29.06.2016 | 12:58 | Kategori: 1D Historie 14

jeg er tilbake igjen

Hei jeg er tilbake igjen, jeg tok pause før at jeg skal flytte men nå er jeg tilbake igjen. Jeg flytter på fredag så jeg ville komme nå og blogge til dere...

jeg så en kommentar om one direction skal komme til Norge i år 2017.

Jeg vet ikke men vi skal følge med og se hva one direction​ skal gjøre.

 

-Stine 


28.06.2016 | 14:53 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 21

Louis' POV

 

Jeg kan ikke tro det, papirene har kommet. Vi får vite om vi blir foreldre eller ikke, jeg klarer nesten ikke å vente på å se. Jeg løper inn til Harry og vi setter oss ned sammen på kjøkkenet. Harry åpner brever og tar ut arker og begynner å lese høyt sånn at begge hører det.

 

Harry: «Vi har konkludert med at du/dere får ha et ansvar for ett eller flere barn som ikke har et ordentlig hjem å dra til og dere vil ha et ansvar å ta godt vare på dette heller disse barna og behandle dem som deres egne»

 

Jeg og Harry hopper av glede og vi er overlykkelige. Vi danser rundt i huset som noen tullinger og synger «Vi skal bli foreldre» før vi ringer og forteller våre egne foreldre den store nyheten.

Vi ser på hverandre med gigantiske smil begge to. foreldrene våre er kjempe glade på våre sine vegner.

 

 

Niall's POV

 

Jeg ser på bildet hun sendte av seg selv, hun er så sykt pen. Jeg søker opp bildet på internett og finner henne på Facebook. Hun virker så kul og smart, og åh som jeg skulle ønske jeg kunne få møte henne i virkeligheten. Jeg tror jeg bare sender en venneforespørsel. Jeg vil gjerne bli bedre kjent med henne.

 


//Chloe

 

Senere på dagen når jeg sjekker Facebooken min så ser jeg at hun har godtatt forespørselen min og vi er venner på Facebook. Nå ble jeg kjempe glad, tenk at hun godtok den. Jeg sender henne en melding

 

Niall: Hei :)

 

Chloe: Hei :)

 

Jeg drar igjen til helgen, fredag eller lørdag. Og på mandag så drar jeg til Gran Canaria og blir der en uke, mamma vil nekte å la meg få sitte inne og jeg vil bli omtrent kvangsklips av alt farga hår jeg har. 

- Marita Iselin


21.06.2016 | 22:49 | Kategori: Niall Horan

Video av Niall

 

 

Jeg hadde litt tid til overs og litt internett så jeg lagde denne videoen til dere av Niall

 

 

-Marita Iselin


17.06.2016 | 18:48 | Kategori: Random

Jeg er på ferie

Hei

Så nå er jeg på ferie i en uke ca. Så det vil kanskje ikke komme noen nye deler av historien, beklager. 

 

-Marita Iselin

 


15.06.2016 | 20:44 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 20

Niall's Pov

 

Jeg ser på telefonen min. Denne personen har sent meg mange meldinger mens jeg har vært på scenen.

 

????: Hei Niall
           Hva skjer?
           Du svarer ikke, er du opptatt?
           Jeg heter Chloe
           Jeg er en 94'er

 

 

Når jeg enderlig ser meldingene svarer jeg henne.

 

Niall: Hei Chloe, beklager jeg svarte så sent. Jeg måtte jobbe

 

Chloe: Det går bra, hvordan har jobben din i dag?

 

Niall: Det har vært fantastisk

 

Chloe: Høres ut som drømmejobben

 

Niall: Det er det virkelig, men den har noen ulemper

 

Chloe: Som hva da for eksempel?

 

Niall: Jeg får ikke så mye privatliv som jeg ønsker og jeg kan ikke gå så mange plasser uten
          å bli omringet eller gjøre noe spesielt uten at noen skal kommentere eller noe

 

Chloe: Uff, den delen høres kjip ut

 

 

Harry's POV

 

Så nå har jeg og Louis bodd sammen lenge og vi har snakket sammen om adopsjon. Dette er noe vi begge har hatt lyst til en stund nå og vi har begge snakket med barnehjemmet og barnevernet. Eneste vi venter på er å få godkjenning for å ha et barn hjemme hos oss og kan kalle oss for foreldre. Jeg gleder meg sånn til å få vite svaret og jeg håper at vi får ha barn her.

 

 

 

Jeg vil ikke kunne poste noe i morgen for jeg vil ikke ha noen sjanse til å komme meg hjem før etter ni på kvelden. Jeg aner heller ikke når jeg drar på ferie men det får dere vite når den tiden kommer, og jeg tar med meg pcen og skriver litt mens jeg er på ferie.

-Marita Iselin


12.06.2016 | 21:57 | Kategori: Zayn Malik

Zayn forlot bandet l Min mening

Etter gjentatte spørsmål om min mening om hva jeg mener om at Zayn forlot bandet så tenkte jeg å skrive ett egen innlegg om akkurat det.

 

 

Det at han valgte å slutte i bandet, så var det han sitt eget valg, men jeg tror ikke at han tenkte så langt på hva enkelte kunne gjøre med seg selv og andre rundt seg. Som dere sikkert så var det mange som kuttet seg og den type ting, men det verste var at den var enkelte mennesker som faktisk kuttet av hodet på bikkja si for at han skulle komme tilbake. Det finnes mange reaksjoner på det som skjedde, listen er lang det er den. Jeg hadde ikke akkurat en spesiell reaksjon på det, mest fordi jeg var sjokket fordi jeg leste det først på Facebook. Jeg og en av bestevennen min Elisabeth hadde mange diskusjoner om akkurat dette, lange også. 

 

Jeg synes først og fremst at fansen kunne ha fått bedre informasjon rundt det som foregikk sånn vi slapp all den tvilen. Han sa heller ikke så mye rundt det, men jeg fikk høre fra flere steder at han var sliten av all oppmerksomheten og jeg tror han skrev det på Twitteren sin også. Det at han slo seg sammen med noen andre for å få større suksess ga liksom ingen mening for meg på et tidspunkt. For om han var så sliten av all oppmerksomheten han fikk og alt det så er jeg litt skuffet med tanke på at han ble en soloartist. 

 

Jeg vet ikke om han sluttet fordi han var lei eller sliten eller om det var på grunn av Perrie. Jeg har hørt mange forklaringer på det, men uansett hva grunnen er så håper jeg det var den rette grunnen for alle. På en måte så synes jeg at One Direction klarer seg bedre uten uten han, men på en annen måte så er det ikke helt One Direction uten han. 

 

Jeg håper dette ga noen form for svar på hva jeg mener rundt det.

 

 

-Marita Iselin


12.06.2016 | 20:22 | Kategori: Zayn Malik

Zayn fikk sceneskrekk

 

 

Lørdag kveld skulle Zayn egentlig ha en konsert i England men han måtte avlyse fordi han fikk sceneskrekk

 

-Marita Iselin


11.06.2016 | 18:31 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 19

Niall's POV


????: Hei Kimie, kan vi snakke?

Niall: Ummm, hvem er du?

????: Kimie, det kjenner meg

Niall: Jeg heter ikke Kimie

????: Jeg er så lei for det, feil nummer

Niall: Hahaha, det gjorde akkurat dagen min

????: Gjorde det?

Niall: Ja 

????: Wow, nå føler jeg meg flink

Niall: Hahaha, så bra :P

????: Hvem er det jeg har egentlig tekstet?

Niall: Du vil ikke tro meg om jeg fortalte deg

????: Er du James Bond?

Niall: Hahaha nei, men jeg kan imitere han

????: Hahah morsom du

Niall: Navnet mitt er Niall

????: Hyggelig å hilse på deg Niall, men jeg må dra nå, Kimie kom nå. Snakkes da

 

Nå har jeg hatt den særeste samtalen noensinne, jeg hadde faktisk ikke forventet at noen skulle klare å tekste meg ved et uhell på den måten. Selv om jeg ikke aner hvem det er, men jeg tror ikke jeg kommer til å få vite hvem det og denne personen kommer til å glemme meg uansett så. Da ser jeg ikke noe håp i det.

Kort del jeg vet det, hadde lite inspirasjon til denne
-Marita Iselin


11.06.2016 | 18:15 | Kategori: 1D Historie 14

minner fra guttene


 


08.06.2016 | 21:52 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 18

Harry's POV

 

Jeg og Louis har snakket sammen om noe som vi ikke helt har fortalt de andre om. Vi holder på å se på hus sammen, VI SKAL FLYTTE SAMMEN!!! Jeg gleder meg sånn. Louis gjør meg så lykkelig og jeg kunne ikke hatt det bedre.

 

 

Liam's POV

 

Jeg sitter og ser på mobilen min, tenker på om jeg skal sende meldingen til Harry eller ikke. Jeg aner ikke om jeg burde og jeg vil heller ikke såre han, men nå har jeg bestemt meg.

 

Liam: Jeg har bare ett spørsmål, hva med barn? Skal du og Louis adoptere et barn om noen år?

 

Harry: Jeg og Louis har diskutert det og vi har kommet frem til å adoptere

 

Liam: Har dere funnet ut hvor dere skal bo?

 

Harry: Ja, vi har valgt å bo hos meg siden jeg har et stort hus og stor plass

Liam: Høres smart ut

 

Harry: Synes du det?

Liam: Ja, seff

 

Harry: Takk, du er en god venn

 

 

Louis' POV

 

Så nå har jeg og Harry flyttet alle tingene jeg skal ha der og gitt bort og solgt de tingene jeg ikke skal ha. Jeg har også gitt en del til veldedighet, for jeg liker å hjelpe andre som kanskje ikke har det så bra der de er og trenger hjelp. Veldedighet er noe jeg bruker mye tid på og det er noe som betyr mye for meg. Jeg tror ikke det er alle som forstår hvordan veldedighet kan påvirke så mange liv og gjøre det så mye bedre. Jeg og kunne har tenkt å donere en del penger til veldedighet nå som vi skal hjelpe syke barn og vi skal lage en musikkvideo selv. 

 

De siste dagene så har vi ikke noe fornuftig å gjøre på skolen. Det mest fornuftige vi har gjort er å rydde ut av brakken ute. 
-Marita Iselin


07.06.2016 | 17:55 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis spiller kamp på Old Trafford for veldedighet

- Andrea


05.06.2016 | 21:50 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 17

Harry's POV

 

Jeg og Louis har datet i noen måneder nå og vi har klart å åpnet oss for nærmeste familie og gutta, men ikke for fansen enda.  Vi har snakket om å fortelle fansen det, men ikke helt hvordan vi skal gjøre det. Niall kom med forslaget om at vi postet ett kysse bilde på instagram, det er ikke noen dum ide.

 


Louis' POV

 

Harry og jeg har tatt bildet og vi poster det på instagram begge to. i løpet av få minutter så får vi så sykt mye respons, noe av det er hat og noen omtrent gråter av glede. Jeg tror det er mange som har ventet på dette øyeblikket av Larry som de kaller det. Det er litt rart at så mange har sittet og ventet på at dette skulle skje. Fansen har vært tålmodig og ventet på at det skulle skje og jeg er litt overasket at det kom så mye bra respons på det.

 

Liam's POV

 

Harry og Louis har vært sykt glade når de har vært sammen, i motsetning til meg. Jeg og Danielle er ikke sammen lengre, vi slo opp for noen måneder siden. Men jeg holder på å treffe denne utrolige jenta Sophia nå, hun er sykt snill og pen.  Vi tilbringer veldig mye tid sammen nå, og jeg tror det er bare Niall som ikke har noen nå. Det er litt sånn trist at han ikke har en jente, men jeg håper han vil få en jente en dag å være sammen med. Det fortjener han for han er en så grei gutt å være sammen med.

 

 

Niall's POV

 

Så da sitter jeg her alene på hotellrommet da, som vanlig. Jeg skal være ærlig og fortelle at det er litt kjedelig å være her helt alene. Det er noen ganger jeg skulle ønske jeg hadde noen å være sammen med eller at guttene hadde litt tid til meg, det hadde vært koselig. Jeg håper at jeg en dag får en vakker og snill og omtenksom jente jeg kan kalle for bare min.

 

 

Vil dere ha med Zayn fremover?

-Marita Iselin


04.06.2016 | 17:56 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis nylig- Andrea


02.06.2016 | 20:55 | Kategori: One Direction

One Direction på Ellen


 

 

Her er en morsom video fra da guttene var på Ellen for en stund tilbake, og siden det er snart helg og sommer så kan vi ha det litt morsomt. Håper dere får en god latter. 
Er forresten ferdig med tverrfaglig eksamen (alle fire av oss fikk dårlige karakterer sånn som 2'ere og 3'ere, så vi ble litt sånn sur å irriterte hele gjengen). Så nå har jeg bare å vente på svar den 10. Juni om jeg kommer opp i muntlig eksamen.

-Marita Iselin


hits