28.03.2017 | 23:33 | Kategori: 1D Historie 14

Niall Horan - This Town


 


26.03.2017 | 14:58 | Kategori: 1D Historie 14

Superparet er blitt foreldrePopartisten Cheryl Cole (33) og Liam Payne (23) fra One Direction har fått sitt første barn.

Liam Payne fra One Direction delte lørdag kveld et bilde på sin Instagram-konto.

«Vennene mine og familien min vet at det er sjeldent jeg blir målløs... Wow! Jeg er så utrolig glad for å kunne si velkommen til sønnen vår», skriver han.

Sønnen ble født onsdag 22. mars.

«Dette er et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme, det er mitt favoritt-øyeblikk så langt i livet», skriver han videre.

Cheryl Cole er en britisk popartist. Hun er medlem av gruppa Girls Aloud.

I 2008 var hun dommer av den britiske versjonen av X faktor.

Liam Payne er medlem av One Direction, som ble dannet under X factor i Storbritannia i 2010.

Sønnen de nå har fått sammen er deres første barn.

 

-Stine

 

 


08.03.2017 | 18:01 | Kategori: 1D Historie 14

HER ER DET ULTIMATE BEVISET PÅ AT HAN ER SAMMEN MED EKSEN IGJEN

Det er ikke uten grunn at fansen har vært helt i ekstase siden det ble kjent at Louis Tomlinson mest sannsynlig har blitt sammen med eksen Eleanor Calder igjen - de har tross alt en laaang historie sammen!

Turtelduene har tidligere datet i tre år, og det tok ikke lang tid etter Louis gjorde det slutt med skuespillereksen Danielle Campbell, før han og Eleanor tok opp kontakten igjen.

 

Likevel er det ikke tvil om at barnefaren og modellkjæresten har vært svært hemmelighetsfulle om gjenforeningen, og det har blitt spekulert i om de kun er gode venner.

Frem til nå. I helgen ble One Direction-kjekkasen arrestert på flyplassen i Los Angeles. Hendelsen skjedde etter at han havnet i krangel med en paparazzi-fotograf og deretter forsøkte å beskytte Eleanor som havnet i klammeri med to jenter som forsøkte å filme Louis og fotografen - og det hele resulterte i at popstjernen ble arrestert for å angivelig ha slått en av de involverte jentene i ansiktet.

Jepp, kjæresten min <3 Helt ubevisst har Louis sannsynligvis bekreftet at han og eksen er sammen igjen. Også advokaten hans har i etterkant kalt Eleanor for kjæresten til den britiske artisten.

 

Nå håper vi bare at både Louis og Eleanor, og de involverte jentene, har det bra etter oppstyret - og er spent på hva som skjer videre i denne sjokkerende saken!

 

-Stine


04.03.2017 | 22:10 | Kategori: 1D Historie 14

One Direction-stjerne arrestert. La fotograf i bakken

Artistens team bekrefter historien.
 

(Seoghør.no): Popfenomenet One Direction har herjet hitlister verden over og skapt kaos i de fleste land de har turnert i. Paparazzi og ivrige fans følger med hvor de nå enn beveger seg, om det så er ute på restaurant eller på flyplassen.

Boybandet, som nå består av de fire medlemmene Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne og Louis Tomlinson, er kjent som noen av de snilleste guttene i klassen, og lager sjeldent bråk.

Havnet i bråk

Nå har imidlertid en av dem blitt arrestert. TMZ skriver at 25 år gamle Louis ble fraktet til arresten etter å ha kommet i en ubehagelig situasjon med en fotograf på en flyplass i Los Angeles.Det var fredag kveld at situonen foregikk. nettstedet skriver at 25-åringen og kjæresten skulle hente bagasjen sin da det plutselig dukket opp flere fans og paparazzier rundt dem.

Han skal ha kommet i en konflikt med en fotograf, som han til slutt skal ha kastet i bakken med hode først. Popsangerens kjæreste skal også ha deltatt i en krangel på flyplassen. En kvinne hadde filmet hendelsen med fotografen, som skal ha fått den ikke navngitte kjæresten til å fly i flint.

Det er ikke kjent om også hun ble arrestert, med Tomlinson ble lagt i håndjern og fraktet til arresten. Det sammen ble fotografen som han kranglet med. Louis ble arrestert mistenkt for vold.

 

De skapte selv krangelen med Louis. Det er ikke første gang at en paparazzi lager bråk med en kjendis. samtidig som fotografen kranglet med Louis, angrep tre andre kjæresten hans og han kom til hennes unnsetning, forteller det på vegen av artisten.

 Mistet moren 

Louis har det siste halvåret vært i sorg. I desember ble det kjent at han hadde mistet moren sin, Johannah Deakin. 

Moren til Louis Tomlinsen ble diagostisert med en aggressiv form for leukemi i fjor. Hun gikk bort i morgentimene onsdag 7. desember, bae 43 år gammel

I tillegg til ektemannen og sin berømte, eldste sønn, etterlot hun seg barna Lottie (18), Felicite (16), tvillingene Daisy og Phoebe (12) og tvillingene Ernest og Doris (2).

Louis Tomlinson og moren deltok på flere rød løper arrangementer sammen. Johanna var svært engasjert i veldedighet. Hun var også bestemor til Louis sønn Freddie 10 mnd). som sangstjernen fikk med styllisten Briana Jungwirth i slutten av Janura. 

Johanna var første og fremst en utrolig fantastik mor til syv barn og deres individuelle talenter og triumfer er beviser på de prinsippene og overbevisningene hun gav dem. Hun var også en utrolig stult bestemor for Freddie, uttalte enkemannen hennes til Daliy Mail.

 

 

-Stine


 


02.03.2017 | 22:25 | Kategori: #1DFacts

Vi trenger en til på bloggen

Hei det er en av oss har slutta her og blogge. Vi trenger en til som kan hjelpe oss og blogge. Hvis du vil hjelpe oss bare ta kontakt meg på Facebook.

https://www.facebook.com/stine.larsen.50

Her kan du snakke med meg hvis du vil hjelpe oss 😊

 

 

- Stine


hits