01.08.2013 | 00:19 | Kategori: Fans

Niall, Liam og Harry akkurat nå

                    

POSTED BY: Maria


01.08.2013 | 00:06 | Kategori: One Direction

Guttene for Teen Vogue

              

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 23:08 | Kategori: 1D Historie - 9

Novelle - Historie

Heisann dere!

Jeg har snakket litt med Julie og vi kom frem til at jeg heller kan skrive en historie! Så da velger jeg å gjøre om novella til en historie :) Hva syns dere om det? 

Jeg skal prøve å poste en del hver dag og det blir nok ikke så lenge til marathon heller, med tanke på at jeg snart drar på ferie igjen ;) 

 

POSTED BY: Maria

 


31.07.2013 | 22:06 | Kategori: Spørsmål

Spørsmålsrunde

Hei alle sammen! 

Dere vet sikkert at det skjer en del i år og neste år for guttene og oss directioners. Siden de skal ha ny turne, ny bok, film, parfyme og mye mer. Derfor tenkte jeg (Pauline) og Maria å ha en spørsmålrunde hvor dere kan komme med spørsmål som dere vil ha svar på angående gutta. Så om du lurer på noe så spør oss og vi skal prøve å få svar på det. 

 

Vi kommer til å svare på spørsmålene om 3-4 dager sånn at dere også har god tid til å kommer med spørsmål.

 

Så spør i vei! 

31.07.2013 | 16:56 | Kategori: Om bloggen

TAKK FOR MEG!

Hei folkens!
Jeg har bestemt meg for at min tid på bloggen er over...
Jeg har dessverre ikke noe ekstra tid lenger og det gjør at jeg får så ekstremt dårlig samvittighet når jeg ikke blogger :(
Jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å savne bloggen og dere alle sammen veldig mye. Så hvem vet, kanskje jeg kommer tilbake om en liten stund.
Jeg husker ikke helt hvor lenge jeg har blogget her, men tror det nærmer seg litt over 1 ,5 år nå. Jeg har elsket å stalke guttene for å gi dere de siste oppdateringene og jeg har blitt kjent med så mange takket være våre kjære gutter. Jeg er stolt av å kalle meg selv en Directioner og jeg er så stolt av alle dere som bruker så mye tid på guttene våre. Og jeg er 100% sikker på at guttene er stolte av så flotte fans som oss Directioners :D

Tusen takk for at jeg har fått lov til å blogge for dere og de søte kommentarene deres lyste alltid opp dagen :)

Ha en strålende ferie videre og takk for alt <3

Klem Casandra


31.07.2013 | 13:51 | Kategori: Facebook/Twitter

One direction på facebook

er skikkelig spent på den boka!

POSTED BY; Pauline


31.07.2013 | 13:00 | Kategori: 1D Historie - 9

My Sisters Crush - Del 1

Lillesøsteren min Ella har to billetter til det hotte nye boybandet One Direction. Jeg har aldri vært noen stor fan av dem, men noen sanger kan jeg jo. Hvordan kan du unngå å høre de på radioen? Og ikke minst Ella som synger av hele sitt hjertet. Det var søtt at hun likte et boyband så mye. Fem gutter som ikke engang vet hvem hun er kan bety så mye for henne. Det blir jo selvfølgelig veldig irriterende å ikke høre noe annet enn hva Liam kjøpte som lunch eller åssen sko Harry brukte på Kids Choice Awards. Så lenge de gjorde henne lykkelig så var det vel greit. Vi hadde akkurat blitt sluppet inn på arenaen. Vi hadde to ståplasser, noe som betyr at vi kan komme helt fremst. Jeg holdt et hardt grep om min 7år gamle lillesøsters hand. Jeg kjente et dult i skulderen og plutselig var rundt 20 løpende jenter foran oss. Ella fikk raskt fart på beina og begynte å løpe selv, noe som fikk meg til å løpe også. Jeg kikket rundt meg veldig raskt og over halve arenaen var allerede full. Før jeg viste orde av det stod vi helt frems inntill gjerdet. Ikke spør hvordan vi kom oss dit med tanke på alle de som var foran oss når vi begynte å løpe. Ella smilte utrolig stort opp til meg, hun var spent. Jeg kunne se det veldig godt på måten hun smilte. Hun hadde store smilehull, akkurat som meg, og rette fine tenner. Øynene skinte i det dempende lyset i arenaen og de små rynkene ved siden av hvert øye fikk hele ansikte hennes til å smile. ''Tror du Harry kommer til å se meg?'' spør hun med store forventningsfulle øyne. Harry hadde alltid vært hennes favoritt.  ''Jeg ville da tro det, siden vi står helt foran.'' svarte jeg og kikket bak meg. Ståplassen var snart helt full og sidene rundt var helt full. 

 

Rett etter oppvarmingen var ferdig kjente jeg selv at jeg trengte vann. Jeg kunne ikke holde ut to timer til. Ikke på tale om! ''Ella, er du tørst?'' ropte jeg i øret hennes. Musikken var uendelig høy og jeg kunne selv ikke høre hva jeg sa. Hun nikket og kikket på meg med beende øyne. Jeg bet meg forsiktig i underleppa uten at jeg la merke til det. Jeg stod opp på tå å kikket rundt meg for å se om de ga bort vann, noe som de ikke gjorde. Jeg stoppet en vakt som var på vei til å gå forbi meg. ''Kan vi vær så snill å få noe vann? Lillesøsteren min trenger vann nå! Hun holder på å besvime.'' Jeg måtte lyve. Han ville aldri kommet med vann hvis vi bare var tørste. Han nikket fort og gikk for å hente vann. Jeg smilte ned på Ella før jeg kikket rundt meg igjen. Plutselig slukket lyset seg og noen gjennkjenlige stemmer runget rundt i hele arenaen. På storskjermet rullet nå en intro. Ella skrek på toppen av lungene hennes. Jeg hadde aldri hørt henne skrike så mye i hele mitt liv. Plutselig begynte en melodi å spille og alle begynte å dytte bakfra. Både Ella og jeg ble klemt inntill gjerdet. Guttene stod nå på scenen og sang, men alt jeg kunne få med meg var den utholdige varmen som var i lufta og smerten i beina og magen. Ella så ikke til å bry seg så mye, men jeg kunne ikke stå to timer i denne smerten og varmen. Jeg tok meg sammen for Ella sin skyld og bet tenna sammen. 

 

Etter hvertfall en time av konserten satt en av guttene seg rett foran Ella og meg. De hadde en pause hvor de snakket litt. Guttens grønne skinnende øyne så rett inn i mine. 'Wow' var alt som kom inn i hjernen min akkurat der og da. Han smilte et utrolig stort smil og viste frem alle tennene sine. De var hvite og rette, helt perfekte! De brune krøllene hans var bøyd vekk fra øynene og bakover, nesten som en sleik. Han hadde en bandana på hodet som hadde motivet amerikans flagg. Han tok ut en av ørepluggene og kikket ned på beina sine. Jeg glemte alt om varmen og smerten, alt jeg gjorde var å stirret på han og hans perfekte utseende. Han syns nok ikke det var rart heller, siden alle var her for å se på de. Win win til meg! ''Hei.'' sa jeg som en refleks. Han løftet på hodet og kikket rett i øynene mine. Hvorfor sa jeg det? Han begynte å bevege på leppene sine men jeg kunne ikke høre et ord av hva han sa. Jeg vet ikke om det var alle jentene som skrek rundt meg eller om jeg bare ble fortapt i min egen verden. Når de kirsebær røde leppene stoppet å bevege seg kikket jeg bare drømmende på han. Han var drømmegutten. Jeg var fremdeles i min egen verden. Han løftet på det ene øyenbryne og jeg kom tilbake til den virkelige verdene, ''Hva sa du?'' spurte jeg. Han lente seg mot meg og jeg lente meg fremover som om jeg skulle kysse han, men det var absolutt ikke hva som kom til å skje. Han la de myke leppene sine inntill øret mitt, ''Hei.'' sa han med den dype hese stemmen sin. Jeg hadde aldri forventet meg at stemmen hans skulle være så dyp og hes, men jeg likte det! Jeg lo en liten kort klein latter og kikket ned, men han flyttet seg ikke. Jeg la leppene mine nærmere øret hans og fikk sjansen til å lukte på han. Han var svett med han luktet fremdeles helt fantastisk! Jeg kunne ikke beskrive lukten, den var bare helt fantastik. Jeg åpnet munnen min for å si noe men jeg viste ikke hva jeg skulle si. Jeg fikk panikk, hva hvis han lente seg tilbake? ''Hva heter du?'' Var det eneste som unslapp munnen min. Seriøst, spurte jeg akkurat om det? Han trakk seg tilbake og rynket brynen sammen. ''Jeg er med henne-'' Var alt jeg rakk å si før Ella lå som en slapp fisk over gjerdet. Jeg kjente hjerte dunke enda fortere og plutselig kunne jeg kjenne blodårene pumpe hardt og smerten kom tilbake. Varmen var heller ikke bedre og det gjorde ikke situasjonen noe bedre heller. 

 Untitled

 Hva kommer til å skje nå? Tror dere Harry kommer til å hjelpe til eller bare sitte der?

Jeg ble selv ikke noe fornøyd med denne delen, men første del skal ikke være bra har jeg hørt noen har sagt ;) Gjerne legg igjen en kommentar om hva du syns og om du vil ha mer!

 

POSTED BY: Maria 


31.07.2013 | 12:39 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam

 

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 12:38 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i San Jose i går

         

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 12:36 | Kategori: One Direction

Guttene backstage for Best Song Ever Music Video

  

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 12:35 | Kategori: Harry Styles

Nye bilder av Harry

  

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 12:34 | Kategori: Liam Payne

Liam på utsiden av arenaen i går

        

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 12:32 | Kategori: Fans

Liam, Niall og Harry med en venn backstage i Seattle

  

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 12:31 | Kategori: Fans

En fan backstage i Seattle med guttene

   

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 12:30 | Kategori: One Direction

Den offisielle kalenderen for 2014

   

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 12:29 | Kategori: Video

Guttene synger Best Song Ever på soundcheck

 

POSTED BY: Maria

31.07.2013 | 12:28 | Kategori: Fans

Harry spiller golf + fans

             

POSTED BY: Maria


31.07.2013 | 12:15 | Kategori: Instagram

One direction på Instagram

POSTED BY: Pauline


30.07.2013 | 23:50 | Kategori: Noveller

Informasjon om Novella

Heisann! Jeg har da sett igjennom alle kommentarene og det var mer stemmer på Harry. Jeg beklager til dere som ikke ville ha Harry. Jeg selv syns det er enklere å skrive om han siden jeg skrev historier om han før :) Jeg har allerede skrivd del 1 og er på del 2 nå.

Meeen.. Det har vært uvær her. Lynet slo ned i huset vårt to ganger så Internett er ødelagt. Derfor får jeg da ikke lagt ut delen! Jeg skal prøve å få det til i morgen men kan ikke love noe siden vi ikke har Internett :/

Btw, jeg brukte ideen til Emme så all creds til henne altså! Takk for alle de ideene som kom inn :)

POSTED BY: Maria


30.07.2013 | 15:33 | Kategori: Noveller

Novelle!

Nå er det lenge siden noen har skrevet en novelle og tenkte jeg kunne skrive noen deler! Jeg skal ikke noe denne uka så da får jeg skrivd litt ;)

Men problemet er at jeg vet ikke hva den skal handle om eller hvem. Har dere noen ideer så gjerne legg igjen en kommentar. Den kommer jo selvfølgelig fortere hvis dere kommer med masse ideer! :) 

Også er det store spørsmålet. Skal jeg velge et navn eller skrive *DN*? 

 

 

POSTED BY: Maria


30.07.2013 | 15:11 | Kategori: Girlfriends

Louis og Eleanor på Søndag

  

 

POSTED BY: Maria


30.07.2013 | 15:10 | Kategori: Fans

Harry og Niall ute og golfer + fans

   

POSTED BY: Maria


30.07.2013 | 15:08 | Kategori: Video

One Direction - Best Song Ever Full Behind The Scenes

 

POSTED BY: Maria

30.07.2013 | 15:03 | Kategori: One Direction

Nytt bilde fra GQ photoshooten

 

 

POSTED BY: Maria


30.07.2013 | 15:01 | Kategori: One Direction

Ny photoshoot

 

 

 

POSTED BY: Maria


30.07.2013 | 14:57 | Kategori: One Direction

Annualen for 2014

 

Herregud jeg elsket det bilde!!

 

POSTED BY: Maria


30.07.2013 | 14:56 | Kategori: One Direction

Guttene for Nabisco

      

POSTED BY: Maria


30.07.2013 | 14:54 | Kategori: Video

Miley Cyrus snakker om gutta

Se fra 0.40 ca. 

POSTED BY: Maria

29.07.2013 | 20:45 | Kategori: #1DImagines

Imagines

Noen få imagines for de som vil lese :)

 

    Imagine.... 

 

POSTED BY: Maria


29.07.2013 | 20:11 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry

 

POSTED BY: Maria


29.07.2013 | 20:10 | Kategori: Fans

M&G i Vancouver

                   

POSTED BY: Maria


29.07.2013 | 20:07 | Kategori: Liam Payne

Liam på arenaen i Seattle i går

      

 

POSTED BY: Maria


29.07.2013 | 20:04 | Kategori: Video

Best Song Ever ''Takk''

 

POSTED BY: Maria

29.07.2013 | 20:04 | Kategori: Fans

Niall og Harry backstage i Seattle i går

   

 

POSTED BY: Maria


29.07.2013 | 20:02 | Kategori: One Direction

Photoshoot for GQ

    

 

POSTED BY: Maria


29.07.2013 | 19:57 | Kategori: Video

One Direction - Best Song Ever Behind the Scenes på Daybreak

 

POSTED BY: Maria

29.07.2013 | 19:56 | Kategori: Instagram

Andy på Instagram om Liam og tatoveringer

POSTE BY: Maria


29.07.2013 | 19:02 | Kategori: Konsert

One Direction på Facebook


POSTED BY: Pauline


29.07.2013 | 18:44 | Kategori: Konsert

Konserten i Seattle, 28.07.13

 
POSTED BY: Pauline
29.07.2013 | 01:07 | Kategori: Facebook/Twitter

Gemma tvitrer

POSTED BY: Maria


29.07.2013 | 00:54 | Kategori: One Direction

Niall og Harry på arenaen i Seattle i dag

        

 

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:50 | Kategori: Fans

M&G i Salt Lake City

             

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:47 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Vancouver i går

        

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis sitt nye twitter bilde

 

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:42 | Kategori: Fans

Harry og Louis med en fan

 

 

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:40 | Kategori: One Direction

M&G video i 10minutter

Dere burde virkelig se denne videoen! De har blokkert den så jeg får bare legge igjen en link. Bare kopier linken og lim den inn i en ny fane. Du får virkelig se hvordan guttene opfører seg! De er akkurat som de er på kamera som de er av kamera. Du kan se Zayn som sloss med en av sikkerhetsvaktene, de spøker rundt og er seg selv! De viste ikke at hun filmet :) 

http://www.youtube.com/watch?v=GgAPQR0SufU

 

 

 

Hva syns dere om videoen? Jeg både lo og gråt!

 

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:33 | Kategori: Niall Horan

Niall og Calum

 

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:32 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Salt Lake City

               

 

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:28 | Kategori: Fans

Louis på en nattklubb i Vancouver i går

  

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:26 | Kategori: Liam Payne

Liam trener igjen

 

Må si guttene trener mye!!

 

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:26 | Kategori: Harry Styles

Harry backstage

 

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:25 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av arenaen i Vancouver i går

                     

POSTED BY: Maria


28.07.2013 | 16:22 | Kategori: Fans

Liam og Louis med fans på en bensinstasjon i Vancouver i går

               

POSTED BY: Maria


26.07.2013 | 23:17 | Kategori: Om bloggen

Sorry!

Blir ikke noe blogging fra meg i helgen, Sorry! Er på hyttetur med kun 3G og det er veldig trekt...

Håper dere får en super helg med flott sommervær, kjære lesere :)


POSTED BY: Casandra


25.07.2013 | 11:55 | Kategori: Konsert

Konserten i Denver - 24.7

 

POSTED BY: Pauline


25.07.2013 | 10:09 | Kategori: Instagram

InstagramPOSTED BY: Casandra


25.07.2013 | 01:29 | Kategori: Instagram

Interessant...POSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 23:50 | Kategori: One Direction

Guttene skal lansere sin egen sminke

Om du vil lese mer så er det en link her: http://www.britishbeautyblogger.com/2013/07/1d-make-up-little-things.html

POSTED BY; Pauline


24.07.2013 | 23:50 | Kategori: Random

Ben Winston om BSEPOSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 23:48 | Kategori: Random

Michael Bublé om NiamPOSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 23:47 | Kategori: Harry Styles

Harry i dagPOSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 23:43 | Kategori: One Direction

Photoshoot i Houston 21.7


Ja, Louis røyker på bildet over, men OMG Liam er hot O.o


POSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 23:37 | Kategori: Harry Styles

Harry i går kveld


Harry var sammen med søsteren sin, Gemma, Lou og Lux i går kveld :)


POSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 23:26 | Kategori: Fans

Niam med fans i går kveld - Boulder


Niall tok masse bilder med fans utenfor hotellet i går


POSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 22:23 | Kategori: Instagram

Harry på instagramPOSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 07:16 | Kategori: Random

Hva guttene betyr og TAKK FOR MEG!

Hei dere! Husker dere meg? Julie? Det er lenge siden jeg har blogget, men jeg poster et innlegg jeg har skrevet for lenge siden, men aldri publisert. Håper dere vil lese!

 

Hva betyr One Direction for dere? Jeg satt meg ned og begynte å tenke på det. Det er vanskelig å komme med en forklaring. For meg betyr guttene kjærlighet. De betyr minner, nye venner, fantastiske sanger og ubeskrivelige personligheter. De får meg til å smile, til å le og til å gråte. Noen ganger irritert også. Men det er bare fordi jeg elsker dem. For meg har de vært en slags epoke. En tid av livet mitt.

 

I løpet av min tid som Directioner har jeg aldri klart å slå meg fast til én favoritt. Jeg har byttet stadig vekk fordi de har vært umulig å velge. For meg betyr Niall latter, glede, en herlig aksent, et stort crush og min favoritt det siste året. Harry betyr en som alltid tar bilder med fansen, fester, har stygge tatoveringer og har også vært en av mine store crush. Louis betyr min første favoritt, syke vitser, ekstremt mye latter og rett og slett en fantastisk gutt som vokser for fort opp. Liam betyr en av de mest omtenksomme kjendisene jeg vet om, elsker virkelig fansen, tørr likevel å si ifra og han er rett og slett nydelig fra innsiden og ut. Zayn betyr kjekk og mørk, litt mystisk, likevel så utrolig snill og han har de sykeste høye tonene. Jeg er evig takknemlig for at jeg har opplevd de live i England, og letet som gale etter de på hotellet. Heldig som jeg er skal jeg se de i Dublin til neste år, og jeg gldeer meg. Alt i alt betyr guttene helt sykt mye for meg. De har til og med åpnet opp utrolig mange vennskap for meg.

 

#Happy3rdAnniversary1DfromIndonesia #3YearsOf1D | Hearted @alfidrhmn

 

Jeg har fått så sykt mange venner bare på grunn av disse fem guttene med et talent og trofaste fans. Jeg har aldri trodd på vennskap over nett, men jeg har virkelig fått en rett i fleisen. Herregud, så mange herlige venner jeg har fått. Jeg har til og med møtt de fleste i virkeligheten, og noen har jeg enda ikke møtt. Ei jente som betyr sykt mye for meg, har akkurat vært hos meg i en hel uke. Og vi ble kjent gjennom bloggen. Ikke minst har jeg blitt kjent med dere lesere, og jeg skal love dere har fått tårene mine til å trille med en så herlig støtte. Dere er alle helt fantastiske og jeg vet at guttene er stolt over hvor dedikert dere er! Enkelte lesere har jeg også blitt skikkelig ekstra glade i, og dere vet hvem dere er!


 

Jeg tror jeg avslutter innlegget med noe jeg aldri har klart å skrive om. . Jeg slutter å blogge! Det er både skummelt, trist, men jeg har allerede vært en god stund uten å blogge, så jeg har nok blitt vant til det. Grunnen til at jeg aldri har skrevet dette innlegget er fordi jeg ikke vil innrømme det. Bloggen har gitt meg så mye. Bloggen har gitt meg venner. Bloggen har gitt meg faste 6ere i norsk og i snitt. Bloggen har ikke minst gitt meg et enda bedre forhold til - the one and only ? One Direction. Jeg avslutter 16 måneder med blogg og masse erfaringer med et smil og noen tårer. Jeg avslutter å si tusen takk for meg! Ikke minst tusen takk til dere som har lest noen av historiene mine. Jeg har faktisk skrevet 3 og en halv! Legger med link til de. Kommer til å savne dere kjempe mye!

 

Historie 2 HER (Niall), Historie 3 HER (LOUIS), Historie 5 HER (ZAYN, den er ikke skrevet ferdig) og sist men ikke minst historien jeg liker best personlig: Historie 8 HER (NIALL)

 

3 años

 

Tusen takk for meg! Dere kan gjerne følge meg på instagram! Heter juliebakken der. Lover å like bildene deres og kanskje følge noen :) Eller snakke med meg på kik: julie_bakken

 

Nå lurer jeg på, hva betyr guttene for deg?

 

POSTED BY: JULIE


24.07.2013 | 01:32 | Kategori: Facebook/Twitter

Wow!!


O.o

Vi er gode!!
Vi økte rekorden med 1,4 millioner!

Sykt :O

POSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 01:12 | Kategori: Facebook/Twitter

Liams nye Bio på Twitter


Aww! Jeg elsker at både Liam og Harry har Bio med vitser bare fansen forstår :')


POSTED BY: Casandra


24.07.2013 | 01:11 | Kategori: Facebook/Twitter

Donald Driver på 1D konsert med fam.POSTED BY: Casandra


23.07.2013 | 19:53 | Kategori: One Direction

Offisielt av vevo

POSTED BY: Maria


23.07.2013 | 19:21 | Kategori: Random

Vi klarte det!!!

Gratulerer Directioners! Vi klarte å slå rekorden som var 10,7 millioner "views" i løpet av 24 timer, med 10,9 millioner!!!

Æææææ :D bra jobbet!POSTED BY: Casandra


23.07.2013 | 18:52 | Kategori: Facebook/Twitter

Harrys nye Bio på Twitter


Haha!! Gotta love him :)


POSTED BY: Casandra


23.07.2013 | 18:45 | Kategori: One Direction

3 år siden!

I dag er det 3 år siden One Direction ble dannet!! Så utrolig stolt av det de har oppnådd på denne korte tiden :')

Gratulerer gutter :DPOSTED BY: Casandra


23.07.2013 | 12:58 | Kategori: Harry Styles

Harry backstage i Dallas

     

 

POSTED BY: Maria


23.07.2013 | 12:56 | Kategori: Konsert

Konserten i Houston i går

          

 

POSTED BY: Maria


23.07.2013 | 12:52 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry som spiller golf

POSTED BY: Maria


23.07.2013 | 12:51 | Kategori: Fans

M&G i Housten

          

POSTED BY: Maria


23.07.2013 | 01:26 | Kategori: Instagram

1DHQ på instagramPOSTED BY: Casandra


23.07.2013 | 00:06 | Kategori: Video

Best Song Ever

 

DEN ER PERFEKT!! :D Elsker den!

 

 

POSTED BY: Casandr


21.07.2013 | 23:01 | Kategori: Video

1D + OD Together Against Bullying

 

POSTED BY: Casandra


21.07.2013 | 22:54 | Kategori: Video

Best Song Ever (1 day to go)

 

Fantastisk!! :')

 

POSTED BY: Casandra


21.07.2013 | 12:24 | Kategori: Facebook/Twitter

DM fra Harry


Awww


POSTED BY: Casandra


21.07.2013 | 12:23 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry og Michael på twitter


Haha!


POSTED BY: Casandra


21.07.2013 | 12:21 | Kategori: Niall Horan

Niall ved hotellet i gårPOSTED BY: Casandra


21.07.2013 | 11:46 | Kategori: Instagram

Nialler på instagramPOSTED BY: Casandra


21.07.2013 | 01:10 | Kategori: Konsert

Konserten i Minneapolis MN den 18.7.

POSTED BY: Pauline


20.07.2013 | 20:53 | Kategori: Video

Best Song Ever (2 days to go)

 

POSTED BY: Casandra


20.07.2013 | 10:38 | Kategori: Instagram

InstagramPOSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 21:32 | Kategori: Fans

M&G - MinneapolisPOSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 21:30 | Kategori: Fans

Lilo med fans i går kveldPOSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 19:24 | Kategori: Video

Best Song Ever (3 days to go)

 

POSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 19:00 | Kategori: Video

Intervjuer fra i dag

 

 

POSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 18:12 | Kategori: Video

BEST SONG EVER!!

 

Jeg ELSKER den!!

Tror det må være den beste sangen deres hit til :D

O.o

 

POSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 01:59 | Kategori: One Direction

Guttene på radio i morgen!

I morgen blir Best Song Ever spilt for første gang på radio!
Derfor har guttene forskjellige radiointervjuer i løpet av dagen.
Dette er de jeg vet om til nå :)

997 NOW:
Kl. 17 norsk tid (tror jeg)
http://tunein.com/radio/997-Now-s32710/

Franske NRJ:
Kl. 15.30 norsk tid
http://www.nrj.fr/
http://tunein.com/radio/NRJ-1003-s2339/

In:Demand:
Kl. 20-23 norsk tid
http://www.indemand.fm/

BBC Radio 1:
Kl. 14 norsk tid
http://www.bbc.co.uk/radio/stations/radio1

Ryan Seacrest:
Showet bygynner 14 norsk tid (tror jeg), så fra 14 og utover en gang
http://www.kiisfm.com/main.html

(Dere kan også høre på BBC Radio 1 og In:Demand (The Hits Radio) på en app som heter iRadio UK)


Ok! Så jeg beklager veldig hvis det er noe som ikke stemmer, bare å rette på meg hvis dere ser noen feil. Blir helt forvirret av tidsforskjellene osv.

Og PLEASE ikke kopier innlegget, i hvertfall ikke uten å spørre først, brukte ganske lang tid på linkene og tidsforskjellene osv. :P


POSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 00:54 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis' besteforeldre med voksfigurene


Figurene er flyttet til NY nå og det er avdukning i morgen :)


POSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 00:53 | Kategori: Niall Horan

O.o


Nialls muskler... :o


POSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 00:52 | Kategori: Nyheter/Blader

"The Sun" (Irland)POSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 00:51 | Kategori: Fans

Niam med fans i dag tidlig - LondonPOSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 00:50 | Kategori: Konsert

Privat konsert for Target i dagPOSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 00:48 | Kategori: Harry Styles

Harry på flyplassen i dag - MinnapolisPOSTED BY: Casandra


19.07.2013 | 00:29 | Kategori: Instagram

Eleanor på instagram


Awww <3
De er så søte sammen! :')


POSTED BY: Casandra


18.07.2013 | 19:39 | Kategori: Video

Best Song Ever Teaser

 

POSTED BY: Casandra


18.07.2013 | 19:34 | Kategori: Random

Best Song Ever er "Leaked"

Best Song Ever er blitt "leaked"! Dette er utrolig synd :(

Jeg har ikke hørt den og jeg har heller ingen link til sangen

Aner ikke hvordan man finner den heller.

Ville bare si ifra hvis dere finner noen videoer som sier at det er sangen og dere ikke vil høre den før den slippes ut. IKKE trykk dere  inn på den ;)

 

POSTED BY: Casandra


18.07.2013 | 19:12 | Kategori: Video

Harry for Best Song Ever

 

POSTED BY:Pauline


18.07.2013 | 10:31 | Kategori: Harry Styles

Harry har vært i LA

Harry har vært i LA de siste dagene og han ble sett av en fan, men han spurte om hun kunne holde det hemmelig og det gjorde hun.
MYE respekt til hun for det!POSTED BY: Casandra


18.07.2013 | 10:28 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry?!


Haha! Jeg gleder meg mer og mer til musikkvideoen!

Obs!
Dere må se teaseren som kom ut i går!
Jeg har ingen pc, så kan ikke legge ut videoen, men her er linken:
http://m.youtube.com/watch?v=JpxAce7lLtI

LEEEEEEROY!!


POSTED BY: Casandra


18.07.2013 | 08:30 | Kategori: Random

MIA????

Flere har lurt på hva "MIA" betyr...

Det er engelsk forkortelse for "Missing In Action", som da betyr at ingen har sett dem og ingen vet hvor de er ;)

Beklager til de som ikke har forstått dette til nå, men håper dette hjalp.


POSTED BY: Casandra


17.07.2013 | 22:37 | Kategori: Instagram

Waliyha (søsteren til Zayn) på insta


O.o

Zayn har en Photobooth i huset sitt hjemme i London.
Så dette betyr at Zayn og Liam er i London, Niall er i Mullingar med sin nye nevø og Harry og Louis er MIA (Louis er i hvertfall sammen med Eleanor, så det er sansynlig at han er i Manchester) :)


POSTED BY: Casandra


17.07.2013 | 22:32 | Kategori: Liam Payne

Liam på parteeeey!


Bildene er fra i går kveld og jeg tror det er i London :)


POSTED BY: Casandra


17.07.2013 | 22:18 | Kategori: Liam Payne

Liam for Best Song Ever


Omg O.o


POSTED BY: Casandra


16.07.2013 | 23:39 | Kategori: Liam Payne

Liam i dag - LondonPOSTED BY: Casandra


16.07.2013 | 23:12 | Kategori: Instagram

Aww! Niall har blitt onkel


Søte begge to ;)


POSTED BY: Casandra


16.07.2013 | 22:54 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

POSTED BY; Pauline


16.07.2013 | 21:01 | Kategori: Video

One Direction på Disney Channel

 

POSTED BY: Casandra


16.07.2013 | 20:59 | Kategori: Keek

Liam på Andys keek

 

Jul 15, 2013 | Transit van times with me and @real_liam_payne by AndySamuels31 on Keek.com

 

POSTED BY: Casandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 16.07.2013 | 20:56 | Kategori: Video

Best Song Ever

 

GLEDER MEG!!

 

POSTED BY: Casandra


16.07.2013 | 11:41 | Kategori: Niall Horan

Niall for Best Song Ever musikkvideo


Ok.
WTF!!!

Denne videoen kan bli interessant... Haha :D


POSTED BY: Casandra


16.07.2013 | 10:25 | Kategori: Girlfriends

GRATULERER MED DAGEN ELEANOR!!

Eleanor blir 21 i dag!

Gratulerer med dagen <3POSTED BY: Casandra


15.07.2013 | 20:06 | Kategori: Instagram

Harry på instagramPOSTED BY: Casandra


15.07.2013 | 20:03 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayn på twitterPOSTED BY: Casandra


15.07.2013 | 20:02 | Kategori: Zayn Malik

Zayn utenfor arenaen i gårPOSTED BY: Casandra


15.07.2013 | 20:01 | Kategori: Konsert

NetJets private show/cocktail i dagPOSTED BY: Casandra


15.07.2013 | 10:33 | Kategori: Facebook/Twitter

Harrys nye twittericon


Cheeeeky


POSTED BY: Casandra


14.07.2013 | 23:33 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall på Twitter

POSTED BY: Pauline


14.07.2013 | 18:19 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Chicago

 

 

 


 


 


 
 

 

 


 

 POSTED BY: Pauline


14.07.2013 | 13:19 | Kategori: Facebook/Twitter

Minner - TwitterPOSTED BY: Casandra


14.07.2013 | 13:18 | Kategori: Random

Snapchat!!


Zayn tok mobilen til en fan og sendte snapchat fra den!
Tenk dere å få en snapchat med det bildet...
Hva hadde dere gjort? O.o


POSTED BY: Casandra


14.07.2013 | 12:41 | Kategori: Instagram

Niall på instagramPOSTED BY: Casandra


13.07.2013 | 10:29 | Kategori: Facebook/Twitter

Liams twitlonger


:')


POSTED BY: Casandra


13.07.2013 | 10:24 | Kategori: Instagram

InstagramPOSTED BY: Casandra


13.07.2013 | 00:18 | Kategori: Louis Tomlinson

Dårlig humør Louis?


Han viste fingeren når han var på flyplassen i dag... Jeg vet ikke hvorfor, men tipper det var på grunn av paparatzzi. Håper i hvertfall ikke at det var til fans :P


POSTED BY: Casandra


13.07.2013 | 00:15 | Kategori: Fans

Zayn med fansPOSTED BY: Casandra


13.07.2013 | 00:15 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Eleanor i dagPOSTED BY: Casandra


13.07.2013 | 00:14 | Kategori: Harry Styles

Harry i går


Han var på The Eagles konsert i Toronto :)

POSTED BY: Casandra


12.07.2013 | 18:38 | Kategori: Instagram

One direction på instagram

POSTED BY: Pauline


12.07.2013 | 16:12 | Kategori: Konsert

Mikrofonen til Niall

POSTED BY: Pauline


12.07.2013 | 12:01 | Kategori: Video

Harry, Nick og Kesha på radioen i dag

 

POSTED BY: Maria

12.07.2013 | 11:14 | Kategori: Fans

Niall med en fan i går

POSTED BY: Maria


12.07.2013 | 11:13 | Kategori: Harry Styles

Harry spilte golf i går

POSTED BY: Maria


12.07.2013 | 11:13 | Kategori: Liam Payne

Liam tvitret i går

POSTED BY: Maria


12.07.2013 | 11:12 | Kategori: Niall Horan

Niall spilte golf i går med Nick Kenney

POSTED BY: Maria


12.07.2013 | 11:09 | Kategori: Fans

Liam med fans i går

POSTED BY: Maria


12.07.2013 | 11:07 | Kategori: Fans

Harry med fans på en bensinstasjon i dag

POSTED BY: Maria


12.07.2013 | 11:05 | Kategori: Fans

Harry med fans I går

POSTED BY: Maria


11.07.2013 | 21:36 | Kategori: Facebook/Twitter

One Direction tvitrer

POSTED BY: Maria


11.07.2013 | 20:48 | Kategori: Fans

M&G i Pittsburgh

POSTED BY: Maria


11.07.2013 | 20:46 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam backstage

POSTE BY: Maria


11.07.2013 | 20:45 | Kategori: One Direction

Niall, Liam og Zayn backstage

POSTED BY: Maria


11.07.2013 | 20:44 | Kategori: Harry Styles

Harry spilte golf i dag

POSTED BY: Maria


11.07.2013 | 20:30 | Kategori: Fans

Liam med fans i dagPOSTED BY: Casandra


11.07.2013 | 01:30 | Kategori: Girlfriends

Gratulerer med dagen Perrie!

Så i går (10. juli) hadde Perrie bursdag!

Sorry for litt sen gratulasjon, men bedre sent enn aldri ;)

GRATULERER MED DAGEN PERRIE!! :DPOSTED BY: Casandra


10.07.2013 | 21:58 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer

POSTED BY: Maria


10.07.2013 | 18:04 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis sin mamma snakker om Louis sin audition

 

POSTED BY: Maria


10.07.2013 | 18:03 | Kategori: Louis Tomlinson

Tre år siden Louis sin audition i dag

Tiden flyr! Allerede 3år siden Louis sin audition! 

 

POSTED BY: Maria


10.07.2013 | 18:01 | Kategori: Fans

M&G i Hershey #2

             

POSTED BY: Maria


10.07.2013 | 17:58 | Kategori: Niall Horan

Michael og Niall

 

POSTED BY: Maria


10.07.2013 | 17:57 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Toronto i går

             

POSTED BY: Maria


10.07.2013 | 17:55 | Kategori: Josh Devine

Guttene forlater Josh sin bursdags fest

       

POSTED BY: Maria


10.07.2013 | 17:53 | Kategori: One Direction

Guttene for J-14/Anan magazine #2

   

  

             

POSTED BY: Maria


10.07.2013 | 17:51 | Kategori: One Direction

Guttene for J-14/Anan magazine

                     

POSTED BY: Maria


10.07.2013 | 01:06 | Kategori: Facebook/Twitter

Nialls konto er hacket!


Nialls konto på Twitter har vært hacket i de siste dagene og den er det fremdeles...

Hackeren/e har svart på DM's, followed og unfollowed folk...

Så vet dere det :(POSTED BY: Casandra


09.07.2013 | 23:01 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Pittsburgh

POSTED BY: Maria


09.07.2013 | 22:32 | Kategori: Harry Styles

Harry i dagPOSTED BY: Casandra


09.07.2013 | 19:01 | Kategori: Josh Devine

Gratulerer med dagen Josh!

Josh, trommisen til guttene, har bursdag i dag!
Han blir 22 :)

Gratulerer med dagen Josh!POSTED BY: Casandra


09.07.2013 | 15:31 | Kategori: Fans

M&G i Hershey

      

POSTED BY: Maria


09.07.2013 | 15:29 | Kategori: Harry Styles

Harry tvitret dette bildet

 

POSTED BY: Maria


09.07.2013 | 15:28 | Kategori: Harry Styles

Harry og Michael

 

POSTED BY: Maria


09.07.2013 | 15:28 | Kategori: One Direction

Liam og Zayn

 

POSTED BY: Maria 


09.07.2013 | 15:26 | Kategori: Fans

Harry med en fan

 

Vet ikke helt når dette er.. 

 

POSTED BY: Maria


09.07.2013 | 15:26 | Kategori: Fans

Liam, Niall og Harry med fans i går

                    

 

POSTED BY: Maria


09.07.2013 | 15:23 | Kategori: One Direction

Bilder av Harry og Liam for Trekstock

           

 

POSTED BY: Maria


09.07.2013 | 15:21 | Kategori: Harry Styles

Unseen bilder av Harry

  

 

POSTED BY: Maria


09.07.2013 | 15:19 | Kategori: Konsert

Soundcheck i Hershey 5. juli

          

POSTED BY: Maria


08.07.2013 | 23:08 | Kategori: Konsert

Bilder fra konserten i Hershey-06.07.13

POSTED BY: Pauline


08.07.2013 | 22:46 | Kategori: Video

Liam & Harry for Trekstock

 

POSTED BY: Pauline


08.07.2013 | 20:59 | Kategori: Random

BEKLAGER!!


Jeg ville bare beklage for utrolig dårlig bloggen de siste dagene...

Jeg jobber fra 11-17 hver dag og har bare fri på søndager :( skal prøve å blogge litt mer fremover, men kan dessverre ikke love noe...

Håper dere forstår kjære lesere ;)


POSTED BY: Casandra


08.07.2013 | 20:56 | Kategori: Harry Styles

LADS.POSTED BY: Casandra


08.07.2013 | 09:32 | Kategori: Harry Styles

Harry på instagramPOSTED BY: Casandra


07.07.2013 | 22:35 | Kategori: Om bloggen

Vi søker historieblogger

Hei dere! Regner med at mange savner å lese en historie her på bloggen? Det gjør i hvert fall vi. Og vi trenger nemlig en ny historieblogger. Det kan bli deg om du er flink å skrive og en flink blogger!

 

Om du har lyst så er det bare å sende en mail til julixe_@hotmail.com der kan skrive om punktene under evt. noe mer sånn at vi får best mulig inntrykk av deg og ikke minst så må du ha med en første del av historien og så burde du skrive om handlingen til historien. Altså hva som kommer til å skje og hvordan den utvikles.

Et lite tips til første del; ikke skriv om at hovedpersonen flytter til London eller at de møtes på konsert! Det er brukt for mye. Vær orginal, kreativ og prøv å skill deg ut! :)

  • Litt om seg selv (navn, alder, fritid, interesse)
  • God karakter i norsk (minimalt med skrivefeil osv)
  • Kan blogge ofte

Noe som er viktig som historieblogger er at du bloger jevnlig og ofte! Ikke sånn at du for eksempel legger ut 12 deler på 8 dager og så plutselig så tar det en uke før neste del kommer eller noe. Dere skjønner poenget! Et stort pluss er om du har skrevet en historie på en blogg før! Jeg vet at mange av dere som leser bloggen har egne historieblogger, så da kan det vel være en fin mulighet å blogge her, eller hva? Hvis du er usikker så vil jeg bare si av egne erfaringer så er det utrolig gøy, ikke minst det å få tilbakemelding! Jeg har virkelig elsket å skrive historie her og har skrevet mange.

 

//random

 

Så dere har absolutt ingenting å tape på å sende inn en liten søknad!

 

POSTED BY: ALLE PÅ BLOGGEN


07.07.2013 | 22:17 | Kategori: Girlfriends

Louis og Eleanor i går

POSTED BY: Maria


07.07.2013 | 22:08 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

POSTED BY: Maria


07.07.2013 | 21:45 | Kategori: One Direction

Niall og Josh i dag

POSTED BY: Maria


07.07.2013 | 12:16 | Kategori: Instagram

Andy på Instagram

POSTED BY: Maria


06.07.2013 | 22:37 | Kategori: Fans

M&G i Montreal

POSTED BY: Maria


06.07.2013 | 22:34 | Kategori: One Direction

Liam, Louis og Zayn i hershey

Der kan du også se tatoveringen av Perrie!

POSTED BY: Maria


06.07.2013 | 22:29 | Kategori: One Direction

Narry i dag

POSTED BY: Maria


06.07.2013 | 22:26 | Kategori: Instagram

Niall på Instagram

Sorry for dårlig blogging av meg, er i Tromsø hos Julie! Vil bli tilbake på tirsdag :)

POSTED BY: Maria


06.07.2013 | 13:36 | Kategori: Facebook/Twitter

Mamman til Louis svarte en fanOm dere ikke har fått med dere det at Louis rekte finger til fansa fordi de sa stygge ting til han og Eleanor. 

 

POSTED BY: Pauline


04.07.2013 | 18:38 | Kategori: Harry Styles

Harry på frokost i dagPOSTED BY: Casandra


04.07.2013 | 18:34 | Kategori: One Direction

Ziam i går - shoppingPOSTED BY: Casandra


04.07.2013 | 18:33 | Kategori: Fans

Niall med fans i dag - NYPOSTED BY: Casandra


04.07.2013 | 18:32 | Kategori: Harry Styles

Harry i går - New YorkPOSTED BY: Casandra


03.07.2013 | 22:09 | Kategori: Random

Andy er i Oslo!


Andy, bestekompisen til Liam, er nå i Oslo sammen med kjæresten sin :)POSTED BY: Casandra


03.07.2013 | 21:55 | Kategori: Harry Styles

Harry working outPOSTED BY: Casandra


03.07.2013 | 21:53 | Kategori: Liam Payne

Liam på Pizza HutPOSTED BY: Casandra


03.07.2013 | 21:52 | Kategori: Fans

Harry med fan i gårPOSTED BY: Casandra


03.07.2013 | 21:50 | Kategori: Fans

M&G - New JerseyPOSTED BY: Casandra


03.07.2013 | 21:45 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Eleanor i dag - Montreal


Jeg elsker de sammen <3


POSTED BY: Casandra


03.07.2013 | 21:39 | Kategori: One Direction

Teen Choice Awards

Stem på guttene i årets Teen Choice Awards!
de er nominert i tre kategorier under musikk:
Beste singel - Live While Were Young
Best lovesong - Little Things
Best Band - One Direction

I tillegg er Harry nominert som Male Hottie og Best Smile!
så nå er det bare å stemme :)

Du kan stemme en gang om dagen frem til 11. august.
Og guttene skal være til stede under showet :)

Stem her:
http://teenchoiceawards.com/vote-fashion.aspxPOSTED BY: Casandra


03.07.2013 | 20:31 | Kategori: Nyheter/Blader

Best Song Ever coveret!


Jeg elsker det!!


POSTED BY: Casandra


03.07.2013 | 14:30 | Kategori: One Direction

Ting som skjer fremover

+ at det er 53 dager til parfymen kommer!! Wiii :D


POSTED BY: Malin


02.07.2013 | 22:38 | Kategori: One Direction

@trekstock


Trekstock jobber i samarbeid med Cancer Research UK og samler inn penger til forskning på kreft og de støtter spesielt unge som er rammet av kreft :)


POSTED BY: Casandra


02.07.2013 | 22:25 | Kategori: Harry Styles

Brunch Pasties!


Denne henger utenfor bakeriet som Harry jobbet på i Holmes Chapel ^^


POSTED BY: Casandra


02.07.2013 | 22:15 | Kategori: Facebook/Twitter

DM fra NiallPOSTED BY: Casandra


02.07.2013 | 22:13 | Kategori: Nyheter/Blader

Bilder fra Glamour MagazinePOSTED BY: Casandra


02.07.2013 | 21:47 | Kategori: One Direction

Harry i dag + update


Han ble overfalt utenfor hotellet (igjen...) men han er nå der de skal ha konsert sammen med resten av guttene.

Og jeg vet at det nesten bare har vært Harryupdates i går og i dag, men resten av guttene har tydelig hvis dratt tilbake til Englad og reiste tilbake til USA i dag. Så de har holdt seg unna presse og fans ;)

POSTED BY: Casandra


02.07.2013 | 21:30 | Kategori: Harry Styles

Har Harry fått kjæreste?


Dette har vært et spørsmål som har blitt spurt om en del i løpet av de siste 24 timene...

Hun som folk mener er Harrys kjæreste heter Kara og er en venn av Lou (stylisten) og Lous kjæreste.
Grunnen til ryktene er at hun har hengt sammen med Harry og Lou i New York. Flere mener også at hun var med under innspillingen av guttenes nye musikkvideo, men den videoen ble spilt inn 12. juni og Kara la ut bilder fra en innspilling 25. juni. Bildene var ikke fra det samme huset som guttene spilte inn sin video og i følge fans så så de ingen modeller utenfor huset hvor guttene hadde sin innspilling.

Flere mener også at Kara har brukt Harrys t-skjorte. Dette er godt mulig, men Harry deler klær med vennene sine hele tiden og jeg ser ikke hvorfor Kara er et spesielt unntak (selvom hun er en jente). Også mulig at hun eier en lik t-skjorte selv...

Det er ikke noen andre "beviser" enn dette (som jeg har sett) og husk at det kommer rykter som dette hver gang noen av guttene blir sett med jenter. Så jeg tror ikke på noe før Harry sier det selv :)


POSTED BY: Casandra


01.07.2013 | 21:53 | Kategori: Harry Styles

Harry utenfor hotellet - noen min sidenPOSTED BY: Casandra


01.07.2013 | 21:32 | Kategori: Instagram

PolicetagramPOSTED BY: Casandra


01.07.2013 | 21:11 | Kategori: Fans

Niall i dag

POSTED BY: Maria


01.07.2013 | 20:07 | Kategori: Facebook/Twitter

Den nye musikkvideoen!


Ææææ! Gleder meg :)


POSTED BY: Casandra


01.07.2013 | 19:30 | Kategori: Nyheter/Blader

Glamour MagazinePOSTED BY: Casandra


01.07.2013 | 19:20 | Kategori: Harry Styles

Harry på Soho house i NY

Bildene er fra i går kveld. Jeg vet ikke helt hvem som var der, men Lou (stylisten) og Helene (sangpedagogen) var i hvertfall der ;)
Han kom hjem rundt 4 om natten med Lou...
We got a badass over here ;DPOSTED BY: Casandra


01.07.2013 | 15:59 | Kategori: Fans

Harry med fans på utsiden av hotellet i dag #2

Han tok bilde med over 100 fans på utsiden av hotellet så jeg valgte ut noen! :)

POSTED BY: Maria


01.07.2013 | 15:56 | Kategori: Fans

Harry med fans på utsiden av hotellet i dag

POSTED BY: Maria


01.07.2013 | 11:23 | Kategori: Harry Styles

Harry på Apple butikken i går

POSTED BY: Maria


hits