29.09.2015 | 19:22 | Kategori: Fans

Harry med fans i går
28.09.2015 | 17:51 | Kategori: 1D Historie-13

guttene

-Stine
27.09.2015 | 17:11 | Kategori: 1D Historie-13

Del 10

Molly

Hun hadde gått fra 1 bestevenn til 2 bestevenner. Kevin hadde blitt en veldig god venn. Hun var veldig glad for at hun hadde ham. Han gjorde dagen lysere for henne etter at Cassie hadde våknet. Hukommelsen var ikke den samme, og Molly kunne ikke klandre henne for å ikke huske. Kevin hjalp henne. Han shoppet med henne, tok pedikyrer, manikyrer og hele pakka. Og han hadde hjulpet henne med å komme med ideer til en sang hun ville skrive på. Kevin hadde tillatt henne å bruke studioet for å få tid alene. Tenke. Kevin hadde vært sammen med henne en kveld, og de hadde sunget masse sanger. Men det var sanger som allerede var ferdige, og utgitt. Hun ville prøve seg på en sang selv. Kunne broren klare det, ville hun klare det.

Hodet hennes var dypt nede i notene idet døren gikk opp. Louis sto der, kjekk som han er. Hun så på ham, og han så på henne. «Molly, hva gjør du her?» Spørsmålet var noe hun hadde sett komme. Dette var ikke akkurat en plass han var vant med å se henne på.

«Kevin lot meg låne studioet litt. Han sa at det ikke pleier å komme folk her på denne tiden». Hva annet kunne hun si? Det var jo sant.

«Skriver du en sang?» Han satt seg ned ved siden av henne, og Molly holdt på å besvime. Louis hadde aldri vært interessert i henne før, men noe hadde forandret seg. Cassie hadde samlet dem, med Sophie bak det hele.

«Ja, jeg bare skribler noe. Ikke noe stort». Stort var det, men det trengte ikke han å vite.

«Kan jeg se?» Hun kunne ikke annet enn å si ja. Louis gjorde noe med henne, og det virket som at han var innafor den samme tankegangen som det hun var.

«Dette er da ikke bare noen skriblerier. Dette er jo kjempebra, Molly. Skal vi prøve å synge den? Jeg kan spille på gitaren.» Han reiste seg og hentet en gitar. Molly fikk et stikk i magen.

«Men vet du hvordan man bruker alle disse knappene?» Hun gestikulerer mot kontrollsenteret. Og Louis nikket. Han gikk bort til bordet og gjorde ett eller annet. Og deretter vinket han seg til henne.

Inne i studio sang hun. Og han hørte på henne. Det virket som om de var de eneste i verden akkurat da. Det virket som om det ikke fantes noen andre. Det var bare hun og Louis. Louis silte og hun sang, sangen ble fantastisk. De satt og hørte på den lenge, alt for lenge. Han hadde ingen innvendinger, noe hun hadde trodd han kom til å ha. Kevin hadde det, men ikke Louis. Louis kysset henne, det kom helt ut av det blå. Hun kysset ham tilbake. Det var den mest fantastiske følelsen i hele verdenen! Han var hennes!

 

Hva tror dere skjer videre nå?

-Stine

 

 


27.09.2015 | 15:17 | Kategori: Random

Slik ankom guttene arenaen i går


27.09.2015 | 10:36 | Kategori: #1DFacts

Guttene hadde konsert i London i går

-Stine


26.09.2015 | 20:08 | Kategori: Photoshoot

Ny photoshoot av guttene! + viktig info
Jeg fikk forresten en kommentar om at vi burde bli bedre på å oppdatere om konserter, intervjuer og prisutdelinger. Det skjønner jeg godt og jeg forstår hvor irriterende det er at vi ikke oppdaterer med det. Jeg blir veldig glad for slik kritikk for da jeg vet hva vi burde bli flinkere på. Jeg har fått med meg konsertene og intervjuene, men aldri fått blogget om det grunnet dårlig tid. Jeg skal bli flinkere på det. Denne uken er det høstferie for meg, men jeg kommer til å være på jobb en god del av tiden. Så eventuelt innlegg fra meg kommer ved kveldstid.

Ønsker dere at jeg informere på facebook av og til når nye innlegg er postet? 

 

- Andrea


26.09.2015 | 14:33 | Kategori: 1D Historie-13

guttene

Hei har det er en video av guttene som hadde konsert da kan dere se på video av guttene 

 

det kommer flere video av dem senere i dag eller i morgen så bare vent litt så da kommer det flere :) 

 

-Stine 


26.09.2015 | 11:16 | Kategori: Spørsmål

spørsmålsrunde

Nå tenkte vi å starte med en ny spørsmålsrunde, så tenker mange av dere sitter med noen spørsmål dere ønsker å stille. så bare spør i vei dere lurer på.Hva lurer du på?

 

-Stine 


24.09.2015 | 15:25 | Kategori: Intervjuer

Intervju med guttene

TRYKK HER FOR Å HØRE


21.09.2015 | 20:17 | Kategori: #1DFacts

Niall I dag

-Stine


20.09.2015 | 20:10 | Kategori: #1DFacts

Niall med fans

-Stine


20.09.2015 | 13:11 | Kategori: #1DFacts

Bilder av guttene

 

-Stine


20.09.2015 | 12:17 | Kategori: 1D Historie-13

Del 9

Cassie

Ansiktet hennes var som smurt over avisene. Alle ville skrive om henne, hele verden ville vite om henne. Den eneste grunnen til dette var at hun var kjæresten til et av medlemmene i One Direction. Ingen av dem hadde sagt noe, det var enten politiet eller sykehuset det hele hadde lekket ut fra. De hadde alle holdt seg unna media, men de viste at det ikke nyttet. De måtte snakke, og bedre sent enn aldri.

Vennene hennes hadde prøvd å hjelpe henne så godt de kunne. Detaljene fikk hun ikke helt til å sitte fast. Selv om det var mye de visste om henne, så var det også en del de ikke visste. Alle har sine hemmeligheter, og Cassie hadde noen av dem. Trodde hun. Hun husket ingenting, men på den positive siden husket hun hvordan hun skulle prate. Ifølge legene var det et veldig positivt tegn, men de forsikret henne om at minnene hennes ville komme tilbake til henne. Hun måtte bare være tålmodig. Et bestemt minne kunne trigges, men de måtte ikke forhaste seg. Det var noe legene rådet dem om.

Niall hadde fortalt henne at de skulle snakke med Ellen DeGeneres, managementet til guttene hadde bestemt seg for det alternativet. Niall fortalte henne om at Ellen var en kvinne som var godt respektert i verdenen. Hun ville nemlig komme helt fra USA bare for å snakke med henne. Cassie følte seg litt lettet for det. For hvis de hadde måttet reise til USA, hadde de måttet fly. Og hun kunne jo ikke huske noe, og Cassie var ikke sikker på om hun hadde flyskrekk eller ikke. Hun ville heller vente med den opplevelsen til senere.

Intervjuet skulle bli sendt live, til de tusen hjem. I noen land var det fortsatt natt, men de ville kunne se det uansett. Hvis ikke ville de se litt av det på nyhetene dagen etter. Dette var vist en stor greie, for det var ikke vanlig at slike intervjuer ble sendt verden rundt. Cassie var spesiell, og det var da ikke rart. Hun var sammen med et av medlemmene i One Direction. Hun hadde blitt skutt, havnet i koma og våknet igjen. Hun var berømt, på flere ulike måter. Nå var det bare å finne ut om hun hadde sceneskrekk, lysene skinte på henne!

 

Sophie

Hun hadde måttet skjule seg blant tiggerne. Hun hadde måttet bytte tøy. Hun hadde betalt en ussel tigger 100 pund for tøy, og tiggeren hadde byttet med henne. Hun hadde holdt hodet lavt i lang tid. Politiet hadde vært på utkikk etter henne. Hvis hun bare hadde skutt Molly også, hadde hun kunnet gå tilbake til det normale. Hun kunne trøstet Niall, og hun kunne vært kjæresten hans nå. Men hun kunne ikke ta fra ham hans kjære søster, hun kunne bare ikke. Cassie var ute av Nialls liv, men hun var også det. Alt hun ville ha i denne verdenen var Niall Horan, men nå fikk hun ham ikke. Det måtte hun gjøre noe med.

Alle så på TV-en. Alle tiggerne sto foran TV-en i butikkvinduet. De gjorde det et parr ganger. Gratis TV var noe de satt pris på, hadde hun forstått. Hun hadde vært uten mobil i evigheter, hun holdt på å bli gal. Ensomheten hadde gjort henne gal. Hun måtte gjøre noe. Og noe hun ble enda galere av, var å se hvem som var på den TV-en. Cassie levde fortsatt, og det kunne hun ikke la bli. Hun måtte gjøre noe, og det fort!

 

 

Hva tror dere skjer videre nå?

-Stine

 


19.09.2015 | 17:37 | Kategori: Harry Styles

Hary nylig


- Andrea


14.09.2015 | 08:04 | Kategori: Fans

Harry med fan nylig


- Andrea


13.09.2015 | 14:36 | Kategori: 1D Historie-13

Niall hadde bursdag i går ble 22 år

-Stine


13.09.2015 | 13:02 | Kategori: 1D Historie-13

Del 8

Niall

Han hadde vært med hennes side hele tiden, en hel uke. Det var en av de lengste ukene han noen gang hadde vært borti. Og nå var ventingen over. Hun våknet!

Øynene hennes har alltid vært de mest perfekte øynene han noen gang hadde sett, og han ble så glad da hun åpnet dem!

«Cassie, min elskede. Endelig» Han strøk henne på kinnet, og en av sykepleierne dukket opp.

«Jeg skal gi beskjed til legen om at hun er våknet» kom det fra sykepleieren etter å ha sjekket til Cassie.

«Kan du ringe min søster også?» Og hun sa hun ville gjøre det.

Da sykepleieren forlot rommet rettet han blikket mot Cassie igjen, som så på ham.

«Går det bra? Trenger du noe vann?» Han ville gjøre hva som helst for henne, hun betydde alt for ham.

Cassie så seg rundt i rommet. «Hva gjør jeg her?» Stemmen hennes var hes etter den lange søvnen hennes.

«Du ble skutt, husker du ikke? Sophie!» Navnet hennes ville han egentlig ikke si høyt, men det var bra å si det. Cassie hadde kanskje glemt noe av det som hadde skjedd. Det var en traumatisk opplevelse!

«Hvem er Sophie? Og hvem er du?» Sjokket kom som et stikk i hjertet. Hun så på ham som om han var en ukjent menneske. Hun så på ham som en nyfødt baby som ikke viste annet enn å gråte, bæsje og rape.

«Cassie, da. Det er jo meg, Niall» Dette var ikke bra, at hun ikke husket hvem han var. Alle vet jo hvem Niall Horan er.

«Cassie? Er det mitt navn?» stemmen hennes var engstelig. Hun hadde fått hukommelsestap, og alt var hans feil. Hvis ikke det hadde vært for ham, ville hun vært helt fin. Nå var alt ødelagt!

 

Cassie

Ansiktene var alle så forskjellige, men uansett så like. Hun kjente dem ikke, men hun kjente dem egentlig. Alt virket så nytt, selv om det ikke var det. Hun hadde lukket øynene og alt var der, men da hun hadde åpnet dem igjen var alt borte.

De så alle på henne, og alle var veldig på at hun hadde vært velige heldig. Hun hadde skjønt såpass. Selv om hun kanskje ikke husket noe av hvem disse personene var og hvem hun selv var, så var hun ikke helt dum. Hun hadde blitt skutt, og kommet unna med det etter 1 uke i koma. Hun var glad for at hun hadde vært så heldig, og ikke hadde vært en av dem som hadde måttet ligge i koma i flere år. Hun hadde også vært glad for at hun ikke hadde blitt en grønnsak!

Niall viste seg å være kjæresten hennes. De hadde vært sammen en god stund, og hadde sine problemer. Cassie satte pris på at Niall var så ærlig, ærlighet varer lengst var vist et ordtak. Molly var søsteren til Niall og Cassies beste venninne. Hun hadde vært tilstede da Sophie kom etter henne, og hun var en god støttespiller. Louis var en av vennene til Niall, og et medlem av gruppen deres. De var svært populære. Kevin var guttenes låtskriver og gode venn. Og så var det foreldrene hennes.

Med alt som hadde skjedd, var det ikke rart at Cassie følte seg utmattet. Selv om hun hadde sovet en stund, hadde hendelsen gått innpå henne. Hun tenkte at det samme hadde skjedd hos de andre. Hun var glad for at de var der for henne. Alt til sin tid.

 

Hva tror dere skjer videre nå?

-Stine

 


10.09.2015 | 19:30 | Kategori: Konsert

Konsert i Ottawa i natt


- Andrea


07.09.2015 | 14:52 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis nylig- Andrea


06.09.2015 | 14:37 | Kategori: 1D Historie-13

Del 7

Molly

Krydder er alltids brukt når en skal lage mat, det samme gjelder kjendisnyheter. Alle involverte hadde blitt enige om å ikke fortelle om hendelsen rundt Sophie og Cassie, men det stoppet ikke paparazzien fra å få tak i andre nyheter. Og der var det største sjokket Molly noen gang hadde sett. Louis hadde blitt spottet på en homseklubb. De fleste i sosiale medier hadde spekulert i om Louis var homofil, samme gjaldt for Harry og Liam. Denne nyheten fikk folk flest til å pisse i buksene. Molly var mest spent på om det var noe i det.

 

Den eneste muligheten til å få noen svar på dette spørsmålet var å dra til kilden. Molly hadde aldri vært hjemme hos Louis før, men en gang måtte jo være den første. Hun var klar over hvor han bodde, for hun hadde kjørt Niall over til ham et parr ganger.

Hun banket på døren, noe som fikk sommerfuglene til å fly som noen galninger i magen hennes. Tenk om han hadde en gutt over? Huff!

Louis åpnet døren, han hadde på seg solbriller. «Molly, hva bringer deg hit?» Hun måtte bare smile.

«Jeg vil tro du ikke har sett nyhetene i dag?» Louis ristet forsiktig på hodet. Molly holdte fram mobilen til ham og han så på den.

«Jeg så jo veldig fin ut på det bildet da, det må jeg si.» Han gikk til siden og trakk på smilebåndet.

Louis hadde en fin liten leilighet, med utsikt mot havet. Det var en enkel liten leilighet med stue, åpent kjøkken, bad og 2 soverom. Døren til badet gikk opp og ut kom en halvnaken mann med et håndkle rundt livet. Han skvatt til da han så Molly.

«La meg presentere deg for Kevin Daniels, bandets låtskriver» Molly så på Louis, som tok av seg solbrillene sine. «Jeg håper ikke du trodde jeg hadde hatt med meg han?»

Molly hilste på Kevin, og Kevin gikk inn på soverommet hvor han lukket døren etter seg.

«Hva vet vell jeg? Jeg begynte å tro på ryktene. Hva gjorde du på den homseklubben egentlig» Hun måtte jo spørre!

«Jeg ville hjelpe Kevin med å finne en fyr, kanskje litt dumt med tanke på hvor kjent jeg er». Han lo. Latteren hans var helt perfekt. Kevin hørtes jo ut som en ålreit fyr, og hun elsket jo homofile gutter. Hun hadde alltid hatt lyst på en bestevenn som var homofil. Uheldigvis fantes det ingen av dem på hennes skole, som hun viste om.

Molly, Louis og Kevin spiste frokost sammen. Molly lagde den, og de to guttene spiste som om de aldri hadde fått mat. Noen makter ikke spise når de har drukket, andre makter det. Disse to guttene maktet det veldig godt. Resten av dagen brukte Molly på å bli kjent med Kevin, og han fortalte henne en hel del historier som var utrolige morsomme. Hun hadde to kjekke gutter tilstede, en som var drømmemannen og en som var hennes nye homofile bestevenn. Det var så vidt hun hadde glemt Cassie, bare så vidt. Det var da telefonen hennes ringte, og alt ble helt kaotisk!

 

Hva tror dere skjer videre nå?

-Stine

 

 


05.09.2015 | 14:59 | Kategori: #1DFacts

Niall i går

-Stine


05.09.2015 | 14:44 | Kategori: Harry Styles

Harry nylig
- Andrea


04.09.2015 | 15:35 | Kategori: Niall Horan

Niall nylig
- Andrea


02.09.2015 | 16:45 | Kategori: Harry Styles

Harry på konserten
- Andrea


hits