01.11.2012 | 00:27 | Kategori: Instagram

Eleanor Instagram

Jeg kjente henne nesten ikke igjen jeg!:o

POSTED BY: Maria


31.10.2012 | 22:52 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 20

"Så furten du skulle bli. Hva sier du til å bli med? Zayn skal også være der denne gangen, dere har jo ikke blitt så godt kjent enda," sa han og smilte. Du skulle bare visst hvor godt jeg kjente Zayn, tenkte jeg.


"Emh.." nølte jeg. Jeg måtte jo late som om jeg vurderte det, men det var egentlig åpenlyst hva jeg kom til å svare, men det visste ikke Louis. Jeg skulle akkurat til å si noe mer da mobilen min pep. Det var en melding fra mamma. Vi drar så tidlig som mulig til Bradford i morgen så ikke kom for sent hjem i kveld :). En perfekt redning. "Såå?" sa Louis som ventet på et svar. "Jeg skal til Bradford med familien min i morgen og vi drar ganske tidlig så jeg tror jeg bare drar hjem. Har også en del og pakke, men det var hyggelig at du spurte." sa jeg og smilte. "Okei, men da kjører jeg deg bare hjem," smilte Louis tilbake. "Zayn skal foresten og til Bradford til helga. Så han kan du jo muligens møte der." Jeg smilte bare som svar, men aldri i livet om det var noen jeg ville, men jeg kunne jo ikke si noe til Louis. "Vi er fremme!" sa plutselig Louis. "Åhh, tusen takk for turen Louis, jeg skylder deg! Hils gutta fra meg!" sa jeg og ga han en klem. "No problem! Og du, ikke la dette med Andy gå inn på deg. Han er bare sånn, men jeg er her for deg. Og kos deg i Bradford!" sa Louis og smilte. Jeg nikket som svar før jeg gikk ut ut av bilen og begynte å gå opp mot huset.

  

Zayn POV

"Heeey! Jeg er klar for fiiiiilm nå!" ropte Louis i det han kom inn døra. Han hadde vært og kjørt *DN* hjem fra en fest etter noe drama med Andy. Jeg hadde ventet på at det skulle skje noe slikt mellom de en eller annen gang, men det gikk kortere tid enn jeg trodde. Når det kom til jenter var Andy virkelig en player og alle bortsjett fra han skjønte at det han gjorde ikke var bra. Louis kom og rev meg ut av tankene mine. "Så hvilken film blir det?" spurte han og slang seg ned i sofaen atmed meg. "Haaangoooveeer!!" ropte Harry og slang seg ned på den andre siden min. "Come on Zayn! Opp med humøret!" sa Harry lagde den rareste grimasen. "Zayn, er alt bra?" spurte Louis mer bekymret. "Er ikke helt i form enda," sa jeg. Det var sant, men det var likevel ikke alt. "Jeg går å hjelper Niall med snoopet," sa jeg for å komme meg bort fra Harry og Louis og maset deres. Jeg spratt opp fra sofaen og gikk mot kjøkkenet. "Hei Nialler!" sa jeg og da jeg kom inn på kjøkkenet. "Hei," sa han helt uintersert. Han hadde oppført seg rart mot meg helt siden den kvelden de var på resturanten sammen med *DN* og jeg begynte å bli sånn passe lei det, så jeg spurte: "Er det noe i veien Niall?"

 

Han sukket. "Ja Zayn, det er noe i veien. Du og ditt store ego," sa han skarpt. "Hæ?! Har jeg gått glipp av noe?" spurte jeg forskrekket over det han hadde sagt. "Ja, du glipp av middagen sammen med *DN*, eller skal jeg si ex-bestevennina di?" sa Niall uten å se på meg. Hvordan visste han det? Eller det var jo åpenlyst, hun hadde sagt det. "Hvorfor i helvete har hun sagt det til deg?" spurte jeg irritert. Men jeg følte meg litt slem mot Niall for jeg sa det på en som om det var noe galt med Niall, men han var jo ikke rette personen å være sint på, det var *DN*. "Zayn," sa han rolig og nå så han faktisk på meg. "Alle de gangene du har fortalt meg og gutta om den bestevennina du en gang hadde og som du hadde såret så fælt og hvor mye du angret på det tenkte jeg alltid at det alltid var noe mer. Du var ikke en sånn perosn som kunne finne på å gjøre noe sånt. Jeg tenkte det sikkert var noe med hun jenta som hadde holdt deg igjen. Men nå som jeg vet det er *DN* har jeg vanskelig for å finne ut hvorfor ting ble som det ble. Hun er jo en fantatisk person. Hvordan kunne du gjøre noe så fælt mot bestevennina di? Hun var bestevennina di Zayn?" Han hørtes helt fortvilt ut i stemmen. Det rant noen tårer nedover kinnene mine. Det hørtes mye verre ut hver gang noen andre sa det. Hva hadde jeg gjort? Jeg visste ikke hva jeg skulle si til Niall, han hadde alt for rett. "Hva har jeg gjort Niall?" sa jeg helt fortvilt mens tårene forsatte å renne. I det kom Liam inn på kjøkkenet. "Kommer dere snart?" spurte han. Jeg snudde meg mot han, noe jeg ikke skulle ha gjort. "Zayn! Hva har sjedd?" spurte han forkrekket og kom mot meg.

 

 

Meeer? :)

 

POSTED BY: Hedda Crogh


31.10.2012 | 21:51 | Kategori: One Direction

Se guttene live NÅ!!!

Se guttene live her: http://www.antena3.com/directo/

Man skjønner ikke no da... Haha! Alt er på spansk ;)


POSTED BY: CASANDRA


31.10.2012 | 21:27 | Kategori: Instagram

Zayn Instagram

POSTED BY: Maria


31.10.2012 | 21:25 | Kategori: Instagram

Instagram

POSTED BY: Maria


31.10.2012 | 20:53 | Kategori: One Direction

1D Halloween

 
POSTED BY: Maria

31.10.2012 | 20:50 | Kategori: Video

Little things-2 days to go!


JEG GLEDER MEG!!!!!

 

 

POSTED BY: Malin


31.10.2012 | 20:24 | Kategori: Om bloggen

Jeg er blitt intervjuet ang. 1D!

Hei dere :)

 

Jeg ville bare fortelle dere at jeg (Julie) er blitt intervjuet av lokalavisen her i Tromsø, som heter itromso! Jeg snakket om videoen jeg sendte inn til Senkveld konkurransen. Det var utrolig gøy å bli intervjuet for første gang, så jeg håper dere vil ta dere enn tur innom nettartikkelen og kanskje like den via facebook eller twitter. Hadde vært utrolig gøy! Dere finner artikkelen mellom pilene --> HER <-- og der kan dere også se mitt birdrag!

 
 

POSTED BY: JULIE

 


31.10.2012 | 20:13 | Kategori: Liam Payne

Liam utenfor hotellet


POSTED BY: Malin


31.10.2012 | 19:28 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 19

..Bare glem det Andy," sa jeg og skulle til å snu og gå, men Andy dro meg tilbake og før jeg visste ord av det var leppene hans på mine.


Først ble jeg så sjokkert at jeg ikke klarte å reagere, jeg bare sto der. Men jeg klarte etter hvert å fatte hva som skjedde og jeg dyttet Andy hardt i brystet. "Hva faen Andy?!" ropte jeg. "Hold deg langt unna meg!!" Jeg snudde og begynte å gå bort fra Andy selv om jeg ikke ante hvor jeg var på vei. "*DN*! Vent!" ropte han etter meg. Jeg kunne høre han kom etter meg så jeg snudde meg. "Du sa til Tom at han ikke skulle blande seg inn i privatlivet ditt. Vel dette er hva som skjer når du skal gjøre ting på din måte. Hold deg langt unna meg og du kan bare drite i at jeg skal tilgi deg!" sa jeg rasende. Andy sto bare igjen med et overasket ansiktsuttrykk og helt stum. Så jeg snudde meg og fortsatte å gå. Jeg tok fram mobilen for å finne noen jeg kunne ringe for å hente meg. Jeg bladde gjennom kontaktene mine. William og jeg var fortsatt ikke på talefot så han var ikke et alternativ. Alle vennene mine var på ferie. Jeg kom til Niall og skulle akkurat til å ringe han da en bil kjørte opp på siden av meg og stoppet. Jeg kunne ikke se hvem som satt inni på grunn av de sotete rutene, men etter hvert rullet de ned og Louis kom til syne.

  

"Hei! Hopp inn!" sa han og smilte. Jeg var så overasket så jeg ble stående stund før det gikk opp for meg hva han hadde sagt. Jeg satt meg inn og spurte: "Hva gjør du her?" "Jeg har sånne telepatiske(tror det heter det) evner så jeg følte på meg at du trengte skyss," sa han og lo."Neida, Tom ringte og sa at du mest sannsynlig trengte å blir hentet og lurte på om jeg kunne komme. Og det ser ut som du trengte det. Går det bra med deg?" Han smilte. Tom? "Åh, så snilt av han. Ja eller du hadde rett når det gjaldt Andy. Han kysset en annen jente rett foran meg og så kom han etter meg og ba om tilgivelse. Jeg prøvde å komme meg bort fra han, men så kysset han meg," sa jeg og det rant noen tårer nedover kinnenen mine. "Å jeg er så lei meg *DN*!" sa Louis medfølende. Hvorfor var alle andre lei seg? Det var jo jeg som hadde vært idioten. "Det går fint. Jeg skulle ha hørt på hva du sa," sa jeg og smilte.

 

"Men du var vel ikke opptatt? For det var ikke såå viktig at du hentet meg," sa jeg og håpet ikke jeg hadde avbrytt kvelden til Louis. "Jo, jeg var egentlig på date med Eleanor så hvis det ikke var så viktig så kan jeg vel bare slippe deg av her!" sa Louis og stoppet bilen. Jeg ble veldig overasket, men så sa Louis: "Neida, jeg tulle bare. Hadde akkurat kjørt Eleanor til togstasjoen fordi hun skulle til Manchester igjen." Han flirte og kjørte videre. Jeg følte meg utrolig dum som gikk på den. "Du skulle ha sett ansiktet ditt der!" sa han og flirte enda mer. "Åhh, dårlig gjort!" sa jeg og slo Louis. "Auu!!" sutret han, men jeg skjønte han bare tullet så vi begge begynte å le. "Såå, hva holder resten av gutta på med ?" spurte jeg for å snakke om noe annet. "Tja, jeg vet ikke hva de holder på akkurat nå for jeg har som sagt ikke telepatiske evner," sa Louis. Åhh, så irrterende han skulle være. "Seriøst Louis" sa jeg irritert. "Jeg er seriøs, jeg vet faktisk ikke hva de holder på med akkurat nå. Meen jeg kan si hva de skal når jeg kommer hjem," sa Louis og gliste. "Jaa?" sa jeg og hintet til at han skulle si det. "Vi har planlagt å se en film og bare chille litt. Alle sammen!" sa han og smitle. "Okeei, du kunne bare sagt det med en gang!" sa jeg surt. "Så furten du skulle bli. Hva sier du til å bli med? Zayn skal også være der denne gangen, dere har jo ikke blitt så godt kjent enda," sa han og smilte. Du skulle bare visst hvor godt jeg kjente Zayn, tenkte jeg.

 

 

 

Meeer??

 

15 kommentarer og så kommer neste del :))

 

POSTED BY: Hedda Crogh


31.10.2012 | 15:56 | Kategori: One Direction

Punk'dThey are going doooown


POSTED BY: Maria 


31.10.2012 | 15:32 | Kategori: One Direction

Instagram

POSTED BY: Maria


31.10.2012 | 15:30 | Kategori: Instagram

Niall akkurat nå!

POSTED BY: Maria


31.10.2012 | 15:27 | Kategori: Niall Horan

Naill

Dette bildet er helt sikkert lagt ut før.. men jeg må bare legge de ut igjen! Bare se på han da! Hvordan kan man ikke smile av det? :') 


 

POSTED BY: Maria 


31.10.2012 | 15:25 | Kategori: Gifs

Niall gifs

               image      image image       

Det var en del gifs av Nialler!! Hvem skal være neste? :D 


POSTED BY: Maria 


31.10.2012 | 14:55 | Kategori: One Direction

Nytt bilde
POSTED BY: Maria


31.10.2012 | 14:55 | Kategori: One Direction

Guttene i London i går

   Embedded image permalink   Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Sorry.. mye bilder, og forrskjellige størrelser! :/


POSTED BY: Maria 


31.10.2012 | 14:51 | Kategori: Fans

Fans i Madrid

Det første bilde er fra pressekonferansen og det andre er utenfor hotellet deres!


POSTED BY: Malin


31.10.2012 | 14:50 | Kategori: One Direction

Guttene på ray sunshine i London

     Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink #New HQ #3 || Louis at Rays of Sunshine in London - Oct 26, 2012
 Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 


Skal se om jeg finner de bildene av Niall også! :)


POSTED BY: Maria 


31.10.2012 | 14:44 | Kategori: One Direction

Guttene i Madrid i dag

    #New #4 || The boys in Madrid today - Oct 31, 2012
  


POSTED BY: Maria  


31.10.2012 | 14:43 | Kategori: One Direction

Guttene på pressekonferanse i Madrid i dag

Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
#New || Louis, Zayn and Liam at the press conference in Spain today - Oct 31, 2012
Embedded image permalink
Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 


Guttene er i Madrid, Spania for øyeblikket!! 


POSTED BY: Maria31.10.2012 | 14:39 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis tweet

Louis tweeted dette bildet, og skrev: Hola Madrid! 


POSTED BY: Maria 


31.10.2012 | 14:37 | Kategori: Video

One Direction accept Cosmo's Ultimate Men of the Year Award

 

POSTED BY: Maria

31.10.2012 | 11:06 | Kategori: One Direction

Nytt bilde

POSTED BY: Maria


30.10.2012 | 23:09 | Kategori: Nyheter/Blader

Harry vs. Mick Jagger


(Vet ikke hvilken avis det er fra..)

Haha! Skummelt likt egentlig... ;)


POSTED BY: CASANDRA


30.10.2012 | 23:06 | Kategori: Harry Styles

Harrys nye tatovering


Tror det står "LOVE" eller noe liknende ;)
For å være ærlig har jeg mistet litt tellingen på hvor mange tatoveringer han har nå... Men tror det et 27-28 :)


POSTED BY: CASANDRA


30.10.2012 | 22:03 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 18

 De flirte og det så ut som Andy flørtet noe voldsomt med Tara. Jeg ble kvalm av og se på det og skulle akkurat til å snu og gå da Andy lente seg mot Tara og kysset henne.


Det stakk i meg. Jeg ble stående et sekund i sjokk før jeg snudde meg og sprang ut. Eller det ble litt vanselig å springe i pumpsene, men jeg gjorde mitt beste. Jeg sprang ut og endte med å sette meg på fortauskanten. Det rant en tåre nedover kinnet mitt. Hvorfor var jeg egentlig lei meg? Jeg burde jo har skjønt det og jeg kjente jo nesten ikke Andy. Men det påvirket meg likevel. Jeg skulle ha hørt på Zayn og Louis, men det var litt sent å tenke på det nå. Det kom flere tårer og jeg ble sittende og snufse litt. Etterhvert kom Tom og satt seg ved siden meg. Jeg hadde bare vært sammen med en dag, men han var allerede mye snillere mot meg enn Andy var. "Hei," sa han stille. Jeg følte ikke for å svare, men etterhvert sa jeg. "Burde jeg egenltig være lei meg for det? Jeg ble jo advart mot Andy, men jeg ville ikke høre etter," sa jeg og snufset. "Andy har en tendes til å få jenter til å like han veldig godt på kort tid for å så gå videre uten å egentlig si noe. Så det er ikke noe galt i å være lei deg, men jeg må si at det har aldri gått så kort tid. Og jeg følte at du var ei jente som muligens han kom til være med litt lenger. Beklager.." sa Tom trist. Jeg svelget. "Det er ikke din feil Tom. Du skal ikke være lei deg," sa jeg og prøvde å smile. 

 
Vi satt en stund i stillhet. Etterhvert kom Andy og satt seg atmed meg. Jeg sukket og reiste meg. Jeg ville ikke snakke med han. Andy reiste seg etter meg, men jeg kunne høre Tom stoppe han fra å gå etter meg. "Slipp meg Tom!" sa Andy irritert. "Nei! Denne gangen gikk det for langt Andy!" sa Tom. Jeg gikk veldig sakte nå for å kunne høre hva de sa til hverandre. "Åhh, hold deg unna mitt privatliv Tom! Jeg gjør som jeg vil!" sa Andy skarpt tilbake. "Jeg er kompisen din og jeg rett til å blande meg inn i privatlivet ditt i hvertfall når du oppfører deg slik!" sa Tom sint. "Nei Tom! Drit i å alltid skal rydde opp i alt jeg gjør! Jeg lever livet mitt slik jeg vil!" sa Andy og jeg kunne høre han gikk nærmere og nærmere Tom. Han var definitivt beruset. "Andy, når det du gjør og hvordan du lever livet ditt går utover andre og deres følelser kan ikke jeg bare stå og se på. Jeg bryr meg om deg, men hvis du fortsetter slik kommer bare til å ødelegge for deg selv. Og som din venn vil jeg ikke bare stå og se på det skje," sa Tom roligere nå og så hørte jeg at han snudde og gikk. Nå var jeg alene med Andy. 

 

"*DN*!" ropte Andy etter meg. Jeg overså han. "*DN*! Vent!" sa han igjen og nå sprang han etter meg. Det var ikke noe vits i å prøve å springe fra han med pumpsene mine så jeg stoppet å snudde meg. Tårene rant forsatt og jeg prøvde å tørke de litt bort. "Jeg er utrolig lei! Kan du være så snill å tilgi meg! Jeg ble bare dratt med i øyeblikket. Det skal ikke skje igjen! Jeg lover!" sa han beende og kom nærmere meg. "Gi deg Andy! Alle advarte meg mot deg og hvor glad du var i å flørte, jeg overså det og ga deg en sjangse. Noe jeg aldri skulle ha gjort. Du beviste at de andre hadde rett mye fortere enn jeg trodde og nå forventer du faktisk at jeg skal tilgi deg og. I tillegg til at du så vidt snakket med meg i løpet av hele festen. Med en gang Tara kom var som om jeg ikke var der lenger. Bare glem det Andy," sa jeg og skulle til å snu og gå, men Andy dro meg tilbake og før jeg visste ord av det var leppene hans på mine.

 


//du er ikke glad

 

Hva tror dere skjer videre?

 

POSTED BY: Hedda Crogh


30.10.2012 | 21:03 | Kategori: Instagram

Eleanors Instagram


Vet ikke om det er hennes eller ikke.. ;)


POSTED BY: CASANDRA


30.10.2012 | 21:02 | Kategori: Bilder

Zayn i dag


Han fikk ny tatovering!! Og ja, jeg sliter litt med å puste nå... :)


POSTED BY: CASANDRA


30.10.2012 | 20:32 | Kategori: One Direction

Guttene på unstream

Guttene var på unstream for bare noen minutter siden! Jeg fikk det ikke med meg, så jeg måtte se det på denne linken her; http://www.ustream.tv/recorded/26547962 ) 

Spol fram til 48.00 ! Der begynner de å snakke, så kommer intervjuet! :)Noen bilder fra intervjuet! :)


POSTED BY: Maria  


30.10.2012 | 20:05 | Kategori: Video

One Direction - Little Things - 3 Days To Go

Hvem er spente for Take Me Home?! :D
POSTED BY: Maria

30.10.2012 | 17:21 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 17

Andy og Tara var allerede gått og så jeg sto der alene med Tom. "Ja," smilte jeg og gikk bort til Tom som smilte tilbake. Jeg følte allrede at dette ble en kjedlig fest.


Vi gikk inn og det var en del folk der. Andy forsvant nesten med en gang så jeg ble stående med Tom. Ikke at det gjorde noe. Tom introduserte meg for noen av vennene hans som var der og etterhvert kom også Andy med Tara hengende etter seg. "Heei! Der du jo! Skulle liksom hente en drink til deg, men fant deg aldri!" sa han glad og så ned i den halvfulle koppen han holdt. "Ojj, jeg må nok ha drukket litt mer av den enn trodde. Unnskyld, skal hente deg en ny." Og så forsvant han igjen. "Typisk Andy! Tar deg med på fest, men finner seg noen andre å være med," sa Tom og smilte medfølende. "Går greit det. Jeg kan jo ikke tvinge han til å være med meg," sa jeg og smilte selv om jeg egentlig syntes det var dritkjipt. "Men vi  må ikke bare stå her og henge, kom igjen la oss danse litt," sa Tom og dro meg med til de andre som sto og danset. "Jeg har vel ikke noe valg," sa jeg i farta egentlig glad for at Tom dro meg med sånn at jeg fikk tankene på noe annet enn Andy.

 

 

Tom og jeg danset en stund, men etterhvert ble jeg lei. Jeg dro med meg Tom for å hente noe å drikke da jeg gikk rett i Tara. "Åhh, unnskyld!" sa jeg. "Eyy, se deg for!" sa hun tydelig irritert og dyttet meg inn i Tom som stod bak meg. "Et stykk irritert bitch," sa jeg etter henne,  men så pass lavt at hun ikke skulle høre det.. trodde jeg. "Hva?!" sa hun skarpt og snudde seg. "Hva skjer her?" sa plutselig Andy som kom bak meg. Han ikke fått med seg hva som hadde skjedd så han så litt forvirret på Tara og meg. "Ingenting!" sa jeg kjapt og smilte. "Ingenting?" sa Tara overasket "Nei det vel ingenting at du akkuart kalte meg ei bitch!" Andy så oversaket på meg. Litt av en sladrehank var hun og, men jeg valgte å ikke så det høyt. "Det er bare en del historien da," sa jeg forsvarende. "Åhh, jeg glemte den delen der du gikk rett i meg!" sa Tara triumferende. Andy så enda mer overasket på. "Du glemte også den delen der jeg sa unnskyld og du ble sur og dyttet meg," sa jeg og nå var virkelig irritert på henne. Andy som var beruset så fra den ene til den andre og sa til slutt: "Hei jenter bare la det ligge. Vi er på fest! La oss ha det artig!" "Ja okei, sorry Andyyy, la oss ha det artig!" sa Tara og dro Andy med seg bort fra meg. Etter å ha gått så hun over skuldrene sine og ga meg et triumferende glis. Bitch! Jeg fikk lyst til å springe etter henne og slå henne ned. "Bare la det ligge *DN*, hun er ikke verdt det," sa Tom og dro meg med dit vi bare på vei i utgangspunktet. Men det var ikke på grunn av det som akkurat skjedde at jeg ble irritert, jeg var mer såret på grunn av måten Andy var på. 

 
Tom og jeg tok oss noe og drikke mens jeg spurte: "Såå, er Tara alltid en sånn bitch?" Tom flirte. "Jeg har bare møtt henne en gang før, men da virket hun grei," sa han. "Du bare møtt meg en gang før og da," sa jeg og flirte. "Joda, men jeg var sammen med deg en hel dag. Jeg møtte bare henne i sånn 5 minutter en gang hun var i byen sammen med Andy," sa han. "Åja, men er der mellom Andy og henne? Hun virket litt klengete på han," sa jeg litt usikkert. "Tja, jeg trodde det var noe mellom Andy og deg. Men jeg vet ikke helt. Hun er veldig klengete på han, men det er ikke akkurat noe Andy har noe i mot," sa han og jeg kjente en klump i halsen. Jeg følte jeg var den eneste som ikke skjønte at Andy var en player. Vi bestemte oss for å gå å danse igjen bare for å gjøre noe. Men i det vi kom ut av kjøkkenet, der vi hadde hentet drikken, så vi Tara stå lent opp mot veggen og Andy sto over henne. De flirte og det så ut som Andy flørtet noe voldsomt med Tara. Jeg ble kvalm av og se på det og skulle akkurat til å snu og gå da Andy lente seg mot Tara og kysset henne.

 

 

Uuu, hvordan tror du *DN* reagerer?

 

POSTED BY: Hedda Crogh


30.10.2012 | 16:25 | Kategori: Gifs

Harry gifs

                      


Da var det Harry sin tur da! THAT SMILE.. just saying..

Hvem skal være neste? :D Elsker å finne gifs..


POSTED BY: Maria 


30.10.2012 | 14:59 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

Utrolig ekstremt dårlig bilde.. Beklager så meget.. 

POSTED BY: Maria 


30.10.2012 | 14:57 | Kategori: Fans

Niall med fans
Jeg vil også ta et tullebilde med Niall... 


POSTED BY: Maria 


30.10.2012 | 14:56 | Kategori: Fans

Louis med fans i London i går

POSTED BY: Maria


30.10.2012 | 14:53 | Kategori: Fans

Liam at Mahiki club in London last night


Embedded image permalinkEmbedded image permalink

Embedded image permalink


Embedded image permalink

Embedded image permalink


Embedded image permalink

Embedded image permalink


POSTED BY: Maria


30.10.2012 | 14:49 | Kategori: Video

One Direction on Radio City 96.7

 
POSTED BY: Maria

30.10.2012 | 14:48 | Kategori: Video

Harry Styles Announcement - One Direction Selection Winner

 
POSTED BY: Maria

30.10.2012 | 14:41 | Kategori: One Direction

One Direction on This Morning

 

POSTED BY: Maria

29.10.2012 | 22:22 | Kategori: Bilder

Zayn med fanPOSTED BY: CASANDRA


29.10.2012 | 22:19 | Kategori: Bilder

Niall i kveld


Han er på Conor Maynard konserten i London :) og dette er broren hans ^^


POSTED BY: CASANDRA


29.10.2012 | 21:26 | Kategori: Bilder

Harry med fan i dagPOSTED BY: CASANDRA


29.10.2012 | 21:21 | Kategori: Liam Payne

Liam, familie og venner

Ruth, Nicola, Liam og noen andre venner eller familie! Se på lille Liam da.. skjønne bebbiiin 

Embedded image permalink


POSTED BY: Maria


29.10.2012 | 21:13 | Kategori: Video

One Direction Wonderland

Mer perfekt går det vel ikke ann å bli? Også rosa da kjære Harry!
POSTED BY: Maria

29.10.2012 | 19:40 | Kategori: One Direction

One Direction til Norge!!!

Nå har Casandra, Julie og Malin delt sin historie om hvordan de fikk vite om alt som har skjedd, så da kan vel jeg også gjøre det! 

Jeg våknet opp av meg selv, fordi vi hadde fri. Klokken var 09.10, og jeg fikk selvfølgelig panikk! Jeg slo på pc'en så fort jeg kunne og slo på BCC Radio 1, hvor Nick hadde et intervju med Niall. Jeg var lei meg, fordi jeg hadde gått glipp av premieren. Men akkurat da sier Nick at de skulle spille Little Things, så jeg ble jo selvfølgelig glad! Når sangen var ferdig satt jeg med tårer i øynene mens jeg skalv. Nydeligste sangen jeg noen sinne har hørt, og det er ikke bare noe jeg sier fordi jeg er en directioner! Har du hørt lyricsen eller?! le dead..

Senere på dagen dro jeg på Herkules, som er et kjøpesenter, jeg gikk inn på facebook. Første jeg så var en status om at One Direction kom til Norge 7.mai ! Jeg stirret sjokkert på mobilen i noen sekunder før jeg kjente tårene presse på. Jeg skalv mens jeg kom meg ut av facebook og prøvde å ringe mamma. Jeg fortalte rolig om hva jeg hadde lest, og hun sa hun skulle prøve å få biletter. Siden salget et når jeg er på skolen, selvfølgelig! -.-
Jeg ringte pappa seinere, og så snill som pappa er, så skulle han kjøpe det beste! Han skulle få venner og familie til å prøve å få tak i til meg. Jeg sa selv at jeg godt kunne slege JB billettene mine for en 1D billett! Med glede..

Sangen i det hele er bare fantastisk.. Jeg har seriøst ikke ord for den! ''Jøss! De har forstått hva vi jenter føler! Vi tror vi er feite, stygge osv. Men vi er faktisk perfekte!'' - Sitat fra mamma. Ja selv mamma elsket den!! Jeg klarer ikke beskrive alt.. for mye på en dag!!
BESTE DAGEN!!


Random perfekt bilde!
POSTED BY: Maria 


29.10.2012 | 19:19 | Kategori: Video

Little things-4 days to go!


Det er bare fire dager til Little Things musikk-videoen kommer! 
Hvem gleder seg?POSTED BY: Malin 


29.10.2012 | 19:15 | Kategori: Harry Styles

Signert av HarryPOSTED BY: CASANDRA


29.10.2012 | 19:15 | Kategori: Bilder

TMHPOSTED BY: CASANDRA


29.10.2012 | 19:14 | Kategori: Bilder

Harry med fan/vennPOSTED BY:CASANDRA


29.10.2012 | 19:13 | Kategori: Bilder

Wonderland Shoot - Behind The scenes


Awww! Kan de bli noe søtere?! :")


POSTED BY: CASANDRA


29.10.2012 | 19:09 | Kategori: Bilder

Liam i LondonPOSTED BY: CASANDRA


29.10.2012 | 18:53 | Kategori: Instagram

InstagramPOSTED BY: CASANDRA


29.10.2012 | 18:41 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 16

Jeg snudde meg mot han og så opp i det vakre ansiktet hans og så gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg stilte meg på tå og kysset han.


Andy besvarte kysset og jeg kjente virkelig kribling i magen nå, men følte likevel at ikke var helt det nivået at det ble sommerfugler. Vi slapp begge kysset, men ingen sa noe vi bare gikk stille tilbake til resturante. Tom og Kassedy hadde dratt så Andy og jeg bestemte oss for at vi og sku dra. Det var ingen som sa noe på turen hjem. Det var litt kleint. Da vi kom fram til huset mitt sa endelig Andy noe. "Du at Tom og jeg skal på en fest hos en kompis i morgen. Så jeg lurte på om du ville være med?" spurte han smilte. "Selvfølgelig! Det vel ikke enda en kjendis, eller?" spurte jeg og lo litt. Andy begynte å le han og og sa: "Nei, jeg må nok skuffe deg og si at jeg ikke kjenner flere kjendiser." Går helt fint det. Men vi snakkes i morgen da," sa jeg og ga han en klem før jeg gikk ut døra. Jeg var egentlig litt lettet over å endelig komme meg ut av den bilen. Selv om vi hadde snakket litt på slutten var det bare en sånn klein stemning mellom oss og man trengte ikke å være et geni for skjønne hvorfor. Jeg følte jeg hadde gått alt for fort fram med å kysse ham, men det føltes bare riktig der og da, men i ettertid ble det bare helt feil. Jeg håpet bare ikke det kom til å bli kleint på festen i morgen.

 

Neste dag(ettermiddag)

Jeg stod og ordnet meg klar til festen. Jeg hadde ikke gjort noe i dag. Bare chillet og skypet litt med Sarah. Jeg hadde fortalt hene alt som hadde skjedd de siste dagene og hun sa at hun nesten fikk litt lyst til å komme hjem bare på grunn av at jeg hang sammen med One Direction. Hun var en fan av de, men hun var ikke så opphengt at hun kalte seg en Directioner. Jeg hadde også snakket litt med Andy, men ingen nevte kysset noe som ikke var så rart da. Men jeg følte at den kleine stemnignen var litt borte nå. Heldigvis. Jeg hadde sminket meg ferdig nå og hadde bare igjen å finne noe å ha på meg. Jeg endte opp med en highwaisted paljettshorts, en hvit litt oversized bluse med en svart krage og noen svarte pumps. Jeg hadde slettet håret og lot det bare henge løst over skuldren. Jeg så meg i speilet og følte meg fornøyd med hvordan jeg så ut. Det ikke for pyntet, men heller ikke for laid back. Perfekt for fest!

 


//outfit

 

Jeg satt meg inn i bilen til Andy og han ga meg en klem. Fra kyss på kinnet i går til klem i dag. Det var ikke positivt. Hvorfor måtte jeg kysse han i går?! "Hei!" smilte jeg. Det tok ikke lang tid før vi var framme. Vi gikk ut av bilen og mot huset. "Det er ikke en sånn crazy fest meg maange folk. Men det er en del folk her," sa Andy. Jeg kunne høre musikken på lang vei, så musikk var det i hvertfall. "Det gjør vel ingenting," smilte jeg tilbake. Vi var like ved døra da vi hørte noen rope bak oss:  "Andy, *DN* vent på meg!"  Det var Tom. "Hei!" sa jeg og ga han en klem. "Hei man! sa Andy og ga han en "gutteklem". Vi snudde os for å videre da enda en stemme ropte, denne gangen ei jente. "Andyyy!" vi snudde oss ei jente med langt blond hår, en trang svart tubekjole og alt for høye pmps som hun slet med å gå i. "Hei Tara!" sa Andy og gikk mot henne og kysset henne på kinnet. Så hun fikk et kyss på kinnet, men ikke jeg. Jeg gørte ordene til Zayn og Louis i hodet han er ikke kjærestetypen, han liker bedre å flørte. Jeg kjente jeg fikk en klump i magen. "Kommer du *DN*?" spurte plutselig Tom. Andy og Tara var allerede gått og så jeg sto der alene med Tom. "Ja," smilte jeg og gikk bort til Tom som smilte tilbake. Jeg følte allrede at dette ble en kjedlig fest.

 

 

Meeer? :)

 

Dette ble litt kjedelig, men har liksom planlagt ting som ska skje, men det må jo skje noe i mellomtiden. Så bare vær tålmodig, det kommer mer spenning! :)

 

POSTED BY: Hedda Crogh


29.10.2012 | 18:40 | Kategori: Random

Min historie-One Direction til Norge!!

Siden Casandra og Julie har delt sin historie med dere tenkte jeg at jeg også kunne gjøre det!

Jeg våknet og prøvde å få bbc1 til å virke, men jeg klarte det ikke så jeg fikk ikke hørt "Little things" live.. Jeg kom på skolen og var deppa på grunn av det!
I lunsjen leste jeg på twitter. Jeg hadde fått en melding fra noen directioners fra andre land om at guttene skulle komme til Norge. Jeg begynte å skjelve og alle rundt bordet mitt så rart på meg. Jeg viste det til directioner-vennene mine og vi freaket ut alle sammen. Jeg sendte melding til mamma og sa at hun måtte fikse billetter til meg når de kom ut og det skulle hun prøve på!

Jeg kom inn i klasserommet også kom en annen directioner-venninne av meg inn, jeg ropte på henne også fortalte jeg henne det. Vi braste ut i tårer begge to. Læreren stod å flirte av oss og vi satt der å gråt. Haha! Når jeg kom hjem fikk jeg høre "little things" og den sangen er bare helt nydelig! Jeg elsker den, fineste sangen jeg har hørt på leeenge. Nå gleder jeg meg enda mer til take me home!


Hva er din historie fra i dag?POSTED BY: Malin


29.10.2012 | 18:31 | Kategori: Bilder

Zayn og Niall i går på Aura nightclub

Niall og Zayn var der sammen med noen venner!
POSTED BY: Malin


29.10.2012 | 16:54 | Kategori: Random

One Direction til Norge!!

Ja, nå har Julie fortalt sin historie om denne lykkelige dagen. Så tenkte at jeg skulle gjøre det samme :D

 

Den starte med en sykt kjedelig busstur med bbc radio 1 på mobilen. Jeg satt bare å ventet på at Little Things skulle komme. Noe som den gjorde mye senere enn jeg trodde :P Så det endte opp med at jeg satt og hørte på radioen samtidig som jeg prøvde å følge med i mattetimen (Og jeg har T-matte, så det er DRIT vanskelig...) Så kom endelig sangen og jeg satt å nesten hylte og grein inni meg. Og læreren holdt på å ta telefonene min :'( noe han heldig hvis ikke gjorde :) Etter å ha hørt den, sendte jeg en hysterisk meldig til Hedda (tidligere blogger på bloggen).

Så hadde vi engelsk og vi så en film om Gandhi. Så jeg gikk inn på twitter og så at guttene skulle komme til Norge og jeg hylte i timen og sendte enda en melding til Hedda! Og jeg skjelver fremdelse :D HAHA!!!

 

Det var min historie... Veldig spennende ikke sant? :)

 

 

POSTED BY: Casandra


29.10.2012 | 14:57 | Kategori: One Direction

One Direction kommer til Norge!!

Herregud. For en start på dagen! Jeg våknet med en melding på facebook ":D:D Bra dag, hæ?" Dumme meg som akkurat har våknet og skjønner ingenting svarer, Fordi vi har fri? Jepp :D" Jeg skjønner fortsatt ingenting, så kommer jeg på at Little Things kom ut i dag! Jeg hører på den og drukner i tårer fordi den er definisjonen på perfektsjon. Derretter kommer jeg på at 1DHQ hadde en nyhet for Europeiske Directioners, og jeg skjønner det nesten med en gang. Jeg går inn på facebook og finner ut at de skal til Norge 7. Mai. Jeg står ute på ved garasjen og lufter hunden min med snø over hele føttene i kun shorts og t-skjorte. Plutselig sliter jeg med å få puste, og begynner umiddelbart å gråte. Jeg jager hunden min inn og setter meg ned for å dobbelskjekke om det er sant. Og det er det! Jeg har en ting å si, DRØMMER GÅR I OPPFYLLELSE! Tenk av norske directioners skal få oppleve guttene live! Herreguuuuuud!

 
 

Det var min lille historie som jeg hadde lyst til å dele. Det hadde vært utrolig gøy om dere ville skrive en liten kommentar med hvordan dere fikk vite det! Hvis mange av dere kommenterer poster jeg noen av historiene deres på bloggen. Kjør på!!

 

 

POSTED BY: VERDENS LYKKELIGSTE JULIE


29.10.2012 | 09:23 | Kategori: One Direction

One Direction - Little Things

njsfjwiahøafhiuerw DEN ER SÅ FIN!!! :') NIALL OG LOUIS' SOLOER!! 
 
POSTED BY: Maria

29.10.2012 | 07:22 | Kategori: Bilder

X-factor

Jeg fant ikke noen bilder av Louis og Liam så jeg tror at det bare var Zayn, Harry og Niall som var der!POSTED BY: Malin


29.10.2012 | 00:54 | Kategori: One Direction

Little Things

POSTED BY: Maria


28.10.2012 | 23:48 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 15

 

Jeg snublet litt overivrig bort til mobilen min nysjerrig på hvem vi skulle på tivoli sammen med. Jeg fikk ikke startet å lese meldingen før øynene mine festet seg på et spesielt navn. 


 Tom Daley. Sto det virkelig Tom Daley. Som i Thomas Robert Daley. Jeg hadde hatt en crush på han så lenge jeg kunne huske. Jeg brukte å se på stupekonkuranser kun for å se på han og den nydelige kroppen hans. Uff, når jeg tenker på det på den måte hørtes jeg ut som den stalkern. Jeg ristet litt på hode for å komme ut av drømmeland og leste resten av meldinga. Jenta het Kassidy Cook. Jeg visste hvem hun var. En amerikask stuper som folk mente var kjæresten til Tom. Tidligere hadde jeg sagt det bare var rykter fordi jeg selv ville være kjæresten hans, heh flaut. Jeg kunne egentlig ikke forstå at jeg skulle på date med selveste Tom Daley. Eller det var jo ikke jeg som var daten hans, men han skulle jo være der han og. For å beskrive hvor 'forelskest' jeg hadde vært i Tom kunne jeg si at noen(eller veldig mange da) var Beliebers, jeg var en Daleyer(fant det på selv altså, er ikke noe som heter det). Men jeg måtte neste klare å roe meg litt ned før jeg skulle møte han og kanskje jeg skulle svare på meldinga til Andy. Okei, Tom Daley faktisk! Du og dine kjendisvenner, haha! Men når skal vi møtes? xx :), skrev jeg. Det tok ikke lang tid før han svarte. Haha! Henter deg kl 1400, gleder meg! xoxo. Jeg så på klokka, 1230. Jeg burde vel begynne å gjøre meg klar.

 
Det tutet utenfor. Jeg tok en siste sjekk i speilet for å se hvordan jeg så ut. Jeg hadde tatt på meg en lys dongerishorts, en mørkeblå t-skjorte det sto New York City på, converse og pilotsolbriller. Jeg hadde slettet håret slik at det hang løst over skuldrene. Syntes det passet bra for tivoli, ikke for kjedelig, men heller ikke for mye. Jeg låste døra før jeg gikk til bilen til Andy. "Hei" sa jeg og smilte i det jeg satt meg inn i bilen. "Halloen," svarte han og kysset meg på kinnet. Det fikk det til å krible i magen. "Så vi møter de andre på tivoliet," sa Andy og smilte til meg. "Jaokei," smilte jeg tilbake. "Ikke verst å være venn med både verdens største boyband og verdens beste og kjekkeste stuper." Ha lo litt. "Joda, ikke så spesielt det. Du er vel det snart du og. Og foresten, kjekkeste stuper? Det vil nok Tom like å høre," lo Andy. "Du trenger ikke å si at jeg sa det da," sa jeg i det vi kjørte inn på tivoliet. Vi gikk ut av bilen og ble møtt av en veldig brun Tom 'Kjekkeste' Daley og Kassidy. Jeg må at havnet i drømmeland for plutselig så jeg hånden til Andy knipse foran ansiktet mitt. "Hallo *DN*? Er du til stede eller?" sa han. "Jada," sa jeg litt flau før jeg hilste på Tom og Kassidy, selv om jeg egentlig ikke trengte det. Etter å ha vært en stund på tivoliet  var vi alle sulten så vi bestemte oss for å dra til resturant å spise. Vi endte opp på en resturant ved en strand jeg aldri hadde vært på før. Siden det var en strandresturant ble vi sittende ute. Jeg hadde kun på meg t-skjorte så jeg merket at det begynte å bli litt kjølig. Andy må ha merket det for han sa: "Her, ta hettejakka mi. Jeg er varm" "Neida, det går fint, du trenger den sikkert selv," sa jeg og smilte, men det hjalp ikke han tok av seg jakka og la den over skuldrene min. "Takk!" sa jeg og kjente jeg ble varmere med en gang. Vi bestilte alle pizza og hygget oss veldig. Tom var utrolig snill og jordnær, men jeg må innrømme at jeg av og til ble litt lost i det kjekke ansiktet hans. Etter å ha spist ferdig spurte Andy om jeg ble med å gå en tur langs stranden med bare han. Jeg sa selvfølgelig ikke nei til det. Vi gikk langs vannkanten mens vi snakket og lo og etter en stund stoppet vi. Jeg snudde meg mot han og så opp i det vakre ansiktet hans og så gjorde jeg noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre. Jeg stilte meg på tå og kysset han.

 

 

Uhh, hvordan tror dere Andy reagerer?

 

Åhh, beklager for så sen del, men var litt opptatt. Men dere var superflinke å kommenter. Jeg har fri i morgen, men har trening og så skal jeg noe på kvelden, men skal prøve å være flink å opptatere før det :)

 

POSTED BY: Hedda Crogh


28.10.2012 | 21:04 | Kategori: Bilder

Harry på TMH photoshootPOSTED BY: CASANDRA


28.10.2012 | 20:57 | Kategori: Gifs

Louis gifs

                          


Da ble det Louis gifs da! :) 

Hvem skal være neste? :) 


POSTED BY: Maria


28.10.2012 | 20:47 | Kategori: One Direction

Take Me Home photoshoot

 


POSTED BY: Maria  


28.10.2012 | 20:43 | Kategori: Bilder

Harry i dag utenfor xfactorstudioet

 

 

POSTED BY: Casandra


28.10.2012 | 20:40 | Kategori: Random

Beklager

Jeg skrev et innlegg litt tidligere om at guttene skal være med på xfactor uk i dag. Dette er jeg ikke lenger sikker på, for mange sier at de bare spilte inn opptreden i dag og at den kommer neste uke :(  Dette er jeg ikke helt sikker på /: Beklager :P

 

 

POSTED BY: Casandra


28.10.2012 | 19:51 | Kategori: Harry Styles

Harry og Lux

Aww, så søtt!!
POSTED BY: Malin


28.10.2012 | 19:32 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 14

 I det jeg skulle til å gå ut av bilen da vi kom hjem til meg spurte Louis meg om det ganske overaskende spørsmål: "Såå, er det bare meg eller skjer det noe mellom Niall og deg?"


Jeg ble tatt litt på senga der. Jeg hadde ikke sett den kommet. Datet ikke jeg Andy? "Emh, har jeg gått glipp av noe Louis?" spurte jeg. "Det kan godt hende det bare er meg. Men det virker i hvert fall som at dere har fått veldig god kontakt. Det er jo ikke galt med det," sa Louis. "Men jeg holder vel på med Andy, gjør jeg ikke? Eller er det bare jeg som er helt dom?" spurte jeg forvirret. "Joaa.." sa Louis litt nølende "Jeg er ikke sikker på hvor lenge det kommer til å vare da. Ikke for å skuffe deg eller noe. Men Andy er ikke kjærestetypen" "Hvorfor sier alle det?!" sa jeg frustrert uten å tenke meg om. Shit! Louis visste jo ikke at jeg hadde snakket med Zayn om det. "Hvem andre?" spurte Louis forvirret. "Emh, Niall nevte det vel for meg," løy jeg. Åhh, som jeg hatet å lyge. Louis lo litt. "Men bare vær litt forsiktig med Niall. Ikke gi han noen feile signaler. Jeg vil ikke at han skal blir såret. Ikke det at jeg tror du kommer til å såre han," sa Louis og smilte varmt. "Selvfølgelig! Jeg ville aldri såret Niall," smilte jeg før jeg sa hade og gikk ut av bilen og opp mot huset mitt.

 
"Hallo!" ropte jeg da jeg kom inn døra."Hei vennen! Vi er på kjøkkenet," svarte mamma. Jeg gikk inn på kjøkkenet der hele familien minus William satt og spiste is. "Såå, middag med selveste One Direction er ikke så verst. Var Zayn der?" spurte mamma og smilte. Jeg overså så spørsmålet og spurte heller: "Hvor er William?" "Han er dratt ut med noen kompiser," svarte pappa. "Åja, og Zayn foresten ikke på middagen," svarte jeg. "Åhh, så dere har fortsatt ikke noe kontakt med hverandre?" spurte mamma og ga meg et trist blikk. Du skulle bare visst, tenkte jeg. Det var ikke noe trist med det. Eller jo det var egentlig det da, men det var ikke slik at jeg lengtet å være sammen med Zayn slik han var nå. "Nei," svarte jeg kjapt. Jeg så på klokka. Ojj, dagen hadde flydd av gårde. "Jeg går å legger meg nå. Er helt utslitt. Har vært en lang dag. Natta!" Jeg skulle akkurat snu for å gå opp trappa da pappa sa noe: "Åhh, vent litt! Det var en ting til. Vi kommer til å dra til Bradford denne helga i stedet. Så du må ikke legger planer neste uke." "Okeei," svarte jeg. Det var egentlig ikke noe problem. Det kom egentlig bare til å bli deilig å komme bort fra London i en uke. 

 

Jeg våknet av mobilen min pep. Åhh, hvem gidder å sende meg melding så tidlig, tenkte jeg. Da jeg så på klokka fant jeg ut at det ikke var så tidlig. Den var halv tolv. Jeg hadde sovet lenge til å være meg. Jeg tok opp mobilen og holdt den opp over ansiktet mitt for å lese meldingen, men jeg kom ikke lenger enn å få sett at meldingen var fra Andy før jeg mistet moblen i ansiktet mitt, rettere sagt nesa. "Au!" skrek jeg. Det gjorde utrolig vondt og etter hvert merket jeg at det begynte å renne noe rødt ut av nesa mi. Jeg prøvde å hindre blodet fra å dryppe og renne overalt mens jeg sprang til badet. Jeg lagde en liten papirdutt som jeg stappet opp i nesa mens jeg tørket bort blod fra ansiktet mitt. Perfekt start på dagen! Da jeg kom tilbake til rommet mitt fikk jeg endelig lest meldingen fra Andy. Goo morn'! Hva sier du til dobbeldate på tivoli i dag? :)) xx. Jeg elsket tivoli så jeg ble veldig glad. Men jeg ble også nysjerrig på hvem det andre paret var. Jaa! Elsker tivoli! Men hvem er de andre? xx :D, sendte jeg tilbake. Jeg begynte å lete etter noe ha på meg mens jeg ventet på svar. Mobilen min pep. Jeg snublet litt overivrig bort til mobilen min nysjerrig på hvem vi skulle på tivoli sammen med. Jeg fikk ikke startet å lese meldingen før øynene mine festet seg på et spesielt navn. 

 

 

Hvem tror dere det var?

 

Kommer en ny del etter 20 kommentarer!! :)

 

Må bare si tusen takk for alle kommentarene! Dere er verdens beste! Beklager for at det ikke har kommet en del tidligere, men jeg har ikke vært hjemme i dag, såå..

 

POSTED BY: Hedda Crogh

 


28.10.2012 | 19:19 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry tvitrerPOSTED BY: CASANDRA


28.10.2012 | 19:15 | Kategori: Bilder

Niall i dag


Han var å farget håret lysere igjen hos Hannah Phillips :)


POSTED BY: CASANDRA


28.10.2012 | 19:14 | Kategori: Facebook/Twitter

One Direction på facebook


Oooooo...! Hva tror dere det er om? ;)


POSTED BY: CASANDRA


28.10.2012 | 18:11 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 32

Han satte seg ned på ett kne. Øynene mine sperret opp. Han dro fram en eske som han hadde i lommen. Han skal vell ikke gjøre det jeg tror han skal gjøre?

 

«Jeg vet vi bare har vært sammen i 2 uker, men jeg har kjent deg i 4 uker. Men jeg vil gjerne gi deg denne» sa han og åpnet esken. Når jeg så hva som var inne i esken pustet jeg tungt ut. «Skremte jeg deg? Med esken?» sa han og reiste seg opp. Jeg nikket ivrig. «Vell, du skremte meg ikke, jeg tror jeg bare hadde en tanke som jeg ikke vil tenke på nå. Kanskje senere i livet» svarte jeg og reiste meg opp. Han flirte mot meg og beit seg i underleppen. «Vell, hva syntes du?» spurte han og så ned på esken. Jeg lo litt og plukket den opp. «Hvilke anledning?» spurte jeg og studerte den nøye. «Siden du ødelagte den gamle og den nesten ikke funker. Tenkte jeg hvorfor ikke gi henne en ny telefon?» sa han og studerte meg fra topp til tå. «Men jeg har ikke noe til deg!» svarte jeg og så opp. Han kom et skritt nærmere meg, og la hendene sine på midjen min. «Du kom på denne kvelden. Det holder masse» svarte han og kysset meg på nesen. Jeg smilte og la fra meg den nye iphonen på bordet og snudde meg mot Harry igjen.  «I så fall elsker jeg den. Tusen takk» svarte jeg og kysset han. Kysset gikk fort over til klining.

Vi ble avbrutt når jeg skjente noen tårer dryppe på pannen min. Etter noen sekunder etter begynte det å pøse ned med regn. Jeg så opp mot himmelen og begynte å le. Jeg var ikke den enste som lo. Harry så rett på meg og lo den herlige latteren sin. Harry strammet grepet rundt midjen min, løftet meg opp og snurret rundt. Når jeg traff bakken igjen plantet Harry et kyss på munnen min.Når vi hadde kommet tilbake til hotellet var vi gjennom våte. I stedet for å ta en drosje tilbake bestemte vi oss for å gå. Det ga meg en lang sund til å tenke. Jeg hadde sakt at jeg skulle si alt til Amanda når jeg kom hjem. Men det var så vanskelig. Jeg har løyet for henne i to år. Før jeg viste ordet av det var vi  unetfor hotellrommet mitt. 


Beklager at det tok tid før det kom ut en ny del, men jeg har sittet med innleveringer en hel uke og jeg har anda 4 stk. som skal gjøres innen neste uke... Så det blir noen dager det ikke kommer ut noen deler... men dere kan kose dere med Historie 7 :) Også har jeg fått lit skrivesperre nååå, så tar gjerne i  mot tips om hva jeg kan skrive om :)

 

- Caroline ^^


28.10.2012 | 18:08 | Kategori: One Direction

Se guttene på xfactor uk

Guttene skal være på xfactor uk i dag! Showet begynner kl :21 (norsk tid) Og du kan se det her -----> #ITV1">http://www.filmon.com/tv/htmlmain/#ITV1 <-----

 

 

POSTED BY: Casandra 

 

 


28.10.2012 | 15:22 | Kategori: Harry Styles

Harry og Ben

Kjekken!!!


POSTED BY: Maria


28.10.2012 | 11:55 | Kategori: Niall Horan

Niall i går

Niall var på derby-kamp i går sammen med Amy!
POSTED BY: Malin


28.10.2012 | 11:14 | Kategori: Facebook/Twitter

Bluebell Wood tweeterPOSTED BY: JULIE


28.10.2012 | 11:07 | Kategori: Fans

Niall og Liam med to fans


I London forresten :)

POSTED BY: JULIE


28.10.2012 | 10:57 | Kategori: Liam Payne

Photoset av Liam


POSTED BY: JULIE


28.10.2012 | 10:30 | Kategori: Bilder

Harry med fan i gårPOSTED BY: CASANDRA


28.10.2012 | 10:29 | Kategori: Bilder

Liam i natt - Funky BuddahPOSTED BY: CASANDRA


28.10.2012 | 00:44 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam på twitter!

 

 

 

POSTED BY: Malin


28.10.2012 | 00:17 | Kategori: Instagram

Instagram Eleanor

Hvorfor så pen?!


POSTED BY: Maria


27.10.2012 | 21:02 | Kategori: Facebook/Twitter

DM fra Niall


Haha!! Ja, de spilte ikke så bra i dag... ;)


POSTED BY: CASANDRA


27.10.2012 | 21:01 | Kategori: Bilder

Niall i dag


Han var på Derbykamp i Peterborough sammen med Amy, som er en av hans beste venninner. Og den kampen gikk ikke så bra.. Haha ;)


POSTED BY: CASANDRA


27.10.2012 | 20:54 | Kategori: Bilder

Capital FM


Bildene er fra intervjuet litt lenger ned på bloggen :)


POSTED BY: CASANDRA


27.10.2012 | 20:52 | Kategori: Bilder

Louis og Zayn hos Skunx


De var der på mandag 22.10 :)
Og Skunx er en av de mest kjente tatoveringssjappene i London ;)


POSTED BY: CASANDRA


27.10.2012 | 20:34 | Kategori: Liam Payne

Liams nye tatovering


Det står "Only time will tell..."
Syns? :)


POSTED BY: CASANDRA


27.10.2012 | 18:57 | Kategori: 1D Historie-7

Histori 7 - del 14

Vi ble sittende å snakke en stund og plutselig ringte mobilen min. Det sto Zayn på sjermen. Jeg trykket raskt på 'avbryt' før jeg så opp på Niall. Han hadde sett hvem som ringte og så overasket på meg. Faen!


Jeg fikk litt panikk. Hva skulle jeg gjøre? Niall så fortsatt veldig overrasket ut. Jeg ble nesten litt reddet av av at mobilen ringte på nytt. Det sto Zayn. Jeg tok med meg mobilen og gikk ut. "Hva vil du Zayn?!" sa jeg rasende. "Jeg si unnskyld.." Jeg avbrøt han. "Jeg er jo ute og spiser med resten av gutta og Niall så at du ringte meg rett etter at jeg fortalte de at jeg ikke var den jenta du kjente fra Bradford. Så nå sliter jeg litt!" "Faen! Hvordan kunne jeg vite det? Og hvorfor er du sammen med de?" sa han og sukket. "Jeg møtte Niall etter at han hadde vært hos en venn i nabolaget mitt og så spurte han om jeg ble med," sa jeg irritert. "Åhh, men jeg vil gjerne snakke med deg.." jeg avbrøt han på nytt. "Jeg vil IKKE snakke med deg Zayn så vær så snill å la meg være!" sa jeg og la på. Jeg ble stående en stund ute og prøvde å komme på en unnskyldning jeg kunne si til Niall, men jeg kom ikke på noe. Muligens fordi jeg ikke likte å lyge og det var ekstra vanseklig når Niall var så snill med meg. Plutselig hørte jeg noe si navnet mitt bak meg.

 


// du smiler selvfølgelig ikke

Jeg snudde meg der sto Niall. Jeg fikk panikk, hva skulle jeg si han? "Hei Niall," sa jeg litt usikkert. "Hvorfor ringte Zayn deg?" sa en uten å si hei. "Ehh.." hva skulle jeg si. "Zayn ringte meg fordi.. jeg er.. den jenta," svarte jeg og fikk litt sjokk over hva jeg nettopp hadde sagt. Men når jeg tenkte over det kom det muigens til å gi større problemer for Zayn enn for meg. Niall så sjokkert ut. "Men du sa jo.." prøvde han "Du sa du ikke var henne." Jeg svelget. "Jeg vet Niall. Men det bare litt for mye for meg å si så mye om meg rett etter at jeg hadde møtt alle dere og Zayn igjen. For jeg hadde ikke møtt Zayn siden jeg flyttet i før i går da jeg møtte han hos Liam," sa jeg og smilte litt sjevt. "Jeg skjønner. Men jeg merket ikke noe i går og hvorfor ringte han deg?" spurte Niall forvirret. "Jeg måtte jo bare late som om det ikke var noe spesielt. Men jeg tror det var et større sjokk for Zayn enn meg. Og Zayn ringte fordi jeg møtte han tidligere i dag, men det gikk ikke så bra og nå vil han snakke med meg, men jeg vil ikke snakke med han," sa jeg. "Men hvorfor tok du telefonen da?" spurte han og så litt rart på meg. "Jeg visste ikke hva jeg skulle si til deg så jeg gikk ut for å få tenkt litt. Men jeg bestemte meg for at det var enklest å si sannheten, men du må bare snakke med Zayn nå," sa jeg og smilte.

 

Niall og jeg gikk inn til de andre igjen. "Hva skjer?" spurte Liam og smilte. "Var bare mamma som ringte og ville at jeg skulle komme hjem siden hun ikke har sett meg i hele dag. Og så tok det litt tid å forklare henne at jeg var ute å spiste sammen med selveste One Direction," svarte jeg og de andre begynte å le. "Men jeg må hjem nå, men var utrolig hyggelig av dere å la meg spise sammen med dere. Hadde aldri trodd at jeg kom til å ende opp på Nandos sammen med One Direction fordi en gutt gikk i meg og mobilen min knustes" sa jeg og smilte til de. "Skal jeg kjøre deg hjem? Eller blir du hentet ?"spurte Louis. "Åhh, gjerne!" sa jeg og vi begynte etter hvert å bevege oss ut av resturanten. Jeg klem til alle sammen og sa hade før jeg satte meg i bilen til Louia og vi kjørte hjem. I det jeg skulle til å gå ut av bilen da vi kom hjem til meg spurte Louis meg om det ganske overaskende spørsmål: "Såå, er det bare meg eller skjer det noe mellom Niall og deg?"

 

 

Meeer?

 

Beklager hvis det er skrivefeil, men rakk ikke å lese over. Skal på kino nå :))

 

POSTED BY: Hedda Crogh


27.10.2012 | 18:33 | Kategori: Video

Ed Sheeran snakker om guttenes nye singel "Little Things"

 

 

POSTED BY: Casandra


27.10.2012 | 18:31 | Kategori: Video

One Direction på Capital FM - 26.10

 

 

POSTED BY: Casandra


27.10.2012 | 18:26 | Kategori: Video

One Direction møter barn fra Rays of Sunshine

 

 

POSTED BY: Casandra


27.10.2012 | 15:50 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 13

"Hva sier du til å bli med ut å spise med meg og resten av gutta?" spurte han glad. "Ehh.." jeg nølte. Jeg hadde jo ikke lyst til å møte Zayn i det hele tatt. 


Hva skulle jeg svare? Jeg hadde selvfølgelig lyst til å dra å spise sammen med gutta, minus Zayn da. Niall så at jeg nølte og skulle akkurat til å si noe da jeg kom han i forkjøpet. "Hvem er det som skal?" spurte jeg bare for å være på den sikre siden. "Tror det blir Liam, Harry, Louis pluss Eleanor, meg og muligens deg. Zayn følte seg ikke helt i form så blir ikke med," svarte han og smilte sjevt. Jeg ble utrolig lettet da han sa at Zayn ikke skulle være med. "Åhh, jeg blir selvfølgelig med!" smilte jeg. "Men det er vel ikke nå med en gang for jeg må jo få dusjet og ordnet meg litt?" Niall lo litt: "Neida, Harry og jeg skulle egentlig spise med en gang, men siden resten av gutta også blir med blir det ikke før om en stund. Så du har tid til å gjøre deg klar. Men jeg tro jeg skal ringe en taxi for å komme meg hjem siden det enda er stund til vi skal møtes." "Men du jeg bor jo rett i nærheten. Hva sier du til å bli med meg hjem og vente mens jeg gjør meg klar og så kan vi dra inn til byen sammen?" foreslo jeg. "Ja, hvorfor ikke!" svarte han og smilte.

 

Det var forsatt ingen hjeme da vi kom hjem så Niall satt seg og stua og sp på TV mens jeg dusjet og ordnet meg. Mamma og pappa jobbet sent, William hadde dratt til en kompis etter jobb og Theam og Lucas var blitt med noen venner hjem etter barnehagen. Da jeg kom ut av dusjen sminket jeg meg lett, krøllet hår til løse krøller og tok på meg en svarte tighte jeans, en enkel genser, noe accessories og svarte pumps, jeg likte å gå i høye høler av og til, før jeg gikk ned til Niall. "Looking good!" utbrøt han og fikk meg til å flire. "Takk Niall!" svarte jeg. "Harry henter oss om en halv time, så du burde være helt klar da for han liker ikke å vente," sa han. "Jada, det jeg er allerede helt klar," sa jeg og flirte litt. Etter en halv time tutet det utenfor huset og Harry var her. Jeg skrev en lapp til mamma og papp om hvor jeg var og hang den på kjøleskapet. Jeg tok på meg en militærgrønn jakke før Niall jeg og jeg gikk ut til Harry. "Hei Harry!" sa jeg i det jeg satt meg i bilen. "Hei *DN*! Så hyggelig at du ble med da," sa han "Og du ser foresten veldig bra ut" Han ga meg et flørtende blikk. "Takk Harry!" sa jeg litt overlegent, men bare på tull.

 


//outfit

Vi møtte Liam, Louis og Eleanor på Nandos. Jeg satt meg atmed Niall og Liam med Eleanor over meg. Vi bestilte maten og da vi fikk den utbrøt Niall og jeg i kor: "Åhh, jeg er skrubbsulten!" Noe som fikk alle rundt bordet til å bryte ut i latter. "Så har du noen planer for sommerferien da *DN*?" spurte Eleanor meg mens vi spiste. "Tja, ikke egentlig. Skal en uke til Bradford å besøke besteforeldrene mine neste helg og så skal jeg vel jobbe resten av ferien. Ble ikke noe sydentur på meg i år," sa jeg lagde et fake sutrefjes. Noe som fikk Eleanot til å le. "Åhh, jeg visste ikke at du hadde besteforeldre i Bradford. Har du bodd der selv?" spurte hun. "Ja jeg bodde der til jeg var 13år før jeg flyttet hit til London," svarte jeg. Guttene så litt på hverandre og jeg skjønte hva de tenkte. Det så ut som alle skulle til å spørre meg om det samme, men Niall kom de i forkjøpet: "Nei, det er ikke hun. Jeg har allrede spurt" Han la til en liten latter og jeg måtte flire litt jeg og av ansiktsutrykkene deres. Men inni meg hadde jeg en liten frykt for at de skulle skjønne det. Vi ble sittende å snakke en stund og plutselig ringte mobilen min. Det sto Zayn på sjermen. Jeg trykket raskt på 'avbryt' før jeg så opp på Niall. Han hadde sett hvem som ringte og så overasket på meg. Faen!

 

 

Ooo, hva tror dere skjer?

 

Kommer ny del etter 15 kommentarer :)

 

POSTED BY: Hedda Crogh


27.10.2012 | 12:33 | Kategori: Nyheter/Blader

Take me home-tracklist

Her er en oversikt over hvilke sanger som skal være med på TMH.
Jeg gleder meg noe sinnsykt!!
POSTED BY: Malin


27.10.2012 | 11:18 | Kategori: One Direction

Tekster på TMH


Jeg gleder meg så sinnsykt mye!! Gjør dere? ;)


POSTED BY: CASANDRA


27.10.2012 | 11:13 | Kategori: Bilder

Harry i går på Rays of SunshinePOSTED BY: CASANDRA


27.10.2012 | 10:55 | Kategori: Fans

Niall og Harry


27.10.2012 | 10:51 | Kategori: One Direction

Usett bilde av guttene!

POSTED BY: Malin


26.10.2012 | 23:58 | Kategori: Nyheter/Blader

Seventeen Magazine


Beklager at ikke intervjuet med Louis er der, men fant ikke den delen av bladet ;)


POSTED BY: CASANDRA


26.10.2012 | 23:55 | Kategori: Bilder

Harry med Ed Sheeran og SwayPOSTED BY: CASANDRA


26.10.2012 | 23:52 | Kategori: Bilder

Zayn med en av søstrene sinePOSTED BY: CASANDRA


26.10.2012 | 23:51 | Kategori: Bilder

Guttene i dag


De hadde masse internasjonal promo i dag :)POSTED BY: CASANDRA


26.10.2012 | 23:46 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 12

"Tydeligvis ikke nok til å kontakte meg!" sa jeg rasende før jeg snudde og gikk.


Jeg kom inne døra hjemme og slamret den igjen. Møtet med Zayn hadde vært en stor feil. Hva hadde jeg tenkt? At vi skulle snakke og plutselig ble vi venner igjen. Verden fungerte nok ikke sånn. Jeg måtte få ut sinnet mitt på en måte, men jeg hadde ingen å snakke med så jeg bestemte meg for å ta meg en joggetur. Det fikk meg alltid på andre tanker og det hjalp meg i hvert fall å få ut sinnet. Jeg opp på rommet for å skifte til treningsklær og finne fram iPoden min som var stappfull av god treningsmusikk. Jeg gikk ned igjen og tok på meg joggeskoene mine før jeg sprang ut døra. Åhh, jeg elsket å jogge når det var sol og fint vær. Jeg fikk på en måte et kick av det fine været.

  

Jeg hadde løpt et stykke og begynte å bli sliten da jeg plutselig hørte noen rope navnet mitt. De må ha ropt ganske høyt for jeg hadde jo musikken høyt på. Stemmen kom nærmere og nærmere så personen måtte springe etter meg. Jeg stoppet og prøvde å få pusten tilbake mens jeg snudde meg. Bak meg kom Niall springene. Jeg ble ganske overasket, men jeg prøvde å smile til han selv om jeg slet med å få kontroll over pusten min. "Hei!" sa han pesende i det han tok meg igjen. "Heisann!" svarte jeg og så sto vi begge der og prøvde å få pusten tilbake. Det var egentlig litt komisk så vi begynte å le etter hvert. "Så hva gjør du her i området?" spurte jeg. "Jeg har en venn som bor her så jeg har vært på besøk hos han. Og siden det var så fint vær tenkte jeg å gå inn til byen for å møte Harry der og så så jeg jo plutselig deg her. Hadde ingen anelse at du bodde her i området. Det er ikke verst!" sa han og smilte. Jeg bodde i en del av London der de litt "rikere" folka bodd som noen kalte det. "Joda, jeg gjør jo det," sa jeg og smilte litt sjenert.

 

"Så hvor lenge har du bodd her?" spurte Niall og så seg litt rundt. "Siden jeg var 13år" sa jeg og smilte. "Åhh, hvor bodde du før det?" spurte han nysjerrig. Jeg ble usikker på hva jeg skulle svare. Zayn hadde sikkert fortalt gutta om meg, men jeg skjønte på Niall at de ikke visste det var meg. Men det var jo ikke sikkert Niall tenkte på det  med en gang. "Jeg bodde i Bradford," sa eg litt usikkert "Åja, Zayn hadde ei vennine som bodde i Bradford, men flyttet til London da hun var tretten, men det er visst ikke deg da," sa han og flirte litt, men jeg følte likevel at han var litt mistenktsom på meg. Jeg følte ikke for å snakke mer om det så jeg spurte Niall om noe helt annet for å skifte samtaletema: "Så hva skulle du å Harry i byen?" Det så ut som han var i sine helt egne tanker for han ristet litt på hodet for å fokusere på hva jeg spurte han om. "Emh, vi hadde tenkt å møte resten av gutta og kjæresten til Louis og gå ut å spise en plass," svarte han og smilte. Jeg skulle akkurat til å svare da mobilen til Niall ringte. "Jeg skal bare ta denne, unnskyld," sa han og gikk litt bort. Etterhvert kom han smilende tilbake. "Hva sier du til å bli med ut å spise med meg og resten av gutta?" spurte han glad. "Ehh.." jeg nølte. Jeg hadde jo ikke lyst til å møte Zayn i det hele tatt. 

  

 Hva tror du *DN* svarer?

 

Tusen takk for alle kommentarene! Beklager at delen kommer sent, men storebroren min som er i garden i Oslo kom i hjem på perm i dag og skal bare være hjemme i helga så ville være litt med han og familien. 

 

POSTED BY: Hedda Crogh


26.10.2012 | 18:28 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 11

 

Jeg skulle akkurat til å snu for å gå tilbake til bilen da Zayn snudde seg mot meg og smilte. Nå var det ingen vei utvei.


Jeg gikk inn døra og var på vei mot Zayn da jeg plutselig ble stoppet av han som sto bak disken. "*DN*! Du vet at du ikke starter på jobb før om to uker?" sa han og flirte litt."Jada, jeg skal bare møte noen her. Men det var hyggelig å hilse på deg!" svarte jeg og smilte før jeg gikk bort til Zayn. Jeg kunne ikke huske hva mannen bak disken het så jeg prøvde å unngå en samtale med han. Jeg kjente at nervøsiteten hadde bygd seg opp nå, men jeg hadde ikke noe valg enn å bare hoppe i det når jeg først var her. "Hei!" sa Zayn og smilte litt da jeg kom bort til han. "Hei," svarte jeg, uten å smile tilbake og satte meg ned. Det var en litt klein stillhet før Zayn sa: "Jeg har så mye jeg skulle ha sagt, men jeg vet ikke hvor jeg skal starte," han hørtes litt frustert ut, men han fortsatte: "Du vet jo allerede det meste, bare kort fortalt. Men jeg har også mer jeg skulle ha sagt." Jeg visste ikke hva jeg skulle svare, men jeg sa: "Ja jeg tror du har en del du skulle ha sagt, men det har vel jeg og så kjør på!"

 

Vi snakket lenge. Zayn fortalte egentlig det samme som hadde sagt hos Liam bare mer detaljert. Og jeg fortalte han hvordan det hadde vært å flytte til London og hvordan det føltes å blir avvist av han. Jeg overdrev av og til litt bare for å gi han litt skyldfølelse. Det hadde vært stunder der jeg hadde blitt veldig frustert og egentlig bare hadde lyst til å gå, men jeg hadde holdt maska og latt vær. Men han hadde også fått meg til å le av og til av historier han fortalte, slik han alltid hadde gjort da vi var yngre og det hadde gitt meg en god følelse. Men da vi sto utenfor Milkshake City for å si hade til hverandre spurte jeg han om noe jeg lurt på alt for lenge. "Du sa du syntes det ville være vanskelig å holde kontakten da du bodde i Bradford for vi ikke møtes så ofte. Men hva med da du flyttet til London? Hvorfor tok du ikke kontakt da? Vi bodde jo plutselig i samme by igjen?"

 

 Zayn nølte før han svarte: "Alt var et kaos da vi flyttet hit. Det var mye promotering, jobbing med album og turné. Jeg hadde ikke så mye tid til overs." Tullet ha? "Er du seriøs?!" spurte jeg han med litt hevet stemme. "Jeg vet du er medlem i verdens mest populære boyband. Jeg skjønner at du har det travelt. Men hvis du har tid til å ha kjæreste, date og feste har du vel tid til å kontakte din gamle bestevenn?!" Han sukket og så ned i bakken før han så opp på meg igjen. "Det var en grunn til at ingen av de forholdene jeg har vært ikke har fungert spesielt bra. Og jeg det jo ikke slik at jeg ikke har tenkt tanken, men jeg tenkte at hvis jeg skulle kontakte deg igjen ville jeg ha tid til å være sammen med deg og ikke bare møte deg av og til. Så jeg lot vær." sa han og prøvde seg på et smil. "Du kunne i det minste visst et lite tegn til at du i det hele tatt brydde deg, men det ville tatt for lang tid eller hva?" sa jeg og kjente jeg ble temmelig irritert nå av alle de halveis unnskyldningene hans. "Jeg er så lei meg *DN*. Men du skal vite at jeg har savnet deg." prøvde han seg. "Tydeligvis ikke nok til å kontakte meg!" sa jeg rasende før jeg snudde og gikk.

 
Meer?

 

Ti kommentarer og det kommer en til del i kveld! :)

 

POSTED BY: Hedda Crogh
 


26.10.2012 | 15:27 | Kategori: Bilder

Liam med fanPOSTED BY: CASANDRA


26.10.2012 | 15:26 | Kategori: Bilder

Flere bilder av Liam i går kveld

Hun jenten er en venninne fra London :)


POSTED BY: CASANDRA


26.10.2012 | 15:18 | Kategori: Bilder

Guttene i dag


De var hos veldedighetsorganisjonen Rays of Sunshine :)


POSTED BY: CASANDRA


26.10.2012 | 15:13 | Kategori: Bilder

Harry i går


Haha! Jeg digger at livvakten har på seg en stor og varm boblejakke. Så kommer Harry i tskjorte... Helt normalt :)


POSTED BY: CASANDRA


26.10.2012 | 15:09 | Kategori: Liam Payne

Ny tatovering!

Liam har fått en ny tatovering! "Everything I Wanted But Nothing I'll Ever Need" står det :)
Hva synes dere om den?POSTED BY: Malin


26.10.2012 | 14:25 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 10

Jeg likte egenlig aldri å krangle med William for han var både som en bestevenn og en storebror for meg så det var ekstra fælt


Neste morgen våknet jeg i kl.10. Egentlig ikke tidlig til å være meg. Men jeg lå likevel en halvtime i sengen og sjekket Facebook, Instagram og Twitter. Standard meg! Jeg klarte etter hvert å komme meg opp av senga. Jeg tok på meg slappklær og gikk ned for å se om det var noen hjemme. Men huset virket tomt. "Hallo!" ropte jeg, men jeg følte nesten at det var så tomt at jeg hørte ekko. Litt skummelt egentlig. Mamma, pappa og William var vel på jobb og Thea og Lucas i barnehagen. Deilig med huset for meg selv. Jeg stekte meg pannekaker før jeg satt meg i stua for å se på TV mens jeg spiste.  Det var ingenting å se på så jeg endte opp på Disney Channel og Hannah Montana. Like greit det. Hadde mange barndomsminner fra min periode som Hannah Montana gal. Jeg måtte le litt av meg selv med tanke på hvor gæren jeg var etter henne. Hun var jo ikke en ekte person en gang.

 

Jeg må ha sovnet av, for jeg våknet plutselig av at jeg datt ut av sofaen. "Au!" utbrøt jeg selv om det egentlig ikke gjorde spesielt vondt. Eller jeg hadde litt vondt i hodet, men ellers gikk det bra.  Jeg sjekket klokka på mobilen. Det var fortsatt to timer til jeg skulle møte Zayn, men jeg bestemte meg for å gå i dusjen siden jeg visste at uansett hvor god tid jeg hadde i utgangspunktet kom jeg til å bli stresset. Da jeg kom ut av dusjen fant jeg fram en litt slitt dongerishorts, en stripete casual genser og noe accessories jeg kunne ha på meg. Jeg sminket meg natulig og lot håret tørke av seg selv slik at jeg fikke et naturlig fall. Det var fortsatt en time til jeg skulle møte Zayn så jeg satt meg på senga med macen i fangen. Jeg sjekket Facebook, men der skjedde det ikke noe spesielt bare mange som la ut bilder av hvor varmt og fint de hadde det på ferie. Jeg sukket, hvorfor kunne ikke jeg dra på ferie. Kanskje jeg skulle ta meg en spontan tur alene? Jeg var jo tross alt 18år så det var ikke slik at mamma og pappa kunne nekte meg. Problemet var bare at jeg ikke hadde noen penger.

 


//Outfit

Etter å ha sittet en stund på macen var det på tide å dra inn til byen. Jeg tok på meg hvite converse, en brun vekse og røsket med meg bilnøklene i farta. Jeg bodde egentlig ikke langt unna byen, men jeg likte å kjøre siden jeg nettopp hadde fått førerkortet. Det var ikke parkeringsplasser i nærheten av Milkshake City så jeg parkerte et stykke unna og gikk dit. Da jeg kom frem og så Zayn gjennom vinduet ble jeg plutselig utrolig nervøs. Var dette det riktige å gjøre eller var det et dårlig valg jeg gjorde på grunn av sinnet over William? Eller savnet jeg Zayn? Kanskje jeg bare kunne snu og gå dra hjem. Han hadde jo ikke sett meg enda så han kunne jo ikke vite at jeg hadde vært her. Og så kunne jeg komme på en eller annen unnskyldning på hvorfor jeg ikke kom. Jeg skulle akkurat til å snu for å gå tilbake til bilen da Zayn snudde seg mot meg og smilte. Nå var det ingen vei utvei

 

Mer?

 

Åhh, dette ble en kjedelig del, beklager. Men det kommer til å skje mer snart. 

 

POSTED BY: Hedda Crogh


26.10.2012 | 11:16 | Kategori: Liam Payne

Liam på funky buddha
POSTED BY: Malin


26.10.2012 | 09:56 | Kategori: Liam Payne

Liam om Take Me Home
POSTED BY: Maria


25.10.2012 | 23:50 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 9

Midt i alle tankene mine fikk jeg en melding. Jeg sjekket mobilen og så at den var fra *DN*. Hva kom hun til å svare?


Fortsatt Zayn P.O.V

Jeg åpnet meldingen i full spenning. Emh.. Åhh, vi har vel en del å snakke om, ja og siden jeg er ledig i morgen, så okei, men dette betyr ikke at jeg tilgir deg. Møt meg på Milkshake City klokken 13:00. Presis!! - *DN*. Hun sa ja! Oj, I didn?t see that one coming. Jeg følte meg som en liten ungen på julaften eller noe. Jeg må glist som en idiot for Niall spurte: "Hva skjer? Først er du skikkelig deprimert og nå ser du ut som en unge som har fått en stooor pose med godteri." Jeg måtte flire litt Niall. "Nei, det var ingenting," svarte jeg og smilte. Jeg lurte egentlig på hvorfor jeg var såå glad. Det kunne jo faktisk hende at det kom til å gå helt elendig. Eller hva hvis hun ikke møtte opp og bare sa ok for at jeg skulle få smake litt av min egen medesin. 

 

*DN* P.O.V

Hva hadde jeg gjort? Jeg trodde jeg ikke ville ha noe med Zayn å gjøre og nå skulle vi plutselig møtes i morgen. Jeg tror det var et lite sug fra barndommen om at jeg savnet den gamle bestevennen min. Og kanskje litt det at jeg ville irritere William litt. For jeg visste at han ikke kom til å bli glad når han fikk høre det. Jeg fikk et tilfredsstillende smil med tanke på det. Og jeg må tydeligvis sett ut som en idiot der jeg satt og smilte for meg selv for da jeg så opp fra mobilen min satt hele familien og så rart på meg. "Det er ingenting spesielt!" sa jeg frustrert over at skulle blande seg sånn inn i privatlivet mitt og gikk opp på rommet. Mens jeg gikk opp trappen tenkte jeg på hvor mye jeg egentlig savnet Sarah, selv om hun bare hadde borte noen dager. Men hun kunne vært her og hjulpet meg med å gjøre en avgjørelse. Hadde det ikke vært for at William ikke likte det jeg holdt på meg kunne jeg ha snakket med han. Og akkurat nå savnet jeg å ha den muligheten. Men jeg kunne ikke gjøre noe med det akkurat nå måtte jeg bare stå på egene ben.

 

Det banket på døra mi og William kom inn. "Jeg kan ikke huske å sagt 'kom inn' til deg, så hva gjør du på rommet mitt?" sa jeg frekt. Han overså det jeg hadde sagt og sa: "Jeg vet at det ikke var Sarah du meldte med i sta." Selvfølgelig! "Nei, det var Zayn," sa jeg rett ut. "Hva faen er problemet ditt? Den gutten er ikke bra for deg!" ropte han. "Hva vet du om det? Han var MIN bestevenn, ikke din! Du kan ikke bestemme over meg og mitt liv! Jeg skal møte han i morgen for å snakke med han. Og du kan ikke stoppe meg på noen som helst måte!" skrek jeg tilbake. "Hva om han sårer deg enda en gang da? Hva skal du gjøre da? Sarah er jo ikke her og jeg kommer ikke til å være her for deg og trøste deg fordi Zayn såret deg igjen ETTER at jeg advarte deg!" sa han litt roligere, men han var fortsatt sint. Det siste han stakk litt i meg. William hadde alltid vært der for meg etter at vi flyttet da jeg ikke hadde Zayn og enda ikke hadde møtt Sarah. Men jeg ville ikke la han se svakheten min så jeg svarte bare: "Det kommer ikke til å skje! Du kan ikke holde meg borte fra han uansett hva!" "Hvis jeg ikke kan holde deg borte fra han, kommer jeg til å holde han borte fra deg!" sa han rasende før han gikk og slamret døra igjen. Jeg ble egentlig litt lei meg av å krangle slik med William. Vi hadde selvfølglig våre søskenkrangler, men de var ikke så alvorlig som denne. Jeg likte egenlig aldri å krangle med William for han var både som en bestevenn og en storebror for meg så det var ekstra fælt.

 

 

Hvordan tror dere det går mellom Zayn og *DN*?

 

Beklager for sen del. Har vært litt opptatt i dag, men har fri i morgen så tenkte å være ekstra flink da. Og tusen takk for alle kommentarer!

 

POSTED BY: Hedda Crogh

 

 


25.10.2012 | 20:51 | Kategori: Video

Pepsi Showdown: Outtake Clip #1

 

POSTED BY: Maria

25.10.2012 | 19:23 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Niall

Bildet er tatt på photoshooten til Fabulous Magazine :)
Han er fin..!! :D


POSTED BY: CASANDRA


25.10.2012 | 19:16 | Kategori: Bilder

Bilder med fansPOSTED BY: CASANDRA


25.10.2012 | 19:03 | Kategori: Om bloggen

Hei!!

Vi har laget en Instagram for dere kjære lesere!! Vi kommer til å oppdatere den så ofte som mulig med nyhetsbilder og andre bilder :))

Håper dere vill følge oss på @onedirectionnorge
:D

Vi gleder oss til å kunne oppdatere dere enda mer ;)

 

Hvis dere kommenterer deres instagram i kommentarfeltet og følger oss (@onedirectionnorge) så plukker vi ut et par av dere som får en shoutout! Kjør på :)

 

POSTED BY: CASANDRA OG JULIE


25.10.2012 | 18:14 | Kategori: Gifs

Gifs

Ikke mye å blogge om akkurat nå.. Så da blir det noen gifs! :) 

                      THAT FACE.. GAD                                   


Ble kanskje litt mange? Jeg tenkte å ha et sånt innlegg med forskjellige gifs, siden dere likte det så godt! Bare at jeg tenkte å ha et innlegg av en av guttene, også bytter vi på hver gang? :) 
Hva syns du om det? Hvem ville du hatt da? 


POSTED BY: Maria
 


25.10.2012 | 17:08 | Kategori: Harry Styles

Gamelt klassebilde med Harry


Harry er han i farger :)


POSTED BY: CASANDRA


25.10.2012 | 17:07 | Kategori: One Direction

Ny DVD!


I want!!
Er ikke helt sikker på om man kan kjøpe den i Norge ;) men tror man kan bestille den på amazon.com :D


POSTED BY: CASANDRA


25.10.2012 | 16:47 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 8

Plutselig fikk jeg en melding. Jeg trodde med en gang det var fra Andy, men det var fra et ukjent nummer.


Jeg åpnet melding i spenning og leste den. Hei! Jeg vet du er sur på meg og mest sannsynlig ikke vil snakke med meg, men jeg har veldig lyst til å snakke med deg og for jeg har MYE å si deg og du har sikkert en del du vil sagt til meg og. Så jeg tenkte vi kunne møtes på en ordentlig måte siden det ikke gikk så bra sist. Er du ledig i morgen? Zayn. Så typisk! Jeg sukket, hva skulle jeg svare? Ville jeg egentlig møte han? Jeg visste ikke helt om det kom til å bli et hyggelig møte for jeg hadde bare lyst til å kjefte på han til han ikke en gang vil være nær meg. "Hvaa eer deet?" spurte Thea. "Ingenting. Sarah sendte meg bare et bilde fra USA. Hun er så heldig!" løy jeg og smilte til Thea som svarte: "Åhh, hun er så heldig." Og så begynte hun å mase på mamma og pappa og at vi også måtte dra til USA så hun kunne dra til Disenyland og møte Mikke og Minni mus. Jeg så bort på William som skjønte hva jeg løy om. Han kjente meg alt for godt og akkurat nå irrterte det meg veldig.

 

Zayn P.O.V

Jeg angret med en gang jeg hadde sendt meldingen. Hun ville selvfølgelig ikke snakke med meg. Jeg hadde vært en idiot etter at hun hadde flyttet og oversett alle meldinger og mailer hun sendte meg. Og ettertid skjønner jeg ikke hvorfor jeg hadde gjort det. Jeg hadde gitt henne et løfte og som den bestevennen jeg en gang var burde jeg ha holdt det, men jeg gjorde ikke det og av en eller annen grunn hadde jeg nå et håp om at hun ville møte meg og at vi på en eller annen måte skulle klare å fikse ting mellom oss. Niall slengte seg ned i sofaen atmed meg. Han hadde blitt med meg hjem etter at vi hadde vært hos Liam for han visste jeg hadde mat. Han hadde tydlivis vært å snoket på kjøkkenet mitt for han kom tilbake med en stor pose med potetgull. "Hva skjer bro?" sa han og stappet litt potetgull i munnen. Jeg var helt i mine egne tanker så jeg svart ikke. "Er det noe galt Zayn?" spurte han litt bekymret men det dalte potetgull ut av munnen hans.

 

Jeg måtte nesten lyge selv om jeg ikke likte å lyge til gutta. Vi sa jo alt til hverandre. Eller skulle jeg fortelle han det? Jeg hadde fortalt gutta om *DN* før og de visste alt som skjedd mellom oss og, men de visste ikke at det var henne. "Ehm.." nølte jeg. Han kunne muligens hjelpe meg hvis jeg fortalte han det, men hvis jeg sa det til Niall måtte nesten de andre gutta også få vite det. De kom i hvertfall til å få vite det etterhvert. Og da ville nok Andy også få vite det på en eller annen måte og det måtte han ikke. Eller gjorde det egentlig noe?  Det var jo ikke slik at han kom til å slutte å like *DN* bare fordi hun en gang hadde vært bestevennen min. Men jeg trodde vel uansett at han kom til å gå lei av å date henne etterhvert og finne seg en annen jente å flørte med.  Men hvis dette ikke kom til å gå så bra kom jeg nok ikke til å snakke noe mer med *DN* og da var på en måte det problemet ute av verden og hvis jeg da fortalte det til gutta kom de ikke til å la meg bare sitte der og ikke gjøre noe med saken bare fordi hun var sur på meg. De ville nok at jeg skulle fikse opp det som skjedd mellom oss. Jeg ble frustrert av alt dette. Kanskje jeg ikke skulle ha sendt den meldingen i utgangspunktet. Midt i alle tankene mine fikk jeg en melding. Jeg sjekket mobilen og så at den var fra *DN*. Hva kom hun til å svare?

 
Hva tror dere *DN* svarer?

 

POSTED BY: Hedda Crogh


25.10.2012 | 16:11 | Kategori: One Direction

Louis om en sang fra Take Me Home


POSTED BY: Maria


25.10.2012 | 15:52 | Kategori: Random

Hva vil dere ha som premier?

Jeg har funnet ut at det er vanskeligere å skaffe sponsorer til julekalenderen enn jeg trodde, men jeg gir ikke opp. Har så utrolig lyst til at mange av dere skal få premier i posten i desember. Vil gi noe tilbake som en takk for at dere er verdens beste lesere! Som sagt, så skal jeg fortsette å prøve å finne noen som vil sponse bloggen, og det hadde vært supert om dere kan komme med forslag på nettsider dere kunne tenke dere å vinne premier fra! De kan selge alt fra 1D ting til sminke, klær, deksler og alt mulig! Vær så snill å kom med forslag. Husk at det er dere som skal vinne premier ;)


POSTED BY: JULIE

25.10.2012 | 15:52 | Kategori: Random

Hva vil dere ha som premier?

Jeg har funnet ut at det er vanskeligere å skaffe sponsorer til julekalenderen enn jeg trodde, men jeg gir ikke opp. Har så utrolig lyst til at mange av dere skal få premier i posten i desember. Vil gi noe tilbake som en takk for at dere er verdens beste lesere! Som sagt, så skal jeg fortsette å prøve å finne noen som vil sponse bloggen, og det hadde vært supert om dere kan komme med forslag på nettsider dere kunne tenke dere å vinne premier fra! De kan selge alt fra 1D ting til sminke, klær, deksler og alt mulig! Vær så snill å kom med forslag. Husk at det er dere som skal vinne premier ;)


POSTED BY: JULIE

25.10.2012 | 15:16 | Kategori: One Direction

Nytt bildeDet kommer opp når du har sendt brevet! :) ( innlegget under) 


POSTED BY: Maria 


25.10.2012 | 15:08 | Kategori: One Direction

1DPostbox

Her har du sjansen til å spørre guttene om noe! Du bare skriver på brevet, og sender det inn! Det beste brevet vil bli lest opp i BBC Radio 1 30.Oktober! :) 

Jeg har allerede sendt inn to brev... eheh :)

Her er linken; http://www.onedirectionmusic.com/1dpostbox/   ) POSTED BY: Maria 


25.10.2012 | 14:59 | Kategori: One Direction

One Direction Norway på facebook

One Direction Norway har vunnet en tur til Stockholm og møte guttene når de kommer neste uke!!! De får se på xfactor også får de meet and greet etterpå! 
Gratulerer, de fortjener det!! Men skal si jeg er ektstremt missunnelig!! 
Du kan høre intervjuet her;  http://soundcloud.com/nrjnorge/kine-caroline-og-nadia-skal-m  ) POSTED BY: Maria 


25.10.2012 | 14:39 | Kategori: One Direction

Ed Sheeran dropping more sneak peek for Little Things

.

POSTED BY: Maria

25.10.2012 | 14:37 | Kategori: One Direction

One Direction; mest følgte på twitter
POSTED BY: Maria


25.10.2012 | 14:36 | Kategori: Harry Styles

Harry's solo i Little ThingsNoen fler som ikke kan vente?! :DPOSTED BY: Maria


25.10.2012 | 12:36 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 31

Jeg følte at tusen edderkopper var i magen min, håper denne daten går bedre en de andre.

 

Jeg flettet hånden min sammen med *DN* sin og gikk ned trappen mot dansegulvet. Jeg hadde sett en plakat der det skulle holde et ball. Så jeg tenkte jeg kunne finne den romantiske siden av meg og overraske henne med det. Ulempen var at jeg ikke kunne danse så veldig fint. Bare noe sanne tulledanser som jeg og guttene hadde gjort i musikkvideoer og interviewer. Men jeg skal nok klare meg. Når vi var nede i bunnen av trappen begynte en ny sang. Den var ganske rolig. Jeg snudde meg mot *DN* og stelte meg i posisjon. «Vil du danse?» spurte jeg og bukket. *DN* neiet og nikket. Hun la hånden sin over min og en på skulderen. Jeg ante ikke hvilke dans de andre danset så jeg bare fulgte med på de andre guttene som var her. Jeg hørte *DN* fnise. «Vet du ikke hva danset heter, eller hva du skal gjøre?» spurte hun meg. Var det så tydelig? Jeg skjente jeg begynte å rødme. Jeg ristet på hodet. *DN* begynte å fnise enda mer før hun la armen min litt over midjen hennes og løftet den andre armen litt høyere. «Dansen heter vals. Og det er 4 trinn» svarte hun og begynte å lede meg. Herregud jeg følte meg dum der jeg ble ledet av kjæresten min i en dans der jeg burde vite hva jeg skal gjøre. «Hvordan kan du denne dansen?» spurte jeg etter noen trinn og det begynte å synke inn. Hun fniste og så ned. «Mamma lærte meg det når jeg var yngre. Også danset jeg det på skoleballet i fjord» svarte hun. Nå var det ikke hun som ledet lenger, men meg. Endelig fikk jeg dreisen på dansen. Etter noen trinn til skiftet musikken. «Oh Yeah, This is mah jam!» ropte *DN* ut og begynte å danse som en galing. Det var en av tingene jeg likte ved henne. Hun var ikke redd for å dumme seg ut. Jeg lo litt før jeg ble med på dansen.Random//

Etter å ha danset i 30 min og lært meg flere danser som jeg ikke kunne hadde vi gått fra dansegulvet. Jeg hadde planlagt noe oppe på taket. «Jeg er straks tilbake, skal bare hente jakkene våre» sa jeg og løp for å hente de. «Her er jakkene dine sir» sa en man og ga de til meg. Jeg takket og gikk tilbake til *DN*.  Jeg la jakken over skuldrene hennes og gikk i retning mot heisen. «Hvor skal vi?» spurte hun og gikk inn. «Det er en overraskelse» svarte jeg og trykket på en knapp. «Kom igjen! Si det!» tryglet hun meg og grep tak i hånden min. jeg snudde meg mot henne og svarte. «Vent å se». Hun sukket og lente seg mot skulderen min. etter noen sekunder kom det et pling og heisdørene åpnet seg. *DN* reiste seg fra skulderen min og gikk ut. Vi rundet hjørnet og *DN* snudde seg mot meg. Hun hadde tårer i øynene. «Hva er det? liker du et ikke?» spurte jeg og gikk nærmere hun. «Jeg elsker det! jeg gråter fordi ingen har gjort så mye for meg før» svarte hun og klemte meg hardt. Jeg smilte og kysset hun på hodet.  Jeg hadde planlagt en middag på taket, med masse lys over bordet. Bordet var dekket med en stor tallerken med spagetti og noen levende lys. Jeg viste veien og *DN* satte seg ned på stolen.

Når vi hadde spist en stund, fant jeg en spagetti som gikk rett over tallerkenen. Vi tok gaflene og surret rundt, jeg merket av *DN* fikk tak i den og det samme gjorde jeg. Vi begge begynte å tygge på den og kom nærmere og nærmere hverandre. Til slutt møtte leppene våres.

 

*DN* pov.

Herregud så romantisk Harry kunne være, jeg viste han hadde det i seg. Men så mye. Det viste jeg ikke. Jeg begynte virkelig å falle for han. «Mh, jeg har noe til deg» sa Harry og reiste seg fra stolen. Jeg snudde meg og møtte øynene hans. Han satte seg ned på ett kne. Øynene mine sperret opp. Han dro fram en eske som han hadde i lommen. Han skal vell ikke gjøre det jeg tror han skal gjøre?


Beklager at det ikke kom ut noen del i går... Men som sakt er jeg ikke tilbake på fult, og jeg hadde praksis på kvelden.. sov helt til kl. 12 og dro rett til legen og deretter rett på bussen til drammen... også kommer da ikke noen flere deler ut i dag fordi jeg skal dra på praksis igjen om 1 time :/ men imorgen har jeg dagvakt så da kommer det sikkert flere deler. Men jeg har oppgaver som jeg må gjøre så lover ikke at det kommer ut noen deler imorgen!!

Kan jeg få 17 kommentarer eller mer?

- Caroline <'3


25.10.2012 | 11:34 | Kategori: Bilder

Bluebell Wood


POSTED BY: Malin


25.10.2012 | 07:04 | Kategori: Video

Video diaries!

Harry sa i et intervju at video diaries skal komme tilbake neste år!! Jeg gleder meg sykt, har savnet det!!
Hvem andre gleder seg?POSTED BY: Malin


24.10.2012 | 23:48 | Kategori: One Direction

People Choice Awards

Stolt av gutta!!:)POSTED BY: Maria


24.10.2012 | 20:56 | Kategori: Harry Styles

HARRY STYLES INTERVIEW

Det har ikke kommet ut på youtube, så dere må gå inn på denne linken! ( http://soundcloud.com/drive-mumbai/harry-styles-interview  ) 

Skal si jeg lo litt innimellom.. Harry altså.. :)POSTED BY: Maria 


24.10.2012 | 20:55 | Kategori: Fans

Niall og Harry med fans   


POSTED BY: Maria 


24.10.2012 | 20:54 | Kategori: Fans

Louis med fans på Bluebell wood og the match day
POSTED BY: Maria


24.10.2012 | 20:52 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis
POSTED BY: Maria


24.10.2012 | 20:51 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry
POSTED BY: Maria


24.10.2012 | 20:43 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i Bradford

Zayn er hjemme i Bradford med familien sin! Dette er kusinene hans.
POSTED BY: Malin


24.10.2012 | 20:11 | Kategori: Random

Andy slutter som bodyguard

Andy Davies skal nå slutte å jobbe for gutta. Jeg synes det er litt trist, han var en flink bodyguard!POSTED BY: Malin


24.10.2012 | 19:27 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 7

Jeg slamret bildøra hardt igjen før jeg trampet opp til huset. Etter å ha forklart William alt som hadde skjedd hos Liam mellom Zayn og meg og grunnen til alt som hadde skjedd begynte vi å diskutere. Jeg hadde bare sagt at jeg forsto Zayn på en måte og da ble han skikkelig irritert og mente å at jeg hadde ingen grunn til det. Jeg ble irritert fordi han hadde egentlig ikke noe med det å gjøre, det var en sak mellom Zayn og meg. Og siden Zayn en gang hadde vært min bestevenn kom jeg med en gang i forsvarsposisjon. Diskusjonen fortsatte og slutt var vi så sur på hverandre at vi ikke en gang snakket med hverandre. Så jeg hadde egentlig bare lengtet etter å komme hjem slik at jeg kunne komme meg ut av bilen og bort fra William. Jeg stormet inn på rommet mitt og slamret døra hardt igjen. Og ikke lenge etter hørte jeg William gjøre akkurat det samme. Typisk oss, tenkte jeg. Litt barnslig egentlig.

 

Jeg lå i senga og hørte på musikk. One Direction, faktisk. Jeg hadde faktisk hørt utrolig lite av musikken deres. Mest på grunn av at jeg hadde vært så sur på Zayn at jeg hadde latt vær å høre på musikken deres. Barnslig, jeg vet! Jeg hadde meldt litt med Andy og vi hadde blitt enig om å møtes om to dager. Han kunne ikke i morgen siden han hadde en eller annen dansejobb, siden han var danser. Jeg kjente det kriblet litt i magen mens jeg meldte med han. Begynte jeg å falle for han? Jeg visste ikke om jeg ville det eller ikke, jeg hadde jo ikke kjent han så veldig lenge. Igjen kom det Zayn hadde sagt til meg om han inn i tankene mine. Hvorfor han hadde han sagt det? Han hadde vel ikke sagt hvis han ikke mente det? Eller kanskje han var sjalu? Hvorfor skulle han være sjalu? Jeg hadde alt for mange spørsmål og ingen svar så jeg bestemte meg for å la det ligge og gå ned for å se hva resten av familien holdt på med.

 

Jeg kom ned satt hele familien og så på TV, til og med William. Jeg sendte han et stygt blikk som han svarte meg å himle med øynene. Vi var mest sannsynlig det mest barslige 18 og 19år gamle søskenparet det gikk ann å finne. "Hei jenta mi!" sa mamma "Kom og sett deg sammen med oss da" Jeg satt meg ned, men starte å melde med Andy etterhvert så fulgte ikke så godt med på hva som skjedde på TV'en. ?Vi tenkte å dra til Bradford og besøke bestemor og bestefar neste helg. Så ikke legg noen planer til uka etter,? sa plutselig pappa. ?Jada, men husk at jeg startet med sommerjobben uka etter, ? sa jeg. Jeg hadde klart og fått meg sommerjobb på Milkshake City siden vi ikke skulle på noen sommerferie i år. Plutselig fikk jeg en melding. Jeg trodde med en gang det var fra Andy, men det var fra et ukjent nummer.

 
Hvem tror du sendte meldingen?

 

POSTED BY: Hedda Crogh


24.10.2012 | 16:51 | Kategori: Louis Tomlinson

Bluebell Wood

Bluebell wood byttet profilbilde på facebook til dette :) 
POSTED BY: Maria


24.10.2012 | 16:50 | Kategori: Video

Niall, Harry, Liam og Louis

 

 


Noen videoer fra kampen til Louis!

 

 

POSTED BY: Malin

 

 

 


24.10.2012 | 16:37 | Kategori: Bilder

Harry og Liam

Liam og Harry for noen dager sidenPOSTED BY: Malin


24.10.2012 | 16:14 | Kategori: Gifs

Louis og Niall 'shake'

   


Det var på key103 intervjuet jeg la ut for noen minutter siden! :) 


POSTED BY: Maria


24.10.2012 | 16:13 | Kategori: Gifs

Niall og Harry slår hverandre!

Liam bare står der med den jakka si da.. Kunne ikke brydd seg mer!! 


POSTED BY: Maria 


24.10.2012 | 16:11 | Kategori: Niall Horan

Stan og Niall

Stan ( Louis' bestevenn) får en Horan hug!! jeg vil også ha...   

Bare se på det smilet, og DEN klemmen!!!


POSTED BY: Maria 


24.10.2012 | 16:06 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av NiallTror ikke dette er lagt ut før!! 


POSTED BY: Maria 


24.10.2012 | 15:51 | Kategori: One Direction

Nytt bilde fra LWWY photoshoot
POSTED BY: Maria


24.10.2012 | 15:04 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag
POSTED BY: Maria


24.10.2012 | 15:03 | Kategori: Niall Horan

Niall på xfactor!Så mye følelser..!


POSTED BY: Maria 


24.10.2012 | 15:02 | Kategori: Harry Styles

Harry i LA for en stund siden
POSTED BY: Maria


24.10.2012 | 15:00 | Kategori: Video

One Direction Secret Breakfast Interview

 
POSTED BY: Maria

24.10.2012 | 14:58 | Kategori: Video

Pepsi Showdown: Outtake Clip #2

 
POSTED BY: Maria

24.10.2012 | 08:46 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av ZaynTror det er nytt, hvertfall ikke sett det før! ;) POSTED BY: Maria 


23.10.2012 | 22:12 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 6

"Jeg vil ikke høre noen unnskyldning og uansett hva annet du har tenkt å si er det lit sent nå, så bare.. la meg være zayn.." sa jeg nesten på gråten og gikk forbi zayn og ut i gangen før jeg gikk helt ut. jeg klarte ikke mer.


Da jeg kom ut døra begynte jeg å gå ned mot veien og jeg hørte Zayn komme etter meg. Så jeg snudde meg og ropte: "HVA VIL DU?" Han kom springene etter meg. "Jeg vil bare forklare meg og komme med en ordentlig unnskyldning," sa han bedende. "Hvorfor?!" sa du irritert. "Fordi du fortjener en ordenltig unnskyldning!" sa han og så beende på meg. Det burde være en ekstremt bra unnskyldning med tanke på at det tok han fem år å si meg den. "Okei," sa jeg lavt. "Da du dro var jeg knust. Du hadde alltid vært min beste venn og jeg taklet ikke at du ikke var der. Så jeg trodde det ville være enklere å bryte kontakten å bare glemme deg enn å bare møte deg av og til og være knust hver gang du dro fra meg. Jeg er så utrolig lei meg og når jeg tenker på det i ettertid skjønner jeg at jeg oppførte meg som en drittsekk. Men jeg forventer ikke at du tilgir meg," sa han og så trist på meg.

 

Tårene strømmet nedover kinnene mine. "Du lovte! Du lovte å holde kontakten! Det var det siste du sa!" sa jeg hest, men jeg klarte ikke å se han helt klart på grunn av alle tårene "Jeg er så lei meg *DN*," nesten hvisket han. Åhh, hvorfor måtte han gjøre alt så vanseklig! Kunne han ikke bare holdt seg ute av livet mitt for godt når han først var ute av det. Men det var knaskje jeg som hadde kommet inn i livet hans da, eller hva? "Jeg orker ikke mer. Jeg må få tenkt litt mer gjennom dette Zayn," sa jeg "Kan du si til de andre at mamma ringte og sa jeg måtte komme hjem. Jeg kan få William til å hente meg," sa jeg og skulle til å snu meg da Zayn stoppet meg. "En ting til. Dette sier jeg kun for ditt eget beste. Men Andy er en player og selv om det virker som om han liker deg veldig godt nå, noe han sikkert gjør, kommer han til å gå lei om ikke lenge. Han er ikke typen som liker å forplikte seg, han er med en mer den typen som flørter litt her og litt der. Men for alt jeg vet er du den jenta. Dette sier jeg for jeg vil ikke at ex-bestevennen mine skal bli såret. Du velger selv hva du vil gjøre, men bare sånn at du vet det," Jeg bare nikket å snudde for å gå.

  

Jeg gikk nedover veien mens jeg sendte melding til William. Tankene fløy rundt i hodet mitt og det gjorde det til og med vanskelig og bare sende en melding. Det var fem år siden siste jeg så Zayn. Mye hadde skjedd siden. Spesielt i livet hans. Men på en måte kunne jeg forstå han. Kanskje det var enklere å ikke ha kontakt i det hele tatt enn å bare møtes av og til og snakke på telefonen. Jeg visste jo ikke det siden vi aldri fikk testet det andre ut. Men jeg hadde fortsatt de siste ordene han sa til meg for fem år siden på repeat i hodet jeg lover, han lovte å holde kontakten. Så jeg fortsatt sint på han og ville for øyeblikket ikke ha noe med han å gjøre, helt til jeg fikk tenkt gjennom hele situasjonen litt mer. Hva med Andy? Hadde han rett? Han kjente han jo bedre jeg enn jeg gjorde, men jeg ville ikke at han skulle ha rett. Men jeg kjente ikke Andy så godt enda og før øyeblikket var han ikke mer enn en sommerflørt.

 

Hvordan tror du det vil gå med *DN* og Zayn?

 

Må bare si tusen takk for alle kommentarene! Dere er best!!

 

POSTED BY: Hedda Crogh


23.10.2012 | 22:09 | Kategori: Noveller

Novelle - The song #2

Du gikk hånd i hånd sammen med Niall tilbake til bilen. Han skulle kjøre deg hjem etter den mest fantastiske daten du noen gang hadde vert på! Han stoppet utenfor huset ditt og ble med deg til døren, han kysset deg og så deg inn i øynene. "Denne kvelden har vert perfekt, jeg er så glad for at vi møttes" Du smilte til han. Du visste ikke hva du skulle svare, han var den søteste gutten du noen gang hadde møtt. "Jeg gjør gjerne dette flere ganger, så lenge det er sammen med deg" Niall kysset deg igjen, denne gangen litt lenger. Niall sa god natt og gikk tilbake til bilen sin. Du åpnet døren og med en gang du kom inn kunne du høre søstrene dine komme løpende ned trappen, sikkert for å få høre alt om hvordan du hadde hatt det på daten.
Dere satte dere i sofaen og du begynte å fortelle, om samtalen ved bordet, om hva dere pratet og egentlig alt som hadde skjedd! Du fortalte ikke så detaljert fordi du var ganske trøtt og sliten, du ville egentlig bare gå å legge deg, så du gikk på badet. Du tok av deg sminken, pusset tennene og skiftet. Du sovnet fort og hadde verdens fineste drøm, den handlet om Niall Horan!


5 uker senere*

Niall og du hadde nå bestemt dere for å fortelle verden at dere var kjærester! Resten av guttene i One Direction og dine nærmeste venner visste om det, men nå skulle Niall snakke om deg på radioen. Du gledet deg, men du tenkte på hva som kom til å skje senere. Du visste at du kom til å få litt hate, Perrie og Eleanor hadde fortalt deg en del om hvordan det er å ha en kjæreste i One Direction! Du kom til å bli gjenkjent på gaten, det kom jo til å bli koselig, men det kunne jo bli litt mye også.. Du kunne se på Niall at han likte å prate om dere som kjærester. Dere hadde hatt noen fantastiske uker sammen og du var blitt kjempe glad i Niall, du elsket han mer en noe annet! Du, Eleanor og Perrie reiste litt tidligere fra radiostasjonen, dere skulle ut å spise også skulle dere shoppe sammen. Guttene hadde mange radiointervjuer utover kvelden så dere skulle alle overnatte hos Eleanor!
Da dere hadde gått gjennom sikkert alle butikkene det var i shoppinggaten deres, hold benene dine på å knekke! Dere satte dere ned på starbucks og spiste å drakk kaffe. Mens dere satt der kom det noen jenter bort til dere å spurte om bilder. "Hei, er ikke du den nye kjæresten til Niall?" en jente med lyst hår og veeeeeldig mye sminke spurte deg. "Jo, jeg er det!" Svarte du med ett stort smil om munnen. "Vel, du får passe på han! Han var egentlig MIN, jeg kommer aldri til å tilgi deg.." Okei, du visste at fansen var helt obsessed med dem, men du visste ikke at det var så gale med noen! Dere tok bilder med jentene før dere satte dere ned igjen. "Jeg håper du ikke tok deg nær av deg hun sa til deg" Eleanor smilte og prøvde å få deg i bedre humør.
"Nei, vi får slike kommentarer hele tiden og noen av kommentarene er skikkelig dumme!" Perrie prøvde også. "Neida, det går bra men jeg blir bare veldig sjokkert over sånne ting.." Dere så på klokken og fant ut at det var på tide å reise. Dere skulle møtes hos Eleanor klokken åtte. Du gidde jentene en klem også gikk du mot leiligheten til Niall, siden han ville at du skulle komme dit senere.

"Jeg er tilbake!" Niall kom inn i stuen, der du satt å så på tv. Han kysset deg på munnen og satte seg ned ved siden av deg. "Ok, så jeg har en dårlig nyhet og en god nyhet! Hva vil du ha først?" Du hadde ikke lyst til å høre på dette men du valgte det verste først også kunne du trøste deg med den gode nyheten! "Den dårlige nyheten er at vi skal begynne på touren neste uke" Niall så deg inn i øynene. Du ville bare gråte, du kastet fra deg en pute å løp opp på rommet til Niall. Tårnene begynte å renne nedover kinnet ditt. Du ville ikke at Niall skulle reise, du trengte han her hos deg! Niall kom opp å strøk deg på ryggen. "Alt kommer til å gå bra, du har ikke hørt den gode nyheten ennå!" Du reiste deg opp å satte deg i armkroken til Niall, han strøk deg i håret ok kysset deg i pannen. "Jeg og guttene har bestemt oss for at du skal få være med og at du skal få synge med oss på scenen, siden stemmen din er så fantastisk og den fortjener å bli hørt!" Du kunne ikke tro dine egne ører, dette var ikke noe du kunne si nei til. Du fikk oppleve drømmen din og være sammen med gutten du elsker, SAMTIDIG! "Mener du det?!" Niall nikket "Viss det er noe du har lyst til så." Du kysset han. "Det er ikke noe jeg heller vil. Jeg vil være hos deg for bestandig"

Sorry for at denne delen ikke kommer før nå, det har tatt litt tid å skrive den..
Håper dere likte den! Kommenter gjerne hva du synes, blir glad for tilbakemeldinger. Kanskje en del 3?POSTED BY: Malin


23.10.2012 | 22:01 | Kategori: Bilder

Harry og Niall med fans i dag og i gårPOSTED BY: Maria


23.10.2012 | 21:57 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Louis og Liam

  POSTED BY: Maria


23.10.2012 | 21:54 | Kategori: Video

What Makes You Beautiful (cover) by Fearing Farewell

Hva syns dere? Syns det var litt voldsom jeg.. 
 
POSTED BY: Maria

23.10.2012 | 21:14 | Kategori: Gifs

Gifts #2

Det er ikke så mye å blogge om så da blir det flere gifts! :) 

           

                        


Meer? :D 


POSTED BY: Maria

 


23.10.2012 | 20:46 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 30

«Hvordan fikk du tak i dette bildet?» spurte hun og dro datamaskinen på fanget hennes. Hva skulle jeg svare? Var jeg klar til å fortelle det? Hvem jeg var, om Sarah, om alt?

 

Jeg snudde meg i en annen retning. Og så ned i gulvet. «*DN*, hvordan fikk du tak i dette bildet?» spurte hun igjen. Men klarere og litt strengere i stemmen. Jeg trakk pusten dypt inn og ut. Var det virkelig nå eller aldri? «Jeg fant den på dataen din. Også sendte jeg det på e-posten min. Håper det ikke gjør noe?» sa jeg og snudde meg mot henne igjen. Hun trakk pusten dypt inn og tørket tårene som rant ned på kinnet hennes. Hun ristet på hodet. Vet du hva? Jeg vil ikke ha det som en hemmelighet lenger. Nå skal jeg fortelle det. I det jeg skulle åpne munnen begynte Amanda å snakke. Å det var så nære. «Det gjør ikke noe. Det var jeg som tok dette bildet av Ali, moren hennes og Emilie» sa hun og stirret intenst på bildet. «Amanda? det er noe jeg må fortelle» begynte jeg. Hun så opp, la fra seg dataen og satte seg nærmere meg. «Men du må ikke hate meg for dette!» fortsatte jeg og strevde med å få ut de ordene. Hun nikket mot meg og grep hånden min. Det var virkelig nå eller aldri.

 

Harry pov.

Vi hadde nå brukt over 30 min bare for å komme oss til heisen. Jeg sukket oppgitt og så på klokken. Jeg var allerede sen nokk som det var, men nå er jeg enda seinere. Jeg løp ut av heisen uten å si hade til de andre og fikk en ny rekord på å skifte til penklær. Jeg løp inn på badet og pusset tennene før jeg føyk ut av døren og opp en etasje der *DN* hadde rommet sitt. Jeg banket på og døren åpnet seg etter noen sekunder. Der sto *DN* i en fantastisk kjole, men med tårer i øynene. Jeg la hendene mine på kinnet hennes og tørket vekk noen. «Beklager at jeg er litt sen, men hva har skjedd?» spurte jeg og trakk hun inn i en klem. Jeg så inn og der satt Amanda med tårer også. *DN* trakk seg tilbake og snufset litt. «Ikke noe! Amanda jeg forteller det etter jeg har kommet hjem! Jeg lover!» sa hun og trakk døren bak seg igjen.

 

«Beklager det» sa hun og pekte mot døren. «Hva handlet det om?» spurte jeg og så hun inn i øynene. «Ikke noe, ikke bry deg om det» sa hun og svingte frem og tilbake med kroppen. Å nei, nå kom jeg på det. Jeg glemte blomsten jeg skulle gi. Går det an? Jeg faceplamet meg selv og så opp i taket. «Harry, hva er det?» spurte *DN* og grep tak i hånden min. «Jeg glemte noe i hotellrommet, men du kan få den senere i kveld» sa jeg og strakk ut armen. *DN* smilte det fantastiske smilet sitt og grep tak i den. Vi gikk ut bakveien så fansen ikke så at vi forlot hotellet. Når vi kom ut bakveien hørte jeg *DN* gispe. «Skal vi kjøre i den?» sa hun og pekte. Jeg nikket. «Jeg har aldri sittet i en vogn drevet av en hest før» svarte hun og beit seg i leppen. «Vell, nå kan du krysse det av på listen» svarte jeg og ledet veien til vognen. Gjennom hele turen hadde vi snakket om hva vi så på veien. Det var det som var så fantastisk med *DN*, vi kunne snakke om alt og det var ikke noe klein stemning. Når vi var fremme gikk vi av vognen og inn i et stort hus. Der kledde vi av oss frakkene og gikk lenger inn i bygget. «Liker du det?» spurte jeg når vi sto ved trappen. «Liker det? Jeg elsker det!» svarte hun og kysset meg på kinnet. Jeg følte at tusen edderkopper var i magen min, håper denne daten går bedre en de andre.

 

Hva tror dere han har planlagt? :O


Okei, LES nøye hva som står her nååååå! Det hjelper ikke å spamme om noen nye deler. Jeg har nå lest alle kommentarene og jeg ser at det er noen personer som har kommentert over 15 ganger..... Og jeg vet det er den samme personen fordi jeg kan se ip-adressen deres... så det hjelper ikke å bytte navn... selvførgelig varmer det hjertet mitt at dere liker historien, men når den samme personen kommenterer flere ganger på en del... ja jeg kan ikke beskrive det. Men det er også derfor denne delen kommer 45 min for sent.. Men jeg er ikke sinna! Tro meg!  SÅ NÅ VET DERE DET!!! HJELPER IKKE Å SPAMME ELLER BYTTE NAVN FORDI JEG KAN SE IP-ADRESSEN DERES! BARE KOMMENTER 1 GANG PÅ HVER DEL! DET HOLDER MASSE!!

- Caroline :)


23.10.2012 | 20:26 | Kategori: Video

1DB: Behind the Supergroup -- feat. One Direction and Drew Brees

 
POSTED BY: Maria

23.10.2012 | 18:35 | Kategori: Gifs

Gifts
Noen lurte på om vi kunne legge ut noen gifts! Så ja, her er de! :D Mer? 


POSTED BY: Maria 


23.10.2012 | 18:12 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 29

«YES! Endelig! Du er sta ass» svarte hun og satte seg ned på stolen lettet. Jeg lo litt av henne. Nå gledet jeg meg veldig til daten. Håper bare Harry liker kjolen.

 

«NÅÅÅÅÅÅ MÅ DU VÅKNE!!!!» hørte jeg plutselig Amanda rope i ansiktet på meg. Jeg gryntet mot henne og begynte å pirke hun i ansiktet. «Hva gjør du?» spurte hun. «Leter etter snus knappen» svarte jeg og prøve å finne nesen. Amanda fniste og satte seg ned på rompa mi. «Hvordan greier du å sove så mye? Er du i familie med et dovendyr?» spurte hun mens ho lo. Jeg ristet på hodet. «Jeg fikk meg sjekket, men jeg er ikke det. Liker bare å sove!» svarte jeg og prøvde å samle krefter til å sette meg opp. Når Amanda hadde flyttet seg fra rompa mi og ned på sengen, greide jeg det. «Kanskje du burde hoppe i dusjen?» sa Amanda og strøk meg på ryggen. «Hvorfor skal jeg det?» svarte jeg og luktet på klærne. Jeg trakk meg fort tilbake når jeg skjente lukten som kom fra armen. «Ja, kanskje det.» svarte jeg og reiste meg. Når jeg kom inn på badet kledde jeg av meg og skrudde på vannet og det jeg skulle jeg gå inn i dusjen, nøys jeg så jeg datt på gulvet. Er det mulig? Tenkte jeg og reiste meg opp. «*DN*, går det bra? Jeg hørte det dunk» hørte jeg Amanda rope på den andre siden av døren. «Alt bra med meg, jeg bare datt» svarte jeg. Etter andre forsøk i å gå inn i dusjen gikk alt bra.

 

Amanda pov.

*DN* hadde akkurat gått inn på badet og noen sekunder hørte jeg et dunk. Jeg løp mot døren og ropte til hun. «*DN*, går det bra? Jeg hørte et dunk» sa jeg og bet på neglene mine. Bare hun ikke hadde gjort noe dumt blir jeg glad. «Alt bra med meg, jeg bare datt» hørte jeg *DN* rope tilbake. Haha, er det mulig å være så klumsete? Jeg gikk over til sengen for å re den opp da jeg kom borti datamaskinen til *DN*. Skjermen skrudde seg på, og opp kom det et bilde. Jeg la fra meg dynen og hoppet opp i sengen. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Hvordan fikk hun..? Hva er det som..?

 

Harry pov.

«Såå, er det noe spennende som skjer med deg og *DN* i kveld.» Spurte Liam og hoppet på ryggen min. Jeg smilte og så ned i bakken. «ÅÅÅ, god gutten rødmer!» sa Niall og kløp meg i kinnene. Jeg lo litt og dro han bort fra ansiktet. Liam hoppet va ryggen og stelte seg ved sin av meg. «Ja, jeg har faktisk planlagt noe.» svarte jeg og møtte smilet til Louis. «Blir det noe håndholdning?» sa Louis og flettet hånden sin i min. jeg lo og dro den til meg igjen. «Noe kyssing?» fortsatte Zayn og kysset meg på kinnet. «Litt ekstra action?» sa Louis igjen og danset på en durty måte. «Hvorfor er dere sann? Jeg har aldri vært sann mot dere når det gjelder Danielle, Perrie eller Eleanor!» svarte jeg ganske oppgitt. «Hei, jeg sa ikke noe! Men ja jeg er sikker på at det skjer!» sa han og ga alle en high five. Jeg ga han et blikk. «Nå sa du det» sa jeg og gikk enda fortere. «Slapp av litt da. Vi bare kødder med deg» sa Niall og klemte meg. Jeg sukket og gikk inn i lobbyen, der vi ble møtt med 1000 vis av fans som skrek.

 

*DN* pov.

Når jeg hadde kommet ut av dusjen tørket jeg meg og fant frem kjolen. Etter å ha strevd med å få opp glidløsen gikk jeg løs på sminken. Ikke for mye, men akkurat passe. Da var det bare håret igjen. Jeg snurret rundt og gikk frem og tilbake for å finne hårføneren. Til slutt fant jeg den på gulvet. Helt ødelagt. Jeg dro den opp og gikk ut til Amanda. «Hei, Amanda. Jeg tror jeg greide å ødelegge hårføneren. Men jeg skal kjøpe et nytt til deg.» sa jeg mens jeg prøvde å smale sammen ledningen. Når jeg så opp møtte jeg en tårefull Amanda. Jeg sperret opp øyene og gikk bort til henne. «Amanda, hva er det?» sa jeg og dro hun mot sengen. Hun snufset og bak ryggen hennes kom datamaskinen min til synet. «Hvordan fikk du tak i dette bildet?» spurte hun og dro datamaskinen på fanget hennes. Hva skal jeg svare? Var jeg klar til å fortelle det? Hvem jeg var, om Sarah, om alt?


Vis dere slår den gamle rekorden med kommentarer, får dere en ny del i dag. Altså mer  en 30 kommentarer, eller blir det for mye? Vell, vell jeg ser hvor mange kommentarer jeg har kl. 20:00, vis det er mer enn 25 - 30 kommentarer får dere en til del.

- Caroline :)

 


23.10.2012 | 17:55 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 5

Flashback:

Magen min var et eneste virrvarr av følelser. Tenk at jeg skulle flytte fra lille Bradford til store London. Jeg så opp mot huset vårt og kjente jeg kom til å savne det. Jeg hadde bodd der siden jeg ble født og nå måtte vi flytte fordi pappa hadde fått seg en bedre jobb. "Nå må du komme!" maste mamma. "Jada!" svarte jeg. Men jeg måtte bare si en siste farvel til Zayn. Jeg snudde meg og så han sto der litt sjenert. Hvordan skulle jeg klare meg uten han? Jeg kjente en tåre trille nedover kinnet mitt. Han kom mot meg og ga meg en siste klem. "Jeg lover at vi skal holde kontakten. Vi kan besøke hverandre hele tiden. Jeg lover!" sa han og klemte meg enda hardere og nå strømmet tårene nedover kinnene mine. Han hadde alltid vært der for meg. Og jeg kunne ikke forstå at jeg måtte flytte fra bestevennen min. END

 

Jeg følte sinne fylle meg da jeg så på Zayn. Og han så overasket på meg. Men jeg bare overså han mens jeg hilste på de andre. Og da jeg hilste på han latet jeg som ingenting mens han så litt trist på meg. Han var ikke rette perosnen til å være lei seg. Det var jo han som såret meg ikke omvendt så det gjorde meg bare bare enda mer irrtert på han. Jeg skulle ikke la han ødelegge denne kvelden for meg. Jeg satt meg ned i sofaen sammen med Andy. "Så hvor gammel er du?" spurte Niall og msilte stort. Han var søt. "18år, hvor gammel er dere?" svarte jeg og smilte tilbake. "Jeg, Liam og Zayn er 19år, Harry er 18år og Louis er 20, men blir 21år" sa Niall. "Åhh, Louis er jo gammel," sa jeg og flirte litt. "Eyy, jeg er ikke gammel!" sa Louis tydelig irritert med en liten latter på slutten. Etter hvert var vi godt i gang med en samtale og alle sammen virket veldig hyggelig, men jeg prøvde å unngå Zayn så mye som mulig.

 

Jeg var på vei tilbake fra do da jeg gikk rett i Zayn. Jeg ville bare gå videre og unngå han, men han tok meg i armen og stoppet meg. "Vi må snakke!" sa han. "Jeg har ingen ting å si!" sa jeg bittert og prøvde å dra har armen til meg, men han var for sterk. "Men jeg har," sa han og holdt meg igjen "Jeg vil ikke høre! La meg gå Zayn!" sa jeg og røsket armen til meg. "Vær så snill! Jeg vil så gjerne be om unnskyldning!" sa Zayn bedende og så trist på meg. "Jeg vil ikke høre noen unnskyldning og uansett hva annet du har tenkt å si er det lit sent nå, så bare.. la meg være Zayn.." sa jeg nesten på gråten og gikk forbi Zayn og ut i gangen før jeg gikk helt ut. Jeg klarte ikke mer.

 
Hva tror du skjer videre?

 

15 kommentarer og det kommer enda en del i dag :)

 

POSTED BY: Hedda Crogh


23.10.2012 | 16:08 | Kategori: Random

Et spørsmål til dere

Hei supre Directioners!

 

Jeg (Julie) har fortsatt bloggpause, fordi jeg er opptatt med andre ting som gjelder bloggen. (Design, julekalender 1 og julekalender 2) Først må jeg si: Gled dere! Og så har jeg et spørsmål. Julekalender historien er jeg godt i gang med og har skrevet noen deler. Jeg er veldig opptatt av at dere skal like historien, så derfor er jeg veldig usikker når jeg skriver. Jeg har funnet ut basishandlingen, men lurer på hva dere egentlig vil lese om? Vil dere ha masse drama, kjærlighet og spenning? Avslørende hemmeligheter? Tekster som er full av julesteming? Eller hva er dere egentlig interessert i å lese om?

 

Kommenter hva du ønsker å lese om, så skal jeg prøve å gjøre alle fornøyde! Takk på forhånd :)

 

POSTED BY: JULIE


23.10.2012 | 15:58 | Kategori: Video

Louismania: One Direction charity match is a scream

 

POSTED BY: Maria

23.10.2012 | 15:49 | Kategori: Video

Videoer fra kampen i går

 POSTED BY: Maria

23.10.2012 | 15:45 | Kategori: Bilder

Louis at the Bluebell Wood Children?s Hospice in Doncaster last night


POSTED BY: Maria


23.10.2012 | 15:22 | Kategori: Bilder

Bilder fra kampen #6Niall gir Liam kult kort! 

Ble mye bilder fra kampen altså! :o Jaja..


POSTED BY: Maria 


23.10.2012 | 14:46 | Kategori: Bilder

Bilder fra kampen #5
#Nouis <3 Så søtt!!! :')
POSTED BY: Maria 


23.10.2012 | 11:03 | Kategori: Harry Styles

Harry og Lux i går
POSTED BY: Maria


23.10.2012 | 09:25 | Kategori: One Direction

Jay and Daisy

Jay and Daisy bak Nialler! 

POSTED BY: Maria 


23.10.2012 | 09:21 | Kategori: Video

Video fra kampen i går!

 
POSTED BY: Maria

23.10.2012 | 07:06 | Kategori: Louis Tomlinson

Lux og Louis

Dette er sååååå utrolig søtt!POSTED BY: Malin


23.10.2012 | 00:08 | Kategori: Niall Horan

Bilder fra kampen #4

Louis var captein også!:)

Hahaha, ser ut som Louis viser fingeren!

POSTED BY: Maria


22.10.2012 | 23:58 | Kategori: Niall Horan

#Nosh

Josh hadde en runde med #askjosh i går eller dagen før, fikk det ikke med meg..:/

Søt Josh er daaa!!


POSTED BY: Maria


22.10.2012 | 23:53 | Kategori: Bilder

Johs Devine har kjæreste!

Dette har ikke noe med guttene å gjøre, men Josh er jo tross alt i bandet!!
Han har lagt ut dette bilder på Instagram!:) Tror hun heter Becc Hewitt! Hun er 20:) Søtt!!

Takk til leser for tipset!:)


POSTED BY: Maria


22.10.2012 | 23:28 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde

Baaaam!!


POSTED BY: Maria


22.10.2012 | 22:00 | Kategori: One Direction

One Direction Interview on Sunday Night - Australia

 

POSTED BY: Maria

22.10.2012 | 21:49 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 4

"Herlig, du kommer til å elske dem!" sa han. "Å, hvorfor tror du det?" spurte jeg  nysgjerrig, men jeg tullet egentlig så jeg flirte litt etterpå, men han svarte likevel. "Alle elsker vel One Direction" svarte han og jeg kjente det gikk en frysning nedover ryggen.


Jeg satt i senga og lurte på om jeg skulle sende melding til Andy eller ikke. Det var utrolig hyggelig av han å la meg være sammen vennene hans siden vi nettopp hadde møttes, men på den andre siden var vennene hans One Direciton. Hvis jeg sa at jeg ikke ville være med måtte jeg forklare hvorfor. Og det ville jeg ikke for det var bare to personer jeg kjente som visste hvorfor og det var Sarah og William. I tillegg var det en del av foriden min som jeg helst ville glemme. Siden Sarah var i USA var William den eneste som kunne hjelpe. Jeg gikk ut av rommet mitt og inn på rommet til William, som satt i senga med PC-en på fanget.

 

"Whats up sis?" spurte han. Åhh han var så teit. "Jeg trenger hjelp! Andy vil at jeg skal være med å møte vennene hans senere i dag, men jeg vet ikke om jeg vil! Hva skal jeg gjøre?" sa jeg fort. "Hvorfor vil du ikke møte vennene hans?" spurte han og så rart på meg. "For vennene hans er One Direction!" sa jeg frustrert. "Ååh, jeg skjønner," sa han og smilte litt til meg. "Så hva synes du jeg skal gjøre da?" spurte jeg oppgitt. "Jeg vet du ikke har lyst til å møte han for han oppførte jo seg som en drittsekk, med mindre han har en god unnskyldning. Og det kan jo hende. Du vet jo aldri så kanskje du skal ta sjangse på å møte han og for alt du vet vil du tilgi han." sa William og hørtes alt for smart ut. "Men jeg vil ikke tilgi han!" sa jeg frustrert. "Du trenger nødvendigsvis ikke tilgi han da. Men bare være der, for Andys skyld. Du kan sikkert overse han," sa William overbevisende. "Så du syns jeg skal dra?" sa jeg "Ja! You go girl!" svarte han og ga meg tommelen opp.

 

Vi sto utenfor inngangsdøra til Liam. Andy hadde akkurat ringt på og jeg kjente det knøt seg i magen. "Du ser litt nervøs ut, går det bra?" spurte Andy og så bekymret på meg. Han var så snill. "Det går bra, jeg skal jo bare møte verdens største boyband," svarte jeg og han flirte litt før han sa: "Jeg vet, det er jo ikke noe stort. Og det ikke sånn at det er tusenvis av jenter som skulle ønske de var deg akkurat nå" Han flirte litt før døra åpnet seg og Liam kom til synes. "Hey man!" sa han og ga Andy en "gutte-klem". "Hei jeg er *DN*," sa jeg og tok Liam i hånden. "Liam, hyggelig å hilse på deg," Vi gikk og hang av oss klærne og tok av oss skoene. Jeg pustet dypt før jeg gikk inn i stua. I det jeg så han sitte der i sofaen fikk jeg med en gang flashback. 

 
Hvem tror du hun ikke vil møte?
Hvordan tror du det går?

 

POSTED BY: Hedda Crogh 


22.10.2012 | 21:41 | Kategori: Louis Tomlinson

Flere bilder av Louis på kampenSorry for forskjellige størrelser på bildet!! 


POSTED BY: Maria 


22.10.2012 | 21:29 | Kategori: One Direction

Bilder fra kampen #2

Guttene skal gjøre noen møter med fans nå etter kampen. De som har med deg pass får møte dem, men bare noen!POSTED BY: Malin


22.10.2012 | 21:27 | Kategori: One Direction

One Direction - The Story So Far

 
POSTED BY: Maria

22.10.2012 | 21:18 | Kategori: One Direction

Bilder fra kampen

Louis sitt lag vant 2-1 og Louis ble kåret som kampens beste!!

Liam og Harry når de scoret


Eleanor tok bilder med kjempemange fans men måtte til slutt sette seg i en "privat boks" fordi en fan hoppet på henne..


Baby Lux! Hun hadde på seg en t-skjorte med nummer 17 også stod det Louis på!

Louis blir taklet!!


Lou og Lux!
Zayn var ikke der fordi han er syk.


POSTED BY: Malin


22.10.2012 | 20:51 | Kategori: Facebook/Twitter

TweetsPOSTED BY: CASANDRA


22.10.2012 | 20:47 | Kategori: Random

Konkurranse for fans som ser på kampen!POSTED BY: CASANDRA


22.10.2012 | 20:26 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 28

Harry skulle akkurat til å åpne munnen. Nå var jeg spent på hva han skulle svare.

Akkurat i det det skulle komme ut en lyd av Harry avbrøyt Alan han. «Dater dere? Eller er hun en av de andre ¨vennene¨ dine?». Harry lo en liten latter og så på Zayn. «Ehh, Jeg ser noen ja» svarte han og så på Alan igjen. Han gapte opp og drakk en stor slurk av brusen. «Ooo, hvem da? Er det denne jenta?» spurte Alan og pekte på et bilde av meg og Harry som gikk hånd i hånd nedover en gate. Harry nikket. Alan nikket og lagde et ekkelt smil til han. Hva skulle det bety? «Og dere da? Noen andre i livet deres eller er dere single?» spurte han og pekte på Niall og Zayn. «Jeg ser noen nylig faktisk» svarte Zayn og la seg lenger bak i sofaen. «Så da er det bare deg da Niall?» spurte han og slo han litt på armen. Niall nikket og så ned.

 

Etter noen minutter med snakking om det nye albumet og svarte på noen spørsmål fra fansen, kom de back stage. Jeg var så opptatt med telefonen at jeg skvatt når jeg skjente to armer komme rundt meg. Jeg snudde meg og møtte de grønne øynene til Harry. Jeg la fra meg telefonen i lommen og la hendene mine rundt nakken hans. «Jeg trodde du ødela telefonen jeg?» sa Harry og dro frem telefonen fra lommen. Jeg nikket «Ja, det trodde jeg også. Men jeg tok i batteriet å ta da! Den funker!» svarte jeg og la den ned i lommen igjen. «Hei, jeg er Alan. Du må være den heldige jenta?» kom det en stemme bak meg. Harry slapp grepet litt så jeg kunne snu meg, men han hadde enda hendene rundt magen på meg. Jeg strakk meg etter hånden til Alan og svarte: «Hehe, jeg er vel det!» lo jeg tilbake. «Vell du er ganske heldig, jeg har prøvd å få han på kroken i over 2 år. Men det virker som han ikke er interessert.» hvisket han inn i øret på meg og slapp hånden min. Jeg lo så jeg trodde jeg skulle sprekke. «Vell, kanskje jeg kan hjelpe deg med Niall!?» svarte jeg på tull. Alan nikket seg enig og gikk bak til de andre.

Jeg snudde meg igjen og møtte øynene til Harry. «Hva visket han deg i øret?» spurte han og så bakover mot Alan. Jeg fniste litt og fortalte alt som Alan hadde visket i øret på meg til Harry. Han fikk seg en god latter han også. «Men du, jeg har planlagt noe for oss to denne kvelden. Og ta på deg noe fint» sa han etter å ha fått tilbake pusten. Jeg nikket mot han og så at Zayn var på vei mot oss. Jeg ble avbrutt av blikket mitt når jeg kjente noen varme og myke lepper treffe mine. «Ehm, ja Harry, *DN*. Vi er nødt til å gå. Vi skal på en photoshoot. Skal du være med *DN*?» sa Zayn og så på meg. Jeg ristet på hodet. «Jeg må finne en kjole som jeg skal ha på meg. Også lovte jeg at Amanda skulle hjelpe meg.» svarte jeg og lette etter vesken min. «Men Zayn, hvem er den jenta du har begynt å date?» spurte jeg og løftet øyebrynene. Han begynte å leke med foten og hendene sine. «En som heter Perrie» svarte han og gikk tilbake til de andre. Jeg smilte og gikk etter han.  

 

«Hva med denne kjolen?» sa Amanda oppgitt. Vi hadde sikkert vært innom 10 butikker og prøvd over 30 kjoler. «Nei, liker ikke fargen» svarte jeg og viftet med hendene. Amanda sukket og la den fra seg. I det hun reiste seg opp spratt øynene hennes ut. Hun løp over til den og rev nesten ned hele stativet for å få ut en kjole. «Hva med denne?» sa hun og stilte den frem. Ved første øyekast ble jeg forelsket i den. Jeg nikket ivrig. «Det er den» svarte jeg og reiste meg. «YES! Endelig! Du er sta ass» svarte hun og satte seg ned på stolen lettet. Jeg lo litt av henne. Nå gledet jeg meg veldig til daten. Håpet bare Harry liker kjolen.
 Gud så flinke dere er til å kommentere <3 fortsett sann og det kommer kanksje to deler hver dag :)!!!!!- Caroline cx 


22.10.2012 | 19:01 | Kategori: Harry Styles

Harry twitter
Fantastisk bra bilde, Harry!! Fotograf next ja... 


POSTED BY: Maria 


22.10.2012 | 18:56 | Kategori: Louis Tomlinson

Drakten til Louis

Louis er nummer 17 på kampen! 

POSTED BY: Maria 


22.10.2012 | 18:26 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 27

"Det var der Kurt tok meg med på vår date. Jeg gikk banans der inne. Politiet kom» svarte jeg og reiste meg opp fra fanget hans og inn på badet igjen. «Å du og Kurt ja. *DN* er du.. har du fremdeles følelser for Kurt?»

Jeg kunne ikke høre mine egne ører. Sa han virkelig det? Jeg la fra meg tannbørsten jeg hadde i munnen og vasket hendene før jeg gikk ut til Harry. Han hadde reist seg opp og var nå ved døren. «Harry? la meg svare deg med et spørsmål» begynte jeg og lente meg mot veggen. «Har du kommet helt over din første forelskelse?» fortsatte jeg og så han dypt inn i øynene. Han la ryggen mot veggen og glei ned på gulvet. «Nei, det har jeg ikke.» svarte han og slang blikket opp mot meg. Jeg satte meg ned ved sin av han. «Kurt var min første forelskelse, og jeg er sikker på at nesten alle ikke kommer over sin første» svarte jeg og tok hånden hans. «Men, vi må gå videre her i livet» svarte jeg og kysset han på kinnet. «Men ikke å bekymre deg for Kurt. Jeg er nesten sikker på at jeg ikke blir sammen med han igjen» svarte jeg etter noen minutter stilhet. «Nesten?» svarte han og så på meg. å nei, sa jeg nesten? Fuck. «Jeg hadde også blitt urolig vis det var deg og eksen din som hadde slått opp for 1 år siden.» svarte jeg og latet som jeg ikke hadde hørt hva ha sa. Han begynte å smile. «Du er best» svarte han og så på klokken. Øynene hans sperret seg opp. «Jeg er forsinket for et intervju. Blir du med?» spurte han meg mens han reiste seg og strakte hånden til meg. Jeg smilte og nikket.

*

«Jeg vil dere skal gi en varm applaus til One Direction» skrek Alan (Carr). Det begynte å skrike i hele rommet, min første reaksjon var at jeg hoppet bakover. Den andre var hendene opp mot ørene. Ned trappen kom guttene på rekke og rad. Jeg smilte og klappet selv. Guttene hadde klemt Alan og satt seg ned på rekke. Zayn ytterst, Louis, Harry, Liam og Niall nærmest Alan. «Så jeg skulle til å spørre om dere vil ha noen søtsaker, men jeg tror noen i bandet har nokk at det» begynte han å si mens han tok opp en flaske med brus. Alle begynte å se på hverandre. «Hva mener du?» spurte Niall og fulgte ivrig med på flasken. «Jeg tror dere vet hva jeg mener» svarte han og lagde kyssemunn. Alle begynte å le. Ikke fordi det var morsomt, men utrykket hans mens han gjorde. «Så jeg hører dere skal komme med enda et album eller er ikke jeg så oppdatert i 1D verdenen?» spurte han og pekte på Niall. «Nei, vi har nå jobbet veldig mye på det og vi gleder oss til fansen ser og hører det» svarte han og grep tak i glasset og drakk opp hele på en, to, tre. «Ja, jeg har sett den nye videoen til Live While We Are Young. Jeg liker den! La oss se litt» sa han og trykket på en knapp. Men på skjermen kom ikke videoen, men bilder av meg og Harry. Jeg fikk et stort hakeslepp.  Og til å tyde på Harry sin reaksjon var ikke jeg den eneste. «Ops, feil bilde» sa han og trykket på knappen igjen. Hver gang han trykket på knappen kom det nye bilder av meg og Harry. Og hver gang sa han «Ops». Harry la hodet sitt i hendene og dro det sakte opp igjen. «Kan du forklare hva som skjer her god gutt?» spurte Alan og alle begynte å le. Kalte Alan, Harry akkurat for god gutt? Jeg lo selv og strev med å finne pusten igjen. Harry skulle akkurat til å åpne munnen. Nå var jeg spent på hva han skulle svare.


Vis jeg får 20 kommentarer innen kl. 20:30 så kan dere få en del til idag... Jeg tror jeg er tilbake på fult, men jeg har fremdeles oppgaver som jeg må gjøre.

 

- Mah name is Caroline =D


22.10.2012 | 18:24 | Kategori: One Direction

Louis fotballkamp akkurat nå!

Alle guttene har dukket opp på stadioen, klar til å se Louis spille! Det var veldig store bilder! :o


POSTED BY: Maria 


22.10.2012 | 17:57 | Kategori: Niall Horan

Instagram

Jeg tror alle guttene var på madamme Tussaud i går!

Adfkmvdgknc jeg har også sittet der Niall sitter!!!

POSTED BY: Maria


22.10.2012 | 16:44 | Kategori: Louis Tomlinson

Intervju med Louis før kampen

Dette intervjuet er noen dager gammelt, jeg vet ikke om det har vert på bloggen før!

 

 

 

POSTED BY: Malin


22.10.2012 | 16:43 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis skal spille kamp snart

Nå skal kampen til Louis snart begynne! De andre guttene har kommet dit for å se på. Tom Atkin, Lou Teasdale og Lux er også der. Søstrene til Louis, moren og bestefaren hans skal også være blandt publikum.
JEG HAR SÅÅÅ LYST TIL Å VÆRE DER!

 

 
Garderoben til Louis.

 

 

 

POSTED BY: Malin


22.10.2012 | 15:25 | Kategori: Louis Tomlinson

Programmet for kampen til Louis.
POSTED BY: Maria


22.10.2012 | 15:22 | Kategori: Zayn Malik

Zayn og Bob Marley

Zayn var på madame tussauds i går! Her er han med Bob Marley.. 

POSTED BY: Maria


22.10.2012 | 15:19 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 3

"HVA HAR SKJEDD MED MOBILEN DIN?" raste han mot meg. Å nei, nå kom jeg aldri til å få gå på date!


Jeg sto foran speilet på rommet mitt og ordnet meg. Etter å ha mast mye på pappa og forklart han at Andy tok meg med på date for å gjøre opp for det med mobilen min fikk jeg endelig dra på daten. Siden vi bare skulle på Friday's hadde vi blitt enige om å kle oss casual. Men jeg pimpet outfiten litt med høye hæler, litt fordi jeg ikke var spesielt høy fra før av. Jeg så på klokken og fant ut at jeg skulle møte Andy om en halv time, så jeg burde kjappe meg. "WILLIAM!" ropte jeg. Han hadde rom rett over gangen så han kom kjapt inn. "Hva er det?" sa han. "Kan du være verdens beste storebror og kjøre meg til byen?" spurte jeg og smilte søtt mot han. "Åhh, okei, men jeg er forresten verdens beste storebror uansett," sa han og sukket. "Hah, det kan diskuteres!" sa jeg selv om jeg visste han hadde rett. William og jeg hadde et veldig nært forhold så jeg visste at han alltid var der for meg. Men vi likte å tulle med hverandre likevel. 

 


Outfiten

William stoppet bilen og jeg merket at jeg var nervøs. Det var en stund siden jeg hadde vært på date sist så jeg følte meg litt 'off the game' , for å si det sånn. "Du kan gå ut av bilen nå, vi er fremme," sa William og avbrøt tankene min mens han så litt rart på meg. "Jada, har du det travelt eller?" sa jeg litt spydig tilbake. "Nei, men du har vel det," sa William. Jeg overså han og gikk ut av bilen. Jeg så meg litt rundt før jeg så Andy stå et stykke unna kledt i beige chinos og en blårutete litt oppknepper sjorte. Åhh, så kjekk han var! Jeg pustet dypt før jeg smilte og begynte å gå mot han. "Hei, du ser bra ut!" sa han og ga meg en klem. "Hei, skulle akkurat til å si det samme," sa jeg og flirte litt. "Skal vi gå inn, eller?" spurte Andy og smilte  mot meg. ?Ja!? svarte jeg før vi gikk mot Friday's.

 

 

Vi var akkurat ferdig og spise og jeg holdt på å flire meg i hjel av en artig historie Andy akkurat hadde fortalt. Daten hadde vært veldig vellykket, vi hadde hatt det utrolig morsomt sammen og Andy var veldig flørtete. "Skal vi kanksje gå nå?" spurte Andy. "Ja, det kan vi vel," svarte jeg og smilte. "Jeg skal bare ringe broren min og få han til å hente meg," sa jeg og leitet etter mobilen i veska mi. "Neida, det trenger du ikke. Jeg kan kjøre deg hjem," sa og smilte varmt. "Åhh, okei, takk!" svarte jeg og smilte tilbake. På vei til bilen hans snakket vi om at vi måtte møtes igjen. "Du jeg hadde planlagt å være sammen med noe venner i morgen og så lurte jeg på om du kanskje ville være med? De er veldig hyggelig," spurte plutselig Andy. "Ja, det vil jeg gjerne,"  svarte jeg og kjente det kriblet litt i magen. "Herlig, du kommer til å elske dem!" sa han. "Å, hvorfor tror du det?" spurte jeg nysgjerrig, men jeg tullet egentlig bare så jeg flirte litt etterpå, men han svarte meg likevel. "Alle elsker vel One Direction," svarte han og jeg kjente det gikk en frysning nedover ryggen.

 

Hvorfor trur du hun får frysninger?

 

POSTED BY: HEDDA CROGH


22.10.2012 | 15:16 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i Doncaster i dag
POSTED BY: Maria


22.10.2012 | 15:16 | Kategori: Louis Tomlinson

Uniformene klare for Louis' fotballkamp!

Louis spiller en fotball kamp for veldedighet i dag! Det er rykter om at Liam også skal være med. Så bare en ting å si; LYKKE TIL BOOBEAR!! 

POSTED BY: Maria 


21.10.2012 | 22:40 | Kategori: 1D Historie-7

Hitorie 7 - del 2

Jeg kom inn døra hjemme etter en real shoppingrunde med Sarah. Eller jeg hadde shoppet, mens hun gikk rundt å siklet på alt ettersom hun skulle spare penger til USA. ?*DN*!!!? skrek tvillingsøskene mine Thea og Lucas, på 5år, før de overfalt meg. De begynte begge å snoke i handleposene mine etter leker. Jeg lot de holde på, siden jeg visste de ikke kom til å finne noe, før jeg sprang opp trappen, på vei til rommet mitt. Jeg hoppet i senga og begynte å gå igjennom veska mi etter nummeret til Andy. Jeg var litt skeptisk på om jeg skulle sende han en melding eller ikke, men jeg tenkte at hvis jeg skulle være alene hele sommeren kunne jeg vel ha en sommerflørt og Andy virket som den perfekte personen. Jeg skrev og hvisket ut flere ting før jeg til slutt ble enig med meg selv hva jeg skulle skrive. Jeg ville ikke virke for desperat så det tok en stund før jeg ble førnøyd med med selv. Dette er nummeret mitt. Si i fra når daten blir -*DN*. Send! Jeg kjente jeg nesten ble litt nervøs, mens jeg ventet på svar. Hva om han egentlig ikke ville gå ut med meg, men bare hadde sagt det på grunn av det med mobilen min. Jeg kjente det knyte seg litt i magen min.
 


Du tekster

 Etter å ha meldt en stund med Andy ble vi enige om å møtes på Friday?s i morgen klokken sju. Plutselig kom storebroren min William, på 19år, inn. ?Hei, endelig hjemme fra den evig lange shoppingturen,? sa han. Jeg hadde tekstet med Andy så fikk ikke helt med meg hva han hadde sagt. ?Hæ? Hva sa du?? spurte jeg og så opp fra mobilen. ?Hvis du ikke hadde vært så opptatt av mobilen din ville du fått det med deg. Hvem er det forresten du tekster med?? sa han litt spydig. ?Ømh, ingen,? svarte jeg uten å ta øynene fra mobilen. ?Denne ingen må være veldig heldig som får så mye av din oppmerksomhet, få se da!? sa han og tok mobilen fra meg. ?Hei! Få nå ha litt privatliv da!? sa jeg og prøvde å ta den fra han, men jeg feilet for han hoppet unna. "Få mobilen min William! Vær så snill!" klaget jeg. "Trur ikke det lille venn," sa og så snudde han mobilen min slik at han så den knuste bakesiden. Shit! "Oooi! Hva har skjedd?! Pappa kommer til å klikke på deg," sa han og så forskrekket på meg. "Ingenting! får mobilen min nå William! Kom igjen, la meg får ha et privatliv da!" sa og jeg og begynte å bli temmelig irritert på han nå. "Dette ser ikke ut som ingenting. Og uansett har jeg enda ikke funnet ut hvem ingen er og hva som er så spesielt med han, så du får ikke mobilen enda," svarte han meg og hoppet bort fra meg. Jeg var ordentlig irritert nå. Selv om William og jeg hadde et veldig nært forhold fantes det grenser og han holdt på å krysse en av de nå. "Nå er det nok Wiliam! Få mobilen min!" nesten skrek jeg til han. Han var høyere enn meg så han holt bare mobilen min så høyt opp han kunne så jeg hadde ikke sjangs til å nå den. ?Jada, jeg har funnet ut hvem ingen er nå så du skal få den snart, må bare finne ut hva du skal med han? sa William og flirte litt mens han sprang bort fra meg. "Uuh, visste ikke at du kjente en Andy. Men han er heldig som får gå på date med deg"  Rett etter at han hadde sagt det kom pappa inn. Å nei, nå kom han til å få se mobilen min og det var ikke bra. ?Hvem er Andy? Og hvem skal på date?? sa han og så på meg og så på William. "Ingen!" svarte jeg kjapt, men William kom like etter og sa: "*DN* hemmelige beundrer. Men jeg har noe jeg må gjøre så her er mobilen din *DN*" Han gikk etter å ha gitt meg mobilen slike at baksiden syntes. Jeg hadde et lite håp om at pappa ikke hadde sett noe, men håpet forsvant fort. ?HVA HAR SKJEDD MED MOBILEN DIN?? raste han mot meg. Å nei, nå kom jeg aldri til å få gå på date!

 

Trur du hun får lov å gå på daten? 


POSTED BY: HEDDA CROGH 


21.10.2012 | 21:57 | Kategori: 1D Historie-7

Litt om meg - ny gjesteblogger

Hei jeg er den nye gjestebloggeren og tenkte å skrive et lite innlegg om meg. Jeg heter Hedda Crogh og er en 15år gammel jente som går i 10.klasse. Jeg er fra Tromsø og spiller fotball på KSK j 97, noe jeg har gjort i 8år. Ellers på fritiden liker jeg å være med venner, shoppe og ta bilder. Og så har jeg danset ballet og jazz  tidligere, men sluttet for 2 år siden. Jeg har vært Directioner siden november-desember i fjor og skal se de live for første gang 16.mars neste år i Manchester. Jeg er også Belieber, men kan vel ikke si helt nøyaktig hvor lenge jeg har vært det, haha! Men jeg skal se han live i Oslo netse år. Jeg er veldig glad i å skrive historier, men har ikke turt å historieblogge før nå. Jeg har også en egen blogg som dere kan finne her--> heddacrogh.blogg.no. Men jeg har en pause nå.


This is me!
 
Første delen av historien ble litt kort, men de andre delene skal blir lenger, jeg lover! Kommer mest sannsynlig en til del snart :)

 POSTED BY: HEDDA CROGH


21.10.2012 | 20:17 | Kategori: Facebook/Twitter

Gemma (søsteren til Harry) tvitrerPOSTED BY: CASANDRA


21.10.2012 | 20:10 | Kategori: Bilder

Guttene på ITV2 i dagPOSTED BY: CASANDRA


21.10.2012 | 20:09 | Kategori: Niall Horan

Nialls hår gjennom tidenePOSTED BY: CASANDRA


21.10.2012 | 19:23 | Kategori: One Direction

Little Things


Dette ^^ er visst nok coveret på den nye singelen!! Vet at det er lagt ut et annet bilde før, men det sies at det var "photoshopped".. Men er ikke helt sikker enda :P


POSTED BY: CASANDRA


21.10.2012 | 19:23 | Kategori: One Direction

Instagram

Teksten under bildet sier vel alt?;)


POSTED BY: Maria


21.10.2012 | 19:18 | Kategori: Zayn Malik

Nytt bilde av Zayn

Digga!POSTED BY: Maria


21.10.2012 | 18:47 | Kategori: Niall Horan

Niall på x-factor i går!

Looking good!!

Niall var å så på x-factor i går sammen med noen venner.


POSTED BY: Malin


21.10.2012 | 18:39 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 1

 

Hei, jeg er da Hedda og jeg er den nye gjestebloggeren her som skal skrive historie. Tusen takk til Julie som lar meg gjøre dette og så håper jeg dere liker historien!


Jeg gikk nedover den travle handlegaten på vei til å møte bestevenninnen min Sarah. Siden det var sommerferie dro hun til USA i morgen og hadde planlagt å møtes for å være sammen før hun dro. Vi skulle møtes med Starbucks og jeg var allerede sen. Jeg tok mobilen opp fra vesken for å sende en melding til Sarah, men jeg fikk ikke skrevet mye før jeg gikk rett inn noen og mobilen min spratt ut av hendene mine. Jeg så opp for å finne ut hvem den skyldige og så rett opp i ansiktet på en litt eldre utrolig kjekk gutt.


?Åhh, unnskyld! Går det bra?? spurte han. ?Emh, joda, med meg ja, men ikke helt med mobilen min,? svarte jeg og så ned på den knuste, hvite, iPhonen min. ?Å nei, jeg er så lei meg det var ikke meningen. Hvordan kan jeg gjøre opp for meg?? sa han og så litt trist på meg. ?Neida det går bra. Var like mye min feil som din,? sa jeg litt sjenert.  ?Nei, jeg insisterer. Hva med en date?? spurte han og smilte et nydelig smil. ?Emh, jeg kjenner deg ikke, ?svarte jeg og så litt skeptisk på han. ?Men da kan det være en fin mulighet til å blir kjent med hverandre,? sa han og smilte ?Vær så snill!? #Åhh, okei, men kun som venner for å bli kjent,? sa jeg til slutt og så alvorlig på han. ?Herlig, her er nummeret mitt,? sa han og skrev nummeret sitt på en kvittering han fant i lomma. Han skulle akkurat til å gå før jeg stoppet han. ?Jeg vet ikke hva du heter!? sa jeg. Han flirte litt. ?Andy, og du er?? ?*Ditt Navn*? svarte jeg. ?Hyggelig å møte deg *DN*? sa Andy og smilte før han gikk. Jeg sto der igjen med stort glis, men det forsvant fort da jeg så ned på den knuste iPhonen min som lå på bakken. Shit! Pappa kommer til å klikke, tenkte jeg og tok den opp. Den hadde faktisk ikke skrudd seg av og plutselig plinget det inn en melding. Hvor i helvete er du????? Oi, jeg hadde helt glemt av Sarah. Første delen er ikke så spennende da, men skjer mer etterhvert.

Mer?


21.10.2012 | 14:25 | Kategori: Facebook/Twitter

Nye videodagbøker?!!


Niall hadde en kort #asknialler i dag! Da fikk han spørsmål om videodagbøkene og svarte at det kommer noe snart!!! ^^
Hvem gleder seg? Det gjør i hvertfall jeg!!! :D


POSTED BY: CASANDRA


21.10.2012 | 14:20 | Kategori: Bilder

Niall med District 3


District 3 er deltagere i xfactor UK!!
Niall var å så showet i salen i går!! Olly Murs var også der, og framførte en sang på scenen :)


POSTED BY: CASANDRA


21.10.2012 | 14:17 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i går


Zayn var ikke der hvis noen lurte ;) han tilbrakte dagen med Perrie, moren sin og en gammel kompis fra Bradford :))

Hvis du ser på bildene av Liam, så ser du at han har plastikk oppover venstre arm. Noe som mest sannsynlig betyr at han har fått en ny tatovering!! Men når fansen spurte hva slags tatovering det var, så sa han at vi bare må vente og se :) så da får vi bare vente og se da :D

Hva slags tattis tror dere det er?POSTED BY: CASANDRA


21.10.2012 | 13:06 | Kategori: One Direction

Guttene skal IKKE til Bergen!

Det har gått rykter om at guttene skal til Bergen for å møte noen kjente. Men det skal de ikke, Anne( Moren til Harry) sa det selv!

POSTED BY: Maria


20.10.2012 | 23:14 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 26

Han smilte før han kysset meg på pannen deretter nesen og munnen. Jeg sukket og reiste meg opp fra sengen og gikk inn på badet der jeg dusjet og kledde på meg.

 

Harry pov.

*DN* hadde akkurat gått inn på badet da jeg reiste meg opp fra sengen. Jeg gikk bort til vinduet og trakk opp liftgardinen. Jeg ble blendet når solen skinte meg rett inn i øye på . Jeg trakk meg litt tilbake og satte meg på en stol som var ved pulten. Jeg så at dataen til *DN*var på så jeg trykket på en tast og på skjermen kom det et bilde av en liten jente og to andre damer. Jeg var helt fortapt i det. Det så ut som den lille jenta var *DN*, men de damene kunne jeg ikke si noe om.

 

*DN* pov.

Da jeg kom ut av badet satt Harry og så på dataskjermen min. Jeg gikk stille mot han og satte meg på fanget hans. Jeg så ned på skjermen. «Hvem er det?» spurte han meg og så mer opphengt av skjermen enn noen gang. Det var ikke antydning til å flytte på blikket. «Det er meg, mamma og tante Emilie» svarte jeg og pekte på hver og en. «Så nydelig moren din var» svarte han og så opp på meg. Jeg smilte og nikket. Jeg snudde meg rundt så jeg hadde beina mine på hver sin side av han. Han smilte mot meg og tok hendene på hver sin side av hodet mitt og trakk meg inn mot han.«Mh, du skal ikke noe spesielt i dag?» spurte Harry når øynene våre møttes. Jeg ristet på hodet og han begynte å smile. Å gud som jeg elsket smilet hans. «Vel det skal du nå!» svarte han. Jeg ga han et spørrende utrykk. «vi skal gjøre noe sammen» fortsatte han. «Mhh, hva da?» spurte jeg og trakk meg litt lenger bak mot knærne hans. «Noe som kanskje gjør deg litt skremt og noe som du kanskje frykter, så jeg kan beskytte deg mot» svarte han og la hendene rund midjen min. «Jeg har ikke noe jeg frykter og dessuten kan jeg beskytte meg selv» svarte jeg. Han ga meg utrykk som var ganske lett å lese. «Er du ikke redd for noe?» spurte han. Jeg ristet på hodet. «Men alle har noe de er redde for. Som edderkopper, bier og tær» fortsatte han. Jeg fniste litt. «tær? Virkelig? Er du redd for tærne dine?» spurte jeg og pirket han på magen. Han lo litt og ristet på hodet. «Nei, men det er noen som sikkert er det. Men har du virkelig ingenting du er redd for eller frykter?». Jeg måtte tenke meg om. Er det noe jeg er redd for? Nei. Det var ingenting, fordi jeg ikke hadde mer å miste. Uten Amanda da. Men hun kom jeg til å miste når jeg forteller hun alt. Det er jeg sikker på. «Nei jeg er ikke redd for noe» svarte jeg etter en stund. Han smilte og så på dataen igjen. «Ikke en gang Emilie?» smilet mitt forsvant. Jeg snudde meg og så på dataen selv. «Emilie, har jeg ikke noe forhold til lenger. Etter det som skjedde med mamma og pappa forsvant det bare. Hver gang jeg ser henne tenker hun sikkert at det var min skyld at mamma døde. Vi hadde ikke et lykkelig øyeblikk etter jeg flyttet hjem igjen til mamma og pappa. Dessuten har jeg ingen grunn til å være redd for hun» svarte jeg og skjente jeg måtte streve med å holde tårene inne. «Jeg beklager» hørte jeg en rusten stemme komme bak meg. Jeg snudde meg. «Ikke vær det! for det var ikke min feil at hun døde. Det var pappa, men Emilie godtok det aldri» svarte jeg og dro fingrene gjennom krøllene hans. «Dessuten skal jeg ikke la henne gjøre meg svak, det er en annen sin jobb» fortsatte jeg. «Hvorfor skal noen gjøre deg svak?» spurte han og rynket pannen. «Vi har alle fiender» svarte jeg. Han åpnet munnen for å si noe men lukket den igjen. «Snakker vi i koder nå?» jeg skjønte ikke helt hva han mente så jeg bare ristet på hodet. «Glem det! men hvorfor ville du at jeg skulle bli skremt eller redd?» spurte jeg i stedet for å glemme det jeg hadde sakt og for å komme over på noe annet. «Jeg hadde tenkt vi kunne gjøre noe sammen i dag siden første date var litt rar med hun turisten på stranden og andre date fordi vell du endte opp på sykehuset i 2 uker» svarte han og lo litt. Jeg smilte tilbake og nikket. «Det vil jeg så gjerne. Men ikke og jeg gjentar ikke til en sjokoladefabrikk!» svarte jeg. «Hvorfor skal jeg ta deg med til en sjokoladefabrikk?» svarte han meg med. Jeg fniste litt før jeg svarte. «Det var der Kurt tok meg med på vår date. Jeg gikk banans der inne. Politiet kom» svarte jeg og reiste meg opp fra fanget hans og inn på badet igjen. «Å du og Kurt ja. *DN* er du.. har du fremdeles følelser for Kurt?»


JEG VIL BARE TAKKE FOR ALLE DE SØTE KOMMETARENE SOM JEG FIKK PÅ FORJE DEL!!!!! Det med at historien min er annderledes enn de andre vet jeg ikke om er positiv eller negativ. Men det hørtes veldig positivt ut så da tolker jeg det sann. Nå har jeg blitt ferdig med oppgavene i praksis, skrev 5 sider.. slit. da mangler jeg bare helsefremmende og samfunnsfag...

BTW jeg er ikke tilbake på fult. Jeg la inn denne delen fordi jeg tenkte dere fortjente det og jeg kjedet meg litt med oppgavene :)

Kan jeg få 15 - 20 kommentarer i dag også da????? xD

 

- Caroline er navnet ;)
20.10.2012 | 21:29 | Kategori: Fans

Bilder i dag
POSTED BY: Malin


20.10.2012 | 21:26 | Kategori: 1D Historie-7

Ny historie på vei!

Hei dere!

Jeg har en kjempegod nyhet til alle dere som elsker å lese historier! Så snart som mulig starter det en ny historie, og Zayn er hovedpersonen! Historien kommer til å bli kjempebra og jeg gleder meg kjempe mye! Det er Hedda Crogh som skriver og hun er ny historieblogger. Historie nr. 6 kommer til å fortsette som vanlig!

 

Handlingen i den nye historien:

 

Historien handler om *DN* som bor i London. En dag møter hun en gutt med navnet Andy, altså Andy Samuels, og han ber henne ut på en date. Hun sier selvfølgelig ja, og etter daten spør han om hun vil være med å møte noen venner av han, altså One Direction. Hun sier ja selv om hun ikke egentlig har så lyst på grunn av fortiden hennes. Vil egentlig ikke si for mye, men kan si at hun ikke har bodd i London hele livet.

 

30 kommentarer på dette innlegget og den første delen kommer i morgen!! Hvis ikke kan det ta lengre tid.

 

POSTED BY: JULIE

 


20.10.2012 | 18:59 | Kategori: Nyheter/Blader

We Love PopPOSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:52 | Kategori: Louis Tomlinson

Gamelt brev fra Louis


Aww! Så søt <3
:')


POSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:51 | Kategori: One Direction

Hvor er guttene nå?POSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:50 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av HarryPOSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:37 | Kategori: Bilder

#LouisCharityFootball


Awwww! Han er så utrolig søt og snill som deltar i slikt ^^ <3


POSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:33 | Kategori: Zayn Malik

Ny tatovering Zayn?

Skunx tatto er en tatoveringssjappe i London og Crish Hatch er en som jobber der..
Så det betyr mest sannsynlig at han fikk enda en tatovering i dag :))


POSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:30 | Kategori: Facebook/Twitter

TweetsPOSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:18 | Kategori: Random

One Direction rettetang, kreppetang og hårføner


Kanskje jeg skal kjøpe sånn? Trenger jo ny hårføner.. :D


POSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:15 | Kategori: Bilder

Harry med fansPOSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:12 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis' nye tatovering!


Ok?! Må innrømme at den var ganske random, men, men :D
Er han fornøyd, så er jeg det og :))


POSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 18:02 | Kategori: Bilder

Nye bilder av Zayn i London

Hei! Sorry for ingen blogging fra meg i går /:


POSTED BY: CASANDRA


20.10.2012 | 17:12 | Kategori: Video

One Direction go crazy and invade Real Radio!

Lo så jeg trodde jeg skulle dø... 

 

POSTED BY: Maria

20.10.2012 | 16:03 | Kategori: One Direction

Little things - cd cover

Perfekt! Jeg gleder meg!! Hva synes dere om det?


POSTED BY: Malin


19.10.2012 | 22:57 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 25

Med en gang vi var innenfor døren forsvant hun i bakrommet. Jeg smilte for meg selv og gikk for å legge fra meg jakken da døren bak meg åpnet seg. Jeg snudde meg og der sto. Sarah.

 

«Hva er det du gjør her?» spurte jeg og la armene i kryss. «Du vet hvorfor. Men husker du når du var mindre og jeg ga deg en tjeneste?» svarte hun. Jeg nikket og så inn mot bakrommet for å forsikre meg at Amanda ikke hadde kommet tilbake eller var på vei. Men det var hun ikke så jeg snudde meg mot Sarah igjen. «Vell, jeg har en anelse om hva den tjenesten skal være, men jeg trenger den ikke nå» fortsatte hun. «Jeg kommer ikke til å drepe noen. Med mindre det er deg da» svarte jeg og tok et skritt nærmere. «Sann som du drepte din far?» spurte hun meg. Okey, nok er nok. Jeg ville ta hun ned. Så da skal jeg det. men ikke nå, ikke her. «Det er det som overrasker meg. Hvordan viste du det?» spurte jeg. Hun ble helt stille. «Jeg.. jeg» begynte hun å si. Jeg tok et skritt nærmere mens hun flyttet seg lenger og lenger bakover. «Du plantet alle bevisene mot meg. Du hypnotiserte min far om å ha drept mamma. Men det var egentlig deg. Du drepte henne fordi du var sjalu. Men en ting skjønner jeg ikke. Hvorfor?» «FORDI, JEG ELSKET DIN FAR» skrek hun ut og begynte å gråte. Jeg smilte. «Men han elsket ikke deg» svarte jeg tilbake. Hun ristet på hodet. «Han ville slå opp fordi.. han brydde seg om deg og den dama du kaller mamma» svarte hun. «Og det var derfor du tvang han til å voldta meg og slå mamma når jeg ikke var til stedet». Endelig fikk jeg det jeg ville ha ut av henne. Hun nikket. «Jeg ville ikke at dere skulle være glade vis jeg ikke fikk det» svarte hun. Jeg snudde meg for å ta opp jakken. «Hva truet du han med for at han skulle gjøre disse tingene med oss?» spurte jeg. Hun så opp. Like etterpå reiste hun seg og gikk mot meg. «Med å drepe? DEG!» svarte hun inn i øret mitt før hun gikk ut av butikken og forsvant. Jeg sukket og ristet på hodet før jeg gikk til Amanda.

*

?pip, pip, pip? kom det fra ringeklokken. Jeg sukket og prøvde desperat å finne telefonen min så jeg kunne skru alarmen av. Det ende til slutt at jeg måtte reise meg opp av sengen, åpne det ene øye og til slutt fant jeg telefonen. Men jeg trykket ikke på av knappen for alarmen. Nei jeg heiv den inn i veggen så batteriet og skjermen knuste. Noen sekunder etterpå kom Harry inn døren. Jeg slang meg tilbake i sengen og vrei dynen over meg igjen. Jeg skjente han hoppet på sengen min og la seg over meg. «Sliten?» spurte han meg. Jeg nikket og la meg på ryggen så jeg møtte øynene hans. Han kysset meg lett på munnen og la seg på siden. «Hva var det dunket jeg hørte fra veggen?» spurte han og vrei av meg dynen. Jeg prøvde desperat å få den over meg igjen. Men han var sterkere enn meg så jeg tapte dette slaget. Jeg la meg helt inntil han så jeg ikke skulle fryse mer enn jeg gjorde. «Jeg fant ikke knappen for å skru av alarmen så jeg heiv den inn i veggen» svarte jeg. Han begynte å le litt. «Og det virket ser jeg. Men jeg tror du ødelagte den. Føler du deg bedre?» spurte han mens han strøyk meg på ryggen. Jeg ristet på hodet. «Nei, det var en veldig dyr telefon» svarte jeg og så han inn i øynene.  Han smilte før han kysset meg på pannen deretter nesen og munnen. Jeg sukket og reiste meg opp fra sengen og gikk inn på badet der jeg dusjet og kledde på meg.
Jeg vet jeg sa jeg skulle ta en liten pause fra bloggen fordi jeg hadde noen oppgaver som jeg måtte gjøre, men jeg tar en liten pause akuratt nå. Derfor kommer denne delen, men det betyr ikke at jeg er tilabke på fult!

Jeg har fremdeles oppgavene som jeg må jobbe på. Men siden dere har vært flinke til å kommentere så får dere en del idag, og jo flere kommentarer jeg får. Jo fortere kommer delene ut + kanskje en til.

 

Vis dere er flinke med å kommentere kan dere få en ny del idag, vis jeg får tid! Skal vi si 20 kommentarer? Vis jeg ser det er det innen jeg legger meg så får dere en til idag.

 

- Caroline =)
19.10.2012 | 17:45 | Kategori: Video

LA BOITE A QUESTION - LES ONE DIRECTION FULL VIDEO

Lo så jeg holdt på å sprekke, haha!! 

POSTED BY: Maria

19.10.2012 | 12:45 | Kategori: Random

You know you are a directioner when...

Vi fikk en kommentar om vi kunne lage ett "you know you are a directioner when.." Innlegg, og siden jeg er syk og ikke har noe å gjøre, så hvorfor ikke?
POSTED BY: Malin


19.10.2012 | 00:19 | Kategori: Noveller

Novelle-The Song

Du står midt i London og synger for å tjene litt penger. Familien din var ikke fattig, men dere var ikke den rikeste familien heller! Siden du snart skulle begynne på college og trengte litt ekstra penger var dette en godt måte å tjene de på. Det var alltid mange mennesker som kom for å høre på og du fikk alltid gode tilbakemeldinger på det du sang.

Du pakket sammen gitaren og telte opp pengene du hadde fått. Plutselig så du en skygge stå over deg. Du kikket opp, der stod en gutt som var på cirka samme alder som deg. Han var ganske søt også.
"Hei, jeg ville bare si at du er veldig god i det du gjør. Du har en fantastisk stemme!" Du rødmet alltid når du fikk sånne komplimanger, denne gangen var ingen unntak. Du så ned i bakken og ble litt flau over deg selv. "Jeg heter Niall foresten, hva heter du?" Niall? Det var noe kjent med det navnet men du kunne ikke skjønne hva det var. "Jeg heter *DN*"
"*DN*? Søtt navn" Han smilte ett kjempesøtt smil han før han gikk.

Det smilet hadde du sett før. Nå kom du på hvem det var, det var Niall Horan fra One Direction! Hvordan hadde du ikke merket det? Du hadde jo hørt mange av sangene deres og sett på mange bilder av dem. Du kunne ikke kalle deg en fan eller directioner men du visste jo litt om dem! Som for eksempel at den nye sangen deres 'live while we're young' kom ut for ikke så lenge siden og at de kom med et nytt album snart. Du løp etter Niall, han hadde stoppet for å finne seg noe å spise. Du begynte å le litt før du sa "unnskyld for at jeg ikke kjente deg igjen, jeg var for opptatt med å stirre i de nydelig øynene dine" ÅNEI! Sa du akkuart det? Du ble flau og du var sikker på at du så ut som en tomat. "Jeg beklager så mye, jeg tror jeg skal gå nå!" Niall begynte å le før han tok deg på skulderen. "Nei, vent litt, ikke gå. Jeg må få nummeret ditt først, jeg har veldig lyst til å møte deg igjen"
Du trodde du skulle svime av, Niall spurte om nummeret ditt! Du gidde han nummeret ditt. "Takk, jeg ringer deg senere! Hade *DN*" han gidde deg en klem. Du kjente at du begynte å like denne gutten, og det var ikke fordi han var berømt, men han var en utrolig fyr!

Du gikk hjem og fortalte søstrene dine hva som hadde skjedd. Du hadde to søstre, de var alltid støttende og du kunne fortelle dem alt! Du hadde jo mange venner som gikk i klassen din, men søstrene dine var noe helt spesielt. De hylte når du fortalte og du fikk egentlig aldri sagt ferdig alt du skulle. Dere gikk gjennom klesskapet til hverandre og valgte ut noen antrekk som du prøvde. Du bestemte deg for noe enkelt, en hvit topp og en lys shorts!

//antrekket ditt//


Du la antrekket på sengen og gikk inn i stuen. Du hørte mobilen din ringe i lommen og du tok den opp med en gang, kanskje litt for raskt, men du brydde deg ikke. "Hallo?" Sa du. Du håpte at det var Niall som ringte. "Hei, *DN* er du klar til å dra klokken 18?" Du kikket på klokken, den var halv seks. "Ja, det går fint!" Du smilte til deg selv, han hadde bedt deg på date! "Ok, da kommer jeg å henter deg da! Hade." Du la fra deg mobilen, løp opp på rommet og skiftet. Du ropte på søstrene dine og sa at de måtte sminke deg!
Klokken seks ringte det på døren og Niall stod der og så kjekk ut som vanlig. Han tok hånden din og dere gikk sammen bort til bilen. Du hadde ikke lyst å vite hvor dere skulle, du ville ta det som en overraskelse! Dere kjørte gjennom gatene i London og stoppet på en romantisk og kjempekoselig resturant.

Dere satte dere ned ved ett bord litt for dere selv. Dere spiste nydelig mat, snakket og lo. Etter restauranten gikk dere ned til en liten innsjø og satte dere ned. Du la hodet på skulderen til Niall mens dere så utover vannet. Solen var begynt å gå ned, det var helt nydelig å se på! "Solnedgangen er nydelig, men vet du hva? Du er nydeligere!"
Niall kysset deg i pannen. Du så på han, stirret lenge inn i de nydelige blå øynene hans. Han bøyde seg ned og kysset deg varmt og mykt på leppene.
Hva synes dere? Blir veldig glad for tilbakemeldinger!
Jeg har også begynt på en del2 av denne novellen fordi jeg synes det er så gøy å skrive for dere! Om dere har lyst så skriver jeg en del2 også og poster den en gang neste uke. Interessert i en ny del?


POSTED BY: Malin


18.10.2012 | 23:22 | Kategori: Bilder

Nytt bilde fra LWWY-photoshootPOSTED BY: CASANDRA


18.10.2012 | 23:21 | Kategori: Louis Tomlinson

Ny tatovering?


Louis har visst fått enda en tatovering! Vet ikke hva det står da, men... Haha :P


POSTED BY: CASANDRA


18.10.2012 | 23:20 | Kategori: Facebook/Twitter

Key 103 på Facebook


Legger ut link når den tid kommer :))


POSTED BY: CASANDRA


18.10.2012 | 20:10 | Kategori: One Direction

Guttene er i studio!

Guttene er i studio med sangpedagogen sin, Helene Hørlyck fra Danmark! De øver på "little things"
Liam er hjemme i Wolverhampthon med familien.POSTED BY: Malin


18.10.2012 | 18:39 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av studio i dagEmbedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Det ble litt forskjellige størrelser på bildene, men det får vel gå bra! :) 

Liam er i Wolverhampthon hvis noen skulle lure på hvorfor han ikke er med på noen av bildene!


POSTED BY: Maria 


18.10.2012 | 18:23 | Kategori: Louis Tomlinson

Gratulerer med dagen, Stan!

I dag har Louis' beste venn Stan(Stanley) bursdag! :) Så gratulerer med dagen!!! 

POSTED BY: Maria
 


18.10.2012 | 18:20 | Kategori: Liam Payne

Liam tweets

POSTED BY: Maria


18.10.2012 | 14:24 | Kategori: Instagram

Harrys InstagramPOSTED BY: CASANDRA


18.10.2012 | 11:59 | Kategori: One Direction

Intervju med Sunday Live


Sunday Live er et australsk Talk Show :)) de hadde intervju med dem i London for ikke så lenge siden. Tror intrvjuet slippes ut på søndag :D


POSTED BY: CASANDRA


18.10.2012 | 11:55 | Kategori: Bilder

Bilde fra Real Radio

Bildet er fra i går :)
Tror ikke intervjuet har kommet ut enda ;)


POSTED BY: CASANDRA


18.10.2012 | 11:54 | Kategori: Bilder

Liam med fan i gårPOSTED BY: CASANDRA


18.10.2012 | 11:37 | Kategori: Om bloggen

Hei!

Det er mange som har spurt hvordan videoen som skal sendes til Senkveld skal være...
Det står på tv2.no at du skal få så mange som mulig til å si "I love One Direction", så det er vell hovedpoenget!
Men jeg tipper at de sikkert også ser på hvordan man har bygd opp videoen. Så vær fantasifulle og originale, så har dere alle sammen store sjanser til å vinne :D
Håper det hjalp til dere som spurte ;)

Kan i samme slengen si TUSEN TAKK til alle dere som vill hjelpe oss! Vi setter så utrolig pris på det, og på dere selvfølgelig <3


Og her er innlegget om hvordan du kan hjelpe oss :D

http://onedirection1.blogg.no/1350406845_vil_du_hjelpe_oss.html#commentKlem fra CASANDRA <3


18.10.2012 | 11:20 | Kategori: #1DImagines

#1DImagine

Jeg har syk, ikke en dritt å gjøre.. Så hvorfor ikke dele noen Imagine's med dere?
Måtte bare ta den med, hahaha!!

Mer? :DPOSTED BY: Maria 


18.10.2012 | 11:06 | Kategori: Video

La boîte à questions

Det er ikke hele intervjuet, for det har ikke kommet ut enda! Tror det kommer ut i dag eller i morgen..

Gleder meg hvertfall til intervjuet kommer ut! :) 
POSTED BY: Maria

17.10.2012 | 22:04 | Kategori: Facebook/Twitter

Dakar Louis :"(POSTED BY: CASANDRA


17.10.2012 | 21:58 | Kategori: Harry Styles

Harrys nye hus?

Det sies at dette bilde er fra Harrys nye hus, men kan være rykter :)


POSTED BY: CASANDRA


17.10.2012 | 21:56 | Kategori: Instagram

Bilde fra Zayns Instagram


Bildet er fra Zayns Instagram, men instagramen hans er privat.. Så jeg vet ikke hva han heter ;)


POSTED BY: CASANDRA


17.10.2012 | 21:54 | Kategori: Bilder

Harry i går

Det ^^ er radioverten til The Hits Radio :)


POSTED BY: CASANDRA


17.10.2012 | 21:51 | Kategori: Harry Styles

Harrys nye tatovering


Det står "Things I can" og Things I can't" ;)


POSTED BY: CASANDRA


17.10.2012 | 21:50 | Kategori: Random

Tekstmelding med Niall

Meldingen var med Zoe, en av Nialles beste venner :)


POSTED BY: CASANDRA


17.10.2012 | 21:48 | Kategori: Bilder

Bilder fra i dag

De hadde intervju med Key 103 i dag :)


POSTED BY: CASANDRA


17.10.2012 | 15:25 | Kategori: One Direction

Demand tonight

Du kan høre guttene live 07.15pm på Demand (radio). Det er 20.15 i norsk tid! :) 

Du kan høre intervjuet live her; http://radioplayer.thehitsradio.com/
POSTED BY: Maria 


17.10.2012 | 12:21 | Kategori: Bilder

Bilder fra Free RadioPOSTED BY: CASANDRA


17.10.2012 | 12:14 | Kategori: Harry Styles

Hilsen fra Harry til Bravos lesere

Det står:

Hello Bravo readers!!
Thanks for having us :D
Hopefully we'll be back to perform for you soon!
Love from <3
Harry. x Harry Styles

(Takk til leser for hjelp med tyding) :))


POSTED BY: CASANDRA


17.10.2012 | 12:09 | Kategori: #1DFacts

Liam i går kveld - Manchester


Han tok en rask tur innom bensinstasjonen etter intervjuet på Key 103 :))


POSTED BY: CASANDRA


16.10.2012 | 23:51 | Kategori: Facebook/Twitter

TweetsPOSTED BY: CASANDRA


16.10.2012 | 23:44 | Kategori: Facebook/Twitter

7 millioner followers!!


Grattis Nialler!!! :D


POSTED BY: CASANDRA


16.10.2012 | 21:20 | Kategori: One Direction

Guttene var på Free Radio i dag


Du kan høre intervjuet her nå!!:
http://birmingham.freeradioplayer.co.uk/


POSTED BY: CASANDRA


16.10.2012 | 21:14 | Kategori: One Direction

Zayn, Liam og Harry på The Hits Radio
POSTED BY: Maria


16.10.2012 | 20:56 | Kategori: One Direction

The Hits Radio

Hør guttene live her nå!!! 


HER; http://ukradioplayer.thehitsradio.com/console/ POSTED BY: Maria 


16.10.2012 | 20:54 | Kategori: One Direction

Guttene på Key 103 Radio in Manchester today

Embedded image permalink

Embedded image permalink


POSTED BY: Maria


16.10.2012 | 18:15 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie - Del 24

«Det er.. du ser fantastisk ut. Ikke rart Harry falt for deg» svarte hun. Jeg lo litt før vi begge gikk ut av hotellrommet.

Når vi var på vei til restauranten for å møte Danielle og Eleanor var det noe jeg hadde lurt på en stund mellom Amanda og Zayn. «Amanda, det er noe jeg har merket ved deg» begynte jeg å si. Hun ga meg et spørrende utrykk. «Deg og Zayn. Noe som skjer?» spurte jeg.  Hun begynte å smile og rødme. Hun ristet på hodet. «Jeg tror ikke det! men skulle ønske!» svarte hun. Jeg ristet på hodet og vi gikk videre arm i arm.

«Beklager vi er litt seine.. vi gikk oss bort. Selv om Amanda bor rundt disse kanter» sa jeg og så på Amanda. Hun smilte enda mer når hun kom til seg selv og merket at alle så på henne. «Det går bra, her sett dere ned» sa Danielle og klappet på stolen. Jeg satte meg ned på stolen som hun klappet på mens Amanda satte seg ned ovenfor meg og sin av Eleanor. «Så det er noe du ikke har fortalt oss *DN*» begynte Eleanor å si etter å ha sett på menyen i noen minutter. Jeg så opp og møtte øynene hennes. Hva kunne det være?

 

Amanda pov.

Jeg kunne enda ikke fatte at jeg hadde blitt venner med One Direction og nå satt jeg her med kjærestene deres på en resturante! Det var virkelig uvirkelig for meg. Eleanor hadde sakt noe til *DN*. Jeg lurte virkelig på hva hun lurte på fordi hun virket så alvorlig. «Hvordan møttes du og Harry?» sa hun etter hvert. *DN* smilte til Eleanor og la fra seg menyen. «Jeg møtte første gang på flyplassen når han datt over meg» svarte hun. Flyplassen? Jeg trodde de møttes i butikken min jeg. Det viste jeg ikke. «Men vi sa ikke så mye til hverandre, unntatt unnskyld for at han datt over meg. Men andre gangen møtte jeg han i butikken til Amanda der vi hadde en full samtale med hverandre.» fortsatte hun. Jeg smilte og så ned i menyen igjen.

 

*DN* pov.

«Hvordan møttes du og Louis?» spurte jeg Eleanor etter å ha svart på mitt spørsmål. «Harry koblet oss sammen. Jeg var en gammel venn av han. Også introduserte Harry meg for Louis også gikk det bare fremover.» svarte hun og smilte til meg. Etter vi hadde bestilt og begynt å spise fikk alle lættis av hvordan Amanda spiste. Jeg tror jeg aldri hadde sett en person som henne spise på den måten. Hun drømte seg helt bort så hun tok en bit av tallerkenen sin. Liksom ikke maten men det maten lå på. Også bommet hun på munnen i det hun skulle drikke så hun fikk alt på fanget sitt.

Etter vi hadde spist ferdig og hadde sakt hade til hverandre gikk jeg og Amanda tilbake til butikken. Med en gang vi var innenfor døren forsvant hun i bakrommet. Jeg smilte for meg selv og gikk for å legge fra meg jakken da døren bak meg åpnet seg. Jeg snudde meg og der sto. Sarah.


Noen av dere lurte på om det kunne skje noe noe romantisk mellom *DN* og Harry... jeg har skrevet 26 deler nååå og det har enda ikke skjedd, men jeg har planer om det :) Også var det det med kommetarene etter maratonet og hvorfor den siste delen som egentlig var denne ikke kom ut. Men jeg måtte ha minst 17 kommentarer innen 1 time og det var det ikke (14 kommentarer var det da)

Imorgen kan det hende jeg glemmer å legge ut en del fordi jeg skal på praksis imorgen og har senvakt. Kommer ikke hjem før 11- 12 tiden på kvelden... Kan hende jeg poster det før jeg drar VIS JEG HUSKER DET!

- Caroline :)


16.10.2012 | 16:18 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i London i går
POSTED BY: Maria


16.10.2012 | 16:17 | Kategori: Video

One direction ble nevnt på CSI New York

 

 

POSTED BY: Malin


16.10.2012 | 16:15 | Kategori: One Direction

Live While We're Young #1 on the YouTube 100
POSTED BY: Maria


16.10.2012 | 16:13 | Kategori: One Direction

Ed Sheeran snakker om 1D

Ed Sheeran snakker om One Direction's nye singel 'Little Things'  rundt 04.50 

 
POSTED BY: Maria

16.10.2012 | 13:31 | Kategori: Nyheter/Blader

Artikkel om ZaynPOSTED BY: CASANDRA


16.10.2012 | 09:29 | Kategori: Noveller

Novelle!

Jeg har tenkt å lage en novelle siden noen av dere hadde lyst til det!
Jeg har ikke blogget så mye, men det er fordi jeg har fått vannkopper... Derfor kommer jeg nå til å bruke litt tid på å lage en novelle, men det kommer jo selvfølgelig noen vanlige news og slikt også! Dessuten så skal jo Casandra og Maria blogge :)
Men dere må kommentere hvilken gutt novellen skal handle om.

Så hvem vil dere at novellen skal handle om?


POSTED BY: Malin


15.10.2012 | 22:43 | Kategori: #1DImagines

#1DImagine


D42120c20af211e2bee422000a1fc31e_6_large

581478_419881098059328_1161132928_n_large_zps6c747c34_large

Imagine-one-direction-31153320-500-369_large


Tumblr_mb1jp6rka91rcd5puo1_500_large

Tumblr_max6dryimt1rsdxrto1_500_large

Tumblr_m9nwjfeucr1ryff9ho1_500_large

Tumblr_m9nwgqzg841ryff9ho1_500_large

Tumblr_mad0fb9pr31qg38eko1_500_large

Haha, ble kanskje litt mange? Skulle gjerne tatt med fler! :) 


POSTED BY: Maria 


15.10.2012 | 19:29 | Kategori: Niall Horan

#AskNiall

Niall hadde en kort runde med #AskNiall på Twitter. Han rakk ikke så mye, fordi guttene holder på å spille inn musikkvideoen til 'Little Things'.

HAHAHAHA, Nialler...
Det var en av de få spørsmålene han rakk!:)


Posted By: Maria


15.10.2012 | 18:33 | Kategori: Bilder

Harry med...

...Rita Ora, Nick Grimshaw og en fyr fra Radio 1 :))POSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 18:25 | Kategori: Video

Louis Tomlinson Interview Doncaster Rovers

 
POSTED BY: Maria

15.10.2012 | 18:22 | Kategori: Facebook/Twitter

Tweets om "Little Things"


Zoe er en av Nialls beste venner, hvis noen lurte :))


POSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 18:19 | Kategori: One Direction

Gratulerer gutter!!

Guttene vant prisen for Best UK & Ireland Act i årets EMA's!! :D

Du kan fremdeles stemme på guttene i andre kategorier her:
http://uk.mtvema.com/vote


POSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 18:14 | Kategori: Facebook/Twitter

Fail!!

Haha!! 1DHQ skrev feil kontonavn når de skulle nevne Niall i tweeten sin... Haha! ;))


POSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 18:01 | Kategori: Facebook/Twitter

1DHQ tvitrerPOSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 16:15 | Kategori: Zayn Malik

Zayn faller nesten på Teen Awards

Sorry for utrolig dårlig kvalitet!! 

POSTED BY: Maria

15.10.2012 | 16:13 | Kategori: Liam Payne

Liam i dag

POSTED BY: Maria


15.10.2012 | 16:11 | Kategori: One Direction

Nye bilder

Tror ikke disse bildene er lagt ut før! :) 
Måtte bare slenge på disse tre nydelig bildene av Nialler! Jeg er litt usikker på hvor disse bildene er fra! De er hvertfall ikke fra The Late Late Show, for da hadde han på seg en hvit genser. Er nok fra en av de nylige intervjuene! :) Iallefall, kjekken!!! 


POSTED BY: Maria


15.10.2012 | 14:27 | Kategori: Facebook/Twitter

Ny singel!!!

Ah!! Gleder meg :D
Det er jo bare litt under en måned til albumet kommer! Så da kan det ikke være så alt for lenge til singelen kommer!!
Hvem gleder seg?!


POSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 14:11 | Kategori: Bilder

Niall med fans i gårPOSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 14:01 | Kategori: One Direction

Nye dukker!

Så kule!! Louis og Liam synger One Thing. Harry, Niall og Zayn synger WMYB :D
Hvem vil ha??? ;)


POSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 13:57 | Kategori: Facebook/Twitter

Busted!! Haha :DPOSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 13:55 | Kategori: Random

Signert gitar

Når guttene var i Tyskland, signerte de denne gitaren ^^ Den er til en tysk veldedighetshendelse :))


POSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 13:51 | Kategori: Bilder

Nytt bilde fra photoshoot


(Tror i hvertfall at det er nytt, har ikke sett der før) ;)


POSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 13:48 | Kategori: Bilder

Liam på toget i går


Han hadde vært en tur hjemom i Wolverhampton, men er nå tilbake i London :))


POSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 13:45 | Kategori: Bilder

Flere bilder av Harry og Niall i går kveldPOSTED BY: CASANDRA


15.10.2012 | 12:06 | Kategori: #1DFacts

Liam på funky buddah

Liam og Andy var på Funky Buddah klubben på lørdag!
POSTED BY: Malin


14.10.2012 | 23:29 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Harry

Han var å handlet med Nick Grimshaw (han helt til venstre i bildet) ;)
Vet ikke helt når bildet er tatt :P


POSTED BY: CASANDRA


14.10.2012 | 23:26 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer

Kevin!! Haha :D ^^


POSTED BY: CASANDRA


14.10.2012 | 23:23 | Kategori: Bilder

Niall med noen venner i dagPOSTED BY: CASANDRA


14.10.2012 | 23:22 | Kategori: Bilder

Backstage på Ed Sheeran - konsert

Bildene er fra i kveld!! De er rundt en halv time gamle ;)
Han andre gutten på de to første bildene er kompisen til Niall :))


POSTED BY: CASANDRA


14.10.2012 | 22:01 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayn har 6 millioner followers!

Da har Zayn endelig fått 6 millioner followers på twitter!!

Gratulerer Zayn :)


POSTED BY: Malin


14.10.2012 | 17:01 | Kategori: Video

The Late Late Show

 

 

POSTED BY: Casandra


hits