31.10.2013 | 23:00 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 2

Beklage veldig mye for at denne delen kom veldig sent, men har ikke hatt mulighet til å poste den tideligere. Har vært opptatt i hele dag, men heller sent enn aldri! :)
Vil takke utrolig mye for kommentarene på første del, betyr myee! ♥

 

Jeg visste at hun hadde rett, men jeg følte virkelig at jeg ikke kunne klare å elske noen andre enn ham, min Robin. 


 Den varme, klamme luften slo i mot oss idet vi ankom treningssenteret. Jeg fulgte etter Jenny som var på vei til de faste plassene våre. Innerst i hjørnet, lengst bort fra alle muskelbuntene. Jeg hang av meg jakken og satte meg ned på en gammel og slitt benk. Tankene mine havnet på Robin og jeg stirret tomt ute i luften. Jenny merket nok hvor borte jeg var siden hun så bekymringsfullt bort på meg. «Du... Ikke tenk på det jeg sa, dere er det perfekte par.» Hun la hånden over skulderen min og jeg så takknemlig på henne. «Takk, men du har rett. Vi har hele livet foran oss, hva som helst kan skje..» Jeg reiste meg opp og fant frem skoene mine. Jeg var ikke i humør til å snakke om meg og Robin akkurat nå. Jeg kunne kjenne at Jenny sitt blikk var festet på meg. Jeg knyttet igjen skoene og tok med vannflasken inn til rommet med alle apparatene. Jeg snudde meg mot Jenny. «Hva skal vi star..?» Lenger kom jeg ikke, for hun var på vei mot tredemøllene. Jeg fulgte etter henne til tredemøllene, plugget inn ørepluggene og startet å løpe. Sakte til å begynne med, jeg visste hvor viktig det var å varme opp først. «we will, we will rock you, rock you» var det eneste jeg hørte. Jeg elsket å trene til den sangen. Jeg økte farten mens svetten sildret nedover pannen. Jeg pustet tungt og prøve å tørke bort svetten med håndflaten. Luften var klam og skrittene ble tyngre. Jeg sakket farten og snudde meg til siden for å se hvordan det gikk med Jenny, men til min store forbauselse var hun ikke der. «Jenny?» spurte jeg spørrende og irritert av at hun bare stakk av. Jeg stoppet helt opp og tok en slurk av flasken min. Iskaldt vann rant nedover den tørre halsen min og jeg nøt hver eneste dråpe. Motivasjonen min var på topp i dag.

 

Jeg hørte latter bakfra og snudde meg brått. Jeg fikk øye på Jenny og en gutt. Han sto i en hvit singlet og svart shorts. Han var rød i hele ansiktet etter anstrengelse fra treningen. Mørkt hår hadde han, noe Jenny var svak for. Jeg himlet med øynene og smilte svakt. Jenny lo høyt og smilte søtt, gutten smilte tilbake. Jeg bestemte meg for å la de være i fred akkurat idet Jenny merket meg. «Lena! Jeg merket ikke at du stod her,» sa hun og gliste bredt mot meg. Jeg så nølende på henne og tok noen skritt fram. «Du er nødt til å hilse på Liam!» sa hun og blunket lurt til meg. Jeg så på ham, brune øyne som passet perfekt til håret. Litt skjeggvekst, passe høy og veltrent. «Hei Lena!» sa han så på meg med de brune øynene og rakk fram hånden. Jeg tok hånden hans og ristet den sakte. «Hei,» mumlet jeg og holdt blikket på hendene våre, jeg trakk hånden min tilbake. Jeg var lei av alle guttene som Jenny flørtet med, hun snakket om de i maks en måned og etter det så var de helt glemt. «Jeg har hørt mye om deg på bare ti minutter,» sa han og lo smått. Jeg kom med en falsk latter og stirret hardt på Jenny som sendte meg et beklagende blikk. «Jeg går tilbake til treningen, jeg...» sa jeg lavt og vendte ryggen til de. Jeg kjente blikket til Liam som borret seg inn i ryggen min. Jeg gikk bort til treningssykkelen og satte meg på den. Jeg satte på musikken igjen og begynte å sykle. «Heeeeey brother» Jeg tråkket fortere. «Heeeey sister» Jeg økte farten enda mer. Jeg holdt meg godt fast på styret med de klamme og svette håndflatene mine. Det irriterte meg at Jenny var mer opptatt av Liam enn meg. Vi var jo komme hit for å trene, ikke for å flørte. Jeg fortsatte med det høye tempoet jeg hadde. «Oh, ifthe sky comes falling down, for you, There'snothinginthisworld I wouldn't do.» Blodet pumpet febrilsk i årene og pusten var ikke et unntak. Jeg sakket farten etterhvert og lente hodet på styret. Jeg var andpusten, rød og svett. Akkurat som det skal være etter en velykket treningsøkt! Jeg satt stille noen minutter med lukkete øyne og pustet ut, tankene mine streifet Robin. Jeg savnet han selv om det det ikke hadde gått et døgn siden jeg har sett han. Jeg gikk i retningen av der vi hadde satt fra oss sakene våre og så meg rundt. Jeg så ikke Jenny noen sted. Jeg tok med meg sakene inne på toalettet og skiftet til et behagelig antrekk.

//antrekket

Jeg kom ut igjen og så etter Jenny. Hun var forsatt ikke å få øye på. Jeg himlet irritert med øynene. Hun hadde ikke dratt for sakene hennes var fortsatt her. Jeg snudde meg, klar til å gå mot utgangsdøren da jeg hørte en stemme. «Lena, Lena! Jeg har en kjempe nyhet!!» Hun løp mot meg med et stort smil. Hele ansiktet glødet, og jeg forsto med engang hva det dreide seg om. «Hm, la meg gjette...» sa jeg og smilte lurt til henne. 


31.10.2013 | 22:35 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av Niall og Darragh

POSTED BY: Maria


31.10.2013 | 16:01 | Kategori: Gifs

Gifs fra konserten i går med 5SOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 

 


31.10.2013 | 15:03 | Kategori: Video

Story Of My Life 3 Days To Go


POSTED BY: Maria


31.10.2013 | 15:00 | Kategori: Fans

Liam og Harry med fans i Japan i dag

'

POSTED BY: Maria


31.10.2013 | 14:54 | Kategori: One Direction

Guttene backstage med fans i går

POSTED BY: Maria


31.10.2013 | 14:52 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis spiller i Melbourne i går

POSTED BY: Maria


31.10.2013 | 14:39 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam og Zayn tvitrer om Halloween

POSTED BY: Maria


31.10.2013 | 14:38 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam, Harry og Niall tvitrer om Story Of My Life Music Video

POSTED BY: Maria


31.10.2013 | 14:37 | Kategori: Instagram

Niall, Ashton og 1D på Instagram

POSTED BY: Maria


30.10.2013 | 20:42 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


30.10.2013 | 16:32 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 2

På en måte syns jeg synd på henne. Jeg mistet interessen for den brun hårede gutten etter ti minutter så jeg regner med at det ikke var kjærlighet ved første blikk. ''Seriøst? Så du øynene hans? De var blå. Nei, krystall blå. Eller kanskje hav blå, sånn som mine!'' sa Broke oppspilt. ''Vi er ment for hverandre.'' Hun blåste en boble med tyggisen og tinglet med bena ned fra senga. ''Du må slutte å tenke på han. Du kommer aldri til å møte han igjen.'' mumlet jeg mens jeg gikk i gjennom klesskapet mitt. Det har gått en uke og Broke har ikke gjort noe annet enn å snakke om den blond hårede gutten. ''Eller kanskje de var turkise.'' mumlet hun og kikket ut i løse lufta som om jeg ikke sa noe. Jeg himlet med øynene og fant frem en hvit bukse med blomster i lyse sommer farger. Selv om det er kaldt og vinter så betyr ikke det at jeg kan bruke sommerklær. Jeg går ikke ute, jeg sitter bare inne på et kontor. ''Hva med denne da?'' spurte jeg for tiende gang. Hver morgen strever jeg like mye med å finne klær. Jeg skal jo bare på jobb, men siden jeg jobber i Sugarscape vet du aldri hvem du kommer til å bumpe inn i. Broke gransket buksa og tok en titt på den rosa toppen jeg hadde på fra før av. ''Ja hvis du har noen fargerike sko inntil. Ikke noen kjedelige hvite eller sorte.'' Jeg nikket og slang døren igjen til skapet. Jeg dro av meg buksa, ''Så hva er planen din?'' spurte jeg Broke. Den sommer inspirerte buksa mi ble dratt over hoftene mine og jeg kneppet igjen knappen. ''Hæ?'' Broke så forvirret på meg. ''Med han gutten fra fotballkampen.'' sa jeg og hevet øyenbrynet mitt mot henne. ''Å, jeg vet ikke.'' mumlet hun. Jeg lo en kort latter, selvfølgelig viste hun det ikke. 

//antrekket

 

Etter å ha kjørt Broke hjem gikk turen til jobb ganske raskt. Toget var ekstra raskt i dag, noe jeg er takknemlig for. Det kommer nok til å ta litt tid før en taxi blir ledig. Telefonen min vibrerte i den brune skulderveska mi. Jeg dro opp den hvite iPhonen min, det var en melding fra Liz, kollegaen min. 'Møt meg på kontoret mitt. Har en sak. x' Kontoret hennes var vegg i vegg med mitt kontor så jeg skjønner ikke helt hvorfor hun sendte den meldingen. Jeg fikk tak i en taxi etter ti minutter, som vanlig så jeg bare ut vinduet. Det er alltid noe nytt å se. Telefonen min vibrerte enda en gang. Jeg fant den frem, denne gang var det en melding fra Broke. 'JEG FANT HAN! RINGER DEG ETTERPÅ.' Stod det. Hva? Hun fant hennes true love? Wow, jeg er imponert at hun fant han så raskt. 'Ringer i pausa.' Sendte jeg raskt tilbake. Jeg rakk akkurat å legge telefonen ned da taxien stoppet. Jeg betalte sjåføren og gikk opp mot bygget der Sugarscape holdt til. 

 

Jeg satt med en ganske stor artikkel, hvert fall for meg. Jeg skal lage en artikkel om Katy Perry og filmen hennes, altså hva vi syns om den. Jeg har ikke sett den enda, derfor må jeg gå gjennom hele bygget for å høre om noen har den. Tungvindt sa du? Jepp. Jeg gikk inn på kontoret mitt og la fra meg veska ved pulten. Jeg tok en rask kikk rundt meg for å se om det var noe jeg skulle ta med på veien, noe det ikke var. Jeg lukket døra etter meg og sukket. Nå begynner eventyret. Jeg gikk i gjennom alle rom nedover korridorene. Hver eneste gang var det like pinlig. Jeg tror jeg aldri har rødmet så mye på en dag. Jeg banket hardt på den siste døren i denne korridoren. Døra ble ikke åpnet men jeg kunne høre stemmer der. Jeg har veldig lite lyst til å gå inn der, men jeg må. Hva hvis dette er rommet som de har filmen i? Ikke vet jeg, men ikke snakk om at jeg etterlater ett rom. Jeg dro klinken på døren ned og dyttet lett på døra. Jeg stakk hodet inn og seks personer, pluss et kamera team, hadde oppmerksomheten rettet mot meg. Jeg kjente kinnene mine bli varme og jeg vet at rød fargen er til stedet. Jeg sukket innvendig, men smilte på utsiden. Jeg kjenner ikke personen som intervjuer de fem guttene som satt i en sofa. Jeg ignorerte de og gikk inn i rommet, så lukket jeg døren bak meg. ''Skal hun være med på intervjuet?'' hørte jeg en stemme si. Sikkert en av de guttenen som satt der. Jeg husker ikke hvordan de ser ut engang. Alt jeg er fokusert på nå er å se om den filmen er her, så komme meg ut herfra så fort som mulig. ''Nei.'' svarte intervjueren enkelt før hun stilte enda et spørsmål. Jeg skannet alle hyllene i rommet, ikke en eneste film. Jeg sukket, enda et rom forgjeves. Jeg snudde meg rundt og gikk ut av rommet igjen. I det jeg skulle til å lukke døren hørte jeg den samme stemmen rope hade bak meg. Jeg snudde meg raskt, det var en gutt med brunt hår. Han hadde skjegg og så ung med moden ut. Det er alt jeg ser fra hvor jeg står. Ved siden av han satt en person med blondt hår. Han så kjent ut. Altfor kjent ut. Jeg kan bare ikke sette fingeren på hvem det er. Jeg vinket og mimet 'hade' med leppene mine før jeg lukket døra bak meg med et smil. 

 

 


 

Som vanlig er begynnselsen av en historie kjedelig. Håper ikke det er så kjedelig at dere ikke gidder å lese fordi jeg har en utrolig bra plan for historien! :) Og jeg hadde ikke skrivelyst på de tre første delene, så lover at de skal bli bedre!

 

20 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


30.10.2013 | 16:25 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av arenaen i Melbourne i går

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


30.10.2013 | 16:22 | Kategori: One Direction

Niall, Liam, Harry og Louis på utsiden av arenaen i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria

 


30.10.2013 | 16:22 | Kategori: Konsert

Guttene, 5SOS og bandet på scenen i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


30.10.2013 | 16:19 | Kategori: Instagram

1D på Instagram - VideoPOSTED BY: Maria


30.10.2013 | 14:55 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Harry

POSTED BY: Maria


30.10.2013 | 14:51 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Gutta og Gutta

POSTED BY: Maria


30.10.2013 | 11:24 | Kategori: Fans

Harry og Niall med en fan backstage i Melbourne

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


30.10.2013 | 11:24 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av arenaen i Melbourne i dag

Permalink til innebygd bilde'

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde4Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


30.10.2013 | 11:20 | Kategori: Fans

Harry med fans backstage i Melbourne

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


29.10.2013 | 18:29 | Kategori: One Direction

Alle i crewet til guttene

POSTED BY: Maria


29.10.2013 | 15:59 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 1

Heisann! Det er da jeg som er Tonje og skal skrive denne historien. :) Føler meg utrolig heldig som får lov til å skrive på denne bloggen, har selv vært fast leser utrolig lenge! 
Historien skal da handle om Liam og han er kjenids i historien. De første delene kommer kanskje til å bli blitt kjedelige, men slik er det vel som oftest. Håper dere liker historien og er flinke til å gi tilbakemeldinger, kommentarere og slikt. Ikke hver redd for å gi konskrutiv kritikk eller spørsmål! 
Denne delen er nok litt kort, men de blir lengre ett hvert ;) Så her begynner vi da!


 

«Lena, følger du med?» Mr. Grethend stirret på meg med et bestemt blikk. «Eh, ja...» mumlet jeg lavt og vendte blikket mot Asia-kartet. Jeg hadde ikke fått meg meg noe av det han hadde snakket om. Geografi var et av de verste fagene jeg visste, jeg hatet det virkelig. Jeg kunne høre fnising fra pulten bak meg, Jenny. Jeg sukket tungt, Jenny var bestevenninnen min, men hun kunne virkelig å terge meg. Jeg lot haken hvile på håndflatene mine mens jeg stirret tomt ute i luften. Minuttene fløy av sted og idet klokken ringte kjente jeg ei hånd på skulderen min. Jeg snudde meg brått og smilte. «Hei Robin!» sa jeg og kysset han fort på kinnet. Han kunne det å overraske meg. Folk løp ut døra, men vi stod helt stille og bare så på hverandre. Vi trengte ikke å si noe, vi visste allerede hva den andre tenkte. Han gliste til meg, «savnet meg?» Jeg lo smått og kikket ned. «mhm, selv om du bare var to rader unna meg.» Han tok hånden sin under haken min og løftet den oppover. Jeg så rett inn i de sjokoladebrune øynene hans som fikk meg til å smelte, det var det som fikk meg til å falle for ham. Det kriblet i hele kroppen, det var vel det som kaltes forelskelse. Jeg smilte beskjedent og lot meg begrave i halsgropen hans. Robin strøk meg ømt nedover ryggen og vi vaiet fra side til side. Slik stod vi en liten stund. Læreren hadde forlatt klasserommet, så vi var helt alene. «Skal vi finne på noe i dag?» spurte han søtt og holdt meg enda tettere. Jeg kunne kjenne varmen fra ham. Jeg snuste inn lukten av parfyme, den hadde han fått av meg. Den lukten frisk mint med en dæsj av lavendel. Han elsket den, noe som fikk meg til å holde han enda tettere omkring meg. «Gjerne, men jeg skal på treningssenteret med Jenny,» svarte jeg og trakk ansiktet oppover og så på ham. Jeg misslikte å skuffe han. Vi hadde ikke fått så mye tid til hverandre i det siste. Han lagde furteleppe til meg. «Åh, javel da...» sa han og smilte beroligende til meg. Jeg pjusket han forsiktig i håret og tok tak i hånden hans med den ledige hånden. Vi gikk sammen ut av klasserommet, der jeg kysset han farvel og sprang for å ta igjen Jenny.

 

 

«Hvordan går det egentlig med deg og Robin?» Jenny så på meg med et nysgjerrig blikk og smilte. Jeg lo litt og kjempet for å få igjen pusten etter den to kilometerslange løpeturen. «Bra, bedre enn noen gang. Jeg føler virkelig at han er den rette...» Jeg sukket drømmende og pustet tungt ut. «Jeg vet at jeg bare er 17 år, men han gjør meg lykkelig.» Jeg strøk et hårstrå bort fra ansiktet og så bort på Jenny som økte farten. «Det er bra det, men bare pass på at du ikke blir for... ja du vet...» Hun mumlet fram de siste ordene og jeg så forvirret på henne. «Hva mener du?» Hun så bort på meg og ble med ett alvorlig. «Ikke skrem ham bort, du vet med å si at han er den du vil dele resten av livet ditt med. Dere er bare 17, og har hele livet foran dere...» Hun unngikk blikket mitt og pustet tungt. Jeg nikket sakte uten å svare imens jeg bet meg nervøst i underleppa. Jeg visste at hun hadde rett, men jeg følte virkelig at jeg ikke kunne klare å elske noen andre enn ham, min Robin.  

 Neste del kommer på torsdag!


29.10.2013 | 15:08 | Kategori: Instagram

1D og Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


29.10.2013 | 14:58 | Kategori: Facebook/Twitter

David Martell tvitrer om skoene til Harry

'' Each night before WMYB sits on the stage above me and I put a word on each boot. ''

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


29.10.2013 | 14:55 | Kategori: Niall Horan

Niall på utsiden av arenaen i Melbourne i dag

Image preview 

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

POSTED BY: Maria


29.10.2013 | 14:53 | Kategori: Konsert

Guttene med prisen for mest solgte billetter på Allphones Arena

Image preview

POSTED BY: Maria


29.10.2013 | 14:51 | Kategori: Zayn Malik

Zayn på en tatoverings butikk i Oktober

 

POSTED BY: Maria


29.10.2013 | 14:50 | Kategori: Fans

Liam møter fans i Melbourne i går #2

 

POSTED BY: Maria


29.10.2013 | 14:45 | Kategori: Fans

Liam møter fans i Melbourne i går

 

POSTED BY: Maria

 


29.10.2013 | 06:51 | Kategori: Instagram

Lou på Instagram

POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 14:19 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 13:51 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 1

''Jenn, det er en time til kampen begynner. Vi har dårlig tid!'' Broke stod med hodet ned i håndveska mens hun gravde etter noe som tydeligvis var vanskelig å finne. ''Jeg vet det. Jeg skal bare finne frem billettene.'' sa jeg stresset. Som vanlig hadde vi dårlig tid. Jeg slang et hvitt skjerf rundt halsen og sprintet opp trappa på de hvite conversene mine. ''Jenn, taxien er her!'' ropte Broke fra gangen nede. Jeg rev opp skuffen til nattbordet mitt og gravde meg gjennom haugen med papirene som lå der. Hver gang jeg hadde skrivd ned et sitat eller bare hadde en lapp, så stappet jeg det ned i nattbords skuffen. I bånn, selvfølgelig, lå billettene til kampen. Broke og jeg hadde en tradisjon som vi hadde holdt i to år nå. Vi gikk på hver kamp som ble spilt i nærheten, altså fotball kamp. I dag var det Wembley Stadium sin tur. Landslaget skal spille mot Danmark i dag. ''Jenn, seriøst?'' ropte Broke oppgitt. Jeg spurtet ned trappen igjen og dro på meg den millitær grønne jakka mi. Det var ikke akkurat varmt ute lenger men jeg valgte fremdeles å velge en tynn jakke. Hvorfor? Ikke vet jeg. Det var allerede januar og vinteren hadde vel bare så vidt startet. ''Endelig.'' Broke himlet meg øynene og jeg ga henne billetten hennes. Denne gang hadde vi fått billetter av jobben til pappa. VIP biletter. Ikke at jeg hadde tatt noe annet nå som det er så kaldt ute heller. Jeg låste døren bak meg og jogget etter Broke som allerede hadde kommet seg ned til taxien. Snøen som dalte ned fra himmelen var lett og den la seg ikke på bakken, takk og pris for det! Jeg er ikke verdens største fan av snø. Hvert fall ikke nå som jeg skal kjøre opp til lappen. Bursdagen min var for tre måneder siden og det var egentlig helt utrolig deilig og bli atten år. Jeg har kikket på en leilighet i sentral London med tanke på jobben jeg har. Det er slitsomt å pendle fra den ene siden av London til den andre hver eneste dag, men jeg elsker jobben min. Å skirve for sugarscape er den beste jobben jeg noen gang kunne fått! 

 


//antrekket

 

Broke og jeg fant VIP boksen. Som vi trodde, så var den inne. Veggen mot banen var laget av glass så alle kunne se ut. Det var satt opp seks langbord med mat og drikke for de som hadde VIP billetter. Jeg har aldri hatt noen lignende plass. Jeg tror ikke jeg hadde dratt på denne kampen om det ikke var for at vi hadde sittet inne. Jeg hang jakken min på stolen og gikk bort til koltbordet for å finne noe å spise. Jeg vet ikke hvorfor men jeg har alltid vært en av de jentene som elsker å spise, men som aldri legger på seg. Hvordan er det mulig? Det spørsmålet hører jeg daglig. For å være ærlig så vet jeg ikke. Kanskje fordi jeg trener i helgene, samtidig som jeg spiser godteri i helgene. Det gir bare ikke mening. Men men, jeg er fornøyd med meg selv og orker ikke gruble over de tingene. Jeg plukket opp en tallerken som lå stablet på siden. Den var varm og litt fuktig. Sikkert kommet rett ut fra oppvaskmaskinen. Jeg tørket vekk de få vanndråpene på tellerkenen min med genseren og kikket på all maten. Herregud, hvordan skal jeg klare å bare plukke ut noen få ting? Det er jo rene himmelen. Etter å ha plukket ut bare noen få ting kjente jeg et prikk på skulderen min. Jeg snudde meg og møtte øynene til Broke. ''Ikke overdriv. Det er lov til å ta flere ganger.'' Jeg himlet med øynene og gikk ut av køen, litt irritert. Jeg er jo bare sulten. Vi satt oss ned på enden av det fjerde bordet så vi satt på midten av banen. Vi hadde de beste plassene, tror jeg hvert fall. ''Jeg vedder tre hundre pund på at Danmark vinner.'' Hørte jeg en høylytt stemme bak meg si. Jeg himlet med øynene mot Broke men hun gjenga ikke bevegelsen. Jeg snudde meg rundt, og med en gang øynene mine falt på personen som sa det, sluttet jeg å tygge det seige kjøttet. En gutt med brunt hår og irsk aksent satt seg ned på bordet helt i enden. Altså bord nummer seks. Ved siden av den brun hårede gutten satt to gutter, begge med blondt hår. ''Ikke stirr.'' Broke slo håndflaten sin mot armen min og jeg snudde meg sakte. ''Så du han med brunt hår?'' Jeg vedder på at øynene mine var store som tinntallerkner. Broke nikket sakte, ''Fritt for han med blondt hår.'' mumlet hun. Øynene hennes fokuserte mot de og hun bet seg hardt i underleppa. ''Ikke stirr.'' sa jeg og slo håndflaten min mot armen hennes. Blikket hennes møtte mitt og vi begge braste ut i latter.

 

Det var pause i kampen og Broke var på vei bort mot gutten som hun hadde øynene for. En av de blonde. Jeg fikk aldri svar på hvem av de to blonde. Mens jeg, ja jeg holdt meg litt på avstand. Broke var mer vandt til hvordan hun skal håndtere sånne situasjoner. Jeg fiklet med sugerøret som jeg hadde lagt på tallerkenen. Jeg satt i min egen verden da Broke dumpet ned på stolen rett over meg. ''Ja det gikk jo bra.'' mumlet hun irritert. Jeg bet meg svakt i underleppa, jeg vet ikke hvorfor, det er bare en refleks. Jeg prøvde å holde inne latteren men klarte det ikke. Jeg lo inn i albuen min for å ikke skape oppmerksomhet. Broke himlet med øynene, ''Det kom jo ti gutter til, pluss en hel haug av jenter. Tror de har reservert hele bordet.'' Broke sine øyne var fremdeles festet bort mot guttene og haken hennes hvilte mot håndflaten. Plutselig sperret øynene hennes seg opp og hun så desperat ut. ''De drar!'' ropte hun nesten. ''Hysj.'' snerret jeg og gjorde meg mindre enn nødvendig. Noe Broke var dårlig på var å bruke innestemme. ''Ro deg ned. Det er ikke verdens undergang. Vi kommer aldri til å møte de igjen.'' sa jeg for å trøste henne litt, men måtte legge på en liten latter. Hun er tåpelig, rett og slett. De hav blå øynene hennes var store som kuler mens blikket hennes fulgte alle guttene, og jentene, ut av lokalet. Et dypt sukk kom fra hjertet hennes før hun vendte blikket mot kampen igjen. På en måte syns jeg synd på henne. Jeg mistet interessen for den brun hårede gutten etter ti minutter, så jeg regner med at det ikke var kjærlighet ved første blikk. 

 

 


 

Første del er vel ikke meninga skal være spesielt gøy å lese? Jaja! Da er hvert fall historien i gang folkens. Jeg har en utrolig bra plan for hele historien, så stay tuned til de som vil :) 

 

Hvor mange kommentarer klarer dere?

 

POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 13:44 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 12:55 | Kategori: Harry Styles

Harry ble jaget av fans i går

Denne personen var til stedet da fansen mobbet Harry rundt på hotellet. 

Permalink til innebygd bilde

Så forferdelig. Stakkars!

 

 

POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 12:47 | Kategori: Girlfriends

Louis og Eleanor på arenaen i dag

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 12:45 | Kategori: Zayn Malik

Zayn på arenaen i dag

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 12:44 | Kategori: One Direction

Harry, Liam, Niall og Louis på utsiden av arenaen i Melbourne i dag

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 12:41 | Kategori: Konsert

Guttene synger Torn på soundcheck 23.Oktober


POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 12:40 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 11:39 | Kategori: Girlfriends

Hvordan Zayn fridde til Perrie


POSTED BY: Maria


28.10.2013 | 07:27 | Kategori: Harry Styles

Harry ved bassenget i Melbourne i dag

          

POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 16:45 | Kategori: Video

Guttene synger Best Song Ever på X Factor i Australia


POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 16:32 | Kategori: Video

One Direction 60 minutes


POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 16:30 | Kategori: Fans

Harry med fans i Melbourne i dag

 

POSTED BY: Maria

 


27.10.2013 | 16:27 | Kategori: Fans

Harry og Niall backstage med fans i Sydney i går

 

POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 10:16 | Kategori: Konsert

Niall slår hjul på scenen i går


POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 10:13 | Kategori: Video

60 minutes trailer


POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 10:10 | Kategori: One Direction

Guttene fikk prisen for mest solgte billetter i Allphones Arena i Sydney

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 10:09 | Kategori: Bilder

Gemma og Lou i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 10:08 | Kategori: Konsert

Guttene med dommerne på XFactor Australia

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 10:06 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis sin nye tatovering

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 10:06 | Kategori: Fans

Fans med Gemma i dag

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 10:05 | Kategori: Intervjuer

Nytt intervju med Liam


POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 09:45 | Kategori: Harry Styles

Harry møter fans på vei til trening i Melbourne i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


27.10.2013 | 09:18 | Kategori: One Direction

Photoshoot for ANAN

 

'

 

 

 

 

POSTED BY: Maria

 


26.10.2013 | 23:03 | Kategori: Niall Horan

Niall og Theo

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 23:02 | Kategori: Harry Styles

Harry, Gemma og Lou på et fly

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 23:02 | Kategori: Fans

Harry med en fan i dag

  

 

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 19:26 | Kategori: Fans

Guttene med fans backstage i Sydney i dag

 

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 19:23 | Kategori: Fans

Harry med fans i Sydney i dag #2

 

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 19:22 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av arenaen i Sydney i dag

    

'

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 19:17 | Kategori: Konsert

Guttene spiller inn en konsert til Australia X Factor

 

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 14:29 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 12:48 | Kategori: Intervjuer

Niall, Liam og Harry blir intervjuet av Chrissie og Jane igjen

Forrige gang Niall ble intervjuet av Chrissie og Jane leste Niall opp en dagbok, første gang hun kjøpte en bh! Det er var mitt favoritt intervju i flere måneder. Så hvis du ikke har sett det, da burde du! 


Nå er Liam og Harry med! Men fremdeles, utrolig morsomt! 

Her er linken til det nye intervjuet: https://soundcloud.com/mixfmaustralia/backstage-with-one-direction

 

Backstage with One Direction @ Rod Laver - Oct 2013

 

 

 

 

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 11:57 | Kategori: One Direction

Stem på guttene for AMAs, EMAs og PCAs

Guttene er nominert for tre award shows! 

 

People Choice Awards er guttene nominert til:

- Favorite Band

- Favorite Music Video - Best Song Ever

- Favorite Music Fan Following - Directioners

Her er linken til å stemme: http://www.peopleschoice.com/pca/nominations/

 

EMAs er guttene nominert til:

- Biggest Fans

- Europe North Worldwide Act Nominee

- Best UK & Ireland Act

- Best Pop

Her er linken til å stemme: http://tv.mtvema.com/artists/one-direction/frsirz

 

AMAs er bare for de amerikanske. Så vi kan ikke stemme, men de amerikanske fansene kan. 

 

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 11:46 | Kategori: Fans

Harry med to fans backstage i Perth 29.September

 

POSTED BY: Maria

 


26.10.2013 | 11:45 | Kategori: Fans

Harry med fans i Sydney i dag

    

 

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 11:42 | Kategori: Random

Historie opplysninger

Okei folkens! Nå tenker jeg dere er spente på historiene fremover. Jeg har funnet en historieblogger! Hun heter Tonje og er 14år. Hun skal skrive en historie om Liam og begynner på tirsdag. Jeg har lest to av de første delene hennes og dere burde glede dere! Hun er utrolig flink til å skrive :) 
Jeg skal jo som sagt skrive om Niall og jeg begynner på mandag. Vi legger ut deler annen hver dag og hvis det blir noe endringer i det, så sier vi ifra :) Fordelen med og legge ut annen hver dag er at da blir det lenger deler fordi vi får lenger tid til å skrive på delen. 

 

Håper alle er like spente som meg med å begynne med historie igjen!! Jeg kan hvert fall ikke vente. Jeg har bare skrivd to deler, men jobber med saken, haha! 

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 10:33 | Kategori: Instagram

Niall og Deo på Instagram

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 00:19 | Kategori: Funny stuff

Lag din egen 1D setning

Jeg fikk: I married Harry because he kissed me.

(20) Twitter

Hvem fikk dere?

 

 

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 00:08 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Sydney i går

         

POSTED BY: Maria


26.10.2013 | 00:05 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av arenaen i Sydney i dag #2

            

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 22:08 | Kategori: Spørsmål

Svar på spørsmålsrunda

Det var ganske mange like spørsmål så tok ikke med de som det var to eller tre like av! Håper dere får svar på det dere lurer på. 

 

 

1. Når får vi vite hvem som blir historieblogger?
Svar: Hun er allerede valgt ut. Kommer et innlegg om det snart! 

 

2. Har noen av gutta bekreftet at videodagbøkene kommer tilbake i 2014?
Svar: Det er så lenge siden det ble bekrefta, men mener at de sa det ja. Hvert fall en i managementet.  

 

3. Leser du noen blogger fast?
Svar: Ikke noen 1D blogger men jeg leser sisteplass ;)  

 

4. Hvordan blir det når du begynner 10ende klasse og du ikke har så mye tid til bloggen?
Svar: Det vet jeg ikke enda. Mange sier det er en stor overgang, men for å være ærlig så tror jeg ikke det. Det eneste som er overgangen er at da gjelder virkelig karakterene! Så jeg vet ikke. Jeg kommer hvert fall ikke til å slutte å blogge! Det er hvert fall sikkert.  

 

5.  Elsker du 1D uansett hva andre sier om de?
Svar: Jepp. 

 

6. Hvor finner du ut alt om 1D ?
Svar: Twitter! 

 

7. Hvilke nettsider finner du nyheter om dem ?
Svar: Twitter. På updates kontoer. 

 

8. Hvordan plukker du ut historiebloggere?
Svar: Jeg ser på hvem som har en god plan for historien og som har minst gramatikk feil.  

 

9. Når ble du directioner?
Svar: April 2011.  

 

10. Vurderer du å "ansette" faste bloggere?
Svar: Nei. Jeg trvies egentlig alene! Jeg liker å ha det på min måte så hvis noe kommer å tukler inn med sitt eget system så blir jeg ærlig litt frustrert, haha :)  

 

11. Kan du si oss en helt random fakta om gutta?
Svar: Når guttene var med på iCarly så skulle Harry egentlig kysse hun Miranda, men Harry nektet!

 

12. Hvilken shipper er du?
Svar: NARRY 

 

13. Hva syns du egentlig om larry shippers?
Svar: Må jeg begynne regla? Jeg shipper larry som bestevenner, ikke noe mer i det hele tatt.  

 

14. Vet du om når produktene til 1D kommer ut?
Svar: Hvem produkter da? De har vel ikke mer enn sminka og parfyma? 

 

15.  På konsertene til neste år, hvilkene album skal de synge fra, alle sammen, eller bare ett?
Svar: Jeg vet ærlig talt ikke. De har sagt at den turneen skal jo være spesiell. Det skal være et show, ikke bare konsert.  

 

16. Kan du skrive litt om hvor guttene bor? Liksom hvor i London? (Er ikke en stalker eller noe, mene hadde vært morsomt å visst :) )
Svar:  Jeg vet ikke helt egentlig. Jeg vet at alle guttene bor i hus, bortsett fra Liam som bor i en leilighet. Jeg skal finne det ut til neste gang :) 

 

17. Hvem liker du best av guttene?
Svar: Harry, så Niall.  

 

18. Hvilken sang fra 1D er din favoritt?
Svar: Det var Rock Me, men nå er det Story Of My Life! 

 

19. Hvorfor bytta de klesstil fra fine v-gensere og skjorte til mer svarte og dystre klær?
Svar:  De vokser med tiden, og klesstilen vokser med de :)  

 

20. Hvorfor tar guttene så mange tatoveringer og hvorfor bytter de klesstil?
Svar: Som sagt, de vokser opp. Harry blandt annet tok den sommerfuglene for veldedighet. Alt har nok en god mening mens andre ting har ikke.  

 

21. Hvordan er historien din om å bli directioner og lage denne bloggen?
Svar:  Her kan du lese om hvordan jeg ble directioner: http://onedirection1.blogg.no/1381679453_jeg_vil_hre_hvordan_d.html#comment og bloggen har ikke jeg laget. Jeg ble eier i sommer og har blogget på bloggen i over et år. 

 

22. Når er den neste One direction konserten i Norge?
Svar: Det vet jeg ikke. Det har ikke kommet ut enda, hvis det kommer noe i det hele tatt. 

 

23. Når kommer my sisters chrus part 2?
Svar: Kommer desverre ikke noe :(  

 

24. Hvem er jon?
Svar: Det er en i bandet til guttene.  

 

25. Kan du si litt nærmere det med at kontrakten går ut i 2015 osv?
Svar: Kontrakten til guttene varer fra 2014-2016 hvis jeg ikke tar feil. Det er ikke noe rundt det. De har bare signert opp for å være et band i tre år til! 

 

26. Skal du på noen av 1D konsertene i 2014? Hvilken dato har du billetter til? Vet du om noen andre som har kjøpt billetter?
Svar: Jeg skal på to konserter i 2014! 24.Mai på Croke Park i Dublin og 16.Juni i København. Jeg kjenner noen fler som har kjøpt billetter ja :)  

 

27. Hva slags jenter liker harry? Liker han best blondiner eller brunetter siden han nesten bare har datet blondiner.
Svar: Jeg tror ikke det er noe han liker så spesiel, tror bare det er at de må ha et fint smil, øyner er pluss og de må selvfølgelig ha en gos personlighet. Han har bare datet to jenter. Caroline Flack og Taylor Swift. Caroline er brunette og Taylor er blondine. Han kysset også Emma Ostilly en gang, men det var en gang og aldri igjen. Hun er også blondine. Jeg tror ikke hårfarge har noe å si. Er nok bare tilfeldighet. 

 

POSTED BY: Maria

 


25.10.2013 | 17:44 | Kategori: Harry Styles

Harry i Sydney i dag

       

  

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 17:42 | Kategori: Intervjuer

Intervjuer i dag

Niall:


Zayn:


Liam: 


Harry sin kommer ut senere! 

 

 

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 17:06 | Kategori: Video

Story Of My Life

POSTED BY: Maria
25.10.2013 | 16:16 | Kategori: Intervjuer

Louis sitt intervju med NRJ Stockholm i dag


POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 16:01 | Kategori: One Direction

Story Of My Life i dag på radioen

Story Of My Life kommer ut på radioen i dag klokka 17.00! Alle guttene skal være live på ett intervju hver, så her får dere noen linker å velge mellom. 

Harry på The Hits Radio: http://ukradioplayer.thehitsradio.com/console/

Niall på NRJ Radio: http://www.nrj.fr/radio-510/

Liam på BBC Radio 1: http://www.bbc.co.uk/radio/

Zayn på The Voice Radio: http://www.radioplay.dk/thevoice

Louis på NRJ Radio Stockholm: http://www.radioplay.se/nrj

 

Hvem av guttene skal du høre på? Gleder du deg? 

 

POSTED BY: Maria

 


25.10.2013 | 16:00 | Kategori: One Direction

Story Of My Life lyrics
POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 15:51 | Kategori: Fans

Harry med fans i Sydney i dag

  

  

    

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 15:50 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av arenaen i Sydney i dag

          

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 15:49 | Kategori: Fans

Harry med fans backstage i Sydney i dag

  

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 15:47 | Kategori: One Direction

Zayn, Louis og Harry i Sydney i går

                  

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 15:45 | Kategori: Fans

Niall med fans i Sydney i dag

        

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 15:43 | Kategori: Intervjuer

Harry ble intervjuet i går

 

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 14:50 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 08:04 | Kategori: Instagram

Harry og Jon på Instagram

POSTED BY: Maria


25.10.2013 | 07:36 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 22:50 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 15:49 | Kategori: Spørsmål

Spørsmålsrunde

Hei sann skjønneste lesere! 

 

Jeg fikk en kommentar på spørsmålsrunde, så hvorfor ikke? Spør i vei om alt du vil og jeg svarer så godt jeg kan. Om det er 'behind the blog', om meg, om guttene, om venner og familie til guttene. Hva som helst! Jeg skal svare i helga en gang :) 

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 15:36 | Kategori: Harry Styles

Harry, Theo og Denise

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 15:35 | Kategori: Fans

Guttene med fans i Sydney i dag

 

 

POSTED BY: Maria

 


24.10.2013 | 15:32 | Kategori: Fans

Harry med fans i Gold Coast 21. Oktober

   

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 15:31 | Kategori: Fans

Louis med fans i Sydney i går

         

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 15:29 | Kategori: One Direction

Zayn, Harry, Liam og Niall på utsiden av arenaen i Sydney i går

          v 

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 15:27 | Kategori: Liam Payne

Liam på trenings studio i går

  

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 15:27 | Kategori: Fans

Harry med fans i Sydney i går

   

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 15:04 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


24.10.2013 | 07:49 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


23.10.2013 | 21:59 | Kategori: 1D Historie - 10

Ny historie!

Jeg kommer til å skrive en historie selv, bare fordi jeg savner det rett og slett. Elsker å skrive historie og drømme meg bort. Så ja, om det blir en historieblogger så jobber vi sammen om hvordan vi skal gjøre det så det ikke blir for mye på en gang. Jeg har da tenkt å skrive om Niall, bare fordi over 50% ville ha han. Det er også veldig vanskelig å skrive om noen av de andre guttene når du har veldig lyst til å skrive om en av dine favoritter. Jeg har også utrolig lyst til å skrive om Niall så! :) Hvis det blir en historieblogger så kommer hun til å skrive om Liam, Louis eller Zayn. 

 

Jeg har tenkt litt på hvordan historien skal være men jeg vil høre litt med dere først.

 

  • Vil dere at historien skal handle om Niall som kjendis eller noe annet? 
  • Hva slags type historie liker dere? Tema liksom.
  • Vil dere at jeg skal ha et navn eller skrive *DN*? 

 

Jeg tipper at historien begynner neste uke en gang! Jeg skal gi beskjed :)

POSTED BY: Maria


23.10.2013 | 16:40 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Josh & Liam

POSTED BY: Maria


23.10.2013 | 16:28 | Kategori: One Direction

Louis, Zayn, Harry og Liam på utsiden av arenaen i Sydney i dag

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bildePermalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


23.10.2013 | 16:27 | Kategori: Harry Styles

Harry spiller golf på NSW Golf Club i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


23.10.2013 | 16:20 | Kategori: Fans

Liam med fans på hotellet i Sydney i går

         

POSTED BY: Maria


23.10.2013 | 15:12 | Kategori: Random

Historieblogger

Før jeg startet historien My Sisters Crush så hørte jeg om det var noen som ville være historieblogger, og det var en del. Mange av dere ble nok utrolig skuffet, men det er en grunn. Som jeg skriver kriteriene, så må dere være ganske gode på å skrive. Altså, gode karakterer. Det er sikkert en del av dere som ikke forstår hundre prosent hva jeg mener med dette så jeg tenkte at jeg kunne forklare litt nærmere.

 

For at du skal være innenfor en god histore, må du være innen for disse kriteriene:

  • Det er greit nok og ha en liten skrivefeil, men i hvert avsnitt er desverre ikke greit. 
  • Du må ha stor bokstav etter punktum og må være god med å plassere komma og punktum i teksten. 
  • Del opp i avsnitt. Det er også noe du må være god på.

 

Håper dere nå forstår litt mer av hva jeg mener når jeg sier at dere må være gode til å skrive, altså gode karakterer. Så, hvis du har lyst til å bli historieblogger, så send inn en ryddig søknad. Ha med punktene under: 

 

  • Fortell litt om deg selv (navn, alder, fritid, interesse)
  • Kan blogge ofte, helst annen hver dag eller hver dag
  • Karakteren din skriftlig norsk

 

Så hvis du har lyst til å være historieblogger så send meg en mail på ria99@live.no! Ha med første del av historien om skriv litt om hva den skal handle om og hvordan den skal utvikle seg gjennom historien. Et lite tips; ikke skriv om at de møtes på konsert, flytter til London, bare bumper til hverandre på gata eller at du er i familie med en av guttene. Det er brukt for mye og det kan bli veldig kjedelig. Prøv å skill deg ut! :) 

 

Hvis du vil søke om å bli historieblogger så vær klar over at du kan ikke poste de femten første delene hver dag og ta maraton etter en uke, så tar det noen dager før neste del kommer. Det må være gjevnt hele veien. Et lite pluss hadde jo vært om noen av dere har skrivd en historie på blogg før.

 

Hvis det er noe du lurer på så kan du sende meg en melding på facebook, om det er på den private eller på bloggen sin side har ikke noe å si. Du kan også sende meg en mail! Håper det er mange som har lyst og LYKKE TIL!!!

 

POSTED BY: Maria


23.10.2013 | 14:39 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


22.10.2013 | 17:13 | Kategori: One Direction

This Is Us på DVD

This Is Us kommer ut på DVD, Blu Ray og Blu Ray 3D. Du kan få kjøpt den 19.desember. Hvis du kjøper Blu Ray får du med masse ekstramateriale! Hvem gleder seg? Det gjør i allefall jeg! 

 

 

POSTED BY: Maria


22.10.2013 | 17:03 | Kategori: Random

Det store valget!

Jeg har sett igjennom kommentarene om hva dere vil ha neste gang. Det ble flest stemmer på ny sesong av My Sisters Crush og minst stemmer på ny historie. Fremdeles så velger jeg å starte en ny historie. Bare fordi det er mange som ikke har lest My Sisters Crush, derfor er det ingen grunn til at jeg skal fortsette på den. Samtidig så blir det morsomt å lage en ny historie! Jeg har heller ikke lyst til å ødelegge den spennende slutten min. Kanskje jeg skriver fortsettelse en annen gang? Hvem vet. Jeg vet ikke hvem gutt jeg skal ha om, men det blir ikke Harry siden han har jeg allerede tatt av. Jeg tenker faktisk litt på å ta inn en historie blogger samtidig som jeg også skriver en historie. Hva tenker dere om det? At det blir to historier på likt, eller blir det litt mye? Jeg skjønner hvis det blir forvirrende og ha to historier å følge med på likt!

 

Så ja, for å oppsumere raskt. Det blir en ny historie. Jeg har to spørsmål som dere må svare på:
1. Hvem gutt vil dere ha om, bortsett fra Harry?
2. Skal jeg se om jeg finner en historieblogger og lager et innlegg om det, eller holder det med en historie?  

 

Til dere som gjerne ville ha julekalender, kanskje det kommer det også! ;) Men da igjen, hvis dere vil ha julekalender så kan vi ikke ha to som skriver historie. 

 

POSTED BY: Maria 


22.10.2013 | 16:04 | Kategori: Video

Niall Horan - Videoer
POSTED BY: Maria

 


22.10.2013 | 15:14 | Kategori: Random

1D QUIZ SVAR

1. Hvem av guttene har det samme mellomnavnet? 
Svar: Liam og Niall 

2. Hvor mange søsken har Harry hvis du skal telle med stesøsken?
Svar: Tre. Gemmaa, stebror og stesøster.  

3. Hvor gammel var Zayn ta han heiv tv'en ut av vinduet? 
Svar: 6år. 

4. Hvem er det som eier ''Mystery Van''? 
Svar: Louis og Zayn 

5. Hva er bromancen til alle i bandet? 
Svar: Lirry, Larry, Lilo, Narry, Nouis, Zarry, Ziall, Zouis, Ziam, Niam. 

6. Hvor mange album har guttene hvis du teller med det som kommer ut nå i November? 
Svar: 3. 

7. Hva heter bestevennen til Louis som ikke er kjent? 
Svar: Stanley Lucas 

8. Hvor mange sanger har guttene til sammen hvis du teller med de som er på albumet? 
Svar:  32!

9. Når kommer det nye albumet til guttene ut?
Svar:  25. November.

10. Hvem var det som nesten ble sparket ut av bandet første dagen de skulle møtesetter x factor?
Svar: Zayn 

11. Hvor mange sanger har guttene vært med å skrive på albumet ''Take Me Home''?
Svar:  4

12. Hvor mange sanger har Ed Sheeran skrivd for guttene og hva heter de?
Svar:  1. Moments, 2. Little Things, 3.Over Again

13. Hva heter Liam's bestevenn som akkurat var i en ulykke?
Svar: Andy Samuels

14. Hvor dro guttene i samarbeid med Red Nose Day? 
Svar: Ghana

15. Hvem av guttene har kjæreste? 
Svar: Liam, Louis og Zayn 

16. Hvem av guttene er det som ikke har tatoveringer? 
Svar: Niall 

17. Hva er datoen og tiden som guttene ble satt sammen til et band? 
Svar:  Fredag 23.Juli 2010, klokka 20.22

18. Hvem er eldst av Liam og Niall?
Svar: Liam 

19. Hvem av guttene slettet twitter kontoen sin i 2012 men opprettet en ny senere?
Svar: Zayn 

20. Hvor lang er filmen This Is Us? 
Svar: 1 time og 32 minutter. 

21. Hva het den første sangen guttene kom ut med? 
Svar: What Makes You Beautiful 

22. Hva ville Liam vært hvis han ikke var i One Direction?
Svar: Brannmann  

23. Hvem kom opp med navnet One Direction?
Svar: Harry 

24. Hva het direktøren for This Is Us?
Svar: Morgan Spurlock

25. Hva er Liam sin største frykt?
Svar: Brann

26. Når er siste konsert for Take Me Home Tour og hvor er den?  
Svar: 30. Oktober. I Melbourne på Rod Laver Arena i Australia selvfølgelig. 

 

 

Hvor mange hadde du rett? 

 

 

POSTED BY: Maria

 


22.10.2013 | 14:55 | Kategori: Harry Styles

Harry i Sydney i dag

        

POSTED BY: Maria


22.10.2013 | 14:53 | Kategori: Liam Payne

Liam surfer i Cold Coast i går - WOW

 

                        

WOW er alt jeg har å si!

 

 

POSTED BY: Maria


22.10.2013 | 14:48 | Kategori: Fans

Liam med fans backstage i Brisbane i går

 

  

POSTED BY: Maria


22.10.2013 | 14:47 | Kategori: One Direction

Louis og Zayn på utsiden av arenaen i Brisbane i går

  

 

       

POSTED BY: Maria


22.10.2013 | 14:44 | Kategori: Fans

Liam, Harry og Niall med fans i Brisbane i går

          

POSTED BY: Maria


21.10.2013 | 17:55 | Kategori: One Direction

Story Of My Life - 16 sekunder

Elsker den så langt!! Hva syns dere?
POSTED BY: Maria

21.10.2013 | 14:46 | Kategori: Random

Hva blir det neste gang?

Okei så jeg har fremdeles ikke bestemt meg helt hva jeg skal gjøre nå som historien er over. Det er veldig mange som vil ha en sesong 2 men det er også veldig mange som ikke vil det. 

 

Derfor har jeg tre valg til dere og du kan bare velge en av de. 

1. Fortsettelse på My Sisters Crush, altså sesong 2. 

2. Jeg fortsetter på My Sisters Crush frem til slutten av November, så lager jeg en julekalender med en novelle hver dag om alle guttene. 

3. At jeg lager en ny historien om en av de andre guttene. Hvis du vil ha det så ta med om du vil at jeg skal skrive den eller en annen person som da blir historie blogger! 

 

Håper på svar så fort som mulig av dere! Alt er opp til dere :) 

POSTED BY: Maria


21.10.2013 | 14:37 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam som trente i går

POSTED BY: Maria


21.10.2013 | 14:37 | Kategori: Harry Styles

Harry i en bil i dag

 

POSTED BY: Maria


21.10.2013 | 14:36 | Kategori: Liam Payne

Liam på stranda i Brisbane i dag

 

 

POSTED BY: Maria


21.10.2013 | 14:35 | Kategori: Fans

Harry og Niall med fans backstage i går

    

POSTED BY: Maria


21.10.2013 | 14:34 | Kategori: One Direction

Niall og Zayn på utsiden av arenaen i går

 

POSTED BY: Maria


21.10.2013 | 14:23 | Kategori: Fans

Harry med fans i Brisbane i går

  

POSTED BY: Maria


21.10.2013 | 14:18 | Kategori: Instagram

1D og Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 21:07 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 83 SISTE DEL

Først vil jeg bare si at det er utrolig trist at den er over! Dette er den beste historien jeg noen gang har skrevet og all takk skal gå til dere som har kommentert og lest den! Jeg får motivasjon og skrivelyst, noe som gjør historien mye bedre. Jeg kan ikke tro at den er over. Jeg har brukt så mye tid på den og jeg har elsket hvert eneste minutt. Jeg har alltid elsket å skrive historien og har skrevet en del før men jeg har aldri hatt det så gøy som det jeg har hatt med denne. Tusen takk verdenes beste lesere! <3


Han satt seg ned i sofaen ved siden av meg og kikket ned på fingrene sine. ''Så bra.'' Han smilte et varmt smil mot meg og jeg kjente hele kroppen min varmes opp. Før jeg rakk å blunke var leppene hans klistret mot mine. Jeg vet ikke helt om jeg liker det eller ikke. Vi har vært igjennom så mye og nå plutselig, etter all den tiden som han har ignorert meg totalt og kunne ikke brydd seg mindre, så kysser han meg. What's the deal? Jeg skjønner det bare ikke. Jeg kan ikke bare tilgi sånn helt uten videre. Han har ikke sagt unnskyld engang! Det går bare ikke. Ikke alt som har sjedd. Ikke etter alt han har sagt. ''Harry..'' Mumlet jeg og trakk meg litt tilbake for å bryte kysset. Jeg møtte øynene hans og de var sjokkert. ''Jeg bare kan ikke.'' Hvisket jeg og bet meg hardt i underleppa. ''Du kan kysse Niall men ikke meg?'' Han trakk seg tilbake i sofaen og satt i andre enden. Jeg åpnet munne for å svare men ingenting kom ut. Hvordan, hva hæ? ''Jeg har vel aldri kysset Niall?'' Jeg hadde ikke forventa det spørsmålet. Jeg trodde han kjente meg bedre enn det. ''Bare fordi jeg bor hos han betyr ikke at jeg kysser han!'' Forsvarte jeg både Niall og meg. Jeg ville aldri gjort det. Jeg har ikke kommet over Harry og jeg kan ikke se på Niall mer enn en venn. ''Du vet han liker deg og fremdeles så sover du i samme hus som han. Dusjer også! Du er bare ekkel.'' Han reiste seg opp og gikk mot døren. ''Hvor har du tenkt deg?'' spurte jeg litt sjokkert over at han bare reiste seg og gikk. ''Ut.'' svarte han enkelt. Jeg kjente sinnet koke inni meg. Hvorfor tok han meg med hit for å kjefte på meg, så dra? Det ga absolutt ingen mening. ''Jeg også.'' svarte jeg overlegent. Jeg reiste meg opp fra sofaen og gikk etter han. Jeg bumped rett inn i han da han bråstoppet. ''Nei, det skal du ikke.'' Øynene hans var harde, hele ansikte hans var forandret. ''Du bestemmer ikke over meg. Du kan ikke bestemme hva jeg skal gjøre eller ikke.'' Ropte jeg i ansikte hans. Jeg er bare så utrolig lei av han akkurat nå. Han tok tak i armen min, hardt, og dro meg inn i stua igjen. ''Slutt, slipp meg!'' Skrek jeg. Jeg prøvde for harde livet å dra meg ut av grepet hans men han var alt for sterk, som vanlig. Jeg landet med rompa på sofaen og han slapp grepet rundt armen min. ''Hva i helvete?'' Skrek jeg nærmest i sjokk. 

 

Harry's P.O.V

Jeg vet at dette er ikke den rette måten å gjøre dette på men jeg har ikke noe annet valg. Eller, jeg har ikke noen andre ideer. Hun vil bare løpe hjem til Niall og gråte i armene hans. Niall vil kjefte på meg og hun vil nekte å snakke til meg igjen, bla bla bla. ''Kan du bare holde kjeft et øyeblikk!'' Snerret jeg mot henne. ''Jeg har vondt i hodet.'' Hun kikket på meg med store sjokkerte øyne. ''Du har vondt i hodet? Du?'' Hun lo og ristet på hodet. Okei..? Jeg vet ikke åssen jeg skal forklare meg. Jeg kan jo ikke brase ut med det som det var. Sannheten er jo at jeg fremdeles har følelser for henne men jeg kan bare ikke tilgi henne etter det hun gjorde. Jeg har en karriere som jeg elsker, jeg har venner, familie og mange andre ting som står på spill for denne lille.. babyen. Jeg har ikke tenkt til å la den stoppe meg. Jeg har den beste tiden av livet mitt karriere messig og alder messig. Jeg vil bare ha det morsomt! Leve livet. Hvis hun hadde fortalt til meg hva som skjedde tildigere kunne hun bare tatt en angre pille men selvfølgelig gjorde hun ikke det. Hvorfor ville hun? Hun elsker sikkert barn og ville sikkert tvingt meg til å få like etter at turneen er ferdig. ''Hva vil du?'' Hun satt med armene over brystet bestemt. Å, den sta Madison. ''Jeg vil at du skal være her.'' sa jeg enkelt. ''Jeg bor ikke her Harry.'' Stemmen hennes var ikke så anstrengt lenger, noe som var et godt tegn. ''Jo, teknisk sett så gjør du det. Alle tingene dine er her.'' sa jeg og satt meg ned i stolen på andre siden av bordet som var i mellom oss. Hun himlet med øynene. ''Kan vi snakke om dette som normale folk eller skal i skrike hverandre i ansikte? Fordi jeg er ganske god på begge så det er opp til deg.'' Hun så på meg med et killer-blikk og jeg kunne ikke la vær men å le. Madison tror hun er så tøff men egentlig er hun den største pysa jeg vet om! ''Hva ler du av?'' Glefset hun, noe som fikk meg til å le enda mer. Hun reiste seg for å gå, ''Okei, okei! Jeg skal slutte.'' Jeg trakk pusten dypt inn og tørket en tåre som hadde trillet nedover kinnet mitt. 

 

Ingen av oss hadde sagt et ord på flere timer. Vi begge hadde ligget på hver vår sofa og sett på tv. Klokka var kanskje tre på natta og det var allerede 2014 nå. ''Madison.'' Jeg snudde meg rundt på siden og kikket bort på henne. ''Hva?'' Jeg kunne høre på stemmen hennes at hun var trøtt. ''Vil du at jeg skal bytte på senga for deg?'' spurte jeg. Hun svarte ikke. Jeg sukket. Jeg prøver bare å være hjelpsom. Jeg har tross alt ødelagt nyttårsaften for oss begge. ''Okei.'' svarte hun etter jeg hadde snudd meg tilbake. Jeg dro teppet av meg og strakk både bein og armer før jeg reiste meg. Jeg kunne ikke la vær men å legge øynene mine på henne før jeg gikk. Hun lå tuklet under det hvite pels teppet jeg hadde kjøpt i Sverige en gang. Gammelt men godt! Sminken hennes var dratt utover ansikte og håret var rufsete. Hun var trøtt. Øynene hennes holdt på falle sammen flere ganger. Jeg tok meg sammen og gikk opp til rommet hennes for å skifte sengetøyet. Det har ligget der oppe i flere uker å støvet ned. Rommet hennes var kaldt og jeg satt på varmeovnen. Jeg fant frem nytt sengetøy og tok det på ganske kjapt. Mange kjendiser hadde hushjelp som la senga for dem, mens jeg likte å gjøre det selv. En dag kom jeg til å være gift og karrieren min er over. Da må jeg jo legge sengetøy på selv. Jeg lot lyset stå på og gikk ned i stua igjen. Hun var ikke der. Teppet lå krøllet inntil armen til sofaen. ''Madison?'' Pulsen min økte drastisk. Hun lovet at hun ikke skulle dra. Jeg hadde akkurat roet meg ned og gjort rommet klart for henne. Den eneste grunnen til at hun ikke protesterte på det var nok for å få en sjanse til å dra. Hun sitter sikkert i Niall sine armer og gråter akkurat nå i dette øyeblikk. ''Faen!'' ropte jeg så høyt jeg kunne. ''Harry?'' Stemmen hennes var høy og klar. Jeg stoppet opp og lyttet etter stemmen hennes igjen men det var stille. Innbildning. Det var det jeg trodde helt til hun kom løpende ut i stua i bare et håndkle. ''Hva skjer?'' Øyenene hennes var ville men bekymret. ''Jeg trodde du hadde dratt.'' sa jeg sjokkert. ''Å.'' Hun ble stille. Vi begge ble. ''Eh, jeg skulle bare ta en dusj. Unnskyld.'' Hun bet seg i underleppa igjen. Hun gjorde alltid det. ''Du trenger ikke si unnskyld for å dusje. Bare gå du.'' sa jeg med et lite smil. Hun nikket kort og gikk mot badet igjen. 

 

Madison's P.O.V

Neste morgen våknet jeg banking på døren min. Ikke stille og normal banking, en hard og non-stop banking. ''Madison?'' Jeg stønnet irritert og dro dyna av de isklade føttene mine. ''Hva?'' mumlet jeg. Tydeligvis ikke høyt nok for han til å høre siden bankingen sluttet ikke. Jeg dro meg selv ut av senga og låste opp døra. Ja jeg hadde låst den. Privatliv er viktig! Harry stod med den ene armen lent mot døra og stirret ned på meg. Krøllene hans hang halvveis ned i panna hans. Han hadde på en blå t-skjorte og noen sorte jeans som vanlig. ''Hva?'' spurte jeg litt irritert med tanke på hvor lite søvn jeg hadde fått. Det var fremdeles mørkt ute så jeg regner med at der var noe vikitg. ''Vi skal spille inn noen videoer og intervjuer i dag.'' sa han med en rolig stemme for en gang skyld. ''Og hvorfor skulle jeg brydd meg om det?'' spurte jeg irritert. Det kom ut som litt mer aggresiv enn det jeg mente det. ''Jeg hadde tenkt til å la deg sove men døren var låst så jeg trodde kanskje du hadde dratt igjen.'' mumlet han og unngikk øynene mine. Jeg sukket. Hva har skjedd med han? Det går hvert fall fremover. Jeg sover hvert fall her og vi snakker som normale folk gjør. Neste hvert fall... Jeg dro en hånd gjennom håret og sukket, ''Jeg tror jeg bare blir hjemme i dag.'' sa jeg og smilte svakt opp til han. Det frister ikke akkurat å gå ut i snøen akkurat nå. ''Niall er der. Jeg tror du skylder han er unnskyldning.'' Harry hevet øyenbrynet mot meg og jeg sukket. Han hadde rett. ''Greit. Jeg er klar om en halvtime.'' sa jeg og smalt døren igjen i ansikte hans. Ugh, hvem er det som står opp på tidlig? Hvor mye er klokka egentlig? Jeg gikk mot nattbordet mitt og sjekket klokka. Seks?! Jeg har altså bare sovet to timer. Flott. Virkelig. Jeg gikk bort til garderoben min og plukket ut noen varme klær. Jeg satt håret opp i en så kalt dott og sminket meg lett. Jeg er altfor trøtt til å engang tenke på noe annet. Jeg gikk ned i gangen og dro på skoene mine. ''Harry, er du klar?'' ropte jeg. ''Kommer nå!'' ropte han. Jeg gryntet og dro på en jakke pluss et hvitt skjerf for å holde varmen. 

/antrekket

 

Da Harry og jeg gikk inn på bakrommet var alle øynene klistret på oss. Jeg bet meg svakt i underleppa og gikk bort til sofaen hvor Niall satt. Harry ga meg et blikk jeg ikke klarte å lese før han gikk bort til Lou for å få håret fikset. Jeg satt meg ned ved siden av Niall og sukket. Det var utrolig mye å forklare. For å være ærlig så vet jeg ikke hva jeg skal si. Jeg vet ikke hva som skjer og jeg vet heller ikke hva som kommer til å skje. Jeg vet heller ikke om jeg kommer til å sove over hos Harry enda en natt, eller hjemme blir det vel. Det kommer helt ann på om Harry og jeg har hatt våpenhvile gjennom dagen. Alt kommer ann på hva som skjer. Alt er spontant. ''Godt nyttår.'' smilte han varmt til meg. ''Godt nyttår.'' Jeg lente meg tilbake i sofaen og smilte mot han. ''Så, hva gjorde dere i går?'' spurte Niall og kikket bort på Harry før øynene hans var festet på meg igjen. ''Så på tv.'' sa jeg og trakk lett på skuldrene. Han trengte ikke vite om hva vi gjorde. Vi så jo på tv så jeg løy jo ikke. Han nikket sakte, ''Var ikke det litt.. kjedelig?'' Han lagde en grimase og la armen sin over sofaen så det så ut som han hadde armen sin rundt meg. Jeg kunne kjenne blikket til Harry på meg. Jeg ignorerte det så godt jeg kunne. ''Nei. Det var helt greit.'' sa jeg med et lite smil. ''Jeg var sliten så det passet utmerket.'' Løy jeg. Niall nikket, ''Så, hva skjer nå? Kommer du tilbake til meg eller skal du til noen andre?'' spurte han. Bare av å høre spørsmålet fikk hodet mitt til å dunke. Jeg har ikke ord for hvor stressa jeg er. ''Jeg vet ikke Niall. Jeg skal sende deg en melding når jeg vet noe. For øyeblikket er planen at jeg skal sove hjemme igjen.'' sa jeg og lente hodet mitt bakover. Jeg kjente fingrene hans leke med dotten på hodet mitt. Jeg gjorde ingenting for å stoppe han. Det var på en måte avslappende samtidig som Harry sinne øyne borret seg hull igjennom meg. 

 

''Niall, kan jeg snakke med deg litt?'' Harry stod nå foran oss begge. Jeg sukket, ''Kan jeg snakke med deg først?'' spurte jeg Harry. Jeg vet hva som kom til å skje. Han kom til å kjefte på Niall og hvem vet hva som kom til å skje. Harry har virkelig mistet seg selv. ''Niall, din tur.'' Lou gjorde klar sminken som Niall skulle bruke og ventet. Niall nikket mot Lou, ''Det kommer ikke til å ta lang tid.'' Harry sine øyne brant mot Niall. ''Nei, han må gjøre seg klar. Kom hit.'' Jeg strekte meg mot han og tok tak i hånden hans. Niall reiste seg raskt og gikk mot Lou. Jeg dro Harry ned der Niall hadde sittet men slapp ikke hånden hans. Øyenen hans var fremdeles rettet mot Niall og jeg plasserte fingrene mine under haka hans og flyttet blikket mot meg. ''Fokuser.'' sa jeg med en rolig stemme. Hele ansikte hans ble forandret. Han ble roligere og pusten hans ble gjevnere. Jeg smilte mot han og han kikket ned på hendene våre. Han tuklet fingrene våres sammen. Jeg vet at det er feil men jeg kommer til å tillate alt han gjør. Alt for at han ikke skal snakke med Niall på egenhånd. Jeg føler at det er min plikt å holde han distrahert og rolig. ''Er du nervøs?'' spurte jeg. Han ristet lett på hodet. Jeg smilte som svar og klemte hånden hans. Det er rart hvordan hele denne situasjonen har snudd på hodet. Før var det jeg som prøvde å få han tilbake, eller prøvde jeg i det hele tatt? Det var jeg som var grunnen til at vi slo opp og gikk vært vårt men nå er alt forandret. Nå var det han som desperat prøvde å få kontakt med meg igjen. Jeg vet ikke helt hva som har skjedd eller hva han tenker, men jeg skal få det ut av han. Bare ikke nå, ikke i dag. ''Kan du sove hjemme i natt?'' Stemmen hans var myk og rolig. Akkurat sånn som den skulle ha vært hele tiden. ''Ja.'' svarte jeg enkelt. Jeg bodde jo tross alt hos Harry, men bare som en romkamerat. Fremdeles. 

 

''Fem minutter til det første intervjuet. Gjør dere klare!'' Hørte jeg noen si bak meg. Harry så ikke akkurat så veldig fornøyd ut. Jeg fniste og ristet på hodet, ''Dette er hva du elsker Harry. Jobben din. Kom igjen.'' sa jeg motiverende men han flyttet seg ikke en centimeter. ''Jeg kan følge deg bort.'' Jeg hevet øyenbrynet mitt mot han med et lekent glis. Han smilte og reiste seg opp, noe som betydde at jeg måtte reise meg også, med tanke på at vi holdt hender og han nektet å slippe. Jeg kunne kjenne Nialls blikk på hendene våres. Jeg følte meg som en.. jeg vet ikke. Jeg følte meg slem. Harry klemte hånden min og jeg kikket opp på han. ''Hva tenker du på?'' spurte han bekymret. Jeg rakk ikke svare før vi ble dyttet avgårde. Ikke at jeg hadde planer om å fortelle hva som var galt heller. Vi gikk nedover en lang gang. Det var mye bråk fra alle som gikk mot det første intervjuet. Vi var kanskje ti stykker og guttene som gikk bak oss bråkte vell mest. Louis og Niall var vel de som skilte seg mest ut. Louis pratet utrolig høyt når han skulle forklare noe, men det var bare fordi Niall lo så høyt. Vi gikk inn en dør og kom inn til et stort hvitt rom. Det var satt opp noen lys i et hjørne hvor alle intervjuene skulle foregå, bare med forskjellige personer. Harry dro meg med litt vekk fra de andre. ''Hva var det for noe?'' Han snurret meg rundt så ryggen min var vendt vekk fra de andre. Armene hans var rundt midjen min og to grønne øyne kikket ned på meg bekymret. ''Det var ikke noe spesielt.'' sa jeg med et lite smil. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal plassere hendene mine. Om jeg tar de rundt nakken hans blir det litt kleint med tanke på at vi er ikke sammen. Jeg plasserte håndflatene mine på brystet hans og et smil formet leppene hans. Å, alt var bare så galt. Det mindte meg om den sangen som jeg hører på radioen hele tiden. I feel something so right at doing the wrong thing. I feel something so wrong doing the right thing. Men igjen, hva har jeg å tape? Hvorfor ikke gi han en ny sjanse. Før jeg rakk å tenke over det presset jeg leppene mine mot hans. 

HERREGUD DEN ER FERDIG DERE! LEGG IGJEN EN KOMMENTAR OM HVA DERE SYNS! LIKTE DERE DEN?
POSTED BY: Maria

20.10.2013 | 19:04 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry sitt nye profilbilde på twitter

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 16:17 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 14:24 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 14:03 | Kategori: Video

Husker denne?

Dere som har vært i fandomen en stund. Husker dere denne? Det er alternativ lyric for sangen ''Taken'' i Up All Night. Det ble ikke noe av det men jeg kan fremdeles ikke slutte å høre på den. Syns det var utrolig bra!! 
POSTED BY: Maria
20.10.2013 | 13:41 | Kategori: Harry Styles

Harry spiller tennis i Brisbane i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Embedded image permalink

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 13:02 | Kategori: #1DImagines

Imagines

 

 

Hva syns dere om hvem likte dere best? Det er utrolig vansklig å finne imagines av Zayn og Liam! Jeg prøver så godt jeg kan.

 

 

 

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 12:21 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Liam

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 11:44 | Kategori: One Direction

1D QUIZ

Da ble det middels om alle guttene! Jeg vet ikke helt hva jeg skal spørre om men jeg prøver :)

 

1. Hvem av guttene har det samme mellomnavnet? 

2. Hvor mange søsken har Harry hvis du skal telle med stesøsken?

3. Hvor gammel var Zayn ta han heiv tv'en ut av vinduet? 

4. Hvem er det som eier ''Mystery Van''? 

5. Hva er bromancen til alle i bandet? 

6. Hvor mange album har guttene hvis du teller med det som kommer ut nå i November? 

7. Hva heter bestevennen til Louis som ikke er kjent? 

8. Hvor mange sanger har guttene til sammen hvis du teller med de som er på albumet? 

9. Når kommer det nye albumet til guttene ut?

10. Hvem var det som nesten ble sparket ut av bandet første dagen de skulle møtesetter x factor?

11. Hvor mange sanger har guttene vært med å skrive på albumet ''Take Me Home''?

12. Hvor mange sanger har Ed Sheeran skrivd for guttene og hva heter de?

13. Hva heter Liam's bestevenn som akkurat var i en ulykke?

14. Hvor dro guttene i samarbeid med Red Nose Day? 

15. Hvem av guttene har kjæreste? 

16. Hvem av guttene er det som ikke har tatoveringer? 

17. Hva er datoen og tiden som guttene ble satt sammen til et band? 

18. Hvem er eldst av Liam og Niall?

19. Hvem av guttene slettet twitter kontoen sin i 2012 men opprettet en ny senere?

20. Hvor lang er filmen This Is Us? 

21. Hva het den første sangen guttene kom ut med? 

22. Hva ville Liam vært hvis han ikke var i One Direction?

23. Hvem kom opp med navnet One Direction?

24. Hva het direktøren for This Is Us?

25. Hva er Liam sin største frykt?

26. Når er siste konsert for Take Me Home Tour og hvor er den? 

 

 

Ja, det var det jeg kom på i farten! Det kommer ut et nytt innlegg senere i dag med alle svarene så får dere se hva dere fikk riktig og hva dere fikk galt. Gjerne kommenter hva du tror svaret er på de forskjellige spørsmålene og skriv ned de du ikke kan! 

 

 

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 11:24 | Kategori: Gifs

Liam gifs

Hva skal jeg ha neste gang nå da?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image image image

image image

image image

 

 

  

 

 

POSTED BY: Maria

 

 


20.10.2013 | 09:45 | Kategori: Fans

Guttene backstage i går

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 09:44 | Kategori: One Direction

Niall, Zayn og Louis på utsiden av arenaen i Brisbane i dag

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 09:40 | Kategori: Niall Horan

Niall ute å golfer i Brisbane i dag

POSTED BY: Maria


20.10.2013 | 09:39 | Kategori: Fans

Liam med fans på stranda i dag

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 20:07 | Kategori: Harry Styles

Harry sine tre nye tatoveringer

Det er bilde av en hodeskallemann og på begge sider av kragebeinet hans står det "1957".

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 20:03 | Kategori: Harry Styles

Harry i Gold Coast i går

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 19:52 | Kategori: One Direction

Harry og Niall på utsiden av arenaen i dag

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 19:48 | Kategori: Liam Payne

Liam trener i dag

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 19:46 | Kategori: Fans

Guttene med en fan backstage i Brisbane i dag

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 19:44 | Kategori: Harry Styles

Harry har lunsj i dag

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 18:21 | Kategori: 1D Historie - 9

Neste del av historien

Det er sykt mange som spør om når neste del av historien er. Jeg har tenkt til å bruke litt tid på den for å gjøre den ekstra god! Det er siste del, derfor blir den lang! I helga har jeg dessverre ikke tid til å skrive så mye pga lekser som jeg ikke fikk gjort da jeg var på Gran Canaria. Men den kommer! Jeg tipper den kommer til mandag eller tirsdag :)

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 08:35 | Kategori: Harry Styles

Harry, Gemma og Lou spiser frokost i dag

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 08:35 | Kategori: Fans

Harry med en fan i Gold Coast i går

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 08:32 | Kategori: Niall Horan

Niall i Gold Coast i går

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 08:31 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på Catalina Resturant i Sydney

POSTED BY: Maria


19.10.2013 | 08:23 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


18.10.2013 | 17:18 | Kategori: One Direction

1D QUIZ?

Jeg tenkte litt på å lage en 1D Quiz mens jeg skriver den siste delen av historien. Jeg trenger en pause innimellom og da kan jeg skrive litt på quizen. Jeg lager den om alt mulig av guttene! Vil du at jeg skal lage en quiz i det hele tatt? Vil du at jeg skal lage om en av guttene eller alle sammen, i såfall hvem av guttene? Hvor lang vil du at den skal være?
Kort: 1-15 spørsmål.
Middels: 1-25 spørsmål.
Lang: 1-40 spørsmål.
Ekstra lang: 1-50 spørsmål.

 

Håper på svar så fort som mulig så jeg får begynt på den! :) 

 

POSTED BY: Maria

 


18.10.2013 | 17:09 | Kategori: Gifs

Niall gifs

 

 

 

 

 

 

 ¨

 

 

image

 

 

  

 

image 

 

 

 

 

 

 

image image

image 

 

 

image 

image

image

 

POSTED BY: Maria


18.10.2013 | 16:56 | Kategori: Fans

Liam og Harry med fans i Gold Coast i dag

                     

POSTED BY: Maria


17.10.2013 | 20:56 | Kategori: Video

Be the first to get 4 tracks from Midnight Memories

POSTED BY: Maria
17.10.2013 | 20:19 | Kategori: Intervjuer

Bilder fra intervjuer i dag

      

POSTED BY: Maria


17.10.2013 | 20:18 | Kategori: One Direction

Harry, Liam og Niall på utsiden av arenaen i Melbourne i dag #2

        

POSTED BY: Maria


17.10.2013 | 15:13 | Kategori: Random

I'm back in town + litt info

Ville bare si ifra at jeg er endelig hjemme igjen! Jeg vil takke Maria som var utrolig flink til å være gjesteblogger! Takk for hjelpen. Så ja, da er vi back on track igjen da folkens! Det er noen som har spurt om jeg har bestemt meg angående historien. Det har jeg ikke. Jeg holder på med siste del nå, hehe. Så da får dere se om dere vil ha en fortsettelse på den eller ikke :) Det kommer eget innlegg om det. Btw, jeg tror ikke det kommer noe del av historien i dag. Jeg er litt usikker. Har sykt mye lekser å ta igjen etter jeg var borte i en uke etter skolen. Skal prøve så godt jeg kan. 

 

POSTED BY: Maria


17.10.2013 | 15:05 | Kategori: One Direction

Harry, Niall, Louis og Zayn på utsiden og innsiden av arenaen i Melbourne i dag

 

 

 

 

   

POSTED BY: Maria


17.10.2013 | 15:03 | Kategori: Fans

Harry med fans i Melbourne i går

 

POSTED BY: Maria


17.10.2013 | 15:02 | Kategori: Fans

Harry på utsiden av et pizzeria med fans i NYC 27. August

   

POSTED BY: Maria


17.10.2013 | 15:01 | Kategori: One Direction

Guttene ankommer arenaen i Melbourne i går #2

 

 

 

POSTED BY: Maria


17.10.2013 | 14:55 | Kategori: Gifs

Louis gifs

image 

 image

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

image  

 image

image

 

 

 

 

 

image 

 

  

 

Hvem vil dere ha neste gang? Niall eller Liam? :) 

 

POSTED BY: Maria

 

 

 

 

 


17.10.2013 | 11:24 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


16.10.2013 | 20:59 | Kategori: Harry Styles

Harry har fått ny tatovering

Embedded image permalink

Man ser den ikke så godt, men hvis du ser på bilde lengst til venstre, så er det den med farger. 

Hva syntes dere om tatoveringene til Harry?

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


16.10.2013 | 15:00 | Kategori: Fans

Harry med fans

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


16.10.2013 | 14:57 | Kategori: Bilder

Zayn, Louis og Harry ankommer arenaen i Melbourne

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


16.10.2013 | 11:35 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 82

En blond jentene med puppene hengende ut av kjolen plasserte et kyss på hvert av kinnene hans. Det sved i øynene, bokstavelig talt. En tåre unnslapp øyekroken min og jeg snudde meg for å komme meg så langt vekk fra dette stedet som mulig.


Jeg hadde ikke kommet ut av døra før jeg kjente en hånd som lå rundt midjen min. Jeg trenger ikke snu meg for å se hvem det er, jeg vet det. Niall. Han prøvde ikke å stoppe meg for å fortelle at jeg kunne bare riste det av meg og gå tilbake inn dit. Nei, slettes ikke. Han bare fulgte etter meg. Jeg stoppet opp da jeg hadde kommet til enden av hagen. Jeg trakk pusten dypt inn og snudde meg rundt for å snakke fortelle alt jeg så til Niall men da jeg møtte øynene hans kom det ikke et ord ut. Tårene sildret som to fosser og før jeg rakk å reagere så jeg blitz fra andre siden av gata. Fotografer. Jeg sukket og snudde meg med ryggen til, kunne denne dagen bli værre? Jeg har endelig kommet meg ut av huset og nå vil jeg egentlig bare grave meg ned under jorda og aldri komme opp igjen. Niall prøvde å dra meg inn i en klem men jeg protesterte. Han kikket på meg med et forvirret blikk.  ''Fotografene..'' mumlet jeg og tørket de våte kinnene mine med skjorta mi. Han ristet på hodet, ''Jeg bryr meg ikke, Madison.'' Han kikket meg rett inn i øynene og smilte et varmende smil. Jeg ga etter og klemte han tett inntil meg. Jeg gjemte hodet mitt nede i halsen hans, denn luktet utrolig godt. Armene hans var store og lange så jeg følte meg mer enn trygg her i mørket. Jeg roet meg ned litt og pustet tungt men gjevnt. 

 

Jeg kjente armene til Niall løsne fra ryggen min og jeg trakk meg unna for å se hva som skjedde. Niall sine øyne var festet på skikkelsen som gikk ned mot oss. Jeg kjente han igjen med en gang, Harry. Hjertet mitt dunket fortere enn aldri før og jeg kjente beina mine skjelve under meg. Eller, jeg var på nippet til å skjevle. ''Madison, kom her!'' Stemmen hans var hard og han holdt seg i skyggen så vi ikke kunne se han så godt fra lyktestolpene som lyste opp gatene. Jeg ble tatt på senga av kommandoen hans, ''Nei!'' Var alt jeg fikk ut. ''Hvis ikke du vil at jeg skal slå et hardt slag i trynet til kjæresten din her så ville jeg kommet hit nå!'' Truet han. Hodet mitt surret rundt. ''Harry, la vær. Hun så deg akkurat med en jente så hvorfor skal du få reagere denne måten og ikke henne?'' Sa Niall med en rolig stemme, utrolig nok. ''Du kan bare holde kjeft. Du har ikke noe med denne saken å gjøre!'' Glefset Harry tilbake. Niall skulle til å si noe men lukket munnen da han så blikket mitt. Det var ikke et sint blikk, det var mer et sårt blikk. ''Så, hva blir det til?'' Harry la armene i kors over brystet og ventet på responsen min. Hva skulle jeg si? Jeg hadde aldeles ikke lyst til å bli med Harry. For det første så vet jeg ikke hva han vil eller hva vi skal. Og for det andre kan han være full. Jeg har jo heller ikke lyst til at Niall skal bli slått. De siste måndene jeg var med Harry hadde han blitt utrolig voldelig. Jeg kan ikke engang tenke meg hvor voldelig han har blitt nå! ''Greit.'' Hva? Hvorfor sa jeg i det hele tatt ja til dette? Niall så sjokkert på meg men sa ingenting. Jeg dro en hånd gjennom håret mitt og gikk bort til Harry. Han sa ingenting og gjorde ingenting, han bare gikk ned mot bilen sin etterfulgt av meg. 

 

Det var helt stille mens han kjørte nedover gata. Ikke en lyd var å høre. ''Hvor skal vi?'' Fikk jeg endelig presset frem. For å være ærlig, så har jeg ikke noen problemer med å snakke eller være rundt Harry. Det føles ikke naturlig men ikke feil heller. Jeg tror faktisk jeg er mer glad for å være rundt han. Kanskje fordi jeg savner han eller jeg bare venter på den dagen han kommer til å si at han angrer på alt han har sagt og han lover å gjøre det godt igjen. Og selvfølgelig, barnet. Jeg har ikke hatt tid til å tenke på det i det hele tatt. Jeg har vært for opptatt med å være heartbroken som de så pent kaller det. Det er alt for tidlig for symptomer enda og jeg kan ikke engang beskrive hvor glad jeg er for det. ''Hjem.'' sa han enkelt. Stemmen var ikke hard lenger, den var normal. Men fremdeles ikke den helt normale stemmen, den var mer anspent nå. Jeg nikket og kikket ut vinduet på livet i byen. Nyttårsaften. Folk løp rundt i gatene og noen hadde allerede fyrt opp rakketter. Bilen stoppet og øynene mine flyttet seg sakte men sikkert over på huset som jeg en gang bodde i. Jeg har fremdeles alle tingene mine der meg jeg bor jo teknisk sett hos Niall nå. Jeg åpnet døra til bilen og hoppet ut. Det var utrolig kaldt ute! Jeg bet tennene sammen og gikk raskt opp til døra. Harry låste opp døra og gikk inn i huset. Jeg nølte meg å gå inn men det var altfor kaldt til å stå ute så jeg gikk inn etter han. Jeg sparket av meg skoene og fulgte etter han inn i stua. Det hadde ikke forandret seg her i det hele tatt. Jeg satt meg ned i sofaen og stirret opp på Harry med store øyne. ''Hvordan går det med deg og..'' Han nikket mot magen min. Jeg ble litt sjokkert over spørsmålet. Han har aldri sagt noe om barnet, og om han har sagt noe så er det at han ikke vil ha noe med det å gjøre. ''Det går bra.'' svarte jeg litt tussete og forvirret. Han satt seg ned i sofaen ved siden av meg og kikket ned på fingrene sine. ''Så bra.'' Han smilte et varmt smil mot meg og jeg kjente hele kroppen min varmes opp. Før jeg rakk å blunke var leppene hans klistret mot mine. 

Jeg rakk akkurat å skrive ferdig delen før jeg må dra til flyplassen! Mer? 50 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


16.10.2013 | 10:46 | Kategori: Gifs

Zayn gifs

Jeg valgte å bare gå for mange random gifs :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

image image

 

 

 

 

 

Hvem vil dere ha neste gang? Liam, Louis eller Niall?

 

 

POSTED BY: Maria

 

 

 


16.10.2013 | 09:47 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


16.10.2013 | 07:20 | Kategori: Bilder

Zayn og Louis i Melbourne i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


15.10.2013 | 16:47 | Kategori: Zayn Malik

Zayns tegning av Harry og Niall

POSTED BY: Maria


15.10.2013 | 16:45 | Kategori: Fans

Harry i Melbourne i dag + en fan

 

POSTED BY: Maria


15.10.2013 | 16:42 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 81

Ordet som tok meg var 'ex-kjæreste'. Det var offesielt. Han ville ikke ha meg lenger på noen måter. Verken babyen eller meg. Det var over. Alt vi har vært igjennom er nå over for godt. Jeg ødela alt. Jeg. 1 uke senere

Tiden har gått utrolig seint denne uka. De tre første dagene etter Harry kom innom var ren totur. Jeg tvang meg selv til å spise men det kom bare opp igjen. Jeg har aldri fått hjerte mitt knust som de sier. Jeg har heller aldri trodd at det var noe som fantes men her er jeg i den samme posisjonen. Det er rart men det føles faktisk ut som det er et hull i hjerte. Det gjør vondt i brystet når jeg tenker på han. Hvis noen i det hele tatt nevner han er det så vidt jeg klarer å stå på beina. Jeg blir helt skjelven og ender med å sette meg ned på bakken. Det eneste jeg gjorde de tre første dagene var å gråte. Jeg hadde ikke vann nok i kroppen til å gråte hele tiden men mesteparte av tiden gjorde jeg det. Hvis jeg ikke gråt satt jeg mest sannsynlig bare i stua å kikket på veggen. Det også er veldig klassisk, noe jeg aldri trodde skjedde i virkeligheten. Jeg vet jo nå at det gjør det. De to dagene etter hadde jeg begynt å snakke til Niall. 'Bli så lenge du vil, Madison.' Hadde Niall sagt. Det var ikke mye, alt jeg har sagt er små ord som ja og nei. Niall hadde vært på nippet til å ringe mamma mange ganger. De to siste dagene nå har vært helt greie. Jeg har begynt å komme tilbake i hverdagen igjen. Jeg har vært ute av huset to ganger. Den første gangen var forferdelig. Alt jeg gikk forbi fikk meg til å tenke på Harry. Han har virkelig tuklet meg inn i tråene sine. Jeg hadde bestemt meg for at det var siste gang jeg dro til matbutikken men tror du ikke Niall dro meg med ut på enda en handletur. Jeg er takknemlig for det nå men på den tiden var det helt for jævlig. 

 

I dag er det nyttårsaften og jeg kan ikke fordra det! Niall vil ha meg med ut på en slags fest hos Louis. 'Det blir bare rundt tusen mennesker der.' Hadde han sagt. Som om det skulle hjelpe... Jeg satt nede å så på tv hele dagen. Niall hadde vært ute, gudene vet hva han gjør. Jeg hørte fotskrittene hans og hevet hodet sakte for å se mot døråpningen. ''Maddie?'' ropte Niall. Hvem søren er Maddie? Jeg reiste meg opp fra sofaen, noe jeg ikke hadde gjort på flere timer. Jeg gikk ut i gangen og kulda slo i mot meg. Jeg hutret litt, ''Hvem er Maddie?'' spurte jeg. ''Deg vel. Det er det nye kallenavnet ditt.'' sa han med et stort glis. Jeg himlet med øynene og kikket ned på posene som lå med føttene hans. ''Hva har du handlet?'' spurte jeg tuklet fingrene mine inn i hverandre. Han nikket og hang jakken sin på knaggen før han plukket opp posene og gikk forbi meg inn på kjøkkenet. ''Er du sikker på at du ikke vil være med i kveld?'' spurte han enda en gang. Jeg nikket sakte og gikk mot kjøkkenet. ''Du kan jo svare i allefall da.'' Sa han oppgitt. ''Jeg gjorde det. Jeg nikket på hodet!'' mumlet jeg. Niall himlet med øynene, ''Si ifra hvert fall. Jeg drar ikke før om en time.'' Han satt noen pakker øl i kjøleskapet og jeg gikk tilbake til stua igjen. 

 

''Er du helt sikker på at du ikke vil være med?'' Niall kneppet den lyse blå skjorta han hadde hengende rundt seg. Han hadde på mørke jeans og håret var satt opp perfekt. ''Blir det ikke kjedelig å sitte her alene hele kvelden? Hvert fall på nyttårsaften.'' Niall kneppet den siste knappen på skjorta og smilte mot meg. Jeg nølte litt. Han hadde rett i det, men jeg hadde mest lyst til å sitte inne under et teppet i varmen. ''Kom igjen da. Jeg ser du har lyst.'' Han smilte lekent mot meg. Jeg himlet med øynene og nikket sakte. ''Hvorfor ikke..'' mumlet jeg med et lite smil. ''Gå å gjør.. det jenter gjør før vi drar!'' sa han og satt seg ned på kanten av sofaen. Jeg nikket og gikk opp på rommet som jeg nå på en måte eide. Jeg dro på en shorts selv om det er snø ute, og bare en enkel hvit skjorte. Jeg dro på noen armbånd for å piffe antrekket opp litt. De fleste jentene der hadde nok på seg kjoler og jeg er sikker på at Harry kom-. Jeg stoppet min egen tankegang. Ikke tenk på Harry, tenk på alt annet som kom til å skje. Kanskje jeg til å med møter en kjekk gutt? Håret rettet jeg og sminken ble naturell. Etter en halv time var jeg ferdig. Det må være ny rekord! ''Er du ferdig så fort?'' Niall så forskrekket på meg. Jeg trakk på skuldrene med et lite smil og han lo. 

//antrekket
Da vi kom frem til festen var jeg sjokkert. Vi gikk opp en lang bakke opp mot døra til huset. Jeg hadde ikke forventa at det skulle være en fest i et hus. Jeg hadde sett for meg partytelt og border med røde kopper bortover på en vegg. Da vi nærmet oss døra kunne jeg allerede høre bassen til musikken. Herregud, hvorfor ble jeg med på dette i det hele tatt? Jeg ristet på hodet for å rense opp hjernen. Harry kom til å være der inne, mest sannsynlig. Hvis jeg ser han røre en annen jente eller bare ser han med en jente vet jeg at jeg kommer til å få et breakdown. ''Klar?'' Niall smilte et varmt og beroligende smil til meg. Jeg nikket og han åpnet døra. Vi ble møtt av høy musikk, folk som snakket og øllukt. Hva ellers? Det var mennesker overalt. Før jeg viste ordet av det var Niall borte. Jeg kikket febrilsk rundt meg etter han. Han stod med noen jenter borte ved sofaen. Jeg har ingen anelse om hva jeg gjør nå. Skal jeg gå etter han? Stå alene? Jeg stod på tå for å se over de andre menneskene. Kanskje jeg fant Zayn eller Louis? Øynene mine møtte to kristall grønne øyne. Jeg hadde lyst til å rive blikket mitt vekk men jeg klarte det ikke. Krøllene hans hang slapt ned i panna og posene under øynene var ikke til å unngå. ''Harry!'' Øynene hans ble revet vekk fra mine. En blond jentene med puppene hengende ut av kjolen plasserte et kyss på hvert av kinnene hans. Det sved i øynene, bokstavelig talt. En tåre unnslapp øyekroken min og jeg snudde meg for å komme meg så langt vekk fra dette stedet som mulig.
 

Mer? 50 kommentarer? 
POSTED BY: Maria

15.10.2013 | 16:12 | Kategori: Instagram

Jon på Instagram

POSTED BY: Maria


15.10.2013 | 13:39 | Kategori: Harry Styles

Harry signerte dette

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


15.10.2013 | 13:39 | Kategori: Niall Horan

Niall i går

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


15.10.2013 | 13:37 | Kategori: Harry Styles

Harry med en fan i dag

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


15.10.2013 | 10:38 | Kategori: Facebook/Twitter

Hva er DM?

Det er veldig mange som spør hva DM er, så tenkte jeg kunne forklare det. Det er en forkortelse på direktemelding. Først så må du ha Twitter. Der kan du følge hverandre og hvis guttene følger deg, da kan du sende de en DM. Det hjelper ikke hvis bare du følger de, de må følge deg også! Det et sykt vanskelig og jeg har prøvd i over et år. DM generelt er en type chat for folk som følger hverandre. Hvordan de kan følge deg vet jeg ikke. Du må bare spamme de når de er online og håpe på det beste!

Håper det hjalp litt hvert fall!


POSTED BY: Maria


14.10.2013 | 19:40 | Kategori: Harry Styles

Harrys DM til en fan

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


14.10.2013 | 19:13 | Kategori: Intervjuer

Intervju av Zayn og Louis


POSTED BY: Maria - gjesteblogger


14.10.2013 | 19:11 | Kategori: Zayn Malik

Zayns tegning av Liam

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


14.10.2013 | 11:44 | Kategori: Gifs

Harry gifs

Nå som jeg er ferdig med alle bromancene så tenkte jeg kanskje at jeg kunne begynne med noe annet. Jeg vet ikke helt hva enda men for nå så legger jeg bare ut mange gifs. Bare kom med forslag til hva jeg kan gjøre eller om dere bare liker dette :)

 

image 

 

 

 

 

 

 image

image

 

image

Jeg kan fortsette for alltid med dette, men et sted må det vel ta slutt.. Jeg tenkte kanskje litt på smilende gifs? At jeg bare legger ut guttene som smiler? Hva syns dere om det? Har dere et annet forslag? 

 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 


14.10.2013 | 11:13 | Kategori: One Direction

Liam, Harry og Niall forlater hotellet i Auckland i går #2

 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 


14.10.2013 | 10:31 | Kategori: Liam Payne

Liam i Auckland i dag

POSTED BY: Maria


14.10.2013 | 10:29 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall sitt nye profilbilde på Twitter

POSTED BY: Maria


13.10.2013 | 18:18 | Kategori: One Direction

One Direction til NorgePOSTED BY: Maria - gjesteblogger

13.10.2013 | 17:50 | Kategori: My 1D Experience

Jeg vil høre hvordan du ble fan av guttene!

Hei igjen! 

Jeg har tenkt ganske lenge på å skrive dette innlegget også. Jeg er så nyskjerrig på de som leser bloggen og jeg vil gjerne høre deres historie! Hvordan og når ble du fan av gutta? Jeg tenkte jeg kunne skrive min lille ''historie'' også :) 

 

April 2011 var første gang jeg så guttene på youtube og la merke til de. 
Vennina mi og jeg satt på facebook og scrollet nedover som man gjør. Vennina mi så en video av guttene og sa at det hadde kommet et nytt boyband fra England. Jeg brydde meg egentlig svært lite men så på videoen fordet. Den heter ''The Pokemon Diaries Part 1.'' Det første jeg sa var at de var sykt teite eller noe i den duren. Jeg likte de egentlig ikke i det hele tatt. Hvert fall ikke Harry fordi han skrapet skoene mot bakken. Jeg var ikke så god i engelsk på den tiden så jeg skjønte vel egentlig ikke helt hva de sa heller. 

 

 Vennina mi var fan av Justin og hadde vært det en ganske lang stund. Jeg var ganske sjalu siden hun hadde en kjent person som hun likte og kunne alt om. Derfor, når jeg kom hjem søkte jeg guttene opp. Jeg begynte å se på noen få videoer bare for morro skyld. Jeg skjønte jo fremdeles ikke hva de sa... Derfor ble det litt kjedelig å se på de. Jeg sluttet å se på videoer av de, men jeg glemte de aldri. Harry var støkk i hjernen min. Noen av dere tenker nok sikkert 'typisk, alle liker han'. Jeg kan rett og slett ikke noe for det. Alt jeg husket fra den videoen var den scenen hvor han skrapet skoene i bakken, det var han jeg husket. Som om vi skulle vært meant to be, haha nei da, jo da. 


I august 2011 så sendte en random jente meg en video og skrev at jeg burde høre på den sangen. Så jeg gjorde som hun sa da, og tror du ikke det var gutta! Det var lyrics videoen av What Makes You Beautiful. Musikkvideoen hadde ikke kommet ut enda. Det var da alt begynte egentlig. Jeg hadde lært litt mer engelsk og det hjalp nå som de hadde kommet ut med en sang! Selv om jeg skjønte ikke alt de sang da, haha. Jeg satt å hørte på den hele tiden og jeg syns egentlig de var utrolig flinke. Jeg var så ung at jeg brydde meg utrolig lite om hvordan de så ut. Jeg var ikke blodfan men en fan ja. 

 


Tiden gikk og jeg ble bare mer og mer avhengi av guttene for hver dag. I desember 2011 så bestemte jeg meg for å roe ned litt. Jeg har ingen anelse om hvorfor men jeg bare gjorde det. Jeg følte meg teit som likte de. Alle syns de var teite osv. Så i januar 2012 dro jeg i bursdagen til Mimmi. Andrea som møtte gutta i februar 2012 på Kvelden Er Din var der, ja vi er i familie, og hun spurte om jeg hadde hørt om de. Jeg svarte jo selvfølgelig ja også spurte hun om jeg syns de var flinke til å synge og jeg svarte ja igjen. Da sa hun at hun hadde vært på konsert med de i London bare noen uker før. Jeg husker jeg ble så sjalu og det var da jeg bestemte meg for å ta opp jakten på guttene igjen. Jeg ville også på konsert! Jeg maste og maste og maste på å få lov til å gå på konsert men svaret var jo selvfølgelig nei. Alltid. Men jeg ga aldri opp, og det fikk jeg igjen for nå 7.Mai. Tror du ikke jeg fikk billetter på felt 3, rad 6. Helt foran. Bare seks rader unna scenen. Men uka før konserten begynte å ble jeg flyttet et felt bort fordi vi skulle egentlig ikke fått kjøpt de billettene. Jeg kom jo lenger bort fra scenen, noe som var sykt kjipt fordi du så mye dårligere. Men jeg klager ikke! Det var helt fantastisk, tror jeg da. Jeg husker seriøst ingenting fra konserten. Bare når de stod på scenen midt i arenaen og under pausene. Sykt kjipt. 

 

Twitter har vel gjort mesteparten for å være ærlig. I begynnelsen brydde jeg meg svært lite om twitter. Når jeg først begynte å være der skjønte jeg at det var utrolig nyttig. Du får deg nye venner, får informasjon om guttene og hva de gjør, guttene tvitrer og mye mer. Blandt annet så lager vi spøker osv. Det er da jeg virkelig ble en blodfan. Du får høre om ALT om du vil eller ikke. Jeg kan ikke forklare. Du må ha twitter selv og være aktiv hver dag og ganske mye for å vite hva jeg mener. 

 

Ja, det var da min historie om hvordan jeg ble fan av gutta. Jeg vil mer en gjerne høre hvordan du ble fan og når! Jeg kommer til å lese alle som kommentere, om det er kort eller langt :) 

 

 

 

POSTED BY: Maria


13.10.2013 | 16:38 | Kategori: One Direction

Harry, Liam og Niall forlater hotellet i Auckland i dag

 

 

'

POSTED BY: Maria


13.10.2013 | 16:32 | Kategori: Zayn Malik

Bedre bilde av tiger tatoveringen til Zayn

Det er en tiger! Hva syns du om den? 

 

POSTED BY: Maria


13.10.2013 | 16:09 | Kategori: Louis Tomlinson

Nærmere bilde av Louis sin nye tattovering

Det er den "packman" tattoveringen :)

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


13.10.2013 | 13:51 | Kategori: Instagram

1D og Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


13.10.2013 | 11:28 | Kategori: One Direction

Guttene med fans backstage i Aukland i går og dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


12.10.2013 | 18:49 | Kategori: Familie

Johannah er gravid med to tvillinger!

Johannah moren til Louis er gravid med to tvillinger! De skal ikke hete Tomlinson men Deakin til etternavn :) 

 

Gratulerer til henne! 

 

POSTED BY: Maria


12.10.2013 | 17:55 | Kategori: Om bloggen

Hjelp! Hva vil dere ha neste gang?

Hei igjen kjære lesere! :) 

 

Jeg har tenkt ganske mye på dette. Jeg hadde egentlig tenkt å vente med å skrive dette innlegget til jeg var ferdig med historien, men jeg må vite hva dere vil før jeg kan gjøre ferdig historien. Den nærmer seg slutten, derfor trenger jeg svar fra dere. Etter denne historien er ferdig så har jeg fire forslag til dere. 


1. Jeg skriver en fortsettelse på My Sisters Crush. Det er liksom ''bok'' nummer 2 av historien.  
2.  Ny historie av hvem som helst gutt bare at jeg skriver historien.
3. Ny historien av en annen person.
4. Siden det begynner å nærme seg jul så tenkte jeg litt på julekalender. Det blir jo selvfølgelig lenge til siden denne historien kommer nok til å være ferdig i oktober og da er det en måned og mer før julekalenderen kan begynne. Uansett kan dere velge mellom to varianter. 1.En vanlig historie bare at den blir ikke så lang siden det bare skal komme ut en del hver dag fra 1-24. Desember. 2.At det er en novelle hver dag fra 1-24. Desember. Da blir det selvfølgelig byttet på av guttene.  

 

Så hva kunne du helst tenkt deg? Har du et annet forslag til hva jeg kunne gjort når historien er over ? Jeg i mot alt! Håper alle som leser historien eller bare leser bloggen som venter på en ny historie kan kommentere hva de syns. Dette er noe jeg trenger hjelp til å velge! 


Hvis du har spørsmål om de fire punktene over så kommenter. Svarer så fort jeg kan :)

 

POSTED BY: Maria


12.10.2013 | 17:30 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Auckland #2

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


12.10.2013 | 17:29 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Auckland

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink4Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 


12.10.2013 | 17:24 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 80

Han har aldri vært det og vil aldri være. ''Niall..'' Stemmen min var svak og skjelven. ''Hmm?'' Kinnet hans hvilte mot mitt mens jeg lente hodet mitt bak mot skulderen hans. Før jeg rakk å si noe ringte klokken. Toasten var ferdig.  

Zayn's P.O.V

Neste dag skulle vi alle samles på kontoret til Simon. Vi skal diskutere hva vi kan gjøre neste gang. Vi trenger noe nytt. Vi alle fire satt i sofaen og ventet, Niall hadde fremdeles ikke kommet enda. Harry hadde ikke sagt et ord til noen av oss. Han hadde bare satt seg ned i en stol og holdt på med noe på mobilen. Den grå kjedelige døra gikk opp og inn kom Niall. ''Unnskyld for at jeg kom så seint. Jeg måtte lage frokost til Madison.'' Sa han og dro av seg jakka som var gjennomvåt etter snøen. Jeg hørte et lite smell ved siden av meg og vi alle fire snudde hodet mot Harry. Mobilen hans lå på gulvet med knust skjerm. Han reiste seg og unngikk alle blikk han fikk. Det tok ikke lang tid før han var ute av rommet og stillheten la seg over rommet. ''Madison?'' Louis kikket forvirret på Niall. ''Ja, hun bor hos meg for en liten stund.'' svarte han som om det var helt normalt. ''Hvorfor?'' Liam var raskere med å spørre enn det jeg var. ''Harry kastet henne ut.'' Savrte Niall og trakk på skuldrene. Hvorfor skulle Harry kaste henne ut? ''Hvorfor?'' spurte jeg. ''Jeg.. kan ikke si det.'' Niall sukket og satt seg ned i sofaen. ''Vi tar det en annen gang.'' Jeg nikket og kikket bort på Louis litt sjokkert. ''Zayn, kan du se hvor Harry ble av? Simon skal være her om fire minutter.'' Sa Liam bekymret. Jeg nikket og kom meg raskt opp på beina. Da jeg åpnet døra kunne jeg velge mellom å gå en trapp opp, ned eller inn en dør som gikk til et annet firma. Jeg valgte å gå ned, han hadde sikkert dratt allerede men det er verdt forsøket. Da jeg kom ned på parkeringsplassen kunne jeg ikke se Harry noen steder. Bilen hans var ikke der heller. Jeg sukket og snudde for å gå tilbake igjen. 

 

Madison's P.O.V

Jeg hadde akkurat plassert tallerkenen i oppvaskmaskinen da jeg hørte døra gå opp. ''Niall?'' ropte jeg. Jeg hater å være alene hjemme. Det er det værste jeg vet, hvert fall når jeg er så husredd. Jeg rakk ikke trekke pusten inn en gang før jeg mistet den totalt. Harry stod foran meg med blodrøde øyne, igjen. Han hadde på en enkel hvit t-skjorte, den sorte buksa og en brun jakke med pels krage. ''Hei.'' sa jeg med et lite smil. Det må jo være bra ta han er her? Eller? ''Hvorfor i helvete er du hos Niall?'' Stemmen han var hardt men myk på samme tid. Det var som om han hadde lyst til å være sint men han klarte ikke av en eller annen grunn. ''Fordi du kastet meg ut?'' Jeg ble litt sjokkert over spørsmålet. ''Du bor fremdeles hjemme hos meg!'' Han kunne ikke være seriøs nå? ''Jeg har ikke nøkkel til huset, Harry!'' Jeg kunne ikke la vær men å heve stemmen litt. ''Hvorfor skriker du?'' Skrek han i ansikte mitt. ''Jeg skriker vel ikke, ro deg ned!'' Sa jeg oppgitt. Han ristet på hodet og det ble en stillhet i rommet. Jeg roet meg litt ned og kikket bort på han, ''Har du grått?'' spurte jeg med en myk stemme. ''Hvorfor bryr du deg?'' glefset han. Jeg trakk pusten dypt inn for å ikke skrike i ansikte hans igjen. ''Fordi jeg elsker deg, derfor.'' sa jeg med en bestemt stemme. Jeg føler at jeg har mer overtak nå. ''Å, du gjør det du ja!'' Han lo en hånlig latter. Hva var galt med han'a? Jeg åpnet munn for å si noe men han kom emg i forkjøpet. ''Du elsker meg så mye at du bare må komme gråtende til Niall og klage over at du ødela forholdet vårt? Hvem er det som har rett til å være lei seg? Ikke du hvertfall! Det var du som løy for meg, Madison! Jeg gjorde ikke en dritt. Jeg tok deg med hjem til familien min for at vi skulle feire jul sammen!'' Stemmen hans var ikke bare sint, men såret? Jeg kjente skyldfølelsen dra på. ''Jeg vet at det er min feil Harry. Jeg vet det!'' Jeg sukket og kikket ned på føttene mine. ''Jeg skulle fortelle det til deg, je-'' Han avbrøt meg med enda en hånlig latter. ''Du skulle det du ja. Unnskyld meg men hva var det du sa til Niall? At han ikke skulle si det til meg? Og når vi først er inne på Niall, h-'' Nå var det min tur til å avbryte han. ''Ikke engang gå dit Harry. La det være.'' Jeg bare orker ikke blande Niall inn nå. Jeg vet at han har en stor del av dette å gjøre men jeg bare orker ikke. 

 

''Nei, jeg får vel komme meg tilbake til det forbanna intervjuet eller hva faen det var vi skulle i dag. Jeg må jo få sagt ifra til Simon at jeg ikke kan være i bandet lenger, med tanke på at ex-kjæresten min hadde sex med meg og hun er gravid nå fordi hun hadde sex med meg i en tillstand som jeg ikke kunne bestemme selv!'' Han braste ut døra uten at jeg fikk sagt et ord. De to setningene der skar i hjertet mitt. Det er ikke bare en metafor, det kjentes faktisk ut som det skar i hjertet mitt. Tårene trillet og beina ble skjelvene. Jeg satt meg ned på gulvet og lente ryggen min inntil ovnen. Ordet som tok meg var 'ex-kjæreste'. Det var offesielt. Han ville ikke ha meg lenger på noen måter. Verken babyen eller meg. Det var over. Alt vi har vært igjennom er nå over for godt. Jeg ødela alt. Jeg

Mer? 50 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


12.10.2013 | 16:29 | Kategori: Bromances

Bromance, Lilo

 

 

 

 

image image

POSTED BY: Maria

 


12.10.2013 | 13:00 | Kategori: Fans

Guttene med fans backstage i Aukland i går

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


12.10.2013 | 13:00 | Kategori: Harry Styles

Harry og Gemma backstage i dag

POSTED BY: Maria


12.10.2013 | 13:00 | Kategori: One Direction

Guttene forlater hotellet i Auckland i dag + litt mer #2

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


12.10.2013 | 12:57 | Kategori: One Direction

Guttene forlater hotellet i Auckland i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


12.10.2013 | 11:37 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


12.10.2013 | 07:59 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i går

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


12.10.2013 | 07:57 | Kategori: Zayn Malik

Zayn sendte DM til en fan

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


12.10.2013 | 07:56 | Kategori: Harry Styles

Harry drar fra hotellet i dag

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


11.10.2013 | 18:45 | Kategori: Niall Horan

Niall i Auckland i dag

 

POSTED BY: Maria


11.10.2013 | 18:43 | Kategori: Harry Styles

Mange forskjellige bilder av Harry i dag

 

 

 

POSTED BY: Maria


11.10.2013 | 18:39 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i Auckland i dag

   

 

 

POSTED BY: Maria


11.10.2013 | 18:38 | Kategori: Liam Payne

Liam i bassenget i Auckland i dag

         

POSTED BY: Maria


11.10.2013 | 18:32 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam med alle awards de har vunnet

POSTED BY: Maria


11.10.2013 | 18:30 | Kategori: One Direction

Niall, Harry, Liam og Louis på utsiden av hotellet i Auckland i går

 

       

POSTED BY: Maria


11.10.2013 | 18:24 | Kategori: One Direction

Midnight Memories Deluxe sangene

Etter de 14 nye sangene så er det fire sanger til! Da må du kjøpe Deluxe Edition som er dyrere. 

De fire sangene som er Deluxe er: 

15. Why Don't We Go There
16. Does He Know?
17. Alive
18. Half A Heart

Embedded image permalink

 

POSTED BY: Maria 


11.10.2013 | 18:22 | Kategori: One Direction

Spilleliste Midnight Memories

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


11.10.2013 | 16:23 | Kategori: Instagram

Jon på Instagram: Gratulerer med dagen!

POSTED BY: Maria


11.10.2013 | 14:20 | Kategori: One Direction

Midnight Memories Cover

Her er det ofisielle coveret til Midnight Memories! 

 

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


11.10.2013 | 14:19 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


11.10.2013 | 14:17 | Kategori: Konsert

Konsert Christchurch Bilder

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalinkEmbedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria -gjesteblogger


11.10.2013 | 12:16 | Kategori: Niall Horan

Fake tattoo

POSTED BY: Maria

Tatoveringen som Niall la ut på Instagram er fake! De hadde fått tatoveringer av en fan.


11.10.2013 | 12:02 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram: Selfie med Ashton

POSTED BY: Maria


11.10.2013 | 11:35 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


11.10.2013 | 11:04 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Harry!

POSTED BY: Maria


10.10.2013 | 20:15 | Kategori: Bilder

Zayn og Louis i Hamilton Island

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


10.10.2013 | 16:54 | Kategori: Facebook/Twitter

1D på Facebook: Story Of My Life

POSTED BY: Maria


10.10.2013 | 16:46 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


10.10.2013 | 14:51 | Kategori: Random

Harrys bursdagsgave til Lou

Embedded image permalink

Han ga smiley klokken :) Gratulerer med dagen Lou! 

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


10.10.2013 | 14:47 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


10.10.2013 | 14:09 | Kategori: Niall Horan

Niall TwitrerPOSTED BY: Maria - gjesteblogger

10.10.2013 | 11:55 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis tvitrer om den nye sangen: Story Of My Life

POSTED BY: Maria


10.10.2013 | 11:30 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Hvem er dette?

Hvem tror dere det er?POSTED BY: Maria


10.10.2013 | 10:56 | Kategori: Bromances

Bromance, Zouis

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Hvem kommer til å bli neste mon tro??

 

 

POSTED BY: Maria

 

 

 


10.10.2013 | 10:34 | Kategori: One Direction

Liam og Louis spiller fotabll i Christchurch i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


10.10.2013 | 10:29 | Kategori: One Direction

Niall og Harry i Christchurch(NZ) i dag

 

 

Permalink til innebygd bildePermalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


10.10.2013 | 10:27 | Kategori: One Direction

Harry, Niall, Zayn og Louis på vei til privat flyet i Sydney i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


09.10.2013 | 20:47 | Kategori: Harry Styles

Harry sendte DM til en fan

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 


09.10.2013 | 20:44 | Kategori: One Direction

Guttene ''Teen Now'' denne måneden

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 


09.10.2013 | 17:55 | Kategori: Bromances

Bromance, Lirry

  

image

image

image

 

 

image

 

 

image

 

image

 

 

 

image

 

 

 

image  

image 

image

 

 

Hvem vil dere ha neste gang? 

 

 

POSTED BY: Maria

 


09.10.2013 | 11:00 | Kategori: Video

Pat Monahan intervjuer Niall

Pat Monahan fra Train snakker om hvordan det er backstage med guttene. Han intevjuer Niall og de synger What Makes You Beautiful!


POSTED BY: Maria


09.10.2013 | 10:37 | Kategori: One Direction

Zayn og Liam backstage i Sydney

POSTED BY: Maria


09.10.2013 | 10:35 | Kategori: Harry Styles

Nye bilder av Harry i Melbourne 3. Oktober

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


09.10.2013 | 10:34 | Kategori: One Direction

Guttene backstage i Sydney 5. Oktober

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


09.10.2013 | 07:43 | Kategori: Liam Payne

Liam i går

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


08.10.2013 | 21:30 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


08.10.2013 | 15:42 | Kategori: 1D Day

Niall selger en gitar

Niall selger en underskrevet gitar! Nå ligger prisen på ca. 8000 kr. Men budrunden varer i noen dager til.

Pengene fra gitaren går LARCC Cancer Support, de gir støtte til de som har kreft og pårørende. 

Embedded image permalink

 

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


08.10.2013 | 13:33 | Kategori: Niall Horan

DM til en fan

Niall sendte DM til en fan.

Embedded image permalink

 

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 

 


08.10.2013 | 13:31 | Kategori: Zayn Malik

Zayn trener i dag

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


08.10.2013 | 13:28 | Kategori: Zayn Malik

Zayn twitrer

Embedded image permalink

Zayn: There we go...


POSTED BY: Maria - gjesteblogger


08.10.2013 | 07:48 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


07.10.2013 | 18:39 | Kategori: Video

Michael og Ashton fra 5SOS snakker om gutta

POSTED BY: Maria
07.10.2013 | 18:35 | Kategori: Video

Intervju med Liam og Zayn for The Bump Show i Australia


POSTED BY: Maria


07.10.2013 | 18:30 | Kategori: Video

Intervju med Harry og Niall for Fifi and Jules i Australia


POSTED BY: Maria


07.10.2013 | 17:59 | Kategori: Video

Intervju med Harry og Niall i Australia


POSTED BY: Maria


07.10.2013 | 17:52 | Kategori: One Direction

Louis og Zayn på vei til privat flyet i dag i Sydney

Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview

Image preview 

POSTED BY: Maria


07.10.2013 | 17:47 | Kategori: Fans

Liam med en fan i Sydney i dag

Image preview

POSTED BY: Maria


07.10.2013 | 17:37 | Kategori: Bromances

Bromance, Ziam

Ziam sin tur i dag!

image 

 

 

 

 

 

 

image image

image

 

 

 

 

 

 

Hvem vil dere ha neste gang? 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 

 


07.10.2013 | 16:09 | Kategori: Harry Styles

Harry TwitrerPOSTED BY: Maria - gjesteblogger

07.10.2013 | 14:37 | Kategori: Liam Payne

Liam på balkongen sin

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


07.10.2013 | 14:32 | Kategori: Niall Horan

Niall slår seg selv med en ball


Haha, ler meg ihjel! :)

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


07.10.2013 | 11:29 | Kategori: One Direction

Niall, Louis og Zayn på utsiden av arenaen i går

Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Image preview Image preview 

POSTED BY: Maria


07.10.2013 | 11:29 | Kategori: Fans

Harry backstage med fans i Sydney i går

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bildePermalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


07.10.2013 | 11:27 | Kategori: One Direction

Liam og Louis ute å surfer i Sydney i dag #2

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Image preview Image preview 

Image preview Image preview

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


07.10.2013 | 11:10 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 79

Jeg skjønner egentlig ikke hva som skjer. Jeg beveget meg sakte men sikkert ned trappa. Harry kom etter med kofferten. Så fort jeg hadde fått på meg skoa åpnet han ytterdøra. Han nektet å møte blikket mitt. Det var festet på bakken. Jeg bet meg hardt i underleppa og gikk ut døra. Han skøv kofferten ut døra før han smalt den igjen. Sekunder ble til minutter og minutter ble til timer. Det føltes hvert fall sånn. Etter Harry hadde smelt døra igjen i ansikte mitt hadde jeg bare satt meg ned på bakken. Det var kaldt og jeg kom helt sikkert til å få blærekatar på grunn av den kalde snøen som ble omgjort til vann. Men jeg har ikke noen annet valg. Jeg har ikke bil, ikke har jeg penger til taxi eller buss. Jeg kan jo alltids gå men det tar jo flere timer, kanskje dager. Ikke vet jeg. Jeg vet jo ikke hvor jeg er engang. Kanskje Anne var rett? Jeg trengte en jobb, jeg skjønner jo det nå. Jeg er ingenting uten Harry. ''Madison?'' Stemmen var myk og jeg snudde på hodet sakte. Anne stod i døra med bekymrede øyne. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Hva kan jeg si? Sønnen din sparket meg ut av huset fordi jeg hadde ubeskyttet sex og nå er jeg gravid. ''Vil du at jeg skal kjøre deg hjem?'' Jeg nikket sakte. Jeg hadde lite lyst men det var den eneste muligheten min akkurat nå. Hun forsvant inn døra igjen og kom ut sekunder senere med sko på og nøkler i hånden. Øynene mine var klistret på henne mens hun gikk mot garasjen. Da hun forsvant inn døra til garasjen flikket øynene mine tilbake til huset. I går hadde Harry og jeg hatt sex i det huset, snakket, koset, hatt familie tid. I dag? Nei i dag kastet han meg ut fordi han ikke vil ha noe å gjøre med meg lenger. Jo mer jeg tenker på det, jo mer følsom blir jeg. Jeg hadde ikke merket at tårene trilte før jeg kjente dråpene bli ekstra kalde mot kinnene mine. Bilen rygget ut av garasjen og jeg kom meg opp på beina. Jeg trakk pusten dypt og lukket øynene. Kunne dette være slutten på det lange forholdet vårt? Lange og lange. Det begynte å nærme seg et år. Jeg tvang blikket mitt vekk fra huset og åpnet basasjeroms døra for å legge kofferten ned. Den var tung og jeg hadde så vidt krefter til å bære den. Det lagde et høyt dunk da jeg slapp den. Akkurat som hjertet mitt. Jeg kom meg frem til setet ved siden av Anne og hun ga meg et forståelsesfult blikk før hun begynte å kjøre.

 

Jeg hadde avtalt med Niall at jeg kunne sove over hos han til i morgen. Jeg hadde jo ikke akkurat noe annet sted å være. Harry hadde nøklene til huset vi delte. Anne slapp meg av hos Niall og jeg dro kofferten ut av bagasjerommet. Jeg prøvde å dra kofferten mot huset men det gikk ikke. Snøen var for tykk. Døra gikk opp og Niall kom joggende ned mot meg. Han hadde på en grå joggebukse som ble tynnere og tynnere da den kom ned mot anklene, en blå tykk genser med grå armer og håret rufsete som alltid. Han hadde droppet capsen i dag. ''La meg ta den.'' Sa han med et varmt smil. Jeg nikket og slapp grepet jeg hadde rundt kofferten. Jeg fulgte sakte med sikkert etter han inn. ''Hvor vil du at jeg skal sette kofferten?'' spurte han da jeg hadde lukket døra bak meg. ''Samme for meg. Helst der jeg skal sove.'' Jeg presset frem et smil. ''Hvor vil du sove?'' Smilet rundt munnen hans fikk meg til å dra litt på smilebåndet selv. ''Der jeg får lov til å sove. Hva er valgene?'' Spurte jeg mens jeg sparket av meg de våte skoene. De hadde ikke rekt å bli tørre på bilturen til Anne og meg. ''Senga mi, gjesterommet, sofaen... gulvet?'' Han lo og sparket av sine egene sko. Han gikk opp trappa med kofferten. ''Hvor skal du?'' spurte jeg litt forvirret. ''Jeg regner med du vil sove på gjesterommet.'' sa han med et lite smil før han fortsatte opp trappa. Jeg gikk etter han, jeg hadde nesten glemt hvorfor jeg var her. Han fikk meg til å glemme alt. Han satt kofferten ned i et hjørne før han satt seg ned på senga som jeg skulle sove i. ''Så, vil du ha noe å drikke eller spise? Vil du se på tv? Eller vil du bare at jeg skal holde kjeft?'' Lo han og smilte mot meg etterpå. Jeg ristet på hodet, ''Snakk så mye du vil.'' sa jeg med et smil. ''Jeg tror jeg går å lager med noe å spise.'' Han nikket, ''Du vet hvor det er. Jeg kommer etter. Skal bare legge på sengetøy.'' Jeg nikket og gikk ned til kjøkkenet. 

 

Jeg stod å ventet på at toasten skulle bli ferdig. Denne dagen var rett og slett bare forvirrende. Det var så mange forskjellige følelser blandet. Jeg skvatt da jeg kjente to armer snike seg rundt midjen min. Jeg kunne ikke la vær men å tenke på Harry. ''Går det bra? Er det noe jeg kan gjøre for deg?'' Hvisket han i øret mitt med en rolig stemme. Stemmen hans hadde forandret seg til bekymring nå. ''Det går bra. Jeg klarer meg.'' Jeg la hendene mine over hans og bet meg svakt i underleppa. ''Bra. Si ifra hvis det er noe jeg kan gjøre for deg.'' Grepet han hadde rundt meg og måten han snakket på fikk meg til å føle meg skjelven i kroppen. ''Mhmm.'' Jeg vil ikke at han skal slippe. Det var godt å føle at noen bryr seg igjen. At noen vil ha meg. Hva? Hva er det jeg tenker? Han vil vell ikke ha meg. Han er beste kompisen min, ikke noe mer. Han har aldri vært det og vil aldri være. ''Niall..'' Stemmen min var svak og skjelven. ''Hmm?'' Kinnet hans hvilte mot mitt mens jeg lente hodet mitt bak mot skulderen hans. Før jeg rakk å si noe ringte klokken. Toasten var ferdig. 
Mer? 50 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


07.10.2013 | 07:29 | Kategori: Bilder

Liam og Louis surfer

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Image preview

Image preview

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 


06.10.2013 | 20:55 | Kategori: Bilder

Andy etter ulykken

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


06.10.2013 | 20:21 | Kategori: Video

Videoer fra konserten i går

Heart Attack:
Over Again:POSTED BY: Maria - gjesteblogger

06.10.2013 | 20:12 | Kategori: Bilder

Bilder fra konserten i går

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


06.10.2013 | 19:14 | Kategori: Instagram

One Direction på instagramPOSTED BY: Maria - gjesteblogger

06.10.2013 | 19:13 | Kategori: Konsert

Pyramide på konserten i dagPOSTED BY: Maria - gjesteblogger

06.10.2013 | 09:27 | Kategori: Bilder

Niall og Louis utenfor arenaen

Embedded image permalinkEmbedded image permalink¨

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalinkEmbedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


06.10.2013 | 09:11 | Kategori: Instagram

One Direction på instagramPOSTED BY: Maria - gjesteblogger

06.10.2013 | 09:09 | Kategori: Niall Horan

Niall på instagramPOSTED BY: Maria - gjesteblogger

05.10.2013 | 18:33 | Kategori: Fans

Guttene med en fan

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria- gjesteblogger


05.10.2013 | 15:55 | Kategori: Bilder

Harry og Niall backstage

 

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


05.10.2013 | 15:50 | Kategori: 1D Day

1D Day Challenge

Skal du sende inn noe?


POSTED BY: Maria - gjesteblogger


05.10.2013 | 13:37 | Kategori: Instagram

One Direction på instagramPOSTED BY: Maria - gjesteblogger

05.10.2013 | 11:04 | Kategori: Bromances

Bromance, Niam

Jeg sitter egentlig å kjeder meg litt, så tenkte jeg kunne ta en rask runde med ''Bromances''! I dag ble det Niam! 

 

  

 

 

 

 

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Hvem vil dere ha neste gang? :) 

 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 

 


05.10.2013 | 09:31 | Kategori: Fans

Harry med en fan

Embedded image permalink7

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


05.10.2013 | 09:22 | Kategori: Fans

Liam med fans

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


05.10.2013 | 09:19 | Kategori: Fans

Niall med fans

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


05.10.2013 | 09:15 | Kategori: Bilder

Zayn, Harry og Liam utenfor arenaen

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 


04.10.2013 | 22:42 | Kategori: Random

Niall, Liam og Harry på flyplassen

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 

 


04.10.2013 | 22:38 | Kategori: Fans

Harry med en fan

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


04.10.2013 | 19:20 | Kategori: Facebook/Twitter

One Direction på FacebookPOSTED BY: Maria - gjesteblogger

04.10.2013 | 16:45 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 78

 ''Harry vet ikke om det enda, så v-'' Jeg ble avbrutt. ''Jo, det gjør jeg.'' Harry sin stemme var skjelven, som om den holdt på å sprekke? Grepet jeg hadde rundt telefonen løsnet og mobilen min falt i bakken. Jeg løftet hodet sakte og møtte øynene hans. De var blodrøde. Det var som om hele verden stoppa. Hvert sekund føltes som minutter. Jeg har ikke ord, jeg har faktisk ikke en god forklaring. Jeg fortalte det om det var. Jeg hadde sex med han og jeg viste at han ikke brukte kondom. ''Harry..'' Var alt som unslapp munnen min. Han ristet på hodet og snudde på hælene for å gå mot huset igjen. Det var som om pusten ble slått ut av meg, jeg hadde ikke pust til å snakke. På en måte kan jeg skjønne hvorfor han gjorde det. Det var tross alt min feil. Det var jeg som hadde hatt sex med han uten kondom, det var jeg som hadde ansvaret. Det var meg. Jeg kom meg opp på de skjelvene beina og begynte å gå. Løpe var umulig. Det var som om hele bakken beveget på seg. ''Harry!'' Jeg prøvde å heve stemmen men det var umulig. Det eneste som flyr gjennom hodet mitt er at han vil aldri tilgi meg. Han vil forlate barnet og jeg, og mest sannsynlig dra herfra. Døra ble rivd opp og Harry smalt den igjen etter seg. Jeg dro den raskt opp, jeg var bare noen meter fra han. Jeg bryr meg svært lite om å lukke døra igjen så jeg løp bare opp trappa. ''Harry!'' Jeg hadde fått samlet stemmen min bedre nå. ''Hva vil du Madison?'' Stemmen hans var skjelven. ''Bare hør på hva jeg har å si!'' Jeg lukket døra igjen etter oss. Han stod med ryggen mot meg. Jeg sukket og dro hånden min raskt gjennom håret. Jeg hadde ikke tårer igjen. Ikke en eneste tåre. Det var stille. Ingen av oss sa noe. ''Fortell da!'' Glefset han og snudde seg brått mot meg. Jeg skvatt og tok et par steg tilbake. Det er vanskelig å tolke han akkurat nå. En blanding av sinne og sorg? Jeg åpnet munnen for å si noe men ingenting kom ut. Jeg har ikke en bra forklaring. ''Vi begge var fulle, j-'' Han avbrøt meg med å riste på hodet. ''Fortell alt. Helt fra begynnelsen.'' Jeg bet meg hardt i underleppa.

 

 ''Vi var i bursdagsfesten til Niall. Du drakk sikkert en hel eske med øl, pluss litt shots og gud vet vel hva.'' Han himlet med øynene. ''Jeg drakk selv, ikke så mye som deg fordi jeg kan huske ganske mye fra den kvelden.'' Jeg pirket på neglene mine i nervøsitet. ''Vi gikk opp på rommet og du begynte å klå på meg og hinte til at vi skulle gjøre noe. Jeg protesterte men du bare dro meg ned. Du begynte å argumentere på hvorfor jeg burde gjøre det og du sa blant annet at du kom til å huske det. Du sa du hadde drukket to flasker med vann så du var passe edru.'' Jeg løftet blikket mitt for å se på han. Han stod med ryggen mot meg og hodet hans var lent nedover. ''Så gjorde vi det.'' Stemmen min var lav og usikker. ''Hvorfor tok du ikke på kondom?'' spurte Harry men en hardt og bestemt stemme. ''Fordi.. Vi var så godt i gang og jeg ville ikke ødelegge.'' Jeg skjønte med en gang ordene hadde slipt munnen min at det var en dårlig måte å forklare det på. Han hisset seg opp men jeg avbrøt han før han rakk å si noe. ''Jeg prøvde å stoppe deg og si at du måtte ta på men du nektet.'' Harry snudde seg rundt og stirret meg rett inn i øynene. Jeg kjente en stikkende og vondt følelse inni meg. ''Jeg var full som bare faen! Hva hadde du forventa?'' Han tenkte hvert fall ikke på at det var andre i huset her. Han brølte til så høyt han bare kunne. ''Ikke rop..'' Mumlet jeg. Jeg har ikke lyst til at familien til Harry skal høre at vi krangler, hvert fall ikke hva vi krangler om. ''Jeg roper så mye jeg vil! Ikke fortell meg hva jeg skal gjøre!'' Øynene hans glødet rødt. ''Kom deg ut, nå!'' Stemmen hans var bestemt. ''Men-'' Han avbrøt meg igjen. ''Ikke noe men, ut, nå!'' Han heiv klærne mine opp i kofferten og lukket den med en farlig stor styrke. Han dyttet kofferten på meg og åpnet døra. ''Ut!'' Jeg trodde ikke stemmen hans kunne bli høyere, men der tok jeg feil. Jeg skjønner egentlig ikke hva som skjer. Jeg beveget meg sakte men sikkert ned trappa. Harry kom etter med kofferten. Så fort jeg hadde fått på meg skoa åpnet han ytterdøra. Han nektet å møte blikket mitt. Det var festet på bakken. Jeg bet meg hardt i underleppa og gikk ut døra. Han skøv kofferten ut døra før han smalt den igjen. 

Mer? 50 kommentarer?

 

Skal prøve å legge ut en del annen hver dag :)

 

 

POSTED BY: Maria


04.10.2013 | 14:16 | Kategori: Harry Styles

Harry i Luna Park0Kommentar/er


04.10.2013 | 09:18 | Kategori: Fans

Harry med fans

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

0Kommentar/er


04.10.2013 | 09:15 | Kategori: Fans

Liam med fans

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

 

 

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

0Kommentar/er


03.10.2013 | 21:54 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

2Kommentar/er


03.10.2013 | 21:50 | Kategori: Harry Styles

Harry i går

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

1Kommentar/er


03.10.2013 | 21:49 | Kategori: Niall Horan

Niall i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

1Kommentar/er


03.10.2013 | 18:38 | Kategori: Konsert

Videoer fra konserten 02.10-13

Noen videoer fra konserten i går!
Little Things:
Teenage Dirtbag:
Moments:
WMYB: 
POSTED BY: Maria - gjesteblogger
1Kommentar/er


03.10.2013 | 17:57 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

0Kommentar/er


03.10.2013 | 16:18 | Kategori: Instagram

One Direction & Niall på instagram

One Direction: 
Niall:


Det ble mange instagrambilder i dag! 
POSTED BY: Maria - gjesteblogger3Kommentar/er


03.10.2013 | 15:33 | Kategori: Konsert

Konserten i dag

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Vil dere ha videoer fra konsertene i tilleg til bildene?

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 

 

3Kommentar/er


03.10.2013 | 13:55 | Kategori: Instagram

Niall på instagram (igjen)


POSTED BY: Maria - gjesteblogger

0Kommentar/er


03.10.2013 | 13:47 | Kategori: Instagram

One Direction på instagram

 


POSTED BY: Maria - gjesteblogger
0Kommentar/er


03.10.2013 | 09:36 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis i Fiji

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

0Kommentar/er


03.10.2013 | 09:12 | Kategori: Josh Devine

Josh kommenterer Niall sitt bilde

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

0Kommentar/er


03.10.2013 | 09:11 | Kategori: Konsert

Flere bilder fra konserten i går

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

 

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

0Kommentar/er


hits