01.12.2012 | 00:57 | Kategori: Bilder

Harry i dag


Jeg har ikke ord...
(Han tok seg også en tur på treningssenteret i går kveld btw)


POSTED BY: Casandra


01.12.2012 | 00:56 | Kategori: Bilder

Bilde fra Sverige

Bilde er fra intervjuet guttene hadde med magasinet "Frida"


POSTED BY: Casandra


30.11.2012 | 21:17 | Kategori: Harry Styles

Harry og Lux

Harry tok med seg Lux til svømmebassenget på hotellet i dag! Søte Harry <3


POSTED BY: Malin


30.11.2012 | 21:00 | Kategori: #1DImagines

Niall imagines

Hei dere! Klar for en runde med Niall! Elsker disse :)

 

 
 
 
 
 
 
 
Hvilken likte dere best? Hvem av guttene er neste?
POSTED BY: JULIE

30.11.2012 | 20:37 | Kategori: Sponsing

Mirabling.no

Hei kjære lesere!

 

Jeg tenkte å anbefale dere en veldig bra side! Om du er ute etter julegaver eller bare noe til deg selv, så kan jeg garantere at du finner noe! Om det er kjæresten, pappa, mamma, en venninne eller deg selv, de har noe til en hver. MIRABLING er en utrolig fin nettside med deksler av alle slag. Til iPhone 3/3G, 4/4S og 5 og iPad. Jeg kan garantere at alle kommer til å finne noe dere liker, så jeg anbefaler å ta en titt innom dem. Direktelink mellom pilene: --> MIRABLING <-- 

Vi har selv fått velge to dekseler, og det var ikke et spørsmål om hvilket vi skulle velge. De er så utrolig fine!

 
 

 

Vi tenker å holde en konkurranse der DERE kan vinne et valgfritt deksel! Hva sier dere til det? 

 

egne meninger

 

POSTED BY: JULIE

 


30.11.2012 | 19:05 | Kategori: #1DImagines

Harry Imagines 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ah, gud som jeg elsker imagines! Bare det var virkelig... Kommenter hvem dere vil at neste imagines skal være med! Kommer så raskt som mulig :)

 

POSTED BY: JULIE


30.11.2012 | 18:34 | Kategori: #1DImagines

Noen imagines

 

 

Flere? :)

 

POSTED BY: JULIE


30.11.2012 | 18:07 | Kategori: Video

Vinneren av #GoldenTicket Russland

 

Herregud, så bra og kreativt! Virkelig imponert!

 

POSTED BY: JULIE


30.11.2012 | 12:57 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 64

Skole trengte jeg ikke bry meg om, jeg fikk hjemmeundervisning uansett. Harry kom bakfra og flettet hånden sin inn i min.

 

«Jeg vil ikke at du skal dra, jeg har jo ikke vist deg hjembyen min en gang!» hvisket Harry inn i øret på meg. Jeg snudde meg så vi sto ansikt til ansikt. «Jeg vet, men dette er ikke slutten» sa jeg og kysset han lett på munnen. Harry nikket og grep en genser fra skapet hans og la den i baggen min. Jeg så spørrende på han. «Da glemmer du meg ikke» svarte han. Jeg trakk på smilebåndet og ga han en lue som jeg hadde hatt i evigheter. «Jeg kommer ikke til å glemme deg, men ta denne! Så glemmer ikke du meg» sa jeg og plasserte den på hodet hans. Det banket på døren og inn kom Amanda. «Vi må dra nå Ali» hun stoppet med en gang hun sa setningen. Jeg så fort på Harry som så spørrende på Amanda. «Hvorfor kalte du *DN*, for Ali?». «Det er bare et kallenavn hun har gitt meg» svarte jeg fort og så på Amanda. Jeg pustet lettet ut når Harry nikket på hodet og dro igjen glidelåsen på kofferten min. Heldigvis ble det ikke flere spørsmål. Når jeg kom ned i gangen ble jeg møtt av flere klemmer fra Gemma og Anne. «Det var hyggelig å få møte deg *DN*. Kom tilbake når du vil» sa Anne og trakk meg inn i enda en klem. Jeg klemte tilbake og nikket. Når jeg åpnet ytterdøren kom det flere skrik enn jeg noen gang har hørt før. Det så ut som hele London hadde samlet seg utenfor Harry sitt hus. Jeg gikk ned trappen og videre til Harry sin bil der jeg ble stoppet av flere jenter. Jeg smilte til dem og presset meg gjennom folkemengden. Endelig var jeg ved bilen og inn i varmen. Været hadde blitt mye kaldere og jeg likte ikke at vinteren kom i sikte. Jeg vil ha sommer, året rundt!


Antekket//

Utrolig nok var flyplassen mer folksomt enn utenfor huset til Harry. Jeg sukket stille for meg selv i det jeg ble presset sammen med Harry, Niall, Zayn, Liam, Danielle, Louis, Eleanor og Amanda. Ikke at det gjorde noe, men det ble litt for intimt med alle sammen nesten over meg. Vi kom inn på et område som fansen ikke hadde tilgang til. Jeg satte meg ned på en liten stol ved en buffet og drakk iste sammen med de andre. «Det er mange her i dag» sa Liam overraskende. «Det er fordi jeg er her!» sa Amanda og begynte å danse litt dørty. Jeg la hodet i hendene mine og fikk latterkrampe. Harry strøk meg på ryggen, men datt selv i latterkrampe til slutt. I det kom det et stort skrik som kom nærmere og nærmere. Alle sammen snudde seg i samme retning og reiste seg opp av stolen. En fan hadde kommet seg igjennom og var nå på full fart mot oss. Hun slang seg rundt halsen på Niall og begynte å kysse han på kinnet. Hun kom ikke lenger enn Niall før hun ble dratt bort fra han og tilbake til de andre folka på den andre siden av gjæret. «Jeg tror du har fått en beundrer» sa jeg mot Niall som fremdeles sto i sjokk. Jeg satte meg ned på stolen igjen og drakk litt mer av isten. «Jeg tror det ikke kommer til å fungere» sa Niall og satte seg ned, fremdeles i sjokk. Amanda begynte å små le på hvordan Niall sa det. «Flyet vårt går nå *DN*» sa Amanda og reiste seg opp. Jeg lagde furtemunn og reiste meg opp. Jeg la fra meg koppen og gikk rundt hele bordet for å klemme alle sammen. I det jeg skulle begynne å gå ble jeg stoppet av Harry. Øynene hadde tårer i seg og rant ned på kinnet hans. Jeg tørket det vekk med fingeren min og klemte han lenge. «Jeg kommer til å savne deg» sa han og begynte å gråte. «Jeg kommer til og savne deg også. Men vi ses om noen uker!» sa jeg trøstende. Harry gikk fra klemmen og nikket. Leppene hans traff mine og sommerfuglene danset inne i magen på meg. vi ble avbrutt av Amanda som dro meg vekk fra han og inn i gangen til flyet.

 

Jeg satte meg ned på plassen min og Amanda strevde seg forbi meg. «Amanda, jeg er glad i deg. Men jeg ville satt pris på at jeg ikke fikk rompa di i ansiktet mitt» sa jeg og slo hun på rompa. Hun begynte å le. «Jeg vet du er glad i den» sa hun sarkastisk. «mh, så klart» svarte jeg tilbake ironisk. Når flyturen endelig var over, gikk vi for å finne bagasjen og deretter faren til Amanda. Jeg ble dratt inn i en stor klem av han. Jeg så rart på Amanda. «Ali, vi har savnet deg så mye. Tenk at du har blitt så stor. Jeg viste ikke at det var deg når jeg så deg» sa han og klemte meg enda lenger. «Har du fortalt det?» hvisket jeg til Amanda. Hun nikket. Jeg sukket og la en hånd på skulderen hans mens jeg dro meg ut av klemmen. «Ja, det var liksom meningen at ingen skulle vite det» sa jeg. «Men alle sammen snakker til meg som *DN*, de vet ingenting om Ali» fortsatte jeg på setningen. Han nikket og viste meg tommel opp.

 

«Jeg elsker lukten av nybakt brød» sa jeg når jeg kom inn døren til butikken. «Jeg har savnet det». «Jeg har savnet deg så mye. Dette punktet er et dårlig punkt. Det var her vi kranglet» sa Amanda og la fra seg kofferten. Jeg nikket og så på plassen som hun hadde pekt på. Ja, jeg er nå tilbake til butikken der alt ble satt sammen, og revet ned. Jeg pustet tungt ut og gikk opp trappen sammen med Amanda og kofferten på slep etter meg. Jeg slang den på sengen og pustet lettet ut. Jeg skjente at jeg allerede savnet Harry og smilet hans. Ikke minst kyssene. Jeg ble avbrutt i dagdrømmene mine av Amanda som kastet seg over meg. «Hva tenkte du på?». «Harry» sa jeg og så ned. «Savner du han?» spurte Amanda. Jeg nikket. «Kom, jeg vet hva som vil få deg på bedre tanker» sa hun og dro meg opp av sengen. Vi løp ned trappen og tok på oss sko og jakke. Vi gikk ut døren og hoppet på en buss. «Hvor skal vi?» spurte jeg. Jeg sto mellom Amanda og en stor mann med store svetteringer underarmene, ikke nok med det. Han greide ikke sto stødig så han dyttet borti meg nesten hvert sekund. «Vi skal shoppe» sa Amanda og gikk nærmere meg. «Jeg hater å shoppe» sa jeg skuffende. «Jeg vet, men det får meg i bedre humør. Og når jeg er i bedre humør så blir du det også» sa Amanda og ga meg dømmende øyne. Jeg nikket meg enig til slutt. Når vi kom av bussen ble jeg med en gang dratt inn i en eller annen butikk. Jeg var ikke akkurat i humør for å shoppe så jeg satte meg ned på en stol og så på Amanda mens haugen i armene hennes ble større og større. «Du blir fremdeles med å jobbe i butikken, vi trenger all hjelp vi kan få» sa Amanda når hun kom ut av prøverommet for 10 gang. Jeg nikket og så ned i blandet igjen. «Kan du fokusere på meg nå? jeg vet ikke hva jeg skal kjøpe» sa Amanda oppgitt. «Velg den» sa jeg uten å se opp fra siden. Jeg hørte Amanda sukke og at gardinen gikk igjen.


Hehe.. Eh, imorgen så kan jeg ikke love at det kommer ut en ny del. Det er fordi jeg skal til Farmor og Farfar for å lage julekaker :) Også skal jeg i bursdag fra 18 - 22 (23) og jeg drar ikke hjem i den tiden fordi jeg skal møte mamma i byen.. derfor er jeg ikke sikker på om det kommer en del ut til i dag :/

   - Caroline =)


30.11.2012 | 07:58 | Kategori: Bilder

Bandet med fans
POSTED BY: Malin


29.11.2012 | 22:08 | Kategori: Bilder

Harry i dagPOSTED BY: Casandra


29.11.2012 | 19:35 | Kategori: Liam Payne

Liam's hårLikte håret i hele 2010, og fra Juli-September 2012! Hvem likte dere? 


POSTED BY: Maria 


29.11.2012 | 17:24 | Kategori: Video

One Direction win Best International Artist at the Arias

.POSTED BY: Maria

29.11.2012 | 17:06 | Kategori: Nyheter/Blader

Teen NowPOSTED BY: Casandra


29.11.2012 | 17:06 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer

Det er mye snakk om at Liam ble mer eller mindre angrepet av fans i dag /: Det har visst skjedd et eller annet med skulderen hans :"( Han tvitret dette:

Utrolig dumt at sånt som dette skjer :( Det ender jo med at de aldri kan komme ut og andre fans som er helt rolige får ikke møtt dem :(

Er også mulig at det er derfor Harry la ut bildet av Niall på Instagram /: Det er et gammelt bilde btw ;) det er fra xfactor :P
Men det er også mulig at Harry la det ut for å være morsom eller no... Noe som ikke helt lyktes /: haha! :D


POSTED BY: Casandra


29.11.2012 | 17:00 | Kategori: Bilder

Bilder fra i dagPOSTED BY: Casandra


29.11.2012 | 16:39 | Kategori: Facebook/Twitter

Harrys nye twittericon!!


Hottie hottie hot!!! <3


POSTED BY: Casandra


29.11.2012 | 07:42 | Kategori: Instagram

Harry på instagram

Harry...? Uhm..

POSTED BY: Maria


28.11.2012 | 23:14 | Kategori: Instagram

Lux på Instagram

Ser dere lua til Lou? Harry har samme..


POSTED BY: Maria


28.11.2012 | 21:28 | Kategori: Gifs

På scenen

 

  

 

HAHAHAHA


Posted by: Maria 


28.11.2012 | 21:21 | Kategori: Fans

En fan med Paul og LouPOSTED BY: Maria


28.11.2012 | 18:25 | Kategori: Spørsmål

Mr. X, hva er dette for noe?

Mange har spurt om mer informasjon med den såkalte Mr. X og Larry Stylingson. Siden det ikke er noe spesielt nytt, så tenkte jeg kunne si min mening. Hva jeg synes om dette og hva jeg tror! Før dere leser dette innlegget, så burde dere vite litt om hvem Mr. X er, så hvis du ikke allerde vet det, les innlegget mellom pilene! --> INNLEGGET <---

 

For å si det rett ut, jeg tror dette er bullshit. Hvert fall store deler av dette. At Eleanor og Louis er fake? At alt forholdet deres er en løgn? Det skjer bare ikke. Har dere sett hvordan de ser hverandre inn i øynene? For godt de passer sammen? Hvor glad de er når de er sammen? Hvis dette er en løgn, så heter jeg Jens Kornelius. Ikke minst, om ryktene faktisk er sanne, at forholdet deres er en eneste stor løgn.. Da vet jeg ikke hva jeg skal tro. Men jeg står på mitt!

 

 

Ser dette ut som et fake forhold? Louis, jeg kommer aldri til å tvile på dere to! Verdens søteste par! 

 

Så er det Larry. Larry Stylinson som de fleste shipper. Vel, jeg har alltid shippet dem. Men det er stor forskjell på å shippe dem når det gjelder bromance og ekte kjærlighet. Jeg blir rett og slett oppgitt når så mange folk faktisk tror at Harry Styles og Louis Tomlinson er homefile. Det er faktisk snakk om Harry som elsker å feste, eldre damer og ikke skjokkerende nok stadig vekk snakker om former, pupper, rumpe osv. Tenk på hvor mange ganger vi har sett han med modeller! Jeg sier ikke at jeg tror han ligger med hver en av dem, men hvert fall mange, for å si det rett ut. Det er min mening! Og så er det Louis. Han har jeg vel allerede nevnt når det gjelder Eleanor. Jeg ville ha blitt rimelig skjokkert og fått en bakoversveis hvis de sa selv at de var homo. Altså, jeg støtter dem selvfølgelig! Jeg elsker dem, og resten i One Direction. Men om det var sant, hadde jeg blitt sint. Ikke fordi at de er homo, men alle løgnene. Vi er en familie, så klisjè å si det, men vi er det! Om de har løyet for oss, så vet jeg ikke hva jeg gjør! Men jeg velger å ikke tro på noe av dette.

 

Dere vet at Louis og Harry sa at siden det har vært så mye oppstyr med Larry og at dem er homo, så er det vanskelig for dem å være sammen. Spesielt å ta på hverandre, tulle osv. Det er helt latterlig at de skal føle det sånn pga oss. De er bestevenner! De skal egentlig slippe å tenke sånt, men jeg skjønner jo at de gjør det når dette er et altfor omtalt tema blant oss fans. Spøken ble dratt for langt, og nå pga Mr. X er den dratt enda lengre. Jeg vil ikke at de skal føle det sånn. Så dere, ikke gjør det verre! Vær så snill. Se på GIF'en under, er det sånn det skal være? At Harry ikke tør å ta på Louis? Nope.

 

 

 

 

Når det gjelder denne Mr. X, så er jeg rett og slett forbanna. Det skyles vel mest på at han har sagt  noe helt utrolig stygt, creepy og helt uakseptabelig til søskenebarnet mitt på 12 år, uten at hun hadde sagt noe stygt til Mr. X. Alt hun gjorde var å skrive på tumblr at hun ikke visste om hun trodde på dette eller ikke. Ingenting negativt til han, og plutselig mottar hun en skremmenede melding. Jeg vil ikke gå inn på hva som sto i denne meldingen, bare at en 12 år gammel jente aldri skal få høre sånt fra noen. Det gjorde meg veldig sint, og nå er jeg bare lei av "dramet". Kanskje har denne personen noe om One Direction å si, kanskje er det bare en som vil ødelegge fandommen, eller så er det en som er stor fan av pretty little liars og ville prøve noe liknende. 

Mange tror at Mr. X er noen av gutta, venner, Danielle, og lengre er listen. Guttene hadde aldri hatt tid til alt dette, og ser i grunnen til at venner heller skulle det. Tåpelig.

Jeg vet at alt virkelig veldig profft, og at han merker at det ikke er en tiåring, men likevel. Det er for detaljert og alt for avansert. Dere vet det med tallene i Little Things? Selv om jeg overhodet ikke har noe bakrunnsinformasjon så kan jeg fortelle med hånda på hjerte at de bokstavene har ingenting med å gjøre at de skal det skal skje noe i slutten av året. Hadde de ville ha fortalt det, ville de ha sagt det, og ikke gjort det så vanskelig. Det er i hvert fall utrolig tåpelig.

 

Vel, om jeg tar feil. Blame me! Dette er mine meninger og jeg står for dem. Ja, kanskje denne Mr. X har noe å fortelle, og kanskje ikke. Alle har forskjellige meninger og her er min! Beklager om jeg går i mot deres meninger, men jeg sier det jeg tror og mener. Hvis dere synes jeg har hengt ut noen eller at jeg er i mot homofili, så er det feil. Støtter det, og Larry hadde ikke vært et unntak. Men eventuelle løgner hadde jeg aldri godtatt og lagt bak meg.

 

389620_380788645303386_1034187003_n_large

 

Gjerne kom med deres meninger og diskuter litt i kommentarfeltet. Alltid gøy å se hva dere tenker. Håper ikke at jeg er den eneste som tenker dette!

 

POSTED BY: JULIE


28.11.2012 | 18:23 | Kategori: Instagram

Lux på Instagram

Søta!

POSTED BY: Maria


28.11.2012 | 18:17 | Kategori: Bilder

Noen tegninger

Embedded image permalink Embedded image permalink               

Syyyykt!!

POSTED BY: Maria 


28.11.2012 | 17:26 | Kategori: One Direction

Stem på guttene!!!

Guttene har blitt nominert til Peoples Choice Award!!! Husk å stemme på guttene :D

Link: http://peopleschoice.co/pca/vote/votenow.php


POSTED BY: Casandra


28.11.2012 | 16:39 | Kategori: Random

Mr. X

For dere som var interessert i den hele Mr. X greia, her er litt informasjon i det siste!

 

Og en annen samtale..

Jeg er ikke akkurat den personen som tror på dette, men når jeg leser dette blir jeg litt i tvil.. Det kan være sant, men det kan også bare være en skrulling som finner på alt sammen..

 

Men hvis dere har vært inne på tumblren, så er han veldig dypt, og uforståelig, det han poster. Det virker ikke som det er en 10-åring for å si det sånn.
Jeg søkte litt rundt og leste litt her og der, og i hver tekst jeg har lest, har det vært noe med guttenes død. At på MSG konserten kommer de til å dø, eller noe kommer hvertfall til å skje..
Jeg tror ikke på dette, men.. tenk hvis det skulle vært sant, da må vel noen gjøre noe? Til å med Uncle Simon har lagdt merke til han. ( Hvis dere leser litt opp på de samtalene, kan dere se at de sier at han egentlig ikke er en Mr, men kanskje en Mrs)
 

Har dere tenkt dere ut noe? Vil dere at vi skal fortsette å ta opp denne saken? Tror dere det er sant? 


POSTED BY: Maria 


28.11.2012 | 16:28 | Kategori: Zayn Malik

Hatchi

Hunden til Perrie og Zayn

 

POSTED BY: Maria 


28.11.2012 | 16:24 | Kategori: Video

Miley Cyrus snakker om gutta

På 06.35 snakker hun om gutta!:)
POSTED BY: Maria

28.11.2012 | 15:32 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis

Lo og lo og lo og lo
POSTED BY: Maria 


28.11.2012 | 15:28 | Kategori: Video

One Direction meeting X Factor USA Contestants

Hahaha, så meg når jeg kommer hjem fra konserten! 'Kjære mamma.. Meg og mine fem menn hadde eyesex.. Takk for meg!' Og så gråte.. jupp, so gonna happend!
 POSTED BY: Maria

28.11.2012 | 15:25 | Kategori: Video

Guttene i Mohegan Sun i går

 POSTED BY: Maria

28.11.2012 | 15:24 | Kategori: Instagram

Danielle på Instagram

Vet ikke hva jeg skal tenke eller tro.. Hun likte et bilde av Liam..


POSTED BY: Maria
 


28.11.2012 | 15:20 | Kategori: Video

Haylor

 POSTED BY: Maria

28.11.2012 | 15:20 | Kategori: Gifs

Guttene i One Piece videoen

  

  

  

 

 

 

De burde bruke one piece oftere!POSETD BY: Maria 


28.11.2012 | 15:11 | Kategori: Video

OnePiece Hands made by One Direction

Skal ÆRLIG si at jeg ble drit sjalu på hun dama.. Få ha maling fight med gutta, og høre Harry skrike som en jente! Hjertet mitt hoppet over noen slag der ja! Hvertfall på slutten..Hva syns dere? Ville dere hatt maling fight med gutta?


POSTED BY: Maria 

28.11.2012 | 08:16 | Kategori: One Direction

Guttenes plan for de neste 2 ukene

Dette er det som skjer framover!


POSTED BY: Malin


28.11.2012 | 08:12 | Kategori: Bilder

Liam, Louis og Zayn på shopping i USA
POSTED BY: Malin


28.11.2012 | 00:10 | Kategori: Random

De nye dukkene!POSTED BY: Casandra


28.11.2012 | 00:02 | Kategori: Bilder

Noah Cyrus (Miley Cyrus' søster) med "Harry"


Hun har en liten crush på han.. ;) hun har selv lagt ut bildet :P


POSTED BY: Casandra


27.11.2012 | 21:49 | Kategori: 1D Historie - 6

Unnskyld.. Historie 6

Beklager for at jeg ikke har kommet ut med en ny del, men jeg har ligget død på sofaen etter skolen og har ikke følt meg helt i form. Også har jeg ikke hatt Internett på 5 timer fordi strømmen på spikkestad har gått av og på hele tiden (snør pluss mye vind)
Skal prøve å poste en del imorgen vis jeg føler meg bedre.. Igjen beklager :(

- Caroline = )


27.11.2012 | 21:00 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 41 - LANG DEL

"Jeg må! Jeg klarer ikke å sitte her hjemme uten å vite hva som skjer med henne. Vær så snill mamma," ba jeg gråtende. Jeg kunne se at mamma ble veldig lei seg av å se meg sånn. Plutselig sa Zayn som sto bak meg: "Jeg kan dra sammen med henne."


Jeg snudde meg og så overrsaket på Zayn med tårer i øynene. "Kan du?" spurte jeg. "Ja, etter konserten i morgen, men bare hvis det er greit for foreldrene dine," sa Zayn og så bort på mamma. "Vær så snill mamma!" ba jeg. Man kunne se at hun nølte så jeg prøvde meg på et valpeblikk med tårevåte øyne. "Okei, men da må.." lenger kom ikke mamma før jeg slang meg rundt halsen hennes. "Tusen tusen tusen takk!" sa jeg. "Det er meg du skal takke," sa mamma og hintet mot Zayn. Jeg trakk meg fra mamma og løp inn i armene til Zayn. "Tusen tusen tusen tusen takk Zayn!" Vi trakk oss litt fra hverandre, men holdt fortsatt rundt hverandre. Zayn smilte et nydelig smil og jeg gråt uten at jeg visste hvorfor. "Ikke gråt, alt skal gå bra" sa Zayn og tørket tårene mine. "Jeg vet ikke Zayn, det er en ganske alvorlig situasjon," sa jeg nølende. "Uansett hva som skjer så er jeg her for deg, det lover jeg," sa Zayn og kysset meg følsomt. Selv om Zayn sa han lovte hadde jeg vanskeligheter med å forholde med til de ordene. Det virket som Zayn merket det for jeg var litt nølende i kysset. "Jeg mener det, jeg skal virkelig være der for deg hvis du trenger meg," sa Zayn alvorlig. Jeg så han dypt inn i de nydelige brune øynene. "Jeg stoler på," sa jeg og smilte til han.

 

Zayn og jeg satt i senga på rommet mitt med macen på fanget. Vi hadde funnet noen flybilletter som vi hadde tenkt å bestille. "Er du sikker på at det passer for deg? Dere har jo ganske mye å gjøre for tiden, eller?" spurte jeg litt usikkert. "Ja, vi har fri en liten stund nå og jeg lovte jo at jeg skulle være her for deg uansett hva," sa han og smilte søtt. "Du aner ikke hvor mye det betyr for meg," sa jeg og kysset han lett på leppene. Vi fikk bestillt noen billetter til et fly som gikk dagen etter, men på grunn av konserten ble det slik at vi måtte dra rett derfra og til flyplassen. Etter å ha bestilt billettene ble vi bare liggende i senga og småprate. Jeg lå med hodet mitt i fanget til Zayn mens han pjusket med håret mitt. "Zayn?" sa jeg nølende. "*DN*" sa Zayn bare for å erte meg. "Jeg er seriøs Zayn," sa jeg irrtert og reiste meg opp og satt meg over beinene hans. "Hva er det?" sa Zayn sukkersøtt. Jeg så ned og nølte litt. "Hei du, er det noe?" spurte Zayn bekymret og tok en finger under haka mi tok hodet mitt opp slik at jeg så på han. "Jeg er redd," sa jeg rett ut med tårer i øynene. "Redd for hva?" sa Zayn og så usikkert på meg. "Alt!" Zayn så litt spørrende på meg. "For å miste Sarah?" "Ja, men det er ikke bare det," "Hva mer er det?" "Jeg har ikke tort å vært på twitter siden det bildet ble tweetet, jeg er redd for hva folk sier om meg. Hva fansen sier om meg," nå randt tårene nedover kinnene mine. Zayn dro meg inn i en klem. "Jeg skjønner at du er redd for det er mange der ut som liker å si tygge ting, men de kommer ikke til å frosvinne hvis du unngår dem. Jeg er for å støtte deg unansett hva de sier, samme med resten av gutta og Eleanor." Zayn kysset meg på hodet. "Det skal gå bra!"

 

Jeg våknet brått av alt lyset som kom inn vinduet mitt. Zayn og jeg må ha sovnet kvelden før, men det var ingen Zayn å se. Jeg satte meg opp i senga og så det lå en lapp der. God morgen jenta mi! Siden jeg ikke dro på øving i går måtte vi dra tidlig i dag å øve, men ring meg når du våkner og så møtes vi senere :) Glad i deg xxx - Zayn. Aww, så søtt. Jeg fant fram mobilen og ringte Zayn vi avtalte at jeg skulle komme bort til der konserten skulle være klokken tre siden konserten startet fire. Jeg tok på meg en stor hettegenser jeg fant liggende i en stol. Jeg fant fort ut at det var Zayn sin. Han hadde slengt den der kvelden før. Jeg gikk ned trappa og fant mamma og pappa sittende på kjøkkenet og drikke kaffe mens jeg kunne høre lyder fra TVen i stua så jeg regnet med at Thea og Lucas var der. "God morgen vennen," sa pappa og ga meg en klem. "Hvordan går det med prinsessa mi?" Jeg fikk vanskligheter med å ikke begynne å gråte med en gang jeg tenkte på Sarah. "Jeg klarer meg," sa jeg lavt. "Når går flyet?" spurte mamma. "Halv åtte, så jeg drar rett fra konserten," sa jeg og satte meg ned ved bordet.

 

Jeg var på vei til konserten. Pappa hadde sagt at han kunne kjøre meg slik at bilen ikke ble stående igjen der. "Du vet at hvis det hadde vært noen andre enn Zayn hadde du ikke fått lov til å dra," sa pappa helt ut av det blå. "Siden vi kjenner Zayn så godt fra før av vet vi at vi kan stole på han." Jeg hadde ikke tenkt så mye over det, men jeg skjønte hva pappa mente, de kjente Zayn godt og visste han var en man kunne stole på på. "Det betyr utrolig mye for meg at dere lar meg dra sammen med han," sa jeg og smilte til pappa. Vi stoppet uten for konsetlokalet og det var stappet med hylende jenter der. Pappa gikk ut av bilen sammen med meg for å hjelpe meg ut med kofferten og for å si hade til meg. "Alt kommer til å gå bra, Sarah kommer til å bli helt frisk, jeg lover," sa pappa og ga meg en klem. "Glad i deg, vennen" "Jeg er glad i deg og pappa," sa jeg og gikk mot lokalet mens jeg vinket hade til pappa. Jeg ble møtt av en sikkerhetsvakt som skulle slippe meg inn en bakvei slik at jeg slapp å gå gjennom folkemengden, men jentene hadde fått øye på meg likevel. "*DN*! *DN*!" ropte de. Jeg snudde meg og vinket til før jeg gikk videre. Rett før jeg inn døra hørte jeg noen ropte noe som fikk tårene til å renne automatisk.

 

 

Hva tror dere de ropte?

 

Det kommer til å bli dårlig med blogging denne uka for jeg har jobb både i morgen og på lørdag i tillegg til at jeg har en prøve på fredag, men skal prøve så godt jeg kan siden dere er verdens beste lesere! :)

 

POSTED BY: Hedda


27.11.2012 | 20:45 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


27.11.2012 | 19:55 | Kategori: Video

One-on-one with One Direction

 
POSTED BY: Maria

27.11.2012 | 18:57 | Kategori: Video

Guttene snakker om dukkene de delte ut i går

 POSTED BY: Maria

27.11.2012 | 18:56 | Kategori: One Direction

Guttene i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Vet ikke om noen av de bildene her har blitt lagt ut før..

POSTED BY: Maria 


27.11.2012 | 15:57 | Kategori: Bilder

Times Square - NYPOSTED BY: Casandra


27.11.2012 | 07:05 | Kategori: Bilder

Bilder fra i går

De var på et hemmelig Meet&Greet møte i Time Square! De signerte dukkene og gidde de til de som var der.


POSTED BY: Malin


26.11.2012 | 22:14 | Kategori: Random

Julekalenderhistorie eller vanlig historie?

Hei dere! Jeg trenger litt hjelp fra dere, så hadde betydd mye for meg om dere leste innlegget og ikke bare scrollet videre :)

 

Som dere mest sannsynlig har fått med dere så skal jeg ha en julekalenderhistorie her på bloggen. Jeg er godt i gang, og har skrevet 15 deler så langt, men jeg bare begynt å tenke litt. Vi har jo allerede to populære historier på bloggen, og det ville kanskje ha blitt litt mye med tre på en gang? Hadde det ikke vært bedre om jeg publiserte historien etter jul en gang når de andre historiene begynner å ta slutt? Da kommer jo også historien til å bli myyye lengre enn bare 24 deler. Føler ikke at historien blir så bra når den er så kort.. Så altså om historien starter etter jul blir det flere deler!

 

Men jeg sa jo til dere at det skulle bli julekalenderhistorie, og vil ikke skuffe dere! Så det er deres valg, julekalender eller vanlig historie etter jul? Vær så snill og kommenter hva du synes!

 
 

POSTED BY: JULIE


26.11.2012 | 21:38 | Kategori: Facebook/Twitter

Andy tvitrer


Haha!! Jeg lurer på hva han hadde tvitret hvis han gjorde det... ;)


POSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 21:34 | Kategori: Gifs

Harry på flyplassen

 

 

 

Awwwii, søten!!
Som sagt, skal få mamma til å spørre om det samme. Bare et kyss! 


POSETD BY: Maria 


26.11.2012 | 21:33 | Kategori: Facebook/Twitter

POP and Tiger Beat tvitrer


Til den personen som spurte om hvor guttene er nå. De er alle i NY :)


POSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 21:28 | Kategori: Bilder

Harry for Radio 1 Good FeelingPOSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 21:27 | Kategori: Nyheter/Blader

Niall i Daily MirrorPOSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 21:26 | Kategori: Nyheter/Blader

Harry i Star MagazinePOSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 21:25 | Kategori: Bilder

Bilde fra Kiss You - musikkvideo?!


Går rykter om at dette er et bilde fra musikkvideoen til Kiss You, som kommer ut 17. desember :D


POSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 21:23 | Kategori: Bilder

Guttene møter fan backstage på Bambi AwardsPOSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 21:22 | Kategori: Bilder

1D World i Adelaide, AustraliaPOSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 21:21 | Kategori: Bilder

Miley og Liam med Harry-pappfigur

Miley Cyrus og hennes forlover, Liam (husker ikke hva han heter til etternavn) /:


POSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 21:05 | Kategori: One Direction

Guttene i dag på intervjuer

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


26.11.2012 | 21:01 | Kategori: Video

The Wanted snakked om Zayn's tweet

 POSTED BY: Maria

26.11.2012 | 20:53 | Kategori: Spørsmål

GRUNDIG MR.X OG LARRY-STORM FORKLARING

Hei dere! Jeg vet ikke om dere har fått det med dere, men det har vært litt drama om Mr. X osv osv. Jeg har kopiert Rebecca sitt innlegg på odnorway.blogg.no, og all creds til henne!

 


 

Okei, det var tydelig at mange av dere ikke hadde fått med dere hva Mr.X var, så skal prøve å forklare det i dette inlegget. 

 

Mr.X er en person på tumblr (http://therealmrx.tumblr.com/) som påstår at han har informasjon om gutta som vil sjokkere hele fanbasen. Det er fire alternativer om hva som visstnok skal skje: 1. Larry blir bekrefta 2. Harry benekter Larry 3. Elournor forlover seg 4. Harry bekrefter Haylor. Så hva er det så gjør dette så annerledes fra alle andre rykter? Nettopp det at dette faktisk ikke virker som om det er en 10 årig gammel carrot-girl som sitter hjemme og skriver kødd. Jeg hater å innrømme det, men mr.X er faktisk jævlig smart. Dette er noe du fort merker, hvis du leser tumblr'n hans! Alt han skriver, skriver han i gåter. Han snakker blant annet om en storm som skal komme. Han sier da at det er en del som kommer til å forlate fanbasen. Dette håper jeg virkeligikke er sant. De fleste tror derfor da at 'stormen' mr.X snakker om, er at Larry kommer utav skapet. 

 

Grunnene til at folk tror Larry kommer utav skapet, er mange. Jeg har aldri vært en Larry-shipper, men etter at jeg leste denne: http://www.twitlonger.com/show/k36g55 ble jeg faktisk litt i tvil (men nei, tror fortsatt ikke Harry og Lou er homofile). For hvis dere ser på Little Things behind te scenes filmen, så kan dere se bokstavene OYEATT dukke opp på skjermen. O kommer på 00:48, Y på 00:49, E på 00:56, T på 2:18 og den siste T-en på 2:32. Stokker du om disse bokstavene, får du ATEOTY. Disse bokstavene kan stå for "At The End Of The Year". Så, hva skjer ved slutten av året? Kontrakten deres med Modest! Management går ut. Alle tror at siden managementet kun tenker på penger og bestemmer så og si alt over guttene, så er det de som sier at Lou og Harry ikke får være sammen og være åpent homofile. Det er altså her mange har fått teorien sin om at Eleanor = Beardenor. Jeg må bare få sagt at dette er ikke noe jeg støtter! Denne teorien går i værtfall ut på at når kontrakten med Modest går ut, kommer også Harry og Louis ut. Argumenter for dette er at så fort x-factor droppet Modest som management, kom Jaymi (fra Union-J) ut av skapet, og på grunn av modest måtte de andre gutta (Josh, George og JJ) holde seksualiteten hans hemmelig. Mange mener også at de gjør det samme mot Jaymi, som de har gjort med Harry: Å gjøre dem til en flørt. I Little Things musikkvideon er det også bare Harry og Lou som holder bokstavene, resten står plassert på møbler/ting i videoen. Dette skal vist også være et hint om at dette angår dem, og ikke hele bandet. 
Tallet 17 har også en veldig spesiell betydning i denne sammenhengen. 

- Louis's auditiontall på the X-Factor: 155204 = 1+5+5+2+0+4 = 17

- Det er 17 sanger på TMH

- 1 års jublieet til Elounor er den 17 november (Som faktisk ikke er sant. Selv om jeg er team-Elounor, så synes dette var en dårlig løgn av Lou/management)

- Alt Larry drama de siste måndene, september/oktober/november, alt skjedde på den 17

- Louis tall bakpå fotballdrakten: 17

- 'Little Things behind the scenes' (videoen med bokstavene) kom ut den 17

- Harry's tatto '17 Black'

- Harry's favoritt tall er 17

- Ed skrev Little Things når han var 17

Grunnen til at jeg mener at 1års jubileet deres ikke er den 17 november, er på grunn av Lou utallige ganger har sagt at han ikke aner selv når de har jubileeum. I tillegg så sa han i et intervju den 7 oktober 2011 at han hadde kjæreste, og i August samme år ble han jo observert på V-festivalen med det som blir beskrevet som en "veldig pen brunette" som senere har vist seg å være Eleanor. 

Men, tilbake til det med at Modest kontrakten deres går ut. Dette er fra et nylig intervju, og hvis du spoler til 08:07 kan du høre Harry snakke om at de skal "re-evaluere" med et veldig stort smil om munnen. Plutselig, begynner alle guttene og rope "re-evaluate" og "re-evaluation". Hvorfor? Fordi de endelig får sjansen til å få et nytt management. Og hva skjer med nytt management? Jo, frihet. 

 

Elounor skal heller aldri ha vært ekte.Eleanor's far jobber i forbindelse med Modest, Eleanor's mor jobber i motebransjen og Eleanor selv har aldri vært mer en et dekke for Larry. Eleanor's far, som heter Murray Calder, begynte sitt yrkesliv i whisky-bransjen i Storbritannia. Ikke så veldig interessant, nei. Senere i 2006 begynte han å jobbe med Mediacom Edinburgh, noe som fikk han koblet sammen med SYCO, og også knyttet han sammen med Simon Cowell. Murray og Simon skal derfor ha blitt kjent, og hva er vel bedre en datteren til Murray, til å dekke opp for to gutter i et ny oppstarta band som er forelska? Ingenting. Derfor var det ikke Harry som introduserte Eleanor til Louis. Så hvorfor skal hele den løgnen ha blitt funnet opp, hvis det ikke var noe å skjule? Desverre for dem, finnes det folk som har hacket seg inn på nettsteder for å finne datoen for Eleanor's kontrakt (2. oktober 2011). Det vil si at Eleanor har fungert i jobben som 'beard' siden den dagen.

En av tweetene Harry har re-tweetet. 

 

Alle vet at Harry tweeter uforståelige ting. Saken er, han tweeter bare uforsteålig for dem som ikke klarer å forstå. Har du nok bakgrunnsinfo, så skjønner du. Alt du trenger er Eleanor's ansettelse dato: 2 oktober. Harry hadde ikke tweetet på en god stund, når han plutselig 2 september skriver dette: 


Forsatt den 2, bare en måned før. Ingenting merkverdig med det - han har vel lov å påpekte at tida har gått fort? Sjakktrekket her var så klart å tweete det en måned før den faktiske datoen - slik at det ikke skal være så innmari lett gjennomskuelig. Det finnes og flere såkalt 'beviser' på at mangementet tweeter fra Lou's profil. Dere husker kanskje alle den perioden for noen månder siden, da Lou var rasende på en del Larry-shippere? Det gjør jeg og - men det jeg skal vise nå er et annet eksempel. 

Merk at Louis tweetet dette 21 April 8:42 (første tweet) og 8:51 (andre tweet). Bare 3 minutter før det, la Liam ut dette bildet av Louis. Alså, først av alt: Louis sover faktisk. Men det står også at tweetene hans ble sendt via WEB (i motsetning til Liam's, som ble sendt via iPhone). Ja, det er jo mulig at han har nett på flyet - men jeg ser i hvertfall ingen PC såpass i nærheten at han kunne ta den opp og tweete innen 3 minutter. 

 

Så klart har også alle tattoveringene til Harry meninger. I hverfall hvis vi skal tolke dem som Larry-shippers gjør. 

17 Black: Det er en restaurant ca. 1 time utenfor London. Her skal vistnok Harry og Lou hatt sin første date. 

Stjernen: Annerkjent symbol i det homofile 'samfunnet'. F.eks Jaymi fra Union-J har også en stjerne.

Won't Stop Til We Surrender: Liten del av lyricsen av en sang som handler om å kjempe for kjærligheten, fordi du ikke vil miste den andre personen.

Hi: Det første Lou sa til Harry, på X-factor toalettet. Håndskriften på tattooen er også den samme som Louis. 

I can't change: Rett og slett at han ikke kan forandre seg. En kan ikke forandre seksualiteten sin, så uansett hva management sier - så er forsatt Harry forelska i Louis. 

Kleshengeren: Hva er innestengt i et skap? Jo, en kleshenger. Harry er liksom da 'kleshengern', ettersom at han føler seg innestengt i skapet og ikke får lov å komme ut. En homofil gruppe på 80 tallet hadde også den samme tattoveringen

Maskene: Skal være et tegn på hans 'to fjes'. Det ene han har i offentligheten: når han må være player, en flørt og rett og slett heterofil. Det andre: når han er seg selv, og kan være den han egentlig er: en homofil gutt som er forelsket. 

Birdcage: Hva er inni et fuglebur? En fugl. Hva er en fugl symbol på? Frihet. Han har ikke den friheten han skulle ønske. Louis har noen fugler på den ene hånda si, bare at de er fri. Coincidence? I think not. 

 

Også sangen "read all about it" skal være Larry's sang. Denne trenger ingen forklaring, bare hør på teksten så forstår du.

 

WOW - det ble et langt innlegg! Har skrevet i sikkert en time nå, har vært veldig usikker på hvordan jeg skulle formulere alt. Vil bare få T Y D E L I G frem at dette ikke er mine meninger, men informasjon som jeg har hentet opp rundt på nettet. Alså da såkalt 'beviser' folk har funnet. Hvis dere absolutt har lyst å vite min mening angående Mr.X tror jeg det er en fan eller en person som betyr mye for fandomen/gutta som prøver å lære oss en lekse. Vi directioners er altfor godtroende, og det har vel egentlig alt dette oppstyret bare nok en gang bevist. Please, ikke kom med en masse kritikk om at jeg hater Elounor/Larry eller noe, for jeg har ikke tatt noen som helst side i saken selv om det kan virke slik i innlegget. Hvis det er noe mer dere lurer på, så er det bare til å spørre!

 

 

 


Spør dere meg så tror jeg ikke på dette i det hele tatt. Aldri i livet om Eleanor og Louis ikke er på ordentlig, og at Larry er ekte. Alt virker uansett for "presist" at det blir ulogisk. Det er min mening da! Som sagt, Innlegget er kopiert fra ODNORWAY.BLOGG.NO

 

 

Hva tror dere om dette?

 

POSTED  BY: JULIE

 


26.11.2012 | 20:39 | Kategori: Facebook/Twitter

RYKTER!!


Det har lenge gått rykter om dette^^ og nå har dere svaret ;) Det er IKKE sant :P Haha! :D


POSTED BY: Casandra


26.11.2012 | 20:15 | Kategori: Instagram

Gutta på Instagram

POSTED BY: Maria


26.11.2012 | 20:14 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 63

Dette kommer til å bli en fin mulighet for å snakke med henne, men ikke i det minste kleint for Amanda, meg og Liam.

 

«*DN*» sa Danielle og klemte meg bakfra. Jeg reiste meg opp av stolen og klemte henne en gang til. Danielle satte seg ned på stolen ovenfor meg. «Så du sa vi hadde noe å snakke om» sa hun og la fra seg vesken. Jeg nikket og la hendene på bordet. «Hvordan kan det ha seg at du er gravid, men har ikke antydning til en mage?» sa jeg. Jeg ville ikke små snakke nå, jeg ville komme frem til poenget og rive av henne plasteret. «Ehh..» sa hun og tenkte seg nøye om. «Danielle, er det noe du vil fortelle?» sa jeg og ventet på svar. «Okei, jeg er egentlig ikke gravid» sa hun stille. Jeg sukket. «Hvorfor løy du?» spurte jeg skuffet. «Når jeg hadde snakket med deg og Harry i den parken så, så jeg Liam og Amanda.. sammen og det knuste meg at han hadde gått videre før meg» sa hun og så ned i bakken. «Fremdeles er det galt at du juger for å få han tilbake» sa jeg. Danielle så på meg med øyene fulle av tårer. «Jeg vet, men.. lov meg at du ikke sier noe til dem» sa hun og snufset. «Danielle.. jeg kan ikke..» sa jeg og så ned. «For jeg vil fortelle det selv. Jeg vet det var galt av meg, og jeg angrer hvert bidige lille sekund på at jeg gjorde det. jeg vil ikke fremstå som den slemme her» sa hun og tørket vekk noen tårer. Jeg la hånden min på hennes. «Det er du ikke, men fortell det til alle sammen» sa jeg og reiste meg. Jeg dro på meg jakken og satte håret opp i en hestehale. Danielle nikket sakte og reiste seg opp selv. Når vi åpnet døren fikk vi en stort vindkast i ansiktet. «Det har begynt å bli kalt ute nå» sa Danielle og gikk ut døren og nedover gaten til hotellet.

Antrekket ditt//

«Det er noe jeg må fortelle..» sa Danielle i det alle sammen hadde kommet inn i et rom og satt seg ned. Danielle sto midt i rommet og så på Liam. «Jeg er egentlig ikke gravid.. jeg fant det på for å ikke miste deg» sa hun og så direkte på Liam. «Vent hva? Du er gravid? Er det grunnen til at dere ble sammen igjen?» sa Niall sjokkert. Danielle nikket. Liam reiste seg sakte opp av stolen og gikk mot Danielle. Hun pustet fortere og fortere. Liam kysset hun lett på munnen. «Men.. jeg løy til deg» sa hun. Liam nikket. «Jeg vet, men.. du fortalte sannheten. Og vi opplever at mange lyver til oss» sa han og smilte. Amanda reiste seg opp av stolen og klemte Danielle. «Jeg beklager Amanda.. håper du ikke hater meg» sa hun og trakk fra seg klemmen. Amanda ristet på hodet. «Jeg hadde gjort akkurat det samme!» sa Amanda og trakk Danielle inn i en ny klem. Jeg satt og små smilte. Sannheten ja, her var jeg den egentlige personen som løy for Harry, Liam, Louis, Niall, Zayn og Amanda. Jeg hadde skyldfølelse nok som det var, men nå ble den enda større. Jeg pustet tungt ut og inn med øynene lukket. «Jeg er stolt av deg» sa jeg og klemte Danielle når jeg hadde samlet meg sammen nok til å si det. «*DN*, du blir med meg hjem?» sa Amanda og grep hånden min mens hun så på meg med dådyrøyne. Jeg nikket mot henne. Vi hadde avtalt at jeg ikke skulle dra tilbake til Norge, men bli med Amanda hjem. Skole trengte jeg ikke bry meg om, jeg fikk hjemmeundervisning uansett. Harry kom bakfra og flettet hånden sin inn i min.


Litt kjedelig og kort del, men det blir mer spennende etter hvert for da kommer helvette ut (For å si det på en fin måte)

Mer? For neste del så er det 25 kommentarer :)

     - Caroline =)


26.11.2012 | 19:08 | Kategori: Video

Niall synger i gamle dager

Må ærlig si at dette var utrolig bra! Hvertfall til å være før One Direction!! Flinke bebbiin vår!

Baby I'm Yours
Niall Horan...had the bitches screaming even before he was famous ;)

POSTED BY: Maria

26.11.2012 | 19:06 | Kategori: Video

Harry i White Eskimo

Må vel kanskje si at du har litt bedre sang utstyr nå, eller hva Harold?POSTED BY: Maria

26.11.2012 | 19:04 | Kategori: Video

Harry på JFK flyplassen

Skal be mamma om å spørre Harry også, bare om en kyss da selvfølgelig.. hihiPOSTED BY: Maria

26.11.2012 | 19:01 | Kategori: Video

Guttene forlater hotellet dems og drar til JFK Airport i NYC

 
POSTED BY: Maria

26.11.2012 | 19:00 | Kategori: Video

Niall snakker med en fan på mobilen

 
POSTED BY: Maria

26.11.2012 | 18:59 | Kategori: One Direction

Guttene på JFK airport i NYC i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


26.11.2012 | 11:04 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 62

 Noen kremtet bak meg og sa: «*DN*, er det deg?». *DN* reiste seg sakte opp. Jeg snudde meg og der sto en person som jeg ikke vil se noen gang igjen.

 

 

*DN* Pov.

Jeg hørte noen kremte bak meg og sa navnet mitt. Jeg reiste meg sakte opp fra fanget og grepet til Harry. Når jeg møtte øyene og så smilet hans ville jeg rett og slett kaste opp. Hva gjorde han her? «Så hyggelig å se deg her, følger du etter meg eller?» Sa kurt og trakk meg inn i en klem. Jeg dro han fra meg. «Jeg lurte akkurat på det samme» sa jeg stille. «Hei, Harry. Hyggelig å se deg igjen også» hørte jeg Kurt si sarkastisk. Harry smilte et lite falsk smil og snudde seg mot guttene igjen. «Så hva gjør du her?» spurte jeg egentlig uinteressert. «Mamma og pappa er på tur igjen, som du kanskje vet» sa han. «Jeg vet, det var en av grunnene til jeg slo opp med deg!» sa jeg og satte meg ned på fanget til Harry igjen. Kurt nikket sakte. Kurt snudde seg og fant frem en stol, han plasserte den ved bordet vårt og satte seg til rette. Jeg ga han et hva-er-det-du-gjør?vi-er-ikke-venner blikk.  Han smilte mot alle guttene og latet som ingenting. «Så frekt av meg, jeg heter..» sa han før alle sammen sa navnet hans i kor. «Å, så *DN* har snakket om meg?» sa han og smilet hans ble enda større. Liam, Louis, Niall, Zayn, Harry og jeg ristet på hodet. «Hvem da? Siden dere vet hvem jeg er» sa han og rettet på jakken hans. Alle pekte på Harry. «Håper det er positivt da» sa han og smilte. Jeg kjente rundstykke komme opp i halsen på meg. «Nei, det er bare negativt» sa Harry og la armene rundt magen på meg. Kurt nikket sakte og ga han et falskt smil, det samme gjorde Harry.«Kurt kan jeg få snakke med deg?» sa jeg og dro han vekk fra bordet. «Hva er det du driver med?» sa jeg og slo han hardt i armen. «Jeg vil bli sammen igjen, jeg kan ikke se at du er i armene hans. Jeg blir kvalm» sa han. Jeg rullet med øyene. «Jeg blir kvalm av deg!» sa jeg og så mot Harry. «Bare la meg være, jeg vil ikke se deg igjen. Dra til mamma og pappa nå, det er det du er best til» sa jeg og gikk tilbake til Harry og de andre. Men før jeg kom bort til bordet ble jeg stoppet, snudd den andre veien, og fikk noen lepper på mine. Jeg dyttet han fort bort og slo til han. Han kom mot meg igjen og denne gangen hadde jeg fått nok så jeg tok et grep på han så han ble dratt over skulderen min og ned i bakken. «La meg være!» ropte jeg før øynene hans gikk igjen og han ble slapp i kroppen. Når jeg reiste meg opp igjen og så mot guttene så alle sammen på meg med store øyne. «Er han død?» sa Niall full av redsel. Jeg ristet på hodet og satte meg ned på harry sitt fang igjen. For tredje gang. «Han bare sover, det er et grep som gjør det» sa jeg og lente meg mot Harry. «Jeg vet hvem jeg skal ringe vis jeg trenger noen til å banke opp noen, eller beskytte meg» sa Louis og pekte på meg. Jeg begynte å små le. «Bare å ringe» sa jeg på tull. «Kanskje vi skal dra nå? vi har 5 minutter på oss» sa Niall og reiste seg opp. «Hvor skal dere?» spurte jeg og reiste meg opp. «Vi skal på intervju» sa Zayn. «Og du blir med» sa Harry og så på meg. Jeg nikket.

 

Alle sammen gikk inn i bilen. Jeg lente meg mot Harry sin skulder. «Jeg er så sykt trøtt» sa jeg og sukket. «Det vet vi» sa Niall og løftet på øyebrynene. Jeg så på Harry. «Hva har du fortalt dem?» sa jeg. Harry så like forvirret som meg. «Ikke noe på den måten» sa han og så fort på Niall. «Ikke benekt Harry, vi har hørt alt sammen!» Sa Louis. Harry la hendene sine på hodet og pustet tungt ut. «Jeg lover, jeg har ikke sakt noe!» sa Harry og så intenst på meg. Jeg nikket sakte. «Klart du ikke gjorde det» svarte jeg og ga Niall en high five. «Planla dere dette?» sa Harry sjokkert på oss. «Nei, men jeg ble med på spøken» sa jeg og kysset han. «Mh, skaff dere et rom!» sa Louis. Jeg smilte mot han. «Hvor er Eleanor?» spurte Zayn og så seg rundt. «Hun skal møte Danielle på flyplassen» sa han og så ut av vinduet. «Vent, Danielle kommer?» sa jeg sjokkert. Alle nikket. Dette kommer til å bli en fin mulighet for å snakke med henne, men ikke i det minste kleint for Amanda, meg og Liam.


Hehe, har egentlig time nåå xD

Takk for alle de vakre og koselige kommentarene på forje del <3

Mer? Vis jeg for over 25 kommentarer på denne delen innen kl. 20 så kommer det ny del i dag :)

      - Caroline =)
25.11.2012 | 23:17 | Kategori: Fans

Harry med fans

 
 

Father my children? ja takk


POSTED BY: Maria 


25.11.2012 | 23:16 | Kategori: Fans

Guttene med fans på Heathrow

    Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


25.11.2012 | 23:13 | Kategori: One Direction

Flere bilder fra photshooten

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


25.11.2012 | 22:50 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 40

"Hei!" sa hun glad og ga meg en klem. "Heisan!" smilte jeg tilbake. Rett etter at jeg hadde satt meg ringte telefonen min. Mamma, sto det. Jeg svarte og jo mer og mer mamma snakket jo flere tårer rant nedover kinnene mine.


Tårene fortsatte å trille mens mamma snakket til meg, men jeg hørte ikke lenger hva hun sa. Det var som om hun sto langt unna meg og ropte, samme med Eleanor. Jeg registrerte at Eleanor ropte på Zayn for ikke lenge etter satt han også ved siden av meg og prøvde å snakke til meg, men jeg klarte ikke fokusere på hva han sa. Til slutt tok Zayn mobilen min ut av hånden min og snakket med mamma og ikke lenge etter dro han meg inn i en klem. Jeg hulket inn mot brystet hans mens han prøvde å trøste meg. Etter hvert klarte jeg å roe meg litt ned og kom til meg selv, men det ble vanskelig å snakke for hver gang jeg åpnet munnen kom det bare et hikst ut sammen med flere tårer. Men jeg fikk i hvertfall med meg hva de andre sa til meg. De ba meg om å ta den tiden jeg trengte til å roe meg ned og fortelle de hva som hadde skjedd. Zayn hadde en støttende arm rundt skuldrene mine. "Shh, ta den tiden du trenger," sa han og kysset meg på hodet. Jeg slet med å samle meg, alt hadde skjedd så fort, men etter noen minutter klarte jeg å snakke ut at det kom hikst ut av munnen min.

 
 

"Sarah.." jeg tok en pause. "Hun bestevenninen din?" spurte Harry. Jeg nikket bare som svar. "Dere vet jeg fortalte dere at hun er på ferie i USA?" Alle nikket. "Vel.." jeg måtte ta enda en pause. "Hun har blitt angerpet av en hai," de siste ordene endte i hulk og Zayn dro meg inn i enda en klem. Hvorfor meg? Hvorfor Sarah? Tenket jeg. Sarah betydde mer for meg en noen andre i hele verden. Mamma hadde sagt at hun fortsatt var i live, men jeg visste at de fleste som ble angrepet av hai ikke klarte seg. De døde. Tanken på en hverdag uten Sarah var vanskelig. Zayn roet meg ned og jeg klarte å komme fortere til meg selv nå. "Vi burde få deg hjem," sa Zayn. Jeg nikket mens jeg reiste meg. Harry meldte seg til å kjøre og Zayn ble med. Alle ga meg en klem før vi gikk ut bakveien til en bil. Jeg satt meg bak sammen med Zayn. "Jeg må komme meg til USA," sa jeg helt ut av det blå. Både Harry og Zayn så på meg. "Jeg må!" sa jeg igjen med litt gråtkvalt stemme. "Så så, det skal sikkert ordne seg," trøstet Zayn. Det tok ikke lang tid før vi var fremme med huset mitt. Jeg ville ikke gå ut av bilen for Zayn kunne ikke bli med meg inn siden han måtte tilbake å øve med gutta. Jeg kunne trenge trøsten hans nå.

 

"Jeg vil ikke at du skal dra," sa jeg til Zayn. "Jeg ville ikke dra fra deg, men vi må nesten øve," sa han trist. Pluselig sa Harry: "Bare bli med, jeg henter deg om en time." Jeg smilte til Harry. "Er du sikker på at det går greit?" spurte jeg usikkert. "Jada, vi skjønner at du trenger han." Jeg smilte varmt til han og ga Harry et kyss på kinnet. "Tusen takk Harry!" Zayn og jeg gikk ut av bilen og opp mot huset. Da jeg kom inn døra møtte mamma meg med en klem noe som fikk meg til å begynne å gråte i igjen. "Så så jenta mi, det skal gå bra," trøstet hun. "Jeg må til USA mamma," sa jeg mens tårene trillet. "Du kan ikke dra alene vennen," sa mamma og så trist på meg. "Men.." sa jeg hest og begynte å gråte enda mer. "Jeg må! Jeg klarer ikke å sitte her hjemme uten å vite hva som skjer med henne. Vær så snill mamma," ba jeg gråtende. Jeg kunne se at mamma ble veldig lei seg av å se meg sånn. Plutselig sa Zayn som sto bak meg: "Jeg kan dra sammen med henne."

 

 

Hvordan tror dere det går med Sarah?

 

TUSEN TUSEN TAKK FOR ALLE KOMMENTARENE!! Åhh, jeg får dårlig samvittighet for å ikke ha skrevet noe til dere tidligere, men jeg hadde besøk i hele går kveld og har vært på besøk i hele dag, men jeg blir utrolig glad når jeg leser gjennom alle kommentarene for dere er så flink å kommentere :D

 

POSTED BY: Hedda


25.11.2012 | 19:51 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 61

«Jeg elsker deg» sa han plutselig. Jeg kysset han lenge før jeg svarte: «Stilig». Smilet til Harry sank litt men kom fort opp igjen. Jeg snudde meg med ryggen til han og prøvde å sove.

 

Hvorfor er jeg så heldig med å få gaven ved å ikke sove? Dette er vell 5 dagen på rad uten søvn. Jeg snudde meg så jeg møtte ansiktet til Harry. Øynene hans var klistret sammen, og munnen var så vidt åpen. Han hadde sakt at han elsket meg, og jeg viste ikke hvorfor jeg sa det tilbake.

«Hva sa du tilbake til han da?» spurte Amanda mens hun pakket baggen sin. «Jeg sa stilig» svarte jeg. Det var nesten midt på natten og overraskende nok var Amanda våken.  «Oo, lot du han bare henge?». Jeg ristet på hodet. «Jeg kysset han før jeg sa det, men jeg vet ikke hvorfor jeg ikke sa det tilbake» sa jeg og satte meg på sengen hennes. «Jeg tror jeg på en måte fikk panikk». «Hvorfor det?» spurte Amanda og satte seg ned på sengen selv. «Jeg har jo ikke elsket noen siden pappa, og jeg tror jeg ikke vet hvordan det føles ut lenger» sa jeg og kjente noen tårer samle seg i øyene. «Også tror jeg ikke at jeg kan si det til ham når jeg lyver til han» fortsatte jeg. «Mh, hvordan føler du deg når du er i nærheten av han?» spurte Amanda og så meg inn i øynene mine. Jeg tenkte over tanken og et stort smil kom om munnen min. «Nettopp, du er forelsket i han. Og det vet jeg selv om du ikke har sakt noe, men jeg kan se det på smilet ditt». «Men jeg vil elske han!» sa jeg skuffende. «Det kan nok ikke du bestemme, men det kommer etter hvert. Man kan ikke alltid styre følelsene sine» Sa Amanda og kysset meg på hodet. Jeg satt og nikket for meg selv. Amanda hadde rett. Men skyldfølelsen drepte meg innvendig for at jeg ikke hadde sakt jeg elsker deg også til Harry.

 

Harry pov.

«Hva sa hun da?» spurte Niall i det han satte seg ned ved bordet og tok en stor bit av rundstykket. «Hun sa stilig» svarte jeg i gåsetegn. «Vet du hvorfor?» sa Niall mellom pusterommene. Jeg ristet sakte på hodet. Jeg sukket og slang meg bakover i stolen. «Kanskje det kom for fort» sa Niall og kastet i seg mer mat. «Kanskje» sa jeg stille og så ned på telefonen. «Harry? Hva gjør du her på hotellet? Burde ikke du være sammen med *DN* hjemme hos deg?» spurte Liam og klappet meg på skulderen. «Hun var borte når jeg våknet» sa jeg. «Har det hendt noe?» sa Louis og satte seg ned. Han prøvde å stjele noe mat fra Niall men ble slått til. «Jeg sa jeg elsket henne i går, og hun svarte: stilig» sa jeg sukkende. «Oo, ikke bra!» sa Zayn og begynte å hive i seg mat selv. «Kanskje du skremte henne!» Sa Liam og reiste seg fra stolen. «Hvordan kan jeg skremme henne? Jeg vet hun har gått igjennom mye, men jeg vil bare ha svar akkurat nå» sa jeg litt irritert. Noen kremtet bak meg. Jeg snudde meg og *DN* kom til synet. Jeg reiste meg sakte opp av stolen og gikk litt unna de andre.

 

«Harry, jeg beklager for i går kveld. Og at jeg bare stakk av midt på kvelden» begynte hun å si. Jeg trakk pusten dypt inn og ut. «Det var bare det.. når du sa de ordene så fikk jeg på en måte panikk, og.. jeg kan ha sakt noe jeg angrer på. Jeg vet bare ikke hvorfor jeg ikke sa det tilbake. Med alt som jeg har gjennomgått. Men jeg vil du skal vite at jeg..» sa hun og i det jeg skulle avbryte henne kom ordene som jeg hadde lengtet av å høre. «..Elsker deg også» sa hun og smilte skjeft. Smilet mitt kom frem og jeg trakk hun mot meg, *DN* stelte seg på tå og leppene våre møttes. Sommerfuglene sang inne i magen min. jeg trakk hun litt fra meg så jeg møtte de blå øynene hennes. «Jeg elsker deg også, også» sa jeg. *DN* begynte å fnise. «Det ser ut som dere ordnet opp i dette» sa Niall i det han la armene rundt oss og klemte oss nesten flate. Jeg nikket mot han.«Hvor gikk du egentlig?» spurte jeg i det Niall løp bort til de andre. «Jeg gikk for å snakke med Amanda» sa *DN* og så ned i gulvet. «Bare ikke skrem meg sann igjen, jeg trodde du hadde blitt kidnappet» sa jeg og klemte henne. *DN* små lo litt før hun kysset meg. «Beklager!» sa hun etterpå. Vi gikk tilbake til de andre rundt bordet. Jeg satte meg ned på en stol og *DN* satte seg på fanget mitt. «Hvordan fant du oss egentlig?» sa Niall. «Amanda!» sa *DN* og tok et rundstykke fra Niall. Jeg måpte. «Du lar hun ta en, men ikke Louis?» sa jeg og ga han et spørrende blikk. «Hun er jente, ikke Louis!» sa han og tok en stor bit av maten sin. Jeg fniste. *DN* snudde seg mot meg og sa: «Vet du hvilke dag det er i dag?». Jeg tenkte meg om. «Fredag?» svarte jeg. *DN* ristet på hodet. «Det er min siste dag her før jeg drar hjem» sa hun trist. «Ikke tenk på det!» sa jeg trist, men oppmuntrende. Noen kremtet bak meg og sa: «*DN*, er det deg?». *DN* reiste seg sakte opp. Jeg snudde meg og der sto en person som jeg ikke vil se noen gang igjen.


Beklager at det ikke kom en del ut i går, men ble veldig opptatt etter at jeg kom hjem :/

For neste del må jeg ha over 25 kommentarer :)

    - Caroline =)


25.11.2012 | 15:03 | Kategori: Video

Niall i går

 POSTED BY: Maria

25.11.2012 | 15:01 | Kategori: Fans

Guttene med fans på Heathrow i dag

Permalenke til innebygd bilde Permalenke til innebygd bilde Permalenke til innebygd bilde Permalenke til innebygd bilde Permalenke til innebygd bilde Permalenke til innebygd bilde Permalenke til innebygd bilde Permalenke til innebygd bilde Permalenke til innebygd bilde 


POSTED BY: Maria 


25.11.2012 | 14:38 | Kategori: Random

Louis og Eleanor

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdz5gw6eto1rbtp2no6_250.gif

Awwwwi!!! De er så søte <3


POSTED BY: Casandra


25.11.2012 | 13:24 | Kategori: One Direction

Arrangementer ut 2012

The boys' upcoming events! -

----------------------------------------------------------------------

November 30th - Mohegan Sun (Uncasville, CT, US)

December 1st - Mohegan Sun (Uncasville, CT, US)

December 3rd - Madison Square Garden (NYC, US)

December 4th - Fan day for Go1Den Ticket winners: Private concert (NYC,US)

December 7th - Z100 Jingle Bell Ball (NYC, US)

Last but not least (For year 2012),

December 24th - Our "sass" master, Louis Tomlinson birthday!

- @1Dalerts


POSTED BY: Casandra


25.11.2012 | 13:16 | Kategori: Bilder

Harry i går


Han fyren heter Ben Mcgregor. Han er skuespiller og jobber på en nattklubb i London kalt Mahiki :)


POSTED BY: Casandra


25.11.2012 | 13:16 | Kategori: One Direction

Nytt bilde fra photoshoot i tyskland

POSTED BY: Maria


25.11.2012 | 11:52 | Kategori: Bilder

Ny photoshoot

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


25.11.2012 | 11:50 | Kategori: Video

TalkTalk X Factor

 

Se videoen ferdig, da kommer det 4 nye i en spilleliste! En av alle guttene :)

 

POSTED BY: JULIE


25.11.2012 | 11:46 | Kategori: Bilder

Twilight Peter og datterene deltok i en 1D konkurranse

 

Peter (Carlisle i Twilight) og datterene deltok i en konkurranse for  møte One Direction!

 

POSTED BY: JULIE


25.11.2012 | 11:42 | Kategori: Niall Horan

Photoset av Niall i går

 

POSTED BY: JULIE


25.11.2012 | 11:40 | Kategori: Video

Louis snakker om The Wanted

 

Hvis dere ikke hørte hva han sa, så sa han: "Its just banter love" og "its just one of thos things"

 

 

POSTED BY: JULIE


25.11.2012 | 01:41 | Kategori: Bilder

Louis og Liam kjører av gårde...POSTED BY: Casandra


25.11.2012 | 01:40 | Kategori: Bilder

To gamle bilder av Niall


Awwww!! Søteste <3


POSTED BY: Casandra


25.11.2012 | 01:30 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i dagPOSTED BY: Casandra


25.11.2012 | 01:28 | Kategori: Bilder

Utenfor studioet i dag - LondonPOSTED BY: Casandra


24.11.2012 | 20:57 | Kategori: Video

Cover av Little Things

 

Hva synes dere?

 

POSTED BY: JULIE


24.11.2012 | 20:55 | Kategori: Harry Styles

Bilene til Harry

Range Rover, Porsche, Audi R8 and Jaguar!

 

POSTED BY: JULIE


24.11.2012 | 20:30 | Kategori: Harry Styles

Harry...

 

Noen som hadde hatt noe i mot dette..? Nei, tenkte meg det ;)

 

POSTED BY: JULIE


24.11.2012 | 17:22 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 39

Det var mange som lurte på når hun ble fan, men de fleste sa at de syntes hun og Zayn var søt sammen. "Bitch!" sa jeg høyt til meg selv. Plutselig kom det opp en ny kommentar. Hva synes du *DN*? Passer vi ikke perfekt sammen? :) 

 


Hun måtte selvfølgelig blande meg inn i dette. Jeg overså bare kommentaren for jeg ville ikke bli blandet inn i dette, men så lett skulle det ikke være for etterhvert skrev Rachel enda en kommentar til meg. Jeg vet du er på *DN* så bare innrøm at jeg ser bedre ut ved siden av Zayn enn du gjør, haha! Det kokte inni meg. Men det er jeg som dater han, fikk jeg lyst til å skrive tilbake, men lot vær. Zayn og jeg hadde bare vært på en date så det var litt tidlig å kalle han kjærsten min selv om hele verden hadde sett bilder av oss uten å vite at det var meg Zayn kysset. Skal jeg være helt ærlig vil jeg si at Zayn ville sett mye bedre ut sammen med mange andre enn deg, sorry Rachel, men jeg kan jo spørre han hva han synes selv :) Skrev jeg tilbake og ventet spent på hvordan folk ville reagere. Noen skrev at jeg bare var sjalu, men det vr bare en som spurte hvordan jeg skulle spørre Zayn. Jeg har mine kontakter :) Skrev jeg og smilte. Du er så sykt sjalu *DN*, men det skjønner jeg når du ikke eier utsene, stakkars lille deg hahaha. Svarte Rachel meg. Skjønte hun ikke at hun dummet seg ut? Jeg fikk lyst til å legge ut et bile av Zayn og meg sammen, men lot vær for å ikke skape drama. I stedet la jeg fra meg macen.

 

Noen dager senere

Jeg gikk trøtt inn døra til Milkshake City. Siden det var lørdag skulle jeg i utgangspunktet ikke jobbe i dag, men en på jobben var blitt syk så sjefen hadde ringt meg. Jeg var nesten ferdig på jobb da Rachel og gjengen hennes kom inn døra. Jeg sukket, hvorfor måtte hun alltid være over alt. "Er det ikke selveste sjalu?" sa Rachel spydig. "Skulle akkurat til å si det samme til deg," sa jeg og lo en liten falsk latter. "Artig du er, bare fiks oss tre jordbærmilshakes," sa hun satte seg ved et bord. Jeg himlet med øynene før jeg begynte å lage milkshake. Jeg fikk lyst til å spytte i den eller noe, men de satt og fulgte med meg hele tiden og det ville vært utrolig barnslig. Jeg ga de milkshaken, men Rachel ville selvfølgelig ikke la meg være i fred. "Du spurte du Zayn og hvem han selv syntes passet best sammen med han eller ringte han deg aldri tilbake etter daten kanskje? Han skjønte vel etterhvert at du ikke var verdt det," sa hun og lo en ondskapsfull latter. Jeg fikk ikke svart Rachel før jeg kjente to armer rundt midjen min etterfulgt av noen myke lepper på kinnet mitt. "Jeg var aldri i tvil om hvem jeg likte best," sa Zayn og holdt rundt meg bakfra. Det kom et lite grynt fra Rachel. "Kom!" sa hun til tilhengerne sine og reiste seg og gikk. Både Zayn og jeg ble stående å le etter at hun hadde gått.

 

Jeg snudde meg slik at jeg kunne se Zayn i de nydelig brune øynene hans. "Takk," sa jeg. "Jeg er temmelig lei den bitcha," sa han og kysset meg forsiktig. "Du er ferdig på jobb foresten," sa Zayn og jeg så opp på en klokke som hang på veggen. "Yes! Blir du med meg hjem?" Han bet seg litt i leppa. "Vi er ikke ferdig meg øvelsene til konserten i morgen så jeg må tilbake dit, men du kan jo være med?" foreslo Zayn. "Åhh, ja det kan jeg!" sa jeg glad. Jeg hadde hørt at One Direction var et aritg band å være sammen med på sånne konsertøvelser. "Hva slags konsert var det egentlig dere skulle ha i morgen?" spurte jeg Zayn mens vi gikk mot der de øvet og der konserten skulle være. "Det er noe veldedighetsgreier," svarte han. Det tok ikke lang tid før vi var framme og når jeg kom inn der konserten skulle være holdt jeg på å le meg i hjel. Harry, Louis, Liam og Niall sto og danset som noe idioter på scenen. Det så ut som en blanding av gangman style og noen elefanter. "Er dette normalt på slike øvininger?" spurte jeg Zayn mellom latterhikstene. "Detter er ikke en gang ille med tanke på hva vi gjør til vanlig," sa Zayn og lo. Vi gikk bort til scenen og hilste på gutta før jeg satte meg i salen sammen med Eleanor som også var der. "Hei!" sa hun glad og ga meg en klem. "Heisan!" smilte jeg tilbake. Rett etter at jeg hadde satt meg ringte telefonen min. Mamma, sto det. Jeg svarte og jo mer og mer mamma snakket jo flere tårer rant nedover kinnene mine.

 Hva tror dere har skjedd?

 

Jeg blir litt opptatt i kveld, men skal prøve å få postet en til del, men da må dere kommentere :)

 

POSTED BY: Hedda


24.11.2012 | 12:18 | Kategori: Fans

Harry & Liam med fans i London i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

POSTED BY: Maria 


24.11.2012 | 12:12 | Kategori: Video

Talk Talk X Factor Kiss You

 POSTED BY: Maria

24.11.2012 | 00:40 | Kategori: Facebook/Twitter

Robbie Williams Konsert

Niall, Louis, Eleanor, Josh og Dan var på konserten til Robbie Williams i dag!


POSTED BY: Malin


24.11.2012 | 00:37 | Kategori: Video

The WANTED want to Box ONE DIRECTION

 POSTED BY: Maria

24.11.2012 | 00:37 | Kategori: Fans

Gutta med fans

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

POSTED BY: Maria 


24.11.2012 | 00:33 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis og EleanorPOSTED BY: Maria


23.11.2012 | 23:36 | Kategori: Bilder

Nye bilder med fansPOSTED BY: Casandra


23.11.2012 | 21:59 | Kategori: Random

Bandet til guttene
POSTED BY: Malin


23.11.2012 | 21:08 | Kategori: Facebook/Twitter

Fortsettelse på Twitter-drama


Ok.. Nå er jeg veldig sikker på at alt dette bare er kødd :P Tror ikke de er sure på hverandre på ordentlig :D
Må innrømme at det er litt underholdene å lese da :P #sorrynotsorry


POSTED BY: Casandra


23.11.2012 | 20:59 | Kategori: Bilder

Paris 11. oktoberPOSTED BY: Casandra


23.11.2012 | 20:31 | Kategori: Facebook/Twitter

David Martell tvitrer


Han ordner med lyd og liknende nå guttene synger live :) Han styrte lyd på Bambi Awards i går ;)


POSTED BY: Casandra


23.11.2012 | 20:31 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 60

«Dere begge lurer på hvem jeg bor sammen med i Norge, og dere vet at jeg ikke har hatt det perfekt i livet mitt. Men.. den personen som jeg bor sammen med er mamma, Martine» sa jeg. Begge åpnet munnen og så sjokkert på meg.

 

Stillheten tok knekken på meg. Hadde de ikke noe å si? «Men.. Hvordan? Jeg trodde.. også nå.. så.. hæ?» stammet Amanda frem mens hun heiv seg over bordet. «Jeg trodde faren din drepte henne» sa Harry ganske usikkert. «Ja det trodde jeg også, men han gjorde ikke det» svarte jeg. «Men hvem gjorde det da?» sa Amanda og så på Harry som var like sjokkert. «Jeg vet ikke» løy jeg. Det var jo egentlig Sarah/Emile som var med på å «Drepe» mamma. Men jeg hadde ikke hjerte til å si det til Amanda, og hvert fall ikke Harry som ikke viste noe om det. Selv jeg hadde spørsmål som jeg ikke viste svaret på. Som hvorfor de drepte mamma. «Hva med faren din?» spurte Harry som fikset på håret sitt. «Han er fremdeles i fengsel, uten grunn» sa jeg og ristet svakt på hodet. It?s ringing, it?s ringing, pick up the phone coz it?s ringing, it?s ringing sang det fra lommen til Harry. Han lette fort i lommen og svarte med et enkelt hallo. Han reiste seg fort opp og dro på seg jakka. «Jeg må dra, Niall vil snakke med meg om noe. Det handler om albumet. Beklager» sa han og kysset meg på hodet. «Kos deg» svarte jeg tilbake før han forsvant ut døren og gikk nedover gaten.

«Okei, fortell!» sa Amanda bestemt og lente seg over bordet. Jeg sukket. «Vil du høre alt?» spurte jeg og satte meg lit lenger inn på stolen. Hun nikket ivrig mot meg. «Okei, du vet Sarah ikke sant?» spurte jeg. Hun nikket igjen. «Vell, det viste seg å være Emilie, som jeg bodde med før. Hun er min biologiske mor..» begynte jeg før jeg ble avbrutt. «Vent, hva? Emilie din biologiske mor, jeg trodde det var Martine?» sa Amanda. «Jeg også, men la meg forklare før du avbryter meg! Emile møtte pappa en gang for lenge siden, også hadde de sex. Noen måneder møttes de igjen og han fikk vite at han skal bli far. Han overtok meg fra Emilie og avtalte ikke å si det til Martine, som han møtte for noen dager siden. Også giftet de seg. Han og Emilie ble enige om å ikke si noe om det med meg» sa jeg og trakk pusten dypt inn. Amanda klødde seg i hodet. «Forvirrende? Jeg vet» sa jeg og klappet hun på hånden. «Men nå har jeg også funnet ut at Sarah som var Emilie plantet alt sammen på meg, men jeg vet ikke hvorfor. Dessuten er hun ute av livet mitt nå. Jeg kommer ikke til å se henne igjen!» sa jeg bestemt og drakk litt av kakaoen min. Jeg spyttet den ut igjen når jeg fant ut at den var kald. «Mye drama i familien din» svarte Amanda etter en stund. Jeg nikket meg enig. «Vi stenger nå, dere må nesten gå» sa servitøren. Vi begge så på klokka og reiste oss opp fra stolen. «Beklager» sa jeg stille før jeg gikk ut døren sammen med Amanda. I det kom det noen skrik og flere jenter kom over til oss. Mange ropte navnet mitt og hoppet nesten på meg. jeg grep Amanda sin hånd og dro henne etter meg nedover gaten.

 

Jeg gikk inn døren til Harry sitt hus. Jeg sparket av meg skoene og plasserte de fint på plass før jeg gikk inn i stuen der alle sammen satt med flere folk. Alle så plutselig på meg. Jeg smilte uskyldig tilbake. Harry reiste seg opp fra sofaen og la hånden rundt midjen min. «dette er *DN*, hun jeg snakket om» sa Harry mot alle sammen i rommet. «*DN* dette er tante, onkler, kusiner og fettere» fortsatte han. Jeg smilte igjen og hilste på alle sammen. Etter å ha sittet i armkroken til Harry i sofaen og pratet med alle sammen, kom en liten jente over til meg og ville tegne. Motvillig reiste jeg meg opp og over til spisebordet. «Kan du tegne denne bilen?» sa en liten gutt og plasserte en lekebil på bordet. Jeg smilte og grep et ark og tegnet den.


Bilen//

«En til meg også!» Ropte lille Maria. Til slutt hadde jeg tegnet over 30 stk. da Harry kom og reddet hånden min. «Beklager unger, men nå er hun min» sa han og gikk inn i stuen der alle sammen kledde på seg. «Hyggelig å møte deg *DN*, kom Maria nå drar vi» Ropte Catrine. Maria løp til gangen og kledde på seg. Før hun gikk ut av bilen klemte hun meg. Når alle gjestene hadde dratt og vi hadde ryddet opp gikk alle sammen for å legge seg.  Jeg la meg under dynen og fikk en krøllete bamse over meg. «Du er veldig flink med unger» sa han og kysset meg. «Det er en gave» svarte jeg. Plutselig banket det i veggen. «Ikke snakk så høyt, jeg har hodepine» kom det fra Gemma på det andre rommet. Harry la seg tilbake i sengen, jeg snudde meg mot han så jeg så inn i de grønne øynene hans. «Jeg elsker deg» sa han plutselig. Jeg kysset han lenge før jeg svarte: «Stilig». Smilet til Harry sank litt men kom fort opp igjen. Jeg snudde meg med ryggen til han og prøvde å sove.


Sann, da er jeg også tilbake.. Men imorgen så kan neste del komme litt seint ut fordi jeg drar til drammen med noen venner og er ikke sikker på når jeg kommer hjem :/

 

Mer? så kommenter :) (kan jeg få over 20 kommentarer?)

    - Caroline =)


23.11.2012 | 19:07 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 38

 Jentegjengen var rett bak oss nå plutselig sa en av dem: "Er du Zayn fra One Direction?" Vi stoppet og snudde oss. Da jeg så hvem som sto der fikk jeg sjokk. "*DN*!" utbørt en av dem overrasket.


Foran meg sto skolens største bitch sammen med hennes to tilhengere. Jeg visste ikke at hun likte One Direction. Hun og tilhengerne hennes brukte alltid å si dritt om One Direction og Justin Bieber. De er såå gay! Sa hun alltid. Jeg lo en liten latter. "Hei Rachel, hvem skulle trodd at du var fan av One Direction?" sa jeg. Jeg hadde aldri vært redd for å stå i mot Rachel, men det betydde nødevendigvis ikke at jeg hadde så høy selvtillit. Jeg ville bare ikke bli sett ned på av henne. Hun så stygt på meg. "Hvem skulle trodd at du i det hele tatt var pen nok til å bli sett ved siden av en av de gutta," sa hun med i en bitchy tone. Det stakk litt i meg, men jeg skulle ikke la henne se det. Zayn som ikke hadde sagt noe flettet fingrene sine inn i mine og sa i en uinteresert tone: "Lurte dere på noe?" Jeg smilte til han. "Emh, vi lurte på om å få ta et bilde med deg?" sa Kristin som sto litt bak Rachel. Jeg skjønte at Zayn nølte litt for han hadde jo sett hvordan ting var mellom Rachel og meg, men jeg visste at hvis han sa nei til de kom de til å fortelle en helt annen historie til resten av verden. "Joda, kan vel ikke si nei," sa Zayn. Rachel ga meg mobilen hennes og smilte tilfredstillende. Rachel stilte seg tett inntil Zayn og kysset han på kinnet. Hun visste godt hvordan man kunne irrtere meg. Jeg tok bilde, men bevegde mobilen litt med et "uhell" slik at bilde ble uklart.

 

Zayn og jeg satt oss inn i en taxi og Zayn ga sjåføren adressen min. "Sorry for det med de jentene, men det ville blitt litt vanskelig å si nei til dem. Det ville komme tilbake på både meg og deg," beklaget Zayn og smilte litt til meg. "Det gjør ingenting, jeg skjønner at du ikke kan si nei til "fansen" din," sa jeg og lagde et hermeteng da jeg sa fansen. "Er de ikke fans?" spurte Zayn overrasket. "Jeg har ikke møtt noen som har sagt så mye stygt om deg og gutta bortsett fra meg selv," sa jeg og lo litt. "Bortsett fra deg?" Zayn skulle vel bare visst hvor mye stygt jeg hadde sagt om Zayn. "Ehehe, du har nok ikke alltid vært favorittpersonen min ut av gutta," "Er jeg favoritten din?," spurte Zayn og smilte til meg. "Nei, det bare ser sånn ut," sa jeg og lente meg mot han og kysset han. Jeg kunne ikke beskrive følelsene jeg fikk når vi kysset. Selv om ting hadde gått veldig fort føltes alt så riktig når jeg var sammen med Zayn. "Du er defintitivt min favoritt!" sa jeg da vi trakk oss fra hverandre. Han smilte fra øre til øre. "Og du er min"

 

"Vi er fremme nå lovebirds," sa taxisjåføren. Jeg måtte le litt. Lovebirds! "Jeg ringer deg i morgen," sa Zayn før jeg gikk ut av bilen. "Supert!" sa jeg og kysset han på kinnet. Jeg ble stående på fortauet og se på ay bilen kjørte videre før jeg gikk opp til huset mitt. "Hallo!" ropte jeg når jeg gikk inn døra. Ingen svarte så jeg gikk inn på kjøkkente for å se etter familien. Det var ingen verken i stua eller på kjøkkenet, men jeg fant en lapp liggende på kjøkkenbenken. Vi har dratt over til naboene, du kan komme over hvis du vil etter daten :) - mamma. Jeg orket ikke dra over til naboene så jeg skiftet heller til slappklær og satt meg i senga med macen. Det første jeg så da jeg kom inn på Facebook var bildet jeg hadde tatt av Rachel og jentene sammen med Zayn. Jeg bladde nedover kommentarene. Det var mange som lurte på når hun ble fan, men de fleste sa at de syntes hun og Zayn var søt sammen. "Bitch!" sa jeg høyt til meg selv. Plutselig kom det opp en ny kommentar. Hva synes du *DN*? Passer vi ikke perfekt sammen? :) 

 
Draama! Meer?

 

20 kommentarer før neste del kommer :)

 

POSTED BY: Hedda23.11.2012 | 18:15 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrerPOSTED BY: Casandra


23.11.2012 | 17:19 | Kategori: Facebook/Twitter

Twitter-drama...

Zayn (og little Louis) har havnet i en "situasjon" med to av guttene fra The Wanted... Den er egentlig litt uforståelig, men skal prøve å gå igjennom den for dere nå ;)

Det starter med at Zayn skrev noe til et bilde som Max tvitret. Så diskuterte de litt... :P


Og så blandet Thomas seg inn..


Thomas tvitret så et bilde av Zayn..


Louis bestemte seg for å prøve å roe ned diskusjonen litt. Og ble svart av Thomas..


Zayn tvitret deretter noe om Max..


Ja.... Det er dette som de har diskutert om så langt... Tipper at det er mer bak det enn det vi vet noe om. Så velger å ikke si noen mening ;) men er jo uansett selvfølgelig på 1D's side :D
Haha! <3
Noen som vet noe mer enn meg? ;)POSTED BY: Casandra


23.11.2012 | 16:49 | Kategori: Facebook/Twitter

Josh tvitrerPOSTED BY: Casandra


23.11.2012 | 16:44 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Harry
POSTED BY: Casandra


23.11.2012 | 16:43 | Kategori: Liam Payne

Liams Bio på YouTubePOSTED BY: Casandra


23.11.2012 | 15:29 | Kategori: Video

Liam&Louis Youtube

Liam har fått youtube channel. Dette er ikke en fake, for han la den selv ut på twitter! Han skal snart begynne, som han skrev! :) 
Trykk der --> ( http://www.youtube.com/channel/UC0NVoq39S_9xU6lZORdNekw/feed?filter=2 )  

Og hvis dere ikke viste det, så har Louis også en! Men den er kjempe gammel, så det er gamle cover og noen videoer av han! :)
Trykk der --> ( http://www.youtube.com/user/louistomlinson07 )
POSTED BY: Maria

 


23.11.2012 | 15:27 | Kategori: Bilder

Guttene med fans


Husk å følge oss på instagram! @onedirectionnorge

POSTED BY: JULIE


23.11.2012 | 15:20 | Kategori: Gifs

Noen gifs fra Bambi Awards

 

 

HAHAHAHAHAH!! Replaaaay...

   

  

  

 

 

 

 

 


Hahaha, hvorfor må du være så hysterisk Louis?


POSTED BY: Maria 


23.11.2012 | 15:08 | Kategori: Fans

Guttene med fans i går

    


POSTED BY: Maria 


23.11.2012 | 15:06 | Kategori: Video

Guttene vinner på Bambi Awards

 POSTED BY: Maria

23.11.2012 | 15:05 | Kategori: Video

Bambi Awards Red Carpet

 
POSTED BY: Maria

23.11.2012 | 15:03 | Kategori: One Direction

Gutta på Bambi Awards

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  

POSTED BY: Maria 


23.11.2012 | 14:57 | Kategori: Video

Gutta opptrer på Bambi Awards

 
POSTED BY: Maria

23.11.2012 | 08:00 | Kategori: Instagram

Gutta på Instagram

POSTED BY: Maria


23.11.2012 | 00:07 | Kategori: Bilder

Aux Bambi Awards Bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


23.11.2012 | 00:03 | Kategori: Video

1D på den røde løperen

 

POSTED BY: JULIE


23.11.2012 | 00:02 | Kategori: Instagram

Niall på instagram

 

Wow! Just won favourite international artist at the bambis in dusseldorf , thank you Germany

 

POSTED BY: JULIE


22.11.2012 | 22:11 | Kategori: Facebook/Twitter

Joe Jonas tvitrer


Haha!! Jeg er også takknemlig for Harrys hår! <3


POSTED BY: Casandra


22.11.2012 | 18:55 | Kategori: Facebook/Twitter

Kan ikke tro at noen gjør dette...

Hun slettet tweeten etter å ha delt den, men alikevel.. Utrolig respektløst av folk å skrive slemme ting til familien hennes :(


POSTED BY: Casandra


22.11.2012 | 18:53 | Kategori: Bilder

Guttenes band med fans på flyplassenPOSTED BY: Casandra


22.11.2012 | 18:51 | Kategori: Bilder

Soundcheck til Bambi AwardsPOSTED BY: Casandra


22.11.2012 | 18:46 | Kategori: Random

1D godteri!! Namnam..


Aahhhh!! Jeg vil ha!! :D


POSTED BY: Casandra


22.11.2012 | 18:45 | Kategori: Random

Hmmm.. Bambi Awards kan bli gøy!


Haha!! :D


POSTED BY: Casandra


22.11.2012 | 18:23 | Kategori: Instagram

Gutta i Tyskland

POSTED BY: Maria


22.11.2012 | 18:15 | Kategori: Gifs

Gifs

Siden det er en god stund siden sist, så skal dere få noen gifs! Kommer snart mer imagines også! Kan se om jeg finne noen i kveld, faktisk! :) 

Tumblr_mdulh2zjpp1ru5lexo1_500_large Tumblr_lz1q1jjdjl1r29qx9_large Tumblr_mdi3pxoxfq1r5pm10o1_500_large Tumblr_mcswe3cztm1qckzzqo1_500_50a1435eddf2b34f600007b6_large Tumblr_mdi2wlsgwh1rkmlzvo1_500_large ( dette er faktisk bakgrunnen på skole pc'en min.. ) 
Tumblr_mdhvsnczi51r2ndfoo1_500_large Tumblr_mdhl2abvze1rggaj2o1_500_large Tumblr_mdb0bdquei1rxwm7do1_400_large Tumblr_md1cktxtuc1rc0v7lo1_500_large Tumblr_md2lsn7hnl1rtk6hyo1_400_large Tumblr_mcxp0sllpb1rzdbn2o1_500_large Tumblr_lrfin2spzc1qj2y0h_large Tumblr_mctivex2dh1rb8gsdo1_500_large Tumblr_mcrqqaccrz1rx6dgt_large Tumblr_mckcw1p3me1ryse4xo1_500_large Tumblr_m9chr6x7b41qgkatb_large Tumblr_mc23shmdr61qkhi6to1_250_large Tumblr_mc22nxx97i1rz9lepo3_250_large Tumblr_mbtaf3jliw1rtb8xmo2_500_large Tumblr_mbtvl6bzte1rdpxn4o1_500_large S1m_large Tumblr_mbgd9uoy1o1rxsizs_large Tumblr_m32387k6xj1qi9h2po1_500_large_large Tumblr_mba8aqcrw51rnjo2uo1_400_large Tumblr_mb5q4efiky1rt1dsio1_500_large Tumblr_mb4mp5ybw11rda81do1_500_large Tumblr_mazk6rvqo81r7vahbo1_500_large Tumblr_mavkpwvqud1ruwtx6o1_500_large Tumblr_marub4qvjc1r7ntn5o1_500_large Tumblr_mao74mfzid1rv5gs2o1_500_large Tumblr_mamlxjup3a1rh8tioo1_250_large Tumblr_mael0ohaw81rpdb9po1_500_large Tumblr_mamlx2bgrk1qgbah7o1_500_large Tumblr_mabzyuui791r25qen_large Tumblr_mack5y73dk1rs0vm7o1_500_large Tumblr_ma7pyu9xjn1rcs95ko1_500_large Tumblr_ma5r3jixca1qm0cryo1_500_large Tumblr_lx3jum2xki1ql33f2_large Tumblr_m4pu5dagzn1rtt6vbo1_500_large 

Skal ut på nattåpent, men skal prøve å legge ut noen Imagines! :)


POSTED BY: Maria 


22.11.2012 | 18:15 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 37

Etterhvert fikk vi maten vår og vi ble sittende å snakke og flørte en del før vi bestemte oss for å gå en annen plass og spise is. Men vi kom ikke veldig langt for med engang vi kom ut døra ble vi møtt av en haug med blits.


Det var fullt av paparazzier utenfor resturanten. Jeg fikk litt panikk så jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men Zayn tok hånden min og dro meg gjennom dem. De stillte alle slags spørsmål. Zayn! Zayn! Er dette din nye kjæreste? Når komme neste album ut? Er du fortsatt singel? Hvor resten av gutta? Jeg ble helt svimmel av all blitsen og folkene, men vi kom oss til slutt unna alt styret. Vi endte opp i en liten koselig iskremkafé. "Sorry for alt styret," beklaget Zayn. "Det gjør ingenting, men de de skremte vettet av meg," sa jeg og smilte til han. "De kan være ganske intens av og til, men det er ikke alltid sånn," sa han og vi satte oss ned ved et bord. Jeg merket ikke før vi satt oss vi fortsatt holdt hender. Zayn merket det og vi trakk dem fra hverandre. Det var ikke slik at jeg hadde noe i mot det, men det gikk ann siden vi satt på hver sin siden side av det lille bordet. Jeg så meg litt rundt i kaféen. Den var ganske liten med små runde bord plassert litt rundt omkring. Det var en liten disk der de solgte italiensk is. "Skal vi kjøpe noe?" spurte Zayn og reiste seg. "Ja," smilte jeg og kom etter Zayn. Vi kjøpte is og gikk ut av kaféen til en park i nærheten der fant vi benk som vi satt oss på. 

 
 

"Så hva synes du?" spurte Zayn helt ut av det blå. "Hæ?" sa jeg forvirret. "Om daten?" Selvfølgelig, tenke jeg. "Den var nesten perfekt," sa jeg lurt. "Bare nesten?" sa Zayn og så litt skuffet ut. Jeg lente meg mot han og kysset han. Han besvarte kysset og jeg kjente sommerfuglene i magen. Ingen gutt hadde noen fått meg til å føle meg slik. Jeg hadde vært forelsket før, men ikke på denne måten. Det var noe spesielt med Zayn. "Du hadde bare glemt en liten detalj," smilte jeg i det jeg trakk meg tilbake. Han lo litt. "Den er jo ikke over helt enda," sa han. Siden det var sent på kvelden merket jeg at det begynte å bli litt kjølig siden jeg bare hadde på meg en kortermet kjole. "Det er kaldt til å være sommer," sa jeg og merket at jeg hadde gåsehud. Zayn tok av seg balzeren sin og sa: "Her, ta denne over skuldrene." Jeg nektet ikke og lot Zayn legge den over skuldrene mine. Jeg lente hodet mitt mot Zayns skulder. "Det skulle bare mangle at Liam kom og tok bile av oss nå," sa Zayn og jeg lo.

 

"Vi burde kanskje komme oss hjemover. Vi skal jo begge på jobb i morgen," sa Zayn og jeg sukket litt over at vi måtte avbryte det koselig øyeblikket. Vi reiste oss begynte å gå mot en rekke med taxier et stykke lneger bort. Mens vi gikk mot taxiene hørte jeg at det kom en jentegjeng bak oss. Man hørt tydlig latteren og hvordan de hvisket, men etter hvert som de kom nærmere hørte man hva de snakket om. "Er ikke det Zayn fra One Direction?" sa hun ene. "Å herregud! Det er det jo!" utbørt en annen. Jeg så opp på Zayn og smilte til han. "Jeg vil virkelig ikke bli avbrytt akkurat denne kvelden. Den skulle jo være perfekt," sa han og sukket. "Jeg skjønner, men de er tross alt fansen dine," sa jeg. "Jo, ikke missforstå, men av og til blir det litt for mye for min del. Men jeg elsker fansen vår altså," sa han og smilte sjevt. Jentegjengen var rett bak oss nå plutselig sa en av dem: "Er du Zayn fra One Direction?" Vi stoppet og snudde oss. Da jeg så hvem som sto der fikk jeg sjokk. "*DN*!" utbørt en av dem overrasket.

 

 

Hvem tror dere de møtte?

 

I'm back! Har faktisk savnet å historieblogge selv om jeg bare har vært borte i noen dager, haha! Men nå har jeg helg så da blir det bloggings, jippi!! :))

 

POSTED BY: Hedda

 

 


22.11.2012 | 18:11 | Kategori: Random

Bambi Awards i kveld!

I kveld klokken 20.00, er guttene med på Bambi Awards!!
Du kan se det her: http://livestream.bambi.de/en/

POSTED BY: Casandra


22.11.2012 | 17:57 | Kategori: Fans

Niall og Harry med fans

     

Looking good!! 


POSTED BY: Maria 


22.11.2012 | 17:56 | Kategori: Fans

Guttene med fans på flyplassen i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalinkEmbedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


22.11.2012 | 17:51 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayn på twitter

'' Reading this book it's amazing !   !! Thanks guys :) x ''

Embedded image permalink


POSTED BY: Maria 


22.11.2012 | 17:49 | Kategori: Instagram

Instagram

Fælt å ivrige de var på Instagram da..

POSTED BY: Maria


22.11.2012 | 14:55 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


22.11.2012 | 14:49 | Kategori: Instagram

Harry på instagram
POSTED BY: Malin


22.11.2012 | 14:46 | Kategori: Baby Lux

Lux og Lou på flyplassen!

Så søte!


POSTED BY: Malin


22.11.2012 | 13:54 | Kategori: Instagram

Gutta på Instagram

POSTED BY: Maria


21.11.2012 | 22:52 | Kategori: Fans

Flere bilder med fans

Jeg fant bare ett bilde av Zayn, skal se om jeg finner flere!
Akkurat nå er guttene i Tyskland! De kom dit klokken 22.00 og er nå på hotellet.


POSTED BY: Malin


21.11.2012 | 22:47 | Kategori: One Direction

21.11.2012

 

 

 

 

 

 

 

 


21.11.2012 | 22:36 | Kategori: Video

One Direction on the Official Chart with Reggie Yates on Radio 1

 POSTED BY: Maria

21.11.2012 | 22:31 | Kategori: Bilder

Harry for en liten stund siden


Harry spilte golf for en stund siden :) Han skrev en beskje til klubben
(La ut beskjeen i går.. Men her er den igjen) :D


POSTED BY: Casandra


21.11.2012 | 22:27 | Kategori: Random

1D adventskalender


I want!!!
Vet ikke hvor man kan kjøpe den da.. Men kan sikkert bestilles på ebay og liknende sider ;)


POSTED BY: Casandra


21.11.2012 | 22:24 | Kategori: Random

Haha!!


Hahahahahaha!!!! :"D
THIS!!!
A++++


POSTED BY: Casandra


21.11.2012 | 22:23 | Kategori: One Direction

Bambi Awards

Guttene skal være med på Bambi Awards i morgen!! Det er i Düsseldorf i Tyskland ;)
Vet ikke helt når der er og har heller ikke noen linker for øyeblikket.. Men vi legger ut link i morgen :D

Guttene sitter nå på privatfly på vei til flyplassen i Düsseldorf. De skal visst gå gjennom VIP så ingen fans får møtt dem /: men de møter da opp uansett <3 Trofaste fans altså :)POSTED BY: Casandra


21.11.2012 | 22:18 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i dagPOSTED BY: Casandra


21.11.2012 | 19:10 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 59

Jeg kjente øyelokkene ble tyngre og tyngre før de var helt lokket og jeg havnet i drømmeland.

«Ali løp! Han kommer ikke til å nå deg» ropte Amanda og gjemte seg bak en søppeldunk. Jeg satte på spurt ned den lange bakken bort fra han. Jeg rundet et hjørne der jeg løp inn i en person. Jeg reiste meg fort opp og møtte de grønne øynene til Harry. Han reiste seg opp etter meg og plutselig dyttet meg i skuldrene. «Hvordan kunne du lyve for meg? Jeg trodde vi kunne fortelle hverandre alt! Jeg hater deg!» Ropte han i ansiktet på meg og kastet et papir. Jeg tok noen skritt tilbake mens tårene presset på, jeg ble stoppet av noe og jeg snudde meg rundt der Niall sto. «Jeg hater deg, jeg trodde vi var som søsken. Det føles ut som det, men nå vil jeg ikke se deg igjen i hele mitt liv» ropte han til meg også. Tårene kom en etter en og jeg knakk sammen på bakken. Jeg skjente en hånd stryke meg på skulderen. Jeg reiste meg opp og møtte Amanda tårevåt i ansiktet. «Hvordan kunne du? Du er ikke mer enn en stor løyn» sa hun og så slemt på meg. «Jeg beklager!» sa jeg gråtkvalt.  Harry og Niall kom på siden av henne og dyttet meg så jeg datt ned i et svart hul. I det jeg traff bunnen ristet det i hele kroppen min.

 

«Det var ikke meningen» ropte jeg ut og skallet i Harry sitt hode. «Shh, det går bra. Det var bare et mareritt» sa han og strøk meg på hodet og ryggen. Jeg nikket sakte og la hodet på puten igjen. Jeg endte med å se på veggen i over 30 minutter før jeg reiset meg opp av sengen og gikk ned i stuen. Jeg satte meg på sofaen og skrudde på tv-en. Jeg satte på Tom og Jerry. Et fint minne fra barndommen som faktisk var god. Jeg hadde sett på noen episoder når noen kremtet bak meg. jeg så til siden og møtte en smilende Harry. Jeg klappet på sofaen og han satte seg ned. «Hva gjør du oppe nå?» spurte han og trakk meg i armkroken hans. «Får ikke sove» svarte jeg og fiklet med skjede rundt halsen hans.  «Dårlige drømmer?». Jeg nikket sakte. «Du har hatt mye av det i det siste, noe du vil snakke om?» spurte han. «Faktisk.. ja! Det er noe jeg vil snakke om, men jeg vil snakke med Amanda om det også. Så jeg drar til hotellet hennes etter frokost, henger med hun i en stund også møter jeg deg på Starbucks etter intervjuet ditt» sa jeg. «Avtale!» Sa Harry smileglad og kysset meg på munnen. Vi ble avbrutt av noen som kremtet bak oss. «Du er sen! vi drar nå!» Sa Louis som sto i gangen. «hei! *DN*» sa han og vinket. Jeg smilte og sa hei tilbake. Harry reiste seg op av sofaen og løp opp trappen. Louis kom mot meg og satte seg ned i en stol. «Han har blitt bedre fort!» sa han og så på tv-en. Jeg nikket. «Ja, han har det!» svarte jeg.

 

Louis og jeg hadde sittet å ledd av Tom og Jerry. «Jeg har aldri sett dette showet før!» sa han trengende gjennom latteren sin. Jeg så sjokkert på han. «Hva? Aldri? I Norge går det hele tiden» svarte jeg og så på Harry som kom løpende ned trappen. «Hvor i Norge kommer du egentlig fra?» Sa Louis og reiste seg opp. «Oslo» svarte jeg. «Dit har jeg alltid lyst til å dra!» sa Harry før han ga meg et siste kyss og gikk ut døren med Louis. Jeg fortsatte med å se på Tom og Jerry til Gemma og Anne kom ned trappen. De kranglet med hverandre. «*DN* hva syntes du?» spurte Gemma meg. «Jeg vil ikke blandes inn i dette» sa jeg og reiste meg opp av sofaen. «Men jeg vil ha din mening i dette» sa Anne og dro meg tilbake. Jeg sukket. «Okei, hadde du likt som en mor.. at din datter hadde gått ut og sett på en brytekamp sammen med sin 2 år eldre kjæreste?» spurte Anne og så på Gemma som rakte tunge. «Helt ærlig, nei det hadde jeg ikke! Du kan bli skadet der Gemma» sa jeg. «Vi er ikke venner lenger» sa hun på tull og snudde seg mot kjøkkenet. «Jeg er glad i deg også» ropte jeg etter hun og gikk opp på rommet for å skifte.

 

Døren åpnet seg til Starbucks og den herlige duften av kaffe og bakte boller kom i ansiktet mitt. Jeg skjente vannet i munnen min boble seg opp. Jeg satte meg ned på et bord og ventet på Amanda skulle bli ferdig med å bestille. Imens dro jeg frem telefonen min og merket jeg hadde fått en melding fra Harry. Jeg kommer til å bli 5 min for sent sto det. «Så hva var det du ville fortelle meg?» Sa Amanda mens hun strevde med å plassere kaffen på bordet. Jeg tok en kopp fra henne for å hjelpe til når jeg fikk lukten i ansiktet og trakk den fort fra meg. «Liker du enda ikke kaffe?» spurte Amanda og drakk av koppen. Jeg ristet på hodet. «Men vet Harry om hva du egentlig heter?». «Nei! Han gjør ikke det» svarte jeg og så ned mot bordet. «Hei, beklager jeg er sen. Louis og Niall har blitt en plage nå» sa Harry og kysset meg på hodet mens han satte seg ned. «Så nå er vi her, hva ville du fortelle?» sa Amanda utålmodig. Jeg pustet tungt ut før jeg begynte på den første setningen. «Dere begge lurer på hvem jeg bor sammen med i Norge, og dere vet at jeg ikke har hatt det perfekt i livet mitt. Men.. den personen som jeg bor sammen med er mamma, Martine» sa jeg. Begge åpnet munnen og så sjokkert på meg.
Hehe, nå kommer det dårlige nyheter.. Jeg skal ha en prøve på Fredag som teller mye for karakteren min dette halvåret, derfor kommer det IKKE en ny del ut i morgen. Neste del kommer da på fredag :)

 

Også har jeg fått noen spm. når det gjelder deler.. jeg vet ikke hvor mange deler det er igjen.. men tipper det er rundt 90 - 100 deler på fortellingen, MEN ER IKKE SIKKER! Det er fordi jeg skriver delene rett før jeg legger dem ut..

 

Mer? Vel ikke bli sjenerte, kommenter <3

    - Caroline =)


21.11.2012 | 17:40 | Kategori: Harry Styles

Hvordan er dette mulig?!


Haha!! Takk og lov for puberteten!! Nei da... :P Han var jo søt da også :D


POSTED BY: Casandra


21.11.2012 | 15:17 | Kategori: Video

One Direction perform for the Queen at the Royal Variety Performance

By the way, Danielle var der.. Bare føler det er litt kleint kanskje, men de er jo gode venenr da! :)POSTED BY: Maria

21.11.2012 | 15:03 | Kategori: Facebook/Twitter

Twitter

Ok.. Louis, Liam og Harry er med i en Twitter diskusjon. Og for dere som ikke har Twitter, så jeg jeg prøve å forklare dette da.. Er ganske morsomt skjønner du!:)


Dette er begynnelsen på det hele!! 


 


Også kan jeg ikke helt rekkefølgen på resten.. Men skal prøve å sette dette sammen! Også noe greier etter.. Også kommer dette tror jeg.. Også dette tror jeg.. Også bare noen randome tweets om det.. Sorry hvis du ikke forstod noe, men det er faktisk veldig morsomt hvis du forstår det! har du twitter, ta en titt på det! :) 


POSTED BY: Maria 


21.11.2012 | 14:47 | Kategori: Video

Sophia Grace & Rosie om guttene

 POSTED BY: Maria

21.11.2012 | 14:45 | Kategori: One Direction

Guttene i går kveld

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


21.11.2012 | 14:43 | Kategori: Video

One Direction om Ed

 POSTED BY: Maria

21.11.2012 | 14:42 | Kategori: Harry Styles

Photoshopped

Hvis dere skulle høre et rykte om at Harry ble banket, så ble han ikke det.. Det er photoshooped! :) 


Det første er det ekte, og det andre er photoshopped. 

POSTED BY: Maria 


21.11.2012 | 14:37 | Kategori: Instagram

NIALL på Instagram

Å jøss, han er aktiv på Instagram jo!

POSTED BY: Maria


21.11.2012 | 12:44 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


20.11.2012 | 22:34 | Kategori: Video

One Direction Thank You

 POSTED BY: Maria

20.11.2012 | 22:00 | Kategori: Facebook/Twitter

Andy på Instagram

POSTED BY: Maria


20.11.2012 | 21:34 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer... Hahaha!!!

Liam tvitret navnet til en svensk modell på Twitter og slettet tweeten rask etter på.. Han beklaget seg rett etter det i en ny tweet som han igjen slettet.. Haha!

Den svenske modellen delte litt senere et bilde av Liam på Twitter :D

Vår søte, gode Liam!! :")


POSTED BY: Casandra


20.11.2012 | 21:25 | Kategori: Facebook/Twitter

7 millioner followers!!


GRATULERER LOUIS :D


POSTED BY: Casandra


20.11.2012 | 21:22 | Kategori: Harry Styles

Beskje fra HarryPOSTED BY: Casandra


20.11.2012 | 20:29 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 58

Jeg skulle til å reise meg når jeg så Liam løpe etter henne. Å nei, dette kommer ikke til å gå bra!

 

Amanda pov.

Gjennom hele middagen hadde Liam sett på meg. Alle de minnene vi hadde sammen etter at han gjorde det slutt med Danielle kom inn i hodet på meg. vi hadde holdt på en stund også den dagen når vi ble 100 % sammen så blir Danielle inn i bildet igjen. Ikke at jeg hater Danielle! Det kan jeg ikke. Men det hadde vært fint med en grunn fra Liam hvorfor de ble sammen igjen. Midt i tankene mine dulket det i bordet og alle rettet blikket mot Harry. Jeg reiste meg fort opp og løp i retning mot doen i det jeg ble stoppet. Jeg snudde meg og der sto Liam. Jeg snudde meg tilbake til dodøren når han la hånden på skulderen min. «Amanda, jeg er lei for det! Jeg mente ikke å søre deg på den måten! Det er bare..» sa Liam i det jeg avbrøyt han. «Hva? Hva er det? var jeg bare trøst for deg? Har du i det hele tatt sakt det til Danielle?» ropte jeg nesten ut. Jeg skjente tårene begynte å trenge på. Liam så ned i gulvet. «Jeg har ikke sakt det til Danielle. Og kanskje du bare var trøst, men jeg fikk ekte følelser for deg.. men når jeg så Danielle på døren vekket det alle følelsene mine for henne» sa Liam og kom nærmere meg. Jeg bare snudde meg og løp inn på badet der jeg knakk sammen i tårer.

 

*DN* pov.

«Hva krangler de om?» Sa Niall og datt nesten av stolen sin. Jeg så på Harry som gnei seg på kneet. Jeg fniste og så i retning mot Liam og Amanda. I det Liam kom et skritt nærmere Amanda snudde seg og gikk inn på badet. Jeg reiste meg opp og løp etter henne. Jeg heiv opp døren og så Amanda ligge i et hjørne sammenkrøpet i tårer. Jeg satte meg ved sin av henne og lente meg mot henne. «Han sa han fikk ekte følelser for meg men.. også for Danielle» gråt hun ut. Jeg la armen min over henne og klemte henne mot halsen på meg. «Ja, jeg er lei for det Amanda! Men det er ikke noe vi kan gjøre med Liam sine følelser» sa jeg og reiste meg opp. Jeg ga hånden min til Amanda og hun tom tak i den og kom seg på beina igjen. Hun snufset før hun sa takk og klemte meg lenge. Amanda snudde seg mot speilet og fikk nesten hjertet hennes til å stoppe. «JEG SER IKKE UT» ropte hun og dro maskaraen lenger ut i ansiktet hennes. «Harry spurte hvem jeg bodde sammen med i dag» sa jeg plutselig ut. Amanda snudde seg sjokkert rundt. «Hva sarte du?» spurte hun og lente seg mot vasken. «Jeg fikk det ikke ut» svarte jeg og så ned på bakken. Når jeg løftet på hodet så Amanda på meg og nikket. «Du lurer sikkert på det også?» spurte jeg. «Bor du ikke sammen med Emilie?» svarte hun og så forvirret ut. Jeg ristet på hodet. Amanda nikket og gikk i retning mot døren. Jeg fulgte etter hun mot bordet og satte meg ned. Desserten min hadde smeltet i det jeg satte meg ned. Jeg begynte å furte. Jeg så på Liam som reiste seg opp og gikk ut av restauranten. Igjen reiste jeg meg opp og fulgte etter han.

 

«Liam hva er det?» spurte jeg i det den kalde luften traff kroppen min. «Jeg fant akkurat noe ut. Og jeg vet ikke åssen jeg skal si det» sa Liam og så opp mot himmelen. «Hva handler det om? Amanda?» spurte jeg og prøvde å skaffe øyekontakt, men til uten nytte. «Ja! Jeg liker henne, men liksom.. jeg elsker også Danielle» sa han og så ned i bakken. «Ta den tiden du trenger!» sa jeg og la en hånd på skulderen hans før jeg gikk inn til de andre som stirret intenst ut vinduet. «Likte dere showet?» sa jeg i det jeg satte meg ned på stolen igjen. Alle på hverandre og latet som ingenting. «Vel, skal i dra?» sa Gemma og reiste seg opp. Harry grep hånden min og dro meg ned på huk. «Tror du vi kan vente litt?» hvisket han i øret på meg. «Hvorfor det?» svarte jeg tilbake og reiste meg opp. Harry beit seg i leppen og så ned mot beltestedet. Jeg la hånden foran munnen og strevde med å ikke le. Jeg satte meg sakte ned på stolen igjen og prøvde å ikke se. Guttene ga en klem til alle sammen og dro sin vei. «Skal vi gå eller ikke?» spurte Gemma utålmodig. Jeg så på Harry som satt der med rødekinn. «Jeg vet ikke jeg Harry, skal vi dra snart?» fikk jeg stammet frem før jeg brøyt ut i latterkrampe. Gemma lente seg mot bakken før munnen hennes gikk opp og hun begynte å les selv. «Ja, vi kan dra. Gemma, *DN* dere går foran meg» Sa Harry og reiste seg opp. Gemma og jeg stelte oss foran Harry og gikk ut av resturanten. Gemma så etter Anne sin bil og pekte mot en svart bil. Vi gikk i retning mot bilen og satte oss inn. Anne snudde seg mot oss men stoppet når hun så Harry. «Hva har skjedd?» sa hun overaskende. Gemma og jeg brøt ut i latter igjen. «Jeg sa jeg var for ung til å bli bestemor!» sa han og slo hånden i rattet så bilen tutet. «Vi har ikke hatt det.. *DN* bare plaget meg litt» sa Harry og så på meg. Jeg smilte uskyldig mot han. «Jeg er glad i deg også» sa jeg og kysset han på munnen.

 

Anne startet bilen og kjørte hjem. For å si det sann jeg var ganske glad «effekten» gikk over til vi hadde kommet tilbake til huset. For der var det mange fans og papparattsier. Jeg steg ut av bilen og ventet på Harry og Gemma. Jeg prøvde å presse meg gjennom alle menneskene men det tok sin tid. Vi gikk inn ytterdøren og overaskende nok så gikk Gemma rett til sofaen og satte på en film. Harry satte seg i et hjørne og dro meg mot brystet hans. Jeg skal helt ærlig si at jeg ikke fikk med meg noe av filmen etter at Harry begynte å dra fingerende siden gjennom håret på meg. Jeg kjente øyelokkene ble tyngre og tyngre før de var helt lokket og jeg havnet i drømmeland.


Det var en leser som spurte hvor jeg var fra, og jeg er fra Norge! (haha bare tuller, jeg er fra et sted som heter Spikkestad. Det er i nærheten av Røyken og Drammen,)

Vil dere ha mer? så vis det, med å kommentere! :) <3

         - Caroline =)


20.11.2012 | 17:38 | Kategori: Video

Harry magic mountain in LA tidligere i år

Oh my god.. gærne unge!POSTED BY: Maria

20.11.2012 | 17:37 | Kategori: Video

One Direction Bloopers from 1DTV!

 POSTED BY: Maria

20.11.2012 | 17:23 | Kategori: Facebook/Twitter

Gratulerer med dagen, Dan!

Dan er en av gitaristene i bandet til gutta!:)

POSTED BY: Maria


20.11.2012 | 15:55 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 57

I det *DN* satte seg inn poppet jeg ut spørsmålet. «*DN*, hvem er det egentlig du bor med?». *DN* så sjokkert på meg og ble plutselig målløs for første gang i dag.

 

*DN* pov.

Harry så på meg med de store øynene hans. Hva skulle jeg svare? Liksom, jeg har ikke fortalt det til Amanda en gang. At Martine var i livet og at jeg bodde sammen med henne nå. «Harry.. Jeg..» sa jeg og greide ikke å få ut ordene. Jeg så ned på fanget mitt og pustet tungt ut og inn. «*DN*, du vet du kan fortelle meg alt, ikke sant?» sa Harry og satte seg i midten. Jeg så opp og møtte de grønne øynene på nytt. Jeg nikket. «Så fortell om det når du er klar!» sa han og klemte meg. Jeg smilte og trakk han inn i et kyss. «Åh, jeg hater kjærestepar som er søte og irriterende på samme tid» sa Gemma og hoppet inn i baksetet sammen med meg og Harry. «Du må nesten venne deg til det!» sa Harry og kysset henne på kinnet. Gemma gryntet mens hun rullet med øynene. Jeg dro i setebeltet til Harry og ga det til Gemma som tok tak i det og festet det for Harry. Alle ble plutselig stille når Anne satte seg inn i bilen og begynte å bable om et eller annet på hele turen frem til restauranten. Harry vekslet med å se på meg og Gemma, noe jeg måtte le av.

«Dere må kose dere da» Ropte Anne i det vi gikk ut av bilen. «Ja da mamma» sa Gemma og lukket igjen bildøren. Jeg snudde meg og der sto en fin elegant restaurant med mange, mange telys utenfor. Harry flettet hånden sin inn i min og åpnet døren for meg. Jeg smilte og gikk inn der jeg møtte en smilende Niall. Jeg ga alle sammen en klem og satte oss ned ved bordet. «*DN*, vi har en overraskelse til deg» sa Liam og ga meg et smil. Jeg slapp gaffelen på bordet og plasserte hendene mine under haken mens jeg lente meg over bordet. «Hva er det?» sa jeg og ga et blikk til Harry. Han trakk på skuldrene. Bak meg kom det et kremt og der sto Amanda. Jeg kastet meg ut av stolen og inn i en klem der jeg nesten knakk henne i flere biter. «Hva gjør du her?» sa jeg og ga hun enda en klem. «Jeg hørte om hva som skjedde, og tok det neste flyet hit! Og det var vanskelig, siden det nesten aldri går et fly fra der jeg bor til hit» sa Amanda oppgitt og satte seg sin av meg og Niall. Jeg så på Liam som så på Amanda. Jeg viste ikke om de hadde snakket sammen etter det som skjedde med Danielle. «Så Amanda, hvordan går det med deg? Sist jeg så deg stormet du vekk fra oss» Sa Zayn. Jeg så fort opp på han og deretter Amanda som så ned i bordet. «Det går bra med meg!» sa akkurat Amanda når Louis snakket i munnen på henne. «Ja, hvorfor stormet du ut?». Jeg så fort på Harry og ga han et vi-må-hjelpe-henne-blikk. «Eh, hun fikk mensen» sa jeg ut og alle så på meg. Jeg smilte og drakk av glasset med vann. «Okei..» Sa Louis og fortsatte å spise. Jeg lot blikket mitt vandre til Liam som så på meg.Amanda hadde ikke snakket til Liam i hele 10 minutter. Noe jeg ikke skjønte var hvorfor han ikke hadde sakt det til de andre guttene. Jeg trodde de snakket om alt sammen jeg. Men tydeligvis ikke. «Så Liam, hvordan går det mellom deg og Danielle egentlig?» Sa Niall og spiste den siste biten av kina maten hans. Liam så fort opp på Amanda før han svarte kort: «Det går bra!». Jeg følte meg ganske uggen som satt og hørte på de andre guttene spørre om Danielle når de ikke viste at Liam og Amanda var sammen. Pluss at de gnidde det inn i ansiktet hennes. «Er det noe?» hvisket Harry inn i øret på meg. Jeg ristet fort på hodet og spiste resten av potetene sakte opp. Jeg bestemte meg for å plage Harry litt fordi det alltid satte meg i godt humør. Jeg la den høyere hånden på kneet hans og gikk sakte oppover beinet hans. Han plasserte fort hånden sin på min og brukte muskelene sine på å få meg til å stoppe. Jeg bare ristet bort hans og fortsatte. Han hvisket svakt «stopp» men jeg latet som jeg ikke hørte det og fortsatte. Når jeg nesten var ved området kom plutselig beinet hans opp så det dulket i bordet og alle rettet blikket sitt mot Harry. Jeg trakk til meg hånden og latet som ingenting. Han sank ned i stolen mens han rødmet. Jeg måtte anstrenge meg for og ikke bryte ut i latter. Amanda reiste seg opp og løp i retning mot toalettet. Jeg skulle til å reise meg når jeg så Liam løpe etter henne. Å nei, dette kommer ikke til å gå bra!


Mer? Så kommenter da :) vis jeg får over 20 kommentarer så kommer det en del til i dag! :)

   - Caroline =)


20.11.2012 | 15:43 | Kategori: Niall Horan

Niall og Amy

Det er en stund siden, men bildene kom ut akkurat! 

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

POSTED BY: Maria 


20.11.2012 | 13:48 | Kategori: Video

X Factor Australia

 POSTED BY: Maria

20.11.2012 | 13:40 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry på Twitter

POSTED BY: Maria


20.11.2012 | 13:32 | Kategori: One Direction

Enda flere bilder fra Royal Albert Hall

   
    

Godt å se gutta krutt sammen igjen! :)


POSTED BY: Maria 


20.11.2012 | 13:27 | Kategori: Video

Guttene møter dronningen

 


Jeg må beklage, IGJEN, at den er så stor... 


POSTED BY: Maira 

20.11.2012 | 13:21 | Kategori: Video

Royal Albert Hall

Hele videoen har ikke kommet ut enda, men litt av den! 
Fysøren.. får gåsehd jeg.. gjør ikke det vært gang!

 Jeg vet ikke hvorfor det blir sånn sikkelig stort.. skikkelig irriterende! -.- 


POSTED BY: Maria 

20.11.2012 | 13:18 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av Royal Albert Hall

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


20.11.2012 | 13:14 | Kategori: One Direction

Gutta på the Royal Albert Hall

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 


POSTED BY: Maria 


20.11.2012 | 13:11 | Kategori: One Direction

Gutta møter dronningen!!

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

 

POSTED BY: Maria 


20.11.2012 | 10:49 | Kategori: Bilder

Zayn med noen i Perries familiePOSTED BY: Casandra


20.11.2012 | 10:48 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Harry og Nick


Hahahaha!!! Wtf? :D


POSTED BY: Casandra


20.11.2012 | 10:48 | Kategori: Bilder

Guttene med Barbara Walter


Guttene kom på Barbara Walters "10 most facinating" liste og ble derfor intervjuet i hennes show :)
Tror intervjuet kommer ut 12.12.12 :P


POSTED BY: Casandra


20.11.2012 | 10:43 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i gårPOSTED BY: Casandra


20.11.2012 | 10:39 | Kategori: Nyheter/Blader

Hylle med blader i US

Haha!! De er over alt jo :D


POSTED BY: Casandra


20.11.2012 | 10:37 | Kategori: Bilder

The Royal Variety Performance


Backstage:POSTED BY: Casandra


20.11.2012 | 10:34 | Kategori: Facebook/Twitter

Guttene møtte dronningen!!

Guttene sang Little Things på The Royal Variety Performace i går!! Der møtte de dronningen!!! SICK :DPOSTED BY: Casandra


19.11.2012 | 22:59 | Kategori: One Direction

People Choice Awards

Stem på guttene her: http://www.peopleschoice.com/pca/votenow.jsp ) 

De er nominert i kategoriene:
- Favorite breakout artist.
- Favorite song. ( What Makes You Beautiful.)
- Favorite album. ( Up All Night.)
- Favorite Music Fan Following. ( Directioners/ One Direction.)


STEM PÅ GUTTENE!!!POSTED BY: Maria

 


19.11.2012 | 21:42 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 36 - LANG DEL

Jeg svarte ikke på noen for jeg visste ikke hva jeg skulle svare, i stedet skrev jeg What a great day! Looking forward to tomorrow xx :) Jeg skulle til å gå ut av twitter da jeg så jeg fikk en ny notification. Det var et bilde, da jeg så det ble jeg både overrasket og redd. Hvordan fikk de tak i det?


Det var bilde av Zayn og meg i sofaen inne i huset mitt mens vi kysset tidligere på dagen. Det var tydlig at bildet var tatt gjennom vinduet bak oss så personen som hadde tatt det måtte ha vært i hagen min. Jeg så på twitteren til hun som hadde tweetet bildet. Det var ingen persolig informasjon bortsett fra at hun var verdens største directioner. Hav hadde en fremmed person gjort i hagen min? Det gikk en frysning nedover ryggen min med tanke på at noen hadde sett på oss og holdt øye med oss uten at vi visste noen ting. Directioners skremte meg. De fikk tilgang på alt. Jeg sendte bildet til Zayn og skrev: Noen sendte dette til meg på twitter!! :oo xx. Det tok ikke lang tid før han svarte. Shiiit! Det var ei jente som fulgte etter meg på vei til deg, men jeg trodde hun gikk forbi huset ditt. Faen!! Men ikke tenk mer på det nå, natta xxx. Jeg svarte Zayn før jeg gikk for å pusse tennene og legge meg, men jeg slet litt med å få sove. Jeg tenkte bare på bildet og tanken på hva fans kom til å tenke om det. De kom jo til å få se bildet. Siden jeg ikke fikk sove gikk jeg heller på twitter, Zayn hadde tweetet: u know we love u guys, but please give us some privacy xx :) Jeg smilte og retweetet den før jeg la mobilen fra meg.

 

Neste morgen våknet jeg av vekkeklokka mi. Jeg skulle på jobbe så jeg måtte komme meg tidlig opp. Jeg var rask med å ordne meg og spise forkost før jeg kjørte inn til byen. På vei mot Milkshake Ciry gikk jeg forbi en kiosk. Utenfor sto en hylle med noen sladderblad. Jeg skulle til å gå rett forbi da blikket mitt festet seg på forsiden til en av bladene. Det var bildet av Zayn og meg med overskrifta: Zayn Malik fra One Direction er ikke singel lenger. Hvordan hadde pressen fått vite om det så fort. Jeg snudde bladet slik at man bare så baksiden på bladet før jeg fortet meg videre. Jobbdagen var relativt kjedelig, men midt på dagen kom Louis og Eleanor gående inn døra. "Hei!" sa jeg overglad. "Hei *DN*!" sa Eleanor og kom mot meg. "Jeg visste ikke at du jobbet her?" sa Louis overrasket. "Startet i går, det er bare sommerjobb da," svarte jeg. "Åja," Etter å ha bestillt satte de seg ved et bord. Jeg hadde ikke noe å gjøre så jeg ble stående å snakke med de. Plutselig kjente jeg en hake som lente seg på skuldren min. Jeg snudde meg og der sto Zayn. "Heei!" sa jeg glad og ga han en klem. "Hei du!" Han var ikke fornøyd med bare en klem så han kysset meg på kinnet og det fikk meg til å le. "Aww," sa Louis og Eleanor i kor. "Du har du sett at jeg er blitt kjendis," sa jeg til Zayn "Kjendis faktisk? Vi har ikke en gang vært på vår første date," sa han og lo litt "Kjendisen har kunder foresten," sa Louis og hintet mot disken. 

 


//outfit

 

"Au!" utbrøt jeg i det jeg brant meg på krølletanga. Det var en time til jeg skulle bli hentet før daten med Zayn. Siden han ikke kunne kjøre selv skulle Harry hente meg. Jeg hadde allrede sminket meg og sto og ørdnet håret nå. Jeg hadde bestemt meg for å bare krølle det og la det henge løst. Zayn ville ikke si meg noe mer om daten en at jeg måtte ha på meg en fin kjole. Mens jeg holdt på med håret kom William inn på badet. "Hvor skal du?" spurte han nysjerrig og latet som om det ikke hadde skjedd noe mellom oss. "På date," svarte jeg. "Med?" "Det tror jeg du kan finne ut av selv," Han så surt på meg. "Mitt liv, mine valg, la meg være William!" sa jeg irrtert over at han ikke kunne være glad på mine vegne. "Jeg kommer IKKE til å være her for deg når han sårer deg!" sa han skarpt og masjerte ut. Jeg himlet med øynene før jeg lot den siste lokken falle over skulderen min. Jeg spredde krøllene litt så de så litt mer naturlige ut før jeg følte meg fornøyd med resultatet. Jeg hadde tatt på meg en lysrosa og hvitstripete kjole som hadde et åpent hjerte på ryggen. Til skoe valgte jeg de svarte pupsene mine. Det var veldig varmt ute så jeg trengte ikke å ha på meg en jakke eller noe slikt. Det tok ikke lang tid før jeg hørte det tuten utenfor og Harry var her. "Hade ropte jeg før jeg sprang ut døra og nesten hoppet inn i bilen til Harry. "Heei!" sa jeg og ga han en klem. "Hallo! Du ser bra ut! Zayn er heldig," sa Harry og jeg måtte le. Harry kjørte meg inn til byen og slapp meg av utenfor en resturant jeg aldri hadde vært på før. Zayn sto utenfor i svarte jeans, en hvit oppkneppet skjorte og en grå blazer over. Håret var slik det alltid var og han så uuutrolig kjekk ut. "Du ser nydelig ut!" sa han ga kysset meg på kinnet. "Du ser ikke så værst ut selv," smilte jeg. Vi gikk i resturanten og Zayn sa navnet sitt til en dame. Vi ble ført langt inn i resturanten helt til kom til et bord lengst inne helt i fred. 

 

Vi satt oss og etter en stund kom en dame og tok bestilling vår. Zayn tok kylling mens jeg ville ha spaghetti bolognese. Vi snakket om mye forskjellig, men til slutt klarte jeg ikke å holde meg lenger. "Zayn, det med det bildet skremmer meg. Er virkelig fansen så intens," spurte jeg med en litt redd stemme. Zayn sukket litt. "Det har aldri skjedd før så jeg ble litt overrasket da jeg så det, men det er ikke sånn at der noe du skal være redd for skal skje igjen," sa han og smilte varmt til meg. "Okei, men det skremmer meg at noen har vært i hagen min. Og tenk hvis fansen ikke liker meg?" sa jeg og så bekymret på Zayn. "Hvordan går det ann å ikke like deg?" sa Zayn søtt. Det gjorde meg sjernert når han så sånn så jeg så ned i bordet og smilte litt. Etterhvert fikk vi maten vår og vi ble sittende å snakke og flørte en del før vi bestemte oss for å gå en annen plass og spise is. Men vi kom ikke veldig langt for med engang vi kom ut døra ble vi møtt av en haug med blits.

 

 

Meeer?

 

Har mattetentamen på torsdag så kommer til å prioritere øving til den fram til da så derfor fikk dere en lang del i dag. Rakk ikke å lese gjennom delen for jeg skal sitte barnevakt nå, men håper det ikke er for mange skrivefeil :)

 

POSTED BY: Hedda 


19.11.2012 | 21:33 | Kategori: Instagram

Tom på Instagram

Lux da...


POSTED BY: Maria


19.11.2012 | 20:40 | Kategori: #1DImagines

Imagines

 
     

Tumblr_mdpuzzq6uz1r9vx8zo1_500_large ( hahahhaha ups.. dirty!) 

8fd8474e2c8311e28a2e22000a1fbc67_7_large 

Tumblr_mdnm2tht681rra6t9o1_500_large 

Tumblr_md8sq2eeif1r9vx8zo1_500_large

Tumblr_md8wkzckdg1r9vx8zo1_500_large

Tumblr_mdb0rys7w71r9vx8zo1_500_large 

Tumblr_mdg4l0iywt1r9vx8zo1_500_large 

Tenkte dere kanskje ville ha noen Imagines! :) 

Mer? :D 


POSTED BY: Maria

 


19.11.2012 | 20:24 | Kategori: Video

The Hits Radio intervjuene

HarryLiam 

 


Niall 

 


Louis ! Awww, de snakker MASSE om El.. smelter!!

 


Zayn

 


POSTED BY: Maria

19.11.2012 | 20:14 | Kategori: Video

E! News- Haylor

 

 

POSTED BY: Casandra


19.11.2012 | 20:06 | Kategori: Instagram

Josh på Instagram

POSTED BY:Maria


19.11.2012 | 20:04 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

Hvem er han? HAHAHAHA


POSTED BY: Maria


19.11.2012 | 19:47 | Kategori: Video

One Direction - 'Menswear Special'

 WOOOOOW, den var svær... 


POSTED BY: lille Maria 

19.11.2012 | 19:46 | Kategori: One Direction

Royal Variety Performance

  

POSTED BY: Maria


19.11.2012 | 19:45 | Kategori: One Direction

Gutta med fans fra de siste dagene

    Embedded image permalink Embedded image permalink        Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


19.11.2012 | 19:43 | Kategori: Video

Surprise Surprise

 

 

POSTED BY: Casandra


19.11.2012 | 19:42 | Kategori: Video

1D World

 

OMG!! De er så sykt heldige!! Tenk dere en sånn butikk i Norge... :D

 

POSTED BY: Casandra


19.11.2012 | 19:41 | Kategori: One Direction

Gutta på BBC Radio 1

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink    Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

DET ER HUNDRE TIL MEN ORKER SERIØST IKKE LEGGE UT FLERE! 

POSTED BY: Maria 


19.11.2012 | 19:33 | Kategori: One Direction

Seventeen Magazine

  

POSTED BY: Maria 


19.11.2012 | 19:23 | Kategori: One Direction

Royal Variety Performance today

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria

 


19.11.2012 | 19:22 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 56

«Men du satte dem på plass. Jeg er stolt av deg *DN*» sa Anne og klemte meg lenge. Hun hvisket ett takk inn i øret på meg.

 

«Harry gå forsiktig! Du må ikke brekke noe nytt» sa Gemma og klamret seg rundt Harry i det han holdt på å skli i trappen. «Det går bra!» sa Harry og dro nesten ut Gemma sitt hår. Jeg gikk bak dem sammen med Anne. «Hvor er egentlig pappa?» spurte Harry i det han satte seg ned på trappen. «Han er i Frankrike husker du?» sa Anne og tok av seg jakka og skoene. Jeg satte med ned på hukk og hjalp Harry med skoene. «Stor service det her!» sa han og lente seg bak i trappen. Jeg begynte å le. «Ikke bli vant til det!» sa jeg og reiste meg opp. «Jeg er sulten, jeg likte ikke den maten vi fikk på sykehuset!» Sa Gemma og løp inn på kjøkkenet. «Gemma vi skal spise om 1 time sammen på en restaurant med de andre guttene!» ropte Anne og gikk etter Gemma.  Harry prøvde å reise seg opp fra trappen men jeg så han fikk noen smerter så jeg la armen hans over skulderen min og løftet han opp. «Sikker på at du vil være med på middagen? Du kunne trengt å hvile» sa jeg og plasserte han på sofaen. «Ikke noe vits å si det enn gang. Jeg og mamma har prøvd alt» sa Gemma mens hun knasket på noen kjeks. Hun slang seg ned i sofaen og satte på tv-en.

Opp kom nyhetene om Harry og meg. Jeg satte meg ned på en liten stol og fulgte med på hva mannen sa. «Paret skal tydeligvis ha vært i en trafikkulykke der to fulle og berusete menn kjørte inn i bilen. *DN* fikk noen lette skader, mens Harry hadde noen litt tyngre. Harry skal trolig ha død inne i ambulansen og legene hadde problemer med å gjenopplive han, takket være *DN* så overlevde Harry og de er nå blitt skrevet ut av sykehuset. Så vis det ikke hadde vært for *DN* så hadde Harry vært borte nå, derfor vil jeg si og jeg er ganske sikker på at jeg snakker fra hele fanbasen til One Direction og familie nå: Tusen hjertelig takk, du er en ekte helt» sa mannen og gikk over til noe annet. Jeg satt der med tårer i øynene mine. Gemma kom over til meg. «Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig vi er!» sa hun og klemte meg lenge. «*DN*, Gemma og Harry opp og skift. Dere drar om 30 minutter» sa Anne og hjalp Harry opp av sofaen. Jeg gikk sakte opp trappen og inn på rommet mitt der jeg fant frem noen klær og gikk inn i dusjen. Jeg hadde jo ikke dusjet 100 % på 2 dager, bare på sykehuset men jeg følte meg ikke vell der. Når jeg kom ut av dusjen tørket jeg kroppen og sminket meg naturlig. Håret krøllet jeg og kledde på meg klærne.«Wow, hvorfor må du alltid se så fin ut?» Sa Harry og kysset meg. «Jeg vet ikke, jeg er bare meg selv» sa jeg men i tankene mine var det en annen sak. På en måte tenkte jeg etter jeg sa det til Harry. Harry og de andre viste ikke om hvem jeg egentlig var, og det skar inne i meg. Jeg har hatt det på tankene flere ganger. Å fortelle Harry sannheten, men det kom liksom ikke ut. Jeg vil ikke ødelegge forholde vårt, men med denne store hemmeligheten vil jeg det uansett. Han kommer også til å får vite om det på en eller annen måte og kommer ikke til å tilgi meg for det. Uansett grunnen til hvorfor jeg holdt det hemmelig.

 

Harry pov.

«DN* kan du hjelpe meg?» spurte jeg i det jeg prøvde å få tak i skoen uten å få vondt. *DN* hadde ikke reagert på ropet mitt. «*DN*?» sa jeg igjen. Ikke noe svar. Hun bare så ned i bakken. Det så ut som hun tenkte på noe stort. Jeg bøyde meg litt ned å jeg kunne se blikket hennes. Når jeg så litt av øynene merket jeg at hun hadde tårer i dem. Jeg slo ut armene og klemte henne vell og lenge. «*DN*, er det noe du vil fortelle?» sa jeg og slapp klemmen. «Hva? Hva har du hørt?» spurte hun og så på meg. «Ikke noe!?» sa jeg spørrende. «Åh okei!» svarte hun. Hun var ikke helt til stede i dag. *DN* lente seg ned og trakk på meg skoen. Jeg følte meg ganske hjelpeløs og jeg likte ikke den følelsen. Men jeg hadde også en følelse om at *DN* hadde noe hun ikke fortalte meg. Jeg mener, jeg vet masse om henne. Masse om faren og moren hennes, men ikke noe om hvordan hun har det nå. *DN* åpnet ytterdøren og jeg gikk ut til bilen. I det *DN* satte seg inn poppet jeg ut spørsmålet. «*DN*, hvem er det egentlig du bor med?». *DN* så sjokkert på meg og ble plutselig målløs for første gang i dag.

 

 


Ooo, hva kommer *DN* til å svare tro..? 

 

Også MÅ jeg ta opp noe jeg har tatt opp før: Det holder å kommentere 1 gang på en del. Jeg kan se IP-Adressen deres så jeg vet om dere kommenterer flere ganger uansett navn dere bruker! Det holder med å kommentere 1 gang på hver del! :)

 

(Blogg.no klikker litt.. derfor forskjell på skriften)

 

Mer? Vel, dere vet hva dere må gjøre :)

    - Caroline =)


19.11.2012 | 18:55 | Kategori: Video

Ed Sheeran synger Little Things i Paris

 

 

POSTED BY: Casandra


19.11.2012 | 18:54 | Kategori: Video

Liams twitcam 18.11

 

 

POSTED BY: Casandra


19.11.2012 | 17:50 | Kategori: Random

Harry Styles look-alikeSyns dere det liknet?! :)


POSTED BY: Casandra


19.11.2012 | 13:06 | Kategori: Bilder

Liam på Funky Buddha - Fredag og lørdagPOSTED BY: Casandra


19.11.2012 | 12:55 | Kategori: Instagram

Andy på Instagram

POSTED BY: Maria


19.11.2012 | 10:59 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 55

«Man sier ikke sann, du kan si det på en finere måte! Er det noe nytt om Harry?» spurte Louis og klemte meg svakt. Anne så opp og nikket. «Harry..»

 

....Anne brakk seg ned på bakken og begynte å hulke. Jeg hadde den verste tanken man noen gang kunne få. Jeg gikk sakte ut av klemmen til Louis, ut døren, og videre til rommet der Harry lå. Jeg trakk pusten dypt inn før jeg løftet på hodet og så inn det lille vinduet. Jeg pustet fort ut når jeg så at Harry hadde øyene sine oppe. Jeg heiv opp døren og hoppet inn i en klem. Tårene rant ned på kinnene mine som bare det. Armene til Harry kom rundt meg og han begynte å gråte selv. «Jeg trodde jeg hadde mistet deg» sa han og jeg kjente hjertet hans dunke. «Miste meg? det var du som var død for 2 minutter siden» sa jeg i all glede (av at han var i livet). Han smilte mot meg og trakk meg inn til han. Jeg møtte han i et stort kyss. Jeg trodde jeg hadde mitt siste kyss med han på fornøyelsesparken, men jeg er glad det ikke var det. «Du har fått noen sår i pannen» sa han og dro fingeren lett over såret. «Ikke bry deg om det! Bare at du er i livet!» sa jeg og kysset han en gang til.

Når jeg møtte øyene hans skjente jeg at hele kroppen ristet. Jeg så ned på hendene mine og prøvde å stoppe skjelvingen. Harry lo litt og la hendene sine rundt mine. «Slapp av» sa han og så meg dypt inn i øyene. «Du vet ikke hva jeg har godt gjennom, jeg trodde jeg skulle miste deg!» sa jeg og satte meg på sengekanten. «Men det gjorde du ikke» sa han og trakk meg ned mot brystet hans. Jeg la meg til rette på brystet hans og hørte hjertet banke mer enn noe annet. Den lyden var ganske deilig å høre på, at bare hjertet hans banket gjorde meg glad. «Du kan slappe av nå» sa han og kysset meg på hodet. «Jeg gjør det» sa jeg. «Du rister enda» fniste han. Jeg begynte å le svakt.

Døren åpnet seg og inn kom alle sammen. Alle løp over til sengen og klemte oss nesten i stykker. Flere tårer kom ned på kinnene mine, og Harry tørket bort tårene som kom. «Harry! Vi var så redde for deg» sa Louis og gikk inn i en ny klem. «Hva var det som skjedde egentlig? Jeg vet noen kjørte inn i oss, men.. hvorfor?» sa Harry og prøvde å få meg til å slutte å riste.  «Personen som kjørte på dere bakfra var beruset og han som kjørte inn på din side var full» sa Gemma og satte seg på sengekanten. Jeg reiste meg opp og klemte henne. «Men hva gjør dere her?» sa Harry og så på Liam, Niall, Louis og Zayn. «Du er som vår bror, når det skjer noe med deg løper vi gjennom alt for å redde deg» sa Zayn og klemte han lenge. «Men *DN* sa jeg var død, hva var grunnen til det?» sa han. Spørsmålene kom som en foss ut av munnen på han. Jeg kunne jo skjønne hvorfor, det er ikke hver dag man opplever å dø. (xD) «Du brakk ribbeina og fikk et bein inn i hjertet. Også når legene skulle gjenopplive deg så fikk du puls, men du greide ikke puste. Heldigvis fikk *DN* et adrenalinkikk og løp inn på rommet, men i det hun ble dratt ut så datt hun over deg og slo deg i brystet, du fikk opp en matbit» Sa Anne. Jeg smilte. «Vis *DN* ikke hadde gjort det så hadde du vært død» Sa Zayn og så på meg. Jeg begynte å smile. Jeg reddet faktisk et liv. Det var da det kom til meg.

Jeg reiste meg opp og løp ut i gangen og over til resepsjonisten. «Har ikke personale de kunnskapene som skal til for å redde et liv?» ropte jeg til damen bak disken. Hun så rart på meg. «Det første man skal sjekke når du gjør hjerte lunge redning er å se om noe blokkerer luftveiene (Fakta)» ropte jeg igjen og slo knyttneven i bordet. «Det var så mye som skjedde der inne..» begynte hun å unnskylde seg. «Det bryr jeg meg ikke en dritt om, vis du skal jobbe som lege eller sykepleier må du håndtere stress og vanskelige situasjoner(Også fakta)» avbrøyt jeg henne. Hun prøvde å si noe men fikk ikke ut noe. «Det var det jeg trodde!» sa jeg og gikk inn til de andre. Når jeg kom inn døren så alle sammen forskrekket på meg. «Hva?» spurte jeg med rolig stemme. «Vi hørte deg helt hit» sa Niall. «Men du satte dem på plass. Jeg er stolt av deg *DN*» sa Anne og klemte meg lenge. Hun hvisket et takk inn i øret på meg. 


Begynte på denne delen i samf.. (Hehe).. Men det gikk bra med Harry som dere sikkert kan lese også fikk dere litt kunnskaper med hjerte lunge redning xD

Neste del kommer i kveld :) Kan jeg få 20 kommentarer på denne delen?

      - Caroline =)


19.11.2012 | 07:06 | Kategori: Bilder

Guttene etter BBC
POSTED BY: Malin


19.11.2012 | 06:59 | Kategori: Zayn Malik

Zayn Malik - in his own words
POSTED BY: Malin


18.11.2012 | 22:13 | Kategori: Video

One Direction performing Little Things on Surprise Surprise

 POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 22:12 | Kategori: Fans

BBC Radio 1

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 22:11 | Kategori: One Direction

Ny photoshoot

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 21:27 | Kategori: Bilder

1D-flåte i en parade - CanadaPOSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 21:26 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i dagPOSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 21:11 | Kategori: Facebook/Twitter

WE DID IT NORWAY

POSTED BY: Maria


18.11.2012 | 21:07 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 54

Køen begynte og bevege på seg og vi fikk plutselig en bil inn i oss og jeg skallet i airbaggen og alt ble svart.

 

Når jeg våknet verket hodet mitt som bare faen. Jeg satte meg opp i sengen og sukket. Hvor var Harry? Jeg satte meg på siden da jeg fikk noen smerter i hånden. Jeg så ned på den og oppdaget at jeg hadde en nål inn i den. Jeg dro av teipen og dro nålen ut. Jeg reiste meg opp og gikk ut i gangen. Mange leger og sykepleiere løp rundt og rundt i gangen. Jeg gikk over til resepsjonen og spurte etter Harry. Damen pekte mot venterommet. Jeg gikk i retning dit når jeg så at Anne, Gemma, Niall, Louis, Zayn og Liam sitte på rekke med hodene inne i hendene sine. «Hvor er Harry?» spurte jeg og hadde en stor klump i halsen. Alle så opp på meg med et sjokkerende blikk. «*DN*, hva gjør du her? Burde ikke du ligge i sengen?» sa Niall og reiste seg opp. «Det var ikke det jeg spurte om! Hvor er Harry?» sa jeg igjen, denne gangen litt høyere. Niall kom mot meg og trakk meg inn i en klem. «Er han..?» spurte jeg og skjente tårene strømme på. Louis og de andre guttene kom mot meg og det ble til slutt en stor gruppeklem der alle sammen gråt.

«Pulsen hans gikk i flat når han var inne i ambulansen..» sa Gemma gråtkvalt. Jeg brøt sammen i gråt og merket sinne komme inne i meg. Akkurat nå ville jeg bare finne den som kjørte inn i oss og dra dem etter håret på en buss, eller kjøre over dem.  «Legene prøver å gjenopplive han nå, men det har de gjort i 5 minutter. Vi må bare holde håpet oppe!» sa Liam og klemte meg lenge. «Hvor er han?» spurte jeg igjen. «I rommet.. 211» sa Anne og begynte å gråte sammen med Gemma. Jeg dro meg ut av klemmen og løp inn på rommet der Harry lå. Jeg klemte meg gjennom legene. «HARRY, PLIS VÅKNE! JEG BER DEG! VÅKNE!!» ropte jeg og ristet på han. Jeg merket noen hender komme rundt midjen min og at jeg ble dratt vekk. Jeg kjempet hardt imot og plutselig slapp personen meg så jeg slo Harry hardt i brystet. En stor klump av et eller annet kom ut av munnen hans og legene begynte med hjerte lunge redning på fult. Mer fikk jeg ikke sett før jeg igjen ble tatt tak i og dratt ut av rommet. Jeg ble tatt inn på rommet mitt igjen bare for å sjekke om jeg var friks nok til å dra hjem. Legen tok mange prøver og kom tilslutt til resultatet. «Du kan gå til de andre, men ikke rom 211. de gjør alt for å vekke han, men det blir bare verre vis pårørende kommer inn» sa legen og pakket sakene sine. Jeg krøllet meg sammen i sengen og begynte å hulke. Jeg ville ikke at Harry skulle dø. Jeg har mistet så mange som jeg bryr meg om allerede og vil ikke miste en til, da kan jeg like godt ta livet av meg selv. Døren åpnet seg og inn kom alle sammen med røde øyne og kinn. Jeg reiste meg opp og traff dem i en stor klem.

Døren åpnet seg igjen og legen kom inn døren med en liten tavle. «Er dere familien til Harry Styles?» spurte hun og så på tavlen. «Jeg er moren hans og dette er søstera, resten er venner og kjæreste» sa Anne og pekte på oss. «Kan dere to komme med meg?» spurte legen og dro med seg Anne og Gemma ut. Døren lukket seg og alle så ut det lille vinduet på døren. Anne tok hånden foran munnen og Gemma hoppet inn i en klem. Legen gikk sin vei og begge så på hverandre før de kom inn døren igjen. Anne pustet tungt ut og inn. «Vell?» sa Zayn og så på dem med spenning. Louis slo han i armen. «Man sier ikke sann, du kan si det på en finere måte! Er det noe nytt om Harry?» spurte Louis og klemte meg svakt. Anne så opp og nikket. «Harry..»


Ooo, hva kommer hun til å si tror dere?

Mer? så kommenter :)

    - Caroline =)


18.11.2012 | 21:00 | Kategori: One Direction

Guttene på Surprise nå!!

Er ikke helt sikker på om de er ferdige..
Linker:
http://filmon.com/#ITV1

http://fancystreems.com/itv-1-uk-stream.php

http://livetvcafe.net/video/B52828O2BX4G/ITV-1POSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 20:51 | Kategori: Instagram

Andy på Instagram

POSTED BY: Maria


18.11.2012 | 20:39 | Kategori: Instagram

Instagram

POSTED BY: Maria


18.11.2012 | 20:35 | Kategori: One Direction

Nye bilder fra take me home

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 20:33 | Kategori: Bilder

Guttene i dag

Embedded image permalink 

Little mix!! Og noen andre som jeg ikke vet hvem er..


POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 20:32 | Kategori: One Direction

Guttene på Radio 1 i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink 


POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 20:31 | Kategori: Video

One Direction introduce Number 1 Single

 
POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 20:30 | Kategori: Video

1D BBC Radio 1 (Finding out TMH is Number One)

 POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 18:04 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 35

"Hvordan kan du?!" sa han irritert. Den svei! Jeg stormet ut døra og inn på rommet mitt. Zayn satt på senga mi og så opp når jeg kom inn. Da han så meg reiste han seg  og jeg rett inn i armene hans mens jeg gråt.


Zayn holdt meg tett inntil han. "Det kommer til å ordne seg," trøstet han. Jeg orket ikke snakke om det så jeg trakk meg ut av klem, tørket bort noen tårer og spurte heller: "Hva sa Louis?" Han smilte og sa: "Han irrterte seg over å ha feilet, men han skulle tilbake med bilen din, men da mått du kjøre han hjem igjen," Jeg måtte le og så ut som om Zayn ble glad over at jeg smilte. "La oss gå ned da, jeg skal bare fjerne sminken," sa jeg og gikk inn på badet mitt. Jeg fjernet sminken og gikk ut til Zayn igjen som satt og fiklet med mobilen. "Han er nå," sa han og reiste seg. Vi gikk ned og møtte Louis utenfor. Da han så oss holdt han på å le seg i hjel. "Dere ringte faktisk politiet," sa han mellom latterhikstene. "Bilen min Louis! Du tok faktisk bilen min! Ingenting betyr så mye for meg som bilen min!" sa jeg irritert. "Er det ingenting som betyr mer for deg enn bilen din?" sa han og så på Zayn som et hint. "Jeg tenker på ting jeg eier og har betalt for Louis!" sa jeg og satte meg inn bilen min. Louis skulle til å ette seg framme, men jeg låste døra og vinket han bak slik at Zayn kunne sitte der. 

 

"Hva gjorde du hos *DN* Zayn?" spurte Louis. "Skremte vettet av henne," lo Zayn og jeg slo han svakt i overarmen. "Au!" Louis lo og spurte: "Skjedde det ingenting mer da?" Man kunne høre nysjerrigheten i stemmen hans tydlig. "Kanskje, kanksje ikke. Det vet bare vi som var der som kan vite," sa jeg bare for å irritere han. "Altså du vet at det ikke gjør noe om du sir noe eller ikke for Zayn kommer til å fortelle meg det uansett, såå. Your choice!" Jeg visste han hadde rett. Zayn kom nok til å si for de sa jo alt til hverandre, men jeg visste det kom til å irritere Louis hvis jeg ikke sa noe nå så jeg lot vær. "Du får bare vente til senere, for jeg kommer ikke til å si noe," sa og så bak på Louis. "Javel, bare vær sånn da," sa han og jeg hørt irritasjoen i stemmen. Etterhvert var vi framme hos gutta. Før Louis gikk ut av bilen lente han seg fram og slapp nøklene mine i fanget mitt. "Fant disse utfor døra til Zayn." Der var nøklene! 

 

Zayn ventet til Louis hadde gått ut før han spurte: "Du jeg lurte på om du kanksje ville være med på date i morgen?" Han virket litt sjernert når han spurte og jeg syntes et var såå søtt, men jeg ble veldig glad for at han spurte. "Åhh, selvfølgelig Zayn!" sa jeg glad og hele han lyste opp. Vi hadde ikke vært på en ordentlig date enda så jeg kjente jeg gledet meg veldig nå. "Supert! Jeg har allerede noen planer," gliste han. "Overraskelse?" spurte jeg nysjerrig. "Du får ikke vite noe, bare vent å se til i morgen," sa han spent. "Vi snakkes i morgen da," sa Zayn og kysset meg på kinnet før han gikk ut av bilen. Da jeg kom hjem gikk jeg på twitter og så jeg hadde fått noen notifications. De fleste var om Zayn og meg. Mange lurte på hav som skjedde mellom oss, om vi var sammen eller datet. Jeg svarte ikke på noen for jeg visste ikke hva jeg skulle svare, i stedet skrev jeg What a great day! Looking forward to tomorrow xx :) Jeg skulle til å gå ut av twitter da jeg så jeg fikk en ny notification. Det var et bilde, da jeg så det ble jeg både overrasket og redd. Hvordan fikk de tak i det?

 

 

Hva tror dere det er bilde av?

 

POSTED BY: Hedda


18.11.2012 | 17:41 | Kategori: Fans

Kjendistegneren har tegnet Zayn, Liam og Louis!

POSTED BY: JULIE


18.11.2012 | 17:17 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

Embedded image permalink

POSTED BY: maria


18.11.2012 | 17:16 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis og Eleanor

Embedded image permalink
Awwwww!


POSTED BY: maria 


18.11.2012 | 17:15 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


18.11.2012 | 17:15 | Kategori: Zayn Malik

Nytt bilde av Zayn i gårPOSTED BY: Maria


18.11.2012 | 17:13 | Kategori: Video

Robert Pattinson snakker om gutta

Rundt 02.30 snakker han om de! :) 

 POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 17:12 | Kategori: Fans

Golden tickets vinnerene fra Finland

 

POSTED BY: JULIE


18.11.2012 | 17:12 | Kategori: Video

HARRY LOUIS & LIAM DANCING AT VOCAL REHEARSALS

AAAAHHHHPOSTED BY: Maria

18.11.2012 | 16:58 | Kategori: Zayn Malik

Zayn og Lux

  

POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 15:48 | Kategori: Bilder

One Direction Vs Union J

 

POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 15:47 | Kategori: Bilder

HAHAHAHA

 

 

 

 


 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 
 Ja... Måtte bare dele dette med dere! :)

POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 15:47 | Kategori: Bilder

Guttene med programleder fra xfactor NZPOSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 15:46 | Kategori: Nyheter/Blader

Guttene i PeoplePOSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 15:45 | Kategori: Random

Fan-vegg 1D-butikken i US

Fansen som var på åpningen i går, skrev twitternavn og søte beskjeder til guttene på veggen!! :)


POSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 15:43 | Kategori: Bilder

Guttenes hår gjennom tidenePOSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 15:40 | Kategori: Facebook/Twitter

DM fra Niall


Haha!! Overrasker meg ikke ;)
Supras er joggesko btw :P


POSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 15:37 | Kategori: Bilder

Liam, Louis og Zayn i dag

De var på Kontucky Fried Chicken!! (Er ikke helt sikker på hvordan det skrives... Hah!)


POSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 15:27 | Kategori: Bilder

Perrie

Se helt nederst på tavla. Ser dere det? :) 
POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 15:25 | Kategori: Zayn Malik

Zayn og little mix

 

Awwww, så søtt!!

POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 15:25 | Kategori: One Direction

Gutta på The Hits Radio i dag

Skal legge ut intervjuene når jeg finner de! :) 

      


POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 15:16 | Kategori: Video

1D Take Me Home Releases part 4

 POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 15:15 | Kategori: Video

One Direction 'Kiss You' In Their Next Video

 POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 15:15 | Kategori: Video

1D Find A New Sound On Take Me Home

 
POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 15:14 | Kategori: Video

One Direction Break Down The Video Treatment For 'Little Things'

 POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 15:14 | Kategori: Nyheter/Blader

BOP Magazine

Beklager rekkefølgen og litt uklare bilder... :P


POSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 15:13 | Kategori: Video

One Direction Message Restore The Shore

 POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 15:12 | Kategori: Video

One Direction on The X Factor US - season 2

 
POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 15:10 | Kategori: Video

Children In Need

 

POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 15:05 | Kategori: Video

Little Things behind the scenes

HAHAHA
POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 15:03 | Kategori: Video

American Pie's Jason Biggs snogs a photo of Anne

 POSTED BY: Maria

18.11.2012 | 15:02 | Kategori: One Direction

Gutta på Children In Need

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 


POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 15:01 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam

 

POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 14:56 | Kategori: One Direction

BTS of PARADE photoshoot for Christmas

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Videon gikk det ikke ann å lime inn.. Så dere får bare gå inn på denne linken så lenge: http://www.youtube.com/watch?v=frjdmevsXOM&feature=youtu.be )POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 14:53 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i London i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 
Awwww, Zerrie bilde! <3POSTED BY: Maria 


18.11.2012 | 14:52 | Kategori: Niall Horan

Niall og Amy i London i går

Embedded image permalink

Det er Amy, hun som alle sier dater Niall. POSTED BY: Maria
 


18.11.2012 | 14:44 | Kategori: Nyheter/Blader

Artikkel om Haylor


http://popcrush.com/mario-lopez-confirms-taylor-swift-is-hanging-out-with-harry-styles-of-one-direction/

Jeg tror ikke på dette her.. Tror bare at de er gode venner som flørter litt... Haha! ;DPOSTED BY: Casandra


18.11.2012 | 14:17 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 53

Han bare ba dem gi litt plass og det gjorde de, men når Gemma sa det gjorde de det motsatte. Vi satte oss inn i bilen til Harry og kjørte avgårde.

«Har du tenkt å fortelle meg hvor vi skal?» spurte jeg etter å ha sittet i kø i noen minutter. «Du ser det snart!» Svarte han og så på meg. «KOM IGJEN DA! HVORDAN FIKK DU FØRERKORTET?» ropte plutselig Harry ut og tutet på den bilen som var foran. Jeg krøllet meg sammen i et lite hjørne og så overasket på han. «Jeg er litt irritert» sa han unnskyldende. «Jeg merker det» svarte jeg og satte meg tilbake i setet. Endelig flyttet bilen seg og Harry begynte å kjøre videre. Når vi hadde kjørt i ca. 5 minutter ekstra kom noen høye tårn frem. Jeg satte meg nærmere vinduet og prøvde å få bedre sikt på det. «Hva er det?» spurte jeg og pekte. «Det er dit vi skal» svarte han og svinget av veien.

 

«Vent skal vi på et tivoli?» spurte jeg når han hadde funnet en parkeringsplass og stoppet bilen. «Ikke tivoli, men en fornøyelsespark!» sa han og dro av han beltet. Jeg slo han i armen. «Au, hva var det for?» sa han og strøk seg på armen. «Du kunne liksom ikke be meg ta på en bukse? Skjøret mitt kommer til å blåse opp når vi kjører en karusell» sa jeg og la armene i kors. «Det ville jeg likt» svarte han og smilte. Igjen slo jeg han på armen. Han begynte å le og lente seg i baksette og dro frem en bag. «Det er derfor jeg tok med meg denne til deg» sa han og dro opp en hvit shorts, en grå singlet og en svart jakke til meg. «Så du var inne i klesskapet mitt?» sa jeg og dro på meg shortsen utenfor skjøret. «Vel, bedre det enn å ha skjøret ditt blåst opp» sa han og ga meg et dømmende blikk. «Sant!» sa jeg og dro av meg skjøret, og tok på meg singleten og jakka.  «Skal vi prøve spøkelseshuset?» sa jeg og hoppet opp og ned. «Eh, klart» svarte Harry usikkert tilbake. «Er du redd?» sa jeg og la armene i kors. «Hva? Nei, det er jeg ikke!» sa han med høy stemme. «Du er redd!» sa jeg og begynte å le. «Jo, kanskje litt» sa han og klemte meg. Jeg slapp klemmen og dro oss inn i køen. Gjennom hele huset var det bare Harry som skreik og klamret seg fast i meg. Jeg var ganske sikker på at de som jobbet her lurte på hva som skjedde og hva som var galt med han. Men det var jo et spøkelseshus så mange skreik samtidig så de hørte han sikkert ikke. «Jeg skal ikke inn i et spøkelseshus igjen» sa Harry og pustet tungt inn. «Det der var ingenting!» svarte jeg og klappet han på ryggen. «Skal vi ta superslash?» spurte Harry og reiste seg opp. Jeg nikket og begynte å gå mot inngangen. Harry kom ved sin av meg og jeg hoppet opp på ryggen hans. 

«Kan du sette deg der, og du der?» sa mannen som styrte hvor vi skulle sitte. Jeg ble dratt fremst og Harry på setet bak meg. «Jeg vil helst sitte med henne» sa Harry i det han satte seg. «Beklager, men det er ikke plass og dette er siste tur» sa mannen og dro ned beltet. Harry sukket og satte seg lenger unna en rar jente som satte seg nærmere og nærmere han. Jeg satt sammen med en stor man som klamret seg fast i beltet og meg. Turen startet og mannen begynte å skrike på veien opp. Det kom en liten bakke og han satte seg nesten over meg av skrekk. Han klamret seg rundt meg og jeg klappet han fort på hodet. Når turen var over var jeg enda, det var fordi den store mannen hadde vært over meg og fått alt vannet på seg selv. Harry derimot var gjennomvåt. Jeg begynte å le stort på åssen han så på meg når jeg møtte han ved utgangen. Håret var i øynene hans og den hvite skjorten var gjennomsiktig, ikke at jeg skulle klage over det! «Jeg likte ikke den turen» sa Harry og ristet på hodet. Dråpene fløy rundt i været ut fra håret hans. «Det var du som foreslo den!» sa jeg og dro vekk noen dråper jeg fikk i ansiktet. «Ikke at den var bra, men jeg ville sitte med deg. Så jeg kunne klamre meg fast i deg og ikke den mannen» sa Harry irritert. Jeg dro han mot meg. «Slapp av, det er flere karuseller her» sa jeg og kysset han. «Skal vi spise, jeg er skrubbsulten» sa jeg og dro med meg Harry før han fikk svare. «Så klar du er det» sa han og gikk etter meg. 

«Så hvordan likte du denne dagen?» sa Harry i det vi satte oss in n i bilen. «Den har vært så morsom» sa jeg og lukket igjen bildøren. Harry smilte og startet bilen. På vei hjem var det fremdeles kø og vi satt over 20 minutter på den samme flekken. Vi hadde stoppet bilen til og med. «Men jeg er ikke så stor fan av køen her i England» sa jeg og så på Harry. Han nikket seg enig. Jeg lente meg mot radioen og skrudde den på. Sangen til guttene kom på og begge begynte å synge med full hals. Køen begynte og bevege på seg og vi fikk plutselig en bil inn i oss og jeg skallet i airbaggen og alt ble svart.


Denne delen skulle egentlig komme ut i går kveld, men jeg sovnet.. Så BEKLAGER det!

Mer? Så kommenter da vell!

   - Caroline =)


18.11.2012 | 13:34 | Kategori: Louis Tomlinson

Nye bilder av Louis og Eleanor

De er bare perfekte sammen!!


POSTED BY: Maria


18.11.2012 | 13:21 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis tvitrer

Ok, nå er det nok!! Hatet er for stort og for mye. Jeg er helt sikker på at de fleste av dere ikke sender hat til Eleanor, Perrie eller noen av de andre guttene. Men noen av dere gjør det, det vet jeg!
Eleanor og Louis får mye hat, hvorfor? Sjalusi.. Louis har selv sagt at han ikke vil mere, han vil ikke at Larry skal bære sant heller. Eleanor betyr mye for han, og gjør han glad! Og det syns jeg vi skal respektere!!
Husker dere ikke hvorfor Liam og Danielle slo opp? En av grunnene var hatet.. Og vi vil selvfølgelig ikke at det skal skje med El og Lou, vil vi?

Her har Louis tvitra på 1års jubileumet demmes. Bare se hvor sint han blir..

På bildet over hadde Stan kranglet med en 'directioner' om forholdet til Lou og El.

På bildet over ser dere at han er forbanna, og det forstår jeg..

Så vær så snill, ikke send de hat! Hva har Eleanor gjort mot dere? Hun tok Louis, ok. Men kanskje hvis vi respektere det litt mer, så kanskje han blir litt hyggeligere!
Bare tenk på det..
POSTED BY: MARIA


18.11.2012 | 00:06 | Kategori: Liam Payne

Liam i dag

Liam var på shopping med Andy i dag!


POSTED BY: Malin


17.11.2012 | 22:47 | Kategori: Bilder

1D store i US


Onesies som kan kjøpes i butikken!^^POSTED BY: Casandra


17.11.2012 | 22:42 | Kategori: Bilder

Zayn i dag


Han var på signeringen til Little Mix i New Castle! Han var/er også på middag med familien og venner til Perrie i dag :))


POSTED BY: Casandra


17.11.2012 | 22:39 | Kategori: Bilder

Bilder med fans

Liam var visst på Funky Buddah i går^^


POSTED BY: Casandra


17.11.2012 | 21:45 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 52

Etter å ha «snakket» i noen minutter sovnet jeg i armene til Harry.

 

Denne dagen våknet jeg faktisk av meg selv. Jeg snudde meg og der lå Harry i dyp søvn. Jeg dro av meg dynen og lette etter telefonen min. Tilslutt fant jeg den under puten. Klokken var ikke mer enn åtte på morgningen. Plutselig hørte jeg noen bråke nede i stuen. Jeg gikk stille ut av rommet, ned trappen og inn på kjøkkenet. Der sto Gemma og ryddet opp noen tallerkener og kjeler. «Her, la meg hjelpe deg» sa jeg og plukket opp noen kjeler og plasserte de i skuffen. «Vekket jeg deg?» sa hun og styrte med telefonen sin. Jeg ristet på hodet. «Jeg våknet av meg selv!» svarte jeg og satte meg opp på benken. «Men hva gjør du så tydelig oppe?» spurte jeg. «Jeg skulle egentlig møte en venn i byen, men hun ditcha meg!» svarte hun og så ned. «Klokken åtte på morgningen?» spurte jeg og ga henne et dømmende blikk. Hun begynte å fnise og nikke. «Jeg kan bli med jeg, bare gi meg litt tid på å skifte!» sa jeg og hoppet ned fra benken. Hun så opp på meg. «Mener du det?» spurte hun og kom noen skritt nærmere meg. Jeg nikket. «Okei, bare skift du så drar vi når du er klar» sa hun og gikk inn i stuen. Jeg løp opp på rommet mitt får å skifte til noe litt finnere enn en pysj. Jeg fant frem en hvit singlet, et rosa skjørt med hviteprikker på, et brunt belte og en liten veske. Jeg tok det med meg inn på badet. Jeg kledde av meg pysjen og gikk inn i dusjen. Når jeg kom ut igjen tørket jeg håret og kroppen. Jeg kledde på meg klærene, sminket meg naturlig, og lot håret falle naturlig.


Antrekket//

Jeg gikk ut av badet og skrev en lapp til Harry. Jeg gikk stille ut døren og ned trappen der Gemma satt og så på tv. «Jeg er klar» sa jeg og gikk ut i gangen. jeg lente meg mot veggen og ventet på at Gemma skulle ta på seg skoene og gå ut til bilen. I det Gemma åpnet ytterdøren kom det flere blink og jeg ble nesten blind. Jeg la hånden men foran øynene og prøvde å se hvor Gemma gikk. Mange ropte navnet mitt og jeg så frem og tilbake, opp og ned får og finne ut hvem som ropte. Når jeg kom litt lenger ned i veien ved bilen til Gemma ble jeg stoppet av noen jenter. «*DN*, kan vi ta bilde sammen?». «Beklager, jeg tar ikke bilder» sa jeg og åpnet døren. «Kan vi få en klem da?» spurte den andre jenta. «Så klart» svarte jeg og ga henne en bamseklem. Da kom det flere rundt meg som ble med på klemmen. Jeg snudde meg rundt og der sto Gemma og snakket med noen andre jenter. «*DN*, hvor er Harry?» spurte en liten jente. «Han ligger fremdeles og sover» svarte jeg og prøvde å få litt mere plass rundt meg etter gruppeklemmen. «Kan du gi han denne fra meg?» spurte hun og ga meg et lite ark. Jeg tok tak i den og la den i lommen mens jeg nikket. «*DN* hvordan går det med deg?» spurte en annen jente med et kamera rettet mot meg. «Hvordan vet dere egentlig navnet mitt?» spurte jeg og lente meg mot bil døren. «Vi er Directioners, vi vet alt» sa en annen jente. Jeg nikket. «*DN*, skal vi dra?» spurte Gemma og satte seg inn i bilen. Jeg nikket før jeg sa hade til alle jentene og satte meg inn i bilen. Gemma tutet så de skulle flytte seg så hun ikke kjørte på dem. Noen banket sykt på vinduet og skreik av all hals. «Skjer dette med dere hver dag?» spurte jeg og så ut av vinduet. «Jepp, det gjør det» svarte hun og tutet en gang til.

 

I det vi hadde kommet til byen hadde vi fått flere og flere fans som hadde fulgt etter oss i butikk etter butikk at vi ble lei av det så vi dro hjem igjen etter 5 timer. Når vi kom tilbake til huset var det enda flere fans som stu utenfor huset. Gemma parkerte bilen og gikk ut av den. Jeg hadde problemer med å få opp døren fordi bilen ble omringet av flere fans som dyttet og slo på den. Til slutt fikk jeg den opp og i det jeg gikk ut ble jeg nesten døv. Jeg hadde aldri hørt noen skrike så høyt noen gang. Jeg greide å presse meg gjennom alle sammen og gikk inn ytterdøren der jeg ble dratt inn i en klem. «Denne gangen er hun min, jeg får nesten ikke ha henne alene når jeg er med guttene også fortsetter det her?» ropte Harry og så på alle sammen. Jeg begynte å fnise og dro meg ut av grepet hans. «Slapp av! Jeg var bare i byen med Gemma, ikke noe å være bekymret over» sa jeg og kløp han i kinnene. «Ja Harry, nå må du slappe av!» sa Gemma og dro av seg skoene. «Å, jeg har noe til deg» sa jeg og dro opp lappen jeg fikk av den jenta. Jeg ga den til Harry som åpnet den. I mens dro jeg av meg skoene. «Vent, ikke kle av deg. Vi skal et sted som jeg tror du kommer til å like» sa han og fant frem jakken hans. Jeg sa ikke noe imot det og tok på meg skoene igjen. Harry åpnet døren og skrikene ble enda større enn i stad. Jeg ga Gemma en sjapp klem og gikk etter Harry. Harry grep hånden min og gikk ned til bilen sin. Han hadde virkelig makt over fansen. Han bare ba dem gi litt plass og det gjorde de, men når Gemma sa det gjorde de det motsatte. Vi satte oss inn i bilen til Harry og kjørte avgårde.

 


For neste del i dag må jeg ha mer enn 20 kommentarer :)

Og takk for alle de andre koselige kommentarerene jeg har fått på de andre delene, varmer mitt lille hjertet :)

   - Caroline


17.11.2012 | 20:34 | Kategori: Instagram

Harry på INSTGRAM

POSTED BY: Maria


17.11.2012 | 20:32 | Kategori: Instagram

EL PÅ INSTGRAM

ÆÆÆÆÆ GRINER SÅ SØTT ÆÆÆÆ

POSTED BY: Maria


17.11.2012 | 18:05 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 34

 Da vi nærmet oss gangen hørte vi at persone gikk ut døra så Zayn rev seg løs fra grepet mitt og sprang ut. Jeg kom etter, men det var forsent. Jeg rakk akkurat å se tyven svinge ut av innkjørselen og kjøre avgårde med bilen min.


Jeg sto i døråpninga i sjokk. Hadde virkelig bilen min akkurat blitt stjålet? "Faen!" sa Zayn irritert "Vi hadde tatt han hvis vi ikke hadde vært så redd." Han hadde redd, men det hjalp ikke akkurat nå. "Men døra var jo låst," tenkte jeg høyt. "Var den? Da må et ha vært noen som enten visste hvor dere hadde en reservenøkkel eller så hadde de nøkkel selv," funderte Zayn. "Jeg mistet jo nøkkelen min dag," kom jeg plutselig på og merket jeg ble litt redd. "Hvor da?" spurte Zayn. "Jeg aner ikke, men burde vi ikke ringe politiet?" Det hadde jeg helt glemt av i sjokket over at bilen bare ble borte. "Jo, selvfølgelig!" sa Zayn og tok opp mobilen sin. Jeg tenkte at det muligens også kunne være en god idé å si i fra til mamma og pappa så jeg skulle til å ringe de, men så så jeg at bilen deres kom opp innkjørselen. De gikk ut bilen og mamma spurte forvirret: "Hva er det som skjer? Vi møtte bilen din på veien hit." "Gjorde dere? Den er stjålet!" sa jeg og gikk mot de med Zayn hakk i hælene. Like etter kom William ut av bilen, men han ble ikke spesielt glad over å se Zayn. Han visste ingenting om hva som var mellom oss så han ble vel litt overrsaket over å se han her.

 
Det så ut som om at mamma skulle til å si noe, men ble avbrytt av at en politibil kom opp innkjørselen. "Hva gjør politiet her?" spurte pappa. "Ehh, bilen min er jo stjålet," sa jeg og så forvirret på han. Hadde han ikke hørt at jeg sa det i sted. "Men det var jo han kjekke fra One Direction som kjørte den," sa mamma og jeg skjønte med en gang hvem hun mente, men jeg fikk lyst til å si han står jo her, men lot hver. "Louis!" sa jeg og så på Zayn. "The prankster," sa han og lo litt. Polilitet kom gående opp mot oss og en av dem spurte: "Hvem er Zayn Malik?" "Det er meg," sa Zayn. "Da regner jeg med at det er din bil som har blitt stjålet?" spurte politimannen og så på meg. Jeg visste egentlig ikke hva jeg skulle svare for bilen jo egentlig ikke stjålet. Men man kunne ikke si til politiet at det bare hadde vært en spøk. "Det har vært noen missforståelser så bilen er ikke stjålet," sa pappa og hjalp meg. "Så hva er det som har skjedd?" spurte mannen. "Det var bare en venn av meg som ville tulle litt med meg," sa jeg og håpet på at mannen ikke ble sur. "Åhh, det å stjele en bil er ikke noe man skal tulle med. I hvert fall ikke hvis politiet blir innblandet, men det går greit for denne gang for nå får jeg muligheten til å få autrografen til Zayn Malik til datteren min," sa han og lo en liten latter mens han ga Zayn et ark og en penn. "Takk for meg!" sa mannen og gikk.

 

"Litt av noen modne venner du har," sa William da han gikk forbi Zayn og meg mens han dultet borti Zayn. "Seriøst," sa jeg lavt slik at bare Zayn og jeg kunne høre det. "Det gjør ingenting," sa Zayn. Jeg hadde fortalt han situsjonen mellom William og meg. Men dette gjorde faktisk noe for meg. "Ring Louis, jeg må snakke med William," sa jeg til Zayn og gikk. William var allerede gått opp på rommet sitt så jeg braste inn der. "Hva faen William?" Han så bort meg, men brydde seg ikke. "Du kaller vennene mine barnslig! Har du sett deg selv? Kan du ikke se at jeg har det bra sammen med Zayn?" skrek jeg. Jeg hatet å krangle med William og dette var verre en det noen gang hadde vært. Vi hadde nesten ikke snakket med hverandre med hverandre på to uker og det ble for mye for meg. Han svarte meg ikke. "Vær så snill William! Si noe! Hva er er problemet? Hva har Zayn gjort mot deg?!" sa jeg og tårene trillet nedover kinnene nå. "Er du dum eller? Husker du ikke hvor forferdelig du hadde det etter at vi flyttet til London? Jeg så deg da du var på ditt verste og jeg vil ikke at det skal skje igjen. For det kommer til å skje, Zayn er ikke så fantatisk som du tror han er," sa han irrtert. "Hvis jeg kan tilgi han burde i hvertfall du klare det! Det var tross alt jeg som hadde det vanselig og ikke deg! Hvordan kan du la dette komme i mellom oss?" sa jeg fortvilt. "Hvordan kan du?!" sa han irritert. Den svei! Jeg stormet ut døra og inn på rommet mitt. Zayn satt på senga mi og så opp når jeg kom inn. Da han så meg reiste han seg  og jeg rett inn i armene hans mens jeg gråt.

  

Hvordan tror dere det går mellom William og *DN*?

 

25 kommentarer før neste del :)

 

TUSEN TAKK FOR ALLE KOMMENTARENE!!

 

POSTED BY: Hedda


17.11.2012 | 16:09 | Kategori: Louis Tomlinson

GRATULERER LOUIS OG ELEANOR

POSTED BY: Maria


17.11.2012 | 12:52 | Kategori: Facebook/Twitter

NIALL TVITRER

Ikke så rart kanskje?

HER ER SVARET PÅ HVORFOR HAN RØYKA!!! dust

POSTED BY: Maria


17.11.2012 | 10:21 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall DM til fan!

Nei, Niall røyker ikke! Han var på en fest i går å ble ganske så full, men han røyker ikke til vanlig!POSTED BY: Malin


16.11.2012 | 22:03 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 33

"Kjipt at du måtte dra," sa han. "Ja og så må jeg på jobb i morgen," sa jeg. Vi sto en stund og bare så hverandre mens vi bevegde oss nærmere og nærmere hverandre helt til vi leppene møttes og vi kysset. Det eksploderte av sommerfugler i magen min.


 

Zayn holdt armene sine rundt midjen min og dro meg enda nærmere han. Kysset var perfekt. Ikke slik det med Andy. De kunne ikke sammenlignes en gang. Nå kjente jeg hvordan det var å har ordentlige følelser. Sommerfuglene mine gikk amok i magen min og til slutt avbrøt jeg kysset med at jeg begynte å smile. Jeg trakk meg litt unna og så opp i de nydelige brune øynene hans. Han smilte søtt noe som fikk meg til å smile enda mer. Jeg hadde definitivt falt for bestevennen min. "Jeg må dra nå, men vi snakkes i morgen," sa jeg og gikk ut av grepet til Zayn. "Hade, jeg ringer deg i morgen," sa han og smilte. Hele veien hjem smilte jeg og følte meg helt i skyene. Men jeg begynte etter hvert å tenke på om dette bare var en av de mange gangene jeg faller alt for lett for en gutt og ender opp med å bli såret. Jeg hadde alltid hatt en ting med å falle lett for gutter, det betydde nødvendigvis ikke at det ikke ble noe seriøst. Det var bare at jeg ville ikke gå for fort fram med Zayn for det kom til å komme inn mange andre problemer ved å være i et forhold med han, men jeg ville helst ikke tenke på de eller så langt i framtiden.

 

Jeg satt i stua og så på gamle Disneyfilmer mens jeg meldte med Zayn. Thea og Lucas hadde lagt seg så det var ikke så mye å gjøre og jeg følte meg veldig alene i det store huset. Jeg var i tillegg utrolig husredd så jeg innbilte meg at jeg hørte lyder hele tiden. Plutselig banket det på vinduet bak meg. Jeg skvatt sånn at jeg holdt på å falle ut av sofaen. Jeg snudde meg og så redd mot vinduet. "Hallo!" ropte jeg og tenkte at den som banket på ville gjøre det igjen. Men det skjedde ingenting så jeg reiste meg og gikk forsiktig mot vinduet. Jeg sto og så ut vinduet da et hodet opplyst av en lommelykt poppet opp. "ÆÆÆ!" skrek jeg. Jeg slet litt med å få pusten tilbake, men jeg så til slutt at Zayn sto utenfor vinduet og holdt på å dø av latter. Jeg gikk bort fra vinduet og satt meg i sofaen for å overse han. Han visste hvor husredd jeg var så dette hadde han planlagt. Han banket på vinduet flere ganger for å komme inn, men jeg ville ikke slippe han inn. Etter en stund med banking ble jeg lei og gikk for å åpne døra. "Unnskyld, unnskyld, unnskyld, unnskyld," sa han mens han holdt på å le seg i hjel. "Det var IKKE morsomt!" sa jeg og marsjerte bort til sofaen. Han kom og satt seg ved siden av meg, men jeg ville ikke snakke til han før han tok seg sammen og sluttet å le. "Jeg er lei meg *DN*, men du skulle sett det ansiktsutrykket dit," sa han og slet med å ikke begynne å le igjen mens han prøvde å etterligne meg. "Hva kan jeg gjøre for at du skal snakke til meg?" Jeg tenkte litt over det, for jeg var jo egentlig ikke sur på han. Men jeg fikk ikke tenkt mye før han lente seg bort mot meg og kysset meg.

 

Jeg kunne ikke motstå det, så jeg kysset han tilbake. "Slik," sa jeg da vi slapp kysset. "Hæ?" sa han forvirret. "Slik kan du få meg til snakke til deg," smilte jeg lurt tilbake. "Ååh!" Vil ble sittende og snakke en stund mens vi så litt på TV. Jeg fikk litt følelsen at det slik det hadde vært da vi var yngre og jeg bodde i Bradford bortsett fra at jeg satt i armkroken til Zayn nå. Vi ble plutselig avbrytt av en lyd fra gangen. Det hørtes ut som om det var noen der. "Hallo! Er det noen der?" ropte Zayn, men ingen svarte. Det var tydlig at det var noen der, men hvis det var en innbrudstyv var jeg redd for at den kunne ha våpen så jeg turte ikke gå å sjekke. Etterhvert ble Zayn lei så han reiste seg fra sofaen, men jeg holdt han litt igjen i håndleddet. "Jeg passer på deg," hvisket han søtt. Da vi nærmet oss gangen hørte vi at persone gikk ut døra så Zayn rev seg løs fra grepet mitt og sprang ut. Jeg kom etter, men det var forsent. Jeg rakk akkurat å se tyven svinge ut av innkjørselen og kjøre avgårde med bilen min.

 

Hvem tror dere det kan være?

 

20 kommentarer før neste del kommer :)

 

POSTED BY: Hedda

 


16.11.2012 | 21:54 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 51

«Han må bytte fly der» sa Harry og begynte å gå mot gaten vår. Jeg nikket og fulgte etter dem.

 

«Han kommer så til å velge Rita!» Sa Harry. Gjennom hele flyturen hadde vi sett på ungkaren. Kanskje ikke noe som falt i smak med en gang, men det var ganske spennende noen ganger. «Nei hei, han kommer så til å velge Julie» sa Niall og fulgte nøyere med på pc-skjermen. «Hva tror du *DN*?» Spurte Harry og dulket i armen på meg. Jeg løftet hode i all hast. «Hæ? Hva?» sa jeg. «Har du ikke sett på?» Spurte Niall og satte episoden på pause. Jeg ristet på hodet. «Vell, det må du! Det er nå han skal velge» sa Harry og holdt hodet mitt fast så jeg ikke kunne bevege på det. Jeg begynte å små le. «Greit» sa jeg oppgitt og så på. «Han velger Julie!» sa jeg bestemt og så ned på telefonen igjen. «HA!» ropte Niall og løftet opp hånden sin. Jeg stirret på den og så ned på telefonen igjen. «Rejected high five!» ertet Harry og gjorde det samme. Igjen så jeg på hånden og ned på telefonen igjen. Da begynte Niall å flire. «Du skal liksom støtte meg her» hvisket Harry inn i øret på meg. Jeg smilte og så på han. «Men hvordan vet du om han velger Julie?» spurte Harry og fulgte med på serien igjen. «Vent å se» svarte jeg og la fra meg telefonen.

 

Etter å ha sett den dumme mannen bable om hvor mye han elsket Julie og hvordan han følte seg med henne i 10 minutter, kom han endelig til poenget. Han satte seg ned på ett kne og dro frem ringen. Jeg pekte på skjermen og ga Harry et hva-var-det-jeg-sa blikk. Harry stirret tomt tilbake og ga tilslutt bare-gni-det-inn blikk. «Hva var det vi sa?» ertet Niall og dro meg til han. Jeg heiset skuldrene og var med på det. «Det er dårlig gjort, dere har sikkert sett episoden!» sa Harry og krysset hendene. Begge ristet på hodet. «Nei, jeg så det på hvordan han smilte til henne når hun kom til synet» svarte jeg. «Ja, vi sier jeg også så det!» svarte Niall og begynte med å ordne til en ny sesong. Jeg rullet med øynene. «Må vi se en ny sesong?» sa jeg oppgitt. Niall begynte å nikke ivrig. Jeg så bort på Harry. «Nei, vet du hva? Vi kan se på noe som du liker» svarte Harry og tok fra Niall dataen. Niall ga oss et valpeblikk før han latet som han begynte å gråte. Harry og jeg begynte å flire. «Det hjelper ikke Niall» Sa Harry og ga meg pc-en. Jeg gikk inn på en side der jeg kunne se serier på nettet og satte på en episode av once upon a time. «Dette er bra saker» svarte jeg og satte meg til rette i armkroken til Harry. Jeg kjente øynene mine gli sakte nedover og tilslutt var alt helt svart.

 

«*DN* du må våkne. Vi går inn for landing om 5 minutter» sa den rustne stemmen til Harry. Jeg reiste meg sakte opp og sukket. Jeg prøvde å feste beltet, men uten hell fordi jeg ikke gadd å åpne øyene. «Her, la meg gjøre det» sa Harry og dyttet vekk hendene mine. Når jeg hørte klikket lente jeg meg mot skulderen hans. «Trøtt?» spurte Harry og jeg kjente et hode treffe mitt. Jeg nikket sakte frem og tilbake. «Ja, jeg også» svarte han. Igjen kom det et lite klikk. «Jeg trodde du festet beltet mitt jeg?» sa jeg og prøvde å finne knappen. «Han gjorde det! Jeg tok bare et bilde av dere! Se så søte dere er sammen» kom det fra stemmen til Niall. «Jeg orker ikke se!» svarte jeg og prøvde å finne telefonen hans. Jeg ga opp når jeg ikke fant den og la hånden heller under Harry sin arm. Da kjente jeg noe kile i magen og da løftet jeg hodet med en gang og det samme med øynene. «Hva skjedde nå?» spurte jeg og så rundt meg. «Vi har begynt å gå ned mot flyplassen..?» svarte Niall rolig og ga meg et er-du-dum-eller blikk. «Å, jeg viste det» sa jeg og lente meg tilbake i setet. «Så klart du gjorde det!» Sa Harry og strøk meg på armen.

 

«Jeg kommer til å savne deg *DN*, ring hver dag! Det er en ordre!» Sa Niall og trakk meg inn i en klem. «Jeg lover!» svarte jeg. Jeg smilte mot han i det han snudde seg får å gå. «Igjen, hun er min kjæreste ikke din!» ropte Harry. Jeg flirte og snudde meg får å gå ut av den fulle flyplassen. Jeg tror vi brukte over 30 minutter bare på å finne utgangen. «Jeg trodde du bodde her jeg, skal ikke du kjenne dette stedet?» sa jeg i det jeg skviste meg gjennom to svette mannfolk. «Det er en stund siden da» svarte Harry og klemte hånden min enda mer. Når vi enderlig kom oss ut av flyplassen var det enda fler folk ute som begynte å skrike. Flere kom opp til oss og spurte om bilde. Jeg trakk meg unna. Ikke det at jeg hatet å bli tatt bilde av, men jeg ville ikke bruke Harry for statusen hans. Derfor ble jeg da den som tok bildet. Når vi fort hadde tatt nesten over 100 bilder (Føltes det ut som) gikk vi inn i en bil. Harry satte seg på den siden som rattet var på og jeg satte meg godt til rette i bilen. «Gleder du deg til å møte familien min?» spurte Harry i det han svinget opp i innkjørsel og stoppet bilen. «Jeg er ganske nervøs. Hva om de ikke liker meg?» sa jeg og strammet meg fast i setet. «Jeg er sikker på at det går bra» sa Harry og kysset hånden min. Jeg smilte og gikk ut av bilen. Jeg stoppet og så på huset lenge. «Det er bare et hus» sa Harry og la hendene rundt magen på meg. «Jeg vet! Jeg syntes det bare var så fint» svarte jeg. Harry kysset meg på kinnet og slapp taket rundt meg. jeg snudde meg for å hjelpe med bagasjen når noen ropte på Harry. Harry slapp bagasjen med en gang og løp inn i en stor klem med en jente.«Gemma, jeg har savnet deg!» sa Harry og jeg hørte at han begynte å gråte. Jeg tok en koffert og slapp den på bakken. «Jeg har savnet deg også!» sa den lyse stemmen. Jeg hørte at henne også gråt. Jeg tok tak i en annen koffert og lukket bakluken på bilen. I det kom det flere personer ut døren. «HARRYYYYYYYYYY» ropte en dyp, dyp stemme. «Pappa» svarte han og ble tatt inn i en stor klem til. Jeg fniste og gikk mot den ene jenta. «Hei, jeg heter Gemma. Du må være det nye offeret til Harry?» sa hun og trakk frem hånden sin. Jeg smilte og grep tak i den. «Det er jeg! *DN* heter jeg!» sa jeg og ristet på hånden hennes. «Jeg vet, han snakker om deg non-stop!» sa hun og slapp taket. «Tnå» sa jeg og slapp kofferten. «Vell, du er ikke akkurat en fremmed du heller» sa jeg og smilte. «Snakker han mye om oss?» spurte hun og grep tak i kofferten. Jeg nikket. «*DN*, dette er min mor Anne og min stefar» sa Harry og dro meg vekk fra Gemma. «Hei, jeg har hørt mye fint om deg» Sa Anne og grep hånden min hardt. Jeg smilte og sa navnet mitt. «Skal vi komme oss inn så du får sett huset?» fortsatte Anne og dro med meg inn døren. Gangen deres var ganske søt og liten. Stuen derimot var ganske stor og hadde en fin åpning til kjøkkenet. Jeg gikk litt rundt i stuen når jeg kom over den fine utsikten til hagen deres. «Ganske fint he?» kom det en stemme bakfra. Jeg snudde meg og der sto Harry med rosa kyssemerker på kinnene. Jeg begynte å le. «Det var mamma» sa han og prøvde å tørke det vekk. Jeg gikk over til han. «Mammas lille gutt» sa jeg og kløyp han i kinnene. «Ha-ha-ha, så morsom du er» sa han ironisk. «Jeg vet» sa jeg og klemte han. «kom så ser vi på rommet ditt» kom Gemma og sa til meg. Jeg ble dratt ut av klemmen og jeg hørte Harry sukke i bakgrunnen. Jeg ble dratt opp trappen og inn på et rom som var ganske søtt.«Nå er det middag» ropte stemmen til Anne. Jeg og Gemma gikk ned trappen og møtte Harry på vei opp. «Denne gangen er hun min» sa han og slang meg over skulderen sin, gikk ned trappen og plasserte meg på en stol og plasserte seg ved sin av meg. «Vi er litt slappe i dag og bestilte en pizza. Jeg håper du liker det *DN*» sa Anne og plasserte pappeskene på bordet. «Ja, jeg liker det» svarte jeg og drakk litt av vannet. Samtalen gikk som bare det på middagsbordet. «Vell, det er ganske seint siden vi har sittet på et fly i hele dag så går vi å legger oss» sa Harry og dro med seg meg. Jeg hadde blitt dratt på mye i det siste. «Men hva med å hjelpe til med oppvasken?» spurte jeg i all hast. «Vi ordner det, kos dere. Men ikke for mye!» Ropte Anne med pekefingeren rettet mot oss. «MAMMA!» ropte Harry og rødmet. Jeg begynte å le lett. «Jeg bare sier det, er ikke klar til å bli bestemor enda!» sa hun. Jeg begynte å le enda mer. «Kom nå går vi før noe mer pinlig skjer» sa Harry og løftet meg opp. Jeg begynte å skrike. Han halv løp opp trappen. Han gikk inn på gjesterommet og kastet meg i sengen. «Jeg digger moren din» sa jeg og satte meg opp. «Vell, hun liker å si pinlige ting så jeg rødmer» svarte han og kom nærmere meg. Jeg reiste meg opp og møtte han i et kyss. «Jeg må skifte, jeg er sykt trøtt!» sa jeg og fant frem pysjen min og gikk inn på badet for å pusse tennene. Når jeg kom ut igjen satt Harry på sengen min i pysj selv. Jeg la meg ned i sengen med dynen over meg når Harry kysset meg lett på munnen. «Natta, glad i deg» sa han og skulle til å reise seg opp for å gå. «Glad i deg også» svarte jeg og trakk han inn i et kyss. «Natta» var det siste jeg sa før jeg skrudde av lyset og han forsvant over gangen inn på rommet sitt.

 

Jeg hadde sikkert ligget i sengen i 1 time uten å ha sovnet. Jeg sendte en melding til Harry at jeg ikke fikk sove og etter bare noen sekunder etterpå banket det på døren. Jeg reiste meg opp og der sto Harry med telefonen i hånden. Han kom mot meg og kysset meg lenge. Han dyttet meg til sengen der kysset ble mer intenst. Etter å ha «snakket» i noen minutter sovnet jeg i armene til Harry.


Siden denne delen ble så lang så får dere ikke fler av meg i dag :/ Beklager at delen kom så sent ut, men brukte veldig lang tid på den..

Mer? Så kommenter :)

      - Caroline =)


16.11.2012 | 20:26 | Kategori: Bilder

Harry i gårPOSTED BY: Casandra


16.11.2012 | 20:23 | Kategori: Random

Children In Need

Minner om at guttene skal synge på Children In Need i dag klokken 20.30 norsk tid :D
Link:
http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=3


POSTED BY: Casandra


16.11.2012 | 20:07 | Kategori: Instagram

1D Instagram

POSTED BY: Maria


16.11.2012 | 18:30 | Kategori: Fans

Niall med fans i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


16.11.2012 | 18:25 | Kategori: Video

Exclusive! Ellen and One Direction Commercial Break

Noen andre en meg som syns Ellen og Niall klemte litt lenge? POSTED BY: Maria ( meeee) 

16.11.2012 | 18:23 | Kategori: Video

One Direction Pepsi PreShow Backstage Interview

 
POSTED BY: Maria

16.11.2012 | 18:23 | Kategori: Video

Exclusive! Thrown Onstage at One Direction

 POSTED BY: Maria

16.11.2012 | 18:22 | Kategori: Fans

Harry med en fan i dag

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


16.11.2012 | 18:21 | Kategori: Harry Styles

Harry på heathrow i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Han går jo som en gravid dame i begynnelsen jo! 

han kom hjem i dag forresten! :)


POSTED BY: Maria 

16.11.2012 | 18:18 | Kategori: Niall Horan

Niall på en klubb i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

SE PÅ DE FØRSTE BILDE, NIALL RØYKER!!!


POSTED BY: Maria 


16.11.2012 | 18:17 | Kategori: Harry Styles

Harry på westfield i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink 


POSTED BY: Maria 


16.11.2012 | 17:24 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 50

«Danielle er gravid» sa Ali, ordene surret rundt å hodet på meg og jeg trodde jeg skulle dø langsomt.

 

*DN* pov.

Jeg lå og vrei meg i sengen. Jeg hadde dårlig samvittighet for at jeg sa det til Amanda. Men Danielle som gravid? Det må da ikke være Liams barn, det vet jeg for han var soppas åpen med meg og fortalte at de bare hadde hatt sex en gang. Jeg trodde jeg skulle dø der jeg satt i stolen, jeg fikk bakoversveis når han sa det. Jeg la meg på ryggen og så opp i taket. Jeg sukket og så mot Amanda. Hun lå i dyp søvn. Jeg dro av meg dynen og gikk ut i gangen og over til et vindu. Jeg satte meg ved vinduskarmen og så ut. Stjernene var enda klarere nå, og jeg så mange bilder på himmelen. Plutselig kjente jeg noe treffe hodet mitt. Jeg snudde meg og der sto Harry i pysjen sin. Jeg smilte og klappet på vinduskanten. «Hva gjør du oppe så sent?» sa han og satte seg ned. «Jeg får ikke sove!» sa jeg og så inn i øynene hans. «Mye å tenke på?» sa han og så ut. Jeg nikket. «Jeg får det bare ikke opp! Danielle som gravid?» sa jeg og satte meg nærmere Harry. Han ga meg et sjokkert utrykk. «Du viste det ikke, gjorde du?» spurte jeg og fiklet med fingrene mine. Han ristet fort på hodet. «Vell, det er grunnen til at de ble sammen igjen» sa jeg og så ut av vinduet igjen. «Du har rett! Det stemmer ikke. Liam skal liksom bli far? Har de i det hele tatt.. du vet.. hatt det?» spurte han og satte seg ned på gulvet. «Ja, de har gjort det» svarte jeg og satte meg bak Harry og tullet med håret hans. «Hvordan vet du det? og ikke jeg?» spurte han og slang hodet bakover. «Ikke vet jeg, fikk vite det i stad når jeg snakket med Liam» sa jeg og kysset han på pannen. «Men hvorfor er du oppe?» sa jeg og surret håret hans rundt fingrene mine. «Rastløs!» sa han og dro meg over skulderen, ned på bakken og landet mellom beina hans. «Du savnet meg gjorde du ikke?» sa jeg i det jeg fikk to hender rundt magen min. «Mhm, jeg gjorde det» sa han og kysset meg på hodet. «Det var ikke det samme uten deg heller» svarte jeg og så opp mot han. Han smilte til meg i det jeg så ned i bakken igjen. «Husk at vi drar i morgen, til Cheshire. Der mamma, pappa og min søster kommer til å stå å vente på oss. Det kommer til å bli så flaut» sa han og flettet hendene være sammen. Harry lente seg mot meg og leppene våre møttes.«Harry.. *DN*.. er dere våkne?» kom en stemme klarere og klarere frem. Jeg lukket opp øynene sakte og Niall kom til synet. Vi lå fremdeles i gangen. Jeg reiste meg sakte opp og gnei meg i øynene. Jeg snudde meg rundt og Harrys øyne var så vidt åpne. Han gryntet og satte seg opp selv. «Hvorfor sover dere i gangen?» spurte Niall og hjalp meg opp. Jeg snudde meg og hjalp Harry opp på beina. «Vi hadde problemer med å sovne også møttes vi her i gangen, snakket litt også må vi vell ha sovnet» sa jeg og strakk meg. da fikk jeg en finger rett i magen, jeg trakk meg fort sammen og slo Niall i magen. Han datt ned på gulvet mens han holdt seg der jeg hadde slått han. «Fikk du igjen!» sa jeg og hjalp han opp på beina. «Jeg slo deg ikke!» sa han og gnidde seg på magen. «unnskyld!» sa jeg og gikk inn i en stor Niall-Horan-klem. «Jeg må ordne meg, når drar vi i dag?» sa jeg og snudde meg mot Harry. Han dro opp armen og så på klokken. «Om 1 time» sa han trøtt uten å merke noe. «OM EN TIME!» ropte han og begynte å stresse. «Jeg må gå å pakke!» sa jeg og løp inn på rommet mitt. «Hvor har du vært?» sa Amanda når jeg kom inn døren. «Jeg sovnet i gangen med Harry» sa jeg og prøvde å finne kofferten min. «Hva leter du etter?» sa hun og dro frem børsten sin. «Vi drar om 1 time og jeg har ikke pakket» sa jeg og begynte å lete i skapet. Da merket jeg at alle klærne var borte. «Å jeg pakket for deg for 30 min siden, jeg drar hjem jeg også i dag» Sa Amanda og gikk inn på badet. Jeg pustet lettet ut. «Takk Amanda, du er best» sa jeg og la meg ned på sengen. «Ali, nå må du ikke sovne» Sa Amanda og ristet meg på skulderen. Jeg reiste meg fort opp når jeg merket jeg hadde vært borte i 10 minutter alt. Jeg så til siden og der lå det et antrekk. Jeg reiste meg opp og begynte å dra av meg pysjen og på med klærne.«Pass deg! Ser du ikke at jeg går her?» ropte en mann inn i ansiktet på Amanda. «Faktisk var det du som gikk inn i meg! så bit meg i ræva om du vil, for jeg bryr meg ikke» sa hun og duket inntil han for å terge litt. Jeg sto der med et stort smil om munnen. «Wow, Amanda du kan snakke for deg» Sa Harry og klemte meg bakfra. «Noe jeg har lært fra en venn» sa hun og så på meg. Smilet mitt ble ende større. «Okei, flyet ditt går om 10 minutter så du bør forte deg» kom Niall løpende og sa. Han rakte billetten til Amanda. Hun tok den og klemte Niall lenge, deretter Harry og meg. Tilslutt ble det en stor gruppeklem. Hun grep jakken og løp inn i gaten sin. «Og flyet vårt går om 20 minutter» sa han og rakte resten ut til hverandre. «vårt? Jeg trodde bare Harry og jeg skulle ta flyet til Cheshire» sa jeg og så på begge to. «Han må bytte fly der» sa Harry og begynte å gå mot gaten vår. Jeg nikket og fulgte etter dem. 


Vis jeg får 20 kommentarer innen kl. 20:30 få dere en del til i dag :)

   - Caroline =)


16.11.2012 | 08:15 | Kategori: Fans

Louis, Zayn og Niall med fans
POSTED BY: Malin


15.11.2012 | 20:59 | Kategori: Video

LIVE WHILE WE'RE YOUNG PÅ ELLEN

 
POSTED BY: Maria

15.11.2012 | 18:28 | Kategori: One Direction

1D takeover - The Hits Radio

I morgen er det radiotakeover på The Hits Radio!! Det starter klokken 11.00 i norsk tid og varer i ca 3 timer!! Du kan høre på det på en app som heter iRadio UK eller på thehitsradio.uk.co (eller noe sånt) :P legger ut link når jeg finner den :))

Dette er engelske tider ^^ norske tider er 11- ca 14 :)


POSTED BY: Casandra


15.11.2012 | 17:40 | Kategori: One Direction

Children In Need


Guttene skal synge på Children In Need i morgen kl: 20.30 (norsk tid)!! Du kan se det live på denne linken:
http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=3POSTED BY: Casandra


15.11.2012 | 17:32 | Kategori: Nyheter/Blader

A Magazine om TMHPOSTED BY: Casandra


15.11.2012 | 17:32 | Kategori: One Direction

Sleike albuene

Guttene ble spurt om å slikke albuene sine.. haha, se på Harry da! 
POSTED BY: Maria 


15.11.2012 | 17:26 | Kategori: #1DImagines

Søt Imagine

Måtte bare dele denne.. søteste jeg har sett!! 


 


POSTED BY: Maria 


15.11.2012 | 17:25 | Kategori: Facebook/Twitter

Gemma og Harry, søsken!

 


Ikke vanskelig å se at de er i familie nei..


POSTED BY: Maria 


hits