31.03.2012 | 19:37 | Kategori: #1DImagines

1D IMAGINESLikte dere disse? Flere imagines? :)

 

POSTED BY: SHANIN


31.03.2012 | 19:29 | Kategori: #1DFacts

1D FACTS: ZAYN MALIK

Zayn facts til verdens beste lesere! <3

 

 Zayn want to marry a Directioner because he think that Directioner will understand him more than anyone.

 

He wanted to quit before because of racism, luckily the boys helped him.

 

- before One Direction, he didn't have a passport and he had never been on a plane before.

 

When Zayn was younger, he would get up 40 minutes earlier before his sisters to get ready.

 

He wears all wristbands/bracelets fans gave him.

 

 Zayn says he's romantic deep down and is always there to listen if his girlfriend need to talk to him.

 

Zayn's friends call him Superman, because apparently when something bad is about to happen, he's always there.

 

 Zayn got suspended from school a couple of times for fighting.

 

Zayn's favourite city in the entire world is Los Angeles.

 

Since being in America, he's been home sick.

 

POSTED BY: SHANIN31.03.2012 | 19:03 | Kategori: One Direction

VIKTIG INFO

Det er Kids Choise Awards i dag, og det starter kl 02:00 eller 02:30 i natt. Red carpet osv starter kl. 01:00.

JEG ER IKKE 100% SIKKER, MEN DETTE ER MEST SANNSYNLIG :) 

 

 

Her har dere flere linker:

 

http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=7552
http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=7585
http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=8169
http://livetvcafe.net/video/SX49YHX81Y75/Nickelodeon

 

EDIT: DET ER NÅ HELT SIKKERT AT DET STARTER KL 01.00 MED RED CARPET, OG SELVE SHOWET KL 02.00!!!

 

 

POSTED BY: SHANIN


31.03.2012 | 15:39 | Kategori: One Direction

KCA i kveld!

I dag er jo Kids Choice Awards og om jeg ikke tar feil, begynner det klokken 20.00! (vet ikke om det er riktig!) Her har dere linken til KCA: http://www.stream2watch.me/live-tv/nickelodeon-live-stream

Takk til leser for linken ;)

 Edit: Jeg vet dessverre ikke noe om at det går på norsk tv, men det er bare å se på linken :) DET BEGYNNER IKKE KL ÅTTE, MEN I NATT EN GANG!

POSTED BY: JULIE


31.03.2012 | 15:31 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 59

"Skjer hva?" spurte du forvirret. Du så på moren din. Hun hadde et uleselig blikk. "Har du ikke fortalt henne det?" sa sykepleieren og så overrasket på moren din.Du skjønte ingenting! Rolig kastet du blikket på moren din. Hun hadde en blandet blikk av frustrasjon og tristhet, men hun var rolig. "Har du ikke fortalt henne det?" gjentok sykepleieren seg og la fra seg noe på et bord. Moren din så ikke på deg, eller på sykepleieren, hun stirret bare ned på senga. "Mamma, hva er det?" spurte du og så på henne med store, tårevåte øyner. Du følte deg redd, usikker og forvirret. Det de skulle fortelle deg, kunne faktisk forandre alt. "Tenk positivt!" sa du til deg selv og så for deg at det var en gladnyhet, noe det selvfølgelig ikke kom til å være. Du tittet forsiktig opp på sykepleieren for å se om blikket hennes kunne avsløre noe. Det eneste du klarte å lese av blikket hennes, var at det hvert fall ikke var en gladnyhet. "Moren din skal operere kreften. Forhåpentligvis får vi den bort, men ingenting er sikkert. Dette står mellom liv og død, uansett om vi vil det eller ikke. Dette er virkeligheten!" sa sykepleieren høyt og tydelig. "Hva for en sykepleier er du? Det er liksom meningen at du skal være en positiv og oppmuntrende sykepleier som skal formidle det som kommer til å skje, men på en god måte!" ropte du og braste ut i tårer.

 

Hulkende trakk du pusten lenge og vel, og rullet deg på andre siden i senga. Forsiktig, men med voldsomme bevegelser grep tak i puta som du gjemte deg oppi. Tårene hoppet fra øynene dine og inn i puta. Det ble vått. Du kjente en varm hånd stryke deg på ryggen. Hånden bevegde seg sakte fra side til side. Det var behagelig. Det var moren din. "*DN*, jeg vil bare informere deg om hva som kan skje!" sa sykepleieren overbevisende og begynte å bevege seg ut av rommet. "Jeg henter deg om en time. Da starter opperasjonen." Du så på opp på moren din som lå godt inntil deg. "Alt skal gå bra, ikke sant?" sa du med et hav av følelser. Det eneste ønsket du hadde på hele jorda var at moren din var at hun skal overleve. Du kan ikke miste henne.

 

Tumblr_lfqidleb5s1qa6w0to1_500_large

 

Moren din var akkurat blitt hentet inn til operasjonsstuen. Du ble fortalt å vente her. Du hadde tatt farvel med moren din, men dere var begge dypt fokusert på at det ikke var siste gang dere så hverandre. "*DN*, du er min jente. Du er den snilleste, peneste, vakreste og mest omtenksomme personen på hele jord. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte!" hadde moren din sagt rett før hun ble hentet. Du hørte henne si det om og om igjen, hele tiden. Akkurat som at det var blitt satt på repeat i hodet ditt. Da hun hadde sagt det, klarte du ikke å gjøre annet enn å brase ut i tårer. Hun betydde virkelig så mye for deg. Alt skulle gå bra. Du klarte hvert fall ikke å tenke tanken på at noe annet skulle skje. Du lå i en seng. Ikke den samme som moren din siden den var blitt båret inn til operasjonsstuen. Du klamret deg det hardeste du kunne fast i puta og klemte den så hardt du klarte. Til slutt, gråt du deg selv til søvne.

 

Tumblr_l1bfq7hwif1qzgr2lo1_500_large_large

 

"*DN*, du må våkne nå!" hørte du en stemme si langt i det fjerne. Du åpnet øynene dine sakte. Sårheten på øynene etter gråtingen svei. Du så uklart, men det ble tydeligere og tydeligere. Det var den samme sykepleieren som stå framfor deg. "Operasjonen er ferdig." sa hun stille med et uleselig blikk. Det var helt nøytralt og helt uten følelser. Du visste virkelig ikke hva du skulle tro eller føle. Hadde det gått bra?

 

Mer? 

Husk å kommenter :))


 

POSTED BY: JULIE

 31.03.2012 | 12:31 | Kategori: One Direction

Døren til One Firection

- Christina


30.03.2012 | 21:36 | Kategori: Video

Exclusive BOP&TB BTS of Kids' Choice Awards Seating

POSTED BY: Christina


30.03.2012 | 19:06 | Kategori: Video

ONE DIRECTION OVERRASKER FANS

video:one direction surprise 40 fans at much m


Tenk dere dette, hadde hoppet i taket av glede :D <3

 

POSTED BY: SHANIN


30.03.2012 | 18:49 | Kategori: Video

LITE INTERVJU MED ZAYN

video:zayn interview vevo lift brought to y


POSTED BY: SHANIN


30.03.2012 | 18:29 | Kategori: Zayn Malik

AWW ZAYN, GODGUTTEN VÅR

Han er så herlig <3

POSTED BY: SHANIN


30.03.2012 | 17:27 | Kategori: One Direction

Kids Choice Awards 2012

Ahhh gleder meg til når guttene skal synge på denne scenen i morgen!!<3 Gjør du også det?

will smith kca 

kids choice awards show times

Dumt at norge ikke er med, men kan prøve å finne link til det for dere :)

Her er plassen de skal sitte på. Ikke på en stol da men 1 og borteover!

- Christina 


30.03.2012 | 15:02 | Kategori: #1DFacts

VERDENS SØTESTE

De er bare så søte sammen! <3

POSTED BY: SHANIN


30.03.2012 | 14:47 | Kategori: One Direction

1D Parade i Norge

Hei! Dere vet paraden som var i Oslo? Ja, her er i hvertfall 2 videoer fra den! Den øverste videoen er den vi skal tweete til gutta og den andre er bare for gøy. Håper alle kan tweete den første videoen til gutta, uansett om dere var der eller ikke! Tenk om de ser den? Det hadde vært så utrooolig kult!

 

 

 

Hedda er hun med blå og blomstrete genser og shorts!

 

 

POSTED BY: HEDDA OG JULIE


30.03.2012 | 14:26 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 58

Hun trengte ikke å lyve. "Det var ingen!" skrek Bethy og viftet med hendene. Hvorfor løy hun for deg? "Hva er det du skjuler for meg?" spurte du rolig med et ufølsomt blikk.


"*DN*, seriøst! Det var ingenting. Bare en gammel venn!" skrek hun nærmest til deg. "Det kunne du ha sagt når jeg spurte deg første gang!" sa du bittert og begynte å gå ut av rommet. "Hvor skal du?" ropte Bethy til deg. "En plass der du ikke er!" mumlet du sint. Typisk deg å bare dra, men krangling var virkelig ikke din ting. Uansett måtte du til moren din. Du har så dårlig samvittighet for at du ikke hadde vært der så mye. I denne tiden trengte hun deg mest, og du trengte henne.

 

 

Du åpnet døren så stille og forsiktig som mulig. Hvis hun sov ville du ikke vekke henne. I det du var inne i rommet, så du at moren din satt smilende og oppreist i senga. Hun var veldig bleik og lignet ikke på seg selv. Det var ubehagelig å se på. Du gikk rolig bort til henne og omfavnet henne i en stor klem. "Hei, søte vennen min!" sa hun og smilte svakt. "Hvordan har du det?" Mamma strøk deg følsomt på kinnet. Tårene fyllte seg opp i øyenkroken. Det var så trist å se henne sånn. Som om hun visste at noe kom til å skje. "Det går bra med meg. Enn med deg?" Du smilte et smil som var kunne oppfattes som trist. Du ville egentlig ikke smile for du kunne se at det ikke var bra. "Jeg har det fint! Ikke tenk på meg." mumlet du. Du hadde det egentlig ikke bra på noen måter! Moren din har kreft og er alvorlig syk, du har ikke snakket med Niall på mange dager, Ariana var overhodet ikke til å stole på og du hadde kranglet med Bethy. Hva kunne bli verre? Akkurat nå ville du leve livet med alle du var glad i rundt deg, men sånn var det bare ikke. "Selvfølgelig tenker jeg på deg, jenta mi! Du er den personen som betyr mest på hele jord!" sa moren din og smilte varmt til deg. Noen tårer presset seg gjennom tårekanalen og traff dyna. Du ble rørt. "Jeg elsker deg mamma!" sa du og klemte henne godt. "Elsker deg og!" sa hun og strøk deg på ryggen. Du følte deg så trygg i armene hennes. Du sovnet.

 

"På tide å våkne!" våknet du av en stemme som sa. Forvirret satte du deg opp i senga. Mamma var visst allerede våken og hun satt rett ved siden av deg og holdte rundt deg. Du kjente sykpleieren igjen. Det var hun som hadde vært her mest med moren din. "Snart skjer det!" sa sykepleieren. "Skjer hva?" spurte du forvirret. Du så på moren din. Hun hadde et uleselig blikk. "Har du ikke fortalt henne det?" sa sykepleieren og så overrasket på moren din.

 

Hva tror dere skjer?

 

 Dere har sikkert merket at bloggingen ikke har vært på topp og det er rett og slett fordi jeg ikke har hatt tid.  I dag (fredag) resier jeg til Finland hvor jeg ikke har mye tilgjengelighet til nett. En del hver dag regner jeg med at jeg får til, men det er kun til ondagen. Så på torsdag blir det bra blogging igjen! Forresten er det noen av dere som kunne ha tenkt dere å se på twitcam/liveshow med meg og bestevenninen min om noen dager? Hadde vært gøy!

 


 

POSTED BY: JULIE

 


30.03.2012 | 09:57 | Kategori: #1DFacts

1D FACTS

POSTED BY: SHANIN


30.03.2012 | 00:56 | Kategori: One Direction

Guttene på KCA's på lørdagNå har jeg fått opprettet bloggen jeg snakket om, og jeg har fem herlige jenter med meg :) Hadde vært utrolig kult om dere stakk innnom og la igjen en kommentar <3 Selv om jeg har har den andre bloggen betyr ikke det at jeg skal slutte å blogge her, jeg er fortsatt medeier sammen med Silav og Christina :D http://annerledesmote.blogg.no/

 

Love you directioners<3

POSTED BY: Hedda


29.03.2012 | 22:36 | Kategori: Bilder

Nye bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

Btw det virker ikke som alle skjønte det, men bloggen skal overhodet i slettes! Andrea, som var gjesteblogger har sluttet, men ikke vi andre :)

 

POSTED BY: JULIE

 


29.03.2012 | 21:18 | Kategori: Bilder

Gir megHei dere, jeg har tenkt lenge og jeg har kommet fram til at jeg rett og slett ikke har tid til å blogge mer og har andre ting å tenke på, jeg vil ikke være blogger på bloggen når jeg aldri blogger, jeg kommer virkelig til å savne dere og det å blogge om verdens beste band! Litt av grunnen til at jeg slutter er at jeg skal bruke litt tid på en annen blogg som heter annerledesmote.blogg.no, og jeg har ikke tid til å blogge på to blogger, men til mitt siste innlegg på denne bloggen skal jeg finne de søteste bildene av guttene våre <3

  


Likte dere bildene? hvem var søtest?

Hade bra for nå <3

 

POSTET BY: Andrea


29.03.2012 | 19:58 | Kategori: One Direction

One Direction bil 

- Christina 


29.03.2012 | 19:54 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Eleanor i går

Breaking some hearts: Louis Tomlinson was seen strolling arm-in-arm with his model girlfriend Eleanor Calder in Los Angeles yesterday

 

Can't bear to be apart: The Hollister model has joined the singer in the U.S. while he is on tour with One Direction    Can't bear to be apart: The Hollister model has joined the singer in the U.S. while he is on tour with One Direction

 

- Christina


29.03.2012 | 10:00 | Kategori: Harry Styles

Poor Hazza :(

 

- Christina


29.03.2012 | 09:54 | Kategori: One Direction

Girls One Direction

 

Hvem likte dere best som guttene i jente versjon. Jeg likte Harriet hun hadde så fint bølgite hår, loveeee it<3<3

- Christina


29.03.2012 | 09:49 | Kategori: Harry Styles

Harry "oh my god, i killed Kevin!"

 

- Christina


29.03.2012 | 09:46 | Kategori: Niall Horan

Jumping Niall

 

Hahah han er jo reine spiderman, sukkerklumpen min<3

 

- Christina


29.03.2012 | 09:43 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis & Eleanor på Starbucks

 

- Christina


29.03.2012 | 09:36 | Kategori: Sponsing

Vil du bli sponset?

Trykk på bilde for å lese mer om det :) -Christina


28.03.2012 | 23:24 | Kategori: Bilder

1D to Dallas billetter

- Christina 


28.03.2012 | 18:57 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 57

Bak den gråe dørkarmen sto Ariana, *DN* sin venninne."Hei Niall! Fin skjorte!" sa hun med et sukkersøtt smil og fniste. Hva er det hun gjør her?


 

Tilbake til ditt synspunkt:

 

Du våknet brått av Bethy som ristet grenseløst i deg. "Chill ned!" mumlet du og snudde deg fra Bethy. "Har du sett på klokken?" sa hun og ristet enda mer i deg. "Jeg er våken!" stønnet du og satte deg rolig opp i senga. "Jeg føler meg sykt dårlig!" sa du og la handa di på panna. Bethy lo og sa: "Er det rart?" Du rart på Bethy. Hun smålo enda. Du så deg rundt i rommet for å finne "spor". På bordet lå det masse tomme ølbokser. "Drakk vi?" spurte du skjokkert. Du kan ikke huske at dere hadde øl en gang. "Åh!" sukket du og kastet deg bak i senga. "Jeg kommer aldri til å gidde å gjøre noe i dag." mumlet du irritert. Hangover vettu! Bethy kastet en sesong med Frustrerte Fruer på deg og smilte. "Da trenger vi ikke det!" Egentlig var det ganske herlig. Bortsett fra hangoveren, er jo ingenting bedre enn å ligge hele dagen i senga og se på Frustrerte Fruer. Du la deg godt til rette og var klar til å nyte dagen med favorittserien og hodepine.

 

 

Niall sitt synspunkt:


Jeg skjønte ikke hva Ariana snakket om i går. Hun sa at *DN* hadde sagt at det var slutt mellom oss. Var det liksom over uten at jeg visste om det? Jeg skjønte det ikke. Jeg reagerte på det hun sa med noen tårer. Ja, jeg er veldig følsom! Kan ikke gjøre noe med det heller. Etter Ariana hadde sagt det, la hun an på meg. Jeg glemte meg litt av, men de skjedde ingenting. Hun begynte plutselig å stryke meg på magen og småkysse meg der, men jeg avslo selvfølgelig. Ariana er veldig snill og pen, men ingen kan sammenlignes med *DN*. Ingen noen gang! Og tanken på at *DN* sin bestevenn kunne begynnte sånt rett etter hun hadde fortalt meg det *DN* sa, skremte meg bare enda mere! Akkurat nå er jeg så nervøs at jeg nesten skjelver. Jeg er snart utenfor huset til *DN* fordi jeg må snakke med henne. Hva om det faktisk var slutt? Det lignet virkelig ikke på jenta jeg elsker. Kanskje det bare er en misforståelse? Jeg flyttet føttene mine sakte opp den lange trappa og stoppet utenfor døra for å rette litt på skjorta mi. Jeg pustet dypt og ringte på.

 

Ditt synspunkt:

Midt i det mest spennende i episoden ringte det selvfølgelig på. "Åh!" sukket du og gravde deg lenger ned i dyna for å vise at du ikke orket å åpne. "Javel, da får vel jeg bare åpne!" furtet Bethy og sprang ut av rommet. Herlig at hun kunne springe ned og at du ikke måtte det. Du lo litt for deg selv og så staret du episoden igjen. Det var ikke din feil at hun var så treg. Etter sikkert 15 minutter kom Bethy opp igjen. "Har du startet å se uten meg?" ropte hun irritert. "Tror du jeg gidder å ligge her å vente på deg? Hva tok så lang tid?" spurte du og satte deg opp i senga igjen. "Ingeting, jeg måtte bare gjøre noe!" sa hun og så bort fra deg. "Bethy, jeg er ikke dum. Det ringte jo på! Hvem var det?" spurte du og ga henne et irritert blikk. Hun trengte ikke å lyve. "Det var ingen!" skrek Bethy og viftet med hendene. Hvorfor løy hun for deg? "Hva er det du skjuler for meg?" spurte du rolig med et ufølsomt blikk.

 

Mer?

 

 

POSTED BY: JULIE


27.03.2012 | 18:58 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 56

Det føltes bare feil å si at det var slutt. Fordi du har egentlig aldri vært mer lykkelig enn det du er sammen med Niall. Han lyste virkelig opp hver eneste dag! Du elsker han.


 

Etter en helt grei dag på stranda var du endelig hjemme. Du hev fra deg alt du bærte på og kastet deg selv i senga. Du var sykt sliten etter en lang dag i sola. "Lurer på hva Niall gjør. Jeg har ikke snakket med han på lenge. Kanskje jeg burde ringe han?" tenkte du og sopet deg ned på gulvet for å finne mobilen i veska di. Du begynte å taste inn nummeret, men så kom Bethy inn døra. Jaja, det kan vel vente. "Hei, Bethy!" sa du og satte deg opp i senga igjen. "Halla babe!" svarte hun og satte seg ved siden av deg. "Hva er planen din videre?" spurte du med et tomt blikk og lente deg bakover i senga. "Det er vel bare å fortsette.." mumlet Bethy og rynket litt i panna. Som om det var noe hun tenkte på. "Jaja, kan ikke jeg sove her oppe sammen med deg? Så kan vi jentesnakke og kose oss?" spurte Bethy og sendte deg et trygt og varmt smil. "Jaa, det blir dritgøy!" sa du ivrig og gliste.

 

Kvelden var utrolig gøy. Dere så på Easy A og spiste masse popcorn. En skikkelig jentefilm som passet perfekt for dere! Dere endte opp med å sitte å kaste popcorn på hverandre. Det føltes så fint og ha en ordentlig jentevenn som du kunne snakke med om alt. Siden Ariana tydeligvis ikke var en trofast en, så hadde du bare Bethy. Ikke at det gjorde noe. Dere har begge åpnet dere veldig for hverandre. Det er så deilig og bare slippe alt ut! Selv om Bethy har gjort mye mot deg, så har hun virkelig forandret seg! Noe du er utrolig glad for. Det føles så herlig å ha en ordentlig god venninne.

  

Niall sitt synspunkt:

Dagene uten *DN* hadde vært kjedelig, men nyttig. Jeg har endelig ordnet opp med Harry. Etter at han hjalp oss med den korte daten, gikk det bra med oss. Han mente det jo egentlig ikke! Hele dagen i dag har blitt brukt til forberedelser. Jeg skal virkelig få gjort noe superbra for *DN*! Men det kunne ta lang tid. Øynene mine holder på og slukne. Jeg ligger i sofaen og chiller med South Park. Ler like mye hver gang! "Ding dong!" kom det fra døra mi. Hvem kan det være så sent? Jeg som bare hadde på meg et nattbukse. Jeg sprang fort til klesskapet og tok på meg den første t-skjorta jeg fikk øye på. Ført da jeg åpnet døra innså jeg hva jeg egentlig hadde tatt på meg. Det var en av *DN* litt store t-skjorter med masse diamanter og glitter. Jeg stivnet og begynte umiddelbart å rødme. Bak den gråe dørkarmen sto Ariana, *DN* sin venninne."Hei Niall! Fin skjorte!" sa hun med et sukkersøtt smil og fniste. Hva er det hun gjør her?

 

Hva tror dere Ariana gjør hos Niall?

 

 

POSTED BY: JULIE


 


27.03.2012 | 17:55 | Kategori: Video

Video Diary, Pt. 2

 

Smelter..

 

POSTED BY: JULIE


27.03.2012 | 13:29 | Kategori: One Direction

Guttene på Much Music

POSTED BY: Hedda


26.03.2012 | 22:48 | Kategori: Noveller

Hero - Novelle

Hei alle sammen! Her er enda en ny novelle. Gutten i historien fikk flest stemmer, derfor ble det han! Den ble kanskje litt kort denne gangen, men håper alle liker den
------------------

Du kjente du var uggen, og ville bare hjem i seng. Kvelden var absolutt ikke så vellykket som du håpet. Det eneste du ville var å ha en koselig natt på byen med kjæresten din og venner. Men du og Zayn hadde endt opp i en stor krangel, og nå ville du bare hjem. Du kjente alkoholen var på vei ut av blodet ditt, og du var på vei til å bli edru. I det du kom inn døren hjemme, sparket du av deg skoene og rev av deg klærne. "Nå er det så absolutt sengetid" tenkte du og kastet deg ned i den store deilige sengen din. "Ahhh.." fikk du frem i det du sovnet tvert.

Dagen dro til, og solen skinte inn vinduene på værelset. *Drrr!* duret mobilen din i det du våknet. Du fant den frem, og så på klokka 13.22 stod det. "Shit!" tenkte du og satte deg fort opp. Det lå også inne to meldinger fra venninna di Jenny. "Hei DN. Sorry, men jeg må bare vise deg det her.." Stod det, i det du fikk et stikk i magen. Melding nummer to var en MMS. Du åpnet den, og gruet deg til synet. I det du så bildet, kjente du et ekstra stort stikk i magen. Det var et bilde av Zayn fra i går etter du hadde dratt hjem. Han stod på dansegulvet inntil en annen jente. Tårekanalene dine dirret, og du greide ikke holde inne. "Takk for at du sa ifra" svarte du Jenny. I samme øyeblikk dunket det forsiktig på døren din. Din første tanke var "ånei..". Døren lukket seg forsiktig opp, og der stod Zayn. "Jenta mi.. unnskyld!" Sa han med en gang. Du greide ikke kikke på han engang. "De bildene er tatt helt ut av sammenheng! Hun dro meg ut på dansegulvet, jeg stod der ikke i mer enn fem sekunder, før jeg greide å komme meg unna!" Øynene hans var triste, og man så han oset av dårlig samvittighet. "Bare gå, vær så snill" svarte du og snudde deg med ryggen din han. Du orket bare ikke snakke med han nå. Du hørte han sukket trist, og gikk. Du var lei, såret og ville bare glemme alt som hadde skjedd. Du bestemte deg for å tekste Jenny igjen. "Babe. Du og jeg skal ut i kveld! Ta på deg noe fint, vi skal ha det gøy." Skrev du. Det gikk ti sekunder før du fikk svar igjen; "SÅ klar!!" Du smilte for deg selv, selv om du var trist.

Klokken var syv og du hadde stelt deg ferdig. Du hadde tatt på en kjole du elsket, og som du visste Zayn elsket.
// antrekk

Du satte deg i en taxi ned til klubben, der du skulle møte verdens beste Jenny. I det du ankommer hører du festen allerede har startet. Jenny møter deg i døra og gir deg en stooor klem. "Jenta miii! Ikke tenk på Zayn i kveld, DU og JEG skal ha det fett!" Du greide endelig å få frem dagens smil. Hun tok tak i hånden din og geleidet deg inn til baren for et par drinker og litt dans. Du ble endelig i bedre humør, og du og Jenny koste dere hele kvelden. I det kjenner du mobilen din dirrer og du hadde fått en tekstmelding av Zayn. "Babe, hvor er du?.." Stod det. Du følte du måtte svare. "Har det gøy" Var alt du skrev, før du fortsatte å danse og glemte alt om både meldingen og Zayn.

Du kjente du var blitt ordentlig full, og tenkte du skulle sjekke klokka. Du fiklet frem mobilen, klokken var 01.13 og det var tre tapte anrop fra Zayn. Jenny stod å danset med en annen gutt, så du orket ikke å forstyrre henne. Du vandret ut av klubben beruset og veldig keen på å dra hjem. Det var mørkt og du kjente vinden dro i håret ditt. Det var så utrolig guffent, og du fikk en veldig ekkel magefølelse. Plutselig tok en hånd tak i nakken din, og du skrek! Han tok hånden foran munnen din og rev deg til siden ut av veien. "Hold kjeft!" Sa en mørk manne-stemme. Frykten spredde seg i hele kroppen din og tårene rant ukontrollert. Hendene hans gikk nedover kroppen din, og han holdt deg så hardt at du ikke kunne rikke på deg. Du var sikker på at noe forferdelig skulle skje..

Plutselig blir du slengt i bakken og du får øye på Zayn, som allerede har kastet seg over mannen som rev tak i deg. Han slo han ned, og mannen ble liggende. Du ligger på bakken forskrekket og livredd. Tårene dine renner, i det Zayn tar tak i deg og løfter deg i armene sine. Han kikker på deg med tårer i øynene, "Gjorde han deg noe?!" spør han sint. "Nei, plis, bare ta meg hjem" hulker du og legger hodet ditt på skulderen hans. Han bærer deg i armene sine hele veien hjem. Når dere kommer hjem, legger han deg i sengen, og legger seg ved siden av. "Dn, vær så snill å tilgi meg.. Du er alt for meg!Jeg fulgte etter deg i kveld, for jeg ville du skulle komme trygt hjem.." Øynene hans er gråtkvalt og han tar tak i hendene dine.
Du legger deg inntil han, og kysser han på munnen. "Jeg elsker deg." sier du, i det du sovner i armene hans.

-----------------
Håper dere liker den alle sammen! Den ble litt annerledes enn annet jeg har skrevet, menmen. Hvilken gutt vil dere ha neste gang?

Xoxo K


26.03.2012 | 21:36 | Kategori: #1DImagines

daglige imagines


tror jeg bare legger ut noen imagines av og til, vil ikke at det bare skal bli imagines ;) hva syntes dere?

 

POSTET BY: Andrea


26.03.2012 | 18:38 | Kategori: Bilder

Ankommer Toronto

 

 

 

POSTED BY: JULIE


26.03.2012 | 18:12 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 55

"Så fin du er i dag! Er ikke rart Niall liker deg!" smilte hun fake. Du lo falsk tilbake. Nesten litt for falskt.

 


"Såå.. hva skal vi gjøre i dag?" nølte Ariana og så på deg. "Hva enn du vil!" sa du som om du ikke kunne ha brydd deg mindre. "*DN* da! Jeg ser at du savner Niall. Tenk på noe annet!" sa hun og smilte forsiktig. Det er kanskje sant at du savner Niall, men akkurat nå var det ikke det som var i tankene dine. "Skal vi dra på stranda? Da er det lett å tenke på noe annet!" smilte hun og rettet på sløyfa si. "Det blir sikkert bra!" sa du og smilte ironisk. Du tror ikke at hun merket det, men om du fortsatte kom hun til å skjønne at noe var på gang. "Møtes på stranda om 30 minutter da?" spurte Ariana og slang veska si over skuldra. "Den er grei!" ropte du til henne i det hun var ute av døra. Du fant fram et håndkle, solkrem, strandhatt og en bikini. Bikinien var så fargerik, noe som gjorde deg glad. Det kom sikkert til å bli gøy likevel. Været var ikke akkurat en hindring, for det var helt fantastisk.

 //bikinien

 

I det du skulle gå ut døra, kom Bethy løpende. "Hvordan var hun? Virket hun mistenksom?" spurte hun ivrig. "Joda. Litt!" sa du med et ufølsomt ansiktsuttrykk. "Skal dere til stranda? Kult. Men det er noe viktig jeg må si deg!" sa Bethy og så ned i bakken. "Hæ, hva for noe?" sa du nyskjerrig og ristet litt i henne. "Jeg har en plan!" sa hun med et smil på munnen. "Jeg tror dette trengs for å avsløre henne!" Du så på Bethy med et skeptisk ansiktuttryk og sa: "Bring it on!"

 

"Hei *DN*!" sa Ariana og ga deg en liten klem. Du smilte tilbake! Ariana hadde på seg en søt bikini med rosa hjerter, runde solbriller og selvfølgelig en sløyfe i håret. Dere la dere ned på hvert sitt håndkle i sanden og var klar for å sole dere. "Hva synes du egentlig om Niall?" spurte du og myset mot sola. "Niall? Han er super. Jeg kjenner han ikke så godt da, men har er jo en veldig fin fyr! Hvordan da?" spurte Ariana og tok av seg solbrillene. "Nei, jeg bare lurte." mumlet du og så bort fra henne. Det høres jo ut som at hun liker Niall. "Hvordan går det  med dere da? Dere virker som skapt for hverandre!" sa hun sprudlende. "Det går ikke så bra!" sa du stille. Du kjente klumpen legge seg i halsen og en ubehagelig følelse strømme gjennom hele kroppen. "Hæ? Går det ikke bra?" spurte hun med et alvorlig anstiktsuttryk. "Nei, det går ikke bra!" sa du og snudde deg til andre siden. Dette var noe av det mest ubehageligste du visste om. Ikke å lyve for Ariana, men om deg og Niall. Det gikk bra med dere, men dette var planen til Bethy for å kunne se hvordan Ariana reagerer og om hun tar kontakt med Niall. Bethy tror at Ariana la ut bilde for at det skulle skape problemer i forholdet deres. Dette kunne virkelig avsløre om det var Ariana eller ikke og forhåpentligvis kommer det til å være verdt det. Uansett hvor mye du hater idèen.

 

Ariana satte seg ved siden av deg. Bare at du lå. "Hva har skjedd?" spurte hun med store øyner og hevet øyenbryn. "Herregud, så god hun var til å spille" var det første som slo deg. Hun spilte faktisk overraskende bra, og det var bare ekkelt. "Jeg vil ikke snakke om det, men det er slutt!" sa du med hevet stemme og så gjemte du deg ned i sanden. Du begynte å hulke falskt for at hun skulle tro at det du sier er sant, men det endte opp med ekte hulking. Det føltes bare feil å si at det var slutt. Fordi du har egentlig aldri vært mer lykkelig enn det du er sammen med Niall. Han lyste virkelig opp hver eneste dag! Du elsker han.

 

 

Hva synes dere om planen til Bethy?


Beklager for kjedelig del! Hvis jeg får tid, kommer det en ny del i kveld.


 

POSTED BY: JULIE


26.03.2012 | 18:04 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Eleanor

 

Nwåå de er så søtte sammen<3 ^^, -Christina 


25.03.2012 | 21:40 | Kategori: Liam Payne

liam har 2 millioner!!

Liam har endelig fått 2 millioner followers på twitter

Hva syntes dere om at han fikk det sist, og at det er mange som bare følger en av gutta?

 

POSTET BY: Andrea


25.03.2012 | 20:23 | Kategori: One Direction

1D klær

Hei dere! Det er noen av dere som har spurt om vi kan lage et innlegg om norske sider der man kan kjøpe 1D klær, så da gjør jeg det! Cdon.no har stort utvalg av alt av 1D ting og klær. Dere kan se noen eksempler under:

 

399.-                                                                       199.-

 
199.-  (finnes med alle guttene.)                     199.-

 

Det er altså mange flere t-skjorter og ikke like mange hettegensere. Jeg valgte å kun ta noen siden det var så mange. Hvis dere går inn på cdon.no og søker på "One Direction" så skal dere finne dette! Håper dette hjalp noen!

 

 

POSTED BY: JULIE

 


25.03.2012 | 18:31 | Kategori: #1DImagines

imagines og tumblr sider

 

Alle imagines jeg finner kommer fra forskjellig tumblr sider og tenkte jeg kunne gi dere noen One direction tumblr sider :)

Facts: http://randomonedirectionfacts.tumblr.com/

Bilder: http://eat1dnotfood.tumblr.com/

Imagines: http://imagining1d.tumblr.com/

Facts: http://onedirectioncutefacts.tumblr.com/

Imagines: http://1d-imaginedream.tumblr.com/

også min tumblr :)

Min: http://1deier.tumblr.com/

 

Flere imagines kommer :) liker dere imagines?

 

POSTET BY: Andrea


25.03.2012 | 13:27 | Kategori: Funny stuff

Hehehe

Noen som kjenner seg igjen?


POSTED BY: JULIE


24.03.2012 | 23:41 | Kategori: Bilder

Guttene i Dallas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


24.03.2012 | 21:19 | Kategori: #1DImagines

Imagines 24/3

Kommer flere imorgen :) stay tuned!

 

POSTET BY: Andrea


24.03.2012 | 19:24 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 54 MARATON

En stygg tanke slo deg. Hva gjorde egentlig Ariana på rommet ditt?


Du ville ikke tenke tanken. Hadde din nærmeste venninne gjort dette med deg? Nei, du tror ikke på det! Hvertfall ikke enda, selv om den stygge tanken virket sann. Tårene presset på. "*DN*, hva er det?" spurte Bethy alvorlig. "Det var Ariana. Min beste venninne! Hun var her tidligere i dag og så på bildene mine. Det må være henne!" sa du med skjelven stemme. Du kunne ikke tro det. Du følte deg utnyttet og brukt. Hva var det hun ville? Du hadde aldri sett for deg henne som en sånn person. Bak brillene, sløyfene og den sukkersøte stilen. "Den hurpa!" sa Bethy og sukket dypt. "Vi må finne på noe smart. Noe som lurer henne trillrundt." Du tørket tårene og så overrasket på henne. "Hvordan kan vi lure henne?" spurte du med store øyne. Det var egentlig et godt spørsmål. Og hva er vi egentlig ute etter? "Du må bare late som at dere er bestevenner og så finner vi ut sammen hva hun vil! Eller hva vil du?" sa hun og smilte skeptisk. Som om hun var usikker på hva svaret ditt var. "Samma for meg! Jeg vil bare vite hva Ariana vil med meg." sa du og en tåre trillet nedover kinnet ditt.

 
Bethy tørket tåren din bort med enden av genseren hennes. "Vi skal finne det ut. Det eneste du trenger å gjøre, er å spille BFF med Ariana. Jeg vet at det kan bli vanskelig, men det er det som trengs." sa Bethy og så seriøst på deg. Du pustet dypt og sa: "Okei.. Dette skal jeg klare! Ikke sant?" Bethy smilte til deg og svarte: "Klart du klarer dette, vennen!" Du har akkurat sett en helt ny side av Bethy. Hun var snill. Hun var ærlig. Hun var rett og slett god! "Vi klarer dette sammen!" sa du og tok et dypt åndedrag. Dette kunne bli vanskelig, men du måtte gjøre det.

 

Du hadde kledd på deg pysjen og fjernet sminken din. Du lå i sengen din klar for å sove, men det var noen tanker som stoppet deg. Du klarte bare ikke å skjønne hvordan Ariana kunne gjøre det! Hun føltes så ekte, men hun var visst bare falsk. Og hvorfor måtte det skje når det gikk så bra med deg og Niall? Dere hadde liksom ikke vært så mye sammen i det siste. Du hadde bare lyst til å være sammen med gutten din hele tiden og glemme verden.

 I det du hadde fått ting av tankene dine ringte mobilen din. Det var Skjult ID. Skeptisk svarte du: "Heei. Hvem er det?"  "Hva faen er det du vil med Niall? La han være. Han er vakker og du ødelegger det. Ingen og da mener jeg INGEN vil se deg i livet hans. Så plis get the fuck out of it!" ropte en sint stemme. Hjerte ditt begynte å slå raskere og raskere. Du la rask på. Du gråt noen modige tårer. Hvorfor måtte noen hate deg sånn? Det eneste du har gjort er å forelske deg. Du la mobilen forsiktig på nattbordet ditt. Du skalv fortsatt etter samtalen. Det var noe av det ekleste du har opplevd. Du ville sove. Og våkne når alt var ferdig.

 

I dag skulle du møte Ariana. Du tok på deg en søt topp, høytlivsbukse og en skinnjakke. Alt hadde du kjøpt i går og du gledet deg til å bruke det. Noe du ikke gledet deg til var å være sammen med Ariana. Og late som at alt er bra når det egentlig er det helt motsatte. Du må vel bare hoppe i det. Ariana kom inn døra og sa sprudlende: "Heeei!" Hun ga deg en stor klem og holdte deg lenge. Du vil egentlig bare skrike ut alle følelsene dine, men du må vel holde igjen. "Så fin du er i dag! Er ikke rart Niall liker deg!" smilte hun fake. Du lo falsk tilbake. Nesten litt for falskt.

 ---------------

 

Beklager at denne delen tok så lang tid! Tror kanskje jeg avslutter maratonet nå siden jeg har fotballturnering nå i kveld og jeg tror ikke jeg rekker å skrive noe mer. But let me know if you want more!

 

Tror dere *DN* klarer å holde tett?

 

 POSTED BY: JULIE

 


24.03.2012 | 17:24 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 53 MARATON

"Emh, *DN*? Hva er dette og hvorfor ligger det på nett?" sa Bethy med en rusten stemme.

 


 

"Hæ?" sa du og kjente en ekkel følelse spre seg i hele kroppen. Becky så rart på deg. "Har du ikke sett dette bilde før?" spurte hun usikkert og ga deg mobilen. Det er bilde av deg og Niall. Dere er nakne og Niall holder deg på brystet mens dere kysser voldsomt. Det ser ut som at dere har sex. "Hva faen? Hvordan kan det ligge på internett?" sa du engstelig. Du kjente du var redd. Hvem? Hvorfor? Hvordan? Bethy så nesten like redd ut som deg mens Eva hadde ikke fått med seg noe enda. Bethy la en varm hånd på hånda di. "Vi skal finne ut av dette. Sammen!" Det håper du virkelig. Det var også en perfekt måte å bli kjent med Bethy og starte på nytt, bare at det er ikke det som er i fokuset.

 
Dere var nå på rommet ditt. Bethy og deg. "Kan vi ikke bare slette bildet?" sukket du og rynket pannen fortvilt. "Emh, det er sprett på hele internett. Facebook, twitter og tumblr. Er nok ikke mulig å slette det!" sa Bethy stille. Du la deg ned i armene dine og gråt. Du vil ikke vite hvor mye hat du kom til å få og ikke minst hvor mye du har fått allerede. Bildet var tatt første dagen i Boston, før dere skulle legge dere. Det var bare ment som et privat bilde av deg og Niall. Som ingen andre enn dere skulle få se. Tårene rant og rant. Hvorfor måtte alt skje med deg? Bethy sa hendene sine på ryggen din og strøk deg forsiktig. "*DN*, ikke gråt! Vi skal finne ut av dette!" sa hun med en varm og rolig stemme.

 

Nå var du mere fokusert. Du hadde innsett at bildene kom aldri til å bli slettet fra internett, så du får vel bare gjøre det beste ut av det. "Kan vi skjekke hva folk har sagt om meg på twitter?" spurte du med en rusten stemme. "Sikker på du vil det?" spurte hun omtenksom stemme. Du logget deg inn på twitter og regnet med at det var et godt nok svar. "Jeg vil ikke se! Er det ille?" spurte du og gjemte ansiktet i hendene. "Ja, det er vel det. Het er det ei som skriver.." Du avbrøt henne. "Jeg vil ikke vite det!" sa du med et fortvilt smil. "Prøv å ikke bry deg om haterene!" sa hun varmt. Bethy hjalp deg med å finne noe du kunne tweete for å fortelle fansene om det. Det var faktisk kun Bethy sin idè. "About that picture.. I love Niall and he love me. But we're not doing what you think we're doing. xx" tweetet du. Du var redd for å få hat fordi de tror at du har sex med han på bilde, men dere hadde det jo ikke, så hvorfor lyve? Mobilen din ringte og på displayet sto det: Niall. "Hvorfor i hel**** er det bilde på internett?" spurte han opphisset. "Niall, jeg vet ikke. Jeg har ikke gjort noe og jeg reagerte på omentrent samme måte som deg." sa du med en rolig stemme. Det ble stille en stund, før det kom noen ord ut fra den andre siden av telefonlinja. "Men.. men hva kommer fansen til å si? Åhh, de kommer til å hate meg!" sa han trist. Du kunne høre at han bet seg i leppa av ren fortvilelse. "Men hvis ikke du har gjort det, og bildet var på mobilen din. Hvem har da gjort det?" spurte han. "Eller var bildet noen andre steder enn på mobilen?" Det ble stille. Du tenkte så det knakte. Lå det noen andre plasser enn på mobilen? Plutselig slo det deg. Bildet var også på dataen. En stygg tanke slo deg. Hva gjorde egentlig Ariana på rommet ditt?

 

Mer? Hva tror dere Ariana gjorde på rommet til *DN*?

35 kommentarer.


24.03.2012 | 16:13 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 52 MARATON

I det du åpnet opp døra di, så du noe du ikke forventet. "Hva i huleste gjør du her?" sa du helt skjokket i det du fikk øye på noen.


Midt i senga di satt Ariana på pcn'n din. "Ariana?" spurte du fortumlet. "Hva gjør du her?" "Jeg ville bare komme på besøk!" sa hun ikke så veldig overbevisende. Du så utover på det store rommet ditt. Vinduet sto på gløtt. "Har du liksom klatret inn vinduet?" ropte du overrasket. Greit at hun var en vennine, men du kjente henne ikke godt nok til dette? "Sorry, hadde bare lyst til å overraske deg!" mumlet hun og smilte skeivt. "Greeeit! Men hva gjør du på pc'n min?" spurte du skeptisk. "Bare skjekket facebook mens jeg ventet på deg. Men her er du jo!" sa hun sprudlende. Dette var nesten litt creepy, men hallo! Hun var faktisk din nærmeste jentevennine, selv om du ikke følte at du kjente henne så godt. "Sååh, skal vi gjøre noe da?" sa Ariana med sukkersøt stemme. Apropos sukkersøt. Outfiten hennes!

 //antrekket til Ariana.

 

"Ååh, sorry ass! Jeg skal på shopping med Bethy og Eva!" sa du unnskyldene. "Bethy og Eva? Oja, okei! Den er grei!" sa hun stille. Det var ikke vanskelig å høre at hun var skuffet, men du hadde allerede en avtale som kanskje var litt viktigere? "Kan ikke du ringe meg i kveld da?" spurte Ariana og slang igjen pc'n din. Du nikket bare. Hun virket litt annerledes. Som om det var noe hun tenkte på? Hvis du skulle tenke logisk, var det nok bare paranoide deg. Hun ville jo bare overraske deg! "Snakkes da!" sa hun i det hun var ute av døra. Av ren nyskjerrighet måtte du skjekke hva hun hadde gjort på dataen din. Det var jo tross alt din pc. Du kastet deg i senga og rev ivrig opp skjermen. Bilder sto fremme. Ikke på en spesiell mappe, men bare bildene. Ikke så interessant det da! Du ruslet til det store, fine klesskapet og skiftet til noe lett, men fint. Så sprang du ned til de andre.

 

Dagen hadde vært helt fantastisk. Eva og Bethy var faktisk virkelig kule! De hadde lik stil som deg og du fikk kjøpt deg masse nye klær du ikke kunne vente til å bruke. Det var første gangen du var i Oxford Street og det var bedre enn du hadde forestilt deg. Du kunne faktisk ikke ha vært mer førnøyd med dagen! Akkurat nå satt dere i en av de verdenskjente røde bussene på taket. Vinden løftet det lange håret ditt og det flakset i lufta. Bethy var oppslukt i facebook på mobilen sin og Eva var opptatt med utsikten. Det var herlig! "Emh, *DN*? Hva er dette og hvorfor i huleste ligger det på nett?" sa Bethy med en rusten stemme.

 

Hva tror dere det er?

 

28 kommentarer.

 

POSTED BY: JULIE


24.03.2012 | 14:46 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 51 MARATON

"Hallo. Hva er det?" sukket du irritert. Typisk at hun måtte ødelegge. "Du må forte deg hjem nå!" sa Bethy stresset.

 


"Hva er det?" spurte du og himlet med øynene. "Bare kom hjem!" sa hun og la på før du rakk og si noe. Du sukket høyt og så på Niall. "Hvem var det?" spurte han nyskjerrig. "Bethy. Jeg må tydeligvis hjem!" sa du og kysset han farvel. "Jeg blir med deg!" ropte han ivrig da du allerede begynt å gå. "Nei, ikke nå! Snakkes senere" ropte du smilende tilbake. Det var visst noe familiegreier og du orket ikke å ha Niall med da. Det var kanskje litt dårlig av deg å ødelegge daten deres, men det kunne dere gjøre på nytt en annen gang.

 

 

//random

 

I det du kom inn døra overfalte Eva (stemoren din) deg med en stor klem. Hun klemte deg nærmest til en pannekake. Hva skjer? Hva skjedde med bitch-holdningen? "Hei, *DN*! Fint å se deg igjen!" smilte hun alt for høyt. "Heei!" sa du ikke like glad. "Hva skjer?" Bethy kom inn i rommet og ga deg en liten klem. Hun hadde på seg en trang, kort rosa kjole. Lange, falske vipper og en nude lebestift. Bimbo much? "Vi vil bare ha litt kvalitetstid med deg!" sa Bethy og smilte søtt. "Ja, jeg har jo så vidt møtt deg! Du er jo min nye datter!" sa Eva ivrig. Kanskje du skulle gi de en sjanse? Du faket ikke et smil denne gangen, men smilte ekte overraskende nok. Det var sikkert første gang. Hvertfall til Bethy! "Skal vi ta oss en tur på shopping da? Faren din har gitt oss masse penger!" ropte hun nærmest og gliste. Eva var så ung. Hun føltes nesten ut som en av dere, men sånn var det vel bare. "Høres bra ut! Jeg skal bare gå opp og ta på meg noe ordentlig!" sa du positivt. Du gikk opp den lange trappen og gjennom den store gangen. I enden lå rommet ditt. Det var akkurat som at du gledet deg til å se det igjen. Moren din hadde jo gjort det så fantastisk fint! I det du åpnet opp døra di, så du noe du ikke forventet. "Hva i huleste gjør du her?" sa du helt skjokkert i det du fikk øye på noen.

 

Hvem tror dere det er?

 

POSTED BY: JULIE


24.03.2012 | 13:29 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 50 MARATON

Hei dere! Fikk et spørmål om hvor ofte jeg poster nye deler. Jeg tror jeg blir til å poste en ny del annen hver time eller noe? Er litt spørs på hvor mange kommentarer jeg får! :)

 


Du hørte noen komme gående. "Niall?" sa du nærmest i skjokk.

 

 ------------------

 

Du kjente du ble litt sint. Var det derfor Harry hadde oppført seg så merkelig? Var dette liksom planen til hans? At du og Niall skulle liksom ha en romantisk date eller noe? Tror ikke det. Du reiste deg opp fra den fine, runde stolen og så på Niall med et tomt blikk. Du må innrømme at han var ganske kjekk der han sto i en nystrøken dress. Du prøvde å ikke strirre.

 //dressen hans.

 

Du vendte ryggen rett om og begynte å gå. "*DN*! La meg snakke!" ropte han med en skjelven stemme. Du snudde deg og så skeptisk på han. Niall hintet med blikket sitt at du skulle sette deg ned, så du gjorde det. Du så på han med et sjernert, men stivt blikk. "Ja?" sa du og tittet opp fra buksa di. "Alt er en misforståelse. Det med at jenta kysset meg, betydde jo ingen ting! Hun kysset meg uten at jeg var klar over det. Jeg skulle akkurat til å få Harry med meg, og så kysset hun bare meg. Jeg ville det ikke. Du må tro på meg!" sa han og så på deg med et seriøst, men trist blikk. "Hvordan kan jeg tro på deg? Hvordan kan jeg vite at du ikke lyver til meg rett foran ansiktet mitt? Hvordan kan je-" du stoppet å snakke fordi tårene trengte seg for fort igjennom. Du hulket. "Jenta mi!" sa Niall forsiktig og la en arm rundt deg. "Ikke kall meg det!" hulket du irritert. "Jeg ville aldri, aldri og aldri i hele mitt liv gjøre noe sånt mot deg. Jeg kunne aldri ha kysset en annen jente enn deg. Du er jenta mi! Uansett om du vil det eller ikke. Det siste jeg vil gjøre her i verden er å skuffe deg!"  Du så forsiktig Niall inn i øynene. De blåe, store, nydelige øynene. Kanskje du var har tatt feil av alt? Du kastet deg i armene hans. "Unnskyld, Niall! Unnskyld!" sa du og var plutselig på gråten. Du følte deg så teit. Hvordan kunne du i det hele tatt tenke tanken på at Niall ville gjøre noe sånt mot deg? Du kjente han godt nok til å vite det. "Shh! Ikke tenk på det!" hvisket han deg i øret og kysset deg lidenskapelig på kinnet. "Jeg elsker deg!" Du kjente sommerfuglene flakse rundt i magen. Du strøk han lett i i halsen og kysset han lenge. Det var perfekt.

 
Dere satte dere i hver sin stol og snakket  som vanlig. Du var så glad for at det bare var en misforståelse. Hva skulle du egentlig ha gjort uten Niall? Mobilen din pep og på displayet sto det: Bethy.  Du tittet forsiktig opp på Niall. Han var i sin egen verden. "Hallo. Hva er det?" sukket du irritert i telefonen. Typisk at hun måtte ødelegge. "Du må forte deg hjem nå!" sa Bethy stresset.

 

Hva tror dere Bethy vil?

28 kommentarer.

 

POSTED BY: JULIE


24.03.2012 | 12:00 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 49 MARATON

Automatisk gikk du inn på Niall sin twitter ettersom at det var en vane. Du visste ikke om du skulle smile, gråte eller bli sint. På den siste tweeten sto det..

 


.."My favourite place is inside your hug. I miss you!" var den siste tweeten. Var det deg eller hun andre jenta? En tåre trillet ned fra det ene øye ditt. Når du tenkte deg om, så måtte det jo være til deg. Du kjente Niall såpass godt at du skjønte det. Du kjente du ble litt rørt, men når du tenkte deg om var det sikkert bare en merkelig måte på å få deg tilbake. Så lett var du ikke. Du leste hva andre hadde tweetet om det Niall skrev. "Poor Niall! Where is *DN*?" "@*twitternavnetditt* Niall miss you, babe! Get back to him wherever you are :)" "That's so cute of you Niall! I guess you'll see her soon!" Det var så mange søte tweets, men selvfølgelig kom det noen stygge. "*DN* is making Niall unhappy. Get the fuck out of his life. Niall be with me!<3" "*twitternavnetditt*, see what you have done? I hate you!" "Fuck that bitch. I hope she dies tonight!!" Det var til og med verre tweets. Du følte deg redd. Var det virkelig flere enn jenta som banket deg opp som ønsket at du skulle dø? Du som trodde alle der ute i den store verden var snille. Vel.. det var vel bare deg i dine egne tanker. Du la fra deg mobilen og klamret deg godt fast i dyna di. Hva om det var flere som kom til å gjøre det samme som jenta? Du var redd, men tvang deg selv til å lukke øynene dine. "Natta, mamma!" hvisket du selv om hun ikke kunne høre det.

 
Du våknet av et sterkt solskinn som traff deg rett i øynene. Du reiste deg opp og strakk armene så langt du kunne. Det kom en sykepleier inn og sa: "Hei, sovet godt? Bare la moren din sove du, hun trenger det!" Du bare nikket. Du ordnet deg helt enkelt og kledde på deg gårdagens klær. Plutselig raste Harry inn døra. Han så helt fortumlet ut. "Kom!" sa han og nærmest dregde deg ut døra. "Shh!!" sa du irritert. Han kunne ikke vekke moren din. Og hva gjorde han egentlig her? Da dere var ute av rommet sa Harry ingenting. "Hva er det?" lo du. "Jeg sov der i natt!" sa han og pekte på sofaen. "Hæ? Hvorfor?" sa du og så dumt på han. "Jeg sovnet!" smilte han. Herregud! Harry var jo sær. Positivt sær da! "Men hvorfor er du egentlig her med meg? Ikke at det er noe galt med det, men etter alt det som har skjedd?" spurte du og fiklet med med genseren din for å unngå øyenkontakt. "Jeg vet ikke!" lo han. Åh, skjønte han ikke at du mente alvor? "Hallo? Du er ikke her uten grunn!" sa du irritert. "Okei da, men helt ærlig. Jeg vet ikke! Jeg regner med at jeg bare føler veldig for det!" sa han og så på deg med de store grønne øynene sine. "La oss gjøre noe da! Kom!" sa han og var allerede på vei ut fra sykehuset. Du stoppet og sukket. "Ja vel da!" tenkte du for deg selv og fulgte etter.

  

"Hvor er det vi skal?" spurte du Harry som lå noen meter i for veien. Solen skinte for fullt og det var vindstille. Du kunne kjenne solen varme deg i ansiktet. Det var rett og slett helt fantastisk. Du tok av deg hettegenseren og knøt deg rundt midja. "Varmt?" spurte Harry deg. Han svarte aldri på det du spurte han om, så hvorfor skulle du svare han? Du begynte å le for deg selv. Typisk din humor! Harry så på deg som du var en tulling. Du lo bare enda mer! "Nå gidder jeg ikke gå mer!" sa du og satte deg bestemt ned på bakken. "Så da setter du deg bare ned midt i veien for å furte?" lo Harry med et oppgitt blikk. Du nikket raskt for å vise at du var bestemt. "Det er bare 3 minutter igjen! Please da!" sa han og satte seg ned på knær for å be deg. "Åh, jeg hater deg!" sa du og reiste deg opp. Du begynte virkelig å bli nyskjerrig på hva dere skulle. Dere var jo bare venner, så det kunne ikke var noe spesielt. "Gå bare ned dit, så kommer jeg snart!" sa han og pekte rett fram. Dere var plutselig i skogen og rett framfor deg sto det et bord med to stoler rundt. Bordet var dekket med en søt duk med romantisk bordtilbehør. Løvet fra trærne hadde dalt ned omkring hele plassen. Det var faktisk ganske romantisk, men med Harry? Hvorfor i huleste hadde han gjort dette for deg? Du ble nesten litt redd. Hadde han misforstått forholdet deres helt? Du satte deg ned for å vente på Harry. Du måtte jo høre forklaringen hans. Du tok deg av slurk av drinken som lå på bordet. "Nam! Bringebær." Du satte ned glasset og ventet i spenning. Du hørte noen komme gående. "Niall?" sa du nærmest i skjokk.

 

Mer?


 

 

Jo flere kommentarer, jo fortere kommer det flere deler ;)

POSTED BY: JULIE

 

 


23.03.2012 | 23:44 | Kategori: Bilder

Nytt bilde + info om maraton

 

Eleanor og Danielle i New York :)

 

 


Det blir maraton i morgen (lørdag) på historien min som starter i tolv-ett tiden og varer til jeg er tom for deler. Har allerede lagret noen deler i arkivet og så håper jeg at jeg rekker å skrive noen ekstra deler også. Håper dere vil lese og kommentere :)

 

POSTED BY: JULIE


23.03.2012 | 23:36 | Kategori: One Direction

Random

Liam og Danielle i NYCBriller ftwPOSTED BY: Hedda


23.03.2012 | 21:51 | Kategori: #1DImagines

Flere imagines


 

Fikk så god respons, så hvis dere vil kan jeg legge ut fem imagines hver dag :)

 

POSTET BY: Andrea
23.03.2012 | 20:55 | Kategori: Bilder

GOLD DISC

 

Er så stolt av dem! :D <3

 

Sorry for null blogging i går, og lite i dag :( men har så mye å gjøre. 

Kan ikke love at jeg får blogget i helgen, men skal prøve så godt jeg kan!

 

POSTED BY: SHANIN


22.03.2012 | 21:55 | Kategori: One Direction

Nialler

Så Niall liker å ta bilder? <3

 POSTED BY: Hedda


22.03.2012 | 18:37 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 48

I det du skulle til å gå inn døra, hørte du en stemme rope: "*DN*!" Hva i huleste gjorde han her? Du så rart på han.


"Harry?" sa du overrasket. Hva gjorde han her? "Ehm, ja hei!" kremtet han. Du så på han med et stivt blikk. "Jeg trodde du var i USA?" mumlet du. "Ja, det trodde egentlig jeg og!" sa han og klødde seg i hodet. Du måtte le. Han trodde han var i USA, men så var han i England? Det var rett og slett umulig å ikke le. "Det jeg mener er at jeg dro på impulsen. Jeg tenkte å besøke familien, snakke med Harry og sånt!" sa han og smålo."Men hvorfor er du her?" spurte du og ga han et forsiktig smil. "Emh, jeg vet ikke!" sa han og smilte skjernert tilbake. Okei, nå var han bare rar. Han visste ikke hvorfor han var i England og heller ikke hvorfor han var på sykehuset? Du så oppgitt på han. "Okei, okei! Jeg ville bare se til deg, og at du ikke var sint på meg!" mumlet han uskyldig. "Om jeg er sint på deg? Neida, jeg er ikke det." sa du og så ned i bakken. Det ble pinlig stillhet. "Bra. Blir du med til Niall? Jeg må snakke med han!" sa han som om det var en selvfølge at du skulle være med. "Nei!" sa du tydelig og nektet. Han var allerede snudd seg for å gå, men så stoppet han raskt og så merkelig på deg.

 
"Hvorfor ikke?" sa han med en eller annen merkelig grimase. Du begynte nesten å le av uttryket hans, men så tenkte du på hva han spurte deg om. "Det er ikke helt ok mellom oss!" sa du stille og satte deg ned i en sofa som sto i gangen. Du fikk frysinger bare av å si at det. Du og Niall hadde det jo perfekt, men det var før. "Hva har skjedd?" spurte han overraskende og så deg alvorlig inn i øynene. "Han kysset en annen jente!" sa du og kjente en varm tåre trille. Du gjemte deg ned i hendene dine og gråt stille. Du kjente en varm hånd treffe deg på skuldra. "Niall?" sa Harry og så skjokket ut. "Det ville han aldri gjort!" Du tok bort hendene fra øynene og så på Harry. "Så hvorfor gjorde han det da?" sa du trist. Harry satte seg ned ved siden av deg. Langt unna deg heldigvis. Du husker jo hva som skjedde sist gang dere satt sammen i en sofa.

 

"Sikker på at du ikke vil være med å snakke med Niall?" sa han på en omtenksomt. "Se på klokka! Jeg legger meg." sa du oppgitt og reiste deg opp for å gå inn døra. "Ok, sov godt da!" sukket han. Du gikk inn den hvite døren og blikket ditt møtte på moren din som lå og sov så fredfullt. Du orket ikke å vekke henne. Hun trengte jo hvile. Etter du hadde stelt deg klar for å sove, gravde du deg godt inn i dyna for å sove. Du prøvde å ikke tenke på moren din eller Niall. Det var litt vanskelig etter som at moren din så på andre siden av rommet ditt, men Niall tok tankene dine. Du følte deg ikke trist lenger, bare skuffet! Du tok fram mobilen din for å skjekke siste nytt på twitter. Automatisk gikk du inn på Niall sin twitter ettersom at det var en vane. Du visste ikke om du skulle smile, gråte eller bli sint. På den siste tweeten sto det..

 

Hva tror dere han har skrevet?

Maraton på lørdag eller søndag?


POSTED BY: JULIE


22.03.2012 | 18:19 | Kategori: Video

Heldig fan

Var en leser som spurte om jeg kunne legge ut en video der en fan får masse komplimenter fra gutta og Harry spør om nummeret hennes. So here we go;

 

 

Sykt heldig!

 

POSTED BY: JULIE


22.03.2012 | 16:52 | Kategori: Video

1D Live på MTV

 

Hva er det Zayn holder på med? Haha, søt da! :)

 

POSTED BY: JULIE


22.03.2012 | 15:33 | Kategori: Spørsmål

Danielle Peazer & Eleanor Calder

Danielle:

Eleanor:Jeg elsker Danielle og Eleanor! De virker så søte og snille! Og ikke minst er de superpene! De er nok brae jenter for Liam og Louis!

Hva synes du om dem? :)

POSTED: JULIE


21.03.2012 | 23:03 | Kategori: Bilder

1D singlet

 

Fant denne søtte her på en bilde nett side, og nei jeg tror ikke den fines på ekte på grunn av jeg har sitt at det er mangen sånt på nette men ikke i virkeligheten, men hvem vett kansje den fins :-//

 

Så hva syns du? ♥   -Christina 


21.03.2012 | 21:35 | Kategori: One Direction

Annerledes Mote

Jeg beklager virkelig, for dette har ingenting med One Direction å gjøre. Håper ikke dere dreper meg nå, men jeg trenger hjelp!

Her for leden fikk jeg en åpenbaring. Jeg har alltid elsket mote, og syns at for mange folk kler seg likt. Man burde kle seg etter hva man ønsker, og ikke etter hva alle andre gjør. Derfor fikk jeg det for meg at jeg skulle starte en moteblogg, nettopp for å vise at det å være annerledes er dødskult!!

Men. Jeg er sikker på at det er noen av dere som er like glad i mote som meg, og kanskje enda mer. Så om dere er interreserte til å blogge sammen med meg hadde det vært topp!

Høres det fristende ut, eller vil du bare ha mer informasjon om hva det innebærer. Send meg en mail på: MoteChick@live.no eller kontakt meg på facebook (Hedda Kleven Styrmoe) eller twitter (@heddakleven).

 

Håper virkelig det er noen av dere som er interreserte, det hadde vært dødskult! <3POSTED BY: Hedda

 


21.03.2012 | 20:45 | Kategori: One Direction

Paparazzi

Liam og Danielle på The nick game


Liam og Niall i går kveld etter Knicks' match

 

POSTED BY: Hedda


21.03.2012 | 20:25 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 47

Skulle jeg fortelle henne det? Jeg er så redd for at hun skal misforstå alt og stenge meg helt ute.

 


 

Tilbake til ditt synspunkt:


Niall hadde vært stille alt for lenge nå. Hva var det han tenkte på? "Niall, du kan fortelle alt til meg. Det vet du!" mumlet du usikkert. Du var ikke sikker på om han en gang hørte hva du sa. Du kjente en redd følelse svømme seg gjennom kroppen din. Hva var det han skulle si? Stillheten hans skremte deg. Han kremtet og sa: "Jeg har ikke snakket med Harry! " Han så ned på senga og du kunne se på han at det var mere han skulle si. "Hvem var det du møtte den kvelden da?" spurte du litt redd. Hva om han var hos en annen jente? Nei, ikke tenk sånn. Du kjenner Niall! "Jeg var på en nattklubb og.." Du avbrøt han. "Hva faen gjorde du på en nattklubb?" Redselen steg nok en gang. Hva om han faktisk hadde vært med en annen jente? . "Jeg så etter Harry der og jeg fant han." sa han og rynket pannen sin. "Så du bare fant han der, men du snakket ikke med han?" spurte du forvirret. Hvis Niall fant Harry så måtte han jo ha snakket med han? "Han var full, så han sa bare ting han ikke mente. Håper jeg!" sukket han. Du ble litt nyskjerrig på hva Harry hadde sagt til han, men du valgte å ikke spørre. "Og det skjedde noe mere" sa han og skulle akkurat til å forsette å snakke, men så avbrøt du han igjen. "Er han okey?" spurte  du stresset. "Jada, men det er ikke Harry jeg snakker om nå. Du hevet øyenbrynene dine og så nervøst på han. "Konsertene ble avlyst fordi vi måtte ordne opp mellom oss. Vi klarer ikke å opptre når vi ikke er venner. Og jeg kysset en jente!" sa han og lagde en rar grimase i ansiktet. Hæ? Du skjønte ingenting nå. Løy han for deg? Kysset han virkelig en annen jente? Tårene strømmet langs ned kinnene dine. "Det kom feil ut! Jeg mente ikke at jeg kysset henne, hun kysset meg!" sa han stresset med en nervøs stemme.  Du kunne ikke tro det! Du ville ikke tro det. Og unnskyldningen hans hørtes ikke særlig troverdig ut. Før han rakk og si noe mer, var du allerede ute av rommet ditt og full fart ut hoveddøra. Du orket virkelig ikke å snakke med han! Det var akkurat som at følelsene dine stakk deg med kniver. Hvordan kunne han?

  

Det begynte å bli sent. Du kunne se mørket komme og du kjente den kalde vinden. Mørket var det verste du visste. Niall kom visst ikke etter deg. På en måte håpet du det, og på en annen ikke. Du var på vei til sykehuset for å sove hos moren din. Du ville ikke møte på Niall om han fortsatt var hjemme hos deg. Du kunne fortsatt ikke forstå det. Det var jo Niall! Den mest trofaste og beste kjæresten en hver jente kunne drømme om. Ikke nå lenger da. Du tenkte ikke så mye på at han løy om det med konsertene, bare at han kysset noen andre enn deg. Du skjønte det bare ikke! Du fant selv rommet til moren din på sykehuset. "Kjære deg, kan du vente her ute så skal vi ordne en seng til deg?" sa en hyggelig sykepleier til deg. Du nikket og tørket bort tårene dine. Du var lei av å gråte. Etter en stund kom sykepleieren ut og sa: "Sånn! Da er det klart til deg. Håper det går bra med deg!" Hun så nok på deg at du var knust. Knust på to måter. I det du skulle til å gå inn døra, hørte du en stemme rope: "*DN*!" Hva i huleste gjorde han her? Du så rart på han.

 

Hvem tror dere at det er?

 

Tenker at det blir maraton på lørdag eller søndag hvis jeg får tid. Har fotballturnering hele helga, men skal få prøvd å skrive masse i morgen til maratonet. Satser på at det blir det, men lover ingenting. Høres det bra ut? :)

 

POSTED BY: JULIE


21.03.2012 | 19:07 | Kategori: #1DImagines

#1D IMAGINES 

Likte dere disse? Flere?

 

POSTED BY: SHANIN


21.03.2012 | 18:56 | Kategori: #1DFacts

1D QUOTES

Fan: "Are you a Canadian?" Niall: *Irish accent* "No, I'm British.." Louis: "Niall, don't lie! Actually, he's Australian.."

 

Q: If you change your name, would it be? Harry: Colin, Liam: Ian, Zayn: Joey, Louis: Norris, Niall: Michael Bublé.

 

Louis: "All the bands need an Irishman."

 

 "Niall's farts are just annoying bursts of air" -Liam Payne 

 

Interviwer: Which is the cutiest member of the Wanted!? Zayn: See ya later!

 

Fan: "For how long did u have braces? I think you have a gorgous smile." Harry: "I've never had braces."

 

Harry: "What would you do if I chase you with a giant spoon Liam?" Liam: "Straighten your hair."

 

"Zayn doesn't make eye contact with the fans that much. I think he's afraid they might melt." -Niall

 

Flere? :) 

 

POSTED BY: SHANIN


21.03.2012 | 18:38 | Kategori: Noveller

Love on the beach

Hei alle sammen! Gutten i denne novella fikk flest stemmer .
-----------------

Du kikket på klokken, den var allerede 12. "Shit" Tenkte du og rushet opp av sengen og inn på badet. Dere ble enige om å møtes klokken halv 1 på stranda, og du måtte dusje og stelle deg litt først. Etter en dusj, fortet du deg inn i skapet og fant frem noen korte shorts og en topp du syntes var passende for stranda. Pluss capsen din såklart, den skulle alltid på. "Jaa, dette får vel holde da" mumlet du for deg selv og sukket. Du kastet strandbagen din over skuldren, og tok skateboardet ditt i hånda og løp ut døra. Du ble litt sjokket over hvor utrolig fint vær det var i dag.

 

 

Du skatet nedover til stranden, slik du alltid gjorde. Du elsket å skate, og følte deg litt mer som en guttejente i blant. Du kikker utover stranda for å se om du finner han. Du biter deg i leppa og begynner å gå, det er jo så folksomt at han er jo umulig å finne uansett. I det plinger det på mobilen din. "Hey. Rett fram også litt til venstre", stod det. Du smilte litt, både av han og deg selv, og la mobilen i lomma igjen. "Halla!" Sier Niall som har lagt seg godt til rette på en av solsengene. "Heiii" smiler du søtt tilbake. Og setter deg på sengen ved siden av. "Så? Skal vi ligge her å svette hele dagen eller skal vi stikke å bade?" Sier du ertende og begynner å kle av deg. "Hah, alt for at du skal kle av deg" Sier han og ler av seg selv. "Duuuust" blunker du og løper nedover mot vannet, med Niall løpende etter. Dere leker og bader sånn som dere alltid gjør. Du var så utrolig glad for å ha Niall i livet ditt, han var en utrolig god venn og dere kunne gjøre alt sammen. Selv om du i blant kanskje kunne ønske han dere var litt mer enn bare venner. Men du trudde han kun så på deg som en av gutta. "DN? Hva tenker du på? Du er jo helt i din egen verden!"Sier han og spruter litt på deg. "Åh, haha, neida" du smiler sjenert tilbake, før du tar igjen og spruter tilbake. "Nei,vi går opp a? Det blir kaaldt" sier du og begynner å gå inn mot land. Dere legger dere på solsengene for å varme dere. Du legger deg ned på magen,og kikker over på Niall, han har så utrolig fin kropp, i det du drømmer deg litt bort igjen. "DrrrrrrRRrr" Ringer mobilen hans, og du skvetter litt. "Hei!" Svarer Niall i telefonen, og får et seriøst blikk i ansiktet. Du bare kikker på han, og etter to minutter legger han på. "DN, sorry, men jeg må gå nå.. Liam ringte, og vi er nødt til å dra på radiostasjonen med en gang". Han så litt skuffet ut tenkte du og svarte; "Jaa, okeii..". "Men du? Kan du ikke møte meg her i kveld da? Klokken 7?" Sa han og smilte så fint. "Hmm, ja. Okei" Svarte du, selv om du lurte litt på hvorfor. "Nice" sa han mens han kledde fort på seg. "Da sees vi i kveld da!" I det samme bøyde han seg ned og kysset deg på kinnet. Du rakk ikke å reagere engang før han hadde snudd ryggen til og småløp bortover til bilen sin. Du merka du fikk en liten kribling i magen og smilte for deg selv. "Pling!" pep mobilen din igjen. Du plukket den opp, og så en melding fra moren din. "Hvor er du??" Stod det. Oi jeg glemte å si ifra kommer du plutselig på, og bestemmer deg for å dra hjem.

Klokken begynner å nærme seg 7, og du tenker at du skal ha på deg noe litt fint og jentete i kveld, til en forandring. Du finner frem noen søte sommerklær og sminker deg litt finere enn vanlig.

  

Du tar også på deg heler, og dropper skateboardet i kveld. Du sier denne gangen hade til foreldrene dine og er på vei ned til stranda igjen. Det begynner og bli mørkt og kjøligere, så det er kun noen barn igjen på stranda. Du ser ikke Niall enda så du setter deg ned på solsengen for å vente. Etter et par minutter ser du Nialls bil parkere ved parkeringen ovenfor stranda."Endelig." Tenker du og smiler i hans retning i det han er på vei mot deg. Han har på seg beige chinos og en mørkeblå hettegenser. "Oi!" Sier han i det du reiser deg. "Så fin du er!" Han får et kjempe bredt smil, og kikker på deg fra topp til tå flere ganger. Du merker du rødmer. "Takk" sier du og setter deg ned på solsengen igjen. Og han ved siden av. Han
bare smiler og kikker på deg. "Haha, hva er det?" Sier du og rødmer litt igjen. "Du er bare så utrolig pen" Svarer han og kikker deg rett i øynene. "Det er noe jeg må si deg DN.." fortsetter han. Du kjenner magen kribler samtidig som du blir dødsnervøs. "Hva da?" Spør du. "At, jeg vet ikke helt hvordan jg skal si det her, men.. Jeg har likt deg så lenge" Han stirrer deg fortsatt inn øynene og er helt seriøs. Du bare kikker på han, og tenker over hvor utrolig kjekk han er. Niall stopper opp å snakke, og dere sitter kun å kikker på hverandre. Magen kribler og du kjenner kroppen blir lettet og glad. Noe som ender med i et smil. Du bøyer deg mot Niall, i det han tar hånden sin på kinnet ditt. Og dere kysser. "DN, jeg har villet sagt det her så lenge, jeg vil virkelig at du skal bli jenta mi?" Sier han og smiler verdens søteste smil. Du bøyer deg bort å kysser han igjen. "Håper det var svar nok for deg" sier du og ler. Han tar tak i hånden din, og det går opp for deg at du er lykkelig!

------------------------

Håper dere likte den! Hvem gutt vil dere ha i neste novelle?

Xoxo K

 


POSTED BY: JULIE


21.03.2012 | 09:51 | Kategori: One Direction

Nummer 1 på Billboard charts.

Guttene vårres er blitt historiske! De er det første britiske bandet som har debutert som nr. 1 på Billboard charts med Up all night!

Vet ikke med dere, men jeg er så syyykt stolt av dem! Tenk så langt de har kommet på så kort tid!

POSTED BY: JULIE


20.03.2012 | 20:01 | Kategori: #1DImagines

imagines :D

Likte dere de? vil dere ha flere?

sorry for lite blogging, har hatt lite med tid i det siste

 

POSTET BY: Andrea


20.03.2012 | 19:16 | Kategori: Liam Payne

JB følger Danielle

 

Heldig :)

 

POSTED BY: JULIE


20.03.2012 | 19:08 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 46

Vil bare at dere skal vite hvor stor pris jeg setter på kommentarene deres. Hver eneste kommentar setter et smil på munnen min! Og noen av dere skriver sånne sykt herlige kommentarer. Jeg vet at nesten alle blogger sier at de har de beste leserene, men serr! Det har virkelig vi! I love you guys <3


"Hva er det?" spurte du og rynket i pannen. "Jeg har ikke vært helt ærlig med deg." sa han og lurte seg vekk fra øyenkontakten deres. Hæ? Hva snakket han om nå?

 

-----------------------------------

 

Niall sitt synspunkt for noen dager siden:


Åh, hvor kan Harry være? Det er så utrolig vanskelig å vite hvor han var, men jeg regner med at han befinner seg i nærheten. Jeg kunne høre masse bråk fra en nattklubb. Kanskje Harry var der? Jeg gikk inn. Det krydde av lettkledde jenter og fulle menn. Alle virket stortsett full da. Musikken gnagde i ørene mine. Det var alt for høyt. Alle de fargerike discolysene nærmest stakk meg i øynene når de lyste på meg. Noen jenter kom bort til meg og tok noen dirtye moves på meg. Pene var de, men ikke tale på at jeg skulle la de gjøre det. Jeg sukket og gikk videre. Det var vanskelig å komme seg videre, fordi jeg var tydeligvis midt i danseringen. En av jentene kom etter meg og begynte å stryke meg ned over magen. Jeg så oppgitt på henne og gikk videre. Jeg prøvde å løfte blikket mitt høyt nok til å se om Harry var til synet en plass. Foreløpig så du han ikke. Kanskje han ikke var der? Jeg kjente noen som klep meg i rumpa. Jeg snudde meg og der sto den samme jenta. Igjen! Åh. Så masete hun skulle være! Hun plasserte en drink i hånda mi og la armen over skuldra mi. Jeg så rart på henne. Hva ville hun? "Beklager, jeg må gå!" sa jeg irritert og dro deg selv videre på dansegulvet. "Please, en dans bare!" sa hun. En kunne da ikke skade? Nei, herregud! Hva i huleste er det jeg tenker på? Jeg gikk bare fra henne og heldigvis fulgte hun ikke etter.

 

Tumblr_lbhdtjnjwc1qadx93o1_500_large

 

Rundt baren satt Harry. Med mange tomme shot-glass! "Harry!" ropte du. "Hvorfor er du her?" Jeg la hånda mi på ryggen hans for å vise at jeg var her. Man måtte nok rope uansett der inne siden det var så mye bråk. "Hvorfor skal jeg ikke?" spurte han og vinglet på stolen han satt i. "Bestevennen min er sur på meg. Hva faen skal jeg gjøre da?" Jeg kunne høre på Harry at han begynte å bli opphisset. "Ta en shot da!" sa han og nærmest kastet et glass i hånda mi. Han tok et glass selv og kastet det i munnen. "Harry, nå drar vi hjem. Kom!" ropte jeg i øret hans og begynte drege han ut. Han holdte motstand. "Hva faen er det du gjør? Vi er ikke venner. La meg være!" ropte han enda mer opphisset. Jeg ville ikke ta meg nær av det han sa siden han var full. Han mente det ikke. "Kom da, Harry!" sa du på nytt og prøvde å få han med deg. "Hørte du meg ikke?" sa han opphisset. "Vi er ikke venner!" Jeg så oppgitt på han. Selvfølgelig er vi det. "One Direction er over!" sa han og satte seg ned igjen på baren. Jeg vet fortsatt at han ikke mener det, så jeg satte med ned i stolen ved siden av Harry. "3 shots til!" sa han. Det var ikke bra for han så mye som han har drukket. Jeg tok to av de fra han. Han sendte meg et skikkelig surt blikk. Åh, det var umulig å snakke til han sånn som han var. Etter mye mas og kjas, klarte jeg å få med meg Harry. Vi ble stoppet da vi gikk gjennom dansegulvet. Den samme jenta prøvde å danse med meg, men jeg unngikk det. Harry hadde allerede funnet seg en jente som han allerede var full  gang med dansingen. Jenta forsatte å "kose" med meg, men jeg tok hendene hennes bort fra meg. Jeg skulle ikke danse med henne? Heller ikke noe annet! I mens jeg ropte på Harry, kysset hun plutselig meg. "Hva faen?" ropte jeg i ansiktet hennes. Hun forsatte å ta på meg. Jeg gikk raskt bort fra denne nattklubben. Jeg skulle aldri ha gått inn.

 

Nåtid fra Niall sitt synspunkt:

 

Jeg visste ikke hva av det jeg skulle fortelle *DN*. Bare det med Harry? At vi ikke hadde fått snakket om det? Det var jo ikke bra mellom meg og Harry. Vi hadde ikke fått snakket sammen enda, så snart måtte dere jo gjorde det. Louis hadde ringt å sagt at det gikk bra med Harry. Han var bare deprimert den natten. Det var vel en av grunne til at konsertene ble utsatt, ikke fordi at jeg skulle dra med *DN* hjem. Det var jo det jeg fortalte til henne. At det var derfor jeg ble med henne hjem. Og skulle jeg si at hun jenta kyssa meg? Det var jo overhodet ikke min feil. Jeg visste ikke at hun gjorde det helt til hun traff leppene mine. Æsj altså. *DN* var den eneste som skulle smake på leppene dine. Men hva om *DN* kom til å misforstå alt? Hun satt der uskyldig som et dådyr og så på meg med store øyner. Hun var nydelig! Skulle jeg fortelle henne det? Jeg er så redd for at hun skal misforstå alt og stenge meg helt ute.

 

Synes dere Niall skal fortelle alt som skjedde til *DN* eller bare noe av det?


 

POSTED BY: JULIE


19.03.2012 | 23:45 | Kategori: Louis Tomlinson

2 millioner!!

Gratulerer, Louis! Nå som alle guttene bortsett fra Liam har det, håper jeg virkelig at han får det snart! Hva synes dere?

POSTED BY: JULIE


19.03.2012 | 21:34 | Kategori: One Direction

Mr Obama-The Directioner

haahah, ser ut some Obama joiner familien vår ;) xx

 


POSTED BY: Hedda


19.03.2012 | 21:07 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 45

"Vet du hva?" sa Niall og smilte søtt til deg. Du ristet fort på hodet. "Bra! Det er meningen!" sa han hemmelighetsfullt. 

 -------------------------

"Ey! Si det da." sa du og lagde et fornærmet grimase på tull. Han ristet konsant på hodet og lo. "Du er så dust!" sa du og marsjerte bortover i gangen. Han kom springene etter deg og sa: "Du får vite det senere!" Du skulte bort på han. Han likte å erte deg. Det kunne du lett se på han. Du var virkelig nyskjerrig på hva det kunne være, så du bestemte deg for å bare smøre deg med tålmodighet.

 

Dere gikk inn til huset ditt. Du måtte jo møte pappa. "Hei Niall!" ropte Eva og vinket med hånda. "Flott!" tenkte du og kjente du ble sint med en gang. Først og fremst så ville du ikke møte henne, snakke med henne eller bo med henne. Og så sier hun bare hei til Niall, og ikke til deg. Går det an å få bedre inntrykk av stemoren din som du skal bo med? Du sendte henne et stygt blikk. Det beste av alt var at du ikke brydde deg. Du kunne bare sende så mange stygge blikk du ville. Du lo ironisk for deg selv. "Hva er det?" spurte han og lo litt selv. "Hun er bare så teit at jeg dør. Hun eier jo ikke respekt!" hvisket du til han. Niall ble stille og så sa han: "Fra det jeg vet fra jeg var sammen med Bethy, var at det eneste hun tenkte på var Bethy og henne selv!" Du grøsset med tanken på både hva Niall visste om denne familien på grunn av at han var sammen med Bethy og hvor kjip dama var. Hva med pappa? Du ville ikke ha noen "ond" stemor, men du regner vel med at pappa vet hva han holder på med. Forresten så var ikke pappa hjemme. Du tok tak i hånda til Niall og gikk inn på rommet ditt. Du stoppet i døråpningen og måpte. Wow! Pappa må ha ordnet det mens du var borte. Du ble nesten målløs.

 

Tumblr_lx8wewcil51r9zsj1o1_500_large

//en del av rommet

 

Det var helt nydelig. Så elegant og rosa! Akkurat som du likte det! "Jeg visste ikke at du hadde et så fint rom!" sa Niall og så seg rundt. "Ikke jeg heller!" sa du ivrig og sprang rundt i rommet for og få sett så mye på en gang. Det var så stort, pent og rosa! Det var til og med en lukket dør der inne! Du åpnet den spent. Du hylte. Var dette en drøm eller? Fremfor deg sto alle jenters drøm. Walk in closet!

 

Tumblr_ltn0chvifo1qdbvb5o1_500_large

// bare med rosa tema.

 

"Ææh!" ropte du sprudlende. Du følte deg helt i hundre. "Hva?" sa Niall. "Vet du ikke hvordan rommet ditt ser ut eller?" Han lo. "Nei! Pappa må ha leid inn en ingeniør eller noe. Når jeg dro var det bare et skap og en seng her!" ropte du nærmest. Det føltes så herlig å komme hjem til dette. Hvertfall med tanke på hva du forlot. Niall la seg drømmende ned i den store senga di. Du tok frem mobilen din og tastet inn nummeret til faren din. "Har du virkelig gjort alt dette for meg?" ropte du ivrig inn i telefonen. Først lo han. Sikkert siden du var så glad. "Det er moren din som har gjort det. Hun har ordnet alt med hjelp av noen ingeniører! Hun har virkelig brukt lang tid på dette. Takk henne fint, vennen! Men jeg er midt i et møte, snakkes når jeg er hjemme" sa han med en rolig stemme og la på. Hvertfall roligere enn deg. Hadde moren din virkelig gjort alt dette? Hun var virkelig den beste. Men på en måte fikk du litt dårlig samvittighet. At hun som var alvorlig syk, hadde brukt så mye tid på dette! Du måtte virkelig takke henne ordentlig i morgen!

 

336783191_large

 

Niall sitt synspunkt:

*DN* var så utrolig søt. Jeg bare lå og chillet i senga hennes mens jeg så i skjul på henne. Skikkelig spion, liksom! Du lo av deg selv. Men uansett, *DN* sprang rundt på rommet sitt som en liten unge. Jeg er så glad for at hun er glad. Jeg vil ikke at hun skal tenke så mye på moren sin. Jeg vil bare at hun skal være glad! Det er det viktigste. Nå kom hun gående ut fra klesskapet sitt med en vakker kjole som satt som støpt på henne. "Denne skal jeg definitivt ha på meg på neste date!" strålte hun. "Gleder meg!" sa du og så på kjolen. Den var fin, men ikke like fin som henne. Hun var nydelig, og damn den rompa hun hadde. Formene hennes ble virklelig fremhevet i kjolen. "Ser du på rompa mi eller?" spurte hun og vrikket på rompa. "Oh yes!" sa jeg og nikket sakte. Jeg kom til å tenke på noe viktig som jeg måtte fortelle henne, men *DN* så ikke ut til å være helt i snakke humør. Hun fniste og kom hoppende på meg. *DN* la seg over meg og begynte å kline voldsomt med meg. Jeg må innrømme at jeg er like ivrig. Kanskje mer. Hun tente meg lett. Jeg bet meg i leppa. Hun begynte ivrig og knappe knappene på skjorta mi opp. Jeg kysset henne nedover halsen, mens jeg  masserte puppene hennes. Hun stønnet rolig. *DN* begynte og ta meg ned i buksa. Hun var god. Jeg løsnet bh-en hennes forsiktig og knadde litt mer på puppene hennes.

 

Ditt synspunkt:

Han var så deilig. Og ikke minst god. Han masserte brystene dine behagelig. Du ville ha mere, så du spredde beina dine. Niall stoppet plutselig helt opp. "Jeg tror ikke vi burde gjøre dette nå!" sa han med en stille stemme. Du satte deg opp i senga og begynte å kle på deg bh-en. Det var kanskje ikke et helt passende tidspunkt. Det var du enig i! Du ble bare skikkelig revet med. Men det så ut som at Niall tenkte på noe annet. "Hva er det?" spurte du og rynket i pannen. "Jeg har ikke vært helt ærlig med deg." sa han og lurte seg vekk fra øyenkontakten deres. Hæ? Hva snakket han om nå?

 

 

Hva tror dere skjer videre?


Beklager hvis det er mange skrivefeil, er så utrolig sliten og orker ikke å se igjenom det en gang til! Latskap, jeg vet :) Jo flinkere dere er å kommentere, jo fortere kommer neste del! :) 

 

POSTED BY: JULIE


19.03.2012 | 20:51 | Kategori: #1DFacts

1D FACTS: LOUIS TOMLINSON

Da blir det facts om Louis! <3

 

- All Louis wanted to gain from his X-Factor adition was a professional opinion.

- While filming the WMYB on the beach, Louis sent a message in a bottle.

- Louis wants to write novel of his ovn some day.

- Louis wants to get married on the beach.

- Louis doesn't like birds.

- Louis doesn't think he'll look good wearing a bow tie.

- One of Louis' dreams is to own a resturant.

- The boys thinks that Zayn and Louis attract most of the gay fans.

 

 

Flere facts? Hvem av guttene?

 

POSTED BY: SHANIN


19.03.2012 | 20:40 | Kategori: One Direction

So true

Fikk tips av en søt leser <3 Tusen takk for det!Er dere enige i at dette bildet er sant? :D

 

POSTED BY: Hedda


19.03.2012 | 18:37 | Kategori: One Direction

Ventetid 1DHQSer ut som de har det morsomt i ventetiden! Gitar, ja takk!! <3

 

POSTED BY: Hedda


19.03.2012 | 18:26 | Kategori: One Direction

Guttene på Z100NewYorkPOSTED BY: Hedda


19.03.2012 | 18:17 | Kategori: One Direction

Guttene ankommer Elvis Duran show og møter fans

Heldiige fans!! <3

 

POSTED BY: Hedda


19.03.2012 | 18:14 | Kategori: One Direction

Guttene backstage på Q102

POSTED BY: Hedda


19.03.2012 | 17:25 | Kategori: Gifs

BAM!

hahahaha, stakkars!

 

POSTED BY: JULIE


19.03.2012 | 17:24 | Kategori: Bilder

Backstage with 1D

 

 

loading

 

 

POSTED BY: JULIE


19.03.2012 | 15:46 | Kategori: Harry Styles

Harry er på artige.no!

http://www.artige.no/bilde/26299

Så søt!

19.03.2012 | 15:38 | Kategori: Harry Styles

Harry & Baby Tarzan

  

  

 

Dere ser vel likheten? Hahaa!

 

POSTED BY: JULIE


19.03.2012 | 15:15 | Kategori: Liam Payne

#TheManyFacesOfLiam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liam tweetet disse bildene i natt! Han er så søt!

 

POSTED BY: JULIE


19.03.2012 | 15:02 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 44

"*DN*!" Det var Niall som kom løpende. Hva om han skulle være med deg? Leppene dine trakk seg opp til et stort smil.

----------------

Du bare sto der og så på gutten din som kom springende mot deg. Du følte deg lykkelig for noen sekunder. Han omfavnet deg i en stor klem og holdte deg rundt midja. "Blir du med meg?" strålte du. "Denne ukens konserter er blitt utsatt. Alt for deg jenta mi!" sa han og gliste. Du ble såå glad for at han kunne være med. Det føltes ut som at et mirakel hadde skjedd. "Har du en billett da?" sa du litt mer seriøst. Han tok fram en billett og ristet den i ansiktet ditt. Du lo av lykke. Du kysset han et langt og vått kyss. Niall la hånda si på rompa di og klep litt samtidig som kyssingen ble mer intens. Du hadde ikke kysset han på over en dag, og det var lenge nok i massevis. Dere måtte stoppe å kysse ettersom at dere begynte å få mange blikk. Dere spaserte sammen inn i flyet. Hånd og hånd! Du glemte alt det negative i livet ditt og du følte deg helt ny.

 

Tumblr_lk6fcme0tu1qhvhy4o1_500_large

 

"Jeg venter her ute." sa Niall rolig og satte seg ned på en stol utenfor døren. Du hadde ikke møtt faren din enda, eller snakket nærmere med han om moren din. Så du håpet at moren din var våken. Fra øyeblikket da du åpnet opp døra, kjente du den velkjente klumpen legge seg i halsen. Det lå mamma. Med øynene lukket og på kledd med sykehusklær. Det så alt for galt ut. Du braste ut i tårer og sprang ut av døra. Niall så overrasket på deg. Du prøvde å gå inn på nytt. Du gikk sakte inn og satte deg i en stol ved siden av senga hennes. Du strøk henne på den kalle panna. Hun åpnet øynene sine. Du ble glad! "Jenta mi." sa hun med en svak stemme og et svakt smil. Du visste plutselig ikke hva du skulle si. Du bare så på henne med store tårevåte øyner. "Det kommer til å gå bra med meg. Ikke tenk på det!" sa hun og stemmen hennes hørtes plutselig litt kvikkere ut. Du sendte henne et bekyrmet smil. Det skulle gå bra med henne! Du følte det på deg! "Vennen, jeg vil ikke at du skal sitte her inne og se på meg. Det er ikke sunt. Finn på noe gøy og så kan du komme tilbake i morgen!" sa hun og flettet hendene deres sammen. "Ok da! Glad i deg!" smilte du og gikk ut fra rommet. "Kjempe glad i deg, søta!" hørte du mamma si i det du gikk ut av døra. Du hadde et stort smil plantet på munnen din da du møtte på Niall. Det så ut som at han snakket i telefonen, men han la på med en gang du kom ut døra. "Så det gikk bra?" spurte han og la han en hånd rundt midja di. Du nikket og strålte. Det gikk jo veldig bra. Hun virket ikke så dårlig som du trodde hun skulle være. "Vet du hva?" sa Niall og smilte søtt til deg. Du ristet fort på hodet. "Bra! Det er meningen!" sa han hemmelighetsfullt. 

 

Hva tror dere Niall tenker på?

 

Kommenter hvis dere vil ha en ny del i dag! :)

 

POSTED BY: JULIE


18.03.2012 | 20:31 | Kategori: One Direction

Harry da..

haha, se på Harry gutten <3

 

Noen som skulle ønske de var Niall akkurat der? ;))

 

POSTED BY: Hedda


18.03.2012 | 20:20 | Kategori: One Direction

VERDENS BESTE LESERE!

HEEEY! Jeg vil bare si på vegne av alle oss som blogger her, dere er VERDENS beste lesere! Dere gir oss alltid positive tilbakemeldinger, sier ofra når det er noe dere trenger eller syns det burde være mer av, hjelper oss og i det hele tatt bare gjør hverdagen så mye lysere! Uten dere ville vi ikke vært noen ting, og vi setter så utrolig stor pris på dere at dere ander ikke. Dere er bare helt utrolig skjønne alle sammen, og jeg er stolt av å være en del av 1DFamily når det er sånne som dere som er familien min. TUSEN tusen takk igjen for at dere alltid er der for oss, vi setter så sinnsykt stor pris på dere <3

Hver gang man logger seg inn på blogg.no er det en koselig kommentar fra en av dere, og det lyser virkelig opp hverdagen :) Takk, takk verdens søteste og beste lesere <3

 

POSTED BY: Hedda

 


18.03.2012 | 20:09 | Kategori: #1DFacts

#1DFacts


 • Harry - Being naked makes me feel alive. We should all do it
 • When Niall starts talking, no one can stop him, unless you give him food - Louis Tomlinson :)
 • If Zayn had to eat one food for the rest of his life, he would choose chicken cause it tasted good.
 • When Niall isn't workin, his schedule goes 'sleep, fart, eat, listen to music, fart, go on twitter, fart, eat, sleep'
 • The luckiest girl in the world would be Niall's future girlfriend - Zayn<3

 

Noen dere visste fra før? Eller kanskje ikke visste? :)

 

POSTED BY: Hedda


18.03.2012 | 20:03 | Kategori: One Direction

Guttene på interviu i gårSøte som alltid, eller hva? :D

 

POSTED BY: Hedda


18.03.2012 | 19:23 | Kategori: #1DFacts

1D FACTS: NIALL HORAN

Mange av dere ville ha flere Niall facts, så her har dere noen! <3

 

He loves it when his girlfriend play with his hair.

He slept with his teddy bear up to 12 years old. It always has and takes him on a long journeys.

The first girl Niall kissed was french.

At the Detroit concert, he took his earpiece out and smiled with tears in his eyes when he realized everyone was singing along.

When asked to describe each other in one word, the boys described Niall as "carefree, cute and Irish."

Niall's favourite sweets were Fruit Salads. He used to go and buy them everyday after school.

Niall said he will watch any sport besides baseball. He said it's too boring.

On the 1st day of school he cried because his mom leave him alone without any friends.

His favorite Justin Bieber songs are U Smile and One Less Lonely Girl.

Niall likes horror movies. If he had a girlfriend he'd want to snuggle uo to her, just incase she got scared.

 


 

Noen dere visste om fra før av? Flere facts?

Første av guttene som får 10 kommentarer blir det flere facts om :)

 

POSTED BY: SHANIN


18.03.2012 | 16:56 | Kategori: Video

Synger WMYB med valper

 

POSTED BY: JULIE


18.03.2012 | 16:55 | Kategori: Bilder

Guttene med valper

 

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

     

Vi har alltid visst at det er Harry og katter, ikke Harry og hunder. Right?

 

 

Guttene med valper? Jeg tror jeg døør!

 

POSTED BY: JULIE


18.03.2012 | 16:29 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 43

Det jeg mente med at jeg hadde skrivesperre, var egentlig at jeg synes at det var så vanskelig å skrive. Brukte minst over 3 timer på den forrige delen. Men uansett, av de søte kommentarene jeg fikk, kom motivasjonen fort opp igjen! Thank you! <3

 

------------------------

"Hvordan gikk det egentlig med Harry?" spurte du tankefull.

-------------------------

 

 "Det gikk bra, men la oss ikke snakke om det nå!" sa han og strøk deg kjærlig på kinnet. Hvis Niall sa at det gikk bra, så gikk det vel bra. Du stolte på han! "Natta. Sov godt!" sa han og kysset deg lett på munnen. Sov godt? Hvordan skulle du i det hele tatt klare å sove? Du smilte svakt til Niall før du lukket øynene dine. Alle tankene svirret rundt i hodet ditt. Det gikk i ett! Hva om moren din ikke overlevde? Du hadde jo faktisk nesten ikke vært sammen med henne, og hun kom for å få tilbringe mer tid med deg. Hva om hun døde i natt? Og du fikk ikke en gang fortalt henne hvor høyt du elsket henne eller sagt et eneste farvel. Tankene stakk som kniver. Det gjorde vondt. Til slutt sovnet du.

 

5317971820_fbe221cb2b_large

//Niall og deg

 

Du våknet av vekkeklokken din. Du snudde deg til Niall sin side av senga. Han lå ikke der. Du tuslet opp av senga og kledde på deg det slappeste du hadde pakket med deg. Du orket virkelig ikke å prøve å se bra ut i dag. På et bord fant du en lapp fra stor pose med et lapp som lå oppå. "Hei, jenta mi! Jeg ville ikke vekke deg når jeg dro. Jeg er på et intervju i byen. Har vært og kjøpt frokost til deg. Ha en fin tur til London!" Koselig med frokost, men skulle det være avskjeden? Du skulle kanskje ikke se han på to måneder, og så var en lapp hans måte å si farvel på? En tåre trillet nedover kinnet. Det gjorde det ikke bedre med hva du skulle møte på når du kom hjem. Du ville ikke ha frokosten. 

 

 Tumblr_ltt5hw1ycs1qa8uqpo1_400_large

//posen med frokosten, bare at på lappen står det beskjeden fra Niall og ikke "eat me"

 

På flyplassen:


Her satt du i chilleklær, sminkeløs og var ikke i humør, så kom selvfølgelig mange fans og ville hilse på deg. Det var jo alltid like koselig, men du tror at de merket at det hadde skjedd noe.  Du prøvde å gjøre det beste ut av det. Da de var gått, satt du alene og ventet på at du kunne gå inn i flyet. Du skulle virkelig ønske at Niall var her med deg og at han kunne bli med deg hjem. Du trengte virkelig noen som kunne støtte deg nå i den vanskelige tiden. Og du ville rett og slett ikke ha støtte fra den andre siden av verden. Du vet jo at det ikke er Niall sin feil, men du orket bare ikke det. Du gruet deg litt til å komme hjem. Til å se moren din på sykehuset. I det du skulle til å inn til flyet, hørte du en veldig kjent stemme. "*DN*!" Det var Niall som kom løpende. Hva om han skulle være med deg? Leppene dine trakk seg opp til et eneste stort smil.

 

Tror dere han blir med *DN*?


 Har ikke tid til minimaraton i dag, men det blir det til uken :)

 

POSTED BY: JULIE


18.03.2012 | 10:45 | Kategori: Niall Horan

Niall har fått 2 millioner followers!

Da har Niall fått to millioner followers på twitter! 


bare et random bilde jeg fant

Jeg syntes egentlig det er litt dumt at Zayn, Harry og Niall har 2 millioner followers, men ikke Louis og Liam, er man fan burde man følge alle, hva syntes dere?

 

POSTET BY: Andrea


18.03.2012 | 01:38 | Kategori: Facebook/Twitter

Eleanor har fått twitter

Eleanor har fått seg twitter, @EleanorJCalder er den offisielle twitteren hennes og Louis har tweetet til henne.


så søtt! Hva syntes dere om Eleanor? 

 

POSTET BY: Andrea


17.03.2012 | 23:18 | Kategori: Bilder

Bilder fra signeringen i Philly

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

Herregud, så kjekke de er!!

 

POSTED BY: JULIE


17.03.2012 | 23:05 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 42

Hei dere! Ville bare si at jeg beklager for at jeg ikke har vært så flink å poste nye deler siste dagene. Jeg har omentrent null inspirasjon og motivasjon. Satser på at det kommer snart tilbake! Har forresten sett at dere ønsker et nytt minimaraton, i så fall når vil dere ha det? :)

 -------------------------------------------------------------------------

Det var moren din som hadde kreft. Du ville ikke forstå det. Hva skulle du gjøre nå? Hva om hun kom til å forlate deg? Du måtte tilbake London. Nå!


Du visste ikke hva du skulle gjøre. Niall hadde romkortet og du ville pakke. Du måtte dra hjem nå. I ren fortvilelse sprang du ned til resepsjonen og ba om et nytt romkort. Damen bak disken prøvde å roe deg ned. Du bare gråt og gråt. Det føltes som om verden gikk i sakte film! Damen var veldig hjelpsom og fulgte deg opp på hotellrommet ditt. "Er du sikker på at du ikke trenger hjelp til noe mer?" spurte hun med et bekymret blikk. "Neida, men takk!" sa du og ga henne et lite smil. Da du kom deg inn døra, begynte du bare å gråte mere. Du klarte bare ikke å forstå det. Det var liksom moren din! 

 

 

"Kan du bestille meg flybillett hjem nå?" sendte du en melding til faren din. Du håper at han kom til å svare deg fort. Du hev deg i pakkingen. Eller du kastet egentlig bare alt opp i kofferten din for å gjøre det raskest mulig. Pappa ringte deg. "Du er sikker på at du vil dra?" startet han samtalen med å si. "Ja!" stønnet du. Du kunne kjenne tårene presse på med en gang du hørte stemmen til faren din. "Neste fly går i morgen tidlig i amerikansk tid, skal jeg bare bestille den?" sa han med et forsiktig stemme. Du kunne høre at pappa var lei seg. Det gjorde det ikke noe særlig bedre. "Mhm" mumlet du. "Hvordan går det med mamma?" spurte du. "Hun ligger på sykehuset." sukket han. Du svarte ikke. "Vennen, det kommer til å gå bra!" sa han oppmuntrende. Det hjalp ikke akkurat, men du må prøve å tenke positivt. Det kommer til å gå bra!

 

Niall kom plutselig inn døra. "Hva har skjedd?" ropte Niall og kom springende mot deg. Han så vel at du hadde grått og at kofferten din var ferdig pakket. "Mamma har kreft" sa du helt ufølsomt. Niall stivnet. Han ble stående sånn en stund, helt til han klarte å snakke. Du skjønte jo at han ikke visste hva han skulle si, for du visste det ikke selv en gang. Du visste nesten ikke hva du følte selv. Han satte seg ned ved siden av deg og la en arm rundt deg. "Jenta mi, det kommer til å gå bra med henne." sa han oppmuntrende. Du er sikker på at alle du kommer til å møte, kommer til å si det til deg. "Jeg drar hjem i morgen!" mumlet du stille. Niall så trist ut. "Jenta mi!" sa han en gang til. "Jeg vil bli med deg!"  "Men det kan du ikke. Du har turnèen og du kan ikke svikte fansen." Niall så skuffet ut. Det så virkelig ut som han ville bli med deg. "Jeg er trøtt. Flyet går tidlig i morgen!" sa du og gjespet. "Skal vi legge oss da?" spurte Niall. Du hadde allerede lagt deg i senga før han hadde fullført setningen. Det var en rar stemning i rommet. Dere begge lå bare og stirret i taket. Dere hadde ingenting å si. Du følte deg tom. Du ville tenke på noe annet enn moren din, så du prøvde å komme på noe å si. "Hvordan gikk det egentlig med Harry?" spurte du tankefull.

 

 Mer?

Har dere noen idèer til hva som kan skje videre i historien nå? Kanskje det hjelper meg fra skrivesperren. Og hvilken dag vil dere ha minimaraton på? Love you <3


POSTED BY: JULIE


17.03.2012 | 20:09 | Kategori: Harry Styles

Harry Background

Fikk mye god respons på bakgrunnene så jeg prøvde å finne flere til dere :) Fant en av Harry, prøver fortsatt å finne av Liam og Louis

 Hva syns dere om denne?

 

POSTED BY: Hedda


17.03.2012 | 19:42 | Kategori: One Direction

Guttene ankommer signeringen

 

 

 

 

 

 

Dårlig kvalitet,  men det kommer bedre bilder etter hvert ;)

 

POSTED BY: JULIE


17.03.2012 | 19:38 | Kategori: One Direction

One Direction get Bieber-ed

Sugarscape har redigert bilder av One Direction og Justin Bieber for å se om de kler sveisen til JB. Helt sykt "bra" redigering da, men gøy å se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Synes du at de kledde det?

 

POSTED BY: JULIE


17.03.2012 | 18:39 | Kategori: One Direction

Noen fine BackGrounds

Heey! Her er noen fine backgrounds jeg fant :) Det er bare å bruke dem om dere vil!

Hva syns dere? Vil dere ha flere sånne? :D

 

POSTED BY: Hedda


17.03.2012 | 18:02 | Kategori: Gifs

CAKED IN THE FACE..

   
POSTED BY: SHANIN

    

 


17.03.2012 | 17:58 | Kategori: Fans

Fans som venter på signeringen

pic.twitter.com/p71RONfq

 

pic.twitter.com/rh4MbZez

 

pic.twitter.com/75tAZVm5

 

Wow, det var mange der. Og det var mange som har på seg grønne klær siden det er St. Patrick's Day. Det blir nok Niall veldig glad for :)

 

POSTED BY: JULIE


17.03.2012 | 16:45 | Kategori: Om bloggen

OneDirection1.blogg.no på facebook

Hei Directioners :) 

Til dere som ikke liker facebookpagen vårres, så kan dere gjøre det ---> HER!

 

  

  


Jeg kommer også til å skrive der når jeg har lagt ut nye deler og sånne ting :)

 

Håper dere alle kan like den! Vi setter veldig stor pris på det!

 

POSTED BY: JULIE


17.03.2012 | 15:47 | Kategori: One Direction

Guttene i britisk avis i dag morresSøteste guttene i verden <3

 

POSTED BY: Hedda


17.03.2012 | 15:41 | Kategori: One Direction

Første bilde tatt av One DirectionGuttene våre <3

 

POSTED BY: Hedda


17.03.2012 | 15:38 | Kategori: Niall Horan

Niall i dag

Er ikke helt sikker på om det er redigert eller ikke, men vi regner med at det ikke er det ;) søøt uansett. Det er jo St. Patricks Day i dag så gutta feirer sikkert.POSTED BY: Hedda


17.03.2012 | 14:57 | Kategori: One Direction

Flere bilder fra i går

Først har jeg en gkadmelding til dere! Det har blitt avklart at gutta IKKE skal få sitt eget TV show på Nickelodeon. De vil fokusere på musikken sin :)

 

 

POSTED BY: Hedda


17.03.2012 | 14:44 | Kategori: One Direction

Guttene i går

Her er noen bilder som ble tatt i går.<3

 

POSTED BY: Hedda


17.03.2012 | 13:20 | Kategori: #1DFacts

1D FACTS: HARRY STYLES

Her har dere noen Harry Styles facts :)

 

Harry is afraid to get a girlfriend cause he doesn't want to hurt the fans.

Harry wants to date a girl who can make him laugh. He likes funny girls.

Harry wants a girlfriend that will love him for him, not Harry Styles from One Direction.

Harry once ran through a train in his boxers as a dare.

Harry would like a younger girlfriend do he could show her "the steps of life"

 

 

Noen dere visste om fra før av?

Flere facts? Hvem av gutta?

 

POSTED BY: SHANIN


 


17.03.2012 | 11:56 | Kategori: #1DImagines

#1DImagines

Tnaaaw <3 Hva syns dere om disse?

 

POSTED BY: Hedda


17.03.2012 | 01:22 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 41

Det var et ukjent nummer. "Dette er viktig, *DN*. Hør etter!" sa han stemme du ikke klarte å kjenne igjen på sekundet.


 Der slo det deg. Det var jo selvfølgelig faren din. Hva var det han skulle si som var så viktig? Det kunne jo ikke være noe annet enn at han vil ha deg hjem nå, men det skal du ikke. Hvertfall ikke før konflikten mellom Niall og Harry var over. Du var jo en stor del av den. Hvis ikke du hadde dratt til USA, hadde det ikke skjedd. "Ikke tenk sånn!" sa du til deg selv. Det er ikke din feil. Eller er det? "Beklager, pappa!" sa du og la på før han fikk sagt noe. Du orket ikke snakke om å dra hjem nå. Du måtte prøve å tenke på noe annet. Hva skulle du egentlig gjøre mens du ventet på at Niall kom tilbake? Du bestemte seg for å sove. Du er så utrolig sliten etter alt som har skjedd de siste dagene. Vold, tårer og svikt. Det var nok i massevis. Sårene dine begynte å gro, noe som du var utrolig lettet over. Du hadde alt for mye å tenke på, men til slutt sovnet du på den lille sofaen til Harry.

 

Tumblr_l9x4j5tsbb1qaqj2yo1_500_large

//*DN*

 

Du våknet av at mobilen din ringte. Du rakk ikke å reagere, så den sluttet å ringe. Du krøp bort til bordet og tok tak i mobilen. Det var pappa. Han hadde sendt deg 7 meldinger og ringt deg 12 ganger. Sov du virkelig så tungt at du ikke hadde hørt noe før nå? Kanskje du faktisk var nødt til å ringe han opp igjen. "Hei, pappa! Hva er det for noe?" furtet du. "Herregud, *DN*! Skjønner du ikke hva jeg mener med viktig?" ropte han i telefonen. "Jeg vil ikke dra hjem!" ropte du bestemt tilbake. "Vær så snill og hør etter nå, vennen!" sa han med en rolig stemme. Du pustet dypt. "Det har skjedd noe med mamma!" sa han med gråtekvalt stemme. Selv om foreldrene dine var skilt, hadde de alltid vært gode venner og betydde mye for hverandre. Du måtte tenke over det han egentlig sa. Skjedd noe med moren din? "Hva?" sa du med en rolig stemme. "Du vet jo at mamma bare plutselig dukket opp her i London? Det var fordi hun ville tilbringe mest mulig tid med deg." sa han stille. "Jaa?" Du begynte å bli nervøs. Hva var skjedd med henne? "Husker du når mamma ville fortelle deg noe, så brøt jeg inn og sa at vi skulle på middag? Vi ville egentlig fortelle deg noe, men jeg klarte ikke." forsatte han. "Pappa, si det!" ropte du nervøst. "Mamma har kreft. Hun ligger på sykehuset!" sa han og du hørte at stemmen hans skalv. "Hæ? Nei!!" ropte du bestemt å la på. Det kunne ikke være sant! Du prøvde å grave deg så langt ned i sofaen som du klarte og så hylte det høyeste du kunne i puta. Du kunne ikke forstå det. Det var moren din som hadde kreft. Du ville ikke forstå det. Hva skulle du gjøre nå? Hva om hun kom til å forlate deg? Du måtte tilbake London. Nå!

 

Mer?


Beklager for kort del. Neste skal bli lengre ;)

POSTED BY: JULIE

 


16.03.2012 | 22:20 | Kategori: #1DImagines

IMAGINES: NIALL

Jeg fikk ikke med imagines om Niall, så her har dere noen :)

Er dere flinke til å kommentere, så kommer det flere. Hvem vil dere ha imagines om?

POSTED BY: SHANIN


16.03.2012 | 22:19 | Kategori: Liam Payne

Liam på lekebutikk

leannalovesonedirection:
why was he in toys r us? lmao
Is there a new Woody or Buzz out?

 

(Andy er bestevennen til Liam, hvis dere ikke visste det)

 Når han forlater toys'r'us!

 

 


TIL DERE SOM LESER HISTORIEN MIN: Jeg vet at jeg sa 28 kommentarer, men jeg er på hyttetur! Har ikke så mye tid, men tror jeg skal få postet en ny del i natt :)

 

POSTED BY: JULIE


16.03.2012 | 17:16 | Kategori: #1DFacts

1D FACTSNoen dere visste om fra før av?

Vil dere ha fler? Av hvem da?

 

POSTED BY: SHANIN16.03.2012 | 16:58 | Kategori: Funny stuff

Spin the harry 2!

 

 

POSTET BY: Andrea


16.03.2012 | 16:48 | Kategori: #1DImagines

1D IMAGINESHva syns dere? Vil dere ha fler?

POSTED BY: SHANIN


16.03.2012 | 08:43 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 40

Du stoppet opp ved et bord. "Niall, se her!" mumlet jeg engstelig og pekte på en lapp som lå på bordet. "Jeg har dratt. Dere trenger ikke å bry dere om meg."  


"Ååh, du tuller med meg?" sa Niall fortvilt. Han stilte seg inntil veggen og pustet dypt. Det så litt sært ut, men det var nok bare hans måte å tenke på. "Hva gjør jeg nå?" spurte han deg med et bekymret blikk. Åh, hva skulle dere egentlig gjøre? Dere visste ikke hvor han var eller hvor han var på vei. Hva om han var på vei hjem til England? Det kan rett og slett ikke skje. De er jo midt i turnèen og skal ha en konsert i dag. "Jeg vet ikke, men vi burde finne han. Dere har konsert i dag og ja!" sa du forsiktig. Du var litt nervøs. For Harry. For Niall. For fansen. For One Direction. Niall måtte virkelig tilgi Harry, hvis ikke vet du ikke hva som kommer til å skje. Eller du vil i hvertfall ikke tenke på det.

 

 

"Jeg må vel dra å finne han. Enten jeg vil eller ikke!" sukket han. "Hva med meg?" spurte du overrasket med en høy stemme. "Du blir her!" sa han og kysset deg på kinnet. Plutselig var han ute av døra og her satt du. I hotellrommet til Harry. Du visste ikke om du skulle være fornærmet eller glad for at han ikke tok deg med. Du ville jo være med å finne han. Niall kom til å finne han. Harry kunne ikke ha kommet så langt, uansett hvor han var på vei. Du håper virkelig at alt går bra og at Niall kan tilgi Harry! I hvertfall for One Direction sin skyld.

 

Du hoppet i sofaen og skrudde på tv'en. Tiden gikk så sakte når man ventet på noen. Du lå og knødde i sofaen som en gris i grisebingen. Det høres kanskje overdrevent ut, men du gjorde bokstavelig talt det! Hva annet skulle man gjøre når man kjedet seg? Du fant frem One Tree Hill på tv'en. Nå skulle du gjøre det beste ut av det og kose deg med litt alenetid. Du kunne virkelig ikke huske sist gang du hadde det. Midt i episoden begynte mobilen din å ringe. Du håper virkelig at det er Niall eller Harry, men det er det selvfølgelig ikke. Det var et ukjent nummer. "Dette er viktig, *DN*. Hør etter!" sa han stemme du ikke klarte å kjenne igjen på sekundet.

 

 

Hvem tror dere at det er?

28 kommentarer!

 

POSTED BY: JULIE


16.03.2012 | 08:23 | Kategori: Bilder

Noen bilder fra i går

 

Spiller fotball i Central Park

 

 

Harry med barn = afndklgksl!

 

POSTED BY: JULIE


15.03.2012 | 22:51 | Kategori: Harry Styles

Awww Harry!

//onedirection argentina

Nwåååå så søtt. Bare se deg for at han kansje blir faren til din unge og leker og tøyser alltid med h*n! Så perfekt :)

 

POSTED BY: Christina


15.03.2012 | 22:48 | Kategori: Bilder

Hhahahah kan de bli enda mer kulere?

//onedirection argentina

Haahhaha elsker dem så mye!<333

 

POSTED BY: Christina


15.03.2012 | 22:44 | Kategori: One Direction

Meet Britain's newest export One Direction

POSTED BY: Christina


15.03.2012 | 22:41 | Kategori: One Direction

Astra and Syke are hanging with One Direction Part 1,2,3

POSTED BY: Christina


15.03.2012 | 21:20 | Kategori: Om bloggen

Nye gjestebloggere

Hei dere! Tusen takk til alle som søkte. Alle hadde kjempebrae søknader, så det var vanskelig å velge! Jeg har nå valgt to gjestebloggere!


Jeg heter Andre Andrea, og blir fjorten i november og elsker One direction! På fritiden min driver jeg med fotball og håndball, på skolen har jeg fire bestevenninner som også er directioners♥ Jeg begynte å like One direction i desember og har elsket dem siden. Jeg liker også og synge, men det er ikke noe seriøst, og jeg skriver også historier om guttene♥

 Jeg heter Shanin og jeg er 15. Jeg kommer fra Lierskogen (bondeland om du vil). På fritiden så liker jeg å være med vennene mine og fangirle over 1D :D Noe jeg liker med gutta er personligheten deres og de er seg selv. De er ikke som alle andre boyband, de har en annerledes, unik stil og måten de er på. Jeg kan ikke si jeg har vært en fan fra starten men kommer til å være en til slutten!

 

 

Ønsk dem velkommen da! <3

 

POSTED BY: JULIE


15.03.2012 | 20:09 | Kategori: One Direction

Awhmigod!haha! De var såå søte som små <3

 

POSTED BY: Hedda

 


15.03.2012 | 20:02 | Kategori: Video

One Direction - Nail Tutorial

Hva synd du?

 

POSTED BY: Christina


15.03.2012 | 19:51 | Kategori: One Direction

Aww, Thats my boy

Harry svarte på en jentes Direct Message:

 

POSTED BY: Hedda

 

(Forresten: Om dere har lyst er det bare å følge meg på twitter ( @heddakleven) Hihi <3 )


15.03.2012 | 19:46 | Kategori: One Direction

Gutta i Frida Magazine

haha, likte spesielt selvportrettene deres :D

 

 

Niall har såå fin skrift! <3aww, Harry har mye hår på godet xD

 

POSTED BY: Hedda


15.03.2012 | 19:34 | Kategori: One Direction

Yeah, Good luck NickelodeonJa, haha. Lykke til Nick, dette kan bli spennanes hvis de faktisk får sitt eget show. Nickelodeon sier de har det, men Harry sier de ikke har det. Hvem skal vi tro? :D Personlig håper jeg ikke de får det. De er et band, ikke barne TV stjerner..

 HVA SYNS OG TROR DERE?

 

POSTED BY: Hedda


15.03.2012 | 19:23 | Kategori: Bilder

Respekter dem da!

Funny moment or not, Judge yourself ;P - one-direction fan art

Jeg begynte faktis å bli ganske så lei meg når jeg så dette. Stakkars guttene mine ikke skad dem da :'( <3

POSTED BY: Christina


15.03.2012 | 19:01 | Kategori: One Direction

Til de som ikke kan komme på paraden

Heey!

Det er noen som lurer på hva de som ikke kan komme på paraden kan gjøre for å hjelpe. Det er utrolig kult at dere vil det, men det er nok ikke noe annet dere kan gjøre enn å tweete guttene om det og sende dem videoer av oss :) Hvis dere gjør det er det jo enda større sjanse at de ser oss, så det hjelper jo masse! 

POSTED BY: Hedda


15.03.2012 | 16:01 | Kategori: One Direction

One Direction Parade!!

VIKTIG info folkens!!

Bloggerene fra odnorway.blogg.no har arrangert en One Direction Parade, som jeg syns alle skal melde seg på! Det kommer til å bli kjempe gøy, og en stor mulighet for å få guttas oppmerksomhet:

 
Hei Directioners!=)

Siden ikke One Direction har planer om å komme til Norge enda, setter vi i gang en ny parade til våren 2012. Ruten vi skal gå er fra Stortinget, ned Karl Johan og avslutter på Eidsvoll plass; hvor vi danser flash mob dansen.

FLASHMOB DANSEN KAN DERE... LÆRE DERE HER :
Vi starter med denne: http://www.youtube.com/watch?v=qn1dZFTwLoE
og avslutter med denne: http://www.youtube.com/watch?v=W70trZ_cwtU

FINT OM ALLE LÆRER SEG BEGGE TO. JO FLERE, JO BEDRE!

Håper dere klarer å skaffe kreative plakater til paraden.

SPRE ARRANGEMENTET=)
Håper de fleste kan komme og vi gleder oss masse til å se dere:)

-Alexandra Schouten & June Skippervold
// http://odnorway.blogg.no/
 
 
Håper så mange som mulig av dere kommer! Lag kreative plakater, lær dere flashmob dansen og bli med :) Dette kommer til å bli topp! Jeg skal i alle fall dit. Hvis dere lurer på noe kan dere enten spørre her eller på odnorway.blogg.no. Dere som har facebook kan melde dere på der. Gå inn på denne linken, så finner dere det: http://www.facebook.com/#!/events/258765537510050/  Man kan selvfølgelig komme selv om man ikke har facebook. :))
 
VI SES!!
 
POSTED BY: Hedda

15.03.2012 | 15:55 | Kategori: One Direction

Im back!!!!!!!

HEEEEY FOKENS!

Dere har sikkert savnet meg masse, haha xD Nei da. Men, som sikkert noen hadde forutsett så er jeg tilbake! Jeg savnet bloggingen, og ikke minst dere så utrolig mye. Heldigvis fikk jeg lov til å komme hjem <3 Jeg kommer ikke til å begynne på noen ny historie, men blogge nyheter og facts og sånt :) Gleder meg masse til å fortsette å blogge for dere!! Hahaha, hadde aldri trodd jeg ville savne det så fort. Men det gjorde jeg. Leksene får vente, right? :DMe bloggast! :D

 

POSTED BY: Hedda


15.03.2012 | 15:10 | Kategori: Noveller

Novelle - For alltid

 Hei igjen! Tror ikke alle fikk det med seg, men disse novellene kommer ikke til å ha flere deler, de har en slutt for hver gang! Det vil si at det kommer nye gutter i hver novelle! Disse historiene blir på en måte litt lange ?imagines?. SÅ, håper dere liker denne! Solen stikker inn gjennom de hvite lange gardinene og det lukter sommer i hele rommet, i det du våkner i de deilige silkedynene. Du kjenner en hånd legger seg rundt magen din og at han kryper seg inntil deg. Du smiler og snur hodet mot han. ?God morgen jenta mi? sier en trøtt men søt stemme. Du gir han et lite kyss på munnen før du svarer ?Det er alltid så deilig å våkne ved din side, Louis.?
Louis hadde tatt deg med på en ferie til Karibia og dere hadde deres eget lille hus ved vannet. 

//huset

For omtrent fire måneder siden hadde du fortalt Louis om denne drømmen, Karibien, stråhus ved vannet, og kjæresten Louis. Og nå hadde verdens flotteste kjæreste latt drømmen din oppfylles!
Du løper bort til vinduet og åpner det, varmen fyker inn i rommet og du kan ikke annet enn å smile.
?DN, kom og legg deg heeer? ber Louis deg. ?Ohhhh nooo, nå skal vi bade? Sier du og flirer, du forter deg å skifte til en bikini. Louis kommer seg endelig opp av sengen og går bort til deg, ?Du er så utrooolig nydelig? sier han og kysser deg lett på pannen. ?Hvis du vil bade, får vi vel bade da!? smiler han og slenger på seg badeshortsen. Før du vet ordet av det har Louis tatt deg i armene sine og bærer deg ut døra. ?Er du klar?? Roper han og hopper ut i vannet. Du skriker, selv om vannet er super deilig. Dere svømmer og leker dere, og du kan ikke annet enn å le av den fine kjæresten din. Vannet er krystallblått og solen steker på de brune kroppene deres. Du svømmer bort til Louis og holder han rundt nakken. ?Du, meg og dette for alltid? sier du og smiler i det du kysser han ømt på leppene. ?Ja, DN, bare vent. Når du og jeg blir gamle sammen, kan vi flytte hit og nyte resten av livet?. Du følte deg som verdens lykkeligste jente. ?Kom så går vi opp, jeg stikker på butikken og kjøper frokost, så kan du dusje om du vil? Sier Louis om tar hånden din. ?Gjerne det, gentleman!?.

Etter Louis hadde gått dusjet du og stellet deg. Du tok på deg en lett og luftig tskjorte, sminket deg og gredde det lange håret ditt.


Tumblr_m0u0x3hcoz1rpd04jo1_500_large


//tskjorten

Louis kom tilbake med nye varme croissanter fra bakeriet, nypresset juice og jordbær. ?Ihhh? Flirte du og hoppet inn i armene hans. Men han så ikke glad ut. ?Hva er det?!? Spør du sjokkert. ?Det er gutta.. ?Sier han og kikker i bakken. ?Vi er nødt til å dra hjem DN..? Oppfølger han med et trist blikk. ?Hva?!? Du kjenner du får tårer i øynene. ?Hva har skjedd Louis? Hva er det med guttene?? Du roper nærmest. ?Zayn har vært i en bilulykke. Harry fortalte at legene sa at tilstanden var kritisk? Louis sine tårer renner, og det samme gjør dine. Du klemmer han hardt, ?Så klart skal vi dra hjem vennen? sier du selv om du ikke har mye lyst. ?Men vi drar i kveld, så vi har fortsatt noen timer på å kose oss? Sier Louis og klemmer deg hardt tilbake. ?Jeg skal gjøre våres siste dag uforglemmelig? sier han og kysser deg. Louis gikk utenfor å tok en telefon, i mens du spiste litt. 

Det var begynt å bli mørkt og du ble mer og mer spent på hva dere skulle i kveld. Du skiftet til en lang hvit kjole, lot håret henge og sminket deg som vanelig. Louis hadde på seg en av sine stripete skjorter og en mørkeblå shorts. ?Kom nå DN, vi må dra? Han tar tak i hånden din. Dere går ned til vannkanten og går bortover stranden, solen er på vei ned, og den varme luften drar i håret ditt. ?Det er så vakkert her, Louis? Sier du og gir han et sjenert smil. ?Men uansett hvor vakkert det er, er du ti ganger vakrere? sier han og drar deg inntil seg og planter et vått kyss på deg. ?Jeg tror vi er framme nå? sier han og smiler lurt til deg. Han tok tak i armene dine og snudde deg rundt;


//Piknikken

Du måpte av hva som møtte blikket ditt. ?Åh Louis! Du er så herlig!? Du kysset han lenge. Han løftet deg opp i armene sine og bærte deg bort. Du satt deg ned ved siden av han og smilte av hele din munn. ?Du, jenta mi. Jeg har noe jeg må si deg..? Sier Louis og kikker deg dypt inn i øynene. Du kjenner du får en rar magefølelse, du er spent, samtidig som du er redd. ?Vil du være min for alltid?? Sier han. Denne novellen ble om Louis, siden han fikk flest stemmer! Hvem vil dere ha om neste gang? 

Xoxo K

 

POSTED BY: JULIE


15.03.2012 | 08:05 | Kategori: Liam Payne

Liam hadde ny twitcam i natt

 

  

  

   

 

  

  

 

Selvfølelig sov jeg.. Var i 5-6 tiden tror jeg!

 

POSTED BY: JULIE


15.03.2012 | 07:59 | Kategori: One Direction

One Direction på Nickelodeon

 

Hva synes du om dette?

 

POSTED BY: JULIE


15.03.2012 | 07:57 | Kategori: Bilder

Bilder fra signeringen i West Nyack

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

Click to view full size image

 

POSTED BY: JULIE

 

 


15.03.2012 | 07:52 | Kategori: Video

More than this Acoustic

 

Helt nydelig! Begynner å gråte av denne.. 

 

POSTED BY: JULIE


14.03.2012 | 22:05 | Kategori: Zayn Malik

2 år siden

#proud

POSTED BY: JULIE


14.03.2012 | 21:42 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 39 - Minimaraton

"Er du sint på meg?" spurte du ganske plutselig. 


Han snudde seg raskt og pustet dypt. Det så ut som han skvatt. "Nei, jeg er bare skuffet." svarte han deg stille og så utover i gatene. Utsikten var vakker. Det var så mange fargerike lys som skinte i mørket. "Du vet at jeg elsker deg. Ikke sant?" sa du og tok tak i hånda hans. "Jada." sukket han. "Derfor ville jeg aldri ha gjort noe som såret deg. Jeg kysset ikke en gang tilbake. Niall, jeg elsker deg virkelig over alt på jord!" sa du følsomt. Han så på deg med med store øyner. "Det er egentlig ikke deg jeg er skuffet over, det er Harry. Jeg skjønner liksom ikke hvorfor! Han vet hvor mye du betyr for meg og hvor mye jeg elsker deg." mumlet han. Du smilte litt. Bare fordi han ikke var sint på deg, men du måtte forsvare Harry også. "Han mente det nok ikke på den måten." mumlet du tilbake. "Hvordan kan du egentlig si det? Det vet du ingenting om" sa han med en sint stemme.

 

Det var stille en stund. "Beklager, jenta mi. Jeg skjønner at det ikke var din feil!" sa han og smilte svakt. Du ble så glad nå. Alle tankene om at det skulle bli slutt. Alle tankene om hva du skulle gjøre uten han. Alle tankene du ikke lenger trenger å tenke på! Du måtte smile høyt og bredt. "Takk for at du forstår. Jeg var så re.." sa du og så stoppet Niall deg. "Shh!" sa han og kysset deg følsomt på leppene. Tusen sommerfugler kriblet i magen. "Ikke tenk mere på det. Det er bare Harry og jeg som må ordne opp!" sa han og reiste seg opp. "Hvor skal du?" spurte du og la hendene over skuldra hans. "Snakke med Harry. Blir du med?" spurte han og la hendene sine rundt midja di. Han kysset deg lenge. "Ja, klart!" smilte du stolt. Niall gjorde deg lykkelig. Selv om det enda ikke føltes helt bra ut mellom dere, var det ikke langt unna. Og det gjorde deg lykkelig.

 

C32a68e4658_large

 

Dere gikk langs gaten tilbake til hotellet. På veien møtte dere på fans, tok bilder og snakket en stund med dem. Det var føltes fint å gjøre det med Niall. Alle var så hyggelige mot deg. Etter at du ble banket, følte du deg veldig usikker på fansen. Men du har skjønt at det var et engangstilfelle. De var jo kjempegreie mot deg. Og det var så gøy at de ville ta bilde med meg også. Du kom til å tenke på jenta som banket deg og hva som kom til å skje med henne, men du bestemte deg for å spørre Niall om det en annen gang. Da dere kom til hotellet, virket Niall ganske nervøs. Han hadde sluttet og snakke. Det hadde du også. Dere banket på døra til rommet hans og gikk rett inn. Harry var ikke der. Dere begge ble veldig stresset. "Hvor er han?" sa Niall og letet videre. Du stoppet opp ved et bord. "Niall, se her!" mumlet jeg engstelig og pekte på en lapp som lå på bordet. "Jeg har dratt. Dere trenger ikke å bry dere om meg." 

 

Mer?

Avslutter minimaratonet nå. Tusen takk for alle kommentarene <3

 

 

POSTED BY: JULIE


14.03.2012 | 20:23 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 38 - Minimaraton

Du visste ikke hva du skulle si eller hva du skulle føle. "Niall, det er noe jeg må fortelle deg" sa Harry med et tungt blikk. Niall så forvirret ut. "Hva da?" spurte han.


"Ikke bli sint. Vær så snill!" startet Harry med å si. Niall så enda mer forvirret ut og hevet det ene øyenbrynet sitt. "Jeg kysset *DN*. Det var et stort feilgrep og jeg vet ikke hva jeg tenkte på. Men det betydde ingenting. Jeg lover!" sa han engstelig. "Du hva?" ropte Niall og reiste seg opp. "Hvordan kunne du?" Han sprang ut døra før du rakk å reagere. Når du først gjorde det, kom bare tårene rennende. Du så tårevått på Harry. Det så også ut som han gråt. Du begynte å springe etter Niall. Det raskeste du kunne ned alle trappene. Du klarte selvføgelig å falle med hodet først. "Hva er det jeg gjør?" tenkte du og prøvde å reise deg. Du mislykket og datt en gang til. Du tok deg i panna og kjente at du blødde. Det var så typisk. Du klarte å reise deg den andre gangen og du sprang videre. Du sprang ikke så fort, men du håpet at du Niall ikke var langt unna. I det du passerte reseptsjonen, ropte en mann: "Herregud, du blør fra pannen!" Du overså det han sa og spurte stresset: "Har du sett en gutt med en rød skjorte som sprang nettopp forbi?" Han så alvorlig på deg og gikk mot deg. "Han gikk til venstre, men kom her litt du! Jeg skal ordne såret ditt" sa han med et bekymret blikk. "Takk!" sa du og sprang ut av hotellet. Ikke faen at du orket å ordne på det lille såret ditt. Du stoppet å løpe. Niall var sikkert langt unna allerede. Du gikk til venstre. Hotellet lå midt i sentrum. Så det krydde av folk. Midt i alle, kom du gående blødene fra panna og med mascara i hele ansiktet ditt. Folk måtte jo bli redd av deg.

 

Tumblr_ku6wdk9khf1qzr04eo1_500_large

 

Etter å ha gått i en stund ble du stoppet av noen jenter. "Herregud *DN*. Går det bra? Hva har skjedd?" spurte de fortvilet. Du hadde ikke en anelse på hvem de var, men de visste tydeligvis hvem du var. "Hvem er dere?" spurte du og tørket bort litt blod. "Vi er bare noen fans!" sa de smilende. "Oja, så hyggelig. Beklager, jeg har ikke tid til å snakke. Har dere sett Niall?" spurte du stille. "Eh, ja! Vi møtte han for kanskje tjue minutter siden. Han satt på et lavt tak ved siden av gata. Han så litt lei seg ut, men vi fikk snakket litt med han!" sa de og smilte skeptisk. "Takk, og beklager at dere fikk se meg sånn som jeg ut nå!" sa du og begynte å gå. Var det så lenge siden de så han? Det føltes ut som noen minutter siden Harry fortale han det. Nå galdt det bare å finne kjæresten din. Du håper at han ikke er sint på deg. Du kysset jo ikke tilbake, så det var egentlig ikke din feil. Samtidig syntes litt synd på Harry. Han angret, det kunne man se. Hva om dette skaper problemer for One Direction? 

407785_292421460805293_231866520194121_785318_360562414_n_large

 

Etter å ha gått en stund, fant du Niall sittende på et tak. Han hadde ikke sett deg enda. Du fant en stige stående på baksiden av bygget som du klatret stille opp på. "Er du sint på meg?" spurte du ganske plutselig. 

 

Tror dere at han er sint?


Ble en kjedelig del, men neste blir bedre!

20 kommentarer!

 

POSTED BY: JULIE


14.03.2012 | 18:53 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 37 - Minimaraton

Han ristet på hodet og plutselig lente han seg mot deg og kysset deg ømt på leppene. Du trakk deg raskt tilbake. Hva skjedde nå?


 

Du skjønte ingenting! Hva var det akkurat som skjedde? "Hvorfor gjorde du det?" ropte du fortvilet og reiste deg opp. Niall var det første du tenkte på. Han var den eneste som skulle kysse deg! Ingen andre enn han! Harry så litt forvirret ut. "Hvordan kunne du? Hva med Niall og meg? Hva skjer nå?" sa du og noen tårer rant. Du ble med en gang redd for hva som kunne skje med Niall og deg. Hva om det ble slutt? Nei, det skulle ikke skje. Det lovet du til deg selv. "Jeg vet ikke hva jeg tenkte på" sa han stille. Du så skuffet på han og snufset. "Hva med Niall? Og hva med meg?" hulket du. "Ikke fortell det. Det kommer til å gjøre alt lettere. Det var et feilgrep uansett!" sa han og så dypt på deg. "Ikke se sånn på meg!" sa du irritert. Du følte deg sint. Hvordan kunne du holde dette hemmelig for Niall?

Tumblr_ltu8y7cyc71r0vw55o1_500_large

 

Plutselig åpnet døren seg og Niall kom inn. "Hei, jenta mi!" ropte han glad. Han så at du gråt. Shit, hva skulle du gjøre nå? Du klorte fort av ruret på et av sårene dine og du begynte å blø. "Jeg bare kom til å skrape meg på såret, men det går bra!" sa du og faket et smil. Han omfavnet deg og sa: "Stakkars!" Du prøvde å holde tårene inne, men du klarte ikke. Det verste du visste var å lyve for Niall. Du så på Harry med et skuffet blikk. Han bare sto der og så på dere med tårevåte øyner. Det virket som at han også angret. "Kom! Vi går på rommet vårs, så kan vi kose oss!" sa han og kysset deg. Du kysset ikke tilbake. Du ville, men du glemte det rett og slett. "Ha det, Harry! Takk for at du var sammen med *DN*!" smilte han. Det skulle han virkelig ikke ha sagt. Hvis han visste at Harry kysset deg, ville han aldri ha takket for at han var sammen med deg. Mens dere gikk ut, gråt du enda mer. "Gjør det virkelig så vondt?" spurte han omsorgsfullt. "Uff, stakkars jenta mi." Du svarte ikke. Du bare passet på å slutte å gråte. Men det eneste du klarte å tenke på var om hva som kunne skje om han fikk vite det. Men du skulle ikke til å si det, fordi du virkelig elsket han.

 

Tumblr_lgmxvrwohr1qb6lw9o1_500_large

 

Dere la dere ned i senga. Du klamret deg fast i puta. Niall begynte å kile deg. Litt upassende, men du måtte le. "Niall!" ropte du småirritert i mens du lo. "Jeg er trøtt!" Han sluttet. "Klokken er bare fire. Du kan ikke sove nå! Skal vi bare se en film da? Til du våkner litt opp?" spurte han og så på deg med de fine øynene sine. Du nikket bare. Niall satte på en film. Du fikk ikke en gang med deg hvilken. Han satte seg inntill deg og la armen over deg. Så smilte han varmt til deg. Du var så forelsket. Hva om forholdet tok slutt? Hva skulle du ha gjort da? Du grøsset av tanken. Du hadde aldri i livet klart deg uten han. Han føltes som ditt alt. Du klarte ikke å følge med på filmen, siden du var i helt andre tanker. Plutselig var den ferdig og Niall sa: "Det er faktisk en av de beste filmene jeg har sett!" Han smilte skikkelig stort. "Jeg og!" sa du helt nøytralt og uten et smil. "Søta, jeg merker at det er noe som plager deg. Bare fortell meg det. Jeg kommer til å forstå deg!" Forstå deg? Han kom aldri til å forstå deg. I det du skulle til å åpne munnen din, kom Harry inn. Du hadde ingen ord. Du visste ikke hva du skulle si eller hva du skulle føle. "Niall, det er noe jeg må fortelle deg" sa han med et tungt blikk. Niall så forvirret ut. "Hva da?" spurte han.

 

 

Hvordan tror dere Niall kommer til å reagere?

 


POSTED BY: JULIE


14.03.2012 | 17:43 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 36 - Minimaraton

Hei dere! Bestemte meg for å ha et lite minimaraton, men da må dere være flinke å kommentere :D

 


"Vent litt!" sa han ivrig i det dere skulle gå ut fra flyplassen. Hva var det for noe?"Jenta mi, kan ikke du ringe Harry og få han til å hente deg? Jeg bare måå ta bilder og snakke litt med fansen!" sa han ganske bestemt og smilte forsiktig. "Ok" sukket du og gikk uten å si noe mer. Du var litt skuffet. Du hadde håpet at dere skulle finne på noe koselig sammen og bare ha det gøy, men du skjønte jo at han måtte ta seg tid til fansen. Du tok fram mobilen og ringte Harry. "Hei, Harry! Har du tid til å hente meg på flyplassen?" spurte du forsiktig. "Selvfølgelig!" sa han ivrig. "Tusen takk!" sa du og smilte for deg selv. "Sees snart da!" sa han og la på. Du satte deg ned på en benk for å vente. Du så inn igjennom vinduet. Der gikk Niall rundt å tok bilder med fansen. Han smilte så høyt. Smilet hans var det fineste du visste om. Han så virkelig glad ut. Du så at han lo, og det var akkurat som at du kunne høre latteren hans.

 
"DN, heeei!" ropte Harry fra bilen. Der satt han i en blå sportsbil uten tak. Ååh, så herlig! Du sprang gira til bilen og satte deg inn. "Hei!" smilte du stort. Han ga deg en stor klem. "Fint å se deg igjen. Du ser bra ut!" sa han og smilte mens at startet bilen igjen. Han sa sikkert på grunn av sårene. At du så "bra" ut etter det som hadde skjedd. "Hvor er Niall egentlig?" spurte han litt overrasket. "Han ville være litt med fansen. Det var veldig mange der, så det kan sikkert ta litt tid!" sukket du. Han så forsiktig bort på deg. Som om han forsto at du egentlig ville være sammen med Niall. "Hva skal vi finne på da?" spurte han deg og tok av deg de svarte solbrillene sine. Du løftet på skuldrene dine. "Vi kan se en film? På hotellrommet mitt?" sa han og gliste. Du nikket og smilte tilbake. Det blir sikkert gøy! Vinden dro håret ditt bak. Det føltes så deilig å kjøre mot vinden med åpent tak. Du så på Harry. Krøllene hans ble også blåst bakover. Han smilte stort.

 

Tumblr_lzgg0qeti91qimhemo1_400_large

 

På hotellrommet:

"Hangover eller Love Actually?" spurte han deg og kastet filmene på deg. "Hangover! Love Actually er jo en julefilm" lo du og slang deg ned i sofaen. "Jaa, men det er favoritt filmen min. Men greit, da blir det Hangover!" smilte han. Søtt at Love Actually var favorittfilmen hans. Harry satte på filmen og satte seg i sofaen sammen med deg. Det var en toseters sofa, så dere satt ganske tett. Noe som føltes litt ukomfortabelt. Ikke på grunn av Harry da. Du likte han veldig godt og han var så snill mot deg, men siden det føltes litt galt at Niall ikke var her. Men det var tross alt hans forslag. Dere lo stort sett gjennom hele filmen."Haha, den apen er så søt!" lo du. "Akkurat som deg!" sa Harry og smilte søtt. Du visste ikke om det var et kompliment eller ikke, så du smilte bare. Han satt seg nærmere deg. "Trenger du mer plass?" spurte og hevet øyenbrynene. Han ristet på hodet og plutselig lente han seg mot deg og kysset deg ømt på leppene. Du trakk deg raskt tilbake. Hva skjedde nå?

 

Mer?

30 kommentarer.

 

POSTED BY: JULIE

 


14.03.2012 | 14:39 | Kategori: Video

Gutta synger om hvorfor du skal kjøpe albumet

 

Hahaha. Jeg døde litt!

 

POSTED BY: JULIE


14.03.2012 | 07:53 | Kategori: Bilder

Photoshoot ++

 

 

 

 

I dag er siste frist til å sende meg mail ang. gjestebloggere! Informasjon om det, finner du ---> http://onedirection1.blogg.no/1331504610_sker_gjestebloggere.html

 

 

POSTED BY: JULIE

 


13.03.2012 | 21:22 | Kategori: Niall Horan

Justin tvitret Niall

Se for dere hvor glad Niall må være! Jeg ble i hvertfall skikkelig glad! Hihi ;)

POSTED BY: JULIE


13.03.2012 | 16:39 | Kategori: Funny stuff

1D sentence

Jeg fikk: I was loved forever by Harry Styles because he said he loved me!

Hva fikk du?

POSTED BY: JULIE


13.03.2012 | 15:58 | Kategori: One Direction

Svar på kommentar

 

Vet ikke om det skal være på undersiden eller oversiden, men det har sikkert ikke så mye å si. Her er i hvertfall mitt resultat;

 
Det er altså dette det er snakk om:


 

Håper dette var til hjelp for noen av dere!

 

 

POSTED BY: JULIE


13.03.2012 | 15:20 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 35

Niall så redd og overrasket ut på samme tid. "Hæ?" spurte han forvirret. "Ja, hæ?" sa hun og spilte tydelig med.


"Niall, jeg er seriøs. Det er henne." sa du og gråt noen redde tårer. Du så bort på jenta. Nå så hun ikke så tøff ut lenger. Niall så på deg med store, redde øyner. Du visste ikke hva du skulle gjøre i denne sitasjonen. Det fristet å ta hevn. Men det kom ikke på tale. Du var overhodet ikke en sånn person. Dere skulle nok finne en annen måte å straffe henne på. Niall så sint ut.


Niall sitt synspunkt:

Var det virkelig sant? Jeg så over på jenta som kalte seg for en fan. Jeg grøsset med tanken. Hva med *DN* da? Hun har akkurat møtt jenta som skadet henne så mye! Jeg kjente noen tårer presset på og de rant langsomt ned kinnet mitt. Jeg så på jenta mi. Hun så sint ut, men samtidig knust. Jeg tvingte øynene mine til å se på sårene hennes i ansiktet. Jeg ble kvalm. Deretter løftet jeg litt på hettegenseren hennes. Hun hadde et digert blåmerke på magen. Det var virkelig stort. Snart kom jeg til å koke over av sinne. "Det var ikke meg!" ropte jenta og så alvorlig på deg. Der gikk grensen. Jeg reiste meg opp og gjorde klar knytneven. Jeg skulle akkurat til å slå, men så stoppet *DN* meg. Jenta skrek. Høyt også. Hver eneste person som satt i flyet snudde seg mot dere. Brad, livvakten min snek seg inn i bildet. "Niall, dette ordner jeg!" sa han og dro med seg jenta ut av flyet. "Dere trenger ikke å bekymre å dere. Jeg ringer dere senere i dag!" Jeg satte meg ned og pustet tungt. Inn og ut. Hele flyet var helt stille. Etter en stund da jeg hadde skjønt hva som faktisk hadde skjedd, begynte jeg å snakke til *DN*. Hun så ganske bekymret ut. "Takk for at du stoppet meg. Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg bare ble så sint at jeg ikke klarte å styre meg selv! Beklager så mye, jenta mi. Det er bare at jeg er så utrolig redd for at det skal skje noe med deg. Og det jenta gjorde dreper meg. Elsker deg så høyt!" sa jeg stille og la hånda mi over hennes. Hun så på meg med tårevåte øyner. "Det går bra så lenge vi er sammen. Elsker deg og" sa hun stille.

 

 Tumblr_lbmx5zeorm1qbcs4so1_500_large

 

"Jenta mi" sukket jeg og la hodet hennes ned på fanget mitt. Jeg strøk henne forsiktig i pannen og passet ekstra godt på å ikke treffe sårene hennes. Hun lukket øynene. Jeg har så utrolig dårlig samvittighet, men jeg tror hun har skjønt at jeg bare bryr meg veldig mye om henne. Jeg vil hennes beste! *DN* hadde rødsprengte øyner. Det hadde nok jeg og, selv om jeg nesten ikke har grått. Jeg følte meg plutselig usikker på fansen min. Tenk at noen faktisk kunne gjøre noe sånt mot kjæresten min! Men jeg vet jo at de andre ikke er sånn som henne. Når jeg tenker meg om, kan jeg huske å ha sett henne på en signering for lenge siden. Jeg tvingte meg selv til å tenke på noe annet. Brad skulle jo ta seg av henne. Nå gjelder det bare å få *DN* i godt humør, selv om jeg ikke er det selv, men jeg klarer ikke å se henne i dårlig humør.

 

 

Ditt synspunkt:

På vei ut av flyet.

 

Jeg hadde sovnet på fanget til Niall under flyturen. Det var føltes godt! Nå håper du bare at det ikke kryr av fans utenfor. Du så jo virkelig ikke ut. All sminket var borte, sårene var veldig synlig, du hadde rødsprengte øyner og sovehår. "Tror du det er noen fans her?" spurte du og flettet fingrene dine i Niall sine. "Akkurat nå, håper jeg det ikke" sa han. Selvfølgelig var det det. Og dere hadde ingen livvakt. Flott! Det var utrolig mange der. Måtte være mange hundre! Det kom heldigvis noen vakter som jobbet på flyplassen som "gjerdet" de inn. Niall så ikke så glad ut. "Jeg hater å gå rett forbi fansen uten å stoppe!" sa han trist. Du svarte ikke. Hva skulle du egentlig si? Dere var begge slitne og ikke i det beste humøret, så du gledet deg til å komme til hotellet. "Vent litt!" sa han ivrig i det dere skulle gå ut fra flyplassen. Hva var det for noe?

 

 

Hva tror dere han skal?

 

Mange av dere har spurt om jeg kan ha maraton snart. Jeg har tenkt å ha det snart, men er må finne en dag som passer :) Takk for de supre kommentarene deres!

 

POSTED BY: JULIE

 


13.03.2012 | 14:31 | Kategori: Niall Horan

Don't let us down

 

På Niall sin auditioen på x-factor sa Katy til han: "Don't let us down!" og det gjorde han ikke! Er så stolt!

 

POSTED BY: JULIE


13.03.2012 | 14:13 | Kategori: Zayn Malik

2 millioner followers!

 

Gratulerer, Zayn <3

 

POSTED BY: JULIE


13.03.2012 | 07:14 | Kategori: One Direction

Random bilde

 

Hahaha, skummelt!

 

POSTED BY: JULIE


13.03.2012 | 07:11 | Kategori: Niall Horan

Twitpic


 

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 22:02 | Kategori: Noveller

Novelle - Sommerflørt

Hei dere! :) En anonym leser som kaller seg selv for "K" har fått lov til å skrive noveller på bloggen. Hvis dere liker den, kommer hun til å fortsette å skrive nye noveller og hun kommer til å bytte på hvem av guttene hun skriver om!


"Wow, som solen steker idag" sa du til deg selv i det du slang strandbagen gladelig over skulderen. I dag hadde du bodd i Los Angelesi fire måneder, og du var ennå ikke lei av de nydelige strendene deres. Du tok på deg de nye Ray-Ban solbrillene dine, og vandret ut døren. Da du var kommet ned til Long Beach fant du deg en perfekt plass. Du la ned håndkleet og startet med å bygge på den vanlige brunfargen. Du kikket utover havet i det vinden dro i i det lange brune håret ditt. Du streifet øynene ned mot sjøen for å se om det var noen nye gutter til stede, slik som du gjorde hver gang. Du hører store plask i vannkanten, og du får øye på en høy og mørk gutt med krøller som leker med ei lita jente. Du drar et lite smil om munnen og tenker "Endelig! Han har jeg ikke sett før" samtidig som du legger håret bak øret. I det samme snur han seg opp mot deg og kikker rett på deg! Han blunker. "Oi, han må visst ha merka at jeg kikket" flirte du litt av deg selv og la deg ned igjen for å ikke virke for "stalker-ish". Du kan kjenne varmen svir i kroppen din og det er virkelig på tide med et bad. I det du reiser deg opp, ser du ikke den kjekke gutten lenger, så du kaster av deg solbrillene og løper ned til vannet. Vannet er varmt i det du legger deg på svøm, samtidig som du kikker opp mot stranden i håp om å få øye på han. 

 

//bikinien

 

Plutselig merker du noe komme bak deg, og du snur deg brått! "Hei!" Sier den høye gutten med de fine krøllene. Du bare kikker på
han mens du tenker over hvor du har sett han før. "Jeg er Harry!" Sier han med den fineste aksenten du har hørt. "Åh, oi, jeg er DN". Du rødmer og prøver å smile. Han smiler tilbake i det han går forbi deg og opp av vannet. Du bare kikker på han, på den fine solbrune magen, de våte krøllene og den lange blå badeshortsen hans. "Åherreguuud.... Harry...." Sa du for deg selv og tenkte at du måtte svømme litt lenger. Du håpet ikke dette var siste ord i samtalen deres. Vannet begynte å bli kaldt, så nå var det på tide å gå opp. Du legger deg ned på håndkle for å få igjen varmen, men får fort følelsen av at noen iakttar deg. I det du setter deg opp ser du Harry reise seg opp og er på vei rett mot deg. Du får en liten nervøs kribling gjennom kroppen i det han nærmer seg. "Hey, jeg hørte det var et beachparty her i kveld?" Sier han og setter seg på huk foran deg, og smiler om hele sin munn. "Wow..." tenker du og stirrer på han. "Ehhhh ja! Jeg tror det!" Får du plutselig skyti ut. "Da sees vi der klokken 8 da?" Sier Harry mens han smiler bredt og kikker deg rett inn i øynene. Du flirer litt av han i det du svarer "Ja, da gjør vi vel det."

Når du kommer hjem løper du opp på rommet for å finne noe fint å ha på deg. "Æsj, jeg har jo ikke noe fint jooo" sier du til deg selv, og hiver av og på deg nye kjoler hele tiden. Du roter deg gjennom skapet i det du finner kveldens kjole;


 

//kjolen

Da var sminken og kjolen på, og du var nå klar til å dra. Du stikker en tur ned på kjøkkenet, "Skal denne kvelden gå bra får jeg vel ta litt alkohol innabords" Tenker du og ler litt av deg selv i det du finner frem en Smirnoff Ice. Du trer på deg et par svarte kule heels, og nå er det tid for beachparty! "Hade mamma, hade pappa!" Roper du å smeller døra etter deg. Stranda var en fem minutters gåtur, så det var ikke langt å gå. Stranda var pyntet med lys og dekorasjoner for beachpartyet, baren var åpen og det var allerede fult av mennesker. Du kikket etter Harry, men han var ikke å se.. "Hey there beautiful!" Hører du en stemme bak deg, i det du snur deg. Det var Harry! Han gir deg en knallrosa drink og studerer deg fra topp til tå. "Hei, haha takk! Sier du flørtende. Du kunne se Harry allerede hadde tatt noen drinker, og var i godt humør. "Kom, la oss danse" Sier han og tar tak i hånden din og drar deg inn i en stor klump med folk som danser. Dj'en spilte "We found love in a hopeless place" på full guffe. Harry tar et godt tak rundt magen din og danser med deg. Du kjenner det kribler i magen, han er så utrolig kjekk. Han hadde på seg en lyseblå skjorte og et par beige chinos, og de lange fine krøllene satt like bra som sist. Du vrikker litt ekstra sexy på rumpa for å vise deg litt for han. Han drar deg inntil kroppen sin og legger hode sitt inntil øret ditt; "Du er den fineste jenta jeg har møtt til nå" og kysser deg lett på halsen. Du kan ikke annet enn å smile og gi han et flørtende blikk, han hadde tatt deg med storm. 

Du tar tak i hånda hans og drar han ut av folkemengden og ned til vannet. Dere setter dere ned ved siden av hverandre og bare kikker hverandre i øynene. Han tar plutselig tak i hoftene dine og drar deg over til han. Du sitter på fanget hans med beina på hver sin side. "Nå skal jeg vise han litt" tenker du og dytter han ned i sanden og legger deg oppå han. Du kysser han. Han har myke og deilige lepper, dere kysser lenge.. Når du bøyer deg opp igjen, ser han overrasket ut, og sier "wow". Du tok hånda di ned i lommen hans og rappet til deg mobilen hans. Du skrev inn nummeret ditt. Bøyde deg deretter ned og kysset han igjen, reiste deg opp å gikk.
Du snudde deg for å se om han kikket på deg, og det gjorde han! Du blunket til han, også gikk videre..Dette er min første novelle for onedirection1 bloggen! Håper dere liker den :) Hvilken gutt vil dere neste novelle skal handle om?

Xoxo K

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 21:42 | Kategori: Video

1D host Big Time Movie on Nickelodeon

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 20:47 | Kategori: Funny stuff

Cool story bro

artig bilde

 

Døde da jeg så denne på artige.no! Sykt bra. Hahahah

 

Lik bildet ---> HER

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 18:58 | Kategori: Bilder

Bilder fra The Today Show

 

 

 

  

 

  

 

 

 

 

 

 

Sies at han har skjært seg på papirkutt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fineste i verden <3

 

POSTED BY: JULIE

 


12.03.2012 | 18:41 | Kategori: Harry Styles

Når kjendiser gråter

 

Noen andre som føler det samme?

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 18:03 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 34

Hva skulle du gjøre? Du kunne ikke bare bli sittende, men du turte ikke noe annet. Stemmen du hørte var en av jentene som banket deg.


Du turte ikke å snu deg for å se om det var henne. Men du ville jo vite hvem det var! Du snudde hodet ditt så forsiktig som du klarte for å se på henne. Det var jenta fra flyet. Søstera til den lille søte jenta. Kunne det virkelig være henne? Hva hadde du gjort mot henne? Pulsen steg raskere og raskere. Hva skulle du gjøre? I mens du så på jenta, så hun plutselig tilbake på deg. Rett i øynene. Med et skikkelig killer blikk. Du har aldri følt deg så redd før. I det du skulle til å løpe fra for å komme deg bort, satte Niall seg ned ved siden av deg. "Hei, jenta mi!" smilte han og ga deg en frappe fra starbucks og en sandwich. Det passet perfekt at han kom akkurat nå, men du klarte ikke å svare. Du var fortsatt litt i sjokktilstand. "Går det bra?" spurte han engstelig. Du nikket stivt. Skulle du egentlig si det til han? Hun satt faktisk rett bak deg, så du var redd for at hun skulle høre deg. Det gikk en stund, og du satt bare helt i ro og tenkte. Heldigvis følte du deg trygg siden Niall var der. Men hva skulle skje i ettertid? Skulle du bare la henne gå fra det hun hadde gjort?  "Er du ikke sulten?" spurte Niall og tok en slurk av frappen. Du ristet på hodet. "Sikker?" slurpet han. "Jeg kan godt spise det altså!" Du måtte smile og så ga du han maten. Matmoms altså!

 

 

//matmomsen.

 

På flyet:


Dere satt på første klasse. Du prøvde å smile, men du klarte ikke å tenke på noe annet. Det gikk først opp for deg nå at hun faktisk var på samme sted som deg. Det var ikke særlig betryggende. Du lente stolen godt bak og satte på en komedie på det lille tv som var. Nå skulle du prøve å slappe av. Niall så også på en film. Da filmen var godt i gang, kom jenta som banket deg og stilte deg ved siden av dere. "Hei, Niall!" smilte hun. Du kjente pulsen stige. "Gå bort!" skrek du automatisk. Du var redd. Du skalv. Hva var det hun ville? Og hva om hun skulle gjøre noe med Niall? "*DN*, hva er det du gjør?" sa han irritert til deg. "Hei! Skjer'a?" smilte han til jenta. Niall burde jo skjønne at du ikke skrek til en tilfeldig fan.  "Jeg lurte bare på om jeg kunne ta noen bilder med deg?" sa hun og gliste til Niall. "Selvfølgelig!" sa han og reiste seg opp. "*DN*, kan du ta bilde av oss?" spurte han deg høflig. "Åh, hei *DN*! Jeg så ikke deg. Det er så kult å møte deg og!" sa hun til deg med et "uskyldig" smil. "Hva faen er det du snakker om?" mumlet du. Du følte deg ikke lenger redd, bare sint! Men hadde du vært alene med henne, hadde du nok vært livredd. Hun så rart på deg og rakte deg iPhonen hennes. "Nei!" nektet du og tok ikke i mot iPhonen. Niall så overrasket på deg og sa: "Hva er det du gjør?" For et dumt spørsmål. Han skulle bare ha visst. "Beklager, at jeg spør om dette. Men hvordan har du fått sårene?" spurte hun omsorgsfullt. "Spør du hvor jeg har fått sårene fra? Jeg fikk de fra deg! Niall, det er henne! Det er derfor jeg ikke har vært meg selv, fordi jeg så henne i stad! Det er hun som gjorde alt dette mot meg!" sa du og brøt ut i tårer. Niall så redd og overrasket ut på samme tid. "Hæ?" spurte han forvirret. "Ja, hæ?" sa hun og spilte tydelig med.

 

 

Hva tror dere skjer videre?

 

Tusen takk for alle kommentarene deres på forrige del! Love you all <3

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 15:22 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 33

"Hvor er det vi skal?" smilte du stort. "Vent å se!" sa han lurt. Han plantet et vått kyss på leppene dine og gikk ut. Du gleder deg virkelig til å finne ut hvor dere skal!


Det var enda flere timer igjen til Niall skulle komme. Så for å ha noe å gjøre, logget inn på facebook. Du måtte le med tanken på hvor uavhengig du hadde blitt av internett etter at du møtte Niall. Når du logget inn, hadde du 678 venneforespørsler og mange varsler. Alle forespørslene var fra jenter du ikke visste hvem var. Det var egentlig ganske søtt. Tenk at så mange vet hvem du er. Du måtte smilte av det.

Plutselig var det kun en og en halv time til Niall skulle komme, så du ble litt stresset. Du sminket deg litt finere enn vanlig, men om det så finere ut, det var et annet spørsmål. Det var vanskelig å sminke bort sårene dine, de syntes alt for godt, men du prøvde å ikke bry deg om det. Du tok på deg en av favorittkjolene dine. Den var hvit med blonder. Du hadde kjøpt den når du var på shopping sammen med Ariana, så det var første gang du skulle bruke den. Du sto mellom noen svarte og rosa høyhælte sko, men du endte opp med de rosa. Når du var ferdig med å kle på deg, hadde du enda god tid igjen. Så du bestemte deg for å krølle håret ditt. Når du var ferdig satte litt av det i et søtt hårstrikk med en hvit sløyfe på. Nå følte du deg fin! Hvis du så bort i fra sårene.

//se for deg noe sånt.


Det banket på døra. Du dobbel sjekket deg i speilet, før du gikk å åpnet. Der sto Niall i en stram og fin skjorte. Han så kjempekjekk ut! "Woow! Du ser helt nydelig ut!" måpte han og kysset deg på kinnet. Han ga deg en stor vakker rosebukett. Så romantisk!  "Naw. Tusen takk, kjekken!" fniste du. "Hvor er det vi skal?" Han flettet hånda si sammen med din og tok deg med ut. Der sto en limmo. "Tuller du?" sa du målløs. "Ææh! Jeg har aldri kjørt i en limmo." Niall smilte og lo litt. "Søta!" sa han og kysset deg lett. Dere satte dere inn i limmoen og fikk servert en drink hver. Du var fortsatt like målløs over limmoen. Etter å kjørt i en stund, var dere endelig fremme. Sjåføren kom og åpnet døra for dere. "Takk!" smilte du til han. Niall begynte å gå, så du hang deg på. Hånd i hånd. Alt du kunne se var gress og trær. Det gjorde deg enda mer spent på hvor dere skulle. "Jenta mi, jeg ville egentlig ordne noe stort til daten, men siden vi reiser i morgen har jeg ikke hatt tid. Så jeg håper du liker dette!" sa han og klemte ekstra hardt i hånda di. "Jeg er sikker på at jeg kommer til å like det!" gliste du. "Det kan du ikke si før du har sett det, dumma!" spøkte han. Dere lo. "Hvor er det da?" spurte du utålmodig. "Rett rundt hjørne!" svarte Niall. Alt du fortsatt kunne se var gress og trær, men plutselig fikk du øye på noe. "Kødder du?" ropte du og holdte deg for munnen. Du sprang som en galing bort til plassen med de høye hælene dine. Det var helt nydelig.

 


//sånn så det ut på daten.

 

"Liker du det?" spurte Niall smilende. "Liker det? Jeg elsker det! Dette er så romantisk!" sa du og ga han et stort kyss. Dere satte dere ned på samme underlag og krøp godt inntil hverandre. "Hvilken film?" spurte du glad. "Jeg fant ut på facebookprofilen din at favorittfilmen din var The Note..." begynte han, men du avbrøt han. "The Notebook? Aah, jeg elsker deg!" sa du og kysset han mange ganger på leppene. "Elsker deg og!" sa han og kysset deg tilbake. 

 

Daten var helt perfekt. Niall var perfekt. Og ja, det var rett og slett herlig. Etter at filmen var ferdig ble dere bare liggende og kysse, helt til dere ble hentet. "Takk for en helt fantastisk kveld!" sa du og så han inn i øynene. "Takk for at du er så fantastisk!" sa han og kysset deg ømt. Da dere var fremme, var det første du gjorde å se deg i speilet. Sårene dine syntes veldig godt. Du var glad for at Niall ikke hadde snakket om det, siden du hadde glemt det av. ?Hei, fina! Ikke tenk på det! Du er vakker!? ropte han til deg. Dere var begge veldig trøtte, så dere gikk til sengs med en gang. Du sovnet på brystet hans.

 

Vekkeklokka ringte klokken seks på morgen. Du spratt opp mens Niall gjemte seg under dyna. Du hoppet opp på han og dro bort dyna. "På tide å stå opp, kjære!" sa du og kysset han på nesa. "Ååh!? stønnet han ?Søta mi!" Han hadde den søteste morgenstemmen du noen gang hadde hørt. Du fniste. Du tok på deg en dongeribukse og en av hettegenserene til Niall. Dere skulle jo bare reise så du orket ikke å pynte deg sånn. Niall tok på seg omentrent det samme. Han kom bakfra deg og strøk deg på magen. "Jeg elsker deg. Jeg elsker deg. Jeg elsker deg. Og jeg blir aldri lei av å si det!" sa han og strøk videre. "Elsker deg og. Du er best!" strålte du. 

 

 

På flyplassen:


Dere satt på gaten deres og ventet på flyet. "Jeg er sulten. Skal jeg kjøpe frokost til oss?" spurte Niall deg. "Jeg kan gjøre det!" smilte du. "Du vet hva som skjedde sist gang. Jeg vil helst gjøre det." sa han seriøst. Du ble sittende å stirre på han helt til han var borte. Hver gang du var sammen med Niall kriblet det i magen din. Du strålte virkelig av forelskelse. Mens du ventet ble du sittende å stirre på alle menneskene du kunne se. Plutselig hørte du en kjent stemme bakfra deg. Hjertet ditt begynte å banke fort og redselen steg. Hva skulle du gjøre? Du kunne ikke bare bli sittende, men du turte ikke noe annet. Stemmen du hørte var en av jentene som banket deg.

 


Hva tror dere skjer videre?

 

Vet ikke hvorfor skriften ble så liten. Og beklager om det ble litt rotete! 


30 kommentarer så kommer det ny del ASAP! :)

 


POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 14:55 | Kategori: Video

Guttene på The Today Show

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 14:43 | Kategori: Video

Video fra signeringen

 

Sykt heldige fans! Skulle ønske de kunne ha en signering i Norge også!

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 07:49 | Kategori: Bilder

Fra signeringen

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Husk at vi søker gjestebloggere! Informasjon ---> HER

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 07:45 | Kategori: One Direction

Tv informasjon

Sofia Vergara will be hosting the Saturday Night Live show with One Direction as musical guests on April 7th ^ LOL. Harry&#8217;s going to have a field day!

 

POSTED  BY: JULIE


12.03.2012 | 07:43 | Kategori: Bilder

Bilder fra NY

 

 

 

 

 

  

 

Tror dette er to dager siden  :)

 

POSTED BY: JULIE


12.03.2012 | 00:02 | Kategori: One Direction

Sydney Dalton

Sydney Dalton har fått utrolig mye hat både fra Directioners og Beliebers. Hun har til og med topp trendet på twitter hele 3 ganger. Dere kan lese om henne ----> HER <----

 

Her er noen bilder Sydney har tatt med guttene:

 

 

 

 

 

 

 

Og her er videoen hun har tatt:

 

 

 

Jeg liker ikke henne, men det er min mening! Husk og les om henne ---> HER <---

 

Hva synes dere om henne?

 

POSTED BY: JULIE


11.03.2012 | 17:41 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 46 SISTE DEL!

Heey, folkens! Ja. Dette er da den aller siste delen på historien min. Det er også det aller siste innlegget mitt på denne bloggen. Jeg har tenkt mye på det, og funnet ut at jeg ikke har tid til å blogge lenger. Derfor skal jeg slutte å blogge her :(

Det er utrolig trist, for dette har vært noe av det morsomste jeg har gjort. Dere er helt fantastiske alle sammen, og jeg kunne ikke bedt om bedre lesere. Tusen takk for alle kommentarene deres, de har betydd så utrlolig mye for meg.

Julie og jeg planlegger å lage en bok sammen med historiene våre. Så det kan hende det kommer noen inlegg fra meg angående det :)

Tusen takk for en fantastisk blogg tid!! <3


Dere satt på flyplassen og stirret ut på rullebanen. Tenk at du skulle reise hjem allerede! Dere hadde vært i London i noen uker, og det hadde skjedd så utrolig mye. Men det føltes uansett som bare noen minutter. «Hva tenker du på?» Sa Sophie. Du snudde deg mot henne og smilte. «Ikke noe spesielt, bare på hvor bra vi har det.» Hun nikket, og du fortsatte å stirre utover rullebanen. «Jeg kommer til å savne han så veldig.» Fortsatte hun, og en tåre trillet nedover det varme kinnet hennes. Du satte deg tett inntil henne, og la den ene armen rundt skuldrene hennes. «Jeg også.» Dere ble sittende i taushet, mens dere tenkte på de fantastiske kjærestene deres som skulle bli igjen i London. For bare en halv time siden hadde dere tatt farvel utenfor flyplassen, og lovet å ringe eller skype hver dag for å holde kontakten. «Vi får i alle fall snakke med dem hver dag.» Prøvde du, men innerst inne visste du at det ikke var nok. Du kom til å savne de trygge gode armene hans, og det vakre smilet. Øyene, klemmene, kyssene..alt ved Harry var så perfekt. Dere snufset begge to. «Jeg vil bare ikke miste han.» Sa Sophie, og du nikket forståelsesfullt. «Ikke jeg heller.»

 

 En metallisk stemme seg ut av høyttalerne og det var på tide å gå til flyet. Du reiste deg og slang veska over skulderen. «Er du klar?» Sophie reiste deg hun også, og dere begynte å gå mot gaten. Mens dere kom nærmere og nærmere kunne du kjenne hvor mye du faktisk savnet Harry. Du stoppet og pustet tungt. Du kunne gjort alt bare for en siste klem fra han. Plutselig begynte tårene og renne, og du ble stående å gråte mitt i gangen som en annen tulling. «Hei, det går bra. Kom nå.» Sophie så trist på deg, og grep hånden din. Du gikk motvillig etter henne, mens tårene rant som bekker nedover kinnene. Dere fant gaten, og stelte dere i kø for å gå på flyet. Plutselig kunne du se noen velkjente krøller hoppe nedover gangen. Hjertet for opp i halsen, og du begynte å løpe mot han. «Harry!» Ropte du og kastet deg i armene hans. Han klamret seg til deg, mens han tørket bort en tåre. «Du må ikke dra fra meg! Jeg kan ikke leve uten deg.» Han så alvorlig på deg mens øynene glitret av tårer. «Jeg vil ikke dra fra deg Harry! Det er det siste jeg vil.» Louis kom løpende opp på siden av dere og stoppet anpusten. «Hvor er Sophie?» Sa han, og du pekte inn mot køen. Han sprang videre og du kunne se Sophie kaste seg i armene hans. «Hvordan kom dere egentlig inn?» Spurte du, og Harry smilte litt. «Vi snek oss forbi vaktene.» Du så skeptisk på han. «Greit da, vi fikk lov siden vi er kjente.» Du ristet på hodet, og ga han en klem. «Vær så snill, ikke dra fra meg.» Ba Harry, og du kunne kjenne at det ikke var noe annet i hele verden du heller ville. «Jeg kan ikke, jeg må tilbake. Hele familien min bor der, og jeg må jo gå på skolen.» Harry sukket, og holdt rundt deg. «Du kan gå på skole her i England, og ha privatlærer med deg når vi er på tour. Familien din kan du se i alle ferier.» Du bet deg litt leppa, mens du stirret inn i de vakre grønne øynene til kjæresten din. Du ville virkelig ikke reise fra han. Flyet deres ble ropt opp en siste gang, og snart ville det dra herfra. «Jeg burde kanskje gå.» Sa du trist, og så fort ned i bakken. Du ville ikke møte det skuffede blikket hans. «*Ditt Navn*, se på meg.» Ba han, og løftet opp haken din med hånden sin. Du så på han, og plutselig visste du hva du skulle gjøre. Du skulle ikke dra tilbake, du skulle bli her med Harry. «Jeg blir her med deg.» Sa du og smilte. Harry smilte, før han lente seg mot deg og dere møttes i et varmt kyss. «Unnskyld å avbryte men..» «Sophie!» Du kastet deg i armene hennes, før dere ble stående å stirre hverandre i øynene. «Vi kan ikke dra tilbake.» Sa du, og hun nikket. «Jeg vet det.» Så tok du hånden til Harry i din, og dere gikk rolig ut av flyplassen.

 

20 år senere

 

 «Mamma!» Loretta kom løpende mot deg. Du fanget henne i luften og ga henne en stor klem.

  «Hei vennen, har du hatt det fint i barnehagen?» Den lille jenta nikket, og du satte deg ned på gulvet med henne i fanget. «Pappa dro til butikken for å handle middag.» Sa hun og smilte stort. Hun reiste seg fra fanget ditt, og plukket opp noe fra bordet. «Hva er dette?» Hun satte seg i fanget ditt igjen, og du åpnet boken forsiktig. Et smil bredte seg om munnen din, og du fikk en god følelse da det første bildet lyste mot deg. «Det er et album, fra da pappa og jeg var unge.» Dere ble sittende å se på alle de gamle bildene fra da du og Harry var unge. Du kunne huske dagen da Harry hadde bedt deg om å bli i London som om den var i går. Du kunne høre at ytterdøra smalt igjen, og like etter sto Harry på kjøkkenet med armene fulle av bæreposer. «Hei!» Loretta hoppet bort til han, og han bøyde seg ned for å klemme henne. «Har du hatt en fin dag på jobben?» Spurte du, og Harry satte fra seg posene. «Perfekt som alltid.» Svarte han, og kysset deg kjærlig. «Hva er dette?» Han plukket albumet opp fra gulvet, og dere satte dere i sofaen alle tre. «Jeg husker alt som om det var i går.» Sa han, og du klemte Loretta inntil deg. «Konsertene, bryllupet, da jeg løp etter deg på flyplassen.» Han lo litt, og du følte deg så lykkelig. Tenk at foreldrene dine hadde gått med på la deg bli. Du kunne ikke bedt om en bedre mann enn Harry. «Se så søte vi var.» Sa du, og pekte på et bilde av deg, Sophie, Harry og de andre guttene. «Det er vi fortsatt det.» Han lente seg mot deg, og ga deg et langt kyss. «Æsj!» Loretta løp ut av stuen, og dere ble sittende å le. «Jeg elsker deg *Ditt Navn*.» Sa Harry, og du la deg i armkroken hans. «Jeg elsker deg også Harry, og det vil jeg alltid gjøre.»


Hva syns dere om historien min?

 

Takk for meg! Vi snakkes forhåpentlig vis snart angående boken :)

LOVE YOU folkens <3POSTED BY: HEDDA


10.03.2012 | 13:15 | Kategori: Bilder

Imagine

Fant bare noen fort, så beklager at det ikke er noen av Louis. Har ikke internett, så det blir ikke flere oppdateringer i dag fra min side!

POSTED BY: JULIE


09.03.2012 | 23:30 | Kategori: One Direction

Normale gutter

 

 

POSTED BY: JULIE


09.03.2012 | 23:19 | Kategori: Gifs

Gif av Larry

 

POSTED BY: JULIE


09.03.2012 | 22:34 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 32

Plutselig lagde Niall et skremmende ansiktsuttrykk. "Jeg vet hvem det er!" sa han med et stivt blikk.

 


"Det er Bethy. Jeg er sikker!" sa han stille, men med en sint stemme. "Nei!" sa du tydelig og nektet. Det ikke henne. Det var du helt sikker på. Hun hadde gjort nok med deg, og det var hun nok klar over. Pluss at  hun var i London, ikke her i Chicago. Niall så på deg som et spørrende spørsmålstegn. "Jeg kjenner henne, Niall!" svarte du bestemt. "Det gjør jeg og! Bedre enn deg også." mumlet han. "Jeg vet at det ikke er henne. Jeg var der når det skjedde. Jeg lover deg, det var ikke henne!" sa du. "Men hvem var det da?" spurte han med tårer i øynene. "Jeg vet ikke, men Bethy er utelukket." sa du og lukket øynene. Du ville egentlig bare sove. "Kan ikke du legge deg her sammen med meg?" spurte du og gjorde klar plass. Han ristet på hodet. Du så trist på han. "Hvorfor?" spurte du. Han sa ikke noe, men reiste seg opp fra stolen og la seg ned ved siden av deg. Du smilte og krøp deg godt inntil han. Det føltes så godt. Varmen, lukten og Niall. Han så fortsatt like bekymret ut. "Niall, vær så snill og tenk på noe. For min skyld!" sa du seriøst. "Ok da!" sa han med et mykt smil. "Kyss meg!" smilte du glad. Han la seg godt inntil deg og kysset deg ømt. Det svei da han traff leppene dine på grunn av sårene, men du brydde deg ikke. Det var verdt det. Du kysset han mer og dere begynte å tungekysse. Niall virket fortsatt lei seg, så han var veldig forsiktig med kyssingen. Dere ble liggende der lenge, og til slutt sovnet dere begge.

 

 

 

//deg og Niall

 

Det var allerede gått to dager siden det skjedde og du hadde stort sett sovet hele tiden. Niall lå ikke lenger ved siden av deg, men du følte deg uansett trygg. Du visste at han tok godt vare på deg. Han kom gående inn døra smilende. "Hei, fina mi! Hvordan føler du deg i dag?" sa han og satte et brett med frokost på nattbordet. Han hadde laget deg en sandwich, forskjellig med frukt og en varm kopp te. "Jeg føler meg overraskende bra faktisk. Vi kan godt dra ut en plass i dag!" smilte du. Du følte deg så glad. Niall satte seg i sengen ved siden av deg og kysset deg romantisk. "Vi får se!" sa han og kysset deg på nesa. Du fniste. "Tusen takk for frokosten, kjekken!" sa du og hev i deg sandwichen.

 

 

"Vi skal egentlig reise til Boston i dag. Men føler du deg bra nok til å dra? Vi kan godt reise i morgen, kun meg og deg?" sa han og strøk deg på kinnet. Nå følte du deg presset til å si ja. Siden det var ditt valg. "Ja." mumlet du uten å smile. "Jenta mi, vi kan godt reise i morgen tidlig. Så kan vi finne på noe gøy i kveld. Hva sier du til det?" spurte han og så dypt på deg. Han ville det beste for deg, det kunne du se på blikket hans. "Ja, det vil jeg gjerne!" gliste du. "Hvis det er greit for deg da." Han så litt dumt på deg og sa: "Dumma, selvfølgelig vil jeg det!" Han smilte søtt til deg. Han var så herlig. Du hadde aldri trodd at du skulle noen gang finne en så fantastisk kjæreste. Niall var virkelig den beste. "Det er en date, ikke sant?" spurte du.  "Klart, det er! Og jeg vet hvor vi kan dra!" sa han og lyste opp. "Jeg og guttene har et intervju nå om en time. Går det greit om jeg henter deg klokka sju? Tingene dine står her og Brad kan passe på deg. Tror du det går greit? Jeg trenger ikke å dra, hvis du vil at jeg skal være her med deg." Du strøk han i håret. Han var så søt og omtenksom. "Selvfølgelig skal du dra! Så sees vi i kveld!" smilte du og kysset han lenge. "Men forresten, hvem er Brad?" spurte du og hevet det ene øyenbrynet. "Åja, ja! Det er en av livvaktene vårs! Han er veldig kul." smilte han. "Du er sikker på at det går greit?" spurte han seriøst. "Jaa! Ha det gøy nå." sa du og himlet med øynene. Du kysset han fort på kinnet. "Ok da."sa han skeptisk. "Gleder meg til i kveld!" Han var på vei til og gå ut , men så du tok tak i hånda hans. "Hvor er det vi skal?" smilte du stort. "Vent å se!" sa han lurt. Han plantet et vått kyss på leppene dine og gikk ut. Du gleder deg virkelig til å finne ut hvor dere skal!

 

Mer?

Kom med idèer til hvor Niall kan ta *DN* med på date! 

 

 

POSTED BY: JULIE


09.03.2012 | 14:17 | Kategori: Liam Payne

Liam hadde twitcam i natt

Del 1:

 

 

Del 2:

 

 

Del 3:

 

 

 

Del 4:

 

 

 

Del 5:

 

 

 

Del 6:

 

 

 

 

Skulle ønske jeg var våken..

 

POSTED BY: JULIE


09.03.2012 | 14:03 | Kategori: Bilder

Bilder fra premieren på "Big Time Movie"

 

Liam Payne Big Time Rush and British pop group One Direction attend Nickelodeon Hosts Orange Carpet Premiere For Original TV Movie "Big Time Movie" Starring Big Time Rush at 583 Park Avenue on March 8, 2012 in New York City.

 

Liam Payne Big Time Rush and British pop group One Direction attend Nickelodeon Hosts Orange Carpet Premiere For Original TV Movie "Big Time Movie" Starring Big Time Rush at 583 Park Avenue on March 8, 2012 in New York City.

 

Liam Payne Big Time Rush and British pop group One Direction attend Nickelodeon Hosts Orange Carpet Premiere For Original TV Movie "Big Time Movie" Starring Big Time Rush at 583 Park Avenue on March 8, 2012 in New York City.

 

Liam Payne Big Time Rush and British pop group One Direction attend Nickelodeon Hosts Orange Carpet Premiere For Original TV Movie "Big Time Movie" Starring Big Time Rush at 583 Park Avenue on March 8, 2012 in New York City.

 

Liam Payne Big Time Rush and British pop group One Direction attend Nickelodeon Hosts Orange Carpet Premiere For Original TV Movie "Big Time Movie" Starring Big Time Rush at 583 Park Avenue on March 8, 2012 in New York City.

 

One Direction attend Big Time Movie film premiere in New York

 

One Direction attend Big Time Movie film premiere in New York

 

One Direction attend Big Time Movie film premiere in New York

 

One Direction attend Big Time Movie film premiere in New York

 

One Direction attend Big Time Movie film premiere in New York

 

 

 

POSTED BY: JULIE

 


09.03.2012 | 13:51 | Kategori: Video

1D Tour Video - Autumn Term & Winter Season

 

 

De er så herlige! Verdt å se <3

 

POSTED BY: JULIE


09.03.2012 | 13:43 | Kategori: Bilder

Fra en photoshoot

    Fine, eller hva?

 

POSTED BY: JULIE


09.03.2012 | 13:37 | Kategori: Video

5 days with One Direction - Twist

 

 

 

 

Liam sin kommer snart, tror jeg :)

 

POSTED BY: JULIE 


09.03.2012 | 13:29 | Kategori: Video

One Direction in 3D on Nintendo 3DS

 

POSTED BY: JULIE


08.03.2012 | 21:43 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 45

Heeey! Denne delen ble desverre litt kort, men jeg har mindre tid en ellers nå. Derfor har jeg bestemt meg for å slutte historien min nå, så dette her er nest siste del :( Det er sykt trist å tenke på hvor lenge jeg faktisk har skrevet på denne historien, og på alle de søte og oppmuntrende kommentarene dere gir meg. Dere er virkelig utrolige. Jeg kjenner igjen mange av navnene deres, og det er utrolig koselig å vite at folk setter pris på det jeg skriver. Men, den måtte jo slutte en gang.


Visste du hvem det var? Herregud, hvem kunne det være. Harry rynket pannen, og så skeptisk på deg. «Vil du virkelig vite det?» Du så på han som om han var en idiot. «Seriøst?» Stønnet du, og han flirte. «Hannah.» Sa han plutselig, og du skvatt til. Hvordan i huleste visste han hvem Hannah var? Hannah var en venninne av deg og Sophie fra skolen, men du hadde ikke snakket med henne på lenge. «Hvordan visste du at jeg kjente henne?» Harry gliste. «Døh, facebook og twitter er ikke så langt unna hverandre altså. Jeg så jo at du var en felles venn.» Han ga deg et fårete smil og du face palmet deg selv. «Serr, jeg visste ikke at hun hadde vært her på konsert en gang.» Sa du. Hun kunne i det minste ha sakt fra til deg at hun var her, hun visste jo det. «Hva gjør vi nå da? Hvordan skal vi fortelle det til Zayn?» Du så trist på Harry, som sluttet å smile og fikk et alvorlig blikk. «Det er det som er problemet, vi kan ikke si det til han.» «Hva!? Vi må jo det.» Nesten ropte du. «Slapp av.» Hvisket Harry og så seg litt rundt i rommet. «Greit da, men det blir din jobb.» Du tok en stor slurk av frappen, mens du prøvde å finne ut en måte å fortelle det til Zayn på. Stakkars, han kom jo til å bli helt knust. «Greit, jeg forteller han det i kveld.» Harry sendte deg et takknemlig smil. «Det er jenta mi det.» Sa han, og reiste seg fra stolen sin. «Skal vi gå tilbake til hotellet?» Du nikket og reiste deg, før du drakk opp det som var igjen i koppen og kastet den. Harry grep hånden din, og dere vandret ut på gaten.

 

 

Dere hadde sittet oppe på rommet til guttene hele kvelden, og bare sett film og slappet av. Det hadde vært en slitsom uke. Du sukket fornøyd, mens du la deg godt til rette i de trygge armene til Harry. Tenk så mye som hadde skjedd på så kort tid. Men det var ingenting du angret på, tvert imot. Du kunne egentlig ikke vært mer lykkelig. «Går det bra jenta mi?» Hvisket Harry, og kysset deg lett på pannen. «Mhm.» Sa du, og nikket. Du kikket bort på Louis og Sophie, som lå og småsnakket i den andre enden av sengen. De var så søte. Du smilte og lente hodet enda nærmere Harry. Han bøyde seg ned og plantet et varmt kyss på leppene dine. En varme spredte seg i hele kroppen din, og du kunne kjenne sommerfuglene i magen som kom hver gang han kysset deg. «Hvordan gikk det med Zayn?» Hvisket han, og du tok en rask titt på Zayn. Han så litt trist ut, men han hadde da tatt det bra. «Det går fint, han tok det bra. Han kunne jo ikke forvente at hun var singel heller.» Harry lo, og du måtte le litt selv. «Jeg elsker deg.» Sa Harry plutselig, og du så drømmende på han. «Virkelig?» Han kysset deg igjen, og du fikk den samme gode følelsen. «Ja.» Du smilte. «Jeg elsker deg også.»

 


Hva syns dere om at det er nest siste del?

Gleder dere dere til å se hva som skjer i den siste?

 

POSTED BY: Hedda


08.03.2012 | 16:53 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 32

"Hvem er du?" sa *DN* med den svake stemmen sin. Det var så vidt man kunne høre hva hun sa. Jeg lo.

 


(Jeg

 

Tilbake til ditt synspunkt:


Du våknet opp i et fremmed rom. Det føltes ut om at du hadde sovet helt siden natten med Niall, men du innså at du ikke hadde det. Du prøvde å reise deg opp, men du klarte det ikke. Det gjorde rett og slett for vondt å bevege seg. I smerte snudde du hodet ditt for å se hvor du egentlig var. Du lå i stor dobbelseng. På veggen var det en kongelig tapet og knallrøde gardiner. Det var alt du klarte å observere. En fremmed mann kom gående inn i rommet. Han hadde på seg helt svarte klær og var bustete på håret. Han var på vei mot deg. "Hvem er det?" tenkte du og ble litt redd. Hva om han skulle gjøre noe med deg? Du prøvde å krype lenger inn i senga, men du mislykket. "Du trenger ikke å være redd for meg!? lo mannen med den mørke stemmen sin. "Hvordan går det?" Du så skeptisk på han. "Hve-e-m..?" du måtte stoppe. Det var til og med vanskelig å snakke. ".. er du?" klarte du å si. "Jeg er livvakten til guttene. Niall er ute i gangen og venter. Du skal bare sove videre!" smilte han og la et teppe over deg. Du tenkte ikke noe mer og sovnet med en gang.

 

Tumblr_lvpmnurrb41r1gvqzo1_500_large

 

Du våknet. "Jenta mi!" smilte Niall og la hånda si oppå din. Han så litt bekymret ut, men glad.  "Hei, Niall!" sa du. Det gjorde ikke lenger vondt å snakke. Du begynte å vifte med armene dine. Og så føttene. Det gjorde heller ikke så vondt å bevege deg, bare litt. Niall lo forsiktig. "Søta! Hvordan går det med deg?" Du begynte å tenke. "Hva er det egentlig som har skjedd?" spurte du forvirret. "Vi vet ikke enda, jenta mi. Men jeg lover deg. Vi skal finne ut hvem som har gjort dette mot deg!" sa Niall tankefull og flettet hendene deres sammen. Du smilte litt. "Men hva har egentlig skjedd med meg?" spurte du. "Husker du ikke det?" sa Niall alvorlig. Du ristet på hodet. "Jeg kommer snart tilbake. Elsker deg!" sa han og gikk ut av døra. Du smilte og lukket øynene dine. Du følte deg helt ødelagt. Aldri hadde du vært så sliten eller trøtt før. 

 

Etter en stund kom det en det en dame inn i rommet. "Hei, jeg heter Lisa og jeg skal prøve å hjelpe deg!" sa hun og smilte hyggelig. "Hvor er Niall?" spurte du stresset. "Niall er i gangen. Han kommer inn etterpå!" svarte hun og begynte å skrive i notatblokken. Du følte deg litt ukomfortabel. Hvert fall uten kjæresten din. "Men hvor er jeg?" spurte du. Det hadde du ikke helt tenkt over. "Du er i en privat leilighet. Det ble bestemt at du ikke skulle på sykehuset eller legevakta på grunn av paparazziene. Vi vil ikke blande media opp i dette, så derfor er jeg og noen andre sykepleiere her." Du bare nikket og var litt i din egen verden. "Niall sa du ikke husket hva som hadde skjedd, så jeg skal fortelle deg det vi vet. Kanskje du husker noe selv?" sa hun alvorlig. Du nikket langsomt. "I går morges fant livvaktene deg i et smug. Du var bevisstløs og skadet!" begynte hun. Nå husket du det. Personene slo og sparket deg helt til du ikke kunne bevege deg. Du kjente blodsmaken komme i munnen bare at tanken. "Au!" skrek du. Damen så sjokkert ut på deg. "Beklager, jeg bare fikk et slags syn." Du begynte å vri deg. Akkurat som du prøvde å få deg vekk fra dem. Damen tok tak i deg og la deg til rette. "Går det bra?" spurte hun omtenksomt. Du nikket. Plutselig var du i tårer. "Det var forferdelig!" hulket du. Det føltes som det skjedde på nytt i tankene dine. Alt ble plutselig så tydelig. Du husket alt. "Prøv og fortell med det du husker!" sa damen og gjorde klar blyanten til å skrive. "Jeg var på vei til radioen. Glad og lykkelig. Plutselig kom ned noen bakfra og knøt et skjerf rundt øynene mine. Jeg kunne ikke se. De dro meg en plass og så begynte de å slå og sparke meg. Jeg gjorde motstand så lenge jeg kunne. Da jeg nesten ikke hadde krefter igjen, spurte jeg hvem det var. Jeg hørte en stemme le. Det var en jentestemme som lo, men jeg tror det var to jenter som var der hele tiden. Eller så var det flere. Det er alt jeg husker, før jeg våknet her." sa du og tørket bort tårene dine. Damen nikket langsomt og skrev ned. Da hun tydeligvis var ferdig å skrive, sa hun: "Takk!" Hun ruslet ut døra. Du ble liggende å tenke. Hvem kunne det egentlig være? Hvem ville gjøre noe sånt mot deg? Det lå et speil på nattbordet. Du bøyde deg til andre siden av senga og tok tak i det. Speilet var lite, men nok til at du kunne se deg selv. Du hadde sår i hele ansiktet. Det så helt grusomt ut. Lengre ned på kroppen hadde du grovere sår. Blodet var tørket vekk og du hadde ikke lengre på deg de samme klærne, men noe pysjamas lignede klær. Du sovnet igjen.

 

419701_309470535774535_213569935364596_745305_296437904_n_large

 

Du våknet av at Niall kom inn døra. Han satte seg på sengekanten og kysset deg på hånda. "Føler du deg bedre?" spurte han og strøk deg i panna. "Jo da!" mumlet du. Du var overrasket over hvordan Niall hadde taklet dette. Han virket så rolig. "Hvordan gikk det på radioen?" spurte du for å ha noe å snakke om. "Det gikk bra, men vi trenger ikke å snakke om det nå. Vi har viktigere ting å tenke på." svarte han uten et smil. "Som hva?" spurte du. "*DN*, du er klar over hva som faktisk har skjedd med deg?" Du nikket og så en annen vei. Det verste av alt, var at du ikke hadde en anelse på hvem det kunne være. Du husker at en av stemmene sa: "Hun fortjener det!" Hva hadde du gjort for å fortjene det? Det skremte deg med tanken på at noen hadde et så stort hat på deg. "Har dere ringt foreldrene mine?" spurte du engstelig. Du ville ikke at de skulle få vite noe. Da ville de bare ha sendt deg hjem. "Nei, vi tenkte at du kunne få gjøre det selv når du var klar!" sa han og så ganske seriøs ut. "Jeg vil ikke si det til dem." sa du. Niall så veldig bekymret ut, men han virket også ganske mistenksom. "Niall, ikke tenk mer på dette. Jeg har det bra!" stønnet du stille. "Du har det ikke bra. Dette er ikke ok. Jeg klarer det ikke. Både deg og skyldfølelsen. Hadde jeg ventet på deg, ville ikke noe av dette skjedd. Tanken på at noen vil skade deg, takler jeg ikke. Og bare se på deg. Du er helt klart ikke ok!" ropte han og noen tårer trillet. "Niall! Dette er ikke din feil." sa du bestemt og tok tak i hånda hans. Du flettet den sammen. Han så helt knust ut. Stakkars. Det ble stille en stund. Plutselig lagde Niall et skremmende ansiktsuttrykk. "Jeg vet hvem det er!" sa han med et stivt blikk.

 

Mer?

 

Det ble en litt kjedelig del. Og tusen takk for alle de herlige kommentarene i forrige del! <3

 

POSTED BY: JULIE


07.03.2012 | 15:32 | Kategori: 1D Historie-2

Info om historie 2

Hei dere! Må bare fortelle dere at jeg er borte helt til søndag. Er i en campingvogn i Finland uten internett.. (woohoo) Men jeg skal klare å få postet en del hver dag. Det er en kafé i nærheten med internett, så jeg satser på at jeg klarer det! Håper at dere forstår :) Og tusen takk alle de herlige kommentarene deres! Make my day <3

(mobilblogging)

POSTED BY: JULIE


07.03.2012 | 15:03 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 31

 Etter kanskje ti lange minutter, kom hun gående ut med et nøytralt blikk som var umulig å lese. Jeg reiste meg spent opp og spurte: "Hva sa de?"


Tilbake til ditt synspunkt:


Du kjørte et pokerface sånn at Niall ikke skulle avsløre deg. Han så veldig nyskjerrig ut. Plutselig kom gliset ditt frem. Du klarte ikke holde deg. Niall sitt blikk forandret seg til et eneste stort smil. Du sprang i armene hans og han møtte deg på "halvveien". Han sa på deg med et kjærlig smil og kysset deg romantisk. Du holdte godt rundt magen hans. Rett og slett fordi du kunne. Foreldrene dine var ikke glade for at du var her, men det gikk greit. Niall så ut til å skjønne svaret. "Jeg er så glad at du kan bli!" sa han og kysset deg i panna. "Jeg og!" fniset du. "Men du skjønner at jeg ikke kan være her så lenge?"  Niall lagde sytestemme og svarte: "Jaa, men jeg vil ikke. Jeg vil ha deg her helt til jeg kommer hjem igjen!" Du smilte ertende tilbake. "Vil liksom ikke du også det?" sa Niall på tull. "Nei, æsj! Hvem vil det?" tullet du med han. "Jeg vet ikke.. *DN*, kanskje? Hørt om henne?" Du begynte å le og slo han i ansiktet. "Du er så teit!" lo du. Niall så ertende på deg, klep deg på rumpa og kysset deg lenge. Han var så fin. "Du vet at vi skal på en radiostasjon i dag? Eller det er vel egentlig ikke så lenge til" sa han til deg og så plutselig litt stresset ut. "Det er bare 45 minutter til!" Skulle du egentlig være med? Han hadde jo ikke sagt noe om det. "Er du klar til da?" ropte han i det han kledde av seg skjorta for å skifte. Du skulle være med. Så gøy! "Ooh. Jeg må dusje først!" sa du og plutselig ble du også ganske stresset. "Jeg kommer aldri til å bli ferdig til da." Niall så litt skeptisk ut, men tankefull ut. "Radiostasjonen er faktisk bare en gate unna. Du kan jo komme når du er klar?" Du nikket og ga han et lite kyss på kinnet. "Hvis det går greit? Tror du at du klarer det?" sa Niall litt engstelig. "Klart, kjekken!" himlet du med øynene. "Supert! Men jeg må møte guttene nå. Da sees vi der?" sa han og kysset deg fort på leppene. 

 

 

 

1 time senere:

Noe som var typisk deg, var å bruke lang tid på å ordne deg selv. Nå var du nydusjet, sminket pent og du hadde funne fram noen fine klær. Etter at du ble sammen med Niall har du blitt nøyere på hvordan du ser ut i offentligheten, siden det er paparazzier og fans over alt! Du dobbelskjekket deg selv i speilet. "Ser jeg ok ut?" tenkte du til deg selv og rettet litt på håret. Du satset på det. Guttene var nok allerede live på radioen, så du burde kanskje kjappe deg litt. Du tok på deg en blazer og noen matchende wedges. Niall hadde sendt deg adressen på melding, og siden radiostasjonen lå ganske nært, kunne det vel ikke være så vanskelig.

 


 //antrekket + en blazer.

Gatene var veldig fine og lette å finne fram i. Du kunne allerede se radiostasjonen et stykke framfor deg. Midt i gatene i Chicago gikk du for deg selv. Verdens gladeste jente med den beste kjæresten. Du måtte smile bare av tanken på det. Plustselig kjente du en hardhendt hand ta deg på skuldrene. Hvem er det? Du skulle akkurat til å snu deg for å se hvem det var.

 

Fra et annet synspunkt: (det er meningen at dere ikke skal vite hvem sitt synspunkt det er)


Der var hun. Jeg kunne se henne. Hun gikk der å smilte for seg selv, men hun visste da ikke hva som kom til å skje. Jeg kom bakfra og la hendene mine hardt på skuldra hennes. Hun prøvde å snu seg, men da knøt jeg et skjerf rundt henne sånn at hun ikke skulle se. Jeg strammet det så hardt jeg kunne. Hun begynte å rope. Da kom venninnen min inn i bildet. Jeg fikk henne til å holde *DN* for munnen og så dro vi henne inn i et smug. Vi kunne ikke risikere at noen skulle se dette. Jeg slo henne alt jeg kunne i magen. Hun datt ned i saktefilm og stønnet høyt. *DN* klamret seg rundt magen sin. Sikkert på grunn av smerten. Jeg ga vennina mi en highfive og smilte stort. Vi slo og sparket henne mer. Helt til vi ble slitne selv. *DN* gjorde ikke motstand lenger. De lyse klærne hennes var fulle av dritt og nesten blitt brune. "Er vi ferdig nå?" spurte venninna mi med et trist blikk. Jeg ga henne et stengt, men dumt blikk. "Dette er ikke noe å være lei seg for. Hun fortjener det!" sa jeg og sparket henne en siste gang. Denne gangen i ansiktet. Hun lå der og vre seg av smerte. Stønnene ble svakere og svakere. "Hvem er du?" sa *DN* med den svake stemmen sin. Det var så vidt man kunne høre hva hun sa. Jeg lo.

 


 

Hvem tror dere at det er?

Husk å kommenter hvis du vil ha mer :)

 


POSTED BY: JULIE 


06.03.2012 | 23:42 | Kategori: Gifs

En fin GIF

     

     

 

 

POSTED BY: JULIE


06.03.2012 | 23:34 | Kategori: Zayn Malik

Harry tweeter

 

Aw, Zayn er så herlig! <3

 

 

POSTED BY: JULIE


06.03.2012 | 21:35 | Kategori: #1DFacts

#1D Facts & Quotes

 • Before watching the WMYB music video for the first time, Niall said "Wait! I need to get food, pause it!".
 • When Liam is sad, the boys tell him to imagine babies being born with moustaches, because it makes him laugh.
 • Niall used to have two fish called Ben and Jerry, but they died due to being overfed.
 • When Liam started crying while watching Toy Story 3, Zayn tried to comfort him.
 • Danielle tried teaching Liam to spell, but it failed. She said Liam is cute like that anyways.
 • Interviewer: "How does it feel to be single?" Harry: "It's cool. I have Louis, so I wouldn't go as far as saying I'm single."
 • Zayn:"Next question is from Chloe." Louis:"Check my flow!" Zayn:"Yeah Chloe check my flow n she wants to know, which rhymes also."
 • "So five teenage boys in one house, who washes the dishes?" Niall: "The dishwasher."
 • "There's nothing better than lying in bed or on the couch with a girl just talking. Sounds corny, but it's my thing." - Zayn
 • Interviewer: "What do you hate?" Niall: "Birds flying indoors, it's horrible. I get scared cause they get scared."
 • Liam tries so hard to tweet and read everything his fans send him. He gives one or two hours of his time.
 • Niall annoys Zayn by singing everything in opera. One morning Niall was singing in opera and Zayn slapped him.
 • When Niall met Justin Bieber, Harry had to take him out of the room so he could scream.
 • When Zayn was younger, he thought the phone number was how much their bill was.
 • Harry says he's awful at covering up his thoughts and feelings.
 • Niall broke up with his girlfriend during X Factor so he could focus on his career, but now he says he completely regrets it.
 • Liam once met a fan who had cuts on her wrist, he hugged her and told her she was beautiful.
 • Harry only read his timeline on twitter, because he's afraid of reading hate in his mentions.
Vil dere ha flere? Noe dere ikke visste eller visste fra før?

Jeg syns i alle fall de er kjempe søte :)

 

POSTED BY: Hedda

 

 


06.03.2012 | 21:14 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 44

Heeey folkens! Først vil jeg bare si TUSEN takk for alle de søte og hyggelige kommentarene. Blir serr rørt jeg! haha <3 Dere er virkelig verdens beste lesere!

 

Jeg la meg ned i sengen igjen, og lukket øynene. «Ok. Vi ses snuppelura mi!» «Hade, søta!» Svarte hun, før hun la på. Jeg ble liggende en stund å høre på pipetonen, før jeg slo av mobilen og la den på nattbordet. I dag skulle jeg fortelle henne det..?


 

Back to you:

 

 Du sa ?hadet? til Sophie, og ble stående å trippe foran hovedinngangen på hotellet. Du hatet å vente, uansett hvor kort ventetiden var. Hva var det Harry ville snakke med deg om? Han virket liksom litt nervøs da han sa det. Kanskje han bare ikke hadde kommet helt over det som skjedde i går, ikke at det var så rart. Det hadde skjedd så mye på kort tid i det hele tatt. Du stirret tomt på bilene som suste forbi, mens du lukket all lyd ute og lot scenene fra i går surre rundt i hodet som en film. I det første øyeblikket hadde du skværet opp med Nathalie, den største bitchen du noen gang hadde kjent. Så hadde Sophie fortalt om søsteren sin. Du ristet på hodet, og så deg forvirret rundt. Hvor ble det av Harry? Plutselig kunne du kjenne to par myke varme hender snike seg rundt midjen din, og Harry ga deg en god klem bakfra. «Hei jenta mi, sorry at det tok litt tid.» Du smilte, og tok hånden hans i din. «Det går bra.» Løy du, og dere begynte å gå hånd i hånd ned mot Starbucks. På veien fikk dere flere blikk, men dere brydde dere ikke. Akkurat nå var det bare dere to, i deres helt egen lille boble. Du smilte lykkelig mens du kikket bort på Harry. Han smilte varmt og klemte hånden din. «Fikk dere shoppet noe fint da?» Spurte han, og et øyeblikk sprakk boblen. Du kunne kjenne sommerfuglene som begynte å flakse i magen med en gang du tenkte på møtet med Cher i dag. «Vi møtte Cher, hun sier vi skal lage en sang sammen.» Sa du stolt, og Harry flirte. «Ikke le, det er sant!» Sa du irritert, og Harry hevet hendene over hodet. «Jeg tror deg, jeg tror deg. Ikke skyt.» Du geipet til han, før han grep hånden din igjen og ledet deg inn på Starbucks. «Finn et bord du, så skal jeg kjøpe kaffe.» Du nikket, og fant et lite bord innerst i et hjørne av cafeen.

 Etter en liten stund kom Harry tilbake med to herlige frappeccinoes, og han satte dem elegant på bordet. «Så, hva var det du ville snakke med meg om?» Sa du, og Harrys ansikt ble stramt. Hva var det som var så ille? Du fikk en uggen følelse i magen. Som du hadde fortalt deg selv tidligere, det var nok problemer nå. Du ville bare nyte resten av ferien sammen med den herlige kjæresten din. Harry kremtet litt før han bøyde seg mot deg. «Du vet du fortalte om Zayns dameproblemer, sant?» Du kremtet, og smilte skjevt. «Joda, hvordan det?» Var det dette han ville snakke med deg om? Du måtte nesten le. «Jo, jeg har funnet ut hvem det var.» Du lente deg enda lenger over bordet, og kysset han lett på nesen. «Hvem da?» Sa du ivrig, mens du satte deg tilbake i stolen og tok en liten slurk av kaffen.

 

 «Oj, shit!» Utbrøt du, og flere blikk snudde seg etter deg. ?Harry begynte å le, og du stakk tungen ut i den varme luften. «Hjejne fjyys.» Sa du, og Harry lo enda mer. «Du hva for noe?» Du så dumt på han. «Hjerne frys.» Sa du igjen. «Å, ja jeg glemte å si at det var isbiter i iskaffen din.» Harry flirte og du geipet til han. «Men hvor var vi, hvem er det?» Han kremtet litt, og lente seg mot deg igjen. «Det var på den samme konserten som du sang på, han sluttet aldri å snakke om øynene hennes! Han hadde bare vinket til henne fra senen.» Han stoppet og tok en slurk av kaffen sin. Du veivet utålmodig med armene for å få han til å fortsette. «Og?» Harry satte fra seg koppen og svelget. «Og, jeg har funnet henne på twitter!» Du smilte glad. «Så bra! Da kan vi jo kontakte henne da, få henne til å komme hit og overraske Zayn.» Men Harry så ikke like glad ut, hva var det som var så dumt? «Hva er det? Er du ikke glad på hans vegne.» Spurte du, og Harry nikket. «Så klart er jeg det, det er bare.» Nå var du lei av de pausene hans. «Bare hva da!» Sa du, og Harry stirret tomt på den andre siden av rommet. «Hun har allerede kjæreste, og jeg tror du vet hvem det er..»


Hvem tror dere det er?

Hva syns dere om historien så langt? Har en slags overraskelse til dere snart, ikke forvent noe veldig stort altså. Men jeg syns i alle fall det er litt kult :)

 

Vil dere ha mer?

 

POSTED BY: Hedda

 

 


06.03.2012 | 18:24 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 30

"Niall.. jeg har ikke vært helt ærlig med deg!" begynte hun.

 


Tilbake til ditt synspunkt:

Niall så på deg med store, nyskjerrige øyner. Plutselig begynte du å le. Niall sto der helt naken. Han skjønte med en gang hvorfor du lo, så han lo heldigvis med deg. "Emh.. jeg går bare å kler på meg, jeg!" rødmet han. Tårene dine ble gjort om til latter. Han var så morsom. Han kom raskt tilbake. Med klær på. Du måtte le enda en gang. Han bare smilte litt flaut, og så satte han seg ned ved siden av deg. "Men hva var det du ville si, jenta mi?" sa han med et seriøst blikk. Der kom klumpen i halsen igjen. Du ville egentlig ikke fortelle det, men du ville være ærlig. Han var tross alt kjæresten din. "At.." begynte du, men stoppet fort. "At,hva?" spurte Niall og så på deg med de store nyskerrige øynene sine. "At.." Du stoppet igjen. "*DN*, du vet at du kan fortelle meg alt!" sa han med et kjærlig blikk. "Du vet når vi skypet? Når jeg var hjemme og du var her?" spurte du med et trist blikk. Niall nikket forsiktig og fulgte godt med. "Du spurte meg jo om jeg hatte grått. Jeg sa nei, men jeg løy. Jeg hadde grått." sa du og pustet dypt. Niall ville forstå, ikke sant?

 

"Jeg dro hit uten tillatelse. Mamma og pappa nektet meg, så derfor dro jeg bare." sa du stille og stirret rett i gulvet. "Du hva?" sa Niall med hevet stemme og et overrasket blikk. "Niall, vær så snill å forstå!" sa du og tok tak i hånden hans. Du flettet den sammen. Niall stirret også ned i gulvet med et forvirret blikk. "Men hvorfor?" sa han og så på deg. "Fordi! Jeg hadde aldri klart meg uten deg så lenge. Jeg ville i det minste være litt sammen med deg!" sa du og felte en tåre. Niall så på deg med et forsiktig, men seriøst blikk. "Niall. Aner du egentlig hvor mye du betyr for meg? Hvor mye jeg elsker deg?" Du felte enda flere tårer. Niall så på deg med et forsiktig blikk. Han sendte deg et lite smil og kysset deg ømt. Du lukket øynene dine og kysset tilbake. "Jenta mi, det vet jeg. Jeg elsker deg og. Men hvorfor måtte du lyve for foreldrene dine? Og hvorfor måtte du lyve meg? Du kunne i det minste ha sagt det til meg. Da hadde det kanskje vært lettere å forstå." Han så på deg med de nydelige øynene sine. De var til å smelte for. Du glemte helt av spørsmålene han stilte deg.

 

// øynene hans.

 

Niall sitt synspunkt:

Jeg visste egentlig ikke helt hva jeg skulle si til henne. Det var søtt av henne at hun ville dra for å være sammen med meg. Men å lyve for foreldrene sine? Det begeistret meg ikke helt. Men jeg orket virkelig ikke å krangle med henne. Det hadde vært nok småkrangler, og jeg ville egentlig bare være sammen med henne. Ha det gøy og leve livet. Hun svarte meg aldri på de forrige spørsmålene. "Men hva sa de sa? Det var de du snakket med i telefonen, ikke sant?" spurte jeg med et småskuffet blikk. Hun så tårevåt på meg. "Niall, jeg ser at du er skuffet. Vær så snill. Jeg angrer!" Hun mente virkelig det hun sa. Det kunne jeg se på henne. Øynene, blikket og stemmen. Jeg hatet å se henne trist. "Det går bra. Bare fortell" sa jeg. Jeg visste fortsatt ikke helt hva jeg skulle si. Jeg er kanskje skuffet, men jeg elsker virkelig henne. "Får du lov til å bli da?" spurte du henne. "Jeg vet faktisk ikke.. pappa la bare på!" sa hun undrene. "Jeg ringer han nå." Hun gikk i et annet rom. Kanskje like greit. Jeg ble sittende der og tenke. Etter kanskje ti lange minutter, kom hun gående ut med et nøytralt blikk som var umulig å lese. Jeg reiste meg spent opp og spurte: "Hva sa de?"

 

Tror dere *DN* får lovt til å bli?

 

Ble en litt kjedelig del. Har det litt travelt, skal til en vennine nå!

 

POSTED BY: JULIE


06.03.2012 | 11:40 | Kategori: Niall Horan

Søte bilder av Niall

 

Er han søt, eller er han søt?

 

POSTED BY: JULIE


06.03.2012 | 11:30 | Kategori: Harry Styles

Harry i går

POSTED BY: JULIE


06.03.2012 | 09:22 | Kategori: Zayn Malik

Zayn er...

  

 ...tilbake!!  Kan nesten ikke vente til å se bilder av han med gutta :)

 

 

POSTED BY: JULIE


06.03.2012 | 00:43 | Kategori: Harry Styles

Harry med en fan

 

Oh, how I wish that was me...

 

POSTED BY: JULIE


06.03.2012 | 00:25 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 29

Skulle du ringe han tilbake?


Du så usikkert bort på Niall. Han var i dyp søvn. Du så på undertøyet deres som lå på gulvet. Du angret overhodet ikke på hva som skjedde i går. Det var bare enda et steg videre i forholdet deres. Siden du var naken, tok du bare på deg noen nattklær som lå i kofferten din.

 // den skjortsen og en hvit basic topp.

 

Du tok med deg mobilen, gikk ut av soverommet og lukket døren forsiktig, sånn at ikke Niall skulle våkne. Du tastet nervøst inn nummeret til faren din. Du var redd for hva han skulle si. For hva du skulle si. Og hva som kom til å skje. "He-e.." Faren din avbrøt deg. "DN*, HVOR I ALL VERDEN ER DU?" ropte han sint. "Pappa, slapp av!" sa du og prøvde å holde deg rolig. Du kunne høre han puste dypt. "Jenta mi, du aner ikke hvor redd vi har vært for deg!" sa han med en roligere stemme. "Men hvor er du? Hvorfor er du ikke hjemme? Og hvorfor har du ikke svart meg?" Du lagde en nervøs grimase som ingen kunne se. Du kjente klumpen i halsen komme. Hva skulle du svare? "Hallo?" sa faren din bekymret. "Jeg er i Chicago med Niall!" sa du og svelget dypt. Faren din begynte å rope masse tull. Han hørtes veldig sint ut. Du ville ikke si noe, siden du visste at det du hadde gjort kanskje ikke var riktig, men det var virkelig verdt det. Faren din roet seg litt ned igjen. "Mener du det?" mumlet han med skjelven stemme. "Mhm" sa du stille.  Han lagde noen rare lyder. Det ble stille en stund. Du hørte faren din veldig svakt. Han snakket til noen andre. "Chicago?" ropte moren din som tydeligvis overtok samtalen. "Snakker du sant eller?" Det hørtes ikke ut som hun trodde på deg. "Mamma, jeg mener det!" sa du trist. Du angret nesten litt på at du hadde dratt. Du ville ikke skuffe foreldrene dine. "Hhh-æ-æ?" stammet hun. Hun begynte å gråte. Veldig høyt også. Du kunne også kjenne noen tårer presse på. Det var så vanskelig å høre på moren din gråte. Faren din begynte å snakke. "Hvordan kunne du? Uten å spørre? I Chicago? Hvorfor? Aner du hvor skuffende dette er? Aner du..." Han stoppet midt i en setning. Han ropte alt han sa. "Pappa!!" skrek du tilbake. "Ja, hvorfor?" ropte han alvorlig. "Fordi!" skrek du med en tårekvalt stemem. "Fordi pappa!!" Du kunne høre moren din gråte fra den andre siden av telefonlinjen. Du trodde ikke at hun skulle reagere på den måten. Bare roping, men ikke gråting.

 

 

Niall sitt synspunkt:


Jeg våknet av noe bråk. Det hørtes ut som at *DN* sto og skrek til noen. Var det noen andre her? Jeg hoppet i frykt opp fra senga og sprang ut til henne. Hun lå sammenkrøpet på gulvet og gråt stille. "*DN*?!? Herregud, har noen vært her?" ropte jeg fortvilt. "Er du skadet? Hva har skjedd? *DN*?" Jeg roet meg ned og satte meg ned på gulvet sammen med henne. Jeg så meg rundt i rommet. Det var ikke noen tegn til at det hadde vært noen her. Jeg strøk henne på ryggen og la meg ned ved siden av henne. Hun snufset. "DN*?" sa jeg forsiktig. Hun snudde seg mot meg. De nydelige tårevåte, røde øynene traff meg virkelig. "Jenta mi, hva har skjedd?" spurte jeg og satte henne opp mot veggen. Hun så med et knust blikk på meg. "Niall.. jeg har ikke vært helt ærlig med deg!" begynte hun.

 

 

Burde *DN* fortelle det til Niall, eller burde hun lyve?


 

Vil bare takke dere for alle de herlige kommentarene deres. Jeg legger merke til hvert eneste navn som kommenterer og faktisk noen anonyme også. Det er liksom sånn at jeg kjenner igjen navnene som kommenterer. Det er så koselig! Dere er virkelig best :) Og beklager for at jeg har skrevet lite i det siste, men er så opptatt nå i vinterferien (skulle tro det var motsatt). Forhåpentligvis kommer det flere deler i morgen! Og kanskje hvis jeg får tid denne uka, blir det maraton :)

 

 

POSTED  BY: JULIE


05.03.2012 | 21:33 | Kategori: One Direction

#1DQuotes

Heey, ser dere likte dem så her er noen flere søte quotes :)

 

 • Fan: "If you could change the name One Direction, what would you change it to?" Louis: "Two Directions! Sorry that wasn't funny.."
 • Interviewer: "Do you have hearing problems from all the fans?" Louis: "Say that again?" Interviewer: "Do you have.. Heeeey..."
 • Louis (to Harry): "STOP HAVING CURLY HAIR!"
 • Harry: "You can find some comfort by talking to the boys, so it's all cool."
 • Interviewer: "Will you have a bachelor pad?" Harry: "No it will be a nice family home."
 • Harry: "The girls were lovely on the video." Alan: "Did you get any numbers?" Harry: "The girls were lovely on the video."
 • "What's the cheekiest thing Niall said?" Zayn: "Saying let's get hammered on stage.." Niall: "Shhh!"
 • "What's the oldest woman you've got with?" Harry: "I'm not saying." Zayn: "She was 67, weren't she?"
 • "Why did the mushroom go to the party?" Louis: "Because he was a fun guy." Zayn: "Ohhh God...ahahahah!..."
 • Zayn: "Ice lolly or Ice cream?" Louis: "I scream very loudly."
 • "When it comes to romance, Louis is definitely the best. He'd be the breakfast-in-bed-man." - Niall
 • Niall: "The fans always tell me I'm beautiful, but no one will ever be as beautiful as them."
 • Louis: "The nickname Boo Bear is so embarrassing, I hate it." Harry: "You do realize we're going to call you Boo Bear."
 • Harry: "I hate that I have more followers then the rest of the boys. It annoys me as we are a band, it?s not 'Me and The others'."
 • "Feel free to insult me, but you don't have the right to insult our fans." - Louis
 • Liam: "One Direction have to do their own ironing, you don't see take that doing their own ironing do you?"

 

haha, det får være nok for nå. Men det er masse mer der det kommer fra! :D Kan selvfølgelig ikke vite helt sikkert at det har kommet ut av munnen på gutta, men man må jo bare tro på det til det motsatte er bevist ;) Søtt er det i alle fall.

Vil dere ha fler quotes?

 

POSTED BY: Hedda


05.03.2012 | 21:18 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 43

Heey! Beklager så mye at det kommer så lite deler fra min kant nå for tiden, men jeg har den samme gamle unnskyldningen fortsatt. Den lille tiden jeg har av fritid bruker jeg på å blogge vanlig, altså nyheter og sånt om guttene. Det er jo ganske viktig det og, sant? Men jeg prøver å skrive så ofte jeg kan, og håper at det blir mer tid snart. Nå kommer i alle fall Del 43, så Enjoy! :D

 

Dere ble stående å studere hverandre en stund, før Sophie plutselig begynte å smile. «Du, vi har jo samme størrelse sant?» Du nikket. «Hva om vi spleiser på en, også kan vi bytte på å bruke den!» Du facepalmet deg selv, og lo. «Smart idè, at vi ikke tenkte på det før.» Dere lo litt, og begynte å gå mot prøverommene da en velkjent stemme snakket til dere. «*Ditt Navn*? Sophie, er det dere?» Du snudde deg og stirret rett inn i øynene på selveste..
 

«Ohmigod!» Du holdt deg for munnen og kvalte et lite hyl. Sophie så på deg med store øyne, og du måtte tvinge deg selv til ikke å hoppe i taket. «Ehm, ja. Hvordan vet du hvem vi er?» Du fortsatte å stirre målløst på henne, og det bredte seg et stort smil om leppene hennes. «Så klart vet jeg hvem dere er! Jeg har da sett bilder av dere og guttene i flere magasiner.» Du nikket stille, og prøvde å samle tankene. Her sto du og snakket med Cher Lloyd! En av de kuleste personene i hele verden, og hun visste hvem du var. Du hadde alltid sett opp til Cher, hun var så original og brydde seg ikke om hva folk syntes om henne. Det var fra hennes antrekk du hadde tatt inspirasjon til mange av dine egne antrekk, og ellers alt ved musikken hennes var bare rått.
«Hva gjør du her?» Spurte du, og Sophie så dumt på deg. Herregud, hvorfor spurte du om det? Nå måtte hun tro at du var helt dum, selvfølgelig var hun på shopping. Du rødmet litt, men Cher bare smilte. «Jeg var ute med kjæresten min, men han måtte et annet sted så jeg tenkte å shoppe litt før jeg dro hjem.» Du smilte fra øre til øre, dette var så kult. «*Ditt Navn* er så stor fan av deg!» Glapp det ut av Sophie, og du stirret strengt på henne. Hvorfor måtte hun si det? Sophie trakk på skuldrene og nikket mot Cher. «Virkelig? Jeg syns det er så rart å tenke på at jeg, dere vet. Er kjent.» Du nikket igjen, du visste hvordan den følelsen var. Det var rart å bli kjent igjen på gaten, noe dere hadde blitt oftere og oftere. «Så jeg hører du liker å synge? Eller, jeg så faktisk en video på YouTube.» Hun smilte enda bredere, og du måpte enda dypere. «Kanskje vi kunne finne på noe en dag? Bare oss jentene, hadde vært så kult å lage en låt sammen eller noe sånt.» Du stirret på Cher, så på Sophie og så på Cher igjen. Var hun seriøs nå? Ville hun lage en sang med dere, dette var for godt til å være sant. «Så klart, det hadde vært kjempe kult!» Sa du ivrig, og smilte fornøyd. «Så bra! Her er nummeret mitt, så snakkes vi senere i uka?» Du tok imot lappen med nummeret på, og stirret vanntro på det. «Det gjør vi.» «Ha det da jenter, hyggelig å møte dere.» Cher vinket før hun gikk rolig ut av butikken. Øyeblikket etter at hun hadde lukket døren bak seg begynte du å hyle. «Herregud, kan du fatte hva som nettopp skjedde?» Hylte du, og Sophie himlet med øynene. Hun hadde aldri vært like begeistret for Cher som deg. «Ta det rolig da, det blir sikkert gøy.» Du so henne løst i skulderen. «Gøy? Det kommer til å bli rått.» Hun lo litt, og du fortsatte å hoppe rundt. «Skal vi gå og kjøpe kjolen eller?» Sophie viftet med den nydelige lille blå kjolen foran øynene dine, og du prøvde å samle tankene mens dere gikk mot kassen for å betale.

 

Harrys synspunkt:

 

Jeg satt og stirret i veggen mens jeg knuget mobilen i hånden. Det hadde tatt lang tid å fordøye alt som hadde skjedd i går, og nå ville jeg bare snakke med *Ditt Navn*. Jeg gledet meg sånn til hun kom hjem, og vi kunne sette oss ned og snakke ut. Det var en av de tingene jeg likte så godt ved henne. At vi kunne snakke så åpent om alt mulig. Jeg slapp meg ned på senga og lot mobilen falle ut av hånden. Jeg lukket øynene og lot tankene virre rundt.

 

Plutselig begynte mobilen å ringe, og jeg slo brått øynene opp igjen. Jeg kunne kjenne smilet om munnen med en gang jeg så navnet hennes lyse på displayet, og jeg trykket svar med en gang. «Heey, hvordan går det?» Sa hun, og jeg måtte smile enda mer av den søte stemmen hennes. Hun virket så glad, og det gjorde meg i bedre humør også. «Bra, sitter på hotellet. De andre et på Starbucks.» Det ble stille en stund, og jeg kunne nesten høre at hun rynket pannen i den andre enden. «Går det bra med deg? Hvorfor er du ikke med de andre.» Pusten hennes hadde blitt helt rolig, og jeg skjønte at hun hadde stoppet helt opp. Jeg kunne høre Sophie hviske noe, men ikke hva. «Nei da, jeg har det fint. Er bare så mye å fordøye fra i går så jeg trengte litt tid for meg selv.» Pusten hennes gikk fortere igjen, så hun hadde tydeligvis begynt å gå. «Skjønner. Vil du jeg skal komme opp?» Jeg måtte smile enda mer, hun var så søt. «Det går fint, men kanskje vi kunne stikke en tur på Starbucks senere i dag. Bare oss to?» Du holdt pusten ett sekund, mens du ventet på svar. «Klart det! Noe spesielt du vil snakke om?» Jeg beit meg litt i leppa, mens jeg tenkte meg om. Skulle jeg fortelle henne det nå? Nei, jeg ventet til senere. «Kanskje det, men mest vil jeg bare være sammen med deg. Jeg har savnet deg sånn i dag.» Hun fniste litt. «Jeg har savnet deg og, selv om vi bare har vært borte noen timer da.» «Det er nok for meg.» Svarte jeg, og jeg kunne høre hvordan ansiktsuttrykket hennes formet seg til et eneste smil. «Vi er tilbake på hotellet snart, så vi kan dra ut da. Ok?» Jeg la meg ned i sengen igjen, og lukket øynene. «Ok. Vi ses snuppelura mi!» «Hade, søta!» Svarte hun, før hun la på. Jeg ble liggende en stund å høre på pipetonen, før jeg slo av mobilen og la den på nattbordet. I dag skulle jeg fortelle henne det..

 


 Sorry litt lite bilder, men bildeopplastningen sluttet å virke :(

 

Hva tror dere det er Harry vil snakke med deg om?

 

Vil dere ha mer? Lemme know :D

 

POSTED BY: Hedda

 


05.03.2012 | 17:59 | Kategori: One Direction

Søte #1DQuotes og facts

* Niall: "All the boys that lose our directioners are so stupid. They'll never find such beautiful girls like them in the world.."

 

* Liam cried at "Marley and Me".

 

* When Liam is sad, the boys tell him to imagine babies being born with moustaches, because it makes him laugh.

 

* Zayn loves the scrapbooks his fans make him.

 

* Louis' idea of a bad date would be siting there cracking jokes and the girl not laughing at them.

 

* Harry would go for a girl who is funny, sarcastic, can take banter, can cope with his career, and she has to be a big hugger.

 

*  Liam once met a fan who had cuts on her wrist, he hugged her and told her she was beautiful.

 

 

Har tuusenvis av sånne, så om dere lnsker flere er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Forresten til de som lurer, neste del av I Should Have Kissed You kommer mest sannsynlig i kveld. Keklager at det tar spnn tid, men jeg har så mye å gjøre :((

 

POSTED BY: Hedda


05.03.2012 | 12:43 | Kategori: Facebook/Twitter

2 millioner!!
#proud

 

POSTED BY: JULIE


04.03.2012 | 23:57 | Kategori: One Direction

You know you're a Directioner when

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kjenner du deg igjen i noe?

 

 

POSTED BY: JULIE


04.03.2012 | 23:27 | Kategori: Bilder

Bilder fra signeringen i Boston

 

 

 

 POSTED BY: JULIE


04.03.2012 | 23:18 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 28

Hei dere! Vil bare "advare" dere med at denne delen er dirty, og jeg har valgt å skrive det sånn fordi mange av dere har ønsket det. Hvis du ikke vil lese dette, trenger du ikke det. Da kan du bare lese det som står under det siste bildet fot å få med deg det du trenger :)


"Er du sikker på at du vil dette?" spurte Niall deg. Du nikket og tok av buksa hans.

 Niall klep deg på rompa og begynte å kysse deg i halsen. "Du er så deilig!" sa du og dro av skjorta hans. Du kysset han fra magen og oppover til munnen. Lidenskapelig. Niall strøk deg på hoftene, mens han smakte følsomt på leppene dine. Han tok ned i toppen din og begynte å kna deg forsiktig på brystene dine igjen. "Aaah!" stønnet du . Niall forsettet og kna på brystene dine. Litt hardere og hardere. Han gjorde det erfarent. Du la deg oppå Niall og kysset han på halsen. Han slikket deg rundt på kroppen og endte opp ved munnen din.

 //Niall og *DN*


Tungene deres lekte seg voldsomt. Mens dere klinte, begynte Niall og kle av deg toppen og bh-en. Du hjalp han litt, men du var opptatt med å kysse på han. Så dro han forsiktig av trusa di og kasten den på gulvet. Han så på deg og hadde et litt pedo smil. Han var søt, og du stolte på han! Du strøk han i håret og kysset han på magen. Han tok av seg bokseren. Niall strøk deg på bena og kysset deg deilig der. "Er du sikker på dette?" pustet Niall fort og så deg inn i øynene. Du nikket og kysset han intenst. Du holdte deg i skuldrene hans, og dere fortsatte med tungekyssingen. Det kilte da han kom inn. Du stønnet. Han bevegde seg forsiktig frem og tilbake. Først litt sakte, men så gikk det fortere. Du fulgte med. Det føltes så godt. Nå stønnet også Niall. Han begynte han å slikke deg på puppene. Du kjente en deilig følelse gjennom hele kroppen din. Niall smilte glad til deg. Dere byttet stilling og fortsatte. Raskere og raskere. Du skjønte at Niall kunne dette. For han var flink. Begge stønnet. Plutselig sovnet du på brystet hans.

 
Du våknet av en mobil som ringte. For en natt det hadde vært. Niall var god, for å si det sånn. Du strakk hånden din i halvt søvne på nattbordet for å få tak i mobilen din. Du åpnet øynene dine og så på Niall. Han sov. Vakker som han var. Du rev mobilen til deg, men mistet den på gulvet. Du reiste deg irritert opp fra senga, og tok den opp fra gulvet. "36 ubesvarte anrop" sto det på mobilen. 36?? Du var skjokket. Det var faren din som hadde ringt. Skulle du ringe han tilbake?

 

POSTED BY: JULIE

 


04.03.2012 | 21:25 | Kategori: One Direction

Se så mange!

Se så mange amerikanske fans som møtte opp i dag!!

 POSTED BY: Hedda


04.03.2012 | 21:18 | Kategori: Zayn Malik

Tegning av Zayn

Heey! Jeg er utrolig glad i å tegne, så tenkte å prøve meg på litt portretter :) Hva syns dere om denne tegningen?

 Hva mener du?

 

POSTED BY: Hedda

 


04.03.2012 | 17:20 | Kategori: Bilder

Klar til platesingering

 POSTED BY: JULIE


04.03.2012 | 15:40 | Kategori: Zayn Malik

Rykter

Det var visst bare et rykte om at Zayn var kommet tilbake :( Nå ryktes det også at han kommer i morgen, men jeg vet ikke helt hva jeg skal tro. Vi får bare vente å se!

 

 

Gutta hadde ordnet dette for Zayn i Boston i går. Så utrolig fint gjort!

 

 

POSTED  BY: JULIE


04.03.2012 | 10:33 | Kategori: Zayn Malik

Gjett hvem..

 

ZAYN ER TILBAKE!!


 

POSTED BY: JULIE


04.03.2012 | 10:30 | Kategori: Bilder

Backstage

 

 
 

 

  

 

 

 


Fine, eller hva?

 

POSTED BY: JULIE


04.03.2012 | 10:21 | Kategori: Bilder

KISS 108 Boston

 

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


04.03.2012 | 10:15 | Kategori: Video

US Tour Diary: Albany

 

POSTED BY: JULIE


04.03.2012 | 02:08 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 27

Niall lå håret ditt til siden og du åpnet øynene dine. "Woow!" måpet du.

 


Dere sto i midt i den fineste hotelsuiten man kunne tenkte seg. Du snudde deg raskt og måpet til Niall. Han smilte kjempestort til deg og så storfornøyd ut. Du sprang ivrig inn til soverommet for å se. Det var en nydelig dobbelseng med roseblader strødd utover hele senga. På putene lå det hjerteformet skjokolade. Det var såå romantisk. Du så på Niall og sa: "Du vet virkelig hvordan du skal sjarmere en jente. Herregud, du er fantastisk!" Du kastet deg over Niall og småkysset han masse. Han kysset tilbake. Da dere stoppet, smilte Niall så stort og vakkert. Han var så nydelig. "Vent da! Det er mere" smitle han lurt. Dere flettet hendene deres sammen og Niall førte deg med til et annet rom. Du bråstoppet. Herregud! Det første du la merke til var den fantastiske utsikten. 

 

 

 

Du var på vippen til å felle noen tårer. Bare fordi alt var så vakkert. Når du fikk blikket ditt bort fra utsikten, merket du et dekket bord. Et lite, søtt bord og to stoler. Du så betatt på Niall. På tallerkene lå det roser og maten sto i midten. Et stort fat med spaghetti og kjøttboller. "Tuller du med meg, Niall?" spurte du overvelmet. "Hvordan er det mulig og være så perfekt?" Du kjente en tåre trille nedover kinnet ditt. Niall dro deg til seg og holdte deg forsiktig rundt hoftene. Han tørket bort tåren med tommelen sin. "Det spørsmålet har jeg stillt meg selv så mange ganger. Om deg da! Du er perfekt. Jeg klarer ikke å finne en negativ ting med deg." Sommerfuglene eksploderte i magen din. Poff, sa det. Du kysset Niall lidenskapelig. "Jeg elsker deg!" sa Niall og så deg dypt inn i øynene. Du så skikkelig forelsket på han. Sa han virkelig det? "Jeg elsker deg og!" svarte du og rødmet. Niall kysset deg følsomt. Det var så godt å ha en sånn kjæreste. En sånn som fikk deg til å føle deg som en prinsesse som endelig hadde funnet sin prins. Niall dro stolen fra bordet og ba deg om å sette deg. "Takk, prinsen min!" sa du i det du satte deg ned. Du strålte. Niall satte seg ned på den andre av bordet. Han strålte også. "Tusen takk for at du kunne komme hit, jenta mi! Du aner ikke hvor mye det betyr for meg!" sa Niall og strakk seg over bordet for å holde deg i hånda. Du klemte litt hardere i hånda hans og svarte: "Du aner ikke hvor mye dette betyr for meg, Niall. Du er så herlig. Dette er herlig!" gliste du romantisk til han. Dere begynte og spise spaghettien deres. Det var akkurat som på Lady and landstrykeren. Hver spaghetti dere delte endte opp i et kyss. Det føltes å godt.

 

 

Dere snakket hele tiden. Dere begge smilte nonstop og lo masse. Du var så forelsket. Det var den beste følelsen på hele jord. "Tusen takk for dette, Niall!" smilte du søtt tl han. Niall lente seg over bordet for å kysse deg, men han klarte å velte drikken over seg. Du kunne ikke dy deg å le. "Ey! Det er ikke noe å le over!" sa Niall og smilte surt til deg. "Hahaha, du er utrolig!" lo du. "Ja, jeg vet. Og super deilig er jeg og." spøkte Niall. "Ja, det er du!" sa du og smilte lurt. "Skal vi legge oss eller? Vi skal tidlig opp i morgen." spurte han deg. Du nikket og sprang til senga. Niall kom springene etter deg og prøvde å hoppe opp på deg der du lå. "Ikke prøv deg! Du er våt." lo du og dyttet han unna. Niall så på deg og gispet. Herregud, gutten hadde virkelig swag. Du bare lo. "Jeg egentlig trøtt!" sa du og gjespet. Niall så på deg og kledde av seg den våte skjorten sin. Han var så deilig. "Men nå er jeg ikke trøtt lenger!" sa du med et sexy blikk. "Uuh!" sa han og la seg ved siden av deg. Niall kysset deg følsomt og det endte opp med intense kyss. Han begynte å kna deg forsiktig på brystene. Du stønnet litt. Det var deilig. Niall tok av deg buksa og begynte å kysse deg på lårene. Han kysset så behagelig. Du la deg oppå Niall og kysset han fra magen og helt opp til munnen. Du tok et godt tak i hånda hans, mens dere klinte heftig. Du begynte å kneppe opp buksa hans.

 

Hva tror dere kommer til å skje? Mer?


 

POSTED BY: JULIE

 


03.03.2012 | 13:47 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 26

Du snudde deg og der sto...... Danielle Peazer. "Hei! Hyggelig å møte deg!" lo hun og satte seg ved siden av deg. Du skjønte ingenting. Du satt bare der og rynket pannen din. Hvor var Niall? "Åh, beklager!" sa hun. Beklager? Hæ? "Hva?" sa du forvirret. "Hvor er Niall?". "Beklager at jeg skremte deg. Niall og guttene er i en byggning og kommer seg ikke ut. Det er flere tusner av fans utenfor, så de har ikke sjangs til å komme seg ut på en trygg måte. Niall snakket ikke om noe annet enn hvor bekymret han var for deg. Så jeg snek meg ut, og her er jeg!" smilte Danielle på en koselig måte. "Åh, takk gud!" pustet du lettet ut. "Jeg trodde noe alvorlig hadde skjedd med Niall" Danielle smilte beroligende og sa: "Det var i hvertfall godt å møte jenta Niall alltid snakker om!" Du fniste litt og rødmet. Førsteinntrykket av henne var veldig positivt. Selv om hun kanskje skremte deg og gjorde deg forvirret, så kom hun trosalt for å hente deg her. "Forresten, vi burde kanskje komme oss av gårde! Bilturen tar rundt en og en halv time" mumlet hun og smilte skeivt til deg. "Da har vi hvertfall god tid til å bli kjent med hverandre, ikke sant?" sa du og så på Danielle. "Hehe, ja! Det blir bra det" sa hun og sendte et varmt smil til deg. Du vinket til mannen i luka. Han så ut til å forstå at alt var i orden. Dere gikk ut fra flyplassen og inn i den fineste bilen du hadde sett. Dere hadde til og med privat sjåfør. Du gliste til Danielle.

//Danielle.

 

"Du vet vel at jeg er kjæresten til Liam?" spurte hun deg. Du holdt på og facepalme deg selv, men hun visste vel ikke hvor stor fan du var før. "Hehe, ja!" smilte du. Danielle nikket bare. "Jeg vet alt om deg, skjønner du!" poppet ut av munnen din. Hvorfor sa du det? Hun så undrene på deg. "Jeg mener.." hostet du mens du prøvde å komme på noe å si! "..emh. Niall har fortalt alt om Liam og deg!" sa du. Du måtte bare si noe for å ikke høres ut som en stalker. Hun lo litt. "Så hyggelig!" Bilturen gikk superfort og du følte at du hadde allerede kommet ganske nært Danielle. "Tror du guttene er kommet seg bort fra byggningen?" spurte du. "Ja, Liam tekstet meg nettopp! De er inne på hotellet" smilte hun og gikk ut av bilen. Du stoppet utenfor bildøra. Hotellet var svært og så skikkelig luksuriøst ut. Og det var bare utenfra. Du hentet bagasjen din og begynte å rusle inn hoteldøra. Niall kom plutselig springende mot deg. Herregud, det var så deilig å se han igjen. Det føltes virkelig ut som evigheter siden sist. Niall omfavnet deg rask og holdte deg lenge. Han ga det et vått kyss som heldigvis varte en stund. Akkurat som du ønsket. "Jenta mi! Jeg har savnet deg" smilte Niall med det etterlengtende smilet sitt. "Jeg har savnet deg og!" sa du og kysset han en gang til. Det startet med et vanlig kyss, men tungene deres ble mer og mer ivrige. Dere klinte lenge. "Åh, du er så herlig. Og deilig!" smilte han romantisk til deg. Du fnise og la hendene dine rundt skuldrene hans. Dere fortsatte å kline. Danielle smilte skeptisk bort til dere og sa: "Emh, jeg går bare opp jeg!" Dere begynte og le. "Babe?" spurte Niall og la håret ditt til siden. "Ja?" smilte du romantisk. "Jeg har en liiiten overraskelse for deg!" sa Niall og kysset det ømt. "Overraskelse?" måpet du. "Tja, no biggie!" sa han og la håret ditt framfor ansiktet ditt sånn at du ikke skulle se.

 


//sånn måtte du holde håret ditt.

"Lover du å ikke se?" spurte han og holdte deg på rompa. Du kjente en deilig følelse spre seg gjennom hele kroppen. "Klart, kjekken!" smilte du stort bak håret ditt. Dere gikk opp mange trapper og Niall førte deg med hånda på rompa hele tiden. Niall stoppet plutselig opp og sa: "Er du klar til å se?" Han slapp hånda. Du nikket stort. Hva kunne det være han skulle vise deg? Niall lå håret ditt til siden og du åpnet øynene dine. "Woow!" måpet du.

 

Hva tror dere det er?

 

 

POSTED BY: JULIE


02.03.2012 | 22:30 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 25

Du begynte å bli redd. Hva om det hadde skjedd noe med han? Hvorfor har han ikke her?

 


Du tok fram mobilen din og slo inn nummeret til Niall. Du ringte og ringte, men han svarte ikke. Hva skulle du gjøre nå? Du hadde ingen steder og dra til og ingen å ringe om hjelp. Kun Niall. Og hvorfor var ikke han her? Det skremte deg litt, men det måtte jo være en naturlig forklaring. Ikke sant? Du satte deg fortvilt ned i på en benk. Midt i mellom 2 andre, men det var ikke noen andre plasser ledig. Ukontrollert begynte noen tårer og trille. Det endte opp med gråting. Du gjemte deg i armen din. Du ville ikke at alle skulle legge merke til at du gråt midt i offentligheten. "Stopp og gråt, *DN*!" sa du til deg selv. Du klarte til slutt og stenge tårene inne. Det var ikke lett, men du kunne ikke bare sitte her å gråte. Du reiste deg opp og ble stående der som en raring. Hvor skulle du gå? Du ringte Niall en gang til. Det var uten hell. Hvorfor kunne han ikke bare svare? Det eneste du ville gjøre var og hoppe i armene hans og kysse han leenge.

 
Etter å ha ventet i en og en halv time, fant du ut at du måtte få noen til å hjelpe deg. Hva annet kunne du høre? Ringe foreldrene dine? Nei, tror ikke det! Du fant noen vakter og spurte de om noen som kunne hjelpe deg. Vaktene visste deg noen ansatte som kanskje kunne hjelpe deg. "Hei!" sa du og faket et smil til mannen i luka. "Hallo, hva kan jeg hjelpe deg med?" smilte han med et typisk smil. "Jeg er fra London og kom hit for å møte kjæresten min. Han skulle hente meg her for snart to timer siden!" du stoppet opp og pustet dypt og tydelig. Mannen ventet på en fortsettelse. "Han har ikke kommet, og jeg er redd. Jeg har heller ingen andre å ringe. Hva skal jeg gjøre?" sa du fortvilet med tårer i øynene. Mannen så på deg alvorlig. "Jeg skal se hva jeg kan gjøre!" sa han på en forståelsesfull måte. "Men er det ingen andre du kan ringe?" Du ristet på hodet. Han så litt mistenksom ut. "Kan ikke du bare gå og sette deg der borte, så skal jeg se hva jeg kan gjøre?" sa mannen og pekte på en benk. Du ruslet sakte bort til benken. Kanskje du ikke skulle ha dratt hit alikevel? Du la albuene dine på lårene og la hodet ditt i hendene. Du sukket dypt. Du kunne kjenne noen hender legge seg på skuldrene dine raskt. Du skvatt til. Personen som skremte deg lo litt forsiktig. Du snudde deg og der sto...

 


 Tror dere det er Niall eller noen andre?

 

Dette var det beste jeg kom på. Haha! Kommer muligens en ny del i kveld/natt som er bedre enn denne :)

 

POSTED BY: JULIE
02.03.2012 | 19:53 | Kategori: Video

Harry, Liam, Niall & Louis på Foxwoods

 

 

 

 

 

Det er så rart uten Zayn. Gutta klarer det bra uten han, men det blir bare ikke det samme. Flinke er det uansett <3

Btw: Det kommer en ny del fra historien min i kveld :)

 

 

POSTED BY: JULIE


02.03.2012 | 19:47 | Kategori: Video

Spin the Harry, Episode 1

 

De finner alltid på noe gøy! <3

 

POSTED BY: JULIE


02.03.2012 | 18:17 | Kategori: Niall Horan

Niall & Tylor

Hva syns dere om disse to da? Syns de var litt søte jeg da.. <3

 Hva syns du?

 

POSTED BY: Hedda


02.03.2012 | 18:08 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i dag morres

Stakar Zayn :( Det var begravelse i dag hvis jeg ikke tar helt feil, og på dette bildet ser han jo helt knust ut. Bare så vidt jeg ikke begyner å gråte selv her..

 POSTED BY: Hedda


01.03.2012 | 22:51 | Kategori: One Direction

WMYB på Kiss 95.7

Denne videoen er filmet rett av dataskjermen, så det er ikke god kvalitet.

 

 

Gutta valgte å hoppe over Zayn sin solo! Jeg synes det var helt riktig gjort av dem :)

 

Noen andre som synes det var uvant uten Zayn?


 

POSTED BY: JULIE


01.03.2012 | 20:50 | Kategori: One Direction

3 millioner likes
//tumblr

 

 

Gratulerer til gutta!

 

 

POSTED BY: JULIE


 


01.03.2012 | 20:48 | Kategori: One Direction

Larry Stylinson som jenter?

jaa, hva syns dere om disse lekre damene da? ;D

 

haha, hadde vært pene som jenter og de to der<3

 

POSTED BY: Hedda


01.03.2012 | 20:39 | Kategori: One Direction

Haha: " We are only friends!"

haha, typisk bilde hvor kjendis par unnskylder seg med at de bare er venner. Noe dere skjuler gutter?

 

 

POSTED BY: Hedda


01.03.2012 | 20:35 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i dag

 

Stakkars! Man kan jo se tårene i øynene hans. Synes paparazziene kunne ha latt han være i fred for en gang skyld.

 

POSTED BY: JULIE


01.03.2012 | 20:32 | Kategori: Facebook/Twitter

Gratulerte Justin

 

Døde litt når jeg så det..

 

POSTED BY: JULIE


01.03.2012 | 20:14 | Kategori: One Direction

Guttene med fans for litt sidenJeg vil ååå

 

POSTED BY: Hedda


01.03.2012 | 20:13 | Kategori: Harry Styles

Utsikten fra Harrys nye leilighet

Ja, som dere nok vet skal jo Harry flytte fra Louis og Eleanor inn. Det blir da koselig! Det er selvfølgelig litt trist, men Larry Styrlinon vil uansett forbli ;) Harrys nye leilighet er like i nærheten, så dette skal nok gå bra, haha.

 

 

Hva syns dere?

 

POSTED BY: Hedda


01.03.2012 | 20:10 | Kategori: One Direction

Zayn Malik

Tanten til Zayn døde i går og han har derfor dratt hjem til UK. Touren fortsetter allikevel, riktignok ikke som One Direction men som Niall, Liam, Harry og Louis :) Guttene har selv sagt at de skal rocke den scena, men hjertene deres er med Zayn. Niall skal synge Zayns soloer nå som han er borte, og det er vel greit?

Jeg syns det er utrolig egoistisk av de som har bedt om pengene tilbake på grunn av dette! Hva hadde du gjort om tanten din døde? Jeg syns vi skal støtte Zayn gjennom denne tunge tiden, og vise at vi er her for han.

Her er et bilde av Zayn på flyplassen:Ja, jeg er nå helt sikker på at det er tanten som er død. Kusinen til Zayn tweetet om det.

 

POSTED BY: Hedda


01.03.2012 | 20:03 | Kategori: One Direction

Guttene for noen dager siden

hey, hey!

 

POSTED BY: Hedda


01.03.2012 | 17:33 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 24

Skulle du virkelig gjøre dette?


Taxien tutet en gang til. Du tok et pustet dypt og tenkte deg ekstra godt om. Niall ville ha deg der, og du ville være der med han. Du løftet opp kofferten og ruslet pent og pyntlig ned til taxien. "Hva er det som tar så lang tid?" sukket taxisjåføren med gebrokken engelsk. Du svarte ikke. Under hele turen satt du bare å stirret ut av vinduet. Du tenkte på konsekvensene med å dra uten å fortelle foreldrene dine. "Er det noe?" spurte taxisjåføren og så på deg i bilspeilet. Du ristet på hodet. "Er bare trøtt!" løy du. Da dere var fremme på flyplassen takket du pent og betalte. Du gikk og skjekket inn kofferten din og ba om billetten din. "Jeg har en billett på navnet Niall Horan." sa du og så på damen. "Har du ikke kjøpt billetten på forhånd?" svarte hun deg og så skeptisk på deg. "Jo, men billetten ligger på navnet!" sa du usikkert. Du begynte å bli litt redd. Hva om Niall hadde misforstått? Damen brukte lang tid. Hun letet både på dataen og blandt brev. "Der!" ropet hun. Du skvatt til. "Åh, så bra!" takket du og tok i mot billetten. Du så på klokken og du hadde det travelt. Du endte opp med å springe rundt på flyplassen på alt du måtte i gjennom for å komme deg fram. Det var trosalt et annet kontinent du skulle til.

  

Du fant fram til flysetet ditt og satte deg innerst. En liten jente på kanskje 8 år og en jente på din alder kom og satt seg ved siden av deg. Den lille jenta hadde musefletter og en blå blondekjole på seg. Hun smilte søtt til deg og sa: "Hei!" Du smilte tilbake. "Heihei!" sa du med lekestemmen din. Den eldre jenta begynte og stirre på deg. Og så ga hun deg et stygt blikk. "Hva var det for noe?" tenkte du og så ut av vinduet. "Ha det, London!" ropte den lille jenta og lente seg over deg for å se ut av vinduet. "Hva faen er det du gjør, Susan?" sa storesøsteren hennes og rev hun på plass i setet. "Au!" sa hun og klamret seg fast i setet. Susan, het visst jenta. Det gikk en stund før at noen sa noe. Susan satt og leste i et magasin. Plutselig var hun helt oppe i ansiktet sitt. Du skvatt. "Se da!" ropte Susan overrasket og lente seg på plass igjen. Du så på magasinet hennes. Det var bildet av deg og Niall fra den dagen dere var på piknik. "Er det deg?" sa Susan og så på deg med store valpeøyner. "Nei, selvfølgelig er det ikke henne!" sa søsteren til Susan dumt og rev fra henne bladet. "Du er slem!" furtet Susan. Du så forvirret bort på søsteren til Susan. Hun ga deg et bitchy blikk tilbake. "Hva faen?" tenkte du. Hva var det hun gjorde? Hvorfor lyve til søsteren sin? Og hvofor lyve i det hele tatt. Det var jo bare et bilde av deg og Niall. "Åh, selvfølgelig!" tenkte du. Det var sikkert bare en sjalu fan. Hva ellers kunne det være? Hvis hun faktisk hadde noe i mot at det var bilde av Niall og deg i magasiner? Du måtte le litt. Og forresten så så dere veldig søte ut. Niall og deg! Flyturen gikk overraskende fort, selv om det tok 8 timer. Du gledet deg til å hoppe i armene til Niall og kysse han. "Det var fint å møte deg!" sa Susan og smilte søtt. Hun var såå søt! "Det var kjempehyggelig å møte deg og!" sa du til henne og begynte å gå ut av flyet. Du kunne se at det sto masse mennesker der som ventet på sine kjente som kom fra flyet. Du ble stående å se etter Niall. Han var ikke der! Du letet enda mer, for å være sikker. Du skrudde på mobilen din for å se om han hadde sendt deg melding om hvorfor han ikke var her enda, men det hadde han ikke. Du begynte å bli redd. Hva om det hadde skjedd noe med han? Hvorfor har han ikke her?

 

Hvorfor tror dere at Niall ikke er der?


 

Beklager for kjedelig del, men det blir bedre snart! Må også beklage for dårlig oppdatering. Men i morgen får jeg vinterferie og det betyr at jeg har mye bedre tid til å skrive! Wihi :D Håper dere er like flink å kommentere da, for det gir meg så mer lyst til å skrive <3

 

 

POSTED BY: JULIE


01.03.2012 | 14:12 | Kategori: One Direction

Dette er hva man kaller brødre


 

 

POSTED BY: JULIE


hits