått på meg. Han blunket fort og blikket hans flakket rundt om i rommet. «Lena, vil du være kjæresten min?» Han tok noen skritt fra og strakte ut hånden mot meg. «Ja, det vil jeg,» svarte jeg tok den myke hånden som jeg hadde lengtet etter så alt for lenge. 

 

40 kommentarer må dere klare for å få neste del :)


26.12.2013 | 21:59 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia på middag med Sophia sin familie

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


26.12.2013 | 20:46 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 34 Maraton

Jeg kunne ikke la være å smile mellom kyssene. Han la seg over meg og holdt den ene hånden rundt nakken min og den andre på låret mitt. Han kysset som en engel. Jeg holdt hånden min på brystet hans og den andre på ryggen. Jeg kysset tilbake og kjærtegnet ryggen hans. Hvorfor var jeg så lett å overtale?


Liam strøk hånden sin over kinnet mitt mens han fortsatte å kysse meg. Tungene våre møttes og danset i takt. Han førte den ene hånden oppover meg. Oppover låret, over trusen min og til magen. Det kilte da han berørte meg. Jeg førte den ene hånden min nedover mot buksekantet og stoppet ved rumpen hans. Jeg lot den ligge der. Liam fortsatte med å lede hånden sin oppover meg, nå holdt han den på puppen. Han klemte svakt og masserte den. Jeg unnslapp små stønn mellom kyssene og dro han tettere mot meg. Liam stønnet idet jeg klemte til bak på han og lot den andre hånden bli ført der jeg hadde den andre. «Babe....» stønnet han og kysset med nedover halsen. «Liam,» svarte jeg og holdt han på ryggen. Han snudde seg på ryggen og dro meg over han. «Jeg elsker deg,» sa han og stoppet med kyssene. Han holdt den ene hånden på ryggen og den andre på rumpen min. Jeg pustet tungt og nervøst. «Jeg elsker deg og,» svarte jeg med skjelvende stemme og bevegde ansiktet mitt nærmere hans. Nesetippen min berørte hans og noen sekunder etter var leppene mine klistret mot hans. Det føltes så rett.

Liam snorket tungt, hvor lenge hadde vi sovet? Tankene landet på det som skjedde dagen før. Hva gikk det av meg? Elsket jeg han virkelig eller var det alkoholen som talte. Jeg lå på brystet til Liam, som sov som en stein. Han gryntet noen ganger, men ellers var det eneste man kunne høre pusten hans og snorkingen. Jeg skulle til å reise meg opp idet jeg merket at jeg ikke hadde på meg noe. Jeg var kliss naken! «Faen,» mumlet jeg og så etter klærne mine. Hva var det som hadde skjedd? Jeg kunne ikke huske alt så detaljert. Jeg fikk øyet på undertøyet mitt i enden av sengen og jeg krabbet bortover for å hente det. Jeg var forsiktig for å ikke vekke Liam. Jeg lirket på meg trusen og deretter bh'en. Jeg hoppet rolig ned fra sengen og trippet bortover til kjolen min og dro den på meg. Jeg tok et siste blikk på Liam som sov før jeg forsvant ut av rommet.

 

Salen som igår var full av dansende og høylytte folk var i dag nesten helt tom. Hvor var det blitt av resten av guttene? De hadde vel ikke dratt uten Liam og hvor var Jenny? Det lå knuste glass over alt på gulvet. Jeg angret på at jeg ikke tok på meg skoene. «Hallo?» hvisket jeg nervøst uten å få respons. «Lena, hva gjør du her?» Jeg snudde meg brått og så rett inn i de nysgjerrige øynene til Harry. «Lette etter dere,» svarte jeg nølende. Harry var rød i ansiktet og virket svett. Det var svettemerker nedover armene hans og man kunne lukte at han prøvde å skjule det med parfyme. «Hvor er de andre?» Harry så seg rundt. «Zayn og Perrie tror jeg dro tidlig, Louis har jeg ikke sett,» svarte han likegyldig og så på meg med de skjønne, grønne øynene sine som jeg både elsket og hatet. «Niall og Jenny da?» spurte jeg og så meg rundt. «Sist jeg så de så var de i en av sofaene,» svarte han og pekte i den riktige retningene. «Takk,» smilte jeg og var på vei til å gå da han stoppet meg. «Hva med Liam? Hvor er han?» spurte han og så forvirret på meg. «Eh,» svarte jeg og så meg fort rundt. Harry holdt meg fast og ventet på svar. Han hadde et hardt grep rundt håndleddet mitt, noe som gjorde meg skremt. «Jeg venter.» Jeg så ned på hendene våre og deretter på han. «Han er på et av de rommene,» svarte jeg uten å møte blikket hans. «Hvilket rom?» spurte han og hevet et øyenbryn. «Privatrommet,» mumlet jeg uten å møte blikket hans. Jeg kunne høre at Harry strevde med å holde tilbake latteren. «Å, da så. Håper dere koste dere, Liam var heldig.» sa han med et ertende blikk og slapp grepet. Hva var det Harry tenkte om meg? Jeg gikk i retningen som Harry pekte ut til meg. Jeg fikk øye på tre svarte, skinnsofaer som stod på rad og rekke ved siden av hverandre. Harry hadde visst rett, for i den ene sofaen lå de to personer. Jenny lå på Niall som lå på ryggen. Niall sin skjorte var kneppet opp og det var merker av lepper på brystet hans. Her hadde det gått hett for seg, tenkte jeg. Jeg hadde vel ikke så mye å si... Det virket som de sov begge to og lukten av alkohol var ikke til å unngå.

 

 

Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Niall og Jenny sov, Louis visste ingen hvor var, Harry skremte meg og Liam... Jeg visste ikke hva det var som foregikk. Jeg var som Jenny sa en utro bitch. Jeg pustet tungt og ble stående og se utover lokalet. Vi hadde jo... Jeg grøsset ved tanken. Hvorfor egentlig? Jeg visste ikke om jeg virkelig hadde følelser for Liam eller om der var alkoholen sin skyld. Jeg sa jo til Liam at jeg elsket han, hva skal jeg gjøre? Jeg kan jo ikke bare ignorere han heller. Liam fortjener det ikke. «Lena.» En kjent stemme kom ifra bak meg og jeg snudde meg. «Liam.»  

stylinson | via Tumblr

Klarer dere 25 kommentarer? Hva syns dere Lena burde gjøre?


26.12.2013 | 17:49 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 33 Maraton

«Kom,» befalte Jenny og dro meg i armen. Jeg skulle til å følge etter henne da jeg kjente to hender på hoftene mine og pusting i nakken.


«Hei babe,» hvisket han ømt i øret mitt. Han var så nære at jeg kunne kjenne leppene hans mot huden min. «Hei,» hvisket jeg tilbake og så bakover på han. Han var kledd i en hvit skjorte med dressjakke over og ett lyserosa slips som sto i stil med kjolen min. «Kan jeg by på en drink?» spurte han lavt uten å slippe taket i meg. «Nei takk,» svarte jeg og smilte kort. Jeg var overrasket over hvor frampå han var. Vanligvis var han ganske sjenert når det gjaldt fysisk kontakt med meg. Liam snudde meg rundt mot han og smilte svakt. «Kan jeg bare få en kveld med deg? Er det for mye å be han?» Han så på meg med store, sårbare øyne og strammet grepet rundt meg. Han trakk meg inntil seg og jeg kjente de veltrente musklene hans mot min kropp. Liam pustet tungt og lot ikke blikket gli unna meg. «Okei da,» hvisket jeg lavt og tok et tak rundt nakken hans. Hvorfor ikke? Vi var jo tross alt i Chicago. Jenny hadde forsvunnet, hun var iallfall ikke ved oss lenger. Liam pustet tungt mot øret mitt og holdt meg bak på ryggen. De sterke armene hans fikk meg til å føle meg trygg. Jeg lukket øynene og lot hodet hvile på skuldrene hans imens vi danset rolig i takt med musikken. Hendene hans bevegde seg lengre og lengre nedover ryggen. Sakte, men sikkert. Jeg vred meg ikke unna, jeg nøt det. Hendene hans nådde rumpen min og stoppet der. Han holdt de der en god stund. Det kilte i magen og ikke får å snakke om resten av kroppen. Jeg åpnet øynene og så opp på Liam. Han smilte uskyldig på meg og strøk hendene rundt. «Gris,» mumlet jeg og fniste. «Jeg vet du liker det,» gliste han og fortsatte. Han klemte svakt og jeg skvatt til. Jeg brydde meg ikke om at det var fullt av folk rundt oss. Jeg brydde meg ikke om at sikkert hundrevis av alle i rommet stirret på oss. Det var vår kveld, og det skulle ingen ødelegge. Jeg lente kinnet mitt inntil hans og kjente skjeggstubbene stikke svakt mot huden min. Det oste parfyme på han. «Jeg tror jeg tar meg en drink likevel,» sa jeg kort og slapp taket rundt han.Etter fire glass var vi rimelig ustø. Jeg måtte støtte meg til Liam for å ikke snuble i de høye hælene mine. «Ops,» kniste jeg og lente meg på brystet hans. Jeg kunne høre at hjertet hans slo. Han holdt rundt meg. «Dans med meg, babe.» beordret han og jeg lente ryggen min inntil brystet hans. Liam la hendene sine over meg og vi sto slik og vugget i takt med musikken. Det luktet alkohol i hele rommet. Folk rundt oss småsnakket og jeg kunne snappe opp ord som Liam og kjerring. Jeg ga rett og slett f i de. De måtte være utrolig sjalue, for å gå så lavt ned. Denne gangen bevegde hendene seg til Liam mot brystene mine. «Liam,» hvisket jeg urolig uten å gjøre motstand. «Du er nydelig,» mumlet han tydelig påvirket av alkoholen. Han holdt rundt dem og klemte svakt. Jeg unnslapp et lite stønn. «Vi er på en offentlig plass,» fortsatte jeg bekymret. Det kriblet fortsatt i hele meg og jeg kunne ikke bestemme meg for om jeg likte det heller ikke. «Det driter jeg i,» mumlet Liam og holdt hardere. Enda et stønn unnslapp. «Kan vi ikke heller finne et rom?» glapp det ut av meg. Jeg tenkte meg ikke om da jeg sa det. Liam slapp taket og gliset. «Selvfølgelig.» Han tok tak i håndleddet mitt og leide meg gjennom folkemengden. Hendene skalv og alle blikkene festet seg på meg. Jeg syns jeg skimtet Jenny og Niall en eller annen plass. Jeg så nærmere etter, jo det var de. Jenny satt i fanget på Niall og klinte. Jeg ble dratt lengre etter Liam og til slutt sto vi utenfor et rom der det sto, «privat.» Liam tok opp en liten nøkkel fra bukselommen og fiklet med den i bukselommen. Et knepp kom fra døren og han dyttet den opp.


Rommet var ikke stort og hadde svært få møbler. Gulvet var av mørkt tre og veggene var tapetsert med roser, grusomt spør du meg. I enden av rommet sto det en dobbeltseng og ved siden av sto det et lite nattbord. Liam låste døren etter seg og ble stående å se på meg. Jeg kunne se at brystet hans hevet og senket seg. Føttene mine skalv, så jeg sparket forsiktig av meg skoene. Liam kom nærmere meg med sakte skritt. Da han nådde fram til meg grep han håndleddene mine og dyttet meg inntil veggen. Jeg stønnet idet ryggen traff den harde, kalde veggen. Liam sine lepper plasserte seg nedover halsen på meg. Kroppen hans presset seg inntil min. «Dette har jeg ventet på,» mumlet Liam mellom kyssene. Hendene hans var over alt på meg. Jeg kneppet forsiktig opp skjorten hans etter jeg løsnet slipset og magemusklene hans kom til syne, damn. Liam ristet av seg dressjakken og fortsatte å kysse meg, ved øret denne gangen. Jeg kjente tungen hans leke med huden min og hendene hans som holdt rundt meg. Kjolen min var svært upraktisk i situasjoner som dette og det merket nok Liam for han dro varsomt glidelåsen ned. Kjolen datt omkring føttene mine og jeg sto foran han i bare undertøy. Jeg rødmet og så ned. Hvordan kunne han like en med en slik kropp som jeg hadde? Det virket ikke som han brydde seg, for plutselig tok han et grep under lårene mine. «Hopp,» hvisket han ømt og så på meg. Jeg gjorde som han sa og gjorde et lite hopp. Han spredde lårene mine og trakk meg inntil seg. Jeg satt på hoftene hans med en fot på hver side av han. Forsiktig dro jeg skjorten hans av han og strøk hånden min nedover brystet hans. Stemmen min skalv idet jeg sa, «jeg burde ikke.» Liam og kysset meg på brystet og så opp på meg for respons. Han fortsatte og jobbet seg oppover. Kyssene var himmelske, leppene hans klistret seg fast inntil den sårbare kroppen min. Han kom opp til haken min og stoppet. Jeg så rett inn i de brune øynene hans som jeg var så betatt av første jeg så han. Jeg åpnet munnen for å protestere. «Shh,» svarte Liam kjapt og plasserte leppene sine mot leppene mine, Tungen hans lekte med tungen min. Vi bevegde oss bort til sengen, jeg inntil putene og han over meg. «Jeg kommer og tar deg,» gliste han og førte ansiktet sitt bort til meg. Jeg kunne ikke la være å smile mellom kyssene. Han la seg over meg og holdt den ene hånden rundt nakken min og den andre på låret mitt. Han kysset som en engel. Jeg holdt hånden min på brystet hans og den andre på ryggen. Jeg kysset tilbake og kjærtegnet ryggen hans. Hvorfor var jeg så lett å overtale?

 

Mange har spurt om det kan skje noe mellom Lena og Liam snart, vel hva syns dere? 20 kommentarer for enda en del


26.12.2013 | 17:09 | Kategori: Random

Del din novelle med bloggen!

Jeg la ut et innlegg for ikke så lenge siden om hva jeg kunne gjøre på bloggen når guttene har en periode som de ikke gjør noe ( http://onedirection1.blogg.no/1386952147_hva_tenker_dere_om_de.html#comment ). Jeg har lest gjennom de få kommentarene som kom inn. Jeg likte to av forsalgene. Det ene forslaget var at jeg fant bilder eller gifs av guttene og lagde mine egene imagines. Det andre forslaget var dere lesere skriver en novelle som jeg kan poste på bloggen! Dere får selvfølgelig credit for novella. 

 

Derfor tenkte jeg at nå i jula så gjør ikke guttene stort. Det har egentlig vært ganske stille. Så kan vi starte opp med det! Jeg skal sette meg ned nå og se gjennom gifs og bilder for å se om jeg kan få laget noen. Mens jeg gjør det tenkte jeg at dere lesere kunne lage en novelle, eller hvis dere har en novelle fra før hadde ikke det gjort noe. 

 

For dere som har lyst til å lage en novelle men vet ikke helt hva det er så tenkte jeg å gi dere en kort beskrivelse. 
En novelle er en liten historie som gjerne varer i en kort periode. Kanskje bare en time, en dag eller en uke. Det pleiere som regel være rundt 5-10 avsnitt, hvert fall her på bloggen. 

 

TIPS: Gå inn på arkivet til bloggen og trykk på kategorien som heter 'Noveller'. Der kan du kanskje få noen tips og skjønner kanskje hva en novelle er. 

 

Regler for novellen:

  • Du kan skrive om hvilken som helst gutt du vil
  • Du kan ha en novelle som varer max 2 deler
  • Må være over 5 avsnitt
  • Det kan handle om hva du vil
  • Gjerne ha med bilder 
  • God gramatikk (punktum, komma, kontraster, sammenligninger osv)

(HUSK OVERSKRIFT TIL NOVELLA!)


Hvis du har lyst til å skrive en novelle, eller har en novelle så kan du sende den inn på: ria99@live.no

Til de novellene jeg plukker ut, sender jeg mail tilbake om jeg kan få bruke novellen i fremtiden. Jeg kommer jo ikke til å legge ut tre noveller på en dag. Jeg tar gjerne vare på novellene så  jeg kan bruke de en annen dag! 

Har du spørsmål så spørr i kommentarfeltet! 

 

 

POSTED BY: Maria


26.12.2013 | 16:38 | Kategori: Fans

Liam med fans i London 21. Desember

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


26.12.2013 | 16:37 | Kategori: Facebook/Twitter

Anne's nye twitter profilbilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


26.12.2013 | 16:14 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 32 Maraton

«Under the lights tonight, I turned around.. And you stole my heart, With just one look. When I saw your face, I fell in love.It take a minute girl, To steal my heart tonight.» sang han uten å ta blikket fra meg. Øynene hans var blanke og tiden sto i ro. Det gikk ikke opp for meg hva som hadde skjedd før guttene gikk av scenen og alt av lys ble slått på. Stjal jeg hans hjerte?


«Jeg hadde min livs kveld i går,» gjespet Jenny gned søvnen ut av øynene. Jeg gjespet jeg og og snudde meg mot henne. Jeg hadde aldri sovet så godt før, sengen var himmelsk. Jenny så på meg med trøtte øyne og et blekt ansikt. Vi var begge alt for oppspilt til å legge oss i går kveld, så det endte med at det bare ble fire timer med søvn på oss. «Jeg må snakke med Liam,» sukket jeg og vendte blikket opp i taket. Det var hvitt, helt hvitt uten en eneste ripe. «Hvorfor?» spurte Jenny og ble med ett mye mer våken. Jeg lente meg tilbake mot Jenny, men unngikk blikket hennes. «Du vet på den siste sangen?» startet jeg nølende. Jeg visste ikke om Jenny var den rette personen til å snakke om dette med. Hun hadde jo tross alt et crush på Liam og det var hun som mente at jeg var en utro bitch. Jeg hadde sagt a, og da måtte jeg si b. «Mhm,» svarte Jenny mens hun pirket bort en liten smule fra lakenet. «Han...» Jeg kremtet litt og pustet tungt ut. «Han så rett på meg da han sang.» Jenny så irritert på meg. «Og hva med det? Niall så mange ganger på meg under konserten,» svarte Jenny raskt tilbake med en hard tone. Jeg hatet den spydige og sjalue delen av henne. «Det var under stole my heart, skjønner du ikke?» forklarte jeg med en mild og rolig tone. Det verste jeg kunne gjøre var å være spydig tilbake. Jenny svarte ikke, hun var opptatt med å taste noe på telefonen. «Du er umulig,» mumlet jeg så lavt jeg kunne. Jeg kavet meg opp fra sengen og bort til kofferten min. Jeg dro fram en hvit t-skjorte med paris-motiv og en grå joggebukse. Jeg orket ikke å ta på noe elegant i dag. Jeg måtte jo uansett skifte før festen som var i kveld. Jeg trippet inn på badet og stirret på den jenta som stod i speilet. Jeg kunne ikke fatte at Liam hadde falt for meg, MEG. Den stygge andungen. Jeg børstet gjennom håret og lot det falle bakover. Jeg tok på et tynt lag med maskara og deretter litt rouge. Mer orket jeg rett og slett ikke. Jeg gikk ut fra badet og fant Jenny sovende i sengen. Jeg sukket, det hadde vært en lang natt. Det dumme var at guttene var opptatt med intervjuer nesten hele dagen, så vi møtte dem ikke før på festen.


Jenny kom ut av badet. Etter to timer hadde hun endelig våknet. Jeg ville ikke vekke henne, hun sov så søtt. Jenny hadde satt håret opp i en høy hestehale og hadde på seg en stripete cardigan med en enkel svart topp under. På føttene hadde hun et par strømper med en svart, hullete dongerishorts over. «Så fin du er,» smilte jeg til henne. Hun stoppet opp og gjorde noen poseringer. «Ikke sant,» lo hun og satte seg ned ved siden av meg. «Hva skal du ha på deg på festen?» spurte jeg og sparket i sengen med føttene. Hun gipset, «det hadde jeg helt glemt.» Jenny spratt opp og løp til kofferten til. «Lena, du må hjelpe meg å velge!» Jeg hoppet ned fra sengen og gikk bort til henne. Jenny var rød i ansiktet og var tydelig stresset. Hun kastet kjoler i alle kanter. Jeg så på med henne med store øyne. «Hvor mange kjoler har du med?» spurte jeg og tok opp en blå kjole med glitrende overdel og et skjørt som var lengre bak enn foran. Den var nydelig, men passet ikke for anledningen. Jeg la den forsiktig på sengen. Jenny fant frem noen kjoler og la de fram på sengen. De var så pene alle sammen. Ikke et lett valg nei.

«Så hva syns du?» spurte Jenny stresset og så utover sengen. «Den svarte,» svarte jeg og smilte. Jenny skulle til å ta den opp da jeg stoppet henne. «Nei, den hvite!» Hun sukket og bevegde hendene mot den. «Nei!» ropte jeg høyt. «Bestem deg,» kjeftet Jenny og så surt på meg. «Den lilla er perfekt for deg,» forsikret jeg henne og holdt munn da hun tok den opp. Hun gransket den. «Ja, da tar jeg den.» Jeg smilte lettet. «Tror du det kommer til å være mange fotografer der?» spurte Jenny og var opptatt med å speile seg i et lite speilt som var hengt opp i hjørne. Jeg trakk på skuldrene, «håper ikke det,» hvisket jeg lavt.

 

Lokalet var stappet full med folk, så jeg var glad jeg hadde Jenny ved min side. Musikk dundret med høy bass. «Ser du Niall noen sted?» spurte Jenny og så utover folkemengden. Jeg ristet på hodet. «Ikke Liam heller,» sukket jeg. Veggene var malt mørke med en grå farge. Det stod bord inntil veggene med forskjellige drinker. «Kom,» befalte Jenny og dro meg i armen. Jeg skulle til å følge etter henne da jeg kjente to hender på hoftene mine og pusting i nakken. 

15 kommentarer! Hvem tror dere at det er? :)


26.12.2013 | 14:02 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 31 Maraton

«Det er ennå en halvtime til konserten begynner, men det er vel litt greit å være der litt før?» spurte Jenny med blikket festet på mobilen. «Vi bare drar dit nå.» Jeg kunne ikke vente! Jeg hadde aldri hørt Liam synge live før. 

 

Det var fult av folk utenfor. Jenter i alle aldre var kommet for å se idolene sine. «Hva gjør vi nå?» spurte Jenny nervøst og tvinnet håret rundt fingeren. Det var hyling på alle kanter, vi var omringet. «Jeg vet ikke! Vi har jo ikke billettene engang,» svarte jeg høyt for å overdøve jentene. Jeg tok fram mobilen og viste den til Jenny og hun nikket seg enig. Jeg skrev en melding til Liam. «Vi er litt omringet og vi vet ikke hvordan vi skal komme oss inn uten billetter:( Hva skal vi gjøre?»

Liam's P.O.V

Mobilen dirret i bukselommen min og jeg fisket den opp. «Liam, ikke hold på med mobilen nå,» sukket Lou imens hun stylet håret mitt. «Men det er viktig,» forsvarte jeg og leste meldingen. Det hadde jeg visst helt glemt. Vi hadde jo ikke gitt billettene til dem. Jeg skrev kjapt en melding tilbake, «møt Harry på baksiden av bygget :)» Jeg sendte den og la den ned i lommen igjen. «Det var bedre,» smilte Lou og gjorde seg ferdig med hvordan jeg skulle se opp. Jeg lo svakt og kort før jeg så bort på Harry. «Kan du møte Jenny og Lena på baksiden?» Han så likegyldig på meg og nikket. «Mhm, okei da.» Han reiste seg opp og skulle til å gå da jeg snakket til han. «Ikke skrem bort Lena da.» Jeg spøkte, men samtidig mente jeg det. Det virket som om Lena ikke hadde sansen for Harry. Noe som irriterte meg veldig, for Harry var jo egentlig en utrolig fin fyr! Harry fnyste og forsvant ut døren. Jeg gledet meg til konserten. Jeg hadde aldri sunget foran Lena før, så det kom til å bli helt spesielt. Lou tok med seg sakene sine og gikk bort til Louis for å style han. Jeg ble sittende i egne tanker. Jeg kunne ikke la være å tenke på Lena. De vakre grønne øynene hennes, de små, søte hendene og det friske, sunne håret hennes. Ikke minst det perfekte og skjønne smilet hennes. Jeg hadde lyst til å kysse de lyse leppene hennes samtidig som jeg strøk henne varsomt nedover ryggen, men jeg visste at ikke kunne gjøre det. Hun var sammen med Robin. Jeg fikk en frysning idet jeg sa navnet hans, den drittsekken. Jeg skulle gjøre konserten spesiell for Lena, verdens vakreste jente.


«Hei!» Jeg skvatt og snudde meg mot Jenny som sto i døråpningen. Lena sto like bak henne. «Hvor er Harry?» spurte jeg og reiste meg opp. Jenny trakk på skuldrene og gikk bort til der Niall satt. Niall lyste opp i det han så henne. Jenny gikk mot han med hoftene i sving og strakk hendene mot han. Niall klemte henne og holdt rundt midjen hennes. Han lukket øynene og smilte. Niall var virkelig forelsket. Jeg så bort på Lena istedet som fortsatt sto i døråpningen. Jeg gikk mot henne med hjertet i halsen og ga henne en stor klem. «Hei,» hvisket hun lavt og holdt rundt med. Knærne mine var skjelvende og armene var svake. Hvorfor måtte jeg falle så hardt? Lena merket tydeligvis at jeg var nervøs og trakk seg litt unna. «Går det bra med deg?» spurte hun bekymret og så på meg med de store, søte øynene sine. Jeg bare smilte og nikket, «alt går bra,» løy jeg.

Lena's P.O.V

Konserten skulle starte om bare noen minutter. Jenny sto og småtrippet på plassen sin. Tredje rad, var det mulig? Vi hadde utrolig god utsikt mot scenen. «Det er bare to minutter igjen,» hvisket Jenny og lente seg mot meg. Jeg nikket bekreftende. Det var snakking og hyling på alle kanter, jeg kunne ikke fatte hvordan noen kunne holde ut alt dette. Et gisp etterfulgt av tusen hyl og jeg så opp scenen jeg og. Der sto de, på rad og rekke. Jeg vinket febrilsk mot Liam og hylte av all kraft. Liam så ned på meg og gliste. Han vinket tilbake og blåste et kyss mot der vi to. Publikum gikk amok og hylte av alle krefter imens de veide med armer for å prøve å få oppmerksomhet fra guttene. Det var en betryggende følelse at han så på meg istedet for de alle tusen andre jentene som var her, de var tross alt mye penere enn meg. Guttene gikk litt rundt og vinket til fansen. «Er dere klare?» ropte Harry inn i mikrofonen og gliste da han så reaksjonen. Alle i rommet hylte ja. Musikk dundret ut av høyttalerne og de begynte å synge på en sang. Jeg var ikke sikker på hvilken sang det var, men sang med likevel.

«And we danced all night to
The best song ever
We knew every line
Now I can't remember
How it goes but I know
That I won't forget her»


Guttene løp rundt på scenen og fikk med seg publikum på sangen. Zayn og Louis holdt om hverandre da de sang «oh oh oh.» Jeg så bort på Jenny som danset i takt med musikken og vrikket på rumpen. Hun veide med armene og sang med. Niall vinket kjapt til henne. Jenta ved siden av oss hoppet opp av ned med tanke på at Niall vinket til henne, trodde hun. Sangen tok slutt og Zayn gikk mot publikum. «Er dere klare for neste sang?» spurte han og holdt mikrofonen mot fansen. Hyling var det eneste man kunne høre, men Zayn tok visst det som et ja. En ny låt kom spillende ut av høyttalerne. Det var en gitarlyd om jeg ikke tok helt feil. Harry tok et steg fram og holdt den ene hånden på magen da han sang, «Written in these walls are the stories that I can't explain.
I leave my heart open but it stays right here empty for days.» Publikum sang med. Da det kom til refrenget sto vi alle og viftet med hendene i takt med melodien og sang lavt med. Den følelsen av fellesskap var herlig, nå skjønte jeg hvorfor directioners kalte seg en familie. Sangen tok slutt og de bukket. «Skal vi ta noen twitterspørsmååååål?» spurte Louis og gestikulerte mot en skjerm som ble heiset ned. Guttene snudde seg mot den. «Okei, det første spørsmålet er fra...» begynte Liam og leste opp både twitternavn og hvor hun satt. «Hvilken tannkrem bruker dere?» leste Liam høyt med dramatisk stemme. De snudde seg mot publikum igjen. Niall og tok et skritt fram, «jeg bruker colgate,» sa han gjorde en tommel opp. Fansen jublet og det samme gjorde jeg og Jenny. Harry og Liam sa seg enig. «Jeg vet ikke hva den heter, men den smaker godt,» smilte Louis og det om et latterbrøl fra publikum. Zayn svarte at han rett og slett ikke visste hvilken tannkrem han brukte.

 

Spørsmålene fortsatte og det samme gjorde sangene og de hadde kommet til det siste nummeret. «Vi skal spille en gammel låt,» fortalte Niall til publikum. «Den er ikke så gammel,» skyter Harry inn før melodien blir spilt. De sang med alle guttene. Det var en utrolig fengende melodi. Alle rundt oss hadde roet seg ned nå, for å nyte sangen istedet. De kom til refrenget og Liam tok et steg fram, han skulle tydeligvis synge solo. Han trakk pusten og så rett på meg. Jeg smilte beroligende og han gjenga smilet. «Under the lights tonight, I turned around.. And you stole my heart, With just one look. When I saw your face, I fell in love.It take a minute girl, To steal my heart tonight.» sang han uten å ta blikket fra meg. Øynene hans var blanke og tiden sto i ro. Det gikk ikke opp for meg hva som hadde skjedd før guttene gikk av scenen og alt av lys ble slått på. Stjal jeg hans hjerte?


10 kommentarer for neste del


26.12.2013 | 12:36 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 30 Maraton

«Og hvordan går det med vesle prinsessen?» Han kilte Jenny forsiktig i siden, og hun gryntet som svar. «Vel, hun er nok prinsessen i drømmeland,» lo jeg og Niall lo med. Tenk, snart var vi i Chicago. Selveste Chicago!

 

 

Etter åtte timer i fly var det virkelig en deilig følelse å få strekke på føttene og puste inn frisk luft. «Så nå er vi i USA,» lo Louis og jublet. Niall jublet med imens han lo. «Skal vi dra til hotellet?» spurte Liam og gikk opp mot siden av meg. «Hvordan er romfordelingen?» spurte Jenny nysgjerrig før jeg rakk å svare. «Zayn og Perrie ett rom, jeg, Louis, Harry og Niall deler og dere to har et eget rom. Høres det greit ut?» Liam vekslet mellom å se på oss to. Jenny så litt skuffet ut, trolig siden hun hadde håpet på å dele rom med Niall. «Vi syns det høres flott ut,» smilte jeg og dultet forsiktig borti Jenny. Hun gikk bortover til Niall som sto ved Zayn og Perrie. «Hei!» sa hun søtt og smilte. «Hei, Jenny!» gliste Niall og la armen sin rundt henne. «Du har gjort en god jobb,» lo Liam og så bort på meg. Han gjorde et tegn bort til Niall og Jenny. «Hvordan visste du at det var meg?» «Ren gjetning egentlig,» svarte han. Vi bestilte en taxi alle sammen etter at vi hadde funnet bagasjen vår, jeg gledet meg virkelig til å få se hotellet.


«Wow,» gispet jeg og så på hotellrommet. «Det er vidunderlig!» måpte Jenny og holdt meg i hånden. Det var lyst og åpent, utsikten var het ubeskrivelig. Ved vinduet var det et lite bord med to stoler ved siden av og for å ikke snakke om sengen! Jeg så bort på Jenny for å se om vi tenkte det samme. Hun blunket lurt til meg. «1...» Jeg så lurt på henne. «2...» fortsatte. Vi vekslet blikk, «3!» Vi løp bort til sengen og kastet oss i den. Det var som å lande på skyer, aldri før hadde jeg kjent en så myk seng. «Her kommer jeg til å sove godt,» fniste Jenny. «Pft, du er jo trist for at du og Niall ikke kan kose sammen i sengen,» lo jeg ertende og la meg på ryggen. Jenny tok tak i puten og klasket til meg i ansiktet. «Din pedogris!» snøftet hun. Det fikk meg til å le enda mer. Jeg holdt meg for magen, for å prøve å slutte å le. «Slutt,» klagde Jenny irritert. Døren gikk opp og gutta kom inn.

Gutta og gutta, det var Niall og Liam. «Hva ler du av?» spurte Niall og så på meg med et forundret blikk. Jeg pustet tungt ut og lagde en plystrelyd for å slutte å le. «Nei, det var ingenting.» Jeg smilte til dem. «Hva vil dere?» spurte Jenny og satte seg opp. «Vi skal spille en konsert i dag og vi lurte på om dere ville se på?» spurte Liam med blikket rett mot meg. Kinnen brant og jeg så mest sannsynlig ut som en tomat, pokker. Heldigvis svarte Jenny for meg. «Det vil vi gjerne!» svarte hun entusiastisk og så flørtende bort på Niall. Han lo svakt og så bort på meg. «Hvorfor er du en tomat?» Liam kniste i bakgrunnen og jeg ga han et strengt blikk. «Fordi alle liker tomater,» mumlet jeg. Niall lo kort, «ja, det er sant.» «Når begynner konserten,» spurte jeg for å få samtalen på noe annet. Niall så på klokken som hang på veggen og lente hodet til siden. «Nja, ca. 3 timer.» svarte han nølende og så på Liam som nikket seg enig. «Men vi drar dit nå da, for å varme opp,» la Liam til. Jeg sank litt sammen. Vi hadde nettopp kommet fram og med en gang må de dra. Hva var det jeg forventet? De kom hit på grunn av jobb, selvfølgelig må de jobbe da. Liam og Niall takket for sitt lille besøk og gikk ut av rommet. «Lena?» Jenny så alvorlig på meg. «Ja..?» svarte jeg nølende. «Vi må shoppe.»


«Hva syns du om denne?» Jenny holdt opp en lysegrønn bluse med dyp utringning. «Tror du Niall kommer til å like den?» Jeg så skeptisk på den. «Jeg tror ikke at grønn er helt din farge,» svarte jeg og sukket. «Ja, det er sant,» mumlet hun og hang den tilbake. Jeg dro litt klær til siden. Jeg visste ikke hva jeg skulle skulle ha på meg. Jeg ville ha noe litt fint, men samtidig ikke for formelt. Et skjørt kanskje? «Kan vi gå se på skjørtene?» spurte jeg Jenny og smilte svakt. Hun nikket og dro meg bort til den rette avdelingen. «Hva syns du om dette?» gispet Jenny og pekte på et lyserosa skjørt som hang på veggen. «Det ville ha vært helt nydelig på deg,» smilte jeg. Det mente jeg helt klart, Jenny hadde drømmekroppen. Kroppen jeg trente for å få, det minte meg på at jeg måtte utnytte tiden med trening mens jeg er her. Jenny fniste og sa takk. Hun holdt fram et svart skjørt skjørt som gikk til midjen. «Dette er noe for deg!» gliste hun. Jeg tom det imot og strøk nedover stoffet mens jeg nynnet på sangen som ble spilt i butikken. «Hva skal jeg kombinere det med, en hvit bluse?» Jenny ristet fort på hodet. «Nei, nei, nei! Det blir for basic! Den stripete genseren du tok med, jeg tar på meg den blomstrete trekvarte genseren min.» Jeg smilte takknemlig til henne. «Jeg er glad jeg har deg som min personlige stylist.» Vi fant vår størrelse begge to og gikk bort til kassen for å betale.

«Det er ennå en halvtime til konserten begynner, men det er vel litt greit å være der litt før?» spurte Jenny med blikket festet på mobilen. «Vi bare drar dit nå.» Jeg kunne ikke vente! Jeg hadde aldri hørt Liam synge live før. 

 

Nå er maratonet igang! Denne delen ble utrolig dårlig, men det blir bedre etter hvert. 7 kommentarer for neste del :)


25.12.2013 | 23:19 | Kategori: Familie

Liam på familie middag i Wolverhampton i dag

POSTED BY: Maria


25.12.2013 | 21:59 | Kategori: 1D Historie - 11

Maraton?

Hei alle sammen!

Jeg lurte bare på om dere var interessert i et maraton i morgen? Isåfall kommer det til å bli ca. 13.00 eller noe rundt der, tenker jeg. Kanskje 12.30
Noen som syns det hørtes greit ut?

-Tonje 


25.12.2013 | 18:43 | Kategori: Instagram

Gemma og Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


25.12.2013 | 15:34 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 36

Jeg hevet blikket mitt og kikket bort på Niall som strevde med å få på seg skoene. ''Niall, hva skjer egentlig mellom Liz og deg?'' Han er den eneste jeg stoler på når det kommer til dette. Han møtte blikket mitt og så ned igjen med en gang. ''Vi tar det når vi har kommet hjem fra ferien. Greit? Vi drar i morgen, la oss ikke ødelegge den lille tiden vi har sammen.'' Blikket han var festet på skoene hans. Jeg vet ikke om han konsentrerte seg for å få på skoene eller om han ikke ville møte blikket mitt. Jeg svarte ikke. Jeg bare tok på meg sandalene og ventet på han. Jeg kikket utover havet. Bølgene slo mot klippene og de ble bare større og større. Jeg kjente fingrene til Niall snike seg inn mellom mine. ''Ikke vær sur på meg. Jeg lover å fortelle deg når vi kommer tilbake.'' Han så ned på meg og jeg sukket. Jeg vil ikke vite det senere, jeg vil vite det nå! Jeg nikket og begynte å gå opp bakken igjen. Da vi kom på toppen av det lille fjellet så jeg over skulderen min for å få et siste inntrykk av det lille paradiset vi hadde funnet. ''Jeg håper ikke dette er siste gang vi er her.'' mumlet jeg. Niall klemte håden min og smilte ned mot meg. ''Håper ikke jeg heller.'' 

 

Vi kom tilbake til hotellet og vi tok heisen opp til etasjen hvor Niall hadde rom. Han låste opp døra og gikk inn. Jeg fulgte etter han, jeg har ikke vært her enda. Han hadde dobbelt så stort rom som det jeg hadde. Med en gang vi gikk gjennom døra kom vi inn i en gigantisk stue. På høyre siden var det en dør smo gikk inn til rommet hans mens på venstre side var det en dør som gikk inn til badet. Niall la seg ned i sofaen og jeg satt meg ned i stolen. Ved siden av stolen stod en kassegitar lent mot bordet. ''Spiller du gitar?'' spurte jeg overrasket. Niall hevet øyenbrynet sitt mot meg, ''Ja? Jeg gjorde det på konserten du var på.'' sa han. ''Åja. Jeg var litt opptatt med Lux.'' sa jeg med en liten latter. Niall reiste seg opp fra sofaen og tok gitaren med seg tilbake til sofaen. ''Kom.'' Han smilte mot meg og slo på puta ved siden av han. Jeg satt meg ned i sofaen istedenfor og tok beina opp i sofaen med meg. Niall kremtet før han begynte å spille en melodi og sang. ''Today is gonna be the day that they're gonna throw it back to you. By now you should've somehow realized what you gotta do. I don't believe that anybody feels the way I do, about you now.'' sang han og stoppet å spille gitar. ''Det er den første sangen jeg lærte meg på gitar.'' forklarte han. Jeg nikket, ''Er det vanskelig å spille?'' spurte jeg. Han ristet på hodet, ''Ikke egentlig. Du må være ganske god med fingrene da.'' han blunket flørtende. Jeg lo og himlet med øynene, ''Jeg er ikke så god med fingrene, så du får ta ansvaret for det.'' lo jeg. Han smilte og la fra seg gitaren på gulvet. Han tok tak i armen min og dro meg med han inn på rommet. ''Nå skal vi ha det litt gøy skjønner du.'' Han smilte lekent og låste døren til rommet. Jeg krabbet opp i senga og la meg unde dyna. Jeg lå på ryggen med dyna helt opp til nesa, ''Jeg kan jo ikke gjøre noe med deg når du ser så søt og uskyldig ut.'' sa han og krabbet opp i den store king size senga. Han krabbet med knærne på hver sin side av kroppen min. Han stod med handa på hver sin side av hodet mitt, ''Klar?'' han smilte lurt. ''Så klar som jeg kan bli.'' svarte jeg. Han lente seg ned og kysset over hele ansikte mitt. Han stoppet ved leppene mine, ''Mmmm.'' mumlet han mellom leppene våres. Han gjorde seg til, helt klart. 

 Niall hadde sovnet, som vanlig. Jeg skjønner godt hvorfor han sovner, han har harde dager på jobb. Niall hadde sikkert en liten hangover også, uten at han har fortalt meg. Jeg lå på armen hans med armen min over brystet hans. Ansikte hans var vendt vekk fra meg mens jeg lå på siden å så opp på han. Jeg satt meg opp i senga så stille som jeg kunne. Han ga fra seg et lite grynt, men ikke noe mer. Jeg krabbet ut av senga med rolige bevegelser. Jeg gikk ut i stua og kikket etter enda en dør. Han må vel ha et kjøkken her et sted? Jeg gikk bort til døra hvor jeg trodde badet var, men som egentlig var kjøkkenet. Jeg fylte ett glass med vann og lente meg inntil kjøkkenbenken. Jeg har lyst til å vekke Niall på en spontan måte. Jeg trakk opp glasset med vann og tenkte over hva jeg kunne vekke han med. Kanskje en seksuell måte? Bare for å se hvordan han reagerer? Jeg gikk bort til fryseren og tok med meg et glass med isbiter. Jeg vet at gutter hater det når jenter heller isbiter ned i bokseren. Jeg gikk inn på rommet hans på tå, men han lå ikke i senga. ''Niall?'' ropte jeg. Ikke noe svar. Jeg gikk ut av rommet og kikket rundt i stua. Han var ikke der heller. Kjøkkenet hadde jeg akkurat vært i så det var ikke noe vits å gå inn der igjen. ''Niall?'' Hvordan hadde han klart å komme seg ut fra senga så raskt? Jeg kjente en arm rundt midjen min og jeg skvatt til. Niall dro meg nærmere og tettere inntil han. ''Hva hadde du tenkt til å gjøre med det glasset?'' hvisket han i øret mitt. Jeg ignorerte spørsmålet, ''Hvor var du?'' spurte jeg. Han svarte ikke, ''Svar meg.'' han bet forsiktig i øret mitt. ''Nei.'' hvisket jeg. Håden hans gikk nedover magen min og inn under skjørtet. ''Jennifer, svar meg.'' Stemmen hans var leken og fingrene hans strøk forsiktig over trusa mi. Jeg holdt pusten og lente hodet mitt bakover mot skulderen hans. Han tok glasset fra meg og fjernet hånden hans. ''Hadde du tenkt til å gjøre dette?'' Han slapp en isbit ned i toppen min. ''Eller kanskje dette?'' Han slapp enda en isbit ned i trusa mi. Jeg skrek til, ikke høyt selvfølgelig. Det var iskaldt! Jeg dro meg ut av grepet hans og plukket ut begge isbitene mens Niall lo. ''Hevnene er søt.'' blunket han. 

 


Mer? Unnskyld for utrolig dårlig del! Jeg har veldig dårlig tid og er veldig stresset. Hadde egentlig ingen ideer til denne delen, neste skal bli bedre. Lover!!

 

30 kommentarer?

 

POSTED BY: Maria


25.12.2013 | 13:33 | Kategori: Video

Niall gråter på JLS konserten - Video

Du kan se Niall som tørker tårer og klemmer både Karen og Liam! Barbara står bak Niall og stryker han på ryggen og legger armene hennes rundt han. 
POSTED BY: Maria
25.12.2013 | 13:27 | Kategori: Facebook/Twitter

Matty tvitrer til Styles familien

'': Thank you for my Christmas present ''

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


25.12.2013 | 13:26 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer

POSTED BY: Maria


25.12.2013 | 13:25 | Kategori: Video

Liam ønsker alle en god jul


POSTED BY: Maria


25.12.2013 | 13:04 | Kategori: Familie

Zayn og Perrie's gaver

Zayn's kusine til venstre og søsteren til Zayn, Doniya, til høyre. 

POSTED BY: Maria

 


25.12.2013 | 13:02 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer

'': Happy Christmas everyone ''

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


25.12.2013 | 13:01 | Kategori: Fans

Harry med fans/venner i Holmes Chapel i går

POSTED BY: Maria


25.12.2013 | 13:00 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i Doncaster

POSTED BY: Maria


25.12.2013 | 12:59 | Kategori: Fans

Liam med fans i Wolverhampton i går

 

POSTED BY: Maria

 

 


25.12.2013 | 12:45 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis 22 år

Louis hadde bursdag i går! Han ble 22 år. Tiden flyr! Gratulerer til han!

POSTED BY: Maria


24.12.2013 | 12:00 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 29

Gleden var ikke til å stoppe. Jeg holdte på å boble over. Det var som om noen hadde ristet en brusflakse i meg og var på vei til å åpne den. «Tusen takk!» hvinte jeg og tørket raskt vekk noen gledestårer. Tenk at jeg skal til Chicago!


Flyplassen var full av travle folk som skulle finne og rekke flyet sitt. Tanken på at jeg ikke så de andre gjorde meg veldig nervøs. Hodet kokte og det samme gjorde resten av kroppen. Jeg pustet tungt og gikk noen skritt framover, som om det skulle hjelpe. Det var folk på alle kanter, store personer og små personer. Jeg snudde meg raskt rundt, men så ikke guttene noen plass. «Slapp av litt da,» lo Jenny og dultet meg i skulderen. «De kommer når de kommer.» Jeg nikket og gikk noen skritt tilbake slik at jeg sto side ved side ved Jenny. «Ja, du har nok rett,» sukket jeg. Jeg trakk meg litt sammen og holdte bagasjen tett inntil meg. Det siste jeg ville var at noen skulle stjele bagasjen. «Se,» ropte Jenny og pekte. «Der er de!» Sannelig hadde hun rett, ca. 100 meter unna oss kom guttene løpende. Liam først med et stort smil om munnen. De andre var like bak. Han stoppet opp ved siden av meg. «Hei!» smilte han og trakk meg inn i en klem. «Hei,» svarte jeg litt forfjamset og klemte tilbake. Jeg trakk meg forsiktig tilbake og så at Jenny sto med armene rundt nakken på Niall mens Niall holdt henne rundt hoftene. De så ut som et kjærestepar som ikke kunne ta øynene fra hverandre. Jeg kjente et stikk av sjalusi, jeg savnet å holde rundt noen på den måten. Jeg så tilbake på de andre. Liam sto og pratet med Harry. Zayn sto litt i utkanten med Perrie og holdt rundt skulderen hennes, søtt. Louis så på meg og trakk på skuldrene. Jeg lo, begge sto visst alene. «Skal vi stige på flyet?» spurte han meg. Jeg var vel den enste her som hørte det. «Ja, hvorfor ikke?» lo jeg kort og trillet kofferten bortover gangen. Jeg følte meg tryggere rundt alle de andre.


Det var tre og tre seter seter bortover radene på flyet. Det var overraskende lite folk ombord. Jeg dumpet ned på setet og ble overrasket over hvor mykt det var. Jeg så ut, jippi. Vindusplassen var min, jeg lo svakt. Jenny satte seg ned ved siden av meg. Liam satte seg ved siden av Jenny igjen, skuffelsen steg i meg. Hvorfor det egentlig? Det var et spørsmål jeg ikke kunne svare på. Niall skulle sitte med Louis og Zayn, Perrie og Harry satt sammen. «Jeg er glad jeg tok med musikk,» smilte jeg fornøyd og lente meg tilbake. «Jeg er glad jeg tok med disse,» gliste Jenny og holdt opp et par sovemasker. De var rosa, noe som ikke var så veldig overraskende. Jenny elsket rosa. «Wake me at noon,» leste jeg lavt. Jenny nikket og trakk de ned foran øynene. «Gjør det sovemasken befaler,» gryntet hun og non minutter senere var det helt stille fra henne.

 

Jeg kastet et blikk bort på Liam som satt bortenfor Jenny, han så på meg. «Jeg har med en gave til deg,» hvisket han og holdt hånden ved siden av munnen for å dempe lyden. «Liam.. Du trengte ikke å..» Lenger kom jeg ikke før han slang en stor, fiolett eske til meg. Den var pyntet med røde bånd og sløyfer. Jeg lot fingrene gli bortover stoffet. «Åpne!» befalte Liam utålmodig. «Jada,» stønnet jeg og rykket forsiktig i det ene båndet. Da jeg hadde løsnet hele båndet, så løftet jeg forsiktig på lokket. «Liam, herregud!» gispet jeg idet jeg så hva som var inne i esken. Han smilte beskjedent til meg. Jeg løftet forsiktig opp kjolen. Det var den jeg hadde siklet på i den butikken på senteret jeg møtte Liam. «Hvordan visste du?» spurte jeg med tårer i øynene. Kjolen var så perfekt, men så dyr! «Jeg stalket deg ikke,» svarte han ironisk og så bort. «Jeg kjøpte den slik at du kunne bruke den på festen vi skal på.» Jeg fnyste og brettet kjolen forsiktig ned i esken igjen. «Takk,» smilte jeg og strakk hendene bort til han for å gi han en klem. Han tok tak i hendene mine og strøk de over knokene. Det var vanskelig å få gitt han en klem over Jenny. Jeg lo svakt og trakk meg tilbake. «Du får en klem når vi lander.» Liam lo, «det skal jeg ikke glemme.» «Hva driver dere med?» Niall sitt ansikt tittet fram mellom setene til meg og Jenny. «Ingenting,» svarte jeg og smilte. Niall gjengjeldte smilet. «Og hvordan går det med vesle prinsessen?» Han kilte Jenny forsiktig i siden, og hun gryntet som svar. «Vel, hun er nok prinsessen i drømmeland,» lo jeg og Niall lo med. Tenk, snart var vi i Chicago. Selveste Chicago! 

 

GOD JUL ALLE SAMMEN! ♥ Håper dere koser dereutrolig mye i dag, det fortjener dere. Jeg får egentlig ikke lov til å bruke pc'en på julaften, men shhh. Hva gjør man vel ikke for verdens beste lesere? Håper dere likte delen, den var nok litt kjedelig da, haha


23.12.2013 | 23:14 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 35 MiniMaraton

Jeg sperret øynene opp i redesel, banket kom igjen. Jeg karret meg ut av senga og gikk på tå mot døra. Det banket på enda en gang. Jeg kikket gjennom kikkehullet, og jeg fikk praktisk talt sjokk. Det var Niall. Jeg åpnet døren og stirret på han, litt overrasket. Han kunne virke sint siden han hamret med knyttnevene mot døra. ''Hva?'' spurte jeg søvnig. ''Hvor mye er klokka?'' spurte jeg og gned meg i øynene. ''Jeg vet ikke, fire?'' Alkoholen slo imot meg. Han er full, ikke noe tvil på det. ''Slipp meg inn da.'' Han gikk inn og jeg lukket døren, så låste den. Jeg orker ikke diskutere med han nå. Hvordan kan han tro at det er greit å oppføre seg sånn etter alt som har skjedd i dag? Jeg orker ikke tenke. Ikke nå. Jeg la meg ned i senga igjen og tullet teppet rundt meg. Jeg lukket øynene og prøvde å ignorere han rett og slett. Jeg kjente senga bevege på seg og dyna ble løftet opp. Hånden hans rørte ved rompa mi før den landet på hofta mi. Jeg kunne kjenne den varme pusten hans i nakken min. ''Niall..'' mumlet jeg, litt irritert egentlig. Jeg er trøtt og vil sove. Hånden hans gikk inn på innsiden av låret mitt og stoppet der. Fingrtuppene hans strøk sakte men sikkert opp og ned. ''Slutt.'' mumlet jeg søvnig. Han hørte ikke etter. Trusa mi ble løftet opp og til siden før jeg kjente tommelen hans massere over det ømme punkte. Jeg tok beina litt mer fra hverandre og la meg på ryggen. Jeg kan ikke noe for det, det er kroppens naturlige reaksjon. Jeg sa ingenting, bare holdt pusten. Det er lenge siden jeg har blitt tatt på på denne måten. Han holdt på i noen minutter til før jeg kjente fingeren hans skli inn. Jeg kunne ikke la vær men å lage litt lyd. Det er bare naturlig! Det er ikke akkurat sånn jeg hadde forventet at dette skulle skje, full Niall og trøtt Jennifer. Han presset enda en finger inn og lydene ble bare høyere og gjevnere. ''Niall.'' Jeg ba ikke lenger for han til å stoppe, men å fortsette. ''Mhm, liker du det?'' Alkoholen slo imot meg nok en gang. Stemmen hans derimot, den var hes og lav. Sexy. ''Mhm.'' mumlet jeg. Enda en finger ble presset inn. Jeg har ingen anelse om hvor mange fingre han hadde inni meg nå. Det er ikke akkurat det jeg fokuserer på. Han la igjen en rad med kyss nedover nakken min før han begynte å suge og bite forsiktig i huden min. Alt ble egentlig bare overveldene. Ikke bare kinnene mine var røde og heite, hele ansikte mitt. Hele kroppen min! Det tok ikke mange minuttene før jeg ikke klarte å holde meg mer og jeg kom. 

 

Jeg våknet opp av meg selv, noe som var utrolig deilig. En lystråle traff meg midt i øynene og jeg stønnet irritert. Jeg rullet over til siden, men ble stoppet raskt. Øyene mine ble sperret opp og jeg så rett inn i bakhodet til Niall. Hjertet mitt slo fortere og fortere ved tanken på hva som egentlig skjedde i går. Jeg rullet vekk fra han og over på min side. Jeg plukket opp mobilen fra nattbordet, klokka var to. Jeg hadde også fått en melding av Lou, 'Har du sett Niall?x' stod det. 'Han er her.x' skrev jeg tilbake. Den var sendt rundt ti tiden i dag til morgen. Jeg kjente en arm rundt midjen min og et lite smil spredte seg rundt leppene mine. Et kyss ble plassert på skulderen min, ''Hva gjør du?'' Han luktet ikke alkohol mer. Jeg snudde meg rundt i senga så jeg kunne se ansikte hans. Øynene hans var halvt lukket, halvt åpene. Han hadde et trøtt smil rundt munn og håret var rufsete og stod til alle kanter. Jeg hadde ikke lagt merke til at han var bare i boxeren før nå. Det var ganske mørk i natt. ''Lou bare lurte på hvor du var.'' mumlet jeg og lå med hodet halvt på armen, halvt på skulderen. Han nikket så vidt med hodet før leppene våres var klistret mot hverandre. Det var godt å føle leppene hans igjen, hvert fall etter så lenge. Vi har egentlig aldri sovet i samme seng eller rom for den saks skyld. ''Sov du godt?'' Jeg elsker smilet hans om morgen, jeg kan godt bli vandt til dette. ''Mhm, gjorde du?'' spurte jeg med et smil. Han nikket og kysset nesa mi. ''Så hva vil du gjøre i dag?'' Håden hans hvilte mot hofta mi og jeg lukket øynene. ''Bare slappe av. Vi kan gå en tur? Lou og jeg fant et fantastisk fint sted her om dagen.'' mumlet jeg, fremdeles søvnig. ''Da burde vi gå ut nå før det blir for mange fans til at vi ikke for lov til å gå ut mer.'' Han kysset kinnet mitt og jeg smilte. ''Okei.'' sa jeg og åpnet øynene igjen. Jeg rullet ut av armene hans, selv om jeg hadde lite lyst. Jeg gikk bort til kofferten og plukket opp en hvit topp og et rosa skjørt. Jeg gikk inn på badet for å skifte. Jeg krøllet håret og tok ikke på så mye sminke. ''Babe, jeg må gå å skifte oppe i rommet mitt. Møter deg i lobbyen om ti minutter.'' Jeg rakk ikke svare før døren var smelt igjen. 

 

Embedded image permalink
//antrekket

 

Jeg plasserte solbrillene på hodet og ga hånden til Niall en god skvis. Vi stod på toppen av det lille fjellet som Lou og jeg hadde vært på bare to dager siden. ''Wow, hvordan fant dere dette?'' spurte Niall og vi så på hverandre. Hver gang jeg møter blikket hans hopper hjertet over ett slag. Han får meg til å føle meg helt spesiell. Det hjelper jo heller ikke med måten han ser ut. Akkurat nå kunne han ikke sett bedre ut. Håret var halvveis opp, halvveis ned. Sorte rayban, en t-skjorte med blomster i mange forskjellige farger, brun shorts og hvite converse. ''Lou kjente en person som viste om dette stedet.'' forklarte jeg. Han nikket og så utover den lille bukta. Bølgene slo enda hardere mot steinene og den lille fossen som landet på stranda hadde delt seg i to. Niall begynte å gå ned mot vannet, noe som automatisk dro meg med etter han siden vi holdt hender. ''Hva skal du?'' spurte jeg. ''Vasse i vannet.'' svarte han og begynte å løpe ned bakken. Jeg slapp hånden hans, jeg skal ikke løpe ned der! ''Woho!'' ropte han og jeg himlet med øynene før jeg lo. Han satt seg ned på en stein og tok av seg skoene og sokkene, ''Siste mann ute i vannet er ett råttent egg!'' ropte han. Jeg ristet på hodet og fniste. Det er liv i gutten! Jeg kom ned på stranda og tok av meg sandalene. Jeg satt de litt lenger opp på stranda hvor bølgene ikke ville få tak i den. Jeg fulgte etter Niall ut i vannet, det var faktisk ikke kaldt. Kanskje ikke så rart når vi er i LA? ''Det var ikke så ille faktisk.'' sa jeg litt imponert over meg selv. ''Ikke? Da gjør det vel ikke noe om vi tar en liten dukkert da?'' blunket Niall og begynte å løpe mot meg så vannspurten stod. ''Nei, slutt!'' skrek jeg og begynte å løpe. Jeg har ikke med skift og jeg er heller ikke personen som elsker å bade i klær! Vi begge lo mens vi løp rundt i vannet. Jeg vet det var bare er snakk om tid før han tar meg igjen. Jeg nærmet meg slutten av den lille sand stranden. Jeg snudde meg rundt og holdt hendene foran meg som forsvar. ''Ikke!'' ba jeg mens jeg fremdeles lo. Han lo og plasserte hendene sine på hoftene mine før jeg rakk å reagere. ''For seint.'' Han heiset meg opp fra vannet og holdt meg oppe i en brude stilling. Han kysset rundt i ansikte mitt. Kinnene, nesa, panna, munnen, overalt. Vi begge stirret hverandre inn i øynene, ingen sa et ord. Jeg kysset han raskt på leppene før jeg karret meg ut fra grepet han hadde rundt meg og beina mine traff vannet med et plask. ''Ta meg igjen, kjekken.'' sa jeg og klasket til rompa hans før jeg løp opp mot stranda igjen. ''Nei, gidder ikke.'' sa Niall og lo. Jeg himlet med øynene, ''Feiging.'' sa jeg og satt meg ned på en stein litt bort fra stranden. Det ble stille, noe som fikk meg til å tenke. Hjertet mitt stoppet å slå når tankene mine vandret til Niall og Liz. Jeg hevet blikket mitt og kikket bort på Niall som strevde med å få på seg skoene. ''Niall, hva skjer egentlig mellom Liz og deg?'' Han er den eneste jeg stoler på når det kommer til dette.Han møtte blikket mitt og så ned igjen med en gang. 

 

Embedded image permalink

 

Mer? 35kommentarer klarer dere vel?

 

 

POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 19:45 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 34 MiniMaraton

Som om han skammet seg over noe. Eller kanskje bekymret eller nervøs. Hvorfor? Jeg bryr meg ærlig talt ikke om jeg blir filmet akkurat nå, ''Hva er det som skjer mellom Niall og deg? Svar meg ærlig!'' Blikket Liz sendte meg var ikke pent. Hun var sint. Jeg vet at jeg har ødelagt alt nå, men jeg vil vite hva som skjer. ''Det som skjer mellom Niall og meg er mellom Niall og meg. Du trenger ikke bry deg. Hvorfor bryr du deg i det hele tatt?'' Hun hevet øyenbrynet mot meg. Jeg måpte innvendig. Wow. Jeg hadde ikke sett for meg at hun skulle svare så frekt til meg. Jeg har helt sikkert sparken nå uansett. ''Ikke snakk sånn til, Jenn.'' Harry sin arm var raskt rundt midjen min og han dro meg inntil seg. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere. Det faktum at Harry var den som beskyttet meg og ikke Niall, det stakk langt inne i brystet. Niall gjorde ingenting for at Harry skulle slippe taket rundt meg heller. Han bare stirret på Liz med store øyne. Jeg vet det er noe som foregår mellom de to, jeg vet bare ikke hva! ''Harry, hold deg unna dette.'' glefset hun. Blikket mitt flakket fra Niall til Harry. Harry så ikke fornøyd ut. ''På tide å gå gutter.'' Livvakten Paul, som jeg har møtt rundt tre ganger, kom bort til guttene. Han la nok merke til at det var noe som foregikk her. ''Jeg tror det er best om du blir med oss.'' sa Harry med en lav og rolig stemme. Jeg møtte øynene hans og nikket. Hvis jeg blir igjen hos Liz så vil hun rett og slett slakte meg. Jeg vet at jeg har fått sparken og jeg er ikke klar for å høre det akkurat nå. Jeg kikket bort på Niall som kikket ned på gulvet. Liz prøvde ikke å protestere på noe som helst, ikke at jeg fulgte så mye med på hva hun gjorde. Jeg har egentlig ikke lov til å gå med guttene på den røde løperen, og jeg har heller ikke lov til å gå inn den samme inngangen. Derfor stoppet vi rett ved inngangen og Harry kikket ned på meg. Både Zayn og Liam hadde gått inn, men Louis og Niall holdt et intervju akkurat nå. ''Er Niall sur på meg?'' spurte jeg. Harry ristet på hodet, ''Han... har bare litt mye å tenke på. Gi han litt tid.'' sa han med et lite smil. ''Jeg må gå inn nå, men snakk med Niall før du går inn. Jeg tipper at du ikke vil sitte ved siden av Liz inne pås showet.'' sa Harry med en liten latter før han smilte og gikk inn. 

 

Niall holdt på å gå forbi meg, men jeg dro han tilbake via armen hans. Han snudde seg mot meg og jeg hevet øyenbrynet mitt. ''Er du sur på meg?'' Jeg vet Harry svarte på det akkurat, men jeg kan ikke la vær men å spørre igjen. Han ristet på hodet. Jeg kunne se i blikket hans at noe var galt. Blikket hans flakket og var vilt på en måte. Redd kanskje? Jeg vet at vi egentlig ikke skal ta så mye på hverandre når det kommer til media, men akkurat nå kan jeg ikke la vær. Jeg la hånden min forsiktig på hofta hans, ''Hva er galt?'' spurte jeg. Han sukket, ''Vi tar det senere, okei? Jeg må gå inn nå.'' Han ville ikke engang se på meg. Jeg sukket, ''Okei.'' Egentlig så var jeg på gråten. Det har vært en jævlig lang dag og dette er ikke hvordan jeg vil at den skal slutte. Niall nikket før han gikk inn han også. Jeg kjente en stikkende følelse inni meg. Ørene mine ble varme og røde og klumpen i halsen ble bare større og større. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Går jeg tilbake vil jeg møte på Liz og jeg er villig for å gjøre hva som helst, bare ikke møte henne akkurat nå. Siste utvei jeg kunne tenke på var å snakke til Harry. Hva han ba meg om å gjøre, det er det jeg skal gjøre. Jeg dro mobilen ut fra en liten lomme på insiden av kjolen. 'Hei, kan du møte meg på utisiden igjen? Tar ikke lang tid.' sendte jeg til han. Jeg kikket rundt meg og prøvde å svelge ned klumpen i halsen. Folk stirret på meg støtt og stadig. Kanskje ikke så rart når jeg bare står her. Det tok to minutter før Harry kom ut, han hadde ikke svart, han bare kom gående ut. ''Hva skjer?'' spurte han bekymret. ''Niall ville ikke se på meg, han virket redd eller så brydde han seg ikke. Han ville heller ikke snakke til meg. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal gjøre lenger.'' sa jeg oppgitt. Harry sukket, ''Gå tilbake til rommet. Han kommer ikke ut igjen.'' Ordene brant i brystet på meg. Jeg klarte ikke holde tårene inne lenger. En liten tåre unnslapp øyekroken min og jeg ristet på hodet. ''Jenn, ha-'' Jeg stoppet han. ''Ser deg senere, tror jeg.'' Jeg snudde på hælene og gikk i et hast. 

 

Jeg kom tilbake på hotellrommet og tårene strømmet nedover kinnene mine. Er det sånn det er å være kjærsten til Niall? Hvis det er det, så vil ikke jeg være kjæresten hans mer. Jeg vet ikke om dette er en krangel eller om vi har slått opp. Jeg vet ikke hva Niall tenker, han virker jo nesten redd for meg! Jeg dro ned kjolen og sparket av de høye hælene. I angresjon slang jeg de mot veggen med et lite skrik. Jeg vet ikke hva som skjer. Jeg satt håret opp i en hestehale og gikk inn på badet. Jeg fant frem medisinene mine, igjen. Jeg svelget ned pillene med et glass vann. Jeg holdt på hver side av vasken og kikket på meg selv i speilet. Øynene mine var røde og sort sminke rant nedover kinnene mine. Hva er det denne gutten gjør med meg? Hva er det gutter generelt gjør med meg? Det er alltid hardt å se meg selv i speilet med tårer i øynene. Det bringer bare tilbake minner, ikke gode. Jeg rev blikket mitt vekk fra speilet og kikket ned på hendene mine. Knoklene var hvite etter å ha holdt så hardt fast i vasken. Jeg gikk ut fra badet og krabbet opp i senga. Jeg orket ikke slå på tv'en, ikke nå. Jeg tullet meg inn i dyna og lukket øynene. Jeg trakk pusten dypt inn for å roe meg litt ned. Pusten min var ugjevn og noen hulk unnslapp munnen min. Dette var ikke det jeg så for meg. Ikke i dag og ikke nå. Hva mente Harry med 'Han kommer ikke ut igjen'? Kanskje det har en betydning som jeg ikke forstår? Kanskje det er et slags kodeord? Alle disse tankene fikk jeg til å glemme litt hva som har skjedd. Det eneste jeg ville var å finne svaret på hva jeg har gjort galt. Etter bare en time eller to, sovnet jeg. Ikke at jeg fikk sove så lenge, for bare noen timer senere våknet jeg av hamring på døra. Jeg sperret øynene opp i redesel, banket kom igjen. Jeg karret meg ut av senga og gikk på tå mot døra. Det banket på enda en gang. Jeg kikket gjennom kikkehullet, og jeg fikk praktisk talt sjokk. Det var Niall. 

 

 

Mer? Dere klarer vel 30 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 17:09 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 33 MiniMaraton

Noe er som det ikke skal. Jeg dro mobilen min ut av laderen, ''Kom ned på rommet mitt, vi trenger å snakke.'' skrev jeg. Jeg vet ikke hvordan jeg føler meg. Nysjerrig? Sint? ''Kommer.'' Fikk jeg tilbake. Jeg har akkurat kommet ut fra sykehuset og det første jeg gjør er å be Niall komme ned, for å kanskje kjefte på han. Det er ikke sånn det skal være. Jeg burde egentlig sove, men jeg har ikke ro lenger. Etter jeg tok smertestillende har jeg egentlig hatt det ganske bra. Jeg har følt meg mer opplagt. Det ringte på døra og jeg karret meg ut fra senga før jeg slo av tv'en. Niall så på meg med et bekymret blikk, ''Hva skjer?'' spurte han og gikk inn i rommet. Jeg lukket døra etter han. ''Forteller du Liz, frivillig, om vårt liv?'' spurte jeg rett ut. Jeg prøvde så godt jeg kunne å holde et pokerface. ''Hva mener du med det?'' spurte han forvirret. ''Liz fortalte meg at du hadde sagt til henne at vi er sammen og detaljer rundt det.'' Jeg plasserte hendene på hoftene mine og hevet øyenbrynet mitt mot han. For hvis det er sant er det ikke noe mer Niall og Jenn for å si det sånn. ''Nei?'' han satt seg ned på senga mi og kikket opp på meg. Jeg nølte, enten så løy Niall eller så løy Liz. Jeg kjente Niall sine hender snike seg rundt midjen min, ''Slapp av og ikke tenk på det.'' Han dro meg ned på fanget sitt så jeg satt med ett på bein på hver side og ansikte mitt var vendt mot han. Henden hans hvilte på korsryggen min mens armene mine var rundt nakken hans. ''Du skal ikke tenke på det i dag. Jeg skal snakke med Liz og høre det fra henne.'' sa Niall med en beroligende stemme. Jeg nikket og sukket ut lettet. Det siste jeg vil akkurat nå er å krangle med sjefen min. ''Takk.'' Han smilte og ga meg et kjapt kyss. ''Gjør deg klar til i kveld. Klokka er allerede tre.'' Han dyttet meg av fanget hans og ned på senga. ''Kan du vente her med meg? Hvis ikke du skal noe før vi drar.'' spurte jeg. Han nikket med et smil, ''Gå og gjør deg klar, Jenn.'' sa han oppgitt og dyttet til armen min. Jeg sukket høyt så han skulle høre det før jeg rullet ut av senga. 

 

Jeg stod og krøllet håret. Guttene var heldig som hadde en stylist som finner frem klær, sminker de og fikser håret. Jeg ville dødd for en stylist. Etter å ha krøllet hele håret, flettet jeg tre fletter og festet dem bak på hodet. Jeg ble egentlig ganske fornøyd. Ikke like bra som en styilst, men bra nok. Jeg gikk ut fra badet og så Niall som lå rett ut på senga mens han så på tv. ''Wow, Niall. Du er så intressant.'' sa jeg og himlet meg øynene. Han snudde hodet mot meg og himlet med øynene før han rettet oppmerksomheten tilbake på tv'en. ''Har du sett en blå eske noe sted?'' spurte jeg. Han stønnet høyt og irritert. ''Du maser så!'' Jeg himlet meg øynene før jeg slapp ut en liten latter. ''Den ligger jo rett foran deg på bordet.'' sa han oppgitt. Jeg snudde hodet nitti grader og så rett på den blå esken. ''Å.'' sa jeg og plukket den opp. Jeg gikk inn på badet for å skfite. Jeg har ikke sett kjolen i full form, men jeg har sett bilde av den og den skal være utrolig fin! Ikke like fin som den jeg hadde på på Brit Awards. Jeg åpnet lukket og gispet. Jeg tok kjolen ut og måpte enda høyere enn det jeg gjorde fra før av. Wow. Den var enda bedre enn det jeg hadde forventet meg. Overdelen av sølv og klitrete. En stor kløft men den var utrolig fin! Underdelen hadde en beige farge og var på en måte høytliv. Jeg tok den på så fort jeg kunne og gikk ut fra badet igjen. Jeg stilte meg opp foran speilet i gangen og studerte kjolen fra topp til tå. Jeg hadde ikke lagt merke til Niall før armene hans var rundt midjen min, igjen. ''Wow.'' mumlet han. ''Du ser helt fantastisk ut.'' hvisket han i øret mitt. ''Du kommer til å ta all oppmerksomheten fra alle kjendisene.'' Leppene hans var klistret inntil halsen min. Jeg smilte og tok underleppa mi mellom tennene. ''Helt klar.'' mumlet han og jeg kunne kjenne tennene hans mot halsen min. Det var en utrolig deilig følelse! Jeg lente hodet mitt bak mot skulderen hans. Jeg kjente et hardere press mot nakken min og jeg vet hva han gjorde. Han sugde på halsen min. Jeg skulle gjerne latt han fortsette, men jeg skal på kamera og møte noen av de størte kjendisene i verden. Alle vet at Niall og jeg har en liten ting på gang, så hvis jeg kommer med et sugemerke vil det være åpenbart. Jeg trakk meg unda Niall og han kikket spørrende på meg. ''De vil finne det ut hvis jeg kommer dit med et sugemerke.'' forklarte jeg. ''Sant..'' mumlet han med et sukk. ''En annen gang.'' blunket jeg. 

 

Embedded image permalinkEmbedded image permalink

//antrekket

 

Niall og jeg hadde sagt hade på rommet før vi gikk hver vår vei i bilene. Liz, jeg og resten av crewet kjørte i en bil mens guttene kjørte i en annen. De skulle til et sted jeg ikke helt fikk med meg for å fikse klær, sminke og hår. Bilen stoppet og vi alle kom oss ut fra bilen. Liz gikk bort til en av mennene som jobbet her. Han begynte å gå nedover den røde løperen og Liz vinket meg mot henne. Vi fulgte etter mannen nedover den røde løperen og han stoppet opp midt i. Han snakket med Liz før han gikk igjen. ''Hva skjer?'' spurte jeg. ''Vi har fått plass her.'' Hun snudde seg med ryggen mot meg før hun begynte å fikle med notatene sine. Oh shit, jeg glemte notatene mine! ''Da tar vi annen hver person å intervjue.'' informerte Liz. Jeg rynket øyenbrynene mine mot henne. Hvorfor var hun plutselig så ignorant og sjefete? Vi satt opp kamera og gjorde plass til lyden. Vi stod på hver vår side av kamera og ventet på at det hele skulle starte. 

 

Katy Perry stoppet opp hos oss og det var Liz sin tur til å intervjue. Katy og jeg fikk øyekontakt og forvekslet smil. Jeg kikket rundt meg og så et kjent bakhode. Liam. Jeg stod på tå for å se over alle hodene for å se om Niall var der, noe han var. Jeg bet meg i underleppa og holdt pusten. Hva hvis de gikk rett forbi oss? Jeg burde egentlig følge med på hva Liz og Katy snakker om, men jeg klarer ikke. Fokuset mitt er på guttene. De beveget seg nedover den røde løperen. De stod nå med ntervjuet ved siden av oss. Jeg møtte blikket til Harry og han smilte. Jeg smilte tilbake, hvorfor ble jeg plutselig så nervøs? Katy smilte og vinket til meg før hun gikk. Jeg la så vidt merke til det, men jeg vinket og smilte tilbake. ''Ser ut som One Direction gutta blir dine.'' sa Liz og tok noen skritt bakover så jeg skulle få oppmerksomheten fra kamera. Guttene holdt fremdeles på med inertvjuet med Louis kom bort til meg. ''Har du det gøy?'' spurte han. Jeg nikket, ''Har dere?'' spurte jeg. ''Vel, hva er vel mer morsomt enn å bli tatt bilde av og bli stilt de samme spørsmålene hver gang?'' sa han og himlet meg øynene. Jeg lo og plutselig føltes alt så naturlig igjen. Som om jeg aldri hadde vært nervøs. Jeg kjente en hånd på korsryggen min og jeg snudde meg rundt. Det var Niall. Jeg ga han et spørrende blikk. Bare den lille bevegelsen der vil gi media en hel side å skrive om. Han bare smilte og de alle stilte seg rundt meg i en ring. ''Da står vi her igjen da, gutter.'' smilte jeg. Jeg kikket på hver og en av de, men da jeg kom til Niall stoppet jeg. Blikket hans flakket fra Liz til bakken. Som om han skammet seg over noe. Eller kanskje bekymret eller nervøs. Hvorfor? Jeg bryr meg ærlig talt ikke om jeg blir filmet akkurat nå, ''Hva er det som skjer mellom Niall og deg? Svar meg ærlig!'' 

 


 

MER? 30 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria

 


23.12.2013 | 15:38 | Kategori: 1D Historie - 10

Maraton i dag?

Jeg tenkte jeg kunne ha et lite maraton i dag. Veldig mange har spurt etter det og jeg tenkte kanskje jeg kunne legge ut noen deler som blir delt utover dagen og antall kommentarer! Hvert fall 3 deler, så for vi se hvor mange kommentarer osv! :) 

 

Hva sier dere til det?

 

POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 15:34 | Kategori: Video

Guttene spiller inn Midnight Memories musikk video


POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 15:29 | Kategori: Intervjuer

Nytt intervju med Niall, Liam og Harry i Madrid

Damen som holder intervjuet flørter utrolig mye med guttene og de flørter tilbake!


POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 15:24 | Kategori: Harry Styles

Harry i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 15:22 | Kategori: Instagram

Videoer på Instagram av Niall fra JLS konserten

 

 


POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 15:19 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer om JLS

''Jesus ! That was an emotional one last night! tears were flowing all round! congrats t the jls lads. What a career! Love u boys !''

 

''That's when I started ballin ! ''

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 15:15 | Kategori: Fans

Liam med fans på JLS After Party i går

 

POSTED BY: Maria

 


23.12.2013 | 09:28 | Kategori: One Direction

Niall og Liam på JLS konserten i går

Det var siste konserten til JLS før de splitter opp. Noen av de som så Niall hadde sett at Niall gråt på slutten av konserten mens Liam trøstet han.

Barbara, Karen(Liam's mamma), Perrie og Zayn skulle også ha vært der.

POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 09:25 | Kategori: Fans

Harry med en fan i London i går

POSTED BY: Maria


23.12.2013 | 08:45 | Kategori: Fans

Liam med en fan i London i går

POSTED BY: Maria


22.12.2013 | 11:35 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 28

Det eneste som manglet var at «love is in the air» ble spilt i bakgrunnen. Planen min hadde fungert, Niall og Jenny kom til å bli det neste paret. Jenny så alvorlig på meg med et lite smil og åpnet munnen for å si noe. «Jeg tror at han liker meg, Lena.»


Jeg smilte svakt til Jenny. «Ut ifra dine beskrivelser, så tror jeg at han liker deg og.» Jenny smilte takknemlig til meg. «Tenk på alle de fine gavene han kommer til å kjøpe til meg, og dyre...» Jeg ignorerte det, det var jo ikke noe viktig hvilke gaver hun fikk. «Har dere kysset?» Jeg klarte ikke å la være, jeg måtte spørre. Jenny skvatt av spørsmålet og rødmet. Hun tok det lange håret sitt bak skuldrene og lo tilgjort. «Ikke enda...» sukket hun. «Men det blir snart!» Hun så ned og smilte med de perfekte, hvite tennene sine. Det var ikke bare å være venninne med Jenny, man følte seg som en liten grå mus. Jenny med de himmelblå øynene, den fyldige munnen, kritthvite tenner og langt glansfylt hår. Så kommer jeg da, skjeve tenner, kastanjebrunt hår til brystet, smale lepper som er lyserosa og øyne som noen ganger ser grønne ut, mens andre ganger ser de blåe ut. «Lena?» Jeg skvetter til idet Jenny vifter med hendene foran ansiktet mitt. «Herregud, du er så fjern for tiden!» sukket hun og setter seg tilbake. «Sorry,» mumlet jeg og lener meg tilbake med et lite sukk. «Når skal dere møtes neste gang?» spurte jeg og gjespet, øynene mine var slitne og trette. «I morgen,» svarte hun likegyldig og lukke øynene. Hun lot hendene gli nedover siden og hun pustet tungt. Jeg så meg rundt i rommet, det hadde ikke forandret seg mye fra da hun var liten. Bare litt moteplakater, skrivepult og bort med alle lekene. Det hadde fortsatt den samme lyserosa fargen på veggen og det lyse tregulvet. Jeg satte meg opp og så forundret på Jenny. «I morgen?» gjentok jeg spørrende og håpet på at jeg hørte feil. «Ja...» begynte hun surt uten å se på meg. «Er det noe galt i det?» Jeg ristet fort på hodet. «Nei, nei. Det er bare det at jeg hadde ikke forventet at..» Ordene kom ut feil og det hørtes utrolig spydig ut, noe det ikke var ment som. Jeg stoppet opp midt i setningen. Det var bedre å holde munn. Jenny satte seg opp og så på meg med et spydig blikk. «At jeg skulle bli med til Chicago? Tror du ikke at jeg er bra nok for Niall eller?» Hun satte blikket i meg og jeg fikk aller mest lyst til å synke gjennom jorden. Jeg følte meg liten og betydelig der jeg satt. «Jeg mente det ikke slik,» pep jeg og så ned. «Hva med foreldrene dine?» Hun fnyste, «de vet ikke om det.» «Hæ?» utbrøt jeg. «Men...» «Og de trenger ikke å få vite om noe, forstått?» Hun så alvorlig på meg med bedende øyne. Jeg nikket svakt, «jeg skal ikke si noe.» Jenny begynte plutselig å smile. «Det er bra!» smilte hun og satte føttene under seg. «Mhm...» Jenny så bekymret på meg, og nølte litt. «Har ikke Liam spurt deg om å bli med?» «Joda,» svarte jeg og festet blikket på et gammel bilde som hang over sengen hennes. Det var av henne, moren og faren hennes. De tre sammen lykkelige, det var yndlingsbildet hennes. Foreldrene til Jenny skilte lag da hun var fem, jeg hadde aldri sett henne så trist og nedfor før som etter bruddet. Vi var jo veldig små da, så det var ikke mye jeg kunne gjøre for henne. Det er ikke bare å trøste en femåring som nettopp har blitt skilsmissebarn. «Så hva er det da?» spurte Jenny medfølende. Jeg visste ikke om hun virkelig brydde seg om meg eller om hun bare latet som. «Mamma og pappa,» stønnet jeg og sank ned. «Å, får du ikke lov?» svarte Jenny spørrende, tonen hun brukte hørtes veldig sarkastisk ut. Hun la det perfekte håret sitt bak øret og skakket på hodet. Øynene hennes glitret som vanlig. Damn, så sjalu jeg var. «De skal tenke over det,» svarte jeg med en irritert tone. «Auch,» sa Jenny og rynket på den lille nesen. «Du bør jo nesten få svar snart siden du må snakke med skolen og få tid til å pakke og sånt.» Jeg la ansiktet hvile på knærne. «Jeg vet,» mumlet jeg og gjespet lavt. «Jeg bør nok kanskje begynne å dra hjem.» Jenny nikket og fulgte meg ned til gangen. Jeg ville så gjerne få et ja.

 

Både mamma og pappa satt i stuen da jeg kom, Olivia hadde tatt kvelden. «Kan du ikke sette deg ned litt?» spurte pappa og vinket på meg da han fikk øye på meg. Jeg gikk bort til dem og satte meg ned i sofaen. «Vi har snakket litt sammen og...» begynte mamma før jeg avbrøt henne. «Og jeg får ikke lov til å dra,» sukket jeg. «Jeg har forstått det.» Mamma ga pappa et engstelig blikk. Pappa kremtet lavt og snudde seg mot meg. «Egentlig så kom vi fram til en beslutning om at du skal få lov til å dra, men bare om du skjerper deg på skolen.» Pappa smilte til meg. Det føltes ut som om hjertet sluttet å slå og som om tiden stanset. Jeg så fra mamma og pappa. «Mener dere det?» spurte jeg og gliste bredt. Begge nikket. Gleden var ikke til å stoppe. Jeg holdte på å boble over. Det var som om noen hadde ristet en brusflakse i meg og var på vei til å åpne den. «Tusen takk!» hvinte jeg og tørket raskt vekk noen gledestårer. Tenk at jeg skal til Chicago! 

 

Håper alle koser seg i dag på bittelille julaften! ♥ Klarer dere 20 kommentarer? 


21.12.2013 | 22:34 | Kategori: One Direction

Guttene under innspilling av den nye musikkvideoen

POSTED BY: Maria

 


21.12.2013 | 18:15 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 32

Jeg tror at hun tror at jeg ikke kan høre henne. Feil, det kan jeg. ''Vi lekte litt rundt for et halvt år siden.'' fniste hun. ''Hva mener du med det?'' hvisket hun tilbake. ''Vi hadde sex og sånn.'' Benedicte og søstera begynte å le. Der var bomba slipt løs. Niall's P.O.V

Heldigvis for meg åpnet døra seg til heisen og jeg gikk ut. Flashbacken hadde ikke stoppet enda. Alle de kveldene vi hadde sammen. Bare to uker før jeg møtte Jenn. Benedicte og jeg var en liten 'ting', men ikke noe offentlig. Vi dro aldri ut. Vi var alltid hjemme hos henne siden fotografene viste hvor jeg bodde. Samtidig som hun ville ha privatliv. Den rare tingen var vel at følelsene var ikke sterke, hvert fall ikke like sterke som det de var for Jenn. Benedicte og jeg var ikke mye sammen og det var ikke mye vi snakket. Det eneste vi gjorde var vel seksuelt. Hvorfor? Ikke spørr. Kanskje fordi jeg har vært singel i noen år og har faktisk behov jeg også. Vi slo vel aldri opp heller, en dag tro jeg på turne og sa ikke ifra til henne. Jeg håper ikke hun tror at vi er sammen enda. Hun kan ikke gjøre det. Hun har vel vært på nette, sett avisene eller på tv. Jenn og jeg er ofte der. Hvert fall rykter. Jeg tror ikke vi en offentlige enda, sånn for media. Bare for vennegjengen. Jeg tror vi skal prøve å holde det hemmelig så lenge vi kan også. Jeg kommer til å få spørsmål på intervjuer om jeg er singel eller ikke, hva skal jeg svare? At jeg har kjæreste eller at jeg bare holder på med noen eller at jeg ikke vet helt? Jeg tror det er noe Jenn og jeg må snakke om. Jeg gikk inn døra på rommet hennes og satt meg ned på stolen ved siden av senga hennes. Det var helt stille rundt oss, jeg regner med at pasientene ved siden av Jenn sov. ''Jeg tok med et blad som jeg vet du liker.'' sa jeg med et lite smil. ''Takk.'' sa hun, like slapp og sliten som det hun hadde vært. ''Sov litt. Kanskje du føler deg litt bedre senere.'' sa jeg og strøk fingertuppene mine oppover armen hennes. Hun nikket sakte med et lite smil. ''Du trenger ikke være her.'' sa hun lavt. ''Jo.'' Jeg hadde ikke lyst til å forlate henne nå, ikke sånn. Jeg vil snakke med en lege først. Jeg smilte før hun lukket øynene. 

 

Jennifer's P.O.V

Jeg kjente noen som ristet i meg så jeg åpnet øynene. Niall stod over meg med et digert glis. ''Gjett hvem som kan bli skrivd ut akkurat nå!'' sa han entusiastisk. Jeg gned meg i øynene og sukket. Jeg hadde sovet helt forferdelig og hele kroppen gjorde vondt. Jeg hadde fått smertestillende men de dempet bare litt. ''Unnskyld for at jeg vekte deg. Jeg skulle latt deg sove, men du må dra å gjøre deg klar til i kveld. Liz ringte.'' forklarte han. Jeg kjente at jeg var ikke helt klar for award showet i kveld, men det er jobben min. Jeg kan ikke bare droppe ut. Jeg satt meg opp i senga med beina dinglende ned fra sengekanten. Ribbeina mine gjorde litt vondt, men jeg overlever. Niall ga meg noen krykker og hjalp meg opp på beina. ''Du skulle egentlig sittet i rullestull for å ikke belaste beinet, men jeg vet du ikke hadde hatt lyst til det så jeg fikk overtalt dem til å gi deg krykker istedenfor.'' sa Niall med et lite smil. Jeg ga han et smil tilbake, jeg måtte virker grave dypt for å presse frem et smil når jeg egentlig vil skrike ut i smerte og grine. Jeg hadde ikke spist eller drikt noe etter jeg hadde sovnet. Jeg hadde bare sovet, så balansen var ikke akkurat den beste heller. Vi kom oss bort til resepsjonen og jeg fortalte navnet mitt. Hun ga meg resepter og fortalte en hel del om hva jeg kunne gjøre og ikke gjøre. Hun ga meg til og med en lapp hvor hun skrev det ned. Jeg betalte det jeg måtte, siden vi var i USA, før vi gikk bort til heisen. Det var allerede to jenter der inne fra før av. Jeg stilte meg innerst i heisen hvor jeg kunne hvile kroppen langs rekkverket der inne. Niall stilte seg ved siden av meg. Jeg kunne se at blikket hans flakket over de to jentene. Jeg rynket øyenbrynene mine da de begge begynte å fnise og hviske. Jeg orket ikke høre etter. Jeg koblet ut av hva som skjedde og kikket ned på det bandasjerte beinet mitt. Jeg kjente Niall sin hånd hvile på ryggen min. Det føltes betryggende. Jeg hørte ordet kjæreste og jeg hevet hodet. De to jentene hadde en samtale med Niall. Jeg kjente at jeg angret på at jeg ikke lyttet til samtalen. Jeg kikket opp på Niall og han var opptatt med å snakke med en av jentene. Hun hadde blondt hår og var egentlig ganske pen. Sjalusien vokste. Jeg la armen min rundt midjen til Niall og holdt godt fast så jeg ikke skulle kollapse. Jeg hadde bare et bein å stå på. ''Hyggelig å se deg igjen.'' sa jenta før heisdøren åpnet og de begge gikk ut. ''Hvem var det?'' spurte jeg da heisdøren ble lukket igjen. ''Noen gamle venner.'' svarte han og kikket ned på meg. Jeg nikket. 

 

Jeg hadde fått et nytt hotellrom og lå egentlig bare å så på tv. Liz satt og skrev i notater til i kveld for meg. Jeg hadde hentet reseptene mine og var egentlig dopet av all smertestillende jeg hadde tatt. ''Tror du at du orker å bli med inn på festen etterpå?'' spurte Liz. ''Eller i det hele tatt inn på showet?'' la hun til. ''Showet skal jeg klare. Festen er noe annet.'' mumlet jeg. Hun nikket og fortsatte med å skrive. ''Så hvordan går det mellom Niall og deg?'' spurte hun. Jeg himlet med øynene, ''Som om du ikke vet det.'' mumlet jeg. ''Hvordan kan jeg vite det? Jeg har ikke snakket med deg på flere dager.'' sa hun og kikket bort på meg med et smil. ''Niall.'' Hun lo, ''Sant nok. Han har fortalt en del.'' mumlet hun og gikk tilbake til å skrive. Jeg rynket øyenbrynene mine. Niall har fortalt henne? ''Hvordan kjenner du Niall egentlig?'' spurte jeg. De er jo ikke venner etter det jeg har fått med meg. ''Jeg kjenner han ikke. Vi har bare snakket sammen når det kommer til deg. Bare fordi du jobber hos meg.'' sa hun og trakk på skuldrene. Jeg var ikke særlig overbevist. ''Og derfor snakker dere om privatlivet vårt?'' sa jeg og kikket bort på henne. Hun trakk på skuldrene, ''Bare fordi jeg jobber hos deg betyr ikke det at du kan ringe Niall og si at han skal fortelle om privatlivet vårt. Det er ikke sånn det fungerer.'' sa jeg litt irritert. ''Jeg presser ingenting ut av gutten. Han ringer meg!'' sa hun, litt irritert selv. Jeg himlet med øynene, ''Niall ville ikke fortalt deg noe som helst om det ikke hadde vært en grunn bak det.'' Hun trakk på skuldrene igjen. ''Fortell, hva er grunnen.'' sa jeg utfordrende. Hun reiste seg opp, ''Jeg er ferdig med notatene. Les gjennom de før vi møtes i lobbyen halv fem.'' sa hun og gikk ut av rommet mitt. Hva faen? Noe er som det ikke skal. Jeg dro mobilen min ut av laderen, ''Kom ned på rommet mitt, vi trenger å snakke.'' skrev jeg. Jeg vet ikke hvordan jeg føler meg. Nysjerrig? Sint? ''Kommer.'' Fikk jeg tilbake. 

 

Hva tror dere skjer nå? Tror dere Niall står bak dette, Liz eller ingen av de? 

 

35kommentarer?

 

POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 17:04 | Kategori: Intervjuer

Trisha blir intervjuet av BBC

Du kan lese intervjuet på denne linken her: http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-25430560

 

Du kan høre intervjuet eller lese det! Hun snakker om Perrie, jul, Zayn og familien. 

 

 

POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 17:00 | Kategori: Intervjuer

Guttene beskriver hverandre i et intervju

Harry beskriver Louis. 

Zayn beskriver Harry.

 


POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 16:54 | Kategori: Video

Guttene sender en melding til Claire

Claire ble skutt på skolen denne uken! Hun ligger i koma nå. 


POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 16:53 | Kategori: Intervjuer

Nytt intervju av Harry på Class of 92' Movie premiere


POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 16:51 | Kategori: Video

Guttene synger Midnight Memories på X Factor US


POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 16:49 | Kategori: Niall Horan

Niall på Chelsea sin trening i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 11:04 | Kategori: Intervjuer

Trisha i et intervju

POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 11:02 | Kategori: Nyheter/Blader

Guttene på utsiden av et japansk blad

POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 11:01 | Kategori: One Direction

Guttene med en pris

POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 11:01 | Kategori: One Direction

Guttene på US X-Factor

POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 10:58 | Kategori: Bilder

Zayn og Niall får en tegning av Sara

POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 10:57 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

POSTED BY: Maria


21.12.2013 | 10:51 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer

POSTED BY: Maria


20.12.2013 | 21:42 | Kategori: Random

Er ikke hjemme...

Jeg beklager utrolig mye men det blir ikke blogging i dag! Er ikke hjemme og har ikke pc eller Internett! :/

SKAL KOMME MASSE I MORGEN!!

POSTED BY: Maria


20.12.2013 | 14:04 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 27

Endelig juleferie! ♥ Tenk at det bare er fire dager igjen til julaften OG Louis' bursdag. Noen som gleder seg? Håper alle koser seg masse i dagene som komme og at dere får tid til å slappe av. Det bruker å bli litt stress mot jul, det er mye som skal gjøres! Uansett, så er dette neste del av "stole my heart" :)


Men jeg hadde et veldig stort problem, og det problemet hadde navnet Robin. Han kom til å tro at det var noe mer mellom oss, kanskje han kom til å slå opp med meg? Jeg kjente Robin såpass at jeg visste at han kom til å misforstå hele situasjonen og bli sjalu. «Så hva sier du?» Liam holdt rundt hånden min og ansiktet hans glødet. Hvem skulle jeg skuffe Liam eller Robin? Jeg åpnet munnen for å svare, «Jeg...» 

 

«Jeg er med,» sa jeg og smilte bredt. Liam hadde vært der for meg og jeg ville så gjerne gjøre opp. Å være med til Chicago var det minste jeg kunne gjøre. Ansiktet til Liam lyste opp og han trakk meg inn til en klem. «Du aner ikke hvor mye det betyr for meg,» hvisket han lavt og holdt rundt meg. Hva var det jeg hadde sagt ja til? Jeg trakk meg litt bort og så skuffet på han. «Hva er det? Gjorde jeg noe galt?» spurte han fort og virket med ett veldig stresset. «Neida, det er ikke det, men jeg må jo nesten snakke med mamma og pappa først,» sukket jeg og satte meg ned. Han mimet et «å» med leppene og slapp taket i meg. Han lo svakt, «ja, det er jo sant.» Jeg syntes synd på han, jeg hadde jo sagt ja til å bli med han til Chicago og han hadde jo blitt så glad, men så viser det seg at jeg kanskje ikke får dra likevel. Det var ikke meningen å ødelegge gleden for han. Jeg så beskjedent på Liam, «jeg kan spørre nå,» foreslo jeg. Han ristet svakt på hodet, «det er ikke nødvendig,» sa han og smilte. «Jo,» svarte jeg og tok fram mobilen. Jeg tastet inn nummeret til mamma og ventet på svar. «Ja, hallo.» Jeg smilte idet mamma svarte, «ja, hei! Jeg må spørre deg om noe kjempe viktig!» Jeg kunne høre at mamma pustet, hun mumlet noe med hva det var og jeg tok det som at jeg skulle si det. «Kan jeg vær så snill være med Liam til Chicago?» spurte jeg med et stort trykk på vær så snill. «Nei, Lena. Det blir ikke aktuelt!» Jeg sukket, «Hvorfor ikke» klagde jeg og så bort på Liam som tittet nervøst på meg. «Fordi.. Du har skolen,» sukket hun irritert. «Det er mulig å ta seg fri,» mumlet jeg. «Da lover jeg å ta igjen alt det som er tatt og itillegg få bedre karakterer, jeg lover!» svarte jeg entusiastisk og ventet på at hun skulle si noe. «Men du kjenner jo så vidt Liam, hvordan vet du at du kan stole på han?» Facepalm. «Mamma, jeg vet at jeg kan stole på Liam, men du må stole på meg,» sa jeg og svelget en klump i halsen. Hendene mine skalv som bare det. Jeg ville ikke skuffe Liam. «Jeg skal tenke over det, Lena. Jeg lover ingenting. Jeg er nødt til å snakke med pappa om det.» Jeg visste ikke om jeg skulle være lettet eller skuffet. Jeg mener... Hun skulle iallfall tenke over det, men det var fortsatt en stor sjanse for at hun sa nei. «Okei, hade.» Jeg la på og lot hånden synke ned. «Hva sa hun?» spurte Liam spent og så forventningsfullt på meg. «Hun skulle tenke over det,» mumlet jeg. Liam nikket og reiste seg. «Jeg må nok nesten begynne å pakke,» smilte han og vinket. Jeg vinket tilbake og vips var han borte. Jeg satt alene inne på rommet mitt. Jeg hadde ingen anelse på hva jeg skulle finne på. Liam hadde jo gått.

En tanke slo meg, jeg måtte høre hvordan det gikk med Niall og Jenny. Hvem av de skulle jeg spørre? Jeg nølte litt, men det måtte bli Jenny. Hun var jo tross alt venninnen min, men om hun var bestevenninnen min var jeg usikker på. Det var så komplisert... Jeg slo tanken vekk, jeg måtte ikke trekke fram alt det negative i livet. Jeg kunne tross alt snakke med Niall hvis jeg ble med til Chicago. Jeg fikk frysninger idet jeg sa ordet hvis, jeg ville jo så gjerne! Jeg sendte en melding til Jenny om jeg kunne komme over, jeg la meg bakover i sengen og lukket øynene. Det var godt å få slappet av litt.


 

Jeg lå i sofaen hjemme hos Jenny og hun satt i den beige lenestolen. «Fortell meg alt!» beordret jeg henne. Så langt hadde hun ikke avslørt en eneste detalj, hun satt bare og smilte hemmelighetsfullt «Hm...» svarte hun og så ertende på meg. Jeg satte meg opp. «Kom igjen da, du lovte!» Jeg så på henne med furtelepppe slik at hun fniste. «Okei da,» kniste Jenny. Jeg så med store øyne på henne og ventet på å høre hvordan det gikk med henne og Niall. «Han kom til meg klokken fem,» startet hun og lagde en dramatisk pause. Jeg gjorde tegn til at hun skulle fortsette. «Han er så søt,» kniste hun og så drømmende på meg. «Dumt at vi var hjemme til meg da, for da kunne ikke alle magasinene og bladene skrive om oss,» sukket hun. Jeg nikket sakte, «men fortell mer om hva som skjedde mellom deg og Niall! Hva gjorde dere?» Hun smilte beskjedent. «Vi lå i sengen.» Jeg gispet og måpte. «Uuuu!» Jenny fniste igjen og ristet på hodet. Jeg lo med, det var nesten litt umulig å ikke tenke perverst på det. «Vi lå i sengen og så på film, han lå med armene rundt meg og jeg satt lent inntil han.» «Aw! Herregud, så søtt!» smilte jeg. Jenny fniste og så ned, kinnene henne blomstret og øynene glitret. Det eneste som manglet var at «love is in the air» ble spilt i bakgrunnen. Planen min hadde fungert, Niall og Jenny kom til å bli det neste paret. Jenny så alvorlig på meg med et lite smil og åpnet munnen for å si noe. «Jeg tror at han liker meg, Lena.»

Klarer dere 15 kommentarer? :)


19.12.2013 | 22:28 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 31

 Jeg klarte ikke bevege hodet til siden for å se helt. Eller jeg klarte, men tørr ikke. Beinet mitt var dekket av blod og det stakk noe ut av det. Flere steder. Panikken var overveldende, hva faen gjør jeg nå? Hva skjer?!Niall's  P.O.V

Jeg våknet av en pipelyd. Jeg rullet rundt på siden og sukket. Det var telefonen som hørte til hotellet. Jeg ignorerte det og ventet til den hadde sluttet å ringe. Hvem ville ha tak i meg midt på natten? De har nok bare ringt feil. Da telefonen begynte å ringe igjen gadd jeg rett og slett ikke mer. Jeg karret meg ut av den varme og komfortable senga, over til pulten hvor telefonen stod. ''Hallo?'' sa jeg med en trøtt og hes stemme. ''Hei, er dette Niall?'' hørte jeg en mann fra andre enden si. ''Ja.'' svarte jeg og gnidde meg i øynene. ''Kjenner du Jennifer Brooks?'' spurte han. Jeg sperret opp øynene. Tankene flikket. Dette hørtes ikke bra ut. Hvorfor ville de fra resepsjonen ringe meg angående Jenn? ''Ja.'' svarte jeg med usikkerthet i stemmen. ''Hun er på sykehuset nå. Hun ville at jeg skulle gi beskjed til deg.'' Hjertet mitt hoppet over et slag. Hva mener han med at hun er på sykehuset? Hadde hun brukket noe, blitt syk, hva hadde skjedd? ''Kan du bestille en taxi om fem minutter?'' spurte jeg mannen i andre enden. ''Klart. Den skal stå klar om fem minutter.'' svarte han. ''Takk.'' sa jeg og la på. Jeg dro på meg den grå sægge joggebuksa, en hvit t-skjorte med en blå hettegenser over. Jeg bare dro fingrene mine gjennom håret og dro de til en side før jeg gikk ned i lobbyen. Hun ville at jeg skulle være der. Eller, hun sa det ikke men hun ba dem gi beskjed til meg. Ikke i  verden om at jeg ikke hadde kommet heller. Jeg mener, hun er jo kjæresten min og jeg skal liksom støtte henne! Jeg bryr meg og er urolig. 

 

Jeg kom fram til sykehuset hvor jeg tok heisen opp til tredje etasje hvor hun lå. Jeg gikk bort til resepsjonen i et hast. ''Jennifer Brooks.'' sa jeg. Hun nikket og scrollet nedover på skjermen sin. Jeg kikket rundt meg. Det var stille og rolig. Bare noen få personer her og der, jeg hadde ikke forventet annet klokka fire om natta. Det var utrolig dårlig timing men alt som skjedde. Vi hadde jo et award show om bare noen timer, Jenn skulle jo til å med være der. Kommer hun til å klare det? Med tanke på at hun ligger på sykehus nå. Alle disse tankene fikk meg til å bli mer nysjerrig på hva som har skjedd og ikke minst rastløs. Jeg kikket på kontordamen igjen, ''Helt i enden av korridoren, rommet til venstre.'' forklarte hun. ''Takk.'' sa jeg og begynte å gå nedover korridoren. Pulsen økte, jeg har ingen anelse om hva jeg kommer til å se. Hun kan ha mange apparater festet til henne eller hun kan være helt rød eller helt grå i ansikte. Hvem vet? Jeg kom ned i enden av korridoren og stoppet foran døra. Jeg banket på før jeg presset ned håndtaket og gikk inn. Det var et rom med fire personer i. Så mye forstod jeg. Det var gardiner hengende foran hver person så jeg hadde ingen anelse på hvor Jenn lå. ''Jenn?'' sa jeg lavt. ''Niall?'' Stemmen hennes kom fra senga mot vinduet til høyre. Jeg gikk bort og dytte gardinen til siden, ''Hei.'' sa hun med et lite, men slitent smil. Hun så sliten ut, det var alt. Hun hadde noen slanger inn her og der men ellers så hun helt fin ut. ''Hva skjedde?'' spurte jeg og satt meg ned ved siden av senga på en stol. Hun sukket, ''Jeg hadde tydeligvis et mareritt og løp inn i glassdøra til balkongen.'' forklarte hun. Jeg rynket øyenbrynene mine sammen og stirret på henne. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal reagere. ''Fikk du noen farlige skader?'' spurte jeg. Hun ristet på hodet, ''Bare noen kutt på beina og armen på venstre side. Jeg overlever.'' Hun trakk på skuldrene med et lite smil. Jeg kunne se at hun anstrengte seg for å smile. Det har sikkert vært en lang natt for henne. ''Vil du at jeg skal hente noe til deg?'' spurte jeg. ''Ja takk. Bare noe å spise. Legen kommer innom om to timer for å se om jeg kan bli skrivd ut så fort som mulig.'' forklarte hun. Jeg nikket, ''Greit.'' Jeg smilte et søtt og støttende smil før jeg gikk igjen. 

 

Jeg sto i kø for å kjøpe en sandwich, en appelsin juice og et magazin jeg vet alle jenter liker. Det er det minste jeg kan gjøre akkurat nå. Jeg betalte og gikk bort for å ta heisen igjen. Jeg stod alene og døren var på vei til å lukke seg da den ble stoppet av to jenter. Som en normal person ville gjort, ville jeg tatt et raskt blikk på de før jeg kikket en annen vei. ''Niall!'' Den stemmen. Jeg har hørt den før. Stemmen kom fra en høy og tynn jente, perfekte former. Blondt rett hår og egentlig ganske pen. Øynene mine landet på hennes, det var Benedicte. ''Lenge siden!'' sa hun med en liten latter. Venninen ved siden av henne, eller når jeg ser nærmere på henne kunne de vært søstere, stirret opp på søsteren med et forvirret blikk. ''Ja.'' sa jeg med et lite smil. ''Hvordan går det?'' spurte hun. ''Bra, og med deg?'' For å være ærlig vil jeg glemme henne. Kunne ønske jeg kunne slette historien vår. Jeg angrer. Flashbacken kom som en storm. ''Bra.'' gliste hun. Jeg ga henne et lite smil og et nikk for å bekrefte at jeg hørte hva hun sa. ''Hvordan kjenner du han?'' hørte jeg søstera til Benedicte hviske. Jeg tror at hun tror at jeg ikke kan høre henne. Feil, det kan jeg. ''Vi lekte litt rundt for et halvt år siden.'' fniste hun. ''Hva mener du med det?'' hvisket hun tilbake. ''Vi hadde sex og sånn.'' Benedicte og søstera begynte å le. Der var bomba slipt løs. 

 

 

Jeg har veldig lite skrivelyst. Har også vært dårlig med kommentarer i det siste. Det får meg til å tenke at jeg skriver dårlig og folk slutter å lese historien min, noe som igjen får meg til å tenke på og slutte den? Hvis folk slutter å lese den eller ikke liker den så er det jo ikke noe vits for meg å skrive..

 

30 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


19.12.2013 | 15:20 | Kategori: Intervjuer

Trisha snakker om Zayn på et intervju

POSTED BY: Maria


19.12.2013 | 15:20 | Kategori: One Direction

Guttene synger Story Of My Life live på The Voice i Spania

Det er ikke noe link på youtube, så bare klikk på denne linken! ( http://www.dailymotion.com/video/x18kjby_one-direction-story-of-my-life-la-voz-espana_shortfilms ) 

 

 

POSTED BY: Maria


19.12.2013 | 15:17 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

Tror kanskje det var dagen han skulle eller dagen etter han var på det Fashin Award Showet som han vant! Han brukte hvert fall de klærne da. 

 

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


19.12.2013 | 15:16 | Kategori: Video

'Behind The Scenes' på NRJ Music Awards

Du kan se reaksjonene til alle guttene da Katy vant og dedikerte awarden til guttene, og når guttene vant! Du kan også se guttene som danser og synger og klapper med til sanger. 
PS: Se fra 2.30! 


POSTED BY: Maria


19.12.2013 | 15:06 | Kategori: Harry Styles

Harry i Sverige

Dette er en stund siden! Det var da han skrev 'Happily'. 

 

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


18.12.2013 | 21:42 | Kategori: Fans

Zayn og Harry med en fan i dag

Bildene ble tatt etter innspillingen av en musikkvideo! 

 

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


18.12.2013 | 21:30 | Kategori: Fans

Harry med fans på Pizza East i Kentish Town, London i går

POSTED BY: Maria


18.12.2013 | 21:28 | Kategori: Intervjuer

Intervju med guttene i Italia


POSTED BY: Maria


18.12.2013 | 17:26 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 26

«Vi reiser snart til Chicago, vi skal være med på et show der...» Jeg klarte ikke å få sagt noe. Skulle han virkelig forlate meg, uten å fortelle det før nå? «Når da og hvor lenge?» hvisket jeg og plasserte blikket mitt på gulvet. «Om to dager, blir borte en uke.» «Å,» svarte jeg. Hva ellers skulle jeg si. Så bra, så trist, jeg bryr meg ikke. «Vi kan prøve å få møttes i morgen, kanskje?» spurte han for å prøve å lette litt på stemningen. «Ja, okei.» «Sender deg en melding,» sa han og la på. Ikke et hade engang. Hva var det som foregikk? 
 

«Kommer hjem til deg i morgen tidlig, okei?» Jeg leste meldingen på nytt og på nytt. Siden at det var et spørsmål, så måtte jeg vel nesten svare. Jeg svarte bare et enkelt og greit okei. Jeg la fra meg mobilen og sukket høyt. Jeg lente hodet bakover og pustet tungt. Alt, alt var kaos. Kunne jeg ikke bare få en dag uten drama.
Jeg lot hodet få lytte til musikken som kom fra mobilen og tro det eller ei, men jeg sovnet etter noen få minutter.


«Lena, ærlig talt...» sukket mamma og så irritert på meg fra dørkarmen. «Hva!?» snøftet jeg og begravde meg under dynen. «Du snorker som en gris.» Jeg mumlet til svar og dro dynen lenger over meg. Det var så godt og varm å ligge under den. «Du har forresten besøk,» fortsatte mamma. «Av hvem?» mumlet jeg og tittet ut av en glipe av dynen. Jeg så at ansiktet til Liam kom til synet. Han tullet ikke da han sa morgen tidlig. Jeg dro dynen langt over meg. «Jeg er klar om 5 minutter!» ropte jeg fra under dynen. «Noe som betyr en halv time,» sa mamma til Liam og lo. Liam lo med. «Bare bli med ned til stuen for å vente du, Liam.» Da de to forsvant spratt jeg opp. Jeg ville ikke la Liam vente, så dette måtte gå fort! Jeg grøsset idet jeg steg ut av dynen. Hele rommet var frossent, ikke rart med tanke på at det var i slutten av april. Jeg dro ut klesskuffen og trakk ut en helt tilfeldig genser, det samme gjorde jeg når det kom til buksene. Jeg orket ikke å bruke tid på å finne ut hva jeg skulle ha på meg. Jeg så på genser og stønnet høyt. Det var en av de genserne jeg likte minst av klærne mine. Jeg likte den bare ikke. Jeg tok den likevel over hodet og trakk opp buksene, da var det bare hår og sminke som gjensto.

 


Jeg flettet håret løst til siden og sminket meg naturlig, som vanlig. Jeg lagde trutmunn til speilet og grøsset. Jeg skjønte virkelig ikke poenget med å gjøre det, men nå var jeg iallfall klar til å møte Liam. Jeg gikk rolig ned trappen og rett inn på stuen. Liam satt i sofaen og smilte da jeg kom ned. Jeg så meg rundt. «Hvor er mamma?» Liam trakk på skuldrene, «jeg tror hun gikk ut.» Jeg gikk til sofaen og satte meg ned. Jeg lot blikket vandre opp til Liam. Han så på meg. «Så...» begynte han. «Ja..» fortsatte jeg. Ingen av oss visste hvor vi skulle begynne. «Gratulerer!» sa han og smilte svakt til meg, men øynene sa noe helt annet. Jeg bare så forvirret på han. «Robin.» Jeg fikk dårlig samvittighet for å la han si det. «Jo, takk,» mumlet jeg lavt. Jeg rettet meg litt opp og satte føttene under meg. Jeg så rett på Liam, jeg måtte bare få det her. «Liam, hør her! Jeg vet at du liker meg, men jeg vil ikke la det komme i veien for at vi skal være venner. Du var der for meg da ingen andre var, jeg trenger deg.» Liam så ikke på meg, han satt urørlig i den lille sofakroken. «Liam,» begynte jeg, men stoppet. Han snudde seg mot meg. «Jeg vil ikke gjøre det vanskelig for deg, men ja... Ja, jeg liker deg! Jeg liker deg virkelig,» betrodde han seg og la hånden sin over min. Jeg kikket opp på han, uten å fjerne hånden min. «Men du liker Robin,» hvisket han hest og lavt. Jeg følte meg helt jævlig, for å si det rett ut. Jeg ville aldri i livet ha såret Liam, men det gjorde jeg. «Liam, jeg liker deg! Bare ikke på samme måte,» forsvarte jeg og strøk hånden min ømt over hans. «Jeg vil ikke at du skal reise ifra meg...» Jeg snufset lavt og så ned på hendene våre. Vi hadde møttes for knapt noen uker siden, men det kjentes ut som vi hadde kjent hverandre i flere år. Jeg ville ikke miste han, jeg kunne ikke la det skje. «Det er bare for en uke,» svarte han mykt og la hånden sin på kinnet mitt. Han strøk vekk tårene som var på vei til å renne nedover kinnet. Jeg ble varm i hele kroppen idet han rørte ved meg. Overkroppen min skalv og jeg lukket øynene. «Kan du ikke bli med da?» Liam så rett på meg, så jeg åpnet øynene. Det gikk et sjokk igjennom meg. «Hva?» utbrøt jeg og holdte for munnen min. «Kan du ikke bli med til Chicago?» Liam trakk på skuldrene og smilte svakt. «Perrie skal jo være med så hvorfor ikke..» Jeg ville så gjerne si ja, det var det jeg ville mest i hele verden. Tenk, en hel uke med Liam i Chicago. Høre han opptrer live og ikke minst tilbringe mer tid med resten av gutta. «Jeg har skolen,» sukket jeg og så sørgmodig på meg. «Du kan jo ta deg fri!» Liam var oppstilt over at jeg faktisk vurderte å bli med han. Men jeg hadde et veldig stort problem, og det problemet hadde navnet Robin. Han kom til å tro at det var noe mer mellom oss, kanskje han kom til å slå opp med meg? Jeg kjente Robin såpass at jeg visste at han kom til å misforstå hele situasjonen og bli sjalu. «Så hva sier du?» Liam holdt rundt hånden min og ansiktet hans glødet. Hvem skulle jeg skuffe Liam eller Robin? Jeg åpnet munnen for å svare, «Jeg...» 

10 kommentarer? :) 


18.12.2013 | 00:14 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


17.12.2013 | 22:42 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 30

Hun stod med hodet ned i kofferten, ''Greit.'' mumlet hun. Jeg tok tak i armen hennes og dro henne opp fra gulvet. Jeg presset leppene mine mot hennes, ''Ser deg snart.'' mumlet jeg halvveis i kysset før jeg trakk meg tilbake. Jeg blunket til henne før jeg gikk ut døra. Jeg hadde en halvtime å velge et antrekk på. Jeg satt meg ned på senga og gikk gjennom klærne jeg hadde tatt med meg. Jeg har ingen anelse på hva jeg skal ha på. Det kommer helt ann på hvor vi skal. Skal jeg ha på meg en kjole, skjørt, bukse eller shorts? Jeg vet ikke. Jeg sukket oppgitt og heiv fra meg klærne frustret på gulvet. Det var tre slag på døren og jeg reiste meg opp fra senga. Jeg vet det var Niall så jeg hadde ikke problemer med å åpne døren i bare en badekåpe. Jeg åpnet døra og der stod han. Han lente seg mot dørkarmen, ''Du ser fantastisk ut.'' blunket han. Jeg lo og kjente varmen flyte til kinnene mine. Han hadde på seg en hvit t-skjorte og noen jeans. ''Hva skal jeg ha på meg?'' spurte jeg og lukket døra da han gikk inn. Han satt seg ned på senga og jeg satt meg ned ved siden av han. ''Bare ta noe enkelt. Det er ikke noe fancy resturant.'' sa han og trakk på skuldrene. Jeg nikket og kikket ned på klærne jeg hadde hivd på gulvet. Jeg plukket opp en shorts og en sort t-skjorte med en logo. Siden det var kveld og kunne bli kjørlig tok jeg med en hvit cardigen også. Jeg gikk inn på badet og skiftet ganske raskt. Jeg hadde allerede rettet håret så jeg tok bare på enkel sminke. Mascara, eyeliner, litt øyeskygge og foundation. Jeg gikk ut av badet og fant Niall liggende på magen over senga. Han hadde øynene lukket. Jeg la meg ned i senga ved siden av han og kysset armen hans. Han åpnet øynene og et lite smil var spredt over leppene hans. ''Er du trøtt?'' spurte jeg. ''Mhm..'' mumlet han mens vi holdt øyekontakten. Han løftet armen og la den rundt nakken min. Han flytte seg litt nærmere meg og presset leppene sine mot mine. 


//antrekket


Vi gikk nedover en tett gate. Lys hang langs veggene i gaten og det var til og med gatemusikk. Dette var sånn jeg hadde forestilt meg Paris, ikke LA. Fotografer stod i enden av gaten og klipset bilde for hvert skritt vi tok. Niall gikk foran med guttene mens Lou og jeg gikk litt i bakgrunnen med Harry. Niall og jeg prøvde å ta det litt rolig og ikke ta helt av med å holde hender. Vi begge vet det ville vært en katastrofe. Selv om vi gikk hånd i hånd på daten, så var det ingen som fikk tatt noe bilde. Da vi nærmet oss enden av gata kjente jeg meg litt nervøs. Det var hvert fall ti fotografer der som stod klar til å presse oss hvor som helst egentlig. Niall hadde fortalt meg på flyet at fotografene her var værre enn de i England. Lou gikk mellom Harry og meg, men jeg ville være nærme en av guttene. Med tanke på at jeg kanskje kom til å bli skvist. Jeg gikk rundt til Harry og kikket opp på han, og jeg tror han skjønte at jeg var litt nervøs fordi han plasserte hånden sin på ryggen min. ''Det er ikke skummelt.'' sa han beroligende. Jeg vet at Niall er like nervøs for fotografer som det jeg er så derfor gikk jeg ikke over til han. Vi gikk forib fotografene og de presset mot oss. Jeg kjente pulsen øke og Harry la armen sin rundt skulderen min mens han gelidet meg vekk. Resturanten var bare rett rundt hjørnet så vi kom oss inn i resturanten før det ble altfor ille. Det var ikke en stor restaurant, men det var hvert fall to etasjer.  Vi hadde bord oppe så det var litt mer privat. Niall satt seg ned på enden så jeg satt meg ned ved siden av han. Harry satt ved siden av meg og de tre andre guttene satt på andre siden av bordet. Siden Lou skulle bli 'hedret' så satt hun på kortsiden av bordet. ''Gikk det bra med fotografene?'' spurte Niall lavt så bare jeg kunne høre det. Han la hånden sin på låret mitt og ga meg et smil. Jeg nikket og smilte tilbake. ''Hvordan gikk det med øvingen i dag?'' spurte jeg. ''Det gikk bra! Jeg tror fansen kommer til å være veldig overrasket. Vi skal synge to nye sanger.'' svarte han. Jeg nikket, ''Gleder meg til å høre. Denne gangen har jeg faktisk billett til showet, ikke bare den røde løperen.'' sa jeg med en latter. Han lo og ristet på hodet, ''Jeg kan ikke tro at Louis spurte deg. Jeg er veldig gald for at han gjorde det da.'' Han smilte søtt og klemte til låret mitt forsiktig. Jeg kjente kinnene mine bli hetere og hetere. Niall lo og plasserte et vått kyss på kinnet mitt. ''Turtelduer, hva skal dere ha å spise?'' spurte Harry. Jeg snudde meg mot Harry, ''Fanta.'' svarte jeg. ''Cola.'' sa Niall. 

 

Vi alle hadde spist middag og var ganske utslitt for å være ærlig. Niall og guttene hadde jobbet hele dagen og jeg vet at Niall var overtrøtt. Han hadde nesten sovnet i hotellrommet mitt så jeg vet at han hadde lyst til å dra. ''Kan vi gå tilbake? Det begynner å bli litt sent.'' Egentlig gjorde jeg dette for hans skyld. For meg kunne vi vært her lenger. Han nikket og reiste seg opp fra stolen, ''Vi drar nå. Noen andre som slår følge?'' spurte Niall. ''Jeg.'' sa Lou og reiste seg opp. Vi tre gikk ned trappa i resturanten og jeg fikk nesten sjokk da blitzen til fotografene gikk som lyn gjennom vinduene. ''Gå med Lou.'' sa Niall som gikk forbi meg. Liam kom gående etter oss, ''Vi klarer oss Liam.'' sa Niall som nå stod ved døra. ''Jeg tenkte jeg kunne komme meg hjem jeg også.'' sa han med et lite smil. Niall nikket, ''Da går du først.'' sa han. ''Jenn, gå mellom oss.'' sa Niall og tok tak i armen min. Han stilte meg bak Liam og han dyttet døren opp. Det var sikkert tjue fotografer som hadde samlet seg opp. Jeg skjønner det godt! Hele bandet var her, pluss en jente, to faktisk. Liam var sterk og holdt de unna, ''Vi må løpe. De kommer bare til å bli omringet.'' sa Liam. Jeg nikket og Liam begynte å løpe. Jeg løp etter, etterfulgt av Niall og Lou. Dette var bare rart. Liam stoppet en taxi og vi alle satt oss inn. Vi alle satt i stillhet under hele turen. Jeg trakk pusten dypt og kikket ut vinduet. Vi kom frem til hotellet og Lou betalte siden hun var den eneste med kontanter. Vi gikk inn på hotellet, ''Jeg følger deg til rommet.'' sa Niall da vi stod i heisen. Jeg nikket med et smil. Da heisen stoppet gikk vi begge to bort til døra mi. ''Får jeg ikke lov til å bli med inn?'' Han lagde en trutemunn. ''Nope, ikke i dag. Jeg er trøtt.'' sa jeg og kysset trutemunnen hans. ''Greit. Ser deg i morgen. Jeg ringer deg.'' sa han med et smil. Jeg nikket, ''Okei.'' Vi veklset noen kyss før jeg gikk inn på rommet og låste døren etter meg. Wow, denne dagen har vært utrolig lang! Jeg gikk inn på badet og fjernet sminken og tok av meg klærne. Jeg la meg ned i senga og sukket lettet ut. Det var alltid godt å legge seg ned i senga etter en dag med mye som har skjedd. 

 

Han løp. Raskere enn det jeg gjorde. Jeg hadde ikke noe valg enn å løpe rett frem. Det var mørkt og fuktig i lufta. Det hadde regnet og bakken var vått. Jeg kjente en smerte i foten og kollapset nesten. Jeg stønnet ut i smerte men fortsatte å løpe. Jeg så bak skulderen min, han fulgte fremdeles etter meg. Jeg kunne ikke se hvem det var, men han hadde på seg sorte klær. Han løp raskt. Jeg vet ikke hva som har skjedd eller hvorfor han fulgte etter meg. Alt jeg vet er at jeg må løpe vekk fra han. Noe sier meg at han er farlig. Jeg snudde hodet tilbake og jeg kunne se meg selv. For hvert skritt jeg tok kom jeg bare nærmere og nærmere meg selv. Øynene mine var sperret opp og fortvilet. 

 

Jeg kjente en smerte i hele kroppen, som om noen skjærte kniver gjennom meg. Hodet mitt dunket, det høyre beinet og den høyre armen gjorde ekstra vondt. Jeg åpnet øynene sakte og jeg stirret opp på nattehimmelen. Det var ingen mann der, ikke luktet det ferkst regn og det var heller ikke noe reflekterende. Alt jeg kunne se var en beksvart himmel full av små glitrende stjerner. Jeg prøvde å sette meg opp men det var umulig. Smerten var for stor i både nakke og rygg. Det var ubeskrivelig. Jeg kjente panikken ta over. Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan sette meg opp? Hvorfor gjør det så vondt og hvor er jeg? Er jeg våken? Drømmer jeg? Jeg klarte og dra meg selv litt til siden. Jeg kunne se litt av det høyre beinet mitt i øyekroken. Jeg klarte ikke bevege hodet til siden for å se helt. Eller jeg klarte, men tørr ikke. Beinet mitt var dekket av blod og det stakk noe ut av det. Flere steder. Panikken var overveldende, hva faen gjør jeg nå? Hva skjer?!

 


 

Mer?! Hva tror dere har skjedd? 40 kommentarer? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


17.12.2013 | 19:40 | Kategori: Intervjuer

Guttene på intervjuet med Cauet 14. Desember


POSTED BY: Maria


17.12.2013 | 19:39 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia ute på shopping i London i går

POSTED BY: Maria


17.12.2013 | 19:38 | Kategori: Bilder

Harry og Niall på X Factor After Party 15. Desember

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria

 


17.12.2013 | 19:31 | Kategori: Intervjuer

Bilder av guttene under intervjuet med Cauet 14. Desember

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


17.12.2013 | 18:00 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


16.12.2013 | 21:22 | Kategori: Intervjuer

Nytt intervju fra Madrid


POSTED BY: Maria


16.12.2013 | 21:13 | Kategori: Video

Guttene på Ray Of Sunshine


POSTED BY: Maria


16.12.2013 | 21:13 | Kategori: Photoshoot

Guttene for Event Magazine

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria

 


16.12.2013 | 18:00 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


16.12.2013 | 17:14 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 25

Føttene mine skalv da jeg gikk bortover til sengen. Jeg dumpet ned og pakket med under dynen og sovnet overraskende fort, til å ha hatt en slik slutt på dagen.


«Jeg kan ikke vente,» hvinte Jenny og hoppet bortover veien. Jeg lo smått, i dag var dagen Jenny og Niall skulle spleises, forhåpentligvis. «Du må fortelle meg hver minste detalj,» blunket jeg til henne. «Oh, I will,» sa hun med overdreven stemme. Det var lenge siden sist jeg hadde sett så glad. For å være ærlig, så var det vanskelig. Jeg var fortsatt usikker på om jeg og Liam fortsatt kunne være venner, og det plagde meg. Han hadde alltid vært der for meg, selv om vi ikke har kjent hverandre så veldig lenge. «Lena?» knipset foran ansiktet mitt og jeg rygget bakover. «Øh, ja...» Jeg så forvirret rundt. «Det er her vi skal skilles,» minte Jenny meg på og var på vei til å gå sin vei. Skoledagen hadde gått overraskende fort, noe jeg stortrivdes med. «Åh,» svarte jeg og så ned. Det var en pinlig stillhet imellom oss. «Hade,» mumlet jeg og gikk min vei. Jenny mumlet noe hun og, noe jeg ikke fikk med meg og begynte på sin egen hjemvei.


Jeg slang sekken i gangen og trampet av meg skoene. Jakken hang jeg av på knaggen min. «Hallo,» ropte jeg inn i stua. «Leeeena,» bablet Olivia og kom løpende mot meg med et stort glis om munnen. Det mørke håret hennes krøllet seg i nakken. «Hei lille venn,» svarte jeg og strakk hendene mot henne. Olivia løp inn i armene mine og jeg kastet hun opp i luften. Latteren hennes fikk meg til å smile. «Mamma mamma,» sa Olivia og pekte på sofaen. Hun hadde nok rett, for der lå mamma og sov. Hun hadde nok hatt en tøff dag. Jeg rusket Olivia i håret og hun fniste imens hun vred seg unna. «Lena?» mumlet mamma halvvåken fra sofaen. «Hm,» svarte jeg og satte ned Olivia på gulvet. Hun sprang med en gang mot lekekassen sin. «Telefonen ringte istad, det var til deg,» mumlet hun og smattet trøtt. Mamma la seg over på den andre siden og begravde ansiktet under puten. Jeg gikk bort til telefonen og sjekket hvilket nummer som hadde ringt, det var ikke et jeg kjente igjen. Jeg kastet et blikk bort på mamma som hadde sovnet igjen, det var nok ikke vits i å spørre henne hvem det var som hadde ringt. Jeg tastet inn nummeret på nytt og ventet på at noen skulle svare i den andre enden. «Møø bææææ,» hylte Olivia og løp rundt kosedyrene sine med hendene i været. Jeg sukket og smilte, hun manglet ikke energi iallefall. «Lena?» Jeg skvatt til. «Liam, er det deg?» spurte jeg overraskende. Jeg kunne ikke tro mine egne ører, vel det var kanskje å overdrive. Jeg trodde tross alt at det var han jeg hørte. «Ja,» begynte han nølende. «Hvor er du?» spurte jeg og satte meg ned i en stol. Liam svarte ikke. «Liam?» Føttene mine trippet urolig på tregulvet og jeg holdt pusten. «Jeg er her, her du vet...» Han hørtes annerledes ut. «Zayn sa at du prøvde å få tak i meg,» fortsatte han med en lav og usikker stemme. «Ja, jeg må snakke med deg!» ba jeg og sukket. «Hvorfor?» Jeg stønnet irritert. Det burde da iallefall han vite. Det var tross alt han som oppførte seg annerledes, ikke jeg. «Det tror jeg du vet godt,» svarte jeg hardt og holdt føttene i ro. Han svarte ikke med det samme, men jeg hørte at han var der. Han pustet, et godt tegn når jeg tenker meg om. «Nei,» svarte han sakte og med trykk. Jeg fikk lyst til å rope opp i ansiktet hans og det er han som er problemet og det er han som må manne seg opp. Men fort det første, så var det en telefonsamtale og for det andre, så hadde jeg såpass vett i hodet at jeg forsto at det ikke kom til å hjelpe. «Kan vi møtes da?» sukket jeg og lukket øynene og tok den ledige hånden opp til hodet. Hvorfor måtte alt være så komplisert? Kunne jeg ikke få et liv helt uten problemer og bekymringer, svaret var nei.

 

«Det kan vi sikkert, men...» svarte han nølende og stoppet opp. Selvfølgelig var det et men, det var alltid et men. «Men hva?» spurte jeg irritert og åpnet opp øynene. Olivia satt midt på gulvet og drakk saft fra flasken sin. Jeg kunne ikke la være å smile, den jenta betydde virkelig alt for meg. «Vi reiser snart til Chicago, vi skal være med på et show der...» Jeg klarte ikke å få sagt noe. Skulle han virkelig forlate meg, uten å fortelle det før nå? «Når da og hvor lenge?» hvisket jeg og plasserte blikket mitt på gulvet. «Om to dager, blir borte en uke.» «Å,» svarte jeg. Hva ellers skulle jeg si. Så bra, så trist, jeg bryr meg ikke. «Vi kan prøve å få møttes i morgen, kanskje?» spurte han for å prøve å lette litt på stemningen. «Ja, okei.» «Sender deg en melding,» sa han og la på. Ikke et hade engang. Hva var det som foregikk?

 


16.12.2013 | 14:27 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall svarte en fan om forholdet mellom Barbara

Dette kan være sant, og det kan også være funnet opp. Hva tror dere?

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


16.12.2013 | 14:25 | Kategori: Niall Horan

Niall og Barbara på X Factor i går #2

Jentene som stod over Niall og Barbara under hele kvelden sa de så ut som de var sammen. De hvisket til hverandre, de drakk øl og Niall lo veldig høyt, de var på hverandre hele tiden og hun er ganske sikker på at hun så de kysse! Jentene skal legge ut flere bilder litt senere i dag. 

 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


16.12.2013 | 14:18 | Kategori: Niall Horan

Niall og Barbara forlater X Factor After Party i går

POSTED BY: Maria


16.12.2013 | 14:17 | Kategori: Niall Horan

Niall og Barbara forlater X Factor studio i går

POSTED BY: Maria


16.12.2013 | 14:15 | Kategori: Harry Styles

Harry på X Factor After Party i går

POSTED BY: Maria


16.12.2013 | 14:14 | Kategori: Fans

Guttene med fans for Ray Of Sunshine i går

POSTED BY: Maria

 


16.12.2013 | 13:03 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 23:47 | Kategori: Facebook/Twitter

Enda en DM fra Greg

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 23:27 | Kategori: Facebook/Twitter

Greg DM'er fans om Niall

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 22:49 | Kategori: Niall Horan

Niall og Barbara på X Factor i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 21:14 | Kategori: Video

Guttene synger Midnight Memories på X Factor i kveld


POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 20:09 | Kategori: Facebook/Twitter

Johannah tvitrer

''The twins are excited for the final XX''

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 20:00 | Kategori: One Direction

Link til X Factor finalen i kveld

Guttene skal opptre på X Factor UK i kveld! Det er på Wembley. Familien til Harry, Zayn og Louis er der i kveld. Little Mix skal også opptre der så familien til Perrie er også der. Barbara har blitt sett der også, derfor regner vi med at Eleanor også er der. 

 

LINK: http://www.tvguide.co.uk/filmon/default.asp?c=11

 

Det begynner klokka 20.30! 

 

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 19:55 | Kategori: Bilder

Guttene med en fan for et Charity Event

Zayn var ikke der fordi han følte seg ikke bra! Han ville heller slappe av så han følte seg bedre til X Factor i kveld.

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 19:54 | Kategori: Bilder

Harry og Niall backstage på X Factor i dag

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 19:52 | Kategori: Fans

Louis, Niall og Harry med fans på utsiden av X Factor studio i dag

POSTED BY: Maria

 


15.12.2013 | 19:47 | Kategori: Familie

Niall og Maura

Dette bildet er tatt i bryllupet til Greg!

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 19:02 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 29

 ''Kan dere komme tilbake til hotellet så fort dere kan? Kom opp på Liam's rom.'' sa han. ''Okei, vi kommer.'' sa jeg og la på. ''Hva skjer?'' spurte Lou forvirret. ''Jeg vet ikke. Niall vil at vi skal komme opp på rommet til Liam. Det høres ut som det haster.'' Lou og jeg hastet inn i heisen på hotellet. Siden det hørtes så alvorlig ut så prøvde vi å forte oss. Noen kunne være skadd eller noe annet. Vi sa ingenting. Jeg stod og trippet med foten min på gulvet rastløst. Heisdøren gikk opp og vi begge små jogget nedover gangen. Vi stoppet ved rom 703. Lou banket på døra og vi begge stod der å ventet. Jeg kjente pulsen øke og hjerte dunke hardere og fortere. Døra gikk opp og Liam åpnet. Han så ikke bekymret ut, han så bare glad ut. Han hadde et lite glis rundt munn men prøvde å gjemme det så godt som mulig. Siden de hadde spurt etter Lou, gikk hun inn først. ''Hva er galt?'' Hørte jeg hun si. Jeg ble igjen i gangen for å ta av meg skoene. ''Overraskelse!'' hørte jeg de ropte. Jeg hørte latter og roping. Jeg gikk glipp av det. Jeg stoppet opp med det jeg gjorde og kikket bare mot døra som gikk inn i stua. Det gikk to minutter, ingen kom ut. Jeg regner med at ingen savnet meg. Hvis de hadde, da tipper jeg at de hadde kommet ut for å se etter meg. Jeg sukket og kjente en liten stikkende følelse inni meg. Jeg åpnet døra igjen og gikk ut. De spurte etter Lou, ikke meg. Jeg gikk nedover gangen og ventet på at noen skulle komme løpende etter meg som de gjør i filmer. Det skjedde ikke. Jeg tok heisen ned til etasjen min og gikk bort til rommet mitt. Jeg låste døra og satt meg ned på senga. Jeg stirret på veggen med et tomt blikk. Hvorfor må jeg tenke sånn her akkurat nå? Jeg vil være glad og kose meg! Det eneste som har hjulpet meg før i disse stundene er sove. Jeg tok av meg sandalene og la meg ned i senga, godt tuklet inn i dyna. Det var vel egentlig ikke en dyne engang, det var mer ett laken. Jeg plugget inn øreklokkene i mobilen min og satt på musikk. Jeg lukket øynene og sukket igjen.  

 

Niall's P.O.V

Vi alle satt overalt i rommet til Liam egentlig. Zayn og Liam lå på senga, Louis, Harry og noen venner av Harry satt i sofaen, Lou stod ved siden av meg inntil veggen. Vi hadde overrasket Lou med en middag i kveld, bare for å takke henne for alt hun har gjort for oss. Lou hadde vært med Jenn, men Jenn var ikke her. Jeg vet ikke om hun ble med opp hit i det hele tatt. Jeg har ikke snakket med henne i dag i det hele tatt. Jeg regner med at hun har andre planer. Kanskje hun kjenner noen her i LA og er med de? ''Jeg hørte Jenn og deg er offesielle nå.'' sa Lou og smilte mot meg. Ryktene sprer seg raskt ja. Jeg nikket og smilte, ''Ja.'' Jeg lente ryggen min inntil veggen bak oss. ''Det var på tide.'' sa hun med en stemme som minte meg om noe en mamma kunne sagt, men nå var hun jo mamma også. Jeg himlet med øynene og lente hodet mitt bakover, helt til det traff veggen bak oss. Dagen var lang i går og kroppen min er helt ferdig. Jeg kunne godt tenkt meg å bare ligge i senga hele dagen. ''Har du snakket med Jenn?'' spurte Lou. Jeg ristet på hodet. ''Hun ble med meg opp hit med jeg kan ikke se henne noe sted.'' mumlet hun. Jeg dyttet meg selv vekk fra veggen og gikk bort til døråpningen til gangen. Ingen der. Døra til badet stod åpen så jeg regner med at hun ikke er der heller. Jeg snudde meg rundt mot Lou og ristet på hodet. Kanskje hun bare var sliten og gikk tilbake til rommet sitt? ''Jeg drar nå, hade!'' ropte jeg over den høye snakkingen til alle de andre. Det var utrolig hvor høyt Louis snakket. Jeg har egentlig aldri lagt merke til det. ''Hvor skal du?'' ropte Harry og slo ut med armene som om det skulle vært en skandale. ''Slappe av. Ser dere i kveld klokka halv syv.'' Alle hadde oppmerksomheten mot meg. Louis himlet med øynene da jeg nevnte at jeg skulle slappe av. Jeg tok på meg skoene igjen før jeg gikk ut døra. Jeg skal ikke slappe av, jeg skal se hvor Jenn er. 

 

Jeg kom ned til rommet hennes og banket på døra. Jeg tok henda i lomma og kikket ned på føttene mine. Hun kom aldri. Jeg tok i håndtaket for å se om hun var her eller ikke. Kanskje hun bare var i dusjen eller noe sånt. Jeg dro i håndtaket og døra ble skyvd inn. Jeg skulle akkurat til å gå inn døra da jeg kom på noe. Kanskje hun ikke ville ha besøk? Kanskje hun ble sur hvis jeg bare gikk inn? Jeg nølte over hva jeg skulle gjøre. Hvis hun ble sur, så ble hun sur. Jeg skøv døra inn og gikk på insiden. Det var helt stille. Jeg lukket døra bak meg og tok av meg skoene. Jeg gikk så stille som jeg kunne inn, men jeg kunne ikke se noen. Jeg gikk bort til vinduet for å se om hun var på balkongen. Jeg gikk forbi senga hennes og bort til glassdøren. ''Niall?'' Jeg skvatt og hoppet litt på stedet. Hjertet mitt hoppet over et slag. Jeg la hånden min mot brystet og snudde meg rundt. Jenn satt oppreist i senga med øreplugger i hendene. ''Hva gjør du her?'' Hun stirret forskrekket og forvirret på meg. ''Du kom ikke når jeg banket på døra.'' sa jeg. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Jeg hadde ikke forventet meg dette! ''Jeg hørte på musikk.'' sa hun og la mobilen ned ved siden av henne. ''Unnskyld.'' Hun dro en hånd gjennom det glansfylte håret sitt. ''Jeg bare lurte på hvor du var.'' Jeg satt meg ned på senga ved siden av henne. Et lite smil formet seg rundt leppene hennes og jeg klarte ikke holde meg lenger. Jeg smilte og kikket ned på fanget mitt, ''Vi skal ut på middag med Lou i kveld. Blir du med?'' spurte jeg og kikket opp på henne igjen. ''Når?'' spurte hun. ''Åtte.'' Hun trykket på mobilen sin, klokka var fem nå. Hun spratt opp fra senga, ''Da har jeg jo dårlig tid!'' sa hun og jeg kunne føle den stressa energien hun hadde. Jeg slang armene mine rundt hoftene hennes før hun rakk å gå forbi meg. Jeg dro henne ned i senga med meg, ''Du trenger ikke gå helt enda. Du kan vente en halv time hvert fall.'' sa jeg med et smil. Jeg la beinet mitt over hofta hennes så hun ikke kunne flytte på seg. Hun fniste, noe som fikk meg til å glise. Hun rullet oss rundt så hun lå oppå meg. Hun satt seg opp på hoftene mine, ''Jo, jeg må dusje først.'' blunket hun. Jeg himlet med øynene, ''Hvis du skal dusje så skal jeg være med.'' gliste jeg. Hun himlet med øynene, ''Du kan jo drømme.'' Hun presset leppene sine på mine i et raskt kyss. ''Ja, jeg drømmer om det hele tiden jeg.'' sa jeg med en liten latter. ''Pervers.'' sa hun og klasket hendene sine på brystet mitt før hun reiste seg opp. Jeg lo og satt meg opp i senga. ''Hvis du skal dusje så går jeg på rommet mitt og steller meg. Så kommer jeg ned igjen klokka seks.'' sa jeg og reiste meg opp fra senga. Hun stod med hodet ned i kofferten, ''Greit.'' mumlet hun. Jeg tok tak i armen hennes og dro henne opp fra gulvet. Jeg presset leppene mine mot hennes, ''Ser deg snart.'' mumlet jeg halvveis i kysset før jeg trakk meg tilbake. Jeg blunket til henne før jeg gikk ut døra. 

 

Sorry for dårlig del! Neste blir bedre! :) 

 

 

40 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 13:23 | Kategori: Niall Horan

Niall svarer på hvem han dater

Jeg vet ikke når dette intervjuet var, men han svarte hvert fall! Det er hvert fall noen dager siden, så det kan hende at de ikke datet da men dater nå. Hva vet vel vi? 

 

Intervjuer: Barbara Palvin?
Niall: Nei, vi er bare gode venner.

Intervjuer: Demi Lovato?
Niall: Nei, Demi og jeg er fremdeles bare gode venner.

Intervjuer: Taylor Swift?
Niall: Nei.

Intervjuer: Kendall Jenner?
Niall: Nei.

 

Her er linken hvis du vil høre det selv: http://a.tumblr.com/tumblr_mxk4h4x8Rl1qbzo7bo1.mp3#_=_

 

POSTED BY: Maria

 


15.12.2013 | 13:18 | Kategori: Photoshoot

Guttene for Text Santa Behind The Scenes

"

POSTED BY: Maria

  

 

 

 

 


15.12.2013 | 13:06 | Kategori: Flyplasser

Niall med fans på Heathrow i går

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 13:05 | Kategori: Facebook/Twitter

Greg DM'er en fan

Greg er broren til Niall! 

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 13:04 | Kategori: Harry Styles

Harry på vei inn på hotellet til Kendall Jenner i går natt

POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 13:01 | Kategori: Video

Guttene og Katy Perry

Katy vant en pris og klemte Niall før hun gikk på scenen! Under takketalen hennes sa hun ''Jeg vil dedikere denne prisen til One Direction. Uten dere ville jeg ikke vært noe.'' 

Så når guttene vant en pris etter Katy, så sa Harry i takketalen dems, ''Jeg vil dedikere denne til Katy!''
 


POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 12:58 | Kategori: Award Shows

Guttene vinner priser på NRJ Music Awards

Guttene vant Best International Group!
De vant også Best Video! 

Gratulerer til guttene! :) 
POSTED BY: Maria
15.12.2013 | 12:53 | Kategori: Award Shows

Guttene synger Story Of My Life live på NRJ Music Awards


POSTED BY: Maria


15.12.2013 | 12:48 | Kategori: Award Shows

Guttene på NRJ Music Awards

POSTED BY: Maria


14.12.2013 | 21:13 | Kategori: Random

Ny link til NRJ Music Awards

Det har startet og her er en link som fungerer: http://www.tvpc.com/Channel.php?ChannelID=26824

 

POSTED BY: Maria


14.12.2013 | 18:52 | Kategori: Bilder

Guttene på twitcamen

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


14.12.2013 | 18:50 | Kategori: Video

Twitcamen med NRJ

Vel twitcamen varte i 5 minutter. Den var nesten en time forsinket og plutselig slo den seg bare av! Her er hvert fall det vi fikk av twitcamen!
POSTED BY: Maria


POSTED BY: Maria


14.12.2013 | 17:09 | Kategori: Random

Link til NRJ twitcam

Her er linken til en twitcam guttene skal ha med NRJ i frankrike om under 30 minutter! 

 

Link: http://twitcam.livestream.com/fpk0e

 

 

POSTED BY: Maria


14.12.2013 | 16:28 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 24 + litt info

Hei alle sammen! Beklager utrolig mye for at det ikke kom en ny del på torsdag av historien, men vi var uten strøm i over 10 timer som også vil si at vi ikke hadde noe nett. Nettet har vært borte fram til nå, så har heller ikke fått tiden til å informere dere. Beklager utrolig mye, men her er iallfall neste del! 

 

Hånden som holdt mobilen min skalv og jeg trykket på ring. Jeg holdt mobilen mot øret mitt og bare ventet på å høre den herlige stemmen hans. Pipelydene skar meg i øret og jeg gjorde en liten grimase. «Hallo?» Jeg gispet idet jeg hørte stemmen som svarte. 


«Zayn, hva i?» gispet jeg og måpte for meg selv. «Hva gjør du på Liam's mobil?» spurte jeg forvirret. «Liam dro i dag morges for å besøke noen slektinger, men han glemte mobilen sin her. Da jeg så at du ringte tenkte jeg at jeg like så godt kunne ta den...» svarte Zayn nølende. «Å.» Vel den planen gikk i vasken da. Jeg ville ikke forstyrre Liam imens han besøkte slektinger, noe han helt sikkert sjeldent gjør. «Når kommer han hit igjen da?» spurte jeg litt små irritert og et men forsiktig i underleppa. «Nja, om noen dager tenker jeg,» svarte Zayn med sin myke stemme. «Men du?» Jeg kremtet litt og ventet på at han skulle svare. «Mhm,» svarte Zayn. «Kunne jeg fått nummeret til Niall?» spurte jeg forsiktig. «Hva skal du med det?» Jeg hørte på stemmen hans at han ikke stolte helt på meg. «Jeg må spørre han om en tjeneste, vær så snill!» ba jeg og håpte på det beste. «Nja, okei da...» svarte Zayn og trakk pusten. «Takk!» jublet jeg og fant fram en notatblokk og en penn. Jeg skriblet ned nummeret Zayn fortalte og takket han enda en gang før jeg la på. Da var jeg klar for neste telefonsamtale.


Det første jeg gjorde var å legge Niall til i kontaktlisten min deretter trykket jeg på ring. Det tok bare noen sekunder før han svarte. «Lena, hei!» Jeg kunne høre at han smilte og det fikk meg automatisk til å smile. «Hei Niall!» svarte jeg blidt. «Så hva var det du ville?» «Du vet den tjenesten?» begynte jeg sukkersøtt. «Ja,» svarte Niall og gjespet. Haha, han var nok trøtt. «Kan du møte venninnen min i morgen?» spurte jeg med den lyseste og søteste stemmen jeg klarte. Niall's latter fylte ørene mine. «Haha, ja det skal nå gå greit. Hvor og når?» Jeg tenkte meg litt om, klokken fem var et perfekt tidspunkt, men hvor... Helst et sted der det ikke var så mange folk, så jeg måtte utelukke alle de offentlige plassene. «Hallo?» Niall virket utålmodig. «Hjemme hos henne, jeg sender de adressen på melding. Kom dit klokken fem,» svarte jeg og la på. Wow, det måtte ha virket veldig uhøflig av meg. Jeg sa ikke engang hade. Jeg skrev en melding til Niall der jeg skrev adressen til Jenny. Jeg måtte vel kanskje varsle Jenny med hvor og når de skulle møtes. Jeg begynte å bli lei av å varsle folk, men jeg følte meg nødt. Jeg skrev en melding til Jenny, «Passer det at Niall kommer til deg i morgen klokken 5?» Jeg trykket send og slang mobilen i sengen min. Det var vel kanskje på tide å få gjort litt lekser. Jeg tok fram engelskbøkene og begynte på oppgavene.


Da jeg hadde kommet halvveis i matteleksene kom det en plingelyd fra mobilen min. Jeg skvatt til og slang hånden min bort for å sjekke hva det var. Navnet til Jenny dekte skjermen, så jeg åpnet meldingen. «Ja, det passer utmerket! Gleder meg ;* xx» Noen er visst på flørten, jaja. Det skulle vel egentlig bare mangle. Jeg får nok håpe på at de går overens. Tenk om de ikke liker hverandre eller enda verre, Jenny blir betatt av Niall imens Niall ikke kan fordra henne. Det var utrolig mange tanker om fløy omkring av hodet mitt, men jeg måtte være positiv. Iallefall prøve.


Det var en skoledag i morgen og, så det var vel best å legge seg slik at man er opplagt når man står opp. Jeg gjespet og reiste meg, for å så vandre inn på badet. Jeg fjernet sminken, renset ansiktet, børstet håret og pusset tennene. Det var min faste rutine før jeg la meg. Jeg spyttet ut tannkremen og smilte bredt til speilbildet mitt. Hun smilte falskt tilbake med runde lyne, små lepper, store nese og rundt ansikt. Jeg hadde alltid vært fornøyd med hvordan jeg så ut, men jeg følte det ikke slik lenger. Tårene triller nedover kinnet mitt, var det virkelig slik jeg så ut? Var jeg så stygg og fæl? Speilbildet mitt geipet til meg og gliste ondt. Hun så på meg med følelsesløse øyne og rynket på nesen. Jeg snudde meg brått, klarte ikke mer. Klarte ikke å se på det som var framom meg. Det der kunne ikke ha vært meg. Føttene mine skalv da jeg gikk bortover til sengen. Jeg dumpet ned og pakket med under dynen og sovnet overraskende fort, til å ha hatt en slik slutt på dagen. 


14.12.2013 | 16:17 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


14.12.2013 | 14:13 | Kategori: Video

Guttene backstage på X Factor i Italia


POSTED BY: Maria


14.12.2013 | 14:12 | Kategori: Fans

Liam med fans i Cannes i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 


14.12.2013 | 14:10 | Kategori: Flyplasser

Guttene, Eleanor og Barbara på flyplassen i Frankrike i dag

POSTED BY: Maria


14.12.2013 | 14:04 | Kategori: Niall Horan

Barbara og Niall

Okei, så jeg har bestemt meg for å lage et innlegg om Barbara og Niall. Det går rykter om at de dater og det er ganske mange beviser på det også. Jeg tenkte å vise dere litt av hva som er sagt og blitt tatt bilde av. 

 

Det har gått rykter før om at Barbara og Niall har blitt sett på kino sammen. De skal ha kysset på kinoen også!

 

George var en av de som var med Niall og Barbara på golfbanen i går. Han svarte en fan på spørsmål om Niall og Barbara. 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Så de skal ha kysset og klemt på hverandre hele kvelden.

 

Han la også ut dette bildet: 

Permalink til innebygd bilde

Altås, Niall og Barbara var på golf i går. Ikke noe tvil om det! 

 

George tvitret også dette: ''All you people asking, Niall and Barbara were kissing and hugging last night, guessing their together now '' 

 

 

Det er også en video av de to. Etter Niall har slått ballen kan det se ut som Barbara holder over Niall sine hender siden hun har golfkølla over skuldrene mens det er Niall som holder golfkølla. Det kan også se ut som hun lener seg inntil han. 

 

Hvis ikke det er nok beviser så kan dere se på dette bildet. Niall og Barbara på flyplassen i Frankriket i dag. 


Permalink til innebygd bilde

 

Vi alle vet at guttene tar ikke med seg jente venner ut på tur, det har aldri skjedd! Så mest sannsynlig så er de sammen. Jeg selv er en 'Niall-jente' som vi kaller det. Derfor syns jeg ikke det er noe gøy at han ikke sa noe om det, og at han bare tok henne med til Frankriket. Men, det er hans liv så han bestemmer! Så lenge han er glad, så er jeg glad :) 

 

For dere som lurer på hvem Barbara er, her er litt informasjon: 

Barbara Palvin er en undertøys modell. Hun er like gammel som Niall med ble født i Budapest. Jeg tror hun bor i London nå! 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

Vi får bare håpe at Niall sier noe på intervjuer i kveld!

 

 

PS: Jeg vet ikke om de dater, men det ser sånn ut!

 

Hva tror dere? Tror dere at de dater?

 

 

 

POSTED BY: Maria


14.12.2013 | 13:41 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


13.12.2013 | 18:51 | Kategori: Fans

Harry med en fan i London i dag

POSTED BY: Maria


13.12.2013 | 18:35 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 28

''Jeg vet vi har bare kjent hverandre i tre uker men jeg har hatt en fantastisk tid med deg. Derfor spør jeg deg bare rett ut... Du kunne ikke tenkt deg å bli kjæresten min?'' Hjertet mitt hoppet over et slag. Øynene mine utvided seg. Jeg har ingen anelse om hva jeg skal svare. Er det for tidlig, eller ikke? Dette kommer til å forandre livet mitt for alltid. Det er mye bagasje som de sier, å bli sammen med Niall. Du har media, fotografer, fans, rykter, avstand. Det er utrolig mye. Hvis han hadde vært en 'vanlig' gutt uten noe bagasje hadde svaret vært enkelt. Ja. Jeg vet ikke om jeg er klar for dette. Jeg er en jente som har et hardt skjell, men når skjellet er borte er jeg like svak som en blomst er. Jeg tar ting til meg, uansett om det bare er en spøk. Jeg føler at jeg trenger tid til å tenke gjennom dette, men det kan jeg ikke. Det går bare ikke. ''Ja.'' smilte jeg og leppene våres kræsjet sammen. Da var det gjort. Hadde jeg sagt at jeg trenger litt mer tid hadde han nok dumpet meg. Å si nei var ikke aktuelt engang. Jeg elsker jo å være med han og hadde angret hvis jeg hadde sagt nei. 

 

Neste morgen våknet jeg av meg selv. Det var litt rart å være i LA helt alene. Hvis det ikke hadde vært for guttene hadde jeg følt meg alene og 'lost' som de sier på engelsk. Jeg sjekket klokka, halv to. Jeg hadde ikke fått noe melding av Niall, men av Lou. Jeg satt meg opp i den digre myke king size senga. 'Hei, har du planer i dag? Hvis ikke, vil du finne på noe mens guttene øver til i morgen. Lou xx' stod det. Den var sendt klokka elleve, men jeg regner med at tilbudet fremdeles er der. 'Ja! Hvor skal jeg møte deg? Hva skal vi? x' sendte jeg tilbake. Jeg karret meg ut av dyna og gikk inn på badet. Jeg slo dusjen på og gikk inn. Det kalde vannet rant nedover kroppen min, gud å godt det føltes. Siden det er hvert fall over tjue grader i LA var det godt å ta en kald dusj. Jeg vasket håret og kroppen på bare ti minutter. Jeg kan ikke tro at Niall spurte meg i går. Det er helt sykt! Niall Horan fra det verdens kjente bandet One Direction. Jeg gikk ut av dusjen og tørket kroppen min. Jeg tok på meg undertøy før jeg fønet håret. Jeg sjekket mobilen, Lou hadde svart. 'Jeg er på hotell rommet. Hva med å bare gå en tur? Snakke? x' hadde hun skrivd tilbake. 'Den er grei. Hva med at vi møtes nede i lobbyen om en halv time? x' skrev jeg tilbake. Jeg gikk inn på badet og sminket meg ferdig. Jeg lot håret mitt være naturlig, altså små bølger. Jeg børstet gjennom det og gikk bort til kofferten min. Jeg fant frem en beige topp og et oransje-rosa skjørt. Da jeg hadde tatt på antrekket fant jeg frem et belte og festet det rundt livet. Jeg fant frem noen brune sandaler og hentet mobilen før jeg gikk ned i lobbyen. 

//antrekket

 

Jeg møtte Lou i lobbyen og fans begynte å skrike på utisden av hotellet. ''Er de alltid så gale for å se deg?'' spurte jeg. Hun nikket, ''Det er galskap.'' sa hun og dyttet døren opp. Vi begge gikk ut og hylingen blir enda høyere. Alle jentene som satt å ventet på guttene var inngjerdet, så vi var trygge. ''Lou, hvor er Lux?'' var den en jente som ropte. Ja, det lurte egentlig jeg også på. ''Hjemme.'' svarte hun med et smil. Jeg tipper at Lou må savne Lux mye, med tanke på at hun er mye ute å reiser med guttene uten Lux. Vi gikk nedover gaten, noen jenter løp etter oss. Jeg fikk en del spørsmål også, sånn som 'Hvor dro Niall og deg i går?', 'Er du kjæresten til Niall?', 'Har Niall og deg kysset?'. Jeg fikk bare spørsmål om Niall. Kanskje ikke så rart når vi gikk ut i går, ikke at de vet at vi var på date. For alt de vet så dro vi på en fest med alle guttene, bare at de ventet på oss i bilen. Jeg hadde ikke lyst til å si jeg var kjæresten hans heller, kanskje han ikke vil at de skal vite det enda. Derfor lot jeg det være. 

 

Lou og jeg hadde tatt veien opp et fjell. Hun hadde fått veivisning av en hun kjente her i LA fra før av. Bare så Lou fikk litt privatliv. Hele LA var full av fans. Da vi kom opp på toppen av fjellet mistet vi begge nesten pusten. Det er det fineste jeg noe gang har sett! Vi så rett ned på en liten strand som bølgene slo inn mot. Stranden var liten og fjellene skjermet rundt den. På andre siden var det et annet fjell hvor en liten foss strømmet ned på sanden. Rett foran oss var et en eng med rosa blomster. Wow. Lou og jeg satt oss ned på en stor stein midt i enga. Det var helt stille, bare lyden av bølgene som slo mot steiner og sand. ''Så, hvordan går det med Niall og deg?'' spurte Lou. ''Det går bra.'' Jeg klarte ikke holde tilbake gliset. Hun nevnte Niall og det var umulig å holde et smil tilbake. ''Jeg så bilder av Niall og deg i går. Ser ut som det begynner å bli litt seriøst.'' blunket Lou. ''Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg vil ikke at Niall skal bli sur hvis jeg sier noe.'' sa jeg med en liten latter. Hun hevet øyenbrynene sine mot meg, ''Vet du hvem jeg er? Jeg har kjent guttene i flere år. Vi vet alt om hverandre. Kom med det!'' sa Lou og vi begge lo. ''Okei... greit.'' Jeg trakk pusten. ''Vi er offesielt sammen.'' sa jeg og bet meg i underleppa i et forsøk på å forhindre et smil. ''Aw!'' sa Lou og smilte. ''Endelig har han funnet den rette.'' Jeg plukket opp en blomst og tiklet med stilken. ''Vi har jo bare kjent hverandre i snart en måned. Du vet jo ikke om jeg er den rette.'' sa jeg og trakk på skulderen. Jeg himlet med øynene, ''Niall har ikke hatt en kjæreste på flere år, han har ikke datet engang. Du er definitivt den rette.'' Jeg kjente kinnene mine bli røde, ''Aw, du rødmer til og med!'' sa Lou med en latter. Det vibrerte i lomma mi. Jeg dro mobilen min opp og så på skjermen, Niall. Jeg trykket på den grønne svar-knappen. ''Hei.'' sa jeg. ''Jenn? Er Lou med deg?'' stemmen hans var bekymret. ''Ja, hvordan det?'' spurte jeg litt forvirret. ''Kan dere komme tilbake til hotellet så fort dere kan? Kom opp på Liam's rom.'' sa han. ''Okei, vi kommer.'' sa jeg og la på. ''Hva skjer?'' spurte Lou forvirret. ''Jeg vet ikke. Niall vil at vi skal komme opp på rommet til Liam. Det høres ut som det haster.'' 

Mer? 40kommentarer for neste del!

 

 

 

POSTED BY: Maria


13.12.2013 | 17:29 | Kategori: Random

Hva tenker dere om dette?

Jeg har tenkt på dette i noen dager, faktisk uker når jeg tenker meg om. Det er perioder som guttene ikke er så mye ute og det er lite som skjer. Da er det ikke mye å blogge om. Jeg kan jo alltids legge ut historie deler, men det er ikke alltid jeg har motivasjon eller lyst til å legge ut enda en del. Derfor tenkte jeg at vi kunne finne på noe sammen. Jeg tenker litt for meg selv mens dere tenker og legger igjen en kommentar. 

 

Det trenger ikke bare være om guttene, men det må jo inneholde guttene på ett eller annet vis! 

 

Jeg syns det er utrolig gøy å blogge. Derfor vil jeg at vi, altså jeg og dere lesere, skal ha en ting som bare er på bloggen. En slags lek, quiz, novelle, gifs av et spesielt slag, hva som helst! Bare kom med masse ideer. Jeg er åpen for alt! 

 

Hva syns dere om den ideen? Hørtes det ut som noe dere kunne tenkt dere? 

PS: Skriver på historie delen nå for dere som spørr!

 

 

POSTED BY: Maria


13.12.2013 | 16:46 | Kategori: Gifs

Harry og Lou

Jeg elsker dette øyeblikket!

 

 

 

POSTED BY: Maria


13.12.2013 | 15:30 | Kategori: Bilder

Vinn en weekend i London på One Direction konsert

Kjøp det nye topp bladet som kommer ut i butikkene på mandag for en sjanse til å se guttene live til neste år!!!

POSTED BY: Maria


13.12.2013 | 12:45 | Kategori: Fans

Guttene med fans i Madrid 11. Desmber

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


13.12.2013 | 12:44 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall DM'er en fan

POSTED BY: Maria


13.12.2013 | 12:35 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitret om klaustrofobien sin

Stakkars! :( Bra det går bra med han da!

POSTED BY: Maria


13.12.2013 | 12:32 | Kategori: Bilder

Guttene på X Factor i Italia i går

POSTED BY: Maria


12.12.2013 | 21:52 | Kategori: One Direction

Guttene på hotellet i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


12.12.2013 | 21:50 | Kategori: One Direction

Guttene i vinduet i Milan i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 


12.12.2013 | 21:49 | Kategori: One Direction

Guttene øver for X Factor i Milan i kveld

POSTED BY: Maria


12.12.2013 | 21:48 | Kategori: One Direction

Louis, Niall, Liam og Zayn på Marvel Comics kontor 5. Desember

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


12.12.2013 | 21:36 | Kategori: Intervjuer

Bilder av guttene under intervjuer i Milan i dag

POSTED BY: Maria


12.12.2013 | 13:45 | Kategori: Liam Payne

Liam i vinduet i Milan

POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 19:47 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall's DM til fans

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 19:43 | Kategori: Intervjuer

Videoer fra pressekonferansen i Madrid i dagPOSTED BY: Maria

 

11.12.2013 | 19:38 | Kategori: Gifs

Gifs fra to eksklusive klipp

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 17:51 | Kategori: Instagram

1D på Instagram - Video av Niall


POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 17:49 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 27

Jeg kjente kinnene mine bli varme og røde som tomater. ''Ja, når?'' spurte jeg. ''Klokka åtte. Jeg kommer ned på rommet og henter deg.'' Jeg bet meg i underleppa og nikket. ''Ser deg da.'' sa jeg og gikk ut av heisen. 


Niall's P.O.V

Så fort jeg hadde lagt fra meg kofferten på rommet mitt gikk jeg over gangen til Harry's rom. Jeg banket på døra og ventet på at han skulle svare. Da han åpnet døren gikk jeg inn uten at han rakk å si noe. ''Jeg ba Jenn ut på date.'' Jeg bet meg hardt i underleppa og kikket bort på Harry. ''Det er jo bra Niall! Hvor skal dere?'' spurte han. ''Det er problemet. Jeg har ingen anelse!'' sukket jeg. Harry satt seg ned i sofaen og dro to fingre gjennom krøllene. ''Jeg var på en resturant ved sjøen en gang. Den hadde vært perfekt.'' mumlet Harry mens han lekte med ringen han hadde på pekefingeren. Harry og jeg lette sammen på nettet og fant ut hva resuranten het. Jeg ringte ned og bestilte et bord for Jenn og jeg. Jeg takket Harry for hjelpen før jeg gikk tilbake på rommet mitt. Jeg tok på en hvit skjorte og noen jeans. Jeg har aldri vært på en ordentlig date før så dette kan jo bli intressant. Jeg kan ikke vente med å se Jenn igjen. Jeg lurer på hva hun har på seg. Håper hun har på noe som viser frem de fantastiske formene hennes. 

 

Jennifer's P.O.V

Jeg gikk gjennom alt jeg hadde av kjoler. Jeg hadde ikke tatt med meg noen fine kjoler fordi jeg hadde ikke regnet med at han skulle be meg med ut på date. Jeg plukket ut en sort kjole som viste litt kløft. Hvem gutt liker vel ikke litt kløft? Jeg velger den ikke bare fordi det er kløft selvfølgelig, det er jo fordi det er den eneste fine kjolen jeg har med. Jeg gikk inn på badet og bølget håret før jeg tok på en litt tyngere sminke. Cat eye blandt annet. Jeg dro kjolen over hoftene og festet den foran og bak. Da jeg fikk kjolen på syns jeg den viste for mye kløft, men det var forsent å skifte nå. Det banket på døra og jeg jogget bort til den. Jeg kikket ut kikkehullet, du vet aldri om det er noen ukjente eller roomservice. Jeg åpnet døra med et stort glis. Niall stod med henda i lomma og smilte mot meg. Han hadde på en hvit skjorte som han kledde utrolig godt! Han dro meg inn i en klem og lukket døra bak oss. ''Du ser helt fantastisk ut.'' Øynene hans gikk opp og ned kroppen min. ''Takk.'' Jge bet meg hardt i underleppa mens jeg holdt tilbake et smil. ''Du også.'' smilte jeg. De sorte høyhælte skoene mine stod klare ved døra så det tok ikke lang tid å få de på. ''Klar?'' spurte Niall og åpnet døra. Jeg nikket med et smil og fulgte etter han ut. Han snek armen sin rundt midjen min og kysset meg på kinnet. Jeg fniste og trykket på lobby-knappen i heisen. Jeg kikket opp på han og plasserte hånden min på kinnet hans. Jeg ga han et raskt, men mykt kyss. ''Jeg foretrekker lepper.'' blunket jeg. Han lo og ristet på hodet da heisen plinget. Vi ble møtt av skrik og banking mot rutene i lobbyen. ''Hvordan kommer vi oss ut nå?'' spurte jeg Niall. ''Bakveien.'' Han dro meg med til personalet som viste oss veien ut. 


//antrekket


Vi kom ned til en resturant som kunne sett ut som var for millinærer. Så slo det meg, han var en millionær. Det var en uteresturant så taket var dekket av strå og det var palmer hele veien. Det lå på andre siden av veien før havet kom. Vi gikk opp en trapp og kom til et rom uten vegger og tak. Det kunne ligne på en diger platting, bare at gulvet var laget av glass og under glasset var det vann med masse farger i. På midten av denne plattingen stod det et bord med to stoler. Like bak var det en rundt seng med tak. Vi gikk bort til bordet og Niall dro stolen ut for meg. ''Takk.'' smilte jeg og satt meg ned. Niall satt seg ned på den andre stolen. ''Wow.'' sa jeg og kikket rundt meg igjen. Det var helt utrolig fint her! ''Jeg tipper at du liker det?'' sa Niall med en latter. Jeg nikket og kikket opp på himmelen. Månen lyste ned mot oss og stjernene skinte på kveldshimmelen. 
Da vi begge hadde spist mat og dessert la vi oss ned i den sengen var bak bordet. Jeg tullet meg inn i det grå pelsteppet som lå der. ''Får ikke jeg teppe?'' spurte Niall med en liten latter. Jeg tuklet meg ut igjen og løftet teppet opp så han kunne få beina inn ved siden av mine. ''Selvfølgelig kjære deg.'' sa jeg og lente meg tilbake i senga. Det var kanskje ti puter bak oss. Noen harde, noen myke. Før jeg rakk å legge meg til dro Niall meg ned i armene hans. Jeg fniste og la meg med hodet mitt på skulderen hans og kikket opp på han. Jeg hvilte hånden min på brystet hans møtte blikket hans. ''Hva var første inntrykket av meg?'' spurte Niall med en rolig stemme. Jeg kunne lukte parfymen hans herfra. Jeg tenkte meg om, ''Stille.'' Jeg husker de to første intervjuene vi hadde. Han var utrolig stille og det var som regel en av de andre guttene som snakket. ''Jo, flørtete.'' fniste jeg. Jeg husker når vi lekte hviskeleken og han sa noe helt annet. Han ga meg komplimenter og gjorde ordet om til 'Niall og Jenn'. ''Hva med deg? Hva var første intrykket av meg?'' spurte jeg forventningsfult. Han smilte dirty til meg, ''Gjett.'' Jeg himlet med øynene, ''Bare si det.'' sa jeg. ''Som en gutt, så var første intrykket.. ganske.. guttete og dirty.'' lo han. ''Jeg syns du hadde en fantastisk fin kropp og jeg elsker formene dine. Ikke for store og ikke for små.'' Jeg kjente hånden hans snike seg opp under kjolen min og hvilte på rompa mi. Jeg protesterte ikke, bare så lenge han ikke går videre. ''Hvert fall denne.'' sa han og klemte forsiktig på rompa mi. Jeg himlet med øynene, ''Du var morsom og fikk oss alle fem til å le.'' Vi begge lo med tanken på det ene intervjuet hvor vi brukte over halvparten av tiden på å le. ''Jeg husker at jeg gledet meg til å se deg igjen. Hvert fall etter det andre intervjuet på Brit Awards.'' Han la hånden sin på kinnet mitt. ''Hva er det beste ved meg?'' spurte han. Jeg var helt satt ut av alle komplimentene han ga meg. ''Det må være hvordan du egentlig er ganske sjenert og smiler et utrolig herlig smil. Personligheten din er helt fantastisk. Du får meg til å smile og le hele tiden, bare ved å tenke på deg. Du blir bare bedre og bedre på å gi komplimenter også.'' blunket jeg og fniste. ''Hver gang jeg ser på deg blir jeg helt nummen inni meg. Ikke bare fordi du ser helt fantastisk ut, men fordi.. det er deg liksom.'' Jeg kan ikke tro at jeg akkurat sa det. Jeg kjente kinnene mine bli varme og jeg vet de er røde som jordbær. Jeg kikket en annen vei, herregud. Niall sine fingre strøk forsiktig over kinnet mitt og over til haka mi. Han lødtet hodet mitt så jeg møtte øynene hans igjen. ''Det var søtt.'' sa han med et stor glis. ''Jeg vet vi har bare kjent hverandre i tre uker men jeg har hatt en fantastisk tid med deg. Derfor spør jeg deg bare rett ut... Du kunne ikke tenkt deg å bli kjæresten min?'' Hjertet mitt hoppet over et slag. Øynene mine utvided seg. Jeg har ingen anelse om hva jeg skal svare. Er det for tidlig, eller ikke? 

 


 

Jeg hadde ikke noe motivasjon for denne delen! Derfor må jeg beklage hvis den var kjedelig :/ 

40 kommentarer så kanskje det kommer enda en del? ;) 

 

Gjerne kom med kritikk! Vet jeg fikk en kommentar på den underleppa-bitinga og jeg har ikke lest gjennom denne delene så sorry hvis det er for mye i denne delen også! Skal passe bedre på til neste del :)

 

 

 

POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 17:48 | Kategori: Video

Lange eksklusive klipp fra This Is Us

Klippene er ikke på youtube så du må trykke på linken!

 

Her drar guttene hjem til familiene: http://www.dailymotion.com/video/x189tzs_going-home_shortfilms

Liam og Harry på båten i Norge: http://www.dailymotion.com/video/x189sc2_extended-liam-harry_shortfilms

 

POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 17:28 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry i dag

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 17:26 | Kategori: Photoshoot

Guttene for TextSanta

Permalink til innebygd bilde
Permalink til innebygd bilde
POSTED BY: Maria
11.12.2013 | 17:21 | Kategori: One Direction

Guttene på Sesam stasjon

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 17:20 | Kategori: Intervjuer

Bilder av guttene på intervjuer i Madrid i dag

POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 17:19 | Kategori: One Direction

Guttene på en pressekonferanse i Madrid i dag

POSTED BY: Maria


11.12.2013 | 17:18 | Kategori: Bilder

Niall og Liam på hotellet i Madrid i går

POSTED BY: Maria

 


11.12.2013 | 17:15 | Kategori: Video

Enda et eksklusivt klipp fra This Is Us - Zayn

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 22:44 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 22:32 | Kategori: Gifs

Random gifs

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: Maria

 


10.12.2013 | 21:59 | Kategori: Facebook/Twitter

Lik facebook-siden til bloggen!

Lik bloggen på facebook! Jeg poster om når historie deler kommer ut og noen ganger om andre ting, haha :) Tenkte hvis jeg fikk 550 likes så kommer det en liten overraskelse til dere.

Jeg tenkte også å legge ut litt mer om guttene der også hvis jeg får over 500 likes!

 

Jeg vet at vi har over 500 lesere så det skulle ikke være noe problem, huh? ;) 

 

For dere som ikke klarer å lese så liten skrift så heter vi selvfølgelig ''OneDirection1.blogg.no'' 

 

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 20:28 | Kategori: Random

Hva skjer i Desember?

Tenkte jeg kunne informere dere litt om hva som kommer til å skje i desember som vi vet om. 

 

11. Desember: The Voice i Spania. Det er derfor guttene er der nå!

12. Desember: X Factor i Italia.

14. Desember: NRJ Awards i Frankrike

15. Desember: X Factor finale i Storbritannia  

24. Desember: Bursdagen til Louis

 

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 20:21 | Kategori: Intervjuer

Liam, Niall og Harry på intervjuer i Madrid i dag

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 20:20 | Kategori: Flyplasser

Harry, Niall og Liam med en fan på flyplassen i Madrid i dag

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 17:00 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 16:50 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 23

Jenny satt urolig og kunne ikke la være å smile. «Når?» Jeg tenkte meg litt om før jeg svarte. «I morgen.» Hun så takknemlig på meg. «I morgen skal du møte Niall Horan,» hvisket jeg lavt med et lite smil.  

 

Spansktimen gikk overraskende fort og det var lettelse å pakke ned bøkene. Jenny var ikke sur på meg lenger. Jeg vandret ut av klasserommet og møtte Robin. En kjapp tur hjem og så skulle vi trene.

Jeg slang av meg sekken og sukket. Mamma hadde nettopp kjøpt nytt treningstøy til meg og jeg ville mer enn gjerne bruke det, men første måtte jeg finne det. Jeg gikk gjennom skapet mitt og kastet desperat klær ut på gulvet uten særlig hell. Jeg tanke slo meg, mamma hadde jo satt det i gangen. Jeg løp ned trappen og kastet meg over posen. «I got it,» fniste jeg. Heldigvis var jeg hjemme alene slik at mamma og pappa slapp å se hvor unormal jeg var. Jeg gikk på badet for å skifte til treningsklærne.


Jeg satte håret opp i en høy hestehale og sa meg klar. Jeg løp ned trappen og tok på meg et par sko. Musikken bestemte jeg meg for å la bli hjemme, jeg hadde jo Robin ved min side. Ding dong!

Jeg åpnet døren og fikk se det lille søte smilet til Robin. «Hei, klar til å dra?» spurte han. Han hadde på seg en blå t-skjorte der det sto «run for you», svarte shorts og hvite svettebånd på begge armene. «Ja,» sa jeg og gikk ut døren. «Hvor skal vi jogge?» spurte jeg imens jeg låste døren. «Eh.» Robin så seg rundt. «Bare følg meg,» lo han. Jeg nikket. «Vi må ta det rolig i starten da.» Robin jogget bortover gaten med meg hakk i hel. Føttene sprang automatisk langs kanten av fortauet. Det føltes godt å få ut litt energi.

Jeg så på Robin som smilte oppmuntrende til meg. Jeg sprang i takt med melodien jeg hadde i hodet mitt. Føttene løp og løp uten stopp, Robin begynte å henge litt etter. Jeg snudde meg og geipet ertende til han. Robin himlet med øynene og smilte til meg, før han satte opp farten. Slik fortsatte det en god stund. Jeg ledet an, og en andpusten Robin sprang etter. Det var jo egentlig han som skulle lede vei. Jeg lo for meg selv og kjente at jeg også var utrolig sliten, så det passet vel med en pause nå. Jeg stoppet opp ved en gammel og slitt benk. Jeg pustet ut og hostet, satte meg ned på den harde benken. Robin stoppet opp han og. «Hei, hvordan går det?» hikstet han og strevde med å få tilbake pusten. Jeg som hadde hatt en litt lengre pause enn han hadde lettere for å snakke. «Fint, og med deg?» Robin lente seg framover og ga meg en tommel opp. Jeg gjorde tegn til at han skulle sette seg ned ved siden av meg. «Det er alt for lenge siden jeg har trent,» lo Robin. «Ja, det er nok det,» mumlet jeg og lente meg tilbake. «Skal vi dra tilbake?» Jeg nikket, jeg trengte å ta en dusj nå. Itillegg så måtte jeg snakke med Niall og Liam. Jeg måtte fortelle Niall at han skulle møte Jenny i morgen og til Liam måtte jeg spørre hvordan det blir imellom oss.

Det kalde vannet strømmet ut av dusjhodet og jeg lot det renne nedover den glovarme kroppen. Jeg lukket øynene imens jeg gnidde sjampoen inn i det svette håret. Jeg skylte det ut og deretter tok jeg på litt balsam i tuppene av håret imens jeg vasket resten av kroppen. Det føltes deilig og forfriskende å få bort alt av svette og støv. Jeg skylte av det som var igjen av såpe og tråkket ut av dusjen og pakket meg inn i et håndkle. Jeg så meg i speilet, for et syn. Sminkeløs med bustete hår, jeg grøsset og så vekk. Jeg kledde på meg antrekket som jeg allerede hadde funnet fram.

 

Klokken var 6 og det var på tide å ringe Niall og Liam. Det måtte nok bli Liam først siden jeg ikke hadde nummeret til Niall, han ringte jo med skjult nummer. Jeg sukket og gikk inn på rommet mitt. Der kunne jeg i det minste være i fred. Jeg måtte nok bare hoppe i det. Jeg bladde nedover kontaktlisten min og fant navnet til Liam. Hånden som holdt mobilen min skalv og jeg trykket på ring. Jeg holdt mobilen mot øret mitt og bare ventet på å høre den herlige stemmen hans. Pipelydene skar meg i øret og jeg gjorde en liten grimase. «Hallo?» Jeg gispet idet jeg hørte stemmen som svarte. 

 

Tusen takk for alle de herlige kommentarene på maratonet! ♥ Det kom i alt fire deler, tror jeg. Så her er den neste delen i rekken! Klarer dere 20 kommentarer?


10.12.2013 | 16:24 | Kategori: Video

Guttene med voksfigurene - Video

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 13:41 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayn tvitrer

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 13:41 | Kategori: Photoshoot

Nye bilder fra en Photoshoot

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 13:39 | Kategori: Fans

Liam med en fan i går

POSTED BY: Maria


10.12.2013 | 13:39 | Kategori: Bilder

Guttene på innspilling av sesam stasjon

POSTED BY: Maria


09.12.2013 | 19:09 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 26

Før jeg rakk å reagere var leppene hans klistret mot mine. Jeg slang armene mine rundt nakken hans og som en refleks gikk beina mine rundt hoftene hans. Enda en gang gikk kyssing over til klining. Da jeg våknet neste morgen var sommerfuglene der fra første stund. Den lyserosa kofferten stod ved døra klar. Jeg spratt ut fra senga og gikk bort til komoden min. Det er faktisk ganske vanskelig å velge ut et antrekk for dagen. Det er snø og minusgrader her i London, mens i LA er det litt varmere men du må gå med en genser. Jeg valgte ut en sort bukse med hvite prikker på, en hvit t-skjorte og en grå cardigen. Jeg tok på meg sminke ganske raskt og rettet håret. Hadde det ikke vært for at jeg skulle sitte ved siden av Niall på flyet ville jeg nok ikke hatt på sminke. Jeg pakket håndbagasjen min i en sort bag. Jeg hadde laptopen, ladere og andre viktig ting der. Jeg skulle akkurat til å lage meg frokostblanding da taxien tutet på utsiden av huset mitt. Jeg stønnet irritert og slang på meg olajakka med pels. Klokka var bare syv om morgen og jeg følte meg ikke noe trøtt. Jeg bærte kofferten i den ene armen mens jeg hadde bagen over skulderen. Jeg slang kofferten i bagasjerommet og satt meg inn. Jeg får vel bare spise på flyplassen. Flyet går ikke før ti så jeg har to timer på meg når jeg kommer til flyplassen. 


//antrekket

Jeg hadde sjekket inn bagasjen og satt nå på en cafe med laptopen. Jeg hadde bestilt frokost og satt med en artikkel som jeg vil veldig gjerne bli ferdig med. Mobilen plinget, det var en melding fra Niall. ''Er på flyplassen nå. Hvor er du?'' stod det. Jeg tok en slurk av appelsinjuicen min. Jeg vil ikke drikke kaffe før jeg skal på flyet fordi jeg vil prøve å sove så lenge som mulig. ''Sitter på en cafe ved siden av taxfree.'' skrev jeg tilbake. Jeg pakket sammen laptopen og drakk opp resten av appelsinjuicen. For å være helt ærlig så føler jeg meg ikke så trygg med alt dette. For det første så kjenner jeg så vidt Niall, eller jeg begynner å bli kjent med han nå, men det er ikke poenget. Jeg har ikke snakket med Liz og ikke har jeg sagt ifra til noen. Jeg bare drar til LA uten et sted å bo. Shit, det hadde jeg helt glemt! Jeg sjekket mobilen min selv om den ikke hadde plinget. Jeg må snakke med Niall om det. Jeg gikk ut av cafeen med bagen over skulderen. ''Hei, Jenn!'' Harry vinket til meg fra en bokbutikk. Jeg smilte og gikk mot han. ''Hei, har du sett Niall?'' spurte jeg. ''Hyggelig å se deg også.'' sa han og himlet med øynene. Jeg lo og kikket rundt meg, ''Ja, han er der.'' Harry pekte mot skilte 'Taxfree'. ''Takk.'' sa jeg og gikk inn i butikken. Jeg fant Niall i sjokolade seksjonen. Han hadde på seg de grå sægge joggebuksene. De jeg elsker så mye. Han hadde også på en grå genser med noe skrevet på den. Armene på genseren var millitær og det var egentlig en ganske kul genser. Han kledde den! Han hadde også på en sort caps med en logo på. Hvordan går det an å se så bra ut når du skal ut å fly? ''Jeg viste jeg kom til å finne deg her.'' gliste jeg. Han fniste og plukket opp to plater med vanlig ren sjokolade. ''Vi må jo ha noe å kose oss med på flyet.'' blunket han. ''Sant nok.'' Jeg trakk på skuldrene og fulgte etter han mot kassa. ''Jeg kom på noe litt viktig.'' sa jeg mens vi sto i kø. Han kikket ned på meg med de blå øynene sine. ''Hva?'' spurte han. ''Jeg har ikke noe sted å bo.'' Jeg trakk underleppa mellom tennene mine og kikket litt fortvilet opp på han. ''Liz har fikset det. Du har rom noen etasjer under oss.'' sa han beroligende. ''Åja, bra.'' sa jeg med en liten latter. 

 

Niall hadde overtalt damen ved siden av meg til å bytte plass. Det var en eldre dame rndt seksti årene. Hun viste ikke hvem One Direction var når Niall nevnte de, men hun sa ja likevell. Jeg holdt på å finne frem laptopen i bagen min så jeg kunne se på film og skrive på artikkelen. ''Smil!'' sa Niall ute av det blå. Jeg kikket bort på han og han hadde mobilen i det ene hånden, klar til å ta et bilde. Jeg lente meg inn bak skulderen hans og smilte inn i kamera hans. Han tok bildet, ''Gjør det noe om jeg legger det ut på twitter?'' spurte Niall. Jeg ristet på hodet, ''Neida.'' Jeg fikk frem alt jeg skulle og festet belte. Jeg kjente mobilen min vibrere i lomma og dro den opp. Niall hadde tvitret om meg. Det var bildet av oss og han hadde skrivd 'LA neste med @JenniferBrooks!'. Jeg lagret bildet og smilte. ''Så søtt.'' sa jeg til Niall og slo mobilen av. ''Jeg er søt.'' blunket han. Jeg ristet på hodet med en liten latter. 

 

Niall, Zayn og jeg hadde vår egen taxi mens de andre guttene hadde en annen. Flyreisen hadde vært utrolig bra! Niall og jeg hadde sett på to filmer eller hadde vi begge sovet. Å komme seg ut av flyplassen var litt vanskeligere igjen. Fans hadde sett hva Niall hadde tvitret og hadde kommet på flyplassne for å møte de. Fotografene var helt gale, fansen var gal. Det var egentlig bare kaos. Jeg kunne gått en annen vei ut, men siden jeg skal kjøre med Niall og de andre guttene så måtte jeg følge etter de. Jeg hadde holdt i genseren til Niall hele veien ut og han hadde holdt på håndleddet mitt. Jeg skjønner hvorfor vi ikke holdt hender som vi pleier. Fansen var der og det er ikke gost å si hva vi er enda. Da vi kom frem til hotellet var det ingen på utsiden, noe jeg var takknemlig over. Jeg dro kofferten etter meg inn i lobbyen og fikk nøkkelen til rommet mitt. Jeg gikk mot heisen, ''Vent på meg da.'' ropte Niall etter meg. ''Jada.'' sa jeg med en lav latter. Han kom etter meg og vi gikk inn i heisen alene. ''Hvilket rom har du?'' spurte Niall. ''210, du?'' spurte jeg. ''710.'' svarte han med et lite sukk. Jeg lagde en trutemunn, ''Du er så langt unna.'' sa jeg. ''Ja, stakkars deg.'' sa Niall og la armen sin rundt skulderen min. Det plinget i fjerde etasje hvor jeg bodde. Niall holdt meg tilbake mens jeg stod i døra så heisen ikke skulle lukke seg. ''Vil du bli med ut på en date i kveld?'' spurte Niall med en søtt smil. Jeg kjente kinnene mine bli varme og røde som tomater. ''Ja, når?'' spurte jeg. ''Klokka åtte. Jeg kommer ned på rommet og henter deg.'' Jeg bet meg i underleppa og nikket. ''Ser deg da.'' sa jeg og gikk ut av heisen. 

 


 

35-40 kommentarer for neste del! :) 

 

 

POSTED BY: Maria


09.12.2013 | 11:37 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 25

Jeg krabbet av han og bet meg hardt i underleppa da han dro mobilen opp fra lomma. Leppene hans var rødere enn de pleide. Kanskje ikke så rart? Jeg sa ingenting da han reiste seg opp fra senga og gikk bort til vinduet mens han snakket i telefon. Da Niall hadde lagt på så han bort på meg med et skuffet blikk. Jeg sa ingenting men satt med beina krysseti senga. ''Eh, Liam ringte.'' Han tok en pause og satt seg ned på enden av senga. ''Vi drar til LA i morgen og blir nok borte i en uke eller to.'' Hjertet mitt sank ned til magen min. Det var ikke det jeg hadde forventa. Vi var ikke sammen og vi datet ikke, men jeg hadde tilbragt de to siste ukene med han og det var noe som skjedde mellom oss. Vi kysser, flørter og er med hverandre ofte. Derfor var det litt trist. ''Hvorfor?'' var alt som unnslapp munnen min. ''Award show, igjen.'' Han flettet sine egene fingre i hverandre. ''Å.'' Jeg viste ikke hva jeg skulle svare. Hva skal jeg svare? Jeg kan jo ikke si at jeg vil at han skal dra eller at jeg vil være med. Kanskje Liz skal? Da kan jeg prøve å overtale henne til at jeg skal dra. ''Vent litt.'' sa jeg og reiste meg opp fra senga. Jeg løp ned trappa og inn på kjøkkenet hvor mobilen lå i laderen. Jeg satt meg opp på kjøkkenbenken og fant frem Liz i telefonkatalogen. Det tok så vidt to pip før hun tok telefon. ''Hallo?'' sa hun. Jeg bet meg hardt i underleppa. ''Hei Liz, det er Jenn.'' begynte jeg. ''Jeg hørte at det skulle være et award show i LA neste uke.'' fortsatte jeg. ''Skal vi dit?'' spurte jeg, ganske nervøs over svaret. ''Eh, ja. Jeg drar nedover til onsdag.'' svarte hun. Faen, hvordan skal jeg få overtalt henne til å gi meg jobben? ''Jeg lurte på om du kanskje trengte en kollega? Jeg kan hjelpe deg der nede.'' Jeg prøver absolutt alt. Det ble stille i andre enden. ''Ja, hvorfor ikke?'' sa Liz. Jeg hoppet ned fra kjøkkenbenken, adrenalinet startet. ''Da snakker jeg med deg i morgen om turen. Er den grei?'' spurte Liz. ''Ja, da snakkes vi.'' Jeg bet meg hardt i underleppa mens smilet bare ble større og større.Vi sa hade og la på. Jeg kan ikke tro at jeg overtalte Liz til å ta meg med til LA! 

LA

 

Jeg satt meg ned på senga ved siden av Niall igjen. ''Jeg snakket med Liz og vi to skal tydeligvis nedover til LA til onsdag også.'' Jeg prøvde å holde smilet tilbake men jeg klarte det ikke. Smilet formet seg til et enormt glis. Niall smilte og kikket ned på fanget sitt, noe som fikk meg litt bekymret. Kanskje han ikke ville ha meg med? Kanskje han ville ha en pause fra meg og han hadde gledet seg til LA uten meg? ''Kanskje du kunne dratt i morgen istedenfor?'' Niall smilte sjernert bort på meg. ''Det er utrolig kjedelig å sitte i flyet alene så lenge.'' Han lo en kort latter. ''Eh, da må jeg betale turen selv og det har jeg ikke penger til akkurat nå.'' sukket jeg. ''Jeg betaler.'' sa Niall med et stort smil. ''La meg ta en telefon.'' sa Niall og reiste seg opp. ''Nei, vent.'' sa jeg og dro i armen hans. ''Liz vil ikke like det.'' sukket jeg. ''Jeg skal snakke med henne også.'' blunket han og gikk ut av rommet mitt for å ta telefonene. Han er gal. Dette er sykt spontant og ikke likt meg.

 

Etter jeg hadde bitt av alle neglene mine kom Niall inn på rommet igjen. Jeg satt meg opp i senga spent. Øynene mine var store og jeg bet meg svakt i underleppa mens jeg ventet på svar. ''Det er ordnet.'' sa han med et glis. ''Men..'' Selvfølgelig var det et men. ''Du sitter alene.'' han trakk på skuldrenen og satt seg ned på senga mi igjen. ''Hvis du syns det er altfor fælt så kan jeg jo alltids spørre personen ved siden av deg om vi skal bytte plass.'' sa han med et lite glimt i øyet. ''Hva hvis personen ikke vil da?'' Jeg hater å ta fly alene og hvert fall sitte alene. Det er det værste jeg vet med å fly. ''De sier ikke nei til en plass på første klasse ved siden av en av fra One Direction.'' Lo Niall og ristet på hodet. Det roet meg litt ned. Hvem ville sagt nei til noe sånt? Jeg nikket og smilte mot han. ''Jeg skjønner jo at du vil gjerne sitte ved siden av meg på flyet. Hvem ville ikke?'' Jeg himlet med øynene, ''Ikke begynn engang.'' sa jeg og ristet på hodet. Jeg reiste meg fra senga og var på vei mot døra da han begynte igjen. ''Har du sett disse kanonene eller? De er gigantiske! Bare tenk deg hvor store de blir når jeg sitter lettkledd på flyet i varmen.'' Jeg bare himlet med øynene og ignorerte han. ''Gleder du deg ikke?'' spurte han med en liten latter. ''Jo da.'' mumlet jeg mens jeg gikk ned trappa. Jeg kjente armene hans rundt midjen min og plutselig var jeg over skulderen hans i full fart ned trappa. Jeg skrek mens jeg holdt hendene mine over øynene. Niall lo mens han løp inn på kjøkkenet. Han satt meg ned på kjøkkenbordet og spredte beina mine fra hverandre. ''Niall, hva er det du gjør?'' spurte jeg og hevet øyenbrynene mine mot han. Han lo og stilte seg mellom beina mine, ''Er vi alene hjemme?'' Han hevet det ene øyenbrynet mot meg mens han så på meg med et dirty-blikk. Jeg lo og nikket på hodet. Jeg vet egentlig ikke om vi er alene hjemme. Jeg vil bare se hva han gjør hvis vi var alene hjemme. Han gliste og plasserte hendene sine på hoftene mine. Jeg møtte øynene hans og jeg bet meg svakt i underleppa igjen. Hver gang jeg møter blikket hans slår det pusten ut av meg. Det er helt sykt. Jeg vet ikke helt hvordan han klarer det. Før jeg rakk å reagere var leppene hans klistret mot mine. Jeg slang armene mine rundt nakken hans og som en refleks gikk beina mine rundt hoftene hans. Enda en gang gikk kyssing over til klining. Hendene hans strøk seg oppover sidene mine, opp og ned. 

 

Jeg kommer ut med enda en del i dag hvis jeg får 30 kommentarer på denne delen! :) 

 

 

 

POSTED BY: Maria


09.12.2013 | 11:30 | Kategori: One Direction

Bilder fra Saturday Night Live 7. Desember

POSTED BY: Maria


09.12.2013 | 11:28 | Kategori: Niall Horan

Niall forlater Hill and Country bar & restaurant i NYC i går

POSTED BY: Maria


09.12.2013 | 11:26 | Kategori: Flyplasser

Niall, Zayn og Louis på Heathrow flyplass i går

 

POSTED BY: Maria


09.12.2013 | 10:02 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

Jeg elsker leiligheten til Niall! Den ser så koselig ut :)

POSTED BY: Maria


08.12.2013 | 20:17 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 22 MARATON

«Det ringer nok inn snart,» sukket han, men han slapp meg ikke. Jeg åpnet øynene og så rett inn i ansiktet hans. «Hva har vi neste time?» «Spansk, tror jeg.» Jeg nikket og gjemte meg i halsgropen hans og snuste inn den deilige lukten av parfyme. Vi ble avbrutt av at det ringte inn.

 

Det at vi hadde spansk passet utmerket, for der satt vi ved siden av hverandre, jeg og Jenny. Det kunne hun ikke endre på. Jeg gikk hånd i hånd med Robin inn til gangen, der vi måtte skilles. Vi gikk i to forskjellige spanskklasser, så vi måtte klare oss uten hverandre i denne timen. «Ses, senere,» sa jeg og kysset han på kinnet. Robin smilte og løftet hånden for å vinke. Jeg smilte tilbake og smatt inn i klaserommet. Jenny hadde ikke kommet enda, så jeg måtte vente. Jeg fant fram bøkene og gjorde meg klar til timen. Jeg hadde nettopp begynte med spansk, på ungdomsskolen hadde jeg tysk. Uff, for et slit det var med all grammatikken. Jeg ble ør bare av å tenke på det. Jenny kom inn i klasserommet og ble nølende da hun så at jeg satt der, men gikk likevel mot plassen sin og satte seg ned. Jeg bestemte meg for å ikke starte samtalen helt enda, heldigvis hadde ikke læreren kommet. Jeg trakk pusten og så på Jenny. «Hater du meg?» Hun snudde seg brått og så uforstående på meg og ristet på hodet. «Nei, Lena. Jeg hater deg ikke.» Jeg pustet lettet ut og smilte svakt. En byrde lettet akkurat fra skuldrene mine. «Jeg vet om en måte jeg kan gjøre det godt igjen...» Hun så nølende på meg og deretter på kateteret for å se om læreren hadde kommet. «Hva da?» spurte hun nysgjerrig og nervøst. Læreren ankom klasserommet og vi snudde oss brått framover. «Hola chicos,» smilte læreren imens hun pakker ut sakene sine. Jeg snudde meg mot Jenny igjen. «Jeg har ordnet et møte mellom deg og en venn av meg!» strålte jeg og smilte. Jenny så skuffet på meg. «Trodde du virkelig at det skulle få meg til å tilgi deg?» svarte hun spydig og himlet med øynene. «J-jeg...» stammet jeg. Wow, planen hadde allerede gått i vasken. «Reis dere opp,» sa læreren og vi hilste alle sammen før vi satte oss ned igjen. «Idag skal vi ha om ir-verb,» forklarte hun og skrev opp regelen for ir-verbene på tavla. «Fortell meg om denne vennen din da,» sukket Jenny irritert. «Han heter Niall...» begynte jeg. Hva skulle jeg fortelle? Jeg visste jo ikke så mye om han selv. Jenny skvatt til og smilte. «Åh, jeg elsker navnet Niall! Fortell meg mer om han,» gliste hun til meg. Jeg så forvirret på henne, hvordan kunne hun bli så interessert i en gutt bare på grunn av et navn?


«Skriv ned,» læreren satte seg ned ved kateteret og skrev ned noen stikkord i boken sin. Vi begynte med avskrivingen. «Han er irsk,» fortsatte jeg. Jenny ble mer og mer interessert i Niall. «Har han blondt hår?» Jeg nikket og skrev av det som sto på tavla. «Blåe øyne?» Jeg trakk på skuldrene, men nikket svakt. Jeg husket egentlig ikke hvilken øyefarge han hadde, men jeg kunne forestille meg at de var blå. «Har han bursdag i september?» Jenny var virkelig oppspilt, ikke at jeg skjønte hvorfor. «Hæ?» Jeg snudde meg mot henne. Hun smilte bredt. «Vet vel ikke jeg?» svarte jeg nølende. «Er det selveste Niall Horan?» spurte hun med store øyne. «Hyysj, dere to på bakerste rad!» Læreren så strengt på oss og vi så unnskyldende på henne, men snudde oss med en gang hun så ned i notatene sine igjen. «Hvem er det?» spurte jeg forvirret. Jenny himlet med øynene. «Du vet Liam, han er med i One Direction.» Jeg nikket sakte og det begynte å gå opp for meg. «Niall Horan heter han som også er med i bandet,» forklarte Jenny til meg og jeg nikket. «Ja, da er det vel Niall Horan du skal møte.» Jenny satt urolig og kunne ikke la være å smile. «Når?» Jeg tenkte meg litt om før jeg svarte. «I morgen.» Hun så takknemlig på meg. «I morgen skal du møte Niall Horan,» hvisket jeg lavt med et lite smil.

 

20 kommentarer


08.12.2013 | 19:02 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 21 MARATON

Jenny satt urørlig på stolen med bøyd hodet. En dør åpnet seg og ei kort, lubben dame kom ut med et bredt smil. «Så hvem av dere skal inn først?» spurte hun spørrende med et lite smil. Jeg rakk ikke å svare før hun Jenny reiste seg og gikk inn. Uten å se på meg, uten å svare meg.

 

Minuttene fløy av gårde og det føltes ut som timer. Hodet mitt var et stort rot. Jeg visste ikke om Jenny ville tilgi meg eller ikke, og det plagde meg. Selv om hun kanskje ikke ville gjøre det, så ville jeg jo vite det. Jeg sukket og dro føttene opp på stolen. Jeg nynnet svakt på Little things imens jeg gynget fra side til side. Den sangen var så nydelig og jeg kjente meg igjen i den. Det var det som gjorde den så fin, og at stemmene var helt magiske. Døren gikk opp med et brak og jeg skvatt til. Jenny kom ut og gikk rett forbi meg, selvfølgelig. Rektoren vinket meg inn med et lite smil. Jeg smilte nervøst tilbake og gikk inn. Hun gjorde tegn til at jeg skulle sette meg ned. Stolene var røde og utrolige gode å sitte i. Når jeg tenkte over det så var veldig mye i rommet rødt, stolene, lampene, gardinene og til og med pc'en! Utrolig nok var veggene hvite, noe som gjorde rommet nokså koselig. Rektoren så ned i papirene sine og deretter på meg. «Jasså, Lena...» begynte hun. Jeg bare nikket og bet tennene sammen. Dette var mine første gang hos rektoren og forhåpentligvis den siste. «Hvorfor er du her?» spurte hun og så på meg. Jeg trakk på skuldrene. «Det tror jeg du vet.» Jeg ristet på hodet og så på henne. «Å kaste lapper i timen er ikke akseptabelt på denne skolen og itillegg forstyrrer du medelever, hva er det som går av deg?» Smilet hennes bleknet og nå så hun ut som den sure kjerringen hun egentlig var. «Jeg måtte snakk med henne...» mumlet jeg med armene i kors. «Du måtte ikke,» svarte rektoren strengt. «Men du får ikke noen verre straff enn at du får en anmerkning.» Jeg nikket bekreftende og så på henne. «Kan jeg gå nå?» Hun sukket og himlet med øynene. Det var nok ikke vanlig at rektor himlet med øynene til elevene, håper jeg. «Hvis du lover at det ikke skal gjenta seg, så får du gå.» Jeg reiste meg opp og nikket. Jeg gikk ut døren og smilte med tanke på at endelig var jeg ferdig. Et friminutt og en time, deretter var jeg hjemme.

Jeg gikk ut for å ha friminutt som alle de andre. Robin gikk imot meg da han fikk øye på meg og åpnet armene for en klem. Jeg gikk imot han og kjente varmen fra han strømme mot meg. Armene hans som holdt rundt meg, det var så herlig. Jeg lente meg på skuldrene hans og lukket øynene. «Jeg har savnet deg,» hvisket han hest og jeg kunne se det for meg at han smilte det usedvanlige fine smilet hans. «Og jeg har savnet deg,» hvisket jeg tilbake. Robin plantet leppene sine på pannen min og jeg kunne ikke la være å smile. «Blir du med på en joggetur i dag?» Han var så søt og han visste hvor mye jeg elsket å trene med han. «Selvfølgelig,» svarte jeg med et bredt smil. Det føltes ut som om vi var de to eneste menneskene på jorden. Jeg hadde bare øynene mine for han. De glitrende øynene, de smakfulle leppene, den søte nesa og resten av han. «Det ringer nok inn snart,» sukket han, men han slapp meg ikke. Jeg åpnet øynene og så rett inn i ansiktet hans. «Hva har vi neste time?» «Spansk, tror jeg.» Jeg nikket og gjemte meg i halsgropen hans og snuste inn den deilige lukten av parfyme. Vi ble avbrutt av at det ringte inn.

 

Beklager for at denne delen ble litt kort :/ 15 kommentarer
NB: Hvis jeg ser at samme person kommenterer flere ganger, så sletter jeg de kommentarene som ikke teller for å få bedre oversikt


08.12.2013 | 17:59 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 20 MARATON

Det var nå eller aldri. Jeg trakk pusten og hev den rosa lappen slik at den havnet midt på boka Jenny leste i. Hun så opp og deretter rundt seg etter hvem det var som kastet den. Jeg snudde meg framover og pustet lettet ut. Jeg bommet iallefall ikke, nå var det bare å håpe på at hun svarte. 

 

Jeg turte ikke å snu meg, jeg turde så vidt å puste. Hele klasserommet var overraskende nok veldig stille, man kunne høre klokken tikke. Læreren skrev opp noen regler på tavla. «Skriv ned i skrivebøkene deres,» beordret Mr. Fredwest og snudde seg mot oss. Jeg hadde allerede boken liggende på pulten, så jeg trengte ikke å hente den. Jeg trakk opp en blyant fra sekken og begynte å skrive av. En lapp kom flyvende og landet på skriveboken min. Jeg stivnet til. Jenny! Jeg holdt den mellom tommelen og pekefingeren og håpet på det beste. Jeg åpnet den med urolige bevegelser og leste lavt for meg selv hva som sto. «Vi har ingenting å snakke om ;)» Et blunkefjes, så ironisk. Jeg fikk lyst til å slå henne der og da. Kunne hun ikke være samarbeidsvillig for en gangs skyld! Jeg tok en ny post-it lapp og skriblet ned en ny beskjed. «Vær så snill, det er viktig!!!» Det var kanskje litt overdriving av utropstegn, men hvem var det som brydde seg. Mr. Fredwest skulte utover klassen med smale øyne og en irritert mine. Jeg snudde hodet litt til siden slik at jeg akkurat klarte å se Jenny i sideblikket. Hun satt med nesen ned i boka og skrev for harde livet. Jeg skyndte meg å kaste en lapp som landet på hånden hennes. Hun så irritert opp og skulte grettent på meg. Jeg så bedende på henne før jeg snudde meg og så rett opp i det sinte ansiktet til Mr. Fredwest.

 

«Jasså, Lena,» begynte han og la armene i kors. «Du sender lapper i timen, det er strengt forbudt,» snøftet han grettent og vekslet mellom å se på meg og Jenny. Jeg så ned, kunne kjenne alle blikkene feste seg i ryggen på meg. «Sorry,» mumlet jeg lavt. «Sorry, sorry,» mimet læreren. «Rektors kontor og det nå!» Han pekte mot døren og stirret olmt på meg. Jeg karret meg opp og gikk med krokbøyd rygg bortover til døren. Jeg hørte fnising bak meg. «Og når det kommer til deg, unge dame...» Han hadde pekefingeren rettet mot Jenny som rettet seg opp. «Det var hun som begynte!» gispet hun og måpte. Mr. Fredwest svarte med å peke mot døren og Jenny skjønte at hun ikke hadde så mye valg. Vel nå var jeg i det minste alene med henne.

__

Vi satt på hver vår stol utenfor rektors kontor. Jenny dinglet med føttene og støttet haken på kneet. Jeg satt der rak i ryggen med skjelvende hender. «Jenny?» Hun så opp på meg og sukket. «Ja, hva er det?» svarte hun irritert, men så fortsatt på meg. «Hvorfor gjorde du det?» Jenny så uforstående på meg med åpen munn. Hun mimet et hæ med munnen og satte seg opp. «Ikke lat som du er uskyldig,» stønnet jeg og smilte skjevt. «Jeg vet at det var du som ødela mellom meg og Robin.» Jenny lukket munnen og stirret på meg med et fjernt blikk. Jeg visste at jeg hadde rett. «Du trenger ikke to gutter...» mumlet hun og blikket hennes vikte ned. Jeg ristet svakt på hodet og dro en hånd nedover ansiktet. «Jenny, jeg liker ikke Liam på den måten! Når skal du få det inn i hodet ditt. Ja, kanskje han liker meg, men det kommer ikke til å bli noe mellom oss,» forklarte jeg og stoppet opp. «Jenny, jeg vil ikke miste deg. Du er den beste vennen jeg noen gang har hatt!» Jenny satt urørlig på stolen med bøyd hodet. En dør åpnet seg og ei kort, lubben dame kom ut med et bredt smil. «Så hvem av dere skal inn først?» spurte hun spørrende med et lite smil. Jeg rakk ikke å svare før hun Jenny reiste seg og gikk inn. Uten å se på meg, uten å svare meg.

 

10 kommentarer før neste del :)


08.12.2013 | 17:38 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 19 MARATON

Det var vanskelig for henne å si det. «Liam er som en bror for meg, så jeg er nødt til å vite hva det er som plager han. Jeg får ikke noe ut av han, så du er den eneste som kan hjelpe meg...» Hun nikket sakte og blunket vekk noen tårer. «Det er akkurat derfor det blir så mye vanskeligere å si det,» svarte hun og snufset lavt.

 

Jeg ristet svakt på hodet og begravde ansiktet i hendene. En myk og varm hånd strøk meg varsomt nedover ryggen. «Shhhh.» Jeg hadde vel ikke så mye valg, han kom nok til å finne ut det før eller siden. Jeg satte meg opp og tørket vekk noen tårer. «I går..» begynte jeg stotrende og så opp, gråtkvalt. Niall så på meg med store øyne og nikket. Jeg så ned på bakken og svelget. «Robin skulle snakke med meg...» fortsatte jeg og stoppet midt i setningen. Jeg pustet tungt ut. «Ex-en min.» Niall nikket beskjedent og smilte svakt. «Ex? Var ikke dere sammen da?» spurte han forvirret og så fra side til side. «For å si det rett ut, så fant vi tilbake til hverandre, der og da.» Jeg så på Niall igjen med et skjevt smil. «Og Liam så dere?» Niall hadde visst skjønt det. «Ja,» sukket jeg. «Han visste jo at jeg hadde kjæreste, men likevel..» Det ble stille mellom oss. Det var godt å få snakket ut, det var godt å føle at man hadde en venn. Det minte meg på en ting, jeg måtte ordne opp med Jenny. Jeg ville ikke miste henne, hun var den beste bestevennen jeg noen gang hadde hatt. Jeg spratt opp og gliste til Niall. «Kunne du ha gjort meg en tjeneste?» smilte jeg søtt. Han ble nok overrasket over humørskiftet mitt og bare stirret rart på meg. Niall trakk på skuldrene. «Nja, det kommer an på,» lo han og satte seg opp. «Bli introdusert for ei venninne av meg,» sa jeg og gliste bredt. Det var en av beste idéene jeg noen gang hadde hatt. Hun mente jo at jeg stjal en gutt fra henne og da er det vel rimelig at jeg gir henne en gutt tilbake. Hun og Niall hadde jo vært det perfekte par! «Hvis hun er søt så,» lo Niall spøkefullt. «Tro meg, du vil like henne,» blunket jeg lurt. Jeg håpet virkelig at det kom til å fungere. Jeg var lei av den krigen vi hadde mellom oss. Jeg orket ikke å ta igjen, for da kom hun bare til å ta igjen på meg igjen og det blir en evig sirkel. Jeg måtte bare få snakke med henne, og det skulle bli i morgen på skolen.Klaserommet begynte å fylle seg opp. Det var bare fem minuttet igjen til timen startet. Robin smilte til meg, det føltes herlig, men det var fortsatt en ting som manglet. En bestevenn! Mr. Fredwest kom inn i klasserommet og alle tidde. Vi visste at han var nådeløs. Han så utover klasserommet med en sur mine. «God morgen elever,» sa han høyt og snudde seg mot tavlen og begynte å skrive opp dagsplanen. Døren ble åpnet igjen og Jenny kom andpusten inn og skyndte seg å sette seg ned på plassen sin. Heldigvis for henne merket ikke Mr. Fredwest det. Hun pustet tungt og tok opp bøkene, ignorerte meg fullstendig som vanlig. Jeg måtte snakke med henne før friminuttet, jeg bare måtte! Hun satt på skrå bak meg, så det var for langt å hviske. Særlig når vi hadde skolens sureste lærer. Jeg måtte nok gjøre det på gamlemetoden. Klasserommet luktet innestengt etter en lang helg og støvete var det og. Man kunne høre krittet skrape mot tavlen idet Mr. Fredwest trykte den inntil og trakk den nedover. Jeg tok fram pennalet, forsiktig for å ikke lage noe støy og tok glidelåsen opp så sakte jeg kunne. Jeg hadde en bunke med post-it lapper, så hvorfor ikke? Jeg rev av en lapp og tok fram en blyant. Jeg så opp for å forsikre meg at læreren ikke så på. Han stod med nesen ned i en bok og kremtet. Jeg skriblet ned en liten beskjed. «Jenny, jeg må snakke med deg! -Lena»

«I dag skal vi ha repetisjon om grammatikkreglene i engelsk.» Det gikk et sukk igjennom hele klassen. «Ikke vær negativ,» glefset Mr. Fredwest og gikk rundt pultene. Jeg holdt pusten idet han gikk forbi meg. Jeg brettet sammen lappen og ventet bare på det rette øyeblikket å kaste den. Han gikk videre nedover rekken og jeg kastet et blikk på Jenny. Hun så ned i boka og leste lavt for seg selv. Det var nå eller aldri. Jeg trakk pusten og hev den rosa lappen slik at den havnet midt på boka Jenny leste i. Hun så opp og deretter rundt seg etter hvem det var som kastet den. Jeg snudde meg framover og pustet lettet ut. Jeg bommet iallefall ikke, nå var det bare å håpe på at hun svarte.

 


Da er maratonet i gang! :) 5 kommentarer for neste del 


08.12.2013 | 17:10 | Kategori: Video

Guttene på SNL i går + Paul Rudd som 1D's største fan

 


POSTED BY: Maria


08.12.2013 | 17:05 | Kategori: Video

Guttene synger Through The Dark & Story Of My Life på SNL

 


POSTED BY: Maria


08.12.2013 | 17:00 | Kategori: Flyplasser

Zayn, Louis og Harry på JFK flyplass i dag

POSTED BY: Maria


08.12.2013 | 16:59 | Kategori: Fans

Niall, Liam og Harry med fans i NYC i dag

POSTED BY: Maria

 


08.12.2013 | 16:55 | Kategori: Photoshoot

Photoshoot for Saturday Night Live

POSTED BY: Maria


08.12.2013 | 16:54 | Kategori: Fans

Liam med fans i NYC i går

POSTED BY: Maria


08.12.2013 | 16:53 | Kategori: Fans

Harry med fans i NYC i går

POSTED BY: Maria


08.12.2013 | 16:52 | Kategori: Harry Styles

Harry og Kendall ute i NYC i går

POSTED BY: Maria


08.12.2013 | 11:00 | Kategori: 1D Historie - 11

Maraton

Det vil bli maraton i dag! (stole my heart 1D- historie 11)
Jeg antar at første del kommer til å bli postet rundt 17.30-18.00 (?) Det kan bli senere, og det kan bli tidligere :)
De fleste her kan nok reglene for et maraton, men likevel
Jeg poster en del og skriver et antall kommentarer dere ska klare før neste del. Når dere har klart det antallet poster jeg neste del med et nytt antall
Og sånn går det helt til dere ikke klare det lenger

Det er ikke lov å poste mer enn en kommentar per person, for jeg kan uansett se ip-adressene deres, så det er lett å gjennomskue 

Håper så mange som mulig vil delta! ♥


08.12.2013 | 10:47 | Kategori: Instagram

Niall, Caroline og 1D på Instagram

POSTED BY: Maria


07.12.2013 | 16:16 | Kategori: Random

Null bloggings i dag folkens

Beklager for dårlig blogging i dag. Er i bryllup! Derfor får jeg nok ikke blogget mer i dag, og får ikke lagt ut neste del av historien. Derfor får dere to deler på mandag istedenfor :) Håper det går bra!!

POSTED BY: Maria


07.12.2013 | 15:58 | Kategori: Fans

Harry og Niall med en fan backstage på SNL i går

POSTED BY: Maria


07.12.2013 | 15:58 | Kategori: Fans

Harry, Niall og Liam med en fan på Kaufman Astoria Studios

POSTED BY: Maria


07.12.2013 | 15:57 | Kategori: Bilder

Liam og Niall på Knicks kamp i går

POSTED BY: Maria


07.12.2013 | 15:53 | Kategori: Harry Styles

Harry ute i NYC i går

POSTED BY: Maria


07.12.2013 | 08:48 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


06.12.2013 | 21:50 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 18

Jeg visste selv at det var ren løgn. Jeg elsket å være med Robin, men han hadde såret meg. Det var en stemme inni meg som sa at jeg skulle holde meg unna han, en stemme som ikke var til å unngå. En annen stemme sa at vi var skapt for hverandre, så det var altså en mot en. 

 

Solen tittet fram fra en glipe mellom gardinene og traff meg i ansiktet. Jeg mumlet lavt for meg selv og reiste meg. Nok en dag, nok av muligheter. Jeg gjespet høyt og strakte hendene i være. Føttene mine trippet utålmodig på det kalde gulvet. Mobilen min dirret og jeg løftet den opp mot ansiktet. Kroppen var støl og hodet verket, for en fin start på dagen! Det var visst et skjult nummer som ringte. «Hallo?» sa jeg spørrende og satte meg ned på sengekanten. «Lena?» «Niall?» spurte jeg og prøvde å skjule hvor overrasket jeg var. Hvordan hadde han fått nummeret mitt? Vel, det var det ikke så vanskelig å svare på. «Hvorfor ringer du meg?» spurte jeg fortumlet og lente meg på høyrearmen min. «Jeg må snakke med deg,» sa han fort og hvisket de siste ordene. «Om hva da?» spurte jeg grettent. Hvorfor skulle Niall snakke med meg? Kunne jeg ikke fått en dag fri. Niall kremtet svakt før han fortsatte. Man kunne høre pusten hans som svak skurring. «Det gjelder Liam,» svarte han kort og stoppet brått opp. Hjertet mitt hoppe over et slag i det jeg hørte navnet hans. «Hva med Liam?» spurte jeg nølende og kjente at nervøsiteten steg oppover i kroppen. «Kan vi snakke et annet sted enn på telefonen?» Jeg nikket som svar, men kom brått på at jeg snakket i en telefon og at han ikke kunne se meg. «Ja, selvfølgelig. Hvor da?» Det ble en tenkepause. «Parken, så fort som mulig.» Jeg skjønte virkelig ingenting. Hvorfor skulle jeg møte Niall i en offentlig park med fult av folk? Av alle steder han kunne ha valgt. «Se etter en gammel mann med stokk.» Pipelydene skar meg i øre og jeg la telefonen fra meg. Jeg hadde hørt beskjedene, så da måtte jeg vel følge dem. Jeg gikk fram til klesskapet og fant fram dagens antrekk.

Jeg lot håret henge løst nedover brystet og sminket meg naturlig med lipgloss, maskara og pudder. Jeg var klar til å dra. Jeg lot være å spise frokost. Det var tross alt viktigere å snakke med Niall. Mamma var på jobb og pappa og Olivia var tydeligvis en annen plass. De var iallfall ikke hjemme. Jeg gikk bortover til parken. Sola skinte og lyste opp veien. Fuglene kvitret sånn som de alltid gjorde om våren og man kunne skimte blomsterknopper i veikanten.

Til min store overraskelse, så var det svært få folk i parken. Jeg stoppet opp og så meg rundt. Hvor kunne jeg se en gammel mann med stokk? Øynene mine var slitne og hadde ikke våknet enda, så det var et slit å holde åpne. Jeg gjespet lavt og holdt meg for munnen. «Hallo, lille venn.» Jeg hoppet opp og snudde meg. Hjertet var i halsen og blodet pumpet febrilsk i årene. Jeg pustet fort og tungt imens jeg la hånden på brystet og prøvde å roe ned pulsen. «Niall, du skremte meg!» hikstet jeg og så hardt på han. Niall lo og sa det var meningen. Jeg gransket han fra topp til tå. Kostymet var virkelig gjennomført. Løsskjegg, en gammel trestokk, dressjakke, fillete sko og en hatt på snei. Man kunne så vidt kjenne han igjen. «Skal vi sette oss?» spurte Niall når han fikk roet ned latteren og gestikulerte mot benken. Jeg nikket og satte meg forsiktig ned og la hendene under lårene.

«Så hva var det du ville snakke med meg om?» Jeg så utover den fine naturen og nøt at solen stekte meg på ryggen. «Skjedde det noe i går?» Niall sin stemme var nysgjerrig, men på samme tid befalende. Han gikk rett på sak, ikke noe småprat i denne gården nei. «Hva mener du?» Niall sukket og ristet på hodet. «Liam skulle gå for å se til deg og når han kom tilbake var...» Niall strevde med å finne de rette ordene og gjorde bevegelser med hendene for å prøve å komme på noe. Han slapp hendene ned på låret og så meg rett i øynene. «Iallefall annerledes.» Jeg lot blikket vandre nedover. Hendene mine skalv under lårene.

Niall's p.o.v

Det var noe hun ikke fortalte meg, det var det ikke vanskelig å se. Den måten hun unngikk blikket på, de skjelvende hendene og tausheten. «Jeg må vite det...» begynte jeg. Lena så ikke ut som om kom til å gi noen respons. Jeg tok armen hennes og hun snudde seg brått mot meg. Øynene hennes var blanke og leppa skalv. Det var vanskelig for henne å si det. «Liam er som en bror for meg, så jeg er nødt til å vite hva det er som plager han. Jeg får ikke noe ut av han, så du er den eneste som kan hjelpe meg...» Hun nikket sakte og blunket vekk noen tårer. «Det er akkurat derfor det blir så mye vanskeligere å si det,» svarte hun og snufset lavt.

 

Beklager for at delen kom sent! :/

 
06.12.2013 | 17:42 | Kategori: Instagram

Lou på Instagram

POSTED BY: Maria


06.12.2013 | 17:34 | Kategori: Video

SNL promo: Paul Rudd og guttene


POSTED BY: Maria


06.12.2013 | 17:32 | Kategori: Bilder

Zayn, Liam, Louis og Niall på Red Bull Arena i går

POSTED BY: Maria


06.12.2013 | 17:32 | Kategori: Bilder

Guttene på Marvel Comics kontor i går

POSTED BY: Maria

 


06.12.2013 | 17:30 | Kategori: Fans

Liam med fans i NYC 4. Desember

POSTED BY: Maria


05.12.2013 | 14:31 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 24

Uten at jeg la merke til det kjente jeg en hånd mot skulderen min, og det var ikke Niall sin. ''Jennifer.'' Det var pappa. Niall sine lepper ble raskt dratt vekk fra mine.  Hjertet mitt stoppet totalt og jeg hoppet over flere hjerteslag. Jeg holdt pusten og snudde meg rundt. ''Hva?'' Kom det ut som et pep. ''Hvem er dette?'' spurte pappa og kikket bort på Niall. Han rynket brynene sine og så egentlig sur ut. Han har alltid vært veldig overbeskyttende. ''Niall.. en venn.'' sa jeg og sleiket tunga en gang over underleppa mi som var tørr som flattbrød. ''Det så ikke bare sånn ut.'' Han la armene i kors. ''Jeg beklager, men jeg må virkelig komme meg avgårde. En venn venter på meg i bilen.'' Niall kikket fra pappa til meg. Jeg sukket. Bra pappa, bra. ''Jeg vil gjerne ha et ord meg deg. Så hvis du ikke kan nå, hva med i morgen?'' Jeg himlet med øynene. ''La det være, pappa. Stakkars.'' Jeg kjente Niall's hånd på korsryggen min. ''Det går bra, jeg kommer i morgen jeg.'' sa Niall med et smil. Jeg ristet på hodet, dette er galskap. Pappa nikket, ''Bra.'' Han stirret på Niall for et par sekunder før han gikk inn igjen. ''Ser deg senere.'' sa Niall med et smil før han jogget ned mot bilen sin. 

 

''Pappa, det der er galskap!'' sa jeg så fort døren var lukket bak meg. ''Du kan ikke tvinge Niall til å komme over i morgen bare fordi du tror jeg er en liten jente på ti år. Jeg vet hva som er bra for meg og ikke. Jeg klarer veldig fint å ta den avgjørelsen selv!'' sa jeg irritert, eller mer rasende. Han har ingen rett til å styre over hva jeg gjør. Jeg er atten! ''Så det er navnet hans, Niall.'' Pappa satt i sofaen med en kaffekopp mens han stirret på peisen som knitret. ''Hører du etter hva jeg sier i det hele tatt?'' Jeg ristet på hodet. ''Jeg ringer Niall og sier at han ikke skal komme i morgen.'' Jeg gikk inn på kjøkkenet og låste opp mobilen. ''Jennifer, skjønner du ikke at jeg er bare bekymret for deg? Jeg vil bare høre hva gutten vil med deg. Hva planene hans er i fremtiden.'' Pappa ropte etter meg. Jeg sukket og la mobilen ned på bordet. Det gjorde egentlig ingenting når jeg tenker over det. Da får jeg jo svar på om han vil gå lenger enn det vi er eller om han bare vil 'holde på' hele tiden. ''Greit.'' mumlet jeg, litt irritert over meg selv. Jeg hater når foreldre vinner i krangler som dette. Det får meg til å virke svak. ''Natta.'' Jeg tok mobilen min og jogget opp trappa. ''Natta, sove godt!'' ropte pappa etter meg. 

 

Neste morgen våknet jeg av at det ringte på døra. Jeg strakk meg ut i senga og gjespet. Jeg sperret opp øynene da jeg kom på at det var Niall. Jeg spratt ut av senga og ignorerte det kalde gulvet. Jeg håper ikke han kommer opp nå. Jeg pusset tennene og begynte å sminke meg. Ikke noe stort, bare litt mascara og eyeliner. Jeg er en av de heldige jentene som slipper å bruke foundation. Huden min er myk og jeg har absolutt ingen kviser. Jeg børstet gjennom håret mitt før jeg satt det opp i en hestehale. Jeg gikk ut på rommet mitt og dro ut det første jeg fant. En sort tights og en hvit strikket genser med masse forskjellig mønster med mange farger. Jeg sjekket mobilen min, kvart over to. Sov jeg virkelig så lenge? Igjen? Jobben sliter meg virkelig ut. Samtidig som jeg fremdeles er en tenåring som trenger mye søvn. Jeg gikk ned trappa så lydløst som mulig. Jeg listet meg på tå inn på kjøkkenet, ''God morgen Jennifer.'' Det var pappa. Jeg i underleppa mi og gikk bort til dørkarmen til stua. ''God morgen.'' sa jeg med et lite smil. Niall satt i sofaen ved siden av pappa, begge med en kopp hver. Niall hadde på seg ola jeans og en grå genser med blå flekker på skuldrene. Håret hans var ikke helt flatt, men det stod ikke rett opp som det pleier heller. Jeg smilte mot Niall som gjenga smilet raskt. ''Jeg er på rommet når du er ferdig med å snakke med pappa.'' sa jeg til Niall. Han nikket og løftet koppen mot de myke og perfekte leppene sine. Jeg gikk inn på kjøkkenet igjen og tok et eple før jeg gikk opp på rommet igjen. Da var det bare å vente på Niall. 

//antrekketDet banket på døra mi og jeg rullet rundt i senga så jeg lå på ryggen. ''Kom inn.'' sa jeg og kikket bort på døra, nyskjerrig på hvem som kom inn. Jeg vet at det er Niall, men det kunne vært pappa. Jeg vet ikke om pappa skremte Niall eller ikke. Mest sannsynlig gjorde han det. Niall kom inn døra og lukket den etter seg. Han så seg rundt i rommet mitt, ''Det er jo fint her da. Jeg skjønner ikke hvorfor du vil flytte.'' sa han med en liten latter. Jeg satt meg opp i senga og smilte, ''Jeg har kjøpt leiligheten vi så på. Mamma og pappa vil spleise meg meg for bursdagen min!'' Niall smilte og satt seg ned på senga ved siden av meg. Jeg la pcen ned på gulvet, ''Det er jo kjempe bra!'' smilte han. Jeg nikket. ''Når er bursdagen din?'' spurte han. ''Tre uker.'' Han nikket og stirret tomt ut i lufta. Jeg la meg ned på magen i senga og lente meg opp på albuene. Niall la seg ned på ryggen ved siden av meg. Vi fikk øyekontakt og jeg var helt borte igjen. De øynene blir bare mer og mer tiltrekkende for hver gang jeg ser de. Øynene hans var som diamanter for meg. Mine øyne flyttet seg nedover mot ned søte nesa hans og vidre ned på leppene. Wow er alt jeg har å si. For å ha kysset tre jenter så er han utrolig god. Grunnen til at jeg vet det er fordi han sa det i et intervju, og ja, jeg har stalket Niall litt. Leppene hans hadde en utrolig fin form og de var aldri tørre. De var alltid myke og varme. Uansett om det var minus grader ute, så var de varme. Røde som jordbær er de også. Å gud som jeg vil føle de leppene mot mine igjen. Det er den beste følelsen jeg har følt på lenge! ''Hva tenker du på?'' Stemmen hans var svak, hakkete og trøtt. Kinnene mine ble røde som leppene hans. Jeg hater å rødme. ''Si det.'' Han lå med henda bak hodet og kikket opp på meg med et trøtt smil. Jeg bet meg hardt i underleppa, skal jeg si det? Ja. Hvorfor ikke? ''Kysse deg.'' Stemmen min var svak. Ikke faen om at jeg sier det høyere enn nødvendig. Jeg er en sjenert person. Hvert fall når jeg er alene med en gutt og ikke kjenner han så godt. Han la hånden sin under haka mi og strøk den bak til nakken min. Gådehuden sto rett opp. Jeg ble skjelven i hele kroppen. Hva er det denne gutten gjør med meg? Jeg sa ingenting, men holdt pusten. ''Så kyss meg da.'' Stemmen hans var like svak som det min hadde vært. Det var som om kroppen min var kontrolert av noen andre. Jeg krabbet nærmere han og plasserte et bein på venste side og det andre beinet mitt på høyre side av han. Jeg satt praktisk talt på hoftene hans nå. Jeg lente meg ned og presset leppene mine mot hans. Han hadde den ene hånden sin på nakken/halsen min og den andre var på ryggen. Henden mine hvilte bare mot brystet hans. Selvfølgelig gikk kysset over i klining. Håden hans strøk forsiktig over rompa mi, bare for å se om jeg protesterte eller ikke. Noe jeg ikke gjorde. Jeg kjente vibrering i lomma til Niall og jeg trakk meg sakte tilbake. Jeg krabbet av han og bet meg hardt i underleppa da han dro mobilen opp fra lomma. Leppene hans var rødere enn de pleide. Kanskje ikke så rart? Jeg sa ingenting da han reiste seg opp fra senga og gikk bort til vinduet mens han snakket i telefon. Han ryktet øyenbrynene sine, ''Nå?'' sukket han. Jeg bet meg hardt i underleppa. Hva snakket de om? Han så utrolig sint ut. 

 

 

Mer? 30 kommentarer?

 

 

 

POSTED BY: Maria


05.12.2013 | 11:12 | Kategori: One Direction

Sammenhengen mellom cden og tatoveringen på ankelen

Alle guttene i bandet, bortsett fra Niall, har en tatovering på ankelen. Det er et symbol på bandet, at de liksom tilhører hverandre som et band. Samme symbol er på cden! Noe så søtt :) 

 

POSTED BY: Maria


05.12.2013 | 11:07 | Kategori: Fans

Niall med fans ute på shopping i NYC i går

 

POSTED BY: Maria


05.12.2013 | 11:06 | Kategori: Fans

Niall med fans i går

POSTED BY: Maria


05.12.2013 | 11:05 | Kategori: Harry Styles

Harry på Mermaid Oyster Bar i går

POSTED BY: Maria


04.12.2013 | 22:21 | Kategori: Bilder

Louis, Zayn, Niall og Liam på vei til SNL øving

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


04.12.2013 | 20:43 | Kategori: Video

Eksklusivt klipp fra This Is Us


POSTED BY: Maria


04.12.2013 | 20:39 | Kategori: Fans

Liam og Harry med fans i NYC i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


04.12.2013 | 20:37 | Kategori: Fans

Harry med fans på utsiden av en resturant i NYC i går

POSTED BY: Maria

 


04.12.2013 | 20:35 | Kategori: Flyplasser

Guttene på JFK flyplass i går

POSTED BY: Maria


04.12.2013 | 18:52 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 17

«Hvem klarer vel å motstå deg?» svarte jeg minst like flørtende og la pekefingeren min på leppene hans. Strøk de varsomt og nedover halsen på han. Robin kysset meg på haken og holdt meg tettere rundt midjen og gynget fram og tilbake. I sideblikket så jeg at Liam sto og så på oss. 

 

Han smilte svakt til meg og tok opp en tommelen. Jeg mimet et takk og smilte takknemlig. Liam forsvant rundt hjørnet uten å si et ord. Jeg rakk i det minste å si takk, takk for støtten og takk for at han var der for meg. Robin slapp taket rundt meg. «Hvordan fant du meg?» spurte jeg nysgjerrig, men samtidig brydde det meg ikke. «Det er over alt på nettet,» svarte han kort og så alvorlig på meg. «Hva?» sa jeg høyt og la en hånd over munnen min for å dempe meg. «Lena?» Niall sto rett bak meg og studerte Robin. Jeg snudde meg og smilte svakt. «Hei Niall!» Robin virket utilpass, blikket hans var iallefall festet på gulvet. «Hvem er vennen din?» spurte Niall og gjorde et nikk mot Robin. «Ehm, det er faktisk kjæresten min,» svarte jeg og bet sammen tennene. «Åja,» sa Niall unnskyldende og gikk bort til Robin. Niall strakk fram hånden og smilte. «Hei! Jeg er Niall,» sa han blidt med den irske, nydelige aksenten. «Robin,» mumlet han lavt og ignorerte hånden hans. Niall trakk den tilbake og tok et steg bakover. «Vi må nesten stikke nå, hils de andre,» sa jeg til Niall og grep tak i hånden til Robin. «Det skal jeg gjøre,» lo Niall og vinket til oss.«Hvem var han blonde fyren egentlig?» spurte Robin små irritert imens han leide meg bortover gaten. «Niall? Bare en venn,» svarte jeg likegyldig og strøk tommelen over knoklene på hånden hans. «Han så homo ut,» sa Robin kort uten å se på meg. Jeg gispet, «Robin!» sa jeg hardt. «Det gjør han ikke, Niall er skjønn,» sukket jeg. Robin fnyste, «hvorfor er du ikke sammen med han da?» Jeg stønnet høyt. Hva var det som feilet Robin? Han var spydig og frekk, det lignet ikke han. «Ikke vær så barnslig,» mumlet jeg og slakket taket jeg hadde om hånden hans. Robin svarte ikke. «Hvordan oppførte Jenny seg på skolen?» spurte jeg forsiktig for å lede samtalen inn på noe annet. Robin trakk på skuldrene. «Ganske vanlig egentlig,» startet han nølende. Han holdt igjen noe, jeg så det på han. Den måten han avsluttet setningen, det var som om han avsluttet midt i en setning. «Kom igjen, spytt ut,» befalte jeg og så strengt på han. «Vel, hun skrev bare noe på tavla..» svarte han lavt, nesten hviskende. «Robin, hva skrev hun?» Han svarte ikke med det første. Han trakk pusten. «Hun skrev at du var en utro bitch,» sa han rett ut. Jeg måpte, «hun sa hva?» sa jeg forskrekket. «Det var nesten ingen som så det, læreren visket det ut,» sa Robin og smilte svakt for å berolige meg. «Hjelper ikke,» mumlet jeg surt. En ting var at vi kranglet, men når hun sprer ut falske rykter om meg, så har hun gått for langt. Hevnen var søt.

 Revenge

«Du lena?» Jeg kikket opp på Robin. «Jeg beklager at jeg var litt grettent istad, det er bare det at...» Ordene satte seg fast i halsen på han. «At?» sa jeg og hevet et bryn. «Jeg var litt sjalu,» mumlet han lavt og kikket bort. Jeg holdt hånden over skulderen til Robin og smilte. «Det har ingenting å si, bare jeg får være sammen med deg, så går alt bra!» Jeg visste selv at det var ren løgn. Jeg elsket å være med Robin, men han hadde såret meg. Det var en stemme inni meg som sa at jeg skulle holde meg unna han, en stemme som ikke var til å unngå. En annen stemme sa at vi var skapt for hverandre, så det var altså en mot en.

 
03.12.2013 | 23:08 | Kategori: Fans

Liam og Niall med en fan i dag

POSTED BY: Maria


03.12.2013 | 23:07 | Kategori: Niall Horan

Niall forlater en pub i Hertfordshire 1.Desmber

POSTED BY: Maria


03.12.2013 | 21:55 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 23

Jeg trakk meg sakte tilbake fra kysset og bet meg hardt i underleppa med et smil rundt munnen. Jeg ville ikke ødelegge øyeblikket så jeg sa ingenting. Jeg bare så henne inn i øynene med et smil før jeg jogget opp mot scenen hvor Liam stod sammen med de andre guttene. Jeg sto på et inngjerdet område med Lou og Lux. Lux stod oppå en boks som noe av utstyret var i. Hun hadde på rosa øreklokker og holdt hendene til Lou mens de danset sammen. Jeg smilte for meg selv mens jeg så på de danse til en av sangene guttene sang. Jeg kikket bort på scenen igjen. Niall spilte gitar mens han sang sammen med de andre. Jeg har ingen anelse på hva sangen het men de sang hvertfall noe med rock me, tror jeg. Niall og jeg hadde øyekontakt i tre sekunder. På de få sekundene fikk han magen min til trille rundt og snurpe seg sammen. Jeg kikket bort på Lou og Lux igjen. ''Dans med Jenn.'' sa Lou og slapp hendene til Lux. Hun så skeptisk på meg men tok hendene mine og jeg smilte ned til henne. Jeg svingte armene våres til siden og vrikket på rompa. Hun gjorde det samme som meg og både Lou og meg lo. Lux hadde på seg en hvit tights og en blå olakjole over. Hun var utrolig søt! Hvert fall med de to museflettene som stod rett ut. 

 

Konserten var ferdig, noe jeg var litt lei meg for. Lux, Lou og meg hadde det så koselig! Vi fulgte ikke med på konserten, vi bare sto der og danset sammen alle tre. Lux og jeg gikk hånd i hånd mot garderoben igjen. Jeg regner med at Niall og de andre guttene skal dusje før de drar. ''Første man til døra!'' sa jeg og slapp hånden hennes. Jeg bøyde ryggen litt og løp etter henne. Jeg løp ikke så fort jeg kunne, bare for å la henne vinne. Lux smalt begge håndflatene sine mot døra og lo hysterisk. Jeg lo av henne og åpnet døra. Det var ingen inne i garderoben. Lou gikk bort for å rydde sakene sine. ''Jenn!'' Lux ropte og hoppet opp og ned i senga. Jeg lagde et fake sjokkert ansikt. ''Du er helt gal du!'' sa jeg og løp mot henne. Hun begynte å le og rygget bakover i sofaen. I tok tak i henne og slang henne rundt hofta mi. ''Tullekopp.'' sa jeg og kilte henne på magen. Hun vred seg i armene mine mens hun lo. Jeg slapp henne ned på bakken og hun løp bort til Lou og gjemte seg bak beina hennes. ''Ser ut som noen har det gøy uten meg.'' Niall sin tykke aksent var rett bak meg. Jeg snudde meg rundt og smilte da han stod der med en caps på, en tykk genser og de sægge joggebuksene som jeg elsker! ''Kanskje litt.'' sa jeg med en liten latter. Han smilte, ''Ey, love birds!'' Jeg snudde meg rundt. ''Blir dere med en tur på starbucks? Bare for å kjøpe noe å drikke før vi drar?'' spurte Louis. Niall la armen sin rundt skulderen min, ''Klart det.'' sa han med et stort glis. 

 

Niall, Louis og meg sto ved disken og ventet på kakakoene som skulle bli lagd. Niall stod med hånden sin lett på ryggen min mens han snakket med Louis. De snakket om et party de skulle ha til neste helg. De skulle feire Harry sin bursdag. Kakaoene kom og vi tok hver vår. Jeg tok en sip av min, ''Den var god!'' sa Louis og smilte mot meg. ''Det var det jeg sa.'' Jeg lo og ristet på hodet før jeg tok enda en slurk. Siden det var så kaldt ute var det helt fantastisk å holde på den varme plastikk koppen med rykende kakao oppi. Alle tre gikk ut. Louis og Niall fikk noen blikk men jeg hadde ikke regnet med noe annet. Jeg er faktisk ganske imponert at det var ingen fans som stoppet dem. Louis skulle kjøre med Niall hjem til han så jeg satt på med de. Jeg satt meg ned i baksetet, ''Hva med deg Jenn?'' spurte Louis. ''Hva med meg?'' Jeg bet meg hardt i underleppa. ''Kan ikke du bli med på festen neste helg?'' Louis snudde seg rundt i setet og smilte mot meg. Jeg nølte. Jeg er virkelig ikke en party person. ''Hun kommer.'' sa Niall før jeg rakk å svare. Louis gliste enda mer, ''Ser ut som Niall har en date til helga.'' Niall himlet med øynene og slo til armen hans. ''Niall sender deg mer informasjon.'' Han blunket mot meg og snudde seg rundt. 
Niall gikk ut av bilen sammen med meg. Louis satt fremdeles og ventet. Niall kikket rundt seg, sikkert for å se om det var noen fotografer der. Jeg kunne ikke slutte å smile. Niall gliste mot meg og vi gikk opp til døra mi. Jeg stoppet rett foran den, akkurat som i filmene. ''Mener du det? Blir du med på festen til helga?'' Jeg lente ryggen min mot døra og bet meg i underleppa med et smil rundt munn. Jeg tenkte over det, ''Ja.'' svarte jeg. Bare fordi jeg går på en fest betyr ikke at jeg må drikke, gjør det vel? Niall smilte, ''Bra.'' Han la hånden sin mot kinnet mitt og plasserte et mykt kyss på leppene mine. Uten at jeg la merke til at døra gikk opp, kjente jeg en hånd mot skulderen min, og det var ikke Niall sin. ''Jennifer.'' Det var pappa. Niall sine lepper ble raskt dratt vekk fra mine.  

 


 

Mer? 35 kommentarer? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


03.12.2013 | 21:20 | Kategori: Random

Vinneren av One Direction flisteppe konkurransen

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen om et One Direction flisteppe! Vinneren ble Sina Elise Rafoss. Jeg har sendt deg en mail nå :) 

 

 

POSTED BY: Maria


03.12.2013 | 20:04 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


03.12.2013 | 15:27 | Kategori: One Direction

Ett helt år siden!

I dag er det 1år siden guttene spilte på Madison Square Garden. Tiden flyr, gjør den ikke? Syns ikke det var lenge siden i det hele tatt! Det er helt sykt at de har klart å oppnå noe så stort, og nå skal de til og med spille på Croke Park som er fire ganger så stor som Madison Square Garden. Guttene er virkelig på topp av karrieren og vi får alle nyte det så lenge det varer :) 

 

Husker jeg deltok i konkurransen til Senkveld om å vinne en reise til NYC for å se guttene live på Madison Square Garden. Golden Ticket! Minner... 

 

Untitled

POSTED BY: Maria


03.12.2013 | 15:20 | Kategori: Intervjuer

Harry tar imot prisen + intervju på British Fashion Awards


POSTED BY: Maria


03.12.2013 | 15:17 | Kategori: Award Shows

Harry på British Fashion Awards

Han vant prisen for Style Icon! Gratulerer til Harry :) 

 

 

POSTED BY: Maria

 


03.12.2013 | 15:05 | Kategori: Harry Styles

Harry på Playboy's 60års fest

POSTED BY: Maria

 


02.12.2013 | 19:25 | Kategori: Video

Eksklusivt intervju fra This Is Us


POSTED BY: Maria


02.12.2013 | 17:33 | Kategori: Facebook/Twitter

Hannah tvitrer om Niall

''Keeping nice and blonde ''

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


02.12.2013 | 17:32 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer i dag

POSTED BY: Maria


02.12.2013 | 17:31 | Kategori: Bilder

Niall, Liam og Sophia forlater Chakana Club i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 


02.12.2013 | 16:31 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry tvitrer i dag

POSTED BY: Maria


02.12.2013 | 16:31 | Kategori: Konkurranser

Meld dere på konkurransen!

Husk å melde dere på konkurransen om å vinne et One Direction flisteppe! Jeg trekker vinneren i morgen. Jeg trodde dere kom til å like konkurransen... 

 

Du kan melde deg på her: http://onedirection1.blogg.no/1385050144_konkurranse__vinn_et_.html#comment

 

POSTED BY: Maria

 

 


02.12.2013 | 16:20 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 16

Øynene mine møtte hans, det var umulig å tyde de. Han bare sto der og så meg. Jeg stivnet til, lammet av sjokk. Blodet strømmet rundt i kroppen. Alt var stille, ingen av oss sa et eneste ord. «Jeg må snakke med deg,» sa han hardt. 

 

Jeg så bort på Harry som smilte til meg og nikket. Jeg reiste meg opp og gikk bort til Robin. «Nå?» sukket jeg og så bedende på han. «Nå.» Jeg så bort på Harry igjen. «Ikke her, kom,» sa jeg og bet meg forsiktig i underleppa sånn som jeg alltid gjorde når jeg var nervøs. Vi gikk ut i døra og fant oss en trapp vi kunne sette oss ned på. Jeg satte meg på et trappetrinn og han satte seg ved siden av. «Prat i vei,» sukket jeg og lot hendene hvile på knærne mine. Robin så rett fram. «Hvorfor svarte du ikke?» Jeg trakk inn pusten, jeg kjente Robin såpass godt at i dette tilfelle ville det ikke være spesielt lurt å si sannheten. «Hva mener du?» spurte jeg og latet som jeg var forundret. Stemmingen mellom oss var klein og det merket vi begge. «Jeg ringte deg,» svarte han kort. «Mobilen har vært på lydløs i hele dag, så jeg har ikke merket det,» løy jeg. «Beklager,» la jeg til og så på han i sideblikket. Øynene var blanke og munnen var bare en stram strek. «Hvorfor kysset du han?» Robin så endelig på meg. Øynene hans var blanke av tåret og han så ut til å briste når som helst. Munnen skalv og han tok hånden og holdt. «Jeg må vite det,» sa han lavt og snufset. «Hva mener du?» spurte jeg forvirret og desperat etter å vite hva det var som hadde skjedd mellom oss. Nå var jeg sikker. Jeg hadde forsatt følelser for Robin. Lengselen etter å kjenne pusten hans, lengeselen etter å smake leppene hans og å holde rundt han mens han kaller meg for jenta si. «Du kysset Liam.» Han sa det som det var den naturligste tingen i verden. «HÆ?» ropte jeg og og så måpende på han. «Jeg gjorde hva?» Jeg klarte så vidt å snakke, stemmen min kom ut som svake ord. «Men Jenny fortalte meg at...» Jeg sukket og alt gikk opp for meg. Det var ikke det at Robin ikke likte meg lenger, men det var Jenny som var problemet.

 

«Jenny hater meg,» mumlet jeg og så bort på Robin som ikke skjønte hva som forgikk. Jeg måtte forklare det til han. «Liam spurte meg om vi ville trene sammen og Liam hadde sagt til Jenny at han ikke kunne gå ut med henne siden han liker en annen og da ble hun sur på meg og vi kranglet,» svarte jeg stille og snufset. Det føltes godt å snakke ut med han og å få ut alle følelsene og tankene som hadde plaget meg. Robin lente seg mot meg og tok armene omkring meg. «Jenta mi, jeg beklager! Jeg må ha misforstått alt sammen!» Stemmen han var myk og han holdt et godt tak rundt meg. Jeg holdt rundt han og snufset, begravde ansiktet mitt i halsgropen hans. «Jeg har savnet deg,» hikstet jeg. «Jeg har savnet deg og,» svarte Robin lavt og reiste seg opp. Jeg gjorde det samme uten å slippe taket i han. Øynene våre møttes og de brune øynene hans glitret som de nydeligste stjernene på nattehimmelen. Ingen av oss sa noe, vi bare så fortapt i hverandre sine øyne. Robin kom nærmere og det var bare et par centimeter som skilte ansiktene våre. Jeg kjente pusten hans mot meg. Jeg klarte ikke å holde meg lenger, jeg kysset han. Leppene mine mot leppene hans. Det var herlig! Jeg holdt rundt nakken på han og Robin holdt rundt midjen min. Vi sto der og kysset lenge, det var så fantastisk. Robin trakk seg litt unna og smilte unnskyldende. «Du klarte visst ikke å dy deg,» smilte han flørtende og blunket. «Hvem klarer vel å motstå deg?» svarte jeg minst like flørtende og la pekefingeren min på leppene hans. Strøk de varsomt og nedover halsen på han. Robin kysset meg på haken og holdt meg tettere rundt midjen og gynget fram og tilbake. I sideblikket så jeg at Liam sto og så på oss. 

 

Da er jeg tilbake :)


02.12.2013 | 16:04 | Kategori: Fans

Harry, Liam, Niall og Louis med fans på premieren av Class of 92

 

POSTED BY: Maria

 

 


02.12.2013 | 16:00 | Kategori: One Direction

Harry, Liam, Sophia, Niall og Louis på premieren av Class of 92

POSTED BY: Maria

 


02.12.2013 | 15:54 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


01.12.2013 | 21:06 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 22

''Så fin du var.'' Han trakk seg tilbake og kinnene mine brant med rødfarge. ''Takk.'' Jeg lo en kort latter og kikket ned på føttene mine for et sekund. Niall smilte og plasserte et myk men vått kyss på kinnet mitt. 


 

Jeg satt sammen med Niall i sofaen de hadde i garderoben dems. De hadde en diger garderobe. Det var plass til hvert fall seksti personer her inne. De hadde rommet fult av klær, ting, instrumenter og andre ting. Zayn hadde blandt annet sitt eget hjørne hvor han tegnet på veggene. Jeg hadde sagt hei til Lou men hun var opptatt med å fikse håret til Liam. Guttene skulle på om bare en time og bassen til oppvarmingsbandet kunne høres lang vei. ''Louis, sett på en sang!'' ropte Niall til Louis som stod med ansikte trykt oppi mobilen. Han nikket og gikk bort til annlegget de hadde. Det tok to minutter før Move av Little Mix ble spilt gjennom høytallerne. Zayn hoppet ut på gulvet og begynte å danse 'sexy' dans mens han sang med til sangen. Vi alle begynte å le men ingen kunne slå Nialls latter. Han lo til han ble rød i ansikte. Han lente seg forover og holdt seg til magen. ''Stopp!'' skrek han mot Zayn. Louis løp bort til Zayn og gjorde de samme dansetrinnene. Niall la seg ned på bakken og lo. Jeg lo ikke av Zayn og Louis men av Niall. Harry kom bort til meg og rakte hånden sin ut mot meg. Jeg tok den, usikker på hva han ville. Han dro meg opp og plasserte hånden sin på hofta mi. Han begynte å danse slow dance med meg og alt ble egentlig bare surr. 

 

Niall og jeg gikk ved siden av hverandre mot scenen. Den var et stykke unna garderoben. Guttene gikk bak oss mens vaktene var litt spredt rundt. Noen var foran oss, noen mellom oss og guttene og noen bak guttene igjen. ''Blir du med på en sagway?'' hvisket Niall ned til meg. Jeg rakk i svare før han hadde tatt tak i armen min og dro meg med mot en sagway. ''Niall, slutt.'' sa en av vaktene oppgitt. Niall bare lo og tok tak i hoftene mine. Han løftet meg opp på sagwayen og stilte seg bak meg. Jeg la hendene mine på rattet. Jeg har ingen anelse om hva noen av disse knappene er til. Niall la hendene sine over mine og startet motoren. Jeg slapp ut et lite skrik. Jeg kunne ikke noe for det! Den staret utrolig brått. Niall dro høyre hånden min forover og vi satte fart. Han lo og kjørte forbi vaktene og langt foran. ''Vet du hvor vi skal?'' spurte jeg. ''Ja.'' Han ga enda mer gass og jeg bet meg hardt i underleppa. Det var en befriende følelse å kjenne vinden blåse gjennom håret mitt. ''Pfft.'' hørte jeg Niall si bak meg. ''Håret ditt er i veien.'' Jeg lo, ''Jeg kan ikke noe for det. Det var du som plasserte meg foran.'' sa jeg uskyldig. Han senket tempoet men vi holdt en god fart. Jeg kjente haken til Niall hvile på skulderen min og jeg smilte for meg selv. Så søtt. Han slapp den ene hånden fra rattet og snek armen sin rundt midjen min. Sommerfuglene flakset rundt som gærne flaggermus. Han hadde et godt grep da han senket farten enda mer. Jeg kunne se scenen nå. Jeg sukket innvendig. Jeg vil ikke at dette øyeblikket skal ta slutt. 

 

 

Niall's P.O.V

Jeg dro spaken helt ned så farten stoppet. Den eneste grunnen til at jeg tok sagwayen var at vi kunne få litt 'alene-tid' uten alle de andre som så på oss hele tiden. Jeg styrte den inn mot veggen og stoppet. Jeg gikk ned og holdt armen min rundt henne mens hun gikk ned. ''Hvor skal jeg sitte hen?'' spurte hun og så opp på meg med de store blå øynene sine. Det var som om jeg kom inn i denne transen hver gang jeg så inn i de. Leppene hennes var røde som jordbær og håret var dyttet ak skuldrene. Hun så rett og slett søt og uskyldig ut. ''Jeg har ikke noe billett til deg så du kan velge mellom å stå med Lou på et avlukket område.'' Jeg hadde fått ganske mye kjeft av management og guttene for å ha invitert Jenn hit. Selvfølgelig likte guttene henne men de syns jeg gikk for fort frem med henne. Jeg syns ikke det i det hele tatt. Hun nikket og tok underleppa hennes mellom tennene. Hun gjorde meg helt skjelven i knærne når hun gjorde det. Jeg kunne ikke stå imot fristelsen lenger. Jeg presset leppene mine mot hennes, mykt og rolig. Armene mine snek seg rundt midjen hennes og hvilte på korsryggen hennes. Jeg kjente de varme hendene hennes gå oppover halsen min og opp til nakken min, Gåsehuden stod rett opp. Bare hun tok på meg gjorde meg helt skjelven. Hun gjenga kysset noe som fikk meg til å senke skuldrene. Det er alltid et spørsmål om hun kommer til å kysse tilbake. Tungen min kom bortat leppa hennes og hun åpnet munne for meg. Vi klinte for første gang. Gud å godt det føltes når hun dro fingrene sine gjennom håret mitt eller dro forsiktig i det. Det var en fantastisk følelse. ''Niall, vi skal på om tretti sekunder.'' ropte Liam. Jeg trakk meg sakte tilbake fra kysset og bet meg hardt i underleppa med et smil rundt munnen. Jeg ville ikke ødelegge øyeblikket så jeg sa ingenting. Jeg bare så henne inn i øynene med et smil før jeg jogget opp mot scenen hvor Liam stod sammen med de andre guttene. 

 

 

Mer? 30-35 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


01.12.2013 | 18:23 | Kategori: Fans

Niall med fans på Boyzone show i går

POSTED BY: Maria


01.12.2013 | 16:13 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


01.12.2013 | 07:57 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia står på skøyter i Hyde Park i går

POSTED BY: Maria


01.12.2013 | 07:55 | Kategori: Harry Styles

Harry og Nick ute i London i går

POSTED BY: Maria


01.12.2013 | 07:52 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia i et wonderland i går

POSTED BY: Maria


01.12.2013 | 07:51 | Kategori: Fans

Zayn med en fan i går

POSTED BY: Maria


01.12.2013 | 07:50 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i går

POSTED BY: Maria


01.12.2013 | 07:38 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


hits