29.02.2012 | 22:59 | Kategori: Zayn Malik

#StayStrongZayn

Som dere sikkert har fått med dere så har Zayn mistet et familiemedlem (ryktes at det er bestemoren eller tanten) og har reist hjem fra turnèen til England. Synes så synd på han og kan virkelig ikke forestille meg hvordan han har det. Jeg synes alle skal vise respekt til han og familien. Mange "Directioners" har møtt opp på flyplassen for å møte han og stått utenfor huset deres. Det er også mange som sier at han har ødelagt hele turnèen og at de vil ha pengene tilbake. Det ryktes også at 7000 har unfollowet han på twitter! Det er så utrolig respektløs at det er trist! Hvordan kan folk oppføre seg sånn? Han har akkurat mistet et familiemedlem og jeg skjønner bare ikke hvordan folk kan forvente så mye av han.

 

 
  #WeLoveYouZayn

#SatyStrongZayn

 

 

POSTED BY: JULIE


28.02.2012 | 15:40 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 23

"Jeg har en ìde!" sa du til deg selv. 

Foreldrene dine trengte jo ikke å vite noe! Foreløpig i hvertfall! Du kunne jo bare dra, og ta konsekvensene senere. Du fikk en melding fra Niall. "Kan vi skype nå, søta?<3" skrev han. Du snufset og tørket tårene. "Klart!<3" svarte du og hentet dataen din og logget på skype. Niall ringte deg på skype med en gang du logget på. Heldigvis hadde dere begge webcamera, så dere kunne se hverandre. "Hei, jenta mi!" sa Niall med godstemmen. Det føltes ut som en evighet siden du hadde snakket med han. Det var så godt å høre stemmen hans. "Hei!" sa du og smilte. Niall mistet smilet sitt og så litt mistenksom ut. "Har du grått?" spurte han deg. "Hva? Nei!" sa du og faket et smil. Du likte ikke å lyve til han. "Sikker på det? Du kan fortelle meg alt!" sa han med et lite smil. "Jeg vet det" sa du og så ned på senga di. "Åh, jeg vil kysse deg!" sa Niall. Du lo litt og svarte: "Jeg og! Du skulle bare visst." Han smilte søtt til deg. "Har du snakket med foreldrene dine? Kommer du hit eller?" spurte han rufset litt på håret sitt. Du begynte å fikle med sengetrekke ditt. "*DN*?" sa Niall. Du så opp på dataskjermen og faket nok et smil. "Ja, jeg får lov!" sa du og svelget dypt. Du kunne kjenne klumpen i halsen. Du hatet å lyve, spesielt for Niall. Øynene til Niall ble store. "Gjør du? Åh, så bra!!" sa han entusiastisk. Du smilte forsiktig. Han så så glad ut. "Når kommer du da?" gliste han. "Neste fly?" spurte du uten et smil. "Mener du det?" sa Niall overrasket. "Ja?" svarte du litt overfladisk. "Får du virkelig lov til å reise i morgen allerede? Fantastisk! Jeg skal skjekke når flyet går" smilte han overlykkelig. Han var så søt, men det tok virkelig livet av deg at du måtte lyve. Du fikk jo egentlig ikke lov å dra, men du skal det uansett. Det ble stille og Niall satt helt opp i dataen. "Yay!" ropte Niall. "Fant du noen billetter?" spurte du. "Ja, flyet går i morgen klokken 7 på morgenen. Passer det?" svarte han med et seriøst blikk. Du nikket. Niall snudde seg bort fra webcameraet. Du kunne høre noen som ropte på han. Sikkert noen av guttene. "Emh, jeg må gå nå! Sees vi på flyplassen da?" mumlet han. "Var det så lett?" spurte du overrasket. Niall så rart på deg. "Altså, skal jeg bare møte opp på flyplassen med pass og så reise?" spurte du. "Ja, du får billettene ved innskjekkiningen hvis du sier navnet mitt!" smilte han. "Glad i deg! Ha det bra, jenta mi!" Han logget han av. Du satt der bare å var litt "overwhelmed". Var det virkelig bare å hive seg med på et fly for å resie til USA?

 

Du gikk ned til foreldrene sine og satt deg sammen med dem. Du stønnet ekstra høyt sånn at de skulle høre at du var sint. Kanskje de skiftet mening? Da hadde jo alt ordnet seg, og du trenge ikke å lyve for noen. "Du får ikke lov!" sa pappa bestemt. Du ga han et killer blikk. "Forresten så kommer Eva hjem i morgen. Da må du være hjemme!" sa han. Blikket ditt stivnet. Du hadde helt glemt at du hadde en stemor. "Hva med mamma?" spurte du og så sakte bort på moren din. "Hun sover fortsatt på gjesterommet!" sukket pappa. Du ga faren ditt et irritert blikk. Rett og slett fordi du ikke ville ha noe stemor. "Natta da!" mumlet du irritert. Du gikk opp på rommet ditt og hev deg i pakkingen. Hva skulle man pakke med seg til Chicago? Du pakket med jeg vanlige klær, ikke for varme og ikke for kalde. Noe som alltid hadde vært et problem for deg, var å få igjen kofferten. Men du klarte det heldigvis.

 
Du la deg for å sove og satte alarmen på klokken 4. Du prøve å lukke øynene dine for å sove, men du klarte det ikke. Hodet ditt var fylt med vonde tanker. Hvordan kan du lyve for foreldrene dine og Niall? Hva om alle blir sinte på deg, og det skjer noe? Hva om Niall vil sende deg hjem med en gang siden du ikke har fortalt sannheten? Og hva kommer foreldrene dine til gjøre når de finner ut av det? Du lå og vre deg. Om og om igjen. Du holdte rundt hodet ditt for å "klage" på tankene dine. Du ble varm i hele kroppen og pustet fortere og fortere. Du taklet virkelig ikke å lyve. Du ringte Ariana for råd, men hun var bare overrasket over hva du skulle gjøre. Hun var ikke til stor hjelp. Du fant deg endelig til rette i senga di og sovnet.

 

 

Du våknet klokken fire. Det var så vidt at du klarte å se, siden du var så trøtt. Du gikk ut i gangen for å skjekke om noen var våken. Du facepalmet deg selv og tenkte: "Selvfølgelig er ingen våken! Klokken er 4". Du sminket deg og kledde på deg noe behagelig. Flyturen kom jo til å ta lang tid. Du følte at du egentlig ikke visste noe når det gladt turen, alt du visste var at du skulle til Chicago, at flyet går klokken syv og Niall skulle hente deg. Du ringte en taxi som kunne kjøre deg til flyplassen. Det var ikke langt, men du orket ikke gå. Du dobbelskjekket kofferten din og la penger, passet ditt og mobilen din i veska di. Du hørte en bil utenfor huset, så du gikk ned. Etter at du hadde kledd på deg jakka og skoene dine, gikk du ut av døra og stoppet. Du slapp kofferten i bakken og stirret på døra. Du kunne høre at taxien tutet på deg. Skulle du virkelig gjøre dette?

 

Synes dere at *DN* skal dra eller ikke?

 

 

POSTED BY: Julie


27.02.2012 | 23:04 | Kategori: One Direction

Guttene i Toronto

Søtte alle sammen!

POSTED BY:Christina


27.02.2012 | 22:05 | Kategori: Video

1D MEGAMIND Pt2

 

 

 

POSTED BY: Christina


27.02.2012 | 21:15 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 42

Heeey! Fikk tid til å skrive i dag, så da ble det jaggu en del til på dere! :D Tuuuuusen takk for verdens søteste kommentarer, dere gir meg så mye mer lyst til å skrive! <3

 


«*Ditt Navn*! Du må ståååå opp!» Du skvatt til og åpnet øynene. «Helluu syvsover!» Sophie hadde satt seg oppå deg, og nå stirret hun på deg meg et skøyeraktig smil. Du gjespet høy og lenge, før du gned søvnen ut av øynene. «Hvor mye er klokka?» Mumlet du mens du så deg forvirret rundt i hotellrommet. «Mye nok til at du burde stå opp.» Fortsatte hun og dro litt i deg. «Kom igjen da! Du skal være med meg på shopping i dag.» Du stønnet litt før du skjøv Sophie av deg og satte føttene varsomt ned på det kalde gulvet. «Hvordan går det?» Sa du og begynte å rote rundt i kofferten din etter noe å ha på. «Hva mener du?» Sophie satt fortsatt i senga de, og nå stirret hun på deg med store dådyrøyne. Du stoppet opp og så dumt på henne. «Husker du ingenting av hva som skjedde i går eller?» Sophie strakte armene i været, før hun slapp seg ned på madrassen. «Å, det er jeg ferdig med. Det jeg trenger nå er en skikkelig shopping runde med min beste venninne!» Du smilte til henne og ristet litt på hodet. Den jenta var virkelig noe for seg selv, det var vel noe av det du likte så godt ved henne. Du begynte å kle på deg mens Sophie satt og nynnet rolig på en velkjent sang. Plutselig spratt hun opp og begynte å løpe rundt i rommet med armene ut til siden. «Do I sound like a helicopter?» Sa hun mens hun fløy rundt, og lagde noen voldsomme *brrrr-e* lyder. Du facepalmet deg selv, mens du lo av synet. «Wow, du ser bra ut! Skulle ønske jeg turte å kle meg som deg.» Hun stoppet og studerte deg opp og ned. Du smilte enda bredere, og tok en kikk på deg selv i helfigur speilet. Jammen så du bra ut.
Hvis det var noe du faktisk var litt stolt over ved deg selv, var det stilen din. Du hadde alltid hatt din egen stil, og den funket tydeligvis bra også. «Takker, ser ikke så verst ut du heller da.» Sa du og gjorde en liten piruett. Sophie fniste og fant fram vesken sin. «Skal vi gå eller?» «Japp, skal bare sende en melding til Harry. Fikk du snakka med Louis forresten? Han var skikkelig lei seg stakkar.» Du måtte smile litt ved tanken på hvordan Louis hadde reagert i går, og Sophie smilte hun også. «Vi fikk snakket en god stund, så alt er bra.» Du tok opp mobilen din, og tekstet Harry at du ble borte noen timer. «Flotters, da går vi da.»

 

Dere forlot hotellet og begynte å vandre nedover gata. «Noe spesielt du skal ha?» Spurte du, og fulgte blikket til Sophie. Det stoppet på en utstillingsdukke i et digert glass vindu, og dere stoppet for å beundre det. «Den der tenkte jeg.» Sa hun, med øynene fortsatt klistret på dukken. Det var en liten lyseblå kjole, med korte armer og egentlig var den bare ubeskrivelig søt. «Ikke hvis jeg kjøper den først!» Sa du, og i samme sekund rev dere blikket vekk fra kjolen og styrtet inn i butikken. «Du våger ikke!» Skrek Sophie, men stoppet brått da hun oppdaget at halve butikken stirret sjokkert på henne. Hun rødmet, og du kvalte en liten latter. Noe som var ganske vanskelig. Så løp dere videre, og rev til dere hver deres kjole. «Vi får se hvem som kler den best da.» Sa Sophie, og du nikket. Dere gikk tause mot prøverommene, og du krysset fingrene for at den ville passe deg best. Du hang fra deg kjolen, og begynte å kle av deg dine egne klær. «Vedder på du kler den best.» Hørte du Sophie si fra et annet prøverom, og du smilte litt. Så hun var i det humøret altså. «Vi får nå se på det da.» Sa du, og dro den lille kjolen over hodet. «Kan du sippe meg opp?» Spurte du, og akkurat da åpnet forhenget seg. Sophie fikk store øyne. «Åh, var det ikke det jeg tenkte. Du kler jo alt.» Du fniste, litt og snudde ryggen til henne. «Sipp meg opp da, og så må jeg få se ordentlig på deg.» Hun gjorde som du sa, og dere gikk ut av prøverommet for å studere hverandre og dere selv i et større speil. «Du er så søt i den kjolen Soph!»
Sa du, og mente det. Hun så ut som verdens nydeligste Alice in Wonderland og du ble usikker da du så deg selv. «Sier du! Den sitter jo perfekt på deg.» Dere ble stående å studere hverandre en stund, før Sophie plutselig begynte å smile. «Du, vi har jo samme størrelse sant?» Du nikket. «Hva om vi spleiser på en, også kan vi bytte på å bruke den!» Du facepalmet deg selv, og lo. «Smart idè, at vi ikke tenkte på det før.» Dere lo litt, og begynte å gå mot prøverommene da en velkjent stemme snakket til dere. «*Ditt Navn*? Sophie, er det dere?» Du snudde deg og stirret rett inn i øynene på selveste?


Oooh, hvem tror dere det er? Vil dere ha mer?

 

Forresten så ble jeg replied av Liam på twitter i dag! Vil si at han svarte på tweeten min, hoho. Føte for å dele det med dere søtinger siden jeg ble så glad!

 

POSTED BY: Hedda

 

 


27.02.2012 | 19:33 | Kategori: Video

What Makes You Haha

 

Hvis dere ikke har hørt denne enda, så må dere virkelig gjøre det! Jeg lover at du blir i godt humør av det.

 

Er jeg den eneste som digger den?

 

POSTED BY: JULIE


27.02.2012 | 16:11 | Kategori: One Direction

One Direction intervju med Vervegirl

POSTED BY: Christina


27.02.2012 | 15:56 | Kategori: One Direction

One Direction at channel 955

 

Tumblr_m00lstqeb01r1axz7o1_500_large

Dette var på lørdag så ble vel lagt ut litt sent, men fant den ikke før nå.

POSTED BY: Christina  


27.02.2012 | 15:46 | Kategori: Louis Tomlinson

Eleanor i Louis sin OnePiece

//onedirection to norway 

Eleanor ble sett med Louis sin OnePiece når hun hvar å handlet.

POSTED BY: Christina  


27.02.2012 | 15:42 | Kategori: One Direction

One Direction concert in Detroit live; Moments & Use Somebody

Fra 0:41 kan man se at Niall sier til en fan "call me, maybe" (hahhaha, jeg skulle ønske jeg hvar den jenta ^^, )

POSTED BY: Christina


27.02.2012 | 15:35 | Kategori: Gifs

morsome & søte gifs

     

  

  

POSTED BY: Christina


26.02.2012 | 22:34 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 22

Pluselig hørte du en alt for kjent stemme si: "Er ikke du *DN*?". Kunne det virkelig være...

 


... Cher Lloyd? Du så på henne som du var en av hennes største fans. Det  var du ikke det, men hun kunne navnet ditt! "J-o-o!" stammet du. Hun smilte et varmt smil til deg og sa: "Så kult å møte deg her!" Du bare så på henne og var helt i din egen verden. Hvordan visste hun navnet ditt? Og hvordan gjenkjente hun deg i det hele tatt? Du så fortsatt like forundret ut og hun så litt rart på deg. "Går det bra?" spurte hun og rynket pannen sin. "Ja!" sa du og måtte le litt. "Hvordan vet du hvem jeg er?" "Jeg følger jo med, jeg også!" sa hun og smilte lurt. "Hæ?" sa du og smilte for å ikke virke dum. "Du er jo kjæresten til Niall. Eller har jeg hatt helt feil?" spurte hun forvirret. Du ble sittende og smile som en idiot. Til og med kjendiser vet hvem du er. Du kunne godt venne deg til dette livet. "Nei, det er meg! Jeg er bare ikke vandt til å bli gjenkjent på gata." sa du og smilte sjernert. "Jeg tror det er noen flere som også kjenner deg igjen!" sa Cher og pekte bort på noen jenter som sto der med 1D hettegensere. Du fniste litt og sa: "Det kan godt være deg og!" Jentene sto der bare og så på dere, akkurat som at de ikke turte å komme bort til dere. "Det er en grunn til hettegenserne deres da!" sa Cher og smilte varmt. Cher var så koselig. Og ikke minst de jentene. Hvis det faktisk var deg de kjente igjen. Du sendte jentene et smil og de kom gående mot dere. "Heei!" sa de sjernert. "Hei!" smilte du og så på Cher. Hun sendte seg et eller annet tegn med blikket du ikke forsto. "Emh, kan vi ta et bilde med deg?" sa de og så på deg. Wow, det var faktisk deg de kjente igjen. "Klart!" sa du og gikk bort til de. De ga Cher kameraet og hun tok bilde av dere. "Du er så kul!" sa en av jentene og smilte til deg. "Synes du det?" sa du og lekte med håret ditt ubevisst. Noe du pleide å gjøre når du var i sånne situasjoner. "Ja, du er dødskul! Og du virker så snill!" sa en annen som ikke virket så sjernert. "Tusen takk!" smilte du. "Dere også! Det var kjempegøy og hilse på dere." De smilte stolt til deg og gikk sin vei. Du kunne høre at de at de var fangirlet. "Det var utroligstas!!" sa du entusiastisk til Cher. Hun lo litt og sa: "Bare bli vant til det!" Du måtte le litt. Ariana kom gående inn kjøpesenteret. "Det var hyggelig å hilse på deg, Cher! Jeg må gå nå!" sa du. "Takk, det samme!" svarte hun og ga deg en klem.

 

 

Ariana kom bort til deg og sa overrasket: "Var det Cher Lloyd?" Du gliste til henne. "Ja, og hun startet å snakke til meg" Du fangirlet litt til henne. "Det var utrolig gøy!" sa du og smilte stolt. Dere gikk rundt på alle de brae butikkene og lo, snakket og shoppet mye. Det var koselig å ha en jentevenn også. Da dere var ferdig å shoppe dro du hjem til deg selv. Du gikk inn døra og slang fra deg jakka. Du måtte snakke med foreldrene dine om du kunne dra til USA sammen med Niall. Du hadde så utrolig lyst til det, når du tenket deg om. USA og Niall, liksom! "Hei!" smilte du og sland deg ned i sofaen sammen med dem. "Hei, vennen!" svarte de deg. "Niall er jo i USA og.." begynte du. Både moren og faren din hevet øyenbrynene sine og ventet på at du skulle fortsette å snakke. "Han vil at jeg skal skal komme å være der med han en stund. Og det vil jeg og!" sa fort og smilte stort. De så begge skeptiske ut. "Nei, *DN*! Det er ikke aktuelt en gang. Du har skole å gå på og du kan ikke bare dra fra oss." sa moren din strengt. "Men mamma!" sa du overbevisende. "Du hørte hva moren din sa. Det er ikke aktuelt. "Pappa!!" ropte du sint. "Vær så snill da! Jeg vil virkelig dette!"  "Ja, og jeg vil til månen. Og det vet vi alle at det ikke kommer til å skje!" Du ga dem et sint blikk. "Du er patetisk!" sa du til faren din. "Mamma, pappa! Vær så snill. Jeg gjør alt!" sa du fortvilt. "Vennen, det går bare ikke! Vi kommer ikke til å skifte mening, så det er ikke vits å mase." Du reiste deg opp i tårer og ga dem et skuffet blikk. Du sprang opp på rommet ditt og la deg i senga for å gråte. Du gråt og gråt. Hvorfor måtte de være så urettferdig? "Jeg kommer aldri til å klare å være uten Niall så lenge. Jeg kommer til å råtne." tenkte du. Det måtte da være noe du kunne gjøre. Du sluttet å gråte og tørket tårene dine. Du viftet med bena i lufta og tenkte deg om. Et mystisk smil dukket opp på munnen din. "Jeg har en ìde!" sa du til deg selv.

 

Hva tror dere *DN* har tenkt til å gjøre?

 

Beklager for elendig oppdatering i helga. Har vært opptatt hele tiden og kom først hjem for en time siden. Har gått rundt og hatt dårlig samvittighet hele tiden, men jeg har kommet på mange nye idèer til historien. Skal prøve å være flinkere denne uka, selv om jeg drukner i skolearbeid. På fredag får jeg vinterferie og da skal jeg være flink! :D

 

 

POSTED BY: JULIE


26.02.2012 | 20:08 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 41

Heeey! Tusen, tuden takk for alle de søte kommentarene dere gir meg. Setter så stor pris på det at dere aner ikke. Dere er virkelig verdens beste lesere! Derfor bestemte jeg meg for å skrive enda en del til dere i dag :) Kanskje ike den mest spennende men...Håper dere liker den! <3

Du sendte meldingen, før du puttet mobilen tilbake i veska og snudde deg mot Zayn. «Hva var det du ville snakke med meg om?»..


 

Zayn så nervøst på deg, og bet seg litt i underleppen. «Altså, lover du og ikke le av meg?» Av en eller annen grunn begynte du å slappe litt av med en gang han sa det, kanskje det ikke var så farlig. Du smilte stort, og Zayn så enda mer nervøs ut. «Jeg lover.» Han trakk pusten før ordene rant ut som en foss. «Jegmøtteenjenteogjegersuperforelsketmenjegvetikkehvemhuner.» Du begynte å le, ikke fordi det han sa var morsomt. Men fordi du ikke skjønte bæret av hva han hadde sakt.«Du lovet ikke å le» Sa Zayn og så irritert på deg. «Sorry, men jeg skjønte ikke hva du sa. Kan du si det igjen, litt saktere?» Han stønnet før han sa det igjen. «Jeg møtte en jente, og jeg ble superforelska. Men jeg vet ikke hvem hun er!» Han sukket litt, og du la en trøstende arm rundt han. «Slapp av Zayn, vi skal nok finne henne. Når vi har kommet tilbake til hotellet skal jeg hjelpe deg, og vi skal ikke gi oss før vi finner henne. Deal?» Zayn nikket, og smilte. «Deal.» Dere ble sittende en stund, før Zayn hoppet ned fra vasken og du gjorde det samme. «På tide å gå tilbake.» Han viste vei ut, og du rettet litt på kjolen før dere åpnet døren og musikken strømmet ut.

 

Zayns synspunkt:

 

Det føltes godt å ha *Ditt Navn*, hun var som en slags søster for meg. Alltid når det hadde skjedd noe, eller jeg trengte hjelp var hun der for meg. Og jeg for henne. Jeg smilte og fulgte etter henne inn i folkemengden. «Jeg må prøve å finne Harry!» Skrek *Ditt Navn*, og jeg nikket. Vi banet oss vei igjennom de dansende gjestene til vi kom midt ute på dansegulvet. «Der er han!» Sa jeg, og pekte mot Harry, Niall, Liam, Louis og Danilelle som sto og danset. Hun lo, og vi skyndte oss bort til dem. Jeg håpet at *Ditt Navn* hadde rett. At vi skulle finne henne. Jeg hadde møtt henne på en konsert for noen uker siden, og etter det hadde jeg ikke klart å slutte å tenke på henne. Virkelig bra jeg hadde *Ditt Navn* nå.

 

Back to You:

 

Dere fikk banet dere vei fram til de andre, og du kastet deg i armene til Harry. «Heey!» Sa han, og svingte deg rundt. «Hvor har dere vært?» Han nikket mot Zayn, som sto litt for seg selv og så ut som han tenkte på noe veldig viktig. Du smilte stort mens du lente deg nærmere Harry. «Zayn har litt dameproblemer, trengte litt hjelp.» Harry nikket forståelsesfullt, før han blunket til deg. «Skjønner.»

Dere danset en stund, før Harry trakk deg med bort fra dansegulvet. «Vil du ha?»Han skjenket litt drikke fra en stor bolle over i et glass, før han rakte det til deg. «Takk.» Du tok en slurk av det rosa vannet, og rynket på nesen. Herregud så søtt! «Hvor ble det av Sophie?» Spurte Harry, og tok en slurk av sitt eget glass. «Hun, måtte hjem.» Sa du raskt. Det var nok best å la henne fortelle det selv, om hun hadde lyst. «Ble litt sliten.» Harry satte fra seg glasset og grep hånden din. «Skjønner. Kanskje på tide at vi drar hjem også?» Du nikket, og kysset han for på munnen før dere gikk tilbake til de andre. «Vi drar hjemover nå, blir dere med?» Louis stoppet brått, og så skremt på deg. «Ohmigod, hvor er Sophie?!» Du lo litt av den plutselige bevegelsen hans. «Hun dro hjem.» Louis så ut som han skulle begynne å gråte, før han dro med seg både deg og Harry. «Jeg blir med hjem, med en gang, Fatter dere hvor slem jeg er? Jeg har ikke en gang ringt henne!» Harry smilte til deg og himlet med øynene, mens dere ble dratt ut på gaten. «Taxi!» Ropte Louis og veivet med armene. «Det er et nødstilfelle!!» En taxi stoppet foran dere, og dere skyndte dere inn. Det ble godt å få snakket litt ordentlig med alle sammen i morgen, spesielt Sophie og Nathalie. Men nå ville du bare sove..


 

Vil dere ha mer??

om dere er flinke til å kommentere skal jeg skrive ASAP ;) Forhåpentlig vis i morgen, men er ikke helt sikkert.

 

POSTED BY: Hedda


26.02.2012 | 18:54 | Kategori: Niall Horan

Niall giving his guitar pick to this little girl in Glasgow

 

Aaaaa, jeg bare elsker Niall!<3

POSTED BY: Christina


26.02.2012 | 18:14 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 40

Heeey folkens! Sorry for lite oppdateringer på historien, men jeg har så lite tid. Prøver å få skrevet så ofte som mulig, og skal prøve å bli litt flinkere til å oppdatere :)

«Søsteren min døde!» Hørte du Sophie rope etter deg idet du begynte å gå, og du stanset brått i det du hørte henne falle i bakken..


«Sophie!» Skrek du mens du styrtet ut i gangen. Du kastet deg på knærne foran henne, mens du dro henne opp på fanget ditt. Kroppen hennes ristet, og du prøvde å roe henne ned. «Hva mener du? Du har da ingen søster.» Hvisket du beroligende mens du strøk henne rolig over ryggen. Sophie så på deg med et slørete blikk, mens hun prøvde å holde gråten inne. «Du husker jeg fortalte at mamma var gravid?» Hulket hun, og du kunne kjenne gråten presse på bak øyelokkene med en gang hun sa det. Sophie hadde alltid vært enebarn, og hun hadde blitt så glad da moren ble gravid. «Det var en jente, men hun døde rett før fødselen.» Du reiste deg forsiktig opp, før du dro Sophie opp fra gulvet og hjalp henne inn på dame toalettet.

 

Harrys synspunkt:

 Hvor ble det av *Ditt navn*? Hun og Nathalie hadde gått ut for å stelle seg etter å ha skværet opp, men så kom bare Nathalie tilbake. Jeg kikket nervøst bort på de andre som sto og danset sammen med noen randome fans. «Skjer a?» Louis dultet meg i skulderen, mens han så spørrende på meg. «Jeg vet ikke, *Ditt Navn* kom jo aldri tilbake. Kanskje jeg bør gå og se etter henne?» Louis tenkte seg om før han svarte. «Hun er mest sannsynlig sammen med Sophie, hun er heller ikke her.» Han så seg rundt i rommet for å være helt sikker, før han trakk på skuldrene. «Sikkert noe jente greier.» Jeg sukket. Kanskje Louis hadde rett, at det var best å la henne være alene. Men jeg ville jo vite om det hadde skjedd noe, hvordan hun hadde det. Jeg så meg rundt i rommet, på alle menneskene som danset tett på dansegulvet eller sto og pratet høylytt med hverandre.Alle så lykkelige ut, alle bortsett fra meg. Jeg måtte smile litt av Niall som gjorde noen fiffige moves på dansegulvet, men av en eller annen grunn fikk jeg ikke lyst til å joine. Det var så rart. Vanligvis elsket jeg å feste, men nå som *Ditt Navn* ikke var her virket det ikke så fristende lenger. «Går det bar eller?» Nå hadde Liam kommet bort, og både han og Danielle så bekymret på meg. «Joda, jeg er bare så bekymret for *Ditt Navn*. Hun har ennå ikke kommet tilbake.» Liam smilte og klappet meg lett på skulderen. «Slapp av, hun kommer snart tilbake. Hun er sikkert bare sammen Sophie og snakker ut om Nathalie, de har jo hatet hverandre lenge slik jeg så det.» Jeg prøvde meg på et lite smil. Kanskje de hadde rett, hun kom sikkert snart tilbake. Jeg var bare så redd for å miste henne. Jeg hadde aldri møtt noen som *Ditt Navn* før, og tanken på å leve uten henne var uutholdelig. «Kom, så stikker vi bort til Niall og Louis.» Liam pekte mot de to guttene som rocket løs på dansegulvet, og Harry fulgte etter. «Vet du hvor Zayn er?» Spurte Liam plutselig, og jeg oppdaget at jeg ikke hadde sett han på en stund. Etter vi hadde snakket med de tre jentene, og festen hadde startet hadde han forsvunnet. Jaja, han kommer sikkert snart tilbake.

 

Back to you:

 Sophie lente seg mot vasken før hun blåste vekk håret fra øynene, og så trist inn i sitt eget speilbilde. «Her.» Du rakte henne litt papir, og hun snøt nesen. «Takk.» Sa hun grøtet, før hun fylte vasken. Hun fylte hendene med kaldt vann og vasket ansiktet flere ganger før hun tørket det bort. «Sorry, det var ikke meningen å bli så sur i stad. Men alt skjedde på en gang.» Hun prøvde seg på et lite smil, og du smilte tilbake. «Jeg skjønner deg godt, det er ingenting å unnskylde for.» Dere sto tause en stund før det banket på døren. Sophie så rart på deg, og du trakk på skuldrene. Hvem banket på for å gå på do, det var da ikke særlig normalt? «Eh, kom inn?» Sa du, og døren åpnet seg forsiktig. Et velkjent ansikt kikket forskrekket inn, før han kom helt inn i rommet. «Så det er sånn det ser ut på jentedoen. Har alltid lurt på det.» Zayn flirte litt, før blikket hans ble alvorlig igjen. «Hva gjør du her? Er ikke du på festen.» Zayn skar en grimase, før han satte seg på vasken. «Joa, men jeg lurte på hvor dere var. Dere kom jo aldri.» Du måtte smile. Selv etter alt som hadde skjedd passet han fortsatt på deg, nesten som en storebror.

«Jeg tror jeg drar tilbake til hotellet.» Sa Sophie og beveget seg mot døren. «Skal jeg bli med deg?» Sa du kjapt, og hun stanset litt. «Nei, nei. Bli her. Jeg trenger litt tid alene, også vil jeg gjerne snakke med mamma.» Du nikket. «Skjønner, gå du så skal jeg ringe etter en taxi.» «Takk.» Sophie forsvant ut døren, og du ringte etter en taxi med en gang.

Da du var ferdig satte du deg ved siden av Zayn. «Skal vi gå tilbake eller?» Sa du og så spørrende på han. Zayn åpnet munnen, men lukket den igjen. Det var tydelig at det var noe han ville si. Du stirret på han, og han åpnet munnen igjen. «Det, det er noe jeg må snakke med deg om..» Han så ned i bakken, og du fikk en urolig følelse i magen.Det var da nok vanskeligheter nå? «Å?» Han så på deg, men før han rakk å fortsette plinget det fra mobilen din. «Sorry, må bare sjekke.» Sa du, og fisket mobilen opp fra veska. Det var fra Harry:

-Hey søta, hva skjer? Blir urolig for deg, vil du at jeg skal komme noe sted? Call me ASAP!!

 

Du måtte smile. Han var så søt når han ble urolig. Du kjente Harry godt, han gikk aldri glipp av en god fest. Men nå var det tydeligvis noe annet. Du trykket på svar, før du skrev en rask melding tilbake.

-Alt er ok, måtte snakke med Soph. Kommer snart tilbake, så gidder ikke ringe nå. Ses snart søta!

Du sendte meldingen, før du puttet mobilen tilbake i veska og snudde deg mot Zayn. «Hva var det du ville snakke med meg om?»..


Vil dere ha mer??

Dere som ikke har lest fra begynnelsen, og som gjerne vil. Scroll ned på siden til dere kommer til Kategorier, og trykk på "1D Historie-1". Jeg vet det er en del annet på toppen, og litt av en anne historie men hvis dere balr heeeelt nederst så finner dere de første delene :)

POSTED BY: Hedda


26.02.2012 | 17:12 | Kategori: One Direction

Brit Award

Som sikkert alle vet for lenge siden ble jo gutta nominert for en Brit med beste singel. Og de vant! Takket være oss trofaste directioners, nå kan vi virkelig være stolte :) Jeg vet ikke om disse bildene har blitt lagt ut før fordi jeg har vært borte en stund, men legger de ut for sikkerhets skyld.

Ser ut som gutta fikk nok å drikke ja...*kremt*

 

POSTED BY: Hedda


26.02.2012 | 17:07 | Kategori: One Direction

One Direction i Chicago

Gutta var jo i Chicago for ikke veldig lenge siden, her er noen bilder :)

POSTED BY: Hedda


26.02.2012 | 14:11 | Kategori: One Direction

One Direction on I'm In A Boy Band

POSTED BY: Christina


26.02.2012 | 13:59 | Kategori: Gifs

Liam & Harry søtte gifs

Hhahahah syns dette var så morsomt og supersøtt. Just got to love them <3

POSTED BY; Christina


25.02.2012 | 16:52 | Kategori: One Direction

OMG!!

OMG det er bare sykt :O

POSTED BY: Christina


25.02.2012 | 15:45 | Kategori: Video

103,5 KISS FM Chicago Coca-Cola Lounge

POSTED BY: Christina


25.02.2012 | 15:36 | Kategori: Harry Styles

Harry Twittrer

POSTED BY: Christina


25.02.2012 | 15:18 | Kategori: Facebook/Twitter

Fikk 7 rad, men jeg liker dem ikke!

Ehhmmm, jeg hadde død for å fått de billettene. Så sykt domt for de som elsker dem og ikke fikk ( eksempel: Meg)

POSTED BY: Christina


25.02.2012 | 14:12 | Kategori: Bilder

One Direction singletHadde kjøpt den med en gang vis den var på salg i butikkene. Ville du ha kjøpt denne singeleten?

POSTED BY: Christina


25.02.2012 | 13:04 | Kategori: One Direction

Fikk noen av dere billetter?

Hei dere! Jeg er bare veldig nyskjerrig om noen av dere fikk billetter til turnèen deres i 2013? Jeg har hatt en syykt bra dag, så da kan dere vel tenkte dere hva jeg har kjøpt !!! Billetter! Føler meg så sykt heldig. Er helt i himmelen og klarer nesten ikke vente! Btw, så solgte One Direction ut en halv million (!!) billetter på 2 timer.

 På kiss fm.

 

Fikk noen av dere billetter?

 

POSTED BY: JULIE


25.02.2012 | 00:05 | Kategori: Video

Grand Journal Interview

 

Et av de beste intervjuvene jeg har sett! Love it. Det viser stemmen deres, humoren og rett og slett hvor herlige de er!

 

Hva synes dere?

 

POSTED BY: JULIE


24.02.2012 | 22:33 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 21

Niall tok hånda di og sa: "Hva sier du?"

 

Du så på Niall og derretter guttene, Eleanor og så Danielle. De satt alle der å smilte mens de ventet i spenning på at du skulle svare. Du smilte og tenkte deg ekstra godt om. "Såå?" sa Niall og lente hodet sitt mot deg. "Når skal jeg reise da?" spurte du og så på han. "Jeg kan fikse billetter når enn det passer deg, søta! smilte han til deg. "Da får jeg vel tid til å tenke meg om også?" Du kunne se smilet til Niall bygge seg opp. "Ja!" sa han og kysset deg. "Jaa!" Han kysset deg enda en gang. "Yes!!" sa han igjen og kysset deg en siste gang. Du fniste. "Men det er ikke sikkert da!" smilte du usikkert. Vaktene begynte å hoste mistenktsom og prøvde å få kontakt med deg. "Kan ikke vi skype hver dag? Hvertfall til du har bestemt deg?" spurte Niall og dro deg nærmere han. "Klart vi kan, men jeg tror jeg må gå nå.." sa du og så bortover på vaktene. "Du må kose deg masse, gutten min! Superglad i deg!" sa du med kosestemmen din. "Du og, jenta mi!" Superglad i deg og!" Du måtte nesten ha et siste kyss av han før han dro. Niall la hendene sine over skruldrene dine og kysset deg leenge. Mens dere kysset kunne dere høre at vaktene hostet enda mer, men dere overso det. Niall la hendene sine på rumpa di og dere begynte å kline. Vaktene dro deg fra Niall. Du lo og ropte: "Ha det!" Vaktene slapp deg og du fikk gå selv. Du gikk der å lo for deg selv. Det hadde faktisk vært litt av en opplevelse. Springe gjennom innskjekkingen og sikkerthetskontrollen for å kline med Niall. Det føltes i hvertfall veldig deilig! Og det var litt som på film, som Danielle eller Eleanor sa. Du hørte ikke forskjellen på de akkurat da. Vaktene fulgte deg helt til bilen deres. Da du gikk inn i bilden og så faren ditt sitt ansiktuttrykk, kunne du ikke unngå å flire deg i hjel.

 

 304702_230686230316656_198537120198234_735767_3882340_n_large

 

 

Faren din satt der med det rareste blikket du noen gang hadde sett. Han skjønte nok ikke helt hvorfor du var med vaktene. "Hva? Hva har skjedd?" spurte han med uttrykket sitt. Det tok en stund før du klarte å snakke. Når du først lo, så du lo du virkelig. Da du fikk pusten tilbake, svarte du: "Jeg sprang inn på flyet!" Faren din gapet og braste ut i latter. Du trodde først at han skulle bli sint, men du tok helt feil! Da han hadde ledd seg ferdig begynte han å kjøre. "Hei, *DN* Blir du med på shopping? :)" fikk du en melding fra Ariana. "Passer perfekt! Kan vi møtes om 10 min? :)" skrev du tilbake. Du fikk raskt svar. "Klart! Sees der da." skrev hun. "Hvem er det du får meldinger fra?" spurte pappa nyskjerrig og prøvde å se på mobilen din for å finne svar. "Ariana, en ny venninne!" smilte du. "Så bra! Godt at du har flere enn Niall her da!" sa pappa lurt. Du lo litt og spurte: "Kan du slippe meg av på kjøpesenteret?" "Selvfølgelig!" smilte pappa. "Så lenge du kommer hjem i natt." Du måtte le litt. Du var vel ikke så flink til å si ifra. "Da er vi landet!" lekte pappa med flyvertinnestemme. Du bare lo av han og hoppet ut av bilen. Du gikk og satte deg på en benk ved inngangen til kjøpesenteret. Du så rundt på alle de fine butikkene. Det var noe du elsket med London. Butikkene!  Du bestemte seg for å spille Angry Birds på mobilen mens du ventet på at Ariana skulle komme. Pluselig hørte du en alt for kjent stemme si: "Er ikke du *DN*?". Kunne det virkelig være...

 

Mer?

 

Hvis dere er flinke å kommentere, skal jeg være flinkere å oppdatere i helga!

 


POSTED BY: JULIE


24.02.2012 | 22:30 | Kategori: Bilder

Direction Pappa

Skulle ønske jeg hadde en så kul Far, agre??

POSTED BY: Christina


24.02.2012 | 22:29 | Kategori: Gifs

morsome & søtte gifs

 

image

   

 


24.02.2012 | 19:38 | Kategori: Video

On The Today Show

 

 

 

POSTED BY: JULIE


24.02.2012 | 17:40 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 20

Niall begynte å stryke deg i halsen og sa: "*DN*, det er noe jeg vil spørre deg om!"


Du kysset han mykt på leppene og det varte en stund. "Spørr i vei!" gliste du. Du var så lykkelig! Niall smilte ikke lenger. "Ikke smil sånn.." sa han og satte seg opp. "Jeg får dårlig samvittighet!" Du så bekyrmet på han. "Hva er det?" spurte du og følte at det ikke var noe bra han skulle si. "Jeg reiser på turnè til USA i morgen" sa Niall og ga deg et trist blikk. Du reiste deg opp på sekundet. "I morgen?!? Du kan ikke bare forlate meg sånn!" stønnet du. Øynene dine ble fylt opp med tårer og noen rant. Niall hoppet ned av sangen og ga deg en stor klem. "Jeg vil ikke reise fra deg!" Du rev deg fra han og gikk noen steg unna. "Hvor lenge blir du borte da?" sa du og lurte deg bort fra øyenkontakten. "*DN*, se på meg!" sa han og tok hånden din. Du så på han. "Vi blir i USA i en måned og så drar vi til Australia." sa han og klemte deg i hånda. "Så lenge? Var dette liksom planen din? At jeg skulle bli hodestups forelsket i deg og så forlate meg for over en måned?" Du gikk baklengs bak i et hjørne og satte deg ned og gråt. Tårene bare strømmet. Du ville ikke at han skulle forlate deg.

 

Niall gikk forsiktig bort til deg og satte seg ned ved siden av deg. Du tørket bort litt av tårene dine og løftet blikket ditt for å se på han. Han så fortvilt ut. "Jeg er hodestups forelsket i deg og! Ingen gjør meg mer lykkelig enn det du gjør. Jeg har ikke sagt det til deg før fordi vi har hatt det så bra sammen og jeg ville ikke ødelegge det!" sa han og du så at en tåre rant på kinnet hans. "Jeg vil ikke forlate deg i det hele tatt." Han prøvde å ta tak i hånda di, men du lot han ikke gjøre det. "Det hjelper ikke. Jeg kommer til å være uten deg i måneder og du har ikke advart meg!" gråt du videre. "Men.." begynte Niall. Du avbrøt han. ".. Nei, Niall. Gå! Vær så snill. Bare gå." Han så så fortvilet og trist ut. "*DN*" stønnet han. "Du hørte hva jeg sa!" sa du og pekte på døra. Han begynte å gå. Du begyne bare å gråte mer. Da han var ute av rommet ditt, gikk du i sengen og fortsatte å gråte der. Etter du hadde ligget der en stund, stoppet du å gråte. Moren din kom gående inn døra. "Hva er det? Jeg så at Niall gikk." sa hun støttende og satt seg i senga sammen med deg. "Niall reiser til USA i morgen. Han blir der i en måned og så reiser han til Australia." hulket du. "Han fortalte meg deg nettopp." Hun tørket bort de siste tårene dine og sa "Jeg er lei meg, vennen. Men bare tenk på det. Hvilke muligheter har han egentlig? Han er en verdenskjent og sånn er livet hans. Han er nødt til å reise enten om han vil det eller ikke!" hun smilte forsiktig til deg. Du lukket øynene dine for å få tenke ordentlig. Du ble sittende sånn en stund. "Du har vel rett, mamma. Jeg er bare ikke vandt til det." snufset du. Du hadde sluttet å gråte. Det var ikke Niall sin feil at han skulle dra på turnè, men det var fremdeles hans feil at han ikke hadde fortalt deg det. "Takk, mamma!" sa du og ga henne et lite smil. Du hintet på at hun skulle gå ut. Med en gang hun gikk ut tok du frem dataen din. Du gikk inn på British Airwaves, (flyselskap) som Niall skulle fly med til USA. Det gikk kun et fly den dagen, så du skjønte at Niall skulle ta det. Flyet gikk 15.50. Du måtte møte opp for å få snakket med han. Du ville ikke ringe. Det var ikke det samme som å snakke med han i virkeligheten.

 

Før du skulle legge deg, bestemte du for å logge på twitter. Du hadde ikke vært på siden du bodde i Norge. Du logget på og du hadde over 10.000 followers og sist du var på hadde du rundt 500. Du satt og måpet. Du så på interaksjonene dine. Det var sykt mange som hadde skrevet til deg. Du hadde ikke sjangs på å svare alle, men likevel ville du lese alle. "@*DN* Omg, so happy for you guys! You are so cute together and you fits perfectly! Wish the best for you <3" hadde en jente tweetet. Du kjente smilet begynne å trekke seg høyt. Så utrolig søtt! Det fikk deg til å tenke på hvor utrolig glad du faktisk var i Niall. Du leste videre. "Fuck you, @*DN*! Niall is mine. Go and die!" skrev en annen. Du mistet smilet ditt og en tåre rant. Du var ikke vant til å få sånne kommentarer. Du svelget dypt og bladde videre. Neste alle tweetene du hadde mottat var positive. Kun noen var negative, men du bestemte deg for å fokusere på de positive. Du tweetet: "Thank you for all the cute tweets! Love you, Directioners! xx". Du fikk umiddelbart masse svar: "Can you please follow me? I love you<3" var det mange som sa. Du følte deg som en liten kjendis. Du husker at du pleide å tweete omentrent det samme til Niall og guttene. Det var fortsatt like rart og tenke på det. Du bestemte deg for å sove siden du skulle på skolen i morgen før du dro til flyplassen. Du la fra deg dataen og dullet deg under dyna. Du sovnet.

 

 

Du våknet av den verste lyden som kan vekke deg om morgenene. Alarmen! Du skrudde den av og sto opp. Du vandret bort til klesskapet ditt som en zombie og fant frem noen klær. Du sminket deg naturlig med litt mascara og pudder. Det var bare 20 minutter til skolen, så du fikk det litt travelt. Du endte opp med å springe til skolen. Når du var fremme,  møtte du Ariana som hjalp deg med å finne fram sist du var på skolen. Dere fant du at dere hadde mange samme fagene. Du var sammen med henne og du ble veldig godt kjent med henne. Det var godt og ha en vennine også! Faren din kom og hentet deg midt i siste time sånn at du skulle rekke å møte Niall før flyet gikk. "Hei, vennen! Er du klar?" spurte faren din deg i det du satt deg inn i bilen. "Klart jeg er" smilte du til han. Dere kjørte i 10 minutter før dere var fremme på flyplassen. "Da venter jeg her" sa pappa og stoppet bilen. Du nikket til han og sprang inn på flyplassen. Du fant frem mobilen din hvor du hadde skrevet ned hvilken gate det var de var på. Flyplassen var giganisk og det var folk overalt. Flyet gikk om kun 35 minutter. Hva om de allerede sitter i flyet? Du grøsset bare av tanken. Du måtte snakke med han før han dro. Du sprang rundt og letet etter gaten og spurte mange om hjelp. Alle så visst ut til å være like travel som deg. Der du sprang midt i folkemengen fikk du plutselig øye på gaten! Smilet kom med en gang. Du kunne se folk som sto i kø for å bli skjekket inn. Du begynte å springe. Du stoppet med innskjekkingen for å se etter Niall. Du kunne ikke se han noen steder. Du satte deg ned på bakken og var sint. "Nei, dette hjelper ikke!" sa du til deg selv og reiste deg opp. Du så til venstre og så til høyre. Du sprang rett igjennom innskjekkingen og var på vei til flyet. Du snudde hodet ditt rask for å se om noen var bak deg. Noen ropte "vakter!". Du sprang bare videre. Til og med inn i flyet og utrolig nok stoppet ikke flyvertinnene deg. Men de visste jo ingenting da! På en av de fremste radene på første klasse satt Niall. "Niall!" ropte du!"  "*DN*, hva gjør du her?" gapet han. Louis, Harry, Zayn, Liam, Danielle og Eleanor satt i hvert sitt sete og var like overrasket som Niall, men de lo. "Aww! Akkurat som på film!" kunne du høre en av jentene si. "Jeg er lei meg, Niall. Jeg overreagerte. Eller.. jeg er bare ikke vant til å være kjæresten til superstjerna." sa du og tørket bort en tåre. "Stopp henne!" ropte noen bak deg. Det var vaktene. Du ga Niall et fortvilet blikk. Han reiste seg opp og sa noe til livvaktene hans med blikket sitt. De reiste seg opp samtidig og sa med mørke stemmer: "Gi dem noen minutter." Niall smilte til dem. "Det går bra!" sa han og ga deg et vått kyss. "Kan ikke du bli med oss?" Du hevet øyenebrynene dine og sa: "Meg?". "Nei, veggen bak deg!" lo Niall med den fine latteren sin. Du lo litt og sa: "Jeg kan jo ikke det.." "Kom igjen! Det hadde vært såå gøy!" ropte resten av gjengen. Du smilte til dem. "Jeg må jo på skolen." sukket du. Niall tok hånda di og sa: "Hva sier du?"

 

Hva tror dere *DN* sier?

 

 

POSTED BY: JULIE


24.02.2012 | 15:21 | Kategori: One Direction

Må One Direction bytte navn?

Dette skrev TOPP om det:One Direction består av Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne, Niall Horan og Louis Tomlinson, ikke sant?

Selvfølgelig!

Men det viser seg at det også finnes et band med samme navn som holder til i USA, og enkelte medier skiver at One Direction kanskje må kjempe for navnet sitt.

Britiske One Direction har virkelig gjort seg svært kjent i verden og på tirsdag mottok de den prestisjefylte prisen for årets beste britiske singel med låta «What Makes You Beautiful».

Etter mye oppmerksomhet har de dukket opp på radaren til det amerikanske bandet One Direction, og nyheten har skapt mye drama, skriver TheHotHits.com.

 Liker musikken deres

 Den amerikanske versjonen av One Direction slapp albumet sitt «The Light» i 2011, så også disse guttene har holdt på en stund.

Etter nyheten kom frem har det imidlertid skapt en del drama, og bandet har mottatt svært sure beskjeder fra fansen til One Direction i Storbritannia.

Dette er jo veldig synd siden guttene kan fortelle at de ikke har noen ting i mot verken Harry, Zayn, Liam, Niall eller Louis, og liker musikken deres svært godt.

- Vi hater på ingen måte One Direction i Storbritannia og de hater ikke oss. De har sagt at de liker musikken vår, og det samme gjør vi, skrev dem på Youtube-kontoen deres.

- Vi skjønner at stoltheten til fansen går dypt, men hvis du dropper band-navnet, hva har du da? Du har fortsatt bra musikk. Vi trenger egentlig ikke å bry oss om navnet for til syvende sist er det musikken som teller, skriver de amerikanske guttene.

 

POSTED BY: Christina


24.02.2012 | 15:12 | Kategori: Harry Styles

Harry Styles


 


POSTED BY: Christina


24.02.2012 | 14:53 | Kategori: Bilder

You light up mye world like nobody else.

//niallhoransnandos:                                                                                   

Jeg bare måtte legge ut dette bilde fordi jeg syns det hvar så kult.  

POSTED BY: Christina


24.02.2012 | 14:37 | Kategori: One Direction

Daddy Liam and the Kids

 

 

 Nwåååå, ahhahha bare så søtt!♥♥   

POSTED BY: Christina                                                                                                             


24.02.2012 | 14:31 | Kategori: Facebook/Twitter

Worldwide Trends

//one-direction-aus           

POSTED BY: Christina                                                                                                           


24.02.2012 | 14:20 | Kategori: Video

ONE DIRECTION-CHICAGO 2012 #

POSTED BY: Christina


24.02.2012 | 14:14 | Kategori: Video

One Direction signing in Chicago / Niall Horan singing "Party Rock"

POSTED BY: Christina


24.02.2012 | 14:02 | Kategori: One Direction

Paparazzi

 


 


Vett ikke helt hvem som er under den jakken, men kansje Louis og at det er Harry som har tatt bildene ^^,

POSTED BY: Christina


24.02.2012 | 13:52 | Kategori: Harry Styles

Harry Styles snakker i New Zealand aksent

 

TRYKK PÅ BILDE FOR Å HØRE

POSTED BY: Christina 


24.02.2012 | 13:32 | Kategori: Harry Styles

Harry being fucking flawless

//tumblr

POSTED BY: Christina 


24.02.2012 | 00:36 | Kategori: Liam Payne

Liam og Toy Story

Så søtt<3
POSTED BY: Christina


23.02.2012 | 22:38 | Kategori: Funny stuff

Hahaha

Harrys shirt explains the age he is, and the age he likes his girlfriends to be.

 

 


 
Hahaha, er jeg den eneste som lo hardt?

 

 

POSTED BY: JULIE


23.02.2012 | 22:24 | Kategori: One Direction

Informasjon om Arena turnèenRegner med at alle har fått med seg at 1D skal ha ny turnè i 2013 (dere ser datoene overfor).  Billettsalget starter lørdag 25. februar klokken 9 am (engelsk tid). Du kan kjøpe billeter HER og HER. Jeg skal selv kjøpe billetter og er super nervøs for å være rask nok til å kjøpe dem. Jeg renger med at billettene blir solgt ut på minutter.

 

Som dere også ser på bilde så er den mest likte kommentaren: "Hope you guys will come to Norway!" og jeg håper dere alle kan like den. Kanskje de ser kommentaren og at det øker sjangsen for at de kommer hit? Håper hvertfall det. Så lik HER.

 

Har noen av dere også tenkt til å kjøpe billetter til turnèen?

Har dere likt kommentaren?


Har dere flere spørsmål så kan dere enten spørre i kommentarfeltet eller kontake meg på facebook (Julie Bakken Giæver).

 

POSTED BY: JULIE


23.02.2012 | 20:58 | Kategori: Video

Mario Kart 7 og banankasting

 

 

 

POSTED BY: JULIE


23.02.2012 | 14:54 | Kategori: Harry Styles

Harry på vei hjem fra studio

 

 

POSTED BY: JULIE
23.02.2012 | 14:48 | Kategori: One Direction

Snakker om rare gaver fra fans

 

 

POSTED BY: JULIE23.02.2012 | 14:48 | Kategori: One Direction

På iCarly

 

POSTED BY: JULIE23.02.2012 | 07:27 | Kategori: One Direction

Guttene takker!

 

 

De er så herlige!

 

POSTED BY: JULIE

 22.02.2012 | 23:15 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 19

Moren din tørket noen tårer og sa: "Vennen, det er noe vi må fortelle deg." 

 


Du kjente klumpen i halsen. "Vi skal ut å spise på resturant i dag!" sa helt plutselig faren din. Moren din ga han et forvirret blikk. Du skjønte at det var noe annet. "Hæ? Mamma, hva er det?" spurte du og så henne inn i øynene. Hun så litt ukomfortabel ut og så frem og tilbake på faren din. Til slutt sa hun noe. "Vi skal på resturant som faren din sa. Vet du om noen brae resturanter da, jenta mi?" Du var ikke dum heller, du skjønte jo at det var noe annet. Men kanskje de bare ikke ville fortelle det?  "Hmm, jeg tror Niall vet om noen!" smilte du. "Hvem er Niall?" spurte mamma overrasket og hevet det ene øyenbrynet. "Ehe, jeg har glemt å sagt det. Det er kjæresten min!" sa du stolt og gliste. "Aw, så søtt!" sa hun og smilte. "Blir han med?" Faren din smilte skeptisk. Han visste jo at Niall og Bethy hadde vært sammen. "Jeg skal bort til han nå. Så jeg regner med at han blir det! Hvis det er greit da.." sa du og smilte skeivt. "Selvfølgelig. Jeg gleder meg!" sa mamma og kysset deg på kinnet. Moren din var blitt annerledes. Hun var så snill og glad mot deg. Du gikk opp på rommet ditt og fant noe å ha på deg som ikke var for pyntet, men samtidig pent.

 

 

//antrekket.

 

Når du hadde kledd på deg ferdig og sminket deg litt ekstra, gikk du ned for å si hade til foreldrene dine. "Sees senere da!" ropte du i det du gikk ut av døra. Du skulle til Niall. Mens du gikk å fantaserte om alt mulig, kom du på at Niall fortsatt trodde at du hadde skadet den stakkars jenta. "Håper han forstår!" tenkte du og vinglet litt videre med de høye hælene dine. Du ringte på døra hannes og Niall åpnet. "Åh, hva er det?" sa han. "Niall, det var ikke meg!" startet du og fortalte alt. Han skjønte det heldigvis veldig fort. "Beklager for at jeg tvilte på deg." sa han og så forsiktig ned i bakken. "Jeg skjønner ikke hvordan jeg kunne" Du ga han et kyss på panna. "Det går bra!" smilte du til han. Han smilte søtt tilbake. Du var sikker på at du skulle dø hver gang han smilte. Han hadde det nydeligste smilet. Dere gikk inn og satt dere i sofaen. "Du ser forresten helt fantastisk ut. Og deilig!" flørtet han med deg. Han la handa si på rompa di og begynte å kline med deg. Dere lå der en stund og endte opp med å ligge over hverandre. "Emh, du?" sa du og reiste deg litt forsiktig opp. "Gjorde jeg noe galt?" spurte han usikkert. "Neinei, klart ikke. Jeg bare glemte å spørre deg om noe!" smilte du. Niall spurte "hva?" med blikket sitt. Du fniste litt og sa: "Jeg skal på middag med foreldrene mine. Mamma er også her!" Niall la armene rundt deg. "Så bra!" smilte han. Du nikket og sa: "Vil du være med? Vææær så snill!" Niall så litt overrasket ut. "Men jeg har ingenting å ha på meg!" Du lo. "Selvfølgelig har du det. Jeg skal hjelpe deg" Han reiste seg opp og dro deg med. "Da vil jeg!". Han kysset deg lidenskapelig på kinnet. "Jeg er så glad i deg!" sa han. Du begynte å fnise igjen. "Er såå glad i deg også!" Dere gikk til skapet hans og begynte å lete etter noe. Han stilte seg bak deg og tok henende hans rundt midjen din og lente deg litt bak. Dere ble stående sånn en stund og småpratet mens dere så i skapet hans. Du så en fin skjorte og foreslå den. "Tjaa, kanskje med noen beige chinos?" smilte han usikkert. "Høres ut som en vinner!" sa du og tok det ut fra skapet hans. Han kledde det på seg og du kunne ikke unngå å stirre på kroppen hans. "Hva er det du stirrer på?" lo Niall. "Du er deilig!" sa du og kysset han på magen. "Og frøken deilig snakker?" sa Niall og ga deg et flørtetete blikk. Han er så herlig! Du kunne virkelig kjenne sommerfuglene i magen. Mobilen din ringte. "Hei, vi er utenfor nå! Kommer dere?" sa pappa med gladstemmen. "Allerede?" spurte du. "Er de her nå?" spurte Niall og så litt stresset ut. Du nikket til han og det førte til at han sprang frem og tilbake for å fikse håret, skjorta og alt som kunne fikses på. "Slapp av! Du ser bra ut, kjekken!" sa du og ga jakken til han. Han pustet dypt og sa: "Ok ok.." Du måtte le litt. Du skjønte godt at han var nervøs for å møte foreldrene dine. Du hadde nok vært minst like nervøs som han om du skulle møte hans  foreldre. Dere gikk inn i bilen og foreldrene dine hilset hyggelig på Niall. De så ut til å like han. Niall foreslo å spise på Nando's. Ikke som at det var et skjokk.

 

Hos *DN* etter resturanten:

 

Niall sitt synspunkt:

Det gikk kjempebra å møte foreldrene til *DN*. De var supergreie mot meg og fikk meg til å føle meg hjemme sammen med de. I begynnelsen var jeg veldig nervøs, men etterhvert gikk alt så naturlig! *DN* så ut til å kose seg masse og det er det viktigse for meg. Jeg skal sove hos henne. *DN* var allerede i gang med å ordne sengetrekk til meg. Hun var så ivrig og søt. "Litt fortere da!" lo jeg. Hun kasta dyna på meg og hoppet på den. "Får du deg ikke løs?" sa hun og kysset meg raskt på nesa. Jeg fikk meg faktisk ikke løs! Jeg begynte å kile henne. "Æææh, stopp! Stopp! Stopp! skrek hun og flirte seg i hjel. Hun var sykt kilen. Jeg fortsatte litt lenger. Hun hylte og hylte. "Niaaall!! Jeg får ikke puste!" lo hun mens hun gispet etter pust. Jeg fikk meg løs fra henne. "Den var drøy, mr. Bad Boy! sa hun og hoppet i senga.

 
 

Ditt synspunkt:

Niall hoppet i senga etter deg og la seg godt til rette. Dere ble liggende å strirre hverandre i øynene, mens dere begge smilte som noen duster. Eller mer korrekt, et hodestups forelsket parr! Niall begynte å stryke deg i halsen og sa: "*DN*, det er noe jeg vil spørre deg om!"

 

Hva tror dere han skal spørre henne om? Noen idèer?

 

Stresset skikkelig med denne delen, håper at den er ok for dere! Må også beklage for dårlige oppdateringer. De andre har vinterferie og har ikke mulighet til å blogge. Jeg er også opptatt med masse skolearbeid og trening, men jeg skal prøve så godt jeg kan resten av uka! Love you, beste lesere! <3

 

POSTED BY: JULIE

 


21.02.2012 | 23:37 | Kategori: One Direction

On the brits

Da de vinner:

 

 

 Etter de har vunnet:

 

 

Tusen takk til en leser for linken!

 

POSTED BY: JULIE21.02.2012 | 22:07 | Kategori: One Direction

Nytt bilde

 

 

POSTED BY: JULIE

 


21.02.2012 | 22:03 | Kategori: One Direction

Arena Tour

 

Guttene skal ha ny turnè i Februar/Mars 2013 i England og Irland. Billettsalget starter lørdag 25. Februar kl 10 (norsk tid).

 

POSTED BY: JULIE

 


21.02.2012 | 21:46 | Kategori: One Direction

VI VANT!

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som er i lykkerus nå! GUTTENE VANT BEST BRITISH SINGEL!!

 
 

Sitter og gråter her...

 

Gratulerer gutter! <3 Er jeg den eneste som er sykt stolt?

 

POSTED BY: JULIE


21.02.2012 | 21:31 | Kategori: One Direction

Red carpet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Looking good as always <3

 

 

POSTED BY: JULIE


21.02.2012 | 18:24 | Kategori: One Direction

BRIT AWARDS I KVELD

Hei :) Regner med at alle har fått med seg at det er The Brits Awards i kveld :) Red Carpet er fra kl. 20-21 og selve showet er fra 21-23. På den røde løperen skal Caroline Flack intervjuve gutta. Programmet vises nok ikke på norsk tv, men du kan selvfølgelig se det på nett eller laste ned en app som heter "FilmOn" for iPhone/iPad/android. Her er noen linker:

 

IVT2 livestream:


http://livetvcafe.net/video/4HA96K84N7HH/ITV2

#ITV2" rel="nofollow nofollow" target="_blank">http://www.filmon.com/tv/htmlmain/#ITV2

 

IVTV1 livestream:


http://punchbowlblog.com/2011/02/15/brit-awards-live-stream/

http://livetvcafe.net/video/B52828O2BX4G/ITV-1

http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=7

http://www.vipbox.tv/watch/1238/1/itv--live-stream-online.html

http://www.epctv.com/channels/ITV1-Online-Watch-4733.htm

http://www.filmon.com/tv/htmlmain/#ITV-1

 

(Linkene fra One Direction Norway)

 Håper dere gleder dere like mye som jeg gjør! Håper også virkelig at gutta vinner. Tenk smilene deres da! Aaah, de må vinne! Jeg vet i hvertfall om en som kommer til å gråte da.. 

 

Skal du se på?

 

POSTED BY: JULIE


21.02.2012 | 17:17 | Kategori: Liam Payne

Skoen til Liam

Husker dere at Liam tweetet at han hadde mistet en sko? En fan har fått tak i den og ga den tilbake på stasjonen i Paris :)Her er en video fra da han fikk den tilbake;

 

 

POSTED BY: JULIE


21.02.2012 | 17:04 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 18

Du løftet opp hodet ditt. Der sto moren din. "Mamma?"


 

Hva gjorde hun her? Og akkurat midt i dette? Moren din omfavnet deg og sa: "Jeg har savnet jenta mi!" Hun strøk deg i ansiktet. "Jeg har savnet deg også!" sa du og klemte henne enda hardere. Tårene rant. Du hadde virkelig savnet henne. Hun tørket bort tårene dine og smilte til deg. "Men hva gjør du egentlig her?" spurte du og slapp armene dine fra henne. "Jeg tenkte jeg skulle overraske deg!" smilte hun til deg. "Hvorfor ligger du her og gråter?" Du snufset og svarte: "Jeg er blitt beskyldt for å ha banket en jente her på skolen. Og jeg har ikke gjort det!" sa du og braste ut i tårer. "Hva?" sa mamma sint. "Hvem kan finne på å si noe sånt om godjenta mi?" Du tørket tårene dine og svarte: "Jeg har vært hos rektoren i hele dag." Du fortalte henne alt. Om rektoren, jenta og bildet. "Vet du hva jeg tror?" sa moren din og la hånden sin på skuldra di. "Jeg tror det er noen som er sjalu på deg og vil ødelegge for deg!" Der slo det deg. Selvfølelig, hvordan kunne du ikke ha tenkt på det? Bethy! Du kunne kjenne beroligheten forandre seg over til sinne. "Jeg tror jeg vet hvem.." sa du og så på moren din. "Er det noe jeg kan gjøre?" spurte mamma og ga deg et varmt blikk. Du ristet på hodet og sa: "Kan ikke du ringe pappa og be han hente deg? Så skal jeg prøve å fikse opp dette?" Hun smilte forståelsesfult. "Klart det, vennen! Ring meg om det er noe." sa hun.

Du nikket og sprang inn til skolen. Du måtte finne Bethy.. Men hvordan? Du raste rundt i korridoren med alle kontorene for og finne noen som kunne hjelpe. Du gikk inn på rom nr. 3 og spurte etter Bethy *etternavnet ditt*. Hun brukte lang tid på å finne henne, men til slutt sa damen at hun var på klasserom C5. Du takket og gikk ut. Nå galdt det bare å finne rommet. Heldigvis var det ikke så vanskelig som du trodde. Det var jo ingen andre i gangene så da ble det lett. Du banket på døra og åpnet opp. "Bethy?" sa du med et nøytralt blikk. Hun reiste seg irritert opp og gikk ut av klasserommet. "Hva er det nå?" sa Bethy og slamret igjen døra. "Hva er det du har i mot meg?" spurte du henne og ga henne blikk blandet av sinne og tristhet. "Hvorfor vil du ødelegge for meg?" Hun himlet med øynene. "Kan vi ta dette etter skolen?" spurte hun. "Nei! Selvfølgelig kan vi ikke det. Tror du dette er ok for meg? Jeg vet hva du har gjort!" sa du og øynene dine ble fylt opp med tårer. "Det er ikke ok for meg!" Bethy lente seg til veggen og la håret bak ørene. "Gjort hva?" sa hun og latet som hun ikke visste hva du snakket om. Men du kunne se det på henne. Hun visste hva du snakket om. "Please, Bethy! Jeg vet at du vet hva jeg snakker om. Jeg orker ikke mere." Bethy så på deg. Det så ut som hun følte seg skyldig. "Rektoren tar det veldig alvorlig, Niall tror jeg har gjort det og jeg vet ikke hva som skjer neste! Jeg vil heller ikke vite det." sa du og tørket bort en tåre. "Jeg vil ikke miste Niall!" Bethy så plutselig litt mer omsorgsfull ut. "Åh, jeg vet ikke hva jeg har gjort! hoppet ut av munnen hennes. "Jeg er nok bare sjalu på deg. Uansett hvor mye jeg hater å innrømme det." Sa hun virkelig det? "Hva?" sa du. "Du hørte godt hva jeg sa, *DN*. Jeg får vel snakke med rektoren." sa Bethy. Det så faktisk ut som at hun var lei seg. Du fikk litt dårlig samvittighet. Nei, hva er det du tenker på? Du skal ikke ha dårlig samvittighet. Du har ikke gjort noe annet enn å være forelsket. Det er alt. "Takk da." sa du og begynte å gå fra henne. Hvorfor takket du egentlig? Du gikk ut av skolen og var på vei hjemover. Nabolaget ditt var veldig fint. Du skulle ønske at du kjente flere her, men det kom seg nok etter hvert. Du kom deg hjem og sprang inn døra. Nå skulle du finne på noe gøy med moren din sånn at du kunne være med Niall i kveld. Du gikk inn på kjøkkenet. Der satt moren og faren din og snakket. De så ikke så glade ut. De så faktisk trist ut. De oppdaget deg og røyste seg forsiktig opp fra stolene sine. Akkurat som de skulle fortelle deg noe alvorlig. Moren din tørket noen tårer og sa: "Vennen, det er noe vi må fortelle deg." 

 

Hva tror dere hun skal si?

 

 

POSTED BY: JULIE


20.02.2012 | 21:09 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 17

"Hva har jeg gjort?" tenkte du og fulgte etter damen.


Dere gikk gjennom en lang korridor. Damen stoppet i enden og visste deg hvilket rom du skulle inn på. Du åpnet døren forsiktig og gikk inn. Der satt en kraftig mann i dress og så på deg. Hadde han ikke en gang tenkt å si hei? Han pekte på en stol og du satte deg ned. "Du vet hva det er snakk om, ikke sant?" sa han og rettet på skjorta. "Nei!! Jeg har ikke peiling på hvorfor jeg i det hele tatt sitter her! Jeg kom på skolen for en halv time siden og har aldri vært her før. Hva er det jeg liksom har gjort?" ropte du forvirret. Alt kom visst ut på en gang. "Ta det rolig da!" sa han og sukket. For en dust. Du var irritert. "Kan du fortelle meg hva jeg har gjort?" Han la hendene sine ned på kontorbordet og sa: "Vi har sett hva du har gjort!" "Gjort hva?" ropte du. "Du vet hva jeg snakker om." mumlet han. Hvor tydelig måtte jeg si det til han? "Hvorfor kan du ikke forstå at jeg ikke vet hva du snakker om?" sa du og ble stille. "Vi har sett bildene av deg." sa han og så deg inn i øynene dine. "Bilder?" spurte du nysjerrig. "*DN*, vi har sett bildene fra da du banket opp en klassekamerat. "Hva faen er det du snakker om?" spurte du forvirret. "Uansett hva du snakker om, så er det bare en misforståelse!" Han sukket dypt og så på deg som om han trodde at du bare lekte med han. Rektoren slo inn et nummer på telefonen og ringte. "Kan du få henne hit?" sa han i telefonen. Du skjønte ingenting! Du hadde ikke banket opp noen. Ikke en gang slått noen. Dere satt i 5 minutter uten å si noe. Det kom en lav jente inn i rommet. Hun hadde blåttøye og var kledd i store klær. "Herregud! Hva har skjedd med deg?" sa du uten å tenke deg om. "Ikke prøv å late som ingen ting har skjedd." sa rektoren alvorlig. Jenta ga deg et forvirret blikk. Akkurat som hun visste det ikke var deg. "Kan jeg få se bildene?" spurte forvirret. Rektoren tok fram bildene. På bildet kunne man se "deg" sparke i jenta. Hun som sparket lignet faktisk på deg. "Du må tro på meg! Det er ikke meg! Vær så snill. Jeg har aldri sett henne før." sa du. Tårene presset på.

 
Hvorfor måtte alt være så vanskelig? Selvfølgelig var det ikke deg, så hvordan kunne dette skje. Rektoren så på jenta og spurte: "Er det henne?" Jenta så på deg med et hav av følelser. Du kunne se tårene hennes som var gjemt. Hun nikket til rektoren. Du tok hånden til jenta og sa: "Jeg skjønner hva du har gått i gjennom, men hvorfor sier du at det var meg?" Hun så på rektoren som satt der med store øyner.  Hun pustet dypt inn og sa: "Det var deg." Hun svelget tydelig og pustet dypt ut. Rektoren så på deg med et sint blikk. "Hvis det virkelig ikke var deg, så må du bevise det på en eller annen måte. Du kan dra hjem og komme tilbake i morgen til vanlig tid." sa han og ga deg bildet av "deg" og jenta. Du tok tak i bildet og gikk ut av rommet. Du satte deg ned utenfor kontoret og gråt. Hvem er det egentlig som hadde så mye i mot deg til å gjøre dette mot deg? Du var jo uskyldig. Du kjente ingen her, men noen må tydeligvis vite hvem du er. Du tørket tårene dine og reiste deg opp. Du måtte hjem for å finne bevis! Men hva? Du gikk gjennom den lange korridoren og ut i skolegården. Det kom en lyd fra veska di. Det var mobilen din. "*DN*, jeg skjønner det ikke! Jeg trodde jeg kjente deg." sto det på en melding. Det var fra Niall. Tårene rant og rant. Trodde Niall virkelig på det? Du la deg ned på gresset. Du orket ikke gå, du ville bare gråte. Du hørte noen skritt. Du løftet opp hodet ditt. Der sto moren din. "Mamma?"

 

Hvorfor tror dere moren hennes er der?


Jeg som skulle ha maraton.. Ble sittende her fortvilt med skrivesperre. Klarte heldigvis å skrive noe. Og nå er jeg fast bestemt på at jeg klarer å skrive en til del :)

 

POSTED BY: JULIE


20.02.2012 | 18:32 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 16

Du kjente ikke igjen stemmen, så du snek hodet ditt ut av døra for å se. Der sto..... en fyr med kamera. Du skjønte med en gang at det måtte være en paparazzi, men hva gjorde han her inne? "Kan du la meg være?" ropte Niall irritert. "Jeg skal bare ta noen flere bilder!" sa han høyt. Du ga Niall et "hvaerdetsomskjer" blikk og han sa: "*DN*, gå inn på rommet! Vær så snill!" I det han sa det oppdaget paparazzien deg og begynte å knipse bilder av deg. "Hører du ikke hva jeg sier? La henne være!! Du har ingen rett til å være her. Gå ut før jeg ringer politiet!" ropte Niall truende. Paparazzien mumlet noe og gikk ut. "Hva faen var det for noe?" spurte du litt overrasket. "Han kan jo ikke bare komme inn i leiligheten?" Niall så litt skjokket ut. Han sto der å stirret på døra. Du viftet hendene dine framfor han for å få kontakt med han. "Jeg vet egentlig ikke hvordan han kom seg inn og hvertfall ikke hvorfor. Han tok masse bilder.. Jeg hater paparazziene, men han tok virkelig kaka!" "Kom han bare inn når vi sov?" spurte du engstelig og la bena i kryss. "Nei, jeg var å hentet klærne dine hos deg. Han må ha fulgt etter meg!" Sto han opp så tidlig for å hente klærne dine? Han var så skjønn! Du gikk bort til han og la hendene over skuldrene hans. Han kysset deg raskt og du fullførte det med litt tunge. "Takk, Niall. Du er best. Og nå er dusten borte!" Niall lo litt. Du gikk og kledde på deg antrekket du hadde kjøpt med Niall.

 

//antrekket

 

Niall hadde laget frokost til dere. Du ga han et varmt smil og satte deg ned for å spise. Dere satt og snakket til dere måtte gå for å rekke skolen. "Niall, hvor er egentlig skolen?" spurte du og kledde på deg jakka. "Jeg skal følge deg, søta!" smilte han. Wow, alt i London er jo gåavstand. Dere gikk i ca. 10 minutter før dere var fremme. Skolen var stor og det krydde av folk der. Dere stoppet i trappen for å si ha det. Folk glanet noe sykt. Du skjønte jo hvorfor, men det var litt ekkelt når de stoppet for å se på dere. Du lagde trutemunn og ventet på et kyss. Han kysset deg lenge og så hvisket han i øret ditt: "Kos deg da! Ring meg når du er ferdig?" Du nikket og gikk inn for å finne klassen din. Det var masse folk og mange rom der. Du visste ikke helt hvordan du skulle finne fram. Du gikk bort til en jentegjeng. "Hei, jeg er ny her! Vet dere hvor klasserom B2 er?" spurte du høflig. De lo litt. "Er ikke du kjæresten til Niall?" sa de. Du visste ikke helt hva du skulle svare. Du og Niall hadde jo aldri snakket om når dere skulle la andre få vite det. Du så ned og vendte deg om litt forsiktig. "Hei, du!" sa noen brått til deg. "Åh, gud! Du skremte meg!" sa du og så på jenta. Hun hadde langt brunt hår med krøller. Store briller og rosa neglelakk.

 
"Beklager, men jeg vet hvor B2 er. Jeg kan vise deg hvis du vil?" spurte hun hyggelig. Du nikket og takket. "Jeg er ny her, skjønner du!" sa du og lo litt. "Det er ikke like lett å være ny på denne skolen. Jeg har gått her i 2 måneder og.." svarte hun og klemte til seg skolebøkene sine. "Hvorfor ikke?" spurte du og stoppet opp. "Folk her er veldig close til hverandre. Eller til gjengene sine. Men så lenge man finner seg til rette i gjengene, er det ikke noe problem!" svarte hun og fortsatte å gå. "Åja, det er sånn det funker her og." sukket du. Du tenkte på skolen din i Norge. Der var det ganske likt. Du slet med å få deg venner i begynnelsen, og når du først fikk det fant du ut at de ikke var ordentlige venner. "Her er vi!" sa jenta og stoppet. "Hæ?" spurte du og lagde et rart ansiktuttryk. "B2!" sa hun og lo litt. "Glemte du det eller?" Du måtte le litt. Typisk deg å glemme hvor du skulle. Du var i dine egne tanker. "Takk!" smilte du. "Har du et navn eller?" "Nei, det har jeg ikke!" sa hun og ga deg et dumt blikk. "Jeg heter Ariana!" Hun smilte til deg. "Hyggelig å møte deg, Ariana!" sa du og gikk inn i klasserommet. Det var en ledig plass midt i rommet. Du gikk og satt deg der. Du så deg sjernert rundt i rommet. Noen så bort på deg og begynte å hviske. Det var ubehagelig. På tavla sto det: "Vi liker ikke de nye!" Du skjønte ikke helt hva de mente med det, men du håpet ikke at det var ment til deg. Ingen kjente jo deg, så ingen visste hvem du var. Læreren kom inn og hvisket ut det som sto på tavla. "Hvem skrev dette?" spurte hun sint. Det ble helt stille, men man kunne høre noen jenter som fniste. "Jaja, vi har fått en ny jente i klassen! Hun heter *DN*. Kan du fortelle litt om deg selv?" spurte hun deg. Åh nei! Akkurat det du ikke ville, men du måtte nok. "Jeg heter *DN* og kommer fra Norge." sa du lavt. Du kom ikke på noe mere å si. "Så gøy! Hva gjør du på fritiden da?" spurte læreren og slo opp i en bok. Du visste ikke hva du skulle svare. Hva gjorde du egentlig på fritiden? Du var sammen med Niall, men det ville du ikke si høyt. Du endte opp med å ikke svare i det hele tatt. Klassen lo. "Okei, da slår vi opp på side 89!" sa læreren og skrev det ned på tavlen. Det banket på døra. Inn kom en dame med typiske kontorklær. "Beklager at jeg forstyrrer, men kan *DN* komme til rektor?" spurte hun og smilte. What? Skulle du til rektoren? "Fordi jeg er ny?" hoppet ut av munnen din. "Nei, sefølgelig ikke!" svarte damen og ga deg et dumt blikk. "Hva har jeg gjort?" tenkte du og fulgte etter damen.

 

Hvorfor tror dere *DN* må til rektoren?

 

Ny del snart :)

 

POSTED BY: JULIE


20.02.2012 | 17:30 | Kategori: One Direction

Bilder fra i dag

 

 

 


Fans på flyplassen i Paris.

 

Det var over 300 fans som hadde møtt opp på flyplassen i dag og det hadde visst ikke endt så bra. Zayn datt, Niall gråt nesten, Liam mistet en sko og Harry var sint. Folk sier det var kaos..

 

 

POSTED BY: JULIE


20.02.2012 | 12:29 | Kategori: Gifs

Morsome Gifs

 

 

     

niallmania:
lauramalfoy:
I feel your pain, Niall.
lol that comment
and niall hahahah

 

POSTED BY: Christina  


20.02.2012 | 12:18 | Kategori: One Direction

Topp One Direction Spesial i salg NÅ!Nå har den kommet ut i butikkene så, løp og kjøp♥

POSTED BY: Christina


20.02.2012 | 12:06 | Kategori: Liam Payne

Hi LiamPOSTED BY: Christina


20.02.2012 | 11:44 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 15

"*DN*, kan jeg få lov til å forklare? Kjære deg?" sa han med et intenst og følsomt blikk.

 


 


Noen tårer rant. Du nikket. "Blir du med meg ut i gangen da?" spurte Niall deg og faket et smil. "Harry, jeg kommer inn til deg etterpå! Glad for at du er ok." Harry nikket. "Jeg har sett etter deg i hele natt. Jeg har vært utrolig redd for deg!" sa han alvorlig. Du så ned og la hendene dine på lårene. "Niall, du skulle forklare meg noe!" sa du svakt og en tåre rant. "*DN*, hele greia er bare en misforståelse. Jeg skal fortelle deg alt fra begynnelsen" sa han.  "Jeg slo opp med Bethy fordi hun forandret seg, hun var ikke lenger den jenta jeg forelska meg i! Så etter en stund slo jeg opp med henne og siden har hun fortsatt vært forelsket i meg. Av og til dukker hun bare 'tilfeldig' opp der jeg er og hun har sagt til meg flere ganger at hun vil ha meg tilbake, men det vil ikke jeg!" sukket Niall. "Jeg er utrolig lei meg for det som har skjedd, for alt er Bethy sin feil. Det hun har sagt til media er oppdiktet og hun sa det vel enten på grunn av sjalusi eller av statusen hun aldri fikk." Du så inn i øynene hans og spurte: "Hvordan kan jeg vite at det du sier er sant?" Niall ga deg et dypt blikk tilbake. "Fordi! Du må bare tro på meg!" "Det er vanskelig." svarte du og trakk deg litt lengre bort fra han. "*DN*, jeg skrev en sang til deg for å fortelle deg hva jeg føler for deg! Jeg har prøvd å vise det lenge, og jeg håper du forstår det!" Du ble sittende og stirre på døra. Kanskje alt faktisk var Bethy sin feil? Du ga han et varmt smil og skulle akkurat svare noe søtt. Men så kom du til å tenke på noe.. "Niall, hvorfor var Bethy hos deg da?" spurte du og snufset litt. "Det skulle egentlig være en overraskelse. Jeg hadde planlagt noe for deg og jeg trodde kanskje Bethy kunne hjelpe, så jeg inviterte henne over for å hjelpe meg å planlegge noe spesielt for deg. Jeg trodde kanskje at hun visste hva du liker og sånt.. Det var kanskje ikke så lurt av meg, men det tenkte jeg ikke på." Niall så ned. Du smilte. Alt var faktisk bare en misforståelse. Niall prøvde fakisk bare å glede deg, og så endte det opp med å såre deg. Men det var egentlig litt din feil også. Hvis du bare hatt latt han forklare det for deg med det første. Du løftet opp ansiktet til Niall. Så han inn i øynene og sa: "Du er visst best likevel!" og ga han et lurt blikk. Niall smilte skeivt og lente seg mot deg. Han la hånden sin i håret ditt og strøk deg. Han bøyde hodet sitt og ga deg et lidenskapelig kyss. "Så.. det er ok mellom oss?" spurte han usikkert. Du så på han og sukket mens du smilte. "Akkurat som du svarte meg når jeg lurte på om vi var sammen, så svarer jeg deg på samme måte." fniste du og kysset han vått. Niall smilte og trakk seg lettet tilbake.

 

 

 

"*DN*, du skal jo på skolen om noen timer! Burde ikke vi dra snart?" sa Niall og gjespet. Du lo litt. For en natt det egentlig hadde vært. Du var glad for at det mellom deg og Niall bare var en misforståelse og at dere fortsatt var sammen. "Det hørtes ut som en god idè!" smilte du og reiste deg opp. "Jeg skal bare snakke litt med Harry først. Det tar ikke lang tid!" sa han og gjespet enda en gang. Han var så søt. Han kom ut etter noen minutter og sa: "Skal vi gå, søta?" Du nikket og tok tak i hånden hans. "Niall, kan ikke jeg sove hos deg i det få timene det er snakk om?" spurte du litt usikkert mens dere gikk. "Det er ikke noe annet jeg heller vil!" sa Niall og smilte stort ut i lufta. Dere gikk hjem til han og inn på soverommet hans. "Kan jeg låne en t-skjorte av deg?" spurte du han i det du begynte å kle av deg. "Nei!" sa Niall bestemt. Du så på han og lo. "Dust, da finner jeg en selv!" sa du og kastet en pute på han. Han lo den fine latteren sin. Du tok på deg en t-skjorte og hoppet i senga. Niall snudde seg fra deg og skiftet. "Dude, altså du har ingen grunn til å snu deg fra meg!" fniste du. Niall snudde seg og så lurt på deg.  Han kledde av seg genseren sin og lo: "Fornøyd?" Du reiste deg opp og stilte deg sammen med han. "Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!" sa du stolt og strøk hendene dine over den fine magen hans. Niall tok plutselig og løftet deg opp i armene hans og sprang med deg i senga. "Niall!! Stopp!" flirte du. Niall lo ondskapsfullt og sa: "Du er søt når du er sint!" Du lo enda mer og svarte: "Haha! Bare vent til du får se meg ordentlig sint. Da kommer du til å trekke tilbake det du sa!" Han la deg ned på puta, kysset deg forsiktig og svarte: "Du er alltid søt!" Du smilte til han og trakk dyna rundt deg "Jeg fryser!" sa du og gjemte deg under dyna. Niall stakk hodet sitt under sammen med deg og mumlet: "Kom hit da!" Du krøp godt inntil han og kjente varmen fra kroppen hans. Du strøk på magen hans og nynnet på sangen han skrev til deg. "Cause we're so in love, and we're so in love, and we're so in lo-o-o-ve." Niall ga deg et trøtt smil og prøvde å holde øynene åpene. Han sang sakte, men sikkert videre på sangen. Han kysset deg lett god natt og klemte seg inntil deg. Du lå og så på han. Han hadde allerede lukket øynene sine. Han var nok sliten etter en lang dag med mye styr. Du smilte for deg selv og lukket øynene dine. Du sovnet.

 

 

// deg og Niall

 

Du våknet brått av noen lyder. Du snudde deg rundt for å vekke Niall, men ingen Niall var der. "Det var rart!" tenkte du og krøp ut av senga. Du hørte bråk fra kjøkkenet og lurte på hva det var. Du kunne høre Niall snakke høyt. Han hørtes ikke blid ut. Du ble litt redd med tanke på hvem som kunne være der så tidlig. Du klarte ikke å kjenne igjen stemmen, så du snek hodet ditt ut av døra for å se. Der sto..
 

Hva tror dere skjer videre?

 

Beklager for kjedelig del, måtte bare skrive noe raskt. Har hatt dårlig samvittighet siden jeg ikke har hatt mulighet til å blogge i helga, men jeg håper dere skjønner at jeg ikke har hatt tid! Skal jo ha et lite maraton senere i dag, så jeg håper jeg gjør det godt igjen da! Hvor mange deler som kommer i dag er opp til hvor flink dere er å kommentere! :)

 

 

POSTED BY: JULIE

 


20.02.2012 | 11:31 | Kategori: One Direction

Bilder: Promoting Nitendo

Her er noen bilder Sugarscape hadde tatt da guttene var å promoterte Nitendo:

 

 

 

 

 

POSTED BY: JULIE


20.02.2012 | 01:12 | Kategori: Harry Styles

2 millioner!Vår kjære har fått 2 millioner følgere på twitter! Gratulerer til deg, Hazza <3

 

 

POSTED BY: JULIE


19.02.2012 | 13:36 | Kategori: One Direction

One Directio Fan mail adresse

Heey, her er fan-mail adressen til gutta for de som har lyst å sende dem brev osv. :D

1D's fan mail address : One Direction, Modest Management, Matrix Complex, 91 Peterborough Road, London SW6 3BU.

Jeg skal i alle fall gjøre det!

 // random bilde av Harry på H&M i Paris

 

POSTED BY: Hedda


19.02.2012 | 13:11 | Kategori: Harry Styles

Harry i går kveld

Må si jeg er ganske sjalu på daten hans ja... ;DPOSTED BY: Hedda

 


19.02.2012 | 12:41 | Kategori: Niall Horan

Nok mat for Nialler?

Mon tro om matmomsen vår har fått nok mat nå? :Dawww, haha <3

 

POSTED BY: Hedda


19.02.2012 | 00:57 | Kategori: Niall Horan

Hun som Niall "voldtok"

Her er et bilde av henne. Jeg skjønner ikke at det går Ann å være så ond!! Voldtekt er ikke noe man skal tulle med. Voks opp!

Hun heter @GabbyDriver på Twitter!

Hun har virkelig lite å gjøre når hun gjør slikt mot en ungt, fantastisk snilt talent som Niall! Jeg skjønner at hun prøver å såre han og å ødelegge karrieren hans, men herregud, beskylde han for voldtekt.... Hun er rett og slett umoden!

Hva syns dere som saken?
Tror dere på henne?

-Juni Horan


19.02.2012 | 00:05 | Kategori: Bilder

Gutta med fan

Har Niall farget håret?:-)
-Juni Horan


18.02.2012 | 19:55 | Kategori: Zayn Malik

Twitterrape på Zayn?

Kan det være en av gutta?:-)

Syns det høres ut som Nialler jeg..hehe.
Hvem tror dere det er?

-Juni Horan


18.02.2012 | 19:33 | Kategori: Niall Horan

Nialler på fotballkamp

Skulle gjerne vært hun damen...<3


-Juni Horan


18.02.2012 | 19:32 | Kategori: Harry Styles

Harry på fashion-week-Juni Horan


18.02.2012 | 19:25 | Kategori: Niall Horan

En dame beskylder Niall for voldtekt!

HERREGUD SE HVA JEG FANT!! Er så uteolig sur og sint nå!!

Hvor sprengt i hjernen går det ann å bli!? Niall er jo snill som dagen er lang og ville aldri funnet på dette!
Hun damen er antagelig så UTROLIG oppmerksomhetssyk at hun finner på et slikt rykte. Men herregud, voldtekt er noe av det værste jeg kan tenke meg. Og det er det siste Niall ville gjort!

Noen som er enige med meg?

-Juni Horan


18.02.2012 | 19:15 | Kategori: Bilder

verdens fineste sko

Ææææææ, vil ha!!

Fler enn meg som søker rundt på nettet for å se om de finnes?:-)

Kommer med flere nyheter STAKS!

-Juni Horan


18.02.2012 | 17:46 | Kategori: One Direction

Historie informasjon

Heey! Til alle dere som lurer på hvorfor det ikke kommer noe historie i dag:

Julie skriver så mye hun kan, og dere kan vel ikke nekte for at hun legger ut minst et innlegg om dagen. Men det har seg sånn at noen ganger har man viktigere ting å gjøre, og akkurat denne helgen har Julie det. Men jeg er sikker på at dere klarer å vente til mandag, og da skal hun jo ha marathon også! Jeg skal prøve å skrive litt på min historie, men får desverre ikke tid til å gjøre det så ofte som Julie. Hvis det er noen av dere som ønsker å lese mer historie, og som ikke leser den andre historien som jeg skriver allerede (I Should Have Kissed You) er jo dette et godt tidspungt å starte! Bare gå ned til "Kategorier" og trykk på "1D Historie-1" og bla helt nederst på siden. Der finner dere alle de første delene. Jeg vet det er mye annet på starten, men bare bla helt nederst :) Håper dere forstår at man ikke alltid har like mye tid, og at vi gjør så godt vi kan. Dere er jo tross alt verdens beste lesere, og uten dere ville vi ikke vært noe. Tusen takk for at dere leser bloggen! <3


// random facts

 

POSTED BY: Hedda


18.02.2012 | 16:26 | Kategori: Niall Horan

Niall and the potatoes

haha, for litt siden tweetet Niall at han fortsatt mente de burde bytte navn til: Niall and the potatoesHva syns dere?

POSTED BY: Hedda


18.02.2012 | 16:18 | Kategori: Harry Styles

Harry med to fans

Heey! Harry ble sett på en restaurant nå for ikke så lenge siden. Disse bildene ble lagt ut for ca. en time siden :)

Heldige! De andre guttene er det ingen som har sett noe til ennå, men de har dagen fri så det er kanskje like greit. Kommer nok noe snart.

POSTED BY: Hedda


18.02.2012 | 16:11 | Kategori: Zayn Malik

Zayns nye kjæreste

Det har gått mange rykter om Zayn har fått seg kjæreste eller ikke, men nå ser det ut til at dette er kjæresten hans:hahah, så jenter. Han er desverre opptatt den gutten der ;) Vi får ønske dem alt vel! <3

POSTED BY: Hedda


18.02.2012 | 15:55 | Kategori: One Direction

Guttene for noen dager siden

Søtingene <3

 

POSTED BY: Hedda


18.02.2012 | 15:44 | Kategori: One Direction

Kevin The Pigeon Adventure

haha, må inrømme at jeg syns dette med Kevin er litt morsomt xD <3POSTED BY: Hedda


18.02.2012 | 14:17 | Kategori: Video

WMYB + Intervju i Sanremo

 

-Juni Horan


17.02.2012 | 22:50 | Kategori: Bilder

Barnebilder

Her kommer en del bilder av de nydelige guttene våre som små.

Niall:

Liam:

Zayn:

Harry:

Louis:

Er de ikke bare helt til å spise opp!? <3


Hvem syns dere var søtest? Jeg klarer ikke velge jeg. De er så utrolig søte alle sammen!


-Juni Horan


17.02.2012 | 19:11 | Kategori: Funny stuff

One Direction academy

Noen fler enn meg som vil gå der?


-Juni Horan


17.02.2012 | 19:05 | Kategori: One Direction

Gutta i fransk blad

Gutta er i det franske bladet "Trinity Staps". Fikk lyst på det, haha!

Og forresten; det var noen som klaget litt på skrivefeil på Zayn factsene. Vil bare si beklager. Og jeg skriver på iPad og den retter ord av seg selv, så det kan av og til bli feil:-(


-Juni Horan


17.02.2012 | 18:43 | Kategori: Bilder

Søte bilder

Hvilket syns dere er finest?


-Juni Horan


17.02.2012 | 18:17 | Kategori: Niall Horan

Niall, vår skjønne belieber

Som sikkert alle vet er Niall en stor belieber :) En gang sa Justin "Hei" til han på et arrangement, og guttene måtte ta han med ut av rommet så han kunne skrike. Da Justin fulgte Zayn på twitter sang han "That Should Be Me", og da han filgte Niall skrek han og sang "Never Say Never". Haha, måtte bare skrive det, stns det er utrolig søtt <3POSTED BY: Hedda


17.02.2012 | 15:20 | Kategori: #1DFacts

WMYB og UAN

Gratulerer til bestegutta!

POSTED BY: Julie


17.02.2012 | 15:01 | Kategori: One Direction

Noen gamle, men veldig søte bilder!

Søte Nialler daah<3 Yo BROOhaha, og Harry da ;)Søte var de, og er de!

 

POSTED BY: Hedda


17.02.2012 | 14:33 | Kategori: One Direction

Guttas private jet

Hvis jeg ikke tar feil drar gutta tilbake til London med privatflyet sitt etter opptredenen i dag, og de kommer nok til å være der i helgen :)Dere kan så vidt se litt av Nialls lyse hår bak der, og kanskje de andre også :)

 

POSTED BY: Hedda


16.02.2012 | 23:27 | Kategori: Zayn Malik

Zayn Malik facts

-Zayn sitt egentlige navn er Zain Jawaad Malik.
-Zayn syns de korte jentene er søtest.
-Zayn liker jenter med "medium" store bryster, lange ben og "fin-formet" rumpe.
-Zayn ser seg i speilet 10 fanger i løpe av en dag.
-Hvis Zayn kunne ta med seg tre ting på en øde øy, ville det vært vann, mat og moren sin.
-Zayn vil helst datet Louis i bandet, fordi han tror han vil ha det morsomt med Louis.
-Når Zayn var yngre, trodde han at telefonnummere var hvor mye mobilen kostet.
-Zayn kan spille triangel.
-Zayn vil date en model, men gifte seg med en fan eller en normal jente.
-Zayn er muslim, og stolt av det! <3

Åååå, han er så perfekt og nydelig! Får lyst til å løpe bort og klemme han resten av livet mitt.

Likte dere factsene?
Var det noe dere ikke kunne?
LIAM NESTE GANG!!

-Juni Horan


16.02.2012 | 23:13 | Kategori: One Direction

Before I die

Helt klart tre ting jeg skal gjøre før jeg dør! Pluss å våkne opp ved siden av Niall hver enste dag resten av mitt liv:-)

Er det noe mer dere vil gjøre før dere dør som har med One Direction å gjøre?


-Juni Horan


16.02.2012 | 23:09 | Kategori: Bilder

Harry-plakat i "Frida"

Det er plakat av Harry i det svenske bladet "Frida"!
-Juni Horan


16.02.2012 | 21:57 | Kategori: Spørsmål

Louis og Harry's bil

Louis sin til venstre og Harrys til høyre.

Hvilken bil syns dere er finest?


-Juni Horan


16.02.2012 | 21:11 | Kategori: Bilder

I want, I want...

Åherreminhattifnatt! Sjekk hva jeg kom over! Disse tøffe båndene. Har utrolig lyst på de!

Jeg lover, dere. Skal sjekke rundt og prøve å finne ut hvor man kjøper de. Med en gang jeg finner ut noe, sier jeg ifra:-)

Beklager lite blogging i det siste, har hatt det så travelt. Er borte fra Søndag til Onsdag eller Torsdag, men lover jeg skal blogge så mye jeg kan i helgen og ellers i vinterferien. For jeg er jo så glad i dere!

Vil du ha disse?
Vet du hvor man kjøper de?


-Juni Horan


16.02.2012 | 20:35 | Kategori: Funny stuff

Guttene i dag

De var å kjørte gokart :)

Med Sugarscape.

 
POSTED BY: Julie


16.02.2012 | 19:15 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 14

Der satt Niall og Bethy.. Du kunne kjenne tårene løpe nedover kinnet ditt.

 


Følelsene spirret rundt. Tankene også. "Så alt dette var faktisk sant?" sa du med et følsomt blikk. Niall ropte: "Jeg skal forklare, *DN*!" i det du snudde deg og sprang ut. Du kunne ikke tro det. Tårene rant. Du hulket. Du var veldig følsom, så dette gjorde det ikke akkurat  bedre. Dere hadde jo akkurat blitt sammen, og han hadde allerede såret deg. Du klarte ikke springe mer. Du ville bare gråte. Så du stoppet og la deg ned i et slags smug. Du kunne høre Niall rope på deg et stykke unna. Telefonen din ringte. Du tok den fort sånn at ikke Niall skulle høre deg. "Hei. Er det Niall?" sa en ukjent stemme. "Nei, jeg er kjæresten hans!" snufset du. "Eller var.." Stemmen stoppet litt opp, men fortsatte etter noen sekunder. "Guttene er våkne. Kommer dere i morgen?" Du stoppet gråtingen og tenkte deg litt om. "Er det greit om jeg kommer nå?" "Sefølgelig!" sa stemmen som måtte være en sykepleier eller noe. "Men guttene trenger å hvile." Du la på uten å si hade og begynte å gå mot sykehuset. Egentlig så forsto du ikke helt hvorfor du var på vei til gutta. Du kjente de jo egentlig ikke så veldig godt, men du følte virkelig for det.

 

 

Du var fremme. Før du gikk inn tok du å speilet deg med mobilen og rettet litt på sminken. Mascaraen din var jo spredt utover i hele ansiktet ditt. Du fant fram til rommene deres og gikk å så inn til dem. Alle hadde våknet  for noen timer siden, og de følte seg bra. Heldigvis! Utrolig nok, så spurte de ikke hvorfor du var her og ikke Niall. De bare snakket med deg som ingenting var galt. Eller.. de visste jo ikke at noe var galt. Den siste du besøkte var Harry. "*DN*, hei!" sa Harry med en sliten og overrasket stemme. "Hei, Harry!" sa du og prøvde å smile. "Hvordan føler du deg?" Han så litt forvirret på deg, han lurte sikkert på hvorfor du var her uten Niall. "Jeg har vondt i hode og er litt forvirra.. Men ellers føler jeg meg frisk som en fisk!" smilte Harry. Du smilte tilbake. Harry satte seg opp i senga og strirret litt på deg uten å si noe. "Har det skjedd noe?" sa han plutselig. "Jeg ser at du har grått." Du kjente tårene presse på. Du prøvde å unngå det, men du klarte ikke. "Kom hit!" sa Harry forståelsesfull og pekte på senga han lå i. Du satte deg i enden av senga og tørket tårnene dine. "Er Niall fortsatt sammen med Bethy?" spurte du og så på Harry. Harry ble stille og så svarte han: "Hvorfor tror du det?" Du fortalte alt som hadde skjedd. Harry bare satt der og fulgte nøye med. "Jeg er ganske sikker på at det ikke er noe mellom Niall og Bethy lenger!" sa Harry og stirret i transe på blomsten. Du snufset. Harry ristet litt på hodet sitt for å få blikket tilbake. Han så deg inn i øynene og sa: "En ting er sikkert og det er at jeg har aldri sett Niall så glad noen sinne! Han liker deg virkelig *DN*" Du så på han og smilte. Var det virkelig sant? Hadde han virkelig aldri sett Niall så glad som når han var sammen med deg? Du smilte på nytt i din egen verden. "Alt kommer til å gå bra!" smilte Harry og ga deg et lite blunk med øyet sitt. Dere fortsatte å snakke om det, men du visste fortsatt ikke hva du skulle tro på. "Tusen takk for at du er så hjelpsom mot meg. Du er en av de mest forståelsesfulle personene jeg noen gang har møtt!" sa du til han. "Tusen takk for at du lyser opp Niall!" svarte Harry. Du så på klokken. "Shit! Klokken er 4 på morgen. Jeg har jo skole i dag!" sa du og spratt opp. Harry sa ikke noe og bare strirret på døra. Du prøvde å få blikkkontakt med han, men det klarte du ikke. "Hade da! God bedring." sa du og snudde deg for å gå. I dørkarmen sto Niall. Du visste ikke hvordan du skulle reagere. Du ville både hoppe i armene hans og løpe fra han. Så du endte opp med å bare stå der med tårer i øynene. Niall sto også bare der og så på deg. "*DN*, kan jeg få lov til å forklare? Kjære deg?" sa han med et intenst og følsomt blikk.

 Hva tror dere at Niall skal fortelle?

Tror dere Niall fortsatt er sammen med Bethy?

 

Forresten så er jeg borte hele helgen. Jeg skal på hyttetur med fotballaget mitt og jeg blir uten internett. Men jeg skal skrive noen deler og poste dem via mobilen, så noen oppdateringer blir det vel! Også tenker jeg at jeg kanskje kan ha et lite maraton på mandag? Hvis dere er interessert i det da :)

 

POSTED BY: Julie


16.02.2012 | 17:59 | Kategori: Liam Payne

Liam på prøvekjøring 

POSTED BY: Julie


16.02.2012 | 15:03 | Kategori: One Direction

Brit awards

 

Hvis dere ikke har stemt enda, må dere gjøre det raskt! Dette betyr så mye for guttene, så det er viktig for dem at vi stemmer. Bare se for dere smilene deres hvis de vinner. Jeg blir så glad bare av å tenke på det! De vinne. De har sagt selv at de er veldig nervøse og på bildet under ser dere hva Niall har tweetet.

  

Edit: Her er linken: www.brits.co.uk/voting

 

Har du stemt?


 

POSTED BY: Julie


15.02.2012 | 22:27 | Kategori: #1DFacts

Hazza som liten

Herregud så søt han var!

POSTED BY: Julie


15.02.2012 | 22:13 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 39

Heeey, sorry for lite blogging fra min side i dag men jeg har en prøve i morgen som jeg måtte øve på :) Men her kommer i alle fall en ny del! ENJOY <3

«Vi fikser dette, ok?» Du smilte og ga henne en klem. «Hva faen!?» Du skvatt rundt og stirret rett inn i verdens skumleste blikk?

 


 

«Sophie» Stammet du, og la en beskyttende arm rundt Nathalie. Sophie la armene i kors, og stirret trassig på deg mens hun blåste et lite hårstrå vekk fra øynene. «Ja.» Nathalie vred usikkert på seg, mens hun åpnet munnen uten at en lyd kom ut. Du kremtet litt. «Jeg tror det er best at vi snakker litt sammen.» Sa du, og slapp Nathalie. «Bare oss to.» Sophies blikk mildnet litt, og hun slapp armene ned langs siden og lot dem dingle. «Kanskje du kan?» Sa du til Nathalie, og hun nikket før hun åpnet døren og gikk in til de andre. Døren smalt igjen, og Sophie så tomt på deg. «Hva var det der for noe? Jeg trodde vi hatet henne, har du glemt alt hun har gjort mot oss eller?» Hun sukket og satte seg ned langs veggen med beina trukket opp inntil seg.Du satte deg ved siden av henne, og begynte å fikle med hendene dine. «Da jeg gikk for å se om jeg hadde glemt mobilen min støtte jeg på Harry. Og han gråt..» Du stoppet litt og trakk pusten dypt. Bildene du fikk i hodet av Harrys blikk og tårene hans fikk deg til å ville gråte. Sophie stirret ned i bakken, og ventet på at du skulle fortsette. «Han fortalte at hun hadde kysset han, og jeg gikk inn for å..du vet, kjefte på henne. Men så fant jeg henne gråtende inne i et kott.» Sophie flirte litt. «Det skulle jeg gjerne sett ass.» Du stønnet. «Hør da Sophie, hun er ikke som vi har trodd.» Sophie reiste seg brått. «Så du skal bare drite i det da? Alt det hun har gjort!» Du så trist på henne, og prøvde å forklare hva som hadde skjedd. Du fortalte alt Nathalie hadde sakt, og håpet at Sophie ville forstå.

 

«Hva nå?» Sa Sophie da du var ferdig. Hun sto fortsatt og så på deg som om ingenting hadde skjedd. Hvordan kunne hun hate Nathalie så mye? Selv etter at hun hadde hørt begrunnelsen for alt hun hadde gjort, så brydde hun seg ikke. «Hørte du ikke hva jeg sa?» Sa du og stelte deg foran henne. «Jeg gjorde det, men jeg skjønner ikke hvordan du kan tilgi henne så lett?» Du skjønte ikke hva hun mente. Nathalie hadde jo innrømmet alt sammen, hvorfor kunne dere ikke bare gå videre? «Vet du hva, bare drit i det.» Sa du og sukket mens du begynte å gå mot døren. «Så nå er det jeg som er skurken, hva?» Sa Sophie frekt, og du snudde deg og så på henne gjennom et slørete blikk fullt av tårer. «Nei, men jeg trodde du ville forstå» Sophie ble stille og så ned i bakken. Du snudde og klamret deg til dørhåndtaket. Hvorfor skulle alt være så vanskelig? Hvorfor kunne hun ikke bare forstå, du ville ikke velge mellom henne og Nathalie. Det ville jo alltid blitt Sophie, men allikevel. Du sukket og åpnet døren. «Vent da..» Du slapp dørhåndtaket og snudde deg mot Sophie igjen, hun så usikkert på deg og en tåre trillet ned langs det varme kinnet hennes. Hun tørket den raskt bort, men du hadde allerede sett det. «Hva er det.» Sa du mens du lot tårene strømme ned fra de allerede innsmurte øynene, du kunne ikke forstå at det fortsatt var mer vann igjen. «Jeg..jeg, vet ikke.» Sophie sukket, og du snudde deg vekk fra henne igjen. Hva var vitsen egentlig, hvorfor oppførte hun deg sånn? Du tok et skritt inn av døren, og kunne høre at guttene hadde startet feste allerede. Brystet banket, og du hadde mest lyst til å dra hjem. Du dro et lite lommespeil opp fra lomma, og gned vekk den verste sminken før du trakk pusten dypt. «Søsteren min døde!» Hørte du Sophie rope etter deg idet du begynte å gå, og du stanset brått i det du hørte henne falle i bakken..

 


 

Den ble litt kort, men det var det jeg fikk tid til. Er vel bedre enn ingenting? ;)

 

vil dere ha mer? Da må dere være flinke å kommentere ;)

 

POSTED BY: Hedda

 

 
15.02.2012 | 20:07 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 13

Tusen takk til alle som har tatt seg tid til å svare på hva dere vil lese om i historien. Jeg har fått mange nye idèer av det! Dere kan fortsatt kommentere hva dere ønsker å lese om; http://onedirection1.blogg.no/1329232776_14feb2012.html#comment-84553980 (hold over linken)


"Er det mulig?" tenkte du og klappet igjen skjermen irritert. "Nå er det nok!"


 Du sprang ut av rommet ditt og trampet ned trappa. Igjen! "Bethy!" ropte du sint. Du dro henne ut av stua, fordi du ikke ville blande faren din inn i dette. "Hva er det du har sagt til media? Hvorfor har du sagt det? Hva er problemet ditt?" ropte du henne i ansiktet. Du var sint. Bethy begynte å le. "Hva er det du snakker om?" Hun sto der bare og latet som ingenting. "Du har sagt at Niall bruker meg og at han fortsatt er sammen med deg!!" forsatte du. Hun lagde o-munn, la hånden over og spilte bitch! Nei, vent. Hun spillte ikke, hun var det allerede. "Hva er problemet ditt?  Kan du ikke bare godta at vi er sammen?" sa du og kjente noen tårer i øyekanten. Du hadde dempet stemmen din. Du bare sto der og så henne i øynene. Hun skjønte ikke at du ble såret. Hun små lo fortsatt. Du orket ikke Bethy. En ting var sikkert; dere skulle aldri bli venner! Du snudde deg og var på vei opp trappen. "Vent!" ropte Bethy. "Beklager, men det som står på internett er sant. Jeg er fortsatt sammen med Niall. Vi bare krangler litt, så vi er ikke så mye sammen for tiden. Men det kommer til å bli bedre mellom han og meg!" Nå var du enda sintere. Du stolte ikke på henne. Hun fant sikkert bare på alt for å plage meg. Du ville ikke tro på det, men en liten del av deg gjorde det. Du prøvde å overse det. Du skulle uansett møte Niall i morgen. Du sprang opp trappa og inn på rommet ditt. Du skiftet til en enkel singlett og en pysjshorts. Og du tok med deg en sminkefjerner til senga. Du skrudde på dataen igjen. Du ville lese ordentlig hva som sto i artikkelen. Overskriften var: "Niall Horan er desperat." Du likte ikke den, men scrollet likevel videre. Du måtte stoppe å se på bildet.

 


 

//se for deg at det er *DN* og Niall på bildet.

 

Hvis du skulle innrømme det selv, så passet dere jo faktisk veldig godt sammen! Dere så ut som en perfect match. Du scrollet videre og leste artikkelen. Det sto noe som dette; Superkjekkasen Niall fra One Direction er visst ute etter flere jenter på en gang. På bildet ble han observert med en ny jente. Vi har snakket med kjæresten Bethy som forteller om hendelsen. 'Jeg skjønner ikke hvordan han kunne gjøre det! Jeg visste at han og jenta var gode venner, men jeg trodde ikke det skulle skje noe mer! Niall og jeg har hatt litt problemer i forholdet, men jeg trodde fortsatt at han skulle være trofast. Vi er jo trosalt sammen' sier Bethy, kjæresten din Niall." Du kjente det begynte å koke litt i deg. Hva er det hun vil med deg? Hun er kanskje sjalu, men da kan hun i det minste snakke med Niall og deg. Plutselig ble tankene dine ble stucked i det du akkurat hadde lest. "Hva om Niall faktisk fortsatt var sammen med henne? Hva de bare hadde problemer? Hva om han faktisk bare brukte deg?" Tankene svirret rundt i hodet ditt. Du skulle ønske Niall var her nå sånn at dere kunne snakke. Du følte deg usikker. Hva om alt som sto i artikkelen faktisk var sant? Niall ville sikkert ikke komme hit midt på natten, så da var det bare en ting å gjøre..

 

 

Du skulle til Niall. Du må vite sannheten. Du stoler ikke på Bethy, så du ville høre det fra han! Du klatret forsiktig ut av vinduet og hoppet ned på garasjen. Det var litt høyt, noe som skremte deg litt. Men nå var du faktisk nødt til å hoppe. "1,2,3 hopp!" telte du. Selvfølgelig falt du og skrapet opp kneet ditt. Mens du gikk til Niall tenkte du på hva folk som så deg egentlig måtte tro. Du gikk jo faktisk i nattøy midt på gata. Da du endelig var fremme hos Niall, klatret du opp gjennom vinduet hans. Bare fordi du følte seg litt ekstra tøff når du snek deg inn og ut. Når du var kommet deg opp til vinduet, falt du. Heldigvis inne, men det smallt likevel. Niall lå ikke i senga og lyset var på. Sengen var reid opp, og rommet var strøkent. "Det var rart!" tenkte du og reiste deg opp. Klokken var jo faktisk ett på natta. Hvor er han? Eller hva gjør han? Du lukket opp romdøra hans og gikk ut i stuen. Du så deg om. Du tok en slags piruett for å se deg omkring. Der satt Niall og Bethy.. Du kunne kjenne tårene løpe nedover kinnet ditt.

 

Hvorfor tror dere Bethy er der?

 

POSTED BY: Julie


15.02.2012 | 17:12 | Kategori: Bilder

Bilder fra Paris

Fant du noe interresant i lampen, Niall?<3


-Juni Horan


14.02.2012 | 23:40 | Kategori: Bilder

Fem bilder fra Sverige

Ah herlige!!


-Juni Horan


14.02.2012 | 22:44 | Kategori: 1D Historie-2

Hva vil dere lese mer om?

Hei dere :) Det er Julie som blogger nå og jeg lurer på noe! Jeg er jo midt i historien min og i hver del jeg skriver er jeg veldig usikker på hva dere egentlig liker å lese om! Så det jeg lurer på er hva dere vil lese mere om i historien. Mer drama? Mer kjærlighet? Mer familie? Hadde satt utrolig stor pris på om dere kunne skrive en kommentar om hva akkurat du ønsker å lese mer om sånn at jeg kan få idèer og insprirasjon fra hva hver av dere ønsker! Håper dere skjønner hva jeg mener! Og tusen takk for at dere er så herlig!

 


Guttene våre!

Hadde satt utrolig stor pris på om dere kunne bruke 10 sekunder på og skrive Hva vil dere lese mer om i historien?

 

POSTED BY: Julie

 


14.02.2012 | 22:38 | Kategori: Bilder

Morsomme Kevin

Hahaha digger Kevin!!

-Juni Horan


14.02.2012 | 22:37 | Kategori: Spørsmål

Hannah eller Eleanor?

Hvem liker dere best av Hannah Walker, Louis's ex, og Eleanor Calder, Lou's nåveærende kjæreste?

Begge er utrolig skjønne! Må innrømme jeg savner Hannah litt...men Eleanor er så nydelig og god, så det går bra:-)


Først: Hannah WalkerEller: Eleanor Calder


Så ja, hvem liker dere best?<3

Jeg klarer ikke bestemme meg!


-Juni Horan


14.02.2012 | 19:15 | Kategori: One Direction

Flere bilder fra Sverige i går

omg, såå sjalu! Håper virkelig de tar seg en tur innom Norge snart!

 

POSTED BY: Hedda


14.02.2012 | 18:19 | Kategori: Harry Styles

Anne tweeterHaha! Digger moren til Harry :)

 

POSTED BY: Julie

 


14.02.2012 | 18:12 | Kategori: One Direction

Paris i dag

Guttene våre driver og signerer i Paris nå, om bare noen timer er de på vei til Italia :) Hardt live det der, Sverige i går, Frankrike i dag og Italia i morgen. Nå er det ikke lenge til de starter USA touren sin heller. Hvis jeg ikke husker feil drar de 22 Februar.POSTED BY: Hedda

 


14.02.2012 | 16:51 | Kategori: Funny stuff

Genialt

 A++

 

POSTED BY: Julie


14.02.2012 | 16:37 | Kategori: One Direction

One Direction i Paris

Forresten, More Than This videoen var ment å komme i dag. Men det skjer ikke, for de er i Paris og filmer nå. Gutta bor forresten på "hotel sers via" for de som lurer :)Tusen takk folkens!! Vi er kommet enda høyere på topplisten takket være dere :) WE LOVE YOU, and Happy Valentine alle sammen. Håper dere har hatt og har en super dag. Husk, Guttene er alltid våres valentiner ;)

 

POSTED BY: Hedda


14.02.2012 | 16:31 | Kategori: One Direction

Noen bilder fra Sverige i går

Forever jealous på svenskene ;)

POSTED BY: Hedda


14.02.2012 | 15:40 | Kategori: Niall Horan

Niall snakker med jente på telefon

 

Getting a phone call from Niall Horan would probably leave most girls yelling things like ?WHAT IS AIR? and ?DEAD?, so we doff our caps to Lucy who was very dignified when the sexy One Direction singer called her in the middle of a test.

Obviously one to keep a clear head in situations boarding on the insane, Lucy immediately vacated to her school toilets to continue her conversation with our fittest boy on the planet.

Hmmm the dulcet tones of Niall Horan set to a backdrop of graffiti and a stale cloud of fag smoke.

Nice one Lucy. Maybe if passing that test doesn?t work out for you, you could consider starting a business that trains people to keep calm when boy band members phone them.

Have a listen to the conversation for Radio One's Star Caller; it?s very, very sweet.

//sugarscape

Utrolig koselig samtale! Håper det gikk bra med henne på eksamenen:-) Haha, tenker på hvor gal jeg hadde blitt hvis han hadde ringt meg! 

Hva syns dere?

-Juni Horan 

 14.02.2012 | 15:22 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 12

Han skrev en sang for deg. Drømmegutt deluxe!

 


Niall smilte sjernert. Du reiste deg opp. La hendene dine over skuldrene hans å kysset han lett. Du likte dette. Niall og deg! "Så du likte sangen?" spurte han og satte fra seg gitaren. "Jeg elsker den!" sa du og ga han et varmt smil. "Det var bra!" sa Niall litt lettet. "Trodde du jeg ikke skulle like den eller?" spurte du han og så han i øynene. Niall satt bare å strirret på deg. "Åhh, øynene dine! Du dreper meg!" sa han romantisk. Du lo litt og sa "Du er så søt!". "Men ja, jeg vet ikke! Hvis guttene og plateselskapet liker den så blir den kanskje med på neste album!" stønnet han og så ned. Han hørtes ikke så fornøyd ut med den. Du tok opp hodet hannes og sa "Hei.. Niall! Sangen er kjempebra og det er ikke noe jeg bare sier. Guttene og plateselskapet kommer til å elske den! Jeg er sikker på at sangen kommer med på albumet." Han smilte søtt. "Takk *DN*. Du er best!" Du var virkelig forelsket. Niall var den snilleste og beste av alle! Du var så glad for å være med han. "*DN*, du har jo skole i morgen! Du burde komme deg hjem snart. Jeg kan følge deg, hvis du vil?" sa han og ga deg et søtt blikk. "Jaa, det vil jeg!" sa du flørtete. Han fulgte deg hjem som den gentlemannen han er. Dere stoppet rett framfor døra inn til huset ditt. "Tusen takk *DN*! Du er helt utrolig. Ingen klarer bedre enn deg  å muntre meg opp. Jeg trodde aldri jeg kom til å klare å tenke på noe annet enn guttene i dag, men du klarte det virkelig! Jeg er så heldig som har deg!" sa Niall og så på deg med et dypt blikk. Du bare så på han, og så ga du han et vått kyss. Niall fortsatte og dere ble fortsatte en stund. "Er vi offisielt sammen nå?" spurte du og så han inn i øynene. Niall ga deg enda et ømt kyss. "Sånn! Har jeg svart godt nok nå?" Du lo. "Ja, det har du! Men en ting til.." sa du og ga han et flørtende blikk. Niall så på deg med et spørsmålstegn. Du bare smilte. "Kyss meg en gang til!" sa du og lente deg mot han. Niall lo litt og så la han hendene sine på kinnene dine og kysset deg romantisk. Det var akkurat som på film. Det eneste som manglet var pappa i vinduet som kikket. Niall trakk seg litt fra deg og sa: "Kan jeg hente deg på skolen i morgen? Så kan du være med meg å se til guttene? Hvis du vil da!" "Klart jeg vil, kjekken!" svarte du og strøk han på magen. Han smilte "Da sees vi der! Sov godt, jenta mi!" Han begynte å gå nedover trappa. "Natta, gutten min!" sa du og gikk inn. "Gutten min." tenkte du. Det var så herlig å kalle han det. Han var bare din nå!
Du gikk inn i stua. Der satt pappa og Bethy. "Hei. Har du hatt en fin dag, vennen? Jeg har ikke sett deg i dag." sa pappa på en koselig måte. "Hei, pappa! Ja, jeg har hatt en..." Bethy avbrøt deg. "Ja, *DN*! Jeg har heller ikke sett deg i dag." sa Bethy irritert. Åh shit! Det hadde du helt glemt av! Du skulle jo se film med henne i kveld. "Åh, Bethy.. Jeg glemte det helt av. Har vært så opptatt." sa du og prøvde å vise medfølelse. Du ville jo bli bedre kjent med henne, for forholdet deres var jo ikke så bra. Men det var ikke så lett! "Ja, selvfølelig! Hvordan kunne jeg glemme det. Du er jo aaalt for opptatt med Niall til å tenke på andre! Beklager for at jeg glemte det!" sa Bethy så ironisk som det skulle være mulig. Pappa bare satt der og så litt forundret ut. Du vendte ryggen om og trampet opp trappen.. "Hvorfor kunne ikke hun prøve å snakke litt penere til meg?" tenkte du. Du tok dataen din til senga di og logget på facebook. Du hadde ikke hatt tid til det på lenge. I det du logget på, begynte plutselig mange av de norske "vennene" dine og snakke med deg. Det var rart, de har aldri brydd seg om deg. "Det må være noe!" tenkte du og scrollet videre på facebook. "Hva??" spratt rett ut av deg. Først ville du smile, men det var plutselig ingen grunn til det lenger. "Er det mulig?" tenkte du og klappet igjen skjermen irritert. "Nå er det nok!"

 

Hva tror dere at det er?

 

POSTED BY: Julie

 


14.02.2012 | 14:56 | Kategori: Bilder

Bilder fra Paris

 

 

Guttene skal forresten ha platesignering senere i dag! 

 

POSTED BY: Julie


14.02.2012 | 11:52 | Kategori: One Direction

Interviuw i går

heeey! Her er et bilde fra da guttene ble interviuwet i går. De feirer valentinsdagen i Paris i dag :)De har innspilling av More Than This i Paris nå, så det blir spennende å se når den kommer ut! :)

POSTDEB BY: HEDDA


13.02.2012 | 22:55 | Kategori: #1DFacts

Viktig informasjon

Hey! Det har skjedd noen misforståelser her, så tenkte å oppklare dem. Ja, denne delen har jeg lagt ut en gang før. Jeg gjorde det for å friske opp, siden det er ganske lenge siden. Jo, Dette er fullt og helt min historie. Min fantasi og mine tanker. Det var en som stjal historien for en stund siden, men Hun sluttet siden vi fant det ut. Historien til kaia, den om sang-campen i USA er ferdig siden Hun ikke har tid. Fra nå av blir det min historie ( i should have kissed you) og julie sin (historie to). Håpet folk forstår litt mer nå ;) Posted by: hedda.


13.02.2012 | 22:10 | Kategori: Bilder

Søte bilder av Niall

omg, søteste ever! <3

Må bare si tusen takk igjen! Dere er de beste leserne i verden! Tusen takk til dere som kontakter meg på facebook og forteller hvor mye dere liker bloggen og sånt, setter så stor pris på det at dere aner ikke <3 I LOVE U GUYZZ! xx

POSTED BY: Hedda


13.02.2012 | 21:50 | Kategori: Video

One Direction på 12 again

 

POSTED BY: Julie


13.02.2012 | 21:39 | Kategori: Harry Styles

Søte bilder av HarryOh my God, smelter av det smilet ;D Kunne godt hatt et av de armbåndene ja..<3

POSTED BY: Hedda


13.02.2012 | 21:26 | Kategori: 1D Historie-1

I Should Have Kissed You - Del 38

Hey, hey! Jeg har tenkt å begyne på historien min igjen! Det er sikkert en del av dere som ikke har lest starten, men da kan dere bare bla ned på siden til dere kommer til kategorier, klikke på 1D Historie-1 og bla neover til dere finner del en av denne historien. Nå er dere vel glad! To historier på denne bloggen nå framover ;) Min kommer riktignok ikke så ofte, men Julie skrover jo kjempe ofte så det er bra! Håper dere fortsatt er interresserte da :) Her er forje del, bare for å friske opp litt. Neste del kommer veldig snart.

Jeg har bestemt meg for å kalle historien for: I Should Have Kissed You fra nå av, bare så det ikke blir noe surr :)

«Jeg vet at det ikke er sant, jeg bare klarte ikke å være der lenger også..» Han slapp deg, og du stirret på han. «Også..» Du prøvde hjelpe han på vei, og viste med hånden at han skulle fortsette. «Hun, kysset meg..»


 

Du frøs til. «Hun hva?» Du sank sammen på gulvet igjen, og la hodet i hendene. Hvordan kunne hun gjøre dette mot deg, og mot Harry? Harry satte seg raskt ned ved siden av deg, og strøk deg fort og forsiktig opp og ned over ryggen. «Jeg kysset ikke tilbake, jeg lover deg. Du vet jeg aldri ville kysset noe andre en deg..» Du stanset munnen hans med et lite kyss, og han ble stille. «Jeg vet det Harry, jeg skjønner bare ikke hvordan hun kan gjøre noe sånt mot oss.» Du sukket, og reiste deg sakte. «Hvor skal du?» Spurte Harry, og så nervøst opp på deg. «Snakke med henne så klart, hun skal ikke komme så lett ut av dette.» Harry nølte litt, men ga opp. «Jeg blir med deg.» Sa han isteden, og du hjalp han opp på beina. Hånd i hånd gikk der inn til resten av guttene, som satt og småpratet med tre andre jenter. Alle ble stille da dere kom inn, og dere stelte dere midt i rommet. «Hvor er Nathalie?» Sa du stramt, mens du knuget hånden til Harry. Niall pekte mot en annen dør, mens han smilte trist til deg. Hvorfor hadde hun godt ut? Det lignet ikke akkurat henne å gjemme seg når hun hadde en sjans til å yppe med andre. Du slapp Harry, og gjorde tegn til at han skulle sette seg med de andre. «Jeg tror det er best at jeg snakker litt med henne alene først.» Harry nikket forståelsesfullt på hodet og kysset deg lett på kinnet før han satte seg ved siden av Louis.

 

Du gikk sakte mot døren Niall hadde pekt mot, mens du prøvde å forestille deg hva som ville skje når du åpnet den. Du lot hånden gli lett over håndtaket, før du lukket øynene og åpnet døren. «Nathalie?» Sa du forvirret, mens du prøvde å finne henne i det lille rotete rommet. Det så ut til å være et slags kott, med kun en sliten lampe som hang ned fra taket og laget et dempet gråskjær i rommet.

 

«Her borte.» Hørte du en spak stemme svare borte fra en krok, og du antok at det var Nathalie. Ikke det at du hadde hørt stemmen hennes på den måten før. Du gikk mot lyden av stemmen hennes, og skvatt til da et spøkelses lignende ansikt snudde seg mot deg. «Oi» Utbrøt du, og Nathalie hulket. Du satte hendene i hoftene og stirret tamt på henne. Det var ikke akkurat hun som skulle sitte her og sippe heller da. «*Ditt navn*, jeg er så lei meg.» Du visste ikke om du skulle tro dine egne ører. Frøken Bitch her self hadde akkurat bedt deg om unnskyldning? No way, det måtte ligge ett eller annet bak dette. Hun klappet ved siden av seg, og gjorde tegn til at du skulle sette deg ved siden av henne. Du nølte, men gjorde som hun sa. «Det var ikke meningen at det skulle gå så langt.» Hun hulket litt, og du spisset ører. Dette lå an til å bli en bra historie. Hun trakk pusten dypt, før hun åpnet munnen og hele historien fløt ut. «Jeg har alltid vært sjalu på deg. Alle i klassen likte deg for den da var, mens jeg alltid måtte jobbe for det. Lærerne likte deg, alle likte deg. Du var så jævla perfekt når det gjaldt alt, og jeg holdt det ikke ut. Jeg meldte meg på den One Direction konkurransen, og da jeg vant var jeg i himmelen. Jeg elsker virkelig de guttene over alt i verden, og endelig hadde jeg noe som ikke du hadde.» Hun tok en pause, og et lite øyeblikk fikk du en liten anelse skyldfølelse for denne stakkars jenta. «Men så møtte jeg deg på den restauranten, og da var du faen meg sammen med dem! Og ikke nok med det, du var sammen med Harry Styles. Guttene jeg hadde elsket så lenge jeg kunne huske, og som alltid hadde fått meg til å føle meg spesiell. Jeg skjønte ikke hvordan det var mulig, hvordan får du det til?» Hun så på deg, og du kvatt litt da du innså at det var rettet som et spørsmål. «Ehm..» Sa du, og håpet at hun ville fortsette. Nathalie sukket og senket skuldrene om mulig enda dypere. «Det var ikke meningen at det skulle gå så langt, men jeg klarte ikke å styre sinnet mitt lenger.» Hun lukket munnen, og du prøvde å samle tankene. Så det var altså sånn alt hang sammen, du hadde aldri trodd at hun så på deg på den måten. Så gjorde du noe du aldri i livet hadde trodd du ville gjøre. Du reiste deg, og ga Nathalie en stor klem mens du hvisket et lite «Unnskyld» i øret hennes. «Nei, det er jeg som skal si unnskyld.» Hvisket hun tilbake, og ville ikke slippe taket. «Det er ikke din skyld at du er så mye bedre enn meg heller.» Du visste ikke hvor det kom fra, men plutselig begynte du å gråte du også. Fy søren så urettferdig verden var!Dere klemte hverandre en god stund før du trakk deg tilbake og slikket opp en tåre som hadde rent nedover kinnet ditt og endt opp i munnviken. Nathalie smilte flau til deg, og gjorde et mislykket forsøk på å tørke bort den utsmørte mascaraen. Du satte deg på huk foran henne, og tørket det bort med genserermet ditt. «Takk.» Sa hun, og du smilte. «Vet du, du er ikke så ille.» Hun lo en liten rar latter og du måtte le litt du også. Dette var så merkelig. «Det der trodde jeg aldri jeg skulle si noen gang.» Sa hun, og du nikket. «Ikke jeg heller, men du er ikke så verst du heller.» Hun reiste seg og børstet usynlig støv av buksen sin. «Jeg vet ikke om jeg tør å gå ut til de andre nå.» Sa hun, og du reiste deg du også. «Joda. Kom, la oss starte på nytt.» Hun nikket, og du åpnet døren forsiktig.

Det var ikke få blikk som fulgte dere da dere vandret arm i arm ut av det lille kottet. Begge var innsmurt med mascara i hele ansiktet, og kunne minne om to erkefiender som hadde stått opp fra de døde og funnet hverandre igjen. Harry sendte deg et merkelig blikk, og du satte deg ved siden av han. «Så, hva skjer?» Sa du, men ingen svarte. «Okey, vi tar dette en annen gang? Har ikke vi en fest vi skal holde.» Du pekte mot de tre forvirrede jentene, som satt og fiklet med håret sitt mens de kikket sjenert bort på deg. «Jovisst har vi det.» Sa Harry. «Men vil dere ikke..» Du la en pekefinger over munne hans, og han tidde. «Kom nå, la oss gå å fikse oss litt.» Du dro Nathalie opp fra sofaen, og ledet henne ut av døren. «Er du sikker på at dette er så lurt, kanskje jeg burde dra?» Sa Nathalie da dere hadde lukket døren bak dere, og dere var alene i gangen. «Vi fikser dette, ok?» Du smilte og ga henne en klem. «Hva faen!?» Du skvatt rundt og stirret rett inn i verdens skumleste blikk?

 


Sorry for lite bilder, men internett klikka litt. Men da får dere jo mer plass til deres egne bilder! Håper dere vil ha mer :) Gleder meg utrolig masse til å fortsette, har så sykt mange ideer!! :D

Hva syns dere? Meer?

POSTED BY: Hedda


13.02.2012 | 21:22 | Kategori: One Direction

Niall med heldige fansMå bare si at jeg er ganske sjalu her! Men alle directioners fortjener å møte gutta, og da mener jeg absolutt alle! En eller annen gang kommer de til Norge, og da håper jeg så mange som mulig får møte idolene sine :)

POSTED BY: Hedda


13.02.2012 | 21:17 | Kategori: Liam Payne

Søte bilder av Liam

aww, søteste <3

POSTED BY: Hedda


13.02.2012 | 20:59 | Kategori: Zayn Malik

Søte bilder av Zayn

Søtnosen vår <3

POSTED BY: Hedda


13.02.2012 | 20:32 | Kategori: One Direction

Harry Styles babeh

Hey hey! Tenkte å legge ut noen fine bilder av Hazza gutten vår ;)Random, men utrolig fint bilde av Harry og bilen hans xDHarry på super bowl nå for litt siden :)

Hvis det er noe dere savner her på bloggen er det bare å si ifra! Enten i kommentarfeltet, eller ta kontakt med meg eller noen av de andre via Mail, facebook eller twitter :) Vi blir kjempe blade for tilbakemeldinger, så bar si ifra hvis det er noe dere lurer på :) Jeg svarer mer enn gjerne på spørsmål om alt og ingenting xx

POSTED BY: Hedda


13.02.2012 | 20:24 | Kategori: Bilder

Morsomt bilde

Hey søte lesere! Vil bare informere dere om at jeg er helt enig med Hedda. Dere er virkelig best!!

Fant dette her HAHA! Syns det er så utrolig morsomt, ja, jeg falt av stolen i latter. Så derfor deler jeg det med dere hehe:-)

Elsker dere! SMASK!

-Juni Horan


13.02.2012 | 19:27 | Kategori: One Direction

Gutta i Sverige

Her er noen bilder av de heldige vinnerne i Sverige. De drar videre til Paris i morgen :)Utolig heldige! Hadde vært morsomt om NRJ Norge kunne ha den samme konkurransen? Feste med One Direction er ikke akkurat noe man sier nei til ;)

POSTED BY: Hedda

 


13.02.2012 | 18:32 | Kategori: One Direction

Verdens beste lesere!

Heey Directioners!

Jeg vil bare si, at dere er virkelig verdens beste og søteste lesere. Uten dere ville vi ikke vært noen ting! Vi er så takknemmelige for hver eneste kommentar dere skriver, og det lyser virkelig opp værdagen. Det høres sikkert litt klisjè ut og sånt, men jeg virkelig elsker dere! Etter at jeg begynte å blogge har jeg vært glad hver dag, noe som dere er en veldig stor del av. Dere er alltid så positive og søte, og man bare må elske dere. Hvis dere ikke er verdens beste lesere, og fanbase. Så vet ikke jeg :) Tusen, tusen takk! Dere er best, jeg skulle ønske jeg kunne møte dere alle en dag og takke ordentlig. haha, nå skal jeg slutte før jeg skriver alt for mye her. Men jeg tror dere har skjlnt poenget mitt. Vi er virkelig så takknemmelige for dere, og vi kunne ikke hatt bedre lesere.

Hvis noen av dere vil så kan dere legge meg til på facebook ( Hedda Kleven Styrmoe ), haha. Hadde vært morsomt å bli litt bedre kjent med dere <3

Angående konkurransen, så har jeg nå endelig fått jobbet inn litt penger igjen. Så jeg skal nok ha den om ikke så lenge :) Har ikke bestemt meg for hva premien er helt ennå, men jeg skal si ifra når jeg vet sikkert.

Når det gjelder 1D Mett-Up en så er vi ikke ferdig med å planlegge, så det kommer mer angående det senere også :)

Håper alle gleder seg til Valentins dagen i morgen! For vi har jo alle fem valentiner i år ;) I tillegg kommer jo musikk videoen til More Than This ut i morgen, noe jeg virkelig ikke kan vente på!Igjen, tusen takk! Dere er virkelig de beste leserne i verden! <3

POSTED BY: Hedda

 

 


12.02.2012 | 22:49 | Kategori: Louis Tomlinson

Lou og Eleanor på ferie

På ski og flyplass i Frankrike.

Syns virkelig de fortjente en ferie! Og så så utrolig søte de er.


-Juni Horan


12.02.2012 | 22:46 | Kategori: One Direction

Mamma-bilde

Gutta våre har så utrolig søte mødre alle sammen! Så siden det er morsdag får jeg jo legge ut et bilde av gutta og mødrene:-) GOD MORSDAG!!

Hva syns du om bilde?
Hvem syns du er søtest?


Og forresten, tuuuuusen hjertelig takk til alle lesere! Tenk, vi er på topplisten! Vi elsker dere, alle som en. Er nok litt pga Julie's fantastiske historie da!<3

-Juni Horan


12.02.2012 | 21:32 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 11

 Du håper virkelig at du klarer å få dette til en bra dag for Niall. Han fortjener det. Han fortjener ikke skyldfølelsen. Han fortjener lykke!


"Hva er dette?" spurte Niall deg og så overrasket ut. "Piknik?" Du smilte varmt til han og ga han et rundstykke. Han bare stirret på deg mens han smilte mystisk. "Spis da!" sa du og tok en tygge selv.

Niall sitt synspunkt:

Du så opp på alt det *DN* hadde stelt i stand. "Hva er dette?" spurte jeg og ga henne et overrasket blikk. "Piknik?" Hun smilte varmt til meg og ga meg et rundstykke. Piknik var det beste og mest romantiske jeg visste om. Mat, stemning og jenta jeg liker. Det slår aldri feil! "Spis da!" sa *DN* og begynte selv å spise. Jeg tok rundstykket. Mens jeg spiste satt jeg bare å stirret på *DN*. Hun var så vakker! Hun var så romantisk! Hun var rett og slett herlig! Hun begynte å fortelle vitser. Hun hadde like dårlig humor som meg! Jeg lo helt til jeg gispet. Vi endte begge opp med å ligge å rulle på gresset. Jeg tok en jordbær og stappet den i munnen til *DN*. Hun fniste. Solen begynte å gå ned og det begynte å bli mørkt. "Er dette en date?" spurte jeg *DN* og satte meg inntil henne. "Hvis du vil at det skal være det!" svarte hun flørtete. "Da er det en date!" sa jeg og ga *DN* et ømt kyss. Jeg trakk meg litt tilbake. Hun tok tak i skjorta mi og trakk meg så tett inntil henne som det var mulig. Hun kysset meg. Jeg kysset tilbake og det ente opp med litt klinings. Vi stoppet i det vi hørte masse "klikk" lyder.

 
Tilbake til ditt synspunkt:

Det var masse paparazzier rundt dere. Det virket som at alle plutselig var til stede på en gang. Du hadde jo ikke møtt på de før nå. Niall så lurt på deg. "Skal vi springe?" Du nikket og smilte lurt tilbake. Niall tok kurven og du tok teppet. Dere sprang! Du holdt på å le deg i hjel mens du sprang. Det var så gøy! Du så over på Niall som sprang ved siden av deg. Han smilte som en unge! Bak dere sprang de fortsatt! Snart klarer du ikke å puste. Dere bare lo og lo. Dere sprang inn i et lite smug og satset på at de ikke skulle se dere. Dere satt dere sammen ned i et hjørne og holdt på å dø av latter. Dere holdte hverandre for munnen, for at de ikke skulle høre dere. De sprang forbi smuget i full fart. Dere slapp hverandre og braste ut i latter. "Det er noe av det morsomste jeg har opplevd!" lo du til Niall. "Je-e-eg og!" sa Niall. Han klarte jo nesten ikke å snakke siden han lo så mye. Da dere endelig fikk pusten tilbake sa Niall; "Det er noe jeg vil vise deg!" Du gliste og hoppet på ryggen hans. Han hadde deg hele veien på ryggen. "Dette er leiligheten min. Du har ikke vært her enda, så jeg vil vise deg noe her!" Dere gikk inn og han ba deg sette deg i sofaen hans. Du begynte å bli veldig nyskjerrig. Niall trakk fram en stol og satte den framfor sofaen. "Hvorfor vil han ikke sitte sammen med meg?" tenkte du og prøvde å se hva han gjorde. Han hentet gitaren sin og satt seg ned i stolen framfor deg.

 
"*DN*, jeg vet ikke om du har skjønt det. Men jeg liker deg! Jeg skrev denne sangen for deg. Han begynte å synge. Det var nydelig. Teksten, stemmen og han! Han sang: "I'll do anything just to keep you mine. You're one of the angels. Yeah, it's true. I'm standing in heaven when I'm with you" Du kjente en tåre som rant nedover kinnet ditt. Du var rørt. Skrev han virkelig en sang bare for deg?

 

//se for deg at hadde skrevet denne sangen og sang den for *DN*

 

Han var ferdig å synge. Han tok det siste grepet på gitaren og så opp på deg. Han smilte skikkelig høyt. "Ååh, Niall! Det var nydelig! Du er nydelig! Jeg liker deg også!" sa du og rødmet litt. Du kunne fortsatt ikke tro det. Han skrev en sang for deg. Drømmegutt deluxe! 

Mer?

 

POSTED BY: Julie


12.02.2012 | 20:32 | Kategori: One Direction

Gutta's valentinsanger

Disse sangene mener gutta de får mest valentinfølelse av:

Harry: Chris de Burgh - 'The Lady in Red'
Liam: Michael Bublé - 'End of May'
Zayn: Chris Brown - 'With You'
Niall: Van Morrison - 'Crazy Love'
Louis: The Fray - 'Look After You'

Random nydelig bilde!

Hvilken sang fikk du mest valentinmodus av haha?


-Juni Horan


12.02.2012 | 10:26 | Kategori: One Direction

Valentine's e-card


-Juni Horan


12.02.2012 | 10:22 | Kategori: One Direction

One Direction brettspill

Hurraaaaa! Nå har det kommet 1D brettspill! Du kan kjøpe det på onedirectionmusic.com

Haha det ser utrolig morsomt ut!

vil du kjøpe det?

-Juni Horan


12.02.2012 | 04:19 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 10

 Legen begynte å snakke.

 


Han hadde på seg en sykehusuniform. Ikke at det kom som noe skjokk. Han hadde skjokoladefarget hår og en liten sleik. Han så veldig ordentlig ut. Han fortsatte å snakke."Guttene er stabile og kan våkne når som helst." sa legen og så opp fra arkene hans. Niall så på deg og smilte. Han hadde verdens vakreste smil. Du ble så glad av å se han smile. "Den dårlige nyheten er at dere ikke kan dra på turnèen med Big Time Rush i USA." Niall så ikke ut til å bry seg om turnèen. Selv om du visste at han gjorde det. "Så de kommer til å gå bra med dem? spurte Niall og så på legen. "Vi regner med alt går bra, men det gjenstår å vente å se til de våkner!" svarte legen. "Det er ikke sunt å sitte her å vente på at de skal våkne. Dra hjem og finn på noe gøy!" Du så på Niall. "Jeg vil være her når de våkner!" sukket han. "Det kan ta lang tid..!" mumlet legen og rettet på sleiken sin. "Niall, det går bra med guttene. Vi kommer tilbake med en gang de våkner og så kan vi finne på noe nå! Hva sier du?" smilte du til Niall med et glimt i øyet. Han nikket. "Kan dere være så snille og ringe meg med en gang de våkner?" spurte Niall og hintet på at han egentlig ikke ville dra. Han ville nok være her når de våkner. Jeg måtte finne på noe fint å gjøre sammen med han for å muntre han opp. Men hva? Du visste jo ikke om noen plasser her i byen.

 

 

Dere gikk ned til resepsjonen. Dere var helt stille. Niall var nok i sine egne tanker og du prøvde å tenke ut noe dere kunne gjøre. Niall ringte moren sin for å fortelle hva som skjedd. Du fikk en idè. Bethy! Du trengte hun virkelig nå. Du måtte gjøre noe for Niall. Du sendte en melding: "Hei Bethy! Jeg trenger litt hjelp. Niall er litt nedenfor og jeg trenger hjelp fra deg. Jeg vet jeg kanskje ikke er den første du vil hjelpe meg med når det gjelder Niall. Men hva kan jeg gjøre for å muntre han skikkelig opp? Noen plasser jeg kan ta han med til? Vær så snill, Bethy! Jeg trenger deg!" Niall var ferdig å snakke med moren. "Hvor skal vi?" spurte Niall. Han smilte ikke. Vær så snill å smil. Han kledde det så godt! Du hadde ikke peiling på hva dere kunne gjøre, men noe måtte du jo svare han. "Kan vi kanskje gå en tur i parken?" sa du på sparken. Niall nikket og dere begynte å gå. Hva om Bethy ikke kom til å svare deg? Du ville vise Niall at du brydde deg om han og at du kunne gjøre han glad! Niall gikk der bare og så ned i bakken mens han sparket i steinene. "Pip" sa det fra mobilen din. Det var akkurat som solen sto opp. Du ble så glad. Det var Bethy! "Åh.. Javel da! Kjøp inn mat og dra på piknik i en park. Husk spesielt jordbær og noe nybakt fra en kafè. Spill av søt musikk og vær romantisk og flørtete. Det får Niall alltid til å tenke på noe annet og bare kose seg!" sto det på meldingen. "Wow!" tenkte du. "De må ha kjent hverandre ganske godt." Du kjente du ble litt sjalu. Du ville også ha et forhold med Niall hvor du visste vær eneste detalj om han. "Hvor er nærmeste butikk?" sa du til Niall og sendte han et smil. Han pekte til venstre og faket et smil tilbake. "Vent her, vær så snill! Jeg er snart tilbake." sa du og ga han et lite kyss på kinnet. Du hadde en perfekt idè!

 


Du begynte å springe for å være ekstra rask. Du sprang helt til du måtte stoppe for å puste. Rett framfor deg var et lite kjøpesenter. Du gikk inn på supermarkedet. Du måtte nesten ha en kurv og et teppe til. Det heldigvis lett og finne. Du fant jordbær, ferdigblandet saft, potetgull og en liten hjertesjokolade der det sto "Glad i deg!"I det du gikk mot kassen fikk du øye på roser. Du måtte nesten kjøpe en. Du gikk for å betale. "Han er spesiell, er han ikke?" sa en stemme. Du skvatt litt til. "Hvem sa det?" tenkte du. Det var kassedamen. Hun smilte og gjentok "Er han ikke?" Du så forstiktig opp på henne og svarte: "Han er mere en spesiell!" Hun så på deg med gode øyne og ga deg kviteringen. Det var akkurat som damen leste tankene dine. Du stoppet og smilte for deg selv. "Kos deg!" ropte damen til deg i det du begynte å gå mot kafèen. Du kjøpte nybakte kanelsnurrer og noen ferdigsmurte rundstykker. Du så på klokken, du hadde allerede vært borte i 15 minutter. "Shit!" tenkte du. Du tok handleposen og begynte å springe smått. Du begynte å nærme deg parken. Niall satt der enda. Du kjente en varme spre seg i kroppen din. Du var glad! "Unnskyld for at det tok lang tid!" sa du og begynte å pakke ut av posen. Niall smilte litt og stirret ned på gresset. Du brettet ut teppet og satte kurven med maten på bakken. Teppet hadde flerfargete hjerter i forskjellige størrelser. "Søt musikk?" tenkte du. Du spilte av Train. Du elsket musikken deres. De gjorde deg alltid glad! Du håper virkelig at du klarer å få dette til en bra dag for Niall. Han fortjener det. Han fortjener ikke skyldfølelsen. Han fortjener lykke!

Tror dere *DN* klarer å muntre opp Niall?


POSTED BY: Julie

 


11.02.2012 | 15:00 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 9

Blikket hans var fortsatt like stivt. Du hadde en uggen følelse i deg.


Niall sitt synspunkt:

"Hei! Hva skjer?" sa jeg livlig og glad. "Det har skjedd noe alvorlig, Niall! Guttene har vært i en bilulykke og ligger på akutten på sykehuset!" kom det ut fra den andre enden av telefonen. Verden stivnet. Jeg mistet mobilen rett i bakken og datt sammen. Jeg kunne høre *DN* snakke til meg, men jeg klarte ikke å oppfatte hva hun sa. Jeg avlyste planene med guttene i dag. Og nå lå de på sykehuset. Mine bestevenner. Uten meg! Jeg kan ikke forstå det. Jeg begynte å høre *DN* litt tydligere. Noen tårer rant fra øynene mine. Tankene mine gikk i spinn. "Niall, jeg er redd! Hva er det som skjer?" sa *DN* med tårer som rant fra øyenkroken hennes. "Hva om det har skjedd noe ordentlig alvorlig?" hoppet ut av mummen din. "Niall!! Jeg skjønner ikke hva du snakker om!" sa hun fortvilet. "Guttene har vært i en bilulykke. Vi må på sykehuset nå. Jeg tok opp mobilen min og ringte en taxi.


 

Tilbake til ditt synspunkt:

"Guttene har vært i en bilulykke. Vi må på sykehuset nå." sa Niall bekyrmet og bestemt. "Hva?" poppet ut av deg. Sykehuset? Det kunne ikke være sant. Det hørtes ut som det var noe alvorlig. Niall tok det ganske hardt virket det som. Nå måtte du muntre opp han. Du tok tak i Niall og holdte han godt og hardt rundt deg. "Alt kommer til å gå bra!" hvisket du han i øret. Dere gikk ut og der sto taxien og ventet. "Vi skal til sykehuset." sa du til taxisjåføren og åpnet døren for Niall. Du satte deg inn sammen med han og flettet hånden din sammen med hans. "Vet du hva, *DN*?" sa Niall. Blikket hans var fortsatt stivt og han sa: "Jeg skulle engetlig møte de i dag. Og nå ligger de der. Uten meg. Det føles ikke rett." Du klemte hånda hannes enda litt hardere. Du visste ikke hva du skulle si. Du følte deg jo litt skyldig. Men du var kjempeglad for at Niall ikke var med. Du reddet jo på en måte han. Men du var redd for de andre guttene. Du skjønte hvor forferdelig Niall måtte ha det.

 
Dere var framme med sykehuset nå. Du betalte for turen og gikk ut. Dere møtte en sykepleier som hjalp dere å finne fram. Guttene lå ikke på samme rom. Alle hadde vært sitt. "Jeg skal la dere være alene." sa sykepleieren og ga dere et lite smil. Niall gikk først inn til Liam. Han var nærmest. Niall gikk sakte inn. Han felte en tåre. Liam sov. Han hadde masse sår i ansiktet. Etter dere hadde vært inne hos alle guttene kom en sykepleier bort til dere. "Vet dere egentlig hva som har skjedd?" spurte hun og bladde i arkene hun holdte. Niall ristet på hodet. "Det var en ganske stygg ulykke. En beruset mann kjørte og traff bilen deres." sa hun og rettet på brillene. Niall så fortvilet ut. Klart var han det. Det var bestevennene hans. "Louis er den som ble mest skadet." fortalte hun og snakket videre. Niall sprang inn til Louis. Han satt seg på stolen ved siden av sengen og så på han. Louis hadde flere kutt. Ikke bare i ansiktet. Niall satt der en stund, for han gikk videre til de andre. Alle hadde mange sår og ingen var våken. Niall ville være med alle guttene samtidig, så han byttet rom stadig vekk. Niall var helt stille. Han sa ikke et ord. Og du visste heller ikke hva du skulle si. En lege kom inn i rommet og sa: "Vi har noen gode nyheter." Niall spratt opp og smilte. "Hva?" sa han ivrig. "Og dårlige!" fortsatte legen. Niall satt seg ned og mistet smilet. Han så på deg. Øynene hans var tårevåte. Du tok tak i hånden hans og sa: "Det kommer til å gå bra". Noen måtte jo holde håpet oppe. Legen begynte å snakke. 

 

Hva tror dere den dårlige nyheten er?

 

 

Jeg er ganske opptatt i dag, men kanskje jeg rekker en til del! Takk for kommentarer. Dere er best :)

 

POSTED BY: Julie

 11.02.2012 | 01:31 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 8

Det var egentlig helt rart å tenke på at for noen måneder siden var du bare en fan som tweetet som en gal for å få oppmerksomhet av og nå var det en liten gnist mellom deg og Niall. 

Du våknet tidlig. Utrolig nok etter lang natt. Du tok på deg kanintøfflene dine og gikk ned til kjøkkenet. Der satt Bethy og spiste frokost. Hun ga deg bare et blikk. Hun må nok være sjalu på deg siden du pleier å være sammen med Niall og ikke henne. Du likte ikke tanken på at du faktisk var nødt til bo med henne i årene fremover. Du var jo faktisk nødt til å komme overens med henne. "Fin kjole!" sa du og faket et smil. "Døøh? Det er en nattkjole!" svarte hun og så på deg som en dust. Du lo inni deg. Var det virkelig det beste du kunne finne på? Du kom til å hate deg selv for dette, men du gjorde det likevel. "Kan ikke vi se en film sammen i kveld?" spurte du og hevet stemmen din. Hun slapp bladet hun leste i og så på meg som om hun sa: "Hva sa du akkurat nå?" Men det gjorde hun ikke. Hun nikket bare, plukket opp bladet og leste videre. Nå var du jo faktisk nødt til å gjøre det også! 

 

Du måtte jo finne på noe og gjøre denne dagen. Du kom på at du du startet på skolen i morgen. Ikke at du hadde lyst til det, men du måtte jo det. Du har jo ingeting å ha på deg da! Kanskje Niall vil være med deg på shopping? Du sendte en melding til han der det sto: "Hei, kjekken! <3 Har du noen planer for i dag? Hvis du ikke har det, blir du med meg til byen? Jeg trenger noen nye klær til første skoledag i morgen!" I mens du ventet på svar, gikk du opp på rommet ditt og fant frem noe klær du tok på deg. En blondetopp, jeans og en skinnjakke. Du sminket seg naturlig og så deg i speilet. Mobilen din pep. Det var Niall. "Hei *DN*!<3 Klart jeg vil! Hadde egentlig planer, men hva som helst for deg! Kan jeg komme bortover til deg nå, så drar vi?" Han var så søt! Han avlyste planene sine for DEG! "Du er best! Klart :)" svarte du på meldingen og gliste. Du gikk ned for å fortelle Bethy at du dro ut. Hun satt og så på tv. "Jeg drar ut!" smilte du. Du smilte til henne. Du faket det ikke. Wow, du var stolt av deg selv. Kanskje dere faktisk kan komme overens. "Javel!" svarte hun. Hun snudde faktisk ikke seg for å se på deg engang. "I så fall, så kommer dette til å bli vanskelig!" tenkte du og gikk mot døra. Det ringte akkurat på. Du åpnet og der sto kjekkingen selv!

 

 

Ha ga deg en klem, kysset deg lett på kinnet og sa "Hei!". Du bare sto der og smilte som en dust. Nå begynte du virkelig å bli betatt av han. "Skal vi gå? Det ligger et bra kjøpesenter i nærheten!" sa han. Du bare nikket. Dere snakket hele veien til kjøpesenteret. Samtalen føltes så naturlig. Du elsket å snakke med han! 

 

*På kjøpesenteret*


Niall var faktisk superflink til å finne klær. Han foreslo masse fint og du kjøpte mye mer en forventet. Du prøvde det meste og Niall kom bare med komplimenter til hvert eneste plagg. "Du er herlig!" sa du til Niall og kysset han ømt. Du kysset han faktisk. Helt ut av det blå. Niall smilte og kysset deg på nytt! Du strålte. Nå var du virkelig forelsket! Mobilen hans begynte å ringe. Han tok den opp og svarte. "Hei! Hva skjer?" strålte Niall. Etter 7 sekunder stivnet Niall. Han mistet mobilen mobilen rett i bakken og krøllet seg langsomt sammen ned på bakken. Du skjønte ingenting! "Niall, går det bra? Hvem var det?" spurte du engstelig og satte deg ned sammen med han. Blikket hans var fortsatt like stivt. Du hadde en uggen følelse i deg.

 

Hva tror dere har skjedd?

 

Takk til bestevennina mi som hjalp meg ut av skrivesperra! Love you <3

 

POSTED BY: Julie

 


10.02.2012 | 16:46 | Kategori: One Direction

Det mest romantiske de har gjort

Hva synd dere var mest romantisk?

-Juni Horan


10.02.2012 | 14:15 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 7

Han slapp hendene sine og du åpnet øynene dine. "WOW!" sa og så deg rundt.


Niall sitt synspunkt:

Jeg slapp hendene mine og lot henne se. Hun strålte. Hun var så vakker. "WOW!" sa hun og så seg rundt. Det var solnedgangen jeg ville vise henne. Vi var ved havet. "Liker du det?" spurte jeg og tok tak rundt henne. "Liker det? Jeg ELSKER det!" svarte hun og så meg inn i øynene. "Det er så vakkert!" strålte hun."Jeg vil danse, Niall!" Du tok tak i hendene til *DN* og danset bortover stranden. 

 
 Ditt synspunkt:

Niall var jo sååå romantisk! Han tok deg med til stranden for å se på solnedgangen. Hvor romantisk var ikke det? Dere danset videre. "Du er flink å danse!" sa Niall og tok en piruett. Du lo. Braste ut i latter. "Du er så morsom!" sa du. Niall lo med deg. "Den latteren var herlig!" tenkte du. Dere "datt" ned i sanden og lå der å lo. Det var herlig! Dere sluttet og le. Dere bare så på hverandre og smilte. "Vet du hva, *DN*? sa Niall og strøk deg på kinnet. Du ristet på hodet. "Jeg liker å være sammen med deg!" sa Niall og rødmet litt. "Jeg liker å være sammen med deg også!" smilte du varmt tilbake. "Jeg føler at jeg har blitt så utrolig godt kjent med deg på bare noen dager" sa han og så deg dypt inn i øynene. "Jeg og!" sa du. Det begynte å bli mørkt. Og ikke minst sent. Dere reiste dere opp. "Kanskje vi skal begynne å dra hjemover?" lo Niall. Du nikket og tok tak i hånden hans mens dere gikk.

 Dere gikk å snakket resten av veien. Klokken var allerede passert to på natten. Niall fulgte deg helt til døra. Dere stoppet der. "Takk for en perfekt kveld!" sa du til Niall. Han så på deg og smilte varmt. Det traff deg rett i hjertet. "Takk selv!" svarte han. Du hadde så lyst til å kysse han, men du ville ikke gå så fort fram. Plutselig kysset Niall deg på kinnet og sa "God natt, *DN*!" Du snek deg inn døra og listet deg opp trappa. Du gikk inn på rommet ditt, fjernet sminken og kledde på deg pysjen. Du var klar for å sove nå etter en perfekt dag! Kvalitetstid med faren din. Du fikk ordentlig hilse på gutta. Og best av alt. Solnedgangen med Niall! Det var virkelig spesielt! Du begynte å like Niall. Det var egentlig helt rart å tenke på at for noen måneder siden var du bare en fan som tweetet som en gal for å få oppmerksomhet av og nå var det en liten gnist mellom deg og Niall.

 

Mer?

 

POSTED BY: Julie


09.02.2012 | 23:35 | Kategori: One Direction

Eleanor på Milkshake City

Hun er så urettferdig vakker!! Digger henne.

Tror dere hun drikker den kjente 1D shaken?

-Juni Horan


09.02.2012 | 23:33 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis facts

Her kommer noen facts om moroklumpen Boo Bear/Louis Tomlinson:


-Louis syns Harry minner om Susan Boyle.
-Louis liker å minne de andre guttene på at han har de største musklene.
-Louis drømmer for det meste om Harry og Niall.
-Louis sa til søsteren sin at hun ikke måtte være forelsket i Harry, fordi hun var for god for han.
-Første gangen gutta møtte Louis, syns de han var stille.
-Louis gråter under romantiske komedier.
-Louis's favorittsang på Up All Night er "Moments".
-En gang da Louis gikk i søvne, fant Niall han syngende på gulvet. Og han sang Jungelboken sanger!
-Louis sier han er flink med barn.
-Louis's mellomnavn er William.

Hva syns dere om factsene?

-Juni Horan


09.02.2012 | 21:56 | Kategori: One Direction

Norsk blad om 1D

JIPPI! Topp er så superkule at de lager et One Direction blad/spesial. Det er på 50 sider og følger med 14 plakater og intervjuer! Jeg gleder meg helt sykt!! Og på hjemmesiden dere har de skrevet et lite innlegg:-)

Åååå, er så glad! Videoen kan dere se noen innlegg lengre ned.
Nå MÅ de komme til Norge <3

Gleder du deg?
Skal du kjøpe det?
Hva syns du?

-Juni Horan


09.02.2012 | 18:02 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 6

1 ny melding sto det. Det var fra Niall.

 


"Har du lyst å finne på noe med meg og guttene?" sto det. Du trodde først det skulle være noe annet. Kanskje at han synes at du faktisk overså han. Du var glad det ikke var det.  "Pappa, kan du kjøre meg et sted?" spurte du med et smil. "Klart det, vennen! Hvor da?" spurte han. "Vent litt. Jeg må bare spørre!" svarte du og  sendte en melding til Niall der det sto: "Ja, høres gøy ut! Hvor kan jeg møte dere?" Du og faren din begynte og gå mot bilen. Niall sendte en melding med en adresse. Du visste den til faren din og dere kjørte dit. "Så, hvem er du skal til?" spurte faren din nyskjerrig. "Bare noen venner!" svarte du. Du orket ikke å fortelle hvem det var. Hadde du sagt fem gutter, ville du sikkert ikke fått lov. Du tok av deg setebeltet ditt. Dere var fremme. "Kos deg da, jenta mi!" smilte faren din til deg. "Søte pappa!" tenkte du og ga han en liten klem. Du gikk ut av døra og fikk øye på huset. Det var jo giantisk. Mye større en ditt. Du visste allerede hvem sitt hus det var. Du var jo trosalt fortsatt en fan. Det var jo Larry Stylinson sitt!

 

//huset

 

Du fant fram til døra og ringte på. Niall åpnet. "Glad du kunne komme!" smilte han. Åhh, smilet hans! Det var nydelig! Han hang jakka di opp og fulgte deg opp. Han var så snill. Dere gikk inn til et rom der alle gutta satt. "Heeei *DN*!" ropte de. Du sa "hei" tilbake og lo litt. Gutta var superirvrige og Niall så ut til å kose seg masse. Det gjorde sefølgelig du også. Etter mye babling, tullprat, synging og kos begynte klokken og nærme seg midnatt, så du måtte hjem. "Skal jeg følge deg?" spurte Niall. "Det hadde vært koselig!" smilte du til han. Du sa ha det til alle guttene og gikk ned med Niall. "Jeg vet det begynner å bli sent, men det er noe jeg virkelig har lyst til å vise deg. Du så overrasket på Niall. Han smilte skikkelig stolt. Han var sååå søt! Dere gikk i cirka 10 minutter. Da dere var kommet til stedet ville ikke Niall at du skulle se, så han tok og holdte framfor øynene dine. "3,2,1!" telte Niall. Han slapp hendene sine og du åpnet øynene dine. "WOW!" sa du og så deg rundt.

 

Hva tror dere Niall ville vise *DN*?

 


Sorry for kort og kjedelig del. Kommer kanskje en ny del senere i kveld!

 

POSTED BY: Julie

 


09.02.2012 | 10:35 | Kategori: Video

One Direction hilser til Norge!

 

Wii! Husk og kjøp Topp 20. Februar!


08.02.2012 | 23:23 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 5

"Hvis det blir deg og Niall så skal jeg gjøre noe med det!" sa hun ga med det "jeg hater deg" blikket. Hun skremte deg litt, men du skulle ikke la henne ødelegge!


1 DAG SENERE.

I dag hadde du bestemt deg for å ha litt kvalitetstid med faren din. Dere hadde jo trosalt ikke vært ordentlig sammen med hverandre på nesten et år. Han foreslo å dra på kino. Det takket du sefølgelig ja til. Du hadde veldig lyst til å pynte deg, så du tok på deg en topp og et høylivsskjørt.//det hadde du på deg

Dere fant en komedie dere ville se og kjørte bortover til kinoen. Da dere stoppet utenfor kinoen synes du at du så Zayn. Zayn Malik ja, men du tenkte egentlig ikke noe mer over det. "Jeg går å kjøper billettene. Kan ikke du bare gå å kjøpe deg noe snop så venter jeg utenfor sal 5?" smilte faren din til deg. Du nikket og begynte å gå bort til kiosken. Du fant frem til popcornet og ble stående å lure på hvilket du skulle velge. Noen kom snikende bak deg og tok hånden på skuldra di og sa: "Hei fina!" Du snudde deg. Det var Niall. Du sa hei tilbake og ga han en klem. "Så fin du er!" flørtet han med deg. Du visste ikke hva du skulle svare, så du smilte bare igjen. Plutselig kom Zayn, Harry, Louis og Liam bak han.
"Hei *DN*!" sa guttene i kor. De kunne visst navnet ditt. "Hei dere!" svarte du og fniste. "Hvor kom fnisinga fra?" tenkte du til deg selv. "Jaja". "Hyggelig å møte deg. Niall har fortalt masse om deg.. Nesten litt for mye!" spøket Louis. Niall slo til Louis på kødd. Du lo. "Du glemte å fortelle oss at *DN* skulle være med, Niall!" smilte Liam og så på deg. "Emh, jeg er her med pappa!" svarte du. "Det var dumt!" sa alle gutta. Du smilte. "Jeg må nesten gå nå. Pappa venter. Koselig å hilse på dere." sa du og gikk. "Ops, overså jeg Niall helt nå?" tenkte du. "Nei, han forstår sikkert". Der sto pappa og ventet. "Fant du ikke popcornet eller? Det tok sin tid" sa pappa og så litt rart på deg. "Åh, jeg glemte det helt av. Jeg møtte på noen jeg kjenner" sa du. "Og jeg trenger ikke popcornet alikevel!" Dere gikk inn og satt dere ned. "Forresten, hvem var det du møtte? Har du fått deg venner allerede? Er det noen jeg vet hvem er?" spurte han glad. Det var så typisk av faren din og spørre om alt på en gang. "Ja, men du vet ikke hve det er" svarte du raskt. Du måtte le for deg selv. Sefølgelig visste faren din hvem de var. Spesielt Niall. Da filmen var ferdig tok du opp mobilen din for å skjekke klokka. 1 ny melding sto det. Det var fra Niall.


 Hva tror dere står på meldinga?

 

POSTED BY: Julie


08.02.2012 | 22:35 | Kategori: One Direction

Here is to the Directioners...

Utrolig søtt dette her! Skal hilse å si at jeg gjør alt dette.

-Juni Horan


08.02.2012 | 20:07 | Kategori: One Direction

1D skal til Sverige

One Direction skal til Sverige på Mandag! Har utrolig lyst til å dra, men tviler på at jeg for lov pga skole og trening...:-( Jaja, de kommer nok til Norge en dag også!

-Juni Horan


08.02.2012 | 20:05 | Kategori: One Direction

Gutta trener styrke

Aw! De er så herlige!

-Juni Horan


08.02.2012 | 19:38 | Kategori: Video

I Should Have Kissed You

Her er hele sangen :)

 

 

Elsker den!

 

Hva synes du om sangen?

 

POSTED BY: Julie


08.02.2012 | 15:47 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 4

 

 

"Åh. Hei *DN*!" sa hun på en bitchy måte. "Velkommen til ditt nye liv!"


Du ble nesten litt redd. "Hva var det hun ville med meg?" tenkte jeg. "Bethy, vær så snill å gå!" sa Niall og så ned i bordet. Kjente de hverandre? De hadde vel ikke vært sammen før? Tankene gikk i ett. "Men vi har det jo så hyggelig her!" sa Bethy sarkastisk. Æsj, du hadde lyst å slå henne. Hun gjorde deg kvalm. Hun satte seg ned midt i mellom oss. Niall så på deg og ga deg et "jeg vil ikke at hun skal være her" blikk. "Hva har dere bestilt?" spurte Bethy og snek seg nærmere Niall. Du var en følsom person som hadde gått gjennom mye. Og mere orket du ikke. Du tok jakka di og sprang ut. Niall kom etter deg. "*DN* ikke gå! Vær så snill!" Du stoppet og så på han. Tårene rant allerede. Bethy kom etter Niall. Hun stilte seg med Niall og ropte til deg: "Nei, *DN*! Ikke gå! Jeg vil jo bli bedre kjent med deg"."Bli kjent med meg? Da har langt vei å gå" tenkte du. Hun tok armen sin rundt Niall. Niall bare sto der. "Hvorfor gjorde han ikke noe?" tenkte du. "Hva var det som skjedde nå egentlig?" Du så på de en gang til. Niall tok bort armen til Bethy. Du sprang. Du sprang til et kjøpesenter eller noe. Det var hvertfall et stykke bort fra Nando's. Du ringte faren din og ba han plukke deg opp der. Du ville ikke være sint på faren din lenger. 

"Hei vennen min!" smilte pappa i det du lukket opp bildøren. "Håper du ikke er sint på meg lenger." Du så på pappa. Han så trist ut. "Det går greit. Er bare skuffet over at du ikke fortalte meg på forhånd." Pappa nikket og sa: "Jeg burde vel ha gjort det." Du så ut av vinduet. Du tenkte på Niall. Du overreagerte kanskje litt. Ja, du overreagerte! Stakkars, Niall. Han visste nok ikke hva han skulle gjøre. "Jenta mi, du skal ikke bekymre deg over Eva." sa han og tok hånden din. Eva måtte være navnet til stemoren din. Du så rart opp på faren din. "Hun reiser til Barcelona i morgen og blir der i 2 uker. Du trenger ikke en gang å hilse på henne før du drar. Så får du litt tid." sa han og du kunne høre at han hadde dårlig samvittighet. "Hva med Bethy?" spurte du. Han så på deg som han var overrasket at du kunne navnet hennes. "Hun har skole hun må gå på." svarte han og faket et smil. 

 

*Hjemme*

Faren din visste deg rommet ditt. Det var helt ok. Han fortalte deg at dere skulle gjøre det mye finere etterhvert. Du smilte til han. Du gikk og la deg i senga og sendte melding til Niall: "Sorry for at jeg overreagerte. Jeg er ikke vant til at det skjer så mye på en gang. Vi har jo akkurat møttes og jeg oppfører meg som jeg har kjent deg kjempelenge. Jeg er lei meg!" Du fortsatte å tenke på Niall. Det var jo litt rart, siden du hadde akkurat møtt han. Og du hadde glemt helt av hvor stor fan du egentlig var av han. Nå var han jo en venn. Du sovnet.

 

 

Niall sitt synspunkt:
Mobilen min pep. Jeg tok den opp og det var fra *DN*. Jeg leste den og gikk umiddelbart dårlig samvittig. "Hvordan kan hun unnskylde seg? Det er det jo jeg som skal gjøre!" tenkte jeg. Jeg følte akkurat det samme. At vi akkurat hadde møttes, men jeg føler også at jeg har kjent henne kjempelenge. Men det har jeg ikke. Jeg vil bli bedre kjent med henne. Først må jeg kanskje forklare henne det med Bethy. Åååh, hvorfor måtte Bethy komme å ødelegge? Vi hadde det så koselig. Vel, det var nok sånn hun var. Jeg fikstet litt på håret og tok på meg jakka. Jeg skulle til *DN*. Jeg skulle fikse opp i det som akkurat hadde skjedd. Og hun skulle ikke føle seg skyldig. Det var min feil og ingen andre. Leiligheten min ligger faktisk veldig nært *DN*. Jeg kunne veien siden Bethy bor der. Jeg gikk inn uten å ringe på og håpet at ingen merket meg.  Jeg snek meg opp trappen og prøvde å finne rommet der *DN* var. Jeg åpnet dører på døren på dører. Det var jo faktisk svært der! I den siste døren jeg åpnet, lå sefølgelig *DN*. Hun sov. Hun var nydelig. Jeg gikk inn døra og sa: "Hei!" 

 

 Tumblr_ls3irblrar1r2wxazo1_400_large

 

Tilbake til ditt synspunkt:
"Niall? Hva gjør han her?" tenkte du. Du satte seg opp i senga og så på han. "Beklager for det i går.. Jeg er veldig lei meg for det!" Er han lei seg? Når du tenkte deg om, hvis du hadde vært i hannes situasjon hadde nok du også vært det. "Hvordan kjenner du egentlig Bethy?" spurte du og så han inn i øynene. Han satt seg i senga sammen med deg og sa: "Hun er eksen min". Niall så ned. Han så ikke akkurat så stolt ut over det. Men hvordan? Hvordan kunne Niall ha vært sammen med Bethy? Du kjente kanskje ikke Bethy, men du har jo skjønt hvordan hun var allerede. Du så på Niall og begynte å fikle med pleddet ditt. "Hun var ikke sånn når jeg var sammen med henne". Hvis han hadde vært sammen med henne, så hadde han vært det. Du kunne ikke gjøre noe med det uansett. "Beklager!" sa Niall og ga med et ordentlig "jeg er lei meg" blikk. "Det er ikke noe big deal, Niall!" sa du. Han smilte til deg og ga deg en klem. "Han lukter sååå godt!" tenkte du og smilte for deg selv. "Jeg må nesten gå nå!" sa Niall og kysset deg på kinnet. Du fikk sommerfugler i magen. Han var så søt. Du satt bare å holdte deg på kinnet helt til døra di ble revet op og ut kom Bethy og ropte: "Hvorfor var Niall her?" Hun var helt tydelig sint. Du måtte le litt. "Hva faen er det du ler av?" spurte hun sint. Du kunne ikke dy deg og lo enda litt til. Du holdte hånden framfor munnen sånn at hun ikke skulle se det. Det var så typisk deg å begynne å le i upassende situasjoner. Hun satte seg ned i senga di og spurte en gang til: "Hvorfor var Niall her?" Plutselig så hun lei seg ut. "Han sa unskyld!" svarte du som om det var en selfølge. "Hvis det blir deg og Niall så skal jeg gjøre noe med det!" sa hun ga med det "jeg hater deg" blikket. Hun skremte deg litt, men du skulle ikke la henne ødelegge!

 

Hva tror dere skjer videre?


 Oi, denne delen ble litt for lang! Håper det går greit :)

 

POSTED BY: Julie


07.02.2012 | 21:21 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 3

Hei dere! Håper det går greit for alle at Niall er på en måte en av hovedrollene. Han fikk flest stemmer! Må bare takke enda en gang for at dere leser og er så flink å kommentere! Dette er første gang jeg skriver historier på nett, så det er kjempestas for meg!


Plutselig fikk du øye på noen og personen sa: "Hva er dette for noe?"


 

I dørkanten sto det en dame i trettiårene. Hun hadde langt platinablondt hår og miniskjørt. "Pappa, hvem er det? Vær så snill å si at hun ikke skal være her!" sa du mens en tåre trillet. Du skjønte hva som foregikk. Pappa hadde tydeligvis fått seg ny dame uten å fortelle deg det. Du kunne ikke tro det. "Kom her, jenta mi!" sa pappa forsiktig. Så kom det en ny jente å stilte seg i døråpningen. "Er det mulig?" tenkte du. Det måtte være den nye stesøstra di. Du var sint. Hvordan kunne han la være å fortelle deg at du skulle bo sammen med hans nye kjæreste og hennes datter? Du ville ikke en gang høre etter hva han sa. "Jeg skal forklare" sa pappa og prøvde å se deg inn i øynene. Du vendte deg rett om og sprang ut. Du kunne høre at han ropte etter deg i bakrunnen, men du brydde deg ikke. Du visste ikke hvor du skulle, men bort i hvertfall. Du sprang bortover i gaten, så langt at du ikke visste hvor veien tilbake var. Husene var store her. Skikkelig kjendishus. Det skremte deg nesten litt. Du la deg ned på gresset. Tårene rant. "Hvordan kunne pappa gjøre dette?" tenkte du. Du lukket øynene dine og sovnet.

  

Mobilen ringte. Du våknet brått. Du hadde 10 ubesvarte anrop. Du skjønte ikke hvor du var. Du så på mobilen din. 9 av anropene var pappa og 1 var et ukjent nummer. Det måtte være Niall. Du smilte. Niall hadde ringt deg. Det passet perfekt. Du ringte Niall opp igjen og sa: "Hei Niall! Har du ringt?".  "Ja, hei! Jeg lurte på om du kanskje ville finne på noe? Du synes kanskje jeg er litt rar som tar kontakt med så fort, men jeg klarer virkelig ikke å vente til å møte deg igjen!" Smilet ditt vokste fort. "Sefølgelig. Passer perfekt!" sa du og rødmet. Ikke at han kunne se det da! Dere avtalte hvor dere skulle møtes og du brukte GPS til å finne fram. I mens du gikk ringte pappa deg. Han var den du minst ville snakke med akkurat nå, men du kunne ikke la han ødelegge møtet med Niall. Du sendte han en melding der det sto: "Slapp av, jeg er ok. Bare la meg være!"

 Du klarte faktisk å finne fram, og nå sto du å ventet på Niall. Du så han komme gående i mot deg. "Hei søta!" smilte han og ga deg en klem. "Hei" svarte du og klemte han tilbake. "Jeg er glad vi kunne møtes. Jeg fikk tak i en av gutta som kunne kjøre oss et sted. Jeg har nemlig ikke førekort og vil gjerne ta deg med en plass!" sa han med den fine stemmen hans. Du gliste og sa: "Det høres bra ut!" Dere så en range rover komme kjørende og bak rattet satt Harry Styles. "Niall, my man!" lo Harry. "Hvem er jenta?" "Det er *DN*, jeg møtte henne på flyet. Hun er kjempegrei!" Harry så på deg og smilte. "Sett dere inn da!" Niall tok tak i hånden din og flettet den i hans. Dere satt dere inn. Harry virket veldig kul, han lo masse og hadde veldig godt humør. Du så på Niall. Du døde nesten litt. Han var så kjekk! "Du må ikke bli skremt av apetitten til Niall!" lo Harry til deg. Da skjønte du at dere skulle på resturant. "Da er vi fremme! Kos dere da!" sa Harry og vinket. Niall tok hånden din igjen, så deg inn i øynene å sa: "Takk for at du ble med meg!" Du kunne ikke gjøre annet enn å smile. Han var jo så herlig. Dere gikk inn sammen og Niall hilset nesten på alle ansatte. Det var tydelig at han hadde vært der før, for å si det sånn. Du lo for deg selv. Dere satt dere ned og bestilte dere mat. Samtalen deres gikk så flytende og dere snakket om alt fra himmel til jord. Det var så koselig, helt til noen kom å forstryrret dere. "Hei Niall!" sa ei jente med et flørtende blikk. "Hvorfor er du sammen med denne?" Niall bare så på jenta. Han smilte ikke. Så så han på deg. Nå så du hvem det var. Det var søren meg stesøsteren din. Første inntrykket av henne var til å spy av. Hun både så og oppførte seg som en vandrene hore.  "Åh. Hei *DN*!" sa hun på en bitchy måte. "Velkommen til ditt nye liv!"

 

Hva tror dere skjer videre?

Hvilket forhold tror dere stesøstera og Niall har til hverandre?

 

POSTED BY: Julie


07.02.2012 | 17:43 | Kategori: Niall Horan

Niall's drømme-valentin.

Da One Direction var i LA, for å spille inn iCarly episoden "iGot Jungle Worms" (er ikke helt sikker på hva den heter), møtte Liam, Harry, Niall, Zayn og Louis, Cambio for å snakke om Valentinsdagen. De ville ikke fortelle noe om hvem som skal være deres valentin. Men det virket som om Niall's drømme-valentin ikke er andre enn iCarly-stjernen Miranda Cosgrove! De skal forresten være i Paris den dagen.

Jeg håper IKKE Miranda blir Niallers valentin...for han er min! Og sikkert mange andre jenters også:-)
Hvis det er sant, gråter jeg. Selvom de ikke er kjærester.

Hva syns dere?
Niall kommer jo uansett ikke til å være alene på valentinsdagen, for han har jo oss! <3

-Juni Horan

Ps. Har valgt Louis til neste facts, så Liam og så Zayn:-) håper det går greit!


07.02.2012 | 16:57 | Kategori: Video

One Direction iCarly åpning

 

-Simona Styles


07.02.2012 | 16:18 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Del 2

Det var mye mere enn et kjent fjes.. det var jo..


..selveste Niall Horan! "Hei!" sa han og smilte pent. "Så er det vi som skal sitte ved siden av hverandre til London?" Du nikket. Du klarte egentlig ikke å si stort. Niall satt jo faktisk ved siden av deg. "Jeg heter Niall, hva heter du?" spurte han hyggelig i det han satt på seg setebeltet. "Jeg heter *DN*. Er ikke du fra en av de fra One Direction?" sa du og latet som om at ikke visste helt hvem jeg var. "Ja, det er jeg nok!" smilte Niall og begynte å fikle med setebeltet. Plutselig følte du deg ikke så starstrucked lenger. Han virket følsom. "Sa jeg noe galt?" spurte du. Niall lo. "Nei, så klart ikke." Nå ble det litt pinlig stillhet, men så begynte Niall å snakke om hvor du skulle og hvorfor du dro. Dere snakket i ett! Dere lo. Dere smilte. Dere sang. Det var de to korteste timene du hadde noen gang opplevd. Under landingen sa Niall: "Det var hyggelig i møte deg! Kanskje vi kan møtes en gang igjen?" Du smilte og nikket. "Nummeret mitt er ********" sa du og så Niall rett inn i øynene hans. De var nydelige. Du ble sittende og strirre helt til han sa takk. Dere gikk ut av flyet sammen. "Ring meg da!" sa du flørtende. Han ga deg en ordentlig klem og sa ha det.Der sto pappa. Du sprang rett inn i armene og ropte "Pappa!!". Han omfavnet deg lett og sa: "Velkommen til London, jenta mi!" Dere kjørte rett hjem til ditt nye hus. I bilturen satt du nesten i vinduet og hadde ikke tid til å prate. Du ville se alt av London. Dere kjørte gjennom sentrum og det var så mye vakkert. Du satt å tenkte på Niall. Han var så jordnær. Du glemte helt at han var Niall Horan fra One Direction. Han var liksom bare Niall. En ny venn. Dere var fremme. Pappa flyttet til London på grunn av en ny jobb og det så ut som at han tjente ganske bra. Du måpet. Huset var digert! Du sprang rundt i hele huset som en unge på julaften. Plutselig fant du et nydelig rom. Det var stort, lyst, ungdommelig og ja.. Du har ikke ord. De fine detaljene. Det var nydelig! Perfekt. Du sprang og hoppet i armene til faren din. "Er dette mitt rom? Tuuusen takk, pappa! Det er helt fantastisk, jeg kan ikke takke deg nok!" ropte du og strålte. "Vennen." sa pappa og løftet deg ned. "Det er noe jeg ikke har fortalt deg." Han så alvorlig ut. "Hva?" hvisket du og mistet gløden. Pappa smilte ikke. "Kom og sett deg her,*DN*" sa han og tok jeg i armen. Du rev armen løs og ropte: "Nei, jeg setter meg ikke ned! Pappa, hva er det? Plutselig fikk du øye på noen og personen sa: "Hva er dette for noe?" 

 

Hvem tror du at det er?

 

Btw takk for kommentarene! Blir så glad av det. Og det kommer flere deler i dag, så stay tuned! ;)

POSTED BY: Julie


07.02.2012 | 16:11 | Kategori: Bilder

Im his wife

Hvem tenkte dere på med en gang? Jeg tenkte med en gang på Niall<3

-Juni Horan


07.02.2012 | 16:05 | Kategori: One Direction

1D trend på Twitter

Og dere, hvem vil dere jeg skal ha facts om neste gang? Skal finne noen kjempe bra! Lover dere:-) Såå Louis, Zayn eller Liam?

-Juni Horan


07.02.2012 | 07:10 | Kategori: 1D Historie-2

Historie 2 - Første del

Hei, jeg er den nye gjestehistoriebloggeren! Først og fremst vil jeg takke Hedda for å velge meg ut. Betyr veldig mye for meg. Nå gleder jeg meg til å få i gang historien. So here we go!


Nå var du lei. Lei av mamma. Lei av kjæresten hennes. Lei av vennene dine. Lei av alt. Ingen forstod deg! Nå var det snart ett år siden foreldrene dine skilte seg. Du var enebarn og bodde hos mamma. Du kunne ikke si at du merket så mye til henne. Hun var nesten aldri hjemme. Alltid hos kjæresten hennes. Du hatet han! Han hadde tatt fra deg mammaen din. Du savnet hvordan mammaen din var når hun var sammen med faren din. Du sa av og til til hun at du var lei av å måtte gjøre alt selv og nesten bo alene. Og at du savnet henne. Noen ganger fikk hun dårlig samvittighet og ble hjemme med meg noen dager, og andre ganger påstod hun at hun var ofte hjemme. Noe som ikke var sant. Vennene dine forstod ikke hva du gikk gjennom og du begynte å lure på om de var ekte venner eller ikke. Du var lei! Du ville bort. Du savnet faren din! De eneste som faktisk forstod deg, var One Direction. Du begynte å like gutta når foreldrene dine skilte seg, og siden da har vi vært besatt. De har hjulpet deg gjennom mye, selv om de ikke vet det.
 
Mamma var ute nå. Ikke at det kom som noe skjokk. Du hadde allerede kuttet kontakten med venninene dine. Du ville bort og noe skulle du gjøre med det. Faren din bodde i England. "Kanskje jeg kan flytte dit?" kom en tanke flytende inn i hodet ditt. Det hadde vært noe! Da kunne du starte helt på nytt. Blanke ark! Du kunne ikke la tanken flyte avgårde, så du tok fram telefonen og ringte faren din. "Hei pappa!" sa du med en glad stemme og smilte for deg selv. "Hei vennen min!" svarte pappa. "Hvordan har du det?" Det var virkelig en stemme du hadde savnet. "Jeg savner deg!" sa du og en tåre rant. "Jeg savner deg og, jenta mi." sa pappa med godstemmen sin. "Pappa?" sa du og kjente tårene presset på. "Hva er det?" spurte pappa. "Gråter du?". "Jeg vil flytte til deg, pappa! Jeg trives ikke her lenger. Mamma er aldri hjemme lenger. Jeg har ikke mange venner igjen. Jeg føler ikke at jeg har noe igjen her! Jeg vil til deg." sa du med en svak og følsom stemme. Pappa sukket: "Jeg er sikker på alt kommer til å bli bedre, pia mi!". "Skjønner du ingen ting? Det har jeg trodd det i ett år nå, og det blir ikke bedre! Pappa! Det blir ikke bedre!" "Det er leit å høre det. Hvis dette virkelig er hva du vil, så skal jeg snakke med mamma." sa han med en forståelsesfull stemme. "Dette er virkelig hva jeg vil!" sa du og la på. Du la deg i sengen med dataen ved siden av deg. Og gråt noen tårer. Du var lei av å gråte. Når du var trist, visste du akkurat hva du skulle gjøre. Du gikk på youtube og søkte opp "One Direction on Alan Carr" og så på den. Nå var du glad igjen. Rart hva de guttene egentlig gjorde for deg. Etter du hadde sett videoen sovnet du av.

Du våknet brått av at noen ropte navnet ditt. "Hva er det du tenker på *DN*?" Det var moren din. Pappa hadde nok ringt henne å sagt at du ville flytte. "Hva er det jeg gjør galt? Kan du fortelle meg det?" skrek hun. Hun var småfull. Du fikk roet henne ned og fortalte henne alt. Dere snakket i flere timer. Nå var hun ikke var så beruset lenger, så begynte hun å skjønne hva du snakket om. Hun ville ikke tro det selv, men det måtte hun. 


Dagen etterpå begynte dere å finne flybilletter og du hadde allerede pakket alt klart. Det gikk litt fort, men du ville virkelig dette! Mamma ville ha deg her en uke til, men du lovte henne at jeg skulle komme neste ferie og besøke henne. Hun skjønte at hun hadde vært en dårlig mor. "Du vet at jeg egentlig er kjempeglad i deg, vennen?" sa mamma og strøk deg over kinnet. Du nikket og ga henne en klem. Du sov med mamma denne natten, siden det var siste gang du så henne på lenge. Dagen var kommet og du skulle flytte til London. Halve deg gledet meg som en unge på julaften og den andre deg ville bare snu og dra hjem. Men mest av alt ville du flytte. Mamma fulgte deg hele veien til flyet. Hun ga deg en stor klem og klemte deg nesten halvt i hjel. "Jeg kommer til savne deg kjempemasse! Husk og ring meg når du er fremme!" sa hun. Du nikket og snudde deg. Egentlig hadde du sagt til deg selv at jeg aldri skulle tilgi henne, men nå visste hun at hun faktisk brydde seg om deg. Du gikk inn i flyet, fant setet ditt og satte deg ned. Plutselig så du et kjent fjes sette seg ned ved siden av deg. Hjertet ditt banket fort. Det var mye mere enn et kjent fjes.. det var jo.. 


Hvem tror dere at det er?
Vil dere ha mere? 


Hvis dere er flink å kommentere, kommer det en ny del når jeg er hjemme fra skolen :) Og beklager at teksten er litt forskjellig. Kan ikke gjøre noe med det.

POSTED BY: Julie

06.02.2012 | 21:28 | Kategori: Liam Payne

Liam og far

-Juni Horan


06.02.2012 | 21:27 | Kategori: Harry Styles

Harry's nye jente?

Hei! Sorry dårlig bilde...måtte ta det selv og er bare på iPad.

Så hva syns dere? Jeg sjekket henne på Google, og må innrømme at hun ikke var spesielt pen. Men Topp skriver avogtil tull, så tviler på at dette er sant! Og man kan være venner selvom man danser sammen på en fest:-)

-Juni Horan


06.02.2012 | 20:43 | Kategori: One Direction

Historie på vei!

Heey! Jeg har en gledelig nyhet til dere alle sammen, for i morgen begynner det en ny historie!

Først og fremst vil jeg bare si TUSEN TAKK til alle dere som har "søkt" om å få skrive, jeg hadde aldri trodd at det var så mange! Jeg ble rett og slett imponert over hvor mange flinke folk det er der ute, og det var utrolig vanskelig å velge. Men jeg kunne ikke bare tenke på skrive skillsene, for personen måtte kunne skrive jevnlig også. I tillegg til å ha en bra historie så klart. Den historien jeg har valgt er litt annerledes enn andre jeg har les, og det er bra. I tillegg er hun åpen om å skrive om alle guttene, så det får dere bestemme! Hvem av gutta vil dere historien skal handle om? Kanskje morsomt å ha den om Zayn eller Niall, ettersom det ikk er så mange historier om den. Men dere velger :)

Tusen takk igjen til dere som søkte! Jeg ble seriøst imponert, og det er ikke bare noe jeg sier. Dere gjorde det utrolig vanskelig for meg å velge, men tilslutt måtte jeg ta et valg.

Vinneren er: Julie Bakken Giæver!Jeg heter Julie, er 14 år og kommer fra Tromsø! På fritiden spiller jeg fotball og er med venner. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg har likt One Direction siden begynnelsen, men jeg oppdaget de først i november og har vært en Directioner siden! Jeg liker å skrive fordi det gjør meg glad! Akkurat som One Directioner gjør meg glad :)  Jeg har lest denne bloggen siden den ble opprettet og det er kjempegøy å kunne få skrive historie her! Det gleder jeg meg masse til! :)

Noen som gleder seg til ny historie?

Vil også si at jeg kommer til å poste litt deler på historien min også i blandt (altså den første), så da er det bare å følge med! :)

POSTED BY: Hedda
06.02.2012 | 15:55 | Kategori: One Direction

Intervju av 1D på "Dancing On Ice

POSTED BY: C


06.02.2012 | 07:26 | Kategori: Niall Horan

Gammelt bilde av Niall

Tror det er fra Dare To Dream:-) Uuuuuuuutrolig skjønn!! Han er til å spise opp med den Teletubbie-drakten!

-Juni Horan


05.02.2012 | 21:24 | Kategori: One Direction

Nye 1D dukker

Er nok en del som vet det finnes en type One Direction dukker. Disse:

De er utrolig fine! Har veldig lyst på de:-) Men iallefall, nå har det kommet en ny type, nemlig "Big head dolls".

Syns ikke de lignet så veldig...Niall har liksom litt gråaktig hår, Harry burde ha mer krøller og Zayn lignet bare ikke!
Holder meg til de første.

Hva syns du om de?

-Juni Horan


05.02.2012 | 19:56 | Kategori: One Direction

One Direction - What Makes You Beautiful on Dancing on Ice

POSTED BY: Christina


05.02.2012 | 19:49 | Kategori: Harry Styles

SEXY HAZZA

going-onedirection:
oh.thank you wind!

POSTED BY: Christina  


05.02.2012 | 19:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Moren til Louis twittrer

//tumblr

POSTED BY: Christina  


05.02.2012 | 19:40 | Kategori: One Direction

One Direction - Dancing on Ice

Se guttene live HER

De opptrådte i sted men det skal gjøre det igjen! :)

 

POSTED BY: Christina


05.02.2012 | 19:31 | Kategori: Om bloggen

Nytt Design på Bloggen!!

IDAG BLIR DET NYTT DESIGN! <3<3

POSTED BY: Christina


05.02.2012 | 18:14 | Kategori: Video

Gammel søt video som gjør meg GLAD

Det gikk mange rykter rundt om at Harry og Caroline skulle flytte inn sammen, på denne videoen sier de at det bare er no tull♥ Dette er en gammel video, men tenkte å legge den ut uansett jeg.

 

 Hahaha, søøøte gutter. Harry skal ikke flytte inn til Caroline, men han flytter til meg ♥

 

-Simona Styles


05.02.2012 | 17:04 | Kategori: One Direction

1D på Nickelodeon?

Så dette på Twitter. Håper på en måte det ikke blir noe av...orker ikke sånne små unger som tror de er verdens største fans. Vel, det er hva jeg syns!

Hva syns du?

-Juni Horan


05.02.2012 | 17:01 | Kategori: Zayn Malik

Zayn's nye twitterbilde-Juni Horan


05.02.2012 | 16:22 | Kategori: One Direction

Niall i studio

Her er et bilde av gutten vår is studioet nå :)Hva syns dere om musikksmaken hans?

Til de som har twitter: Tweet, #1DHQNiall og spør han spørsmål eller si hvor i verden dere hører fra. Kanskje han svarer dere? :)

POSTED BY: Hedda


05.02.2012 | 16:04 | Kategori: One Direction

Niall på The Hits Radio

For de som vil høre: Nialler er på Yhe hits radio nåååå!! omg <3

Dere kan høre han her:

http://ukradioplayer.thehitsradio.com/console/

POSTED BY: Hedda


05.02.2012 | 15:45 | Kategori: One Direction

1D Dance On Ice

Heey!

Ville bare si at i dag skal One Direction være med på Dance on Ice :)

Skal legge ut bilder og mer informasjon med en gang det kommer noe!hahaha! <3

POSTED BY: Hedda


04.02.2012 | 19:44 | Kategori: One Direction

Bilder fra iCarly
Gleder meg masse til å se den!! :)

POSTED BY: Hedda


04.02.2012 | 19:42 | Kategori: One Direction

Noen bilder fra da de var i LA

POSTED BY: Hedda


04.02.2012 | 18:51 | Kategori: One Direction

Informasjon om skrivekonkurransen

Heey!

Jeg vil bare si at fristen for historiene er på mandag, så det kommer snart ny historie! Jeg har fått en del "søknader" alt, og alle er utrolig bra så det kommer til å bli vanskelig å velge.

Hvis det var opp til dere som lesere. Hva er det dere vil ha i historien? Fra hvilket synspunkt og hvor skal handlingen skje? Kan ikke dere skrive litt hva dere ønsker i kommentarfeltet så det er lettere for meg å velge :)

Til dere som har tenkt å søke men ennå ikke har gjort det:

1.Husk å skrive litt om handlingen i historien.

2.Skriv litt om deg selv.

3.Legg med en slags første del så jeg får se hvordan du skriver.

4.Fortell litt om hvordan handlingen kommer til å forandres

osv..

Til dere som har lyst, men ennå ikke har søkt. Det er fortsatt tid igjen!Hehe, måtte bare legge ut dette bilde. Ser den ikke god ut? Jeg vil i alle fall smake..

POSTED BY: Hedda


04.02.2012 | 18:45 | Kategori: One Direction

Imagines

POSTED BY: Hedda


04.02.2012 | 16:43 | Kategori: #1DFacts

Harry Styles facts

Hey! Siden dere er så søte gir jeg dere litt Harry facts!:-) Det var flest som ville ha om Harry.


-Harrys egentlige navn er Harold Edward Milward Styles.
-Harry ønsker seg en kjæreste han kan ringe mitt på natten bare for å snakke med.
-Harry heier på Manchester United.
-Harrys favorittfilm er "Love Actually".
-Harry sover naken om natten.
-Han værste uvane er å være naken.
-Harry liker jenter med god appetitt.
-Når Harry var mindre pleide han å skrive i mat med konditorfarge.
-Harry elsker når jenter sovner med hodet i fanget hans.
-Elvis Presley er en av Harrys største idoler.

Hva syns dere?
Noe dere visste fra før?
Hvem vil dere ha neste gang?

-Juni Horan


04.02.2012 | 16:26 | Kategori: One Direction

1D shake'ens ingredienser

Høres sykt fristende ut! Naaam <3
-Juni Horan


03.02.2012 | 20:48 | Kategori: Bilder

Boys want and girls want

Akawetvcmaasfm5_large

//weheartit

POSTED BY: Christina 


03.02.2012 | 16:01 | Kategori: One Direction

Skrive Konkurranse

Heey alle sammen!

Som dere kanskje har merket så har det ennå ikke kommet noe på den første historien (Hedda sin), og det er fordi jeg rett og slett ikke har tid. Det er utrolig mye skolearbeid som jeg er nødt til å gjøre, siden jeg går siste året på ungdomsskolen nå. Men ikke fortvil, jeg skal fortsette med hitorien. Det tar bare litt lenger tid enn jeg hadde håpet på. Jeg elsker å skrive for dere, så jeg syns det er utrolig dumt at jeg ikke har tid. Men jeg har så vidt tid til å blogge vanlig.

Men, det er jo alt for dumt å ikke ha noen historie i det hele tatt. Så jeg tenkte, det er sikkert mange av dere som leser som er glade og flinke til å skrive. Derfor tenkte jeg å ha en konkurranse, der en av dere får love til å skrive en liten historie på boggen!

Hva må du gjøre for å vinne:

1. Send meg en mail (hedda.jb@gmail.com) hvor du skriver om hva historien din skal handle om. Om karakterene, og fra hvilket synspungt historien blir skrevet i og selvfølgelig litt om handlingen.

2. Skriv også en teaser (En slags første del) Så jeg får sett hvordan den kommer til å starte. Selvfølgelig kan du endre den om du vinner, men bare så jeg får se :)

3. Jeg kommer til å velge en vinner, som jeg kontakter. Vinneren får all informasjoen den trenger, så det eneste dere trenger å gjøre er å skrive ned ideen deres og vente på svar.

Jeg håper så mange som mulig melder seg på, og sender meg historie ideene sine også skal vi få startet dette så fort som mulig!!Har du lyst til å skrive en historie her på bloggen? Meld deg på! Det er ingenting å tape :)

POSTED BY: Hedda


03.02.2012 | 12:22 | Kategori: Harry Styles

Harry Styles kaker

-Juni Horan


02.02.2012 | 14:36 | Kategori: Video

Video Diray 4

Endelig er den kommet! :D <3

-Juni Horan


02.02.2012 | 13:20 | Kategori: One Direction

"I Should Have Kiss You"-Lyrics

Hey, da er lyricsen til 1D's nye sang "I Should Have Kiss You" kommet!

I keep playing it inside my head
all that you said to me
I lie awake just to convince myself
This wasn?t just a dream
cos you were right there
And I should have taken the chance
But I got so scared
and I lost the moment again
It?s all that I can think about
your all that I can think about
Is your heart taken
Is there somebody else on your mind
I?m so sorry, I?m so confused just
tell me- am I out of time?
Is your heart breaking
How do you feel about me now
I cant believe I let you walk away when
when I should have kissed you?
Every morning when I Ieave my house
I always look for you
I see you everytime I close my eyes
what am I gonna do?,
And all my friends say
that I?m punching over my weight
But in your eyes I
saw how you were looking at me
It?s all that I can think about
your all that I can think
Is your heart taken
Is there somebody else on your mind
I?m so sorry, It?s so confusing
tell me- am I out of time?
Is your heart breaking
How do you feel about me now
I cant believe I let you walk away when
when I should have kissed you?
When you stood there
just a heartbeat away
When we were dancing
and you looked up at me
If I had known then
that I?d be feeling this way
If I could replay
I would have never let you go

Hva syns du?

-Juni Horan


02.02.2012 | 13:17 | Kategori: Harry Styles

Harry's nye tattovering

Ja hva syns dere? Jeg syns det ser ut som en stjerne! Og den var veldig fin også:-)

-Juni Horan


01.02.2012 | 23:05 | Kategori: One Direction

Lyst på en 1D shake?

Guttene er jo veldig glad i Milkshake City, så det er blitt produsert en egen "One Direction shake"!:-)
Jeg har veldig lyst til å smake hehe.

Fristende? Det syns iallefall jeg!

Kommer du til å dra helt til Milkshake City for å smake en 1D shake? Jeg tar gjerne neste fly!

-Juni Horan


01.02.2012 | 22:00 | Kategori: One Direction

Zayn og Harry tweets

Heey!

YES! Zayn er tydeligvis singel allikevel :)

POSTED BY: Hedda


01.02.2012 | 17:07 | Kategori: #1DFacts

Niall Horan facts.

Har tenkt til å ha noen facts om alle, men starter med vår skjønne godgutt Niall <3

-Mellomnavnet til Niall er James.
-Yndligsfargen til Niall er grønn.
-Niall har litt liten selvtillit når det gjelder kroppen sin.
-På sitt første audition i x-faktor, sang han "So Sick" av Ne-Yo.
-Noen ganger føler Niall at han er den minst populære i gruppen.
-Han kommer fra Mullingar i Irland.
-Niall er en stor Belieber, og når Justin sa hei til han på et show, måtte Harry ta Niall med ut på gangen så han fikk skrike hvor glad han var.
-Niall's storebror heter Greg.
-Niall har egentlig rødt hår.
-Niall var den siste som fikk en mill followers på Twitter.
-Niall ønsker seg en kjæreste i 2012 (jeg er ledig!).
-Kjæresten til Niall må kunne tåle litt erting og spøking.

Noe dere visste?
Hvem skal jeg skrive om neste gang?

-Juni Horan


01.02.2012 | 16:30 | Kategori: Zayn Malik

Zayn's nye tattovering!

Hei dere! Det store spørsmålet er, har Zayn fått seg en til tattovering? I det minste syns jeg den er kjempe fin! Han er så flott med tattoveringer at:-)

Kan dette være ekte? 

Hva syns dere?

Og forresten; i dag har jo vår alles kjære Harry Edward Styles bursdag! <3 HAPPY BIRTHDAY HARRY!!! 

En video fra norske directioners <3 

-Juni Horan


01.02.2012 | 13:30 | Kategori: Harry Styles

HAPPY BIRTHDAY, HARRY STYLES!

HELLO! Idag er det en veldig spesiell dag for en av guttene våres, og det er nemmelig Harry! fordi i dag blir han 18 år, tenk! åååh, jeg/vi elsker han så super høyt og håper han får en strålende dag med familie og venner. :*

 

HAPPY BIRTHDAY, HARRY STYLES 

 

♥♥♥♥

 

-Simona Styles


hits