30.04.2016 | 16:40 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 5

Harry?s POV

Det har gått noen dager nå og jeg og Louis har snakker hver eneste dag. Liksom det er nesten som om jeg har blitt avhengig av å måtte snakke med han hver dag. Jeg klarer ikke å gå en dag uten å måtte snakke med han. Louis hjelper meg når jeg får problemer med noe og sier at om noen plager meg så skal han komme å banke dem opp for meg. Det synes jeg er litt sånn søtt av han.
Da jeg snakket med Louis på telefonen så var jeg først litt nervøs. For det har liksom vært første gang jeg har opplevd noe sånt. Å snakke med Louis føltes godt, han forstod meg på en måte. Han vet liksom hva han skal si for at jeg skal føle meg bedre og jeg er så glad for det. Lucas har blitt veldig lei av at jeg snakker så mye om Louis nå for tiden. Det har faktisk endt med at han har tatt fra meg mobilen og låst den bort fra meg i noen timer. På en måte så er det bra for da får jeg litt tid til å savne Louis før jeg snakker med han igjen. Jeg håper Louis forstår det og kanskje føler det litt på samme måte.
Nå begynner det å nærme seg at jeg og Louis skal facetime hverandre. Jeg er så nervøs, hva om han synes jeg er stygg og ikke vil snakke med meg? Hva om han ikke er den jeg tror det er. Det er så mange spørsmål som surrer rundt i hodet mitt nå, og jeg tror det sprenger snart. Telefonen min ringer på facetime og det er Louis. Jeg tar den opp og svarer nervøst.

Harry: Halo

Louis: Ha- omg, det ser dødskjekk ut

Jeg tror jeg rødmet litt da han sa at jeg så dødskjekk ut. Jeg kan virkelig ikke tro at han sa det, og det virker som om han mener det også. Nå er det sikkert den tiden nå at jeg ikke aner hva jeg skal svare på det.

Louis: Unnskyld, jeg mente ikke å si det.

Harry: D-det går bra tror jeg, og takk tror jeg

 

Beklager for at jeg ikke postet noe i går, jeg hadde litt for mye og gjøre. Så nå sitter jeg med mormoren min og jeg blir her til imorgen, jeg er dessverre litt usikker om jeg får til å poste en ny del i morgen for da er det noe er i bygda som kalles for Vågen Rundt.
-Marita Iselin


28.04.2016 | 20:28 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 4

Louis POV

Jeg ser på nummere til Harry, klar til å ringe han. Jeg trykker på ring, og jeg hører at det piper. Når noen svarer så hører jeg en dyp, mørk stemme.

Harry: Hei Louis

Louis: H-hei

Jeg er så nervøs at jeg klarer så vidt å tenke. Harry har en stemme som gjør meg så nervøs og skjelven i bena mine. Det skal jeg ikke fortelle han, for da vil han kanskje ikke snakke med meg igjen.

Harry: Skjer?

Louis: Ingenting, snakker med deg. Hva med deg da Harry?

Harry: Sitter på rommet mitt, ikke noe stort

Louis: Hva liker du å gjøre?

Harry: Jeg liker å synge og jeg spiller i ett band

Louis: Så kult, hva heter bandet deres?

Harry: White Eskimoes

Jeg og Harry snakker i flere timer sammen. Vi har blitt godt kjent med hverandre og vi planlegger og facetime sammen en dagen. Jeg kan virkelig ikke stoppe å smile, og jeg kommer ikke til å slutte å snakke om Harry med det første i vertfall. Josh kommer nok til å bli sikkerlig lei av meg etter hvert når jeg kommer til å snakke så mye om Harry.

Den natten jeg skulle legge meg så klarte jeg ikke å slutte å smile. Ingenting kunne ødelegge noe for meg nå.

 

Så da er jeg ferdig med alle tentamener jeg skal ha. Så eneste jeg har igjen er noen parr prøver og en eksamen. Mye jobb å få seg en utdanning, skal ikke være lett. 
-Marita Iselin


28.04.2016 | 12:40 | Kategori: Spørsmål

Spørsmålsrunde

Hei jeg og Stine skal ha en spørsmålsrunde. Så bare spør i vei så kommer vi og svare dere på torsdag om en uke. Dere kan spørre om alt dere vil og vi skal svare så godt vi kan. Vi håper dere vil komme med mange spørsmål til oss.

 

-Marita Iselin


27.04.2016 | 17:23 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 3

Louis POV

Jeg har gått rundt og tenkt på personen som jeg har tekstet. Åhhh, jeg lurer sånn på hva han heter og hvordan han ser ut. Da han tekstet meg og kalte meg søt ble jeg litt satt ut da, siden han var den siste personen jeg hadde ventet skulle kalle meg søt. Så jeg har da bestemt meg for å tekste han uansett hvor redd jeg er.

Louis: Heeiii

Harry: Hei?

Louis: Jeg har et veldig alvorlig spørsmål til deg

Harry: Ok?

Louis: Hva heter du?

Harry: Harry

Louis: Omg, virkelig? Det er et så fint navn

Harry: Fint navn? Og det kommer fra en som ikke kjenner meg

Louis: Men jeg vil bli kjent med deg, jeg klarer ikke å slutte å tenke på deg. Vær så snil?

Harry: Vi kan ringe men ikke mer med det første

Louis: Virkelig? Tusen millioner takk

Harry: Er du virkelig glad for noe så lite som en telefonsamtale?

Louis: Eh, ja

 

Harry?s POV

Så jeg har hatt en rar samtale med Louis. Det virker som om han er veldig interessert i meg av en eller annen grunn. Han virker snill da, men han kan være en pedofil for den saks skyld eller en kidnapper. Han kan være hva som helst. Så han har fornavnet mitt, og nummeret mitt. Han virker harmløs, men hvem vet. 

 

Jeg er da endelig ferdig med tentamener, det eneste jeg har igjen da er noen prøver og eksamen. hahah. 

-Marita Iselin


26.04.2016 | 20:17 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 2

Harry?s POV

Det har gått noen dager siden Louis og jeg tekstet hverandre. Jeg har hatt lyst til å sende han en melding i det siste men jeg har ikke turt. Kanskje han kommer til å tro feil om meg? Gud, hvorfor må dette være så vanskelig. Jeg ser på vennen min Lucas og han tar telefonen min og løper sin vei med den, jeg løper etter han og prøver å få den tilbake. Plutselig så bare stopper han og jeg løper rett inn i han og vi begge to faller over ende. Lucas gir meg tilbake telefonen min og han har sendt en melding til Louis og han svarer fort etter det.

Harry: Hei søten, står til?

Louis: kalte du meg akkurat søten?

 

Etter denne meldingen så tror jeg at jeg døde litt. Lucas har akkurat ødelagt livet mitt for godt nå og jeg aner ikke hvordan eller hva jeg skal svare Louis. Ok, nå friker jeg ut. Hodet mitt jobber på spreng, jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre av meg selv nå. Før jeg vet ordet av det så hjelper Lucas meg med å tekste.

Harry: Ja, jeg kalte deg akkurat søten. Du kalte meg det så, hvorfor kan ikke jeg?

Louis: Med meg var det et uhell, jeg sendte til feil person .

Harry: Så jeg kan ikke kalle en person for søt nå da?

Louis: Joda, selvfølgelig 

 

 

Jeg skal prøve å oppdatere hver dag, jeg håper på det. og beklager for en sen del. Har hatt litt mye å gjøre, har hatt både tentamen pluss begravelse idag. Skal ha tentamen imorgen også så skal prøve å få tid til å skrive på historien.

-Marita Iselin


25.04.2016 | 20:34 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 1

Louis: Heeiii søten

Harry: Ummmm?.. Hvem er du?

Louis: Jeg er bestevennen din, Louis

Harry: Bestevennen min heter ikke Louis..

Louis: Ummmm.. er ikke du Josh (bestevennen til Louis)

Harry: Eh, nei?

Louis: Unnskyld, jeg må ha sendt feil.

Harry: Det går bra, du er tilgitt 

Louis: Hva heter du, person jeg med et uhell har tekstet?

Harry: Hvorfor skal jeg si navnet mitt til deg? Jeg kjenner deg ikke engang.

Louis: Jeg kan sende deg er bilde av meg

Harry: Hvordan kan jeg vite at det er deg?

Louis: Godt poeng, facetime? Da vet du at det er meg, da kan jeg ikke jukse

Harry: ok, nå er du bare creepy

Louis: Unnskyld?.. skal jeg slutte å tekste deg nå?

Harry: Gjerne, det hadde vært fint

 

Harrys POV

Jeg ser på meldingene som denne Louis har sendt meg, jeg lurer sånn på hvem han er. I de siste dagene så klarer jeg bare ikke å slutte å tenke på det, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få han ut av hodet mitt. Liksom han er der konstant, han bare kom inn og forlot aldri hodet mitt. Jeg har lurt på om jeg skal tekste han eller ikke, det har gått sånn frem og tilbake. Vennen min Lucas er sikkert lei av å høre om det nå siden jeg snakker om Louis nesten hele tiden.

 

 

-Marita Iselin


25.04.2016 | 13:24 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 info

Hei søte lesere, jeg har begynt å skrive på en ny historie, og det blir en Larry historie. Jeg skal prøve å oppdatere den så ofte som mulig og jeg skal prøve å skrive hver dag på den. jeg legger kanskje ut en del i dag om jeg får tid til det. har en del å gjøre i dag. 
Jeg har ikke valgt et spesielt navn på historien men det er sånn type historie der i begynnelsen kan være nesten som når du tekster noen. for Louis klarer å tekste Harry med et uhell. resten utvikler seg utifra det. så ja, håper dere vil like den.

-Marita Iselin


23.04.2016 | 10:34 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i går

-Stine

 


22.04.2016 | 20:46 | Kategori: Fans

Louis med fan i dag

- Andrea

 


22.04.2016 | 14:32 | Kategori: Niall Horan

Niall på Snapchat idag

-Marita Iselin


21.04.2016 | 13:28 | Kategori: 1D Historie-13

Louis og Danielle

 

-Stine

  


20.04.2016 | 11:47 | Kategori: 1D Historie-13

Ny Historie

Hei, jeg tenkte jeg kunne skrive en historie her inemellom om guttene. Så jeg trenger litt hjelp av dere til noe, hva slags historie og om hvilken gutt vil dere lese om? 

- Marita Iselin

 


19.04.2016 | 20:59 | Kategori: Niall Horan

Niall på audition for 6 år siden

-Marita Iselin


18.04.2016 | 21:13 | Kategori: 1D Historie-13

Ny Blogger

Hei
Jeg er en ny blogger her og jeg heter Marita Iselin, jeg kommer fra en liten bygd utenfor Ålesund, Jeg er 17, fyller 18 i oktober og jeg går andre året mitt på videregående. På fritiden så liker jeg å være sammen med venner, høre musikk og se på serier, jeg jobber med en barnegruppe og jeg jobber som en vaktmester hos en gammel dame. Jeg elsker One Direction over alt på jord og det har jeg gjort siden 2011 tror jeg. 
Dere kan følge meg på Instagram: littlespecialme- Marita Iselin


11.04.2016 | 17:05 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på trilletur nylig- Andrea


10.04.2016 | 08:26 | Kategori: Liam Payne

Liam med fen

 

-Stine


 


09.04.2016 | 22:13 | Kategori: 1D Historie-13

Hei

Hei folk dere kan følge meg på Snapchat heter jeg stinecom123 bare følge meg her så kan dere se hva jeg gjør i hver dagen min. Eller på instagram heter jeg Stinelarsen17 der kan dere like bildene min. Vi har ikke blogge så mye det siste før at jeg går på skolen 6 dager jeg har bare fri på søndager. Da har jeg tid og blogge men i morgen skal jeg noen, Men jeg kan blogge på kvelden når jeg kommer tilbake igjen til skolen der jeg bor. så jeg håper at dere er ikke sure på oss :) 

 

Her bor jeg og gå på skolen.., 

 

-Stine


 

 


04.04.2016 | 15:55 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag   

-Stine


 


03.04.2016 | 19:05 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Lottie på fest i natt

- Andrea

 


03.04.2016 | 12:20 | Kategori: Harry Styles

Harry med fen i går

-Stine


 


02.04.2016 | 14:47 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis med sønnen sin


 

-Stine


 


02.04.2016 | 13:01 | Kategori: Harry Styles

Harry med fan sin mor idag

- Andrea

 


hits