30.07.2016 | 19:10 | Kategori: Harry Styles

Harry i natt

- Andrea


27.07.2016 | 11:57 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 23

Harry's POV

 

Jeg viser Leo rundt i huset og er kjempe ivrig etter å ha han her sammen med oss. Han virker ikke så ivrig og er veldig stille. Kanskje han bare er nervøs fordi han ikke kjenner oss, det er sikkert bare det. Jeg tok han med inn på rommet som vi hadde laget til for han med en seng, et skrivebord, tv, skap og en bokhylle med noen tomme rammer inni. Han så seg rundt og begynte og ta borti ting. Vi hadde fått noen av tingene hans og flyttet de inn på rommet i noen esker, det var veldig lite han hadde mest bøker egentlig. Nokså slitte bøker også, de er nok kanskje 20-30 år gamle.

 

Etter å ha latt Leo få plassere tingene sine der han vil så har vi laget mat til oss alle og får han ned på kjøkkenet. Han hjelper til å dekke på bordet og vi setter oss ned alle sammen. Jeg og Louis lar han få lov til å ta litt mat først, men han tar ikke spesielt mye. Han er kanskje ikke vant med denne type mat, så kanskje han skal bare teste det.

 

Liam's POV

 

Så jeg er uheldig med forhold, Cheryl mener fansen klandrer henne for at jeg har blitt litt tynnere. Jeg har trent mye, det er det som er greia. Hun er med på treningen noen ganger og pusher meg sånn at jeg yter mer. Jeg har også hørt noen rykter om at jeg har gjort henne gravid, det har jeg ikke for jeg har brukt beskyttelse hver gang vi har hatt oss. Og jeg vet at aldersforskjellen er stor, men vi elsker hverandre. Foreldrene hennes liker meg og mine foreldre like henne, det er en bra ting.

 

Cheryl's POV

 

Hvordan skal jeg fortelle det til Liam? Hvordan i huleste skal jeg fortelle han at jeg er gravid og allerede er i uke 6. Jeg er så redd for hva han kommer til å si, kanskje jeg burde bare ta abort, da får ingen vite det. For jeg kan bare late som jeg er syk og dra på legevakten, da får ingen vite noe og han vil ikke legge merke til det. Kanskje jeg kan gå i noen slappe klær sånn at ingen ser magen min, det gjør jeg.

 

Etter noen timer etter jeg har ringt til legevakten så drar jeg dit. Jeg sa bare til Liam at jeg følte meg skikkelig dårlig og at jeg dro på legevakten, han gikk på den heldigvis. Så nå sitter jeg her mens legen sjekker meg. Vi snakker sammen og gir meg noen piller for å ta og ber meg komme tilbake om tre uker. Ulempen er at jeg kommer til å blø noe sykt i seks timer så da er det best å få tak i en del bind og tamponger. 

 

 

Så jeg har akkurat vært syk og føltes ut som jeg omtrent har dødd noen parr hundre ganger, så er jeg endelig bedre igjen og jeg kan fortsette. neste uke på tirsdag så drar jeg til morfar og besta for jeg skal jobbe under Raumarocken i år og det er min femte gang der så jeg gleder meg.

-Marita Iselin


13.07.2016 | 13:26 | Kategori: Niall Horan

Niall har fått seg kjæreste!!

Hun heter Celine Helene Vandycke og er en belgisk student

-Marita Iselin


12.07.2016 | 19:49 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 22

Harry's POV

 

Vi ser på barnehjemmet, St Jones guttebarnehjem. Jeg tar hånden til Louis og han ser på meg. Jeg tar et dypt pust før jeg åpner munnen min.

 

Harry: Jeg er klar

 

Louis: Er du sikker? Vi kan vente om du ikke er klar

 

Harry: Nei, for da blir jeg aldri klar.

 

Louis: OK

 

Jeg sitter der i kanskje fem minutter før jeg tar et skritt ut av bilen. Louis venter på meg ved inngangsdøren, jeg går bort til han og han åpner døren. Det første vi ser er mange gutter i mange ulike aldere. Vi gikk rundt og så på de ulike og gikk inn i forskjellige rom til jeg la merke til en gutt som satt for seg selv i en vinduskarm med hodet ned i en bok. Alle andre rundt han roper og driver med sitt. Jeg ser et sammenkrøllet papirark blir kastet på han og en liten latter. Det virker ikke som om han bryr seg så mye akkurat om det. Det er noe ved han som er så spesielt, men jeg klarer ikke å sette fingeren helt på hva det er. Han bare virker så rolig ved alt. Jeg går bort til han og han krøpper seg lengre inn i kroken som om han er redd for meg. En dame kommer bort til oss sammen med Louis.

 


//Leonardo

 

 

Dame: Jeg ser du har møtt Leonardo

 

Jeg ser på gutten, det var et veldig fint navn på han. Lurer på hvordan han havnet her, det er så mye jeg lurer på.

 

Dame: Leonardo, også Leo som vi kaller han er veldig sjenert så han er ikke så glad i kroppskontakt med noen han ikke kjenner til. Så har dere bestemt dere for hvem dere velger og ha med hjem på prøve tid?

 

Jeg ser først på Louis så på Leo og tilbake på Louis og han nikker

 

Harry: Ja, vi vil prøve med Leo

 

Dame: Da går vi og lager til papirene

 

Hun tar oss med til et lite grupperom der hun forteller oss de mest nødvendiginformasjonen og ting vi burde ta hensyn til. Sånn som hans psykiske problem og noen allergier og astmaen hans. 

 

 

Så jeg er tilbake i Norge igjen og jeg har da pcen min igjen, yay! Husk å legg oss til på snapchat, heter directionblog der. DA får dere se hva vi bruker å gjøre utenom bloggen. 

- Marita Iselin


11.07.2016 | 14:22 | Kategori: #1DQuotes

Bare følg oss på snapchat

Hei nå kan dere følge oss på snapchat ☺ vi heter directionblog så bare følg oss ☺

-Stine


10.07.2016 | 12:12 | Kategori: Om bloggen

følg oss på Snapchat

Hei nå kan dere følge oss på Snapchat vi heter directionblog. Her kan dere følge oss hele tiden og se hva vi gjør i hver dagen våres.

-Stine 


hits