31.12.2012 | 21:15 | Kategori: Facebook/Twitter

Danielle tvitrer

Danielle tvitret dette bildet. Louis, Liam og Eleanor er med!

POSTED BY: Maria


31.12.2012 | 16:31 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 10 & Del 11

Hei dere! Som noen av dere sikkert har sett, så kom jeg til å poste del 11 før del 10 var postet, altså en del manglet. Men jeg fikk slettet del 11 før alle dere fikk lest den (tror og håper jeg)! Så i hvert fall, her er del 10 og del 11 i samme innlegg :) 

 


 

Jeg pikker i Darlene, og later som jeg ikke ser Niall. Ansiktuttrykket hennes forandres seg fra sprudlende til bitchy. "Hvorfor i helvete har du ikke fortalt om alle gangene du har vært på date med Niall? Og ikke minst at dere har hooka up?" Jeg kjenner at jeg bare misliker Niall mer og mer.

 

Jeg måper nærmest. Jeg er i hvert falll dypt skjokkert. Er det mulig, tenker jeg. Niall ler. Hvorfor ler han? Var det gøy? Kanskje det var gøy at jeg blåses opp som en tomat? Hvor fargen rød lyser av sinne. Hvorfor må alt han gjør irritere meg? OK, denne gangen har jeg faktisk rett til å bli irritert, fordi det er en ren løgn. "Det er ikke sant," sier jeg irritert. Niall ler fortsatt. "Hva er morsomt?" skriker jeg til han. Jeg må vel innrømme at jeg har et dårlig tempereamant. Er jeg sint, så er jeg virkelig sint. Darlene ser ut til å tro på Niall og ikke meg. "Darlene, kødder du med meg? Tror du på han og ikke meg?" Darlene snur seg om og begynner å snakke med Niall. Hva i huleste er galt med dem begge? Først og fremst er Niall en dust. Og så tror Darlene på dusten fremfor meg? Jeg skjønner ikke hva som skjer. Jeg prøver å få kontakt med Darlene, men hun ender opp med å gå. Hun griper tak i Niall sin hånd og drar han med seg. Niall snur hodet sitt vendt mot meg og gir meg et medfølende blikk. Hvorfor? Si meg hvorfor skal han gi meg en medfølende blikk når han skapte drama? Jeg hater drama.

 

Jeg dro rett hjem, slengte fra meg pumpsene, satt meg i den store vinduskarmen min og nå sitter jeg og ser ut av vinduet. Det snør. Små snøflak faller ned på vinduet i store mengder. Det er mørkt ute. Det blir store, men utrolig vakre kontraster. Jeg klarer ikke å slutte å studere snøflakene. De er så fasinerende! Alle slags former, størrelser og ja, alt bortsett fra fargen er ulikt. Vinteren er nydelig! Jeg elsker å tenke over alt det fine, hvert fall nå når jeg ikke orker å tenke på Niall. Mens jeg allerede tenker på det, hva er galt med han? Han må tydeligvis hate meg like mye som jeg hater han, eller så har han bare en veldig spesiell tankegang. Jeg vasker bort sminken, skifter til nattklær og legger meg under dynen. "La meg drømme om noe fantastisk!" er det siste jeg tenker før jeg slukner.

 

Darlene overså meg nesten hele skoledagen. Det var ikke før i siste time at jeg fikk lov til å  snakke med henne. Det var så vidt jeg ga opp. Det er fortsatt en sur tone mellom oss, men det er bare hennes feil fordi hun ikke tror på meg. Og det irriterer meg grenseløst. Det er vi som er bestevenner, og så hører hun på Niall? Jeg låser opp husdøren, fordi jeg er alltid den første hjem på tirsdager. Foreldrene mine jobber som vanlig, og Jossi er på håndballtrening. Jeg slenger meg ned i sofaen og skrur på tv. Jeg prøver å ikke tenke på Darlene og hvor barnslig hun har oppført seg, men det dukker stadig opp i tankene mine. Det ringer plutselig på. "Darlene??" tenker jeg. Jeg spurter til døren og håper med hele mitt hjerte at det er Darlene sånn at vi kan snakke mer, men nei. Det er den personen jeg minst forventet og ønsket. Niall.

 

Tumblr_mbmibxjwxy1rove63o1_400_large

Han står der i beige chinos og en rød polo t-skjorte. Smilet er også på plass. "Hei?" sier jeg oppgitt og irritert. "Hei, er Jossi der?" Er det alt han skal si? Skal han ikke si unnskyld for at han rotet det til? OK, stay calm, sier jeg til meg selv. "Nei, hun er på håndballtrening. Hvordan da?" sier jeg så vanlig jeg kan mens jeg til og med presser fram et smil. Et veldig fortrengt, fake og irritert smil. "Kødder du? Faen da," sier han og stirrer ned i bakken. På den fine dørmatten vår. "You're always welcome here!" står det. I dette tilfelle, nei, jeg har lyst til å kaste han vekk her i fra. "Hva?" sukker jeg oppgitt og skjønner at det er noe. "En kompis slapp meg av her. Jeg har ingen som kan hente meg, jeg er uten penger og uansett så er bussen så langt unna," Jeg slipper ut et tungt åndedrag. "Og så?" "Kan jeg ikke bare vente til Jossi kommer hjem?" Jeg slipper ut en dobbelt så tungt åndedrag og viser at jeg er irritert. "Ja vel," sier jeg og åpner opp døren. Hva gjorde jeg nettopp? Jeg kunne bare ha gitt han penger til bussen. Jeg bryr meg vel ikke om at den er langt unna. Det er to timer til Jossi er hjemme, om hun er tidlig. Hva skal jeg gjøre med han i så mange timer? Jeg går bort til sofaen og synker sakte, men sikkert lenger og lenger ned i den.

 

Siden jeg bare må gjøre det beste ut av dette, så prøver jeg og glemme det som skjedde i går, og bare tenke forover. Jeg kaster et raskt og sjernert blikk på Niall. Han er egentlig litt kjekk. Hva er det jeg tenker? Jeg rister tanken ut av hodet. "Hvor gammel er du egentlig? Er litt glemsk, jeg," spør han på en rar måte. Akkurat som han er nervøs? Eller flau? "Blir 18 om ikke lenge. Gleder meg!" svarer jeg med et smil. "Aah, så herlig. Gled deg, ja!" smiler han. Han gir meg et ekte smil. Ikke et smil der han ler av at han irriterer meg, eller når han smiler til meg mens han snakker med Jossi, men et ekte smil.

 

De to timene gikk helt uvirkelig fort. Vi satt og snakket i sofaen i to timer. Det er nesten sykt. Niall er visst en grei fyr, han har bare ikke vært så flink å vise det for meg. Han må dra hjem nesten med en gang Jossi er kommet hjem. Noe som er litt kjipt for Jossi, men hun ser ikke ut til å bry seg. Hun er blitt overraskende komfortabel med idolene sine. Det hadde jeg aldri trodd. "Hatt en fin håndballtrening?" spør jeg nysgjerrig. Jossi er god og rød i kinnene, så jeg kan se at hun har jobbet hardt. "Jepp," nikker hun og tar et stort jafs av et grønt eple. "Hatt det fint med Niall?" spør hun og tar enda en bit av eplet.  Jeg ser at hun gjemmer et smil bak eplet. Jeg nikker spørrende. Hun vet at jeg ikke liker han. Jeg fortalte henne om hva som skjedde på festen, så hun er fult klar over hva som skjer. "Dere hadde egentlig vært et utrolig søtt par!" mumler hun.

 

 Hva? Et søtt par? "Eh, Jossi. Du vet hvordan han oppfører seg mot meg," sier jeg skeptisk tilbake. Han er ikke interessert. Mer interessert i å ødelegge vennskap, spør du meg. "Åh, *DN *. Du er så dum! Ser du ikke tegninga?" roper hun fortvilt mens hun vifter med armene i været.  "Hvilken tegning? Den som henger på rommet ditt?" spøker jeg selv om jeg egentlig er dønn seriøs. "Sorry, men nei. Jeg skjønner ikke tegninga!" Jossi setter seg foran meg. Hun ser meg dypt inn i øynene. Deretter tar hun enda et svært jafs av det derre eplet hennes. "Skjønner du det ikke? Han besøker meg som er 5 år yngre. Han plager deg med å late som at dere har klint mange ganger før. Og husker du da han kommenterte rompa mi framfor deg? Hvorfor tror du egentlig Niall spurte om nummeret mitt?" sier hun fortsatt like seriøst. Det hun sier treffer meg som om noen kastet en bøtte med iskaldt vann over hodet mitt. Kan det være sant det hun sier?

 

154454_412771818796872_405579843_n_large

 

Hva tror dere skjer videre? Mer? <3

 

Godt nyttår til verdens beste lesere! Håper dere vil følge oss til neste år også :) Kos dere masse i kveld :) Snakkes til neste år! 

 

POSTED BY: JULIE 

 

 


31.12.2012 | 11:57 | Kategori: Video

Shadow Pico

 

Hahaha, måtte le av denne! Harry har forresten tweetet om denne :)

 

POSTED BY: JULIE


31.12.2012 | 03:51 | Kategori: Instagram

Maz på Instagram

Maz er en av Liams gode venner for dere som ikke viste det. Han er også en youtuber hvis det interesserer deg:)

POSTED BY: Maria


30.12.2012 | 23:27 | Kategori: Facebook/Twitter

Ruth (søsteren til Liam) tvitrerPOSTED BY: Casandra


30.12.2012 | 23:24 | Kategori: Random

A year of One DirectionPOSTED BY: Casandra


30.12.2012 | 23:23 | Kategori: Bilder

Liam i dagPOSTED BY: Casandra


30.12.2012 | 23:23 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Niall i Mullingar, IrlandPOSTED BY: Casandra


30.12.2012 | 22:21 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 50

 

 

 

 Og det var ingen ander en Little Mix. Bandet til ex-kjæresten min Perrie. Hvorfor i all verden skulle de varme opp for oss? Alle kom til å tro at det var noe mellom Perrie og meg igjen. Hva skulle jeg si til *DN*? "Zayn," *DN* avbrøt tankene mine. "Er det noe galt?" Hva skulle jeg si til henne? *DN*, jeg skal reise bort i to måneder sammen med ex-kjæresten min, kos deg her hjemme. Som om det kom til å gjøre henne noe glad. 


*DN* POV


 
Jeg så på Zayn at det var noe som plaget han. Mens han hadde snakket i telefonen, eller han hørte på at noe noen sa til han, hadde ansiktet hans endret seg mye. Først så han overrasket ut, så ble han irritert og så klarte jeg ikke helt å tyde han. Jeg spurte om det var noe galt. Han ristet bare på hodet. "Du er elendig å lyge Zayn!" sa jeg litt irritert over at han ikke vil si noe. "Det var bare mangaementet," sa han og prøvde å leke uskyldig. "Bare mangementet?" jeg hevet øyenbrynene. "De fortalte hvem som skal varme opp for oss under turnéen." "Oog?" Det var tydlig at ikke ville si hvem det var. "Det er Little Mix," De siste ordene var nesten bare mumling, men jeg fikk det med meg likevel. Little Mix? "Så du skal liksom bare dra bort fra meg i to måneder sammen med ex-kjæresten din og meg la meg være her hjemme? Hvorfor nektet du ikke?" sa jeg frustert. "De la på før jeg fikk sagt noe. Det jo ikke slikt at det er noe jeg har bestemt selv. Det er ikke meg du skal være irritert på!" sa han og jeg merket han begynte å bli sånn passe irritert. Men han hadde rett. Det var ikke rett av meg å bli irritert på han, men akkurat nå var han den eneste her jeg kunne ta ut frustrasjonen min på. "Men vi resier jo rundt i Storbritania og Irland den først måneden, så da kan du jo komme på flere av konsertene," sa Zayn og prøvde å lette litt på stemmningen. "Jooda, men hva alle ryktene? Alle kommer til å tro at det er noe mellom deg og Perrie igjen," sa jeg. Zayn reiste seg og kom til andre siden av bordet og til meg. Han fikk meg til å reise meg og holdt rundt meg. "Alt kommer til å gå bra. Jeg har ikke noen følelser for Perrie lenger. Drit i ryktene! Det viktigste er at at vi vet hva som er sannheten." Han smilte søtt før leppene våre møttes, men jeg hadde en ekkel følelse inni meg.


To uker senere


Jeg sto på flyplassen og skulle si hade til Zayn. Han og guttene skulle dra på sin første konsert i Dublin. Jentene fra Little mix var og der, men jeg hadde prøvd å unngå dem så mye som mulig. Ikke fordi jeg ikke likte dem eller noe, jeg hadde jo aldri møtt dem før, men det virket bare så rart siden Perrie var exen til Zayn. Det var like før guttene måtte gå til flyet sitt så det var på tide å si hade til alle sammen. Jeg hadde gitt alle gutta en klem og nå var det bare Zayn igjen. Han sto og holdt armene sinde rundt midja mi. "Jeg vet ikke om jeg klarer dette Zayn," sa jeg rolig med gråtkvalt stemme. "Det skal gå fint. Jeg ser deg jo igjen om tre uker i Mancheset når vi skal ha konsert der," sa han og prøvde å ikke få alt dette til å virke alt for deprimerende. Men det var sant. Vi hadde avtalt at Eleanor, Danielle og jeg skulle komme på konserten deres i Manchester om tre uker. Det virke likevel som om han skulle være borte i en evighet. Det rant en tåre nedover kinnet mitt. "Shh, ikke gråt," sa Zayn og tårket tåren, men det kom bare flere og flere så han dro meg inn i en klem mens han strøk hånden sin over ryggen min. Da vi slapp klemmen la Zayn begge hendene sine på kinnene mine og så meg dypt inn i øynene mine. Han tok nesten pusten fra meg. Han var så nydelig. "Jeg vet dette kommer til å bli tøft, men vi kan klare dette," sa han og kysset meg forsiktig før han fortsatte. Øynene hans var også blanke nå. "Du betyr alt for meg *DN* og det må du huske. Jeg elsker deg!" Han kysset meg enda en gang, men denne gangen var det intens og fullt av følelser. Jeg ville ikke slippe han, men måtte nesten. "Jeg elsker deg og!" Var det siste jeg så før han gikk fra meg. Tårene rant og rant og det var vanskelig og ikke bryte helt fullstendig sammen, men jeg var sterk for det var flere som så på. 


Danielle, Eleanor og jeg gikk sammen ut av flyplassen. Alle var tårevåte, men det var godt å ha noen som sammens med meg som forsto hva jeg gikk gjennom. Vi hadde avtalt å ha en skikkelig jentekveld med Ben&Jerry's og en komedie for å lette litt på stemmningen. Vi tok en taxi til Danielles leilighet og skiftet raskt til slappklær. Vi satte oss i sofaen og jeg spurte kjapt: "Hvordan klarer dere det?" De skjønte begge hva jeg mente og begynte å snakke i munnen på hverandre noe som fikk alle til å le. "Slik!" sa Eleanor og slo ut med armene. "Vi har det artig sammen med venner bare for å tenke på noe annet. Det funker alltid." Jeg smilte og reiste meg for å sette på filmen slik at jeg kunne tenke på noe annet. Vi hadde bestemt oss for å se filmen Home Alone. Selv om det var en julefilm var den hysterisk morsom og fikk meg alltid i godt humør. Vi lo hele tiden og jeg merket at den fikk meg i et bedre humør. Etter filmen tok jeg frem telefonen for å tweete litt, men det virket som alle på twitter var utrolig opptatt av noen bilder som var lagt ut og en spesiel tweet. Jeg ble utrolig i nysjerrig så jeg åpnet bildet. Noe jeg ikke burde gjort...

Hva tror dere er på bildet?


POSTED BY: Hedda 


30.12.2012 | 15:40 | Kategori: Facebook/Twitter

8 millioner followers!


Det er så sykt!! Jeg husker når det var stort at guttene hadde 2 millioner followers og nå har de 8!! :D


POSTED BY: Casandra


30.12.2012 | 15:07 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 9

Jeg merker jeg blir litt gira jeg også av ansiktsuttykket hennes. Dette MÅ være noe bra! "Mener hun skolens kjekkeste gutt? Eller kanskje han på Risenyork High School som jeg hadde et crush på for en stund siden? Hun åpner munnen sin og skriker ut, "One Direction!" Tuller hun med meg? One Direction? Dette må bli lykkedagen min.. "Hvorfor er du ikke glad? Det er nå du skal hyle sammen med meg!" bryter hun ut fornærmet. Jeg sier det bare rett ut. Orker ikke å late som at jeg svever i himmelen av glede. ?Sorry, jeg har aldri hatt sansen på de der.? lyver jeg. Det er jo egentlig sant. Jeg har jo aldri det. Men jeg burde heller si at jeg kjenner hele gjengen. Har tross alt vært lamme de en hel dag pluss det lille i dag med Niall og Louis. "Du er kjedelig. Jeg hadde dødd for han derre Niall," Hun virker fortsatt litt fornærmet, men nå ser det ut som at hun sikler på grunn av tankene. Jeg kniser ut en liten latter. "Emh, ikke si at du ikke synes han er digg?" sier Darlene som om jeg var den rareste personene på hele jord. "Kanskje vi ikke har helt lik stil?" unnskylder jeg meg. Kanskje er han litt digg, men over hodet ikke min type. Virkelig ikke!

 

Vi har ankommet festen, og det kryr av folk. Huset er dritsvært, men ikke like stort som mitt. Jeg klarer ikke å ha det gøy. Jeg er bare redd for å støte på noen fra One Direction... "Hva faen plager deg?" spør Darlene mens hun skjenker seg et nytt glass og ser oppgitt på meg. Som om jeg akkurat bitchslappet kjæresten hennes eller noe. Før jeg rekker og svare lander en fyr oppå meg og jeg har plutselig en drink over hele kjolen. Den gjennomsiktige blusen min er plutselig 100% gjennomsiktig og det stinker øl av meg. "Det plager meg!" mumler jeg irritert mens jeg reiser meg opp. For en drittsekk, tenker jeg. Darlene hjelper meg å tørke av kjolen. "Det hjelper ikke, jeg går på badet," sier og forsvinner på sekundet. Jeg står febrilsk ved vasken og gnikker for livet på blusen. Er det mulig, fortsetter seg. Jeg fikk det ikke bort, men det ser i hvert fall litt bedre ut. Dusten som datt over meg sa ikke en gang unnskyld. For en taper! Jeg skynder meg tilbake til Darlene i frykt om at hun allerede har forsvunnet. Bare en hindring. Jeg ser plutselig Niall,  og jeg prøver å lure meg unna, men nei da. "*DN *, heey! Hva gjør du her?" Plutselig står han rett ved siden av meg. Jeg er offisielt den dårligste til å gjemme meg.

 

"Henger bare med en venninne," sier jeg nedlatende og later som jeg ikke bryr meg om han. Han bare irriterer meg. Skjønner meg egentlig ikke på meg selv som oppfører meg sånt mot han. Jeg faker et smil til han før han rekker å svare og skynder meg til Darlene. Jeg er litt slem mot Niall, må jeg innrømme. Jeg sliter med å finne Darlene. Hun er ikke der hun var i stad. Jeg presser gjennom alle folkene. Noen bitcher etter meg fordi jeg "bøller" mens andre prøver å rive meg ned på dansegulvet. Gud.. noen kan virkelig ikke beherske drikkingen sin! Til slutt finner jeg Darlene. Etter minst 20 minutter med leting blant alle fulle folk. Jeg skal akkurat til å begynne å danse med henne, supergira, men jeg får hakeslepp. Hun er allerede midt i de rareste dansemoovsa. Og ikke med hvilken som helst person, men med han jeg akkurat overså. Niall. Jeg pikker i Darlene, og later som jeg ikke ser Niall. Ansiktuttrykket hennes forandres seg fra sprudlende til bitchy. "Hvorfor i helvete har du ikke fortalt om alle gangene du har vært på date med Niall? Og ikke minst at dere har hooka up??" Hva? Hva er det med den gutten? Jeg kjenner at jeg bare misliker Niall mer og mer.

 

A-utzy-ccai2zj8_large

 

Hahaha, hva tror dere skjer videre? Hva er det Niall prøver på?

 

POSTED BY: JULIE


30.12.2012 | 15:00 | Kategori: Video

Kiss you - video preview


GLEDER MEEEEG♥

 

POSTED BY: Malin


30.12.2012 | 14:56 | Kategori: Video

Niall og Josh

POSTED BY: Malin


30.12.2012 | 13:26 | Kategori: Facebook/Twitter

1DHQ på facebookPOSTED BY: Malin


30.12.2012 | 10:40 | Kategori: Harry Styles

Harry i en avis

Det er ingen som vet NØYAKTIG hvor Harry er nå, alt de vet er at han er i USA! Et er ingen paparazzier som har funnet han. Jeg tipper han er i NY med Taylor..


POSTED BY: Malin


30.12.2012 | 00:51 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 8

Siden jeg ikke har noe å gjøre, går jeg opp for å finne på noe. I stue nr. 2 i andre etasje finner jeg en stor overraskelse. Jossi og.....

 

...Niall og Louis. Hva faen, tenker jeg. "Hei?" sier jeg for å få oppmerksomhet. De sitter med ryggen til alle sammen, men snur seg raskt.  "Hei, *DN *!" sier alle i kor, nesten. "Slå deg ned," sier Niall som han eide huset. Overraskende nok, så gjør jeg som jeg sier. "Når kom dere?" spør jeg skeptisk. Jossi gliser så høyt at det skremmer meg, men jeg skjønner henne. "For en time siden," svarer Louis avslappende der han sitter med armene bak hodet lent på sofaen. Jeg bretter opp skjorte kanten og ser på Marc Jacobs klokka. Klokken er 4, så de har vært her siden klokken 3. "OK," svarer jeg og ser bort. Jeg vet ikke hva det er med meg. Jeg burde være starstrucked og glad fordi at jeg får denne "muligheten", men jeg ser bare ikke poenget. De er vanlige mennesker, og jeg har ikke tenkt til å legge meg ned på knær og kysse tærne deres. Æsj! Når vi snakker om æsj. "Hvor gamle er dere egentlig?" spør jeg undrende, med tankene klar. "19," svarer Niall. "Ble 21 på julaften. Gave fra Gud som Jesus" tuller Louis og Niall og Jossi braser ut i latter. Jossi er 14. Niall er 5 år eldre og Louis er snart 7 år eldre. Så lenge de bare er venner, så skal ikke jeg blande meg inn, tenker jeg og går på rommet mitt.

 

Tumblr_mfsx47awhr1rm127lo1_400_large

 

Nesten på sekundet etter jeg har lagt meg ned i senga mi, vibrerer mobilen min. Jeg sukker høyt og reiser meg opp for å hente den. Det er Darlene. "Halla, snuppa. Jeg vet det bare er mandag, men noen venner av Johanna har en fest. Og ja, det er skole i morgen, men fuck it. Vi lever bare en gang!" Jeg kunne ikke ha ønsket en annen beskjed. Jeg nøler ikke et sekund. "Er det et spørsmål? Når henter du meg?" Darlene er den eneste i gjengen som er 18, så hun er alltid sjåføren. Hvert fall når vi kjører til festen, ikke fra. Darlene slipper ut en liten latter på andre siden av telefonlinjen. "Det er sånn det skal være. Vær klar kl. 21!" Hun legger på. Jeg har mange timer på å fikse meg og rett og slett ingenting. Kanskje jeg bare skal gå ut å være sammen med Jossi, Louis og Niall, tenker jeg. Men da jeg går ut i stuen, sitter bare Jossi der alene i den store stua. "Hvor ble de av?" spør jeg overrasket. "De måtte gå!" Hun smiler fortsatt kjempehøyt. Jeg lurer på om det noen gang kommer til å ta slutt.

 

Jeg har tatt på meg sofisikert antrekk som jeg er fornøyd med. Et paljettskjørt i en svak gull farge og en litt gjennomsiktig hvit skjorte med en svart tubebh under. Jeg avslutter hele antrekket med noen pumps, min favoritt! Det tuter utenfor og jeg springer ned i de høye pumpsene mine. Altså, jeg klarer vel egentlig ikke å løpe med skoene. Foreldene mine er ikke hjemme, så de vet ikke at jeg er borte. Jeg løper inn i bilen og ser spent på Darlene. Jeg kan se på Darlene at hun er eksremt oppspilt og at det ikke bare er festen hun er gira på. "Du kan ikke tro hvem som kommer på festen!" Det ser ut  som at hun har møtt en engel, hun stråler.

 

Hvem tror dere det er? Hehee

 

Må forresten beklage for at delen kom sent! I morgen skal jeg prøve å poste mange deler, hva sier dere til det? :D 

 

POSTED BY: JULIE


30.12.2012 | 00:06 | Kategori: Bilder

Niall med fans - flyplassen i DublinPOSTED BY: Casandra


30.12.2012 | 00:05 | Kategori: Bilder

Harry på Heathrow


Han glemte passet sitt og måtte ta et fly 8 timer senere... Only you Harry <3

Og før noen lurer, så aner ingen hvor han er... Han ble sett på en flyplass i NYC, men det finnes ingen bilder ;)
(My guess.. Han er et eller annet sted med Taylor...)

POSTED BY: Casandra


29.12.2012 | 23:56 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 49

"Zayn, har du ikke sagt det?" spurte plutselig Niall. "Hæ! Sagt hva?" spurte jeg forvirret og så på alle, men blikket mitt endte på Zayn. "Zayn," sa jeg og prøvde å få han til å se på meg. De nydelige brune øynene hans møtte mine, men de var full av tårer. "*DN*.." sa han hest.


Jeg kjente en frykt bygge seg opp inni meg. Hva var det Zayn skulle fortelle? "Vi kommer til å dra på turné snart," sa han. Jeg fikk en følelse av både glede og sorg. Jeg ble glad på deres vegner for jeg visste hvor mye de elsket å opptre for fansen sin, men hatet det at jeg måtte være borte fra Zayn så mye. Jeg svelgte en gang før jeg sa: "Kan dere gå ut litt?" Guttene og Sarah nikket før de lot Zayn og meg være alene. Dette var egentlig noe jeg burde vært forberedt på. At de skulle på turné. De var jo selveste One Direction. Men det kom likvel som et sjokk. Det første jeg tenkte på var hvor lenge de ble borte, så jeg spurte: "Hvor lenge varer turnéen?" "To måneder," sa Zayn. To! Måneder! Det var lenger enn hele forholdet vårt. Jeg prøvde å holde maska og spurte: "Og når drar dere?" "*DN*, jeg vet det er litt i siste liten, men alt har vært så bra det siste så jeg ville ikke ødelegge det," Zayn bare snakket og snakket. "Zayn! Når drar dere?!" spurte jeg igjen. "Om to uker," sa han og sukket. Jeg kjente tårene presse på. Han skulle reise bort i to måneder og jeg fikk vite det to uke før. Jeg visste ikke om jeg skulle være sint, skuffet, glad eller lei meg. Men jeg skjønte Zayn og dette var vel egentlig helt normalt i den crazye One Direction-verden. Zayn dro meg inn i en klem. "Det skal gå bra vennen." Jeg begynte å gråte. Ikke sånn hysterisk, men tårene trillet bare rolig nedover kinnene mine. 


Jeg våknet av smerten i armen. Jeg hadde heldigvis fått lov til å dra fra sykehuset så jeg fikk sove i min egen seng. Sammen med Zayn. Han insisterte på å bli med meg, men akkurat nå hold han rundt meg slik at armen min verket. Jeg vred meg ut at grepet hans og snudde meg slik at jeg lå ansikt til ansikt med han. Han var så søt når han sov, men akkurat nå ville jeg ha han våken så jeg kysset han forsiktig på leppene. Ingenting skjedde. Jeg kysset han enda en gang. Det kom et lite grynt ut av han. Jeg kysset han enda en gang og denne gangen åpnet han øynene sine og et smil plantet seg på leppene hans. Åhh, så nydelig han var! "God morgen babe," sa han og kysset meg. Midt i kysset begynte Zayn å kille meg. Jeg hylte og knakk sammen i latter. "Zaayn!" Han ville ikke stoppe så jeg begynte å vri meg unna han, noe som ikke hjalp spesielt. Han var alt for sterk for meg. Han fortsatte bare og jeg klarte ikke slutte å le. Til slutt datt jeg ut av senga. Det var artig i ett sekund før det begynte å verke i armen min. Zayn lå og klukklo i senga mens jeg vridde meg i smerter. Plutselig dukket hodet til Zayn opp over sengen. "Går det bra med deg?" spurte han og prøvde å virke medfølende, men jeg merket latteren i stemmen hans. Jeg skulte stygt på han før jeg reiste meg. Jeg tok på meg hettegenseren hans og gikk ut av rommet. Jeg var selvfølgelig ikke sur på han, men det var litt morsomt å late som.

 
Zayn POV

*DN* og jeg satt og spsiste frokost etter at hun etter en stund med masing endelig snakket med meg. Jeg visste hun egentlig ikke hadde vært på sur på meg, men det tok sin tid før hun ville innrømme det. "Du er flink til å lage pannekaker," sa *DN* og puttet en bit full av sirup inn i munne. "Det sier du hver gang," punkterte jeg. "Jada, jada," sa hun med munnen full av mat. Jeg måtte le. "Ikve vle," sa hun og jeg lo enda mer. Plutselig ringte telefonen min. "Hei," sa jeg spent. Jeg kunne høre noen fra managementet i andre enden og de snakket i ett sett slik at jeg ikke kunne protestere på hva de sa. Det siste de sa var: "Og slik blir det uansett hva du sier!" Og så hadde de lagt på. Jeg satt og gikk gjennom hva som nettopp hadde skjedd. Managementet hadde fortalt meg hvem som skulle varme opp for oss under turnéen. Og det var ingen ander en Little Mix. Bandet til ex-kjæresten min Perrie. Hvorfor i all verden skulle de varme opp for oss? Alle kom til å tro at det var noe mellom Perrie og meg igjen. Hva skulle jeg si til *DN*? "Zayn," *DN* avbrøt tankene mine. "Er det noe galt?" Hva skulle jeg si til henne? *DN*, jeg skal reise bort i to måneder sammen med ex-kjæresten min, kos deg her hjemme. Som om det kom til å gjøre henne noe glad. 

 Do you want mooore?


Woow, ting tar tid når det kommer til meg og historie! Har jobbet både i går og i dag, såå.. Håper dere likte denne delen, kommer fortere en ny del jo flinkere dere er å kommentere! :)


POSTED BY: Hedda


29.12.2012 | 10:57 | Kategori: Harry Styles

Harry på flyplassen

Han reiser til New York, tror jeg


POSTED BY: Malin


29.12.2012 | 10:53 | Kategori: Niall Horan

Nye bilder av Niall i Mullingar

Hahah, Aww<3


POSTED BY: Malin


28.12.2012 | 21:20 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 7

Jeg løper etter bussen som om jeg var Usain Bolt. Eller som jeg trodde jeg var han..

 

Jeg måtte vente på bussen i en time. Det høljer ned. Jeg har på meg pensko. Klærne mine er gjennomvåte. Jeg er for sent på skolen og jeg klikker på den dumme bussen som jeg kom noen sekunder for sent til. Jeg braser inn gjennom skolebygningen som er helt øde, fordi andre time er godt i gang. Jeg bremser opp litt før klasserommet mitt og prøver å rette litt på sminken, men det er forgjeves siden regnet har dratt det med seg. Inn døren går jeg og hele klassen stirrer på meg som om jeg ser ut som en zombie. OK, så gjør jeg kanskje det også. Jeg lar blikket mitt fly gjennom hele rommet mens jeg leter etter kjente fjes. Jepp, dette er klassen min. "Beklager!" sier jeg flaut og raskt før jeg finner fram til plassen min. Frøken Ruckings flytter brillene sine lenger ned på nesespissen og skuler stygt på meg. "Hva får deg til å komme for sent, mrs. *etternavnet ditt*?" Egentlig vil jeg bare hjem og grave med ned i dyna, men det kan jeg ikke. Jeg føler på meg at Frøken Rucking er ute etter å gjøre narr av meg, men jeg er såpass selvsikker at jeg ikke bryr meg. Men jeg er i dårlig humør, og orker ikke henne. Det gikk utover One Direction som ikke fortjente det i det hele tatt, og jeg har ikke tenkt å la det gå utover læreren og klassen.. "Jeg mistet bussen," Ingen sier noe. "Ja vell, en anmerking på deg!" Jeg snur meg bak og smiler til bestevenninne mine. De ler av meg. Jeg vet ikke hva jeg gjorde som var morsomt, kanskje et var uttrykket mitt eller hvordan jeg ser ut, men jeg må smile.

 

Det er lunsj. Som vanlig sitter jeg med jentegjengen min, men jeg måtte hente noe i skapet, så de gikk uten meg. Jeg går gjennom kantinen, griper med meg en yoghurt og et eple, samtidig en flaske sjokolademelk. Jeg ser gjennom hele kantinen og leter etter dem. Jeg finner de raskt og skynder meg bort til dem. "Du er treg," punkterer Darlene. Darlene er min aller beste venninne. Hun er den søteste, mest omtenksomme, villeste og den personen jeg har gjort mest sprell med. Herregud, så mye rart vi har gjort.. Vi har det alltid gøy!  "Jeg vet. Noe nytt?" spør jeg og fisker etter noe nytt sladder. Sam åpner munnen sin. Hun heter egentlig Samantha, men vi kaller henne bare Sam. Hun er den mest jålete, men hun er også en herlig person som jeg er veldig glad i. "Zac og Brittany har slått opp. Det var tidenes drama på lørdagsfesten, *DN*! Du gikk virkelig glipp av noe." "Jeg går alltid glipp av dramaet. Det suger," mumler jeg med furteleppa. "Ja, altså det var da ikke så interessant. Det var jo litt dårlig stemning i blant," sier Johanna. Johanna er den siste i vennegjengen jeg ikke har fortalt om enda. Hun må være den morsomste og galeste, men samtidig den roligste. Hun er med på alt som skje, men drama er hennes største fiende. Hun har også en mye mer guttete stil en alle oss tre, men vi digger det!  "Jeg synes det var en bra kveld. *DN*, du MÅ bli med neste gang!" smiler Darlene og ser på meg. "Selvfølgelig. Jeg går ikke glipp av to happenings på rad!" svarer jeg. Og jeg mener det jeg sier. Jeg derimot, elsker drama så lenge jeg ikke er innblandet!

 

"Forresten, hvor faen var du i går?" spør Sam og tar en stort slurk av vannflaska. Jeg holder latteren inni meg da hun bokstaveligtalt gaper for å helle vannet ned i munnen. Så typisk Sam! Alle følger med og lurer på det samme. For å være helt ærlig, så vil jeg ikke si at jeg hang med One Direction. Først og fremst, det var ikke mitt valg, og jeg vil ikke at det skal flomme seg opp rykter om meg og One Direction. Ikke at det hadde gjort noe, men plutselig så vet hele skolen det og alle skal fiske ut informasjon de kan få. Jeg gidder rett og slett ikke. Jeg pleier alltid å si alt til gjengen, hvert fall Darlene, men denne gangen dropper jeg det. "Jeg måtte gjøre noe med Jossi," svarer jeg. Jeg lyver jo ikke, så jeg ser ikke problemet. "Åja, da så!"

 

Jeg tar bussen hjem. Og jeg er presis denne gang. Jeg hater å ta buss til og fra skolen, fordi ingen av jentene eller folk jeg kjenner tar samme buss, så det er greit kjedelig for å si det sånn. Når jeg er hjemme følger jeg de vanlige rutinene. Henger ytterklærne pent på plass, lager meg mat, rydder opp etter meg og så finner jeg på noe. Siden jeg ikke har noe å gjøre, går jeg opp for å finne på noe. I stue nr. 2 i andre etasje finner jeg en stor overraskelse. Jossi og.....

 

Tumblr_mfb5d4tfge1rh1wv4o1_500_large

 

Hvem tror dere det er? MORE??

 

POSTED BY: JULIE


28.12.2012 | 21:03 | Kategori: Random

Zouis


OMG!!


POSTED BY: Casandra


28.12.2012 | 21:02 | Kategori: Bilder

Niall i gårPOSTED BY: Casandra


28.12.2012 | 21:01 | Kategori: Bilder

Liam i dagPOSTED BY: Casandra


28.12.2012 | 21:00 | Kategori: Bilder

Bilder med fans - SiriusXM

Bildene er fra tidligere i desember :)POSTED BY: Casandra


28.12.2012 | 16:38 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 6

Niall kommer bort til meg, smiler og setter seg ved siden av meg. Han ser på meg på en virkelig spesiell måte. Jeg klarer ikke å lese den. Han sier ikke noe, og det gjør ikke jeg heller. Hva er det han vil?

 

Senere på dagen:

Dagen i dag var helt super, fantastisk, uvirkelig, ubeskrivelig, som en drøm, som å leve i himmelen, once in a life time opplevelse osv. Vel, jeg glemte et punkt. For Jossi. Jeg er så glad på hennes vegne, og selv om jeg ikke hadde det toppers, så ble dagen toppers ved å se hvor glad hun var. Det gledet virkelig mitt hjerte. Dere lurer kanskje på hva Niall ville i går da han kom bort til meg da jeg satt alene? Vel, han ville bare snakke. Han er egentlig helt grei. Jeg hadde jo dårligst inntrykk av Niall, men det har blitt litt bedre. Bare litt da.. Han kalte tross alt søsteren min for deilig, indirekte selvfølgelig, men han kalte jo rompa hennes det, og siden jeg er en så pass overbeskyttende søter, så likte jeg jo ikke akkurat det så godt. Ellers var dagen grei, og vi gjorde mye gøy. Kort oppsummert.

 

Jeg sitter å ser på tv, og slapper av etter en lang dag. Faren min kommer bort og legger hendene på sofaen bak hodet mitt. "Hvordan var dagen for deg da? Jossi hadde det jo overveldene bra," ler pappa. "Det var helt okei. Elsker å se Jossi så glad!" smiler jeg forsiktig mens jeg kaster et blikk på pappa. Jeg ser på han at noe er galt, men jeg tør ikke spørre. I stedet for kaster jeg blikket videre på tven. Pappa står der bare bak meg, jeg trenger ikke å snu meg for å vite det. Jeg kan lukte parfymen hans. Jeg klarer ikke å dy meg, og jeg må bare spørre. Jeg vet ikke om jeg får noe ut av det eller ikke, men jeg har ikke noe å tape. "Går det bra?" Jeg snur på meg og ser inn i øynene til pappa. Han fryser til, og plutselig "våkner" han. "Hæ? Åh, ja. Jeg har det bra!" mumler han forvirret. En løgn. Nok en løgn. Øynene lyser av løgn.

 

Jossi lever fortsatt i den syvende himmel. Jeg vet ikke om hun har tenkt å dra på skolen i dag, men det har jeg. Jeg tror de vekslet nummer til og med. Tenk det! Hva om de blir venner eller noe sånt? Jeg synes fortsatt Jossi er for ung til å henge med dem, men det er bare siden jeg er en overbeskyttende storesøster. Bedre enn en som ikke bryr seg i hvert fall. Jeg sjekker antrekket mitt. Jeg er fornøyd med det. Jeg har min egen stil, og gir blaffen i hva andre sier om det. Hvorfor skal jeg bry meg om hva andre tenker om de litt mer spesielle klesplaggene mine? Jeg er stolt over at jeg har evnen til å ikke bry meg. Jeg er på vei til skolen, men ett eller annet gjør at jeg glemmer tiden helt. Kanskje det var klærne mine som distraherte meg totalt. Jeg løper etter bussen som om jeg var Usain Bolt. Eller som jeg trodde jeg var han..

 

545315_182987065180474_300450632_n_large

 

Ble vel en kjedelig del.. Får jeg 16 kommentarer kommer det enda en ny del i kveld når jeg kommer hjem :)

 

 POSTED BY: JULIE


28.12.2012 | 10:28 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 5

Hei dere, og takk for de søte kommentarene deres :) Jeg klarte å poste del 3 og 4 på samme minutt, og 4 før 3, så det ble litt rot i går. Hvis du ikke fikk med deg de andre delene, så skjekk kategorien eller trykk HER for Del 3 og HER for Del 4.

 

"Få den digge ræva di over hit!" kommanderer Niall som om han virkelig var noe. Eller som om han visste jeg kom til å reagere. Måten han sa det på var som at han visste hvor overbeskyttende jeg var ovenfor søsteren min. Jeg kjenner at koppen av sinnet mitt renner over. Han sa bare virkelig ikke det!?!?! 

 

Jossi løper umiddelbart til Niall og de andre guttene, mens jeg blir sittende å se på rommet. Alt annet enn å se på Niall. Han gjør meg kvalm. Jossi er 14, akkurat fylt det til og med, mens Niall er 19. Jeg tror i hvert fall det er det han der, jeg mener å huske at Jossi har sagt det. Ew! "*DN*, ikke vær så kjedelig da! Kom!" Det er Zayn som snakker, han mørke og definitivt den mest maskuline spør du meg. Jossi lager det valpeblikket og jeg kan ikke gjøre noe annet enn å komme. "Bare siden du er best, Jossi," gir jeg meg etter og stiller meg opp sammen med de.  "Så, hva skjer nå?" Jeg skrur opp humøret som om jeg skrur opp volumet på tven. Selv om jeg ikke liker One Direction, så trenger jeg ikke å oppføre meg som en drittsekk, for det er jeg jo ikke! Jeg er bare i litt dårlig humør. Noe som gjør meg i enda verre humør, er at vennene mine ikke har snakket med meg på 2 dager. Det er uvandt. Vi skal tydeligvis ta noen bilder til et magasin og Jossi skal bli intervjuet. "Skal vi være med?" spør Jossi usikkert og spiller overrasket, men jeg klarer å se rett i gjennom henne. Hun krysser alt hun kan for at de skal si ja. "Jepp, magasinet skal være en One Direction spesial og fansen skal prioriteres høyest," smiler Niall og begynner å le litt når han ser hvor glad Jossi blir. De andre guttene står der bare å stirrer på Jossi og smiler så bredt som en banan. Jeg blir glad. Jossi fortjener dette. Tenk, så mye oppmerksomhet fra de guttene! Jeg unner henne det. Virkelig.

 

Photoshooten er unnagjort, og jeg håper virkelig at de blir bra. Tenk nå på hvor mange som kommer til å få se bildene. Gud! Jossi har også blitt intervjuet, og til og med jeg som tilskuer synes det var kjempegøy. Ha ha, jeg kan egentlig ikke tro at vi skal være med i det magasinet. Ellers i dag har vi snakket, sutte i en sofa og tatt bilder, hva skal resten av dagen sammen med verdens største boyband gå ut på? Det lurer jeg virkelig på, men det er heldigvis ikke jeg som er ansvarlig for. Jeg sitter alene i en god stol, en ordentlig luksuriøs stol, med svart skinn og perfekt pute og drikker et iskaldt glass vann. De andre guttene tok Jossi med på rommet ved siden av for å vise henne noe som er stort for 1D fans og se. De inviterte ikke meg med en gang, men de har kanskje også fått feil inntrykk av meg. Akkurat sånn som jeg har fått av dem. Jeg vil gjerne skylde på dem, men det er nok bare min feil.. Som alltid!

 

Jeg tar en siste slurk av vannglasset mitt som har holdt meg med selskap de siste ti minuttene. Heldige meg ser ut som å plutselig få et litt mer menneskelig selskap, tror jeg i hvert fall. Niall kommer bort til meg, smiler og setter seg ved siden av meg. Han ser på meg på en virkelig spesiell måte. Jeg klarer ikke å lese den. Han sier ikke noe, og det gjør ikke jeg heller. Hva er det han vil?

 

Tumblr_mfpn0s2j9s1s0swjno1_500_large

 

Hva tror dere Niall vil? hohoooo

 

POSTED BY: JULIE


28.12.2012 | 01:49 | Kategori: One Direction

One Direction toalettpapir...


Hmmm.. Er ikke helt sikker på tanken om å tørke seg med guttene etter et toalettbesøk... Haha! ;)


POSTED BY: Casandra


28.12.2012 | 01:47 | Kategori: Instagram

Roo (søsteren til Liam) på InstagramPOSTED BY: Casandra


28.12.2012 | 01:45 | Kategori: Nyheter/Blader

People MagazinePOSTED BY: Casandra


28.12.2012 | 01:44 | Kategori: Facebook/Twitter

Eleanor og Danielle tvitrerPOSTED BY: Casandra


28.12.2012 | 01:42 | Kategori: Random

Perrie om Zayn <3


Det er dette Perrie skriver om Zayn på albumet til Little Mix <3


POSTED BY: Casandra


28.12.2012 | 00:25 | Kategori: Nyheter/Blader

Haylor i Twist magasin
POSTED BY: Malin


27.12.2012 | 21:33 | Kategori: Facebook/Twitter

Ruth (Liams søster) på twitter


Akkurat nå er Liam ute å bowler med familien og noen til!


POSTED BY: Malin


27.12.2012 | 21:26 | Kategori: Zayn Malik

Zayn har fått en ny tatovering


Jeg vet ikke hvordan den ser ut!POSTED BY: Malin


27.12.2012 | 18:46 | Kategori: Instagram

Waliyha (søsteren til Zayn) på InstagramPOSTED BY: Casandra


27.12.2012 | 18:39 | Kategori: Video

Videoer fra SiriusXM
POSTED BY: Malin


27.12.2012 | 17:02 | Kategori: Bilder

Bilder fra SiriusXM

Bildene er fra et intervju med SiriusXM. Videoen kommer snart!POSTED BY: Malin


27.12.2012 | 16:51 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 3

Jossi hopper i taket. Bokstaveligtalt! Eller ikke, men jeg liker bildet jeg får i hodet. Jeg elsker når hun er glad. Hun er verdens beste. Hun fortjener alt bra!

 

Tro det eller ei, men jeg fikk lov å droppe skolen i dag. Det var vel egentlig ikke mitt valg i det hele tatt. Mamma vekket meg tidlig i dag og fortalte at Jossi skulle få gaven i skoletiden, så derfor måtte vi droppe skolen. Vel, det betydde vel egentlig bare noen ekstra timer med søvn, så jeg bryr meg ikke. Nå er det ikke lenge til Jossi skal få bursdagsgaven sin. Og gaven er ikke noe hun kan ta i og ha for alltid liksom. Mer vet jeg ikke! Jeg skal i hvert fall være med. Håper virkelig at det er noe som får meg i andre tanker, fordi jeg er i et elendig humør for tiden. "*DN*, du burde se fin ut nå! Du kommer til å angre om du ikke pynter jeg litt ekstra!" Mamma prøver å si en fin måte at jeg ikke ser så bra ut akkurat nå, men jeg tar det uansett personlig. "Takk, mamma. Det varmer!" sier jeg sarkastisk og overser henne. Jeg lukker igjen døra og pynter meg litt ekstra. Kanskje mamma har rett. Kanskje jeg ville ha angret om jeg ikke gjorde det, så hvorfor ikke? Det er tross alt hun som vet hva vi skal og ikke jeg.

 

Jossi ser ut som en million dollar. Herregud, så fin har jeg aldri sett lillesøsteren min! Hun tar virkelig ingen sjanser på hva som venter henne. "Åh, jeg kan se du har brukt langt tid. Får håpe det ikke er bortkastet!" beundrer jeg mens jeg studerer antrekket hennes. Oppsatt hår og noen vakre krøller som faller lett ned på skuldrene hennes. En lyserosa og helt enkel skater kjole, med små sløyfer i kragen. Detaljer som gjør hele kjolen unik. Svarte pumps med små bronse nagler festet på som gjør at antrekket ikke ser så sukkersøtt ut. Hun avslutter det hele med en svart blazer som demper hele antrekket og gjør at hun ser ut som en million dollar. "Du har virkelig arvet stilen fra meg!" legger jeg til mens jeg kremter og flyver ut av rommet. Jeg ler for meg selv og kan høre at hun ler i bakrunnen.

 

Jeg har ikke peiling på hva gaven er, men jeg har en følelse på at jeg egentlig ikke vil være med på det. Jeg gjør det bare for Jossi sin del. Hun fortjener det, og det er en selvfølge at jeg blir med siden hun ønsket det. Dagen i dag blir tilbragt til å gjøre noe helt annet enn det jeg vil. "Get over it", forteller jeg meg selv. Hvor ille kan det være? Uansett så skylder jeg Jossi å være med henne på hva enn den store gaven hennes er. Da får jeg hvert fall tenkt på noe annet.. Forhåpentligvis!

 

Vi står utenfor et stort bygg midt i sentrum. Det er ganske lite med folk, kanskje fordi det egentlig er skoledag og jobbdag. Jeg lar blikket flakke over hele plassen. Pensjonister er i hvert eneste hjørner. Ellers er det ingenting nytt. Bare samme gamle London. Jeg er dypt fokusert i å studerer hver eneste detalj som kanskje han være ny, siden det er en god stund siden sist jeg har vært i denne delen av byen.  Den eneste forskjellen er all den syke julepynten som overdøver resten av byen. Det eneste man ser er jul. Og det er jo bare herlig! Hva er bedre enn julestemning? Før jeg vet ord av det hører jeg Jossi hyle inni hånda si. Jeg snur meg brått og tenker med en gang på at noen prøver å kidnappe henne. Jeg får helt sjokk når jeg finner ut av at det ikke er kriminelle som får Jossi til å skrike. Nå gråter hun, men prøver så godt hun kan å holde igjen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, så jeg blir bare stående å stirre som om de var kriminelle. 

 

A-k8qamceaaadqe_large

 

Hvem tror dere det er?

 

POSTED BY: JULIE 


27.12.2012 | 16:50 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 4

Jeg får helt sjokk når jeg finner ut av at det ikke er kriminelle som får Jossi til å skrike. Nå gråter hun, men prøver så godt hun kan å holde igjen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, så jeg blir bare stående å stirre som om de var kriminelle. 

 

Jossi sin drøm. Jossi sitt største ønske. Jossi sine idoler. One Direction står rett framfor henne og overvelder henne med store bamseklemmer. Og da mener jeg virkelig store klemmer. Det første som flyver igjennom tankene mine er: "Shit, mamma og pappa må ha brukt store summer for dette. Verdens jævla største boyband," Jeg er helt i sjokk. Jeg visste ikke at foreldrene mine hadde så mye penger en gang. Jeg tør heller ikke å tenke på hvor mye det har kostet. Det neste som flyver igjennom hodet mitt er hvordan Jossi må ha det. Jeg kan se at hodet hennes er på vei med å eksplodere og hun sliter virkelig med å holde seg rolig. "Wow, du ser forresten himla bra ut!" sier Liam drømmende til Jossi etter en samtale jeg ikke har fått med meg, fordi jeg har nesten vært helt skrekkslagent. Dette var virkelig langt over streken til forventingene mine.

 

Vel, jeg må vel kalle meg selv veldig utenfor. Altså det er ikke det at de holder meg utenfor, for de er kjempe imøtekommende, men det er noe med meg i dag. Humøret mitt er på bunn, og jeg vet ikke hvorfor. Jeg har heller ikke noe spesielt i mot One Direction, men som sagt har jeg aldri hatt en godt inntrykk av dem. Det virker som at berømmelsen har ødelagt dem, på en negativ måte. Men det er fra mitt synspunkt. Jeg merker at Niall har et ekstra øye med meg, noe som irriterer meg til de grader. Jeg er her bare for søsteren min, og trenger ikke akkurat en til høyre hånd.

 

Vi er forresten hos plateselskapet deres. Sony Music. "*DN*, var det ikke sant?" spør Louis og setter seg ned ved siden av meg. Jeg nikker mens jeg faker et lite smil. "Bare sett deg der borte med Jossi, så skal vi vise dere noe," Jeg nikker nedlatende. Jossi er helt i hundre. "Kan du tro dette, *DN *? Dette er helt sykt!" Jeg spiler med og later som at jeg også er helt i hundre, noe jeg åpenbart ikke er. Men jeg er utrolig glad på hennes vegner! Og smilet hennes er forresten eksremt smittende.

 

Guttene synger en av de nye sangene deres. Jeg må innrømme at de har helt syke stemmer, og at sangen er dritbra. "Live While We´re Young" heter den. Det er litt av en partysang og hvis man leser mellom linjene er den nesten litt "drøy". "Tonight let's get some.. And live while we're young," Ja, teksten får meg ikke akkurat til å like dem bedre. Når de avslutter sangen, skrur Niall, om det er det han heter, i hvert fall han derre blonde, på en mikrofon og begynner å snakke. "Josephine?" sier den mørke stemmen hans og lyden kommer ut av høyttaleren. Jossi smiler fortsatt som et lite barn på julaften, eller noe annet som er veldig ivrig og glad. Ha ha!

 

"Få den digge ræva di over hit!" kommanderer Niall som om han virkelig var noe. Eller som om han visste jeg kom til å reagere. Måten han sa det på var som at han visste hvor overbeskyttende jeg var ovenfor søsteren min. Jeg kjenner at koppen av sinnet mitt renner over. Han sa bare virkelig ikke det!?!?!

Tumblr_mcqzu5ewox1qjxk6mo2_500_large

 

Haha, hva tror dere skjer videre? Ny del i dag om dere er flinke å kommentere :))

 

BTW: Del 3 er lengre opp. Ulempen med å ha ferdigskrevne deler er at jeg tydeligvis poster 2 deler på samme minutt.. Jaja! Skal være mer nøye neste gang, haha :)

 

POSTED BY: JULIE


27.12.2012 | 11:10 | Kategori: Fans

Harry med fans i gårPOSTED BY: Malin


27.12.2012 | 00:39 | Kategori: Niall Horan

Niall i Ireland i dag

 

POSTED BY: Maria


27.12.2012 | 00:29 | Kategori: Video

The Hits Radio intervjuene

Fant Harry sitt intervju nå! 

 

Part 1

 

Part 2
Part 3
POSTED BY: Maria

27.12.2012 | 00:27 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

   

POSTED BY: Maria


27.12.2012 | 00:17 | Kategori: Video

The Hits Radio intervjuene

 

Liam, Part 1 

Part 2
Niall, Part 1
Part 2 
Zayn, Part 1
Part 2
Louis, Part 1
Part 2, 
HER ER ALLE PART 3.. Glemte de, silly me
Liam, Part 3 
Niall, Part 3
Zayn, Part 3
Louis, Part 3
POSTED BY: Maria

27.12.2012 | 00:14 | Kategori: Video

Liam, Andy og noen andre på bowling

 

POSTED BY: Maria

26.12.2012 | 23:51 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 2

Jeg snur og går til rommet mitt, låser meg inne og forbereder meg på enda flere familieproblemer. Som om jeg ikke har hatt nok. Selv om jeg ser ut som en jente som har alt, så tar alle feil.

 

Rommet mitt. Det er mitt sted. Der jeg lar alle tanker tenke til glasset bruser over, men dette er ikke dagen. Det skjer bare ikke at jeg sitter inne resten av dagen og er deprimert over mamma og pappa, og de framtidige familieproblemene. Det orker jeg bare ikke. De får komme når de kommer, og jeg gidder ikke å jage dem. Jeg går bort til helfigurs speilet mitt og studerer meg fra topp til tå. Jeg har litt mascara på siden av øyet mitt som jeg drar bort med pekefingeren min. Jeg retter litt på buksen som sitter skeivt på og drar lommene likt. Så tar jeg på meg litt ekstra pudder sånn at det skal sitte perfekt. Selvopptatt, sa du? Bli bare kjent med meg først, så kan du dømme meg i vei.

 

"Jossi?" Jeg banker forsiktig på den hvite døren til Jossi, og tenker på hvordan den andre siden av døren ser ut. Fullt av One Direction plakater og småbilder, hun er så søt. Hun svarer ikke, så jeg gjentar banket en gang til. Litt hardere denne gangen. Jeg blir umiddelbart redd for at noe har skjedd, men jeg er bare overbeskyttende og paranoid som alltid. Et påklistret smil møter meg og jeg blir varm i kinnene. "Blir du med på plassen vår?" spør jeg henne med et forsiktig og lurt smil. "Åh, jeg håpet på at du skulle spørre! Jeg er klar om 2 minutter." sier hun og omsider slamrer døren i ansiktet på meg. Jeg begynner å le smått for meg selv, mens jeg står der utenfor døren hennes og venter på henne. Jossi er 3 år yngre enn meg, 14 år altså. Vi er lik på så mange måter. Hun er ikke bare lillesøsteren min, men hun er min aller bestevenn! Vi deler stort sett alt med hverandre. Det er litt godt det, å alltid ha henne ved min side. Den ene forskjellen er vel at hun er ei fangirl. Hun elsker One Direction over alt på jord, og har hele rommet fullt av dem. I motsetning til meg som bare takler musikken deres, men jeg har aldri fått sansen på selve dem som personer. En gang var jeg og Jossi på en platesignering, deres aller første under x-factor. Jossi var faktisk ikke så stor fan da, men det forandret seg raskt. Tilbake til poenget, jeg synes ikke guttene var særlig hyggelig da de signerte platen jeg hadde kjøpt av dem. Kanskje jeg bare misforsto dem, eller kanskje de bare var veldig lei av å signere. Ikke vet jeg, men jeg fikk bare ikke et bra inntrykk av dem. Tilbake til Jossi, jeg skjønner meg ikke helt på henne som kan dedikere så mye til de guttene, men det får så være. Utrolig søt er hun i hvert fall når hun snakker om dem!

 

Vi drar på "vår"  plass. En kafé som ligger 1 time med buss hjemmefra. Det vil si 2 timer tur/retur. Hvorfor dra så langt når vi bor så nært sentrum i London, spør du kanskje. Fordi det er utrolig vakkert der, fint, stille, rolig og perfekt for oss. Vi tar oss en kaffe, et lite kakestykke og snakker om alt fra himmel til jord og fokusere ikke på alt det negative i livet vårt. Et stort pluss er at det er nødt til å være Englands fineste kafé når det kommer til juletidene. Hele kaféen er pyntet fra topp til tå og jeg kan kjenne julestemningen stige inn i kroppen min. Jeg får ikke akkurat mindre julestemning av alle julelysene i gatene.

 

Vi kommer hjem og ser gjennom vinduet at foreldrene våres sitter rundt middagsbordet. Nå skal de fortelle oss det, tenker jeg og forbereder meg på det verste. Hva enn det kan være, så vil jeg ikke vite det. Hele november har vært problemfritt, nesten, og resten av livet mitt har vært fullt av problemer. OK, jeg overdriver når jeg sier hele, men de siste årene.

 

Denne gangen er det en deilig lukt av alt slags julekaker. Lukten av pepperkaker, kakemenn, serinakaker og all slags lukt av julekaker siger inn i nesen min og jeg kjenner jeg blir sulten av lukta. Julestemningen begynner også å komme, og det gjør meg så glad! Desember har aldri vært en god måned for denne familien, derfor prøver vi å gjøre den så fin som mulig. Det har ikke funket de andre årene, så jeg håper det kan skje i år, men har på følelsen av det ikke kommer til å skje. Jeg svelger dypt og tungt, og frykter denne familiesammenkomsten. "Hei, jentene mine!" sier pappa på en rar måte. Når var sist gang han har smilt så høyt? Det kan jeg virkelig ikke huske. Pappa er mye borte via jobben, så det er ikke ofte jeg ser han smile. "Hatt en fin bytur?" smiler mamma. Jeg nikker bare mens Jossi svarer. "Jepp." Vi er nok begge litt pissed på dem, men Jossi har alltid humøret. Jeg misunner henne virkelig for det. "Jossi, er det greit at du får bursdagsgaven din før bursdagen din?" spør pappa. Jossi lyser opp, mens jeg skjønner ingenting. Skulle de ikke fortelle oss det jeg overhørte de snakke om i går kveld? Innvendig så er jeg dypt skjokkert, men jeg viser det ikke på utsiden. Nå er det visst bare bursdagsgaven til Jossi det er snakk om. "Ja? Får jeg vite hva det er nå?" spør hun ivrig. "Nei, det du vente til." punkterer mamma. "Hvor lenge?" Jeg bare sitter der mens blikket mitt flakker fram og tilbake, uten å si et ord. Først ser jeg på pappa, så Jossi og så mamma, og sånn forsetter det. "Til dagen du får gaven," mumler pappa litt småirritert. Humørsvingninger er jeg mer vant til å se på pappa. Dette er mer likt han. "Når er det da?" forsetter Jossi like ivrig og livlig, som alltid. "I morgen," forteller mamma. Jeg sukker oppgitt over at hun ikke sa det med en gang. Foreldrene mine er så rare og spesielle. Jossi hopper i taket. Bokstaveligtalt! Eller ikke, men jeg liker bildet jeg får i hodet. Jeg elsker når hun er glad. Hun er verdens beste. Hun fortjener alt bra!

 

Tumblr_mfnc1vgiyk1rc8jx9o1_500_large

 

Tusen takk for kommentarene jeg fikk på første del, glad dere liker historien så langt og takk for litt kritikk! Ny del i morgen, herlige dere <3 BTW, historien skal handle om Niall :)

 

POSTED BY: JULIE


26.12.2012 | 20:11 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 1

Hei dere! Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til å skrive denne historien for dere, og jeg håper dere også gleder dere! Jeg prøver å skrive så realistisk som mulig, og om dere ikke liker historien så langt, så ber jeg dere om å gi meg en til sjanse. Jeg har 20 forhåndskrevne deler, så dette skal bli bra!

 

Historien er skrevet i jeg-person og *Ditt Navn* er hovedpersonen. Jeg er veldig nervøs på om dere liker historien, men i hvert fall.. her er første del; 

 

Livet er perfekt! OK, ikke perfekt. Nei, nå løy jeg. Men det er jul! Favorittårstiden min. Jeg tror denne måneden kan bli bra. Hvis jeg gjør den bra. Jeg er snart ferdig med første semesteret på siste året på High School. Jeg bor i London sammen med mamma, pappa og søsteren min. Jeg har det fint. Ikke overdrevet, men helt greit. Hvert fall på sekundet.  Familien min er rik, og da mener jeg virkelig rik. Pappa eier masse aksjer, så vi flyter snart over i penger. Neida, men jeg liker det faktisk ikke. Folk tror sikkert jeg er dum som ikke liker det, men det er fordi familien vår har sklidd fra hverandre. Mamma og pappa tror lykke kan kjøpes med penger, men det kan det ikke. Jeg savner kjærligheten i familie. Men nok om det. Jeg har en herlig søster som betyr alt for meg. Vennene mine er også super. Jeg gjør det bra på skolen. På sekundet har familien min det bra. Men likevel føler jeg at livet mitt bærer på en eneste tung hemmelighet.

 

 Jeg sitter på en snøfylt benk midt i Englands fineste park. Jeg begynner å fryse på rumpa, selv om vinterjakken min dekker den. Jeg hopper opp fra benken, plasserer vottene mine på benken og setter meg oppå dem. Jeg ser bort på kjærestepar, vennepar, gamle par og alle slags mennesker. Ingen er alene, bare meg. Alle smiler og ler. De ser lykkelige ut. Et kjærestepar gir hverandre et kyss, og deler kroppsvarme. Det ser så deilig ut. Jeg holder på å fryse meg i hjel. Eller, jeg fryser i hvert fall! Jeg vil egentlig også ha kjæreste. Jeg har aldri hatt en siden første året på High School. Jeg har aldri tenkt over det siden den gang. Men det virker koselig. Ha en som passer på deg. En som følger deg hjem når det er mørkt ute. En du kan dele kroppsvarme med på kalde vinterdager. En du kan dra på kafé med og drikke varm kakao og se utover det iskalde været. Det virker koselig. En som kan kysse deg. Kose med. Rett og slett ha det bra med! Jeg har liksom aldri hatt "tid" til kjæreste de 2 siste årene. Det er ikke det at jeg ikke har likt noen, eller noen har likt meg, men det har aldri passet. Og jeg vil vente til det passer. Det passer nå, egentlig. Alt passer om jula!

 

Tumblr_lubmp24hgy1qhhroto1_500_large

 

Jeg går hjem fra parken og inn i det varme huset mitt, i motsetning til denne kalde desemberdagen. Mamma har pyntet det store huset vårs med julepynt. Det er stappfullt! Og det er jeg glad for. Ingen jul uten et pyntet hus! Det er bare juletreet som mangler. "Hallo!" roper jeg for å høre på responsen. Jeg henger fra meg vinterjakken min som nå er våt på rumpa etter jeg satt på benken. Likevel orker jeg ikke å gjøre noe med det, så jeg gjemmer den litt bak de andre jakkene. Mamma hadde blitt sint om hun fant ut av det, så nøye er hun. Jeg setter bootsene mine fint på plass sammen med de andre skoene mine. "Hei, * DN*" Det er søsteren min, Josephine. Eller Jossi som jeg kaller henne. "Hvor er mamma?" spør jeg nysgjerrig. Med tanke på juletradisjonene så burde vi sitte hele familien samlet rundt spisebordet og spiste nybakte pepperkaker og andre julekaker. Når jeg allerede er inne på tanken. Noe er galt. Hvert fall ikke normalt. Ikke en eneste lukt av nybakte julekaker fanger nesen min. "Hun og pappa er oppe i midtfløyen," Jeg kan se på Jossi at noe er galt. Jeg hadde nok riktig. Hun smiler ikke så mye som hun pleier, og vanligvis så smiler hun som om hun levde i et paradis sammen med One Direction, favoritt bandet hennes.

Z223920464_large

 

Jeg går opp trappen, tar til venstre, går forbi et par rom og så stopper jeg like før midtfløyen der mamma og pappa befinner seg. Av og til hater jeg det store huset vårt. Det første jeg legger merke til er høylytte stemmer og krangling. Jeg klarer ikke å høre hva de sier, men det er i hvert fall det tonefallet deres forteller meg. Jeg stopper sånn at de ikke kan se meg. "Dette får du fortelle henne. Jeg nekter," sier mamma bestemt og jeg kan se for meg hvordan uttrykk hun lager akkurat nå. Et sint et med skuffede ansiktstrekk. Jeg skjønner med en gang det er noe alvorlig som jeg egentlig ikke burde høre. Men jeg kan ikke komme frem nå. Da skjønner de at jeg har tyvlyttet, og det kommer til å gi meg store konsekvenser. Hva skal jeg gjøre? Jeg snur og går til rommet mitt, låser meg inne og forbereder meg på enda flere familieproblemer. Som om jeg ikke har hatt nok. Selv om jeg ser ut som en jente som har alt, så tar alle feil.

 

Hva synes dere? Mer? :D

 

POSTED BY: JULIE

 


26.12.2012 | 15:43 | Kategori: Instagram

Fizzy på Instagram

Felicite har fått Instagram! Så nå kan dere følge henne også :) F3licitetomlinson


POSTED BY: Malin


26.12.2012 | 15:29 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 48

 

"Vel det er jo heller ikke slik at alle liker deg Rachel så hvorfor oppfører du deg som du vil mot alle?" svarte jeg og det så ut som hun slet med hva hun skulle si tilbake til meg så i stedet kom hun nærmere meg og hvisket:" Jeg er IKKE ferdig med deg *DN*! Du burde passe godt på Zayn hvis du fortsatt vil være kjæresten hans!" Hva faen!?

 


Jeg orket ikke svare Rachel i stedet skubbet jeg borti skuldren hennes og gikk inn døra. "Hva sa hun?" spurte Sarah nysjerrig. "At jeg burde passe på Zayn," sa jeg lavt og irritert. Hvorfor kunne hun ikke bare holde seg unna meg og MIN kjæreste. Hun trodde virkelig hun kunne få alt hun pekte på her i verden. Vel jeg skulle vise henne at verden ikke fungerte slik og at hun måtte lære seg å leve med det. Siden dette var første skoledag gikk dagen for det meste utpå å få innformsajon og bøker og så var det bare et par chille timer der lærerne var intersert i hva vi hadde gjort i sommerferien. Da skoledagen var ferdig hadde jeg friidretstrening, noe som betydde at jeg måtte være med Rachel. Jeg sa hade til Sarah før jeg gikk til garderobene for å skifte. Jeg sa hei til alle sammen bortsett fra Rachel som bare stirret stygt på meg. Etter at alle hadde skiftet møtte vi opp ute på banen der treneren vår var. "Okei jenter, er dere klar for å starte på'n igjen? Jeg håper dere har trent i sommer for dette kommer til å bli et beinhardt år og første konkuranse er allerede i neste uke. Så kjappa på jenter og start med oppvarming og så deler dere dere opp etterpå opp etter hve dere skla konkurere i i konkuransen," sa treneneren og klappet i hendene for å få oss i gang. 


Da trenignen var ferdig og jeg var på vei inn i garderoben igjen kom treneren bort til meg. "Hei *DN*!" sa hun "Jeg ser at du har trent i sommer, bra at kjæresten din ikke har oppholdt deg for mye. Du skulle løpe hekk på konkuransen, ikke sant?" Jeg nikker bare som svar overrasket over at til og med treneren min vet om Zayn. "Flott! Da blir det Sofie, Rachel og deg på hekk!" Hun forsvinner før jeg får sagt noe, som om hun var redd for at jeg skulle protestere mot noe. Etter at treneren hadde gått gikk jeg inn i garderoben la klærne mine i bagen min og gikk ut yil bilen min. Jeg hadde avtalt å dra til Zayn etter skolen så jeg kjørte til han. Zayn bodde et godt stykke unna skolen min så det vra et stykke å kjøre, men det gjorde at jeg bare fikk bedre tid til å tenke. Jeg klarte bare ikke å forstå Rachels tankegang. Hvorfor var det så viktig for henne å ta Zayn fra meg? Hadde hun ikke bedre ting å gjøre? Som å ligge med alle skolens gutter eller å shoppe for alle farens penger. Jeg ble bare sintere og sintere av å tenke på Rachel og jeg mistet helt fokuset på kjøringen min før jeg plutselig hørte noen tute volsomt på meg fra siden. Jeg så til siden og plutselig virket det som alt gikk i saktefilm. Jeg så bilen komme sakte mot meg og lysene svei i øynene før alt plutselig ble svart. 


Jeg åpnet øynene sakt, men lukket de fort igjen av det skarpe lyset. Jeg prøvde å åpne de igjen, men måtte blunke litt før jeg klarte å se helt klart. Jeg så meg rundt. Jeg lå på en liksom-sykehusseng. Det var en sånn undersøksbenk man har på legekontoerer. Rundt meg satt mamma, pappa, Sarah og Zayn. Alle med bekymrede annsikt. "Hvordan føler du deg vennen?" spurte mamma. Jeg måtte tenke meg litt om før jeg svarte, for jeg visste egentlig ikke helt hvordan jeg følte meg. Jeg hadde faktisk en fryktelig hodepine og armen min verket litt, men ellers følte jeg meg fin. "Ehh." jeg fikk ikke sagt mer før døra til rommet føk opp og inn kom Louis, Harry, Niall og Liam. Jeg hørte Zayn sukket ved siden av meg, mest sannsynlig på grunn av hvor forvirret de var. "*DN*!! Hva har skjedd? Er alt bra med deg?" spurte de i alle hysterisk og det fikk meg til å bryte ut i latter. "Ehh, mamma, pappa kan dere gå ut litt, jeg føler meg helt fin?" spurte jeg og så usikkert på dem. Mamma ga meg et bekymret blikk før hun reiste seg. Da de var ute sa Zayn: "Ro dere helt ned! Hvordan vet dere hva som har skjedd?" Alle roet seg litt ned før Louis sa: "Det er siste nytt. Zayn Maliks kjæreste i bilulykke! Hvorfor har du ikke sagt i fra?" "Sorry for at det å si ifra til dere ikke var det første jeg tenkte på da jeg fant ut at kjæresten min hadde vært i en bilulykke!" sa Zayn frustrert. Hvorfor var han så sur? "Zayn," sa jeg rolig og tok hånda hans "Du trenger ikke bli irrtert." Zayn sukket bare som svar og så ikke en gang på meg. "Zayn, har du ikke sagt det?" spurte plutselig Niall. "Hæ! Sagt hva?" spurte jeg forvirret og så på alle, men blikket mitt endte på Zayn. "Zayn," sa jeg og prøvde å få han til å se på meg. De nydelige brune øynene hans møtte mine, men de var full av tårer. "*DN*.." sa han hest.

 

Tumblr_mf51hai9hv1qlz4fvo1_500_large

 

Hva tror dere Zayn ska si?


Beklager så mye for elendig oppdatering, men siste uka før jul har vært hektisk for meg og nå er jeg egentlig i Narvik uten nett. Men her får dere en del siden dere er verdens beste lesere! Jeg kommer hjem på torsdag og da kommer ting til å bli bedre! Ha en fin jul videre!  

 

POSTED BY: Hedda


26.12.2012 | 03:02 | Kategori: Instagram

Eleanor på Instagram

POSTED BY: Maria


25.12.2012 | 21:40 | Kategori: One Direction

God Jul fra gutta

 

POSTED BY: Maria

25.12.2012 | 21:39 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i Bradford i går

 

Zayn og Perrie's mammaer!

POSTED BY: Maria


25.12.2012 | 17:53 | Kategori: Bilder

Harry på Heathrow 24.12POSTED BY: Casandra


25.12.2012 | 14:36 | Kategori: Video

Niall's cam

 

POSTED BY: Maria

25.12.2012 | 14:29 | Kategori: Video

Haylor i Utah

 

POSTED BY: Maria

25.12.2012 | 14:28 | Kategori: Harry Styles

Harry i går

  

POSTED BY: Maria


25.12.2012 | 14:28 | Kategori: Niall Horan

Niall i Mullingar 23 & 24 Des

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


25.12.2012 | 10:52 | Kategori: #1DFacts

Lottie på Instagram


Håper alle våre fantastiske lesere hadde en vidunderlig jul, og at dere fikk det dere ønsket dere! Vi er utrolig takknemlige for at dere leser bloggen vår, vi setter pris på hver og en av dere<3

Hvordan var din jul?


POSTED BY: Malin


25.12.2012 | 02:12 | Kategori: Random

Julegaven til Eleanor fra DaniellePOSTED BY: Casandra


24.12.2012 | 10:49 | Kategori: Louis Tomlinson

Eleanor på Instagram

POSTED BY: Maria


24.12.2012 | 10:33 | Kategori: Louis Tomlinson

GRATULERER MED DAGEN LOUIS!

Tiden går så fort! Han er allerede 21 år!! Gratulere med dagen, Louis William Tomlinson!!<3

POSTED BY: Maria


24.12.2012 | 10:31 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis tvitrer om bursdagen sin

POSTED BY: Maria


23.12.2012 | 18:17 | Kategori: One Direction

Guttene på SiriusXMPOSTED BY: Casandra


23.12.2012 | 18:14 | Kategori: Nyheter/Blader

Nick Grimshaw om 1DPOSTED BY: Casandra


23.12.2012 | 18:14 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrerPOSTED BY: Casandra


23.12.2012 | 18:13 | Kategori: Nyheter/Blader

The SunPOSTED BY: Casandra


23.12.2012 | 18:11 | Kategori: Instagram

Jay på Instagram

POSTED BY: Maria


23.12.2012 | 18:11 | Kategori: Nyheter/Blader

Haylor i C!POSTED BY: Casandra


23.12.2012 | 18:10 | Kategori: Bilder

Nytt bilde fra NYPOSTED BY: Casandra


23.12.2012 | 15:06 | Kategori: One Direction

Onkel Simon snakker om 1DPOSTED BY: Malin


23.12.2012 | 13:19 | Kategori: Random

Ny historie!!

Hei dere!

Noen som har lyst på ny historie? Siden Caroline har avsluttet sin historie og hedda er uten nett, så tenkte jeg at det passer bra å starte på min historie? Hva synes dere? Jeg kan avsløre at historien handler om Niall :)

Kommenter om dere vil at historien skal starte ASAP, så starter jeg så fort som mulig :)

Have a 1Derful Christmas <3

Klem fra Julie
23.12.2012 | 01:28 | Kategori: Nyheter/Blader

Artikkel om Haylor - Star MagazinePOSTED BY: Casandra


23.12.2012 | 01:27 | Kategori: Bilder

Niall med fans på Heathrow og i Dublin

Han er i Irland nå :)


POSTED BY: Casandra


22.12.2012 | 23:03 | Kategori: Video

Vil du være med i guttenes 3D film?

Sånn gjør du det:

 

 

 

POSTED BY: Casandra


22.12.2012 | 20:10 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 72 - Siste Del

Jeg satte meg på sykkelen og begynte å få fart nedover veien. Jeg rundet noen hjørner når en velkjent stemme sa navnet mitt: «Ali?».

 

Jeg stoppet sykkelen og snudde meg rundt. «Danielle? Hva gjør du her?» sa jeg sjokkert. «Danielle kommer du? Liam venter» kom Harry og la en hånd på skulderen hennes. Han møtte blikket mitt og det var like sjokkert som mitt. Jeg så fort ned i bakken og det fristet og bare sykle av sted igjen. Selv om jeg syntes det var ganske kleint kunne jeg ikke se bort fra han. Alle minnene vi hadde hatt sammen. De gode minnene. Øynene og smilet som jeg bare kunne drømme meg bort i. Jeg savnet han.

Harry pov.

Rett foran meg sto hun. Jeg trodde ikke jeg kunne savne en person mer enn jeg har gjort med henne. At jeg ikke bare kunne få hun ut av tankene mine så hadde alt sammen vært på plass, men nei da. «Jeg skal la dere være jeg, så dere kan få snakke!» sa Danielle og gikk bort til de andre. Kanskje like greit, siden det ble ganske klein stemning når hun sto der. «Så hvordan går det med Amanda?» spurte jeg bare for å småprate litt. «Jeg er ikke venn med henne lenger, hun postet de greiene i avisen om meg. Har ikke snakket med henne siden rettsaken» svarte hun. Jeg nikket. «Jeg tror ikke vi har hilst på hverandre» sa jeg og gikk bort til henne. «Harry» fortsatte jeg og rakte hun hånden min. Hun tok den og ristet sakte. «Ali» svarte hun og smilte. Jeg smilte varmt tilbake.

*

«? Og sånn møttes Ali og Harry igjen» sa jeg og rettet dynen rundt *DN*. «Men jeg trodde Harry hatet Ali jeg, hva skjedde» spurte *DN* og satte seg opp i sengen. Jeg sukket oppgitt. «Niall fikk han til å lese avisen. Også skjønte han alt sammen, med tanke på at han bare hadde sinne i seg overså han alt. Han tilgav Ali!» svarte jeg og la *DN* ned i sengen igjen. «Men hvordan går det med de nå?» spurte *DN*, hun ville virkelig ikke gi seg. «De er lykkelig gift, har 2 barn og et barnebarn» svarte jeg og la dynen over henne igjen. «Natta, legg deg til å sove» sa jeg og kysset henne på pannen. «Natta» svarte hun før jeg skrudde av lyset og lukket døren. Jeg gikk gjennom gangen og inn i stuen. Jeg satte meg ned på sofaen og sukket. «Fortalte du historien om oss igjen?» spurte Harry. «Ja, og hun blir aldri lei av den historien» svarte jeg og kysset han lett på munnen. «Vet du hva? Ikke jeg heller» svarte han og kysset meg igjen.


Ja da... Da var min første Historie slutt... :( Håper dere likte den :)

Neste historie fra meg kommer da etter Hedda sin er ferdig :) Det er fordi Julie skal skrive en også, og det blir for mye med 3 stykker som foregår på samme tid :)

Men da har jeg et spm, HVEM SKAL NESTE HISTORIE HANDLE OM? Jeg vurderer å skrive om Niall eller Louis. (Dere kan ikke ta Harry eller Zayn fordi de er akkurat tatt)

Takk for alle herlige kommetarer, dere er best <3

Hade så lenge :)

 

- Caroline =) 


22.12.2012 | 17:32 | Kategori: Bilder

Zerrie! <3POSTED BY: Casandra


22.12.2012 | 16:03 | Kategori: Harry Styles

Harry tvitrer

''@Harry_Styles  loves his new  truck... It makes him taller! Gabe likes his  ? 

 

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


22.12.2012 | 14:47 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 71

Det eneste som gjelder nå er å finne et nytt sted å bo, så er livet perfekt.

 

6 måneder senere*

«Ali, vi trenger mere vann til hestene også kan du hente noe mer høy i låven?» ropte mamma fra stuen. «Ja da, bare la meg få komme opp først!» sa jeg og heiv i meg en brødskive. «Hvordan går det på skolen?» sa hun og rørte i eggene. «Det går bra, du skulle sett i går i timen. Markus spraytegnet på lærerens ansikt!» sa jeg og reiste meg opp fra stolen. «Hørtes morsomt ut, men ikke la det gå utover karakterene. Alle disse spøkene. Også etter skolen har du den veldedighet greiene dine, husk det!» sa mamma og kysset pappa på kinnet. «Ja da, glad i dere!» sa jeg og gikk bort til stallen. Siden rettsaken hadde vi flyttet til Italia, nå bodde vi på en liten gård. Det var ganske koselig, ikke noe drama av noen slag. Selv om det hadde vært i avisen i flere uker om livet mitt. Helt utrolig at folk var så interessert i mitt liv.

Jeg hentet nytt vann i brønnen og helte det i bøttene til hesten min. han var hvit og av en eller annen grunn hadde jeg kalt han for Harry. Kanskje følelsene satt igjen etter han. Men jeg kunne ikke gi slipp på han heller. Jeg har ikke snakket eller møtt han siden retten. Kanskje like greit, siden han hater meg og ikke ville snakke med meg igjen. Jeg hadde kommet videre da, Markus var min nye kjæreste. Men følelsene mine var ikke der, derfor slo jeg opp med han i går. Jeg gikk over til låven der høyet lå, la det på trillebåren og heiv det inn til hesten. Jeg gikk inn til huset igjen for å kle på meg klærne til skolen. Siden jeg faktisk hadde blitt en bondejente tok jeg på meg en lett rosa genser som jeg brettet opp, en lyseblå shorts og noen hvite sko.


«Da drar jeg til skolen!» ropte jeg til pappa som sto i gangen. «Vent, jeg kan kjøre deg. Skal til markedet uansett!» sa han og lukket døren etter seg. Jeg satte meg inn i den blå bilen uten tak. Gjennom veien til skolen satt pappa og jeg å sang til I feel like a women på radioen i full hals. Det var på en måte blitt tradisjon nå. Jeg gikk ut av bilen når vi hadde kommet frem til skolen. «Ha en fin dag vennen, jeg henter deg etter skolen Okei? Glad i deg!» sa han og ryddet på setet. «Okei, glad i deg også!» sa jeg og gikk over til Ida som pratet med alle folkene på skolen. Jeg var faktisk blitt ganske populær takket være henne. Ellers hadde jeg vært den taperen som var ny på skolen.

Timene gikk og skolen var endelig ferdig. Jeg gikk ut til parkeringsplassen der jeg så Markus. Ikke akkurat det jeg ville se. Jeg sukket stille for meg selv når han kom mot meg. «Hei!» sa han kort. «Hallo» svarte jeg tilbake. Stemningen var ganske klein mellom oss. «Så er du opptatt i dag?» spurte han ut av det blå. «Ja, jeg er det! Beklager! Og der er pappa, vi ses sikkert!» sa jeg og klemte han lett. «Ja, sikkert» ropte han før pappa kjørte av sted. «Jeg liker ikke han Markus! Har du ligget med han?» sa han og skrudde ned musikken. «PAPPA!» ropte jeg og så sjokkert på han. «Hva? Det er viktig for meg å vite det!» sa han unnskyldende. «Nei, jeg har ikke det» svarte jeg kort og skjente jeg rødmet. «Hvor skal vi hen?» sa han etter en kort stund. «Veldedighetskurset» svarte jeg og la hodet bakover så vinden kilte meg på nakken. Jeg likte det, noe som fikk meg til å føle meg fri. Og jeg fikk tenke på alt mulig rart.

«Ali du er sen» sa Monica som stresset med noe brev. «Jeg beklager, det var kø» sa jeg og slang vesken på gulvet i en krok. Jeg skulle til å ta på meg forkle når hun dro den ut av hendene mine. «Du må poste disse og kjøpe noen epler. Ta sykkelen min du» sa Monica og ga meg brevene og noen penger. «Greit!» svarte jeg og gikk ut i den stekende solen. Jeg satte meg på sykkelen og begynte å få fart nedover veien. Jeg rundet noen hjørner når en velkjent stemme sa navnet mitt: «Ali?».


Neste del kan komme ut i dag, vis jeg får 30 kommetarer innen kl. 20 :)

- Caroline =)


22.12.2012 | 13:08 | Kategori: Liam Payne

Danielle på Instagram

Du kan se det er Liam på bildene!:)

POSTED BY: Maria


22.12.2012 | 12:16 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayn og Perrie tvitrerPOSTED BY: Casandra


22.12.2012 | 12:15 | Kategori: Bilder

Niall med fans - HeathrowPOSTED BY: Casandra


22.12.2012 | 11:15 | Kategori: Bilder

Niall, Liam og Louis forlater flyplassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


22.12.2012 | 11:09 | Kategori: Bilder

Haylor og fans

 

 

De er forresten i Utah!

 

POSTED BY: JULIE


22.12.2012 | 11:08 | Kategori: Bilder

Haylor og fans

De er forresten i Utah!

 

POSTED BY: JULIE


22.12.2012 | 10:26 | Kategori: Instagram

Demi Lovato på InstagramPOSTED BY: Malin


22.12.2012 | 01:01 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Eleanor på vei vekk fra Heathrow

POSTED BY: Maria


22.12.2012 | 01:00 | Kategori: Video

Gutta på den røde løperen X Factor USA

Hahaha, Niall bebbiiin!

POSTED BY: Maria

22.12.2012 | 00:57 | Kategori: Harry Styles

Haylor på ski tur

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


22.12.2012 | 00:49 | Kategori: Video

Guttene på Red Carpet X Factor USA

 

POSTED BY: Maria

22.12.2012 | 00:12 | Kategori: One Direction

Radio Take OverPOSTED BY: Casandra


22.12.2012 | 00:09 | Kategori: Bilder

Kake til Bluebell Woods, fra Louis

Bluebell Woods er organisasjonen som Louis samlet inn penger til under veldedighetsfotballkampen ;)


POSTED BY: Casandra


22.12.2012 | 00:06 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer

Haha!! <3


POSTED BY: Casandra


21.12.2012 | 22:58 | Kategori: Louis Tomlinson

Uncle Simon

Louis da...

 

POSTED BY: Maria


21.12.2012 | 19:49 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 70

«Vet du hva *DN* eller Ali? Jeg håper jeg aldri ser deg igjen i mitt liv! Hemmeligheter greier jeg, men dette? Du har løyet for meg! Jeg hater deg! Lykke til med livet!» sa han og gikk ut av salen. Jeg bare sto der uten noe å si. Hjertet mitt var dratt ut, og ingenting kunne ta eller få det tilbake.

 

Jeg gikk bort til pappa som satt der med tårer i øynene. «Jeg har savnet deg jenta mi, så stor du har blitt». Jeg smilte mot han og klemte han lenge. Jeg var faktisk ikke sint på han lenger, jeg hadde ingen grunn. Nå er det eneste jeg vil var å få han ut av fengselet og Emilie inn. Tross alt det er hennes feil! Alt sammen, og som jeg bare ville gå over til henne nå og slå hun ned. Neven min begynte å knyte seg og jeg pustet tyngre. «Slapp av. Vi skal få henne inn» sa pappa og holdt meg i hånden. Kunne han lese tanker eller? «Hva så du egentlig i ho?» spurte jeg og satte meg ned. I det han skulle svare begynte retten igjen. Jeg ble dratt bort fra han og over til stolen der jeg måtte sitte. Timene gikk og etter at jeg, pappa, mamma, Emilie og Amanda hadde vært ved boksen over 10 ganger. Gikk dommeren bort fra salen og inn en annen dør. Hjertet mitt banket sykt fort og jeg trodde jeg skulle besvime der og da. Så nervøs som dette har jeg aldri vært i hele mitt liv. Dette kunne ødelegge livet mitt, eller det kunne redde det. Det var bare opp til dommeren nå.

 

Harry pov.

Jeg stormet ut døren, ned gangen og ut døren. Alle disse hemmelighetene, alle de gangene hun ikke har fortalt sannheten. Også må jeg vite det gjennom en rett?  På en måte skjønte jeg at hun ikke fortalte det, men også ville jeg at hun skulle fortelle det til meg. Liksom, hva kunne skje? Jeg skrev det i avisen? Hvem gjorde egentlig det? Når *DN* fortalte om faren og moren hennes begynte hun å gråte, jeg måtte holde igjen mine. Jeg kunne ikke vise empati for henne. Derfor satte jeg på musikk.  Jeg var rett og slett ikke interessert av å høre på forklaringen hennes.  Kanskje hun lærer av dette, det håper jeg. Akkurat da kom Niall løpende inn døren. Jeg så overrasket på han. «Hva gjør du her?» spurte jeg og så på han mens han småløp. «Selv om du ikke er interessert er jeg det. Hun er fremdeles som en søster for meg!» sa han og gikk mot døren der alle var samlet. Jeg ristet fort på hodet og slo hånden min inn i veggen. Det ble et stort hull, og hånden min begynte å dunke som bare faen. Jeg trakk den mot brystet mitt og hoppet rundt i ring. I det kom Niall tilbake og så forskrekket på meg. «Hun har fått dommen sin» sa han rolig. Jeg stoppet å hoppe og så intenst på Niall. «Jeg vil ikke vite det» sa jeg og gikk ut av rådhuset der flere fotografer gikk amok med kameraene sine.  Jeg gikk over til en taxi og sa adressen. Jeg var så klar for å dra hjem til London igjen nå.

 

*DN* pov.

Beinet mitt begynte å riste og nå var det nesten så jeg gikk inn på rommet der de satt og dro de ut etter ørene så jeg kunne få svaret på spørsmålet mitt, som jeg egentlig ikke ville ha svar på. Døren åpnet seg og alle reiste seg. Lyden av stoler som dras bortover gulvet og den skrape lyden. Må bare elske det (lyden). Hun hilste og satte seg ned. «Jeg har sett nye på saken og alle bevisene, og nå har jeg kommet til en beslutning. Ali *D/E* er ikke skyldig» begynte hun. Jeg pustet tungt ut og så på pappa. «Emilie er dømt for samfunnstjeneste for trusler. Dommen er satt, dere kan gå ut nå» sa hun og skulle til å slå med kubben. «Vent!» ropte jeg. «Hva med pappa?» sa jeg og så med store øyne bort på ho. «Å ja, han kommer ut av fengselet for å være uskyldig» sa hun og slo med kubben. Jeg smilte fra øre til øre, pappa var fri, Emilie skal inn i fengsel på en måte.  I det Amanda kom for å gi meg en klem dyttet jeg henne vekk. «Ali, hva er det?» sa hun overrasket. «Du vet godt hva det er, det er bare du som hadde dette bilde som ble postet i avisen. Du tok det med telefonen din. Du postet artikkelen, du ga dem råd. Jeg stolte på deg, du var min bestevenn. Nå er du bare en fiende, jeg vil ikke se deg igjen. Finn deg andre venner» sa jeg og snudde meg med ryggen mot ho. Jeg gikk ut døren sammen med mamma og pappa i hver sin hånd. Det eneste som gjelder nå er å finne et nytt sted å bo, så er livet perfekt.Nå er det ikke mange deler igjen :O

PS. på NRK3 såviser de videoen av konserten deres og kl. 20:40 viser de BBC-dokumentaren One Direction ? a year in the making. From School boys to boy band.

 

Mer? Så få 30 kommentarer så kommer neste del imorgen :)

- Caroline =)


21.12.2012 | 15:45 | Kategori: Video

Guttene synger Kiss You på X Factor USA

Sitter å smiler som en idiot når jeg ser hvordan Niall koser seg på scenen! Herregud for en skjønning!! 

''X Factor finaleeee'' hahaha, viste ikke at du kunne norsk, Harold? 

POSTED BY: Maria

21.12.2012 | 13:47 | Kategori: Instagram

Harry på InstagramPOSTED BY: Casandra


21.12.2012 | 13:30 | Kategori: Bilder

Guttenes øreplugger til TMH Touren
POSTED BY: Casandra


21.12.2012 | 13:22 | Kategori: Bilder

Guttenes band bak dommerbordetPOSTED BY: Casandra


21.12.2012 | 13:20 | Kategori: Bilder

Guttene (-Harry) på vei hjem - LAX


Tror Harry blir igjen i USA noen dager ;)


POSTED BY: Casandra


21.12.2012 | 13:15 | Kategori: Nyheter/Blader

Zayn - Take Me Home Diary


POSTED BY: Casandra


21.12.2012 | 13:13 | Kategori: Bilder

The xfactor US - rød løperPOSTED BY: Casandra


21.12.2012 | 13:09 | Kategori: Bilder

The Xfactor US - backstagePOSTED BY: Casandra


20.12.2012 | 16:20 | Kategori: One Direction

Victoria og Jina når de møtte guttene i Bring Me To 1D

 

Det er Victoria og Jina som vant Bring Me To 1D! :) 

POSTED BY: Maria 


20.12.2012 | 15:29 | Kategori: Harry Styles

Harry med venner

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 15:28 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i LA

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 15:26 | Kategori: Harry Styles

Harry i bilen

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 15:23 | Kategori: Video

Guttene synger på SiriusXM

 

POSTED BY: Maria

20.12.2012 | 15:23 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av Niall

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 15:07 | Kategori: Video

Harry får en Taylor Swift tattovering?

Hva tror dere?

POSTED BY: Maria

20.12.2012 | 15:03 | Kategori: Zayn Malik

Zayn's nye tattovering

Zayn har nå gjort litt av half sleeven hans! Vet ikke om han skal ha opp på skuldrene også, men han er hvertfall ferdig nede på armen.. 

POSTED BY:  Maria


20.12.2012 | 14:58 | Kategori: Harry Styles

Harry drar fra en venn i LA

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 14:57 | Kategori: One Direction

Liam, Zayn og Louis på tattoo shop i går

Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

 

POSTED BY: Maria

20.12.2012 | 12:57 | Kategori: Instagram

Lou Teasdale på Instagram

Lou (guttenes stylist) la ut dette bildet på Instagram i går. Hun sa at hun bruker denne mye i guttenes hår!!! Løp å kjøp :D


POSTED BY: Casandra


20.12.2012 | 12:55 | Kategori: Facebook/Twitter

Slettet tweet fra One Direction

I går tvitret One Direction kontoen dette og slettet tweeten rett etterpå. Den kontoen som ble nevnt tvitret grusomme hitlervitser..
One Direction sperret og rapporterte henne /:


POSTED BY: Casandra


20.12.2012 | 12:51 | Kategori: Random

Skal du til Australia i nærmeste fremtid?..

.. Da er du heldig!!
For dette er datoene til når og hvor 1D World bilen er i Australia!!POSTED BY: Casandra


20.12.2012 | 11:08 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis' nye tattovering

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 10:01 | Kategori: One Direction

Kat von D med Josh

Hvis du ikke viste det, så er hun er veldig kjent tattovør! Hun er med i tv serien, LA INK! 

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 09:42 | Kategori: One Direction

Guttene på LAX flyplassen

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 09:35 | Kategori: Harry Styles

Haylor på Shamrock Social Club

          

 

POSTED BY: Maria

20.12.2012 | 09:33 | Kategori: Harry Styles

Harry på Shamrock Social Club i LA

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 09:25 | Kategori: Video

Kiss You Lyric Video

Guttene la denne ut på youtuben demmes!

POSTED BY: Maria

20.12.2012 | 09:24 | Kategori: Harry Styles

Haylor på utsiden av huset til Taylor

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 09:20 | Kategori: Harry Styles

Harry med en fan i LA i går

POSTED BY: Maria


20.12.2012 | 08:38 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

Er det Taylor?

POSTED BY: Maria


19.12.2012 | 21:14 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 69

Jeg gruer meg rett og slett til neste lørdag, det kom til å bli min verste dag noen gang! Uten tvil!

 

*DN* pov.

«Da kan de komme ut» sa damen og åpnet døren for meg. Jeg gikk sakte ut og ble møtt av flere fotografer som ropte spørsmål: Viste Harry om dette? Hvordan påvirker dette forholdet deres? Drepte du din egen mor? Det var noen av dem. Tanken på Harry gjorde meg enda mer trist. Hva har jeg gjort? Kanskje det var best og bare å ha fortalt alt sammen? Men han ville jo ikke ha en forklaring. Jeg gikk opp trappen og inn til rådhuset der jeg igjen skulle bli dømt for det jeg ikke gjorde. I døråpningen gikk en kjentskapning inn døren. «HARRY!» ropte jeg. Men han snudde seg ikke, han så ikke en gang på meg. Jeg prøvde å vri meg løs fra grepet deres. Jeg løp over til Harry og snudde han. «Hva gjør du her?» sa jeg rolig. «Det burde vell du vite» sa han frekt og snudde seg igjen. «Kom igjen!» sa politimannen og dro meg vekk fra Harry og inn på et rom. Der inne satte jeg meg ned på en stol og så ut av vinduet. Da kom det inn i hodet på meg, jeg viste hvem som hadde sakt det til pressen. Men jeg sa også at det ikke var jeg som gjorde det, hvorfor sa personen så da? Sinnet bygde seg opp og jeg måtte konsentrere meg for og ikke dra hodet inn i veggen.

 

«Alle reiser seg for dommeren!» ropte en mann. Alle i salen reiste seg. Jeg likte ikke å være i dette rommet, det var faktisk her jeg ble dømt for første gang. Og tanken på å være tilbake fikk meg til å spy. (De var i Norge). Døren braste opp bak meg og inn kom. «Pappa?» sa jeg og reiste meg opp, tårene begynte å komme. Jeg har ikke sett han siden han ble fengslet. Like etter kom mamma og Emilie inn. Jeg mistet smilet jeg hadde fått. Emilie, kan ikke bare hun dra sin vei og aldri komme tilbake? Jeg satte meg ned på stolen igjen og så opp mot dommeren. Det er bare å overse henne, dette kommer til å gå bra. Den tanken gikk rundt i hodet på meg. Men uansett hvor mye jeg prøvde greide jeg det ikke. Jeg så bort på henne hvert eneste sekund, og det svei i øynene mine etter hver gang. «Ali, du kan komme opp og fortelle sannheten, siden det er så mange påstander rundt dette» sa dommeren oppgitt. Det hadde vært flere oppe ved boksen og de snakket ikke sant. Jeg reiste meg opp og gikk mot stolen, jeg satte meg ned og la hånden på en bok. «Lover du å fortelle sannheten, og bare sannheten?» sa en dame. «Ja!» sa jeg og satte meg lenger bak i stolen. «Så fortell om forholdet mellom deg og din mor» sa dommeren og så på Martine. «Mamma, var den personen som tok vare på meg når pappa voldtok meg, jeg elsker min mor! Jeg har ikke noe imot henne. Jeg så henne ligge død i gangen når jeg kom hjem fra skolen, men jeg viste ikke at hun var i livet før jeg møtte Sarah i London. Det var henne som hjalp meg ut av fengselet når jeg ble dømt. Det var ikke jeg som drepte mamma, det var Sarah. Mamma ble dopet ned av henne og derfor trodde pappa at han gjorde det fordi Sarah hypnotiserte han.» sa jeg og tok en pause. «Er denne Sarah i salen her?» spurte dommeren. «Ja, det er hun» sa jeg og så på mamma og Emilie. «Martine begynte å bli Sarah når hun merket at forholdet deres gikk nedover, pappa var egentlig ikke utro. Han var med Martine hele tiden. Men pappa ville slå opp meg Sarah, og da var Martine allerede dopet ned. Martine var ikke Sarah den dagen. Emilie var, hun er også min biologiske mor. Hun plantet alle bevisene mot meg etter alle de glassene jeg hadde drukket av.» sa jeg og trakk pusten dypt inn. Blikket mitt falt bort på Harry som satt og gråt mens han ristet på hodet. «Har du bevis på dette?» spurte dommeren. Jeg nikket. Jeg dro ut en liten mikrofon som jeg hadde hatt i lommen gjennom hele oppholdet mitt i London etter jeg møtte på Sarah, da viste jeg at det var noe muffins som kom til å skje. Jeg trykket på play og der kom samtalen jeg og Emilie hadde hat i butikken til Amanda. (Del 25). «Takk, du kan gå ned nå» sa dommeren. Jeg reiste meg og gikk ned til de andre, jeg ga et frekt smil til Emilie som hadde åpen munn. Harry reiste seg opp og gikk opp til stolen. «Viste du om dette Harry?» spurte dommeren og var helt fortapt i aks angen hans. «Jeg viste at hun ble voldtatt som barn og at han drepte moren hennes. Men alt det som kommer nå, er helt nytt for meg» sa han og så rett på meg. Jeg ville bare brekke sammen i gråt. Hvordan kunne jeg gjøre dette mot han? Han gikk ned fra stolen og bort til dommeren. Når vi hadde sittet der inne i over 2 timer fikk vi ta en pause. Jeg gikk over til Harry og i det jeg skulle til å si noe kom han i forkjøpet. «Vet du hva *DN* eller Ali? Jeg håper jeg aldri ser deg igjen i mitt liv! Hemmeligheter greier jeg, men dette? Du har løyet for meg! Jeg hater deg! Lykke til med livet!» sa han og gikk ut av salen. Jeg bare sto der uten noe å si. Hjertet mitt var dratt ut, og ingenting kunne ta eller få det tilbake.


Beklager for at det ikke har kommet ut noen deler, men har øvd til tentamen som er imorgen og den teller mye i faget yrkesutøvelse..

Mer? så få over 30 kommentarer da vell :)

- Caroline =)


19.12.2012 | 19:40 | Kategori: Bilder

JulephotoshootPOSTED BY: Casandra


19.12.2012 | 19:39 | Kategori: Bilder

Harrys nye tatovering

Syns?
Jeg vet det Harrys liv og alt det der, men jeg ber fremdeles på mine knær... Kan du være så snill å roe det ned litt /:


POSTED BY: Casandra


18.12.2012 | 22:05 | Kategori: Video

One Direction - BRING ME TO 1D: THE BEST BITS

 

POSTED BY: Maria

18.12.2012 | 22:04 | Kategori: One Direction

YOU Magazine behind the scenes photoshoot

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


18.12.2012 | 21:59 | Kategori: Video

One Direction - BRING ME TO 1D: GUITARS AND GOODBYES

 

POSTED BY: Maria

18.12.2012 | 21:58 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis' bursdagsfest

Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


18.12.2012 | 21:57 | Kategori: Video

Kiss You JBB

 

POSTED BY: Maria

18.12.2012 | 12:42 | Kategori: Bilder

Cupcakes fra Harry

Harry bestilte disse cupcakene til Taylors 23 års dag!!


SØTE!!! :)


POSTED BY: Casandra


17.12.2012 | 21:12 | Kategori: Harry Styles

Harry i Cheshire

Enda et bilde fra festen til vennen til Harry i Cheshire!

POSTED BY: Maria


17.12.2012 | 21:11 | Kategori: One Direction

Guttene i London i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink    

Guttene skal ha filmet og hatt en photoshoot i dag i London! 

 

POSTED BY: Maria


17.12.2012 | 21:06 | Kategori: One Direction

One Piece

POSTED BY: Maria


17.12.2012 | 21:04 | Kategori: Video

Truth or Dare med Louis, Liam og Zayn

 

POSTED BY: Maria

17.12.2012 | 17:15 | Kategori: Harry Styles

Harry med venner

Harry er i høyre hjørne

POSTED BY: Maria


17.12.2012 | 17:06 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 68

Tårene presset seg på. «Og vis du ikke skjønte det, så er det slutt» sa han og gikk ut døren. Jeg knakk sammen i gråt på gulvet med avisen i hendene.

 

Hvordan kom dette i avisen? Og hvordan kunne Harry tro at dette var sant? Det er mye sladder når det gjelder One Direction og over halvparten er funnet på, hvordan kunne han være så sikker på at dette var sant? Tårene presset seg mer og mer på. Jeg skjente to armer komme rundt meg og at kinnet mitt traff Amanda sitt. «Hva er galt?» sa hun rolig. «Han vet alt. Det står i avisen, alt om meg. selv noe jeg ikke har fortalt deg, jeg hadde ikke selvtillit eller verdighet til det» hulket jeg frem. Amanda slapp grepet rundt meg og tok avisen ut av hendene mine. Hun gispet et par ganger før hun kom tilbake til meg og hjalp meg opp på beina igjen. «Jeg er nødt til å dra. Det er ikke trykt for deg lenger at jeg er her» sa jeg og gikk forbi Amanda. Jeg ble dratt i armen og når jeg snudde meg hadde Amanda tårer i øynene. «Jeg beklager at jeg ikke fortalte det» sa jeg og klemte henne. «Drepte du virkelig din egen mor og deretter flyktet du fra fengselet når du ble siktet?» sa Amanda sjokkert og rolig frem. Jeg ristet fort på hodet. «Det var Sarah som drepte mamma, men mamma er jo egentlig ikke død. Plis Amanda ikke tro på dette! Hvem stoler du mest på? Avisen eller meg? det er jo trossalt jeg som har levd dette livet» sa jeg og kjente jeg fikk litt panikk. Ikke si at hun også skulle dømme meg hun også? Jeg har jo fortalt alt sammen til ho, vell ikke alt sammen men det meste. «Jeg tror på deg, men løyner og hemmeligheter er jeg ikke glad i. Og vis du drar blir jeg med deg» sa hun og klemte meg.

 

Jeg dro jakka over hodet så ingen skulle se det var meg. Kanskje jeg ikke var ektesøkt allikevel. Det var nemlig det som sto i avisen, de hadde funnet ut hvem jeg var og siden jeg flyktet fra fengslet så ble jeg ettersøkt. Men de fant meg aldri og jeg har ikke blitt gjenkjent etter det, før nå. Hvem hadde funnet ut av det? Hvem hadde skrevet det til pressen? Jeg kjente at hjertet mitt ble dratt lenger ned i brystet på meg. Likevel kom jeg ikke over tanken på at Harry kunne tro på dette. Nå vet jeg hvor fort vi kan dømme folk etter hva vi leser i aviser, blader, nyheter og radio. Tårene presset seg frem i øyekroken min. i det jeg skulle tørke bort de som rant nedover kinnene mine datt hetta av hodet mitt begynte en gammel mann å rope mens han pekte på meg. øyene mine ble større og jeg dro Amanda fort etter meg. Vi kom ikke langt før jeg ble dratt bort fra grepet til Amanda og inn i en politibil. Jeg strevde ved å komme med løs, men uten nytte. Tårene rant enda mer nå, og jeg strevde med å få puste. Nå kunne virkelig verden gå under, uten at jeg ville bry meg.

 

Harry pov.

«Hvordan kunne hun? Jeg elsket henne, trodde jeg! Jeg viste at hun hadde hatt en vanskelig oppvekst, men å drepe noen og deretter rømme fra fengselet? Hva er galt med denne kvinen?» ropte jeg ut mens jeg gikk frem og tilbake foran sengen med Niall som leste avisen ivrig. «Vell, det er masse vi ikke forteller til mennesker. Dette var vell hennes hemmelighet. Jeg vet ikke Harry, jeg er ikke den beste med å dømme. Fikk du en forklaring? Kan hende dette er fake» sa han rolig tilbake. Jeg ga han et dømmende blikk. «Nei, jeg spurte ikke. Og jeg vil ikke vite det heller» sa jeg og satte meg ned på sengen. Like etterpå reiste jeg meg opp igjen. «Jeg ville fått en forklaring først» sa Niall og stoppet meg i det jeg gikk opp og ned fra å sitte og gå frem og tilbake. «Men jeg vil ikke ha en forklaring, ikke nå lenger» sa jeg og så Niall inn i øynene. «Uten en forklaring, er det feil å dømme noen uten å vite sannheten» svarte han og tok med seg avisen og forsvant bort til resten av guttene som så dumt på meg i det jeg smilte. Var det feil av *DN* på denne måten? Amanda hadde kalt henne for Ali, og det var faktisk navnet hennes. Ikke et kallenavn som *DN* hadde sakt. Jeg kjente at sinne bygde seg opp i kroppen på meg.  i det plinget telefonen min, jeg trykket på svar og hørte en mannlig stemme snakke. Jeg kjente at jeg ikke hadde ord eller tanke om hva jeg skulle svare tilbake. «Ja, kanskje! Må jeg det?» svarte jeg etter en stund. «Du må nokk det!» svarte han. «Greit» svarte jeg og la på. Dette kom ikke til å gå bra. Jeg gruer meg rett og slett til neste lørdag, det kom til å bli min verste dag noen gang! Uten tvil!


Yay, nettet mitt er tilbake :D så det betyr at det kommer flere deler, og at jeg er tilbake :)

Mer? For neste del er det 20 kommentarer :)

       - Caroline =)


17.12.2012 | 15:59 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam og Louis tvitrer fra Niall's twitter

POSTED BY: Maria


17.12.2012 | 15:55 | Kategori: Harry Styles

Harry med venner i London i går

POSTED BY: Maria


17.12.2012 | 15:54 | Kategori: Harry Styles

Harry på party i Cheshire

Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


17.12.2012 | 15:51 | Kategori: Liam Payne

Liam, søstrene og moren før MSG

Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


16.12.2012 | 20:03 | Kategori: Video

Guttene vinner artist of the year

 

POSTED BY: Maria

16.12.2012 | 20:01 | Kategori: Harry Styles

Harry 9 millioner

 

Gratulerer kjekken!

 

POSTED BY: Maria


16.12.2012 | 20:00 | Kategori: One Direction

Louis, Zayn, Niall og Harry på Real Radio i Manchester

Embedded image permalink  Embedded image permalink 

Hvor er Liam?

POSTED BY: Maria


16.12.2012 | 18:00 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Haylor

POSTED BY: Maria


16.12.2012 | 17:59 | Kategori: Niall Horan

Niall med venner

POSTED BY: Maria


16.12.2012 | 17:52 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis på MSG after party

POSTED BY: Maria


16.12.2012 | 17:51 | Kategori: Niall Horan

Niall i London i går

  

POSTED BY: Maria


16.12.2012 | 17:49 | Kategori: Harry Styles

Harry på et party i Cheshire i går

Han var på en venns fest i går. 

     

Denne heldige jenta fikk bruke Harry's jakke...

 

POSTED BY: Maria 


16.12.2012 | 17:48 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Haylor på MSG after partyPOSTED BY: Maria


16.12.2012 | 17:46 | Kategori: Zayn Malik

Nytt bilde av Zayn

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


16.12.2012 | 17:39 | Kategori: Video

One Direction - BRING ME TO 1D: MEETING 1D

 

Haha, så skjønn Victoria var da! Rawr


POSTED BY: Maria

16.12.2012 | 17:34 | Kategori: Video

Little Mix sing their favourite One Direction song

 

POSTED BY: Maria

16.12.2012 | 16:13 | Kategori: Bilder

Bilder fra Louis sin bursdagsfest


Lottie og noen venner :)

POSTED BY: JULIE


16.12.2012 | 12:45 | Kategori: One Direction

Guttene med Teen Cancer trust vinnerne på JBB

A-ouvexccaawsca

POSTED BY: Maria


16.12.2012 | 12:43 | Kategori: Video

Taylor om Directioners

For dere som ikke har fått det med dere, så har Taylor tydeligvis skrivd noe stygt om oss Directioners på twitter. Ta en kikk på videoen å se!

 
Men så er det en video til!

 

 

 

 
POSTED BY: Maria

 


16.12.2012 | 11:38 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

Så søt!!

POSTED BY: Maria


15.12.2012 | 22:47 | Kategori: Bilder

Bilder fra Kiss You Musikkvideoen

 

 

  

 

 

 

 

Hahhaha, jeg tror dette kan bli en spesiell musikkvideo, men utrolig kul! Gud som jeg gleder meg :D

 

POSTED BY: JULIE


15.12.2012 | 22:16 | Kategori: Om bloggen

Fixat problemet

Vill bara be om ursäkt till alla bloggläsare!

Jag råkade skriva Onnedirection1 på header istället för Onedirection1 förlåt!
Men nu har jag ändrat de!
Hoppas det blev bra!
- Manal
(Justhewayim.blogg.se) 


15.12.2012 | 11:42 | Kategori: Bilder

Bursdagsfest for Louis

Hvis jeg har skjønt riktig, så holdte Harry en bursdagsfest for Louis i natt!

 

Her ble festen holdt. På Cranage Hall, et hotell I Cheshire.

 

 

 

POSTED BY: JULIE


14.12.2012 | 22:45 | Kategori: Bilder

Louis og Eleanor tweeter


 

POSTED BY: JULIE


14.12.2012 | 22:43 | Kategori: Bilder

Nye bilder av Harry & Taylor

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


14.12.2012 | 20:40 | Kategori: Video

Bring me to 1D - Episode 3

 

 

POSTED BY: JULIE


14.12.2012 | 20:35 | Kategori: Om bloggen

Endelig nytt design!

Hei dere! Som dere ser har vi fått nytt design, og vi håper dere liker det! Personlig er jeg veldig fornøyd, men det er utrolig uvant å klikke innom bloggen og se dette designet, men det er jo fordi vi hadde det forrige i nesten et år. Forandringer fryder, vet dere ;) 

Dere ser de bildene av guttene alene? Trykker dere f.eks på Liam så kommer dere inn på twitteren han, og det samme gjelder med resten av guttene. Ganske praktisk da, det er liksom bare å føst skjekke bloggen for nyheter om de, og så hva de har tweeta! Haha :)

 

 

Hva synes dere? Vi tåler kritikk :) Om det er noe som ikke funker, så si fra så fikser vi det!

 

POSTED BY: JULIE


14.12.2012 | 19:09 | Kategori: Om bloggen

Ny design!

Ny design!
Ifall designen inte syns klicka på F5! 
Nu har jag gjort en ny design!
Hoppas ni gillar den!
-Manal
(Justhewayim.blogg.se


14.12.2012 | 12:06 | Kategori: Video

Gutta og Ed synger karaoke full på MSG etterfest

Nydelig...POSTED BY: Maria

14.12.2012 | 12:05 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Haylor 12. DesPOSTED BY: Maria


14.12.2012 | 12:04 | Kategori: Video

MSG One Direction

 

POSTED BY: Maria

14.12.2012 | 12:03 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Haylor i SheffieldPOSTED BY: Maria


14.12.2012 | 12:01 | Kategori: Video

Ultimate Boyband Prize

 
POSTED BY: Maria

14.12.2012 | 11:59 | Kategori: Video

Liam og Zayn intervju

Det begynner på 2.28 ! HAHHAA, det var også noe å prate om!POSTED BY: Maria

14.12.2012 | 11:57 | Kategori: Harry Styles

Haylor i Warrington i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Embedded image permalink
Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Se så glad han er da!!


POSTED BY: Maria 


14.12.2012 | 11:55 | Kategori: Niall Horan

Niall med venner i London i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


14.12.2012 | 11:53 | Kategori: Video

Barbara Walters intervju med guttene

 
POSTED BY: Maria

14.12.2012 | 11:06 | Kategori: Harry Styles

Taylor og Harry Switch


Hahahhaha, er jeg den eneste som ler meg i hjel?

Btw, en leser spurte når people choice award skal være, og det skal være 9 Januar :) mer informasjon om det kommer senere!

POSTED BY: JULIE


13.12.2012 | 21:11 | Kategori: Video

Bring Me To 1D - Episode 2

 

 

POSTED BY: Casandra


13.12.2012 | 21:02 | Kategori: One Direction

Siste sjanse til å stemme for peoples Choice Awards

1D er opp til 4 tildelinger i årets Peoples 'Choice Awards, og vinnerne blir stemt frem av deg.

I dag er siste sjanse til å stemme så hodet på over til området og sørg for at du stemmer på 1D nå!

Guttene er i følgende kategorier:

Favoritt Breakout Artist

Favoritt Album

Favoritt musikk fan følgende

favorittsang

Albumet du vil skal stemme for er "Up All Night", og sangen er guttene debut smash-hit "What makes you beautiful".

Kan prøve og gi One Direction en haug med priser for å legge til sin allerede enorme og stadig økende samling!

I FØLGE ONEDIRECTION.NET.

 

Stem her: ---> http://www.peopleschoice.com/pca/votenow.jsp <---

 

Takk til leser for teksten i innlegget :)

 

POSTED BY: Casandra


13.12.2012 | 20:53 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis med fanPOSTED BY: Malin


13.12.2012 | 20:22 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayns nye twittericonPOSTED BY: Casandra


13.12.2012 | 17:55 | Kategori: Instagram

Instagram oversikt

Det er ofte mange som spør hva instagrammene til guttene og venner er, så her er en liten oversikt! :)

 

 

POSTED BY: JULIE


13.12.2012 | 17:49 | Kategori: Video

Haylor parody

 

POSTED BY: JULIE


13.12.2012 | 17:41 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Haylor
POSTED BY: Malin


13.12.2012 | 07:47 | Kategori: 1D Historie - 6

Gladnyhet :) (Historie 6)

Som sakt så har jeg hatt problemer med internett hjemme. Vell nå tror jeg vi har funnet feilen, og vi skal få en ny dekoder. Men problemet er at den kanskje kommer til helgen, og innen den tiden så er nettet fremdeles ute. Kan hende jeg har det på Mandag, men er ikke sikker så tør ikke si når neste del kommer ut.

 

Jeg har heller ikke tid til å skrive deler på skolen fordi der drokner jeg i oppgaver, prøvestoff, fremføringer og innleveringer. Det samme gjelder hjemme! Også i helgen tviler jeg at jeg får skrevet noen deler, det er fordi jeg får besøk fra Fredag til Mandag. Men skal prøve så godt jeg kan :)

 

Ps. Takk for alle gratulasjoner :) setter pris på det! :D

       - Caroline =)


13.12.2012 | 06:57 | Kategori: Instagram

Danielle på InstagramPOSTED BY: Malin


13.12.2012 | 06:56 | Kategori: Instagram

Eleanor på InstagramPOSTED BY: Malin


12.12.2012 | 23:05 | Kategori: Om bloggen

TUSEN TAKK!!

Følte bare for å si tusen takk til dere fantastiske lesere!!!
Det er så mange søte og snille kommentarer for tiden, og jeg blir så glad når jeg leser de :D

Tror jeg snakker på veine av alle oss her på bloggen, når jeg sier at vi har de beste leserne ever!!! <3


TUSEN TAKK!POSTED BY: Casandra


12.12.2012 | 22:17 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayn's nye twitter ikon
POSTED BY: Malin


12.12.2012 | 22:13 | Kategori: One Direction

Håndavtrykk for 1D onepiece kolleksjon
POSTED BY: Malin


12.12.2012 | 22:11 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 47

"Ja, gjerne, men Zayn og jeg skal på stranden nå," smilte jeg glad over at hun var så inkluderende. "Da snakkes vi," sa Danielle."Det var hyggelig å hilse på deg, men nå skal jeg hoppe i dusjen." "Ja, deg og!" sa jeg glad før Danielle lukket døren.


 Zayn og jeg gikk hånd i hånd langs vannkanten. Sola skinte og jeg kunne kjenne varmen mot huden. Jeg nøt øyeblikket så lenge det varte. Det var perfekt. Vi hadde for det meste fått vært i fred hele dagen, men det kom av og til bort noen fans eller paparazzier, noe som var forståelig. Det var til og med fans som ville ta bilder sammen med meg, noe jeg syntes var utrolig rart. "Når skal du og jentene dra å shoppe?" spurte plutselig Zayn. Jeg tar opp mobilen fra veska og ser på klokka. "Vi skulle møtes ved hotellet klokken tre, så det er time til," sa jeg og smilte."Såå vi burde gå opp til hotellet igjen?" spurte Zayn. "Jah," sa jeg og smilte uskyldig. Jeg skulle akkurat til å begynne å gå opp mot hotellet da Zayn dro meg i armen. "Vent litt," sa han. "Hva?" spurte jeg oh så forvirret på han. Han dro meg inn til seg og tok armene rund meg. Jeg så inn i de sjokoladebrune øynene og følte meg helt lost i hvor nydelig de var. Jeg la armen mine rundt nakken hans og stilte meg på tå før leppene våre møttes. Mitt i kysset begynte jeg å smile og det fikk Zayn til å le den nydelige latteren sin. "Kom så går vi, paparazziene begynner å samle seg," sa jeg og dro med meg Zayn opp mot hotellet mens jeg tenkte på hvor heldig jeg var som hadde han.


 5 uker senere

Jeg sto foran speilet på badet og sminket meg før første skoledag. I dag skulle jeg starte på siste året på high school etter en fantastisk sommer. Den hadde kanksje ikke startet så bra, men den hadde utviklet seg til å bli den beste sommeren noen sinne. Jeg var utrolig spent før første skoledag. De fleste hadde nok fått med seg at Zayn og jeg var sammen. Hvordan ville de reagere? Spesielt Rachel, jeg håpet hun hadde latt det som skjedde mellom oss ligge. Selv om jeg ikke trodde det. Hun lot aldri noen beholde noe hun ville ha selv. Det var hennes måte å leve på. Men jeg skulle ikke la henne få Zayn. Jeg hadde forberedt han på at Rachel ville finne på noe, men han kunne ikke fordra henne uansett så han var ikke så bekymret. Jeg så meg en siste gang i speilet og følte meg fornøyd. Jeg hadde på meg en tynn strømpebukse med en highwaisted dongerishorts, en enkel hvit løs topp, en skinnjakke og en brun-rød hals. Håret hadde jeg krøllet og det lå løst over skuldrene. Jeg tok med meg en brun veske og gikk ned trappe for å lage meg noe til frokost før skolen.//outfit


Jeg stoppet bilen og så bort på Sarah som satt i parasjersetet. "Klar?" spurte hun. "Det er jo ikke sikkert folk bryr seg om det i det hele tatt," sa jeg og prøvde og virke positiv selv om jeg regnet med at Rachel sikkert kom til å gjøre et eller annet stort nummer ut av det. Jeg steg ut av bilen og så meg rundt. Rachel stod ved sin faste plass. Ved inngangsdøra, der hun kunne skremme alle som var yngre enn henne og vise hvem som liksom var sjefen. Jeg hadde parkert ganske nært inngangen så det tok ikke lang tid før Rachel fanget blikket mitt. Hun så stygt på meg, men jeg overså henne og gikk rett frobi henne, men det skulle ikke være så enkelt. "Skal du bare overse meg *DN*?" sa Rachel spydig og fikk meg til å stoppe. "Det jo ikke slik at du har brydd deg om meg før så hvorfor skulle jeg bry meg om deg?" sa jeg skarpt tilbake. Hun så olmt på meg. "Selv om kjæresten din er verdenskjent og alle liker han betyr  det ikke at alle liker deg og du kan oppføre deg sånn som du vil mot alle" prøvde hun og jeg kjente jeg ble temmelig irritert over at hun ikke bare kunne la meg være i fred. Jeg merket at det hadde samlet seg litt flere folk rundt oss og jeg fikk lyst til å rope til de at de skulle forsvinne til helvete for dette hadde de ingenting med å gjøre. "Vel det er jo heller ikke slik at alle liker deg Rachel så hvorfor oppfører du deg som du vil mot alle?" svarte jeg og det så ut som hun slet med hva hun skulle si tilbake til meg så i stedet kom hun nærmere meg og hvisket:" Jeg er IKKE ferdig med deg *DN*! Du burde passe godt på Zayn hvis du fortsatt vil være kjæresten hans!" Hva faen!?

 Hva tror dere skjer mellom Rachel og *DN*?


POSTED BY: Hedda


12.12.2012 | 20:00 | Kategori: Instagram

Lottie på Instagram

POSTED BY: Maria


12.12.2012 | 19:55 | Kategori: Harry Styles

Haylor i Sheffield i går

Hvis dere går ned noen innlegg ned, det 'Haylor' innlegget, så leser dere det med at Taylor og Harry hadde dratt for å besøke moren og søsteren. Mest sannsynlig sant ettersom dette er derfra!
POSTED BY: Maria 


12.12.2012 | 19:14 | Kategori: Facebook/Twitter

1D Facebook

Videoen ser dere i det forrige innlegget!


POSTED BY: Malin


12.12.2012 | 18:58 | Kategori: Video

Bring Me To 1D - Episode 1

 

 

POSTED BY: Casandra


12.12.2012 | 16:53 | Kategori: Harry Styles

Haylor i London i dag

Jeg tror de er mer enn bare venner. Hvorfor skulle de være sammen hele tiden, i NYC og London? Holder hender.. Han virker hvertfall lykkelig da!
POSTED BY: Maria 


12.12.2012 | 16:38 | Kategori: Harry Styles

Haylor

Dette er rykter.. 
POSTED BY: Maria 


12.12.2012 | 15:42 | Kategori: Louis Tomlinson

Daisy og Phoebe med 1D one piecePOSTED BY: Maria


12.12.2012 | 15:38 | Kategori: Harry Styles

Harry på flyet til Taylor

Det har gått masse rykter om at Harry dro hjem fra NYC i flyet til Taylor, her er beviset! POSTED BY: Maria


12.12.2012 | 15:38 | Kategori: Fans

Harry med fans

 Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  

På det siste bilde kan du se Harry i speilet i bakgrunnen! 


POSTED BY: Maria 


12.12.2012 | 15:35 | Kategori: Video

Liam og Andy leker

Hahaha, så søtt!
POSTED BY: Maria

12.12.2012 | 15:33 | Kategori: Video

Haylor backstage på JBB

 
POSTED BY: Maria

12.12.2012 | 15:32 | Kategori: Video

Barbara Walter intervju sneak peek med guttene #2

 
POSTED BY: Maria

12.12.2012 | 07:10 | Kategori: Instagram

Lottie på Instagram


POSTED BY: Malin


11.12.2012 | 23:21 | Kategori: Instagram

Seventeen MagazinePOSTED BY: Casandra


11.12.2012 | 22:40 | Kategori: Instagram

Andy på Instagram

Skittene sko..

POSTED BY: Maria


11.12.2012 | 20:57 | Kategori: Video

Utviklingen av Harrys stemme!!

 

POSTED BY: Casandra


11.12.2012 | 20:55 | Kategori: Video

"Harry" ringer en fan

 

 

POSTED BY: Casandra


11.12.2012 | 20:54 | Kategori: Video

Smakebit på "Kiss You"

 

 

POSTED BY: Casandra


11.12.2012 | 20:34 | Kategori: Bilder

Niall med fan på flyplassen i dag + info


Guttene har fri i noen dager!!
Så drar de til LA for å synge på finalen i The Xfactor US. De skal sikkert gjøre noe annen promo også før de har juleferie i ca 2 uker :)

Louis er i Doncaster, Niall er i Irland (tipper jeg ettersom han var på flyplassen i dag) og Zayn, Harry og Liam er fremdeles i London.


POSTED BY: Casandra


11.12.2012 | 19:40 | Kategori: Nyheter/Blader

Haylor i et australsk bladPOSTED BY: Casandra


11.12.2012 | 19:38 | Kategori: Bilder

1D World på tur


De skal kjøre rundt i Australia!!! Heldige!!!


POSTED BY: Casandra


11.12.2012 | 19:33 | Kategori: Bilder

Louis med fan...

... På toget fra Manchester til Doncaster :)POSTED BY: Casandra


11.12.2012 | 17:45 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 46

Da jeg kom tilbake lå Zayn og sov søtt på senga. Jeg måtte le av han før jeg tok bilde av han og la det ut på twitter. Someone is tired, haha xx :). Mens jeg sto og lo av Zayn banket det på. Jeg åpnet døra og ble utrolig overrasket over hvem som sto utenfor døra. 


Utenfor sto fire glisende gutter. Harry, Liam, Louis og Niall. "Hei, hva gjør dere her?" spurte jeg litt forvirret. "Vi har fri så tenkte vi kunne besøke dere," sa Niall og overfalt meg med en klem. "Åhh, kom inn!" sa jeg og gikk litt til side slik at de kunne gå forbi. Da de så den sovende Zayn stormet de alle mot senga og hoppet oppå han samtidig. Det var et komisk syn, men jeg var glad for at jeg ikke var Zayn akkurat nå. "Argh, stikk av!" sa Zayn tydlig irrtert og prøvde å dytte de av seg uten noen nytte. "Hei, gutter la han være! Han er min!" sa jeg og prøvde og dytte de bort fra Zayn før jeg selv la meg oppå han. Han begynte å glise og sa: "Det likte jeg bedre." Jeg lo og kysset han lidenskapelig på munnen. Da jeg trakk meg fra han var jeg helt lost i de nydelig brune øynene helt til Harry ødela de fine øyeblikket. "Okei, nok flørting, det er fler til stedet." Men like etter å ha sagt det reiste alle seg fra sengen og begynte å gå mot døra. "Hvor skal dere?" spurte jeg. "Sove!" sa de alle i kor. "Jetlag eller?" spurte Zayn og lo. "Og så venter Danielle på rommet mitt," sa Liam og gliste. "Danielle?" spurte jeg forvirret. "Liam er blitt sammen med ex-kjæresten sin," sa Louis og fikk Liam til å se litt sjenert ut. "Hvorfor har du ikke sagt no?" spurte jeg og reiste meg opp fra Zayn. "Det er ganske nytt," sa Liam og så sjenert ned i bakken. "Ååh, gratulere Liam! Når får jeg møte henne?" sa jeg energisk. "I morgen kanskje," foreslo han. "Gleder meg," gliste jeg og ga han en klem.

 

Neste morgen våknet jeg i armkroken til Zayn. Jeg kyset han på munne helt til han våknet smilende. "God morgen sunshine!" sa han og strekte litt på seg. Jeg gliste før jeg hoppet ut av senga og sprang i dusjen før Zayn. Da jeg kom ut av dusjen tok jeg en håndduk rundt meg og gikk ut til kofferten min. Zayn lå fortsatt i senga. "Kom deg opp vi må komme oss til sykehuset," sa jeg og kastet en genser på han. Han gikk sakte ut av sengen og mot dusjen så jeg fikk et lite glimt av den fine magen hans. Jeg kastet alle klærne mine ut av kofferten i et forsøk på å finne noe å ha på meg. Da alle klærne lå utover golvet følte jeg jeg fikk bedre oversikt og fant en hvit blondeshorts, en mørkeblå enkel topp, et gullsmykke med et hjerte, en gullklokke og en beige liten veske. Da jeg akurat var ferdig kom Zayn ut fra bade med bare en hånduk rundt livet noe som gjorde at blikket mitt med en gang falt ned på den deilige magen hans. "Woow!" utbrøt han. "Skulle tro at det var Louis jeg bodde med." Jeg måtte le og gikk mot Zayn og la armen mine rund nakken hans. "Du er nydelig," sa han i en flørtene tone. Han skulle akkurat til å kysse meg da jeg smatt ut av grepet hans for å erte han. Jeg visste han ikke kom til å komme etter meg siden han kun hadde en håndduk på seg. 


//outfit


"Liiiiam!!" sa Zayn mens han banket hardt på døra til Liam. Zayn og jeg var på vei til stranden og jeg hadde insistert på å få møte Danielle først. Vi kom ikke til å dra på sykehuset i dag for moren til Sarah sa at det var best at jeg var en annen plass og tenkte på noe annet for hun visste hvor mye jeg misslikte sykehus. Hun mente det var best for meg å ikke være der siden jeg ikke kom til å få møte Sarah uansett. "Liam!" Zayn banket på igjen. "Slapp av Zayn!" hørte jeg en jentestemme rope innefra før døra gikk opp. Jenta som åpnet hadde brunt-blondt krøllet hår, brune øyne og et søtt smil. Hun sto i bare en dongerishorts og en enkel hvit topp helt uten sminke. Hun var utrolig pen. "Hei," sa hun i det hun åpnet.  "Liam er å trener." Det så ikke ut som hun hadde lagt merke til meg enda. "Danielle, dette er kjæresten min *DN*, *DN* dette er Danielle," sa Zayn og presenterte meg. Det var første gang han hadde kalt meg "kjæresten min", og jeg kjente det kriblet i magen. "Åhh, hei," sa hun og tok hånda mi for å hilse. "Jeg har hørt mye om deg," sa hun med en søt latter. "Håper det er positivt," sa jeg og lo med. "Tro meg, Zayn har ikke et negativt ord å si om deg." Jeg så opp på Zayn og kysset han på kinnet. "Aww". "Eleanor og jeg tenkte å å shoppe litt senere, vil du bli med eller?" spurte Danielle meg. "Ja, gjerne, men Zayn og jeg skal på stranden nå," smilte jeg glad over at hun var så inkluderende. "Da snakkes vi," sa Danielle."Det var hyggelig å hilse på deg, men nå skal jeg hoppe i dusjen." "Ja, deg og!" sa jeg glad før Danielle lukket døren.  

Meer?

15 kommentarer før neste del kommer :)


POSTED BY: Hedda 


11.12.2012 | 15:34 | Kategori: One Direction

Gutta i et butikk vinduVet ikke hvor dette er, men hvis jeg hadde gått forbi der.. Du ville ikke sett det.


POSTED BY: Maria 


11.12.2012 | 15:32 | Kategori: Gifs

Louis

  

Louis da... 


POSTED BY: Maria 


11.12.2012 | 15:17 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer igjen

''@real_liam_payne One word  ... Pow!''

Embedded image permalink

 

''@real_liam_payne And another ...''

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


 


11.12.2012 | 15:14 | Kategori: Liam Payne

Liam's nye twitter bildePOSTED BY: Maria


11.12.2012 | 15:11 | Kategori: Video

Liam og Harry nynner på en sang

 
POSTED BY: Maria

11.12.2012 | 15:07 | Kategori: Harry Styles

Radio Hits på facebook

Det var på et intervju eller en konsert som noen lurte på hvem som var singel, og da rekte Harry og Niall opp handa. Og det etter hele denne Haylor greia, så vi får nok bare vente å se hva som skjer med Taylor og Harry.

'POSTED BY: Maria 


11.12.2012 | 15:05 | Kategori: Video

Barbara Walter intervju sneak peek med guttene

 
POSTED BY: Maria

11.12.2012 | 15:02 | Kategori: Video

Liam tvitrer

''@real_liam_payne this girl is so cute''

 Så skjønn!!


POSTED BY: Maria 

11.12.2012 | 15:00 | Kategori: Video

Liam om ferien

 POSTED BY: Maria

11.12.2012 | 14:58 | Kategori: Harry Styles

Haylor på MSG after party

Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


11.12.2012 | 14:56 | Kategori: Video

Haylor

 
POSTED BY: Maria


POSTED BY: Maria

11.12.2012 | 14:51 | Kategori: Video

Bring Me To 1D

 POSTED BY: Maria

11.12.2012 | 07:52 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 67

«Jeg er ganske sikker» sa jeg og kysset han. 

 

Harry la seg på siden og pustet tungt. Jeg smilte mot han og la hodet mitt på brystet hans. «Jeg kan høre hjertet ditt banke» sa jeg og smålo litt. «Er det så rart?» sa han og pustet litt lettere. Jeg ristet på hodet. «Så, hvem var din første?» spurte jeg og la meg på magen så jeg møtte øyene hans. «Så vi spiller den leken?» spurte han. Jeg nikket og la meg mer til rette. «Jeg hadde det med en jente når jeg var 15 år» sa han. «Var det morsomt?» spurte jeg og lekte med hånden hans. «Hele ti minutter? Nei, det viste seg at hun bare brukte meg» sa han og så på meg. «Beklager» sa jeg og kysset han på munnen. «Så hvem var din første?» spurte han. «Eh, uten om min far mener du?» hvisket jeg nesten. «Å, beklager. Jeg hadde glemt det!» sa han og klemte meg. «Det går bra! Men uten om han så..Hehe, er du sikker på at du vil vite det? Jeg er sikker på at du ikke liker svaret» sa jeg og reiste meg opp. Harry gransket spørsmålet mitt nøye før han svarte: «ja, bare si det». Jeg sukket og la meg ned på magen igjen. «Det var Kurt» sa jeg stille. Harry sitt ansikt endret seg fort. «Jeg sa du ikke ville vite det!» sa jeg etter en stund. «Jeg bryr meg ikke om Kurt, han er en drittsekk. Og vis du sier du er over han, så tror jeg på deg» sa han. Jeg smilte og kysset han lenge på munnen før jeg la meg ned til å sove.

 

Jeg våknet av at det banket på døren. Jeg dro av meg dynen og lukket opp døren. Der sto Niall og fikk store øyne når han så meg. Da kom jeg på at jeg hadde åpnet døren i undertøyet. Jeg løp bak døren så han bare så ansiktet mitt. «Kan jeg hjelpe deg Niall?» sa jeg og rødmet. «Ehh, nei. Bare glem det. Skulle spørre Harry om noe, men jeg spør han om det senere» sa Niall og la en hånd foran øynene sine mens han rødmet selv. Han snudde seg og gikk nedover gangen igjen. Jeg lukket igjen døren og gikk bort for å finne klærne mine. Jeg begynte å kle på meg når jeg skjente to armer komme rundt magen min. «Skal du dra alt?» sa den hese stemmen til Harry. «Jeg må jobbe i butikken. Amanda kommer til å klikke vis jeg ikke jobber i dag! Men vi ses i kveld» sa jeg og kysset han. «Dette føles ut som en one night stand. Ikke at jeg har hatt det før, men har hørt at det skjer som dette» sa han og satte seg opp i sengen. Jeg små lo litt før jeg kysset han en siste gang og gikk ut døren mot butikken til Amanda. Jeg var allerede sen, la hun ikke bli sur på meg. Dagen gikk sakte og det hadde ikke vært mange inne i butikken heller. Amanda og jeg hadde egentlig bare sittet på rumpa vår i sofaen. Vi hadde snakket om moren og faren hennes. De skulle tydeligvis skille seg igjen. Jeg hadde på en måte skjønt det. Siden de ikke snakket sammen, kysset eller sett på hverandre i den tiden jeg har vært her. Amanda hadde også blitt gladere etter den nyheten. Ikke at hun var glad for at de skulle skille seg, men at de ikke skulle leve sammen vis de ikke tålte hverandre. Jeg skjønte tanke gangen hennes og var helt enig med det. Hvorfor skal man leve sammen vis man hater den personen? Jeg sier ikke mer! «Leveranse» sa en mann som kom inn døren med noen store esker. Vi reiste oss opp og åpnet eskene. Det var bare blader, aviser, og mat som hadde kommet. Jeg begynte å pakke ut og legge på plass, mens Amanda skrev under papirene. «Så jeg så deg ikke komme hjem i går. Var du hos Harry?» sa Amanda mens hun løftet på noen esker. «Ja, jeg var hos han» svarte jeg og begynte å fylle på i hyllene. «Så ble det noe action?» sa hun med en stemme som røpte alt. Jeg kunne ikke tro mine ører så reaksjonen min var å deise hodet inn i hyllen og det lagde et stort dunk. Amanda rundet hjørnet og fikk et stort smil om munnen. «Amanda, jeg er glad i deg. Men akkurat det har ikke du noe med» sa jeg mens jeg reiste meg opp for å feie opp det jeg greide å ødelegge. «Når blir jeg tante?» sa hun og klappet meg på magen. «Amanda, jeg er ikke gravid! Dessuten blir du ikke bare tante, men også søster for ungen min!» sa jeg og ryddet opp. Jeg plasserte brødene på rekke og rad. «Unnskyld, men kan jeg få litt hjelp?» sa en gammel dame som pirket meg på ryggen. Jeg snudde meg med et smil på munnen. «Ja, klart! Hva trenger du hjelp til?» spurte jeg og tørket meg på hendene. «Jeg vil gjerne betale» sa hun og pekte på disken. Jeg gikk forbi henne og tastet inn det hun hadde av varer.

 

Damen gikk ut blid og fornøyd. I det kom Harry inn døren med rasende fart. Han holdt noe å hånda, men jeg kunne ikke se hva det var. Øynene hans var røde og de så sint på meg. «Hva skal dette bety?» sa han sint i stemmen og slang papiret ned på disken. Jeg så dumt på han. «Nei, vet du hva? Jeg vil ikke vite det! Hvordan kunne du lyve om dette? Liam har sakt at folk lyver til oss hele tiden, også er du en av dem?» fortsatte han i den samme stemmetonen. Jeg så på han med det samme blikket. «Hva snakker du om?» sa jeg rolig. Han la hendene på hodet og gikk rundt i ring. «Dette er det jeg snakker om. Men vet du hva? Jeg vil ikke ha noe svar» sa han og gikk i retning mot døren. Jeg så på papiret som han hadde lagt på disken. Tårene presset seg på. «Og vis du ikke skjønte det, så er det slutt» sa han og gikk ut døren. Jeg knakk sammen i gråt på gulvet med avisen i hendene.

 

THE END!!!!

 

 
Ble du redd nå? Nei da, den er ikke slutt enda :)

Beklager at det ikke kom ut noen deler i går, men nettet hjemme klikker hele tiden og da er det fort borte en hel dag. Vet ikke hva som er galt med det, og det er dessverre ikke noe jeg kan gjøre :(

Mer? 20 kommentarer for neste del :)

       - Caroline =)

(PS. har bursdag i dag :) )

 


11.12.2012 | 07:06 | Kategori: Facebook/Twitter

TweetsPOSTED BY: Malin


10.12.2012 | 20:50 | Kategori: Bilder

Prins William og Kate med Lux!!

Sykt!! Lukcy baby <3
(Og sorry... Vet ikke hva tittelen til Kate er. Tror det er prinsesse eller hertuginne da)
Og btw... Det er ikke den ekte kongefamilien :P det er bare look-alikes.

POSTED BY: Casandra


10.12.2012 | 20:23 | Kategori: Instagram

Josh og Danielle

POSTED BY: Maria


10.12.2012 | 19:32 | Kategori: Facebook/Twitter

Josh sitt nye twitter-ikon
POSTED BY: Malin


10.12.2012 | 19:30 | Kategori: Harry Styles

Harry og en fan i gårPOSTED BY: Malin


10.12.2012 | 19:30 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på Bijou klubb
POSTED BY: Malin


10.12.2012 | 09:47 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Eleanor #2

POSTED BY: Maria


10.12.2012 | 07:20 | Kategori: Louis Tomlinson

Eleanor og Louis
POSTED BY: Malin


09.12.2012 | 23:42 | Kategori: Bilder

Bilder med fans på HeathrowPOSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 19:35 | Kategori: Video

Haylor på Jingle Ball

 

Så søte :)

 

POSTED BY: JULIE


09.12.2012 | 19:05 | Kategori: Random

Link til xfactor UK


Her er link til xfactor UK i kveld: http://www.filmon.com/tv/htmlmain/#ITV1

Det er kl: 20.00 i UK, noe som betyr 21.00 i Norge :)
De skal synge Kiss You


POSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 19:00 | Kategori: Nyheter/Blader

Artikkel om Haylor - US WeeklyPOSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 18:58 | Kategori: Bilder

Bilder fra Kiss You musikkvideoen #2POSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 18:57 | Kategori: Bilder

Harry med moren til en vennPOSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 18:56 | Kategori: Bilder

Harry forlater privatfly

Harry fløy hjem fra NY i et privatfly med Taylor, uten resten av guttene...
Hun skal se på guttene når de synger på xfactor finalen UK i f"dag (link kommer snart)


POSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 18:54 | Kategori: Bilder

Nialls gitar i 1D StorePOSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 18:53 | Kategori: Bilder

MTV

Awww! Søte <3


POSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 18:53 | Kategori: Random

1D Pop TartsPOSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 18:52 | Kategori: Nyheter/Blader

The Sun og The Sunday TelegraphPOSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 18:33 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis' nye tatoveringer

Et kamera og en diamant :)


POSTED BY: Casandra


09.12.2012 | 16:20 | Kategori: One Direction

Bilde fra "Kiss you" musikkvideo

Hvem gleder seg?? :D Bare 9 dager igjen!!!


POSTED BY: Malin


09.12.2012 | 00:25 | Kategori: Bilder

Josh og kjæresten

 

POSTED BY: JULIE


09.12.2012 | 00:22 | Kategori: Video

LWWY på Jingle Ball

 

POSTED BY: JULIE


08.12.2012 | 23:04 | Kategori: Instagram

Instagram

POSTED BY: Maria


08.12.2012 | 18:44 | Kategori: Video

KIDS REACT TO ONE DIRECTION (LIVE WHILE WE'RE YOUNG)

 
POSTED BY: Maria

08.12.2012 | 18:11 | Kategori: Video

Harry og Taylor i en bursdags fest

 Stalker ass!! haha


POSTED BY: Maria 

08.12.2012 | 18:04 | Kategori: Video

One Direction Star Download

 
POSTED BY: Maria

08.12.2012 | 18:04 | Kategori: Harry Styles

Harry forlater Taylor's hotell igjen!

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Tredje dagen nå kjære deg.. Hva skjer der inne?!

POSTED BY: Maria

08.12.2012 | 18:01 | Kategori: Zayn Malik

ZerrieEmbedded image permalink

POSTED BY: Maria


08.12.2012 | 18:00 | Kategori: One Direction

Ny photoshoot

 

POSTED BY: Maria


08.12.2012 | 17:59 | Kategori: One Direction

SiriusXM

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

 Jeg tror det er det fineste jeg har hørt de har sunget Little Things.. Hadde gåsehud gjennom hele sangen! 


POSTED BY: Maria 

08.12.2012 | 17:57 | Kategori: Video

Liam og Harry snakker om MSG og Kiss You

 
POSTED BY: Maria

08.12.2012 | 17:54 | Kategori: Video

Guttene forlater hotellet

 Her er guttene på flyplassenPOSTED BY: Maria

08.12.2012 | 17:51 | Kategori: One Direction

Z100 Jingle Ball i NYC

Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 


POSTED BY: Maria

08.12.2012 | 17:45 | Kategori: Video

David Letterman

 POSTED BY: Maria

08.12.2012 | 17:41 | Kategori: One Direction

Z100 Jingle Ball i NYC backstage

         Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


08.12.2012 | 17:37 | Kategori: One Direction

Bring Me To 1D

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 


POSTED BY: Maria 


08.12.2012 | 17:34 | Kategori: One Direction

Liam, Louis, Niall og Zayn på Heathrow

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


08.12.2012 | 13:54 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 66

Jeg reiste meg opp fra gulvet, gjennom butikken og opp i sengen min. Jeg surret litt med telefonen min før jeg sovnet.

 

Gjennom natten hadde jeg vært oppe minst 20 ganger og hadde ikke mere mat i magen lenger. Jeg lå nå i sengen og vrei meg. Er det mulig? Jeg hadde vært våken hele natten, og nå var doen min beste venn for livet. Jeg reiste meg sakte opp og gikk inn i stuen. Jeg pleide alltid å sovne når jeg skrudde på tv-en. 2 timer etter å ha sett på Teen Wolf ga jeg opp og gikk tilbake til sengen min. Jeg pakket meg under dynen og så opp i taket. Jeg la merke til detaljer som jeg ikke hadde sett før, som klistremerkene i taket, at det var et lite hull der, og en liten stjerne over hodet på meg. Jeg la meg på siden mot døra og lukket igjen øynene.

 

"*DN*, du må våkne!" sa Amanda mens hun ristet forsiktig på skulderen min. jeg gnei meg i øynene før jeg åpnet de og møtte Amanda sitt ansikt. "Føler du deg bedre?" sa hun og la en hånd på pannen min. jeg nikket sakte. "Litt" sa jeg og satte meg opp i sengen. "Hvor mye er klokka?" spurte jeg og lette etter telefonen min. "Klokken er 5 på ettermiddagen" svarte Amanda og så på klokken på armen. Jeg så sjokkert på ho. "Har jeg virkelig sovet så lenge? Jeg lovet Harry at vi skulle gå ut å spise i dag!" sa jeg sukkende. "Du har enda 1 time å ordne deg på!" svarte Amanda og reiste seg opp. Jeg smilte varmt til henne og reiste meg opp av sengen. Heldigvis så følte jeg meg ikke svimmel eller kvalm lenger. Etter å ha kommet inn på badet gikk jeg inn i dusjen, det føltes ut som om jeg var i himmelen på den tiden. Har du noen gang følt deg helt fri inne i dusjen? Vell, den følelsen hadde jeg nå. Jeg vet ikke hvorfor, men bare hadde den følelsen. "*DN*, Harry har kommet. Er du klar snart? ropte Amanda utenfor døren. Jeg lukket døren opp og gikk ut av badet.

 

Middagen gikk som vanlig. Vi lo, snakket om alt mulig, og jeg greide selvfølgelig å ødelegge et glass og en tallerken.  Jeg vet ikke åssen jeg fikk det til, men det var bare meg. Jeg skjente at magen begynte å jobbe helt vanvittig. Jeg la hendene på magen og bøyde meg litt ned. "Går alt bra?" spurte Harry og la en hånd på ryggen min. Jeg ristet sakte på hodet. "Skal jeg ta deg med til legen?" spurte han igjen, men mer bekymret denne gangen. "Nei, det går bra! Jeg tror det bare er omgangssyken!" sa jeg og stelte meg i vanlig posisjon. "Betyr det at jeg ikke kan kysse deg?" sa han skuffende. "Du kan, men jeg vil ikke la deg gjøre det. For da blir du sikkert syk du også, og da vil fansen sikkert bli sur på meg. Noe jeg ikke vil skal skje" sa jeg og smilte. Han smilte til meg og grep hånden min. vi hadde sikkert gått i to timer uten å si noe som helst. det var ikke noe klein stillhet, men en rolig og pustende stillhet. "Husker du dette stedet?"spurte Harry etter en stund. Jeg nikket. "Dette er stedet vi hadde vår første date" svarte jeg og så ut mot vannet. "Mhm, og den rare turisten som spurte deg om noe" sa han og så på meg. Jeg fikk en stor klump i halsen. Sarah ja, hvorfor på en eller annen måte kom hun inn i en samtale eller tankene mine? Hvorfor kan hun ikke bare forsvinne? Eller ikke å ha levd en gang. Jeg så ned i bakken og kjente at noen tårer kom i øynene på meg. Kunne jeg virkelig savne henne? Noe jeg ikke ville, så kommer hun i tankene mine og jeg begynner å gråte. Typisk. "Går det bra? Du har grått veldig mye i det siste, noe du vil fortelle?" spurte Harry og løftet hodet mitt mot hans. "Jeg har bare savnet deg! Derfor" sa jeg og kysset han på munnen. "Jeg trodde jeg ikke fikk kysse deg!?" sa han overraskende. ?Glem det jeg sa. Jeg bryr meg ikke lenger" sa jeg og kysset han igjen.

 

Jeg ble dyttet inn i veggen av Harry mens han kysset meg. "Vi burde ikke gjøre dette" sa jeg mens jeg kneppet opp skjorten til Harry. "Jeg vet" svarte han og dro den av seg. Han fortsatte å kysse meg mens han dro av meg genseren og løftet meg opp på midjen hans. Jeg kysset han nedover nakken og kom opp til leppene hans igjen. Harry gikk bort til sengen og heiv meg ned. Jeg smilte mot han da han kom over meg igjen. Jeg kneppet opp buksen hans, knapp etter knapp mens leppene våre ikke skilte lag. Harry dro av meg buksen og kysset meg oppover magen. Jeg grep tak i lakenet og løftet ryggen. Han fortsatte å kysse meg på magen og oppover til nakken der jeg vrei meg over han og kysset han på nakken. Han dro av seg buksen og så på meg. "Er du sikker på at du vil dette? Jeg vil ikke presse deg til noe" sa han. Så søtt, ingen hadde sakt det ti meg før. Ikke det at jeg lå med alle sammen heller, men at han ikke maste om det fikk meg bare til å gjøre det enda mer. "Jeg er ganske sikker" sa jeg og kysset han.  


Takk for alle de søte kommentarene deres, har savnet å blogge for å være ærlig :) men dataen min døde igår når jeg skrev på denne delen, og laderen er på reprasjon så måtte begynne helt på nytt. Og det gadd jeg ikke gjøre kl. 23 på natta.

Mer? JEG LOVER, VIS JEG KAN FÅ 25 KOMMENTARER INNEN KL. 16 SÅ FÅR DERE NY DEL!!!!!

    - Caroline =)

 


08.12.2012 | 13:34 | Kategori: One Direction

Liam tvitrer

POSTED BY: Maria


08.12.2012 | 01:01 | Kategori: Video

Et liten video fra David Letterman

 

HAHAHA, jeg dør!

 

Btw, tror at hele intervjuet kommer ut den 15. desember :)

 

POSTED BY: JULIE


07.12.2012 | 23:27 | Kategori: Om bloggen

Nytt design på vei!

Det nye designet er på vei, og jeg tror det kommer på mandag eller tirsdag! Vi bak bloggen har allerede sett resultatet og er veldig fornøyd! Vi håper bare at dere også blir det :) Gøy med forandringer! Har laget et lite sneak peek med noen dårlige bilder av designet, men det funker.


Hva synes dere! Vær så snill å kom med tilbakemeldinger, hadde vært herlig :)

POSTED BY: JULIE


07.12.2012 | 23:14 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 45

"Datteren deres har våknet," Det fikk meg til å kvikne og jeg spratt opp fra Zayn sitt fang. "Dere skal få lov til å gå inn å hilse på henne, men hun trenger hvile så det må skje fort." Han stoppet opp, men jeg skjønte han skulle si noe mer. "Men det er noe dere burde vite," selvfølgelig var det en til ting. "Hva?" spurte jeg utålmodig.


Legene ga meg et blikk som sa at jeg måtte ikke være så utålmodig så jeg satt meg rolig ned ved siden av Zayn igjen og ventet. "Vi har gjort noen undersøkelser av området der hun ble bitt og vi har funnet noen haitenner," sa legen og tok en pause. "Så vi må oprere henne for å få de ut. Det er ikke spesielt alvorlig, men det er alltid risikoer ved en operasjon. Dere skal få lov til å gå inn og si hei til henne nå, men forhold dere rolig." Han så strengt på meg og jeg følte meg som et rampete skolebarn. Jeg lot foreldrene til Sarah gå inn til henne først mens jeg ventet sammen med Zayn. Jeg var utrolig glad for at Sarah hadde våknet, men var bekymret for operasjonen. Kunne jeg stole på legene her i USA? "Vil du være med inn og hilse på Sarah?" spør jeg Zayn. Han ser overrasket på meg. "Er du sikker på at du ikke vil være alene første gangen?" spør han og hever øyenbrynene. "Nei, jeg vil ha deg med. Du må jo møte Sarah en gang," smiler jeg glad over tanken på hvor mye som har skjedd siden Sarah dro. Fra at jeg ikke kunne fordra Zayn og ville helst unngå å se ansiktet hans selv om det var vanskelig med tanke på at han var en del av verdens største boyband mens nå ville jeg være sammen med han hver dag. Sarah kom til å bli overrasket over at Zayn til og med var med meg. "Din tur," sa plutselig moren til Sarah som hadde kommet inn i rommet.


 Jeg dro Zayn med meg mot Sarah sitt rom. Jeg kjente nervøsiteten snike seg innpå igjen. "Sarah," sa jeg lavt i det jeg kom inn døra. Hun satt litt oppreist i senga og de jeg så henne slapp jeg hånda til Zayn og sprang de få meterne bort til henne. "*DN*;" sa hun hest. Jeg klemte henne og smilte overlykkelig over å se henne smile. "Guud så glad jeg er for at du lever Sarah. Du aner ikke hvor redd jeg har vært!" Sarah lo en liten latter, men jeg hørte hun var sliten. "Hei Zayn," sa plutselig Sarah og jeg snudde meg. Zayn sto litt sjenert ved døra. "Hei Sarah," de snakket som om de kjente hverandre. De gjorde på en måte det ved tanke på hvor mye jeg hadde fortalt de om hverandre. "Jeg drar til USA og du ender opp med gutten du ikke takle synet av før, hva har skjedd med verden?" ler Sarah. "Du har kanskje blitt tilgitt av *DN*, men jeg er ikke like enkel å overtale, du brude være redd meg hvis du knuser hjertet hennes" tullet Sarah. Jeg ble glad av å høre at hun kunne tulle selvom hun var sliten. Zayn lo litt og la en arm rund hofta mi. "Jeg føler meg redd," sa han og jeg lo. "Det er fint å se at du klarer å ha det artig, men nå trenger du hvile," sa plutselig legen fra i sted som kom inn i rommet. Zayn og jeg sa hade og god natt til Sarah.

Jeg gikk inn døra til suiten til Zayn og meg og slang meg i den gigantiske senga med en gang. "Jeg er utslitt!" sa jeg og Zayn slengte seg ned ved siden av meg. "Er du redd?" spurte Zayn ut av det blå, men jeg skjønte hva han mente. "Ja," sa jeg med et sukk. "Det skal gå bra, disse legene vet hva de holder på med," trøstet Zayn og prøvde å få meg i bedre humør. Jeg hadde ikke nevt noe om operasjonen da jeg møtte Sarah for jeg ville ikke ødelegge den gode stemningen. "Kan vi gjøre noe annet i morgen?" spurte jeg Zayn. "Vil du ikke på sykehuset?" spurte han overrasket. "Jeg vil være sammen med Sarah før operasjoen, men mens vil jeg være en annen plass slik at jeg ikke trenger å tenke så mye på det," sa jeg og la hodet mitt på brystet til Zayn. Han strøk meg over håret. "Hva med å dra til stranda?" foreslo Zayn. "Ja!" smilte jeg. Vi lå en stund slik og bare nøt hverandres selskap før jeg bestemte meg for å skifte til chilleklær. Jeg tok med meg en slappbukse og hettegenser og gikk på badet for å skifte. Da jeg kom tilbake lå Zayn og sov søtt på senga. Jeg måtte le av han før jeg tok bilde av han og la det ut på twitter. Someone is tired, haha xx :). Mens jeg sto og lo av Zayn banket det på. Jeg åpnet døra og ble utrolig overrasket over hvem som sto utenfor døra. 

 
Hvem tror dere står utenfor døra?


Beklager for at det kommer så sent men kvalitet foran kvantitet, hvis det er det det heter haha :)


POSTED BY: Hedda 


07.12.2012 | 18:02 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 65

«Velg den» sa jeg uten å se opp fra siden. Jeg hørte Amanda sukke og at gardinen gikk igjen.

 

3 uker senere*

«Ali, du må våkne. De kommer snart!» sa Amanda mens hun hoppet over meg på sengen. Jeg gryntet og dro dynen over hodet mitt. Amanda slo meg på rompen og jeg heiv opp hodet. «Greit jeg kommer!» sa jeg oppgitt og slang meg sakte opp fra sengen og over til badet. Jeg gikk inn i dusjen, kledde på meg, og la håret i en hestehale. Jeg droppet sminken denne dagen. Jeg følte jeg brukte det for mye, og jeg likte ikke tanken på at jeg hadde det på meg. Jeg følte meg rett og slett fake i ansiktet, derfor tokk jeg bare på meg mascara. Amanda dro opp døren på badet og jeg ble dratt ut. «Jeg kommer la meg få på meg sokkene» sa jeg i det jeg hoppet rundt på rommet og dro de på meg. «Fort deg! Jeg lovet Niall og Harry at vi ikke skulle komme for seint» sa hun og så på klokka si. Jeg rakk akkurat å få på meg den siste sokken før jeg ble båret ut av rommet.Jeg slang meg rundt halsen til Harry og ble løftet opp av bakken. Jeg smilte fra øre til øre. 3 uker uten den lille krøllete bamsen min, jeg skjønner ikke åssen jeg overlevde. Vell, jeg hadde jo Amanda da. Med tanke på det så kom hennes far opp i hodet på meg. Han hadde ikke kommet over at jeg er Ali, liksom sann at det ikke setter seg inn i huet på han. Jeg hadde sikkert fortalt alt sammen over 20 ganger, og det var bare i går. Hennes mor har jeg faktisk ikke sett til, jeg har bare hørt de krangle hver eneste dag og natt. Men ansiktet hennes var som en fremmed. Jeg har sett henne før, men det var når Amanda bodde hjemme i Norge. Faktisk så tror jeg at jeg savnet Martine, eller det er kanskje ikke så farlig lenger? Jeg hadde hatt en frykt av å svane henne, ikke vet jeg hvorfor men jeg bare har hatt det. Emilie ville jeg ikke tenke på å savne, selv om jeg gjorde det. Det var jo hun som oppdro meg, men jeg hater henne uansett. Kanskje hun lærer av denne feilen hennes? La oss håpe på det. jeg ble avbrutt av mine dype, meningsfulle tanker av Harry som plasserte leppene sine på mine. «Går alt bra? Du ser litt.. syk ut» sa Harry. Jeg hadde ikke fulgt helt med når han kysset meg at jeg ikke reagerte. «Ja, jeg føler meg ikke helt vell. Amanda hadde omgangssyken forrige uke og jeg tror jeg har fått den også. Pluss at du kysset meg nå, så du er nok neste på listen» sa jeg og slo han lett på brystkassa. Han lagde furte munn. «Jeg er vell det. som vanlig» svarte han. Jeg smilte lett til han. Jeg ble omfavnet i 4 andre klemmer, selvfølgelig var det Niall som ikke ville slippe taket. «Niall, du kan slippe nå» sa jeg rolig inn i øret på han. Han slapp enda ikke takket og vi hadde sikkert stått der i noen sekunder som føltes ut som timer. Ikke at jeg likte klemmene hans, men noen ganger ble de for lange. «Vis du ikke slipper innen 5 sekunder så brekker jeg armene dine.. 1..2..3..4..» begynte jeg og han slapp fort taket. «Smart» sa jeg og nikket mot han. «Jeg liker armene mine» sa Niall og klemte seg selv. Jeg fniste og slo han lett på kinnet. «Hvor lenge blir dere?» spurte jeg og stelte meg i armene til Harry. «5 dager, vi har ikke mer tid enn det. Beklager!» sa han og kysset meg på pannen. «Det går bra, hver dag teller for meg!» svarte jeg og gikk etter Amanda og de andre guttene. De hadde sikkert blitt utålmodig av å måtte vente på oss.

 

Når vi hadde kommet oss til butikken igjen, satte jeg meg ned på en stol. «Jeg vil ikke jobbe i dag!» sa jeg og sukket. «Jeg vet, men du må! Du lovte oss det, uansett om Harry var her eller ikke» sa Amanda og dro meg opp fra stolen. Jeg kom ikke lenger enn til disken når jeg måtte løpe inn på doen. Jeg heiv opp do lokket og nesten stappet hodet ned i den. Jeg satte meg sin av doen og sukket. Jeg hatet å kaste opp, det nest verste jeg viste. «Går det bra?» spurte Amanda som sto og lente seg mot dørkarmen. Jeg lukket igjen øynene og ristet på hodet. «Gå å legg deg, så du får hvile!» sa hun og hjalp meg opp av gulvet. Plutselig skjente jeg at det kom igjen så jeg snudde meg fort og datt ned på kne foran doen. Hvorfor akkurat nå? Jeg reiste meg opp fra gulvet, gjennom butikken og opp i sengen min. Jeg surret litt med telefonen min før jeg sovnet.


Beklager at jeg ikke har blogget på en stund.. Men har blitt dratt ned i vannet av skolearbeid.

Mer? Det kan komme en del til i dag vis jeg får minst 20 kommentarer innen 22:00 :)

     - Caroline =)


07.12.2012 | 17:36 | Kategori: Video

Harry Styles på utsiden av hotellet

 
POSTED BY: Maria

07.12.2012 | 17:35 | Kategori: Video

Haylor

 
POSTED BY: Maria

07.12.2012 | 17:34 | Kategori: Zayn Malik

Zayn's nye andre tattovering
MSG!


POSTED BY: Maria 


07.12.2012 | 17:34 | Kategori: Harry Styles

Haylor i går kveld #2

             

Hmm...


POSTED BY: Maria 


07.12.2012 | 17:26 | Kategori: Video

New video of the boys greeting Israel

 
POSTED BY: Maria

07.12.2012 | 16:14 | Kategori: Bilder

Harry forlater hotellet til Taylor

 

 

 

 

 

Han sov på hotellet til Taylor natten etter festen. 5 desember i NY tid :)

 

 

POSTED BY: JULIE


07.12.2012 | 16:11 | Kategori: Bilder

Haylor forlater en fest i går

Klikk for neste
Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

Klikk for neste

 

POSTED BY: JULIE


07.12.2012 | 16:07 | Kategori: Bilder

Guttene og en fan

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


07.12.2012 | 15:59 | Kategori: Zayn Malik

Zayn sin nye tatovering

 

Det står "Chillin" 

 

Hva synes dere om den? Jeg liker den ikke, men er jo Zayn som bestemmer selvfølgelig :)

 

POSTED BY: JULIE


07.12.2012 | 14:49 | Kategori: One Direction

Topp

Topp spesial; One Direction er ute nå! Så løp og kjøp!!


POSTED BY: Maria


06.12.2012 | 22:40 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 44

Da jeg så sykehusbyggnignen begynte hendene mine å skjelve. Zayn tok hendene mine i hans og smilte varmt. "Alt skal gå bra," sa han. Jeg ville tro på det, men hvorfor hadde jeg en sånn ekkel følelse da? Bilen stoppet utenfor sykehuset og vi steg ut av den. Nå skulle jeg endelig få se Sarah.


 Jeg sto utenfor inngangwn til sykehuset. "Dette klarer du," hørte jeg Zayn si bak meg. Jeg snudde meg og smilte varmt til han. Jeg gikk mot dørene og de åpnet seg før jeg gikk helt inn. Rundt meg var alt hvitt med folk sittende litt over alt. Jeg likte ikke stemmningen her. Det var så dødt. Det var ikke slik at jeg hadde forventet at det skulle være full fest med godt humør og greier på et sykehus, men det var en ganske så laber steming. Tross alle legene som stresset rundt i hvit frakker. Foreldrene til Sarah gikk forbi meg og begynte å gå inn i en gang. Zayn og jeg fulgte etter og nå tror jeg jeg skviste hånden til Zayn av nervøsitet. Etter å ha gått opp en trapp og bortover en gang stoppet foreldrene til Sarah utfor en lys grå dør. "Det er inn her," sa faren. Jeg pustet dypt. "Vil du at jeg skal være med deg inn?" spurte Zayn. "Nei, det går bra, jeg vil gjøre dette alene, men takk," sa jeg og kysset han lett på leppene før jeg snudde meg mot døren og åpnet den forsiktig.


Inne i rommet kunne jeg se Sarah ligge i en hvit seng. Jeg nølte litt med å gå bort til henne. Hun var så blek og nesten ugjenkjennelig. Det mørke slette håret hennes lå spredd utover skuldrene og ansiktet så stivt ut. Det var noen ledninger litt her og der og noen maskiner som pep. Jeg gikk rolig bort til henne. "Sarah," nesten hvisket jeg "Det er meg, *DN*." Sa jeg og nå rant tårene rolig nedover kinnene mine. Jeg satt meg i en stol ved siden av sengen og tok den ene hånden hennes i mine. Den var litt kald og jeg fikk frysninger. "Åhh, Sarah jeg vet ikke hva jeg skal si, men en ting er sikkert. Du må våkne snart. Jeg klarer meg ikke uten deg. Jeg vet du er sterk nok uansett hva noen dumme leger sier. Du vet hvor mye jeg hater sykehus så det burde også skje fort slik at jeg slipper å vøre her." Jeg måtte smile litt av det siste jeg sa. Andre ville trodd jeg var en selvopptatt bitch hvis de hadde hørt meg sagt det, men Sarah skjønte meg. Tårene rant og rant og jeg ble bare sittende og gråte en stund før Zayn plutselig kom inn. "Vennen," sa han og jeg snudde hodet og så på han. Jeg reiste meg og møtte han med en klem. Han holdt meg hardt inn mot brystet sitt mens han strøk meg over hodet. "Besøkstiden er over så du må nesten forlate rommet," sa Zayn mens han holdt rundt meg. Jeg svelget før jeg gikk ut av Zayns grep og bort til Sarah. Jeg kysset henne på pannen før jeg tok Zayn i hånden og gikk ut av rommet.  
 
Jeg lå med hodet mitt i Zayn sitt fang. Jeg ville ikke dra fra sykehuset i tilfelle noe skjedde med Sarah så jeg lå i en sofa på et rom der familie og venner kunne oppholde seg. Zayn støk meg forsiktig over håret. Jeg hadde lugget slik en stund og Zayn hadde vært våken hele tiden selv om jeg visste han hadde veldig lyst til å bare sove. Det var flere rundt i rommet som sov. "Du kan bare sove Zayn du trenger ikke å være våken for min del," sa jeg og så opp mot Zayn som bare hadde halvåpne øyne. Han skulle akkurat til å si noe da en lege kom i inn i rommet. "Mr. og Mr. Johnson?" spurte han og foreldrene til Sarah reiste seg. "Ja!" sa de i kor. "Datteren deres har våknet," Det fikk meg til å kvikne og jeg spratt opp fra Zayn sitt fang. "Dere skal få lov til å gå inn å hilse på henne, men hun trenger hvile så det må skje fort." Han stoppet opp, men jeg skjønte han skulle si noe mer. "Men det er noe dere burde vite," selvfølgelig var det en til ting. "Hva?" spurte jeg utålmodig.

Hva tror dere det er?

20 kommentarer før neste del kommer i morgen :)


POSTED BY: Hedda


06.12.2012 | 22:36 | Kategori: Zayn Malik

Zayn og AndyPOSTED BY: Maria


06.12.2012 | 22:35 | Kategori: Fans

Guttene med fans i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


06.12.2012 | 22:32 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av David Letterman Show

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink   Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

 POSTED BY: Maria

06.12.2012 | 18:43 | Kategori: Louis Tomlinson

Eleanor på vei til flyplassen

Eleanor reiser hjem i dag.. 

  

POSTED BY: Maria


06.12.2012 | 18:32 | Kategori: One Direction

Louis og Zayn tar en ny tattovering
POSTED NY: Maria 


06.12.2012 | 17:49 | Kategori: One Direction

Gutta på rehearsalPOSTED BY: Maria


06.12.2012 | 17:45 | Kategori: Bilder

Tegninger #2

                       

Skulle ønske jeg kunne tegne.. Kan noen av dere tegne? Tegner dere fine tegninger?


POSTED BY: Maria 


06.12.2012 | 17:42 | Kategori: Bilder

Tegninger #1

Guttene la ut et innlegg på facebook hvor de skrev at dette var noen tegninger fra de som kom på Bring Me To 1D, så tenkte å dele de da!

                       


POSTED BY: Maria 


06.12.2012 | 17:37 | Kategori: Video

Bring Me To 1D videoer

 
POSTED BY: Maria

06.12.2012 | 17:36 | Kategori: Fans

Liam, Niall og Zayn med fans

    

POSTED BY: Maria


06.12.2012 | 17:34 | Kategori: Video

Videoer fra NYC

Louis Tomlinson arriving to his hotel with his girlfriend in NYC


One Direction arriving for Rehearsals in Downtown NYC


One Direction Leaving Rehearsals showed some love to there Fans in NYC

 

POSTED BY: Maria

06.12.2012 | 17:33 | Kategori: Liam Payne

Liam og Danielle ute på middag i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 


Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


06.12.2012 | 17:32 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av SIR studios

  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  

POSTED BY: Maria 


06.12.2012 | 17:30 | Kategori: Zayn Malik

Zerrie

Embedded image permalink Embedded image permalink 
Etterfesten fra MSG!POSTED BY: Maria
 


06.12.2012 | 16:50 | Kategori: #1DImagines

Liam Imagines

Da var det kjekkeste Liam sin tid! Beklager at det kommer sent, men har hatt så mye å gjøre på skolen at jeg ikke har hatt tid til bloggen!

 

 

image

image

 

 
 

 

Hadde det bare vært real life... MER??


POSTED BY: JULIE


06.12.2012 | 13:21 | Kategori: Video

Videoer fra NYC

Harry Styles rolls down for fans outside hotel in NY
 Niall and Louis dancing in Times Square, nice moves!

 

Niall & Louis pulled over by NYPD for sunroof fun!

Harry Styles Hangs out Sunroof in NY, Dances with Liam Payne

 POSTED BY: Maria

hits