31.01.2013 | 23:42 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry tvitrerPOSTED BY: Casandra


31.01.2013 | 23:35 | Kategori: Harry Styles

Harry i dag

Foresten! Det med den nye singelen. Den kommer ut 17.februar, men det er bare i UK ;) Så at noen hadde skrevet en kommentar om det. Den kommer i mars en gang, mest sannsynlig, i resten av landene

POSTED BY: Malin


31.01.2013 | 23:34 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i dagPOSTED BY: Malin


31.01.2013 | 20:41 | Kategori: Bilder

Close-up av Zayns hånd


Auuuu!! Det ser fryktelig vondt ut /:


POSTED BY: Casandra


31.01.2013 | 20:37 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Zerrie


Du ser bare ryggen til Zayn da.


POSTED BY: Casandra


31.01.2013 | 20:36 | Kategori: Bilder

Red Nose Day


Søte <3


POSTED BY: Casandra


31.01.2013 | 20:35 | Kategori: Bilder

Liam prøvekjører!POSTED BY: Casandra


31.01.2013 | 20:34 | Kategori: Bilder

Niall med fans på NandosPOSTED BY: Casandra


31.01.2013 | 20:32 | Kategori: Bilder

Bilder utenfor studioet


Nice car Harry!!

Og, HVA HAR SKJEDD MED HÅNDEN DIN ZAYN? :"( det ser ikke godt ut...


POSTED BY: Casandra


31.01.2013 | 16:53 | Kategori: One Direction

"One way or another"

Ny singel!!! Den kommer ut i mars en gang tror jeg! Guttene skal synge den på Brit-Awards. I UK kan du allerede bestille den på iTunes..


31.01.2013 | 00:13 | Kategori: Nyheter/Blader

BravoPOSTED BY: Casandra


31.01.2013 | 00:13 | Kategori: Facebook/Twitter

Nialler tvitrer


Veldig heldig bilde av Harry også... Haha!


POSTED BY: Casandra


31.01.2013 | 00:11 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i kveldPOSTED BY: Casandra


30.01.2013 | 19:25 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 38

Dagens nye lærdom av å skrive 1D fanfiction: Aldri skriv en ny og ekstra lang del på iPad. Du kommer til å angre på at du trodde det ville være lettere enn å skrive på mac. Plutselig er du helt uten den nye delen og må bruke dobbelt så lang tid. Hehee, nok negativitet, men det er vel lov å klage litt! Her en en ny del, litt senere enn planlagt, men den er her likevel :) HA EN SUPER DAG, HERLIGE DERE <3

 


 

Jeg leter til og med i en skuffe jeg aldri ville ha trodd at noe så sentralt og standart som bestikk skulle ligge, men jeg ser der likevel. Jeg finner noe jeg skjønner at det ikke var meningen at jeg skulle se. Jeg klarer ikke en gang å kjenne etter på min egen kropp hva jeg føler akkurat nå.

 

Jeg smiler for meg selv, et høyt og bredt smil som ville ha overbevist en hver person. En utrolig liten og søt pakke ligger i skuffen helt for seg selv. Et lilla glanspapir lyser opp resten av rommet og jeg smiler enda høyere. "18 år!" står det med store og tykke bokstaver som nesten dekker hele pakken og tallene glitrer nesten like mye som glanspapiret. Glitter er noe av det fineste og mest facinerende jeg vet om, men det er nokså kjedelig så lese om, så kanskje jeg burde komme til poenget. Det første som faller meg inn er at det må være bursdagsgaven min. Jeg er jo 18 om to drøye uker og han vet hvor høyt jeg elsker glitter. Det er kanskje ikke et spørsmål om den er til meg eller ikke når jeg tenker over alle de søte hjertene som nesten overdøver lillafargen på glanspapiret. Jeg smiler fortsatt like høyt som i stad. Det er nesten teit hvor glad jeg er i gaver, og hvert fall så hyper og spent jeg blir. Jeg vet godt at jeg må være en av de mest nysgjerrige personene på jord, og kunne lett ha vunnet en pris for det eller noe. *DN*, skjerp deg, du skal ikke åpne gaven!, sier jeg til meg selv. Men kan det egentlig skade?

 

Gaveesken er sånn at man bare kan åpne den øvre delen og lukke den igjen uten av spor til at man har sett den. Før jeg får sjangsen til å overtale meg til å øve meg på å være tålmodig, så har tydeligvis den nysgjerrige og spente delen av meg tatt hånd over meg og har allerede åpnet gaven. Et glitrende lys blender øynene mine og jeg blir skjokket. En diamantring? Er han seriøs? Jeg måper. Det føles ut som haken min treffer bakken, så høyt måper jeg faktisk. Vi har bare vært sammen i noen uker, og han har allerede kjøpt meg en diamantring? Åh, jeg kan ikke noe for at jeg elsker gaver så høyt og hvert fall ikke noe for hvor høyt jeg elsker Niall. Jeg kan forsatt ikke tro mine egne øyner. En diamantring? Jeg legger gaven på plass, henter bestikket og springer inn til Niall for å vekke han.

 

Tumblr_lya5r5mvi81qgnow4o1_500_large

 

Niall ble utrolig glad for frokosten, selv om den ble litt kald etter at jeg brukte sikkert 20 minutter på gaven. Han koste seg i hvert fall. Jeg er selvfølgelig fortsatt hyper, og klarer ikke å sitte i ro. Stakkars Niall som er så trøtt og har enda ikke fått åpnet øynene ordentlig. Og så må han tåle gale meg som spretter omkring. "Hvorfor er du så glad?" ler han mens han kaster i seg den siste pannekaka. "Hvorfor ikke?" svarer jeg og fortsetter mens Niall bare stirrer på meg med store øyner. Jeg kan jo ikke akkurat si den sanne grunnen, men det er jo ikke akkurat en big deal uansett. Jeg lener meg over på Niall og kyser han følsomt. Jeg kjenner den bare huden hans mot min og han drar meg ned på sofaen. Han holder rundt meg med den ene armen og stryker meg i håret med den andre - sakte og lidenskapelig, og det er alltid like herlig hver eneste gang. Vi fortsetter å småkysse, men så stopper jeg kyssene fordi jeg smiler så høyt at jeg ikke klarer mer. "Jeg er så glad på grunn av deg!" svar jeg han endelig og plasserer enda et ømt kyss på de myke leppene hans. Et vakkert smil vokser på han og han smiler så høyt.

 

Noen timer senere ringer Jossi meg og forteller at mamma og pappa vil at jeg skal komme hjem. Først sa jeg selvfølgelig at det ikke kom til å skje, men så fortalte hun at de inviterer Niall på middag. De vil starte på nytt, om man kan si det på den måten. Nå har jeg enda en grunn til å være glad. Jeg håper bare at de ikke ødelegger sjangsen på et bedre forhold med meg, for dette betyr utrolig mye for meg. Niall var skeptisk til det, men det er bare fordi han vet hvordan foreldrene mine er og han er nervøs. Han må ha brukt en evighet framfor speilet rett før vi satte oss i bilen han for å kjøre til meg. Vi går over dørkarmen hjemme hos meg og hører at de roper hallo til oss. Niall klemmer meg ekstra hardt i hånda og jeg smiler svakt til han. Jeg er utrolig nervøs og samtidig glad. Jeg vet ikke om foreldrene mine tar dette like seriøst som det jeg og Niall gjør. Det betyr mye for oss begge. Jeg håper bare at de ikke sier noe frekt til han!

 

527138_355715841174417_435391244_n_large

 

Hva synes dere om delen? Og hvordan tror dere middagen går? Gjett gjerne eller kom med idèer :))

 

POSTED BY: JULIE


30.01.2013 | 18:37 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 64

"Jeg vil egentlig ikke fortelle deg dette, men jeg må for jeg vil at du skal vite sannheten," sa han og sukket. Nå ble jeg nysjerrig. Hva skulle han fortelle som kunne være så hemmelig. "Så si det da!" maste jeg. William pustet dypt inn før han sa..


"For noen uker siden var noen kompiser av meg i Dublin samtidig som One Direction var der. Den ene kvelden da de var ute på byen var de på samme bar som Zayn og Harry," han tok en liten pause. Jeg måtte si jeg var overrasket over at han visste navnet til Harry. "De snakket ikke noe med dem, men Johannes kjente igjen Zayn fra å ha sett han her hjemme hos oss så han holdt litt øye med han. Egentlig bare for å prøve å finne ut hva jeg har sånn i mot han siden han ikke vet den egentlige grunnen. Han fortalte meg at Zayn hadde flørtet heftig med en blond jente. Han hadde visst kysset henne på kinnet og holdt tett rundt henne og senere så han dem kysse utenfor klubben," William sukket litt på slutten. Jeg følte meg sveket. Den blonde jenta var selvfølgelig Perrie. Hvem andre? Jeg måtte svelge en gang før jeg klarte å snakke. "Kan du la meg være litt alene," sa jeg uten å se på William. "Jeg ville bare at du skulle vite sannheten," sa Willam før han gikk ut døra. Det rant en tåre nedover kinnet mitt og tryppet ned på set hvite sengeteppet der den lagde en våt flekk. Hvordan kunne Zayn gjøre noe sånt? Jeg trodde han elsket meg. Mobilen min ringte og det var selvfølgelig Zayn. Jeg ville ikke snakke med han nå. Jeg visste ikke om jeg ville snakke med han noen gang. Ringelyden irrterte meg, men jeg følte det var lettere å la han ringe og tro at jeg ikke hørte telefonen enn å vite at jeg faktisk hadde sett han ringt, men trykket opptatt med vilje.

 

Jeg hadde bare ligget i senga hele kvelden og tenkt. Tenkt på hva William hadde sagt. Etter en stund med tenking kom jeg på at det William sa ikke nødvendigvis ikke var sant. William hatet tanken på Zayn og meg sammen og jeg regnet med at han ikke ville hatt mye i mot at vi hadde slått opp på grunn noe han hadde funnet på. Men hvorfor? Hvorfor ville han gå så pass langt som å lyge til meg? Hvis han virkelig ville at jeg skulle være glad så måtte han jo skjønne at dette bare kom til å gjøre meg knust. Jeg gikk fra å sint og skuffet over Zayn til å bli sint og skuffet over William. Eller jeg ble faktisk rasende på William. Det første jeg tenkte på var å rase inn på rommet hans og kjefte han ned, men jeg skjønte at det var ikke rett. Jeg måtte først ringe Zayn. Han hadde prøvd å ringt meg flere ganger. Jeg måtte snakke med Zayn først. Høre hva han hadde å si. Jeg hadde sagt til Zayn kvelden før at jeg stolte på han så hvorfor hadde jeg plutselig endret meg så fort bare på grunn av noe William hadde sagt. Jeg følte meg dum. William og jeg hadde ikke vært ordentlige gode venner på lenge så han kunne godt funnet på det han fortalte meg. Det tok ikke lang før Zayn svarte. "Endelig!" sa han i en glad tone. Jeg måtte smile av å høre stemmen hans. "Jeg begynte å lure på om du hadde forlatt jordens overflate" Jeg lo og innså at Zayn aldri kunne vært utro med meg. "Jeg har bare tenkt. William fortalte meg noe bullshit som jeg nesten trodde på," sa jeg og smilte. "Hva fortalte han?" spurte Zayn nysjerrig. "At du hadde vært utro med meg med Perrie og noen av kompisen hans hadde sett deg," sa jeg og ventet spent på reaksjonen hans. Først var det sukk og så bannet han lavt. Jeg kunne forstille meg ansiktet hans, full av frustrasjon. "Sorry for å måtte si det *DN*, men broren din er drittsekk!" Jeg tok meg ikke nær av det i det hele tatt, bare lo. Jeg var helt enig. Nå var det bare å konfrontere William med det.


Jeg hoppet ut av senga og gikk ut døra. Jeg kunne høre William snakke i telefonen med noen. Først tenkte jeg å bare storme inn og avbryte han, men etter som jeg hørte hva han sa inn i telefonen stoppet jeg opp og lyttet. "Hun gikk rett på den! Du skulle sett ansiktet hennes. Hun kunne ikke tro at den elskede kjæresten hennes hadde vært utro. Den drittsekken skal endelig få igjen for hva han gjorde," Jeg ble rasende. Han syntes ikke synd i meg fordi han nesten hadde klart å såre meg, han likte det. Hvordan kunne han? Hvordan kunne min egen bror gjøre noe sånt? Men hva var det egentlig William hadde i mot Zayn, for det var tydligvis noe mer enn bare hva han hadde gjort mot meg. Jeg ble veldig nysjerrig, men samtidig litt redd. Det virket som om William virkelig ikke kunne fordra Zayn og hadde planlagt å gjøre noe virkelig ille mot han. Mens jeg sto utenfor døra til William kom han plutselig ut døra. Jeg ble tatt litt på senga. "Hva gjøre du?" spurte han overreasket. Hva skulle jeg svare? Skulle jeg avsløre han eller late som ingenting og ta hevn?
 

Hva burde *DN* gjøre?


Må bare si TUSEN TAKK for at dere er verdens beste lesere! Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg at dere kommentere. Det får meg alltid til å smile å lese gjennom kommentarene ders. Love ya! <3POSTED BY: Hedda 


29.01.2013 | 23:48 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer


En av guttenes sikkerhetsvakter ^^


POSTED BY: Casandra


29.01.2013 | 23:45 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i dagPOSTED BY: Casandra


29.01.2013 | 20:37 | Kategori: Bilder

Guttene på prøver i gårPOSTED BY: Casandra


29.01.2013 | 20:36 | Kategori: Facebook/Twitter

Tweets

Niall:


Guttenes lydingeniør:
POSTED BY: Casandra


29.01.2013 | 16:26 | Kategori: Spørsmål

Topp.no er oppskrytt

Hei dere :) Jeg må bare skrive et raskt og lite innlegg om noe som irriterer meg grensløst!

 

I det siste har vi fått mange kommentarer fra dere som linker til et eller annet topp.no har skrevet om One Direction, Haylor osv. Jeg håper virkelig ikke at dere tror på alt de skriver, fordi det er så mye av det de skriver som bare er rykter og rett og slett tull. Nå f.eks har de skrevet om at Zayn er utro, og det tviler jeg på det sterkeste at er sant. Jeg hater virkelig rykter, og hvert fall når folk er dumme nok til å tro på det. Du kan lese saken HER. De har skrevet så mye tull i det siste at jeg rett og slett ikke fordra nettsiden jeg elsket før. Senest 23. Januar skrev de at Niall havnet i en bilulykke, og tror dere dette er sant? NEI!

 

Så kjære lesere, ikke tro på alt topp.no skriver, vær så snill! Mye av det dem skriver er sant, men likevel så er det så utrolig mye som bare er rykter. Etter min mening så er topp bare oppskrytt! Bladet deres er kanskje bra og litt mer til å stole på, men ikke nettsiden. Den er oppskrytt.

 

 

//Gammelt bilde av nettsiden

 

Hva tror dere?

 

POSTED BY: JULIE


28.01.2013 | 22:31 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 37

"Men du vet at det ikke er lenge til jeg reiser på turnè?" Jeg stivner. Turnè? Nei, det visste jeg ikke! Selvfølgelig vet jeg jo at må reise på turnè en eller annen gang, og vi har snakket om det i hele dag. Men jeg har likevel aldri forestilt meg at det faktisk skal skje.

I hele dag har jeg stått for at jeg klarer dette. Hva enn hvilke motbakker som dette forholdet vil møte så skal jeg takle det. Og jeg står fortsatt for det. "Klart vet jeg vet!" sier jeg i en glad tone bare for å late som om jeg klarer dette. Niall ser ut til å skjønne at tonefallet mitt lyver. Jeg er ikke glad. Selvfølgelig er jeg ikke det, men jeg skal klare dette. Vi skal klare dette sammen! "Er det lenge til?" spør jeg litt mer hengende med hodet. I stedet for å svare meg kaster han seg over meg og kysser meg overivrig. Jeg har selvfølgelig ikke noe i mot det. Slettes ikke. Men dette er vel kanskje å ta litt i det å glemme det vi snakker om og tenke på noe annet. Hvem er det jeg prøver å lure, tenker jeg. Jeg orker ikke å tenke på noe annet enn at jeg er med Niall nå, og hvor grusomt god han er å kysse. 

 

Jeg våkner opp av tunge regndråper som drypper på vinduet og lager irriterende lyder som får hodet mitt til å sprekke. Jeg tvinger øynene opp og gnikker meg hardt for å kunne se noe. Jepp, det høljer ned ute. Ved min side ligger sovehauet Niall. Den gutten har virkelig det største sovehjertet jeg vet om. Vi sovnet tydeligvis på sofaen denne gangen også, tenker jeg og må le litt for meg selv. Skal dette være et nytt kjennetegn på oss to når vi er sammen? Jeg tror foreldrene mine fikk øynene sine opp etter gårdagens episode da jeg endelig turte å snakke for meg selv. De har ikke sagt noe om at jeg sover hos Niall. Ikke at jeg har sagt det, men jeg tror de har skjønt det. Siden Niall er så godt som borte og det nytter ikke en gang å prøve å vekke han, så bestemmer jeg meg for å lage han frokost. Litt romantisk kan jeg vel prøve å være!

 

Siden jeg har lært at Niall er litt av en matmos så har jeg lagd en stor porsjon til han. Sunne pannekaker med friske bær og kokosflak strøtt over. Siden jeg skjønner at det neppe er mettende nok for magen hans, så har jeg også laget en liten fruksalat. Jeg går bort til sofabordet og legger fra meg frokosten der. Plutselig kommer jeg på at jeg glemte bestikk, så jeg løper tilbake til det digre kjøkkenet. Jeg sliter fakitsk med å finne ut hvor bestikket er, så jeg må gå gjennom stort sett alle skuffene. Jeg leter til og med i en skuffe jeg aldri ville ha trodd at noe så sentralt og standart som bestikk skulle ligge, men jeg ser der likevel. Jeg finner noe jeg skjønner at det ikke var meningen at jeg skulle se. Jeg klarer ikke en gang å kjenne etter på min egen kropp hva jeg føler akkurat nå.

 

Tumblr_mhcsp9leix1rhh2nyo2_1280_large

Hva tror dere *DN* fant? 

 

Tirsdag blir bloggfri siden jeg har en matteprøve jeg ikke kan noe om, og en norsk innlevering til onsdag. Skal prøve å få til minst 2 deler på onsdagen da :) Klarer dere over 20 kommentarer nå?

 

POSTED BY: JULIE

 

 

 


28.01.2013 | 22:05 | Kategori: Facebook/Twitter

Louis tvitrer


Haha! Yummy..


POSTED BY: Casandra


28.01.2013 | 22:04 | Kategori: Instagram

Søsteren til Liam på InstagramPOSTED BY: Casandra


28.01.2013 | 22:02 | Kategori: Bilder

Zerrie i går


Zayn er for øyeblikket MIA som vanlig.. Hvis noen lurte ;)


POSTED BY: Casandra


28.01.2013 | 22:01 | Kategori: Nyheter/Blader

Tokyo headline


Noen som skjønner noe? Haha!


POSTED BY: Casandra


28.01.2013 | 22:00 | Kategori: Bilder

Harry i går og i dag

Ok.. Det er liksom 100++ bilder av Harry i går med fans og av han i dag på flyplassen i Glasgow, på Heathrow og av Harry i London i dag.
Så her er noen fra middagen hans i går på flyplassen i dag og i London i dag :)POSTED BY: Casandra


28.01.2013 | 21:13 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 63

"Jeg elsker deg *DN*" Zayn kysset meg følsomt og mykt. Jeg ville ikke gi slipp på leppene hans, men jeg måtte. Vi hadde et tog å rekke. "Jeg elsker deg og," hvisket jeg før jeg slapp grepet til Zayn og gikk. Tårene rant ukontrolert. Hvordan i all verden skulle jeg klare dette?


Togturen tilbake var stille og på kanten til deprimerende. Men hva kunne man forvente? Vi var tre jenter som nettopp hadde forlatt kjærstene våre og ikke kom til å se de før om fem uker. Jeg ble bare enda mer deprimert av å tenke på det. Jeg hørte på musikk hele veien så tiden gikk sånn passe fort og da vi endelig var fremme ble jeg og Sarah hentet av William, mens Danielle ble hentet av en vennine. Jeg kunne tenke meg at Willaim ikke var så alt for glad for å måtte hente meg etter å ha vært en helg sammen med Zayn. Han og Zayn kom fortsatt ikke overens. Eller Zayn hadde ikke noe i mot William, det var bare William som enda ikke kunne akseptere at jeg hadde tilgitt Zayn for alt som hadde skjedd i fortiden og gått videre. Det var som om William fortsatt var stuck fem år tilbake og ikke kom seg videre fordi han ikke var moden nok til å tilgi Zayn. Zayn hadde ikke en gang gjort noe mot han. Det var jeg som var blitt såret og det irriterte meg grenseløst at William var en sånn drittsekk mot Zayn. Bilturen hjem var stille. William og jeg vare gode venner så lenge det ikke var snakk om Zayn, men siden jeg nettopp hadde vært sammen med Zayn en helg så lå det litt i lufta. William var nok ikke interessert i høre om hva Zayn og jeg hadde gjort så han spurte ikke en gang hvordan helga mi hadde vært. 

 

Da jeg kom inn døra hjemme traff den deilige lukta av lasangne meg og jeg kunne kjenne magen rumle. Jeg ble overfalt av klemmer av Thea og Lucas som syntes jeg hadde vært alt for lenge borte selv om et bare hadde gått en helg. Under middagen stilte mamma og pappa meg mange spørsmål om helga og hva vi hadde gjort. I motsetning til William brydde de seg faktisk. William satt bare der med en sur mine. Det virket som om det var noe som irrterte han mer en det vanlige, men jeg skjønte ikke hva. Hadde jeg gjort noe? Det orket jeg egentlig ikke bry meg om. Han fikk si ifra til meg hvis jeg hadde gjort noe, hvis ikke fikk han bare ha det så godt. Etter middagen gikk jeg på rommet for å pakke ut og bare slappe av. Da jeg endlig var helt alene og fikk tenke følte jeg meg plutselig så alene. Savnet av Zayn kom smygene innpå og jeg begynte å se igjennom gamle bilder av oss på maccen. Det var mange bilder fra sommeren. Åhh, for noen herlige minner. Mens jeg satt og så på bildene innså jeg at jeg gråt. Hvorfor pinte jeg meg selv sånn? Savnet av Zayn ble selvfølgelig bare verre av se på bilder av oss. 

 

Plutselig kom William inn døra. Han virket først veldig overrasket over tårene jeg hadde rennende nedover kinnene mine og tok med en gang på seg den-snille-storebror-rollen. "Går det bra med deg?" Jeg måtte le av reaksjonen hans. Han var rask bort til meg og satte seg ved senga mi. Det var den William jeg hadde savnet. Den broren som var verdenst snilleste og ville at jeg bare skulle ha det perfekt. Det hadde vært en stund siden ting var slik mellom oss, men jeg var villig til å gjøre mye for å få det tilbake. Jeg savnet at William ikke bare var en bror, men også en venn. "Jada," sa jeg og lo. Han så på sjermen på maccen min og ansiktet hans gikk fra bekymret til irritert. "Hva har han gjort nå?" spurte han i en irritert tone. "Ingenting, jeg ser bare på gamle minner. Savner han bare," sa jeg og smilte av det søte bildet av oss på sjermen. Det var sommer, sol og ingen bekymringer. Jeg tittet bort på William. Han smilte selvfølgelig ikke. "Hvorfor kan du ikke bare glemme det?" spurte jeg. "Muligens en gang, men forholdet deres er fortsatt ganske nytt og hvis du hadde vært i min posisjon hadde du kanskje forstått," sa han tomt ut i lufta. Jeg orket egentlig ikke krangle med han nå så jeg lot det bare ligge. "Men hvorfor kom du egentlig inn?" spurte jeg. Han nølte litt. "Jeg vil egentlig ikke fortelle deg dette, men jeg må for jeg vil at du skal vite sannheten," sa han og sukket. Nå ble jeg nysjerrig. Hva skulle han fortelle som kunne være så hemmelig. "Så si det da!" maste jeg. William pustet dypt inn før han sa..

Hva tror dere William skal si?


Jeg er vel verdens tregeste på oppdatering av historien, eller hva?Mangler bare litt inspirasjon, men vet hva som skal skje snart må bare skje noe i mellom, haha!


POSTED BY: Hedda


28.01.2013 | 19:03 | Kategori: Instagram

Josh på InstagramPOSTED BY: Malin


27.01.2013 | 21:15 | Kategori: Bilder

Harry med fans i dag


Han var på besøk hos en barndomsvenn som studerer i Glasgow, Skotland :)


POSTED BY: Casandra


27.01.2013 | 21:11 | Kategori: Bilder

Nye bilder med fans i Cannes, FrankrikePOSTED BY: Casandra


27.01.2013 | 20:49 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 36

Jeg har aldri tenkt på hva som skjer når han reiser, eller er på turnè. Hva med meg? Skal jeg bare sitte her hjemme og gråte meg til søvne? Og hva når dette blir seriøst, hva om paparazzier er etter meg også? Jeg vet ikke om jeg kan takle dette livet. Livet som er i vente når Niall sin pause er ferdig og alt fokuset ligger på bandet. Hva skal jeg gjøre da? Har pappa et poeng?

 

Jeg flakket med blikket fra pappa til Niall. Han ser forvirret ut. Rett og slett fortvilt over fakta. Ingen kan nekte på at det ikke er sant. Hvert fall alt det med reising og å aldri kunne gå fritt i gata. Men uansett hva som er fakta eller ikke, så sårer det uttrykksløse blikket til Niall meg. Ja, pappa har rett! Men det betyr ikke at jeg har tenkt å gjøre noe med det. Jeg kunne godt ha datet en fyr på skolen min som ikke måtte reise eller som jeg kunne være sammen med over alt uten å tenke på paparazzier, men det er ikke det jeg vil. Jeg vil det rett og slett ikke. Det eneste jeg vet akkurat nå er at det er Niall jeg vil ha. Uansett hvilke konsekvenser det innebærer, så er jeg klar. Jeg er en ganske så poetisk person, og jeg tror på kjærlighet når jeg ser det. Jeg stirrer på Niall og et smil vokser på munnen min. Det er ingen ting jeg heller vil ha enn han. Tankegangen min er så utrolig skremmende klissete, men det er nok det forelskelse gjør med meg. Klissete!

 

"Pappa, jeg vet det. Men hva så?" svarer jeg sterkt og stolt. Jeg ser at Niall slipper ut et lettet sukk og så smiler han til meg. Jeg besvarer smilet. Jeg føler meg plutselig så glad. Men samtidig flau over at jeg nesten kjøpte det pappa sa og sto med hans side. Never again! Pappa er helt stum. Han ser så overrasket ut. Leppene hans åpner og lukker seg stadig vekk. Han får ikke presset ut et eneste stusselig ord. Mamma er allerede gått. Jeg smiler enda høyere. "Er vi ferdige nå?" spør jeg og slipper hånda mi ut i lufta for at Niall skal ta tak i meg. Noe han heldigvis gjør og jeg kjenner en kriblene følelse i hele kroppen. Ikke bare fordi jeg er hodestups forelsket, men også fordi jeg er stolt over meg selv. At jeg virkelig sto for mitt og lot ingen snakke for meg. I de siste ukene har jeg hatt det så bra med meg selv. Jeg tror jeg begynner å finne meg selv etter hendelsen som knuste meg ned i bakken. For første gang siden da kan jeg si med hånden på hjertet at jeg er stolt over meg selv!

 

Vi dro rett hjem til Niall og har vært der i hele dag. Etter en stund med brede smil og hysteriske lattere får Niall meg til å føle at noe er galt. Galt er kanskje ikke det rette ordet, men han ble plutselig så stille. "Niall?" Jeg styrker hånda mi på den silkemyke huden hans, og så bryter han stillheten. "Du vet at faren din har rett om meg?" Jeg møter de samme tomme øynene jeg så tidligere i dag da pappa snakket. Så tomme, så uttrykkløs og så forferdelig følsom. Det knuser meg bare av å se han sånn. "Jeg vet det, Niall. Men jeg bryr meg ikke! Så lenge jeg får være med deg, så takler jeg all motbakke lett!" brifer jeg. Han ser på meg med et lite smil som forteller meg at han er glad for det jeg nettopp sa, men det er noe mer. "Takk, det betyr mye. Jeg er utrolig glad i deg!" klisser han på og kysser meg vått på kinnet. "Men du vet at det ikke er lenge til jeg reiser på turnè?" Jeg stivner. Turnè? Nei, det visste jeg ikke! Selvfølgelig vet jeg jo at må reise på turnè en eller annen gang, og vi har snakket om det i hele dag. Men jeg har likevel aldri forestilt meg at det faktisk skal skje.

 

150684_409127585831107_2057245130_n_large

 

Mer?

 

Nå er jeg hjemme forresten :)) Skal blogge så bra jeg kan framover!

 

POSTED BY: JULIE

 

 

 


27.01.2013 | 13:56 | Kategori: Liam Payne

Danielle danser på X Factor tour i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


27.01.2013 | 13:44 | Kategori: Zayn Malik

Zayn sover

Embedded image permalink Embedded image permalink 

 

POSTED BY: Maria


27.01.2013 | 13:40 | Kategori: Video

Kiss You - NRJ Music Awards

 

POSTED BY: Maria

27.01.2013 | 13:31 | Kategori: Video

Guttene på den røde løperen - Videoer

 

POSTED  BY: Maria

27.01.2013 | 10:02 | Kategori: One Direction

One Direction vant!

De vant prisen for beste internasjonale gruppe!


POSTED BY: Malin


27.01.2013 | 00:13 | Kategori: Bilder

Eleanor med venner i gårPOSTED BY: Casandra


27.01.2013 | 00:12 | Kategori: Bilder

Harry med fans i dagPOSTED BY: Casandra


27.01.2013 | 00:11 | Kategori: Instagram

Søsteren til Liam på Instagram


Bildet er fra sommer en gang ;)POSTED BY: Casandra


26.01.2013 | 23:57 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrer.. (Obs!) og Lou Teasdale på Instagram


Haha!!


POSTED BY: Casandra


26.01.2013 | 23:55 | Kategori: Bilder

NMA - rød løper og backstagePOSTED BY: Casandra


26.01.2013 | 23:49 | Kategori: Bilder

Bilder fra intervjuer i dagPOSTED BY: Casandra


26.01.2013 | 15:44 | Kategori: Instagram

Eleanor på Instagram

POSTED BY: Maria


26.01.2013 | 15:05 | Kategori: Harry Styles

Nye bilder av Harry og Zayn

Disse er tatt 24.Januar ! Husker ikke datoen men tror kanskje det er samme dag, dette: 

POSTED BY: Maria 

 


26.01.2013 | 14:57 | Kategori: Video

NRJ Music Awards Promo

 

POSTED BY: Maria

26.01.2013 | 14:55 | Kategori: Video

Liam, Louis og Eleanor Pre-BritAwards dinner

0.40 da begynner det å komme små klipp av de!

POSTED BY: Maria

26.01.2013 | 14:51 | Kategori: One Direction

Guttene i Cannes i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


26.01.2013 | 10:15 | Kategori: Instagram

Maz på Instagram

POSTED BY: Maria


25.01.2013 | 21:14 | Kategori: One Direction

NMA 2013

I morgen er det NMA 2013!! guttene er nominert i flere kategorier og de skal opptre. Showet er på/i 'Le Palais de la Festival de Cannes' i Cannes, Frankrike :)

Den røde løperen og bilde av scenen:


Showet begynner 21.45, norsk tid
Her er noen linker:

http://tvpc.com/Channel.php?ChannelID=1579

http://m.tf1.fr/frontend.php/liv

http://www.youweb.tv/fr/television/entertainment/tf1

Hvem skal se?! :)


POSTED BY: Casandra


25.01.2013 | 20:31 | Kategori: Harry Styles

Haylor

Ryktene sier at Taylor er i Cannes og nektet å svare om spørsmål om Harry på flyplassen. Ryktene sier hun også sover på samme hotell som guttene!

Hva tror dere?

POSTED BY: Maria


25.01.2013 | 19:41 | Kategori: Instagram

Eleanor på Instagram

POSTED BY: Maria


25.01.2013 | 17:34 | Kategori: 1D Historie-8

Historie 8 Info

Hei dere!

Jeg blir borte hele helga, fordi jeg er i campingvogna i Finland uten nett.. Håper det går bra for dere! Er fult tilbake snart <3

POSTED BY: JULIE


25.01.2013 | 16:29 | Kategori: Bilder

Guttene på This Morning - i går


De spilte inn et intervju som kommer ut om en liten stund


POSTED BY: Casandra


25.01.2013 | 16:28 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i gårPOSTED BY: Casandra


25.01.2013 | 16:24 | Kategori: Bilder

Liam på Funky Buddah - 22.01POSTED BY: Casandra


25.01.2013 | 16:20 | Kategori: Bilder

Liam, Louis og Eleanor i går


De var på et "Pre-Brits Event" på War Child.
Og hvis noe lurer, så tipper jeg at grunnen til at Danielle ikke er der. Er på grunn av xfactor touren hun er på for øyeblikket :)


POSTED BY: Casandra


25.01.2013 | 11:58 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 62

Jeg orket ikke diskutere med han så i stedet reiste jeg meg og gikk. "*DN*! Vent da!" Jeg stoppet og snudde meg. "Jeg vet at det du sier ikke er sant så enten sier du hva det er eller så går jeg," sa jeg bestemt. "Greit, kom hit da," Hva var det egentlig han skulle si? Hvorfor var han sur på Harry?


Jeg gikk rolig bort til sofaen og satte meg ned. Zayn virket litt nervøs så jeg ble veldig nysjerrig på hva det var han skulle si. Det var stille i noen sekund noe som fikk nervøsiteten min til å øke. "Først må jeg bare si at det er egentlig ikke bare Hary jeg er sur på, det er alle gutta," sa Zayn og så på meg. Jeg ble overrasket. De var jo aldri sur på hverandre, i hvert fall ikke i lang stund. Hva kunne ha skjedd som gjorde Zayn så irritert? "Men du kan jo ikke være uvenner med dem når dere skal fremføre sammen om noen timer," sa jeg og prøvde å hjelpe han litt på vei. "Jeg vet," mumlet Zayn. "Men tilbake til poenget," han stoppet litt. "Tidligere i dag da vi var på øving så begynte gutta å beskylde meg får å flørte med Perrie. De mente det virket som jeg begynte å få følelser for henne igjen noe som over hodet ikke er sant. Du er den eneste jenta jeg har følelse for. Jeg ble selvfølgelig irritert og ville ikke snakke med de, men så begynte de å si Perrie i hvertfall hadde følelse for meg og at jeg måtte være virkelig dum for å ikke kunne se det. Jeg følte jeg burde forsvare Perrie siden vi begge bare prøvde å være venner og det at de beskyldte oss for noe slikt gjorde det bare kleint mellom oss," Zayn stoppet opp og pustet inn. Jeg måtte tenke litt igjennom det han nettopp hadde sagt. Hvorfor ville gutta beskylde Zayn for noe slikt hvis det ikke var sant? Eller var det? Nei, selvfølgelig ikke, han kunne ikke gjøre noe slikt mot meg. Jeg stolte på han. 

 

Vi ble sittende i stillhet e stund før jeg sa: "Jeg vet ikke hvor gutta har det fra, men jeg stoler på deg Zayn og på måten du oppførte deg mot Perrie da vi møtte henne kan jeg vite at det gutta sier ikke er sant." Jeg mente virkelig det jeg sa. Zayn smilte svakt til meg. "Det betyr mye for meg at du trur meg," sa han og lente seg fram og kysset meg mykt. "Men du må nesten snakke med gutta før dere drar. Det vil foresten jeg også," sa jeg og smilte til han. "Kom!" Zayn tok hånda mi og dro meg opp fra sofaen. Vi banket først på hos Harry. Det tok bare sekunder før han opnet og vi ble møtt av et overrasket ansikt. "Kan jeg snakke med deg?" sa Zayn og Harry nikket som svar før han lot oss komme inn. Vi satte oss i sofaen og det først en litt klein stemning før Zayn endelig sa noe. "Jeg ville bare si unnskyld for oppførselen min i sta, det var ikke meningen å fryse deg ut på den måten, men du må skjønne at jeg ble irritert," Zayn så bort på Harry som var stille. Det virket som Harry ikke visste helt hva han skulle si for han åpnet munnen flere ganger, men lukket den uten at det kom noe ut. Til slutt ble jeg så lei at jeg sa noe selv: "Det er nå du skal si at det går bra og at du og er lei deg for det dere sa." Begge slapp ut en liten latter akkurat som håpet. "Sorry Zayn for det vi sa, men selv om du ikke føler noe for Perrie er det ikke vanskelig å se at hun føler noe for deg," sa Harry og ga Zayn en klem. Det var ikke så vanskelig!

 
Dagen etter


Jeg sto på rommet mitt og pakket. Helga hadde gått så alt for fort og nå skulle jeg dra fra Zayn igjen. Både Sarah og jeg var helt stille mens vi rolig la tingene våre ned i koffertene våre. Vi var vel begge ganske deppa. Mens jeg sto der og ante fred og ingen fare helt i mine egne tanker kjente jeg plutselig to armer rundt meg etterfulgt av noen lepper på halsen min. Jeg smilte og snudde meg. "Akkurat den jeg ville se nå," sa jeg og kysset Zayn. Han lo og besvarte kysset. "Kan ikke du rømme sammen med meg?" sa Zayn og gliste. "Skulle ønske jeg kunne det, men du vet jeg har skolen," jeg kysset han mykt. Han satte opp et sutre fjes og latet som om han var såret. "Jeg kommer til å savne deg fra månen og tilbake," sa Zayn og jeg måtte nesten le. "Og jeg kommer til å savne deg fra sola og tilbake," nå var det Zayn sin tur til å le. For en herlig latter. Jeg kom til å savne den. "Vi må dra nå," sa Sarah i en trist tone. Jeg sukket og så på Zayn. "Det er bare litt over en måned og vi kan skype like mye som vi har gjort så langt," Zayn prøvde å få til å virke bedre, men det hjalp ikke mye. I stedet dro han meg inn i en klem. Han holdt rundt meg lenge mens tårene begynte å trille nedover kinnene mine. Vi trakk og oss fra hverandre og Zayn så meg dypt inn i øynene. "Jeg elsker deg *DN*" Zayn kysset meg følsomt og mykt. Jeg ville ikke gi slipp på leppene hans, men jeg måtte. Vi hadde et tog å rekke. "Jeg elsker deg og," hvisket jeg før jeg slapp grepet til Zayn og gikk. Tårene rant ukontrolert. Hvordan i all verden skulle jeg klare dette?
 

Meer?

 

15 kommentarer før ny del!


POSTED BY: Hedda 


24.01.2013 | 23:24 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 35

Hva er det som foregår? "Mamma og pappa sto akkurat opp. Og du vet hva morgenrutienene er, å lese avisa på nett eller papir og så nyhetene på tv. Og gjett hva som står på alle sladdersidene?" Jeg stivner. Shit, hva skal jeg gjøre nå? Det er vel egentlig ikke noe å gjøre. Jeg er i hvert fall busted.

 

Jeg hater dette. Jeg er lei av at foreldrene mine skal bestemme alt over meg. Jeg vil gjøre som jeg vil! Og jeg vil ikke lyve for å gjøre det jeg vil. Jeg har så lyst til å bare drite i dem og ikke svare på telefonen når de finner ut av at jeg var med Niall i går, og at jeg fortsatt er det. Men det blir bare for galt. Jeg har allerede slengt en løgn på dem i trynet før, og nå gjorde jeg det igjen. Jeg vil ikke lyve. Noe jeg hvert fall ikke vil er å ha dette forholdet med dem. Det var så bra for 2 år siden! Jeg kødder ikke når jeg sier at vi var den perfekte familie! Vi gjorde seriøst alt sammen, og noen ganger var det i overkant for mye for en tenåring. Uansett.. Jeg vil ikke at jeg må lyve for å gjøre det jeg vil. Kanskje jeg bare skal dra hjem og snakke fra hjertet mitt? Kanskje jeg til og med tar med Niall?

 

Her sitter vi da. Eller jeg og Niall sitter, og mamma og pappa står. Vi kom akkurat inn døren, og jeg må innrømme at jeg er litt nervøs. Det er Niall også. Jeg trenger så vidt å se på han for å vite det. Det er nok fordi at han har skjønt at de hater at jeg er sammen med han, og dette er først og fremst den første gangen han møter dem. Han vil nok gjøre et godt inntrykk, men jeg tror han har skjønt at det ikke er vits å prøve. "*DN*, du skulle komme alene," starter pappa og jeg sukker av fortvilelse. Seriøst? Har han virkelig tenkt å kjefte på meg? "Jeg vil ha han her, og da tar jeg han med hit", mumler jeg bestemt tilbake. Akkurat høyt nok til at de hører det, og jeg kan se på hvordan rynkene til mamma i pannen former seg at hun er overrasket over meg. Pappa gir meg det blikket. Jeg klarer bedre. Jeg klarer bedre enn å mumle, og jeg klarer å si noe litt mer strengere. "Kan ikke du bare si hva som er så galt? At jeg er glad? At jeg har det bra? At jeg har det helt perfekt greit?" skriker jeg til han, og er overrasket over hvor høyt jeg faktisk skrek det. "Han er ikke bra for deg", sier mamma seriøst i en rolig stemme som egentlig bare vil godt, men det funker ikke. 

 

Jeg ser bort på Niall. Han stirrer i bakken med et helt tomt blikk som ikke viser noen følelser. Jeg synes så synd i han akkurat nå. Første møte med foreldrene mine og her står de og sier at jeg er for god for han. "Hvorfor, mamma? Gi meg en god grunn!" skriker jeg tilbake. Jeg skjønner nesten ikke hvor dette volumet på stemmebåndet mitt har vært i det siste. Jeg tør faktisk å rope til dem. Jeg er litt stolt over meg selv! Mamma åpner så vidt munnen, men pappa ser ut til å overta. "Han er berømt, jenta mi. Han kan så vidt gå ubeskyttet i gata. Han kan ikke gå noen plasser uten å bli gjenkjent, og i verste fall overfalt. Paparazzier er etter han overalt, og dette kommer til å gjelde deg også. Han må reise hit og dit, mens du sitter igjen med et hjerte fult av savn. Jeg vil ikke se deg sånn!" Jeg får en klump i halsen av det han sier. Jeg blir stille. Jeg har aldri tenkt på hva som skjer når han reiser, eller er på turnè. Hva med meg? Skal jeg bare sitte her hjemme og gråte meg til søvne? Og hva når dette blir seriøst, hva om paparazzier er etter meg også? Jeg vet ikke om jeg kan takle dette livet. Livet som er i vente når Niall sin pause er ferdig og alt fokuset ligger på bandet. Hva skal jeg gjøre da? Har pappa et poeng?

 

Tumblr_mg67j1hewr1rqkxfho1_400_large

 Hva tror dere?

 

Blir glad for kommentarer! Loveuuuu<3

 

POSTED BY: JULIE


24.01.2013 | 21:57 | Kategori: Harry Styles

Harry look-alike


Likner det eller ikke?


POSTED BY: Casandra


24.01.2013 | 21:55 | Kategori: Sponsing

Nye tatoveringer

Louis:


Zayn:


Begge er av en fugl :)


POSTED BY: Casandra


24.01.2013 | 21:53 | Kategori: Bilder

Nye bilder med fansPOSTED BY: Casandra


24.01.2013 | 21:47 | Kategori: Nyheter/Blader

Guttene i en egyptisk avisPOSTED BY: Casandra


24.01.2013 | 21:46 | Kategori: Nyheter/Blader

1D i et intervju med Ed SheeranPOSTED BY: Casandra


24.01.2013 | 21:45 | Kategori: Bilder

Nye bilder av Niall - 21.01


Hiding?


POSTED BY: Casandra


24.01.2013 | 18:49 | Kategori: Instagram

Danielle på Instagram

POSTED BY: Maria


24.01.2013 | 15:51 | Kategori: Video

Kiss you - Behind the scenes
POSTED BY: Malin


24.01.2013 | 15:49 | Kategori: Nyheter/Blader

Anne sier nei til flere tatoveringer


Hva synes dere om dette?

 

POSTED BY: Malin

 


24.01.2013 | 14:32 | Kategori: Instagram

Instagram

Det er nick, en av Harry's gode venner!:)

Det er søsteren til Liam, Nicola!


POSTED BY: Maria


24.01.2013 | 07:25 | Kategori: Instagram

Lux og Charlie (Instagram)

Aww!


POSTED BY: Malin


24.01.2013 | 07:05 | Kategori: Bilder

Guttene (-Zayn) på Arsenal kamp

Zayn var ikke der fordi han bruker mye tid sammen med Perrie! Hun og little mix, reiser på turné på mandag.


POSTED BY: Malin


23.01.2013 | 22:13 | Kategori: Facebook/Twitter

TMH Tour

POSTED BY: Maria


23.01.2013 | 21:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Kiss you - over 41 millioner views!!POSTED BY: Malin


23.01.2013 | 21:15 | Kategori: Harry Styles

Harry med fan i dag


Han tok en ny tatovering i dag...
Hva syns dere? Har han nok, eller ikke ;)


POSTED BY: Casandra


23.01.2013 | 19:54 | Kategori: Liam Payne

Liam og Andy i Westfield i dag

 Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


23.01.2013 | 19:47 | Kategori: Video

One Direction - Enough Food for Everyone IF

 

POSTED BY: Maria

23.01.2013 | 19:46 | Kategori: Harry Styles

Harry i London i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink  

POSTED BY: Maria 


23.01.2013 | 16:05 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 34

"Hva er det?" sier han med bekymrede øyner. Skal jeg fortelle han hva som er galt? Skal jeg slippe løs alle følelsene mine? Skal jeg fortelle han om de grusomme minnene? Er jeg klar for dette? Er jeg klar for å åpne meg for første gang?

 

Nei, jeg klarer det ikke. Jeg er ikke klar. Ikke så raskt som dette i hvert fall. Det er ikke det at jeg vil, men jeg tør bare ikke. Ikke enda. "Ingenting, jeg fikk bare noe i øyet," lyver jeg og gnikker meg forsiktig i det ene øyet for å spille med. "Kan jeg se?" spør han kort. Han kjøpte den. Det er nesten skumelt hvor god jeg er i å lyve. Jeg liker det ikke, men det er bare sånn ting funker for meg. Jeg lar han se om jeg har noe på øyet. Han holder rundt øyet mine og ser veldig konsentrert ut. "Nope, ingenting!" Jeg smiler til Niall fordi han hjalp meg og han kysser meg på kinnet mens han smiler. Jeg bestemmer meg for å tenke på noe annet sånn at jeg plutselig ikke må lyve om at jeg har fått noe nytt på øyet. Jeg tenker på hvor bra kvelden har vært. Jeg var på en kjent filmpremiere med kjæresten min! Kan jeg kalle han for kjæresten min? Det har kanskje gått litt raskt, men det var tross alt han som presenterte meg som kjæresten hans. Jeg liker det!

 

Jeg våkner dagen etterpå i skjokk. Det første jeg tenker på er at jeg egentlig burde ha vært hjemme for lengst. Jeg må ha sovnet i sofaen hans! Jeg blir skikkelig stresset med tanke på hvor sur mamma og pappa må være nå. Egentlig så gidder jeg ikke å bry meg. Jeg tenker for mye på hva de syns. Jeg har ikke tenkt å bli bad girl eller noe, men de trenger jo likevel ikke å ha 100% kontroll på meg til en hver tid. Jeg er tross alt 18 om ikke så lenge. Noe som stresser meg enda mere ned, er når jeg oppdager hvem jeg faktisk ligger på. Øynene mine møter de søteste sovefjeset jeg har sett på lenge. Jeg kan se på de lukkede øynene at han er trøtt (selvfølglig er han det, han sover jo). Ikke minst det sjarmerende sovehåret som stikker ut i alle kanter.

 

Timene går og vi koser oss rett og slett. Dette må være den slappeste lørdagen jeg har hatt på lenge, men jeg ville ikke ha gjort noe annet. Jossi ringer meg og hun har en stressende tone i stemmen. "Du burde komme hjem nå", er det første hun sier i det jeg tar telefonen. "Hvorfor? Hva har skjedd?" spør jeg tusen ganger mer stresset. Jeg kan se i sidesynet mitt at Niall åpner øynene og setter seg sakte opp. Han gir meg et forvirret blikk og skjønner nok at noe er galt. "Er du OK, Jossi?" fortsetter jeg engstelig. "Ja, jeg har det helt fint. Mamma og pappa også, men jeg tror ikke du har det så bra!" Hva er det hun snakker om? Har ikke jeg det bra? Jeg har det fint. Perfekt! "Hva mener du? Alt er bra med meg, hva er det?" spør jeg forvirret. "Jeg vet at du har det bra. Men snart kommer mamma og pappa til å finne ut at du har løyet!" Hæ? Hva er det hun snakker om? Jeg tror jeg sitter her med den mest rynkete og forvirret pannen noen sinne. Jeg skjønner virkelig ikke bæret av hva Jossi snakker om. "Du skal vel ikke fortelle det?" spør jeg skeptisk. Jossi ville aldri ha gjort det. Det vet jeg! "Nei, selvfølgelig ikke!" hvisker Jossi. Hvorfor hvisker hun? Hva er det som foregår? "Mamma og pappa sto akkurat opp. Og du vet hva morgenrutienene er, å lese avisa på nett eller papir og så nyhetene på tv. Og gjett hva som står på alle sladdersidene?" Jeg stivner. Shit, hva skal jeg gjøre nå? Det er vel egentlig ikke noe å gjøre. Jeg er i hvert fall busted.

 

Tumblr_mh3269qfcr1s423ymo1_500_large

Hva tror dere står på alle sladdersidene?

 

Sorry for mitt 2-dagers fravær! 

 

POSTED BY: JULIE

 

 

 


23.01.2013 | 09:42 | Kategori: Facebook/Twitter

Bildene fra Eleanor's facebook

 

Det her er alle bildene fra Eleanor's Facebook som ble hacket! 


POSTED BY: Maria 


23.01.2013 | 09:37 | Kategori: Bilder

Nytt bilde

Du kan se Eleanor, Danielle, Liam og Louis! 

 

POSTED BY: Maria


23.01.2013 | 09:35 | Kategori: Harry Styles

Taylor's bursdag

Taylor snakker om bursdagen sin som Harry var med på! 

 

POSTED BY: Maria 


23.01.2013 | 09:26 | Kategori: Louis Tomlinson

Enda et nytt bilde av Louis og Eleanor

POSTED BY: Maria


23.01.2013 | 09:25 | Kategori: Harry Styles

Flere bilder av Harry i går

  Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


22.01.2013 | 22:07 | Kategori: Facebook/Twitter

Bildene av Louis og Eleanor

... er tatt fra facebooken til Eleanor. Noen har hacket seg inn og funnet bildene!
Altså, vi blir jo glad for flere bilder av de, men å hacke seg inn for å få de er bare frekt!

POSTED BY: Maria


22.01.2013 | 21:02 | Kategori: Louis Tomlinson

Enda et nytt bilde av Louis og Eleanor

POSTED BY: Maria


22.01.2013 | 20:35 | Kategori: Louis Tomlinson

Nytt bilde av Louis og Eleanor i jula

De er så søte.. Herregud! Perfekte!! :) 


POSTED BY: Maria 


22.01.2013 | 18:51 | Kategori: Video

One Direction Japan Party

 

POSTED BY: Maria

22.01.2013 | 18:43 | Kategori: Video

Japan Press Conference

HHAHAHAHA, når de sier navnene... Oh, harry.. ja dere er One Direction! 

POSTED BY: Maria

22.01.2013 | 18:33 | Kategori: Video

Japanese News program

Del 1

DEL 2
POSTED BY: Maria

22.01.2013 | 18:29 | Kategori: Video

Nonstop Japanese TV show

 

POSTED BY: Maria

22.01.2013 | 18:22 | Kategori: Harry Styles

Harry sover

Embedded image permalink

Bildet ble tatt når Harry var med Nick og vennene hans når de var på vei hjem fra Wonderworld club i august! 

POSTED BY: Maria 


22.01.2013 | 18:20 | Kategori: Niall Horan

Niall i London i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


22.01.2013 | 18:20 | Kategori: Harry Styles

Harry i London i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


22.01.2013 | 18:18 | Kategori: Harry Styles

Harry i London i dag

 Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


22.01.2013 | 14:51 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 61

Kysset var følsomt  og ømt og jeg følte ett øyeblikk at jeg svevde på en rosa sky sammen med Zayn som om alt var perfekt selv om jeg visste at dte ikke var det, men plutselig ble vi avbrutt av at noen kom brasende inn døra i en stressende fart og jeg skjønte at noe var galt.


 

Det var Louis og Elenor som kom inn, men det Eleanor som stresset. "Går det bra med deg *DN*? Hva har skjedd?" Jeg ble litt forvirret, hadde det skjedd noe med meg? "Ehh," jeg så opp på Zayn som fortsatt holdt rundt meg og så bort på Louis som hadde helt pokerface. Hvorfor var han så rolig? Eleanor kom bort til meg og dro meg ut av Zayn sitt grep og begynte å inspisere meg mens jeg holdt på å le meg i hjel. "Hvorfor ler du? Louis sa det hadde skjedd deg noe alvorlig," Eleanor så rart på meg. "Han gjorde det?" jeg så bort på Louis. "Sa jeg at det hadde skjedd noe med *DN*, jeg mente jo Sarah, dumme meg!" sa Louis og prøvde å vri seg unna. Eleanor snudde seg mot Louis. "Tuller du?" sa hun alvorlig og gikk mot han. "Tjaa, jeg gjorde vel det," lo han og smilte uskyldig. "Jeg var jo bekymret for henne, jeg trodde hun var skadet eller noe," hun slo Louis i brystet. "Men," jeg avbrøt den lille diskusjonen hans "Det har skjedd noe med Sarah da" Eleanor snudde seg brått. "Går det bra med henne?" nå var hun helt rolig, men bekymringen i stemmen hennes var som å ta og føle på. "Hun kommer til å bra, hun trenger bare litt tid. Niall er inne med henne akkurat nå," jeg visste ikke hvor mye jeg kunne si, men det virket som Eleanor skjønte det og ga meg bare et medfølende smil. "Men da skal dere to få fortsette med det dere holdt på med og så skal Louis få lov til å gjøre opp for sin lille spøk ved å kjøpe med en frappé på Starbucks," sa Eleanor og smilte fornøyd. "Kjøp en til meg og!" ropte jeg etter Louis før han forsvant ut døra.

 
"Så hvor var vi?" spurte Zayn flørtende og kom mot meg. "Mitt i noe fantastisk," sa jeg og smilte til han og lo en trillende latter. "Kom," sa Zayn og dro meg bort til sofaen. Jeg la meg ned med hodet mitt på brystet hans og han begynte å dulle med håret mitt. Tankene mine fløy til Sarah. Hun måtte ha det vanskelig nå. Tanken på den ekle mannen sine fingrer på Sarah gjorde meg kvalm og jeg hadde bare sett i noen få sekunder. Jeg fikk nesten litt dårlig samvittighet. Hvordan kunne jeg la noen gjøre noe slikt? Vi skulle jo passe på hverandre. Det var en av de viktigste kriteriene til forelderene våre. Hvordan klarte jeg da å la en sånn ekkel mann få tak i Sarah mitt på lyse dagen? Jeg følte meg helt forferdelig. "Det er ikke din feil," sa Zayn som om han hadde lest tankene mine. "Jo, det var meningen at vi skulle passe på hverandre. Og jeg klarte ikke å gjøre det," sa jeg og en tåre rant ned kinnet mitt. "Dette er ikke din feil. Det kunne skjedd alle. Han plukket bare ut en tilfeldig jente han likte. Slapp av nå og så tenker du på noe annet." Jeg prøvde å tenke på noe annet så jeg tenkte på Zayn og hvor fantastisk han var.

 

Mens vi lå og slappet av på sofaen kom Harry inn. "Heisann!" sa jeg i glad tone og smilte stort. Han virket litt skeptisk over min store glede, men sa hei tilbake. "Så hva skjer her?" spurte han og slang seg ned på sofaen. Det kom et sukk fra Zayn. Jeg så bort på Harry som hevet øyenbrynene sine og spurte: "Var det noe Zayn?" Hvorfor hadde jeg på følelsen av at Zayn ikke ville ha Harry her? Det var som det plaget han at Harry kom. "Neida, ingenting," svarte Zayn fort og uskyldig. "Vi drar tilbake til arenaen om en halvtime Zayn så være klar da," sa Harry og reiste seg og gikk. Da han var borte snudde jeg meg og så på Zayn. "Hva var det for noe?" spurte jeg irrtert over oppførselen hans. "Ingenting," han så bort og ville ikke møte blikket mitt. "Zayn! Det er ikke ingenting at du sukker over å se Harry og han går. Har dere karnglet eller noe?" Zayn så ned litt. "Det er ingenting," sa han, men jeg visste at han løy. Han bet seg i leppa og ville ikke møte blikket mitt. Jeg orket ikke diskutere med han så i stedet reiste jeg meg og gikk. "*DN*! Vent da!" Jeg stoppet og snudde meg. "Jeg vet at det du sier ikke er sant så enten sier du hva det er eller så går jeg," sa jeg bestemt. "Greit, kom hit da," Hva var det egentlig han skulle si? Hvorfor var han sur på Harry?

 
Hva tror dere Zayn skal si?


I'm back! 20 kommentarer før neste del!


POSTED BY: Hedda


21.01.2013 | 21:28 | Kategori: Facebook/Twitter

Twitter samtale

Anne er moren til Harry! :) 


POSTED BY: Maria 


21.01.2013 | 21:00 | Kategori: Bilder

Guttene på Mezamashi TVPOSTED BY: Casandra


21.01.2013 | 20:57 | Kategori: Bilder

Harry med fans i går


O_O
Kjekken!!!


POSTED BY: Casandra


21.01.2013 | 20:55 | Kategori: Bilder

Niall med en kompis i dagPOSTED BY: Casandra


21.01.2013 | 20:55 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Zerrie med en fanPOSTED BY: Casandra


21.01.2013 | 20:50 | Kategori: One Direction

One direction samarbeider med norske OnePiece

 

 

POSTED BY: Malin


21.01.2013 | 12:51 | Kategori: Instagram

Josh på Instagram

POSTED BY: Maria


21.01.2013 | 00:02 | Kategori: Bilder

Harry med fan i kveld


Guttene er tilbake i London ;)


POSTED BY: Casandra


20.01.2013 | 21:50 | Kategori: Instagram

Nicola på Instagram

Det er moren og søsteren til Liam:)

POSTED BY: Maria


20.01.2013 | 21:21 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 33 MINIMARATON

Jeg smiler fra topp til tå, og Niall holder rundt meg. Jeg elsker dette! Vaktene klarer å få bort store deler av fansen, og nå er det ganske så stille her. Det er bare noen få paparazzier og fans. Plutselig åpner en av jentene som står bak gjerdet munnen sin, noe som ødela følelsen jeg egentlig ikke kunne beskrive. "Niall, hvordan kan du være sammen med ei sånn stygg jente? Vent, hun matcher deg!"

 

Jeg er mildt sagt skjokkert. Smilet mitt som var på sitt høyeste og bredeste, visnet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere. Jeg har aldri fått hat rett opp i trynet mitt. Jeg er en person som tar meg veldig nær av slike ting, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg kjenner at Niall sitt faste tak rundt midjen min forsvinner sakte. Jeg ser fortvilt på han. Selv om man skulle tro Niall var vandt til dette, så kan jeg se at han også ble såret. Jeg har aldri sett han sånn. Det er ikke et eneste hint til et smil på munnen hans, øynene ser triste ut og jeg får bare lyst til å gi han en stor bjørneklem. Jeg kan se at han skjuler noe. Det som opptar tankene hans, det er ikke bare de ordene jenta sa, men det er noe mere. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal finne ut av det. "Kom, *DN*!" hvisker han inn i øret mitt og begynner å gå. Jeg følger etter og vi ender opp i kinosalen. "Niall, går det bra?" I sta var jeg bare fortvilt over at den ubeskrivelig følelsen var ødelagt og at jeg kom til å ta meg nær av den frekke kommentaren, men nå er jeg bare redd over Niall. "Jada," sier han til meg inn i øynene og gir meg et falsk smil. Deretter snur han seg mot kinoskjermen. Jeg bryr meg ikke om filmen. Jeg må bare finne ut av hva som plager han. Jeg vet at det er noe mer enn det jenta sa! Det er jeg helt sikker på.

 

Jeg prøver å få det ut av Niall, men det går ikke. Han sier at han vil følge med på filmen, men øynene hans forteller meg at han egentlig ikke vil det heller. En stor og ekkel klump kjenner jeg i halsen. Jeg syns så synd på han. Uansett hva det er. Jeg har lyst å beskytte han. Men hvordan kan jeg gjøre det når jeg ikke vet hva det er? Plutselig snur han seg mot meg og ser på meg med de store, vakre øynene sine. "Sorry. Det var ingenting. La oss dra herfra!" Noe som gjør det han sier troverdig, er smilet hans. Det smilet lurer ingen! Men likevel så vet jeg at han "skjuler" noe, men dette er ikke rette tidspunkt for han å fortelle han det. Jeg nikker glad og tar tak i hånda hans. Vi lurer oss ut av den stappfulle kinosalen og i mens vi går ut kommer jeg til å tenke på hvor mange kjendiser som befinner seg her inne. Under fotograferingen, intervjuene og filmen har det ikke falt meg inn å se meg omkring. Jeg har nok levd i en liten boble der bare jeg og Niall er. 

 

Det er sent. Men ikke sent i forhold til de andre dagene jeg har vært sammen med Niall. Vi er dratt hjem til Niall og akkurat nå ligger jeg i armkroken hans. Han stryker meg langsomt i håret mitt. En hårlokke om gangen. Jeg nyter denne følelsen. Varmen han gir meg. Følelsen han gir meg. Ikke minst så gir han meg det med å være forelsket. Det må være verdens beste ting! Plutselig føler jeg enn utrolig emosjonell side av meg. Gamle minner dukker opp i hodet mitt. Jeg prøver å skyve dem bort, fordi jeg vil aldri føle dem igjen. Jeg vil egentlig aldri tenkte på dem, men det er umulig. Jeg klarer ikke å skyve minnene bort. Jeg tror den emosjonelle siden av meg dukket opp siden jeg så Niall sånn. Han var så tom, og så borte. Og nå er det akkurat slik jeg føler meg. Jeg vil gråte, men jeg kommer aldri til å gråte. Jeg kan bare glemme det. Tårer produseres tydeligvis ikke i kroppen min lengre. De kommer hvert fall ikke ut. Plutselig merker Niall at noe er galt. Han stopper de myke fingrene i å stryke meg så behagelig i håret og han setter seg opp i sofaen slik at det ikke er deilig å ligge på han lengre. "Hva er det?" sier han med bekymrede øyner. Skal jeg fortelle han hva som er galt? Skal jeg slippe løs alle følelsene mine? Skal jeg fortelle han om de grusomme minnene? Er jeg klar for dette? Er jeg klar for å åpne meg for første gang?

 

603191_539437099408603_243821503_n_large

 

Hva tror dere? Er *DN* klar for å åpne seg?


Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg blir av kommentarene deres! Dere er så gode! :)

 

POSTED BY: JULIE


20.01.2013 | 19:56 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 32 MINIMARATON

Avsnittene har klikket igjen.. Sorry for det!

 


 

Jeg er målløs. Under kjolen ligger det et kort med Niall sin skrift på. "Jeg plukker deg klokken 21.00 presist. Ta på deg kjolen, du kommer til å passe den perfekt! Gleder meg til i kveld! -Niall" står det på det. Jeg snur det og på baksiden står det: "PS: Vi skal ikke hva du tror vi skal!"

Jeg kan ikke tro at jeg nettopp fikk en så nydelig kjole av Niall! Jeg kan heller ikke forstå hva vi skal. Jeg ville jo ha trodd at vi skulle på en date, men siden han skrev at vi ikke skal det jeg tror, så slipper jeg avgårde den tanken. Jeg må tenke dypere og bredere, men jeg fungerer ikke til sånt. Tiden før klokken er ni ordner jeg meg klar. Jossi hjelper meg heldigvis med glede. For øyeblikket sitter hun godt plassert i senga mi med krølltanga i hånda og krøller håret mitt. Jeg er å glad for at jeg har henne. Jeg har allerede fortalt mamma og pappa at jeg skal på jentekveld hos Sam, så jeg kommer litt sent hjem. De kjøpte løgnen min! Jeg liker ikke å lyve, men jeg hadde aldri fått lov til å dra og jeg vil virkelig dette mer enn noe annet. Rett før klokken er ni skal jeg snike meg ut bakdøren, så alt er tima!
"Hvor tror du jeg skal?" spør jeg Jossi mens jeg holder på å drukne av tankene mine. Jeg klarer bare ikke å tenke meg hva vi skal, men det er jo en del av spenningen. Noe stort og seriøst er det nok siden kjolen er så perfekt og formell! "Jeg vet ikke, jeg. Kanskje bare en date på London's mest luksuriøse resurant?" "Au, Jossi! Du brant meg!" roper jeg plutselig da jeg kjenner en intens varme stige inn i hodenbunnen min. "Sorry, men det var du som fikk meg til å tenke på noe annet!" ler hun mens hun trekker unna krølltangen for å unngå at hun brenner av meg håret, og så fortsetter hun igjen. "Det er en god idè.." mumler jeg. "Men jeg tror det er noe annet. Jeg har bare følelsen av det!" Klokken er presist ni og jeg står her på kanten av hovedveien med en vakker kjole, perfekt sminke og prinsessekrøller i håret. Jeg tror faktisk jeg aldri har følt meg så pen før! Ikke bare på grunn av kjolen, men fordi Jossi virkelig har stylist evner i seg. Hun ordnet både håret og sminken.
Tumblr_lsshhbcn741qhwnu6o1_500_large
//håret.
Jeg stråler ikke bare av alt glitteret og paljettene, men av glede. Jeg gleder meg sånn til hva enn denne kvelden bringer! Plutselig får jeg øyet på den fine bilen til Niall og det får meg til å tenke på hvor kjekk han må være. Jeg setter meg inn i bilen og møter en Niall som stråler. Han har på seg en superkjekk dress, håret er perfekt og han ser rett og slett stunning ut! "Herregud, jeg har ikke ord.." mumler Niall mens han stirrer på meg som om jeg har gjort noe galt, men han smiler som bare det så jeg skjønner at han bare synes jeg ser bra ut. Jeg kysser han ømt og så smiler jeg fornøyd. "Du ser forresten utrolig kjekk ut!"
Niall nekter å fortelle meg hva vi skal, og han fortsetter bare å si at jeg må smøre meg med tålmodighet. Vi kjører forbi en plass der det kryr av mennesker og jeg får en liten anelse på at det er dit vi skal. Plutselig innser jeg hva det er. "Kødder du, Niall? Skal vi på den rødeløperen på premieren på en stor film eller noe?" skriker jeg opp i ansiktet hans. Han begynner å le av meg mens jeg fortsetter å freake ut. Den røde løperen..? Er dette virkelig sant? Niall roer meg ned og forteller meg at vi bare skal ta noen bilder på den røde løperen, så skal han bli intervjuet med resten av guttene og så skal vi inn i kinosalen og se på premieren av tidenes største film. Jeg kan ikke husket sist gang jeg var så giret som jeg er nå og heller ikke sist gang jeg måtte se meg i lommespeilet mitt så mange ganger. Paparazziene tar bilder som bare det og fansen hyler noe helt sykt. Det er så gøy å stå på den røde løperen med Niall ved min side og posere for kameraene. Etter fotograferingen kommer det en rekke med intervjuere og Niall følger meg bort til Eleanor og Danielle, kjærestene til Louis og Liam som jeg aldri har møtt. Deretter går han bort til guttene for å bli intervjuet. Jeg snakker som en galning med jentene og føler meg ikke sjernert i det hele tatt. De virker som utrolig greie jenter, og praten flyter som bare det!
Niall kommer smilende bort til meg og gir meg et stort kyss som får fansen til å gå vill og det samme med paparazziene. Denne følelsen kan ikke beskrives! Og heller ikke ødelegges. Her er jeg på en stor filmpremiere på den største kinoen i London, med verdens herligste gutt. Danielle fortalte meg i sta at Niall snakker om meg hele tiden, og at han presenterte meg som kjæresten sin for pressen. Kan det bli bedre? Jeg smiler fra topp til tå, og Niall holder rundt meg. Jeg elsker dette! Vaktene klarer å få bort store deler av fansen, og nå er det ganske så stille her. Det er bare noen få paparazzier og fans. Plutselig åpner en av jentene som står bak gjerdet munnen sin, noe som ødela følelsen jeg egentlig ikke kunne beskrive. "Niall, hvordan kan du være sammen med ei sånn stygg jente? Vent, hun matcher deg!"
418732_409539232455977_1065260678_n_large
MER??
Det kommer en del til av minimaratonet i kveld! Dette var jo en ganske lang del, så jeg tror ikke jeg klarer å skrive så mange flere deler. Derfor kommer det en ny del i kveld siden dere er så flinke å kommentere! Hvor mange kommentarer klarer dere nå?
POSTED BY: JULIE

20.01.2013 | 19:30 | Kategori: Instagram

Lux og Tom på Instagram

POSTED BY: Maria


20.01.2013 | 19:03 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 31 MINIMARATON

Ok, kanskje hun faktisk mener at jeg skal se ut av vinduet. Jeg gir meg og tar en titt ut av det store og lange vinduet som alltid får meg til å lengte etter frihet. Utenfor vinduet står en person som jeg aldri har vært så glad for å se i hele mitt liv. Er dagen reddet?

 

Ja, jeg kan fakitsk bli reddet på denne måten. Niall står utenfor vinduet med det største påklistret smilet jeg har sett på veldig lenge. Han vinker til meg før jeg kommanderer han med blikket mitt til å dukke. Jeg kan jo ikke risikere at læreren eller resten av klassen min ser han. Ettersom at han er medlem i verdens største boyband kan det jo lett bli litt rabalder. Aporopos verdens største boyband og rabalder, så har jeg faktisk ikke fått smake på det enda. Jeg mener.. Han er jo ikke kjæresten min enda, men de siste ukene har jeg jo vært med han hele tiden, så jeg hadde vel egentlig regnet med en liten smaksprøve. Men det haster ikke! Som jeg har forstått av Niall så er han ikke så glad i alt styret rundt seg. Jeg rekker opp venstrehånd mens armbåndene mine klirrer sånn at læreren raskt retter sin oppmerksomhet på meg. "Kan jeg gå på do?" spør jeg mens jeg ler ondskapsfullt inni meg. Først og fremst fordi jeg lyver. Og for det andre så kommer jeg ikke tilbake. Jeg ler enda høyere inni meg når læreren sier ja og når jeg ser Darlene sitt ansiktuttrykk. Hun skjønner eksagt hva jeg skal. 

 

Med en gang jeg har slamret igjen døra til klasserommet setter jeg på sprang. Grunnen er vel hovedsakelig fordi jeg vil se Niall, men jeg kan ikke legge skjul på at jeg aldri ville ha gjort det om jeg ikke var så overtrøtt som jeg er nå. Niall kommer gående mot meg og jeg tror han ble litt overrasket når han oppdaget farten jeg springer i. Jeg stopper opp og før jeg vet ord av det kysser vi. Denne gangen mer intens, fordi jeg er så hyper og liker Niall så godt. Kysset varer lenge, og jeg nyter hvert eneste sekund. Han holder meg på midja, noe som gir meg en enda bedre følelse av nærværet hans. Da kysset tar slutt så spør jeg han hva han egentlig gjør her. "Jeg kjedet meg, og tenkte at du kanskje også kjedet deg!" mumler han mens han gir meg enda et lidenskapelig kyss. "Klokken halv ti på en fredag morgen?" mumler jeg og viser at jeg ikke er overbevist. "Bare fordi jeg har muligheten til å sove lenge betyr det ikke at jeg tar den når jeg vet at jeg kan være sammen med deg!" smiler han og jeg er solgt. Går det an å være så søt mot meg? Jeg prøver å holde maska, men egentlig vil jeg bare bable i vei om hvor glad jeg er for at jeg kjenner han osv. Men det blir litt for klissete til å være meg!

 

Etter å ha tilbringt de siste 8 timene med Niall er jeg på vei hjem for å spise middag. Så sparer jeg meg i hvert fall for litt ekstra kjeft, selv om jeg vet at samtalen med pappa kommer til å dukke opp. Når middagen er ferdig er jeg nesten så overrasket at jeg ikke klarer å svelge siste bit av middagen. Pappa brakte ikke opp en eneste ord som handlet om meg og Niall! "Kan denne dagen bli bedre?" tenker jeg og unngår å tenkte på søvnen min. Mobilen min piper og jeg krysser fingrene mine på at det er Niall. Heldigvis fortsetter lykken med meg i dag. Det er Niall! "Skjekk dørmatten! xx" står det på meldingen. Jeg kjenner en spenningsfølelse kribler i kroppen min og jeg springer ut av husdøra for å se på dørmatten. En nydelig gaveeske ligger der. Et pastellfarget gavepapir med et stor sløyfe som utfyller eksen perfekt! Jeg lurer den med meg inn bakdøren for å unngå irriterende spørsmål fra pappa. Jeg setter gaven ned på senga mi og holder på å sprekke av nysgjerrighet. Jeg sa jo til meg selv for noen dager siden at jeg ikke ville ha en gave fra han, men jeg har ombestemt meg. Jeg elsker gaver! 

 

Jeg river forsiktig av den søte sløyfen og tar enda mer harmløst av papiret. Gaveinnpakningen er jo sikkert svindyr! Jeg løfter av lokket og gaper av glede. Det er en kjole. En utrolig nydelig kjole som jeg tror jeg aldri kan få nok av å se på. Jeg er målløs. Under kjolen ligger det et kort med Niall sin skrift på. "Jeg plukker deg klokken 21.00 presist. Ta på deg kjolen, du kommer til å passe den perfekt! Gleder meg til i kveld! -Niall" står det på det. Jeg snur det og på baksiden står det: "PS: Vi skal ikke hva du tror vi skal!"

 

Tumblr_maena5iban1ruxz2qo1_500_large

//kjolen

 

Hva tror dere Niall har planlagt?

 

30 kommentarer?

 

POSTED BY: JULIE

 

 


20.01.2013 | 18:09 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 30 MINIMARATON

"Jeg har bare vært hos Darlene," lyver jeg han oppgitt uten å se han inn i øynene. Jeg går rett forbi han og later som at det ikke er noe big deal. "Tror du jeg ikke så han?" mumler han irritert og jeg stivner. 

 

Jeg er busted. Ettersom jeg aldri har blitt fersket før har jeg ikke peiling på hvordan jeg skal reagere. Jeg blir bare stående i trappa med ryggen til pappa. Jeg tør nesten ikke å snu meg, men jeg tør hvert fall ikke å fortsette å gå fra han. "Du kunne i det minste ha sagt i fra," påpeker han som om det sto mellom liv og død. Jeg orker ikke å komme med flere tåpelige løgner, som at mobilen var utladet eller noe sånt. "Sorry," sier jeg kort og kommer med et stort gjesp. "Vi snakker om dette i morgen og vi er absolutt ikke ferdig! Gå og legg deg nå," kommanderer han meg og jeg nekter ikke. Jeg er stuptrøtt og øynene mine føles klistret sammen. Jeg titter på klokken som viser halv fire, og jeg dør litt inni meg. Denne natten får jeg omentrent 2 timer søvn, akkurat som i går. Flott! Men når jeg tenker meg om så er det verdt det. All tid med Niall må jo bare være verdt det.

 

I dag som i går våkner jeg opp av lyden av verdens styggeste vekkeklokke og en like heselig hodepine. "Jeg får vel bare kaste meg i det!" tenker jeg for meg selv og kler på meg dagens skoleantrekk. Jeg blir dobbelt så trøtt og lei bare av å tenke på skole, men foreldrene mine gir meg ikke noe annet valg enn å overleve skoledagen. Da jeg er ferdig og stelle meg, stresser jeg ned til kjøkkenet for å lage meg frokost, men den største grunnen er vel fordi jeg vil fort ut herfra. Jeg håper ikke at pappa bringer gårdagens samtale opp. Til min lykke er ikke pappa her en gang. Han har nok dratt på jobb. Jeg drømmer meg bort i mine villeste fantasier om hvordan jeg skal unngå å møte pappa hver dag, men det er så og si umulig siden vi lever under samme tak. Jeg må vel møte frykten en dag. Men jeg er så redd for hva pappa kommer til å si. Han kan enten kaste meg ut av huset, eller forby meg i å møte Niall.

 

Det er en helt vanlig dag på skolen, men den blir 1000 ganger verre når man er i så dårlig humør som jeg er i. Det kan godt sammenlignes med tortur. Læreren babler om den vanskelige algebraen som jeg ville ha gjort alt mulig for å slippe, men jeg trenger jo egentlig ikke å følge med. I stedet drømmer jeg meg bort om alt som kan rangeres under kategorien "lykke". Til slutt sovner jeg på matteboken og sover faktisk godt, skjokkerende nok. Jeg våkner brått av at Darlene kaster et eller annet på meg. Jeg gir henne et irritert blikk fordi hun vekket meg, og enda et til irritert blikk da jeg finner ut at jeg bare har sovet i 6 minutter. Det vil si at det er over en time igjen av mattetimen. "Hva var vitsen med det?!" forteller blikket mitt henne og jeg ser på henne at hun skjønte hva jeg mente med det blikket. Hun peker ut av vinduet og jeg sukker fortvilt før jeg legger hodet ned på matteboka igjen. Hun kaster noe på nytt på meg, og jeg kjenner at jeg snart sprekker. Må det være så vanskelig å få lurt seg til litt søvn? Denne gangen gir hun meg et dønn seriøst blikk mens hun fortsetter å peker ut av vinduet. Ok, kanskje hun faktisk mener at jeg skal se ut av vinduet. Jeg gir meg og tar en titt ut av det store og lange vinduet som alltid får meg til å lengte etter frihet. Utenfor vinduet står en person som jeg aldri har vært så glad for å se i hele mitt liv. Er dagen reddet?

 

Tumblr_lopcavklbo1r0pj8ao1_500_large

Hvem tror dere det er?

 

24 kommentarer og neste del kommen innen 30-40 minutter! Love you <3

 

POSTED BY: JULIE


20.01.2013 | 16:52 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 29 MINIMARATON

Jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere selv. Kan det bli mer pinlig? Niall som sitter ved siden av meg forsvinner snart ned i sofaen. Jeg tror han burde forklare meg hvem egentlig Amy var for han. Hvert fall nå når jeg blir forvekslet med henne!

 

La meg bare si at resten av kvelden var bare flau og ingenting annet. Hele stemingen var så stiv og pinlig. Heldigvis ble det litt bedre da vi så en film, men ingen sa jo stort under den da. Det er utrolig sent og Niall foreslår å kjøre meg hjem, i dag som i går. Jeg kan føle på Niall hvor nervøs han er. Hvordan han så sakte og smidig setter seg inn i bilen sin og tripper med fingertuppene på rattet. Måten jeg ser at han åpner munnen sin for å snakke, men lukker den noen millisekunder etterpå. "Sorry for det i sta," stammer han etter en lang stund med kjøring. Jeg kan faktisk ikke tro at han er så nervøs. Men jeg liker det. Uansett hvor rart det høres ut. Jeg liker det! Fordi det betyr at han må like meg. Han er redd for å si noe feil.

 

"Hvem er egentlig Amy til deg?" spør jeg i stillheten mens jeg stirrer fram mot en endeløs motorvei. Niall sukker. Han ser ikke på meg. Øynene hans er limt fast på veien mens han holder et klamt og stramt grep på rattet. "Amy.. hun var.." begynner han og jeg avbryter han så raskt jeg klarer. "Glem det!" roper jeg med hevet stemme. Jeg rakk akkurat å tenke meg om før han sa noe mer. Jeg trenger ikke vite noe om fortiden hans med Amy. Jeg har ikke et behov for det. Det vil bare få meg til å føle den stikkende sjalusien enda flere ganger, og det kan jeg spare meg for. "Du trenger ikke å si det!" Niall slipper ut et lettet åndedrag og han smiler. "Jeg vet jeg ikke har vært særlig bra mot deg i det siste, men gi meg en ny sjangse. Uten Amy innblandet, og noen andre. Bare meg og deg?" Den søte stemmen hans og måten han sa det på gjentar seg i hodet mitt. "Det er ikke noe annet jeg heller vil," smiler jeg og kjenner sommerfuglene i magen komme flyvende inn. 

 

Tumblr_ldst9p7zy81qbt3wdo1_500_large

Vi har allerede avtalt å finne på noe i morgen. Ikke hva, men vi skal i hvert fall møtes. Og jeg gleder meg! Jeg trasker glad inn døren hjemme og aner bare fred. Jeg får verdens største hakeslep da jeg møter øynene til pappa. Jeg får panikk og sier ikke et ord. Jeg henger skinnkåpen min på en av de fineste knaggene og setter skoene mine under. Han står der bare fortsatt. Han sier heller ikke et ord, men jeg ser at han er sint og venter på en forklaring. Armene hans har han i kryss og han har sinterynkene. Selv om det høres latterlig ut, så er det bare skummelt. "Jeg har bare vært hos Darlene," lyver jeg han oppgitt uten å se han inn i øynene. Jeg går rett forbi han og later som at det ikke er noe big deal. "Tror du jeg ikke så han?" mumler han irritert og jeg stivner. 

 

Tumblr_mgvrrzkfdj1s24q3ko1_500_large

 

Hva tror dere skjer nå?

 

Nå er minimaratonet i gang! Jeg forventer litt kommentarer før neste del :) Jeg har ikke hatt tid til å forhåndsskrive deler, pga masse skole og jobb, men jeg skriver underveis så det går vel bra!

 

POSTED BY: JULIE


20.01.2013 | 15:17 | Kategori: Instagram

Andy (kompisen til Liam) på InstagramPOSTED BY: Casandra


20.01.2013 | 12:56 | Kategori: One Direction

Harry og Zayn med fans i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


20.01.2013 | 12:55 | Kategori: Zayn Malik

Zayn i dag

Embedded image permalink

Håret hans<3

Hahaha, litt morsomt at jeg sitter å ser på simpsons når han mannen ved siden av Zayn har Bart på t-skjorta! hihi

POSTED BY: Maria 


20.01.2013 | 12:27 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


20.01.2013 | 11:41 | Kategori: One Direction

Funny faces!!

Under et intervju i Japan, satt guttene å lagde "Funny faces" bak intervjuerne når de intervjuet de andre gjestene...
Haha! Gotta love them <3POSTED BY: Casandra


20.01.2013 | 11:39 | Kategori: Bilder

Niall og Louis i OnePiecene sine


Hvis noen lurer på hvor man kan kjøpe disse, så kan man bestille de på nettbutikken til One Piece :)


POSTED BY: Casandra


20.01.2013 | 11:37 | Kategori: Nyheter/Blader

Artikkel om ZaynPOSTED BY: Casandra


20.01.2013 | 11:36 | Kategori: Random

1D buss i JapanPOSTED BY: Casandra


20.01.2013 | 11:35 | Kategori: Bilder

Guttene ute i Japan


Guttene filmet masse til 3D filmen som kommer senere i år, når de var i Japan. Og nå er de på vei hjem :)POSTED BY: Casandra


19.01.2013 | 14:36 | Kategori: One Direction

Guttene med fans i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalinkEmbedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


19.01.2013 | 14:31 | Kategori: Instagram

Eleanor på instagram

 

Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


19.01.2013 | 14:29 | Kategori: Video

One Direction The Wonderland

 

POSTED BY: Maria

19.01.2013 | 13:36 | Kategori: Instagram

Niall likte dette bildet på Instagram


POSTED BY: Casandra


19.01.2013 | 11:24 | Kategori: Instagram

Guttene på Instagram

POSTED BY: Maria


19.01.2013 | 10:13 | Kategori: Instagram

Guttene på Instagram

POSTED BY: Maria


18.01.2013 | 21:14 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Harry og Nick Grimshaw


POSTED BY: Casandra


18.01.2013 | 21:11 | Kategori: Bilder

Guttene i går


De var ute på en karaokebar i 4 timer!


POSTED BY: Casandra


18.01.2013 | 21:08 | Kategori: Nyheter/Blader

The Daily StarPOSTED BY: Casandra


18.01.2013 | 15:53 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 28

"Selvfølgelig!" Øynene hans lyser opp og yndlingssmilet smiler som bare det. Jeg håper jeg får en ny start med guttene, og får visst dem en bedre side av meg. Ikke minst for kjærestene!

 

Etter en kort biltur fult av morsomme og koselige samtaler, er vi fremme hos Harry. Jeg kjenner virkelig på kroppen at jeg er nervøs fra topp til tå. Nervøsiteten dirrer i meg, og jeg håper at det ikke synes på utsiden. Niall tar tak i hånda mi og fletter den sammens med han. Jeg håper at han ikke merker hvor nervøs jeg er. Det hadde vært litt flaut. Uansett så skjønner jeg ikke hvor alle følelsene som har overtatt meg de siste dagene. Alle følelsene er forsterket. Jeg tror jeg kommer til å eksplodere en dag om følelsene fortsetter å styre over meg. "Håper det ikke blir kleint," mumler jeg til Niall og jeg tror han skjønner at jeg er nervøs. "Kleint er det siste ordet jeg ville ha brukt. Bare vent, så skjønner du hva jeg mener!" sier Niall latterfull og åpner døren. Jeg har ikke peiling på hva Niall mente med det. Er kleint det siste ordet han ville ha brukt? Jeg skjønner ikke, men jeg kommer vel til å finne ut av det.

 

"Hallo!" roper Niall utover leiligheten og masse bråk kommer i retur. Før jeg vet ord av det kommer alle 4 guttene springende som tullinger i retning mot meg og Niall. Plutselig er jeg ikke nervøs, men faktisk redd. Neida, men i den farten de har, så kan de lett skade noe eller seg selv! De stopper på et sekund og ender på en måte opp oppå hverandre. Jeg er nesten skremt av dem, men nå skjønner jeg hva Niall mente med at kleint er det siste ordet han ville ha brukt. Guttene er noen tullinger, og jeg tror dette kan bli en morsom og latterfull kveld! Niall ser på meg med skremte og alvorlige øyner, selv om jeg lett oppdager at han egentlig bare vil hive seg med i ballen guttene ligger i. "Slapp av, jeg er ikke like gal som dem!" Jeg rekker akkurat å slippe ut en hysterisk latter før Louis roper ut med en slags tullestemme, "Ikke en gang prøv deg, Mr. Irish Niggah!" Niall ler flaut og prøver å få meg til å tro at det ikke er sant. Mest sannsynlig for at han vil gi meg et annet inntrykk. "Hiv deg på. Jeg vet du vil!" Jeg blunker med venstreøyet og smiler lurt. Niall nøler litt før han bokstaveligtalt hopper opp på alle fire. Det resulterer med høye stønn fra guttene og latter fra meg og Niall. 

 

Harry hadde laget pizza til hele gjengen. Noe som smakte overrasket godt! Gutten kan lage mat. Alle guttene er til stedet, og faktisk ingen av kjærestene. "Hvor er egentlig jentene deres?" Harry synker ned i sofaen og føler seg sikkert til utenfor, men han ler bare. "Danielle er i Manchester å trener til et danseshow!" svarer Liam og sitter der å nikker for seg selv. "Eleanor er hjemme i Manchester," forteller Louis med et pent smil til meg og ser på Zayn som er neste i "rekken". "Perrie er med jentene i Little Mix, men hun kommer snart!" Jeg er glad for at hun også kommer. Ikke bare fordi hun virker som en utrolig kul jente, men fordi jeg vil bli bedre kjent med vennene til Niall. Litt nervøs er jo også. Perrie er også en kjendis, og hun har jeg heiet på og likt helt siden x-factor. "Snakker om sola!" sier plutselig Zayn og lener seg fornøyd bak i sofaen med hendene rundt hodet. "Snakket dere om meg?" spør den utrolig vakre Perrie som kommer gående inn i stuen. Alle roper hei til henne, men jeg får ikke ut et ord. Hvert fall ikke for øyeblikket. Jeg er ikke personen til å bli starstrucked, men jenta er jo dritkul! Jeg elsker det lilla håret hennes, stilen som skiller seg ut og det smilet som ingen kan noen gang overse. Hun slenger seg ned i sofaen ved siden av Zayn da hun merker at jeg er også til stedet. "Hei!" smiler jeg selvsikkert og prøver å overse at jeg har sittet her i min egen verden å beundret henne. "Heei, du må være Amy?" spør hun med en myk tone i stemmen og det overlykkelige smilet. Mens hun sitter der å smiler i vei, merker jeg at alle guttene synker litt ekstra ned i sofaen. Jeg vet ikke hvordan jeg skal reagere selv. Kan det bli mer pinlig? Niall som sitter ved siden av meg forsvinner snart ned i sofaen. Jeg tror han burde forklare meg hvem egentlig Amy var for han. Hvert fall nå når jeg blir forvekslet med henne!

 

Fahkt1xgtbg_large

 

Oisann! Mer? :D

 

Jeg tror det blir maraton på søndagen! Har enda ikke funnet ut hvor mange deler det blir og klokkeslett, men det kommer. Har så mye å gjøre fortiden og da blir jo bloggen litt nedprioritert, så jeg håper dere synes det blir bra med maraton :)

 

POSTED BY: JULIE


18.01.2013 | 15:51 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall tvitrerPOSTED BY: Casandra


18.01.2013 | 14:59 | Kategori: Nyheter/Blader

One direction i et Japansk bladPOSTED BY: Malin


18.01.2013 | 14:57 | Kategori: One Direction

Presse konferanse i Japan #2

Zayn har fått ny hårsveis! Hva synes dere om den? :)

POSTED BY: Malin


18.01.2013 | 11:27 | Kategori: One Direction

T-Skjorte

Søsteren til Zayn, doniya, har laget denne!!

POSTED BY: Maria


18.01.2013 | 08:17 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


18.01.2013 | 07:31 | Kategori: Harry Styles

Harry med fans i JapanPOSTED BY: Malin


18.01.2013 | 07:30 | Kategori: One Direction

Presse konferanse i JapanPOSTED BY: Malin


18.01.2013 | 06:37 | Kategori: Instagram

Gutta på Instagram

POSTED BY: Maria


18.01.2013 | 00:42 | Kategori: Instagram

Josh på Instagram

POSTED BY: Maria


17.01.2013 | 23:54 | Kategori: Bilder

1D lastebil i Tokyo


Tenk dere en sånn kjørende rundt i Norges gater!!


POSTED BY: Casandra


17.01.2013 | 22:56 | Kategori: Instagram

Danielle på Instagram

POSTED BY: Maria


17.01.2013 | 22:08 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 60

 "Kan vi bare komme oss inn på hotellet?" sa hun hest og reiste seg. "Selvfølgelig!" Vi gikk bortover den trange bakgaten. Jeg kjente en isising gå gjennom meg bare av å gå der. Den var så mørk og skummel selv om det var midt på lyse dagen. Da vi rundet siste sving inn i den travle gaten igjen fikk vi plutselig et problem til.


Utenfor hotellet var det fullt av fans og paparazzi. De ropte kune navnet til Zayn så jeg regnet med at han var utenfor hotellet. Både Sarah og stoppet opp. Hvordan skulle vi på noen som helst måte komme oss inn der? Jeg så bort på Sarah som så som så helt fortvilt ut. "Vi må bare gå rett gjennom dem," sa hun og skulle til å gå videre, men jeg stoppet henne. "La meg ringe Zayn først, han er der selv," sa jeg og dro fram mobilen. "Hallo!" sa han inn i telefonen. Jeg kunne høre jentenes hyl i bakgrunnen. "Hei, jeg vet ikke om du har skjønt det, men det kan bli litt problematisk for Sarah og meg å komme oss inn på hotellet," sa jeg og kunne høre han banne lavt. "Jeg kan prøve å avlede dem litt og så sniker dere dere inn i mens, okei?" foreslo han og jeg kunne tenke meg han smilte nå på grunn av at han følte seg smart av å ha kommet opp med idéen sin. "Okei, du er best!" Vi ble stående i spenning se på hva som skjedde borte ved hotellet. Etterhvert begynte jentene å bevge seg bort fra hotellet. Det var nesten litt komisk hvordan de reagerte på hver minste bevegelse gutta gjorde. Ettersom jentene begynte å bevge seg lenger og lenger bort fra hotellet begynte vi å småspringe mot hotellet. Det tok ikke lang tid før vi innenfor hotellts dører og kunne puste lettet ut. Jeg sendte en melding til Zayn om at vi var ok mens vi tok heisen opp til rommet vårt.

 

Da vi kom inn døra til rommet vårt brøt Sarah sammen. Hun begynte å hulke og gråte i ett sett. Det var helt forferdelig å se bestevenninen min slik så jeg var rask og å legge armene mine rundt henne og dra henne inn i en klem. "Shh, shh, bare ta den tid du trenger," sa jeg for å roe henne litt ned. Sarah tok den tid hun trengte før hun om sider var klar for å snakke. Jeg hadde egentlig ikke trodd hun skulle klare å si så mye så med en gang, men jeg var glad hun gjorde det for jeg visste at det bare ble vanskeliger for henne å holde det inne. "Så, jeg gikk bortover gaten ca en halv meter bak deg. Jeg fulgte egentlig ikke så godt med på hvor du gikk for jeg tekstet med Niall og plutselig kjente jeg noen som tok hånden min og dro meg til siden. Først var jeg helt i sjokk så jeg klarte ikke å regaere på noe, men da jeg endlig skulle til å skrike om hjelp slo han en hånd over munnen min og dro meg enda hardere i håndleddet. Jeg vil ikke gå inn på detajer på hva som skjedde inne i bakgaten, men.." Sarah brøt sammen. Jeg dro henne inn i armene mine. "Du trenger ikke Sarah, du trenger ikke si mer," trøstet jeg. Plutselig banket det på. Jeg så på Sarah som nikket før jeg reiste meg for å åpne. Utenfor sto Niall.Jeg ble egentlig utrolig overrasket selv om jeg egentlig ikke burde være det. Jeg åpnet døra litt slik at Sarah kunne se hvem det var og hun reiste seg med en gang og sprang inn i armene hans. Jeg tenkte jeg skulle la de være litt alene så jeg mumlet noe om at jeg gikk til Zayn før jeg forlot rommet.

 

Jeg gikk bort til rommet til Zayn i en sneglefart. Det var vanselig å tenke over hvor mye som hadde skjedd på kort tid og trengte litt tid. Da jeg kom inn til Zayn fant jeg han sittende i sofaen med telefonen i hånden. Han tittet opp på meg før han reiste seg og møtte meg med en klem. Akkurat det jeg trengte. Han strøk hånden opp og ned på ryggen min mens jeg gravde hodet mitt inn i brystet hans. Jeg slapp ut et stort sukk og Zayn begynte å le. Jeg lente meg fra han og slo han i brystet. "Au!" sa han tok seg til brystet. Nå var det jeg som lo. Han la armen sine rundt midja mi beveget seg nærmere meg. Jeg plaserte mine rundt nakken hans og nå var det bare centimeter mellom oss. "Jeg liker når du smiler," sa han og jeg skulle til å smile sjenert, men Zayn stoppet meg med leppene sine. Kysset var følsomt  og ømt og jeg følte ett øyeblikk at jeg svevde på en rosa sky sammen med Zayn som om alt var perfekt selv om jeg visste at dte ikke var det, men plutselig ble vi avbrutt av at noen kom brasende inn døra i en stressende fart og jeg skjønte at noe var galt.

 Hvem tror du det er?

 

Jeg skal bort hele helga så det blir en liten bloggpause fra min siden, men jo flinkere dere er å kommentere jo fortere kommer det ny del når jeg kommer tilbake :)

 

POSTED BY: Hedda

 


17.01.2013 | 15:46 | Kategori: One Direction

Guttene på flyplassen i Tokyo #2

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


17.01.2013 | 15:40 | Kategori: One Direction

Niall og Zayn ute på shopping i Tokyo

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


17.01.2013 | 15:38 | Kategori: Video

Videoer fra Tokyo

 

Så nyedelig de roper navnene demmes.. Hery! hehe #NoHate er bare morsomt! :) 

POSTED BY: Maria 

17.01.2013 | 15:37 | Kategori: Harry Styles

Harry ute i Tokyo i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink      

Harry bruker munnbind.. Hvorfor? Vet ikke..


POSTED BY: Maria 


17.01.2013 | 15:36 | Kategori: One Direction

Guttene på flyplassen i Tokyo #1

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


17.01.2013 | 15:32 | Kategori: Harry Styles

Harry på hotellet i tokyo

 

POSTED BY: Maria


17.01.2013 | 15:04 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 59

 Plutselig ringte telefonen min, jeg tok fort fram i håp om at det var Sarah og hjertet mitt gjorde nesten et lite hopp da jeg så det var henne. "Åhh, herreguud Sarah! Hvor i helvete er du? Jeg har vært så redd for deg!" sa jeg fort inn i telefonen, men Sarah svarte ikke i stedet hørte jeg noe annet som ga meg isinger nedover ryggen og fikk meg til å stivne helt..


Jeg kunne høre stemmen til Sarah, men den kom fra et stykke unna. "Stopp la meg være!" En annen person lo. "Sarah!" skrek jeg inn i telefonen, men det hjalp lite. Hvem nå en denne personen som hadde fått tak i Sarah var var jeg helt sikker på at hva enn den var på til å gjøre ikke var noe positivt. "Hva enn du har tenkt å gjøre tror jeg neppe det er lurt å gjøre det i bakgården av et hotell, la meg være!" sa Sarah med stemme full av panikk. "Du tror du er så smart, men jeg tror jeg foretrekker deg når du ikke snakker," sa en mørk mannestemme. Jeg skjønte med en gang hvor de var. Eller jeg trodde i hvertfall jeg visste hvor hun befant seg. Jeg hadde vært frosset til bakken helt siden jeg hørte den mørke stemmen første gangen, men med en gang jeg fikk en anelse om hvor de kunne befinne seg var det som om bena mine fløy av gårde av seg selv. Jeg begynte å springe i en rasende fart mot bakgården til hotellet. Siden jeg sto utenfor hotellet måtte jeg springe til enden av kvartalet for å springe bak hotellet. Jeg kunne kjenne hjertet mitt slå i brystet mens jeg sprang ikke bare fordi puslen gikk av å springe, men også fordi jeg var redd for hva som hadde skjedd med Sarah.

 

Da jeg endelig rundet hjørnet til gaten bak hotellet begynte jeg å bli redd. Hva kom jeg til å se? Jeg begynte å slakke av de siste femti meterne. Det var en trang gate som jeg veddet på sjeldent ble brukt. Da jeg bare var fem meter igjen til jeg rundet det siste hjørnet der Sarah befant seg banket hjertet mitt så mye at det nesten gjorde vondt  i brystet. Jeg hørte noen lyder. Stønning. Ikke en sånn stønning man lager når noe er behagelig, men mer ubehagelig. Som om personen hadde det vondt. Jeg rundet hjørnet og stoppet opp. Jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. Hele kroppen min var som is. Hva gjorde man i slike situasjoner? Det sto en mann ca 15 meter foran meg. Han hadde på seg en svart skinjakke og svarte utvaskede jeans. Håret hans var sjult i en grå lue, men det lille jeg så av ansiktet hans var bare noe små sjeggstubber som stakk ut i fra haka hans. Han sto lent over en jente, som jeg fort skjønte var Sarah. Hun sto trykt inn mot en murvegg og det så ikke ut som hun hadde det behagelig. Mannen tok mye på henne og hadde allrede tatt av henne jakka. Jeg ble kvalm av det jeg så. Sarah vridde seg ofte for å prøve å få han unna seg, men det var lite til hjelp. Mannen presset henne bare hele tiden tilbake inn i veggen. Etter å ha kommet over det verste sjokket mitt klarte jeg endelig å reagere på deg så. "Hey du! Hold deg unna henne!" ropte jeg til mannen som snudde hodet mot meg. Han så sjokket ut fordi han var blitt tatt på fersken, men før jeg visste ord av det slapp han Sarah og stakk av. Jeg orket ikke en gang bry meg med hvor det ble av han. Han var så avskylig.

 

Jeg kom meg fort fort til Sarah som satt tett inntil murveggen med bena opp mot brysten. Tårene trillet sakte nedover kinnene hennes og hun virket helt fortvlit. "Sarah! Går det grå med deg?" Jeg dro henne inn i armen mine. Vi ble sittende den slik en stund mens jeg trøstet henne. Først hadde det vært mye hulking, men var det mer rolig gråt. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, men jeg prøvde mitt beste for å trøste henne. "Det skal gå bra, la meg ringe gutta," sa jeg og tok opp mobilen, men jeg kom ikke lenger før Zayn ringte meg. "Hvor er du?" spurte han småirritert. "Hei til deg og. Jeg har funnet Sarah, men ting er verre enn jeg trodde. Kan dere komme til hotellet?" Zayn virke litt overrasket. "Hva mener du med verre enn du trodde?" "Jeg forklarer det senere, men kan dere komme til hotellet eller ikke?" Han sukket. "Jada, det skal nok gå fint, men går det går det bra med Sarah?" "Åhh, supert, tusen takk!" sa jeg og la på. Jeg svarte ikke på spørsmålet hans for jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Jeg så bort på Sarah som bare satt og så tomt ut i lufta. "Går det bra med deg?" prøvde jeg selv om jeg visste det ikke gikk bra. "Kan vi bare komme oss inn på hotellet?" sa hun hest og reiste seg. "Selvfølgelig!" Vi gikk bortover den trange bakgaten. Jeg kjente en isising gå gjennom meg bare av å gå der. Den var så mørk og skummel selv om det var midt på lyse dagen. Da vi rundet siste sving inn i den travle gaten igjen fikk vi plutselig et problem til.

 

 

Hva tror dere de ser?

 

25 kommentarer før ny del!

 

POSTED BY: Hedda

 


17.01.2013 | 07:48 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

POSTED BY: Maria


16.01.2013 | 22:38 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 27

Sam gir avisen til Darlene og Johanna og ansiktuttrykket deres skremmer meg. Så jeg virkelig så stygg ut? Å nei, Niall kommer aldri til å ringe meg.. Pessimist tankene er tilbake igjen. Johanna rekker meg avisen og forsidebildet møter øynene mine som former seg like runde som tallerkener. Det er ikke meg. Det er Amy!

 

"De er sikkert bare venner!" "Du er uansett mye penere enn henne," "Vedder på at hun har betalt Niall for å bli sett sammen!" Jentene kjører på med alt slags tåpelige kommentarer som skal få meg til å føle meg bedre. "Jenter, det går bra! Dere er verdens beste venner. Slapp av," sukker jeg litt stresset. De bablet i vei med alt det der før jeg så vidt hadde fått sett på avisen. Jeg plasserer fingertuppene mine på enden av avisen og begynner å blar etter det riktige sidetallet der det står alt. En hånd stopper meg. "*DN*, du trenger ikke å se. Du vet at rykter alltid går ut av styret." sier Johanna medfølende. Jeg innser at hun har riktig. Rykter er unødvendig. Uansett så skriver de sikkert noe om at de dater eller noe sånt. Og det vet jeg jo at de ikke gjør. Jeg stoler på Niall. Selv om jeg har en smule frykt inni meg, så velger jeg å stole på han. De er gamle venner og that's it. Jeg er så glad at jeg har vennene mine til å støtte meg. De vet akkurat hva som er bra for meg. "Takk!" smiler jeg forsiktig til Johanna. 

 

Når jeg kommer hjem fra skolen, er pappa den første jeg møter. Jeg er nervøs, det kan jeg innrømme. Men jeg bare spiller og later som ingenting. "Hei, hvordan går det?" smiler jeg. "Bare bra, enn du?" fortsetter pappa og vi ender faktisk opp med en lang og hyggelig far og datter samtale. Det er lenge siden sist! Det føles veldig godt, fordi det minner meg om sånn det var før. Jeg har savnet denne siden av pappa! Jeg er vel egentlig en veldig hard person, og er ikke veldig følsom, men akkurat nå så er det ikke noe mer jeg vil en å få en ordentlig pappaklem. Jeg stormer helt ut av det blå i armene hans og gir han en stor bjørneklem. Pappa blir satt ut. Positivt da! En time senere, tikker mobilen min. "Sorry for i går. Ble ikke helt som planlagt! Kan ikke du møte meg utenfor kinoen?" Jeg skjønner ikke helt hva han mener. Vanligvis overdriver han med "x"er på slutten av meldingene og nå klarer jeg ikke en gang å tolke meldingen. Mener han det posititvt, at vi skal finne på noe og bli enda bedre kjent? Eller at vi skal møtes for å ta en alvorlig samtale?

 

Det tar ikke lang tid før jeg står utenfor kinoen og venter på Niall. Overraskende nok var det til og med jeg som kom først. Etter å ha ventet i noen minutter, stopper en skinnende rød Range Rover over meg og ut kommer Niall. Et smil dukker automatisk opp på munnen min. Selv om jeg ikke vet helt med oss enda, så gjør han meg så glad. Han kommer mot meg og gir meg en liten klem. "Hei søta!" sier han og det kribler litt i meg. "Hva skal vi?" spør jeg spent. Niall sukker og ser ned i bakken. Som om han var lei seg eller noe. "Niall?" mumler jeg skeptisk. "Sorry for i går. Sorry for det som sto i avisen. Ingenting av det er sant. Hun er bare en venninne, og jeg håper du skjønner det!" Jeg kan se på han hvor nervøs han er. Og jeg kjenner den følelsen. "Jeg skjønner det, Niall. Jeg har også guttevenner. Og jeg skjønner at det ikke kan være lett og være deg når alle disse ryktene lages. Jeg leste ikke det i avisa da, men uansett.." Niall står bare å smiler mens jeg snakker. Det store og brede smilet som sender meg en slags umiddelbar varme. Han stopper meg og kommer nærmere. Før jeg vet ord av det, er leppene hans plassert på mine. Dette kysset er lengre enn sist gang. Det er nesten som at jeg avbryter kysset fordi jeg smiler så høyt. Jeg tror virkelig ikke at jeg kan få nok av leppene hans. Etter en stund tar kysset slutt og vi står der bare å smiler og ser på hverandre. "Hvor var vi.. Jaa, jeg tenkte at vi kunne dra bort til Harry. Guttene er der og jeg tror Eleanor, Perrie og Danielle også er!" "Bare hvis du vil da!" bryter han ut med. Jeg spiller litt, og later som jeg ikke har så lyst, men så svarer jeg: "Selvfølgelig!" Øynene hans lyser opp og yndlingssmilet smiler som bare det. Jeg håper jeg får en ny start med guttene, og får visst dem en bedre side av meg. Ikke minst for kjærestene!

 

25938_381180698644175_916161939_n_large

 

Hva tror dere skjer? Kom gjerne med idèer! :)

 

POSTED BY: JULIE


16.01.2013 | 21:58 | Kategori: Nyheter/Blader

Japansk magasinPOSTED BY: Casandra


16.01.2013 | 21:57 | Kategori: Bilder

Guttene (-Niall) på Heathrow i dag

De er på vei til Japan :)
POSTED BY: Casandra


16.01.2013 | 19:51 | Kategori: Zayn Malik

Artikkel om Zayn i topp

#Zerrie<3


POSTED BY: Malin


16.01.2013 | 18:12 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 26

"Åja, det er denne One Direction-gutten du gjemmer for meg. Er det fordi han er sammen med en annen jente?" sier pappa plutselig full av medlidenhet, mens jeg deriomot. Jeg sitter her å hoster som en galning etter å ha suttet fast frokostblanding i vranghalsen. Er jeg i avisa? Med Niall? SHIT!

 

Jeg prøver å hoste opp frokostblandingen og springer til vasken for å hoste det opp. Da jeg endelig klarer å puste ordentlig står jeg lent inntil vasken og puster som om jeg har sprunget et maraton. Jeg skjønner raskt at jeg må komme meg på skolen, før pappa begynner å stille spørsmål om Niall, eller ser mere i avisen. Bildene må ha blitt tatt da jeg hadde tatt på meg sjalet, så pappa kjenner meg tydeligvis ikke igjen. Men om han gjør det blir det bråk, og det gidder jeg ikke! Jossi skjønner hva som må gjøres og hun klarer å overtale pappa om at hun må vise venninnen hennes noe. Jeg har aldri følt meg så indirekte presset til å få meg ut av mitt eget hus. Da jeg endelig er ute av huset mitt, er jeg nødt til å få inn det som akkurat skjedde og kan skje. Hvis pappa finner ut at det er meg i avisa, kommer han seriøst til å straffe meg. Han er så streng, og jeg har egentlig aldri gjort noe galt som jeg har blitt tatt for, men om jeg blir tatt nå, så vet jeg at det kommer til å bli alvorlig. Jeg savner pappaen min som var verdens snilleste og godeste. Han er så forandret. Jeg vet jo hvorfor, men likevel. Hemmeligheten skygger over oss dagen lang, men ingen av oss snakker. Ingen!

 

Tumblr_me6n6y4xnp1rm5ejio1_500_large

 

Jeg kom på skolen 45 minutter før, og vanligvis kommer jeg 2 minutter før. Pappa burde være mistenksom, men jeg håper han er i sitt dumme hjørne i dag. Etter å ha ventet alene i 30 minutter kommer endelig Darlene og jeg forteller henne alt. "Har du forresten sett bildene i avisa?" spør jeg litt engstelig. Jeg er redd for at jeg er lett gjenkjennelig, selv om pappa ville ha kjent meg igjen da. Jeg er også redd for at uansett om jeg er gjenkjennelig eller ikke, at jeg ser stygg og rar ut. Ja, jeg tenker faktisk på det. Det er jo tross alt første gangen jeg er på forsiden av London's største avis! "Nei, men du ser nok bra ut. Som alltid!" smigrer Darlene til meg og jeg kjenner en liten rødfarge trykke seg fram i kinnene mine. Jeg elsker komplimanter! Uansett hvor egoistisk det høres ut.

 

Niall har ikke ringt meg i dag. Og mine pessimist tanker dukker selvfølgelig fram. Kanskje han fant ut at han ikke liker meg, men Amy? Kanskje jeg så så stygg ut i avisa at han ikke vil ha meg lenger? Alle tankene legger seg over meg som en regnværssky, men jeg klarer til slutt å presse fram solstråler som lurer de bort. Jeg må tenke positivt. Uansett så er klokken 9 og jeg tviler på at Niall er våken med mindre han skal på noe bandgreier. Jeg er bare så usikker på meg og Niall, at det nærmest ødelegger dagen. I lunsjtimen kommer Sam springende mot oss i full fart, og drar uheldigvis med resten av rommets oppmerksomhet. "Det er ikke deg, *DN*!" bryter Sam ut med mens hun puster som en hund. Bokstaveligtalt! "Sam, jeg sa jo jeg brukte forkledning!" forteller jeg oppgitt. Hvorfor mange ganger må jeg fortelle jentene at jeg måtte gjemme meg? Sam gir avisen til Darlene og Johanna og ansiktuttrykket deres skremmer meg. Så jeg virkelig så stygg ut? Å nei, Niall kommer aldri til å ringe meg.. Pessimist tankene er tilbake igjen. Johanna rekker meg avisen og forsidebildet møter øynene mine som former seg like runde som tallerkener. Det er ikke meg. Det er Amy!

 

A8lvcyacyaamxl7_large

 

Hva tror dere skjer nå? 

 

Ny del etter 25 kommentarer :)

 

POSTED BY: JULIE


16.01.2013 | 16:09 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall ble hacket


Hvem er det som har så lite respekt at man hacker en annens konto?! Bra at ikke personen gjorde noe værre enn å skrive en sånn tweet da...


POSTED BY: Casandra


16.01.2013 | 16:07 | Kategori: Nyheter/Blader

Pop StarPOSTED BY: Casandra


16.01.2013 | 16:06 | Kategori: Facebook/Twitter

TweetsPOSTED BY: Casandra


16.01.2013 | 10:37 | Kategori: Niall Horan

Niall på oppkjøring

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria 


16.01.2013 | 10:31 | Kategori: Video

Guttene i Ghana

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalinkEmbedded image permalink Embedded image permalink 

 

POSTED BY: Maria

16.01.2013 | 07:56 | Kategori: Bilder

Harry i hotellheisen - GhanaPOSTED BY: Casandra


16.01.2013 | 07:55 | Kategori: Facebook/Twitter

10 millioner followers!!!


:D


POSTED BY: Casandra


15.01.2013 | 22:51 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 58

Det var mange folk i gatene så det eneste Sarah jeg konsentrerte oss om var å komme oss framover. Etter å ha gått en stund så jeg endelig en Topshopbutikk så jeg snudde meg for å si ifra til Sarah, men da jeg snudde meg var Sarah borte. Jeg så meg rundt over alt, men hun var borte. 


Jeg snudde meg rundt flere ganger, men kunne ikke se Sarah noen steder. Jeg kunne kjenne panikken bygge seg opp inni meg. Hvor var hun blitt av? Jeg snudde meg rundt om og om igjen i håp om å få øye på henne, men alt jeg så var travle mennesker. Etter en stund begynte jeg å spørre folk om de kanskje hadde sett henne. "Hei, har du sett en blond jente på min alder?" "Unnskyld, har du sett en jente på høyde med meg og blondt hår?" "Hei du, har du sett en jente med blondt krøllet hår og grå jakke?" Jeg spurte mange, men de fleste bare ristet på hodet eller sa nei og beklaget seg. Plutselig slo det meg, hvorfor ringte jeg henne ikke bare? Jeg følte meg utrolig dum for å ikke ha tenkt på det før. Jeg fant frem mobilen og ringte henne med et smil om munnen. Det kunne vel ikke vanskeligere enn som så, men etterhvert som hun ikke svarte begynte skuffelsen å komme. Mitt siste forsøk på finne henne var å gå tilbake samme veien som vi kom. Hun kunne jo muligens funnet en butikk og gått inn på den uten å si ifra eller kanksje hun møtte noen kjente. Jeg hadde fortsatt ett lite håp igjen selv om jeg visste at Sarah ikke var person som bare stoppet uten å si i fra.

 

Mens jeg gikk nedover gaten fylt av folk ringte jeg Zayn. Det tok bare sekunder før jeg svarte og jeg sa stresset: "Sarah er borte, vi gikk nedover gaten og plutselig var hun bare borte. Jeg prøvde å ringe, men hun svarte ikke og nå aner jeg ikke hvor hun kan være!" Jeg måtte puste inn dypt etter å ha sagt så mange ord uten å trekke pusten en eneste gang. "Først, vær rolig," sa Zayn og jeg merket jeg ble litt irritert fordi han tok dette like alvorlig som meg. "Har du spurte folk?" "Ja!" "Og du hadde ringt henne?" "Ja!" Hvorfor gjentok han bare det jeg sa?! "Hva gjør du nå da?" "Går tilbake mot dit vi kom for å se om hun kanskje har gått inn i en butikk eller stoppet fordi hun møtte noen hun kjente," sa jeg og prøvde å roe meg litt ned for akkurat nå gikk jeg litt på høygir. "Okei, hva hvis du går tilbake til hotellet og hvis du da ikke har funnet henne ringer du meg igjen?" foreslo Zayn og jeg sa meg enig før jeg la på. Jeg begynte å gå mot hotellet mens jeg så etter alle tegn til Sarah, men uansett hvor mye jeg prøvde var det som om hun hadde forduftet fra jordens overflate.

 

Da jeg kom fram til hotellet var jeg full av skuffelse og reddsel. Det var helt ulikt Sarah å bare gå en annen plass uten å så svare på mobilen. Til nå hadde jeg ringt henne 5 ganger uten håp. De verste tankene begynte å dukke opp i hodet mitt om hva som kunne skjedd henne, men jeg ristet det fort av meg. Slikt kunne ikke skje Sarah. Hun hadde allerede opplevd for mye. Mens jeg sto i mine egne tanker kom jeg på at jeg skulle ringe Zayn så jeg tok fram mobilen igjen. "Hei babe," sa Zayn lystig. "Hei," sa jeg med en deprimerende stemme. "Noe sier meg at du ikke har funnet Sarah enda," Jeg ristet først på hodet, men kom så på at han ikke kunne se meg så jeg sa: "Ikke ett eneste tegn," "Ååh, hva om du kommer til konsertarenaen og så kan vi finne ut litt mer sammen?" Jeg sukket, det var vel bedre enn ingenting. "Greit, kan du du gå i møte med meg, væær sååå sniiiill?" "Selvfølgelig! Får sikkert med meg Paul," sa Zayn. "Da snakkes vi," sa jeg og la på. Jeg begynte å gå videre nedover gaten mot Manchester Arena, der gutta var. Plutselig ringte telefonen min, jeg tok fort fram i håp om at det var Sarah og hjertet mitt gjorde nesten et lite hopp da jeg så det var henne. "Åhh, herreguud Sarah! Hvor i helvete er du? Jeg har vært så redd for deg!" sa jeg fort inn i telefonen, men Sarah svarte ikke i stedet hørte jeg noe annet som ga meg isinger nedover ryggen og fikk meg til å stivne helt..

 Hvor tror dere Sarah er?

 

17 kommentarer før det kommer ny del!! :)

 

POSTED BY: Hedda


15.01.2013 | 20:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Tweets om GhanaPOSTED BY: Casandra


15.01.2013 | 20:34 | Kategori: Facebook/Twitter

DM fra NiallPOSTED BY: Casandra


15.01.2013 | 20:34 | Kategori: Bilder

Niall i dag


Han kjører!!!


POSTED BY: Casandra


15.01.2013 | 20:32 | Kategori: Bilder

Guttene i Ghana


Guttene er hjemme igjen. De hadde siste prøve til TMH Touren i dag!!
Snart begynner det!! Hvem gleder seg?! ;)


POSTED BY: Casandra


15.01.2013 | 20:23 | Kategori: Fans

Niall med fans 10.01.12

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


15.01.2013 | 13:47 | Kategori: Video

BBC Radio 1

Guttene er med på videoen til BBC Radio 1

POSTED BY: Maria

15.01.2013 | 07:31 | Kategori: Instagram

Lou Teasedale på Instagram


POSTED BY: Malin


14.01.2013 | 22:00 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 25

Hei! Jeg har fortsatt problemer med at det ikke funker med avsnitt på bloggen.. Noen som vet hvorfor?


 

Jeg tror i hvert fall at jeg må kvitte meg med alt av forventinger når det gjelder Niall og meg. Jeg kommer bare til å bli såret. Akkurat nå så føler jeg meg så forvirret. Har jeg gjort en feil? Og hvem er egentlig denne Amy? Jeg tror virkelig jeg trenger meg litt søvn.


"Åh, flott," mumler Niall stresset mens han ser ut av vinduene stadig vekk. Først er jeg for borte i mine egne tenker til å orke å reagere på det han sier, men så tar han et enda dypere sukk og jeg må bare spørre. "Hva?" mumler jeg tilbake med en irritert tone. Kvelden/natten ble visst ikke så bra som jeg hadde håpet på OG jeg er stuptrøtt. "Paparazziene er etter meg. De har holdt seg unna i flere uker under pausen min, men siden bandet begynner å bygge på ting, følger de med.." sukker han videre. "Midt på natta?" spør jeg som om jeg egentlig ikke bryr meg. Jeg bryr meg, men jeg er for trøtt til å tenke klart.
Niall begynner å rote i lommene på bilen og finner fram solbriller og sjal. "Her, ta på deg denne!" sier han og kaster et sjal til meg. Selv tar han på seg et par kule solbriller og ødelegger det med et stygt sjal. Jeg bryter ut med en latter, som blir veldig overdrevent etter som at jeg er stuptrøtt. "Det er ikke gøy!" sier Niall overbevisende, men begynner å ler selv. Vi klarer tydeligvis å lure bort paparazzibilene og ender opp med å le som galninger. Vel, kanskje en litt bra slutt på besøket. Noe som gjorde det enda litt bedre, som gjorde at jeg fikk en mye bedre følelse, var at Niall kysset meg på kinnet. Små ting, store gleder! "Jeg ringer deg!" sa han rett før jeg listet meg inn i huset mitt. Jeg føler meg seriøs som en tyv her jeg sniker meg inn i mitt eget hus. Huset er gammelt, så jeg føler at hvert eneste steg jeg tar lager gnegende og irriterende knirkelyder. Jeg kan bare ikke bli tatt nå! Heldigvis går alt bra og jeg kommer meg i seng uten å bli oppdaget. 
Neste morgen våkner jeg til en grusomt irriterende vekkekloke og en sterk hodepiner som driver å slår meg i hodet gjentatte ganger i minutter. De trøtte og så vidt åpne øynene mine kaster et blikk på vekkeklokken. Jeg klarer nesten ikke å tyde hva det står, men etter å ha gnikket meg flere ganger i øynene, klarer jeg det til slutt. 06.00. "2 timer søvn, ikke verst!" tenker jeg ironisk og lurer på hvordan jeg skal overleve dagen uten skjønnhetssøvnen min. Jeg steller meg klar til skolen, og går ned for å spise frokost. "Du ser utrolig trøtt ut, *DN*!" Er det første pappa sier da han ser meg komme gående ned trappa. Jeg skal akkurat til å forsvare meg selv, men en gjesp så stor som en ballong holder munnen min opptatt. "Enig, hva holdt du på med i natt?" spør mamma mistenksom som plutselig står ved siden av pappa rett fram for meg. "Leste en bok. Klarte ikke å legge den fra meg!" lyver jeg. Jeg går selvsikkert bort til frokostbordet og forsyner meg av frokostblanding.
Tumblr_lp7ggdbzol1qf7m0io1_500_large
"Hvor er Jossi?" spør jeg og tar en skje av frokosten min. "Hun henter avisen," svarer pappa. Jeg forsetter å spise i fred. Jossi kommer inn døren med avisen i hendene bak ryggen og ser mistenksom stresset ut. "Hvor er avisa?" spør mamma skeptisk. Hun er så dum at hun ikke ser den. Før Jossi rekker å svare, bryter pappa til. "Bak ryggen hennes. Jossi, får jeg den?" Stemmen hans flyter av tålmodighet, men jeg vet at han egentlig er irritert. Jossi overser han og går forbi han. Jeg skjønner ingenting. Siden når overså Jossi pappa? Noe er galt. "Jossi, skjerp deg!" forsetter pappa, men Jossi går bare. Hun nærmer seg trappa og nå ser jeg sinnet til pappa bygger seg opp. "Jossi!" roper han sint. Veldig sint. "Det er bare en avis, pappa!" forsvarer jeg Jossi. "Få den nå, ellers så..." Jossi snur seg umiddelbart. Hun er helt rosa i ansiktet. Som den knallrosa genseren jeg har på meg. Vi matcher jo, tuller jeg med meg selv. Jossi gjemmer tydeligvis noe, men jeg har ikke en anelse hva det har med avisa å gjøre. Jeg stresser i meg det siste av frokostblandingen for å rekke skolen, men oppmerksomheten min retter seg til pappa. "Åja, det er denne One Direction-gutten du gjemmer for meg. Er det fordi han er sammen med en annen jente?" sier pappa plutselig full av medlidenhet, mens jeg deriomot. Jeg sitter her å hoster som en galning etter å ha suttet fast frokostblanding i vranghalsen. Er jeg i avisa? Med Niall? SHIT!
Tumblr_mgms233lwg1qh081ko1_500_large
Hva tror dere skjer nå? Mer?
Beklager for dårlig oppdatering! På søndag vurderte jeg å ta en bloggpause, og var 1 sek unna å poste innlegg om det. Men jeg tenkte at det er bedre om jeg bare blogger når det passer for meg og jeg tar tid. Håper dere respekterer det :) Jeg er veldig sliten for tiden, og ikke full av inspriasjon, men det kommer seg nok snart. Merker allerede at inspirasjonen begynner å komme! Maraton ser jeg jo er veldig etterspurt, og jeg tror kanskje det blir til helgen! Vil dere ha maraton?
POSTED BY: JULIE

14.01.2013 | 21:08 | Kategori: One Direction

Guttene er i Afrika!

Guttene er nå i Afrika for å spille inne en musikkvideo til en coverlåt som kommer ut snart, og andre videoer. De besøker mennesker som ikke har det like godt som oss og liknende :")

De fløy dit på lørdag, og jeg tipper at det derfor ikke kommer så mange bilder av guttene i nærmeste fremtid. For de skal være der i noen dager, og flyr så til Tokyo for å gjøre noe promo :)

De spiller inn en video for Children In Need, som kommer ut 15. mars på britisk tv.

Det er så koselig at guttene gjør dette <3
Hva syns dere?


POSTED BY: Casandra


14.01.2013 | 20:57 | Kategori: Harry Styles

Harry i White Eskimo

          

Så kjekk en gutt... hehehe.. ja..

POSTED BY: Maria 


14.01.2013 | 20:56 | Kategori: Gifs

Gifs

Det er ikke mye å blogge om, siden guttene er i Afrika.. Så da får dere noen gifs! :) 

                                     

                                

Mer? :D 


POSTED BY: Maria 


14.01.2013 | 20:46 | Kategori: 1D Historie-8

Louis, El og Niall i London 31.12.12

 

Permalenke til innebygd bilde

 

 

Permalenke til innebygd bilde

 

 

Permalenke til innebygd bilde

 

 

 

Permalenke til innebygd bilde

 

 

 

POSTED BY: JULIE


14.01.2013 | 20:42 | Kategori: Niall Horan

Niall på oppkjøring

       

Hvis dere lurte, så er guttene i Afrika akkurat nå! De er der for å gjøre noe veldedighets greier! :)


POSTED BY: Maria 


14.01.2013 | 07:32 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall svarte en norsk jente på twitter

Æææææ, så heldig!!


POSTED BY: Malin


13.01.2013 | 13:37 | Kategori: Facebook/Twitter

1DHQ tvitrer


Bildet er gamelt btw. Det er fra TMH nedtellingen :)


POSTED BY: Casandra


13.01.2013 | 13:27 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Liam med vennerPOSTED BY: Casandra


13.01.2013 | 12:18 | Kategori: Facebook/Twitter

Nouis samtale i går

POSTED BY: Maria


13.01.2013 | 12:06 | Kategori: #1DImagines

Imagine

    Tumblr_mgig1gff5l1r9vx8zo1_500_large 74574_332509043530155_971658285_n_large 9d26f36e431711e2ba8122000a1f9262_7_large  Tumblr_mg94lasf251r9vx8zo1_500_large Tumblr_mg94ocjebb1r9vx8zo1_500_large Tumblr_mg4jgirutt1rwsxaso1_500_large Tumblr_mg2tim9kui1rwsxaso1_500_large Tumblr_mg0py5ewwh1rwsxaso1_500_large Tumblr_mg0csavqdk1rwsxaso1_500_large 30a2be3c57c911e28faf22000a1f99f9_7_large Tumblr_mg5l2tnu0f1r9vx8zo1_500_large 0f6776c2514d11e2a61722000a1f9d6d_7_large Fd9397c8139411e2bbaa22000a1e8b20_7_large 2a86fbb44f7a11e2adac22000a1fbe03_7_large F6d4f236553b11e281d822000a1f9682_7_large

Hvem likte du best?


POSTED BY: Maria


13.01.2013 | 12:03 | Kategori: Bilder

Niall under førerprøvenPOSTED BY: Casandra


13.01.2013 | 11:50 | Kategori: One Direction

Guttene med fans

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Elsker Louis sitt hår!

POSTED BY: Maria


13.01.2013 | 11:48 | Kategori: Niall Horan

Niall med 5 Seconds Of Summer

 

POSTED BY: Maria


13.01.2013 | 11:47 | Kategori: Harry Styles

Harry på British GQ event i London 9.Januar

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


13.01.2013 | 11:42 | Kategori: Video

Drake sier gratulerer med dagen til Zayn

 

POSTED BY: Maria

13.01.2013 | 00:00 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 57

Zayn lå fortsatt å sov så jeg listet meg ut av armene hans og gikk mot døra for å se hva som skjedde utenfor rommet. Jeg merket en frykt bygge seg opp i brystet mitt. Hva kunne det være som lagde sånn bråk? Jeg la fingrene rundt dørhandtaket og presset det forsiktig ned. Døra gled rolig opp og det tok ikke lang tid før jeg fant ut hva som hadde laget bråket.


Utenfor i gangen lå Sarah og Niall på gulvet og lo. Jeg skjønte ikke helt først hva som hadde skjedd, men det tok ikke lang tid å finne ut at de var full. Jeg så meg rundt for å finne ut hva som hadde laget bråket og så at en isbitmaskin som sto et stykke bortenfor lå på gulvet. "Hva hadde skjedd her?" tenkte jeg. Akkurat i det jeg skulle til å spørre kom Zayn bak meg og spurte: "Hvem er det som bråker sånn?" Jeg pekte på Niall og Sarah som fortsatt lå på gulvet og ikke hadde lagt merke til oss lenger. Vi gikk ut i gangen og stilte oss overfor dem helt til de så oss. "Oisann! Hei dere!" sa Sarah og lo. "Hva i huelste er det dere holder på med?" spurte jeg og hjalp Sarah opp mens Zayn hjalp Niall. "Ehh.. Jeg vet helt ærlig ikke helt som skjedde, vet du?" sa Sarah og så bort på Niall som var helt rød i ansiktet fordi han hadde ledd så mye. "Nopp, no idea!" "Okei, da kan vi vel få dere til sengs," foreslo Zayn og jeg nikket som svar. Jeg dro med meg en sjanglende Sarah til rommet vårt mens Zayn tok Niall til suiten hans. Jeg var egentlig utrolig nysjerrig på hva hun og Niall hadde gjort, men jeg tenkte det var best å vente til i morgen.

 

Neste morgen våknet jeg brått av en drøm jeg hadde. Jeg kunne ikke huske mye av hva som skjedde, men den endte med at jeg falt ned et stup. Siden jeg hadde våknet så brått skalv litt da jeg vpknet fordi jeg var i sjokk, men ingenting kunne vel få meg til å føle meg bedre enn Zayn så jeg snudde meg rundt i senga for å vekke han. Det ble en skuffelse. Andre halvdel av senga var nemlig tom. Jeg slapp ut et sukk og la meg på ryggen for å stirre i taket da jeg oppdaget noe i sidesynet, en liten rosa lapp. Jeg snudde meg på siden igjen og strakte meg etter lappen. Da jeg fikk tak i lappen tok jeg den opp og merket den luktet Zayn sin parfyme. Så romantisk! Da jeg først prøvde å lese var jeg så trøtt at ordene gikk i surr for meg, men etterhvert klarte jeg å konsentrere meg på hva som sto på lappen: Er dratt på lydsjekk sammen med gutta, ring meg når du våkner :) love u xoxo Zayn. Så søtt av han. Jeg snudde meg rundt i senga for å finne iPhonen min slik at jeg kunne ringe Zayn. Det tok ikke lang tid før Zayn svarte og jeg hørte den herlige stemmen hans. "God morgen sunshine!" sa han og jeg forestilte meg at han smilte. "Heeei!" sa jeg og lo. "Du er tidlig oppe?" "Er jeg? Hva er klokka?" jeg hadde ikke sjekket klokka da jeg våkna. "Ehh," jeg kunne høre han spurte noen i bakgrunnen. "Kvart på ti." "Ååja, jada, da har jeg en hel lang dag foran meg," sa jeg og smilte for meg selv. Han lo, men så han ble han litt borte fra telefonen plutselig. Etter noen sekunder kom han tilbake. "Jeg må tilbake til øving, men ringer deg senere," sa han og jeg kunne høre skuffelsen i stemmen hans. "Okei, snakkes da," sa jeg og prøvde å høres lei meg ut bare for å plage han litt. "Kos deg videre jenta mi, hade," sa han med skyldefølelse i stemmen. 

 

"Vååååkne!!!" sa jeg og hoppet opp på Sarah. Hun slapp ut et høyt grynt som fikk henne til å høres ut som en gris. "Kom igjen! Det er så pass sjeldent vi er på hotell at vi kan ikke gå glipp av hotellfrokosten," jeg dro av henne dyna. "Åååååh, drit i *DN*!!" Jeg sukket. "Se her! Vi spiser frokost, shopper litt og så drar vi å overrasker gutta på lydsjekk slik at du får møte Niaall," sa jeg og prøvde å friste henne opp fra senga. Selv om ansiktet hennes var gravd ned i puta kejnte jeg henne så pass godt at jeg visste at hun smilte med tanken på Niall. Hun slapp ut et lite sukk før hun reiste seg. "Greeit, men la meg ordne meg litt først da," Jeg tror egentlig jeg var like glad for at vi skulle overraske gutta som hun, bare fordi jeg fikk være sammen med Zayn. "Såå, hva skjedde i går?" spurte jeg Sarah under frokosten. "Ehh," "Åh, kom igjen Sarah?" "Okei, etter at dere dro tok Niall meg med på en pub u nærheten og vi kanvel si at vi fikk litt for mye å drikke. Så da vi kom inn i hotellgangen klarte vi ikke helt å konsentrere oss om hvor vi gikk fordi.. fordi.." hun stoppet opp. "Fordi dere var for opptatt med å kline," sa jeg og klarte ikke stoppe og le. Sarah lo med og etterhvert hadde vi begge latterkrampe. Etter hotellfrokosten dro vi rett ut for å shoppe litt. "Åhh, jeg elsker hotellfrokost!" sa jeg i det vi kom ut fra hotellet. "Du har en greie for det ja," sa Sarah og lo. Det var mange folk i gatene så det eneste Sarah jeg konsentrerte oss om var å komme oss framover. Etter å ha gått en stund så jeg endelig en Topshopbutikk så jeg snudde meg for å si ifra til Sarah, men da jeg snudde meg var Sarah borte. Jeg så meg rundt over alt, men hun var borte. 

   

Hva tror dere skjedde med Sarah?

 

GRATULERE MED DAGEN TIL ZAYN!!! Syntes det bildet passet siden han er 20 i dag, helt sykt egentlig, haha! Og foresten tusen takk for alle kommentarene til tross for dårlig oppdatering fra meg. Jeg mangler bare litt inspirasjon.

 

18 kommentarer før ny del :)

 

POSTED BY: Hedda


12.01.2013 | 19:22 | Kategori: Instagram

Perrie på InstagramPOSTED BY: Casandra


12.01.2013 | 19:04 | Kategori: Random

WE LOVE U PERRIE

Når Perrie var på sykehuset for å fjerne mandlene. Så kom guttene på besøk og la igjen en lapp til henne :)


POSTED BY: Casandra


12.01.2013 | 19:02 | Kategori: Fans

1D tatoveringer

En fan tatoverte 1D-logoen og alle guttenes signaturer på armene! Det er sykt 0_0
Hun har også den samme tatoveringen som LouisPOSTED BY: Casandra


12.01.2013 | 18:58 | Kategori: Niall Horan

Niall besto førerprøven!!


Yey!! Grattis Nialler :D


POSTED BY: Casandra


12.01.2013 | 18:26 | Kategori: Instagram

Tom Daley på InstagramPOSTED BY: Malin


12.01.2013 | 17:31 | Kategori: Bilder

Nytt bilde av Zayn

Nawww! Så søt <3

Gratulerer med dagen Bad Boi :D


POSTED BY: Casandra


12.01.2013 | 16:09 | Kategori: Zayn Malik

Bursdags hilsener

POSTED BY: Maria


12.01.2013 | 16:03 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 24

 "Lager du mat?" Jeg hever venstreøyenbryn og ser skeptisk ut. "Ja, jeg gjorde, men...!" stopper han overrasket. Han ser helt forfjamset ut, og jeg skjønner hvorfor når jeg hører fotsteg komme mot oss. Hvem kan det være? 

 

En utrolig pen jente kommer gående mot oss med et stort smil limt på munnen,  men hun mister litt smilet da hun ser meg. Jeg tror hun må være like overrasket som meg. Men hvem er hun? Jeg hadde håpet det var moren til Niall, en av guttene eller broren hans, men ikke en jente jeg aldri har sett før, eller hørt om. Men hun smiler raskt igjen da hun ser på Niall og hun kaster seg bokstaveligtalt i armene hans. "Hva gjør du her?" spør Niall mens han måper skjokkert. Han ser veldig glad ut. "Tenkte jeg skulle overraske deg! Jeg tok nattflyet og dro rett hit," smiler hun og trekker håret sitt bak mens hun gir han enda en klem. Det irriterer meg at jeg ikke har peiling på hvem denne jenta er, at jeg aldri har hørt om henne, og at jeg bare står her og lar blikket mitt flakke rundt omkring. Ja, det er utrolig kleint for meg. Det virker som at de ikke har sett hverandre på en lang stund, hun kommer tydeligvis fra Irland, så jeg regner med de er gode venner. Ikke noe mer håper jeg. For mitt eget beste tar jeg å hilser på henne, så blir det ikke like kleint for min del. "Jeg heter *DN*, og er en... venn av Niall!" smiler jeg hyggelig og håper at hun får et godt inntrykk av meg. Jeg stoppet litt opp rett før jeg sa at jeg var en venn av Niall. Jeg håpet at han skulle skyte ut med noe annet, som at vi holdt på eller noe sånt, men nei. Han gjorde ikke det. Så jeg visste ikke helt hva jeg skulle si. Vi er jo litt mer enn venner, men jeg vet likevel ikke hvor vi står. "Hyggelig! Amy Green heter jeg og har kjent Niall i mange år," Hun smiler så høyt, og ikke falsk, det overrasker meg veldig. Men jeg er fortsatt veldig nysgjerrig på hva Niall har å si om henne, og om jeg skal tilbringe resten av kvelden med henne også. Ikke akkurat det jeg hadde forventet.

One Direction's Niall Horan Dating Student Amy Green?

 //Niall og Amy

 

 

Jeg fikk aldri vite hva overraskelsen til Niall var, men jeg tror kanskje det skulle være en romantisk middag for to. Vi sitter alle tre rundt bordet og spiser maten Niall har laget. Det smaker utrolig godt, men jeg tror det hadde smakt bedre om det bare var oss. Jeg klarer ikke å slippe sjalusien ut av meg, selv om jeg virkelig vil. De må virkelig kjenne hverandre godt, siden hun drar på overraskelsebesøk helt fra Irland til London uten forvarsel og jeg merker det på måten de snakker sammen. Ja, jeg er sjalu. Men jeg orker ikke å være pissed. Hun er så overdrivende koselig, og Niall liker henne, da burde jo jeg gjøre det samme.

 

Klokken nærmer seg to og jeg skjønner at jeg burde komme meg hjem. "Niall, kunne du ha kjørt meg hjem?" spør jeg beskjendent. Jeg tror jeg blir nervøs av dette, og ikke minst sjernert. "Klart kan jeg det!" svarer han og gliser til meg. Amy skynder seg bort til meg og gir meg en stor hadetklem, noe som gir meg et lite hakeslep, men det er vel bare hyggelig. "Det var kjempekoselig å møte deg!" Jeg sier det samme tilbake og skynder meg til bilen. Dette har vært en stressende natt. Sånne ting gjør meg stresset. Det gjør meg enda mer usikker på Niall. Liker jeg han virkelig? Ja, det gjør jeg. Men liker han meg? Da vi sitter i bilen, må jeg spørre han om noe før jeg sprekker. "Skal hun sove hos deg?" spør jeg og stopper stillheten. Ingen av oss sa noe før det. Jeg hadde håpet han skulle si noe om det han egentlig hadde planlagt, men tydeligvis ikke. Jeg føler meg litt skuffet, men jeg burde ikke ha noen forventinger. Det kommer bare til å knuse meg. "Eh, tja, jeg vet ikke. Jeg har jo ikke sett henne på 1 år." svarer han nølende. Jeg kan se at han rødmer i kinnene. Rødfargen bygger seg opp. Jeg svarer ikke. Jeg vet ikke hva jeg skal svare. Jeg tror i hvert fall at jeg må kvitte meg med alt av forventinger når det gjelder Niall og meg. Jeg kommer bare til å bli såret. Akkurat nå så føler jeg meg så forvirret. Har jeg gjort en feil? Og hvem er egentlig denne Amy? Jeg tror virkelig jeg trenger meg litt søvn.

 

Hva tror dere kommer til å skje? :)

 

Kommer en ny del i dag om dere er flinke å kommentere! <3

 

POSTED BY: JULIE

 


12.01.2013 | 14:41 | Kategori: Bilder

Nye bilder med fansPOSTED BY: Casandra


12.01.2013 | 14:40 | Kategori: Facebook/Twitter

9 millioner followers!!


:D


POSTED BY: Casandra


12.01.2013 | 11:33 | Kategori: Zayn Malik

Gratulerer med dagen!

I dag har Zayn bursdag og han blir 20! Stor dag for han! Husker så godt da han ble 19 i fjor, tiden har gått så fort. GRATULERER SÅ MASSEMASSE MED DAGEN KJÆRE ZAYN! <3

 

16655_346808325435270_2082396669_n_large

Husk å send han en bursdagstweet, send han en hilsen på facebook, kommenter her eller whatever :)

 

 

POSTED BY: JULIE


12.01.2013 | 10:00 | Kategori: One Direction

Guttene sine tatoveringer!Niall har ingen tatoveringer. Han planlegger å tatovere den "screw" tattoen på ankelen som resten av gutta har! Men jeg vet ikke om han kommer til å gjøre det, for han har sagt at han ikke vil ha tatoveringer.


POSTED BY: Malin


12.01.2013 | 09:56 | Kategori: Nyheter/Blader

Haylor i People Magazine


POSTED BY: Malin


12.01.2013 | 01:04 | Kategori: Instagram

Harry på InstagramPOSTED BY: Malin


11.01.2013 | 23:12 | Kategori: Bilder

Zayn med fan i dag/gårPOSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 21:27 | Kategori: Random

Er dette Taylors nye sang?...

Nei! Det er det ikke :P
Tror det er hun samme som synger "The Haylor Song" som ligger ute på iTunes ;)
Så alle sammen, ingen grunn til panikk!

Her er link til sangen. Og ja, jeg vet det høres veldig ut som Taylor av og til :)
http://directionstagrams.tumblr.com/post/40260157531/weloveonedirectionendlessly-beardinglarry


POSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 21:09 | Kategori: Random

Årets "Brit Award" - design


Den skal guttene vinne! Sant? ;)

Man kan begynne å stemme i morgen, 12. januar. Gir mer beskje om det når den tid kommer..


POSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 21:07 | Kategori: Bilder

Niall i gårPOSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 17:47 | Kategori: Bilder

Nye bilder av Harry med fansPOSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 17:46 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry og Nick tvitrer


Haha!!


POSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 17:10 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 23

Hei dere! Her er ny del :) Det funker ikke med avsnitt, så jeg må beklage for at det er litt rotete!


 

En halv time senere står jeg lenger bort i gata og venter på at Niall skal hente meg. Jeg lurer virkelig hva vi skal, og ikke minst hva den lille overraskelsen er! Det kribler i magen av ivrige sommerfugler som gjør meg dobbelt så glad som jeg allerede er!Ikke lenge etter kommer Niall kjørende. Han veiver ned vinduet sitt, tar av seg solbrillene og gir med det blikken. "Hei, søta!" Jeg tror jeg blir stående å stirre som om jeg var bettat OG som om jeg trodde han var rar. Jeg kan vel si at jeg er begge delene da han roper ut, "KØDDA!" Og så hopper han ut av bilen, gjør noen kule mooves og åpner bildøren til meg som en ekte gentleman. Et god latter sniker seg ut av munnen min og Niall sin følger på. "Hei til deg også kjekken!" sier jeg og blinker med øyet. Han gir meg et stort smil som gir meg en varm følelese. Smil må være noe av det fineste på jord. Ikke bare Niall sitt da, men hans er jo selvfølgelig nydelig da. Smil sprer glede, lykke og omtenksomhet. Du føler deg "velkommen", trygg og gleden smittes selvfølgelig. Nok om det. Niall skrur på høy musikk mens han skravler i vei, noe jeg virkelig liker. Måten han er så utadvendt på. Jeg er jo også det, men hadde det ikke vært for han ville jeg vært sjernert. Bare kanskje!
"Overraskelse og overraskelse.. Kanskje en overdrivelse, men jeg tror du blir glad!" sier han helt ut av det blå. Jeg hadde til og med glemt at han nevnte det i meldingen. "Det blir jeg nok!" smiler jeg tilbake. Jeg har ingen forventinger. Klokken er tolv, det kan ikke være noe stort. Kanskje vi skal se en film, og det er overraskelsen? Hadde det vært en date, hadde det ikke vært så sent. Jeg tror heller ikke det er en gave, jeg håper hvert fall ikke det, fordi det er for tidlig! Haha, ler jeg for meg selv. "Hva er det?" Han snur seg mot meg og hisker en liten latter. I stedet for å svare på spørsmålet han spurte meg, legger jeg ut med noe helt annet. Noe jeg virkelig føler for å si. Egentlig føler jeg for å bare åpne meg helt, og fortelle han alt jeg gjemmer inni meg. Men jeg må ikke bli lurt.
Jeg stoler på Niall, men jeg kjenner han ikke godt nok. Jeg føler at jeg har falt dobbelt så hardt for han i dag enn det jeg gjorde i går. Det skremmer meg. Jeg er redd for å miste kontrollen over meg selv. Jeg er redd for at jeg havner i en kjendisfelle, derfor åpner jeg meg ikke enda. Jeg må bare la tiden gå, bli enda bedre kjent med han og ha det gøy! Derfor venter jeg med å åpne meg. "Tusen takk for at du hentet meg. Jeg trengte det!" smiler jeg ganske alvorlig. Lost i mine egne tanker. Man vil vel egentlig ikke si at det der er å åpne seg, men det er en start. Og det er bedre enn å ikke si noe.
Vi er fremme og stanser ved et hus. "Velkommen hjem til min lille leilighet!" sier han med en glad tone når han står utenfor bilen ved siden av meg. "Så fint det ser ut!" sier jeg og ser meg omkring. Jeg kan vel ærligtalt innrømme at jeg ikke ser noe, men det regner med det er fint her uansett. Niall ler litt, akkurat som at han tenkte på akkurat det jeg nettopp tenkte på. At jeg ikke ser noe. "Du skjønner hva jeg mener," Han nikker og så går vi inn. Leiligheten er ikke så stor som forventet. Den er liten, koselig og luksuriøs. Jeg kan vel egentlig ikke si så mye før jeg er ordentlig inne. En nydelig lukt fanger meg og jeg kjenner jeg blir sulten med en gang. "Lager du mat?" Jeg hever venstreøyenbryn og ser skeptisk ut. "Ja, jeg gjorde, men...!" stopper han overrasket. Han ser helt forfjamset ut, og jeg skjønner hvorfor når jeg høre fotsteg komme mot oss. Hvem kan det være? 
537181_457784254294409_1174296663_n_large
Hvem tror dere det er? Eller hvem HÅPER dere det er? Haha :))
God helg! <3
POSTED BY: JULIE

11.01.2013 | 15:56 | Kategori: Harry Styles

Harrys tatoveringer


Hvilken/hvilke liker dere best? :)


POSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 00:08 | Kategori: One Direction

Nominert for beste britiske gruppe 2013!

Guttene har blitt nominert til prisen "Best British Group" i Brit Awards 2013!!

Man kan begynne å stemme 12.01, men selve showet er 20.02 :)
Guttene skal være der og de skal også opptre!!
Er ikke sikker på om kan kan stemme hvis man ikke bor i England, men kommer nærmere beskje om dette.


GRATULERER GUTTER!! :D


POSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 00:03 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry tvitrer


O_O


POSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 00:02 | Kategori: Instagram

Danielle på Instagram


Tror det betyr at Danielle skal være med på årets xfactor :)
(Står i hvertfall det over alt på Twitter..)


POSTED BY: Casandra


11.01.2013 | 00:00 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i kveldPOSTED BY: Casandra


10.01.2013 | 23:13 | Kategori: Instagram

Harry på Instagram

Oh my god, Niall...


POSTED BY: Maria


10.01.2013 | 20:21 | Kategori: One Direction

Vi klarte det ikke :"(

Det var nesten da...
Bra jobbet Directioners :)
Neste gang klarer vi det. Gratulerer til Bieber som fremdeles har rekorden!


POSTED BY: Casandra


10.01.2013 | 20:18 | Kategori: Facebook/Twitter

Bare rykter

Det er så mange rykter rundt guttene nå... Et var at Niall var på sykehuset. Dette er da ikke sant :)
Phuuu!POSTED BY: Casandra


10.01.2013 | 20:16 | Kategori: Bilder

Niall og bandet på øvelse i dagPOSTED BY: Casandra


10.01.2013 | 20:14 | Kategori: Facebook/Twitter

Tweets


Awwwww! Så søt <3 ^^


POSTED BY: Casandra


10.01.2013 | 18:18 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 56

"*DN*, the match maker," tullet jeg. "Jeg ville faktisk være litt alene med deg," sa hun og lo. Jeg flettet fingrene mine inn hennes og begynte å gå mot en isbar for å kjøpe en dessert. Etter å ha gått et stykke ropte plutselig en kjent stemme på meg. Jeg sukket og tenkte, ikke henne nå..


 

 Fortsatt Zayn POV


Jeg snudde meg rundt sammen med *DN* og så Perrie komme mot oss. Når jeg endelig skulle få være sammen med *DN* alene måtte jo hun selvfølgelig dukke opp. Det var ikke slik at jeg hadde noe i mot henne, men hun var tross alt exen min. TIng hadde gått helt greit mellom oss de siste ukene, men det var alltid en sånn stemning i lufta mellom oss. Jeg klarte ikke helt sette fingeren på hva det var, men den gjorde det litt awkward. Jeg så på *DN* som tittet opp på meg med heveden øyebryn og et blikk som sa at hun heller ikke hadde veldig lyst til å møte exen min akkurat nå. "Hei!" sa Perrie i det hun kom fram til oss. Hun gliste fra øre til øre som hun alltid gjør og stirret litt på *DN*, som smilte sjenert. "*DN* dette er Perrie, Perrie dette er kjæresten min *DN*," sa jeg for å introdisere de for hverandre, selv om jeg visste at de visste hva den andre het. "Jeg vet godt hvem hun er Zayn, du snakker jo faktisk om henne konstant dag inn, dag ut," sa Perrie og lo. "Så hvor skal dere?" "Vi skal bare spise litt dessert sammen. Har vært å spist sammen med Niall og Sarah og så tenkte vi at vi skulle få litt tid for oss selv," sa jeg og prøvde å hinte til at vi ville være alene i tilfelle hun hadde tenkt å spørre om å være sammen med oss. "Åja, kos dere da!" sa hun og smilte litt mindre.

 

*DN* POV

Zayn og jeg fant oss en liten koselige isbar ikke langt unna der vi møtte Perrie. Etter å ha kjøpt oss is satte vi oss ned ved et lite rundt bord. Jeg så opp på Zayn. "Hva er det?" spurte han og smilte søtt. "Du virket utrolig oppgitt da vi møtte Perrie i sta, så jeg er ganske sikker på at jeg ikke trenger å bekymre meg for henne og noen rykter, men jeg lurer bare på hvorfor?" sa jeg tok en bit av isen min. "Jeg har ikke noe i mot henne, men akkurat der og da ville jeg helst bare være sammen med deg uten å bli avbrutt av ex-kjæreseten min, hvis du skjønner?" han lo litt på slutten. "Aww, så søtt av deg Zayn, men det var tydelig at hun ble skuffet over å ikke få være med oss," sa jeg. "Hadde du lyst til det eller?" sa Zayn og vikret veldig overrakset. "Nei, nei, det bare litt komisk. Jeg vil være sammen med deg, og bare deg," sa jeg og strakte den ene hånden min over bordet og flettet fingrene mine inn Zayn sin. "Herlig! For det er akkurat slik det skal være i kveld," sa han og klemte hånden min svakt.

 

Da Zayn og jeg kom tilbake til hotellet gikk jeg først på rommet til Sarah og meg for å se om hun var kommet tilbake, men rommet var tomt og det så heller ikke ut som om hun hadde vært her. Jeg smilte med tanken på at hun var sammen med Niall. Jeg skiftet kjapt til chilleklær før jeg smatt ut av rommet og bort til Zayn sin suite. "Hei babe," sa han i det jeg kom inn døra. Jeg lo og satte meg ned på fanget hans. "Så hva er på kveldens planer kjekkas?" spurte jeg i flørtende tone. "Whatever you want," sa han og slo ut med armene. "Da vil jeg helst bare ligge her i armene dine sammen med deg," sa jeg og la meg i armene hans. "Det er perfekt for meg," sa Zayn og plasserte de myke leppene sine på mine. En varm følelse gikk gjennom hele meg og jeg kunne ikke la vær og le. "Hva er det?" spurte Zayn. "Deg," visket jeg og kysset han forsiktig. Zayn og jeg ble bare liggende og slappe av på sofaen resten av kvelden. Eller klining er vel ikke helt å slappe av, men etter er liten stund sovnet vi i hvertfall. Jeg våknet plutselig brått av et brak utenfor. Jeg reiste meg kjapt opp i sittende stilling og så meg rundt. Zayn lå fortsatt å sov så jeg listet meg ut av armene hans og gikk mot døra for å se hva som skjedde utenfor rommet. Jeg merket en frykt bygge seg opp i brystet mitt. Hva kunne det være som lagde sånn bråk? Jeg la fingrene rundt dørhandtaket og presset det forsiktig ned. Døra gled rolig opp og det tok ikke lang tid før jeg fant ut hva som hadde laget bråket.

 Hva tror dere det er?

 

POSTED BY: Hedda


10.01.2013 | 16:54 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 22

En lang del til dere kjære lesere! <3

 


 

Jeg kommer alltid til å huske dette, men jeg vil se det. Hver dag. For dette var perfekt. Vårt første kyss. 

 

La oss bare si at jeg er litt hyper, jeg blir altså hyper bare når jeg er glad, Ikke vanlig glad, men på en overvelmende og rar måte. Positiv selvfølgelig! Jeg er på vei hjem. Niall holder på med noe dansegreier med resten av gutta i bandet, så han unnskyldte seg tusen ganger for at han ikke kunne følge meg hjem. Men jeg tror ikke jeg hadde klart å gått rolig med han, noe som bare hadde vært rart om jeg danset og hoppet, mens han var rolig. Så ja, jeg løp hele veien hjem og nå er jeg på vei opp på rommet til Jossi. Jeg tenkte ikke en gang på å hilse på mamma og pappa, men det hadde jeg neppe orket uansett. Jeg suser gjennom midtfløyen og stormer inn på rommet til Jossi. I det jeg åpner døren, oppdager jeg hvor sliten jeg er og at jeg umulig kan være langt unna makspulsen min. Jossi sitter uskyldig gjemt bak den store dataskjermen sin og taster ivrig på tastaturen. Hun finner raskt ut at jeg står halvdød i døråpningen, og jeg ser hvordan stemningen bygger seg rundt i hennes hodet. Jeg kan se for meg bakrunnsmusikken komme som på film, og Jossi må nok være utrolig spent på hvordan det gikk når jeg fortalte det til Niall.

 

Jeg skjuler følelsene mine, noe jeg er erfaren med, så at hun ikke kan lese på meg om hans følelser var gjensidige. Derfor kjører jeg på med et helt uleselig ansiktuttrykk, ingen smil eller noe tegn på glede. Det gnistner inni meg. "Fortell meg alt!" roper hun og hopper, helt likt som når hun fangirler over One Direction. Jeg avbryter mine egne tanker og tenker: Hvem skulle tro at hun ble venn med favorittbandet hennes? "Hallo!!" fortsetter hun spent. Hun tar et lite hopp i den store prinssessesenga si og jeg følger etter. Bare med et rolig tempo, for å ikke vise at jeg er glad og fordi jeg er så sliten at jeg ikke orker. Det bobler i meg av glede, men jeg holder det inni meg. Jeg gleder meg sånn til reaksjonen hennes når jeg forteller henne alt. Til og med kysset!

 

734330_432848240114762_1068917025_n_large

 

"Hvor jeg begynne.." undrer jeg bare for å pine henne litt. Jeg har selv hvert i hennes situasjon mange ganger, så jeg vet hvor nervepirrende det er å ikke vite hva som skjedde enda. "Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det," fortsetter jeg med et trist tonefall og tunge øyner, bare for å lure henne litt. Men det ligger tydeligvis ikke i kortene. "*DN*, du trenger ikke å lure meg! Jeg vet alt!" sier hun rolig med et lurt smil på lur. "Hæ? Vet du alt?" måper jeg og er helt mindfuck. Jeg skulle jo ha gleden av å fortelle henne det! Det var jo derfor jeg kjørte på meg skuespillerskillsa mine. Jeg sukker dypt. "La meg gjette.. Niall?" Jossi slipper ut en søt, liten og uskyldig latter. "Slapp av. Jeg vet ikke noe om det som skjedde nå, men jeg vet at Niall liker deg. Det har jeg visst helt siden starten!" Jeg blir litt skeptisk, og ber henne snakke mer. "Av de få, men likevel mange ganger jeg har vært sammen med han, så har han aldri sluttet å snakke om deg! Og han var aldri redd for å åpne seg om deg. Så ja, jeg vet at dette gikk bra. Jeg kunne ikke bare fortelle deg det før du sa det. Sååå... SUPRISE!" ler hun med et vakkert smil. Jeg vet ikke om dette skjokkerte meg eller ikke. Delen med at Niall har likt meg siden vi møttes, det skjokkerer meg, men siden han har vært så mye lamme Jossi, så burde det egentlig ikke skjokkere meg. Men nå som jeg vet det, så kan jeg virkelig ikke vente til å møte Niall igjen. Jeg lurer på hva som skjer med oss videre, men akkurat nå så vil jeg bare nyte dagene! Og hvert fall for søt og sjarmerende han egentlig er! 

 

Jeg forteller Jossi om alt som skjedde i dag. Fra jeg møtte han, at jeg misforsto han, at han ikke kunne tro det og kysset. Heldigvis ble hun overrasket, så hun visste ikke alt! Vi blir sittende å snakke i over en time, helt til mamma kommer å ønsker oss god natt. Jepp, den faste leggetiden har vi ikke vokst fra, noe som irriterer meg grenseløst. I det jeg skal ut fra rommet hennes, og inn på mitt for å legge meg, piper telefonen min. "Jeg vedder på at det er Niall!" roper Jossi og jeg ler. Eller mer fnising kanskje. Det hører jo med forelskelse. Jossi hadde rett, det er Niall. Jeg leser den opp selv sånn at hun får høre den. Høyt, tydelig og ikke minst med gladstemmen! "Hva sier du til å møte meg nå? Jeg har på en måte en liten 'overraskelse' til deg, så kle deg pent. Det gjør du jo alltid, men du skjønner! xxx" Jeg trekker på smilebåndet helt til jeg kommer på at jeg ikke kan, og mister det helt. "Jeg vet hva du tenker, søster! Men.." begynner Jossi. "Hva enn DU tenker, så funker det ikke. Mamma og pappa dreper meg om de finner ut." sukker jeg med et lav og skuffet stemme. Jeg har så utrolig lyst til å dra! Det er kanskje sent, men aldri sent nok til en overraskelse. "Jeg lover deg, dette funker. De vil ikke en gang få vite at du er borte!" sier en lur og overbevisende Jossi. Jeg smiler, selv om jeg er skeptisk, så tar jeg sjansen!

 

En halv time senere står jeg lenger bort i gata og venter på at Niall skal hente meg. Jeg lurer virkelig hva vi skal, og ikke minst hva den lille overraskelsen er! Det kribler i magen av ivrige sommerfugler som gjør meg dobbelt så glad som jeg allerede er!

 

734271_204476339681255_1091665359_n_large

 

Hva tror dere overraskelsen er? Mer??

 

Setter veldig pris på kommentarer! Det er det som gir meg motivasjon :)

 

POSTED BY: JULIE

 

 


10.01.2013 | 10:28 | Kategori: Facebook/Twitter

Liam på MTV's forsidebildePOSTED BY: Casandra


10.01.2013 | 10:26 | Kategori: Bilder

Harry på restaurant for noen dager sidenPOSTED BY: Casandra


10.01.2013 | 10:25 | Kategori: One Direction

Nye pappfigurer i menneskestørrelsePOSTED BY: Casandra


10.01.2013 | 10:24 | Kategori: Bilder

Flere bilder av Harry i går kveld


Hvis noen lurer på hva Harry driver med på de bildene hvor han titter under bilen. Så hjalp han hun damen med å plukke opp vesken hennes :)
Gentleman <3


POSTED BY: Casandra


10.01.2013 | 07:50 | Kategori: Instagram

Andy på instagram


POSTED BY: Malin


09.01.2013 | 23:08 | Kategori: Bilder

Liam med fan i dag


Han dro på Mc Donalds sammen med Harry, men Harry satt i bilen ;)


POSTED BY: Casandra


09.01.2013 | 23:05 | Kategori: Harry Styles

Hmmmm...POSTED BY: Casandra


09.01.2013 | 23:04 | Kategori: Bilder

Harry i kveld

Han er på en privat middag med det britiske bladet British GQ. Nick Grimshaw er også der :)POSTED BY: Casandra


09.01.2013 | 19:48 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 55

Jeg ga Zayn et lett kyss og merket det muligens ble litt kleint for Niall og Sarah. Da vi kom ut av hotellet spurte jeg spent: "Så hvor skal vi?" "Niall fikk bestemme, så gjett en gang," sa Zayn. "Nando's here we come!" sa jeg og lo.


Vi gikk nedover gaten mot Nandos. Niall visste selvfølgelig hvor det var, og han mente han kunne ha funnet det i blinde. Jeg var ikke så sikker på det, men lo bare med. Jeg gikk og holdt Zayn i hånden. Følelsen av å ha hans hånd i min var noe jeg hadde savnet. Hendene våre var perfekte for hverandre. Jeg så opp på han og smilte. "Hva er det?" spurte han og smilte tilbake. "Ingenting, bare glad for å være her sammen med deg," sa jeg og kysset han lett på munnen. "Jeg og," sa han etter kysset. "Aaaww," sa Niall og Sarah i kor og lo. "Skal vi herme eller?" tullet Niall, trodde jeg, men plutselig kysset han Sarah. Eller han la fingrene sine på munnen hennes og kysset fingrene sine. Jeg brøt ut i latter. "Aaaww," hermet Zayn og jeg og vi lo alle sammen. Etter en liten stund med gåing var vi endelig framme med Nandos. Niall sa navnet sitt og vi ble vist til et bord et stykke inne i resturanten. Sarah og Niall flørtet hele tiden og jeg merket jeg ble glad av å se på hvor glad de var sammen med hverandre. De hadde vært et perfekt par! Etter at vi hadde bestillt dro jeg Sarah med på jentedoen.

 
"Såå, hva synes du om Niall?" spurte jeg henne da vi var kommet inn på doen. Hun lo en litt flau latter. "Han er snill han," sa hun sjenert. "Snill? Er det det beste du kan for å beskrive han?" Hun nølte litt. "Okei, han er sinnsykt kjekk, utrolig morsom og barnslig og så sinnsykt sjarmerende! Jeg tror jeg holder på å falle for han," sa hun endelig og jeg måtte le litt av hvor hjelpesløs hun så ut. "Hvorfor virker du så fortvilt? Vil du ikke falle for han?" "Jeg vet faktisk ikke. Det er selvfølgelig en herlig følelse å være forelsket, men på den andre siden er det jo ikke hvem som helst jeg er holder på å forelske meg i," sa hun oppgitt "Gutta er jo ofte på turné og hvem skal trøste deg når Zayn drar på turné hvis jeg også er deppa?" "Nå kommer du bare på dårlige unnskyldninger. Det er selvfølgelig en ulempe å date en verdensstjerne, men jeg kan klare meg fint selv, vi kan trøste hverandre," sa jeg og lo, men Sarah virket fortsatt usikker så jeg skyndte meg å si. "Jeg vil ikke presse deg til noe du ikke vil Sarah, men Niall er en så herlig person og dere hadde bare vært det perfekte paret." "Du og Zayn er det perfekte paret, ingen kan ta fra dere den titelen," sa Sarah og ungikk å si noe om Niall.

 

Zayn POV

 

*DN* forsvant med Sarah på do, men jeg var så pass smart at jeg skjønte at de ikke egentlig måtte på do. Jeg så bort på Niall. Han hadde vært et eneste stort smil helt siden *DN* og Sarah kom og det var helt klart at *DN* ikke var grunnen. "Hvordan går det mellom deg og Sarah?" spurte jeg rett ut. "Emh, jeg vet ikke helt. Hun er en veldig snill jente," sa han og virket helt uskyldig. "Come on Nialler, du vet hun er mer en bare en veldig snill jente," sa jeg og prøvde å få han til å si mer. "Joa, men da trenger jeg vel ikke si mer enn at jeg kanksje holder på å falle for henne," sa og jeg så han ble litt rødere i kinnene. "Så du tror det kan bli noe mellom dere eller?" spurte jeg selv om jeg egentlig ikke forventet noe mer svar. "Det vil vel tiden vise," sa han ut i lufta som om han snakket mer til seg selv enn meg. Like etter kom *DN* og Sarah tilbake akkurat i tide til maten. "Dere var lenge borte," sa jeg og prøvde å finne ut av hva de hadde snakket om. "Savnet du meg?" spurte hun og så på meg med de himmelblå øynene mine. "Jeg klarte meg nesten ikke uten deg," tullet jeg og kysset hen på nesen så hun begynte å le den søte latteren sin. Da vi hadde spist opp sa plutselig *DN*: "Zayn og jeg vil ha litt tid for oss selv så vi går nå, klarer dere dere alene eller?" Det var ikke noe vi hadde planlagt, men jeg skjønte idéen bak. Vi reiste oss og ikke lenge etter var vi ute av resturanten. "*DN*, the match maker," tullet jeg. "Jeg ville faktisk være litt alene med deg," sa hun og lo. Jeg flettet fingrene mine inn hennes og begynte å gå mot en isbar for å kjøpe en dessert. Etter å ha gått et stykke ropte plutselig en kjent stemme på meg. Jeg sukket og tenkte, ikke henne nå..

 

 

Hvem tror dere det er?

 

Beklager mitt lille fravær! Har jobbet og øvd til en prøve jeg aldri fikk hatt, haha! Jeg også trneinger mandag, tirsdag, onsdag og torsdag, såe..

 

POSTED BY: Hedda


09.01.2013 | 16:35 | Kategori: Baby Lux

Lux på Instagram

POSTED BY: Maria


09.01.2013 | 16:03 | Kategori: Harry Styles

Tatovering

Harry har dekt over 'Love' tatoveringen med de to fuglene.. Vet ikke hvorfor!

Hvem likte du best? 'Love' eller 'birds' ?:)

POSTED BY: Maria


09.01.2013 | 16:01 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 21

 I stedet for å stirre i bakken, så lar jeg øynene mine få se på gutten jeg er forelsket i. Jeg lyser opp bare av å se han inn i øynene. Og så kommer det store. Reaksjonen hans.

 

Niall hever øyenbrynene og så legger det seg noen rynker i pannen. "Gjør du?" spør han usikkert. Jeg klarer ikke å lese hva han tenker. Faen, bannes jeg inni meg. Hvorfor sa jeg det? Jeg skulle ikke ha gjort det. Det var for riski. Måten han ser så usikker ut på, gjør meg sikker på at jeg akkurat gjorde en feil. Hadde han likt meg tilbake, hadde han sagt det rett ut. "Sorry, jeg skulle ikke ha sagt det!" legger jeg til før han rekker å åpne munnen sin. Niall ser så utrolig forvirret ut. Som om han ikke skjønner noe som helst av hva som foregår. Vi er i hvert fall to om det, fordi jeg skjønner ikke hvorfor jeg åpnet meg. Jeg visste jeg ikke skulle ha gjort det. "Dette kom som et sjokk!?" forteller han med en alvorlig stemme. Jeg snur raskt ryggen til og begynner å gå i et høyt tempo fra Niall. Det føles ut som at jeg vil gråte, men jeg skjønner at det er ikke vits å prøve en gang. Jeg har ikke grått på 2 år. Aldri. Ikke en gang en tåre. Men jeg har kommet over det. Jeg gråter bare ikke! Jeg skjerper meg og reiser opp hodet. Jeg er sterk.

 

"*DN*?" Niall kommer løpende etter meg. "Sorry, jeg klarte ikke å reagere på det du sa. Jeg liker deg og!?"sier stemmen bak meg. Jeg snur meg i saktefilm. Hørte jeg riktig? Liker han meg? Er følelsene gjensidige? Jeg kribler i magen. Det er ikke sommerfugler, men det er bare en følelse av lettelse og lykke. Litt angst også, men jeg vet ikke hvorfor. Jeg føler meg fortsatt like nervøs som før jeg sa noe. Jeg føler meg like satt ut som det Niall ser ut til å være. Jeg føler meg også veldig, veldig glad. Og ikke minst overrasket. "Jeg kan egentlig ikke tro det," mumler Niall høyt nok til at jeg akkurat hører det. "Hva Niall?" Blikket hans faller ned på bakken, men da jeg kommer et skritt nærmere så ser han på meg. "At du liker meg! Jeg likte deg helt siden begynnelsen, men trodde ikke du likte meg, så jeg prøvde å innse at vi bare var venner. Men nå.. Nå føles det så-" Jeg avbryter han. "Herlig. Fantastisk. Hvert fall en lettelse!" fyller jeg ut setningen hans med mine ord. Men jeg skjønner at det var akkurat det han skulle si da han ler sjernert. "Akkurat det ja!" Stemningen er egentlig litt rar. Det er fordi det er uvant. Uvant å snakke om følelser. Uvant å åpne meg. Uvant å være så seriøs med Niall, tullekoppen over alle tullekopper! Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå. Hva skal jeg si? I det jeg står og undres kommer Niall nærmere meg. Så nært at jeg kan kjenne hvert eneste åndedrag, og nesten bevegelse. Vi veksler ikke et eneste ord noe som gjør stemningen ganske så perfekt.

 

Han tar tak i hånda mi og vi fletter den sammen. En ubeskrivelig følelse strømmer i kroppen, og det er lenge siden jeg har kjent den sist. Han ser meg inn i øynene og så smiler han et utrolig sjarmerende smil. Akkurat som om jeg faller for han på nytt. Det var alltid smilet som var mest overbevisende, eller så var det øynene. Vi kommer enda nærmere og jeg skjønner hva som skjer neste. Jeg har lyst til det. Og jeg synes ikke det går fort fram. Kanskje litt i og med at jeg enda ikke har forstått at han liker meg også, eller hva som er på vei til å skje akkurat nå. Hendene mine har jeg plutselig plassert i håret hans og han holder meg midt i mellom kinnene og halsen. Jeg presser øyelokkene sammen og så strekker jeg meg mot han. Jeg kjenner leppene hans på mye, så myke og så soft. Kysset føles magisk. Vi kysser ikke spesielt lenge, men lenge nok til at jeg fikk følelelsen av ordet magisk. Alle omgivelsene forsvant. Det var bare meg og han. Forelskelse svever nesten over meg, og jeg ser inn i de fantastiske øynene hans og vi begge smiler glad. Jeg kunne ønske jeg kunne fryse dette øyeblikket og ramme det inn på veggen, så jeg alltid kan huske dette. Jeg kommer alltid til å huske dette, men jeg vil se det. Hver dag. For dette var perfekt. Vårt første kyss. 

 

Tumblr_mgbbrfq0hc1rhh2nyo1_500_large

Vil dere ha mere? Og hva synes dere om delen? Veldig klissete da, men det skal til det og :)

 

Kom gjerne med forslag om hva som skal skje videre i historien! Har allerde bestemt ting som skal skje, men det er en stund til, så akkurat nå har jeg ganske lite inspirasjon! Skal bruke noen timer i dag på å få inspriasjonen tilbake og så håper jeg at dere gir meg litt ;)

 

 

POSTED BY: JULIE


09.01.2013 | 15:50 | Kategori: Niall Horan

Niall's kne

Jeg er på mobilen og jeg har bursdag, derfor kan jeg ikke logge på pc'en å legge ut bilde på det andre innlegget.
Siden det var så mange som ikke fikk sett bilde, så prøver vi igjen!

Hvis du ikke ser hvilket bein det er, så er det høyre..
Se litt lenger ned! Har laget et innlegg om det:)

POSTED BY: Bursdag's barnet, Maria! Hahaha


09.01.2013 | 12:52 | Kategori: Facebook/Twitter

DM fra LouisPOSTED BY: Casandra


09.01.2013 | 12:51 | Kategori: Facebook/Twitter

Miley Cyrus tvitrer


Haha! Noah er en stor fan av guttene :)


POSTED BY: Casandra


09.01.2013 | 12:47 | Kategori: Random

Er Haylor slutt?

Det går veldig mange rykter rundt om at Haylor er slutt.
Nesten alle aviser i UK og mange i USA har skrevet dette. Jeg aner ikke om dette er sant eller ikke...

Det sies at Harry og Taylor hadde en alvorlig krangel når de var på ferie. Og at det er derfor Taylor dro hjem tidligere selvom hun hadde flere feriedager (dette med at Taylor dro hjem før Harry er sant, bildebevis osv.)

Et annet rykte er at Taylor fremdeles tekstet med xkjæresten og at Harry fant ut av dette.

Det er også mange artikler som fremstiller Harry som en player og liknende. Dette er utrolig kjipt, for det er noe han ikke er :(

Dere vet det sikkert, men jeg sier det igjen. Man skal ikke tro på alt man leser.

Beklager hvis dette innlegget ble litt rotete og ufullstendig, men det er så mange rykter (mange fler enn disse)...

Selv vet jeg ikke helt hva jeg skal tro, og velger å ikke ta noen "side" før man får høre noe fra Taylor eller Harry selv ;)
Hva tror dere?POSTED BY: Casandra


09.01.2013 | 12:31 | Kategori: Niall Horan

Niall's kne

Som dere alle vet, så har Niall problemer med kneet. Her er et bedre bilde på hvor ille det egentlig er! 
Han har spilt fotball og han fikk en skade. Dere har vel sett noen bilder for noen månder siden? Da gikk han med krykker fordi det ble verre! 
Niall har selv sagt at han trenger en operasjon.. 
Dere kan se på det høyre beinet at det er 'ødelagt'. Niall retweeta dette bilde på Twitter, så det er ikke photoshooted. Jeg blir seriøst bekymra når jeg ser kneet hans!
Han må egentlig ha en operasjon, men han er for opptatt med touren.

Hva syns dere om kneet?`:/


POSTED BY: Maria 


09.01.2013 | 12:22 | Kategori: One Direction

Nytt bilde av guttene

Embedded image permalink

POSTED BY: Maria


08.01.2013 | 22:55 | Kategori: Instagram

Lux på Instagram

POSTED BY: Maria


08.01.2013 | 19:44 | Kategori: Video

Kiss You

DET ER BARE EN TIME IGJEN TIL Å SLÅ REKORDEN! 


Hvis dere ikke forstår hva som står der, så hjelper det ikke med å sette in repeat eller legge den i en spilleliste. Det er derfor ikke Little Things slo rekorden, fordi vi brukte de sidene!
Derfor må dere gå inn å ut av siden, eller hvis dere har google chrome, trykk på den knappen ved siden av tilbake og frem snappen i venstre hjørne! :)

KOM IGJEN! DETTE KLARER VI! EN TIME, HUSK DET!! ( #StillNoHate til Beliebers )

For dere som ikke finner videoen: 


POSTED BY: Maria

08.01.2013 | 19:41 | Kategori: One Direction

Flere bilder av guttene på utsiden av studio i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink    

HAHAHHAAHAHA, Det siste bilde av Liam.. 

 

POSTED BY: Maria


08.01.2013 | 19:37 | Kategori: One Direction

Guttene på innsiden av studio

     Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


08.01.2013 | 19:37 | Kategori: One Direction

Guttene på utsiden av studio

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink          Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


08.01.2013 | 12:09 | Kategori: Instagram

Lux på Instagram

Jeg har lest på Twitter at å spille av KISS YOU i en spilleliste ikke hjelper! Ikke vet jeg, så jeg holder meg til det safe å spiller den bare om igjen! Ikke glem å se på KISS YOU så mye dere kan da!:)

POSTED BY: Maria


07.01.2013 | 22:50 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall på facebook

Kom igjen directioners! Vi kan/skal slå rekorden!! :)


POSTED BY: Malin


07.01.2013 | 21:31 | Kategori: Bilder

Bilder med fans i kveld


Må bare si det...
Jeg DIGGER Kiss You :D
Kom igjen folkens. Vi må se den om og om igjen. For guttene våre <3


POSTED BY: Casandra


07.01.2013 | 20:59 | Kategori: Video

Kiss You

 

Hva synes dere?
POSTED BY: Maria

07.01.2013 | 20:42 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 20

"Du ser nervøs ut?" Niall ser litt skeptisk ut, og mystisk. Nå gjelder det. Jeg skal fortelle han hvorfor jeg er nervøs.

 

"Neida, jeg bare fryser litt," lyver jeg. Det er kanskje utrolig kaldt ute, men jeg fryser fortsatt ikke. Kanskje jeg er for nervøs til å tenke over hvor kaldt det faktisk er. "Kom hit da!" mumler han og åpner armene. Jeg rekker ikke å tenke meg om før jeg er godt plassert i armene hans. Hodet mitt ligger på brystet hans og han holder meg rundt midja. Selvfølgelig er den store boblejakken min utenpå, så det føles ikke like bra ut som det ville ha gjort uten. Jeg føler meg så glad. Og ikke minst dobbelt så varm som jeg var i stad. Jeg trives i armene hans, uansett hvor klisjé det høres ut. Jeg vil at dette skal være daglig basis.

 

"Bedre nå?" sier han og trekker seg unna meg med et stort smil på munnen. Jeg nikker glad og tar et dypt åndedrag. "Det ser fortsatt ut som du fryser," Han stirrer rart på meg. Nei, det er bare jeg som er nervøs fordi jeg skal fortelle deg at jeg liker deg mer enn du aner. Og jeg håper du føler det samme, tenker jeg. Hadde det bare vært så lett å sagt det rett ut. "Neida, det går bra. Takk for at du er en så god venn!" gliser jeg sjenert. Mens jeg sier ordet venn begynner nervøsiteten og boble, og jeg vet ikke om jeg klarer å holde det inne lenger. Jeg måtte bare si at han er en god venn, i tilfelle dette går i dass, så vet han i hvert fall at jeg synes det. Jeg tar enda dypere åndedrag. "*DN*, det er noe som plager deg," sier Niall urolig. Han kan virkelig lese meg som en åpen bok, i hvert fall nesten.

 

"Ja, det er det!" sier jeg fortvilt og engstelig. Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det. Hvem skulle tro at det var så vanskelig å fortelle han det? Jeg får vel bare prøve. Niall ser helt sjokkert ut over at jeg sa det at noe plager meg rett ut. Jeg er ikke jenta som åpner seg opp, og jeg holder som oftest ting for meg selv. Det har nok Niall merket. "Jeg teller til 5," sier jeg og Niall ser ut som at han ikke skjønner noe som helst av hva som foregår. Vel, det er bare jeg som åpner meg opp. "1,2,3,4 og.. 5," teller jeg og puster tungt før jeg slipper de vanskelige ordene ord. "Jeg har følelser for... Deg!"  I stedet for å stirre i bakken, så lar jeg øynene mine få se på gutten jeg er forelsket i. Jeg lyser opp bare av å se han inn i øynene. Og så kommer det store. Reaksjonen hans.

 

72836_293424997446881_2061712442_n_large

 

Hvordan tror dere han reagerer?

 

Nå er jeg tom for forhåndskrevne deler, og det betyr at det kommer ikke deler like ofte :( Men jeg skal prøve så godt jeg kan og satser på minst en del hver dag! Jeg prioriterer selvfølgelig skolen først, siden jeg går siste året på ungdomsskolen og det er ganske vitkig! Så jeg kan ikke love at det kommer en ny del i morgen, siden jeg har en stoor prøve på onsdag, men jeg skal gjøre mitt beste! :)

 

POSTED BY: JULIE


07.01.2013 | 19:22 | Kategori: One Direction

Flere bilder av guttene i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


07.01.2013 | 18:50 | Kategori: One Direction

Kiss You

Vi har fått en del spørsmål om når videoen kommer ut. VEVO som legger ut videoen tvitret i går at den skal bli lagt ut om 2timer! Altså klokken 21.00! 


Som dere kanskje har fått med dere, skal vi Directioners se Kiss You videoen så mye vi kan på 24timer! Vi vil slå Justin Bieber sin video som fikk litt over 10 Millioner viewers på en dag. Beliebers vil selvfølgelig ikke at vi skal slå den rekorden, men det skal vi klare!! #NoHate til Beliebers her altså! Blir bare så engasjert... 

Hvem skal se Kiss You videoen i kveld? Noen som gleder seg?!

 A_9ufyjcaaaep86_large 

Noen forslag til å se videoen flere ganger! Dette skal vi klare!! Fremdeles, #NoHate to Beliebers!


POSTED BY: Maria 


07.01.2013 | 18:40 | Kategori: One Direction

Guttene i dag

 Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Godt å se de samla igjen!!

 

POSTED BY: Maria


07.01.2013 | 18:27 | Kategori: Harry Styles

Harry i NYC i går

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

 

POSTED BY: Maria


07.01.2013 | 16:43 | Kategori: One Direction

Kiss You photoshoot

    

POSTED BY: Maria


07.01.2013 | 16:42 | Kategori: Harry Styles

Harry i Virgin Gorda

  

POSTED BY: Maria


07.01.2013 | 16:41 | Kategori: Harry Styles

Harry på Heathrow i dag

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink

POSTED BY: Maria

 


06.01.2013 | 21:30 | Kategori: Facebook/Twitter

1DHQ på facebook


POSTED BY: Malin


06.01.2013 | 21:11 | Kategori: Video

One Direction - Kiss You - 1 day to go


Wohoo!! I morgen kommer den :) Jeg gleder meg så sykt mye, hva med dere? <3
 

POSTED BY: Malin


06.01.2013 | 20:43 | Kategori: Video

Dansk fan kysser Harry på munn

På 0.46 . Haha, legende! ''Ooo, I see what you did there!'' omg.. 

POSTED BY: Maria

06.01.2013 | 20:25 | Kategori: Spørsmål

Forslag til må gjøre video!

Hei dere! :)

 

Takk til dere til som prøvde å se på liveshowet vårt, til tross for at det ikke funket. Vi prøvde både på twitcam, ustream og livestream, men det funket ikke! Men i hvert fall, siden dette ikke funket så tenkte vi at vi kunne ha en må gjøre video! Må gjøre video er jo kanskje ikke helt 1D realert, men vi kan jo gjøre det litt det også! Så dere kan sende inn forslag til hva vi kan gjøre. Jo mer kreativ dere er, jo gøyere blir dette både for dere og oss. 

 

Noen eksempler på hva vi kan gjøre kan være:

-Spise ei skje med kanel

-Fortelle/stille spørsmål om One Direction til fremmede folk på gata

-Gi klemmer til fremmende folk

 

23365_268237673304617_77819138_n_large

 

Vær kreative og still spørsmål så skal vi lage video så fort vi har tid! :)

 

POSTED BY: JULIE OG HEDDA

 


06.01.2013 | 18:56 | Kategori: Random

Twitcam nå!!

TWITCAM MED HEDDA OG JULIE NÅÅ! 

 

Her er linken: http://ustre.am/SD3z

 

Still spørsmål :)))

 

 Det funket ikke, sorry :((

 

 

POSTED BY: JULIE OG HEDDA


06.01.2013 | 16:49 | Kategori: Om bloggen

Liveshow i kveld

Hei dere! :)

Skulle bare si at vi tenker at liveshowet starter i 7 tiden og vi kommer til å legge.ut link på bloggen i den tiden :) Håper dere vil se på oss!!

Vi snakkes!

POSTED BY: JULIE OG HEDDA


06.01.2013 | 14:08 | Kategori: Facebook/Twitter

TMHTour - øvingen begynner


Hun er guttenes "vocalcoach" ^^
(Og hun er faktisk dansk.. Random)POSTED BY: Casandra


06.01.2013 | 14:02 | Kategori: Bilder

Harry med fans i går


OMG!
(Hvis du ser nøye, så ser du noen tatoveringer helt nedert ved anklene hans. De er gamle, men tror dette er det første bildet etter han fikk de)


POSTED BY: Casandra


06.01.2013 | 14:00 | Kategori: Bilder

Flere bilder av Niall i går - Derby
POSTED BY: Casandra


06.01.2013 | 13:57 | Kategori: Bilder

Louis i photobooth - nyttårsaftenPOSTED BY: Casandra


06.01.2013 | 13:54 | Kategori: Bilder

Hatchi (hunden til Zerrie) i gårPOSTED BY: Casandra


06.01.2013 | 00:10 | Kategori: Instagram

Maz på Instagram

POSTED BY: Maria


05.01.2013 | 21:13 | Kategori: Video

One Direction - Kiss You - 2 days to go

Nå er det ikke lenge igjen!!

POSTED BY: Maria

05.01.2013 | 20:57 | Kategori: Niall Horan

Niall med fans på Derby kamp

  

POSTED BY: Maria


05.01.2013 | 20:51 | Kategori: Video

Harry kommer på besøk til en fan

Hvordan klarer de å være så rolige? Jeg hadde begynt å grine med en gang!

POSTED BY: Maria

05.01.2013 | 20:18 | Kategori: One Direction

Guttene med vinnere fra Sirius XM

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


05.01.2013 | 20:15 | Kategori: Harry Styles

Harry i stamp

     

POSTED BY: Maria


05.01.2013 | 20:13 | Kategori: Niall Horan

Niall på Derby kamp

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

Looking good!

 

POSTED BY: Maria


05.01.2013 | 19:39 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 19

"Det går bra," hvisker jeg. Hun trekker seg unna meg og tørker bort tårene. "Kos deg med Niall!" Hun faker et smil. Jeg gir henne en god klem og så drar jeg for å møte Niall.

 

Jeg kikker utover den vakreste utsikten jeg noen gang har sett. Hvert fall på veldig, veldig lenge! Innsjøen er klinkeklar. Jeg kan speile meg som om jeg sto framfor et speil. Jeg skyver håret på den ene siden og snur meg. Naturen er heller ikke så verst. Hvorfor har jeg aldri vært her før? Det ser ut som et paradis. OK, dette er så klisjè som det er mulig. Men jeg liker det, så det får så være. I mine øyner betyr klisjè fint og koselig. "Hei der!" Det er Niall. Han kommer gående ned berget og smiler fra topp til tå. "Hei," smiler jeg. Litt sjenert faktisk. "Jeg hadde egentlig ikke trodd at du ville spørre meg med ut!" sier han overrasket og jeg må le. "Teknisk sett var det deg. Jeg bare lurte på hva du skulle i dag!" unnskylder jeg meg selv om jeg vet at det egentlig bare var meg som hintet til det. "Som betyr..?" ler han. "Okei, okei! Jeg overgir meg!"Han er nesten nede fra berget. Han går utrolig sakte, bare for å ha sagt det. Kanskje han leker kjekk? Okei, så er han kjekk da. Han trenger ikke leke.

 

2 uker senere.

 

Hva har jeg gjort de siste to ukene undres du kanskje? Vel, la meg gi deg et kort svar. Niall, Niall og Niall. Jeg var vel også vært på skole, men mer med Niall. Vi har blitt ekstremt gode venner. Vi ler som galne, spøker som unger og har det bare fint egentlig. That's it! Det har ikke skjedd noe mer mellom oss, men jeg tror jeg er forelsket. Bare kanskje!  Men jeg vet ikke om følelsene er gjensidige. I begynnelsen når jeg ble kjent med Niall følte jeg at han likte meg på den måten, men nå føler jeg ikke det lenger. Jeg vet ikke hva som egentlig har skjedd. Kanskje vi bare har blitt for gode venner. Men jeg har enda ikke fått møtt resten av guttene i bandet. Altså etter vi ble kjent. Ikke den dagen da jeg møtte Niall for første gang.

 

Jeg har to-timers pause for neste time, og jeg skal møte Niall i parken. "Halla!" roper han mange meter unna. Jeg smiler glad. Jeg liker måten han går på. Jeg vet ikke hvorfor, men det er så fascinerende. Han kaster seg liksom framover og har armene godt plassert i buksa hans. Smilet er som alltid plassert perfekt på munnen hans. Han gir meg en stor klem og jeg nyter den. Han trekker seg deretter unna, og merkelig som jeg er, blir jeg stirrende på leppa hans. Jeg lurer veldig på hvordan det må være å kysse han. Hvordan han smaker. Hvordan han beveger seg. Hvordan han tar på meg. Jeg blir vekt til den virkelige verden igjen. "Hvordan var førstetime?" spør han som om han faktisk er interessert, men jeg er ikke så lett å lure. "Som om du bryr deg," snerrer jeg på kødd. Han ler. Ler like høyt og ivrig som han alltid gjør. Latteren føles behagelig å høre på. Det er rart å si det, men ja.. Jeg tror det er sånn det er å være forelsket. Jeg har ikke følt meg sånn på lenge. Som om jeg er i et slags lykkerus. Jeg føler meg ikke bra om jeg har gått 24 timer uten å se han eller høre stemmen hans. Burde jeg fortelle han det? At jeg liker han? Jeg kan faktisk ødelegge dette vennskapet. Og jeg vet ikke om jeg har råd til å miste en så god venn.

 

Tumblr_meuh555tiu1rzk6ypo1_500_large

 

"Burde jeg fortelle han det?" Jeg og Jossi sitter godt plassert i senga mi. Dette er vi vandt til. Rett før leggetid. En liten gossiprunde om det er noe som sitter i hodet og trenger å komme ut. "Hva har du å miste?" sier den søte lillesøsteren min som om hun ikke vet noe om kjærlighet. Selv om jeg vet at hun faktisk gjør det. Hun har hatt flere kjærester enn det jeg har hatt, men jeg er eldre. "Et vennskap," mumler jeg engstelig.

 

 Etter en halvtimes prating har vi kommet fram til noe. Jeg skal fortelle han det. Jeg skal se inn i engleøyene og si det rett ut. Det har jeg følt i det siste. Ja, jeg kan faktisk miste vennskapet, men jeg tror det er verdt det. En time senere står han fremfor meg, og jeg kjenner nervøsiteten kommer stigende på som en slange. "Du ser nervøs ut?" Niall ser litt skeptisk ut, og mystisk. Nå gjelder det. Jeg skal fortelle han hvorfor jeg er nervøs.

 

307519_521470904552394_1546802798_n_large

 

Hvordan tror dere dette går da? :))

 

 

POSTED BY: JULIE


05.01.2013 | 18:48 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 54

Jeg gledet meg helt sinnsykt til å møte Zayn. De siste ukene hadde vært vanskelig, men det hadde overraskende nok ikke vært noen rykter om Zayn og Perrie og jeg håpet det holdt seg slik. Vi tok taxi til hotellet til gutta og når gikk sommerfuglene amok i magen. Jeg skulle endelig få se gutten min igjen.


Utenfor hotellet var det galskap. Det var jenter over alt. De hylte og skrek navna til gutta. Da vi kom ut av taxien begynte de å rope på oss, men det var heldigvis satt opp sperringer slik at de ikke kunne springe på oss eller noe slikt. Det skremte meg litt hvor høyt de hylte og jeg ble litt redd for at de plutselig skulle rive ned sperringene og springe på oss. Jeg følte meg nesten lettet da jeg endelig var kommet inn døra på hotellet. Vi tok heisen opp til etsajen der suitene til gutta lå. De hadde alle hver sin lille suite. Jeg vlle helst være alene med Zayn så jeg til Sarah at hun kunne gå til Niall sin. Hun var langt i fra vanskelig å overtale. Kanskje planen min kom til å gå bedre enn jeg trodde. Jeg gikk mot døra til Zayn. Jeg hadde egntlig fortalt han at jeg skulle være her om en time, men tenkte å overraske han litt med å komme tildigere. Jeg banket forsiktig på døra. Jeg kunne høre at Harry var inne sammen med han og at de spilte Fifa. Det tok ikke lang tid før døra gikk opp, men det var Harry og ikke Zayn som åpnet. Han skulle til å si noe, men jeg hysjet på han. "*DN*!" hvisket han, men jeg kunne høre iveren i stemmen hans. "Det er til deg Zayn!" ropte Harry. Jeg kunne høre Zayn spørre hvem det var da Harry kom inn. "Overraskelse!" sa Harry "Hvorfor gliser du sånn?" spurte Zayn Harry og jeg måtte holde igjen en liten latter. Mens jeg ventet på at Zayn skulle komme ut i den lille gangen jeg sto i gikk sommerfuglene i magen over til å bli en dyrepark. og nå kunne jeg ikke vente med å møte han.

 
Zayn kom til syne og det gikk bare millisekunder før jeg var i armene hans. "*DN*!" sa han med en gang han så meg. Følelsen av å ha armen hans rundt meg igjen var verdens beste følelse. Den tryggheten jeg følte. Da vi trakk oss ut fra klemmen møttes leppene vårres med en gang. "Jeg.. har.. savnet.. deg.. så.. sinnsykt.. mye," sa Zayn mellom kyssene. Vi stoppet å kysse for en liten stund og jeg så han inn i de nydelige øynene hans. "Jeg har savnet deg og," sa jeg og kysset han enda en gang. "Du er ikke den eneste som har savnet henne!" ropte Harry fra stua. Jeg begynte å le før Zayn og jeg gikk inn i stua sammen. Harry overfalte meg med en klem. "Jeg har savnet deg og Harry," lo jeg og slang meg ned i sofaen sammen med Zayn. Vi ble sittende en god stund og bare snakke før resten av gutta kom inn sammen med Eleanor, Danielle og Sarah. Jeg ble overfalt av klemmer av alle gutta og før jeg visste ord av det lå jeg på gulvet med dem over meg. "Hey! Det er jenta mi," hørte jeg Zayn si. Etter at jeg hadde kommet meg løs fra alle gutta klarte jeg endelig å snakke. "Så hva er planen for kvelden?" spurte jeg og så på alle. "Jeg skal møte noen kompiser," sa Harry. "Vi skal på date," sa Liam. "Samme her," sa Eleanor. "Ja her og," sa Zayn og smilte til meg. Det var til slutt bare Niall og Sarah igjen. "Åhh, kom igjen da. Dere to skal også på date," sa jeg og pekte på dem. De så falu ut, men nikket seg enig.

 

Sarah og jeg sto froan speilet på hoteltommet vårt og ordnet oss. Jeg hadde gått med på å sov på rom med Sarah bare slik at hun ikke ble så ensom, men jeg kom nok uansett til å ende opp på Zayn sitt rom. Vi var blitt enige om at Zayn og jeg skulle på dobbeldate med Niall og Sarah. Vi var blitt enige om å bare gjøre noe helt casual så vi orket ikke å kle oss i noe fancy. Jeg tok på meg en svart enkel bukse, en rød strikket genser, et gullsmykke og en enkel svart veske. Jeg satt i den store dobbelsenga vår og spilte Candy Crush mens Sarah stresset rundt for å finne noe å ha på seg. "Ro ned Sarah, vi ble enige om casual," sa jeg og lo av hvor stresset hun var. "Hallo! Jeg skal på date med en verdensstjerne!" stresset hun. "Been there done that," lo jeg og hoppet ut av senga for å hjelpe henne. "Niall liker deg for den du er ikke for hva du har på deg," sa jeg og prøvde å roe henne ned. Etter en liten stund fant noe fint til Sarah og to minutter etter på sto Niall og Zayn på døra og så utrolig kjekke ut. Zayn var selvfølgelig kjekkest. Jeg ga Zayn et lett kyss og merket det muligens ble litt kleint for Niall og Sarah. Da vi kom ut av hotellet spurte jeg spent: "Så hvor skal vi?" "Niall fikk bestemme, så gjett en gang," sa Zayn. "Nando's here we come!" sa jeg og lo. //outfit


Hvordan tror dere daten går?


Husk liveshowet i morgen!!!


POSTED BY: Hedda 


05.01.2013 | 12:53 | Kategori: Bilder

Louis med fans - flyplassen

Louis og Liam var i Sverige i går (se bilder i tidligere innlegg) de var der bare i noen timer da. Så nå er de tilbake i London :)POSTED BY: Casandra


05.01.2013 | 11:39 | Kategori: Om bloggen

Liveshow med Hedda og Julie

Hei dere!

 

Jeg (Julie) og Hedda har tenkt å ha liveshow på søndag! Vi tenker vi kunne svare på spørsmål om bloggen, historiene vi begge skriver, konserten og alt dere kanskje lurer på :) Og så rett og slett bare ha det gøy, kødde, snakke om guttene våre og jaaa, you name it! Er dette noe dere kunne ha tenkt dere å sett på? :) Hadde vært utrolig gøy om dere ville det! Vi kommer til å si nærmere i fra om tidspunkt og sånt.

  

Kunne dere ha tenkt dere å se på liveshowet vårs? :)

 

 

POSTED BY: JULIE OG HEDDAA


05.01.2013 | 11:33 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 18

Jeg har blandede følelser akkurat nå. Skulle jeg ha kyssa han? Eller var det riktig av meg å stikke av? Jeg har ikke peiling. Jeg vet ikke hva som skjer med følelsene mine. Jeg har jo ikke kjent Niall så lenge, har jeg vel? Jeg vet jeg ikke har det, men det føles som det. Fordi tiden jeg er med Niall føles så lang. Det er positivt. Det føles liksom som at jeg kjenner han bedre og bedre hele tiden. Men jeg må kanskje innrømme at jeg kjenner han vel egentlig ikke så godt. Jeg vet hvordan han er i midt nærvær, men ikke andres. Jossi kommer i gangen, der jeg står og ser litt stressa ut. "Sorry," sier hun lavt nok til at jeg akkurat hører og ser knust ut. "Hvor har du vært?" sier pappa strengt. Jeg holder på å himle med øynene, men da hadde han bare blitt enda strengere. "Ute," sier jeg uten å møte blikket hans. "Med?" fortsetter han. "Eh, skolen?" lyver jeg. "Tror du ikke jeg så deg der ute? Med hun derre Ellen DeGrendes?" Det er åpenbart at han sier det bare for å irritere meg, på en frekk måte uten humor selvfølgelig. Og det funker. Jeg blir sint. I stedet for å komme med masse comebacks, snur jeg ryggen om og går opp på rommet mitt.

 

Pappa kommer etter meg som om han tror han eier meg.  "*DN*, stopp!" kommanderer han meg. Jeg snur meg på sekundet. Øynene mine er fylt opp av tårer, men de kommer seg ikke utenfor øyekroken. Jeg har ikke grått siden...? Tankene mine stopper opp. "Hva er problemet?" spør jeg pappa. Seriøst, strengt og tøffere enn jeg noen gang har snakket til han. "At du lyver til meg," svarer han. Pappa tar tak i håret sitt, drar det bakover og sukker dypt. "Pappa, kan jeg fortelle deg noe?" Han nikker lett. "Vet du hva? Helt siden Jannicke-" Pappa avbryter meg. Han kommer mot meg i fart. Jeg kjenner lufta strømme mot meg i takt som han kommer nærmere. "Aldri si det navnet igjen under dette taket. Hører du meg? ALDRI!" skriker han rett opp i trynet på meg. Jossi står bak pappa. Hun gråter. Tårene renner. Hun løper bort fra oss. Helt lydløst. Som en ballerina. "Det hjelper ikke, pappa. Det hjelper faen meg ikke!" Jeg snakker stille. Fult av lidenskap. Jeg snur ryggen om. Nok en gang. Og går inn på rommet mitt. Jeg låser døren. Jeg hører pappa sine skritt og jeg vet han er borte. Hvordan klarer jeg å være så tøff? Hvordan klarer jeg å ikke gråte? Er jeg umenneskelig? Hvorfor gråter jeg ikke? Jeg ser meg i speilet. Det hvite, gammeldagse og store speilet mitt. Jeg klarer å fylle øynene mine med tårer. Men de vil ikke ut. Jeg skriker ut et lite hyl. Hvorfor? Hvorfor kan jeg ikke gråte?

 

Jeg våkner opp dagen etterpå med gårdagens sminke og klær. Jeg er fortsatt litt satt ut etter gårdagens episode. Jeg har ikke sett pappa sånn på lenge. Han har aldri vært seg selv de siste årene, men likevel.. Aldri sånn! Jeg tar meg en rask dusj for å føle meg litt fresh. Så kler jeg på meg et av favorittantrekkene mine! Jeg titter på mobilen min. Jeg blir umiddelbart skuffet når jeg ser at jeg ikke har fått noen meldinger eller anrop fra Niall. Hvorfor tenker jeg på han hele tiden? Hvorfor er jeg skuffet? Jeg har ikke følt meg sånn her på lenge. Jeg vet liksom ikke hva jeg vil. Jeg finner ut at jeg vil prøve å sende Niall en melding. Jeg avviste jo på en måte kysset hans i går, så kanskje han tror at jeg ikke liker han? "Hei, er du ledig i dag eller? : )" skriver jeg raskt og sender den til han.

 

Tumblr_mg4atdwv5x1rrcj9yo1_400_large

//antrekket

 

 "Hvor skal du?" spør Jossi da jeg går ut av rommet mitt. "Jeg skal møte Niall," smiler jeg fornøyd. Hun trekker på smilebåndet. "Jeg visste det!" Jeg ser at hun egentlig ikke vil snakke med meg og Niall, men om noe annet. "Hva tenker du på?" spør jeg åpent. "Sorry for at jeg ikke klarte å holde pappa unna vinduet. Det var min feil," Øyekrokene hennes fylles opp med tårer og de blir røde. Jeg småløper bort til henne og legger hodet hennes på brystet mitt. "Hey hey hey. Det var ikke din feil Jossi. Du er herlig, ikke tenk på det!" Jeg roer henne ned. Gynger henne sakte fram og tilbake, men jeg holder et fast tak rundt henne. "Det går bra," hvisker jeg. Hun trekker seg unna meg og tørker bort tårene. "Kos deg med Niall!" Hun faker et smil. Jeg gir henne en god klem og så drar jeg for å møte Niall.

 

Tumblr_mg4c6c6oue1rlrb97o1_500_large

 

Hva tror dere skjer videre? Og hva tror dere egentlig skjedde med *DN* og faren?

 

POSTED BY: JULIE 


05.01.2013 | 00:47 | Kategori: Random

Tegning fra Zayn av Perrie


Folk sier at Zayn tegnet dette bildet av Perrie ^^


POSTED BY: Casandra


05.01.2013 | 00:45 | Kategori: Harry Styles

Harrys mobilbakgrunn


Nawwww! <3


POSTED BY: Casandra


04.01.2013 | 22:36 | Kategori: One Direction

Liam, Louis og Andy i Stockholm

Hadde jeg vist at de var i Sverige, ville jeg vært der nå løpt rundt i gatene og skreket så høyt jeg kunne til jeg ikke kunne snakke mer! 
Føler meg litt sur egentlig.. Vil være der, ååå:( 

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink     Embedded image permalink Embedded image permalink      

POSTED BY: Maria


04.01.2013 | 22:21 | Kategori: Video

One Direction - Kiss You - 3 days to go

 

POSTED BY: Maria

04.01.2013 | 20:06 | Kategori: Harry Styles

Haylor kiss

Bare rykter..

Hva tror dere? 

 

POSTED BY: Maria


04.01.2013 | 19:48 | Kategori: Harry Styles

Harry på Heathrow 24. Des 2012

 

POSETD BY: Maria


04.01.2013 | 19:47 | Kategori: Video

Liam intervju på V festival

 

POSTED BY: Maria

04.01.2013 | 17:29 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 17

Fikk et spørsmål om hvor man kan finne del 1, og svaret er at du finner alle delene i kategorien i sidemenyen (til venstre). Du finner delene i kategorien som heter 1D Historie-8 :)

 

 


 

 Hva sa jeg akkurat? Overbeviste smilet hans meg? Hva holder jeg på med? Skulker jeg skolen for å være med en venn? ..Niall? Hæ? Jeg forvirrer meg selv av mine egne tanker. Og hvor skal vi? Hva vil Niall med meg?

 

Vel, jo.. Jeg skulket skolen. Og her sitter jeg på en benk med Niall i snøfylte London. "Sorry for at jeg ble sur i stad da du pranka meg. Det var egentlig ganske så gøy," innrømmer jeg. Jeg har bestemt meg for å være mer glad sammen med Niall. Altså, det er ikke det at jeg er sint. Men jeg blir fort irritert på han uten grunn, noe som egentlig bare er tåpelig. Niall er jo en flott fyr, jeg må bare bli kjent med han. Jeg har aldri hatt en bestekompis, kanskje Niall kan bli min første? Han åpner munnen sin og han ler så han skakker. Jeg er allerede blitt vandt til den herlige latteren. Smilet og latteren må være det beste med han, i hvert fall så mye som kjenner han nå. Jeg kan faktisk tenke meg å bli bedre kjent med han. Jeg kjenner at lysten er der!

 

Vi kjøper oss kuleis på en liten kiosk i parken. Niall har dobbelt så mange kuler som meg, men likevel spiser han den opp lenge før meg. "Mat vrak," sier jeg bare for å irritere han, men han blir ikke irritert. Han nikker bare og sier seg enig. "Det var meningen at du skulle bli irritert!" ler jeg. "Over hva? Sannheten? Jeg får føle det hele tiden," Han kaster ispapiret i søppelkassen ved siden av og smiler latterfull til meg. "Hvis det er mat vrak du vil se, så er det mat vrak du skal få! Du får vær så god å være med meg på Nandos' en dag! Så skal du få se mat vrak!" Jeg kan ikke gjøre noe annet å le. Ikke fordi det var spesielt gøy det han sa, men han gjør bare noe med meg. Jeg kan vel egentlig si at jeg har store humørsvinginger sammen med han. I det ene sekundet hater jeg han, og i det andre gjør han meg glad.

 

Klokken er seks. Jeg skulle altså ha vært hjemme for noen timer siden, så jeg håper ikke at jeg havner i trøbbel. Jeg håper hvert fall ikke at pappa er i dårlig humør, for da sliter jeg. Kanskje Jossi visste at jeg var med Niall og har kommet med en unnskyldning? Jeg får håpe på det beste. "Du ser nervøs ut!" påpeker Niall og det er riktig. Han hevde det ene øyenbrynet når han sa det, og han så litt nervøs ut selv. "Ja, foreldrene mine er ikke så forståelsesfull hele tiden," sier jeg rett ut. Jeg pleier ikke å snakke om forholdet mitt til foreldrene mine, men jeg gjorde det tydeligvis akkurat nå. Jeg skifter tema. "Jeg kan ikke tro at du fikk meg til å skulke skolen!" ler jeg. Det brede smilet gir meg en varme i kroppen og jeg smiler enda høyere mens jeg små ler. "Du vet aldri med meg, søta! Ikke tro det blir den første gangen," Han blinker med venstreøyet. En varm følelse sprer seg i hele kroppen og jeg fniser mot min vilje. Jeg smilte med en gang han kalte meg "søta", og hele setningen hans var egentlig til å smile av. Eller kan jeg si hele Niall? Nei, nå går humørsvingningene mine over streken.

 

Når vi endelig står utenfor huset mitt takker jeg Niall for at han fulgte meg hjem. Vi står akkurat i samme posisjon som sist gang. Etter "daten".  Da jeg nesten trodde jeg falt for han. Vi bare står her og ser på hverandre. Det føles veldig rart ut, fordi ingen sier noe, men det er ikke en klein stemning. "Jeg må gå før mamma og pappa ser meg," unnskylder jeg meg. Akkurat som sist gang da jeg unnskyldte meg. "Får jeg en klem?" spør han med engleøynene. Jeg hever et øyenbryn skeptisk. Jeg stirrer på han. Hvem er det jeg prøver å lure? Jeg kaster meg selv i armene hans, forsiktig så klart, og nyter en lang klem. "Det var en fin klem," ler han glad, på en usikker måte. Jeg smiler og ser i bakken. Han kommer nærmere meg. Jeg ser fortsatt i bakken. Plutselig kjenner jeg håndflaten hans på kinnet mitt. Jeg ser inn i øynene hans. Engleøynene. Den varme pusten hans treffer meg etter hvert eneste åndedrag han tar. Varmen fra pusten gjør meg rolig. Ansiktet hans beveger seg nærmere og nærmere mitt. Jeg ser hvordan formen på leppene forandres seg og hvor nært de er mine. Jeg tror han er et millisekund unna meg da jeg trekker meg tilbake. "Ha det," sier jeg og spurter inn døren. Jeg legger hendene mine inntil døren og tar noen dype åndedrag. Hvorfor feiga jeg ut?

 

Capa_158087_1341283622_large

 

Mer? Tenker at jeg skal være flink å skrive i helga til dere :)

 


POSTED BY: JULIE


04.01.2013 | 17:26 | Kategori: Harry Styles

Harry gråter

Får vondt inni meg av å se på dette.. Vil gråte selv!

Jeg vet ikke hvor dette er, men det er hvertfall når han var i NYC nå rundt nyttårsaften. 

 

POSTED BY: Maria


04.01.2013 | 12:41 | Kategori: Harry Styles

Haylor

Elsker måten han bare løp bort for å skrive en autograf! 1autografen i 2013!! 

 

POSTED BY: Maria

04.01.2013 | 12:39 | Kategori: Harry Styles

Haylor i British Virgin Islands

   

POSTED BY: Maria


04.01.2013 | 07:18 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 16

Det tar en stund å finne fram, selv om man ikke skulle tro det siden jeg har gått på denne skolen i snart 3 år. Jeg får en ny melding. "Se etter noe rosa," står det, og ja, det er fortsatt fra fra Niall. Jeg har ikke peiling hva dette skal bety, men jeg er sykt nysgjerrig.

 

Jeg leter etter noe rosa, og det er ikke vanskelig å finne. Øynene mine bare klistrer seg fast til det rosa. Likevel skjønner jeg ingenting. For det eneste rosa som er å se er en t-skjorte til en gutt. Og det er ikke hvem som helst. Det er skolens kjekkeste. Zac. Ikke i mine øyner selvfølgelig, jeg skjønner ikke hva resten av skolen ser i han. Jeg ser bare en selvopptatt dust. Jeg må vel innrømme at jeg har vært hodestups forelsket i han for lenge siden, men han visste ikke en gang hvem jeg var. Likevel tar jeg sjansen på å snakke med han. Noen frysninger løper ned ryggen min. Jeg er redd for å snakke til han. "Ehh, d-d-du?" stammer jeg. Hva faen, *DN *? Ta deg sammen, tenker jeg. Du er ikke redd. Du er tøff! Han ser på meg med store, forvirret øyner. Hva skal jeg egentlig spørre han om? "Er det en spesiell grunn til at du har på deg den sjokkrosa t-skjorten?" Kanskje Niall har satt han opp til å gjøre noe, og skal føre meg til Niall? Nei, jeg vet ikke. Men det ser ikke ut til å komme noe vettig ut av denne gutten. Jeg gjentar spørsmålet, full av selvsikkerhet. "Kom deg bort fra meg!" sier han og ser rart på meg, før han går videre. Før jeg rekker å rødme, bli flau, synke ned i bakken, legger jeg merke til en smule kjent latter. Jeg snur meg og der står ikke hvem som helst. Niall. "Faen, jævla dust!" sier jeg irritert og begynner å gå bort fra han. Selvfølgelig ikke samme vei som skolens kjekkeste gutt! Jeg er sint. Han ydmyket meg foran min tidligere største forelskelse og skolens kjekkeste.

 

"*DN *, vent da!" Han løper etter meg. Jeg snur meg ikke en gang. Jeg hører han fortsatt ler. For en dust! Han går ved siden av meg, prøver å snakke til meg, men blikket mitt er rettet mot enden av gangen som er langt i det fjerne rett fram. Han fortsetter å mase. *Gi deg, det var en spøk!? Det der hjalp ikke. Ikke særlig overbevisende, spør du meg. "Sorry, *DN *! Jeg trodde det var gøy! Jeg har elendig humør. Tilgi meg, snille, snille!" sier han beende og han virker faktisk lei seg. Helt til han kremter ut en liten latter. "Ja, du har elendig humor!" sier jeg.. med et smil på munnen. Han smiler stort da han ser at jeg smiler. Det får meg til å le. "Jeg visste du kom til å le!" bryter han ut med met et gigantisk smil som får meg til å le enda bedre. "Sorry, for at jeg er litt gretten. Kan ikke noe med det," innrømmer jeg. Mens jeg allerede innrømmer ting, så må jeg nesten innrømme at det Niall nettopp gjorde, faktisk var veldig gøy. Men jeg vil ikke innrømme at det er sant, fordi da "vinner" han. "Så hva vil du?" Jeg stopper opp og ser han inn i øynene. De jeg holdt på å falle for i går. OK, ikke falle for, men de er bare så grusomt vakre! "Bli med meg," sier han med et glimt i øyet.

 

406584_313242512109401_1904819715_n_large

 

Jeg ser skeptisk på han og mister smilet. "Hvor?" spør jeg og hever det ene øyenbrynet. "Det er jo hele poenget, dumma!" ler han og vifter oppgitt med hendene sine. Det der overbeviste ikke meg. "Jeg har jo time!" sier jeg og forventer at han skal forstå. Han smiler det fine smilet sitt på nytt. Jeg stirrer. Leppene former seg til et det uimotståelige smilet og de rette tennene hans kommer til synet. Smelt! Hvordan kan jeg si nei til det smilet? Hvem bryr seg om timen? Det er naturfag og jeg hater det uansett. "Jaja, jeg blir med på hva enn vi skal!" Hva sa jeg akkurat? Overbeviste smilet hans meg? Hva holder jeg på med? Skulker jeg skolen for å være med en venn? ..Niall? Hæ? Jeg forvirrer meg selv av mine egne tanker. Og hvor skal vi? Hva vil Niall med meg?

 

Vil dere ha mer? :)

 

Må bare si det en gang, dere aner ikke hvor høyt kommentarene deres gleder meg! Det gjør virkelig dagen min komplett! I dag hadde jeg ikke en så bra dag, og så kom jeg hjem til kommentarene deres og jaaa, dere gjør virkelig dagene mine bedre :))

 

 

POSTED BY: JULIE


03.01.2013 | 22:27 | Kategori: One Direction

One Direction Love Hearts

 

Hvem andre ville fikk veldig lyst på love hearts nå?

POSTED BY: Maria


03.01.2013 | 22:12 | Kategori: Facebook/Twitter

Niall DM en fan!

Nialler is sensible.. Niall skal nå har pratet til denne jenta da.

POSTED BY: Maria


03.01.2013 | 21:35 | Kategori: Harry Styles

Nytt bilde av Haylor på Time Square

POSTED BY: Maria


03.01.2013 | 21:27 | Kategori: Video

Liam danser

Lo så jeg grein.. Den videoen er postet fra Andy sin keek, men du kan se at Liam filmer det selv!

POSTED BY: Maria

03.01.2013 | 21:26 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis i London

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


03.01.2013 | 21:24 | Kategori: Harry Styles

Haylor på nyttårsaften

Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink Embedded image permalink 

POSTED BY: Maria


03.01.2013 | 21:21 | Kategori: 1D Historie-7

Historie 7 - del 53

Som jeg trodde hadde hun falt over den siste hekke og lå nå og vre seg på bakken i smerter. Jeg måtte nesten smile. Det var som hun hadde tapt og så tapt enda en gang. For en herlig følelse for meg. Jeg snudde meg for å få gratulasjonsklemmer fra alle venninene da jeg plutselig så en person jeg aldri hadde forventet og se her.


Andy. Andy sto ca fem meter unna seg og så se litt omkring før en jente plutselig kom hoppende inn armene hans. Jeg kjente med en gang igjen jenta. Det var Kate som jeg hadde spansk med. Jeg snakket sjeldent med henne, men jeg visste at hun var en god venn av Rachel. Mens Andy klemte Kate så han plutselig meg. Han smilte svakt, men jeg snudde meg bare og overså han. Jeg hadde ikke snakket med han siden festen tidlig i sommer og jeg hadde egetnlig ikke lyst til det heller. Det virket ikke som om han hadde brydde seg så mye med å ta kontakt med meg uansett. Zayn hadde hatt rett om han fra starten av. Han var ikke typen til å holde seg til en jente. Jeg begynte å gå mot den lille tribunen for å finne Sarah, men plutselig kjente jeg en arm på min. Jeg snudde meg og så Andy stå der. "Hei," sa han og smilte. "Hei," svarte jeg, men uten et smil. "Hva vil du Andy?" Han virket plutselig litt usikker. "Emh," sa han bare. "Hvis du ikke har tenkt å si noe så har jeg annen plass jeg helst vil være," sa jeg skarpt og snudde for å gå. "*DN* vent!" sa Andy og holdt meg igjen. "Jeg ville bare be om unnskyldning." "To måneder etter?" "Det var jo ikke sånn at jeg ikke prøvde å få kontakt med deg tidligere. Men jeg vet at jeg oppførte meg som en idiot og jeg er veldig lei meg for det," sa Andy og skyldfølelsen lyste av han. "Jeg tilgir deg ikke, men siden jeg har gått videre for en god stund siden går det vel greit. Bedre sent enn aldri eller hva? Men foresten, Kate? Hun er det største ludderet på skolen etter Rachel," jeg så skeptisk på han. "Hun er jævli impåsliten, men jeg er ikke så pass frekk at jeg kunne si nei rett etter at jeg møtte henne," sa han og lo. "Her, gå sett deg i bilen min så kjører jeg deg hjem, jeg skal bare hente tingene mine og så kommer jeg," sa jeg og ga han bilnøklene mine. 

 
Sarah og jeg lå i senga på rommet mitt og snakket. Det var vel en del å snakke om etter det som skjedde på skole i dag. Både med Rachel og Andy. "Såå Rachel først? Det var litt av en catfight dere hadde?" spurte Sarah spent. "Hun begynte å bable om at Zayn hadde dratt fra meg for å være sammen med Perrie, noe som er helt feil. Jeg bichslapet henne, hun meg og så ba jeg henne dra til helvet. Kort fortalt!" sa jeg og lo litt på slutten fordi jeg hadde snakket så fort. "Jeg skjønte det måtte være noe sånt," sa Sarah og lo med meg. "Hva med Andy da?" nå virket nesten Sarah enda mer intersert. Jeg hadde fortalt henne alt som hadde skjedd mellom og Andy og meg, men da hadde jeg brukt få fine ord for å si det sånn. "Han var visst her sammen med Kate, eller han hadde visst ikke hjerte til å si nei til henne, selv om han synes hun er veldig impåsliten. Men han ba i hvertfall om unnskyldning og så kjørte jeg han hjem uten at han sa i fra til Kate. Du skulle sett ansiktsuttrykket hennes da jeg fortalte at han dro hjem sammen med meg," sa jeg og måtte le nå og. "Så alt er ok mellom dere?" spurte Sarah. "Ting kommer nok aldri til å ble helt ok mellom oss, men nogen lunde i hvertfall," smilte jeg og la meg ned. 

 

3 uker senere

Jeg sto på togstasjonen med kofferten pakket og en veske over skulderen. Endelig skulle jeg få møte Zayn igjen. Danielle og Sarah sto ved siden av meg. Jeg hadde bestemt meg for å ta med Sarah av to grunner. En at hun hadde veldig lyst å dra på en av kosertene deres. Og to at jeg syntes hun og Niall hadde vært søt i lag, så jeg ville spleise dem. Hun visste ikke om nummer to, men hadde en god følelse angående den. Under togturen fikk Danielle og Sarah muligheten til å bli kjent med hverande. De hadde møttes tilfeldig et par ganger, men de gikk utrolig godt overens. Sarah var jo også veldig glad i dans så de hadde til og med en felles interesse. Da toget etter noen timer kom fram kjente jeg det krible i magen. Jeg gledet meg helt sinnsykt til å møte Zayn. De siste ukene hadde vært vanskelig, men det hadde overraskende nok ikke vært noen rykter om Zayn og Perrie og jeg håpet det holdt seg slik. Vi tok taxi til hotellet til gutta og når gikk sommerfuglene amok i magen. Jeg skulle endelig få se gutten min igjen. 

 

Meer? :)


POSTED BY: Hedda 


03.01.2013 | 21:19 | Kategori: Video

One Direction - Kiss You - 4 days to go

 

POSTED BY: Maria

03.01.2013 | 21:09 | Kategori: Instagram

Danielle på InstagramPOSTED BY: Casandra


03.01.2013 | 18:48 | Kategori: Bilder

Louis' house party #4POSTED BY: Casandra


03.01.2013 | 18:28 | Kategori: 1D Historie-8

Brought Together - Del 15

Øynene hans føles så uimotståelig. Jeg klarer ikke å se på noe annet. Blikket mitt er fryst fast på de nydelige øynene hans. Hva er det som skjer? Hvorfor føler jeg meg sånn her? Smilet hans, øynene hans.. Jeg begynner vel ikke å.. falle for han?

 

Nei.. Er jeg gal? Jeg begynner ikke å falle for han. Jeg ser bort fra han. "Ja, jeg får vel gå inn nå! Hade!" unnskylder jeg meg før jeg piler inn i hast. Huset har allerede lagt seg. Kanskje ikke Jossi, men hun er i hvert fall på rommet sitt. Jeg steller meg raskt. Fjerner sminken. Pusser tennene. Skifter til en svær t-skjorte og kaster med under dyna. Jeg lukker øynene mine og orker ikke å bli fanget i tankene mine rundt "daten" med Niall. Det er et eneste stress, og jeg hater å tenke på sånne ting. Hvert fall når jeg ikke har følelser for Niall. Plutselig kjenner jeg noe kaste seg over meg og jeg nøler ikke et sekund på hvem det kan være. Jossi. Hun setter seg opp ved siden av meg og jeg har vel ikke noe valg til å gjøre det samme. Hun ser på meg med et utrolig levende blikk. Øynene stikker nesten ut av henne og hun smiler som en solstråle. "Hvordan var det?" roper hun nesten i øret mitt. Så ivrig er hun! Ivrigere enn jeg noen gang vil bli over en date. Egentlig var det ikke en date en gang, det var bare et kafèbesøk! "Jossi, du vet jeg ikke liker Niall, men det var fint! Vi drakk på Starbuck og han hadde på seg en maske," sier jeg og ler når jeg forteller at han gikk med maske. Jossi braser ut i latter. "Den Niall som jeg kjenner ass.. Bare han!" ler hun. Det blir stille. Vi veksler blikk. Det er helt stille. Vi åpner ikke munnen vår en gang. Jeg kan se at vi tenker på det samme. "Du vil virkelig at jeg skal like han, vil du ikke?" spør jeg litt oppgitt. Jeg leser henne så lett som det ikke burde være mulig. Et voldsomt smil dukker opp på den søte søsteren min. "Jepp, det vil jeg! Så hva er problemet?" Jeg trekker litt på smilebåndet mitt. "Det er ikke noe problem," Jeg stirrer på putetrekket mitt. Det kjennes ut som silke, det er rosa og er sykt deilig. Jeg prøver tydeligvis å tenke på noe annet, men jeg lar tankene tilbake på Jossi. "Gi deg da!" sier hun. Denne gangen er det hun som er oppgitt og gir meg den tonen. "Ja, hva vil du at jeg skal si? Han virker bare ikke som min type. Vi kan godt være venner. Jeg føler bare ikke at han er kjærestemateriale!" sier jeg rett ut fra tankene mine. Jeg sa det. Det er sant. "Pøh," mumler hun og reiser seg opp. Hun går ut av døren min og roper et likegyldig "natta". Hva skal dette bety?

 

Skolebøkene mine er godt festet i armene mine her jeg går på vei til timen. Helt alene. Jepp, det er meg. Har ikke peiling hvor jentene er. Aporopos jentene mine. "*DN*, vent, vent, vent!!" roper Darlene som kommer bak meg. "Jaha?" ler jeg og ser på at bestevenninnen min kommer springene mot meg som en tosk. "Hvordan var daten?" spør hun oppspilt. Mye mer oppspilt enn det jeg noen gang var. "Først og fremst, det var ikke en date. Og vi er bare venner! Så det var helt greit! Niall er kul," smiler jeg forsiktig. "Ikke en date? Bare VENNER? Han er KUL?" roper hun bokstaveligtalt ut og ser på meg som om jeg akkurat har fornærmet henne. "Herregud, *DN *," Hva er det med henne og Jossi? Jeg vil ikke ha noe med Niall å gjøre. Jeg vil bare at vi skal være venner. Hvorfor kan de ikke forstå det? Jeg ser på henne som et stort spørsmåltegn som lyser ut av alle kroppsdeler. "Hadet, jeg har time!?" sier hun og forsvinner på et blunk. Jeg står igjen med bøkene klamret fast og fortsatt like forvirret.

 

I lunsjpausen sitter jeg alene. Siden det er torsdag har alle jentene lunsj tidligere enn meg og det ser ut som at jeg er venneløs. Jeg pirker i sugerøret mitt på sjokolademelken. Jeg hater å være alene. Mobilen min lager lyd og jeg hopper etter den som om jeg var gal. En rettelse, jeg er gal og alene. "Jeg tror noe venter på deg utenfor guttetoalettet! ;)xx" Det er fra Niall! Hva faen, tenker jeg. Jeg drar med meg veska mi og sutter på sjokolademelka mens jeg skynder meg til guttetoalettet. Skolen er stor og veien er lang. Det tar en stund å finne fram, selv om man ikke skulle tro det siden jeg har gått på denne skolen i snart 3 år. Jeg får en ny melding. "Se etter noe rosa," står det, og ja, det er fortsatt fra fra Niall. Jeg har ikke peiling hva dette skal bety, men jeg er sykt nysgjerrig.

 

Tumblr_mg1woggnof1rtozs1o1_500_large

 

Hva tror dere Niall tenker på? :))

 

Setter forresten utrooolig stor pris på alle kommentarene deres! Love youuu<3

 

POSTED BY: JULIE 


03.01.2013 | 17:42 | Kategori: Harry Styles

Takk for kommentarene! + mere om Haylor

Jeg vil bruke dette innlegget til å takke dere for alle kommentarene på innleggene om Haylor! Jeg har lest absolutt alle sammen, det er gøy å lese om deres meninger og hva dere synes om at Harry og Taylor dater. Jeg må også bare få sagt at jeg HAR respekt for Haylor! Jeg kunne aldri ha sendt hat til noen av dem, verken til Harry eller Taylor... Jeg kommer aldri til å like Haylor så mye som jeg liker de andre parene, men jeg respekterer de. Selv om jeg ikke liker Haylor så godt, så kommer jeg ikke til å slutte å støtte Harry og resten av guttene. Harry er glad og det er det som betyr noe for meg! Jeg hater ikke Taylor heller. Jeg tror at vi bare skal gi dem en sjanse. Det fins jo også noen der ute som HATER Haylor, og egentlig så skjønner jeg ikke hvorfor.. Hva har Taylor gjort sånn egenlitg? Hun har ikke et så bra rykte på seg når det gjelder gutter, men det vet vi egentlig ikke så mye om, så vi vet jo ikke hva som er sant og ikke! Vi kan ikke forvente at alle skal elske Haylor heller, men det er unødvendig å sende hat til Harry eller Taylor. Harry er gammel nok til å bestemme over sitt eget liv, det er ikke vi directioners som bestemmer! Ikke Swifties heller for den slags skyld! Det finnes mange rykter som ikke er sanne! Jeg har sett av maaaange av oss directioners har trodd på litt for mye av det som kommer ut på nettet... På bildene fra Times Square så SER Harry faktisk ikke så glad ut, men altså jeg tror det har noe med at fullt av paparazzier og slikt skulle ta så mange bilder! Det er jo ikke alltid man er så heldig med bildene heller.. Du kan ikke vite hvilke følelser han har utifra et bilde, men jeg er enig i at han ikke så glad ut! Det trenger ikke bety at han var ulykkelig heller ;) Jeg har ikke noe imot Haylor heller. I begynnelsen var jeg veldig skeptisk til at de to datet å sånn, men jeg har ikke noe imot dem! De får gjøre som de vil.
Igjen, takk for kommentarene! Det var gøy å lese deres meninger! ♥ 

 
Hva synes dere?
 

POSTED BY: Malin


hits