30.05.2016 | 17:42 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 16

Louis' POV

 

I de siste dagene så har vi ikke sagt så mye til hverandre, jeg tror de andre guttene er litt i sjokk. Jeg skjønner dem godt at de er det, for det kom jo veldig uventet. Vi har også spilt noen konserter og fortsatt med vårt nye album som skal komme ut snart. Jeg gleder meg noe sykt til det.

 

Niall's POV

 

Nå har jeg tenkt så mye. Det at Louis og Harry kysset har omtrent sittet fast på hjernen min de siste dagene når. Jeg har ikke helt klart å konsentrert meg helt om hva jeg skal, så jeg blir ofte snakket til. Det jeg tror er at jeg må bare venne meg til at de kysser, selv om det blir rart. Vel, jeg kan ikke akkurat stopp kjærligheten mellom de to turtelduene og jeg vil liksom ikke blande meg så mye oppi det.

 

Harry's POV

// Pause fra turneen

 

Så i det siste så har jeg bare tekt på Louis, jeg klarer ikke å slutte å tenke på han. Jeg håper vi blir sammen for alltid.
Mobilen min vibrere og jeg ser på den. Jeg ha fått en melding fra Louis-

 

Louis: Hei søten

Harry: Hei kjekken

Louis: Hvordan går det med deg?

Harry: Jeg savner deg?.. :)

Louis: Jeg savner deg også søten??. :)

Harry: Jeg håper vi kan møtes igjen snart

Louis: Ja, det hadde jeg elsket

 

Når han tekstet meg så følte jeg meg så bra, jeg elsker at han tekster meg. Louis er så omsorgsfull mot meg og bryr seg så mye om meg. Jeg er så forelsket i han og jeg håper det varer for alltid. Jeg håper også at flere vil se hvor snill og morsom han er.

 

Harry: Louis, kan jeg spørre om noe?

Louis: Alltid J

Harry: Hvordan skal vi si det til fansen? Det med oss

Louis: Godt spørsmål, jeg tror vi må tenke litt på det hvordan vi skal gå frem

Harry: Kanskje vi skal vente litt med det også?

Louis: Ja, det er kanskje lurt

 

Så på onsdag og torsdag så er det liten sjanse for at jeg poster noe for da har jeg eksamen. 

- Marita Iselin


28.05.2016 | 20:59 | Kategori: Om bloggen

info

Stine tar en pause i en liten stund.

Vi er fortsatt flere som blogger imens :) 


27.05.2016 | 11:57 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 15

Louis' POV

 

I de siste månedene etter finalen så har vi hatt så mye å gjøre. Vi har rest rundt og hatt konserter og spilt inn sanger til et album som vi skal kalle «Up All Night». Dette er så spennende og vi gutta har kommet så nært hverandre på så kort tid, så jeg håper vi holder på i mange år fremover.

Jeg ser på de andre gutta som sover, de ser så rolige ut. Så avslappet, jeg lurer på hva de tenker på.

 

Harry's POV

// Take me Home Tour

 

Jeg og gutta sitter I bussen på vei mot arenaen vi skal ha konsert i senere på dagen når Louis tekster meg.

Louis: Skal vi fortelle dem det?

Harry: Jeg vet ikke, jeg er litt redd for hvordan de vil reagere

Louis: Jeg også, men vi må fortelle det en gang ikke sant?

Harry: Ja, det er sant. Det er vel bedre om vi forteller dett enn av de finner det ut på noen andre måter.

Louis: Sant, men hvordan skal vi si det?

Harry: Jeg har en ide

Louis: Ok?

Jeg reiser meg opp og sier høyt sånn at alle guttene hører det

Harry: Jeg og Louis har noe vi må vise dere

Guttene bare ser ut som et spørsmålstegn og jeg går og setter meg på Louis sitt fang og kysser han og han kysses tilbake. Guttene måper og ser litt overasket ut når jeg og Louis kysser. Så vi bare stopper det og ser på dem, jeg er litt nervøs på hva de vil si nå. 

 

Liam's POV

Hva var det som akkurat skjedde nå?! Harry og Louis kysset?! Dette blir bare rarere og rarere, de to er som besatt av hverandre. På den ene siden så passer de veldig bra sammen for å være ærlig. Og de virker veldig glade i hverandre så jeg vil si det er bra, det er som meg og Danielle (da de var sammen), jeg elsker henne. Så jeg forstår dem faktisk, at de er så glad i hverandre.

Nå må jeg skjerpe meg med denne historien, men nå skal jeg ha tverrfaglig eksamen neste uke på onsdag og torsdag så jeg får se om jeg rekker noe. Jeg får vite snart om jeg kommer opp i muntlig, jeg tror jeg kommer opp i samfunnsfag (læreren forsnakket seg til til en elev)

-Marita Iselin


25.05.2016 | 21:49 | Kategori: Harry Styles

Harry med kort hår

Hei jeg fant dette her på en side jeg er inne på hver dag 

  

 

-Stine 

 

 


23.05.2016 | 13:39 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 14

//Finale

 

Harry's POV

 

Jeg kan ikke tro det. Tredje plass, vi tapte. Det er ufattelig at vi ikke klarte det, hva skjedde? Nå er det så mye som går rundt i hodet mitt at jeg vet ikke hva jeg skal tenke eller gjøre. Jeg skjønner ikke hvordan vi klarte å tape, spesielt nå.

 


 

Simon's POV

 

Hva søren skjedde nå?! Hvordan klarte de å ta nå. Nå er jeg helt satt ut, og jeg forstår virkelig ikke hvordan de klarte å ende på tredjeplass. Tredje plass for huleste!!
Vi har øvd så sykt mye så taper vi for en kvinne.

Louis' POV

 

Vi drar tilbake til campen og starter å snakke sammen om finalen. Vi gutta er enige om det var jo rettferdig og vi tapte mot noen veldig dyktige mennesker.
Jeg og Harry har i de siste ukene blitt bestevenner med hverandre og de andre gutta. Gjennom programmet så har vi blitt så godt kjent med hverandre og dette er nok ikke slutten på One Direction. De neste årene fremover kommer til å bli et stort eventyr. Dette kommer til å bli en reise med mange nye minner sammen som et band og jeg klarer nesten ikke å vente på oppleve det. 

 

Denne delen får bare forbli kort, det er liksom for å vise hvor vi er i historien nå.

-Marita Iselin


21.05.2016 | 12:01 | Kategori: #1DFacts

Louis & Danielle i Cabo San Lucas, Mexico

-Marita Iselin


20.05.2016 | 17:18 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 info (Again)

Yo folkens

HTMLen min er tilbake, så fikk jeg meddele det også. 
Ok, jeg tenkte jeg skulle spørre dere om dere vil fortsette historien eller skippe litt frem til de er ferdig med X-Factor og er litt eldre og inn i famousen (jeg aner ikke hva det kalles), men det jeg mener er om dere vil ha det sånn som det er nå lengre eller om dere vil skyve det frem noen år nå de har kommet inn i det. Jeg har noen ideer angående litt senere i historien. 
Selv om det er bare drøye to uker igjen til jeg skal ha tverrfaglig eksamen som går utover to dager så gjør jeg så godt jeg kan med historien. Jeg har planer å skriv mest mulig, spesielt i helgene. 
Håper dere kommenterer

 


//Slenger med et nydelig bilde av gutta våres

 

Og forresten, unnskyld for min elendige staving og sammensetting av ord. Jeg er ikke så flink med ord sånn egentlig. (Jeg er dyslektiker)

 

 

-Marita Iselin


19.05.2016 | 19:38 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 13

Louis? POV

Louis: Josh, jeg er lei for at jeg ikke har snakket om noe annet en Harry i det siste. Og jeg er lei for at jeg ikke er så mye med deg lengre, unnskyld. Jeg skulle ønske jeg klarte å snakke sammen med som før uten at jeg begynte å tenke på Harry og snakke om han. Jeg håper du kan tilgi meg.
Din Louis.

//Noen år senere, X Factor UK

Harry?s POV
Jeg står i køen sammen med mamma og stefaren min. Jeg er så nervøs, for tenk om de sender meg rett hjem igjen etter første forsøk.
Tiden går og til slutt er det min tur til å gå på scenen. Jeg går frem til det røde krysset og stiller meg opp. Dommerne ser på meg.

Simon: Hva heter du?

Harry: Harry Styles

Vi hadde en kort samtale før jeg begynte å synge. Noen av dommerne så veldig interessert ut når jeg sang. Når jeg stod der på scenen så føltes det helt fantastisk, det var som om jeg var alene der. Det var sånn at jeg kan ikke beskrive det med ord hvor utrolig det var.

Louis? POV
Jeg kunne høre Harry?s stemme fra scenen, er han her? Jeg løper bort til skjermen backstage på venterommet og der stod han og sang. Jeg kan ikke tro at han også er her, kanskje jeg også får møte han.
Jeg ser på opptredenen hans og jeg ser spent på skjermen når dommerne skal bestemme om de vil sende han videre eller ikke. Harry har fått sitt andre Ja nå Simon skal si ja eller nei, Simon ser først på de andre så Harry før han åpner munnen sin.

Simon: Vel, du er en flink sanger og du imponerer, så du får et ja fra meg og du er videre

Harry hopper av glede og stråler av gleder.

Harry: Tusen takk!


Beklager for en elendig del nå, men etter lite søvn og mye jobb på skole og ellers så er det ikke mye igjen. Og av en eller annen grunn så får jeg ikke opp HTMLen opp så jeg får ikke redigert skrifttype nå, det er noen ganger dataen min er rar. Og det hender ofte at nettet her er helt elendig så jeg kan ende opp med å skrive delene når jeg er hjemme og publisere de når jeg er på skolen siden vi holder på en del med data da.
-Marita Iselin

17.05.2016 | 19:05 | Kategori: Random

17. Mai!!

Gratulerer til alle søte mennesker der ute, jeg håper at alle har hatt en kjempe fine dag og storkoser seg ☺☺

-Marita Iselin


16.05.2016 | 20:27 | Kategori: Random

jeg vet

Hei jeg vet at jeg har ikke blogger så mye det siste nå, For at jeg hadde sykt mye og gjøre det siste dagene på skolen. Men nå skal jeg begynne igjen og blogge til dere men det er jo 4 som blogger her så det er mange som skriver her. Det er 17 mai i morgen så håper dere skal ha det gøy på 17 mai. 

Dere kan følge meg på Instagram her

-Stine


15.05.2016 | 21:16 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 12

Josh's POV

I de siste dagene så har Louis snakket så sykt mye Harry og Lucas. Det er noen ganger jeg bare vil teipe igjen munnen hans fordi han slutter aldri å snakke, men når han snakket så sa han noe om at han og Lucas gikk i samme barnehage. Jeg tror det må være etter at jeg flyttet hit fordi jeg kan ikke huske noen Lucas, men jeg kom jo i første klasse. det sier nok seg selv at jeg ikke husker han Lucas. Så i det siste så har Louis vært litt rar, det virker som om han er forelsket i denne Harry, jeg skal ikke dømme noen her nå men han er litt sånn rar nå. Da tenker jeg med at han er rarere enn vanlig, mye rarere. Det er liksom sånn at Harry er stort sett nesten det eneste han snakker om nå, spesielt etter at han møtte han. Jeg tror Louis er forelsket i Harry, men tørr bare ikke si det. På en måte er det litt trist at han ikke tørr å innrømme det, på en måte så forstår jeg det. Verden kan være ett ondskapsfullt sted å være. Det er noe ved Louis jeg savner, det er det at han snakket ikke så mye om Harry eller noen, han var mer sammen med meg og mindre på telefonen sin. Jeg er mer alene nå enn det jeg var før når jeg hadde han her. Nå er han mer opptatt med Harry, det er fint at han har fått seg en ny venn, men det hadde vært greit at han hadde husket at jeg er her også. 

 


//Josh

 

Louis' POV 

I det siste så har jeg tekste sykt mye med Harry og jeg har blitt så godt kjent med han. Men jeg tror Josh er litt sjalu på Harry nå siden jeg snakker så mye med han. Han aner ikke hvor mye dette betyr for meg, han forstår bare ikke hvordan det er å være meg nå. Jeg har endelig fått en så sykt god venn og jeg kan ikke se han hver dag. Det som jeg tenker nå er at jeg skal tekste han og si hva jeg tenker om det og være ærlig med han.
I det øyeblikket så satt jeg meg ned for å skrive en lang melding om hvordan jeg følte det ovenfor han og hva jeg tenker om han. Akkurat nå så bryr jeg meg ikke så mye om han blir sur eller ikke. For det er mitt liv og ikke hans, Ikke sant? Så jeg gjør meg ferdig og trykker på send.

 

Hva tror dere var det Louis skrev til Josh? 

-Marita Iselin


14.05.2016 | 20:07 | Kategori: Random

Slutta på skolen

Hei jeg ville bare si at i dag var det siste dag på skolen min på Risøy folkehøyskole. jeg skal prøve og blogge hver dag til dere. Så jeg skal  begynner på mandag og blogge for at jeg må rydde litt etter jeg har kommet hjem. Men jeg håper dere har en fin kveld videre :)

 

 

-Stine

 


12.05.2016 | 18:31 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 11

Harry?s POV

Jeg og Gemma (søsteren) sitter i tv stuen og ser på film sammen, noe som vi faktisk ikke gjør så my sammen lengre ettersom vi vokser opp begge to. Når jeg tenker på det så er det litt trist, jeg liker faktisk å ha litt tid sammen med henne tross alt. Ok, ikke si at jeg sa det. Jeg liker at vi plager hverandre, det er gøy og jeg ser opp til henne.

Jeg ser ned på telefonen min. Ingen meldinger eller noe, om jeg skal være ærlig så begynner jeg å bli litt bekymret for Lucas. Han har ikke snakket med meg siden han dro fra meg i London. Han har heller ikke vært på skolen. Lucas er den personen som kan fortelle deg hver eneste detalj om hva han gjør, selv om han sitter på do. Det er noen ganger jeg bare synes han er ekkel. Vel, han er bestevennen min og jeg er glad i han.

Lucas? POV

I de siste dagene har jeg vært hjemme i sengen min, mest fordi jeg ikke orker å gå ut. Jeg har vært hjemme de siste dagene fordi mamma er syk og jeg må hjelpe til hjemme. Siden familien min bor i den fattige og litt mindre velstelte delen av London så må jeg hjelpe hjemme for at det skal gå litt rundt. Det er ikke alltid endene våre møtes, så vi har ikke alltid råd til alt. Egentlig er det takket være det at jeg ble venn med Harry at jeg faktisk kan ha det litt bedre. Han har gjort dagene mine litt lysere. Harry har hatt meg på overnatting mange ganger, men han har aldri overnattet her. Han mente at han fotsår at jeg ikke likte å ha noen på besøk og at han hadde forståelse for at jeg aldri sa noe om hvor mye penger vi hadde. Det er ikke så mange som forstår så mye som han gjør nå til dags. Alle er så opptatt av penger og mote nå, og det er ikke alle som forstår at det er ikke alle som har nok penger til alt.
Moren hans, Anne, har hjulpet oss så utrolig mye. Hun har forstått at vi ikke har nok penger noen ganger så hun har invitert oss på middag.
Før jeg og mamma kom hit så bodde vi sammen med pappa, noe som egentlig ikke var så bra for noen av oss. Jeg husker at Louis var den eneste vennen jeg hadde, han ville være sammen med meg selv om han tok en risiko på å bli mobbet selv. At han var vennen min gjorde hverdagen min lettere. Med mye trøbbel hjemme så var han der i barnehagen, hver morgning så kom han løpende til meg. Det at han ikke gjenkjente meg med en gang var kanskje ikke så rart, jeg har kanskje forandret meg en del fra da jeg var mindre. Jeg bruker ikke heller ikke briller lengre som jeg gjorde da. 

 

// Lucas nå

 

Akkurat nå så ser det ut som om jeg kommer til å ha mye skolejobb å gjøre. I morgen så får vi vite om vi kommer opp i skriftlig eksamen og eventuelt i hva. Jeg kan kanskje ha tre eksamener i løper av de to neste månedene og en del prøver. SÅ jeg kan ikke love noe om jeg komemr til å legge ut en del hver dag.  Beklager alle sammen.
- Marita Iselin


12.05.2016 | 15:50 | Kategori: Liam Payne

Liam med fans i Paris i går

-Marita Iselin


12.05.2016 | 11:05 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Danielle ute på shopping i LA for to dager siden

-Marita Iselin


10.05.2016 | 19:50 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 10

Louis? POV

Jeg har akkurat kommet hjem etter en langhelg i London sammen med Harry. Den opplevelsen jeg noen gang har hatt. Det har hatt en så sykt bra følelse inni meg når jeg endelig har møtt han. Jeg klarer liksom ikke å få han ut av hodet mitt og det gjør meg litt gal.

Mamma spurte meg når jeg kom hjem om jeg hadde det gøy, jeg måtte jo svare ja. Hun spurte også om jeg kunne fortelle henne om denne Harry, jeg gjorde det og hun virket fasinert. Da jeg kom til punktet om Lucas så lot jeg bare la være å si at han var der. Men jeg måtte bare spørre henne.

Louis: Mamma?

Johannah (moren til Louis): Ja?

Louis: Husker du Lucas?

Johannah: Ja hvorfor skulle jeg ikke huske han, og hvorfor spør du?

Louis: Jeg bare lurte, hvor var det han flyttet?

Johannah: To timer herfra tror jeg det var, jeg husker faktisk ikke helt. Det er så mange år siden vet du

Louis: Ok

Jeg ga henne en klem før jeg gikk opp på rommet mitt på loftet. Etter så mange år så har jeg nesten glemt han helt. Hvordan klarte jeg det? At han ikke glemte meg, det er jeg forundret over. For å være ærlig så savner jeg litt tiden da vi var små og lekte sammen, tross alt så har jo vi en del minner sammen. Og de minnene dør aldri.

Mamma kommer inn etter snart to timer med en ekse, jeg bare ser rart på henne.

Johannah: Jeg fant denne esken på mørkeloftet med gamle ting og bilder fra da du var liten. Jeg tror det skal ligge noe fra Lucas nedi her

Louis: Virkelig?

Johannah: Ja, jeg tror jeg laget en minne bok til begge to med masse bilder og en del historier om dere to. og jeg tror det skal være en dvd nedi her et sted med videoer.

Jeg begynner å lete og jeg finner sykt mye minner fra da jeg var liten, mamma forteller meg litt. Det beste er at jeg blir minnet mer om hva jeg gjorde da jeg var barn og jeg får mer tid sammen med mamma. Jeg savner virkelig å ha mer tid sammen med henne, det er faktisk gøy. Hun er en bra kvinne og mamma tross alt.

Mamma og jeg finner minneboken som hun laget. Vi ser gjennom den sammen og ler kjempe mye. Jeg tror vi satt der i flere timer før Harry tekster meg.


// Minneboken som Johannah lagde til

Harry: Hei :)

Louis: Heii Harry :)

Harry: Hva gjør du?

Louis: Ser gjennom en minnebok med mamma fra da jeg var liten, hva med deg da?

Harry: Å det høres så koselig ut, jeg sitter og ser på tv med søsteren min

Louis: Det høres så koselig ut det også :P 

 

På fredag så får vi vite hva vi kommer opp i eksamen skriftlig og om vi faktisk kommer opp. Jeg tror jeg ikke får tid til å legge ut så mye, for jeg skal først på skolen, så skal jeg på senteret med en venn. Jeg aner heller ikke når jeg kommer hjem før jeg skal møte noen andre venner, for da kommer jeg ikke hjem før sånn over elleve på kvelden.

-Marita Iselin


09.05.2016 | 20:31 | Kategori: One Direction

One Direction på Family Gay15 mai 

-Marita Iselin


09.05.2016 | 20:17 | Kategori: Liam Payne

Liam i Paris nylig- Andrea


08.05.2016 | 14:54 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 9

Harry?s POV

Jeg og Lucas har kommet tilbake til onkelen hans. Vi går til rommet vi deler og setter oss ned. Rommet har to enkelt senger med ett stort vindu som peker ut mot byen. Utsikten er fin da, man ser hvor ting er. Lucas ser på meg og jeg ser tilbake, jeg har så lyst å spørre han om hva som skjer mellom han og Louis. Problemet er at jeg vet ikke om jeg tørr å spørre han. Harry, mann deg opp nå, dette må du klare. Ellers får du aldri vite noe. Jeg tar et dypt pust.

Harry: Lucas

Lucas: Ja?

Harry: Hva er det mellom deg og Louis?

Lucas: Ingenting, hvorfor spør du?

Harry: Det virket som om dere kjenner hverandre fra før av

Lucas: Vi gikk i samme barnehage da vi var små

Harry: I samme barnehage? Nå tuller du

Lucas: Vi var bestevenner, og så da? Hvorfor er det så viktig?

Harry: Det virker bare som om dere ikke går så godt i hop nå

Etter denne samtalen så snakket ikke Lucas sammen med meg og dro hjem igjen. Onkelen hans var veldig snil og lot meg sove der. Det er sånn at jeg føler meg litt skyldig nå siden det var jeg som dro opp temaet. Når jeg kommer tilbake så vil jeg si unnskyld til han, jeg vil ikke miste han som venn. Det er bare det at jeg er glad i han og han er nesten som en bror for meg.

Louis? POV

Jeg ser på bildet av meg og Lucas. At han beholdt det etter så mange år fra hverandre, og at han i det hele husket meg. Det føles litt rart hele greien mellom meg og han. Etter alle disse årene møtes vi igjen, lurer på om noen av de andre husket han. Jeg tror de fleste husker han som gutten som så rar ut, han hadde heller ikke så mange venner heller. Jeg derimot, hadde litt flere venner. Mest antagelig for jeg så litt mer «normal» ut, og jeg vet det jeg var slem nå som sa det. Sannheten gjør litt vondt ikke sant, men sannheten er at han var søt i barnehagen. Det var bare ikke så mange som så det, og ærlig talt så skjønte jeg virkelig ikke hvorfor alle mobbet han. 

 

Ok, delene blir litt lengre nå og jeg skal få med flere bilder sånn det ikke blir så kjedelig å lese det. håper dere liker delene så langt.
-Marita Iselin


07.05.2016 | 21:19 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 8

Harry?s POV

Jeg ser at det virker som om det er noe mellom Louis og Lucas. Akkurat hva det vet jeg ikke, men jeg vil finne det ut. Så når jeg og Lucas kommer tilbake til onkelen hans så vil jeg spørre han hva som foregår. Det er nesten som om de kjenner hverandre fra før av, akkurat det er jeg litt redd for at de skal gjøre.

Harry: Dere jeg må bare på do litt

Lucas: ok

 

Louis? POV

Harry går på toalettet og så da er jeg alene sammen med Lucas. Noe som føles litt rart for det føles som om jeg kjenner han. Fra hvor, det aner jeg virkelig ikke. Lucas bare ser på meg med ett tomt blikk, er det noe jeg har i ansiktet kanskje.

Lucas: Kjenner du meg virkelig ikke igjen?

Louis: Hva snakker du om?

Lucas: Husker du virkelig ikke at vi var bestevenner i barnehagen?

Louis: Hvordan i huleste kan jeg huske hvem jeg kjente i barnehagen og vi gikk vel ikke i samme barnehage?

Lucas: Vi gikk i samme barnehage og vi var bestevenner

Louis: Bestevennen min i barnehagen flyttet langt bort

Lucas: Og jeg var bestevennen som flyttet langt bort

Han legger ett bilde foran meg av to barn, det er meg og en annet gutt

Louis: Hvordan fikk du tak i det bildet der?

Lucas: Som jeg sa, vi var bestevenner i barnehagen


// Lucas & Louis i barnehagen

 

Jeg har litt tid imorgen til å lage litt lengre deler for jeg er klar over disse delene frem til nå har vært sykt korte
-Marita Iselin
 


05.05.2016 | 18:48 | Kategori: Zayn Malik

Zayn på galla nylig

- Andrea


04.05.2016 | 23:17 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 7

Louis? POV

Jeg går til parken Harry og Lucas er i, jeg er så nervøs.
Gresset er grønt og solen skinner. Himmelen er blå og fuglene synger. Kjærester kysser og ektepar holder hender. Jeg ser meg rundt og ser noen som ligner på Harry. Synet blir tydeligere og jeg studerer ham nærmere.

Louis: H-Harry?

Han snur seg og ser på meg og smiler.

Harry: Louis

Han gir meg en klem og jeg kjenner en merkelig følelse i magen, men den er god. Som jeg skulle ønske denne klemmen varte evig, men han slipper meg og jeg gir etter. Han ser på meg med de nydelige øynene sine og jeg klarer ikke å ta øynene mine fra dem. Harry smiler og drar meg med til Lucas og presenterer oss for hverandre.

Harry: Lucas detter er Louis som jeg har snakket så mye om

Lucas: Hyggelig å hilse på deg Louis og hyggelig å endelig få treffe deg

Louis: Hyggelig å treffe deg og

Jeg kjenner at jeg blir nervøs og det er en litt anspent mellom meg og Lucas. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si til han. Det er hyggelig å møte han selvfølgelig, men det var litt kleint. Vi tar oss tid til å gå rundt i parken til å bli bedre kjent med hverandre og vi har det super gøy. Nå vil jeg ikke at denne dagen skal ta slutt for jeg har det så bra akkurat nå. Det er liksom sånn at jeg vil at tiden skal stå stille i dette øyeblikket. 

 

-Marita Iselin


03.05.2016 | 21:19 | Kategori: Spørsmål

Spørsmålsrunde

Spørsmålsrunde kommer i Torsdag så bare så bare spør i vei dere lurer på om meg eller Marita Iselin.

Dere kan spørre om alt dere vil så bare så i vei :)

Så håper vi det er mange som Spørsmål til oss :)

 

 

-Stine

 

 

 

 


02.05.2016 | 21:34 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 6

Harry?s POV

Etter flere uker så har jeg og Louis bestemt oss for å møtes. Siden det bare tar to timer å dra til hverandre så møtes vi halvveis. Så da motes vi I London, og tenk at jeg fikk lov av mamma. Vel, jeg kan ha løyet litt da. Jeg bare fortalte at jeg og Lucas skulle på en liten guttetur i London sammen med onkelen hans som bor der nede. Det faktum at jeg løy ikke helt da, jeg og Lucas skal ned og møte onkelen hans. Det er bare at vi skal ikke ha noe guttetur eller lignende.
 

Louis? POV

Jeg sitter på en benk og venter på toget til London og jeg gleder meg noe så sykt til å møte Harry. Dette øyeblikket har jeg ventet så lenge på og jeg klarer nesten ikke å vente lengre.
Toget kommer og jeg står opp fra benken. Dørene åpner og jeg stiger inn og finner en plass å sitte ved siden av en gammel dame.
Timen går og jeg ankommer London. Jeg går av toget og går til hotellet jeg skal sove på. Det er kjempe stort og jeg sjekker inn. Telefonen min piper.

Harry: Har du ankommet London?

Louis: Ja har du?

Harry: Ja, jeg og Lucas er i parken og venter på deg :)

Louis: Skal jeg komme bort?

Harry: Eh ja, seff

Louis: Jeg kommer nå

Harry: OK, jeg gleder meg :)

 

-Marita Iselin


01.05.2016 | 19:55 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på fest i Las Vegas nylig- Andrea

 


hits