31.08.2013 | 15:30 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry på McDonalds

POSTED BY; Pauline


31.08.2013 | 14:05 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 40

 Jeg la meg ned på ryggen med beina mot døra og ga vinduet et hardt spark. Ingenting skjedde. Jeg ga den enda et spark, fremdeles ingenting. Jeg sparket vilt rundt på døra i frustrasjon og skrek. Hvorfor ville ikke den jævla døra bevege på seg?! ''Hold kjeft!'' glefset en vellkjent stemme. Kroppen min stivnet og det føltes ut som alt blodet bare forsvant fra kroppen min. Jeg hørte hamring på døren og plutselig ble jeg møtt av et strekt lys. Før jeg viste ordet av det var jeg løftet ut av bilen og leppene mine var godt klistret til Harry's lepper, trodde jeg. Da jeg kom meg ned på beina kjente jeg at det ikke var Harry sine lepper og denne personen var mye lavere. Jeg dyttet personen vekk fra meg, det var Mats. ''Hva i helvete er det du gjør?'' spurte jeg, litt sjokkert. Jeg fikk ikke engang pustet inn frisk luft, alt jeg fokuserte på var hva Mats gjorde her, hvordan han fant meg og hvorfor han gjorde det. ''Fordi.. jeg vet du fremdeles har følelser for meg.'' sa han. Jeg ristet på hodet, ''Jeg har ikke følelser for deg, Mats. Vi gjorde det slutt for åtte måneder siden. Hvis jeg fremdeles hadde hatt følelser for deg ville jeg sagt det. Jeg har en kjæreste nå!'' sa jeg frustrert. ''Hvorfor lyver du til meg?'' spurte han, litt irritert han også. ''Hvorfor skulle jeg gjøre det? Jeg har ingen følelser for deg, Mats.'' Tårer sildret nedover kinnene til Mats. Jeg bet meg svakt i underleppa, jeg takler ikke se andre personer gråte. ''Javel, kan jeg kjøre deg hjem da?'' spurte han. Jeg kunne se at han prøvde å skjule at kan gråt. ''Mats, jeg-'' Han avbrøt meg. ''Ikke, la det være.'' Han begynte å gå motsatt vei av hvor bilen var. Jeg fulgte etter han med tårer i øynene. Jeg hadde jo brydd meg om Mats før.Vi var jo sammen i et år. Jeg kunne jo ikke noe for at jeg ikke hadde følelser for han. Vi kom frem til bilen hans og jeg satt meg ned ved siden av han i setet. Han startet opp bilen og begge var stille under hele turen. 

 

Etter å ha kjørt i tjue minutter begynte stillheten å bli ganske klein. Jeg fiklet med fingrene mine og kikket ut av vinduet og latet som ingenting. ''Hvordan viste du at jeg var der?'' spurte jeg og snudde meg mot han. Radioen i bakgrunnen spilte en One Direction sang veldig lavt. Jeg kunne kjenne igjen guttene sine stemmer. Jeg smilte svakt for meg selv. Jeg savnet dem, alle fem. Det var da jeg kom på det, hvor var de? ''Harry..'' mumlet han. Han kikket på meg i to sekunder før han kikket over på veien igjen. ''Harry?'' jeg rynket brynene sammen. Hvorfor hadde Harry ringt Mats? ''Hvorfor?'' spurte jeg. ''Han kunne ikke hjelpe deg, så han ringte meg.'' svarte han. Jeg bet meg svakt i underleppa. Harry.. Jeg savnet han så utrolig mye. Alt jeg ville nå var å klemme han, ingen andre. Jeg ville bare kjenne lukten av han, ha armene hans rundt meg og høre stemmen hans. ''Hvorfor hjalp du han?'' spurte jeg etter jeg hadde hatt min 'savne Harry' øyeblikk. Jeg var klar over at Mats ikke likte Harry i det hele tatt. ''Fordi jeg trodde du hadde følelser for meg.'' mumlet han. Jeg sukket, ''Ella sa det.'' Jeg snudde meg brått mot han. ''Ella?'' Jeg hevet øyenbrynet mitt. ''Hvorfor snakker du med Ella? Når sa hun det?'' spurte jeg. ''Jeg vet ikke. Hun begynte å snakke til meg etter du ble sammen med Harry.'' sa Mats, litt overrasket over reaksjonen min. ''Ikke hør på Ella, hun er bare sjalu.'' sa jeg og sukket. ''Hun er åtte, hvordan kan hun være sjalu da?'' spurte Mats og hevet øyenbrynet sitt til meg. ''Ikke i hodet, Mats. Der er hun kanskje nå tretten.'' mumlet jeg. Hun hadde bursdag forrige uke. Selv om hun var søsteren min, så hadde jeg virkelig ikke lyst til å snakke med henne. Ikke i det hele tatt. Uansett om jeg hadde blitt betalt for det. 
Neste morgen stod jeg opp i god tid. Mia hadde ikke vært hjemme på flere dager, ikke at jeg savnet henne. Jeg følte av vi egentlig bare skle mer og mer fra hverandre. Jeg hadde ikke snakket med henne på flere dager. Jeg sjekket telefonen min, ingen melding fra noen av guttene. Hvorfor hadde ikke Harry sendt melding eller ringt? Var det ikke han som sendte 'hjelp' etter meg. Jeg lagde meg litt frokostblanding og satt ved bordet og spiste. Jeg så litt rundt på nette for å se hva som hadde skjedd mens jeg var borte. Det var bilder av Harry og meg overalt, på alle forsider. Men det var noe annet der som tok oppmerksomheten fra meg. Ved siden av bildet av Harry og jeg var Harry med en annen jente. Bildet var fra i går. Han holdt rundt henne, på en seksuell måte. Hun hadde hendene sine rundt nakken hans. Det så ut som de kysset. Jeg la frokostblandingen fra meg og gikk for å hente telefonen min. ''Har du sett avisa i dag?'' Sendte jeg til Harry.Jeg gikk inn på badet mens jeg ventet på svar. Jeg flettet håret og la det på den ene skulderen min og dro på en hvit topp med en brun vest/ skjorte over. Jeg hørte mobilen min lage lyd og gikk ut for å hente den. ''Ja, hva med det?'' stod det. ''Du kyssa en jente som ikke var meg..?'' sendte jeg tilbake. Hva faen.. Jeg sminket meg raskt og ryddet opp etter meg før jeg måtte gå på jobb. Tilbake til Mats.. Kunne denne dagen bli værre? På vei ned til bussen tikket det inn enda en melding. ''Ja, det gjorde jeg.'' stod det. 

//antrekket 

 

 

 

Jeg har skrivd på denne delen helt siden klokka 9-10 i dag! Huff.. tar sin tid! Får liksom ikke noe motivasjon når det er så få som kommentere. Poenget med å kommentere er jo at jeg vet at folk leser historien. Jeg gidder jo ikke skrive en historie som ingen leser! Også er det alltid hyggelig med tilbakemeldinger! 

35 kommentarer!

 

POSTED BY: Maria


31.08.2013 | 13:06 | Kategori: Video

A League Of Their Own med gutta

 

POSTED BY: Maria

31.08.2013 | 13:05 | Kategori: Liam Payne

Rykter om utro

For dere som tror Sophia var utro, nei! Sophia gikk ut med en venn av Liam for å komme seg unna paparatzziene! 

 

POSTED BY: Maria


31.08.2013 | 13:03 | Kategori: Video

BBC radio 1 rapper om gutta

 

POSTED BY: Maria

31.08.2013 | 11:03 | Kategori: Video

Harry kysser James og Niall viser frem fake tattoo på rumpa

Hele intervjuet kommer ut senere 

POSTED BY: Maria

31.08.2013 | 10:40 | Kategori: Video

Scooby Doo bilen til Zayn og Louis

Du får se hvordan bilen ble lagd og det kommer enda en del da de får bilen! 

POSTED BY: Maria

31.08.2013 | 10:35 | Kategori: Video

Taylor Oakley intervjuer guttene

WOW! Jeg elsker Taylor og dette var bare helt perfekt! 

Fult intervju: 
Taylor snakker om intervjuet og hva han syns: 
POSTED BY: Maria

31.08.2013 | 09:43 | Kategori: Liam Payne

Bilder fra Liam din bursdag på Funky Buddha

 

POSTED BY: Maria


30.08.2013 | 22:13 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


30.08.2013 | 16:26 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 39

Jeg karret meg over på ryggen, noe som var utrolig vondt med tanke på at jeg hadde et åpent kutt der. Jeg bet meg hard i underleppa og lagde noen lyder for å få smerten ut. Da jeg åpnet øynene igjen fikk jeg sjokk. 


 

Jeg stirret nå rett inn i øynene til Liam. ''Liam?'' hvisket jeg. Han reagerte ikke. Hjerte mitt dunket fortere og fortere ved tanken på det værste. Jeg ignorerte smerten det beste jeg kunne og satt meg opp. Liam var mye viktigere. Jeg enset ikke det som skjedde rundt meg engang. Alt jeg fokuserte på var Liam. Jeg rullet han over på ryggen og plasserte to fingre på pulsåren hans. Den var gjevn og fin. Takk og lov for det! Så lenge jeg viste han kom til å overleve kikket jeg rundt meg. Øynene mine utvided seg, jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre nå. Både Liam, Niall og Zayn slåss. Jeg kunne ikke se Madison noe sted, jeg regner med at hun var hjemme. Louis og Niall samarbeidet på den ene gutten. Niall var ikke en av de sterkeste personene jeg hadde møtt. Zayn fikk slått ned den ene gutten, noe som førte til en slåsskamp på bakken. Zayn på toppen og gutten i bånn. Jeg viste allerede hvordan den kampen kom til å gå. Louis og Niall derimot slet noe aldeles. Jeg fikk karret meg opp på beina etter en stund, noe som var utrolig vondt. Men som jeg sa, jeg gjør alt for gutta mine. Jeg var på vei mot Louis og Niall, haltende. Før jeg rakk å komme meg bort kjente jeg en hånd på skulderen min. Jeg var klar til å smelle albuen min i magen hans, men han stoppet meg. Jeg snudde meg rundt, det var Zayn. Hele ansikte hans var dekket av blod og sår. Jeg bet meg svakt i underleppa, ''Harry, vi har mistet Madison.'' sa han stresset. 

 

Madison's P.O.V

Jeg sperret øynene opp med en gang jeg fikk pusten tilbake. Jeg lå nå i en bil, tror jeg da. Den var sort på insiden, sikkert på utsiden også. Jeg fikk akkurat plass til å strekke meg ut, men ikke mer enn det. Gulvet var hardt og luktet våt hund. Det var tre vinduer. Et på hver side også to dobbelt vinduer på døren. Med andre ord, jeg lå i et bagasjerom. Jeg kunne ikke se fremover i bilen, det var lukket av med en metallplate som skilte bagasjerommmet fra resten av bilen. Jeg satt meg opp, men ville legge meg ned igjen med en gang. Hodet mitt gikk rundt og rundt. Heldigvis trengte jeg ikke bevege på meg for å lene meg inntill veggen. Ved siden av meg lå en liten blodflekk. Jeg trakk pusten dypt inn et par ganger. Blodsmaken var stuck i munnen min og jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre. Jeg bare satt der og kjempet imot å spy. Det var det minste jeg ville gjøre akkurat nå. Det rare var at bilen beveget ikke på seg i det hele tatt. Blikket mitt var festet på et punkt på gulvet. Jeg prøvde så godt jeg kunne å ikke spy. 


Hjertet dunket som aldri før. Etter å ha sittet her i en time begynte panikken virkelig å ta innpå meg. Pulsen økte, svetten begynte å renne. Det var stekende sol ute og jeg satt innestengt i en sort bil. Jeg klarte snart ikke mer. Varmen var utholdelig. Jeg snudde meg rundt og satt på knærne mot døra. Jeg dro i håndtaket et par ganger, men det var låst. Selvfølgelig. Hva forventer jeg? Tårene presset på bak øynene mine. Jeg følte meg så hjelpesløs og ensom. Jeg kikket ut av vinduet men jeg så ikke mye gjennom regndråpene. Stakkars gutta. Håper de alle kom seg hjem. Pulsen sank og jeg slappet mer av når jeg hørte lyden av regn. 

 

 

Jeg hadde nesten sovnet da jeg hørte løping på utsiden av bilen. Jeg fikk karret meg opp på knærne mine igjen, ''Hallo?!'' skrek jeg. Ingen reaksjon. Jeg hamret løs på vinduet for å få kontakt med personene på andre siden av bilen. Jeg kunne ikke se noe som helst, men jeg regnet med at det var en gammel mann ute på tur i skogen, eller noe lignende. ''Hjelp meg! Er det noen der?'' skrek jeg så høyt jeg bare kunne. Jeg kjente ørene mine bli varme, jeg var stressa og redd. Øynene mine fylte seg opp med tårer igjen. ''Hallo?'' Stemmen min var gråtkvalt. Jeg kunne ikke høre en lyd lenger. Jeg var rett og slett bare livredd. Jeg krøllet meg sammen til en ball på gulvet, men hva hjelper det? Jeg kunne ikke gi opp nå, selv om ting så håpløst ut. Jeg kunne jo hvertfall prøve å knuse ruta. Jeg la meg ned på ryggen med beina mot døra og ga vinduet et hardt spark. Ingenting skjedde. Jeg ga den enda et spark, fremdeles ingenting. Jeg sparket vilt rundt på døra i frustrasjon og skrek. Hvorfor ville ikke den jævla døra bevege på seg?! ''Hold kjeft!'' glefset en vellkjent stemme. 

 

 


Hvem tror dere det er som sa hold kjeft? Og hva kommer til å skje nå? 

 

35 kommentarer!

 

POSTED BY: Maria


30.08.2013 | 15:16 | Kategori: Video

Nytt intervju med Narry

 

POSTED BY: Maria

30.08.2013 | 15:11 | Kategori: Video

Intervju med CleverTV

 

POSTED BY: Maria

30.08.2013 | 15:09 | Kategori: Harry Styles

Harry ute i London i går

       

POSTED BY: Maria


30.08.2013 | 15:06 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia på Funky Buddha i går

              

 
Oooo, litt kyssing;) 

 

POSTED BY: Maria

 


30.08.2013 | 10:04 | Kategori: Instagram

Anne på Instagram

POSTE BY: Maria


30.08.2013 | 07:24 | Kategori: Liam Payne

Liam, Sophia og Andy på Funky Buddha i går + fans

POSTED BY: Maria


30.08.2013 | 07:04 | Kategori: One Direction

Guttene + Sophia i London #2

POSTED BY: Maria


29.08.2013 | 19:56 | Kategori: Bilder

Harry, Niall og Louis i dag

POSTED BY: Pauline
29.08.2013 | 19:12 | Kategori: Liam Payne

Liam og Sophia i London i dagPOSTED BY: Pauline


29.08.2013 | 17:39 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 38

Niall's P.O.V

Han kom løpende mot oss med kniven, jeg hadde ingen anelse av hva jeg skulle gjøre. Han var ganske høy, kanskje på høyde med Harry. Han hadde brundt hår som var dratt til siden med litt voks og ganske muskeløs. Han kunne få både Madison og meg rett ned i bakken på en, to, tre. Jeg snudde meg rundt og dro Madison inn i armene mine og lukekt øynene, klar til å få en kni vi ryggen. Jeg skvatt da gutten som holdt Harry ropte på gutten som var på vei mot oss i full fart. ''Hva?'' hørte jeg noen rope. Jeg holdt et hardt grep rundt Madison fremdeles, jeg ville ikke ta noen sjanser. Jeg hørte skrittene til gutten forsvinne bak oss og jeg snudde meg rundt sakte. De to guttene stod der å diskuterte veldig høylytt mens jeg tenkte ut en plan. Jeg kikket ned på Madison og hun så helt ærlig livredd ut. Hvor var Liam? Jeg hørte kvister som brakk rundt meg og snudde meg rundt etter lyden. Ut av en gigantisk busk kom Liam, etterfulgt av Zayn og Louis. De alle tre stoppet brått opp å stirret på oss. Nå hadde vi overtaket, vi fem kunne ta de to enkelt. Vi alle vekslet et blikk før Zayn og Louis løp mot gutten med kniven, Liam og jeg løp mot gutten som holdt Harry nede. Harry hadde ikke gitt fra set et ord. Det kunne nesten virke som han var bevisstløs. Før jeg rakk å komme meg over til gutten lå Liam allerede i bakken med blod rennende ut av munn og nese. Jeg stoppet brått opp, eller kroppen min gjorde det. Jeg hadde absolutt ingen kontroll over megselv. Hjernen min ble blank og jeg kunne ikke engang bevege på en finger. 

 

Madison's P.O.V

Jeg bare satt der på den kalde harde bakken. Tårene lagde seg en elv nedover kinnene mine. Det var guttene fra tivoliet. Jeg var livredd. Harry bare lå der, Liam hadde blitt slått i svime, Niall bare stod der, Louis og Zayn hadde problemer med tanke på at gutten hadde en kniv. Jeg ville skrike å advare Niall men ingenting kom ut av munnen min. Ikke en lyd. Ikke et ord. Ingenting. Jeg hørte kvister som brakk bak meg men jeg la ikke så mye merke til det. Jeg var mer opptatt av alle guttene som kjempet for livet. Jeg rakk ikke reagere før alt ble sort for meg. En aller annen holdt hendene foran anikte mitt, noe som endelig fikk meg til å lage lyd. Jeg skrek høyere enn jeg noen gang hadde skreket før. Jeg kjente noe hardt slå pusten ut av meg. Personen bak meg hadde sparket meg i ryggen. Jeg kjente pusten bli tyngere og tårene presset seg vei ut mellom øynene mine. Jeg krøket meg sammen så godt som jeg klarte før personen bak meg dro meg opp så jeg satt igjen. ''Madison!'' En svak stemme ropte navnet mitt. Det dunket i hodet og jeg følte alt begynte sakte å snurre rundt. Det tok ikke lang tid før jeg lukket øynene og svimte av. 

 

Harry's P.O.V

Folk skrek og ropte rundt meg, men jeg fikk ikke med meg en eneste ting. Alt jeg fokuserte på var smerten. Ryggen sved, ikke så rart når jeg hadde et gigantisk åpent sår der. Armene og hendene mine verket. Gutten som hadde holdt meg var utrolig sterk. Han hadde hatt et veldig stramt grep rundt hendene mine. Øynene mine var lukket, jeg var for redd til å åpne dem. Jeg hadde ingen anelse om hvem som var der eller hva de gjorde. Alt jeg viste var at jeg kunne løpe hvis jeg ville, men jeg turte ikke. Hva hvis det hadde kommet flere personer for å hjelpe dem? Jeg hadde aldri likt de to guttene. Begge var fra tivoliet. Jeg kjente dem igjen. Det var da tanken slo meg, hvor er Madison? Hva hvis de fikk tak i henne også? Jeg kjempet mot smerten, men den var for sterk. Jeg klarte å åpne øynene og kikke rett frem. Jeg karret meg over på ryggen, noe som var utrolig vondt med tanke på at jeg hadde et åpent kutt der. Jeg bet meg hard i underleppa og lagde noen lyder for å få smerten ut. Da jeg åpnet øynene igjen fikk jeg sjokk. 

 

 

 

Fikk skrivd en kjapp del! Måtte forte meg, har dårlig tid! Hehe :) Bedre enn ingenting!

 

Mer? 

 

 

POSETD BY: Maria

 

 


29.08.2013 | 16:31 | Kategori: Instagram

Caroline Watson på Instagram

POSTED BY: Maria


29.08.2013 | 16:20 | Kategori: One Direction

Mail fra gutta

POSTED BY: Maria


29.08.2013 | 15:11 | Kategori: Video

Nye intervjuer + video

Movie Jucie:

 

The Double Ds: 

 

Et lite bonusklipp fra filmen: 
POSTED BY: Maria

29.08.2013 | 15:07 | Kategori: Video

Intervju med In Demand

 

POSTED BY: Maria

29.08.2013 | 15:07 | Kategori: Fans

Harry med fans på Funky Buddha i går

   

POSTED BY: Maria


29.08.2013 | 15:04 | Kategori: Video

Gutta synger på America Got Talent + bilder

 

             
POSTED BY: Maria

29.08.2013 | 15:03 | Kategori: Familie

Liam med søstrene sine da de var små

POSETD BY: Maria


29.08.2013 | 15:02 | Kategori: One Direction

One Direction The Official Annuall 2014

                                

POSTED BY: Maria


29.08.2013 | 14:59 | Kategori: Fans

Liam med fans i går

         

POSTED BY: Maria


29.08.2013 | 12:22 | Kategori: Instagram

Harry på instagram

POSTED BY: Pauline


29.08.2013 | 07:05 | Kategori: Liam Payne

GRATULERER MED DAGEN LIAM JAMES PAYNE!

Liam har bursdag i dag! Han ble født klokka 13.00 i dag :)

Tiden flyr!!

POSTED BY: Maria


28.08.2013 | 20:06 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush info

Heisann! Jeg har blitt syk og har egentlig ikke motivasjon eller krefter til å skrive på historien i dag. Derfor er det usikkert om det kommer en del i dag eller ikke. Ville bare si ifra :)

Skriver på den innimellom når jeg orker da ;)

POSTED BY: Maria


28.08.2013 | 20:04 | Kategori: Video

Nytt intervju med guttan

 

POSTED BY: Pauline


28.08.2013 | 20:02 | Kategori: Video

Intervju med BBC Radio 1-Louis og Niall

 

POSTED BY: Pauline


28.08.2013 | 16:57 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry sitt nye bilde på Twitter

POSTED BY: Maria


28.08.2013 | 15:42 | Kategori: Video

Intervju med ScreenSlam - Niall og Harry

DEL 1:

 

Del 2: 
POSTED BY: Maria

28.08.2013 | 15:31 | Kategori: Video

Intervju med ScreenSlam - Liam, Louis og Zayn

DEL 1: 

 

DEL 2:
POSTED BY: Maria

28.08.2013 | 15:24 | Kategori: Video

Intervju på Red Carpet med fuse

 

POSTED BY: Maria

28.08.2013 | 15:20 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall svarer på en DMer: Asthma

Niall har asthma, for de som ikke viste det!

 

POSTED BY: Maria


28.08.2013 | 15:10 | Kategori: Video

Intervju med seventeen magazine

 

POSTED BY: Maria

28.08.2013 | 15:03 | Kategori: Video

Nytt intervju

 

POSTED BY: Maria

28.08.2013 | 14:59 | Kategori: Fans

Niall og Liam med en fan på JFK

  

POSTED BY: Maria


28.08.2013 | 14:57 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer

'' : rest time! ''

 

 

POSTED BY: Maria


28.08.2013 | 14:55 | Kategori: Fans

Liam og Niall med fans på Heathrow - Langt innlegg!

                              

POSTED BY: Maria


28.08.2013 | 14:48 | Kategori: One Direction

Flere bilder fra JFK flyplass + Eleanor og en baby

                 

POSTED BY: Maria


27.08.2013 | 19:51 | Kategori: Bilder

Guttene + El på JFK flyplass i dag (uten fans)

POSTED BY; Pauline


27.08.2013 | 19:21 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 37

 Hånden foran ansikte mitt ble fjernet og jeg møtte de grønne øynene hans, ''Hei.'' hvisket jeg med et smil. Han smilte og kysset kinnet mitt kjapt før han åpnet munne for si noe, men ble avbrutt. ''Harry, dukk!'' ropte Liam.Armene rundt meg slapp og jeg landet under vann. Jeg kjente håret mitt verke, bare sekunder etterpå kunne jeg puste inn frisk luft. Jeg åpnet øyene, alt skjedde så fort. Jeg kikket rundt meg, de eneste jeg så var Liam og Niall. Jeg stod på alle fire og hev etter pusten. Jeg hørte lyden av grus, jeg løftet hodet kjapt å så en bil spinne avgårde. "H-Hvor er Harry?" Ropte jeg. Niall og Liam løp begge mot bilen og jeg slev kom meg opp på beina og løp etter dem. "Hva slags lek er dette?" Jeg dro med meg bagen min på veien og løp så fort jeg kunne etter de. Jeg hev meg inn i baksetet. "Hva slags lek?" Spurte Niall forvirret. "Med at dere lurer meg ut i vannet, så kidnappet noen Harry. Hva faen et morsomt med det?" Spurte jeg litt irritert. "Det er vel faen ikke noe lek!" Sa Liam frustrert og tråkket gassen i bånn. Jeg hevet øyenbrynet mitt, "Ikke en lek nei? Hvorfor skulle noen ville kidnappe Harry akkurat nå? Akkurat her?" Spurte jeg. "Hvordan skal vi vite det? Hva er det du snakket om?!" Ropte Liam. Jeg bet i underleppa mi og kikket ut av vinduet. "Ikke rop." Mumlet jeg. Niall snudde seg i setet foran meg, "Vi vet ikke hvor Harry er. Alt skjedde for fort! Plutselig var vi alle tre under vann og så var han borte da vi kom opp igjen! Jeg vet ingenting om noe kidnapping!" Sa Niall med en rolig og myk stemme. Jeg nikket og sukket. Jeg trodde fremdeles ikke på dem.

Etter å ha kjørt i "kamuflasje" i noen timer, som Liam kalte det, stoppey endelig bilen foran oss. Liam stoppet noen meter fra de, i kamuflasje av et tre. Jeg satt håret opp i en hestehale og gikk ut av bilen, etterfulgt av guttene. Siden jeg ikke trodde på det var jeg ikke redd eller hadde ikke panikk i det hele tatt. Jeg var rolig og ventet egentlig på at Harry skulle komme løpende ned mot meg. Niall og Liam begynte å løpe foran meg, mot bilen. Hva søren var det de gjorde? Jeg sukket og løp etter dem. 

 

Niall's P.O.V

Det var irriterende at Madison ike skjønte at det var sant. Hvordan kunne vi finne på noe sånt i det hele tatt? Det et bare for alvorlig til å bli spøket med. Vi alle tre løp i en trekant formasjon med Liam i fronten, som vanlig. Jeg løp nærmere Madison, jeg bare følte at jeg måtte passe på henne. Når vi rundet svingen så vi ryggen til Harry forsvinne inn i skogen.  Jeg kjente panikken spre seg og jeg tok tak i armen til Madison og løp. Vi løp forbi Liam og inn i skogen etter Harry. Armene hans var bak på ryggen i et hardt grep og hodet hand nedover mot bakken. Jeg bet meg svakt i underleppa. De stoppet opp foran oss og jeg dro Madison med meg inn i noen busker. "Ligg helt stille." Hvisket jeg. Personene foran oss snudde seg og kikket vår retning. De stod det å kikket i noen minutter før en av dem tok opp en pinne og knakk den i to. Han tok spissen på pinnen som han akkurat brakk, og dro den oppover den bare ryggen til Harry. Madison reiste seg kjapt, "Harry!" Skrek hun. Hun hadde tydeligvis skjønt at dette var ikke noe spøk allikavel! Den dumme tingen var at hun akkurat hadde røpet oss. En mann snudde seg og røp mot Madison som bare stod der, stiv som en stokk. Jeg stod foran henne og tok tak i hånden hennes. Jeg kunne ikke la vær men å kjenne på følelsen av å holde henne i hånden, tenk å holde de hendene hver dag. Hvordan kunne jeg tenke sånn i en situasjon som denne? En mann kom med en kniv i hånden mot oss. Alt jeg kunne tenke på var henne, og alt vi kunne gjøre sammen. Forklaringen er enkel.. Jeg er forelsket. 

 

Jeg har ingen anelse av hva jeg skal skrive lenger! Det er derfor det kommer så seine deler! HJELP! Kom med ideér! Hater denne delen, men dere må jo får noe :/ 

 

Mer?

 

 

POSTED BY: Maria


27.08.2013 | 17:58 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer

POSTED BY: Maria


27.08.2013 | 15:32 | Kategori: Fans

Guttene med fans på JFK i dag

         

POSTED BY: Maria


27.08.2013 | 15:28 | Kategori: One Direction

This Is Us premiere i NYC + fans

                         v            

POSTED BY: Maria


27.08.2013 | 15:23 | Kategori: Familie

Harry og Gemma som barn

 

POSTED BY: Maria


27.08.2013 | 15:11 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


27.08.2013 | 06:25 | Kategori: Instagram

1D og Kendall på Instagram

POSTED BY: Maria


26.08.2013 | 21:02 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 36

 Jeg lukket øynene og kjente madrassen bevege på seg. Et lite smil ble formet på leppene mine da jeg kjente armene hans rundt midjen min. Jeg la hendene mine over hans og strøk tommelen min over hånden hans før jeg sovnet. 

 


Jeg våknet neste morgen meg armene til Harry rundt meg enda. Jeg kunne kjenne den varme pusten hans i nakken min. Det kilte så jeg rykket litt til, men prøvde å ikke bevege så mye på meg. Jeg lukket øynene mine igjen, men med en gang de ble lukket ringte mobilen til Harry. Han reagerte ikke så jeg røsnet grepet han hadde rundt meg og grabbet over han. Jeg rakk akkurat å trykke på 'svar' før det sluttet å ringe. Jeg rakk ikke engang å sjekke hvem som ringte, "Hallo?" Jeg lå halvveis over Harry. "Hei, Madison. Det et Liam." Jeg smilte, "Hei, Liam." Sa jeg. "Er dere klare?" Spurte han. "Eh..." Jeg satt opp i senga og kikket ned på Harry. "Ikle egentlig." Sa jeg med en uskyldig stemme, som om jeg skulle vært dømt for å gjøre noe jeg ikke ville bli fersket på. "Fort dere da, vi er der om noen minutter." Sa Liam, jeg skulle til å protestere men han hadde allerede lagt på. Jeg sukket og la mobilen hans ned, "Hva ville han?" Mumlet Harry med morgenstemmen hans. Det var definitivt min yndlings stemme på han. "Vi skal være klare om bare noen minutter." Sa jeg og karret meg ut fra senga. Jeg gikk bort til bagen min og skiftet til bikini, med Harry dom kommentator i bakgrunnen. Jeg dro på en enkel kjole og satt håret opp. Det var ikke vits å ta på sminke når den bare ville tenna av i vannet. Jeg snudde meg rundt og Harry lå fremdeles i senga med et utrolig stort glis. Jeg lo en kort latter og jogger med trappa, "Harry, fort deg! Guttene er her!" Ropte jeg da jeg så Niall stå lent inntil veggen nede i gangen. Han hadde et glis rundt munnen, for en herlig gutt! Han kunne virkelig få hele dagen din bedre bare ved å smile.Vi alle fire lå på hvert vårt håndkle på stranda. Det var ingen her, absolutt ingen. Liam viste tydeligvis om en ganske forlatt, men deilig strand. "Madison.." Mumlet Harry. Jeg snudde meg mot han og åpnet øynene. Jeg lå på ryggen og prøvde å få litt farge. "Skal vi ta en dukkert?" Spurte han og så på meg med store øyne. Han til å med lagde en hengeleppe. Jeg smilte, "Ikke nå." Hvisket jeg. Han sukket, "Kom igjen gutta! Nå skal det bades!" Ropte Harry og reiste seg opp fra håndkle. Han strammet musklene, lo og dro fingrene hans gjennom håret. Dream boy. Jeg hørte vannet spurte og deretter noen ordentlig mannerop. Jeg smilte for meg selv, stemmen hans fikk meg faktisk til å smile utrolig mye. Det ble stille, så hørte jeg latteren til Niall før hele kroppen min frøs. Jeg kunne kjenne vanndråpene dryppe ned på ryggen min, "Nei, Harry!" Sa jeg med en rolig stemme. Han lo, "You wish." Sa han. Jeg kjente kroppsvekten hans oppå ryggen min og ikke minst det kalde vannet. Jeg skrek og prøvde å dytta han av, noe som gikk veldig dårlig. Han dro de våte fingrene sine nedover nakken min, helt til de var foran ansikte mitt. "Hva gjør du?" Lo jeg, jeg hadde blitt vandt til både kroppsvekten hans og kulden. Jeg kjente kroppen hans forsvinne og plutselig ble det utrolig kaldt. Jeg kjente noen armer rundt meg og plutselig lå jeg i brudestilling i armene til Liam. "Hvor er Harry?" Spurte jeg forvirret. Jeg så han ingen steder. Liam svarte ikke, han bare smilte et lurt smil. Han gikk ned i vannet med meg, men det var faktisk ikke noe kaldt vann så det gikk greit.Plutselig ble alt svart og det var da jeg skjønte det. Harry holdt hendene sine over øynene mine. "Slipp meg ned da!" Sa jeg og lo en kort latter. Herregud så barnslige, men herlige. Jeg kunne høre Niall sin latter og jeg kunne ikke la vær å smile. Det var fremdeles svart foran øynene mine men nå kjente jeg noen andre hender ta over kroppen min. Hva i helvete var det de holdt på med? Jeg kjente en hånd på rompa mi, det var nok Harry. Hånden foran ansikte mitt ble fjernet og jeg møtte de grønne øynene hans, ''Hei.'' hvisket jeg med et smil. Han smilte og kysset kinnet mitt kjapt før han åpnet munne for si noe, men ble avbrutt. ''Harry, dukk!'' ropte Liam.

 
Jeg må virkelig beklage for sein og kort del! Jeg sov 3 timer i natt fordi jeg var oppe å så på VMAS så har sovet i hele dag og ikke hatt skrivelyst i det hele tatt! :/
Mer? 30 kommentarer?
POSTED BY: Maria

26.08.2013 | 15:01 | Kategori: Niall Horan

Ellie og Ed

Jeg tror ikke Ellie og Niall dater når du ser på disse bildene av Ed og Ellie! De holder hender, klemmer, holder på hverandres lår! Ser mer ut som de to dater :) Søtt!

Niall satt ved siden av Ellie for en liten stund men de ''koste'' ikke sånn som Ed og Ellie gjorde. 

POSTED BY: Maria


26.08.2013 | 14:56 | Kategori: One Direction

Guttene på VMAS i natt

                   

POSTED BY: Maria


26.08.2013 | 14:53 | Kategori: Fans

Guttene med fans på VMAS i natt

       

POSTED BY: Maria


26.08.2013 | 14:52 | Kategori: One Direction

Guttene på Red Carpet VMAS i natt

      

POSTED BY: Maria


26.08.2013 | 14:50 | Kategori: Fans

Liam med fans i går

          

POSTED BY: Maria


26.08.2013 | 14:49 | Kategori: Fans

Harry med fans i går

     

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 23:17 | Kategori: Instagram

1D på instagram

POSTED BY; Pauline


25.08.2013 | 21:46 | Kategori: Instagram

1D på instagram

POSTED BY; Pauline


25.08.2013 | 20:46 | Kategori: One Direction

VMA

Som dere kanskje har fått med dere så er det VMA'S i natt. Det du kan gjøre for å stemme på guttene er å få deg en twitterkonto og tvitre #voteonedirection ! De er selvfølgelig nominert, og har hørt at de skal dele ut en pris også! 

Red Carpet begynner 02.00 og selve showet begynner 03.00! Alt er i norsk tid :) 

 

Skal dere se på VMA i natt? Det skal hvertfall jeg!

 

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 20:17 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 35

Jeg må hvertfall snakke med henne når jeg kommer hjem igjen for jeg nekter å ha det sånn. Jeg kunne vært ute med venner hvis jeg viste at hun skulle oppføre seg sånn og ikke bli med på det vi hadde avtalt. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre.. Harry's P.O.V

Etter å ha jogget rundt i nabolaget i noen timer snudde jeg for å jogge tilbake. Svetten rant og pusten var tung. Jeg åpnet døra og ble møtt av kald luft fra aircondition. Herregud, det var helt fantastisk. ''Harry?'' hørte jeg Madison rope. Å jøss, hadde hun begynt å snakke til meg nå. "Ja?" Ropte jeg tilbake og sparket joggeskoene mine av. De stinket, som vanlig. Jeg dro hånden min gjennom de våte krøllene mine. De var utrolig svette etter joggeturen, akkurat som det skulle være! Hun kom ut i gangen hvor jeg stod og smilte svakt til meg. Jeg hevet øyenbrynet mitt, jeg skjønte ikke hva hun ville eller hva som skjedde. Jeg lente meg inntill veggen og la armene i kors over brystet mitt. Plutselig var hun så blid og mild. "Jeg vil beklage for at jeg oppførte meg så.." Hun stoppet opp og bet seg svakt i underleppa. "..så frekt." Avsluttet hun. Jeg sukket, "Jeg bare skjønner ikke hvorfor du oppfører deg sånn!" Sa jeg frustrert. Hun kikket ned, som om hun tenkte på noe. Jeg ristet på hodet, "Snakk til meg igjen når du kan svare." Jeg gikk opp på badet og slo på dusjen. Jeg hørte trinnene hennes i trappa. "Harry.." Hun banket på døta. Jeg vil ikke fortsette sånn som dette. Hva hvis det ikke blir bedre? Hva hvis dette skjer om igjen, og om igjen, og om igjen. Jeg ristet på hodet, jeg skjønte rett og slett ingenting. "Harry, vær så snill. Åpne opp døra." Knokende hennes hamret mot den harde tredøra. "Jeg skal dusje." Svarte jeg enkelt og tok av meg de gjennomvåte klærne. "Jeg kan ta meg fri i morgen. Vi kan dra ut på stranda da!" Foreslo hun. Jeg ristet på hodet, men kom på at hun ikke kunne se det. "Det forklarer ikke hvorfor du oppførte deg sånn." Svarte jeg. Jeg kunne høre at hun sukket, jeg slo av dusjen og tok et håndkle rundt livet mitt. 

 

Madison's P.O.V

 Jeg viste ikke hva jeg skulle si. Jeg kunne jo ikke brase ut med at jeg var på vei til å få min månedlige venninne på besøk, eller kanskje fiende. Han åpnet døra til badet og kikket ned på meg, jeg kunne ikke hjelpe det men å smile. "Så, fortell. Hvorfor oppførte du deg sånn?" Repiterte han. "Fordi.." Jeg bet meg svakt i underleppa igjen, hvis denne lille tingen som kom hver måned skulle ødelegge for oss måtte jeg jo bare si det. "Jeg har uka mi." Sa jeg og kikket ned på føttene hans. Jeg kjente blodet strømme til kinnene mine og den nydelig jordbær rød fargen fylte kinnene mine. "Uka de?" Jeg kunne kjenne blikket hand brenne på ansikte mitt. "Ja." Nærmest hvisket jeg. "Hva skal deg bety?" Spurte han forvirret. "Mensen." Hvisket jeg og følte både ørene og kinnene mine brant. Jeg tror ikke jeg kunne bli mer rød i ansikte! Det var ikke akkurat det morsomste å fortelle kjæresten din. "Å." Det ble stille og jeg hevet hodet sakte, han var mild i blikket nå. Det så ikke ut som han forstod så mye, "Du har vel en søster..?" Jeg prøvde å hintet til at jeg helst ikke ville snakke om det. "Ja, men hun fortalte ikke akkurat så mye." Mumlet han. "Vell.. Du blir veldig følsom og lett irritert." Jeg prøvde å spare så mange detaljer som mulig. Han nikket sakte, "Okei.." Han nikket og gikk inn på badet igjen. Jeg pustet lettet ut, herregud. Det var noe av det pinligste jeg hadde opplevd med han noensinne. Jeg gikk ned til kjøkkenet og satt meg ned for å studere igjen. Jeg var nervøs for når Harry kom ned igjen, hva hvis han var mer sur nå? 

 

Etter bare noen få minutter satt Harry på stolen ved siden av meg. Jeg la pennen min ned og kikket bort på han, ''Niall og Liam blir med i morgen.'' sa han, øynene hans var klistret på mobilen.''Hvor?'' spurte jeg forvirret. ''På stranda.'' sa han og la mobilen ned. Jeg nikket og bet meg svakt i underleppa, ''Men.. blir ikke.. liksom..ehh..'' mumlet Harry. ''Hva?'' jeg reiste meg opp og begynte å stable alle bøkene oppå hverandre. ''Nei, bare glem det.'' han ristet på hodet. Jeg nikket og plasserte hendene mine på hoftene mine og kikket på han. ''Skal vi gå å legge oss?'' spurte han. Jeg nikket, det var ganske seint og dagen hadde vært ektremt lang! Jeg gikk opp på badet og gjorde den vanlige kveldsrutinen. Jeg la meg ned i senga og tullet dyna rundt meg. Som vanlig snudde jeg meg med ryggen til Harry. Jeg lukket øynene og kjente madrassen bevege på seg. Et lite smil ble formet på leppene mine da jeg kjente armene hans rundt midjen min. Jeg la hendene mine over hans og strøk tommelen min over hånden hans før jeg sovnet. 

 


Mer? 35 kommentarer!!

SORRY for at delen kom så sent. Var ute på biltur i hele dag! :/ 

 

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 20:10 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam på Twitter

POSTED BY: Pauline


25.08.2013 | 19:50 | Kategori: One Direction

Our Moment på Harrods

        

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 19:49 | Kategori: Video

Nytt intervju

 

POSTED BY: Maria

25.08.2013 | 19:48 | Kategori: One Direction

Best Song Ever Behind The Scenes Bilder

                

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 16:21 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry og venner

POSTED BY: Pauline


25.08.2013 | 11:30 | Kategori: One Direction

Niall og Harry blir intervjuet av Kevin McCarthy

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 11:29 | Kategori: Fans

Liam med fans i NYC i går

           

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 11:24 | Kategori: Video

Guttenes intervju med Kevin McCarthy i går

 

POSTED BY: Maria

25.08.2013 | 11:22 | Kategori: Fans

Harry i NYC + fans

                

POSTED BY;Maria


25.08.2013 | 11:13 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam har slutta på Twitter?

Liam tvitret dette for tre dager siden og har ikke tvitra siden det.

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 10:33 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 00:46 | Kategori: Fans

Niall med fans i NYC i dag

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 00:44 | Kategori: One Direction

Guttene i forskjellige intervjuer i dag

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 00:41 | Kategori: One Direction

Harry og Niall i vinduet i dag

POSTED BY: Maria


25.08.2013 | 00:36 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


24.08.2013 | 22:32 | Kategori: Instagram

1D på instagram

POSTED BY; Pauline


24.08.2013 | 19:11 | Kategori: Instagram

1D på instagram

POSTED BY: Pauline


24.08.2013 | 18:23 | Kategori: Instagram

Niall på instagram

POSTED BY; Pauline


24.08.2013 | 12:13 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 34

Hun snudde seg rundt i senga og la seg med ryggen til meg. Jeg tygget litt på underleppa mi og snek armene mine rundt midjen hennes og dro henne nærmere meg. Hun protesterte ikke så hun var vel ikke så sur. Jeg kysset på baksiden av skulderen hennes før jeg lukket øynene.Harry's P.O.V

Jeg våknet neste morgen alene i senga. Madison lå ikke ved siden av meg lenger. Jeg stod opp og dro på meg en sports shorts før jeg gikk ned trappa. Det var helt stille. Alt jeg hørte var lyden av føttene mine som traff flisene i gangen. Jeg gikk inn i stua men Madison var ikke der heller. Jeg sukket for meg selv og gikk inn på kjøkkenet. Hva hvis hun hadde dratt? Hva hvis hun ble så sur og bare dro? Jeg rundet hjørnet til kjøkkenet og så Madison sitte ved kjøkkenbordet. Hun satt med tre bøker oppe og skrev notater ned i en skrivebok. Jeg kjente meg mye lettere, ''God morgen.'' sa jeg og gikk over til kjøleskapet. ''Mmm.'' Var alt jeg fikk tilbake av svar. Jeg sukket, ''Har du spist frokost?'' spurte jeg. ''Mmm.'' mumlet hun. Jeg bet meg svakt i underleppa igjen og tok ut en vannemlon fra kjøleskapet. Jeg kunne jo hvertfall lage en sunn ''lunsj'' til henne. Jeg skjærte opp vannmelonen i små biter og la de i en bolle. Jeg kikket bort på henne kjapt, hun satt der fokusert på å studere. Jeg fikk dårlig samvittighet for å ha tvingt henne til å sove her. Jeg sukket og helte alle bitene ut fra skålen for å finne på noe kreativt. Jeg skjærte alle bitene til et lite hjerte og puttet de opp i bolla igjen. Jeg gikk bort til henne og satt meg ned på stolen ved siden av henne. Jeg satt bolla ned på bordet og kikket på henne, ''Tenkte du kanskje ville ha.'' sa jeg med et lite smil. Hun kikket opp på meg, så på vannmelonen. Hun nikket og tok en bit før hun fokuserte på boka igjen. 

 

Resten av dagen satt hun bare ved bordet og leste. Jeg hadde vasket huset og ryddet rundt forbi i huset også. Planen var jo å dra til stranda i dag men hun hadde ikke snakket til meg engang. Jeg la meg ned på sofaen og sukket. Jeg slo på tv'en og bare lå der. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hva jeg skal si. Etter to timer på sofaen gikk jeg inn på kjøkkenet, ''Hei.'' sa jeg og satt meg ned på stolen ved siden av henne. ''Er du sulten?'' spurte jeg. Hun kikket opp på meg, så ned igjen. Det gikk flere minutter men hun svarte ikke. ''Du må svare med Madison.'' sa jeg litt frustrert. ''Du trenger ikke bli så sur.'' mumlet hun. ''Jeg er ikke sur, jeg blir bare frustrert når du ikke svarer meg eller snakker til meg på en hel dag!'' Jeg hevet stemmen litt, men ikke så høyt så jeg ropte. ''Unnskyld meg da for at jeg må studere.'' mumlet hun, fremdeles med hodet ned i bøkene. ''Seriøst? Er det sånn du skal oppføre deg?'' spurte jeg og hevet øyenbrynet mitt. ''Å studere er absolutt ingen unnskyldning for at du ikke kan svare meg!'' Hun kikket opp på meg, ''Kan du være litt stille!'' sa hun irritert. ''Er du seriøs med meg nå? Skal du virkelig gå så langt?'' jeg reiste meg opp fra stolen og la armene mine i kors over brystet mitt. ''Hva er det du snakker om? Jeg er opptatt med å studere.'' sa hun frustrert. Jeg ristet på hodet, ''Bare husk at det var du som ville på stranda i dag.'' Jeg gikk ut fra kjøkkenet, ganske irritert.

 

Jeg tok på meg en caps og gikk ut i gangen. Jeg tok på meg joggeskoene og gikk inn på kjøkkenet for å fylle en flaske med vann. Jeg kunne bare ikke være her i huset og ikke gjøre en dritt! Jeg fylte vannflaska opp og kikket raskt over på Madison. Hun kikket på meg, ''Hvor skal du?'' spurte hun. ''Ut.'' svarte jeg før jeg gikk ut i gangen og smalt døren igjen etter meg. Solen stekte ned på kroppen min og jeg begynte å jogge nedover gatene. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre akkurat nå. Jeg hadde jo ikke akkurat lyst til å ha henne i huset når hun skulle oppføre seg sånn. Hva var det for en slags oppførsel? Det var rett og slett barnslig. Jeg skjønner egentlig ingenting av hva som skjer. Hun ble plutselig bare en helt annen person. Jeg må hvertfall snakke med henne når jeg kommer hjem igjen for jeg nekter å ha det sånn. Jeg kunne vært ute med venner hvis jeg viste at hun skulle oppføre seg sånn og ikke bli med på det vi hadde avtalt. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre.. 

 


Hva tror dere Harry kommer til å gjøre? 

 

Mer? 35 kommentarer1

 

 

POSTED BY: Maria

 

 

 

 

 


24.08.2013 | 12:06 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam

POSTED BY: Pauline


24.08.2013 | 11:31 | Kategori: Video

Niall og Hary Chubby Bunny Challenge

Jeg lo meg i hjel!

POSTED BY: Maria

24.08.2013 | 11:27 | Kategori: Video

In Demand sneak peak intervju

 

POSTED BY: Maria

24.08.2013 | 11:25 | Kategori: One Direction

Where We Are: Our Band, Our Story [bok]

                 

POSTED BY: Maria


24.08.2013 | 11:22 | Kategori: One Direction

Guttene for Our Moment

        

POSTED BY: Maria


24.08.2013 | 11:20 | Kategori: One Direction

Nytt bilde av Harry og Niall backstage

POSTED BY: Maria


24.08.2013 | 11:19 | Kategori: One Direction

Niall, Harry og Liam på John Mayer kosert

     

POSTED BY: Maria


24.08.2013 | 01:35 | Kategori: Instagram

Harry på instagram

POSTED BY; Pauline


24.08.2013 | 00:53 | Kategori: Harry Styles

Harry på shopping i NYC + Fans
 
POSTED BY: Pauline23.08.2013 | 22:08 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayn tvitrer om forlovelsen

POSTED BY: Maria


23.08.2013 | 16:32 | Kategori: Instagram

Harry og 1D på instagram

POSTED BY: Pauline


23.08.2013 | 15:48 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 33

Etter litt over halvparten kunne jeg se Harry begynte å bli sliten. Jeg var litt rakere med å ta bilde og etter bare tretti minutter var jeg ferdig med resten. Harry vinket til alle jentene. Vi begynte å gå igjen men vi begge stoppet da vi hørte den kjente stemmen som jeg egentlig helst ikke ville høre. ''Harry, Madison!'' ropte Ella. Jeg kikket over på Harry i to sekunder før vi snudde oss. Hun kom løpende ned og slang seg opp i armene til Harry. Jeg kremtet og trakk inn en dyp pust. Dette var akkurat det jeg hadde snakket med Harry om. ''Hva skal dere?'' spurte Ella med den uskyldige stemmen. Jeg kikket bort på Harry og nikket, ''Madison skal sove hos meg i natt.'' sa Harry med en litt stolt stemme. ''Å, kan jeg være med.'' spurte Ella. ''Nei!'' svarte jeg raskt. ''Fordi han er kjæresten min.'' sa jeg og hevet det ene øyenbrynet mitt til henne. ''Det er ikke du som bestemmer om jeg kan det eller ikke.'' snerret hun og kikket på Harry med engle øyne. Hun var veldig voksen i hodet til å være syv år. Mentalt var hun kanskje tolv. Hun har vokst veldig mentalt etter alt vi har vært igjennom som barn. Harry ristet på hodet og jeg følte meg ekstremt lettet. ''Du er syv år. Søsteren din er sytten. Jeg dater bare de som er over seksten.'' Harry trakk lett på skuldrene. Ella kikket på Harry med store øyne før tårene velded opp i øynene hennes. ''En dag, Madison, er han min.'' ropte hun og snudde på hælene før hun løp mot barnehjemmet igjen. Jeg sukket og kikket bort på Harry, ''Unnskyld. For at du må være sånn mot Ella fordi jeg vil det.'' sa jeg og åpnet døren til bilen hans og satt meg inn. ''Du hadde rett. Hun er ute etter meg, ikke oss.'' sa han da han hadde satt seg inn i bilen selv. 

 

Jeg satt ved kjøkkenbordet og studerte mens Harry holdt på med sitt. Jeg sjekket klokka på mobilen min og så Niall hadde svart på meldingen jeg hadde sendt han tidligere i dag. ''Åja. Kos dere. Ring meg når du kan xx'' Stod det. Jeg bet meg svakt i underleppa og kikket inn døråpningen som gikk til stua. Harry halvsov i sofaen så jeg ringte Niall. Jeg reiste meg opp og gikk ut på verandaen. Jeg satt meg ned på plattingen og ventet på at han skulle ta telefonen. ''Hallo?'' Jeg smilte da jeg hørte stemme hans, ''Hei.'' mumlet jeg. ''Du sa jeg skulle ringe deg.'' Jeg satt å lekte litt med mine egene fingre. ''Å. Jo.. jeg bare lurte på om vi skulle finne på noe senere? Bare oss to?'' spurte han med en nervøs stemme. Jeg smilte, ''Selvfølgelig.'' sa jeg, fremdeles med et smil om munnen. ''Hva med i morgen kveld? Ut på klubb?'' spurte han. Jeg tenkte over det, jeg skulle være med Harry men det var på ettermiddagen, men jeg måtte jo studere litt også. Hvis ikke må jeg sette av hele søndag til å studere, noe jeg har lite lyst til. ''Okei, greit.'' svarte jeg etter to minutters tenke tid. Hvorfor ikke leve livet litt? ''Okei, da plukker jeg deg opp klokka seks.'' sa han. ''Jeg er hos Harry, bare så du vet det. Ser deg da.'' sa jeg og la på. Jeg la mobilen ned ved siden av meg og smilte enda større. Jeg vet ikke hvorfor, jeg bare.. følte meg så utrolig glad. ''Hvem var det?'' spurte Harry. Jeg snudde meg rundt og kikket opp på han. Jeg hadde ikke lagt merke til at han stod bak meg. ''Hva mener du?'' spurte jeg litt nervøst. ''Hvem snakket du med på telefon?'' Gjenntok han. ''Ehh..'' mumlet jeg. ''Niall?'' han hevet et øyenbryn til meg. Jeg bet meg svakt i underleppa og holdt pusten. ''Jeg kan se det, siden du gliser så stort og rødmer.'' han la armene i kors over brystet. Hjertet mitt dunket raskere enn det noen gang hadde gjort før. Shit. 

 

Harry's P.O.V

Hun bare satt der, ingen ord kom fra henne. Ingen protest om Niall. Ingenting. Jeg ristet på hodet og gikk tilbake til stua. Jeg skjønte ingenting. ''Harry..'' Madison kom tuslende inn etter meg. Hun lukket døra og dro for gardinene. Jeg var på vei opp trappa da Madison tok tak i armen min og stoppet meg. ''Hør på meg da!'' sa hun oppgitt. Jeg kikket på henne og hevet øyenbrynet, ''Snakk, takk.'' Hun sukket og kikket ned for et øyeblikk før øynene hennes møtte mine. ''Niall ba meg ringe han fordi jeg glemte han i dag å ble med deg isteden for.'' sa hun. Jeg bet meg svakt i underleppa, sånn som Madison alltid gjorde. Jeg sukket og ristet på hodet, ''Jeg bare skjønner meg ikke på dere to.'' sa jeg. Hun ble så fjern når hun snakket med han. En helt annen personn. Hun slapp hånden min og ga meg et blikk før hun gikk opp trappa. ''Kan jeg ikke få lov til å være venn med Niall heller nå?'' ropte hun irritert og smalt døren igjen. Jeg gikk ned og låste dørene før jeg dro for gardinene og slukket alle lysene. Jeg gikk opp på rommet hvor Madison lå i senga på mobilen sin. Jeg slukket lyset og tok av alle klærne mine bortsett fra boxeren. Jeg la meg ned i senga og kikket opp på henne, ''Madison.'' sa jeg med en lav stemme. Hun reagerte ikke. Jeg sukket og kysset skulderen hennes, ''Hva gjør du?'' hvisket jeg. Hun låste mobilen og la den ned på nattbordet. Hun snudde seg rundt i senga og la seg med ryggen til meg. Jeg tygget litt på underleppa mi og snek armene mine rundt midjen hennes og dro henne nærmere meg. Hun protesterte ikke så hun var vel ikke så sur. Jeg kysset på baksiden av skulderen hennes før jeg lukket øynene.

 

 

Tror dere Madison er sur på Harry? Hva kommer til å skje nå? 

Mer? 35 kommentarer!!

 

 

POSTED BY: Maria


23.08.2013 | 15:37 | Kategori: Video

One Direction - What Makes You Beautiful på Today Show i dag

 

POSTED BY: Maria

23.08.2013 | 15:34 | Kategori: One Direction

Bilder fra Today Show i dag

               

 

POSTED BY: Maria


23.08.2013 | 15:34 | Kategori: Video

One Direction "Best Song Ever" on Today Show

 

POSTED BY: Pauline


23.08.2013 | 15:31 | Kategori: One Direction

Guttene på flyplassen i NYC i går + Eleanor

              

POSTED BY: Maria


23.08.2013 | 15:29 | Kategori: Zayn Malik

Zayn forlater hotellet i NYC

         

POSTED BY: Maria


23.08.2013 | 15:27 | Kategori: Fans

Harry forlater en restaurant i NYC i går + fans

            

POSTED BY: Maria


23.08.2013 | 15:25 | Kategori: One Direction

Harry og Liam backstage på Today Show i dag

 

 

POSTED BY: Maria


23.08.2013 | 15:22 | Kategori: Video

1D+OD Together Against Bullying, Niall Lives Confident

Både meg og mamma satt å smilte gjennom hele denne videoen! Han er bare fantastisk herlig!

POSTED BY: Maria

23.08.2013 | 15:20 | Kategori: Video

1D+OD Together Against Bullying, Harry Lives Nice

Søten!

POSTED BY: Maria

23.08.2013 | 14:48 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


22.08.2013 | 22:45 | Kategori: Bilder

Niall og Zayn på flyplassen i London (Heathrow) i dag

POSTED BY: Pauline


22.08.2013 | 16:19 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Harry

POSTED BY: Maria


22.08.2013 | 15:34 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 32

Når du bor i den legger du liksom ikke merke til det så godt. Hele turen rundt sa vi ikke et ord, vi bare holdt hender og nøt utsikten. Da vi kom ned igjen tikket det inn en melding på mobilen min. Jeg dro den opp fra baklomma, Niall. Shit. Jeg skulle jo møte han i dag etter jobb!''Hvor er du? xx'' Stod det fra Niall. Jeg viste ikke hva jeg skulle skrive. ''Jeg glemte det helt bort. Harry kom over på jobben og distraherte meg. Unnskyld babe! Jeg ringer deg når jeg er hjemme igjen :) xx'' Tekstet jeg tilbake. Å, nå fikk jeg utrolig dårlig samvittighet. ''Hvem var det?'' spurte Harry. ''Niall, jeg hadde lovet å være med han etter jobb i dag.'' sa jeg og bet meg i underleppa. ''Å.'' Harry ble plutselig veldig stille og grepet han hadde om hånden min ble plutselig mye løsere. ''Du kan bare dra med han hvis du vil. Vi skal jo ut i morgen uansett.'' sa Harry og slapp hånden min. Jeg ristet på hodet, jeg vet åssen han følte det nå også. ''Hør på meg, jeg glemte Niall fordi jeg hadde det gøy med deg. Vi to, og bare vi to, skal ut å ha det gøy sammen.'' Smilte jeg og tok tak i hendene hans igjen. ''Okei?'' sa jeg med en litt lavere stemme. Han nikket og smilte, noe som fikk meg til å glise. Jeg la hånden min på kinnet hans igjen og stilte meg opp på tå og kysset leppene hans mykt. Han holdt begge armene sine rundt midjen min og jeg slang den andre armen min rundt nakken hans. Jeg kysset han mange ganger på en gang etter hverandre. Jeg smilte til han og kysset han enda en gang, helt til tanken slo meg. ''Jeg er helt sikker på at fotgrafer fikk det på bilde.'' hvisket jeg og bet meg svakt i underleppa. Han smilte bare enda større, ''Whoops.'' hvisket han med en myk stemme og kysset meg igjen. Med andre ord, vi var offesielle nå. På vei til å hente bilen til Harry gikk vi å diskuterte igjen, denne gangen om en tulleting, heldigvis. ''Kom igjen da, Madison. Bare ta med deg bøkene hjem til meg.'' Harry så på meg med valpe øyne og trutemunn. Søtt. Harry ville at jeg skulle sove hos han i natt, noe som jeg var imot. Jeg skulle sitte hjemme i morgen og lese og øve. Da hadde Harry selvfølgelig løsningen på det også, at jeg kunne ta det med meg hjem til han. Tilslutt ble jeg med på det, men det var bare fordi jeg viste at vi ikke kom til å få så mye tid sammen fremover, defor måtte vi ta de stundene vi fikk. Vi kjørte først hjem til meg for å pakke alle tingene jeg skulle ha med. Når jeg la frem bagen så begynte Harry å mase om at jeg skulle pakke for to netter. Fra fredag til søndag. Han fikk overbevist meg etter noen minutter med diskutering og argumentering. Jeg var ganske glad for at Mia ikke var her på rommet mens jeg pakket, hun ville bare prøvd å vise seg frem foran Harry. Selv om hun er vennen min så vet jeg at hun også kan være en.. slem person. Altså prøve å ta Harry fra meg. Snakk om djevelen, for her kom hun. Hun smalt døren igjen etter seg og satt seg oppgitt ned på senga. ''Michael gjorde det slutt.'' sukket hun. Åpenbart søking for sympati. Hun var jo ikke lei seg engang. Jesus. Harry kikket på meg før han reiste seg opp fra senga mi og dro meg med inn på badet. ''Hva er galt med henne?'' spurte han. Jeg rynket øyenbrynene, ''Hva mener du?'' Jeg tror han mente noe annet enn det jeg mente. ''Hun ser.. dopa ut, eller full.'' Jeg sperret øynene mine opp og gikk ut fra badet. ''Vil du bare legge alle bøkene ned i den bagen mens jeg følger Mia ned?'' spurte jeg Harry. Han nikket og jeg dro Mia med meg ned etter armen. Jeg sa ifra til de som eide barnehjemmet og de skulle ta seg av det. 

 

Harry og jeg bærte hver vår bag nedover gaten til bilen hans. Akkurat i det vi skulle til å runde en sving hørte jeg løping bak oss og jeg snudde meg. En haug med jenter, ikke bare ti, men kanskje tjue fem, kom løpende mot oss i full fart! Jeg kikket opp på Harry og stilte meg nærmere han. ''Harry, kan vi ta et bilde sammen?'' ropte alle sammen. Absolutt alle. Det var trangt, folk presset på for å få en smakebit av Harry. ''Hvis alle sammen kan stille dere opp på en rekke så lover jeg å ta bilde med alle.'' sa Harry og kikket rundt seg. Jeg bet meg i underleppa og dro fingrene mine forsiktig og sakte over hans for å vise at jeg var litt redd. Det var jo helt forferdelig å stå klemt mens alle presser på deg. Alle klarte faktiskt å stille seg opp i en kø og Harry stilte seg opp. Jeg tok bildene mens jentene stilte seg ved siden av Harry. Etter litt over halvparten kunne jeg se Harry begynte å bli sliten. Jeg var litt rakere med å ta bilde og etter bare tretti minutter var jeg ferdig med resten. Harry vinket til alle jentene. Vi begynte å gå igjen men vi begge stoppet da vi hørte den kjente stemmen som jeg egentlig helst ikke ville høre. ''Harry, Madison!'' ropte Ella. 

 

 


Bare for å si ifra igjen, spamming hjelper ingenting! Jeg kan se om du legger igjen mer enn 1 kommentar. Alle får en IP adresse hver og derfor kan jeg se hvor mange ganger du kommenterer. 
Hva tror dere Ella vil? Hva kommer til å skje nå? 40 kommentarer?
POSTED BY: Maria

22.08.2013 | 15:06 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis

 

POSTED BY: Maria


22.08.2013 | 15:01 | Kategori: One Direction

Nye bilder av guttene på intervjuer

          

POSTED BY: Maria


22.08.2013 | 14:56 | Kategori: One Direction

Collage bilder fra This Is Us: Kysse bilde av Liam, Louis og ''Harry''

                    

WOOOOOOOOW NO WORDS 

 

POSTED BY: Maria


22.08.2013 | 14:50 | Kategori: Harry Styles

Harry ute i London i dag

        

 

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 21:38 | Kategori: Facebook/Twitter

5SOS om Zayn og Perrie

Aww...så søtt!

POSTED BY: Pauline


21.08.2013 | 19:45 | Kategori: Fans

Liam med fans i dag

 

POSTED BY: Pauline


21.08.2013 | 19:39 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av Niall

Aww noe så søtt!

POSTED BY: Pauline


21.08.2013 | 19:20 | Kategori: Video

Intervju fra Red Carpet i går via Capital FM

Part 1: Niall snakker om han og Ellie

 

Part 2: 
POSTED BY: Maria

21.08.2013 | 19:17 | Kategori: Familie

Gutta twerker på Capital FM

.


21.08.2013 | 19:16 | Kategori: Video

Zayn snakker om forlovelsen med Capital FM

 

POSTED BY: Maria

21.08.2013 | 18:28 | Kategori: Instagram

Topp, Jon og 1D på Instagram

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 18:27 | Kategori: Facebook/Twitter

1D på Twitter

POSTED BY: Pauline


21.08.2013 | 17:56 | Kategori: Harry Styles

Harry og Gemma Collage

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 17:39 | Kategori: Facebook/Twitter

BBC Radio 1 tvitrer

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 17:15 | Kategori: Instagram

Eleanor på Instagram: AW

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 15:44 | Kategori: Instagram

1D og Topp på Instagram

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 15:25 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 15:18 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 31

 ''Den er grei. Da ser jeg deg i morgen på jobb.'' sa han. Jeg kikket opp på han og smilte, ''Ja.'' Han ga meg en klem og et kyss på kinnet før han gikk ut fra rommet mitt. Jesus, den gutten kunne virkelig få hodet mitt til å spinne. Han også.. 

 Neste morgen våknet jeg av alarmen på mobilen. Jeg slo den av og satt meg opp i senga. Han hadde en utrolig god seng, jeg hadde ikke lyst til å gå lenger enn det jeg var nå. Jeg fikk karret meg ut av senga etterhvert og tok med meg bagen inn på badet. Jeg fant frem den blomstrete shortsen og dro den på meg. Uten at jeg hadde tenkt over det hadde jeg tatt med en stroppløs hvit topp. Siden det var litt kjørlig ute så dro jeg på en jakke/cardigen. Jeg lot håret henge naturlig over skuldrene mine og sminket meg helt naturlig. Jeg var ikke en person som brukte mye sminke, men jeg brukte ikke lite heller. Jeg tok med meg bagen ut igjen og pakket sammen alle tingene jeg hadde tatt med før jeg stoppet i døra ved soverommet til Niall. Jeg tok en sniktitt inn og smilte for meg selv. Han var søt mens han sov. Jeg kunne ikke beskrive det, han bare så helt utrolig skjønn ut. Jeg fikk dratt meg videre nedover etter en stund og dro på meg skoa. Jeg løp inn på kjøkkenet og fikk tatt et eple med meg men stoppet opp. Jeg fant en lapp og en penn. ''Ser deg etter jobb. Gleder meg <3 x'' skrev jeg på lappen og plasserte den på kjøkkenbenken. Jeg sjekket at jeg hadde med alt jeg skulle før jeg gikk ned til bussen. 

//antrekket

Timene gikk på jobb og jeg hadde ikke tenkt en gang på Harry, ikke før han kom inn døra på butikken. Jeg bet meg svakt i underleppa og fortsatte med det jeg gjorde. Jeg sorterte dvd'er og cd'er som vanlig. ''Hei.'' Han stod bak meg nå. ''Hei.'' svarte jeg enkelt. Jeg hadde ikke et behov for å snakke med han akkurat nå. ''Jeg ser du kunne ta deg tid til å besøke meg på jobb.'' sa jeg og snudde meg et øyeblikk, bare for å kikke på han. Han sukket, ''Madison, hør her.'' Jeg snudde meg rundt og la armene i kors over brystet mitt. ''Hva?'' spurte jeg og hevet det ene øyenbrynet mitt. ''Ikke vær så sur. Det er absolutt ingenting å være sur over. Jeg lover jeg skal aldri gjøre det igjen. Det var dumt av meg å gå bak ryggen din å gjøre noe sånt noe. Unnskyld.'' Vi stirret på hverandre hele tiden. Han mente det. Jeg kunne se det på øynene hans, og stemmen. Jeg kjente til den følelsen han hadde akkurat nå.. Frykt. Frykt over å miste meg. Jeg fikk tårer i øynene og slang armene mine rundt nakken hans og klemte han tett inntill meg. ''Unnskyld. Jeg overreagerte.'' hvisket jeg og lukket øynene. Han holdt et hardt grep rundt meg, jeg følte meg helt forferdelig. Jeg viste hvordan han følte det hele tiden, men fremdeles så forsatte jeg å utsette han for den samme følelsen. Jeg trakk meg litt ut av klemmen og la begge hendene mine på hvert av kinnene hans. ''Harry, jeg elsker deg. Du vil aldri miste meg, uansett om vi krangler eller diskuterer som bare det.'' hvisket jeg mens jeg stirret dypt inn i øynene hans. Jeg strøk tommelen min over kinnet hans og smilte opp til han. Han smilte tilbake og la hånden hans over min. ''Jeg elsker deg også.'' hvisket han. Jeg gliste enda større og dro han inntill enda en stor klem. 

 

Harry hjalp meg på jobb resten av dagen, selvfølgelig kom det noen fans innom for å ta bilde med Harry men det tok ikke lange tiden. Ti minutter før jeg var ferdig på jobb tok jeg med meg bagen min og vi dro. De ti siste minuttene var ikke så viktig. ''Så, hvor vil du gå hen?'' spurte Harry med et enormt glis. Jeg smilte opp til han og trakk på skuldrene. ''Hva med..'' jeg kikket rundt meg og så et parishjul nede ved havet. ''Vi skal dit!'' sa jeg bestemt og pekte ned mot havet hvor parishjulet stod. Harry nikket og vi gikk hånd i hånd ned mot havet. Det blåste selvfølgelig litt mer der nede, men det gjorde ingenting. Var jeg kaldt så stoppet vi opp og jeg varmet meg i armene til Harry. Han var alltid varm, uansett hva. Da vi kom ned til parishjulet stilte vi oss i kø. Jeg kikket litt rundt meg, det var faktisk ganske så bra vær her! ''I morgen skal vi bade her.'' sa jeg med øynene mine klistret ned på stranda. Harry lo og nikket, ''Okei, ikke noe problem.'' Jeg gliste og vi beveget oss i køen. Jeg skulle studere i morgen men det kunne vente til kvelden. Da det endelig var vår tur, betalte vi og satt oss inn i en vogn. ''Du har vel ikke høydeskrekk?'' spurte Harry. ''Nei.'' Jeg ristet på hodet og kikket utover London. Det var egentlig en ganske så fin by! Når du bor i den legger du liksom ikke merke til det så godt. Hele turen rundt sa vi ikke et ord, vi bare holdt hender og nøt utsikten. Da vi kom ned igjen tikket det inn en melding på mobilen min. Jeg dro den opp fra baklomma, Niall. Shit. Jeg skulle jo møte han i dag etter jobb!

Herregud, kan ikke tro at Zayn og Perrie er forlovet! Det er helt sykt. Er så sykt glad! 

Klarer dere 40 kommentarer? :) 

 

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 15:13 | Kategori: Girlfriends

ZAYN OG PERRIE ER FORLOVET

Dette er ikke noe rykte, Zayn og Perrie er faktisk forlovet! Jeg er super glad på dems vegne, jeg shipper Zerrie så dette var egentlig bare en fantastisk nyhet!! 

 

PS: Jonnie er broren til Perrie! :) 


 

 

 

POSTED BY: Maria
21.08.2013 | 15:08 | Kategori: One Direction

Zoe Sugg med guttene

    

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 15:07 | Kategori: Familie

Liam og søstrene i går

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 15:07 | Kategori: Nyheter/Blader

Guttene på forsiden av Dolly

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 15:06 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av Niall

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 15:05 | Kategori: One Direction

Bilder fra This Is Us After Party

Det er så mange bilder fra i går så velger bare ut noen! 

 

         

  

       

 

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 15:00 | Kategori: Fans

Harry og Liam med fans i dag

               

POSTED BY: Maria


21.08.2013 | 08:03 | Kategori: Girlfriends

Guttene ankommer This Is Us After Party med kjærestene

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 22:08 | Kategori: Video

Zoe Sugg intervjuer guttene om This Is Us

For dere som ikke vet hvem Zoe er så er det en kjent youtuber! :) 

 

Ps: Jeg har lagt ut del av my sisters crush i dag men dere må gå inn på arkivet '1D Historie - 9' :)

Lace Race Challenge: 
POSTED BY: Maria

20.08.2013 | 20:37 | Kategori: One Direction

Guttene med Simon

 

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 20:21 | Kategori: Girlfriends

Little Mix + Zayn på Red Carpet til This Is Us

  Embedded image permalink  

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 20:18 | Kategori: Bilder

Inne i kinosalen nå

POSTED BY: Pauline


20.08.2013 | 20:16 | Kategori: Zayn Malik

Zayn og moren på Red Carpet

 Embedded image permalink 

 

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 20:15 | Kategori: One Direction

This Is Us Red Carpet #2 HQ bilder

                         

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 20:11 | Kategori: Familie

Anne og Robin på Red Carpet

Det er moren og stefaren til Harry!

 

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 20:10 | Kategori: Girlfriends

Eleanor ankommer This Is Us

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 20:09 | Kategori: One Direction

This Is Us Red Carpet + fans

      

  

    

           

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 19:35 | Kategori: Instagram

Andy på Instagram

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 19:33 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 18:59 | Kategori: Facebook/Twitter

Doniya tvitrer

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 17:19 | Kategori: Bilder

Noen bilder av hvor premieren skal være

POSTED BY: Pauline


20.08.2013 | 17:17 | Kategori: Bilder

Guttene i dag

POSTED BY; Pauline


20.08.2013 | 16:56 | Kategori: Instagram

1D på Instagram

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 16:29 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall på Twitter

POSTED BY: Pauline


20.08.2013 | 16:03 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam på Twitter

POSTED BY; Pauline


20.08.2013 | 15:49 | Kategori: Facebook/Twitter

America's Got Talent

Guttene skal synge på America's Got Talent 28.August!

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 15:49 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry på Twitter

POSTED BY: Pauline


20.08.2013 | 15:45 | Kategori: One Direction

This Is Us

Her er enda en live strem til i kveld: http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/08/20/one-direction-this-is-us-film-premiere-live-stream-watch-video_n_3784010.html?utm_hp_ref=uk

 

Red Carpet begynner klokka 18.00 og live stremen har allerede begynt! 

 

 

 

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 15:43 | Kategori: One Direction

1D Mail

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 15:33 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 30

Harry gikk rett frobi stua, ''Jeg skal bare fikse noe! Jeg er snart tilbake.'' ropte han. Han hadde ingen anelse om at jeg stod rett bak han. ''Hva i helvete var det?'' spurte jeg jeg la armene mine i kors over brystet. Hele kroppen hans stivnet og han snudde seg rundt for å se på meg. ''Eh..'' han nølte. Jeg kunne se at han prøvde å finne på en god måte å si det på. ''Du betalte sjefen min så jeg kunne få fri?'' Jeg hevet øyenbrynet mitt og ristet på hodet. Hva i helvete tenkte han med? ''Jeg jobber ræva av meg for å spare penger til en egen leilighet når jeg fyller atten. Jeg er ikke ute etter å få sparken eller fri. Hvis jeg må jobbe for pengene så gjør jeg det med glede! Du trenger ikke betale for meg! Jeg klarer meg veldig fint selv.'' Han sukket og gikk over til meg. Han tok hendene mine og holdt de hardt. ''Det er ikke ofte jeg har fri lenger og når jeg endelig har det vil jeg gjerne bruke den tiden med deg. På mandag måtte du vært hjemme uansett.'' sa han med en rolig stemme og kikket meg inn i øynene. ''Harry, nei! Hvis du vil være med meg mens du har fri får du bare komme over til jobben min. Jeg trenger den, virkelig.'' sa jeg og sukket. Han forstod ikke. Han hadde masse penger, noe som betyr at han ikke trenger å tenkte på økonomien. ''Bare glem det.'' Jeg dro hendene mine til meg og gikk opp på rommet hans igjen. Jeg var ikke sint, selv om jeg skulle ha blitt det. Jeg var skuffet bare. ''Madison.'' Harry jogget opp trappene etter meg. ''Bare glem det Harry. Jeg vil ikke at du skal betale for meg.'' sa jeg og dro t-skjorta hans av. Jeg dro på meg kjolen igjen og tok tak i cardigenen. Jeg jogget ned trappene igjen, ''Betal de pengene.'' sa jeg og åpnet døra for å dra. Han dro meg fort inn igjen og lukket døra. Han presset kroppen min opp mot døra og stirret meg inn i øynene. Han lente seg inn for å kysse meg men jeg snudde på hodet. Jeg lukket øynene, jeg ville ikke se øynene hans akkurat nå. ''Bare.. betal de pengene du lovet.'' sa jeg og fortet meg ut døra.  

 

Siden vi hadde sovet hele dagen var det ganske seint da jeg endelig kom meg hjem igjen. Jeg smalt døren igjen etter meg men stoppet opp da jeg så Mia ligge i senga og kline med en helt fremmed gutt. Jeg kremtet før jeg gikk over til senga mi og la meg ned. ''Jesus..'' mumlet jeg når de ignorerte meg. Jeg kunne ikke bli her, jeg bare kunne ikke. ''Hei. Mia har besøk i natt og jeg trenger å ha det litt rolig. Kan jeg komme over for natta? :) x'' Tekstet jeg Niall. Han var den jeg hadde best kontakt med av alle guttene, bortsett fra Harry selvfølgelig. To minutter senere tikket det inn en melding, ''Selvfølgelig. Ser deg om litt :) xx'' Tekstet han tilbake. Jeg fant frem en bag og pakket ned noen klær og andre ting jeg trengte. Jeg skiftet veldig fort til en joggebukse og en hvit enkel topp. Jeg hang bagen over skulderen og gikk ut for å vente på at Niall skulle plukke meg opp. Han stod på utsiden da jeg kom ut døra og jeg smilte. Jeg satt meg ned i setet ved siden av han, ''Tusen takk for at jeg kan bo hos deg i natt.'' sa jeg takknemling. Han smilte, ''Ikke noe problem.'' sa han og smilte til meg. Vi satt noen minutter i stillhet før han kikket bort på meg, ''Hvorfor sover du ikke bare hos Harry?'' spurte han. Jeg sukket, ''Vi krangler, på en måte.'' sa jeg og trakk på skuldrene. Han nikket, ''Håper dere finner ut av det.'' sa han som en hver venn ville sagt. ''Det gjør vi nok.'' mumlet jeg og smilte svakt.

 

Niall og jeg satt begge tullet opp i et teppe hver med en kakao kopp. Han satt på den ene siden av sofaen mens jeg satt på den andre. ''Så, hvordan går kjærlighetslivet ditt?'' spurte jeg og sippet litt av kakaoen. Den var fremdeles varm. ''Eh.. jeg er jo singel da så ville jo ikke si at den går så bra.'' lo han, noe som fikk meg til å le. Latteren hans var utrolig smittsom og søt. ''Kondolere.'' sa jeg, noe som fikk han til å le enda mer. Vi endte med å ha en lang latterkrampe av hverandre. Tårer, latterhikst og grynting var det mest av. Da vi endelig hadde roet oss ned var vi begge helt røde i ansikte. ''Wooo!'' sa jeg og viftet hånden min foran ansikte for å få bedre luft. ''Så, hva krangler Harry og deg om?'' spurte Niall. Jeg bet meg svakt i underleppa, han måtte bringe det opp ja. ''Eh.. bare om jobben og penger.'' Jeg trakk lett på skulderene og satt kakao koppen ned på bordet. ''Å..'' svarte Niall og satt kakaoen på bordet. ''Vel, hvis du trenger å snakke eller vil bare finne på noe så vit at jeg er her.'' Smilte han. Jeg krabbed over til han og ga han en stor klem. Jeg holdt armene mine godt rundt nakken hans hvilte hodet i gropen til halsen hans. ''Tusen takk.'' hvisket jeg. Jeg var utrolig takknemlig over å vite at han var der hvis det var noe. Jeg hadde alltid ønsket meg en gutt som bestevenn. ''Nei, skal vi fikse sengen din da.'' sa Niall etter en stund. ''Jeg sover perfekt akkurat her jeg.'' mumlet jeg, fremdeles i armene til Niall. Jeg sov best når noen holdt rundt meg. Da følte jeg meg trygg. Han lo en kort og lav latter, ''Du må nok sove i din egen seng kjære deg. Jeg tror nok ikke Harry ville likt at du sov sånn som dette.'' hvisket han. Jeg sukket, han hadde rett. Jeg reiste meg opp fra sofaen og strekte litt på meg. Niall viste meg veien til gjesterommet og vi tok på sengetrekket. ''Da finner vi på noe i morgen, ikke sant?'' spurte Niall. ''Etter jobb ja. Bare møt meg på jobb når du vil. Jeg er ferdig fire.'' sa jeg og satt meg ned på sengekanten. Jeg dro ned joggebuksa mi og rotet rundt i bagen for å finne sove t-skjorta mi. ''Den er grei. Da ser jeg deg i morgen på jobb.'' sa han. Jeg kikket opp på han og smilte, ''Ja.'' Han ga meg en klem og et kyss på kinnet før han gikk ut fra rommet mitt. Jesus, den gutten kunne virkelig få hodet mitt til å spinne. Han også.. 

35 kommentarer til neste del!

 

 

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 15:27 | Kategori: Video

One Direction This Is Us intervju på BBC Breakfast

 

POSTED BY: Maria

20.08.2013 | 15:25 | Kategori: Video

Intervju med Magic om This Is Us

Liam, Zayn og Louis: 

Harry og Nall: 
POSTED BY: Maria

20.08.2013 | 15:21 | Kategori: Video

Liam 1D Fragrance

 

POSTED BY: Maria

20.08.2013 | 15:20 | Kategori: Zayn Malik

Nytt bilde av Zayn

 

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 15:19 | Kategori: Video

Screen Slam intervju

 

POSTED BY: Maria

20.08.2013 | 15:17 | Kategori: Fans

Liam, Harry og Niall med fans i går

                                 https://pbs.twimg.com/media/BSHNZZBCMAA1vPk.jpg    

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 14:17 | Kategori: Instagram

1D på Instagram: Harry

POSTED BY: Maria


20.08.2013 | 08:24 | Kategori: Instagram

One direction på instagram

POSTED BY: Pauline


19.08.2013 | 22:29 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry på Twitter

POSTED BY; Pauline


19.08.2013 | 22:28 | Kategori: Facebook/Twitter

One direction på Twitter

POSTED BY: Pauline


19.08.2013 | 22:02 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 21:55 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer om Theo

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 21:48 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis ankommer pressekonferansen i dag

POSTED BY; Pauline


19.08.2013 | 19:55 | Kategori: Fans

Liam og Harry med fans i dag

  

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 19:54 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

 

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 19:52 | Kategori: One Direction

This Is Us link

Yahoo skal ha live stream av guttenes film i morgen! Jeg vil ikke se på det, jeg vil heller vente til den kommer på kino og glede meg til det! :) 

 

Her er liken for de som vil se i morgen: http://uk.omg.yahoo.com/one-direction/

 

 

 

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 19:29 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia er offisielt sammen

Det går rykter om at Sophia sa nei til Liam 22 ganger når de gikk på skole sammen!

 
 

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 18:31 | Kategori: Fans

Guttene med intervjuer

 

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 18:23 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 29

 ''Wow.'' hvisket jeg da jeg hadde fått pusten tilbake. Harry bare smilte og trakk meg inntill kroppe hans. Jeg lukket øynene, jeg var utrolig sliten etter en lang dag og nå dette. Vi begge sovner tilslutt, noe som var utrolig godt. Neste morgen våknet jeg av sola som skinte på oss gjennom veggene hans. Jeg åpnet øynene og kikket rett opp på Harry sitt ansikt. Øynene hans var lukket men et svakt smil var klistret på munnen hans. Jeg smilte selv og satt meg opp i senga med dyna rundt brystet. Jeg hørte noen svake lyder fra Harry og kjente to armer rundt magen min. ''Hva gjør du? Det er tidlig.'' mumlet den hese morgen stemmen hans. Han dro meg tilbake ned i armen hans og jeg kunne ikke la vær å fnise. Så slo tanken meg igjen, hva som skjedde i går kveld. Jeg smilte bare enda større og la hendene mine over Harry sine hender som var rundt meg. ''Jeg har jobb i dag.'' hvisket jeg og kikket ut av veggene. ''Vil du heller gå på jobb enn å ligge her i senga med meg?'' hvisket han i øret mitt. Gåsehuden var over hele kroppen min, stemmen hans var bare så.. attraktiv når den var så hes og lav. ''Greit da, men hvis jeg får sparken så får du skaffe meg en ny jobb.'' advarte jeg han. Han lo og gjemte ansikte sitt ned i halsen min. Jeg smilte og la den ene hånden min i nakken hans og tvirlet fingrene mine rundt krøllene hans. ''Hvordan jobber du ut uka?'' spurte jeg. Han nølte, '''Konserter resten av uka.'' mumlet han mens leppene hans var plassert på halsen min. Jeg lukket øynene igjen og slappet av i armene hans. Det var utrolig behagelig å bare ligge der. Vi begge ble stille og jeg sovnet etter bare noen få minutter, og jeg er ganske sikker på at Harry gjorde det samme.Jeg våknet opp noen timer senere av mobilen min som ringte. Jeg lirket meg forsiktig ut av grepet til Harry og krabbed over til nattbordet. Jeg tok tak i telefonen min, det var Mats. ''Hvor er du? Du har ikke vært på jobb hele uken og hvis du ikke kommer i morgen så får du sparken.'' sa han fortvilet. Jeg sukket og tok tak i bh'en min. Jeg dro opp stroppene, ''Hjelp meg.'' mimet jeg til Harry mens jeg snakket med Mats. ''Jeg kommer i morgen.'' sa jeg. Harry kneppet bh'en min på igjen og jeg sa hade til Mats før jeg la på. Jeg sukket og la mobilen ned på nattbordet igjen. Jeg dro hånden min gjennom håret og kikket rundt meg for å finne trusa mi. Jeg var utrolig stresset akkurat nå. ''Hey, ta det med ro. Han sa ikke før i morgen, ikke sant?'' Harry tok tak i armen min og dro meg inn i armene hans. Jeg lente hodet mitt på skulderen hans. Han hadde rett. Ikke før i morgen. ''Hvordan viste du hva han sa?'' hvisket jeg. ''Jeg hørte det gjennom telefonen.'' sa han med en rolig tone. Jeg smilte svakt og lukket øynen igjen. Dyna var godt pakket rundt oss begge. Vi satt sånn i noen få minutter før Harry reiste seg opp fra senga, noe som fikk meg til å falle ned. Han plukket og trusa mi og ga den til meg. ''Takk.'' smilte jeg takknemlig og dro den på kjapt. Jeg dro meg ut av senga og kikket ned på klærne jeg hadde her, kjole. Jeg sukket, jeg følte ikke for å gå i en kjole akkurat nå. ''Her.'' sa Harry og ga meg en av t-skjortene hans. 

 

Etter å ha spist frokost, eller lunsj, ringte det på døra. ''Jeg åpner.'' sa jeg og reiste meg opp fra sofaen. Harry dro meg ned i sofaen igjen, ''Ikke i det antrakket.'' sa han og gikk mot døra. Han hadde kanskje rett. Hva hvis det var noen fra tv, jeg gikk jo bare i en av t-skjortene hans. Jeg tullet meg inn i teppet igjen og fulgte med på Alan Carr Chatty Man Show. Jeg lente hodet mitt på håndflaten min mens jeg kikket på tv. Han bruke utrolig lang tid. Jeg kunne høre han snakke, men jeg hørte ikke hvem det var eller hva de snakket om. Jeg reiste meg opp fra sofaen og gikk på tå over til døråpningen fra stua til gangen. ''Jeg har ikke pengene her akkurat nå!'' hørte jeg Harry si oppgitt. ''Du sa du skulle betale for dagene hun ikke var på jobb, da kan du ikke bare 'ikke ha pengene akkurat nå'.'' hørte jeg sjefen min sin stemme si. Hva?! ''Jeg skal sende de over på kontoen din. Bare gi meg kontonummeret ditt.'' sa Harry. Jeg ristet på hodet, hadde han virkelig betalt så jeg skulle få alle de dagene fri. ''Er ikke pengene der innen i morgen har hun sparken.'' hørte jeg sjefen min si. Døren smalt igjen og jeg rørte meg ikke. Harry gikk rett frobi stua, ''Jeg skal bare fikse noe! Jeg er snart tilbake.'' ropte han. Han hadde ingen anelse om at jeg stod rett bak han. ''Hva i helvete var det?'' spurte jeg jeg la armene mine i kors over brystet. 

 

 


 

Hva tror dere kommer til å skje nå? Hva kommer Madison til å gjøre og si? Og hvorfor tror dere Harry gjorde det? 

35 kommentarer!

 

 

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 18:13 | Kategori: Video

One Direction This Is Us Zayn

 

POSTED BY: Maria

19.08.2013 | 16:40 | Kategori: One Direction

Harry, Niall og Zayn ankommer pressekonferansen i dag

            

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 16:35 | Kategori: Video

This Is Us pressekonferanse video

DEL 1 

Del 2 
Del 3
POSTED BY: Maria

19.08.2013 | 16:32 | Kategori: Video

One Direction "This Is Us" Photocall

 

POSTED BY: Maria

19.08.2013 | 16:28 | Kategori: Facebook/Twitter

1D tvitrer

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 15:00 | Kategori: One Direction

This Is Us intervjuer

   

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 14:59 | Kategori: One Direction

This Is Us pressekonferanse

                         

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 14:55 | Kategori: Niall Horan

Niall på V festival i går

      

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 14:52 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry for Sun/Fabulous Magazine

POSTED BY: Maria


19.08.2013 | 14:51 | Kategori: Video

1D+OD Together Against Bullying, Louis Lives Original

 

POSTED BY: Maria

19.08.2013 | 14:50 | Kategori: Video

Yahoo intervjuer guttene om dukkene

 

POSTED BY: Maria

18.08.2013 | 23:34 | Kategori: Fans

Louis med fans på flyplassen i går

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 23:33 | Kategori: Fans

Harry i dag med fan

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 23:33 | Kategori: Niall Horan

Niall på V festival i dag #3

       

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 23:31 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 28 - Pervers

Siden så mange av dere ville ha pervers del, her er den! Denne delen er tatt fra storiesaboutjb.blogg.no men jeg har selvfølgelig byttet ut mange ting og gjort den om til en egen. Dere som ikke vil lese det perverse hopper bare over det med tykk skrift. 


Han lo og ristet på hodet, ''Du skal aldri mate meg igjen.'' advarte han meg. Jeg lo og ristet på hodet. ''La oss dra hjem til meg å skifte, så kan vi gå ut eller bare slappe av etterpå.'' smilte han og reiste seg. Vi pakket sammen alle tingene vi kunne bære og kjørte hjem til Harry. 


Da vi kom hjem til Harry gikk vi opp på rommet hans. Jeg fikk hakeslep. Wow. Det var et helt utrolig rom! TV'en kom ned fra taket, veggene var glass, senge var diger. Luksus! Jeg satt meg ned på den store sengen hans og fulgte med på hva Harry gjorde. Han dro av seg skjorta si, noe som fikk øynene mine til å utvide seg. Han hadde utrolige magemuskler. Armene hans var ikke så ille de heller for å si det mildt. Han snudde seg og lo. Jeg kjente den lyse rosa fargen fylle kinnene mine. Jeg rødmet enda mer da han smilte. Smilehullene hans var utrolig attraktive. Han ble mer uskyldig og søt med de. Han hadde en del tatoveringer også. Han hadde en del jeg ikke skjønte noe av, men det kledde han! Det gjorde han mer sexy. Jeg tok av meg cardigenen og la den på siden av senga. Han smilte og gikk mot meg. Han dyttet skulderene mine forsiktig ned så jeg falt ned på senga. Jeg smilte opp til han, ikke et ord ble utvekslet. Det gjorde øyeblikkene bedre. Han krabbet opp i senga og la seg ned ved siden av meg. Han la hånden hans på kinnet mitt og presset leppene hans mot mine, noe som førte til enda en klinerunde. Jeg rullet opp over han og begynte å bevege meg i en repiterende bevegelse fram og tilbake over han. Det ble et litt heftig tungeklining og jeg økte tempoet på bevegelsene gradvis.  Jeg stoppet opp når jeg kjente noe hardt som presset mot låret mitt. Han smilte ganske stort, noe som brøt kysset. Jeg trakk leppene et øyeblikk fra Harry's og så på han med et lurt smil. ''Hvorfor smiler du sånn?'' hvisket jeg, leppene våres bare noen få centimeter fra hverandre. Han ristet på hodet og smilte lurt til meg mens jeg skled nedover på kroppen hans og dro hendene mine over magen hans sakte. Jeg tok tak i buksekanten, kneppet opp den øverste knappen og dro sakte ned glidelåsen. Jeg hjalp han med å ta av buksa og nå lå han der med bare bokseren, og en utrolig stor bul i den! Jeg kjente varmen flyte raskt til ørene mine og jeg ble utrolig tent. Jeg strøk over bokseren han med to fingre og ga en lett massasje utenpå bokseren. Jeg hørte lave lyder og tung pust. Jeg tok fingrene under bokserkanten og dro bokseren sakte av han. Jeg tok en kjapp kikk på den åtte centimeters lange privanten hans. Jeg la hendene rundt den og masserte han sakte og forsiktig. Høyere lyder, nesten stønning nå, kom fra den vid åpne munnen til Harry. Jeg bøyde hodet mitt ned og la leppene mine på tuppen. Jeg slikket sakte oppover fra ballene til tuppen. Jeg gapte opp og  bøyde hodet enda lenger ned. Jeg kjente hendene hans på hodet mitt og han hjalp meg å dirigere opp og ned. Han viste best åssen han likte det. Jeg hørte små stønn fra han og smilte svakt. Jeg brukte den ene hånden til å massere ballene mens jeg tok den andre rundt utstyret samtidig som du sugde han. Jeg ble utrolig tent av alle lydene han lagde og lot penisen skli ut av munnen min. Han hadde ikke kommet enda så han var utrolig tent selv. Han rullet meg fort over og dro kjolen min kjapt av. Han smilte ned til meg og sakte men sikkert dro ned trusa.
 
Harry plasserte kondomen på og dro leggene mine fra hverandre. ''Er du sikker på dette?'' spurte han. Jeg nikket og smilte, dette var ikke min første gang. Han smilte tilbake og tok hånda rundt privaten. Han la den mellom beina mine og presset den sakte inn. Jeg kunne ikke hjelpe det men stønne høyt. Jeg sank nedover i senga og den gikk bare lenger og lenger inn. Han begynte sakte å bevege kroppen frem og tilbake mens vi begge pustet tungt og stønnet innimellom. Han økte tempoet og gikk dypere og dypere. Stønningen bare forsatte og etter bare noen minutter hørte jeg Harry stønne ekstra høyt. ''S-Snart..'' mumlet han med øynene lukket. Jeg kjente det selv, jeg var veldig nærme. Før jeg rakk å engang tenke stønnet Harry ekstremt høyt og jeg kunne ikke hjelpe det enn å bli mer tent. Jeg kjente at jeg selv kom og vi stønnet høyt i kor. Han trakk seg sakte ut av meg og rullet over på ryggen. Vi begge pustet å peste som noen hunder. ''Wow.'' hvisket jeg da jeg hadde fått pusten tilbake. Harry bare smilte og trakk meg inntill kroppe hans. Jeg lukket øynene, jeg var utrolig sliten etter en lang dag og nå dette. Vi begge sovner tilslutt, noe som var utrolig godt. 

Denne delen kom bare fordi dere var så flinke til å kommentere og det kom så mange hyggelige tilbakemeldinger! Tusen takk til de! :) 
35 kommentarer til neste del fordi jeg må skrive den etter skolen i morgen! 
POSTED BY: Maria

18.08.2013 | 19:47 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 27 - Mini Maraton

Han lukket døra og satt seg inn ved siden av meg. Han startet bilen og kjørte. Han hadde på seg en hvit skjorte, sorte bukser og håret var var dratt bakover i den så kalte 'sleiken' hans. Jeg var utrolig spent på hvor vi skulle og hva vi skulle. Han stoppet opp midt i ødemarken og smilte lurt til meg. Det var bek mørkt ute og jeg kunne ikke se en eneste ting. Jeg gikk ut av bilen og kjente Harry ta tak i hånda mi. Jeg flettet fingrene våres sammen og smilte for meg selv. Han knipset med fingrene og plutselig var lyset på. Jeg kikket rundt meg og fikk hakeslep. Det var.. jeg hadde ikke ord. Han hadde satt opp en egen kinosal. Det var en stor madrass med masse puter og dyner spredt rundt. Lys hang rundt i trærne og det var tent lykter rundt den store madrassen. ''Wow, Harry.'' sa jeg sjokkert og ristet på hodet. Det var helt sykt. ''Bare det beste for deg.'' blunket han og dro meg med bort til madrassen. Jeg så Niall løpe bort til en annen bil, det var vist han som hadde tent på alle lysene. Vi satt oss ned på madrassen og dro masse tepper over oss. Det blåste så det var kanskje kjørlig også. ''Jeg har tenkt litt over en sak.'' sa Harry og tok begge hendene mine. ''Siden vi fant så fort tonen og har hatt det egentlig helt fantastisk disse ukene så lurte jeg på om du ville være kjæresten min?'' Han smilte nervøst og jeg kunne kjenne at hendene hans var klamme. Jeg smilte, ''Selvfølgelig.'' sa jeg og plassert den ene hånden min på kinnet hans og ga hans et mykt kyss. Han smilte og reiste seg. ''Så, hvem film vil du se?'' spurte han. ''Samme for meg, du arragerte daten så du bestemmer.'' Jeg hatet å være den som valgte film eller andre lignende ting. ''Love actually.'' sa han med en dramatisk stemme og satt den på. Jeg lo og ventet på at han skulle komme tilbake. Han satt seg ned ved siden av meg igjen og han trakk meg inn i armene hans. Jeg la den ene armen min over magen hans for å holde i han. Jeg kunne ikke la vær. Han kysset tinningen min og trykte 'play' på filmen. 


Under filmen gikk reiste Harry seg opp og gikk over til bilen. Jeg prøvde å la vær å følge med på hva han gjorde men det var umulig. Jeg ville se på han hele tiden og vite at han var der. Etter en stund fulgte jeg med på filmen igjen. Jeg hadde sett den så mange ganger så jeg viste hva som skjedde og når det skjedde. Da Harry kom tilbake smilte han lurt for seg selv og satt seg ned igjen. Okei? Rart. Så slo tanken meg igjen. Vi var offesielt sammen. Vi var kjærester. Jeg skjønte hvis han fremdeles ikke ville gå ut i media med det. Han er jo den som er mer etterlengtet blandt jenter og media skal jo også få han til å være en 'manwhore' eller mannehore da. Det var forferdelig, at de kunne si sånne ting om han. Jeg kjente han jo og han var aldeles ikke en mannehore. Han var søt og snill. ''Hva tenker du på?'' hvisket Harry og lekte med fingrene mine. ''Ikke noe.'' sa jeg og kikket opp på han. Han lo en lav og kort latter, ''Tror jeg også.'' hvisket han sarkastisk. Jeg smilte men rakk ikke si noe før leppene hans var klistret inntill mine. Jeg smilte inn i kysset og plasserte den ene hånden min bak nakken hans. Han hadde begge armene sine godt plassert rundt meg og vi fortsatte å kysse. Jeg kjente tungen hans skli over underleppa mi og jeg åpnet munnen for han. Dette var første gangen vi virkelig klina. 

 

Senere på kvelden da filmen var over lå jeg pakket under alle teppene i armene til Harry. ''Babe?'' hvisket han. ''Hmm?'' jeg kikket opp på han. Vi hadde bare ligget der i stillhet i flere minutter. ''Er du sulten?'' han satt seg rett i ryggen og jeg satt meg opp og kikket på han. ''Litt.'' sa jeg og dro hånden min gjennom håret mitt. Han reiste seg opp og jogget over til bilen. Det tok to sekunderf ør han satt seg ned igjen med et fat i hendene. Det var en bolle med varm sjokolade og jordbær. Jeg smilte ganske stort, jeg elsket dyppet jordbær i varm sjokolade. ''La meg være romantisk.'' sa Harry og plukket opp et jordbær. Han dyppet det i sjokoladen og holdt jordbæret foran munnen min. Jeg lo og lot han mate meg. Jeg tok en bit av jordbæret, det smakte utrolig godt! Jeg plukket opp et jordbær selv og dyppet det i den varme sjokoladen. Jeg skulle akkurat til å mate Harry, men selvfølgelig klarte jeg å miste jordbæret på skjorta hans, og det trillet ned på buksene hans. ''Oi.'' sa jeg og begynte å le. Han lo og ristet på hodet, ''Du skal aldri mate meg igjen.'' advarte han meg. Jeg lo og ristet på hodet. ''La oss dra hjem til meg å skifte, så kan vi gå ut eller bare slappe av etterpå.'' smilte han og reiste seg. Vi pakket sammen alle tingene vi kunne bære og kjørte hjem til Harry. 

Jeg lovet dere noen deler i kveld men det blir ikke mer enn denne fordi det var utrolig dårlig med kommentarer på de andre innleggene!

30 kommentarer! Vet dere kommer til å like neste del ;) 

 

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 19:33 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

 

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 19:15 | Kategori: Niall Horan

Niall på V festival i dag #2

        

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 19:09 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY; Pauline


18.08.2013 | 18:56 | Kategori: Liam Payne

This is us Liam

 

 

 

POSTED BY: Pauline


18.08.2013 | 18:55 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall på TwitterPOSTED BY: Pauline


18.08.2013 | 17:33 | Kategori: Harry Styles

Harry på LAX igår

POSTED BY: Pauline


18.08.2013 | 17:31 | Kategori: Niall Horan

Enda flere bilder av Niall på V-fest

POSTED BY: Pauline


18.08.2013 | 15:22 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 26 - Mini Maraton

 Han skulle til å si noe, men til min takknemlighet avbrøt Harry han. ''Klar? Jeg har en taxi klar nå.'' Han stod i døra, passe stresset. Jeg dro med meg mobilen før jeg løp bort til Harry. Vi satt oss inn i taxien i et stress og han pustet lettet ut. Harry's P.O.V

Jeg tok henne med meg til en resturante litt på utsiden av London hvor jeg viste det ikke kom mange mennesker. Vi satt ved bordet og ventet på maten. Vi begge hadde bestilt kylling og salat. ''Så, hva skal vi på daten i kveld?'' spurte Madison med et lurt glis. ''Du får vente å se.'' blunket jeg. Hun himlet med øynene, ''Et lite hint.'' sa hun og lagde et sippe ansikt. Skulle jeg gi henne et hint? Ja et lite. ''Film.'' Hun så oppgitt ut, ''Hva skal jeg ha på meg da?'' hun sukket og kikket ut i lufta fortvilet. ''Hva du vil.'' Jeg smilte til henne. Hun smilte tilbake og hun rakk ikke svare før maten stod på bordet. ''Mm, ser deilig ut.'' sa jeg og tok bilde av maten, for instagram selvfølgelig. ''Harry, legg vekk mobilen mens vi spiser da.'' sa Madison og prøvde å etterlinge en mamma. Jeg himlet med øynene og la mobilen ned, ''Fornøyd?'' spurte jeg. Hun nikket, ''Spis nå.'' Jeg lo en kort latter før jeg begynte å spise. Når vi var ferdig med å spise kjørte vi taxi tilbake til Madison's jobb. Jeg skulle plukke opp en hel del med ting jeg skulle gjøre i stand til daten. Den var et stykke unna byen, faktisk ute på landet. Jeg kjørte rundt fra butikk til butikk og kjøpte blandt annet lys, tepper, puter, lærett og madrasser. Det var bare noen av de få tingene. Jeg var utrolig spent på daten i kveld! Jeg hadde nemlig en overraskelse til henne. Selv om vi hadde kjent hverandre i to uker så føltes det mer ut som to måneder. Hun var den eneste jenta frem til nå som jeg virkelig hadde følt meg glad meg. Jeg kunne endelig være meg selv med noen. Niall hjalp meg med å sette opp til daten. ''Så, Madison og deg.'' sa han og kikket over på meg. ''Jepp.'' mumlet jeg mens jeg strevde med å henge opp lys. ''Hun er en veldig hyggelig jente. Ta godt vare på henne.'' Niall kikket ned mens han pratet. Hva var det han snakket om? Han kjente henne halvparten så godt som det jeg gjorde. Jeg svarte ikke på hva han sa og fortsatte med å dekorere. ''Er dere offesielle?'' spurte han etter en stund med stillhet. ''Nei, ikke enda.'' svarte jeg. Det var egentlig bare kleint å snakke om det. Hvertfall med Niall. Ikke vet jeg hvorfor...

 

Madison's P.O.V

Det var en time til Harry skulle plukke meg opp og jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle bruke, enda. Jeg hadde allerede brukt to timer på å se igjennom alle klærne jeg har. Jeg følte at den tredje daten var litt mer spesiell enn de andre. Jeg fant en hvit kjole og dro den på kjapt. Jeg tok frem en lyse rosa cardigen og dro den over siden det begynte å bli litt kjørlig. Han hadde sgt at jeg burde kle meg godt, det kom til å bli kaldt. Jeg krøllet enden av håret mitt og sminket meg veldig raskt. Jeg haded to minutter på meg nå. Jeg dro med meg en liten veske med penger, mobil, alt du egentlig trenger. Jeg gikk ut og ventet på at Harry skulle plukke meg opp. Jeg hadde ikke stått der to minutter før Harry sin bil stoppet foran meg. Han gikk ut og åpnet døren på min side. Jeg smilte og ga han et kjept kyss på kinnet før jeg satt meg inn. Han lukket døra og satt seg inn ved siden av meg. Han startet bilen og kjørte. Han hadde på seg en hvit skjorte, sorte bukser og håret var var dratt bakover i den så kalte 'sleiken' hans. Jeg var utrolig spent på hvor vi skulle og hva vi skulle. 

 

//antrekket

 


 

Jeg drar om 30 minutter, derfor rekker jeg kanskje å skrive enda en del etter dette! Hvis ikke skal dere få enda en del i kveld, eller to! Det lover jeg:) 

 

Mer?

 

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 14:37 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 25 - Mini Maraton

 Mia hadde allerede dratt når jeg var kommet ut fra badet igjen. Jeg var super stressa og dro med meg en svart veske som jeg la alt jeg trengte opp i. Jeg løp så fort jeg kunne for å rekke bussen, igjen.Mats og jeg diskuterte kjendiser, selvfølgelig. Hver gang jeg var på jobb så måtte han snakke om et tema som Harry var i, som for eksempel kjendiser. ''Hvem er din favoritt kjendis?'' spurte han. Jeg hevet øyenbrynet mitt og ristet på hodet. ''Så,, hvordan går det mellom Harry og deg?'' spurte Mats igjen, for tiende gang siden jeg møtte Harry. ''Bra, som vanlig.'' sa jeg og lente meg inntill disken. ''Så bra. Har dere vært på noen dater?'' spurte han. ''To, tre i morgen.'' sa jeg og begynte å pirke på neglene mine, bare for å vise han at det var ganske kjedelig det vi snakket om. ''Har dere..'' Han kremtet. ''Om vi har hva?'' spurte jeg og kikket opp på han igjen. ''Du vet..'' mumlet han. Jeg ristet på hodet, ''Sex.'' hvisket han. Jeg kikket på han sjokkert av spørsmålet jeg akkurat fikk. ''For det første så har du ingenting med å gjøre hvis vi har hatt sex eller ikke!'' sa jeg litt irritert. Alt han brydde seg om var hvor mye Harry og jeg hadde gjort sammen og om vi hadde slått opp. ''For det andre, nei.'' sa jeg og ga han et blikk før jeg fokuserte på noe annet. Alt annet enn å snakke om sex med eksen din. Jeg plukket opp et magazin og leste i det. 

 

Da jeg var ferdig på jobb dro jeg rett hjem. Jeg slang meg ned på senga og kikket opp i taket. Wow, dette hadde vært noen travle uker. Både med mamma, Ella, Harry, konserter, jobb, egentlig alt for mye. Jeg sjekket mobilen min å så en melding fra Harry, ''Møter deg i morgen for lunsj. Ser deg klokka to :) Hx'' stod det. Jeg gadd ikke svare, han kom jo i morgen uansett. Nå hadde jeg hvertfall noe å se frem til i morgen på jobb. Jeg gikk bort til vårt lille mini kjøkken. Kjøleskapet var fult av frukt og andre sunne ting. Tydeligvis så hadde Mia bestemt seg for å være sunn. Kan vell ikke skade at jeg også prøver? Jeg fant frem litt forskjellige ting for å lage en sunn smoothie/yoghurt. Jeg kjedet meg egentlig ekstremt mye uten noen å være sammen med. Mia hadde jeg ingen kontroll over lenger. Hun var jo fremdeles ''heartbroken'' som hun kalte det. Jeg drakk opp smoothien min før jeg bestemte meg for å legge meg. Det ble nok en lang dag i morgen med jobb og daten. Det var nå neste dag og jeg stod på jobb og ventet på Harry. Jeg gikk frem og tilbake foran speilet for å se om jeg så bra ut. Jeg rettet litt på skinnjakka mi og dro opp buksa. Jeg fikset litt på håret, ''Seriøst?'' hørte jeg Mats si. Jeg sukket, selvfølgelig. ''Ja, seriøst.'' sa jeg og gikk bort til disken hvor han stod. ''Hvorfor har du så mye i mot Harry og meg sammen?'' spurte jeg. Han hevet øyenbrynet sitt, ''Ikke lat som du ikke vet hva jeg snakekr om.'' Jeg la armene mine i kors over brystet og ristet på hodet. Han skulle til å si noe, men til min takknemlighet avbrøt Harry han. ''Klar? Jeg har en taxi klar nå.'' Han stod i døra, passe stresset. Jeg dro med meg mobilen før jeg løp bort til Harry. Vi satt oss inn i taxien i et stress og han pustet lettet ut. 

 


I know, veldig kort del men jeg måtte forte meg å skrive en! Heheh :) 

Mer?

 

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 13:57 | Kategori: 1D Historie - 9

Mini Maraton

Klare for mini maraton i dag? Planene mine ble helt satt på hodet men jeg skal prøve å få presset det inn. Så jeg kan ha det nå 14.30! 

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 13:10 | Kategori: Video

One Direction - Behind the scenes of the 'Where We Are' cover shoot

 

POSTED BY: Maria

18.08.2013 | 13:08 | Kategori: Fans

Harry med fans på LAX i dag

  

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 13:07 | Kategori: Niall Horan

Nye bilder av Niall på V festival i går

   

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 13:05 | Kategori: One Direction

Nye intervjuer og bilder fra Fabulous Magazine

        

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 13:03 | Kategori: Niall Horan

Niall golfer i Buckinghamshire

            

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 13:01 | Kategori: One Direction

Intervjuene i Fabulous magazine

             

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 01:50 | Kategori: Zayn Malik

Zayn snakker om Perrie i Fabulous magazine

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 01:44 | Kategori: One Direction

Nytt bilde av Harry og Zayn for Fabulous Magazine

 

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 01:37 | Kategori: Video

1D+OD Together Against Bullying, Zayn Lives Unique

 

POSTED BY: Maria

18.08.2013 | 01:36 | Kategori: One Direction

Guttene for J-14 Magazine

    

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 01:32 | Kategori: Video

Niall 1D Fragrance

 

POSTED BY: Maria

18.08.2013 | 01:28 | Kategori: Video

One Direction This Is Us Harry

 

POSTED BY: Maria

18.08.2013 | 01:24 | Kategori: Liam Payne

Liam, Andy, Sophia og Daisie på Funky Buddha

 

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 01:21 | Kategori: Niall Horan

Niall på V festival i dag

            

POSTED BY: Maria


18.08.2013 | 01:14 | Kategori: Instagram

Harry og Andy på Instagram

POSTED BY: Maria


17.08.2013 | 22:24 | Kategori: One Direction

Our Moment førpremiere i Oslo

POSTED BY: Maria


17.08.2013 | 15:25 | Kategori: Niall Horan

Niall og Josh på V festival

Zayn er også på V festival fordi Perrie skal ha opptreden med Little Mix.

Harry er tilbake i UK btw :)

POSTED BY: Maria


17.08.2013 | 13:46 | Kategori: 1D Historie - 9

Mini maraton?

Heisann dere! Jeg tenkte at jeg kunne ha et mini maraton i morgen. I morgen er det siste dag før skole begynner igjen, hvertfall for meg, og derfor får jeg tid til å skrive en del :) Jeg skal være hjemme i hele morgen så passer det at maratonet starter halv seks, seks tiden? Skriv i kommentarfeltet fra hvilket klokkeslett som passer deg best, f.eks fra 14-17. Legger ut et innlegg i morgen når jeg starter maratonet :)

POSTED BY: Maria


17.08.2013 | 11:47 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 24

''Hva gjør vi her? Vi spiste jo akkurat.'' sa hun forvirret og satt seg ned på stolen over meg. ''Du skal fortelle meg hva du så på.'' Jeg kunne se på henne at hun ble usikker i blikket. Det var tydeligvis noe hun ikke hadde snakket om mye, eller så var de dårlige minnene bare.. dårlig. Madison's P.O.V

Han måtte spørre om det spørmålet ja... Jeg hadde en del hemmeligheter for han, noe som kanskje ikke var så dumt med tanke på at vi ikke har datet så lenge. Vi var jo ikke engang 'sammen'. Jeg nølte litt, dette var ikke det beste temaet for meg. Harry kikket på meg med store forventningsfulle øyne. Jeg smilte svakt til han før jeg kikket ned på henda mine for å manne meg opp til å hvertfall starte å snakke om det. ''Jeg så på..'' Jeg sukket, ''De guttene som jeg møtte på tivoliet.'' mumlet jeg. Jeg kunne se i øyekroken min at øynene hans vokste og han kikket ut vinduet. ''Å..'' sa han med an lav, usikker stemme. ''Vi gikk forbi de.. og de kikket på meg med et lekent.. sex smil, tror jeg.'' mumlet jeg og kikket opp på han. ''Så tok han på rompa mi når vi gikk forbi de.'' hvisket jeg. For hvert ord jeg sa følte jeg meg bare mindre og mindre. Jeg likte ikke måten de kikket på meg, eller tok på meg. Dette var andre gang jeg hadde møtt de, og jeg vet sikkert at det ikke er siste heller. Harry tok hånden min over bordet, ''Si ifra til meg neste gang hvis du ser de, vær så snill.'' han så på meg med store omsorgsfulle øyne. Jeg nikket og ga han et takknemlig smil. Han nikket, ''For du vet.. Jeg bokser så du skal ikke se bort ifra at jeg tar de alle tre på et slag.'' han blunket til meg og strammed musklene på armen hans. Jeg lo og ristet på hodet, det var utrolig hvordan han kunne snu en situasjon så fort.Harry hadde kjørt meg hjem igjen. Til å med fulgt meg helt bort til senga mi for å så gi meg et kyss før han dro. Han hadde hele dagen full med jobbing i morgen så jeg fikk vel finne på noe selv. Jeg hadde jo jobb men det var jo bare halve dagen. Jeg hev av meg alle klærne og la meg godt under dyna. Jeg hadde ikke energi til å ta av meg sminka eller stelle meg i dag. Døra ble slengt opp og hardt igjen. ''Hey, jeg har ikke penger til å betale for en ny dør!'' sa jeg og kikket på Mia seriøst. Ansiktsutrykket mitt forandret kjapt da jeg så tårene hennes. ''Hva har skjedd?'' spurte jeg sjokkert. ''Niall.. vi gjorde det slutt.'' hulket hun. Jeg kom meg kjapt ut fra senga og over til hennes seng. Var de i det hele tatt sammen? ''Hvorfor?'' spurte jeg og holdt hånda hennes hardt i min. ''Han sa han ikke hadde følelser for meg og at han ikke var ute etter en kjæreste akkurat nå. Hn hadde andre ting å fokusere på.'' hvisket hun og tørket bort noen tårer. Helt ærlig så syns jeg ikke synd på henne, men hun viste jo ikke hva Niall hadde fortalt meg. De kjente hverandre så vidt også, men jeg vet jo ikke hva de har holdt på med eller sagt. ''Du finner nok en som er bedre.'' Det er det man skal si, er det ikke? Jeg er ikke vandt til å trøste venner. Det er vanskelig når du har levd et liv uten noen venner som du kan fortelle ting til og plutselig så begynner noen å åpne seg for deg og alt kommer egentlig bare brått på. Du er så vandt til å bare bry seg om deg selv, men plutselig kommer det en person inn i livet ditt som du må ta hensyn til og trøste. Det er rart. Men jeg løy med det jeg sa, du kan ikke få en bedre gutt enn Niall. Bortsett fra Harry da selvfølgelig. Hadde ikke jeg vært med Harry så tror jeg nok Niall ville blitt utsatt for enda en jente, meg. ''Hører du etter eller?'' Mia knipset fingrene sine foran ansikte mitt. Jeg hadde ikke fått med meg at hun hadde snakket til meg. ''Ehh..'' mumlet jeg og kikket uskyldig på henne. Hun himlet med øynene, ''Natta.'' gneldret hun. 

 

Neste morgen våknet jeg av at noen ristet i meg. Jeg gned meg i øynene og strakk på både armer og bein før jeg åpnet øynene sakte. ''Hva?'' mumlet jeg og kikket bort på Mia. ''Vi skal på jobb. Du har tjue minutter på å gjøre deg klar, vi forsov oss litt i dag.'' sa hun, mer i en rolig tone. ''Hvorfor er du så rolig når vi har forsovet oss?'' spurte jeg litt sjokkert. Jeg fikk karret meg ut av senga og inn på badet. Å stå opp om morgen var helt forferdelig. Hvertfall når du ikke våkner av deg selv. Jeg fant en sort shorts på badet og dro den på før jeg tok tannkrem på tannbørsten. Jeg pusset tenna kjapt før jeg børstet håret kjapt og sminket meg på ti minutter, noe som ble en veldig enkel sminke i dag. Jeg dro på en batman t-skjorte og en stripete skjorte på utsiden igjen. Mia hadde allerede dratt når jeg var kommet ut fra badet igjen. Jeg var super stressa og dro med meg en svart veske som jeg la alt jeg trengte opp i. Jeg løp så fort jeg kunne for å rekke bussen, igjen.

Sorry for kjedelig del! Blir bedre neste del håper jeg :) 

30 kommentarer? 

 

POSTED BY: Maria


17.08.2013 | 11:04 | Kategori: Facebook/Twitter

V festival

Niall skal da på V festival!

POSTED BY: Maria


17.08.2013 | 01:32 | Kategori: One Direction

One Direction Mail

POSTED BY: Maria


17.08.2013 | 01:19 | Kategori: Video

One Direction This Is Us World Premiere

 

POSTED BY: Maria

17.08.2013 | 01:18 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry i går

POSTED BY: Maria


17.08.2013 | 01:14 | Kategori: Video

1D+OD Together Against Bullying, Liam lives true

 

POSTED BY: Maria

17.08.2013 | 01:11 | Kategori: Video

One Direction This Is Us Niall

 

POSTED BY: Maria

17.08.2013 | 01:10 | Kategori: One Direction

Where We Are: Our Band, Our Story [bok]

             

POSTED BY: Maria


17.08.2013 | 01:08 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i går

    

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 22:47 | Kategori: Instagram

Matty på Instagram

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 15:20 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 23

''Slå deg ned.'' smilte Harry og la seg ned. Jeg ristet på hodet, det var helt uvirkelig. Jeg trodde ikke noe som dette fantes engang! Jeg la meg ned ved siden av han og han trakk meg inn i armene hans. Han holdt armene sine stramt rundt meg og satt på filmen. Både Harry og jeg endte med å sovne i trehytta i går. Jeg våknet av meg selv og kikket rundt meg, litt forvirret og litt stressa. Jeg skulle vært på jobb nå! Tror jeg da. Jeg hadde ikke peiling på hva klokka var. Harry lå ved siden av meg, krøllene hans gjemte ansikte hans. Jeg smilte og dyttet forsiktig krøllene hans til siden så de ikke lå å kilte han i ansikte. Jeg resite meg fra senga og gikk bort til det knøtt lille vinduet. På lyset ute så kunne det se ut som det var ettermiddagen, noe som betyr at jeg ikke rekker jobb.  ''Harry?'' Han gryntet og rullet rundt for å se på meg. ''Hva er det?'' spurte han med en hes og lav stemme. ''Jeg går inn å lager meg noe å spise.'' sa jeg og åpnet døren til trehytta. ''Ta heller på deg klær, vi skal spise frokost ute i dag.'' På et sekund stod han ved siden av meg. Jeg lo en kort latter og gikk ut av trehytta og inn i huset hans. ''Jeg går bare på badet.'' ropte jeg på vei inn på badet. Veska stod fremdeles fra i går. Jeg låste døra og satt meg ned på gulvet for å kikke på hva som lå i veska. Siden det fremdeles var sommer hadde Mia pakket ned en shorts og en hvit topp. Jeg kledde på meg klærne og satt håret opp i en dott på hodet. Ikke en kjap og enkel en, men en som jeg kunne bruke blandt folk. Jeg sminket meg på nytt og tok solbrillene ut av veska før jeg gikk ut til Harry. ''Er du klar?'' ropte jeg med et lite smil om munnen. ''Jepp.'' hørte jeg han rope tilbake. Han jogget ned trappa og møtte meg i gangen. Han hadde på seg en blå t-skjorte fra Harley Davidson, de sorte buksene og et hvitt og sort hårband, også kaldt bandana. Han kledde det når t-skjorta var brettet opp på armene hans. ''Liker hva du ser?'' sa han med en lekent glis. Jeg himlet med øynene og tok på meg de brune sandalene mine. 

//antrekket

Sola skinte gjennom vinduene i bilen hans. ''Så, hvordan gjør vi det med fans og alt det der?'' spurte jeg og kikket bort på han. Han bet seg i underleppa og jeg kunne ikke la vær å smile. Det mindte meg om meg selv. ''Hva med at vi holder det litt skjult? Hvertfall nå i begynnelsen. Jeg tror nok at alle har en liten mistanke men vi holder det litt privat.'' sa han og kikket raskt over på meg, før han fulgte med på veien igjen. Jeg nikket og satt solbrillene ned på nesa mi. ''Når skal du tilbake på jobb?'' spurte jeg og lente hodet mitt på setet. ''I kveld. Det er etter barnetv så det går nok bra.'' blunket han. Jeg himlet med øynene og slo han i armen, ''Hey, ikke forstyrr sjåføren!'' sa han og pekte på meg med fingeren hans. Jeg lo og ristet på hodet. Jeg elsket å bare være rundt Harry. Det var avslappende og uansett hva han gjorde, så følte jeg meg glad.

 

Harry's P.O.V

Etter vi hadde spist på Subway gikk vi bare nedover gatene i London. Jeg hadde tenkt til å spørre henne ut på enda en date men det gjelder å finne stedet og dag. I morgen var jeg opptatt hele dagen, så dagen etter det hadde passet. Men sted.. det fikk jeg finne ut av i morgen. ''Madison?'' Hun kikket opp på meg, ''Hva?'' spurte hun. ''Hva ville du sagt hvis jeg spurte deg på enda en date?'' Jeg smilte uskyldig. Jeg vet vi er på date ofte, men jeg vil bare være sikker på at hun fremdeles vil date meg. Desutten elsker jeg å gå på date. Du kan bruke pengene til noe du vil og du kan også være med personen du liker. ''Gjett da.'' sa hun og lo. Jeg smilte, ''Da plukker jeg deg opp på torsdag klokka syv.'' sa jeg og blunket ned til henne. Hun nikket men øynene hennes var festet et annet sted. ''Hva ser du på?'' spurte jeg og prøvde å se den veien som hun kikket. ''Ikke noe.'' sa hun raskt og smilte et halvekte smil. Jeg ble litt usikker på om jeg skulle tro på det eller ikke. Vi fortsatte å gå ned gatene helt til jeg ikke kunne holde ut mer, ''Fortell.'' sa jeg og kikket ned på henne. ''Hva?'' spurte hun forvirret. ''Hva var det du så på?'' spurte jeg igjen, jeg kom ikke til å gi meg. Hun sukket, ''Bare noen dårlige minner.'' mumlet hun og bet seg svakt i underleppa. Jeg sukket, ''Kom.'' sa jeg og tok tak i armen hennes. Jeg tro henne med meg inn på en liten cafè. ''Hva gjør vi her? Vi spiste jo akkurat.'' sa hun forvirret og satt seg ned på stolen over meg. ''Du skal fortelle meg hva du så på.'' Jeg kunne se på henne at hun ble usikker i blikket. Det var tydeligvis noe hun ikke hadde snakket om mye, eller så var de dårlige minnene bare.. dårlig. 

 

 

Hva tror dere Madison så på? Og hvorfor vil hun ikke fortelle det til Harry? 

30 kommentarer? 

 

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 15:16 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer om golf

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 15:14 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry for Fabulous Magazine

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 15:13 | Kategori: Fans

Harry i Bevery Hills med fans i går

 

 

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 15:12 | Kategori: Video

Intervju om This Is Us

 

POSTED BY: Maria

16.08.2013 | 15:11 | Kategori: One Direction

Crazy About One Direction

Okei, så noen ville at vi skulle skrive om dokumentaren som gikk på Channel 4 i går. Jeg trenger ikke uttale noe som helst om dokumentaren, bare se hva nettavisen ''Daily Star'' skrev om den. 

 
DONE! Det er en dokumentar som liksom skal vise åssen vi fansene er da. Men denne dokumentaren viser det motsatte av oss. De viser den stygge og slemme siden. Altså om at vi dreper oss selv, og er egentlig bare.. helt forferdelige. Det er en grusom dokumentar og guttene selv har sagt at de vet at ikke alle fansen er sånn. Familien til guttene også! 

Her kan dere se litt av den: http://www.youtube.com/watch?v=4M2tYOZWihc

 

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 14:51 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer om This Is Us

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 12:44 | Kategori: Fans

Harry med en fan

 

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 12:42 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam tvitrer til de amerikanske fansen

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 11:24 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 00:47 | Kategori: Girlfriends

Louis og Eleanor i LA

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 00:44 | Kategori: Fans

Harry med en fan backstage

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 00:41 | Kategori: Niall Horan

Niall golfer i går

POSTED BY: Maria


16.08.2013 | 00:37 | Kategori: Fans

Liam med fans i dag

POSTED BY: Maria


15.08.2013 | 19:41 | Kategori: Video

Zayn 1D Fragrance

 

POSTED BY: Maria

15.08.2013 | 19:29 | Kategori: Video

Louis i This Is Us

 

POSTED BY: Maria

15.08.2013 | 18:13 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 22

Jeg nikket og pustet lettet ut. ''Takk.'' sa jeg og satt meg ned ved bordet. ''Så, date i kveld?'' Harry smilte lekent og tok en bit av brødskiva. Jeg gliste, ''Selvfølgelig. Hvor?'' Jeg var alltid så nyskjerrig. ''Det får du se.'' blunket han.


 

Dagen gikk ganske fort. Jeg har hjulpet Harry med å vaske huset og vi begge lå utslitt på hver vår soffa. Jeg hadde sendt en melding til Mia og ba henne kommer over med noe jeg kunne bruke på daten til Harry og meg i kveld. Jeg hørte det banke på døren hans og jeg spratt opp fra sofaen, ''Det må være til meg.'' sa jeg og begynte å løpe mot døra. Harry klasket til rompa mi da jeg løp forbi han og vi begge begynte å le. Jeg åpnet døren og der stod både Niall og Mia. ''Kom inn!'' sa jeg og åpnet døren på vidt gap så de fikk plass til å komme forbi meg. ''Legg bagen min i stua, Harry er der allerede.'' sa jeg til Mia. ''Jeg vil bare snakke litt med Niall.'' Jeg gliste mot Niall og hevet det ene øyenbrynet mitt. Mia smilte og gikk mot stua. Jeg dro Niall etter armen opp en etasje. Jeg hadde aldri vært i øvre etasjen men Niall var kjent her. Han gikk inn på gjesterommet, eller jeg tror det var gjesterommet. Det var et hvitt rom men en stor dobbeltseng og bad. ''Så, hvordan går ting mellom Mia og deg?'' spurte jeg med et lekent smil. Han himlet med øynene og la seg ned på senga. Jeg la meg ned ved siden av han, ''Jeg liker henne ikke. Det er det som er problemet!'' sa han fortvilet. ''Hva?'' sa jeg sjokkert. Jeg så ikke den komme! ''Hun er så.. slitsom å være rundt og hun maser hele tiden. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.'' Jeg sukket, ''Hvorfor ble hun med deg hjem i går da?'' Han trakk på skuldrene, ''Hun ville ikke dra hjem til deg etter alt som foregikk i går.'' Jeg skjønte den. ''Ehh... fortell henne hva du føler.'' sa jeg og prøvde å hjelpe han så godt jeg kunne. ''Det er ikke så enkelt som du tror.'' mumlet han. ''Å joda! Jeg satt to timer med Harry i går og forklarte for han hva jeg følte. Gjør det samme, mann deg opp!'' sa jeg og slo knyttneven min på skulderen hans. Han lo og ristet på hodet, ''Jeg får gi det litt tid.'' sa han og kikket på meg med et uskyldig blikk. Jeg lo og ristet på hodet.

 

Niall, Mia og jeg satt i stua og snakket sammen mens Harry løp ut og inn av huset for å gjøre daten vår fedig. Daten skulle være hjemme i hagen hans. Jeg har igen anelse av hva han steller i stand men skulle ikke forundre meg om det var noe helt fantastisk med tanke på alle de pengene han hadde. ''Du kan gå å gjøre deg klar nå.'' Harry stakk hodet sitt inn døra og smilte til oss. Jeg nikket og plukket opp veska mi med klærne. Jeg gikk inn på badet og tok opp antrekket som Mia hadde valgt ut. Hun hadde tatt med en hvit topp og et rosa silke skjørt. Jeg smilte mens jeg tok det på meg, jeg var utrolig spent! Jeg lot det bølgete håret mitt være som det var, jeg bare børstet gjennom det en gang. Jeg sminke meg om igjen, selvfølgelig. Jeg brukte bare førti minutter, noe som er imponerende. Jeg gikk ut i stua og kikket på de andre og de gliste mot meg. ''Hva?'' spurte jeg og lo, de glisene så mystiske ut. Jeg skjønte at det var bak meg og snudde meg hvor jeg ble møtt av Harry. Jeg smilte nnår jeg så han. Han hadde på en hvit skjorte og hadde fikset håret sitt. Han kom mot meg og holdt armene sine rundt meg. Den ene hånda mi hvilte på nakken hans mens den andre hånda var plassert på kinnet hans. ''Du kler hvitt.'' sa jeg med en rolig stemme. Jeg kunne ikke slutte å smile men det kunne ikke han heller så det gjorde egentlig ikke noe. ''Du ser fantastisk ut.'' sa han og ga meg et mykt men kjapt kyss. 

//antrekket

Han hadde stelt i stand et bord ute i hagen med lys hengende i trærne. Det var fakler rundt bordet, formet som et hjerte. Han hadde en bukett roser på bordet og vin. Ikke noe mat. Noe som jeg var glad for! Niall, Mia og jeg hadde akkurat stappet i oss to potetgull poser og en sjokoladeplate. Jeg viste ikke om jeg likte vin men det fikk jeg jo snart vite. Vi satt på hver vår ende av bordet, ''Du er virkelig kreativ!'' sa jeg og kikket rundt meg enda en gang. Han lo og holdt opp vinglasset sitt. ''Skål for kreativitet.'' blunket han. Jeg lo og holdt opp vinglasset mitt og tok en liten smak på vinen. Hm, ikke så værst! Vi satt der å snakket om alt mulig helt til Harry plutselig reiste seg opp i en brå fart. ''Jeg har noe annet jeg vil vise deg.'' sa han og løp inn igjen. Jeg satt igjen ved bordet som et spørsmålstegn, helt til hagen ble belyset igjen og jeg snudde meg. En ganske stor trehytte med to etasjer og balkong stod nå rett foran meg. Jeg måpte og kikket på Harry som kom joggende mot meg igjen. ''Wow.'' Var alt som kom ut av munnen min. ''Her skal vi tilbringe resten av kvelden.'' forklarte han og la en arm rundt skulderen min. Vi gikk inn i trehytta og det var faktisk utrolig koselig! Han hadde en tv stående på og en liten sofa/seng. ''Slå deg ned.'' smilte Harry og la seg ned. Jeg ristet på hodet, det var helt uvirkelig. Jeg trodde ikke noe som dette fantes engang! Jeg la meg ned ved siden av han og han trakk meg inn i armene hans. Han holdt armene sine stramt rundt meg og satt på filmen. 

Sorry for at delen kom så sent, var en tur på sykehuset. Og forresten, sorry for at delene er så kjedelige nå for tiden. Må jo ha det litt normalt før drama kommer ;) 

35 kommentarer? 

 

 

POSTED BY: Maria

 


15.08.2013 | 17:51 | Kategori: Girlfriends

Collage

Det er Perrie, moren til Perrie, moren til Zayn og bestevennina til Perrie :)

POSTED BY: Maria


15.08.2013 | 17:50 | Kategori: One Direction

Fasongene på Our Moment

 

POSTED BY: Maria


15.08.2013 | 17:49 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam

 

POSTED BY: Maria


15.08.2013 | 17:48 | Kategori: Niall Horan

Train og Niall

 

POSTED BY: Maria


15.08.2013 | 17:42 | Kategori: Video

Perrie snakker om tatoveringen av henne på Zayn's arm

 

POSTED BY: Maria

15.08.2013 | 17:40 | Kategori: Video

Harry og Liam for trekstock

 

POSTED BY: Maria

15.08.2013 | 17:38 | Kategori: Video

Simon snakker om guttenes nye album

 

POSTED BY: Maria

15.08.2013 | 17:04 | Kategori: #1DFacts

Zayn og Louis nye tattovering

Tror den tattoveringen skal symbolisere at de to heller liket å kjøre buss enn fly. Men jeg er ikke helt sikker.

POSTEE BY:Pauline


15.08.2013 | 11:43 | Kategori: Zayn Malik

Zayn igår

POSTED BY:Pauline


15.08.2013 | 10:56 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry da han var liten

POSTED BY: Pauline


15.08.2013 | 00:05 | Kategori: Instagram

Niall på instagram

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 23:55 | Kategori: Liam Payne

Liam og Sophia

Må bare si at Sophia har en privat Twitter så det er ikke hun pornostjerna! Bildet på Twitter av den pornostjerna er ikke samme som Liam sin Sophia.

Helt ærlig, så er jeg glad for at han har funnet en jente! Og hun ser kjempekoselig ut, ikke minst er hun pen!

Og jeg ville tro at de var seriøse siden de holder hender og hun har møtt familien hans ;)

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 22:55 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry fra bryllupet til Anne

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 22:45 | Kategori: Facebook/Twitter

Little Mix og One Direction sammen på TCA

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 21:50 | Kategori: Fans

Niall med 'fans' i dag

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 21:49 | Kategori: Liam Payne

Liam sin nye kjæreste

Hun heter Sophia Smith! Jeg vet ikke om de er seriøse enda med de holder hender og er sammen mye! Hun har også møtt foreldrene til Laim :) Jeg syns det bare er koselig hvis Liam har fått seg en ny kjæreste! :)

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 21:47 | Kategori: Niall Horan

Niall ute å golfer i dag

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 20:23 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 21

Jeg gikk rundt Hyde Park for å finne han men da jeg så personen som ventet på meg ville jeg snu med en gang. Jeg likte han jo fremdeles, jeg ville jo fremdeles være med han men jeg klarte ikke. Ikke med sånn som ting var nå. ''Madison.'' Harry sin bekymrende stemme var myk men også hard. Han kom løpende mot meg og trakk meg inn i en varm og tett klem. Jeg holdt rundt nakken hans og begynte å gråte inn i skulderen hans. ''Shhh..'' hvisket han og strøk hånden hans over håret mitt. Jeg trakk pusten dypt noen få ganger før jeg kunne virkelig få puste normalt igjen. ''Unnskyld.'' hviset jeg og kikket opp på han. Han smilte svakt og tørket tårene mine bort med begge tommlene sine. ''Hva er det som foregår?'' spurte han med et forvirret blikk. Jeg kikket ned og sukket men han plasserte fingeren hans under haka mi og dyttet den opp til å se på han. ''Det er egentlig veldig patetisk men det er Ella.'' sa jeg og bet meg svakt i underleppa. ''Det er mye å forklare.'' mumlet jeg og kikket ned igjen. ''Kom.'' sa han og la armen hans over skulderen min. ''Hvor skal vi?'' spurte jeg og kikket opp på han. ''Hjem til meg. Du skal forklare meg alt sammen.'' sa han og smilte ned til meg. Jeg nikket og slapp ut pusten som jeg hadde holdt inne hele tiden. Vi kjørte hjem til han i stillhet. Jeg gruet meg faktisk til å fortelle alt jeg hadde tenkt på. Hva om han syns det var utrolig teit og bare dumpet meg? Jeg kjente hendene mine bli klamme og hele kroppen min var anspent. Han parkerte foran et digert hus. ''Bor du her alene?'' spurte jeg og kikket opp på han. ''Jepp, og jeg er ensom.'' sa han og hoppet ut av bilen. Jeg gikk ut selv og fulgte etter han opp til huset. Mesteparten av huset var laget av glass. Du kunne ikke se inn fra utsiden men se ut fra innsiden. 


//huset til Harry

Jeg satt tullet inn i et teppe med kakao koppen i hånden. Jeg ventet på Harry mens jeg kikket ut av veggene hans, siden de var laget av glass. Det var en utrolig utsikt også. Harry kom inn i stua og satt seg ned ved siden av meg i sofaen med en kopp kaffe. ''Start.'' sa han og sippet på kaffen sin. Jeg begynte å fortelle om alt jeg følte mellom Ella og meg fra dagen vi møtte han. Alt om at hun likte han bare mer og mer fordi han var så hyggelig til henne og gjorde alt for at Harry og jeg ikke kunne være sammen. Jeg fortalte også hva jeg følte rundt alt dette og at jeg klarte ikke være sammen med han hvis Ella skulle være sånn som hun var. Når jeg var ferdig satt Harry kaffen hans på bordet og tok kakaoen min og satt den også på bordet. Han satt seg nærmere meg og la hånden hans på kinnet mitt, ''Hør på meg.'' sa han med en rolig og myk stemme. Jeg stirret inn i øynene hans, fremdeles litt tårevåt i øynene. ''Jeg er ikke intressert i søsteren din. Jeg viste virkelig ikke hva du følte og jeg beklager. Jeg skal snakke med henne og si at jeg har ingen følelser for henne og at jeg kommer aldri til å få det. Jeg kan også si at jeg er intressert i deg, hvis det hjelper.'' Han hadde fremdeles den myke og rolige stemmen. ''Takk.'' hvisket jeg og smilte svakt. Han smilte tilbake og lente seg inn og leppene våres møttes igjen. Krøllene hans kilte i ansikte mitt og tommelen hans strøk kinnet mitt. Kysset holdt i noen sekunder, kanskje et minutt til å med. Sommerfulgene spraket løs i magen igjen og jeg kunne ikke la vær å smile når han trakk seg tilbake. 

 

Jeg endte med å sove over hos Harry den natta. Eller, sovne på sofaen hans. Klokka ble jo nesten fire da vi var ferdig med samtalen og jeg bare sloknet på sofaen. Da jeg våknet neste morgen kjente jeg lukten av ristet brød og åpnet øynene sakte. Siden det veggene var laget av glass var det lyst i stua. Jeg strakk på bena og armene før jeg satt opp i sofaen. Jeg gned meg i øynene og reiste meg opp. ''Harry?'' Jeg satt håret mitt opp i høy hestehale og tok av meg hettejakka. Han hadde det utrolig varmt, eller så var det bare meg. ''På kjøkkenet.'' ropte han. Ja.. men hvor er kjøkkenet? Jeg gikk ut av stua og kom inn i en gang med mange dører. ''Eh..'' mumlet jeg til meg selv og fulgte lukten. Jeg fant kjøkkenet i rommet ved siden av og Harry stod der å stekte egg. Han hadde på seg de klassiske sorte buksene, en hvit t-skjorte og en caps. ''Lukter godt.'' smilte jeg og gikk over til han. Jeg lekte med kanten som han hadde brettet opp på armene. Jeg lente hodet mitt på skulderen hans og fulgte med på eggene. ''Sov du godt?'' spurte han med et smil om munnen. ''Selvfølgelig.'' hvisket jeg. ''Hvor mye er klokka?'' spurte jeg og gikk over til det lille bordet på kjøkkenet. ''Tre på ettermiddagen.'' svarte han. Jeg sperret øynene mine opp, ''Hvem dag er det i dag?'' spurte jeg og hoppet ned fra stolen. ''Mandag og slapp av, jeg har snakket med jobben din. Pluss, du burde holdt deg hjemme i dag uansett. Du slo hodet og hadde en ganske følsom natt.'' sa Harry og la eggene på brødskiva og plasserte tallerknene på bordet. Jeg nikket og pustet lettet ut. ''Takk.'' sa jeg og satt meg ned ved bordet. ''Så, date i kveld?'' Harry smilte lekent og tok en bit av brødskiva. Jeg gliste, ''Selvfølgelig. Hvor?'' Jeg var alltid så nyskjerrig. ''Det får du se.'' blunket han.

 


Brukte litt tid på denne delene også! Håper dere liker den :) 
35 kommentarer!
POSTED BY: Maria

14.08.2013 | 19:20 | Kategori: Niall Horan

Niall om fansene

POSTED BY; Pauline


14.08.2013 | 18:15 | Kategori: One Direction

Guttene for Fabulous Magazine

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 14:05 | Kategori: One Direction

Guttene for Fabulous Magazine

        

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 14:04 | Kategori: Fans

Louis med en fan i går

 

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 12:57 | Kategori: Nyheter/Blader

Guttene skal være på forsiden av Fabulous

Et sneak bilde :)

POSTED BY: Pauline


14.08.2013 | 12:54 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 20

Jeg må bare si takk for alle ideène! Jeg skal tenke over det mens jeg skriver, men for øyeblikket har jeg skrivd noen deler og har en tanke om hva som skal skje. Og Julie, det du kommenterte var nesten akkurat det samme jeg hadde tenkt på og som jeg hadde allerede skrivd! :) 


Jeg åpnet øynene mine og han smilte til meg før han løp etter guttene. Wow, hva skjedde nå? Gleden jeg følte, sommerfulgene som danset rundt, ble fort dratt vekk da jeg hørte en kjent stemme bak meg. ''Ute du liksom?'' Ella.


Jeg snudde meg rundt å stirret rett på lillesøsteren min. ''Hva faen gjør du her?'' spurte jeg irritert. ''Er ute.'' svarte hun. ''Seriøst?'' Jeg ristet på hodet mitt og gikk ut til plassen min helt foran. Mia satt allerede på plassen sin. ''Hvor var du?'' spurte hun. ''Ella kom.'' sa jeg oppgitt. ''Hva? Hvordan? Hvorfor?'' spurte Mia sjokkert. Jeg trakk på skuldrene, ''Jeg vet ikke.'' mumlet jeg. Jeg prøvde å glemme Ella akkurat nå og bare fuksere på konserten. Jeg kunne snakke med henne etterpå. Jeg hørte melodien begynne og guttene kom løpende opp på scenen. Jeg smilte når jeg så Harry hoppet rundt og synge. Både Mia og meg hoppet og danset til alle sangene vi kunne. Både Niall og Harry kikket bort på oss innimellom og smilte. I pausen hvor Liam snakket kom Harry mot oss og jeg gikk over til gjerdet som skilte mellom scenen og setene. ''Går det bra?'' spurte han og tok ut øreproppene og smilte. Jeg nikket, ''Du ser litt.. fortvilet ut.'' sa han. ''Vi tar det etterpå.'' sa jeg og smilte til han før han måtte løpe tilbake for å synge neste sang. Det var søtt hvordan han ville vite hvordan jeg hadde det og så at ikke alt var som det skulle. Mia smilte til meg og jeg trakk på skuldrene. 

 

Når konserten var ferdig løp vi backstage for å møte guttene igjen. Jeg så Ella stå der å snakke med Harry og jeg stoppet opp. Mia hadde allerede gått bort til Niall. Jeg bet meg svakt i underleppa og ristet på hodet. Jeg gikk en annen vei tilbake til garderoben demmes. Ella viste om Harry og meg. Hun gjordet det av en grunn og det var at hun var sjalu. Hun var syv år, Harry ville aldri tenkt på henne på den måten. Jeg skjønner bare ikke hvorfor hun ikke kunne la meg være alene med Harry? Liam var den eneste i garderoben da jeg kom inn. ''Hva syns du om konserten?'' spurte han og smilte. ''Bra.'' svarte jeg og ga han et kjapt smil. Jeg hentet jakka mi og mobilen før jeg gikk ut døra igjen, ''Fortell Harry at det var hyggelig å møte han.'' sa jeg på vei ut døra og gikk nedover gangen på vei ut. Jeg klarte det ikke. Jeg bare kunne ikke være sammen med Harry hvis Ella skulle komme å ta han fra meg. Jeg bare klarte det ikke. Uansett ville det ikke hjulpet å snakke med Harry om det, han ville bare si at hun var syv år og det var ikke noe mellom de. Jeg heller tror ikke at det er noe mellom de men hun tror det, og det er nok for meg. Harry vil ikke slutte å snakke med henne på den måten, noe som får henne til å tenke at Harry liker henne på den måten. Uten at jeg la merke til det silte tårene nedover kinnene mine. Jeg kjente mobilen min vibrere og kikket på den mens jeg gikk. Det var Harry. Jeg ignorerte det og jogget vekk fra arenaen. Noen fans kjente meg igjen og prøvde å stoppe meg men jeg bare løp. Jeg tok på meg jakka i fart og tørket tårene som fremdeles sildret. På denne lille tiden hadde jeg faktisk blitt utrolig glad i han, og for første gang kysset han meg. I løpet av kvelden fikk jeg flere telefoner. Fra alle guttene og ukjent nummer, sikkert guttene det også. Jeg plukket mobilen min opp fra bakken etter en stund og ringte Niall. ''Madison!'' sa han lettet. ''Hei, jeg treng-'' jeg ble avbrutt av Harry sin stemme. ''Madison?! Hvorfor tar du ikke telefon?'' spurte han stressa. Jeg sukket og kjente tårene trille igjen. Jeg lukket øynene og la meg ned på ryggen i senga. ''Få snakke med Niall.'' sa jeg med en rolig stemme. ''Madis-'' Nå var det jeg som avbrøt han. ''Niall, takk.'' sa jeg mer bestemt. Han sukket og telefonen ble gitt videre til Niall. ''Hallo?'' sa han. ''Hei, møt meg i Hyde Park om tjue minutter.'' sa jeg med en lav og rolig stemme og la på. Jeg reiste meg opp fra senga og kikket på klokka. Tolv på natta. Jeg sukket igjen og skiftet til en grå joggebukse, hvit topp og en gul genserjakke. Jeg stappet mobilen ned i lomma og låste døra før jeg gikk ut av huset, eller leilighets komplekset hvis du foretrekker det. Jeg gjespet og gikk nedover de mørke gatene i London, på vei ned for å møte Niall. Det var ikke akkurat varmt heller. Hvor var Mia egentlig? Det var da jeg kom på det, Mia var hos Niall. Jeg håper han sendte Liam i stedenfor eller en av de andre guttene. Jeg gikk rundt Hyde Park for å finne han men da jeg så personen som ventet på meg ville jeg snu med en gang. Jeg likte han jo fremdeles, jeg ville jo fremdeles være med han men jeg klarte ikke. Ikke med sånn som ting var nå. ''Madison.'' Harry sin bekymrende stemme var myk men også hard. 

//antrekket 


Hva tror dere kommer til å skje nå? Snakker Madison med Harry eller bare går hun?
35 kommentarer for neste del!
POSTED BY: Maria

14.08.2013 | 11:50 | Kategori: Niall Horan

Niall med Rochelle og Marvin i går

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 11:47 | Kategori: Girlfriends

Zayn og Perrie på LAX flyplass i går

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 11:46 | Kategori: Fans

Harry backstage med en fan

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 11:45 | Kategori: Girlfriends

Louis og Eleanor på shopping i LA i går

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 11:45 | Kategori: Liam Payne

Liam holder en jente i hånda i beverly hills i går

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 11:43 | Kategori: One Direction

Liam, Harry og Niall backstage

POSTED BY: Maria


14.08.2013 | 11:19 | Kategori: Instagram

Niall på instagram

POSTED BY; Pauline


13.08.2013 | 22:22 | Kategori: Zayn Malik

Nye bilder av Zayn som liten

 

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 16:25 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 19

Jeg fniste, ''Jeg må gå nå.'' Han sukket og jeg reiste meg opp igjen. Jeg gikk mot døra og ropte hade før jeg gikk ut. Jeg kjente jeg dulte til noen og plutselig lå jeg på gulvet med en forferdelig smerte i hodet og alt ble mørkt.Jeg våknet av små snakking rundt meg og hodet mitt fortsatte å dunke. ''Madison?'' Harry sin myke stemme skilte seg ut. ''Harry?'' Jeg åpnet øynene sakte og kikket rundt meg. Jeg lå på det samme stedet som jeg hadde falt. ''Går det bra?'' spurte han bekymret og satt seg ned på huk ved siden av meg. ''J-Jeg dultet i noen. Går det bra med den personen?'' Jeg prøvde å sette meg opp men Harry dyttet meg svakt ned igjen. ''Ligg rolig. Eleanor har det bare bra.'' Smilte han søtt, noe som fikk meg til å smile svakt. ''Bra.'' jeg lukket øynene og kjente trøttheten ta over kroppen min. ''Hey, ikke sov! Åpne øynene.'' Det var Liam. ''Hvis du har hjernerystelse kan du sovne inn hvis du ikke holder deg våken.'' sa han seriøst og satt seg ned på gulvet ved siden av oss. Harry sperret opp øynene, tydeligvis ikke klar over konsekvensene. ''Se på meg.'' Harry knipset med fingrene foran ansikte mitt. Jeg kikket opp i øynene hans og bare stirret på dem. Han smilte uten tennene, noe som gjorde smilet hans ganske så søtt. Jeg studerte fargen i øynene hans. Det var en ganske spesiell grønnfarge. Du kunne se et hint av gult i dem, noe som gjorde de enda mer spesielle. Liam satt i telefon med noen, jeg tror det var en lege siden han hørtes ekstremt seriøs og bekymret ut. ''Legen er rett rundt hjørne.'' Hørte jeg Liam si, selv om jeg var litt opptatt med å stirre inn i de mest fantastiske øynene jeg noen gang hadde sett. Jeg kunne stirre inn i øynene hans i evigheter men selvfølgelig kom legen. 

 

Legen sa alt var greit og jeg kunne gå på konserten i kveld. Jeg var nå hjemme med Mia og vi prøvde å finne noe vi kunne ha på til konserten. Vi var jo backstage, med fredmeles helt foran. Mia valgte et knall rødt skjørt og en hvit topp over. Hun hadde selvfølgelig den røde leppestiften på. Det blonde håret hennes hang så vidt over skuldrene og hun tok noen hvite sandaler til. Jeg hadde fremdeles ikke funnet noe. Jeg kunne ikke bestemme meg om å bruke et turkist skjørt eller mango farget skjørt. Etter enda en time klarte jeg å velge, eller Mia valgte. Hun ga meg en hvit magetopp og det mango farget skjørtet. Jeg flettet håret på den ene siden av hodet og hadde alt håret på den ene siden. Det var bølgete i bunn. Når vi begge var fornøyd tok vi med oss mobilene og gikk. Arenaen var bare 30 minutter unna så vi gadd ikke bruke penger på taxi. Når vi kom frem til arenaen ringte jeg Harry og ba han møte oss på utsiden igjen. Vi stod inntill gjerdet og ventet på han. Jeg kjente en finger pirke meg på skulderen og himlet med øynene. Jeg snudde meg og så Harry glise til meg. Jeg kunne ikke la vær å le en kort latter før han skyvde gjerdet til siden og vi kom inn. ''Du burde få nøkkelen inn her. Du er her jo hele tiden.'' lo Harry og tok tak i hånden min som vanlig. Jeg flettet fingrene våre sammen og smilte søtt opp til han. ''Deg har jeg ikke møtt.'' Han kikket på Mia og stoppet opp. Han rakte ut hånden sin og Mia ristet den, ''Mia.'' smilte hun. ''Harry.'' nikket han og begynte å gå igjen. 

 

//antrakket

 

Harry og jeg var midt i en samtale da mobilen min vibrerte. Jeg plukket mobilen min opp og så en melding fra Ella. ''Hvor er du?'' Jeg sukket, jeg hadde helt glemt henne. ''Ute.'' svarte jeg. Hun trengte ikke vite at jeg var på enda en One Direction konsert. ''Hvor ute?'' Kom det tilbake. Jeg stønnet irritert, ''Ute. Du har ikke noe med det.'' svarte jeg og la mobilen min ned igjen. ''Hvem var det?'' spurte Harry nyrsjerrig. ''Ella.'' mumlet jeg irritert. Hun ødela humøret mitt totalt akkurat nå. Han rakk ikk svare før Paul kom inn døra, ''Gutter, nå!'' ropte Paul. Jeg kikket bort på Mia som hadde begynt å snakke med Niall. De hadde kjent hverandre igjen og Mia hadde ikke vært sen om å starte samtalen. Alle sammen gikk bak scenen og guttene tok på seg øreklokkene. Harry kom bort til meg igjen, ''Ser deg der ute.'' Blunket han og lente seg inn. Jeg møtte han på midten og leppene våres møtte. De var myke som babykinn,og det var det jeg rakk å tenke på før leppene hans var borte igjen. Jeg åpnet øynene mine og han smilte til meg før han løp etter guttene. Wow, hva skjedde nå? Gleden jeg følte, sommerfulgene som danset rundt, ble fort dratt vekk da jeg hørte en kjent stemme bak meg. ''Ute du liksom?'' Ella.

 


 

Jeg brukte litt lang tid for å få til denne delen! Har liksom ikke så mye ideèr lenger! Kan dere komme med noen? Så blir det fortere og oftere deler? :) 

 

35 kommentarer? 

 

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 16:03 | Kategori: Video

Lea Michele's tale

Jeg vet at dette har ingenting å gjøre med guttene men jeg kan ikke la vær å ikke dele talen til Lea. Vi vet jo alle at Cory er død. Lea og Cory skulle egentlig gifte seg to uker etter han døde. Det er helt forferdelig og du burde virkelig se talen som Lea holdt på TCA. Jeg selv felte flere tårer! Du kan også se at Harry selv har tårer i øynene under Lea sin tale.

POSTED BY: Maria

13.08.2013 | 15:52 | Kategori: Video

Harry 1D Fragrance

awww

POSTED BY: Maria

13.08.2013 | 12:24 | Kategori: Instagram

Niall og Josh på Instagram

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:21 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry og Ed på TCA

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:19 | Kategori: Zayn Malik

Zayn med Johnny Deep og Alex Deleon

 

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:17 | Kategori: Liam Payne

Liam på balkonegen i LA

   

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:16 | Kategori: Niall Horan

Niall med stylisten på TCA

 

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:15 | Kategori: Liam Payne

Liam i Bevery Hills i går

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:14 | Kategori: Niall Horan

Niall på flyplassen i går

       

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:12 | Kategori: One Direction

Guttene med fifth harmony

 

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:11 | Kategori: Zayn Malik

Nytt bilde av Zayn og Perrie

Fin veske Zayn..

 

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:09 | Kategori: Harry Styles

Harry backstage med Train

 

POSTED BY: Maria


13.08.2013 | 12:08 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Harry og Liam for trestock

 

POSTED BY: Maria


12.08.2013 | 23:49 | Kategori: Video

Louis 1D Fragrance

 

POSTED BY: Maria

12.08.2013 | 23:44 | Kategori: Instagram

One direction på instagram

POSTED BY; Pauline


12.08.2013 | 23:08 | Kategori: Video

One Direction - Just Can't Let Her Go

Det er ny sang men det er ikke hele! 

POSTED BY: Maria

12.08.2013 | 23:05 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 18

 Hodet hans hvilte på mitt og jeg kjente grepet han hadde rundt meg ble strammere. Vi stod sånn i flere minutter, bare klemte. ''Jeg klarer det ikke mer. Slipp meg!'' skrek en jente stemme ute i gangen. Jeg hørte Harry sukke, ''Hvem er det?'' hvisket jeg og trakk meg selv ut av klemmen. ''Louis og Eleanor. De krangler.'' Jeg kunne se sårbarheten i øynene hans. Han brydde seg virkelig. Louis måtte virkelig bety noe spesielt for han. Harry gikk over til sofaen og satt seg ned. Jeg fulgte etter han som en liten valp. ''Jeg er lei av å høre på de to nå!'' mumlet Niall mens han lekte med mobilen sin. ''Jeg også. At de ikke bare kommer frem til noe.'' sa Liam og kikket tomt ut i lufta. Jeg ville ikke spørre hva de kranglet om, men jeg kan ærlig si at jeg var nyskjerrig. ''Så, hva vil du ha å spise?'' spurte Harry etter noen minutter med stillhet. ''Det er det samme. Jeg spiser hva som helst akkurat nå!'' sa jeg og lo en kort latter. Jeg var skrubbsulten. ''Jeg også!''sa Niall og reiste seg. ''Kan ikke du gå å hente til oss? Ta med deg Liam.'' Harry blunket til meg og jeg kjente varmen strømme til i kinnene mine. Det var da jeg kom på det med Mia. ''Vet du hva, jeg syns du og Liam kan gå. Jeg vil gjerne ha et ord med Niall.'' sa jeg og gliste lekent til han. ''Okei da.'' Harry ga meg et kjapt blikk før Liam og han gikk ut av rommet. Sekundet etter døren smalt igjen startet spørsmålene å dette inn i hodet mitt. ''Sier navnet Mia deg noe?'' spurte jeg. Han nølte, ''Jeg møter nye folk hver dag.'' Han trakk på skulderene. ''Sikker på at du ikke husker en spesiell Mia? Blondt hår, blå øyne, ganske perfekt figur.'' Jeg kunne se kinnene hans bli lyse rosa. ''Oo, så du kjenner henne igjen altså.'' Jeg gliste og tenkte over det. ''Vel hun er romkameraten min, noe som betyr ingen hemmeligheter.'' Jeg blunket og holdt latteren inne. Det var bare hysteriskt å se hvordan reaksjonen hans var. Han ble flau og rødmet. Han gikk ut av rommet og jeg ble forlatt helt alene. 

 

Døra gikk opp og en tårevåt Louis kom inn døra. Jeg bet meg i underleppa Jeg tålte ikke se andre personer gråte. Det virkelig knuste hjertet mitt. ''Louis.'' sa jeg med en rolig og ganske svak stemme. Han satt seg ned i sofaen og sukket. ''Vil du snakke om det?''spurte jeg. ''Jeg kjenner deg så vidt.'' Stemmen hans var grøtete. ''Det er ofte enklere å snakke med en person som du ikke kjenner så godt. Tro meg. Jeg vil ikke fortelle noe videre.'' Jeg kikket på han med bekymret øyne. Han la hodet ned i henda og sukket igjen. ''Det er bare det at Eleanor ikke orker mer.'' Stemmen hans ble svakere allerede nå. Jeg tipper at Eleanor er kjæresten hans. ''Fansen. Noen av dem er så slemme mot henne. Sender henne hat. Selvfølgelig tåler hun det men jeg skjønner at hun ikke vil leve med det resten av livet.'' Han satt seg opp og kikket ut i lufta med et tomt blikk. ''Alle shipper meg med Harry også, noe hun får hate for. Det er det største problemet. Alt startet som en spøk og noen gikk for langt med den spøken. Jeg støtter de som er homo, så hvis jeg var homo ville jeg jo sagt det til fansen selvfølgelig!'' sa han fortvilet. ''Dere kan fikse opp i dette, Louis. Jeg kjenner henne ikke, men det høres ut som dere begge har vært igjennom mye sammen.'' Jeg kikket ned på henda mine for et øyeblikk. ''Hun vil innse at du er viktigere og at hun vil gjøre alt for at dere kan være sammen.'' sa jeg med en myk tone. Han kikket bort på meg og smilte svakt, ''Takk.''

 

Etter vi alle seks hadde spist var jeg stappmett. De hadde jo alt mulig slags mat. Jeg må virkelig trene nå for å få av alt dette. Jeg satt mellom Zayn og Harry. Zayn satt på mobilen hele tiden og Harry snakket med de andre guttene mens hånden hans var godt plassert på låret mitt. Jeg kikket over på Zayn sin mobilen kjapt, han tekstet med søsterene sine. Søtt. Jeg smilte for meg selv og lyttet til samtalen guttene hadde. De snakket om konserten de skulle ha i morgen.  ''Hva med deg Madison? Vil du komme?'' Liam smilte til meg. Jeg kikket raskt opp på Harry og han smilte ned på meg og nikket. ''Hvorfor ikke?'' sa jeg og kikket over på Liam igjen. ''Kan jeg ta med meg en venn? Mia.'' Jeg kikket bort på Niall og gliste utrolig stort. Han sperret opp øynene, ''Eh nei. Vi har bare plass til en person.'' sa Niall. Liam ristet på hodet, ''Ta med hvem du vil, søta.'' sa han og jeg kikket raskt opp på Harry som ga Liam et blikk. ''Greit, vi møtes i morgen.'' Jeg reiste meg og Harry tok tak i armen min og dro meg ned på fanget hans. ''Ikke enda.'' hvisket han og kysset kinnet mitt flere ganger på rad. Jeg fniste, ''Jeg må gå nå.'' Han sukket og jeg reiste meg opp igjen. Jeg gikk mot døra og ropte hade før jeg gikk ut. Jeg kjente jeg dulte til noen og plutselig lå jeg på gulvet med en forferdelig smerte i hodet og alt ble mørkt.

Da er jeg hjemme igjen! Hva tror dere skjer nå? 

35 kommentarer til neste!

 

POSTED BY: Maria


12.08.2013 | 22:50 | Kategori: Zayn Malik

Nytt bilde av Zayn med en valp

 

POSTED BY: Maria


12.08.2013 | 22:48 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

 

POSTED BY: Maria


12.08.2013 | 22:48 | Kategori: Harry Styles

Nye bilder av Ed og Harry som forlater TCA

 

POSTED BY: Maria


hits