31.01.2014 | 22:07 | Kategori: Liam Payne

Liam har fått lappen

Liam besto fører prøven i dag! :) Så nå har han lappen. 

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


31.01.2014 | 17:31 | Kategori: One Direction

Midnight Memories!

æhhh! Her er den! :) Jeg vet ikke 100% sikkert at det telles når dere ser den her. Men bare trykk på tittelen i videoen så kommer dere inn på youtube og videoen:) 
Vi er igang folkens, fortsett og refresh så lenge dere orker! :) 
POSTED BY: Maria gjesteblogger
31.01.2014 | 17:27 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 53

«Jeg har blitt såret alt for mange ganger, jeg orker ikke enda en gang.» Hun snudde ryggen til meg og jeg ble se på at hun gikk gjennom folkemengden og ble borte. «Gate 7 stenger om et minutt.»  


Lena's P.O.V


Jeg vendte han ryggen og gikk imot strømmen, altså folkemengden. Jeg prøvde så godt jeg kunne å skjule hvor såret jeg var, så jeg gikk med rak rygg. Han satt sikkert på flyet på vei til... Hvor enn de skulle, han hadde ikke fortalt meg det engang. Den drittsekken. Jeg ristet på hodet. Jeg visste med meg selv at Liam var langt fra en drittsekk. «Hva skal jeg finne på i disse fire månedene?» mumlet jeg til meg. Jeg så nedover meg selv. Den blomstrete toppen som ikke dekket hele magen engang og de mørke dongeribuksene mine. Jeg elsket de to plaggene kombinert, men akkurat nå hatet jeg de. Jeg kom til å ha vonde minner med de så lenge jeg hadde en hukommelse.

Jeg gikk inn døren og tråkket av meg skoene. Jeg håpet at det ikke var mulighet å se at jeg hadde grått. Jeg orket ikke å svare på noen følelsesladde spørsmål. Det kom små pipelyder fra stuen som skar i ørene. Jeg ristet forsiktig på skuldrene av frysningene jeg fikk. Olivia hadde fått en badeand som hun elsket, men den lagde verdens ekleste lyd. Jeg tok noen skritt inn i stuen. «Hei,» smilte jeg og hadde blikket festet på lille Olivia som satt midt på gulvet, bak et tårn av lego. «Ena!» gliste hun og vinket med den ledige hånden, med den andre klemte hun på anden. Jeg ristet på hodet, sukket og smilte på samme tid. «Hvor er mamma?» spurte jeg og kastet et blikk rundt om i stuen. Olivia pekte på kjøkkenet og så forventningsfullt på meg. Jeg lo svakt og gikk opp på rommet mitt. Det var det eneste rommet i hele huset jeg kunne få være i fred på. Bortsett fra badet, når jeg først kom på den tanken... Det hadde vært deilig med et beroligende bad. Jeg gjespet og blunket en del ganger før jeg satte meg ned på sengekanten. Var det offisielt slutt? Jeg elsket han jo, eller gjorde jeg? Det var like før jeg klasket til meg selv. Jeg skulle ikke tilgi han så lett. Jeg ville jo tross alt ha en kjæreste jeg kunne stole på, ikke en som løy. Jeg tok meg meg et nytt antrekk fra klesskapet mitt og vandret inn på badet. Antrekket jeg valgte var ganske enkelt og behagelig, akkurat det jeg trengte.

Jeg tappet i varmt vann i badekaret og øste på med såpe. Jeg kunne aldri få nok av skummet, haha. Det hørtes vel veldig barnslig ut, men det var høydepunktet ved å bade. Jeg kledde av meg og la det skitne tøyet i en blå, slitt kurv. Jeg løftet opp den første foten og førte den ned i det glovarme vannet. Det sved, men idet jeg satte hele kroppen ned forsvant smerten med resten av følelsene. Jeg lot vannet og såpen rense både kropp og sjel. Jeg lukket øynene og lente meg tilbake. Vannet skvulpet forsiktig meg i nakken og skummet ga meg en avslappende følelser. Det manglet bare noen roseblader og en gutt... «Skjerp deg, Lena...» kjeftet jeg på meg selv og åpnet øynene. Det eneste jeg så var hvitt skum og en hvit, flisete vegg. Jeg tok dusjhodet og lot vannet strømme ut. Jeg skylte ut skummet fra håret mitt og slengte på en dæsj med shampoo. Jeg masserte det inn i hodebunnen og skylte det fort ut. Jeg gjentok det samme med balsamen og jeg såpet inn kroppen i samme slengen.


 

Etter det forfriskende badet hadde jeg blitt trøtt, så jeg gikk til sengs med alle de blandende følelsene mine. De sårete følelsene, lengselen, savnet, og håpet.


31.01.2014 | 07:44 | Kategori: One Direction

Regler for å slå Vevo rekorden

I dag, så kommer jo Midnight Memories videoen ut. Og som sikkert alle vet, så har vi en vevo rekord å slå. Vi har 24 timer på oss, til å få over, 19,3 views. Siden alle strategier&regler jeg har lagt ut før er på engelsk, tenkte jeg å oversette litt av det til norsk. 

·      -    Det er ikke garantert at det vil telle når du bare ser 30 sek, så jeg anbefaler og se hele videoen eller 45 sek.

·       -  Da SOML videoen kom ut, var det mye styr med ??refresh&replay?? og alt det der. Hvis du bare ser 45 sek av videoen, så har du jo ingen replay knapp, så da må du refreshe hele siden. Hvis du ser hele videoen, så kan du trykke på replay.

·       -  Åpne flere faner!  Det er bare å skru av lyden J

·       -  Bruk gjerne flere enheter.  (Pc, mobil, ipad etc)

·         -Del videoen! Del på facebook, twitter, instagram osv. Få flest mulig til å se den.

·       -  IKKE bruk automatiske triks som auto-replay, auto-refresh osv. DET VIL IKKE TELLE.

 

·      -   Ikke se kopi versjoner av videoen, det vil heller ikke telle. Det kan også være smart å se videoen gjennom Vevo.com og ikke youtube. Men hvis du er helt sikker på at det ikke er en kopiversjon, kan du også se den på youtube J

 

 

      Det er helg folkens! Så prøv å sitte lenge oppe:) 

J   Jeg kommer til å legge ut link så fort som mulig, men kommer dessverre ikke hjem før halv seks tiden. Håper så mange som mulig deltar :) 

    POSTED BY: Maria gjesteblogger


31.01.2014 | 07:11 | Kategori: One Direction

Emma Roberts snakker om One Direction

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


30.01.2014 | 20:36 | Kategori: One Direction

Midnight Memories - Teaser 2

POSTED BY: Maria gjesteblogger
30.01.2014 | 15:07 | Kategori: One Direction

Reklame for Midnight Memories

POSTED BY: Maria gjesteblogger
30.01.2014 | 14:27 | Kategori: One Direction

1D var de mest selgende artistene i 2013

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


29.01.2014 | 19:24 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 52

«Liam!» Jeg hørte en stemme i det fjerne rope navnet mitt. Jeg snudde meg brått og så meg rundt. Jeg fikk ikke øye på henne med det første, men så så jeg de tårevåte øynene glitre mot meg. Det brune håret som lå perfekt nedover brystet og de leppene jeg hadde savnet så lenge. «Lena!» ropte jeg uten å tenke meg om. Hva gjorde hun her?  


De andre gutta stoppet opp de og. Jeg ble stående, frosset fast i bakken. «Hvorfor?» spurte hun og stoppet opp en meter unna meg. Alt for langt bort fra meg. «Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det,» svarte jeg og så ned. «Gate 7 går om 5 minutter,» sa stemmen over oss. «Vi har dårlig tid,» sa Zayn lavt til meg. «Lena, jeg er nesten nødt til å gå,» svarte jeg lavt og så på henne. «Ikke før jeg får en forklaring!» Hun var bestemt i stemmen og øynene hennes var på bristepunktet. «Lena...» begynte jeg og ristet forsiktig på hodet, for å prøve å finne en gyldig forklaring. «Ikke snakk deg bort! Jeg er lei, bare si det rett ut!» Ordene forsvant nesten bort på grunn av all gråten. Hendene hennes skalv og jeg fikk så dårlig samvittighet for å ha løyet for henne. Harry prikket meg forsiktig på skulderen. «Vi går til gaten,» hvisket han og jeg svarte med et kort nikk. Lena la armene kors over brystet. «Jeg stolte på deg.» «Jeg vet,» svarte jeg lavt og så på de svarte joggeskoene mine. Den ene lissen hadde gått opp. «Hvis du visste det, hvorfor?» Hun stønnet og tok et lite skritt nærmere meg. «Jeg har hatt den verste tiden noen gang, fordi du slo opp meg. Men så var det bare på grunn av det jævla turneen din. Jeg burde skjønt det, karrieren kommer foran alt,» glefset hun til meg med kinn våte av tårer. Jeg ble stående å se på henne, lamslått og forferdet. «Gi meg mulighet til å forklare,» mumlet jeg og tok etter hånden hennes. Hun trakk den raskt tilbake og så rart på meg. «Jeg venter.» Jeg trakk pusten og blunket vekk tårene som hadde lagt seg på øynene. Jeg hadde ikke så lang tid igjen. «Jeg ville ikke at du skulle være knyttet til meg. Jeg ville at du skulle ha friheten til å treffe andre folk å gjøre hva du vil i fire måneder uten å tenke på hva som er best for meg. Jeg innså i ettertid at det var galt, jeg burde ha sagt sannheten. Jeg beklager, Lena! Jeg beklager virkelig!» Hun så meg dypt i øynene. De klare blå øynene skinte mot meg som overflaten på en sjø som glitret i lyset fra solen.

 

«Ja, det var galt,» mumlet hun og så til siden. «Veldig galt,» la hun til og sukket. «Kan du tilgi meg?» spurte jeg og tok hånden hennes. Denne gangen trakk hun ikke den tilbake. «Hvorfor spurte du meg ikke om å bli med? Du vet jo at jeg mer enn gjerne vil det,» spurte hun og så opp på meg igjen. «Jeg spurte, men jeg fikk ikke lov til å ha deg med,» svarte jeg og strøk henne ømt på hånden med tommelen. Den var myk, myk og god. «Jeg kunne ha besøkt deg? Liam, det var tonnevis av muligheter som aldri blir brukt fordi du ikke diskuterte det med meg...» Hun var ikke fult så spydig i stemmen lenger, men langt fra det tonefallet hun brukte å snakke til meg i. «Jeg vet det, jeg bare... Var helt fra meg, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg tok den korteste utveien.» Lena kremtet, «og den dummeste.» Jeg nikket meg enig. «Kanskje du ikke ville ha meg med?» Det kom som et sjokk, så jeg stirret lamslått på henne. «Hva er det du snakker om?» spurte jeg forvirret og så såret på henne. Hvordan kunne hun tro noe sånt? Hun gikk litt fra side til side og hadde blikket festet i bakken. «Hvordan vet jeg at ikke dette også er løgn?» spurte hun uten å se opp. «Du må bare tro meg,» svarte jeg og svelget en klump i halsen. «Jeg vet ikke om jeg klarer,» svarte hun og slapp hånden min imens hun tok et skritt tilbake. «Jeg har blitt såret alt for mange ganger, jeg orker ikke enda en gang.» Hun snudde ryggen til meg og jeg ble se på at hun gikk gjennom folkemengden og ble borte. «Gate 7 stenger om et minutt.» 


29.01.2014 | 18:03 | Kategori: One Direction

Midnight Memories - Teaser 1

POSTED BY: Maria gjesteblogger
29.01.2014 | 18:01 | Kategori: Niall Horan

Intervju av Niall på Derby kamp i går

POSTED BY: Maria gjesteblogger
29.01.2014 | 07:48 | Kategori: Instagram

Niall på instagram

niallhoran

#WeAreDerby #PridePark #3-2 #SuperRams #MyLove¨

 

POSTED BY: Maria gjesteblogger


29.01.2014 | 07:41 | Kategori: Harry Styles

Nye bilder av Harry 26.01

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger

 


28.01.2014 | 14:07 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis og Eleanor forrige helg

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


28.01.2014 | 00:18 | Kategori: Instagram

Eleanor på instagram

POSTED BY: Maria


27.01.2014 | 21:40 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


27.01.2014 | 21:39 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis og Eleanor på ski med venner forrige helg

De var i Frankrike!

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger

 

 

 


27.01.2014 | 19:45 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 51

 «Gate 7 går om ti minutter,» ble sagt over hodene våre. «Der skal vi,» sa Zayn og vi fulgte etter han. Jeg diltet etter de andre. Fire måneder uten Lena, hvordan skulle jeg overleve?


Jeg ristet vekk tanken, jeg måtte ikke ha det som vane å tenke på henne. «Opp med humøret!» Niall la en vennlig arm rundt skulderen min. «Lett for deg å si,» mumlet jeg. Niall sukket og tok ned hånden. «Ikke vær så negativ.» Vi fortsatte ferden gjennom flyplassen, for å nå gaten vår. «Pass.» Ei blond dame med et påklistret smil så på oss med en hånd som hun forventet at vi skulle legge passene i. Jeg rakte henne mitt. «Åh, gud. Er det selveste Liam Payne?» Hun så måpende på meg. Jeg lo kort. «Ja, det stemmer,» svarte jeg og smilte svakt. «Kunne du være så vennlig å skrive en autograf til datteren min? Hun er en stor fan,» fortsatte hun og gestikulerte for å poengtere hvor stor fan hun var. Jeg tok pennen hun rakte meg og skriblet ned en liten hilsen. De andre gutta gjorde det samme. «Snart drar vi,» sukket Harry og så seg tilbake med et tomt blikk. Det var tungt for alle sammen å reise bort fra familien i en så lang periode. Bare små samtaler på skype, telefonen og sånt. Det var det verste med turnelivet. Guttene kikket sørgmodig på meg, jeg kunne ikke noe for hvor mye jeg misslikte den måten de behandlet meg på. Som om jeg var et lite barn som nettopp hadde mistet kjærligheten sin på bakken. Stemmer var overalt, så klart. Vi var tross alt på en flyplass. Stemmer over hodet på meg som strømmet ut gjennom høyttalerne, stemmer som kom fra etasjen under og stemmer som kom fra alle de reisende som omringet meg på alle sider. Jeg stoppet opp, lammet og blek i ansiktet. Louis stoppet opp og så bekymret på meg. «Liam, er alt bra?» Stemmen hans var svak iforhold til alle som omringet hodet mitt og stengte alt annet ute. Noen snakket om hva de skulle ha til middag, noen om plassen de skulle, en kjeftet på konen sin og noen barn gråt. Da gikk det opp fra meg. Livet går videre. Uansett hvor vondt man har det, så går det videre. Keep calm and carry on, var det noe som het.

De andre hadde snudd seg de og. Jeg begynte å komme til meg selv igjen. Det var som om sjelen min hadde forlatt kroppen for noen sekunder. Jeg kunne ikke forklare det. «Er du der?» spurte Zayn nølende med et bekymret ansiktsuttrykk og trippet urolig på stedet. Jeg ristet febrilsk på hodet og samlet meg sammen, blunket noen ganger og så meg rundt. Vi sto midt på en flyplass, i veien for alle de som hadde det travelt. Jeg puttet på et smil og så fra Harry til Zayn. «Jeg er her.» Alle så mistroisk på meg, noe jeg forsto. «Hvis du sier det så...» nølte Harry og så seg rundt, fra side til side. Det var da jeg først merket at Niall sto i utkanten av ringen vi sto i, krøket sammen. Blikket hans flakket rundt om i rommet. Leppen hans skalv og øynene var blanke. Jeg møtte blikket til Louis og nikket mot Niall. Han snudde seg. Jeg gikk med raske steg mot Niall og trakk han inntil meg. «Klaustrofobien?» hvisket jeg lavt. Han nikket skjelvende og pustet tungt ut. Det var ikke lett for Niall å ha klaustrofobi. «Gaten vår går om sju minutter,» hvisket Zayn som hadde kommet ved siden av oss. Jeg nikker bekreftende og så bekymret på Niall. «Går alt greit?» Han nikket sakte, men jeg var ikke så sikker på om han mente det. Jeg holdt han rundt skulderen og fulgte han til gaten vår. Tett etterfulgt av resten av gutta. «Da drar vi,» sukket Louis og så seg tilbake. Fire måneder, fire hele måneder. Jeg så utover flyplassen og vendte ryggen mot de. Jeg skulle gi alt for fansen, jeg skulle gjøre det for Lena. Der gjorde jeg det igjen, tenkte på henne.


 

«Liam!» Jeg hørte en stemme i det fjerne rope navnet mitt. Jeg snudde meg brått og så meg rundt. Jeg fikk ikke øye på henne med det første, men så så jeg de tårevåte øynene glitre mot meg. Det brune håret som lå perfekt nedover brystet og de leppene jeg hadde savnet så lenge. «Lena!» ropte jeg uten å tenke meg om. Hva gjorde hun her? 

 

Jeg har lite motivasjon for å skrive, for tiden. Noen som har noen ideer eller noen ønsker til hva som skal skje videre? 


27.01.2014 | 15:08 | Kategori: One Direction

Midnight Memories video - tid

Jeg tror jeg glemte å si hvilken tid Midnight Memories - musikkvideoen slippes. Så, da tenkte jeg å poste litt om det igjen. 

Permalink til innebygd bilde

Her i Norge slippes altså videoen, neste fredag 31.Januar, klokken 17:00. 

Permalink til innebygd bilde

Så da håper jeg mange av dere blir med, for å prøve å slå Vevo rekorden. 

POSTED BY: Maria gjesteblogger


27.01.2014 | 15:02 | Kategori: Zayn Malik

Nytt bilde av Zayn

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


27.01.2014 | 14:25 | Kategori: Harry Styles

Harry under et intervju i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


27.01.2014 | 07:41 | Kategori: Harry Styles

Usett bilde av Harry

Permalink til innebygd bilde

ahahha. 

POSTED BY: Maria gjesteblogger


27.01.2014 | 07:38 | Kategori: Harry Styles

Harry drar fra en bursdagsfest i går kveld

Han var på bursdagsfesten til Heather.

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


26.01.2014 | 18:03 | Kategori: Niall Horan

Niall i 'The Sun'

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


26.01.2014 | 18:02 | Kategori: Zayn Malik

Zayn nylig

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Det siste bildet, er han sammen med fetteren hans! :)

POSTED BY: Maria gjesteblogger


26.01.2014 | 10:05 | Kategori: Harry Styles

Harry i går kveld

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

POSTED BY: Maria gjesteblogger


26.01.2014 | 10:00 | Kategori: Niall Horan

Nialls DM til en fan nylig

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


26.01.2014 | 09:58 | Kategori: Bilder

Flere bilder fra Midnight Memories videoen

Embedded image permalink

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Embedded image permalink

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria gjesteblogger


25.01.2014 | 13:43 | Kategori: Harry Styles

Harry med en fan i går

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria gjesteblogger


25.01.2014 | 13:42 | Kategori: Video

Musikkvideo til MM kommer neste fredag!

Musikkvideoen til Midnight Memories kommer ut neste fredag! Gleder meg kjempemasse:)
Embedded image permalink

Embedded image permalink

Sorry for lite oppdatering i går og i dag, nettet mitt har vært nede:/ 

POSTED BY: Maria gjesteblogger

 


24.01.2014 | 22:00 | Kategori: 1D Historie - 11

Info om 1D historie 11

Jeg skal reise bort i helgen og får ikke mulighet til å lagt ut noen deler. :/ Mulig det kommer dobbelt opp senere, vi får se!

Snakkes! ♥ 


23.01.2014 | 21:43 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 50

«Jeg tror ikke det gikk så bra, kanskje vi må ordne opp for han?» svarte jeg og nølende på Zayn som nikket. «Niall, Harry, Louis? Kom hit!» ropte han og forsvant ut av døråpningen.


Lena's P.O.V

Tårene hadde gitt seg nå, endelig. Jeg snufset og begravde hodet i puten. Det banket lavt på døren, men jeg var ikke i humør til å snakke med noen. «Lena, kan jeg komme inn?» spurte pappa fra andre siden av døren. «Nei,» svarte jeg surt og la meg under dynen. Det var godt og varmt. Luften ble tatt fra meg og ble omringet av det mørke og klamme. Jeg ville sove, men det var nesten umulig med tanke på hvor mye jeg hadde sovet i det siste. Skrittene til pappa gikk ned trappen og ned i stuen. Han hadde gitt opp på meg. Vel, slik er det å ha ei tenåringsdatter med kjærlighetssorg i huset. Tårene fortsatte å renne nedover kinnene og ned på puten. Den ble fuktig av alle tårene.


Mobilen ringte og jeg tok den opp, det var et privat nummer. Jeg var ikke i humør til å snakke med noen fremmende, så jeg ignorerte den. Ringingen ga seg, men like etterpå var det på'n igjen. «Hold kjeft,» snerret jeg til mobilen, men den ga seg ikke. Jeg tok den opp, 5 ubesvarte anrop. Det var da voldsomt. Jeg snufset, kremtet og trakk pusten dypt inn. Kunne man høre at jeg hadde grått nå? Forhåpentligvis ikke. Mobilen ringte atter en gang og jeg tok den inntil øret etter at jeg trykket på svarknappen. «Hallo?» Jeg kremtet litt til, pokker jeg hørtes jo helt jævlig ut. «Lena?» Stemmen var hes og mørk, jeg visste med en gang hvem det var. «Goodbye,» svarte jeg fort og la på. Ikke til å tale om at jeg skulle snakke med Harry nå. Mobilen ringte nok engang, og igjen og igjen. Etter sju ganger orket jeg ikke mer, jeg ble nødt til å ta den. «Hva er det?» nærmest glefset jeg i mobilen. «Ja, hei på deg,» mumlet Niall. Var det ikke Harry som snakket istad da? Hm, javel, tenkte jeg. «Vi må snakke,» fortsatte han. «Vi har ingenting å snakke som.» «Ikke vær så vanskelig,» tagg Niall. Jeg svarte ikke, bare med et enkelt sukk. «Hva vil du snakke om?» svarte jeg etter en stund, for å bryte den pinlige tausheten. «Liam.» «Nei,» svarte jeg bestemt. «Jeg prøver å glemme han.» «Hvorfor?» spurte Niall og ga seg ikke. «Fordi...» Jeg må nok ha virket temmelig gretten, stakkars Niall. «Fordi hva?» spurte han med en hard tone. «Fordi... Han gjorde det på en måte slutt...» betrodde jeg meg og kjente at tårene steg på. «Men du elsker han?» spurte Niall, men spørsmålet svarte seg allerede selv. Jeg snufset lavt, og håpte på at han ikke hørte det. «Gråter du?» spurte Niall forundret og ble mild i stemmen. «Nei,» svarte jeg kjapt og skjerpet meg. Kanskje litt for fort? «Svar på spørsmålet mitt,» beordret Niall. «Ja.» «Er du sikker?» «Ja?» «Er du..?» Jeg avbrøt han. «Ja, jeg elsker han. Skal du få det inn med teskje?» Niall lo kort. «Hvorfor ringte du egentlig?» spurte jeg svakt. «Liam har ikke vært seg selv siden, ja du vet. Dere må få ordnet opp, før...» Niall stoppet opp og det bli en pinlig taushet. «Før hva da, Niall?» spurte jeg nervøst. Jeg hadde på følelsen at det var noe Liam ikke hadde fortalt meg. «Før turneen.» «Før hva!?» nesten ropte jeg inn i telefonen. Hvorfor hadde han ikke sagt noe?


Liam's P.O.V


 

Det var snart på tide å ta flyet. Vi satt i taxien på vei til flyplassen. Jeg, Harry, Louis, Zayn og Niall. Gutta på tur! Jeg prøvde å muntre meg selv opp, men uten særlig hell. «Opp med humøret,» smilte Louis og dultet meg vennskapelig i skulderen. Jeg prøvde på et smil tilbake, men mest sannsynlig, så det ut som jeg gjorde en grimase, for smilet til Louis bleknet. «Da er vi fremme,» mumlet sjåføren og vi gikk ut alle sammen. Bagasjen var allerede blitt fraktet til dit vi skulle. Det var bare vi som manglet. Vi gikk inn på flyplassen. «Gate 7 går om ti minutter,» ble sagt over hodene våre. «Der skal vi,» sa Zayn og vi fulgte etter han. Jeg diltet etter de andre. Fire måneder uten Lena, hvordan skulle jeg overleve?


23.01.2014 | 18:24 | Kategori: Louis Tomlinson

Artikkel om hva Louis gjør for veldedighet

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


23.01.2014 | 17:12 | Kategori: Liam Payne

Liam i avisen

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


23.01.2014 | 14:32 | Kategori: Liam Payne

Liam med venner i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


22.01.2014 | 18:07 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis med fans i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


22.01.2014 | 18:06 | Kategori: Harry Styles

Nye bilder av Harry i Hollywood

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger22.01.2014 | 07:35 | Kategori: Harry Styles

Harry i Hollywood

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


21.01.2014 | 20:08 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


21.01.2014 | 20:05 | Kategori: One Direction

Guttene i det australske magasinet 'New Idea'

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


21.01.2014 | 18:52 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 49

«Hvor er du, Liam?» sukket jeg til meg selv og lot tårene ta over kontroll slik jeg hadde gjort hver kveld denne perioden.

Liam's P.O.V

«Hvordan går det med deg?» Niall satte seg ned ved siden av meg i sofaen og så bekymret på meg. «Bra,» mumlet jeg og så ned. Den siste måneden hadde vært den verste i livet mitt. Hvorfor hadde jeg vært så dum å gi slipp på henne. Jo, for jeg var for feig til å si sannheten. «Jeg ser det,» svarte Niall ironisk med et sukk. «Liam, jeg og resten av gutta har merket at du er ikke deg selv lenger etter det med Lena.» Jeg orker ikke tanken å å svare, slik hadde de vært den siste uken. Prøvd å snakke til meg 24/7. «Du må snakke med henne,» sa Niall til slutt. Harry kom ut fra kjøkkenet med en kopp te i hånden. Han støttet seg på dørkarmen. «Niall har rett,» sa han. «Ikke du og,» sukket jeg og reiste meg. «Kan dere ikke la meg være i fred?» Jeg satte kursen mot rommet mitt, men Harry holdte meg igjen. «Slipp meg,» hveste jeg surt på han. Harry strammet grepet mot overarmen min. «Du kan ikke bare stikke av sånn, det blir bare verre,» sukket han og så hardt på meg. «Enten så snakker du med Lena eller...» Niall stoppet opp og ga meg et advarende blikk. «Eller hva?» spurte jeg surt. «Eller så gjør vi det,» svarte Harry for Niall. Jeg vekslet blikket mellom de to og vred meg ut av grepet til Harry. «Okei, jeg gjør det,» mumlet jeg og slengte igjen døren på rommet mitt. Jeg hev puten min hardt inn i veggen. En enslig liten fjær fant veien ut og dalte ned mot bakken. Jeg dumpet ned i sengen og sank sammen. Jeg hadde hatt de samme rutinene den siste uken. Spise, gråte, sitte i stuen, gråte, album, gråte, spise... Jeg var mildt sagt, jævlig lei. Tårene flommet på og jeg tok opp mobilen min. Jeg bladde nedover kontaktene mine til jeg fant Lena. Jeg så på bildet av henne. De livlige øynene hennes lyste mot meg, hva hadde jeg gjort? De var helt sikkert ikke like livlige lenger, eller? Kanskje hun hadde funnet en annen? Jeg låste igjen mobilen og kastet ned til andre enden av sengen. Jeg orket ikke å snakke med henne, det kom bare til å gjøre alt verre. Kanskje det jeg kom til å glemme henne i morgen. I morgen var dagen vi dro på turne og ble borte i fire måneder, kanskje jeg fikk tankene på noe annet.


Det banket på døren. «Kom inn,» mumlet jeg og satte meg opp. Jeg skyndte meg å tørke tårene på skjorteermet. Døren ble åpnet og Perrie kom inn. «Hva gjør du her? Zayn er...» Jeg stoppet opp og så uforstående på henne. Hun smilte svakt. «Kan jeg sette meg?» Hun pekte på sengen, og jeg nikket. «Klart det.» Hun satte seg forsiktig ned ved siden av meg og sukket. «Jeg er ikke her for å besøke Zayn, men de andre mente at du hadde godt av at vi snakket sammen.» Jeg så på henne som om hun var et romvesen. «Hvorfor deg?» Hun trakk på skuldrene. «Trolig siden jeg er jente,» lo hun og gjorde et forsøk på å være morsom. Jeg stirret likegyldig på henne. Hun stoppet med å le og så bekymret å meg, slik alle hadde gjort den siste tiden. De behandlet meg som et lite barn. «Du må få det ordnet opp mellom deg og Lena,» sukket hun. Jeg så på henne, «det er ikke noe å gjøre, jeg dummet meg ut. Jeg gjorde en feil.» Jeg så ned igjen og sukket. «Det er for sent.» Perrie ristet fort på hodet. «Det er aldri for sent, Liam. Jenter liker gutter som innrømmer en feil.» «Lena er ikke som alle andre jenter, hun er unik,» svarte jeg grettent. «Liam, ikke vri på det. Har du sendt henne en melding som Niall sa?» Jeg nikket og la til, «hun har ikke svart.» Det var ren løgn, men det så ut som hun trodde på det. Perrie smilte mildt til meg, «Hun gjør det nok snart.» Jeg sukket og lukket øynene. «Jeg vet ikke helt, jeg tror hun ble ganske såret...» Perrie så forståelsesfullt på meg. «Det skjønner jeg egentlig, du burde bare ha fortalt sannheten. Hun ville ha forstått,» svarte Perrie. Jeg reiste meg opp. «Slutt å skyld på meg!» hveste jeg i ansiktet hennes. «Det er ikke så lett som du tror å si den sårende sannheten opp i ansiktet til den man elsker.» Jeg marsjerte ut av rommet uten å snu meg og slengte nok en gang igjen døren.

 

Perrie's P.O.V

 

Jeg så på at Liam marsjerte ut av rommet og slengte døren igjen. Jeg sukket, Zayn hadde rett. Liam var ikke seg selv. Zayn tittet inn og så bekymret på meg. «Hvordan gikk det?» spurte han uten å komme inn. Jeg sukket og trakk på skuldrene. «Jeg tror ikke det gikk så bra, kanskje vi må ordne opp for han?» svarte jeg og nølende på Zayn som nikket. «Niall, Harry, Louis? Kom hit!» ropte han og forsvant ut av døråpningen.

 


Det var noen som spurte etter maraton, og jeg har kjempe lyst til å ha et! Men så er det fryktelig mye innlevernger, prøver og foredrag frem til vinterferien, og det må jeg prioritere. Så det blir mest sannsynlig ikke noe maraton før det. :/


21.01.2014 | 14:24 | Kategori: Harry Styles

Artikkel om 'Hendall'

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


21.01.2014 | 14:23 | Kategori: Harry Styles

Harry med venner nylig

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


21.01.2014 | 07:34 | Kategori: Harry Styles

Harry med en venn i dag

 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


20.01.2014 | 16:01 | Kategori: Liam Payne

Liam med fans i går

 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


20.01.2014 | 15:42 | Kategori: One Direction

Artikkel om Simon og guttene

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


20.01.2014 | 07:30 | Kategori: Harry Styles

Flere DMs fra Harry til fans

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


20.01.2014 | 07:29 | Kategori: Photoshoot

Guttene på ''Twist Magazine'' forside

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


19.01.2014 | 21:28 | Kategori: Harry Styles

Harrys DM til en fan

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger

 


19.01.2014 | 21:00 | Kategori: Liam Payne

Liam med en fan i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria gjesteblogger


19.01.2014 | 21:00 | Kategori: Niall Horan

Niall på en pub i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


19.01.2014 | 16:34 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 48

Jeg ville si at jeg elsket han. Jeg ville si at han var en god kjæreste, men det som kom ut var, «kanskje det...»


Jeg ble stående og se på Liam som gikk motsatt av vei av den veien jeg skulle gå. Den maskuline ryggen hans, det brune, lekre håret som viftet i takt med vinden. Hvorfor lot jeg han gå? Jeg kunne ikke gi slipp på han, men kanskje det var han som ga slipp på meg? Tankene sirklet omkring inne i hodet, tanker uten mening eller med alt for mye mening. «Liam!» ropte jeg og håpet på at han skulle snu seg. Han stoppet i det minste opp. «Liam, jeg er lei meg!» ropte jeg igjen, uten å bry meg om at alle i hele verden kunne høre min lille kjærlighetserklæring. «Jeg elsker deg!» ropte jeg tok noen skritt fremover. Han snudde seg fremdeles ikke. «Jeg vil ikke miste deg,» sa jeg lavt imens jeg tørket bort tårene fra øyekrokene. «Lena,» startet Liam uten å snu seg. Stemmen hans var skjelven og ustø. «Jeg elsker deg og, men jeg vet ikke om...» Hjertet mitt hoppet over et slag og jeg løp mot han. «Vi er som skapt for hverandre,» ropte jeg imens jeg kastet meg om skuldrene hans. «Jeg vil ikke miste deg,» hulket jeg og lot tårene strømme på. «Det er så mye drama mellom oss, og i min karriere vet jeg ikke om det er så lurt,» sukket og han strøk meg nedover ryggen og trakk meg inntil han. Jeg oste inn lukten av mint og Liam. Jeg følte meg trygg når jeg var med han, en trygghet jeg lenge hadde lengtet etter. «Lena, ikke misforstå. Jeg elsker deg, men jeg tror det er lurest at vi tar oss en pause. Ikke bare for min del, men for din og. Vi burde ikke gjøre vondt verre.» Øynene hans var røde og hovne.

«Du kan ikke mene dette,» hulket jeg gråtkvalt mot han. «Jeg kommer alltid til å elske deg, ingenting vil endre på det, men vi har hatt våre nedturer sammen, ganske ofte.» Jeg dro meg ifra han og staglet bakover. «Hva med alle oppturene da?» snufset jeg og strevde med å holde meg på beina. «Jeg vil ikke at du skal være knyttet til meg, en som ikke fortjener deg. Det finnes mange andre som kan gjøre deg mye lykkeligere.» Jeg ristet på hodet. «Nei, det er deg jeg vil ha. Ingen andre.» Liam kom nærmere meg og plantet leppene sine på mine. Han trakk seg unna med tårevåte øyne. «Farvel, Lena. Dette er ikke slutten på oss, jeg lover.» Deretter snudde han ryggen mot meg og jeg ble stående alene i tårer.


1 måned senere


 

Jeg hadde ikke sett noe til Liam på en måned nå. Jeg hadde unngått alt som kaltes for sosiale medier, aviser og tv-programmer. Jeg savnet han, jeg savnet han virkelig. Olivia hadde heldigvis kommet hjem og hun hadde fjernet stingene fra pannen. Gipsen skulle hun ta av neste uke. Vi finner ut av det hadde han sagt, det var rett og slett ren løgn. Kanskje hele forholdet var en løgn. Mamma var fornøyd med at jeg satt inne på rommet mitt hele tiden og sippet. Hun var bare glad for at jeg ikke møtt Liam. Hvor lenge mente han at vi skulle være borte fra hverandre? For å være ærlig visste jeg ikke om jeg klarte det så mye lenger. Jeg hadde skulket skolen hele uken, snart kom vel mamma til å merke det. Livet mitt var et helvete. Jeg hadde mistet Liam, for en stund ifølge han. Hva enn han mente med det. «Hvor er du, Liam?» sukket jeg til meg selv og lot tårene ta over kontroll slik jeg hadde gjort hver kveld denne perioden. 

Hva skjedde nå?


19.01.2014 | 11:25 | Kategori: Harry Styles

Harry med Alexa Chung og Pixie Geldolf i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 


19.01.2014 | 11:21 | Kategori: Harry Styles

Harry i Utah i går

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


19.01.2014 | 11:19 | Kategori: Harry Styles

5SOS snakker om Harry under twitcamen deres i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


18.01.2014 | 22:55 | Kategori: Harry Styles

Harry på Sundance filmfestival

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


18.01.2014 | 17:26 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 47

Nei, det gikk ikke bra. Lillesøsteren min var skadet, mamma hatet meg og jeg fikk ikke lov til å møte kjæresten min. Liam dro meg inntil seg og hysjet på meg. «Vi finner ut av det, det gjør vi alltid.»


Jeg visste selv at jeg ikke var så sikker på det selv. Mamma hadde vært tydelig i sine ord. Jeg la meg bakover i sengen og lot tårene renne vilt nedover kinnet. Helvete, helvete, helvete. Liam var alt for meg, jeg kunne ikke bare gi han opp helt uten videre. Selv om det betydde at jeg måtte møte han i skjul. Frustrasjonen var stor og alt føltes helt håpløst. Uansett hva jeg gjorde måtte jeg skuffe noen, og jeg visste med meg selv at det kom til å bli mamma. Jeg så på klokken, det var nok på tide å legge seg nå. Det var skole i morgen og jeg måtte få nok søvn. Jeg skrudde av lyset og lot øynene mine omgi seg meg mørket.


Liam hadde lovet meg å møte meg etter skolen, så jeg sto utenfor porten og ventet. Jeg fant ut hvem den nye kjæresten til Robin var. Det var Bridget som han gikk i spanskklasse med. De var søte sammen og jeg var glad for at han i det minste hadde fått en lykkelig slutt. Jeg så en stor klynge av jenter i svingen til venstre for meg og skjønte fort hva det dreide seg om. Det så egentlig veldig komisk ut, men jeg var ikke i humør til å le. Jeg sukket og gikk med raske skritt bort til klyngelen av jenter og fikk øye på et fortvilt ansikt i midten. «Still dere på rekke, alle skal få et bilde!» sa han desperat, men det så ikke ut som om jentene ville lytte. «Hei!» ropte jeg så høyt jeg klart fikk oppmerksomheten til jentene. De stirret måpende på meg. En av de fremste som hadde brunt hår satt opp i en høy hestehale lente seg til jenta ved siden av og hvisket, «det er Lena.» Jeg tror ikke det var meningen at jeg skulle høre det. Varmen steg i ørene og jeg var trolig knallrød. Liam tok noen skritt tilbake og lagde hysjtegnet til meg. Jeg nikket med øynene og rettet blikket mot jentene igjen. «Hør her, alle skal få et bilde.» Jeg stoppet opp, for å være sikker på at det forsto det. «MEN,» fortsatte jeg høyt. «Bare hvis dere stiller dere på en rekke, er det forstått?» Jentene nikket og begynte å stille seg pent og pyntelig på rekke. Liam som sto litt i bakgrunnen smilte takknemlig til meg og begynte å snakke med den første jenta som hadde øynene fulle av tårer. Det var så søtt å se på, han brydde seg virkelig om fansen sin.


Etter en halvtime takket Liam for seg og gikk avsted med meg. «Trodde du ikke fikk lov til å møte meg,» sa Liam og så nølende på meg imens han gikk ved min side nedover gaten. «Jeg gjør ikke det,» sukket jeg tungt og så trist på han. «Men det hindrer meg ikke i å møte deg.» Liam stønnet og så irritert på meg. «Jeg vil ikke lage mer trøbbel for deg.» Jeg ristet på hodet, «du gjør ikke det.» Fuglene kvitret en munter melodi imens de matet ungene sine. «Men du burde ikke ha sagt at det var din feil,» sukket jeg og så ned på asfalten. «Det var jo sant.» Jeg ristet nok engang på hodet. «Nei, det var jeg som ikke var ansvarsfull. Du prøvde bare å være en god kjæreste,» svarte jeg likegyldig og hadde blikket konsentrert på føttene våre. «Prøvde?» Han stoppet opp og så såret på meg. «Ærlig talt, hva er det du prøver å si?» Jeg hevet et bryn og himlet med øynene. «Ikke vær så barnslig, kanskje jeg ordla meg feil...» Han avbrutte meg, «eller kanskje du mente det? At jeg ikke er en god kjæreste?» Stemmen hans var hard, men øynene myke. De var blanke som en istapp som glitret i solen på en vinterdag. «Liam...» startet jeg, men fikk ikke ut ordene jeg ville si. Jeg ville si unnskyld. Jeg ville si at jeg elsket han. Jeg ville si at han var en god kjæreste, men det som kom ut var, «kanskje det...» 

Jeg beklager utrolig mye for at det ikke kom en del igår, men jeg fikk ikke tiden! Unnskyld! :(


18.01.2014 | 11:06 | Kategori: Fans

Harry med fans på The Eagles konsert

POSTED BY: Maria


18.01.2014 | 09:31 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i en fotoboks med familien nylig

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


18.01.2014 | 09:28 | Kategori: Harry Styles

Harry og Kendall på The Eagles konsert

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Mest sannsynlig er Harry der med Kendall, Khloe og Kris Jenner. 

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 


18.01.2014 | 09:07 | Kategori: Harry Styles

En bartender som møtte Harry på IG

Det var en bartender som møtte Harry, og postet ''historien'' på Instagram:

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


18.01.2014 | 09:05 | Kategori: One Direction

Guttene for 'Docomo'

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


18.01.2014 | 00:10 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i Manchester i dag

POSTED BY: Maria


17.01.2014 | 15:47 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer om privatliv etter kne operasjonen

POSTED BY: Maria


17.01.2014 | 15:45 | Kategori: Niall Horan

Niall i London etter kne operasjonen

POSTED BY: Maria


17.01.2014 | 07:40 | Kategori: Fans

Harry med en fan i LA

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


17.01.2014 | 07:38 | Kategori: Liam Payne

Liam og Sophia på en NBA kamp (basketball)

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 


17.01.2014 | 07:37 | Kategori: Harry Styles

Harry i LA i dag

Permalink til innebygd bilde

Han er med Alexa Chung! Hun la ut dette bilde på IG. 

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


16.01.2014 | 17:22 | Kategori: Niall Horan

Usette bilder av Niall

26. Januar i Mullingar:

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde


Permalink til innebygd bilde


28. Januar:

Permalink til innebygd bilde


Nyttårsaften:

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger

 


16.01.2014 | 17:19 | Kategori: Niall Horan

Niall på instagram

Thank god for filters huh! Be in an awful state without them hahaha

 

POSTED BY- Maria - gjesteblogger


16.01.2014 | 11:58 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 46

Siden Maria har tatt en pause med historien sin, så tenkte jeg at jeg kunne legge ut en del i dag og. :) Jeg kommer ikke til å oppdatere daglig, men det kommer kanskje litt oftere en annenhver dag. Hvis jeg har tiden da!

 

Jeg smilte og strøk henne på kinnet. «Alt kommer til å gå bra, vennen. Jeg lover,» hvisket jeg og plasserte leppene mine mot det varme, myke kinnet hennes.


Døren bak oss åpnes og mamma og pappa steg inn. Begge to så bekymret ut og de så rett gjennom meg. Mamma gikk med raske skritt bort til den lille sengen hun lå i. Pappa fulgte etter. «Jenta mi,» hvisket hun mildt og strøk henne på kinnet. Pappa la en støttende hånd på skulderen hennes. Jeg tok et skritt bakover og kjente hånden til Liam som grep etter min. Jeg så opp på han og smilte, tok hånden hans og klemte den. Mamma snudde seg mot meg og trakk pusten, for å deretter puste tungt ut igjen. «Lena, jeg vet ikke hvor jeg skal starte...» sukket hun. Blikket hennes var alvorlig, dette var ikke et bra tegn. Jeg så ned og kremtet lavt. «Hvordan kunne du? Jeg trodde jeg skulle stole på deg!» Mamma var overraskende rolig, men jeg kunne ikke akkurat tenke meg at det var positivt. «Unnskyld,» mumlet jeg lavt uten å møte blikket hennes. Pappa sto i bakgrunnen og så på gulvet, akkurat som meg. «Ærlig talt, er det alt du har å si etter å nesten drept din egen søster?» svarte mamma med hevet stemme, det var tydelig at hun var frustrert. Tårene sprengte på, de trillet nedover kinnene og etterlot seg en liten stripe av væske. «Jeg drepte henne ikke engang. Det var ikke min feil, det var en uly...» begynte jeg, men mamma avbrøt meg. «Det har ingenting å si, hun var ditt ansvar!» Jeg våget å se opp og jeg så rett inn i det røde, anstrengte ansiktet til mamma. Jeg hadde aldri sett henne så sint før. Liam kremtet høyt og fikk oppmerksomheten til mamma. «Det var min feil, ikke Lenas. Jeg forstyrret henne slik at hun ikke fulgte med. Er det på noen som helst måte jeg kan gjøre opp for meg? Jeg betaler mer enn gjerne sykehusregningen,» sa Liam høyt og høytidelig. Pappa så opp han og. «Vi har penger hvis det er det du tror om oss,» nærmest glefset hun tilbake. «Susan, ro deg ned,» sa pappa mildt og bekymret. Det var det første han hadde sagt mens han var her. Mamma ignorerte han fullstendig. «Lena, jeg er svært skuffet over deg.» «Ja jeg vet det. Husarrest i tre måneder,» svarte jeg med et sukk og holdt et hardere tak rundt hånden til Liam. Mamma ristet på hodet. «Å, nei. Det er ikke straffen,» svarte hun. Jeg så nølende på henne og deretter på pappa som så uforstående på meg. «Hva er det da?» spurte jeg nervøst. «Du får ikke lov til å treffe Liam mer,» svarte mamma likegyldig og pekte på Liam. Han sa ikke et ord, det var vel best slik. «Mamma, du kan ikke!» svarte jeg tok et skritt fram. «Han er kjæresten min!» Mamma stirret olmt på meg, «ikke nå lenger.» Hun marsjerte ut og jeg så ikke noe mer til henne. Pappa kom bort til meg og tok et tak rundt skulderen min. «Jeg vet at du aldri mente å skade henne, det tar bare litt tid før hun å forstår det. Dette er tungt for henne,» svarte pappa med myk og varm stemme. «Jeg vet,» sukket jeg og lente meg inntil han. «Jeg er glad i deg, pappa.»
«Jeg er glad i deg og, Lena,» svarte han og blunket til meg før han forsvant ut døren etter mamma.


Jeg og Liam ble stående alene uten å si et ord. Jeg satte meg ned på gulvet og lente meg inntil veggen. «Herregud,» mumlet jeg til meg selv. Liam satte seg ned ved siden av meg. «Du, det går bra,» hvisket han rolig i øret mitt. Jeg ristet på hodet. «Jeg får ikke lov til å møte deg Liam, så klart går det ikke bra.» Jeg lente meg på skulderen hans og hulket. Nei, det gikk ikke bra. Lillesøsteren min var skadet, mamma hatet meg og jeg fikk ikke lov til å møte kjæresten min. Liam dro meg inntil seg og hysjet på meg. «Vi finner ut av det, det gjør vi alltid.»

 

 

Setter pris på alle de søte kommentarene deres, leser alle ♥


16.01.2014 | 07:21 | Kategori: Harry Styles

Harry om 'Little Things'

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


15.01.2014 | 22:24 | Kategori: Instagram

Niall på instagram

Søten!!


POSTED BY: Maria


15.01.2014 | 20:27 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 45

«Jeg ringer etter en ambulanse,» svarte Liam og fisket opp telefonen sin fra lommen. Han tastet inn et nummer og prøvde på et oppmuntrende smil, men det så mer ut som en grimase. «Hallo, det er Liam Payne.»


Like etter hørte vi sirener og en ambulanse svingte elegant inn på parkeringsplassen like ved. To menn kledd i uniformer løp imot oss. Jeg måtte støtte meg på Liam, for å ikke knekke sammen. Tårene strømmet på og rant ukontrollert nedover kinnene. Jeg hulket lavt. «Andrew, hent en båre!» ropte mannen som hadde kommet til der vi var. Han så på Olivia og deretter på oss. «Er noen av dere slektinger av vedkommende?» spurte han i en rolig tone. Jeg nikket, snufset og rakk hånden opp. «Det er lillesøsteren min,» snufset jeg og tørket tårene på ermet. Han nikket. Den andre mannen, som tydeligvis het Andrew hadde kommet fram med båren. De løftet henne elegant over. Det kom et lite grynt fra henne, det måtte være et godt tegn. «Kan jeg få bli med?» spurte jeg Andrew og kremtet litt. Han så på meg og gjorde et nikk. «Hopp inn.»


Det var varmt og klamt på venterommet. Jeg holdt hardt rundt hånden til Liam. Ingen av oss sa et ord. De hadde tatt henne med til operasjonsstuen med en gang på grunn av armen. «Tenk om hun mister armen,» mumlet jeg lavt og så opp på Liam. Han var blek og alvorlig, men smilte til meg. «Jeg tror ikke det kommer til å skje. Vi må tenke positivt, Lena.» svarte han og strøk meg nedover ryggen. Jeg nikket svakt og sukket, «vi må vel det.» Tårene hadde begynt å gi seg nå, det var sjokket og redselen som fortsatt var det. Jeg så på klokken som hang på veggen. Vi hadde vært her i to timer allerede. En kvinne kledd i en hvit frakk kom mot oss og satte seg ned. «Er det du som er Lena, søster til Olivia?» spurte hun. Jeg så på henne og nikket stumt. «Operasjonen var vellykket,» smilte damen og hjertet mitt gjorde et hopp. Jeg ble varm i hele kroppen og klarte ikke å røre meg. Det var som om noen hadde skrudd på en lysbryter. Legen fortsatte å snakke. «Hun har en ganske stor hjernerystelse, så hun må ta det rolig de neste dagene. Kuttet hun hadde i pannen er blitt sydd igjen. Hun må komme tilbake om en uke slik at vi kan fjerne stingene.» Jeg så bort på Liam med et stort glis. «Det er jo gode nyheter!» Legen smilte til oss og lo. «Vil du at jeg skal varsle foreldrene eller gjør du det?» Jeg stivnet til. Mamma og pappa. De kommer til å tro at jeg er verdens verste barnevakt. Jeg kjente en klump i halsen som hindret meg fra å snakke. Jeg trakk på skuldrene og trakk pusten. «Jeg gjør det, jeg,» svarte hun og forsvant ut av rommet. Jeg gispet etter luft og sank sammen. «Hva vil mamma og pappa si,» mumlet jeg lavt. «Det kommer til å bra, de forstår,» svarte Liam beroligende. «Nei, Liam. Det er akkurat det de ikke gjør. Du kjenner dem ikke,» svarte jeg og tonen var vel mer spydig enn jeg mente. Liam så trist på meg. Han prøvde jo bare å hjelpe. «Jeg er bare veldig frustrert, ikke ta noe av det jeg sier personlig,» svarte jeg og tvang munnvikene til et lite smil. Liam nikket og smilte svakt.

 

Liam reiste seg og dro meg opp. Jeg ga han et uforstående blikk. «Vi skal besøke henne,» svarte han og dro meg bortover gangen. «Hvem?» spurte jeg nølende og trippet etter han. «Olivia.» Han stoppet foran et rom som hadde nummeret 437. Jeg trakk pusten og så på han. Liam smilte oppmuntrende og åpnet døren for meg. Jeg steg inn. Rommet hadde lyse vegger og gulv, noe som friket meg ut. Det var lite og trengt og besto av en seng og en kommode, for en luksus. Jeg tok noen steg bort til sengen der Olivia lå. Hun hadde et stort plaster på pannen og rosa gips rundt armen. Hun så veldig fredfull ut der hun lå og sov. Jeg smilte og strøk henne på kinnet. «Alt kommer til å gå bra, vennen. Jeg lover,» hvisket jeg og plasserte leppene mine mot det varme, myke kinnet hennes.

10 kommentarer? ♥ 


15.01.2014 | 18:09 | Kategori: Liam Payne

Liam på forsiden av 'The Sun'

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


15.01.2014 | 15:49 | Kategori: Louis Tomlinson

Video av Louis som spiller Danny i Grease

POSTED BY: Maria - gjesteblogger
15.01.2014 | 15:47 | Kategori: Niall Horan

Nialls DM til en fan

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


15.01.2014 | 15:45 | Kategori: Louis Tomlinson

Usette bilder av Louis og hans første kjæreste

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


15.01.2014 | 07:42 | Kategori: Harry Styles

Usett (?) bilde av Harry på et fly

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


15.01.2014 | 07:39 | Kategori: Liam Payne

Liam twitrer om bildet på toppen av en bygning

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria - gjesteblogger


14.01.2014 | 21:58 | Kategori: Random

Gjesteblogger

I innlegget under forklarte jeg at jeg har morsom foregår! Jeg trenger hjelp på bloggen. Som dere har lagt merke til så er jeg ikke flink til å oppdatere lenger. Derfor skal Maria, som var gjesteblogger her mens jeg var på Gran Canaria, hjelpe meg. Hun kommer til å begynne i morgen! :)

POSTED BY: Maria


14.01.2014 | 21:45 | Kategori: 1D Historie - 10

En pause - The Stupid Game

Jeg kommer til å at en pause fra historien. Jeg har ikke noe motivasjon til å skrive og jeg henger litt etter på skolen. Jeg må fokusere bedre på skolen og fokusere på lekser. Derfor har jeg ikke tid til å skrive på historien. Blir stresset over å tenke på det, og det er jo ikke meninga. Meninga er jo at det skal være gøy og at jeg ikke skal føle meg presset til å skrive.

Den andre historien fortsetter som vanlig, for dere som lurer.

Jeg vet heller ikke når jeg begynner på den igjen. Har ingen anelse :/ Jeg kommer til å fortsette med vanlig blogging.

POSTED BY: Maria


14.01.2014 | 20:59 | Kategori: Fans

Harry med fans

POSTED BY: Maria


14.01.2014 | 20:54 | Kategori: Instagram

Niall på instagram

POSTED BY: Maria


13.01.2014 | 22:54 | Kategori: Fans

Harry med en fan i LA i dag

POSTED BY: Maria


13.01.2014 | 22:53 | Kategori: Photoshoot

Guttene for Docomo

POSTED BY: Maria


13.01.2014 | 19:07 | Kategori: Harry Styles

Tatovering over tatovering

Harry har tatovert over 'I Can't Change' tatoveringen hans. Han har et anker der istedenfor! Syns det var litt trist fordi jeg likte veldig godt den tatoveringen :( 
Jaja, det er hans valg.  Det ser bra ut uansett. 

 

 

POSTED BY: Maria

 


13.01.2014 | 19:07 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 44

«Dette hadde vært fint om du kunne tatt med Olivia ut en tur etterpå,» ropte mamma og gjespet. Stakkars, var helt sikkert utslitt. «Jada!» ropte jeg tilbake blidt. Det var det minste jeg kunne gjøre for dem. Jeg så ned på Olivia som snart hadde spist hele skålen, hun var så nydelig.


Jeg holdte Olivia forsiktig i hånden, vi var på vei til lekeplassen. Jeg elsket å være der da jeg var liten, det var der jeg møtte Jenny for første gang... Jeg sukket, jeg måtte få henne ut av hodet, komme meg videre. Olivia nynnet lavt på en sang som hun hadde hørt fra yndlingsprogrammet sitt på tv. Da vi kom på lekeplassen var det ikke tvil om hvor hun ville gå. Hun pilte bort til sklien og pekte oppover trappen. «Bare gå opp du,» sa jeg med et smil. Jeg måtte ikke be henne to ganger. Hun nærmest løp opp trappen og etter 5 sekunder sto hun på toppen. «Vær forsiktig,» ropte jeg og lo kort. «Ja,» svarte Olivia og satte seg ned, klar til å skli ned. «1, 2, 3...» sa Olivia og sklidde ned sklien med en latter som kunne høres over hele nabolaget. Jeg lo selv og satte meg ned på en benk som sto litt i utkanten. Her hadde jeg utsikt over hele lekeplassen. Olivia klatret opp trappen en gang til og sklidde ned, og enda en gang og en gang til. Slik holdt hun på en stund før hun fant en spade i sandkassen og begynte å grave litt og kaste rundt jord. Jeg tok opp mobilen og låste den opp. Jeg visste ikke hva jeg skulle med den, men jeg bare følte for å ta den opp.


Et hånd rørte på skulderen min og jeg skvatt til. Hylte og hoppet av benken. Hjertet mitt hamret hardt mot brystet som en hammer og føttene mine skalv. Jeg snudde meg skjelvende rundt. «Faen ta deg!» ropte jeg mot Liam som strevde med å holde tilbake latteren. «Sorry,» stammet han fram mellom latterhikstene. «Hva gjør du her?» mumlet jeg, og virket sikkert litt grettent. «Jeg skulle egentlig bare gå meg en tur, men så oppdaget jeg deg her,» svarte han og roet seg ned. Jeg nikket. Jeg var glad for å se han, men jeg ble så irritert på han etter at han skremte meg. Han tok hånden min og satte seg ned på benken, jeg gjorde det samme. «Så hva gjør du her?» spurte han og så ned på bakken. Jeg så på han at han hadde skyldfølelse og prøvde å muntre meg opp. Jeg nikket mot Olivia som satt med ryggen mot oss i sandkassen. «Søsteren din?» Jeg nikket, «ja.» Han mumlet et eller annet og strøk tommelen sin i sirkelbevegelser over hånden min. Jeg snudde meg med ansiktet mitt mot Liam.

«Så, hvordan går det med dere da? Noe nytt i vente?» spurte jeg og prøvde å virke interessert. «Vi holder på med noen sanger til albumet også har vi en del intervjuer til noen magasiner,» svarte han med et sukk. «Travelt?»
«Mhm,» svarte han og så trøtt på meg. Jeg kunne ikke forestilt meg å hatt livet til Liam. Man hadde jobb hele tiden og fans hvor enn man gikk. Det forundret meg at den enda ikke hadde kommet noen bort til han, men hvem skulle vel det? Vi var de eneste her og hvem forventet vel å se selveste Liam Payne på en gammel lekeplass? «Du, Liam?» spurte jeg og smilte forsiktig. «Ja?»
«Kan jeg få møte Ed engang?» spurte jeg lavt og smilte beskjedent. Han lo og holdt et bedre grep rundt hånden min. «Da er vel Harry den rette å spørre,» svarte han etter han hadde ledd ferdig. «Å,» svarte jeg skuffet. Jeg hadde ikke snakket med Harry siden den gangen vi drakk kaffe sammen.


Et hyl hørtes gjennom luften og både jeg og Liam snudde oss brått. «Herregud!» ropte jeg idet jeg så den rosa skikkelsen dale gjennom luften og lande med et dunk ned på bakken. Jeg var i sjokk, føttene var låst. Det eneste som rørte seg var tårene ned kinnet mitt. Liam sprang heldigvis og dro meg med han. «Herregud,» mumlet jeg gråtkvalt idet jeg så den blodige barnekroppen på bakken. Hun pustet, heldigvis. Armen hennes lå i en rar vinkel og pusten gikk usedvanlige sakte. Hun hadde et blodig kutt i pannen. «Jeg skulle liksom passe på henne,» ropte jeg i frustrasjon og knelte ned ved henne. Jeg skjøv vekk litt av håret hennes bort fra den blodige pannen og ble overrasket over hvor kald den var. «Hun kommer til å dø, Liam!» ropte jeg gjennom hikstene mine. Hun var så nydelig der hun lå, helt urørlig. «Jeg ringer etter en ambulanse,» svarte Liam og fisket opp telefonen sin fra lommen. Han tastet inn et nummer og prøvde på et oppmuntrende smil, men det så mer ut som en grimase. «Hallo, det er Liam Payne.» 


13.01.2014 | 19:04 | Kategori: Facebook/Twitter

Guttene har flest følgere på Twitter av pop grupper

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


13.01.2014 | 19:02 | Kategori: Zayn Malik

Bursdagsfesten til Zayn

POSTED BY: Maria


12.01.2014 | 21:03 | Kategori: Fans

Harry med fans i LA i går

POSTED BY: Maria


12.01.2014 | 11:42 | Kategori: Zayn Malik

Gratulerer med dagen, Zayn!

Gratulerer med dagen Zayn!!! Håper han får det bedre i dag enn forventet :) Han fortjener det beste og håper han koser seg med familie og venner!

POSTED BY: Maria


12.01.2014 | 01:06 | Kategori: Liam Payne

Liam med vennene sine i kveld

POSTED BY: Maria


12.01.2014 | 01:06 | Kategori: Fans

Louis med fans på fotballkampen til Doncaster

POSTED BY: Maria


12.01.2014 | 01:04 | Kategori: Familie

Zayn og Waliyha i jula

POSTED BY: Maria


11.01.2014 | 11:22 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 43

«Alt ved deg er perfekt,» hvisket han, enda lavere denne gangen og så opp på meg. Sommerfuglene flagret vilt i magen. Vi kysset, vi sto med vann til magen og kysset lidenskapelig. 


Det var tid for å reise hjem igjen, jeg kom til å savne dette stedet. Det ville iallfall aldri bli glemt, det hadde skjedd så mye her. Jeg hadde fortsatt ikke sett spor etter Jenny. Da jeg kom tilbake på hotellrommet var tingene hennes borte uten noe som helst av beskjeder eller lignende. Vi satt inne på flyet, denne gangen var det bare Liam jeg satt med. Det var noe tomt i hjertet mitt, der Jenny hadde vært. Jeg savnet henne, men samtidig ikke. Hun var jo ikke en spesielt god venn. Jeg lente meg mot skulderen til Liam med musikk i ørene. «White lips, pale face...» Jeg elsket den sangen, jeg måtte få Liam til å overtale Ed til å møte meg, haha. Jeg husket ikke så mye av selve flyturen, trolig så sovnet jeg.


«Mamma!» Hun tok i mot meg med åpne armen og strøk meg nedover håret. Jeg hadde virkelig savnet henne. Pappa sto ved siden av henne. «Så, få høre da! Hvordan var Chicago?» smilte han og rufset meg i håret. «Fantastisk,» strålte jeg. Pappa lo. Mamma slapp meg og smilte. «Det er en som venter på deg innendørs,» smilte mamma og jeg forsto med en gang hvem hun mente. Jeg løp opp trappen til inngangspartiet vårt, inn i gangen og ropte, «Olivia! Hvor er du?» Hun kom trippende inn fra stuen med en bolle i den ene hånden og gliste da hun så meg. «Ena, ena,» sa hun og pekte. Hun var blitt så stor, på bare en uke. Olivia løp mot meg og jeg løftet henne, kastet henne i luften. Latteren hennes fylte hele rommet. Hun mistet bollen på gulvet, «oi.» Jeg lo og holdt henne inntil meg. Jeg kunne høre at det lille barnehjertet banket. Hun var min lille solstråle. Hun klamret seg rundt halsen min og fniste, man kunne ikke annet enn å elske henne. Alle burde ha en lillesøster som Olivia.Det var godt å få komme hjem igjen, men samtidig var det ganske deprimerende å tenke på at jeg måtte tilbake på skolen, men snart var det tid for sommerferie, snart. Jeg kunne virkelig ikke vente, dette var siste året mitt på skolen. Jeg la meg bakover i sengen, utmattet av den lange turen. Nå som jeg først hadde kommet hjem visste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg dro pc'en min ut av kofferten og opp i fanget. Jeg fikk plutselig en veldig stor trang til å sjekke twitter. Jeg logget på og bladde nedover siden. Det var ikke noe nytt, bare det samme gamle. «Hold deg unna, Liam!», «aw shipper dere,» «hate u!!!!!». Jeg var ikke så lett å knekke. Jeg bestemte meg for å sende en tweet, så jeg skrev fort inn «borte bra, men hjemme best! ;)» Jeg trykte send og la fra meg pc'en. Det var nok på tide å ta kvelden.Jeg våknet av en solstråle som hadde lurt seg gjennom en glipe av gardinene. Jeg slo opp øynene og kastet et blikk bort på klokken. «Oi, er den 11 allerede,» mumlet jeg trett og reiste meg opp. Jeg gikk på badet for å ordne meg etter jeg fant fram dagens antrekk i klesskapet. Å, som jeg hadde savnet det. Alle de fine klærne mine. Jeg var nok ei jentejente når det gjaldt klær. I dag var jeg i kjolehumør, så jeg fant fram en hvit sommerkjole. Jeg smilte svakt, det var lenge siden sist gang jeg hadde brukt den. For at det ikke skulle bli alt for kaldt tok jeg en svart cardigan over.

 

Jeg løp forsiktig ned trappen og inn på stuen. «God morgen,» sa pappa uten å ta blikket opp fra avisen. «God morgen,» svarte jeg muntert og vandret inn på kjøkkenet. Frokost var viktig. Jeg fant fram en pakke med frokostblanding som jeg tømte i en skål etterfulgt av litt melk. «Ena, ena, naaam!» Olivia kom løpende mot meg med en skje i den ene hånden. Matmomsen i huset. Jeg løftet henne opp på fanget mitt. «Skal vi dele på frokosten?» lo jeg. Hun nikket entusiastisk og spiste. Jeg tok skjeen som lå på bordet jeg og. «Lena?» Mamma ropte ifra stuen. «Ja,» ropte jeg tilbake og tok en ny skje som jeg stappet i munnen. Det knaste da jeg tygde. «Dette hadde vært fint om du kunne tatt med Olivia ut en tur etterpå,» ropte mamma og gjespet. Stakkars, var helt sikkert utslitt. «Jada!» ropte jeg tilbake blidt. Det var det minste jeg kunne gjøre for dem. Jeg så ned på Olivia som snart hadde spist hele skålen, hun var så nydelig.


Beklager for kjedelig del, men hadde lite motivasjon til å skrive...


10.01.2014 | 20:39 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game info

Det kommer ikke noe del av historien i helga! Jeg har ikke pc her og er ikke hjemme, så får ikke skriv på historien. Skal prøve å få skrivd på mobilen innen søndag. Hvis ikke skal dere få ekstra deler til uka :)

POSTED BY: Maria


10.01.2014 | 20:37 | Kategori: Fans

Harry med en fan i LA i dag

POSTED BY: Maria


10.01.2014 | 20:36 | Kategori: Fans

Liam med fans på Funky Buddah i går

POSTED BY: Maria


09.01.2014 | 17:01 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 42

«Piknik på stranden slår aldri feil,» smilte han og nippet til seg kaffen sin. Jeg smilte takkenemlighetsfullt til Harry. «Da blir det stranden, du må hjelpe meg med detaljene!» smilte jeg og lente meg entusiastisk framover, klar for å planlegge den perfekte daten. 


Jeg kunne ikke beskrive med ord hvor mye jeg gledet meg til daten med Liam. Jeg og Harry hadde planlagt det til minste lille detalj, han var faktisk en ganske fin fyr. Liam skulle møte meg litt utenfor stranden, jeg ville ikke la han se hvordan det så ut før han var helt framme. Å, som jeg håpte at han skulle like det.


Liam's P.O.V


Lena hadde bedt meg møte meg utenfor stranden, så det var der jeg var på vei. Sola skinte og himmelen var blå, en perfekt dag for å dra på stranden. Jeg visste ikke hvorfor Lena hadde bedt meg møte henne, det ville hun ikke fortelle. Jeg ventet ved siden av et lite tre. Jeg kunne ikke se henne, enda. Jeg kjente en prikkende berøring på skulderen og jeg snudde meg rundt. «Hei,» smilte jeg og kysset henne på kinnet. Hun gliste til meg uten å svare. «Du må ha bind for øynene.» «Eh, okei,» lo jeg og lot henne binde et svart tørkle foran øynene mine. Hun knyttet hånd sin i min og leide meg framover. Jeg vanglet etter henne. «Skal vi langt?» spurte jeg. «Neida,» svarte hun. Jeg kunne kjenne sand som silte inn i skoene mine. Vi var visst kommet på stranden iallfall. Vi stoppet opp, eller rettere sagt, hun stoppet opp og jeg gikk rett inn i henne. «Å, beklager,» mumlet jeg. Hun svarte ikke, bare slapp hånden min. «Kan jeg se nå?» spurte jeg og lette etter hånden hennes i løse luften. Lena fniste i det fjerne. «Ja.» Jeg tok det av meg og måtte blunke noen ganger for å venne meg til det skarpe lyset fra solen. Jeg så meg rundt, vi var helt alene og omringet av vann og sand på alle kanter. «Lena..» gispet jeg og så på henne. Hun var kledd i en gjennomsiktig, hvit kjole som gikk til knærne. Under hadde hun en lilla bikini. Håret hennes var bustet til og hun stirret uskyldig på meg. Lena satt under noen laken som var blitt satt opp av noen pinner.

«Hvorfor?» fikk jeg til slutt sagt. Jeg var overveldet. Hun klappet forsiktig på plassen ved siden av seg og jeg tok hintet. Jeg satt meg ned og la armen rundt henne. «Jeg ville ordne en drømmedate til deg,» svarte hun og lente seg inntil meg, la hånden på brystet mitt. «Du er allerede en drøm for meg,» smilte jeg og kysset henne forsiktig på pannen. «Det er perfekt.» Lena smilte slik at de søte smilehullene kom til syne. Hun reiste seg litt opp og dro fram en piknikkurv. «Mat?» spurte hun. Jeg lo, «bare hvis du mater meg.» Lena fniste slik som hun alltid gjorde og tok på en donut og holdt den mot meg. «Kom og ta den,» gliste hun. Hun så ertende på meg og jeg så usikkert på henne. Jeg gjorde meg klar til å ta et tygg meg hun trakk den unna og kom fram med leppene sine istedet. De møttes til et vidunderlig kyss. Jeg tok et tak bak nakken hennes og dro henne nærmere meg. Jeg fikk virkelig ikke nok av den jenta.


Lena's P.O.V


Jeg la meg i armene hans. Det hadde blitt perfekt. Maten var god, stemningen og ikke for å snakke om kyssene. Liam rusket meg forsiktig i håret og lot den andre hånden hvile på det bare låret mitt. Han pustet tungt, trolig etter den klinerunden vi hadde. Jeg så opp på han, og han ned på meg. «Hva er det du tenker på?» spurte han svakt og strøk meg på kinnet. Kunne ikke dette øyeblikket vare evig. «Oss.» Det ble en liten pause. «Og hva tenker du om oss?» Jeg lo svakt. «Hvor komplisert alt har vært,» svarte jeg og sukket. «Mhm,» svarte Liam og sukket lavt. «Når var det du forsto at...?» Jeg stoppet meg selv i setningen og ventet på at han skulle fullføre den. «At jeg likte deg?» spurte han. Jeg nikket, og smilte skjevt. «Første gang jeg så deg. De brune håret som danset nedover skuldrene dine, det lille smilet som alltid var der, øynene som man kunne dø for...» Han tok en pause. «Jeg hadde aldri følt det slikt for noen, det måtte være deg. Du var den rette.» Jeg kunne ikke få nok av stemmens hans. Øynene mine kjentes blanke og jeg måtte blunke for å ikke gråte. «Jeg elsker deg,» sa jeg og satte meg opp i fanget. «Elsker deg og, babe,» svarte han og reiste seg opp med meg i armene. «Hva i?» Jeg rakk ikke å si noe mer før jeg skjønte hva han skulle. Han dro av seg skjorten slik man gjorde på film og jeg kunne aldri la være å si et wow når jeg så magen hans. Hehehe. «Skal vi ta en liten dukkert, kanskje?» spurte han søtt og fortsatte å gå mot vannet. «Du kan først,» svarte jeg og smilte til han. Føttene hans nådde vannet nå og det plasket for hvert skritt han tok. Han sto til hoftene med vann. Det var så vidt at ikke tærne mine nådde ned i vannet. «Liam, ikke!» ropte jeg skremt da jeg så gliset hans. Jeg klamret meg rundt halsen på han. «Dette skulle da være romantisk,» sukket han og prøvde å få meg løs. «Ikke, nei!» ropte jeg og lo. Jeg ville ikke ned i det kalde vannet, uff. Liam prøvde desperat å få meg av han. «Lenaaa,» ba han og prøvde å kile meg. «Ikke prøv deg,» svarte jeg og holdt for øynene hans. «Jeg ser ikke,» klaget han. «Wææææh,» hylte vi begge idet Liam skled på en sleip stein og landet i vannet med ansiktet først. Det kalde vannet var overalt og omsluttet alt som kunne kalle varme og nærhet. Det var kaldt og ensomt. Jeg reiste meg opp og kavet etter luft. Håret mitt så sikkert helt forferdelig ut. Liam reiste seg opp han og og gispet. «Der fikk visst begge en dukkert,» sa han mellom hikstene sine. Han kastet et blikk bort på meg, han slapp meg ikke med øynene. Jeg så ned på meg selv, flott. Kjolen var blitt helt 100% gjennomsiktig og klistret seg inntil kroppen. «La meg,» sa han og dro den elegant av meg. Jeg følte meg naken der jeg sto der i bare en liten bikini. Det var Harry som hadde insistert på at jeg skulle bruke den. Hvem ellers...?


«Du er så nydelig,» hvisket han i øret meg og lot hånden gli nedover siden av meg, den stoppet opp på hoften min. Han plasserte andre hånden sin på den andre hoften min. Jeg kunne ikke unngå at han stirret på et bestemt punkt, kløft. «Liam, jeg er her oppe,» sukket jeg irritert. Han ignorerte meg, bare fortsatte å stirre. «Alt ved deg er perfekt,» hvisket han, enda lavere denne gangen og så opp på meg. Sommerfuglene flagret vilt i magen. Vi kysset, vi sto med vann til magen og kysset lidenskapelig.

 


09.01.2014 | 14:37 | Kategori: Fans

Harry med fans på Genwa

Siden jeg har bursdag i dag, så blir det ikke så mye blogging ;)

POSTED BY: Maria


09.01.2014 | 14:36 | Kategori: Girlfriends

Zayn og Perrie i Disney Land Paris

POSTED BY: Maria


08.01.2014 | 21:37 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 42

'Ny leilighet! Ting kan ikke bli bedre! :)'' tvitret jeg. Innboksen min sprengte med svar fra fans, men en tweet skilte seg ut. ''Gratulerer. Jeg sa du kom til å få den :) x'' Den var fra Niall. Jeg smelte mac'en igjen og la den på gulvet. Å, hvorfor er han overalt? Jeg bare trenger tid for meg seg til å tenke. Jeg våknet neste morgen av en suse lyd i øret. Jeg rynket øyenbrynene mine sammen irritert. Jeg våknet enda mer opp og jeg hørte ringe lyden min høyt og tydelig. Jeg stønnet irritert og lente meg over kanten av senga mot nattbordet. Jeg fikk tak i mobilen, ''Lou?'' mumlet jeg trøtt for meg selv. Jeg hadde ikke snakket med henne på lenge. Jeg trykket på den grønne 'svar' knappen. ''Hallo?'' Jeg satt meg opp i senga og dro en hånd gjennom håret. Jeg myste mot vinduet hvor sola skinte. ''Hei, Jenn.'' sa en opplagt jente, eller dame da. ''Hei, Lou.'' Jeg smilte litt da jeg hørte stemmen hennes. Jeg savner henne og Lux. ''Hvordan går det? Jeg leste artikkelen. Jeg beklager, virkelig! Jeg hadde ingen anelse om hva som egentlig foregikk. Jeg trodde dere var et lykkelig par.'' Hjertet mitt sank. Jeg hadde ikke rekt å tenke over hva som skjedde. Ikke i dag. Ikke enda. Jeg åpnet munne for å si noe, men det kom ikke noe ut. Jeg kikket ned på fingrene mine og bet meg hardt i underleppa. Dette var ikke akkurat hva jeg haded forventet. Jeg hadde heller ikke trodd at det skulle være så vanskelig å snakke om det. ''Men på en annen side, Lux har spurt etter deg. Jeg tenkte kanskje vi kunne finne på noe ute i London i dag?'' Smilet mitt ble bredere og bredere. Lux hadde spurt etter meg! ''Ja, selvfølgelig! Skal vi dra ut i en park eller på tivoli?'' spurte jeg. ''Hva med å bare gå til en park?'' Jeg kunne høre Lux i bakgrunnen. Hun lo, noe som fikk meg til å glise fra øre til øre. Hun var herlig! ''Så klart! Da møtes vi i Hyde park om to timer og går til en lekepark etterpå?'' spurte jeg. ''Den er grei. Ser deg da!'' sa Lou og vi la på. Jeg la mobilen ned i fanget mitt og smilte enda bredere. Den beste måten på å glemme Niall og alt som har skjedd er vel å komme meg ut. Det var godt å vite at Lou og Lux ikke hadde glemt meg helt. 

 

Jeg karret meg ut fra senga og var litt forvirret med en gang. Jeg var jo ikke hjemme i det gamle huset lenger. Jeg var jo i den nye leiligheten. Det føltes så rart å si. Jeg har min egen leilighet. Et eget sted å bo. Jeg gikk inn på badet og gjorde det vanlige. Tok på litt ansiktskrem, andre kremer og så sminken. Etter det laget meg små bølger i håret. Jeg likte å pynte meg litt selv om det bare er til parken. Jeg gikk tilbake på rommet og dro på noen sorte jeans, en hvit genser og noen gull armbånd. Jeg gikk inn på kjøkkenet og laget meg en skål med vanilje yoghurt og bringebær. Som sagt, det beste jeg vet. Mobilen vibrerte i lomma og jeg dro den opp. Så mange som skulle ha tak i meg da... Da jeg så hvem det var hoppet hjertet mitt over et slag. Det var Niall. Jeg la mobilen på kjøkkenbordet og slo av lyden. Jeg orker ikke tenke på det akkurat nå. Jeg ryddet opp fra bordet og gikk ut i gangen. Siden det fremdeles var snø ute så tok jeg på en grønn pelsjakke. Skal jeg ta på converse eller støvletter med pels? Å, det harde valget. Jeg gikk for støvlettene med pels, bare fordi jeg vil ikke risikere og bli kald og våt på føttene. Jeg gikk inn på kjøkkenet og hentet mobilen min før jeg gikk ut fra leiligheten. 

 

//antrekket

 

Jeg fikk øye på en liten jente og en dame ved siden av. De holdt hender. Det måtte være dem! Parken var full av foreldre med barn, eller bare kjæreste par. Jeg gikk i retningen hvor de stod og da jeg kom nærme nok til å se hvem det var, klarte jeg ikke holde tilbake smilet. Lux hadde på seg en rosa dress og en rosa lue som passet sammen med dressen. Kanskje ikke så rart når moren hennes var en verdens kjent stylist? Lou hadde på seg en boblejakke og en lue. ''Hei.'' smilte jeg ned mot Lux, så opp mot Lou. Jeg ga Lou en klem og satt meg ned på huk til Lux. Hun var sjenert. Hun gjemte seg bak beinet til moren og smilte. ''Husker du meg? Vi danset sammen på konserten!'' sa jeg med et stort glis. Lux bare fniste og kikket opp på Lou. ''Skal vi gå?'' spurte Lou meg med et smil. Jeg nikket og reiste meg opp. Lux holdt hånden til Lou mens vi gikk nedover veien mot en annen park som hadde leker som Lux kunne leke med. ''Så, hvordan går det?'' spurte Lou. ''Det må ha vært utrolig hardt.'' sa hun medfølende. Jeg sukket og nikket, ''Jeg prøver egentlig å ikke tenke så mye på det. Gjort er gjort og det er ikke noe jeg kan gjøre med det.'' Lou nikket, ''Det er sant. Hvordan kan du ikke ha merket det?'' spurte Lou med et forskrekket ansiktsutrykk. ''Eh..'' Jeg følte meg egentlig litt teit for å ikke ha merket det før. Hvis noen tvinger dem selv til å kysse en person de egentlig ikke liker, burde man jo merke det på en eller annen måte. Lux tok oppmerksomheten fra Lou, noe jeg var takknemlig for. Jeg fulgte ikke med på hva de snakket om, men jeg hørte ordet fugl. Tankene hadde svirret tilbake i hodet mitt. Jeg kjente presset og innså at jeg har utrolig mye å gjøre. Trafikken var stille, men fortauene var stappfulle av mennesker. ''Lou, Lux... Jennifer?'' Den stemmen var altfor kjent. Jeg bet meg hardt i underleppa og snudde meg rundt. Niall kom hastende mot oss med en rykende kopp i hånden. ''Niall!'' Lux smilte og løp han i møte.

 


JEG TRENGER MOTIVASJON! Kom med ideer og gjerne si hva dere vil ha mer og mindre av! 

 

30 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria

 


08.01.2014 | 20:35 | Kategori: Zayn Malik

Karen sin favoritt er Zayn!

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


08.01.2014 | 20:32 | Kategori: Girlfriends

Zayn og Perrie i Disneyland i Paris

POSTED BY: Maria


08.01.2014 | 20:31 | Kategori: Fans

Harry med fans i LA i dag

 

Kendall er også i bilen, men du kan ikke se henne.

POSTED BY: Maria


07.01.2014 | 21:34 | Kategori: Niall Horan

Niall i London i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


07.01.2014 | 21:26 | Kategori: Nyheter/Blader

Guttene for et japansk magazine

POSTED BY: Maria


07.01.2014 | 21:25 | Kategori: Fans

Flere bilder av Harry med fans i Mammoth, California 5. Januar

POSTED BY: Maria


07.01.2014 | 15:57 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 41

Jeg tok opp mobilen og så hvem som ringte. Robin, selvfølgelig. Jeg så opp på Harry som hadde gått for å bestille. Skulle jeg ta den nå?

 

Jeg bet meg i leppa. Søren heller, jeg måtte vel få det overstått. Jeg trykket på knappen som godtok samtalen og la den inntil øret. Jeg ventet bare på at han skulle rope og skrike i øret mitt. Jeg lukket øynene og holdt pusten. Hjertet mitt hamret tungt i brystet og jeg kjente på meg at jeg ville aller helst bare kaste telefonen langt unna meg og rømme, men det kunne jeg ikke. Eller kunne jeg? Tankene fløy vilt gjennom hodet sånn at jeg så vidt hørte stemmen til Robin i den andre enden. «Lena?» Jeg skvatt, det var lenge siden jeg hadde hørt den og jeg visste ikke om jeg savnet den eller ikke. Stemmen hans var overraskende rolig og det uroet meg. «Ja,» svarte jeg og svelget en klump som jeg hadde i halsen. Robin kremtet svakt, «det... det er noe jeg må fortelle deg,» sa han nervøst med jevne mellomrom. Jeg svarte ikke, jeg orket ikke. Istedet lot jeg blikket gli rundt om lokalet. Harry sto ved kassen og bestilte, han lo høyt av noe damen i kassen sa. Hun var kort, lubben og hadde rødt krøllete hår. Hun så egentlig ut som en typisk gammel, koselig bestemor om du spør meg. «Er du der?» «Ja,» svarte jeg raskt og lavt. Jeg tenkte egentlig å forklare alt som hadde skjedd før han rakk å si det, men han kom meg i forkjøpet. Jeg rakk å høre et ord og jeg sank nedover veggen. «Jeg..» Jeg visste hva fortsettelsen var. Han ville slå opp med meg, jeg hadde jo vært utro. Jeg grøsset ved tanken, det var ikke likt meg. «Jeg har møtt en annen.» «HVA?» utbrøt jeg høyt og reiste meg opp igjen. Alle i rommet snudde seg spørrende mot meg og jeg kjente hvor gjerne jeg ville forsvinne gjennom gulvet. Harry så bekymret på meg, så jeg ga han et lett smil. «Lena, jeg tror kanskje ikke vi passer så godt sammen,» fortsatte Robin like rolig som han startet. Skulle jeg være glad eller trist? Betydde det at han ikke hadde hørt ryktene? Var han utro mot meg? Det siste måtte jeg bare finne meg i, jeg var tross alt ikke noe bedre selv. Jeg trakk pusten. «Jeg tror nok du har rett,» svarte jeg lavt. «Jeg er glad du forstår, du finner tross alt noen bedre enn meg.» Jeg kunne høre at han smilte beroligende til meg og så på meg store øynene sine. «Jeg har funnet en annen jeg og,» svarte jeg nølende og kremtet svakt. Jeg lente meg inntil veggen og satte føttene i et kryss framfor meg. «Jasså, trenger jeg å gjette?» Til min store forbauselse hørtes han ikke sint eller sur ut, han hørtes lettet ut. Jeg lo svakt. «Nei, du har nok skjønt det,» svarte jeg og så bort på Harry. Han hadde funnet et bord og så tankefull ut av vinduet. Jeg fikk dårlig samvittighet for å la han vente. «Jeg må nesten gå nå,» la jeg til. «Skjønner, hade.» Jeg la ned telefonen min og gikk bort til Harry.Jeg satte meg ned ovenfor han og kremtet lavt for å få oppmerksomheten hans. Han så kjapt på meg. «Å, der er du! Trodde aldri du skulle komme...» Jeg lo en tilgjort latter og så ned på det han hadde bestilte. «Jeg tenkte du ville ha en frappuccino, alle jenter liker jo det!» Han smilte til meg. Ja, det visste sikkert han alt om. Jeg tok en slurk og smilte fornøyd, den smakte himmelsk.

Harry hadde bestilte seg en helt vanlig, enkel kaffe. «Så har du noen tanker om denne daten?» spurte Harry med trykk på det siste ordet. Jeg ristet på hodet. «Nei, egentlig ikke. Jeg er ikke så flink på sånt,» svarte jeg og tok enda en slurk og lot kremen smelte på tunga. «Så du antok at jeg er det?» Han så spørrende på meg. Jeg sukket, «ikke gjør alt så vanskelig. Hva tror du Liam kommer til å like?» Harry ventet litt før han svarte. «Nja, jeg vet ikke helt. Kino?» Jeg lente hodet fra side til side mens jeg overveidet forslaget. «For kjedelig, det blir litt lite oss og litt mye film.» Han nikket. «Ehm, hva med romantisk restaurant?» Jeg stirret på han med åpen munn. «Vet du i det hele tatt for mye det koster?» Han så likegyldig på meg, «nei?» «Alt for mye,» svarte jeg og så ut av vinduet. «Det er meldt bra vær i helgen, vet du om noe utendørs?» Jeg så på han igjen mens jeg ventet på et svar. «Piknik på stranden slår aldri feil,» smilte han og nippet til seg kaffen sin. Jeg smilte takkenemlighetsfullt til Harry. «Da blir det stranden, du må hjelpe meg med detaljene!» smilte jeg og lente meg entusiastisk framover, klar for å planlegge den perfekte daten.

 


06.01.2014 | 19:53 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 41

Jeg rynket øyenbrynene mine i fortvilelse. ''Ring meg når du er klar til å snakke igjen. Jeg kommer til å vente.'' hvisket han i øret mitt før han snudde seg rundt og forsvant ut døra. Han møtte ikke øynene mine engang. Jeg satt med beina i kors og stirret på tv'en med et tomt blikk. Hadde et show på, men fulgte ikke med. Hjernen min hadde stoppet å fungere. Alt ble blankt etter Niall kysset meg. Jeg har ingen anelse om hva jeg skal tro. Niall sa selv at det var sant. At han hadde lurt meg, men fredmeles så prøver han å skylde på alt annet. Jeg kjente mobilen min vibrere i lomma og jeg dro den sakte med sikkert ut. ''Kom over til leiligheten. Den er klar.'' stod det på melding fra pappa. Jeg rynket øyenbrynene mine, forvirret. Jeg hadde helt glemt leiligheten og det var vel ikke den jeg prioriterte for øyeblikket. ''Kommer over snart.'' sendte jeg tilbake. Jeg gikk ut i gangen og dro på meg sko og jakke. Jeg dro i håndtaket og skvatt da Broke stod foran meg i døråpningen. ''Broke, hva gjør du her?'' braste det ut av meg. Hun slang armene sine rundt nakken min og klemte meg tett inntil seg. ''Jeg så arikkelen i avisen og tenkte du kanskje trengte en støttende venn.'' sa hun med et lite smil. Jeg trakk meg ut fra klemmen, wow. Hva får henne til å tro at alt er som før? Etter alt hun har gjort... Å, nå som jeg endelig hadde klart å glemme henne så dukker hun opp fra ingen steder. ''Jeg var på vei ut nå, kan du ikke heller sende meg en melding i morgen?'' sa jeg og presset frem et smil. Den eneste grunnen til at jeg sa det var at jeg ville ikke være frekk. Hun prøvde jo så godt hun kunne. Jeg ristet på hodet svakt, så vidt Broke kunne se det. Alt surrer bare rundt i hodet mitt og jeg har ikke noe kontroll over hva jeg tenker eller tar avgjørelser for. ''Okei.'' Broke sitt smil var like falskt som det mitt var. Vi smilte mot hverandre før jeg snudde meg med ryggen mot henne for å låse døra. Smilet ble borte og jeg sukket så lavt som jeg kunne. Da jeg snudde meg rundt igjen for å gå ned til taxien som pappa hadde bestilt, var Broke allerede borte. Jeg håper ikke hun ble såret av det jeg sa. Det er det siste jeg vil akkurat nå. Jeg satt meg ned i det varme skinnsete og fortalte hvor jeg skulle til sjåføren. 

 

Jeg kom frem til leiligheten og betalte for turen. Å, det skal bli godt å få seg sin egen bil nå. Jeg gikk opp til tredje etasje og inn døren til høyre på toppen av trappetrinnet. Det luktet såpe og kanel. ''Mm, det lukter godt!'' sa jeg og sparket av meg skoene. Jeg hang jakka på stumtjeneren i gangen og gikk rett frem til stua. ''Velkommen til ditt nye hjem!'' sa de i kor da jeg rundt hjørnet. Jeg gliste fra øre til øre, ''Takk.'' Jeg tok en raskt kikk rundt meg. ''Wow.'' mumlet jeg imponert. Det var utrolig fint her! Jeg hadde ikke sett for meg å få plass til alle disse møblene og tilbehørene her. Det beste ved leiligheten er vel at stua og kjøkkenet henger sammen i samme rom. Kjøkkenet var splitter nytt, noe jeg absolutt ikke hadde forventa meg. Det stod et rundt kjøkkenbord med fire stoler rundt ved vinduet. Det beste var vel at de hadde tilsatt farger. Det var ikke bare sort, hvitt og grått. Det var litt grønt, gult, rødt, egentlig mange farger. Bare noen meter fra kjøkkenboret stod det en sofa som det var plass til hvert fall tre personer. En flatskjerm tv på veggen og et maleri rett ved siden av tv'en. Det var også en liten krok i hjørnet med en pult. Det lignet på et lite kontor! Helt perfekt for meg når jeg sitter hjemme med artikkler. Da slo tanken meg igjen. Jeg jobber ikke hos Sugarscape lenger. Humøret mitt falt drastisk og jeg sukket. ''Liker du det ikke?'' spurte mamma bekymret. Jeg risetet på hodet, ''Jo, jeg bare tenkte på noe annet.'' sa jeg med et smil. Hun nikket, ''Håper du får det fint her. Det står noen pappesker på rommet ditt. Vi tenkte du kanskje ville pakke ut resten selv.'' sa pappa og la armen sin rundt mamma. Jeg nikket, ''Tusen takk!'' Jeg ga de begge en stor klem hver. ''Bare ring hvis det er noe, eller om jeg skal hjelpe deg med å pakke ut.'' sa mamma med en bekymret tone. Jeg himlet meg øynene og fulgte etter dem inn i gangen, ''Det går bra.'' Hun lo, ''Så bra.'' 

 

Jeg hadde pakket ut fra alle eskene og fått alt på plass. Klokken var rundt ti nå, så det var på tide å gi seg. Jeg pakket sammen alle pappeskene og lente de inntil veggen i gangen frem til i morgen. Jeg låste døra før jeg gikk bort til kjøkkenet. Det var rart å bo alene. Så stille og fremmed. Det er liksom bare meg her. Jeg fant frem miksmasteren, nå skal det feires med en smoothie! Jeg fant frem noen bær, yoghurt, melk og juice. Jeg blandet alt sammen til en blåbær smoothie. Jeg slang meg ned i sofaen og skrudde tv'en på. Selvfølgeøig skrudde den seg automatisk på nyhetskanalen, hvor Niall var. Jeg byttet kanal raskt og sukket. Jeg har så utrolig mye å tenke på, så mye å gjøre. Hvordan skal jeg få tid til alt? Jeg drakk smoothien i stillhet, hvert fall fra tankene. Jeg klarte å koble ut med litt tv. Jeg satt glasset på kjøkkenbenken og gikk inn på badet for å stelle meg. Det var spennende å sove her for første gang. Litt skummelt også. Jeg pusset tenner, fjernet sminken og vasket ansikte. Jeg tok med meg mac'en og et teppe inn på rommet og lukket døren. Veggene var hvite, gulvet var av tre og det luktet kanel fra lyset som stod å brente i vinduskarmen. Jeg la meg ned i senga med dyna og teppet over meg, mac'en på fanget og lav musikk i bakgrunn. Akkurat sånn jeg liker det. Jeg satt å scrollet gjennom twitter for å se om det var noe nytt Niall hadde sagt til media om vår private, eller ikke så private, forhold. ''Ny leilighet! Ting kan ikke bli bedre! :)'' tvitret jeg. Innboksen min sprengte med svar fra fans, men en tweet skilte seg ut. ''Gratulerer. Jeg sa du kom til å få den :) x'' Den var fra Niall. Jeg smelte mac'en igjen og la den på gulvet. Å, hvorfor er han overalt? Jeg bare trenger tid for meg seg til å tenke. 

 

Sorry for dårlig del! Har ligget rett ut syk i hele dag. Fikk klistret sammen en del hvert fall ;) 

 

30 kommentarer?

 

POSTED BY: Maria


06.01.2014 | 01:18 | Kategori: Photoshoot

Ny photoshoot fra Japan

POSTED BY: Maria


06.01.2014 | 01:17 | Kategori: Zayn Malik

Zayn, Danny og Anthony i LA

Jonnie, broren til Perrie, postet disse bildene på Flipagrammen sin!

POSTED BY: Maria


06.01.2014 | 01:12 | Kategori: Instagram

Niall på instagrammen til en venn

POSTED BY: Maria


06.01.2014 | 01:09 | Kategori: Fans

Harry med fans i California i dag

POSTED BY: Maria


05.01.2014 | 13:11 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 40

«Hva faen er det dere gjør?» utbrøt Jenny og så måpende på oss med et sint uttrykk i ansiktet. Jeg og Niall slapp hverandre brått og snudde oss mot henne. Flott, det eneste som manglet. 

Ingen av oss svarte, så Jenny tok et skritt fram. «Jeg hadde rett om deg,» slengte hun hardt og pekte mot meg. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, sjokket var stort. Det var ikke jeg som var slemmingen denne gangen, det var Jenny, men det så ikke ut som om hun visste det selv. Niall reiste seg opp. «Ikke klandre, Lena,» svarte han og gikk nærmere Jenny. «Ikke bland deg inn. Jeg trodde vi hadde noe,» nærmest spyttet Jenny ut og glodde olmt på Niall. «Det trodde jeg og,» svarte han helt rolig uten å ta blikket fra henne. «Men alle de andre hadde rett,» fortsatte han. «Hva mener du?» Jenny var blitt mer nervøs nå og ikke like selvsikker. «Det at du bruker meg for penger og berømmelse.» Niall la hendene i kors over brystet og skakket på hodet. «Avslørt,» hvisket han spydig og smilte. Hvor var det blitt av den knuste Niall med hjertesorg? Jenny sto helt stille i noen sekunder og lot blikket vandre fra Niall til meg. Hun skulte på oss og snudde seg brått. Jenny stormet ut døren og slengte den hardt igjen. Det ristet i hele rommet og et bilde som hang på veggen vinglet fra side til side. «Jeg antar at det er slutt da,» sukket Niall og satte seg ned igjen. Jeg la en trøstende hånd på skulderen hans. «Du fortjener henne ikke uansett,» jeg smilte svakt mot han. Jeg likte Niall, virkelig. Han var en god venn og utrolig lett å snakke med. «Skal vi finne på noe? Bare du og jeg?» spurte han og de blå øynene hans var rettet mot meg. «Som venner,» la han til. «Jeg tenkte at jeg skulle trene i dag,» svarte jeg nølende og så på han. «Det høres flott ut, jeg er med!» Niall gliste. Vel, da har jeg iallfall fått en treningskamerat. Vi avtalte at vi skulle møtes utenfor hotellets treningssenter om en halv time. Da hadde jeg akkurat tid nok til å skifte og gjøre meg klar.

Niall så utrolig godt ut der han sto. Man kunne skimte musklene hans, oh. Han hadde på seg en hvit tank top som han hadde kombinert med svarte shorts og gule sko. «Hei,» smilte jeg og gikk bort til han. «Hei, klar til å svette?» lo han. Jeg nikket og lo. Jeg var klar.

 

Etter en og en halv time var jeg utslitt. «Jeg orker ikke mer,» peste jeg til Niall som sto ved siden av meg. Pannen hans glinset av svette og han var rød i kinnene. «Skal vi ta oss en dusj?» spurte han og så på meg. Jeg ga han et hva-var-det-du-nettop-sa-blikk og ventet på et svar. «Hver for oss altså,» lo han og klappet meg vennskapelig på skulderen. Jeg lo kort og vandret inn i jentegarderoben. Den var heldigvis helt tom. Jeg orket ikke tanken på å kle av meg foran andre. Jeg kledde kjapt av meg og dekte meg til men en lyseblå håndduk og tok meg med såpen før jeg gikk inn i dusjen. Jeg hengte håndduken av på knaggen og slo på dusjen. Det varme vannet strømmet ut av dusjhodet og jeg skvatt til «Au,» mumlet jeg og skrudde det kaldere. Jeg lo det kalde vannet sluke meg helt og avkjøle den alt for varme kroppen min. Ingenting var som en dusj rett etter en vellykket treningsøkt.

 

Jeg kledde på meg igjen og pakket tingene mine i bagen, klar for å forlate treningssenteret. Jeg visste ikke hva jeg skulle finne på, kanskje noe med Liam? Vi hadde jo aldri vært på en ordentlig date før. Jeg ville overraske han på en eller annen måte, men jeg trengte hjelp. Hvem skulle jeg spørre? Niall ville sikkert slappe av litt, Zayn var vel opptatt med Perrie, hva visste Louis om dater og Liam kunne jeg jo selvsagt ikke spørre. Da var det bare en person igjen, Harry. Jeg hadde ikke nummeret hans, så jeg håpte på at jeg hadde flaks med at han var på rommet. Jeg gikk ut av garderoben og bort til heisen. Jeg trykte forsiktig på en pil og ventet utålmodig. Jeg sukket. Pling, dørene åpnet seg. Jeg lyste opp. «Harry, hei!» Han så skeptisk på meg, «ja, hei.» «Jeg trenger din hjelp, vær så snill,» ba jeg. Harry tok et steg ut av heisen. De grønne øynene hans gransket meg, en av de sjarmerende krøllene hans datt ned i pannen hans. «Hva dreier det seg om?» Det var umulig å si om han var med eller ikke, tonefallet hans var likegyldig og det samme var ansiktet. «Jeg vil lage en perfekt date for Liam, men jeg trenger hjelp,» forklarte jeg og så desperat på han. Han ristet krøllene bort fra ansiktet og trakk på skuldrene. «Ja, hvorfor ikke. Skal vi ta det over en kopp kaffe?» Han smilte svakt til meg og var på vei til å gå. Jeg visste egentlig helt om jeg ville det, men det var jo får Liam, så hvorfor ikke. «En kopp kaffe kan vel ikke skade,» svarte jeg og fulgte etter han. Han smilte til meg. Smilehullene hans syntes utrolig godt og de var skjønne sammen med de grønne øynene.

 


Vi skulle til å sette oss ned og bestille da telefonen min ringte. «Bare ta den du,» smilte Harry forstående og jeg så takknemlig på han. Jeg tok opp mobilen og så hvem som ringte. Robin, selvfølgelig. Jeg så opp på Harry som hadde gått for å bestille. Skulle jeg ta den nå?

 

Jeg må bare spørre dere om en ting, hva er det dere vil ha mer av? Vil dere ha mer spenning, drama, romantikk, vennskap eller noe annet? Vil dere ha mer tårer eller gleder? Bare spytt ut! :) 


04.01.2014 | 22:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Greg tvitrer

POSTED BY: Maria


04.01.2014 | 19:50 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 40

Han er jo tross alt ikke forelsket i meg. Mine egene tanker gjorde meg forvirret. For å være helt ærlig så forstår jeg ikke så mye av hva som skjer. Jeg lener meg bakover og lander med ryggen på den myke madrassen min. Jeg sukket dypt og lukket øynene. Før jeg viste ordet av det hadde jeg sovnet. Jeg våknet opp av meg selv, noe som føltes utrolig godt. Det er lenge siden jeg kunne bare ha sovet så lenge jer har orket. Jeg følte meg opplagt ogdro mobilen ut fra laderen. Jeg skulle til å sjekke klokken, men noe annet fanget oppmerksomheten min. Åtte ubesvarte anrop og hvert fall seks meldinger fra Niall. Jeg hadde glemt hva som skjedde i går, men alt kom tilbake nå. Pulsen økte og jeg satt meg opp i senga med ryggen lent inntil veggen. Jeg tastet inn koden på mobilen og gikk inn på meldingene. Den første var sendt i går kveld. Han lurte bare på om jeg hadde det bra, siden jeg ikke hadde sendt han er melding som jeg hadde lovet. Som om han bryr seg. De to andre var sendt midt på natta. Han lurte på om jeg hadde lest artikkelen. To til var sendt tidlig denne morgen. Han lurte på om han kunne komme over. Den siste meldinge var sendt litt senere, ikke lenge, kanskje en to timer senere. Der stod det at han var på vei. Skulle jeg svare, eller ikke? Det var jo egentlig ikke noe å svare på. Hvis han hadde vært her i huset nå hadde jeg nok vært våken for lenge siden. Jeg tippet at pappa ikke åpnet døra for han, det er hvert fall det jeg håper. Jeg har ikke tenkt over hva jeg skal si til han enda. Jeg er fremdeles ikke sjokk og har ikke tenkt over dette. Jeg må få meg en ny jobb! Det er det eneste som står i hodet på meg. Det fikk meg til å tenke på den nye leiligheten min. Jeg har jo kjøpt leilighet og må flytte inn der også. Jeg slapp ut en lang og dyp pust som et sukk. Nå vet jeg akkurat hva jeg må gjøre. Ignorere Niall og fortsette med livet mitt. Jeg rakk jo ikke bli så kjent med han, jeg er jo ikke akkurat heartbroken. Lei meg er jeg jo, og såret over at en person som jeg stolte på jugde for meg hele tiden. Både Liz og Niall. Jeg følte meg litt bedre over de få ordene jeg oppmuntret meg til. Jeg krabbet ut av senga og gikk inn på badet for å ta meg en lang og varm dusj. 

 

Jeg hadde satt håret opp i en dott på hodet, tatt på en fargerik varm genser med et gult skjerf og noen jeans. Jeg gikk ned trappene og merket en ekkel atmosfære i luften. Jeg vet ikke hva det er, men det føltes rart. Jeg rundet hjørnet til stua, ''Hvorfor er d-'' Jeg stoppet opp midt i setningen. Niall satt i sofaen, alene. Mamma og pappa var ikke her. Jeg rynket øyenbrynene mine, ''Hvor er mamma og pappa?'' spurte jeg. ''Ute.'' svarte han. ''Hvorfor er du her? Hvordan kom du deg inn?'' spurte jeg forvirret. ''Døren var ulåst. Du svarte aldri på meldingene og tok aldri telefon.'' Han reiste seg opp fra sofaen og kom mot meg. Jeg rygget bakover og ristet på hodet. ''Bare fordi døra står åpen betyr ikke det at du bare kan gå inn. Det er ikke rart at jeg ikke svarte på meldingene eller når du ringte. Jeg sov!'' Jeg stod i dørkarmen til kjøkkenet og stirret på han. Han hadde et fortvilet ansiktsutrykk, ''Kan du svare nå da? På meldigene.'' spurte han. Jeg sukket, ''Ja, jeg har lest artikkelen.'' svarte jeg enkelt. Han sukket og begynte å gå mot meg igjen, ''Kan du bare holde deg unna meg for ett sekund?'' sa jeg irritert. Han stoppet opp, ''Var det sant?'' spurte jeg. Han nikket sakte og holdt øynene på meg for å se hvordan jeg ville reagere. ''Så fint. Da vet jeg det.'' svarte jeg overfladisk og gikk inn på kjøkkenet. Jeg tok en kopp ut fra skapet og satt på vannet til teen. ''Er du ikke sint?'' spurte Niall som fremdeles stod ute i stua, noe jeg er takknemlig for. Han hørte faktisk på meg. ''Jo, Niall. Det er jeg.'' sa jeg oppgitt. Er ikke det obligatorisk? Jeg tok ut en bolle fra skapet ved siden av vasken og fant frem frokostblanding. Jeg satt meg ned på kjøkkenbordet. Det ble stille. ''Har du ikke noe å si til meg?'' spurte jeg og flikket øynene mine fra melken som jeg helte opp i bollen og Niall som hadde satt seg ned i sofaen. Jeg kunne se han gjennom dørkarmen til kjøkkenet. ''Jeg vet ikke hva jeg skal si.'' hørte jeg han mumle. Jeg himlet med øynene og begynte å spise frokostblandigen min. 


//antrekket


Jeg tok med meg te koppen ut i stua og satt meg ned i sofaen over den sofaen Niall satt i. ''Hadde du noen ekte følelser i det hele tatt?'' spurte jeg. Han nikket, ''Selvfølgelig.'' Jeg ristet på hodet, ''Nei. Det hadde du aldeles ikke. Da ville du ikke ha gjort det du gjorde.'' svarte jeg skarpt. Jeg tok en slurk av teen. ''Du forstår ikke Jenn. Jeg hadde ikke noe valg! Managemente bestemte det for meg!'' Nå var det han sin tur til å være oppgitt. ''Du hadde et valg Niall. Ikke prøv å skyld på managemente! Du kunne valgt mellom å fortelle meg det, så kunne vi to holdt det som en hemmelighet og jeg kunne være klar over at jeg mistet jobben og praktisk talt kjæresten min.'' svarte jeg med fremdeles en rolig stemme. Han svarte ikke, bare så ned på hendene sine. ''Det hadde jeg ikke tenkt på.'' mumlet han. Jeg himlet med øynene og satt te koppen på bordet. ''Det var fint så lenge det varte.'' svarte jeg og reiste meg opp fra sofaen. Han hevet blikket opp mot meg og reiste seg. ''Hva skal du?'' spurte han. ''Vise deg veien ut.'' Jeg gikk mot gangen uten å se på han. Jeg lente meg inntil veggen og ventet på at han skulle komme. Niall tok på seg skoene sine og dro på seg jakka. Han holdt på dørhåndtaket mens øynene hans var festet på meg. Jeg holdt armene i kors over brystet mitt og ventet på at han skulle gå. ''Jenn, jeg m-'' Jeg stoppet han. ''Bare gå Niall. Du hadde sjansen til å fortelle meg før det skjedde.'' sa jeg og sukket. Vi begge stod der i stillhet. Det var da jeg la merke til alle de tingene jeg gjorde hver dag jeg møtte han. Hvordan han så ut, hvordan håret hans var og alle de små detaljene. I dag hadde han på jeans som vanlig, en hvit t-skjorte med en grå hettejakke over. Han hadde ikke stylet håret sitt i dag, han hadde bare tatt på seg en caps bakfrem. Niall slapp taket rundt dørahåndtaket og kom mot meg i full fart. Før jeg rakk å reagere var leppene hans klistret mot mine. Øyene mine utvidet seg så mye at de var klare til å sprekke når som helst. Niall begynte å bevege sakte men sikkert på leppene sine, og jeg kunne rett og slett ikke noe for det. Jeg lukket øynene og beveget leppene mine med hans. Dette er så totalt feil, men så riktig på samme måte. Jeg la hendene mine på brystet hans og tvirlet fingrene mine rundt t-skjorta hans. Jeg dro han nærmere meg og ikke lenge etter kjente jeg hendene hans på hoftene mine. Jeg var forelsket i han. Det er ikke enkelt å motstå ett kyss. Akkurat da jeg begynte å komme inn i det, så trakk han seg unna. Jeg rynket øyenbrynene mine i fortvilelse. ''Ring meg når du er klar til å snakke igjen. Jeg kommer til å vente.'' hvisket han i øret mitt før han snudde seg rundt og forsvant ut døra. Han møtte ikke øynene mine engang. 

 


 

Jeg har desverre ikke hatt noe motivasjono til å skrive! Har bare kommet med masse ideer til My Sisters Crush sesong 2! Huff huff.. Må skjerpe meg! Har dere noen ideer da?

 

35 kommentarer?

 

 

POSTED BY: Maria


04.01.2014 | 18:49 | Kategori: Video

Niall video laget av meg

Hva syns dere? Hvem kunne dere tenkt dere neste gang og vil dere at det skal være en søt, eller hot video? Tenkte kanskje å lage en av Louis neste gang. Tror jeg skal bli ferdig med narry videoen som jeg har begynt på! :)
POSTED BY: Maria
04.01.2014 | 13:31 | Kategori: Zayn Malik

Zayn ser på at Hatchi blir klippet i Weymouth i går

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


04.01.2014 | 13:30 | Kategori: Girlfriends

Nytt bilde av Zayn og Perrie

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


04.01.2014 | 13:29 | Kategori: Familie

Gemma, Des og Harry

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


04.01.2014 | 13:27 | Kategori: Harry Styles

Harry med Kendall og andre venner i Mammoth, California i går

POSTED BY: Maria

 


04.01.2014 | 13:25 | Kategori: Zayn Malik

Zayn på en tatovering butikk 2. Januar

POSTED BY: Maria


04.01.2014 | 13:22 | Kategori: Niall Horan

Niall på Funky Buddah 31. Desember

POSTED BY: Maria


04.01.2014 | 13:20 | Kategori: Fans

Niall forlater en pub i Camden 2. Januar

POSTED BY: Maria


04.01.2014 | 13:19 | Kategori: Fans

Liam med fans 2. Januar

POSTED BY: Maria


04.01.2014 | 13:19 | Kategori: Harry Styles

Flere bilder av Harry i LA 2. Januar

POSTED BY: Maria


03.01.2014 | 21:32 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 39

 Hvordan kunne jeg sove når jeg hadde spleiset to personer slik at den ene er forelsket og den andre utnytter det. Wow, jeg måtte slutte med å blande meg inn i andres liv. Dette her kunne bety slutten på vennskapet mellom meg og Jenny.

 

Da jeg våknet var allerede Jenny forsvunnet. Jeg sukket tungt og satte meg opp, strakk hendene i været og ristet ukontrollert på skuldrene. «For en dag dette skal bli,» mumlet jeg irritert og satte føttene utenfor sengen og reiste meg opp. Jeg sjanglet på de første skrittene, men ble mer stødig etterhvert. Jeg bøyde meg ned mot kofferten og fant fram dagens antrekk.

Jeg tok på meg en vinrød, komfortabel genser der det sto «hakuna matata bitch.», et par dongeribukser og hvite sokker. Jeg sminket meg slik som jeg alltid gjorde og satte opp håret i en høy hestehale. Da var jeg klar for dagen. Jeg gikk ut av hotellrommet vårt og så meg fra side til side. Hvor skulle jeg dra? Jeg bestemte meg raskt for å dra til rommet til Harry, Niall, Liam og Louis. Jeg banket lett på døren og tok et steg tilbake. Jeg kunne høre skritt som kom mot døren. Jeg ble lett sagt overrasket. Perrie smilte bredt til meg. Det lyse håret hennes flommet rundt skuldrene og de blåe øynene hennes lyste mot meg. Hun var mildt sagt nydelig. «Hei,» smilte hun og gjorde en bevegelse på at jeg skulle komme inn. «Hei,» svarte forbauset og tråkket av meg skoene mine. «Hva gjør du her?» spurte jeg henne og fulgte etter henne inn på stuen. «Guttene skal ha en del intervjuer i dag, så jeg ville heller være her enn i den lille leiligheten til Zayn,» forklarte hun og løftet opp en lysegrønn kopp med te. Hun nippet i seg noen slurker. «Vet du hvor Jenny er?» Hun ristet fort på hodet. «Hun var her istad, men hun sa at hun skulle ut med en venn. Jeg trodde det var deg...» svarte hun nølende og tok enda en slurk av koppen. Jeg så skeptisk på Perrie. «Jenny kjenner da ikke noen her...» Hun trakk på skuldrene. «Jeg må snakke med henne,»mumlet jeg lavt til meg selv, men høyt nok til at Perrie oppfattet det. «Om hva da?» spurte hun nysgjerrig og satte ned koppen på bordet. Bunnen klirret idet den traff treoverflaten. «Det er vel egentlig mellom oss,» svarte jeg så mildt som jeg klarte. Jeg ville jo ikke være kjip mot henne. Det var helt uvirkelig at jeg satt i samme rom som Perrie Edwards og småpratet med henne. Jeg kunne med hånden på hjertet si at jeg var litt starstruck. «Så hvordan går det med Little mix?» spurte jeg for å hindre at samtalen stoppet opp og at det ble en klein stillhet. «Det går bra, vi jobber med noen nye sanger for øyeblikket,» smilte hun. «Jeg kan ikke vente med å høre dem!» gliste jeg. Med en gang jeg sa det ble Perrie mye mer interessert i meg og ansiktet hennes lyste opp. «Så du er en fan?» Jeg nikket entusiastisk, «selvfølgelig.» Perrie smilte til meg. Å, hun var så pen.

Vi satt sikkert å snakket om alt mulig i rundt to timer før gutta kom inn i rommet. Perrie's ansikt var et stort glis da hun fikk øye på Zayn. Han strakk armene ut og omfavnet henne. «Hei babe,» hvisket han til henne og ga henne et kjapt kyss på kinnet. Niall så seg rundt, han virket skuffet. «Hvor er Jenny?» Jeg så at Perrie var på vei til å svare så jeg kom henne til forkjøpet. «Vi har ingen anelse,» svarte jeg og så bedende på Perrie. Hun tok hintet og nikket seg enig. Liam satt seg ved siden av meg og smilte. Jeg var for opptatt med å falle pladdedask i øynene til Liam at jeg ikke la merke til hvem det var som satte seg ned ved siden av meg. Harry, selvfølgelig. Jeg satte meg litt nærmere Liam og ignorerte Harry, men jeg kunne se i sideblikket at han himlet med øynene. Jeg så bort på Niall som satt alene i en stol og deretter på Liam som nikket til meg. «Niall, kan jeg få snakke litt med deg?» Jeg smilte kort og reiste meg opp og gikk mot han. «Ja, klart det! Om hva da?» Jeg så meg rundt, vi kunne ikke snakke her når alle de andre satt her. «Kan du bli med på rommet mitt?» spurte jeg og så bedende på han. Han så forskrekket på meg og deretter på Liam som strevde med å holde igjen latteren. Jeg tok opp hendene og viftet foran ansiktet hans. «Hallo? Hvorfor er alle dere så perverse? Jeg må bare snakke med deg om noe,» sukket jeg og dro han ut av rommet. Niall lo og fulgte etter. Det var kanskje litt enklere å fortelle det til Niall enn Jenny. Selv om det var verre å måtte såre han.


 

Niall satt seg ned på sengekanten og jeg satte meg ned ved siden av han. «Så hva gjelder det?» spurte han og smilte det smilet som fikk alle jenter til å smelte helt. «Eh,» startet jeg og lot blikket flakke rundt i rommet. Niall ventet på et svar. «Lover du å uansett ikke hate meg for det jeg kommer til å si. Det er ikke for å ødelegge mellom dere, men jeg vil at du skal bli minst mulig såret,» startet jeg og trakk pusten. «Lena, hva er det du snakker om?» spurte Niall forundret og lo kort. «Niall, Jenny bare bruker deg for penger og berømmelse.» Der, der var det sagt. Jeg snudde meg bort fra han, Niall sa ikke et eneste ord. «Jeg er lei for det,» sa jeg lavt. «Nei, det kan ikke være sant. Vi elsker hverandre.» Niall's stemme var svak og ustø. Det virket som om han skulle brase ut i gråt hvert øyeblikk. «Du er for forelsket til å se det, Niall. Men vi andre har lagt merke til det...» Jeg satte meg mot han igjen. «Så det er ikke bare deg?» Jeg ristet på hodet og så medfølende på han. «Jeg har aldri møtt noen som Jenny, jeg trodde at hun var den rette,» hulket Niall og tårer trillet nedover kinnet hans. «Shhh,» svarte jeg og tørket bort tårene. «Det ordner seg,» hvisket jeg lavt. Niall satte seg nærmere meg og omfavnet meg. Jeg klemte han tilbake og strøk han nedover ryggen. «Jeg er glad for at jeg har deg, Lena,» hvisket han gråtkvalt og snufset. Niall fortjente ikke dette, han fortjente mye bedre. Jeg kjente et raseri bygge seg opp mot Jenny, den bitchen. «Hva faen er det dere gjør?» utbrøt Jenny og så måpende på oss med et sint uttrykk i ansiktet. Jeg og Niall slapp hverandre brått og snudde oss mot henne. Flott, det eneste som manglet. 


02.01.2014 | 17:23 | Kategori: Video

Harry videoer laget av meg

Dere har vel sikkert lagt merke til at jeg noen ganger har lagt ut videoer av guttene! Jeg bestemte meg for å prøve å lage en sånn. Jeg laget to stykker om Harry! Jeg lurer på hva dere syns om de og om de var bra? Hvis de var, så gjerne legg igjen en kommentar om hvem gutt du vil jeg skal lage neste med! Holder på med en Narry nå:)

Den her er mer sexy og hot Harry:  
Denne er mer søt Harry: 

 


POSTED BY: Maria


02.01.2014 | 17:19 | Kategori: 1D Historie - 10

The Stupid Game - Del 39

Jeg kom ikke halvveis gjennom overskriften før øynene mine var full av tårer. Jeg blunket og en tåre trillet sakte nedover kinnet mitt. ''Niall Horan om kjæreste stuntet med kollegaen vår, Jennifer Brooks''. '' Har dere lurt på hvorfor Jennifer er den som intervjuer One Diretion guttene av alle oss i Sugarscape? Dette kommer nok som et sjokk på mange av dere. Hvert fall for dere som likte Niall og Jennifer sammen. Du skjønner det, de er egentlig ikke i et ekte forhold. Jennifer tror de er det, men Niall vet at de ikke er det. Niall sa seg frivillig til å hjelpe oss med et prosjekt. Om han klarte å få kollegaen vår forelsket i han, og hvor langt han kunne ta det før hun skjønte det. Utrolig nok har hun ikke skjønt det enda. Hun har skjønt at det er noe, men hun vet ikke hva. Derfor var det på tide å publisere dette. Altså, Niall er ikke forelsket i Jennifer. Jennifer er forelsket i han. Alt var bare tull. Niall fikk henne til å gå inn i et forhold med han, og det var det vi ville. Niall vil nå få pengene for oppdraget og fortsette i karrieren sin som singel. 

PS: Jennifer, du har sparken. Den eneste grunnen til at vi lot deg komme inn var på grunn av utseende. Lett å bli forelsket i. ''

 

Tårer sildret nedover kinnene mine. Det første som kom opp i hodet mitt var, skal jeg tro på dette? Jeg prøvde å letet etter bevis på at det var sant. Det var den gangen Liz sa at sønnen hennes var på sykehuset så jeg kunne ta over intervjuet hennes med guttene. Hun så ikke akkurat veldig lei seg ut for at sønnen var på sykehuset, og for å være ærlig så tror jeg ikke hun hadde vært på jobb hvis sønnen var på sykehuset. På intervjuet hadde Niall flørtet noe utrolig. Under hviske leken hadde han sagt at jeg var søt og morsom, pluss sagt at hovedordet var Niall og Jenn. Jeg vet ikke om det har noe med saken å gjøre, men det er hvert fall et hint, tror jeg. Rett etter det hadde Niall plukket meg over skulderen hans og løpt vekk med meg. Det kan være et hint, eller så bare flørtet han. Lite sannsynlig med tanke på at det var alt fake. Bare timer etter det intervjuet begynte Niall å snakke til meg på Twitter. Å, alt var bare så forvirrende. Dagen etter alt dette, sa Liz at managemente til guttene likte meg og jeg kunne intervjue dem på Brit Awards. Herregud, hvorfor har jeg ikke skjønt det? Selvfølgelig var alt bare en spøk. Det må ha vært det. Managemente ringer ikke Liz bare for å si at de likte intervjuet. Lite sannsynlig det også. Etter intervjuet på Brit Awards hadde de jo invitert meg til å bli med inn på showet, og det ble jeg jo også. Hvor sannsynlig er det at de tar med seg en jente de akkurat har møtt backstage på Brit Awards? Jeg trenger ikke mer bevis. Jeg er overbevist. Det var alt bare en spøk. 

 

Hvorfor gråter jeg ikke? Hvorfor ligger jeg ikke på badegulvet knust i tusen biter? Jeg burde være ødelagt, men det er jeg ikke. Jeg sitter bare rett opp og ned i senga mens jeg stirret ut i lufta med et tomt blikk. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller føle. Jeg tenker ikke, føler ikke noe. Ingen ting. En del av meg vil så gjerne ringe Niall og spørre, mens en annen del nekter. Hva skulle jeg sagt hvis jeg ringte han? 'Hei, er det sant at du ikke er forelska i meg og bare latet som hele tiden så du kunne knuse meg etterpå?' Tror ikke det. Men da kommer spørmsmålet, hva annet skal jeg gjøre? Jeg kan jo ikke bare gå rundt og late som ingen ting. Det går ikke. Jeg kan ikke møte Niall igjen og late som ingen ting. Hvis han kommer til å møte meg igjen da. Han er jo tross alt ikke forelsket i meg. Mine egene tanker gjorde meg forvirret. For å være helt ærlig så forstår jeg ikke så mye av hva som skjer. Jeg lener meg bakover og lander med ryggen på den myke madrassen min. Jeg sukket dypt og lukket øynene. Før jeg viste ordet av det hadde jeg sovnet. 

 

 

Sorry for kort del! 30 kommentarer?

 

POSTED BY: Maria


02.01.2014 | 15:10 | Kategori: Familie

Zayn med fetteren sin Jawaad

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


02.01.2014 | 15:10 | Kategori: Girlfriends

Nytt bilde av Zayn og Perrie i London Zoo

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


02.01.2014 | 15:09 | Kategori: Harry Styles

Harry i LA i dag

POSTED BY: Maria


02.01.2014 | 15:08 | Kategori: Girlfriends

Liam og Sophia på Westfield i London i går

POSTED BY: Maria


02.01.2014 | 15:06 | Kategori: Niall Horan

Niall forlater Gary Barlow's konsert i London i går

POSTED BY: Maria

 

 


01.01.2014 | 13:58 | Kategori: 1D Historie - 11

Stole my heart -Del 38

 Kanskje han trudde jeg at jeg spredde de for oppmerksomhet og nå kom han til å slå opp med meg? «Nå?» spurte jeg og bet meg nervøst i underleppa imens jeg så på de bekymrende øynene til Liam. «Nå,» gjentok han.  

 

Liam's P.O.V

Hun var trøtt, noe jeg forsto veldig godt. Det hadde ikke blitt så veldig mye søvn de siste nettene, heh. Hun gnudde seg i øynene og reiste seg opp, hun var fullt påkledd. Lena var nydelig selv om hun var trøtt og halve sminken var gnidd utover fjeset. Det var helt utrolig å tenke på at hun var min, at jeg kunne kalle henne for kjæresten min. Jeg fikk dårlig samvittighet for å vekke henne klokken fire om morgenen, men jeg måtte ta det opp med henne, så fort som mulig. «Hvor skal vi?» hvisket hun lavt for å ikke vekke Jenny. «Kom,» svarte jeg kort og tok et tak rundt håndleddet hennes og dro henne etter meg. Vi gikk ut av rommet og tok heisen ned til lobbyen. Lena virket utrolig nervøs på tur nedover. Hun sa ikke et ord, hun så bare ned hele tiden. «Er det noe galt?» spurte jeg bekymret og så på henne. Hun så opp og presset fram et smil. «Neida, alt er fint.» Jeg visste utmerket at det var løgn. Jeg så det på henne at det var noe som plagde henne, men det var vi nødt til å ta etterpå. Vi gikk ut av heisen og satte oss i en sofa som sto i en liten krok. Den var vinrød og veldig ubehagelig å sitte på. Lena gjorde en grimase da hun traff sofaen. «Hva var det du ville snakke om?» spurte hun nervøst og så nølende på meg. Stakkars, jeg ville jo ikke egentlig ta det opp med henne, men jeg gjorde for Niall sin skyld. Hvordan skulle jeg si til henne at bestevenninnen hennes bruker bestevennen min? Jeg trakk pusten og åpnet for å si noe, men stoppet opp. Jeg hadde ikke samvittighet til å si det. Det var en rolig sang som ble spilt i bakgrunnen, det gjorde ikke situasjonen noe bedre. Lena vendte blikket bort fra meg og så på bordet med et følelseløst blikk. «Jeg vet ikke hvordan jeg skal få sagt det,» hvisket jeg lavt og så på henne. Hun nikket svakt. «Jeg vet hva du skal si,» mumlet hun uten å se på meg. Jeg så at hun var anspent siden hun hadde skuldrene høyt oppe og satt sammenkrøpet uten å røre seg mer enn nødvendig. Jeg så forbløffet på henne. «Vet du?» spurte jeg og hevet et øyenbryn. Hvordan kunne hun vite det? Hadde Louis allerede snakket med henne? Nei, det kunne han ikke ha gjort. Jeg ble gal av at hun ikke så på meg. Jeg ville bare se inn i de blåe eller grønne øynene hennes, stryke henne over hodet og dra henne inntil meg, men neida. Istedet måtte jeg fortelle henne noe som kunne ødelegge det vi hadde bygget opp. «Du slår opp med meg.» Jeg snudde meg raskt mot henne, revet ut av tankene mine. «Du sa hva?» nesten ropte jeg og så såret på henne. Lena fikk panikk og så seg rundt i rommet. «Så du skal ikke...?» «NEI,» svarte jeg før hun rakk å fullføre setningen. «Hvorfor tror du noe sånt?» spurte jeg henne såret og tok tak i hånden hennes. «Jeg forklarer senere,» mumlet hun. Det forklarer oppførselen hennes.


«Så hva er det da?» Hun virket en smule lettere. «Det gjelder Jenny,» begynte jeg og kremtet. Hun så uforstående på meg. «Det er det at...» Lenger kom jeg ikke før vi hørte et klikk og det ble mørkt. «Hva skjedde?» spurte Lena og satte seg nærmere meg. «Resepsjonen stengte, tror jeg.» Jeg holdt rundt henne, for å få henne til å slappe av mer. «Kan vi ikke gå tilbake og heller ta det her i morgen?» stemmen hennes var utslitt og øynene små. Jeg kunne ikke legge skjul på at hun så trøtt ut. Jeg ristet fort på hodet. «Men så si det nå!» Hun så på meg med et bedende blikk, jeg kunne ikke utsette det lenger. «Vi tror at Jenny bare bruker Niall.»

Lena's P.O.V

 

Ordene ga gjenklang inne i hodet mitt. Jeg ristet fort på hodet og sank sammen. «Det kan ikke være sant,» sa jeg og så utover rommet som var helt tømt for mennesker, men innerst inne visste jeg at han hadde rett. De gangene hun snakket om gaver, kjendiser, paparazzier og ikke minst denne Andrew. At jeg ikke hadde skjønt det før nå. «Alt er min feil,» jeg så opp på Liam med tårevåte øyne. Det var ikke meg det var synd på, det var Niall. Han var dypt forelsket i Jenny og trodde at hun følte det samme. «Hva med Niall?» spurte jeg Liam. Han rakk på skuldrene, «jeg vet ikke,» sukket han oppgitt. «Vi finner ut av det i morgen, nå tror jeg du trenger å få sove.» Han reiste seg opp og gjespet. Sove? Hvordan kunne jeg sove når jeg hadde spleiset to personer slik at den ene er forelsket og den andre utnytter det. Wow, jeg måtte slutte med å blande meg inn i andres liv. Dette her kunne bety slutten på vennskapet mellom meg og Jenny.

Godt nyttår, alle sammen! ♥


01.01.2014 | 12:25 | Kategori: Facebook/Twitter

Little Mix tvitrer

'': Happy new year everyone! Here's to an amazing 2014! :D Zayn&Perrie Xx''

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: Maria


01.01.2014 | 12:24 | Kategori: Girlfriends

Niall, Barbara, Liam og Sophia på Gary Barlow's konsert i går

POSTED BY: Maria


01.01.2014 | 12:21 | Kategori: Fans

Liam med en fan i London

POSTED BY: Maria


01.01.2014 | 12:20 | Kategori: Harry Styles

Harry med ex kjæresten sin Abigail

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

Dette ser ut som er tatt når Harry var i Cheshire for This Is Us! Han hadde hvert fall på de samme klærne. 

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

 

POSTED BY: Maria


hits