30.09.2012 | 19:20 | Kategori: Noveller

Novelle-just one look

Du går nedover gaten med en starbucks i hånden. Du trodde alt skulle bli så mye bedre etter at du flyttet til London..  Du flyttet fordi foreldrene dine kranglet, nesten alle vennene dine hadde reist på college og du hadde bare lyst til å starte helt på nytt! Det hadde ikke blitt noe bedre etter at du flyttet, du hadde ikke fått så mange venner ennå så du hadde tenkt litt på å flytte tilbake til Norge! Du gikk i dine egne tanker da du plutselig krasjet i noen og falt i bakken. "Unnskyld, går det bra" sa en gutt med brunt hår og blå-grønne Øyner. "Ja, det går helt fint! Det var min feil" Sa du ganske så flau mens du så ned i bakken. Gutten bare smilte til deg før han gikk videre! Du snudde deg for å se på han. Han var skikkelig pen! Han snudde seg og kom nærmere igjen "Kan jeg få nummeret ditt? Jeg heter Louis Foresten!" Du kjente han plutselig igjen! Det var jo Louis fra One Direction, det var yndlingsbandet til søsteren din. Hun hadde digget det bandet siden x-faktor og drømt om å møte dem! Når du tenkte deg om hadde nettopp Louis Tomlinson bedt om nummeret ditt! "ja, selvfølgelig kan du det!" Du gidde han nummeret, før han gikk spurte han "er du ledig klokken syv i kveld?" du nikket kjapt. "ok, jeg kommer å henter deg. Ses senere *DN* "

Du klarte ikke bevege deg, du skulle ut på date med selveste Louis Tomlinson du hadde egentlig ikke vert så stor fan av de, men du hadde jo likt sangene deres! Du nesten løpte hjem til leiligheten for å skifte, du sendte en melding til Louis for å spørre om du skulle ha på deg noe spesielt. På meldingen du fikk tilbake stod det: "du trenger ikke pynte deg så veldig! Ta på deg noe du synes er komfortabelt" Du likte å pynte deg så du tok på deg et skjørt og en svart topp


*antrekket ditt*

Du ordnet håret og fikset på sminken. Du ble akkurat ferdig før det ringte på døren. Louis såg veldig kjekk ut. "Hvor skal vi" du hadde lurt på dette helt siden han ba deg med på date. "Vil du virkelig vite det, eller ta det som en overraskelse?" Louis så på deg med de pene blå-grønne øynene sine. "Ehm, jeg tar en overraskelse!" Sa du og smilte til han, han smilte tilbake med det fine hvite smilet sitt. Louis kjørte nedover en smal veg. Dere stoppet i enden av vegen. Du kunne se en sjø litt foran dere. Der gikk et lite stykke før dere kom fram "Skal vi virkelig være her?!" Dere hadde kommet til den mest romantiske plassen du noen sinne hadde sett. En brygge med tepper og puter. Mange stearinlys og maten så helt nydelig ut! "Ja, det er her vi skal være! Liker du det?"  "Selvfølgelig liker jeg det, det er perfekt!" Ansiktet hans lyste opp da du sa det. Du gidde han en klem, noe som fikk han til å lyse opp enda mer! Mens dere spiste snakket dere om alt og ingenting. Du var glad for at Louis var en person som var lett å snakke med, i tillegg var han skikkelig morsom! Det ble et lite stille øyeblikk der dere bare så på hverandre. Ikke noe klein stillhet, men bare stillhet.  Louis brøt stillheten. "Jeg er utrolig glad for at du krasjet i meg! Ellers ville jeg ikke ha møtt deg. Jeg vet at det jeg nettopp har møtt deg, men det er noe med deg. Jeg liker deg *DN*, veldig mye!" Du visste ikke om du skulle le eller gråte. Han hadde sagt det på en morsom, men kjempesøt måte. "Jeg liker deg også Louis! Jeg er utrolig heldig som får oppleve dette sammen med deg" Louis tok hånden din, bøyde seg ned og kysset deg mykt på leppene. Det var da du skjønte at livet i London faktisk kom til å bli bedre!
Da kom novellen som jeg sa jeg skulle lage! Denne gangen ble det om Louis 
Hva synes dere? Blir veldig glad for tilbakemeldinger

 

POSTED BY: Malin 


30.09.2012 | 18:37 | Kategori: Random

Hei Igjen!

Oj Heeii!!

Føles som et år siden jeg skrev mitt siste innlegg her på bloggen, blir nesten litt emosjonell! Haha, neida..eller joda....

Men, grunnen til at jeg har sneket meg tilbake er fordi jeg savner dere og dette så innmari mye! Jeg skal ikke begynne å blogge igjen (buhu), men! Jeg skal være noen dager på hytta helt alene med mamma og pappa, og dere kan jo tenke dere hvor gøy det blir :P Derfor har jeg fått lov av skjønne Julie å skrive noen noveller til bloggen! Wiiii.

Tenkte å snike meg til å gjøre det en gang i blandt, vil jo ikke slutte helt å være en del av denne bloggen! Jeg mener, et år for ingenting! haha, neida.

 

Så da lurer jeg på hvem det er jeg skal skrive om. Skal skrive to noveller tenkte jeg, så de to som får flest stemmer til i morgen blir valgt :)

Det er opp til dere, og guud som jeg gleder meg! Haha, er lenge siden jeg har skrevet noe 1D relatert nå og det skal bli godt å friske litt opp igjen.

 

Vil også si hvor søte dere er, selv etter at jeg har sluttet å logge får jeg nye venneforespørsler fra directioners hver dag. Vit at hvis det er noe dere vil snakke om, hva som helst så ikke vær redd for å ta kontakt, synes bare det er kjempehyggelig når folk snakker til meg :)

 

Så joda, stem i vei på den gutten du vil ha novelle om, også velger jeg de to med flest stemmer til i morgen!

 

Vi snakkes <3

 //gammelt søtt mimrebilde siden jeg først er i gang

 

og btw, gjerne sjekk ut bloggen min! ----> abejita.blogg.no <-----

 

POSTED BY: HEDDA


30.09.2012 | 16:37 | Kategori: Video

Menswear special


aww ♥♥

 

 

POSTED BY: Malin


30.09.2012 | 15:25 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis tapte...

Louis spilte fotballkamp idag! Han spilte 'forsvarsposisjon'.  De tapte 4-1 og han spilte for veldedighet :)

Embedded image permalink
Laget før kampen, Louis sitter på høyre side av keeperen.


Louis og Eleanor etter kampen. 

 

 

POSTED BY: Malin


30.09.2012 | 15:12 | Kategori: Fans

Bilder med fans
 

POSTED BY: Malin


30.09.2012 | 13:45 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 10

 

Jeg hadde sjansen til å fortelle hvem jeg egentlig var. Skulle jeg fortelle det?

 

«Jeg hadde bare et mareritt og jeg tenkte jeg kunne se litt på tv men så sovnet jeg» sa jeg. Får en pyse jeg var. Kunne jeg ikke bare fortelle det? Men hva kom hun til å tro om meg? At jeg var en løyner. Vel på en måte var jeg det. Skyldfølelsen gnagde enda mer. Jeg skulle til å si noe men trakk det tilbake. Jeg smilte heller til henne. «Kom så går vi og kler på oss. Harry ringte i sta forresten. Han ville fortelle deg noe» sa hun. Så hyggelig at hun tok telefonen min da. Hun kunne liksom ikke vekke meg eller bare si at jeg ikke hadde våknet og at jeg kunne ringe tilbake. Nei, ikke bli sur på hun for det. Jeg smilte til henne og gikk inn på rommet mitt. Siden vi hadde fri fra jobben bestemte vi oss for å shoppe litt i dag. Jeg gikk inn på badet og fikset meg opp. Håret havnet i en hestehale og jeg tok på meg en hvit shorts med en hvit jakke over.Jeg tok på meg maskara og gikk inn på rommet til Amanda. Da jeg så hun ligge på sengen hennes og gråte. Jeg gikk stille inn mot Amanda før jeg stoppet. Hun holdt bildet av den lille jenta og seg selv. Det føltes ut som jeg skulle dø. Jeg greide ikke mer. Lyve for min bestevenn.

Jeg satte meg ned på kanten og strøk hun på ryggen. «Amanda, er alt ok?» jeg merket av stemmen min skalv. «Jeg? jeg vet ikke, jeg savner hun så mye. Selv om vi var små var hun min bestevenn» sa hun mens noen tårer rant ned på kinnet. «Amanda, jeg er så lei for det» jeg ville fortelle hun det. At jeg var den lille jenta på bildet. At den lille jenta satt rett ved sin av henne. Fortelle hun alt som hadde skjedd etter at hun flyttet. Fortelle hun alt som skjedde etter at pappa ble tatt. Men jeg var for feig. Taimingen var rett, men jeg følte ikke for å gjøre det enda verre en det var nå. Men jo lenger jeg holdt på hemmeligheten jo verre kom det til å bli. «Amanda? Skal vi gå så du ikke sitter her og gjør deg selv enda tristere» hun så opp på meg før hun la fra seg bildet og gikk inn på badet. Jeg satte meg lenger inn på sengen og så på bildet selv. Da merket jeg noe som var veldig tydelig på bildet. I bakgrunnen var. Sarah. Da skjønte jeg det. Pappa hadde ikke drept mamma. Det var noen andre. Han bare trodde han gjorde det. Selvfølgelig. Det var så åpenbart.

 

Amanda pov.

Jeg følte at det var noe *DN* ikke fortalte meg. Og hun var litt rar til tider. Noe som plaget meg var alle de jakkene henne hadde på. Det var liksom veldig varmt ute og hun har på jakke? Jeg brydde meg ikke noe om det fordi det var en dårlig grunn å bli plaget over. Ville hun ha på seg en jakke, så skulle hun få velge det selv. Jeg tok på meg litt maskara og rush. Jeg kledde på meg en fersken farget shorts og en hvit topp med noen kjeder. Det brune håret flettet jeg i en fransk flette. Når jeg kom ut av badet sto *DN* og så på bildet. Hun var helt fortapt i det. Jeg kremtet. Hun så på meg og smilte. «Så fin du ser ut» sa hun og reiste seg opp. Jeg tok tak i veska mi og vi begge gikk ut av rommet. Når vi skulle til å gå ut av butikken dunket *DN* inntil Harry. Jeg smilte litt for meg selv og slapp armen hennes og gikk ut av døren. Jeg stilte meg helt inntil vinduet med ryggen til men fremdeles sann at jeg kunne se de i øyenkroken. Jeg så at hun forklarte noe og at Harry så på meg. Etter en stund kom de ut. Harry ga *DN* en klem og smilte til meg før han forsvant nedover gaten. Jeg smilte litt til *DN* og ga hun et tegn på at hun skulle fortelle. «Han spurte om jeg kunne møte han på en restaurant i dag så... jeg trenger en kjole» jeg hoppet av glede. *DN* hadde fått shopping lyst, noe som hun ikke hadde for noen timer siden og jeg viste om den perfekte kjolebutikken. Selv om vi bodde i sentrum måtte vi ta buss, fordi butikken jeg viste om lå utenfor sentrum også var det noen bedre kjøpesentre der.

 

*DN* pov.

Etter noen minutter på bussen gikk vi av ved en stor butikk. Vi gikk inn og der lå det mange kjoler på rekke og rad. Amanda begynte å gå rundt i butikken og hadde armen full av kjoler etter bare 2 minutter. Jeg måtte le litt av henne. Hun kom mot meg og slang alle kjolene i armen min. Jeg gikk inn i prøverommet. Det var en kjole jeg syntes var veldig fin. Den hadde svart over del og var gull på bunnen.

 


Jeg sto og studerte den på meg når jeg kom over blåmerkene. Plutselig hørte jeg et knas. Gardinen hadde gått opp og der sto. Amanda. Hun hadde sett det. Øynene hennes var store. Hun datt ned på gulvet. «Amanda, jeg kan forklare» hun så opp på meg. Jeg tokk hun inn på prøverommet og lukket igjen gardinen. Jeg skulle til å si det men noe annet kom ut av munnen min.

 

- Caroline :) 


30.09.2012 | 13:22 | Kategori: One Direction

MTV EMA 2012

Husk å stemme på guttene HER; http://tv.mtvema.com/vote

Dere kan stemme på guttene fra nå av til 9 November. Vinneren blir kåret 11 November! :) 

De er nominert i; Best New og Biggest Fans ( Som Justin Bieber blandt annet også er nominert. ) , 


POSTEB BY: Maria


30.09.2012 | 13:09 | Kategori: Funny stuff

Funny Pics

Siden det er så lite å blogge om, så gjør det vel ikke noe om jeg legger ut litt morsomme bilder av guttene? :) 
Hvem likte du best? :D POSTED BY: Maria 


30.09.2012 | 11:12 | Kategori: Nyheter/Blader

Fabulous

Fabulous bladene får man bare kjøpt i UK og Irland!


POSTED BY: Malin


29.09.2012 | 12:29 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 9

Jeg har tenkt å ha et maraton på Lørdag om 2 uker. Men det er da en liten ulempe som vanlig. Siden det blir et maraton så blir det opphold på historien i 2 - 3 dager. Grunnen er at jeg må skrive flere deler etter maraton.

Det var henne. Jeg begynte å smile. ?Hallo igjen? jeg tok et lite opphold før jeg fortsatte. ?Sarah?.

 

«Så du er ikke helt dum nei» sa henne. Hun begynte å gå rundt meg. «Hvorfor forkledning? Og hvorfor følge etter meg?» sa jeg. «Vell, jeg så deg på flyplassen. Men viste ikke om det var deg, jeg har forfulgt deg etter det. Men hvorfor bytte navn?» hun var virkelig etter svar. «For å beskytte alle jeg bryr meg om og meg selv. Selv om jeg greier det helt fint.» «Ha, du kan ikke beskytte deg selv. Jeg ser det på deg» plutselig hadde hun armen under haken min og var på vei til å kvele meg. «Du begynner å bli forelsket, det betyr at det er lettere knekke deg» hvisket hun inn i øret på meg. Jeg tok meg ut av grepet og nå hadde hun hånden på ryggen sin. «Jeg er en stor jente. Jeg greier å beskytte meg selv» hvisket jeg inn i øret hennes og dyttet hun ut av grepet mitt. «Men venninnen din. Amanda. Vet henne hvem du er? Og hun er i mer fare vis du ser henne» sa henne. Hun hadde stelt seg foran meg nå. «Jeg vet. Men jeg kan ikke glemme henne.» sa jeg. Amanda viste ikke hvem jeg var. Sarah begynte å smile. «*DN* kommer du? Vi er nødt til å dra» Harry sto på toppen av bakken og ropte ned på meg. «Jeg kommer, vent litt» ropte jeg tilbake. Han nikket og forsvant bak bakken. «Så er det en sommerflørt eller noe du spiller på» sa Sarah etter han hadde forsvunnet. «En fyr jeg faktisk liker» svarte jeg. «Vell, jeg vet at du ikke er her for Amanda eller han fyren der. Hvorfor er du her?» spurte Sarah meg. Jeg smilte mens jeg snudde meg og gikk tilbake til Harry.

 

Han hadde allerede pakket sakene. Jeg møtte han og ga han en liten klem. Før vi gikk til bilen. Jeg satte meg inn og han kjørte tilbake til butikken. Han stoppet og så på meg. «Takk for en fin kveld. Beklager med hun der damen» sa jeg. «Bra du koste deg. Men hvem var hun egentlig?» spurte han. Hva skulle jeg si? Jeg ville ikke at han skulle vite hvem det var. «En turist som hadde gått seg bort, også ble det litt diskutering med henne om noe jeg ikke husker» lo jeg. Jeg tok av meg bilbelte og ga Harry en klem før jeg ble stoppet. «Var det alt?» sa han. «Ja?» jeg begynte å rynke pannen. «Hva er det?» spurte Harry. ?Vell, siden alt skjedde med pappa stoler jeg ikke helt på gutter. Så vis vi kan ta dette sakte så setter jeg pris på det. Jeg vet ikke hvem jeg kan stole på og hvem jeg ikke kan stole på. Dessuten har jeg bare kjent deg i to dager» sa jeg. Jeg følte meg litt slem mot han nå. Men det jeg hadde sakt var 100% sant. Han smilte mot meg. «Klart det» sa han før jeg ga han enda en klem og gikk ut av bilen. Jeg vinket til han før jeg gikk inn i butikken igjen.

 

Når jeg kom inn på rommet mitt hoppet Amanda ut av døren når jeg skrudde på lyset. «Såååå... Hvordan gikk det?» jeg hoppet i været når hun kom så nært og i hoppet greide jeg å skalle i dørkanten. Typisk. «Det gikk greit, han hadde planlagt en liten piknik ved stranden. Vi badet også.» sa jeg. Jeg slang meg fort ned på sengen og havnet i drømme land. Jeg våknet helt svett i ansiktet. Jeg så på klokken. 03:00 var den. Jeg hadde drømt om noe jeg helst ville glemme. Når pappa møtte meg i gangen og skulle gi meg nyheten. Jeg skalv ved tanken og kunne kjenne noen tårer trille ned ved kinnet mitt. «Nei, han er ikke vert det» tenkte jeg for meg selv. Jeg gikk til stuen og stirret på den tomme tv- skjermen. Da kom enda flere tårer. Alt ble helt svart etter noen flere tårer hadde falt. «*DN* nå må du våkne» Amanda hadde vekket meg da jeg skvatt til og skallet i hodet hennes. Vi begge tok oss på hodet og lo. «Hvorfor ligger du her? Er det noe du vil fortelle? fordi det ser ut som du har grått.» jeg hadde sjansen til å fortelle hvem jeg egentlig var. Skulle jeg fortelle det?

 

Kommenter og si om dere vil ha et maraton om 2 uker :) Neste del kommer imorgen.

- Caroline :) 


29.09.2012 | 10:22 | Kategori: #1DFacts

1D facts

POSTED BY: Maria


29.09.2012 | 09:54 | Kategori: Video

Alan Carr

For dere som ikke fikk det med dere i går! ( Innkludert meg! ) Har sett det nå, lo meg i hjel! :) 

POSTED BY: Maria

29.09.2012 | 09:25 | Kategori: #1DImagines

#1DImagines
POSTED BY: Malin


28.09.2012 | 23:12 | Kategori: One Direction

ALAN CARR, NÅ!

Se på Alan Carr her; http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=8417 


Ser på den selv der! :)POSTED BY: Maria 


28.09.2012 | 22:57 | Kategori: One Direction

Novelle!

Siden det ikke blir så mange deler på historie-6 nå, har jeg tenkt å lage en novelle til dere :) Jeg skjønner jo at dere liker historier og sånn når jeg leser gjennom alle de fine kommentarene Caroline får! Dere får bestemme hvem novellen skal handle om og om jeg skal ha *DN* eller et fast navn.

Så hvem vil dere ha novelle om?
Vil dere ha *DN* eller ett fast navn?


POSTED BY: Malin


28.09.2012 | 22:22 | Kategori: Bilder

Noen fler bilder fra Fabolous magazine.
HOLY MOTHER OF GOD! Har ikke ord... 
POSTED BY: Maria


28.09.2012 | 22:21 | Kategori: Harry Styles

Fjell-klatring

Anne, moren til Harry, skal på fjellklatring! Hun gjør det for veldedighet og man kan gi penger! Du tekster: Anne99 *summen av pengene du vil gi* til 70070 :)

Anne på flyplassen sammen med Harry

Anne på flyplassen med en fan!


POSTED BY: Malin


28.09.2012 | 22:15 | Kategori: One Direction

Alan Carr

På denne linken kan dere se guttene på showet! < http://channel4.com/programmes/alan-carr-chatty-man >POSTED BY: Malin


28.09.2012 | 15:25 | Kategori: Bilder

Bilder fra Alan Carr

Er gangnam style dansen jeg ser?!

 

 

 

Jessie J var med på litt av intervjuet også!

 

 

 

 

 POSTED BY: Maria 


28.09.2012 | 14:49 | Kategori: Zayn Malik

HAHA, Zayn...Nei her var du fin, Zayn... Dette bildet er nok tatt i forbindelse med den innspillinga de holder på med! ;) 


POSTED BY: Maria 


28.09.2012 | 14:42 | Kategori: Harry Styles

Harry har fått seg ny tattooVeldig uklart bilde, men det er den ved siden av det fugleburet. Men hallo der Harry's to av fire nipler... *-* POSTED BY: Maria 


27.09.2012 | 22:15 | Kategori: Liam Payne

Liam har klipt seg!

Som dere kan se har Liam klipt seg! Jeg savner quiffen allerede, men Liam er jo pen uansett :)
Hva synes dere om den nye hårfrisyren?


POSTED BY: Malin


27.09.2012 | 20:53 | Kategori: Bilder

Flere bilder fra photoshootenGleder meg til å se alt ferdig! ♥

 

 

POSTED BY: Malin 


27.09.2012 | 20:41 | Kategori: Video

Behind the scenes One Direction TV magazine photoshoot

 
POSTED BY: Maria

27.09.2012 | 17:02 | Kategori: Video

One Direction Interview - X Factor Australia

 POSTED BY: Maria

27.09.2012 | 16:24 | Kategori: #1DQuotes

#1DQuotes

Hvilke likte du best? ♥

 

POSTED BY: Malin


27.09.2012 | 15:57 | Kategori: Funny stuff

Halloween party!

 

Søstrene og noen av kusinene til Zayn arrangerer halloween-fest i Bradford! 

 

 

POSTED BY: Malin


27.09.2012 | 15:36 | Kategori: Video

Zayn utenfor studioet i går

 
POSTED BY: Maria

27.09.2012 | 15:31 | Kategori: Video

One Direction on E! 15 Awsomest Boy Bands

Skal ærlig innrømme at jeg fikk tårer i øynene da Matt Storpera sa at han elsket WMYB! :') Kan ikke beskrive hvor stolt jeg er... 

 

POSTED BY: Maria

27.09.2012 | 15:20 | Kategori: Bilder

Niall og ZaynTror det er fra den innspillinga de holder på med.. Looking gooood   POSTED BY: Maria


27.09.2012 | 15:11 | Kategori: Liam Payne

Liam i et intervju

 

Liam ble intervjuet av HOT30 i dag :)

 

 

 

POSTED BY: Malin


27.09.2012 | 14:53 | Kategori: Video

Sneak peak på Chartshow

POSTED BY: Maria


27.09.2012 | 14:46 | Kategori: One Direction

Fabulous Magazine - Behind the scenes

 

 

 

 

 

 

 

Ryktene om Danielle og Liam er fremdeles ikke bekreftet. Vi må nok bare vente til de sier noe selv. Men ettersom jeg har hørt, så spurte Alan Carr om hvem som var single ( som han alltid gjør) men han spurte ikke Liam! MEN, det er bare et rykte!!! 
POSTED BY: Maria


27.09.2012 | 07:10 | Kategori: Bilder

Utenfor Alan Carr studio

Noen bilder av guttene etter de hadde vert på showet :)


POSTED BY: Malin


26.09.2012 | 23:29 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis tvitrerPOSTED BY: CASANDRA


26.09.2012 | 22:41 | Kategori: Bilder

1D danceoff med Alan Carr

Nice!! De har gjort det de to andre gangene de har vært med i showet også!! :D Hvem gleder seg til å se episoden på fredag?! ;))


POSTED BY: CASANDRA


26.09.2012 | 20:49 | Kategori: Bilder

Bilder fra i dag
 

 

POSTED BY: Malin


26.09.2012 | 20:31 | Kategori: Liam Payne

Bilder fra ferien til Liam

Liam hadde tidligere en ferie sammen med familien sin. Ruth(søsteren til Liam) har lagt ut noen bilder på twitter!

 Embedded image permalink

Embedded image permalink

 

Jeg har ikke funnet ut om det er sant eller ikke at Liam og Danielle har slått opp... Jeg håper virkelig ikke det ♥
Foresten, dere må si ifra om det er noe spesielt dere vil vi skal blogge om! 

 

 

POSTED BY: Malin


26.09.2012 | 20:14 | Kategori: Facebook/Twitter

7 millioner followers!!!

GRATULERER HARRY!! ^^


POSTED BY: CASANDRA


26.09.2012 | 20:01 | Kategori: One Direction

One Direction på BBC Radio 1!!!

Her: http://www.bbc.co.uk/radio/stations/radio1


POSTED BY: CASANDRA


26.09.2012 | 19:55 | Kategori: Facebook/Twitter

Ny rekord!!POSTED BY: CASANDRA


26.09.2012 | 19:53 | Kategori: Bilder

Guttene i dag - Chart Show TVPOSTED BY: CASANDRA


26.09.2012 | 19:43 | Kategori: Bilder

Ziall med Danielles venninne

Som Julie skrev i et tidligere innlegg, så reiser jeg til Tyrkia i morgen og blir borte til 7. oktober :)) Så vi har fått to fantastiske gjestebloggere!!
Håper dere ønsker dem velkommende :) det vet jeg jo dere gjør <3

POSTED BY: CASANDRA


26.09.2012 | 18:03 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 8

 

Jeg har bare hatt hemmeligheten så lenge inne i meg at det er godt å snakke ut med en jeg stoler på?. Stoler hun på meg? Jeg var rørt. Både på fortellingen og at henne stolte på meg etter to dager.

 

*DN* pov.

Jeg hadde fortalt alt til Harry noe som føltes utrolig godt. Men det var mer til historien enn det jeg hadde fortalt. Etter det at jeg hadde rømt. Det var noe jeg ikke ville fortelle. Han ville ha siktet meg med en gang og aldri snakket med meg mer. Jeg følte også at jeg hadde dårlig samvittighet. Jeg hadde fortalt alt til Harry, men ikke et eneste ord til Amanda. Når henne bodde hjemme i Norge viste henne ikke om overgrepene. Jeg hadde alltid på meg en jakke. Det hadde jeg nå også. Jeg hadde ikke helt fortalt sannheten til henne. Harry avbryt tankene mine. "Skal vi bade vis du har lyst?" jeg hadde tatt på meg jakka igjen. Jeg smilte. Jeg kunne ta den av. Jeg var ikke redd eller bekymret lenger. Jeg reiste meg opp og tok av meg jakka mens jeg stilte meg i en løpe posisjon. Harry hadde reist seg opp og gjort det samme. "Første mann..." sa jeg og tok en skjul start. "Juksemaker?"ropte Harry etter meg. Han tok meg fort igjen. "Er en liten gris" ropte jeg etter. "Haha, veldig morsomt" sa han når jeg hadde kommet ut i vannet. Vi begynte å svømme ut mot den lille flåten som lå litt lenger ut. Harry gikk først opp og hjalp meg opp på flåten. Jeg så inn mot land og der sto det en person som sto og så på oss. Det var damen fra flyplassen. Plutselig viste jeg hvem det var. At jeg ikke hadde merket det før.

 

Harry pov.

*DN* sto helt stille og så på en person inne på land. Jeg gikk bort til henne. "Er det noe galt?" hun skvatt til da jeg sa det. Hun ga meg et lite smil men hun sa at det ikke var noe. Hun gikk opp trappen for å hoppe ut i vannet. Jeg så på damen hun hadde sett på. Det var noe rart med henne, men jeg kunne ikke sette fingeren på det. "Harry? Kommer du?" sa *DN* plutselig. Jeg skvatt til litt selv. Jeg var så opptatt med tankene mine. "Ja, jeg kommer" jeg gikk opp stigen. Jeg kjente *DN* tok hånden min. Jeg rødmet litt når hun så på meg. "1? 2? 3" telte jeg høyt også hoppet vi ut i vannet. Jeg svømte opp, men *DN* var ikke der. Plutselig var jeg under vann igjen. *DN* hadde tatt tak i foten min og dratt meg under.  Hun begynte å svømme inn mot land igjen. Vannet var litt kalt så jeg gjorde det samme. Når jeg kom inn på land igjen. Tok jeg fram et teppe som jeg tok rundt meg og *DN*. Hun lente seg på meg og havnet i armkroken min. Jeg skjente jeg fikk noen sommerfugler i magen. Jeg begynte å falle for henne. Følte henne det samme da?

 

*DN* pov.

Jeg hadde havnet i armkroken til Harry. Han var utrolig varm i forhold til meg. Jeg var alltid kald. Vi begge så utover havet da en jente kom bort til oss. Hun så omtrent ut som om hun var på samme alder som meg. 17 år. Hun tok frem et kamera og spurte om et bilde med Harry. Jeg tok tak i kameraet og gikk bort fra armkroken til Harry. Han og jenta gikk nærmere hverandre. Jeg tok bildet og jenta gikk. Jeg smilte litt for meg selv når henne kom tilbake for å hente kameraet. Jeg ga det til henne. Harry kom mot meg. Og ga meg en stor bamseklem. Midt i klemmen kom den damen fra flyplassen mot oss og begynte å snakke. "Ehh, kan jeg snakke med deg litt" hun så på meg mens henne snakket. Jeg nikket og gikk bort fra klemmen. Noe som jeg ikke ville fordi det føltes ut som himmelen. Vi hadde gått opp en den lille bakken og over på den andre siden så Harry ikke kunne se oss. Jeg stoppet. "Hvem er du?" sa jeg. "Så du skjenner meg ikke igjen?" sa henne. Jeg viste sann cirka hvem henne var, men jeg måtte være sikker. Hun så på meg mens henne smilte. "Er du sikker på at du ikke husker hvem jeg er?" hun tok et lite opphold før hun fortsatte. "Ali" sa hun. Jeg stivnet. Det var henne. Jeg begynte å smile. "Hallo igjen. Sarah".

 

- Caroline :)


26.09.2012 | 17:46 | Kategori: Liam Payne

LIAM OG DANILLE HAR GJORT DET SLUTT?

Det er nå bekreftet at Liam og Danielle har gjort det slutt. Liam sa det selv på et radiointervju. Jeg har ikke intervjuet akkurat nå, men skal legge det ut så fort jeg finner det!! :/ 
Grunnen; Fordi de ikke fikk så mye tid til hverandre... 
Det kan også være rykter.. 

Her har sugarscape skrivd om det;  http://www.sugarscape.com/main-topics/celebrities/768599/liam-payne-and-danielle-peazer-split?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=rss 

Kommer virkelig til å savne de to.. Kan fortsatt ikke tro det!! :( 

PS: Håper dette bare er rykter.. jeg har lest overalt at det er sant.. så.. 
Folk på twitter sier det ikke er sant, men jeg vet ikke hva jeg ska tro...POSTED BY: Maria 


26.09.2012 | 15:37 | Kategori: Bilder

Nye bilder

Zayn just now with a Sugarscape writer!
Dette er en dame som skriver for sugarscape.com


Se på de, de er så fiiiiine ♥   Dette er fra en photoshoot.

 

De skal spille inn på Alan Carr show i dag! Andy(kompisen deres) og Johannah(moren til Louis) skal være der å se på, vet ikke om det skal være med noen andre :)

 

 

POSTED BY: Malin

 


26.09.2012 | 15:24 | Kategori: Baby Lux

BILDER AV LUX OG CHARLIE I DAG

POSTED BY: Maria


26.09.2012 | 14:41 | Kategori: Bilder

PROMO I DAGGuttene holde på med promo i dag. Gleder meg til å se resultatet! :) 

POSTED BY: Maria 


26.09.2012 | 14:29 | Kategori: Bilder

HARRY MED FAN I GÅRÅherrefred... bare se på han! Takler ikke han med barn, le dead! *-* 

Dette var mitt første innlegg som gjesteblogger, gleder meg til å fortsette! :)POSTED BY: Maria 


26.09.2012 | 07:25 | Kategori: Om bloggen

Gjestebloggere

Hei alle sammen! Jeg(Julie) reiser nå på klassetur og blir borte i 5 dager og Casandra reiser til syden og blir borte i 2 uker. Derfor har jeg fått tak i noen supre gjestebloggere!

 
Jeg heter Maria Schjerven og er 13 år, blir 14! Jeg kommer fra Skien i Telemark. Jeg er en av de heldige personene som ble valgt ut til å være gjesteblogger! Jeg skal blogge om nyheter, facts, og andre nyttige ting! Gleder meg til å begynne!

 

Hei, jeg heter Malin Ludvigsen. Jeg er 13 år og kommer fra Ålesund. Jeg har gjesteblogget her en gang før og ble kjempeglad da Julie spurte om jeg ville gjesteblogge igjen. Jeg skal blogge om nyheter, facts og andre ting dere trenger å vite om. Håper dere tar godt imot oss! Takk til Julie som lar oss få lov til dette


  
POSTED BY: Julie og Malin


25.09.2012 | 21:32 | Kategori: Bilder

Harry i går

Tror det et en venninne av Danielle :D
(Btw.. Så har alle gutten fått seg en iPhone 5!! De skal også spille inn en episode av Alan Carr, Chatty man, i morgen. Og tror episoden kommer på fredag) :))


POSTED BY: CASANDRA


25.09.2012 | 21:08 | Kategori: Video

Liam på NRJ Sweden 24.09

 

POSTED BY: CASANDRA


25.09.2012 | 21:00 | Kategori: Video

Justin snakker om Zayn og Niall

 

Fra ca 03.00 snakker Justin om hvordan Zayn skadet foten sin og om "fest" hos Niall :))

 

 

POSTED BY: CASANDRA


25.09.2012 | 18:38 | Kategori: Bilder

Louis i dag - Candem, London

Haha!!! Han kledde seg ut som en feit mann for å overraske en fan!! Alt ble filmet så det var nok til et eller annet tvprogram :))


POSTED BY: CASANDRA


25.09.2012 | 16:29 | Kategori: One Direction

One Direction på xfactor i Sverige

 

 

Ååååhhh!! Så heldige!! Noen som har lyst på bilett?!! Det har jeg!! :D


POSTED BY: CASANDRA

 


25.09.2012 | 16:24 | Kategori: Bilder

Nye bilder

Mange som sier at begge bildene er fra de nye tourvideoene :) Men det er godt mulig at det er rykter ;))


POSTED BY: CASANDRA


25.09.2012 | 16:22 | Kategori: Bilder

Bilder fra i går

Jeg tror bildene er tatt i London :))


POSTED BY: CASANDRA


25.09.2012 | 15:34 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 7

Her kommer del 7, håper jeg ikke drepte noen etter maratonet på Søndag. Men jeg sa at det ikke kom ut en ny del på Mandag pga. maratonet :'(

 

 

Blikket hans hadde stivnet og øynene så ut til å poppe ut. Jeg håpet bare han ikke hadde sett det. Men ved å tyde ansiktsutrykket hadde han det.

 

Harry pov.

Jeg hadde dratt ned jakka hennes helt ned til skuldrene når jeg stoppet. Jeg trodde ikke mine egne øyne. Hun kunne ikke ha gjort det selv? Kunne hun? Hun hadde dratt opp jakka og så nå på meg. Jeg flyttet blikket fort ut mot havet. "Så du det?" spurte *DN* meg etter noen sekunder. Jeg ristet på hodet. Jeg ville på en måte ha en forklaring men jeg ville ikke presse det ut av henne. "Harry! Du så det!" sa hun ganske strengt. Var reaksjonen min så tydelig? "Okey, jeg så det" sa jeg etter en stund. "Du må ikke tro at jeg lagde disse, jeg hadde de fra jeg var barn" sa henne, hun hadde nå vendt seg mot meg og så meg inn i øynene. "Jeg... jeg... Gjorde ikke det" var det jeg fikk frem. Jeg ville ikke få dette til en diskusjon. "Harry, når jeg var liten så tok pappa meg seksuelt, han slo meg også hver kveld fra alderen 6 - 12 år. Når jeg flyttet til tanten min ble mamma mer og mer lei seg. Jeg traff henne mindre og mindre. Vi måtte snike oss rundt for å kunne treffes. 1 år senere trodde mamma at pappa hadde forandret seg" jeg stoppet henne. "Du trenger ikke si det" sa jeg.

 

Jeg kunne skjenne noen tårer trenge seg på. "Jeg vil at du ikke skal tenke feil om meg" sa henne før hun fortsatte. "Men han hadde ikke det, en uke senere drepte han mamma. Selv om jeg ikke så det med egne øyne. Han fortalte det til meg. Etter det flyktet pappa med meg. Overgrepene fortsatte helt til jeg var 12 ½ år da jeg faktisk ble gravid med han. Han viste det ikke så jeg tokk abort. Selv den dag i dag har jeg blåmerker, men det er bare på armene. Alle andre steder er de borte. Etter han ble tatt rømte jeg. Jeg ville ikke at han skulle finne meg vis han greide å lure seg unna denne krisen. Han kom i fengsel. Dødsstraff nærmere, men jeg ville ikke det. Jeg ville han skulle sitte inne og tenke over hva han har gjort" sa henne. Jeg merket at henne ikke gråt eller hadde en eneste tåre i øynene. Hun var ganske sterk der hun satt og fortalte om fortiden hennes. Jeg var ganske overrasket på fortellingen.

 

"*DN* jeg er lei for det" sa jeg. "Hvorfor? Det er ikke din feil at han gjorde det" hun hadde på en måte rett. Hun begynte å ta av seg jakka da jeg så alle blåmerkene. Ikke bare det. Det var også arr etter kutt. Jeg tok forsiktig over dem da hun sa noe. "Han likte også å se meg blø, noe som tente han. Derfor kuttet han meg også. Jeg gjorde ikke det vis du tenkte det" jeg kjente en tåre renne ned på kinnet mitt. *DN* lo litt og tørket den bort. Hvorfor var det jeg som gråt og ikke henne? "Jeg tenkte ikke det, men et spørsmål. Hvorfor gjorde ikke moren din noe i mot når du bodde hjemme?" jeg ville ikke presse noe ut av henne, men jeg ville også ha svar på alle de spørsmålene som var inne i hodet mitt. "Hun viste det ikke, når pappa skulle kjøre meg til skolen dro han til et hotell. Det var der det skjedde. Noen ganger hjemme når mamma var på jobb. Men en dag sluttet hun tidlig på jobben og så at det skjedde. Etter det flyttet jeg til tante og jeg merket hver gang når vi møttes at hun hadde kutt sår og blåmerker, jeg hater pappa for det han gjorde. Men jeg kan ikke hate mamma. Det var hun som gjorde meg trygg i en stund helt til jeg flyttet tilbake. Jeg vil ikke felle en tåre for pappa. Han fortjener det ikke. Men det ser ut som du gjør det" sa henne.

 

Jeg merket fort at jeg hadde flere tårer som rant ned på kinnene mine. Jeg holdt hånden hennes hele tiden mens hun hadde fortalt det med foreldrene sine. "Jeg har ikke ord. Beklager vis du fikk den følelsen at du måtte fortelle meg det så jeg ikke skulle tenke noe feil" sa jeg. Hun lo litt og smilte til meg. "Jeg fikk ikke den følelsen. Jeg har bare hatt hemmeligheten så lenge inne i meg at det er godt å snakke ut med en jeg stoler på". Stoler hun på meg? Jeg var rørt. Både på fortellingen og at henne stolte på meg etter to dager.

 

Jada... Da vet dere ca. 80 % mer av *DN* sin fortid.. også er det noen som ble litt forvirret i del 4. ØDELEGGER LITT NÅ SÅ VIS DERE IKKE VIL VITE HVA SOM KOMMER VIDERE, IKKE LES!!!!! Det er en av hemmelighetene *DN* har for ALLE i historien. Dere får vite hvorfor i del. 9 :) 

 

- Caroline :) 


24.09.2012 | 21:53 | Kategori: Nyheter/Blader

Fabulous Magazine

(Bilde av med Niall på forsiden litt lengre ned på bloggen) :))


POSTED BY: CASANDRA


24.09.2012 | 21:30 | Kategori: Random

Vil du være gjesteblogger?

Fra 26. september (onsdag) til rundt den 7. oktober trenger vi en gjesteblogger! Har allerede ordnet med ei som skal gjesteblogge, og hun har gjesteblogget her tidligere. Så om du har lyst å gjesteblogge for en liten stund, så kan du sende meg (Julie) en mail til julixe_@hotmail.com og svare på disse spørsmålene:

 

  • Si litt om deg selv. (alder, interesser, bosted osv.)
  • Hvorfor vil du gjesteblogge?
  • Hvor ofte kan du blogge hver dag?
  • Hvor finner du nyheter om One Direction?
  • Hvorfor skal jeg velge akkurat deg?

 

 

 

FRISTEN ER I MORGEN KL. 18.00, så vær rask!

 

POSTED BY: JULIE

 

 


24.09.2012 | 16:57 | Kategori: One Direction

Opptak til den nye touren

Guttene spilte visst nok inn film i går. Går rykter om at det er en film som skal være med på guttenes neste tour :)) Hva tror dere?

Lokalet guttene var i^^


POSTED BY: CASANDRA


24.09.2012 | 16:47 | Kategori: Bilder

Harry med fans i gårPOSTED BY: CASANDRA


24.09.2012 | 15:03 | Kategori: Nyheter/Blader

Niall på forsiden av Fabulous

 

WOAH!

 

POSTED BY: JULIE


24.09.2012 | 11:29 | Kategori: Harry Styles

Harry klemmer en fan

 

Hahaha!

 

POSTED BY: JULIE


23.09.2012 | 21:39 | Kategori: Facebook/Twitter

6 millioner followers!!

GRATULERER LOUIS!! :DPOSTED BY: CASANDRA


23.09.2012 | 15:57 | Kategori: Video

Videoer fra signeringer i Cologne, Tyskland

 

 

 

POSTED BY: JULIE


23.09.2012 | 15:55 | Kategori: Bilder

Perrie var med Zayn til Tysland!
Zayn og Perrie.

 

 

 

Perrie er sååå pen!

 

POSTED BY: JULIE

 


23.09.2012 | 15:52 | Kategori: Bilder

Bilder fra signeringen i Tyskland

 

 

 

 

 

Her roer de fansen ned.

 

 

 

Og vår kjære Paul:

 

POSTED BY: JULIE


23.09.2012 | 13:48 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 6 - Ekstra lang del

Husk at det ikke kommer ut en ny del imorgen på grunn av dette mini maratonet. Også må jeg ha litt tid på å skrive nye deler :)

 

I det Niall og Harry skulle til å gå ut, stoppet Harry i døren og snudde seg mot meg. «Det er noe jeg må spørre om» begynte han.

 

Det han skulle spørre meg om føltes ut som det tok lang tid. Han virket veldig nervøs der han sto og prøvde å spille kul men på en måte også oppfanget av noe. Noe som ikke helt funket i mine øyne (å spille kul). Jeg kunne høre Niall fnise litt av Harry som lente seg mot dørkarmen. Jeg begynte å bli litt utålmodig der jeg sto. «Vell. Hva er det?» spurte jeg etter å ha stått der i noen minutter. «Å ja, er du opptatt i dag mellom 18- 22?» sa han. «Nei?» sa jeg litt skeptisk tilbake. «Nei, men det er du nå. Er her rundt kl 18» sa han og gikk fort ut med Niall så jeg ikke fikk svart tilbake. Jeg lukket igjen døren og snudde meg da jeg skjønte hvorfor Harry hadde vært stille i en stund. Amanda sto med munnen åpen og det så også ut som hun siklet. Jeg lo litt for meg selv når jeg så henne. Jeg dro henne opp trappen og inn på rommet mitt igjen før jeg gikk inn i dusjen og kledde på meg.

 (antrekket, men med en grå liten jakke over)

Jeg var egentlig ikke så stor fan av sminke, så jeg brukte bare mascara. Amanda derimot hadde på seg masse sminke når hun kom ut av badet sitt. Det var første gang jeg hadde sett henne med så mye på. Det var som en maske med brunkrem. «Amanda, ta av deg den brunkrem flekken du har i ansiktet ditt» sa jeg mens jeg satt på dataen. «Hvor er den?» svarte hun. «I hele ansiktet ditt!» ropte jeg mens jeg tok opp en klut og begynte å vaske henne i ansiktet. «Haha veldig morsomt, men jeg skal vaske av meg litt da» sa hun. «Ikke litt, men kanskje 90% av det» jeg smilte litt for meg selv når jeg sa det. I det jeg satt og lo litt for meg selv hørte jeg telefonen min ringe. Jeg løp inn på rommet mitt og så den ligge på kommoden. Ukjent nummer. «Hallo?» «Hei, det er Zayn, jeg bare lurte på noe.» Zayn? Hvorfor ringte han meg? «Hei Zayn. Hvorfor ringer du? Med skjult nummer?» var det enste jeg fikk frem. Jeg var på en måte i sjokk. «Som sakt så lurer jeg på noe, har Harry spurt deg ut eller?» han begynte å flire litt, jeg viste ikke hvorfor men jeg skjønte det når jeg hørte Harry i bakgrunnen. Jeg følte for å spille med. «Å ja da. Å når du snakker med han fortell at han må hente barna i barnehagen, Ola spydde og jeg er litt opptatt med Nils Petter» «Det skal jeg si» var det siste jeg hørte før han la på.

 

To timer senere:

Butikken var full av folk, for det meste var det ungdommer. Mange av dem hadde spurt om guttene. Jeg latet som at jeg ikke viste hvem de var. Jeg viste ikke hvorfor men det var litt morsomt å se på dem bli ganske forvirret. Når jeg hadde pause gikk jeg og Amanda over til en liten kafee som lå rett over veien for butikken. Jeg bestilte en baguett med ost og skinke. Amanda og jeg satt og snakket om alt mulig. Da mange ungdommer og barn også kom inn i kafeen. Noen sekunder etter kom guttene inn. Amanda ble helt starstrucked. Hun begynte å hoppe opp og ned i stolen sin. Jeg derimot bare satt og så dumt på henne. «Amanda, ro deg ned!» skrek jeg til henne mens jeg tok hånden min på armen hennes. Hun reiste seg fort opp og løp over til guttene. «Amanda» tenkte jeg for meg selv og løp etter henne. Noen ganger lurte jeg på hva som skjedde inne i det lille hodet hennes.

 

Amanda pov.

Jeg hadde sett One Direction komme inn i den lille kafeen og jeg løp bort og hoppet oppå Liam sin rygg. Og nærmest skreik inn i øret på han. Plutselig skjente jeg to hender rundt midjen min og løftet meg av ryggen hans. Jeg så meg rundt og der sto Paul. Jeg begynte å sprelle da *DN* kom og snakket med han. «Hun er med meg, slapp av vi skal gå nå!» sa henne før han slapp meg ned på bakken igjen og *DN* tok tak i armen min og tok retting mot døren. Jeg reiv meg fort ut av grepet og gikk tilbake til guttene. «Hei, jeg heter Amanda! Jeg lurte på om jeg kunne få autografen deres?» jeg var så hyper at jeg fikk puste problemer når Paul kom og tok meg igjen. «Amanda, jeg sier det ikke flere ganger. NÅ GÅR VI» sa *DN* ganske irritert. «*DN* er det deg?» hørte jeg Harry si og så på *DN*. «Er det dere? Vi må stoppe i treffes på denne måten!» sa *DN* jeg viste ikke hvordan hun kunne holde seg så rolig rundt dem etter at jeg viste videoen av dem. Kanskje derfor Paul holdt meg og ikke henne. «Paul, du kan slippe henne. Hun er med *DN*» sa Louis. Han slapp grepet rundt meg og jeg hoppet av glede igjen.

 

*DN* pov.

Jeg bare sto der og så dumt på Amanda. Jeg var litt flau til tider av å være med henne, selv om jeg møtte henne i går. Jeg tok tak i Amanda så hun skulle roe seg ned litt. Jeg hadde vært så opptatt av å se på Amanda da jeg merket at kafeen var tom. Det var bare meg, Amanda og guttene. Jeg fant ut at jeg kunne teste dem litt. «Okey, forklar hvorfor Amanda og andre jenter blir så gale når de ser dere!» jeg ville teste dem om de ville si hvem de var. Amanda ga meg et lite blikk og lurte sikkert på hvorfor jeg hadde spurt dem. Jeg blunket til henne som betydde at hun skulle spille med. «Vet du fremdeles ikke?» spurte Niall ganske overrasket. Jeg gjorde en bevegelse med hode som betydde nei. Vi hadde stått og snakket i ca. 10 min da jeg kom på at vi måtte tilbake til butikken å jobbe. «Vell, det var hyggelig å se dere igjen, men jeg og Amanda må tilbake til butikken å jobbe, sant Amanda?» «Hæ? Nei den klarer seg fint» sa hun og var helt fortapt ved å se på Liam. Jeg sukket for meg selv før jeg dro henne med retning til døren. «*DN*? Vi ses vell senere?» hørte jeg Harry spørre meg om. «Ooooooo» sa alle guttene i kor. «Ja, vi ses!» jeg gikk gjennom døren, over gaten og inn i butikken.

 

Senere den kvelden.

«Du må gå opp å skifte! Harry kommer om en time» sa Amanda mens jeg ryddet i hyllene. «Hva? Nei, jeg kan bare ha på meg det jeg har på nå, det er ikke sann at det er en date!» «Hallo! han spurte deg ut, det er en date» sa Amanda ganske oppgitt. «Hva? Nei, jeg møtte han i går, er ikke det litt tidlig å spørre en ut da?» spurte jeg. Jeg syntes det var ganske tidlig. «Nei, vell kanskje litt. Men du må ta av deg jakken i hvert fall den ødelegger antrekket ditt» sa henne og begynte å dra av meg jakken. «Nei, jeg vil ha den på» sa jeg og dro den på igjen. «Nei ta den av!» sa henne. «Amanda, jeg vil ha den på» skrek jeg i ansiktet hennes. Hun ga meg et blikk, det så ut som henne skulle gråte. «Amanda, jeg mente det ikke» sa jeg. «Det gjør ikke noe. Jeg er litt opptatt av 1D og vil at det skal gå bra på daten» sa henne med hode senket ned mot gulvet. Jeg kunne ikke noe mer en å klemme henne så hardt jeg kunne. Døren gikk opp i butikken. «Hei, er du klar til å dra?» jeg reiste meg opp og møtte Harry. «Å er den 18:00 alt, ja jeg skal bare si at jeg går nå til Amanda?. Jeg forsvant i bakrommet og sa det til Amanda.

 

Harry pov.

Vi hadde sittet i bilen i ca. 5 min da jeg måtte bryte stilheten mellom oss. «Såå, bor du her i London eller er du på ferie?» det var et litt tragisk spørsmål fordi jeg egentlig viste svaret. *DN* lo en liten latter mens hun så ut av vinduet. «Jeg er på en liten ferie, bor egentlig i Norge» sa henne og vende seg til vinduet. «Hvor er det vi egentlig skal?» spurte henne meg. «På en strand» sa jeg. «Det er ganske varmt ute så jeg tenkte vi kunne dra på stranden å bade og ha en liten piknik» «Men jeg har ingen bikini» sa henne. «Slapp av, vi kan kjøpe en her» Jeg pekte på en liten butikk og svingte av veien. Jeg tok ut nøklene og gikk ut av bilen. Det føles ut som en evighet når *DN* var inne i prøve rommet da henne kom ut og holdt bikinien i hånden. «Jeg tar denne» sa henne og holdt den opp.

 «Det blir 5 Dollar» sa dama bak disken. «Jeg kan betale» sa jeg. «Nei da, jeg greier fint å betale selv» sa *DN*. Jeg var fast og bestemt på at jeg skulle betale så jeg tok fra henne pengene og betalte med mine egne og ga hennes tilbake. Hun bare sto der og lo litt av meg. «Vell takk da» sa henne når vi var inne i bilen igjen.

Da vi var på stranden, gikk *DN* for å skifte. Mens hun var borte tokk jeg var meg t-skjorten. «Raw» hørte jeg bak meg. Jeg håpet det var *DN* men det var det ikke. Det var en fan. «Kan jeg få en autograf og et bilde?» spurte hun. «Klart» jeg tok tak i papiret og smilte til kameraet. I det samme sekundet kom *DN* tilbake. Hun så utrolig ut i bikinien, men hun hadde enda på seg den gråe jakka.

 

DN* Pov.

Jeg gikk nedover den lille bakken når jeg så at Harry tok et bilde med en fan i bar overkropp. Jeg måtte innrømme at han hadde en ganske fin kropp. I det jeg møtte blikket hans tenkte jeg kunne si at jeg viste hvem han var og reaksjonen hans. ?Så hvordan går det med berømmelsen Harry Styles? Et medlem i One Direction? Hvordan går det med bandet forresten?? jeg smilte litt mens jeg sa det. ?Å? så nå vet du?? han så ganske overrasket ut. ?Ja, hvorfor sa dere ikke noe??Sa jeg og slo han i armen. ?Vell.. du behandlet oss som normale mennesker, derfor? sa han. Jeg var ganske overrasket av svaret hans. ?Men dere er ganske normale? håper jeg? han lo litt av meg. Når jeg tenkte meg om ville jeg ta tilbake setningen. Jeg følte meg litt dum der jeg sto og akkurat sakt noe som var enda dummere.

Vi hadde satt oss ned på stranden, han hadde ordet en liten piknik for oss. Så søtt. ?*DN* hvorfor har du på deg jakka? Det er veldig varmt ute? sa han mens han tok tak i den og begynte å ta den ned. Jeg så på blikket hans. Når han hadde tatt den så langt ned til skuldrene, tok jeg tak i den selv og begynte å dra den opp. Blikket hans hadde stivnet og øynene så ut til å poppe ut. Jeg håpet bare han ikke hadde sett det. Men ved å tyde ansiktsutrykket hadde han det.

 

Hva var det dere tror *DN* ikke ville at han skulle se?

 

- Caroline :) 
23.09.2012 | 13:20 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 5

Jeg viste veldig godt hvem den lille jenta var og åssen hun hadde det nå.

 

Jeg våket midt på natten av noen som bråket nede. Klokken var ikke så sent. Vi hadde lagd oss tidlig fordi jeg skulle ha dagvakt i butikken. Jeg gikk sakte ned trappen. Det stod en gutt som hamret på døren og det så ut som han skulle slå den ned også. Jeg gjenkjente personen fort. Det var Niall. Jeg tokk tak i en jakke som jeg så på sofaen før jeg åpnet døren for han. Han gikk inn. Duften av alkohol. Den deilige duften. Ok, det luktet dritt. «Niall? Hva gjør du her?» spurte jeg mens jeg lukket igjen døren. Jeg følte meg litt flau der jeg stod i pysjen min og en jakke over den.

 


Pysjen, men med en grå jakke over//

«Hehe fin pysj! Men? men? jeg må finne Harry. Har du sett han?» spurte han. «Nei, burde jeg?» han var ganske full der han stod. Han vinglet fram og tilbake, som om han danset med seg selv eller var på et helt annet sted. «Niall, du er full» sa jeg. «Ja?. Jeg drakk en del så jeg er ikke ed? ed? EDRU» skrek han mer og mer.  Jeg tok han bort til sofaen som lå i butikken og la han ned. Overaskende nok så sovnet han fort. Jeg sendte en melding til Harry. |Hei, det er *DN*. Niall er i butikken og leter etter deg. Han ligger på sofaen og sover| jeg la ned telefonen og gikk opp igjen å la meg i sengen.

 

Harry pov.

«Niall, Niall? Hvor er du?» skrek Zayn. Vi hadde vært ute og drukket og Niall hadde tatt helt av. Han hadde løpt etter en bil, jaget en liten jente over veien. Fått flere damer til å klaske til han og gud hvem vet hva mer han hadde funnet på. Jeg var på vei tilbake til hotellet får å se om han hadde kommet tilbake når jeg fikk en melding. |Hei, det er *DN* Niall er i butikken og leter etter deg. Han ligger på sofaen og sover| hjertet mitt hamret. Ikke fordi Niall var trygg men fordi jeg fikk en melding fra *DN*. Jeg ringte til de andre og ba de komme tilbake til hotellet. |Greit, jeg kommer dit i morgen| svarte jeg.

 

*DN* pov.

«Opp og hopp, gjett hvem som ligger i sofaen nede i butikken» sa Amanda mens hun hoppet over meg. «Hm, la meg gjette? han heter Niall. Han var litt full i går så jeg lot han sove på sofaen, håper det går bra» jeg reiste meg opp og gikk over til speilet. Jeg så ut som en kråke på håret. «Å gud så du vet hvem han er? Jeg er liksom forelsket i han og de andre 4 guttene, de er så søte» skrek hun ut. «Å ja, hvor lenge har du kjent han og de andre?» spurte jeg. «Vell, jeg har aldri møt dem. De er liksom verdenskjente» sa hun. Verdenskjente? Hvem er de? Jeg følte meg litt dum som ikke viste hvem de var. «Amanda? Hvem er de egentlig?» spurte jeg plutselig ut. «Eh, de er One Direction» skrek hun ut. Jeg bare sto der og blomstret og skjønte ingenting. Hun sukket litt og tok fram en data og søkte på WMYB, hun fant videoen og sangen startet. Selvfølgelig hun sang med. Jeg følte meg enda mindre nå som jeg hadde sett videoen av dem. At jeg ikke hadde merket videoen før.«Hallo? er det noen her?» kom det en stemme fra nede. Jeg gjenkjente den hese stemmen. «Det er sikkert Harry, han kommer sikkert for Niall» sa jeg mens jeg skrudde av videoen og gikk ut av rommet. Jeg kunne høre Amanda rope og skrike på rommet sitt. Da jeg var nede i butikken møtte jeg på Harry, øynene hans poppet ut når han så meg. Jeg skjønte kort tid hvorfor. Jeg var fremdeles i pysjen min og håret sto til alle kanter. «Jeg liker den nye lokken» sa han. «Vell, det er siste mote, å se ut som du hjemsøker en person mens du smiler som en gal hest» svarte jeg på tull. Det ble en pinlig stillhet mellom oss når Niall hadde våknet og slo seg også inn i samtalen. «Ja, *DN* jeg beklager at jeg kom så ¨sent¨ i går og at jeg var litt full» sa han. Beklaget han nettopp på at han var full? Det er da ikke noe å beklage seg for. Det er helt naturlig å være full en gang i blant. «Du trenger ikke unnskylde deg for noe Niall. Det er helt vanlig å være full en gang i blant. Men neste gang. Gå tilbake til hotellet. Ikke at det var hyggelig å ha deg her men? sikkerhetsskyld» jeg var ganske rolig i stemmen selv om inne i meg stresset jeg som en annen person. Ikke så rart i. Jeg er en annen person. I det Niall og Harry skulle til å gå ut, stoppet Harry i døren og snudde seg mot meg. «Det er noe jeg må spørre om» begynte han.

 

Hva tror hun mente at hun var en annen person?

Og hva tror dere Harry skal spørre om?

 

- Caroline :) 


23.09.2012 | 13:04 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 4

Btw.. det var noe jeg glemte å skrive på Mini Maraton. Siden det blir det i dag, så kommer det IKKE en ny del imorgen. Men dere for 3 stk idag og den siste delen er på 3 sider. Så det måtte være en ulempe med maratonet. Beklager at jeg glemte å skrive det. Også vil jeg gratutlere Marit med dagen, kos deg masse i dag :)

 

Amanda kom ut etter å ha snakket med noen i mange minutter. ?Vell en dårlig og en bra nyhet» begynte hun å si.

Det føltes ut som at siden jeg kom hit så hadde jeg bare fått dårlige nyheter. Selv om det ble snudd til å være gode nyheter, men kanskje ikke denne gangen. «Du kan få bli, det er den gode nyheten» begynte hun. «Og den dårlige?» spurte jeg. «Vell, den dårlige er om du kan hjelpe til i butikken? Du får betalt» sa hun. Jeg var ganske overrasket. Hvordan kan hun si at dette var en dårlig nyhet. Jaja jeg må jobbe i en butikk men jeg får liksom betalt så jeg ser ikke det negative. Plutselig merket jeg at hun så på meg med et rart utrykk i ansiktet, jeg hadde sikkert tenkt meg om for lenge. Typisk meg. «Jeg kan fremdeles ikke se det dårlige i det her. Men ja jeg kan hjelpe dere» hun begynte å hoppe opp og ned mens jeg sa det. Hun pekte opp på en liten trapp som gikk opp til andre etasje. Jeg gikk opp trappen og fant et lite rom der det var en pult, seng alt som tilhørte et rom. Men det var et spesielt bilde jeg så på nattbordet hennes.

 


Rommet hennes//

Harry pov.

Jeg hadde akkurat gått ut av den lille butikken med de andre guttene når Louis begynte å tulle litt med meg på åssen jeg hadde snakket med *DN*. Jeg hadde ikke glemt henne siden jeg datt over henne på flyplassen. Egentlig var det planlagt. Jeg bestemte meg å «falle» over henne når jeg så henne drikke den isteen på den lille kafeteriaen  på flyplassen. Jeg glemmer aldri øynene hennes. Blå. Med blondt hår. Perfeksjon. Jeg var utrolig nervøs når jeg spurte om nummeret hennes, men jeg fikk det. Jeg ble utrolig glad. «Kan jeg få nummeret ditt?» sa Louis med tulle stemmen sin. Tydeligvis var det morsomt å gjøre narr av meg. «Hvorfor erter du meg? Og hvorfor den setningen hele tiden?» spurte jeg plutselig ut. Jeg begynte å bli litt irritert. «Haha fordi det er morsomt, samme var den setningen du sa» svarte Louis. «Hva er så morsomt med den setningen?» spurte jeg. Jeg viste ikke hva som var så morsomt i det hele tatt. Det er jo bare en vanlig setning. «Ikke sann ment, men måten du sa det på. Kan jeg få nummeret ditt?» lo Louis. Jeg bare ristet på hodet og gikk etter guttene inn til studioet med *DN* på tankene. Jeg kunne ikke ha en liten forelskelse på henne, kunne jeg? Jeg har bare møtt henne to ganger og det så vidt.

Amanda pov.

Jeg sendte *DN* opp trappen så jeg kunne si til pappa at hun kunne jobbe i butikken. Jeg gledet meg til å henge med *DN.*. Dette er første gang jeg møter henne personlig, ellers har vi bare snakket med hverandre over skype. Vi har kjent hverandre en liten stund da. 2 år. Ikke så lenge, men lenge nok. Etter jeg hadde fortalt pappa at hun skal hjelpe til gikk jeg opp til *DN*. Jeg så kofferten inne på rommet mitt. Jeg gikk inn og der sto henne å så på noe på nattbordet.

*DN* pov.

Jeg hadde sett på bilde en liten stund nå. Da jeg hørte Amanda kom inn på rommet. Bildet var av en liten jente. «Det er en venninne som jeg hadde i Norge før jeg flyttet. Vi hadde kontakt en stund, men så ble alt plutselig borte. Vi mistet kontakten. Jeg lurer på åssen hun har det nå» sa Amanda. Jeg viste veldig godt hvem den lille jenta var og åssen hun hadde det nå.

 

- Caroline :D 


23.09.2012 | 10:40 | Kategori: Bilder

Liam og Zayn på intervju i TysklandPOSTED BY: CASANDRA


23.09.2012 | 10:36 | Kategori: Bilder

Guttene utenfor hotellet i TysklandPOSTED BY: CASANDRA


22.09.2012 | 22:40 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 3

Siden dere har vært så flinke til å kommentere kan dere få en del til idag :)

 

Men det var en spesiell jeg la merke til, og fikk en følelse jeg ikke likte.

Det var en følelse som jeg ikke kunne beskrive, men den var vond som om noen hadde stikket noe gjennom deg. Det var damen fra flyplassen som sto og så på meg. Hadde hun fulgt etter meg? Nei, det var sikkert bare en tilfeldighet. Men hun så på meg som om det var noe ho viste. Jeg brydde meg ikke mer om det. Jeg tok kofferten ut av bilen og begynte å gå mot butikken. Jeg så i øyekroken at damen fortsatt så på meg. Jeg gikk inn i butikken og fikk en herlig duft med nybakt brød i ansiktet, da Amanda snudde seg. «du vet det problemet jeg sa vi hadde?» sa hun. «Ja?» svarte jeg litt usikker i stemmen tilbake. «Vell, mamma og pappa vet ikke at du skulle komme. Så?» sa hun på en unnskyldende måte. «Hva? Amanda du sa du hadde spurt dem og at jeg kunne komme!» «Ja, jeg vet det. Beklager. Men du kan ha gjesterommet. Jeg forklarer alt til mamma og pappa. De vil forstå!» svarte henne i det hun forsvant inn i bakrommet.

Amanda pov.

Hvordan skulle jeg forklare dette til mamma og pappa? Jeg sa at de ville forstå til *DN* men det vil de ikke. Jeg har ikke hatt en venn siden jeg flyttet fra Norge. Mamma og pappa hadde forandret seg så mye i det siste. De kranglet hele tiden, og de lar det hele gå over på meg som om det er min skyld. Jeg hadde løyet til *DN*, de har det ikke bra. Ikke siden de ble sammen igjen. På en måte ville jeg at de skulle gå fra hverandre igjen, alle hadde det bedre på den måten. En fæl tanke. Men sant. Jeg gikk inn i pauserommet der jeg fant pappa. «Pappa? Ehh, jeg har fått en venninne som kom fra Norge og hun heter *DN* kan hun være her i 2 mnd?» spurte jeg fort ut så han ikke kunne si nei. «Ehh, ja dette kom jo fort. Kommer hun fra Norge og du spurte oss ikke før hun kom?» svarte han. «Hehehe, beklager? men kan hun bli?» Jeg ventet nervøst på svaret han skulle gi meg. «Klart, men tror du henne kan hjelpe til i butikken? Hun får betalt så klart» spurte han meg.

*DN* pov.

Jeg kunne høre faren nesten ropte til Amanda, men jeg kunne ikke høre tydelig nok til at jeg kunne høre hva de sa til hverandre. Jeg så meg litt rundt i butikken da døren åpnet seg. Inn kom 5 gutter andpusten. «Hei, jobber du her?» spurte en gutt meg med blondt hår med en ganske søt aksang. «Eh, nei jeg jobber ikke her, men venninna mi eier stedet.  Kan jeg hjelpe dere med noe?» svare jeg. «Ja, vis vi kunne gjemme oss her litt så hjelper du oss stort» sa en gutt som hadde en strippete genser på seg med røde bukser. En gutt som hadde vært opptatt med å se ut av vinduet snudde seg. «Hei, det var deg jeg datt over på flyplassen, sant?» sa gutten. «Ja du ¨datt¨» sa en gutt med sort hår og lagde gåssetegn når han sa det. Alle begynte å le, mens gutten med krøllene tok hodet i hendene sine. «Å ja, er det deg? Så hyggelig å se deg igjen» sa jeg. «Zayn, jeg datt fordi jeg snakket med Louis om noe. Jeg skal ikke gå inn i detaljer» han med svart hår het tydeligvis Zayn, og han i striper Louis. Jeg følte at det var en litt klein stemning mellom samtalen som hadde kommet opp. «Å så frekt av meg, jeg heter Harry» sa han og strakte hånden til meg. Jeg tok tak i den og sa navnet mitt. «ja, dette er Zayn, Liam, Niall og Louis» sa han mens han pekte på de forskjellige personene som var opptatt av å se ut av vinduet. «Hvorfor er dere så opptatt av vinduet, er det noen spesielle der ute?» sa jeg mens jeg gikk får å se selv. «Du vet ikke hvem vi er, gjør du?» spurte Zayn meg. «Nei, burde jeg? Vent dere er vell ikke superman, batman, hulken, aquaman i forkledning?» svarte jeg på tull. «Haha nei, og du glemte en person» sa Harry. «Okay, da er du ole brum» sa jeg får å erte han litt. De andre guttene begynte å fnise litt da jeg sa det. «Hei, kan jeg få nr. ditt?» spurte Harry plutselig ut. «Eh, det kan du sikkert» sa jeg mens jeg tok tak i telefonen hans. Etter noen min med prating gikk guttene ut. Amanda kom ut etter å ha snakket med noen i mange minutter. "Vell en dårlig og en bra nyhet» begynte hun å si

 

- Caroline :)


22.09.2012 | 19:15 | Kategori: Bilder

Flere bilder fra iTunes Festival - BackstagePOSTED BY: CASANDRA


22.09.2012 | 19:08 | Kategori: Fans

Tegning fra en fan


Haha!!!


POSTED BY: CASANDRA


22.09.2012 | 19:01 | Kategori: Bilder

Louis i Duncaster stadiumPOSTED BY: CASANDRA


22.09.2012 | 18:58 | Kategori: Bilder

Bilder fra i dag - Tyskland

Autagrafer!!^^

Noen gaver fra fans på signeringen i dag^^POSTED BY: CASANDRA


22.09.2012 | 18:23 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - Del 2

Hei. Beklager, måtte jobbe litt lenger er der om 20 min, men vi har et problem.| svarte hun. Et problem? Jeg fikk en uggen følelse.


Etter å ha vært på kaféen i ca. 10 min begynte jeg å bli lei. Jeg tok kofferten min og gikk ut i det fine været.  London var helt fantastisk, av det jeg så da. Det forbauset meg egentlig hvor mange som var på flyplassen i dag. Kanskje Justin Bieber kom til London også. Det måtte være noen som var berømte siden det var så mange jenter der. Jeg fant en benk som var rett i solen. Jeg satte med ned på benken og kofferten foran meg. Jeg lukket øynene igjen og begynte å dagdrømme. Men det varte ikke lenge for plutselig lå det en person over meg. En gutt med krøllete, brunt hår. «Unnskyld, jeg så meg ikke for. Er du okay?» svarte en litt hes, morgen stemme. «Ehm, ja det går bra med meg. Det er okay, ingenting er brukket» svarte jeg. Han begynte å fnise litt. «Ehhh, ja. Jeg er nødt til å gå. Igjen beklager» sa han og reiste seg og gikk med de andre guttene og mange, mange jenter etter seg. Amanda sin bil kom opp veien til flyplassen. Og hun hoppet ut av bilen full av glede. «*DN* DN*» ropte hun og omfanget meg i en stor klem.

Vi begge hoppet av glede og dere begynte å gråte. Det var tross alt lenge siden dere hadde sett hverandre personlig. «Så hvordan har det gått med deg? Hvordan er moren og faren din?» spurte hun. Jeg stivnet.

*tilbake blikk, alder = 10 år, etter Amanda hadde flyttet (1 år)*

«Mamma se hva jeg fant på stranda» sa jeg til mamma. Jeg holdt et skjell i hånden. Den var rosa. «Så nydelig vennen. Men der kommer pappa. Gjem deg fort.» svarte hun og begynte å bli ganske stresset i stemmen. Jeg løp fort bak en stein. «Jeg så henne, hvor er hun?» spurte pappa moren min med en streng og hevet stemme. «Jeg vet ikke hvor henne er. Er hun ikke på skolen?» svarte mamma. Litt redd i stemmen. Pappa begynte å gå opp til huset igjen. Jeg kom frem fra steinen og over til mamma og klemte henne hardt før tante Emilie kom og tok meg til huset hennes. Jeg viste egentlig ikke hvorfor jeg var hos henne og ikke mamma og pappa.

*nåtid*

«Ehh ikke noe spesielt egentlig.» svarte jeg etter en stund. Hun lagde noen rynker i ansiktet, men gikk fort over på noe annet. «Hva med deg da?» spurte jeg henne for å få bort den kleine stemningen vi hadde. «Vell ikke så mye. Mamma og pappa har blitt sammen igjen da etter et opphold mellom hverandre» svarte ho. «Å så bra» sa jeg til henne med en glad stemme. Men inni meg var jeg trist. Med tanke på hva min mor og far var som. Vi satte oss inn i bilen og snakket på hele veien tilbake til butikken som Amanda jobbet i. Det var midt i sentrum. Det var utrolig mange butikker, hoteller og mennesker overalt. Men det var en spesiell jeg la merke til, og fikk en følelse jeg ikke likte.      

 

Jeg vil takke for allekommentarene jeg fikk :)  Ble så glad. Men det var en kommentar som ødla smilet mitt veldig. Det med at historien handler om Harry og ikke Zayn. Sann som Julie sa. Det kommer en til om 4 - 6 uker. Og vis du leste innlegget så står det faktisk:  Den historien handler om Harry DENNE GANGEN. Som betyr at det kommer flere  historier om ALLE guttene OG Zayn. (http://onedirection1.blogg.no/1348240921_historie_info.html#commen )

(vet ikke hva som skjedde med skriften, dataen min klikker litt) 

- Caroline :)


22.09.2012 | 12:54 | Kategori: Bilder

Flere bilder fra signeringen

Ohh!! Der er det helt klart fler enn 800 personer.. :O


POSTED BY: CASANDRA


22.09.2012 | 12:45 | Kategori: Bilder

Danielles InstagramPOSTED BY: CASANDRA


22.09.2012 | 11:04 | Kategori: Bilder

Andre kjentfolk i LWWY

 

Josh skal til å sparke fotballen :) Sies også at hun med det krøllete håret er Danielle, og hun i hatten som løper er Perrie. Ikke vet jeg, men jeg tror det kanskje!

 

POSTED BY: JULIE


22.09.2012 | 10:30 | Kategori: Random

Haha!!POSTED BY: CASANDRA


22.09.2012 | 10:10 | Kategori: One Direction

Signering i dag

I dag skal guttene ha en signering i Tyskland!!! Det blir bare delt ut 800 armbånd/billetter og den starter kl 4 :))
Signeringen vill foregå i Mediaparken i Köln


Dette er scenen guttene skal sitte på ;)


Og dette er fans utenfor sceneområdet :P

Åååå!! Er så misunnelig!! :( haha!! ;D


POSTED BY: CASANDRA


21.09.2012 | 23:39 | Kategori: Random

"Dere er IKKE ekte directoners"

Hei dere!

 

Jeg føler det er noe jeg må ta opp her på bloggen. Det gjelder en kommentar vi fikk på bloggen i dag. Kommentaren er skrevet i fet skrift.

 

Jeg syns det dårlig gjort, pga Harry har vært med på enn historie før, men ikke Zayn!! Jeg syns det dårlig gjort av deg/dere....

Det ser ut som dere ikke liker Zayn.... det er HELT respektløs....

DET ER SYKT DÅRLIG GJORT... det er mange som vil ha av Zayn pga dere ikke har skrevet noen historie om han... Han er også en av medlememne i Bandet, og uansett så kommer det ingen innleg av Zayn, bare lixom av de andre bandet... dere er IKKE ekte directioner.... HVIS DERE HADDE VÆRT... HADDE DERE SNAKKET/SKRIVE/SKREVET MYE OM HAN OGSÅ... RESPEKTLØS.

 

Først og fremst, husker dere jeg skrev at det kommer TO historier i den nærmeste framtid? I hvert fall, ja, det kommer det! Zayn har vært skrevet om tidligere, så det du i kommentaren skriver, er feil! Historien ble aldri fullført, men det kommer likevel en ny historie om Zayn om 4-6 uker. Derfor skrives denne historien (historie 6) om Harry som er "neste" mann i tur. Men så kommer den delen av kommentaren jeg blir utrolig provosert av. Hvordan kan du si at vi ikke liker Zayn? Vel, jeg vet svaret, men likevel: Du misforsto og dømmet oss. Vi liker Zayn akkurat like mye som de andre guttene! Vi elsker Zayn! Det er rett og slett tragisk hvordan du som poster en ANONYM kommentar på bloggen vår kan si at vi ikke liker han, når du ikke vet sannheten. Kommer det ingen innlegg om Zayn? Vel, da får du lese gjennom bloggen en gang til. Vi skriver om nyhetene rundt alle guttene. Av og til er det bare f.eks Harry det kommer nye bilder av og derfor kan det av og til bli mindre bilder av Zayn og de andre guttene. Vi poster nyhetene vi finner! Og det finnes ikke hele tiden like mange av alle. Er ikke vi ekte Directionere? Kom og så det til ansiktene våre, så skal du få høre. 

 

 

Liten oppsummering: 

 

  • Det kommer snart en historie om Zayn.
  • Vi elsker Zayn AKKURAT like mye som de andre, og skjønner ikke hvordan du kan si noe annet om oss når du ikke kjenner oss.
  • Vær så snill og ikke døm oss.

 

 

Over og ut! Måtte bare få ut det jeg hadde å si..

 

POSTED BY: JULIE


21.09.2012 | 23:39 | Kategori: Bilder

Bilder fra iTunes Festival

Bildene er fra iPhone appen :))

Noen som så konserten live på pc eller iPhone/pad?? :D


POSTED BY: CASANDRA


21.09.2012 | 21:18 | Kategori: Bilder

iTunes Festivalen i går - BackstagePOSTED BY: CASANDRA


21.09.2012 | 21:16 | Kategori: Bilder

1D's vevobildePOSTED BY: CASANDRA


21.09.2012 | 21:15 | Kategori: Bilder

Bilder med en modell fra musikkvideoenPOSTED BY: CASANDRA


21.09.2012 | 21:13 | Kategori: Bilder

Liam med fans på Starbucks i dagPOSTED BY: CASANDRA


21.09.2012 | 14:51 | Kategori: 1D Historie - 6

Historie 6 - del 1

Hallo, her kommer del 1 ut :) Btw så tror jeg det ikke kommer til å være et bestemt navn på den :)

 

 

«Alle verter og vertinner som skal til London kan nå stige om bord,» kom det en stemme fra høyttaleren.  Jeg gledet meg til å komme til London og slippe unna alt det jeg hadde gjennomgått i Norge. Jeg tok opp bagasjen min som stod ved sin av meg og selvfølgelig strevde jeg med å ta på meg jakka. Jeg tok ut billetten som jeg hadde gjemt i bukselomma. «Kan jeg se billetten takk?» spør en mann med mørk stemme. Jeg ga den til mannen som så vidt så på den før jeg kunne gå inn i flyet. Det var utrolig varmt der inne, ikke så rart siden det var sommer og 25 0C.


Random//

Jeg satte meg ned på setet mitt og begynte å dagdrømme om London. Alt som jeg kom til å gjøre, møte Amanda som jeg hadde vært venner med siden jeg var 4 år gammel før hun flyttet til London med familien sin. Og endelig skulle jeg møte henne etter alle disse årene. Jeg skjente at noen tårer felte seg frem på alle de stundene ho hadde hjulpet meg. Mens jeg var midt i dag drømmen kom en stor dame og satte seg på sete ved sin av meg. Det føltes ut som om hele flyet hoppet opp når ho satte seg. Ikke bare det, hun svettet utrolig mye også. Under armene var det store svette merker som fortsatte ned mot magen. Det var en ganske sterk lukt, pluss at ho begynte å spraye seg med hårspray og ta på parfyme, noe som gjorde lukten enda verre. Gjennom hele flyturen satt jeg og hold pusten. Jeg hadde fått ny rekord også. Hele 60 sekunder. Ikke så mye da men, det var bedre enn jeg greide før. Endelig var flyturen over og den store svette damen reiste seg fra plassen og jeg fulgte etter, men stoppet like etter ho hadde reist seg. Damen hadde nemlig strekt seg etter håndbagasjen sin og jeg hadde fått den lukten av svette rett i fleisen. Jeg trodde jeg skulle besvime der og da. Så ille hadde jeg aldri luktet av en person i hele mitt liv. Ho tok ned baggen og begynte å gå mens jeg lå paddeflat i setet mitt. Luktesansen min hadde sviktet føltes det ut som. Jeg reiste meg opp igjen etter å ha fått tilbake pusten. Bagasjen hadde damen dyttet ned på gulvet, jeg lagde furtelyder før jeg løftet kofferten opp og begynte å gå ut av flyet. Solen skinte gjennom vinduene som jeg gikk forbi. Det var utrolig deilig. Amanda var ikke til å se når jeg kom ut av gangen. Kanskje hun var litt forsinket? Jeg tenkte ikke noe mer ut av det og gikk for å finne bagasjen min.

 Det var utrolig mange kofferter som var på den møllen. Jeg lette ivrig på å finne kofferten min så jeg kunne komme ut derfra, da jeg la merke til at den store damen som jeg hadde sittet ved sin av på hele flyturen så på meg. Jeg grøsset ved tanken. Da fikk jeg øye på kofferten min. Jeg tok fort tak i den og gikk unna. Amanda var ikke til å se. Ikke noen meldinger eller tapte anrop. Jeg begynte å bli nervøs. Noe som jeg ikke var ofte. |hei! Hvor er du? Jeg er på flyplassen nå. jeg venter på deg| sende jeg til henne. Mens jeg ventet satte jeg meg på en café. Jeg bestilte en iste med lime smak da det plinget i lommen. Jeg tok den opp og begynte å lese på meldingen. |hei. Beklager, måtte jobbe litt lenger er der om 20 min, men vi har et problem.| svarte hun. Et problem? Jeg fikk en uggen følelse.

 

Håper dere likte den første delen :) Jeg kommer ut med en ny del hver dag. Men imorgen kan det hende at den kommer ut litt seint fordi jeg drar til byen med noen venner kl.12 og er sikkert ikke hjemme før 6 tiden. Fra Mandag - Fredag er jeg ikke hjemme før 3-4 tiden så da skal jeg prøve å legge ut noen deler :) 

 

 

 
 

 


20.09.2012 | 22:23 | Kategori: 1D Historie - 6

Ny historie!

Hei dere! Nå har jeg (Julie) valgt historieskriveren her på bloggen, med litt hjelp fra gode Hedda! Vi kommer til å ha to historier her på bloggen, men den ene kommer en stund etter denne historien. Tror dette kommer til å bli en helt super historie! Gled dere! Her er litt om henne:

 

Jeg heter Caroline, er 16 år (blir 17 år 11 Desember). Jeg går 2 året på vgs. som helsefagarbeider, og jeg har lyst til å utdanne meg som sykepleier. Jeg bor i nærheten av drammen og ca. 5 min unna Røyken (hvis dere vet hvor det er). På fritiden min pleier jeg å være med venner og shoppe. Jeg har drevet med turn i 5 år, men sluttet i fjor. Jeg er ganske glad for tider og finner på masse random som jeg sier eller gjør. Når det gjelder musikk hører jeg på alt som faller i smak. Det kan være fra Demi Lovato til Michael Jackson (One Direction også selvfølgelig). Jeg ble Directioner når jeg så WMYB videoen da den nylig var kommet ut og da søkte jeg på alt og fant de gamle video diary fra x - factor og det var da jeg ble en "stalker" av dem.

 

 

Historien starter i morgen, så FØLG MED!!

 

Hvem gleder seg?

 

POSTED BY: JULIE


20.09.2012 | 20:43 | Kategori: Bilder

Kevin er tilbake!!


Det var på tide!! Har savnet han :")

Bildet er fra 1D's Instagram


POSTED BY: CASANDRA


20.09.2012 | 20:17 | Kategori: Bilder

Harry med fanPOSTED BY: CASANDRA


20.09.2012 | 19:09 | Kategori: Video

Live While We're Young - Musikkvideo

 

HAR IKKE ORD. PERFEKT. ELSKER DEN. DE ER PERFEKTE. SANGEN ER PERFEKT. VIDEOEN ER PERFEKT!!!!

 

Hva synes dere?

 

POSTED BY: JULIE


20.09.2012 | 18:47 | Kategori: Facebook/Twitter

Capital FM tvitrerPOSTED BY: CASANDRA


20.09.2012 | 18:37 | Kategori: One Direction

HØR LWWY SNART PÅ NRJ

Fikk du ikke hørt LWWY i sted, så kan du høre den igjen snart på nrj!!

Link ----> http://www.nrj.no/ <----

 

iTunes Festival er kl 22 i dag btw og ikke 20 :)) 

 

POSTED BY: CASANDRA


20.09.2012 | 18:29 | Kategori: Random

På scenen

Bilde er fra 1D's Instagram :))


POSTED BY: CASANDRA


20.09.2012 | 18:05 | Kategori: Random

JEG ELSKER DEN!!!

Hvem har hørt LWWY?? Det har jeg og er helt i 100 nå! Den var sykt bra :D


POSTED BY: CASANDRA


20.09.2012 | 17:23 | Kategori: Bilder

Soundcheck til iTunes FestivalPOSTED BY: CASANDRA


20.09.2012 | 15:56 | Kategori: One Direction

Her kan dere høre LWWY kl. 18:

Hør på radioen på kanalen NRJ! (94.4) Eller hør den på nett: nrj.no

 

POSTED BY: JULIE


20.09.2012 | 15:31 | Kategori: One Direction

Se guttene live i dag på iTunes festivalen

Det begynner klokken 22, og her er forteller guttene oss hvordan vi kan se det: 

 

 

Altså, søk etter "iTunes Festival" på app store og last ned appen. Du kan altså  se det på iPhone, iPad eller iPhone. Eller på data. Her er link: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewFeature?id=440027055&affId=1884404 

 

(Takk til leser for link!)

 

POSTED BY: JULIE


20.09.2012 | 15:24 | Kategori: One Direction

Informasjon fra guttene sin twitcam

Det er elendig lyd, så jeg vet ikke om du hører noe! Under videoen står det i hvert fall hva de sa:

 

 

Det var tidenes korteste twitcam, men det var bare for å fortelle noe viktig. Som dere vet så er Live While We're Young lekket, og derfor vil sangen og musikkenvideoen premiere i dag! Klokken 5 PM spilles sangen av på radio og en time senere kommer musikkvideoen. Så altså klokken fire i norsk tid kommer sangen, og klokken 5 kommer musikkvideoen! Mer informasjon og evt. linker kommer når jeg har funnet det :)

 

GLEDER MEG! :D

 

POSTED BY: JULIE


20.09.2012 | 14:54 | Kategori: Harry Styles

Harry med Alexa Chung og Pixie Geldof

Permalenke til innebygd bilde

 

Permalenke til innebygd bilde

 

POSTED BY: JULIE


20.09.2012 | 14:51 | Kategori: Bilder

Photshoot fra "Take Me Home"

 

 

 

POSTED BY: JULIE


20.09.2012 | 14:48 | Kategori: Random

GUTTENE SKAL HA TWITCAM OM 14 MINUTTER

SKJEKK TWITTERENE DERES! 

 

Her er link: http://twitcam.livestream.com/bta9u

Eller så er det denne: http://twitcam.livestream.com/27xj8

 

Lurer på om de skal snakke om at LWWY har lekket...

 

POSTED BY: JULIE


20.09.2012 | 14:18 | Kategori: Video

LWWY er ute... (LEKKET!)

Hei dere!

 

Dette er utrolig synd, og det er at Live While We're Young er blitt lekket. Altså den er kommet ut før tiden. Jeg anbefaler INGEN å se videoen, uansett hvor mye det frister! Tenk på hvor mye arbeid som er lagt i dette, og det var meningen at den skulle komme ut senere. Det er respektløst mot guttene å se videoen, synes jeg. Men likevel så poster jeg den på bloggen, fordi jeg føler det er min jobb som blogger å dele dette med dere, lesere! Så det er akkurat ditt valg om du vil se videoen eller ikke, men vil virkelig ikke anbefale det. Jeg skal vente til den er offisielt ute, fordi guttene fortjener den respekten. Og jeg gleder meg utrolig mye til å se den da!

 

Btw: Sangen skal bli spilt første gang på radio på mandagen som kommer. NRJ skal blant annet spille den! Så kjære Directioners.. VENT!

 

 

Velger du å se den eller å vente?

 

POSTED BY: JULIE


19.09.2012 | 23:08 | Kategori: Bilder

Zerrie med fans i dagPOSTED BY: CASANDRA


19.09.2012 | 23:06 | Kategori: Bilder

Louis i går - Sheffield


Han var på fotballkamp i går! Han så Sheffield United mot Duncaster Rovers på Bramall Lane :))


POSTED BY: CASANDRA


19.09.2012 | 19:08 | Kategori: Bilder

Niall i går - Mayfair

Han var ute på en klubb :))


POSTED BY: CASANDRA


19.09.2012 | 16:55 | Kategori: #1DFacts

Harry i James Cordens bryllup - Photobooth

Han liker virkelig de Photoboothene ;))


POSTED BY: CASANDRA


19.09.2012 | 16:53 | Kategori: Bilder

Bilde fra photoshoot

Det er det bilde som er på utsiden av "The Super Deluxe 'Take Me Home' box" :D


POSTED BY: CASANDRA


19.09.2012 | 16:51 | Kategori: Bilder

Harry på BBC Radio 1

Hvis dere ikke ser han, så er han helt til venstre :))


POSTED BY: CASANDRA


19.09.2012 | 16:49 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer/RT

HAHA!! :D Da vet vi det... ;))


POSTED BY: CASANDRA


19.09.2012 | 16:45 | Kategori: Bilder

Bilder fra studioetPOSTED BY: CASANDRA


18.09.2012 | 22:43 | Kategori: Video

Video: Harry og Cara

 

 

Bare sier det: Ikke tro på rykter :)

 

POSTED BY: JULIE


18.09.2012 | 20:08 | Kategori: #1DImagines

Imagines

Tenke å legge ut noen 1DImagines for dere :)) Here you go!! :D


Likte dere de? Hvilke/n likte dere best? :D


POSTED BY: CASANDRA


18.09.2012 | 18:04 | Kategori: Bilder

Nye bilder av Zayn

Bildene ble tatt for noen dager siden :))


POSTED BY: CASANDRA


18.09.2012 | 17:07 | Kategori: Bilder

Liam på feriePOSTED BY: CASANDRA


18.09.2012 | 15:49 | Kategori: Harry Styles

Harry forlater en fest

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


18.09.2012 | 15:39 | Kategori: Niall Horan

Gammelt bilde av Niall og en venn

 

Søteste!!

 

POSTED BY: JULIE
 


17.09.2012 | 23:22 | Kategori: Facebook/Twitter

Matmomsen vår!!


Hahah!! :D Samme gamle Nialler!! <3


POSTED BY: CASANDRA


17.09.2012 | 18:21 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Harry #teamgrimmyPOSTED BY: CASANDRA


17.09.2012 | 18:19 | Kategori: Bilder

Harry i Lux' bursdagPOSTED BY: CASANDRA


17.09.2012 | 18:18 | Kategori: #1DFacts

Harry i dag - Burberry ShowPOSTED BY: CASANDRA


17.09.2012 | 18:15 | Kategori: Bilder

Flere bilder fra bryllupet - 15.09POSTED BY: CASANDRA


17.09.2012 | 14:32 | Kategori: Liam Payne

Liam og en fan på flyplassen i dag

 

POSTED BY: JULIE


17.09.2012 | 14:29 | Kategori: Liam Payne

Liam og Ruth på Discovery Cove Saturday

 

POSTED BY: JULIE


17.09.2012 | 14:27 | Kategori: Harry Styles

Harry i photobooth i James sitt bryllupp

 

POSTED BY: JULIE


16.09.2012 | 23:18 | Kategori: Bilder

Twitter og Instagram

Her er de ekte twitter- og instagramkonti til guttene, familie og venner :))

Hvis det er noen dere lurer på hvem er, så er det bare å spørre. Vi svarer så godt vi kan :D


POSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 20:56 | Kategori: Facebook/Twitter

Haha!! :DPOSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 20:53 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis er lei av ryktene!!

I dag fikk Louis nok av alle de forskjellige ryktene som handler om guttene. Spesielt de om Eleanor og Larry Stylinson, tror jeg. Han sa klart ifra om at fansen burde slutte med å skape fake rykter og liknende :)

Jeg syns at det var på tide at noen sa ifra. Kanskje folk kan slutte å lage så utrolig mange slemme rykter om guttene. Jeg sier ikke at det er galt å tro på rykter, for det er ikke alltid like lett å vite hva som er sant eller ikke (jeg gjør det nemlig selv, ofte... Haha!! :D )
Det er heller ikke noe galt i å "shippe" Larry, men det finnes også grenser der.. :)
Jeg syns egentlig at det er helt forferdelig at ryktene gikk så langt at de virkelig såret han og de han er glad i, så mye :( Håper det stopper nå :))

Hva syns dere om ryktene, og det Louis skrev?


POSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 20:36 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis' InstagramPOSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 20:32 | Kategori: Bilder

Niall, Louis, Eleanor og Harry i går - bryllup

De var i bryllupet til James Corden :)

Dette ^^ er Jo Elvin, hun er leder av det britiske magasinet "Glamour Magazine"


Niall tvitret også om kvelden :))POSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 19:57 | Kategori: Bilder

Niall i går - LeedsPOSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 19:55 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrerPOSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 19:54 | Kategori: Bilder

Liam med fansPOSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 12:35 | Kategori: Video

One Direction on the Today Show - Promo

 

POSTED BY: CASANDRA

 


16.09.2012 | 12:32 | Kategori: Video

BBC Radio 1 Breakfast Show - Nick Grimshaw

 

POSTED BY: CASANDRA

 

 

 

 


16.09.2012 | 12:30 | Kategori: Video

Niall Horan Interview with Dermot & Dave on 98FM

 

 

POSTED BY: CASANDRA

 


16.09.2012 | 12:19 | Kategori: Video

Nialll Horan On Xpose

 

POSTED BY: CASANDRA

 


16.09.2012 | 12:14 | Kategori: Video

2012 VMAS: What You Didn't See On TV

 

POSTED BY: CASANDRA

 


16.09.2012 | 12:04 | Kategori: One Direction

STEM!!

One Direction har blitt nominert til Best British Single, Best British Album og Best British Music Act på BBC Radio 1's Teen Awards 2012!!!

 

Dere kan stemme på guttene her: ----> http://www.bbc.co.uk/radio1/teenawards/2012/vote/ <----

 

Du kan stemme frem til lørdag 22. september; så STEM, STEM, STEM!!! :D

 

 

POSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 11:46 | Kategori: Baby Lux

Nye bilder av Lux

 
 

POSTED BY: JULIE


16.09.2012 | 11:44 | Kategori: Bilder

Liam med fanPOSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 11:43 | Kategori: Nyheter/Blader

På forsiden av J-14

 

POSTED BY: JULIE


16.09.2012 | 11:42 | Kategori: Bilder

Louis på Miami SeaquariumPOSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 11:39 | Kategori: Bilder

Liam i går (tror jeg) - SeaworldPOSTED BY: CASANDRA


16.09.2012 | 00:54 | Kategori: Facebook/Twitter

6 millioner followers!!

Gratulerer Liam :D


POSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 17:55 | Kategori: Facebook/Twitter

Miley Cyrus tvitrer

Haha!! :D Noie er lillesøsteren til Miley hvis noen lurte ;)


POSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 17:52 | Kategori: Bilder

Liam med fan i gårPOSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 17:49 | Kategori: Bilder

Louis med fans i dagPOSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 17:47 | Kategori: Bilder

Louis og Eleanor i dag - flyplassenPOSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 00:35 | Kategori: Bilder

Niall i dag

Han var på flyplassen for å dra tilbake til London ;))
Og han har blitt litt syk, stakar!! God bedring til gutten vår :D


POSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 00:32 | Kategori: Facebook/Twitter

Ruth (søsteren til Liam) tvitrerPOSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 00:30 | Kategori: Bilder

Liam og Ben (Josh's bror)POSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 00:29 | Kategori: Bilder

Louis 13.09POSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 00:28 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av HarryPOSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 00:27 | Kategori: Bilder

Nialls bursdag

Det var masse presse på festen hans. Så det kommer nok flere bilder med ordentlig kvalitet snart :D


POSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 00:22 | Kategori: Facebook/Twitter

BursdagstweetsPOSTED BY: CASANDRA


15.09.2012 | 00:20 | Kategori: Bilder

Harry - 13.09

Han var på Ray Ban's 75 års jubileum :))


POSTED BY: CASANDRA


14.09.2012 | 18:38 | Kategori: Bilder

Coveret til LWWY!!

Det er perfekt :D


POSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 22:23 | Kategori: Video

Harry på BBC intervju

 

POSTED BY: JULIE


13.09.2012 | 22:22 | Kategori: Bilder

Harry med BBC radio 1 -gjengenPOSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 22:22 | Kategori: Video

1D lover Ellen noe

 

POSTED BY: JULIE


13.09.2012 | 20:39 | Kategori: Bilder

Niall med Glenda Gilson

Hun er en irsk model og hun jobber på tv :))


POSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 20:27 | Kategori: Bilder

Liam i dagPOSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 20:26 | Kategori: Bilder

Niall i går kveldPOSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 20:24 | Kategori: Random

Zayn med Harrys hår...


Sååååå.. Hva syns dere?! :))


POSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 20:23 | Kategori: #1DFacts

Harry i dag


Dette er hans bil^^
Han prøvekjørte en Vintage Jaguar og en Porsche!!POSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 20:18 | Kategori: Bilder

Justin og JoshPOSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 20:16 | Kategori: Bilder

Liam med familyPOSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 20:16 | Kategori: Bilder

Harry i går natt


Han hadde vært på Goucho Club i London :))


POSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 20:13 | Kategori: Bilder

Harry i går

Han var på BBC radio 1 i går natt/kveld ;) legger ut video senere.
Dette er bilder utenfor studioet :))POSTED BY: CASANDRA


13.09.2012 | 19:43 | Kategori: Niall Horan

Nialler i dag

 

 
 Alt dette har noe med veldedighet, pluss at pengene fra billettsalget til bursdagsfesten hans går til det! Han er så god <3

 

POSTED BY: JULIE


13.09.2012 | 19:31 | Kategori: Facebook/Twitter

MTV på facebook
 

POSTED BY: JULIE


13.09.2012 | 16:21 | Kategori: 1D Historie-4

Info om The Orphan

Hei dere!

 

Jeg er utrolig meg for å si dette, men The Orphan er avsluttet. Det kommer ikke noen avslutningsdel eller noe, noe som er dumt, men Andrea har ikke tid lenger og da blir det bare sånn. Har vært en del styr med dette, og jeg har egentlig ikke mer å si. Andrea vil takke for alle de fine kommentarene hun har fått! 

 

POSTED BY: JULIE


13.09.2012 | 15:09 | Kategori: Om bloggen

Til deg Hedda!

I dag er det Niall sin bursdag, men det er også en annen person sin bursdag i dag.. Nemlig Hedda! Hun er kanskje sluttet på bloggen, men hun er og vil alltid være en del av  bloggen! Dette innlegget er til deg, Hedda, og jeg mener hvert eneste ord. Håper dagen din blir like super som deg, om det i det hele tatt er mulig. Gratulerer så masse med dagen, snuppa! 

 

 

Vennskapet vårs startet vel med at jeg bare var en leser av bloggen. Plutselig en dag kom det en konkurranse for å bli historieskriver her på bloggen, og skriveglad som jeg er, så meldte jeg meg spent på. Jeg hadde virkelig lyst til det, så etter søknaden var sendt, skjekket jeg mailen min hele tiden og sendte Hedda melding på facebook. Jeg var så utrolig heldig å bli historieskriver, og det er jeg fortsatt like takknemlig for. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg var. Og enda bedre.. Jeg hadde ingen aning på at dette var startet på en ekte vennskap. Jeg husker at i begynnelsen så trodde jeg faktisk at vi ikke kom til å bli så gode venner, altså snakke med hverandre utenom bloggen. Så feil går det altså ant å ta..

 

 

Etter 5 måneder med chatting på facebook, twitter og sosiale medier, så skulle jeg endelig komme til Oslo til å være sammen med Hedda og Casandra. Vi holdte jo et treff for Norske Directioners, og det var forresten utrolig koselig. På de 2 dagene ble jeg enda bedre kjent med dere to. Jeg husker når dere satt med trikken og ventet på meg, og dere så meg ikke før jeg sto rett framfor dere. Jeg må innrømme at jeg var litt nervøs, men dere var akkurat som jeg trodde dere var. Like herlige! Jeg følte meg enda tryggere på dere, ble bedre kjent med dere, og kunne være meg selv. Da er man gode venner!

 

 

//Søte Hedda på meet-upet!

 

Så Hedda.. du er en utrolig person. Du er utrolig pen, snill, morsom, hjelpsom og omtenksom. Rett og slett alt! Pluss at du du er utrolig flink å skrive og synge! Jeg vet at jeg kan snakke med deg om alt, og det setter jeg utrolig pris på. Selv om du er sluttet på bloggen, så vet jeg at vi ikke kommer til å miste kontakten. Vi snakker jo hele tiden uansett! Jeg har alltid trodd at det er umulig, i hvert fall vanskelig, å få et så godt vennskap til noen man nesten ikke har møtt, men nå vet jeg i hvert fall at det er fult mulig. Du er en av mine beste venner! Forhåpentligvis så kommer jeg jo på helgetur til deg i Oslo. Det gleder jeg meg utrolig masse til! Nok om det.. og nok tekst! I dag er det din dag. Nyt den! Du er endelig 16! Håper du har en helt fantastisk dag og koser deg maks! Du vet at jeg er utrolig glad i deg. 

 

GRATULER HENNE MED DAGEN, JENTER!! 

 

Store klemmer fra Julie <3


13.09.2012 | 14:58 | Kategori: Niall Horan

Gratulerer med dagen, Niall!

I dag er det ingen ringere enn vårt spesielle snøflak som har bursdag! (høres så mye bedre ut på engelsk, our little special snowflake) Gratulerer så masse med dagen, Niall! Du er virkelig best, og vi alle elsker deg! 

 

 

POSTED BY: JULIE

 


12.09.2012 | 23:25 | Kategori: Bilder

Harry Stykes look-alike!!


Ok!!! Det var skummelt likt :D


POSTED BY: CASANDRA


12.09.2012 | 23:22 | Kategori: Bilder

Niall på flyplassen

Niall er nå i Irland folkens!! :D Og husk at i morgen har han bursdag!! :))POSTED BY: CASANDRA


12.09.2012 | 23:21 | Kategori: Bilder

Justin og Alfredo Flores...

MED OBAMA HOS NIALL!!! :DPOSTED BY: CASANDRA


12.09.2012 | 23:19 | Kategori: Bilder

Bilder med fans

Harry i LA


Harry på Heathrow


Liam i dag/går

POSTED BY: CASANDRA


12.09.2012 | 18:07 | Kategori: Noveller

Just an accident - Novelle

Hei dere! Inger (leser) hadde vunnet en konkurranse for en god stund siden, og en del av premien var en personlig novelle. Så her er den! Håper spesielt du Inger liker den, og alle dere andre!

 

Jeg tar et steg frem på den gamle betongtrappen og sukker så irritert jeg bare klarer. Den dumme sola skinner meg så strekt i øynene at jeg ikke klarer å se, noe som får meg til å bli enda irritert. Og for å toppe kaken av alt så snubler jeg i skolissen med de nye tøyskoene mine bare fordi jeg ikke orket å knyte dem. Jeg ligger langflat på den møkkete plenen og er for irritert på livet til å reise meg. Kanskje jeg bare skal ligge her å dø, tenker jeg. Jeg ombestemmer meg raskt da jeg kjenner den ekle jordsmaken på tungen. Jeg spretter opp i en voldsom fart og spytter som en gal for å få bort smaken. Jeg er på vei til å snu og gå inn igjen før jeg kommer på at jeg bare har kommet meg to meter unna, og det ville rett og slett vært en skam å gi opp nå. En sånn person er jeg bare ikke selv om alt i livet mitt ser ut til å gå til dass, så kan jeg jo prøve å få skylt meg opp i hvert fall. Tankene har fått meg helt ut av hvorfor jeg egentlig tok det valget å gå ut av døra. Kanskje jeg burde bare få det overstått og fullføre det?

 

Starbucks var det, ja. Jeg skulle prøve å få noe godt inn i dette livet, selv om det bare den gleden varer i 10 minutter. Jeg begynner å gå og innser hvor død denne plassen. Ingenting skjer her, alt er det samme gamle. Det er jo helt utrolig at det finnes Starbucks på en så død og øde plass om dette. Vel, kanskje den fant ut at folkene som bodde her trengte litt hverdagsglede, derfor fikk de Starbucks hit. Nei, det hørtes bare merkelig ut. Starbucks for å få glede inn i livet? Det er nok bare sånn mitt liv fungerer. Jeg forguder nemlig den lille kaffekjeden. Når du endelig er fremme bestiller du deg en frappe, som alltid, og en muffins, fordi du er sulten. "Inger!" roper en av damene bak disken og du tar signalet på at det er ferdig. Du stopper opp midt i folkemengden inne på den lille starbucks kafèen og undres over hvordan det kan være så mange her til at plassen er dødsliten.Hvert fall ingen av vennene dine. Hvorfor er jeg så irritert, undres du kanskje. Vel, det er fordi at hele klassen min og alle bestevennene mine er på klassetur. I varme Hellas. Uten meg! Hvorfor du ikke er med er et helt annet kapittel. Kort sagt, spør de teite foreldrene dine.  Du kjenner et kraftig vindkast treffe deg og blåser håret ditt bak. Hvorfor klarer ingen å lukke døren etter seg, irriterer du deg over. Fortsatt står du der midt i køen selv om du har fått din bestilling. Du vurderer om du skal sitte her eller ta med hjem. Nei, sitter jeg her blir jeg bare til å se ut som at jeg er forever alone og stuff.


Tumblr_ln5fmabrap1qk1ztro1_500_large

 

Du snur deg brått og bestemmer deg for å gå hjemover med det lille måltidet ditt. Den åpne døren kommer med den iskalde vinden som får denne sommerdagen til å virke som en vinterdag midt i desember får deg til å nærmest springe ut med frappen og muffinsen i hånda. Det var kanskje ikke det smarteste du har gjort. Du måper det høyeste du klarer da du merker at frappen flyr ut av hånden din og lander rett på den fine, nystrøkende skjorten til en tilfeldig gutt. Gutten kommer med et stønn som sier at dette ikke var det deiligste han hadde opplevd i dag. "Åååh, beklager! Beklager, så mye!" Ordene klatrer ut av munnen din uten at du har tenkt deg om, men hva skal du si? Faen ass, det er så typisk deg! "Jeg henter papir!" roper du og styrter inn i butikken for å få tak i det du lovte. Du stresser deg inn blant alle folkene og spør pent etter papir. Heldigvis tar det ikke lang tid, så du stresser deg like så godt ut igjen i samme fart. Gutten har satt seg rundt et lite og søtt bord, og ser deg inn i øynene. "For noen øyne!" mumler du for deg selv og stopper opp i døren. "Hvis du prøver å leke hinder, så funker det ikke!" freser en dame på 40-årene og dytter deg unna vei. Flau går du til gutten du sølte på og setter deg på andre siden av det lille bordet. Han smiler. Hvorfor smiler han? Han burde være sur på deg! Du sølte frappe over hele han! Og på den fine skjorta! "Slapp av. Jeg er ikke sint. Kan jeg få papiret?" sier han rolig og rekker ut hånden. Kan han lese deg også? Hva mere kan gå galt med denne dagen? Men når du tenker deg om, så virker han jo hyggelig, pluss at han smiler. "Ja, selvføgelig!" sier du og rekker han papiret. Du sitter der og ser deg forbrisk omkring for å ikke møte blikket hans. Det hadde vært greit om han var mindre pen eller noe, men han ser jo ut som en kjendis. Så bra ser han virkelig ut!

 

I det du sier ordet "kjendis" inni deg, så slår det deg. Han er jo en kjendis! Han er en av det boybandet venninna di er så hekta på. Du husker ikke navn, men det trenger du ikke nå uansett. Er det mulig? Du som trodde det var ille nok å søle frappe på en kjekk gutt, men så er han søren meg et medlem av selveste One Direction. Du skal akkurat til å slå hodet ditt ned i glassbordet, men så åpner han munnen sin. "Nå har jeg i hvert fall en unnskyldning til å slippe møtet mitt." Han har fortsatt det utrolig kjekke smilet sitt limt på, så du blir bare sittende å stirre. I det du finner på at du har stirret for lenge, slipper du ut en liten latter. "Heh.. ja. Jeg er i hvert fall utrolig lei meg. Det var virkelig ikke meningen!" unnskylder du deg på ditt sterkeste. "Jeg heter Louis, hva heter du?" smiler han og rekker ut hånden sin. Han vet virkelig hva han skal si. Du fniser og håndhilser med han. "Inger!" Du sender han et sjernert smil. "Hyggelig å møte deg!" sier han og ler litt. Du tenker bare på hvordan dere møttes, og det gjør nok han også. "Men hva skal jeg gjøre med skjorta?" Han ler enda mer, og så møter du blikket hans. Øynene hans.. Åh, øynene!! "Umh, jeg bor rett i nærheten. Du kan låne en t-skjorte hos broren min?" foreslår du og forventer et nei mens du flakker blikket bortover i bakken. "Ja!" Du skvetter nesten til. Sa Louis fra One Direciton nettopp ja til å være med deg hjem og låne en billig t-skjorte hos broren din? Vel.. Denne dagen er visst full av overraskelser!

 

Du låser nervøst opp døren og lar Louis gå inn først. Du kan egentlig ikke tro at du har en kjendis i huset, men det føles faktisk normalt ut. Bortsett fra at du skjelver litt, men det ville du sikkert ha gjort med en hver gutt. "Bli med opp du!" smiler du til han og tråkker ned på første trappetrinn. Han følger etter deg og inn på rommet til broren din. Broren din, Jonas, er 19 år, så det burde nok passe. "Beklager rotet. Ikke mitt rom som sagt!" Louis begynner å le. "Åh, sorry, jeg trodde det var ditt!" sier han sarakastisk. Skjokk at du sa noe dumt. Selvfølgelig er det ikke ditt rom. Da ville du ikke ha hatt bilder av masse biler og halvnakne damer.. æsj! Du finner fram en helt basic t-skjorte og kaster den til han. "Tror du denne funker?" "Jeg prøver den på!" sier han og snur seg om. Han kaster av seg den fine skjorten hans fullt av din frappe og den treffer gulvet. Den flyter rett inn med resten av rotet. Åh, det er jo flaut hvor rotete det er her! Louis strekker armene opp for å ta på seg t-skjorten, men der stopper klokken å tikke i hodet ditt. Muskelene! Bicepsen spesielt. Ah, man skulle tro du falt og traff gulvet i et bråk, men du klarer å ta deg sammen. Det er bare musker. Det er bare muskler! gjentar du for deg selv. "Jeg tror denne er perfekt!" smiler han med et glimt i øyet. YES!! roper du inni deg.

 

Aocaxyqcaaa6uho_large

 

Nå står dere i døren og skal ta farvel. Jaja, det var gøy så lenge det varte. Han virker som en utrolig jordnær og down to earth kjendis, noe du virkelig elsker! Dette må du fortelle til venninnen din, hun kommer til å dø av sjalusi. "Sorry for at jeg må gå, men møtet er nok vitkigere enn jeg tror." sier han og blikket hans møter gulvet. "Det går fint!" smiler du. Nei, det går ikke fint. Du vil være sammen med han. Du vil bli kjent med han. Men hva skal du liksom si? "Kan jeg få nummeret ditt?" spør han og klemmer nervøst fingrene sine sammen. Spurte han virkelig om det det hørtes ut som? Du ramser opp nummeret ditt raskt og blir stående der som et spørsmålstegn. "Jeg har mye fri i sommerferien, og har aboslutt ingen planer. Såjeg kunne godt tenkt meg å bli litt bedre kjent med deg." Han stopper opp nølende. "Jeg mener.. Om du vil, selvfølgelig?" Om du vil? Du vil det mer enn han aner. "Det høres kjempefint ut!" sier du smildene og holder på å sveve i taket av lykke. "Jeg ringer deg i kveld da!" sier han og åpner døra. Du nikker ivrig mens du fukter leppene. "Hadet da!" smiler han. "Hadebra!" Du føler deg så glad. Du smiler som du aldri har gjort før, og det føles nok en gang ut som at tiden har stoppet. Kanskje du kan forelske deg i denne gutten? Helt ute av det blå og uten at du merker det, så står du i armene hans. "Jeg klarer ikke å dy meg." mumler han. Plutselig settes leppene deres seg langsomt sammen og dere kysser ømt. Du kjenne en fantastisk følelse i magen din. Kanskje du kunne ha det bedre her hjemme, enn det klassen din har det på klassetur? For en gangs skyld tenker du positivt, du kommer til å ha det herlig. Sammen med Louis.

 

Håper du likte novellen, Inger! 

 

Hadde satt stor pris på tilbakemelding! Kanskje dere ønsker en del 2?

 

POSTED BY: JULIE


12.09.2012 | 15:37 | Kategori: Bilder

Eleanors InstagramPOSTED BY: CASANDRA


12.09.2012 | 15:15 | Kategori: #1DFacts

Hvor er guttene akkurat nå?

Niall er for øyeblikket i London, men reiser til Irland i dag (mener jeg bestemt) for å feire bursdagen sin. Han har solgt 500 billetter til festen sin som ble utsolgt ekstremt fort og pengene går til veldedighet. Hvor herlig gjort er ikke det?

Louis og Eleanor er mest sannsynlig i Hawaii, Florida, the Bahamas eller Lake Tahoe (der har jeg vært!! *fangirler*), men stedet de er på er ikke bekreftet. De har i hvert fall vært å snorklet en plass.

Liam er i Hollywood, Harry er i London og Zayn er i Bradford. (Tror jeg!")

POSTED BY: JULIE


12.09.2012 | 15:03 | Kategori: Facebook/Twitter

Justin Bieber tvitrer


Jeg må bare si det.. Dette er seriøst drømmen min. De to store idolene mine er så gode venner! Aawh, elsker det!

POSTED BY: JULIE


11.09.2012 | 19:43 | Kategori: Random

Lux har bursdag i dag!

GRATULERER MED DAGEN LUX!!! <3POSTED BY: CASANDRA


11.09.2012 | 18:14 | Kategori: Konkurranser

Historie Info, og Takk for meg!

Hei alle sammen!

Dette er viktig info, så det er lurt å lese alt :)

Som dere kanskje har merker har jeg ikke blogget på en veldig god stund, og det er rett og slett fordi jeg ikke har tid. Jeg har begynt på videregående, som vil si: nye regler, nye rutiner, nye venner og nye lærere. Alt blir rett og slett for mye, og det er så mye annet jeg må prioritere framfor bloggen. Jeg har blogget her i et år nå, og det har vært noe av det morsomste jeg har gjort. Jeg husker hvor nervøs jeg var da jeg postet det første innlegget på historien min om Harry, og hvor glad jeg ble for hver eneste kommentar. Dere har virkelig gjort meg sterkere på mange måter, og jeg angrer ikke et sekund på noe av tiden jeg har brukt på dette. Dere er fantastiske, guttene er fantastiske. Dere aner ikke hvor stor pris jeg har satt på all tilbakemelding, selv om ikke alt er godt ment. Men you know, haters makes us famous ;) Men de aller fleste, og da mener jeg omtrent ALLE er herlige mennesker, som støtter og hjelper oss framover hver dag. Dere er rett og slett fantastiske, verdens beste lesere.

Det å ha fått eie denne bloggen har vært utrolig stort for meg, men etter et år med blogging har jeg funnet ut at annet må prioriteres. Derfor er dette mitt aller siste innlegg på denne bloggen, omg kommer til å savne det! Casandra og Julie har tatt over som eiere, og de kommer til å gjøre en super jobb! Fortsett å kommentere og ta vare på dem for meg, de bruker så utrolig mye tid på dette. Men det vet jeg dere vil :) Så tusen takk for et supert år! Jeg elsker dere alle sammen, også ønsker jeg dere lykke til videre hvor hen dere er i livet <3 ok klisje time, men ya know. Love you all!!

 

Så til HISTORIE INFO:

Det at jeg slutter vil si at det ikke blir noen fortsettelse på historien til Julie og meg. Dere stemte, og valget falt på ny historie. Det at mange av dere skriver ting som: Urettferdig!! Dårlig gjort! og lignende er egentlig litt...jeg vet ikke. Men dere må jo forstå at det finnes viktigere ting her i livet enn blogging. Dere leser det jo bare, men for oss tar det ufattelig mye tid! Vi har et liv vi også, akkurat som dere. Og bloggingen er bare noe vi gjør som ekstra, fordi vi synes det er gøy og for å oppdatere dere. Selvfølgelig elsker vi det! Men det er ikke alltid tiden er på vår side.

Så, det er slutt på historien, og det er slutt på blogging fra meg. Det vil si at vi trenger en NY HISTORIESKRIVER! Har fått flere meldinger på mail og facebook av folk som vil skrive, og nå har dere muligheten. Vil du skrive historie her på bloggen? Send en mail til meg og Julie! Send samme mailen til begge to (hedda.jb@gmail.com og Julixe_@hotmail.com).

Dette må være med i mailen:

Litt om deg selv (hvor gammel du er, erfaringer, interresser, hvor du kommer fra osv.), hvorfor du vil skrive på denne bloggen, litt om handlingen i historien din, og en slags første del. Den kan selvsagt forandres på, men vi må bare se hvordan dere skriver.

Når du har gjort dette sender du det til meg på mail, også skal Julie og jeg sammen velge en ny historieskriver!

Da er det bare å sette i gang!! Lykke til alle sammen, jeg gleder meg utrolig mye til å lese hva dere har. Dette kommer nok til å bli vanskelig...det er rart å tenke på at jeg valgte Julie på denne måten. Hun vant nemlig en konkurranse, og nå er hun blitt en av mine beste venner! Tenk på det.

Så igjen, lykke til. Og tusen takk for meg! Dette har vært det beste året noen sinne <3

  

POSTED BY: HEDDA


11.09.2012 | 16:45 | Kategori: Harry Styles

Harry i det svenske jentebladet "Frida"

Permalenke til innebygd bilde

 

POSTED BY: JULIE


11.09.2012 | 16:44 | Kategori: Harry Styles

Harry på Heathrow i dag.

Permalenke til innebygd bilde
Permalenke til innebygd bilde
Permalenke til innebygd bildePermalenke til innebygd bilde
Noen som ser en muligens ny tatovering?

 

POSTED BY: JULIE


11.09.2012 | 16:39 | Kategori: Bilder

Guttene med Demi Lovato på VMA

Permalenke til innebygd bilde

 

EDIT: Tror kanskje det er photoshoppet, men det så ekte ut..

 

POSTED BY: JULIE


10.09.2012 | 19:26 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis' nye twittericon!

OMG!! Der døde jeg >:)


POSTED BY: CASANDRA


10.09.2012 | 19:21 | Kategori: Video

One Direction gjestedommere på xfactor Australia

 

 

 

Det er de videoene som er lagt ut av The Xfactor Australia

 

POSTED BY: CASANDRA

 

 


10.09.2012 | 17:38 | Kategori: One Direction

Guttene er i Guinnessrekordbok 2013!POSTED BY: CASANDRA


10.09.2012 | 17:33 | Kategori: Bilder

Harry i gårPOSTED BY: CASANDRA


10.09.2012 | 17:32 | Kategori: Bilder

Noen bilder fra X-factor AU

Skal se om jeg finner episoden på YouTube! Og hvis noen lurte så er episoden spilt inn fra før :))


POSTED BY: CASANDRA


10.09.2012 | 01:03 | Kategori: 1D Historie-4

The Orphan - Del 36

Han så deg dypt inni øynene og dro deg enda mer inntil han enn du allerede var. Han lente seg ned mot deg og kysset deg mykt på leppene, hvorfor var leppene hans og hele han så perfekt? 

 

Mens du slappet av i armkroken til Liam og bare koste deg kjente du sterke lys blinke mot deg. Du åpnet øynene og så at dere nesten var på bakken, og der sto det titalls med paparazzier og tok bilder av dere sammen. Liam tok godt grep om hånda di og løp bort fra de så fort dere kom på bakken igjen, dere løp rett bort til nærmeste smug og Liam holdt hånden over munnen din mens han holdt godt rundt deg. Paparazziene løp rett forbi i en ellevill jakt på å få et bilde av dere sammen. Liam pustet tungt etter løpeturen og han løftet hånden sin av leppene dine. Du stirret på han i noen sekunder før du brøt ut i latterkrampe. Du trodde aldri i hele ditt liv at du skulle løpe fra paparazzier med en superstjerne, noe så gøy! 

 

Tre uker senere

 

" Er du klar for dette *DN*? " spurte Liam som holdt deg i hånden, noe han hadde gjort helt siden dere dro klokken tre i dag tidlig for å komme så langt frem i køen som mulig. Du nikket og klemte hånden hans forsiktig. Alle guttene var der for å støtte deg, stakkar Louis og Harry var så trøtte at de nesten ikke klarte å stå oppreist. Zayn ga dem et lite knuff før dere fortsatte samtalen om hvordan du kan få en best mulig audition, de hadde jo tross alt gjort akkurat det samme for noen år tilbake. Etter flere timermed venting var det endelig din tur til å innta scenen. Gary, Tulisa, Louis og Kelly satt klare ved dommerbordet ute i salen. Guttene ga deg en klem hver før du gikk pissnervøs ut på scenen. " Hallo, hva heter du? " spurte Gary som betraktet deg med et nysgjerrig blikk. " *DN* " sa du nervøst. De spurte noen flere spørsmål om deg selv før Louis kom med et vanskelig spørsmål. " Hvorfor vil du vinne denne konkurransen? " spurte han. Du tenkte litt, hvorfor var egentlig du så kjapp på å melde deg på? " Jeg meldte meg på fordi jeg vil ikke leve som en taper lenger, hele livet mitt har jeg bodd på barnehjem der jeg kun fikk oppmerksomhet en halvtime på bursdagen min, og nå er det endelig min tur til å skinne " sa du mens du så alvorlig på alle fire. Louis nikket og gjorde tegn til at du kunne starte, de første taktene av Survivor startet og spille og munnen din åpnet seg og sang som den aldri hadde gjort før. Siden du ikke hadde klart å tenke på noe annet mens du sang hadde du ikke lagt merke til at folk sto og applauderte for deg, det samme gjorde dommerne! 

  *Sangen du sang*

 

" Wow, det var utrolig bra, du ser ut som en superstjerne og hørtes ut som en " sa Tulisa mens hun gliste. Kelly var helt lamslått og klarte såvidt å presse fram en setning. " Holy shit, for en stemme! " sa Kelly fortsatt litt i sjokk. Gary og Louis var også ganske enige, Gary sa bare at du måtte ha litt mer selvtillit. " Men, jeg lurer veldig på hvem det er du har med deg siden du har bodd på barnehjem " spurte Tulisa. Du så nervøst ut på bakrommet der guttene sto og nikket før de gikk rolig ut på scenen, alt man hørte var gispene til publikum. " Ser ut som om du har fått deg en flott familie *DN* " sa Kelly. Guttene ga deg et kyss på kinnet før de gikk av scenen igjen. " Vel det er definitivt et ja fra meg " sa Tulisa. Kelly og Louis sa også ja. Du så lenge på Gary som satt der med et pokerfjes som ingen kunne se bak. Han trakk på smilebåndet før han ropte ut Ja!. Du hoppet i lufta og begynte nesten å gråte av glede, guttene løp ut til deg og løftet deg opp i lufta mens de klemte deg. Du takket dommerene før du gikk overlykkelig av scenen, du var videre til bootcamp!

 

Beklager så mye for lite oppdatering, men har hatt det travelt med lekser, innleveringer, håndball og konfirmasjonslære :) skal bli bedre nå!!

 

POSTET BY: Andrea

 


09.09.2012 | 23:45 | Kategori: Facebook/Twitter

MTV's facebook


Awww, haha!! Søtt ^^


POSTED BY: CASANDRA


09.09.2012 | 23:26 | Kategori: Bilder

Harry på shopping i dag


Hun jenten heter Savannah :)) Og dette er twitteren hennes :D


De er venner og hun er også en venn av Lou, stylisten til guttene :))


POSTED BY: CASANDRA


09.09.2012 | 21:22 | Kategori: Random

Instagramliste

(Ikke Fizzy sin, for hun slettet den) ;)


POSTED BY: CASANDRA


09.09.2012 | 20:21 | Kategori: Bilder

Bilder fra Harrys IG og twitterPOSTED BY: CASANDRA


09.09.2012 | 19:55 | Kategori: Baby Lux

Baby Lux ser på guttene på VMA


Der smelta hjertet mitt.

POSTED BY: JULIE


09.09.2012 | 19:51 | Kategori: Funny stuff

Hahaha


POSTED BY: JULIE


09.09.2012 | 19:47 | Kategori: Louis Tomlinson

The Wanted later som de er 1D

Under VMA ble The Wanted intervjuet av en dame som trodde de var One Direction (hvordan går det egentlig ant å ta feil?) og The Wanted bestemte seg for å hive seg på og late som de var 1D. De sa blant annet at The Wanted var det kuleste bandet, at de skal lage en sang sammen med de og at den nyeste singelen til TW er bedre enn 1D. Du kan se intervjuet her: (de snakker om det litt lenger ute i videoen)

 Louis ble ikke så glad over dette og tweetet dette etterfulgt at Nathan Sykes (The Wanted) svarte på det.
Hva synes dere om dette?

POSTED BY: JULIE


09.09.2012 | 19:21 | Kategori: One Direction

Hvor er guttene nå?

Ok, tenkte å fortelle dere hvor guttene befinner seg for øyeblikket :))

Zayn er i London. Det er også Niall, men han drar kanskje til Mullingar i kveld :)

Liam er i Orlando, Florida med Danielle

Louis er fremdeles i LA sammen med Eleanor.

Harry er også fremdeles i LA :D

Det er dette jeg vet for øyeblikket.. Hahah!! ;)

// Ahh! Stolt :D


POSTED BY: CASANDRA


09.09.2012 | 19:16 | Kategori: Bilder

Harry med fans i går kveldPOSTED BY: CASANDRA


09.09.2012 | 19:14 | Kategori: Bilder

Ziall på flyplassen

På LAX (flyplassen i LA)
Zayn har ikke skadet foten alvorlig!! Heldig hvis! :D
For han gikk ikke på krykker når de var tilbake i London ;)


På flyplassen i London (Ingen krykker på Zayn!)POSTED BY: CASANDRA


09.09.2012 | 14:10 | Kategori: Video

Svar på spørsmål om AAOOD!

 

POSTED BY: CASANDRA


09.09.2012 | 14:01 | Kategori: Video

The Harry Styles Wake Up Call - BBS Radio 1

 

 

Sorry for null blogging fra meg i går :( Var i konfirmasjon til fetteren min og i bursdag!! Så var egentlg ikke på mobilene i det hele tatt... Håper dere ikke savnet meg alt for mye, HAHA!! :D

 

 

POSTED BY: CASANDRA


09.09.2012 | 11:07 | Kategori: Bilder

Liam og Danielle i Orlando på Ed Sheeran konsert


POSTED BY:JULIE


09.09.2012 | 11:04 | Kategori: Louis Tomlinson

Bevis på at Louis har vært på en tattoo sjappe


POSTED BY: JULIE


08.09.2012 | 11:18 | Kategori: Niall Horan

Niall i dag

 

 

 

POSTED BY: JULIE
 


08.09.2012 | 11:17 | Kategori: Bilder

Klemmer gjennom årene
 

POSTED BY: JULIE


08.09.2012 | 11:14 | Kategori: Bilder

Guttene i LA Times

 

Må si at Harry var heldig på bildet ;)

 

POSTED BY: JULIE


07.09.2012 | 21:13 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

¨

 

POSTED BY: JULIE


07.09.2012 | 20:09 | Kategori: Random

Viktig!!

Hei dere!

Vi har jo hatt en delvis lang pause på historien Life Is Like A Rollercoaster, og vi har kommet fram til noe som vi trenger DIN hjelp på! Både Hedda og jeg (Julie) har rett og slett ikke tid til å fortsette å skrive. Vi prioriterer skole og venner først, og vi har ikke mer tid til overs. Det er trist, fordi vi har så mange idèer videre i historien som vi hadde gledet oss til å skrive, men sånn er det. Så spørsmålet er: Vil dere at vi skal få to nye "forfattere" til å skrive videre på denne historien? Eller skal det starte en ny historie? Hvis dere velger siste nevnte kommer vi til å gi en av dere muligheten til å skrive den!

 
 

Valget er deres, så meningen til en hver av dere telles virkelig! En kommentar per person :)

 

Forsettelse på Life Is Like A Rollercoaster med nye historieskriver eller en helt ny historie?

 

POSTED BY: HEDDA OG JULIE


07.09.2012 | 17:15 | Kategori: Facebook/Twitter

Justin Bieber tweeter


Etter VMA dro Zayn og Niall til Justin og blant annet spiste de nudler. Eller som Niall tweetet, så spiste han både sitt og Justin sine nudler. Er det ikke den Niall vi kjenner? Og hvem ville tro at han skulle spise maten til en av hans favoritt artister? Stolt er i hvert fall jeg! Er du?

POSTED BY: JULIE


07.09.2012 | 17:10 | Kategori: Bilder

Niall og Katy


Man kan se at Katy har tårer i øynene, så søtt! Hun er nok stolt av at han kommet så langt etter x-factor. Hvis noen skulle lure så var hun gjestedommer da Niall hadde audition!

POSTED BY: JULIE


07.09.2012 | 17:07 | Kategori: Facebook/Twitter

The x-factor på twitter/instagram


POSTED BY: JULIE


07.09.2012 | 17:04 | Kategori: Facebook/Twitter

Olly Murs tweeter


POSTED BY: JULIE


07.09.2012 | 16:12 | Kategori: Random

VMS's i kveld på norsk MTV

I kveld kan du se VMA's på norsk MTV!!
Det går kl: 20.50 :DPOSTED BY: CASANDRA


07.09.2012 | 15:06 | Kategori: Bilder

Eleanor og Danielle på VMA'sPOSTED BY: CASANDRA


07.09.2012 | 15:03 | Kategori: Bilder

Bilder fra mtv.comPOSTED BY: CASANDRA


07.09.2012 | 13:44 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry, Louis og Niall takker!POSTED BY: CASANDRA


07.09.2012 | 13:43 | Kategori: #1DFacts

Harrys nye twittericon


I like!! :D


POSTED BY: CASANDRA


07.09.2012 | 13:42 | Kategori: Facebook/Twitter

Justin Bieber tvitrer


MÅ OGSÅ SI HVOR STOLT JEG ER AV GUTTENE!!! JEG SATT OPPE HELE NATTEN Å SÅ PÅ SHOWET!! HELT UTROLIG STOLT AV DEM!! <3 :D


POSTED BY: CASANDRA


07.09.2012 | 07:30 | Kategori: Bilder

Vi vant 3 VMA's!!!

I natt vant guttene hele 3 VMA's! Hvem er stolt? Prisene de fikk var Most Sharworthy Video, Best New Artist og Best Pop Video.

 

 

Å se guttene så glad... Det rører meg virkelig!

 

Harry fikk seg et kyss fra Katy Perry:

 

Og det var Niall også så heldig å få seg:

 
Kommer flere oppdateringer fra VMA'a etter skolen!

 

POSTED BY: JULIE


06.09.2012 | 17:13 | Kategori: Bilder

InstagramPOSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 12:30 | Kategori: Video

Twitcam 05.09

 

 

Hopp til ca 5 min:

 

 

Jeg fant ingen videoer av hele twitcamen, men her er nesten hele (mangler litt på slutten) :))

 

POSTED BY: CASANDRA

 

 


06.09.2012 | 11:24 | Kategori: One Direction

Link til VMA'sLink nr. 1: ------> http://www.watchmtvvideomusicawards2012onlinefree.com/ <------

Link nr. 2: ------> http://www.epctv.com/channels/MTV-Online-Watch-3593.htm <------

Link nr. 3: ------> http://tvmusicmoviestars.com/2012/09/06/watch-2012-mtv-video-music-awards-all-access-live-online/ <------

 

Det starter 02.30 norsk tid :)) Og rød løper starter 01.00, men det er jeg ikke sikker på om sendes live.. :D

Legger ut video (hvis jeg finner) av hele showet for de som ikke får sett det, i morgen en gang :)) 

  

POSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 10:52 | Kategori: Fans

Guttene av lego!!

Noen fans lagde disse av lego!! De er like høye som et vanlig piano!!
SICK :DPOSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 10:49 | Kategori: Facebook/Twitter

"Tweets"POSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 10:47 | Kategori: Bilder

Guttene utenfor Staples Center i går


Staples Center er der VMA's skal være!! :D


POSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 10:43 | Kategori: Bilder

Bilder med fansPOSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 10:38 | Kategori: Bilder

Eleanor og Danielle i går

(De bildene jeg la ut i går er ikke av jentene.. De bare ligner :P OBS!! :D)


POSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 10:36 | Kategori: Bilder

Guttene hos MTV i gårPOSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 10:34 | Kategori: Bilder

Liam og Danielle i gårPOSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 10:32 | Kategori: #1DFacts

Guttene på prøve til VMA'sPOSTED BY: CASANDRA


06.09.2012 | 10:26 | Kategori: Bilder

Guttene utenfor hotellet 05.09POSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 23:50 | Kategori: Bilder

Louis' Instagram

Har gjort endringer på innlegget "Instagram" litt lenger ned på bloggen, så LES! Det er om VMA's :))


POSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 23:34 | Kategori: Facebook/Twitter

Hvordan uttale "Louis"?


Der fikk vi det 100% riktige svaret!! :D


POSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 23:32 | Kategori: #1DFacts

Oppdatering på tatoveringer

Zayn har fått en tatovering på høyre krageben! :)) Det står visst nok "Friday?" :


Man ser tatoveringen på hans nye twittericon også!


Harrys nye tatoveringer...:

En under venstre arm :))


Og en han fikk i dag/går :D Det betyr Gemma, som er navnet til søsteren hans <3


Her fikk han tatoveringen:POSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 23:24 | Kategori: #1DFacts

Busted! Haha... :DPOSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 23:22 | Kategori: Bilder

Bilder med fansPOSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 23:21 | Kategori: Bilder

Danielle og Eleanor i LAPOSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 18:10 | Kategori: Bilder

Instagram


Hvis det er noen som lurer, så er konserten på fredag kl 02.30 norsk tid (rød løper kl: 01.00) Tror det vises live på tv, så hvis jeg finner link og hvis noen er interessert, så kan jeg godt legge ut link :D
Noen som vil ha link? :)

POSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 16:36 | Kategori: Harry Styles

Harrys InstagramPOSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 16:34 | Kategori: Facebook/Twitter

Nytt twittericon!

Og der døde jeg... XD


POSTED BY: CASANDRA


05.09.2012 | 08:04 | Kategori: Bilder

1D butikk i USA

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


05.09.2012 | 08:02 | Kategori: Instagram

Guttene på instagram
 

POSTED BY: JULIE


05.09.2012 | 08:00 | Kategori: Bilder

Her sitter guttene på VMA

 

 

De sitter blant annet ved siden av Rita Ora!

 

POSTED BY: JULIE


05.09.2012 | 07:59 | Kategori: Bilder

På hotellet ved bassenget

 
 

Eleanor.

 

Paul.

 

POSTED BY: JULIE


04.09.2012 | 22:59 | Kategori: Funny stuff

Litt tortur ;)

Tenkte jeg skulle pine dere med disse helt perfekte videoene av guttene *o* <3 

 

 

 

 

 

 

Vel fint å kjenne dere, jeg går og graver min egen grav :) *døde*

 

 

POSTET BY: Andrea


04.09.2012 | 19:38 | Kategori: Bilder

Danielle og Eleanor i LA


De er i LA for å støtte guttene under VMA's :D


POSTED BY: CASANDRA


04.09.2012 | 16:50 | Kategori: Harry Styles

Gemma tweeter et bilde til Harry

 

POSTED BY: JULIE


04.09.2012 | 14:23 | Kategori: Bilder

Niall og Harry med fans

Guttene er endelig "funnet!" Det viste jeg til at de ikke var i LA, men i New Orleans for å spille inn en reklamefilm for Pepsi. Her er noen bilder med fans:

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE

 

 


03.09.2012 | 21:58 | Kategori: Sponsing

Handelsportalen.no

Hei dere!

 

Dette har ikke noe om One Direction å gjøre, men likevel så er det noe dere burde få med dere! Dere har vel alle hørt om handelsportalen.no som selger deksler osv. Det er i hvert fall min favorittnettside og jeg bestiller alle mine deksler fra handelsportalen. Akkurat nå så kan vi gi DERE en rabattkode der dere får 25% rabatt på alle varer! Alt jeg har å si løp og kjøp!

 

Handelsportalen.no holder en konkurranse for vi som samarbeider med dem og det går ut på at den bloggen som skaper høyest trafikk vinner et gavekort. Så det hadde betydd utrolig mye for oss om dere kunne ta en liten tur innom handelsportalen! Direktelink mellom pilene ----> HER <----

 

Noen av mine favoritter: 

 

POSTED BY: JULIE


03.09.2012 | 20:14 | Kategori: One Direction

Forhåndsbestill "Take Me Home"!!

Du kan nå forhåndsbestille guttenes nye album på iTunes og platekompaniet.no :D


ÆÆÆÆÆ!!! Jeg gleder meg :D Hvem har bestillt?! :))


POSTED BY: CASANDRA


03.09.2012 | 14:47 | Kategori: Random

Oppdateringer?

Hei dere!

 

Det er ikke så mye å blogge om akkurat nå, fordi det er faktisk INGEN som har sett guttene. De er i LA nå, men ingen har sett dem på flyplassen, noen hoteller osv. Så de er nok på et eller annet privat hus eller noe. Det må være litt stas for guttene å ikke ha så mange fans og ikke minst paparazzier etter dem! Men vi bloggere trenger noe å oppdatere dere lesere om! Så 1D, vis dere snart ;)

 

Forresten så er det ikke så lenge til Life Is Like A Rollercoaster starter igjen, og vi håper dere gleder dere til det :) Er det noe spesielt dere vil at vi skal blogge om?

 

POSTED BY: JULIE


03.09.2012 | 14:41 | Kategori: Bilder

Zayn og Perrie under OL

 

POSTED BY: JULIE


03.09.2012 | 14:40 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Eleanor

 

POSTED BY: JULIE


03.09.2012 | 14:37 | Kategori: Baby Lux

Lux og Lou

 

POSTED BY: JULIE


02.09.2012 | 19:07 | Kategori: Bilder

Guttene på flyplassen (Louis og Niall planker)

 

POSTED BY: JULIE


02.09.2012 | 19:00 | Kategori: Bilder

Liam og Danielle i Wolverhampton 29.08

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


02.09.2012 | 13:05 | Kategori: Bilder

Zayn på Milkshake City i gårPOSTED BY: CASANDRA


01.09.2012 | 23:42 | Kategori: Bilder

Guttene på flyplassen i dag

De skal til USA for å øve til VMA's!! :D


POSTED BY: CASANDRA


01.09.2012 | 10:56 | Kategori: One Direction

Når kommer LWWY ut?

Har blitt sagt veldig mye forskjellig om når LWWY skal bli spilt for første gang... Her er sannheten!: :D

Du kan forhåndsbestille den på iTunes og platekompaniet.no :)) Er ikke sikker på om du kan forhåndsbestille den på cdon.no for øyeblikket, men er nok mulig det også veldig snart :D

Hvis du forhåndsbestiller den på iTunes for du singelen 28.september! :))


POSTED BY: CASANDRA


01.09.2012 | 10:44 | Kategori: Bilder

Bilder med fansPOSTED BY: CASANDRA


01.09.2012 | 09:57 | Kategori: Bilder

Guttene utenfor K West Hotel (30.08)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE

 

 

 

 


hits