30.09.2014 | 21:10 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 62

Det ringer på. Mamma åpner og tar imot pizzaen fra pizzabudet som står utenfor med en rød skjorte og matchende caps. Hun gir han noen pund, og lukker døren.
"Du kan spise alene, ikke sant? Flyet går om noen timer, jeg blir borte til Onsdag" Hun kysser meg på hodet, tar opp koffertene og forsvinner ut.

---

"Vil du at jeg skal komme over?" Klokken er sju, jeg har akkurat spiste halve pizzaen, på TVen går det en dårlig amerikansk komedie. "Jeg liker ikke at du er der alene"
"Det får bra, Niall. Nei, jeg mener det" Niall ringte og spurt hvordan jeg har det, og jeg fortalte at mamma hadde dratt til Manchester. "Er du sikker?"
"Ja, sikker. Jeg kjeder meg bare, egentlig" Noen roper i bakgrunnen, det høres ut som Liam. "Hva skjer?"
"Ikke noe spesielt" Jeg hører en dør som lukkes, bakgrunnstøyen blir dempet litt. "Bare en dum fotballkamp"
"Hvem spiller?" Jeg har egentlig ikke noe peiling om fotball, den eneste kampen jeg har sett var Louis veldedighetskamp, og alt virket så voldelig. Spesielt da noen sparket Louis i leggen. Jeg grøsser.
"Irland mot Wales" Han sukker, er ikke sikker om jeg er i stand til å være alene hjemme. "Niall, jeg er en stor jente. Jeg kan passe på meg selv, men jeg setter pris på tanken"
Niall ler på sin søte og bedårende måte. "Men du? Siden det er streik, har du noen planer for uken?"
"Ikke som jeg vet om" Hvor skal han med dette? Sist gang han spurte om det samme endte jeg i sceneprøvene deres. "Jeg og guttene skal til Amsterdam denne helgen for å diskutere noen sanger. Vil du være med? Du kan ta med noen altså, for det kan bli litt kjedelig å se oss diskutere sanger hele dagen"
Jeg har lest om Amsterdam, det sto at tulipanfestivalen holdes det. Det sto også at Amsterdam har de vakreste tulipanene i Europa. "Og Tulipanfestivalen holdes der" låkker Niall, men jeg er allerede solgt. "Klart jeg vil dra til Amsterdam med deg. Men er du sikker på at du kan ta med Jake, Zoe og meg?"
"Definitivt. Eleanor skal også være med, og alle utgiftene blir betalt" Siden Eleanor skal være med er det vel greit.
"Jeg er solgt" innrømmer jeg og skifter til en ny kanal. Programmet handler om delfiner og søte små skilpadder. "Jeg må bare ringe mamma og be om lov først. Og jeg må si det til Zoe og Jake"
"Okay, da møtes vi ved flyplassen på fredag klokken seks?"
"Perfekt" Vi legger på, og jeg slår mammas nummer øyeblikkelig. Hun tar den på fem ring. "Snow?" Har hun ikke 'se hvem som ringer' på den splitter nye iPhonen? "Hva er det? Jeg er litt opptatt nå"
"Mamma, kan jeg dra til Amsterdam?" Det oppstår en liten pause. "Amsterdam? Med hvem?"
"Niall.
Og Zoe og Jake" legger jeg til; selv om mamma liker Niall hadde hun nok ikke likt at jeg dro alene med han til Amsterdam. "Hva er anledningen?"
"Noe med bandet. Vær så snill, mamma" Hun tenker seg om, nøler litt. "Vær så snill. Det blir morsomt"
Etter en liten pause trekke hun pusten. "Jeg ser ingen grunn til at du ikke kan dra. Og siden Jake og Zoe skal dra, og Niall virker som en ung og hensynsfull ung mann. Og du er 19...Ja, klart du kan dra"
"Takk, tusen takk. Alt er betalt, og vi drar på Fredag og jeg tror vi drar hjem på Mandag"
"Har du alt klart? Passet ditt og kofferten din?" Jeg svarer ja, klarer nesten ikke å vente på å ringe Zoe og Jake. "Okay, da ses vi når jeg kommer tilbake da vennen. Ring hvis det er noe"
"Ja" Vi sitter i taushet i noen sekunder. Jeg savner mamma, jeg har nesten ikke sett henne på noen måneder. "Jeg er glad i deg" får jeg fram hviskende. Men hun har allerede lagt på.

---

Hva tror dere skjer i Amsterdam? 3 kommentarer?

- Ina

30.09.2014 | 13:51 | Kategori: One Direction

Guttene i Charlotte NC 28/9

//M E R E T E


30.09.2014 | 12:28 | Kategori: Bilder

Niam på iHeart Radio

- Ina


29.09.2014 | 22:54 | Kategori: Harry Styles

Harry 28.19.14 (charlotte, NC)

//Merete


29.09.2014 | 17:40 | Kategori: Bilder

Elounor og Zerrie

- Ina


29.09.2014 | 08:09 | Kategori: Bilder

Liam på Instagram

Tydeligvis har vi kalt guttene det danske ordet for bæsj og omvendt

- Ina


27.09.2014 | 20:42 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 61

"Et nummer definerer deg ikke, Snow. Du er ikke vakker som dem, du er vakker som deg"
Han tvinger meg til å se på han. Øynene hans er vakre, øyne som får deg til miste deg selv i. Og antar at det var det jeg gjorde.

---

Vi kysset ikke da heller. Mamma kom og avbrøt oss, sikkert med vilje. Jeg introduserte henne for Niall, som snakket høflig med henne, og unnskyldte seg da han måtte dra. Jeg løp opp og hentet jakken hans, og fulgte han ut.
Niall lovet å ringe, kysset meg på kinnet (kanskje litt for lenge til å være vennskapelig) og dro. Da jeg kom inn sa mamma glad at hun elsket han, og at det var fint at jeg fant han.
Enda en uke går. Læreren vår annonserte at det skulle være streik i minst en uke, det tok sikkert fem minutter før hun fikk roet ned klassen.
Da jeg kommer hjem er det to store kofferten i gangen. "Mamma?" Jeg tar av meg ankelstøvlettene mine, og går inn i stua. "Oppe, vennen!"
Jeg løper opp, og finner mamma og en stor haug meg klær. "Hei, vennen" Hun legger Chanelvesken sin på senga med klærne, og fortsetter å rote i kleskapet sitt. Jeg bretter klærne stille. Det er ikke det at vi er rike eller noe, men vi har bedre råd enn de fleste takke være mammas jobb. Huset tar ikke så mye strøm, så huset koster ikke så mye. Og jeg jobber, så jeg har mine egne penger. Men det koster å ha meg i huset, men hun gjør det bra tatt i betraktning at jeg ikke har en far.
"Hvor er det du skal?" Mamma kaster noen T-skjorter til meg, og tar håret sitt opp i en strikk. "Til søsteren min"
Tante Iris bor i Manchester sammen med sine tre hunder. Hun har ingen barn eller mann, men eksmann hennes har gitt henne tusenvis av pund i arv. Nå bor hun i en stor villa helt alene med hundene sine.
"Det ble streik i noen dager, og det var en perfekt anledning til å besøke henne" Jeg tar klærne hennes og bærer det ned trappen etter henne. Jeg og mamma har ikke et sånn mor datter forhold som andre. Hun behandler meg som en av sine kollegaer, men er fortsatt interessert i livet mitt og skolen. Men det er flere år siden vi gjorde noe sammen. Hun gir meg som oftes penger når jeg trenger det. Jeg klager ikke, men det kan bli litt ensomt noen ganger.
"Jeg har betalt regningene for en hel uke, og jeg har satt inn fem hundre pund til mat og andre ting" Hun så på meg med et sånn typisk mamma blikk. Siden jeg og Niall offisielt er sammen, ville hun være forsikret at jeg var...beskyttet. Ikke at det ikke var dekket, jeg har fortsatt kondomene Zoe ga meg for noen uker siden.
"Slapp av, mamma" mumler jeg flau. "Vi har bare datet i noen uker"
"Man kan aldri bli sikker" Det ringer på. Mamma åpner og tar imot pizzaen fra pizzabudet som står utenfor med en rød skjorte og matchende caps. Hun gir han noen pund, og lukker døren.
"Du kan spise alene, ikke sant? Flyet går om noen timer, jeg blir borte til Onsdag" Hun kysser meg på hodet, tar opp koffertene og forsvinner ut.

---

Og igjen, tusen takk for alle de fine kommentarene! Jeg ble så glad at dere ble rørt av del 61, ingen har skrevet det om historiene mine før:)

3 kommentarer?

- Ina

27.09.2014 | 18:21 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Louis

- Ina


27.09.2014 | 10:40 | Kategori: Om bloggen

Høstferie info!

Hei!

Jeg (Maria) skal bort i høstferien, og får derfor ikke mulighet til å blogge! Dette beklager jeg virkelig, men jeg har heldigvis funnet en løsning sånn at dere får innlegg både updates og historiedeler! 

Merete kommer til å poste nyheter gjennom ferien og Inali kommer til å poste historiedeler! 

Siden jeg skal bort så kommer Inali til å være ''sjefen'' på bloggen. Hun kommer altså til å styre alt! Så hvis det er noe dere lurer på så kan dere ta kontakt med henne istedenfor! 

Jeg kommer nok til å ha internett på mobilen, så dere kan også kike/maile meg! :) Men hovedsaklig er det Inali som leder bloggen. 


Jeg håper alt på bloggen går bra denne uken, så ønsker jeg dere alle en kjempegod høstferie!!

Kos dere masse <3

 

POSTED BY: Maria


26.09.2014 | 22:24 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 60

Det er noe med blikket hans som gjør meg så sikker på hvor vi står. Det er ærlig og rent, og jeg vet at han synger direkte til meg. Jeg må blunke utrolig mange ganger for å hindre meg selv i å gråte.

"If i let You know i'm here for You
Maybe You love yourself like i love You"

---

"Takk for at du tok meg med" Vi sitter i bakhagen min med hvert vårt glass vann mellom hendene våre. Niall ser på en punkt jeg ikke kan se, han tar hånden min nesten automatisk.
"Jeg vet at det ikke var verdens beste Date, men jeg er glad du likte det" Vent, sa han Date? Var det en Date?
Å, ikke vær latterlig, kjenner jeg på meg selv, og biter meg i tunga.
"Hvis jeg visste det ville jeg, eh, pyntet meg mer" Niall rister på hodet, og sier at han likte skjørtet mitt. Det er ganske kaldt i hagen siden vi ikke sitter i ly av vinden. Niall tar av seg jakken, og brer den over skuldrene mine. Det får meg til å huske noe.
"Ja, jeg har fortsatt dressjakken din" Den henger fra en kleshenger på kontorstolen min, i frykt for at den skulle forsvinne i havet av grått. Jeg skal til å reise meg og hente den, men Niall holder meg tilbake. "Jeg kan hente den senere"
Vi sitter i stillhet i noen lange minutter, bare ser på de visne rosene som mamma plantet da jeg var fem. Noen sommerfugler flyr rundt oss, hviler seg litt på en av de visne rosene og forsvinner igjen.
"Du gjør det igjen" Jeg ser forvirret på han. Ham tar hendene sine på mine og flytter dem til fanget sitt. "Du sitter alltid og holder deg foran magen. Hvorfor det?"
"Jeg vet ikke" stammer jeg, litt overrasket av spørsmålet hans. "Jeg har vel aldri tenkt på det"
"Er det fordi du ikke er like tynn som Eleanor og Zoe?" Delvis, men det er ikke bare det. Men jeg er for feig til å si det til han. "Fortell meg" Noen ganger kjenner han meg bedre enn jeg kjenner meg selv. På mange måter minner han meg om Matt; han hadde også egenskapen til å lese tankene mine noen ganger.
"Det er bare det" begynner jeg og tenke på den artikkelen for så mange uker siden. "At du er omringet av vakre modeller og jenter.
Tynne" legger jeg til, og sukker stille. "Og jeg er åpenbart ikke det"
"Så du er redd jeg sammenligner deg med de?" Jeg nikker og ser ned. "Hvorfor skulle du ikke det?"
Niall er stille en stund, fordøyer det jeg har sagt. Etter det som føles som timer sier han noe. "Du vet at jeg så på deg under Little Things av en grunn? Og jeg vet at det var noen andre som skrev den, men jeg mente hvert ord"
Han holder hendene mine fast, jeg ser ned på dem. Nei, ingen kan være så snille og forståelsesfulle. Dette må være falskt.
"Et nummer definerer deg ikke, Snow. Du er ikke vakker som dem, du er vakker som deg"
Han tvinger meg til å se på han. Øynene hans er vakre, øyne som får deg til miste deg selv i. Og antar at det var det jeg gjorde.

---

Tusen takk for de snille kommentarene deres! Er veldig usikkert når det gjelder beskrivelse, så at dere bekrefter at jeg er god til å beskrive gjør meg veldig glad:)
Historien er langt fra ferdig, så det er fantastisk at dere liker den.

- Ina

26.09.2014 | 14:42 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 59

Magen min rumler av mangelen på mat, og jeg dekker den sjenert. Perrie går mot bordet og henter litt frukt. "Takk" sier jeg og tar en bit av en banan. Men jeg holder armene foran magen uansett.

---

"Neste sang er en av våre favoritter" Klokken er kvart over fem, beina mine begynner å bli kald. Siden guttene hopper og spretter rundt er det ekstra kaldt i lokalet. Jeg skulle ønske jeg hadde beholdt den tykke skinnjakken min istedenfor Zoes tynne bomullsjakke.
Niall stopper litt og får øyekontakt med meg. Fortsatt med blikket på meg, sier han med stø stemme "dette er Little Things" Niall senker mikrofonen og griper en svart gitar og begynner å spille noen få akkorder. Melodien er pen og myk, og teksten er bare så nydelig.
"Dette er min favoritt" hvisker Perrie og gliser. Zayn finner henne med blikket, og gliser tilbake. Det er en pen sang, jeg kjenner at jeg føler meg litt bedre.
Mennene i svarte skjorter er tydeligvis så vant med dette, de ser ut som om de kjeder seg. Og de snakker i et kjør i walkitalkiene sine.
"Hvem har skrevet denne?" Eleanor lener seg mot meg så lang hun kommer. "Ed Sheeran. Er han ikke flink?" Jeg nikker og ser på Louis som synger. Tydeligvis må jeg søke opp han også i kveld. Musikkhorisonten min blir større på bare noen timer.
Det er Nialls tur til å synge. Han setter seg bedre til rette, og ser rett på meg. Jeg føler at jeg rødmer, og ser ned.

'You never loved yourself half as much That i love You.
And You never treat yourself right darling, but i want You to"

Det er noe med blikket hans som gjør meg så sikker på hvor vi står. Det er ærlig og rent, og jeg vet at han synger direkte til meg. Jeg må blunke utrolig mange ganger for å hindre meg selv i å gråte.

"If i let You know i'm here for You
Maybe You love yourself like i love You"

---

3 kommentarer?

Neste del kommer sener idag:)

- Ina

25.09.2014 | 20:23 | Kategori: Bilder

Nytt bildet av zerrie i new orleans

Siden jeg skal bort på søndag skal det komme en StoryFriday istedenfor. Håper dere liker det:)

- Ina


25.09.2014 | 15:47 | Kategori: Niall Horan

Niall i New Orleans igår//Merete


25.09.2014 | 08:37 | Kategori: Zayn Malik

Zayn&Perrie nylig

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY:MARIA


25.09.2014 | 08:36 | Kategori: One Direction

Bilder fra ''Who We Are'' (selvbiografien)

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 


24.09.2014 | 19:55 | Kategori: Harry Styles

Liam og Harry i Tulsa i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


24.09.2014 | 13:45 | Kategori: Zayn Malik

Perrie på konserten i går

POSTED BY: MARIA


24.09.2014 | 07:46 | Kategori: One Direction

Bilder fra konserten i går!

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bildeDet ble litt kluss med forrige innlegg: 

- Den sangen som ble lagt ut er ikke One Directions nye singel. De kommer nok en sang som heter ''steal my heart'' men det var ikke den som ble lagt ut i går!

 

POSTED BY: MARIA


23.09.2014 | 15:52 | Kategori: Bilder

Niall og HArry i Texas i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


22.09.2014 | 19:54 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 58

Beklager at jeg postet del 57 igjen. Men her er ivertfall del 58

"Unnskyld meg" sier han, reiser seg og går fort mot utgangen.
Harry og Liam kommer og setter ved siden av meg. "Hva var det?" spør Harry og ser spørrende etter han. "Han måtte ta en telefon" Liam og Harry utveksler mørke blikk. Sa jeg noe galt?

---

Jeg ser nysgjerrig på dem, men Harry kremter og ser smilende på meg isteden. "Du vet, Niall liker det utrolig mye"
"Jeg liker han også" sier jeg med et svakt smil. Det er vel ganske åpenbart, er det ikke? Harry sukker trist. "Nå er vel jeg som er den single i gruppen. Apropos det" De vender seg mot meg med spørrende blikk. "Er dere sammen nå, eller?" De vil vite det, akkurat som alle andre i verden. Jeg kunne svare hvis jeg ikke er så usikker.
"Tror da det" sier jeg og trekker på skuldrene. "Jeg vet faktisk ikke"
"Da så" Det oppstår en pinlig pause. Jeg nipper stille til vannet mitt, og Liam og Harry kommunikaserer med blikk og grynting. Jeg skulle ønske hvorfor alle ble så dyster og mystisk hver gang Niall var der. Spesielt med meg.
Håper det ikke har noe med meg å gjøre, tenker jeg nervøs og svelger. Etter noen minutter kremter Liam og reiser seg. "Unnskyld oss, men prøvene skal til å begynne igjen" Harry hjelper meg opp, jeg setter kursen mot Perrie og Eleanor.
Louis kysser henne raskt på kinnet, og går bort til de andre. "Så, hva er situasjonen din? Altså, med Niall?" De ser forventede og nysgjerrig på meg.
"Jeg vet ikke, faktisk" sier jeg og trekker på skuldrene. "Å" sier Perrie sjenert. "Beklager"
"Nei, det går bra. Jeg lurer faktisk på det selv" I stillhet ser vi Niall som jogger bort til de andre og får instrukser av en mann. Og prøvene fortsetter.
Magen min rumler av mangelen på mat, og jeg dekker den sjenert. Perrie går mot bordet og henter litt frukt. "Takk" sier jeg og tar en bit av en banan.
Men jeg holder armene foran magen uansett.

---

Igjen, jeg beklager virkelig. Forhåpentligvis skjer det ikke igjen

- Ina

22.09.2014 | 16:43 | Kategori: 1D historie -12

Friendzone -Del 31

Jeg hadde avtalt at jeg skulle møte Alice ved busshodeplassen. Jeg hadde en ekkel følelse at noen fulgte etter meg. Jeg snudde meg og så meg rundt. Selv om det var på kvelden var det lyst, gatelyktene lyste opp veiene, så jeg burde sett om det var noen der. Håpte jeg.


Jeg så henne ganske fort. Det var vanskelig å ikke få øye på den røde, korte kjolen hennes som hun hadde kombinert med svarte pumps. Hun sa ikke noe om antrekket mitt da jeg nådde bort til henne, skuffende nok. Hun bare dro meg i armen og lo. «Der kommer bussen gleder du deg like mye som jeg gjør?» hvinte hun. Jeg lo svakt og mumlet, «joa, gleder meg kjempe mye.»

 

 

Vi gikk av bussen og fulgte etter en gjeng av gutter som gikk foran oss. Mest sannsynlig skulle de samme vei som oss, det var iallfall det Alice forsikret meg om. «Er Mike her?» spurte jeg. Alice ristet trist på hodet. «Nei, dessverre.» Vi stoppet utenfor noe som virket som et ganske forlatt lokale, hvis vi ikke hadde hørt bassen strømme på fra innenfra, så hadde jeg aldri i livet trodd at det var en fest der. Vi gikk inn og så oss omkring, rettelse jeg så meg omkring. Alice var mer opptatt med og vrikket seg framover. Jeg dro Alice mot meg og lente meg mot øret hennes. «Ikke forlat meg;» hvisket jeg. Hun så på meg og lo en unormal høy latter, «selvfølgelig ikke.» Jeg stolte ikke på at hun lovte det. Jeg kjente Alice såpass godt. Vi gikk bort til bordet med drinker og tok oss en hver. Røde, med en oransje paraply til pynt. Jeg tok en liten slurk. Jeg kunne ikke smake noe annet enn den sterke, dominante smaken av alkohol. Alice dultet borti meg, det kom så uventet at jeg nesten sølte ut innholdet glasset. Jeg glodde olmt på henne. «Ta det litt med ro, ikke bli full etter ett glass,» sa jeg. Hun overhørte det og gransket meg. «Kan du ikke ta av deg jakken? Kjolen er mye finere uten.» Hun gransket meg med en irritert mime. «Nei, jeg syns det er litt kjølig,» løy jeg og så bort. Jeg rettet blikket mot to gutter som sto for seg selv om en drink hver. «Se på de guttene der da!» sa jeg og nikket mot dem for å få noe annet å snakke om. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å følge etter. Det gikk visst ikke helt etter planen. «Hei!» sa Alice og smilte søtt. «Jeg er Alice og dette er venninnen min Rose.» sa hun og introduserte oss. Den høyeste gutten med mørkt, nesten svart hår og dype, blå øyne strakk hånden fram. «Ethan,» sa han kort. Jeg tok hånden og smilte høflig. Han andre gutten hadde lysebrunt hår og blå øyne, men de var hakket lysere enn Ethan sine. «Hei, jeg er Oliver,» smilte han og så meg rett inn i øynene.

 

10 kommentarer for ny del i morgen! 


22.09.2014 | 07:38 | Kategori: Niall Horan

Niall & Ed på ''XS club'' i Las Vegas

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 

 


21.09.2014 | 12:21 | Kategori: Harry Styles

Harry, Niall og Gemma på instagram

//MERETE


21.09.2014 | 08:34 | Kategori: One Direction

BILDER: IheartRadio Music Festival

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 

 


19.09.2014 | 18:24 | Kategori: Harry Styles

Harry i LA i går (nytt bilde)

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


19.09.2014 | 18:24 | Kategori: Liam Payne

Liam&Sophia nylig

Bildet ble tatt nylig i Las Vegas :) 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


19.09.2014 | 17:14 | Kategori: Random

Seminar

Hei, Ina her

Dere lurer sikkert på hvorfor det ikke har kommet noen deler denne uken. Grunnen er mye lekser, innleveringer og sammendrag. Disse lærerne vil ikke la oss få en pause.

Og det kommer desverre ingen deler denne helgen heller. Jeg skal på et OD seminar denne helgen, og jeg vet ikke om det er nett der. Hvis det er det skal jeg selvfølgelig poste, men hvis det ikke er noe så ikke bli sur.

Jeg beklager veldig mye, og håper helgen deres blir bra:)

Btw: jenta dere så på bildet av Harry igår har kjæreste. De date ikke:)

- Ina


18.09.2014 | 14:56 | Kategori: Harry Styles

Harry i LA i går

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 


17.09.2014 | 16:40 | Kategori: Niall Horan

Zayn&Niall i Las Vegas

POSTED BY: MARIA


17.09.2014 | 14:47 | Kategori: Liam Payne

Liam i vegas nylig

//M E R E T E


16.09.2014 | 15:21 | Kategori: Harry Styles

Harry i LA i går

POSTED BY: MARIA


16.09.2014 | 15:20 | Kategori: Niall Horan

Niall i Las Vegas

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


16.09.2014 | 12:00 | Kategori: 1D Historie-13

Imagines (video)

Tenkte å prøve noe nytt, nemlig video - imagines! Fint om dere sier om dere liker at jeg poster de eller ikke!.. :) 

 

 

 

 

POSTED BY: MARIA


15.09.2014 | 17:23 | Kategori: One Direction

Funny moments

 

 


POSTED BY: MARIA
15.09.2014 | 14:04 | Kategori: Niall Horan

Niall ute i går kveld

POSTED BY: MARIA


15.09.2014 | 14:03 | Kategori: Niall Horan

Niall backstage i Pasadena, 12/09

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


14.09.2014 | 20:43 | Kategori: Harry Styles

Harry møter fan nylig

//M E R E T E


14.09.2014 | 20:40 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 57

Har jeg hørt, ivertfall. Idet Niall begynner å synge skjønner jeg at det Louis har sagt er sant. Han synger så ærlig og rent at jeg får en klump i halsen. Perrie tar armen over skuldrene mine, og klemmer meg trøstende inntil seg. Også hun må felle noen tårer.

---

Etter prøven går jeg mot det store matbordet og henter meg noe å drikke. "Hei" Jeg tørker bort en enslig tåre som renner ned kinnet takket være klumpen i halsen og snur meg mot han. Han gir meg litt papir, jeg tørrer øynene mine og legger det i veska. "Hvordan går det?"
"Bra, tror jeg" Vi går og setter oss ved scenen, jeg med vannet mitt og Niall med en kopp kaffe. "Jeg la merke til det" sier han med et smil og nikker mot meg, gestikulerer mot tåren.
"Var det så åpenbart" Jeg rødmer, flau og sjenert. Jeg hater å gråte, uansett hva det er over. Niall smiler og tar hånden min. "Jeg liker at du rødmer. Huden din får en så vakker ferskenfarge" Det for meg selvfølgelig til å rødme mer, Niall tar hånden hans ned tinningen min. Han mumler noe stille.
"Jeg gråt ikke, jeg..." Setningen dør ut, men den henger fremdeles i lufta. Niall ser på meg en stund, jeg får en følelse av å bli røntgenfotografert. I noen sekunder lurer jeg på om han vil kysse meg, og noe i meg håper det også. Bak Niall kan jeg se at Zayn gir Perrie et kyss på kinnet, og litt bortenfor kysser Louis Eleanor på munnen. Så hvorfor ikke?
Vi lener oss sakte mot hverandre uten å bry oss om menneskene rundt oss. Alt jeg ser er Nialls glitrende blå øyne, og jeg vet at han skal kysse meg. Jeg venter på at hans lepper skal møte mine, men det blir ikke sånn.
Mobilen til Niall ringer høyt og avbryter det magiske øyeblikket. Niall stopper og tar opp mobilen sin. Han ser litt skuffet ut, men Ansiktet hans mørkner litt når han ser hvem som ringer. "Unnskyld meg" sier han, reiser seg og går fort mot utgangen.
Harry og Liam kommer og setter ved siden av meg. "Hva var det?" spør Harry og ser spørrende etter han. "Han måtte ta en telefon" Liam og Harry utveksler mørke blikk. Sa jeg noe galt?

---

Beklager for kort del

3 kommentarer?

- Ina

14.09.2014 | 18:41 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 55

Eleanor har på seg en enkel svart kjole og noen gladiatorsandaler, og Perrie har på seg utvaskete jeans, svart skjorte og slitte converse. Det får meg til å føle meg overpyntet. "Takk. Kule jeans" legger jeg til med et smil.

---

Prøvene går som smurt, og sangene er utrolig bra. Perrie og Eleanor synger med, men siden jeg ikke har hørt på dem så mye står jeg sjenert bak dem og bare ser på.
Niall blunker til meg og spiller noen få akkorder. Jeg vinker sjenert tilbake, og banker foten min rastløst mot gulvet.
Noen viser at de skal slutte, og roper ut flere instruksjoner. Perrie og Eleanor sukker kjedsommelig, de har sikkert blitt så vant til det at dette at de synes det er kjedelig. Spesielt Perrie som er med i Little Mix. Jeg noterer meg bak øret at jeg skal søke opp sangene deres når jeg kommer hjem.
"You and I neste!" Gitaristen begynner å spille, Niall smiler til meg før han begynner å synge. Det er en veldig pen sang, helt ulikt av dem jeg har hørt.
"Niall skrev den" sier Eleanor stille i øret mitt, og synger med refrenget.

You and I. We dont wanna be like Them.
We can make it to the end. Nothing can come between You and I.
Not Even the gods above can separate the two of us.
Nothing can come between You and I.

Det er nydelig. Selv om Niall, i følge Louis, ikke har hatt så mange kjærester og har blitt avvist så mange utallige ganger har han fremdeles fått til å skrive en så vakker og ærlig sang. Og det beundrer jeg han for.
Neste sang er Story Of My Life. Jeg vet ikke så mye om den, men tydeligvis skal den representere guttenes følelser på en metaforisk måte. Har jeg hørt, ivertfall. Idet Niall begynner å synge skjønner jeg at det Louis har sagt er sant. Han synger så ærlig og rent at jeg får en klump i halsen. Perrie tar armen over skuldrene mine, og klemmer meg trøstende inntil seg. Også hun må felle noen tårer.

---

3 kommentarer?

Sorry at denne delen kom så sent, neste del kommer om to timer

- Ina

14.09.2014 | 17:21 | Kategori: Random

Gratulerer med dagen Maria! ♥

Maria har bursdag i dag, så tenkte at jeg nesten måtte lage et innlegg om det siden hun er så flink til å blogge og å holde bloggen i drift! Gratulerer med dagen, Maria! :D♥ Håper du får en kjempe fin dag, og koser deg masse. Legg igjen en hilsen til henne dere og, hun kommer nok til å sette pris på det!

-Tonje (historieblogger)


14.09.2014 | 09:57 | Kategori: One Direction

Bilder fra konserten i går, Pasadena

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

jeg har bursdag i dag, så vet ikke helt hvor mye jeg får blogget.. Men skal prøve så godt jeg kan! :)) 

POSTED BY: MARIA


13.09.2014 | 12:54 | Kategori: Harry Styles

Harry backstage i Pasadena nylig


13.09.2014 | 10:02 | Kategori: Niall Horan

GRATULERER MED DAGEN NIALL!!!!!

Gratulerer med dagen NIALL! Vår kjære gutt er blitt hele 21 år!! Har ikke ord på hvor fort tiden har gått.. 

 

 

POSTED BY: MARIA

13.09.2014 | 09:58 | Kategori: Instagram

Gemma på instagram

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


12.09.2014 | 22:49 | Kategori: Harry Styles

Anne postet bildet av Gemma&Harry på ig

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


12.09.2014 | 22:47 | Kategori: Liam Payne

Liam backstage i går med Wiz Khalifa

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


12.09.2014 | 22:46 | Kategori: WWAT

Bilder fra konserten i går, LA

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 


12.09.2014 | 22:41 | Kategori: Niall Horan

Nial i går med Robbie Kaene i LA

 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

 


11.09.2014 | 21:55 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 55

Selvfølgelig er hun glad for at jeg har Niall, drømmeprinsen.
"Da kan jeg endelig møte han" Jeg sender henne et forvirret blikk. "Du har jo møtt han!"
"Nei, jeg har får et Glimt av han. Det er ikke å møte noen" poengterer hun uten å ta blikket fra matteboken.

---

Luften er tung og varm selv om læreren har åpnet vinduet. Det er siste time, engelsk litteratur. "Les kapittel seks og sju, skriv et to siders essay om 'den røde bokstav' og hvorfor du synes at Esther fortjente eller ikke fortjente det hun fikk" Klassen sukker oppgitt og sint, men ingen protesterer.
"Snow?" Jeg stopper og tar på meg jakken min. Selv om jeg ikke trenger det, men den skjuler de lubne armene mine. "Ja?"
"Jeg vil bare si at du fikk strålende resultater på Stormfulle Høyder essayet ditt. Hvis du fortsetter sånn skal du se at du før en god og suksessfull jobb" Jeg takker, og går ut til skapet mitt. Zoe og Jake står der allerede og drikker brus fra metallbokser. "Når kommer han?"
"Gi dere" Vi går ut døren, og blir møtt av en tørr og varm bris. Zoe ser utover parkeringsplassen, og dulter i meg. "Er det han?" Hun nikker mot en svart Rangerover som ser mistenksom ut som Nialls bil. Men jeg håper det ikke er det; jeg har fortsatt på meg det ekle grå skoleskjørtet, som er obligatorisk, og den slitte hvite T-skjorten min. Ikke akkurat et Date antrekk.
"Det er han!" hvisker Zoe idet det plinger i mobilen min.

[Jeg ser deg. Jeg er i den svarte bilen] - Niall

"Men jeg kan da ikke gå sånn?" Jeg peker på antrekket mitt, og ser nervøst bort på Rangeroveren. Zoe leter febrilsk etter noe i bagen sin, og henter opp en lang marineblå jakke som ikke gjør noe for antrekket, men den får meg til å virke litt smartere og kulere enn jeg er. "Her"
"Takk" mumler jeg og gir jakken min til henne. Kunne kun ikke ha en kjole ned i den magiske vesken sin?
"Vi ses" roper de etter meg idet jeg går mot Rangeroveren. "Du trengte ikke å skifte" sier Niall og kjører ut mot sentrum. "Vi skal bare være inne"
Etter noen minutter kommer vi fram til et stort lokale der en gruppe jenter sitter og drikker saft. Noen roper idet de ser den svarte bilen kjøre inn en stor jernport. "Hvor skal vi?" Niall smiler lurt, og tar hånden min.
"Jeg vil vise deg noe" sier han og førere meg inn til et stort åpent rom som sikkert rommer flere tusen. En scene er rigget til i den ene enden, minst ti folk går og snakker til hverandre i små walkitalkier.
"Er dette en prøve altså?" Niall nikker og fletter fingrene hans i mine. "Jeg hadde håpet at du ville være med på konserten på lørdag?"
"Gjerne det" Noen meter fra scenen får jeg øye på Eleanor og en pen blond jente. "Hun blonde heter Perrie, hun er Zayns forlovede" Han nikker mot en svarthåret gutt som snakker med trommisen.
"Hei, Snow" Eleanor gir meg en fort klem, og introduserer meg til Perrie. "Dette er Snow" Perrie smiler og rekker fram hånden. "Jeg er Perrie" Jeg kan se den store steinen på Perries hånd. "Gratulerer" sier jeg vennlig og smiler.
"Takk, jeg og Zayn er så spente. Pent skjørt forresten" Eleanor har på seg en enkel svart kjole og noen gladiatorsandaler, og Perrie har på seg utvaskete jeans, svart skjorte og slitte converse. Det får meg til å føle meg overpyntet. "Takk. Kule jeans" legger jeg til med et smil.

---

3 kommentarer?

- Ina

11.09.2014 | 12:00 | Kategori: One Direction

Throw Back Thursday


Tenkte å prøve meg på et litt annerledes innlegg! :) Vet ikke helt hvor bra det ble, er ikke sånn superfornøyd selv men.. Kom gjerne med flere forslag! :) 
POSTED BY: MARIA

11.09.2014 | 08:29 | Kategori: Harry Styles

Harry med en fan i LA

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


10.09.2014 | 14:32 | Kategori: One Direction

Hva liker dere å lese om?

Hei,

jeg vet det er veldig mye kjedelig oppdatering i det siste... Så jeg lurte egentlig litt på hva dere liker å lese om. Hvordan innlegg liksom? :))

Kom gjerne med forslag til innlegg dere aldri har sett før heller, er absolutt åpne for nye forslag!! :-) 

Kommenter så masse dere klarer!!!! 

POSTED BY: MARIA

 


10.09.2014 | 14:29 | Kategori: Liam Payne

Liams DM til en fan

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


09.09.2014 | 15:54 | Kategori: Niall Horan

Nye bilder av guttene for albumet ''four''

posted by: maria


09.09.2014 | 09:51 | Kategori: Harry Styles

Gemma, Harry og Anne i LA


08.09.2014 | 23:54 | Kategori: Niall Horan

Niall og Theo (2 dager siden)


08.09.2014 | 20:24 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 54

"Så, er dere sammen eller noe?" Jeg trekker på skuldrene. "Jeg vet ikke, Z. Men jeg liker han veldig"
"Matt - liker?" Det virker skummelt og nytt, men jeg liker han. Sånn Matt - liker.
"Ja" hvisker jeg prøvende ut. Og jeg har rett. "Fy faen"
Jeg kunne ikke sagt det bedre selv.

---

Jeg og Zoe sitter på senga hennes og gjør lekser. Zoe sliter med en ekkel en fra mattlæreren vår Ms Tooter, og jeg holder på med å skrive et essay om Stormfulle høyder.
I dag er det Torsdag, om bare noen dager er det helg og jeg kan møte Niall igjen. Nå er det over en uke siden bryllupet. Og siden begge har vært opptatt - han med bandet, jeg med skolen - har vi ikke sett hverandre så mye. Vi har for det meste snakket i telefonen.
"Skal du ut på en ny Date med Niall?" Zoe skriver ned noen tall, og stønner frustrert. Jeg skriver noen nye linjer, og ser bort på henne. "Nei, vi bar begge vært opptatt. Det er nok det siste vi tenker på nå"
Mobilen min ringer, det er Niall. "Kanskje det" sier Zoe med et smil. "Men det gjør definitivt ikke han" Jeg sender henne et oppgitt blikk, og tar den. 'Høytaler' mimer Zoe, men jeg rister på hodet. Hun himler med øynene, later som om hun er fornærmet.
"Hei" Jeg smiler svakt av lyden av Nialls stemme. "Hei, hva skjer?" Han sukker sliten. "Det vanlige. Lyd og lysprøver" Guttene skal ha en stor konsert på lørdag så alt må være perfekt. Jeg kan høre trommer, noen som roper instruksjoner og noe som høres ut som latter i bakgrunnen.
"Når er du ferdig på skolen imorgen?" Jeg nøler litt, det spørsmålet hadde jeg ikke forventet. "Fire"
"Har du noen planer?" Jeg smiler nervøst, hva er det han snakker om? Hadde ikke han prøver hele uken? "Ingen så langt" sier jeg litt nølende. Zoe ser nysgjerrig på meg, hun har tydeligvis glemt hele matteleksen.
"Jeg henter deg etter skolen, Okay?"
"Okay?" Niall ler ertende av den nølende tonen min. "Jeg kommer ikke til å overfalle deg, altså" minner han meg på. "Okay" Han ler igjen, hilser fra guttene og legger på.
"Hva var det for noe?" Jeg legger mobilen min tilbake i vesken, og setter meg ved PCen igjen. "Han skal hente meg imorgen etter skolen"
"Vel, fint" Zoe stemme er likegyldig, men jeg vet at inni henne sprenges det tusenvis av fyrverkeri. Syden Matt døde hadde jeg gått ut med gutter som jeg aldri ville kastet et blikk på, røykere, dophuer og drittsekker, bare for å kvitte meg med smerten. Og hele tiden fikk jeg hjertet mitt knust. Jeg vet at noen synes Zoe er for entusiastisk, men hun har sett meg knust altfor mage ganger. Selvfølgelig er hun glad for at jeg har Niall, drømmeprinsen.
"Da kan jeg endelig møte han" Jeg sender henne et forvirret blikk. "Du har jo møtt han!"
"Nei, jeg har får et Glimt av han. Det er ikke å møte noen" poengterer hun uten å ta blikket fra matteboken.

---

3 kommentarer?

- Ina

08.09.2014 | 17:36 | Kategori: One Direction

Teksten til den nye sangen ''Fireproof''

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


08.09.2014 | 17:33 | Kategori: One Direction

NYTT ALBUM + NY GRATIS SANG!!!

ÆÆÆÆ! De annonserte nylig deres 4 album : FOUR! Og i tilleg så kom det ut en ny gratis sang! 


For å høre sangen klikk HER og trykk på *Last ned sang Fireproof*

POSTED BY: MARIA


07.09.2014 | 20:50 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 54

Klisjé, men søtt.
"Okay, jeg ser fram til det" Han nøler litt, og biter seg i leppa. Søtt, kjekk og bedårende alt på samme tid. Skal han kysse meg?
Jeg smiler, lener meg fram og kysser han svakt på kinnet. "Takk for en vidunderlig kveld" sier jeg åpner døren og rygger inn. --- Det første jeg gjør er å snakke med mamma. Eller, bli forhørt av henne. "Du kom hjem sent" Å, shit. "Beklager, men bryllupet sluttet ikke før nå" Vi er stille en stund før mamma reiser seg med et kaffekrus i hånden. "Så? Er han søt? Hva heter han?" "Niall Horan, og ja. Han er ganske søt" "Og liker du han? Og liker han deg?" Ja, jeg liker Niall. Mye. Jeg kan ikke forklare følelsen jeg får når jeg er med han, men den kan sammenlignes med å drikke champagne. Drømmende og boblende Liksom (men det er en veldig liten sammenlikning). "Ja. Jeg liker han mye. Og jeg tror han liker meg også" Mamma peker på meg, og smiler. "Du glemte å gi han tilbake jakken" "Å" Jeg tar den av meg, og holder den foran brystet mitt. Den lukter liljer og roser, som blomstene i bryllupet. "Jeg får gi han den tilbake neste gang" "Neste hva da?" Jeg trekker på skuldrene, og rygger mot trappen som fører opp til andreetasje og spør om jeg kan gå. Mamma nikker og skrur på TVen, avhøret er visst slutt. Jeg løper opp, og river av meg klærne. Etter fem timer i de høye pumpsene trenger føttene mine minst seks timer med massasje. Jeg legger klærne mine på sengen min, går til badet og tapper meg et bad. Åndsfraværende sitter jeg og ser på at bath bomben fra Lush oppløser seg i kaskader av lilla og svart. Lakris og blomster, favoritten min. Før jeg setter meg i det lilla vannet henter jeg mobilen min, og ringer Zoe. Hun tar den etter seks ring. "Okay, fortell meg alt!" "Slapp av, det var bare èn Date" sier jeg ertende og legger meg bak i det varme vannet. De hvite boblene ( som er laget av en annen bath bomb) omslutter meg, i noen sekunder består verden av bobler, vann, Zoe's stemme og Nialls smil. "Hva skjedde?!" Jeg forteller henne om bryllupet, om Louis, Liam og Harry, og at han kysset meg. "Nei!" sukker hun dramatisk. "Hvor da?" "Kinnet" sier jeg rolig og ser på et enslig lys som blafrer i vinduskarmen. Jeg tente noen lys og slukket lyset. Veldig romantisk. "Og? Kysset du 'han'?" "Ja" innrømmer jeg og rødmer svakt. "Da han fulgte meg til døren, men det var bare på kinnet" "Så, er dere sammen eller noe?" Jeg trekker på skuldrene. "Jeg vet ikke, Z. Men jeg liker han veldig" "Matt - liker?" Det virker skummelt og nytt, men jeg liker han. Sånn Matt - liker. "Ja" hvisker jeg prøvende ut. Og jeg har rett. "Fy faen" Jeg kunne ikke sagt det bedre selv. --- - Ina

07.09.2014 | 18:30 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis med fans i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


07.09.2014 | 18:28 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis varmer opp før kampen i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


07.09.2014 | 16:50 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 53

"Hva snakket du og Louis om?"
"Ingenting, egentlig. Du," sier jeg og legger en beklagende hånd på overarmen hans. "Beklager at jeg ikke har vært så oppmerksom møt deg i kveld. Det er bare at alt dette er så overveldende" Niall smiler og tar hånden min, som ligger på armen hans, og holder den svakt. "Ikke tenk på det, det er bare jeg som er litt paranoid i dag. Det er alt"

---

Bryllupet begynner å ta slutt. Moren til Louis og stefaren hans har forsvunnet i en glamorøs svart limousin dekket med blomster.
Jeg, Niall og noen få er igjen (inkludert Louis, Harry og Liam). Niall og jeg pirker åndsfraværende i et lite kakestykke som vi har delt. Den var utrolig god, men jeg tvang meg bare til å spise et stykke. Jeg trengte uansett ikke å bli større.
"Skal vi gå?" Jeg nikker og vi reiser oss begge to. Det begynner å bli kjølig, så Niall gir meg jakken hans. For en gentleman.
Niall går og snakker litt med guttene før han drar. Liam gir meg en svak klem før jeg går. "Håper vi ses igjen snart" Louis gir Niall et blikk som er umulig å tyde. Niall ser bedende på han, og Louis ser ned.
På veien hjem er vi stille begge to. Tankene mine spinner kvalmende rundt i hodet mitt; jeg aner ikke hva jeg skal gjøre etterpå. Ringer han og avtaler en ny Date, eller er vi sammen? Skulle ønske jeg var en av de jentene som visste hva de drev med.
Niall stopper bilen, hår ut og åpner døren min. "Takk" sier jeg og går ut. Niall holder hånden min helt opp til døren, og stopper.
"Det har vært hyggelig"
"Ja, takk for at du inviterte meg. Jeg hadde det utrolig gøy" Vi er stille en stund, lurer på hva vi skal si. Jeg finner dørhåndtaket bak meg, og trekker det ned. Mamma er tydeligvis hjemme, men hvorfor skulle hun ikke det? Klokken er minst ti.
"Jeg ringer deg, Okay?" Klisjé, men søtt.
"Okay, jeg ser fram til det" Han nøler litt, og biter seg i leppa. Søtt, kjekk og bedårende alt på samme tid. Skal han kysse meg?
Jeg smiler, lener meg fram og kysser han svakt på kinnet. "Takk for en vidunderlig kveld" sier jeg åpner døren og rygger inn.

---

Ny del kommer ut om noen timer, sorry at denne delen kom så sent

- Ina

07.09.2014 | 15:18 | Kategori: 1D historie -12

Friendzone -Del 30

Jeg visste ikke hva jeg skulle si etter men, og Alice avbrøt meg. Hun smilte svakt. «Det går greit, ta den tiden du trenger. Jeg er her når du trenger en venninne å henge med.» Hun snudde ryggen til meg og gikk.

 

 

Hva var greie med å bare gå? Jeg tenkte mer på Harry enn jeg gjorde på Alice, selv om hun nettopp gikk. Hvorfor? Ikke spør meg. Jeg vet sjeldent hva jeg tenker og hvorfor jeg gjør det. 


Jeg hadde dårlig samvittighet ovenfor Alice. Jeg burde ikke ha skjøv henne vekk fra meg, så dermed kunne jeg nesten ikke si nei når hun spurte om jeg ble med på en fest i kveld. Jeg sa at jeg kom, men at jeg ikke kunne love at jeg ble lenge. Jeg var virkelig ikke i festhumør. Jeg visste ikke engang hva jeg skulle ha på meg. Jeg reiste meg opp fra sengekanten og subbet mot badet. Jeg stilte meg foran speilet og grøsset samtidig som jeg rynket på nesa. «Æsj.» Jeg hadde mørke ringer under øynene, noen kviser i pannen og håret sto i alle kanter. «Takk og lov for sminke...» mumlet jeg irritert og sukket. Jeg sminket meg kjapt, og lett før jeg glattet håret og avsluttet med noen krøller på tuppene. «Greit nok,» sa jeg til meg selv og vridde meg i forskjellige positurer for å se hvordan resultatet ble. «Så var det klær.» Jeg hadde nesten ikke kjoler, for jeg var sjeldent på fest. «Huskelapp til meg selv, bli med Alice på shopping.» Jeg lo for meg selv og tok ut den første kjolen jeg fant. En enkel, svarte kjole. Klassiker.

Jeg hadde kjøpt den på salg og var rimelig fornøyd med kjøpet da, men nå var den ikke like fin som den dagen jeg hadde kjøpt den, men den fikk duge. Jeg kledde meg og tok en svart jakke over for å ikke fryse på vei til festen. På vei til gangen bjeffet Soda på meg. Jeg hysjet på henne og klødde henne bak øret. «Ikke nå, jeg skal gå.» Pappa stakk hodet sitt fram. «Hvor skal du?» «Alice ba meg med på fest, jeg blir ikke sen.» Han så mistroisk på meg med et hevet øyenbryn. Det var som sagt sjeldent jeg var på fest. Han sukket. «Det er nok nå jeg skal gi deg noen gutteråd, men jeg tenkte at det skulle bli moren din sin jobb...» Det var sjeldent han snakket om mamma, eller nevnte henne for den saks skyld. Jeg smilte svakt. «Pappa, det går greit. Jeg klarer meg, du gjør en super jobb som far.» Han smilte takknemlig og vinket meg avsted.

 

 

Jeg hadde avtalt at jeg skulle møte Alice ved busshodeplassen. Jeg hadde en ekkel følelse at noen fulgte etter meg. Jeg snudde meg og så meg rundt. Selv om det var på kvelden var det lyst, gatelyktene lyste opp veiene, så jeg burde sett om det var noen der. Håpte jeg.

 

Dere var utrolig flinke til å kommentere i går, tusen takk! ♥ Setter pris på hver og en av dem, så her er en ny del!


07.09.2014 | 08:02 | Kategori: Niall Horan

Niall hadde bursdagsfest i London i går!

Nå er det ikke mange dagene til Niall har bursdag!! Så igår feiret han den med venner og bekjente i London! :)

POSTED BY: MARIA


07.09.2014 | 08:00 | Kategori: Liam Payne

Liam i studio nylig #2

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


07.09.2014 | 08:00 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis med Eden nylig

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


06.09.2014 | 15:02 | Kategori: 1D historie -12

Friendzone -Del 29

«Du, Harry?» spurte jeg og så ned på de slitte skoene mine. Jeg måtte bare spørre. Jeg ville gå rundt resten av livet og lure på det, noe som faktisk jeg kunne ha funnet på å gjort. «Ja, Rose?» sa han og ble alvorlig. «Det er bare noe jeg må spørre om, men det er litt vanskelig,» svarte jeg lavt og vikte blikket sakte oppover mot han. Det var en liten stillhet før Harry tok ordet. «Hvorfor jeg kysset deg?» Jeg skvatt av svaret han og så fortumlet på han. «Ehm, ja,» mumlet jeg. Det spøkefulle glimtet i øynene tok plass og han svarte. «Alt til sin tid, kjære deg.» Jeg skulle til å spørre hva han mente med det da han reiste seg. «Hva skal du?» spurte jeg fort og så forbauset på han. «Det er nok på tide å komme seg hjem, og det samme gjelder deg,» smilte han og forsvant ned gaten.


Jeg dro hjem like etterpå, hva skulle jeg ellers gjøre? Sitte alene på en pokkers benk? Tror ikke det nei. Da jeg kom til utgangsdøren vår sto Alice allerede utenfor. «Hei,» sa jeg en smule overrasket og presset fram et smil. «Vet du hvor lenge jeg ha ventet på deg!?» sukket hun oppgitt og satte seg på rekkverket. Jeg trakk på skuldrene og svarte, «en stund?» Hun nikket samtykkende og sukket nok en gang. «Hvor har du vært? Jeg trodde jeg var bestevenninnen din!» «Eh...» Jeg sparket tuppen av skoen ned i bakken. «Jeg var med Harry.» Alice så på meg med store øyne og la armene i kors over brystet. «Hvorfor sa du ikke at dere var sammen?» lo hun og rettet seg opp. «Ikke sånn sammen,» rettet jeg henne. «Vi er bare venner,» la jeg til. Alice så på meg med et medfølende blikk. «Bare venner, er du i friendzone?» Jeg himlet med øynene som svar og stønnet irritert. Alt skulle handle om gutter i Alice's liv, og man kunne tydeligvis ikke bare være venner med dem. «Jeg sier dette bare en gang, så hør godt etter,» sa jeg strengt og løftet pekefingeren truende opp mot ansiktet hennes. «Jeg liker han ikke mer enn som en venn.» Alice himlet med øynene. «Greit, for meg at du ikke innrømmer det, men bare vent.» «Kom du hele veien til meg bare for å krangle?» Hun ristet på hodet og hoppet elegant ned fra rekkverket. «Jeg kom for å spørre om du ble med på senteret.» Sannheten var at jeg ikke orket det, jeg orket ikke å være med Alice. «Jeg kan ikke,» stammet jeg fram og så unnskyldende på henne. «Åh?» sa hun og hevet et øyenbryn. «Hvorfor ikke?» Jeg bet på neglen på lillefingeren og tenkte, så det knakte. «Jeg skal på kirkegården,» plumpet det ut av meg. Blikket til Alice myknet opp. «Moren din?» Jeg nikket og kjent at tårene sprengte på bak øynene. Jeg blunket for å holde dem inne. «Jeg trodde du var ferdig med å dra dit...» mumlet hun og så på meg. Jeg var det. Jeg orket ikke å dra dit lengre, for da ble savnet enda verre. «Jeg var det, men...» Jeg kom ikke lengre på grunn av to ting. Jeg visste ikke hva jeg skulle si etter men, og Alice avbrøt meg. Hun smilte svakt. «Det går greit, ta den tiden du trenger. Jeg er her når du trenger en venninne å henge med.» Hun snudde ryggen til meg og gikk.

 

Hva var greie med å bare gå? Jeg tenkte mer på Harry enn jeg gjorde på Alice, selv om hun nettopp gikk. Hvorfor? Ikke spør meg. Jeg vet sjeldent hva jeg tenker og hvorfor jeg gjør det.

10 kommentarer og jeg legger ut en ny del i morgen :)

 

 


06.09.2014 | 09:36 | Kategori: Niall Horan

Niall nylig

zourry com 20140902 (13)zourry com 20140902 (15)zourry com 20140902 (11)zourry com 20140902 (2)

zourry com 20140902 (5)zourry com 20140902 (8)

POSTED BY: MARIA


06.09.2014 | 09:33 | Kategori: Liam Payne

Liam i studio i LA

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


06.09.2014 | 09:33 | Kategori: Harry Styles

Harry ankommer LAX (05.09)

POSTED BY: MARIA


05.09.2014 | 18:03 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis skal spille veldedighetsskamp igjen!

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA 


05.09.2014 | 00:50 | Kategori: Niall Horan

Niall på Itunes festivalen

//MERETE


04.09.2014 | 19:28 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 53

"Det er bare det at jeg vil at det skal være perfekt, antar jeg" Jeg tar hånden hans og klemmer den. "Det er perfekt"
DJen annonserer at det nybakte paret har ankommet, og begynner å spille en ballade.
"Får jeg?" Han fører meg ut på dansegulvet, og snurrer meg rundt sånn at vi er ansikt til ansikt.

---

Vi setter oss ned ved et bord, Niall forsvinner for å hente noe å drikke. Jeg sitter og ser på menneskene som går og klemmer bruden og brudgommen. Louis sitter og snakker dypt med Liam og Harry. Han ser opp et øyeblikk, får øye på meg, og vinker. Jeg vinker tilbake, og lurer på hvorfor Niall ikke har introdusert oss før. De er hyggelige, snill og vennlig, spesielt Louis. Alt kunne vel ikke handle om et lekent kyss og en klem? Kunne det vel?
Louis kommer bort til meg med med et glass champagne. "Hei, du ser urolig ut" Han rekker meg glasset, og jeg tar en stor supp. Da jeg svarer med et lite "takk" ser Louis bekymret på meg. "Er det noe galt?"
"Ja, det er Niall. Han har oppført seg litt rart" Louis nikker og nipper til sitt eget glass.
"Ja, beklager. Det er bare det at, ja, du skjønner..." Han forklarer meg at Niall bare har hatt to kjærester hele livet, og han føler at han ikke er god nok siden han, Liam, Zayn (en gutt jeg ikke har møtt siden han er opptatt) og Harry dater mye.
"Å, jeg skjønner" sier jeg forstående. Jeg føler at jeg synes litt synd på Niall. "Men det er ikke din feil" forter Louis seg å si. "Det er bare vi som er litt dumme i dag"
"Niall hadde ikke noe imot det, men han ville bare at kvelden, ja, skulle være perfekt" Louis nikker unnskyldende. "Håper du tilgir oss"
"Ikke vær dum, selvfølgelig gjør jeg det. Jeg er glad jeg møtte dere" Louis smiler vennlig, rører ved hånden min og går bort til Eleanor og ber henne ut på dansegulvet.
"Hei" Niall er tilbake med to glass champagne. "Hva snakket du og Louis om?"
"Ingenting, egentlig. Du," sier jeg og legger en beklagende hånd på overarmen hans. "Beklager at jeg ikke har vært så oppmerksom møt deg i kveld. Det er bare at alt dette er så overveldende" Niall smiler og tar hånden min, som ligger på armen hans, og holder den svakt. "Ikke tenk på det, det er bare jeg som er litt paranoid i dag. Det er alt"

---

Da er vi halvveis i historien. Hva synes dere så lang?

- Ina

04.09.2014 | 16:20 | Kategori: One Direction

Guttene med ''Guiness World Record'' prisen sin

Permalink til innebygd bilde

De vant for å være det første boy-bandet som er #1 på hitlistene i USA. 

POSTED BY :MARIA


03.09.2014 | 20:34 | Kategori: Harry Styles

Harry i California i dag

 

POSTED BY: MARIA


03.09.2014 | 20:32 | Kategori: Niall Horan

Niall med venner i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


03.09.2014 | 20:30 | Kategori: Niall Horan

1DHQ på instagram

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


03.09.2014 | 19:21 | Kategori: Niall Horan

Niall skriver om det nye albumet

//MERETE


03.09.2014 | 14:14 | Kategori: Liam Payne

Liam sDm til en fan

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


02.09.2014 | 21:09 | Kategori: Historie - 12

The Covergirl del 52

"Jeg ville satt pris på om du ikke kysset daten min, takk"

---

"Hei, kompis" Nialls hånd kommer beskyttende om midjen min, og holder den hardt. "Det var ingenting-" begynner jeg, men Louis ler det bort. "Ikke vær så alvorlig, du gjør henne nervøs" Harry, Louis, og Liam ser på han, kanskje litt vel dystert?
"Å" utbryter Sophia og tar hånden til Liam. "Det begynner" Den lille gruppen vår på sju forter seg inn i kirken, og finner plassene sine. Eleanor kysser Louis raskt, og går for å stille seg ved de andre brudepikene.
"Denne veien" Niall leder meg til en benk og setter seg ned. Etter noen minutter ser vi brudepikene gå ned til alteret, og etter dem kommer en pen kvinne med lang hvit kjole. Jeg kan se Louis på fremste rad, han smiler stort.
Seremonien er liten, den er slutt på noen minutter. Noen tårer unnslipper øynene mine, Niall rekker meg litt papir, og klemmer hånden min trøstende.
Etter seremonien setter vi oss i Rangeroveren og kjører mot festen. Niall er stille hele turen, men han holder hånden min hele tiden. "Hvorfor snakker du aldri om vennene dine?" spør jeg når vi kommer fram til festlokalet. "De er utrolig hyggelige"
Niall smiler og vifter det bort. "Jeg glemte visst det" Jeg ser rart på han; hvem glemmer å fortelle om vennene sine?
Hånd i hånd går vi til det opplyste teltet der folk danser og snakker. I døråpningen blir vi møtt av Liam og Louis. "Gratulerer" sier jeg og smiler til Louis. Han trekker meg inn i en klem, og takker.
Niall smiler svakt til dem, og sammen går vi inn i teltet. "Louis er virkelig snill" Niall mumler til svar. Jeg stopper opp, og ser på han. "Er det noe i veien? Du har vært så rar i hele kveld. Hvis det har noe Harry og Louis å gjøre-" Han smiler svakt. "Nei, det er ikke det" Han sukker tungt. "Det er bare det at jeg vil at det skal være perfekt, antar jeg" Jeg tar hånden hans og klemmer den. "Det er perfekt"
DJen annonserer at det nybakte paret har ankommet, og begynner å spille en ballade.
"Får jeg?" Han fører meg ut på dansegulvet, og snurrer meg rundt sånn at vi er ansikt til ansikt.

---

Sorry for kort del, men en ny kommer på fredag, så det blir fire deler denne uken:)

- Ina

02.09.2014 | 21:04 | Kategori: Niall Horan

Niall i London nylig

Posted by: Merete


02.09.2014 | 16:49 | Kategori: Om bloggen

Ny blogger

Hei! Navnet mitt er da Merete Abrahamsen og er ei jente på 14 år som kommer fra det glade sørlandet som vi sier.

Jeg har da blitt en ny blogger her på onedirection1 og jeg kommer for det meste til å blogge om nylige bilder eller tekster av guttene. Du kan regne med at jeg blogger litt mere om Harry Styles og Niall Horan, men som sagt jeg er åpen for de andre tre guttene også.

Har egentlig ikke noe annet å fortelle så nå vet dere hvertfall litt om meg. Så snakkes vi!


02.09.2014 | 15:55 | Kategori: Niall Horan

Niall med en fan nylig

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


02.09.2014 | 15:54 | Kategori: Bilder

Zayn&Louis på en klubb i Chicago (29.09)

POSTED BY: MARIA


02.09.2014 | 15:31 | Kategori: WWAT

Guttene backstage i Chicago (29.09)

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


01.09.2014 | 19:44 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis sin nye tatovering

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


01.09.2014 | 17:53 | Kategori: One Direction

1DHQ på instagram

POSTED BY: MARIA


01.09.2014 | 17:52 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans nylig

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA

Permalink til innebygd bildePermalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde


hits