31.10.2014 | 15:43 | Kategori: Random

Dilemma

Jeg er da veldig kort. Veldig kort. Knapt 1.55 meter over bakken. Så, da jeg var på JB konserten i 2013 hadde jeg golden circel. Og jeg så nesten ikke en en ting (men da var jeg ikke så nærme scenen heller).

Lurte på om dere kunne hjelpe meg i å ta en avgjørelse, og om dere så så mye på forrige konsert eller på en konsert generelt.

Hva burde jeg ta? Gul/blå gelt og være nærme dem - men ikke se noe. Eller ta en plass på tribunen og ikke være så nærme som jeg kan - men se dem ordentlig.

Tusen takk

- Ina


31.10.2014 | 10:32 | Kategori: One Direction

Guttene i london, "whoweare" bok signering

-MERETE


30.10.2014 | 20:53 | Kategori: Intervjuer

Guttene på et intervju i dag i London

Gratulerer til de som fikk billetter idag/igår! Så glad på deres vegne:)

- Ina


29.10.2014 | 16:52 | Kategori: One Direction

Guttene på BBC Radio i dag!

Permalink til innebygd bilde

De har bekreftet at deres neste singel fra FOUR er Night Changes! Jeg gleder meg!

POSTED BY: MARIA


29.10.2014 | 15:27 | Kategori: Imagines

The girl who cried wolfJeg sperrer opp øynene. Det er kaldt og mørkt, jeg vet ikke hvor jeg er. Hjernen min leter automatisk etter en forklaring, men minnet er helt tomt. Det eneste jeg husker er at jeg gikk og la meg. Det må være minst to timer siden.  Jeg ser opp, en ensom mystisk måne henger høyt oppe på himmelen og bader meg i et svakt lys. Hendene mine leter skjelvende etter mobilen min i nattbuksen min. Pusten min stiger, den er ikke der. Ikke at jeg er overrasket for hvem legger mobilen sin i lomma når de skal sove?  Redde hikst kommer ut av munnen min mens jeg desperat vrenger lommene mine i et forsøk på å finne den.  "Vær så snill" ber jeg stille idet jeg går ned på alle fire for å se om jeg har mistet den på bakken. "Vær så snill". Hendene mine leter febrilsk over den mørke bakken, men forgjeves. Jeg lukker øynene og snubler bakover. Ryggen min treffer en solid vegg med å stor kraft at den slår pusten ut av meg.  "Pust" beordrer jeg meg selv hviskende. "Alt kommer til å bli okay". Jeg lener meg mot veggen mens jeg prøver å få igjen pusten.  Månelyset lyser opp ansiktet mitt, øynene mine har blitt så vant til mørket nå at jeg så vidt kan se omgivelsene rundt meg. Noe svart ramler over meg, jeg fanger litt i hånden og holder det foran ansiktet mitt. Det er jord, den fuktige lukten stikker meg i nesen.  Hånden faller slapt ned, jeg puster dypt og ser meg rundt. Jeg hører et skrik. Det tar noen sekunder før jeg innser at det er meg.  Jeg befinner meg i en tom grav. Fuktig jord faller stadig over meg, lukten av blomster blander seg kvalmende med jorden.  Jeg innser ikke at jeg har beveget meg framover før jeg ramler bakover og treffer veggen av solid jord bak meg igjen, noe som forårsaker en ny skred at jord faller over den skjelvende kroppen min. Munnen min beger seg stille, stemmen min ber svakt om hjelp. Men det er forgjeves, det er mist på natten. Det er ingen som kommer.  Jeg snur meg og tar graven i øye sikt. Veggene er ganske ujevne, her og det kan jeg se små hull som jeg kan bruke til min fordel. Jeg går sakte til veggen ovenfor meg og finner fotfestet. Og begynner å klatre. 

Armen min finner feste over kanten av graven. Jeg bruken den til å få kroppen min høyere oppe så jeg kan støtte meg med den andre hånden ved å gripe fast i kanten av graven. Med litt styrke klarer jeg og heise meg opp og svinge bena mine over til fast grunn.  Jeg reiser meg og ser ned i graven. Det eneste som viser at jeg har vært der er noen ensomme jordklumper på bunnen.  Pusten min er fort og redd, jeg slipper ut et hikst og snur meg. Vinden er kald og sterk, høstblader blåses rundt de føttene mine som bare er dekket av kalde Converse. Håret mitt blåser rundt hoet mitt, jeg kan kjenne lukten av shampooen min. Vanilje og mandel. Jeg må komme meg bort herfra. Nå. Jeg begynner å gå fort, bena mine bærer meg så fort de kan. Alt rundt meg skriker fare, hjernen min gir desperat beskjed til bena mine at de må løpe

raskere. Men frykt og kulde har lammet dem.  Hele kroppen min snur seg brått idet jeg hører et skingrende ul, trærne sender lyden tilbake og gjør ulet enda høyere og mer skremmende enn det burde. Det går kaldt nedover ryggen, det er ikke på grunn av kulden. Underbevisstheten min skriker desperat til meg, hjernen sender ut adrenalin i store mengder gjennom blodsystemet mitt. Overlevelsesinstinktet mitt våkner til live, jeg løper så raskt at jeg bokstavelig talt kan høre lyden av vinden som pisker i det lange brune håret mitt.  Etter noen sekunder stormer jeg ut på en lysning. Jeg bades i et behagelig tussmørke. Øynene mine gransker omgivelsene mine, jeg er i en skog ikke så langt fra gravlunden. Over trærne kan jeg så vidt skimte toppen av kirka som kaster dystre skygger over gravlunden som jeg så desperat har prøvd å løpe fra. Jeg står stille en stund og prøver å ta det inn idet jeg får øye på noe som får blodet mitt til å fryse til is.  Ikke så langt fra meg står et omriss av en gutt som står over noe som minner meg om en tre stubbe. Skapningen snur seg og ser rett på meg. Seigt rødt blod renner fra munnen dens, øynene mine fokuserer seg på gjenstanden under han.  Redselen lammer meg fullstendig, munnen min åpner seg i et redd skrik. Det er et lik av en jente. Kroppen hennes er liten og blek, hun nærmest lyser. En side av ansiktet hennes er fullstendig dekket av blod, ansiktet hennes er fordreid til en overrasket grimase.  Skapningen knurrer, kroppen min beveger seg automatisk bakover. Først nølende og forsiktig, så snur jeg meg og spurter inn i skogen. Inn i tryggheten. 

Skarpe greiner skraper opp armene mine, halsen og ansiktet mitt. Armene slår seg beskyttende rundt ansiktet og halsen min idet jeg løper gjennom den mørke skogen. Håret mitt vikler seg inn i greinene så jeg må stoppe og vikle det løs. Etter noen sekunder etter det siste stoppet kommer bakken kvalmende mot meg. Jeg detter tungt ned på den løv dekkete bakken.  Jeg setter meg sakte opp og tar kroppen i øye fall. Ingenting ser ut til å være skadet unntatt hendene mine som svir litt. Vinden blåser håret i ansiktet mitt, blokkerer synet mitt. Klønete prøver jeg å komme meg opp i stående stilling, men jeg kollapser av utmattelse.  Et ul skjærer gjennom skogen, nærmere denne gangen. Jeg lukker øynene brått av et sterkt vindkast, dødt løv blåser over kroppen min.  Et knurr får hodet mitt til å rykkes oppover. På en stein noen meter foran meg kan jeg skimte en silhuett av en mørk skapning. Den er stor og sterk, månelyset lyser opp skapningen og avslører vakre blå øyne. Jeg stirrer fascinert på dem en stund før skapningen knurrer truende. Jeg kaver meg opp i sittende stilling, skapningen huker seg sammen klar til sprang.  På instinkt vrir jeg kroppen min til høyre for å prøve og flukte fra redselen som utspiller seg framfor meg. Skapningen knurrer en siste gang før den kommer mot meg. Kroppen lammes, jeg er for sliten til å forsøke å rømme. Jeg hører et skarpt ul før det blir helt stille igjen. Alt jeg vet før jeg lukker øynene er navnet mitt, den knugende stillheten og blodet som renner seigt fra et enkelt bitt. 

---

Håper dere liker den:)

- Ina


29.10.2014 | 14:32 | Kategori: Random

Gutta på BBC Radio 1!

http://www.bbc.co.uk/radio1

Gutta er live der om noen minutter!

- Ina


29.10.2014 | 14:08 | Kategori: One Direction

Bedre salbilde

Har fått veldig mange spørsmål om hvor det er best å stå osvosv, så tenkte å legge ut et litt bedre salkart sånn at det blir lettere å se for dere!

POSTED BY: MARIA


29.10.2014 | 07:15 | Kategori: Harry Styles

Harry på Ed Sheerans boklansering

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


29.10.2014 | 07:14 | Kategori: One Direction

PRESALE 1 I DAG!

For å kjøpe biletter i dag, må du inn på facebook siden til one direction HER !! Der legger de ut en kode (tror jeg) og en link for å kjøpe! 

"Norway! The pre-sale for the #OnTheRoadAgain2015 tour starts TOMORROW morning. 

We?ll be posting the pre-sale link on Facebook at 9am so check back!http://www.ontheroadagain1d.com/"

 

Dette sto på facebooken i går kveld!!

LYKKE TIL ALLE SOM SKAL KJØPE I DAG!

POSTED BY: MARIA


27.10.2014 | 20:56 | Kategori: 1D i Norge

Info om Ullevål - del 2

Jeg vil bare oppsummere litt hvis dere lurer eller er i tvil om noe.

Det er anbefalt at dere har en foresatt med dere hvis dere er under 16. Men hvis du har fylt 16 (som er mitt tilfelle) kan du dra alene. Det er en blå, gul, rød og grønn seksjon, der blå og gul er nærmest scenen. De billettene kommer sikkert til og bli solgt ut først.

Så er det også sitteplasser rundt stålassene oppover i arenaen. De plassene koster noe med 700, ståplasser koster 640 kr. I frakt koster det 70 kr. Det er bare lov til å kjøpe 8 billetter og reservere dem i 15 minutter. Det betyr at du holder av dem, men hvis du ikke har kjøpt billetter innen de minuttene går billettene til nestemann i kø.

Og jeg vil bare poengtere at å kjøpe billetter bare for å selge dem videre til en større pris er ulovelig i Norge. Og at dere som har vært; ikke kjøp flere billetter enn dere trenger. La oss som ikke har vært på konsert få en sjanse til å se dem.

Håper dette innlegget gjorde at dere forsto litt mer, og hvis der har spørsmål svarer jeg og Maria så godt vi kan:)

(Jeg vil ikke noe vondt med dette innlegget. Hvis det er noen som har vært på konsert vil dra kan de selvfølgelig gjøre det. Jeg antyder ikke at vi som ikke har vært på konsert fortjener det mer. Alt jeg ber om at dere lar directioners som ikke har oppfylt drømmen sin få en sjanse til å få billetter)

- Ina


27.10.2014 | 18:52 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 72

"Men du kunne jo tilbedt han opp på rommet ditt eller noe?" Jeg hever øyenbrynene sarkastisk. "Og møte dere her? Jeg tror jeg står over"

Vennen mine ler, jeg ramler over Zoe og ler helt til jeg blir sår i halsen. Som jeg elsker Amsterdam.

---

Niall

Jeg lar en hånd gå gjennom det fuktige håret mitt etter dusjen jeg akkurat har tatt. Det hadde jeg aldri forventet, kysset, men nå skjønner jeg at jeg har fortrengt følelsene mine. Snow i det røde skjørtet første gang vi faktisk var sammen vekket noe som jeg aldri har følt før; begjær. Men ikke på en seksuell måte, den skapte en avhengighet. Jeg trenger henne.

Jeg tok feil den dagen da jeg trodde det bare var innbilning. Men Snow har rett, jeg er hennes Augustus Waters, bare på min måte. For vi begge er forelsket i jenta vi elsker. Faen ta Mark, Barbara og Modest.

Jeg er lei av å late som.

PCen min lager en boblende lyd, det er noen som vil Skype med meg. Jeg aksepterer forespørselen, og Barbaras ansiktet popper opp. "Hei, Niall. Hvordan har vennen min i Amsterdam? Jeg har gode nyheter, jeg fikk den Mac kampanjen!"

"Så bra for deg" sier jeg uten egentlig å følge med. Hun overser det, og fortsetter å snakke. "Og jeg har snakket med Maybeline, og de har tilbudt meg en et års kontrakt!"

"Bra" Hun setter opp en flørtende mine gjennom kameraet. "Hva er det, vennen? Noe galt?"

"Ja, det er det faktisk" Jeg kremter og ser bestemt på henne. "Jeg er lei av å late som" Hun rynker den perfekte lille nesen. Men jeg vil ikke ha perfekt.

"Hva mener du?"

"Jeg man ikke gjøre dette lenger Barbara. Jeg beklager" Hun ser tomt på meg et øyeblikk, før hun lener seg nærmere mot skjermen. Ansiktsutrykket hennes er arrogant og overfladisk. Likegyldig.

"Nei" Jeg rynker brynene forvirret. "Unnskyld meg?" Hun rister oppgitt på hodet, og setter trutmunn. "Det er ikke over før jeg sier det er over. Uansett, så har vi en kontrakt"

"Barbara, jeg elsker deg ikke. Jeg elsker Snow" Hun ler en kald og ond latter. "Du kan ikke mene at du elsker henne mer enn meg! Ha, der tok du meg nesten" Hun ler enda en gang, før hun ser på meg med et blikk som får meg til å grøsse.

"Jeg nekter å la deg dumpe meg for fordelen av den lille forelskelsen din!" Jeg ser sint på henne, og knyttet nevene. "Jeg er ikke redd deg" Barbara ser direkte stygg ut, hun snerrer og neseborene henne utvider seg stygt. "Kanskje ikke, men ikke tro at jeg ikke kan avsløre den lille avtalen oss imellom til den dyrebar jenta. Snow, sant? Hun kommer ikke akkurat til å like deg særlig lengre hvis hun finner ut at hun bare er en simpel liten Covergirl"

"Jeg er ikke redd deg" gjentar jeg. Stemmen min er rolig selv om jeg koker av raseri. Hun hever et arrogant øyenbryn, og ser forfrørende i kameraet. "Det får vi se på"

Skjermen blir svart, hun har tydeligvis lagt på. Jeg lukker PCen vantro, og legger meg på ryggen og ser opp i taket.

Jeg tok feil, jeg er ikke henne Augustus Waters. Jeg er ikke engang i boken.

---

3 kommentarer?

Jeg beklager virkelig for at jeg ikke postet en ny del igår, jeg glemte det helt av. Og jeg vil bare påpeke at dette er fiction, jeg tror ikke under noen omstendigheter at Niall ville bruke en jente som et 'beard' eller at Barbara ville reagere som hun gjorde

- Ina


27.10.2014 | 18:25 | Kategori: One Direction

Guttene kommer på AMA!

Bilde: The guys will be performing at the American Music Awards this year! Tune in on November 23rd and be sure vote for them here http://amavote.com/ or on Twitter.

POSTED BY: MARIA


27.10.2014 | 18:21 | Kategori: Niall Horan

Niall på ig i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


27.10.2014 | 18:18 | Kategori: One Direction

Harry på twitter i dag om vevo - rekorden

Harry skrev denne tweeten på twitter hvor det sto at vi hadde slått vevo - rekorden. Men om jeg ikke tar helt feil så har ikke vevo sagt/skrevet noe om det så er ikke 100% sikker, men Harry skrev nå ihvertfall dette!

You legends broke the record for the most views in 24 hours with the Steal My Girl video. Legends. Thank you

POSTED BY: MARIA


27.10.2014 | 07:22 | Kategori: Niall Horan

Niall med fans i IRland

POSTED BY: MARIA


26.10.2014 | 10:16 | Kategori: One Direction

Info om billettsalg til Ullevaal 19. Juni 2015!

Hei alle sammen, som alle sikkert har fått med seg så kommer jo guttene til Norge og Oslo 19.Juni neste år! Så jeg tenkte å gi dere litt info om hvor dere kan få kjøpt biletter osv! :) 

Det kommer til å være forhåndsssalg på biletter onsdag og torsdag neste uke. Men dette tror jeg kun er for Vip - pakkene som er "Early Entry" og "Steal My Girl" . Mer info om dette HER . 

- Early Entry : koster ca 1400 kr. Du får komme inn tidligere enn alle andre og plassene dine er i blå & gul sekjson som er nærmest scenen. (dette er ståplasser) Her MÅ du være over 12 år! 

- Steal My Girl: Her har du sitteplasser og du får også en pose med noen eksklusive ting oppi! :) 

One Direction

Ellers blir vanlige biletter solgt Lørdag 1.November klokken 10! :)) Hvis du skal kjøpe da, så er det nok vanskelig og få plasser i gul&blå sekjson, men da er det ledig mange andre steder! 

Det lønner seg nok å være tidlig ute for å skaffe seg billett, det blir nok utsolgt ganske fort! :) 

Hvis det er noe mer dere lurer på så skriv  i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan! :) 

POSTED BY: MARIA


26.10.2014 | 10:07 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 71

"Niall Horan" Blikket hans møter mitt, øynene hans er dype og varme. Hazel var kanskje en granat, tenker jeg og fletter fingrene mine i hans. Men jeg er definitivt ikke en.

---

"Du kom sent hjem" Jeg setter meg ned på senga, for sjokkert og lykkelig til å snakke. Zoe hadde dødd hvis jeg fortalte det. Jake legger ned brosjyren om Anna Frank huset, ser på meg.

"Hva er det?" Han høres halvt mistenksom, halvt nervøs. "Snow?" spør han igjen da jeg ikke svarer. "Er du sint for at vi ikke dukket opp? Jeg beklager, men det var så varmt og føttene mine tok livet av meg..." Setningen dør ut.

"Nei, det er ikke det" sier jeg nesten i transe. Jeg åpner munne for å fortelle han om det som skjedde, men da gjør Zoe's sin store entré. Fullt påkledd og sminket slenger hun seg ned på sengen min, og sukker tilfreds.

"Jeg kjenner det utrykket. Spytt ut" Zoe sukker igjen, og legger seg ned på sengen. "Jeg tror jeg er forelsket"

"Wow, det gikk fort. Hvem er han?"

"Å, du kjenner han ikke. Men hvis du må vite det heter han Klaus" Hun sukker en gang til, og fniser. "Vi møttes i baren og vi begynte å snakke. Og det endte med at vi klinte i bassenget i tiende etasje!"

"Okay, så bra da" Jeg og Jake føler oss litt ukomfortable , hva sier man egentlig til bestevennen når hun har klint med en ukjent gutt fra Amsterdam?

"Men, Snow?" Hun reiser seg og legger seg på magen med fjeset vendt mot meg. "Hva skulle du si?"

"Eh" stammer jeg usikkert. "Snow" Jakes stemme er advarende. "Vel" begynner jeg og forteller om at jeg møtte Niall på festivalen, om tulipanene, om tiden ved kanalen og om kysset. Zoe hviner overrasket idet jeg nevner kysset, hopper opp og klemmer meg. "Gratulerer!" roper hun og gliser til meg som om jeg akkurat har vunnet i lotto.

"Takk" sier jeg stille og sparker av meg skoene. "Og, hva skjedde så?"

"Vi gikk til hotellet, han kysset meg på kinnet og gikk?" Zoe stønner oppgitt, og ser dumt på meg. "Men du kunne jo tilbedt han opp på rommet ditt eller noe?" Jeg hever øyenbrynene sarkastisk. "Og møte dere her? Jeg tror jeg står over"

Vennen mine ler, jeg ramler over Zoe og ler helt til jeg blir sår i halsen. Som jeg elsker Amsterdam.

---

3 kommentarer?

- Ina


25.10.2014 | 22:28 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av Niall i Irland

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


25.10.2014 | 22:28 | Kategori: Harry Styles

Harry nylig

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


25.10.2014 | 22:27 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på Real Madrid-Barcelona kampen

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


25.10.2014 | 16:21 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


24.10.2014 | 17:28 | Kategori: One Direction

ONE DIRECTION-STEAL MY GIRL
24.10.2014 | 08:42 | Kategori: Liam Payne

Usett bilde av Liam fra Mai!

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 


24.10.2014 | 08:41 | Kategori: One Direction

On The Road Again - photoshoot (Kun noen av bildene)

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Bilde: One Direction til Ullevaal Stadion 19. juni! Billetter i salg lørdag 1. november. Mer info her: www.livenation.no #OnTheRoadAgain1D #1D #OneDirection

NORGE FYSØREN FOLKENS, DETTE BLIR BRA!! :) 

-Maria 


24.10.2014 | 08:39 | Kategori: One Direction

Steal My Girl (1 days to go)


-Maria 


23.10.2014 | 18:44 | Kategori: 1D historie -12

Slutten?

Hei, det er Tonje som skriver. Husker dere meg? Heh. Jeg vil bare informere mer at jeg tror ikke at det kommer noen deler på "friendzone" på en veldig lang stund, kanskje det ikke kommer noen i det hele tatt.. Grunnen til det er først og fremst skolen. Jeg er en veldig ambiøs person, og blir veldig sjeldent fornøyd med egne prestasjoner. Jeg vil iallfall gjøre det best mulig på skolen, det siste året på ungdomskolen, så da trenger jeg tid. Mye tid. Jeg sitter nesten hver eneste dag med skolearbeid. Jeg får rett og slett ikke tiden til å skrive. Jeg heller ikke motivasjon eller inspirasjon til historien. Det blir bare dumt å poste halvferdige, kjedelige deler. Jeg har ganske lite motivasjon sånn generelt, så det er nok best om jeg tar det litt med ro og tar med meg sammen

Håper dere forstår og respekterer valget mitt.beklager fo eventuelle skrivefeil, for jeg skrev dette på mobilen.

23.10.2014 | 17:50 | Kategori: Nyheter/Blader

1D til Norge

Da er det offisielt! Guttene kommer ENDELIG til Norge! Billettene er i salg 1. November 10:00.

Å, jeg gleder meg!

- Ina


23.10.2014 | 08:11 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 70

Fortsatt med armene om meg snur han seg mot tulipanselgeren. "Hvor mye?"

Mannen ristet på hodet, og flytter noen blomster til en annen svart bøtte. "For dere, unge venner, er det gratis"

---

Det begynner å bli sent, men fortsatt er det noen folk som sitter spredt på torget og kaster bort noen tulipaner som ligger i veien. Niall og jeg sitter på en benk og småspiser på hver vår is.

"Det begynner å bli sent" sier Niall og reiser seg. "Kanskje vi skal dra til tilbake til hotellet" Jeg nikker samtykkende, Niall tar hånden min og sammen går vi langs kanalen tilbake til hotellet. De to tulipanene jeg fikk på festivalen ligger i veska med blomstene hengende ut. Niall tar åndsfraværende en bit av isen sin, og stopper ved et veikryss idet noen bilder kjører forbi oss.

"Du vet at vi ikke må dra tilbake før på mandag. Hva vil du gjøre i mellomtiden?" Jeg trekker på skuldrene mens bi krysser veien og fortsetter å gå. "Kanskje besøke Anne Frank huset med Jake? Eller kanskje Zoe tvinger oss ut på enda en handletur? Hvem vet, det er så mange muligheter å velge mellom"

Niall smiler og snurrer meg rundt. "Høres bra ut" Han sukker dramatisk og klemmer meg inntil han. "Skulle ønske jeg kunne være med deg hele dagen, istedenfor med guttene"

"Apropos det" Jeg rynker forvirret på nesa idet Niall kysser meg på hodet. "Hvorfor virker det alltid sånn at de er sinte på deg? Spesielt når du er med meg. De ser så dystre ut"

Jeg ser opp på han for å se reaksjonen hans. Han rynker på brynene, og ansiktet hans mørkner litt. Etter noen lange sekunder kremter han, og svarer. "Det er ikke noe å bry seg om, egentlig. Og det har absolutt ikke noe med deg å gjøre" Han ser framfor seg, blikket han er fjernt. "Det er bare det at vi er litt uenige om noe. Det er alt" Jeg får en følelse at han ikke forteller meg hele sannheten, men jeg forblir stum.

"Lover?" Han ler bekymringsløst av den nervøse tonen min, og kysser meg på hodet.

"Lover"

Vi fortsetter å gå. Vakre små frø faller sakte ned i kanalen, i håret vårt og på bakken foran oss. "Æsj" hører vi en dame sier, og snur oss. "Alt denne konfettien. Det har ikke vært så ille på mange år. Så irriterende!" Hun sukker dramatisk og feier forbi oss med ti centimeters hæler som lager gjenlyd i brosteinene.

"Vanskelig å tro at dette er irriterende, men jeg antar at folk venner seg til det vakre"

"Det er ikke sant. Jeg har ikke vendt meg til deg enda" Jeg rødmer, smigret av Augustus Waters sitatet. "Kanskje du vil være min Augustus Waters" sier jeg med et svakt smil.

"Nei. Jeg vil at vårt forhold skal bære vårt, og vårt alene"

"Niall Horan" Blikket hans møter mitt, øynene hans er dype og varme. Hazel var kanskje en granat, tenker jeg og fletter fingrene mine i hans. Men jeg er definitivt ikke en.

---

Det virket som dere likte halloween imaginen:) hva sier dere om en varulv imagine neste? Kommenter et 'ja' hvis dere vil:)

- Ina


22.10.2014 | 23:07 | Kategori: Harry Styles

Harry i Cheshire med fan IDAG

-MERETE


22.10.2014 | 17:37 | Kategori: Niall Horan

Steal my girl (2 days to go)


POSTED BY: MARIA


21.10.2014 | 17:16 | Kategori: One Direction

Steal My Girl ( 3 days to go)


POSTED BY: MARIA


21.10.2014 | 07:45 | Kategori: Harry Styles

Usett bilde av Harry fra mai i år!

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


21.10.2014 | 07:44 | Kategori: Harry Styles

Ariana om hvordan det var å jobbe med Harry!

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


21.10.2014 | 07:43 | Kategori: One Direction

Kan vi slå vevo - rekorden denne gangen?

Som mange av dere kanskje vet , så slippes musikkvideoen til Steal My Girl på fredag, 17:00 norsk tid!! :) One Direction HQ la ut et innlegg på siden deres som dere kan lese HER

Så hva tror dere, kan vi slå vevo rekorden denne gangen?  :) 

Steal My Girl Video ? Can We Break The VEVO Record?

POSTED BY : MARIA


21.10.2014 | 07:40 | Kategori: Niall Horan

Niall på derby kamp for noen dager siden

POSTED BY: MARIA


20.10.2014 | 14:04 | Kategori: Niall Horan

Niall med en fan i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


20.10.2014 | 14:02 | Kategori: One Direction

Artikkel om guttenes parfyme

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


19.10.2014 | 11:15 | Kategori: Imagines

The night of the vampires

Klokken nærmer seg sju, det er nesten helt mørkt ute. Fra gaten kan jeg høre unger i dumme kostymer som snakker høylydt om hvor mye godteri de har. Noen jenter i latterlige korte kjoler ler og snakker om en kjekk gutt de akkurat har møtt. Jeg himler med øynene og legger fra meg boken min.

Det er Halloween og bursdagen min. Idag blir jeg 17. Og jeg hater det. De fleste ungdommer elsker å fylle 17, men jeg er ikke som de fleste. De fleste ungdommer på min alder leser ikke lange romaner til sent på kveld. Eller foretrekker å gjøre lekse framfor å feste til langt på natt.

Mobilen min piper, det er sikkert bestevennen min Jay. Hver halloween holder han en stor fest til ære for meg. Og hver gang må jeg komme i et eller annet dumt kostyme. Og som forventet, SMSen kommer fra Jay og handler om at jeg må komme til huset hans. Nå.

Den gammeldagse bestefarsklokken i stuen slår sju slag. Sju lange slag. Jeg sukker og hopper ut fra den varme behagelige senga. Som i transe kler jeg på meg noen svarte jeans, singlet og boots. Sminker meg til svarte sotete øyne, blodrødt munn og lange farlige juksehoggtenner.

***

En sang jeg ikke kjenner dundrer ut av høytalerne. Forførisk røyk, som sikkert skal forestille tåke, glir mystisk over Jays plen. Ungdommer danser rundt meg med røde kopper i hendene, nesten alle jentene her er kledd i latterlige sexy kostymer. Tydeligvis skal du være så horete du kan på halloween.

Jeg går mot bordet for forfriskninger og skjenker meg en kopp med blodrød væske. Musikken er for høy, den gjør det vanskelig å tenke. Jeg lukker øynene og prøver å konsentrerer meg.

"Å" utbryter jeg idet noen dulter mot deg. Men istedenfor at væsken ødelegger klærne mine er koppen trygt i hendene på en gutt med brune krøller. "Å, hei!" Jeg og gutten utveksler et blikk, øynene hans er mystiske og mørke som natten. Han smiler et kort smil før han ser opp.

"Jeg har sett at du har møtt fetteren min!" Jay gliser og gir meg en klem. "Gratulerer med dagen!" Gutten smiler kort til meg over skulderen til Jay og forsvinner.

De neste par timene går jeg bare rundt med en kopp i hånden og ser på alle de dansende ungdommene. Jeg tenker seriøst på å dra hjem idet jeg ser dem. Og jeg vet ikke hvorfor, men på en måte blir jeg trekt mot dem.

Fem gutter, inkludert fetteren til Jay, står og snakker lavt under et tre. De mønstrer plenen og smiler et mystisk halvsmil. En gutt slikker seg om munnen.

Dette roper fare, men jeg klarer nesten ikke å røre meg. En gutt med blondt hår dulter borti gutten med krøllene og han ser opp. Jeg rykker til og prøver å dekke over det pinlige øyeblikket ved å lene meg nonchalant mot et annet tre og late som om jeg ser over festen jeg også.

"Hei" Jeg ser opp, gutten med krøllene står ved siden av meg og holder ut en blek hånd. "Du er Clary, sant?" Jeg nikker sakte, lurer på hva han gjør her.

Jeg ser ut mot festen igjen, gutten som han snakket med danser nå med en jente med noe jeg tror skal forestille en engel. Men jeg er utrolig sikker på at engler ikke har en kjole med splitt så lang at den går helt ned til magen deres.

"Og du? Hva heter du?" Han unngår spørsmålet, bare tar hånden min. Hånden hans er iskald, som om han bar holdt den i snø i mange minutter. "Vil du danse?"

Jeg nøler, jeg pleier ikke å danse med kjekke gutter på fester. Og ivertfall ikke når det er så mange jenter der.

"Kom igjen, hva har du å tape?" Han blunker sexy til meg og fører meg ut i mengden av dansende mennesker. Hendene hans holder meg taktfast på midjen, han presser meg mot han. Jeg gisper, jeg har aldri danset sånn med en gutt før. Eller blitt behandlet sånn for den saks skyld.

Etter noen minutter med dansing bøyer han hodet sitt mot øret mitt. "Skal vi finne noe mer privat?" Leppene hans rører forførisk ved øreflippen min. Jeg stivner, og forsvinne med gutter er ikke helt min stil.

Han tar hånden min og fører meg ut fra mengden, inn i mørket under trærne. "Hva sa du navnet ditt var igjen?" Han smiler ved lyden av stemmen min som er liten og svak.

"Jeg sa det ikke" I skjul fra mengden fortsetter vi dansen, eller rettere sagt, han forsetter den. Med hendene hans plantet hardt midjen min presser han meg mot brystet hans, og vi begynner å danse sakte til den dempede musikken.

Han hviler nesen sin mot pannen min og smiler kort. "Mmm" Han retter seg opp og stikker ansiktet ned i det lange svarte håret mitt. "Mmm" mumler han og sukker. "Du lukter deilig"

Jeg er lammet, jeg kan ikke bevege en finger. Munnen hans beveger seg mot halsen min, han biter lekent i den følsomme huden på halsen.

Hendene hans begynner å løpe løps over ansiktet mitt, kroppen min og armene mine. Jeg kan kjenne at han blir mer rastløs. Selv om jeg vil rope klarer jeg det ikke.

Gutten stopper og ser på meg med et flir. Tennene hans ligner litt på en vampyrs, spisse og farlige. Han bøyer seg ned mot meg, i et sekund lurer jeg på om han vil kysse meg.

Plutselig kjenner jeg en skarp smerte i halsen. Jeg sperrer opp øynene i sjokk. Guttens lepper berører øret mitt kort. Hvisker navnet mitt. "Mitt navn er Harry. Harry Styles"

---

Siden det er mange prøver denne uken kommer det ikke to deler ut i dag. Men siden det snart er halloween tenkte jeg at jeg kunne poste en halloween imagine istedenfor The Covergirl.

Beklage vireklig at det ikke kommer noen deler idag, men hvis jeg får tid poster jeg deginitivt noen deler:)

- Ina


19.10.2014 | 08:56 | Kategori: Harry Styles

Harry på Ed Sheerans konsert i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


19.10.2014 | 08:55 | Kategori: Niall Horan

Niall på en Derby kamp i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 


19.10.2014 | 08:36 | Kategori: Facebook/Twitter

Lou på Twitter

Basically, bilder overfor beskriver Lous tweet (hvis dere lurte)

- Ina


18.10.2014 | 09:13 | Kategori: Liam Payne

Liam med en fan i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


18.10.2014 | 09:13 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på X-Factor studioene i London

POSTED BY: MARIA


18.10.2014 | 09:09 | Kategori: Harry Styles

Harry med en fan på LAX

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


17.10.2014 | 16:10 | Kategori: Harry Styles

Gemma om det nye albumet 'Four'

Permalink til innebygd bilde'

POSTED BY : MARIA


17.10.2014 | 16:08 | Kategori: Liam Payne

Liam på funky buddah i går

POSTED BY: MARIA


16.10.2014 | 20:49 | Kategori: Nyheter/Blader

Tracklist for FOUR

'Places' er skrevet av Louis og Liam 'where do broken hearts go' av Harry og '18' er skrevet av Ed Sheeran

(Dette sto på Twittet, er ikke 100% sikker på om dette er riktig)

- Ina


16.10.2014 | 16:01 | Kategori: One Direction

Guttene for 'Steal my girl' fotoshooten

POSTED BY: MARIA

 

 


16.10.2014 | 16:00 | Kategori: Zayn Malik

Zayns Dm yil rn fan

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


15.10.2014 | 16:36 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 69

Jeg ordene håret mitt i speilet, gjør det luftig med fingrene mine og klemmer fram noen krøller av hårproduktet jeg har i håret. "Jake! Kom igjen!" roper Zoe utålmodig og kliner på seg en mørk leppestift fra Chanel på de tynne leppene.

---

"Så. Sliten" Klokken er nesten fire, vi har vært innom alle muligheter butikker vi har fått øye på. Zoe sukker oppgitt og dumper ned på en benk utenfor en kafé.

"Kutt ut dramatikken, Jake" bjeffer hun og finner fram et lommespeil. Det er en varm dag, en tørr vind kommer opp fra Sør og gjør det nesten umulig å være utenfor.

Zoe har sikkert søtten poser lent opp under bordet, jeg har tre og Jake har en. Vi har ikke anelse hvordan Zoe skal få med seg alt hjem, men hun finner nok en utvei.

Niall sender en melding om hvor kjedelig det er i studioet, og at han ville heller være med meg og shoppet.

"Vi kan ikke stoppe nå, det er minst fem butikker til jeg vil sjekke ut" Hun høres rastløs ut, så jeg og Jake har ikke annet valg enn å nikke samtykkende og reise oss. Inne på en annen butikk, med et navn jeg ikke kan uttale, kjøper Zoe tre kjoler og spanderer en marineblå kjole på meg. Hun avviser meg blankt da jeg protesterer.

"Kan vi dra til Sentrum nå?" Jake og Zoe sukker, men de følger etter meg gjennom mengden av folk som tydeligvis også vil se festivalen.

Et vindpust blåser noen hvite frø på meg, jeg børster dem av meg og ser forvirret opp. En gammel mann stopper ved meg, og børster vennlig av meg noen frø jeg har oversett.

"Amsterdams vårsnø" forklarer han med nesten perfekt amerikansk aksent. "Iepen - trærne kaster konfetti for å hilse våren velkommen"

Zoe og Jake tar meg igjen, de peser under vekten av ti handleposer hver. "S? Jeg tror jeg og Jake drar tilbake til hotellet og setter fra oss posene. Okay?"

"Okay, vi ses" De gir meg en klønetet klem, og forsvinner i mengden.

***

Torget bunger av tulipaner; store, små, rosa, røde, hvite og noen svarte som tydeligvis er veldig sjeldne. "Kan jeg friste deg med en rød?" En tynn mann holder ut en hånd med en enkel rød tulipan. "En euro"

Jeg betaler mannen, og går inn i mengden av mennesker som snakker til hverandre på lynrask hollandsk.

Noen ungdommer spiller gitar ved en scene fullt av tulipaner. Det er nesten som om hele Amsterdam drukner i de vakre blomstene. "En gul en, frue?"

En mann holder ut en gul tulipan, og blunker vennlig til meg. "Hvorfor gul?" Jeg tar imot den og kjenner på de voksakrige bladene oversprutet av gul pollen. "Fordi en rød og gul sammen representerer vennskap og kjærlighet. Og tatt i betraktning at det er en ung mann som stirrer på deg med akkurat de to tingene tenkte jeg at det passet"

Han nikker mot noe bak meg, jeg snur meg og ser Niall som står bak meg. "Jeg trodde du skulle være i studioet i hele dag" Han klemmer meg, og holder meg fast i en halv omfavnelse. "Jeg ville treffe deg, og se alle disse blomstene" Fortsatt med armene om meg snur han seg mot tulipanselgeren. "Hvor mye?"

Mannen ristet på hodet, og flytter noen blomster til en annen svart bøtte. "For dere, unge venner, er det gratis"

---

Dette er del 69. Sorry forvirringen av to "67" deler.

- Ina


14.10.2014 | 19:56 | Kategori: One Direction

Video teaser: STEAL MY GIRL


POSTED BY: MARIA


14.10.2014 | 15:36 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


14.10.2014 | 11:42 | Kategori: Harry Styles

Harry nylig i LA

-MERETE


13.10.2014 | 16:55 | Kategori: One Direction

Lydopptak fra når guttene skrev Midnight Memories

Link til lydopptak når guttene skrev midnight memories:: 

 

-HER-

 

 

POSTED BY : MARIA


12.10.2014 | 21:35 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 67

"Vi får vel gå og legge oss" sier Jake og gjesper. Vi rydder opp etter maten, går på badet, og subber groggy mot de myke og forlokkende sengene.
Zoe sovner med en gang, men jeg stirrer opp i det hvite taket. Jeg sovner til slutt av lyden av Zoe's pust, og våkner ikke før tolv om ettermiddagen.

---

"Så, hva er planene for i dag?" Jake og jeg sitter og gjesper, og prøver å kjære opp de stekte eggene og baconet på tallerkenene våre. "Sovet godt?" Jeg nikker groggy idet Niall gir meg et raskt kyss på kinnet.
Jake trekker på skuldrene idet Zayn setter seg ved siden av han. "Zoe og Snow skal sikkert på shopping eller noe. Og Snow har lyst til å se på en eller annen festival" Han gjesper igjen og nipper til kaffen sin. "Virkelig?" Niall høres overrasket og nysgjerrig ut. "Er det en mulighet at vi man bli med?" Harry smører syltetøy på en brødskive, og sukker oppgitt. "Vi er fanget hele dagen på det dumme studioet"
"Jeg kan gjerne bytte med deg" tilbyr Jake og tar en bit av egget sitt. "Tror ikke Zoe ville likt det" svarer jeg og putter et jordbær i munnen.
Vi sier ha deg til guttene, ønsker dem lykke til og går opp til rommet. Zoe ble ikke med til frokost fordi hun ville se hvor de beste kjøpesentrene er.
Jeg låser meg inn, og går inn først med Jake i hælene. "Best å gjøre seg klar" mumler han bak meg, og forsvinner inn på sitt eget rom. Jeg følger Jakes eksempel; jeg finner fram en enkel grå skaterkjole, noen høyhælte svarte sko, en jakke i tilfelle det blir kaldt og en Louis Vuitton veske mamma ga meg til 18 års dagen.
"Z?" roper jeg spørrende og begynner å sminke meg; nøytrale øyne, rosa kinn og varemerket mitt; røde fyldige lepper.
"Hvor er Jake?" Zoe kommer ut fra badet i en sky av Chanel No 5. "Skifter motvillig på rommet sitt"
Jeg ordene håret mitt i speilet, gjør det luftig med fingrene mine og klemmer fram noen krøller av hårproduktet jeg har i håret. "Jake! Kom igjen!" roper Zoe utålmodig og kliner på seg en mørk leppestift fra Chanel på de tynne leppene.

---

Sorry at denne delen kom så sent, men var akkurat og så WWA Tour. Den var fantastisk, som jeg gleder meg til neste tour:)

3 kommentarer?
- Ina

12.10.2014 | 08:50 | Kategori: Niall Horan

Niall backstage i går på X-Factor

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde'Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


12.10.2014 | 08:48 | Kategori: Niall Horan

Niall ankommer X-factor studioene i London i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 


12.10.2014 | 08:25 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 67

"Skal bare hente litt mat" Jeg rettet blikket mot skjermen igjen, og hvisker Augustus siste ord 'and i'm in love with you'. Augustus har noe til felles med meg for første gang siden jeg leste boken for første gang. Jeg begynner å forelske meg også, men der stopper likheten. For ulikt han tør jeg ikke å si det.

---

"Kan alle sette seg ned og gjøre seg klar for landing? Takk" Jeg skrur av filmen, og legger meg bak i setet. "Vi ses" Niall kysser meg svakt på tinningen, reiser seg og går til plassen sin.
Zoe og Jake kommer og setter seg ved siden av meg, begge smiler fåret. "Hyggelig reise?"
"Liam og Zayn er så kul" Jeg nikker sammentykkende til Jake imens Zoe lener seg mot meg. "Og Harry er så søt"
Trykket i kabinen forandrer seg, vi er på vei ned. "Hva gjorde du og Niall?" Zoe snakker litt usammenhengende siden flyet har møtt på sterk turbulens. Flyet ristet så sterk at jeg er redd for at det kommer til å gå i stykker.
"Jeg sov litt, og han så på. Antar jeg" sier jeg og skjønner hvor skummelt det høres ut. "Og så så vi en film, og spiste noen sandwicher. Ikke store greier" Zoe legger seg skuffet tilbake i setet, hun hadde vel forventet masse intim klining.
"De klinte jo ikke, de har ikke engang kysset ordentlig. De hadde jo vært litt billige hvis de gikk rett fra kyssing på kinnet til sensuell klining?" Jeg smiler takknemlig til Jake, takker han i stillhet.
Zoe grynter sint, vi ler og dulter ertende i henne. "Hun er jo jomfru" minner Jake henne alvorlig på. Det er ikke helt sant. Jeg og Matt gjorde det når han var i live, men jeg har ikke fortalt dem det enda.
Vi får ikke sagt så mye, for nå lander vi med et stort hopp på rullebanen. "Amsterdam!"
"Z, slapp av, det er jo bare Amsterdam" erter Jake, men jeg kan se at han er like oppstilt som Zoe.

***

Vi har fått rom på et eksklusivt hotell midt i byen. Det er stort og romslig inkludert to soverom, to bad, en diger stue og en stor balkong med utsikt over byen.
"Jeg trenger virkelig en dusj" mumler Jake og setter kursen mot badet. Mens Zoe lemper koffertene opp på sengene våre hår jeg ut på balkongen. Det er en mild og varm kveld, kanalen klukker muntert under oss og jeg kan høre noen rope lynrask hollandsk til vennene sine.
"Skal vi gå ut å spise? Jeg er så sulten!" På kommando banker det på døren. Jeg går og åpner, utenfor er en smilende butler med et stort bord fullt av mat.
"Fra herrene" Jeg smiler, takker og gir han noen euro i tips. "Ma'am" sier han, bukker og går.
"Hva får vi til middag i dag?" Jeg åpner lokket på en tallerken, der ligger det spagetti bolognese. "Pasta, og-" Jeg åpner en annen. "Sjømat"
Vi tar en god person av alt på de store tallerkenene, inkludert pasta og skalldyr har de sendt oss sjokolade, risotto med lilla gullerøtter og to flasker champagne.
"Få ræva di hit før maten blir borte!" Jake svarer utydelig fra dusjen som har sluttet å renne. Etter noen minitter kommer han gående med bare et håndkle rundt seg.
"Spar litt til meg" kjefter han halvhjertet og tar en god bit av brødet som kom med spagettien.
Jeg åpner en brosjyre om Amsterdams mest ettertraktede turistattraksjoner. "Å, se. Tulipanfestivalen er i morgen klokken fire. Lurer på hva jeg skal ha på meg...?"
"Glem det, jeg skal på shopping. Hvem blir med?" Jeg og Jake svarer ja uten å nøle selv om Jake vil sjekke et museum i nærheten. Men vi er venner, og vi støttet hverandre spesielt om noen har familie eller kjærlighetsproblemer.
"Vi får vel gå og legge oss" sier Jake og gjesper. Vi rydder opp etter maten, går på badet, og subber groggy mot de myke og forlokkende sengene.
Zoe sovner med en gang, men jeg stirrer opp i det hvite taket. Jeg sovner til slutt av lyden av Zoe's pust, og våkner ikke før tolv om ettermiddagen.

---

Glemte helt at jeg lovte dere en ny del på fredag, var så opptatt med andre ting. Men idag er det søndag, så se frem til en ny del i løpet av dagen.
Jeg er utrolig lei for det.

- Ina

11.10.2014 | 20:11 | Kategori: Harry Styles

Harry i Los Angeles

Grunnen til at han trengte mye hjelp og så rar ut på bildene er fordi han var full.

-MERETE


11.10.2014 | 08:51 | Kategori: Bilder

Bilder fra musikkvideoinnspillingen av "Steal My Girl"

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Lottie (søsteren til Louis var der )

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 

 


11.10.2014 | 08:48 | Kategori: Niall Horan

Niall backstage på iheart Radio

POSTED BY: MARIA


11.10.2014 | 08:45 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis med fans igår

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


11.10.2014 | 08:45 | Kategori: Niall Horan

Niall med venner i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


11.10.2014 | 08:44 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


11.10.2014 | 08:44 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis drar fra "The Grill On The Edge" i går

Permalink til innebygd bildePermalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bildePermalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bildePermalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 

 


10.10.2014 | 11:02 | Kategori: Harry Styles

Harry utenfor huset sitt i Beverly Hills igår

||Merete


09.10.2014 | 22:29 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

Bruker litt lang tid på å lese gjennom delene jeg har skrevet og gjøre små endringer her og der. Men noen nye deler kommer vel i løpet av fredag

- Ina


09.10.2014 | 12:58 | Kategori: Video

One Direction på youtube (Where We are Concert, clips)


POSTED BY: MARIA08.10.2014 | 20:34 | Kategori: Bilder

Louis ankommer London!

- Ina


08.10.2014 | 17:00 | Kategori: One Direction

Zayn & Louis nylig

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


07.10.2014 | 15:59 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i går i LA

POSTED BY: MARIA 


06.10.2014 | 16:35 | Kategori: One Direction

Guttenes siste WWA tour gruppeklem

Permalink til innebygd bilde

Som dere sikkert vet er jo WWA tour ferdig..:/ Men det kommer så mye fremover som kommer til å bli gøy! :) Deres neste konsert er ikke før i februrar, på On The Road Again turneen. Men det skjer nok en del fremover nå uansett ;) 

Bildet er fra konserten i går og deres siste gruppeklem på denne turneen.. 

POSTED BY: MARIA


06.10.2014 | 16:31 | Kategori: Harry Styles

Harry backstage i går

Permalink til innebygd bilde

Nå er jeg tilbake! Håper alt har gått fint i høstferien, og at alle dere har kost dere masse!! :) 

 

POSTED BY: MARIA


05.10.2014 | 22:16 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 65

"Sitt ned. Nå!" bjeffer Paul og alle setter seg ned. Lysene i kabinen slukkes, og vi begynner å kjøre ut på rullebanen. "Amsterdam" hvisker Zoe energisk mens flyet øker farten. "Amsterdam" bekrefter jeg idet flyet begynner å lette opp i lufta.

---

Turen tar noen timer, men ikke så lenge at det er nødvendig å se på filmer. Kanskje til en god lur?
Vel oppe i lufta går Jake og ser på en film med Zayn og Liam, og Zoe forsvinner til minibaren. Jeg gjesper og ser ut av vinduet. Det begynner faktisk å bli mørkt selv om vi er over skyene.
Jeg støtter hodet mot det kalde vinduet, og lukker øynene. Siden jeg ikke fikk så mye søvn i natt er jeg utrolig trøtt. Den svake humpingen fra flyet fungerer nesten som en vugge; etter noen minutter er jeg i dyp søvn.

***

Jeg åpner øynene omtåket. Jeg er fortsatt på flyet, det ene kinnet er klemt mot noens skulder. "Hei, sorry at jeg vekket deg" Jeg rynker nesen forvirret og retter meg opp. Det er mørkt i kabinen, kjølig luft kommer fra en vifte i taket. Flyet bråker sånn at jeg begynner å lure på hvordan jeg i det hele tatt klarte å sovne.
"Hva er klokka?" Jeg strekker meg og gjesper høylytt. "Halv åtte, du har sovet i noen timer"
Niall sitter ved siden av meg og leser et eller annet blad. "Å, hei" sier jeg med tykk stemme, og roter i vesken min etter en tyggis. Jeg har en fryktelig smak i munnen som jeg bare må bli kvitt før jeg forpester helle flyet. Jeg finner en TicTac med mintsmak og en med eplesmak. Det får vel duge. Jeg tilber en til Niall, og han tar to og putter dem i munnen.
"Hvor lenge har du sittet her?" Han trekker på skuldrene, og tar hånden min. Jeg smiler svakt, han tar alltid hånden min når jeg minst venter det; når vi tok mat i Louis mor bryllup, da jeg sendte en melding til mamma, og nå.
"Helt siden Zoe og Jake dro. Vet du at du snakker i søvne? Og snorker?" Jeg dulter hardt i han. "Det gjør jeg ikke!"
"Jeg synes det var søtt" sier han og blunker sjarmerende.

***

Selv om det er noen få timer til vi er framme i Amsterdam starter vi en film på en av skjermene. Niall er ganske sjenerøs, og lar meg velge film.
Siden den handler delvis om Amsterdam, og delvis fordi den mannlig hovedrollen er søt, velger jeg The Fault In Our Stars. Personlig synes jeg den kvinnelige hovedrollen er mye bedre i denne filmen enn Divergent.
"Kommer du til å gråte? Jeg har hørt at denne filmen er ganske sentimental"
"Kanskje, hvis jeg følger med" Han lener seg bak i setet sitt, og klemmer hånden min. "Da skal ikke jeg forstyrre deg" Filmen begynner, etter noen minutter stønner Niall fortvilet.
"Hvordan handler denne om Amsterdam?" klager Niall mens Hazel snakker med Augustus for første gang. "Det er lenger ut i filmen. Hysj"
Det er tydeligvis at Niall kjeder seg; halvveis i filmen begynner han å leke med en lokk av håret mitt. Og til hans store glede gråter jeg faktisk.
"I'm in love with You, Hazel Grace. And i know..." Jeg tørker bort en tåre med et papir, og snufser stille. "John Green er en av mine favoritt forfattere" sukker jeg og former Augustus replikker med leppene. "Min også"
Jeg himler med øynene, husker den første gangen han sitert han. "Selv om jeg ikke leser så mye, men jeg liker sitatene hans" innrømmer han og reiser seg.
"Skal bare hente litt mat" Jeg rettet blikket mot skjermen igjen, og hvisker Augustus siste ord 'and i'm in love with you'. Augustus har noe til felles med meg for første gang siden jeg leste boken for første gang. Jeg begynner å forelske meg også, men der stopper likheten. For ulikt han tør jeg ikke å si det.

---

Ekstra lang del:)

- Ina

05.10.2014 | 15:19 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 64

"Z? Er alt i orden?"
"Hva?" Hun ser irritert opp. "Klart det" glefser hun og tar opp et Bobbi Brown pudder. "Ikke noe å uroe seg over" Jeg og Jake utveksler bekymrede blikk. Noe har tydeligvis skjedd mellom henne og foreldrene, men vi nevner det ikke.

---

"Snow, hei" Louis gir meg en kort klem etterfulgt av Liam og Harry. "Dette er Zoe og Jake" introduserer jeg og stiller meg ved siden av dem. "Dette er Liam, Harry, Louis og Zayn" Guttene vinker vennlig når navnene deres blir nevnt. "Hvor er Eleanor?"
"Hun kunne ikke komme" sier Louis litt trist. Jeg skjønner han, Eleanor fortalte at de nesten ikke hadde sett hverandre på et halvt år. Men siden jeg og Niall er sammen må jeg vel bli vant til det. "Det var trist, jeg hadde sett fram til å møte henne igjen" Louis sender meg et svakt smil.
"Hvor er Niall?" Zayn trekker på skuldrene, og ser seg rundt. "Sikkert på Nandos"
"Okay, alle må på flyet. Nå!" brøler en fyr med kort svart hår og svart jakke. "Paul" forklarer Harry idet vi går ned midtgangen. Jeg legger merke til at ingen andre følger etter oss. "Er dette flyet privat?"
Zayn nikker og peker mot et liten hvit fly som står alene. "Når vi reiser, reiser vi med stil"
Privatfly er tydeligvis kulere enn andre fly; setene er større, bordene er større, og det er skjermer i hvert eneste sete. Pluss en minibar fullt med snacks og vann, og en stor flatskjerm i midten av flyet. "Jeg kan bli vant til å reise sånn" mumler Jake spøkefullt og slenger seg ned ved det nærmeste setet.
"Femten minutter til avreise" brøler Paul til Liam og Louis som lekeslåss noen seter foran oss.
"Jeg lurer på hvor Niall er" mumler jeg til Zoe imens vi tar bagasjen vår opp i bagasjerommet. "Han kommer sikkert" forsikrer hun og setter seg ned.
Etter ti minutter har Niall enda ikke dukket opp. Paul grynter irritert og går for å finne han. Jeg vrir meg ukomfortabel i setet, og Louis hodet kommer opp ved setene foran oss. "Slapp av, Snow. Paul finner han"
Zayn slenger til oss noen Pringles og vann. "Takk" sier Jake og smiler takknemlig til han. "Bare hyggelig"
Zayn setter seg ved setene ved siden av oss, og begynner å snakke med Jake om forskjellige ting jeg ikke aner hva er. Zoe flørter med Harry som sitter bak oss, jeg ser bare på Louis og venter på at Niall kommer. Louis utveksler et unnskyldende blikk med meg, og setter seg ned.
"Sitt ned. Nå!" bjeffer Paul og alle setter seg ned. Lysene i kabinen slukkes, og vi begynner å kjøre ut på rullebanen. "Amsterdam" hvisker Zoe energisk mens flyet øker farten. "Amsterdam" bekrefter jeg idet flyet begynner å lette opp i lufta.

---

StorySunday:)
3 kommentarer?

- Ina

05.10.2014 | 13:25 | Kategori: Random

Teksten til Steal my girl

[Zayn]

She's been my queen since we were sixteen

We want the same things

We dream the same dreams alright

Alright

I got it all 'cause she is the one

Her mom calls me 'love'

Her dad calls me 'son' alright

Alright

[Niall]

I know I know I know

For sure

[Chorus]

Everybody wanna steal my girl

Everybody wanna take her heart away

Couple billion in the whole wide world

Find another one 'cause she belongs to me

[x2]

Na na na na na na (oh yeah)

Na na na na na na (alright)

Na na na na na na

Na na na na na na

She belongs to me

[Liam]

Kisses like queen her walk is so lean

And every jaw drops

When she's in those jeans alright

Alright

[Louis]

I don't exist if I don't have her

The sun doesn't shine

The world doesn't turn alright

Alright

[Niall]

But I know I know I know

For sure

[Chorus]

Everybody wanna steal my girl

Everybody wanna take her heart away

Couple billion in the whole wide world

Find another one 'cause she belongs to me

[x2]

Na na na na na na (oh yeah)

Na na na na na na (alright)

Na na na na na na

Na na na na na na

[Harry and Liam]

She knows she knows

That I never let her down before

She knows she knows

That I'm never gonna let another take her love from me now

[Chorus]

Everybody wanna steal my girl

Everybody wanna take her heart away

Couple billion in the whole wide world

Find another one 'cause she belongs to me

[x2]

Na na na na na na (oh yeah)

Na na na na na na (alright)

Na na na na na na

Na na na na na na

She belongs to me

[x2]

Read more: One Direction - Steal My Girl Lyrics | MetroLyrics

Dette sa Julian Bunetta om sangen til MTV US

- Ina


05.10.2014 | 10:21 | Kategori: DM's

Liams DM til en fan

Han skrev dette på Twitter ikke så lenge etter denne DMen

Personlig synes jeg Liam reagerte naturlig, og det var bra at han tweetet om at ikke alle fans var sånn og at han elsker de 'virkelige' fansen

Hva er din menkg om dette?

- Ina


04.10.2014 | 17:51 | Kategori: One Direction

STEAL MY GIRL UTE PÅ ITUNES OG SPOTIFY

Husk og sjekk ut -steal my girl- på spotify og Itunes!


 


//MereteAbrahamsen


04.10.2014 | 17:28 | Kategori: Konsert

Nye bilder fra Tampa 3.10.14

Dette var det nest siste show, så er WWA Tour over. Vi får bare håpe at de kommer til Norge neste år

- Ina


03.10.2014 | 22:18 | Kategori: Bilder

Steal my girl settet!

Det betyr vel at det kommer en musikk video om ikke så lenge:)

- Ina


03.10.2014 | 21:02 | Kategori: Niall Horan

Niall nylig
//Mereteabrahamsen


03.10.2014 | 20:57 | Kategori: Harry Styles

Harry nylig

//MereteAbrahamsen


03.10.2014 | 16:46 | Kategori: Twitter

Niall på Twitter

Finish it in the comments!

- Ina


02.10.2014 | 18:02 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 63

"Okay, da ses vi når jeg kommer tilbake da vennen. Ring hvis det er noe"
"Ja" Vi sitter i taushet i noen sekunder. Jeg savner mamma, jeg har nesten ikke sett henne på noen måneder. "Jeg er glad i deg" får jeg fram hviskende. Men hun har allerede lagt på.

---

"Tuller du?! Amsterdam?! Klart jeg kommer!" Foreldrene hennes er på ferie i Spania de neste ukene. De og Zoe har ikke verdens nærmeste forhold.
"Skal du ikke ringe dem og spørre?"
"Nei" fnyser hun avvisende. "Det de ikke vet har de ikke vondt av" Jake er litt mer nølende. "Jeg får spørre Besta" Han bor hos besteforeldrene sine siden faren hans er i fengsel for voldtekt. Han liker ikke å snakke om det.
Etter noen minutter kommer han tilbake. "Hun sa det var greit, men bare om jeg lovet å være innom et museum før jeg dro hjem"
Jeg sender en melding til Niall at de kommer. Han sender en melding om at han ser fram til å se meg på flyplassen. Han mente nok Jake og Zoe også, men jeg rødmer uansett av meldingen.
Så klokken fire tar vi bussen til flyplassen. Jeg har alt det nødvendige i den lille kofferten min; klær, inkludert en kjole hvis anledningen er rett, sminke, sko, kameraet mitt, PCen, noen bøker, og noen andre jentegreier.
Jake har med seg det han syntes var nødvendig; noen klær, toalettsaker, og PC. Og Zoe har en liten, men romslig koffert pakket med Chanel, Gucci og Louis Vuitton alt kjøpt av foreldrenes kredittkort.
"Hvorfor skal de drittsekken ha det gøy, og ikke jeg?" sier hun med en med skuldertrekkning og går inn i tollen. Ingen blir stoppet, heldigvis, så vi setter oss ved en kafé og ser etter Niall.
"Vi bare går gjennom taxfrien og ser etter han der" foreslår jeg etter noen minutter, de nikker sammentykkende og følger etter meg gjennomtenkt gigantiske taxfrien. Zoe kjøper meg en stor sminkeplalett av Mac med highlighter, bronzer og blusher. Den er utrolig dyr "Er du sikker?"
Hun nikker og vifter det bort. "Ikke vær dum, Snow" sier hun bekymringsløst og trekker kortet med øvede fingre. "De arrogante idiotene vil ikke merke noe" Hun gir meg posen, og vi fortsetter shoppingen i noen minutter til. Jeg skikker nervøst på henne fra siden, jeg vet at hun ikke vil innrømme det, men inners inne vil hun bare at foreldrene hennes skal elske henne. Jeg og Jake vet at hun hater dem, men hun opprørere seg annerledes nå. Sintere.
"Z? Er alt i orden?"
"Hva?" Hun ser irritert opp. "Klart det" glefser hun og tar opp et Bobbi Brown pudder. "Ikke noe å uroe seg over" Jeg og Jake utveksler bekymrede blikk. Noe har tydeligvis skjedd mellom henne og foreldrene, men vi nevner det ikke.

---

3 kommentarer?

- Ina

02.10.2014 | 10:09 | Kategori: DM's

Liam DM en fan idag

- Ina


01.10.2014 | 11:00 | Kategori: One Direction

Videoer (Funny moments, Imagines)

Dette innlegget er forhåndspublisert fra meg! Håper dere liker det :)) POSTED BY: MARIA


hits