30.09.2013 | 19:59 | Kategori: Facebook/Twitter

Forhåndsbestille This Is Us på DVD

Hei! Nå kan man forhåndsbestille This Is Us på DVD!

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

30.09.2013 | 17:48 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 75 - Pervers

Harry satt seg ned i sofaen igjen og jeg krabbet over til han. Jeg la meg ned mellom beina  hans og dro et teppe over oss. Hendene hans hvilte på magen min og hodet mitt hvilte på brystet hans. Jeg kunne fremdeles kjenne den lille bulen i bokseren hans. 


Da filmen var ferdig halvsov jeg, noe Harry ikke gjorde. Jeg kjente bulen hans gro mer og mer for hvert minutt som gikk. ''Slutt å tenk.'' Hvisket jeg. Jeg vet at han tenkte på noe, det var derfor den ble hardere og hardere. Jeg reiste meg opp og kikket på Harry, ''Jeg tror vi legger oss nå.'' sa jeg og smilte til Anne. ''Å.'' sa hun og reiste seg for å klemme oss godnatt. Etter klemmen gikk vi opp trappa og inn på rommet. Jeg låste døra og Harry var ikke sein med å presse meg opp mot veggen. Leppene hans presset mot mine, hardt. Før jeg viste ordet av det var tunga hans overalt inne i munnen min. Han dro kjolen min ned og bærte meg bort til senga, ''Denne gangen slipper du ikke unna.'' Hvisket han. Jeg smilte og traff hodet på puta. Han la seg ned over meg og med albuene på hver sin side av meg. Leppene hans slapp mine og jeg fikk endelig puste. De myke leppene hans trakk halsen min og han kysset sakte nedover mot kragebeinet mitt. Leppene hans ga gnister og jeg kunne ikke la vær å stønne. ''Shh..'' Hvisket Harry. Jeg bet meg hardt i leppa og knep øynene sammen. Leppene hans kysset nedover i en strek, mellom puppene mine og ned til navelen. Hendene hans fant veien ned til trusa mi og den ble sakte dratt ned. Jeg sparket den av ved ankele mine. Jeg fiklet meg frem til Harry sin bokser og dro den ned raskt. ''H-Harry..'' mumlet jeg. Jeg sverger jeg kunne høre skritt i trappa. Han brydde seg fælt lite om det. Han lente seg over til komoden og jeg bet meg i leppene, jeg vet hva som kommer til å skje nå. Han hev en kodom over til meg og jeg rev i stykker pakningen med tenna. Jeg var ikke akkurat sein med å tre den på. Leppene hans møtte mine og tungene våres kjempet mot hverandre igjen. Jeg kjente hånden hans på den puppen min og jeg ga fra meg et stønn med en gang. Det tok ikke lang tid før jeg kunne kjenne tuppen mot meg, ''Inn.'' mumlet jeg desperat. Hodet mitt surret rundt. Plutselig kom han hardt, og da mener jeg hardt, inni meg. Harry la hånden sin over munnen min og jeg skrek til. Det var ikke vond, men godt. 

 

Neste morgen våknet jeg av Harry som ristet i meg. Jeg rullet rundt på ryggen og gned meg i øynene. Jeg var faktisk ikke så trøtt. Jeg åpnet øynene mine sakte og kikket opp i taket. Jeg snudde på hodet og så Harry som stod på gulvet med bare bokseren på. ''Du burde få på deg klær før Gemma kommer.'' Blunket han. Jeg stivnet til, var Gemma her? Jeg satt meg opp i senga med dyna rundt meg. ''Jeg har sett deg naken før babe. Faktisk bare noen timer siden.'' lo han og ga meg undertøyet mitt. Jeg himlet med øynene, det betyr ikke at jeg føler mer komfertabel med å gå naken rundt sånn som han. Jeg tok på meg en ny truse og bh før jeg satt meg ned på huk for å finne klær. ''Vi skal bare ned å åpne gaver, Madison.'' Harry himlet med øynene. Han stod lent inntil veggen. Han hadde tatt på seg en grå joggebukse og en caps. Jeg bet meg svakt i underleppa, han kledde det, veldig godt! ''Jeg går ikke ned i undertøy når moren din, stefaren din og søstera de er der, Harry!'' Jeg dro ut alt jeg hadde i kofferten. Jeg ville ikke være pyntet da vi gikk ned meg jeg hadde ikke med noe annet. ''Her.'' Harry heiv en av t-skjortene hans på meg sammen med en joggebukse. Jeg smilte takknemlig til han og dro den grønne t-skjorta over hodet. ''Den kommer aldri til å passe...'' Mumlet jeg da jeg dro joggebuksa over hoftene. ''Vi skal gå opp igjen etterpå, Mad.'' Han ristet på hodet og lo en kort latter. ''Mad?'' Jeg hevet øyenbrynet mitt mot han. Jeg strammet joggebuksa rundt livet mitt og kikket bort på Harry. ''Ja, Mad. Ditt nye kallenavn.'' plunket han. Jeg lo og fulgte etter han ned. Han stoppet meg akkurat i siste trappetrinn, ''Sex hår.'' mumlet han og begynte å flytte rundt på håret mitt. Altså ødelegge på skillen min. Øynene hans var egentlig de fineste øynene jeg noen gang har sett. Grønn fargen var spesiell. Han tok underleppa si mellom tennen mens han konsentrerte seg. ''Sånn, litt bedre.'' smilte han og øynene hans møtte mine. Jeg smilte og presset et mykt kyss på leppene hans. 

 

Vi alle satt i en ring og åpnet pakker. Harry hadde allerede åpnet alle gavene sine. Jeg tror jeg aldri har sett en nittenåring så ivrig etter å åpne gaver noengang. Det var uvant å ikke være hjemme med Ella og mamma, men jeg likte dette også. Familien til Harry var utrolig hyggelig. Jeg har ikke rekt å bli skikkelig kjent med de enda, men så langt virker de som noen utrolig koselige mennersker. Hvert fall når de er i familie med Harry. ''Til Madison fra Harry.'' Leste Gemma opp og rakte gaven mot meg. Jeg bet meg hardt i underleppa og gliste mot Harry. Det var nesten så jeg begynte å le, så nervøs var jeg. Jeg åpnet gaven sakte og det var en boks. Jeg kikket bort på Harry som kikket forventningsfult på meg. ''Åpne.'' sa han rastløs. Jeg lo og tok av lokket av boksen. Det var en liten ekse der, det kunne bare bety en ting. Smykke. Jeg åpnet esken og et sølv armbånd lå i esken. Jeg gliste og holdt opp armbåndet som hadde et sølv hjerte på seg opp i lufta. Det var gravert noe inn i hjertet. ''My one and only. Love you. Hx'' Var det gravert inn. Av en eller annen grunn kjente jeg tårene presse på. Hvorfor? Jeg bare følte meg så utrolig glad. Jeg kikket bort på Harry som gliste mot meg. ''Liker du det?'' spurte han. Jeg nikket og snufset. ''Å, du da.'' Han do meg inn i armene sine og vugget meg frem og tilbake. Han plantet et kyss på hodet, ''Vil du at jeg skal ta det på?'' spurte han. Jeg nikket og smilte ned på armbåndet som jeg ga til Harry. Jeg rakte håndleddet mitt ut mot han og han festet armbåndet. Jeg smilte og kikket opp på han. ''Tusen takk.'' sa jeg med en myk stemme. Han smilte og presset et mykt kyss til leppene mine. ''Ja, neste gave!'' sa Gemma, bare for å irritere. Harry himlet med øynene og jeg satt meg tilbake. ''Til Harry og Madison fra Anne og Robin.'' Leste Gemma høyd. Harry tok i mot gaven og pakket den opp raskt. Det var to matchende kopper. Harry himlet med øynene da han leste på koppen. ''La meg lese.'' sa jeg og tok koppene fra han. 'Mr.Right' til Harry og 'Mrs. always right' på min. Jeg lo, ''Tusen takk.'' sa jeg og smilte til Anne og Robin. Det var egentlig utrolig koselig å sitte her med familien til Harry. 

 

Sorry hvis dere ikke likte den perverse delen. Dere vet hva jeg syns om det :/ Mer? 40 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


30.09.2013 | 17:13 | Kategori: Niall Horan

Niall på instagram

Niall er på Rihanna konsert! 

POSTED BY: Maria - Gjesteblogger 


30.09.2013 | 17:02 | Kategori: Fans

Zayn og Louis med fans i går

 

POSTED BY: Maria - Gjesteblogger


30.09.2013 | 16:56 | Kategori: Fans

Liam og Harry med en fan

 

POSTED BY: Maria


30.09.2013 | 16:55 | Kategori: One Direction

Liam, Zayn, Niall og Louis på utsiden av arenaen 28. September

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


30.09.2013 | 16:53 | Kategori: Konsert

Konsert Perth 29.09

Dette er atså fra konserten i går. 

POSTED BY: Maria - Gjesteblogger


30.09.2013 | 16:49 | Kategori: Bromances

Bromance, Larry

Jeg shipper Larry som bestevenner og det har jeg gjort siden 2011, ikke i et forhold! Bare så det er klart.

 

 

 

 

image 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem vil dere ha neste? 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 


30.09.2013 | 16:48 | Kategori: Konsert

Guttene utenfor arenaen i går

Guttene utenfor arenaen i Perth 29.09-13. 
POSTED BY: Maria - Gjesteblogger


30.09.2013 | 16:04 | Kategori: Harry Styles

Harry sine 'venner' pluss en liten romanse

Jeg hater å legge ut rykter osv, men dette er noe jeg tror dere kommer til å høre om uansett. Det er veldig vanskelig å forklare akkurat hva som har skjedd, så jeg har søkt litt rundt og fant noe teorier. Jeg så også at onediirection1.blogg.no hadde funnet en bra forklaring så jeg låner den :) 

 

 

Harry var i NYC for noen måneder siden og fikk seg noen nye 'venner'. Han ga dem gratis billetter til konserten og var en del sammen med de. Men det Harry ikke viste var at de snakket stygt om han når Harry ikke var til stedet. De brukte han rett og slett. For berømmelsen. Før dere begynner å lese kan jeg si med en gang at Harry var nok full en del av gangene. 

 

Hva syns dere om dette? Jeg selv syns det er forferdelig! Hvordan kan noe i det hele tatt gjøre det? Harry er en fantastisk person og han fortjener det ikke i det hele tatt! 

 

PS: Takk til onediirection1.blogg.no for forklaringsbildene! 

POSTED BY: Maria


30.09.2013 | 14:51 | Kategori: Random

Gjesteblogger

Hei!

Jeg har nå funnet en gjesteblogger for de to ukene jeg skal på ferie. Jeg rett og slett hater at jeg må forlate bloggen så lenge, men jeg vil forhåpentligvis ha tid til å blogge mens jeg er der nede!

Gjestebloggeren heter det samme som meg, Maria. Hun er 12 år og kommer fra Bærum. Jeg er overbevist om at hun kommer til å ta godt vare på bloggen mens jeg er borte!

Jeg drar ikke før på onsdag men hun skal begynne allerede i dag. Bare så dere er klar over det :)


Lykke til Maria!

POSTED BY: Maria


30.09.2013 | 11:34 | Kategori: Facebook/Twitter

Store nyheter på vei!

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 22:25 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 74 - Maraton

Jeg stønnet høyt og Harry var ikke sein med å plassere hånden hans over munnen min. ''Shh..'' mumlet han mens han rullet tommelen sin sakte i sirkel. ''Harry? Gjestene er her!'' ropte Anne. Jeg kan ikke tro hva Anne akkurat ropte. Nei, nei, nei. Det kommer aldri til å gå bra hvis han forlater meg nå. Nei, ordet gitt i repeat. Harry stønnet irritert og rullet over på senga, ikke at det var så stor plass til det. Pusten min var høy og ugjevn. ''Jeg kan ikke.'' Jeg snudde hodet mitt til siden og kikket på Harry. ''Vi fortsetter etterpå.'' Han ga meg et lite smil før han klistret et mykt kyss på leppene mine. Jeg smilte og prøvde å roe meg ned. Harry grabbet ut av senga og åpnet bagen sin. Jeg bare lå på senga og kikket på han mens han skiftet. Han dro opp dressbuksa si, ''Harry, du skal liksom ha det i en egen pose så de ikke blir krøllete.'' Han himlet med øynene og dro de på. ''Hvordan skal jeg skjule denne?'' Han pekte ned til bulen som stod ut av buksene hans. Jeg lo og satt meg opp i senga, dette kunne jo bli morsomt. ''Ser ut som du må ha litt alene tid.'' Blunket jeg og fniste. Jeg reiste meg opp fra senga og satt meg ned på huk foran kofferten. ''Hva skal jeg ha på?'' mumlet jeg for meg selv egentlig. ''Ikke noe.'' svarte Harry enkelt. ''Foran familien din?'' Jeg hevet øyenbrynet mitt mot han. ''Kanskje ikke..'' Han kikket ned på de tre kjolene jeg hadde tatt med. ''Hva med den turkise der?'' Han pekte på kjolen jeg kjøpte forrige uke. Jeg smilte og la den på senga sammen med et kjede jeg fikk av Harry for noen måneder siden. Det var et sølv kjede med en et lite diamant hjerte på. ''Hvordan skal jeg ha håret da?'' spurte jeg og flyttet blikket mitt over på Harry. Han hadde på seg en hvit skjorte og fikset håret sitt med gelè eller hva nå det var han puttet i håret sitt. ''Wow, du ser faktisk bra ut.'' sa jeg lekent og blunket. Han himlet med øynene og jeg kunne ikke la vær å le. ''Få på deg klær før jeg bærer deg ned naken.'' Kommanderte han. Jeg ristet på hodet og dro kjolen opp den tynne kroppen min. Harry dro opp glidlåsen for meg, gentleman. Jeg børstet raskt gjennom håret og tok på kjedet jeg hadde lagt frem. ''Klar?'' spurte Harry. Jeg nikket og bet meg svakt i underleppa. 

 
//kjolen

 

Vi gikk inn i stua og øynene mine utvided seg. Hele stua var full av folk jeg ikke kjente. Kanskje ikke så rart når det er familien til Harry. Alle rettet øynene mot oss, ''Harry!'' sa nesten alle på likt. Jeg kjente meg litt nervøs nå. Jeg ville ikke skuffe alle sammen, jeg ville at alle skulle like meg. Hvert fall halvparten av dem. En jente med brunt hår brøytet seg vei gjennom folkemengden og kom mot oss. ''Krølltotten er tilbake jo.'' lo hun og klemte Harry tett inntil seg. Jeg burde ikke føle meg sjalu, men det er jeg. Jeg vet ikke engang hvem hun er. Og måten han smiler til henne forteller meg at de har en god historie sammen. Kanskje hun var datter til et vennepar og Harry og henne har datet? Hun så på meg og gliste, ''Endelig får jeg møte den berømte, Madison. Du burde høre Harry på telefonen når du ikke er der. Gud å han syter.'' Hun lo og Harry kikket irritert på henne. Jeg kunne ikke hjelpe men å smile mot Harry. Snakket han om meg når jeg ikke var der? Jeg snakker jo selvfølgelig om han hele tiden men jeg hadde ikke forventet han til å snakke om meg. ''Madison, dette er Gemma. Søsteren min.'' Harry sa og himlet øynene sine mot henne. Jeg kjente meg mye lettere. Det var altså ikke datteren til et vennepar. ''Hei.'' lo jeg, litt for flau og litt for klein. Hun hadde vært så åpen og ærlig med meg, mens jeg hadde ingenting å si til henne. ''Ser deg seinere.'' Hun smilte til Harry før hun gikk. ''Jeg må beklage på hennes vegne.'' Han himlet meg øynene og holdt armen sin rundt midjen min. Jeg lo og ristet på hodet, ''Hun virket søt.'' Han lo og dro meg med inn i folke mengden mot sofaen. Det var ikke en middag, bare kaker og drikke. Harry satt seg ned i sofaen og dro meg ned på fanget hans. Han la hånden sin på låret mitt, ''Ikke..'' Advarte jeg han. Jeg kunne kjenne bulen hans på rompa mi. ''Etterpå.''Hvisket han i øret mitt og holdt armene sine rundt meg. 

 

Da alle gjestene hadde dratt hjalp vi Anne med å rydde opp alt rotet. Da vi endelig var ferdig ga Harry meg et blikk som jeg tolket ganske enkelt. Han ville opp på rommet med låst dør. Jeg smilte lekent til han og i det vi skulle til å løpe opp trappa kom Anne ut i stua, ''Vil dere se en film med meg?'' spurte hun med et forhåpningsfult ansikt. Stefaren til Harry, Robin, jobbet så hun følte seg sikkert alene. ''Nei, ikke nå mamma.'' sa Harry og dro meg i armen. ''Å kom igjen da, Harry! Det er ikke ofte jeg ser deg, eller Madison.'' Hun ba nå. Jeg kikket bort på Harry, jeg syns synd på henne nå faktisk. Harry ristet på hodet og snudde seg for å gå opp trappa. ''En film kan vel ikke skade.'' Jeg smilte uskyldig mot Harry og han himlet med øynene. Anne klappet hendene sammen og gikk bort til tv'en. ''Hva skal vi se på? Hva med en klassiker?'' Hun dro ut en av filmene jeg alltid så på i jula. Alene hjemme. ''Ja, perfekt.'' Smilte jeg og satt meg ned i sofaen. Sofaen var stor og myk. Jeg elsker den faktisk. Harry satt seg ned ved siden av meg, litt irritert over at jeg hadde gitt etter. Kjole var ikke akkurat drømme antrekket å se på film i, men det får gå. Jeg gidder ikke gå opp å skifte. Jeg tror Harry tenkte på det sammen for han tok nemlig av seg buksene rett foran Anne og meg. ''Harry!'' Anne ga Harry et blikk og han stirret på henne litt sjokkert. ''Du har sett meg i bokser før?'' Anne nølte et sekund før hun nikket sakte. Jeg skjønte henne godt. Jeg var her og jeg ikke tenkte meg hva hun tenker akkurat nå. Harry satt seg ned i sofaen igjen og jeg krabbet over til han. Jeg la meg ned mellom beina  hans og dro et teppe over oss. Hendene hans hvilte på magen min og hodet mitt hvilte på brystet hans. Jeg kunne fremdeles kjenne den lille bulen i bokseren hans. 

 


 

Da er maraton over! Mer? 45 kommentarer!

 

 

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 21:33 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 73 - Maraton

Jeg dro kofferten min ut av rommet og slukket lyset. Jeg fikk karret den ned trappa og ut i bilen. Jeg satt på rompa og knær skolissene mine da det banket lett på døra. Harry satt i bilen å ventet, "Kom inn." Sa jeg. Døra ble skyvd sakte opp og i døråpningen stod mamma.  

Hun hadde en pose i hånden, "Hei." Hun smilte svakt. Jeg skulle til å si noe men avbrøt før jeg rakk å si noe. "Her." Hun la posen ned ved siden av meg. "Ha en god jul da jenta mi." Hun ga meg et lite smil før hun gikk ut døra igjen. Jeg satt der i sjokk over hva som hadde skjedd. Wow. Jeg hadde ikke forventa å se henne igjen. Da slo det meg, jeg hadde helt glemt å svare henne på om jeg kom tilbake eller ikke. Det virket som om hun syns det var greit at jeg holdt meg hos Harry. Jeg bare håper hun ikke tror på alt som står i aviser og på nettet om Harry. Jeg kom meg opp på beina igjen og tok tak i posen. Jeg kom meg ut av huset og låste døra. Harry satt med det ene beinet ut av bilen og så på meg med et bekymret ansiktsuttrykk. Jeg tok en rask kikk oppi posen, to gaver lå der. Jeg bet meg hardt i underlapp. Jeg følte meg slem nå, mamma hadde gitt meg gaver men jeg hadde ikke engang tenkt på de. Jeg hadde kjøpt gaver til familien til Harry, men ikke min egen. "Går det bra?" Spurte Harry da jeg smelte igjen døra til bilen. Jeg nikket sakte, "Ja." Mumlet jeg. 

 

Harry stoppet bilen foran et digert murhus. Det var tent opp lykter i gårdsplassen og opp hele veien til døra. Jeg smilte for meg selv da jeg hoppet ut av bilen. Det var utrolig kaldt ute. Det var ikke mye snø, men snø nok var det! Hvert fall for en person som ikke liker snø. Jeg trakk jakka mi tettere rundt meg og løftet kofferten ut av bagasjerommet. Harry ga meg et søtt smil før vi gikk opp mot døra. Det kriblet i magen, jeg skulle endelig møte foreldrene hans. Eller hvertfall moren, stefaren, søstera og tanter og onkler. Harry banket på døra før han åpnet den, ''Hallo!'' ropte han. Varmen slo mot oss og jeg lukket øynene for noen sekunder. Harry gikk inn og satt kofferten inntil veggen før han tok min koffert og satt den ned ved siden av sin egen. Anne kom løpende ut fra kjøkkenet mot oss. Jeg lukket døra bak oss og så på Anne som klemte Harry. Jeg smilte, hun hadde sikkert ikke sett han på flere måneder! Hun rettet oppmerksomheten mot meg, ''Du må være Madison.'' Hun betraktet meg og et smil var klistret på ansikte hennes. ''Endelig får jeg møte deg ansikt til ansikt.'' Hun drar meg inn i en klem og jeg er ikke sein med å klemme henne tilbake. Hun så utrolig ung ut! Hadde jeg sett henne på gata hadde jeg tippet hun var mor til en tolv år gammel gutt eller jente, ikke en nitten år gammel gutt, eller kanskje det heter mann? Jeg liker best å kalle det gutt. ''Gå opp på rommet og gjør dere klare. Gjestene er her om bare noen minutter!'' sa Anne og slo Harry lett på rompa, noe som fikk han til å rødme. Vi bærte hver vår koffert opp trappa og inn på rommet til venstre. Rommet var ganske lite, et typisk gutterom med blå vegger. Inntil veggen stod det en liten seng, den var større enn en enkelseng men mindre enn en dobbeltseng. Inntil veggen på andre siden stod det en pult. Jeg tipper Anne ikke har rørt rommet til Harry siden han dro. 

 

''Så hva syns du så langt?'' spurte Harry og satt seg ned på senga. ''Hva kan jeg si? Anne virker hyggelig.'' smilte jeg og åpnet kofferten. ''Bare vent til du møter tante, hun er den hyggeligste personen jeg har møtt, bortsett fra mamma og deg da.'' bluket han. Jeg himlet med øynene da han blunket. Jeg kjente armene hans på hoftene mine og han dro meg bakover, ned i senga med han. Han la leggen sin over hofta mi og armene hans var rundt meg. ''Vent litt med å stelle deg da.'' mumlet han og gjemte ansikte sitt ned i genseren min. ''Vær forsiktig med hvor du plasserer hodet ditt. Anne kan komme inn når som helst.'' Fniste jeg og la henden mine på nakken hans og skrapte opp og ned, akkurat sånn han likte det. ''Hvorfor det? Jeg syns dette er et perfekt sted å gjemme seg.'' Han kikket opp på meg med et uskyldig blikk. Jeg himlet meg øynene og dro fingrene mine gjennom det krøllete håret hans som hadde blitt vått etter snøen. Harry plasserte den ene hånda si på låret mitt og støk opp og ned på insiden. ''Harry..'' Jeg bet meg hardt i underleppa. Han vet hva som skjer hvis han fortsetter. Han satt seg opp i senga og stirret ned på meg med et glis rundt munnen. Jeg skjønte hva han hintet til. ''Ikke nå!'' Jeg kikket mot døra men det var ingen vei tilbake. Hadde Harry bestemt seg for noe, gjennomførte han det. Han plasserte hver kne på siden av meg og lente seg ned for å kysse meg. Dette kom ikke til å gå bra, i det hele tatt. Jeg flyttet henda mine opp til krøllene hans raskt og tugene våre møttes. Sommerfuglene kriblet rundt i magen min og jeg kjente hånden til Harry på hofta mi. Pulsen steg og jeg ble mer og mer desperat. Enten ville han forlate meg tent, eller så ville han fullføre det.  Han pleide å bare forlate meg så jeg ville komme løpende etter han. Fingrene hans huket seg fast i buksene mine. Pusten ble tyngere og jeg måtte bryte kysset. Leppene hans klistret seg inntil halsen min og det tok ikke lang tid før jeg ga fra meg lyd. ''Shh..'' Mumlet Harry og la hånden hans over munnen min. Han dro buksa mi ned sakte, i motsetning til meg. Jeg dro ned Harry sine bukser fortere enn jeg noen gang hadde gjort. ''Ro ned.'' Gliset hans utvidet seg og leppene våre møttes enda en gang. Jeg dro av genseren hans like etterfulgt av t-skjorta. I samme sleng dro Harry genseren min over hodet, sammen med t-skjorta jeg hadde på. Fingrene mine kunne ikke forlate bokseren hans. Når fingrene hans presset mot meg kunne jeg ikke holde det inne lenger. Jeg stønnet høyt og Harry var ikke sein med å plassere hånden hans over munnen min. ''Shh..'' mumlet han mens han rullet tommelen sin sakte i sirkel. ''Harry? Gjestene er her!'' ropte Anne. 

Mer? 40 kommentarer? Kanskje det kommer enda en del hvis dere klarer 40 kommentarer, hvis ikke er dette siste del!

 

 

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 20:48 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 72 - Maraton

Et stort glis ble formet rundt munnen hand og han fikk oppmerksomheten til de andre og gjorde et lite hodenikk mot meg. Jeg klarte ikke rive øynene mine fra han og jeg kjente et dunk i skulderen min da de begynte å gå mot meg, det var Perrie.


 

 

Harry's P.O.V
Zayn hadde snakket med Perrie for å avtale hvor vi skulle møtes igjen. Madison og Perrie var vist nede på stranda. Vi gikk i stillhet nedover gatene mot stranda, det var da jeg så det. Tivoli guttene stod å snakket med Madison og Perrie. Jeg kjente hele kroppen min ble stiv og brystet mitt gikk raskt opp og ned i sinne. Jeg strammet knyttnevene mine og gikk med hard raske skritt ned til benken de satt på. "Hva i helvete gjør dere her?" Jeg kjente sinnet mitt boble inni meg. Jeg la ikke øynene mine en gang på Madison, de var festet på gutten i midten. Han hadde brunt hår og var ganske godt trent. Ingenting i forskjell til meg, med tanke på høyden min. Han virket som 'sjefen' i gruppa. "Vi er på ferie?" Han la armene sine i kors over brystet og hevet øyenbrynet mot meg. "Og derfor må du snakke med kjæresten min? Etter dere først prøvde å ligge med henne, så banket oss alle opp." De vonde minnene brant inni meg, hvert fall med tanke på hva de gjorde med Madison. Slo og sparket henne, og for å ikke glemme at de låste henne inn i bilen. Jeg hadde lyst til å slå han rett ned, akkurat her og nå, men jeg kan ikke. Fotografene vil ta bilder av det, noe som kan få meg opp i mye trøbbel. "Kom." Jeg flyttet blikket mitt ned mot Madison. Hun var ikke sein med å reise seg og jeg plassert hånden min rundt midjen hennes. "Seriøst? Skal du bare gå, som den pysa du er?" Ropte 'lederen' av gruppa som jeg akkurat hadde truet. Jeg var på vei til å snu meg men ble stoppet av Madison som holdt meg tilbake, "La det være Harry." Hvisket hun og dro meg med henne videre, vekk fra stranda. 

 

Hele bilturen hjem igjen var lang og jeg hadde ikke roet meg ned fra hva jeg så. Hva var det som skjedde egentlig? Følger de etter henne? Neste gang jeg ser en av de skal jeg vise han hva respekt er! "Hva tenker du på?" Madison's stemme var lav men myk. Hun hadde flettet fingrene sine inn i mine. Jeg svarte ikke, bare stirret ut vinduet. Jeg har fremdeles ikke roet meg helt ned og hvis jeg begynner å snakke nå vil jeg si noe jeg kommer til å angre på senere. "Du.." Madison strøk tommelen hennes på hånden min, et forsøk på å roe meg ned. Overraskende, så fungerte det! Jeg flyttet blikket mitt ned for å se på henne. Pupillene hennes var utvided og de brune øynene hennes var bare en svak ridning rundt pupillene. Jeg slappet mer av da jeg så hvor rolig hun var. "Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort hvis dere ikke kom." Hun ristet på hodet. Jeg smilte svakt og kikket ut vinduet igjen.

 

3 måneder senere
Julaften hadde kommet og i morgen var det første juledag. Harry og jeg skulle tilbringe dagen i dag og i morgen hos foreldrene hans. Vi har vært sammen i over et halvt år men jeg har aldri møtt noen fra familien hans. Jeg kunne ikke skylde på han, det var ikke hans feil at han ikke er hjemme og har ikke tid. Harry hadde bagen sin pakket, vi skulle sove hjemme hos Harry i to netter. Jeg gleder meg egentlig utrolig mye til å møte familien hans. Jeg har snakket med Anne over telefonen en gang da vi diskuterte hva vi kunne kjøpe til Harry, siden det var jul. Anne hadde kjøpt noen nye klær mens jeg hadde kjøpt en del som han kunne ha på kjedet sitt. Han hadde alltid på seg det korset men han øsnket seg et kjede til, det var hvert fall det han hadde fortalt meg. "Er du klar?" Ropte Harry fra stua. Jeg ristet litt på hodet og kikket ned på beina mine som dinglet ned siden på senga. Jeg hadde mitt eget rom i Harry sitt hus, siden vi var 'romkamerater' men jeg var aldri der. Vi sov alltid i senga hans. Den eneste grunnen til at jeg var på rommet mitt var fordi jeg hadde alle klærne mine her. Jeg dro kofferten min ut av rommet og slukket lyset. Jeg fikk karret den ned trappa og ut i bilen. Jeg satt på rompa og knær skolissene mine da det banket lett på døra. Harry satt i bilen å ventet, "Kom inn." Sa jeg. Døra ble skyvd sakte opp og i døråpningen stod mamma. 

 

Mer? 35 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 20:34 | Kategori: Instagram

1D på Instagram - Video av Liam


POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 20:02 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 71 - Maraton

''Det kommer noen med maten til oss, vi må bare vente litt.'' Han lente albuene sine på bordet og gliste mot meg. Jeg nikket og dro alt håret mitt over på venstre side av skulderen min, ''Du går over mine forventninger, Harry. Jeg er imponert.'' Jeg lo en kort latter og lente armene mine på bordet og plukket på neglene mine. Han lo og ristet på hodet.  

Når lunsjen var ferdig hadde Harry ringt og avtalt med Zayn og Perrie at vi skulle møtes på en tattoo butikk. Harry og Zayn hadde vist planlagt å møte hverandre der og ta en tatovering. Da hadde Perrie og jeg tid til å gå litt for oss selv og snakke. Zayn og Perrie stod lent inntil veggen da vi kom frem til tatoveringssjappa. Som vanlig hadde Harry armen sin rundt midjen min mens vi gikk. "Hei." Jeg ga Zayn en kjapp klem, Harry slapp ikke talet rundt meg. Jeg himlet lett med øynene for meg selv, han var så overbeskyttende. Da jeg skulle til å klemme Perrie dro Harry meg bakover til han. "Harry." Mumlet jeg irritert. "Du skal være med henne i timer nå." Mumlet han og dro meg tett inntil han. Jeg himlet med øynene og ga Perrie et unnskyldende blikk. Hun smilte tilbake før hun begynte å snakke med Zayn igjen. "Kan du slutte med det der? Jeg kan få lov til å være rundt andre mennesker." Mumlet jeg og kikket bort på Zayn og Perrie. Etter det som skjedde for noen dager siden har han blitt nesten en helt ny person. Han er mye mer overbeskyttende nå! "Unnskyld." Han sukket. "Jeg ser deg etterpå." Jeg lo en liten latter og karret meg ut av hendene hans. "Ring hvis det er noe." Han kysset meg raskt og smilte. "Ha det gøy." Blunket jeg og gikk over til Perrie. "Unnskyld, Harry kan være.. Jeg vet ikke." Mumlet jeg og ristet på hodet. Hun lo, "Ikke tenk på det." 

 

Harry's P.O.V
Zayn og jeg satt i hver våt stol mens vi ble tatovert. Jeg fikk en rose og Zayn fikk bare noe greier på hånda. "Hva skjer med Madison og deg'a?" Spurte Zayn og hevet øyenbrynet mot meg. "Hva mener du?" Spurte jeg. Jeg vet hva han snakker om, egentlig. "Nei jeg vet ikke, kanskje fordi du ikke lar henne gjøre hva hun vil! Hun får jo ikke engang lov til å klemme Perrie!" Jeg himlet med øynene, Perrie hadde selvfølgelig noe å gjøre med dette. Jeg ignorerte hva han sa og kikket en annen vei. Jeg vet at han hadde rett, jeg kunne bare ikke innrømme det. "Jeg vet ikke.." Mumlet jeg. Tatovøren traff et sensitiv punkt og jeg skvatt. Jeg kikket ned på tatoveringen. Den var halvveis ferdig. "Etter det som skjedde, smed Niall blant annet, har alt egentlig forandret seg." Mumlet jeg. Jeg nekter å møte blikket til Zayn. "Du må stole på henne. Hvis hun går etter Niall igjen er svaret enkelt." Det Zayn sa ga mening, jeg bare klarer ikke gjøre det.

 

Madison's P.O.V
Perrie og jeg hadde satt oss ned på en benk ved stranda. Klokka var rundt fire om ettermiddagen og vi hadde dratt fra den tatoveringssjappa i to tiden. "Harry er litt av en type." Sa Perrie og jeg tok en slurk av den røde og blå slushen jeg hadde kjøpt. "Ja.." Mumlet jeg. "Hva har skjedd de siste dagene? Han er så.. Annerledes." Jeg bet meg hardt i underleppa, for å være ærlig så vet jeg ikke. "Han oppførte seg så.. sjalu?" Jeg sukket, "Jeg vet ikke hva som skjedde. Etter vi kranglet, så forandret han seg." Jeg kikket bort på Perrie og hun nikket sakte, "Det må ha vært noe sånt." Mumlet hun. Jeg nikket sakte, jeg hadde ikke tenkt så mye over det egentlig. Vi begge ble stille og jeg kikket rundt meg. Folk gikk fordi oss hvert sekund, nesten alle gikk i joggetøy. Jeg tipper det var en ting i Los Angeles, at alle jogger om morgen. Øynene mine utvided seg da jeg så tre kjente fjes. Tivoli guttene, de som også banket opp alle seks av oss. Pulsen min steg og hendene mine ble klamme. Øynene mine møtte øynene til den høye blonde gutten. Et stort glis ble formet rundt munnen hand og han fikk oppmerksomheten til de andre og gjorde et lite hodenikk mot meg. Jeg klarte ikke rive øynene mine fra han og jeg kjente et dunk i skulderen min da de begynte å gå mot meg. 

 

 

Mer? 30 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 19:55 | Kategori: Bromances

Bromance, Narry

Det var utrolig mange som ville ha Narry, så her kommer det! 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva syns dere? Hvem vil dere ha neste gang? :) 

 

 

POSTED BY: Maria

 


29.09.2013 | 19:30 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 70 - Maraton

Han hadde en bandana i håret, noe som gjorde han egentlig enda mer kjekk! Han la armen sin rundt midjen min vi skulle til å gå inn døra da jeg kjenner en arm som drar i min arm og før jeg rekker å reagere så ligger jeg på bakken. 

Jeg var i sjokk. Hva skjedde nå? Jeg satt meg opp på rompa og jeg var omringet av mange jenter i all slags alder. Jeg kom meg opp på beina og Harry var fem meter unna meg. Han ble presset mot en vegg og jeg kunne se at han ikke følte seg så trygg. Jeg presset meg gjennom folkemengden og dro opp døra til bygningen. Jeg kikket bort på Harry raskt og øynene hans møtte mine. Jeg bet meg hardt i leppa, øynene hans var redde. Jeg snudde meg rundt og det første jeg så var trapper. Grå betong trapper. ''Hallo?'' ropte jeg. Ekkoet mitt gjorde det bare ekstra skummelt. Jeg gikk opp en etasje og gikk inn den første glassdøra jeg så. En vakt stod ved en annen dør, rett ved der jeg stod. Jeg forklarte han situasjonen med Harry og han var ikke treig med å løpe ned trappene. Jeg kikket rundt med mens jeg ventet på Harry til å bli 'reddet'. Ja, denne lunchen var jo vellykket. Det var et ganske lite rom, eller korridor. Jeg har ingen anelse på hva dette er. Det var hvert fall en resepsjon, to bord med en sofa og noen stoler. Det var noen mat og drikke automater inntil en vegg og ellers bare lys. Det var gammelt, men samtidig nytt. Jeg gikk mot sofaene men før jeg rakk å komme meg bort så hørte jeg døren gå opp. Jeg snudde meg rundt og Harry kom inn døra. Han kom gående mot meg mens han fikset på bandanaen på hodet. ''Går det bra?'' spurte jeg bekymret. ''Ja.'' svarte han og trakk på skuldrene. ''Hvordan har du det? Du fikk ikke vondt eller noe?'' spurte han og bet seg i underleppa. Jeg ristet på hodet og han smilte. ''Bra.'' For å være helt ærlig, så syns jeg det var flaut rett og slett. 

 

Harry hadde vist leid ut et lokale fem etasjer opp. Ikke vet jeg hvorfor, men akkurat nå gikk vi opp trappene. ''Kom igjen da.'' Harry var hvert fall en runde foran meg. Jeg var allerede annpusten. ''Hold kjeft.'' glefset jeg tilbake. Jeg kunne høre Harry le og jeg tok sats før jeg løp opp en etasje så jeg tok han igjen. ''Å jøss, se hvem som fikk sprett i rompa.'' blunket han og la hånda si på rompa mi. Jeg himlet med øynene og han klemte til. ''Harry!'' skrek jeg i ren refleks. Han lo og smilte lekent. Jeg løp opp de siste etasjene, men måtte sette meg ned på bakken da vi kom på toppen. ''Hvorfor.. tok du det.. så langt opp?'' spurte jeg annpustent. ''For å få trent den rompa de.'' blunket han. ''Harry!'' lo jeg og ristet på hodet. ''Jeg er en gutt, Madison. Det er normalt.'' Forklarte han, noe som fikk meg til å le enda mer. Han lo litt selv før han rakte hånden ut for å hjelpe meg opp fra bakken. Jeg gikk inn døra først og stoppet opp da jeg kom innenfor. Det var et digert lokale med mange stoler og en diger scene i enden av lokalet. Jeg kjente armene til Harry rundt midjen min og haken hans hvilte på skulderen min. ''Liker du det?'' hvisket han i øret mitt. ''Det er mer.'' hvisket han før jeg rakk å svare han. Jeg smilte og snudde hodet mitt litt til siden så jeg fikk kysset han på kinnet. Harry ba meg om å gå bort til scenen så jeg gjorde som han sa. Et lite rundt bord stod på bakken foran scene. Det var noen kubbelys der og noen steiner til pynt. Det var ikke en romantisk middag, bare en søt lunch. Veldig søt lunch. Jeg satt med ned i stolen og kikket rundt meg. Lokalet var absolutt digert. Tenk at Harry og de andre guttene fyller opp ti ganger så stort som det lokalet her hver natt. Det er helt uvirkelig! Jeg satt i mine egene tanker men kom fort ut av de da jeg så Harry komme ut fra bakrommet med en bukkett med roser. Jeg smilte ikke lenger, jeg gliste større enn noen gang. Han hadde et utrolig stort glis rundt munn selv. De store smilehullene hans smilte mot meg og han kikket ned mens han gikk mot meg. ''Til den beste.'' sa han og rakte meg bukketten. Jeg tok den i mot og luktet på den, hvorfor gjør man egentlig det? Jeg vet jo åssen en rose lukter. ''Tusen takk.'' Jeg kunne ikke stoppe å glise. Jeg kysset han kjapt før han satt seg ned i stolen foran meg. ''Det kommer noen med maten til oss, vi må bare vente litt.'' Han lente albuene sine på bordet og gliste mot meg. Jeg nikket og dro alt håret mitt over på venstre side av skulderen min, ''Du går over mine forventninger, Harry. Jeg er imponert.'' Jeg lo en kort latter og lente armene mine på bordet og plukket på neglene mine. Han lo og ristet på hodet. 

 

Da har maratonet startet! Mer? 20 kommentarer så kommer neste del! 

 

 

 

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 16:39 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 15:36 | Kategori: 1D Historie - 9

Maraton

Tenkte å ha maratonet ca 19.30? Jeg er ikke hjemme enda men regner med å være hjemme til da :) Hvem gleder seg?? Det gjør jeg hvert fall!

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 15:33 | Kategori: Instagram

1D og Deo på Instagram

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 13:28 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Harry

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 11:32 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 11:31 | Kategori: Fans

Liam og Niall med en fan i dag

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 11:31 | Kategori: Fans

Guttene med fans backstage i Perth i går #2

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 10:31 | Kategori: Konsert

Guttene med fans backstage i Perth i går

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 10:30 | Kategori: Fans

Harry med fans i Perth i går

POSTED BY: Maria


29.09.2013 | 10:29 | Kategori: One Direction

Zayn og Louis på utsiden av arenaen i Perth i går

POSTED BY: Maria


28.09.2013 | 18:48 | Kategori: Instagram

Jon på Instagram

POSTED BY: Maria


28.09.2013 | 16:32 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Niall

POSTED BY: Maria


28.09.2013 | 16:09 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


28.09.2013 | 15:05 | Kategori: Zayn Malik

Zayn på Subway i Perth i dag

POSTED BY: Maria


28.09.2013 | 14:55 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis spiller fotball på utsiden av arenaen i Perth i dag

POSTED BY: Maria


28.09.2013 | 14:48 | Kategori: Instagram

1D på Instagram - Video

WOW! Jeg hadde ikke hatt noe i mot å være backstage å synge med de ;) 
POSTED BY: Maria
28.09.2013 | 14:37 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 69

 Jeg rynket brynene mine og trakk meg unna kysset sakte. ''Jeg..'' begynte jeg, men Harry avbrøt meg. ''Madison, ikke si det. Jeg lover, jeg skal aldri gjøre det igjen.'' Jeg trakk pusten dypt inn. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har god grunn til å være for meg selv, men samtidig så vil jeg være med Harry. Jeg gjorde en raskt beslutning, ''Jeg elsker deg, Harry. Uansett hva du gjør, så vil jeg alltid elske deg. Dette er ikke det væreste du kan gjøre. Ja, selvfølgelig ble jeg litt redd men ingenting betyr noe akkurat nå.'' Sa jeg og plantet et kjapt kyss på kinnet hans. Et lite smil spredte seg rundt munnen hans og han åpnet munnen for å si noe, helt sikkert om hvor lei seg han var. ''Shh..'' sa jeg og la fingeren min over leppene hans dramatisk. Han åpnet munnen sin og bet i fingeren min forsiktig. Jeg lo og ristet på hodet, ''Jeg tror vi burde sove nå. Klokka er tross alt tre om natta.'' sa jeg og smilte søtt til han. Jeg snappet fingeren min tilbake og Harry smilte til meg. Han var ikke helt over det som hadde skjedd, men godt som. Jeg dro han i armen bort til senga. Jeg falt ned på senga med han ved siden av meg. Jeg krabbet over til han og la meg ned i armkroken hans. Jeg lukket øynene, ''Jeg er så sykt trøtt.'' mumlet jeg. Jeg kjente fingrene hans skrape i hodebunnen min. Det var det beste jeg viste! Frysningene gikk nedover ryggraden min og jeg ga fra meg en liten lyd for å signalisere at han ikke skulle stoppe. Jeg snudde meg på siden så hodet mitt var gjemt i armhulen hans. Jeg la leggen min over hofta hans og lot armen min hvile over brystet hans. ''Madison, jeg mente det ikke. Jeg skjønner ikke hva som gikk av meg.'' Hvisket han meg i øret. ''Slutt å snakk Harry. Jeg har allerede fortalt deg at det går bra. Ikke tenk på det.'' mumlet jeg, halvvåken. Han kysset tinningen min før han fortsatte å dra fingrene sine gjennom håret mitt. 
Neste morgen våknet jeg, alene. Det var helt stille i huset, ikke en lyd. Jeg karret meg ut av senga og kikket rundt meg. Det var mørkt i rommet men noen få lydstråler snek seg gjennom sidene av gardinene. Kofferten var et totalt rot. Jeg tok opp det første jeg så som var en genser som gikk ned til albuene og en olavest. Jeg dro på meg olashortsen på rommet før jeg trasket inn på badet. Det var rart, at det var så stille her. Hvorfor sa ikke Harry i fra når de dro? Jeg vet ikke hvor de er engang. Var Eleanor og Sophia her i det hele tatt? Jeg låste døra til badet og kikket på meg selv i speilet. Jeg så helt forferdelig ut. Takk gud for sminke. Jeg dro et lag med foundation over ansikte mitt før jeg stirret på meg selv. Hvor forferdelig går det ann å se ut? Uten blusher ser du helt hvit ut. Ansikte trenger litt farge. Jeg tok på alt det andre jeg trengte for sminka før jeg dro på genseren. Spørsmålet til alle jenter som bryr seg om utseende er, hvordan skal håret være i dag? Siden jeg ikke viste hvor jeg skulle, eller hva jeg skulle så valgte jeg å flette det i en vanlig flette ned på den ene siden av hodet mitt. Jeg dro på meg olavesten og gikk ut av badet igjen. Fremdeles ikke en lyd. Jeg gikk ned trappa, det var ingen der. Jeg kjente panikken, jeg hatet å være alene. Det hjalp ikke at huset her var trippelt så stort som det Harry hadde, hvert fall når Harry sitt var for stort for meg. ''Babe?'' ropte jeg. Ikke noe svar. Jeg trasket inn på kjøkkenet og så en liten lapp som lå på kjøkkenbenken. Det var en typisk lapp som de la igjen på filmer. Ikke noe mer filmer på han hvertfall... ''Møt meg for lunch klokka tre. Ser deg der ;) xx'' Stod det på lappen. Jeg kjente pulsen øke og jeg snudde meg rundt for å se etter en klokke. Det hang en over døra til kjøkkenet, halv to. Jeg hadde fremdeles litt tid igjen. Eller, akkurat nok tid til å finne fram til hvor vi skulle møtes. 

/antrekket

 

Harry hadde forklart veien fra ihop til der vi skulle møtes for lunch. De var vist en liten tur i studio for å hilse på en kjent person. Jeg er jo selvfølgelig skuffa over at Harry ikke hadde bedt meg med, siden Eleanor og Sophia var med. Jeg gikk nedover gata Harry hadde forklart at jeg skulle gå i. Da jeg haded gått rundt fem minutter stoppet jeg brått. En haug med jenter stod å skrek mot en bygningen. Jeg skjønte det med en gang, Harry var innesperret i bygningen. Jeg bestemte meg for å sende han en melding, ''Hei, står på utsiden. Hva nå? x'' sendte jeg. Jeg gikk nærmere jentene som stod å skrek, men ikke for nærme. En av jentene snudde seg og sperret opp øynene da hun så meg. Hun pirket på skulderen til venninen ved siden av henne og de begge kom løpende mot meg. Jeg har ingen anelse av hva man gjør når fans bare kommer bort til deg. Jeg kjente mobilen min vibrere og dro den opp, ''Ser deg, babe. Kommer ned om noen minutter, skal bare få det under kontroll. x'' Stod det på meldingen fra Harry. Jeg hevet blikket mitt og så etter Harry i vinduene, og der stod han. Halvveis gjemt bak en gardin. Jeg smilte til han og han vinket før han sendte meg et slengkyss. Jentene rettet blikket opp mot vinduet jeg så i og det tok ikke lang tid før de skrek og løp bare nærmere bygningen. Mobilen  min vibrerte igjen, ''Gå bak bygningen, møter deg der.'' Stod det fra Harry. Jeg la mobilen ned i lomma og kikket rundt meg så ingen fulgte etter meg. Jeg gikk bak bygningen og så Harry med en gang. Et smil klistret seg på leppene mine og jeg beina mine gikk fortere automatisk. Før jeg viste ordet av det stod jeg med armene mine rundt nakken hans, ''Du ser bra ut i dag.'' mumlet Harry med en myk stemme i øret mitt. Jeg smilte og plasserte et mykt kyss på leppene hans. ''Du også.'' smilte jeg. Han hadde på seg de sorte buksene sine, en rød skjorte som hvert fall fire knapper var knept opp. Han hadde en bandana i håret, noe som gjorde han egentlig enda mer kjekk! Han la armen sin rundt midjen min vi skulle til å gå inn døra da jeg kjenner en arm som drar i min arm og før jeg rekker å reagere så ligger jeg på bakken. 

 


 

Mer? 50 kommentarer? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


28.09.2013 | 11:57 | Kategori: Bromances

Bromance, Nouis

Siden så mange syns det var gøy med bromance så bare fortsetter jeg med en hver dag :) 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  

  

 

 

  

 

Hvem vil dere ha neste? 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 

 

 


28.09.2013 | 11:26 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


27.09.2013 | 23:52 | Kategori: Video

Videoer

Jeg har sittet å skirvd noen deler til maratonet så trengte en pause. Så fant jeg noen videoer som virkelig fikk meg til å smile! Ville bar dele de med dere :) 
Fant bare bra videoer av Niall og Harry, bare så dere vet det.  
De som fikk meg til å smile: De som fikk noen tårer til å trille: 


Hvem likte dere best?
POSTED BY: Maria

27.09.2013 | 21:42 | Kategori: Bromances

Bromances, Ziall

Jeg gikk igjennom bloggen og så at litt tilbake i tid så postet vi bilder av forskjellige bromances. Jeg har sykt lyst til å gjøre det nå også, men føler at så mange av dere kommer til å ta det seriøst.. Men vi kan jo prøve! Tenkte å ta bromancen til Niall og Zayn, Ziall. 
Bare så dere vet det så er bromance når du liker to av guttene sammen som BESTEVENNER, ikke kjærester. Du syns de er søte sammen! 

 

 

image

 

image 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Hva syns dere er best av gifs og bilder? Eller begge? :) 

Hvem likte dere best? Hvem vil dere skal være neste bromnace?

 

 

 

POSTED BY: Maria

 

 


27.09.2013 | 21:10 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 68

Grepet han hadde rundt håndleddene mine var harde og det verket. Jeg merket ikke at jeg gråt før jeg kjente den salte smaken av tårene i munnviken min. Han skremte meg. Jeg har aldri sett han sånn før, aldri.Liam's P.O.V

Louis, Eleanor, Sophia og meg satt i stua og så på tv. I bakgrunnen kunne vi høre Harry og Madison rope til hverandre. Jeg ga Louis et blikk og han nikket kort. Jeg hatet å høre de krangle. Harry var ikke den personen du helst ville komme i en krangel med. Jeg kunne høre Harry heve stemmen mer og mer, det var ikke lenge før noe skjedde nå. Enten så kom han brasende ned døra, eller så gjorde Madison. ''Slutt, Harry!'' hørte jeg Madison rope. Jeg var raskt på beina mine og Louis ga meg et raskt blikk før jeg løp opp trappa. Jeg åpnet døra til rommet demmes. Madison stod presset inntil veggen med Harry sin kroppp foran seg. Harry rørte henne ikke, men jeg kunne se at han hadde. Madison holdt rundt håndleddet sitt og tårene trilte. Jeg kikket bort på Harry som så ned på beina sine. Det hadde skjedd. Det han hadde fortalt oss at han aldri ville skje. Ikke med henne. Jeg sukket. Jeg følte med Harry akkurat nå. Madison så ikke på meg i det hele tatt, hun bare stod der å stirret på Harry.

 

Madison's P.O.V

Alt jeg ville var å løpe. Løpe vekk fra Harry, fra guttene, fra huset, fra LA, fra alt. Men jeg kunne ikke. Harry stod der og bet seg i underleppa. ''Harry..'' stemmen min var lav og hes. ''Det går greit.'' Hvisket jeg og plasserte hendene mine på kinnene hans og løftet hodet hans opp så vi fikk øyekontakt. Øynene hans var blanke og fulle av håp. ''Harry..'' Jeg hørte Liam sin stemme. Jeg snudde hodet fort, jeg hadde ikke lagt merke til at Liam hadde kommet inn. Liam så.. lei seg ut? Harry bare stod der med hodet i hendene mine mens han ventet på at jeg skulle si noe. Jeg kikket opp på Harry igjen, herregud. Han var på gråten, jeg kunne se det. ''Det går bra Harry. Du... mente det sikkert ikke.'' sa jeg med en usikkerhet i stemmen. Jeg viste jo ikke hva han syns eller ville, men jeg regner med at det ikke var med vilje. Jeg velger hvert fall å tro det. Øynene mine fulgte tommelen min som strøk han over kinnet, jeg kunne se at han angret. Eller egentlig for å være helt ærlig, så vet jeg ikke hva som er galt. Han så bare så utrolig sårbar ut. Øyene var blanke, han bare stod der og fulgte min bevegelse. ''Si noe.'' Jeg sukket og plasserten den ene hånden min på skulderen hans. ''Jeg..'' Han trakk pusten og kikket raskt over på Liam før øynene hans stoppet på mine. ''Du fortjener bedre, Madison.'' Han kikket ned på beina sine. ''Nei, Harry. Hør på meg.'' Jeg løftet hodet hans opp så vi fikk øyekontakt igjen. ''Jeg vet ikke helt hva som skjer akkurat nå, men det jeg vet er at jeg skal være med deg. Ingen andre steder.'' Jeg kunne se et glimt i øynene hans, men det forsvant fort. Han ristet på hodet og kikket en annen vei. Han dro hånden sin gjennom håret. Jeg kjente panikken ta over, hva mente han med det? Ville han ikke ha meg her? Hva..? ''Liam..'' Harry sin stemme var svak. Liam kom inn på rommet og de klemte hverandre. Hva er det som skjer? Jeg tror jeg kunne høre et hint av hulk fra Harry men jeg er ikke helt sikker. 

 

Harry og Liam stod å hvisket til hverandre. Det som irriterte meg litt var at jeg ikke kunne høre det. Eller, hvisket og hvisket. Liam hvisket ting til Harry mens Harry enten nikket eller ristet på hodet. ''Jo, Harry. Det var en gang før, og det var før!'' hørte jeg Liam hviske litt for høyt. Jeg bet meg i underleppa og kikket ned på beina mine. Liam la merke til at jeg hørte han og sekundet kunne jeg høre Liam hviske noe til Harry. Før jeg rakk å se opp igjen var Liam ute av rommet.Øynene mine landet på Harry som hang med hodet. Han dro hånden sin gjennom håret for å få vekk krøllene i panna. ''Harry, hva er det som skjer akkurat nå?'' spurte jeg ganske forvirret. Han sukket og snudde seg rundt mot meg igjen, øynene hans var røde. Jeg sperret opp øynene i sjokk. ''Dette skulle ikke skje.'' mumlet han. ''Men det gjorde det. Det er ikke noe vi kan gjøre med det.'' sa jeg med en myk stemme. Han ristet på hodet, ''Du forstår ikke, Madison.'' Jeg gikk litt nærmere han, ''Forklar da, Harry.'' Han tok tak i hendene mine og vi stirret hverandre i øynene. Begge med blanke øyne. ''Dette har skjedd før. For ett år siden faktisk. Jeg vet ikke hvorfor, men det var noe som gjorde meg utrolig sint en natt ute og etter det, har jeg bare ikke hatt kontroll når jeg blir sint. Jeg vet, det er utrolig skummelt men jeg kan rett og slett ikke gjøre noe med det. Jeg prøver så godt jeg kan å kontrollere det, men det er vanskelig.'' Han trakk pusten. ''Før vi ble sammen, snakket jeg med guttene. Jeg fortalte dem at jeg aldri ville skade deg, uansett om jeg ble så sint som jeg nå ble.'' Jeg bet meg hard i leppa. Jeg følte meg utrolig skyldig, selv om jeg ikke hadde gjort noe. Jeg la hånden min på kinnet hans igjen og smilte oppmuntrende til han mens han forsatte. ''Og nå gjorde jeg akkurat det jeg lovet alle sammen at jeg ikke skulle. Jeg er bare så.. redd for å miste deg. Jeg mente aldri å skade deg, Madison. Aldri.'' Jeg nikket sakte, jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg burde ta dette. Han var jo truende mot meg, men samtidig kunne jeg ikke gjøre noe som han ble såret av. Jeg lukket øynene for tre sekunder, og på de tre sekundene klarte Harry å presse et mykt kyss til leppene mine. Jeg rynket brynene mine og trakk meg unna kysset sakte. ''Jeg..'' begynte jeg, men Harry avbrøt meg. ''Madison, ikke si det. Jeg lover, jeg skal aldri gjøre det igjen.'' Jeg trakk pusten dypt inn. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har god grunn til å være for meg selv, men samtidig så vil jeg være med Harry. 

 

 

Mer? Da blir maratonet på søndag! Vet ikke når tid, mest sannsynlig på kvelden en gang :)

 

45 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


27.09.2013 | 21:10 | Kategori: Zayn Malik

Zayn på McDonalds i Perth i dag

Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview 

POSTED BY: Maria


27.09.2013 | 15:49 | Kategori: Video

One Direction - Best Song Ever på America's Got Talent

Jeg er litt usikker på om jeg postet denne eller ikke.. Så her kommer den hvert fall på nytt :)


POSTED BY: Maria


27.09.2013 | 15:17 | Kategori: Fans

Liam med fans i Perth i dag #2

POSTED BY: Maria


27.09.2013 | 15:13 | Kategori: Fans

Liam med fans i Perth i dag

POSTED BY: Maria


27.09.2013 | 15:08 | Kategori: Fans

Harry med fans i Perth i dag

POSTED BY: Maria


27.09.2013 | 14:58 | Kategori: One Direction

Niall og Harry spiller golf i Perth i dag

POSTED BY: Maria


27.09.2013 | 11:41 | Kategori: One Direction

Niall, Harry og Zayn i Perth i dag

POSTED BY: Maria


26.09.2013 | 21:43 | Kategori: #1DImagines

Imagines

Why did you leave me?  why did you leave me? Imagine. Imagine. :) Imagine. Aww <3 <3 Omggg <33 Untitled Untitled Untitled :3 omggg love this imagine :) aw | via Facebook Imagine... One Direction Imagine<333 Harry waiting Zayn Malik Imagine Harold's Lover Brook: My Post: Imagine Imagine❤Directioner? Follow me :) OMG I just can't XD ............ | via Facebook Untitled Untitled Untitled Untitled . (38) onedirectionimagines | Tumblr (38) onedirectionimagines | Tumblr 

Mer? Hvem likte dere best? :) 

 

 

POSTED BY: Maria


26.09.2013 | 21:28 | Kategori: Fans

Harry med fans i Perth i dag

   

POSTED BY: Maria

 


26.09.2013 | 21:26 | Kategori: Fans

Guttene backstage i Adelaide med fans #2

  

 

POSTED BY: Maria


26.09.2013 | 16:51 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 67

 ''Hva mener du med det?'' spurte hun litt sjokkert. ''Jeg sa, vi tar det ikke her!'' Taxien kom mot meg og vi begge snudde oss for å se på den. Jeg hoppet inn før hun rakk å svare og kikket en annen vei når den kjørte forbi henne. Madison's P.O.V

Da jeg gikk inn døra til huset trakk jeg pusten dypt inn. De andre skulle gå ut for å gi Harry og meg litt privatliv. Jeg gikk forbi stua og så Harry sitte i sofaen. Han hadde skiftet til en sort lue, hvit tank top og en shorts. Han så ikke blid ut. Jeg gikk opp trappa og inn på rommet vårt for å skifte. Jeg kunne akkurat nå glislåsen på kjolen og dro den ned sakte. Jeg lot kjolen gli ned kroppen min og jeg tråkket ut av den. Jeg gikk bort til kofferten og tok ut en vanlig enkel topp med en shorts. Det var ganske seint og jeg ville egentlig bare sove, men jeg kunne ikke la dette ligge. Han ville være sur i morgen også og de hadde en del ting de skulle gjøre, noe som betyr at jeg ikke ville fått tid til å snakke med han. Jeg gikk ned trappa sakte. Jeg kjente noe i magen min, noe i likheten til sommerfugler, bare at jeg ikke gledet meg til det. Jeg gruet meg. Forrige gang vi kranglet var forferdelig. Jeg lente meg inntil døraåpningen til stua, ''Vi må snakke.'' sa jeg og bet meg svakt i underleppa. Han snudde hodet mot meg, men snudde det like så godt tilbake igjen uten om å svare. Jeg sukket og kikekt ned på beina mine mens de flyttet seg innover stuegulvet. ''Harry.'' sa jeg med en lav stemme. Jeg løftet hodet og satt meg ned i stolen rett over han. ''Vi må snakke om dette, nå.'' Stemmen min var litt hardere. Han kikket forbi meg og ignorerte meg totalt. ''Hvorfor oppfører du deg sånn. Det er bare utrolig barnslig å ikke svare.'' Jeg hevet stemmen min en smule, det var utrolig irriterende. ''Barnslig? Seriøst?'' Han hevet øyenbrynene sine mot meg. Jeg himlet med øynene, ''Det var du som ble så jævlig sur bare fordi jeg ville trøste deg!'' Øynene hans glødet av sinne. ''Trøste meg?'' Jeg kikket forvirret på han. Han åpnet munnen og skulle til å skrike til meg, men døra gikk opp så han holdt kjeft. Takk gud for den personen som kom akkurat nå. Jeg orker ikke at han skal skrike, selv om det ikke er lenge til han gjør det. 

 

Vi hadde flyttet oss opp til rommet vårt. Jeg satt i yoga stilling i senga under dyna. Jeg stirret på Harry med store øyne. Jeg hadde aldri sett han så sint, eller jeg hadde aldri sett han sint. Forrige gang vi kranglet var han bare lei seg, ikke sint. ''Du kom ned trappa med henda foran magen, du så lei deg ut. Jeg kom for å trøste deg m-'' Jeg avbrøt han, ''Det var jo i-'' Før jeg rakk å avslutte setningen skrek Harry til meg. ''Jeg var faen ikke ferdig med å snakke!'' Jeg lukket munnen min og kjente en stikkende følelse inni meg. Jeg hater å se denne siden av han. Den er forferdelig. Skummel faktisk. Harry trakk pusten dypt inn for å ikke få et raseri annfall, tror jeg hvertfall. ''Jeg prøvde å trøste deg, men du ble sur og bare gikk forbi meg. Da jeg prøvde å snakke til deg ignorerte du meg. Så ti minutter senere så kommer du ut fra et rom med Niall, smilende. Hva faen er det for noe Madison? Og skulle det ikke være ille nok når du først går med Niall, så setter du deg ved siden av han?'' Han var på nippet til å skrike til meg, noe som gjorde at jeg følte meg utrolig liten. Jeg åpnet munne for å si noe, men ingenting kom ut. Det som om noe hadde kuttet av stemmebåndet mitt. Alt han sa var ikke sant i det hele tatt. ''Harry, nei, nei, nei, nei!'' Protesterte jeg. ''Jeg bare tullet med deg! Jeg var ikke sur på deg i det hele tatt. Du misforstod.'' sa jeg litt forskrekket over måten han tok det på. Han snudde seg brått mot meg, ''Hva snakker du om? Du gikk med hånden på magen og så på meg som om du ville ha kontakt med meg. Snakke med meg!'' Ropte han. ''Det er faen meg respektløst å tulle med det, Madison. Hvertfall når du ikke sier noe!'' Jeg ristet på hodet. ''Jeg trodde jo ikke du skulle ta det så seriøst! Jeg hadde jo forventa at du snakka til meg hvertfall.'' Ropte jeg tilbake. ''Jeg trenger lukt.'' Glefset Harry før han åpnet døra til balkongen vår. Han gikk ut og smalt døren igjen etter seg. 

 

Da Harry kom inn igjen trakk jeg pusten dypt inn. Jeg var klar for enda en diskusjon. ''Madison, du kunne fortlat meg i steden for å gå med Niall.'' sa han med en litt roligere stemme. ''Det var jo ikke noe! Jeg ble med Niall fordi han skulle fortelle meg noe.'' sa jeg oppgitt. Han forstod jo ingenting. ''Hvorfor forklarte du ikke for meg at du tulla da? Du hadde jo tid til å bli med Niall.'' Harry sin stemme ble litt høyere og øynene hans ble bare mørkere og mørkere. ''Slutt Harry! Det er ikke noe vi kan gjøre med det nå!'' ropte jeg. Han himlet med øynene, ''Madison, det er faen meg ikke noe morsomt for meg!'' ropte han. Jeg ville ikke diskutere dette når han skulle oppføre seg sånn. Jeg reiste meg fra senga og ignorerte blikket han sendte meg. Så fort jeg gikk mot døra reagerte Harry, ''Hva faen tror du at du skal?'' glefset han. ''Jeg orker ikke diskutere dette akkurat nå!'' sa jeg irritert. ''Hvem er barnslig nå? Det var du som ville snakke om det!'' ropte han. Jeg tok tak i dørhåndtaket men ble stoppet før jeg rakk å dra i det. Harry hadde dratt armen min vekk og nå stod jeg presset opp til veggen. Han holdt meg hardt fast, ''Slutt, Harry!'' skrek jeg i håp om at noen av de andre i huset skulle høre det. Jeg kjente tårene presse på bak øyelokkene mine. Jeg stirret opp i øynene hans som gløded av sinne. Hva har skjedd med den søte snille gutten som jeg kjenner? Jeg kunne ikke kjenne han igjen i det hele tatt. ''Slipp.'' Stemmen min sviktet og det kom ut med en skjelven stemme. Grepet han hadde rundt håndleddene mine var harde og det verket. Jeg merket ikke at jeg gråt før jeg kjente den salte smaken av tårene i munnviken min. Han skremte meg. Jeg har aldri sett han sånn før, aldri.

 

HUSK Å KOMMENTER OM MARATON OG GJESTEBLOGGER!

Mer? 50 kommentarer?? 

 

 

POSTED BY: Maria


26.09.2013 | 16:43 | Kategori: Fans

Guttene backstage i Adelaide med fans

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


26.09.2013 | 09:49 | Kategori: Instagram

Sophia la ut dette bildet på instagrammen hennes

POSTED BY: Maria


26.09.2013 | 07:47 | Kategori: Harry Styles

Harry spilte poker i Perth i går

Image preview

POSTED BY: Maria


25.09.2013 | 15:31 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


25.09.2013 | 15:23 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 66

Alt jeg vet nå er at jeg ikke kan snu igjen. Jeg stoppet opp ved siden av Harry og smilte til han. Han ga meg et raskt blikk før han takket intervjueren og gikk til neste intervju. Han enset meg ikke engang. Han ignorerte meg med vilje. Jeg hadde ingen anelse på hva jeg skulle gjøre. Hva var det å gjøre? Jeg kunne jo ikke akkuat snu. Etter Harry hadde gjort enda et intervju tok jeg tak i armen hans. ''Vi må snakke.'' hvisket jeg i øret hans. Han dro armen sin ut av grepet jeg hadde og gikk videre inn på selve showet. Jeg turte ikke gå inn der alene så jeg ventet på Niall. ''Hvor ble du av?'' spurte han litt forvirret. Jeg svarte ikke. Alt jeg kunne tenke på akkurat nå var Harry. Hvorfor kunne han ikke snakke med meg om det? Hvorfor var han så sur uansett? Jeg skjønte ingenting. Egentlig, så burde jeg bare la han være og ikke snakke til han. Niall og jeg gikk inn og siden jeg ikke viste hvor jeg skulle gå så holdt jeg hardt i armen hans så jeg ikke ble dratt vekk. 

 

Harry's P.O.V

Jeg kjente en stikkende følelse inni meg, noe jeg ikke likte i det hele tatt. For hvert skritt jeg tok ble jeg stoppet av en eller annen person som ville slå av en prat. Til slutt ignorerte jeg dem og gikk rett bort til setet mitt. Madison skal sitte ved siden av meg, men jeg vet ikke hvor lenge det varer nå som hun går med Niall. Hvorfor kom hun bort til meg i det hele tatt? Jeg hadde ingenting å si til henne. Jeg kikket ned på fanget mitt mens jeg ventet på de andre til å sette seg ned. Zayn satt med Little Mix, heldig. Jeg ville gitt alt for å ikke sitte her akkurat nå. Jeg så en skygge ved føttene mine så jeg satt meg opp. Det var Niall og Madison. Jeg kikket raskt vekk og ignorerte de så godt jeg kunne. Jeg hørte de snakket om noe da de gikk forbi meg. Akkurat som jeg trodde så satt hun seg ned med Niall. Jeg måtte ut herfra. Nå. Jeg reiste meg opp for å gå, men det ble stoppet da Liam kom gående mot meg med Sophia etter seg. ''Hvor skal du?'' spurte han. Jeg ignorerte han og prøvde å gå forbi men han dro meg tilbake igjen. ''Du skal sitte her. Det begynner om fem minutter.'' sa Liam og dro meg ned på stolen igjen. Fem  minutter til frisk luft er mer enn nok for meg, men jeg satt. Jeg sendte et raskt blikk mot Madison og Niall men de bare satt der og lo. Jeg stirret på dem en stund, hun skulle hjem i morgen. Jeg vil faen ikke ha henne her mer. Hvem tror hun at hun er? Først blir hun sur på meg for ingenting. Absolutt ingenting, så bytter hun meg ut med Niall. Det værste er vell egentlig at de holder hender. Hadde vi ikke vært på en tv sendt show ville jeg med glede banket han opp. 

 

Jeg hadde ikke fått med meg noe av showet, jeg hadde bare sittet å tenkt over måter å banke Niall på etter. Det var like mye hans feil som det var Madison's. Da det endelig, og da mener jeg endelig, var ferdig var jeg først oppe av setene av alle. Vi måtte gå backstage og jeg hadde utrolig lyst til å droppe det. Akkurat da jeg skulle snike meg unna, tok Liam tak i armen min igjen. ''Hva vil du?'' glefset jeg. ''Du skal være med backstage.'' svarte Liam enkelt. Sophia gikk ikke med Liam lenger, hun gikk bak med Eleanor og Madison. Zayn kom løpende etter oss etter han hadde fulgt Perrie backstage hvor de skulle være. Vi gjorde en hel del intervjuer og jeg tror jeg fulgte med på en tredel av dem. Jeg tror jeg svarte på to spørsmål, ellers fulgte jeg ikke med. Vi tok noen bilder før jeg dro hånden min gjennom de svette krøllene mine og sukket. Før noen rakk å si noe var jeg ute av bygningen på vei mot en egen taxi. ''Harry!'' Madison ropte etter meg. Jeg himlet med øynene, hvorfor kunne hun ikke bare la meg være? ''Stopp! Vi må snakke.'' Jeg ignorerte henne. Jeg stoppet opp ved en taxi som akkurat skulle til å kjøre med to kunder i. ''Kunne du ringt etter en taxi for meg?'' spurte jeg sjåføren. Han nikket og jeg gikk litt lenger bort, i et forsøk på å unngå Madison. ''Vi kan ikke unngå å snakke om det, Harry.'' sa hun oppgitt. To sekunder senere stod hun ved siden av meg. Jeg ignorerte henne totalt. ''Hvorfor er du sint på meg?'' spurte hun med en usikker stemme. ''Kan vi ikke ta dette her? Ha du kanskje ikke lagt merke til hvor mange mennesker det er her? Det ville drite meg ut, å vent, det har du allerde gjort.'' Glefset jeg til henne. ''Hva mener du med det?'' spurte hun litt sjokkert. ''Jeg sa, vi tar det ikke her!'' Taxien kom mot meg og vi begge snudde oss for å se på den. Jeg hoppet inn før hun rakk å svare og kikket en annen vei når den kjørte forbi henne. 

 

 

Mer? 45 kommentarer? HUSK GJESTEBLOGGER!

 

 

 

POSTED BY: Maria


25.09.2013 | 15:21 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag med fans (Behind the scenes)

Image preview Image preview Image preview 

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Image preview

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


25.09.2013 | 15:13 | Kategori: Fans

Niall, Harry og Liam med fans i dag #2

  

 

 

POSTED  BY: Maria


25.09.2013 | 15:07 | Kategori: Fans

Niall, Harry og Liam med fans i dag

  

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: Maria


25.09.2013 | 15:00 | Kategori: Fans

Liam møter fans i går

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


25.09.2013 | 14:54 | Kategori: Harry Styles

Harry trener i Adelaide i går

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


25.09.2013 | 11:48 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 17:23 | Kategori: Liam Payne

Liam trener i Adelaide i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde  Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

 

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 17:21 | Kategori: Fans

Liam og Niall med fans i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 15:04 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 65

Øyene hennes var, triste? Redde? Da hun kom i bånn av trappa og jeg var ikke sein med å slenge armene mine rundt henne. Hun gjemte ansikte sitt ned i brystet mitt, og hvis jeg ikke hørte feil så tror jeg hun gråt? ''Hva er galt?'' hvisket jeg i øret hennes. Jeg ventet på svaret hennes men det kom aldri. ''Det går bra.'' sa hun etter noen minutter. Jeg ristet på hodet og plasserte fingeren min under haka hennes og tvingte henne til å se meg i øynene. ''Madison, fo-'' begynte jeg men hun avbrøt meg. ''Jeg sa jeg har det bra, Harry.'' mumlet hun og dro seg selv ut av grepet jeg hadde rundt henne. Hun gikk forbi meg mot Lou. Jeg bare stod der å stirret etter henne, ''Hva faen var det?'' sa jeg og rynket brynene mine. Jeg fikk ikke noe svar av henne. Hun ignorerte meg. I det ene øyeblikket hadde hun vært på gråten og hun hadde klemt meg, i det andre så glefset hun i ansikte mitt. Jeg forstår det at jenter skal absolutt være så sensitiv, men dette var å dra det litt langt. Jeg hadde bare prøvd å trøste henne! De andre stirret fra meg til Madison men tror du ikke hun ignorerte de også? Jeg ristet på hodet irritert og gikk opp trappa. ''Harry, det er din tur!'' ropte Lou. Jeg latet som jeg ikke hørte at hun ropte. Jeg tok mobilen min fra nattbordet før jeg gikk ned igjen. Lou himlet med øynene mot meg og jeg skannet rommet raskt for å se om Madison var her. Jeg ble litt satt ut da jeg ikke så henne noe sted. Alle de andre jentene var her, bortsett fra Niall. Jeg kjente pulsen min stige av sinne, hva i helvete? Hun ville ikke bli trøstet av meg men Niall kunne trøste henne?! ''Hvor er Madison?'' spurte jeg med en hard stemme. ''Jeg vet ikke.'' sa Lou og dro meg ned i stolen. Hun begynte å børste gjennom håret mitt. Sinnet steg enda mer og jeg tok det som var nærmest meg, noe som var en pute, og rev den i to. ''Hei, slutt! Hva er galt med deg?'' spurte Lou irritert. Hun var tydelig stressa over å være alene men det brydde meg ganske lite akkurat nå. 

 

Akkurat da jeg reiste meg fra stolen kom Niall og Madison inn i stua igjen. Madison hadde et stort smil rundt munn og Niall hadde armen sin rundt skuldra hennes. Jeg kunne ikke ta det mer, hva i helvete var det hun gjorde? Jeg sparka til et lite rundt bord med en vase på før jeg stormet ut av stua. Jeg reiv opp utgangsdøra. Jeg kunne høre Lou rope etter meg at jeg ikke kunne dra, men det brydde meg ikke i det hele tatt. Jeg anspente hendene mine sammen og slo på et tre som jeg gikk forbi. Hva er det som skjer? I det ene øyeblikket så ligger vi å koser i senga, i det andre er hun sur på meg fordi jeg ville trøste henne. Og hvis ikke det var ille nok så får Niall lov til å trøste henne og de går sammen som om de skulle være et par. Når jeg var på ferie her i LA så bodde jeg alltid i dette strøket. Om jeg trengte alene tid hadde jeg mitt eget lite sted rett nede i gata. Jeg kom frem til mitt lille hemmelig sted. Jeg satt meg ned på benken ved elva. Det var vanskelig for de som kjørte forbi i bil å se dette stedet, heldigvis. Jeg hadde ganske liten lyst til å dra på VMA's akkurat nå. Akkurat da jeg begynte å roe meg ned hørte jeg stemmen til Madison. ''Harry!'' ropte hun. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg aldri hadde fortalt om stedet hvor jeg pleide å være for meg selv. Jeg måtte ta meg sammen for å ikke hive benken ut i elva. Jeg reiste meg opp fra benken og gikk opp mot henne med et følelsesløst ansikt. Hun åpnet munnen til å si noe, men stoppet da jeg gikk rett forbi henne. Jeg strammet knyttnevene mine og gikk raskere opp mot bilen som stod parkert ved gangfeltet. Jeg åpnet døren og hoppet inn uten å se på noen av de andre. Jeg kikket ut vinduet og ignorerte alle blikkene jeg fikk. Madison klartet inn i bilen og satt seg i setet rett over meg. Jeg himlet meg øynene for meg selv og kikket en annen vei. Jeg hadde ikke lagt merke til kjolen hennes før nå. Den matchet sløyfa mi, noe som fikk meg til å ville rive sløyfa av meg og rive den i flere biter. Men på den andre siden så hadde hun krøllet håret pent og det matchet kjolen hennes. Det var dermed ikke sagt at jeg var mindre sur på henne av den grunn. 

 

//kjolen

 

Da vi kom frem skulle vi gå på den røde løperen. Jeg måtte gå med Madison. Vi var de første som skulle gå av alle oss fem. Jeg syns litt synd for Niall, han gikk jo alene. Det var da tanken slo meg, ''Hvorfor kan ikke Madison gå med Niall?'' spurte jeg og kikket bort på Niall. Jeg viste at Niall likte Madison og hun viste det like godt som det jeg gjorde. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor hun er med Niall alene? Hvert fall når hun vet at jeg ikke liker det. Det ble helt stille i bilen. Ingen sa et ord. Jeg tok det som et nei. Jeg sukket og åpnet døren til bilen. Blitzen til alle fotografene gikk av og jeg ventet på Madison til å gå ut av bilen, men hun kom aldri. Jeg kjente en stikkende følelse inni meg. Hun hadde valgt Niall i steden for meg? Jeg følte alle sine øyne på ryggen min og jeg ristet på hodet. Jeg kikket ned på bakken og bet meg hardt i underleppa for å svelge ned klumpen som satt fast i halsen min. Jeg begynte å gå nedover den røde løperen, alene. Hun hadde ingen anelse om hvor mye dette virkelig såret meg. Det var ikke nok med alt hun hadde gjort i dag, men dette tok kaka. Det var absolutt ikke greit i det hele tatt. Det her skulle ut i media, overalt. Hva kom folk til å tro nå? Harry Styles mistet kjæresten til den sjarmerende Niall Horan? Jeg kunne rett og slett ikke tro det. 

 

Madison's P.O.V

Niall og jeg gikk nedover den røde løperen sammen. Jeg vet ikke hvorfor jeg gikk med han. Harry hadde jo spurt om å  få gå alene og jeg ville ikke ødelegge kvelden hans mer enn nødvendig. Niall og jeg stilte oss opp foran fotografene før Niall ble stoppet av en intervjuer. Hun bablet i vei om alt mulig rart, jeg hørte navnet mitt og Harry sitt bli nevnt men jeg hørte ikke etter. Niall sin hånd var plassert rundt livet mitt, men det føltes ikke det samme. Jeg bet meg svakt i underleppa mens jeg kikket rundt meg for å se om jeg kunne se Harry noe sted. Han ble intervjuet litt lenger opp i rekka med kameraer og fotografer. Jeg burde være redd eller sjokkert over hvor stort dette er og hvor mange som vet hvem jeg er, men det er jeg ikke. Harry sine øyne møtte mine i noen sekunder, han var såret. Han dro øynene sine raskt vekk fra mine før han fokusert på hva intervjueren snakket om. Jeg bet meg hardt i underleppa før jeg gikk mot Harry. Jeg har ingen anelse på hva jeg gjør eller hvorfor jeg gjør det. Alt jeg vet nå er at jeg ikke kan snu igjen. Jeg stoppet opp ved siden av Harry og smilte til han. Han ga meg et raskt blikk før han takket intervjueren og gikk til neste intervju. Han enset meg ikke engang. Han ignorerte meg med vilje.

 


 

VIL MINNE OM GJESTEBLOGGER: http://onedirection1.blogg.no/1379863950_sker_gjesteblogger_fo.html#comment

Mer? 50 kommentarer? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 11:57 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 11:40 | Kategori: Fans

Liam og Harry med fans i Australia i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 11:37 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Adelaide i går

Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

 Image preview

Image preview 

Image preview Image preview 

Image preview 

Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview

Image preview 

Image preview 

Image preview 

Image preview 

Image preview 

Image preview 

Image preview 

Image preview 

Image preview 

Image preview 

Image preview 

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 11:30 | Kategori: Harry Styles

Usette bilder av Harry på kunstmuseum i London 17.September

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 11:27 | Kategori: One Direction

Guttene i Adelaide i går

 Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

Permalink til innebygd bilde

 

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 11:23 | Kategori: Niall Horan

Usette bilder av Niall med Melbourne fotball

 

 

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 11:22 | Kategori: Fans

Niall og Harry med to fans i dag

Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


24.09.2013 | 11:20 | Kategori: One Direction

Niall, Liam, Louis og Zayn i Adelaide i dag

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde 

POSTED BY: Maria


23.09.2013 | 19:28 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Australia i går

POSTED BY: Maria


23.09.2013 | 19:23 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 64

Louis ble stille med en gang og alle stirret på Harry. ''Hallo.'' sa Harry. Jeg kunne høre Simon sin stemme men jeg hørte ikke hva han sa. Hånden til Harry stoppet å stryke meg på ryggen, noe som betydde at han fokuserte på samtalen. ''Hva mener du med at Madison må dra hjem igjen? Hun skal jo være med på VMA's i morgen?'' sa Harry. Jeg sperret øynene mine opp, måtte jeg dra hjem? ''Nei, Lou fikser det. Jeg har snakket med henne!'' Harry satt seg opp i sofaen med et rart ansiktsutrykk. Harry reiste seg opp fra sofaen og gikk ut fra stua. Jeg bet meg i underleppa og kikket ned på henda. ''Harry fikser det, ikke vær bekymra, Madison.'' sa Liam med et støttende smil. Jeg nikket og smilte til han før jeg la meg ned i sofaen igjen. De andre kikket tilbake på filmen, men jeg klarte ikke fokusere på den akkurat nå. Jeg tullet meg inn i teppet og holdt puta i armene mine. Jeg lukket øynene og slappet av. Jeg ville ikke dra herfra. Jeg hadde hatt den beste tiden min her! Jeg tror ikke jeg har hatt så morsomt på flere år. Jeg skulle ønske Zayn og Perrie var her da. Niall også. Vi ser de jo i morgen da, hvis jeg ikke drar hjem. Jeg har gledet meg til VMA's så jeg kommer til å bli utrolig skuffa hvis jeg må dra hjem. Jeg kjente sofaen bevege på seg og jeg åpnet øynene. Harry la seg ned ved siden av meg og tok armene sine rundt meg. Jeg la teppet over han før jeg la meg ned på puta igjen. Han tvirlet beina våres sammen og kikket opp i de grønne øynene hans. Han dro hånden sin raskt gjennom krøllene for å få de vekk fra ansikte for han tok armen sin rundt meg igjen. ''Hva sa han?'' hvisket jeg. Jeg ville ikke forstyrre de andre som så på film. ''Vi fikser det i morgen. Du skal i hvert fall ikke hjem.'' hvisket Harry med et lite smil. Jeg kjente lettelsen spre seg i kroppen min og kroppen føltes mye lettere ut. Han kysset nesen min og jeg lukket øynene med et smil rundt munnen. ''Skal vi gå å legge oss?'' Jeg kunne kjenne den varme pusten hans i ansikte mitt. Jeg ristet på hodet, ''Nei.'' Harry dro meg nærmere han og jeg er helt sikker på at han også lukket øynene fordi jeg hørte ikke mer fra han. 

 

Da jeg våknet neste morgen lå jeg komfertabelt, ikke hardt som jeg ville gjort på en sofa. Jeg åpnet øynene sakte og stirret rett i ansikte til min snorkende kjæreste. Han så fredfull ut der han lå med øynene lukket. Noen små grynt unnslapp munnen hans innimellom, noe som egentlig bare gjorde det ekstra søtt. De sorte øyevippene hans beveget på seg sakte og smilehullene hans kom til syne. Han var våken. ''Slutt å stirre på meg.'' mumlet han og åpnet øynene sakte. De grønne øynene hans møtte mine og jeg ble rett og slett lost. Det var noe spesielt med denne dagen. Jeg kunne ikke helt sette fingreren på hva det var, men noe var det hvert fall. Håden hans beveget seg sakte opp mot kinnet mitt og han strøk tommelen sin opp og ned over kjeven min. Hele hånden hans passet perfekt til å dekke kinnet mitt. Tommelen hans gikk oppover mot leppene mine og han strøk sakte over underleppa mi. Jeg holdt pusten mens jeg fulgte med på øynene hans som stirret ned på bevegelsene til tommelen sin. Plutselig trakk han hånden sin tilbake, men jeg dro den raskt tilbake til kinnet mitt. ''Ikke stopp.'' hvisket jeg. Jeg kunne se et lite smil lure rundt leppene hans. ''Vi må gjøre oss klare til showet.'' sa Harry med sin hese morgenstemme. Jeg nikket sakte, mens innvendig sukket jeg. Jeg hadde lyst til å ligge i senga hele dagen med han. Harry var den første til å bevege seg ut fra senga og jeg, med vilje, tok frem furteleppa mi. Han himlet med øynene og dro på en blå shorts med hvitt mønster. Han tok frem en gul og grønn caps og dro hånden sin gjennom krøllene og dro de bakover før han plassert capsen bak frem på hodet. Jeg fulgte hver bevegelse han gjorde. Jeg var i et skikkelig kose humør i dag. Jeg ville være nær Harry. Jeg ville ikke miste han av synet i det hele tatt. 

 

Harry's P.O.V

Da Madison endelig hadde karret seg ut av senga gikk jeg ned til stua. Da jeg hadde forlatt henne på rommet vårt hadde hun et rart ansiktutrykk. Jeg hadde spurt om noe var galt, men hun hadde nektet. Hun sa alt var greit, så jeg antok det som at jeg skulle holde min avstand. Lou hadde allerede kommet og hun delte ut dressen vi skulle bruke. ''Hvorfor må vi bruke dress?'' spurte jeg irritert. Jeg vet ikke hvorfor men jeg følte meg bare så teit i dress. ''Fordi det er bare sånn det er.'' svarte Lou. Caroline som egentlig var hun som fant frem antrekkene til oss, ble ikke med til LA. Derfor hadde Lou fått beskjed om hvilke klær hun skulle ta med. Jeg dro på meg den sorte buksa hun hadde lagt frem til meg og stirret ned på sløyfa jeg skulle bruke. Den var hvit med rosa prikker på. ''Jeg sverger, alle kommer til å dro jeg er homo hvis jeg bruker rosa sløyfe.'' Protesterte jeg. ''Det er bare små prikker, Harry.'' sa Lou og himlet med øynene. Jeg stønnet irritert og dro på meg den hvite skjorta som jeg hadde blitt tildelt. ''Hvorfor får Liam blå sløyfe? Det er urettferdig.'' sa jeg og la armene i kors over brystet mitt. ''Fordi sløyfa de skal matche kjolen til Madison, Harry! Slutt å klag.'' sa Lou, tydelig irritert. Jeg gikk med på det til slutt og tok på meg dressjakka. Jeg fikk Zayn til å hjelpe meg med å ta på sløyfa. Alle sammen var her for å få utdelt antrekket, bortsett fra Perrie. Hun var med resten av Little Mix. Jeg satt meg ned i sofaen og stirret på Niall som fikk håret sitt fiksa av Lou. Jeg var neste. Jeg lente hodet mitt bakover og lukket øynene. Jeg var stressa allerede. Jeg hadde ingen grunn til å være, men jeg var av en eller annen grunn. Alle jentene var oppe og snakket, tror jeg. Jeg hadde ingen anelse av hva de gjorde. Snakk om jentene. Eleanor og Sophia gikk ned trappa, etterfulgt av Madison. Øynene mine møtte hennes. Det var noe som ikke stemte. Jeg reiste meg raskt fra sofaen, jeg holdr fremdeles øyekontakten med henne. Hun holdt seg over magen og lente seg inntil veggen mens hun gikk ned trappa. Øyene hennes var, triste? Redd? Da hun kom i bånn av trappa og jeg var ikke sein med å slenge armene mine rundt henne. Hun gjemte ansikte sitt ned i brystet mitt, og hvis jeg ikke hørte feil så tror jeg hun gråt? 

 

 

45 kommentarer? Jeg ble plutselig i veldig godt skrivehumør!

 

 

POSTED BY: Maria


23.09.2013 | 18:37 | Kategori: 1D Historie - 9

Maraton

Jeg drar jo på ferie om en uke i morgen, noe som betyr at jeg må prøve å skrive ferdig historien, eller hvertfall gi dere masse deler før jeg drar! Jeg vet ikke om jeg kommer til å legge ut deler av historien i de to ukene jeg er på Gran Canaria, men jeg skal gjøre mitt beste! Det er ikke noe annet jeg elsker enn å skrive og så høre meningen deres etterpå! :)

 

Derfor tenkte jeg å ha et maraton til helga. Hva syns dere om det? Jeg har ikke bestemt dag enda, og siden det er så tidlig i uka så vet vel kanskje ikke dere hvem dag dere skal være hjemme eller ikke.
Men da vet dere hvertfall at det blir maraton til helga en gang :) Mest sannsynlig søndag tenker jeg.

 

 

PS: Jeg skriver på historien akkurat nå! Ny del er ute om ca 30 minutter.

POSTED BY: Maria

 


23.09.2013 | 18:25 | Kategori: One Direction

Zayn, Liam, Niall og Louis drar til arenaen i Adelaide i går

Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde Permalink til innebygd bilde  

POSTED BY: Maria


23.09.2013 | 18:21 | Kategori: Instagram

1D, Deo, Andy og Niall på Instagram

Får helt vondt inni meg av å se på sårene til Andy :/

POSTED BY: Maria


23.09.2013 | 07:32 | Kategori: One Direction

Harry og Niall spilte golf i går

POSTED BY: Maria


23.09.2013 | 07:18 | Kategori: Liam Payne

Liam ved bassenget i Australia i går

POSTED BY: Maria


23.09.2013 | 07:13 | Kategori: Fans

Harry, Niall og Liam med fans i Australia i går

POSTED BY: Maria


22.09.2013 | 19:27 | Kategori: One Direction

Stem på guttene for EMA!

Guttene er nominert for EMA's og Harry er nominert for Best look! Dere har fremdeles tid til å stemme på de. De er nominert i kategoriene: Best Pop og Best UK and Ireland Act! 

Her er linken: http://uk.mtvema.com/vote#cat=best-song

 

 

POSTED BY: Maria


22.09.2013 | 19:10 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 63

Før jeg viste ord av det slang Harry meg ned i en av bassengene og alle ballongene sprengte. Jeg kjente alle klærne jeg hadde på ble gjennomvått. ''Ops.'' sa Harry og trakk på skuldrene før han lo. Jeg dro i beinet hans så han datt ned i bassenget med meg. Vi begge lo og lo og lo, men det var helt til jeg kjente noe sprenge på magen min, en vannballong. ''Louis!'' skrek jeg. Game on. Vi hadde holdt på i over en time og da jeg endelig fikk Louis ned i bakken var jeg ikke sein med å hive meg over han. Jeg holdt en vannballong i hånda og heiv den hardt ned på brystet hans. Den sprakk og jeg slang meg av han. ''Du skal få igjen, bare vent.'' Han ga meg et ondt blikk før han reiste seg og bare gikk vekk, noe som var overraskende. Harry hjalp meg opp på beina igjen, vi begge var gjennomvåte som to katter som akkurat kom hjem fra en storm. Det var utrolig godt å bli kjølt ned i denne varmen. ''Du er veldig fin i hvit t-skjorte.'' blunket han. Jeg skjønte hva han mente men en gang. Hvis du har på deg en hvit t-skjorte og de blir våt, så blir den gjennomsiktig. ''Kikker?'' sa jeg og bet meg svakt i underleppa med et lite glimt i øyet. ''Gjett om jeg gjør.'' sa han med et stort glis. Han lente seg ned for å kysse meg, men jeg rygget bakover. Han hevet øyenbryna sine mot meg, ''Du skal fortjene det, ikke bare kysse meg som du vil hele tiden.'' sa jeg og la armene mine i kors over brystet. Harry sitt glis ble bare større og større, noe som gjorde meg mistenksom. Før jeg rakk å tenke meg om kjente jeg iskladt vann som rant nedover hele meg. Jeg hylte og snudde meg rundt hvor Louis stod med en bøtte i hånda. Han lo og løp så raskt han bare kunne inn i huset igjen. Jeg snudde meg mot Harry som bare lo. Jeg himlet med øynene og gikk mot huset igjen. 

 

Jeg bestemte meg for å ta en dusj før vi alle skulle ha en filmkveld sammen. Jeg slo på dusjen og satt meg ned på doen for å kle av meg. Jeg dro ned shortsen min og la den til siden. Jeg stirret på veggen foran meg og hørte på vanndråpene som traff gulvet i dusjen. Døra ble brått dratt opp og inn kom Harry. Han låste døra og snudde seg mot meg med et enormt glis. ''Jeg tenkte vi kunne være litt miljøvenlige og spare på vannet ved å dusje sammen?'' Han hevet øyenbryna mot meg med et glis rundt munn. Jeg smilte og reiste meg opp, ''Hvorfor ikke?'' sa jeg og trakk på skuldrene. Jeg dro t-skjorta over hodet og gikk over til et skap som håndklene lå i. Jeg hentet to store håndkler og la de på vasken til vi var ferdig. Da jeg skulle til å ta av meg undertøyet hørte jeg døra til dusjen åpne og jeg snudde meg rundt. ''Kom igjen babe.'' sa Harry som hadde kledd av seg allerede. ''Så ivrig du var i dag da.'' sa jeg med et lite smil. Jeg tok av meg undertøyet mitt og gikk inn i dusjen til han. Det var ikke akkurat kaldt ute så det var ikke en lettelse å komme inn i en varm dusj. Harry stod under strålen og vasket håret allerede. Jeg himlet med øynene, så romantisk. Jeg lente meg inntil veggen og ventet til han hadde skylt ut av såpa. Da han endelig var ferdig tok jeg shampoen og begynte å skrubbe det inn i hodeskallen min. Jeg lukket øynene så jeg ikke skulle få såpe i øynene. Da jeg skulle til å gå mot strålen kjente jeg to hender som holdt fast rundt hoftene mine. ''Harry, jeg må få shampen ut av håret.'' Han sukket og lot meg gå. Det var en ganske stor dusj. Den var nesten like stor som rommet. Det var tre dusjer inne i den ene dusjen. Jeg skyldte ut shampoen ganske raskt, men tydeligvis ikke raskt nok. Harry dro meg ut av strålen og jeg kikket oppgitt på han. ''Ikke vær så sur, nå skal vi jo ha det koselig.'' sa han og holdt armene sine i et hardt grep rundt meg. Han lente seg ned og plasserte et mykt kyss på leppene mine. Jeg smilte og la hånden min på kinnet hans. Jeg kysset han tilbake, noe som utviklet seg til klining. 

 

Jeg lå mellom beina til Harry og hvilte hodet mitt på brystet hans. Harry og jeg hadde tatt den lengste og breieste sofaen siden Harry var lengere enn de andre guttene. Harry sin hånd lå under hettegenseren jeg hadde på. Han strøk meg sakte på ryggen mens vi alle så på film. Louis og Eleanor satt i den minste sofaen. Louis lente ryggen sin inntil den ene armen på sofaen og Eleanor lå mellom beina hans. De holdt hender som hvilte på magen til Eleanor. Louis hvilte hodet sitt på toppen av Eleanor sitt hodet. Liam og Sophia lå på samme måte Harry og meg bare at Liam hadde hendene under hodet. Jeg hadde ingen anelse om hvem film vi så på, det eneste jeg fokuserte på var de store myke fingrene til Harry som strøk meg på ryggen. Jeg lukket øynene innimellom men gjorde mitt beste for å ikke sovne. Det var helt stille hele tiden, men det var helt til Louis kom på at han skulle synge med til filmen. Han sang av full hals, og da mener jeg ikke sånn vanlig sånn som han gjør på scenen, da mener jeg brøling. ''Louis.'' sa Liam irritert. Jeg kunne ikke la vær men å smile litt. Han var jo herlig da! Jeg kjente vibrering i hofta mi, ''Telefonen din ringer.'' ropte jeg så høyt jeg kunne. Det var jo nesten umulig å høre hva jeg sa med Louis sin synging i bakgrunnen. Harry dro mobilen opp fra lomma si, ''Holdt kjeft Louis! Det er Simon!'' ropte Harry. Louis ble stille med en gang og alle stirret på Harry. ''Hallo.'' sa Harry. Jeg kunne høre Simon sin stemme men jeg hørte ikke hva han sa. Hånden til Harry stoppet å stryke meg på ryggen, noe som betydde at han fokuserte på samtalen. ''Hva mener du med at Madison må dra hjem igjen? Hun skal jo være med på VMA's i morgen?'' sa Harry. Jeg sperret øynene mine opp, måtte jeg dra hjem? 

 

 

Mer? 45 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


22.09.2013 | 17:32 | Kategori: Om bloggen

Søker gjesteblogger for to uker!

Heisann! Jeg har fått mange meldinger, kommentarer og mailer på folk som vil være gjesteblogger her på bloggen. Når har dere sjansen, men bare for to uker. Jeg vet at jeg er alene på bloggen, men jeg syns at jeg har klart meg ganske bra alene! Jeg skal på ferie fra 2-16 Oktober. Jeg trenger noen som kan hjelpe meg å blogge mens jeg er nede i Gran Canaria. Jeg har internett, men jeg kommer ikke til å få blogget så mye. Hvis du tror at dette kunne vært noe for deg så sender du mail til ria99@live.no. Søknadsfriten er om en uke fra i dag, altså søndag 29.Spetember. Så du får en uke på å tenke deg om! Det er veldig viktig at du har tid til bloggen, med tanke på at alle de andre bloggerne har sluttet fordi de har ikke tid. Nå de to siste måndene har det vært utrolig stille med gutta enn det pleier å være. Det har faktisk vært lite blogging! I morgen starter turneen igjen, og da blir det utrolig mye å blogge om. Det er mye mer jobb enn det dere tror! I mailen må dere skrive litt om dere selv (navn, bosted, intresser,alder osv) også må du skrive litt på hvert punkt av kriteriene under. Det er en stor fordel å vise at du vil dette og at du vil blogge for denne bloggen! Du må også vite litt om guttene, som for eksempel hvem alle i familien er, eller venner, eller folk i crewet hvis det er noen bilder om de som dere kommer til å legge ut. 

 

Kriteriene du mp oppfylle: 

  • Du må ha gode karaktere i norsk (skriv karateren din). Du må ha gode overskrifter og være god i rettskriving (Stor bokstav, punktum, komma osv).
  • Du må ha god tid til å blogge, være mye online for å få med deg alt.
  • Være kjent med blogg.no og vite hvordan alt fungerer. 
  • Du må ha facebook så jeg kan få kontaktet deg.

Noe som er et problem når du er flere på en blogg er at du kan enkelt legge ut samme innlegg. Derfor er det vitkig at du sjekker i arkivet eller på bloggen om noen har lagt ut de bildene du skal legge ut, før du eventuelt legger ut det samme. 

 

Søknadsfristen er da søndag om en uke, 29.September. Skulle du lure på noe med kriteriene eller noe annet, så si ifra via kommentarfeltet, mail eller facebooken min som er i bioen. 

 

PS: Bare for å få det bekreftet, så er du gjesteblogger for to uker, ikke mer! Du er ikke gjesteblogger fast, bare de to ukene som jeg er på ferie. Senere så kommer det innlegg om fast gjesteblogging!

LYKKE TIL! 

 

 

 

 

POSTED BY: Maria

 


22.09.2013 | 17:06 | Kategori: Harry Styles

Harry i Australia i dag

      

 

 

POSTED BY: Maria

 


22.09.2013 | 17:03 | Kategori: Harry Styles

Harry i LA 20.September

      

  

 

POSTED BY: Maria


22.09.2013 | 15:24 | Kategori: Fans

Liam med fans Adelaide i dag

POSTED BY: Maria


22.09.2013 | 15:20 | Kategori: One Direction

Guttene med fotballdrakt til landene de skal ha konsert i

POSTED BY: Maria


21.09.2013 | 13:45 | Kategori: Video

Leaked sang - Diana

Du velger selv om du vil høre på den. Jeg har hørt på den og syns den er en sykt bra. Hvertfall hvis du hører på teksten.. 

 

Teksten: 
POSTED BY: Maria

21.09.2013 | 08:50 | Kategori: Fans

Harry med fans i LA i går

POSTED BY: Maria


21.09.2013 | 08:41 | Kategori: Fans

Harry, Lux og Zayn med fans backstage for noen måneder siden

POSTED BY: Maria


21.09.2013 | 08:40 | Kategori: Harry Styles

Harry på et kunstmuseum for noen dager siden

POSTED BY: Maria


21.09.2013 | 08:38 | Kategori: Fans

Harry med fans på LAX i går

POSTED BY: Maria


20.09.2013 | 21:31 | Kategori: Liam Payne

Liam på heathrow i dag

Guttene skal til Australia! Første konsert begynner 23. September. 

 

Embedded image permalink 

 

POSTED BY: Maria


20.09.2013 | 21:27 | Kategori: Zayn Malik

Zayn på heathrow i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


20.09.2013 | 21:25 | Kategori: One Direction

Guttas photshoot for Fabulous Magazine

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


20.09.2013 | 20:21 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 62

 ''Harry..'' Jeg dro på y'en og plasserte hendene mine på kinnene hans og trykket de sammen så han fikk trutmunn. Jeg lo enda høyere og Harry bare ristet på hodet med et smil rundt munnen. Han lente seg ned og plasserte et kyss på leppene mine før han la seg ned ved siden av meg igjen. Det var virkelig på tide for oss begge til å sove. 

 Jeg våknet neste morgen av banking på døra. Jeg rullet rundt i senga og merket at den var tom. Jeg åpnet øynene brått og kikket rundt meg. Harry var ikke noe sted å se. Jeg satt meg opp og gned meg i øynene, hvor var han? Det banket på døra igjen, ''Kom inn.'' sa jeg og dro dyna over brystet mitt. Jeg sov bare i truse, Harry sitt valg! Døra ble åpnet og inn kom Harry med et fat med mat. Jeg smilte og krabbet ut av senga for å ta på meg litt mer klær. Harry satt fatet med mat på nattbordet og jeg løp inn på badet som var på andre siden av gangen. ''Madison!'' hørte jeg Louis skrike. Faen.. ''Hvorfor bruker du ikke bh?!'' ropte han så fort jeg hadde låst døren inn til badet. ''Fordi!'' ropte jeg tilbake og kikket etter noe å ha på meg. Jeg så en morgenkåpe som hang på knaggen på døra. Jeg tok morgenkåpa på og åpnet døren igjen. Jeg skvatt da Louis stod lent inntil veggen da jeg kom ut døra. Han gliste, ''Bli med meg inn på badet igjen, la meg se mer.'' Han blunket og jeg himlet med øynene. Jeg vet at han tuller, så jeg bare gikk forbi han og inn på rommet til Harry og meg igjen. Jeg låste døra og snudde meg mot Harry som hadde lagt seg ned i senga igjen. Jeg satt meg ned over beina hans og tok med meg fatet. ''Hva skal vi i dag?'' spurte jeg og begynte å spise frokostblandingen han hadde laget. Veldig romantisk ja. ''Hva med å slappe av hjemme i dag før alle finner ut av vi er i LA og går helt banans.'' sa han med munnen full av mat. Jeg nikket, det var fakitsk en velidig god ide. 
Jeg lå med hodet mitt i fanget til Louis mens jeg ventet på Harry. Han og Eleanor skulle fikse en overraskelse til Louis og meg. ''Hva tror du det er?'' spurte jeg og kikket opp på han. Han trakk på skulderene, ''Tipper det har noe med sex å gjøre.'' sa han som om det skulle vært et daglig tema for han. Noe som det mest sannsynlig var også. Jeg lo og ristet på hodet før jeg satt meg opp. ''Jeg tror kanskje de lager en romantisk lunsj. Liksom en dobbelt date.'' sa jeg med et smil mens jeg skrapet ut jord som hadde satt seg fast under neglen min. Det var så utrolig irriterende når det skjedde. Jeg har ikke ord. Det skjedde absolutt hele tiden. ''Jeg må lakke neglene.'' mumlet jeg mer til meg selv enn Louis. ''Du er et geni, Madison!'' sa Louis med et stort glis. ''Liam!'' ropte Louis. Ikke noe svar, ''Hent neglelakken!'' ropte han igjen. ''Han er ikke hjemme, Louis.'' jeg lo en kort latter før jeg reiste meg opp. ''Jeg kan hente.'' sa jeg og jogget opp trappa for å hente neglelakken jeg hadde med. Jeg kikket ut av vinduet raskt og bet meg svakt i underleppa. Eleanor og Harry stod der å snakket sammen, farlig nærme. De klemte utrolig lenge og svingte fra side til side. Jeg kjente en stikkende følelse inni meg, det var forferdelig. Jeg vet jo at Elenaor har kjæreste men jeg kunne ikke la vær å tenke på det værste. Med tanke på at de kjente hverandre fra før hjelper jo ikke akkurat. Harry kysset henne på kinnet før de gikk i forskjellige retninger for å hente ting til overraskelsen. Den var i hagen så jeg kunne ikke se det fra dette vinduet. Jeg bet meg svakt i underleppa igjen, jeg ble utrolig sjalu veldig raskt. Jeg kan ikke noe for det. Jeg elsker han utrolig høyt. Han er min, og bare min. Det er kanskje litt dumt å tenke sånn med tanke på at han er verdenskjent og har alle jentene etter seg. Jeg kan ikke noe for det. Han er min, sorry girls. 
Både Louis og jeg hadde lakket neglene. Hva Louis fikk for seg altså.. Jeg hørte noen rope men var ikke sikker på hva eller hvem som ropte. Louis var raskere på beina enn det jeg var så han var raskt ute av huset. Jeg kom løpende etter han og og fikk meg et sjokk da jeg rundt hjørnet til hagen. Jeg var våt. Harry lo og lo og lo. ''Hva faen var det for noe?!'' nesten skrek jeg. Hary lo bare enda høyere. Jeg tørket ansikte mitt med genseren og så ti små barnebasseng med vannballonger oppi. Altså, ikke en romantisk lunsj. Harry plukket opp enda en vannballng og heiv den rett mot meg, noe som gjorde meg enda mer våt. Jeg løp mot Harry med han kom meg i forkant og plukket meg opp fra bakken. ''Harry!'' skrek jeg, han var klissvåt fra før av. Før jeg viste ord av det slang Harry meg ned i en av bassengene og alle ballongene sprengte. Jeg kjente alle klærne jeg hadde på ble gjennomvått. ''Ops.'' sa Harry og trakk på skuldrene før han lo. Jeg dro i beinet hans så han datt ned i bassenget med meg. Vi begge lo og lo og lo, men det var helt til jeg kjente noe sprenge på magen min, en vannballong. ''Louis!'' skrek jeg. Game on. 

 

Ble ikke helt fornøyd menmen! Hva syns dere? 

 

45 kommentarer? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


20.09.2013 | 14:09 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer

POSTED BY: Maria


20.09.2013 | 13:23 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam med en baby

POSTED BY: Maria


20.09.2013 | 13:22 | Kategori: Liam Payne

Liam på Funky Buddha

POSTED BY: Maria


19.09.2013 | 21:23 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 61

Jeg bet meg svakt i underleppa, noe var galt og alle de menneskene stod farlig nær båsen til Harry og meg. Perrie og jeg begynte å gå mot båsen hvor alle stod samlet, alt jeg kunne tenke på var, vær så snill å si det ikke er Harry. ''Har vi oksygenmaske her?'' ''Noen løp bort til kapteinen?'' ''Hvorfor er det ingen her?'' Alle spørsmålene ble ropt rundt, men ingen svarte. Pulsen steg for hvor nærmere vi kom. 


Jeg stod opp på tå å kikket over alle sammen. Zayn lå i senga med en oksygenmaske over munnen, og jeg kjente at jeg ble hundre ganger lettere. Jeg kikket bort på Perrie som nå gråt hysterisk. Jeg bet meg svakt i underleppa, herregud stakkars. Bare ved tanken på at det var Harry begynte jeg nesten å grine, så jeg kunne ikke tenke meg hvordan Perrie hadde den engang. Jeg ville trøste henne men Eleanor kom meg i forkjøpet. Jeg bet meg svakt i underleppa igjen og kikket bort på Zayn. Jeg ville ikke presse meg opp i folkemengden og late som jeg kunne hjelpe til. Jeg kunne ikke en dritt om førstehjelp i det hele tatt. Jeg kjente to armer snike seg rundt midjen min og et lite smil kom frem mellom leppene  mine. Jeg lente hodet mitt tilbake på skulderen til Harry og lukket øynene mine, ''Dette er ikke tiden for å slappe av babe.'' hvisket Harry i øret mitt. Jeg sukket, det var jo nesten den eneste gangen jeg kunne slappe av mens jeg var med han. ''Hva skjedde med Zayn?'' spurte jeg. Harry snudde meg rundt og dro meg med over til båsen vår. Han satt seg ned i senga, det samme gjorde jeg. Jeg hadde jo ikke akkurat noe valg, det var jo bare en seng der. ''Vi vet ikke. Jeg våknet av at Liam dyttet til meg fordi han hørte noen rare lyder fra Zayn.'' mumlet Harry med en stille stemme så bare jeg kunne høre det. Jeg nikket sakte mens jeg fordøyet alt han hadde sagt. ''Så hva gjør vi nå? Burde vi ikke ha panikk?'' spurte jeg. Harry smilte og ristet på hodet. Han dro en hånd gjennom krøllene sine og jeg kunne ikke la vær men å krabbe opp på fanget hans. ''Vi må bare holde oss rolige for alle sin skyld. Om en får panikk får alle.'' forklarte Harry som om han var lederen på en stor ekspidisjon. ''Hva skal vi finne på da?'' spurte jeg med et lurt smil rundt munn. Harry gliste, ''Jeg har en ide.'' blunket han og før jeg viste ordet av det var leppene hans klistret inntil mine. 

 

Vi alle satt i bilen på vei til huset som noen av oss hadde leid for oppholdet. Zayn, Perrie og Niall ville ikke være med på å dele hus mens de andre var helt med. Jeg skjønte at Zayn og Perrie ville ha litt privatliv med tanke på at de var her med vært sitt band og de så hverandre ikke så ofte som vi andre. Med tanke på dramaet som skjedde på flyet så skjønner jeg at Zayn vil ha ro. I huset ville det nok bli liv hele tiden. Jeg er bare glad for at vi fikk liv i Zayn igjen. Det tok jo en god time, men han ble bevist og ble sendt til sykehus med en gang vi landet med flyet. Det var bare en sjekk, fordi han følte seg helt fin. Det var nok bare flynerver eller noe. Bilen stoppet, eller mer en minibuss, og vi alle hoppet ut av bilen. ''Wow.'' sa vi alle sammen på likt. Det var et utrolig fint hus! Jeg hadde ikke ord. Det var stort med basseng, og da er alt perfekt. Guttene løp inn i huset mens de skrek ting til hverandre mens vi jentene tok bagasjen. Harry hadde bare en bag så jeg kunne enkelt bære den, men problemet var at jeg hadde jo to store kofferter som veide hvert fall tretti kilo hver. ''Harry!'' ropte jeg irritert. Eleanor og Sophia hadde det samme problemet så vi lot bagasjen stå. Vi gikk inn uten om å si et ord. Jeg kjente ikke Sophia og Eleanor hadde jeg bare snakket med bare noen få ganger. Jeg kunne høre guttene rope og skrike til hverandre. Jeg lo for meg selv og gikk opp trappa hvor lyden egentlig bare ble høyere og høyere. Jeg gikk inn på rommet hvor alle guttene stod å skrek hverandre i ansikte om hvem som skulle ha det rommet. Det var et sykt stort rom med egen balkong, seng og det hadde eget bad. ''Harry, kom.'' sa jeg og gikk bort til han. Jeg tok armene mine rundt han bakfra og kysset skulderen hans, ''Vi liker å ha det litt intimt vi?'' hvisket jeg i øret hans. Han smilte og snudde seg rundt før han løftet meg opp og løp meg med inn på et av de andre rommene. 
Senere på kvelden hadde jet lag tatt innpå oss alle. Harry og meg lå i senga på det lille rommet vårt og holdt rundt hverandre. Ansikte våres var bare noen få centimeter fra hverandre mens vi lå der å snakket. VMA's var om to dager og jeg hadde ingenting å ha på meg og jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle ha på eller åssen jeg skal ha håret. Harry, som vanlig, brydde seg ganske lite. 'Gå naken' var hans forslag, noe som han viste ikke gikk. ''Lou finner nok sikkert noe.'' sa Harry med et søtt smil. Jeg nikket og kysset han kjapt, akkurat da jeg skulle trekke meg tilbake så bet han ned i underleppa mi. Jeg rynket øyenbryna mine til han og prøvde å dra den ut, men det gikk ikke. Jeg prøvde å snakke men det var ikke enkelt. Jeg forstod ikke hva jeg sa selv engang. Harry hoppet litt nærmere meg og presset leppene hans på mine, noe som fikk meg til å smile. ''Noen ganger er du bare utrolig herlig.'' mumlet jeg mellom kyssene. Vi begge smilte, så kysset ble brutt. Jeg lente hodet mitt tilbake og lo, noe som fikk han til å le også. ''Shh, de andre sover.'' hvisket Harry som prøvde å roe seg ned. Jeg kunne ikke la vær å le, jeg vet ikke hvorfor. Jeg var nok bare overtrøtt. ''Hysj!'' lo Harry og ristet på hodet. Han satt seg opp i senga og kikket ned på meg. Krøllene hans var over alt etter vi hadde ligget i hele dag og vridd oss i forskjellige senger. ''Harry..'' Jeg dro på y'en og plasserte hendene mine på kinnene hans og trykket de sammen så han fikk trutmunn. Jeg lo enda høyere og Harry bare ristet på hodet med et smil rundt munnen. Han lente seg ned og plasserte et kyss på leppene mine før han la seg ned ved siden av meg igjen. Det var virkelig på tide for oss begge til å sove. 

Mer?? 45 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


19.09.2013 | 17:03 | Kategori: Konsert

NYE DATOER FOR WHERE WE ARE TOUR

Det står ingenting om når billettene kommer ut på salg men her kan du se oversikten! Nærmeste Norge nå er Sverige! Jeg vet ikke om det kommer flere datoer og vet ikke når de kommer, vi må bare vente å se!

 

POSTED BY: Maria


19.09.2013 | 12:29 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i LA i går

POSTED BY: Maria


19.09.2013 | 12:28 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

POSTED BY: Maria


18.09.2013 | 20:21 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 60

Vi begge bare satt der, ingen sa noe. Det ringte på igjen, og igjen. Harry sukket og reiste seg opp fra stolen, noe som betydde at jeg måtte reise meg. Jeg fulgte etter han bort til døra og da han åpnet fikk vi begge sjokk. 

Alle guttene stod foran oss med et stort glis rundt munnen. ''Hva gjør dere her?'' spurte Harry forvirret. Skulle de ikke vært i Irland akkurat nå? ''Kan vi ikke komme inn?'' Louis lo og de alle bare braste forbi oss inn i stua. ''Vi skal til LA i morgen!'' ropte Zayn fra stua. Jeg kikket opp på Harry forvirret, jeg skjønte ingenting. ''Hva?'' ropte Harry tilbake. Vi begge gikk inn i stua hvor guttene selvfølgelig hadde tatt all sitteplassen. ''Vi skal til LA i morgen. VMA'S.'' sa Liam som satt inntil sofaarmlene med Louis på andre siden av han. ''Å..'' Harry lente seg inntil veggen, ganske forvirret selv. ''Hva med konsertene?'' spurte jeg. ''Det var noe galt med arenaen. Noe med det elektriske, eller taket. Nei, jeg husker ikke.'' Sa Niall og trakk på skuldrene. Jeg nikket og bet meg svakt i underleppa igjen. Dette betydde da altså at Harry kom til å dra fra meg i morgen, igjen. Jeg kikket ned på beina mine og blokkert all lyden rundt meg. Jeg hadde ikke forventet meg så mye stress med Harry. Jeg stod i mine egne tanker da jeg kjente en arm rundt skulderen min. ''Madison?'' Jeg kikket opp, alle stirret på meg. Tydeligvis hadde de snakket til meg uten at jeg hadde hørt noe. ''Hva?'' spurte jeg og kikket opp på Harry som hadde sagt navnet mitt. ''Vil du??? spurte han. ''Hva da?'' Jeg følte meg litt teit som ikke hadde fulgt med.'' Om du vil være med til LA som daten min på VMA's?'' Han hadde et søtt smil rundt munn. Jeg ble litt sjokkert når han stilte spørsmålet, men hvordan kunne jeg si nei? ''Selvfølgelig.'' Jeg smilte fra topp til tå, dette betyr da altså at jeg får være med han til LA. Jeg blir ikke alene, heldigvis. Så slo tanken meg, VMA's. Millioner av mennesker verden over kommer til å se på det, og jeg vet at over halvparten av alle de som ser på ikke liker meg. Jeg kjente meg litt nervøs, men den nervøsiteten ble borte da jeg kjente leppene til Harry klistret inntil mine. Jeg var bare så utrolig lykkelig akkurat nå.
Neste dag

Harry hadde fikset det så vi skulle få en dobbelt seng sammen. Når du flyr ganske langt så er setet ditt en seng, og du har en tv pluss masse annet fancy. Jeg hadde flydd en gang før på et sånt fly, men har aldri sett dobbeltseng før. Det måtte være noe nytt. Eleanor lå i senga med Louis, Sophia med Liam og Perrie med Zayn. Little Mix jentene dro i dag også til LA. De var også nominert for en pris. Harry sov for øyeblikket. Vi lå å så på en film under dyna i bare one piece da han sovnet. Han var utrolig søt, fordi han sovnet i armkroken min. Krøllene lå som et kråkereir over ansiktet hans. Pusten var jevn og dyp, akkurat sånn som den skulle være når du sover. Mens jeg fulgte med på filmen lå jeg egentlig bare å koste med krøllen hans. Dro fingrene mine igjennom og tvirlet dem rundt krøllene hans. Perrie og Zayn overdøvet filmen som jeg prøvde å følge med på. Jeg hadde i øreplugger men det hjalp ingenting når de lo så høyt. Før jeg viste ordet av det lo alle, absolutt alle sammen. Jeg dro ørepluggene ut og kikket rundt meg. Alle stirret på Niall, og når jeg fikk øye på Niall kunne jeg ikke la vær å le. Niall var den eneste som lå alene, noe som betydde at han kanskje følte seg litt ensom da. Han lå under dyna mens han holdt rundt puta med et hardt grep. Han lå med øreplugger i ørene og sang Bon Jovi for seg selv. Siden han hadde typisk morgenstemme hørtes det helt forferdelig ut, det var det alle sammen lo av. Niall la ikke merke til det i det hele tatt, noe som gjorde det bare enda morsommere. Vi alle satt å ristet av latter, så det var rart Harry aldri våknet.

 

Når det bare var fem timer igjen av flyturen sov over halvveis av alle som satt på flyet. Vi hadde et privatfly, eller et fly fult av crewet til guttene. Tro det eller ei, Niall satt og spilte gitar. Harry hadde nå snudd seg med ryggen til meg så jeg lå egentlig bare og kikket opp i taket mens jeg hørte på Niall spille gitar. Harry ga fra seg noen lyder, mest grynt. Jeg sparket til beinet hans så han skulle være stille, ja det var utrolig irriterende når du ligger og hører på det i flere timer i strekk. ''Madison?'' hørte jeg noen hviske, jeg fikk ikke helt med meg hvem det var. ''Ja?'' hvisket jeg tilbake. ''Kan du være med meg på do?'' Det var da jeg kjente igjen stemmen, Perrie. Jeg satt meg opp i senga og kikket rundt meg etter båsen til Zayn og Perrie. Den var to båser unna Harry og min sin. Sophia og Liam lå i båsen mellom oss. Jeg krabbet ut av senga og kikket raskt på Harry for å se om han fremdeles sov, noe som han gjorde. Jeg gjespet og dro hetta på one piecen min opp. Jeg gikk bort til Perrie og vi gikk sammen inn på doen. Det hørtes sikkert utrolig teit ut, men vi jenter er alltid redde og vil helst ikke gjøre ting alene. Jeg hadde spurt henne om det samme så jeg kunne jo ikke si nei. ''Så hvordan går det med dere?'' spurte Perrie. ''Bra.'' Svarte jeg med et smil. Perrie nikket og smilte, ''Så bra!'' Jeg nikket og bet meg svakt i underleppa igjen. Jeg begynte å tenke over alt, livet. Jeg skvatt da noen knyttnever hamret mot døra. Perrie gjorde seg raskt ferdig og jeg åpnet døra. Jeg ble raskt dratt ut av doen og Louis tok tak i do papiret og tok litt vann på det før han løp mot en båse. Jeg skjønte ingenting, jeg tror ikke Perrie gjorde det heller. Flere mennesker stod rundt en båse og ropte rundt på hverandre, ganske stressa og redd..? Jeg bet meg svakt i underleppa, noe var galt og alle de menneskene stod farlig nær båsen til Harry og meg. Perrie og jeg begynte å gå mot båsen hvor alle stod samlet, alt jeg kunne tenke på var, vær så snill å si det ikke er Harry. ''Har vi oksygenmaske her?'' ''Noen løp bort til kapteinen?'' ''Hvorfor er det ingen her?'' Alle spørsmålene ble ropt rundt, men ingen svarte. Pulsen steg for hvor nærmere vi kom. 

 


 

Mer? 45 kommentarer? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


18.09.2013 | 19:29 | Kategori: Fans

Louis med fans før kampen i dag

Louis spiller ikke fordi han har en skade i kneet.

          

 

   

  

  

 

  

POSTED BY: Maria


18.09.2013 | 16:44 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer om where we are tour

POSTED BY: Maria


18.09.2013 | 15:06 | Kategori: Harry Styles

Harry, Nick og Kelly i Pixie Geldof's bursdags fest i går

POSTED BY: Maria


18.09.2013 | 15:05 | Kategori: Niall Horan

Niall med Melbourne fotballag

POSTED BY: Maria


18.09.2013 | 15:03 | Kategori: Fans

Harry med fans på Topshop fashion show

POSTED BY: Maria


18.09.2013 | 15:01 | Kategori: Harry Styles

Harry forlater Dorchester Hotel tidlig i dag

POSTED BY: Maria


18.09.2013 | 14:43 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer om Harry på vmas

POSTED BY: Maria


17.09.2013 | 20:00 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 59

Vi begge smilte til hverandre før jeg la hodet mitt ned på skulderen hans igjen. Jeg rakk så vidt å legge hodet mitt ned på skulderen hans før det ringte på døren. Jeg trakk meg litt unna, men Harry sin hånd hadde et hardt grep rundt meg. Jeg åpnet døren og fikk et lite sjokk. Jeg hadde aldri i hele mitt liv forventet mamma til å stå rett foran meg igjen.Jeg trakk pusten dypt inn for å ikke gråte. Harry merket det nok på meg, for han dro meg tettere inntil han. ''Kan vi komme inn?'' spurte mamma med en høytideligstemme. Som om det var hun som var dronning, eller hvertfall eide dette huset. Jeg nikket og før jeg viste ordet av det gikk både mamma og Ella fordi meg, inn til stua. ''Jeg må dra nå.'' Harry sukket. Jeg bet meg svakt i underleppa igjen, shit. Hvordan skulle jeg alene overbevise mamma om at jeg kunne bo hos Harry? Hvordan skulle jeg egentlig få snakket til henne... Jeg ville spørre om han kunne være her bare ti minutter til, men jeg hadde allerede holdt han igjen flere minutter. Begynner faktisk å nærme seg en halvtime nå. ''Okei, ser deg om noen dager.'' sa jeg og kysset han raskt. ''Ikke finn på noe tull da.'' blunket han. Jeg kunne ikke la vært å smile, han fikk meg alltid til å smile. ''Hils guttene.'' Han nikket og ga meg et langt kyss. ''Jeg har en overraskelse når jeg kommer tilbake.'' blunket han og kysset meg raskt på panna før han forsvant ut døra. Jeg smilte for meg selv, jeg hadde helt glemt hva jeg måtte gjør nå som han hadde dratt. Snakke med mamma og Ella. Jeg lente meg inntil døråpningen å fulgte med da bilen hans kjørte ut av gården, og nedover veien. Jeg sukket og gikk inn igjen, jeg kunne høre mamma og Ella hviske om noe. Jeg bet meg svakt i underleppa igjen, jeg var bare så sykt nervøs og jeg ville at Harry skulle være her sammen med meg. Jeg dro opp mobilen min med tårevåte øyne. Jeg kunne seriøst ikke gjøre dette alene. Jeg ringte Harry og ventet på svar, ''Harry?'' jeg kunne høre at stemmen min var litt grøtete. ''Hei.'' sa han med en beroligende stemme. Jeg kjente halsen min stengte for stemmen, jeg fikk ikke et ord ut, bare små hikst. Det var utrolig barnslig og utrolig dumt, men jeg kunne ikke la vær. Dette var et utrolig følsomt tema for meg. Harry sukket, ''Møter deg om to minutter.'' så la han på. 

 

Jeg hørte bilen på utsiden og jeg slang døra opp. Harry kom ut av bilen og jeg løp så fort jeg kunne mot han. Jeg slang meg i armene hans og gjemte ansikte mitt ned i halsen hans. Vi snurret to runder før beina mine ble plassert på bakken igjen. Parfymen han hadde på luktet helt fantastisk. Jeg trakk pusten dypt inn og lente hodet mitt bakover for å se på han. Han smilte et søtt og medfølende smil. Han la hendene sine på kinnene mine og tørket vekk tårene som hadde lurt seg ut, igjen. Han presset et mykt kyss på leppene mine og holdt det i noen sekunder. ''Tusen takk.'' Fikk jeg presset frem. Han la armen sin rundt skulderen min mens vi gikk opp mot huset igjen. ''Jeg kunne aldri gjort det uten deg.'' sa jeg og kikket opp på han. ''Hva gjør jeg ikke for deg.'' smilte han og presset et kjapt kyss på panna mi. Vi gikk inn og jeg trakk pusten dypt inn før vi gikk videre inn i stua hvor mamma og Ella satt i sofaen. Ella satt på mobilen, selvfølgelig. Jeg kunne bare tenke meg til hva hun gjorde, twitter. Hun var bare åtte, men herregud, hjernen hennes måtte jo være hvertfall tretten år. Det var helt sykt å tenke på, men det var sant. Tro det eller ei. Mamma reiste seg og smilte mot Harry. De tok hverandre i hendene og presenterte seg. ''Hyggelig.'' sa Harry, så høflig som han er. Harry satt seg ned i stolen som var trekt litt fra sofaene. Jeg satt meg ned på fanget hans, ikke på tale om at jeg satt ved siden av mamma eller Ella. ''Så.. du bor altså her du ja.'' sa mamma og kikket rundt seg. Ikke at stua var så mye å se på, eller kanskje for henne. Jeg var så vant til den uansett. ''Fortell, hvorfor vil du bo her vennen.'' sa mamma. Vennen? Når begynte hun å kalle meg vennen? Jeg ristet på hodet, ''Fordi Harry er kjæresten min, og han tilbød meg å bo her som en romkamerat. Ikke som kjærester, men som en romkamerat. Så hvis vi slår opp, så har jeg retten til å bo her.'' Jeg snakket mer til Harry enn jeg gjorde til mamma. Det var bare internt og morsomt mellom Harry og meg. 

 

Etter en stund med bare småsnakk som mamma hadde begynt, la Ella endelig fra seg mobilen og kikket fra Harry til meg. ''Hvorfor valgte du Madison?'' spurte Ella. Jeg himlet meg øynene og jeg kunne kjenne Harry sukke. Armene hadde et godt grep rundt meg og jeg lente hodet mitt bakover på skulderen hans. ''Vel, Madison er for det første på min alder. Hun bare.. var den rette.'' Han trakk på skuldrene og smilte til Ella. Hun skulle til å protestere men mamma stoppet henne, ''Siden Harry er så mye ute på turneer og sånt, så kanskje du kunne bodd hjemme med Ella og meg. Ella blir jo så ensom alene.'' Hun smilte det smilet jeg aldri trodde hun skulle smile til meg. Smiskesmilet. Ja, jeg får det til å høres dramatisk ut, men det er det også. Hvertfall for de som kjenner mamma... ''Nei takk, jeg klarer meg veldig fint uten.'' sa jeg med et falskt smil. Hun sukket, ''Vil du ikke at familien skal forenes igjen da snuppa?'' spurte mamma. Snuppa? Hva i huleste var det hun hadde fått i seg? Når begynte hun å kalle meg alle disse kallenavnene. Jeg ristet på hodet, ''Nei, mamma. Jeg har det bra her med Harry.'' Hun nikket og Harry klemte hånden min, ''Dette klarer du.'' hvisket han i øret mitt oppmuntrende. Jeg smilte for meg selv, jeg hadde ikke klart det uten ham. ''Hva med pappaen din, hva ville hans syns?'' Kroppen min stivnet. Pappa. Jeg kikket bort på Ella, til å med hun så helt fjern ut. Vi begge stirret på hverandre. Tårene rant og rant og rant. Men det var stilletårer. Harry dro meg inntil han og jeg la hodet mitt på brystet hans. Jeg lukket øynene og han strøk meg på ryggen mens han hvisket beroligende ting til meg. Mamma hadde ikke nevnt pappa på lenge, veldig lenge. ''Ehm.. jeg tror vi burde gå nå mamma.'' sa Ella og reiste seg. Dette var ikke den Ella jeg kjente. Den Ella jeg kjente ville utnyttet dette øyeblikket bare fordi hun var sjalu på Harry og meg. ''Tenk på det da.'' hørte jeg mamma si, men Harry hadde stengt for all lyd. Han holdt hendene sine over øret mitt. Han hadde nok også forventet noe mer. Men det stoppet der. Jeg hørte døra smelle igjen og det første jeg gjorde var å slippe ut noen hulk som jeg hadde holdt inne. ''Shh..'' hvisket Harry i øret mitt mens han strøk meg over håret. Hva skulle jeg gjort uten han? Det tok to minutter før det ringte på døra igjen. Vi begge bare satt der, ingen sa noe. Det ringte på igjen, og igjen. Harry sukket og reiste seg opp fra stolen, noe som betydde at jeg måtte reise meg. Jeg fulgte etter han bort til døra og da han åpnet fikk vi begge sjokk. 

Ble aldri helt fornøyd med denne delen, så skrev litt frem og tilbake men nå gidder jeg ikke mer! Her er den, haha!

 

Mer? 40 kommentarer? 

 

POSTED BY: Maria


17.09.2013 | 17:39 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis snakker om dokumentaren ''Crazy About One Direction''

POSTED BY: Maria


17.09.2013 | 17:37 | Kategori: Harry Styles

Harry og Nick på Topshop fashion show i dag #2

¨

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: Maria


17.09.2013 | 17:22 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry tvitrer

POSTED BY: Maria


17.09.2013 | 17:20 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall spydde på skoene sine

 

POSTED BY: Maria


17.09.2013 | 14:39 | Kategori: Bilder

Hånden til Andy...

Andy tvitret dette bildet.. Du kan se noen av brannskadene til Andy på hånden hans :/ 

 

 

 

POSTED BY: Maria


17.09.2013 | 14:38 | Kategori: Harry Styles

Harry og Nick på Topshop fashion show i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Media preview  

Media preview Media preview Media preview Media preview Media preview Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


17.09.2013 | 14:21 | Kategori: Harry Styles

Harry på utsiden av Loulou's private medlemsklubb i går

          

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 21:45 | Kategori: Harry Styles

Harry og Cara kjærester?

NEI. Harry sa i dag at de ikke var det. Intervjueren spurte om Harry var klar for å se jenta si. Dette er hva Harry svarte: 

 

De er bare venner og det har de vært i noen år :)

 

 

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 21:41 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis sitt hus med Mystery Van

 

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 21:40 | Kategori: Fans

Liam med fans i Birmingham i dag

 
 
 

POSTED BY: Maria 


16.09.2013 | 21:31 | Kategori: Harry Styles

Harry på Burberry fashion show #2

Image preview Image preview #NEW #HQ | Harry at the Burberry fashion show today in London - 16.09.2013 (149)  Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview Image preview 

Det er over 100 bilder fra dette fashion showet!! 

 

 

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 21:19 | Kategori: Harry Styles

Harry og Cara i dag

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 17:51 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 58

 Nå som jeg var alene kjente jeg tårene presse på bak øynene. Jeg kikket rundt meg og så overvåkningskameraer i alle hjørnene av rommet. Døren gikk opp og jeg kikket med store øyne på den, spent på hvem som kom inn. Tårene bare rant og rant da jeg så hvem som kom inn døra. Harry. 

  

Jeg hadde lyst til å slenge armene mine rundt nakken hans, men armene mine var lenket fast i håndejernet på ryggen min. Harry var på vei bort mot meg, men en vakt dro han tilbake. ''Sitt ned.'' sa vakten. Vi satt på hver vår stol på hver vår side av bordet. Tårene bare sildret nedover kinnene mine. Jeg kan bare ikke tro at Harry var her. Han skulle jo være i Irland nå, ikke på et fengsel med kjærsten sin. ''Dere får et kvarter.'' sa vakten før han gikk ut. Men en gang døra ble lukket kikket Harry på meg oppgitt. ''Hva.. hvordan?'' han sukket. Humøret mitt skiftet med en gang. Wow, var det sånn han skulle oppføre seg? Skuffet? Jeg hadde sittet her i nesten tjue fire timer alene, redd. Det første han gjør er å klage. ''Jeg ble tiltalt for å ha stjelt et armbånd.'' sa jeg og tørket vekk tårene ved å gni ansikte mitt mot skulderen. Jeg hatet virkelig disse håndjernene. ''Og.. gjorde du det?'' Harry fikset litt på den blå lua. ''Nei.'' sukket jeg. ''Jeg møtte guttene fra tivoliet igjen, og jeg tror kanskje de la armbåndet i baklomma mi.'' mumlet jeg mens blikket mitt var festet på fanget mitt. Harry sukket, det var en utrolig trist og slitsom atmosfære inne i rommet akkurat nå. ''Jeg skal få betalt deg ut igjen.'' sa Harry og reiste seg opp. Jeg sukket, det var ikke så enkelt. ''Du kan ikke.'' mumlet jeg. Harry hevet øyenbrynet sitt til meg, forvirret. ''Det er ikke første gang jeg har sittet inne. Dette var min siste sjanse på å forbedre meg.'' Jeg kikket skamfult opp på han. Jeg var ikke akkurat stolt over hva jeg hadde gjort for noen år, måneder siden. ''Hva er det du mener?'' Jeg tror ikke Harry trodde på meg. Hadde jeg vært han, hadde jeg ikke gjort det heller. ''Jeg skal forklare en gang vi har bedre tid. Jeg har blitt tatt for flere ting, før.'' Jeg la trykk på ordet før. Han ristet på hodet og gikk ut av rommet. 

 

Det tok bare to minutter før han var tilbake inne i rommet, denne gangen hadde han med seg en vakt. ''Kom igjen.'' sa vakten og nikket mot meg. Jeg reiste meg raskt, ikke helt sikker på hva som kom til å skje nå. Vakten hadde som vanlig et hardt grep rundt armen min mens vi gikk nedover korridorene. Harry gikk bak oss, det var rart at han oppførte seg så rart og ikke sa et ord. Vakten dro meg med inn på et rom som to andre betjenter satt på hver sin stol, på en side av et bord. Jeg ble plassert på en stol over betjentene og Harry på den andre. ''Harry her påstår at det var ikke du som gjorde tyveriet.'' sa en av betjentene. Det var en dame med blondt hår som var satt opp i en stram dott. Jeg nikket, jeg hadde ingen anelse om hva som forgikk, jeg bare svarte på spørsmålene og forklarte det jeg ble spurt om. Etter å ha diskutert hvem som har stjålet armbåndet, fortalte Harry historen om tivoli guttene. Alt de hadde gjort. Fra å ta på meg til å banke opp alle guttene, inkludert meg. Og nå dette. Betjentene noterte ned alt Harry sa og det ble en liten stillhet. Jeg bet meg svakt i underleppa og kikket ned på fanget mitt. Jeg sukket, jeg ble så stresset av alt dette. Betjenten med den stramme dotten på hodet hevet hodet og kikket på meg, så Harry. ''Du er løslatt.'' sa han og nikket mot vakten som stod ved døren. Jeg kjente en utrolig lettelse inni meg og kjente tårene presse på bak øynene mine igjen. Håndjernene mine ble tatt av og jeg skulle til å klemme Harry, men det var helt til jeg så ansiktsutrykket hans. Han så ikke glad ut, han så oppgitt og stresset ut. Jeg bet meg i underleppa igjen og ble fortalt til å følge etter vakten ut. 

 

Vi begge gikk inn døra til huset vårt. Det var rart å si vårt. Jeg hadde jo ikke flytte inn med han, vi var romkamerater, så lenge. ''Jeg er nødt til å dra igjen.'' Harry lente seg inntil døren og dro hånden sin over ansikte. Jeg nikket sakte, ''Unnskyld, for at jeg fikk deg til å dra hele den veien bare fordi jeg satt i fengsel.'' sa jeg med en lav stemme. Han bare nikket, noe som fikk meg til å bli halvt irritert, halvt lei meg. ''Hvorfor oppfører du deg sånn?'' spurte jeg fortvilet. ''Åssen da?'' spurte han oppgitt. ''Sånn!'' Jeg slo ut med armene. ''Du er oppgitt, irritert, frustrert og du virker litt sint. Jeg var utrolig glad for å se deg, men du var tydeligvis ikke så glad for å se meg.'' Jeg tørket vekk tårene som hadde sniket seg ut av øynene mine. Ansiktsutrykket hans ble mildere og han åpnet armene sine for meg. Jeg ristet på hodet, jeg hadde absolutt ikke lyst til å klemme han i det hele tatt. Ikke nå. ''Unnskyld babe. Det er bare det at rett etter showet i går dro jeg til flyplassen siden du ikke svarte. Jeg ble bekymret. Jeg satt på flyplassen til klokka to på natta før jeg tok en slitsom flytur over hit. Så fort jeg fant ut hvor du var ble jeg jo automatisk lei meg. Jeg hadde aldri trodd at du skulle havne i fengsel. Jeg viste ikke om du kom til å bli satt i fengsel for år. Jeg ble redd, Madison. Så jeg beklager så uendelig mye på at jeg ikke hadde et smil rundt munne da jeg møtte deg igjen.'' Forklarte han. Jeg følte meg utrolig slem nå. Tårene rant og rant og rant. Harry dro meg inn i en klem uten å nøle et sekund. Jeg holdt armene mine rundt nakken hans og gjemte hodet mitt i halsgropen hans. ''Unnskyld.'' Hvisket jeg. Han strøk meg på ryggen, noe som fikk meg til å slappe av. Vi stod å klemte i flere minutter, ''Ikke dra fra meg igjen.'' hvikset jeg i øret hans. Jeg tvirlet fingrene mine inn med krøllene hans. ''Jeg må. Jeg er faktisk sent ute.'' mumlet han inn i håret mitt. Jeg trakk meg litt tilbake og planet et kyss på leppene hans. Vi begge smilte til hverandre før jeg la hodet mitt ned på skulderen hans igjen. Jeg rakk så vidt å legge hodet mitt ned på skulderen hans før det ringte på døren. Jeg trakk meg litt unna, men Harry sin hånd hadde et hardt grep rundt meg. Jeg åpnet døren og fikk et lite sjokk. Jeg hadde aldri i hele mitt liv forventet mamma til å stå rett foran meg igjen.

 

 

Mer? 40 kommentarer? 

 

 

 

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 16:20 | Kategori: Video

Louis forteller om skaden + golfing

 

POSTED BY: Maria

16.09.2013 | 16:14 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis besøker Doncaster Rovers

 
 

POSTED BY: Maria 


16.09.2013 | 16:13 | Kategori: Harry Styles

Harry på Burberry fashion show akkurat nå

 

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 15:37 | Kategori: Instagram

Deo på Instagram

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 15:35 | Kategori: Harry Styles

Harry med Norris tvillingene

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 10:23 | Kategori: Instagram

Niall og Ruth på Instagram

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 07:43 | Kategori: Harry Styles

Harry forlater W Magazine middag

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 07:41 | Kategori: Fans

Liam med fans i Birmingham i går

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 07:40 | Kategori: Liam Payne

Liam på Funky Buddah 30. August

POSTED BY: Maria


16.09.2013 | 07:38 | Kategori: Fans

Flere bilder av Liam på wrestling kampen i Birmingham

POSTED BY: Maria


15.09.2013 | 21:38 | Kategori: Fans

Liam med en fan i dag

POSTED BY: Maria


15.09.2013 | 21:35 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


15.09.2013 | 17:08 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 57

 ''Harry har forandret deg som en person. Til det motsatte av godt. Han bruker deg fordi han er ensom og desperat, og det vet du Madison! Ja, jeg liker ikke Harry men det er bare fordi jeg ser hva han gjør med deg. Jeg vill ikke at du skal ende opp som han. Jeg mener, du ser det ikke fordi du er forelsket og ser bare det gode i han, mens jeg som står her å ser på dere, jeg ser hvordan han oppfører seg.'' Mats hadde hevet stemmen. ''Han er ikke bra for deg, Madison!'' 

 Jeg ignorerte han, jeg viste at han ikke likte Harry. Alt han sa var av sjalusi, han likte meg fremdeles og jeg skjønner at han gjorde alt for å få meg tilbake. Jeg ville ha gjort det samme... ''Så da er vi venner igjen da?'' sa jeg som om jeg ikke hadde hørt et ord av hva han sa. Han nikket sakte, litt irritert over at jeg ikke hadde svart på den lille ''talen'' hans. Vi ga hverandre en klem før jeg gikk til supermarkede. ''Noe jeg skal ta med hjem? xx'' Tekstet jeg Harry. Jeg fikk svar bare noen sekunder senere, ''Jeg er i Irland babe ;) xx'' Jeg sukket. Jeg hadde gledet meg til å komme hjem til Harry og ta med noe snacks fra butikken, men sånn ble det da ikke. ''Hva gjør du?'' Skrev jeg tilbake. Jeg ville snakke med han, men ville ikke ringe i tilfelle jeg fortyrret med noe. ''Ingeting egentlig. Guttene løper rundt i gangen men jeg bestemte meg for å abre slappe av så lenge. Hva med deg? xx'' Svarte han. Jeg stoppet opp i butikken og lente skulderen min inntil en hylle med hermetikkmat. ''I butikken. Hadde gledet meg til å komme hjem til deg :( Når kan jeg ringe?'' Jeg bet meg svakt i leppa og sendte meldingen. Jeg skvatt da jeg kjente en hånd på skulderen min, det var guttene fra tivoliet. Jeg ble med en gang redd, men så kom jeg på at vi var i en butikk hvor mange mennesker kunne se oss. ''Hei igjen.'' Smilte en av guttene. Jeg ignorerte han ved å bare gå vekk. Jeg fylte handlevognen min med forskjellige ting mens jeg gikk. Det plinget inn en melding fra Harry, ''Du kan ringe nå!'' Jeg smilte og skulle til å ringe han da guttene dukket opp igjen. ''Hva vil dere?'' spurte jeg. ''Ikke noe.'' sa den høye gutten med blondt hår. Han hadde et glis rundt munn, noe som gjorde meg litt mistenksom. ''Okei..?'' sa jeg og gikk mot kassa. Jeg kjente en hånd på rompa mi og snudde meg, det var den høye blonde gutten igjen. Han blunket til meg før de gikk ut av butikken. Jeg ristet på hodet og forsatte med shoppingen. 

 

Jeg gikk ut av butikken og slo inn Harrys nummer. Det begynte å pipe utrolig høyt da jeg gikk ut av butikken så jeg la på med Harry før han rakk å ta telefon. Det kom to vakter mot meg og jeg bare stod der med to handleposer, en i hver hånd. ''Kan du bli med oss?'' spurte en av vaktene. Jeg nikket, det var helt sikkert bare en matvare som ikke hadde blitt pepet i kassa. Vi gikk inn på bakrommet og jeg satt meg ned i en stol. De ransket posene mine, men fant ingenting. ''Du er sikker på at du ikke har stjelt noe?'' spurte vakten. Jeg nikket, ''Hundre prosent.'' sa jeg, litt forskrekket over at de trodde jeg hadde stjelt noe. Telefonen min ringte, det var Harry. Jeg la på siden jeg snakket med vaktene. De to vaktene snakket seg i mellom før de begge snudde seg mot meg. ''Det var sikkert bare en feil, du kan gå.'' sa vakten. Jeg nikket, ganske så forvirret. Jeg gikk ut av bakrommet, men ble ropt på så raskt jeg gikk ut. De begge presset meg opp mot veggen, ansikte først. ''Ikke rør deg, du er under arrest av å ha stjelt et armbånd til over tusen kroner.'' sa en av vaktene, samtidig som han tok på meg håndjern. ''Hva snakker du om? Jeg har ikke stjelt noe armbånd!'' sa jeg sjokkert. ''Hva er dette da?'' spurte vakten og holdt et armbånd foran ansikte mitt. ''Det lå i bukselomma de.'' Jeg så bare forvirret på vakten, ''Alt du sier fra nå blir holdt mot deg.'' sa den andre vakten. Han holdt meg i armen mens han dro meg ut av butikken, mot bilen. Håndjernet var stramt og hardt, det gjorde faktisk utrolig vondt. 

 

Neste dag

Jeg satt inne i soningscella med to andre jenter på min alder. Ingen av oss hadde snakket på tjue fire timer. Rommet var ikke større enn en utebod som du har på hytta. Det var tre senger, en køyeseng og en enkelseng. Jeg satt på enkelsenga med ryggen lent inntil veggen. Det var også en vask og en do, ingen av oss hadde brukt doen. Vi alle tre hadde kommet inn i cella i går. Jenta som lå i øvrekøya hadde langt lyst hår, ganske så tynn men det var pent på henne. Sminken hennes var dratt ut i ansikte av tårer. Du kunne se på henne at hun ikke hadde gjort noe galt, egentlig. Hun var redd, hysterisk faktisk. Hun hadde ligget å hulket i flere timer i natt, noe som holdt både jenta i underkøya og meg våken. Jenta som satt i underkøya med beina dinglende ned mot bakken hadde kort brunt hår. Det virket som om hun hadde sonet før, siden hun hadde tatt det helt med ro. Hun virket som en jente som ofte kom i trøbbel. Selv hadde jeg ikke gråtet, men jeg var utrolig redd for hva som kom til å skje. Klokka på veggen viste to over seks om morgen, det var nesten ikke liv i cellene rundt oss. Døren gikk opp og en vakt kikket på meg. Han var skallet, ganske rundt og sur. ''Bli med meg.'' sa han kommanderende, som om jeg var hunden hans. Jeg kom meg raskt ned av senga, men merket at jeg fremdeles var redd med tanke på at beina mine skalv. Jeg ble satt håndjern på før han dro meg i armen nedover korridorene. Jeg kikket rundt meg med store øyne mens vi gikk. Jeg hadde aldri forventet å komme tilbake hit, ikke så raskt hvertfall. Vakten stoppet opp og låste opp enda en dør. Vi kom nå inn på et lite rom med et lite rundt bord med to stoler rundt. Vakten dro meg ned på stolen og jeg bare stirret på han med store øyne. ''Vent noen minutter.'' sa han før han forsvant ut av døra igjen. Jeg pustet ut, ikke av lettelse. Nå som jeg var alene kjente jeg tårene presse på bak øynene. Jeg kikket rundt meg og så overvåkningskameraer i alle hjørnene av rommet. Døren gikk opp og jeg kikket med store øyne på den, spent på hvem som kom inn. Tårene bare rant og rant da jeg så hvem som kom inn døra. Harry. 

 

Hva tror dere skjer? Hvorfor tror de ikke på at Madison ikke har stjelt noe? Hvorfor sier hun at hun aldri trodde hun skulle tilbake til fengselet? 45 kommentarer?


POSTED BY: Maria 


15.09.2013 | 13:50 | Kategori: Girlfriends

Broren til Perrie tvitret dette bildet

POSTED BY: Maria


15.09.2013 | 13:48 | Kategori: Niall Horan

Niall ute i Melbourne med familie og venner

POSTED BY: Maria


15.09.2013 | 09:45 | Kategori: Niall Horan

Nye usette bilder av Niall og Darragh på V festival

POSTED BY: Maria


15.09.2013 | 09:44 | Kategori: Liam Payne

Liam, Sophia og faren til Liam på wrestling kamp i går

POSTED BY: Maria


15.09.2013 | 09:42 | Kategori: Niall Horan

Niall i går i Australia

POSTED BY: Maria


15.09.2013 | 09:41 | Kategori: Niall Horan

Flere bilder av Niall ute på bursdagen sin i Melbourne

POSTED BY: Maria


15.09.2013 | 09:38 | Kategori: Harry Styles

Harry, Nick, Kelly og noen venner ute i Primrose Hills i går

POSTED BY: Maria


14.09.2013 | 22:00 | Kategori: Harry Styles

Alle Harry sine biler

 

POSTED BY: Maria


14.09.2013 | 21:57 | Kategori: Harry Styles

Harry, Nick og Kelly Osbourne på House of Holland fashion show i dag #2


 

 

  

   

   

 

 

 

  

  

  

 

 

 

POSTED BY: Maria


14.09.2013 | 20:38 | Kategori: Harry Styles

Harry, Nick og Kelly Osbourne på House of Holland fashion show i dag

Du kan se Ellie Goulding der også! Hun sitter nesten ved siden av han på venstre side.

POSTED BY: Maria


14.09.2013 | 19:42 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 56

 Godt trent ja.. ''Harry, du blir henta veldig snart.'' sa jeg og strøk tommelen min på kinnet hans. Han strakk på seg før han satt seg opp. Han gned seg i øynene og gjespet. ''Okei, så den advokaten var på grunn av Ella og deg.'' bare braste det ut av han. 

 Jeg ble sjokkert og rynket øyenbrynene mine sammen, ''Hva mener du?'' spurte jeg. ''Noen hadde tipset advokaten at du var hos meg, så han kom for å snakke med meg.'' sa Harry og fiklet med fingrene sine. ''Å.. men hvorfor?'' spurte jeg. Han sukket, ''Moren din vil at dere skal komme hjem igjen. Ella og deg.'' Ordene hans sved inni meg. ''Jeg drar ikke hjem til henne igjen!'' sa jeg litt sjokkert. ''Jeg vet det, derfor må vi alle samles sammen for å snakke om det i morgen.'' Jeg ristet på hodet, ''Det var hun som ville at jeg skulle flytte ut! Nå som jeg endelig har nesten alt på stell kommer jeg ikke tilbake.'' Det var ikke på tale om at jeg skulle tilbake. Jeg klarte meg veldig fint uten om å snakke med henne. Harry åpnet munnen for å si noe men ble avbrutt av ringeklokken. Det var nok helt sikkert bilen som skulle plukke han opp. Jeg bet meg svakt i underleppa. Jeg hadde glemt at han skulle dra. Det betyr at jeg må stå på mitt alene, mens Ella vil nok helt sikkert tilbake til mamma. For det første så likte hun seg ikke på barnehjem og for det andre så  likte hun Harry og gjorde alt for at jeg ikke skulle være med han. Jeg vet ikke om hun likte Harry lenger, ikke vet jeg... Harry reiste seg og gikk ned i gangen. Jeg trakk pusten dypt inn og gikk ned etter han. Kunne ønske Harry kunne være med meg i morgen. Jeg hadde ikke lyst til å gjøre dette alene i det hele tatt. Jeg kunne gjerne tatt med en av de andre guttene me det hjelper jo ikke når alle fem er på turne. Harry bærte kofferten ut i bilen og jeg fulgte etter han. Guttene satt allerede i bilen, men kom raskt ut da jeg kom mot bilen. Jeg fikk lange klemmer av alle fem, så var det Harry sin tur. ''Tre dager. Det klarer du.'' sa Harry oppmuntrende. Jeg sukket, ''Ja, jeg gjør vel det.'' Jeg trakk på skuldrene og kikket ned på henda mine. Harry smilte og lo litt, ''Ring hvis det er noe, romkamerat.'' Blunket han og dro meg inn i en klem. Jeg ga han et kyss på kinnet, ''Selvfølgelig.'' Jeg ga han et kjept kyss før guttene ropte på han. Han satt seg inn i bilen og jeg gikk opp til huset igjen. Jeg vinket etter bilen å så den forsvinne nedover veien. 

 

Jeg satt i sofaen og så på tv. Det var ingenting å finne på i det hele tatt. Jeg bestemte meg for å sende en melding til Mats, for å fikse opp til med han. Klokka var bare fire på ettermiddagen så jeg regner med at han er ferdig på jobb nå. ''Kan vi møtes? Trenger å snakke x'' Sendte jeg til Mats. Jeg holdt pusten mens jeg ventet på svar. Vi hadde ikke snakket sammen på flere dager. Jeg hadde veldig lyst til å sende Harry en melding men han var nok på arenaen i Irland allerede. Det tikket inn en melding fra Mats. ''Ok, hvor?'' svarte han. Jeg bet meg svakt i underleppa og kikket bort på veggen mens jeg tenkte. Jeg svarte at vi kunne gå på cafeen ved siden av musikkbutikken som vi jobbet i. Eller, jeg tror hvertfall jeg jobber der enda... Jeg spratt opp av sofaen og løp, ja jeg løp, opp trappa og inn på rommet. Siden det var september så var det ganske kaldt ute. Jeg dro på meg en sort bukse og en grå genser over. Jeg satt håret opp i en dott og løp ned i gangen igjen. Jeg tok på meg et skjerf og dro på conversa. Jeg kom meg ut av huset etter å ha brukt ti minutter på å skifte, ny rekord. Jeg låste døra og gikk ned mot buss stoppet. Jeg var fremdeles ikke gammel nok til å kjøre, ikke at jeg hadde en bil heller. Jeg var gammel nok til å prøvekjøre, men da måtte du ha med en voksen, noe som jeg ikke har. Derfor må jeg vente noen måneder til. 


//antrekket


Jeg satt på cafeen og ventet på Mats. Jeg var utrolig nervøs, hva skulle jeg si? Skulle jeg gi han en klem? Håndhilse? Eller bare si hei? Hendene mine var klamme som bare det, det var nesten så jeg vurderte å bare reise igjen. Døren gikk opp og inn kom Mats. Jeg smilte bare fordi det er høfflighet. Innerst inne vil jeg bare løpe. Han satt seg ned i stolen over min. ''Hei.'' sa han. ''Hei.'' smilte jeg. Jeg hadde ingen anelse om åssen jeg skulle starte samtalen. Jeg slapp å tenke mer på det, fordi Mats startet den med glede. ''Har du sluttet på jobben?'' spurte han. ''Jeg vet ikke. Jeg har liksom ikke hatt tid eller motivasjon til å gå. Harry har liksom holdt meg litt opptatt.'' Jeg kunne se hele ansikte hans dystert da jeg nevnte Harry. ''Men nå som han er borte skjønner jeg jo det at jeg trenger å jobbe, med tanke på at jeg ikke har noen penger i det hele tatt.'' sa jeg med et lite smil. Han nikket, ''Skjønner.'' sa han. Det var en klein stillhet en stund, ''Vil du at jeg skal være ærlig?'' Mats kikket på meg. Jeg nikket, litt redd for hva han skulle si. ''Harry har forandret deg som en person. Til det motsatte av godt. Han bruker deg fordi han er ensom og desperat, og det vet du Madison! Ja, jeg liker ikke Harry men det er bare fordi jeg ser hva han gjør med deg. Jeg vill ikke at du skal ende opp som han. Jeg mener, du ser det ikke fordi du er forelsket og ser bare det gode i han, mens jeg som står her å ser på dere, jeg ser hvordan han oppfører seg.'' Mats hadde hevet stemmen. ''Han er ikke bra for deg, Madison!'' 

 


 

Mer? Hvordan tror dere Madison kommer til å reagere? 


40 kommentarer!POSTED BY: Maria 


14.09.2013 | 15:11 | Kategori: Gifs

Elton John snakker om guttene på en konsert

Harry var på konserten til Elton John og da sa han dette: 

 

  
 


POSTED BY: Maria 


14.09.2013 | 15:10 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i dag

POSTED BY: Maria


14.09.2013 | 12:27 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall takker for gratulasjoner... og brysthår

POSTED BY: Maria


14.09.2013 | 12:27 | Kategori: Facebook/Twitter

Andy tvitrer om skadene

POSTED BY: Maria


14.09.2013 | 12:12 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 55

Jeg la hodet mitt ned på brystet hans og dro teppet over oss. Han hadde aldri sovnet så fort før, det var søtt. Det gikk fort, men det trenger ikke alltid ta lang tid. 

 Jeg våknet neste morgen av at senga beveget på seg. Hvordan kom jeg meg opp i senga? Jeg åpnet øynene sakte da jeg kjente et kyss på panna mi. Harry satt på kanten av senga, fult påkledd. Han hadde på den valige svarte buksa, sort genser med et grå hettegenser over. Tror ikke han gadd å fikse håret etter i natt, side han hadde på seg en oransj lue. Bare for å skjule det enda bedre hadde han dratt hetta over lua. ''Hvor skal du?'' spurte jeg og gned meg i øynene. Et lite gjesp unslapp munnen min og jeg lukket øynene igjen. ''Hvor mye er klokka?'' mumlet jeg. Han hadde et søtt, uskyldig smil rudt munnen. ''Bare syv om morgen.'' sa han med en rolig og myk stemme. Minte meg litt om morgen stemmen hans. ''Hvorfor er du oppe så tidlig?'' spurte jeg, fremdeles med øynene lukket. Jeg følt meg så sliten. Kroppen min ville liksom ikke bevege på seg, den bare lå der. ''Vi drar videre til Irland i dag.'' Jeg kjente senga bevege på seg igjen, noe som betydde at han reiste seg. Jeg åpnet øynene igjen, han hadde gått. Jeg gned meg i øynene igje før jeg fikk dratt meg selv ut av senga. Jeg dro på meg en one piece og gikk ned trappa, men stoppet midt i. Der stod Harry å snakket med en mann som så ganske viktig ut. Mannen hadde på seg en dress og slips. Harry stod rakt i ryggen og aniktet hans var ganske seriøst. Jeg gikk sakte ned trappa og prøvde å ikke bli sett av noen av de. Jeg fikk et raskt blikk av Harry rett før jeg rundet hjørnet til stua. Jeg satt meg ned i sofaen og ventet på at Harry skulle komme tilbake. Jeg skjønte egentlig ingenting. Jeg hadde akkurat stått opp og det første jeg fikk vite var at Harry skulle dra. Så plutselig står Harry å snakker med en fremmed mann og han kan ikke snakke til meg engang. 

 

Etter en god halvtime hørte jeg døren smelle igjen, og Harry kom inn i stua. Han dro hånden gjennom håret og satt lua på igjen. ''Hvem var det?'' spurte jeg. Han sukket og satt seg ned i sofaen over meg. Rart. ''Eh..'' han kikket litt rundt seg. ''Det var en advokat.'' sa han og fetet blikket sitt på meg. Jeg sperret øynene sine opp, hvorfor skulle en advokat snakke med Harry? Hva hadde han gjort? ''Vi tar det etter frokost.'' sa Harry og reiste seg. Han gikk inn på badet, etterfulgt av meg. Harry hadde allerede laget frokost, pannekaker med jordbær. Han bærte fatet ut på balkongen og satt seg ned i stolen. Jeg satt meg ned i stolen over han og kikket rundt meg. Solen skinte ned mot oss, men begge var skjult bak hetter. ''Dette sulle liksom være en romantisk type frokost.'' han sukket og forsynte seg med en pannekake. Jeg trakk på skuldrene, ''Romantisk eller ikke, vi spiser hvertfall sammen.'' sa jeg med et lite smil. Vi satt i stillhet og spiste pannekakene, ingen sa et ord. Etter Harry snakket med den mannen, så gikk stemningen ned med en gang. ''Når drar du i dag?'' spurte jeg. Han tygde opp alt han hadde i munn, ''Om tjue minutter.'' svarte han. Jeg nikket og lente meg tilbake i stolen. Jeg kunne se på Harry at han ikke var noe fornøyd med åssen frokosten gikk. Jeg sukket og hjalp han med å rydde opp. ''Så, vil du fortelle meg om advokaten nå?'' spurte jeg og lente meg inntil kjøkkenbenken. Han ristet på hodet, ''Ikke enda.'' svarte han og gikk ut fra kjøkkenet. Wow, noen er i et dårlig humør. Harry kom aldri ned igjen, og det var nå ti minutter til han skulle dra. Min bekymring var at han ikke rakk å fortelle meg om advokaten og at vi sa hade for noen dager når han var i et dårlig humør. Jeg bestemte meg for å se etter han, så jeg gikk opp trappa. ''Harry?'' Døren til soverommet hans var åpent, så jeg gikk inn. Harry lå i senga med bein og armer rett ut. Han hadde øynene lukket og det lå noen klær på senga ved siden av han. Jeg la meg ned ved siden av han i senga, ''Harry?'' sa jeg med en roligere stemme. ''Hmm?'' mumlet han uten å lukke opp øynene. Jeg la armen min rundt ryggen hans og bare lå der å stirret på han. Det var så mye å se på, rart men sant. Leppene hans var tørre, han hadde noen kviser her og der men det kledde han. Det var naturlig så who cares? Han beveget ikke på seg og han hadde ikke pakket ned klærne enda. Jeg karret meg ut av senga og begynte å pakke for han. Kofferten lå på gulvet så jeg fant frem matchende klær og la dem ned i kofferten. Han fortjente å sove. Vi hadde ikke akkurat hatt en rolig kveld i går, også må han opp så tidlig for å dra ut på turne. Jeg syns faktisk synd på han. Jeg gikk inn på badet og pakket ned toalettsakene hans og la toalettmappa ned i kofferten. Jeg lukket den og bærte den ned i gangen. Jeg jogget opp trappa igjen og satt meg ned på senga, jeg var faktisk anpusten etter å ha jogget opp trappa. Godt trent ja.. ''Harry, du blir henta veldig snart.'' sa jeg og strøk tommelen min på kinnet hans. Han strakk på seg før han satt seg opp. Han gned seg i øynene og gjespet. ''Okei, så den advokaten var på grunn av Ella og deg.'' bare braste det ut av han. 

 


Mer? Kanskje det kommer enda en del i dag? ;) POSTED BY: Maria 


14.09.2013 | 09:57 | Kategori: Harry Styles

Harry ute i London i går

POSTED BY: Maria


14.09.2013 | 09:56 | Kategori: Niall Horan

Niall på utsiden av Boutique Nightclub i Prahran i går

POSTED BY: Maria


13.09.2013 | 23:38 | Kategori: Fans

Zayn og Perrie med en fan denne uken

POSTED BY: Maria


13.09.2013 | 23:37 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry tvitrer til Niall

POSTED BY: Maria


13.09.2013 | 14:47 | Kategori: Harry Styles

Harry på iTunes festivalen i går

POSTED BY: Maria


13.09.2013 | 14:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall svarer på en DM

POSTED BY: Maria


13.09.2013 | 14:45 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer

POSTED BY: Maria


13.09.2013 | 11:19 | Kategori: Instagram

Camryn på Instagram: Gratulerer med dagen Niall!

POSTED BY: Maria


13.09.2013 | 07:10 | Kategori: Niall Horan

Gratulerer med dagen, Niall!

I dag har verdens herligste gutt bursdag. Han blir 20 år, så nå er det bare Harry igjen som er tenåring...

POSTED BY: Maria


13.09.2013 | 07:03 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i går

POSTED BY: Maria


13.09.2013 | 06:51 | Kategori: Instagram

Nick på Instagram

POSTED BY: Maria


12.09.2013 | 23:50 | Kategori: Facebook/Twitter

Haha, Niall!

Dette var på bursdagen til Niall i fjor. Denne tweeten får meg alltid til å le!

POSTED BY: Maria


12.09.2013 | 23:48 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry tvitrer om Elton John

POSTED BY: Maria


12.09.2013 | 22:34 | Kategori: Harry Styles

Flere bilder av Harry i dag

POSTED BY: Maria


12.09.2013 | 22:19 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 54 - Pervers

Vil igjen bare si at jeg hater å skrive perverse deler så henter alltid fra nettet, så hvis du ikke syns den perverse delen ikke er noe bra så beklager jeg! Jeg bare klarer det ikke, haha. 
Den perverse delen står med tykk skrift.


  ''H-hva skal vi?'' mumlet jeg frem med en skjelven stemme. Han fjernet en arm og gjordet et eller annet før han holdt rundt meg igjen, mer på en kjærlig måte, ikke truende. Håret hans kilte mot kinnet mitt da han la hodet ned på skulderen min, og det var da jeg skjønte det. Det var Harry.

  

''Harry?'' Jeg la hedene mine over hans og bet meg svakt i underleppa. Jeg var jo ikke hundre prosent sikkert, bare ni komma nitti ni prosent. ''Hei.'' hvisket han i øret mitt med en myk og kjærlig stemme. Tårene bare braste ut fra øynene mine, og det var ikke elver lenger, det var fosser som rant nedover kinnene mine. Han snurret meg rundt og sperret opp øynene da han så tårene som rant nedover kinnene mine. ''Det var ikke meningen å skremme deg.'' sa han med en myk og rolig stemme. Han tørket vekk tårene mine og kysset pannen min. ''Unnskyld.'' hvisket han og dro meg inntil en klem. Jeg var fremdeles utrolig redd etter alt som hadde skjedd. Jeg skalv til å med litt. ''Shh.'' hvisket han i øret mitt og kysset meg raskt på kinnet. Jeg kinnet rundt meg mens vi klemte. Det var fremdeles utrolig skummelt her, og for en eller annen grunn så kunne jeg ikke slappe av i armene hans. Kanskje fordi det var han som skremte meg? Ikke vet jeg. ''Unnskyld.'' sa han enda en gang. ''Shh, ikke be om unnskyldning. Det går bra.'' hvisket jeg og trakk pusten dypt inn. Jeg måtte bare roe meg ned. Bilen som hade fulgt etter meg åpnet nå døren, og Liam satt i førersetet nå. Jeg bet meg svakt i underleppa, og Harry dro meg med inn i bilen. 

 

Det første jeg gjorde da vi kom hjem til Harry var å legge meg ned på sofaen. Jeg la meg ned på ryggen og lukket øynene. Jeg kunne høre de tunge skrittene hans nærme seg meg. Jeg smilte for meg selv, bare med tanke på at han var i samme rom som meg. Jeg var ikke redd lenger. Det gikk veldig fort over etter Harry roet meg ned i bilen. Jeg kjente kroppsvekten hans over kroppen min og jeg åpnet øynene. ''Du har tre sofaer, og du velger akkurat denne?'' mumlet jeg med en myk rolig stemme. Han smilte stort opp til meg, ''Vel, jeg har bare en jente.'' sa han med et utrolig stort glis. Jeg lo og ristet på hodet, søtt. Jeg lukket øynene og det neste jeg kjente var noen lepper mot halsen min. Jeg smilte for meg selv og la hendene mine på skuldrene hans. Han lå nå opp i halsen min og kysset på den. Det ene endte med det andre og det tok ikke lang tid før jeg satt på fanget hans i en heftig klinerunde. Gud, jeg hadde savnet denne gutten så sykt mye!

 

Hendene hans gikk under meg og opp på puppene mine. Jeg fniste og kjente at han begynte å massere de. Jeg pustet tyngre og syns dette ikke var veldig avslappende lenger. Nå var jeg bare tent. ''Harry.'' fniste jeg. Jeg åpnet øynene. ''Shh, ikke snakk'' hvisket Harry da han la pekefingeren sin på munnen din. ''Bare, la meg'' sa han og fortsatte å massere. Du stønnet lavt. ''Liker du det?'' spurte Harry og la kinnet sitt inntil mitt. ''Mhm'' mumlet jeg. ''Braaaaaaa'' hvisket han med en lang a. Jeg snudde deg sånn at jeg kunne se han. Harry satte hendene sine på puppene dine mens han masserte dem litt hardt. Han lot leppene treffe mine og vi begynte å kline heftig. 

 

Jeg tok overtaket på han og rullet oppå han. Harry smilte flørtende til meg før jeg dro av han bokseren. Harry satte seg opp og åpnet bhen min.  Alt som hadde skjedd i dag var langt vekk fra tankene mine. Han tok av meg trusa og la seg ned med meg oppå seg. Jeg kjente privaten hans kom hardt inni meg og vi "varmet" opp litt først. Siden vi ikke hadde gjort noe med hverandre før nå. Jeg bevegde meg fort frem og tilbake mens jeg og Harry stønnet annen hver gang. Harry la hendene sine på hoftene dine og vi holdt på lenge før jeg la deg ved siden av han. Harry ble plutselig stille en stund. ''Harry?'' spurte jeg med en stille men anpusten stemme. Jeg satte meg opp i senga og så at han hadde øynene lukket, han sov sikkert. ''Søten.'' sa djeg lavt for meg selv, selvfølgelig med et smil om munn. Jeg tok på meg undertøyet som lå på gulvet og la meg ned ved siden av han. Jeg la hodet mitt ned på brystet hans og dro teppet over oss. Han hadde aldri sovnet så fort før, det var søtt. Det gikk fort, men det trenger ikke alltid ta lang tid. 

 

Mer? Ble ikke fornøyd med den delen, men kom hjem klokken ni så måtte skrive for harde livet. Perverse delen er fra storiesaboutjb.blogg.no! 


40 kommentarer? 

 

POSTED BY: Maria


12.09.2013 | 20:57 | Kategori: Fans

Harry med fans i London i dag

POSTED BY: Maria


12.09.2013 | 16:27 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia på Heathrow i går

POSTED BY: Maria


12.09.2013 | 16:24 | Kategori: Harry Styles

Harry på LAX i går

POSTED BY: Maria


11.09.2013 | 22:05 | Kategori: Girlfriends

Bilder fra bursdagen til Eleanor

POSTED BY: Maria


11.09.2013 | 20:58 | Kategori: Baby Lux

Gratulerer med dagen, Lux!

I dag har Lux bursdag. Hun blir to år!! 

 

Harry and lux ♡5/04♡ TL (darkniall_) sur Twitter Untitled baby lux And Louis 
(6) Tumblr

Måtte få med noen bilder av Lux med guttene :)
POSTED BY: Maria 


11.09.2013 | 20:02 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 53

 Bilen sakket ned da den nærmet seg og jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre. Jeg skulle akkurat til å løpe da jeg kom på at det kanskje bare var noen som ville vite veien. Bilen stoppet bare en meter foran meg og vinduet ble sveivet ned. Det var definitivt ikke det jeg hadde trodd at det skulle være. 


Det var en person med en sort lue over hodet som det bare var hull til å puse og se igjennom. Typisk film tyveri aktig. Jeg gikk forbi bilen, men hørte døren gikk opp bak meg. Jeg økte farten like mye som pulsen min økte. Jeg var livredd akkurat nå. Alt jeg kunne forestille meg var at denne personen fulgte etter meg og slo meg ned etterhvert. Jeg hadde ingen anelse om hva som kom til å skje. Alt jeg viste var at jeg ville komme meg langt vekk herfra. Jeg dro opp mobilen igjen og tastet inn nummeret til Harry. Den kalde skjermen presset jeg inntil øret mitt og pipelyden begynte. Jeg kikket raskt bak meg og fikk det største sjokket ever. Personen var bare noen få meter unna meg mens bilen kjørte etter. Jeg var sikker nå, de skulle slå meg ned så bære meg inn i bilen. Det kunne ikke være noe annet. Pipelyden stoppet og jeg kom til mobilsvar. ''Hei, hvor er du?'' la jeg igjen på svaremaskinen. Jeg økte tempoet enda mer og det samme gjorde personen bak meg. Jeg rundt et hjørnet hvor det nå ikke var noen gatelykter. Det var bekmørkt. Jeg hadde to valg, ringe på en dør eller gå videre. Jeg hadde ingen planer om å snu i det hele tatt. Jeg stod for lenge å tenkte så jeg tok fatt på beina og begynte å løpe inn mot mørket. 

 

Det brant i halsen og pusten min var tung. Jeg løp så fort jeg kunne, men jeg kunne ikke se noe fordi det var bekmørkt her. Jeg hadde ingen anelse på om hvor jeg var eller hva jeg skulle gjøre. Jeg kunne skimte noe som lignet på en benk litt lenger unna og jeg begynte å løpe igjen. Da jeg kom frem til benken satt jeg meg ned å kikket rundt meg. Det var ingen hus her som kunne lyse opp gatene. Ikke ett hus. Jeg dro opp mobilen, fem prosent strøm igjen. Jeg tastet inn nummeret til Liam, det var det eneste nummeret som kom opp i hjernen min. Det pep og pep og pep, men ikke noe svar. Jeg satt der i stillhet og lyttet til ting rundt meg. Jeg skvatt da jeg hørte føtter mot grus. Det var en lyd du aldri kunne ta feil av. Det føltes ut som hjertet mitt skulle eksplodere når som helst. Jeg var utrolig redd og tårene presset på under øynene mine. Jeg satt stiv som en stokk. Hvis jeg beveget på meg nå eller prøvde å løpe ville personen høre meg og løpe etter. Jeg orket ikke bruke krefter på å holde tårene tilbake, de bare sildret nedover kinnene mine som to elver. Jeg kunne se skikkelsen til personen, hva skulle jeg gjøre? Jeg hadde ikke noe valg. Jeg kom meg opp på beina igjen og denne gangen begynte jeg å løpe for harde livet. 

 

''Vent!'' ropte personen bak meg. Stemme var kjent. Jeg kjente en stikkende følelse inni meg. Jeg hadde hørt den stemmen før, men hvor? Kanskje det var noen fra jobben, eller kanskje guttene fra tivoliet. Med tanken på de fra tivoliet fikk meg bare til å løpe raskere. Tårene ble blåst vekk fra ansikte mitt. Jeg spurtet for harde livet. Før jeg viste ordet av det kjente jeg to armen som dekte til armene mine og jeg løp ikke lenger. Jeg stod stille i grepet til personen som hadde etterfulgt meg. Jeg sveglet ned tårene og lukket øynene, klar til å bli slått ned når som helst. Personen sa ikke noe, men vi begynte å gå bakover. Jeg hadde ikke krefter til å gjøre motstand. Jeg var andpusten og prøvde egentlig bare å overleve. Vi gikk i stillheten het til det ble lyst. Grepet personen hadde rundt meg var hardt og stramt. ''H-hva skal vi?'' mumlet jeg frem med en skjelven stemme. Han fjernet en arm og gjordet et eller annet før han holdt rundt meg igjen, mer på en kjærlig måte, ikke truende. Håret hans kilte mot kinnet mitt da han la hodet ned på skulderen min, og det var da jeg skjønte det. Det var Harry. 

 

 

Hadde ikke forventet den avslutningen, heh? ;) 

Mer? 45 kommentarer!!POSTED BY: Maria 


11.09.2013 | 15:12 | Kategori: Niall Horan

Niall på Cafe De Paris 6. September

POSTED BY: Maria


11.09.2013 | 15:11 | Kategori: Fans

Harry med fans i LA + ny tatovering!

Du kan se tatoveringen på armen hans! Det er en rose. Syns den var fin jeg!:)

POSTED BY: Maria


11.09.2013 | 07:21 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayn sitt nye bilde på Twitter

POSTED BY: Maria


10.09.2013 | 21:48 | Kategori: Om bloggen

Slutter

Hei alle sammen! Pauline her.

Da har jeg bestemt meg får å slutte å blogge! Jeg har ikke nok tid til å blogge så mye som jeg skulle ha blogget. Og må konsentrere meg på andre ting siden jeg går i 10´ene nå og har eksamen til sommeren igjen. Jeg har ikke blogget lenge, men den tiden jeg har blogget har vært utrolig morsom! Jeg har blitt kjent med nye mennesker og det har vært en utrolig tid her på bloggen.

 

Så jeg ville si takk til alle de som har bidratt til det før jeg går. 

 

Håper dere vil fortsette med å lese bloggen, siden dette er en utrolig bra blogg! Jeg var en fast leser her før jeg begynte så jeg vet hva jeg snakker om :)) 

 

-Pauline


10.09.2013 | 20:49 | Kategori: Facebook/Twitter

DM fra NiallPOSTED BY: Pauline


10.09.2013 | 19:40 | Kategori: Harry Styles

Harry golfet i Calefornia i går

POSTED BY: Maria


10.09.2013 | 19:36 | Kategori: Video

Simon snakker om guttene på Ellen

 

POSTED BY: Maria

10.09.2013 | 17:34 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 52

Jeg gikk tilbake til der jeg hadde sittet, men stolen var borte. Niall hadde tatt den med seg ut på scenen for å sitte på. Jeg lente meg inntil en stolpe mens jeg så på dem synge igjen. Mobilen min vibrerte bare noen minutter etter at konserten hadde begynt igjen. Det var en melding fra Mia. ''Vi må snakke. Står på utsiden. Ta med deg Harry.'' stod det. 

 Det første som datt inn i hodet mitt var at jeg hvertfall ikke skulle blande Harry inn i noe som helst. Det hadde vært nok drama nå. Jeg kikket raskt bort på Harry og bet meg svakt i underleppa. Jeg gikk raskt gjennom gangene og fant veien ut etter en stund. Det var mørkt og fans stod ved gjerdet og de satte i å hyle da jeg gikk ut døren. Det var tydeligvis mange fans som ikke var på konserten. Jeg gjemte meg bak en buss og kikket rundt meg, ''Hvor står du?'' sendte jeg til Mia. Jeg ville helst få dette overstått før konserten var over. ''Lyktestolpen ved høytalleren.'' stod det på meldingen jeg fikk tilbake. Jeg kikket rundt meg for å se om jeg fant en annen vei ut enn ut gjerdet hvor all fansen stod. Det stod ikke fans ved gjerdet helt inntil veggen så jeg hoppet over det og snek meg bort til lyktestolpen. Mia satt på bakken og stirret på mobilen sin. Jeg gikk over til henne og la armene mine i kors over brystet. ''Fortell.'' sa jeg for å få oppmerksomheten hennes. Hun løftet hodet raskt og reiste seg. ''Hei.'' sa hun med et lite smil. Jeg bare nikket og hun sukket. ''Jeg må bare beklage over hva som skjedde. Jeg skjønte det at jeg var en stor del av det, og jeg beklager så mye.'' sa hun med store beende øyne. Jeg trakk på skuldrene, jeg likte henne generelt ikke lenger. ''Gjort er gjort.'' sa jeg. Hun nikket, ''Jeg rørte ikke Harry, d-'' Jeg stoppet henne. ''Ikke kom med unnskyldninger. Du har allerede bedt om unnskyldning.'' sa jeg og trakk pusten dypt inn, så slapp den ut igjen. ''Jeg bare syns det var utrolig dårlig gjort av deg og ikke si noe. Sende en melding eller ringe. Og hvorfor i Harry sitt hus? Er ikke Nialls hus bra nok?'' spurte jeg. Hun åpnet munnen for å si noe, men lukket den raskt. Hun hadde ikke et bra nok svar. Mobilen min dirret, det var Harry. Jeg viste det. Jeg sjekket meldingen raskt, ''Hvor er du? Vi har dårlig tid. Du har to minutter på deg.'' stod det. ''Jeg skal flytte ut i morgen.'' sa jeg til Mia og la mobilen ned i lomma igjen. Det var nå eller aldri jeg kunne fikse opp ting med henne. Hun nikket sakte og jeg kunne se på blikket hennes at hun lot ting synke inn. ''Bare så du er klar over det.'' sa jeg og rygget litt bakover, klar til å gå tilbake. 

 

Jeg hadde utrolig dårlig tid på å løpe tilbake til bilene. Jeg måtte først over et gjerde, så løpe gjennom kjørende biler og busser, så finne Harry, så finne bilen. Dette var en utfordring som måtte skje på bare sekunder. Det var håpløst, jeg viste det allerede før jeg hadde begynt å klarte på gjerdet at dette kom aldri til å gå. Jeg fikk hvertfall prøve. Skriking fra fansen skjærte i ørene mens jeg klatret over gjerdet. Akkurat da jeg hoppet ned så jeg biler som kjørte ut av garasjen, og hvis ikke det var nok kom det fem vakter løpende mot meg. Jeg holdt hendene opp over hodet, ''Hva skjer?'' spurte jeg forvirret. ''Du skal ut herfra.'' svarte en vakt før han tok tak i armen min hardt og dro meg bakover. ''Hvorfor?'' spurte jeg, litt sjokkert. Han svarte ikke, ''Det var Harry som ba meg komme hit!'' Jeg kikket opp på vakten som dro meg etter armen bort til utgangen hvor alle de andre jentene stod. Guttene hadde sikkert reist allerede. ''Det sier de alle.'' svarte vakten før han åpnet opp inngangen til gjerdet og presset meg inn blandt alle jentene. Jeg skjønte ingenting akkurat nå, ikke at jeg turte å gjøre motstand eller si ifra til vaktene. De trodde sikkert jeg var en fan som prøvde å snike meg inn. Jeg kom meg lett bakover i køen for folk kjempet om å være fremst. Jeg dro opp mobilen og sendte melding til Harry. ''Vaktene kastet meg ut!'' skrev jeg. ''Gå til den nærmest bensinstasjonen. Plukker deg opp der.'' svarte han. Jeg sukket og begynte å gå. Jeg hadde ingen anelse på hvor det var eller hvem vei. Dette kunne gå riktig så galt. 

 

Jeg gikk nedover en ganske så mørk gate. Jeg hadde bare tippet at det var denne veien. Jeg hadde også prøvd å ringe Harry men det hadde gått rett til mobilsvar. Det var ganske ekkelt og skummelt fordi det eneste som lyste opp gatene var noen svake oransj-aktige lys. Det lyste ikke opp halve gata engang. Det væreste var vel at det var helt stille, ikke en bil, ikke mennesker som snakket, ingenting. Det eneste jeg kunne høre var den tunge pusten min. Jeg var ganske sliten etter å ha gått i en bakke i fem minutter. Endelig, eller var det egentlig endelig, hørte jeg en lyd. Så hørte jeg hva lyden var, en bil. Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært redd for biler, uansett åssen slags. Den kom i full fart mot meg og jeg kjente hjertet som dunket. Jeg prøvde å ikke stirre på bilen for mye for å ikke virke intressert. Bilen sakket ned da den nærmet seg og jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre. Jeg skulle akkurat til å løpe da jeg kom på at det kanskje bare var noen som ville vite veien. Bilen stoppet bare en meter foran meg ov vinduet ble sveivet ned. Det var definitivt ikke det jeg hadde trodd at det skulle være. 

 

Hva tror dere kommer til å skje? Hvem er det i bilen og hva gjør de?

Mer? 40 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


10.09.2013 | 15:04 | Kategori: #1DImagines

Imagines

Det er utrolig lite å blogge om for tiden fordi Niall er i Australia, Harry er i LA, Liam, Louis og Zayn er hjemme. Jeg selv sitter å jobber på tre presentasjoner som skal være ferdig til i morgen, men så var det noen som kommenterte om vi kunne linke til noen blogger eller hvertfall poste noe. Derfor fant jeg noen imagines raskt! Så sorry hvis de er dårlige. 

Og for dere som venter på ny del av historien, det kommer! Skal bare gjøre ferdig de tre presentasjonene :)  

 

1Drfulcrazymofos ? IG Harry Styles imagine<3 it kills me Harry oh god . :) harry imagine oh the feels  1Drfulcrazymofos ? Instagram 1Drfulcrazymofos ? Instagram 1Defulcrazymofos ? Instagram Forest Zayn.. ;D Lololol | via Facebook WHAT? NO I'M NOT CRYING Aww.<3 Zayn imagine ♡  Niall imagine ♡  . Liam | via Facebook Nialler | via Facebook Vkdlepelnwklweondndnkdkdk http://thrusting-on-stage.tumblr.com/ One direction . follow my ig ; oddstyles  Untitled . I even can't imagine this..So sweet... Jealous Harry;) So sweet. One direction 

POSTED BY: Maria


10.09.2013 | 14:40 | Kategori: Harry Styles

Harry og Cal med et hockey lag

POSTED BY: Maria


10.09.2013 | 14:39 | Kategori: Facebook/Twitter

DM fra Harry

POSTED BY: Maria


10.09.2013 | 14:39 | Kategori: Harry Styles

Nye bilder av Harry på en klubb i London 28. August

POSTED BY: Maria


10.09.2013 | 14:38 | Kategori: Zayn Malik

Zayn og Perrie på tur med Hatchi i Weymouth

POSTED BY: Maria


09.09.2013 | 17:48 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


09.09.2013 | 17:43 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av Eric Saade konkurransen!

Da har jeg trekt en vinner av konkurransen om å vinner billetter til Eric Saade til fredag og vinneren ble Sofie! Gratulerer så mye til deg. Jeg har sendt deg en mail men hadde vært fint om du hadde kontaktet meg på facebook eller svart på mailen så fort som mulig :) 


POSTED BY: Maria 


09.09.2013 | 16:49 | Kategori: Facebook/Twitter

1D tvitrer

POSTED BY: Maria


09.09.2013 | 16:43 | Kategori: Fans

Harry med fans i går

POSTED BY: Maria


09.09.2013 | 16:42 | Kategori: Fans

Louis backstage på kampen + fans

POSTED BY: Maria


09.09.2013 | 16:30 | Kategori: One Direction

Mail fra gutta

POSTED BY: Maria


09.09.2013 | 11:12 | Kategori: Facebook/Twitter

Andy tvitrer!

Herregud, stakkars! :/


POSTED BY: Maria


08.09.2013 | 23:31 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


08.09.2013 | 22:17 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 51 - Maraton

Han hadde armene sine rundt meg, ''Hva skjer her?'' spurte Liam litt forvirret. Harry ristet på hodet mens han lo. ''Det er din tur nå.'' sa Liam til Harry. ''Jeg kommer nå.'' svarte Harry. Vi begge roet oss ned. Harry kysset litt på halsen min før han satt seg opp, noe som betydde at jeg måtte flytte meg. Harry hadde gått så Liam og jeg bestemte oss for å kikke litt rundt på arenaen. ''Vi tar en sagway.'' sa Liam og vi gikk mot noen sagway som stod lent opp etter veggen. Vi tok en hver og kjørte rundt. ''Kom.'' ropte jeg og kjørte mot scenen. ''Nei, Madison!'' ropte Liam, noe som fikk alle til å skrike. Jeg tipper de hørte oss, siden det bare var et sort teppe som skilte oss fra fansen. ''Bra jobba Liam.'' sa jeg. Vi beggo lo før vi kjørte bort til enden av det ene teppet. Vi gikk av sagwayen og så fem personer stå inntill gjerdet. Jeg stakk hodet mitt ut gjennom teppet og fansen skrek, men stoppet fort. Jeg tror ikke de kjente meg igjen. ''La meg prøve å gå ut til de.'' sa jeg. Før Liam rakk å svare gikk jeg ut og fansen stirret og pekte på meg. Jeg gikk nedover radene og en jente stoppet meg. Hun var kanskje femten. ''Er ikke du kjæresten til Harry?'' spurte hun. Jeg nikket, ''Jo.'' smilte jeg. Nå fikk hun meg til å savne Harry. Jentene begynte å skrike og alle kom løpende bort til meg, ''Hvor god er Harry i senga?'' ''Hva er størrelsen?'' ''Dere er så søte!'' ''Kom deg vekk fra han!'' ''Ingen liker deg!'' Alt ble bare slengt i ansikte mitt. Jeg skrek og presset meg igjennom alle sammen og løp mot teppe igjen, ''SOS Liam! SOS!'' skrek jeg og hev meg bak teppet. Liam stod på andre siden og lo. ''Ikke le!'' sa jeg og prøvde å være seriøs, noe som ikke gikk. Jeg begynte å le selv, men latterene ble nesten ikke hørt fordi alle skrek. 

 

Da vi kom tilbake i garderoben ble vi møtt av latter. Det var Louis, Zayn og Niall som lo av et eller annet. Liam gikk bort til Lou, og det var da jeg så han. Harry hadde på seg de sorte buksene og en hvit t-skjorte med noen hull i. Håret hans var dratt bakover i en sleik som den alltid var. I dag var det bare litt mer volum og han hadde tatt i et hårband. Vi gikk mot hverandre og møttes halvveis. Han tok armene sine rundt meg og holdt meg tett inntil han. Jeg hadde armene rundt nakken hans, ''Du ser utrolig bra ut.'' hvisket jeg i øret hans. Han strøk armene sine opp og ned på ryggen min. Jeg smilte for meg selv, ''Takk.'' hvisket han tilbake med en liten latter. ''Babe, kom igjen. La oss dra hjem og ha det litt gøy.'' hvisket jeg i øret hans og dro fingrene mine gjennom håret hans. ''Det er folk her, ro deg ned.'' lo Harry og gikk litt bakover, han hadde fremdeles armene sine rundt meg. Jeg lo litt for meg selv og bare smilte. Han ristet på hodet med et glis rundt munn. Det tok ikke lang tød før leppene våre møttes. Jeg la hånden min på kinnet hans og vi startet å kline. ''Hey, vi skal på om fem minutter Harry! Du har ikke tid til dette nå.'' sa Louis, noe som fikk meg til å smile. Jeg hadde bare savnet han sinnsykt mye...
Konserten hadde begynt og jeg satt på sidelinjen på en stol. Jeg bare nøt konserten og selvfølgelig se synet av Harry så glad. Dette var siste konserten de hadde i London før de dro videre ut i England. Akkurat nå sang de Over Again, en av favorittsangene mine av dem. Harry kikket på meg innimellom og jeg kunne ikke holde tårene inne. De bare rant og rant og rant. Det var bare teksten i sangen som fikk meg så følsom. Den var helt utrolig fin. Jeg hadde tre andre favorittsanger av dem om det var Little Things, Moments og They Don't Know About Us. Jeg kjente mobilen vibrere i lomma og jeg gikk litt lenger vekk fra scenen. Jeg dro opp mobilen, det var Mia som ringte. Jeg skulle til å ta den, men så hørte jeg Harry. ''Madison?'' ropte han. Jeg vet at han hadde dårlig tid så jeg løp inn der jeg vet de skiftet. Det var et trangt rom som var beregnet på fem. Han stod der å skiftet når jeg kom inn, ''Går det bra? Jeg så du gråt. Hva har skjedd?'' spurte han bekymret. ''Det var bare sangen. Ingenting har skjedd.'' sa jeg med et smil. Det var godt å vite at han brydde seg om meg. ''Å.'' lo han. De alle fem hadde skiftet nå. ''Jeg må løpe igjen, ser deg om litt.'' sa han og ga meg et kjapt kyss før han løp med guttene ut på scenen igjen. Ting gikk virkelig kjapt i svingene. Jeg gikk tilbake til der jeg hadde sittet, men stolen var borte. Niall hadde tatt den med seg ut på scenen for å sitte på. Jeg lente meg inntil en stolpe mens jeg så på dem synge igjen. Mobilen min vibrerte bare noen minutter etter at konserten hadde begynt igjen. Det var en melding fra Mia. ''Vi må snakke. Står på utsiden. Ta med deg Harry.'' stod det. 


 

Da er maratonet over! Hva syns dere? :) 


55 kommentarer?POSTED BY: Maria 


08.09.2013 | 21:18 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 50 - Maraton

 Jeg hørte Harry le bak meg, "Shush." Mumlet jeg, men eg kunne ikke la vær å smile. "Hun har også en ganske fin rompe." Blunket Louis før han gikk ut rommet. "Hva faen er det han snakker om?" Lo Harry. Jeg snudde meg og ristet på hodet og lo en kort latter. "Lang historie." Når de alle fem var ferdig i studio dro Harry, Liam og jeg i en bil bort til arenaen. De hadde en konsert om bare noen timer. Vi kom oss inn på arenaen og det første Louis gjorde var å hente en banan, skrelle den og hive den på Niall, så le. Harry ristet på hodet og de søte smilehullene kom frem igjen. Jeg kunne ikke la vær å smile selv. Fingrene mine var fiklet inn i hans, akkurat sånn det skulle være. ''Niall, vi kan begynne med deg i dag.'' sa Lou med en gang vi kom inn døren til garderoben demmes. Harry og jeg satt oss ned i sofaen og dro opp hver vår mobil. ''Romantisk.'' Kommenterte Louis. Vi begge ignorerte han og forsatte med de vi skulle. Jeg skulle bare svare på en melding jeg hadde fått av Mats. Han lurte på hvor jeg ble av, sånn med jobben. Det var onsdag, så hvis jeg ikke kom på jobb innen fredag hadde jeg sparken. ''Jeg må på jobb i morgen.'' mumlet jeg. Harry ga fra seg enn liten lyd for å signalisere at han hørte hva jeg sa. Han var tydelig oppheng i mobilen sin. ''Hva gjør du?'' spurte jeg og la mobilen min ned i lomma igjen. Jeg kikket på Harry sin telefon, ''Ikke noe spesielt.'' mumlet han. Han løftet ikke blikket fra mobilen engang. Jeg satt meg nærmere han og studerte mobilen, eller nettsiden som han var inne på. ''Instagram?'' Jeg hevet øyenbrynet mitt til han. ''Ja.'' svarte han. Han var helt borte. Jeg dro mobilen ut av hånden hans og reiste meg raskt opp fra sofaen. ''Hey!'' sa han og reiste seg. Jeg smilte lekent og begynte å løpe. ''Å, kom igjen da!'' sa Harry irritert. Jeg ristet på hodet og løp ut av garderoben. 

 

Jeg satt gjemt under et bord i matsalen. Det var folk som snakket overalt og spiste. Jeg hadde satt stolene rundt bordet så det skulle skjule gjemmestedet mitt. Jeg satt lent inntil stolpen som holdt bordet oppe. Jeg tok et bilde av meg selv på snapchat med fingeren foran leppene mine. ''Gjemmer meg. Ikke si noe ;)'' Jeg sendte den til alle guttene og gikk inn på insatgram. Jeg likte alle bildene før jeg gikk inn på gallerier. Han hadde over to tusen bilder på mobilen. Alt var fra hvor han hadde vært i verden, han og venner, han og meg, han og familie. Bare masse randome bilder. Akkurat sånn som jeg hadde. Etterhvert begynte det å bli ganske kjedelig så jeg gikk inn på twitter. Paul hadde sagt til meg at jeg måtte være fosiktig med twitteren hans, uansett om det var for tull eller ikke. Managemente kunne bli veldig fort sint. Jeg tok sjansen, ''Playing hide n seek.'' tvitret jeg. Mer rakk jeg ikke før alle stolene ble veltet, til å med bordet. Jeg falt bakover og landet på ryggen med mobilen i et godt grep i hånden min. ''Du kan ikke gjemme deg for meg.'' blunket Harry og stod over meg. Han hadde et bein på den ene siden av hoftene mine, og det andre beindet på den andre siden. ''Skal vi gjøre dette enkelt eller vanskelig?'' spurte han. ''Gi meg mobilen.'' Han rakte hånden ned mot meg, men jeg ristet på hodet. Han satt seg ned på hoftene mine og vi stirret hverandre i øynene. ''Kan jeg få den nå?'' spurte han med en ssøt uskyldig stemme. ''Nei.'' smilte jeg. Det var bare morsomt. Han begynte å kile meg på magen, noe som fikk meg til å vri meg rundt i grepet hans. ''Slutt!'' skrek jeg. Han stoppet ikke, han gjorde det bare enda mer. Når noen kilte meg fikk jeg til slutt puste problemer. Han tok tak i telefonen og reiste seg raskt før han løp ut av matsalen. 

 

Jeg kom meg opp fra gulvet og begynte å løpe etter han. Jeg rev døren opp og så han rundt hjørnet nede i gangen. Jeg løp så fort jeg kunne etter han, men så fort jeg rundt hjørnet hoppet han foran meg og skrek. Jeg skvatt og falt bakover. Han lo, og lo, og lo, og lo. Han fikk totalt latterkrampe, noe som fikk meg til å le også. Han hadde en ganske spesiel latter, men jeg elsket den. Vi begge lå på ryggen og lo. Det gikk vakter og andre personer forbi som lo av oss. Jeg rullet rundt på siden og trakk pusten dypt inn. Jeg stoppet å le, men Harry holdt fremdeles på. Jeg klartet opp på han og satt meg opp på hoftene hans. Jeg smilte, ''Du har det morsomt ser jeg.'' sa jeg med et enormt glis. Han bare lo og ristet på hodet, ''Du får frem det beste i meg.'' sa han med smil. ''Søten.'' sa jeg og tok tak i hendene hans. Han flette fingrene våres sammen og vi bare satt der, midt i en gang. Ikke noe privat i det hele tatt. Jeg hørte noen nærme seg der vi satt, men det brydde jeg meg veldig lite om akkurat nå. ''Harry? Madison?'' Det var Liam. ''Sh.'' sa Harry og vi begge var så stille vi kunne, men da Liam rundet hjørnet kunne vi ikke annet enn å le. Vi begge braste ut i latter igjen og jeg lente meg ned. Jeg la hodet ned på skulderen hans og lo. Han hadde armene sine rundt meg, ''Hva skjer her?'' spurte Liam litt forvirret. Harry ristet på hodet mens han lo. ''Det er din tur nå.'' sa Liam til Harry. ''Jeg kommer nå.'' svarte Harry. Vi begge roet oss ned. Harry kysset litt på halsen min før han satt seg opp, noe som betydde at jeg måtte flytte meg. 

 

Mer? Klarer dere 40 kommentarer? :) POSTED BY: Maria 


08.09.2013 | 20:38 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 49 - Maraton

Det var så mange andre ting å tenke på, noe som gjorde jeg stressa. Jeg ble klam i hendene og følte meg faktisk litt uvell. ''Går det bra?'' spurte Zayn bekymret. Jeg nikket, ''Ja.'' jeg presset frem et smil. Sannheten var at jeg ikke hadde det så bra akkurat nå.


 

Zayn parkerte bilen under bygningen og vi gikk bort til heisen. ''Så hva skal dere i dag?'' spurte jeg. ''Gjøre siste biten på albumet, så konsert i kveld.'' svarte han med et smil. Jeg nikket, jeg var faktisk ganske spent på det nye albumet dems. Vi tok bussen opp til bygningen som guttene spilte inn sangene. Da vi kom på toppen kjente jeg sommerfuglene spinne rundt og rundt i magen min. Jeg var utrolig spent på å se Harry igjen. Ikke minst klemme og kysse han. Smilet mitt ble bare større og større. Hva den guttene gjorde med meg. Zayn gikk først inn døren, så gikk jeg. Vi begge ble møtt av folk som gikk frem og tilbake. De ropte til hverandre og det var egentlig bare stress her inne. Zayn dro meg med inn en annen dør. Det var helt stille. Det lignet på en garderobe. Det var en sofa her, et speil, stoler og bord. Harry lå rett ut på sofaen og Niall lå på gulvet med hodet på jakka si. Jeg tipper de alle var trøtte etter i går. Vi alle hadde vært våkne lenge. Zayn gikk inn på doen og jeg listet meg over til sofaen. Jeg la meg ned oppå Harry. Han lå med hodet på henda og jeg la armene mine over hans og hvilte hodet på skulderen hans. "Madison?" Harry sin stemme var svak og hes. Jeg smilte for megselv. "Ja?" Svarte jeg. Jeg hørte en liten lav latter, "Når kom dere?" Spurte han. Stemmen var tydeligere nå. "Akkurat." mumlet jeg. Døren gikk opp til rommet, "Niall, din tur." Sa en dame så gikk hun ut igjen. Så fort Niall gikk ut døra kom Louis inn. Han smilte til både Harry og meg. Det var helt stille, ingen sa noe. Det eneste jeg kunne høre var den gjenvne pusten til Harry. Det var en beroligende lyd. Jeg flettet beina våres sammen og lukket øynene. Det tok ikke lang tid før jeg hadde sovnet. 

 

Jeg våknet av at noen slo meg på rompa. Jeg gryntet og åpnet øynene. Niall og Louis. "Hva vil dere?" Spurte jeg med en trøtt og irritert stemme. "Hvorfor går du med g-streng?" Spurte Niall. "For at du skal se meg opp i rompa." Mumlet jeg og dro ned skjørte mitt. Jeg skjønte at jeg hadde beveget så mye på meg at skjørte hadde glidd opp. Harry var ikke lenger under meg. Han var sikkert inne i studio. Rart jeg ikke hadde våknet av at han gikk... "Det er ikke jeg som blotter meg." Forsvarte Niall seg. Jeg himlet med øynene og satt meg opp i sofaen. Jeg kom aldri til å få sove igjen nå. "Du svarte ikke på spørsmålet." La han til og la armene i kors over brystet. Jeg hevet øyenbrynet mitt og ristet på hodet, "Fordi." Svarte jeg. Jeg hadde ikke noe bra svar. "Jeg mener.. Du har jo en kjæreste og sånt." sa Louis med et stort glis. "Jeg tror ikke Harry blir noe mer imponert om du har g-streng eller ikke." Blunket Louis. "Kan vi.. snakke om noe annet?" Spurte jeg dro opp mobilen min. "Vet du hva? Jeg tror du ble flau jeg fordi jeg hadde rett!" Sa Louis og dultet til skulderen min. "Zayn!" Ropte jeg. Zayn som satt ved bordet kikket bort på meg, "Hva?" Spurte han. "Hører du ikke hva de sier?" Spurte jeg. Han ristet på hodet og jeg himlet med øynene igjen. "Syns du er best med eller uten g-streng?" Spurte Niall som om det skulle være et normalt tema. "Med." Sa Zayn og kikket tilbake på mobilen sin. Jeg smilte, "Der ser dere!" De begge himlet med øynene. Helt normal samtale.

 

Harry og jeg satt å diskuterte når jeg skulle flytte inn i huset hans. Det var utrolig snilt av han å la meg bo der men tanke på at jeg bodde på et barnehjem nå. Vi stod på kjøkkenet i en etasje opp. Vi begge stod lent inntil kjøkkenbenken og snakket. Vi skulle bare hente noe å drikke men vi ble helt revet vekk. Siden jeg ikke gikk helt overens med Mia så kunne jeg flytte inn i morgen. I natt skulle jeg sove hos Zayn igjen. Det var hvertfall planen så langt. "Men jeg har jo ingenting. Alt tilhører jo barnehjemmet." Sa jeg, litt fortvilt. "Jeg har jo et gjesterom som bi nå gjør om til rommet ditt." Sa Harry med et smil. Å, som jeg elsket smilehullene hans. Det var det beste med smilet hans. Bortsett fra de rette fine tennene selvfølgelig. Det fikk han til å se mer uskyldig ut. De var så dype og perfekt plassert. Jeg la hånden min på kinnet hans og strøk tommelen min på kinnet hand. "Å, er ikke dere søte da." Hørte jeg Louis si. Jeg snudde meg med ryggen til Harry. Jeg ga han et blikk, jeg viste hva han skulle si. Han bare gliste, "Madison har på g-streng. Bare så du vet det." Blunket Louis til Harry. Han tok ut en cola og smilte uskyldig til meg. Jeg hørte Harry le bak meg, "Shush." Mumlet jeg, men eg kunne ikke la vær å smile. "Hun har også en ganske fin rompe." Blunket Louis før han gikk ut rommet. "Hva faen er det han snakker om?" Lo Harry. Jeg snudde meg og ristet på hodet og lo en kort latter. "Lang historie." 

Klarer dere 30 kommenater? :) 

 

 

POSTED BY: Maria


08.09.2013 | 20:07 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 48 - Maraton

Nå som alt var perfekt igjen, måtte han komme med noe. Jeg kunne ikke la vær men å tenke på det værste. ''Uansett hva jeg sier, så lov meg at du ikke blir sur.'' sa han med et seriøst ansikt. Nå kom det, han skulle slå opp. Jeg var helt sikker på det. Jeg nikket usikkert, uvitende på hva han kom til å si. ''Jeg tenkte kanskje at du kunne flytte inn til meg? Ikke sånn for forholdets skyld men som romkamerater. Hvis du ikke vil bo med Mia mer, tenkte jeg da.'' Han var nervøs. Jeg kunne se det på han, veldig godt. Et lite smil kom frem rundt munnen min. Det var en god ide, hvis han var villig til å gjøre det. ''Og hvis du har litt problemer med å stole på meg så er det vel ikke noe bedre enn å bo i samme hus?'' sa han med et lite smil. Jeg satt der og stirret på han, bare for å pine han litt. Med en gang han nevnte ordet flytte inn var svaret klart inne i hodet mitt. ''Det var en god ide. Selvfølgelig.'' smilte jeg. Han pustet ut letta, ''Vi snakker mer om det i morgen.'' sa jeg med et smil og hoppet ut av setet mitt. Jeg gikk rundt bilen for å hente tingene mine. Zayn stod i døra allerede. Han hadde på seg en joggebukse og det var det. Håret stod til alle kanter, noe som egentlig bare var turn on for jenter. Harry kom ut av bilen for å hjelpe meg å bære det lille jeg hadde. Uansett hvor mange ganger jeg sa han kunne dra, så var det alltid no han påstod han måtte gjøre. Etter jeg hadde bært opp alle tingene mine til rommet jeg skulle sove på stod vi alle tre i gangen. Jeg kunne se at Harry ikke var så komfertabel med å la meg sove her, ikke etter alt som hadde skjedd. ''Jeg skal passe godt på henne. Bare gå.'' sa Zayn med en liten latter. Jeg smilte til Zayn og kikket på Harry igjen. ''Okei.. Ser deg i morgen i studio.'' sa Harry med et lite smil. Jeg ga han et kjapt kyss på leppene og smilte. Endelig smilte han igjen, og vi sa hade før han dro. 

 

Neste morgen våknet jeg av alarmen til Zayn som var to vegger unna. Jeg stønnet irritert og satt meg opp i senga. Jeg sjekket mobilen, klokka var seks om morgen. Vi hadde altså sovet i en time eller to. Det føltes ut som øynene mine var fulle av sand. Jeg ville bare lukke de og legge med ned i den myke senga igjen, men jeg kunne ikke. Jeg hadde hørt mange ganger at Zayn alltid var sein til ting som begynte tidlig. Jeg fikk dratt meg selv ut av senga og gned meg raskt i øynene. Døra til rommet til Zayn stod på gløtt og jeg banket på døra hans. Jeg viste at han ikke hadde stått opp enda. Jeg gikk inn på badet med bagen min slepende etter meg. Jeg rotet nedi bagen og fant frem et hvitt skjørt og en mint grønn genser. Det var august så sommeren var snart over. Det var fremdeles sol ute, men den varmet ikke lenger. Jeg fikk kledd på meg og børstet håret. Jeg satt håret opp i en hestehale og puttet på sminka veldig raskt. På veien ut fra badet igjen møtte jeg Zayn. Han så totalt ferdig ut. Jeg kunne ikke la vær å le. ''Å hold kjeft. Du ville vært like trøtt om du skulle opp klokka seks hver morgen.'' mumlet han. Jeg lo bare enda mer og la fra meg bagen på rommet før jeg gikk ned på kjøkkenet. 


//antrekket


Vi begge satt i sofaen å spiste pannekaker som jeg hadde laget. Vi så på det værste tv showet ever. ''Hva er det her for noe?'' mumlet jeg med munnen full av mat. Zayn trakk på skuldrene og forsynte seg med enda en pannekake som lå på et blått fat på stuebordet. Vi slo over til neste kanal hvor nyheten ble vist. Vi begge fulgte nøye med på arikkelen om en hund som hadde drunket. Jeg kikket bort på Zayn som hadde stoppet å tygge, han bare stirret på arikkelen. ''Herregud..'' mumlet han. Jeg smilte for meg selv, en sensitiv gutt det der. ''Tenk om det hadde vært min hund da!'' sa han med store øyne. ''Men det er det ikke.'' sa jeg med et smil. Han var utrolig søt. Det passet ikke helt til det han hadde på seg da. Skinnjakke, sort bukser, sorte boots og tegneserie t-skjorte. Typisk Zayn. Da artikkelen om den druknede hunden var over kom det noe om en leilighet som hadde brent. Det var bare noen som hadde lekt med fyrstikker. Etter vi begge var ferdig med å spise ryddet jeg av bordet. ''Jøss, kan jeg leie deg til å rydde hos meg hver dag?'' tullet han. Jeg himlet med øynene, ''In your drems.'' blunket jeg. Vi begge lo før det var tid for å dra. Klokka var nå syv og vi hadde faktisk dårlig tid med tanke på London trafikken. Jeg kunne ikke vente med å se Harry igjen. Endelig en normal dag. Så kom jeg på det, jobben, Mats, Ella, Mia, leiligheten. Det var så mange andre ting å tenke på, noe som gjorde jeg stressa. Jeg ble klam i hendene og følte meg faktisk litt uvell. ''Går det bra?'' spurte Zayn bekymret. Jeg nikket, ''Ja.'' jeg presset frem et smil. Sannheten var at jeg ikke hadde det så bra akkurat nå.
Da har maratonet startet! Jeg skriver for harde livet! 


Mer? Hvor mange kommentarer blir det mon tro? ;)
POSTED BY: Maria 


08.09.2013 | 19:34 | Kategori: Video

Louis sin spilletid - Video

 

POSTED BY: Maria

08.09.2013 | 19:33 | Kategori: Gifs

Louis ble skadet på kampen - Video og gifs

 

  
 
 


POSTED BY: Maria 

08.09.2013 | 19:29 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på utsiden av arenaen + en fan

  
 
 
x
 

 


POSTED BY: Maria 


08.09.2013 | 19:27 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis spiller for Celtic i dag + at han kaster opp

           
 
+
 
xx
                      

POSTED BY: Maria


08.09.2013 | 14:32 | Kategori: 1D Historie - 9

Maraton tid

Da har jeg bestemt når Maratonet skal være. Selvfølgelig sier mamma ifra nå at vi skal ut å spise så måtte gjøre om på planene. Det blir maraton når jeg kommer tilbake som er rundt 20.00-21.00 tipper jeg! :) Håper alle får det med seg! 

 

POSTED BY: Maria

 


08.09.2013 | 14:07 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis får litt siden

POSTED BY; Pauline


08.09.2013 | 14:04 | Kategori: Louis Tomlinson

Linker til Kampen

Det er sikkert ikke alle som kan se kampen til Louis på TV så her kommer det noen linker hvor du kan se kampen:

http://cricfree.tv/bt-sport-2.php

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=219322&part=sports

 

Kampen starter kl 14:30.

 POSTED BY: Pauline


08.09.2013 | 13:39 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og El i dag

Som dere sikkert har fått med dere skal louis spille sin første kamp i dag. Her er han altså alt der han skal spille :))

POSTED BY: Pauline


08.09.2013 | 10:09 | Kategori: Fans

Harry på en hockey kamp i går med fans

POSTED BY: Maria


08.09.2013 | 09:39 | Kategori: 1D Historie - 9

Maraton

Jeg tenkte å ha maraton på "My Sisters Crush" i dag, men når? Jeg skal være hjemme hele dagen å skrive, så når passer det for dere? Kommenter et klokkeslett sånn som dere gjorde forrige gang. Som for eksempel 14-17 eller 17-21! Skriv når dere kan!

POSTED BY: Maria


08.09.2013 | 09:30 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer om Theo

POSTED BY: Maria


08.09.2013 | 00:36 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


07.09.2013 | 23:23 | Kategori: Facebook/Twitter

Andy tvitrer endelig igjen

POSTED BY: Maria


07.09.2013 | 21:48 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis på Twitter

POSTED BY: Pauline


07.09.2013 | 17:06 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på Twitter om første kampen sin

POSTED BY; Pauline


07.09.2013 | 14:49 | Kategori: Niall Horan

Niall ute i London i går

POSTED BY:Maria


07.09.2013 | 12:22 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 47

Jeg ristet på hodet og kikket ned på føttene mine. ''Hva gjør vi nå?'' spurte Harry, med en myk og rolig stemme. Jeg kikket bort på han forvirret, han så veldig sint ut, men han hørtes ikke sint ut. ''Jeg vet ikke.'' jeg trakk på skuldrene og sukket. Akkurat nå så ville jeg bare kommer meg vekk å få orden på hodet mitt og alle tankene. Vi alle tre stod der i stillhet. ''Jeg kan snakke med Harry, hvis det hjelper? Få orden på ting mellom oss to.'' sa Niall. Det var første gang han hadde sagt noe. Jeg nikket, ''Bare ikke.. begynn å slåss.'' mumlet jeg og gikk forbi Niall inn  huset hans igjen. Jeg satt meg ned på stolen han hadde i gangen og stirret på trappa som var på andre siden av gangen. Han hadde en utrolig stor gang. Når jeg tenkte meg om, så følte jeg ikke at jeg kunne stole på noen bortsett fra Liam og Zayn akkurat nå. De tre andre hadde blandet seg inn i dette surret. Og siden Zayn hadde sagt at jeg kunne snakke med han når det passet for meg, hvorfor ikke spørre han? Jeg gikk for å hente alle tingene jeg hadde hos Niall og satt meg ned i stolen igjen. ''Hei, kan jeg sove over en natt? Jeg vet det er midt på natta, sorry..'' sendte jeg til Zayn. Jeg sjekket klokka, fire om natta. Akkurat nå ville jeg bare unngå å snakke om dette. Jeg hadde fått de svarene jeg trengte, bortsett fra ett. Jeg kikket ut vinduet igjen og så Harry og Niall klemme. Jeg smilte for meg selv, og døren ble åpnet. ''Din tur.'' sa Niall med et smil. De var tydeligvis ikke uvenner lenger. 

 

Harry stod med ryggen lent mot et tre da jeg kom ut døra. Jeg skjønte hvorfor når jeg så alle fotografene som stod nede ved hekken. Hvorfor kunne vi ikke bare ta dette inne? Jeg gikk bort til Harry og smilte svakt, ''Hei igjen.'' Han smilte og tok tak i hendene mine. Han dro meg inn i en klem, noe som gjorde meg lettet. Da var han hvertfall ikke sur på meg. Han prøvde så vidt å gå ut fra klemmen men jeg holdt han fast. Armene mine var låst rundt nakken hans. Jeg lot han ikke gå nå. Aldri. ''Jeg vil at du skal høre historien fra meg, og bare meg. Jeg skal fortelle deg sannheten, ikke noe annet.'' sa han med en syk stemme. Jeg kunne ikke la vær å smile. Jeg var bare så utrolig glad for at alt sammen bare var en misforståelse og at jeg ikke mistet han på grunn av at jeg var så utrolig sur. ''Okei, hør på meg nå.'' Han dro meg ut av klemmen og jeg trakk pusten dypt inn, så slapp den ut. ''Jeg har.. vært utro. Men jeg var full. Det var ikke med Mia, i det hele tatt. Det var i begynnelsen av forholdet når vi holdt på. Vi var fulle, gikk ut, så endte jeg opp med en one night stand. Det var derfor Louis sa at jeg har vært utro flere ganger. Men ikke denne gangen, det var Ella.'' Forklarte han. Jeg nikket sakte og prøvde å fordøye all informasjonen jeg hadde fått. ''Hva med Niall?'' spurte jeg. ''Han skammet seg over den one night stand med Mia.'' Harry så meg dypt inn i øyenen og jeg bet meg svakt i underleppa. Jeg nikket igjen og kjente alle følelsene som jeg hadde følt forsvant. Jeg var utrolig letta, jeg kunne ikke beskrive det med ord engang. 

 

Harry skulle kjøre meg til Zayn og han forstod at jeg ville ha litt tid for meg selv til å tenke på. Jeg trengte å snakke med noen som ikke kjente til denne saken så godt, som Zayn. Jeg var ikke sint på noen av guttene. Jeg var egentlig bare utrolig letta og glad. Jeg satt meg inn i bilen mens Harry hentet resten av tingen mine. Han la alle tingenen baksetene og satt seg inn ved siden av meg. Han smilte og jeg smilte tilbake. Han startet bilen og begynte å kjøre ut på veien. Jeg vinket tilbake til Niall som stod på trappa og vinket til oss. Jeg trakk pusten dypt inn og kikket ut av vinduet. Vi begge to var helt stille, men det var helt til Harry stoppet bilen på utsiden av huset til Zayn. Han kikket på meg og bet seg svakt i underleppa. ''Madison.. jeg må snakke med deg om noe.'' Han trakk pusten dypt inn, noe som fikk meg til å bli utrolig stressa. Nå som alt var perfekt igjen, måtte han komme med noe. Jeg kunne ikke la vær men å tenke på det værste. ''Uansett hva jeg sier, så lov meg at du ikke blir sur.'' sa han med et seriøst ansikt. Nå kom det, han skulle slå opp. Jeg var helt sikker på det. 

 

 


 

 

Mer? 55 kommentarer? :) 
Husk å følge oss på instagram onedirection1blogg !


POSTED BY: Maria

07.09.2013 | 09:01 | Kategori: Louis Tomlinson

Charity kamper

Louis skal spille for charity igjen! Første kampen er i Glasglow i morgen. Andre kamp er 18. September i Doncaster!

POSTED BY: Maria


07.09.2013 | 08:33 | Kategori: Liam Payne

Liam og Sophia på flyplassen

De skal vist være i Nice, Frankriket!

POSTED BY: Maria


07.09.2013 | 08:32 | Kategori: Niall Horan

Niall forlater Cafe De Paris i London

POSTED BY: Maria


06.09.2013 | 21:17 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer

POSTED BY: Maria


06.09.2013 | 18:00 | Kategori: One Direction

Mail fra gutta

POSTED BY: Maria


06.09.2013 | 17:12 | Kategori: Facebook/Twitter

25 NOVEMBER

Det nye albumet er ute 25 November og heter Midnight Memories!

POSTED BY: Maria


06.09.2013 | 17:02 | Kategori: Instagram

Det nye albumet heter Midnight Memories

POSTED BY: Maria


06.09.2013 | 16:57 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 46

 Han satt på trappa og kikket ut på den bek sorte gata. Jeg åpnet døra sakte og gikk forsiktig ut og lukket døra etter meg. Jeg satt meg ned ved siden av han og sukket, ''Hei.'' Han løftet hodet opp å kikket på meg, ''Takk for at du gidder å høre på forklaringen min.'' sa han. Jeg nikket og kikket ned på fanget mitt. Jeg flettet fingrene mine i hverandre og var i mine egene tanker da han begynte å snakke igjen. ''For det første, jeg har ikke vært utro.'' Han la trykk på ordet 'ikke'. Jeg kikket forvirret på han og åpnet munnen for å si neo men han stoppet meg. ''Den kvelden som Mia var hjemme hos meg..'' Bare han nevnte det fikk edt til å gå kaldt nedover ryggen min. Jeg kjente en stikkende følelse inni meg. Det var helt forferdelig. ''..hun var ikke på besøk hos meg. Niall var der også.'' Forsatte han. Jeg rynket øyenbrynen mine og stirret forvirret på han. ''Hva mener du?'' spurte jeg. Han sukket, ''Niall og Mia hadde en liten.. one night stand igjen. Bare i mitt hus, uten at jeg viste det. Jeg vet ikke hva som skjedde, men da jeg kom ned i stua satt hun i sofaen.'' forklarte han. Jeg bet meg i underleppa. Hvis det var sant, så betyr det at Niall had jugd for meg. Niall hadde jo trøstet meg og sagt at det var dårlig gjort av Harry å være utro. Jeg ristet på hodet, alle tankene gikk i spinn igjen. Det var for mye å tenke på. For innviklet. Igjen, var jeg suer forvirret. Hvem skulle jeg tro på? Men da stod spørsmålet i hodet på meg, ''Hvorfor hadde hun på t-skjorta de?'' spurte jeg med en kald stemme. ''Jeg vet ikke.'' Harry sukket. Det var vanskelig å tro på han. Til å med jeg kunne dikte opp noe sånt. Jeg så ikke engang Niall i huset til Harry den dagen. Ikke stod bilen hans der heller. Men jeg tror heller ikke at Harry står i juger meg i ansikte.. Dette var vanskelig. ''Gi meg to minutter.'' sa jeg og reiste meg igjen. 

 

Jeg ristet i Niall og ventet på at han skulle reagere. ''Hva er det?'' spurte han med en hes, trøtt stemme. ''Hvor var du den kvelden som Harry var utro?'' spurte jeg. ''Her?'' Han satt seg opp i sofaen og gned seg i øynene. ''Hele kvelden?'' spurte jeg. ''Det er midt på natta, hva er det du vil?'' spurte han litt gretten. ''Jeg vil finne ut av dette. Enten er du en god venn og svarer på det jeg spør meg om, eller så bryr du deg ikke og jeg vil aldri se deg igjen.'' sa jeg med en bestemt stemme. ''Kan vi ta det her i morgen?'' spurte han og la seg ned i sofaen igjen. Jeg ristet på hodet, ''Nå eller aldri.'' svarte jeg. Han stønnet irritert, ''Ja, jeg var hjemme hele kvelden.'' Han virket ikke overbevisende. ''Og du har ikke snakket med Mia siden dere bestemte dere for å gjøre det slutt?'' spurte jeg. Han ristet på hodet, ''Vil helst ikke tenke på henne.'' mumlet han. Jeg sukket, de begge mente to helt forskjellige ting. Så kom jeg på det, bildet i avisa. Det var jo Mia på det bildet, med Harry. Jeg var hundre prosent sikker. ''Bli med meg litt.'' Jeg dro i armen hans. Den eneste måten å få med han ut nå var å spille uskyldig og søt. ''Kom igjen.'' sa jeg. Han stønnet irritert. ''Gå vekk.'' mumlet han. Jeg satt meg ned på kanten av sofaen og strøk fingertuppene mine opp og ned på armen hans. ''Plis.. for meg?'' spurte jeg. Akkurat nå var det ikke sånn jeg ville oppføre meg. For min del så ville jeg egentlig bare slå han rett i ansikte. Han ga etter og fulgte etter meg ut til Harry. 

 

Harry sine øyne ble ganske store da han så Niall, og Niall sine øyne var ikke noe mindre enn det Harry sine var. ''Jeg  går faen meg ikke herfra før vi har fått orden på dette, fordi jeg orker ikke dette mer.'' Etter to dager hadde jeg fått nok. Jeg var ikke den personen som tålte mest. Jeg vet at de begge to måtte tidlig opp i morgen for å dra til en arena, men det brydde jeg meg fælt lite om akkurat nå. Jeg hadde tenkt til å være helt ærlig og ikke holde noe skjult. ''Harry mener at du Niall, hadde et one night stand med Mia i huset hans.'' Det hørtes egentlig utrolig teit ut når jeg tenkte meg om. Hvorfor skulle de dra til hans hus og ikke Niall's? Jeg ristet det av meg og stirret fra Niall til Harry. Begge to så ganske ukomfertable ut. Ingen av dem svarte, de bare stod der. Jeg kikket på Harry igjen, ''Hva med det bildet i avisa da? Som er av Mia og deg?'' Jeg hevet øyenbrynet mitt. Harry så på meg med et forvirret blikk. ''Hva?'' spurte han. Jeg gjentok det og ventet på svar, men det kom ikke noe svar. Jeg dro opp mobilen fra lomma og fant frem artikkelen som jeg hadde lest. Harry studerte bildet nøye, Niall også. ''Ella har lagd det.'' sa Harry og ga meg mobilen tilbake som om ingenting hadde skjedd. ''Hva har Ella med dette å gjøre?!'' spurte jeg irritert. Hun hadde absolutt ingenting å gjøre med noe av det som skjedde. ''Du kan ikke bare skylde p-'' Harry stopped meg før jeg rakk å fortsette. ''Se i hjørnet på bildet. Det er Ella sin twitter konto.'' Harry la armene i kors over brystet, nå var det hans tur til å bli sur. Jeg studerte bildet, det var sant. Alt ga mening nå. Jeg kikket bort på Niall som bare stod der, han hadde jugd. Harr derimot stod der, ikke fult så blid. 

 

 

Ble egentlig veldig misfornøyd med denne delen! Neste del skal være myeee bedre!!! 
Hva tror dere kommer til å skje nå? Er Harry sur og begynner enda en ny krangel? 

50 kommentarer?

 

POSTED BY: Maria 


06.09.2013 | 16:07 | Kategori: One Direction

This Is Us!

Som jeg skrev på instagram så er This Is Us ute på alle kinoer i hele Norge i dag! Skal du se den i dag? Når og hvor? Hvis du har sett den, hva syns du om den? :) Jeg skal se den i Skien klokka 19.00! Hvis du skal se den i Skien i helga, så kommenter under! Kanskje vi kan møtes? ;) Har alltid hatt lyst til å møte en leser.. haha! 

Jeg er utrolig spent og kan ikke vente!!

amazing 

 

POSTED BY: Maria


06.09.2013 | 14:43 | Kategori: Liam Payne

Liam sin balkong etter eksplosjonen

POSTED BY: Maria


06.09.2013 | 14:42 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer

POSTED BY: Maria


06.09.2013 | 10:59 | Kategori: Facebook/Twitter

1D på Facebook

POSTED BY: Pauline


05.09.2013 | 23:57 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer om Andy etter ulykken

POSTED BY: Maria


05.09.2013 | 23:56 | Kategori: Fans

Harry golfer i Calefornia i går + fans

POSTED BY: Maria


05.09.2013 | 19:56 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 45

 ''Madison..'' han kikket opp på meg med store øyne. ''Hva?'' spurte jeg, bekymret. Jeg tok hånden hans og klemte den hardt, jeg var bare så utrolig glad over at han i det hele tatt var bevist. ''Dette er ikke første gang Harry har vært utro mot deg.'' sa han. 


 

Jeg slapp hånden til Louis og kjente øynene mine fylle seg opp med tårer igjen. Jeg kikket bort på Harry, åssen kunne han i det hele tatt leve med den følelsen? Å være utro er noe jeg aldri i hele mitt liv kunne tenke meg å gjøre. Jeg ville aldri hatt den følelser, aldri. Øynene hans var store og uskyldige. Jeg ristet på hodet og reiste meg opp fra bakken. ''Madison, la m-'' Jeg ga han et blikk og han ble stille. ''Du kan bare drite i å snakke til meg.'' sa jeg og gikk mot huset igjen, Louis fulgte etter meg som en liten valp. Tårene rant og rant og rant og rant. De stoppet aldri. Jeg skjønte ingenting, alt var bare uvirkelig. Jeg vet at jeg må nok snakke med Harry om dette senere men akkurat nå ville jeg ikke ha noe med han å gjøre. Jeg trakk pusten dypt inn og ut for å roe meg ned. Det gikk noen minutter før tårene hadde stoppet og jeg stod på stuegulvet og bare stirret på veggen foran meg. Jeg hørte lyden av telefonen min som ringte hele tiden og jeg viste hvem det var. Jeg hadde ikke tenkt til å ta den. Jeg gikk inn på badet og kikket på Louis, ''Hvordan går det?'' spurte jeg. Jeg følte meg rett og slett selvopptatt og slem som hadde ignorert Louis og fokusert på at jeg har det så grusomt. Louis var jo full av blod og var rett og slett mørbanket. ''Det går fint, og med deg?'' spurte han. Blodet var borte fra ansikte og alt du kunne se var nå sår. ''Det går bra.'' jeg glistret på et smil. Egentlig hadde jeg bare lyst til å gjemme meg, bli isolert fra alle sammen, hele verden. 

 

Louis sin telefon ringte, min telefon ringte og Niall sin telefon ringte. Klokka var sikkert rundt elleve hvis jeg måtte gjette. Jeg satt krøllet inni armkroken til Niall og fiklet med hettegenseren han hadde på. Jeg dro snorene opp og ned, opp og ned. Vi alle tre var stille, alt du kunne høre var lyden av telefonene som ringte. Alle prøvde å få tak i oss akkurat nå. Louis hadde ringt Zayn som skulle komme over for å hente han. Det ringte på døren, ingen reagerte. Etter to minutter reiste Louis seg og gikk over til døra. Akkurat nå så skulle jeg ønske at det var Harry som holdt rundt meg, ikke Niall. Av en eller annen grunn så følte jeg at alt dette bare var en løgn. Harry var virkelig ikke en sånn person og jeg kunne ikke tenkt meg at han ville gjort noe sånt i det hele tatt! Det måtte være en naturlig forklaring. Plutselig stod både Louis og Zayn foran meg. ''Jeg hørte om hva som skjedde. Går det bra?'' spurte Zayn og satt seg ned ved siden av Niall og meg. Jeg nikket, ''Har fremdeles ikke synket inn enda.'' jeg lo en kort og klein latter. Jeg likte ikke å snakke om det med andre. Zayn nikket, ''Ring meg hvis det er noe. Jeg er alltid her for å snakke.'' smilte han. Jeg nikket og smilte takknemlig tilbake. Det hjalp alltid å vite at det hvertfall var noen der som ville høre på deg hvis det var noe. 

 

Etter Louis og Zayn hadde dratt lå vi bare der. Jeg duppet av i blandt, men sovnet aldri helt. Klokka nærmet seg tolv nå og vi begge var stuptrøtte, men ingen av oss gadd å gå opp på rommet. Jeg kjente brystet til Niall gå langsomere og langsomere opp og ned. Han hadde sovnet. Jeg lukket øynene og gjorde et forsøk på å få sove men det gikk bare ikke. Noe var galt. Det føltes hvertfall sånn. Telefonen min plinget igjen, det var sikkert en av de femti meldingene Harry hadde sendt meg på bare to døgn. Jeg kikket bort på telefonen min raskt, det stod noe med at han stod på utsiden og ville ikke gå før jeg kom ut. Jeg fikk ikke med meg alt før telefonen sluknet igjen. Jeg sukket, skulle jeg gå ut til han eller ikke? Vi måtte jo snakke om dette før eller siden. Jeg hatet denne følelsen jeg hadde akkurat nå. Jeg følte meg alene, forvirret, overrasket, sint, lei meg og tygden var hardt å bære på. Jeg klarte å karre meg ut av grepet Niall hadde rundt meg og gikk bort til gangen. Jeg kikket ut vinduet ved siden av døra og bet meg svakt i leppa da jeg så Harry. Han satt på trappa og kikket ut på den bek sorte gata. Jeg åpnet døra sakte og gikk forsiktig ut og lukket døra etter meg. Jeg satt meg ned ved siden av han og sukket, ''Hei.'' 

 


Jeg må bare si det at jeg er litt forvirret, fordi at dere syns ikke jeg tar med alle guttene. Poenget med en historie er at det skal være om en av guttene og en jente. Ikke alle fem. Jeg prøver å få alle invovert så mye jeg kan men det er ikke enkelt fordi det passer bare ikke å ha med alle samtidig. Hvis jeg for eksempel har med Liam en god del, så går over til Niall så klager dere så på at jeg ikke har med Liam. Da hadde jeg jo akkurat med Liam, så jeg forstår egentlig ikke mye. Skal egentlig bare ignorere de kommentarene, det er min historie, derfor bestemmer jeg, haha! Neida ;) Skal prøve å få med guttene så mye som mulig fremover. 

Ogsåå... har dere husker å følge oss på instagram? (onedirection1blogg) Hva syns dere om at jeg sa at det var ca en time til den nye delen var ferdig? Var det greit eller bare teit? :)
Husk også å delta i konkurransen om å vinne billetter til Eric Saade!


50 kommentarer? IKKE SPAM

 POSTED BY: Maria 


05.09.2013 | 19:56 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry svarer på DM

POSTED BY: Maria


05.09.2013 | 19:55 | Kategori: Niall Horan

Niall ute å golfer

POSTED BY: Maria


05.09.2013 | 19:49 | Kategori: Fans

Harry med fans i dag

POSTED BY: Maria


05.09.2013 | 19:05 | Kategori: Instagram

Caspar Lee på Instagram

POSTED BY: Maria


05.09.2013 | 15:56 | Kategori: Harry Styles

Harry spilte golf i går

POSTED BY: Maria


05.09.2013 | 11:42 | Kategori: Instagram

Instagram!!

Bloggen har nå fått egen Instagram side! Den heter "onedirection1blogg"! Vi kommer til å poste bilder og gi informasjon om historiedeler, konkurranser, imagines, fakta og mange andre ting :)

FØLG OSS!

POSTED BY: Maria


04.09.2013 | 22:07 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse!

Heisann dere! Dette har absolutt ingenting å gjøre med gutta, men hvorfor ikke ha konkurransen uansett? 

I samarbeid med artistpartner har vi fått æren av å dele ut to konsertbilletter, altså for deg og en venn, til Eric Saade på Sentrum Scenen den 14.09.13! Jeg vet at det ikke har noe med One Direction å gjøre, men det er helt sikkert noen av dere som liker Eric Saade. Uansett er det alltid morsomt å bare delta for å se om man vinner eller ikke, og konserter er jo alltids gøy!

 

Du har nok hørt en av sangene hans før. Han har blandt annet sangene ''Hotter Than Fire'' , ''Imagine'' med Tone Damli Åberge og ''Coming Home''. 

Konserten er altså lørdag 14. September 2013 klokka 20.00 på Sentrum Scenen. 

 

 

Alt du trenger å gjøre for å delta er:

  • Fortell meg i kommentarfeltet hva du liker best ved bloggen
  • Fortell meg i kommentarfeltet hvorfor du fortjener å gå på Eric Saade konsert
  • Del dette innlegget via Facebook eller Twitter. Du kan også likte innlegget så det blir automatisk linket til facebook. 

 

Vinneren blir trekt på mandag!  

Hvis du ikke vant, ta en tur innom billettservice og kjøp egene konsertbilletter til Eric Saade her: http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=eric+saade
POSTED BY: Maria 


04.09.2013 | 20:53 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 44

Jeg tok den i mot og kikket oppi. ''Å, tusen takk Louis.'' sa jeg med et smil. Han hadde kjøpt muffins i alle mulige farger. Noen med mønster og andre bare nøytrale. Jeg rakk ikke ta en muffins før det ringe på, igjen. Louis fikk et usikkertblikk, noe som fikk meg til å tro det dårlige. Louis gikk for å åpne døren, men den smalt raskt igjen. Jeg reiste meg opp fra sofaen og la muffinsene på bordet. Jeg hørte ingen stemmer, ikke noe skritt, ingenting. Det gjorde meg bekymret, og ikke minst redd. Jeg gikk så lydløst som jeg kunne ut i gangen men Louis var ikke der. Det var tomt. Jeg åpnet døren og skrikingen skar gjennom ørene mine. Louis og Harry stod bryst til bryst å skrek hverandre i ansikte. Harry var selvfølgelig mye høyere, noe som fikk han til å se mye skumlere ut. Louis var liten og søt, noe som gjorde han bare utrolig skjønn. De begge stoppet brått opp og Harry åpnet munnen for å si noe, men Louis kom han i forkjøpet. ''Jeg kommer om litt.'' sa han. Jeg ristet på hodet, ''Kom nå.'' hvisket jeg. Øyenen mine var klistret på Harry. Hvordan kunne jeg være sur på han? Det var Harry... Jeg elsket han over alt på jord, men samtidig var jeg utrolig sint og lei meg. Tankene mine surret over hverandre og jeg viste ikke om jeg skulle være lei meg eller sint. Noen ganger så tenkte jeg faktisk bare på å glemme alt som hadde skjedd og ikke snakke mer til han, eller bare flytte. Å flytte var noe jeg skulle, ingen tvil. Jeg vil ikke se trynet til Mia igjen, aldri! Samtidig kan jeg ikke tenke meg et liv uten Harry. Ikke i det hele tatt. Vi har opplevd mye sammen og forholdet hadde bare akkurat startet. Jeg hadde lyst til å bare tilgi han og gå videre, men en del av meg kunne bare ikke tilgi han. 
Jeg satt inne i stua igjen, alene. Louis og Harry stod fremdeles på utsiden og fortsatte skrikingen. Jeg stappet i meg muffinsene, en etter en gikk de ned. For en gangs skyld skulle jeg gå på twitter og andre sosiale medier for å se hva folk sa. Jeg dro opp mobilen og søkte rundt på nette og fant en artikkel om Harry og meg. Jeg gadd rett og slett ikke lese den. Jeg la mobilen fra meg og bare satt der. Jeg stirret på veggen og ventet på at Louis skulle komme inn igjen, noe han ikke gjorde. Jeg sukket, hvorfor brukte de så lang tid? Jeg gikk ut igjen, men ingen av dem var der. Jeg gikk raskt ut av huset, det var skummelt. De kunne ikke ha dratt, sammen? Jeg gikk rundt huset og fant dem i hagen. Harry lå over Louis og slo han i ansikte med bare knyttnevene. ''Harry! Slutt!'' skrek jeg og løp mot dem. Jeg prøvde å dytte Harry av Louis men det var nytteløst. Louis hadde ikke mye farge igjen i ansikte og det så ikke akkurat ut som Harry var på vei med å stoppe med det første. ''Kutt ut, Harry!'' ropte jeg igjen, tårene bare rant nedover kinnene mine. Han stoppet opp og kikket på meg med store, men fremdeles skumle øyne. Jeg satt meg ned på kne ved siden av dem og Harry gikk av Louis. Harry selv blødde fra både nes og leppa. Han hadde fått seg en trøkk. Louis derimot var dekket av blod. Hva faen gjorde jeg nå? ''Louis?'' jeg ristet i han, ikke noe liv. ''Madison, je-'' prøvde Harry seg. ''Gå.'' sa jeg raskt før jeg fokuserte på Louis igjen. ''Jeg ment-'' Han prøvde seg igjen men jeg stoppet han nok en gang. ''La det være! Du har gjort mer enn nok!'' sa jeg irritert og kikket raskt på Harry før jeg kikket på Louis igjen. Jeg prøvde å få liv i Louis med å slå han fosiktig på kinnet, men tilslutt ga jeg opp. Hendene mine var fulle av blod. Jeg følte meg totalt håpløs. Louis hostet og både Harry og jeg kikket på Louis igjen. ''Madison..'' han kikket opp på meg med store øyne. ''Hva?'' spurte jeg, bekymret. Jeg tok hånden hans og klemte den hardt, jeg var bare så utrolig glad over at han i det hele tatt var bevist. ''Dette er ikke første gang Harry har vært utro mot deg.'' sa han. 

 

 


Siden dere er så flinke til å kommentere kommer det enda en del i dag! Kort, men det er en del! 
Hvordan tror dere Madison kommer til å reagere nå og hva kommer til å skje? 
Klarer dere 50 kommentarer? 
POSTED BY: Maria

04.09.2013 | 20:00 | Kategori: Video

Filming av 1D Fragrance: Our Moment

 

Gleder meg sykt til å lukte på den! 

 

POSTED BY: Pauline


04.09.2013 | 15:13 | Kategori: Niall Horan

Niall med fans på ITunes festivalen

POSTED BY; Pauline


04.09.2013 | 11:40 | Kategori: Harry Styles

Harry på LAX i dag

POSTED BY: Maria


04.09.2013 | 11:40 | Kategori: Niall Horan

Niall ute å golfer i går

POSTED BY: Maria


04.09.2013 | 11:39 | Kategori: Liam Payne

Andy og Liam i en brann!!!

På mandag kveld brant det i Liams leilighet! Andy og Liam stod vist på kjøkkenet da det brant, og Andy ble brent på hele overdelen av kroppen hans. Liam skal vist ha dratt han ut av brannen og de skal ha kjørt med ambulansen til sykehuset.

Det er mange som har tvitrer god bedring og "#prayforandy" på Twitter. Det er ganske alvorlig og det et mange som har tvitrer god bedring til Andy. Mange kjente og mange nære venner. Kjæresten hans tvitrer dette:

Bestevennen til Andy tvitrer også. Han var i bursdagen til Andy sammen med Liam så de kjenner hverandre fra før.

POSTED BY: Maria


04.09.2013 | 08:00 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 43

Alt virket så uvirkelig. Jeg hadde roet meg ned og var egentlig klar til å tenke på noe annet. Jeg kunne snakke med Louis om det senere. ''Niall?'' Den stemmen. Den kom fra første etasje, og jeg kjente den igjen godt, Harry.  

Niall sperret opp øynene, det samme gjorde jeg. Bare å høre stemmen hans fikk tårene til å sildre nedover kinnene mine som to elver. Niall spratt opp fra senga og løp ned trappene. Jeg kunne høre ord bli vekslet men jeg hørte ikke hva de sa. Jeg kom meg ut av senga og tørket vekk tårene. ''Madison?'' ropte Harry. Kroppen min stivnet og jeg bare stod der med store øyne. Jeg svarte ikke. Klærne mine lå på stolen i hjørnet av rommet. Jeg klarte å komme meg bort til stolen uten om å lage for mye lyd. Jeg satt håret opp i en dott og tørket ansikte mitt for tårer og tørket sminke. Jeg trakk pusten dypt inn, men rakk ikke slippe pusten ut igjen før Harry stod i døråpningen. Det kjentes ut som isbiter rant gjennom blodårene mine. Jeg stivnet totalt og jeg kunne så vidt se noe gjennom øynene mine. ''Vær så snill, la meg forklare.'' sa han med et beende blikk. Jeg ristet på hodet, ''Gå vekk.'' Niall kom løpende opp trappa. ''Kom igjen, Harry.'' Niall dro i armen til Harry for å få han ut, men han rykket seg ikke. ''Bare hør på hva jeg har å si!'' Harry var desperat for å få sagt noe i det hele tatt. ''Du hadde sex med Mia for å ta hevn på noe som ikke skjedde. Jeg tror du har sagt og gjort nok!'' Jeg hadde hevet stemmen min litt nå. Han åpnet munnen for å si noe men ingenting kom ut. ''Hadde jeg bare v-'' Jeg avbrøt han, ''La det vær, Harry! Hvorfor i helvete er det så vanskelig for deg å være ærlig? Bare innrømme at du gjorde en feil og var utro?'' Jeg var på nippet til å falle sammen på gulvet i tårer. Det var rett før jeg begynte å rope. Niall skjønte tegninga og dro Harry i armen igjen, ''Kom igjen, gi henne litt tid.'' sa Niall, men Harry ga seg ikke så lett. ''Gå!'' skrek jeg og smelte døren igjen i ansikte hans. 

 

Jeg lå nå på gulvet og ga fra meg små hikst. Det var helt stille så jeg regnet med at Niall hadde fått Harry ut av huset. Døren til gjesterommet ble åpnet og Niall stakk hodet sitt inn sakte. ''Madison..?'' Han hadde en rolig og myk stemme som bare automatisk roet meg ned. Hver gang. Jeg tørket noen av tårene, hvertfall de jeg fikk vekk, og satt meg opp. ''Går det bra?'' spurte han, som en helt normal venn ville gjort. Jeg nikket, selvfølgelig løy jeg, jeg hadde det vell ikke bra! Han sukket, ''Jeg må dra nå, men Louis har kommet, som jeg lovet.'' Jeg kom meg fort på beina og løp inn i armene hans for en klem. Tårene sildret bare mer og mer, ''Ikke dra.'' hvisket jeg. Niall hadde armene sine rundt meg og strøk meg på ryggen. ''Jeg må, studio venter.'' hvisket han tilbake. Jeg holdt armene mine bare enda hardere rundt nakken hans. Jeg ville ikke at han skulle dra. Han var den eneste som kunne gjøre meg glad akkurat nå. Etter fem minutter gikk han litt bakover, men jeg stoppet han og trakk han inntil meg igjen. ''Madison, jeg må.'' Han dyttet meg fosiktig unna. Jeg sukket og tok tak i hånden hans og flettet fingrene våres sammen. Han ga meg et lite smil og jeg fulgte han ned til gangen. 

 

Louis satt i sofaen da jeg kom inn i stua igjen. ''Hei.'' han smilte og reiste seg for å gi meg en klem. Vi klemte og jeg satt meg ned i sofaen. Det føltes ut som jeg hadde barnevakt. ''Niall fortalte hva som skjedde. Går det bra med deg?'' spurte han med et bekymret ansiktsutrykk. ''Det går som det går. Det har ikke helt synket inn enda.'' sa jeg og trakk litt på smilebåndet. ''Det skjønner jeg. Jeg kan ikke engang tenke meg hva du går igjennom. Om Eleanor hadde gjort noe sånt.. nei.'' Han ristet på hodet og bet seg i underleppa. Jeg sukket, ''Jeg kommer aldri til å tilgi han.'' sa jeg med en lav stemme. Øynene mine var klistret på hendene mine. Louis nikket og vi begge sukket. ''Jeg kjøpte noe som kunne muntre deg opp.'' smilte han og gikk inn på kjøkkenet. Han kom ut med en eske og rakte den til meg. Jeg tok den i mot og kikket oppi. ''Å, tusen takk Louis.'' sa jeg med et smil. Han hadde kjøpt muffins i alle mulige farger. Noen med mønster og andre bare nøytrale. Jeg rakk ikke ta en muffins før det ringe på, igjen. Louis fikk et usikkertblikk, noe som fikk meg til å tro det dårlige. 

Mer? 45 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria


04.09.2013 | 07:24 | Kategori: Instagram

Caspar og Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


03.09.2013 | 22:24 | Kategori: Niall Horan

Niall 14millioner følgere på twitterGRATULERER da har Niall fått 14 millioner føgere på twitter :)

POSTED BY: Pauline


03.09.2013 | 21:14 | Kategori: Facebook/Twitter

1D på Facebook

POSTED BY: Pauline


03.09.2013 | 20:33 | Kategori: Harry Styles

Harry i går

POSTED BY: Maria


03.09.2013 | 20:32 | Kategori: Baby Lux

Usett bilde av Lux og Harry

POSTED BY: Maria


03.09.2013 | 20:31 | Kategori: Harry Styles

Harry på Heathrow i dag

 

POSTED BY: Maria


03.09.2013 | 17:22 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 42

 ''Jeg kysset ikke han! Jeg trodde det var deg med en gang. Så fort jeg fant ut at det ikke var deg dyttet jeg han vekk og forklarte alt sammen. At jeg ikke har følelser for han og at jeg sammen med deg så jeg ville aldri gjort noe sånt!'' sa jeg, egentlig ganske rolig i stemmen. Jeg gikk inn i stua men stoppet brått i døråpningen, hva faen. Jeg var i sjokk. Mia satt i sofaen i bare undertøy og en av Harry sine t-skjorter på seg. Klumpen i magen ble tungere enn tyngest. Mia sine øyne ble raskt sperret opp og hun kikket på Harry. Jeg ristet på hodet. Tårene presset på og jeg orket ikke holde de inne. Tåre etter tåre sildret nedover kinnet mitt. Jeg kikket bort på Harry som stod midt på stuegulvet. Han hadde hendene i lomma og kikket på meg, litt redd i blikket. Tankene mine stod stille, kroppen min stod stille. Jeg prøvde å si noe, men ingenting kom ut. ''Madison..'' han bet seg svakt i underleppa. Jeg ristet på hodet igjen, jeg kunne så vidt se gjennom øynene mine. De var fulle av tårer. Hadde han akkurat vært utro? Jeg kan bare ikke tro det. Også med Mia! Hun skulle jo liksom være min bestevenn, men nå ville jeg ikke engang se på henne. Jeg snudde på hælene og gikk raskt ut av huset hans. Jeg kunne høre Harry rope etter meg, men jeg dreit egentlig i han akkurat nå. Alt jeg ville var å komme meg langt langt vekk fra han, og Mia. Ikke faen at jeg skulle tilbake til det shit hølle, også kaldt leiligheten/ rommet til Mia og meg. Harry tok meg igjen, ikke overraskende. Jeg hadde begynt å hulke med en gang jeg kom meg ut fra huset hans. Han rakk ikke si noe før jeg hadde dyttet hånden hans av armen min, ''La meg være!'' skrek jeg midt i ansikte hans. Han så halvveis redd ut, men det kunne ikke brydd meg mindre. Jeg var sint, men også utrolig lei meg. Jeg hadde ikke ord, ikke tanker. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre eller reagere. 

 

Niall hadde sagt seg villig til å la meg bo der en stund. Jeg satt nå i sofaen hans med teppet tullet rundt meg. Jeg hadde fortalt han hva jeg så og han bare satt der med store øyne. Jeg hadde forklart alt sammen. Alt fra dramaet med Mats, Ella, Mia og nå Harry. Niall svarte fremdeles ikke. Tårene hadde ikke stoppet å renne ut av øynene mine, ja de bare rant. Jeg hadde ingen kontroll over de. Jeg forstod ikke helt hva som skjedde, jeg tror ikke det hadde synket helt inn enda. For det første, så trodde jeg Mia likte Niall. Jeg hadde aldri forventet meg at hun skulle gjøre noe sånt mot meg, og hvertfall ikke Harry! Om jeg hadde vært utro mot han så hadde jeg faktisk ikker forventa at han skulle være utro tilbake, så dette viste bare hvor umoden han var. Jeg klarte ikke tenke, det virket som om alt bare var en drøm. ''Jeg kan ikke tro at Harry kunne gjøre noe sånt.. Hvertfall ikke mot deg! Og med Mia..'' Niall ristet på hodet oppgitt. Jeg bare nikket stille, jeg hulket fremdeles litt. Niall dro meg inn i armene hans. Jeg la hodet mitt på skulderen hans og lukket øynene. Han holdt begge armene sine hardt rundt meg, og jeg prøvde å slappe av. ''Shh..'' hvisket Niall i øret mitt. Det hjalp faktisk. Jeg endte med å sovne i fanget hans. Jeg kunne fremdeles ikke tro hva som hadde skjedd. Alt virket som en drøm. 

 

Jeg våknet av at mobilen min ringte. Jeg lå på et fremmed rom, alene. Sengen jeg lå i var stor og rommet var hvitt. Sikkert gjesterommet hans. Til å med dette føltes ut som en drøm. Jeg kikket raskt på mobilen, uten om å bevege på hodet. Det var Harry, så jeg lot den ringe. Jeg lukket øynene igjen og trakk pusten dypt inn, så ut. Når jeg tenkte over det igjen, hva som skjedde i går, klarte jeg ikke holde tårene inne. Jeg startet å hulke med en gang. Knærne mine bøyde jeg opp så jeg lå i fosterstilling. ''Madison?'' Den rolig og myke stemmen til Niall roet meg ned litt. Jeg tørket vekk tårene som hadde falt og rullet rundt på ryggen. Han stod lent inntil døra med et bekymret blikk. ''Det går bra.'' løy jeg. Han ristet på hodet og spaserte over til senga hvor jeg lå. Han satt seg ned på kanten og la hånden sin over beinet mitt. ''Vil du at vi skal finne på noe i dag?'' spurte han med et lite smil. Jeg trakk pusten dypt inn for å roe meg ned, ''Nei.'' svarte jeg med en lav, svak stemme. Han nikket forståelsesfult. Han strøk tommelen sin opp og ned på kinnet mitt. Han smilte, ''Louis kommer over etterpå. Jeg må ut en tur men han skal nok få liv i deg.'' Niall lo en kort latter og jeg kunne ikke la vær men le litt selv. Hva skulle jeg gjort uten Niall? Jeg satt opp i senga og dro en hånd gjennom håret. Alt virket så uvirkelig. Jeg hadde roet meg ned og var egentlig klar til å tenke på noe annet. Jeg kunne snakke med Louis om det senere. ''Niall?'' Den stemmen. Den kom fra første etasje, og jeg kjente den igjen godt, Harry.

 

 

Jeg ble ganske misfornøyd med denne delen! Lover det skal bli bedre! :) 

40 kommentarer? 

 

POSTED BY: Maria


03.09.2013 | 07:10 | Kategori: Niall Horan

Niall sine golfkøller

POSTED BY: Maria


03.09.2013 | 07:09 | Kategori: Fans

Liam med fans i går

POSTED BY: Maria


02.09.2013 | 23:00 | Kategori: Instagram

Josh på Instagram

POSTED BY: Maria


02.09.2013 | 22:01 | Kategori: Video

One Direction: This Is Us - Sky Movies Special

 

POSTED BY: Pauline


02.09.2013 | 17:10 | Kategori: Fans

Liam med fans i dag

POSTED BY: Maria


02.09.2013 | 16:56 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 41

 ''Ja, hva med det?'' stod det. ''Du kyssa en jente som ikke var meg..?'' sendte jeg tilbake. Hva faen.. Jeg sminket meg raskt og ryddet opp etter meg før jeg måtte gå på jobb. Tilbake til Mats.. Kunne denne dagen bli værre? På vei ned til bussen tikket det inn enda en melding. ''Ja, det gjorde jeg.'' stod det. Jeg stoppet å gå, jeg skjønte ingenting. ''Hva mener du?'' sendte jeg tilbake. Jeg la mobilen ned i lomma igjen og gikk inn på bussen. Jeg satt i vindusetet og stirret ut vinduet, forvirret. For alt jeg vet så kan det være noen andre som har mobilen hans og svarer for han, eller så er han full. Ikke vet jeg, men jeg håper på den første. Fremdeles så forklarer det ikke bildet i avisa. Bussen stoppet og jeg gikk automatisk nedover Oxford Street, mot jobben. Harry hadde fremdeles ikke svart, noe som gjorde meg bekymret. Jeg hadde jo ingen anelse om hvordan han hadde det etter i går. Når jeg kom ned på jobben så var ikke Mats der, han kom ikke utover dagen heller. Denne dagen kom til å bli lang og hard. Jeg bestemt meg for å sende melding til en av guttene når jeg var ferdig på jobb. Jeg satt meg ned på en benk på utisden av butikken og dro mobilen opp fra lomma. ''Hvor er du? Hva skjedde med dere i går? x'' Tekstet jeg Niall. Harry hadde fremdeles ikke svart, noe som var irriterende. ''Hjemme, alle sammen har det fint. Vi kom oss vekk. xx'' Stod det fra Niall. Jeg pustet ut lettet, de alle var ikke hardt skadet. ''Godt å høre :)xx'' Skrev jeg tilbake. Egentlig så var jeg bare forvirret. Alt jeg hadde gjort i dag husker jeg ingenting av, jeg har bare tenkt på Harry. Jeg bestemte meg for å bare dra hjem til han og se hva som skjer, fordi jeg forstår ingenting akkurat nå. 

 

Blodårene pumpet så hardt og fort at jeg er sikker på at de skulle sprekke snart. Jeg stirret på den grå døra med et rundt vindu som det bare gikk ann å se ut fra, ikke inn. Jeg la fingeren på ringeklokka men tok den raskt ned igjen, jeg hadde ikke lyst til å møte han akkurat nå. Han virket så annerledes, så skummel på en måte. Han var så hardt i måten han svarte på. Jeg trykket raskt på ringeklokka, men jeg angret med en gang. Jeg snudde meg rundt, så ryggen min var vendt mot døra. Shit, skulle jeg løpe eller ikke? Jeg rakk ikke bestemme meg før jeg hørte lyden av døren som ble åpnet. Jeg snudde meg rundt og bet meg svakt i underleppa. Harry stod der i joggebukse, ikke noe annet, bare joggebukse. ''Hva er det?'' spurte han og la armene i kors over brystet. Han hadde også på seg en gul caps som krøllene stakk ut av. Jeg hadde et smil om munn, men det forsvant når han han svarte. ''Du svarte ikke.'' mumlet jeg og kikket ned på beina mine. ''Nei.'' Jeg likte ikke måten han svarte på. ''Hva har skjedd?'' spurte jeg. Kanskje noe hadde skjedd, med familien, eller guttene. ''Ikke noe.'' Han trakk på skuldrene og ansikte var helt nøytralt. ''Hvorfor oppfører du deg sånn da?'' spurte jeg. ''Åssen da?'' spurte han som om han ikke skjønte hva jeg mente. Jeg begynte å bli irritert nå, han oppførte seg skikkelig barnslig. 

 

Jeg gikk inn i gangen hans og lukket døra etter meg. ''Nei, kanskje det faktumet at du har vært utro.'' Jeg plasserte begge hendene på hver sin hofte. ''Å, så nå er det jeg som er utro?'' Han hevet øyenbrynet sitt og lente seg inntil veggen. Hva faen er det han snakker om nå? Jeg rynket brynene mine, ''Når var jeg utro?'' spurte jeg, litt fornærmet. Jeg ville aldri vært utro mot han, og når og hvem skulle jeg vært det med. ''I går.'' sa han med en helt rolig og overfladisk stemme. ''Jeg var vel faen ikke utro i går! Du var, ikke jeg!'' Jeg hadde hevet stemmen min nå. Jeg kan ikke tro at han kan beskylde meg for å være utro i det hele tatt. Han gikk ristet på hodet og gikk mot stua, ''Du kysset Mats.'' sa han. ''Jeg har vel ikke kysset Mats!'' Jeg stoppet opp å bare stirret på ryggen hans som forsvant inn i stua. ''I skogen i går, jeg så det, Madison! Ikke gidd å motsi det.'' ropte han fra stua. Jeg tenkte tilbake på det, å. Stemmer, når Mats kyssa meg. ''Jeg kysset ikke han! Jeg trodde det var deg med en gang. Så fort jeg fant ut at det ikke var deg dyttet jeg han vekk og forklarte alt sammen. At jeg ikke har følelser for han og at jeg sammen med deg så jeg ville aldri gjort noe sånt!'' sa jeg, egentlig ganske rolig i stemmen. Jeg gikk inn i stua men stoppet brått i døråpningen, hva faen. Jeg var i sjokk. 

 

Ble missfornøyd med den første delen men men ;) 
Hva tror dere Madison ser?

 

MER? klarer dere 40 kommenater..?

 

POSTED BY: Maria 


02.09.2013 | 13:34 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer

POSTED BY: Maria


02.09.2013 | 12:02 | Kategori: Video

Intervju med moviefone

 

POSTED BY: Maria

02.09.2013 | 11:55 | Kategori: Video

Nytt intervju med Yahoo

 

POSTED BY: Maria

02.09.2013 | 11:47 | Kategori: One Direction

Harry og Liam for trekstock

POSTED BY: Maria


02.09.2013 | 11:47 | Kategori: Harry Styles

Harry og Rita Ora på TCA

POSTED BY: Maria


02.09.2013 | 11:42 | Kategori: Bilder

Nye usette bilder av Harry og Liam

    

POSTED BY: Maria


02.09.2013 | 11:40 | Kategori: Niall Horan

Niall på Derby kampen på lørdag

             

POSTED BY: Maria


02.09.2013 | 11:37 | Kategori: Niall Horan

Niall på iTunes festival i går

    

POSTED BY: Maria


01.09.2013 | 23:43 | Kategori: Harry Styles

Harry NyligPOSTED BY: Pauline


01.09.2013 | 23:42 | Kategori: Harry Styles

Harry igår
 

POSTED BY: Pauline

 


01.09.2013 | 16:30 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans igår

 


 

POSTED BY: Pauline


01.09.2013 | 16:28 | Kategori: Harry Styles

Harry i London i dag + fanjepp, jeg vet at det er den samma fanen som med Niall lenger ned på bloggen, men fant de bildene senere enn de med Niall. 

 

POSTED BY: Pauline


01.09.2013 | 16:21 | Kategori: Louis Tomlinson

Drakta til Louis

 

jepp, som dere sikkert ser skal Louis altså ha nummeret 28 på ryggen :) 

 

POSTED BY: Pauline


01.09.2013 | 16:19 | Kategori: Niall Horan

Niall med fan i London i dag

POSTED BY: Pauline


01.09.2013 | 12:44 | Kategori: Harry Styles

Harry og Cara igår

Du ser Harry på det øverste bilde til venstre

POSTED BY: Pauline


01.09.2013 | 06:38 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush info

Heisann dere! Jeg drar på konsert i dag og reiser om ca en time. Så jeg får dessverre ikke lagt ut noe del eller blogget i det hele tatt :/

POSTED BY: Maria


hits