31.12.2011 | 15:27 | Kategori: One Direction

Top of the Pops

Bilde//tumbr.com

POSTED BY: Christina


31.12.2011 | 15:24 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis er i Paris

POSTED BY: Christina


31.12.2011 | 15:20 | Kategori: Bilder

Tegning av Liam og Louis

Det er Natalie som har lagt disse 3 tegningene (hun er en australsk one direction fan) . Var ikke de flotte, de ligner veldig på originalen hva syns dere? :D

 POSTED BY: Christina


31.12.2011 | 14:54 | Kategori: One Direction

One Direction in 2011

 

Bilde//blame-niall.tumblr

POSTED BY: Christina


31.12.2011 | 13:59 | Kategori: Video

One Direction - Happy new year 2011!!

POSTED BY: Christina 


30.12.2011 | 20:49 | Kategori: Facebook/Twitter

One Direction trends

POSTED BY: Christina


30.12.2011 | 17:56 | Kategori: Niall Horan

Niall var på Nandos

pic.twitter.com/ZzAFtQPgPOSTED BY: Christina  


30.12.2011 | 16:38 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 30

Hey folkens! Sorry for lite blogging, men som Christina allerede har sakt så har jeg litt pc forbud. Det vil si at mamma og pappa mener at jeg skal få meg et liv...haha, nei da. Men de syns ikke jeg skal være på pc en hele ferien. Men jeg fikk lov til å skrive i blandt :D

Viktig informasjon: Jeg og en venninne skal lage en fanvideo til guttene, der vi ber dem komme til Norge. Men for å få det til trenger vi deres hjelp! Så, om du har lyst til å være med i videoen, send meg et bilde av deg med en liten beskjed til One Direction på endten på twitter: @heddakleven eller på mail: hedda.jb@gmail.com. Vi kommer til å gjøre alt vi kan for å få guttene til å se den, ved hjelp av twitter, facebook og youtube. Håper så mange som mulig vil være med!

Soo, back to the real story..

 


 

Du nikket ivrig, mens du myste opp mot det digre hjulet. «Se mamma, det er Harry Styles!» Du skvatt til da en liten jente begynte å hyle navnet hans, og snart visste alle at han var der. «Seriøst» Hvisket Harry mens han så seg nervøst rundt. En diger mann kom mot dere, og du klemte ekstra hard i armen til Harry bare for å være på den sikre siden. «Harry Styles, bli med meg du.» Du så spørrende på han mens dere fulgte etter mannen. «Du skal ikke trenge å stå i kø vet du, gutten min.» Sa han, og gjorde plass til dere i en egen vogn. «Vel takk, men det er jo så mange her som har ventet lenge, og.» Prøvde Harry, men mannen som viste seg å være eieren dyttet dere inn. «God tur da!»

Dere satte dere fortumlet ned på en benk som sto midt i rommet mens dere prøvde å skjønne hva som nettopp hadde skjedd. Men jo høyere og høyere dere kom glemte du det som hadde skjedd, du hadde viktigere ting å tenke på. «Sjekk der!» Sa du og pekte ned mot bakken. Harry kom bort til deg, og fulgte fingeren din med øynene. «Big Ben.» Sa han, og du nikket stivt. Helt oppslukt av utsikten og de vakre bygningene. «Den er jo gigantisk.» Hvisket du, og Harry smilte. «Det er den.» Han trakk deg ned på sofaen og kysset deg lenge. «Jeg elsker deg jenta mi.» Sa han, mens han fiklet med håret ditt. Du smilte, kunne dere ikke ta dette en annen gang. Du ville jo se på utsikten! «Jeg elsker deg og.» Sa du, og reiste deg igjen. Du stirret utover London, som om du åpnet øynene for første gang. Harry stelte seg bak deg, og holdt rundt deg mens han hvisket i øret ditt. «Er du sikker på det.» Du grep ansiktet hans og kysset han. «Ja, det er jeg.» Harry smilte, og dere var stille en lang stund. «Hva sier du til at vi tar en tur innom Starbucks før vi drar tilbake til hotellet?» Sa Harry da dere nærmet dere bakken. «Du hoppet i armene hans og hvinte. «Det er en av grunnene til at jeg elsker deg.» Sa do og blunket. Du grep hånden hans idet dere var nede, og gikk ut. Alle vinket og ropte på dere, og Harry stanset for å skrive en autograf en gang i blant. Så gikk dere så fort dere kunne til nærmeste Starbucks. Harry trakk ut stolen for deg, og hang jakka de over den. Du smilte søtt, og han ga deg et kyss på kinnet før han gikk for å bestille. Dere hadde besøk Starbucks så mange ganger nå at han ikke trengte å spørre hva du skulle ha lenger. Du så deg rundt, og beundret London mer og mer for hvert sekund. Du la merke til et magasin som lå på bordet ved siden av, og grep det.

 Å herregud. Du holdt bladet skrekkslagent fra deg mens du stirret på oppslaget: Dater to i samme band, på samme tid? Sto det med store bokstaver. Under var det et bilde av deg og Zayn fra den gangen Sophie ble borte, og et bilde av deg og Harry på den røde løperen. Du kunne kjenne en tung stein falle ned i magen, og klarte ikke å se Harry i øynene da han kom smilende tilbake med drikken. «Hva er det jenta mi?» Sa han bekymret og satte koppen foran deg på bordet. Du snufset litt før du rakte han bladet. Du kunne se hvordan øynene hans stadig vokste, og hvordan pannen hans rynket seg. Da han var ferdig å lese la han bladet fra seg, og så alvorlig på deg. «dette er ille..» Du kunne kjenne tårene trenge på bak øyelokkene, men holdt dem tilbake. «Hvorfor skriver de sånt, jeg dater da ikke Zayn.» Sa du fortvilet mens du prøvde å feste blikket på et sted og ikke over alt. «De bruker alt de kan for å lage drama.» Sa Harry rolig, mens han fanget blikket ditt. Du sluttet å virre, og de grønne snille øynene hans gjorde deg litt roligere. «Men var du på cafe med Zayn? Det har du ikke fortalt noe om til meg.» Han så anklagende på deg, og du slapp blikket hans. «Det var den dagen Sophie ble borte. Jeg fikk panikk og gikk inn på nærmeste cafe, hvor jeg fant Zayn. Han sa han trengte litt tid for seg selv, for å tenke.» Du stirret ned i bordet, mens du kvalte et lite hikst. Harry var stille, og du kikket forsiktig opp på han. Han stirret tomt ut i luften, og det gjorde deg nervøs. «Det var så mye annet å tenke på den dagen..» Fortsatte du, og Harry så på deg mens han smilte skjevt. «Det er greit. Men jeg tror jeg skal ta en liten prat med Zayn, den gutten begynner å like deg for godt.»

 

Mer?

Ikke glem å sende meg et bilde for å være med i videoen! :D

Dette blir nok siste del for i år, hvis jeg ikke får litt tid i morgen da. Men vi snakkes igjen til neste år folken! (:

POSTED BY: Hedda

 


30.12.2011 | 15:26 | Kategori: Harry Styles

Harry Styles - mine 2 verste kyss

Harry styles One Direction

 

"Den ene var på en ungdomsklubb da jeg begynte videregående skole," fortalte han til We Love Pop.
"Det var som hun hadde en is i munnen eller nei, det var mer som en katt drikker vann fra en skål."

 

Den andre, var at hun slags beit meg."Små biting som du ikke for vondt av er okey men ikke  bokstavelig talt biting. Jeg kuttet meg på leppen etter det så det absolutt drepte meg."Hahaha stakkars Harry fikk sykt latterkrampe av å lese det om igjen og om igjen og bare ser det for meg!!

POSTED BY: Christina 


30.12.2011 | 15:13 | Kategori: Liam Payne

The Only Way is Essex stjernen vil date Liam Payne

Dette skrev Metro om det (oversatt til norsk)

TOWIE stjernen Lauren Pope har avslørt at hun fasinerer One Direction Liam Payne, det sies at hun vil slå sammen med en dobbbel date med Harry Styles og Caroline Flack.

På 29 år er Lauren mer enn et tiår eldre enn Payne, som på 18 år er minst gammel nok til å drikke, men hun avslørte det er en cougar (puma, løve osv) inni henne ute etter å hendene på ungdoms sjarmøren.

'Det er en virkelig kjekk gutt i One Direction - Liam! Jeg ville elske å gå ut på en date med ham, sier hun til Daily Star.

«Kanskje jeg og Caroline kunne ha en liten dobbel date sammen. Henne og Harry, meg med Liam. Det kan være en One Direction cameo sånt som i The Only Way is Essex :sier hun.

Imidlertid kan hun drømme om en One Direction dobbel date for Harry insisterte han er singel.
 
Bare dager etter et tårevått Caroline ble oppdaget for å slippe hennes toy boy av for sin britiske turne, fortalte han til Real Radios Evening: 'Im Harry, hallo ... ... Hi ... .... Hi ... ... im single. "

Lauren har minst gitt henne støtte til en sammenheng mellom paret, og sa: "Jeg sier go Caroline "fordi Harry er så kjekk.

"Hvis jeg var en fyr hadde lyst på henne fordi hun er bare seg selv og komfortabel med det og jeg elsker håret hennes"

POSTED BY: Christina 


30.12.2011 | 14:42 | Kategori: Harry Styles

Harry for å få lappen!

POSTED BY: Christina


30.12.2011 | 14:24 | Kategori: Zayn Malik

How i reacted!

Hvar det noen av dere som reagerte litt sånn når dere fikk høre om det?? Jeg ble :-P

POSTED BY: Christina


30.12.2011 | 14:16 | Kategori: Harry Styles

1D's Harry Styles: A woman asked me to autograph her boobs in the park

Dette skrev NOW om det (oversatt til norsk)

Den One Direction hottie kan ikke gå noe sted uten å møte en fan

Harry Styles kan ha en forkjærlighet for eldre kvinner, men fortsatt finner han noen av dem litt skremmende.

Den 17 år gamle One Direction sangeren blir tilsnakket hvor han enn går.

Jeg var i parken her om dagen og en kvinne løp opp til meg og spurte om autografen min, avslører Harry.

Hun ga meg en penn og jeg spurte henne om hun hadde et stykke papir.

Hun bare så på meg og bare tokk fram brystene. '

Men Harry som insisterer på at han avslo tilbude sier opplevelsen har ikke satt han av for å være berømt.

Han ditched sin A-nivå etter å ha vunnet en plass i 1D og elsker å bli gjenkjent.

"Hvilken 17-år gammel gutt ønsker ikke det? Det føles likevel veldig rart, men det er mye moro, "Harry forteller til Fabulous.

'Jeg har møtt så mange hyggelige mennesker. '

POSTED BY: Christina 


30.12.2011 | 02:14 | Kategori: Louis Tomlinson

Away on holiday!Ser ut som Louis skal på ferie lurer på hvor, mhmmmmm!!

POSTED BY: Christina


30.12.2011 | 02:12 | Kategori: Facebook/Twitter

#WeLoveHarry er TT på TwitterPOSTED BY: Christina


30.12.2011 | 02:10 | Kategori: Liam Payne

Archimedes!!!!!nwååå, så søtt skilpadde :)

POSTED BY: Christina


30.12.2011 | 01:44 | Kategori: One Direction

One Direction are bunk rockers

Dette skrev The Sun om det (oversatt til nors):

One Direction har snakket om sine køyer på bandets britiske turne buss og pyntet dem med plakater og bilder men det er ingen omtale av vanlige ting fra tenårene mannfolk vegger.


Harry Styles sa: "Tur bussen ser syk ut, jeg har fått et bilde av Liam i køya mi jeg liker det..."

Louis Tomlinson sa: "Det er ganske rart, folk flest ville ha en jente, men i det minste så ser Liam ut som en jente."

Guttene har noe fra The Sun pinned up   - men det er ingenting fra side 3. Harry sa: "Louis har fått sin Bizarre Best Pop Act prisen på enden av køya hans."

Lurer på hvor Harry setter sin Bizarre Shagger Of The Year .

Louis synes å ha trukket det korte strået og sa: "Jeg har sengen ved siden av toalettet Men vi har bestemt at det blir ingen poo poo på bussen.."

"Noen kommer garantert til å bli full og ende opp klemmenes på toalettet, men det er det. "

POSTED BY: Christina


30.12.2011 | 01:25 | Kategori: One Direction

Stem på guttene!!

GJØR DET HERDet liger bare litt ifra The Saturdays, pleasss stem på guttene!!! <3 :-D

POSTED BY: Christina 


30.12.2011 | 01:11 | Kategori: One Direction

One Direction - Pokemon Shoot

Dette var for litt lenge siden men fant noen bilder i bra kvalitet :-D

POSTED BY: Christina


29.12.2011 | 22:10 | Kategori: One Direction

One direction - Parykmenneskene

 

Er de ikke noe for seg selv go supersøtte da :D <3

POSTED BY: Christina


29.12.2011 | 21:52 | Kategori: Harry Styles

Harry danser - Bootcamp

POSTED BY: Christina


29.12.2011 | 21:44 | Kategori: Bilder

One Direction i bladet Bravo, Star2 og Topmusic

 

POSTED BY: Christina


29.12.2011 | 20:16 | Kategori: One Direction

One Direction gjennom 2011 - del 1

Hallo alle One Direction Fans!! Nå har vi bloggerene tenkt å ta alt oppsumering på hva som har skjed rundt guttene i dette året. Så da begynner vi fra Januar helt til Desember og vis det er noen som husker noen høydepunkter fra dette året, skriv det ned i kommentarfeltet. Tusentakk <3 :-*


JANUAR  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zayn har bursdag og fyller 18 år og her er bursdagskaken hans. :-D 

FEBRUAR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flirty Harry Celebrating His 17th Birthday 100% Real :) x - one-direction photo

Guttenes første bok og boksignering av "1D FOVER YOUNG" i Birmingham. Med det samme så begynnte også the   X-Factor turen samme måned og turnen ville vare helt til april rund UK og Irland. Og selveste godgutten Harry hadde også bursdag og ble 17 år den 1.Februar.

MARS 

Guttenes første photosoot med magasinet Sugarscape. Rytkene om Danielle og Liam var sammen begynnte å spre seg rundt fansene. Harry fikk også møtte sin lille dobbelgjeng Harry i Aberdeen Hotel. X-Factori turnen fortsatte og gjorde sånn at det begynnte å bli mer og mer jenter skrikende utenfor konsertene deres.

April, Mai og Juni kommer i morgen!

POSTED BY: Christina 


29.12.2011 | 18:08 | Kategori: Niall Horan

Niall i går på en bursdag til en venn!

 

Bilde// @1Dupades2

POSTED BY: Christina 


29.12.2011 | 18:01 | Kategori: Video

Videoen er fra Harrys kamera som han tok på konserten!

POSTED BY: Christina


29.12.2011 | 17:54 | Kategori: Bilder

And he hast the cutest smile!

reblogging myself because i want this back on my blog :&#8217;)

Hahah jeg ler meg i hell :-DDD!!!

POSTED BY: Christina


29.12.2011 | 17:26 | Kategori: Gifs

Denne gifsen syns jeg er så morsomt, hahah!

 

 

 

Hhahaha jeg lo og lo helle tiden på grunn av tenkt deg at han roper på hvor du er og så er det tusenervis av jenter rund konserten, hahahah!!! XD <3

POSTED BY: Christina


29.12.2011 | 17:13 | Kategori: Bilder

Hvilken rad hører til hvem?

Klarer du å finne ut hvilken av disse 5 radene hører til hvem? :-)

POSTED BY: Christina


29.12.2011 | 03:02 | Kategori: Zayn Malik

Zayn Malik ble oppdaget av vaskedamen når han danset splitter naken!

Dette skrev Mirror om det:

Zayn viste Ikke at vaskedamen var i leiligheten hans, mens han danset rundt i stuen splitter naken og danser til the Bee Gees '70s disco hit Night Fever.

Underlig nok etter at vaskedamen hadde gått inn på samme rom  når han var mitt i dansen så blei vaskedamen forskreket. I stedet for å gå ifra Zayn oppholdt hun seg i rommet og sikrer hun fikk en full mål  Zayn junior.

Og det var ikke før Zayn, som plutselig oppdaget henne og skrek på henne for å forlate romet og vaskedamå plukkte opp kosten og skynte seg ut av romet.

Louis Tomlinson forklarer : "Det var hysterisk morsomt. Zayn hadde radioen på full guffe og danset rundt til Night Fever helt naken når vaskedamen gikk inn på ham.

"Hun gikk inn på ham helt naken!

"Men det morsomme er, at hun ikke sa, 'Beklager' og gikk rett ut. Nei, hun sa 'Beklager', kikket ned og bare stirret. Hun var ganske sjokkert. Hun gispet og sa: «Sorry, sorry" et par ganger og så  forlatet hun plassen - Zayn ropte/kjefte også "!


Hahahhaha tenkt så morsomt og bare ha løpt inn på Zayn splitter naken og høy musikk på. Det hadde vært helt hysterisk morsomt og epic!!

LES MER HER

POSTED BY: christina 


29.12.2011 | 01:31 | Kategori: Spørsmål

Svar på noen spørsmål!

Historien hvor er den?Historien vil kanskje komme i morgen på grunn av Hedda har litt pc forbud.

 

-Hvor gammel er Danielle og Elenor?:)Danielle er rundt 22/23 og Eleanor er 19 (blir 20, sånt som Louis)

 

-Når blir skal dere ha konkurranse igjen?Først så må vi spare til det og jeg tror dere må vente litt lenge på grunn av Silav har brukt mangen 1000 på bibses konkurransen men vi får tar sånt som det kommer :-D

 

-Unskyld meg, men jeg er lizzom en nybegynner-fan, sa hvem er danielle?Det er kjæresten til Liam.

 

-Kunne du lagd en topp 10/topp 5 med one direction, med dine favorittsanger? :D

 

Ja det kan jeg gjerne gjøre! :-))

 

-Er guttene på turne nå i Jula ?????????? Bare lurer .. :))

 

Ja, men bare helt til den 23. desember. Så fra da så har de hat fri. Men turnen begynner igjen den 3.Januar!

 

-Hvordan kan Harry ikke være jomfru når han ikke har fått sitt første kyss enda?

 

Han har jo selfølgelit kysset noen når han har sakt i mangen intervjuer at han første kyss var når han var 11 år. TOPP tok bare ikke ironien i det han sa.-Kan du legge ut videoen til der Louis lagde et hull i buksen til Liam? Har sykt lyst til å se den! :DJa, men du kan ikke se når Louis lagte den! Men de kan se at på 1:15 at Harry begynner å le og 1:26 så åpner han buksa. 

 

 

Har dere noen spørsmål som dere vil ha svar på kommenter under her på kommentarfelte! :D

 

POSTED BY: Christina


29.12.2011 | 00:42 | Kategori: Facebook/Twitter

Bring 1D To Norway!

LIK SIDEN HER

For jo mer som liker den facebook siden jo større sjanse for at de vil komme til Norge og at norske One direction fans vil bli mer lagt merke til. Så nå deler jeg dene siden til dere og håpper dere vil dele den siden til andre også som ikke har fått vite om den. Tusentakk!! XxxPOSTED BY: Christina 


29.12.2011 | 00:12 | Kategori: Bilder

One Direction - Up All Night Fan Artwork

Se så fine og kreative folk er :-D

For å se mer trykk HER

Jeg syns alle var fine og flotte ikke minst kreative!

POSTED BY: Christina


28.12.2011 | 23:55 | Kategori: One Direction

One Direction - Teen Now magazin

Teen Now cover Dec 2011/Jan 2012

Guttene er i bladet men skal fine bildere til siden der de haar skrevet om dem :)

POSTED BY: Christina


28.12.2011 | 23:41 | Kategori: Bilder

Guess who?

 

POSTED BY: Christina


28.12.2011 | 23:33 | Kategori: Niall Horan

Niall med streng!

pic.twitter.com/pL3MQcXM

Her er enda et bilde av Niall med streng, du trenger det ikke!! :'((

POSTED BY: Christina


28.12.2011 | 21:18 | Kategori: One Direction

Hvem av guttene føller du deg mest knyttet til?

Unnslykd vis det er dårligt forklart og masse skrive feil, men jeg prøvde ivertfall :-) Så ikke bli sure!


Hvem av guttene føller du deg mest knyttet til? Skriv det ned på kommentarfelte og forklar grundig hvorfor du valgte en av de fem :) Vil vite hvem som føller seg mest knyttet til en av dem fordi det er altid kjekt og rørende å få vite hva andre føller for dem! :-D

Min er selvfølgelig søttnosen Niall på grunn av han er kjempemorsom når han ler og alle de søte grimasene han gjør hahaha. Jeg bare føller at han er min type gutt på grunn av han er litt rampite men også veldig vennlig, koselig ,morsom, søtt og han er irsk! For hver gang Niall blir kjempeglad men når jeg hører at Niall blir skadet av heilt crazy fans eller av andre grunner så føller jeg at hjerte mitt har blit knust i tusen bitter. Men jeg  klarer ikke helt å beskrive han med ord på grunn av ja.. det er så vanskelig på grunn av han er så mange ting som er helt umuligt til å beskrive om men vis en hadde spurt hvorfor liker du han mest så hadde jeg svart

" Han er den persons som minner seg mest om meg med personligheten og kossen han oppfører seg på grunn av det minne sykt mye om meg. Og jo mer ting me har tilfelles og gjør .Følle eg meg mer og mer knytta til han på grunn av eg bare følle eg e han men bare i personligheten"

Eg bryr meg ikke kossen de ser ut men kossen de e i personligheten, men alle gutter e fine for den de er og ja eg kan godt kritisere ein gutt for eks han har mye kviser, nei han skal eg aldri vær i nerheten med. Øøø nei æssj! Alle jenter tenker sånn, men vi må også tenkte tilbake på at den personen er egentlig ganske morsom, grei, søtt, snill, hyggelig og altsånt.

Det er derfor Niall er min favoritt av alle guttene og min drømekjæreste ( og ikke ta det frekt eller slemt for de som liker de andre) . Hvem er din? :D <3

 

Zayn?Niall?Louis?Liam?

Harry?POSTED BY: Christina 


28.12.2011 | 19:26 | Kategori: Liam Payne

One Direction's Liam Payne: I fell over in front of Tinie Tempah - it was awkward

Dette skrev Teen NOW om det:

Liam Payne kan være medlem av Storbritannias hotteste gutte band, men det betyr ikke at han finner det enkelt å holde seg kjølig rundt andre kjendiser.

Den 18 år gamle One Direction hottie har tilstått at etter han forlott rød-ansikt etter å ha falt over Tinie Tempah (23) på en av hans konserter.

'Vi møtte ham og jeg falt over, sier Liam. 'Det er en pinlig øyeblikk, er det ikke?'

Liam - som innrømmer å være ulykke utsatt - måtte raskt gleme det og komme seg på scenen.

"Problemet var  at jeg hadde det virkelig skadet meg selv, og vi hoppet opp og ned med noen låter, sier han til Radio 1.

 'So I was like on one leg, doing the one leg dance.'

 

POSTED BY: Christina

28.12.2011 | 18:54 | Kategori: One Direction

In:Demand honours resultat 2011


Hurra for guttene for å ha blir kåret og vunnet til så mangen priser. Jeg syns de fortjener en kjempe stor applaus!! :-D

POSTED BY: Christina


28.12.2011 | 18:26 | Kategori: Bilder

HUMOR!!

pic.twitter.com/gSKTQsN2

P.s Guttene har ikke facebook detter er bare noen random folk som later som de er guttene og bare snakker helt random og sånt. Så dette er bare for moro skyld :-)

POSTED BY: Christina


28.12.2011 | 18:25 | Kategori: One Direction

Nytt design er på vei!

For de som har kommentert at vi bør bytte ut header på grunn av det er så gamelt og at de ser mye eldre ut.

Ja, det nye bloggdesigne vårt kommer snart men vi har tenkt å bytte etter dette året er verdig nå som det er bare 3 dager igjen av 2011. Så nytt blir det og håpper dere kommer til å like det :)

POSTED BY: Christina


28.12.2011 | 13:49 | Kategori: Niall Horan

Niall twittrer

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 20:31 | Kategori: Konkurranser

Hva ville du hat som premie?

Hvis det hadde vært en konkurranse på bloggen vår snart, hva ville du at premien skulle vert? Skriv ned hva du syns og kanskje det du har skrevet ned blir kanskje gaven til neste konkurranse! :D <3

One Direction: One Direction CD Album + Hoodie + Tote Bag + Calendar Bundle    One Direction: One Direction Deluxe Yearbook CD Album + T-Shirt + Calendar Bundle

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 20:13 | Kategori: Video

Haley Has A Chance

Kan dere plese poste det videre på twitter og facebok osv. For å vise at vi støtter henne ♥

POSTED BY: Christina & Hedda


27.12.2011 | 19:15 | Kategori: Gifs

Morsome Gifs

 

   

 

 

   

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 18:57 | Kategori: Zayn Malik

Smelter!

POSTED BY: Christina 


27.12.2011 | 18:41 | Kategori: Zayn Malik

Zayn gifs

 

   

   

Vil dere ha mer sånne gifs? 

POSTED BY: Christina 


27.12.2011 | 18:35 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 29

Heey! Fikk skrevet litt, men ble ikke så mye. Håper det går greit :) Tusen, tusen takk for alle kommentarene dere gir meg!


 

«Hva er det der tisker om da?» Sa Louis og lente seg mot Sophie, som straks begynte å knise. Han kysset henne og du smilte til Harry. «Så dere er sammen nå?» Spurte han, og både Louis og Sophie nikket energisk. Du lo, men Harry så trist ut. «Betyr det at du slår opp med meg da?» Sa han, og Louis grep hånden hans mens han satte seg på kne foran Harry. «Å Harry.» Han la en hånd foran munnen mens han hvisket, bare så høyt at Sophie skulle høre det. «Vi kan jo alltids være sammen mens jentene er ute..» Harry dyttet han over ende, og du og Sophie hadde fullstendig latterkrampe. «Hvordan våger du! Og jeg som trodde du elsket meg.» Harry tråkket over Louis som grep tak i beinet hans og ble dratt bortover gulvet. «Harry, ikke gå fra meg.» Du ristet på hodet, mens du følte deg som verdens lykkeligste person. «Herregud, de er så herlig.» Sa du, men det var ikke Sophies stemme som svarte. «Jepp, jeg var heldig som fant dem.» Du skvatt til, og snudde deg mot Zayn. Han smilte til deg før han ropte til guttene som nå var helt borte ved døren. «Fin kost!» Sophie hikstet og slo han hardt i ryggen. Du kunne se på ansiktsuttrykket hans at han ikke syntes det var spesielt behagelig, men han fikk tåle det. Du hadde selv fått gjennomgå nok av den smerten opp gjennom årene. Harry og Louis kom tilbake, og dere reiste dere. «Kanskje på tide å dra herfra.» Sa Harry, med et lurt smil. «Kanskje på tide det ja.» Sa Louis og stelte seg foran han, men Harry dyttet han vekk. «Hei!» Ropte Louis og dyttet tilbake. «Ok, nå holder det.» Sa du, og grep tak i Harry. «Mamma da..» Sa Louis, og du geipet til han. Sophie børstet støv av Louis mens du dro Harry med ut i frisk luft. «Dere altså..» Sa du, og kysset Harry på nesen. Han grep tak rundt deg, og du stirret hardt på han. «Du våger ikke!» Skrek du, men Harry løftet deg opp og løp av gåre. Han løp ut på veien, og stoppet en taxi. Han dyttet deg inn, før han satte seg ved siden av deg. «Kjør, kjør!» Ropte han til sjåføren, som straks begynte å kjøre. Dere så bak dere, og der kom de. Louis holdt Sophie i hånden mens han hyklet med neven. Harry lo og snudde seg mot deg. Du smeltet som vanlig da han smilte til deg, og måtte kysse han for å sippe og se på det. «Prinsessa mi.» Sa Harry og klemte hånden din. «Hva sier du til en litne sightsing?» Sa han, og du lyste opp. «Å ja!» Harry ba sjåføren bytte mål, og dere satte dere godt til rette. Du kikket ut av vinduet, mens du så hus etter hus passere. Mødre med barnevogn, og skrikende unger på armen. Kjærestepar som gikk arm i arm bortover gaten, og jentegjener som kikket storøyd på butikkutstillingene i de dyre butikkene. Alt var som det skulle. Du smilte, og kjente Harrys varme hånd flette seg inn i din egen. Du snudde deg mot han og smilte. «Da var vi fremme.» Harry betalte taxi sjåføren, før dere gikk ut. «Wow» Sa du, og kikket imponert opp på det største hjulet du hadde sett noen gang. «London Eye.» Sa Harry stolt, og dro deg med bort til køen. ?Hva sier du til en liten tur??..


Vil dere ha mer?

POSTED BY: Hedda


27.12.2011 | 17:41 | Kategori: Liam Payne

Liam i dag med en Fan

 

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 17:21 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag med en fan

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 15:17 | Kategori: Video

What makes you beautiful - One Direction Dubstep Remix


POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 15:06 | Kategori: #1DFacts

#1DFacts

#1DFacts; Niall har klaustrofobi ( at han ikke tåler/liker at det er så tett rundt han)

#1DFacts; Louis gjorde sån at Liam fikk hull i buksen mens de fremførte på scenen foran 9.000 mennesker. Han kunne ikk gå bak scenen for å skifte på grunn av de måtte bli ferdig med 2 sanger først. #1DFacts; One Thing musikk videon vil komme ut den 10. januar og det vil vær sånn små klipp som teller ned på dager den første begynner den 5.januar!

#1DFacts; Louis og Liam har kjærester mens Nill, Zayn og Harry sier de er single!

#1DFacts; Liam dater en danser og model som hetter Danielle Peazer

#1DFacts; Før Liam og Danielle ble sammen var hun veldig usikker på grunn av alt showbisnise. Men også på grunn av aldersforkjellen for Danielle er 22/23 mens Liam er 18 år.

#1DFacts; Louis dater en unertøys modellen Elenaor Calder og det ble satt sammen av Harry Styles

#1DFacts; Niall bruker streng på grunn av han blir/ble mobbet av fansene på grunn av de skjeive tennene han hadde.

 

 

Hvis det er noen #1DFacts som du lurer på og som jeg ikke har hat med så kommenter så ser jeg om jeg finer et savr til det :D

 POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 14:29 | Kategori: Facebook/Twitter

#lastTomlinsonTuesdayof2011 er Svensk trends på TwitterPOSTED BY: Christina


27.12.2011 | 14:25 | Kategori: Harry Styles

Caroline Flack - Sorry Harry Styles, I need space

Dette skrev NOW om det:

Den Xtra Factor verten er lei av alle Flack hun har fått for å date toyboy Harry Styles - så hun tar "time out".Bare en måned etter å gå offentlig med romantikk sin, bestemte Caroline Flack at hun trenger tid ut fra hennes toyboy kjæreste - i et annet land.

avsløre 32-åringen at hun har planlagt en lang pause et sted 'varm og solrik "med en gruppe kompiser.
Men elskeren Harry, 17 er ikke invitert.
Caroline, som vil betale regningen for turen, har fortalt venner at hun er desperat etter å komme vekk fra alt etter lider drapstrusler siden hennes kontroversielle forhold til Harry ble utsatt.

"Hun trenger å hvile og slappe av etter de siste månedene, sier en kilde.

«Hun har jobbet flatt ut på Xtra Factor, og hun har hatt all den oppmerksomheten om Harry.

"Noe av det har vært veldig ekkel.

Hun ønsker bare å unnslippe en stund uten Harry 'POSTED BY: Christina 

27.12.2011 | 13:48 | Kategori: Facebook/Twitter

Do you remeber this moment?

pic.twitter.com/ahZKf9KMPOSTED BY: Christina


27.12.2011 | 11:29 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 28

Heey! Det har skjedd noe grusomt..mamma og pappa har gitt meg pc-forbud. Så denne korte delen er det eneste dere får i dag. Sorryyy!! Jeg er såå irritert nå :(


 

 

Harry så deg dypt inn i øynene, og du svelget. Uh, oh. Tatt på fersken. Plutseig tok harry tak rundt deg og løftet deg opp. Så slang han deg over skulderen og løp av gåre inn på arenaen igjen. «Harry, slipp meg! Sett meg ned!» Du sprellet så godt du kunne, men Harry ville ikke slippe deg. Han bar deg med inn til Scenen, og satte deg ned på scenekanten før han stelte seg i mellom beina dine. «Trodde du virkelig du kunne lure meg?» Sa han, og kom nærmere deg. «Du kunne hatt på deg hva som helst, og jeg ville kjent igjen den vakre jenta mi.» Du smilte, og knyttet hendene dine rundt nakken hans. «Det gikk visst ikke denne gangen nei, men du er enig i at det var en god spøk.» Harry strøk deg nedover låret, og smilte. «Joda, dere klarte å lure Liam i alle fall.» Du dro han enda nærmere, før du plantet et kyss på de perfekte leppene hans. «Jeg elsker deg, vet du det» Hvisket Harry. Dere var så nærme at nesetippene berørte hverandre. «Jeg vet det nå.» Sa du, og kysset han igjen. «Jeg elsker deg også.» Plutselig smalt døren opp, og en flokk av jenter kom løpende inn etterfulgt av to sikkerhetsvakter. De ropte på Harry, men bråstoppet da de så dere. «Vi klarte ikke å stanse dem.» Peste den ene sikkerhetsvakten, mens han prøvde å dytte jentene ut der de kom fra. «Ven litt.» Harry slapp deg motvillig og løp bort til dem. «Her.» Han ga dem en autograf hver, og tok bilder med de som ville. Du smilte, og nøt synet av den snille kjæresten din i arbeid. Han var virkelig den herligste gutten du visste. Da dere endelig var alene i rommet igjen, kom han bort til deg. Han kastet på luggen, og stirret deg dypt inn i øynene. «Jeg skulle ønske vi kunne være her for alltid, bare oss to.» Han lente seg mot deg for å kysse deg enda en gang, men akkurat da smalt døren opp igjen. «Er det ikke fred å få?» Stønnet Harry. «Sorry, vi trodde..» Du begynte å le. «Flere som ikke orket å vente lenger?» Flirte Harry, og Louis og Sophie satte seg ved siden av dere på scenekanten. Du smilte til Sophie, som var helt rød i kinnene. Hun lente seg mot deg og hvisket. «Fy søren, han er sykt god til å kysse. Det var noe annet en med Tobias.» Du smilte. Tobias var eks-kjæresten hennes som hun hadde vært hodestups forelsket i så lenge du kunne huske..

 


 

Sorry igjen, dårlig og kort del men jeg håper dere forstår. Dette var alt jeg fikk til i dag..

POSTED BY: Hedda
27.12.2011 | 02:17 | Kategori: One Direction

STEM PÅ ONE DIRECTION

STEM PÅ GUTTENE NÅR TOPP KÅRER BESTE SANG I 2011 HER

Vi ligger bak Justin Bieber med 1315 poeng og One Direction har 1195 poeng! Vis vi får hjelp av deg så klarer vi kansje å slå Justin med de poengene så gå på siden og stem i vei!!!POSTED BY: Christina 


27.12.2011 | 01:50 | Kategori: Liam Payne

Liam og Danielle tegning!

pic.twitter.com/i4tXZ0RF

ORIGINALENDet er av Liam og kjæresten Danielle så hva syns dere ligner den på den originale (nederste). Sykt bra ikke sant??!

 Hun som har laget denne flotte tengningen er en Norsk directioner:D

POSTED BY: Christina  


27.12.2011 | 01:48 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall har nå over 900.000 followers

Whohoo er kjempeglad! :DD

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 01:36 | Kategori: Liam Payne

Liam på West Brom kamp i dag!

POSTED BY: Christina  


27.12.2011 | 00:39 | Kategori: Bilder

Guttene på TheHitsRadio

Dette var på juledagen så ble sent lagt ut, men nette på hytta var ganske så dårligt :)

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 00:30 | Kategori: Video

One Direction- Moments video In Aid of Children in Need, Believe in Magic&Save the Children

Denne videon er veldig rørende og ble enda mer når sangen til guttene var med :'( <3 <3

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 00:26 | Kategori: Video

When my brother got hold of my 1D dolls!

HAHHAAHHAH, jeg lo helle tiden. Og når han prøvde å etterligne Niall sin stemme så hørte han Italiensk ut!! XD

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 00:09 | Kategori: Video

Guttene synger gratulere med dagen til Louis på Manchester

POSTED BY: Christina


27.12.2011 | 00:01 | Kategori: Niall Horan

Niall og @addykeena93

pic.twitter.com/1CPlq9k0POSTED BY: Christina


26.12.2011 | 23:52 | Kategori: Bilder

Er du en ekte Directioner?

pic.twitter.com/RLaV2vYO

Hvis du vett hva det betyr så kommenter! :D

POSTED BY: Christina 


26.12.2011 | 23:50 | Kategori: Bilder

Larry Stylinson

pic.twitter.com/zTjIAbf8

POSTED BY: Christina  


26.12.2011 | 23:47 | Kategori: Liam Payne

Great day!


POSTED BY: Christina


26.12.2011 | 20:19 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 27

Heeey! Dere var så flinke til å kommentere at jeg bare måtte legge ut en del til :) Tusen takk!

  Du kikket skeptisk på dem, men Sophie dyttet deg mot henne. «Klart det.» Sa du, og smilte til mobilen den ene holdt opp. Dette kom visst ikke til å bli en rolig shoppingtur...


Etter en lang og strevsom runde, hadde du klart å kjøpe deg en genser og en shorts. Resten av tiden hadde dere sittet på Starbucks eller pratet med fans. «Det føles så rart at alle vet hvem vi er.» Sa Sophie, og du nikket mens du tok en slurk av Iskaffen din. «Nå kan jeg ikke være like sprø som jeg var før.» Hun sukket og Danielle la hånden sin over hennes. «Det kan du vel, folk må bare lære seg å respektere det. Du må ikke tenke over hva alle andre syns selv om de vet hvem du er.» Sophie ble stille, og du smilte takknemlig til Danielle. «Skal vi overraske gutta på konserten?» Spurte Danielle, og både du og Sophie nikket ivrig. «De er ferdige nå snart, Liam sendte meg nettopp en melding om hvor de var.» Dere gikk ut døren, og du sendte et lite slengkyss til Starbucks skiltet. Gud, som du elsket den cafeen, det var en skam at den ikke fantes hjemme.
Dere stanset en taxi, og Danielle fortalte adressen. Etter en stund stoppet dere utenfor en slags arena, og dere hoppet ut. «Hva sier dere til å leke crazy fans?» Sa Danielle, og dere så skremt på henne. «Kom igjen, det blir gøy. Også får vi lurt gutta lit.» Dere gikk inn på dametoalettet, og Danielle fant fram noen parykker som dere tok på dere. «Smask.» Sophie smalt leppene sammen, før hun begynte å smøre et tykt lag med lyserosa leppestift på dem. «Louis kommer til å elske denne.» Sa hun, og du og Danielle lo. Dere sminket dere fort som totalt fjortisser, før dere gikk ut av toalettet som om ingenting hadde skjedd. «Denne veien jenter!» Sa Danielle høyt, mens hun vrikket på rompa bortover gangen. Vaktene så langt ette henne, og du måtte kjempe for å holde maska. Inne på arenaen var det stappfullt av hylende jenter, og dere snek dere inn mellom dem. «å, herregud! Å herregud!» Begynte Sophie å rope, og dere slang der på. «Oh, my, God. Liam er bare såå, kjekk. Hvis jeg får tak i den dama hans en gang skal jeg sørge for at han ikke ser henne igjen.» Sa Sophie med tilgjort stemme, og Danielle nikket. «Helt enig. Men jeg vil nok heller ha Louis.» Der lo mens dere fortsatte å bane vei helt fram til scene kanten. «Liam, Liam jeg elsker deg!» Ropte Sophie mens hun strakte armene ut mot han. Liam ignorerte henne, og Sophie brast ut i latterkrampe. «Liam, her nede!» Fortsatte hun, og du hang deg på. «Liam, se hit da vel.» Ropte dere i kor, og endelig så han på dere. Han bøyde seg ned til dere, og Danielle dånet. «Han er bare så kjekk!» Skrek hun mens hun stirret han inn i øynene. «Har jeg sett deg før?» Spurte Liam mens han så forvirret på henne. «Hørte dere det! Liam har sett meg før!» Ropte Danielle, og Liam trakk seg fort tilbake på scenen. De var på siste sang nå, og dere bestemte dere for å tulle mer med dem etter at de hadde gått av scenen.

«Der er de.» Hvisket du, og pekte bort på en diger folkemengde. «Kom igjen!» Dere vrikket avgårde så godt det lot deg gjør, før dere begynte å hyle så hele folkemengden snudde seg. «Fy søren så flaut om de finner ut hvem vi er.» Hvisket Sophie i øret ditt, men du ristet på hodet. «Nei da, Sophie.» Dere trykket der fram til dem, og holdt fram hver deres penn. «Kan vi få autografen eller, vi er bare såå de største fanene deres lissom.» Sa Danielle og dro ned toppen litt. Liam stirret på henne med store øyne. «Kom igjen, skrive det her.» Liam svelget litt før han begynte å skrive navnet sitt på brystet hennes. «Takk kjekken!» Sa Danielle og kysset han på kinnet. «Vent nå litt.» Du kunne se Harry komme mot deg, og krympet deg litt. Han tok tak i skulderen din, og smilte det nydelige smilet sitt. «Deg kjenner jeg.»
 Vil dere ha mer?

 

POSTED BY: Hedda


26.12.2011 | 17:48 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 26

Heey, tror dette blir siste i dag. Kommer kanskje en del til senere i kveld hvis dere er flinke til å kommentere :) Tusen atkk for sykt hyggelige kommentarer, det får meg virkelig til å ville skrive mer!

 
«*Ditt navn*! Du må våkne.» Du dro den rosa øyensoveren din som du kalte den opp på hodet, og åpnet så vidt det ene øyet. Du stirret inn i det litt for blide ansiktet til Sophie. «Gå vekk.» Mumlet du med ansiktet trykt nedi puta. «Hørte ikke.» Sa Sophie, mens hun begynte å kile deg. «Ikke morsomt!» Ropte du og sparket hardt til henne i magen. Hun falt ned på gulvet, og holdt seg hikstende til magen mens hun lo og lo. «Jeg syns det var ganske morsomt jeg.» Sa hun, og du gryntet. «Pass deg du, eller så sparker jeg deg i trynet også.» Sa du, og reiste deg halvveis opp i sengen. 
«Synd at jeg ikke har noe tryne da.» Flirte Sophie og du kastet deg over henne på gulvet, mens du begynte å kile henne. «Nåde!» Ropte Sophie og du satte deg oppå magen hennes. Hun stønnet. «Noen må trene litt mer ser jeg.» Du begynte å kile henne igjen, og hun sprellet som en annen mark. «Hørte ikke.» Sa du, og hermet etter henne. «Please, stopp. Jeg lover å være snill pike.» Skrek Sophie og du gikk motvillig av henne. «Ja vel da.» Du reiste deg og dro henne opp fr gulvet. Dere ble sittende å stirre i veggen en stund, før Sophie begynte å le igjen. «Hva er det?» Spurte du, og merket at du ble litt nervøs. «Sett deg selv i speilet i det siste eller?» Sa hun og du løp inn på badet. For et syn! Ansiktet ditt var gnidd inn med mascara og fullt av merker fra puten. I tillegg så håret ditt ut som et eneste rottereir. «Sophie, jeg tror vi må tilbake ti han Marco. Nå med en gang.» Sophie bare lo, og du bestemte deg for å ta saken i egne hender. Med en raks bevegelse dro du børsten gjennom håret, men du kom ikke langt før den stoppet. Søren og, diger floke. «Sophie, jeg trenger hjelp!» Ropte du, ogSophie kom inn på badet og stirret på deg med verdens største glis. «Du gjør vel det ja, vent litt da så skal jeg hjelpe deg.» Så forsvant hun ut av badet igjen, og du satte deg på do lokket for å vente. «Tada!» Sophie kom inn, denne gangen med en hvit kappe (rettere sakt et håndkle knyttet rundt halsen), og hvite gummihansker på hendene. Du stirret på henne, og hadde på følelsen at dette ikke var noen god idè. «Nå skal superwoman hjelpe deg, kom her med seg da.» Hun klappet seg på låret, og du stelte deg foran speilet. Like etter kunne et digert hyl høres i hele hotellet, etterfulgt av en skingrende latter.

 

«Skjedde med dere a?» Sa Danielle da Sophie endelig hadde klart å få ut den digre floken din og dere hadde kommet dere ned i resepsjonen. «*Ditt navn* hadde en liten hårulykke.» Fniste Sophie og Danielle kikket interessert bort på deg. «Ikke noe å snakke om.» Sa du, og viftet det bort med hånden. Sophie kniste, og du slo henne hard i skulderen. «Au!» Klaget hun, og du trakk lett på skuldrene. Danielle lo, og åpnet døren for dere. «Dere assa, Harry og Louis har virkelig gjort et godt kupp der.» Dere smilte og strakte ansiktene opp mot sommersola. «Hvor er det gutta skal spille egentlig?» Spurte du, mens dere gikk nedover gaten. Du oppdaget at folk stadig snudde seg etter dere, men tenkte ikke særlig over det. «Jeg er ikke helt sikker faktisk.» Svarte Danielle, og smilte til en liten jente som spurte om autografen hennes. «Kart det.» Sa hun, og skrev navnet sitt på en liten rosa lapp. «Kan jeg få din også?» Spurte plutselig den lille jenta, og du så dumt på henne. «Min?» Hun så rart på deg. «Du er kjæresten til Harry, er du ikke?» Du grep pennen og skrev navnet ditt så pent du kunne før du ga den videre til Sophie. «Takk!» Sa jenta, og dere gikk videre. «Grattis, første autografen.» Sa Danielle. «Bare å bli vant til det.» Du smilte. «Da var det hjem å øve seg da..» Sa du. Håndskriften din hadde ikke akkurat vært den peneste i verden, og du pleide ikke å skrive navnet ditt så ofte, annet enn på skolebøker og sånt. «Er nok best det.» Sa Sophie, og nikket enig. «Å herrehud!» To jenter, med alt for tupert  hår og den største push-upen du hadde sett kom bort til deg. «Er du kjæresten til Harry, herregud du er så heldig. Kan vi få ta et bilde med deg?» Du kikket skeptisk på dem, men Sophie dyttet deg mot henne. «Klart det.» Sa du, og smilte til mobilen den ene holdt opp. Dette kom visst ikke til å bli en rolig shoppingtur...
Vil dere ha mer?

 

POSTED BY: Hedda


26.12.2011 | 16:48 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 25

 "Ser ut som vi er framme." Sa Liam, og du trakk pusten dypt. I det dørene ble åpnet, slo et lyn av blitz mot deg. Og du kunne kjenne hjertet som spratt opp i halsen..

 


 

Blitzen kom fra alle kanter, og Harry dyttet deg forsiktig ut av bilen. Han tok et godt tak i hånden din, før han hvisket. «Bare smil pent, og ikke fall så er vi snart inne.» Du begynte straks å smile til kameraene, og kunne høre folk rope navnet til Harry og de andre guttene om og om igjen. «Harry, Louis. Hvem er det dere har med dere i dag?» Men Harry og Louis bare smilte og latet som ingenting. Du knuget hånden hans, mens du kikket bort på Sophie. Hun smilte, og var så nydelig som bare det. Både hun og Louis var lykkelige nå, og det syntes. Dere stoppet et øyeblikk, og smilte til blitzen før dere fortsatte inn en diger dør. Du pustet lettet ut, men slapp ikke hånden til Harry. «Oh, my, God» Gispet du, mens du stirret rundt i rommet. Harry smilte til deg, og sakte men sikkert kom Niall, Liam, Danielle, Zayn, Louis og Sophie inn de også. Sophie så på deg med store øyne, mens hun minet. «Herregud! Sååå, mange kjendiser.» Du nikket mens du mimet tilbake. «Jeg tror jeg dør..» Du oppdaget at Harry så rart på deg, og kremtet litt før du rettet på kjolen. «Jeg er Danielle, kjæresten til Liam.» Sa Danielle og du grep hånden hennes og ristet den godt. «*Ditt navn*.» Svarte du, og smilte så pent du kunne. Herregud, dette var sprøtt. «Klar for å vinne eller?» Tøyset hun mens hun nikket mot Harry. «Joa, men de er jo alltid vinnere da.» Svarte du mens du fortsatte å knuge hånden til Harry mellom dine.Det ble sent. One Direction hadde vunnet noen priser, og gutta var strålende fornøyde som alltid. «På tide å dra hjem og legge seg?» Spøkte Niall og satte seg ved siden av deg. Du gjespet mens du la en hånd foran munnen. «Nei da, jeg klarer meg.» Niall ristet på hodet og smilte. «Du ser ganske trøtt ut.» Du gjespet enda en gang. «Man kan si at jeg er ganske sliten ja.» Niall reiste seg, og dro deg med seg. «Vel, du får nok bare bli vant til det.» Du sukket. Dette var gøy og alt det der, bare det ikke var hver eneste dag skulle så du nok klare deg. Du hadde danset med Justin Bieber, sunget med Selena Gomez og i det hele tatt fått deg en hau med nye venner. Hvem kunne vite at kjendiser var så normale og hyggelig å være sammen med? Niall tok deg med bort til de andre som satt og snakket i en krok. «Du glemte dama do.» Sa Niall og flirte. «Hey, babe.» Sa Harry og du satte deg slapt ned på fanget hans. «Hei, du.» Harry smilte og klemte deg. «Trøtt?» Du nikket, og klarte akkurat å kvele enda et gjesp. «Jaja, kanskje på tide å dra hjem.» Sa Liam, og han og Danielle reiste seg. «Vi drar tilbake til hotellet nå, noen som blir med?» Du reiste deg raskt og dro Harry med deg bort til dem. «Vi blir med.» Sa du. «Nå går de gamle hjem..» Sang Louis og Sophie fniste der hun lå og koste seg i armkroken hans. «Ja den smalt fra rett kjeft.» Sa Harry og flirte. «Ja vel, vi får vel gå vi også da.» Sa Louis motvillig, og han og Sophie reiste seg de også.

 Kort stund etterpå var dere tilbake på hotellet og du kastet deg ned på senga. «I morgen skal jeg bare gjøre en ting, og det er å levere tilbake denne kjolen. Ellers skal jeg bare sove.» Gjespet du mens du gravde ansiktet ned i den mye dunputen. Mobilen din plinget, og du grep den for å lese meldingen. «Endring i planene. Vi skal på shopping med Danielle. Gutta skal ha konsert.» Sa du, før du lukket øynene og sovnet.

 

Vil dere ha mer? Kommer mer i kveld om dere er flinke til å kommentere;)

POSTED BY: Hedda

 


26.12.2011 | 15:46 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 24

Heeey! Im back ;) Så, nå skal jeg forklare hva som skjedde, ikke det at jeg egentlig tror noen bryr seg eller leser dette, men jeg følte for å gi en forklaring. Som de fleste sikkert vet var det storm i natt (herregud, hvem kaller en storm for DAGMAR?)og siden mamma er alergisk mot gra, hadde vi juletreet vårt ute. Noe som ikke var så smart, da vi sto opp lå det julepynt i hele hage(Og da mener jeg HELE!" Og gjett hvem som måtte plukke opp det? Jo, meg. Og etter det måtte jeg absolitt spille på den ekle fiolinene min, før de begynnte å mase om at jeg måtte skynde meg fordi vi skulle ut på skøyter. Jaja, nå er jeg i alle fall hjemme og jeg får love til å skrive :) Så, da var det nok uinterresant stoff om meg: og back to the real story!

 Du hadde ikke mye sminke, men på en eller annen måte hadde han klart å framheve alle de peneste tingene ved ansiktet ditt. Du smilte brett. «Tusen takk!» Så løp du bort til Sophie, som så ut som en prinsesse.

 


 

"Du er nydelig." Sa du, og rørte forsiktig ved det pent oppsatte håret hennes. Hun strålte, og smilte som aldri før. "Sier du!" Svarte hun, og reiste seg for å beundre deg. Den søte mannen, som viste seg å hete Marco kom bort til dere, og satte hendene fornøyd i hoftene. "Aldri har jeg sett så søte jenter." Sukket han tilfreds, mens han studerte skaperverket sitt. "Og jeg har sminket mange kjendiser." Dere kunne ikke annet enn å smile begge to, og han husjet dere av gåre mot døren. "Kom dere inn til de andre nå, de er sikkert ferdige de og." Dere gikk ut i gangen, og vinket farvel til Marco. "Hade, da jenter. Det er nok ikke siste gang vi ses." Sa han og blunket, og dere lo. Litt lenger nedi gangen kunne høre høre kjente stemmer, og dere stanset foran en stor hvit dør. "Harry, ikke gjør det der." Kunne dere høre en sliten dame stemme si, etterfulgt av et lite latterhikst fra noen som hørtes ut som Louis. Du åpnet døren, men stanset rett innenfor. Guttene satt på rad og rekke i sminkestolene sine, mens makeup artistene prøvde å få dem til å sitte stille. Harry satt og sminket den ene damen i ansiktet med en kost, og du måtte holde deg for munnen så du ikke skulle bryte ut il atter. "Er de fem år eller?" Hvisket Sophie, og du fniste. "Ikke vet jeg." Plutselig ble det stille, og alle snudde seg mot dere. "Wow" Gispet Louis og Harry i kor, og dere lo. "Aldri sett en jente før eller?" Spøkte Sophie, og Louis løp bort til henne etterfulgt av Harry. Han stanset foran deg, og la hodet på skakke. "Og jeg som trodde jeg hadde sett deg på ditt peneste alt?" Sa han og smilte fornøyd. "Men du er jo alltid pen da." Fortsatte han, og du ga han et lite kyss. "Always." Svarte du, og blunket til han. "Ikke så verst du heller da." Sa du, og Harry smilte stolt. "Ganske flinke makeup artister her." Både du og Sophie brast ut i latter, med tanke på hva dere nettopp hadde sett. "Jeg skal i alle fall aldri bli makeup artist." Sa Sophie, og smilte til den ene av damene som strevde med å få håret til Zayn til å stå rett. "Hvorfor ikke?" Spurte Louis, og Sophie så dumt på han. "I alle fall ikke for sånne barnehagebarn som dere." Louis så såret på henne. "Hva mener du? Jeg er ikke noe barnehagebarn." Sophie himlet med øynene og dyttet han til side. "Ikke det nei." Harry hadde bestemt seg for at dette skulle hun ikke vinne, så han stelte seg foran henne. "Unge dame, i denne bransjen er det ikke lett.." "Å hold kjeft." Avbrøt du, og plantet et digert kyss på kinnet hans. Harry gliste og sendte Louis et erte lystent blikk.

"På tide å gå gutta." Sa Liam, og dere forlot den fancy skyskraperen alle sammen. "Sjekk den a!" Sa Sophie, og pekte mot en stor svart limousin som sto parkert litt lenger nede i gata. "Den er vår." Sa Louis stolt, og la en arm rundt henne. "Fett!" Sophie smilte stort, og du visste hun alltid hadde hatt lyst til å kjøre en limousin. Du kunne kjenne Harrys hånd som flettet seg inn i din egen, og smilte til han. "Du er den nydeligste, peneste, søteste, morsomste jenta jeg vet." Hvisket han inn i øret ditt. "Vet du det?" Du smilte søtt til han, og klemte hånden hans hardt. "Da er vi to."

 

Dere kom fram til Limousinene, og en vakt åpnet døren for dere. "Damene først." Sa Harry, og hjalp deg inn i bilen før han fulgte etter og satte seg ved siden av deg. "Gentleman du." Sa du, og Harry nikket. "Always." Du fniste og lente hodet på skulderen hans. "Er dere spente?" Spurte Niall, og du så bort på han. "Klare for å se deres egne ansikter i alle sladreblader i morgen?" Du stivnet. Alle blader? Mitt ansikt? "Jeg gleder meg! I alle fall nå som jeg har på meg verdens fineste kjole, og verdens flotteste kavaler." Sophie smilte til Louis, som kysset henne lett på kinnet som takk. "Ja, det blir vel en tur ned i byen for å kjøpe blader i morgen." Tøyset Zayn, og smilte til deg. Du geipet til han, og la merke til at bilen hadde stoppet. "Ser ut som vi er framme." Sa Liam, og du trakk pusten dypt. I det dørene ble åpnet, slo et lyn av blitz mot deg. Og du kunne kjenne hjertet som spratt opp i halsen..

 

 Tusen takk for alle kommentarer! Hvis dere fortsetter sånn bir det ny del snart. Så vær flinke til å kommentere ;)

 

POSTED BY: Hedda


26.12.2011 | 13:05 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 23

Heey, sorry sent ute. Men hadde utrolig mye å gjøre, skal forklare senere. Nå skal jeg ut å stå på skjøyter, men når jeg kommer tibake blir det masse. Sorry, men dere skal bare vite at jeg egentlig ikke fikk lov å skrive i det hele tatt...men jeg klarte å overtale foreldrene mine.

 

 

Da både du og Sophie var ferdig dusjet og påkledd, gikk dere bort til Zayn, Liam og Nialls rom. Døren sto på gløtt, så det var bare å gå inn. «Hallo folkens!» Sa Sophie, og slang seg ned ved siden av Louis, som også hadde kommet. «Hey babe.» Harry holdt rundt, deg og du kysset han varmt. «Lenge siden sist.» Han blunket til deg og du ristet på hodet. «Haha, ja Sophie og jeg hadde en flott dag i byen.» Sophie geipet litt til deg, mens hun ålte seg nærmere Louis. «Men vi fant ingen kjole da.» Fortsatte du, og Harry åpnet døren helt opp. «Det gjør ingenting, vi drar for å gjøre oss klare nå. De har masse fine klær dere kan låne der.» Dere gikk ut rommet, og ned i resepsjonen. «Vi drar nå.» Kunne du høre Liam forklare til resepsjonsdamen, før dere forsvant ut på gata. Det hadde begynt å mørkne nå, og London så faktisk koselig ut selv etter alt som hadde skjedd i dag. Det var tente gatelykter over alt, og du fikk endelig ønsket ditt oppfylt. «Vi får ta en taxi.» Sa Niall mens han kikket urolig på klokken. «De skulle ha vært her for å hente oss for en stund siden, men ser ut til at vi får komme oss dit på egenhånd.» Du hoppet av glede, mens du kastet deg i armene til Niall. «Jippi, taxi!» De andre himlet med øynene til deg, de hadde jo kjørt disse taxiene tusen ganger før. Men ikke du, dette var første gang og da en liten sort taxi stoppet foran dere skyndte du deg å løpe inn i den. «Kom igjen da folkens! Hva venter dere på?» Ropte du ivrig, mens du vinket dem til deg. Harry, Sophie og Louis satte seg inn sammen med deg, mens Niall, Liam og Zayn tok en annen taxi.Etter en kjørerunde rundt i Londons gater, stoppet dere endelig foran en diger blokk. Det kunne ligne på en fancy skyskraper, med alle vinduene og skiltene som var over alt. «Wow.» Utbrøt du, før Harry tok hånden din og dere gikk inn. Innenfor var det like fancy, med bilder av kjendiser som smilte med store hvite gis på alle veggene og en stor resepsjon. Det var dit dere var på vei nå, og en dame resite deg raskt for å ta dere imot. Hun smilte med de røde leppene sine, og du rynket litt på nesen mens du bestemte deg for at henne ikte du ikke. «Denne veien.» Sa hun, og dere fulgte etter den lille baken hennes som svingte fram og tilbake under det alt for korte skjørtet hennes. «Dere kan gå inn til kake-up.» Sa hun til guttene, før hun henvendte seg til deg og Sophie. «Dere blir meg til kjole lageret.» Dere fikk store øyne, og fulgte villig etter henne inn i et gigantisk rom. Du måpte, og kunne se at Sophie gjorde det samme. Rundt i hele rommet, var det stativer fulle av de vakreste kjolene du noen gang hadde sett. «Kødder du med meg nå?» Hvisket Sophie, mens hun strøk hånden forsiktig over det blanke silkestoffet på en av kjolene. «Bare velg dere en, så kommer jeg tilbake om en liten stund.» Sa damen, og dere nikket stumt. I det samme hun var ute av rommet, begynte begge å juble. «Hva er det vi venter på?» Sa Sophie. «Klar til å åpne portene til himmelen?» Du lo litt av det dårlige ordspillet hennes, før dere begynte å ransake stativene. «Wow.» Utbrøt du, og holdt opp verdens søteste babydoll kjole.«Denne her har Dakota Fanning brukt.» Sophie beundret kjoen en stund, før hun holdt opp en hun også. «Jeg tror vi har en vinner.» Sa hun, og akkurat da kom damen tilbake. «Et godt valg.» Sa hun, og smilte til deg. «er dere klare for makeup?» Hun ledet dere inn i et nytt rom, og dere ble plassert i hver deres stol. En liten mann, som defintivt var homse kom bort til deg og smilte brett. «Jammen et godt vag av kjole du gjorde der.» Sa han, og begynte å fikle med håret ditt. «Da får vi ta enkel sminke, kjolen er ganske mye i seg selv.» Du nikket. Denne mannen kunne få gjøre hva som helst for din del.

 «Voila!» Han snurret deg rundt, og du kikket inn i ditt eget speil bilde. Hvis du trodde du hadde følt deg pen på den første daten med Harry, vare dette ingenting imot. Du hadde ikke mye sminke, men på en eller annen måte hadde han klart å framheve alle de peneste tingene ved ansiktet ditt. Du smilte brett. «Tusen takk!» Så løp du bort til Sophie, som så ut som en prinsesse.

 

Sorry hvis det er mye skrivefeil, men mamma og pappa maser skikkelig nå. Så nå må jeg gå!! lover å skrive masse når jeg kommet itlbake, vi blir nok ikke så alt for lenge....

 

POSTED BY: Hedda

 


25.12.2011 | 20:40 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 22

 

 Hey hey alle sammen! Minner om maraton som begynner i morgen, så vær forberedt ;D Jeg gleder meg i alle fall til å få ordentlig fres på historien. Men jeg klarte ikke å holde meg lenger, så fikk skrevet litt ved første anledning i dag:D

 

 Du snudde deg i panikk for å se om Sophie hadde blitt igjen foran ette eller annet butikk vindu for å studere vindusutstillingene. Det var hun ikke. Du kunne kjenne panikken som stadig vokse i brystet, dette var virkelig det verste som kunne skje?

---------------------------------------------------

 Du så deg fortvilet rundt, men til ingen nytte. I alt dette kaoset ville du aldri finne henne. Du kunne kjenne tårene presse på bak øyelokkene, mens du prøvde å komme deg inn på første og beste cafè. Du visste det var tåpelig å grine får sånt, du var tross alt 16 år og vant til å klare deg alene. Men plutselig følte du deg så liten og ensom, du var tross alt midt i Oxford Street. Du fant deg et ledig bord innerst i cafeen, og dumpet ned på stolen. Du lot hodet hvile i hendene mens tankene surrer rundt som en eneste røre inne i den slitne hjernen din. Skulle du gå tilbake til hotellet og satse på at hun var der, eller sitte her og vente på at hun også kanskje hadde tenkt det samme som deg. Du sukket mens du lot blikket gli over menneskene som satt og hygget seg ved de andre bordene, da du plutselig så et kjent ansikt i den andre enden av lokalet. Han satt og stirret taust ut av vinduet, mens han nippet forsiktig til noe som sikkert var kaffe eller kakao. Du kunne kjenne at hjertet lettet litt, og småløp så godt det lot seg gjøre bort til han. «Hei.» Sa du og satte deg ved siden av han. «Hei.» Sa Zayn overrasket, men tydelig glad for å se deg. «Hva gjør du her?» Spurte du og Zayn satte fra seg kaffekoppen. «Jeg trengte bare litt tid for meg selv, de andre gutta er et eller annet sted nedi gata her de også. Hva med deg, hvor er Sophie?» Du så ned i bordet mens du prøvde og ikke gråte. Du bet deg hardt i leppa, før du svarte med trist stemme. «Jeg har mistet henne. Vi var ute for å se etter en kjole til i kveld, også..» Så klarte du ikke mer. Du kastet deg i armene hans, mens du hulket som en annen fire åring som hadde mistet moren sin på et kjøpesenter. Zayn strøk deg forsiktig over ryggen, og ga deg en serviett som du kunne tørke tårene med. «Sorry, jeg vet det er teit. Men det ble så mye alt sammen, jeg klarte ikke holde meg.» Zayn smilte varmt. «Det går bra, jeg skjønner det godt.» Du prøvde deg på et lite smil før du pustet dypt og bestemte deg for å ikke gråte mer for i dag. «Så hvorfor var du her alene igjen?» Sa du og prøvde å få emnet over på noe annet. «Noen ganger får jeg bare trang til å være litt alene og tenke, og gutta respekterer det så det går bra. Det er bare ikke alltid det egner seg å snakke med dem om alt mulig.» Han smilte litt, og tok en stor slurk av det som viste seg å være kaffe. «Da vil du kanskje at jeg skal gå?» Sa du usikkert, mens du prøvde å se så uskyldig ut som mulig. «Nei da, bare bli. Deg kan jeg i alle fall snakke med.» Du smilte, og kunne ikke annet en å føle deg litt beæret. Men det var jo sant, det var ikke alt du kunne snakke med Sophie om heller. Som de store spørsmålene: Hva skjer etter døden, hvor kommer vi fra. Hun syntes bare du var teit når du begynte med sånt, men Zayn var akkurat som deg. Det var godt å ha han, og dere kunne snakke i temesvis.

 «Har du prøvd å ringe henne?» Spurte Zayn plutselig og du skvatt til. «Ringe..» «Ja, du kunne jo ringe Sophie.» Du rynket nesen mens du vinket på en kelner. «Vil du ha noe mer?» Spurte du Zayn og han ristet på hodet. «Klarer meg fint med denne så lenge..» Sa han og nikket mot koppen han holdt mellom hendene sine. Du bestilte en kaffe til deg selv før du henvendte deg til Zayn igjen. «Jeg kunne ringe henne, om hun hadde tatt med seg telefonen sin fra hotellet.» Zayn himlet bed øynene og du lo. Sophie glemte alltid mobilen sin, det var bare sånn det var. «Mens vi først snakker om mobiler.» Du dro mobilen opp av lomma og et ukjent nummer blinket på displayet. «Hallo?» Sa du usikkert, men skvatt til da Sophies stemme svarte. "Herregud, *ditt navn* hvor er du? Jeg fant en telefonkiosk , hvordan går det med deg? Er du skadet.» Du måtte nesten le med tanke på at du satt her med Zayn og drakk kaffe og hadde det het topp, men på den andre siden fikk du bare dårlig samvittighet. «Hei Sophie, nei det går bra med meg. Jeg kom meg inn på en kafe, hvor jeg fant Zayn.» Du smilte til Zayn, som var i gang med å betale. «Zayn, hva? Jeg hører ikke helt hva du sier i alt bråket.» ropte Sophie inn i røret, og du måtte holde over høyttalerne så ikke hele cafeen skulle høre henne. «Bare glem det, møt meg på hotellet om tre kvarter, okei?» Sophie var stille en stund, og du kunne høre at hun puttet en ny mynt på telefonautomaten. «Om tre kvarter, okei. Skal prøve. Hade da.» Så la hun på og du ristet smilende på hodet mens du puttet mobilen tilbake i lomma. Zayn smilte han og.«Hvor var hun?» Han reiste seg og tok på seg jakka, og du gjorde det samme. «Jeg vet ikke, men vi møtes på hotellet om tre kvarter. Blir du med tilbake?» Du åpnet døren og ble møtt av et salig kaos utenfor, det var enda flere mennesker nå en tidligere i dag. «Klart det, de andre er sikkert på vei tilbake de også.» Svarte Zayn, før dere fortsatte oppover den samme veien du og Sophie hadde gått ned tidligere i dag, og det tok ikke lang tid før dere var tilbake på hotellet igjen. «Sophie!» Ropte du glad, og løp mot henne med utstrakte armer. Hun tok I mot deg og klemte deg godt en lang stund. «Herregud, jeg var så redd for deg.» Sa hun og du smilte dumt til henne. «Du hadde ikke noe å bekymre deg for, jeg derimot..» «Å hold kjeft!» Avbrøt Sophie deg og slo deg lett i skulderen. «Hei Zayn.» Sa hun og ga han en klem også. «Jeg hørte om deres første møte med Oxford Street.» Sa han og smilte lurt. «Ha.ha.» Sa Sophie mens dere gikk oppover hotell trappene, og stanset utenfor hotellrommet deres. «Hva sier dere til at vi ses på mitt rom om en halv time? Så kan vi ta dere med til make-up og sånt. Jeg er sikker på at det fins noen fine kjoler der dere kan låne der også.» Det var sant, dere skulle jo på rød løper i kveld. Du smilte, og begynte straks å glede deg. Det gjorde tydeligvis Sophie også, for hun skyndte seg å åpne døren til rommet deres. «Avtale!» Sa hun og forsvant inn på badet. Zayn lo, og du trakk unnskyldende på skuldrene. «Ser ut til at vi har en deal, ser deg senere da.» Så sa dere hade, og du lukket døren bak deg. «Kan du gi meg et håndkle?» Ropte Sophie inne fra badet, og du åpnet døren forsiktig. «Her.» Sophie snappet det raskt ut av hånden din før hun smalt døren igjen. Kort tid etter kunne du høre dusjen som ble skrudde på, og vann som tordnet mot flisene på gulvet. Du slapp deg ned på den store senga, og skrudde på tv en. Tross alt som hadde skjedd i dag, som ville dette ende godt. Hva galt kunne egentlig skje? Dere skulle jo bar gå på den røde løperen med noen gutter fra One Direction, det var jo bare alle jenters drøm.


 Du smilte for deg selv ved tanken, og følte deg som verdens heldigste jente...

 

Så vil jeg bare si God Jul til alle, håper dere har hatt en super kveld både i går og i dag! Jeg setter utrolig pris på kommentarene dere gir meg, og bare så dere vet det. I løpet av maratonet kan dere regne med at hvis dere er flinke til å kommenterem er jeg flinkere til å oppdatere ;D

Så..Vil dere ha mer??

POSTED BY: Hedda

 


25.12.2011 | 01:06 | Kategori: Zayn Malik

DJ Zayn Malik

POSTED BY: Christina


24.12.2011 | 20:05 | Kategori: Bilder

Eleanor og Danielle i går på Manchester

 

POSTED BY: Christina  


24.12.2011 | 19:51 | Kategori: Bilder

One Direction - Gatenavn

Bilder//One direction-sweden

POSTED BY: Christina 


24.12.2011 | 19:48 | Kategori: One Direction

One Direction- Gavepakke papir

 

Dessverre så selger de bare den i UK, men vi får krysse fingrene for at de kommer til Norge snart. Vi du hat sånt?

POSTED BY: Christina


24.12.2011 | 19:45 | Kategori: Bilder

GOD JULL!!!!


Masse gode jule hilsner fra meg og koss dokker videre utover kvelden! Håpper dere får hva dere ønsker dere :D <3

POSTED BY: Christina


24.12.2011 | 19:41 | Kategori: Video

Bizarre Awards - One Direction winning Shaggers of the Year/Best Pop Act

POSTED BY: Christina


24.12.2011 | 19:38 | Kategori: Video

Louis Birthday 2011

 

POSTED BY: Christina


24.12.2011 | 00:17 | Kategori: Louis Tomlinson

Happy Birthday Louis

I dag har selveste god gutten våres bursdag og det er Louis! Han blir 20 år i dag og noe han syns ikke er så kult :'(

Gratulere så mye med dagen Louis min carrot boy
Jeg har gratulert han med dagen og det bør du også gjøre via facebook eller twitter!

 POSTED BY: Christina


23.12.2011 | 20:28 | Kategori: Niall Horan

Niall og gitarist

POSTED BY: Christina  


23.12.2011 | 20:21 | Kategori: Liam Payne

@zaynmalik - Liams grown a soul patch !! Aha :D ahaha

POSTED BY: Christina  


23.12.2011 | 20:18 | Kategori: Niall Horan

Niall i tur bussen i dag

POSTED BY: Christina


23.12.2011 | 20:14 | Kategori: Facebook/Twitter

Guttene er TT på TwitterPOSTED BY: Christina


23.12.2011 | 20:08 | Kategori: Video

One Direction - Christmas Message 2011

POSTED BY: Christina


23.12.2011 | 01:02 | Kategori: Gifs

Where's Louis?

Dette gifs bilde finner du fra videon til guttene i dag som de la ut "One Direction - Video Diares"

POSTED BY: Christina


23.12.2011 | 00:54 | Kategori: One Direction

STEM PÅ ONE DIRECTION!!!

STEM PÅ GUTTENE HER

De ligger rett under Justin Bieber, men med deres hjelp så kan de guttene våres bli først. Du kan stemme så mangen ganger du vil. Vis du ikke har gjort det så gjør det nå for å sikre dem første plassen :D <3

 

 

 

 

POSTED BY: Christina
23.12.2011 | 00:23 | Kategori: Facebook/Twitter

#Drakefollowzaynmalik er TT på TwitterPOSTED BY: Christina


23.12.2011 | 00:14 | Kategori: Bilder

Tatler Magazine


Dette magasine kom ut i Oktober som er ganske så sent til å bli lagt ut på bloggen nå, men ville legge det ut for de som ikke har sett det. Jeg har ikke magasinet selv men har lest fra et stort skjerm.

Derfor er det vanskeligt å skrive hva det står om dem på dette bladet men skal huske neste gang at jeg skirver litt om hva de skriver om guttene i et magasin :)

Men vis du har lyst til å lese hva det står på bladet så gå in HER og trykk lagre som så har du det.

Hvorfor du må Lagre det som?   På grunn av bilde blir ikke stor når du trykker direkte på bilde men vis du lagrer det som så blir bilde til 1000px.

POSTED BY: Christina


22.12.2011 | 23:43 | Kategori: Facebook/Twitter

Danielle og Eleanor var på konserten deres i Manchester Apollo :)

Kjempekoseligt at de er der for å støtte kjærestene sine det syns jeg er så sykt søtt :D <3

POSTED BY: Christina


22.12.2011 | 23:35 | Kategori: Bilder

Fans på konserten til guttene i dag

 

POSTED BY: Christina


22.12.2011 | 20:29 | Kategori: Facebook/Twitter

Im scared!

Guttene satt fast på grunn av det var såååå mangen fans rundt tur bussen deres sån at de ikke kom noen vei. Det blei også sakt at Niall ble revet i håret av alt den kaoset og Liam ble slått i ansikte så kjønner godt at han og de andre blir redde.

 POSTED BY: Christina


22.12.2011 | 18:44 | Kategori: Video

One Direction - Video Diary

POSTED BY: Christina


22.12.2011 | 18:40 | Kategori: Bilder

Guttene opptrer i Manchester Appollo i dag!

 

POSTED BY: Christina


21.12.2011 | 21:56 | Kategori: Bilder

One Direction - Lys skrift

 Tumblr_lula8jk2hn1r3mpd1o1_500_large

Tumblr_lula9otxne1r3mpd1o1_500_large

Tumblr_lulaahf56t1r3mpd1o1_500_large

Tumblr_lulab3xdca1r3mpd1o1_500_large

 

POSTED BY: Christina  


21.12.2011 | 21:29 | Kategori: Bilder

One Direction - Bakgrunn

Den er laget av adoreldirction|tumblr, og syns bakgrunnenvar så fin at jeg vile dele den med dere også.

TRYKK PÅ BILDE FOR Å FÅ DEN I STØRRE VERSJON

POSTED BY: Christina 


21.12.2011 | 21:13 | Kategori: Video

What Makes You Beautiful - Piano Lesson

 POSTED BY: Christina


21.12.2011 | 20:37 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 21

Heeey! Jeg bestemte meg for å skrive enda en del til dere i dag, som et lite plaster på såret. Det fortjener dere virkelig etter alle de søte kommentarene dere sender, jeg er virkelig så takknemmelig! Dere aner ikke. Men som noen kanskje har skjønt, så kommer det sannsynligvis ikke til å bli noe mer historie før etter første juledag. Har utrolig mye å gjøre nå i julestria, og det tror jeg nok dere skjønner. Uansett, så kommer en tredje del for i dag. Det er vel ikke så værst?

 

  «Hello London!» Sa hun høyt, og flere mennesker snudde seg etter dere mens dere vandret frie og glade nedover Londons gater. Muligens for siste gang. Hvem vet, for alt dere visste kunne alt forandre seg etter i morgen kveld?

 --------------------------------------------------------------

Du tok Hånden til Sophie, og klemte den hardt før du brått stoppet foran en butikk. Sophie fulgte blikket ditt, og der sto dere. To små turister, med øyne og ører på stilk. Folk måtte tro dere aldri hadde sett en butikk før.. «Top Shop.» Sa Sophie lavt, og du slapp hånden hennes. «Kom igjen, bare en liten kikk før vi finner kjoler.» Sophie smilte lurt til deg og du åpnet døren. «Greit da, hvis du insisterer.» Der smatt inn den store døren og havnet midt inne i verdens største kaos. Det myldret av mennesker, og rulletrapper over alt, og det var umulig å si hva som var hva. Rundt om kring var det ikke bare drøssevis av klær og accessorize, men boder fulle av sjokolade, karamell og utrolig søte cupcakes. «Wow.» Sa Sophie og så ivrig på deg. «Dette er så stort.» Du nikket mens du fortsatte å stirre som en annen geit. «Se, de har til og med boder hvor man kan ta piercing og tatoveringer.» Sophie pekte ivrig mot en liten bod midt inne i butikken. Dette stedet var virkelig sprøtt. «La oss ta en titt.» Sa du og rev øyene bort fra alle de andre fristelsene. Dere begynte å bevege dere mot et stativ fullt av utrolig kule gensere, da Sophie så den. «Sjekk her a!» Hun gliste og holdt opp en T-skjorte med skrift hvor det sto: «I love Harry Styles» oppå et bilde av Harry. Du smilte og rev den ut av hendene hennes. «Da vet jeg i alle fall hva du skal få til bursdagen din.» Sa Sophie mens hun så lurt på deg. «Da må du kjøpe den nå, det er visst den siste.» Plutselig kunne du kjenne en liten finger som prikket deg på skulderen, og snudde mot en liten blond jente. Hun så ut til å være i 10-11 års alderen, og hadde verdens største og blåeste øyne.«Hei.» Sa hun, og du smilte. «Hei.» Du så spørrende på henne mens du knuget T-skjorten i hånden din. «Skal du ha den T-skjorten eller?» Sa hun spydig, og du rykket til. Hvorfor var det alle de søte ungene som ente opp med å bli til dritt unger?  «Jeg skal det ja.» Sa du bestemt, og overså blikket Sophie sendte deg. Denne lille ekle jenta skulle ikke vinne over deg. «Men altså, jeg tror jeg er litt større fan av han en deg. Burde ikke jeg få kjøpe den?» Du stirret vantro på henne, hvordan våget hun. Du fikk lyst til å fortelle henne at Harry faktisk var kjæresten, men det ville for det første være veldig barnslig og for det andre ville hun ikke tro på det. «Jeg tror ikke det nei lille venn.» Sa du og dro Sophie med deg mot kassen mens du hvisket hissig inn i øret hennes. «Dette sier du ikke til de andre, ok?» Sophie svarte ikke, hun bare fniste og det gjorde deg irritert. «Det er ikke morsomt Sophie, den drittungen skal ikke få snakke sånn til meg.» Sophie bare fortsatte å fnise og du stelte deg i køen. Hva gjorde egentlig den jenta i denne butikken? Det ble din tur, og damen bak kassen smilte stivt til deg. Du tillot deg å gi henne et lite smil tilbake mens du betalte, før du fort snappet deg posen til deg og gikk ut av butikken med senket hode. Med en gang dere var ute brast Sophie ut i en høylytt latter. «Ikke le.» Sa du, men nå kunne du ikke holde deg lenger du heller. «Herregud, så barnslig jeg er.» Mumlet du mens dere fortsatte nedover mot Oxford Street. «Hørte ikke?» Sa Sophie mens hun så på deg med et blikk som bare fortalte en ting. På tide å erte *ditt navn* blikket, du kjente det alt for godt. «Jeg sa ingenting jeg.» Sophie ristet på hodet mens hun tok posen ut av hendene dine og stakk hodet nedi. «Kunne jeg kanskje fått denne, har ikke kjøpt gave til deg ennå skjønner du.» Du tok den raskt tilbake og holdt den fast med begge hender. «Det kan du bare glemme, og du burde forte deg. Jeg blir faktisk 17 om noen få uker.» Det var sant, du hadde snart bursdag. Det hadde du nesten glemt oppi alt styret. «Du mener vel noen få måneder.» Svarte Sophie og blunket til deg. Ja, ja. Så var det riktignok ikke før om to måneder. Men det var da ikke så lenge med tanke på hvor lenge et år varte. Dere fortsatte å gå tause, side om side mens dere studerte folkelivet rundt dere. Store røde turistbusser kom stadig kjørende forbi, og en haug av søte taxier som du bestemte deg for at du måtte prøve før dere dro herfra. Jo nærmere dere kom Oxford Street vokste folkemengden og det ble etter hvert vanskelig å holde følge med Sophie. «Nå er det viktig at vi holder oss nærme så vi ikke mister hverandre.» Sa du, men ingen svarte. Du snudde deg i panikk for å se om Sophie hadde blitt igjen foran ette eller annet butikk vindu for å studere vindusutstillingene. Det var hun ikke. Du kunne kjenne panikken som stadig vokse i brystet, dette var virkelig det verste som kunne skje?

 

Vet det kanskje er en litt slem avslunting, men nå har dere mye å tenke på i julen. Så kommer jeg sterkt tilbake om ikke lenge! Fy søren, må bare si at jeg virkelig sitter her med verdens beste julestemning. Dere er utrolige!

GOD JUL!

POSTED BY: Hedda


21.12.2011 | 18:00 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Maraton

Heey folkens! Jeg hadde planlagt å starte maratonet i morgen og slutte det på julaften, men etter å ha tenkt litt har jeg funnet ut at det er en veldig dårlig ide. For det første er det bare to-tre dager, pluss at det er de dagene jeg må gjøre alt annet enn blogging. Og tror jeg egentlig dere gjør også. Jeg pleier i alle fall ikke å være så mye på pc en på lille julaften og julaften...Men, i alle fall. Maratoner starter etter første juledag, og da LOVER jeg at det kommer. Sorry, men jeg håper dere skjønner at det var litt dårlig planlegging. Håper ingen blir for skuffa, for jeg gjør mitt beste. Nå gikk det bare ikke. Men dere får glede dere til etter 1. juledag, for da kommer det :) LOVEER!!

Håper folk forstår det, og ikke blir for sinte på meg xD Håper dere får en god jul, og jeg skal selvfølgelig prøve å få lagt ut så mange deler som mulig hver dag! Det blir bare eekstra mye etter første juledag :)

POSTED BY: Hedda 


21.12.2011 | 14:55 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 20

Heey hey! Hadde litt tid i dag, så da ble det en del til i dag. Men det har dere vel ikke noe imot? :D

 «Men jeg har en stor overraskelse til dere jeg.» Sa Niall og dere snudde dere spent mot han. Niall lente seg over bordet mens han lente seg på albuene og stirret dere inn i øynene de etter en. «Dere gutta vet det egentlig, men ikke jentene.» Det hoppet og danset inn magen din. Hva kunne det være?

----------------------------------------------------------------------- 

Niall bøyde seg enda nærmere dere, og nå stirret han rett på deg. «Det spørs egentlig bare om du og Sophie er klare for dette, dere kommer til å få ganske mye oppmerksomhet.» Du rynket pannen, hva var det han mente. «Hvordan da?» Spurte Sophie og dere så skremt på hverandre. Det virket som de andre guttene hadde skjønt hva Niall snakket om, for de begynte å hviske dem i mellom. «Det hadde vært utrolig fett da.» Sa Louis, og da sprakk det for Sophie. «Kan dere ikke bare si det!» Ropte hun, så hele Starbucks besetningen stirret på dere. Hun rødmet litt og gjemte ansiktet i hendene. Dere lo og Louis la armen sin beskyttende rundt henne. «Fortell det du Harry.» Harry skvatt til da de nevnte navnet hans, men så stirret han på deg. «Vi skal gå på den røde løperen i morgen kveld, og lurte på om dere ville være med? Altså som min date.» Han smilte litt og så spørrende på deg. «Nei Harry, Sophie skal være min date, du får bare *ditt navn*» Harry skar en liten grimase mot Louis og Sophie måpte. «Wow, rød løper som din date. Ja jøss!» Louis smilte stolt og klemte henne enda hardere. Du derimot var ikke helt sikker. Så klart var dette helt sykt, gå på rød løper med Harry! Det hadde jo vært helt sprøtt, men du visste hvor mye oppmerksomhet du ville få. Og det var ikke bare positivt. Du bet deg i leppa mens hjernen jobbet på spreng. Men da du så det bedende blikket til Harry kunne du ikke annet enn å si ja. Han var tross alt kjæresten din, det var det viktigste. «Så bra!» Sa Harry glad og kysset deg fort på kinnet. «Vi har egne make-up folk som hjelper dere, så dere trenger ikke stresse med det. Men fint om dere finner dere en kjole.» Både du og Sophie spratt opp på likt og løp bortover flyplassen. «Herregud, hvor dumme er dere! Den kjolen må fikses nå.» Ropte du og guttene lo. Litt lenger nede stanset dere for å ta igjen pusten. Du støttet hendene dine på knærne mens du så andpusten opp på Sophie som så seg nervøst rundt. «Er de gale eller, vi har en dag på å finne en kjole å bruke på den røde løperen! Aner du hvor mange som kommer til å se oss eller?» Sa Sophie mens hun dro deg med inn i første og beste butikk. Dere kikket raskt rundt dere, og oppdaget at det ikke var en eneste kjole der. «Hei, jenter.» Liam kom inn til dere. «Slapp av, vi kan finne en bra butikk i London. Kom nå, så drar vi.» Han geleidet dere ut av butikken igjen, og bort til de andre som hadde forlatt Starbucks med alle koffertene. «dere er gærne, vet dere det?» Sa Louis og flirte. Dere himlet med øynene til hverandre, og du var sikker på at dere tenkte akkurat det samme. Gutter skjønte seg ikke på sånt som dette, dette var viktig. «Kom da, det står en bil og venter på oss.» Dere forlot den store flyplassen, og snart var dere på vei inn i selve London. Du stirret konstant ut av vinduet, og lot blikket sveipe over hver eneste bygning. Det var så utrolig pent her! Etter en liten stund stoppet bilen utenfor et hotell, og en mann som så ut til å være en livvakt eller noe lignende hjalp dere inn.

 

«Bomba!» Sophie kastet seg på magen ned i den gigantiske dobbeltsenga. «Kan du fatte det *ditt navn*? Vi skal gå på den røde løperen i morgen!» Du smilte mens du pakket klærne dine ut av kofferten og ned i en skuff. Folk flest pleide å la klærne ligge i koffertene, men dere skulle tross alt være her en stund og du likte å ha styr på sakene dine. Da du var ferdig lukket du skuffen og satte deg på senga ved siden av Sophie. «Det er helt sykt.» Sa du og Sophie ga deg en lang klem. «Du er verdens beste, vet du det?» Sa hun og du ristet på hodet. «Nei, for det er deg. Og du og Louis er forresten det søteste paret jeg har sett.» Hun rødmet litt, men smilte stort. «Det er du og Harry også, men jeg og Louis er ikke sammen da..» Du så dumt på henne. «Det varer nok ikke lenge.» Plutselig kastet Sophie seg over deg. "Prikkedøden!" Du prøvde å kjmpe imot, men kiling var det eneste du ikke klarte å overleve. "Stopp, nåde!" Ropte du melom latterbrølene, og prøvde å få Sophie bort fra deg. "Bare hvis du sier at du er den beste venninenn av oss." Sa hun mens hun fortsatte å kile deg. "Aldri ropte du." Men Sophie ga seg ikke så lett. "Sikker på deg." Hun begynnte å kile deg på magen og under føttene, søren også. Den jenta kjente for godt. "Ok, ok. Jeg gir meg, jeg er best." "Fint." Sophie stoppet å kile deg, og la seg ned ved sien av deg.Dere lå helt tett intill hverandre og lo en stund fø rdu reiste deg og gikk bort for å dra fra de hvite gardinene. Utenfor kunne du se bilene suse, og mengder av mennesker som veltet inn og ut av diverse butikker. «Hva sier du til en liten shoppingtur? For å feire vår siste dag i frihet.» Du snudde deg mot Sophie og så spørrende på henne. «Å ja, gjerne.» Dere tok på dere skoene og forsvant nedover gangen. «Vi drar og shopper litt.» Sa du da Harry åpnet døren hvor han og Louis bodde. «Uten oss?» Louis kom bort og stelte seg ved siden av han. Du så på Sophie, som nikket til deg. «Jepp, vi tenkte å bruke anledningen mens det fortsatt ikke er noen som vet hvem vi er.» Harry lo litt. «Smart, for fra i morgen kveld av kommer alle til å vite hvem dere er.» Han blunket til deg, og dy geipet. «Tenkt å finne på noe skikkelig bøll nå jenter?» Spurte Louis, og du kunne se nysgjerrigheten i øynene hans. «Ja, og du får ikke være med.» Sa Sophie strengt før hun lukket døren deres og dro deg med nedover trappene. «Hello London!» Sa hun høyt, og flere mennesker snudde seg etter dere mens dere vandret frie og glade nedover Londons gater. Muligens for siste gang. Hvem vet, for alt dere visste kunne alt forandre seg etter i morgen kveld?

 

Vil dere ha mer?

 

POSTED BY: Hedda

 


21.12.2011 | 12:03 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 19

Heeey! Nå er juleferien i gang som vil si at det er på tide med et lite maraton! Jeg starter i morgen, og det vil vare helt til julaften. Høres det greit ut? Blir sikkert noen flere maraton i løpet av ferien, men starter med det.

Det var noen som skrev at de syntes det be forvirrende når moren heter Louise, og det kan jeg egentlig være enig i. Men hun kommer ikke til å være så veldig mye mer i hotorien, men de gangene hun er det kan jeg bare kalle henne for mamma. Høres det greit ut?

 

Da alle var kommet trygt igjennom kom den ene av sikkerhetsvaktene bort til dere med Zayns sekk. «Er denne din?» Sa hun, og Zayn nikket stivt..

----------------------------------------------------------------

«Er det greit om jeg tar en titt?» Zayn nikket igjen, og fulgte etter henne bort til sikkerhetskontrollen. Du snudde deg skremt mot de andre, som trakk forskrekket på skuldrene. Hva var det som hadde skjedd? Minutter senere kom Zayn tilbake med et gigantisk glis om munnen. Dere flokket dere rundt han for å få han til å snakke. «Slapp av, jeg hadde bar glemt å ta ut vannflasken min fra sekken før jeg gikk inn.» Du pustet lettet ut og Liam ga han et lett dunk i skulderen. «Der skremte du oss, du skulle sett fjeset ditt.» Zayn geipet til han før dere fortsatte inn på selve flyplassen. Harry holdt deg hele tiden i hånden, og dere kikket på hverandre med jevne mellomrom og smilte. Du hadde en utrolig deilig følelse i magen mens dere gikk om bord på flyet og satte dere i setene. Harry hjalp deg med bagen før han satte seg i setet bak deg. «Woho! Vindusplass.» Ropte Louis, mens han dyttet Niall av veien. «Her skal Sophie sitte Niall, sett deg med Liam og Harry istedenfor.» Niall latet som han ble lei seg og laget babyface. «Nei stakar.» Sa Sophie mens hun ga han en klem og Niall geipet til Louis bak ryggen hennes. Du ristet på hodet mens du satte deg godt til rette på plassen din. For en gangs skyld satt du ikke ved siden av Harry, men Zayn. Han smilte til deg, og du visste at denne gutten kom du til å bli glad i. Fordelingen av passene var egentlig litt random, men det var da så. Da fikk du mer tid til å bli kjent med Zayn, og det så ikke ut som Harry hadde det noe ille heller. Han pirket deg på skulderen og stakk hodet inn mellom setene. «Å, babyen.» Sa du søtt mens du tok et godt tak i begge kinnene hans. «Dikke dikk.» Sa du og Harry lo. «Ikke mobb bollekinn.» Sa han og du strøk han lett over de myke kinnene. «Jeg mobber ikke, jeg koser.» Harry smilte og satte seg tilbake i setet. Du kikket bort på Sophie som satt i mellom Louis og Niall og snakket som en foss om hvor spent hun var. Bak deg satt Liam og Harry og bablet om ett eller annet de hadde sett på TV, og da flyet tok av kunne du lukke øynene og slappe av. «Er du trøtt?» Du åpnet øynene igjen, og Zayn smilte forsiktig til deg. «Litt.» Gjespet du og smilte. «Jeg og, vi måtte stå opp utolig tidlig. Men jeg begynner å ble vant til det da. Verre med deg kanskje?» Du nikket og tenkte på morgen hjemme. Stakkars mamma.

 

 Bare en time senere blinket sikkerhetsbeltet over setene igjen, og dere spente dere fast. Zayn la hånden sin oppå din og smilte skremt. «Da var det på tide å gå ned igjen da.» «Endelig.» Sa du og kikket ut av vinduet på verden som stadig vokste under dere.På den lille turen hadde du rukket å bli godt kjent med Zayn, og visste allerede at yndlingshobbyen hans var å tegne. I tillegg var han en person som elsket å snakke om litt mer dype tanker, og dere hadde laget en avtale om at hvis det var noe så skulle dere gå til hverandre for å få råd. Det var deilig å ha en venn som Zayn. Plutselig traff flyet bakken og du kikket fort ut av vinduet og pustet lettet ut. Endelig nede igjen. «Er dere klare for London?» Sa Louis høyt og dere svarte han i kor. «La oss ta dem!» Dere lo og kom dere ut av flyet så fort som mulig. «*Ditt navn*!» Harry smilte sitt nydelige smil og ga deg en lang klem. «Tøff tur?» Ertet han og nikket mot Zayn. «Ikke akkurat, vi hadde det kjempe hyggelig.» Harry så skøyeraktig på deg. «Ikke bli for gode venner da.» Dus stønnet og stirret han inn i øynene mens du tok hodet hans i hendene dine. «Lille venn, du er kjæresten min. Og det vil du alltid være.» Harry smilte fornøyd og tok et godt tak i hånden din før dere fortsatte inn på Heathrow airport. Flyplassen var gigantisk, og du kikket nysgjerrig rundt deg på alle menneskene, butikkene og kusten. Du hadde aldri vært her før, og førsteinntrykket var overveldende. «Ooo! Starbucks.» Ropte Niall mens han dro dere med seg bortover gulvet. «Hvordan overlever dere uten den butikken egentlig?» Han så spørrende på deg mens han stelte seg i verdens lengste kø. «Vi gjør ikke det.» Svarte du. «Kjøper du en Frapuccino til meg?» «Klart det.» Du smilte og gikk bort til de andre som hadde satt seg ved et lite bord. «Sett deg her da.» Sa Harry, og gjorde plass til deg ved siden av seg. Du smilte og gnukket deg inn ved siden av han. «Ah, endelig er vi i England.» Sa Sophie og så drømmende rundt seg. Det var tydeligvis ikke bare deg som var fasinert av den enorme flyplassen, det var i alle fall noe annet enn Gardermoen og Rygge. «Men jeg har en stor overraskelse til dere jeg.» Sa Niall og dere snudde dere spent mot han. Niall lente seg over bordet mens han lente seg på albuene og stirret dere inn i øynene de etter en. «Dere gutta vet det egentlig, men ikke jentene.» Det hoppet og danset inn magen din. Hva kunne det være?

 

Hva tror dere det er?

 

POSTED BY: Hedda


20.12.2011 | 23:16 | Kategori: #1DFacts

#1DFacts

#1DFacts; Harry hater Oliven.

#1DFacts; Zayn har planer om å rappe i en av deres framtidige album.

#1DFacts; Louis pleier å gå i søvne og en gang fant Niall han rett utfor døren til romet deres og hørte han synge på Jungel bok sangen mitt på natten.

#1DFacts; Hvis Harry så at kjæresten sin var lei seg så ville han ikke gåt ifra henne før hun smilte igjen.

#1DFacts; Liam og Louis strittet håret til Harry mens han sov.

  

#1DFacts; Harry og Liam er 179 cm, Zayn og Louis er 175 cm og Niall er 174 cm

( jeg er ikke helt sikker selv på grunn av alle skriver og sier forskjelligt. Men dette er de høydene som har blitt sakt mest. Så jeg beklager vis jeg har tatt feil på dem)

#1DFacts; Ingen av guttene er  jomfruer.

#1DFacts; Liam kan beatboxe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#1DFacts; Louis bekreftet at guttene kommer til  å ha video diares igjen.


POSTED BY: Christina  


20.12.2011 | 23:07 | Kategori: Louis Tomlinson

Hahaha, Louis

POSTED BY: Christina  


20.12.2011 | 23:02 | Kategori: Bilder

Top Of The Pops

Dette er en gamel intervju fra bladet  Top Of The Pops men ville bare ha det med på bloggen for de som ikke hare sett den.

 

POSTED BY: Christina


20.12.2011 | 22:48 | Kategori: Niall Horan

Niall ble kåret til "Best looking band member in 1D"

POSTED BY: Christina


20.12.2011 | 21:15 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 18

Heyy! Sorry for litt kortere deler nå, men har gjort så mye i det siste. Fikk to rotter i går, og må være med dem omtrent hele tiden for at de skal venne seg til meg, pluss at jeg var på kino og så Arthus Julegaverace med diverse kusiner og fettere i dag. Men jeg lover, i juleferien blir det lengre. Tusen takk for alle søte kommentarene dere gir, dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på det. You guys just made my day, again :)

  

 Så forsvant han ut døren og bort til de andre som sto og ventet ved siden av en diger maxi taxi. Du smilte for deg sev mens du lente deg til dørkanten og smakte på ordet. Kjæresten min...

---------------------------------------------------------------------

 Neste morgen våknet du av mammas myke stemme som hvisket inn i øret ditt. «Nå må du stå opp vennen, klokken er 05:00» Du slo den ene armen over hodet og trykket ansiktet så langt ned i puten som mulig. «Kødder du med meg?» Mumlet du ned i puten og mamma dro den ut av armene dine så hodet falt slapt ned på madrassen. Du stønnet. «Mamma, du sa jo at klokken var 05:00. Du kan ikke mene at jeg skal stå så tidlig opp i ferien!» Mamma himlet med øynene og gikk for å åpne gardinene isteden. Lyset strømmet inn i rommet, og du myste trassig opp på Louises høye og slanke fugur. «Du har en utrolig korttidshukommelse, vet du det?» Hun ristet på hodet og ett eller annet skjedde inne i hjernen din. Brått slo du øynene opp og spratt opp av sengen mens du begynte å dra ut alt tøy fra skuffene og ned på gulvet. «Shit, shit, shit.» Mumlet du mens du bet deg energisk i leppa. Louise så på deg med et blikk som fikk deg til å krympe litt der du sto, kun iført truse og en gammel T-skjorte. «Noen ganger begynner jeg å lure på om du er senil.» Du geipet til henne mens du dro på deg en ola shorts og en enkel bomulls topp. Du kneppet sammen den gigantiske kofferten din, noe som ikke var særlig enkelt med det første. Du måtte ty til drastiske tiltak før du endelig kunne høre et velkjent knepp og kunne slepe kofferten med deg nedover trappen. Du smilte hver gang bunnen av kofferten traff trappetrinnene, å som du elsket den lyden. Det var lyden av noe nytt og spennende, lyden av å reise. «Da var du klar» Sa Louise og åpnet ytterdøra for deg. Utenfor skinte sola, og det var nesten synd å måtte forlate det nå når det først var varmt. «Vi stikker bort til Sophie og plukker opp henne på veien.» Sa Louise mens hun kastet bilnøklene i været og fanget dem igjen. «Brif litt mer a» Sa du og himlet med øynene mens du satte deg ved siden av henne i forsetet. Louise satte i nølende og vred om så hele bilen ristet. Hun så på deg og blunket. «Jeg vet du blir flau, det er derfor jeg gjør det.» Hun gliste og du skrudde radioen på full guffe. Snart kunne  du kunne se hus etter hus forsvinne ut av synet før Louise stoppet bilen, og en vinkende og smilende person kom trillende på en koffert enda større enn din egen. Louise hoppet ut av bilen og hjalp henne med kofferten før de satte seg i bilen begge to. «Oh, my God, jeg dør av glede.» Hvinte Sophie og du så deg bak skulderen og fikk et glimt av verdens blideste ansikt. Det fikk deg faktisk til å smile. Du satte deg godt i rette i bilsetet mens du lyttet til radioen og lo av Sophie som stadig kom med en ny sprø kommentar.

 

«Hey babe!» Du kastet deg i armene til Harry og han løftet deg opp og snurret et par runder før han satte deg ned igjen. Rommet snurret men Harry tok tak i deg og dro deg til seg før han kysset deg langt og lenge. Du stirret inn i de nyedlige grønne øynene hans, det var øyne du kunne drukne i hvis du så for lenge. «Jeg har savnet deg.» Hvisket du og kysset han igjen. Han smilte og tok hånden din mens dere gikk etter de andre for å sende avgårde koffertene. «Sjekk hva jeg har fått!» Sa Sophie og viste stolt fram et lite lilla skilt som dinglet på kofferten hennes. «Nei, den er ikke din.» Sto det, og du begynte å le. «Genialt.» Sa Louis og la en arm rundt skulderen hennes før dere fortsatte videre mot sikkerhetskontrollen. Da alle var kommet trygt igjennom kom den ene av sikkerhetsvaktene bort til dere med Zayns sekk. «Er denne din?» Sa hun, og Zayn nikket stivt?Hva tror dere det er? Vil dere ha mere?

 

POSTED BY: Hedda

 Sorry igjen for kort del. Skal prøve å få lagt ut en og kanskje to lange i morgen, da er det siste skoledag for meg :)


19.12.2011 | 21:44 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 17

Hey hey! Fikk litt kick i dag, pluss hadde mer tid enn normalt så da ble det en del til i dag! Wohoo! Riktignok en litt kortere del, men det er vel noe? Så har jeg enda en gladmeding: Det BLIR MARATON i juleferien, så bare å glede seg! :)

 

 «Så det er her dere sitter altså?» Du skvatt til og snudde deg mot kjøkkendøra?.

------------------------------------------------------------------

«Oj, shit..» Utbrøt du og holdt deg for munnen. Hvordan kunne du glemme moren din? Hun skulle jo komme hjem i kveld og...hun visste om Harry men ikke at hele bandet var her. Louise satte hendene i hoftene, men hun så unormalt blid ut. «Ja det kan du si..» Sa hun og lo. Hun gikk bort til dere og du la merke til at Zayn sto like bak henne, det var der han var altså. Men hvorfor ville ikke de andre si at Louise hadde kommet hjem? Louise la en hånd på hodet ditt, mens hun begynte å flette fingrene inn i håret ditt. Hun visste at du ikke likte det, men siden du var så spent orket du ikke si ifra. Louise kremtet mens hun kikket på guttene, en etter en og de smilte til henne. Ok, dette begynte å bli skummelt. «Hva er det!» Nesten ropte du og alle begynte å le bortsett fra Sophie som heller ikke skjønte en ting. Louise bare smilte til deg, og du bokset henne lett i magen mens du satte deg på knærne ovenfor henne i sofaen. «Zayn fortalte om turen til England, og jeg må si at det er en god ide!» Du måpte mens du så rundt deg i rommet. Hvordan hadde de klart å overtale henne til å si ja? Du pleide aldri å få lov til sånt, spesielt ikke alene. «Mener du det?» Sa du og Louise nikket i takt med alle de andre. «Så klart, du har jo disse kjekke guttene her til å passe på deg, og Sophie. Jeg skal ta og snakke med foreldrene hennes i kveld. Sophie hvinte og kastet seg i armene til Louis som mer enn gjerne ga henne en diger bamseklem. Han gliste og sendte Louise et takknemlig lite smil. «Wow mamma, takk!» Du ga henne en god klem og hun smilte. «Dere drar i morgen tidlig, så det bare å begynne å pakke.» Både du og Sophie spratt opp fra sofaen. «Og det sier dere nå!» Ropte dere i kor og så forlot dere veggen av latter og sprang opp på rommet ditt. Sophie hylte av glede mens hun trakk ut skuffene dine og begynte å undersøke klærne dine nøye. «Hva med denne?» Hun holdt opp en utrolig søt topp du hadde fått av mamma til jul for noen år siden. «Ja, den kan jeg vel ha med. Vent litt..» Du sprang ned til de andre igjen, og forlot Sophie som sto med rumpa i været opp fra den ene skuffen din.

 

 «Hvor lenge blir vi der?» Spurte du og mamma så spørrende på Zayn. «Det er utrolig mye vi vil vise dere, så..hva med to, tre uker?» Du så bedende på Louise som tenkte seg om en liten stund før hun svarte. «Men da må jeg finne barnevakt til Christoffer og Jonas.» Hjertet ditt stoppet, fy søren. Hvis de to markene spolerte ferien din så.. «Men det går vel fint, jeg finner nok en måte» Du hoppet i været! «Takk mamma!» «Hvem er Christoffer og Jonas?» Spurte Harry forsiktig, han merket nok hvordan tonefallet ditt brått hadde endret seg da Louise nevne navnene deres. «De er lillebrødrene mine, tvillinger og utrolig irriterende.» Du myste bort på Louise som ristet smilende på hodet. «jenta mi, du er da glad i brødrene dine du? Nå har du jo ikke sett dem på en uke siden de er hos bestemor og bestefar.» «Og godt er det.» Sa du og himlet med øynene. «Men, det er vel på tide for oss å gå, vi har mye å pakke vi også.» Sa Niall og han, Liam, Louis og Harry reiste seg sakte fra sofaen. Zayn sto allerede i gangen og du løp bort til han og ga han en kjapp klem før han tok på seg jakka. «Hade bra, vi ses i morgen. Gleder meg til å bli bedre kjent med deg.» Sa han og blunket, og du smilte. Du sa hade til de andre og en etter en forsvant de ut av døra. Tilslutt var det bare deg og Harry igjen, siden mamma hadde forsvunnet ut på kjøkkenet på mystisk vis. «Jeg savner deg allerede.» Sa Harry med dådyrøyne mens han holdt rundt deg. «Dette kommer til å bli den beste ferien noen sinne.» Sa du og kysset han lenge. «Hade da kjæresten min.» Harry smilte og vinket til deg da han åpnet ytterdøren. Vent litt, hadde han nettopp kaldt deg kjæresten sin? Harry så på deg og du smilte raskt. «Vi er vel, du vet..sammen nå er vi ikke?» Sa han usikkert. Det var lenge siden du hadde hatt en ordentlig kjæreste nå, så du visste ikke helt hvordan dette fungerte. «Hvis du vil da?» Fortsatte Harry og du fortet deg bort til han for å kysse han en siste gang. «Det er ikke noe jeg vil mer..» Så forsvant han ut døren og bort til de andre som sto og ventet ved siden av en diger maxi taxi. Du smilte for deg sev mens du lente deg til dørkanten og smakte på ordet. Kjæresten min...

Noen som gleder seg til maraton i ferien? Det gjør i allefall jeg!!

 

POSTED BY: Hedda

 

 

 


19.12.2011 | 16:17 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 16

Hey folkens! Sorry for at det ikke ble noe blogging i går, men som allerede er sakt så hadde jeg ikke særlig blogglyst. Det er en grunn til det, men jeg har ikke så veldig lyst til å skrive den her på bloggen. Håper dere forstår! :) Her kommer i allefall del 16:

. «Kan ikke du og Sophie bli med en tur til England? Dere har jo ferie har dere ikke. Jeg er sikker på at Louis ikke har noe i mot det i alle fall.» Han gliste og nikket mot kroken hvor stemningen fortsatt var like høy. Klumpen forsvant brått og hjertet ditt begynnte å slå fortere. Bli med til England? Oh, My, God...

 ------------------------------------------------------------------------

«Hei, Louis.» Sa Harry med en flørtende tone, og Louis snudde seg raskt mot oss. Da han oppdaget at alle stirret på han reiste han seg og kom bort til oss med verdens største flir om munnen. «Hun venninna de er såå fet!» Hviske han i øret ditt og blunka. «Og hot.» Du smilte og kikket bort på Sophie som satt og smilte for seg selv. Du reiste deg og gikk bort til henne, hun skvatt til da du satte deg ved siden av henne og stirret vanntro på deg. «Skjer a?» Spurte du og hun ga deg et langt blikk. «Fy søren som jeg digger den gutten ass, aner du hvor like vi er eller?» Du nikket. «Har lagt merke til det ja. Men du, kan du bli med meg opp litt?» Hun så skeptisk på deg, men fulgte etter deg opp på rommet ditt. Du lukket døren bak dere og satte deg på senga. «Hva er det?» Spurte Sophie og du lente deg mot henne mens du hvisket. «Liker du Louis?» Sophie så skuffet ut. «Var det alt du skulle si?» Du rista på hodet. «Nei, men gjør du?» Hun tenkte seg litt om før hun lente seg enda nærmere deg. «Er du gæren eller, han er drømmegutten. Jeg har aldri møtt noen som jeg kan snakke med på den måten hvis du skjønner. Det blir aldri kleint, uansett og han er den første jeg har møtt som har lik humor som meg!» Hun så helt overveldet ut og du smilte fornøyd med svaret. «Så bra, for gutta har planlagt å ta oss med en tur til England.»

 Sophie sperret opp øynene og hoppet opp i senga. «Kødder du eller?!» Hun begynte å hoppe rundt mens hun utstøtte noen små gledeshyl og veivet armene i været. «Niks.» Du lot henne rive deg med i den lille gledesdansen sin før dere gikk ned i stua igjen. Dere kunne høre mumling fra guttene, men med en gang dere entret stua ble det musestille. «Hva skjer her a?» Sa du skeptisk og så spørrende på Harry som latet som ingenting. Han sendte deg et flørtende blikk og klappet seg på fanget. «Kom da.» Sa han, og du satte deg på fanget hans. Du kunne kjenne de trygge varme armene hans som knyttet et godt grep rundt midjen din, og følte deg tryggere enn noen sinne. Sophie satte seg mellom Niall og Louis mens hun kikket nervøst rundt seg, det var tydelig at det var noe i lufta. «Hvor er Zayn?» Spurte du da du oppdaget at dere manglet en rundt stuebordet. Louis kremtet mens han forsiktig snek armen sin om Sophie som straks lyste opp. «Hva om vi ser en film eller noe?» Sophie nikket og så bedende på deg. Greit, uansett hva det var de ikke ville fortelle deg så skulle du ikke ødelegge dette for henne. Du fikk vel vite det en eller annen gang, håpet du. Liam reiste seg og gikk bort til filmhylla. Han trakk ut film etter film mens han stadig rynket mer og mer på nesen. «Det er jo bare klisjè i den hylla her,» Sa han og holdt opp Valentines Day så alle skulle få se. Du gryntet irritert. «Hallo, jeg er jente da. Har du glemt det?» Sa du surt og reiste deg fra fanget til Harry. Du dyttet Liam bort fra hylla og begynte å lete etter en bra film, noe som var vanskeligere enn du hadde forventet. Hvor hadde alle de bra filmene tatt veien? Ikke inn i dette huset i alle fall. Så fant du den. «Tada!» Sa du og holdt opp Love Actualy så Liam krympet seg der han satt, Harry derimot smilte fra øret til øre. «Det er jenta si det!» Du smilte søtt til han og gikk bort til TV en for å sette den på. Liam stønnet. «Jenter ass..» Du blunket til han mens du gikk tilbake og satte deg på Harrys fang. Han kysset deg på kinnet og klemte deg godt. «Jeg elsker denne filmen.» Hvisket han inn i øret ditt og du smilte fornøyd. Enda en ting du elsket ved den gutten. «Men det der er jo en julefilm..» Fortsatte Liam men Louis stoppet han. «La Harry se da» Sa han overlegent og Liam ga motvillig opp det lille håpet. «Ja vel da.» Sutret han og la armene i kors. Alle andre så ut til å være fornøyde så du satte deg godt til rette i fanget til Harry mens du lot hodet falle ned på den ene skulderen hans. Du kunne høre den rolige pusten hans mot øret ditt, og den jevne hjerterytmen. «Så det er her dere sitter altså?» Du skvatt til og snudde deg mot kjøkkendøra?.

 

Vil dere ha mer? Hvem tror dere det er?

 

POSTED BY: Hedda


19.12.2011 | 14:55 | Kategori: Bilder

Bilder fra Watford i går

 

 

POSTED BY: Christina  


19.12.2011 | 14:51 | Kategori: One Direction

THE 1D TOUR

Her en noen klipp, sanger, opptredener fra første konsert i Watford igår! Up All Night Tour har startet!

Hvis dere har noen spørsmål om touren, så kan dere stille de i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å svare på alt.

 Interlude Video:

Entrance og Na Na Na:

Use Somebody Cover:

I Want:

Up All Night:

MOMENTS:

I Wish:

What Makes You Beautiful:

More Than This:

Everything About You:

Gotta Be You:

Save You Tonight:

Torn (må sees):

One Thing & Stand Up:

Zayn synger 'I Gotta Feeling'

Niall synger 'Stereo Hearts' & Louis synger 'Valerie'

Tell Me A Lie:

POSTED BY: thea


18.12.2011 | 20:35 | Kategori: Niall Horan

Niall i tur bussen

 

POSTED BY: Christina


18.12.2011 | 18:54 | Kategori: Video

Harry Styles - Don't fall in love

Til de som elsker Harry <3

 

POSTED BY: Christina


18.12.2011 | 18:49 | Kategori: Video

One Direction - Fan video

 

POSTED BY: Christina


18.12.2011 | 16:27 | Kategori: Bilder

Liam + Niall = Søte Bamser

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: Christina  


18.12.2011 | 16:22 | Kategori: Facebook/Twitter

Anything goes wen the boys are on tour!

 

POSTED BY: Christina


18.12.2011 | 16:18 | Kategori: Zayn Malik

Zayns nye Twitter icon

POSTED BY: Christina


18.12.2011 | 16:15 | Kategori: Bilder

Guess who?

 

POSTED BY: Christina


18.12.2011 | 15:55 | Kategori: Harry Styles

Harry i TOPP bladet

 
Har dere det nye TOPP bladet? :D

POSTED BY: Christina


17.12.2011 | 14:15 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 15

Hey hey. Vet ikke helt om jeg får skrevet noe maraton siden jeg på en måte har fått pc forbud i juleferien, men jeg skal se hva jeg får gjort. Jeg finner en løsning så ikke fortvil xD haha, håper dere fortsatt liker historien!

  «Hvem var det?» Spurte du og Sophie pekte på en diger pakke som sto midt i stua. «Den der?» Sa du skeptisk og beveget deg mot den unormalt store esken. Hva kunne det være?...

 ------------------------------------------------------------

Sophie smilte lurt og du stanset. Kanskje ikke det var så lurt å åpne den pakken der? «Kom igjen da, den er til deg!» Sa Sophie utålmodig, og du merket hvor spent du egentlig var. Fort rev du opp lokket og fikk hjertet opp i halsen da Louis hoppet opp av esken og kastet seg over deg. «Overraskelse!» Han satte seg oppå deg på gulvet og blåste på en slags bursdags fløyte eller hva det enn var, i alle fall var det en utrolig høy lyd. Han lo og hjalp deg opp igjen. «Hei, jeg er Louis.» Gliste han og rakte deg hånda. Du smilte og ristet den godt. «Hei, jeg er *ditt navn*» Du kunne se hvordan Sophie sto og trippet litt lenger unna. «Det vet jeg vel, Harry snakker om deg hele tiden. Begynner nesten å tro at han holder på å slå opp med meg til fordel for deg.» Han hevet brynene og så strengt på deg og du

 fniste. Herregud, for en herlig gutt. «Hei jeg er Sophie, *ditt navn*s beste venninne.» Sophie klarte ikke å holde seg lenger og var allerede i full gang med å riste hånden til Louis ut av ledd. «Hyggelig å møte deg.» Svarte Louis og Sophie rødmet, godt å se at det ikke bare var deg. «Hvor er de andre?» Spurte du, det var da litt rart om Louis kom alene. Han pekte mot døren. «De er her straks, jeg sendte meg selv i forveien så jeg kunne rekke å bli litt bedre kjent med dere før de andre kom.» Han smilte stort av den smarte planen sin, og ganske riktig. Snart åpnet ytterdøra seg etter et forsiktig bank, og Harry kom inn etterfulgt av Niall, Zayn og Liam. Sophie gispet og holdt seg for munnen så de ikke skulle se hvor oppspilt hun var. «Hey babe.» Sa Harry og ga deg en klem. «Ser du har møtt Louis allerede.» Han lo og ga Louis et lett dunk i skulderen. «Au, hva var det godt for?» Sa Louis og holdt seg rundt armen mens han sutret. «Han var en fin overraskelse!» Fortet Sophie seg og si, og Louis smilte takknemlig til henne. Zayn, Niall og Liam hadde stått litt i skyggen, men nå var de visst klare for å komme til ordet. De hilste, og du kunne se at Sophie smeltet sammen etter hvert som gutta snakket mer og mer. De var rett og slett herlige alle sammen, og det tok ikke lang tid før dere hadde funnet tonen alle sammen og det føltes som dere hadde vært venner hele livet.

 

Sophie og Louis satt og snakket i en krok hele kvelden, du smugkikket bort på dem i bland og kunne se at begge hadde glimt i øyet. De smilte og lo og så lykkelige ut begge to. Du lente deg tilbake i armene til Harry mens du lyttet til samtalen mellom han, Zayn, Niall og Liam. De hadde snakket om det samme i en time nå, og oppmerksomheten din var stadig borte hos det søte paret borte i kroken. Du kunne ikke la være å la tankene streife over hvordan det ville vært om Louis og Sophie hadde blitt sammen, de ville passet utrolig bra sammen. De hadde samme humor, lo alltid og hadde alltid en vits eller to på lager. «Hva syns du *ditt navn*?» Du skvatt til av Nialls stemme og var brått tilbake i virkeligheten. De fire guttene stirret på deg og det gikk opp for deg at du ikke ante hva de hadde snakket om. «Hva da?» Sa du usikkert og Niall smilte. «Hva er det du tenker på? Du har vært borte under hele samtalen.» Du rødmet litt, de hadde lagt merke til det altså. «Det er bare så mye å tenke på, det har skjedd så mye på kort tid. «Jeg kjenner meg igjen der ass.» Sa Zayn og smilte til deg. «Det er ikke lenge siden ingen visste hvem vi var, og nå kan vi ikke gå utenfor døren uten å bli forfulgt.» Guttene lo, og du smilte. «Jeg liker det jeg.» Sa Harry og gliste, og du slo han lett i skulderen. «Jo, men du er jo den oppmerksomhets freaken da.» Han så såret på deg. «Hva er det du snakker om a?» Du himlet med øynene og klemte han. Telefonen til Liam ringte og han reiste seg brått og kikket på displayet. «Jeg må ta denne, det er Danielle.» Mimet han før han forsvant ut av stua. Harry gliste. «De to klarer ikke et sekund uten hverandre.» Sa han spøkefullt og Zayn og Niall nikket før de så på hverandre. «Hva er det?» Spurte Harry nysgjerrig, og Zayn så spørrende på Niall. «Det er bare, hva skjer egentlig med dere når vi fortsetter touren vår?» Harry strammet taket rundt deg, dette hadde dere visst ikke tenkt på. Han stirret trist inn i øynene dine og du kunne kjenne en klump i halsen som stadig ble større. «Woops, sorry.» Sa Zayn og skar en grimase. «Dere hadde visst ikke tenkt på det nei.» Liam kom inn i rommet igjen og stanset foran dere. «Skjer her a? Har noen dødd?» Harry så irritert på han. «Det er ikke langt i fra i alle fall.» Liam så dumt på dere og du tok ordet. «Dere drar jo videre snart videre, og vi vet ikke helt hva som skal skje da.» «Å» Sa Liam og satte seg ved siden av deg. «Jeg et hvordan det der er. Jeg har ikke sett kjæresten min Danielle på lenge nå..» Han sukket og la den ene armen sin rundt deg. «Kan ikke du og Sophie bli med en tur til England? Dere har jo ferie har dere ikke. Jeg er sikker på at Louis ikke har noe i mot det i alle fall.» Han gliste og nikket mot kroken hvor stemningen fortsatt var like høy. Klumpen forsvant brått og hjertet ditt begynnte å slå fortere. Bli med til England? Oh, My, God...

 

Mer? Let me know!

POSTED BY: Hedda?


17.12.2011 | 11:10 | Kategori: #1DFacts

#1DFacts

#1DFacts; Guttene sier de elsker den australske dialekten.

#1DFacts; Selena followe Niall på Twitter.

#1DFacts; Louis sier han griner når han ser på romantiske komedier.

#1DFacts; Sist gang Louis gren var da de filmet dokumentarfilmen når han snakte om moren og om savne å være hjemme.

#1DFacts; En gang på signeringen spurte en jente om å klemme Niall, men så stopte sikerhets vakten han. Så sa Naill "Nei, jeg vil klemme henne"

#1DFacts; Når Harry var yngre pleide han å tegne på tosten sin, med mat farge.

#1DFacts; Harry hater når fans skrikker og hyler når han prøver å snakke.

#1DFacts; Niall pleide å synge til kjæresten sin.

#1DFacts; Zayn liker jenter som er smarte.

#1DFacts; Med de pengene Niall har kjent med, kjøpte han en bil til moren.

#1DFacts; Guttene sier at Niall ville blitt drept først i en skrekk film på grunn av han ikke viste hva som foregikk.

#1DFacts; Zayn sier han ikke kan svømme,men vis han ser at kjæresten holler på å drukne ville han ha reddet henne.

#1DFacts; Louis har noen boxere og på dem står det "Lubbly Jubbly"

#1DFacts; Liam sier når det er jul savner han nakenheten til Harry og fisingen til Niall.

#1DFacts; I et forespørsmål på facebook på hvem som var fansene sine favoritt medlemer og Niall kom med 60% og Harry 5%

#1DFacts; Zayn sier at han liker å være for seg selv og bare høre på musikk.

#1DFacts; Zayn mimet orde "Hallo" til en fan gjennom bilvinduet og hun besvimte.

#1DFacts; Louis så en gang at Harry og en jente var veldig nerme hverandre og for å øddelege det litt sprang han in og ropte "HALLO" og sprang rett ut igjen.

 

 

POSTED BY: Christina 


16.12.2011 | 21:06 | Kategori: Video

Ronan Park - What Makes You Beautiful

Hva syns dere, jeg syns det var ganske så fint<3

POSTED BY: Christina 


16.12.2011 | 21:01 | Kategori: #1DFacts

#1DFacts

Hallo er kommer mer #1DFacts om guttene!

 

#1Dfacts; One direction har solgt 140,000 biletter på 4 minutter, og hele touren på 12 min

#1Dfacts; Harry Styles har over 1 million followers på twitter

#1Dfacts; Guttene har matchende venne armbånd , tnaww

#1Dfacts; Guttene kaller fansene deres for : Jentene våres

#1Dfacts; Niall har alltid vært liten for alderen, men har aldri blitt mobbet, siden han har alltid vært snill med alle

#1Dfacts; Niall, Harry og Liam sa at den yngste jenta de kunne date måtte være 14, mens Louis sin måtte vært 17 og Zayn 16 år.

#1Dfacts; Harry liker jenter som går i rosa

#1Dfacts; Zayn ville at albummet skulle hete "Zayn and the boys" haha

#1Dfacts; Harry pleide å jobbe i en bakeri på lørdager, som dere kanskje vet :-)

#1Dfacts; Guttenes inspirasjon er Lady Gaga

#1Dfacts; Foreldrene til Louis skilte seg i 2010POSTED BY: Christina 


16.12.2011 | 20:56 | Kategori: Niall Horan

Amelia & Niall

Unnskyld for så liten bilde og kvalitet men det var det første jeg fant :)

 POSTED BY: Christina 


16.12.2011 | 19:14 | Kategori: Video

Pop Flop and Fizzle!

One Direction's judge-off! - The X Factor from Billy on Vimeo.

 

POSTED BY: Christina 


16.12.2011 | 18:21 | Kategori: Gifs

You Ligth Up My World

POSTED BY: Christina 


16.12.2011 | 17:59 | Kategori: Niall Horan

Niall we love!
POSTED BY: Christina


16.12.2011 | 17:56 | Kategori: Louis Tomlinson

Spiderman Louis

POSTED BY: Christina


16.12.2011 | 17:47 | Kategori: Video

One Direction - shake up the happiness

En fan made video hva syns dere, syntes selv den var kjempe koselig :)

POSTED BY: Christina


16.12.2011 | 17:45 | Kategori: Gifs

Imagening Harry saves you when you'r nearly drowning!

 

POSTED BY: Christina


16.12.2011 | 17:34 | Kategori: Facebook/Twitter

Danielle på Twitter

 

POSTED BY: Christina


16.12.2011 | 17:27 | Kategori: Liam Payne

Liam ligner på Brannmann Sam?

 

                     

 

POSTED BY: Christina


16.12.2011 | 16:31 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 14

 

 Heey folkens! Takk for kommentarer! Det er mange som vil at jeg skal ha et maraton i juleferien, og jeg skal se hva jeg får til. Skal sannsynlig vis på hytta (hvor vi ikke har internett), men skal prøve å få skrevet mange nå som de andre akn legge ut. Blir i alle fall litt lenger del i dag :) Enjoy!

«Nå glemmer vi det, hva var det du skulle fortelle meg?» Sophie hoppet opp i sofaen. «Herregud, *ditt navn*. Mamma er gravid! Jeg skal bli storesøster!»

 ----------------------------------------------------------

Du dro henne ned i fanget ditt og klemte henne alt du kunne. «Gratulerer!» Sa du mens du holdt henne tett inntil deg og smilte. Hun strålte av glede. Sophie hadde alltid vært den eneste i klassen som var enebarn, og hadde alltid ønsket seg en lillebror eller lillesøster. «Du fatter ikke hvor mye jeg gleder meg!» Sa hun. «Hvordan har du i det hele tatt klart å holde deg helt til nå? Hadde det vært meg ville jeg sakt det med en gang.» Sophie fiklet med den ene sofaputen mens hun kikket skrått opp på deg. «Jeg ville liksom ikke ta fra deg gleden med Harry og alt..» «Å herregud Sophie, du er den søteste!» Sa du og klemte henne enda en gang. «Hvor er moren din egentlig?» Sa Sophie plutselig og tema endringen forvirret deg. «Ehm hva, hvem?» Sa du og Sophie trakk seg litt unna deg. «Moren din, Louise hvor er hun.» «Å, mamma. Hun er på nattevakt, kommer hjem i morgen kveld.» Sophie reiste seg og skrudde av lyset så stua ble helt mørk. «Så bra, da har vi all den tiden vi trenger. Kom!» Hun dro deg opp av sofaen og beordret deg ut på kjøkkenet. «Popp noe popcorn eller noe, så finner jeg film og stearinlys. Nå skal vi ha en real jentekveld, med klisse komedier og gutteprat.» Du gikk villig inn på kjøkkenet med verdens største smil, verden kunne virkelig ikke bli mer perfekt enn det den var nå. Du poppet popcorn og helte det over i en bolle. «Au!» Skrek du da du tokk opp et glovarmt popcorn fra bollen og Sophie kom løpende inn. "Hva skjedde?" Sa hun engstelig og du stappet fort fingeren i munnen. «Ingenting.» Mumlet du og Sophie hevet det ene øyenbrynet, noe som så mer komisk ut enn skummelt. «Dust.» Sa hun og du fulgte etter henne inn i stua. Dere rigget dere godt til rette med pledd og popcorn i sofaen, med kun noen få stearinlys som demret svakt i mørket. Det var blitt helt mørkt ute også, og du lurte på hvordan Harry hadde det, hvor var han tro? Du snudde deg mot Sophie som satt lykkelig ved siden av deg og smilte som aldri før. Det gjorde godt å se henne så lykkelig. «Så, fortell meg.» Sa Sophie og snudde seg mot deg. Du skrudde av lyden på TV en og trakk pusten. «Alle detaljer?» Sa du og Sophie nikket hektisk på hodet. «Absolutt alt.» Du måtte tenke deg om litt før du startet. Alt hadde gått så utrolig fort fra konserten og til nå, det kunne da ikke bare ha gått noen få dager? Du åpnet munnen forsiktig og plutselig strømmet hele historien ut, du klarte ikke en gang å stanse den. Da du var ferdig pustet du lettet ut og kikket nysgjerrig bort på Sophie som stirret på deg som om du var et spøkelse. «Wow.» Var alt hun sa på en lang stund, og det var egentlig greit. Det var ikke så mye mer å si nor alt kom til alt.

 Telefonen din ringte og du snappet den til deg. «Hvem er det?» Spurte Sophie og du kastet et kort blikk på displayet. «Skjult nummer.» Sa du og trykket på svar. «Hallo?» Du kunne høre latter i den andre enden av røret før en ukjent stemme snakket til deg. "Har jeg kommet til fru brun?» Sa stemmen, og su syntes det var noe kjent med den allikevel, jaja. Det var bare å spille med. «Nei dessverre, dette er hos grønn» Gutten i den andre enden knakk sammen av latter og Sophie så spørrende på deg. «Louis!» Stemmen var ikke til å glemme, Harry tok røret. «Sorry for det der, Louis stjal telefonen min.» «Skjønte det var noe.» Sa du og lo litt. «Så hvordan går det?» Spurte han og du kikket bort på Sophie som hadde øynene klistret på TV en, det var tydelig at hun ikke ville ødelegge for deg denne gangen. «Bra, vi sitter fortsatt i stua og koser oss.» «Kutt ut da!» Skrek Harry og du skvatt til, hva hadde du gjort nå da. Svaret fikk du fort da Louis stemme igjen kunne høres i telefonen. «Halla! Harry kan dessverre ikke snakke nå, han skal nemlig spille Nintendo DS med meg. Men vi snakkes i morgen, hyggelig å snakke med deg snuppa.» Så la han på, og du satt igjen med pipelyden. «Hva var det?» Spurte Sophie og du trakk på skuldrene. «Han skulle visst spille Nintendo DS, i følge Louis i alle fall.» Sophie brast ut i latter. «Nintendo DS? Haha, jeg digger den gutten ass.» «Hvem da, Harry?» Spurte du og Sophie så dumt på deg. «Nei, Louis da dumma. Jeg gleder meg sånn til å møte dem i morgen.» Det var sant, Harry skulle jo ta med deg, Sophie og resten av bandet ut i morgen. Du begynte å glede deg med en gang, verden kunne visst bli bedre.
 

Dagen hadde gått så fort, og plutselig var den over. Du kikket bort på Sophie som lå stille ved siden av deg i sengen og sov. Du var utrolig heldig som hadde Sophie, hun var alltid der for deg uansett. Visst kunne hun være irriterende og barnslig i blant, men hun stilte alltid opp for deg. Tenkte Sophie på deg på den samme måten mon tro? Når du tenkte etter visste du egentlig ikke hva slags venn du var, men det måtte jo være noe siden hun fortsatt gadd å være sammen med deg. Du strøk henne forsiktig over det glatte håret og smilte før du slapp hodet ned på puten og ble liggende og stirre i taket. Før du visste ordet av det sovnet du med ett stort smil om munnen, og våknet ikke før en velkjent lyd duret i hele huset. «*ditt navn*, du må våkne!» Skrek Sophie inn i øret ditt, og du kikket surt opp på henne. Hun var allerede fullt påkledd og sminket, og så i det hele tatt nydelig ut. Du derimot..Du lot hodet falle slapt ned på puten igjen og lukket øynene. Kanskje hvis du latet som du sov ville hun gå? Der tok du feil. Sophie rev av deg dynen og du reiste deg brått av den plutselige kulden. Du så forvirret rundt i rommet og fikk øye på deg selv i speilet. Det var ikke et godt syn. «God morgen solstråle.» Kniste Sophie og du gryntet. «Jeg vil sove.» Stønnet du men Sophie hadde visst andre planer for dagen enn deg. Hun halte deg opp fra senga og du fulgte motvillig etter henne ut på badet. «Jeg har ligget våken kjempe lenge og tenkt på i dag, herregud *ditt navn*! Tenk at vi skal møte One Direction i dag.» Hun fant fram en børste fra en skuff og begynte å gre håret ditt. «Au!» Hylte du, men Sophie latet som hun ikke kunne hørte deg. ?Hallo, det der gjør faktisk vondt.? Sa du og grep henne rundt håndleddet. Hun stønnet. «Gjør det selv da.» Sa hun og rakte deg børsten. «Takk.» Sa du og la den tilbake der den hørte hjemme. Sophie så oppgitt på deg. «De kan komme nor som helst, vil du ikke være ferdig påkledd da kanskje?» Sa hun og åpnet skuffen enda en gan før hun pekte børsten truende mot deg. «Greit da, men klokken er bare ti.» Det skulle du ikke ha sagt, for plutselig ringte det på døren og Sophie rev deg med seg nedover trappen. «Stop!» Skrek du og rev deg løs fra grepet hennes. «Du åpner, jeg går opp og gjør meg i stand.» Sophie himlet med øynene. «Velkommen etter da.» Så forsvant du opp trappen igjen og låste baderomsdøren etter deg. Hvorfor måtte de komme så tidlig? Du kikket trassig på speilbildet ditt, det var ikke akkurat det vakreste du hadde sett. Det var nok greit å skåne de andre for dette en stund. Du skyldte ansiktet i kaldt vann, og sminket deg lett før du forsiktig åpnet døra g listet deg ut. Du lyttet etter stemmer nedenfra, men kunne ikke høre noen. Merkelig. Fort trakk du på deg et par jeans og en hettegenser før du gikk rolig ned trappene. «Hvem var det?» Spurte du og Sophie pekte på en diger pakke som sto midt i stua. «Den der?» Sa du skeptisk og beveget deg mot den unormalt store esken. Hva kunne det være?...

 

Hva tror du det er? Vil dere ha mer?

POSTED BY: Hedda

 

 


16.12.2011 | 15:00 | Kategori: Bilder

One Direction - Gensere

 

Ville du ha kjøpt noen av disse gensrene? Og de har mangen andre også :)

HER ER SIDEN

p.s " Vis du ikke får opp linken prøv http://sexy-sweaters.com" 

 

POSTED BY: Christina 


16.12.2011 | 14:35 | Kategori: Video

Hahah tøffe gutter!

Hvis noen gutter i skolen våres hadde gjort noen sånt hadde jeg bare blitt "woow og bare begynte å skrike osv" men sånne gutter har vi desverre ikke på skolen våres (enda).

POSTED BY: Christina


16.12.2011 | 14:24 | Kategori: Video

Now Magazine - Intervju

POSTED BY: Christina


16.12.2011 | 13:45 | Kategori: Video

One Direction - Stole My Heart Music Video [Fan Made]

POSTED BY: Christina


15.12.2011 | 21:47 | Kategori: Bilder

Up All Night album Photoshoot


 

Hva syns du, var ikke bilde bare sååå fine og perfekte?? <3 :D

POSTED BY: Christina


15.12.2011 | 21:30 | Kategori: Harry Styles

Harry: Da og Nå

POSTED BY: thea


15.12.2011 | 20:32 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 13

 

 Hey! Sorry for korte deler i det siste, men har sinnsykt mye å gjøre. Lover at det vil bli flere og lengre deler i juleferien! Det var noen som lurte på om jeg kunne sende de første delen av historien på mail, men dere kan lese dem her. Bare gå ned til "Kategorier" her på bloggen og trykk på "1D Historie-1" Der er hele :) Tusen takk for ale kommentarer!! <3

 

 «Forresten har jeg noe jeg må fortelle deg etterpå jeg også.» Hvisket hun og du ble straks nysgjerrig. «Hva da?» Sophie smilte lurt og blunket til deg. «Etter på vennen min, spise nå.» Du geipet til henne og rakte deg fram mot glassene. Hva kunne det være?..

 

-------------------------------------------------

 Pizzaen ble fort spist opp, og etter hvert reiset Harry seg fra sofaen. «Tror nok jeg må begynne å bevege meg hjemover, gutta er nok engstelige for meg.» Han flirte og strakte på seg, du kunne høre av det knakk litt da han vred på skuldrene og grøsset. Du hatet sånne lyder. «Det er vel det, vet egentlig noen at du er her?» Gjespet du og så spørrende på Harry gjennom et halvt øye. Han trakk lett på skuldrene. «Egentlig ikke, de vet bare at jeg er ute et sted.» Han smilte og ble stående å dingle en stund. «Så, vi snakkes i morgen?» Du spratt opp av sofaen. «Ja, så klart! Hvor lenge skal dere bli her egentlig.» Harry så trist ut da han svarte, og det gjorde deg bekymret. «Vi drar om noen dager bare, men jeg må jo få introdusert deg, dere mener jeg for resten av gjengen før vi drar.» Sophie hylte av glede og Harry krøket seg sammen der han sto med hendene i lomma midt på stuegulvet. Hun grep begge hendene dine og begynte å svinge deg rundt mens hun ropte av full hals. «Jeg skal møte One Direction, jeg skal møte One Direction!» Harry smilte, og du kunne se at denne gangen var det ekte. Det gjorde deg glad, de måtte bare finne tonen på en eller annen måte til slutt. «Bare vent til jeg forteller det til de andre i klassen *ditt navn*, og du som til og med er sammen med Harry Styles! Oh My God, dette er bare helt rått!» Hun slang seg ned i sofaen av utmattelse og du og Harry så forvirret på hverandre. «Ehm, Sophie. Jeg tror nok det er best at vi holder dette hemmelig. I alle fall en stund..» Sa Harry og du nikket. «For det første er vi jo ikke akkurat sammen ennå» Sa du og Harry overtok. «I alle fall ikke ennå.» Du smilte, og kunne kjenne en deilig varme spre seg i hele kroppen. Sophie så skuffet ut. «Så jeg kan ikke skryte av at bestevenninna mi er sammen med en kjendis.» Harry så sur ut. «Plis ikke kall meg kjendis, kall meg Harry. Ok?» Sophie svarte ikke, og du himlet med øynene. «Sophie, du skjønner vel at det må være hemmelig en stund? Aner du hvor lite privatliv vi kommer ti å få om noen får vite at jeg og Harry..» Du lette etter de riktige ordene. «Dater?» Sa du og Harry nikket for vise at han var enig. «Du vil vel ikke utsette bestevennen din får alt det?» Sa Harry og dro Sophie opp av sofaen. Hun så taust ned i bakken, og du håpet hun ville forstå. Du var virkelig forelsket i Harry, og var ikke redd for å vise det til andre. Det var ikke det. Men tanken på alt du måtte gi slipp på i det gamle livet ditt gjorde deg redd, det du visste du aldri kunne gjøre igjen om folk fant ut om deg og Harry var ikke lite. Som å gå på kino eller restaurant uten å bli forfulgt av fotografer og hylende fans. Også var det haterne, du orket ikke en gang å tenke på dem. «Jeg skjønner.» Sukket Sophie og så unnskyldende på deg. Du ga henne en klem. «Sorry, jeg ble bare litt overivrig.» Hun smilte sjenert til Harry som ga henne en klem han og. «Det er bra, vi kan få til dette.» Det var stille en stund, plutselig var det så mye å tenke på. Du kunne ikke nekte for at du hadde en liten panikkfølelse langt inne i deg, tenk om du aldri kunne leve et vanlig liv igjen? Du prøvde å riste bort den dumme tanken, saken var vel at du hadde Harry. Var det ikke? Harry gikk ut i gangen for å kle på seg og du fulgte stille etter. «Jeg ringer deg i morgen, ok?» Sa han mens han bøyde seg ned for å knytte lissene. «Lover du det?» Sa du og lente deg mot døren, du bet deg i leppa og kikket  ned på de mørke krøllene hans som danset på hodet når han beveget seg. Han så opp og møtte blikket ditt. «Er du gal, klart jeg gjør det! Da skal jeg ta med deg og Sophie ut sammen med resten av gutta.» Du smilte og han reiste seg. «Hade da.» Han kysset deg og åpnet ytterdøren. «Hade.» Hvisket du og så han forsvinne nedover veien. Da du ikke kunne se han lenger lukket du døren og gikk inn til Sophie som ennå satt i stua. «Hei.» Sa du og satte deg tett inntil henne. «Hei. Sorry assa, det var ikke meningen. Det ble bare så mye alt sammen.» Sa Sophie unnskyldende. «Ikke tenk på det, det ble ganske mye for meg også. Jeg skjønner deg godt, det er ikke hver dag man blir sammen med idolet sitt heller.» Hun lo. «Nei, det hadde jeg aldri trodd.» Du reiste deg og skrudde av TV en som ennå sto på. «Nå glemmer vi det, hva var det du skulle fortelle meg?» Sophie hoppet opp i sofaen. «Herregud, *ditt navn*. Mamma er gravid! Jeg skal bli storesøster!»

 

Mer!?Let me know! xx

 

POSTED BY: Hedda


15.12.2011 | 17:31 | Kategori: One Direction

The Top 50 hottest lads of 2011

I dag hadde Sugarscape "The Top 50 Hottest Lads of 2011" og her plassene til guttene våres. 

 

 Nr. 1  ble Niall

"jaaa, jeg ble så glad for det på grunn av han får så lite oppmersomhet fra fans enn de andre guttene" 

Niall Horan from boyband One Direction

 

Zayn ble nr. 3

Zayn Malik from boyband One Direction

 

Louis ble nr. 4

Louis Tomlinson from boyband One Direction

 

Harry ble nr.7

Harry Styles from boyband One Direction

 

Liam ble nr. 8

Liam Payne from boyband One Direction

 

Hva synd fu om plassene til guttene??

 

POSTED BY: Christina 


15.12.2011 | 17:00 | Kategori: Liam Payne

Liam sin interviewt med Singapore

Liam - One Direction Interview with 91.3 Hot 30 Countdown by radio913


POSTED BY: Christina 


15.12.2011 | 16:09 | Kategori: Zayn Malik

Star MagazinePOSTED BY: thea


15.12.2011 | 16:06 | Kategori: Video

BACKSTAGE

POSTED BY: thea


14.12.2011 | 23:20 | Kategori: One Direction

Liam & Zayn har kyssa

POSTED BY: thea


14.12.2011 | 22:43 | Kategori: Harry Styles

Top Ten Male Music Stars of 2011

Harry Styles ble kåret til 3.plassen for Top Ten Male Music Stars of 2011 av Captial FM. 1.plassen gikk til Tinie Tempah og 2.plassen gikk til Jason Derulo.

 

Dette skrev de om han:

" In less than two years Harry Styles has gone from being an unknown teenager to a household name thanks to his role in boy band One Direction. Despite finishing in third place on the ITV1 show's 2010 series, the five-piece band have gone on to achieve great success with the release of debut album 'Up All Night' and singles 'What Makes You Beautiful', 'Gotta Be You' and 'One Thing'. The boys arguably received the loudest cheers at Capital's Jingle Bell Ball in December and Harry himself became the first member of the band to top one million followers on Twitter in November "

POSTED BY: Christina 


14.12.2011 | 21:34 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 12

Hey hey! Takk igjen for alle supersøte kommentarer, dere er best! Får lyst til å skrive til dere hele tiden, men det går desverre ikke. Det er så vidt jeg får til et innlegg om dagen, men etter onsdag neste uke har jeg fri så da kan det godt være at det blir flere. Intill det blir det i alle fall innlegg hver dag :)

Før du visste ord av det kastet begge seg over deg, og det ente med at Harry landet oppå Sophie på gulvet mens du satt igjen alene i sofaen. Det var noe med blikket til Sophie da hun kikket opp på Harry som lå over seg du ikke likte...

----------------------------------------------------------------------

Harry reiste seg fort opp og børstet usynlig støv av buksene før han kremtet litt. Han så fort på deg, og du kunne se at han rødmet. Sophie lå fortsatt på gulvet, rød som en tomat og lo sin utrolig falske latter. «Kunne du blitt meg ut på kjøkkenet en tur?» Spurte Harry og hjalp deg opp fra sofaen. «Hva med meg da?» Skrek Sophie og rakte ut hånden, men Harry overså den. Han dro deg med ut på kjøkkenet og lukket døren bak seg. «Hva er det?» Spurte du og Harry holdt seg nervøst til pannen. «Seriøst, jeg klarer henne bare ikke!» Sa han og du hysjet. «Ikke så høyt, hun kan høre deg.» Harry så deg inn i øynene og fortsatte. «Jeg vet det er din beste venninne men, må hun være så..» Han stoppet et sekund. «Klengete?» Sa du og han nikket stille. Du stønnet. «Harry, hun er bare ikke vant med å ha, du vet. Kjendiser i huset. Vi har tross alt vært über fans begge to, og jeg tror ikke hun helt har vent seg til tanken på at vi to liksom..» Nå ar det du som stoppet. Hva var det egentlig med deg og Harry? Harry slapp ikke blikket ditt, og du hadde ikke noe annet valg enn å stirre tilbake. «Hva da?» Spurte han, og du sukket. «Du vet, eller. Altså, hva skjer egentlig mellom oss nå?» Harry så ned i bakken, og du bet deg forsiktig i leppa. «*ditt navn*, vi har bare kjent hverandre i noen få dager, men jeg vet allerede at du er drømmejenta. Jeg har aldri møtt noen som deg, på en bra måte altså.» Han virket nervøst, for han flakket med blikket rundt i rommet hele tiden. «Jeg vil veldig gjerne at det skal være noe mer mellom oss, hvis du skjønner.» Sa han så fort at du måtte konsentrere deg for å få med deg ordene. Men du hadde hørt nok. Du la hendene dine om halsen hans, og han holdt forsiktig rundt deg. «Så la det være det, Sophie blir normal det lover jeg. Hun må bare komme over..sjokket.» Harry smilte og strøk deg over håret. «Herregud, du aner ikke hvor forelska jeg er i deg.» Sa han «Det vet jeg nok.» Svarte du og trykket han enda tettere mot deg. «For jeg har det akkurat på samme måte.» Han bøyde seg mot deg for å kysse deg, og du lukket øynene. «Neimen se på dere a?» Sophie smalt opp kjøkken døra. «Skal dere stå her og kline hele dagen mens jeg ligger hjelpeløst på gulvet heller?» Hun satte armene i siden og skakket på hodet mens hun myste bort på dere. Du slapp Harry motvillig, og kunne se hvordan han kjempet mot irritasjonen sin. Hvis dette forholdet skulle funke måtte han tåle Sophie, sånn var det bare. «Hva med litt pizza?» Utbrøt du, og kom på de to pizzaene du hadde tatt ut av fryseren. De lå fortsatt på benken, og stekeovnen var mer enn varm nok. «Ja, mat!» Sa Sophie og gikk bort for å hjelpe deg. «Kan ikke du dekke på det jeg har satt fram i stuen?» Spurte du Harry og nikket mot glassene og asjettene som sto på benket. Harry nikket. «Det var jammen på tide, vi fikk oss jo aldri mat på den daten» Han løftet opp glassene men slapp dem fort ned igjen da Sophie skrek inn i øret hans. «Hva! Spiste dere ikke på den såkalte daten deres?» Hun så forskrekket ut og Harry stakkar var helt skrekkslagen av den hylytte stemmen hennes. «Det på en måte oppsto noen konflikter med den maten» Sa du og flirte ved tanken på Harrys franske aksent, og daten som endte med at dere løp ut av restauranten og endte i en flokk av fotografer. «Fortell da vel!» Sa Sophie oppspilt og Harry snek seg lydløst ut av kjøkkenet med glassene mens han blunket til deg bag ryggen til Sophie. Du smilte og henvendte deg til Sophie. «I kveld Sophie, da skal du få vite alle detaljer. Men nå må vi spise, jeg er skrubbsulten!» Sophie laget trutmunn og så såret bort på deg. «Må jeg vente såå lenge!» «Jepp.» Du la en haug med servietter i de tomme hendene hennes og beordret henne inn i stua. «Husj nå.» Sa du og ga henne et lett klaps på rompa. «Æsj, pervo!» Hylte hun og pilte inn i stua. Du lo og gikk etter henne. «Der var dere!» Sa Harry og smilte alt han kunne til Sophie som satte seg godt til rette i sofaen. Du satte deg i mellom dem,  og Harry lente seg mot deg mens han kysset deg lett på hodet. "Pusen min." Hvisket han før  han trakk seg tilbake og det var Sophies tur å lene seg mot deg. Øynene hennes strålte av iver. «Forresten har jeg noe jeg må fortelle deg etterpå jeg også.» Hvisket hun og du ble straks nysgjerrig. «Hva da?» Sophie smilte lurt og blunket til deg. «Etter på vennen min, spise nå.» Du geipet til henne og rakte deg fram mot glassene. Hva kunne det være?..

 

Hva tror dere det er?

POSTED BY: Hedda


14.12.2011 | 16:21 | Kategori: One Direction

Challenge 3 - Bring 1D to US

POSTED BY: thea


14.12.2011 | 16:17 | Kategori: Video

Favoritt Julefilmer

POSTED BY: thea


14.12.2011 | 16:16 | Kategori: Bilder

Bilder


POSTED BY: thea


14.12.2011 | 16:10 | Kategori: Harry Styles

Harry Styles I Underbuksa

POSTED BY: thea 


13.12.2011 | 22:00 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 11

 Hey folens! Tusen tusen takk for sykt hyggelige kommentarer! Digger dere, det gjør det så utrolig mye morsommere å skrive :)

  Plutselig spratt Harry opp av sofaen av en velkjent lyd. Hvorfor måtte alltid ringeklokka ødelegge de perfekte øyeblikkene?..

-------------------------------------------------------

Harry gjemte seg bak sofaen, og du kunne bare se de mørke krøllene stikke opp fra bak sofakanten. «Hva er det du er så redd for?» Spurte du og lo. Harrys hode kikket fram og han så forvirret på deg. «Sorry, jeg skvatt så sykt.» Han krabbet fram og stelte seg ved siden av deg. «Åpne da, men ikke slipp dem inn hvis det er fotografene..» «Tror du jeg er gæren eller?» Sa du spøkefullt mens du kikket gjennom kikkehullet. «Shit! Det er fullt av dem!» Sa du og snudde deg mot Harry som straks så seg rådvilt rundt i stua etter et hjemmested. «Seriøst? Hvordan fant de oss?» Harrys stemme gikk opp i fistel, og du klarte ikke å holde deg mer. «Hva er det? Hvorfor ler du, dette er ikke morsomt *ditt navn*» Du klarte ikke å slutte å le, og i det det ringte på døren enda en gang var Harry borte. Du åpnet døren og Sophie kom inn. «Skjedde med deg a?» Sa hun surt. «Sorry, måtte bare tulle litt med Harry. Han er så paranoid for fotografer.» Sophies øyne lyste opp i det du sa navnet til hans. «Er Harry her? Hvor.» Hun begynte med en gang å lete rundt i stua med øynene og du fulgte blikket hennes før du ropte på han. «Harry! Det er trygt å komme fram, det var bare Sophie venninna mi.» Forsiktig kom Harry fram fra bak gardinene og Sophies øyne ble minst tre ganger større en de var normalt. «Wow, Harry Styles. I min beste venninnes stue.» Hun satte hendene i siden mens hun kikket interessert bort på Harry som nå var kommet helt fram fra gjemmestedet sitt. «Hei, Harry.» Sa Harry dumt og rakte Sophie hånden. Du fniste, mens du så Sophie gripe hånden hans som om han var en gud. «Sophie» Svarte Sophie, og et lite øyeblikk ble stillheten litt for stille. «Så, hva om dere blir litt bedre kjent mens jeg steker noen pizzaer? Sett på en film eller noe.» Harry sendte deg et merkelig blikk, men du valgte å overse det. Sophie derimot var sjeleglad. «Ja! Jeg er kjempe sulten, kom igjen Harry.» Hun trakk Harry ned ved siden av seg i sofaen og du gikk ut på kjøkkenet. «Ikke bli for gode venner da!» Ropte du ut på kjøkkenet med hodet nedi fryseren. «Hørte ikke» Svarte Sophie spøkefullt.


Du fant to pizzaer og la dem på kjøkkenbenken for å tine mens du hentet fram glass og tallerkener fra skapet. I blant hørte du Sophies overdrevne latter fra stua, og du kunne ikke annet enn å kikke inn på dem. Hva var det som var så morsomt nå da? Men da du hørte latteren til Harry måtte du smile. Det der var ikke hans ekte latter sånn som du hadde hørt den, den var anspent og kanskje litt mer..høflig? Du satte på stekeovnen og satte deg ned ved kjøkkenbordet mens du ventet på at det skulle bli varmt nok. Det var så rart alt sammen. For bare noen dager siden hadde Harry vært en eneste stor drøm, og nå satt han i stua di, kanskje som en framtidig kjæreste og så tegnefilmer med bestevenninna di. Verden var rar, du visste aldri hva som kunne skje. Du kunne høre at det ble stille ute i stua, og Harry kom inn til deg. «Hey babe.» Sa han og satte seg ved siden av deg på en ledig stol. «Var fimen så kjedelig?» Sa du og Harry smilte søtt til deg. «Nei da, donald er kul han. Men venninna di måtte visst på toalettet en tur.» Han reiste seg og satte hendene i hofta. «Jeg må bare en tur på...jeg drar To The Loo!» Du braste ut i latter. «Sa hun virkelig det?» Peste du mellom latterbrølene. Harry lo med og snart lå dere hikstende over bordet begge to. «Ok, dette er slemt.» Sa du utmattet og tørket en tåre som trillet nedover de varme kinnene dine. «La meg gjøre det.» Harry lente seg over bordet, og strøk den myke hånden sid nedover kinnet ditt. «Sånn.» Han smilte tilfreds og du kunne kjenne latteren som ennå boblet i magen, men du måtte ikke le mer nå. Det var tross alt din beste venninne det var snakk om, og du kunne ikke le av henne på den måten uansett hvor teit det hun hadde sakt var. «Kommer dere snart eller!» Kunne dere høre Sophie rope fra stuen, tydelig tilbake fra sitt lille toalett besøk. Dere måtte kjempe hardt for ikke å brase ut i latter enda en gang da dere reiste dere fra bordet og begynte å bevege dere mot stua. Harry tok hånden din og Sophie ga deg et langt blikk. Et sånt *Jeg skjønner hva som skjer her altså, og du er pent nødt til å fortelle meg alt i kveld* blikk og du svarte med å sette deg tett inntil henne. «Du sover vel her i kveld?» Hvisket du inn i øret hennes og hun nikket. Donald var i full gang på TV en igjen og du så spørrende på Harry og Sophie. «Hvem av dere var det som valgte at vi skulle se på dette egentlig?» Spurte du og nikket mot TV en. Både Harry og Sophie pekte desperat mot hverandre. «Så det var begge altså?» Spurte du og rynket brynene. «Nei. Det var Harry!» Sa Sophie veldig høylytt. «Det var det vel ikke!» Ropte Harry og du hevet armene. «Okey, okey. Så det var ingen av dere.» Harry og Sophie skulte ondt på hverandre, og du følte deg mer og mer som en liten usynlig ball der du satt med beina krøllet opp under deg. «Det går bra folkens, ingen krise. Vi kan godt si at det var meg som ville det.» Men det så ikke ut som de ville gi seg. Før du visste ord av det kastet begge seg over deg, og det ente med at Harry landet oppå Sophie på gulvet mens du satt igjen alene i sofaen. Det var noe med blikket til Sophie da hun kikket opp på Harry som lå over seg du ikke likte...

 

Hva tor du? Mer?

 

POSTED BY: Hedda


13.12.2011 | 20:52 | Kategori: Bilder

Larry Stylinson

 

Bilde// tumbr  

Den originale Larry Stylinson, hehhe var han ikke sød? Det syns jeg :)

 

POSTED BY: Christina  


13.12.2011 | 20:24 | Kategori: One Direction

1D idagPOSTED BY: thea


13.12.2011 | 19:46 | Kategori: One Direction

Piggyback

POSTED BY: thea


13.12.2011 | 19:42 | Kategori: Niall Horan

Niall synger One Time

POSTED BY: thea


13.12.2011 | 15:11 | Kategori: Bilder

Bravo Magazine

bilde//1D: zaynharryliamniall&louis

 POSTED BY: Christina


13.12.2011 | 14:16 | Kategori: Video

Little Mix's Perrie Edwards om Zayn Malik!

POSTED BY: Christina


12.12.2011 | 22:59 | Kategori: Niall Horan

Niall og fans

POSTED BY: Christina  


12.12.2011 | 22:43 | Kategori: Video

Great work on Challenge 2

 

POSTED BY: Christina


12.12.2011 | 22:12 | Kategori: Harry Styles

Harry Styles snakker med ZM's Breakfast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HØR DET HER

 

POSTED BY: Christina 


12.12.2011 | 21:54 | Kategori: Niall Horan

Niall og broren Greg

 

POSTED BY: Christina


12.12.2011 | 18:26 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 10

Hey hey!

Sorry for lite histore blogging, men har som sakt vært i København. Nå er jeg i allefall tilbake og er klarr med nye deler!

 

Dere snudde dere forskrekket rundt, og så at dere var omringet av blits og hylende fotografer som alle prøvde å få et bilde. Harry slapp deg raskt. «Å nei..» Hvisket han, og du kunne kjenne panikken i din egen kropp som steg like raskt som pulsen. «Hva gjør vi?» Hvisket du tilbake, og Harry så alvorlig på deg. «*Ditt navn*, jeg liker deg utrolig godt og jeg vil ikke miste deg. Ok? Spørsmålet er bare om du er klar for alt dette.» Du tenkte deg om en stund. Hvis Harry virkelig ville ha deg, noe du også ville. Da betydde vel ikke dette noe? Du måtte tåle haters, det visste du. Men så lenge du visste at det var deg Harry ville ha så kunne du klare det. Eller, dere var jo ikke sammen eller noe sånt..ikke ennå i alle fall.«Jeg vet vi ikke har kjent hverandre lenge, men jeg vil virkelig...bli bedre kjent med deg.» Sa Harry mens han prøvde å skjule ansiktet ditt med jakken sin. Du så på han, hvis dette var din framtidige kjæreste.. «Jeg er klar.» Sa du og Harry grep hånden din. «Fort!» Han dro deg med seg nedover gaten, forbi de hylende fotografene og stoppet en taxi. «Kjør, fort!» Ropte han til sjåføren som straks satte klampen i bånn. «Næmmen kjendis og greier. Det har jeg ikke vært borti før.» Gliste taxi sjåføren. «Jeg er ingen kjendis.» Glefset Harry tilbake. «Jasså gitt. Hvor skal dere hen da?» Harry så spørrende på deg, og du trakk på skuldrene. «Kan vi ikke dra til deg?» Spurte han, og du måtte tenke deg om. «Greit» Sa du etter en stund, og fortalte adressen til taxi sjåføren. Snart kunne du se de velkjente husene i ditt eget nabolag, og de gale fotografene var langt ute av synet. «Da var vi framme.» Dere betalte og gikk ut av bilen. «Ikke store greiene men.» Sa du litt sjenert, ved synet av ditt eget hus. Det var ikke av de billigste, men i forhold til hva Harry sikkert hadde var det ikke noe særlig. «Jeg liker det.» Sa Harry og smilte, sakte kunne du kjenne hvordan du smeltet. Hvis han skulle smile sånn hele tiden kom du til dø som en lykkelig gele klump om ikke lenge. Du kunne kjenne hvordan kulden snek seg innpå deg, og hvordan armene ble fulle av små nupper. Søren å, du hadde jo ikke tatt med jakken fra restauranten da dere løp. «Vi forter oss inn.» Hutret du, og dro Harry etter deg inn av døren. «Hallo mamma!» Ropte du, mens du slang skoene under en kommode. Harry så rart på deg, og du måtte le. «Sorry, men du aner ikke hvordan det er.» Han trakk på skuldrene, og du fant ut at du gjorde best å ikke å forklare mer. «Mamma, jeg er hjemme!» Ropte du igjen, men fikk ikke noe svar. «Ser ut som vi har huset for oss selv.» Sa du og plukket opp en lapp med Louises håndskrift som var klistret på kjøkkenbordet. «Så fint.» Sa Harry, litt mer flørtende enn han hadde gjort før. Du smilte litt sjenert i det han kom nærme. «Jeg hadde aldri trodd jeg kunne forelske meg i noen så fort.» Sa han, og dro deg mot seg. Nå sto dere like nærme som der hadd gjort før dere ble avbrutt av fotografene, og du kunne kjenne hjertet banke fortere og fortere. Han tok hodet ditt i hendene sine og kysset deg lett på munnen. «Jeg er så utrolig glad for at vi kom hit for å spille.» Fortsatte han mens han holdt rundt deg. Du stirret rett inn i de nydelige øynene hans og kjente på følelsen. Du hadde vel aldri vært mer lykkelig enn det du var nå. «Det er jeg og, men jeg har jo vært forelsket i deg det siste året da.» Harry flirte, og du rødmet litt. «Du er utrolig søt når du rødmer, vet du det?» Nå rødmet du enda mer og Harry begynte å le. «Jeg mener det, har ingen fortalt deg det før?» Du snøftet. «Nei.» Sa du og rev deg løs fra grepet hans. Harry så skuffet bort på deg, mens du gikk ut i stua. «Hei, du jeg mente det ikke sånn da. Vent!» Han løp etter deg, og i det han kom inn døren snudde du deg mot han og dasket en pute rett i det søte ansiktet hans. Du lo så tårene sprutet og Harry grep tak i armen din. «Din frekke!» Ropte han og hev deg ned på sofaen. Han satte seg over deg med armen hevet, klar til å slå deg med puta si da han plutselig senket den igjen. Han smilte et litt skummelt smil di ikke hadde sett før. «Prikkedøden!» Harry hev seg over deg og begynte å kile deg på magen «Stopp! Nåde» Skrek du men du hylte av latter. Men Harry stoppet ikke, tvert i mot. «Jeg har visst funnet ditt svake pungt.» Sa han og dere rullet ned på gulvet. Harry landet over deg, og stirret deg rett inn i øynene. «Herregud, har jeg noen gang fortalt deg hvor vakker du er?» Du fniste, og Harry strøk deg nedover kinnet. Sakte bøyde han seg mot deg og du kunne kjenne de varme leppene hans som presset forsiktig mot dine egne. Dette var sånne øyeblikk du aldri ville leve foruten. Plutselig spratt Harry opp av sofaen av en velkjent lyd. Hvorfor måtte alltid ringeklokka ødelegge de perfekte øyeblikkene?..

 

Hvem tror dere det er? Jo flere kommentarer jo flere deler, det er dere jeg får kick til å skrive av! ;) heheh

 

POSTED BY: Hedda


12.12.2011 | 18:13 | Kategori: One Direction

Duckface

POSTED BY: thea


12.12.2011 | 18:03 | Kategori: Harry Styles

Harry og Caroline ??

Bilde // onedthome

 

POSTED BY: Christina 


12.12.2011 | 17:59 | Kategori: Zayn Malik

Stephanie Davis - Ja jeg datet Zayn

 

POSTED BY: Christina


12.12.2011 | 17:50 | Kategori: Zayn Malik

Zayn røper seg nesten

This was put on youtube at June 11th..and if you listen at .50 seconds you can hear zayn singing What Makes You Beautiful and then Louis and Niall yell at him! 

POSTED BY: thea


12.12.2011 | 17:39 | Kategori: Video

Video Diaries Are Coming Back!TRYKK HER FOR FLERE 

POSTED BY: thea


12.12.2011 | 17:35 | Kategori: Video

Forever Young

Får seriøst frysninger av denne sangen!

POSTED BY: thea


12.12.2011 | 17:31 | Kategori: Harry Styles

Harry på vei ut av en nattklubbPOSTED BY: thea


12.12.2011 | 17:27 | Kategori: Bilder

Guttene med fans på Pizza Hut


POSTED BY: Thea & Christina


12.12.2011 | 17:03 | Kategori: Video

Sophia Grace & Rosie Rehearse with JLS & One Direction

 

POSTED BY: Christina


12.12.2011 | 16:09 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av Harry Styles T-skjorten!

Heey!

Dere aner ikke hvor vanskelig dette har vært! Har sittet og lest gjennom alle kommentarene nå flere ganger, og må innrømme at jeg blir ganske rørt..haha. Dere er bare helt herlige! Men jeg måtte finne èn vinner, og den heldige vinneren av en ekstra julegave er.....*trommevirvel* Evanna! Pass på å sjekke innboksen litt senere i kveld ;)

Gratulerer! Kommentaren din skillte seg litt ut fra de andre, og det var bare ett eler annet som fikk meg til å ville gi den til deg...:) Til dere andre: Ikke fortvil, det vil nok bli flere konkurranser! Hadde så sykt lyst til å kjøpe til alle sammen etter å ha lest kommentarene deres, men da ville jeg blitt blakk og mer enn det!

 

POSTED BY: Hedda


12.12.2011 | 14:41 | Kategori: One Direction

Guttene om kjærester og drømmejenta

 • Interviewer: Tell us- how has you dream girl got to be?
 • Louis: I want a girl that laughes at my jokes- even that bad ones (grins)
 • Niall: Yeah, she has to be funny. And as crazy as me.
 • Harry: I like cheeky girls. I don?t really care what she looks like. But she has to be friendly, so that I can introduce her to my mother.
 • Zayn: It?s important to me, that I can have profound conversations about god and the world with her.
 • Liam: I like girls who are a bit shy.
 • Interviewer: And who is your secret celebrity crush?
 • Niall: Demi Lovato, because she has such a cute smile.
 • Zayn: Megan Fox!
 • Harry: Frankie from The Saturdays.
 • Louis: Cheryl Cole is totally my type.
 • Liam: I like Leona Lewis.
 • Interviewer: Okay guys, who of you is still single?
 • Niall: Well, I?m definately single! I had my last girlfriend about a year ago. Her name was Holly. I broke up with her because of The X Factor because I wanted to concentrate on my career. We were only dating for a few months, but I still feel a little guilty about that. We are still in touch, though.
 • Zayn: There?s a girl I like, but we?re not together. It?s hard for me to be in a relationship when I?m somewhere else every day. Because so I can?t give a girl what she deserves.
 • Louis: At the moment there is a girl I like, too. She knows that I like her and we are always flirting. When we get together you are the first ones to know- I promise!
 • Harry: Well, I am single. My last relationship is already about two years ago. I?m not desperately looking for a girlfriend, but sometimes it would be nice to have someone?
 • Liam: Me and my girlfriend Danielle are dating for ten months now. I met her through The X Factor. She was one of the dancers at the show. When I saw her for the first time at the rehearsals, I thought: ?Wow, she?s hot!?. She looks a little bit like Leona Lewis. But I can tell you, it wasn?t easy to convince her?
 • Interviewer: Why? What was going on?
 • Liam: Danielle was really unsure at the beginning. I was only 17, and she was already 23. But when we got to know each other, we were sure that it would work out.
 • Interviewer: Could you fall in love with a fan, too?
 • Everyone: Of course!!!POSTED BY: thea


12.12.2011 | 14:07 | Kategori: Harry Styles

Harry På Skolen

POSTED BY: thea


12.12.2011 | 13:39 | Kategori: Zayn Malik

Zayn På Nattklubb

POSTED BY: thea


12.12.2011 | 13:38 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis Was Attacked By A Bear
POSTED BY: thea


12.12.2011 | 13:32 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis Svarer På En Frekk Kommentar

POSTED BY: thea


12.12.2011 | 13:29 | Kategori: One Direction

RehearsalsPOSTED BY: thea


12.12.2011 | 13:28 | Kategori: Niall Horan

Niall Vasker


POSTED BY: thea


11.12.2011 | 22:59 | Kategori: One Direction

Little Mix vant X-Factor UK 2011

POSTED BY: thea


11.12.2011 | 22:22 | Kategori: Video

One Direction love the Lil' Muffins (Backstage at The X Factor)

POSTED BY: Christina


11.12.2011 | 21:27 | Kategori: Louis Tomlinson

BIRTHDAY VIDEO TIL LOUIS

Trykk her for mer informasjon 

Fristen er 20. desember, så skynd dere!

POSTED BY: thea


11.12.2011 | 21:21 | Kategori: One Direction

Caroline Flack har kjøpt gave til HarryPOSTED BY: thea


11.12.2011 | 20:28 | Kategori: One Direction

The X Factor UK

Her kan du se X Factor Live ikveld, gutta skal opptre tror jeg!POSTED BY: thea


11.12.2011 | 20:05 | Kategori: Bilder

Vil du ha den?

Jeg syns den var fin, men måtte vel tenkt meg 2 ganger før om jeg ville ha den :D <3

POSTED BY: Christina


11.12.2011 | 19:34 | Kategori: One Direction

BROMANCEPOSTED BY: thea


11.12.2011 | 19:32 | Kategori: One Direction

We Love YouPOSTED BY: thea


11.12.2011 | 19:15 | Kategori: Video

The Hangover (trailer) - One Direction

 

POSTED BY: Christina


11.12.2011 | 18:41 | Kategori: Louis Tomlinson

En kjempe søt gifs

Nwwaa det er bare så søtt, omg smelter *.* <3

 

POSTED BY: Christina  


11.12.2011 | 18:36 | Kategori: Gifs

Morsomme Gifs

image

image

image

 

image

image

 

image 

 image

 

POSTED BY: Christina  


11.12.2011 | 14:49 | Kategori: Video

One Direction - If I Had You

POSTED BY: Christina


11.12.2011 | 13:39 | Kategori: Harry Styles

Harry i går

 

POSTED BY: Christina  


11.12.2011 | 11:39 | Kategori: Video

Xtra-Factor

De er bare så søtte, jeg er veldig sjalu på dem nå, heheh :D

 

POSTED BY: Christina


11.12.2011 | 00:02 | Kategori: Liam Payne

Liams aller første interview

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 22:45 | Kategori: Harry Styles

HAHAHAH så søtt!

 

POSTED BY: Christina  

 


10.12.2011 | 22:41 | Kategori: Bilder

One Direction 5-9. plass

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 22:39 | Kategori: Bilder

Bilder fra X-Factor

 

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 22:28 | Kategori: Video

JLS & One Direction perform - The X Factor 2011

Smeltet når Harry replayd "What makes you beautiful" *.* <3

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 22:23 | Kategori: Bilder

Backstage bilde ifra X-Factor

One Direction backstage at x-factor tonight

 

POSTED BY: Christina  


10.12.2011 | 22:10 | Kategori: Facebook/Twitter

Guttene er TT på twitterPOSTED BY: Christina


10.12.2011 | 22:05 | Kategori: Bilder

One Dilion

Så søtt <3

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 21:33 | Kategori: Gifs

Morsomme Gifs

image

image

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 21:11 | Kategori: One Direction

X-Factor NÅÅÅ!!!

Ikke glem at guttene kommer til å være på x-factor i dag for å fremføre med JLS kl 9 (NÅÅÅ). Gå på Facebook og søk på One Direction Norway og der er det en del linker.

Vis du har ipad, ipod eller iphone bare søk på filmon så gå på kannalen ITV1 :)

POSTED BY: Christina

 

 


10.12.2011 | 21:05 | Kategori: Bilder

Backstage

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 16:19 | Kategori: #1DFacts

#1DFacts

HALLO<3#1Dfacts; Når Niall er syk, snakker guttene til han på dialekten til Niall 

#1Dfacts; Niall sier at han alltid ville følge kjæresten sin hjem og at han er veldig beskyttende

#1Dfacts; Harry og Louis møtte hverandre på toalettet for aller første gang

#1Dfacts; "Ville dere spist pizza eller kysset ei jente?" Harry; Kysse ei jente. Niall; SPISE PIZZA! haha

#1Dfacts; Liam spiser iskrem med gaffel

#1Dfacts; Favoritt sangen til Liam er "somebody to love" av Justin Bieber.

#1Dfacts; Zayn deltok i X-Factor i 2009 men møtte ikke opp fordi han var for nervøs

#1Dfacts; Zayn Malik betyr ; Beautiful King 

#1Dfacts; Louis hater å innrømme at han faktisk elsker å shoppe!

#1Dfacts; Louis har 5 yngre søstre ; Lottie, Georgia, Felicity/Fizzy, Pheobe and Daisy som er tvillinger

#1Dfacts; Harry er den mest flørtete i gruppa

#1Dfacts; Det var Harry som kom på at bandet skulle hette One Direction

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 15:46 | Kategori: Bilder

Nwaa så søtt!

 pic.twitter.com/fn9Y5nLv

Kjenner dere igjen disse 2 små søtte jentene?? <3

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 14:44 | Kategori: Zayn Malik

XFactor

pic.twitter.com/1orvALZf

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 14:13 | Kategori: Facebook/Twitter

WemissNiall er TT på Twitter

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 12:17 | Kategori: Gifs

Morsomme Gifs

 

 image

 

 

 

POSTED BY: Christina  


10.12.2011 | 11:20 | Kategori: Harry Styles

Harry Styles Genser

LINKEN HER

Ville du ha kjøpt genseren??

 

POSTED BY: Christina 


10.12.2011 | 11:15 | Kategori: Bilder

Ready, Set, GOO!!

 

POSTED BY: Christina


10.12.2011 | 10:35 | Kategori: Video

Olly & Caroline kysser

Spol til 07:30 så skal det komme! Takk til en av bloggleserne som sendte inn link!

POSTED BY: thea


10.12.2011 | 00:01 | Kategori: Bilder

Veldig søtt bilde!

Jeg syns det var sååå fint og bare måtte legge inn dette bilde!! <3

 

POSTED BY: Christina  


09.12.2011 | 23:55 | Kategori: One Direction

Photoshoot

 

 


DET KOMMER MER

POSTED BY: Christina 


09.12.2011 | 23:34 | Kategori: One Direction

WMYB PÅ 64. PLASS

What Makes You Beautiful ligger for tiden på 64.plass på iTunes. Har du ikke kjøpt den der, så gjør det! :)

Har du kjøpt sangen på iTunes?

POSTED BY: thea


09.12.2011 | 22:37 | Kategori: Niall Horan

Vi elsker Niall!

pic.twitter.com/Z2PI3vqK

 

Hvem er med meg på alt det som står her? Jeg elsker Niall og vill altid gjøre det <3 <3

 

POSTED BY: Christina


09.12.2011 | 22:11 | Kategori: Bilder

Harry og fan i dag!


09.12.2011 | 21:50 | Kategori: Video

THE DOME 60

POSTED BY: thea


09.12.2011 | 21:17 | Kategori: One Direction

GUTTENE IDAG

POSTED BY: thea


09.12.2011 | 18:02 | Kategori: Bilder

Guess who?Kan dere gjette hvem det er? 

 

POSTED BY: Christina 


09.12.2011 | 16:02 | Kategori: Gifs

Morsomme Gifs

image

[x]

image

 Vil dere ha mer av gifsene? :)

 

POSTED BY: Christina 


09.12.2011 | 14:54 | Kategori: Louis Tomlinson

Not being a teenager anymoreStakkars Louis, forever young<3

POSTED BY: Christina 


09.12.2011 | 14:23 | Kategori: Video

One Direction - Super Pokemon Rumble (Behind the Scenes)

 

POSTED BY: Christina 


09.12.2011 | 10:22 | Kategori: One Direction

BLISS MAG

POSTED BY: thea09.12.2011 | 08:01 | Kategori: Niall Horan

Niall snakker med NRJ

Niall Horan fra One Direction by Radio NRJ Norge


POSTED BY: thea


09.12.2011 | 07:59 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del ?

 

Folkens, dere er sikkert sykt skuffet over meg nå. Men Sorry! Blir en sinnsykt kosrt del i dag, som sikkert mange blir litt sure for. Bit the thing is: jeg drar til København i dag, og har hatt sinnsykt mye å gjøre ellers også. Det vil si ingen historier denne helgen. Jeg hadde håpet at jeg kunne fått skrevet noen på forhånd, men det gikk desverre ikke. Dere aner ikke hvor dårlig samvittighet jeg har!! Sorry, men jeg håper dere i det minste forstår litt. Det er kanskje bare enda dårligere gjort å egge ut en så liten del, men nå har dere i alle fall noe å tenke på i helgen. LOVER å legge ut masse når jeg kommer tibake! Sorry...

Del ? Starten på del 10..

Vis nudde oss forskrekket rundt, og så at vi var omringet av blits og hylende fotografer som ale prøvde å få et bilde av oss. Harry slapp meg raskt. «Å nei..» Hvisket han, og du kunne kjenne panikken i din egen kropp som steg like raskt som pulsen. «Hva gjør vi?» Hvisket du tilbake, og Harry så alvorlig på deg. «*Ditt navn*, jeg liker deg utrolig godt og jeg vil ikke miste deg. Ok? Spørsmålet er bare om du er klar for alt dette.» Du tenkte deg om en stund. Hvis Harry virkelig ville ha deg, noe du også ville. Da betydde vel ikke dette noe? Du måtte tåle hates, det visste du. Men så lenge du visste at det var deg Harry elsket så kunne du klare det. Eller, dere var jo ikke sammen eller noe sånt..ikke ennå i alle fall...

POSTED BY: Hedda

 


08.12.2011 | 21:11 | Kategori: 1D Historie-1

Hirtore-Del 9

 

Hey hey!

Så koslig å se at så mange har meldt seg på konkurransen. Sitter virkelig og koser meg med hver enkelt kommentar, dere aner ikke hvor rørende dere faktisk er! Vet jeg har sakt det mange ganger, men det betyr jo bare at jeg faktisk mener det. Dere er VERDENS SØTESTE! <3

  «Jeg må virkelig slutte å forklare ting, dette funker utrolig dårlig.» For en gangs skyld var det du som grep hånden hans. «Jeg skjønte hva du mente, og det er utrolig rart at det har blitt sånn bare på to dager.» Harry smilte til deg. «Det er vel fordi vi er ment for hverandre..» Hjertet ditt stoppet et sekund..sa han virkelig det?..

-----------------------------------------------------------

Du stirret på Harry, nesten i sjokk. Sakte kunne du kjenne den velkjente følelsen av varmen som blusset opp i kinnene, som du hatet blodet ditt! Men da du fortsatte å stirre taust på Harry kunne du se at han også rødmet, plutselig var det ikke så farlig lenger. Du skynnte deg å si noe da du så hvor flau Harry faktisk var. «Kanskje vi er det..» Prøvde du, og han nikket. «Jeg mener, hvor stor sjanse var det for at du skulle oppdage meg?» Sa du, litt høyere enn nødvendig. Harry smilte, og det gjorde deg glad. Nå gjorde du at for ikke å miste den gode tonen dere hadde hatt hele tiden. «Du er virkelig den søteste, nydeligste, morsomste personen jeg har møtt.» Sa Harry. «Det er du også.» Svarte du.

«Hvor blir det av maten?» Sa Harry etter en liten stund, og du kunne kjenne at magen rumlet. Harry kikket ut av det lille vinduet. «Kanskje vi bare skulle dra et annet sted?» Han så spørrende på deg. «Men vi har jo bestilt mat og alt jo, pluss at du har betalt dette rommet..» Harry bare så dumt på deg. «Du, når du først er kjent får du utnytte det.» Du lo og reiste deg fra bordet. «Hvis det er sånn du skal være så, men da må jeg først få ta en tur på toalettet.» Harry vinket mens han smilte så søtt han kunne da du forlot rommet.

Det tok ikke lang tid å finne toalettet. Restauranten var godt skiltet, og dørene var ikke akkurat usynlige. Du åpnet døren til dametoalettet og stelte deg foran et digert speil. Det var fortsatt rart å se deg selv med alle den sminket, og kjolen var fortsatt like fantastisk. Du stirret inn i ditt eget speilbilde før du pustet ut. Det var i det hele tatt rat alt sammen, hvordan du plutselig hadde havnet opp i alt dette. Du var den eneste på toalettet, og du kunne ikke annet enn å kjenne ordentlig på følelsen. Hvem vet, kanskje var dette siste gangen du kunne se på deg selv uten å ha papparazier i helene? Du måtte nesten le av den tåpelige tanken, men det var noe i deg som ikke syn det var like morsomt.Uansett hva som ville skje i framtiden sådette var virkelig det beste du hadde vært med på noen gang, kanskje Harry faktisk hadde rett. Kanskje dere var ment for hverandre, noe du faktisk hadde visst lenge før dere ble kjent når du tenkte over det. Du fikset på sminket, og rettet på kjolen før du gikk tilbake til Harry. Han satt og stirret ut av vinduet, og la ikke merke til at du kom tilbake. «BØ!» Harry hoppet opp av stolen mens han lagde en slags forskremt pipelyd. «Du din!» Harry grep etter deg, men du klarte akkurat å smette unna. Snart løp du så fort du kunne ut av restauranten og ut på fortauet. Du løp nedover gaten og kunne kjenne hvordan pusten verket i likhet med føttene som ble torturert av de høyhelte skoene. Du løp rundt et hjørne hvor du stanset for å få igjen pusten. «Tok deg!» Harry grep deg om skulderen, og du hylte. Harry gliste, tydelig fornøyd over reaksjonen din. «Fy søren hvor rask du er.» Peste han og slapp taket. Du smilte stolt. «Jeg er vel det.» Harry ristet på hodet, mens han så drømmende på deg. «Hva er det nå da?» Spurte du, mens du prøvde å høres oppgitt ut, noe som ikke funket særlig bra. Harry fortsatte å smile til deg, mens han forsiktig kom nærme. Til slutt var han så nærme at du kunne kjenne pusten hans mot ansiktet ditt, og hendene deres berørte hverandre. Du stirret inn i verdens vakreste øyne. «Du kan jo gjette.» Hvisket Harry mens han dro deg enda nærmere, nå var det så vidt at nesene deres ikke berørte hverandre. «Jeg vet ikke om jeg vil.» Hvisket du tilbake. «Det trenger du ikke heller.» Sa Harry, så kysset han deg. Leppene hans var myke og varme, og du ønsket dere kunne stå sånn for alltid. Det virket som tiden sto stille, helt til det hele ble avbrutt av en rekke ropende stemmer. «Harry! Harry, se hit da vel!»....

 

Hva tror dere det er de vil med Harry?

Hjelper å kommenter masse! ;)

 

POSTED BY: Hedda


08.12.2011 | 20:52 | Kategori: One Direction

Caroline Flack kysser Olly Murs


Noen som vet hva som skjedde her? Olly Murs og Caroline hadde visst kysset på X-tra Factor igår!

POSTED BY: thea


08.12.2011 | 20:16 | Kategori: Harry Styles

Caroline snakker om Harry

Hun snakker om han på 1:11.

POSTED BY: thea


08.12.2011 | 18:02 | Kategori: Facebook/Twitter

His Girlfriend Is Nandos


POSTED BY: thea


08.12.2011 | 18:02 | Kategori: Niall Horan

Niall har nå fått 800.000 followere

 

POSTED BY: Christina 


08.12.2011 | 17:51 | Kategori: Niall Horan

Niall snakker med NRJ

Ifølge twitteren til NRJ Norge, så skal de snakke med Niall på telefon imorgen. Intervjuet skal være rundt 7 tiden (på morgningen) 


POSTED BY: thea


08.12.2011 | 17:43 | Kategori: Harry Styles

Harrys beskjed til Caroline

'To Flackster (altså Caroline Flack) Never too old.. Lets make it happen!! Lots of love <3 Harry xx'

POSTED BY: thea


08.12.2011 | 17:40 | Kategori: One Direction

En Sykt Heldig Fan!

POSTED BY: thea


08.12.2011 | 17:17 | Kategori: Liam Payne

Liam & Danielle

Slenger med et par bilder av dem, siden noen spurte om det!

POSTED BY: thea


08.12.2011 | 17:14 | Kategori: Video

One Direction- Moments [music video]

Hva syns dere den er fanmade, jeg syns den personen gjorde en kjempebra og kan godt se for meg at musikkvideon blir sån :) 

POSTED BY: Christina 


08.12.2011 | 17:07 | Kategori: Niall Horan

Niall Horan News

Litt oppdateringer om Niall idag. Idag fikk han 800,000 followers på twitter. Gratulerer!

I tillegg har det vært en del rykter om han og Amelia fra X-Factor i det siste, og om at de har begynt å date. Amelia har sagt nå i et intervju at de ikke gjør det, og hadde han spurt hadde hun sagt nei.

'Jeg har ikke tid til kjæreste nå' sier hun. 

POSTED BY: thea


08.12.2011 | 16:59 | Kategori: Zayn Malik

NYTT TWITTERICON FOR ZAYN

POSTED BY: thea


08.12.2011 | 16:57 | Kategori: Liam Payne

Directioners Love Danielle

Etter at en jente sende hatmeldinger til Danielle, så ville alle Directionerne rette opp :) De fikk #directionerslovedanielle til å bli et trending topic. Kjempe søtt! Danielle er kjæresten til Liam, for de som ikke visste det!

//tatt fra onedirectionsweden.se

POSTED BY: thea


08.12.2011 | 16:35 | Kategori: Konkurranser

Keen på en ekstra julegave under treet i år? - konkurranse!

Hey hey!

Vi har virkelig verdens søteste lesere, og ønsker å gi noe tilbake! Så, hvis du er keen på en ekstra julegave i år fra oss er det bare å lese videre. Det er viktig at du leser hele innlegget.

Denne konkurransen er ikke sponset av noen andre enn meg selv, så jeg håper folk setter pris på det (:


For å vinne T-skjorten, må du gjøre følgende:

1. Legge ut en link om konkurransen på facebooken, twitter og blogg om du har.

2. Følge oss på twitter: @heddakleven, @SilavBieber, @stylesaffection, @christinakitty

3. Lik facebook siden vår: onedirection1.blogg.no ( kopier dette og lim inn så finner du oss: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003227775082)

4. Bli venn med oss på facebook: OnedirectionEn Bloggerene

5. Og sist men ikke minst: Skrive i kommentarfeltet hvorfor jeg skal velge akkurat deg som den heldige vinneren av Harry Styles T- skjorten. Det blir ingen random vinner denne gangen, som vil si at du bare trenger å kommentere en gang. Men da er det jo viktig at du skriver noe som får meg til å ville sende julegaven til akkurat deg ;)

Ps. Husk å skrive T-skjorte størrelsen din (S-XL), og e-mail adressen din så jeg får kontaktet deg om du vinner.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! OG GOD JUL <3

Vinneren av konkurransen blir trukket på mandag, så det er lurt å melde seg på med en gang. Må jo rekke å sende av gårde premien før 16. desember så den er framme til julaften. Appropo det, om du vinner. Husk at det ikke er lov å åpne julegaven før på julaften!! :D

 

POSTED BY: Hedda


08.12.2011 | 14:27 | Kategori: Facebook/Twitter

sorryHarry er TT på Twitter

 

POSTED BY: Chrisitna 


07.12.2011 | 23:38 | Kategori: Video

Jardc87 tegner Harry Styles

 

Flink ikke sant?

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 21:58 | Kategori: Harry Styles

Harry Styles med Familien

Her med fetterene Ben & Matt, kusina Ella, bestefaren og søsteren Gemma.

POSTED BY: thea


07.12.2011 | 21:40 | Kategori: One Direction

Liam og Louis

 

POSTED BY: thea


07.12.2011 | 21:36 | Kategori: Zayn Malik

Zayn intervjues av TOTP Magazine

POSTED BY: thea


07.12.2011 | 21:25 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 8

Hey hey!

Vil bare først si at jeg kommer til å holde en konkurranse i morgen, så om du er keen på en ekstra gave under juletreet ditt i år er det bare å følge med!

 

  «Hei.» Harry sto foran deg, kjekkere enn noen sinne. «Unnskyld at jeg er så sen, men det var noe viktig jeg måtte orden før jeg dro..»

------------------------------------------------------

Du så på han. «Hva da?» Harry vred på seg. «Altså, du får se. Kom» Han tok deg i armen og ledet deg bortover fortauet. «Jeg har fiksa en taxi for oss.» Harry vinket en sort taxi mot dere, og snart satt dere side om side inne i bilen. «Hvor er det vi skal?» Spurte du spent. «Det får du se.» Svarte Harry og blunket til deg. Du kikket ut av vinduet, og så blokk etter blokk forsvinne ut av syne. Plutselig kunne du kjenne en varm hånd som tok tak rundt din egen. Harry holdt deg varsomt, og det var akkurat som om hendene deres var støpt for å være der hvor de var nå. Han smilte, og du ble varm i hele deg. Etter en liten stund stanset sjåføren bilen. «Da var vi fremme.» Harry betalte taxi og dere gikk ut. Han holdt hånden din hele veien bort til den fancy døren, og bort til skranken. Harry trengte ikke si han hadde kommet en gang, før en kelner var på plass for å hjelpe dere av med yttertøyet. Harrys øyne ble store da du tok av deg jakka, og du kunne merke øynene hans som stadig sveipet over kroppen din. «Wow.» Utbrøt han, og du smilte sjenert. «Aner du hvor pen du er?» Han tok en godt grep rundt hånden din igjen, og dere fulgte etter kelneren. Du la merke til at dere passerte bord etter bord uten av å stoppe ved noen av dem. «Hvor er det vi skal?» Hvisket du igjen, men Harry svarte ikke. Han bare klemte hånden din og førte an videre inn i lokalet. Da kelneren stoppet, var dere ikke lenger blant de andre gjestene. «Versågod.» sa Kelneren med en utrolig fransk aksent og dro fra et slags forheng. Du måpte. Bak forhenget var det et lite koselig rom, med kun ett bord i den ene enden. Det var vakre malerier på veggene, og i det lille vinduet bordet var plassert ved siden av, sto en enslig rød rose. Kelneren skjøv ut stolen for deg, og dere satte dere. «Her er menyene, jeg kommer tilbake om en liten stund.» Så forsvant han ut gjennom forhenget etter å ha tent to små telys på bordet deres. Nå var det kun deg og Harry igjen. «Du hadde da ikke trengt å gjøre alt dette.» Sa du forbauset, men egentlig var du ganske stolt. Tenk at han hadde gjort alt dette for deg! «Jeg ville at den første daten vår skulle være spesiell, og her inne kan vi være i fred. Bare oss to.» Han smilte varmt og grep menyen. «Du er virkelig noe av det peneste jeg har sett.» Fortsatte han og du nikket. «Jeg mener..virkelig?» stammet du over Harrys kompliment. «Han lo litt før han fortsatte. «Ja. Men det er jo selvfølgelig ikke bare derfor jeg liker deg så godt.» Påpekte han med nesa i menyen. Du åpnet din egen, og skummet nedover siden. Du rynket på nesen da du skjønte at du ikke visste hva noe av det var. «Ehm..hva skal du ha for noe?» Pep du, og så hjelpeløst opp på Harry som så ganske forvirret ut selv. «Hvis jeg kan være ærlig.» Hvisket Harry til deg over bordet. «Jeg skjønner ikke hva noe av dette er.» Du pustet lette ut. «Ikke jeg heller.» Dere lo og la ned menyene. Plutselig ble forhenget dratt fra, og kelneren kom inn. «Har dere bestemt dere?» Harry så spøkefullt bort på deg før han etterlignet kelnerens aksent og sa . «Vi tar gjerne en stor pizza og to 0.8 liter med Cola.»
Kelneren stirret dumt på Harry, som nå strevet voldsomt med ikke å le. «ehm..ja vel, jeg skal se hva jeg får til» Sa han kort før han forsvant så fort han kunne. Samme sekund som forhenget var for brast der ut i latter begge to. «Sorry *ditt navn*, dette var nok ikke riktig restaurant for oss. Vi skulle heller dratt på et pizza sted eller noe.» Han holdt seg på magen etter å ha ledd alt for mye. «Men det var jo veldig koselig her da.» Sa du og fniste som aldri før. «Ja, og kelneren var jo veldig hyggelig.» Harry etterlignet kelnerens franske aksent igjen, så dere brast ut i latter enda en gang. Da dere endelig klarte å ikke le, ble det alt for stille. Dere kikket på hverandre, og du prøvde å finne på noe å si som ikke ødela den fine stemningen. «Det er lenge siden jeg har hatt det så gøy med en jente.» Sa Harry, og du rynket pannen. Han skjønte visst at du ikke helt forsto hva han mente, for han fortet seg å forklare. «Jeg mener, jeg har det jo for eksempel alltid gøy med Louis.» Du smilte stort, Louis var virkelig en av de morsomste personene du hadde sett. «Du må virkelig introdusere meg for han en gang.» Sa du, før du lot Harry fortsatte. «Jeg skal nok introdusere deg for alle!» Sa han. «Men altså, det jeg mente var at jeg ikke har hatt et så avslappet forhold med en jente på lenge. Altså, at vi kan ha det gøy og le av små ting og...» Han stoppet og ristet på hodet. «Jeg må virkelig slutte å forklare ting, dette funker utrolig dårlig.» For en gangs skyld var det du som grep hånden hans. «Jeg skjønte hva du mente, og det er utrolig rart at det har blitt sånn bare på to dager.» Harry smilte til deg. «Det er vel fordi vi er ment for hverandre..» Hjertet ditt stoppet et sekund..sa han virkelig det?..

Vil dere ha mer? Hjelper å kommentere masse! ;)

Husk å melde dere på konkurransen i morgen!

Gjesteblogger - Hedda xx // hedda.jb@gmail.com


07.12.2011 | 21:12 | Kategori: Bilder

Guttene idag

POSTED BY: Christina & Thea


07.12.2011 | 20:48 | Kategori: One Direction

Bravo Magazine

 

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 20:46 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis Tomlinson
Perfekt!

POSTED BY: thea


07.12.2011 | 20:36 | Kategori: Video

FLASHBACK

Helt klart min favorittopptreden!

// Hva er din?

POSTED BY: thea


07.12.2011 | 20:32 | Kategori: Zayn Malik

Zayn og Foreldrene

Her er Zayn med moren og faren sin, utrolig søtt! 

POSTED BY: thea


07.12.2011 | 19:40 | Kategori: Harry Styles

CARRY

Sykt eid!

POSTED BY: thea


07.12.2011 | 19:06 | Kategori: Bilder

We Love Pop

Bilder // onedthome

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 19:05 | Kategori: Video

One Direction - One Thing (Acoustic Video)


Love It!
POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


07.12.2011 | 18:59 | Kategori: Bilder

We love Pop magasin

one direction we love pop

one direction we love pop

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 18:54 | Kategori: Harry Styles

Misha B snakker om Caroline og Harry

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 18:50 | Kategori: Zayn Malik

Zayn og Perrie??

 

Sant eller bare rykter, man vet aldri!

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 18:41 | Kategori: Facebook/Twitter

10 dager igjen til første konserten!

POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


07.12.2011 | 18:39 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis Tomlinson er syk!

Hei alle sammen :)

POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


07.12.2011 | 17:11 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av konkurransen..

Hei alle sammen :)


Nå har jeg tenkt til å trekke vinneren av I <3 ONE DIRECTION hettegenseren. Dere alle super duper søte og beste leserene fortjener å vinne det like mye, men denne gangen ble Carina vinneren av hettegenseren. Gratulerer så mye, Carina! Men følg med på bloggen, det kommer en ny konkurranse i morgen.. denne gangen er det gjestebloggeren Hedda som skal holde konkurransen, så gled dere alle sammen (:

POSTED BY:  Silav  -  Justin.Selena@live.no


07.12.2011 | 15:23 | Kategori: Bilder

Zouis

nwåååååå, smelter..!!! <3

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 14:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Musikk videon kommer ut kl 17:00

Musikk videon "One Thing" kommer ut i dag kl 17:00 altså norsk tid. Gleder meg så sykt til den kommer ut gjør dere også det? :D

 

image

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 14:39 | Kategori: Harry Styles

Tror dere på det nå?

 

For de som er usikker på om det er sant eller ikke så bare se på dette bilde nøye og igjen se på de nederste bilde av Harry ser dere noe som er veldig kjent fra før av i bakgrunden?

 

 

 

 Døren og porten er helt like og det er sant de DATER, tror dere på det nå? ;) <3

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 14:27 | Kategori: Video

Sugarscape måler høyden på håret til Zayn

Hva syns du, var det høyt nok??

 

POSTED BY: Christina 

 


07.12.2011 | 14:20 | Kategori: Niall Horan

Niall gratulere JB med dagen!

Han er bare så søte, elsker han! <3 ps. det er ikke snakk om justin bieber

 

POSTET BY: Christina 


07.12.2011 | 14:16 | Kategori: Video

Sugarscape snakker med Harry Styles og Niall Horan på Jingle Bell Ball!

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 14:13 | Kategori: Harry Styles

Harry sover med Caroline?

 

Jeg tror det bare er rykter men i et interview av guttene for lenge siden sa Niall at " that Harry always wears beanies (lue) after having slept whit some one"  Og etter han forlot huse til Caroline kan man se at han holler en lue, hva tor dere  :-/ 

 

POSTET BY: Christina 


07.12.2011 | 14:00 | Kategori: Harry Styles

Heat Magazine

 

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 08:16 | Kategori: Liam Payne

Liam og en heldig fan

POSTED BY: thea


07.12.2011 | 07:29 | Kategori: Harry Styles

Harry går ut fra huset til Caroline

 

 

Hva syns dere om at de dater?? Jeg selv liker det ikke :-/

POSTED BY: Christina 


07.12.2011 | 07:28 | Kategori: Video

One Direction - One Thing (Acoustic Video)

 

POSTED BY: Christina 


06.12.2011 | 23:27 | Kategori: Video

"One Thing" music video

Ryktene går at One Thing videone vli bli lagt ut i morgen. Hva tror dere, kommer videone til å bli bra sånt som med de andre? 

Vell jeg gleder meg som bare det og stay tuned for mer informasjon :) <3

 

 

POSTET BY: Christina


06.12.2011 | 22:55 | Kategori: Bilder

all i want for christmas is YOU!

 

POSTET BY: Christina


06.12.2011 | 22:22 | Kategori: Liam Payne

Liams Morsomme Tweet


HAHA!

POSTED BY:Thea


06.12.2011 | 22:18 | Kategori: Harry Styles

Harry Styles Naken

Hvis du ser på A Year In The Making så bader guttene i bokseren, men hvis du ser nøye etter så ligger bokseren til Harry igjen på bassengkanten... 

//Hva tror du?

POSTED BY: Thea


06.12.2011 | 21:32 | Kategori: Video

FLASHBACK

Savner denne tiden.. En av de beste av opptredene fra X-Factor sendingene! 

// Hvilken opptreden er din favoritt?

POSTED BY: thea


06.12.2011 | 21:14 | Kategori: Facebook/Twitter

Nye par i One DirectionHarry og Caroline har bekreftet at de har følelser for hverandre, Zayn og Perrie (fra Little Mix) er et par, (ikke bekreftet enda) etter at Perrie slo opp med sin gamle kjæreste. Og Niall og Amelia er knyttet til hverandre. Da er vel egentlig det ingen ledige gutter igjen i One Direction..  - men det er ikke sikkert alt er 100% sant!

// Hva synes du om det? Hva tror du?

POSTED BY: thea


06.12.2011 | 20:16 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 7

Hey hey folkens! I dag tenkte jeg å legge ut en litt lengre del for dere. Dere er virkelig verdens søteste lesere, og jeg er så glad for at jeg er med på dette. Ante ikke at blogging kunne være så morsomt, selv om jeg har en egen blogg. Nå har jeg funnet kilden-nemlig dere! leserne er faktisk noe av det viktigste, noe som kanskje sier deg selv. Men dere er i alle fall helt fantstiske! Tusen takk! <3

Det var den sommeren dere hadde startet å like One Direction og løp rundt som gale på stranden mens dere sang What Makes You Beautiful så alle tursistene løp skremt avsted. Nå skulle du på date meg Harry, herregud som tiden gikk. Det var ikke dette du hadde sett for deg at fremtiden skulle skjule...

-----------------------------------------------------------

 

 

Dere gikk tilbake til Sophies hus, og rett opp på rommet hennes. «Så, hva skal du ha på deg?» Det var ikke akkurat ment som et spørsmål fra Sophies side, siden hun allerede hadde begynt å dra frem forskjellige klesplagg fra skapet sitt. «Hva med denne?» Hun holdt opp en utrolig søt topp, du likte den men var ikke helt sikker på om det var nok. «Jeg vet jo ikke hvor vi skal en gang, tenk om jeg kommer i jeans også skal vi til et eller annet superfint sted hvor jeg må ha kjole for å komme inn.» Du sukket og lot deg falle ned på sengen hennes. Sophie satte seg ved siden av deg. «Da får vi finne et antrekk som er, nøytralt kanskje?» Du kunne se hvordan hjernen hennes jobbet på spreng, og lot den bare gjøre det. Det var tross at hun som var best på dette. Plutselig spratt Sophie opp av sengen, og du kunne se på de lysende øynene hennes at dette var noe bra. «Vent litt..» Hun løp ut av rommet, og du ble sittende igjen som et eneste spørsmålstegn. Kort tid etter kom hun tilbake med et nesten skummelt smilt. «Hva..» Hun la en finger foran munnen sin. «Du får tidsnok vite det.» Du stønnet, hvorfor måtte alt være så sykt hemmelig og spennende! Du snek deg etter henne og kikket inn gjennom sprekken av baderomsdøren. *kremt* Du skvatt tilbake av Sophies stemme og pilte tilbake på rommet hennes, nå holdt du virkelig på å dø av nysgjerrighet. «Ingen kikking!» Ropte Sophie inne fra badet, og du mumlet irritert tilbake. Du satte deg på den rosa kontorstolen som sto foran pulten hennes, og sparket fra. Sakte begynte rommet å spinne og snart kunne du ikke se forskjell på gulv og tak. «Hallo! Ditt *navn*» Sophie strakte ut en arm for å stoppe deg. «Seriøst *ditt navn*» «hva?» Su så uskyldig på henne. «Det var du som sa jeg skulle holde meg unna, jeg måtte jo ha noe å gjøre. «Ja, men kontorstolen min?» Hun himlet med øynene før hun tok deg i armen. «Kom igjen!» Hun halte deg ut av rommet, og etter hvert som dere nærmet dere badet kunne du kjenne at iveret hennes smittet over på deg. «du får ikke se enda, først må jeg få lov til å sminke deg.» Sophie hoppet nesten opp og ned av opphisselse nå, og du hadde ikke hjerte til å si nei. Du tok en siste kikk på det usminkede ansiktet ditt i speilet, før du trakk pusten dypt. «Okei da, men bare for denne gangen. «Jippi!» Sophie klappet i hendene og dro ut skuffen med sminken. «Jeg misunner deg så utrolig for den huden din, du har jo ingen kviser!» Du så dumt opp på Sophies kvisefrie ansikt. «Sier du» Sophie svarte med å legge et tynt lag med rosa blush på kinnene dine. «Ikke ta så mye da..» Ba du. Egentlig brukte du ikke så mye sminke, i ale fall ikke skolen eller nå si sommerferien. «Nei da, slapp av. Jeg bare fremhever din indre skjønnhet.» Du lo. «Du må seriøst slutte å se så mye på TV Sophie.." "Men du vet jo hvor mye jeg elsker makeup programmer, kan jeg lage frisyre på deg og?" Du lot henne føre børsten gjennom håret ditt antal ganger, før hun begynnte å lage det om til en frisyre. "Kanskje du skulle bli frisør også." Sa du, og Sophie fniste. Etter hva dere begge kunne se i speilet, var nok ikke det den beste jobben.Da Sophie var ferdig kunne du nesten ikke kjenne deg selv igjen. «innrøm det, du ble fin?» Sophie så forhåpningsfullt på deg, og du vred på deg. «jo da.» «å kom igjen *ditt navn*, du tør bare ikke innrømme at du syns du selv er pen.» Hun så anklagende på deg og du bet deg i leppa. «Kom igjen da! Ikke sant du ble fin.» Sophie ga seg ikke med det første. «Ja, takk. Jeg ble kjempefin.» Sa du og smilte et gigantisk fake smil for å vise entusiasmen. Sophie kjente deg virkelig alt for godt, du var ikke akkurat av typen som skrøt av utseendet ditt. «Jeg syns du ble nydelig, ikke det at du ikke ellers er det altså. Du er alltid nydelig.» «Naaw, det er du og.» Du ga henne en lang klem. «Klar for klærne?» Sophie spratt bortover gulvet til hun kom fram til der hun hadde lagt fra seg de dyrebare klærne sine. Stolt holdt hun opp noe av det peneste du hadde sett. «Wow, hvor fikk du tak i det der?» Sophie trakk på skuldrene og smilte lurt. «Prøv den da.» Fort trakk du av deg dine vanlige klær, og tredde den lille kjolen over hodet. Du smilte til ditt eget speilbilde og kunne se Sophies øyne vokse bak deg. «Det ser ut som du er minst 17! Herregud, den passer deg perfekt.» Hun satte hendene i siden, tydelig stolt over resultatet sitt. Kjolen var stroppløs og rakk deg til akkurat over knærne. Den hadde den fineste fargen du hadde sett, aldri hadde du følt deg så fin. «Tusen takk, du er verdens beste!» Du kastet deg i armene til Sophie, som klemte deg så hardt at du nesten ikke fikk puste. «Han kommer til å falle pladask.» Sa Sophie, og dere lo.

Timer senere hadde du igjen fått på deg kjolen, nå var det like før du skulle møte Harry. «Kom deg vekk fra speilet da. Du har ikke gjort annet enn å kikke på deg selv i hele dag jo!» Sophie ristet oppgitt på hodet og du rødmet litt. «Unnskyld, det er bare så uvant.» Sophie smilte. «Du er den nydeligste venninnen i verden.» Dere tok på dere ytterjakker og gjorde dere klare til å gå, da dere hørte tuting fra en bil utenfra. Fort løp dere ut, og der sto Louise. «Mamma!» Ropte du og kastet deg i armene hennes. «Hei vennen, hvordan går det?» «Er hun ikke pen?» Spurte Sophie, fortsatt stolt over å være ansvarlig for utseendet ditt. «Jo, herlige deg. Dette er så spennende.» Mamma virket nesten like oppspilt som deg, noe som gjorde deg litt nervøs. Tenk om noe gikk galt, eller om han ikke kom. «Kom da *ditt navn*, jeg kjører deg.» Mamma hadde satt seg inn i bilen, og du snudde deg mot Sophie. «Tusen takk! Jeg skylder deg virkelig alt.» «Det eneste du skylder meg er en detaljert forklaring på hvordan det gikk.» Sa Sophie og blunket. Så satte du deg inn i bilen, og Louise kjørte. Det kriblet i hele kroppen, tenk at du var på vei for å møte Harry Styles. Og ikke nok med det, en DATE med Harry Styles. Du merket at mamma stadig kikket på deg i smug. «hva er det?» Spurte du nysgjerrig. Mamma strøk deg forsiktig over håret. «Jeg bare ser på den lille jenta mi som plutselig ikke er så liten lenger.» Du smilte, og kunne kjenne tårene som var på vei. Men nei, dette var ikke riktig tidspungt for et mor og datter øyeblikk. Heldigvis fortsatte ikke Louise å snakke før dere var framme «Så her er vi.» Hun tok hånden din, og fanget blikket ditt. «Ha det gøy da jenta mi, og vær så snill ikke bli at for sen.» «Jeg lover.» Sa du og åpnet bildøren. Det var blitt mørkt igjen nå, og alle minnene og tankene fra første gang du møtte Harry kom tilbake. Gatelyktene som lyste opp de mørke og nesten utrafikerte veiene, og den kjølige luften. Det eneste som manglet var Harry. Utålmodig kikket du på klokken igjen og igjen mens du trippet av kulde. Hvor ble han av, han skulle vært her for ti minutter siden nå. Du kunne kjenne hjerte synke dypere for hvert minutt som gikk før du plutselig hørte en velkjent stemme. «Hei.» Harry sto foran deg, kjekkere enn noen sinne. «Unnskyld at jeg er så sen, men det var noe viktig jeg måtte orden før jeg dro..»Hva tor dere var så viktig å få gjort før Harry skulle møte deg?

Gjesteblogger - Hedda xx // hedda.jb@gmail.com

 


06.12.2011 | 19:55 | Kategori: Harry Styles

Ja, jeg har føllelser for Harry Styles!

 

Nå snakker endelig Caroline Flack (31) om hennes forhold med Harry Styles (17). 

"Jeg føler at jeg ikke skal bekymre meg om hva jeg gjør. Men det er en sosial ting som folk ikke aksepterer med store hull mellom alderen, "sa hun til NOW magasinet.


"Jeg tenker," Hva har jeg gjort galt? Men jeg har ikke gjort noe galt. Hva er vanskelig for meg å få hodet mitt rundt er at folk sier det er ekkelt. Jeg syns ikke det er det. Hvis to personer liker hverandre og kommer overens med hverandre, hvorfor må noen andre finner noe negativ i det? "

LES MER HER

 

POSTET AV: Christina 06.12.2011 | 19:49 | Kategori: #1DFacts

#1DFacts

Heihei!

 

#1Dfacts; 1D er redd for at bandet skal splittes♥

#1Dfacts; 1D sier at de alltid hører Niall før de ser han♥

#1Dfacts; Når Niall var 5 år, satt han på bursdagskaken til onkelen♥

#1Dfacts; Niall hater når jenter er flaue av å spise forran han♥

#1Dfacts; Liam liker å spille Mario Karts på nintedo DS'en hans♥

#1Dfacts; Zayn biter leppene sine når han er nervøs, eller når han skjuler noe♥

#1Dfacts; Etter Louis så New Moon latet han som om han var Edward Cullen hele kvelden♥

#1Dfacts; Liam synes det værste en gutt kan gjøre er å ignorere ei jente som elsker han med hele hjertet hennes ♥

#1Dfacts; Facebooken til Harry Styles var ; "Harry Nugget Styles" før han slettet den haha♥

#1Dfacts; Zayn googler seg selv når han kjeder seg♥

#1Dfacts; Zayn Elsker skumle filmer♥

#1Dfacts; Louis har sakt at han har lyst til å ha en europeisk audition for å velge ut noen til å være med i musikk videoen deres♥

#1Dfacts; Louis tok et bilde med Harry på bootcamp, fordi han visste at han kom til å bli kjent en dag♥

#1Dfacts; Harry's aller første autograf var til Louis♥

#1Dfacts; Harry Liker ikke jenter som røyker♥

 

image

 

Vil dere ha mer av #1DFacts?

 

POSTET BY: Christina 


06.12.2011 | 19:43 | Kategori: Video

Vas Happenin? - Part 2

 

POSTET BY: Christina 


06.12.2011 | 19:30 | Kategori: Video

One Direction - worst Christmas presents

Har derre fått noen gaver som derre ikke syns er så kule/bra?

 

POSTET BY: Christina


06.12.2011 | 19:10 | Kategori: Om bloggen

HVEM ER DET SOM BLOGGER HER, OG HVEM ER EIEREN AV BLOGGEN!

Heisann Directioners ♥Tusen takk til alle som leser bloggen vår(Casandra og Julie's). Det er DERE vi lever av. Det er dere som gjør at vi forsetter å blogge. Lesertallet og kommentarene motiverer til å forsette og gjøre bloggen enda bedre. Ingen ord kan beskrive hvor stor vi setter pris på dere lesere. Kommentarene deres lyser bokstavelig opp dagen vår, og vi setter evig stor pris på at dere orker å bruke litt tid på å kommentere. Det er det lille ekstra som gjør at bloggen blir bedre, og dere har all skylden for at vi ligger på topplisten. Vi elsker dere, verdens beste lesere! Guttene ville ha vært stolte om de visste hvor herlige, engasjerte og store fans dere var!

 

Husk å trykk "liker" på OneDirection1.blogg.no facebooksiden, her: http://www.facebook.com/pages/OneDirection1bloggno/175810742499041?sk=wall


Julie - En av eierene:


 

Jeg heter Julie, er født i 97 og bor i Tromsø. På fritiden spiller jeg fotball, er med venner og stalker 1D! Jeg elsker gutta over alt på jord, og vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten dem. "They light up my world like nobody else!" Alt med dem er så perfekt og ja, jeg har ikke ord! Jeg er også en stor Belieber og har vært det i 3 år. Jeg oppdaget One Direction i høst og siden da har jeg bare blitt mer og mer preget av One Direction Infection. 16. Mars 2012 går min drøm i oppfyllelse når jeg står i arenaen i Manchester og ser gutta live! Jeg elsker å skrive, og derfor er det så utrolig hyggelig å få tilbakemeldinger fra dere! Dere må vite at jeg setter så utrolig stor pris på hver èn av dere som leser og kommenterer! Dere er virkelig fantastisk! Dere kan kontakte meg på mail: julixe_@hotmail.com ,facebook: Julie Bakken Giæver og på twitter: julie_bakken

Love you all ♥ -Julie


Casandra - En av eierene:

Hei!!! Jeg heter Casandra, jeg er 96'er og kommer fra bærum :) Jeg elsker One Direction på grunn av den fantastiske musikken deres og de vakkre stemmene :D Noe jeg også elsker med de kjære guttene våre er at de er så utrolig jordnære og de får meg alltid til å le med de morsome vitsene og påfunnene sine ;) På fritiden danser jeg og prøver å bruke litt tid på lekser og sånt også når jeg ikke stalker One Direction :P Jeg gleder meg veldig til å blogge her på bloggen og håper dere liker det jeg blogger... (og følg meg gjerne på twitter @Casandra_Horan) :D
Klem og kyss fra meg <3

- Casandra SimonMaria - En av gjesteblggerne: 


Heisann! Jeg heter Maria og er 99'er. Jeg kommer fra Skien i Telemark. Jeg elsker gutta fordi de alltid får meg i godt humør. Stemmene, utseende og personlinghetene. Trenger jeg si mer? Jeg har vært en directioner godt over et år nå. Jeg har fått mange fine minner gjennom guttene, og gleder meg bare til mer! På fritiden går det i lekser, venner og gutta. Jeg bruker jo mere tid på gutta enn jeg gjør på skole. Ikke bra.. Jeg elsker å blogge på denne bloggen! Hver dag etter skolen logger jeg inn på bloggen og poster forskjellig informasjon. Elsker det!! Håper jeg kommer til å blogge her en stund. 
Alles store drøm jeg å se eller møte guttene på ekte. Den opplevelsen får jeg 7. Mai da guttene kommer til Norge. Jeg er til å med så heldig å får på seksjon 3 som er rett foran scenen.
Følg meg på twitter hvis du vil det: @Maria_Styles94

- Maria Schjerven  Malin - En av gjestebloggerneHei, jeg heter Malin og er født i 99. Jeg bor litt utenfor Ålesund. Jeg elsker one direction! De får meg alltid i godt humør, uansett hvor sint eller lei meg jeg er.Jeg har vert så heldige at jeg har fått lov til å blogge på denne herlige bloggen! Det er så utrolig gøy å blogge for dere, dere er helt klart verdens beste lesere! På fritiden spiller jeg håndball, er med venner og selvfølgelig stalker jeg guttene. I mai kommer jo guttene til Norge, jeg var en av de uheldige som ikke fikk billetter.. Men jeg har ikke gitt opp ennå, prøver fortsatt å få tak i billetter. 
Dere finner meg på facebook: Malin Ludvigsen. Jeg godtar de fleste venneforespørsler, men ikke alle! Dere kan også followe meg på twitter om dere vil: @Malinludv
Jeg ser frem til å gi dere flere nyheter om verdens beste gutter! Klem fra meg ♥

-Malin Ludvigsen


  

Dette er alle jentene bak bloggen, og vi koser oss masse med å blogge for dere! Tusen takk til alle dere som leser og kommenterer hver eneste dag. We Love YOU!<3

 

 

POSTED BY: Julie og Casandra - julixe_@hotmail.com og casandra.s.simon@gmail.com


06.12.2011 | 19:09 | Kategori: Video

MyBliss chats to One Direction
POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


06.12.2011 | 18:39 | Kategori: Video

One Direction - VasHappenin?

POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


06.12.2011 | 18:02 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis Tomlinson - Milk City!


POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no

 


06.12.2011 | 17:48 | Kategori: Video

One Direction talk about Little Mix X Factor love triangle
POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


06.12.2011 | 17:25 | Kategori: Bilder

backstage bilder fra i går!

//onedirectioninfection


POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


05.12.2011 | 22:24 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 6.

Hey hey!

Beklager at det har tatt så lang tid, men jeg har hatt så sinnsykt mye å gjøre fortiden med skolen og alt. Men jeg lover å bli flinkere, og det blir mest sannsynlig historie hver dag. Vi får se hva jeg får til, kan ikke love noe men jeg skal prøve så godt jeg kan. Dere får være flinke til å muntre meg opp med hyggelige kommentarer så jeg får mer skrivelyst da ;)

  «Hallo? Hallo, er det noen der?» Det var så vidt du reagerte da du hørte Harrys stemme i telefonen. «Ja jeg er her, sorry jeg sto midt i butikken.» Han lo, og du kunne kjenne tusen sommerfugler flakse rundt i magen...

-------------------------------------------------------------------------

«Skulle du ha noe viktig?» Spøkte han og du fniste. «nei, bare frokost.» Du syntes du kunne se de spøkefulle øynene og det lure smilet da han svarte. «Så du eier ikke mat i huset altså, kanskje ikke så dumt å bli med meg ut i kveld da?» Sommerfuglene i magen gjorde et kast og du måtte ta en liten pause. «Hallo? Er du der?» Harry skrek inn i telefonen og du måtte le av den desperate stemmen hans. «jaja, slapp av. Jeg går ingen steder.» «Bra, så da er det en avtale da. Jeg kommer og plukker deg opp klokka 20:00, ok?» «Det høres fint ut det.» Svarte du, og hadde allerede tankene fulle av klesskapet ditt. Hva skulle du ha på deg til en sånn anledning? «Da sier vi det, kan ikke vente til å møte deg igjen. Helt siden du dro har jeg ikke tenk på annet..» Han ble stille en stund, og du skjønte han angret litt på det siste han hadde sakt. «Ikke jeg heller» Hvisket du, og det fikk han visst i bedre humør. «Er det sant?» «Så klart» Sa du raskt. «Faktisk har jeg ikke tenkt på annet enn deg det siste året, men det er jo en annen sak. Det var liksom..ikke på denne måten.» Du smilte, og Harry fortsatte. «Da ses vi da» «Det gjør vi, hade.» Du ble stående å lytte til summetonen en stund etter at han hadde lagt på, og kunne ikke fatte at dette virkelig skjedde. Plutselig ringte telefonen på nytt, og hjertet ditt hoppet opp i halsen. «Ehm..*ditt navn*» Det var Harry igjen. «Ja?» «Jeg tror jeg glemte å spørre om en vesentlig ting..» Du ventet. «Ja?» «Ehm, atså. Hvor bor du?» Du måtte le. Hvordan kunne dere glemme det, han kunne jo ikke plukke deg opp noen steder uten å vite hvor. «Jeg er ikke helt sikker på hvor jeg kommer til å være i natt, kunne vi ikke møtes ett annet sted?» Du tenkte på mammas slitne ansikt da hun hadde kjørt fra deg i går natt, og Sophies oppspilte øyne. Dette ville hun garantert få med seg, og du trengte jo hjelp av henne før do dro. Tanken på ditt eget klesskap begynte å bli kjedelig nå, og du begynte å se gjennom Sophies istedenfor. «Jo da, det går sikkert greit. Hva med utenfor konsertlokalet?» Hjertet ditt hamret fortere bare ved tanken på konsertlokalet, samtidig som du kunne kjenne at du be litt flau. Du hadde ennå ikke helt kommet over sjokket da han tok deg på fersken. «Kjempe fint.» Mumlet du og kremtet. «okei, da ses vi da. Hade.» «Hade.» Så la han på og du var alene med summetonen igjen. Sophie kom ut av butikken med bæreposen dinglende ned langs skulderen. «Hvem var det?» Hun satte bæreposen på bakken og strakte på armene med et digert gjesp. «Jeg ser jeg ikke er den eneste som anger på døyninga.» Flirte du, og Sophie gliste. «Jeg er da ikke trøtt, fortell nå. Var det Harry.» Du nikket og Sophies øynene ble store. «Å, fortell da vel!» Hvinte hun, og du kunne ikke nekte for at du likte dette. Dere satte dere ned på en benk, og Sophie tok et rundstykke opp av bæreposen. "Ta da! Se hva jeg fikk tak i." Sophie smilte stolt og rakte deg en iskaffe. "Å, takk!" Sophie kjente deg verkelig for godt, dette var akkuart hva som skulle til for å toppe alt.«Ja, det ser ut som det ikke blir noe egg på oss i dag så.» Hun delte rundtykket i to og rakte deg den ene delen. «Han vil ta meg med ut i kveld.» sa du mens du tygget for harde livet på rundstykket ditt. Du hadde ikke merket at du var så sulten. «Seriøst! Du er bare så heldig, jeg får vel hjelpe deg?» «Så klart. Det er faktisk en del av planen, og mens vi først snakker om det. Kunne jeg kanskje lånt noen klær av deg?» Du så bedende på Sophie som la armene i kors. «Hva er så galt med dine egne?» Sa hun morskt og du kunne ikke annet enn å bli litt redd. «Slutt med det der, du vet jeg hater når du gjør de greiene der med øyenbrynene dine.» Hun smilte, fornøyd med responsen din. «Så klart kan du låne klær av meg, vi går med en gang. Jeg kan ikke vente med å begynne!» «Det høres jo ut som det er du som skal ut.» Sa du mens dere reiste dere og begynte å gå tilbake mot huset. «Men det er jo nesten det da, vi er jo en og samme person. Har du glemt det.» Du måtte tenke deg om før du kom på eden dere la i fjor sommer. Den om at dere aldri skulle skilles, og at dere var en og samme person. Hva enn som skjedde med den ene, var også den andres sak. Der skulle gå gjennom alt sammen. Du smilte for deg selv ved tanken. Det var den sommeren dere hadde startet å like One Direction og løp rundt som gale på stranden mens dere sang What Makes You Beautiful så alle tursistene løp skremt avsted. Nå skulle du på date meg Harry, herregud som tiden gikk. Det var ikke dette du hadde sett for deg at fremtiden skulle skjule...

Hva syns dere, mer? Let me know!

Gjesteblogger - Hedda xx // hedda.jb@gamil.com

 


05.12.2011 | 16:14 | Kategori: Bilder

Nye bilder fra opptreden dems - Jingle Bell Ball 2011


PS: Bildene er lånt av onedirectioninfection! Og bare sånn at dere vet det, hvis jeg låner et innlegg som er helt likt som en annen blogg så merker jeg innlegget med dems bloggnavn, men hvis jeg skriver et innlegg med egene ord og alt sånt så skriver jeg ikke noe.. fordi ingen av 1D bloggene eier noen videoer eller bilder - med mindre dem har tatt det selv.
POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.n


05.12.2011 | 14:58 | Kategori: Bilder

Imaginer Anbefaling

Fant en utrolig søt side der kan lese ulike imagines om gutta i One Direction. Du kan selv velge om du vil ha imagines om en bestemt gutt, eller rett og slett alle! Har plukket ut noen favoritter:
Det er mer der det kommer fra! Trykk HER

POSTED BY: thea 


05.12.2011 | 12:25 | Kategori: Om bloggen

Silav: - " Tusen takk - dere fortjener all den skryten man kan få! "

Heisann Directioners ♥


Jeg har ikke ord akkurat nå, for å si det rett ut så fortjener dere all den skryten man kan få! Tusen takk for alle de søte kommentarene jeg får hverdag, og tusen takk for at dere les og kommenter bloggen min, setter stort pris på det. Jeg har verdens beste lesere, og det vet jeg godt. Jeg elsker dere alle sammen! #MuchLove

Må også tusen takk for at dere fikk meg opp på topplisten, for å si det rett ut så hadde denne 1D bloggen flest lesere i går.. og det betyr utrolig mye for meg. I dag da jeg våkent og skulle logg inn for å blogge, så gikk jeg som vanlig inn på facebook først og det var ei leser med navnet Stine som hadde sendt en mld der det sto: "sjekk topplisten på blogg.no!! jeg elsker 1D bloggen din." Først tenkte jeg at det ikke kunne være noe stor, men ble veldig glad for at hun sa at hun elsket bloggen min. Men jeg gikk inn på blogg.no for å sjekk på topplisten som hun sa. Og jeg fikk sjokk, fordi dette var det jeg så: ♥

Topplisten for mest lest - hele Norge:
Topplisten for mest aktiv - hele Norge:Topplisten for pluss - hele Norge:Topplisten for mest lest - Bodø:


Jeg vet ikke hva dere tenker nå, eller hva dere syns.. men jeg er kjempe glad!! Jeg lover dere at hvis dere holder meg på topplisten så har jeg lyst til å blogge, jeg blogger som sagt for gøy.. og det er enda gøyere hvis jeg ser hvor aktiv leserene mine er, for da blogger jeg bare mere (: + dere får mange flere konkurranser også da.


POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


05.12.2011 | 12:08 | Kategori: Bilder

Flere bilder fra Jingle Bell Ball 2011 - Red Carpet


POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


05.12.2011 | 12:06 | Kategori: Video

One Direction opptrer med What Makes you Beautiful på Jingel Bell Ball
POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.noPS. husk å meld deg på One Direction konkurransen HEEER!


04.12.2011 | 22:25 | Kategori: Bilder

One Direction at the Jingle Bell Ball 2011 - Red Carpet!POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


04.12.2011 | 22:23 | Kategori: Video

One Direction Interview at the Jingle Bell Ball 2011

Hei alle sammen :)

POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


04.12.2011 | 21:46 | Kategori: Video

One Direction "Up All Night" [Fanmade Commercial]


POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


04.12.2011 | 21:45 | Kategori: Bilder

One Direction øvelser bilder fra i dag!

POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


04.12.2011 | 17:16 | Kategori: Konkurranser

ONE DIRECTION KONKURRANSE!

Heisann Directioners ♥


Det er på tide med en konkurranse her på bloggen siden jeg aldri har hatt det, så jeg håper mange melder seg, og håper virkelig dere liker premien. BTW. Les hele innlegget!!!, + premien er ikke sponset.Silav: - " Dear One Direction - There are a million things in the world I want, but all I need is you. "

Premien er:

Premien er en "I ♥ ONE DIRECTION" hettegenser, og du kan velg mellom alle de fargene på det bildet, og str. S, M og L! Men alt ang. farge og str. tar jeg opp med vinneren.


Men for å være med i konkurransen så må du gjøre dette:
♥ Hvis du har twitter så follow meg, HEEER, og trykk liker på facebook siden min som tilhører bloggen, HEEER!
♥ Linke til dette innlegget på facebooken din og twitter (hvis du har).
♥ Du må skriv et innlegg på bloggen din ang. konkurransen hvor du linker direkte til dette innlegget, + bilder av premien. - hvis du har blogg, hvis du ikke har blogg så trenger du ikke å gjøre det.
♥ Jeg trekker vinneren på random.org, så hvis du kommenterer mange ganger så er det mye større sjanse for at du vinner en av premiene.

Vinneren er trekt!!!

POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


hits