30.11.2013 | 18:33 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 21

Jeg bet me svakt i underleppa med et smil rundt munn. Jeg valgte å ikke svare. Jeg la mobilen ned på nattbordet igjen og lukket øynene for å sove. 


 

Neste morgen satt jeg på kjøkkenet med laptopen og en kopp kakao. Jeg kikket gjennom en artikkel som jeg hadde laget. Jeg rettet litt på den og forandret på ting. Den vanlig standar kjedelige ringetonen til mobilen min gikk i gjenklang gjennom hele kjøkkenet. Jeg hoppet ned fra stolen og gikk bort til kjøkkenbenken hvor mobilen lå til lading. 'Niall' stod det over hele skjermen. Jeg bet meg svakt i underleppa og sommerfuglene begynte å spinne rundt i magen min. Jeg trykket på den grønne 'svar' knappen og la mobilen inntil øret. ''Hallo?'' Magen min vrengte seg i alle mulige fasonger. Jeg har ingen anelse hvorfor. Kanskje jeg var nervøs? ''Hei. Jeg er på arenaen nå. Det er en stund til konserten begynner men jeg tenkte du kanskje kunne komme litt tidligere hvis du ikke skal noe annet.'' Den tykke irske aksenten hans fikk hårene på armene mine til å stå rett opp. ''Eh, jeg sitter med noen artikkler akkurat nå men jeg kan komme ned etter jeg er ferdig med de.'' sa jeg og gikk tilbake til stolen. Jeg satt meg ned og kikket ned på føttene mine som dinglet frem og tilbake. ''Når er du ferdig sånn cirka? Bare så jeg er på arenaen når du kommer.'' Jeg stirret med et tomt blikk på pc skjermen. ''Hva med fire timer?'' sa jeg som et forslag. Jeg trenger to timer til å skrive på arikklene og to timer for å stelle meg og dusje. ''Den er grei. Da ser jeg deg klokka fire.'' sa han. ''Ja. Hade.'' sa jeg og la på. Jeg satt i flere minutter og stirret på pc skjermen etter jeg la på. Jeg tror ikke det har gått opp for meg enda. Jeg jobber for Sugarscape, får meg leilighet og nesten dater Niall fra verdens største boyband... som jeg ikke husker navnet på. Vi må vel neste date? Med tanke på at vi har kysset. 

 

Etter to timer smalt jeg pcen igjen. Nå er jeg lei av å jobbe! Jeg jogget opp trappa og inn på badet. Mamma var på jobb og pappa lå og sov enda. Jeg tror de satt lenge oppe i går. Jeg tok en ganske rask dusj og fønet håret. Jeg rettet håret før jeg krøllet tuppene. Jeg gikk inn på rommet mitt og åpnet klesskapet. Det store spørsmålet. Hva skal jeg ha på meg? Jeg kikket igjennom alt av kjoler, bukser, skjørt og shorts. Jeg valgte ut et svart skjørt som jeg aldri har brukt før. Splitter nytt! Jeg fant frem en hvit genser og noen svarte strømper. Dette kommer til å bli kaldt. Håper det er varmt inne på arenaen. Jeg tok på meg klærne og tok en raskt kikk i speilet. Det var helt greit. Jeg hadde ikke tid til å skifte heller. De blå øynene mine var fremhevet med eyeliner og mascara. Jeg tegnet fort over øyenbrynene mine før jeg måtte løpe ned trappa igjen. Det var da jeg kom på det. Jeg har glemt å ringe etter en taxi! Jeg dro mobilen opp fra den sorte kløtsjen min. Jeg ringte etter en taxi og dro på meg de høye sorte hælene samtidig. Det var ikke pene sorte hæler men kule og litt røffe. Jeg tok på meg olajakka med pels i og dro håret mitt på en skulder. Jeg trakk pusten inn dypt, jeg må virkelig roe meg ned nå. ''Reiser nå.'' sendte jeg til Niall. 


//antrekket

Taxien stoppet på utsiden av arenaen og jeg gikk ut etter jeg hadde betalt. Jeg dro håden min gjennom håret for å få det vekk fra ansikte. Jeg gikk mot inngangen Niall hadde sagt jeg skulle gå til. Da jeg kom inn på området fikk jeg nærmest sjokk. Det var tusenvis av jenter på utsiden som stod i køer etter køer etter køer. Jeg bet meg hardt i underleppa og gikk mot ingangen jeg skulle inn. Jeg så skilte til inngangen, men tror du ikke det var et gjerdet som sperret av? Tour bussene stod innenfor gjerdet og det var mange i crewet som gikk frem og tilbake. Jeg dro opp mobilen min og ringte Niall. Jeg fortalte om situasjonen og han skulle komme ut. Kulden krøp seg opp under skjørtet mitt og inn under jakka. Det begynte å bli utrolig kaldt nå. Jeg kikket på døra på inngangen jeg egentlig skulle inn. Døra gikk opp og jeg satt hjertet fast i halsen. Den store og høye skikkelsen kom mot meg. Han hadde på seg en joggebukse, men ikke en vanlig adidas joggebukse. En kul, sægge joggebukse. Han hadde også på en tykk grønn genser med en logo på. Håret hans stod rett opp på midten og var dyttet litt til siden. Han pekte mot langsiden av gjerdet. Jeg gikk rundt til langsiden og ventet på han. Niall hadde med seg en vakt og vakten løftet bort gjerdet og jeg gikk inn før han plasserte det tilbake. ''Hei.'' smilte jeg mot Niall. Han smilte tilbake og gjenga med et ''Hei.'' Det begynte å bli glatt under de høye hælene mine og jeg skled, men holdt balansen. Niall tok tak i hånden min og flettet den sammen med hans. Jeg vet at det var for å støtte meg så jeg ikke falt, men samtidig så kunne jeg ikke la vær å tenke på den kjærlighets måten også. Kanskje det var litt av begge deler. Fans hadde sett Niall og stod presset opp mot gjerdet mens blitzen gikk i et sett. Niall vinket mot dem før han åpnet døra og jeg gikk inn etter han. Så fort vi hadde kommet inn i bygningen som ingen kunne se oss, dro han meg inn i en klem. Han hadde et hardt og godt grep rundt meg. ''Hei igjen.'' Den tykke aksenten hans ble bare mer og mer tiltrekkende for hver gang. ''Så fin du var.'' Han trakk seg tilbake og kinnene mine brant med rødfarge. ''Takk.'' Jeg lo en kort latter og kikket ned på føttene mine for et sekund. Niall smilte og plasserte et myk men vått kyss på kinnet mitt. 

 


 

 

Mer? 35 kommentarer? :) 

 

 

 

POSTED BY: Maria


30.11.2013 | 14:45 | Kategori: Girlfriends

Zayn og Perrie i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


30.11.2013 | 14:44 | Kategori: Harry Styles

Harry på House Of Holland fashion show i London i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


30.11.2013 | 14:42 | Kategori: Video

Harry sier Happy Thanksgiving til en fan


POSTED BY: Maria


30.11.2013 | 14:40 | Kategori: Fans

Louis med fans i går

POSTED BY: Maria


30.11.2013 | 14:39 | Kategori: Random

Rollene guttene har i bandet

POSTED BY: Maria


30.11.2013 | 14:38 | Kategori: Zayn Malik

Bilder av Zayn backstage på Enews

POSTED BY: Maria


30.11.2013 | 14:37 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

POSTED BY: Maria


30.11.2013 | 14:37 | Kategori: Girlfriends

Zayn og Perrie på tog stasjonen i Newcastle i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


30.11.2013 | 14:33 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Harry, Zayn og Liam

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


29.11.2013 | 17:06 | Kategori: Video

Guttene synger Story Of My Life og Midnight Memories på soundcheck til GMA

 


POSTED BY: Maria


29.11.2013 | 17:05 | Kategori: Video

Guttene snakker under soundcheck på Good Morning America

 

 

 


POSTED BY: Maria


29.11.2013 | 17:02 | Kategori: Intervjuer

Intervju med Niall med på Capital Rocks


POSTED BY: Maria


29.11.2013 | 16:57 | Kategori: Video

Zayn og Louis danser til Still The One i studio


POSTED BY: Maria


29.11.2013 | 16:56 | Kategori: Intervjuer

Louis' intervju med Enews


POSTED BY: Maria


29.11.2013 | 16:56 | Kategori: One Direction

Midnight Memories rekord

Up All Night solgte 138,631 kopier den første uka.
Take Me Home solgte 155,316 kopier første uka.
Midnight Memories har solgt 187,600 kopiere bare på fire dager!  

 

Det er sykt! Det har ikke gått en uke engang før guttene har solgt mer enn de to andre albumene. Wow! Gratulerer til guttene!!! 

 

POSTED BY: Maria


29.11.2013 | 16:47 | Kategori: Bilder

Nye bilder av Niall og Liam på LA Galaxy Stadium 22. November

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria

 


29.11.2013 | 16:44 | Kategori: Niall Horan

Niall på Capital Rocks i går

POSTED BY: Maria


28.11.2013 | 22:15 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 20

Jeg nikket og slang armene mine rundt halsen hans. Han luktet herlig! Jeg trakk meg tilbake men han holdt meg tilbake. Jeg kikket opp på han for å spørre hvorfor han ikke slapp meg. Da jeg skulle til å svare var leppene hans klistret mot mine. Leppene hans var myke og varme, men våte. Jeg tuklet fingrene mine inn i det blonde håret hans og ga etter i kysset. Det var ikke lenge, kanskje et minutt. Jeg trakk meg tilbake og smilte opp til han. Kinnene mine ble røde som vanlig og smilte spredte seg utover ansikte hans også. ''Ser deg seinere da.'' Han blunket flørtende og slapp grepet han hadde rundt meg. Jeg nikket sakte, ikke helt sikker på hva som egentlig skjedde. Taxien stod på siden for å vente på meg. ''Hade.'' Jeg smilte og gikk bort til taxien. Da jeg hadde festet beltet på og kikket ut vinduet, var ryggen hans alt jeg kunne se. Wow. Han kysset meg i offentligheten! Ikke at det var noen fotografer eller andre personer der da. Vår lille hemmelighet. 

 

Bilen til pappa sto parkert i gårdsplassen. Pulsen økte automatisk og hendene mine ble klamme selv om det var minus grader ute. Jeg åpnet døren til huset og varmen slo i mot meg. Jeg lagde en liten 'brr' lyd før jeg lukket døren bak meg. Jeg stoppet opp et sekund for å høre om de snakket. Det var helt stille, noe som gjorde meg litt nervøs. Jeg trakk pusten dypt inn og hang fra meg jakka. ''Hallo?'' ropte jeg. Det var like stille som det det hadde vært den dagen pappa dro. Kanskje han ikke var her enda? Kanskje han var ute å gikk? Hilste på naboen? Hva som helst. Av en eller annen grunn ble jeg stresset og fikk en liten panikk følelse. Jeg gikk gjennom stua, inn til kjøkkenet. ''Mamma?'' ropte jeg. Ikke noe svar. ''Pappa?'' Det var rart å rope det. Jeg gikk opp i andre etasje hvor jeg hørte stemmer. En manne stemme og en dame stemme. Jeg gikk med raske skritt inn på rommet til mamma. Pappa og mamma satt på senga med et glass vin i hånden hver. Et smil spredte seg utover ansikte mitt. Pappa sitt ansikt lyste opp og han ga vin glasset til mamma. Han hadde ikke forandret seg. Skallet, men litt grått og hvitt hår på toppen. Ola bukse, hvit skjorte og dressjakke. Han har kanskje blitt litt tynnere. Det er positivt! Jeg hoppet opp i senga og slang meg i armene hans. Jeg ga han en lang og god klem mens tårene sildret nedover kinnene mine. Jeg har savnet han utrolig mye. Selv om mamma og meg ikke er helt enig i valget han har tatt så er vi jo glad i han og det er godt å se han igjen når han endelig kommer tilbake. ''Jeg har savnet deg tulla mi.'' hvisket han. 

 

Vi alle satt rundt stuebordet og snakket om random ting. ''Når skal du flytte ut da?'' spurte pappa med en tullete stemme. ''Jeg har faktisk sett på en leilighet, men den var altfor dyr.'' Jeg sukket med tanken på det. Jeg likte den leiligheten utrolig godt. ''Hvor mye kostet den da?'' spurte han. Han satt fra seg vinglasset på bordet og rynket brynene mot meg. Han var intressert nå. ''Eh, dobbelt så mye som jeg egentlig har råd til.'' Han nikket sakte og stirret ut i lufta. Han satt seg opp igjen, ''Vet du hva?'' Han hadde et glis rundt munn. ''Siden du har bursdag om en måneds tid kan vel dette være bursdagsgave fra mamma og meg? At vi spleiser på leiligheten?'' Jeg vet ikke om det var alokoholen som snakket nå men jeg kunne ikke brydd meg mindre. ''Seriøst?'' Hele ansikte mitt lyste opp og jeg ristet på hodet. ''Du er gal!'' sa jeg til pappa. Jeg vet jo at han får godt betalt men det var en utrolig stor gave. Det er ikke akkurat billig. ''Du har jo så lang vei til jobb uansett. Da kan du få sove lengre om morgen. Prinsessa mi må jo få sove så mye som mulig vettu.'' Jeg klarte ikke slutte å smile. Er dette her ekte? Jeg ga han en stor klem, igjen. ''Tusen takk!'' 

 

Jeg lå i senga med et stort smil rundt munn. Det er ikke ofte jeg har. Hvert fall ikke når du tenker hvordan jeg la meg i går. I dag har vært den beste dagen i hele mitt liv, så langt. Pappa og mamma skal spleise på leiligheten og får å ikke glemme at Niall kysset meg! Det er helt utrolig. Jeg trøkte ansikte ned i puta og skrek for meg selv. Jeg er bare så utrolig glad. Mobilen min dirret på nattbordet. En melding fra Niall på twitter. 'Send meg en melding. Har ikke nummeret ditt ;)'' Stod det. Stemmer, jeg fikk nummeret hans men han fikk aldri mitt. Klokka var tolv på natta, hvorfor skulle jeg sende han en melding så sent? 'Hei :)' sendte jeg til han. 'Hei. Skal du noe i morgen?' sto det. Jeg tenkte over det, jeg har egentlig ingen planer hele helgen. 'Nei, hvordan det?' sendte jeg tilbake. 'Vil du komme på konserten vår i morgen? Den er på O2 arena. Jeg betaler ;)' Jeg smilte, kunne denne dagen bli bedre? 'Hvis du insisterer. Ring meg i morgen!' skrev jeg tilbake. 'Den er grei. Sees i morgen.' skrev han tilbake. Jeg bet me svakt i underleppa med et smil rundt munn. Jeg valgte å ikke svare. Jeg la mobilen ned på nattbordet igjen og lukket øynene for å sove. 

 

Don't Worry Be Happy! :)

Mer? 35 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


28.11.2013 | 21:01 | Kategori: Harry Styles

Harry ute i London i dag

POSTED BY: Maria


28.11.2013 | 14:56 | Kategori: Intervjuer

Zayn's intervju med Enews


POSTED BY: Maria


28.11.2013 | 14:55 | Kategori: Intervjuer

Nytt intervju med guttene


POSTED BY: Maria


28.11.2013 | 13:17 | Kategori: Instagram

Gemma på Instagram

POSTED BY: Maria


27.11.2013 | 23:13 | Kategori: Instagram

Tyler på Instagram

POSTED BY: Maria


27.11.2013 | 22:57 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 19

Sakte men sikkert følte jeg at oppmerksomheten min ble flyttet fra tankene til sangen. Det ble på en måte bedre. Etter en sang eller to klarte jeg å sovne. Takk og pris for det! Neste morgen våknet jeg med musikk i ørene. Jeg sovnet tydeligvis med musikk i ørene. Det var fredag og jeg har fri fra jobb. Kan det bli bedre? Jeg tok ut øreproppene og trakk pusten dypt inn, så ut. Jeg følte meg ganske bra, men tanke på hvordan dagen sluttet i går. Jeg løp inn på badet som vanlig og skrudde dusjen på. I dag er dagen for å se på leiligheten. Det positivet i dag er vel egentlig at jeg kanskje får meg en leilighet, og jeg får se Niall igjen. Jeg vet ikke helt om jeg gleder meg lenger. Jeg vet ikke hva Broke og han gjorde etter de dro i går. For alt jeg vet kan de ha dratt hjem til Broke, hjem til Niall eller gått ut på en klubb sammen. Jeg vasket ut såpen av håret og skrudde dusjen av igjen. Jeg tørket kroppen og håret før jeg sank sammen i senga med hånkle rundt meg. Mobilen min vibrerte på nattbordet og jeg strakk meg over. Det var mamma. Jeg la på og slang mobilen på senga. Jeg orker ikke snakke med henne nå. Jeg tok på meg undertøy og gikk inn på badet for å rette håret og ta på sminke. Jeg dro på en vinrød genser og et par svarte bukser. Jeg sjekket klokka på mobilen min. Den var bare tre, noe som betyr at det var tre timer til jeg skal møte Niall ved leiligheten. Wow, jeg sov lenge i dag. Eller så har jeg bare brukt lang tid på badet. Jeg så mamma hadde ringt over fem ganger, noe som er uvanlig henne. Hun pleier egentlig ikke ringe meg når jeg tenker meg om. Jeg jogget ned til kjøkkenet og satt meg ned på en stol. Skal jeg ringe før frokost? Magen min lagde et rabalder, jeg tar det som et nei. 


//antrekket

 

Etter maten ringte jeg mamma opp igjen. ''Hei du hadde ringt.'' Jeg snurret et grått skjerf rundt halsen mens jeg snakket med henne. ''Pappa kommer hjem i dag. I kveld!'' Mamma hørtes stresset ut og hun hadde en god grunn til det når jeg hørte hva hun sa. Hjertet mitt hoppet over et slag, ''Hva?'' Det ble stille. ''Bare vær hjemme til åtte i dag.'' sa hun før hun la på. Jeg stod med mobilen i hånde, rett og slett forvirret. Pappa? Jeg har ikke sett han på flere uker. Jeg hørte et tut ute og jeg reagerte igjen. Jeg la mobilen ned i lomma og hastet ut av døra og jogget ned til taxien. Under hele turen til leiligheten kunne jeg ikke slutte å tenke på pappa. Jeg har ikke sett han på flere uker, ikke har jeg snakket med han lenge. Jeg vet ikke om jeg skal glede meg eller grue meg. Jeg burde være vandt til dette nå men det er jeg ikke. Hver gang er alltid en opplevelse. 

 

Bygningen var høy og grå. En typisk leilighet i London. Den stod tett inntil to andre blokker og det var et gammeldags preg på de. Akkurat slik jeg hadde forventet meg det. Jeg gikk opp trappene til tredje etasje. Det var ikke mange der, kanskje to par og meg. Niall var ikke der. Ikke om jeg vet at han kommer eller ikke. Ikke nå lenger. Ikke etter han dro med Broke igår. Tanken fikk det til å stikke inni meg. Jeg ristet tanken av meg og tok en katalog. Da jeg kom inn i leiligheten var den en liten gang. Døren inn til høyre var det et bad og døren til venstre var det et soverom. Jeg gikk rett frem og kom inn i stua. Stua og kjøkkenet var satt sammen i samme rom, akkurat sånn jeg likte det. Jeg kikket ut vinduet, det snødde igjen. Jeg lente meg inntill veggen og bladde igjennom katalogen. ''Liker du det?'' Jeg løftet hodet mitt opp. Niall sine blå øyne møtte mine og et stort smil spredte seg utover ansikte mitt. ''Ja.'' Jeg bladde til neste side hvor prisen stod. Wow, det var ganske så dyrt egentlig. ''Jeg har ikke råd til det.'' sa jeg og lukket katalogen igjen. Før Niall rakk å si noe gikk jeg bort til megleren igjen. Jeg ga henne katalogen og gikk ut av leiligheten. ''Hva er det du driver med?'' Niall kom tumlende etter meg. ''Jeg skal ta en taxi hjem igjen.'' svarte jeg. ''Hvorfor? Jeg tok meg fri i dag for å være med deg hit.'' Han tok tak i armen min og dro meg tilbake. Vi stod på toppen av trappa, ''Vel unnskyld.'' Jeg har ikke noe annet å si. Jeg kjente sjalusien bygge segg opp, ''Kan du ikke gå ut med Broke da? Jeg er sikker på at hun kan skippe hva som helst bare for å være med deg.'' Jeg hater å tenke på at Broke dro meg han etter i går. Han måtte jo tro jeg var helt gal, så dro han med Broke som var den 'perfekte' jenta. Han hevet øyenbrynet mot meg, ''Broke?'' Jeg himlet med øynene, ''Ja, Broke.'' Jeg dro armen til meg og jogget ned trappene til jeg var ute av bygningen.
Jeg dro opp mobilen fra lomma, ''Jeg kjenner henne ikke. Vi snakket i går ellers dro jeg rett hjem etter vi dro fra huset ditt.'' Niall sine øyne var festet på mine. Jeg bet meg svakt i underleppa. Jeg vet ikke hva jeg skal si for å være helt ærlig. ''Skal vi gå ut og kjøpe en kakao eller noe?'' spurte han med et lite smil. Jeg skulle til å si ja, men så kom jeg på at jeg må hjem til åtte. ''Jeg kan ikke.'' Det hørtes utrolig teit ut. ''Okei..'' Nølte han. ''Unnskyld, mamma sa jeg måtte være hjemme til åtte.'' Hvorfor sa jeg det? Det er det værste jeg noen sinne kunne sagt? Hvem sier noe sånt? Jeg kunne bare funnet på noe, men nei. Han bet seg i underleppa for å holde latteren inne. ''Pappa kommer hjem.'' Ansiktsutrykket hans forandret seg. Han viste ikke om historien, så jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg tastet inn nummeret til en taxi og bestilte en. ''Jeg ser deg seinere.'' Niall stod med henda i lomma. ''Ja, ring meg.'' Han smilte og åpnet armene sine mot meg. Jeg nikket og slang armene mine rundt halsen hans. Han luktet herlig! Jeg trakk meg tilbake men han holdt meg tilbake. Jeg kikket opp på han for å spørre hvorfor han ikke slapp meg. Da jeg skulle til å spørre var leppene hans klistret mot mine. 


 

Helt forferdelig dårlig del! Ughh... Hadde null motivasjon i dag :( Jaja, her er hvertfall delen! 

Mer? 30 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria

 


27.11.2013 | 21:13 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game: Annen hver dag eller hver dag?

Siden Tonje ikke skal blogge før søndag så lurte jeg på om dere ville at jeg skal legge ut en del hver dag frem til da. Eller skal jeg holde på sånn som jeg alltid har gjort med en del annen hver dag? 

 

Btw, jeg skal legge ut en ny del snart! Den er på vei. Skriver den nå! Sorry, kom akkurat hjem. 

 

POSTED BY: Maria


27.11.2013 | 21:00 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i dag

POSTED BY: Maria


27.11.2013 | 19:51 | Kategori: Instagram

Gemma på Instagram

POSTED BY: Maria


27.11.2013 | 16:45 | Kategori: 1D Historie - 11

Info om 1D historie 11

Hei!
Jeg skal reise bort i dag og blir borte til søndag. Jeg har ikke mulighet til å legge ut noen deler imens jeg er  borte, så neste del kommer nok ikk før på mandag. :)
Håper det går greit for dere!

Forresten, er det mange som er interresert i maraton? Jeg tenkte at jeg skulle prøve å ha et om så ikke alt for lenge, men det er ikke visst hvis det er bare noen få som vil det.

Kunne du ha tenkt deg maraton og hvis ja, når da?

27.11.2013 | 12:27 | Kategori: Flyplasser

Niall og Liam på JFK flyplass i dag

POSTED BY: Maria


27.11.2013 | 12:25 | Kategori: Flyplasser

Liam, Niall og Louis på Heathrow i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 

 


27.11.2013 | 12:18 | Kategori: Bilder

Guttene ankommer hotellet i NYC i går

POSTED BY: Maria


27.11.2013 | 12:12 | Kategori: Harry Styles

Harry og Lou ute i NYC i går

POSTED BY: Maria


27.11.2013 | 11:42 | Kategori: Instagram

Josh og Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 21:23 | Kategori: Spørsmål

Svar på spørsmålsrunda

1, Kan du legge ut noen andre one direction blogger?
Svar: Jeg vet ikke om noen andre One Direction blogger. Jeg leser ingen andre så :)

 

2. Kan du legge ut bilder av tattoeringene dems?
Svar: Det er utrolig mange! Til og med Zayn har ikke tellingen på hvor mange han har igjen. Søk på 'One Direction Shirtless' eller 'One Direction Tattoos'. Det blir veldig mange bilder hvis jeg skal legge ut alle de bildene nå. Kanskje jeg kan lage et eget innlegg om det. 

 

3. Hvor jeg får sett 1d day? 
Svar: Du kan se den her: http://www.youtube.com/watch?v=9wY04zk1y30

 

4. Hvem av guttene har kjæreste nå, og hva heter de?
Svar: Louis, Zayn og Liam. Louis sin kjæreste heter Eleanor, Zayn sin heter Perrie og Liam sin heter Sophia.

 

5. Hva heter den nyeste sangen deres?
Svar: De kom akkurat ut med et helt nytt album så alle sangene på albumet er nye.

 

6. Jeg lurer på hvilke album hører TEENAGE DIRTBAG og JUST CAN LET HER GO til, siden de er jo ikke i noen av albumene deres.. Kommer de noen gang til å bli gitt ut?
Svar: Teenage Dirtbag er ikke guttenes sang, derfor er den ikke på noe album. De har gjort en cover. Det er låten til Whetus. Just Can't Let Her Go kommer ikke ut på noe album. Fanen klarte å leake sangen, men den skulle egentlig ikke komme ut. 

 

7. Hvordan er harry's drømme dame og hva er det han ser etter, hårfarge, personlighet, utseende osv
Svar: Han har selv sagt at hårfarge er ikke viktig. Han vil at jenta skal være snill og morsom! Utseende er ikke så viktig, så lenge personligheten er grei. 

 

8. Kommer de til Norge i 2014, eller bare Sverige og Danmark?
Svar: Det har ikke kommet ut noe dato enda, men det kan godt hende at det kommer senere. Sånn som i fjor, så viste vi ikke at de kom. De lanserte det mens turneen holdt på! Så aldri mist håpet ;)

 

9. Hvilken sanger har Niall skrevet på MM? 
Svar: Story Of My Life og Don't Forget Where You Belong. 

 

10. Hvem var den jente som Niall tok bildet med? Hun så ut som Demi Lovato.
Svar: Jeg vet ikke. Var vel en jente som Miley kjenner da. Det er ikke Demi og ikke Miley!

 

11. Tror du WWAT kommer til Norge?
Svar: Ja!!! Jeg er ganske så sikker på at de kommer. Bare fordi de sa nylig at Norge var en av de beste stedene de hadde vært og Liam hadde lyst til å flytte hit.

 

12. Hvordan er og ser drømmejenten til guttene ut? om du ikke orker å ta alle 5 så ta Niall.
Svar: Samme svaret som på Harry. Det er ikke noe fasit fordi ingen kan se ut som drømmejenta! Hvis de møter en person som har en god personlighet og som ser pen ut, så tipper jeg nok det er drømmejenta.

 

13. Når kommer de andre e News intervjuene ut? Skal de være med på noen andre talkshow snart?
Svar: Det er bare to igjen og de kommer vel når de kommer. Tipper alle intervjuene er ute innen to uker! Jeg skal si ifra når neste Talkshow kommer :) 

 

14. Hva liker du best med guttene?
Svar: Er så mye! Liker jo selvfølgelig at de har så forskjellige personligheter, men fremdeles så går de så perfekt sammen. Liker også at de ikke har forandret seg så mye og er de er så down to earth! Er ikke nok ord å beskrive hva og hvor mye jeg liker de :) 

 

15. Kan du skrive hvor høye guttene er?
Svar: I mai så var Niall 178cm, Harry 190cm, Liam 183cm, Zayn 175cm og Louis 175cm. 

 

16. Hvordan ble du så flink til og skrive historier?
Svar: Jeg har ingen anelse. Jeg har skrivd i 2-3år og følger veldig godt med i norsk timene, bare for å gjøre skrivingen min bedre :) 

 

17. Hvem av gutta liker du best?
Svar: Harry og Niall. Mellom de to så er det nok Harry! :) 

 

18. Har du/har du hatt en sånn skikkelig CRAZY drøm om noen av guttene/ alle gutta?
Svar: Selvfølgelig. Mange ganger!!! 

 

19. Har Harry skrivd noen av sangene til Midnight Memories?
Svar: Ja, han har skrivd Story Of My Life, Happily, Right Now og Something Great. 

 

20. Kan du ha maraton i helgen igjen, elsker historie ?
Svar: Jeg hadde akkurat maraton, så det blir nok noen uker til neste gang :) Kanskje tre eller fire? 

 

21. Kan du legge ut bilder av hvordan klesstilen til guttene har endret seg i løpet av årene ?
Svar: Jepp!

 

2010

 

2011

 

2012

 

2013

 

22. Kan du vise oss gutta sin ekte insta profil? Det e så mange som e falske
Svar: Jeg kan skrive den! harrystyles, niallhoran, louist91. De andre guttene har ikke :) 

 

23. Er Harry og Kendall sammen?
Svar: Nei! 

 

 

 

 

 

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 20:30 | Kategori: Bilder

Guttene på utsiden av X Factor studio 20. November

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Image preview

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 20:12 | Kategori: Intervjuer

Guttene blir intervjuet av extratv


POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 20:10 | Kategori: Intervjuer

Harry sitt intervju med Enews


POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 20:08 | Kategori: Video

Guttene på iHeartRadio

 

 

 

 

 POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 20:01 | Kategori: Harry Styles

Harry snakker om Happily og hvordan han lagde den

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 19:59 | Kategori: Video

Guttene på Jimmy Kimmel show


POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 19:57 | Kategori: Video

Behind The Scenes av Macy's Presents reklamen


POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 19:52 | Kategori: Video

Guttene annonserer WWAT datoer i Nord-Amerika


POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 19:48 | Kategori: Video

Videoer fra Good Morning America i dag

 

 

 

 


POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 19:44 | Kategori: Bilder

Guttene på Good Morning America i dag #2

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 19:42 | Kategori: Bilder

Guttene på Good Morning America i dag

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 19:38 | Kategori: Bilder

Guttene ankommer hotellet i NYC

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 17:39 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 15

Mobilen dirret i lommen, så jeg tok den opp. Et navn lyste opp, Robin. Hvorfor ringte han meg? Jeg så meg rundt. Skulle jeg ta den? Var jeg istand til å snakke med han på dette tidspunktet? Jeg ble sittende å stirre ned på mobilen. Jeg hadde ikke god tid på å bestemme meg. 


Jeg skrudde den på lydløs og la den ned i lommen igjen. Robin hadde såret meg nok for en stund. Niall kom tilbake igjen. «Hei, har det skjedd noe spesielt mens jeg var borte?» spurte han med et smil. Jeg ristet på hodet. «Skal vi gå tilbake til de andre?» spurte jeg. Vi hadde jo spist opp begge to, så det var ikke så mye annet å finne på. «Så du liker ikke å være med meg?» spurte han og lagde furteleppe. «Nei nei nei! Det er ikke det, men..» stammet jeg forvirret og prøvde å redde meg inn igjen. Niall tok hånden til pannen og sukket mens han lo. «Lena, jeg tullet bare med deg...» «Åh,» svarte jeg. Kinnene brant og jeg kunne nok gjette meg til at jeg så ut som en tomat. Niall lo enda mer. «Kom da lille tomat,» gliste han og så ertende på meg. Jeg så strengt på han, men fulgte etter. Jeg tok opp telefonen for å sjekke klokken. Jeg gispet da jeg tok den opp, 20 ubesvarte anrop. «Faen,» mumlet jeg lavt. Niall snudde seg brått mot meg. «Glem det..» sukket jeg og gikk til siden av Niall. «Uhm, okey,» svarte han usikkert. Niall åpnet døren igjen og vi gikk inn i rommet.


«Hei Lena!» smilte Liam og snudde seg mot meg, øynene hans lyste opp. Jeg smilte skjevt og satte meg i stolen ved siden av han, så Niall satte seg i sofaen. Zayn hadde lagt ifra seg mobilen og hadde blikket festet på meg. «Fine bukser,» nikket Louis til meg og smilte det utrolige smilet sitt. Jeg lyste opp, «Takk!» De andre lo, ikke at jeg kunne forstå hvorfor. Liam snudde seg fra side til side i stolen og gynget hodet frem og tilbake. Zayn reiste seg opp. «Jeg er nødt til å gå, skal møte Perrie,» sa han og så på oss. «Hils henne da,» svarte Louis og lente tilbake i sofaen. «Ses senere, Lena,» sa Zayn og vinket til meg. Jeg vinket tilbake med et smil om munnen. «Blir du med og spiser, Louis?» spurte Liam og gjespet. Louis reiste seg, «Jeg er skrubbsulten, kunne ha spist en kylling!» Jeg lo og så på Louis som smilte bredt til meg. Han likte visst at jeg lo av han. De forsvant ut av rommet, så nå var det bare meg, Harry og Niall igjen. «Niall?» Harrys stemme var hes og lav og ventet på å få oppmerksomheten til Niall. «Mhm?» Niall snudde seg mot Harry. Harry lente seg mot Niall og hvisket noe til han og Niall nikket. Han reiste seg og forsvant ut døren. En liten rettelse, nå var det bare meg og Harry igjen. «Så hva liker du å gjøre på fritiden?» Harry sine grønne øyne så rett mot meg, en av de søte krøllene hans hang over den venstre øyet. «Jeg liker å trene,» svarte jeg så selvsikkert som jeg klarte.

 

Øynene til Harry gransket meg fra topp til tå. «Jasså, gjør du det...» Jeg nikket bekreftende. Trening var en del av livet mitt, og det var viktig for å meg å passe på kroppen. «Jeg og, vi burde trene sammen en gang!» Han gliste mot meg og så på meg med et ertende blikk. Jeg fikk lyst til å krympe til en liten maur og pile ut av døren. Jeg følte meg utilpass i Harrys nærvær. Han var utrolig kjekk, det måtte jeg innrømme, men han virket som en av de guttene som hang rundt jenter hver eneste dag og sjekket det opp. «Spørs om jeg har tid,» svarte jeg likegyldig og så rett på han for å prøve å få han til å skjønne at jeg ikke var interessert. Jeg hadde nok med Liam... og Robin. Følelsene mine var så blandet at jeg ikke visste om jeg likte Robin eller Liam. «Hallo?» Harry knipset foran ansiktet mitt og jeg skvatt til. «Hva?» spurte jeg forvirret og så meg rundt. «Hvorfor har du ikke tid til meg?» spurte han forundret og boret blikket sitt i meg. Øynene var alvorlige og skumle, munnen hans skulle til å si noe, men lot være. Den var som en eneste strek. «Eh,» var det eneste som glapp av meg. Jeg kunne da ikke være uhøflig og si sannheten, men jeg kunne da heller ikke treffe han hvis jeg ikke ville. «Jeg har det vare veldig travelt for tiden,» svarte jeg lavt og så ned. «Det er ikke det at jeg ikke vil treffe deg.» Jeg lukket øynene i noen sekunder og pustet ut. Harry svarte ikke, jeg vet egentlig ikke hva han gjorde. Jeg så opp på han, han holdt blikket på noe bak meg. Jeg snudde meg og gispet. Øynene mine møtte hans, det var umulig å tyde de. Han bare sto der og så meg. Jeg stivnet til, lammet av sjokk. Blodet strømmet rundt i kroppen. Alt var stille, ingen av oss sa et eneste ord. «Jeg må snakke med deg,» sa han hardt. 

 

10 kommentarer? :)


26.11.2013 | 13:31 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 13:24 | Kategori: Bilder

Guttene forlater hotellet for bare noen minutter siden

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

#NEW | Niall leaving hotel in NYC - 26.11.2013 (2)

Image preview'

POSTED BY: Maria

 


26.11.2013 | 13:16 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall's DM til en fan

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 13:14 | Kategori: Fans

Niall og Liam med fans på Teterboro airport i New Jersey

POSTED BY: Maria

 


26.11.2013 | 13:11 | Kategori: Fans

Harry med fans i NYC i går

POSTED BY: Maria


26.11.2013 | 11:24 | Kategori: Instagram

Jon og Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 17:31 | Kategori: Spørsmål

Spørsmålsrunde

Jeg har fått en del spørsmål i det siste og tenkte jeg kunne ha en spørsmålsrunde så jeg får svart på alt det dere lurer på. Så ja, fyr løs med alt dere luere på! Om det er om WWAT, Midnight Memories, gutta, fremtiden, shipper, til og med meg! Hva som helst!

 

 

 

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 17:19 | Kategori: Video

Kendall Jenner bekrefter forholdet


POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 17:10 | Kategori: One Direction

Niall og Liam i bursdagsfesten til Miley

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 17:08 | Kategori: Bilder

Bilder fra Midnight Memories CD Bok

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 13:23 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 18

 ''Hvem er det?'' spurte Niall. Jeg snudde meg mot han og han myste ut kjøkkenvinduet. Jeg kikket ut vinduet og det gikk kaldt nedover ryggen min. Det var Broke. Hav gjør hun her?''Broke.'' mumlet jeg, litt irritert over at hun kom nå. ''Hun som.. hadde et crush på meg?'' spurte Niall. Derfor var jeg irritert over at hun kom nå. Hun hadde et crush på Niall. Det virker som om hun bruker meg for å få være med Niall. Jeg kjenner ikke Niall godt nok til å fortelle han det, nå jeg holder det på insiden. Hun ringte på døra og jeg sukket. Jeg har virkelig ikke lyst til å slippe henne inn. Hadde jeg kjent Niall bedre hadde jeg bedt han om å late som om han ikke var her, selv om hun så han i kjøkkenvinduet. Jeg gikk bort til døra, ''Hei!'' smilte hun. ''Du har ingen anelse om hvem jeg jobbet med på settet i dag.'' Og selvfølgelig snakker hun om seg selv og modell jobben sin. Hun gikk rett forbi meg og hang fra seg jakka. ''Hvem?'' spurte jeg med en livløs tone. ''Zac Efron!'' hun lagde et lite jente hyl. Hva i helvete er det som skjer? Hun har aldri oppført seg sånn før. Aldri! Vanligvis slenger hun seg ned på sofaen og slår på tv'en. Hun gikk inn i stua, ''Å, er du her!'' hun smilte mot Niall. Jeg bet meg hardt i underleppa, nå begynner det. 

 

Broke og Niall satt i sofaen og snakket om photoshoots. Begge to har erfaring med det, derfor sitter jeg bare foran peisen med kakao koppen og stirrer på flammene. For å være helt ærlig så har jeg lyst til å gråte. Niall kom inn her for å være med meg, ikke Broke! Hvorfor var Broke her i det hele tatt? ''Hvorfor kom du hit? Hva var det du lurte på?'' Jeg snudde meg mot Broke. Både Niall og henne snudde seg mot meg, litt forskrekket over måten jeg braste ut med spørsmålene. ''Eh, jeg kom for å se deg?'' sa Broke. Hun lyver. Hun kommer aldri til meg hvis det er krise! Jeg er alltid hos henne, eller ikke nå lenger. Jeg var. ''Du er aldri hos meg. Hvorfor tok du turen hit nå? I dag? På dette tidspunktet?'' Jeg vet at det høres utrolig teit ut, men hva kan jeg si? Jeg er sykt.. sjalu? Nei, det er jeg hvert fall ikke. Hvordan kan jeg i det hele tatt være det? Jeg kjenner ikke gutten engang! Skjerp deg Jennifer. Men fremdeles så har jeg lyst til å gråte. ''Fordi vi har ikke snakket på flere dager og det var bare tilfeldig at jeg kom nå.'' hun så på meg med et hint av et bitchy blikk. ''Okei.'' mumlet jeg og snudde meg tilbake til peisen igjen. Vel Niall må jo tro at jeg er en hyggelig person med vennene mine. Ikke at jeg har noen andre venner enn Broke. Flashbackene kom tilbake som en storm. Hvorfor måtte jeg minne meg selv på det? Tankene kom strømmende på. Om hvordan skolen, gjennom alle årene, hadde vært et rent helvete. Hvordan jeg fikk venner, men de fant andre venner igjen så de byttet meg ut. Jeg var alltid alene i friminuttene, eller så gikk jeg bare etter jentene så jeg ikke skulle se teit  ut. Ingen la merke til de fake smilene jeg kom med hver dag. Ingen viste noe som helst. Ikke foreldrene mine engang. ''Jenn?'' Broke satt på kne ved siden av meg. De myke og perfekte fingrene hennes strøk vekk tårene som hadde lurt seg ut fra øyekroken min. Det var da flashbacket om Broke kom tilbake. Hvordan hun hadde sett alle de fake smilene, hvordan hun hadde hjulpet meg gjennom alt. ''Jeg mente ikke det jeg sa på den måten. Jenn, se på meg.'' Broke snudde hodet mitt mot henne. Men Broke var jo den som også hadde fått meg til å føle meg usikker, stygg og mindre verdig. Hun hadde tatt alle guttene fra meg, kaldt meg feit og stygg som en spøk. De spøkene er ikke bare en spøk. De setter spor. Derfor hadde jeg begynt å trene og brydd meg mer og mer om stil og sminke. Tårene buldret opp i øynene mine og jeg reiste meg opp fra gulvet. Jeg blunket de vekk raskt og kikket bort på Niall som satt å så på oss med store skremte øyne. Jeg slapp ut en liten klein latter. Det samme skjer nå, bare med Niall. Broke kommer til å ta han fra meg, så hva er vitsen med å engang prøve å bli kjent med han og være med han? Jeg kommer til å bli forelsket og bare få hjertet mitt knust når han velger Broke over meg. ''Eh.'' Var alt jeg fikk ut. ''Jeg tror kanskje vi burde gå nå.'' sa Broke til Niall. Niall bare nikket og reiste seg opp. Jeg ville protestere og si at han kunne bli, mens hun kunne gå. Men ikke at jeg hadde turt det. ''Ser deg senere.'' sa Broke før begge to gikk ut i gangen.

 

Jeg lå hele kvelden å tenkte tilbake på hva som har skjedd i livet mitt. Jeg har kommet meg inn i bobla igjen, takket være Broke. Jeg skal aldri, og da mener jeg aldri, snakke med henne igjen. Hun har ingen anelse om hvor vanskelig der er å komme seg ut fra den bobla når du først har kommet inn i den. Det er som et sort hull. Du fokuserer på den negative og søker for det, uten at du vil det. Det er lenge siden jeg har lagt meg før mamma kommer hjem, men i dag er en av de dagene. Tårene sildret nedover kinnene mine, innimellom slapp jeg ut noen hikst. Den eneste måten å komme seg ut fra denne bobla er å finne noe positivt å jobbe for. Jeg må finne det ganske raskt før det er forsent. Musikk! Det var den eneste som hjalp meg når jeg gikk på skolen. De varme føttene mine traff det iskalde gulvet mitt og jeg trippet over til komoden. Jeg er glad for at jeg skal se på den leiligheten i morgen. Det var da tanken slo meg. Niall skal komme også. Jeg orker ikke tenke på det akkurat nå. Jeg fant ørepluggene mine i en av skuffene og løp tilbake i senga. Selvfølgelig så satt jeg på litt dyster musikk. Jeg lukket øynene mine og trakk pusten dypt inn. Sakte men sikkert følte jeg at oppmerksomheten min ble flyttet fra tankene til sangen. Det ble på en måte bedre. Etter en sang eller to klarte jeg å sovne. Takk og pris for det! 

 

 

Mer? 35 kommentarer!

 

 

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 12:11 | Kategori: Award Shows

Prisene guttene vant på American Music Awards i går

GRATULERER TIL GUTTENE VÅRES!!!
Guttene vant over Taylor Swift og Justin Timberlake i kategorien Pop/Rock Album.
Gutten vant over Imagine Dragons og Macklemore & Ryan Lewis i kategorien Pop Rock Group.


POSTED BY: Maria

25.11.2013 | 11:54 | Kategori: Award Shows

Story Of My Life live på American Music Awards
POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 11:49 | Kategori: Award Shows

Guttene på den røde løperen på American Music Awards

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 11:43 | Kategori: Award Shows

Guttene på scenen under American Music Awards

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 11:40 | Kategori: Award Shows

Guttene backstage på American Music Awards

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 11:37 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Niall og Harry

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 11:36 | Kategori: Harry Styles

Harry i Malibu i går

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

POSTED BY: Maria


25.11.2013 | 11:24 | Kategori: Random

Hva skjer i November og Desember?

POSTED BY: Maria


24.11.2013 | 16:04 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 14

«Harry, oppfør deg!» sa han strengt. «Hæ, hva??» spurte Harry forvirret og så fra side til side. Jeg tok visst feil av guttene, iallefall Niall, Louis og Zayn, de var iallefall jordnære, men Harry var jeg litt usikker på.

 

Liam ga Harry et advarende blikk og han tok hånden vekk fra skulderen min. Jeg rettet meg litt opp. «Så Lena, fortell om deg selv,» smilte Niall med den nydelige aksenten sin. «Det er ikke så mye å fortelle,» svarte jeg beskjedent og så ned. «Niall elsker å vite ting om folk, spesielt jenter,» blunket Louis og Niall lo høyt mens han dultet Louis i vennskapelig skulderen. Jeg lo med. «Hva slags musikk liker du?» spurte Louis interessert og smilte. Smilet hans var til å død for. De perfekte tennene og de smilende øynene, han var herlig.

«Jeg er en stor fan av Ed Sheeran,» svarte jeg entusiastisk. Harry kviknet til. «Det må jeg fortelle han!» svarte han med et glis om munnen. Jeg fniste noe som fikk Niall til å sprute ut i latter. Liam så uforstående på oss og Zayn satt bare på mobilen i sin egen verden. «Jeg kødder ikke,» mumlet Harry grettent siden vi lo av han. «Ikke bli sur da,» svarte Louis og dultet han vennskapelig skulderen. Harry bare snøftet som svar og lente seg vekk. «Da tipper jeg at Little thing og moments er noe for deg?» smilte Niall for å få samtalen på noe annet. «Ja, absolutt!» svarte jeg og klappet hendene sammen for å understreke hvor mye jeg likte de sangene. «Zayn, ikke vær så asosial når vi har besøk.» Alle snudde seg mot Zayn. «Sorry!» Han tok hendene i været for å vise at han var uskyldig. Liam ristet bare lett på hodet. «Så Lene...» «Lena,» rettet jeg han. «Lena,» samtykket Zayn og gjorde seg klar til å fortsette. «Hva syns du om Little mix?» Jeg måtte tenke meg litt om. Jo, jeg hadde hørt om de. «Jeg liker enkelte av sangene og jentene som synger er utrolig pene!» svarte med et drømmende utrykk i ansiktet. Ansiktet til Zayn lyste opp og han kastet et blikk bort på Liam. «Liam, jeg liker kjæresten din!» Jeg så måpende bort Liam som så minst like overrasket som meg. «Zayn, hun er ikke...» Zayn så med et beklagende ansiktsuttrykk bort på meg. «Åh, det ble kanskje litt feil det... Sorry, Lena!» Jeg lo kort. «Det er okey, Zayn.» Han nikket. «Men jeg liker deg uansett,» smilte han. De brune øynene hans lyste mot meg. Det var ikke vanskelig å skjønne hvorfor de blir forfulgt av tusenvis av jenter hver dag, de er sjarmerende og ikke minst så har de utseende. Alle sammen!


«Skal vi ikke gå å spise snart...» maste Niall for sikkert femte gang. «Jeg er ikke sulten,» jamret Liam og de andre sa seg enig. Niall så bedende på meg. «Lena?» Jeg sukket, «okey da, jeg kan bli med.» Jeg begynte å få sansen for Niall, han var så lett å snakke med. Niall reiste seg opp og det samme gjorde seg og vi forlot rommet. Jeg gikk ved siden av Niall, så jeg kunne studere han fra en annen vinkel. «Hvor skal vi?» spurte jeg og håpet på at vi ikke skulle forlate studioet. «Til kantina,» svarte Niall og så bort på meg. «Aha,» sa jeg nikket sakte. Han lo svakt. Da vi nådde kantina tok vi vært vårt brett og plukket den maten vi ville ha og deretter satt vi oss ned på et ledig bord. Jeg tok et tak i kyllingvingen og tok et stort tygg. «Så hva syns du om Liam?» spurte Niall med blikket festet på all maten han hadde tatt med. Jeg kunne ikke skjønne hvordan en liten gutt som Niall kunne spise så mye! «Han er grei han,» begynte jeg og svelget. «Grei, ikke noe mer?» Han løftet det høyre øyenbrynet og så granskende på meg. «Ikke foreløbig,» sukket jeg. «Det kan iallefall virke som om Liam liker deg,» sa Niall med mat i munnen. «Jeg har merket det!» Jeg støttet haken på håndbaken min og så ned på maten. Jeg grep rundstykket og begynte å spise på det. «Jeg har ikke følelser for han, bare vennskapelige...» betrodde jeg meg til Niall og sukket tungt. «Han er en utrolig god venn, ikke mer!» Niall drakk en slurk av brusen sin. «Bare ikke sår han, han har ikke hatt en slik interesse for ei jente på...» Niall stoppet opp og tok opp hendene. «Veldig lenge!» sa han og illustrerte med hendene hva han mente. «Jeg vil ikke det, det er bare at Liam har gjort livet mitt så utrolig mye vanskeligere!» Han så forstående på meg og spiste siste rett av maten sin. Litt av en apetitt gutten hadde, det må jeg si. Niall reiste seg opp og så unnskyldende på meg. «Naturen kaller,» lo han. Jeg kniste litt og drakk en slurk av brusen min. «Ikke gå noe sted!» sa han advarende med en pekefinger rettet mot meg. «Neida,» lo jeg. Niall forsvant bak en dør.


Mobilen dirret i lommen, så jeg tok den opp. Et navn lyste opp, Robin. Hvorfor ringte han meg? Jeg så meg rundt. Skulle jeg ta den? Var jeg istand til å snakke med han på dette tidspunktet? Jeg ble sittende å stirre ned på mobilen. Jeg hadde ikke god tid på å bestemme meg.

10 kommentarer? :)


24.11.2013 | 13:57 | Kategori: 1D Day

Gifs av høydepunkter fra 1D Day

 

   image

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 


24.11.2013 | 13:31 | Kategori: Zayn Malik

Zayn går tur med hunden sin i går

 

POSTED BY: Maria

 


24.11.2013 | 12:52 | Kategori: 1D Day

Bilder fra 1D Day #2

POSTED BY: Maria


24.11.2013 | 12:46 | Kategori: 1D Day

Bilder fra 1D Day

POSTED BY: Maria

 


24.11.2013 | 12:40 | Kategori: Fans

Harry med fans i LA i går

Harry tok en pause fra showet og dro ut for å kjøpe froen yoghurt! 

 

POSTED BY: Maria

 


24.11.2013 | 12:39 | Kategori: Nyheter/Blader

Guttene for Event Magazine

 

 

 

 

POSTED BY: Maria


24.11.2013 | 12:38 | Kategori: Konsert

Promo bilder for Where We Are Tour datoer

 

POSTED BY: Maria


24.11.2013 | 12:34 | Kategori: Video

Videoer fra 1D Day #2

Harry Diving


Simon Cowell


Little Things Live


Zayn & Louis Bollywood Dancing


Zayn & Louis Ninjas


One Direction in Japan


POSTED BY: Maria


24.11.2013 | 12:30 | Kategori: 1D Day

Videoer fra 1D Day

Det er utrolig mange videoer og bilder så stay tuned! 

 

 

Guinness World Record Attempt - Toilet Paper

 

Story Of My Life Live Acoustic

Look A Likes

 


Working Out in the Gym


On The Spot with Piers Morgan


Dynamo the Magician


Harry Cooking

 

Liam Surfing


Harry & Liam Modeling


Niall Dyed His Hair


Louis's Best Friend (Stan Lucas)


One Direction Dancing To Talk Dirty To Me


McFly


Zayn Graffiti Art


Louis Playing Soccer


Guinness World Record Attempt - Bursting Balloons


Liam WrestlingNiall's Hometown


Harry Making Pottery


The MuppetsPOSTED BY: Maria


24.11.2013 | 02:26 | Kategori: Instagram

1D, Tyler og Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 19:13 | Kategori: 1D Day

Sjekkliste for 1D Day

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 15:24 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 17 - Maraton

 Jeg trenger bare litt mer tid. ''Vi kan godt dra hjem ja. Det begynner å bli utholdelig kaldt.'' sa jeg og reiste meg opp fra de harde plastikkstolene. Han så skuffet på meg, men også med et forståelsesfult blikk. Han reiste seg og jeg fulgte etter han igjen. Taxien stoppet og vi begge gikk ut av taxien. Jeg vet ikke hvorfor han ble med ut, men han må jo få lov til det hvis han har lyst. Jeg smilte mot han, ''Det var gøy i dag, bortsett fra kulda.'' sa jeg med en liten latter. Han lo og nikket, ''Sant.'' Vi begge smilte mot hverandre, ''Jo, jeg tenkte på noe. I steden for å sende meldinger over twitter, kanskje jeg kunne fått nummeret ditt?'' Han smilte uskyldig mot meg. ''Ja, selvfølgelig.'' sa jeg og dro mobilen min opp fra lomma. ''Jeg har mange forskjellige nummere, men for øyeblikket kan du få nummeret jeg bruker i Storbritannia. Vi skal ikke dra utenlands før om noen måneder så.'' han trakk lett på skuldrene. Jeg nikket og rakte han mobilen min. Han skrev inn nummeret sitt før han ga mobilen tilbake til meg. ''Greit, da snakkes vi.'' sa jeg og la mobilen ned i lomma igjen. Han nikket og åpnet armene mot meg. Jeg fnise og la armene mine rundt nakken hans. De sterke armene hans omfavnet meg og jeg lukket øynene. Jeg har ikke ord for hvor behagelig det egentlig var å klemme noen. Broke og jeg klemte aldri lenger. Aldri. Det mindte meg på at jeg må ringe Broke. Jeg har ikke snakket med henne på dager. Jeg kjente at han trakk seg tilbake, men jeg holdt han igjen. Jeg vil ikke gi slipp på klemmen. ''Vil du at jeg skal bli med deg inn?'' Leppene hans snittet øret mitt og gådehuden var på plass igjen. ''Mhm.'' mumlet jeg. Hvorfor sa jeg det og hvorfor oppfører jeg meg sånn? Jeg kjenner han ikke. Jaja, gjort er gjort. En vis mann sa en gang at du skal leve i nuet, ikke tenke. Jeg trakk meg tilbake fra klemmen, ''Jeg skal bare betale for taxien. Jeg kommer inn hvert øyeblikk.'' sa han med et smil. Jeg nikket og bet meg hardt i underleppa mens jeg gikk opp mot huset. Jeg angrer på at jeg ba han inn. Jeg kjenner han fremdeles ikke. Nei, slutt å tenk Jennifer. Slutt. Det betyr ikke at det skal skje noe. Kanskje han kan hjelpe meg med noen artikkler? Jeg låste opp døra og gikk inn. Jeg lot døra stå åpen for han. Jeg sparket skoene mine av og hang jakken på stumtjenere før jeg gikk inn i stua. 

 

Jeg satt med pels teppet godt rundt meg. Niall hadde fyrt opp i peisen og nå satt vi begge foran peisen for å få litt varme i oss. ''Jeg må få meg en egen leilighet.'' Jeg sukket og dro teppet ekstra godt rundt meg. Niall nikket sakte, ''Ja. Det hadde jo vært noe.'' mumlet han. ''Jeg har sett på en leilighet, men det er på andre siden av London hvor Sugarscape er. Så jeg slipper å ha så lang vei til jobb.'' forklarte jeg. ''Det høres jo bra ut det da. Har du vært å sett på stedet?'' spurte Niall etustiastisk. Jeg ristet på hodet, ''Ikke enda.'' sukket jeg. ''Hvorfor ikke? Når er visningen?'' Han ble utrolig gira. ''Eh, vet ikke. Tror kanskje den er i morgen eller noe.'' mumlet jeg, ikke helt sikker på om jeg svarte riktig eller galt. ''Vil du at jeg skal være med? Jeg er ganske flink på forhandlinger.'' Han blunket flørtende mot meg. Jeg himlet meg øynene, ''Hvis du har så lyst så får du vel komme med da.'' sa jeg med et lite smil. Det er egentlig litt bra at han blir med så jeg har noen ved min side som kan si sin mening om leilligheten også. ''Når er visningen?'' spurte han.  ''Seks tror jeg.'' mumlet jeg og reiste meg opp fra gulvet. ''Da rekker jeg det akkurat. Vi har et intervju i morgen som er ferdig fire.'' forklarte han. Jeg nikket sakte, ''Vil du ha te, kaffe eller noe annet å drikke?'' spurte jeg. Han reiste seg, ''Kanskje det.'' smilte han flørtende. Jeg lo og himlet med øynene, ''Du trenger ikke gjøre alt om til en flørt.'' sa jeg med en overlegen tone. ''Å hvorfor ikke det?'' Vi begge lo før jeg gikk inn på kjøkkenet, etterfulgt av Niall. 
Jeg satt på vannet til te og kakao. Niall var en te gutt mens jeg var en kakao jente. ''Så hvordan syns du showet var?'' Niall stod lent inntil kjøkkenbenken med armene i kors. ''Jeg fulgte egentlig ikke så godt med. Vi var litt for opptatt med å prate.'' sa jeg med en liten latter når jeg tenkte tilbake på det. Jeg savner samtalen med Lou og Caroline. Det var så naturlig å snakke med de. ''Hvordan har Lou og Caroline det?'' spurte jeg. ''Jeg vet ikke. Tipper de har det bra.'' Niall trakk på skuldrene. ''Send de en melding eller noe.'' Jeg dinglet med beina mine ned fra kjøkkenbenket ved siden av Niall, ''Jeg har ikke nummeret.'' sa jeg med et lite sukk. Niall dro opp mobilen sin, ''Si meg alle du vil ha nummeret til så kan du bare få de nå. Jeg vet at alle sammen elsker deg uansett så de vil ikke bli sinte for at jeg har gitt bort nummeret til deg.'' Niall ga meg mobilen sin. Jeg ble litt sjokkert men tok den imot. Jeg lagret noen nummere på mobilen min, men jeg misbrukte ikke friheten til å lagre Simon Cowell eller noen andres nummer. Jeg holdt meg til de jeg kanskje trenger. Samtidig så lagret jeg alle nummerne til Niall som han hadde rundt i de forskjellige landene. ''Tusen takk.'' sa jeg og ga mobilen tilbake til han. Han smilte og la mobilen ned i lomma igjen. Vannkokeren var ferdig og jeg hoppet ned fra kjøkkenbenken. ''Hva slags smak vil du ha på teen?'' spurte jeg. Jeg tok ut esken vi hadde med te i skapet og satt den ned så han kunne velge selv. Mens han valgte ut hva han ville ha, tok jeg oppi pulvere til kakaoen. ''Hvem er det?'' spurte Niall. Jeg snudde meg mot han og han myste ut kjøkkenvinduet. Jeg kikket ut vinduet og det gikk kaldt nedover ryggen min. Det var Broke. Hav gjør hun her?

 

 


 

 

Mer? 30-35 kommentarer?

 

 

 

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 14:39 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 16 - Maraton

 Han er jo ikke en fremmed så det er vel ikke så ille som jeg skal ha det til. ''Møt meg på utsiden av Arsenal stadion klokka seks.'' skrev han tilbake. ''Ser deg der.'' skrev jeg tilbake. Nå er det gjort. Siden jeg var ferdig på jobb klokka fem rakk jeg akkurat å komme meg bort til Arsenal stadion til klokka seks. Jeg skulle gjerne skifta, men det går ikke. Jeg satt meg inn i en taxi og fortalte hvor jeg skulle. Hvorfor skulle vi på Arsenal stadion egentlig? Mest sannsynlig på kamp. Etter en god time stoppet taxien og jeg betalte før jeg karret meg ut av taxien. Det føles ut som jeg er i en film. Sniker meg rundt for å møte min verdenes kjente kjæreste. Bare at jeg sniker meg ikke rundt og vi er ikke kjærester. Jeg kikket rundt meg for å se om Niall var å se, men det var han ikke. Det var kjølig ute og nesen min var rød og kald allerede. En taxi stoppet foran meg og ut kom Niall. Han hadde på seg vanlig sæggejeans, en hvit t-skjorte, grå hettejakke og enda en vinter jakke over der igjen. Håret hans stod opp og var dyttet til siden som vanlig. Gliset hans var stort da han smalt døren igjen til taxien. Jeg kunne ikke la vær å smile. Jeg mener, hvordan går det ann å ikke smile når du ser det store gliset? Han gikk rett inn for en klem. Jeg mener, hvorfor ikke? Jeg klemte han tilbake, ''Hangover?'' spurte jeg da han trakk seg tilbake. Han lo og ristet på hodet, ''Jeg var ikke så full i går. Jeg husker alt.'' Han blunket til meg og vi gikk mot arenaen. ''Hvorfor valgte du Arsenal?'' spurte jeg, litt facinert at han trodde jeg likte fotball. ''Fordi jeg vet at du liker fotball.'' Han trakk på skuldrene mens vi gikk mot inngangen, tror jeg hvert fall. Jeg bare følger etter han. ''Hvordan vet du det?'' Jeg hevet øyenbrynet mitt mot han, litt usikker på om jeg vil vite svaret i det hele tatt. ''Jeg så deg på en fotball kamp for første gang, Jenn. Derfor.'' lo han. ''Åja, det stemmer.'' sa jeg med en liten latter. Jeg hadde helt glemt det. ''Broke var ganske så bettat av deg.'' sa jeg med en flørtende tone. ''Hvem er Broke?'' spurte han forvirret. ''Venninen min. Hun jeg var med på kampen.'' forklarte jeg. ''Å. Jeg la ikke så mye merke til henne.'' han trakk på skuldrene. Jeg vet ikke hvorfor men det gjorde meg letta, at han ikke så på Broke sånn som jeg trodde han gjorde. Som alle gutter gjorde. 

 

Vi fant plassene våres helt nederst på langside tribune. Vi begge hadde kjøpt noe å drikke pluss en pølse hver. Dette blir middagen min i dag. ''Så du husker alt fra i går?'' spurte jeg og plasserte føttene mine på gjerdet foran oss som skilte oss fra banen. ''Ganske mye ja.'' sa han og trakk på skuldrene. Jeg tok en bit av pølsa mi, ''Hva husker du da?'' spurte jeg. Et stort glis formet seg rundt leppene hans. ''Kysset.'' Han gapet over pølsa og tok en stor bit. ''Kysset?'' sa jeg forvirret. Vi kysset da vel ikke. ''Ja, kysset.'' Jeg så bare forvirret på han. ''Leppene mine mot leppene dine. Tunga mi inni munnen din.'' forklarte han som om jeg var en liten baby. ''Niall, det skjedde ikke.'' Jeg ristet på hodet og tok siste biten av pølsa mi. ''Jo.'' svarte han. Jeg himlet med øynene, ''I drømmene dine ja.'' Han lo og jeg kunne ikke la vær med å fnise litt. ''Kanskje.'' Han hevet øyenbrynene lekent mot meg. ''Slutt.'' lo jeg og skøv hodet hans til side så han kunne ikke se på meg. ''Men jeg vil jo se det nydelige ansikte ditt.'' sa han lagde en trutemunn mot meg. ''Synd. Det får du ikke.'' Jeg trakk på skuldrene og kikket en annen vei. Niall lo, noe som fikk meg til å le også. 

 

Etter pausen var det bare 45 minutter igjen før kampen var fedig. Henden mine var godt gjemt inni lommene på jakka mi mens tærne mine derimot var frossene. Jeg hadde heller ikke en tjukk jakke, og under hadde jeg bare på meg den tjukke t-skjorta. Nesa mi var rød og ørene kalde som snø. Det var utrolig kaldt og jeg var på nippet til å hakke tenner. Jeg har utrolig lyst til å legge hodet mitt på skulderen til Niall men jeg er redd for at han skal ta det feil. Samtidig som en del av meg har utrolig lyst og driter langt oppi om han tar det feil eller ikke. Og tar han det egentlig feil? Jeg mener, når jeg tenker på denne måten må det jo bety noe. Jeg lente hodet mitt ned på skulderen til Niall, ''Det er kaldt.'' mumlet jeg. Han la armen sin rundt skulderen min og strøk hånden sin opp og ned på armen min for å varme meg. Hvorfor gjør man egentlig det? Det hjelper kanskje der og da i ett sekund men rett etterpå er du like kald. Jaja, det er søtt av han da. ''Vil du dra?'' spurte han. ''Nei, det går bra.'' Jeg kikket opp på han og fikk nesten sjokk da jeg så hvor nærme ansiktene våres var. Det var kanskje en centimeter. Ikke mer. Øynene våres møttes. Jeg ville dra blikket mitt vekk fra hans men det gikk ikke. Det var som om de var låst fast. De havblå øynene gjorde meg varm på insiden. Øynene hans gikk fra øynene mine til leppene mine. Sånn holdt han på i noen sekunder. Jeg vet hva det betyr. Jeg er fult klar over hva han vil, men er jeg klar? Jeg har ingen anelse. Jeg vet han venter på svar fra meg. Jeg setter pris på det, at han ikke gjør noe uten om at han vet at det er greit for meg. Nå er spørsmålet, hvordan kommer jeg meg ut av denne situasjonen uten om å gjøre meg selv til latter? Jeg bet meg hardt i underleppa og trakk meg sakte men sikkert tilbake. Jeg trenger bare litt mer tid. ''Vi kan godt dra hjem ja. Det begynner å bli utholdelig kaldt.'' sa jeg og reiste meg opp fra de harde plastikkstolene. Han så skuffet på meg, men også med et forståelsesfult blikk. Han reiste seg og jeg fulgte etter han igjen. 

 

 

Mer? 15-20 kommentarer?

 

 

 

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 13:52 | Kategori: 1D Day

1D Day info

Okei, så i dag er det 1D Day som alle har fått med seg. Det starter klokka 20.00 i dag og slutter klokka 03.00 i natt. Live streamen går via youtube! Det kommer til å være mange gjester der og noe av klippene som skal være med, er spilt inn på forhånd. Guttene har selv sagt at det blir et slags tv show med mange gjester osv. 

 

Jeg gleder meg utrolig mye! Har dere noen spørsmål så legg igjen en kommentar. 

 


POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 13:20 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 15 - Maraton

 Den var tykk så da var det vel greit. Jeg dro på meg noen sorte jeans og et gull armbånd. Jeg gjespet mens jeg gikk ned trappene. Jeg hadde femten minutter på meg før taxien var her. Jeg må seriøst se etter en leilighet igjen. Etter fire timer med bare skriving på artikler om intervjuer jeg gjorde i går, var jeg utslutt. Liz banket på glass døren min og jeg vinket henne inn. Hun satt seg ned i stolen over pulten min, som vanlig. ''Hadde du det gøy i går?'' spurte Liz med et glimt i øyet. Jeg ble litt satt ut av spørsmålet. ''Eh, ja.'' svarte jeg litt forvirret. ''Det er ikke hver dag man kan ha et lite one night stand med et medlem fra verdenes største boyband.'' Jeg kan ikke tro mine egene ører. Sa hun akkurat det? Jeg vet ikke hva jeg skal svare. ''Det var ikke noe one night stand.'' hvisket jeg nesten. ''De bare inviterte meg på etter festen.'' Jeg trakk på skuldrene og bet meg hardt i underleppa. Jeg unngikk blikket hennes, dette er kleint. ''Sikker på det? Jeg leste en artikkel denne morgenen.'' Å nei. ''Flere av de som hadde vært på den festen så Niall holde rundt deg hele kvelden. Og senere på kvelden hadde et vitne sett dere snakke sammen alene i en ganske privat gang.'' Jeg satt der målløs. Hvordan vet de alt dette og hvorfor har de sagt dette til reporterne? Hvem sa det først og fremst? ''Når vi stod i gangen snakket vi bare om hvordan han skulle komme seg hjem.'' mumlet jeg. Hendene mine var klemme. Det føltes ut som jeg ble avhørt av politiet. ''Så det med at han holdt rundt deg var sant?'' Hun hevet øyenbrynet sitt mot meg. Det føltes ut som jeg ikke kunne puste. Jeg har så mange spørsmål og tanker. Jeg vil ikke si noe galt heller, med tanke på at Niall er verdens kjent og prøver å være så privat som mulig. ''Eh, jo. Men det var mer beskyttsomt. Det var mange ekle fulle folk der.'' forklarte jeg. Liz gliste mot meg. ''Jeg skal sende deg artikkelen på mail. Du burde også ta en titt på twitter.'' sa Liz med et glimt i øyet. Hun reiste seg opp. ''Lykke til med skrivingen og si ifra hvis du trenger noe.'' sa hun før hun gikk ut av kontoret mitt. Å , herregud. 

 

Jeg logget meg inn på twitteren til Sugarscape. Jeg gikk igjennom alle innleggene vi hadde lagt ut den dagen. Ikke noe intressant egentlig. Jeg skjønner ikke helt hva hun mente. Jeg gikk på 'mentions' og jeg fikk sjokk. 'Hold deg så langt unna han Jennifer!' , 'Hvem tror du at du er?' , 'Du kjenner han ikke!'. Alt dette var skrevet  til oss, eller meg. Og jeg vet akkurat hvorfor. De har sett bilder, lest artikkler og gud vet hva. Det var en link til en av Niall sine tweets og jeg trykket på den. Haken min lå helt nede på gulvet. Det var et bilde av Niall og jeg som Harry tok i går kveld. 'Fant dette på mobilen. Hvem er denne nydeligheten? x' Hadde han skrevet over bilde. Jeg kan ikke tro det. Jeg logget ut av twitter igjen. Jeg kan ikke bruke Sugarscape sin twitter for private ting. Jeg lagde min egen twitter og gikk inn på profilen til Niall igjen. '' ;) '' Tvitret jeg tilbake. Hva annet skal jeg gjøre da? Jeg fulgte alle guttene pluss Sugarscape sin twitter. Ikke lenge etterpå hadde jeg fått svar fra Niall. Pulsen økte drastisk, ''Når får jeg møtt denne skjønnheten igjen da?'' tvitret han tilbake. Hva? Jeg reiste meg opp fra stolen, jeg trenger en pause. 

 

Jeg hentet en kopp med kakao og noen kjeks. Hva er bedre enn det? Jeg gikk tilbake til kontoret mitt og satt meg ned ved pulten. Jeg lente hodet bak mot stolen og sukket et dypt sukk. Det er så mye å tenke på akkurat nå. Niall spurte akkurat om når han fikk se meg igjen. Hva skal jeg svare til det? Jeg kjenner han fremdeles ikke. Jeg vet at jeg maser utrolig mye om at jeg ikke kjenner han, men alt dette er nytt for meg. Jeg tok en sup av kakoen. Jeg dyppet kjeksen i kakaoen før jeg tok den i munn. Jeg lurer på om Niall husker noe fra i går i det hele tatt. Jeg snurret kontorstolen min rundt og scrollet gjennom twitter raskt. Jeg fulgte Caroline og Lou. Jeg hadde lyst til å sende de begge en tweet, men jeg vet ikke om de bare var vennelige mot meg i går eller om de mente alt de sa. Jeg drakk litt av den lunkne kakaoen før jeg stirret på pc skjermen med et tomt blikk. ''Når du vil.'' tvitret jeg tilbake til Niall. Jeg tenkte ikke over hva jeg skrev, det bare skjedde. To minutter senere fulgte Niall meg på twitter. Rart? Nei. Det tikket inn en direktemelding og selvfølgelig var den fra Niall. ''Mente du det du skrev på den tweeten?'' stod det. Jeg kunne ikke la vær men å le litt. ''Ja.'' svarte jeg enkelt. Jeg gjorde jo egentlig det. Jeg har jo ikke noe imot å være med han. ''Har du tid i dag?'' skrev han tilbake. Det var egentlig veldig tungvint å skrive over twitter fordi det var ikke alltid han eller jeg var pålogget. ''Er på jobb nå men har tid etter fem.'' skrev jeg tilbake. Hva er det jeg driver med? Han er jo ikke en fremmed så det er vel ikke så ille som jeg skal ha det til. ''Møt meg på utsiden av Arsenal stadion klokka seks.'' skrev han tilbake. ''Ser deg der.'' skrev jeg tilbake. Nå er det gjort. 

 

 

Mer?! 15-20 kommentarer?

 

 

 

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 12:30 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 14 - Maraton

 Jeg kjenner ikke denne gutten og da bli tatt på av den fulle versjonen av han var litt skummelt. Jeg vet at han ikke tar på meg på den måten, men han holder fremdeles rundt meg. Huff, hva er det jeg har rotet meg selv opp i? 

 Da servitøren kom tilbake med drikken til de andre, spurte Harry om hun kunne ta et bilde av oss. Harry ga henne telefonen og alle rettet oppmerksomheten mot henne. Niall smilte mot meg før han dro meg nærmere seg. Kanskje hvis han hadde vært edru hadde jeg likt det litt bedre. Jeg smilte mot kamera og hun tok bilde. Harry takket henne og tok imot mobilen igjen. ''Harry, kan du ta et bilde av Jenn og meg?'' spurte Niall. Herregud. Harry nikket og tok imot mobilen til Niall. Jeg smilte mot kamera igjen, og Harry tok bilde. Alt dette ble litt for mye for meg. ''Jeg skal bare ta litt frisk luft.'' sa jeg til Niall, siden han satt ytterst. ''Røyker du?'' spurte han sjokkert mens han flyttet seg så jeg kom meg forbi han. Jeg lo og ristet på hodet, ''Nei. Do.'' forklarte jeg. ''Åja.'' svarte han med et lite smil. Jeg gjenga smilet før jeg gikk igjennom hele lokalet. Da jeg kom meg til doen dro jeg mobilen opp fra kjolen. Ja, jeg hadde mobilen nede i bh'en. Sånn er det når du ikke har lommer. Jeg tastet inn nummeret til mamma og trakk pusten dypt inn. Jeg trenger å samle meg litt. ''Jennifer, hvor er du? Du skulle vært hjemme for fire timer siden. Fire timer!'' sa mamma bekymret. Jeg sukket, her kom det ja. ''Jeg vet, unnskyld. Jeg ble invitert inn på Brit Awards og på etter festen.'' forklarte jeg. ''Du drikker jo ikke. Hvorfor er du på en fest? Jennifer, er du full?'' sa mamma med en hard og streng stemme. ''Nei, mamma. Jeg vet ikke.'' Jeg la den iskalde hånden min mot den kokende pannen min. ''Kan du bare komme og hente meg?'' spurte jeg litt oppgitt over alle spørsmålene hun kom med. ''Send meg en melding på hvor det er, så kommer jeg.'' sa hun med en mye roligere stemme. Sikkert fordi jeg ville hjem. Jeg la på og sendte henne en melding med adressen hit. ''Er der om 30 minutter.'' skrev hun tilbake. Jeg har aldri følt meg så lettet før. Jeg la mobilen ned i bh'en igjen før jeg gikk ut døra til badet. Jeg skvatt da jeg så Niall stå rett på utsiden. ''Du skremte meg.'' sa jeg med hånden til hjertet. ''Unnskyld.'' sa han med et uskyldig blikk. ''Jeg ble bekymret.'' Jeg sukket, ''Jeg var borte i sikkert fire minutter.'' sa jeg oppgitt. Han er absolutt håpløs. ''Du brude dra hjem, Niall.'' sa jeg og lente skulderen min inntill veggen. Her står vi da, og henger rett på utsiden av doen. Kult. ''Jeg drar nå uansett.'' sa jeg og trakk på skuldrene. ''Å.'' Han ble stille. ''Vi kan sikkert kjøre deg hjem.'' Han smilte, ''Ja takk.'' Jeg smilte og gikk forbi han, mot døra. ''Skal du ikke si hade til de andre?'' spurte han litt forvirret. Jeg ristet på hodet. Akkurat nå vil jeg bare hjem. Niall fulgte etter meg som en liten valp mens vi gikk ned trappene. Hælene mine lagde en forferdelig klikk-klakk lyd hver gang de traff det harde betong gulvet. 

 

Jeg var utrolig glad for at Niall ble med meg ned når jeg så alle folkene som fremdeles stod nede og dansa. Jeg hadde aldri kommet meg igjennom der alene. Niall flettet fingrene våres sammen igjen, som om han kunne lese tankene mine. Jeg smilte takknemlig til han før vi begge presset oss igjennom folkemengden. Da vi kom ut var det helt stille. Det pep i ørene etter den høye musikken som hadde vært der inne. Jeg kan fremdeles høre den høye musikk, men ikke like godt selvfølgelig. Fotografene ble helt gærne når Niall kom ut. En vakt tok oss begge med bak et gjerde som ikke fotografer kunne komme innenfor. Jeg sukket og snudde meg med ryggen til fotografene. Hvorfor har ikke mamma kommet enda? ''Jeg tror det er best om jeg tar en taxi hjem.'' sa Niall og kikket rundt seg etter en. Jeg nikket sakte, ''Kanskje best.'' Hvorfor hadde jeg spurt om han ville kjøre med oss i det hele tatt? Jeg kjenner han fremdeles ikke. Før jeg rakk å reagere stod jeg med armene hans i et hardt grep rundt meg. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å legge armene mine rundt nakken hans. ''Det var hyggelig i kveld.'' mumlet han i øret mitt. Gåsehuden stod rett opp, wow. Den tykke irske aksenten hans var til å dø av. ''Ja.'' svarte jeg enkelt. Leppene hans var så vidt bortat øret mitt, men fremdeles ble jeg helt skjelven inni meg. Han trakk seg tilbake, ''Ser deg seinere.'' smilte han før han gikk over gjerdet og jogget ned mot en taxi. Fotografene løp etter han. Stakkars gutt. 

 

Neste morgen våknet jeg av at alarmen ringte. Klokken var seks, som vanlig. Jeg fikk så vidt opp øynene. Har har sovet i fem timer, noe som er altfor lite. Hvert fall når jeg skal sitte på jobb i åtte timer. Jeg rullet ut av senga og føttene mine traff det isklade gulvet. Jeg hoppet på tå inn på badet med varmekabler. Jeg gjorde min vanlige rutine. Dusje, sminke meg og fikse håret. Jeg følte meg alltid så mye bedre etterpå, men i dag hjalp det nesten ingenting. Jeg er ikke vandt til å få så lite søvn. Jeg subbet føttene mine inn på rommet igjen. Jeg fant frem en grå genser/t-skjorte. Den var tykk så da var det vel greit. Jeg dro på meg noen sorte jeans og et gull armbånd. Jeg gjespet mens jeg gikk ned trappene. Jeg hadde femten minutter på meg før taxien var her. Jeg må seriøst se etter en leilighet igjen. 

//antrekket

 

 

 


 

15 kommentarer før neste del!

 

 

 

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 11:56 | Kategori: Intervjuer

Intervju med Liam for Enews


POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 11:52 | Kategori: One Direction

Guttene på iHeart Radio Album Release Party i går

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 11:47 | Kategori: One Direction

Guttene backstage på iHeart Radio Album Release Party i går

 

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 11:45 | Kategori: One Direction

Guttene øver for AMA's

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 11:42 | Kategori: Fans

Louis og Harry med en fan i LA i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 11:41 | Kategori: 1D Day

Sneakpeak på 1D Day studioet

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


23.11.2013 | 11:35 | Kategori: 1D Historie - 10

Maraton tid

Da blir det maraton om en time! Altså 12.30. Håper alle kan da! Gleder meg til maraton jeg, haha. 

 

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 23:03 | Kategori: Harry Styles

Harry ankommer The Tonight Show with Jay Leno

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Image preview

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 23:01 | Kategori: Intervjuer

Nytt intervju med guttene for Hollywire


POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 21:43 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 20:05 | Kategori: 1D Historie - 10

Maraton?

Det er utrolig mange som har spurt om maraton på historien min, og jeg har tenkt over det og har bestemt meg for at det blir i morgen. Jeg kan en tid mellom 12-17 i morgen. Når passer det for dere? 

 

Jeg gleder meg til maratonet og håper dere gjør det samme! 

 

 

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 19:52 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Louis og Liam fra Midnight Memories

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 19:51 | Kategori: Harry Styles

Harry forlater restauranten Craig's i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 19:48 | Kategori: Zayn Malik

Zayn's nye tatovering

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 18:58 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 13

«Jeg lurte om du ville møte gutta?» Jeg bare så forvirret på han, jeg skjønte ingenting. «Gutta?» spurte jeg sakte og så rart på han. «Resten av bandet, de er som noen brødre for meg.» Jeg så nølende på han, «Ja, det vil jeg sikkert...» Å møte noen verdensberømte stjerner som var høye på pæra og trudde at alt kunne kjøpes av penger. Ja, jeg gledet meg virkelig... 

 

Kvelden med Liam hadde vært ganske vellykket. Etter at vi hadde sittet å prate på benken fulgte han meg hjem, så avtalte vi at vi skulle møtes i dag slik at jeg kunne hilse på de såkalte gutta. Hva i alle dager skulle jeg ha på meg? Jeg måtte da være litt fin når jeg skulle møte noen kjendiser. Jeg gikk for en rød tights, en lys topp og et skjerf med leopardmønster, litt detaljer må man jo ha.

Antrekket (nr 3)


Vi hadde avtalt å møtes utenfor studioet, så jeg ville være i god tid. «Jeg drar ut mamma,» ropte jeg idet jeg tok et steg ut. «Okei, ikke bli sen da!» ropte mamma tilbake. Jeg himlet med øynene og smilte til meg selv. Det var mamma slik jeg likte, litt overbeskyttende. Jeg gikk bortover til bussholdeplassen. Det var overraskende varmt ute og jeg plystret muntert der jeg gikk. «For en fin dag i dag,» fniste jeg. Jeg var faktisk i godt humør! Bussen hadde allerede kommet da jeg stod ved bussholdeplassen, så jeg bare steg om bord. Jeg rakte pengene til bussjåføren og smilte vennlig. Bussjåføren var en rund, skallet mann som var alt annet enn blid. «God tur,» sa han mørkt uten noe tegn til å være glad i stemmen. Jeg satte meg på første rad idet bussen kjørte videre. Bussen var ganske tom, ikke overraskende når det var så tidlig om morgenen. Bussen kjørte gjennom folketomme gater og motorveier med mange biler som trolig var på vei til jobb. Jeg så ut og merket at jeg nærmet meg, så jeg reiste meg opp. Da jeg så studioet trykket jeg på stopp-knappen og bussen svingte elegant inn på busstoppet. «Takk for turen,» sa jeg høflig og steg ut av bussen.Sommerfuglene kriblet i magen, men det var noen biller der og som symboliserte at jeg grudde meg. Hvor skulle jeg gå? Hvor var Liam? Studioet var jo enormt og jeg bitte liten. «Hei Lena!» Jeg snudde meg rundt og så rett inn i ansiktet til Liam. «Åh, hei!» svare jeg litt fortumlet. «Så fint at du kunne komme! Bare følg etter meg,» sa han og vinket på meg. Jeg fulgte etter han, det var en meter som skilte oss. «Vi må gå inn bakveien,» sa han uten å se på. «Hvorfor?» spurte jeg engstelig. Han rakk ikke engang å svare før vi ble avbrutt. «Han er der borte!» ropte jeg jente fra det fjerne etterfulgt av tusenvis av jentehyl. Jeg så skremt på Liam som så ut som tok det helt rolig. Han stoppet opp og snudde seg mot meg. «Fort, ta hånden min!» hvisket han og ordene slo imot meg. Ta hånden hans. Jeg rakk ikke å reagere før han hadde et godt grep rundt hånden min. Hånden hans var myk og stor, mens min var liten og klam. Vi flettet de sammen og løpte bortover mot døren. Liam først, og jeg hengende etter. Folk hylte og skritt kom nærmere, panikken kom krypende meg. Liam holdt enda hardere rundt hånden min og slengte meg inn en dør og hoppet inn selv før han låste den. Jeg pustet tungt og holdt hånden på brystet. Hjertet var i halsen. «Og dette er hverdagen din?» spurte jeg forskrekket. Han lo kort og slapp hånden min. «Guttene er her inne,» sa han og gestikulerte mot en dør med en stjerne på. På stjerna var det inngravert med store bokstaver 1D. «Er du klar?» Liam så forventningsfullt på meg. Dette betydde nok mye for han, det var ikke hvem som helst som fikk bli med han og møte resten av gutta. Han tok ned dørhåndtaket og åpnet døren. Han vinket på meg og jeg tok et skritt inn i rommet.


 

Fire gutter på alderen til Liam gliste mot meg. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. De satt i en sofa bortsett fra en med blondt hår som satt i en egen stol. Liam gikk mot gutta og satte seg i stolen ved siden av han med blondt hår. Da var det bare ledig i sofaen. «Skal dere ikke hilse på henne?» spurte jeg Liam irritert og smilte oppmuntrende til meg. Jeg trakk på smilebåndet og så på at alle guttene reiste seg og gikk mot meg. Han med blondt hår kom mot og smilte. «Hei, jeg er Niall! Hyggelig å hilse på deg,» sa han med irsk aksent og holdt fram hånden. Jeg smilte tilbake, «Lena,» sa jeg kort og helt oppslukt i de blåe klare øynene hans. Jeg tok hånden hans og kjente skuffelsen steg i meg idet han slapp den. «Hallo, jeg er Louis! Fint å endelig få treffe deg! Har hørt sååå mye om deg,» gliste han neste og ga meg en liten klem. «Åh, hei...» Jeg ga Liam et kjapt blikk, han satt der med røde kinn og unngikk blikket mitt, så søtt. «Zayn her,» sa han neste og så på meg. Jeg smilte og presenterte meg. Zayn nikket kort og gikk tilbake til sofaen. «Hei Lena, jeg er Harry!» sa han neste gutten med hes stemme og trakk meg mot han for å klemme meg. Jeg følte meg overveldet og sjenert på samme tid. Han duftet av ordentlig manne-parfyme. Jeg møtte blikket hans. Grønne øyne, brunt krøllete hår, smilehull, kunne man se på noe penere? Harry trakk seg unna og klappet meg på skulderen. «Liam har ikke snakket om noe annet enn deg,» gliste han. «Hold kjeft,» mumlet Liam lavt uten å rikke på seg. «Hehe...» lo jeg lavt og gikk mot retning av sofaen. Jeg dumpet ned ved siden av Harry. Han så på meg og la armen over skulderen og smilte ertende. Jeg trakk meg sammen og så bort på Liam. «Harry, oppfør deg!» sa han strengt. «Hæ, hva??» spurte Harry forvirret og så fra side til side. Jeg tok visst feil av guttene, iallefall Niall, Louis og Zayn, de var iallefall jordnære, men Harry var jeg litt usikker på.


22.11.2013 | 12:06 | Kategori: Intervjuer

Niall, Liam, Zayn og Harry spillet Heads Up


POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 12:01 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram - Video


POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 12:00 | Kategori: Bilder

Bilder fra X Factor USA

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 11:58 | Kategori: Fans

Harry med fans i LA i går

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 11:58 | Kategori: One Direction

Kaoset på LAX!

Noe skjedde på LAX, hvis ikke alle har fått det med seg. Jeg bestemte meg for å ikke skrive om det, men siden guttene er så åpne om det i intervjuer tenkte jeg at jeg kunne forklare hva som har skjedd for de som ikke vet det. 
Guttene kom ut av flyet på LAX flyplass. Det var rundt 50 paparatzzier som presset seg mot guttene. Det var helt sykt! I tillegg var det fans som stod bak paparatzziene igjen, som da presset mot de. Liam sa blandt annet ''Jeg liker ikke dette.'' Det er ille når de kommenterer på det. Til slutt ble Niall dratt ned i bakken av en paparatzzi og det var da Zayn ble sykt forbanna. Og det forstår jeg! Ført av alt så har Niall klaustrofobi og han har sagt mange ganger at hvis det blir for tett, med fans eller paparatzzier, blir han redd. Zayn fikk noen stygge kommentarer slengt etter han. Han ble kalt for mange stygge ting.
Du kan høre på slutten av videoen så sier en paparatzzie til Zayn, ''It's on bitch.'' Rett etter han sa det kan du høre fans som forsvarer Zayn og kjefter mot paparazziene. 

Her er en annen video fra kaoset! 

POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 11:44 | Kategori: Video

Guttene synger Story Of My Life live på X Factor USA


POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 11:39 | Kategori: Intervjuer

Intervjuer backstage på X Factor

 

 

 

 

 


POSTED BY: Maria


22.11.2013 | 11:20 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 23:22 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 17:09 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse - Vinn et One Direction flisteppe

Jeg har blogget på bloggen her i over 1 år nå og jeg har ikke ord på hvor mye jeg elsker å blogge for dere! Hvert fall når dere kommer med søte kommentarer. Derfor har jeg for mine egene penger kjøpt et One Direction flisteppe som jeg vil gi bort til en av dere. Siden det nærmer seg jul og vinter, så er det jo kjekt med et varmt flisteppe. Kanskje du til og med kan gi det bort i julegave? 

 

Størrelsen på teppet er 100 x 140 cm. 


Jeg har ikke tatt teppet ut av 'beholderen', det er helt nytt! 

 

 

 

Og bildet på teppet er dette: 

 

 

Det eneste du må gjøre for å vinne teppet er: 

 

- Del innlegget på facebook, twitter eller instagram! 

- Kommenter innlegget med e-mailen din og husk å ha en link som bevis på at du har delt innlegget. 

 

Jeg trekket vinneren i slutten av neste uke, så ca om en uke. Om du ikke vinner så fortvil ikke! Det kommer en ny konkurranse om en måndes tid! 

LYKKE TIL!!!

 

 

POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 16:20 | Kategori: Bilder

Zayn, Louis og Harry på CBS i går

Image preview

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 


21.11.2013 | 16:16 | Kategori: Video

Reklame for Event Magazine i Sydney


POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 16:14 | Kategori: Intervjuer

Alex og Sierra snakker om guttene


POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 16:12 | Kategori: Intervjuer

Intervju med Harry og Liam på X Factor i går #2


POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 16:09 | Kategori: Video

Macy's presents reklame


POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 13:36 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 13

Han så nesten lei seg ut eller skuffet. Noe inni meg sa at noe var galt og det hadde noe med meg å gjøre. Beina mine flyttet seg ut av rommet og plutselig ropte jeg etter Niall. 

 Hva er det jeg holder på med? Jeg svelget klumpen som hadde formet seg i halsen min. Hva skal jeg si? Jeg kan jo ikke bare spørre hva som er galt. Jeg kjenner han jo ikke! Heldigvis hørte han meg ikke. De var langt nede i korridoren allerede. Jeg gikk inn på bakrommet igjen hvor Caroline og Lou, stylistene, satt i sofaen og snakket. Jeg følte meg med en gang ukomfortabel. Caroline smilte mot meg, ''Bare sitt.'' sa hun. Jeg smilte høflig og satt meg ned ved siden av Lou. ''Hvor har du kjøpt den kjolen? Den var nydelig!'' spurte Caroline. Jeg ble litt sjokkert over spørsmålet. Er ikke hun en stylist? Burde ikke hun vite sånt? Men hva vet vel jeg. Jeg vet jo så vidt hva de holder på med. ''Jeg er faktisk ikke sikker. Jeg fikk den av Sugarscape.'' sa jeg med et lite smil. Hun nikket, ''Har du gjor håret ditt selv eller har du vært hos en frisør?'' spurte Lou. Wow, alle disse spørsmålene ble litt overveldene egentlig. ''Jeg har gjort det selv.'' Lou kikket fra Caroline til meg igjen. ''Du er dyktig!'' gliste hun. ''Takk.'' Jeg ble litt tatt på senga. Jeg hadde ikke forventet at to så dyktige stylister skulle gi meg komplimenter for det jeg hadde på meg. Det var en tv som hang på veggen som viste showet. ''Så, hvor lenge har du kjent guttene?'' spurte Caroline. Å nei. ''Jeg kjenner dem ikke. Jeg er en reporter fra Sugarscape.'' sa jeg litt skyldig over å være her uten om å kjenne de. ''Men du må jo ha en slags forbindelse med guttene siden du er her.'' sa Caroline forvirret. ''Jeg har intervjuet dem to ganger.'' Lou kikket på Caroline og ansikte hennes lyste opp, ''Det er deg!'' sa hun som om jeg skulle vært verdens berømt. Jeg kikket forvirret på henne. ''Guttene har snakket om deg hele uka. Spesielt Niall.'' Hun hevet øyenbrynene sine flørtende mot meg. Hva er egentlig greia mellom Niall og meg? Hver gang jeg møter de erter guttene han på en eller annen måte om meg. ''Han har et lite crush på deg.'' svarte Lou som om hun kunne lese tankene mine. ''Han har hva?'' braste det ut av meg. Lou og Caroline lo, ''La meg hente cupcakesene.'' sa Caroline og reiste seg. Jeg skjønte absolutt ingenting. Tuller de med meg? Ja, det kan jo ikke være noe annen forklaring. Niall fra verdens største boyband kan ikke ha et crush på meg. Han har så vidt snakket med meg. Jeg har snakket med Harry mer, egentlig alle de andre guttene også bortsett fra han. Jeg kjenner ingen av dem. Hvordan? Caroline satt ned en eske med sjokolade cupcakes på bordet. Den rød, oransje frostingen på roppen gjorde de enda mer fristende. ''Nå begynner det.'' sa Lou og vi alle tre rettet oppmerksomheten mot tv'en. Tiden hadde egentlig gått ganske raskt. Vi tre hadde sittet her alene i flere timer, og etter den første timen turte jeg å ta av meg skoene. Det var liksom så naturlig og være med Lou og Caroline nå. Vi var et team som Caroline kom frem til. Vi hadde praktisk talt delt ganske mye av livet vårt med hverandre. Det eneste som skiller meg ut fra dem er at de begge to har barn. Lou har Lux og Caroline har Brooklyn. Brooklyn hadde jeg også møtt. Jeg kjenner de to jentene der mer enn jeg kjenner guttene, noe som er sprøtt. Det nærmet seg slutten og døren gikk opp. Rommet ble fylt av høy latter og kjente stemmer. ''Å se hvem som kommer. Er det ikke drunk direction.'' sa Lou og reiste seg opp fra sofaen. De alle fem lo, tydelig fulle alle fem. Niall lo høyest av alle og latteren hans var utrolig smittsom. Jeg smilte for meg selv mens jeg tok på meg de forferdelig skoene igjen. ''Unnskyld for at jeg aldri kom å hentet deg. Jeg ble litt opptatt.'' Harry satt seg ned ved siden av meg. Det luktet alkohol av han. ''Det går bra.'' smilte jeg mot han. Han la en hånd på ryggen min mens jeg feste skoene på føttene mine. ''Hold fingrene for deg selv, Harry.'' sa Lou advarende. Han himlet med øynene, ''Pass på deg selv.'' mumlet han. Jeg reiste meg opp så fort jeg hadde fått på skoene, ''Da drar jeg igjen da.'' sa jeg og kikket bort på Lou. ''Nei, slutt da! Kan du ikke bli med på etter festen?'' ropte Harry. ''Jeg står her. Du trenger ikke rope.'' sa jeg med en liten latter. ''Og nei, jeg tror ikke det. Jeg har mye jobb å gjøre.'' sa jeg. ''Men takk for invitasjonen.'' Jeg kjente en arm rundt skulderen min. Det luktet alkohol nok en gang. ''Kan du ikke bli med? Det blir jo så kjedelig uten noen pene jenter der.'' Det var Niall. Hjertet mitt hoppet over ett par slag. Jeg kikket opp på han med store øyne. Jeg har fremdeles ikke kommet over hva Lou og Caroline fortalte meg. Selv om han var full hadde han de mest fantastiske øynene noen sinne. Jeg som trodde Louis hadde de peneste, men der tok jeg feil. Niall sine slo han lett. Leppene hans var røde, sikkert etter alkoholen. ''Vær så snill.'' Ånden hans luktet alkohol lang vei. Ikke at jeg har noe imot alkohol eller luketen, men når du ikke drikker selv er det noe annet. ''Greit.'' Selvfølgelig måtte jeg gi etter. Jeg skylder på øynene hans! 

 

På etter festen var det fullt av fulle mennesker. Folk presset seg i mellom alt som var, bare for å få plass der inne. Alle guttene og kjærestene stod på utsiden av festen, klare til å gå inn. Jeg stod litt på utkanten, ikke helt sikker på om dette var en god ide eller ikke. Niall kom gående mot meg. ''Vi skal ikke være der ikke. Vi skal bare i mellom der før vi kommer til den ekte festen.'' sa han med et beroligende smil. Når han var full var han mye enklere å snakke med. Han tok tak i håden min og flettet fingrene våres sammen. ''Jeg vil jo ikke miste deg der inne.'' sa han med et varmt smil. Jeg nikket og vi gikk hånd i hånd mot de andre. Hånden hans var stor, mye større enn det min var. Myk og varm var den også. Det var ikke noe kjærlighets forbindelse med å leie hender, han ville bare passe på at jeg ikke kom bort fra de. Alle sitt blikk ble rettet mot henden våres, men ingen sa noe. ''Okei, da går vi.'' sa Liam tilslutt. Han holdt hånden til Sophia da de presset seg i mellom folkemengden. Niall og jeg fulgte tett innpå. 

 

Vi kom opp i lokalet hvor festen var. Det var fancy og veldig nytt. Glass veggerog høy teknologi. Utsikten herfra var helt fantastisk. Det var ikke mange mennesker her, kanskje rundt tjue i et lokal som godt kunne tatt over femti. Det var deilig at vi var så få, det betyr bare at det blir mer frisk luft og ikke så raskt varmt. Jeg slapp hånden til Niall og gikk etter de andre mot et bord. Jeg kjente hånden hans snike seg rundt midjen min og holdt godt fast mens vi gikk gjennom lokalet mot et bord. For å være ærlig har jeg ikke noe imot at Niall holdt meg på den måten. Jeg er helt sikker på at han bare ville forsikre meg om at ingen fulle menn kom til å ta på meg. Han ville bare passe på. Det var hva hjernen min fortalte meg. Vi satt oss ned rundt et bord. Det var ikke stoler men sofaen, så alle satt ganske intimt. Noe jeg viste var at Niall hadde klaustrofobi, derfor satt han ytterst ved sofa kanten mens jeg satt mellom han og Harry. De bestilte alle ett glass øl hver, bortsett fra Sophia og meg. Alle guttene pluss Eleanor og Perrie tok ett glass øl. ''Drikker du ikke?'' spurte Niall. Jeg ristet på hodet og kjenten armen hans snike seg rundt midjen min. For å være helt ærlig så føltes det ukomfortabelt. Jeg kjenner ikke denne gutten og da bli tatt på av den fulle versjonen av han var litt skummelt. Jeg vet at han ikke tar på meg på den måten, men han holder fremdeles rundt meg. Huff, hva er det jeg har rotet meg selv opp i? 

 

Klarer dere 40 kommentarer da? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 12:17 | Kategori: 1D Day

1D DAY link

Hvis du skal se på 1D DAY, så er linken her! Den blir streamet via youtube!


POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 12:16 | Kategori: Video

Guttene synger Midnight Memories live

Det er spilt inn via en mobil, så det kommer ut bedre video senere!


POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 12:15 | Kategori: Harry Styles

Harry på middag med Kendall Jenner

Kendall har kjæreste for dere som lurer!

 

Embedded image permalink

Embedded image permalink Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria

 


21.11.2013 | 12:13 | Kategori: Intervjuer

Intervju med Harry og Liam på X Factor i går


POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 12:11 | Kategori: Girlfriends

Perrie med cutouts av guttene

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


21.11.2013 | 12:10 | Kategori: Bilder

Guttene backstage på X Factor i går

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink 

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED  BY: Maria


21.11.2013 | 12:06 | Kategori: Bilder

Guttene backstage på X Factor i går

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


20.11.2013 | 22:21 | Kategori: Video

10 år av The X Factor med guttene


POSTED BY: Maria


20.11.2013 | 18:06 | Kategori: 1D Day

Teaser til 1DDAY

Guttene skal ha gjester på besøk som Robbie Williams, Celine Dion osv. 


POSTED BY: Maria


20.11.2013 | 15:15 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 12

«Smiil!» Et lysglimt traff meg midt i øynene slik at jeg ble bendet. «La oss være,» svarte Liam sint mens jeg fortsatt ikke klarte å se noe. Jeg hørte et dunk etterfulgt av gisping. Jeg gnidde meg i øynene for å se bedre og gispet. «Hva skjedde?» spurte jeg Liam engstelig.

 

«Han snublet og slo hodet på kanten av bordet,» svarte Liam lavt og holdt blikket festet på paparazzien som lå sammenkrøpet på gulvet. «Herregud,» mumlet jeg. Han hadde en blå flekk på venstre siden av pannen og han lå med kameraet i hendene. Kunne ikke akkurat vært et lite fall med tanke på blåflekken.Jeg så på Liam og deretter på kameraet. Han så på meg og tenkte. Vi hadde jo muligheten nå! Liam reiste gikk mot paparazzien og latet som han snublet over kameraet. «Ops!» sa han og la hånden over munnen. Kameraet lå smadret i flere tusen biter utover hele gulvet, men da var iallefall bildene borte fra verden. «Jeg går og sier ifra om hva som skjedde til en av de ansatte også stikker vi herifra,» sa han med et smil om munnen. Jeg lo svakt og fulgte etter han. Jeg fikk dårlig samvittighet for at jeg lo, stakkars mann. Liam forklarte det som skjedde til sjefen og hun sa hun skulle ta seg av det og at det var bra at han sa ifra. Jeg var fortsatt litt i sjokk etter hendelsen, men han det gikk jo bra. Han overlevde jo!«Hva vil du gjøre nå da?» Vi gikk side om side nedover gaten. «Det har ikke så mye å si for meg,» svarte jeg likegyldig. Det ble stille, ingen av oss sa et ord, men det var ikke en pinlig stillhet. Jeg nøt å få være litt i fred i tankene mine uten å stresse med å finne på et svar.Liam pov

Jeg ville så gjerne ta hånden hennes og holde den, føle tryggheten og varmen fra henne, men jeg kunne jo ikke. Hun hadde kjæreste, iallefall mest sannsynlig. Hun oppførte seg så rart da jeg spurte, så jeg kan vel ikke være helt sikker. Sola varmet ganske mye, til tross for at det bare var vår. Jeg følte for å si noe siden det var så stille. Jeg kremtet forsiktig og Lena så fort på meg. «Er det noe?» spurte hun. Jeg nølte, jeg visste jo ikke hva jeg skulle si. «Så fint vær det er i dag,» smilte jeg. «Ja, kjempe fint,» mumlet hun små irritert. Jeg hadde visst ikke valgt ut det rette å si. «Skal vi sette oss ned på en benk?» spurte jeg forsiktig. Lena trakk på skuldrene, «Hvorfor ikke?» Vi gikk bort til en ledig benk og satte oss forsiktig ned. Den harde treoverflaten var mildt sagt ubehagelig å sitte på. Solen hadde gjemt seg bak en sky, så det ble kjøligere og kjøligere. «Du Lena?» Hun så opp på meg, litt nysgjerrig og samtidig nervøs. «Ja?» Jeg stoppet opp litt. Skulle jeg spørre? Det var vel kanskje litt privat, jeg vet ikke. Men det spørsmålet hadde plaget meg helt siden jeg møtte henne. «Har du kjæreste eller ikke? Du virker så rar da vi kom inne på det temaet,» spurte jeg med et snev av medfølelse i stemmen. Hun straks bort fra meg og lukket øynene litt. Hun snufset lavt, trolig for at jeg ikke skulle høre det. «Lena?» Hun pustet tungt og sakte. Det var noe som plagde henne, det så jeg. «Det er bare det at...» Hun stoppet opp, stemmen hennes var på bristepunktet. Jeg satte meg nærmere henne og la hånden min over skulderen hennes og strøk hendene nedover overarmen. «Duu, fortell meg hva det er som plager deg,» sa jeg med den mykeste stemmen jeg klarte og holdt godt rundt henne. Det føltes så riktig.

 

Lena pov

Jeg satt lent inntil Liam, det føltes godt å kjenne nærheten fra et medmenneske igjen, men det føltes så feil å sitte med Liam. «Det er så mye... Jeg vet ikke hvor jeg skal starte..» Jeg snufset lavt og tørket meg på ermet. Jeg visste ikke om jeg skulle si det til Liam. Han virket så troverdig og det virket som om han brydde seg om meg. Han tok forsiktig hånden min og jeg skvatt til. Jeg trakk hånden tilbake og rødmet. Jeg turte ikke å se på Liam, så kleint. «Jeg skal ikke tvinge deg til å snakke, men jeg er her for deg,» forsikret han meg. En del av meg ville bare rope ut at hadde ikke noe med saken å gjøre og at han bare kunne pelle seg vekk, men en annen del av meg ville ligge i armene hans mens han trøstet meg og sa at alt kom til å gå bra. Livet var neimen ikke lett. «Lena?» Jeg så opp på han med et forventningsfullt blikk. «Jeg har blitt veldig glad i deg på veldig kort tid og...» Han virket utilpass og strevde med å få ut ordene. Jeg så beskjedent på han og pustet tungt. «Som en venn selvfølgelig,» la han til og smilte skjevt. Jeg smilte forsiktig tilbake. Det gikk en stor skuffelse igjennom meg, hvorfor? Jo, for han likte meg bare som en venn. «Til poenget,» lo han. «Jeg lurte om du ville møte gutta?» Jeg bare så forvirret på han, jeg skjønte ingenting. «Gutta?» spurte jeg sakte og så rart på han. «Resten av bandet, de er som noen brødre for meg.» Jeg så nølende på han, «Ja, det vil jeg sikkert...» Å møte noen verdensberømte stjerner som var høye på pæra og trudde at alt kunne kjøpes av penger. Ja, jeg gledet meg virkelig...

 

 

 


20.11.2013 | 12:02 | Kategori: Bilder

Guttene på LAX flyplass i dag

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

POSTED BY: Maria


19.11.2013 | 19:42 | Kategori: Bilder

Guttene på Heathrow i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 


19.11.2013 | 14:44 | Kategori: Facebook/Twitter

Justin tvitrer om Diana

POSTED BY: Maria


19.11.2013 | 11:07 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 12

  Jeg var i min helt egen verden da jeg kjente en varm hånd mot den kalde vinter huden min. ''Hvor har du tenkt deg?'' Den stemmen... Jeg snudde meg rundt og møtte de peneste øynene jeg noen gang har sett. Vi gikk med armene lenket i hverandres. ''Jeg trodde du skulle dra.'' sa Louis litt fortumlet. ''Jeg skulle siden du aldri kom.'' svarte jeg. ''Hadde du dratt nå hadde Niall sikkert sippet over det i en måned.'' lo Louis og ristet på hodet. Jeg trakk så vidt på smilebåndet og dyttet døren fremover. Vi kom inn i en gang, ''Hvor skal vi nå?'' spurte jeg. ''Eh..'' Han lo uskyldig mot meg. ''Du skjønner det at vi fikk ikke tak i noe billett til deg, så vi sa du var med i crewet vårt.'' smilte han og dyttet enda en dør opp. Crewet dems? Vel dette kan jo bli intressant. Vi gikk i stillhet i noen minutter. Det var ikke mye å se på her. Det var betongvegger, betonggulv og sorte dører nedover hele korridoren. ''Du ser helt fantastisk ut i dag.'' Louis smilte mot meg og tok en rask up and down look. Jeg rødmet, igjen, og åpnet munne for å si noe men før jeg rakk å snakke stoppet han meg. ''Slapp av, jeg har kjæreste.'' sa han og lo en kort latter. ''Så koselig da.'' mumlet jeg, litt ukomfortabel. Han åpnet en sort dør som det stod ''One Direction&Crew'' på. Pulsen min økte på sekundet og hendene mine ble klamme. Hvor kleint er ikke dette, sånn egentlig?Jeg kjenner ikke disse guttene og nå skal jeg inn i et rom som det sikkert er tjue folk, hvis ikke mer, som har et personlig forhold til dem. Kanskje til og med foreldrene demmes var her. 

 

''Jenn!'' Harry sin stemme var det første jeg hørte. ''Hei.'' sa jeg litt sjenert. Louis dro armen sin tilbake fra min og gikk over til en jente med brunt hår og en sort kjole. Hun var utrolig pen. ''Niall, hun er her!'' ropte Zayn som satt i sofaen. Rommet var fylt med mennesker. Det var ikke mer en hvert fall femten personer her inne. Zayn satt i den sorte skinnsofaen sammen med Harry, en dame med brunt hår som hadde en baby på fanget og en jente med blondt hår som jeg regner med et kjæresten til Zayn siden de holdt hender. Liam satt i en stol mens en dame med blondt hår fikset sminken hans. Det var mange mannfolk som var der, men ingen av dem var Niall. Hvor var han? En dør gikk opp og Niall kom ut fra badet mens han kneppet opp den hvite skjorta som hang som en drøm over skuldrene hans. Øynene våres møttes og jeg smilte til han. Han smilte tilbake og dro på seg den sorte dressjakka. Øynene hans gikk ned kroppen min før han møtte øynene mine igjen. Sjekka han meg akkurat opp? Igjen så økte pulsen. Hvorfor gjør den det hver gang jeg er nær en av de fem guttene? ''Du kom.'' sa han og gikk mot meg. Knærne mine var på nippet til å knekke når som helst. Ikke fordi Niall kom mot meg men fordi både ryggen og føttene mine var såre og vonde. ''Det var så vidt. Hun var på vei ut da jeg kom for å hente henne.'' sa Louis og vi begge fniste. ''Du skylder meg en.'' Blunket Louis mot Niall og jeg rødmet nok en gang. ''Klarer du ikke annet enn å rødme eller?'' spurte Harry før han lo. Jeg rødmet enda mer. Flott, nå så jeg sikkert ut som en tomat. ''La jenta være.'' sa damen som fikset på sminka til Liam. ''Ja, hør på Lou.'' sa Liam men han holdt ikke lenge han heller før han lo. Jeg hadde ikke lagt merke til at Niall rødmet selv før jeg kikket bort på han. ''Slutt med den rødmingen nå da.'' lo Zayn og jenta ved siden av Zayn ga han et drepende blikk. 

 

Jeg hadde blitt presentert for alle sammen og jeg vet nå hva alle der gjør. Guttene skulle ut i setene sine om bare noen få minutter, noe som ville bety at jeg kom til å sitte på bakrommet med mennesker som jeg ikke engang kjenner i flere timer. Herregud hva har jeg rotet meg opp i? De er milliardere alle fem. For alt jeg vet kan de lure meg. Jeg vet ingenting om hvordan de egentlig er bak kamera. ''Kom igjen, gutter. Showtime!'' sa en vakt og åpnet døren ut av rommet. Alle guttene samlet seg foran døren hvor jeg stod fremdeles. Hvorfor står jeg her enda egentlig? ''Jeg tror jeg burde komme meg hjem nå.'' sa jeg og bet meg hardt i underleppa mens blikket mitt flakket fra guttene til bakken. ''Hvorfor?'' spurte Liam litt sjokkert. Det tok ikke lang tid før jeg kjente to armer holde rundt meg. Duften av han var herlig og armene var muskeløse men myke. Jeg løftet hodet mitt opp og jeg møtte de krystall grønne øynene hans. Det var Harry. ''Bli, vær så snill. Jeg skal se hva jeg kan gjøre så du slipper å bli alene uten oss.'' sa han med et mykt smil. Jeg trakk på smilebåndet, ''Greit.'' Jeg kunne ikke si noe annet. Har du sett de øynene? Det er som å gå inn i en transe. Han smilte før han trakk seg unna, ''Kom igjen.'' sa vakten utolmodig. Guttene gikk ut en etter en, men da jeg møtte øynene til Niall ble jeg litt bekymret. Han så nesten lei seg ut eller skuffet. Noe inni meg sa at noe var galt og det hadde noe med meg å gjøre. Beina mine flyttet seg ut av rommet og plutselig ropte jeg etter Niall. 

 

 

30 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


19.11.2013 | 11:03 | Kategori: Bilder

Where We Are Book Signing i går #2

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 


19.11.2013 | 11:00 | Kategori: Bilder

Where We Are Book Signing i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


19.11.2013 | 10:54 | Kategori: Bilder

Guttene med Where We Are boka

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 20:46 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 19:09 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

''The guys just playing a little piano... 1DHQ x''


POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 18:21 | Kategori: Bilder

Where We Are Book Signing i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 18:20 | Kategori: Fans

Liam og Niall med fans i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 17:35 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 11

 Han tok hånden under haken min og førte den oppover slik at øynene mine møttes hans. De glitret som stjernene på klar nattehimmel. «Eh, skal vi gå inn?» spurte jeg desperat og snudde meg mot døren. Hva var det som skjedde? Jeg pustet tungt ut. Jeg var vel ikke på vei til å falle for... Liam?  

 

Jeg satte meg mot bordet lengst mot vinduet. Liam så nølende på meg, men satte seg ned likevel. «Så hva vil du?» spurte han med ansiktet ned i menyen. «Ehm,» svarte jeg og lette etter noe appetittlig. «Jeg tror jeg tar en sjokolademuffens og en smoothie med smak av jordbær og banan.» Han nikket og vinket på en av servitørene. «Er dere klar til å bestille?» smilte servitøren og så ned i notatblokken sin. «Ja, vi skal ha to sjokolademuffens, en jordbær og banan smoothie og en vanlig kaffe.» Hun forsvant bak disken og hengte opp lappen på en tråd. «Så hvordan går det med deg og kjæresten din?» spurte han helt plutselig. Jeg så forvirret på han og sukket. «Det har du ingenting med,» svarte jeg grettent. «Skjønner,» sa han kort og så ut av vinduet. Jeg gransket han i sideblikket. På mange måter var han ganske lik Robin, kanskje det var derfor jeg var så betatt av han? «Lena?» Han så på meg med store øyne og et svakt smil. «Ja?» spurte jeg forbauset. Stemmen hans virket så alvorlig. Jeg dro et hårstrå bort fra ansiktet og ventet på at han skulle si noe. «Vet du hvem jeg er?» Han så alvorlig på meg og lente albuene på bordet. Jeg bare så uforstående på han. «Ja, du er Liam?» svarte jeg nølende. Liam skulle til å si noe, men servitøren kom med bestillingen vår, så han tidde. «Håper det smaker,» smilte hun og gikk bort til neste bord. Jeg drakk en liten slurk av smoothien og så nysgjerrig på han. Han trakk pusten og pustet tungt ut igjen. «Uhm, ja. Har du hørt om One Direction?» spurte han, minst like nysgjerrig som meg. Jeg prøvde å tenke om jeg hadde hørt om de. Jeg tror kanskje jeg hadde lest litt om de i noen ukeblader og magasiner, men ikke mer enn det. «Ja, så vidt...» Han lyste opp og lo. «De er verdenskjente og har bare så vidt hørt om de?» Jeg ristet kort på hodet og sukket tungt. «Bare kom til poenget.» Han nikket. «Jeg er et av medlemmene i One Direction.»Jeg satt fast smoothien i halsen og hostet desperat. «Hva?» klarte jeg å få sagt mellom hostene. Jeg merket at alle i hele rommet stirret på meg og jeg ville helst bare synke ned i jorda. Hostene begynte å gi seg nå. Jeg tok en liten slurk av smoothien bare for å svelge noe. «Så jeg er på date med en verdenskjent popstjerne?» gispet jeg og så på han med store øynene. Han stirret rart på meg og lo. «Trodde du hadde kjæreste jeg og at du ikke datet andre gutter?» Jeg tygde forsiktig på underleppen min som jeg alltid gjorde når jeg var nervøs. Jeg så ned på muffensen min og kjempet for å holde tårene tilbake. Vonde minner. Liam så på meg med et sørgmodig blikk. «Sa jeg noe galt?» spurte han bekymret. Jeg lukket øynene og ristet på hodet. «Neida, det er bare det at...» Jeg stoppet opp. Skulle jeg si det til Liam? Jeg hadde jo nettopp møtt han, så jeg visste jo ikke om jeg kunne stole på han. Jeg så på han, han var så søt med det bekymrende blikket, men jeg var ikke klar til å bli såret engang til. Dessuten var jo han verdensberømt, det var ikke akkurat noe positivt med alle ryktene og alt hatet man får. «Det er ingenting,» forsikret jeg han og faket et smil. Han så bekymret på meg. «Sikker?» Jeg nikket og smilte. Jeg tok en bit av muffensen, sjokolade var redningen. Liam holdt meg begge hender rundt kaffekoppen. «Kan du ikke fortelle litt om deg selv?» ba han med et lite smil. Jeg ble usikker, «Ehm, greit.. Hva vil du vite?» Bare han ikke spurte om noe alt for personlig. «Hva slags musikk liker du?» Jeg lo litt tok en slurk av smoothien. «Jeg elsker Ed Sheeran,» svarte jeg drømmende.

«Ed ja! Han er en kul fyr,» samtykket han. Jeg så forbauset på han. «Kjenner du Ed?» Han lo og tok en bit av muffensen han og. Han tygde lenge før han svarte. «Jeg har møtt han en del ganger, og han har skrevet noen sanger for oss. Han er veldig dyktig.» Jeg stirret måpende på han. «Kan jeg få møte han?» hvisket jeg. Liam lo litt av hvor starstrucked jeg var. «Ja, det kan vi sikkert få ordnet! «Ååh, tusen takk!» hvinet jeg og og smilte fra øre til øre. Liam spiste opp den siste biten fra muffensen og tørket seg rundt munnen med en lyseblå vår-serviett. Han lo av reaksjonen min og tok en slurk av kaffen. «Hva er yndlingssangen din av han da?» Jeg lente haken på håndbaken min og tenkte. «Lego house kanskje? Jeg vet ikke, det er så vanskelig å velge!» sukket jeg. Liam så på meg og nikket seg enig. «Har du hørt noen av sangene han har skrevet for oss da?» Jeg trakk på skuldrene. Liam tok fram mobilen og tastet inn en kode. Han bladde nedover med tommelen. «Denne da?» En svak melodi kom strømmende ut av mobilen hans og jeg lyttet til teksten. «Shut the door, Turn the light off, I wanna be with you, I wanna feel your love» Jeg hørte på stemmen at det var Liam som sang det verset. Jeg trampet forsiktig i gulvet i takt med musikken. «Jeg har ikke hørt den, men det hører på teksten at det er Ed som har skrevet den.» Han stoppet den og bladde lengre nedover listen. «Hva med denne?» Jeg gispet idet jeg hørte melodien. «Jeg elsker denne sangen! Hva heter den?» spurte jeg og gispet. «Little things,» smilte han. «Den er så fin,» svarte jeg drømmende.

 

Vi satt og nynnet til sangen begge to. Det var utrolig koselig og det fikk meg på andre tanker. Musikken ble stoppet opp idet vi hørte et hyl. «Å, nei..» mumlet Liam irritert idet han så en gjeng med jenter løpende mot han. «Hei Liam!» hylte de. Jeg sank sammen på setet og prøvde å gjøre meg så liten som mulig. «Alle skal få ta bilde, hvis dere stiller dere på en rekke,» sa Liam høyt og reiste seg opp. Jentene så på hverandre og hylte enda høyere. Liam stilte seg opp ved jentene, kysset de på kinnet, ga den en klem og ga de komplimenter. Jeg måtte bare smile. Han virket så jordnær til tross for at han var en verdensberømt popstjerne. «Er det kjæresten din?» spurte ei jente på rundt fjorten år med munnen ful av tyggis. Liam så bort på meg, men jeg bare snudde meg mot vinduet. «Nei, hun er venn,» forsikret han jenta. «Bra,» svarte hun og slafset videre. Bra? Hva mente hun? Var jeg ikke god nok for Liam? Var jeg stygg, hadde jeg gjort noe galt? Jeg så ut av vinduet og unngikk blikket til Liam. «Smiil!» Et lysglimt traff meg midt i øynene slik at jeg ble bendet. «La oss være,» svarte Liam sint mens jeg fortsatt ikke klarte å se noe. Jeg hørte et dunk etterfulgt av gisping. Jeg gnidde meg i øynene for å se bedre og gispet. «Hva skjedde?» spurte jeg Liam engstelig. 

 

Bare et lite spørsmål! Vil dere at jeg skal holde meg til Lenas perspektiv eller at jeg skal bytte litt på, som for eksempel skrive i Liam sitt noen ganger? :)


18.11.2013 | 16:10 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall svarer en fan på twitter om management

POSTED  BY: Maria


18.11.2013 | 16:09 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall sin DM til en fan om leakingen av albumet

image

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 15:26 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Liam og Louis

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 14:27 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av guttene

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 14:24 | Kategori: Fans

Niall, Zayn og Harry i London i dag + fans

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 13:24 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i dag

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 13:22 | Kategori: Fans

Guttene backstage på X Factor i går med fans

POSTED BY: Maria

 


18.11.2013 | 13:20 | Kategori: Fans

Harry med fans på en resturant i går

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 13:19 | Kategori: Bilder

Harry og Niall forlater Fountain Studios i går

POSTED BY: Maria

 


18.11.2013 | 13:17 | Kategori: Fans

Louis med fans på KFC 15.November

POSTED BY: Maria


18.11.2013 | 12:23 | Kategori: One Direction

Midnight Memories har blitt leaked!

Som mange sikkert har fått med seg så har albumet til guttene blitt leaked. Det var ikke fansen! Det var iTunes, bare så de er klart. Jeg legger ut linkene til sangene som dere kan laste de ned, men da må dere love meg at dere kjøper albumet også! 

For dere som ikke vil høre på sangene før 25.November er helt greit. Guttene har jobbet kjempe hardt med albumet og har gledet seg til å vise det til oss. Så de fortjener noe i gjengjeld! 

 

Her er linken: http://tmblr.co/ZkDHQs_kua1J

 

 

 

 

POSTED BY: Maria


17.11.2013 | 19:11 | Kategori: Bilder

Harry, Niall og Louis backstage på X Factor i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


17.11.2013 | 14:49 | Kategori: Harry Styles

Harry ute i London i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


17.11.2013 | 14:48 | Kategori: Niall Horan

Niall på G-A-Y club i går

Image preview

Image preview

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 


17.11.2013 | 14:46 | Kategori: One Direction

En artikkel om det nye albumet - Sneakpeak på Lyrics!

En reporter har hørt på hele albumet og har gitt oss litt hint til sangene! Jeg skal oversette artikkelen til dere. Burde leses!

 

Louis Tomlinson , Zayn Malik , Liam Payne, Harry Styles og Niall Horan ba meg om å være en journalist til å lytte til sine nye låter.
Og Midnight Memories skuffer ikke - det er en av de beste boyband album noensinne. Uten tvil, markerer Midnight Memories 1D er modning som band - ta dem i en ny retning bort fra grei ungdoms pop. Totalt sett er albumet mye mer gitar påvirket enn sine to tidligere utgivelser. En sytten glamrock vibe minner om Queen eller The Darkness er tydelig på en rekke anthemic spor, åpenbart skrevet med bandets første stadio turne neste år i tankene. To sanger skrevet av Harry er sterkt påvirket av Mumford & Sons, i et tegn bandet er opptatt av å opp sine musikalske troverdighet. Det er flere soloer og bedre fordelt på alle fem av de enn på de andre albumene, Zayn og Louis får mer tid mer mikrofonen. Guttene brukt tid fra hverandre for å skrive albumet, Louis og Liam jobbe som et par, og Niall jobbet med McFly. Hvis du tenker på teksten på sagnene så er det preget av livet dems og over de to siste årene. Temaet til sangene er preget av kjærlighets sanger og heartbreak. De er jo tenåringsgutter! 

 

Tekst etter tekst

 

Best Song Ever: Den første sangen som var gitt ut i forbindelse med filmen This Is Us. Det er mest pop-preget og er mest lik de to andre albumene. 

 

Story Of My Life: Det er den eneste sangen som guttene har skrevet sammen. Den ble valgt som andre sang fordi den skal vise den modne siden av guttene. 

 

Diana: En av de mest morsomme boyband sangene til en jente jeg har hørt , med tekster inkludert: "I speak a different language but still hear your call." Den har en svevende åpning og refrenget er umiddelbart fengende. Louis og Liam - de to medlemmene av gruppen som har bidratt de fleste sangene på albumet - skrev den. Og sangen handler ikke prinsesse Diana. 

 

Midnight Memories: Tittelsporet starter albumets rocka følelse, med en Lenny Kravitz - stil i gitar åpning. Refrenget har samme anthemic følelsen som Queen's 'We will Rock You'. Det er også det nærmeste 1D har kommet med å banne i en sang, med teksen : "Same old shh but a different day."

 

You & I: En mer tradisjonell ballade som vil tilfredsstille de millioner av mødre som støtter 1D. Det vil gjøre dere svake i knærne når guttene synger romantiske tekster inkludert: "Not even the gods above would separate us - nothing would come between you and I.''

 

Don't Forget Where You Belong: En av mine favorittsanger på albumet som ble skrevet av  Niall og McFly guttene Tom Fletcher, Danny Jones, og Dougie Poynter, som endte opp med å produsere sangen også. Det fokuserer på vakre harmonier - en McFly varemerke. Temaet for reflekterende sangen er betydningen av hjemmet for en internasjonal popstjerne. Åpningen vers inneholder linjen : "Make a lot of changes but not forgetting who I was.''

 

Strong: En av albumets mørkere sanger er en sjanse for Zayn å vise frem hvor dypt stemmen hans kan gå. Balladen har også stor Killers- stil instrumentering. Louis skrev sangen så kjæresten Eleanor Calder vil ta hjertet med linjer som: "I'm sorry if I say I need ya. When I'm not with you I'm weaker. Is that so wrong?"

 

Happily:  Harrys sin første sang som han har deltatt på albumet er en av de åpenbare standouts . Det er en helt ny låt for bandet, med Mumford & Sons - stil, vokser til et fengende refreng. Harrys leder vokaler er veldig sterke. Og tekstene kan være en referanse til hans høyprofilerte romantikk med Taylor Swift når han synger : "I don't care what people say when we're together."

 

Right Now: Harry har slått seg sammen med Louis, Liam og Ryan Tedder ( OneRepublic sangeren som skrev Bleeding Love for Leona Lewis). For denne balladen uttrykker gutta et ønske om å være sammen med sine kjærester på turneen. Det er en voksen poplåt med Louis har mye av fokuset på vokalene. 

 

Little Black Dress: Guttene kommer til å være litt slemme på denne mørke - stil rockelåt som sannsynlig vil sjokkere yngre fans med et klart taktskifte. Den (litt) frekk tekstene som er skrevet av Liam og Louis er: "I want to see the way you move with me baby." Mye av albumet ble spilt inn under bandets verdensturné, og denne sangen har en on- the-road følelse.

 

Through The Dark: Alle som er tvilende 1D og dems musikalske evner bør lytte til denne sangen, som har klare folkemusikk påvirkninger. Det kan høres ut som den ville hørt godt til på en Ed Sheeran album. Jeg kan ikke vente med å høre dem synge den live.

 

Something Great: Snow Patrol møter 1D på denne svevende låten, med Harry sin stemme som høres fantastisk ut. Han skrev sangen med Snow Patrols vokalist Gary Lighbody og hans innflytelse er klart . Det er også skrevet litt av irske produsent Jacknife Lee, som er mer vant til å jobbe med slike som U2 og Weezer enn gutteband. En ekte triumf.

 

Little White Lies: Vi er tilbake til ren pop, men med en hardere takt, takket være en episk refreng med elektrisk gitar. Guttene viser sin frekke side også, med tekster inkludert: "You?re a good girl but I know you would girl.''

 

Better Than Words:  Albumets avslutning er den mest avanserte i forhold til produksjon, med en blanding av elektroniske takter og elektrisk gitar. Det er litt mer avslappet enn noen av de andre fengende pop låter og det ville være en god måte å avslutte en kveld på. 

 

Bak historien: 

 

One Direction plateselskap har tatt enestående skritt for å stoppe Midnight Memories for å bli leaked på nettet. Det er derfor jeg var den eneste journalist i verden til å gjennomgå album før utgivelsen.Lytte til den mest etterspurte album av året mer enn ti dager før noen andre var litt av en prosess. Bare én fysisk CD kopi av de nye sangene eksisterer - så jeg måtte reise til et hemmelig sted i det sentrale London for å høre det. En representant for bandet var med meg hele tiden mens jeg gjorde mine notater. CDen er vannmerket slik at det ville være mulig å spore om den ble stjålet.

 

 

 

 

Hva syns dere? Jeg kan ikke vente på albumet!! Er sykt spent nå!

 

 

POSTED BY: Maria


17.11.2013 | 13:39 | Kategori: Girlfriends

2 Years Anniversary

Louis og Eleanor har vært sammen i 2år nå! Gratulere til de begge! Syns de er sykt søte sammen!! 

 

 

POSTED BY: Maria


17.11.2013 | 12:30 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 11

De kom oppover den røde løperen men Louis i tet. Jeg stirret på hver og en av de, og da jeg kom til Niall rant det kaldt nedover ryggen min. De rolige havblå øynene hans møtte mine. Jeg var i transe. Jeg klarte ikke rive øynene mine vekk fra han. Alle sammen brukte sorte klær. Klassiskt. Av en eller annen grunn så kledde Niall alt så bra. Han hadde på seg en sort sæggebukse, som han er kjent for, og en hvit t-skjorte med en sort tøy jakke over. Håret hans stod opp, men var dyttet litt til venstre side. Han dultet til Liam i skulderen og før jeg viste ordet av det så alle fem på meg. Varmen strømmet til kinnene mine, det var som om det var bare oss seks i verden. Alt rundt oss ble stengt ute og fokuset var på hverandre. ''Jenn!'' hørte jeg Louis rope da de var nærme nok. Oh god, nå begynner det. Guttene banet seg vei gjennom alle intervjuerne som prøvde og stoppe dem. Hvorfor stoppet de ikke? Hvorfor var det så hast og komme bort til meg? Ikke at jeg bryr meg akkurat men. De alle stilte seg opp i en halvsirkel rundt meg. Fra høyre stod Zayn, Niall, Liam, Louis og Harry. Jeg klemte så hardt på mikrofonen at konklene mine ble hvite som snø. ''Godt å se deg igjen!'' sa Louis med et kjepphøyt smil. Jeg kunne ikke annet enn å fnise som en tenåring. ''Vel, skal vi starte det lille intervjuet?'' spurte jeg med et smil rundt munn. Jeg følte blikket til Niall og Harry på meg da jeg snudde meg for å ta imot notatene fra John. ''Klarer dere og oppføre dere nå da? Ikke le.'' sa jeg utfordrende. Og igjen følte jeg meg som hjemme. Hvorfor er det sånn? De gangen jeg ser de på avstand blir jeg nervøs, mens når jeg først begynner å snakke med dem er det som om jeg har kjent de hele livet. De alle kikket på hverandre og lo. 

 

 

''Okei, første spørsmål er fra Elin. Hun vil vite hva du liker å gjøre på fritiden din.'' sa jeg og kikket fra Zayn til Louis. ''Jeg sitter for det meste hjemme.'' sa Zayn enkelt. ''Niall liker å stalke jenter.'' sa Louis og dultet til armen hans mens de alle fem fniste som noen små jenter. ''Høres gøy ut.'' Lo jeg. Før jeg rakk å stille ett nytt spørsmål hadde Louis tatt over, ''Du svarte ikke Niall tilbake på twitter. Han har sippet over det hele uken!'' sa Harry og himlet med øynene mot Niall. Varmen fløy til kinnene mine, ''Jeg svarte han jeg. Det var han som ikke svarte tilbake.'' sa jeg litt overlegent, bare for å ikke virke så søt og uskyldig. Jeg blir lett forvekslet med å være den søte og uskyldige, men egentlig er jeg det motsatte. ''Der fikk du den, Niall!'' lo Liam. Jeg ristet på hodet og bet meg svakt i underleppa. ''Vel, det var hyggelig å snakke med dere igjen. Håper i sees snart.'' sa jeg med et lite glimt i øyet. Jeg har ikke lyst til å avslutte dette intervjuet, men har jeg i det hele tatt noe valg? ''Er det over allerede?'' Harry lagde trutemunn mot meg. Jeg gjenga trutemunnen og nikket sakte, ''Desverre.'' De alle kikket på hverandre, ''Hva skal vi gjøre med det da?'' sa Louis og kikket på hver og en av de. ''Kan ikke Niall bare ta henne over skulderen igjen?'' spurte Zayn og alle begynte og le, inkludert meg. ''Helst ikke.'' lo jeg. ''Hvorfor ikke? Jeg vet du likte det.'' sa Niall med en flørtende tone. Tror du ikke jeg rødmet nok en gang? Jeg har ikke godt av dette. En mann kom bort til oss, helt sikkert livvakten til guttene. ''På tide å gå.'' sa han og dyttet lett på skulderen til Louis. Jeg hadde lyst til å skrike ut at de ikke fikk lov til og dra mens jeg dro han i armen, men det hadde jeg aldri i hele mitt liv turt. ''Da sees vi der inne.'' smilte Niall. ''Jeg har ikke billetter.'' sa jeg og trakk lett på skuldrene. Niall kikket over på Louis, ''Vi skal fikse en til deg. Stå der når alle har gått, så skal jeg møte deg her.'' sa Louis med et varmt og søtt smil. Jeg nikket og bet meg hardt i underleppa. 

 

Det begynte å nærme seg slutten av den røde løperen. Det var kanskje bare fem intervjuere som stod igjen. Publikum hadde dratt og de holdt på å rulle inn den røde løperen. Kamera crewet mitt hadde dratt og jeg stod der helt alene. Det dunket i føttene mine etter de trange sorte høye hælene. Jeg hadde lyst til å sette meg ned eller ta de av, men det er noe jeg ikke kommer til å gjøre. Ikke mens jeg er her hvert fall. Ryggen min verket også etter å ha stått i flere timer på disse hælene. Hvorfor stod jeg her enda uansett? For alt jeg vet kan Louis løyet til meg. Det kan godt hende at det var en spøk. Hvorfor skulle verdens største boyband invitere meg inn på Brit Awards? Det er lite sannsynlig. Hvordan kan jeg ha vært så egoistisk og dum? Selvfølgelig kommer han ikke ut for å hente meg. Det er Louis Tomlinson det er snakk om. ''Det er på tide å gå nå.'' Ropte en vakt som hadde hjulpet til med å rydde. Jeg sukket og begynte å gå mot inngangen. Det er skuffende at de lurte meg på den måte, samtidig som jeg ikke burde være det. Jeg kjenner de ikke! Det eneste positivet nå er at jeg kan ta av meg skoene når jeg kommer inn i taxien. Så må jeg begynne å skrive på artikkelen til i morgen. Jeg fikk jo intervjuet en del kjendiser, blandt annet Ed Sheeran, One Direction, Adele, Ellie Goulding og ett par andre. Jeg må finne ut om jeg skal skrive en inviduel artikkel om de eller bare putte alle sammen i en. Det er mye å tenke på, og etter denne kvelden har jeg rett og slett ikke motivasjon eller krefter til å engang tenke på det. Jeg får vel gå hjem og legge meg, så får jeg heller stå opp tidligere i morgen så jeg får begynt på artikkelen.  Jeg var i min helt egen verden da jeg kjente en varm hånd mot den kalde vinter huden min. ''Hvor har du tenkt deg?'' Den stemmen... Jeg snudde meg rundt og møtte de peneste øynene jeg noen gang har sett. 

 

 


 

25 kommentarer? Kom med tilbakemeldinger!

 

 

POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 23:08 | Kategori: Intervjuer

Guttene på Jonathan Ross Show i kveld

Anbefaler å se på det! Har aldri ledd så mye på lenge. De snakker utrolig mye om Oslo og Norge! Og Niall spurte om han kunne gå på do, så sykt søt! 
Hva syns du om intervjuet?


POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 23:03 | Kategori: Fans

Guttene på utsiden av studioet i dag med fans

POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 23:00 | Kategori: Bilder

Guttene på utsiden av studioet i dag

POSTED BY: Maria

 


16.11.2013 | 19:02 | Kategori: Harry Styles

Harry på middag i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 17:28 | Kategori: Intervjuer

Nye bilder av guttene på Jonathan Ross show som blir sendt i kveld

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 17:25 | Kategori: One Direction

Link til Jonathan Ross show i kveld

Hvis du vil se guttene på Jonathan Ross Show i kvled så er dette linkene: 

1. http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=7

2. http://www.filmon.com/tv/itv1

 

Det begynner klokka 22.30!

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 13:26 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 10

Spørsmålene var mange og de fløy omkring rundt i hodet, ingenting kom på plass. Hele verden snurret rundt. Jeg ble svimmel og kvalm. Alt var skurrete og jeg hørte stemmer i det fjernet. «Lena? Lena, herregud!» Jeg kjenner en ilende smerte i bakhodet idet jeg treffer gulvet. 


Øyelokkene lå som tunge gardiner over øynene. Jeg blunket kort noen ganger før jeg åpnet de. Rommet var uklart og jeg gnidde meg i øynene. Øynene var trette og det var tungt å holde de oppe. Det ble gradvis klarere. Jeg var på rommet mitt! «Er du våken?» Mammas beroligende stemme var myk og varsom. Jeg så til høyre for meg og fikk se det bekymrende ansiktet hennes. Jeg nikket og bet meg forsiktig i underleppa. «Og formen er?» spurte hun og ventet på at jeg skulle fullføre setningen. «Bra,» mumlet jeg svakt og så ned på dynen som lå over meg. «Sliten?» Jeg nikket igjen. Hun så nok på ansiktsuttrykket mitt at det var et spørsmål som jeg lurte på. «Legen var her istad.» pinlig taushet. Hun trakk pusten og fikk alt til å høre mer dramatisk ut enn det var. «Han sa at du besvimte og at det trolig var fordi du var for stresset.» Jeg hørte det på stemmen hennes at hun hadde skyldfølelse. Jeg så opp på henne igjen, forsiktig. «Vennen, det har kanskje blitt litt mye for deg i det siste og jeg beklager så mye for det. Det er nok best du holder deg hjemme fra skolen i morgen, sånn at du får slappet av.» Jeg smilte takknemlig. En store byrde ble løftet fra skuldrene mine. Jeg slapp å treffe Jenny og Robin, de var de aller siste personene på hele jorda jeg ville møte akkurat nå. Mamma strøk meg varsomt over hodet og smilte. «Du går nok ikke glipp av så mye, det er jo fredag.» Jeg så unnskyldende på henne. «Jeg tror jeg vil sove litt til jeg,» sa jeg smilte skjevt. Hun så forstående på meg og gjengjeldte smilet. Hun reiste seg, «Sov godt.» Jeg la meg til rette og lukket øynene. Kroppen min var utmattet av alt, alt var feil. Livet mitt var et rot, og jeg trengte å slappet av og samle tankene. Den eneste plassen jeg kunne flykte nå var til drømmeland.

 

Jeg gjespet og kledde på meg. Det var en stor lettelse å slippe unna skolen. Jeg gikk ned trappen og ned på kjøkkenet. Pappa hadde dratt på jobb og mamma satt inne på stuen med Olivia. «God morgen,» sa jeg blidt i håp om at mamma skulle høre at jeg var i godt humør. «God morgen, vennen!» svarte mamma fra stuen. Jeg kunne nok venne meg til at hun kalte meg vennen, hun hadde blitt en helt annen person ovenfor meg. Jeg tok meg et rødt eple og gikk inn på stuen for å se hva de holdt på med. Olivia lyste opp da hun så meg eller så var det fordi hun så eplet. Mest sannsynlig det siste fordi hun løp mot meg med hendene strekt mot meg. «Namnam,» smilte hun og prøvde å rekke opp til eplet. Telefonen dirret i lommen min. Jeg tok et tygg av eplet og fant fram mobilen. Liam, selvfølgelig. Jeg åpnet meldingen og leste for meg selv. «Hei! Er du fortsatt interessert i å ta en kaffe? Jeg spanderer ;) Det er ikke date, hvis du ikke vil.» Jeg sukket lavt og irritert. Det var noe med han som gikk meg på nervene, men samtidig så var jeg betatt av han. Hva var det jeg tenkte på? Jeg elsket jo Robin. Jeg pustet tungt og tastet inn et svar. Jeg leste meldingen før jeg skulle bestemme meg for å sende den eller ikke. «Haha, okei da. Møtes på Fragelle Kaffebar klokken to?» Jeg lukket øynene og trykket på send. Nå var det for sent å angre. Jeg skulle til å legge mobilen i lommen da den dirret i hånden min. Jeg lo for meg selv, det var raskt. «Hva ler du av?» spurte mamma samtidig som hun hadde øynene festet på Olivia. «Nei, bare noe på facebook,» svarte jeg raskt og tok enda et tygg av eplet. Jeg åpnet meldingen. «Da ses vi! :)» Smilefjes, så koselig. Jeg satte meg ned i stolen ved mamma og spiste opp resten av eplet. Jeg så bort på klokken og skvatt til. Den var jo halv to! Jeg som trodde den var ti eller noe rundt der. «Oi, er klokken så mye!» Mamma så forvirret på meg. «Har du tenkt deg ut?» Jeg så nervøst på henne. «Ja, skal møte en gutt.» Mamma smilte forstående og mimet et okei med leppene.


Jeg løp bortover gaten, klokken var fem på to. Den svake vinden blåste håret foran ansiktet mitt. Pusten gikk av seg selv, puste pust puste. Jeg hadd ufattelig dårlig kondisjon. Nesten framme nå. Jeg var helt gåen og sikkert rød og svett i hele ansiktet. «Faen,» mumlet jeg irritert da jeg stoppet opp foran inngangen. Jeg så sikkert forferdelig ut. Jeg skulle til å gå inn døren da jeg kjente en hånd på skulderen. Jeg snudde meg raskt og møtte de vakre øynene til Liam og det brede smilet. «Hei!» sa han og smilte fra øre til øre. Han var bestandig så glad. Jeg kikket beskjedent på han samtidig som jeg gransket han. Svart skjorte med en dressjakke over, utrolig fint. Han kledde det og jeg kjente at kinnene brant. Han lurte sikkert på om jeg var solbrent. Jeg så opp på han igjen. «Skal du svare eller skal vi bare fortsette samtalen?» Han lo svakt og smilte med øynene. «Åh, beklager!» mumlet jeg og vikte blikket ned igjen. Han tok hånden under haken min og førte den oppover slik at øynene mine møttes hans. De glitret som stjernene på klar nattehimmel. «Eh, skal vi gå inn?» spurte jeg desperat og snudde meg mot døren. Hva var det som skjedde? Jeg pustet tungt ut. Jeg var vel ikke på vei til å falle for... Liam?  

 


16.11.2013 | 11:36 | Kategori: Intervjuer

Harry snakker om rygg problemet sitt

POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 11:34 | Kategori: Girlfriends

Niall & Sophia backstage på Jonathan Ross show

POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 11:32 | Kategori: Bilder

Eksklusive bilder fra Seventeen Magazine som kommer ut i Desember

 

Permalink til innebygd bildePermalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

POSTED BY: Maria

 

 


16.11.2013 | 11:30 | Kategori: Video

Midnight Memories Countdown Calendar - 8 Days To Go!


POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 11:28 | Kategori: One Direction

Nye cutout av guttene

For dere som ikke vet hva en cutout er, så er det er lifesize pappfigur av guttene!

Vil dere ha en av de? Siden jeg allerede har Harry vil jeg ha Niall! :)

 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 11:25 | Kategori: Harry Styles

Harry på utsiden av studio i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


16.11.2013 | 11:22 | Kategori: Fans

Niall med fans backstage på Jonathan Ross Show

Permalink til innebygd bildePermalink til innebygd bilde

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 


16.11.2013 | 11:21 | Kategori: Nyheter/Blader

Cover fra Seventeen Magazine + intervjuer

 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 

 


16.11.2013 | 11:15 | Kategori: One Direction

Guttene på Jonathan Ross show i går

Intervjuet kommer ut i kveld!

 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 23:13 | Kategori: One Direction

The 1D Pudsey inspirert av fansen

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 23:12 | Kategori: Bilder

Guttene med Shane Richie i the Queen Vic for Children In Need

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 23:11 | Kategori: One Direction

Guttene med Oprah på Jonathan Ross Show i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 22:12 | Kategori: Video

Guttene synger Best Song Ever på Children In Need i kveld


POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 20:09 | Kategori: Random

Cindy Crawford snakker om Harry

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 19:06 | Kategori: Konsert

Guttene opptrer på Children In Need

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 19:03 | Kategori: Random

Link til Children In Need

Guttene skal opptre, eller har allerede gjort det, og det skal de sende på Children In Need i kveld! Det begynner 20.30.

 

Hvis du vil se på så er dette linken: http://www.filmon.com/tv/live

 

 

 

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 18:12 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer om Children In Need

''This is our 1D pudsey ! It's up for auction right now for a great cause, please give what you can ''

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 17:06 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 10

''Så, Jennifer. Vil du dra i steden for meg?'' Hun gliste mot meg. Hun viste allerede svaret. ''Selvfølgelig!'' sa jeg litt sjokkert. ''Flott, da snakker vi nærmere om det til uka.'' sa hun og reiste seg opp. Jeg nikket, det er helt uvirkelig. Jeg trodde aldri jeg skulle bli forfremmet så raskt. Eller, blir jeg egentlig forfremmet? Jeg må jo det med tanke på hva jeg får gjøre. '- 1 uke senere -

Hele uka har jeg gått og gru, gledet meg. Brit Awards. Det må være storbritannias største Award show. Alle slags mulig kjendiser vil være der, til og med One Direction. Wow. Jeg lurer på om Emma Watson er der. Jeg vet at hun er opprinnelig fra Frankrike og dette er et award show med folk fra Storbritannia, men hun er jo en britisk statsborger. Det er lov til å håpe, eller det ikke? Jeg satt på sengen min og måpte mot den illrøde kjolen min. Jeg kan ikke tro at Sugarscape kjøpte den til meg. Den må hvert fall ha kostet rundt syv tusen, hvis ikke mer. Jeg har faktisk ikke ord, det er helt uvirkelig. I kveld er kvelden og jeg er ikke klar. Jeg må fremdeles gjøre litt om på notatene og snakke med kamera crewet som skal være med meg. Klokka var allerede fire så jeg gikk inn på badet for å fikse håret. Først så rettet jeg det, så bølget det i bånn. Jeg satt opp håret på høyre side og smilte litt mot meg selv i speilet. Det var faktisk fint! Det er ikke ofte jeg sier om meg selv. Jeg gikk inn på rommet for å ta på meg kjolen. Bare jeg tok i den fikk jeg frysninger langt oppover på armene. Jeg har ingen anelse hvorfor, tror det er bare det at jeg gleder meg. Jeg dro kjolen over hoftene og opp brystet. Den passet akkurat perfekt. Det som facinerte meg er at kjolen ser tungt ut med alle de små tøy stykkene, men egentlig er den lett. Jeg gikk bort til speilet og snurret rundt en gang. Kjolen stod rett ut og jeg bet meg selv i underleppa for å holde smilet tilbake. Herregud. Den er nydelig. Jeg er nydelig. Den røde leppestiften var prikken over i'en, virkelig. 

 

 

 

Jeg trippet bortover på de sorte høye hælene mine. Vi hadde kommet frem og var på vei nedover den røde løperen for å finne en bra plass. Det var en lang gang på en måte, men gjerder som intervjuerne skulle stå bak, trodde jeg. Det var helt til en dame kom bort og spurte hvem som skulle intervjue folkene som gikk forbi. Da jeg sa det var meg dro hun meg over gjerdet og der skulle jeg stå. Kamera crewet stod bak gjerdet. Det var ikke mange intervjuere som fikk lov til det, vi var bare rundt ti intervjuer av femti. Det er helt sykt. Hvorfor valgte de meg? Ikke vet jeg, men jeg skal ikke klage. Det var en tribune bak oss som folk satt på. ''Herregud.'' jeg ristet på hodet og kikket opp på John som var lyd mannen. Han smilte, ''Du gjør er god jobb.'' sa han oppmuntrende. Alt dette var urealistisk. 

 

Bakgrunnsmusikken startet og folk begynte å gå nedover den rød løperen. De tok bilder i enden av den rød løperen, så de første kjendisene som jeg aldri har sett før løp forbi alle intervjuerne og ned til photoshooten. Publikum hylte bak oss og jeg rettet oppmerksomheten min mot den store sorte bilen som stoppet i enden av den rød løperen. Grepet jeg hadde rundt mikrofonen holdt på og løsne. Hendene mine ble utrolig klamme. Ikke lenge etterpå åpnet døren seg og jeg satt hjertet i halsen. Det var One Direction, selvfølgelig. Jeg snudde meg mot kamera crewet og de rettet kamera mot meg. Jeg ristet på hodet, ''Jeg klarer ikke dette.'' sa jeg og trakk pusten dypt inn. ''Joda, følg med nå.'' sa John og smilte støttende mot meg. Kom igjen, Jenn. Dette klarer du! Det er jobben din. Dette er hvorfor du kom hit. Intervjue kjente folk. 

 

Guttene stoppet opp hos en annen intervjuer. Det føltes ut som jeg kunne spydd når som helst. Magen min vrengte seg og jeg hadde lyst til å sette meg ned på bakken. Alle regnet med meg. Dette var den eneste grunnen til at jeg fikk lov til å gå hit. Dette var grunnen til at Liz sendte meg isteden for henne. Jeg må få intervjuet guttene. Jeg hadde ikke lagt merke til at jeg hadde stått og biti meg hardt i underleppe før jeg slapp og det gjorde vondt. Guttene smilte mot intervjueren før de gikk videre. Jeg tok et skritt ut mot 'cat walken' som de så pent kalte det. Det er den eneste måten jeg kan få oppmerksomheten demmes på. Jeg kan hvert fall ikke tenke på noe annet akkurat nå. De kom oppover den røde løperen men Louis i tet. Jeg stirret på hver og en av de, og da jeg kom til Niall rant det kaldt nedover ryggen min. De rolige havblå øynene hans møtte mine.

 

 

25 kommentarer? :) 

 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 


15.11.2013 | 13:29 | Kategori: Konsert

Bilder fra Harry til en fan

Harry tok masse bilder på et engangs kamera og hev det til en fan! 

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 13:25 | Kategori: Konsert

Guttene skal fremføre SOML på XFactor i USA

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 13:06 | Kategori: Video

Reklame for Children In Need


POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 13:05 | Kategori: Fans

Niall med en fan 13.November

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 13:05 | Kategori: Fans

Harry og Liam med en fan i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 13:02 | Kategori: Bilder

Flere bilder fra Midnight Memories photoshoot

POSTED BY: Maria


15.11.2013 | 13:01 | Kategori: Fans

Liam i Birmingham 13.November med fans

POSTED BY: Maria


14.11.2013 | 20:28 | Kategori: Random

No bloggings

Er å konsert så det blir dessverre ikke noe blogging i dag. Kommer i natt eller i morgen tidlig! Beklager beklager beklager!! :(

POSTED BY: Maria


14.11.2013 | 18:44 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 9

«Jeg vet ikke...» pep jeg. Han gryntet som svar. «Jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre!» sa han opprørt med tårer i øynene.

 

Ordene satte seg inn i hodet mitt og gjentok seg. Jeg ble stående og stirre tomt ute i luften. Tårene trillet nedover kinnet. Jeg prøvde å si noe, men det det stoppet opp. Robin så ikke lenger på meg. Han pustet tungt og han hadde tårer smurt utover hele ansiktet. «Hvorfor?» hikstet jeg fram og snufset. Stemmen min var på nippe til å briste. Han ristet forsiktig på hodet og lente seg vekk fra meg. Han trakk pusten. «Bare la meg være,» mumlet han lavt og gikk. Jeg ble stående ute alene og se etter han. Håpe at det bare var en dårlig spøk og at han kom tilbake for å gi meg en klem eller at han hadde misforstått helt. Men han kom aldri tilbake. Jeg gikk inn i gangen med bøyd hodet og snufset. «Lena?» ropte mamma fra stuen. «Mhm...» svarte jeg og tørket bort tårene med håndbaken. «Kan du passe Olivia litt?» Jeg gikk inn på stua og fikk se mamma sittende i en stol. Hun hadde mørke poser under øynene og så temmelig utslitt ut. Hun så opp på meg da jeg kom inn og fikk en bekymringsrynke i pannen. Hun vinket på meg og jeg satte meg ned ved siden av henne og snufset. Olivia satt foran tv'en og klappet i vei mens hun lo. «Vennen, hva er i veien?» Jeg snufset igjen og begravde ansiktet ned i hendene og ristet på hodet. Det var godt å vite at mamma faktisk brydde seg om meg, at jeg ikke bare var en fremmed for henne. Hun la hånden sin rundt meg og vogget meg fram og tilbake. «Har det noe med Robin å gjøre?» spurte hun med myk stemme. Jeg nikket med fortsatt et begravd ansikt. «Vil du snakke om det?» Jeg så opp på henne. «Jeg vet egentlig ikke,» sukket jeg sørgmodig. Hun så forståelsesfullt på meg. «Men jeg er nok nødt til å dra nå,» sa hun til meg. Det så nesten ut som om hun fikk dårlig samvittighet for å etterlate meg her. Mamma reiste seg og gikk bort til Olivia for å gi henne en klem. Jeg vinket til henne og løftet Olivia opp og bar henne til vinduet sånn at hun kunne vinke til mamma. Olivia vinket begeistret i vinduet og smilte bredt. «Mamma!» lo hun. Jeg fniste litt og løftet henne ned. Det var godt å ha Olivia. Hun forsto meg alltid, fikk meg til å smile og det var alltid en klem å få.


«Kom da Olivia,» sa jeg tok hånden hennes. Hun fulgte etter meg med ustøe skritt. «Vil du bygge med lego?» Hun nikket og klappet i hendene. Olivia sprang bort til legokassen og tømte alt ut på gulvet. Hun så overrasket på meg. «Oi!» Det var umulig å ikke smile av de fantastiske jenta! Jeg lo svakt og satte meg ned med henne. Jeg hadde mistet både Jenny og Robin, men jeg hadde fortsatt Olivia. Hva hadde egentlig skjedd mellom meg og Robin? Vi passet jo så godt sammen, hvorfor var han blitt så sur? Jeg hadde da ikke gjort noe galt. Jeg ble nervøs over å tenke over alt sammen. Hva ble det neste? At jeg mistet Olivia? At mamma og pappa går ifra hverandre? Jeg strøk Olivia over håret med et lite sukk. «Ingenting går visst min vei,» mumlet jeg og så ned på all den fargerike legoen. «Mamma,» jublet Olivia som vanlig og lo. Jeg bygde opp et lite tårn til henne bestående av rundt ti legoklosser. Hun løp rundt det og lo. Hun var virkelig en gledesspreder.


Vi ble sittende å leke helt til det var sengetid for lille Olivia. Jeg bar henne opp til soverommet og listet meg inn til der sengen stod og la henne varsomt ned. Hun lukket øynene med engang og holdt dynen rundt seg. Jeg kysset henne ømt på kinnet og hvisket forsiktig natta til henne. Jeg gikk ut og lukket forsiktig døren, smilte for meg selv. Nå hadde jeg litt alenetid. Jeg fant fram pc'en min og logget inn på facebook, en ny venneforespørsel lyste oransje mot meg. Den var fra en fyr kalt Freddy Howlinton, jeg så forundret på venneforespørselen. Hvem i huleste var det? Jeg klikket meg inn på profilen hans, og deretter på profilbildet. Jeg gispet da jeg zoomet inn på det. Det var jo Liam!

 

Hvorfor het han ikke Liam på facebook? Jeg kunne ikke legge skjul på hvor kjekk han var på bildet. De brune glitrende øynene, det korte håret og de hvite tennene som kom til synet på grunn av smilet hans. Jeg aksepterte den og gikk tilbake til nyhetssiden på facebook og skrollet meg nedover. Jeg stoppet opp idet jeg så navnet til Robin. «Robin forandret sin sivilstatus til singel.» Tårene kom som en foss nedover kinnene, jeg hadde grått så forferdelig mye i det siste. «Så det er offisielt,» sa jeg lavt til meg selv og begravde ansiktet mitt under alle pynteputene som lå i sofaene. Hva skulle jeg gjøre nå? Hvorfor var Robin sur og hva vil Liam si når han finner ut at jeg er singel? Spørsmålene var mange og de fløy omkring rundt i hodet, ingenting kom på plass. Hele verden snurret rundt. Jeg ble svimmel og kvalm. Alt var skurrete og jeg hørte stemmer i det fjernet. «Lena? Lena, herregud!» Jeg kjenner en ilende smerte i bakhodet idet jeg treffer gulvet. 

15 kommentarer?


14.11.2013 | 07:50 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 18:39 | Kategori: Instagram

Gemma på Instagram

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 18:27 | Kategori: Random

Jeg vil lese din blogg!

Heisann!

 

Jeg ser jo i kommentarfeltet at det er mange som har egen blogg og jeg er utrolig nyskjerrig på hvem som egentlig leser denne bloggen så hvis du har lyst, så kan du legge igjen en link til bloggen din  i kommentarfeltet så tar jeg en tur innom! Hvis du vil at jeg skal legge igjen en kommentar, så si ifra :) 

 

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 18:12 | Kategori: Familie

Anne og Harry på Gemma sin utskrivning med skolen i dag i Sheffield

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 16:56 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 9

''Jenn?'' Mamma var hjemme. Jeg blunket raskt et parr ganger for å få tårene til å forsvinne. ''På badet.'' Ropte jeg tilbake. ''Det er mat om en time.'' Ropte hun tilbake. Jeg lukket døra til badet, jeg kan like så godt tar meg en dusj. Det roer alltid ned muskler og stress. Akkurat hva jeg trenger.''Hvordan går det med jobben?'' spurte mamma og kikket på meg over bordet. Jeg trakk lett på skuldrene, ''Greit nok.'' Jeg vil ikke akkurat skryte av jobben, selv om det er den beste jobben jeg noen gang har hatt. Hun nikket kort, vi begge forsatte og spise i ro og fred. Alt jeg kunne høre var knitringen fra peisen. Det eneste jeg liker med vinteren er at jeg kan sitte foran peisen med en kakao kopp i hånden mens jeg hører på knitringen. Det er nesten knitringen som er best. ''Jeg hadde mitt første kjendis intervju i går.'' Jeg måtte jo nevne det en gang, så hvorfor ikke bare bli ferdig med det? Hun stoppet og tygge før hun kikket på meg. ''Jennifer.'' sukket hun. Sukket?! Jeg rynket pannen min litt forvirret. Var hun skuffet? ''Ikke ta meg feil, jeg er glad for at du gjør det bra på jobben.'' sa hun da hun merket hvordan jeg reagerte. ''Men-'' Selvfølgelig er det et men. ''-Du er så ung. Du kommer til å bli kjent hvis du fortsetter sånn som dette.'' Hun fortsatte og spise som om ingenting hadde skjedd. ''Unnskyld meg, kjent?'' sa jeg nesten i en latter. Det var det hun var redd for? At jeg kom til å bli kjent? ''Ja. Hvis du blir kjent kommer alle til å få vite om.. pappaen din.'' Hun presset frem de to siste ordene. Selvfølgelig handlet dette om pappa. Hvis det var noe som gikk galt, bare en vase som gikk i stykker, så var det pappa sin feil. ''Du kan ikke skylde på pappa for alt, mamma. Det er ikke hans feil.'' Den siste setningen var vel ikke sant. Det er jo hans feil at han folot mamma og meg. ''Denne samtalen er over.'' Mamma reiste seg fra stolen og gikk fra kjøkkenet. Jeg himlet med øynene. Hun klarer jo ikke snakke for seg selv engang. 

 

Jeg logget inn på twitteren til Sugarscape og svarte på noen spørsmål. ''Intervjuet guttene i One Direction i dag. Artikkelen kommer ut i morgen!'' Tvitret jeg sammen med et bilde som noen bak kamera hadde tatt av oss i går. Jeg fikk tusenvis av responser. Mange veldig uhyggelige, men mange ganske så koselige også. Jeg valgte og svare på et av spørsmålene jeg fikk som var 'Hvem er din favoritt?'. Ganske klassisk spørsmål egentlig. Jeg svarte det klassiske svaret tilbake, 'Alle :)'. Jeg la beina på bordet og lente meg tilbake i sofaen. Da er det bare og begynne å skrive på artikkelen da. Jeg kommer ikke til å skrive om alle de små kommentarene de kom med, jeg vet at det vil skape mye kritikk. Jeg skrev enkelt om hva jeg spurte om og så svarene. Det eneste 'unormale' jeg tok med var at de lo veldig mye under intervjet. Ellers var det ganske så orginalt. Jeg beveget nakken til siden og det var så vidt jeg fikk den til å bevege seg. Å sitte foran pcen så lenge er virkelig ikke bra for nakken. Jeg sukket og satt pcen ned på bordet. Jeg skulle akkurat til å logge meg ut av twitter da jeg så at jeg hadde fått et svar fra en av guttene. Pulsen min økte drastisk, hvorfor? Det er bare en tweet! Haken min lå nedpå knærne mine da jeg så hvem og hva personen hadde tvitrer tilbake. Tror du ikke det var Niall?! Jeg er sikker på at øynene mine var store som kuler der jeg satt. 'Åpenbart var jeg favoritten din! ;)' Hadde Niall tvitret tilbake. Det virket som om jeg hadde sittet her å stirret på tweeten i flere timer, men jeg hadde egentlig bare sittet der i to minutter. Jeg kjente panikken ta over, hva hvis han logget av og ikke så hva jeg tvitret han tilbake? Jeg fortet meg med å skrive en tweet tilbake men da jeg skulle til å sende den skjønte jeg at den var utrolig teit. Jeg brukte ti minutter på å planlegge hva jeg skulle skrive. Jeg endte opp med 'Hvorfor er du så sikker på det? De andre guttene var ganske så lik deg :)' Jeg satt foran pcen i flere minutter for å se om han svarte på tweeten min, men det gjorde han ikke. Tilslutt ga jeg opp. Klokka var nå tolv på kvelden, eller er det natta? Ikke vet jeg. Jeg slo av pcen og gikk opp på badet for å stelle meg. Av en eller annen grunn var humøret mitt enda bedre nå enn det det var før. Jeg kikket på meg selv i speilet, som man pleier å gjøre når man skal stelle seg, og smilte. Jeg smilte faktisk! 

 

Jeg stod å krøllet håret mitt neste morgen. Jeg vet ikke hvorfor men jeg følte meg glad og våken denne morgen. Unormalt meg som egentlig ligger og drar meg til siste minutt. ''Jeg drar nå!'' ropte mamma fra første etasje. ''Okei.'' ropte jeg tilbake. Jeg krøllet håret ferdig før jeg gikk ned i stua og pakket sammen tingene mine. Jeg tok en rask kikk ut vinduet, snø snø snø. Jeg sukket og gikk opp på rommet mitt for å skrifte klær. En topp og en tynn cardigen er ikke varmt nok lenger. Jeg dro på en tjukk genser med rødt jule mønster og gikk ned igjen. Jeg dro på meg de sorte bootsa og olajakka med pels inni. Jeg har ikke ord på hvor høyt jeg elsker den jakka! Jeg låste døra og jogget ned til taxien. Jeg lurer på hvor mange penger jeg bruker på taxi hvert år. Må være rundt tretti tusen kanskje.

 

//antrekket

 

Jeg hadde akkurat publisert artikkelen om intervjuet med One Direction da det banket på døra til kontoret mitt. Det var Liz, sjefen min. Jeg vinket henne inn, siden det var glass vegger. Hun satt seg ned i stolen foran pulten min, ''Hvordan gikk det med sønnen din på sykehuset?'' spurte jeg med et smil. ''Bra.'' sa hun og gjenga smilet. ''Managemente til One Direction ringte.'' sa hun, bare for å ta opp spenningen tok hun en liten pause. ''Guttene sa intervjuet de hadde med deg var en av de beste de noen gang hadde hatt.'' sa hun med et stort glis. ''Hva?!'' Kom det plutselig ut av meg. Jeg var målløs. Verdens største boyband. Hva? Jeg klarte ikke tenke helt klart. ''Så..'' Hun hadde et lurt glis rundt munn. ''Neste uke skulle jeg egentlig gå på Brit Awards, men siden guttene likte deg så godt er det mer sannsynlig at de kommer til å snakke til deg enn meg.'' Kommer hun til å si hva jeg tror hun kommer til å si? Hendene mine ble klamme og jeg tørket av svetten på stolen jeg satt på. ''Så, Jennifer. Vil du dra i steden for meg?'' Hun gliste mot meg. Hun viste allerede svaret. ''Selvfølgelig!'' sa jeg litt sjokkert. ''Flott, da snakker vi nærmere om det til uka.'' sa hun og reiste seg opp. Jeg nikket, det er helt uvirkelig. Jeg trodde aldri jeg skulle bli forfremmet så raskt. Eller, blir jeg egentlig forfremmet? Jeg må jo det med tanke på hva jeg får gjøre. 

 

 


 

Det har vært en del som har spurt etter maraton. Vi får se ;) Jeg har bare tentamen denne uka så jeg gjør egentlig ingenting når jeg kommer hjem. Så vi får se om jeg får skrivd noen deler. 

 

Sånn som Tonje skrev, gjerne kom med kritikk til historien. Hva dere ville hatt bedre og hva som ikke er så bra! Jeg kan begynne med og si at den begynner litt kjedelig, men det er bare for å bygge opp historien så den skal bli bedre! :) Allerede neste del blir mye bedre. Tro meg.

 

25 kommentarer? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 15:21 | Kategori: Fans

Harry med en fan i London i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 15:20 | Kategori: Niall Horan

Niall med vennene sine

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 15:18 | Kategori: #1DImagines

Louis Imagines

"NO KISSES FOR YOU THEN!" YOU HUFFED CROSSING YOUR ARMS LOOKING AT LOUIS. LOUIS LOOKED AT YOU TIPPING HIS BOTTOM LIP OUT IN A POUTING EXPRESSION. "PLEASE BABE?" HE BEGGED LIGHTLY.

Imagine;
"No kisses for you then!" You huffed crossing your arms looking at Louis. Louis looked at you tipping his bottom lip out in a pouting expression. "Please babe?" He begged lightly.

 

 

LOUIS LOOKING AFTER YOUR DAUGHTER WHILE YOU GO TO ORDER SOMETHING AND SHE WON?T STOP POINTING AT YOU, SO LOUIS LOOKS OVER TO YOU THEN AT HER. ?JUST WAIT, MUMMY WILL BE BACK IN JUST A WEE TINSEY BIT, HUN.? HE SAID SOFTLY TO HER SHIFTING HIS WEIGHT A BIT. YOU SMILED LOOKING BACK OVER YOUR SHOULDER AT THEM.

Imagine:
Louis looking after your daughter while you go to order something and she won’t stop pointing at you, so Louis looks over to you then at her. “Just wait, mummy will be back in just a wee tinsey bit, hun.” He said softly to her shifting his weight a bit. You smiled looking back over your shoulder at them.

 

 

LOUIS SEEING YOU AND YOUR DAUGHTER IN THE CROWD AS HE GETS ON STAGE AND HE HAS TO WAVE TO YOU BECAUSE HE?S GLAD TO SEE YOU THERE, A SWEET SMILE BREAKS ONTO HIS FACE AS HE WAVES WALKING UP ONTO THE STAGE. YOU SMILE AS YOUR DAUGHTER GIGGLES LIGHTLY WATCHING LOUIS WITH A BIG SMILE.

Imagine: 
Louis seeing you and your daughter in the crowd as he gets on stage and he has to wave to you because he’s glad to see you there, a sweet smile breaks onto his face as he waves walking up onto the stage. You smile as your daughter giggles lightly watching Louis with a big smile.

 

 

LOUIS CHECKING YOU OUT FROM HEAD TO TOE WHEN HE FIRST SEES YOU, WHEN HE THINKS YOU?RE NOT LOOKING.

Imagine; 
Louis checking you out from head to toe when he first sees you, when he thinks you’re not looking.

 

 

YOU WENT INTO LABOR AND WERE TAKEN TO THE HOSPITAL TO GIVE BIRTH AND LOUIS WAS PULLED OUT INTO THE HALL BY THE OTHER LADS. ?DO YA THINK YOU?RE READY TO BE A FATHER LOUI?? THEY ASKED HIM. HE SHRUGGED WITH A SMILE SAYING ?I THINK I WAS BORN READY BOYS.?

Imagine:
You went into labor and were taken to the hospital to give birth and Louis was pulled out into the hall by the other lads. “Do ya think you’re ready to be a father Loui?” They asked him. He shrugged with a smile saying “I think I was born ready boys.”

 

 

FINISHING LOUIS? MAKEUP BEFORE HE HAS TO GO ON STAGE, AND SINCE IT?S YOU HE SMILES SWEETLY TO YOU AS IF SAYING A ?THANK YOU?. YOU SMILED SETTING THE BRUSH ASIDE AND GAVE HIM A KISS ON THE FOREHEAD AS HE WENT TO WALK PAST YOU.

Imagine;
Finishing Louis’ makeup before he has to go on stage, and since it’s you he smiles sweetly to you as if saying a ‘Thank You’. You smiled setting the brush aside and gave him a kiss on the forehead as he went to walk past you.

 

POSTED BY: Maria

 


13.11.2013 | 14:24 | Kategori: Fans

Liam med en fan i Redditch 11.November

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 14:23 | Kategori: Fans

Liam med en fan i Birmingham

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 14:23 | Kategori: Video

Reklame for Good Morning America


POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 14:22 | Kategori: Fans

Harry ute i London med Lou i dag

POSTED BY: Maria


13.11.2013 | 09:01 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


12.11.2013 | 17:27 | Kategori: 1D Day

1D DAY

1D Day er jo som vi alle vet lørdag 23. November. For dere som ikke vet hva 1D Day går ut på, så skal guttene ha en 7 timers live stream. Altså en type twitcam! Den skal vare fra klokka 21.00-04.00 i norsk tid! Det er ganske seint, men da er det jo kjekt at det er helg! :) 

 

Hvem skal se på?

POSTED BY: Maria


12.11.2013 | 17:12 | Kategori: Bilder

Nye bilder fra Midnight Memories photoshoot

POSTED BY: Maria


12.11.2013 | 17:08 | Kategori: Niall Horan

Niall så på tennis på O2 arenaen i går #2

POSTED BY: Maria


12.11.2013 | 17:02 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 8

Telefonen dirret i lommen min og jeg fisket den opp. Ansiktet til Robin dekket hele skjermen. Jeg var ikke i humør til å snakke akkurat nå. Jeg sukket og avslo. Sorry, tenkte jeg. En skygge dekket for lyset rett foran meg og jeg så opp. He-ei,» stammet jeg fram fortvilet. Nå hadde jeg enda et problem å tenke på. 

 

«Hei Lena,» sa Liam og smilte bredt til meg. «Hva gjør du her?» spurte jeg forundret. Han hadde vel ikke spionert på meg eller noe sånt? Teoriene var mange, og det slo meg ikke hvor enkelt svare kunne være. «Jeg handler, det er vel det man bruker å gjøre på et kjøpesenter,» svarte han og lo. «Åja,» svarte jeg og så ned. Jeg tok av papiret av sjokoladen og tok et tygg. «Hva gjør du her da?» Jeg så opp på han. «Spiser.» «Aha,» svarte han og nikket sakte. Han satte seg ned ved siden av meg. Jeg tok enda et tygg av sjokoladen. «Fikk du meldingen min?» «Mhm,» mumlet jeg med munnen full av sjokolade. Han så skuffet på meg. «Har det noe med meg å gjøre?» Jeg ristet på hodet og svelget sjokoladen. «Jeg har kjæreste, så går ikke ut med andre gutter.» Han bet tennene sammen og nikket. «Skjønner,» sa han sakte. Han reiste seg opp og så på meg. «Si ifra hvis du ombestemmer deg da, du har nummeret mitt,» sa han flørtete og blunket. Jeg himlet med øynene og så på han idet han gikk bortover. Jenter flokket seg rundt han og hylte. Liam så ikke i minste redd eller ubekvem ut, han så ut som å like det. «En typisk gutt som holder på med flere jenter samtidig,» hvisket jeg lavt til meg selv. Det var enda lenge til vi sluttet på skolen, så jeg bestemte meg for å gå litt rundt i butikkene.

Jeg gikk inn i den første klesbutikken jeg så. Bråkete musikk, rotete, stativer overalt og mange folk! Jeg gikk rett ut igjen. Det var nok ikke noe for meg. Jeg grøsset og ristet på skuldrene. Jeg gikk inn i nabobutikken, musikken var iallefall bedre. Det var en ganske rolig sang, så jeg hørte teksten veldig tydelig. «You still have to squeeze into your jeans, but you're perfect to me.» Herregud for en nydelig tekst, og ikke minst stemme. Jeg ble stående midt i butikken og lytte på sangen, den var jo perfekt. Like fin som Ed sine sanger. Da sangen ble slutt kjente jeg at jeg ble skuffet, jeg visste jo ikke engang hva sangen het eller hvem det var som sang. Jeg fikk tankene over på noe annet da jeg så den nydeligste kjolen som noen gang hadde eksistert. Jeg gispet og så måpende på den. «Herregud...» utbrøt jeg forbløffet. Jeg gikk nærmere kjolen. Fargen var utrolig lys og rolig, overdelen hadde noen enkle glitter detaljer og underdelen var helt perfekt. Jeg strakk hånden fram for å se på prislappen. Jeg bøyde hodet framover og leste av det som sto. Jeg tok noen skritt bakover av ren forbauselse. 5000 kr for den nydelige kjolen, mye mer enn jeg hadde råd til. Skuffelsen var stor. Jeg hadde virkelig ikke lyst til å gi slipp på den kjolen. «Trenger du hjelp med noe?» Ei blond jente med svart tunika, store øyne og et stort smil sto ved siden av meg. Jeg så på navneskiltet hennes, hun het visst Anna. «Nei, jeg bare kikker,» sukket jeg og slapp prislappen. «Det er litt av en kjole, ikke sant?» sa hun. «Litt av en pris,» utbrøt jeg og så skuffet på henne. Hun lo svakt. «Ja, jeg vet! Uheldigvis er det ikke jeg som bestemmer prisene.»

//Kjolen

«Dumt,» sukket jeg og så drømmende på kjolen. «Du er ikke den eneste som har siklet etter denne kjolen, men den er så dyr at svært få kjøper den,» sa hun som er forsikring på at jeg ikke var den eneste. «Jeg er nok nødt til å gå videre, kan ikke stå her hele dagen,» sa jeg og smilte til henne. Hun nikket og gikk bort til neste kunde. Jeg tok en siste titt på kjolen og ut av butikken. Jeg orker ikke å se på flere klær, så jeg satte meg ned på den benken jeg satt på da jeg møtte Liam og satte på musikken på mobilen. Jeg lugget i ørepluggene og vips, var i en helt annen verden! Musikken kunne hjelpe meg gjennom alt mulig.Jeg så på klokken, det var nok på tide å komme seg hjem. Jeg la mobilen ned i lommen min og reiste meg opp. Børstet av litt rusk av buksen og gikk mot utgangen. Det hadde kommet mange flere folk, så det passet meg utmerket av jeg skulle dra nå. Veien hjemover var ganske lang, men jeg hadde ikke lyst til å ta bussen. Det hadde bare vært kleint hvis jeg møtte Jenny der. Jeg gikk langs veien og nynnet muntert på en av sangene til Ed, de kunne muntre meg opp uansett hva. Vinden hadde stilnet, men luften var fortsatt skarp. Det var jo vår! Jeg hadde et ganske raskt tempo der jeg gikk, og passerte en god del personer. 

Da jeg kom såpass langt at jeg kunne se huset mitt sakket jeg farten. Jeg smilte svakt, endelig hjemme. Jeg svingte inn i gårdsplassen og nynnet fortsatt. Jeg var visst helt i min egen verden for jeg merket ikke at den sto en person foran døren. Jeg kræsjet inn i personen. «Åh, jeg beklager, jeg så meg ikke for!» sa jeg flau og beskjedent. Jeg så opp og fikk se et kjent ansikt. «Robin!» utbrøt jeg med et stort smil om munnen. Jeg skulle til å klemme han, men han dyttet meg vekk. Jeg så forundret på han. Han så ikke blid ut og han hadde armene i korset. «Er det noe galt?» spurte jeg bekymret. «Det burde da du vite,» svarte han grettent tilbake. Jeg var forvirret, han hadde aldri snakket til meg med en sånn tone før. «Jeg vet ikke...» pep jeg. Han gryntet som svar. «Jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre!» sa han opprørt med tårer i øynene.

 

Setter utrolig mye pris på alle kommentarene jeg får, og det er dere som gir meg motivasjon til å skrive! :) Dere må huske på at det er lov å komme med både ris og ros. Hva er det som er bra? Hva er det som kan bli bedre? Både når det kommer til rettskriving, gramatikk og selve skrivingen og selve historien. Det vil si handlingen og karakterne osv. :) Tusen takk til alle som leser! ♥


12.11.2013 | 13:36 | Kategori: #1DImagines

Niall Imagines

 

 

 

NIALL WAITING OUTSIDE AT THE SCHOOL GATES FOR YOU AS YOU WALK OUT AND HE SMILES WATCHING YOU AND YOUR FRIENDS COME OUT OF THE FRONT DOOR. 

Imagine:
Niall waiting outside at the school gates for you as you walk out and he smiles watching you and your friends come out of the front door. 

 

 

NIALL SEEING YOU FROM ACROSS THE SMALL FIELD AND HE FLIPSHIS WATER BOTTLE TO TRY AND LOOK COOL FOR YOU BUT HE FAILS IN THE PROCESS AND ALL YOU CAN DO IS LAUGH TO YOURSELF WITH A GRIN

Imagine:
Niall seeing you from across the small field and he flips his water bottle to try and look cool for you but he fails in the process and all you can do is laugh to yourself with a grin.

 

 

NIALL TEACHING YOUR DAUGHTER TO SWIM WHILE AT THE POOL ON A FRIDAY MORNING, AS THE REST OF THE LADS WATCHED WITH YOU. YOU WENT AND JOINED HIM AS HE TAUGHT HER TO SWIM. LOUIS SMILED AND MUTTERED ABOUT HOW NICE OF A FAMILY YOU THREE WOULD MAKE.

Imagine; 
Niall teaching your daughter to swim while at the pool on a Friday morning, as the rest of the lads watched with you. You went and joined him as he taught her to swim. Louis smiled and muttered about how nice of a family you three would make.

 

 

NIALL HAD YOU PINNED TO THE FLOOR TICKLING YOU. YOU COULDN'T STOP LAUGHING BUT YOU MANAGED TO SAY ''NIALL! ST-STOP'' IN BETWEEN LAUGHS, YOU THEN SHOVED HIM OFF STANDING UP. ''BUT Y/N!'' ''N-NO NIALL!'' ''I'LL JUST GET YOU AGAIN THEN!'' YOU SHOOK YOUR HEAD STOPPING LAUGHING. ''NO YOU WON'T!'' HE POINTED TO HIS ARM. ''SAY THAT AGAIN?'' HE CHUCKLED.

Imagine: 
Niall had you pinned to the floor tickling you. You couldn’t stop laughing but you managed to say “Niall! St-Stop!” in between laughs, you then shoved him off standing up. “But y/n!” “N-no Niall!” “I’ll just get you again then!” You shook your head stopping laughing. “No you won’t!” He pointed to his arm. “Say that again?” he chuckled.

 

 

NIALL BEING YOUR EX SEEING YOU WITH YOUR NEW BOYFRIEND AND WISHING HER COULD HAVE YOU BACK.

Imagine:
Niall being your ex seeing you with your new boyfriend and wishing her could have you back.

 

 

YOU WERE TRYING TO DO NIALL'S MAKEUP FOR HIS NEXT CONCERT THAT WAS IN A FEW MINUTES AND YOU WENT TO DO THE EYE SHADOW PART TO BLEND AND HE WAVED HIS HANDS A BIT SAYING ''EWWWW- NO, THAT FEELS FUNNY STOP Y/N''. ALL YOU DID WAS LAUGH AT HIS SILLY REPLY AND ACTION AS YOU SET THE BRUSH ASIDE.

Imagine:
You were trying to do Niall’s makeup for his next concert that was in a few minutes and you went to do the eye shadow part to blend and he waved his hands a bit saying “Ewwww- No, that feels funny stop y/n”. All you did was laugh at his silly reply and action as you set the brush aside.

 

 

HARRY SAYING HE WANTS A RELATIONSHIP LIKE YOU AND NIALL HAD, THEN NIALL SMILES WITH A BLUSH AND LOOKS TO THE SIDE.

Imagine:
Harry saying he wants a relationship like you and Niall had, then Niall smiles with a blush and looks to the side.

 

 

NIALL NOT BEING ABLE TO TAKE HIS EYES OFF OF YOU WHILE HE'SSINGING.

Imagine:
Niall not being able to take his eyes off of you while he’s singing.

 

 

NIALL LOOKING YOU FROM HEAD TO TOE THE FIRST TIME HE SEES YOU.

Imagine:
Niall looking you from head to toe the first time he sees you.

 

 

Hvem likte du best? Hvem vil du ha neste gang?

 

 

POSTED BY: Maria

 


12.11.2013 | 13:13 | Kategori: Girlfriends

Keith tvitrer

Keith Tomlinson er bestefaren til Louis og han tvitret dette bilde! 

 

'

Jeg syns Louis og Eleanor er sykt søte jeg!

 

POSTED BY: Maria


12.11.2013 | 13:10 | Kategori: Girlfriends

Louis og Eleanor på en bensinstasjon i går

¨

POSTED BY: Maria


12.11.2013 | 13:09 | Kategori: Niall Horan

Niall så på tennis på O2 arenaen i går

POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 21:57 | Kategori: Video

Midnight Memories reklame


POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 21:50 | Kategori: Niall Horan

Private bilder av Niall hjemme i Mullingar på lørdag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 17:50 | Kategori: #1DImagines

Harry imagines

 

 

 

 

 

Hvem likte du best? Jeg likte nummer 2 best! :D

 

 

 

POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 17:27 | Kategori: One Direction

Prisene guttene vant på EMA's i går

POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 17:21 | Kategori: Harry Styles

Harry ute å løper i London i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria

 


11.11.2013 | 15:43 | Kategori: Bilder

Nye bilder fra party i Tokyo

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 15:29 | Kategori: Video

Story Of My Life - Behind The Scenes


POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 15:01 | Kategori: Konsert

Hvordan få kjøpt billetter til Where We Are Tour selv om det er utsolgt?

Vel, jeg har fått en del spørsmål om dette faktisk. Unnskyld for at det tok så lang tid før jeg svarte. Her kommer hvert fall svaret!

 

Det er ikke mulighet og kjøpte billetter fra for eksempel ticketmaster, bilettservice osv. Hvert fall ikke før nye datoer kommer. Jeg vet jeg har vært veldig dårlig på å poste når billetter kommer ut til salgs, men jeg lover at jeg skal si ifra hver gang det er. 

 

Du har to muligheter som jeg vet om. Enten gå på finn.no og kjøpe der. Det er på ditt eget ansvar og du må selvfølgelig bli enig med foreldrene dine før du gjør noen slags forhandling på finn. Det er mange som selger billetter på finn, for eksempel til Sverige, England, Danmark, Tyskland osv. Du må også passe deg hvis du gjør forhandlinger på finn, du vet aldri om det er noen som lurer deg. Derfor er det viktig og bli enige om hvordan dere skal få sendt billettene og pengene. 

 

Den andre muligheten er viagogo.no. Det er veldig mange som sier at billettener derfra ikke fungerer, men jeg selv har kjøpt billetter derfra og de fungerte! Det må også være på eget ansver. Jeg vet ikke om det er noen billetter der som ikke er ekte, eller ikke. Min var i hvert fall ekte. På viagogo er det dyrt, men de har ganske mange bra billetter. Jeg tror de selger til alle konsertene, uansett hvor i verden det er. 

 

Håper dette hjalp litt hvert fall. Det er alle løsningene jeg har, desverre. Lykke til, til dere som skal kjøpe! :)
Hvis du har noen spørsmål angående konsert billetter eller setene dine kan du ta kontakt på facebook siden til bloggen eller kommentere. Så svarer jeg så raskt jeg kan! 

 

POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 14:41 | Kategori: Fans

Niall med fans ved huset hans i går

POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 14:38 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 8

''Niall og Jenn?'' sa jeg og kikket på de andre guttene. De alle kikket på Niall som trakk på skuldrene mens han lo. Nå skjønte jeg det. Harry hadde sagt noe annet, men Niall fant på sitt eget ord. Intervjuet var over og jeg plukket opp notatene mine. ''Takk for intervjuet. Det var en av de morsomste jeg noen gang har hatt.'' Hørte jeg en stemme bak meg si. Jeg snudde meg rundt og alle fem guttene stod på rekke og rak, som om de skulle vært i garden. Louis smilte utrolig bredt så jeg regner med at det var han som sa det. ''Jeg tror aldri jeg har ledd så godt.'' sa jeg med et smil. ''Jeg kommer gjerne på frivillig intervju en annen gang.'' sa Liam med en liten latter. De ande guttene sa seg enig og jeg følte meg egentlig ganske stolt. ''Er dette et triks dere bruker på hvert intervju?'' Det var egentlig et seriøst spørsmål for meg men de tok det ikke seriøst. ''Nei, selvfølgelig.'' sa Zayn og smilte mot meg. Jeg nikket med et lite smil. En av vaktene kom gående mot oss, ''Jeg tror jeg blir kastet ut nå.'' sa jeg og nikket hodet mitt mot vakten. ''Nei!'' ropte Harry og kom løpende mot meg. Han slang armene sine rundt meg og det tok ikke mange sekundene før de andre guttene kom løpende etter han. ''Vi skal beskytte deg!'' ropte Louis. Jeg var praktisk talt innestengt. Alle fem stod med armene rundt meg, og de holdt ikke akkurat et løst grep heller. Jeg stod med hodet lent ned mot bakken, jeg vil helst ikke møte blikket til vakten. Jeg kjente grep etter grep ble løsnet og plutselig stod jeg ikke på mine egene bein lenger. Jeg hang på skulderen til Niall. Han holdt et hardt grep på beina og på hofta mi. ''Hva gjør du?'' Jeg kan ikke se ansikte hans. Guttene stod der og holdt seg til magen mens de lo. ''Vekk.'' svarte Niall som dyttet en dør åpen. Jeg bestemte meg for å være stille. Dette blir jo en bra artikkel. Niall gikk gjennom ganger etter ganger etter ganger. ''Niall?'' Brølte en manndig stemme. Shit. Nå ligger jeg tynt ann, eller egentlig gjør vi det begge to.

 

Niall sin kropp stivnet og han snudde hodet mot høyre som vi akkurat kom fra. Ingen av oss sa noe. Jeg tror Niall hadde glemt at jeg hang over skulderen hans fordi han lente seg inntil veggen hele tiden, og hodet mitt ble presset mot veggen. Jeg plasserte hendene mine på veggen og holdt igjen så han ikke kunne lene seg inntil veggen lenger. For å være ærlig, så er det utrolig kleint. Ingen av oss sier noe og jeg kjenner han ikke engang. Fremdeles så henger jeg over skulderen hans. Jeg hørte lyden av sko mot betong gulv og pulsen økte drastisk. Det kunne være hvem som helst. En av guttene, en vakt, et kameracrew eller Liz, sjefen min. Ikke vet jeg. Rundt hjørnet dukket Louis opp, han stirret på oss før han braste ut i latter. Tror du ikke Niall begynte og le også? Hele Niall rista, noe som gjorde at jeg begynte å riste. Niall slapp grepet han hadde rundt meg og jeg fikk karret meg ned på mine egene bein. ''Går det bra? Håper ikke han var for voldsom for deg.'' Louis smilte mot meg og jeg nikket kort med et lite smil. Jeg har ingen anelse om hva jeg skal gjøre, så jeg begynner å le. Ikke fra hjertet men en fake latter. Hva annet skal jeg gjøre da? Bare stå der rett opp og ned? Tror ikke det du. ''Kom igjen, denne veien.'' sa Louis og nikket med hodet bakover. Niall løp over til Louis og slang armen sin rundt skulderen til Louis. Louis hvisket noe i øret til Niall og de begge begynte å le. Jeg bet meg svakt i underleppa mens jeg gikk etter de. 

 

Jeg plumpet ned på den brune, slitte sofaen mamma og jeg har hatt i hvert fall ti år. Den var god, men slitt. Jeg stirret på veggen rett foran meg. Tankene surret rundt. Hvordan skal jeg fordøye alt dette? Jeg må samle tankene så jeg kan få skrivd den artikkelen. Den eneste måten og få samlet tankene på er å sove. Jeg prøvde å reise meg opp fra sofaen, men det var ikke lett. Beinet mitt har stivnet til. Jeg kom meg opp på beina til slutt og gikk gjennom det stille og store huset. Klokka er bare fem på ettermiddagen men det føles ut som den er hvert fall åtte. Jeg stod foran speilet og studerte ansikte mitt. Posene under øynene mine kunne minde om de jeg hadde den gangen pappa dro for første gang. Jeg husker det som om det var i går. Jeg tror jeg aldri har grått så mye i hele mitt liv. Det er en av de værste øyeblikkene i hele mitt liv. Og da viste jeg ikke hvordan det kom til å bli i fremtiden. Å, så naive jeg var. Jeg trodde han skulle være borte i to uker, så komme tilbake akkurat sånn som han hadde dratt. Der tok jeg feil. De blanke blå øynene mine i refleksjonen til speilet mindte meg om noe jeg helst ikke ville tenke på. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har stått foran dette speilet med tårer i øynene. Jeg svelget den tjukke klumpen i halsen og tvang blikket mitt vekk. Knoklene mine er hvite etter å ha holdt så hardt på kanten til vasken. ''Jenn?'' Mamma var hjemme. Jeg blunket raskt et parr ganger for å få tårene til å forsvinne. ''På badet.'' Ropte jeg tilbake. ''Det er mat om en time.'' Ropte hun tilbake. Jeg lukket døra til badet, jeg kan like så godt tar meg en dusj. Det roer alltid ned muskler og stress. Akkurat hva jeg trenger.

 

25 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


11.11.2013 | 11:15 | Kategori: Instagram

Niall og Theo på Instagram: AW!!

POSTED BY: Maria


10.11.2013 | 22:24 | Kategori: Niall Horan

Niall i dåpen til Theo i går

POSTED BY: Maria


10.11.2013 | 22:20 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i dag

POSTED BY: Maria


10.11.2013 | 22:17 | Kategori: Fans

Niall møter fans i Mullingar i går

POSTED BY: Maria


10.11.2013 | 22:14 | Kategori: Harry Styles

Harry i bursdagsfesten til Alexa i går kveld #3

POSTED BY: Maria


10.11.2013 | 22:12 | Kategori: Niall Horan

Niall ute i Mullingar 8.November

POSTED BY: Maria


10.11.2013 | 15:31 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 7

Jeg måtte løpe etter henne. Jeg jogget bort til gangen igjen. «Jenny!» ropte jeg. Jeg brydde meg fint lite om at timen startet om fem minutter. Hun var forsvunnet, jeg lente meg inntil veggen og sank sammen. Flott, hva skulle jeg gjøre nå? 


Frykten steg i meg. Hva hadde jeg gjort? Hva hadde skjedd? Jeg la hodet i armene og stønnet lavt. Hva hadde Jenny blitt sur av? Jeg tok av mobilen, enda en ny melding. Denne gangen var den fra Robin. «Hei! Beklager at jeg ikke er der første time, jeg forsov meg. Din Robin» Jeg orket ikke å svare, så jeg bare reiste meg opp. Timen hadde begynt for fem minutter siden, men det var min aller minste bekymring. «Dritt skole,» mumlet jeg og gikk nedover korridoren. Alle hadde gått inn til timen, så det var helt tomt for mennesker. Gjenglangen av skrittene mine fylte hele rommet. Jeg stoppet opp og lyttet. Jeg syns jeg hørte noe. «Hallo?» sa jeg prøvende. Ikke noe svar. Jeg sto helt stille. Jeg skvatt til av noen hylkelyder. «Jenny? Er du der?» spurte jeg nølende og fortsatte nedover korridoren som gikk til venstre. Jeg stoppet opp av og til for å høre hvor lyden kom ifra. Til slutt sto jeg foran bøttekottet, det var tydelig at det var der lydene kom ifra. «Jenny...» begynte jeg og støttet meg inntil veggen. «Gå vekk.» Det var overraskende hvor spydig hun var. «La meg få...» prøvde jeg igjen, men ble avbryt. «Holder ikke en gutt for deg?» svarte hun hardt og snufset. «Jenny! Det er ikke sånn det er!» forsvarte jeg meg og kjente at aggresjonen steg i meg. Et klikk i døra, håndtaket for ned og Jenny kom ut. Maskaraen var utover hele kinnet på grunn av tårene som hadde dratt den utover. «Rundbrenner,» glefset hun mot meg. «Jeg har ikke noe på gang med Liam!» ropte jeg nesten til henne. Hun så overrasket på meg, men det så ikke ut som hun trodde meg. «Nei, ikke det?» Jeg nikket bekreftende og la armene i kors over brystet. «Så hvorfor sa Liam at han ikke kunne gå ut med meg fordi han liker en annen?» Jeg så rart på henne. «Men jeg liker..» Hun boret blikket i meg. «Ikke avbryt meg!» Jeg himlet med øynene. «Og like etterpå sendte han en melding til deg om dere skal gå ut? Ærlig talt Lena, jeg hadde ikke trudd dette om deg. Du skulle liksom være bestevennen min,» sa hun hardt med trykk skulle. Nå var det min tur til å få ut av alt sinnet. «For det første, jeg har ikke noe på gang med Liam! Jeg har Robin. Dessuten om jeg skulle ha likt Liam, hva så? Du bytter jo gutt hver uke,» glefset jeg og stilte meg opp rett foran henne. Jenny var helt rød i ansiktet og hun knyttet nevene. Hun lukket øynene og mimet noe med leppene. «Det er faen meg ikke en grunn til å svikte bestevennen sin. Dessuten følte jeg noe spesielt for Liam, noe jeg ikke hadde følt før, men så kom du og stjal han fra meg!» Hun spyttet ut de siste ordene og snudde ryggen til meg. Strakk hånden bakover og viste fingeren, så gikk hun. Hun marsjerte bortover gangen, rak i ryggen. Jeg ble stående igjen, tårer i øynene og anger. Hadde vi hatt vår første krangel? Vi hadde vært venner siden barnehagen, men vi hadde aldri kranglet før. Aldri.

 

Jeg orket ikke tanken på å sitte i timen med hodet fylt av andre tanker, så jeg bestemte meg for å skulke. Jeg gikk i retning av garderoben, for å hente sekken og jakken min. Jeg listet meg forbi klasserommet. Tvilte på at Jenny hadde gått til timen. Da jeg kom til garderoben tråkket jeg føttene ned i skoene, trakk på meg jakken og slang sekken over skulderen. Jeg gikk ut og trakk pusten. Jeg kunne ikke dra hjem, for der var mamma. Det var for kaldt til å være ute i flere timer, valget gikk da på senteret og jeg fikk bare håpe på det beste at ingen jeg kjente var der. Jeg gikk langs skogsstien, som var snarveien. Skrittene ble dempet i den myke bakken og jeg nøt lyden av blader som raslet forsiktig i takt med vinden. Hele skogen var som et orkester. Bladene raslet, dyrene trippet, trærne vaiet og alt i takt. Jeg smilte svakt for meg selv. Heldigvis hadde jeg Robin selv om jeg ikke lenger hadde Jenny. Senteret nærmet seg og ble større og større for hvert eneste skritt jeg tok og tilslutt sto jeg foran inngangen. Jeg tygde nervøst på underleppa og gikk inn. Stemmer, svidd mat, klam luft og alle slags sanger slo i mot meg. Jeg ble helt overveldet, hadde nok vært i min egen verden litt for lenge. Jeg gikk rett til kiosken for å kjøpe en sjokolade. Jeg så bortover radene med godteri og bare trakk en tilfeldig sjokolade med rødt papir rundt. Jeg la den fram foran kassedamen og hun skannet den. Pip. «Ja, det blir 25 kroner,» sa hun med sin overdrevne glade stemmen. «Her,» sa jeg og rakte henne pengene. «Takk skal du ha.» Jeg gikk mot den første ledige benken jeg så og satte meg. Hodet mitt var et stort rot. Hva skulle jeg gjøre? Hadde jeg mistet Jenny for alltid? Tankene fløy omkring uten mening. Hadde jeg noe valg? Måtte jeg bare gi slipp? Telefonen dirret i lommen min og jeg fisket den opp. Ansiktet til Robin dekket hele skjermen. Jeg var ikke i humør til å snakke akkurat nå. Jeg sukket og avslo. Sorry, tenkte jeg. En skygge dekket for lyset rett foran meg og jeg så opp. He-ei,» stammet jeg fram fortvilet. Nå hadde jeg enda et problem å tenke på. 

18 kommentarer? 


10.11.2013 | 11:23 | Kategori: Harry Styles

Harry i bursdagsfesten til Alexa i går kveld #2

POSTED BY: Maria


10.11.2013 | 11:19 | Kategori: Liam Payne

Liam på Penn Tandoori i går kveld i Wolverhampton

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 23:35 | Kategori: Fans

Niall ute i Mullingar i går kveld med fans

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 23:33 | Kategori: Harry Styles

Harry i bursdags festen til Alexa i kveld

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 23:30 | Kategori: Niall Horan

Niall i dåpen til Theo i dag #2

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 21:25 | Kategori: Niall Horan

Niall i dåpen til Theo i dag

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 21:24 | Kategori: Fans

Liam med en fan i London i dag

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 21:15 | Kategori: Fans

Harry og Nick med fans i Selfridges i London i dag #2

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 14:53 | Kategori: One Direction

Planen til guttene frem til Desmeber

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 14:52 | Kategori: Fans

Harry med fans i Selfridges i London i dag

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 14:50 | Kategori: Zayn Malik

Alle dyrene til Zayn og Perrie

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 14:49 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av guttene med Olly i Tokyo

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 14:48 | Kategori: Harry Styles

Harry og Olly på partiet i Tokyo

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 14:47 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia på Robbie Williams konsert i går + fans #2

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 12:32 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 7

 ''Hei.'' sa han og ga meg en klem. Pulsen økte bare mer og mer for hvert sekund han hadde kontakt med huden min. Det var Niall. Crushen til Broke, gutten fra fotballkampen og gutten fra intervjuet her om dagen. Nå koblet jeg det. 


''Er ikke du litt ung for å intervjue oss?'' spurte han som hadde det rufsete håret. Jeg husker ikke navna på noen av de. Ille. ''Jeg er jo atten.'' sa jeg med en liten latter. ''Oo, noe for deg.'' sa Liam og dultet Niall i skulderen. Jeg er helt sikker på at kinnen mine ble røde som tomater nå. Hundre prosent sikker. ''Se, hun rødmer til å med!'' sa han som hadde introdusert seg selv som Harry. Jeg fant frem furteleppa og la hendene mine over ansikte. Det var mye enklere enn det jeg hadde trodd. Jeg følte meg rett og slett hjemme med dem. Jeg glemte kameraene helt. ''La nå jente få ha intervjuet sitt da.'' sa han med rufsete hår igjen. Jeg lo og kikket opp fra henda mine. Jeg skulle akkurat til å begynne, men så avbrøt Liam meg. ''Hvor er du fra egentlig?'' spurrte han. ''London?'' Hva slags spørsmål var det? Hva har det med saken å gjøre? Alle braste ut i den høyeste latteren jeg noen gang har hørt. ''Hva skjer?'' lo jeg. ''Jeg mente, hva slags firma eller sevlskap kommer du fra?'' spurte Liam mens han fortsatte å le. ''Åja.'' Jeg rødmet hardere enn jeg noen gang har gjort. Dette er den største tabben du kan gjøre, og jeg har ikke engang startet intervjuet. ''Sugarscape.'' sa jeg og bet meg svakt i underleppa. De alle tok seg sammen, ''Vi elsker Sugarscape!'' sa Harry med et stort glis. ''Så bra.'' smilte jeg og kikket ned på notatene mine. ''Jeg har ikke sett deg der før. Er du ny?'' spurte Harry. Han var utrolig ivirg. ''Ja.'' smilte jeg. Han skulle til å si noe igjen men jeg la fingeren min over leppene mine og lagde en 'Sh'-lyd. Harry tok hendene opp i været og latet som han lukket munnen sin og låste den. Jeg lo en kort latter før jeg kikket ned på notatene mine igjen. 

 

''Navn?'' spurte jeg. Jeg kan fremdeles ikke navnet på to av de. ''Zayn.'' sa han med de pene øynene og sorte håret. ''Louis.'' sa han med det rufsete håret. Jeg stoppet dem, ''Jeg kan de andre navnene.'' sa jeg med et lite glimt i øyet. ''Hey, ikke noe flørting. Dette er bare for proffer.'' sa Harry, men lo rett etterpå. ''Unnskyld, det skal ikke gjentas.'' Lovte jeg. Han nikket og de alle rettet oppmerksomheten mot meg. Endelig kunne jeg starte. Vi har sikkert brukt fem minutter på bare dette surret. ''Hvem av dere har kjæreste?'' spurte jeg. Det var ikke fordi jeg lurte personlig, eller jo, det også. Jeg kunne jo gi Broke noe etter dette intervjuet. Zayn, Louis og Liam rakte opp henda. Jeg nikket kort, ''Hva med dere da gutter?'' sa jeg og kikket fra Harry til Niall. De begge ristet på hodet. ''Hva ser dere etter i en jente da?'' spurte jeg. Vi kan jo like gjerne bare slenge på det? ''Vi kan starte med deg, Harry.'' sa jeg med et lite smil. Harry nikket, ''Vel. Hun må få meg til å le og hun må ha en god og omtenksom personlighet. Hjelpe alle som trenger hjelp og egentlig bare være en god person. Utseende messig må hun jo se bra ut, men hun trenger ikke være modell-aktig. Bare hun har et fint smil og fine øyne hadde jo bare vært et pluss.'' sa han og nikket for å bekrefte det han sa. Jøss, han var egentlig utrolig grei. ''Vel, det hørtes jo bra ut!'' sa jeg og kikket bort på Niall. ''Det samme som Harry. Jeg har ikke noe annet å tilfløye.'' sa han med en liten latter. Jeg nikket og smilte mot de begge. Bare hyggelig Broke. 

 

Jeg skum leste gjennom spørsmålene raskt og plukket ut to ganske. ''Hvordan kan man få nummeret deres? Uten om å kjenne dere.'' Det var faktisk et spørsmål fra twitter. De alle begynte å le, helt til jeg møtte blikket til Liam. ''Du var seriøs?'' De alle tok seg sammen og kikket litt forskrekket på meg. ''Ja.'' sa jeg litt forvirret. ''Kan vi ta henne med hjem? Hun er søt og morsom.'' Harry kikket bort på en av personene bak kamera og de bare lo. Jeg kjente varmen i kinnene mine igjen. ''Eh, ja.'' mumlet jeg. Vi hadde syv minutter igjen. Det intervjuet her har vært mistlykket og jeg må virkelig hente meg inn igjen nå. ''Okei, da skal vi leke litt.'' sa jeg og la fra meg notatene. De alle braste ut i latter igjen. Niall hvisket noe i øret til Harry og de begge lo høyere enn noen gang. ''Hva skal vi leke, babe?'' Niall smilte lekent mot meg før de alle lo igjen. ''Vi skal leke hviske leken.'' Jeg kunne ikke la vær å le når de lo. Det var smittsomt. ''Jeg begynner.'' sa Zayn og lente seg mot Louis men han begynte å le igjen. ''Jeg har to minutter av intervjuet gutter, slutt å le.'' Lo jeg og kikket på hver og en av de. Louis satt seg opp med et pokerface, ''Unnskyld, sir.'' sa han, noe som fikk oss alle til å le enda mer. Zayn tok seg sammen etter bare noen få sekunder og hvisket noe i øret til Louis. Tydeligvis var det noe tåpelig siden Louis himlet med øynene. Louis hvisket det til Liam og Harry lente seg bakover for å få ordet av Liam. Hvorfor kunne ikke Liam bare hviske det til Niall som satt rett foran han? Jeg ristet på hodet og ventet på ordet. Harry fikk ordet og hvisket det videre til Niall. Han tok av seg mikrofonen og gikk bort til meg. Han lente seg ned på siden av stolen min og lo før han lente seg inn mot øret mitt. Jeg kan kjenne leppene hans mot øret mitt og jeg fikk gåsehud. Det var en veldig forsiktig og myk bevegelse. Han la hånden sin over mikrofonen min. Så han tok egentlig på puppen min, uten vilje. Eller var det med vilje? ''Du er veldig søt og morsom, men det er ikke ordet.'' Han la trykk på 'men'. Jeg fniste og kjente kinnene mine bli røde igjen. Niall og Harry flørtet hele tiden! Lurer på om de gjorde det med alle som intervjuer dem. ''Ordet er; Niall og Jenn.'' Han trakk seg tilbake og fjernet hånden hans. Jeg rakk ikke kikke opp på han før han hadde satt seg tilbake i stolen sin. ''Niall og Jenn?'' sa jeg og kikket på de andre guttene. De alle kikket på Niall som trakk på skuldrene mens han lo. Nå skjønte jeg det. Harry hadde sagt noe annet, men Niall fant på sitt eget ord. 

20 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 12:29 | Kategori: Fans

Liam og Sophia på Robbie Williams konsert i London i går + fans

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

POSTED BY: Maria


09.11.2013 | 12:27 | Kategori: Zayn Malik

Nytt bilde av Zayn som ser på hunder i London

POSTED BY: Maria


08.11.2013 | 23:02 | Kategori: Girlfriends

Nytt bilde av Perrie og Zayn

POSTED BY: Maria


08.11.2013 | 23:01 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i dag

 

POSTED BY: Maria


08.11.2013 | 22:59 | Kategori: Bilder

Midnight Memories bilder

 

POSTED BY: Maria


08.11.2013 | 18:10 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 6

«Nå kan du se,» sa han lavt og slapp hånden min. Jeg åpnet øynene og gispet. Jeg la hånden over munnen og så måpende på ham.

  

«Er alt dette til meg?» Tårene triller nedover kinnet. «Ja, alt for jenta mi,» hvisket han og tok meg rundt skulderen og dro meg inntil ham, strøk meg ømt nedover overarmen. «Tusen takk,» hikstet jeg fram og tørket bort tårene. Det var en diger seng med et slags tøytak og lykter rundt. Itillegg hadde han lagt fram et fat med oppskjært frukt som var dyppet i sjokolade. Han tok tak i hånden min og leide meg mot sengen. Jeg krøp opp i den og han kom på den andre siden. Vi la oss ned og han la armen rundt meg. Jeg så opp på han og smilte takknemlig. Han gjengjeldte smilet og leppene våre møttes i et kyss. «Jeg elsker deg,» sa han og så meg i øynene. «Jeg elsker deg og,» sa jeg og så ham inn i øynene. «Gap opp!» Han førte et jordbær mot munnen min og så på meg med et ertende blikk. Jeg fniste og gjorde som han sa. Jeg tygde sakte og kjente smaken av jordbær og sjokolade smelte på tungen.

Jeglente meg mot Robin og så opp på ham. Jeg skvatt til idet rolig musikk kom strømmende fram bak meg. Jeg så forvirret på ham. «Høyttalere,» sa han og blunket. Jeg lo litt. «Kostet ikke dette er formue?» spurte jeg nervøst. Jeg likte ikke tanken på at han brukte mye penger på meg. Istedet for å svare på spørsmålet mitt lente seg mot meg og presset leppene mot øret mitt. «Så nydelig du var i kveld.» Pusten han kilte meg og jeg smilte til han. «Du kan ikke si så mye selv.» Han flirte og trakk meg nærmere han. Jeg lukket øynene og bare nøt det å være ved ham. Kjenne varmen fra kroppen, nærheten og alt ved han. Rett og slett!

Vi satt slik i sekunder, minutter og til slutt timer. Bare det å være med ham gjorde meg glad. «Det er vel på tide å få deg hjem,» sa han og satte seg opp. Jeg nikket svakt og trakk knærne opp til haken samtidig som jeg satte meg opp. Han tok tak i hånden min. Vi gikk sammen tilbake til scooteren. Det var bekkmørkt ute og jeg kunne så vidt skimte veien foran oss. «Stig på,» befalte han og jeg gjorde som han sa. Vi kjørte hjemover og luften var skarp og kald. Jeg holdt godt rundt ham for å holde varmen. Vi suste forbi fotgjengere, gatelys, trær. Det var virkelig vakkert her. Gatelysene lyste opp gatene, fotgjengere gikk med jakken tett omkring kroppen og trærne vaiet rolig i vinden. Han svingte elegant inn i gårdsplassen vår og hjalp meg av. Jeg tok av meg hjelmen og rakte den til ham. «Ses i morgen!» sa jeg og kysset han raskt på kinnet. Han heiset hånden og nikket. Jeg vinket tilbake og snudde meg. Ingenting kunne ødelegge denne dagen. Jeg åpnet døren og fikk se det gretne ansiktet til mamma. «Hvor har du vært?» spurte hun meg og hun så ikke blid ut. «Eh,» var det jeg fikk sagt. Jeg hadde helt glemt at jeg skulle ha sittet barnevakt i dag! «Unnskyld, jeg glemte meg helt! Det skal ikke gjenta seg, lover!» sa jeg og så på henne. Jeg orket ikke enda en krangel med mamma. «Ja, det går vel greit.» Hun mumlet de siste ordene. Jeg jogget opp trappen og innpå rommet mitt. Jeg var utkjørt og trengte virkelig en god natts søvn. Jeg ordnet meg på badet og krøp forsiktig under dynen og holdt den tett mot meg. Jeg lukket øynene og vips var jeg i en helt annen verden.

 

Klasserommet var allerede fylt opp da vi ankom. Jeg speidet utover og sukket. Jeg så ikke Robin en eneste plass. Jeg merket av Jenny så på meg. «Lena, hva ser du etter?» Jeg så på henne og bet tennene sammen. «Robin.» Hun snudde seg mot klassen igjen. Robin brukte alltid å varsle hvis han ikke kunne dra på skolen. Jeg så nervøst bort på Jenny. Hun smilte medfølende. «Han er sikkert bare sen,» sa hun. Jeg nikket og tok opp mobilen for å se om det hadde kommet en melding. Det hadde det, men ikke fra Robin. Jeg åpner meldingen og leste, Jenny hang over skulderen på meg for å klare å lese hva som sto. «Hei Lena! Blir du med å trener senere i dag, kanskje ta en kopp kaffe etterpå? :) -Liam.» Jeg stivnet til, hele verden stoppet opp. Jeg så bort på Jenny. Hun hadde tårer i øynene. «Jenny...» begynte jeg, men lenger kom jeg ikke før hun var borte. Jeg bannet lavt og stønnet. Jeg tok hånden til pannen. Jeg måtte løpe etter henne. Jeg jogget bort til gangen igjen. «Jenny!» ropte jeg. Jeg brydde meg fint lite om at timen startet om fem minutter. Hun var forsvunnet, jeg lente meg inntil veggen og sank sammen. Flott, hva skulle jeg gjøre nå? 

Neste del kommer på søndag, så husk å være flinke å kommentere! :)


08.11.2013 | 07:58 | Kategori: Random

Ben Winston snakker om Story Of My Life Music Video

POSTED BY: Maria


07.11.2013 | 21:47 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia i London i dag + fans

 

POSTED BY: Maria

 


07.11.2013 | 21:45 | Kategori: Harry Styles

Harry ute i London i dag

 

 

POSTED BY: Maria

 


07.11.2013 | 17:52 | Kategori: Fans

Niall med en fan i London

POSTED BY: Maria


07.11.2013 | 17:51 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i dag

POSTED BY: Maria


07.11.2013 | 13:39 | Kategori: Facebook/Twitter

Ed Drewett tvitrer om Midnight Memories

Gleder meg sykt! Er ikke lenge til nå!

 

POSTED BY: Maria


07.11.2013 | 13:38 | Kategori: Random

Zayn og Harry med Brooklyn!

Brooklyn er datteren til Caroline, stylisten!

POSTED BY: Maria


07.11.2013 | 13:37 | Kategori: Harry Styles

Harry i London i går

POSTED BY: Maria


07.11.2013 | 13:36 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 6

 Et lite smil lurte rundt munnviken min da jeg tenkte over hva jeg egentlig skulle i dag. Jeg skal ha mitt første intervju og det er ikke med hvem som helst. Det er med verdens største boyband faktisk. Jeg kikket ut vinduet, taxien var her. Show time!Jeg gikk inn bygget som intervjuet skulle være. Det var ikke i Sugarscape bygningen, noe som gjorde meg litt mer usikker. Da jeg kom inn sa jeg navnet mitt og hvor jeg var fra til vakten. Jeg ble sluppet inn på et rom som lignet på et venterom. Det var stort og det var satt opp sofaer inntil veggen. Et bord stod inntil veggen og det var keffemaskin og andre maskiner der. Jeg fylte opp en kaffe kopp og satt meg ned i sofaen. Det var to andre personer her. Jeg regner med at de skal intervjue guttene før meg. Jeg skal ikke intervjue dem før klokka elleve, og nå er klokka ti på halv elleve. Jeg liker å være i god tid. En av intervjuerne ble ropt opp og hun gikk gjennom den grå døra i andre siden av rommet. Jeg trakk pusten dypt inn og kikket rundt meg. Det var ganske kjedelig design på dette rommet. Hvite vegger, noen planter her og der, tre bilder og det var det. Pluss de fargerike sofaene som ikke matchet med rommet i det hele tatt. Blå, lilla og grønn sofa. Så ille. ''Nervøs?'' spurte damen ved siden av meg. Jeg nikket og kikket ned på de klamme hendene mine som holdt notatene. Magen var tilbake. Denne ekle følelsen. ''Første gang du intervjuer dem?'' spurte hun med et beroligende smil. Jeg kan se det på kroppspråket hennes at hun ikke er nervøs. ''Ja.'' sa jeg med en liten latter. ''Ikke vær nervøs. De er utrolig hyggelige.'' Jeg nikket sakte. ''Har du intervjuet dem før?'' spurte jeg, ikke helt konfertabel. Jeg kjenner ikke denne personen engang. ''Ja, fem ganger.'' Hun lo og kikket ned på notatene sine. Jeg følte meg litt bedre når jeg la merke til dem. Det var ikke bare meg som hadde med notater da? 

 

Navnet mitt ble ropt opp. Det var nå eller aldri. Jeg reiste meg opp fra sofaen og dro kjolen ned bak meg. Jeg fulgte etter en vakt gjennom døra. Vi kom inn i et stort hvitt rom. Det var ingenting her. Bare et stort rom med hvite vegger. I et hjørne var det satt opp noen lys og fem stoler. Jeg kjente pulsen øke drastisk. ''Bare gå over dit så kommer guttene om fem minutter.'' sa vakten og pekte mot lyset og stolene. Jeg hadde ikke med noe filmcrew fordi alt ble filmet på kameraene de hadde her, så sendte de det bare over til kontoret mitt. Jeg nikket og de skjelvene beina mine beveget seg fremover. Jeg kom meg helt bort uten om å kollapse, noe jeg er glad for, det er det minste jeg trenger akkurat nå. Jeg satt meg ned i stolen som var satt opp for intervjuerene. Det var en stol som du ofte ser kjendiser sitter i når de får sminke eller fikser håret. Jeg festet mikrofonen til kjolen min og trakk pusten dypt inn og ut. ''Ikke vær nervøs.'' smilte en fra kameracrewet. Jeg lo en kort, klein latter og kikket ned på notatene mine. Lett for deg og si... Jeg hørte en dør bli revet opp og høye mannlige stemmer fylte hele rommet. Jeg kommer til å spy, hvert øyeblikk. Jeg trakk pusten dypt inn og ut enda en gang. Fem, ganske kjekke gutter, kom gående mot meg med et glis rundt munn. Siden jeg har festet mikrofonen allerede kan jeg ikke reise meg for å hilse, den sitter fast i stolen. 

 

Den første som hilste var en gutt med sort hår og utrolig pene brune øyne. ''Hei, hvordan går det?'' spurte han og ga meg en klem. ''Det går bra. Med deg?'' spurte jeg og smilte mot han. Han hadde på seg en sort bukse og grå hettegenser. Skjegget gjorde han bare enda mer kjekk. ''Bare bra, takk.'' smilte han tilbake. Den andre som ga meg en klem hadde brunt, ganske rufsete hår. Typisk person som ikke brydde seg noe særlig om utseende. Han gikk i sorte bukser og en rød genser. 'Hei', var det eneste han sa, og jeg sa hei tilbake. Den tredje persone hadde ganske så kort og brunt hår, men samtidig så hadde han ikke så kort heller. Han rakte hånden sin ut for å hilse på meg og jeg tok den. ''Liam.'' smilte han. ''Jenn.'' Gjenga jeg. Han smilte og ga meg en klem. Han hadde litt mer stil. Han brukte olabukser, hvit t-skjorte og en rød skjorte som hang på hoftene hans. Fjerde personen hadde krøllete hår. Kan jeg kalle det krøller? Det var mer volum og små søte krøller rundt omkring. Han rakte ut hånden høflig med et stort glis, ''Harry.'' sa han med en hes stemme. Jeg tipper han er forkjølet, nesa hans er rød også. ''Jenn.'' Gjentok jeg og han ga med et kyss på hvert kinn. Gentleman! Den siste personen hadde blondt hår, krystall blå øyne. Han kikket bort på de andre guttene før han kikket på meg med et stort glis, han også. ''Hei.'' sa han og ga meg en klem. Pulsen økte bare mer og mer for hvert sekund han hadde kontakt med huden min. Det var Niall. Crushen til Broke, gutten fra fotballkampen og gutten fra intervjuet her om dagen. Nå koblet jeg det. 

 

30 kommentarer?

 

 

 

POSTED BY: Maria


06.11.2013 | 19:36 | Kategori: Facebook/Twitter

Vevo rekorden

Vi slo den desverre ikke.. Vi fikk bare 12.5 millioner views.


Vevo tvitrer dette:
''#SOMLonVEVO 24hr view count = 12.5 Million! Even bigger than Best Song Ever! Nice one, Directioners! ''

 

POSTED BY: Maria


06.11.2013 | 16:31 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


06.11.2013 | 16:19 | Kategori: Harry Styles

Harry med babyen til Caroline Watson

Caroline er stylisten til guttene. 

POSTED BY: Maria


06.11.2013 | 07:55 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 5

 

Jenny trakk Liam bortover gangen og vips var de borte. Hva var det jeg hadde rotet meg borti denne gangen da, enda en gutt...

Da jeg avsluttet treningsøkten gikk jeg rundt for å lete etter Jenny. Jeg tørket bort svetten fra pannen med håndleddet og pustet ut. Det brant i kinnene. Jeg skvatt til idet en hånd rørte meg på skulderen. «Li-Liam,» stammet jeg. «Hei,» smilte han. Jeg bare så nervøst på han. Hva var det han ville? Jeg tygde forsiktig på underleppa mi og holdt armene tett omkring kroppen. Liam så seg rundt og lente seg mot meg. «Vil du finne på noe i dag?» Stemmen hans var myk og vennlig, øynene hans smilte til meg. Jeg ristet raskt på hodet. «Jeg har allerede en avtale i dag,» svarte jeg og snudde meg rundt. «Åja...» mumlet han. Jeg måtte finne Jenny, hun kunne være hvor som helst! Jeg gikk til garderoben med et håp om å finne henne der. «Jenny?» hvisket jeg lavt og krysset fingrene for å få et svar. Jeg dro et hårstrå bort fra ansiktet. Det var helt stille. Jeg lenger innover, det var overraskende mørkt her inne. Jeg skimtet en liten bylt bort i det ene hjørnet. «Jenny!» sa jeg glad og løp bortover til henne. «Åh, hei,» svarte hun og så ned. «Er alt bra?» spurte jeg bekymret. Det var noe annerledes med henne. Hun nikket svakt og reiste deg. «Kommer du?» spurte hun og snudde seg mot meg. Jeg kunne se i øynene hennes at noe hadde skjedd. Dette var nok ikke rett sted til å snakke om det, så jeg bestemte meg for at jeg skulle spørre henne senere. Jeg skiftet om og vi gikk sammen til busstoppet. Ingen av oss sa ett ord, det eneste vi kunne høre var føttene våre som trampet mot asfalten. Hjertet mitt dunket fortere og fortere, for nå hadde tankene mine landet på Robin. Jeg kunne ikke vente med å se hva overraskelsen var. Bussen hadde allerede kommet til busstoppet da vi var framme og jeg fulgte etter Jenny og inn på bussen. Vi dumpet ned på setet og jeg lukket øynene. Jenny hadde fortsatt ikke sagt noe. Jeg snudde hodet mot henne og så på henne. Hun stirret tomt ute i luften. «Jenny, jeg ser at det er noe som plager deg!» sa jeg og tok tak i hånden hennes. Hun snudde seg mot meg og så på hendene våre og deretter på meg. Hun smilte svakt til meg og ristet på hodet. «Lena, det er ingenting.» Jeg boret øynene i henne. «Spytt ut nå!» befalte jeg. Jeg strøk tommelen min over håndflaten hennes. Jenny sukket tungt og så ut av vinduet. Alle rundt oss holdt på med sitt, enten så hørte de på musikk eller spilte på mobilen. Vi var de eneste sosiale her. Jeg så ut av vinduet, det var ikke lenge til vi var fremme. Jeg måtte handle raskt hvis jeg skulle få noe ut av henne. «Jenny, jeg er din bestevenninne. Du kan stole på meg og jeg ser at du ikke er deg selv. Vær så snill, si meg hva det er...» Jeg så bønnfalende på henne og trakk til meg hånden. Jenny viket bikket ned mot gulvet og pustet tungt. «Jeg sier det senere, okei?» Stemmen hennes var ustø og mumlende. Jeg nikket til henne og la på et smil. «Kos deg meg Robin du,» sa hun og reiste seg opp. Vi var visst fremme. 

«Herregud,» mumlet jeg irritert til meg selv. Å finne ut hva jeg skulle ha på var noe av det vanskeligste jeg visste og når jeg itillegg ikke visste hva vi skulle engang. Typisk jenteproblem. Klærne mine var strødd utover hele rommet. Jeg bet meg nervøst i leppa og holdt på en rosa bluse. Jeg ristet på hodet og kastet den bak meg. Det neste plagget jeg fant var en leopardtopp som ikke gikk lenger enn til over navlen. Jeg så på den med et hevet bryn og grøsset. Bort med den. Jeg sukket og bestemte meg raskt for å gjøre det enkelt. Det første jeg trakk fram var en søt turkis topp. Jeg smilte skjevt og fant fram en hvit blazer for å gjøre antrekket mer komplett. Resten av antrekket var mer tilfeldig, men jeg ble fornøyd. Pliiing! Jeg kastet et blikk bort på mobilen og smilte. «Henter deg om en halvtime, være klar x Din Robin» Jeg lo svakt for meg selv og tastet tilbake. «Okei, gleder meg ;) x Din Lena» Jeg kastet mobilen i senga og bestemte meg for å skynde meg å skifte. Håret flettet jeg til en flette som gikk bakover ryggen. Jeg gikk inn på badet for å legge et nytt lag med sminke. Da jeg sa meg fornøyd smattet jeg med leppene og gliste bredt. 

//Antrekket


Det ringte på døren og jeg sprang nærmest ned trappen og åpnet døra. Ansiktet mitt lyste opp. «Robin!» Jeg studerte han fra topp til tå. Lyseblå skjorte, mørke dongeribukser, og hvite converse. Ikke verst! «Hei jenta mi!» Jeg var vant til å høre de ordene, han sa de hver gang vi hilste. Jeg ble like forelsket hver eneste gang. Jeg tok et skritt fram og lukket døren bak meg. «Så, hva har du planlagt denne gangen?» Han skakket på hodet og gliste. «Vel, du får bare vente og se!» Han fulgte meg mot scooteren hans og jeg hoppet på. Han rakte hjelmen min mot meg og jeg himlet lett med øynene. Nå kom håret til å bli helt ødelagt! Jeg tok den på og holdt rundt Robin. «Er du klar?» hvisket han med den mykeste stemmen man kunne høre. Jeg nikket og tok et godt tak rundt han. Vinden pisket meg i ansiktet og jeg holdt tettere og tettere omkring Robin. Jeg lukket øynene og snufset inn lukten av parfyme. Jeg skimtet et skilt lenger fremme, men det var for langt unna til at jeg kunne lese hva som sto på det. Etterhvert som vi kom nærmere så jeg bokstavene. «Freelond Beach,» leste jeg høyt. En strand midt på våren? Tankene fløy omkring i hodet mitt, jeg skjønte ikke noe. Robin svingte elegant inn på en parkeringsplass og jeg hoppet av og tok av hjelmen. «Hvordan er håret mitt?» spurte jeg nervøst. Han sukket og ristet lett på hodet. «Fint, som det alltid er.» Jeg smilte takknemlig. «Hva skal vi på en strand på denne tiden av året?» Han tok hånden min og ba meg om å lukke øynene. Jeg gjorde som han sa og vi gikk sikkert i et kvarter før vi stoppet opp. «Nå kan du se,» sa han lavt og slapp hånden min. Jeg åpnet øynene og gispet. Jeg la hånden over munnen og så måpende på ham.

 


Tusen takk for kommentarene, jeg leser alle av de! ♥ Klarer dere 20?


06.11.2013 | 07:48 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i går

POSTED BY: Maria


05.11.2013 | 18:32 | Kategori: Video

Story Of My Life Live i Japan


POSTED BY: Maria


05.11.2013 | 17:04 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 5

 ''Flott!'' Liz smilte like hærlig mot meg. ''Lykke til i morgen med sønnen din.'' sa jeg og åpnet døren, ''Takk.'' sa hun akkurat da jeg lukket døren bak meg. Etter å ha lest gjennom alle papirene var hendene mine klamme og nakken min var stiv. Jeg hadde sittet anspent i de førti minuttene som jeg hadde brukt på å lese gjennom alle papirene. Dette var en stor oppgave. Faktisk, en enorm oppgave. Verdens største boyband og jeg har bare jobbet på Sugarscape i en uke. Hele intervjuet skulle handle om generelle ting. Jeg fikk i oppgave om å finne på noen ting selv også. Hva skal jeg spørre de om i det hele tatt? Jeg la papirene ned på pulten min og slo mac'en på. Jeg sukket og dro hånden min gjennom håret og la det bak ørene mine. Dette kommer til å bli en lang dag. Jeg søkte opp bandet og det var da jeg la merke til navnet. Niall Horan. Var ikke det den gutten som Broke hadde et crush på? Pulsen min økte og jeg søkte ivrig videre. Etter tre timer med bare søking på nettet endte jeg opp med 'One Direction Funniest Moments 2013' på youtube. Jeg skvatt da døren min plutselig ble åpnet. Jeg lukket vinduet til youtube og rettet oppmerksomheten min mot personen som kom inn. Broke. ''Hva gjør du her?'' spurte jeg og snudde mappa med informasjonen om intervjuet. Av en eller annen grunn vil jeg ikke at Broke skal vite om det. Jeg kommer ikke til å få fokusert på hva jeg skal i det hele tatt. Hun kommer til om å mase om å få bli med. ''Jeg sa jeg skulle komme innom jobben din.'' Hun trakk på skuldrene og satt seg ned på stolen over pulten min. Jeg sukket da hun plasserte en boks på pulten min. Jeg regner med at hun ikke har tenkt til å gå på en stund. ''Jeg tok med mat.'' Smilte hun. 

 

Etter to timer var det nok. Hun hadde snakket nok nå. Det eneste vi hadde gjort var å snakke om gutter og jobb tilbud som hun hadde fått. Av en eller annen grunn så hadde hun plutselig bare fått en mail av Vogue, de ville ha henne som modell. Av min forbauselse, så er jeg ikke sjalu. Hadde dette vært for tre år siden ville jeg nok mest sannsynlig ikke snakket til henne på flere dager, men jeg har drømme jobben min. Jeg kunne ikke tenkt meg noe annet. ''Jeg har mye jobb å gjøre.'' sa jeg tilslutt. Broke nikket og reiste seg opp fra den sorte snurrestolen, ''Hva jobber du med i dag?'' spurte hun. ''En artikkel.'' svarte jeg enkelt. Jeg vil ikke si mer og jeg kommer ikke til å si mer heller. ''Du skriver jo alltid på en artikkel.'' Lo hun. ''Hva slags artikkel, dumma?'' Hun pakket sammen søppelet og jeg hjalp henne. ''Jeg skal ha mitt første intervju i morgen så egentlig driver jeg bare med forbredelser.'' Jeg trakk lett på skuldrene og kastet søppelet i søppelkassen under pulten min. ''Å, så kult. Hvem skal du intervjue?'' spurte hun. Kan ikke hun bare holde kjeft? ''Jeg husker ikke.'' mumlet jeg. Ikke spørr mer, vær så snill. ''Å. Vel, lykke til.'' sa hun med et smil før vi vekslet klemmer. ''Takk.'' sa jeg da hun gikk ut døra. Vi vinket til hverandre gjennom glassveggen før hun forsvant nedover korridorene. 

 

Mamma er fremdeles på jobb. Nå kunne vært helt perfekt å lese i boka mi, men tror du ikke jeg må forbrede meg bedre på intervjuet i morgen? Ikke at jeg egentlig har noe i mot det. One Direction guttene er ganske intressante. Jeg har balndt annet lært at Niall er den sprudlende i bandet, Harry er den seriøse men useriøse, Louis er den som alltid skyter inn med et gullkorn, Liam er den som tar alt seriøst og Zayn er sprudlende men stille. Jeg håper det stemmer. På slutten av dagen har jeg til sammen fire sider med forskjellige notater og spørsmål til i morgen. Jeg har tilsammen tjue minutter på intervjuet og alt skal bli filmet, så det gjelder å holde seg rolig. Det værste er vel at vi skal ha ti minutter med vanlig spørsmål og ti minutter med 'leker'. Jeg kjente nervøsiteten allerede. Jeg har ikke bestemt meg enda, om jeg gleder eller gruer meg. Jeg la notatene ned i veska mi og satt den på kjøkkenbenken, klar til i morgen. Jeg trasket opp trappa og inn på badet. Jeg tok av meg alle klærne og fjernet sminka. Som vanlig pusset jeg tennene og børstet håret før jeg gikk inn på rommet. Det var utrolig deilig at jeg hadde mitt eget bad på rommet. Det var jo selvføleglig ikke i rommet, men det gikk en dør inn til badet. Jeg slo på lyset og gikk bort til klesskapet mitt. Det er like greit å finne frem antrekk til i morgen. Jeg fant frem en baby rosa kjole med blonder på. Å ha over fant jeg frem en olajakke som var ganske kort. Det var ikke en olajakke som du kunne bruke ute nå, men en innejakke på en måte. Jeg trakk pusten dypt inn og la antrekket ned på den hvite puffen som var under vinudet mitt. Jeg slukket lyset og krabbet opp i senga. Klokken er ikke mer enn halv åtte men jeg har jobbet hele dagen, noe som har gjort meg utslitt. Da er det alltid godt og bra for kroppen å legge seg tidlig.

 


//antrekket

Neste morgen våknet jeg som vanlig av alarmen på mobilen min. Sommerfuglene i magen min var til stedet allerede nå. Jeg satt meg opp i senga og trakk pusten dypt inn. Jeg er klar for dette! Jeg holdt hånden min foran meg, og tror du ikke den ristet som bare det? Jeg ristet på hodet og dro dyna av meg. Jeg plasserte beina mine på det kalde gulvet og jeg løp mot badet på tå. Det var varmekabler på badet. Jeg tror det er den eneste grunnen til at jeg i det hele tatt kommer meg opp om morgenen. Det er alltid en lettelse å vite at gulvet på badet er varmt. Jeg kikket meg selv i speilet før jeg tok frem sminka mi. Jeg prøvde å ikke overdrive for mye, men tok på rosa øyenskygge som kunne matche kjolen. Ellers gikk jeg for den naturlige stilen, bortsett fra at jeg brukte en lyse rosa lipgloss. Jeg bølget tuppene av håret, eller kanskje det er mer krøllet? Ikke vet jeg. Jeg gikk ut fra badet og tok opp kjolen. Jeg dro den over hodet og dro opp glidlåsen som var på ryggen. Jeg brukte kanskje et kvarter på å få dratt den opp. Jeg tok på meg olajakka og tok en raskt titt i speilet. Hmm, det får gå. Jeg gikk ned til kjøkkenet hvor veska mi stod på kjøkkenbenken, akkurat der jeg hadde lagt den fra meg dagen før. Et lite smil lurte rundt munnviken min da jeg tenkte over hva jeg egentlig skulle i dag. Jeg skal ha mitt første intervju og det er ikke med hvem som helst. Det er med verdens største boyband faktisk. Jeg kikket ut vinduet, taxien var her. Show time!

 

 


25-30 kommentarer? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


05.11.2013 | 17:02 | Kategori: One Direction

Inrock Boy bok

POSTED BY: Maria

 


05.11.2013 | 16:59 | Kategori: One Direction

Guttene + Eleanor på festen i Tokyo 3. November

POSTED BY: Maria


05.11.2013 | 08:13 | Kategori: Instagram

Eleanor på Instagram

POSTED BY: Maria


04.11.2013 | 22:53 | Kategori: Instagram

Jon på Instagram: Niall som DJ

POSTED BY: Maria


04.11.2013 | 20:51 | Kategori: Fans

Liam, Niall og Harry med fans på Heathrow i dag #2

POSTED BY: Maria


04.11.2013 | 20:48 | Kategori: Fans

Liam, Niall og Harry med fans på Heathrow i dag

POSTED BY: Maria


04.11.2013 | 20:42 | Kategori: One Direction

Liam, Niall og Harry på Heathrow i dag

POSTED BY: Maria


04.11.2013 | 15:50 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 4

Hånden han strakte seg mot meg og klasket meg til i ansiktet. En ilende smerte gikk gjennom hele kroppen. Jeg tok meg til kinnet og krøk sammen av smerte. Min Robin hadde blitt til Mitt monster.

 Jeg våknet opp med et rykk og satte meg opp. Alt hadde vært et mareritt, et forferdelig mareritt. Hele kroppen skalv og var klam. Jeg pustet tungt ut og inn noen ganger for å roe ned pusten. Jeg tok meg til pannen, hodet verket. Jeg så på klokken som hang på veggen. Den viste fem, så det var enda to timer til jeg skulle stå opp. Jeg reiste meg forsiktig opp og bannet lavt. Jeg hadde ikke fjernet sminken eller ordnet meg før jeg sovnet, så jeg så trolig ut som et troll. Jeg mumlet lavt til meg selv og trippet over det kalde gulvet og inn på badet. Jeg tok en rask titt i speilet. Maskaraen var gnidd utover halve fjeset og håret sto til alle kanter. «Typisk min flaks,» sa jeg irritert og begynte å børste ut kråkereiret. Etter noen minutter startet jeg på sminken. Jeg likte ikke å dynke ansiktet i sminke, så jeg holdt det mest mulig naturlig. To lag maskara og et tynt lag med lipgloss, thats it. Jeg hadde såpass ren hud at jeg ikke trengte noen hudprodukter. Jeg fant fram dagens antrekk og kledde det på meg. Da var jeg klar for frokosten!//antrekket

Jeg listet meg ned trappen for å ikke vekke de andre. Hele huset var helt stille, ikke en eneste lyd å høre bortsett fra fottrinnene mine som listet seg nedover trappen. Da jeg var kommet ned satte jeg kursen mot kjøleskapet, favorittstedet mitt i hele huset. Jeg tok fram rester fra i går og satte meg ned for å spise. Jeg måtte helt sikkert pakke med treningsklær siden Jenny kom til å tvinge meg til å bli med på treningssenteret. Jeg måtte vel stå alene å trene mens hun stod og flørtet med Liam. Jeg spiste opp og pakket treningsklærne. Jeg tok fram mobilen, klokken hadde blitt halv sju. Bussen gikk om en halv time. Jeg tok fram ørepluggene og satte på favorittspillelisten min. «Talk dirty to me» melodien strømmet inn gjennom ørene og jeg lukket øynene. Jeg elsket virkelig musikk, jeg kunne høre på alt fra rock til pop. Jeg som alle andre hadde nok en favoritt og det var Ed Sheeran. De meningsfulle tekstene og den vakre stemmen hans fikk meg til å smelte helt. Neste sang begynte og jeg smilte svakt. «And you will never know, just how beautiful you are to me,
but maybe I'm just in love when you wake me up.» Jeg var litt småbetatt av Ed, for å være ærlig. Ikke sånn forelsket som jeg var i Robin, men musikken til Ed klarte alltid å muntre meg opp, itillegg var Ed en sånn herlig person. «Lena, har du sovnet her?» stemmen til pappa var trøtt men samtidig litt forbauset. «Neida,» mumlet jeg grettent og åpnet øynene. Jeg så ned på mobilen, shit! Klokken var nesten sju! «Har ikke tida til å snakke, hade!» svarte jeg fort og sprang til gangen, tråkket føttene ned i et par sko, slang på meg sekken min og en jakke. Jeg spurtet ut i gata og nedover mot busstoppet der bussen allerede hadde kommet. Jenny var på vei på, men snudde seg akkurat mot meg og vinket på meg. Jeg satte opp farten og brukte alle kreftene jeg hadde på å rekke bussen. Jeg klarte å kaste meg inn i siste sekund. Jeg tok fram busskortet mitt og pustet tungt. Bussjåføren stirret bare rart på meg. «Lena, her borte!» Jeg så en hånd som var i luften på tredje rad og jeg gikk bort dit for å sette meg.


«Blir du med å trener i dag og?» Hun så forventningsfullt på meg. «Vær så snill,» la hun til og så bedene på meg. «Jada, så du kan flørte med Liam,» sa og så hardt på henne. Jenny ignorerte det og smilte. «Flott!» sa hun og slo hendene sammen. Bussen kjørte inn på parkeringsplassen på skolen og stoppet opp. «Kom da,» sa jeg og dro med meg Jenny ut av bussen og inn til skolen.
Det første som møtte meg da jeg kom inn på klasserommet var det vakre fjeset til Robin. Den mørke luggen som var dratt til siden, de brune øynene som glitret mot meg. Sommerfuglene kriblet i magen. Jeg smilte og og gikk mot han. Han strakte ut armene og dro meg inn til en god og varm klem. «Hei jenta mi,» hvisket han hest og strøk meg over håret. Jeg holdt rundt han og lukket øynene. «Gleder meg til i kveld, hva skal vi finne på?» spurte jeg nysgjerrig og så inn i de nydelige øynene hans. «Det er nok en overraskelse,» sa han og trakk meg litt unna. Jeg sukket lavt og smilte. «Timen begynner hvert øyeblikk, så det er nok på tide at jeg går til plassen min,» svarte jeg og ga han et raskt kyss på kinnet. Jeg hadde visst rett for like etterpå kom læreren inn i rommet og skrev dagsplanen på tavlen.


 

«Herregud, så du hvordan Mr. Kleth strirret på meg eller?» Jeg rynket på nesen og så uforstående på henne. «Eh, nei,» svarte jeg forbauset. «Da vi skulle deles inn i grupper, så så han på meg med det ekleste blikket en lærer kunne bruke,» fortalte hun og så alvorlig på meg. Vi gikk bortover til treningssenteret og jeg så på trærne som vaiet i vinden. «Pedoblikk,» sa jeg ut av det blå uten å se på Jenny. Jeg så i sideblikket at hun nikket sakte. «Han er 50 år for guds skyld, bare æsj,» sa hun og grøsset. Jeg lo svakt og vi ankom treningssenteret akkurat samme tid som i går. «Ser du Liam noen steder?» spurte Jenny entusiastisk og var som en hauk over hele stedet. Det var ganske rolig her, det sto en gjeng med voksne i ett lite hjørne, flere personer var det ikke å få øye på. «Ta det med ro,» svarte jeg og gjorde meg klar for dagens økt. Jeg så opp for å følge med hvor Jenny var. Jeg stønnet lavt da jeg så at hun stod ved siden av Liam. I dag hadde han på seg en gul t-skjorte og en hvit shorts. Håret hans lå bakover og jeg måtte innrømme, han kledde det virkelig. Jeg ristet av meg tanken og gikk mot treningsapparatene da jeg hørte en stemme rope. «Hei Lena, kom hit da!» ropte Liam og vinket på meg med et vennlig smil. Jeg stivnet til, jeg ville aller helst slippe. Jeg orker ikke en til av de plagsomme flørtene til Jenny. Jeg snudde meg og trasket mot der de to sto. Jenny gliste til meg. «Ja, hei..» mumlet jeg grettent. «Blir du med å trener?,» spurte han og rettet blikket rett mot meg. Jeg prøvde å si noe, men det kom bare ut noen lyder. «Ja, det vil jeg gjerne!» svarte Jenny kjapt og gliste fra øre til øre. Liam så forvirret på oss, men smilte til Jenny. «Hva med deg Lena? Blir du med?» Jeg så på Jenny som så bedende på meg med store øyne, jeg skulle ikke ødelegge dette for henne. «Nei,» svarte jeg og trakk på smilebåndet. «En annen gang,» forsikret jeg han. Liam lyste opp og ga meg en tommel opp. «Kom!» Jenny trakk Liam bortover gangen og vips var de borte. Hva var det jeg hadde rotet meg borti denne gangen da, enda en gutt...

Klarer dere 12 kommentarer?


04.11.2013 | 07:47 | Kategori: Video

Youtube rekorden - Story Of My Life

Som mange av dere sikkert har fått med dere så har Miley Cyrus en rekord på 19.3 millioner views på Wrecking Ball videoen hennes! Dette prøver vi å slå med Story Of My Life. Det eneste vi kan gjøre er å se på videoen så ofte vi kan frem til klokka fem i dag! Her er noen teknikker som du brude vite hvis du skal delta: 

 

 - Du må være logget ut av youtube kontoen din, hvis ikke teller det bare som en view. 

- Du må trykke på refresh knappen, ikke replay! Refresh knappen er ved siden av det huset, helt i venstre hjørne. (Hvis du har google chrome, tror det er det på andre også.) 

- Ha flere faner åpne samtidig. Bare slå av lyden på pc'en! 

 

Håper så mange som mulig deltar! Tenk hvor glad guttene hadde blitt. Hvert fall når det er en video av familien :) 

 


POSTED BY: Maria


04.11.2013 | 07:39 | Kategori: One Direction

Harry og Liam på en nattklubb i Tokyo 1.November

POSTED BY: Maria


04.11.2013 | 07:29 | Kategori: Video

Harry som Miley Cyrus - Video


POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 22:43 | Kategori: One Direction

Guttene ute på et utkledning party i Tokyo

Harry er Miley Cyrus. 
Liam er en fotball spiller.
Zayn er en vampyr, tror jeg.
Niall er en vampyr eller/og rockestjerne.
 Louis er en zombie eller vampyr.

 

#NEW | Liam at a party in Tokyo - 03.11.2013 (8) via @94FEB1

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 22:07 | Kategori: One Direction

This Is Us premiere i Tokyo #2

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 22:00 | Kategori: Instagram

Lou på Instagram: Harry kler seg ut som Miley Cyrus!

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 19:29 | Kategori: Video

Radio 1 Teen Awards

Guttene vant igjen! Denne gang vant de for Best British Group!


POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 19:11 | Kategori: Video

Radio 1 Teen Awards

Guttene vant en award for Best British Singel, Best Song Ever i kveld! Gratulere! 


POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 18:54 | Kategori: Video

Story Of My Life Music Video


POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 12:51 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 12:33 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 4

Det ble slitsomt å holde boken oppe hele tiden så jeg la den ned på fanget mitt og lukket øynene. Det sved. Jeg anstrenger meg for mye når jeg leser og blunker ikke nok. Det tok ikke lang tid før jeg hadde sovnet. Det var ikke uvanlig meg heller. Neste morgen ringte alarmen på mobilen min klokka seks. Jeg stønnet irritert og dro meg ut av sofaen som jeg sovnet på i går kveld. Det var mørkt ute og jeg hadde lite lyst til å reise meg fra det varme gulvet. Det er i stunder som dette som du setter pris på varmekabler. Kinnet mitt hvilte mot de varme flisene og jeg kjempet mot å lukke øynene mine som var tunge som sandlukk. ''Jennifer?'' Mamma sin stemme fyller hele rommet og før jeg rekker å reagere sitter hun på kne foran meg. Hun har på seg en blå og rutete pysjamasbukse og en t-skjorte. Håret hennes er bustete og ligger bak ørene hennes. Øynene hennes var fortvilet, ''Hva skjedde? Føler du deg okei?'' spør hun. Jeg trakk på smilebåndet, ''Jeg har det bra.'' svarte jeg og satt meg opp på kne foran henne. ''Hvorfor smiler hun?'' Hun så på meg forvirret. ''Fordi ingen ting har skjedd, mamma.'' Jeg kunne ikke la vær med å le litt. ''Hva var det dunket da?'' spør mamma og hever øyenbrynene sine, som om det var jeg som tullet med henne. ''Hva slags dunk? Jeg bare dro meg ut av sofaen.'' sa jeg. Nå var det min tur til å være forvirret. Jeg kan se på mamma at tankene hennes flyr over til pappa. Blikket hennes blir fjernt og ansikte hennes får en svak men blek farge. Jeg bet meg i underleppa og reiste meg opp fra gulvet. Om vi ikke måtte, så snakket vi helst ikke om pappa. Mamma har denne tanken om at pappa en dag skal komme hjem for tidlig fordi han savner oss, men i alle disse årene har hun tatt feil. Hadde det ikke vært for at de ikke ser hverandre så mye, så er jeg sikker på at mamma hadde tatt skillsmisse. Men igjen, mamma er en god person og ville aldri tatt en skillsmisse med pappa. Det ville bety at de begge satt alene og jeg måtte ha en delt familie, noe mamma har vært i mot i mange år. Jeg kremtet og gikk mot trappa, ''Jeg går i dusjen.'' 

 

Jeg dro på meg en sort bukse og en vin rød, tjukk genser som det stod Geek på. Håret mitt rettet jeg som vanlig og sminken min var naturell som alltid. Jeg er en av de mange jentene som er opptatt av sminke, derfor tok jeg på en rød leppestift, bare for å piffe opp litt. Jeg kikket bort på klokka som stod på nattbordet mitt, tre på syv. Jeg har tre minutter på meg før taxien er her. Jeg sukket og dro en hånd lett gjennom håret. Jeg har fremdeles ikke blitt helt vant til å stå opp så tidlig for å ta tog, hver eneste morgen. ''Jeg la frem noen penger til deg.'' sa mamma da jeg gikk forbi henne i trappa. ''Takk.'' svarte jeg med et lite smil. Hun var fremdeles litt paff etter hva som skjedde. Det er rart, ikke sant? Hvordan en liten kommentar eller bare en liten spøk kan ødelegge en hel dag? ''Ha det koselig på jobb.'' sa jeg, bare for å bringe litt mer liv i henne. ''Takk.'' svarte hun blunt. Jeg sukket og gikk ned på kjøkkenet hvor tjue pund lå på bordet. Jeg la dem raskt ned i veska og kikket ut vinduet. Snøen hadde lagt seg i natt og det så ut til å være mye kaldere i dag. Taxien stod i gårdsplassen og jeg gikk til gangen. Som vanlig tok jeg på et skjerf. Denne gangen tok jeg på et grått ull skjerf. Jeg gikk for olajakka med pels inni. Den var utrolig varm og god, samtidig som det var stil i den. Jeg sjekket at alt var med. Lommebok, telefon og papirer til jobben. Det var alt. Jeg åpnet døren, og i det jeg lukket den igjen kjente jeg kulden ta over kroppen min. På de få sekundene rakk jeg å fryse til is. Jeg jogget ned til taxien og bokstaveligtalt hev meg ned i setet. ''Til togstasjonen.'' sa jeg og tok på meg beltet. Han nikket kort og kjørte ut av gårdsplassen. Setevarmeren var på, noe jeg er utrolig takknemlig for. Kinnene mine var røde som jordbær, samme med nesa mi. Nå var vinteren virkelig i gang. 

 

Liz satt som vanlig på kontoret sitt med en artikkel. Jeg liker Sugarscape. Det er et ganske så seriøst firma, samtidig som det ikke er det. Alt er så annerledes her enn i lokal avisa. Jeg hang jakka mi på stumtjeneren men beholdt sjerfet på. Etter å ha vært ute i hvert fall tre minus, er det vanskelig å få varmen igjen. Jeg gikk ut av kontoret mitt og nedover gangen til kaffemaskinen. Det er selvfølgelig noen ulemper med å jobbe på Sugarscape. En av dem er at jeg har begynt å drikke kaffe. Av å våkne så tidlig trenger jeg virkelig motivasjon og energi i meg for å skrive bra eller helt okei artikler. Jeg fylte en kopp med vanlig svart kaffe før jeg gikk tilbake til kontoret. Da jeg passerte kontoret til Liz, vinket hun meg inn. Det var fordelen med å ha glassvegger på alle kontorene her. Hvert fall på de i dette området av bygningen. Andre deler trengte skjulte vegger for intervjuer og annet lignende. Hånden som holdt kaffe koppen ble varm så jeg flyttet koppen over i andre hånda. ''I morgen..'' Startet Liz men hun ble raskt avbrutt av telefonen hennes som ringte. Jeg satt meg ned i stolen over pulten hennes mens hun snakket i telefon. Liz hadde et ganske så fint kontor. Det var hvite vegger med blomster malerier og andre farge malerier. På pulten hennes stod det et bilde av sønnen hennes med sort ramme rundt. Ved siden av rammen av sønnen var enda en ramme med bilde av Liz og kjæresten. Liz var jo ikke mer enn tjue åtte år og hun hadde allerede barn. Kanskje det var normalt på den alderen? Ikke vet jeg. Hun er hvert fall ti år eldre enn meg og hun har en hjerne som er prikk lik min. 

 

''Så hva ville du snakke med meg om?'' spurte jeg da hun endelig etter ti minutter hadde lagt fra seg telefonen. ''Jo, i morgen så har jeg en intervju. Desverre skal sønnen min på sykehuset på en kontroll, derfor får jeg ikke gjennomført det. Dette er en perfekt sjanse for deg til å vise hva du er god for. Kanskje du til å med får en forfremmelse hvis du gjør det bra på dette intervjuet?'' Hun blunket til meg og rakte en mappe med papirer til meg. Jeg leste overskriften, One Direction. Virker kjent. ''Jeg skal lese på det.'' sa jeg og reiste meg fra stolen. ''Flott!'' Liz smilte like hærlig mot meg. ''Lykke til i morgen med sønnen din.'' sa jeg og åpnet døren, ''Takk.'' sa hun akkurat da jeg lukket døren bak meg. 

 

20 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 11:45 | Kategori: Instagram

Paul Roberts på Instagram

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 11:12 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 11:03 | Kategori: Konsert

Take Me Home Tour er ferdig!

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 10:57 | Kategori: Video

Guttene synger Best Song Ever på Music Station


POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 10:55 | Kategori: Video

Et klipp fra Music Station i Tokyo


POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 10:54 | Kategori: One Direction

This Is Us premiere i Tokyo

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 09:15 | Kategori: Konsert

Guttene backstage med Olly Murs

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 09:14 | Kategori: Harry Styles

Harry ute i Tokyo i går

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 09:11 | Kategori: Harry Styles

Harry på en nattklubb i Tokyo

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 09:10 | Kategori: Liam Payne

Liam på en nattklubb i Tokyo

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 09:08 | Kategori: Niall Horan

Niall og Mark ute å shopper

POSTED BY: Maria


03.11.2013 | 08:49 | Kategori: Instagram

1D og Niall på Instagram: TIU premiere!

POSTED BY: Maria


02.11.2013 | 17:07 | Kategori: Video

Story Of My Life 1 Day To Go


POSTED BY: Maria


02.11.2013 | 16:28 | Kategori: Bromances

Narry's beste øyeblikk i intervjuer!

Jeg tror jeg lo gjennom absolutt alle videoene! 


POSTED  BY: Maria


02.11.2013 | 16:22 | Kategori: Bromances

Narry - Videoer

Jeg kjedet meg litt så jeg fant noen videoer til dere!

 

 

 


POSTED BY: Maria
02.11.2013 | 15:50 | Kategori: Instagram

Gemma på Instagram: Guttene synger Story Of My Life


POSTED BY: Maria


02.11.2013 | 15:33 | Kategori: Instagram

Jon på Instagram

POSTED BY: Maria


02.11.2013 | 15:04 | Kategori: Fans

Louis med fans i Japan i dag

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


hits