01.04.2013 | 01:14 | Kategori: One Direction

Guttene i svarte antrekk!

Bildet er fra konserten i Liverpool i kveld!

POSTED BY: Malin


31.03.2013 | 23:23 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Maraton Info

Hei dere!

I morgen (mandag) blir det maraton på historie 8! Jeg sa at det skulle være i denne helga, men siden jeg har vært borte så skyver jeg maratonet til i morgen. Det går vel bra? Jeg har skrevet mange forhåndsskreve deler, så det blir et bra maraton i morgen! Håper dere gleder dere like mye som meg! :)

 

Det starter i morgen når jeg står opp! Håper dere følger med :)

 

POSTED BY: JULIE


31.03.2013 | 22:11 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 del - 86 - MARATON

Jeg holdt tårene og følelsene mine inni meg mens jeg gikk til bilen. I tilfelle jeg møtte på noen av gutta så vil jeg slippe å forklare noe for dem. Jeg klarte meg ned til bilen, men det var vel en selvfølge at jeg skulle møte noen. Jeg gjenkjente bilen til Louis, men han var ikke alene. Ved siden av han satt Zayn..


 

Jeg frøs og visste ikke hva jeg skulle gjøre. Zayn var ute av bilen til Louis før han stoppet og han kom mot meg. Jeg kunne ikke komme meg unna på noen som helst måte. Jeg så meg bak og angret jeg på at jeg ikke bare ble hos Niall. Zayn kom gående rolig mot meg og jeg gikk bakover. "Hold deg unna meg," sa jeg rasende. Zayn var selvfølgelig ikke av den lydige typen så han gikk enda et skritt. "STOPP!" nå ropte jeg. Han stivnet. Louis var kommet ut av bilen bak Zayn og kom rolig mot oss. "Kan noen fortelle meg hva som skjer?" spurte han forvirret. "Har du lyst å forklare Louis hvordan har løyet til ikke bare meg, men til Louis og resten av gutta de siste ukene slik at du kunne være med Perrie!" sa jeg rasende. Louis så sjokkert på Zayn. "Hva faen Zayn?!" Louis nesten spyttet ut ordene. Zayn bare så ned på bakken og jeg skjønte at ikke ante hva han skulle si.

 

Det hadde vært stille en stund nå og jeg tror faktisk Harry og Niall hadde kommet ut bak. "*DN*, du aner ikke hvor lei meg jeg er," begynte Zayn. "Vel det er litt seint nå Zayn! Du skulle kanksje tenkt på det før du var sammen med Perrie og før du løy til meg," jeg lot han ikke snakke ferdig. "Hvorfor?" lurte Louis "Hvorfor var du sammen med henne?" Zayn sukket som om det skulle være svar nok. "Jeg vet ikke," mumlet han. "Du vet ikke!" den svei. Han hadde vært sammen med Perrie og løyet for meg, men visste ikke hvorfor. Hva hadde skjedd med han? Dette var ikke den Zayn jeg kjente. "Hva skjedd med deg Zayn?" sa Louis som om han hadde lest tankene mine. Zayn så på meg med blanke øyne. "*DN*," stemmen var gråtkvalt "Vær så snill" Han var beende. "Dette er ikke bare en bagatell Zayn," sa jeg og begynte å gå mot bilen min. "*DN*, vent!" sa Zayn og kom mot meg. "La meg være Zayn," sa jeg lavt, anspent. "Nei, *DN*, vent, ikke gå!" han ga seg ikke. "Nei, Zayn! Jeg vil ikke se deg mer!" sa jeg høyere denne gangen. "Vær så snill," han ville fortsatt ikke la meg gå. "Jeg sa la meg være!" nå skrek jeg.

 

Etter å ha kjørt bort fra Zayn så fort jeg kunne begynte jeg å roe meg ned etter hvert og tårene kom tilbake. Eller de hadde faktisk trillet nedover ansiktet mitt hele tiden mens jeg snakket med Zayn, men jeg hadde ikke lagt merke til det før nå. Tårene bare rant og rant, men jeg hulket ikke. De bare rant der uten at de kom i veien for meg. Jeg kjørte og kjørte i noe som virket som en evighet før jeg endelig så huset mitt. Jeg hadde aldri vært så glad for å se det som jeg var nå. Jeg kom meg ut av bilen og sprang opp mot huset, men det var selvfølgelig låst. Jeg fiklet meg nøklene og fikk til slutt opp døra. Da jeg kom meg inn døra og fikk lokket den igjen bak meg var det som om knærne min sviktet og jeg falt sammen mot døra. Nå kom hulkene som ikke hadde kommet tidligere. Jeg hulket og gråt helt ukontrolert og alt føltes helt jævlig. Eller det føltes faktisk ikke helt jævlig, alt var jævlig.

 

 

Dette er siste del av maratonet, men kommer selvfølgelig en ny del i morgen. Dere har vært helt fantastiske å kommentere og dere aner ikke hvor mye kommentarene deres betyr for meg! LOVE YOU!

 

POSTED BY: Hedda31.03.2013 | 21:41 | Kategori: Bilder

Eleanor i dag


Eleanor er hun i den hvite frakken ;)
Hun er i Liverpool i dag for å se på guttenes konsert


POSTED BY: Casandra


31.03.2013 | 21:39 | Kategori: Harry Styles

Harry med fan i LAPOSTED BY: Casandra


31.03.2013 | 21:38 | Kategori: Louis Tomlinson

Bilder fra OmanPOSTED BY: Casandra


31.03.2013 | 21:16 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 85 - MARATON

"Kan vel det," mumlet jeg og tok fram mobilen. Jeg fant Zayn fort og trykte på "ring". Jeg var nervøs og kjente at det nesten knøt seg i magen min. Hvorfor var jeg nervøs for å ringe kjæresten min? Jeg tror egentlig jeg var redd for om han svarte og hvis han svarte hva kom han til å si. Endelig svarte det, men jeg rakk ikke si noe før noen andre svarte. Nemlig Perrie. "Hei det er Perrie! Zayn er opptatt så kan ikke snakke, hade!"


 

Og så la hun på. Jeg var i sjokk. Hadde jeg akkurat hørt det jeg hørte? Var det virkelig Perrie? Selv om jeg var i sjokk var jeg mer en noe annet rasende. Rasende på Zayn. Jeg hadde mest lyst til å kaste telefonen i veggen, men klarte akkurat og kontrolere meg selv. Jeg prøvde å roe pusten som hadde økt litt og jeg ville ha kontroll på stemmen før jeg sa noe for jeg visste at Harry og Niall kom til å spørre. Og jeg hadde rett. De var begge veldig nysjerrig og Harry sa bare først: "Såå?" Jeg svelget en gang og sa: "Han er sammen med Perrie." Stemmen min var mye mer ustø enn jeg hadde trodd, men ikke på grunn av raseriet. Den knakk nesten på slutten av gråten jeg hadde i halsen og før jeg visste ord av det trillet tårene ukontrolert. Jeg ville være sterk og ikke gråte, men akkurat nå virket det umulig. Alle følelsen kom så plutselig. Niall dro meg inn i armene sine og jeg begynte faktisk å hulke. Alle tårene strømmet bare på og jeg klarte ikke å kontrolere dem. Begge guttene trøstet meg og kom med oppmuntrene ord.

 
Etter hvert reiste jeg meg opp, strakte ryggen og tørket tårene. Jeg snufset noen ganger. Mobilen min hadde ringt noen ganger, men Zayn kunne bare ringe så mye han ville. "Jeg er lei for det *DN*," sa Harry trøstende og smilte oppmuntrende. "Det er ikke din feil Harry," sa jeg smilte tilbake, selvom det ikke var lett "Jeg vet det, men jeg er lei meg for at Zayn er den drittsekken du trodde han var," sa Harry. Jeg nikket. Det var jeg vel også ganske lei meg for. Men nå som jeg hadde grått litt begynte raseriet å komme litt tilbake. Jeg var så rasende på Zayn som jeg aldri hadde vært på han før. Han brøt et løfte som faktisk betydde en god del for meg. Men det som beydde enda mer for meg var ærlighet og Zayn hadde ikke vært ærlig med meg på lenge. Jeg følte meg så dum som hadde trodd på det han sa. Jeg følte meg dum trodde han var til å stole på. Aldri i livet om jeg kunne stole på han noen gang igjen.

 

"Jeg må komme meg hjem," sa jeg plutselig og reiste meg. "Du kan bare bli her om du vil," sa Niall og la hånden sin på min. "Å risikere å møte på Zayn," sa jeg sarkastisk "Takk Niall, men nei takk." Jeg gikk mot døra og kunne føle Harry og Niall bak meg. Jeg snudde meg og presset frem er smil, som sikkert så litt forvrengt ut. "Tusen takk dere," sa jeg og ga dem begge en klem "Det hjalp å dere sammen med meg." De smilte og Niall sa: "Vi er her for deg uansett hva." Jeg gikk mot ytterdøra og tok i håndtaket. "Er du sikker på at du ikke bare vil være her. Jeg kan holde Zayn unna leiligheta til Niall," sa Harry bekymret. "Ja, jeg klarer meg nok," sa jeg og gikk ut før de fikk sagt noe mer. Jeg holdt tårene og følelsene mine inni meg mens jeg gikk til bilen. I tilfelle jeg møtte på noen av gutta så vil jeg slippe å forklare noe for dem. Jeg klarte meg ned til bilen, men det var vel en selvfølge at jeg skulle møte noen. Jeg gjenkjente bilen til Louis, men han var ikke alene. Ved siden av han satt Zayn..

 

 

Meeer?

 

Dere er så flink å kommentere! Fortsett så kommer neste del fortere!!

 

POSTED BY: Hedda

 


31.03.2013 | 20:07 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 84 - MARATON

Hvor var Zayn og resten av gutta? "Hei Niall!" sa jeg og smilte "Er ikke gutta her?" Han så overrasket på meg. "Emh, nei, hvordan det?" spurte han. "Åja, Zayn sa dere skulle ha lan hos deg," sa jeg og følte meg litt dum plutselig. "Hæ? Lan? Her? Nei, det har vi ikke," Niall så rart på meg "Jeg aner ikke hvor Zayn er."


 

Zayn var ikke her og de skulle ikke ha lan noe som betydde at Zayn hadde løyet til meg, men hvorfor? "Vet du hvor Zayn er?" spurte jeg usikkert. "Sorry, det aner jeg ikke," svarte Niall og smilte sjevt "Men har Zayn sagt til deg at vi skulle ha lan?" Jeg stirret ned på bakken og nikket bare som svar. "Du kan i det minste komme inn til meg," sa Niall og bokstavlig talt dro meg inn i leiligheta. Niall skulle akkurat til å lukke døra da vi plutselig hørte Harrys stemmen. "Niall, vent!" ropte han og to sekunder etter sto han inne i gangen til Niall sammens med oss. "Åhh, hei *DN*," sa han glad, men merket tydligvis den dempende stemmningen Niall og jeg hadde så han spurte fort: "Hva skjer?" Niall så nølende på meg før han svarte Harry med et spørsmål: "Vet du hvor Zayn er?" Harry så forvirret på oss og svarte: "Nei, hvordan det? Er noe galt?" Jeg hadde vært stille en stund, men plutselig datt bare en setning ut av meg. "Den drittsekken løy til meg, igjen!" 

 
Vi satt i sofaen til Niall inne i stua hans og snakket. De begge hadde reagert litt på kommentaren min tidligere og mente jeg kanskje ikke burde overreagere så fort. "Er du sikker på at han sa at han skulle ha lan med oss?" spurte Harry, men jeg så bare dumt på han som svar. "Har noen grunn for å lyge til deg?" spurte Niall. "Jeg tror da ikke det, eller jeg vet ikke. Hvorfor ville han lyge til meg? Har han sagt noe til dere?" jeg så på begge guttene, men de begge virket like fjern. "Han har vært litt rar i det siste. Stikker hele tiden uten å si hvor han skal og vi har som regel trodd at han er sammen med deg," sa Harry og hørtes litt bekymret ut. "Han har vært helt lik med meg. Sier hele tiden at han være en plass, men sier aldri hvor han skal," sa jeg og visste ikke om jeg var irritert eller såret. Gutta så på hverandre uten å si noe. "Hvis dere vet noe må dere si det," sa jeg strengt.

 

"Tror du han kan være sammen med Perrie?" spurte Niall og så usikkert på meg. "Men han lovte at han ikke skulle se henne mer," sa jeg såret "Og jeg burde stole på han, burde jeg ikke?" Det var tydlige at de heller ikke ville tvile på Zayn. "Har du prøvd å ringe han?" foreslo Harry. "Jeg prøvde før jeg kom hit, men han svarte ikke," sa jeg "Har dere vært noe sammen med han i dag over hode?" De begge ristet på hodet. "Prøv å ring han nå da," sa Niall og smilte sjevt. "Kan vel det," mumlet jeg og tok fram mobilen. Jeg fant Zayn fort og trykte på "ring". Jeg var nervøs og kjente at det nesten knøt seg i magen min. Hvorfor var jeg nervøs for å ringe kjæresten min? Jeg tror egentlig jeg var redd for om han svarte og hvis han svarte hva kom han til å si. Endelig svarte det, men jeg rakk ikke si noe før noen andre svarte. Nemlig Perrie. "Hei det er Perrie! Zayn er opptatt så kan ikke snakke, hade!"


 

Oooooi, meeer??

 

Fortsett den brae kommenteringen, dere er best, love ya!

 

POSTED BY: Hedda


31.03.2013 | 19:09 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 83 - MARATON

Etter hvert måtte Zayn og jeg gå for å rekke toget vårt vi sa hade til Eleanor og Louis og fant fort toget vårt. Da vi hadde satt oss ned og toget var begynt å kjøre så plutselig Zayn på meg med et alvorlig uttrykk som skremte meg. "Jeg må spørre deg om noe," sa han og jeg likte ikke det alvrolige ansiktet og den seriøse stemmen. Hva skulle han spørre meg om som var så seriøst?


Det at Zayn var så seriøs skremte meg. Han var sjeldent seriøs. Og han skulle i tillegg stille meg et spørsmål. Jeg så nervøst på han, men han sa ingenting og det gjorde det jo ikke noe bedre. "Ja, hva er det Zayn? Du skremmer meg når du oppfører deg slik," sa jeg med en nervøs klang som han sikkert kunne høre godt, men jeg håpet ikke for godt. Han sukket før han spurte, helt seriøs: "Hva vil du ha til middag når vi kommer til Bradford?" Han brøt ut i latter midt i det siste ordet. Jeg stirret irritert på han. "Det var dårlig gjort," sa jeg surt. "Du skulle sett ansiktet ditt," sa han leende og etterlignet meg "Og stemmen din, du var såå nervøs. Herregud!" Han lo og lo og jeg ble bare mer irritert, på tull selvfølgelig. "Nå angrer jeg på at jeg ikke tok toget til London i stedet," sa jeg og stirret ut i lufta. Han stoppet ikke å le og til slutt klarte jeg heller ikke å la vær å le. "Det var fortsatt dårlig gjort," sa jeg leende og lente meg mot han og møtte leppende hans.

 

1 måned senere

Det var fredags kveld og jeg hadde huset for meg selv hele helga. Jeg hadde vært syk hele uka i forveien så det siste jeg ville var å ha en fest selv om alle vennene mine ville det. Jeg hadde sagt til Zayn at jeg skulle ha jentekveld siden han skulle ha lan sammen med gutta. Jentekvelden hadde blitt avlyst så jeg hadde bestemt meg for å overraske Zayn med å komme over til han og gutta. Vi hadde ikke hatt så mye tid til hverandre de siste to ukene for han måtte hver et sted hele tiden. Jeg visste at han og gutta hadde vært i studio, men ikke mye. Jeg visste godt at jeg ikke burde tvile på Zayn, men det var noe, men jeg visste bare ikke hva. Jeg ville i hvert fall overraske Zayn bare for å være litt sammen med han, selv om det var på et lan. Jeg hadde prøvd å ringe han bare for å dobbelsjekke at de var hos Niall og ikke hos noen av de andre guttene, men han svarte så jeg bestmte meg bare for å dra.

 

Jeg satte meg inn i bilen og satte på radioen. Det var Little Mix sang DNA som spilte. Jeg var faktisk branslig nok til å skifte kanal. Jeg kom nok alltid til å være barnslig når det kom til Perrie. Jeg følte meg forferdelig fordi jeg hadde hatt bare en liten tanke om at Zayn hadde vært sammen med hennes siden han var så hemmelighetsfull. Jeg slo selvfølgelig fra meg tanken så fort den dukket opp, men likevel. Da jeg kom fram banket jeg på døren til Niall og trengte nesten ikke vente et sekund før han åpnet. "*DN*!" Niall var veldig glad tydligvis. Jeg prøvde å høre om guttene var inne i leiligheten, men det var helt stille. Hvor var Zayn og resten av gutta? "Hei Niall!" sa jeg og smilte "Er ikke gutta her?" Han så overrasket på meg. "Emh, nei, hvordan det?" spurte han. "Åja, Zayn sa dere skulle ha lan hos deg," sa jeg og følte meg litt dum plutselig. "Hæ? Lan? Her? Nei, det har vi ikke," Niall så rart på meg "Jeg aner ikke hvor Zayn er."

 

 

Hvor tror dere Zayn er?

 

Bare fortsett å kommentere like bra videre så kommer neste del om ca en time!

 

POSTED BY: Hedda

 


31.03.2013 | 17:58 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 82 - MARATON

"Enten så blir du med meg nå og så tar vi toget til Bradford og driter i denne bagatellen eller så tar du toget tilbake til London og lar denne bagatellen ødelegge oss." Det var kanksje urettferdig, men noen måtte vel ta en avgjørelse. Jeg sa ingenting, litt i sjokk over hvor direkte han var. Zayn reiste seg og før han gikk sa han: "Det er opp til deg." Og så var han borte. Det rant en enslig tåre nedover kinnet mitt.


Zayn var helt borte og jeg satt fortsatt igjen på Starbucks med tårere rennedne nedover kinnene mitt. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg bare satt der. Plutselig reiste jeg meg tørket tårene og begynte å springe. Jeg kom ut av Starbucks og begynte å se meg rundt. Der, Zayn var akkurat på vei ut. Jeg pustet dypt inn og ut før jeg begynte å springe. Hadde det ikke vært for alle folkene ville jeg ha ropt etter han, men det var nok ikke så smart. Zayn var kommet seg ut og jeg måtte bare håpe på at han ikke fant seg en taxi fort. Jeg kom fram til dørene som gikk ut, men det var så mye folk der at jeg slet med å komme meg ut. Jeg var blitt litt anpusten, men måtte nesten smile med tanken på at jeg var i god nok form til at jeg ikke hikstet etter pusten. Da jeg kom ut så jeg meg fort rundt for å se om jeg Zayn noen plass. Han var akkurat på vei inn i en taxi og nå måtte jeg nesten rope. Desperate tider krever desperate tiltak. "ZAYN!" ropte jeg og kunne ikke dy meg å kikke rundt for å se hvor mange som stirret på meg

 

Zayn snudde seg og et smil plantet seg om munnen hans. Jeg sprang mot han og stoppet opp rett før jeg kom fram. Jeg gjengjeldte smilet hans. Øyenen mine fylte seg med tårer uten at jeg helt visste hvorfor. Zayn kom mot meg og jeg slang meg inn i armene hans. Han holdt tett rundt meg mens jeg begravde ansiktet i brystet hans. Aldri i livet om jeg skulle la en bagatell ødelegge for at jeg kunne kjenne de armene rundt meg. Han kysset meg på hodet og jeg så opp, men det gikk ikke lang tid før leppene hans møtte mine. Ahh og aldri i livet om jeg skulle la en bagatell hindre meg i å kysse disse leppene. Vi bevegde de i takt med hverandre. Det kriblet i magen min. Det kriblet i magen min på den måten bare Zayn kunne få det til å krible. Vi ble avbrytt i dag for andre gang og det var faktisk Louis denne gangen og. "Dere burde sjerpe dere med det der," sa han strengt, men jeg kunne høre latteren i stemmen hans. "Åhh *DN*," sa Eleanor og ga meg en klem mens Zayn holdt rundt meg "Du får aldri lov til å bare stikke av slik igjen." "Jeg lover jeg skal aldri gjøre det igjen," sa jeg og lo.

 Vi måtte forklare hva som hadde skjedd til Louis og Eleanor før vi fikk dra til Bradford, og Eleanor ble faktisk litt irritert på Zayn. Hvem skulle trodd det? "Vel det eneste positive med dette var vel at jeg fikk Louis ut av leiligheten min og bort fra alle ølboksene han hadde tenkt å drikke," sa Eleanor og vi alle begynte å le bortsett fra Louis. "Du får meg til å høres ut som en alkoholiker," sa han furten. "Vel med tanke på hvor mye øl du hadde kjøpt til bare deg-" "Det var ikke til bare meg, Zayn skulle jo å få noen." De småkranglet, mens Zayn og jeg bare satt og lo av de. Etter hvert måtte Zayn og jeg gå for å rekke toget vårt vi sa hade til Eleanor og Louis og fant fort toget vårt. Da vi hadde satt oss ned og toget var begynt å kjøre så plutselig Zayn på meg med et alvorlig uttrykk som skremte meg. "Jeg må spørre deg om noe," sa han og jeg likte ikke det alvrolige ansiktet og den seriøse stemmen. Hva skulle han spørre meg om som var så seriøst?

 

 

Hva tror dere Zayn skal spørre om?

 

17 kommentarer før neste del!

 

POSTED BY: Hedda
 


31.03.2013 | 17:07 | Kategori: Bilder

Nye bilder av Loki


Hvem skulle tro at en hund skulle bli så kjent...

POSTED BY: JULIE


31.03.2013 | 17:02 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 81 - MARATON

"Sorry for at jeg bare forsvant sånn, men-" Eleanor avbrøt meg. "Hva skjedde egentlig? Zayn forsvant like etter deg og vi ble sittende igjen uten å skjønne noe, men hvor er Zayn?" Jeg sukket, det vikret plutselig veldig slitsomt å forklare situasjonen til Eleanor så jeg startet med å svare på det enkelste spørsmålet først "Jeg aner ikke hvor Za-" mer fikk jeg ikke sagt for plutselig sto Zayn foran meg.

 


"*DN* er du der?" hørte jeg Eleanor spørre bekymret i den andre enden. "Zayn er her." svarte jeg bare anspent og la på. Jeg stirret på såret på Zayn for det var akkurat slik jeg følte meg. Såret. "*DN*," Zayn sa det rolig og beende. Jeg var bare stille, ikke i prostest eller noe, men fordi jeg ikke visste hva jeg skulle svare han. Siden jeg ikke sa noe satt han seg ned ved siden av meg og helt automatik uten å tenke meg om flyttet jeg meg bort fra han. Jeg ante egetnlig ikke hvorfor. Jeg var jo ikke redd han eller noe, det var vel bare det at jeg vil vise han at jeg ikke vil ha noe kroppskontakt. Han så litt skuffet på meg med triste øyne, men jeg går ikke på den. Dette var hans egen feil. Vi ble sittende i stilhet en stund, men det ble ikke kleint. Det ble aldri kleint mellom oss. 

 

Etter noen minutter sa Zayn endelig noe. "Kan jeg prøve å forklare?" spurte han litt sjenert. Jeg sukket litt, men nikket som tegn på at han skal sette i gang. "Først må jeg si at det var Perrie jeg tekstet med under kampen og jeg er utrolig lei meg for at jeg løy, men du var så lei deg før det og jeg ville ikke se deg slik igjen," han stoppet og så spent på meg, men jeg sa ingenting så han bare fortsatte "Hun lurte egentlig bare på om du likte gaven som jeg skulle gi deg og så begynte jeg å forklare det med at jeg ikke ville møte henne flere ganger og da raste hun mot meg." Han stoppet enda en gang, men jeg hadde fortsatt ikke noe å si så jeg nikket bare som tegn på at han skulle fortsette. "Derfor ble vi tekstende en stund for vi diskuterte frem og tilbake og hun ville ikke stoppe. Jeg er utrolig lei meg, men du må vite at det var ikke mer enn det og jeg håper at du kan tilgi meg." Han var ferdig meg forklaringen og jeg ante ikke hva jeg skulle si.

 

Jeg følte meg litt dum. For jeg hadde helt klart overreagert. Det jo bare en liten bagatell. Men det som var problemet var at jeg var redd for at det skulle komme flere slike "bagateller" som denne. Jeg ville ikke være i et forhold som besto av småkrangler som denne. "Såå?" sa Zayn spent og ventet vel en reaksjon fra meg. Jeg hadde bare sittet og sett ned i fanget mitt hele tiden så langt, men så jeg opp på Zayn og inn i de nydelige brune øynene hans som var blanke. "Jeg overreagerte i leiligheten til Eleanor tidligere og det er jeg  lei meg for, men det som skremmer meg er at jeg er redd for at det ska komme opp flere slike situasjoner fremover og.." Jeg visste ikke hva mer jeg skulle si. Eller kanskje jeg ikke ville si det jeg hadde tenkt til å si, men Zayn tok over for meg. "Men det er ikke sikkert, det er opp til oss hvor vidt vi skal la slike bagateller," han brukte samme ord som meg "ødelegge oss. Jeg vet ikke om dette er rettferdig mot deg, men jeg lar deg ta valget." Han tok en pause og jeg visste at det kom mer. "Enten så blir du med meg nå og så tar vi toget til Bradford og driter i denne bagatellen eller så tar du toget tilbake til London og lar denne bagatellen ødelegge oss." Det var kanksje urettferdig, men noen måtte vel ta en avgjørelse. Jeg sa ingenting, litt i sjokk over hvor direkte han var. Zayn reiste seg og før han gikk sa han: "Det er opp til deg." Og så var han borte. Det rant en enslig tåre nedover kinnet mitt.

 

 

Hva tror dere *DN* gjør? Hva synes dere hun burde gjøre?

 

Da er maratonet i gang, jo flinkere dere er å kommentere jo fortere kommer neste del!

 

POSTED BY: Hedda


31.03.2013 | 16:43 | Kategori: Instagram

Harry på insta


POSTED BY: JULIE


31.03.2013 | 15:22 | Kategori: Niall Horan

Niall i går


Han var på et VIP område i går under og etter konserten til Olly. Han var sammen med Olly, Sam Teasdale, Caroline Flack ++


POSTED BY: Casandra


31.03.2013 | 15:20 | Kategori: Instagram

Danielle på Instagram


Haha! Jeg digger henne :)

POSTED BY: Casandra


31.03.2013 | 15:18 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrerPOSTED BY: Casandra


31.03.2013 | 15:05 | Kategori: Niall Horan

Niall med moren til Olly Murs


Han var på konserten til Olly i O2 arena i går.

POSTED BY: Casandra


31.03.2013 | 15:03 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam med fansPOSTED BY: Casandra


31.03.2013 | 14:19 | Kategori: 1D Historie-7

Maraton - Historie 7

Hei, jeg starter maraton med historie 7 i dag rundt klokken fem. Jeg har allerede forhåndsskrevet tre deler, men dere må være flinke å kommentere hvis dere vil ha nye deler fortere. Det kan hende at de første delene ikke er såå spennende, men spenningen kommer til øke utover i maratonet, jeg lover! Jeg vet ikke om jeg kommer til å avslutte historien på slutten av maratonet eller om det kommer noen deler etter på. Det finner jeg ut der og da. Gled dere til maraton og så snakkes vi senere!

 

POSTED BY: Hedda


31.03.2013 | 12:09 | Kategori: Fans

Harry med fans i London

POSTED BY: Maria


31.03.2013 | 12:08 | Kategori: Fans

Louis med fans

POSTED BY: Maria


30.03.2013 | 22:02 | Kategori: Facebook/Twitter

Stakar Louis :(POSTED BY: Casandra


30.03.2013 | 19:05 | Kategori: Harry Styles

Fans møter Harry på LAX (video)

 

Legg merke til Stalker Sarah, haha!

 

POSTED BY: JULIE


30.03.2013 | 17:41 | Kategori: Facebook/Twitter

Danielle på Keek


Danielle la ut video på Keek hvor hun og Liam vasker Loki!
Du kan se videoen her:

http://www.keek.com/!DSi6bab


Så ikke veldig fornøyd ut... Haha!


POSTED BY: Casandra


30.03.2013 | 15:31 | Kategori: Harry Styles

Harry med fanPOSTED BY: Casandra


30.03.2013 | 15:30 | Kategori: Harry Styles

Harry på LAX i går kveld


Han har landet i London nå tror jeg :)


POSTED BY: Casandra


30.03.2013 | 15:18 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 67

Klangen i stemmen hans faller så perfekt når han uttaler *DN *. Det høres akkurat ut som .. Å nei, det høres akkurat ut som Niall. Jeg legger plutselig merke til noe jeg burde ha lagt merke til med en gang gutten åpnet munnen sin. Han er søren meg irsk! Akkurat som Niall. "Blir du med ut på verandaen?" spør han med den forførende aksenten hans. Skal jeg si ja eller nei?

 

Det minner meg alt for mye om Niall. Jeg ser litt forskrekket på jentene. Blikket de gir meg hyler herregud, *DN *! Han er dritkjekk, grip sjansen! Selv om jeg ikke er like ivrig, slettes ikke, så tenker jeg bare hvorfor ikke. Han virker jo som en veldig hyggelig gutt. Jeg blir med han ut på verandaen og øynene mine møter en jacuzzi. "Skal vi bade?" spør jeg med en smule bakoversveis. "Hvis du ikke har noe imot det! Og hvis du vil selvfølgelig!" Han blunker med det skinnende øyet hans. Jeg må komme med en unnskyldning. "Jeg har ikke med meg badetøy!" Det er det beste jeg kommer på. Han ler av meg. Han merker nok hvor nervøs jeg er. Hvorfor legger han merke til alle de tingene? Det er meningen at det bare er meg som skal vite det. ?Jeg har heller ikke på meg badetøy. Jeg biter ikke! Jeg lover,? ler han videre. Jeg er så anspent at jeg ikke føler for å le tilbake. Det frister faktisk litt med et bad. Jeg kler sjenert av meg klærne og hopper oppi bare i undertøyet. Det er kleint. Jeg ser litt på han, og han ser litt på meg. Det får meg til å stirre ned i det blanke vannet. "Bobler?" foreslår han. Jeg nikker stivt. Det kunne ha vært noe. Da føler jeg meg litt mer dekket til også. Ikke at jeg har noen problemer med å vise meg fram, men jeg er bare for nervøs akkurat nå.

  

Han sliter med å finne et samtaleemne til oss. Han har nok skjønt at jeg ikke kommer til å starte samtalen. "La meg hente oss litt champagne! Du liker vel champagne?" smiler ham. Jeg nikker stivt nok en gang ? jeg klarer til og med å klemme ut et smil. Mobilen hans som ligger i bukselomma hans på utsiden av jacuzzien ringer. "Bare ta den," sier jeg og bestemmer meg for å hente champagnen selv. Så får han svart mobilen.  Vi reiser oss opp samtidig og jeg kommer med et uhell borti ryggen hans. "Sorry!" piper jeg. "Det gjør ikke noe!" ler han. Jeg må virke som den dusten som ikke tør å få litt kroppskontakt. Det er bare det at ... Jeg har ikke sett noen andre gutter i bar overkropp siden Niall. Jeg vet det høres latterlig ut. Men det får meg til å savne kroppskontakten vi konstant hadde. Han gir meg et håndkle og jeg piler raskt inn til kjøkkenet. Heldigvis kommer jeg til kjøkkenet før stua, hvor alle de andre sitter. Det ville bare ha vært kleint. Jeg står tross alt her i undertøy tullet rundt i et fargerikt håndkle. Champagnen står på bordet og jeg leter fram to glass. Jeg åpner den uten at den spruter - heldigvis - og skjenker i glassene. Så tar jeg dem med meg og går ut til Jamie. Jeg setter glassene på et flatt område i jacuzzien og går forsiktig oppi.

 

 Jamie er midt i en glad samtale. "Det er så sykt lenge siden sist, bro!" sier han og smiler ivrig. "Hvem er det?" Jeg er alt for nysgjerrig til å bare sitte å se på at han snakker med noen jeg ikke vet hvem er. Mest sannsynlig har jeg jo ikke peiling på hvem han snakker med uansett hvem han svarer, men jeg liker å vite det uansett. "Niall," smiler han hyggelig. Jeg fryser litt til. Niall? Herregud, nå er jeg paranoid. Hvor mange heter ikke Niall her i verden? Hvert fall mange siden han også er irsk. Jeg nikker bare og tar en slurk av glasset mitt. Jeg tenker ikke noe mer på det. "Nei, jeg er fortsatt singel, dessverre!" sier han til telefonen mens han ser lurt på meg. Å, nei, tenker jeg. Han ga meg det blikket. Hva om han liker meg? Jeg liker for så vidt han også, men ikke enda. Ikke i det hele tatt. De fortsetter snakke videre om hverdagslige ting. Jeg får med meg at Jamie spiller fotball og er eldre fordi han studerer medisin. Ikke verst, egentlig. Jeg ser for meg at han er litt av en dame magnet. "Hvordan går det med deg da og guttene? Er dere i USA på turneen deres?" Jeg stivner bokstaveligtalt til. Jeg skulle akkurat til å ta tak i champagneglasset mitt, men presterer i  å dytte det oppi jacuzzien. Jeg oppsummerer raskt ting i hodet mitt. Jamie er irsk. Han snakker med en som heter Niall som er på turné i USA. Så mange Niall tror jeg ikke det finnes. Det er MIN Niall det er snakk om. Jeg stivner på nytt av sjokk. Han kjenner Niall!

 

7940_484018424986702_21155751_n_large

 

Hva tror dere skjer videre? Mer? 

 

Forresten, jeg driver å planlegger slutten på historien, og jeg lurer på om dere vil ha en overraskende, trist (men bra) eller happy ending? KOMMENTER! :)

 

 

POSTED BY: JULIE


30.03.2013 | 09:29 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram


POSTED BY: Malin


29.03.2013 | 23:46 | Kategori: Zayn Malik

Zayn en gang denne uken


Guttene på bildet heter Anthony og Alexander. Zayn har mest sannsynlig hengt sammen med de store deler av uken i huset sitt i London :)

POSTED BY: Casandra


29.03.2013 | 23:44 | Kategori: Nyheter/Blader

Nyhetsbrev


POSTED BY: Casandra


29.03.2013 | 21:32 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i går


Tror han fremdeles er i LA :)


POSTED BY: Casandra


29.03.2013 | 21:30 | Kategori: Niall Horan

Niall på Heathrow i dagPOSTED BY: Casandra


29.03.2013 | 21:03 | Kategori: Niall Horan

Niall i dag

Niall har filmt inn noe til This is us i Pride Park i dag.


POSTED BY: PRØVEBLOGGER PAULINE


29.03.2013 | 18:17 | Kategori: Niall Horan

Niall synger Little Things

 

PERFEKT!

 

Dette var i går natt på en pub i Irland! Ååh, jeg smelter av dette! REPEAT!

 

 

POSTED BY: JULIE


29.03.2013 | 18:12 | Kategori: Niall Horan

Niall med fans på flyplassen i dag

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene er både fra Dublin og London!

 

Veldig kjedelig med bare fanbilder for tiden, men snart samles guttene igjen! :) HUSK KONKURRANSEN LENGRE NED!

 

 

 

POSTED BY: JULIE


29.03.2013 | 18:05 | Kategori: Louis Tomlinson

Flere bilder av Louis og Eleanor

 

 

 

POSTED BY: JULIE


29.03.2013 | 18:03 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 66

Jeg vil heller hjem og gråte over Niall. "Ikke faen, *DN *! Jeg vet at du ikke vil, men det er ikke det som er rett for deg. Du må ha det litt gøy!" maser Sam overtalende. Selv er jeg ikke så sikker. Jeg føler at jeg burde ta det litt med ro. Jeg ser på Darlene for å få litt omtanke. "Kom igjen, vi drar!" roper hun. Jeg regner med jeg ikke har noe valg. Nå skal jeg ut å treffe andre gutter ...

 

Vi ankommer et helt normalt hus der det ser ut til å bo ordentlige folk. Jentene springer inn døra, mens jeg henger langt etter. Faen, jeg føler meg ikke klar til å møte andre gutter. Selv om det ikke skal skje noe med meg og noen av dem, så føler jeg meg uansett ikke klar. Jeg føler meg så trist, tom og fortvilt på innsiden, og det påvirker definitivt utsiden av meg. Da foten min tråkker over dørkanten, sitter jentene allerede midt i mellom alle fire guttene i den store sjeselongen. Jeg føler meg utrolig klein, og er allerede nervøs. Definitivt ikke en god start! Hjertet mitt minner stadig hjernen min på hvor mye lettere det ville ha vært å lugget i armene til Niall. Men de tankene skyver jeg selvfølgelig bort. Jeg kler av meg de slitte conversene mine og henger kåpa mi opp. Guttene kommer heldigvis bort til meg og hilser. Så slipper jeg den kleine stillheten om jeg skulle sette meg mellom alle uten å vite hvem de er.

 

"Robert! Hyggelig," smiler Robert og håndhilser. Jeg kan se på gutten at det er Sam sin. De matcher hverandre på alle måter - hvert fall utseendemessig - og jeg er glad på Sam sine vegner. Robert er litt mørk og mystisk sånn som Sam. "Patrick!" hilser han neste. Han er ganske søt om jeg skal innrømme det. Han har fint hår og en ganske OK stil til å være gutt. "Troy heter jeg!" smiler han neste og gir meg et hardt håndtrykk. Jeg skvetter nesten litt til og har lyst til å si at det er vondt. Men jeg vil ikke virke som ei pingle! Jeg ler litt. Troy er blond og ser definitivt ut som en sportsfreak. Jeg er en god menneskeleser.

 

Så kommer han siste. Han ser så ... perfekt ut! "Jamie," smiler han og gir meg et akkurat passe hardt håndtrykk. Smilet hans er smittende. Jeg gjengjelder smilet. "*DN*," hilser jeg tilbake. Jeg legger med en gang merke til at det er noe med Jamie. Det kjekke ansiktet, den muskuløse kroppen, det dritfine håret og øynene som bare lyser godt. Det er noe med han, det er jeg helt sikker på. "Det er en ære og endelig møte deg!" sier han med en smule sarkasme. Han mener det han sier, men han overdriver på det høflige språket. Jeg rødmer og smiler. Selv om følelsene mine på utsiden reagerer på den perfekte Jamie, så rører det ingen følelser på innsiden. Jeg er fortsatt like tom.

 

Etter å ha sittet lenge i den store sjeselongen - og spist uendelig mange potetgullflak og drukket flere glass brus - merker jeg at jeg er litt utålmodig. Ja, jeg er sjenert. Jentene kjenner disse guttene mens jeg har aldri sett de før. Derfor faller ikke snakkingen like naturlig for meg. Jeg merker at Jamie er den som er mest interessert i å få meg med i samtalen, og det er jo selvfølgelig hyggelig. Jeg liker måten han sier navnet mitt på. Klangen i stemmen hans faller så perfekt når han uttaler *DN *. Det høres akkurat ut som .. Å nei, det høres akkurat ut som Niall. Jeg legger plutselig merke til noe jeg burde ha lagt merke til med en gang gutten åpnet munnen sin. Han er søren meg irsk! Akkurat som Niall. "Blir du med ut på verandaen?" spør han med den forførende aksenten hans. Skal jeg si ja eller nei?

 

Tumblr_mkeil8jtdk1r10751o1_500_large

Hva burde hun svare? Ja eller nei?  Btw, hva vil/håper dere at skal skje videre i historien? Noe spesielt? :) 25 kommentarer?

 

POSTED BY: JULIE


29.03.2013 | 16:49 | Kategori: Video

One Directon for Nabisco

 

POSTED BY: Hedda


29.03.2013 | 14:22 | Kategori: Video

Little Mix snakker om One Direction

 

Spol til ca 03:00, da begynner han mannen å snakke om dem. 

 

POSTED BY: Hedda


29.03.2013 | 13:58 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 80

 Zayn hadde tydligvis og hørt det og ville med en gang ha mobilen tilbake, men jeg nektet han og fant ut at jeg skulle selv finne ut hva som var så viktig og da virket han plutselig veldig stresset og sa: "Det er vel ikke så viktig." Jeg ble veldig nysjerrig på hva det var siden Zayn plutselig ble så stersset så jeg dro mobilen opp av lomma og så hvem som sendre han melding. Jeg ga Zayn et smil før jeg så på mobilen. Det sto Perrie..


Jeg stirret på Zayn og ned på telefonen og opp på Zayn igjen. Jeg hadde allerede reist meg fra fanget til Zayn og stirret skuffet på han med tårer i øynene. Jeg visste ikke hva jeg skulle si eller hvordan jeg skulle reagere. Det kunne jo tenkes at hun bare tilfeldigvis hadde sendt han en melding, men da ville vel ikke han reagert slik som han gjorde. Jeg kunne i dy meg, jeg åpnet meldingen og så bladde jeg gjennom samtalen deres. Etterhvert stoppet jeg. Den var så lang. Han hadde visst aldri meldt med en kompis, men med Perrie. Hvordan kunne han? Jeg tenkte det bare, men hadde egentlig litt lyst til å skrike det opp i fjeset hans. Men jeg klarte bare hvisket det, det var om om stemmen min plutselig ble svak og ikke klarte å si noe: "Hvordan kunne du?" Stemmen var nesten gråtkvalt, men jeg prøvde å holde det inne. "*DN*," sa Zayn og prøvde å legge hånda på låret mitt, men jeg trakk meg unna og reiste meg faktisk opp av sofaen. Jeg sto og stirret på han i noen sekunder før jeg snudde meg og gikk mot døra. På veien tok jeg jakka og veska mi i hånda. Da jeg var utenfor døra hørte jeg Zayn rope etter meg, men han kunne bare få rope så mye han ville jeg kom ikke til å komme tilbake.

 

Eleanor bodde heldigvis sentralt så det skulle vært lett for meg å finne taxi, men jeg klarte ikke helt konsentrere meg så det ble litt vanskelig og jeg visste at Zayn kom etter meg så jeg ble i tillegg ganske stresset. Til slutt fant jeg en ledig taxi og akkurat da den kjørte hørte jeg Zayn rope navnet mitt lenger bak. Jeg var tydligvis ikke helt til stede for taxisjåføren måtte spørre meg en del gang om hvor jeg skulle før jeg klarte å registrere at han snakket til meg. "Emh, togstasjon," sa jeg kjapt og så bak om Zayn fulgte etter meg. En del av meg var glad for at han bare sto der, men en annen del av meg ville at han skulle komme etter og ikke gi opp på meg. Ikke gi opp på oss. Mens vi kjørte begynte hodet mitt og spinne. Hva nå? Skulle jeg la dette være slutten på Zayn og meg eller skulle jeg gi han en sjanse til. Skulle jeg la den lille tingen, hvis den var liten, ødelegge oss? Jeg begynte å lure på om jeg kanksje hadde gjort en feil med å bare forlate Zayn så kjapt uten å spørre han. Men da jeg bladde gjennom alle de meldingene og skjønte at han hadde løyet til meg tidligere vikret det som eneste utvei. Plutselig ringte mobilen min, det kom ikke som et sjokk at det var Zayn, men jeg la bare på. Han fortsatte og ringe i løpet av hele taxituren, men jeg overså han bare. 

 

Da jeg etterhvert kom til togstasjon var det en skuffelse og finne ut at det var litt over en time til neste tog til London gikk. Jeg skjønte at det ikke var noen annen utvei enn å vente så jeg satte meg på Starbucks. Mens jeg satt der ringte Eleanor. "Shit!" sa jeg lavt og kom på at jeg helt hadde glemt av Eleanor og Louis. De skjønte vel ingenting og på den reaksjonene jeg hadde hatt måtte de jo forstille seg det verst tenkelige. Uff da! "Hei," sa jeg og prøvde å være så glad som mulig. "Hvor er du? Går det bra med deg? Er du sammen med Zayn?" alle spørsmålene kom i ett sett og jeg visste ikke hva jeg skulle svare først. "Jeg er på togstasjonen og har det ok," savrte jeg og ungikk siste spørsmål "Sorry for at jeg bare forsvant sånn, men-" Eleanor avbrøt meg. "Hva skjedde egentlig? Zayn forsvant like etter deg og vi ble sittende igjen uten å skjønne noe, men hvor er Zayn?" Jeg sukket, det vikret plutselig veldig slitsomt å forklare situasjonen til Eleanor så jeg startet med å svare på det enkelste spørsmålet først "Jeg aner ikke hvor Za-" mer fikk jeg ikke sagt for plutselig sto Zayn foran meg.

 Hvordan tror dere det går mellom Zayn og *DN*?

 

20 kommentarer!

 

POSTED BY: Hedda


29.03.2013 | 11:53 | Kategori: Random

Radio Disney Music Awards

Guttene har blitt nominert til tre priser i årets RDMA's!! Så nå må vi stemme folkens :)

Du kan stemme slik:POSTED BY: Casandra


29.03.2013 | 11:45 | Kategori: Liam Payne

Liam med fan i går


Han var på shopping i går, på Westfield Mall i London :)


POSTED BY: Casandra


29.03.2013 | 11:44 | Kategori: Niall Horan

Nye bilder av Niall i Mullingar


Haha! Heldig bilde Niall ^^


POSTED BY: Casandra


29.03.2013 | 11:41 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis

Skrev i går at Louis var i Dubai. Dette er feil...
Han er i Oman, som ligger på Den Arabiske Halvøyen. Det er ikke så langt fra Dubai da :)


POSTED BY: Casandra


28.03.2013 | 23:08 | Kategori: Instagram

Louis på instagram

Han er som sagt i Dubai med Eleanor.


POSTED BY: Hedda


28.03.2013 | 21:21 | Kategori: Random

En liten oppdatering


Guttene har fri frem til 31. mars, da har de konsert i Liverpool :)

Harry er i LA. Han var/er på cruise i dag.

Louis er i Dubai med Eleanor. Tror de dro dit for to dager siden.

Liam er i London. Han ble sett av fans i dag.

Niall er fremdeles i Mullingar.

Zayn har vært MIA i noen dager nå. Men tipper han fremdeles er i London.


POSTED BY: Casandra


28.03.2013 | 21:15 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Liam med fans i dagPOSTED BY: Casandra


28.03.2013 | 21:13 | Kategori: Bilder

Niall i dag


Han er fremdeles i Mullingar


POSTED BY: Casandra


28.03.2013 | 18:42 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse: Vinn One Direction's offisielle bok

Hei dere! Endelig er det en konkurranse her på bloggen!

 

I samararbeid med Schibsted Forlag (link HER) så deler vi ut den offisielle boken til One Direction! Vi trekker to heldige vinnere som får hver sin bok!

 

"One Direction har klart det Beatles ikke fikk til: Å bli det første, britiske bandet som topper den amerikanske Billboard-listen med et debutalbum. Det startet i 2010. Fem gutter, da ukjente for hverandre, men med samme drøm om å stå på scenen. Under talentprogrammet X Factor ble livene deres fullstendig snudd på hodet. Hylende fans, merkelappen som «Storbritannias største boyband» og platekontrakt med Simon Cowell var bare noe av det bandet opplevde.


Boken er lekkert designet og proppet med bilder fra både på og bak scenen. Du kan lese eksklusive intervjuer med guttene, samtidig som de åpner sine private fotoalbum.Det er ikke spart på noen detaljer! Dette er en må ha-bok for alle fans av One Direction."

 

Alt du trenger å gjøre:

  • Del dette innlegget på facebook (du kan også like innlegget via facebook), twitter, blogg eller instagram!
  • Kommenter innlegget med e-mailen din og husk å ha en link/ eller et bevis på at du har delt innlegget!

 

Jeg trekker to vinnere i slutten av neste uke. Og om du ikke vinner, fortvil ikke! Ny konkurranse kommer om en måneds tid!

 

LYKKE TIL!

 

POSTED  BY: JULIE

 

28.03.2013 | 18:39 | Kategori: One Direction

Guttene kommer med ny bok!

POSTED BY: Maria


28.03.2013 | 18:24 | Kategori: Random

Simon Cowell tweeter

POSTED BY: Hedda


28.03.2013 | 18:23 | Kategori: Bilder

Greg og Denise

 

 

Har vært mye om bryllupet, men dette var så søtt!

 

POSTED BY: JULIE


28.03.2013 | 18:02 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 65

Etter å ha bøllet meg forbi mange folkemengder, finner jeg endelig dem. Jossi, mamma og ... en som selvfølgelig vil ødelegge. Niall! Er det ikke typisk at han fant dem før meg, og nå står han å snakker ivrig med familien min. Hva er det han prøver på nå?

 

Ufrivillig går jeg bort til dem. Jeg må til og med kremte for å få oppmerksomheten deres. Når Niall ser meg, legger jeg merke til han blir fylt med skam. Skam over å "stjele" familien min i noen øyeblikk. Skam for å i det hele tatt å være ulydig. Han klarer jo søren meg ikke å høre etter! "*DN*!" brøler Jossi og hopper inn i armene mine. Niall må selvfølgelig ødelegge gleden av å se familien min igjen. Mens jeg klemmer Jossi smiler jeg ondskapsfullt til Niall. Smilet var selvfølgelig til Jossi, men så så jeg på Niall, og da fikk jeg blandet inn litt ondskap. Derfor et ondskapsfullt smil! "Jeg har savnet deg!" sier jeg. Så er det moren min som står i tur. Jeg gir henne en klem. "Godt å se deg igjen! Selv om det ikke var så lenge, så er det fint å vite at du er trygt hjemme igjen!" ler mamma. Jeg skuler stygt på Niall. Jeg kan ikke noe for det. Det er min måte å vise at jeg er skuffet. Skal han bare stå her? Jeg skjønner ikke hva han tenker på. "Niall, vil du være med oss hjem? Vi holder på å lage middag!" foreslår mamma glad.

 

"Nei!" bryter jeg raskt inn. Der fikk jeg dagens sjokk. Ikke tale på at han skal komme hjem til oss. "Ja, Niall. Hva gjør du egentlig her?" spør jeg og prøver å ikke være uhøflig. Mamma og Jossi vet jo ingenting om at det er slutt. "Jeg var på vei til taxien, og så fant Jossi meg, og så slo vi av en prat!" svarer han. Jeg tror han er en smule redd meg. Ikke akkurat redd meg da, men redd for at han kommer til ødelegge enda mer for oss. Jeg ser skeptisk på familien min for å se om han snakker sant. Det gjorde han visst! Kanskje han i det minste er litt lydig.

 

Endelig hjemme! Borte fra Niall. Pappa var glad for å se meg. Det var selvfølgelig forventet. Jeg er jo tross alt hans lille prinsesse. Jeg vet ikke om jeg burde fortelle dem om Niall enda. De kommer til å klikke - bokstaveligtalt - om de finner ut at Niall har drevet med stoff mens jeg var i statene hos han. Alt er så utrolig trist. Jeg hadde så lyst å få oppleve USA, ikke hotellene og smugene i gatene. Jeg ville se på konserten til 1D. Jeg ville henge med jen Jeg tror jeg er nødt å komme med en hvit løgn. Som om at vi kranglet over noe latterlig og at det ble slutt. Jeg orker ikke å gjøre det dramatisk, selv om det er det. Men akkurat nå føler jeg ikke for å fortelle dem noe som helst om meg og Niall. Jeg vil til jentene mine! Og det er akkurat dit jeg skal - til tross for den lange reisen og den framtidige jetlagen jeg kommer til å få.

 

Vi er samlet alle sammen! Darlene, Johanna, Sam og meg. Jeg har akkurat fortalt dem om alt. Nesten hver eneste detalj. Spesielt om alle følelsene mine. Jeg felte til og med noen tårer når jeg fortalte det. "*DN*, herregud! Går det bra med deg?" "Jeg tror ikke mine egne øyner! Gråter du, snuppa mi?" Det var bare eksempler på reaksjonene deres da tårene trillet. Kanskje jeg kommer til å bli enn sånn sippekopp. Jeg føler at helt siden jeg reiste så har jeg stengt ute alle følelsene mine. Jeg har helt glemt hvor mye Niall betydde for meg. Hvor glad jeg var i han. Ikke minst alle minnene! "Slapp av, babe. Vi skal hjelpe deg gjennom dette! Snart er du ikke lei deg en gang, vi lover deg!" sier Darlene og resten samtykker. Jeg smiler varmt for omtanken. Men jeg vet ikke om det kommer til å bli så lett. Jeg er flink til å stenge ut følelsene mine, og det er ikke riktig utvei for min egen del. "Vi hadde forresten tenkt oss til noen kompiser. Sam styrer med en skjønner du, og vi har hengt med han og kompisenes flere ganger! De er dritgreie!" sier Johanna ivrig. "Dødskjekke er de også!!" Jeg faker et smil. "Bare dra dere! Jeg tror jeg bare vil hjem!" sier jeg stille. Jeg føler meg ikke helt klar til å henge med andre gutter. Jeg vil heller hjem og gråte over Niall. "Ikke faen, *DN *! Jeg vet at du ikke vil, men det er ikke det som er rett for deg. Du må ha det litt gøy!? maser Sam overtalende. Selv er jeg ikke så sikker. Jeg føler at jeg burde ta det litt med ro. Jeg ser på Darlene for å få litt omtanke. "Kom igjen, vi drar!" roper hun. Jeg regner med jeg ikke har noe valg. Nå skal jeg ut å treffe andre gutter ...

 

Tumblr_mkdq0z5scd1s6d7iro1_500_large

 

Hva tror dere skjer nå? Over 20 kommentarer? :)))

 

POSTED BY: JULIE


28.03.2013 | 17:15 | Kategori: Niall Horan

Niall i bryllupsmiddagen i gårPOSTED BY: Casandra


28.03.2013 | 17:10 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis med fan


Bildet er to dager gamelt og er tatt på Gatwick flyplass i London. Tror han var med Eleanor på vei til Dubai :)


POSTED BY: Casandra


28.03.2013 | 16:17 | Kategori: Video

Josh på Keek

 

 

POSTED BY: Hedda


28.03.2013 | 16:06 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Harry

 

Det er etter The Brit Awards og han til venstre er Nick Grimshaw, vet ikke hvem som er midten.

 

POSTED BY: Hedda


28.03.2013 | 12:57 | Kategori: Instagram

Eleanor på instagram

POSTED BY: Hedda


28.03.2013 | 12:07 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på Instagram


Jeg vet ikke om dette betyr at han er på ferie der... Men det finner vi sikkert snart ut av :)
Rykter om at det er Dubai.


POSTED BY: Casandra


28.03.2013 | 12:05 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry i LA


O_O ...


POSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 23:54 | Kategori: Niall Horan

Niall i dag tidlig


Tipper han plukket opp gitaren sin for å spille og synge i bryllupet <3


POSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 21:05 | Kategori: Niall Horan

Niall i brylluppet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


27.03.2013 | 18:40 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 79

..jeg stoppet opp i spenning på reaksjonen hans. Ville han bli skuffet over at jeg begynte å miste tiliten til han? Eller sur for at jeg ikke lot han være med "vennene" sine? Hvis jeg kunne kalle Perrie det. Den værste tanken som slo meg var, hva om dette var slutten? Hva om det ikke var noe mer oss?


 

Jeg stirret spent på Zayn og ventet på reaksjonen hans. Ansiktet hans var uleselig. "Jeg visste ikke.." sa Zayn og tørket noen tårer på kinnet mitt som jeg ikke var klar over var der. "Jeg visste ikke at du følte det slik." Han dro meg inn i en klem og jeg begravde ansiktet mitt i brystet hans. "Hvis du føler det slik så trenger jeg ikke være sammen med henne. Og det er ikke slik at jeg må være sammen med henne for å væe glad. Du gjør meg glad," ordene til Zayn fikk meg til å smile. Det var så deilig å vite at han ikke var sur på meg. "Men du er ikke sur for det?" spurte jeg og så opp på Zayn. "Selvfølgelig ikke. Jeg burde ha skjønt at du ikke var så begeistert for at jeg var sammen med exen min. Fra nå av er det ingen Perrie, jeg lover!" Jeg ble glad for ar at han var så forståelsesfull. Vi smilte begge til hverandre før leppene våre møttes. For en deilig følelse. De myke herlige leppene hans mot mine. Vi bevegde leppene våre i takt med hverandre helt til vi ble avbrutt av et kremt. Vi trakk oss fra hverandre og så Louis. "Dere er i offentlighet," sa han bare strengt og gikk. Vi flirte bare av Louis.

 

Zayn og jeg tilbake til Eleanor og Louis, smilende og hendene flettet inn i hverandre. Jeg smilte litt ekstra til Eleanor og da jeg kom og satte meg ved siden av henne sa hun: "Hva var det jeg sa." Eller hun hvisket det mer slik at Zayn ikke skulle høre henne. Jeg lo bare og lente hodet mitt på Zayns skulder. Kampen ble blåst i gang igjen like etter at vi kom tilbake, men det virket egentlig ikke som om Zayn var så interesert i kampen lenger. Han vekslet mellom å kysse meg og sende melding til noen kompiser hjemme i Bradford som han ville introdisere meg til når vi kom dit senere. Jeg smilte bare og sa at det sikkert ble artig å møte kompisene til Zayn hjemme i Bradford selv om jeg sikkert hadde møtt mange av de da jeg var mindre. Da kampen var ferdig bestemte vi oss for å kjøpe mat på Mc'Donalds og ta med til Eleanor sin lille leilighet. Vi orket ikke spise i byen for det var fullt av folk over alt og gutta ville bare ha litt fred.

 

Louis og Zayn var i godt humør etter kampen siden Manchester United hadde vunnet og det merket man godt på Louis. Han tullet rundt og på vei til leiligheten stoppet han innom en butikk for å kjøpe øl.  Klokka var ikke mye og Eleanor ble derfor litt irritert over at Louis skulle drikke så tidlig, men Louis lo bare og sa at han skulle feire seieren. Jeg lo bare Louis, men sa nei takk da han tilbød meg en øl og da Zayn skulle til å si ja og ta i mot stoppet jeg han fort og så strengt på han. Ikke tale om at han skulle drikke seg dritings med Louis så tidlig på dagen. I hvertfall med tanke på at vi skulle ta tog til Bradford seinere. Mens vi var hos Eleanor fortsatte Zayn med tekstingen og jeg ble litt utrålmodig til slutt. "Zayn," sa jeg litt strengt for jeg visste at jeg fikk oppmerksomheten hans da, og jeg hadde hadde rett. Han så opp på meg og smilte uskyldig. "Kan du være så snill å legge fra deg mobilen?" "Men jeg skal bare svare.." Han fikk ikke sagt mer før jeg dro mobilen ut av hånden hans. "Men.." Han satte opp en sutreleppe, men jeg lente meg bare mot han og kysset han lett før jeg la hodet i fanget hans og sa: "Foretrekker du mobilen din over meg." Jeg tullet selvfølgelig. "Du overgår alt," svarte Zayn og begynte å leke med håret mitt. Vi snakket en stund og plutselig kjente jeg at Zayn fikk en melding, siden jeg hadde lagt mobilen hans i lomma mi. Zayn hadde tydligvis og hørt det og ville med en gang ha mobilen tilbake, men jeg nektet han og fant ut at jeg skulle selv finne ut hva som var så viktig og da virket han plutselig veldig stresset og sa: "Det er vel ikke så viktig." Jeg ble veldig nysjerrig på hva det var siden Zayn plutselig ble så stersset så jeg dro mobilen opp av lomma og så hvem som sendre han melding. Jeg ga Zayn et smil før jeg så på mobilen. Det sto Perrie..

 

 

Oioioi, MEER?

 

Jeg prøver å samle opp deler til et maraton nå så er ikke sikkert oppdateringen blir like bra, men tenkte at jeg skal ha maraton når det er mitt i spenningen og derfor må jeg spare opp litt deler slik at det "skjer".

 

POSTED BY: Hedda


27.03.2013 | 18:13 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall og Louis retweeter


Haha! Det likner faktisk ganske mye...


POSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 18:10 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis tvitrer


<3

POSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 17:39 | Kategori: Niall Horan

Niall etter seremonien i kirken

Greg og konen hans, awwww :')


Sorry, men det er så utrolig trist og respektløst av de jentene å være der... :(


POSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 15:17 | Kategori: Niall Horan

Niall med fans i går kveld


Hun på bildet over er kjæresten til en av Nialls barndomsvenner fra Mullingar ^^


POSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 15:12 | Kategori: Niall Horan

Niall, klar for bryllup

Her er han med faren og broren sin. Det er broren som skal gifte seg!

GRATULERER TIL GREG :D

Og Niall med dress blir nesten for mye for meg... Så jævlig hot!

Og jeg med bare få ut litt aggresjon.
Til all fansen i Mullingar som drar til bryllupet i dag for å møte Niall. STIKK!! Dere har ingen ting der å gjøre, tenk dere så dårlig samvittighet Niall må ha :(

Sorry for det...

POSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 14:10 | Kategori: Niall Horan

Niall i Mullingar i dag


Så kjekk han er i dress!

POSTED BY: JULIE


27.03.2013 | 12:55 | Kategori: Harry Styles

27.03.2010

I dag er det tre år siden Harrys audition for xfactor!!


"Isn't 'he' lovely?" <3

POSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 11:43 | Kategori: Facebook/Twitter

Slettet tweet fra ZaynPOSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 11:40 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 64

"Hadde du det virkelig så grusomt?" spør jeg. Definitvt ikke overbevist. "Ja, *DN*. Det var som om alt falt sammen. Jeg så ikke lyset i tunnellen lenger!" Der sa han det. Det var den siste dråpen. Han fikk virkelig glasset til å renne over. Følelsene mine klarer ikke å bestemme seg for å være sint eller trist. Hva er jeg? "Du hadde meg, Niall!" Nå gråter jeg. For andre gang på flere år. Enslige tårer renner nedover kinnet mitt. 

 

Niall ser på meg med tårevåte øyner. "Du hadde meg, Niall!" gjentar jeg. Det ser ikke ut til at han kommer til å snakke, så jeg vender ryggen til. Nå skal jeg endelig komme meg inn på det flyet. Jeg tørker bort tårene og hever hodet. Jeg er sterk nok til å klare meg på egen hånd. Jeg må innrømme at å se Niall ikke gjorde det noe bedre. Til tross for alt som har skjedd, så vil jeg egentlig bare gå inn i armene hans og late om ingenting har skjedd. Men det skal ikke skje! Jeg må vise han og meg selv at jeg ikke er så lett å kødde med. Jeg er sterk. Jeg er uavhengig av han og mannfolk generelt. Jeg skal klare meg fint, jeg! En stor side av meg gleder seg faktisk til å komme hjem!

 

Jeg sitter i første klassen på flyet, noe som passer meg utmerket godt! Setet er bøyd langt bak, bena ligger oppe og jeg kjenner at kroppen lengter etter søvn. Jeg trenger virkelig hvile. Øynene mine faller igjen og kroppen faller i ro. Jeg lar meg selvfølgelig irritere av såkalte fangirls som går forbi meg. De snakker så høyt at de til og med hunne ha vekket syvsoveren bak meg. En stor mann som ligger med munnen åpen og snorker som minner om torden. "Herregud, tenk at vi har møtt Niall! Iiiip!" roper jentene. Jeg har aldri blitt irritert over andres glede, men når det handler om Niall som har vært så utakknemlig mot både fansen og meg, så har jeg mest lyst til å kaste den store syvsoveren over dem sånn at de smadres til krydder. Niall har definivt gjort temperamantet mitt verre. Jeg merker at jeg blir ekstremt lett sint. Tenk at jeg kan ha sånne stygge tanker om to søte, små fangirls!

 

Tumblr_mje8o4sg5q1r4096so1_400_large

 

Plutselig får de øye på den halvsovende *DN* og snakker til meg. Først ser de litt forvirret ut over at jeg ikke sitter med Niall, men så virker det som om de kommer på ryktene med oss og Amy. Det er jo ikke grunnen i det hele tatt, men de trenger ikke å vite den virkelige grunnen. "*DN*!! Unnskyld og forstyrre, men kan vi ta et bilde med deg?" spør de sukkersøtt. Hvordan kan jeg takke nei..  Niall har kanskje forverret temperamantet mitt, men jeg er fortsatt ikke følelsesløs. Jeg knør meg opp fra verdens mest behagelige stilling og svarer jentene at jeg selvfølgelig vil ta et bilde med dem. Jeg prøver å unngå tanken på hvor fæl og hjerteknust jeg må se ut. Jeg tror det lyser "denne jenta har akkurat vært i et brudd med kjæresten" av meg, selv om jeg ikke vil innrømme det. Jentene tar hvert sitt bilde med meg, og jeg smiler så pent det er mulig for en jente som har gått igjen alt det jeg har gjort.

 

Jeg våkner av at flyvertinnen dytter i meg og forteller at jeg må sette setet midt opp. Det er nemlig tid for landing! Det jeg er mest overrasket over er at Niall har latt meg være under hele flyturen. Det er tross alt er utrolig lang flyreise og jeg har ikke hørt et ord fra han. Det gjør meg glad! Men samtidig trist. Har han gitt opp allerede? Plutselig rister en annen del av meg i meg og får meg på riktig spor igjen. I så fall er det bra  at han har gitt opp på meg. Jeg vil ikke ha han uansett. Da finnes det ikke noen vits i at han skal gå rundt å plage meg når jeg allerede har bestemt meg. Jeg er over Niall. Selv om det mest sannsynlig kommer til å ta lang tid før jeg kommer i en normal tilstand, med normale gleder, så har jeg tålmodighet til den dagen kommer. Kjærlighetssorg er aldri greit. Jeg må bruke tid for å lege mine sår. Det er jeg fult klar over! Jeg kan bare ikke skifte mening om Niall.

 

Flyet er landet og folket strømmer ut. Jeg gleder meg til å møte Jossi på utsiden av flyplassen. Mamma også, men hun kunne jeg ha klart meg uten i flere dager. Det er viktig å være ærlig med seg selv, ler jeg. Jeg har savnet søsteren min den lille tiden jeg har vært borte og gleder meg til å få litt trøst og gode ord av henne. Tenk at lillesøsteren min er så mye smartere enn meg. Det er nesten litt flaut. Jeg møter blikket til Niall når vi venter på bagasjen ved bagajebåndet. Han gir meg et beende blikk som forteller meg at han virkelig ikke har gitt opp. Jeg stirrer tomt på han før jeg flytter meg lenger unna han. Han er bare en unødvendig distraksjon. Egentlig så lurer jeg på hva planen hans er. Turneen hans kan jo umulig vente på at han er her i London for å få meg tilbake, noe som aldri kommer til å skje. Og før eller siden må han jo tilbake til USA og fotsette turneen. Han ødelegger bare for seg selv. Han kaster til og med bort tiden. 

 

Tumblr_ls4srl5jvu1r29i21o1_500_large

Bagasjen min kom selvfølgelig nesten helt sist - det er min uflaks som aldri gir slipp på meg. Jeg triller videre ut av flyplassen og leter etter mamma og Jossi. Det kryr som vanlig av folk her, så det er ikke akkurat easy shit å finne dem. Etter å ha bøllet meg forbi mange folkemengder, finner jeg endelig dem. Jossi, mamma og ... en som selvfølgelig vil ødelegge. Niall! Er det ikke typisk at han fant dem før meg, og nå står han å snakker ivrig med familien min. Hva er det han prøver på nå?

 

 

Hva tror dere Niall har tenkt til? MER? :D

 

 

Det at noen av dere sier at dere gråt av forrige del, varmer hjertet mitt. Jeg føler jeg må skryte av dere i hvert innlegg, men ååå, jeg må jo bare! Dere er så herlige. Neste del kommer ikke før i morgen ettermiddag/kveld, derfor ble dette en lang del om unnskyldning. Jeg resier nemlig på påskeferie i dag, og  jeg blogger med en gang i morgen jeg har tilgang til internett! Okei, kanskje det kommer en ny del før jeg drar, men lover ingenting.

 

POSTED BY: JULIE

 


27.03.2013 | 11:40 | Kategori: Niall Horan

Niall med faren sin i går kveldPOSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 11:24 | Kategori: Fans

Niall med fans

POSTED BY: Maria


27.03.2013 | 11:23 | Kategori: One Direction

Ny Photoshoot

POSTED BY: Maria


27.03.2013 | 11:21 | Kategori: Harry Styles

Harry i Malibu i dag

POSTED BY: Maria


27.03.2013 | 01:13 | Kategori: Harry Styles

Harry i LA


Harry har blitt sett av flere fans, men han spurte dem alle pent om de kunne holde det hemlig slik at han kunne få så mye pause som mulig :)

Og hvis noen skulle lure, så er mest sannsynlig jenten i dette bildet konen til Cal Aurand. Han er en god venn av bandet og Harry har bodd hos han før.

Dette er Cal:


Og dette er Cals kone:POSTED BY: Casandra


27.03.2013 | 00:58 | Kategori: Gifs

Gifs fra turneen

*kisses you both on the cheek*
i am a fan of ur fanning aha

 

Er ikke sikker, men lurer på om den siste gif'en er fra konserten jeg var på. De lekesloss i hvert fall! Iiiip, håper det er det!

 

Hva synes dere?

 

POSTED BY: JULIE


27.03.2013 | 00:15 | Kategori: Video

One Direction "Mum Song"

 

Denne er helt genial!

Takk til leser for tipset :)

 

POSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 21:54 | Kategori: Harry Styles

Harry med fan i går


Han er i LA. Hvorfor? Det aner jeg ikke ;)


POSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 21:25 | Kategori: Instagram

Danielle på InstagramPOSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 21:16 | Kategori: Zayn Malik

Nytt bilde av ZaynPOSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 21:12 | Kategori: Random

Radio Disney bilPOSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 21:10 | Kategori: Liam Payne

Liam i dag


Han hadde en kjapp tweetcam når han var innom en AppStore i dag, med Andy og en annen kompis.


POSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 20:56 | Kategori: Zayn Malik

Zayns nye tatovering


Syns?


POSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 20:54 | Kategori: Niall Horan

Filmteamet med Niall i dag


De er i Mullingar for å filme i bryllupet til Nialles bror, Greg, i morgen tipper jeg ;) Niall er nemlig forloveren til Greg og de var på shopping til bryllupet i dag.


POSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 20:38 | Kategori: Niall Horan

Niall med fans

I går:


I dag:POSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 20:05 | Kategori: Bilder

Niall i Mullingar i dag 

 

 

 

  

 POSTED BY: PRØVEBLOGGER PAULINE


26.03.2013 | 18:39 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 63

Folk har begynt å stille seg i kø og jeg finner ut at jeg burde gjøre det samme. Når jeg er fremst i køen og gir billetten min til den ansatte, hører jeg plutselig en anpusten stemme skrike på meg. Jeg snur meg forvirret og ser ansikten til gutten jeg aldri ville se igjen. Niall! 

 

Jeg snur meg raskt tilbake og gir fra meg billetten. Hva gjør han her? Jeg kan ikke la meg distrahere, så jeg får billetten min tilbake og går rett mot flyet. Jeg må innrømme at det er en kraftig distraksjon å vite at han er kommet etter meg. Hva var det han ikke forsto med at jeg aldri ville se han igjen? Det er da umulig å misforstå de ordene. Jeg står fortsatt for det jeg sa og jeg nekter å noen gang trekke det tilbake. Jeg bare irriterer meg grenseløs over at han er her. *DN*!" roper han. Han er plutselig bak meg. "Åh!" stønner jeg og fortsetter å gå. "Stopp!" kommanderer han som om han tror han er noe. Jeg kan ikke overse han om han skal ta samme fly hjem som meg. Hvorfor ikke bare få det overstått ... "Hva?" glefser jeg mens jeg snur meg raskt mot han. "Kan du noen gang tilgi meg?" spør han med et knust fjes. Jeg faller ikke for de blå valpeøynene hans. Hvert fall ikke sutreleppa hans. Det gjør jeg bare ikke! "Nei, finnes det en eneste grunn til at jeg burde tilgi deg?" glefser jeg nok en gang. Han kommer nærmere meg. Skrittene hans er sakte, elegante og følsom. Han er nervøs. "Ikke kom nærmere!" advarer jeg da han står en kvart meter unna meg.

 

"Jeg elsker deg, *DN*! Jeg forteller deg det alt for sjeldent, og det er jeg utrolig lei meg for. Men jeg elsker deg virkelig! Du er den mest fantastiske jenta jeg noen gang har møtt og kommer til å møte! Jeg vil ikke gi slipp på deg, jenta mi. Jeg elsker deg for høyt til å i det hele tatt klare å tenke tanken. Jeg kan ikke miste deg. Du er alt for dyrebar for meg!" Jeg blir stående og stirre på han. Det han sier ... får meg til å se helt fortapt ut. Jeg rister på hodet mitt og skjerper meg. Jeg har ikke kommet så langt for å kaste det bort på grunn av noen søte ord. "Hvis du elsker meg så høyt, så hvorfor gjorde du det da?" spør jeg forsiktig. Ja, jeg snakker om dopet. Stemmen min blir umidelbart følsom og jeg merker at en trist atmosfære flyver over meg. Jeg liker ikke å være trist. "Jeg angrer som faen! Jeg gjorde en feil. Det virket som den eneste utveien. Jeg var så jævlig lost i alt som skjedde. Alt føtes bare ut som et helvete og jeg klarte det rett og slett ikke. Så jeg valgte feil vei, og derfor står jeg her og ber deg om å ta meg tilbake!" sier han ærlig og fortvilt. "Hadde du det virkelig så grusomt?" spør jeg. Definitvt ikke overbevist. "Ja, *DN*. Det var som om alt falt sammen. Jeg så ikke lyset i tunnellen lenger!" Der sa han det. Det var den siste dråpen. Han fikk virkelig glasset til å renne over. Følelsene mine klarer ikke å bestemme seg for å være sint eller trist. Hva er jeg? "Du hadde meg, Niall!" Nå gråter jeg. For andre gang på flere år. Enslige tårer renner nedover kinnet mitt. 

 

Tumblr_mbmppyuvep1ri58r2o1_500_large

 

 

Dette ble en litt kort del, men var nødt til å stoppe der! VIL DERE HA MER? Hvor mange kommentarer klarer dere?

 

POSTED BY: JULIE


26.03.2013 | 17:08 | Kategori: Louis Tomlinson

The Rogue

Den nye tatoveringen hans som heter 'The Rogue' er navnet på bandet han var i før;)

Hva syns dere om det?

POSTED BY: Maria


26.03.2013 | 17:02 | Kategori: Louis Tomlinson

Nye bilder av Louis som barn

POSTED BY: Maria


26.03.2013 | 17:00 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis sin biologiske far - Troy Austin

POSTED BY: Maria


26.03.2013 | 16:56 | Kategori: Fans

Harry med fan

Han kledde det hårbandet!!!

POSTED BY: Maria


26.03.2013 | 14:31 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 62

 Når jeg endelig har fått sutret nok, tar jeg fatt i meg selv. Jeg blir ikke lykkeligere av å sitte her og gråte. Jeg røsker til meg jakka og henger den på skuldra. Nå springer jeg ut av hotellet og roper etter en taxi. Jeg skal til flyplassen for å snakke med *DN*. Jeg vet ikke om det er en god idè, men jeg har ingenting å miste. Når man er helt på bunnen, er det ingen andre veier å gå enn oppover!

 

Fortsatt Niall sitt P.O.V:


Jeg kommer meg endelig fram på flyplassen og kjenner virkelig hvor stresset jeg er. Siden Harry sa at *DN* skulle dra hjem i dag, så regner jeg med at hun drar snart. Hun har tross alt ikke noe å vente på her i LA. Flyplasen er her er gigantisk og det irriterer vettet av meg. Jeg løper bort til de store skjermene som viser hvilen gate flyet går fra. Forbrilsk leter jeg etter London. Der fant jeg det! Jeg legger merke til at det er på gate 43 og så løper jeg videre. Jeg kommer på at jeg selvfølgelig ikke får meg gjennom uten flybillet. "Selvfølgelig!" sier jeg irritert til meg selv. Jeg står og tripper i noen sekunder, før jeg får en genial idè og løper videre. "Niall!" hører jeg en jente si. *DN* er det første jeg tenker på. Det var bare en fan. "Sorry!" smiler jeg og så setter jeg på sprang. Herregud, så stressa jeg er! Jeg må kjøpe en billet til London nå! Jeg har virkelig ingen tid å miste og har ikke tid til forstyrrelser. Jeg løper bort til flyselskapet "British Airways" og spør etter en billett til London. "Beklager, men det er helt fult!" svarer damen i skranken.

 

Jeg slår hånda i bordet av sinne. Dama skvetter. "Sorry for det, men det må da være noe du kan gjøre! Jeg trenger virkelig den billetten," sier jeg desperat. "Er det fult, så er det fult. Jeg kan ikke trylle fram noen flere seter!" klager hun til meg. Faen, hva gjør jeg nå? Hvor er superhelten i meg når jeg trenger han? "Åh, er ikke du Niall fra One Direction?" En annen dame i skranken kommer mot meg og gliser så høyt at det creeper meg litt ut. "Jo," nøler jeg. "Datteren min elsker deg!" bryter hun ut med. "Åh, så hyggelig!" sier jeg skremt. Jeg har virkelig ikke tid til dette! "Trenger du en flybillett?" smiler damen. Jeg lyser opp. "Ja!" roper jeg oppspilt. "Det er jo fult!" sier den sure damen. Den snille damen dytter litt i henne. "Jeg fikser det!" sier hun til den sure dama. "Jeg fikser deg en flybillett om du fikser dattera mi en konsertbillett!" foreslår hun stolt. "Ja, selvfølgelig! Herlig! Fantastisk! Jeg elsker deg!" Alle ordene flyt ut av munnen og jeg mener hvert av dem. For en fantastisk snill dame som jeg nå kan kalle for livredderen min. Hun fikser meg en billett og jeg gir henne nummeret til managamentet. Så løper jeg videre til gaten i en fart som burde sammenlignes med Usain Bolt.

 

3121597389_1_3_h3vlc837_large

 

*DN* sitt P.O.V:

Harry har vært så snill og kjøpt jeg flybillett og fulgt meg til flyplassen. Jeg setter utrolig stor pris på at han har hjulpet meg så mye. Han ga meg til og med penger til å kjøpe meg noe sminke på tax-free'en. Jeg vet egentlig ikke om det er positivt eller negativt. Men jeg vet jo at jeg ser ut som et uvær, og jeg føler meg som det også. Derfor var det veldig hyggelig å få freshet meg litt opp. Jeg føler meg absolutt ikke noe bedre, men det er en liten lettelse og vite at jeg ser en smule bedre ut enn det jeg gjorde i stad. Jeg lovte Harry at jeg ikke skulle tenke på mye på Niall uten flyturen, og det skal jeg holde. Det er virkelig best for min egen del. Så slipper jeg å begynne å sippe igjen!


Jeg kjøper meg en baguett og en cola zero på en liten cafè og sikter mot gaten min. Jeg vet at jeg ikke har særlig god tid, men jeg orker ikke å stresse. Jeg tar en stor bit av baguetten og bestemmer meg for å ringe hjem. Når jeg er fremme ved gaten, og finner ut at jeg faktisk var litt før tiden, finner jeg fram mobilen og ringer til mamma. "Åh, vennen.. Vi har vært så redde for deg!" Er det første jeg møter i telefonen. "Hei, mamma! Unnskyld for at jeg ikke har ringt, men jeg er i hvert fall på vei hjem nå." forteller jeg. "Hjem? Nå? Men kjære deg, du fikk jo lov å være lenger!" sier mamma overrasket. "Jeg vet det, mamma, men jeg savner London og vil hjem. Vi snakkes senere!" sier jeg og legger på før hun rekker å svare. Det var planlagt selvfølgelig. Jeg løy til mamma, men det er fordi jeg ikke vil at hun skal være bekymret over meg. Og jeg vil uansett ikke snakke om Niall. Folk har begynt å stille seg i kø og jeg finner ut at jeg burde gjøre det samme. Når jeg er fremst i køen og gir billetten min til den ansatte, hører jeg plutselig en anpusten stemme skrike på meg. Jeg snur meg forvirret og ser ansikten til gutten jeg aldri ville se igjen. Niall! 

 

Tumblr_lpy75ec9ax1qbbqezo1_500_large

 

Mer??? Hva tror dere skjer videre? KOMMENTER FOR NESTE DEL KJAPT <3

 

Det blir nok ikke maraton i dag, men jeg legger ut flere deler :) Og kanskje det blir maraton før helga, hvem vet! Forresten, hva er det med dere for tiden? Dere kommenter uvanlig mye fint til meg, som gjør at jeg bare MÅ skrive en ny del! Hahah, dere er best!

 

 

POSTED BY: JULIE


26.03.2013 | 13:35 | Kategori: Video

Little Thing, Birmingham 23.03

 

Se fra 1:50! Ikke gå glipp av denne videoen! Louis får Harry til og le sånn at han ikke klarer å synge, og så ler alle sammen resten av sangen. Så sykt søtt! :)

 

POSTED BY: JULIE


26.03.2013 | 13:32 | Kategori: Bilder

Harry og Niall backstage

 

 

POSTED BY: JULIE


26.03.2013 | 11:50 | Kategori: Video

Videoer fra Birmingham den 22 og 23 mars

 

 

 

 

 

POSTED BY: PRØVEBLOGGER PAULINE


26.03.2013 | 00:23 | Kategori: Instagram

Louis kommenterer bildet til EleanorPOSTED BY: Casandra


26.03.2013 | 00:17 | Kategori: Video

One Direction - The You Generation

 

Videoen er ca en uke gammel, men tror ikke vi la den ut... Så legger den ut nå :)POSTED BY: Casandra

 

 


25.03.2013 | 23:50 | Kategori: Video

One Direction - Seed Awards 8

 

POSTED BY: Casandra


25.03.2013 | 23:42 | Kategori: Video

Ant and Dec undercover - One Direction

 

HAHAAH!!! Jeg dør av latter!! :')

 

POSTED BY: Casandra


25.03.2013 | 23:29 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 61

Hei dere! Beklager at det ikke har kommet en ny del tidligere i dag, men har vært veldig opptatt. Men nå kommer det en ny en ;) Forresten, 54 kommentarer på forrige del! Dere er KONGE!!<3


 

"Jeg fant henne," sier Harry. Hvorfor høres han så trist ut? Så stille? "Kødder du? Hvorfor høres du ikke glad ut da?" spør jeg. Jeg er redd for hva enn han skal si. Enten så løy han. Eller så har har han funnet henne, men det har skjedd noe. Jeg vet ikke hva jeg vil høre. "Niall, det er noe du må vite om *DN*!" begynner han.


Tilbake til *DN* sitt P.O.V:
 


"Slapp av, vi skal ikke skade deg!" roper han ene raskt og nervøst. Jeg åpner øynene mine så vidt, så åpent som jeg tør. Jeg synes jeg kjenner igjen en av av de store, mørke mennene. Likevel er jeg livredd. Hva vil de med meg? Her sitter jeg fortapt i et lite smug og har ingen vei å rømme. Jeg stoler ikke på de selv om de sa de ikke skulle skade meg. Er det ikke det de alle sier? Jeg gjør en kjapp bevegelse og begynner å spurte. Men jeg er for treig. Han ene griper hardt tak i armen min, og jeg bråstopper. "*DN*, slapp av!" sier han rolig. *DN*? Hvordan i huleste vet han navnet mitt? Jeg er livredd. Ingenting gir mening. "Vi fant henne!" roper han største mot gata. Jeg skjelver. Hva vil de med meg? Og hva mener de med at de fant meg? Har de planlagt å fange meg? Jeg setter meg ned igjen inntil den krusete murveggen og gjemmer ansiktet i hendene. Plutselig kjenner jeg en varm hånd på skuldra mi. Av refleks slår jeg til han. Jeg trengte ikke en gang å tenke før handlingen var gjort. "Au!" skriker han. Jeg åpner øynene. "Harry?" måper jeg i skjokk.

 
Jeg ser Harry inn i øyenene og frysningene strømmer fra topp til tå. Nå er jeg trygg. Jeg er så glad for å se Harry, men det gjør meg også enda mer ulykkelig. Tårer faller ned fra øynene mine. Jeg gråter! Tårene triller i en voldsom fart og jeg begynner å lage en gråtelyd. Hva var det det kaltes igjen? Hulking? Ja, jeg hulker. Harry setter seg ned ved siden av meg og holder rundt meg. Jeg hadde helt glemt hvordan tårer smaker. Den smalte smaken av ulykkelige tårer. Jeg gråter som bare det. Det gjør vondt. Det gjør virkelig vondt! Det kjennes ut som om noen har stjelt hjertet mitt fra meg, og at jeg aldri kommer til å få det tilbake. Det er faktisk sant. Niall tok det. Jeg gråter enda mer. Hvordan havnet jeg her? Her i et smug hvor jeg sitter å strigråter. Jeg klemmer øynene sammen, men tårene renner bare enda raskere. Jeg sliter med å puste. Jeg lukker opp munnen min for å få luft inn, men slimet jeg får av å gråte gjør det vanskeligere. Men det funker. Jeg er så fortapt. Så fortapt at jeg gråter! Tenk at jeg ikke har grått siden søsteren min døde, og nå gråter jeg over en gutt. Niall!
Tumblr_lq1mhugbgg1qj7wmwo1_500_large
Niall sitt P.O.V:

Det blir stille på telfonlinjen. Jeg tør ikke å si et ord. Har det skjedd noe? Hva om hun er i fare på grunn av meg? Jeg tør nesten ikke å tenke på det en gang. "Hun vil ikke møte deg!" sier Harry. Jeg blir faktisk lettet. "Fjo!" sukker jeg og kjenner at jeg blir ti kilo lettere. Takk Gud for at hun ikke er skadet! Når jeg er ferdig med den tanken, kommer jeg på at det han sa er heller ikke er særlig bra. Bedre er det, men jeg vil jo selvfølgelig møte henne. "Hæ? Plis da! Kan du ikke overtale henne? Jeg er jo helt normal og savner henne som et helvete!" sier jeg fortvilt. Jeg blir stresset og kjenner at blodet mitt pumper. Jeg  møte henne! Jeg må gi henne en ordentlig unnskyldning og fortelle henne at hun er det beste som har hendt meg og hvor høyt jeg elsker henne. Jeg vil gi henne en følsom klem og kanskje til og med kysse henne igjen. Forhåpningene mine er alt for store. Det skal mye til for at hun kommer til å tilgi meg. Om hun i det hele tatt noen gang kommer til å gjøre det! Det kommer hvert fall ikke til å skje om jeg ikke får møte henne.
 
 
"Sorry, Niall. Jeg respekterer *DN* og hennes valg. Bare la henne være, hun trenger tid!" sier Harry. Stemmen hans er ordentlig og seriøs. Han mener det han sier. Hva skal jeg gjøre nå? Jeg sukker dypt. Hvorfor finnes det ikke tidsmaskiner? Hvorfor er folk så dumme at ingen har klart å oppfinne en? Jeg slår det hardeste jeg kan i veggen og så roper jeg av smerten. "Faen i helvete!" klager jeg. Jeg må få *DN* tilbake. Jeg er helt desperat. "Hun drar forresten hjem nå!" Hjertet mitt hopper over et slag. "Hæ? Hva? Harry, ikke gjør dette mot meg! Kan jeg ikke bare få snakke med henne?" skriker jeg av frustrasjon. "Niall, sorry, men det er ikke mitt valg. *DN* vil forresten at du skal vite at hun har grått!" Hjertet mitt hopper nok en gang over et slag! Jeg kjenner tårene presse på. Hva er det jeg har gjort? Har hun virkelig grått? Det er jo flere år siden sist hun gråt. Og nå gråter hun på grunn av meg. Jeg husker jeg flere ganger har ertet henne med at en gang skal jeg få henne til å gråte av glede. Gråte fordi hun er så glad! Jeg klarte bare halvparten. Jeg fikk henne til å gråte av ulykkelighet. Det skjærer i hjertet mitt. Det kjennes ut som at det blir røsket langt ut fra hjerterota! 
 
 
Når jeg endelig har fått sutret nok, tar jeg fatt i meg selv. Jeg blir ikke lykkeligere av å sitte her og gråte. Jeg røsker til meg jakka og henger den på skuldra. Nå springer jeg ut av hotellet og roper etter en taxi. Jeg skal til flyplassen for å snakke med *DN*. Jeg vet ikke om det er en god idè, men jeg har ingenting å miste. Når man er helt på bunnen, er det ingen andre veier å gå enn oppover!
 

 
Tumblr_mk6e9sfpne1rbrioeo1_500_large

 
 
Enten blir det maraton i morgen, eller så blir det til helga! Hva vil dere? :D Kommenter for ny del og maraton!!! Si gjerne hva dere synes om delen!
 

 
POSTED BY: JULIE

25.03.2013 | 23:28 | Kategori: Facebook/Twitter

Andy tvitrer


Haha!!

POSTED BY: Casandra


25.03.2013 | 23:25 | Kategori: Nyheter/Blader

Tiger Beat MagazinePOSTED BY: Casandra


25.03.2013 | 23:20 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i dagPOSTED BY: Casandra


25.03.2013 | 23:19 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Loki


NAwww <3


POSTED BY: Casandra


25.03.2013 | 22:40 | Kategori: Instagram

Eleanor på Instagram

Er det bare meg eller har Louis en tattovering på bryste?

POSTED BY: Maria


25.03.2013 | 22:39 | Kategori: Niall Horan

Niall med fans i dag - DublinPOSTED BY: Casandra


25.03.2013 | 21:13 | Kategori: Instagram

Eleanor på Instagram

Jepp, Louis har fått ny tatovering!
Hva syns dere?

POSTED BY: Malin


25.03.2013 | 19:41 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis i dag


Jepp, tror han skal få eller har fått ny tatovering.

POSTED BY: PRØVEBLOGGER PAULINE

 


25.03.2013 | 13:19 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av guttenePOSTED BY: JULIE


25.03.2013 | 13:16 | Kategori: Bilder

Niall på twitterPOSTED BY: JULIE


25.03.2013 | 12:12 | Kategori: Bilder

Guttene i Birmingham den 22 og 23 mars

POSTED BY: PRØVEBLOGGER PAULINE


24.03.2013 | 22:13 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 60

Hei dere! Føler at jeg aldri takker dere nok for alle kommentarene og at dere leser historien min! Det betyr masse for meg, you have no idea! Og alle ordene dere skriver til meg.. Fjghre! Tenkte jeg skulle skrive neste del i morgen, og ikke i dag, men så kom jeg hjem og så kommentarene ders, og da måtte jeg bare skrive en ny del! Dere er verdens beste, enough said! Love you <3

Btw, det er noen som skriver at "dere" er flink å skrive. Tusen takk, men det er bare jeg som skriver :)


 

Han ser på meg. Øynene hans. De jeg tidligere synes så ut som engleøyer, ser nå bare ut som øyner til en løgner. "Jeg kan virkelig ikke tro deg. Du er akkurat som alle andre kjendiser!" Selv om jeg ikke gråter, vet jeg at jeg ser ut som en eneste rot. "Farvel, Niall. Jeg vil aldri se deg igjen!" 

 

Jeg føler meg knust. Helt uten håp. Jeg orker ikke bry meg. Selv om hjertet mitt innerst inne roper at jeg må snu og ordne opp alt rotet. Jeg vet ikke hvor jeg skal, men jeg er på vei ut av hotellet i en stormende fart. Jeg er så absolutt ikke kjent i disse gater, så jeg går bare rett fram. Til slutt finner jeg en lite smug, og jeg går inn dit. Jeg stiller meg opp mot murveggen og synker sakte ned. Jeg drar meg i håret av fortvilelse. Jeg vil så gjerne få en stor klem akkurat nå og at noen skal fortelle meg at alt kommer til å gå bra, men jeg er helt alene. Jeg titter forsiktig ut mot gatene. Det er ikke en gang en bil å se. Skulle ønske Jossi og Darlene var her. Jeg skulle virkelig ønske at det søte ordene deres kunne sette et stort plaster på såret mitt. Jeg kan ringe dem. Men da blir de bare engstelig, og det kan jeg spare dem for. Jeg er ikke verdt det. Jeg klarer meg fint selv. Jeg må bare komme over Niall først. Jeg føler meg allerde halvt over han, men det er noe som holder meg tilbake. Smilet hans som pleide å lyse opp dagen min. Latteren hans som gjorde at jeg ikke hadde noe annet alternativ enn le med. De uimotståelige leppene hans som jeg elsket å kysse. Ikke minst den fantastiske personligheten som aldri kom med noe vondt. Vel, det siste trekker jeg tilbake. Jeg skal komme over han. Jeg skal være så sterk at jeg klarer det!

 

62166_543730052315229_569714501_n_large

I min egen ulykkelige verdens sitter jeg altså her i et av LA's mange smug og furter over livet. Jeg legger ikke en gang merke til at det kommer tre mørke menn mot meg. Kledd i skinn, svart og luer. Øyene mine former seg runde som CD-plater. Hvorfor kommer de mot meg? Hvorfor ser de sånn på meg? Jeg hyler av frykt. Hvorfor hører ingen meg?

 

Niall P.O.V, noen dager senere:

 

Jeg var vært edru i noen dager og jeg føler meg helt normal. Jeg husker nesten ingenting fra de siste dagene. Alt jeg husker er da jeg møtte *DN* og alt var perfekt. Det neste jeg husker er at hun sa at hun aldri ville se meg igjen. Jeg har aldri følt meg så slem. Hva gikk av meg? *DN* er det beste som har hendt meg, og så kaster jeg henne bort på dop? Jeg vet virkelig ikke hva som gikk av meg. Heldigvis prøvde jeg ikke det så mange ganger, så jeg er i fin form nå. Men jeg prøvde det nok til å lage et stort rot i livet mitt. Jeg savner *DN*, mer enn ord kan beskrive. Jeg vet ikke hvor hun er. Det er den verste følelsen på jord. Jeg håper for all del at hun har det bra. Den dårlige samvittigheten min tar snart over meg. Den stikker i meg annen hvert sekund med noe som kjennes ut som en kniv. Alle guttene er heldigvis sammen med meg. De har hjulpet meg utrolig mye. Og nå bytter de på å lete etter henne. Hvorfor kan hun ikke bare ligge i armene mine akkurat nå? Vent, fordi jeg har ødelagt den sjangsen for lengst.

 

De siste dagene har vært jævlig for å si det rett ut. Deler av meg lengter utrolig nok etter stoffet jeg aldri burde ha fått i meg, men tanken på å få *DN* tilbake viser bort alt om stoff. Jeg vil ha henne tilbake! Sterkere enn jeg noen gang har villet noe som helst på denne jord! Ja, det kan faktisk sammenlignes med karrieren min. Da er det stort skal jeg love dere! For det har vært min drøm siden jeg kunne snakke. Drømmen om å få dama mi tilbake er sterkere enn den drømmen! Jeg elsker virkelig henne. Crap, nå gråter jeg igjen. "Niall, den gråtingen må virkelig skjerpes!" ler Harry ertende. "Finn *DN* og jeg lover å stoppe. Hvis ikke fortsetter jeg!" ler jeg truende, i mens tårene faller. "Min tur å lete!" roper Harry og forsvinner ut av døra. Den gutten, altså!

 

Jeg skulle ønske jeg kunne gå ut å lete. Det er tross alt jeg som skal rydde opp etter meg. Men guttene lar meg ikke. De er redd jeg skal møte på narkofolk, Amy osv. Det var forresten Amy som fikk meg inn i fella med dop. Faen, så feil man kan ta av personer! Hun utnyttet meg bare. Hun er jeg i hvert fall ferdig med. iPhonen min begynner å summe i bukselomma. Jeg drar den håpefullt opp og krysser alt som er å krysse mens jeg håper på at det er *DN*. Det er Harry, så det er fortsatt håp. "Jeg fant henne," sier Harry. Hvorfor høres han så trist ut? Så stille? "Kødder du? Hvorfor høres du ikke glad ut da?" spør jeg. Jeg er redd for hva enn han skal si. Enten så løy han. Eller så har har han funnet henne, men det har skjedd noe. Jeg vet ikke hva jeg vil høre. "Niall, det er noe du må vite om *DN*!" begynner han.

 

Tumblr_m38wuuuelp1r8a1qt_large

Hva tror dere Harry har skjedd? Hva synes dere om delen? Jeg trenger meningene deres! MER?

 

 

POSTED BY: JULIE

 


24.03.2013 | 13:29 | Kategori: Bilder

Gutta vant to KCA!

 

De vant favorittsang med WMYB og favorittband! GRATULERER!

 

 

POSTED BY: JULIE


24.03.2013 | 12:24 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 59

Jeg braser ut i latter. "Nødvendig? Hva skal det bety?" Han begynner også å le. "Jeg er nødvendig fordi jeg får deg til å le. Det hadde du ikke gjort om jeg ikke var her!" Han har rett. Han får meg til å glemme det jeg ikke vil tenke på. Louis er nødvendig!

"Du har rett. Tusen takk, Louis. Du er virkelig en god venn!" smiler jeg. Han reiser seg opp fra sofaen, med noen stønn og fnis. "Aw, *DN*. Du er sååå søt!" tuller han. Jeg må le. Det gjør han også. Tullestemmen hans er bare umulig å ikke like. Hvert fall umulig å ikke le av. "Kom her da!" Han rekker ut armene og jeg følger på med en stor klem. "Alt kommer til å gå bra. Ikke glem det!" Jeg smiler skeptisk, men jeg tror på det han sier. Det er bare ekstra godt å høre det fra andre. Da vet jeg at det kommer til å gå bra!
Niall kommer plutselig inn døra. I armen har han Amy. Hun ser også ut som hun har drevet på med ulovelige stoffer - akkurat som Niall. "Åh, hei, *DN*! Lenge siden sist. Det var jo da jeg møtte deg på flyplassen og dro til Niall. Så hyggelig!" fniser hun. Jeg glaner stygt på henne. Jeg kan virkelig ikke fordra henne. Bare for å si det rett ut. Halve grunnen til at jeg hater henne er at hun er med kjæresten min akkurat nå og det er ikke jeg. Plutselig er leppene hennes plassert på Niall. De kysser. Dette orker jeg ikke å se. Jeg vender ryggen til og styrter ut av rommet. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Hva jeg skal gjøre. Hva jeg skal føle. Niall gjorde tross alt ikke noe, og jeg vil heller ikke vite om han kysset tilbake. Jeg føler meg så fanget. Jeg vet egentlig ikke hva jeg mener med det, men jeg vil ikke at ting skal være sånn det er nå. Jeg vil ikke at Niall være sånn, for det er virkelig ikke sånn han er. Han er verdens snilleste, mest omtenksomme og beste gutt på jord, uten vil. Han elsker fansen sin. Han elsker vennene sine! Han vil ikke kaste det bort på noe så latterlig som dop. Jeg bestemmer meg for å heve hodet og hisse meg opp. Nå stormer jeg ut av rommet. 
Tumblr_mk5t9gvpco1s9rft7o1_500_large
"Amy, gå!" kommanderer jeg. Utrolig nok gjør hun som jeg sier, og jeg må smile over hvor lett det var. Jeg trodde jeg måtte skyve henne ut av døra, men neida. Det gikk fint. Nå gjenstår det bare Niall. "Hva tror du at du gjør Niall?" spør jeg strengt. Jeg vil få et poeng inn i det uvitende hodet hans. "Har det gøy!" svarer han. "Gøy? Som med å såre meg, såre guttene, såre familien din og fansen din?" glefser jeg sint. Følelsene mine strømmer på og man kan høre det på stemmen. "*DN*, jeg bryr meg ikke." Nå går han fem skritt over grensa, om ikke mer. Når han sier at han ikke bryr seg om meg, vennene, familien og fansen, da ber han om en stor krangel. Greit at han er rusa, men jeg kan faktisk bli ordentlig sint og såret. Jeg orker ikke å holde det tilbake nå. Jeg snur meg og ser på Louis om er tilskuer i sofaen. Blikket hans sier kjør på!

"Hva faen er det du prøver å fortelle meg Niall?" Denne gangen. Denne ganger er det like før jeg gråter. Tårene presser på, men de vil ikke ut. Jeg dytter til han. Han ser ikke en gang på meg. "Se på meg!" Jeg dytter i han enda en gang. "Er det sånn det funker i din verden, Niall? Du bare bryr deg om deg selv, og glemmer alle som egentlig betyr noe for deg?" Blikket hans er tydeligvis låst på bakken. Er jeg virkelig så dårlig for han ikke en gang vil se meg inn i øynene? "Vet du hva?" Han ser på meg. Øynene hans. De jeg tidligere synes så ut som engleøyer, ser nå bare ut som øyner til en løgner. "Jeg kan virkelig ikke tro deg. Du er akkurat som alle andre kjendiser!" Selv om jeg ikke gråter, vet jeg at jeg ser ut som en eneste rot. "Farvel, Niall. Jeg vil aldri se deg igjen!" 

 

Tumblr_mk4jn6vvx91r4h61jo1_500_large

 

Ooh.. dramatisk! Hva skjer nå tror dere?

 

Ny del så snart som mulig om dere er flinke å kommentere! :D

 

 

POSTED BY: JULIE


24.03.2013 | 11:24 | Kategori: Liam Payne

Nye bilder av Danielle og Liam på V festival

POSTED BY: Maria


24.03.2013 | 10:13 | Kategori: One Direction

Niall og Louis i Alton Towers i Staffordshire

POSTED BY: Maria


24.03.2013 | 10:10 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry sin bio på Twitter

Harry bytta bioen sin på Twitter tre ganger i går kveld!

POSTED BY: Maria


23.03.2013 | 23:36 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 78

Eleanor sa ingenting og det gjorde meg litt nervøs, men til slutt sa hun noe: "Du må nesten sankke med han. Du vet at det alltid hjelper å snakke." Jeg nikket meg bare enig, men jeg følte bare at hjertet mitt sank. Hvordan kunne jeg si noe til han? Han virket alltid så glad på bildene sammen med henne og jeg ville jo at han skulle være lykkelig.


 

Dagene gikk fremover som vanlig og etter hvert var fredagen kommet og jeg skulle endelig få se Zayn igjen. Det eneste problemet var at jeg var nervøs. Eleanor skulle også til Manchester. Hun og Louis skulle dra sammen med meg og vi skulle være sammen med dem i Manchester så Eleanor hadde sagt at hun kom til å sørge for at jeg snakket med Zayn og det gjorde meg nervøs. Hva skulle jeg si til han? Hvordan kunne jeg slippe en sånn bombe på han hvis han hadde med seg en gave til meg? Det stakk og jeg kjente at jeg fikk litt sårlig samvittighet bare av tanken. Jeg hadde nevnt det for Eleanor, men hun hadde bare spurt meg om jeg da klarte å leve med den sårende følelsen og da ble jeg stille. En annen ting jeg bekymret meg over var at jeg overreagerte. At alt dette med Perrie egentlig ikke var noe og at jeg bare var veldig følsom. Det gjorde meg gal at jeg ikke visste hva jeg ska skulle gjøre. 

 

Jag hadde hatt et lite håp om at når jeg kjente Zayns armer rundt meg ville det sårende følelsen gå bort og ting ville bli bra igjen. Selv om jeg hadde håpet det visste jeg at det ikke kom til å skje. Det var ikke sånn at vi kunne klemme og kysse bort problemene våre uansett hvor mye jeg håpet. Vi hadde avtalt å dra og se en Manchester United kamp mens vi var i Manchester. Det var mest Louis og Zayn som ville det, men siden jeg hadde vokst opp med en bror og en far som var i overkant interestert i fotball og heiet på United hadde jeg ikke noe i mot det. Under hele første omgang ga Eleanor meg det blikket og det gjorde det vanskelig å konsentrere meg om kampen for jeg satt hele tiden og  tenkte på hva jeg skulle si til Zayn. Jeg ble bare mer og mer nervøs og da dommeren blåste av omgangen ga Eleanor meg et blikk som sa og skjønte at det ikke var vits å utsette det. Jeg sa rolig til Zayn at jeg måtte snakke med han og vi gikk et litt mer privat sted.

 

Nervøsiteten bygde seg opp inni meg og det var nesten kvalmende. Zayn må ha merket nevøsiteten min for han spurte: "Er alt bra *DN*?" Jeg svelgte en gang for jeg visste ikke hva jeg skulle svare. "*DN*?" sa Zayn igjen og jeg skjønte at jeg bare måtte si det nå. "Nei," sa jeg plutselig uten at jeg selv helt var klar over det "Eller det er noen jeg må si deg." Zayn så forundret på meg og det var tydlig at han ikke ante hva jeg kom til å si. "Jeg vet ikke om dette får  meg til å høres ut som en veldig sjalu kjæreste, men jeg må uansett si det," jeg stoppet opp, men ikke lenge nok til at Zayn fikk sagt noe "Jeg liker ikke at du er sammen med Perrie." Der, jeg sa det, men nå var det bare forklaringen igjen. "Hver gang du sier at du ikke liker henne dukker det alltid opp et nytt bilde av der to sammen der du smiler eller klemmer henne og du virker glad. Og det sårer meg. Det at du først sier at du ikke liker henne og så er sammen med henne. Jeg vet ikke hvorfor du gjør det for du vet at jeg stoler på deg. Jeg vil at du skal være glad Zayn, men  jeg vil ikke at du skal måtte lyge for meg for å bli det. Men jeg håper virkelig ikke at du må være sammen med Perrie for å bli det for jeg må være ærlig med deg og si at det vet jeg ikke om jeg klarer," jeg stoppet opp i spenning på reaksjonen hans. Ville han bli skuffet over at jeg begynte å miste tiliten til han? Eller sur for at jeg ikke lot han være med "vennene" sine? Hvis jeg kunne kalle Perrie det. Den værste tanken som slo meg var, hva om dette var slutten? Hva om det ikke var noe mer oss?

 Hvordan tror dere Zayn reagerer?

 

Husk at dere må være flinke å kommentere hvis dere vil ha maraton!

 

POSTED BY: Hedda


23.03.2013 | 22:37 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 58

(Avsnittene har klikka.. IGJEN!)


 

Jeg vil egentlig ikke tenke over hvor grusomt han har hatt det, men han har gjort feile valg. Men med tanke på hvordan Niall har vært med meg i hele dag, vet jeg at dette skal bli lett. Å få litt nødvendig vett i hodet hans. "Men dette blir ikke nødvendigvis lett!" sier Louis og forstyrrer alle de gode tankene mine. Men jeg lar meg ikke distrahere. Dette klarer jeg. Omså alene!Man skulle tro at jeg var sint og frustrert. At jeg ikke orket å se på han. At jeg kanskje til og med ville dra hjem! Men det er helt motsatt. Jeg har bare lyst til å være med Niall hele tiden. Passe på at han har det bra og at han ikke gjør noe galt. "Du skal bare gå inn til han," sier Louis uten å se på meg. "Jeg venter her i tilfelle!" Jeg nikker og vandrer inn på rommet. Niall sitter i senga og taser på mobilen. "Hei," sier jeg. Han ser på meg. Han har røde øyner og store pupiller. Jeg føler meg stirret ned, selv om jeg er vandt til at øynene hans ser på meg. Jeg setter meg forsiktig ved siden av han. "Hvem melder du med?" spør jeg rolig. "Amy," ler han.
Hvorfor Amy? Og hvorfor ler han? Vent, han er ruset. Selvfølgelig ler han. "Hva tekster dere om?" Jeg svelger dypt. Egentlig vil jeg ikke vite det. "Alt jeg ikke kan snakke med deg om!" hiskter han. Vanligvis ler jeg når han ler, men nå vil jeg gjøre alt annet. "Unnskyld?" spør jeg og prøver å oppføre meg høflig. Jeg er tross alt den eneste i dette rommet i normal tilstand, derfor må jeg være den ansvarlige. "Hva? Alt jeg ikke kan snakke med deg om, sa jeg jo!" Han ler i intervaller, bokstaveligtalt. Jeg sukker oppgitt. "Hva er det du ikke kan snakke med meg om da?" spør jeg. Han prøver å se på han. De store, røde øynene er klistret på mobilskjermen hvor han taster i ett. "Spørsmålet er hva er det jeg kan snakke med deg om? Bortsett fra å late som alt er perfekt og at livet er en glede, så er det ingenting. Amy er morsom!" fniser han. "Hva faen, Niall?" flyver det ut av meg. Greit at han kanskje ikke vet hva han sier, men han sårer meg. Hva om han snakker sant? Hva om han er ærlig i denne tilstanden? "Det er sant. Men jeg orker ikke å sitte her inne med deg. Amy er litt gal og morsom, så jeg må ut. Hadet!" sier han latterfull og piler ut av døra.
Jeg er helt skjokkert, og springer av refleks etter han. "Louis!" bryter jeg ut. Jeg snakker overraskende rolig. "Hvor ble han av?" måper jeg. Louis ser forjamset på meg. "Ikke bry deg. Gå og legg deg. Han kommer tilbake!" svarer Louis. Jeg står bare midt i stuen - i den rosa nattkjolen og hotelltøffler - og stirrer håpløst i veggen. Jeg vil gråte. Selvfølgelig vil jeg det. Jeg vil alltid det! Jeg vil også rope og skrike. Men jeg er vel bare ikke typen til det. Louis klarer å lese meg som en åpen bok. Han går bort til meg, smiler forståelsefult og gir meg en varm og god klem. Klemmer er noe av det beste jeg vet. Man trenger ikke å si noe, men likevel vise så mange følelser. "*DN*, jeg lover deg, alt kommer til å gå bra! Jeg kan sove her i natt, hvis du vil. Jeg vil ikke at du skal være alene!" sier han lavt. Jeg smiler forsiktig. Han kan jo ikke se det, siden vi fortsatt klemmer. Jeg trekker meg rolig unna han, og svarer han. "Tusen takk, Louis. Men det går bra med meg. Bare dra til Eleanor. Hun savner deg nok!" Jeg lyver når jeg sier at det går bra med meg. Det går ikke bra, men jeg vil ikke være til bry. Jeg vet at Eleanor må savne han. "Jeg skal sove uansett nå. Jetlag vet du," unnskylder jeg meg. "Okei da, hvis du insisterer!" sier han. Jeg smiler anstrengt. "Natta, håper du klarer å sove!" Han gir meg nok en klem, og så går jeg inn på rommet. Jeg kryper inn under den kalde dyna og lukker øynene raskt. Så begynner jeg å snakke med meg selv. Du klarer å sove. Da slipper du alle tankene. Sov, *DN*, sov! Heldigvis, så sovner jeg.
Tumblr_me6y7ests51r8fxwno1_500_large
Jeg våkner opp av meg selv. Klokken er fire på dagen, så jeg har sovet veldig lenge. Jeg går fortumlet ut av rommet for å finne minibaren og noe mat. Da finner jeg Louis som ligger langflat i sofaen og ser på Operah. "Louis!" roper jeg forskrekket og overrasket. "Åh, hei *DN*! Sovet godt?" ler han. Jeg kan ikke gjøre noe annet enn å le selv. Hele situasjonen er ganske komisk. "Jeg ba deg jo om å dra hjem til Eleanor!" sukker jeg oppgitt. "Vel, og jeg løy for å få deg til sengs!" sier han ertende. "Du er alt for snill!" innrømmer jeg. Jeg setter meg i enden av sofaen, opp på beina hans. "Jeg er ikke snill. Jeg er nødvendig!" Jeg braser ut i latter. "Nødvendig? Hva skal det bety?" Han begynner også å le. "Jeg er nødvendig fordi jeg får deg til å le. Det hadde du ikke gjort om jeg ikke var her!" Han har rett. Han får meg til å glemme det jeg ikke vil tenke på. Louis er nødvendig!
734242_223684014423154_1470683654_n_large
(SMELT, BTW!!!!!)
Hva tror dere skjer med Niall nå?
18 kommentarer for neste del!
POSTED BY: JULIE

23.03.2013 | 20:21 | Kategori: Fans

Harry med fans

Det siste bilde med hun jenta til høyre er søsteren til Louis, Lottie:)

POSTED BY: Maria


23.03.2013 | 20:18 | Kategori: Fans

Harry og Niall i dag

POSTED BY: Maria


23.03.2013 | 19:06 | Kategori: Bilder

Lux lager matPOSTED BY: JULIE


23.03.2013 | 19:01 | Kategori: Bilder

Liam backstage i dagPOSTED BY: JULIE


23.03.2013 | 00:01 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 77

Men jeg følte at hver gang Zayn sa at han ikke likte Perrie og ikke ville ha noe med henne å gjøre dukket det alltid opp et bilde av de to sammen. Hadde han løyet til meg før? Etter en stund kom Liam tilbake og jeg reiste meg raskt. Jeg prøvde å lese på ansiktet hans hva Zayn hadde sagt, men han hadde pokerface og det gjorde meg virkelig nervøs. 


"Såå?" sa jeg spent. Liam var helt rolig før munnen hans plutselig gled ut i et smil. Jeg ble forvirret og så meg rundt for å sjekke om jeg var den eneste, men de andre satt også med et forvirret ansikt. "Du har inegnting å bekymre deg for," sa Liam og smilte "Han var faktisk litt irritert oevr at du så bildet og at han måtte forklare seg" Nå skjønte jeg ingenting. "Han er i Bradford for å besøke familien, men Perrie har også en god vennine der så de møttes slik at Perrie kunne hjelpe Zayn å kjøpe en gave til deg." Liam tok en pause før han fortsatte. "Han ville gi deg en overraskelse for han fikk dårlig samvittighet av å dra fra deg så fort så han fikk Perrie til å hjelpe seg." Alle rundt meg begynte å smile lettet over at det bare var det og jeg var kettet selv, men det var likevel litt ugler i mosen følte jeg. Det var selvfølgelig en utrolig søt tanke, men hvorfor Perrie? Hvorfor fikk han ikke bare en av søsterene sine til å hjelpe han. Jeg overreagerte sikkert bare på grunn av jeg ikke stolte på Perrie, men jeg stolte på Zayn så jeg slo tanken fra meg og smilte ved tanken på at Zayn ville overraske meg og kjøpe en gave.

 

Etter å ha vært en stund hos Danielle dro Eleanor og jeg hjem til meg. Jeg hadde sagt at hun bare skulle dra til Louis og Louis ville også ha henne med seg, men hun blånektet på at hun skulle bli med meg og sørge for at jeg hadde det bra. "Det går fint med meg," sa jeg til Eleanor mens vi kjørte hjem til meg. "Jeg har kanskje ikke kjent deg så lenge *DN*, men det var ikke vanskelig for meg å se at du ikke var helt fornøyd med grunnen til at Zayn var sammen med Perrie," sa Eleanor og smilte skjevt. Jeg sukket. Jeg merket at Eleanor stirret på meg i sidesynet, men jeg holdt fokuset på veien for å slippe å møte blikket hennes. "Si noe *DN*. Både Danielle og jeg kunne se at du var såret over hva Zayn gjorde, men du er flink til å sette opp et falskt smil. Guttene ser rett gjenom det, men det gjør ikke vi. Så snakk til meg *DN*," Eleanor var ikke masete eller beende, men bekymret. Jeg visste at det ikke hjalp å nekte, Eleanor kom ikke til å gi seg.

 

Jeg hadde svingt inn på siden av veien. Jeg hadde ikke snakket med noen om Zayn og meg på en stund. Både Sarah og jeg hadde vært litt deppa mens gutta var borte så det å snakke om de gjorde det aldri bedre. Det at Eleanor nå var så villig til å snakke var både en lettelse og og vanskelig. Jeg tror grunnen til at jeg ikke ville snakke med noen om problemene med Zayn var at jeg ikke ville innrømme at det var noen problemer. "Han skjønner det ikke," sa jeg til slutt stille "Han skjønner ikke hvor mye det sårer meg at han er sammen med Perrie. Uansett om han gjør det for å kjøpe en gave til meg så sårer det." Det rant noen stille tårer nedover kinnene mine. Eleanor sa ingenting så jeg fortsatte: "Det er ikke det at jeg ikke stoler på han, men han sier hele tiden at han ikke liker henne og like etter dukker det opp et eller flere bilder av dem sammen. Jeg vet jeg burde si noe til han, men han kom nettopp hjem og jeg ville ikke ødelegge stemningen." Det var lang stille pause. Eleanor sa ingenting og det gjorde meg litt nervøs, men til slutt sa hun noe: "Du må nesten sankke med han. Du vet at det alltid hjelper å snakke." Jeg nikket meg bare enig, men jeg følte bare at hjertet mitt sank. Hvordan kunne jeg si noe til han? Han virket alltid så glad på bildene sammen med henne og jeg ville jo at han skulle være lykkelig.

 

 

Hvordan tror dere det går?

 

Jeg er hjemme hele påsken så hvis dere er flink å kommentere på denne delen kommer det er maraton! Nærmere meg foresten slutten på historien nå.. 

 

POSTED BY: Hedda


22.03.2013 | 23:33 | Kategori: Bilder

Harry og Liam med fans i dag - backstagePOSTED BY: Casandra


22.03.2013 | 23:33 | Kategori: Harry Styles

Harry i går - London


Han møtte James Cordon g familien hans :)


POSTED BY: Casandra


22.03.2013 | 23:30 | Kategori: Niall Horan

Niall i dag - BirminghamPOSTED BY: Casandra


22.03.2013 | 23:03 | Kategori: Nyheter/Blader

Gemma om HarryPOSTED BY: Casandra


22.03.2013 | 23:02 | Kategori: Niall Horan

Niall backstagePOSTED BY: Casandra


22.03.2013 | 22:47 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 57

 

Han ligger ikke ved siden av meg lengre! Jeg kaster meg etter mobilen som ligger på nattbordet og skjekker klokken. Klokka er jo midt på natten. 05:32, viser mobilen min. Jeg skjønner ingen ting! Hvor i huleste er han? 


I halvsøvne og med halvlukkende øyner klarer jeg å krable meg opp av den varme dyna som jeg kunne ha bodd i i evigheter. Jeg finner hettegenseren til Niall som ligger slengt på gulvet og kler den på meg for å dekke meg til. "Niall?" roper jeg. Stemmen min er myk, forsiktig, men likevel med et hint av forvirrelse. Føttene mine hopper elegant inn i et par hotelltøffler som står ved døren, og jeg smiler over tilfeldigheten. "Niall?" gjentar jeg og fortsetter inn i den store squiten. Akkurat nå er en stor squite bare upraktisk og unødvendig. Kanskje er han bare på do, og så vandrer jeg rundt her livredd over om noe har skjedd med han? 10 minutter senere har jeg skjekket hvert eneste hjørne, og når jeg går til døren og ser at skoene hans er borte. Jeg blir sint på meg selv for å ikke ha skjekket det først. Jeg ringer han gjentatte ganger, uten å få svar. Da innser jeg at den neste alternativet jeg har er å ringe Louis. Utrolig nok, svarer han på første forsøk. "Louis, kan du komme opp til meg nå? Jeg trenger deg!" Jeg snakker raskt, tydelig og engstelig. Hvor er gutten min? "Jeg er der om noen sekunder," svarer han og legger på. Hvordan er det mulig og være så smart, våken og snill klokken seks på natten? Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten Louis.

 

 

Louis er der noen minutter senere og han omfavner meg i en god klem. "Er du ikke sint på meg?" spør jeg sjernert. Han ler. "Hvorfor skulle jeg være det? Fordi Niall var perfekt da han møtte deg? Don´t worry, babe!" smiler han. Plutselig blir han seriøs. Ikke bare smilet synker, men øynene blir fanget av en slags dysterhet. "Hvor er Niall?" spør han, men svarer selv. "Tenkte meg det," Han sukker. "Tenkte meg hva?" roper jeg i trynet hans. Jeg blir raskt utålmodig. Han vet noe jeg ikke vet. "Louis!" fortsetter jeg. Han begynner å gå fram og tilbake og drar opp mobilen. "Louis? Jeg har skjønt at du hater å svare meg når jeg stiller deg spørsmål, men vær så snill!" Han ser opp fra mobilen og møter øyenene mine. Ansiktet mitt lyser av alt slags følelser. Alt jeg klarer å føle er at jeg rynker øyenbrynene. "Jeg må bare ta en telefon!" unnskylder han seg. Han snur ryggen til og sier hei i mobilen. Jeg tar et dypt åndedrag og puster ut. Så lar jeg beina mine føre meg bort til nærmeste sofa. Det finnes nemlig hundrevis av dem her inne. Jeg gidder ikke å tyvlytte på hva han snakker om. Og ikke minst hvem han snakker med. I mens jeg sitter å studerer hver minste detalj av de beige tøfflene jeg har på meg, hører jeg at han snakker om Niall. Jeg stiver til og retter all min oppmerksomhet på samtalen.

 

 

Noen timer senere kommer Niall vandrene inn hotelldøra. Louis er gått. Det er bare meg her. Jeg er ikke trøtt, jeg er lysvåken. Klokken er snart sju på morgenen. Han kommer inn døra og jeg vet ikke hva jeg skal si. Vet han at jeg vet noe om hvor han har vært? Jeg prøver å late som om jeg ikke vet noe. "Hvor har du vært?" spør jeg strengt. Han ser på meg og øynene lyser opp av forskrekkelse. Han ser rett i gjennom meg og går videre. Jeg må nesten rette på det der. Han sjangler videre! Jeg vet ikke om jeg klarer å se på dette. Heldigvis er Louis en tankeleser og kommer inn døra. Han løper bort til Niall, mumler noe til han og så hjelper han han til sengs. Jeg er målløs. Her kommer jeg til LA, for å være sammen med kjæresten min og nyte turnèlivet - som jeg forresten enda ikke har fått smake på- og så får jeg vite at Niall har gått på stoff i noen uker. Ja, jeg er seriøs. Stoff som i dop, dop som i narkotika, narkotika som helvete. "Louis, hva gjør jeg nå?" spør jeg Louis når han kommer tilbake til meg igjen. Jeg føler meg tom. Så tom har jeg aldri følt meg! Jeg klarer heller ikke å tenke meg hva jeg egentlig burde føle akkurat nå. Hvordan reagerer man på at kjæresten doper seg i hemmelighet?

 

"Han er ikke så ille, *DN*. Vi klarer å ordne dette. Han har klart det selv på konsertene, og ikke minst når han møtte deg. Da var han jo mer enn normal! Han var jo i en helt perfekt tilstand!" Vi sitter i sofaen. Jeg ser bort mens Louis prøver å trøste meg. Jeg er ikke en gang lei meg. Jeg er ikke sint. Hvert fall ikke glad. Følelsesløs, er det meg? Det er meg, ja. Det er jeg sikker på. Følelsesløse *DN*. Plutselig får jeg et stikk av en følelse. "Skjønner du det ikke, Louis? Jeg vet ikke selv om jeg gjør det, men det er ikke poenget. Poenget er at jeg ikke skjønner hvorfor! Hvorfor gjør han det? Hvorfor forteller han det ikke til meg? Hvorfor har ikke du sagt det til meg?" Det blir stille. Jeg kan høre bilene utenfor tydligere enn noen gang. Til og med jentefnis. Og nå kommer den lange historien. Hvofor har Niall gjort dette? Svaret er stress, press og følelsen av å ville bort fra det som skjer. Louis sier det er på grunn av alt med Amy, media og meg. Han sier også at mange fans har reagert veldig negativt på ryktene og at han har fått mer hat enn han har taklet. Han havnet med feile folk for en stund og de tilbydde han å få bort stresset ved hjelp av stoff. Alt er i grunn og bunn ganske latterlig. Jeg skjønner hvordan Niall har hatt det. Jeg vil egentlig ikke tenke over hvor grusomt han har hatt det, men han har gjort feile valg. Men med tanke på hvordan Niall har vært med meg i hele dag, vet jeg at dette skal bli lett. Å få litt nødvendig vett i hodet hans. "Men dette blir ikke nødvendigvis lett!" sier Louis og forstyrrer alle de gode tankene mine. Men jeg lar meg ikke distrahere. Dette klarer jeg. Omså alene!

 

Tumblr_mgr0loauxj1s2hclco1_500_large

 

Hva tror dere skjer videre? Hvis dere ikke liker det som akkkurat har skjedd, så lover jeg at det blir bedre og enda mer drama! Gjerne kom med tilbakemedinger :) 30 kommentarer!

 

 

Åhh, dere gjør meg såå glad når dere er så flinke å kommentere! Tusen takk for alle kommentarene i det siste! Jeg vil også bare si at jeg kjenner igjen navnene til dere som kommenterer, så jeg blir alltid ekstra glad for å se de "kjente" leserene som kommenterer. Dere vet nok selv hvem dere er, så ekstra stor credz til dere! Forresten så skal jeg fikse et maraton før onsdag, kanskje nå i helgen! Må se når jeg har tid til å skrive masse! GLED DERE! Jeg er full av inspirasjon for øyeblikket.

 

 

POSTED BY: JULIE


22.03.2013 | 18:55 | Kategori: Video

"SEGWAYING with Luke & Niall lol :-)"


 

"Luke told me yesterday that this was his dream, to ride a Segway, we like to make dreams come true on this tour!" -Niall. Haha, måtte le litt av denne setningen og måten han sa det på. 

 

POSTED BY: JULIE


22.03.2013 | 17:15 | Kategori: Fans

Liam og Louis med fans

POSTED BY: Maria


22.03.2013 | 17:14 | Kategori: One Direction

Paintball i Doncaster

POSTED BY: Maria


22.03.2013 | 07:06 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer


POSTED BY: Malin


21.03.2013 | 23:50 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis tvitrerPOSTED BY: Casandra


21.03.2013 | 23:17 | Kategori: Instagram

Instagram

POSTED BY: Maria


21.03.2013 | 20:36 | Kategori: One Direction

Guttene blir lurt på Ant and Dec


Programmet går på iTV 1 i UK kl: 20.00 (norsk tid) på lørdag :)


POSTED BY: Casandra


21.03.2013 | 20:32 | Kategori: Harry Styles

Harry i dagPOSTED BY: Casandra


21.03.2013 | 20:32 | Kategori: Nyheter/Blader

Hey! MagazinePOSTED BY: Casandra


21.03.2013 | 20:31 | Kategori: Harry Styles

Harry med fan i gårPOSTED BY: Casandra


21.03.2013 | 20:29 | Kategori: Liam Payne

Liam i dag

Han var på sin gamle skole, St. Peters, i Wolverhamton. Han var der for å spille inn til 3D filmen. Ettersom Louis har gjort det samme tipper jeg at resten guttene også skal gjøre det veldig snart :)POSTED BY: Casandra


21.03.2013 | 16:34 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 56

"Hvorfor svarer du ikke meg?" Han konsentrer seg bare om veien og ser ut til å ha glemt meg. Plutselig kjører han til siden og stopper bilen. "Louis.." mumler jeg trist og fortvilt. "Han var vært sammen med feile folk, ok? Og jeg er også bekymra som faen over han. Det er vi alle!" 

 

Louis svinger inn på hotellet sin parkeringsplass og jeg kan ikke tro mine egne øyner. Gjett hvem som kommer løpende mot bilen med verdens største smil? "NIALL!" roper jeg lykkelig. Jeg kaster meg ut av bilen, bokstavligtalt. Jeg faller til og med på bakken, men jeg kunne ikke ha brydd med mindre. Jeg spurter rett i armene hans. "*DN*!" mumler han i klemmen vår. "Gud, som jeg har savnet deg!" sier han emosjonelt og ser inn i øynene mine. Jeg kysser han, og han gjengjelder kysset med glede. "Takk for at du hentet henne, Boo Bear!" sier Niall ertende. Jeg lurer på om det er noe internt siden han sa det så ertende. Så tenker jeg på alt det Louis sa om Niall. At han var sammen med feile folk? At alle var bekymra over han? Hva er det Louis driver og tuller med? Se nå på gutten min, han stråler mer enn noen gang! 

 

Jeg gir Louis et irritert og forvirret blikk. Jeg skjønner virkelig ikke hva han trodde han gjorde. "What the fuck, Louis?" glefser jeg når Niall snur seg. Jeg griper tak i hånda til Niall og går. "Er alt bra mellom oss?" forsikrer jeg meg spørrende. Niall stopper opp og flytter hendene sine ned på hoften min. Han ser meg inn i øyenene og jeg merker hvor mye jeg har savnet dette. Deretter lukker han øyenene lidenskapelig og kysser meg romantisk. Jeg svever opp i luften. "Perfekt!" hvisker han til meg. Ord kan virkelig ikke beskrive dette øyeblikket. Jeg var forberedt på det Louis sa, men dette er jo helt annerledes!

 

Jeg har nesten litt dårlig samvittighet for at jeg sa what the fuck til Louis og måten jeg sa det på. Men jeg skjønner bare ikke hvorfor han sa det. Jeg har skjekket inn på samme hotellrom som Niall og nå ligger vi bare i sofaen og ser på tv. Jeg har ikke hilst på resten av guttene enda, men regner med at jeg har plenti med tid til det framover. "Hva skjer i morgen da?" Niall tenker så det knaker, det ser jeg på ansiktuttryket. Jeg må le. Måten han klemmer øyenbrynene sammen og lager en annen versjon av duckface er umulig å ikke knise litt av. "Vi har fri i morgen, men jeg blir borte fra klokken 4 på dagen til natten. Du kan jo henge med Danielle og Eleanor! De drar om noen dager så du kan jo bli litt kjent med dem før de drar?" forslår han. "Eh, ja, selvfølgelig!" Han smiler fornøyd av svaret mitt. "Men hva skal du?" spør jeg skeptisk. "Eh.." Jeg tror ikke han legger merke til at han tenker høyt, noe som får meg til å tvile på han på sekundet. "Det er ikke så viktig. Skal vi legge oss nå?" Han bytter tema. Kanskje jeg bare skal la han være da. Han skal nok noe fornuftig uansett. Kanskje en overraskelse? Hvem vet? 

 

"Ja, jeg er stuptrøtt!" lyver jeg. Jeg er lys våken på grunn av tidsforskjellen fra England og LA. Jeg sov tross alt hele flyturen. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke bare sier at jeg ikke er trøtt. Jeg har vel bare lyst til å ligge ved siden av han, og kjenne varmen. Se på den nydelige kjæresten min mens han sover og nyte at vi er sammen igjen. 

 

Jeg våkner opp av meg selv. Forvirret ser jeg meg omkring i rommet med sammenklemte øyner som leter etter lys. Tingene til Niall er borte. Baggen som lå på stolen i går kveld er borte. Det er han også. Jeg gnikker meg hardt og rastløst i øynene. Han ligger ikke ved siden av meg lengre! Jeg kaster meg etter mobilen som ligger på nattbordet og skjekker klokken. Klokka er jo midt på natten. 05:32, viser mobilen min. Jeg skjønner ingen ting! Hvor i huleste er han? 

 

580003_516479008394510_478191165_n_large

 

Hvor tror dere Niall er?

 

20 kommentarer før neste del!

 

 

POSTED BY: JULIE


21.03.2013 | 15:16 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 76

"Nei, ingenting," sa Liam og latet et som ingenting. "Ikke lyg Liam, jeg ser at det er noe," sa Danielle og tok mobilen ut av hånda hans. Da Danielle så på mobilen så hun fort på Liam og sa fort: "Lol, det var jo ingenting" "Herregud! Dere er begge elendig å lyge," sa jeg og dro mobilen ut hånda til Danielle som prøvde å holde igjen og kom med noen protester at jeg ikke villese. Jeg tok en fort titt på mobilen og kjente tårene presse på.


 

Det var et bilde. Et bilde av Zayn som klemte en jente. Og jenta var selvfølgelig ingen andre en Perrie. Det stakk. Det stakk dypt inn i hjertet. Jeg trodde at Zayn ikke likte Perrie. Men han hadde tydligvis ikke noe i mot henne. "Det kan være et gammelt bilde fra tidligere på turneen," foreslo Liam, men jeg hadde vært så pass mange ganger på togstajsonen i Bradford at jeg visste veldig godt at dette bilde var tatt der. Jeg ristet bare på hodet. Andre ville kanksje tro at jeg overreagerte og ikke burde bli så såret over det. Men når det kom til Perrie visste man aldri. Og Zayn hadde jo tross løyet til meg. Eller i hvertfall latt hver å nevne noe. "For en drittsekk," mumlet Liam. Danielle og jeg tittet bort på han. "Hva? Han er sammen med en så flott jente som *DN* og så henger han med en klengete mygg som Perrie bak ryggen hennes. Zayn er bedre enn det," sa Liam og jeg smilte svakt for støtten. Vi var alle sammen stille en stund. Jeg satt bare i mine egne tanker. Hvorfor sa ikke Zayn at han skulle møte Perrie? Stolte han ikke på meg? Var han redd for at jeg skulle bli sur eller såret? Han visste at jeg stolte på han. Han hadde tross alt vært på truné med den jenta i to måneder nå. Alle disse spørsmålene og tankene svirret rundt i hodet mitt og gjorde med egentlig bare trist. 

 

Liam og Danielle hadde prøvd å få meg i bedre i humør så de fant frem Ben&Jerrys, potetgull, brus og masse godteri og bestemte seg for å innvitere Harry, Niall, Louis og Eleanor over. Alle sammen overfalt meg med en klem og kyss på kinnet og Harry sa faktisk: "Hvis Zayn forsetter slik burde han passe seg for da kommer jeg og stjeler deg" Jeg begynte å le, men mens vi satt og lo ringte mobilen min og det var selvfølgelig Zayn. Jeg satt lenge og bare stirret på sjermen. Skulle jeg svare? Hva skal jeg si? Skulle jeg late som ingenting? Det virket om Louis fort skjønte at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre så han tok mobilen ut av hånda mi og svarte. "Hei man!" sa han likeglad inn i telefonen. "Du går virkelig glipp av et festmåltid. Vi har alle slags søtsaker du kan finne i engelske butikker." Zayn sa tydligvis noe som fikk Louis til å le og så sa Louis: "Vel vi skal fortsette å kose oss og du får ha det fint i Bradford sammen med Perrie." Og så la han på. Jeg ble overrasket over det siste og det tok ikke lang tid før Zayn ringte tilbake. Denne gangen tok Liam telefonen og forsvant ut av stua. Jeg ville gå etter, men Harry stoppet meg fort.

 

Jeg ble bare sittende i sofaen i stilhet mens Liam snakket med Zayn. Selv om jeg ikke likte å innrømme det såret det meg veldig at Zayn var sammen med Perrie uten å si det til meg. Jeg likte ikke at Perrie klarte å såre meg på den måten. Det rant en stille tåre nedover kinnet mitt og jeg merket noen armer som dro meg inn i en klem. Jeg snudde litt forsiktig på hodet og så opp Louis. Jeg lente bare hodet mot brystet hans og lot han trøste meg. "Det kommer til å gå bra *DN*," trøstet Eleanor og strøk meg over ryggen. "Han har sikkert en forklaring på det." Jeg svarte ikke, men hadde et sterkt håp om at det hun sa stemte. Jeg ville så inderlig at Zayn skulle ha en god forklaring på hvorfor han var sammen med Perrie og hvorfor han ikke sa noe til meg om det. Men jeg følte at hver gang Zayn sa at han ikke likte Perrie og ikke ville ha noe med henne å gjøre dukket det alltid opp et bilde av de to sammen. Hadde han løyet til meg før? Etter en stund kom Liam tilbake og jeg reiste meg raskt. Jeg prøvde å lese på ansiktet hans hva Zayn hadde sagt, men han hadde pokerface og det gjorde meg virkelig nervøs. 
Hva tror dere skjer?

 

17 kommentarer før ny del!

 

POSTED BY: Hedda

 

 


21.03.2013 | 12:56 | Kategori: Video

The Adventurous Adventures of One Direction 2

 

Jeg elsker den!! HAHAHA :D

 

POSTED BY: Casandra


20.03.2013 | 23:45 | Kategori: Instagram

InstagramPOSTED BY: Casandra


20.03.2013 | 19:43 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer

POSTED BY: Maria


20.03.2013 | 18:05 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam og Danielle

POSTED BY: Maria


20.03.2013 | 16:50 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 55

Da det endelig var gjennomførst sprang jeg nærmerst ut til der alle står å venter. Smilet mitt har ikke følt så ekte på en evighet. Jeg ser meg til alle kanter. Niall, Niall, Niall. Jeg gliser fortsatt. Men smilet forsvinner sakte da jeg finner ut at han ikke er her og venter på meg. Vi har jo avtalt dette i flere måneder! Hvor er han?

 

Jeg tar fram mobilen min og ringer til han. Inger svar. Siden han ikke svarer, ringer jeg til Louis. "Hei, *DN*! Hva er det?" spør han med en gang og skjønner at det er noe. "Hei, Louis. Jeg håper Niall har fortalt til dere at jeg kommer i dag?" Stemmen min skjelver. "Ja, selvfølgelig, han har ikke snakket om annet! Hvordan da?" Louis aner virkelig ingenting. Han er helt uskyldig, det kan man høre på tonefallet. "Jeg er her på flyplassen, og han ska han skulle være her, men det er han ikke!" klager jeg. "Å.." sier han mistenksomt. Nesten sånn at jeg får lyst til å stille han flere spørsmål. Han vet definitivt hvor han er og hva som foregår! Jeg kan lese det av stemmen hans. "Louis, vær ærlig med meg! Vær så snill," maser jeg. "Okei da, men da må jeg hente deg først!"

 

Louis kjører bort å henter meg med en nydelig sportsbil. Definitivt ikke hans, siden hans er hjemme i England, men fin er den uansett. Dessuten kunne det godt ha vært hans. Louis veiver ned vinduet og tar av seg solbrillene. Jeg kan ikke la være å le. Prøver han å sjarmere meg slik de gjør på film? "Hei!" roper jeg ivrig og løper bort til hans side for å gi han en klem. "Hei, *DN*! Godt å se deg!" smiler han. Jeg gjengjelder smilet. Han hjelper meg med å få kofferten i bagasjerommet, selv om jeg hadde klart det selv. Han starter selve samtalen med litt klein tørrsnakk. "Det er så uvandt å kjøre på feil side av veien!" ler han. Jeg går bare rett på tema. "Hvor er Niall?" sier jeg seriøst. Smilet hans synker. "Niall.. han.. ja.. han!" mumler han. "Louis, jeg er ikke en dukke! Du trenger ikke å pynte på sannheten. Si det til meg uansett hva det er. Plis, jeg er redd for han," glefser jeg. Men når jeg sier at jeg er redd for han, viser jeg definitvt min ydmyke og sårbare side til Louis. Jeg er virkelig redd for Niall, uansett hva det er. Jeg savner kjæresten min!

 

"Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det. Han er ikke helt seg selv for øyeblikket. Det ble bare for mye da alle ryktene ble satt ut og han klarte ikke helt å holde bena på riktig spor." Jeg har aldri sett Louis så seriøs før. Jeg blir ordentlig redd. "Louis, hva er det?" spør jeg utålmodig. Det er like før jeg må riste i han for å få det ut av han. "Hva mener du med at han ikke har bena på riktig spor? Hvor er han, Louis? LOUIS, svar meg!!" Jeg roper. Så høyt jeg klarer. "Hvorfor svarer du ikke meg?" Han konsentrer seg bare om veien og ser ut til å ha glemt meg. Plutselig kjører han til siden og stopper bilen. "Louis.." mumler jeg trist og fortvilt. "Han var vært sammen med feile folk, ok? Og jeg er også bekymra som faen over han. Det er vi alle!" 

 

77033_122104801286702_933822889_n_large

 

Hva tror dere skjer? Og hva mener han med at Niall har vært med feile folk?

 

Forresten les innlegget mitt om konserten HER!

 

POSTED BY: JULIE


20.03.2013 | 16:40 | Kategori: Fans

Harry og Louis med fans I Sheffield I går

POSTED BY: Maria


20.03.2013 | 15:15 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 75 - LANG DEL

"Hvorfor ikke?" spurte jeg og smilte til han. "Vi hadde egentlig tenkt å bare stjele litt, men som vi er invitert kan vi vel spise her og," sa Louis som sto bak oss sammen med Eleanor. De satte seg ved bordet og jeg satte pannkakene på bordet. Jeg hadde savnet dette. Det å kunne spise frokost sammen med disse herlige folkene. Jeg skulle ønske ting fortsette slik, men jeg hadde en eller annen rar følelse.


 

Zayn sa han hadde savnet London så mye så han ville ikke tilbringe hele dagen i leiligheta så vi bestemte oss for å gå en tur i Hyde park. Det var mitt i november så det var litt kjølig så vi måtte kle på oss litt ekstra. Vi gikk gjennom den nydelige parken hånd i hånd og jeg merket at vi fikk noen blikk. "Hvorfor måtte vi dra til en så offentlig plass? Alle stirrer på oss," halvveis hvisket jeg til Zayn. Han bare lo litt til meg. "Fordi jeg vet hvor mye du elsker denne parken uansett hvor mange blikk vi får av å gå gjennom den," sa Zayn og smilte søtt til meg. Han hadde rett jeg elsket Hyde park og jeg kunne faktisk klare å overse blikkene. Noe jeg ikke hadde noe i mot var søte fans. Mens vi gikk rolig gjennom parken og bare snakket kom en jentegjeng på tre jenter bort til oss. Før de kom bort hørte jeg to av dem si ett eller annet på et annet språk med Zayn og mitt navn innblandet. "Hei," sa Zayn og smilte til jentene. De to jentene var helt i ekstase mens hun trdje som tydligvis ikke var fan bare smilte og lo litt. "Hei, kan vi ta et bilde, vær så snill?" sa hun ene. "Selvfølgelig!" svarte Zayn. Jeg tok en iPhone og tok noen bilder av de og etterpå ville de ta bilde med meg. "Hvor er dere fra?" spurte jeg nysjerrig. "Norge," svarte de og smilte. "Åhh, jeg har aldri vært der," smilte jeg tilbake. 

 
Dagen etter

Siden Zayn hadde vært på turné hadde han heller ikke sett familien sin på lenge så han skulle dra til Bradford i dag og tilbringe litt tid med familien. Det var trist å måtte si hade til han ettersom jeg nettopp hadde "fått" han tilbake. Vi sto på togstajsonen og skulle si hade til hverandre. Jeg hadde et trist ansiktsuttrykk. "Ikke se så lei deg ut da. Vi møtes jo i Manchester om fem dager," sa Zayn og tok fingrene sine og dro munnen min opp i et smil noe som fikk meg til å le. "Sånn ja!" sa han fornøyd med seg selv. Jeg kysset han lett på munnen og sa: "Men jeg liker ikke at du drar rett etter at du kom hjem igjen. Jeg vil ha deg her helt for meg selv." Zayn lo og dro meg tett inntil seg. "Mamma kommer nok til å se akkurat det samme når jeg drar fra Bradford igjen bare uten det det herlige kysset på munnen," sa Zayn og jeg lo litt. Han fikk meg i litt bedre humør. "Nå må du nesten gå for å rekke toget," sa jeg til Zayn og kysset han følsomt. Han besvarte kysset med like mye følelser før han slapp meg og begynte å gå mot toget. "Elsker deg," sa jeg og slapp hånda hans. "Elsker deg og," sa han før han begynte å småløpe mot toget.

 

Da jeg kom inn døra hjemme overfalt mamma meg med en klem. "Åhh som jeg har savnet deg," sa hun og smilte. "Emh, mamma jeg har bare vært borte en helg," sa jeg og smilte litt nølende. Jeg hadde blitt boende hos Zayn hele helga og hadde faktisk ikke vært hjemme siden fredags morgen. Men mamma var vel slik. Hun kunne savne meg hvis jeg bare hadde vært borte en dag. "Så hvor er Zayn? Jeg ville trodd du ville ta han med hit," sa mamma fortsatt like glad. "Han er dratt til Bradford for å være sammen med familien og venner. Åh, jeg har på en måte avtalt å dra til Manchester og Bradford neste helg," sa jeg og smilte litt usikker på reaksjonen hennes. Hun så først overrasket på meg, men så smilte hun bare. "Det går fint vennen," sa mamma og smilte. "Tusen takk!" Jeg sprang så opp på rommet mitt og holdt meg der en god stund. Faktisk så lenge at jeg til slutt fikk en melding fra Zayn om at han var kommet fram og savnet meg. Jeg bestmte meg for å dra til Danielle for hun visste hvordan jeg hadde det så hun kunne trøste meg.

 

Jeg banket på døra til Danielles leilighet. Jeg hadde grått i bilden på vei så jeg var litt rød rundt øynene og mascaran var nok ikke så mye på øyenvippene lenger. Jeg ble litt overrasket da det ikke var Danielle, men Liam som åpnet. "Hei," sa han og smilte, men endret fort ansiktsuttrykk. "Går det bra meg deg *DN*?" spurte Liam bekymret og dro meg inn i en klem. Jeg måtte le litt. Jeg visste ikke at jeg så fæl ut. "Jaja, Zayn har bare dratt Bradford," sa jeg smilte til Liam. "Ja det har han, men du er velkommen inn hit," sa Liam og flyttet seg litt til siden slik at jeg kunne gå forbi. Jeg smilte og tok av meg skoene før jeg gikk forbi Liam. "Hei!" sa jeg smilende til Danielle som satt i stuen. "Åhh hei *DN*, går det bra med deg?" spurte hun bekymret. "Jada, eller jeg kom i utgangspunktet hit for å få litt trøst for jeg følte meg ensom, men jeg jeg har det egentlig ikke så fælt," sa jeg og satte meg ned ved siden av meg. "Åja, hvor er Zayn?" spurte Danielle og smilte varmt. "Dratt til Bradford, men det var bare så kjipt å måtte si hade til han rett etter at han kom hjem," sa jeg og smilte sjevt. "Jeg skjønner, jeg holder Liam her uke til før han får dra hjem," sa Danieller og vi begge lo litt. "Tuller du?" hørte vi plutselig fra Liam som sto litt bak oss meg mobilen i hånda. "Hva er det?" spurte vi i begge i kor. "Nei, ingenting," sa Liam og latet et som ingenting. "Ikke lyg Liam, jeg ser at det er noe," sa Danielle og tok mobilen ut av hånda hans. Da Danielle så på mobilen så hun fort på Liam og sa fort: "Lol, det var jo ingenting" "Herregud! Dere er begge elendig å lyge," sa jeg og dro mobilen ut hånda til Danielle som prøvde å holde igjen og kom med noen protester at jeg ikke ville se. Jeg tok en fort titt på mobilen og kjente tårene presse på.

 Hva tror dere det er?

 

Er dessverre hjemme fra London. Har hatt en fantastisk opplevelse og konserten var bare helt SYK!! Julie har skrevet et innlegg om turen vår og selv om hun bare skriver ting fra sitt synspunkt så var opplevelsen ganske lik for meg. Er fortsatt litt som en drøm for meg. Tenk at jeg har sett One Direction live! SINNSYKT! 

 

POSTED BY: Hedda


20.03.2013 | 13:28 | Kategori: My 1D Experience

One Directon Live i Manchester - Min opplevelse

Innlegget er langt, men du trenger absolutt ikke å lese alt.

 

Hvordan beskriver man egentlig følelsen av å ha sett favorittbandet, One Direction live? Følelsen av å stå utenforhotellet deres, sammen med kun noen få andre, fordi ingen andre vet hvilket hotell de er på? Følelsen av å oppleve bromanceøyeblikk? Følelsen av å høre favorittsangen live? Følelsen av å se Zayn i hotellvinduet? Følelsen av å få "spesial" behandling av engelske vakter fordi man er norsk? Følelsen av at Sandy Beales vinker og smiler til akkurat deg og venninna di? Vel, jeg har alltid ville føle dette. Nå vet jeg akkurat hvordan dette føles. Likevel, så vet jeg ikke hvordan jeg kan beskrive det? Jeg vet ikke helt om det enda er gått opp for meg. Her er min opplevelse!


Etter å ha ventet i et år og en måned på at dette skulle skje, virket alt bare helt ute av det blå. Skulle jeg virkelig på konsert med One Direction? Jepp, men selv om jeg visste det, gikk det egentlig aldri opp for meg. Jeg satt på toget fra London til Manchester med mine to beste venninner og var på vei til konsert. Jeg var helt rolig. Selv om konserten skulle starte om 3 tider. Skulle jeg virkelig se guttene? Skulle jeg virkelig se ansiktene deres? Hvem skulle tro det?

Det begynte vel å gå opp for meg da vi var ute av toget og Directioners var å se over alt. Det hadde vært en tidligere konsert før på dagen, som akkurat var ferdig. 1D t-skjorter, 1D-poser og alt av 1D-ting man kunne ha på seg var over alt, og jeg begynte å bli utrolig utålmodig. Hopping og roping var min reaksjon på dette. Nå skulle jeg oppleve det de akkurat har gjort!

Vi kom oss raskt til konsertarenaen, kom oss inn i arenaen, fant plassene, gikk å kjøpte noe 1D-stuff og fant plassene på nytt. Vi var forberedt på "dårlige" plasser. Jeg visste at de var langt bak og hadde egentlig ingen andre forventninger enn at guttene kom til å se ut som maur på scenen. Vi trodde vi satt nesten helt bakerst, og var faktisk veldig fornøyd da vi kom inn i selve konsertarenaen. Selv om det er langt bak, så ser man knallbra uansett hvor man sitter. Husk på det hvis du har "dårlige" plasser når de kommer til Oslo. Men vi fant ut av si satt en hel etasjè lengre ned, som selvfølgelig var en glede! Vi så veldig bra! Camryn og 5 seconds of summer (5SOS er dritflinke) varmet opp, og jeg hadde noen øyeblikk da jeg gråt og gråt under pausene deres, fordi det gikk opp for meg. Snart står guttene på scenen framfor meg.

 

Konserten var dritbra. Den var helt uvirkelig. Jeg kunne ikke tro det. Det føltes ut som en drøm, og det gjør det fortsatt. De sang alle helt perfekt! Og det var heelt uvirkelig. Og endelig få høre stemmene deres i virkeligheten var helt ubeskrivelig. Stemmene deres er titusen og millioner ganger bedre i virkeligheten. De er titusen og milliarder kjekkere og nydeligere i virkeligheten. Herregud, jeg har virkelig sett dem! Jeg fikk sett bromanceøyeblikk. Da de lekesloss på scenen, da Liam strøk Niall over hele ansiktet under en av soloene hans, når de kødda med Harry under soloen i WMYB, de kom nærmere oss på en nærmere scene og var bare noen meter unna oss!! Noe som rørte meg mest under hele konserten var uten tvil Little Things. Gud, som jeg hulket og gråt under hele sangen! Klarte nesten ikke å puste, og det sier litt. Jeg glemte jo helt å nyte det. Det var bare så sykt å tenke på hva som faktisk skjedde akkurat da. De sang nydelig!! Noe som virkelig fikk hjertet mitt til å smile, var da alle begynte å hyle under soloen til Niall under Little Things. Dere aner ikke DET smilet hans. Herregud, jeg dåner fortsatt. Jeg skjønner virkelig hva folk mener med at han har et engelsmil. Et av de beste minnene, definitivt. 

 

 

<

 

Harry fortalte at søsteren hans (Gemma) er gravid! Jeg er ikke sikker på om vi hørte riktig, men jeg tror han sa det. Det kan i hvert fall virke logisk siden hun har kjæreste. Kan hende jeg failer helt da, men jeg tror det! Både før guttene kom på scenen og midt i konserten gjorde hele salen mexican wave! Om du ikke vet hva det er, google it! Det var helt sykt kult og fasinerende! Guttene trodde aldri vi skulle stoppe når de ba oss gjøre det. Liam bare: "De kommer til å bli lei uansett, så vi lar dem bare fortsette" Hahaha. Det var også veldig gøy å få oppleve twitterspørsmålene. De brukte to scener, en hovedscene som de brukte mest og så "fløy" de over til en annen liten scene i midten. Da var de jo veldig nært oss så det var supergøy!! Guttene sa også at denne konserten var en av de beste konsertene så langt i turneen, og DET fikk virkelig hjertet mitt til å smile. Og Gud, jeg vil oppleve alt på nytt igjen! 

 

Jeg og Hedda gjorde et par badass ting under konserten og etter, men det vil jeg ikke snakke om. En stund etter konserten var det på tide å finne dem. Vi smisket mye med en vakt og gjorde og sa alt vi kunne for å få ut om han snakket sant om at guttene var dratt. Til slutt ga vi opp, fordi de andre trodde på han at de var dratt. Jeg hadde så mye håp at jeg ikke ville tro det. Så jeg gikk alene til en annen vakt og prøvde å snakke med han. Han syntes synd på oss siden vi kom helt fra Norge for å se dem, så han prøvde å trøste meg med å gi meg en lapp (vet ikke hva jeg skal kalle det) som tilhørte en som har servert maten til guttene under konserten. Det var jo utrolig kult, så jeg tok selvfølgelig i mot den! Da jeg innså at de var dratt, spurte jeg om han kunne si hvilket hotell. Jeg var så fortvilt og på gråten, og så sa jeg "please, i'm about to cry!" mens tårene trillet og så sa han hotellnavnet og jeg kunne ikke tro mine egne ører. Jeg sto der og bare "are you kiddin' with me?" og når jeg forsto at han snakket sant, hoppet jeg i armene hans og fortalte han mange ganger at jeg elsket han. For en god mann!! Så gikk vi å letet etter hotellet i pissregnet.

 

Når vi var ved siden av hotellet, så vi en gutt i øverste etasjè. Vi skjønte raskt at det måtte være Zayn. Svarte bukser, skinnjakke og det fine, store, svarte håret hans, kan det være noen andre? Vi begynte å hoppe og  vinke, men han så oss ikke. Vi tror han gikk i gangen og snakket i telefonen. Og ja, vi er 110% sikker på at det var Zayn. Og ja, det er helt sykt å tenke på at vi så Zayn på hotellet! Det var noen få andre som også hadde funnet hotellet og satt i et hjørne på enden av hotellet. Det var nemlig ikke lov å gå inn siden vi ikke var gjester der. Jeg, Hedda og moren til Hedda kom oss inn i heisen, trykket på øvereste etasjè der squita ligger og heismannen var utrolig hyggelig mot oss, før han plutselig får beskjed av en annen at vi må ut av heisen. FAEN, så irriterende. Vi var SÅÅ nærme med og komme oss opp.

Joda, her ser dere heisen vi gikk inn i! Her er Lux, Lou og Tom neste dag. KILL ME!

 

Og her ser dere trappen vi sto på. Lux utenfor hotellet.. AAAH!!

 

 

Men det hjalp ikke med smisking og masing på hotellfyren. Han gjorde bare jobbet sin og han kunne ikke slippe oss inn. Så vi skrev beskjeder på de norske flaggene vår og ga de til han, som lovte at han skulle gi de til vaktene. Jeg tror forresten ikke at han gjorde det, men tanken var god!? Siden klokken var over midnatt var det jo åpentyst at de ikke om til å komme ut av hotellet, så vi bestilte taxi hjem. Da kom verdens kjekkeste Sandy Beales ned trappa. For dere som ikke vet hvem han er så er det bassisten til gutta. Fikk selvfølgelig helt skjokk og ble plutselig usikker på om det var han eller ikke. Så jeg gliste og vinka mens jeg prøvde å vinke han ut. Men han smilte bare det kjekke smilet, vinka og gikk i heisen. Først og fremst, hvorfor kommer han ned trappa og så går han opp i heisen? Hahaha, det er så gøy. Han skulle vel se om det var mange utenfor, men akkurat da var det bare oss utenfor døra. Det var dumt at han ikke kom ut, men det regnet og var iskaldt, og egentlig skulle vi bare ha sprunget inn til han. Men vi rakk ikke tenke. Det var selvfølgelig veldig kjipt å tenke på at vi kunne ha snakket med han og tatt bilder, men han smilte i hvert fall et stort smil og vinka. Det er ikke verst det akkurat!

 

Før vi dro på hotellet dro vi på McDonalds. Og mens jeg sto i køen kom det en full mann/gutt bort til meg og sa "you look overexcited, but slowly depressed!" Det er de klokeste ordene jeg noen gang har hørt. Trodde aldri det skulle komme fra en drita mann, men det gjorde det visst. Han sa altså at jeg så overlykkelig ut, men samtidig deprimert. Og det er så sant! Jeg sto der i køen og smilte som bare det, men øynene mine var hovne og jeg hadde mascara under øynene etter gråtingen. Overlykkelig over å ha sett guttene og vært sååå nært med å møte dem. Men deprimert fordi alt var over, jeg møtte dem ikke og jeg vet ikke når nesten gang jeg ser dem kommer til å bli. Kommer aldri over de kloke ordene hans! Tusen takk random, full brite som gjorde dagen min komplett med kloke ord.

 

 

Jeg tok forresten ikke mange bilder selv, siden jeg var så langt unna. (Det betyr ikke at jeg så dårlig). Filmet en sang og det var Change My Mind og man ser ikke en gang scenen/guttene fordi det er så mye lys at de ikke synes. Kjipt, men man hører i hvert fall de vakre stemmene! Selv om sang drithøyt og det hørtes godt på filmen.. hehe! Ingen av bildene og videoene i innlegget er mine.

 

Det har enda ikke gått opp for meg. Men jeg prøver å få det inn i hodet mitt at det ikke var en drøm!

 

Er det mange av dere lesere som har vært på konsert med guttene? Om dere ikke har, og skal 7. mai, så burde dere glede dere sykt. Det kommer til å bli helt fantastisk!

 

 

POSTED BY: JULIE

 


19.03.2013 | 20:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Onkel Simon tvitrer


<3


POSTED BY: Casandra


19.03.2013 | 20:44 | Kategori: Liam Payne

Liam med fan i går


Han var ute på shopping med Niall og Danielle. Du ser Danielle bak i bildet :)


POSTED BY: Casandra


19.03.2013 | 20:37 | Kategori: Nyheter/Blader

To utdrag:

Perrie om Zayn:


Artikkel om Harry


Haha!! Jeg ler fordi han kan jo ikke spille... Det har han jo sagt selv etter iCarly... Men det er en ganske stor sannsynlighet for at dette ikke er sanne rykter ;)
Men jeg ler alikevel! HAHAHAHA <3
Sorry, not sorry.

POSTED BY: Casandra


19.03.2013 | 20:30 | Kategori: Instagram

InstagramPOSTED BY: Casandra


19.03.2013 | 20:28 | Kategori: Random

1D World i LeedsPOSTED BY: Casandra


19.03.2013 | 20:27 | Kategori: Niall Horan

Niall i går kveld


Looking good! ;)


POSTED BY: Casandra


19.03.2013 | 20:15 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i Doncaster


Louis var en tur innom hjembyen sin, Duncaster, i går. Han filmet ting til filmen deres på den gamle skolen hans, tok masse bilder med fans og han plukket opp sine små søstre på skolen som en overraskelse!

Louis med en av søstrene sine <3


På hans gamle skole med filmteamet


Han signerte skoleuniformen til disse jentene. Han skrev 'Sorry mum' :D


Med fansPOSTED BY: Casandra


19.03.2013 | 18:19 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 54

 "Niall, gjør meg en tjeneste å dra hjem. Hvor enn du er! Og kjøp deg en stor flaske vann. Er det greit?" beordrer jeg. "Ja, men faen, jeg er skikkelig svimmel og kvalm!" klager han. For to sekunder tiden var han for opptatt til å le og nå er han dårlig.. Normalt, tenker jeg sarakastisk. Han legger på og jeg blir litt bekymret. Klokken er 9 på kvelden i LA, er det normalt å være drita så tidlig? Jeg håper ikke det er sånn han har tilbringt de siste ukene etter turneen begynte!

 

Dagen er endelig her. Jeg står på dørstokken med kofferten på slep. "Husk å ring oss hver dag! Hvis ikke kommer vi til å reise etter deg!" advarer pappa meg. "Slapp av, det kommer ikke til å bli nødvendig!" ler jeg, men egentlig er jeg redd. Pappa mener virkelig det han sier. "Jeg kommer til å savne deg! Kos deg masse og hils til guttene!" Jossi griper et hardt tak rundt hele meg og klemmer. Jeg smiler. "Jeg kommer til å savne deg også. Og jeg skal selvfølgelig hilse!" gliser jeg. Mamma og pappa gir meg enda en klem og ber meg ta vare på meg selv. "Ikke vær redd, mamma! Jeg kommer til å klare meg absolutt perfekt! Glad i dere!" sier jeg og slamrer igjen taxidøra. Jeg tar nervøst på meg setebeltet og skjelver litt i hånda. Ikke fordi jeg er redd for å få hjemmelengsel, men jeg er nervøs for å møte Niall. Vi har jo ikke snakket så mye som jeg trodde vi skulle gjøre etter han dro. Så jeg vet ikke helt hvor i står. Men jeg gleder meg likevel! Alt er nok bra med oss.

 

Heathrow er alltid like folksomt. Vanligvis liker jeg at det er så mange mennesker der, men i dag avskyr jeg det. Jeg føler meg trykket ned i bakken av alle blikkene. Blikkene er ikke blikk som sier hei, jeg digger deg, men tør ikke å snakke med deg. Men blikk som sier hei, kjæresten din er en dust, men jeg liker han egentlig, er dere fortsatt sammen? Jeg har holdt meg unna folksomme plasser siden ryktene kom i media, akkurat som jeg har holdt meg unna alt av sosiale medier. Men jeg vet jo at det ikke funker sånt. Jeg kan ikke gjemme meg. Jeg er ikke usynlig selv om jeg så gjerne ønsker at jeg var det. Jeg bestemmer meg for å heve hodet og faktisk smile til alle blikkene. Dagens utfordring! Jeg vet ikke en gang om jeg klarer det.

 

Tumblr_mjwrn6ypzn1s1mo9qo1_500_large

 


Det er på tide å komme meg til gaten min, og jeg småløper bortover mot den. På veien står det to jenter og stirrer på meg med store øyner. Jeg bestemmer meg for å prøve utfordringa og strekke den enda litt lengre enn et smil. "Hei, jenter! Hvordan går det?" smiler jeg overdrivende. De stirrer enda mer på meg, og ser rett og slett ut som om noen har stjelt veska deres. Jeg smiler spørrende. Nysgjerrig på om jeg får et svar. "Hvordan kan du tilgi Niall?" spør hun ene jenta helt ut av det blå. Hun andre slår til henne i armen og hvisker du kan ikke spørre sånn!! Jeg har fortsatt det overdrivende smilet limt på, og merker at limen begynner å tørke og at jeg helst bare vil gå videre. Jeg holder på smilet enda litt lengre. "Det er ikke sånn det er. Niall gjorde ikke noe galt, det var bare rykter. Ikke hør på alt dere hører!" Jeg hoster og fortsetter. "Det er ikke noe å tilgi han for. Jeg er faktisk på vei til han nå, og vi har det perfekt!" Jeg hoster på nytt. Hvor kommer all hostingen fra? Jentene nikker overrasket og jeg går videre. Jeg må stoppe opp for å ta noen dype åndedrag. Snakket jeg sant eller ville jeg bare at de skulle tro på det som kom ut av munnen min?

 

Etter en lang flytur på 12 timer lander jeg endelig i stjernebyen, Los Angeles! Jeg er enda mer skjelven, men nå gleder jeg meg faktisk. Til alt jeg har i vente og ikke minst å klemme Niall. Selv om jeg fortsatt ikke klarer å forstå hva hjertet mitt føler, så vet jeg bare at hjertet mitt smiler når jeg er med han. Og hjertet mitt smiler ikke nå. Derfor gleder jeg meg til å hoppe i armene hans når jeg har gått gjennom den siste sikkerhetskontrollen. Da det endelig var gjennomførst sprang jeg nærmerst ut til der alle står å venter. Smilet mitt har ikke følt så ekte på en evighet. Jeg ser meg til alle kanter. Niall, Niall, Niall. Jeg gliser fortsatt. Men smilet forsvinner sakte da jeg finner ut at han ikke er her og venter på meg. Vi har jo avtalt dette i flere måneder! Hvor er han?

 

Tumblr_m72npfdijd1rpgn85o1_500_large

 

Hvorfor tror dere at Niall ikke er her? Ny del kommer etter 18 kommentarer!

 

Jeg er "uheldigvis" hjemme fra England, og jeg er proppet full av motivasjon og inspirasjon. Tusen takk til guttene for en fantastisk konsert, det er selvfølgelig de som er grunnen til at jeg kommer til å være en mye bedre blogger framover. Jeg skal skrive et eget innlegg om konserten! Er det noe dere vil lese? :)

 

POSTED BY: JULIE


19.03.2013 | 07:48 | Kategori: Nyheter/Blader

THIS IS US!!

I går hadde 1D3Dmovie et opplegg på Twitter. De spurte om masse forskjellige ting, og du måtte svare riktig bokstav for å til slutt få alle bokstavene.

Navnet ble THIS IS US!!

Åååhhh! Jeg gleder meg til filmen kommer :D
Den kommer ikke før en gang i desember i Norge... Men, men bedre sent enn aldri.

Hvem gleder seg?!POSTED BY: Casandra


18.03.2013 | 18:36 | Kategori: Zayn Malik

Zayn med fan


Naaawww <3


POSTED BY: Casandra


18.03.2013 | 18:36 | Kategori: Bilder

Liam og Harry med fan backstagePOSTED BY: Casandra


18.03.2013 | 18:35 | Kategori: Facebook/Twitter

1DHQ tvitrerPOSTED BY: Casandra


18.03.2013 | 18:33 | Kategori: One Direction

Rays of Sunshine i går - LiverpoolPOSTED BY: Casandra


18.03.2013 | 18:28 | Kategori: Nyheter/Blader

Girlfriend MagazinePOSTED BY: Casandra


18.03.2013 | 06:50 | Kategori: Instagram

Harry og Danielle på Instagram


POSTED BY: Malin


17.03.2013 | 23:43 | Kategori: Bilder

1D World i MinneapolisPOSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 23:42 | Kategori: Bilder

Gemma (søsteren til Harry) med Loki


Liam og Danielle har hatt Loki i noen dager tror jeg. For Andy, en kompis av Liam, la ut en video med Loki på Keek for noen dager siden ;)


POSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 20:25 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i gårPOSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 20:24 | Kategori: Facebook/Twitter

TweetsPOSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 20:20 | Kategori: Harry Styles

Harry i går - Manchester


Han var ute å spiste sammen med familie og venner :)

POSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 19:41 | Kategori: Random

Moren til Zayn vant pris


Hun vant pris for inspirerende mor under 'City og Bradford inspirational women awards'


POSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 19:35 | Kategori: Harry Styles

Harry signerte billettPOSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 19:34 | Kategori: Harry Styles

Harry kjører bil


Hun jenten er enten Lou Teasdale eller søster hennes Sam Teasdale. Husker ikke :P


POSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 19:33 | Kategori: Zayn Malik

Zayn tegnet Justin Bieber
POSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 19:31 | Kategori: Instagram

Nicola på InstagramPOSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 19:29 | Kategori: Bilder

Larry på fotballkamp


Tror de så Manchester United vs. Reading. Og husker ikke om det var i går eller på fredag :P


POSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 19:21 | Kategori: Harry Styles

Harry med en vennPOSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 19:20 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam og Danielle tvitrer


Awwww! Det er en av de søteste hundene jeg har sett :')


POSTED BY: Casandra


17.03.2013 | 12:01 | Kategori: Instagram

Josh på Instagram!


POSTED BY: Malin


17.03.2013 | 11:14 | Kategori: #1DImagines

Imagines

Hvem likte dere best? :)

POSTED BY: Maria


17.03.2013 | 10:57 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

Er det bare jeg som ikke har sett den tatoveringen før?

POSTED BY: Malin


16.03.2013 | 12:17 | Kategori: Video

Red Nose Day

Beklager litt dårlig kvalitet...

Og det er mulig at lyden er litt høy, så pass på at du skrur ned lyden før du starter videoen :)

 

 

POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 12:09 | Kategori: Video

The Hits Radio does the '1D Joe'

 

POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 12:05 | Kategori: Video

Zayn barberer Ben Winston

 

 

POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 12:02 | Kategori: Video

5SOS videodagbok part 3

 

Niall er med på ca 0.45 i 3 sekunder :P

 

POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 11:58 | Kategori: Video

Andy på keek

 

 

POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 11:50 | Kategori: Video

Red Nose Day dagbok

 

POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 11:39 | Kategori: Facebook/Twitter

WOW!!!


Dette er så utrolig bra! :")


POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 11:38 | Kategori: Bilder

Louis, Eleanor og Harry på bar i går


De var i et VIP-område i hotellbaren.

Og som dere ser her, så var bare håret til Louis sprayet med hårfarge som ble borte etter en dusj.. Haha!


POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 11:32 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i går - backstage


De fire siste bildene er med familie og venner av Zayn. Og de to siste er fra Waliyha's Instagram (søsteren til Zayn)


POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 11:28 | Kategori: Nyheter/Blader

BOPandTigerBeatPOSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 11:26 | Kategori: Bilder

Eleanor og Danielle i går

Danielle var kun på innspillingen av Red Nose Day, men Eleanor var også på konserten de hadde i går i Manchester ;)POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 11:24 | Kategori: Bilder

Zayn og Harry i går - Manchester


Han andre fyren på det bildet med Zayn. Er en kompis av Zayn ;)


POSTED BY: Casandra


16.03.2013 | 00:31 | Kategori: Instagram

InstagramPOSTED BY: Casandra


15.03.2013 | 18:10 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis sitt røde hår

Her har dere et bra bilde om dere ville se håret til Louis! Jeg liker det egentlig :) hva synes dere om dette?


15.03.2013 | 17:34 | Kategori: Bilder

Louis, Niall, Liam og Harry i dag - Manchester


Det røde håret!! Jeg liker det faktisk.. Haha :)


POSTED BY: Casandra


15.03.2013 | 15:13 | Kategori: Instagram

Instagram


POSTED BY: Malin


15.03.2013 | 14:48 | Kategori: Instagram

Johs på Instagram

POSTED BY: Maria


15.03.2013 | 14:06 | Kategori: Random

Linker til Red Nose Day

Det begynner 19.00 i England, noe som betyr 20.00 i Norge.
Guttenes opptreden blir spillt inn nå, så det er ikke direkte ;)

Sendingen går på BBC One

1. http://filmon.com
(Her må du velge kanalen selv)

2. http://livetvcafe.net/video/X6R47664W52Y/BBC-ONE

3. http://www.stream2watch.me/live-tv/bbc-1-live-stream

4. Du kan også se det på mobilen, ved å laste ned Filmon Live-appen på iTunes. Tror den også finnes for Android ;)POSTED BY: Casandra


15.03.2013 | 13:59 | Kategori: Zayn Malik

Tre år siden!

I går, 14.03.2013, var det tre år siden Zayn var på audition til The xfactor!
Sykt hvor langt de har kommet på så kort tid :")POSTED BY: Casandra


15.03.2013 | 13:57 | Kategori: Instagram

Harry på InstagramPOSTED BY: Casandra


15.03.2013 | 13:29 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis til Madame Tussauds

POSTED BY: Maria


15.03.2013 | 13:28 | Kategori: One Direction

Guttene akkurat nå

Du kan se Louis røde hår! Han farget det for red nose day!

POSTED BY: Maria


15.03.2013 | 13:11 | Kategori: Liam Payne

Liam og Danielle i dag

POSTED BY: Maria


15.03.2013 | 13:10 | Kategori: One Direction

Inrock magazine

POSTED BY: Maria


15.03.2013 | 13:09 | Kategori: Fans

Niall og Harry med fans

POSTED BY: Maria


15.03.2013 | 13:08 | Kategori: One Direction

Harry og Zayn i dag

POSTED BY: Maria


15.03.2013 | 13:07 | Kategori: One Direction

Scenen til guttene i dag

POSTED BY: Maria


15.03.2013 | 13:01 | Kategori: Instagram

Instagram

Så søt, Niall!!

Det er red Nose day i kveld, vi skal legge ut link så fort som mulig:)

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 21:29 | Kategori: Bilder

Niall og Harry i dag - Dublin


Guttene hadde fri i dag. Og skal ha konsert igjen i morgen. Denne gangen i Manchester!


POSTED BY: Casandra


14.03.2013 | 21:24 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på BBC Radio 1 event i dag tidligPOSTED BY: Casandra


14.03.2013 | 21:22 | Kategori: Liam Payne

Liam og Danielle i dag


Fikk spørsmål om Danielle og Liam er sammen igjen. Og det er de!! De har vært sammen igjen siden starten av desember ;)


POSTED BY: Casandra


14.03.2013 | 18:06 | Kategori: Liam Payne

Liam og Andy i London i dag

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 17:52 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Harry på Madame Tussauds

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 17:51 | Kategori: One Direction

Niall og Harry i går på pub

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 17:50 | Kategori: Harry Styles

Harry i London i dag

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 17:49 | Kategori: Fans

Harry og Niall med fans i Dublin

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 13:06 | Kategori: One Direction

Turne bussen

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 13:04 | Kategori: One Direction

Nytt bilde fra Sydney i 2012

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 13:03 | Kategori: Fans

Nye bilder med fans

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 13:02 | Kategori: Niall Horan

Bobby med fans i går

Bobby er faren til Niall!

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 13:01 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

POSTED BY: Maria


14.03.2013 | 12:59 | Kategori: One Direction

Niall og Harry på pub i Dublin i går

POSTED BY: Maria


13.03.2013 | 23:01 | Kategori: One Direction

Falske rykter!

Har gått et rykte om at Zayn skal slutte i bandet...
Dette er IKKE sant. Han har selv sagt flere ganger at han ikke hadde klart seg som soloartist og at hadde ikke hadde overlevd alt presset hvis det ikke var for resten av guttene som gikk igjennom akkurat det samme ;)
Så det er bare å puste ut!

I tillegg så har alle guttene skrevet under en kontrakt om at ingen av de får betalt hvis en slutter osv. Vet ikke helt 100% sikkert hva som står i den kontrakten, men det er helt sikkert at One Direction ikke skal splittes med det første!

Og en siste ting.
Det oppstår rykter som dette HELE tiden. Så ikke tro på noe før guttene, familie, managementet e.l. sier det til oss som en troverdig kilde.

Det hadde ikke vært det samme uten vår kjære Bradford Badboi <3POSTED BY: Casandra


13.03.2013 | 19:16 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry tvitrerPOSTED BY: Casandra


13.03.2013 | 19:14 | Kategori: Niall Horan

Niall backstage med venner i gårPOSTED BY: Casandra


13.03.2013 | 19:12 | Kategori: Liam Payne

Nytt bilde av Liam på Madame Tussauds


Freaky...


POSTED BY: Casandra


13.03.2013 | 18:55 | Kategori: Louis Tomlinson

Tegning av Louis

Det der er syyyykt!!!

POSTED BY: Malin


13.03.2013 | 18:54 | Kategori: Bilder

Eleanor og Lou på Brits


POSTED BY: Malin


13.03.2013 | 18:42 | Kategori: Instagram

Caspar på Instagram


POSTED BY: Malin


13.03.2013 | 15:35 | Kategori: #1DImagines

Imagines

Hvem likte dere best?:)

POSTED BY: Maria


13.03.2013 | 15:31 | Kategori: Fans

Harry med fans

POSTED BY: Maria


13.03.2013 | 15:30 | Kategori: One Direction

Red Nose Day Photoshoot

POSTED BY: Maria


13.03.2013 | 15:29 | Kategori: Niall Horan

Greg med fans

Greg er broren til Niall!

POSTED BY: Maria


13.03.2013 | 15:27 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde sv Niall med vennene hans backstage

POSTED BY: Maria


13.03.2013 | 10:14 | Kategori: Funny stuff

OMG!! Ja :D


YES, please ;)


POSTED BY: Casandra


13.03.2013 | 09:21 | Kategori: Niall Horan

Niall med vennene hans backstage

POSTED BY: Maria


13.03.2013 | 07:18 | Kategori: Instagram

Instagram


POSTED BY: Malin


12.03.2013 | 22:25 | Kategori: Harry Styles

Harry i et bryllupsbilde


Harry er han i grå hettegenser ved siden av bruden, hvis noen ikke skulle se han ;)
Tror bildet er helt random. Han passerte nok tilfeldig forbi og ble spurt om et bilde. Haha!


POSTED BY: Casandra


12.03.2013 | 22:22 | Kategori: Facebook/Twitter

JB tvitrerPOSTED BY: Casandra


12.03.2013 | 22:22 | Kategori: Facebook/Twitter

Haha, Harry!POSTED BY: Casandra


12.03.2013 | 22:16 | Kategori: Facebook/Twitter

DM fra Louis


Awww! Søt han er <3


POSTED BY: Casandra


12.03.2013 | 22:15 | Kategori: Bilder

Bussen blir angrepet!!


Jeg hadde fått helt panikk om jeg var inni den bussen... Haha!


POSTED BY: Casandra


12.03.2013 | 22:12 | Kategori: Bilder

Zayn og Louis i dagPOSTED BY: Casandra


12.03.2013 | 20:06 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av Niall

POSTED BY: Maria


12.03.2013 | 20:04 | Kategori: Bilder

Josh og Caspar i dag i Dublin

Casper er en som lager YouTube videoer! Han er også en stooor fan av gutta!:)

POSTED BY: Maria


12.03.2013 | 20:03 | Kategori: One Direction

Nytt bilde av Liam og Louis

POSTED BY: Maria


12.03.2013 | 20:02 | Kategori: Fans

Louis med fan

POSTED BY: Maria


12.03.2013 | 20:01 | Kategori: Fans

Harry med fans

POSTED BY: Maria


12.03.2013 | 19:32 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 53

 "Hvis du elsker meg, så sier du sannheten. Jeg er ikke interessert i å ha et forhold der vi ikke er ærlig med hverandre. Hadet!" Jeg legger på. Og så blir jeg redd. Gjorde jeg det rette eller gale nå? Hva om jeg mister han? Men jeg snakket jo rett fra hjertet mitt.. Jeg var i det minste ærlig!

 

NB: Avsnittene er litt fucked up. SORRY ASS


Jeg er litt paff. Jeg sitter med mobilen i hånden den neste halvtimen. Jeg veksler ved å ligge i fosterstilling og stirre på mobilskjermen, og med å stå på hender i senga. Til slutt går det litt opp for meg at han ikke kommer til å ringe meg opp med det første. Jeg blir litt lei meg. Men jeg forstår at mye skjer i hodet hans akkurat nå. Jeg må gi han tid. Egentlig så burde jeg være den som stenger han ute, jeg har tross alt ikke gjort noe! Men jeg er ikke en sånn person. Jeg er for glad i han til å gjøre det!
3 uker senere
De siste ukene har gått som en vind og som en snegle. 2 sære kontraster! Det har altså vært raske og gode dager, og trege og dårlige dager. Jeg har tilbringt masse kvalitettid med familien min, spesielt Jossi. Det gjør meg lykkelig. Å vite at familien min er sånn den pleide å være. At vi er oss selv! Mamma og pappa smiler i ett, og det får meg til å smile. Jentene har jeg også tilbringt masse tid med. Byturer, fester og filmkvelder! Jentene er verdens flinkeste til å gjøre dagen min bra uansett hvor dårlig den ser ut til å bli. Jeg har holdt meg helt borte fra sosiale medier. For Gud vet hvor mange rykter det har vært om MEG! Og jeg klarer det ikke. Jeg blir knust. Derfor har jeg kuttet ut alt av internett, tv og aviser/magasiner.Jeg har snakket med Niall omentrent fire ganger på tre uker. Det er ikke akkurat mye, men jeg vil si at alt er bra med oss. Han forklarte meg at han og Amy har hatt en vanskelig fortid sammen og vært gjennom mye, der de har vært hverandres støtte. Han ville ikke si hva de gikk gjennom, men jeg trenger ikke å vite det. Det vil kanskje bare gjøre meg sjalu, eller noe. Ringen var bare vennskapelig, og Niall dro aldri på bursdagsfesten hennes. Amy var i en vanskelig periode sa han, og da gjorde hun dumme ting. Vi har i hvert fall lagt det bak oss.
Jeg er på vei hjem fra skolen. Klokken tikker og nærmer seg 16:00. Det vil si at det er perfekt tid å ringe Niall på grunn av tidsforskjellen. Til tross for at vi ikke har snakket så mye i det siste, så gleder vi oss begge til jeg kommer. Jeg reiser ned til Los Angeles om 2 dager. Jeg har aldri vært der, og jeg kjenner hvor mye jeg gleder meg til alt jeg har å oppleve i vente. Vinden kaster håret mitt bakover og sniker seg inn under klærne mine. Det er iskaldt. Det får meg til å glede meg enda mer til California! Sol, varme, shopping, USA og Niall. Jeg drar fram mobilen min fra den trange jeansen min og taster inn Niall sitt nummer. En overivrig stemme roper i øret mitt før jeg rekker å si hei. "Hei, babe! Jeg savner deg som faen. Jeg vil ha deg her nå, kan du ikke bare komme nå?" roper Niall. For å være ærlig ut høres han ikke helt normal ut. Kanskje litt mye alkohol i blodet? Jeg vet ikke jeg, men med tanke på bråket og hvor ivrig han er kan jeg tenke meg det. "Er du på fest?" spør jeg. Han kaster seg ut i et voldsomt latterkick. "Har du det bra, Niall?" spør jeg urolig. "Ja, selvfølgelig. Alt er toppers. Jeg har det supert. Du er best, og jeg er på fest!" Han bryter ut i nok et latterkick. "Det rimte!" fortsetter han latterfull. "Niall, gjør meg en tjeneste å dra hjem. Hvor enn du er! Og kjøp deg en stor flaske vann. Er det greit?" beordrer jeg. "Ja, men faen, jeg er skikkelig svimmel og kvalm!" klager han. For to sekunder tiden var han for opptatt til å le og nå er han dårlig.. Normalt, tenker jeg sarakastisk. Han legger på og jeg blir litt bekymret. Klokken er 9 på kvelden i LA, er det normalt å være drita så tidlig? Jeg håper ikke det er sånn han har tilbringt de siste ukene etter turneen begynte!
Tumblr_mijs9esjyv1rpaz8ho1_500_large
Hva tror dere? MER?
Tusen takk for alle kommentarene! <3 Bloggingen min har ikke vært på topp i det siste, og det er fordi skolen har tatt alt av fritiden min. Og det blir ikke bedre heller.. Jeg reiser til London tidlig i morgen og videre til Manchester på konsert med guttene og er tilbake på mandag. MEN siden det ikke blir blogging da, lover jeg at jeg skal være kjempeflink når jeg er hjemme! Og i påskeferien blir det maraton! Høres det bra ut? I tillegg blir det vel et innlegg om 1D konserten? :)) Snakkes om en uke ca!
POSTED BY: JULIE

12.03.2013 | 16:31 | Kategori: Fans

Flere bilder av Josh i Dublin i dag

POSTED BY: Maria


12.03.2013 | 15:52 | Kategori: Fans

Josh i DublinPOSTED BY: Malin


12.03.2013 | 08:02 | Kategori: Fans

Josh, Liam og Harry med fans i går

POSTED BY: Maria


12.03.2013 | 08:01 | Kategori: One Direction

Zayn og Harry på utsiden av hotellet i går

POSTED BY: Maria


12.03.2013 | 07:59 | Kategori: Fans

Lou med fans i går

POSTED BY: Maria


11.03.2013 | 19:46 | Kategori: Fans

Harry med fans

POSTED BY: Maria


11.03.2013 | 19:39 | Kategori: One Direction

Nattklubb i går


Så gøy å se alle guttene ute sammen igjen! :)


POSTED BY: Casandra


11.03.2013 | 18:30 | Kategori: Video

Madame Tussauds presenterer 1D's voksfigurer 2013

 

POSTED BY: Casandra


11.03.2013 | 18:24 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 74

"Nå som du har meg helt for deg selv, hva hadde du planer om at vi skulle gjøre?" sier jeg og lener meg mot han. Han får et glis om munnen og drar meg helt inntil han før han kysser meg langt og følsomt. Sommerfuglene i magen flyr villt og jeg kjenner jeg bare vil ha mer. "Hva om vi fortsetter der vi slapp tidligere?" sier Zayn i en flørtende tone og drar meg mot soverommet hans..Neste morgen våknet jeg av meg selv, selv om det var helt mørkt på rommet. Zayn lå ved siden av meg i dyp søvn. Jeg smilte og tenkte på kvelden før. Etter at alle var gått fikk Zayn og jeg endelig alenetid sammen og den brukte vi godt. Jeg dro av meg dyna og satt føttene på gulvet, men trakk de fort opp da jeg kjente hvor kaldt det var. Jeg så meg litt rundt for å finne noe jeg kunne trå på for å ikke bli så kald. Siden Zayn hadde kommet hjem dagen før var rommet hans helt ryddig så jeg hadde ikke noe valg enn å trå på det kalde gulvet. Jeg sprintet over gulvet til klesskapet til Zayn for jeg visste jeg hadde noen varme sokker der. Jeg dro på meg de fluffye sokkene, en nattshorts og t-skjorte og til slutt tok jeg en av Zayns hettegensere på meg. Den luktet herlig av Zayn og jeg smilte. Jeg tok en siste titt bort på Zayn som lå og sov før jeg snek meg ut døra uten å lage så mye lyd.

 
Ute i stuen ble jeg overrasket av Harry. Han satt fullt påkledd og så på TV. "Hvorfor her?" Tenke jeg. "God morgen," sa han og smilte. "Mornings!" sa jeg og satte meg ved siden av han. "Hva gjør du her?" spurte jeg nysjerrig. "Var så tomt i min leilighet, jeg er visst den eneste som ikke hadde overnatting," sa han og lo litt. Jeg smilte og spurte: "Men hvorfor her?" Han trakk på skuldrene før han sank stemmen litt før han sa: "Ikke si dette til Eleanor, Danielle og Sarah, men du er min favoritt av dere jenter." Han hadde et lurt smil på munnen. Jeg smilte bare tilbake og lo litt. "Hva er egentlig klokka?" spurte jeg og begynte å se meg rundt i håp om å se en klokke selv om jeg visste at Zayn ikke hadde noen klokke på veggen. "Halv ti," sa Harry fullt opptatt av TVen. "Halv ti?! Jeg trodde den var sånn tolv eller noe," sa jeg overrasket over hvor opplagt jeg var med tanke på klokken. "Hva om vi lager noe godt til forkost?" foreslo jeg til Harry som med en gang lyste opp. "JA! Jeg er skrubbsulten!" han var allerede på vei inn på kjøkkenet.

 

Mens jeg sto og stekte amerikanske pannkaker og Harry dekket på bordet kjente jeg plutselig to sterke armen som smøg seg rundt meg etterfulgt av noen lepper på kinnet mitt. "Hey babe," sa Zayn og jeg snudde jeg rundt for å møte de brune øynene hans. "Heisann kjekkas," svarte jeg og kysset han mykt. Zayn hadde kun på seg bukser og ingen t-skjorte eller genser. Jeg må si jeg ble litt distrahert og glemte av pannekakene. "*DN*! Pannkakene!" sa Harry og dro meg ut av tankene mine. Jeg snudde meg raskt og fant ut at jeg hadde brent dem. "Du distraherte meg, det er din feil," sa je gtil Zayn og latet som jeg var irrtert. "Jeg må være ærlig og si at jeg ikke har noe i mot å distrahere deg igjen," sa Zayn og flørtende og la armene sine rundt meg mens jeg fortsatte å steke pannkakene. "Hvor mye har du tenkt å steke, vi kan jo innvitere inn resten av folka, det er så mye," sa Harry som kom opp ved siden av meg. "Hvorfor ikke?" spurte jeg og smilte til han. "Vi hadde egentlig tenkt å bare stjele litt, men som vi er invitert kan vi vel spise her og," sa Louis som sto bak oss sammen med Eleanor. De satte seg ved bordet og jeg satte pannkakene på bordet. Jeg hadde savnet dette. Det å kunne spise frokost sammen med disse herlige folkene. Jeg skulle ønske ting fortsette slik, men jeg hadde en eller annen rar følelse.

 

 

MEER?

 

Jeg er ikke helt sikker, men kan hende dette blir siste del fra meg før jeg drar til London på onsdag. Har bursdag i morgen så har nok planer allerede :)

 

POSTED BY: Hedda


11.03.2013 | 17:45 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av Niall fra Madame Tussauds

POSTED BY: Maria


11.03.2013 | 17:42 | Kategori: Harry Styles

Harry på en klubb i går

POSTED BY: Maria


11.03.2013 | 17:41 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis på krykker

Louis slo kneet på scenen derfor går han på krykker! Stakkar... :/ Da er det han og Niall som har problemer med kneet!

POSTED BY: Maria


11.03.2013 | 17:38 | Kategori: Harry Styles

Flere bilder av Harry med fans i dag

POSTED BY: Maria


11.03.2013 | 16:32 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i dag


Når Harry møtte fans i dag så var det noen av de som gråt. Så han sa "Do I really smell that bad?" Haha! Han er så søt <3


POSTED BY: Casandra


11.03.2013 | 16:29 | Kategori: Random

Når kan man se guttenes voksfigurer?POSTED BY: Casandra


11.03.2013 | 14:55 | Kategori: One Direction

Madame Tussauds

I april får guttene sine egne voksdukker på Madame Tussauds! :D

POSTED BY: Malin


11.03.2013 | 11:44 | Kategori: Harry Styles

Harry på breakfast nå

POSTED BY: Maria


11.03.2013 | 11:37 | Kategori: Niall Horan

Niall med 5SOS

POSTED BY: Maria


11.03.2013 | 11:36 | Kategori: Zayn Malik

Zayn DM'er en fan

POSTED BY: Maria


11.03.2013 | 09:30 | Kategori: Instagram

Nicola på Instagram

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 22:34 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i dag


Back in Belfast!


POSTED BY: Casandra


10.03.2013 | 21:39 | Kategori: One Direction

Guttenes private jetfly

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 21:37 | Kategori: One Direction

Guttene på NRJ music awards i Cannes i Januar

Disse bildene ble publisert nå nylig, så det er nye bilder!:)

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 21:33 | Kategori: Fans

En fan med Paul

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 21:32 | Kategori: One Direction

Liam og Zayn på hotellet i går

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 21:31 | Kategori: Fans

Louis med fan

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 21:30 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av Niall

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 21:29 | Kategori: Harry Styles

Harry i London i dag

Jeg vet det er postet fra før, men dette er det irginale bilde!

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 21:14 | Kategori: Instagram

Nicola på Instagram

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 20:59 | Kategori: Video

Hva One Direciton fant ut i Afrika

Dette er så trist å se på :(

 

POSTED BY: Malin


10.03.2013 | 20:48 | Kategori: Instagram

Daisy har fått seg Instagram!


Følg Daisy på Instagram! daisytommo1

 

POSTED BY: Malin


10.03.2013 | 20:36 | Kategori: Video

Things are about to get adventurouser...


ÆÆÆÆHHHH! Jeg gleder meg noe sinnsykt!!! Hva med dere?


POSTED BY: Malin


10.03.2013 | 17:45 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis med fan i dagPOSTED BY: Casandra


10.03.2013 | 17:44 | Kategori: Nyheter/Blader

Veronica - nederlandsk magasinPOSTED BY: Casandra


10.03.2013 | 17:42 | Kategori: Harry Styles

Harry i dagPOSTED BY: Casandra


10.03.2013 | 17:42 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis med fans i gårPOSTED BY: Casandra


10.03.2013 | 17:41 | Kategori: Bilder

Danielle i dagPOSTED BY: Casandra


10.03.2013 | 16:25 | Kategori: Facebook/Twitter

Zayns nye twittericon


Hot!!! O_O


POSTED BY: Casandra


10.03.2013 | 16:02 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 73

Personen var visst veldig desperat for plutselig hørte vi mye banking på døra og noen stemmer. Jeg resite meg rolig opp og begynte å bevege meg mot døra. Ettersom jeg kom nermere hørte jeg stemmene til Liam og Danielle. Jeg åpnet døra rolig og fikk sjokk. Utenfor sto Liam med blod over hele brystet og panikk i øynene.


Jeg ble stående noen sekunder i sjokk og bare se på Liam. Hele t-skjorten hans var rød av blod og det var blod i ansiktet og. Jeg ble etter hvert dratt ut av sjokket av en stresset Danielle. "Kan vi komme inn eller?" sa hun og jeg måtte riste litt på hodet for å fokusere på hva hun sa. "Jaja, selvfølgelig," klarte jeg å få ut av munnen og flyttet meg litt til siden slik at de kunne gå forbi. Jeg fulgte fortumlet etter. "Hva faen har skjedd?" var det første Zayn sa da han så Liam. "Har du førstehjelpsskrin?" spurte Liam og overså det Zayn hadde sagt. "Men.." prøvde Zayn, men jeg avbrøt han fort. "Ja jeg kan finne det." "Jeg henter noen håndduker på badet," sa Danielle og var borte på ett blunk. Jeg visste at Zayn hadde førstehjelpsskrin i en komode lenger inn i leiligheten å var rask å finne det fram. Da jeg kom tilbake holdt Danielle på å dra av t-skjorten til Liam for å vaske alt blodet på brystet og jeg var rask i gang med å vaske bort blodet i ansiktet. Jeg fant fort ut at blodet ikke kom fra en plass på brystet, men fra nesen. 

 

Etter at Danielle og jeg hadde fått "vasket" Liam fikk han endelig tid til å forklare hva som hadde skjedd til Zayns store glede. Zayn hadde ikke hjulpet mye til. Bare hentet litt her og der når Danielle og jeg ba om det. "Såå, Danielle og jeg var og gikk i skogen litt lenger borte. Vi gikk ganske rolig og bare nøt stillheten, men plutselig bestemte jeg meg for å gjøre noe litt artig. Jeg så et tre som hadde veltet ca 20 meter foran meg bestemte meg for å hoppe over. Det var ganske høyt, men jeg mente jeg skulle klare det. Jeg sprang og hoppet. Jeg trodde akkurat at jeg hadde klart det og var over da den ene foten hektet seg i en grein som stakk litt ut så jeg falt. Det hadde vel egentlig gått bra hadde det ikke vært for at det var fullt av steiner der jeg landet og jeg traff en stein med nesa og dette er resultatet," sa Liam og pekte på nesa si som var hoven og litt blå. Jeg hadde problemer med å ikke le og da Zayn brøt ut i latter klarte jeg ikke holde meg. "Takk for medfølelsen!" sa Liam sarkastisk og vi alle begynte å le. "Endelig!" sa Zayn da han lukket døren etter at Liam og Danielle hadde gått. De hadde blitt her en god stund og vi endte til og med opp med å se en film. Zayn hadde surmulet litt hele tiden for han ville egentlig bare være alene med meg. Det var ikke det at jeg ikke ville være alene med Zayn og, men jeg hadde ikke noe i mot å være sammen med Liam og Danielle og. "Seriøst?" sa jeg og hevet øyenbrynen mine mot Zayn. "Hva?! Jeg vil bare være litt alene sammen med jenta mi, men det virker tydligvis umulig når man bor ved siden av disse gutta." Jeg ristet bare på hodet dro Zayn med meg inn i stua. "Nå som du har meg helt for deg selv, hva hadde du planer om at vi skulle gjøre?" sier jeg og lener meg mot han. Han får et glis om munnen og drar meg helt inntil han før han kysser meg langt og følsomt. Sommerfuglene i magen flyr villt og jeg kjenner jeg bare vil ha mer. "Hva om vi fortsetter der vi slapp tidligere?" sier Zayn i en flørtende tone og drar meg mot soverommet hans..

 Meer?


På onsdag drar jeg til London og til Manchester og på ONE DIRECTION KONSERT!!! Så blir ikke blogging da :)


POSTED BY: Hedda 


10.03.2013 | 13:08 | Kategori: Instagram

Lottie på Instagram

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 11:24 | Kategori: Instagram

Danielle på Instagram


POSTED BY: Malin


10.03.2013 | 11:03 | Kategori: Baby Lux

Lou og Lux på konserten på fredag

Lux er bare så skjønn!!

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 11:00 | Kategori: One Direction

Nye bilder fra UAN-photoshooten

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 10:58 | Kategori: Niall Horan

Nytt bilde av Niall

POSTED BY: Maria


10.03.2013 | 00:00 | Kategori: Bilder

Bilder av Danielle


POSTED BY: Malin


09.03.2013 | 23:50 | Kategori: Bilder

TMH-photoshoot

Ææææh, så digg

POSTED BY: Malin


09.03.2013 | 22:59 | Kategori: Niall Horan

Niall i dag..

.. Med kompiser og en av fotballspillerne på det irske landslaget :)POSTED BY: Casandra


hits