31.01.2012 | 22:57 | Kategori: Harry Styles

Caroline og Harry på ferie sammen.

Hei! Alle ryktene om Harry Styles (17) og Caroline Flack (32) spres rundt i hele verden, og millioner av fans sender trusler og hatmeldinger til Caroline. Det siste vi har hørt er at de har bestemt seg for å ikke ha noe forhold, men det ser ut til at de planlegger en liten ferie sammen.
"De har tenkt til å tilbringe en helg nå i Februar på en hytte i Cornwall når Harry kommer tilbake fra USA," sier en kilde til The Sun.
"De håper å tilbringe litt kvalitetstid sammen for å sørge for at de ikke har gjort feil beslutning. "Begge tror å bryte opp var for det beste for dem, men de savner hverandre og Caroline har vært i jevnlig kontakt med Harry mens han er i USA med bandet."

Hva syns du om dette?
Er Caroline den rette for Harry?

-Juni Horan


31.01.2012 | 22:39 | Kategori: Om bloggen

To nye bloggere

Hei!:-) Vill bare fortelle at jeg og min venn Simona var så heldige å få tilbudet om å blogge her. Og det er jo selvfølgelig noe vi sier ja til!
Så ja, jeg heter Juni Horan (kommer ikke med etternavn) og Simona kaller vi for Simona Styles;-) Vi er store 1D fans og kommer til å blogge om nyheter og facts.

Tusen takk!

-Juni Horan


31.01.2012 | 22:09 | Kategori: Facebook/Twitter

Ny sang på Itunes, ikke i Norge ennå.


Litt lite bilde, men men. :)
-Simona

31.01.2012 | 21:34 | Kategori: One Direction

Bilder tatt av fans i LA

Heey, her er noen bilder som fans har tatt. Gutta er i Disney land i dag, lurer på om de har det gøy :) Helt sikkert! Skal legge ut bilder av det så fort jeg finner :)

Veldig mange amerikanske fans som fikk tatt bilder med dem både på iCarly og nå i Disney land. Må si jeg er litt sjalu ;)

POSTED BY: Hedda


31.01.2012 | 18:34 | Kategori: One Direction

1D Meet-Up

Heey!

Jeg driver å planlegger et 1D Meet-Up hvor directioners fra Scandinavia kan møtes, høre på god musikk, danse, spise og bli kjent med hverandre. Vet ikke helt hvor ennå, men sannsynligvis et sted i Oslo :) Har akkurat startet planleggingen, så det kommer masse mer info om dette senere. Jeg bare lurte på om det er mange som ville kommet, syns dere det er en god i de? Jeg synes i alle fall at det hadde vært veldig hyggelig<3

POSTED BY: Hedda


31.01.2012 | 18:06 | Kategori: One Direction

Hvorfor Harry er hovedpersonen i iCarly

Leste nettopp produsernes grunn for at Harry er hovedpersonen i iCarly:

iCarly producers: "Harry is the main focus of the episode, because he is the main focus of the fanbase."

Hva syns dere om dette? Jeg er ikke enig! Det er dårlig gjort at de andre ikke får så mye oppmerksomhet. Jeg elsker Harry, men de er et band. Ikke Harry and the boys, som nye fans har begynnt å kalle dem. Hva er det for noe?


POSTED BY: Hedda


31.01.2012 | 18:03 | Kategori: One Direction

Spørsmål og svar

Jeg skjønner at folk blir skuffa, men jeg kan ikke gjøre noe med det dessvere :( Elsket historien jeg også!! Jeg skal høre med henne, og foreløpig er den ikke over, hun har bare pause. Til dere som vil lese min, gå inn på Kategorier og trykk på "1D Historie-1" Der er alle delene fra del 1 til Del 38. Det er så lansgt jeg har kommet. Kommer sansynligvis til å starte i neste uke, hvis ikke før :)

Hvis det er noe dere lurer på, hva som helst. Så bare spør nå! Jeg skal svare på dem i et nytt innlegg, så spør i vei :)
POSTED BY: Hedda31.01.2012 | 16:55 | Kategori: One Direction

VIKTIG INFORMASJON

Heey!

Vil bare si at Kaia, som skriver den historien som er på bloggen nå desverre har sluttet. Jeg vet ikke helt hva som skjer ennå, om hun skal fortsette på en annen blogg eller komme tilbake, hun har i alle fall en pause nå :) Det kan jeg desverre ikke gjøre noe med, og ikke hun heller. Men, jeg kommer snart tilbake med min Historie hvis noen husker den. Så da er det bare å glede seg!

Skal ha konkurranse om ikke lenge, så stay tuned! :)

POSTED BY: Hedda


31.01.2012 | 16:52 | Kategori: One Direction

Garderobene deres

POSTED BY: Hedd


31.01.2012 | 16:50 | Kategori: One Direction

Gutta på innspilling i går

Måtte bare si dette først. I går måtte de spille scenene om og omigjen fordi Niall ikke klarte og slutte å le :) Tnåå<3

Her er noen bilder fra i går.

Gleder meg til den kommer ut!!<3

POSTED BY: Hedda


30.01.2012 | 20:07 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse?

Heey!

Jeg tenkte, at siden jeg har vært på dårlig på å oppdatere i det siste så kunne jeg kanskje ha en konkurranse som unnskyldning til dere? Høres det ut som en god ide?

Men da må dere love å fortsette å lese bloggen da, for det bir bedre nå framover! <3

Men i alle fall, hva ville dere hatt som premie?


Det blir ikke akkurat dette, men så er det litt lettere for dere å velge :) Hva vil dere ha som premie?

NB. Når det anngår historien min. Hvor mange er det egentlig som vil at jeg skal fortsette den? Eller vil dere bare fortsette med den som er nå..:) Jeg har nsart tid til å skrive igjen, så dere får bestemme.

POSTED BY: Hedda

 


30.01.2012 | 19:59 | Kategori: One Direction

Zayn og Kayla Adams?

Det går rykter om at Zayn dater Kayla Adams, og det ser ut til at det faktisk er sant:Hva tror dere?

POSTED  BY: Hedda


30.01.2012 | 19:54 | Kategori: One Direction

Falske tweets

Hei folkens!!

Det om at One Direction Kommer til Norge var bare kødd. Det var en fake bruker, som har hatt mange fake konkurranser osv. Det var ikke sant :( Men det kan jo godt være at de kommer hit allike vel! Vi må ikke miste håpet :)

POSTED BY: Hedda


30.01.2012 | 19:45 | Kategori: One Direction

iCarly

Heey!

Til de som vil ha mer info om One Direction i iCarly, sjekk ut denne linken :=)

http://www.topp.no/888458/one-direction-gjor-tv-debut

One Direction skal tyedlig vis være med i et eller annet is show, men jeg vet ikke så veldig mye om det ennå. Skal sjekke det ut også kommer jeg tilbake hit med en gang :)

POSTED BY: Hedda


30.01.2012 | 19:33 | Kategori: One Direction

Oh My God

Hvis dette er sant så er jeg i himmelen nå! Herregud, ble så glad..håper bare det er sant!!Hva tror dere?? Om det er sant kommer i alle fall jeg! ;)

POSTED BY: Hedda


30.01.2012 | 19:31 | Kategori: One Direction

Gutta i LA

Heey, her er noen bilder fra gutta i LA. I dag begynnte de filmingen av iCarly!! Er utrolig spent på hvordan det blit :)

Ohh, fyfasaan! :D haha. Beklager igjen at det er lite oppdateringer, men for tiden er det bare meg som blogger, og jeg har egentlig ikke tid jeg heller. Men jeg har fått ta i to nye gjestebloggere som kommer til å hjelpe meg, pluss at vi har Kaia som skriver historie. Så nå er det bare å fortsette å stikke innom, for det kommer til å bli mange flere oppdateringer nå framover om gutta og hvordan de har det i LA. Så, stay tunde folken!!

POSTED BY: Hedda


29.01.2012 | 23:15 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 14

Hei :) Her har dere del 14.. Som dere vet, så er dette så langt jeg kom på bloggen min som jeg sletta, så dere som leste der.. her er fortsettelsen :) Ingen har lest denne bortsett fra meg selv, så ja..

_____________________________________________________________________________________

Neste dagen, på morgenen våknet du opp i senga til Kaitleen. Du hadde fortsatt på deg kjolen fra i går, sminka var dratt utover ansiktet, og håret var flokete. Du snudde deg, og armen din klaska i noe mykt. «Ahh!» hørte du en hes morgen stemme stønne. Du snudde deg raskt, og så Harry ligge der fullt påkledd, og med dyna liggende som en klump over seg. Du rykket til, og satte deg opp. «Harry!?» sa du forskrekket, og prøvde å fikse litt på håret med fingrene, men det nyttet ikke. Harry laget en liten lyd, men så gikk det opp for han hvor han var, så han reiste seg brått. Han så helt bortkommen ut, med krøllene til alle kanter, og med mørke øyne. Du måtte le litt fordi han var så søt. «Okey. Hva skjer?!» spurte han, og tok seg til hodet. «Auu» Du kjente en stikkende følelse i hodet du også, som du ikke hadde lagt merke til. Du var så kvalm at du måtte legge deg ned, og nå lo du med hodet stappa ned i en pute. Du prøvde å samle tankene: OK. I går. Hva gjorde jeg? Hva gjorde VI? DU, og HARRY i en seng. FULLE! Du reiste deg raskt opp, noe som gjorde at hodet ditt verka noe helt sykt. Det så ut som om Harry tenkte på det samme. «Vi.. gjorde vel ikke noe spesielt i går kveld.. jeg mener.. i natt.. ?» Harry så veldig usikker ut, og prøvde hardt å tenke tilbake på i går kveld. Du begynte å bli beskymret. Dere var jo begge fult påkledd, så? «Nei! Jeg husker det!» sa Harry. «Jeg du, Celia og Louis gikk sist av alle sammen.» Kaitleen la seg sammen med Cloe i det andre rommet, Og Celia ble med Louis. Jeg fulgte deg hit. Men du var så dårlig, og spydde, så jeg bestemte meg for å sitte her med deg. Men så ble jeg så trøtt at jeg la meg vedsiden av deg når du hadde sovna, også sovna jeg.. Ingenting skjedde.» Harry så på deg og smilte. «Bortsett fra..» Du så på Harry, som hadde et lurt blikk, og med ett følte du deg uvel. «Hææ?! Hva gjorde jeg!» Harry begynte og le, noe som gjorde deg urolig. Du hadde vært helt full en gang før, og det endte opp med at du hadde gått rundt på festen og lett etter six-packer på alle guttene, noe som ble et veldig populert samtaleemne på skolen. Alle guttene som gikk forbi deg i gangen prøvde å vise deg six-packene dems, og du begynte å bli veldig lei av det. Harry så på deg, og smilte fortsatt.. «Ey jeg kan ikke ha vært full.?» Du så spørrende på Harry «Neei da, men du løp rundt i souiten og prøvde å finne ut hvem av skapene som skulle føre deg til Narnia!» Harry fikk latterkrampe, noe som var veldig smittende fordi han hadde så søt latter. Nå satt du og lo også, men du var døds flau.

Kaitleen og Cloe sto nå i døråpningen, og når de så deg, og de fikk se ansiktet ditt, fikk de helt lætiss. «Hvaa?!» Sa du, og gikk inn på badet. Du så deg i speilet, og skvatt av speilbildet ditt. Du så omtrent ut som Harry gjorde, bortsatt fra sminken da, som hadde blitt dratt ut. Hvor kom all den maskaran fra? Du var sikker på at du ikke hadde tatt på så mye. «Hvorfor sa du ikke at jeg ser helt forferdelig ut Harry!» Ropte du til han. «*ditt navn* Du ser aldri forferdelig ut.» Svarte han. Det fikk deg til å bli varm i hjertet, men du visste ikke hva du skulle svare. «Dessuten, så syntes jeg du så søt ut.» Du skjønte egentlig litt hva han mente, fordi du syntes Harry så utrolig søt ut med de mørke ringene rundt øya, og det bortkomende, forvirrede ansiktet. Nå hadde du vasket vekk maskaren, og fått gredd håret litt. Du gikk ut, og satte deg i stolen ved siden av senga. «Du er ikke så verst du heller da» sa du, og så inn i de fineste hangover-øynene på jorden.

Ironisk at du tenkte på det akkurat da, fordi plutselig hørte du Kaitleen synge på «Hangover» av Taio Cruz i rommet ved siden av. «Kaitleen!» ropte du. «Hvaa?! Det er dere som har hangover da!» Cloe lo fra badet. Du så på Harry som bare lo der i senga med ansiktet opp mot taket. «Jeg er sulten jeg. Er du?» Spurte han, og snudde seg mot deg. Du kjente magen rumle akkurat da. Harry lo litt. «Jaa!» lo du også, og så på han. «Men jeg får gå over til de andre» Sa han, og reiste seg. «Ja. Vi ses etterpå» sa du, og så han gå ut av hotellrommet. Da han hadde gått ut, la du deg ned i sengen, med hodet i puta. Du tenkte på Harry. «Åhh! Er det mulig eller!» sa du til deg selv. Kaitleen tittet ut fra badet med tannbørsten i munnen. Hun lo av deg. «Serr. *Ditt navn* Dere er såå søte sammen!» Kaitleen spyttet ut tannkremen, og satte seg ved siden av deg i sengen. Du smilte ved tanken; Du og Harry. Harry og *ditt navn* «Men Kaitleen» Hørte du Cloe si fra rommet ved siden av. «Hvordan går det med deg og Zayn!!» Hun hoppet i senga ved siden av deg, og så på Kaitleen. Du så på henne nyskjerrig og flørtende.

«Zayn er såå søt!» Sa hun uten et snev av flauhet. «Han er liksom ikke bare sånn utseende-søt, hvis dere skjønner.. Han har bare deen søte personligheten! Han er ikke sånn klein og være med heller han er liksom så naturlig behagelig å være rundt, selv om han virker litt stille av seg, så blir han liksom sånn venn-aktig, og det er som om vi har vært venner leenge!» Du skjønte akkurat hva hun mente. «Åh. Niall er så rå» begynte Cloe. «Ja Cloe! Skjer med deg og Niall a?» Du smilte spent. «Ahh. Niall er utrolig morsom, og vi har masse til felles! Han har helt lik musikksmak som meg, og humor! De er det IKKE mange gutter som har.» Du smilte til Cloe, og du husket at for bare en uke siden, så hadde hun klaga over at det ikke kom til å være en eneste gutt i verden som passa med henne. Hun begynte å miste interessen for gutter på grunn av det.

Det banket på døra, og du gikk for å åpne. Det var Celia. Hun hadde allerede kledd på seg, og var ferdig stelt. «Hvor har du vært a?» Spurte du henne, og hun lo litt av hvordan du så ut. Hun hadde et lurt smil. Du skjønte at det var noe rart, så du dro henne med deg til sofaen. Det hadde alltid vært deg og Celia som var de beste vennene i gjengen, og det var vel fordi foreldrene deres var gode venner, og du hadde kjent Celia så lenge du kunne huske. Dere satt i sofaen begge to. «Jeg og Louis sto bare opp litt tidligere» Sa hun, men du viste at det ikke var sant. «Celia..» Sa du, og skulte på henne. «OK da. Vi har ikke sovet i det hele tatt.» Du lo litt av henne, fordi det var så typisk henne og være oppe hele natten, og du lurte på hva slags sprell de to hadde funnet på nå. «Jeg kom inn her og skifta for ca. en time siden..» Du avbrøt henne. «Hvor mye er klokka!!» Ropte du, og prøvde og finne veska med mobilen din i rommet. Du fikk et lite panikk-slag, og Celia roet deg ned. «Slapp av! Vi passa på at du og Harry hadde med dere alt.» Hun lo når hun sa det. «Var det bare vi som var litt for fulle i går? Eller var alle det?» Spurte du Celia. Du følte deg utrolig dum. «Neida. Slapp av, alle var det, og forresten så er klokka vare 07.00 så vi har god tid.. Frokosten starter klokka 09.00.» Du fant veska di, og satte deg ved siden av Celia igjen. «Jaa..?» Du så på henne. «Vi var ute i parken ikkesant, også skatet vi litt, og på slutten så sattte vi oss på en benk, syykt romantisk, også..» Hun gliste, og rødma. «Ja!!! Også?? Hva da!» Du ble utolmodig. «HAN KYSSA MEG!!» ropte hun, og du ble overexited, og hoppa opp og ned i sofaen. «Hææ! Serr!? Neei!??» Celia lo og hoppa opp og ned. «Ja! Helt serr!» Å det var såå romantisk!» Det føles som om jeg har kjent han kjempe lenge, selv om jeg ikke har det! Går vi for fort fram?» Spurte hun, og du måtte tenke litt over det. Du skjønte hva hun mente, fordi du følte det samme ovenfor Harry. «Jeg vet ikke jeg» sa du, og det var faktisk helt sant. Du visste ikke. Du hadde aldri følt det sånn for en gutt før. En gutt som Harry.

______________________________________________________________________


28.01.2012 | 13:23 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 13

Hei :) her kommer del 13.. Som dere som leste den forige bloggen min vet, så er dette så langt jeg kom på den forige bloggen. Altså dette er det jeg hadde.. Men ikke fortvil! jeg skal skrive mer, lover. men har litt stress med skolen og sånt, (noe som var grunnen til at jeg ikke fikk lagt ut noe i går) Så sorry for at det blir en smule kortere deler fremover ;) Hvis dere er flinke til å kommentere så skal jeg prøve å få lagt ut en del til i morgen, og en har ingen lest, altså premieren på en HEELT ny del! hehe :P Here You Go <3

_________________________________________________________________________

 

Når timen var ferdig bestemte dere dere for å gå tilbake til hotellrommet for å hente badetøyet. Da dere var på vei ut døra ble dere stoppet av Billy. Guttene gikk utenfor og venta. «Det der er det beste jeg har sett!» Sa Billy, og strakte armene ut i været. Dere sto rundt han, og smilte spørrende. «Hvor har du lært det der?» Spurte han, og det gikk opp for deg at han snakket til deg. «Eh.. vet ikke? Hva da?» spurte du. «Du rappet! Serriøst du er den første jenta jeg har hørt rappe så bra» De andre jentene så smilende på deg. «Og, du» sa han, og så på Celia. Stemmen din.. heelt syykt!» Billy var overentusiastisk, og veivet med armene i været. «Kuleste jeg har hørt ass» sa han til seg selv. «Hvor har dere lært dere dette? Med koringen og sånt. Hvor har dere tatt timer?» «Å nei, vi har ikke tatt timer» sa Cloe. «Vi synger bare for gøy» Sa du. «Også har vi deltatt i mange konkurranser» la Kaitleen til. «Har dere satt.. opp Dette  helt selv?» spurte han forskrekket. Dere nikket litt spørrende. «Helt sykt» gjentok han til seg selv. «Men dere har vel ting å gjøre. Dere får komme dere videre.» sa Han og smilte. Du visste ikke helt om det var et spørsmål eller ikke. Dere nikket, smilte, og takket før dere gikk ut. «Og forresten!» ropte han bak dere. «Dere må komme til baren i kveld, det skal være karaokekveld med Disneytema.» «Ja vi får se hva vi gjør» ropte du bak deg, og smilte.

Da dere møtte guttene utenfor fikk dere totalt lættis. Dere begynte bare å gå mot hotellet.  «Hva er det!» Spurte Louis Celia. «Han der? Han var rar» sa hun mens hun lo. «Skal vi dra på Disneykaraoke i kveld eller?» sa du og lo. Guttene skjønte ingenting, men de bare lo av dere. «Hva sa han?!» Spurte Liam forvirret, og så på dere. «Han ga oss masse creds for sangen og sånt» sa du, og dere fortalte alt han hadde sagt. «Han var helt gal» Sa Cloe og lo. «Men helt serriøst. Dere var råflinke!» Sa Harry, og så på deg og smilte. «Ja! Hvordan.. Hvor har dere lært det der?» Spurte Louis. «Hvorfor tror alle at vi har lært det av noen?» Spurte Kaitleen og lo. «Hæ? Har dere lært det av dere selv da?» Spurte Zayn overasket. «Lært hva da?» Spurte Cloe, som nå sto på skateboardet som rullet ved hjelp av Louis. «Dere sang som om dere hadde øvd til et show i mange måneder» Sa Liam. «Hvor lenge har dere øvd på sangen i det heletatt?» Spurte Niall. «Akkurat den sangen øvde vi på i kanskje 3 uker. Vi øver ganske ofte sammen, og den sangen sang vi i en talentkonkurranse for to uker siden» Sa Cloe. «Kult» sa Niall.

Dere kom til hotellrommet, og skiftet til badetøy og vannfast sminke. Guttene var ferdig lenge før dere, så de satt bare i sofaen og venta. «Ferdige snart eller» ropte Niall fra den lille sofastuen. «Vi sovner her snart» ropte Harry. «TAdaaa!! Ropte dere, og stelte dere på en rekke. «Ferdig!» Sa Kaitleen. «Da går vi.» Sa du, og dro med deg Harry ut.

Ute var det strålende sol, så du tok på deg ray-ban solbrillene. Du kjente Harry dulta litt til deg. Du så på han, og han pekte på Kaitleen og Zayn som gikk sammen litt lenger framme. Han smilte et lurt smil, og du skjønte hva han mente. Dere listet dere til dere sto rett bak dem. De merket ikke at dere sto bak dem før dere begge skrek: «Heeeeeiiii!!!» Begge to skvatt til, og Kaitleen slo til deg. «Auu! Hva var det for!» lo du. «Hva skjer heeeer aaaaa?» Spurte Harry på en måte som fikk begge to til å rødme. Du lo litt. «De er søte da. Harry» sa du, og dro med deg Harry, så de fikk være litt i fred. «Jeg tror Zayn liker Kaitleen» Sa Harry. «Å?» så du nyskjerrig. «Tuller du eller?! Zayn snakker om henne heele tiden» Sa han, og etterlignet Zayn om alt han hadde sagt. Det var omtrent det Kaitleen hadde sagt om han også: ?Zayn har såå kul musikksmak!? eller ?Zayn er såå flink til å synge? eller ?ååå Han har så fint hår, øyne, klesstil osv.? Du kikket bak deg på Celia, Louis og Liam som var helt opptatte i en diskusjon om Gulrøtter. Og Niall og Cloe som lo av etellerannet. Dette kommer til å bli verdens beste ferie tenkte du, og så på Harry som smilte søtt tilbake til deg.

 

Dere skiftet raskt når dere kom frem til badelandet. Dere møtte guttene utenfor. Liam hadde gått for å hente kjæresten, Danielle, og Niall, Cloe, Kaitleen, og Zayn hadde gått ned i ett basseng.  «Er det noen som blir med til den sklia der!» Sa Louis og pekte på en mørkeblå sklie som var superhøy. Du så opp på den, og kjente banke hardt i magen. «Ehh..» sa Celia skeptisk, og så redselsfullt opp på sklia. «Hallo. Ta det med ro. Vi kan kjøre sammen. Det er lov!» Celia tok hånda til Louis, og begynte å løpe. «Ok kom igjen vi gjør det! *ditt navn* Bli med!» Du så skeptisk på Harry, og så opp på sklia. «Skal vi ta den sammen?» spurte Harry. «Kom igjen a! Det er ikke såå skummelt.» Du nølte litt, men du ble med han. Dere sto på toppen av trappen med Celia og Louis. «Nææ Louis, jeg vet ikke helt om jeg vil det her.» Sa Celia, og så ned trappen. «A kom igjen a! Det er ikke så skummelt da» Sa Louis, og satte seg på dobbelbaderingen i sklia. «Er du feig eller?!» lo Louis. Han lagde kyllinglyder til Celia. «å er du frekk eller!?» Celia satte seg foran Louis i baderingen. Louis la armene rundt Celia, og dyttet unna. Du kunne høre skriket til Celia fra langt nede i sklia. Du så ned fra trappen. Alle så kjempesmå ut fra der dere sto. Du så inn i sklia som var helt mørk, men med noen få lys. Man kunne ikke se enden. Du visste ikke hvordan du skulle takle sklien, fordi du var jo klaustrofobisk. Du hadde jo selvfølgelig tatt sånne sklier før, men de var ikke så lange, og mørke. «Er du klar?» Du ble avbrutt av Harrys myke, hese stemme. Du kikket bort på han. Han kunne se redselen i øynene dine. «Vi kan godt gå ned igjen» sa han medfølende. Nei. Du SKULLE gjøre dette. Du satte deg i Den forreste ringen/skligreia. Harry satte seg bak deg. «Jeg passer på deg jeg» Sa han inn i øret ditt. Han la armene rundt deg, og du kunne kjenne sommerfuglene spre seg. Du var ikke lenger redd nå. Han dyttet dere utenfor, og du kunne ikke annet enn å bare skrike. Du smilte ved tanken av at du hadde Harry rundt deg. Da dere var nede sto Louis og Celia og ventet på dere der. De klappet for dere, og du var stolt over at du hadde gjort det. Du så på Harry som smilte til deg, og ga deg en highfive «Godt gjort. Jeg visste du ville klare det.» Du lo litt. «Sorry for skrikinga» sa du. «Å du var ikke den eneste som skrek» Sa Louis, og dulta til Celia. «Hey! Du skrek du også!» Lo hun.


Dere kunne se Liam, og en jente som så ut til å være Danielle stå borte ved kiosken. Niall, Cloe, Zayn og Kaitleen satt ved et bord litt lenger unna. «Å se der er Liam og Danielle» sa Harry. Liam hadde sett dere, og vinket dere bort til seg. Dere gikk bort til dem, og du, Celia, Kaitleen og Cloe hilste på Danielle. Dere kjøpte is, og satte dere på et bord i skyggen. Liam hadde fortalt alt til Danielle om dere, og hvordan de møtte dere. Danielle var utrolig kul, og det var lett å bli kjent med henne. Praten gikk utrolig lett, og når dere var ferdig med å spise isen var dere akkurat som som bestevenner.

Dere prøvde nesten alle skliene, og Harry hjalp deg med å ikke være så redd for skliene. Da det var ca. 3 timer til middagen bestemte dere dere for å prøve ut spaannlegget.  Dere gikk og dusja, og dere fikk hver deres morgenkåpe. Dere måtte le av Harry og Louis som hadde tatt hvert sitt håndkle på hodet. Guttene så utrolig dumme ut med håndkletøfler, og morgenkåpe.

 

Dere gikk for å få ansikstbehandling, og alle fikk hver sin grønne ansiktsmaske, og agurker på øynene. Det var utrolig deilig og avslappende. Guttene ble fort lei av spaet, så de stakk for å bade i bassengene. Danielle ble igjen i spaet sammen med dere. Dere dro for å få massasje. Mens dere lå der ble dere godt kjent med Danielle, og dere fant ut at hun og Liam hadde vært sammen i snart et år, og at hun var en proffesjonell danser. Hun visste hvem danselæreren til Celia var, og hun hadde god kontakt med henne.

 

Det begynte å bli sent, og dere bestemte dere for å gå og skifte til middagen. Dere gikk å spiste. Dere satt rundt middagsbordet og snakka om masse rart. «Ey! Hva skal vi gjøre i kveld a?» Spurte du de andre. «Dra på Disneykaraoke..» så Zayn og Kaitleen i kor. De begynte å le. «Serr det hadde jo egentlig vært litt kult da!» Sa Liam. Liam digga Disney, og det gjorde egentlig du også. Hvertfall når du var mindre. Du kunne omtrent alle disneyssangene, fordi du hadde sett på det hele barndommen din. «Vi kan jo gå innom der da, og sjekke det ut» sa Harry. «Dessuten er det jo gratis drikke» Du lo av Harry. «Harry da. Er det det eneste du tenker på» Du kunne ikke nekte på at du ikke hadde tenkt på det selv. «Men jeg får ikke noe drikke her jeg da» sa du med trist ansikt. «Nei. Men det skal jeg fikse» Sa Harry, og alle begynte å le. «Let?s get wasted!» sa du på tull, og tok armen opp i været. De på bordet ved siden av så rart på deg, og du bare så rart tilbake.

 

Du tok på deg en gul kjole, de røde weggiesene og litt ekstra sminke. Du dro på deg tre røde perlearmbånd som matchet skoa, og dro med deg veska. De andre sto og venta utenfor. Du sjekka om du hadde glemt noe i rommet, men det hadde du ikke. «Så hva syns du Harry?» sa Celia, som holdt Louis i hånden. «Nydlig.» Sa Harry. Du fant ut at de snakket om deg. «eh Hæ?!» sa du forvirret. «Harry syns du er råsexy» sa Celia. Du rynket på nesen til Celia. Harry så på deg og smilte. «Sant det.» sa han. Du kjente du rødmet. «Ok skal vi gå» sa Kaitleen. Harry la armen rundt deg, og dere gikk. Louis fortalte noe morsomt som alle fikk helt latterkrampe av, inkludert Harry. Du fikk ikke med deg hva han sa. Du fikk egentlig ikke med deg noe i det hele tatt. Du bare nøt Harrys faste, varme grep rundt deg.

Da dere kom til baren sto de tre fjortissjentene fra før i dag og sang. De sang en Hannah Montana sang, og dere måtte le litt, fordi de levde seg helt inn i det. De sang helt OK, men Hannah Montana?! Tuller de?! Du så på Harry, som hadde blikket fest på den åpne baren. Du slappa han lett i ansiktet for tull. «Harry, ro deg ned nå» lo du. De andre fant en plass helt bakerst i hjørnet. Det var nesten fullt der. Du og Harry gikk til baren, og du bestemte deg for å bare prøve om de ga deg noe. «Har du leg?» Spurte damen i baren med slapp stemme. Du latet som om du letet i vesken. «Å neei. Jeg glemte lommeboka i hotellrommet» prøvde du deg. «Sorry men da kan jeg ikke servere deg noe.» Harry kjøpte to øl, og du spurte om et glass vann bare for at de ikke skulle tro at ølen var til deg.

Dere satte dere med de andre og så på alle som sang. De fleste var ganske flinke, og du kunne nesten alle sangene. Litt lenger utover kvelden begynte alle å bli litt brisne. I tillegg hadde dere drukket masse red bull, og hadde masse energi. Dere lo av alt og sang med på alle sangene. Det kom en mann opp på scenen og sa at nå skulle de spille sangen fra Tangeled. Du så på Niall og Cloe. «Neeeeeii! Vet hva du tenker!» Sa Cloe og lo. «Kom igjen da dere!» sa Kaitleen. Du reiste deg, og ropte til mannen at dere hadde noen her som ville synge. «Neeei a! Ikke her!» sa Niall. Louis og Caitleen prøvde og dytte Cloe og Niall opp av sofaen. Musikken hadde allerede starta, og de nektet, men lo med. Plutselig reiste Niall seg opp, og dro med seg Cloe opp på scenen. Sangen var allerede halvveis, men de hoppa rett inn i den. Dere jubla, og hoia og skrek! «Cloe og Niall!!!» ropte du. De sang av full hals, og det var nydlig. Stemmene dems passa perfekt sammen. De passa perfekt sammen tenkte du, og smilte ved tanken. Cloe hadde altid syntes det var vanskelig å snakke med gutter fordi hun var så sær, og så annerledes, men hun hadde ikke klaga på Niall. Du kikket bort på Kaitleen som lå i armroken til Zayn, og kosa med armen hans, og Celia som prøvde å vaske vekk en isflekk som hun selv hadde plassert på Louis sitt kinn. De hadde fullstendig latterkrampe av et bilde Louis tok av Celia. De var så søte når de holdt på sånn tett inntil hverandre. Danielle og Liam satt og kyssa, og kosepratet. Du lente deg tibake,og plutselig kjente du Harry sin arm over skuldren din. 

 

Sangen de sang:

http://www.youtube.com/watch?v=yD_IEqxp-e0

_____________________________________________________________________________

POSTED BY: Kaia 


28.01.2012 | 12:38 | Kategori: One Direction

iCarly & Brit Award

Hadde vært utrolig kult for gutta å få sin første Brit Award!!

POSTED BY: Hedda


28.01.2012 | 12:37 | Kategori: One Direction

Gutta trener for å få DIN stemme i Brit Award

One Direction have released a campaign video in attempt to win a Brit Award next month.

The boyband have been nominated for 'Best British Single' at the ceremon, for their debut hit 'What Makes You Beautiful'.

In a bid to win votes from fans, the group have uploaded a video of themselves working out in preparation for the Brit Awards on February 21.

The clip sees Louis Tomlinson boxing, Zayn Malik weight lifting, Niall Horan skipping, Harry Styles dreaming of winning an arm wrestling competition and Liam Payne lifting a chair with Styles sat on it.

The video ends with the statement: "One Direction are training hard. Help them lift their first ever Brit Award."

One Direction recently premiered the video for their new single 'One Thing', which is the third to be lifted from their

debut album Up All Night.

Sorry for de blå greiene xD haha, men jeg håper alle stemmer på dem for det har de virkelig fortjent!!

Her er en film de laget for å få oss til å stemme på dem:

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/dXSKeQtD7bw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Se denne også dere:

http://www.youtube.com/watch?v=YClfMC0KMDc&feature=relmfu


Sorry igjen, lover at jeg skal lære meg å legge ut YouTube videoer, men inntill da får dere bare klippe og lime inn linken. Anbefales virkelig å se dem!!

POSTED BY: Hedda


28.01.2012 | 12:11 | Kategori: One Direction

Flere bilder av gutta på flyplassenPOSTED BY: Hedda


28.01.2012 | 12:06 | Kategori: Flyplasser

Gutta på vei til LA i går

I går dro gutta til LA, Holliwood for å filme episoden de skal være med i iCarly.

"Harry Styles isn?t going to have time to mope about after his split with Caroline. The One Direction boys are being kept busy as they?re flying off to LA - literally as we write.

The X Factor group have been spotted at Heathrow this afternoon, and spies on Twitter reveal that the boys were seen scoffing a Wagamama lunch before sprinting through the airport to catch their flight.

The boys are heading off to Hollywood to film an episode of the hit Nickelodeon series iCarly, which should help launch their career in the States. If that happens Harry really will be kept too busy to think about his broken heart"

Altså gjør de dette for å få løftet karieren i USA.

I går:

Gutta satte seg ned for å spise litt da de var på Heathrow Airport i går, og måtte løpe for å rekke flyet.

Her prøver de å komme seg inn i bilden, noe som ikker så lett altid ;)Her har de endelig landet i LA.


(sorry for at det har vært litt lite news og oppdateringer i det siste, men jeg lover at dere fra nå av skal bli oppdatert med en gang vi vet noe)

POSTED BY: Hedda

 


28.01.2012 | 11:47 | Kategori: One Direction

Sexy and i know it

Disse bildene ble tatt for to dager siden

POSTED BY: Hedda


27.01.2012 | 21:37 | Kategori: One Direction

Mer infor om iCarly

One Direction To Appear On 'iCarly'

 

MTV News exclusive: The British boy band will play themselves on an episode of Miranda Cosgrove's hit Nick show.

"iCarly" is about to feel the effects of a British Invasion. The show has just booked British boy band One Direction to appear on the fifth season of the Miranda Cosgrove-starring show.

 

The guys will be on set Monday to tape their appearance on the episode, during which they will play themselves and perform "What Makes You Beautiful."

 

According to a synopsis of the episode, "Carly returns home sick after a trip and discovers that One Direction has accepted an invitation to perform on their web show. Not long after arriving, bandmate Harry becomes sick and we see Carly doting over him. Realizing Harry is playing sick for the attention, they hatch a plan to get him back in the group by telling him Gibby has become their newest bandmember. Meanwhile, Spencer becomes a personal trainer and gives a bratty girl a makeover."

 

POSTED BY: Hedda


27.01.2012 | 21:25 | Kategori: Facebook/Twitter

Harry og Caroline har slått opp

Heey, ja som dere sikkert skjønte så har Harry og Caroline slått opp. Harry dumpet henne i kke, som mange trodde. Men de fant ut av det sammen. Dette skrev han på twitter:

Hva syns dere om dette? Jeg er i alle fall veldig glad må jeg innrømme, nå er jo Harry ledig for oss igjen ;)

 

POSTED BY: Hedda
27.01.2012 | 20:52 | Kategori: One Direction

One Direction i iCarly

One Direction skal være med i en episode i sesong seks av iCarly. Håper virkelig den kommer til Norge! :) Etter som jeg har hørt er det Harry som er hovedpersonen.Jeg vet ikke helt hva jeg syns om dette ennå, men hvem vet? Kanskje det blir kjempe bra :)

Hva syns du? Gleder du deg til å se?

POSTED BY: Hedda


26.01.2012 | 17:38 | Kategori: One Direction

I should have kissed you

One Direction kommer ut med ny singel i februar som heter "I shoud have kissed you, her er et lite previuw:

(Sorry, jeg er virkelig ikke noe data geni så jeg klarte selvfølgelig ikke å legge ut video. hehe, men klikk på linken så finner dere den :))

http://www.youtube.com/watch?v=CotiPz0T-wE

Hva synses dere om den? Gleder dere dere til hele kommer ut? :)

POSTED BY: Hedda


26.01.2012 | 15:55 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 12

Heei :) her har dere del 12 :) Denne delen er litt rar fordi dere må liksom høre på den sangen som kommer senere mens dere leser sangen hvis dere ikke har hørt sangen før ihvertfall :P hehe Håper dere liker den :)

___________________________________________________________________________

Dere gikk ut av lobbyen for å komme dere til bygning 3. For å komme dere dit, måtte dere gå til nesten på andre siden av hotellet, følte dere ihvertfall. Dere gikk forbi badelandet som var ute, og det så dritkult ut. Det var masse sklier både ute og inne, På hjørnet var det en inngang til et eget spaannlegg. «Dit SKAL vi» sa du til Kaitleen og pekte på spaet. «JA! Se. De har gjørmebad! Haha lol» Kaitleen pekte på et gjørmebad man kunne se gjennom inngangen. «Jeg gleder meg egentlig litt til sangtimen jeg.» Sa Harry. «Ja! Det blir råkult det å da! haha» svarte du.

Dere fant bygning tre etter et kvarters leting, spørring, og latterkramper. «Er det mulig?» lo Niall da dere kom frem. «Det var jo bare å gå ut den andre utgangen fra lobbyen» han pekte på en dør på bygningen ved siden av, som førte rett inn til lobbyen. Alle sammen fikk helt latterkrampe. «Timen begynner om ti minutter!» Sa Celia, og så på klokken.

Dere kom dere til rommet der dere skulle ha timen. Rommet var et auditorium som så nesten ut som en kinosal, bare mye mindre. Det var ca. 30-40 røde seter som sto på rekker oppover. Forrest i rommet var det en liten opphøyd scene. Dere fant dere en ledig rekke, og dere satt dere ned. Harry satte seg ved siden av deg, og smilte søtt.  Etter at par minutter kom en høy gråhåret mann inn. Han stelte seg på den lille scenen, og tok microfonen. «Wow! For et oppmøte» sa han og så seg rundt. Det var nesten fullt i salen. «vel. Jeg heter Billy Croster» Begynte han. Noen som satt litt lenger fremme begynte å klappe, og nå klappet hele salen. «Tusen takk!» ropte Billy. «Ok. Før vi begynner. Dere er jo sanggrupper alle dere som er her» sa han og så rundt i salen. «Dere har meldt dere på denne campen sammen, og en ting lurer jeg på. Hvis jeg hadde spurt en av dere om dere kunne ta med dere deres gruppe, og kommet ned hit, og synget for oss. Hadde dere gjort det?» Spurte han salen. «Tenk litt over det.» Du tenkte over det. Det hadde vært litt skummelt, men utrolig gøy. «Du!» sa Mannen og pekte på en jente som satt tre rader foran dere. «Reis deg opp litt så jeg får sett deg.» Hun reiste seg nervøst. «Hva heter du?» Spurte han henne. «Christine.» Sa hun. «OK Kan gruppa til Christine reise seg?» Spurte han, og to andre jenter reiste seg. Du kunne ikke se ansiktene dems, men to av dem hadde blondt farget hår med brun ettervekst. Alle tre hadde tuppert hår, og de så ut som noen fjortisser alle sammen.  Du hørte Harry kremte litt, så du så på han, og smilte. Du kunne se at han prøvde å holde latteren inne. «Hvis jeg hadde spurt dere om dere kunne komme opp her og synge. Hadde dere gjort det da?» Spurte mannen, og så på jentene. «Ehhm.. Jeg tror ikke det ass. Det er liksom litt skummelt da» sa hun med tilgjort søt stemme. Nå kunne du høre Louis og Celia le litt. De klarte ikke å holde seg, hværtfall ikke når de satt sammen. Jentene hadde tydligvis hørt det fordi de snudde seg. De hadde alle mørk, svart maskara og masse pudder så de så ut som noen bimboer. Du smilte bredt til dem fordi du også holdte på å begynne å le. «Kan ikke de synge?» Spurte hun ene. «Hvis dere er så mye bedre» sa hun andre, og så på Celia med et skikkelig bitch-blikk. De pekte på deg og Celia. De to andre begynte å le, og nå så hele salen på dere. Celia, og Kaitleen reiset seg, og så stygt på de andre jentene, og du og Cloe så på dem med et NEI! IKKE GJØR DET!- utrykk. «wowow, jenter. Slapp av litt nå» Hørte du Billy si i microfonen. Du kjente at ansiktet ditt ble rødt som en tomat, og du så ned i gulvet. Celia og Kaitleen hadde stoneface, og de sto fortsatt. «Ville dere kommet opp for å synge da? Hva heter du. Du med den america-toppen» Du kjønte at han mente Celia. «Klart det! Ikke noe skummelt det» sa hun og smilte til de tre bertene. Billy gjorde en bevegelse at dere skulle komme ned. Du så på Celia som kom mot deg, og Kaitleen som prøvde å dra med seg Cloe. «Kom igjen *ditt navn* Dette klarer du.» Hørte du Harry si. «Drit ut de jentene!» Visket han. Du smilte til han og reiste deg. Hele salen jublet bortsett fra Fjortissjentene. Du så på Cloe med et «Kom igjen-blikk» Så reiste hun seg. Niall og Louis jublet. Dere gikk ned trappen, og ned mot den lille scenen hvor Billy sto.

Du var utrolig nervøs, men så tenkte på det Harry sa. Jeg klarer dette tenkte du, og med en gang fikk du masse selvtillit. Dere gikk på en rekke ned trappene, og tilslutt sto dere ved siden Billy. «Whoow!» sa Billy og fikk hele salen til å klappe. «Dette kaller vi mot, og selvtillit.» sa han. «Det er en veldig viktig ting innenfor musikkverdenen. Skal dere få et bra resultat, og bra kunst må dere ha selvtillit, og tro på dere selv» Han var kjempe ivrig.

«Ok, Jenter. Er dere sikre på at dere vil dette?» Spurte han dere. Han snakket ikke i mikrofonen lenger nå. «Dette var egentlig bare en test» lo han. «Nei. Dette skal vi gjøre!» Sa du, og stelte deg strakt opp. «Positiv instilling! Det er supert! Charlie! Vi trenger fire mikrofoner!»  etter 5 sekunder kom det en lav mørkhåret mann med litt skjegg og svarte, firkanta briller. Han ga alle en mikrofon hver. «OK hvilken sang vil dere synge?» Spurte Billy og så på dere. Oi. Det hadde dere ikke tenkt på. Celia og Kaitleen begynte å viske litt. «Har dere compen (instrumental versjon)  til Fly av Rihanna og Nicki Minaj.» Spurte Celia Billy. «Det har vi!» Hørte du Charlie si bak scenen. Du så spørrende på Celia. «*Ditt navn* dette klarer du! Du er superflink!» Dere hadde øvd mye på den sangen i mange uker, så dere kunne den godt. Det eneste problemet var at du skulle synge Nicki Minaj-delen, og du skulle rappe! Du hadde aldri rappet foran andre enn jentene og foreldrene deres. «Whoooo! Kom igjen *ditt navn*» Det var Louis og Harry som ropte. Du smilte opp til dem. «Vi gjør det!» sa du.

Sangen begynte, og Celia sang fantastisk. Hun hørtes nesten ut som Rihanna mens hun sang.

 

( Her er sangen. Hør på den mens du ser hvem av jentene som synger hva: ) haha!

 

http://www.youtube.com/watch?v=gaVtC5A5frA

 

[Celia]

I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise
To fly
To fly

[Du rapper dette mens Kaitleen og Cloe synger annenstemmer i bakgrund]
I wish today it will rain all day
Maybe that will kinda make the pain go away
Trying to forgive you for abandoning me
Praying but I think I?m still an angel away
Angel away, yeah strange in a way
Maybe that is why I chase strangers away
They got their guns out aiming at me
But I become near when they aiming at me
Me, me, me against them
Me against enemies, me against friends
Somehow they both seem to become one
A sea full of sharks and they all see blood
They start coming and I start rising
Must be surprising, I?m just summising
Win, thrive, soar, higher, higher, higher
More fire

[Celia]
I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise
To fly
To fly

[Du rapper. Cloe og Kaitleen, annenstemmer.]
Everybody wanna try to box me in
Suffocating everytime it locks me in
Paint they own pictures than they crop me in
But I will remain where the top begins


Cause I am not a word, I am not a line
I am not a girl that can every be defined
I am not fly, I am levitation
I represent an entire generation
I hear the criticism loud and clear
That is how I know that the time is near
So we become alive in a time of fear
And I aint got no muthaf-cking time to spare
Cry my eyes out for days upon days
Such a heavy burden placed upon me
But when you go hard your nay?s become yay?s
Yankee Stadium with Jay?s and Kanye?s

[Celia]
I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise
To fly
To fly

[Cloe]
Get ready for it
Get ready for it
Get ready for it
I came to win
Get ready for it
Get ready for it
I came to win

[Alle stpr på rekke og synger dette sammen.]
I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise
To fly
To fly

 

Du koste deg på scenen mens du sang, og det så ut som om de andre likte det også. Innimellom så du på Harry som smilte, og noen ganger så han på Louis og måpte. Da dere var ferdig sto dere alle på rekke, og tok i mot all applausen og jubelen. Dere fikk stående appllaus fra salen, til og med Billy. «Wooow!!!» Billy så helt forskrekket ut. «Det er den beste rappingen jeg noen gang har hørt fra en jente» Han så på deg, og du kjente at du rødma. Salen jublet fortsatt. «Helt serriøst! Det er det beste jeg noen gang har hørt her av en gruppe på mange år, og jeg har jobbet her lenge.» Nå snakket han ikke lenger i mikrofonen. «Jeg vil snakke med dere når denne timen er ferdig. Wow» Dere kunne ikke gjøre noe annet enn å bare smile. Dere gikk opp til plassene deres, og alle så på dere med store øyne. 

___________________________________________________________________________

Sorry at den ikke kom før nå, men jeg glemte det heelt i går :S hehe 

POSTED BY: Kaia


25.01.2012 | 21:32 | Kategori: One Direction

Imagines

JUST 4 U<3

POSTED BY: Hedda

 


24.01.2012 | 21:58 | Kategori: One Direction

ImaginesPOSTED BY: Hedda


24.01.2012 | 19:35 | Kategori: Harry Styles

What do Harry Styles' family think of Caroline Flack? His sister Gemma tells all...

So what will you find in the new issue? Well, for a start, we nabbed a One Direction sister for a chat. Harry Styles sister, Gemma, in fact. And naturally we had quite a few questions to ask her ? like how Harry?s coping with having hundreds (and thousands) of teenage girls throwing themselves at him. And er, what she thinks of the whole Styles/Caroline Flack saga? Is she (and her family) happy that Harry?s going out with the TV presenter who is 15 years his senior?

?Harry?s very thoughtful and caring. If he likes someone, he?ll tell them. He won?t hide how he?s feeling.? Gemma told us exclusively.

So does this ?thoughtful and caring? nature mean the Styles family have accepted their son?s new romance? Is Ms Flack his very first girlfriend? Can they see a long-term relationship developing there?

Oh there are so many questions about The Styles. And there?s only one way to find out what his sister had to say about it all. So go on, get your brand new copy of heat now ? it?s on the shelves today!

And if that's not enough for you - we have Little Mix's very private photo albums to show you and find out which stars have been over-doing it on the booze train this Christmas.

Do return to tell us what you think of the new issue?POSTED BY: Hedda


24.01.2012 | 19:20 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 11

Hei :) Her har dere del 11 :) litt kort del i dag :( Men jeg håper dere liker den fordet haha! :P

______________________________________________________________________________________

Når klokken var 07.00 på morgningen hadde dere bare sovet maks tre timer alle sammen. Dere fortet dere opp av sengen, og stelte dere. Heldigvis hadde dere tre bad i souiten fordi dere bodde jo på en luxus souite. Frokosten begynte klokken 08.00 ifølge timeplanen deres. Celia ble først ferdig som vanlig. Hun hadde på seg en mørkeblå olashorts, hvit singlet med amerikansk flagg på «Jeg går ut og skater litt med Louis jeg» sa hun, og tok med seg brettet ut. «ok» sa du med munnen full av tannkrem. Cloe kom ut av badet hinkende på et bein fordi hun nettopp hadde tatt på neglelakk. Du måtte le litt av henne, fordi hun så så stressa ut. Cloe hadde på seg en lyseblå, blomstrete kjole. «Cloe. Kan du sminke meg?» spurte du henne. Mens du rotet rundt i kofferten etter den andre skoen din. Du hadde på deg en svart shorts, og en vid beige strikka genser. Cloe tok på seg skoene sine. «Ok. Hvor ligger sminka di?» spurte hun, og gikk inn på badet. «Fant det» ropte hun. Hun kom ut igjen, og satte seg i sofaen. Du satte deg rett ovenfor henne, og hun begynte å sminke deg.

«Jeg er ferdig!» ropte Kaitleen, og satte seg på sofaen, og skrudde på en sang. Hun skrudde på den sangen, I see the lights fra filmen «Tangeled » «Å jeg elsker den sangen!» Sa du, og begynte å synge med. «Jeg å» sa Cloe. «tror jeg kan hele utenat.» «Den er søt da. selvom den er litt barnslig og kjedelig» Sa Kailteen

Det banket på døra, og Kaitleen, gikk og åpnet.  Niall, Harry, Zayn og Liam kom inn. «Halla! Er dere ferdige?» sa Niall, og hoppet i sofaen ved siden av Cloe. «Ja. To minutter» sa Cloe, og ga deg maskaraen. «Skal bare ta på meg dette» sa du, og løp inn på badet. Du tok på deg maskaraen, og så på deg selv i speilet. Cloe er flink til å sminke ass tenkte du. Jeg ser råsexy ut. Du var litt nervøs for å gå ut, så du sto der i noen sekunder og tenkte deg om. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg klemme Harry? Betydde det noe det i går? Kommer det til å bli flaut?

Du gikk ut av badet, og så at Cloe og Niall sto og sang sammen til Tangeled-sangen. «Å så søtt! Dere kan den begge to» sa du, og smilte til dem. Det fineste var at de sang akkurat som i filmen omtrent, og stemmene dems passa perfekt sammen. De bare tulla og lo, men egentlig så var de sykt flinke. «Forresten Liam. Hvordan gikk det i går kveld?» spurte du Liam. Liam rødma litt, og smilte. «Det gikk fint det. Jeg og Danielle satt oppe og snakka i flere timer»  «Det var nok ikke bare det dere gjorde» sa Harry, og smilte flørtende til Liam. Alle begynte å le av det Harry hadde sagt. «hun kommer igjen etterpå da. Så skal hun være her hele dagen» Sa Liam, og brøt latteren. «Å så koselig! Vi må bli kjent med henne.» Sa Kaitleen. Du nikket og var enig.

«Skal vi gå?» spurte Harry og pekte på døra. «Frokosten starter om 10 minutter.» Dere gikk ned, og møtte Celia og Louis utenfor. Louis prøvde seg på skateboardet, men hann bare feila på et triks. Celia sto bare å lo av han, akkurat som oss andre.

Dere satte dere på et ledig bord i spisesalen, og ventet til dere kunne hente maten. «Shit!!!» utbrøt Kaitleen, og hun så helt forskrekket ut.. «Vi glemte åpningsmøtet i går!!!» Du så deg rundt, og alle så helt forskrekket ut. «whoops!» sa Niall, og lo litt. «Oi da. Nå gikk vi glipp av masse viktig informasjon.» sa Liam. «jaja. Vi får bare prøve og finne ut hva vi skal gjøre etterpå.» Sa Zayn, men han ble avbrutt av Den samme mannen som startet middagen dagen før.

Etter frokosten gikk dere til resepsjonen og fortalte at dere gikk glipp av åpningen. Damen i resepsjonen ga dere en mappe hver med navnene deres på som dere egentlig skulle få på åpningen. Dere satte dere i en sofa i Lobbyen, og studerte mappene. I mappene sto alt dere trengte å vite om programmet for de neste tre månedene. «dette er driitkult!» Sa Niall, og så på sidene med aktiviteter. Det var bilder av av badelandet, og spaet, og alt det andre kule dere kunne oppholde dere med i tre måneder. For ikke å glemme at dere skulle på timer med proffesjonelle sangere for å jobbe med musikk, og bli bedre innenfor det.

Dere kunne dra på en time med Billy Croster, en kjent sanger som hadde vært sanglærer for mange kjendiser. Timen begynte klokken ti, altså om en time. Her kunne man velge og vrake det var timer for alle mulige musikere som dere kunne dra på. Dere var jo her for å lære og synge bra som et band, og det var akkurat det guttene var her for også. «Skal vi dra på den timen?» Spurte Liam. «Det ser gøy ut da!» Sa Kaitleen, og så på oss andre. «Så kan vi dra på badelandet etterpå?» Sa Niall. Alle var superivrige, og alle hadde lyst til det. «Det er om ca. tre kvarter, i auditoriumet i bygning tre» sa du, og skumleste på siden der det sto om det. 


gammelt bilde men..

______________________________________________________________________

 23.01.2012 | 21:33 | Kategori: #1DFacts

Moments

Moments er skrevet av artisten Ed Sheeran, som også er en veldig god venn av Harry.

'Moments is about a girl dying, and her boyfriend committing suicide because he can't live without her.' - Ed Sheeran.


Her er hele betydningen av sangen:


Omg, nå gråter jeg hver gang jeg hører den.. :`(

POSTED BY: Hedda23.01.2012 | 21:07 | Kategori: One Direction

The 9 0?Clock News - James Corden is One Direction?s love guru
James Corden is One Direction?s love guru

As one of the most lusted-after boy bands in pop we didn?t think One Direction need any help with girls. But the boys have turned to James Corden to help with dating, ?He?s our love guru,? confirms Zayn Malik.

?James knows everything about every situation,? Louis tells The Mirror. ?He?s such a lovely fella, too.?

Got that OneD fans? You'll have to get past James before you can get to the boys.

 


 

 Så vet dere det, om dere har tenkt å date en av 1D gutta må dere komme forbi James Corden først ;)

POSTED BY: Hedda


23.01.2012 | 20:54 | Kategori: One Direction

IMAGINES

POSTED BY: Hedda


23.01.2012 | 20:34 | Kategori: Niall Horan

Niall Horan Facts

Tenkte det var på tide med litt facts om den lille matmomsen vår<3

POSTED BY: Hedda


23.01.2012 | 18:36 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 10

Hei dere :) har hatt utrolig lite med tid i helgen, så jeg fikk ikke lagt ut så mye som jeg hadde tenkt :P Men her har dere del 10 iværtfall, og takk for alle de søte kommentarene! <3  Love you guys!

___________________________________________________________________________

Alle hadde skiftet til pysj, og dere var klare til å legge dere, men plutselig banket det på døra. Alle gikk i pysj, så ingen ville åpne. "Hvem er det?" Ropte Kaitleen, og sto og hørte inntill døra. "Det er julenissene. Vi har noen gaver til dere" Hørte dere Louis si på andre siden av døra, med tilgjort stemme...

Kaitleen snudde seg, og så på oss andre mens hun gliste,"Skal vi åpne?" Hun sto bare i pysjen, akkurat som alle oss andre. Celia hadde på seg en svampebob-pysj, som hun syntes så helt idiotisk ut, men du syntes den egentlig var litt søt. Du hadde bare på deg en kort, hvist shorts, og en hettegenser. Klokken var over ett på natta, så det var jo ikke så rart at dere gikk i pysj alle sammen, men hvorfor ville de komme inn? og hva var det de hadde med seg? Du gikk og satte deg i sofaen med et teppe over deg fordi du ville ikke at Harry skulle se deg i pysjen.

  

"iiip!" kom det utolmodig ut fra Cloe. "Åpne da!".  De fortsatte å banke, og nå banka de en sånn rytme, og begynte å synge til den. Du kunne ikke annet enn å bare le av dem, og egentlig var de ganske flinke "Vi er nakne!" Ropte Celia. Og alle begynte å skrattle. "Men da kommer vi værtfall inn!" ropte Louis, og dere kunne høre at Niall lo. Kaitleen åpnet døren, og guttene kom inn. Man kunne se at de også hadde skiftet til "Digge-klær" Louis, Niall og Zayn hadde på seg onepiece, og Harry og Liam hadde skifta til Hettegenser og joggebukse.


"Eyy! no naked girls?!" sa Niall når han kom inn, med en tullete stemme. Alle begynte å le. "Digger shortsen din!" sa Louis til Celia. Harry løp og hoppet i sofaen ved siden av deg. "Skjera?" Spurte han. "Ehem.. sitter i pysjen..." svarte du. Louis satte seg i den andre sofaen. Han la to flate bokser på bordet. "Pizza!" Ropte Celia, og hoppet over sofaen og satte seg ved siden av Louis. Zayn, Niall, Cloe og Kaitleen satte seg ned de også. "Hvordan fikk dere tak i det?" Spurte du dem. "Hei hvor er Liam?" spurte Cloe, og så seg rundt i rommet. "Jo. Det skal vi fortelle dere." Begynte Louis. "Dere vet kjæresten til Liam?" Sa Harry. "Ja! Danielle?" Spurte Kaitleen.  "Ja. Hun latet som at hun var lei seg for at de ikke kunne se hverandre på lenge.." "Liam var kjempe lei seg" la Niall til. "ja?.. " sa Celia. "Ja. hvertfall. Hun har en tante som bor bare 20 min unna her, så hun dro til henne før Liam kom hit, også overasket hun Liam nå nettopp," "og hun tok med pizza!" Sa Zayn, og Smilte bredt. "Så søtt!!!!" ropte dere alle i kor. Guttene begynte å le av det. "Men hvor er de nå?" spurte Celia. "De er på hotellrommet." sa Zayn. "Det var derfor vi gikk" sa Louis. "Og tok med pizzaen!" sa Niall, og åpnet pizzaesken med skinkepizza. 

Alle tok et stykke, inkludert deg. Du tok et med pepperoni. Det var en veldig liten sofa, så Harry satt tett inntil deg. Du kunne kjenne varmen fra brystet hans. Tilogmed hjertet hans som dunka. Etter noen minutter skrudde Celia på TVen. Dere så på et intervju med Justin Bieber. "Der er idolet ditt, Niall!" Sa Louis. Niall skulte ondt tilbake. Celia og Louis begynte å synge helt likt på baby, noe som fikk alle til å le. Når det var ferdig begynte det et talentshowlignede show. Louis og Celia satt og hadde Lættis hele tiden, og de trengte bare å si ett ord for å få den andre til å le. På TVen var det to menner som skulle synge, og de sang grusomt. Louis stelte seg vedsiden av TVen, og herma etter den ene mannen, og dansa rart. Han var hysterisk morsom, og det var umulig å ikke le. Nå dro han Celia med seg, og nå sto begge å dansa. Alle hadde helt latterkramper. De passer sååå godt sammen tenkte du, og så på Celia og smilte. 

Morgenen kom nærmere og nærmere, og alle begynte å bli overtrøtte. TVen hadde stått uavbrutt på en musikkkanal, med masse musikk, og alle hadde danset ut all energien. Nå satt bare alle og lo av de tørre vitsene til Niall og Zayn. Du så ofte på Harry uten at hen visste det. Han var så søt når han lo. Latteren hans var så søt at du kunne hørt på den i evigheter. Du hadde ikke lagt merke til at Celia og Louis plustelig ikke var der. Rett etter at du hadde tenkt det, kom de inn i rommet. Louis hadde en flaske i hånden. "Vi skal leke Flasketuten peker på!"  sa Celia. 

Celia la flasken på gulvet og satte seg ned sammen med Louis. Dere ryddet plass til at alle kunne sitte rundt flasken. "Jeg starter!" ropte Kaitleen. og tok flasken. "Den som flasketuten peker på, skal sende ne melding som sier: Jeg vil ta deg på rumpa til den 10. på kontaktlista" Alle lo av forslaget, og Kaitleen spinnet flasken. Niall. "Neeiii!" ropte Niall, og tok frem mobilen. Han nølte ikke med å sende meldingen, så dere begynte å lure litt. "Jeg skal se at du gjør det!" sa Kaitleen, og lente seg bort til Niall. Hun fikk et lurt smil, og fikk lættis. Niall sendte meldingen. To sekunder etterpå fikk en av dere en melding. Cloe tok frem mobilen, og så på den. Hun sprutet ut i latter. "Niall!!! Jeg vil ta deg på rumpa?! hahah" Alle sprutet ut i latter, og CLoe ble rød i ansiktet. "Få se!" sa Zayn. Cloe viste meldingen til Zayn. "Du trengte ikke skrive så mange hjerter da Niall" Sa Zayn, og smilte lurt til han. Nå ble Niall rød i ansiktet.

"OK Niall. Nå er det din tur!" Sa Celia, og skjøv flasken bort til Niall. "OK. Den som flasketuten peker på, skal gå ut i koridoren, ta heisen ned, og spille full foran den første de ser utenfor." Han spinnet flaska, og den landa på Louis.  "Louis!!! Kom igjen!!" "Louis! Louis! Louis!" ropte alle, og klappa. Han gjorde det. Han gikk ut, og alle sto i vinduet og så på han. Han møtte på et par som tydligvis hadde sneket seg ut om natten. Louis spilte som bare det, og paret bare lo han han. Dere sto oppe i vinduet, og hadde seriøse latterkramper. "Det værste er at han klarer å leve seg skikkelig inn i rollen" Sa Cloe innimellom latterkrampene. Nå gikk han inn, og noen minutter senere kom han inn igjen. "Det var gøy! Dere skulle sett reaksjonene dems. Det der kunne jeg gjort flere ganger ass!" 

Dere spilte flere runder, og det ble bare værre og værre. Nå var det Louis sin tur som nettopp hadde blitt utfordret til å ta av seg skjorta. Han hadde en sick sixpack, og man kunne se at Celia hadde vanskligheter med å ta øynene, og noen ganger henda vekk fra den. "Den som flasketuten peker på, skal kysse den som sitter ved siden av." Du så først på Harry, men så på Kaitleen, som satt rett ved siden av deg. Men nå så alle på Kaitleen. Ved siden av Kaitleen igjen satt Cloe, så det betydde at hvis flasken kom på henne, da måtte hun kysse en jente. Alle begynte å le noe sykt av det, og Louis spinna flasken. Den stoppet......      På Harry.... Han snudde seg mot deg, og smilte. Det ble helt stille. Alle så på deg og Harry.  Sekundene føltes som minutter, mens hjertet ditt slo som bare det. "Er det greit?" spurte han mykt. Du kunne høre Louis, og Celia. "oOoOoohh" Du nikket fort, og så rett inn i øynene hans. Han lente seg mot deg, og kysset deg. Du kjente de myke, varme leppene hans mot dine. Alt rundt forsvant. Du kunne ikke lenger høre jubelen til de andre. Det eneste du hørte var Ditt eget, og Harrys hjertebank som gikk fortere og fortere. tiden sto stille, og du skulle bare ønske at det aldri gikk videre. Du ville bare fortsette, og fortsette, og fortsette, og fortsette og... "DERE! Det holder nå altså!" "Get a room" sa Louis. Du kom til virkeligheten igjen, og åpnet øynene. Du stirret in i Harrys Smilende, grønne øyne. Du smilte tilfreds selv, og så deg rundt. Alle stirret smilende på dere, og du kunne kjenne at du rødmet.

_____________________________________________________________________________

haha! kleint.. men ja.. Håper dere likte den :P haha jeg dør! ehem. Jeg tror jeg legger ut en til i dag jeg :) men da må dere være flinke til å kommentere! :) 

 

POSTED BY: Kaia


21.01.2012 | 20:14 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 9

Hei her er del 9 av historien ;) Enjoy! <3

_________________________________________________________________________________________

Sjåføren kjørte inn, og parkerte rett utenfor inngangen. En høy, oversminket blond dame kom ut av snurredøren. Hun hadde svarte høye hæler, et svart stramt skjørt, og en lyseblå skjorte stappet ned skjørtet. "Er dette deltagerne fra storbrittania?" spurte hun høyt. "Ja. Det er de siste" svarte sjåføren, og lukket bildørene. "Bli med meg" sa hun, og snudde og gikk inn igjen. Alle måtte gå fort for å holde følge med henne. "WoW!" sa Cloe, og så seg rundt i lobbyen. I taket av lobbyen hang det en svær lampe, og i enden var resepsjonen. Det var søyler som strakk seg opp til taket, og rundt i rommet sto det bord og stoler, og noen sofaer.


"Samle dere rundt meg" sa damen, og stelte seg midt i rommet. Alle stelte seg rundt henne. "Pen hun der, eller hva Niall?" Hvisket Louis sarkastisk til Niall. Niall fikk lættis, så damen måtte hysje på han. Cloe stod rett vedsiden av han, og holdt han "vennskapelig" rundt armen. Hun lo litt av han hun også. "Okey. Dette sier jeg bare en gang." Begynte hun. "Dere skal nå først til spisesalen som er i andre etasje. Midagen starter klokken 20.00 altså om 15 minutter. Etter midagen kan dere hente bagasjen i bussen som kommer til å stå rett utenfor. Dere skal møtes her igjen etter det, og da får dere romnøklene. Etter at dere har sjekket inn, møtes dere i salen hvor vi skal ha en felles samling med alle på campen. Dere finner ut hvor det er ved hjelp av dette kartet." Hun delte ut et kart til alle sammen.

"Spisesalen er den veien" sa hun, og pekte mot en stor trapp på andre siden av rommet. Dere begynte å gå mot den. Du så på Harry, som smilte til deg. "Nå er jeg sulten!!!" skrek Niall, og småløp bort til trappen. "Jeg å!" ropte Celia og løp etter. Louis, Cloe, Zayn og Kaitleen fugte etter. Alle de andre var langt foran deg og Harry. Dere tok dere good tid. "Det er utrolig fint her da" sa Harry, og så seg rundt i lobbyen. "Ja" sa du, og så på han. Du klarte nesten ikke å ta øynene fra han. Han var så pen. Nå så Harry på deg, og du rødmet, og så ned. "Du er så søt når du rødmer" sa Harry, og så på deg. Vanligvis hatet du at folk kommenterte når du rødmet, men når det var Harry så gikk det bra. 

Dere kom opp, og sto ved døren til spisesalen som så ut som var nesten fire meter høyt. Den var hvit og den kunne vært døren til en ballsal fra 1800-tallet. "wow" sa Harry og så på døren "Drit høy!" sa du. På døren sto det klokkeslett for når de forskjellige gruppene skulle spise. De som kommer fra Storbritania skulle spise med de som kom fra Australia klokken 20.00. Du og Harry gikk inn, og så dere rundt. Det satt kanskje 50 stykker der inne plassert rundt bord i hele rommet. De andre hadde funnet et stort rundt bord, og de vinket dere til seg. "Vi skal snart begynne. Kan alle finne plassene sine!" Var det en mannestemme som ropte. Du og Harry løp til bordet, og du satte deg ved siden av Celia, som der igjen satt ved siden av Louis (selvfølgelig) Harry satte seg ved siden av deg. Mannen som netopp hadde snakket reiste seg, og slo lett med skjeen i et glass. Det ble helt stille, og han lo litt. "Ey. det er jo han Billy Croster" hvisket Niall som satt tvers ovenfor deg, vedsiden av Cloe. Du ante ikke hvem det var, men det var sikkert en kjent sanger eller noe. Han begynte å snakke: "Jeg skal ikke ha en sånn lang velkomst tale nå altså." sa han, og noen begynte å le. "Det er etterpå!" sa han men sarkastisk stemme. "Neida. Jeg bare tuller med dere. Jeg vil bare ønske dere fra Storbritanina og Australia velkommen. Vi skal få menyen opp på skjermen her" sa han, og snudde seg og pekte mot en skjerm bak han som lyste opp, og viste menyen. 

 

......

 

Dere var ferdig med å spise, og alle var stappmette.. Ale gikk ut for å hente bagasjen, og dere stelte dere der dere skulle møte damen. Hun kom, og stelte seg foran dere og ventet til alle hadde kommet. "Dere skal bo i sone D av Hotellet. Det er merket av med blått på kartene deres" Du så på kartet, og så at for å komme seg dit, måtte man gå ut, og gjennom en liten park utenfor. Hun ga nøkkelen til Celia, fordi hun var den eldste, og ansvalige. Liam fikk også en nøkkel. "Rom 109" sa han. "Hva fikk dere?" Han så på Celia. "108!!" ropte hun. "Yess!" ropte Niall, og Cloe klemte han Wow det gikk fort, tenkte du. og så på Celia, som smilte, og så ut tl å tenke det samme. Men sånn er jo egentlig bare Cloe da, Og alle digger henne for det. "Dette kommer til å bli sååå kult!"  Ropte Kaitleen, og dro med seg Zayn. "Kom da. Vi går å finner rommene." Sa Harry, og Alle fulgte etter. 

Ute var det utrolig varmt. "Dette er California dere!!" sa Liam. Dere fulgte en smal vei av sten som førte inn i forbi, mellom to store trær som så med en gang ut som en bitteliten skog. På andre siden var det en stor gressslette hvor det satt noen litt rundt om kring. Det var en minigolfbane der, og en sandvolleyballbane. "Sykt fint her!" sa du til Harry. "mhm" sa han mens han smilte og nikket. Steinstien gikk videre forbi gresssletta, og frem til en bygning som så nesten ut som hovedbygningen, bare en annen inngang, og mye mindre. På døren var det et skilt: "Blå sone. Storbrittania, Australia." "Kult! vi bor i samme bygning som de fra Australia" sa Louis. og åpnet døren. Dere gikk opp en trapp. På toppen av trappen var det en heis rett ovenfor dere. Heisen åpnet seg, og ut kom Louis og Celia som hadde fullstendig latterkrampe av ett eller annet. "Hey!" ropte Cloe. "Var det heis her?" De begynte å le enda mer. 

Dere fant rommene som viste seg å være souiter. Kaitleen og Celia løp inn først og begynte å utforske rommet. "Oi her var det stort!" Hørte du Kaitleen si langt inne i souiten. "Kaitleen. Hvor er du?!" Du løp rundt som en galing, og hoppet oppå Kaitleen som lå i en dobbeltseng helt innerst i souiten. Nå kjente du en annen som hadde hoppet oppå deg. Cloe. Du begynte å kile henne. "Stopp!! *ditt navn*" klarte hun å presse mellom latterbrølene. Nå lå dere alle i sengen. Du, Kaitleen, Cloe og Celia. Alle fire. Bestisser for altid. Dere lå på rekke og rad i sengen, og alle hadde sparket av seg skoene som lå slengt rundt i rommet. 

  

_______________________________________________________________________________

Sorry! litt kort del :P men bedre en ingenting eller hva? :) takk for alle kommentarene! For å si det sånn, så får jeg mye mer lyst til å legge ut innlegg når ere kommentere slik som dere gjør <3 så. Keep Going :) Kanskje jeg kommer med en ny del IDAG :))

 

POSTED BY: Kaia


21.01.2012 | 12:51 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 8

Hei :) SORRY! Internettet funka ikke i går kveld, så jeg fikk ikke lagt ut denne delen :( Men her er den da :) og takk for at dere var så flinke til å kommentere :) den er litt kort, men hvis dere kommenterer masse, så legger jeg kanskje ut en til i dag:)) love ya!! <3

_____________________________________________________________________________

Alt gikk bra med lettingen, og nå sto flyet nede på bakken. Du ga Harry en rask klem. "Tusen takk. Det hjalp masse." Han så på deg rett i øynene. "For å være ærlig, så har jeg altid vært litt redd når flyet letter selv" Louis lo litt av han, og Celia slo han lett i armen. "Louis! Det er bra at han er ærlig da" sa hun. Harry skulte ondt på han. Du begynte å le litt, og tilslutt lo alle. Du ga Harry en klem, og sa at du gikk bort til plassene deres, og for å hente tingene. "Jeg blir med deg jeg" sa Harry og slang bagen sin over skulderen. På veien møtte dere Cloe og Niall. Cloe lo av noe Niall hadde sagt. "Hei Cloe." Sa du.  "møter du oss bare utenfor flyet, så kan vi alle gå sammen til bussene?" "Jepp. skal bare bli med Niall og hente tingene hans" sa hun, og smilte bredt. Du smilte tilbake, og det var akkuatt som om dere leste tankene til hverandre, og begge begynte å le. "Jeg skjønner meg ikke på jenter" Sa Harry, og Niall begynte å le. "Kanskje like greit det" sa du, og klappet han på skulderen. "kom nå." Du dro han med deg, og han så på Niall, som begynte å le litt. 

Du pakket sammen sakene dine, og sa til Kaitleen det samme som su hadde sagt til Cloe. De gikk for å hente tingene til Zayn. "Ok. møt oss utenfor da" sa Kaitleen. Dere gikk ut av flyet hvor Celia og Louis sto. Solen steiket, så Celia hadde tatt av seg genseren, og sto i en rød singlett. Hun hadde byttet caps, fordi den hun hadde på seg passet ikke til det andre. Den hun hadde på seg nå var grå, og rød. "Cloe!" ropte hun, og vinket til Cloe og Niall, som kom etterfulgt av Kaitleen, Zayn og Liam. Liam sto og snakket i telefonen men noen som hørtest ut som var Kjæresten, Dannielle. Han la på, og så på oss. "Er vi alle?" lo han. "Jepp" sa du. "Der er minibussen!" sa Zayn, og pekte på to grå minibusser. På minibussene stod det "THE CAMP WHERE YOU CAN DO WHAT YOU LOVE. FURTHER WORK WITH MUSIC" Det er ingen tvil at det er den hvertfall" lo Niall, og alle løp bort til de to minibussene. Den ene minibussen var full av andre ungdommer som også var fra Storbrittania. Dere satte dere i den andre minibussen. "Hvor lang tid tar det å kjøre a?" Spurte Celia sjåføren. "Ca 20 minutter" Sa han. "Det var ganske mange fra Storbrittania da!" sa Liam. "Sikkert derfor vi måtte kjøre i minibusser" Sa Harry. Han satt ved siden av deg. Det kom et par til,som satte seg i bussen. "Da kjører vi!" Sa sjåføren. 

Dere så ut av vinduet på alt det kule. "Wow! sjekk det der a!" Sa Louis, og pekte på flyplassen. "Sykt kult!" sa Celia. "L.A.X Airport" sa sjåføren. "ganske kult, hva?"


Dere kjørte forbi masse kule bygninger, og langs veiene var det palmer. Dere kunne se små strender midt i byen, og folk som stod på rulleskøyter, skatere, og dansere overalt. 

Da dere var kjørt et stykke, kom dere til et sted der dere kjørte langsmed et fjell, og på andre siden var det bare hav så langt øye kunne se. "Her var det sykt fint!" sa Cloe. Og så på solen som nå var blitt nesten oransje. Klokken var ca, 19.00. "Håper de har noe mat der ass." Sa Niall. "Typisk at Niall er sulten" sa Zayn, og alle begynte å le. "Å. det glemte jeg nesten" Sa Sjåføren. "Når dere kommer frem, skal alle samles i spisesalen, og spise en festbuffet, før dere sjekker inn." "Yess" sa Niall. "Bagasjen kan dere la ligge igjen i bussen, så kan dere komme og hente den etterpå." Sa Sjåføren. Dere kjørte inn en innkjørsel, som førte dere inn i en liten skog. På den andre enden av skogen lå hotellet. "å. Shit! sa Kaitleen. "det var stort!"

_____________________________________________________________________________


Husk at jeg legger ut en til hvis dere er flinke til å kommentere <3

19.01.2012 | 19:14 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 7


Heei <3 Her har dere del  7 av historien :) Tusen takk for alle de søte kommentarene! Dere er best! Håper dere likern ;) PS: dere spurte om lengre deler? here you go! Takfordeee

____________________________________________________________________________

"Hei Celia" ropte du. Celia hadde et rart utrykk i fjeset. "eh.. he.eei?" Hun så litt forvirret ut, og du visste ikke om det var på grunnn av det Harry sa, eller fordi du satt der. "Så det er her du er?!" sa hun, og det så ut som om hun hadde fått samlet tankene. "Eh.. jah.. Noen visse personer fikk det for seg at det hadde vært kult å ta bilde av noen jenter som ser stygge ut mens de sover" Du så på Harry og Louis med anklagende øyne, bare på tull. "Hæ? serr?! Få se på de!" Celia var litt forskrekket, men hun smilte. "Foresten folkens" Sa du, og så på guta. "Dette er Celia. En tredjedel av min bedre halvdel" Celia begynte å le. "haha! sykt bra" "Og Celia. Dette er Zayn, Liam, Louis, Harry, og Niall." Celia visste egentlig det, men du sa det for at ikke gutta skulle skjønne at dere hadde fortalt jentene alt om gutta. Celia så på deg, og du kjønnte akkureatt hva hun mente mens hun sa at hun måtte gå. Du ble med henne bort til toalettet. "Sorry Harry. Kommer tilbake om to min" Du smilte til han. "Jada. No problem *ditt navn*" sa han, og smilte det søte smilet sitt.


Da du og Celia var kommet bort til toalettet, freaket du ut. " hallo. Serr! Så du Louis?!!" sa Celia "jaa! Han er så sykt hooked på deg" sa du, og gliste mot Celia. " De to der ass" sa du. "hæ hvem? Harry og louis?" " ja. De driver og erter hverandre hele tiden om hvem de liker og sånt" "haha! gjør de?!" "Ja! du bare måå bli kjent med Louis, dere passer såå bra sammen. jeg lover deg, Dere blir bestevenner, " "Jeg vil! men det er jo ikke plass til meg der de sitter i den lille gruppa" Celia så tilgjort trist ut."Jeg og Harry kan sett oss et annet sted, fordi vi skal spille sjakk sammen. haha!" lo du. "ÅÅ!! så søtt!!!" Sa Celia, og gliste mot deg. "Men jeg vil ikke sitte alene med gutta. Jeg kjenner dem ikke" "Ja. vi får ta det som det kommer"  lo du.

 

Dette skjer hos guttene på samme tid.

"Jada. No problem sa Harry, og smilte til deg " Når dere var utenfor synsvidde, slo Louis til Harry. "hvorfor sa du det?" visket han. "jeg trodde det var du som syntes hun var så heeerlig" sa han med hermete stemme. "Ja. jeg syns det faktisk, men... dust" "Eh gutter. dere oppfører dere som jenter!" Sa Niall, og Zayn fikk helt lættis. "Ok da, men snart kommer de, og jeg kommer til å drite meg ut" sa Louis. "Ja det kommer du til" ertet Harry. "Jeg og Zayn kan jo sette os der borte, så de jentene kan sitte her med dere" sa Niall, og pekte på to ledige seter litt lenger foran. "Ja! gjør det. nå kommer de" sa Harry. Zayn og Niall gikk bort og satte seg. 

 

"Hvor skulle de?" Spurte du. "De skulle bare bort og se på en film på iPaden." sa Louis. "sett dere her da" sa Harry og gliste. Celia satte seg vedsiden av Liam som fortsatt sov, og du satte deg ved siden av der igjen. Harry la iPadene på på bordet, og satte seg rett ovenfor deg. "Ok. Jeg kan prøve og lære deg det da" "haha! lykke til med det!" sa Celia og lo. Du lo en tilgjort falsk latter, og så fiendtlig på henne. "Haloo! jeg ER smart!" sa du, og lo. "Ja. jeg tror deg. Du ser ut som en nerd" Sa louis, og Celia fikk lættis. " Det er det jeg sier til henne og, men da blir hun bare sur" Louis, og Celia fant tonen, og begynte å snakke om alt, og ingenting, mens Harry fortalte deg reglene til Sjakk. Dere så ut som noen som hadde vært bestevenner hele livet. Så lett fant dere tonen. 

 

 

Det gikk en halvtime, og du og Harry hadde gitt opp sjakkspillinga, og nå satt dere bare og hadde masse latterkrmper av Celia og Louis. De to hadde akkuratt samme humor, og nå de først begynte, så kunne det aldri bli stille. Plutselig våknet Liam. "Hvordan er trøkket Liam?" sa Louis på en måte som fikk alle sammen til å le. Liam så helt fortumlet ut."ehh. halla?" sa han, og så spørrende på Deg og Celia. "Å beklager" sa Celia. "Vi fikk ikke hilst ordentlig på deg i stad" sa du og dere histe begge to høflig. "Eh. ja. Jeg hadde et lite problem med kjæresten min Danielle i stad, så jeg var litt. jah.." Louis brøt stillheten. "Ja hva skjer?" sa han. "å. Det var ikke noe farlig egentlig. Danielle var bare ikke helt begeistret for at vi skulle være borte fra hverandre i 3 måneder." Han så litt trist ut. "Å. Den er kjiip!" sa Celia. "Kan ikke henne bare komme til LA en uke eller noe da?" Spurte Harry. "Jo. Det er det vi skal prøve å få til" sa Liam. "Så bra da!" Sa Celia vennlig. "Hun har en tante som bor i Los Angeles, som hun skal være hos." Sa Liam, og smilte. "Må bare høre med henne om når hun kommer når vi er framme." 

"Hvor lenge er det egentlig til vi er der a?" spurte du. En mann som satt rett bak Harry og Louis kom til syne mellom setesprekken. "ca. 4 timer" sa han. Du så at Harry og Louis satt og kvalte en latterkrampe. Det var likefør du fikk helt lættis du også. Det var den mannen som hadde stått foran deg mens dere gikk inn på flyet. Han som luktet svette. "Å.Tusen thahakkhahahahah" Du prøvde og si det uten å le, men du hadde så mye latter i kroppen din fra før av, så du sprutet ut i latter. Nå hadde Harry lagt hodet på skulderen til louis, og presset hodet inn i armen hans, for å ikke le. Louis klarte og holde maska, men tilslutt satt alle og lo. Er det muliig??? Tenkte du. Du hadde ikke lyst til å le nå! 

Plutselig gikk noe opp for deg. Vi har sittet her i 3 timer! "Kanskje vi burde se hvordan det går hos Cloe, og Kaitleen" klarte du og si mellom latterutbruddene. "Ja. gå og se du" lo Celia. Du reiste deg, og gikk til Plassene deres hvor cloe og Kaitleen satt. Du lo hele veien, og folk så rart på deg. Da du kom til dem så du at de ikke satt alene. De sat og lo, og snakka. Rett foran Kaitleen satt Zayn, og Rett ovenfor Cloe satt Niall. Niall og Cloe satt helt oppslukt i en samtale om en sanger. Og du som trodde at det bare var Cloe i hele verden som likte den sangeren, og hans type musikk. Kaitleen og Zayn satt og snakka og lo. "Hei! *ditt navn*" sa Cloe, og smilte det jegvethvadutenker- smilet. Du sa hei, og smilte tilbake til dem begge. "tenkte jeg bare skulle si hei, ehe. men vi sitter der borte iværtfall" sa du, og du tenkte bare.. : KLEINT!!  "Ok Kos dere!" sa Kaitleen, og Zayn begynte og le litt. Kaitleen så på han, og smilte. "Ja. Da sees vi da" sa du, og gikk til de andre. 

"wow!" sa du, og satte deg ned ved siden av Celia. "Gjett hvem som sitter og flørter borti der a!" Sa du. "Haha? Sitter Zayn og Niall der borte med dem eller noe?" Spurte Louis. "Ja! Det er syykt søtt! Celia. Cloe hadde en SAMTALE med Niall. Og hun var heelt med" Sa du, og gliste til Celia."Whaat? serr?" Sa hun forskrekket. "Hæ hva er det med henne?" Spurte Louis. "Er det hun blonde?" "Hun som Niall syns var så søt" lo Harry. "Ja det var henne blonde, ja" sa Celia. "Hun kan være litt sær noen ganger, og det gjør at hun lukker seg for de fleste." sa Du. "Hun har nesten bare samtaler med folk som har samme interesser som henne." Sa Celia. "Men hun er utroolig søt når du blir kjent med henne!" la hun til. "Ja. Niall ble jo omtrent forelsket da han så henne på den kafeen istad" lo Louis. 

"OK. Hva skjer her a?" lo Liam. Ingen svarte og det ble en litt klein stemning. Harry satt og rødma. Du syntes det var dritsøtt, så du så på han og smilte. 

Tiden gikk, og nå hadde du prøvd alle spillene på iPaden, og hørt ferdig alle sangene på iPoden til Harry. Han hadde utrolig kul musikksmak ettersom du likte alle sangene hans. Du hadde sovet, så du var ikke trøtt. Du satt vedsiden Harry, og la hodet ditt på skulderen hans. Han var varm, og du kjente at du ble varm i hele kroppen selv. Louis og Celia satt og pratet om alt mulig random fra tegneserier til skateboardmerker. Du fant ut at Louis hadde skatet masse da han var 10 åring, så han visste mye om det. Du og Harry satt bare og hørte på, og nøt hverandres nærvær. 

Det var to minutter til flyet skulle lette, og alle tok på seg sikkerhetsbeltene. Du var glad, og litt redd på samme tid. Glad for at dere var i Los Angeles, men Redd fordi du alltid hadde hatet når flyet lettet. Du kjente at du ble litt stresset inni deg, og hjertet ditt begynte å dunke. Plutselig kjente du noe. Men det var en annen ting. Hjertet dit dunket mer, men ikke fordi du var redd. Harry hadde tatt hånden din. Hånden hans foldet seg rundt din, den var varm og myk. Det var akkurat som om de var skapt for å passe perfekt sammen. Som om de var støpt sammen i denne posisjonen, for så og ha blitt revet fra hverandre, og nå ble de gjenforent for første gang. Nå kjente du sommerfugler som spredte seg rundt i magen din. Du så på han, og smilte. Han smilte tilbake, og du så han rett inn i de nydelige, grønne øynene hans. Nå kunne du senke skuldrene, fordi du ikke var redd lenger. Du hadde verdens beste gutt til å passe på deg. Verdens beste gutt ved din side.

_____________________________________________________________________________

Ja... det var det :) skal se om jeg får posta en til i morgen ;) men da må dere være flinke til å kommentere da ;) 

 

POSTED BY: Kaia


18.01.2012 | 19:19 | Kategori: One Direction

Gutta smaker svensk sild

Hahahha, dette må dere se!

 

Visste ikke hvordan vi skulle legge inn video, men her er hvertfall linken:

http://svtplay.se/v/2679794/vagar_dom_smaka_svensk_sill

 

 

 

 

 

POSTED BY: Christine og Karoline (gjestebloggere)


18.01.2012 | 18:50 | Kategori: #1DFacts

#1DFacts

#1DFacts;

- Guttene har planer om å spille inn et ny album denne sommeren.

- Harry og Louis er de eneste av de fem som kan kjøre.

- Harry har en katt som heter Dusty.

- Harry's første konsert var med Nickleback.

- Favorittsangen til Niall er Fly me to the moon.

- Niall's drømmedamer er Cheryl Cole og Brooke Vincent.

- Niall liker ikke kaniner. Han mener de meningsløse.

- Zayn's favorittsang er Thriller av Michael Jackson.

- Drømmen til Zayn er å synge på månen (Haha)

- Niall er en stor belieber! Favorittsangen hans av Justin Bieber er U smile.

- Liam foretrekker Miley Cyrus overfor Selena Gomez.

- Zayn liker rosa neglelakk på jenter.

- Liam elsker Toy Story.

- Et av favorittprogrammene til Louis er Prison Break.

- Louis er sjalu på krøllene til Harry.

- Louis er en partyløve!

  POSTED BY: Karoline og Christine (gjestebloggere)


18.01.2012 | 13:59 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 6

>___________

Det hadde gått et par timer med kortspill, soving, og musikk. Tilsutt lå alle og halvsov. Du lå der og smilte for deg selv, mens du tenkte på Harry, til du plutselig hørte en klikkelyd. Du sperret opp øynene. Noen tok bilde av dere! Du så at Harry og Louis sto rett foran deg med et kamera i hånden. De snudde seg raskt, gjemte kameraet, og gikk som om ingenting hadde skjedd. 

Åh de to der.. tenkte du inni deg. Du bestemte deg for å ta dem på fersken. Først måtte du bare se hvordan du så ut, så du kikket deg fort i mobilskjermen for å speile deg. (det var jo viktig å se bra ut foran Harry) Du fikset på luggen, og gikk. Du listet deg, og tilslutt sto du rett bak dem. De hadde enda ikke merket at du gikk rett bak dem før du tok tak i bakhodene dems. Ikke hardt, men nok til at de skvatt. "løp. Harry! Redd deg selv!" ropte Louis i en dramatisk tone. Du begynte å le, og fulgte etter dem. 

Harry og Louis satte seg på plassene sine, og gjemte seg under jakkene. De var så søte, tenkte du. Spesielt Harry og den hese latteren hans. Liam satt og sov, og nå tok Harry et bilde av han også. "Hei Zayn" sa du, og satte deg ved siden av han. "Hei Niall" sa du, og så på Niall. "Å Hei" sa han. "Vi fikk ikke hilst ordentlig i stad. Niall." sa han, og holdt hånden frem. "*ditt navn*" sa du, og ristet hånden hans mens dere lo litt. Du syntes det alltid var litt awkward og håndhilse. "Det er alltid så kleint å håndhilse" sa Niall, og lo. Du begynte le. "Å! det var akkurat det jeg tenkte på!" sa du. 

Du så at kameraet lå vedsiden av Harry, og når han ikke fulgte med, så snappet du det til deg."Hey!" sa Harry, og du lente deg med kameraet så langt unna som mulig, og strakte deg unna. "Jeg må bare se på bildene!" Harry prøvde å ta kameraet fra deg, men han klarte det ikke så dere fikk begge to latterkrampe. Tilslutt ga han opp, og satte seg ned. "Litt teit, men vi gutta har en sånn litt intern greie, og det er at vi tar bilder av de andre mens de sover" Sa Niall mens du prøvde å skru på kameraet. "Det var Harrys ide, og ta bilde av dere!" sa Louis. Harry og Niall begynte å le. "Yeah right. Louis" Sa de. "det var din ide" lo Niall.  "Men du må bare se." Sa Zayn. "Zayn. vis henne bildene vi har tatt med iPaden" sa Harry, og Zayn tok frem en iPad. "Å. Så kult! har du iPad?" Zayn ga deg iPaden, og nikket. Du så at de hadde tatt tusen bilder av hverandre mens de sov. "og det der er bare de vi har tatt med iPaden" lo Niall. "ZAYN SLETTER ALLE DE STYGGE AV SEG SELV!!" Nesten ropte Louis. 

"Å så søtt!" sa du. "Kan jeg prøve et spill?"  "jaja! bare å prøve hva du vil" sa Zayn. Du trykket deg inn på Photobooth, og begynte å ta bilder av deg selv med trynevrenger.  "haha! så kult" Du følte deg helt noob på iPaden. Harry hadde også en iPad, og han og Louis satt og holdte på med noe som Louis fikk helt lættis av. "Du og *ditt navn* kan jo spille noe sammen da!" sa Louis. "Går det ann?" spurte du. "Ja. skal vi spille sjakk?" spurte Harry. Du så på han, og han smilte det søteste smilet du noen gang hadde sett. "Hahaha! Spiller du sjakk?" lo du. "Hei ikke mobb a!" sa Harry, og rødma. "Neida. Jeg syns det er søtt jeg." sa Du. "Harry er faktisk sykt nerd i sjakk" Sa Niall, som også hadde en iPad. "Hva skjer med at alle har en iPad a?" lo du.


 

"Ok. Harry, men jeg kan ikke sjakk." Sa du. "kan du lære meg det?" 

"Bytt plass med meg du *ditt navn*" sa Louis, og reiste seg. Du satte deg på plassen til Louis. Harry tok iPaden, og innstilte etellerannet. "sånn. nå er vi tilknytta." sa Harry. "haha. You wish!" sa Louis. Zayn og Niall begynte å skrattle. Først skjønte du det ikke,  men så rødma du. Du bestemte deg for å late som om du ikke skjønte det.'

Harry P.O.V

Åh! hvorfor må gutta være så teite! Det er så flaut og rødme. Håper ikke *ditt navn* tror jeg er helt hooked på henne. ....Selv om jeg på en måte er det.....  Hun er så søt! og så pen, og øynene.. Har aldri sett så fine øyne. Og håret hennes! anderledes, men jeg elsker det! Jeg vil si det, men det er liksom litt teit når gutter sier sånt. Hvis Louis fortsetter sånn, så kommer hun til å skjønne at jeg har snakket mye om henne. Å! Der kommer hun jenta Louis syns var så "superhotdiggråstil" som han kalte det. 

"Hey Louis! Der kommer kjæresten din!" sa Harry ertende, og så på Louis som rødma. "Hei Celia!" sa du.

 

_____________________________________________________________________

 


17.01.2012 | 22:31 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 5

Heei :) Kom med en ny del i dag jeg fordi dere var så flinke til å kommentere :) Håper dere likern ;)

_____________________________________________________________________________


Han ene gutten slo til Harry, og pekte opp mot deg, så visket han noe. "Hei *ditt navn*" sa han og så på deg. "Hei Harry" "Ey! skal dere også til LA?" Det var han gutten som satt ved siden av Harry som spurte. Han som lekesloss med Harry. Nå kom Zayn, og satte seg ned. "Ja, vi skal til den FWWM-Campen" Sa Kaitleen, mens hun så på Zayn og smilte.    .......     "Å! Det skal vi også!" sa Zayn. 

"Å så kult!" sa Kaitleen og så på deg og gliste med ryggen til guttene.. "Hva har dere meldt dere på?" Spurte du Zayn. Gutten som var så opptatt med mobilen tidligere, gikk til toalettet.  "Vi skal synge" sa den brunhårede gutten" "Å forresten, Luis " sa Zayn. "Dette er Kaitleen, og *Ditt navn*" Zayn satte seg et sete bortover, og viste bevegelsene til at du og Kaitleen skulle sette dere ned. Kaitleen satte seg ned ved siden av Zayn med en gang, og håndhilste med Louis. Du satte deg ned, og smilte beskjedent til Harry. "*ditt navn*" sa du, og håndhilste med Louis. Kaitleen hilste på Harry. 

"Så dere skal synge dere, ja." Spurte du. «Wow!» utbrøt Kaitleen.  «så sinnsykt kult! Er dere flinke?». Du skubbet til Kaitleen. "uhh. Duuh! Selvfølgelig er de flinke. Ellers ville de ikke ha blitt godkjent av campen" "Ja. Vi har holdt på noen år.» Sa Louis. Det ble litt stille. "Forresten." sa Harry, og brøt stillheten. "Liam, Han som nettopp gikk har litt problemer med kjæresten, så han er litt.. jah. vetikke jeg." "Lei seg" sa louis på en rask måte, og med en morsom stemme. Han prøvde å åpne en pakke med peanøtter, men han bare bare feila. Du visste ikke om du kunne le av Louis i frykt for at det kunne hørtest ut som om du lo av Liam. "Aw stakkar" Sa Kaitleen. "så søt han er da. Er han veldig følsom?" Spurte du. "å gjett om a!" Sa Louis, og plutselig klarte han å åpne pakka. Men bare på feil side. Noen peanøtter falt ned i fanget hans, og nå begynte alle de andre å le, så du lo du også. "Og, ja. Han her." sa Harry, og pekte på gutten ved siden av. "det er Niall" Han poka til Niall som fortsatt sov. Niall gjorde en liten rykning, og alle begynte å le. "typisk Niall og gå glipp av alt det beste" sa Harry. Louis lo litt, og slo han lett i armen. "Oi sorry, det kom litt feil ut." sa Harry og rødmet litt. "Jeg bare.. eh. jeg mente... " "jada Harry. vi skjønner hva du mener" sa Louis. Det ble litt stille, men plutselig våknet Niall, og lagde en rar lyd som brøt stillheten. Alle begynte å le av han. "Hei Niall!" sa du og så på han. Han tok av seg headsettet, og så spørrende på deg. "Ehh. Halla." sa han litt forskrekket. Kaitleen begynte å le litt. "Nå skulle Cloe vært her" visket Kaitleen til deg. Mens Niall. visket ettellerannet til de andre gutta, som fikk Harry til å nikke og smile.

"Men vi får egentlig stikke vi. De andre jentene venter sikkert." Sa Kaitleen. Akkurat da kom Liam tilbake, og dere reiste dere. "Ja. Harry vet akkurat hvor dere sitter, og vi kommer til å sitte akkurat her, så hvis dere kjeder dere så..." Harry slo til Louis i armen pga. det første han sa. "Eyy!" sa Louis. "Harry skal prøve å ikke tenke for mye på deg" hørte du Louis si mens dere gikk mot plassene deres. «Men uansett er han MIIIN!!» Du lo litt til Kaitleen som snudde seg og vinket til Zayn og du kunne kjenne kinnene bli varme, eller ikke bare kinnene da.. men HELE kroppen. Hva mente han med det? tenkte du. Håper han ikke er gay.. Nei det kan han ikke være. Ikke Louis heller.

Da dere hadde satt dere spurte de andre om hvor dere hadde vært, og dere fortalte dem alt sammen. "Åh herregud *ditt navn* Zayn er bare så.. mmmm!" sa Kaitleen. "Jeg er hundre prosent sikker på at Harry liker deg *ditt navn*" Sa Celia. Kaitleen hadde fortalt alt det Louis sa. "Hvordan var Louis?" Spurte Celia. "Biebersveis-gutten din?" Sa du, og dere lo litt. "Sorry da! Men håret hans VAR sexy!" "Han var dritmorsom" sa Kaitleen. Du fortalte om alt han sa, og lekeslossinga, og peanøttposen. "Han var litt sånn som deg, Celia. Barnslig, men på en morsom måte." 

 

Nå skriver jeg hva som skjer hos guttene: (Sorry. ville bare prøve det)

 

"Louis! Hvorfor sa du det?!" spurte Harry. "Hallo! Hva skjedde nå?" Spurte Niall. "Var det jentene fra Cafeen? De som dere syntes var så pene? Var hun blonde her og?" "Nei, Niall" Sa Louis. "Det var bare Zayn og Harry sine kjærester." "åh slutt a Louis." Harry smilte awkwardsmilet sitt. "ååå! Du liker henne!" sa Niall, og bokset han lett i skulderen. "nei. slutt a! Jeg kjenner jo henne ikke!" Sa Harry "Hva med deg da, Zayn?" Sa Louis. "Du og hun Kaitleen fant tonen. Eller hva?" Zayn så på Louis, og smilte. "Som Harry sa. Jeg kjenner henne jo ikke, jeg vet jo ikke hvordan hun er." "men da burde vi bli kjent med dem da. DE VAR HOTTE! Eller hva Harry?" sa Louis. «Å ja..» Sa Harry tankefullt??..

_____________________________________________________________________________

POSTED BY: Kaia 17.01.2012 | 13:54 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 4

Hei :) her har dere del 4 ;) Hope you like it!

___________________________________________________________________________

"Harry" sa han mens han holdt frem hånden "*ditt navn*" sa du og ristet den myke, varme hånden hans. Det var som om noe eksploderte i brystet ditt. Noe varmt

 

 

"Menne. Jeg får nok gå nå" sa han. "flyet letter snart" "Ja vi sees" Sa du, og du kunne kjenne at du rødmet noe helt villt i ansiktet. Du satte deg ned, og de andre så på deg og fniste. "Han hadde lik genser som deg Celia!" Sa Kailteen. og Celia slo til henne slapt. "Men min er en jentegenser da" Du så tomt ut i luften, og ventet til han var helt utenfor synsvidde.  "Vi sees!? wtf?! HVORFOR SA JEG DET?" Du la ansiktet i fanget, og du hadde bare lyst til å forsvinne ut av flyet, og bort fra denne verden. "men *ditt navn* tenk hvis du faktisk ser han igjen da!" Sa Cloe. "ja! Vi skal jo sitte på dette flyet i nesten 11 timer!" Du så opp på Kaitleen som hadde sagt det. "Serriøst? det hadde du ikke tenkt på." Nå begynte du desperat å se deg rundt i flyet, og de andre bare lo av deg. Du kunne ikke se han fordi det var for mange som sto i midtgangen, og du gadd ikke reise deg heller.

Etter en stund kom beskjeden om at alle skulle sette seg i setene. Flyvertinnene kom ut i midtgangen, og startet rutinen dems om sikkerhet og sånt. Ingen av dere fugte med. Ivertfall ikke du, fordi du var for opptatt med å tenke på Harry. Du stirret tomt på flyvertinnen som sto nermest deg. Hun sto med ryggen til. Alle de andre setene satt mot deg, fordi dere satt jo i en firergruppe. Det var fire firergrupper, og en seksergruppe, helt nederst, bakerst i flyet. Egenlig følte du deg litt på-glodd der du satt, men du brydde deg ikke egentlig så mye om det. 

Tilslutt lettet flyet, og dere så ut av vinduet alle sammen. "Hade London" visket Cloe, og dere måtte le, fordi det var så standard at det alltid var noen som sa det. Men det var jo sant da: Hade London. Hallo Los Angeles!!


Kaitleen tok frem brosjyren til hotellet/campen. "Ey! Hvor fikk du den fra?" Spurte Celia. Man kunne bestille den fra nettet sa du. "Jeg har boken" Du tok frem en bok om hele opplegget med selve campen, og hotellet, og alt annet informasjon du trengte å vite. Du begynte å lese "fakta om FWWM (Further Work With Music)" 

FWWM er campen der unge musikere samles for å jobbe seg videre med det de elsker å gjøre.

- Campen er delt inn i ti forsjellige linjer. (orkester,samspill i band, enkeltsangere, gruppesangere osv...)

- (Masse annet fakta, som jeg ikke orker å skrive.. men dere skjønner greia ;))

- Tilslutt. Artica Resort Hotel har lagt opp til en rekke aktiviteter slik som, Badeland, Spa, tennis,fotball,basketball,volleyball - baner, Bar, Karoke, Discotek, Spillrom, Kinosal, Bowlingbane + masse mer.

- Hotellet er et avstengt område, En dag i uken er det lagt opp til at de besøkende kan dra ut på stranden, byen, kjøpesenteret evt. 

 

"Hæ?! Avstengt?" spurte Celia og så spørrende på deg. "men det er jo no big deal da!" sa du. "aner du hvor stort det er?!" sa Kaitleen. "Det er jo nesten akkuratt som å gå rundt i nabolaget vårt jo!, og det er stort" Cloe hadde tatt brosjyren fra Kaitleen, og stirret ned på det avbildede kartet på brosjyren. "Men hva gjør vi når vi har kommet frem?" spurte Cloe. Celia snappet til seg brosjyren, og leste Informasjon om transport. "Det står her at det er egne taxier som venter på oss utenfor flyplassen." Du leste fra boken. "Hey! her står det at vi som kommer fra London skal kjøre i en minibusser!" "Kanskje det er så mange fra London som skal på campen da" Sa Celia. 

Du la deg tilbake og tenkte. Flere fra london? lurer på hvor mange det er. Sitter de i dette flyet tro?

Plutselig våknet du av at Celia puttet en peanøtt i nesa di. Hun var kanskje den eldste, men hun var også den barnsligste av oss.. "ææh! hvor lenge har jeg sovet?!" spurte du. "halvannen time kanskje" Sa Celia. Du så bort på Cloe som også sov. Hun så ikke ut. Håret hennes sto til alle kanter, og sminken var dratt ut. Vel, kanskje ikke så overdrevent da. tenkte du. Men du bestemte deg for å ta deg en tur inn på doen, og ordne deg litt. Det var jo ikke lov og ha med speil, fordi den kunne knuse, og bli regnet som et våpen. 

"Jeg går bort på doen jeg" sa du. "å. Jeg joiner. Jeg må sminke meg litt" Kaitleen ble med deg. Du tok med deg vesken din, og dere begynte å gå mot badet. Du så ned mot bakken, og passet på at ingen så ansiktet ditt i frykt for å se helt neddopa ut. Da dere kom til doen så Kaitleen på deg med et rart blikk. "skjera?" sa du. "Så du dem ikke?" spurte Kaitleen. "whaat? Gutta?" Det kom en mann , og han harket. "står dere i kø eller?" Du så på Kaitleen med et spent blikk, og gikk inn på doen. Du så på deg selv, og det så ikke så værst ut, men håret kunne trengt en liten greings. 

Du gikk ut fra doen, og la merke til et kjent ansikt som sto utenfor. Kaitleen så på deg med store øyne mens hun gikk inn på doen. "Hei" sa du til den svarthårede gutten. "Hei" sa han. "Hun venninna di er en artig jente" Han pekte mot doen, og gliste. Han var egentlig kjekk. Han hadde på seg en burgunderrød frakk/jakke på en måte. Den kledde han kjempe godt


 

"å. Kaitleen? Ja hun er det." sa du. "Du er kompisen til Harry, er du ikke?" Kaitleen kom ut fra doen. "Ja det er jeg" sa han. "Hei, dere. Ser du har truffet Zayn" sa Kaitleen. "Zayn, dette er *ditt navn*" Dere håndhilste. "Ja jeg får stikke jeg." sa Zayn. "Hyggelig å hilse på dere" sa han og gikk inn på doen. "Hvordan..?" begynte du. "shhh." sa Kaitleen og holdt fingeren foran munnen dramatisk. "Bare en helt vanlig samtale med Kaitleen" Sa hun stolt. Kaitleen var så heldig, fordi hun alltid kunne snakke med så mange forskjellige mennesker uten at det ble kleint. Hun er en av de som alltid blir likt fra førsteinntrykket av. 


Dere gikk gjennom midtgangen, og så på alle de forskellige menneskene: Ektepar, Familier, Kjærester, Folk som sov, spiste, osv.. 

Du la merke til to gutter som satt og lekesloss, Og hjertet ditt hoppet over et slag. Det var Harry og kompisen, han med «biebersveis» De satt i den sekser-gruppa med 6 seter, og rett ovenfor dem var det to ledige seter. Det var guttene fra cafeen. Og.... og... selvfølgelig Harry. Zayn satt nok ovenfor Harry, fordi der var det et ledig sete. Rett vedsiden av Zayn satt gutten som var så opptatt med mobilen sin på cafeen. Og ved siden av Harry lå han blonde og sov. 


Han ene gutten slo til Harry, og pekte opp mot deg, så visket han noe. "Hei *ditt navn*" sa han og så på deg. "Hei Harry" "Ey! skal dere også til LA?" Det var han gutten som satt ved siden av Harry som spurte. Han som lekesloss med Harry. Nå kom Zayn, og satte seg ned. "Ja, vi skal til den FWWM-Campen" Sa Kaitleen, mens hun så på Zayn og smilte.

Harry P.O.V:

Hææ?! whaat? Nei, serr? Skal de også dit? ikke freak ut nå. Spill naturlig. 

 

"Å! det skal vi også!" Sa Zayn.

___________________________________________________________________________

Ehe.. det var del 4 :) jeg tenkte kanskje at jeg skulle legge ut en del til i dag, hvis dere er flinke til å kommentere! :)

 

POSTED BY: Kaia 


16.01.2012 | 18:51 | Kategori: One Direction

One Direction Race Cars

POSTED BY: Christina


16.01.2012 | 17:13 | Kategori: Bilder

Harry og Zayn


16.01.2012 | 15:13 | Kategori: Harry Styles

Harry i Topp bladet

POSTED BY: Christina <33


16.01.2012 | 10:18 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 3

Hei! : ) Først vil jeg bare si takk for alle de søte kommentarene deres! Det varmer masse : ) Her har dere del 3 av historien ;) enjoy!

??Du så mot flyet, og så tilbake til de andre, men snudde deg raskt mor flyet igjen. «var det det jeg trodde jeg så?» ropte du, og gikk det raskeste du kunne mot flyet. Hælene var ikke særlig til hjelp, og du kunne høre de andre rope etter deg bak deg, så du stoppet opp. «Hva?! Hvem så du *Ditt navn*!» Ropte Celia. De løp til deg. «Jeg så bare bakhodet til en gutt med krøllete hår..» Sa du, men det kunne ikke være.. «aye! Tenk hvis det var han beudrern din!» Sa Celia, og begynte å småløpe mot flyet. Hun viste tegn til at dere skulle følge etter.??

Cloe var overoppspilt, og gliste fra øre til øre, mens hun småløp bak deg. "Tenk hvis de skal dit vi skal!" ropte Celia, Som løp forrerst "Ey, gutta.. dere!... stopp da!" Det var Kaitleen. "dere. Hvor stor er sannsynligheten for at noen gutter vi bare flørtet med i ti minutter plutselig dukker opp på samme flyet som oss på en flyplass som er så stort som denne? Du tenkte deg litt om. Hun hadde rett. Det kan jo sikkert også hende at det var en som ligna. Du så jo bare bakhodet hans veldig fort. 

Dere kom dere inn på flyet. Du bare måtte se deg rundt i flyet bare for å se etter han. "*ditt navn* du må ikke henge deg for mye opp i dem. Du blir helt gal. Jeg må prøve å glemme dem jeg å" Det var Cloe som gikk rett bak deg nå. Foran deg gikk det en smellfeit mann som luktet svette. Det kom flere og flere inn i flyet, og det ble tettere og tettere luft. Du så deg rundt, men det eneste du kunne se var andres mager,bryst,eller hoder som sto tett oppi ansiktet ditt. Du begynte å tenke på at dere aldri kom til å finne en plass, og du måtte sikkert stå der du sto hele turen. I 11 timer! Du ble stresset, og du kunne kjenne svetten komme i håndflatene. Jeg er jo sørenmeg klaustrofobisk! Det var det eneste du tenkte på. Med ett gikk det opp for deg at Kaitleen prøvde å få kontakt. "*ditt navn* Går det bra eller?" Hun dro deg med seg ut av mengden og inn til der hvor flyvertinnene stod. "går det bra med henne?" hørte du en flyvertinne si. "jeg håper det. *ditt navn* går det bra?!" Du prøvde å puste ordentlig, og ta deg sammen. 

"å så flaut!" sa du til Kaitleen mens dere stod der og ventet på at alle hadde kommet inn i flyet. Det kom en flyvertinne og fortalte dere at de andre hadde holdt av plass for dere. 

Det begynte å roe seg litt, og midtgangen var nesten fri for mennesker. Dere gikk bort til de andre som hadde funnet en perfekt plass med fire seter som stod mot hverandre, og et bord i midten.


"fritt for vindusplasen!" sa Kaitleen, og hoppet inn, og satte seg. Du prøvde å åpne skapet i taket, og stappe bagen din inn, men du var akkurat for lav. "trenger du hjelp?" var det en som spurte med den nydligste hese stemmen du noengang hadde hørt. Du snudde deg og stirret inn i de fineste grønne øynene på en gutt me krøllete hår. "Å takk." sa du mens du så på han da han løftet bagen din opp og puttet den i skapet. 

"Harry" sa han mens han holdt frem hånden

"Å. *ditt navn*" sa du og ristet den myke, varme hånden hans. Det var som om noe eksploderte i brystet ditt. Noe varmt..


 

POSTED BY: Kaia


15.01.2012 | 14:11 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 2

Hei :) her er del 2 av historien ;)

________________________________________________________________________

«Charlie (broren til Celia) er så sykt forelska i deg Kaitleen.» sa hun, og Kaitleen rødma. «Jeg ga han nummeret ditt, hvis det var greit» Celia snudde seg og skrudde opp lyden på radioen. Denne sangen var på: http://www.youtube.com/watch?v=jZhQOvvV45w&ob=av2e Dere hadde synget den sangen på en minikonsert på et kjøpesenter, så dere kunne den flerstemt. Alle sang med, og det eneste dere kunne tenke på var at «Livet var herlig!»

For å komme til flyplassen måtte dere kjøre gjennom et lite bokvartal i London. Dere hadde musikken og sangstemmene på fullt, og vinduene åpne, så alle dere kjørte forbi så litt rart på dere, men smilte.

Da dere kom frem til flyplassen var det fortsatt halvannen time til flyet gikk, så du hadde masse tid til avskjed med moren din. Dere ga alle en klem til Moren din, men du klemte ekstra lenge. Dere skulle jo være borte i 3 måneder. «Hade da *ditt navn*.» sa mammaen din, og du kunne høre at hun nesten var på gråten. Celia, som var den eldste av dere, hadde ansvaret. Hun var 18 år, og hun hadde også lappen. «*moren din sitt navn* du kan stole på meg.» sa Celia med en sersjantstemme mens hun sto strakt opp. Alle begynte å le av henne, inkludert moren din. «Celia, jeg stoler fullt og helt på deg, sir» Svarte moren din i et forsøk på å være morsom. De andre lo, men du kunne høre at det var falsk latter. «Jaja, men da er jeg ferdig her! Dere vet hva dere skal gjøre?» Spurte moren din. «Jada mamma. Vi er ikke 10 år.» Du pushet moren di av gårde, men hun stjal en ekstra klem fra deg. «Hade da jenta mi. Jeg kommer til å savne deg.» Nå sverget du på at hun gråt, men hun prøvde å skjule det. «Eh mamma?»  Du så rart på henne. «Beklager!» sa henne. «jeg er bare så stolt av dere, samtidig som at jeg er trist for at du skal dra» Hun så på deg med blanke øyne, og Nå begynte nesten du og grine også. Du fortalte henne at du lovet at du skulle ringe, og at det bare var snakk om 3 måneder.

De andre var allerede på vei mot innsjekken. Du ga moren din et raskt kyss, og fulgte etter de andre. «Å herregud!! Jeg kan ikke tro dette!» sa Kaitleen. «ikke jeg heller!» ropte Celia, og jublet litt for seg selv. «nei! Se her da!» hun viste fram mobilen sin. Hun hadde fått en melding fa Charlie. Det sto: «Hei<3 kos deg i California! Kommer til å savne og se deg hjemme hos oss hver uke : (  -Charlie :P» «hahaha!» Du dyttet litt på Kaitleen. «Han liiker deg!» sa du med en flørtende stemme. Dere stelte dere i køen til innsjekkingen. «Liker du han fortsatt?» spurte Cloe. Alle så på Kaitleen. Hun hadde helt stoneface.  Kaitleen hadde vært forelsket i Charlie siden barneskolen, men vi hadde ikke egentlig hørt så mye om det fra henne i det siste. «Jeg er ikke helt sikker» sa hun, og du kunne se på henne at hun prøvde å være litt forsiktig for å ikke såre Celia på noen måte. «Jeg ser egentlig bare på han som en god venn» Hun tok frem mobilen og svarte på meldingen hans.

Da vi hadde sendt inn bagasjen, og sjekket håndbagasjen, hadde vi fortsatt tre kvarter til flyet gikk. Vi satte oss i en utezone på flyplassen. Celia og Cloe hadde kjøpt seg en frappuchino fra starbucks, og du kjøpte deg bare en liten baguette.


Solen steiket, og alle hadde på seg solbriller. «Cloe! Jeg digger leopardsolbrillene dine!» Sa du, men hun hadde tatt dem av nå, og stirret rett forbi deg. Nå smilte hun. Flørtende, og det gikk opp for deg at hun smilte til noen bak deg. «Å herregud! HOT guttegjeng kl 12!» visket Celia, og du snudde deg. «hvor!? Hvem?!» Spurte du mens du kikket desperat rundt. Du la merke til fem gutter som satt ca. 10 meter unna. To av dem. En blond , og en brunhåret kikket bort og vinket flørtende. De to andre, en mørk, og svarthåret, og en krøllete mørkbrun-håret visket til dem, dyttet dem, og smilte forlegent til oss. Dem femte gutten, som så eldst ut, eller han virket minst barnslig, han satt bare og var opptatt med mobilen sin. Guttene sluttet å vinke, men de så ofte mot dere.


«Eh Cloe? Han blonde gutten driver hele tiden og kikker bort på deg.» Sa Kaitleen. Stemmen hennes var flørtende, og hun smilte bredt. «han var søt da!» Sa Celia «Men serr! Se på han brunhårede med biebersveis. HAN var kjekk. Eller hva?»  Alle så på Celia. «Biebersveis?! Hahah!» alle begynte å le, men Celia stoppet brått. Han så på henne nå, og begge to smilte til hverandre.

 

*Ditt navn* P.O.V (Point of View) :

Jeg sverger at han med krøllete hår har smilte til meg hvert fall fem ganger nå. Han var utrolig søt! Åh. Herregud! Han ser på meg! Hva skal jeg gjøre?! Smil! *ditt navn* smiiil! Ikke noe grimase her nå! Å! han er så søt! Nei nå pakker de sammen! De går! De kommer hitover. Uææh hva skal jeg gjøre. Shiit!

 


Alle sendte lange blikk etter dem, og de snudde seg en og en når de gikk med ryggen til. Du ble avbrutt av en av jentene som jublet. «Whoow! De var hotte!» sa Kaitleen, og alle så på henne. «Du, din lille player» Sa Cloe, og poka henne på nesa.

Dere pakket sammen sakene, og ryddet av bordet. Alle kikket rundt seg i håp om å få se igjen guttene, men til ingen nytte. Det var for mange mennesker der. Dere stelte dere i køen for passjekking. Da du hadde vist passet gikk du utenfor, og ventet på de andre. Du så mot flyet, og så tilbake til de andre, men snudde deg raskt mor flyet igjen. «var det det jeg trodde jeg så?» ropte du, og gikk det raskeste du kunne mot flyet. Hælene var ikke særlig til hjelp, og du kunne høre de andre rope etter deg bak deg, så du stoppet opp. «Hva?! Hvem så du *Ditt navn*!» Ropte Celia. De løp til deg. «Jeg så bare bakhodet til en gutt med krøllete hår..» Sa du, men det kunne ikke være.. «aye! Tenk hvis det var han beudrern din!» Sa Celia, og begynte å småløpe mot flyet. Hun viste tegn til at dere skulle følge etter.

 

_________________________________________________________________________

 

  Ehe.. det var det :P følg med videre! ;)

 

POSTED BY: Kaia


14.01.2012 | 15:29 | Kategori: 1D Historie-1

Historie del 1

Hei :) Her kommer del 1av historien. Det er den første jeg skrev, så den er ikke så syykt bra :P men håper dere liker den ;) Viktig å lese det aller første jeg skrev, fordi det er beskrivelser og sånt av hovedpersonene ;) Så dette er egentlig del 2..

________________________________________

 

«Ey! Sjapp dere litt a jenter! Dere er så pene så, alle sammen!» Du tok på deg litt ekstra lipgloss, og pakket sammen sminkepungen din. «Ser det bra ut?» spurte Cloe, og du så på det solbrune ansiktet hennes. Hun hadde lysrosa øyenskygge, dipliner over øynenevippene , og litt maskara på. Du missunnet henne for hvordan hun kunne sminke seg så pent og så naturlig på så kort tid. «Du ser nydlig ut. Gutter vil falle pladask for deg!» sa du og rettet litt på den lyse luggen hennes. Du tok på deg de røde wegiesene, og den brune skinnjakka. Du snappet med deg bagen, og gikk ut døra.

Outfitet ditt:
 

Outfitet til Cloe:

 


 

«*ditt navn*! Solbrillene dine.» Du snudde deg og tok imot ray bans?a dine fra Kaitleen. Hun hadde på seg en svart shorts, og en metallica singlet nedi. Og som vanlig hadde hun på seg masse forskjellige armbånd som lagde klirrelyder når hun gikk. Hvis man skulle telle hvor mange ringer og armbånd hun hadde, så hadde men nok holdt på en stund. Mange av dem hadde hun laget selv,og hun var ganske flink. Hun flettet lær, og lenket sammen stål til små lenker som man kunne henge anheng på. Kaitleen var så kreativ både når det gjald smykker, tegning, og å sette sammen klær til noe kult. 

Moren din lempet de tre trillekoffertene deres i range roveren. «har jeg alt?» spurte du deg selv mens du ramset opp alt i hodet. Iphonen, toalettveska, lommeboken, passet osv. «Kameraet!» Du løp inn på rommet og puttet speilrefleksen i veska. Du la merke til noe som lå på skrivebordet ditt. Lommeboka til Cloe! Du tok den med deg, og satt deg ved siden av Kaitleen i bilen. Bilen var glovarm. Solen hadde steiket hele morningen, og det gjorde den fortsatt. Det var en perfekt sommerdag på begynnelsen av Juni. «Kan du skru airconitioneren på fullt eller mamma?» ropte du, og hun satte seg i bilen og gjorde det. «Dette må dere bli vant til assa jenter. Dere skal jo tross alt til Los Angeles i California.» «whooou!!» jublet Cloe. «Da kjører vi og henter Celia!» sa mamma, og begynte å kjøre.

«Eh.. Cloe?» sa du. «er det ikke noe du har glemt?» Du så på henne med et ertende, men spørrende blikk. «neei.. trokke det. Hvordan det? ? å HERREGUD! Stopp bilen!» Cloe ropte nå, og moren din stoppet bilen. «hva skjer?!» ropte moren din, og snudde seg. Du holdt lommeboken opp, mot Cloe. «Arghh! Din tiss!» Ropte hun, og air-bitch-slappet deg. Det var det dere kalte det.

Dere kjørte videre, dere måtte åpne alle vinduene fordi det var så varmt. Dere kom frem til Celias hus, og tutet på henne. Hun kom fort ut, og slet litt med å få ut kofferten, så hun ropte på broren sin. Broren hennes, Charlie var tvillingbroren til Celia, og Kaitleen hadde alltid hatt en stor crush på han. Charlie hjalp Celia ned trappen med kofferten. Celia løp inn for å hente skateboardet. Hun hadde altid det med seg, overalt. Hun hadde på seg en olashorts, og en grå Jack Willis-hettegenser. Håret hennes var rettet ut, og hun hadde på seg en lilla NY-caps.  Hun var veldig kult sminket. Celia brydde seg egenlig ikke hvordan hun så ut, men hun endte altid opp med å se superkul ut. Hun hadde på seg svarte converse, noe som var litt overaskende, fordi hun pleide som oftest å ha på seg supra-sko.

  

 

Charlie satte kofferten hennes i bilen. «Hei Kaitleen!» sa han og vinket til henne. «Hei Charlieunhghh.. Charlie..» Svarte Kaitleen med nervøs stemme. «God morgen Charlie. Har foreldrene dine stått opp enda eller? Hehe» Spurte mammaen din, og reddet Kaitleen ut av den kleine situasjonen. «Herreguud!» visket Kaitleen. Du klappet henne vennskapelig på ryggen mens hun bøyde seg ned, du lo med henne. «Hade da Celia» sa Charlie, og ga henne en klem, og et kyss på skinnet. «hadet brushan! Håper du overlever 3 måneder uten meg da» sa hun mens hun rynket på nesen, og charlie geipet tibake. Celia satte seg i forsetet, og snudde seg bak mot oss. Dere begynte å kjøre, og moren din satte på radioen lavt. «Han er så sykt forelska i deg Kaitleen.» sa hun, og Kaitleen rødma. «Jeg ga han nummeret ditt, hvis det var greit» Celia snudde seg og skrudde opp lyden på radioen.

Denne sangen var på:

http://www.youtube.com/watch?v=jZhQOvvV45w&ob=av2e

Dere hadde synget den sangen på en minikonsert på et kjøpesenter, så dere kunne den flerstemt. Alle sang med, og det eneste dere kunne tenke på var at «Livet var herlig!»

.----------------------------------------------------------------

 

Vet jeg ikke er spergod til å skrive :S haha! men håper dere likte den da :) Neste del kommer i morgen :)


13.01.2012 | 21:13 | Kategori: 1D Historie-1

One Direction historie

Hei :) Jeg heter Kaia Linde. Jeg er 15 år.. Jeg er en ny gjesteblogger som skal skrive historie for dere :) Hedda har lest historien på den forige bloggen min, og hun spurte om jeg ville gjesteblogge her, og legge ut den her da :) Selvfølgelig ville jeg det! Hehe jeg er en ekte directioner :P Jeg eeelsker One Direction, desverre så fikk jeg ikke vite om dem før rett etter sommeren, men jeg har serriøst stalka dem 100% siden det :P (jeg høres ut som en creepy fan ehe) Jeg har fulgt denne bloggen lenge, og jeg sjekker den flere ganger om dagen.. helt sykt at jeg er gjesteblogger her nå :P Ihvertfall.. Jeg gleder meg veldig til å dele historien min med dere! 

 Jeg har absolutt ingen erfaring når det gjelder skriving.. Jeg skrev først en blogg for denne historien uten egentlig noe spesielt ønske om supermange lesere, ville bare ha et sted å få den ut, og kanskje få litt tilbakemeldinger og sånt : ) Problemet er det at jeg egentlig skulle skrive en av hovedpersonen i sånn *ditt navn*-type greie, men det bestemte jeg etter at jeg hadde «Laga» personene, så på historie-bloggen min skrev jeg at Alicia, ble "deg-personen", Du kan lese om henne lenger ned) håper det er greit.. uansett, så har jeg skrevet nesten hele historien med henne som «deg-person»

Ja. Tilbake til historien.. Dette er ikke del 1 av selve historien, men bare et lite innblikk, og litt sånn at dere kan bli kjent med hovedpersonene og sånt. Også skjønner dere kanskje at historien kommer til å ha noe med One Direction å gjøre, og bare sånn at dere vet det, så er ikke de kjent i denne historien. Kanskje de blir kjent senere, eller kanskje ikke? Dere får se : )

??..

Historien handler om 4 jenter. Du er en av de. Dere kommer fra England, og dere er superclose bestevenninner. Dere sier alt til hverandre. Alt om deg og veninnene kommer etter på. Alle dere fire er sangere, og dere prøver å komme dere litt videre innenfor musikkbransjen, så dere meldte dere på en 3 måneders camp/fornøyelses/musikk-hotell på en måte. Der samles mange folk fra engelsspråkelige land for å lære mer innenfor musikk, og bare kose seg og bli kjent med andre musikere. «campen» er delt opp i forskjellige grupper: sangere alene, sanggrupper, dansere, trommiser, gitar, osv? Dere har meldt dere på «sanggrupper» . Campen er i California, LA. Greia med campen er at man skal tilbringe sommeren der, og bare kose dere med de «fasilitetene» som er på hotellet i tillegg til at man kan dra på sånne sangtimer med kjente sangere, eller «lærere» da innenfor det man har meldt seg på.. hehe litt innvikla, men håper dere skjønner ; )

Her har dere en liten beskrivelse av «deg» og veninnene som er med :)

 

«Du»: Du er leadsingeren i sanggruppa. Du har en veldig kul sangstemme, og du kan rappe. Du er ca. 1.70 høy, og passe tynn. Du er 16 år, og den yngste av alle i gruppa. Du farger håret, så det er sånn rød-lilla på en måte. Klesstilen din er søt, men kul, og du liker å gå i høye heler, men er ingen diva eller bærte, hehe. Du har en ganske naturlig look bortsett fra håret, men det er alltid stelt og ligger perfekt i lange bølger. Du er snill, og inkluderende, du liker ikke at noen står alene, og du kan snakke med hvem som helst.

 

utseende hennes kan du tenke deg selv, men her er litt inspirasjon;) haha:

 


 

Cloe: Cloe er omtrent 1.70 cm høy. Hun er passe tynn og har langt, rett blondt hår. Hun går hele tiden i kjole. Helst blomstrete og fargerike. Hun hater å gå i høye hæler, eller joggesko, så hun går for det meste i søte, enkle og lette sko slik som balerina sko. Hun er litt beskjeden, men elsker å snakke når hun finner en med lik personlighet som henne. Hun er egentlig litt sær, så hun lukker seg for de fleste, men noen kan hun komme kjempegodt overens med. Hun er 17 år. 

 


 

Celia: Hun har brunt, melkesjokoladefarget hår på en måte.. Hun har en ganske tøff stil. Hun skater, så hun kler seg ofte med «kule» klær på en måte. Hun er helt rå til å danse, og hun har vunnet masse forskjellige hip hop konkuranser. Hun har vært elev hos en av Justin Biebers dansere Hun er 18 år. Hun er veldig flink til å synge men hun sier selv at hun ikke har selvtilliten til å være leadsingeren, så hun synger oftest i bakgrunden sammen med Cloe. Hun snakker MASSE. Alle elsker å snakke med henne, fordi hun ofte har noe tilfelles med de fleste. Hun har alltid noe å snakke om med andre. Hun er den eldste av dere, men definitivt den barnsligste. Humoren hennes er helt syk, og random, og det er ikke så mange som skjønner den, men hun er utrolig morsom.

 


 

 

Kaitleen: Hun har mørkt hår, nesten svart. Moren hennes er fra India, så hun har en mørk hudtone. Hun ler hele tiden, og alle digger humoren hennes. Hun har en litt rocka stil, men ikke på en emo måte. Hun har veldig kul klesstil. Hun er 17 år gammel. Hun er superkreativ! Og hun finner altid løsninger til ting uansett hva det er. Hun er veldig smart, og liker gutter som er inntelligente, gjerne smartere enn henne selv. Kaitleen er av den typen som blir veldig fort kjent med folk. Hun kan snakke med noen i 2 minutter, og nesten bli bestiss med dem, men ingen er hun bedre bestiss med en dere..

 

Nå vet dere hvertfall litt hva som dere kan vente dere :P Let me know what you think :) OG Del1 kommer i morgen, så. Stay Tuned! <3

xxLove  -KaiaLinde

 


13.01.2012 | 18:14 | Kategori: Facebook/Twitter

Twitter TrendsPOSTED BY: Christina


13.01.2012 | 17:18 | Kategori: Bilder

Directioners

POSTED BY: Christina


13.01.2012 | 17:11 | Kategori: One Direction

One Direction - One Thing

OMG!! Jeg smelter over her, dere da?? *.*<3

POSTED BY: Christina


13.01.2012 | 16:50 | Kategori: One Direction

We Love Pop magazin bilde

 POSTED BY: Christina


13.01.2012 | 16:32 | Kategori: One Direction

One Direction - Brit Awards Nomination!

POSTED BY: Christina


13.01.2012 | 16:29 | Kategori: #1DImagines

Moments Imagine

 

 

POSTED BY: Christina  


13.01.2012 | 16:16 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Informasjon

Heey folkens! Som de fleste sikkert har merket så har det ikke kommet noen deler på historien på en liten stund, og det er ganske enkelt fordi jeg ikke har tid. Jeg har utrolig lyst, og elsker det men akkurat nå skjer det ting jeg må prioritere framfor blogging :) Meeen, ikke fortvil. For jeg har selvsagt fikset en gjesteblogger som kommer til å legge ut historie her. I alle fall en liten stund, til jeg får bedre tid. Jeg har lest historien hennes lenge, og det er en av de beste jeg har lest så dere har mye å glede dere til! Hun kommer til å begynne nå snart, så stay tuned folkens!! :D

Da håper jeg dere tar vår nye gjesteblogger godt imot, og vær flinke til å kommentere da folkens! Men det vet jeg jo at dere er ;) Hvis noen lurer, min historie er absolutt ikke ferdig. Må bare ha en liten pause, så kommer jeg snart tilbake. I mellomtiden får dere kose dere masse med den nye historien, og jeg kan bare si dere en ting.Den er superbra!! <3

Noen som gleder seg?

Vi snakkes!! :D

POSTED BY: Hedda


13.01.2012 | 15:31 | Kategori: Harry Styles

Harry som far!

POSTED BY: Christina 


13.01.2012 | 15:26 | Kategori: Harry Styles

One Thing SNART NÅÅÅ!!

GLEDER DERE TIL DEN KOMMER?? FOR DET GJØR VI SE DEN I DAG KL 5 PÅ ONEDIRECTIONVEVO YOUTUBE!!!

POSTED BY: Christina 


12.01.2012 | 16:39 | Kategori: Zayn Malik

Zayn og bursdags kaken hans!

POSTED BY: Christina


12.01.2012 | 16:31 | Kategori: One Direction

Harry og Liam

POSTED BY: Christina  


12.01.2012 | 15:22 | Kategori: Gifs

Louis kysser Louis dokke

Dette er bare så søtt å se på, agree? :D

POSTED BY: Christina 


12.01.2012 | 15:21 | Kategori: #1DImagines

Moments Imagine

POSTED BY: Christina  


12.01.2012 | 14:33 | Kategori: Video

Gratulasjon Video fra Norge

Den er da laget av 1DNorway de som eier Onedirection.blogg.no!!

POSTED BY: Christina


12.01.2012 | 14:29 | Kategori: Facebook/Twitter

Twitter TrendsPOSTED BY: Christina


12.01.2012 | 14:20 | Kategori: Zayn Malik

GRATULERE MED DAGEN ZAYN!!!!

 

 

Håper han får en bra dag i dag og vis du ikke har sendt en gratulasjon gjør det nååå!! <333

POSTED BY: Christina


12.01.2012 | 14:09 | Kategori: Zayn Malik

One Direction - One Thing - 1 Day To Go

POSTED BY: Christina


12.01.2012 | 14:08 | Kategori: Liam Payne

One Direction - One Thing - 2 days to go

Vett at den skulle bli lagt ut i går, men var på appen og pcen var tom for betteri og laderen fant jeg ikke før idag! ;)<3

POSTED BY: Christina


11.01.2012 | 16:04 | Kategori: One Direction

We Love Pop Magazin

POSTED BY: Christina


11.01.2012 | 14:47 | Kategori: Liam Payne

Liam og Farfaren

 

POSTED BY: Christina


11.01.2012 | 14:33 | Kategori: Harry Styles

Harry og Pop Star Mag

 

POSTED BY: Christina


11.01.2012 | 13:55 | Kategori: One Direction

2 days to go til the "one thing "

POSTED BY: Christina


10.01.2012 | 23:55 | Kategori: Facebook/Twitter

Twitter Trends


10.01.2012 | 23:29 | Kategori: Liam Payne

Liam Ardiente Payne er TT på Twitter

- Christina


10.01.2012 | 23:16 | Kategori: Niall Horan

Niall sexy Horan er TT på Twitter

Kom meg inn på blogg appen nå på grunn av det klikket isted så blogger litt her nå før jeg går å legger meg - Christina


10.01.2012 | 20:25 | Kategori: Zayn Malik

2 dager igjen til Zayn bursdag

 

POSTED BY: Christina  


10.01.2012 | 20:18 | Kategori: One Direction

1D Yearbook Edition Germany

POSTED BY: Christina


10.01.2012 | 17:50 | Kategori: One Direction

Backstage med Louis og Harry


pic.twitter.com/ebd77Yef
POSTED BY: Christina


10.01.2012 | 17:46 | Kategori: Liam Payne

Vaskemannen Liam

POSTED BY: Christina


10.01.2012 | 17:45 | Kategori: Niall Horan

#Weloveniallhoran

 pic.twitter.com/vVzl0FZn

POSTED BY: Christina  


10.01.2012 | 17:34 | Kategori: One Direction

3 days to go til the "one thing "

AHHHH GLEDER MEG SÅÅÅÅÅ MYE!!!!!

POSTED BY: Christina


10.01.2012 | 14:22 | Kategori: Video

One Direction - Brighton crowd

POSTED BY: Christina


10.01.2012 | 14:14 | Kategori: One Direction

Gutten gratulere 6 år gamle kreft syke Charlie med bursdagen

Det er bare så varmhjertig når de bryr seg så mye om fans det gjør meg bare enda mer stolt til å være en direction fan!<3<3

POSTED BY: Christina


10.01.2012 | 14:01 | Kategori: Harry Styles

Forsiden av Heat Magazin!!!!Oiiioii :OO Jeg vett ikke om det er Harry og håpper det ikke er han heller, men hva tror dere??

POSTED BY: Christina  


10.01.2012 | 13:57 | Kategori: One Direction

One Direction Interview fra den Australske radioen Nova 969

HØR PÅ DET HER

POSTED BY: Christina 


10.01.2012 | 13:30 | Kategori: Louis Tomlinson

THE TOMMO SWAG

POSTED BY: Christina


10.01.2012 | 13:21 | Kategori: Facebook/Twitter

Fan power of Directioners

Kjempestolt fan akkuratt nå!!! :DDDDDD

POSTED BY: Christina


10.01.2012 | 12:59 | Kategori: One Direction

Remember Me

louis-tommo:
Poster Remake (One Direction Version) - Remember Me (2010)

Hadde så klart sett filmen vis den var ekte!!

POSTED BY: Christina  


10.01.2012 | 12:58 | Kategori: One Direction

Zayn og Harry!!

proudofbeingdirectioner:
too much sex hair for one picture

POSTED BY: Christina


09.01.2012 | 23:34 | Kategori: Facebook/Twitter

One Direction & Directioners

Er på appen nå så dårlig bilde!


09.01.2012 | 23:32 | Kategori: Louis Tomlinson

#LouHasTheBiggestCarrot er TT på twitter

Sorry for bilde men er på appen ;) Måtte også le når jeg fant ut at den lå helt øverst!!


09.01.2012 | 21:40 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 38

Hey, hey! Jeg har tenkt å begyne på historien min igjen! Det er sikkert en del av dere som ikke har lest starten, men da kan dere bare bla ned på siden til dere kommer til kategorier, klikke på 1D Historie-1 og bla neover til dere finner del en av denne historien. Nå er dere vel glad! To historier på denne bloggen nå framover ;) Min kommer riktignok ikke så ofte, men Julie skrover jo kjempe ofte så det er bra! Håper dere fortsatt er interresserte da :) Her er forje del, bare for å friske opp litt. Neste del kommer veldig snart.

«Jeg vet at det ikke er sant, jeg bare klarte ikke å være der lenger også..» Han slapp deg, og du stirret på han. «Også..» Du prøvde hjelpe han på vei, og viste med hånden at han skulle fortsette. «Hun, kysset meg..»


 

Du frøs til. «Hun hva?» Du sank sammen på gulvet igjen, og la hodet i hendene. Hvordan kunne hun gjøre dette mot deg, og mot Harry? Harry satte seg raskt ned ved siden av deg, og strøk deg fort og forsiktig opp og ned over ryggen. «Jeg kysset ikke tilbake, jeg lover deg. Du vet jeg aldri ville kysset noe andre en deg..» Du stanset munnen hans med et lite kyss, og han ble stille. «Jeg vet det Harry, jeg skjønner bare ikke hvordan hun kan gjøre noe sånt mot oss.» Du sukket, og reiste deg sakte. «Hvor skal du?» Spurte Harry, og så nervøst opp på deg. «Snakke med henne så klart, hun skal ikke komme så lett ut av dette.» Harry nølte litt, men ga opp. «Jeg blir med deg.» Sa han isteden, og du hjalp han opp på beina. Hånd i hånd gikk der inn til resten av guttene, som satt og småpratet med tre andre jenter. Alle ble stille da dere kom inn, og dere stelte dere midt i rommet. «Hvor er Nathalie?» Sa du stramt, mens du knuget hånden til Harry. Niall pekte mot en annen dør, mens han smilte trist til deg. Hvorfor hadde hun godt ut? Det lignet ikke akkurat henne å gjemme seg når hun hadde en sjans til å yppe med andre. Du slapp Harry, og gjorde tegn til at han skulle sette seg med de andre. «Jeg tror det er best at jeg snakker litt med henne alene først.» Harry nikket forståelsesfullt på hodet og kysset deg lett på kinnet før han satte seg ved siden av Louis.

 

Du gikk sakte mot døren Niall hadde pekt mot, mens du prøvde å forestille deg hva som ville skje når du åpnet den. Du lot hånden gli lett over håndtaket, før du lukket øynene og åpnet døren. «Nathalie?» Sa du forvirret, mens du prøvde å finne henne i det lille rotete rommet. Det så ut til å være et slags kott, med kun en sliten lampe som hang ned fra taket og laget et dempet gråskjær i rommet.

 

«Her borte.» Hørte du en spak stemme svare borte fra en krok, og du antok at det var Nathalie. Ikke det at du hadde hørt stemmen hennes på den måten før. Du gikk mot lyden av stemmen hennes, og skvatt til da et spøkelses lignende ansikt snudde seg mot deg. «Oi» Utbrøt du, og Nathalie hulket. Du satte hendene i hoftene og stirret tamt på henne. Det var ikke akkurat hun som skulle sitte her og sippe heller da. «*Ditt navn*, jeg er så lei meg.» Du visste ikke om du skulle tro dine egne ører. Frøken Bitch her self hadde akkurat bedt deg om unnskyldning? No way, det måtte ligge ett eller annet bak dette. Hun klappet ved siden av seg, og gjorde tegn til at du skulle sette deg ved siden av henne. Du nølte, men gjorde som hun sa. «Det var ikke meningen at det skulle gå så langt.» Hun hulket litt, og du spisset ører. Dette lå an til å bli en bra historie. Hun trakk pusten dypt, før hun åpnet munnen og hele historien fløt ut. «Jeg har alltid vært sjalu på deg. Alle i klassen likte deg for den da var, mens jeg alltid måtte jobbe for det. Lærerne likte deg, alle likte deg. Du var så jævla perfekt når det gjaldt alt, og jeg holdt det ikke ut. Jeg meldte meg på den One Direction konkurransen, og da jeg vant var jeg i himmelen. Jeg elsker virkelig de guttene over alt i verden, og endelig hadde jeg noe som ikke du hadde.» Hun tok en pause, og et lite øyeblikk fikk du en liten anelse skyldfølelse for denne stakkars jenta. «Men så møtte jeg deg på den restauranten, og da var du faen meg sammen med dem! Og ikke nok med det, du var sammen med Harry Styles. Guttene jeg hadde elsket så lenge jeg kunne huske, og som alltid hadde fått meg til å føle meg spesiell. Jeg skjønte ikke hvordan det var mulig, hvordan får du det til?» Hun så på deg, og du kvatt litt da du innså at det var rettet som et spørsmål. «Ehm..» Sa du, og håpet at hun ville fortsette. Nathalie sukket og senket skuldrene om mulig enda dypere. «Det var ikke meningen at det skulle gå så langt, men jeg klarte ikke å styre sinnet mitt lenger.» Hun lukket munnen, og du prøvde å samle tankene. Så det var altså sånn alt hang sammen, du hadde aldri trodd at hun så på deg på den måten. Så gjorde du noe du aldri i livet hadde trodd du ville gjøre. Du reiste deg, og ga Nathalie en stor klem mens du hvisket et lite «Unnskyld» i øret hennes. «Nei, det er jeg som skal si unnskyld.» Hvisket hun tilbake, og ville ikke slippe taket. «Det er ikke din skyld at du er så mye bedre enn meg heller.» Du visste ikke hvor det kom fra, men plutselig begynte du å gråte du også. Fy søren så urettferdig verden var!Dere klemte hverandre en god stund før du trakk deg tilbake og slikket opp en tåre som hadde rent nedover kinnet ditt og endt opp i munnviken. Nathalie smilte flau til deg, og gjorde et mislykket forsøk på å tørke bort den utsmørte mascaraen. Du satte deg på huk foran henne, og tørket det bort med genserermet ditt. «Takk.» Sa hun, og du smilte. «Vet du, du er ikke så ille.» Hun lo en liten rar latter og du måtte le litt du også. Dette var så merkelig. «Det der trodde jeg aldri jeg skulle si noen gang.» Sa hun, og du nikket. «Ikke jeg heller, men du er ikke så verst du heller.» Hun reiste seg og børstet usynlig støv av buksen sin. «Jeg vet ikke om jeg tør å gå ut til de andre nå.» Sa hun, og du reiste deg du også. «Joda. Kom, la oss starte på nytt.» Hun nikket, og du åpnet døren forsiktig.

Det var ikke få blikk som fulgte dere da dere vandret arm i arm ut av det lille kottet. Begge var innsmurt med mascara i hele ansiktet, og kunne minne om to erkefiender som hadde stått opp fra de døde og funnet hverandre igjen. Harry sendte deg et merkelig blikk, og du satte deg ved siden av han. «Så, hva skjer?» Sa du, men ingen svarte. «Okey, vi tar dette en annen gang? Har ikke vi en fest vi skal holde.» Du pekte mot de tre forvirrede jentene, som satt og fiklet med håret sitt mens de kikket sjenert bort på deg. «Jovisst har vi det.» Sa Harry. «Men vil dere ikke..» Du la en pekefinger over munne hans, og han tidde. «Kom nå, la oss gå å fikse oss litt.» Du dro Nathalie opp fra sofaen, og ledet henne ut av døren. «Er du sikker på at dette er så lurt, kanskje jeg burde dra?» Sa Nathalie da dere hadde lukket døren bak dere, og dere var alene i gangen. «Vi fikser dette, ok?» Du smilte og ga henne en klem. «Hva faen!?» Du skvatt rundt og stirret rett inn i verdens skumleste blikk?

 


Sorry for lite bilder, men internett klikka litt. Men da får dere jo mer plass til deres egne bilder! Håper dere vil ha mer :) Gleder meg utrolig masse til å fortsette, har så sykt mange ideer!! :D

Hva syns dere? Meer?

POSTED BY: Hedda

 


09.01.2012 | 16:46 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 37

Heey alle sammen! Nå er jeg endelig hjemme fra hytta :) Nå blir alt som det pleier, bortsett fra at jeg tror jeg må på hytta neste helg også..jaja. Får ikke ta sorgene på forkudd ;) ENJOY!

  «Lat som om du synger til meg, og ikke se på publikum.» Du svelget igjen mens du så dypt inn i øynene hans»En dag vil du takke med for dette.» Hvisket han og du du svømte i havet hans og prøvde å lukke all jubelen ute. Musikken strømmet ut fra høyttalerene og du trakk pusten dypt?


 

Ingen lyd kom ut av munnen din, og du kunne kjenne panikken vokse i brystet. Please, ikke drit deg ut nå tenkte du og kikket desperat inn i øynene til Harry. Han sang nå og han sang til deg. Bare deg. Du smilte, og plutselig var det ikke så farlig lenger. Da de kom til refrenget hadde du fattet nok mot, og du slang deg på. Alle guttene smilte oppmuntrende til deg, og salen jublet. For en herlig følelse du fikk av dette! Du snudde deg mot publikum, og sang av full hals. Du kunne se en sal full av glade og varme mennesker, som hoppet opp og ned til tonene av din egen stemme. Du kikket opp mot Sophie og Danielle, som sto og danset og viste tommel opp til deg. Sangen, som hadde virket som en evighet når du hadde hørt på den hjemme på cd en, varte nå i kun noen sekunder. Hvordan var det mulig? Plutselig skjønte du hvordan folk orket å ha konserter i det hele tatt. Salen kokte, og applausen ville ikke stoppe. Du var så lykkelig! Du bukket igjen og igjen, før guttene kom bort og klemte deg etter tur. «Takk til *ditt navn*, som takket ja til å synge med oss i kveld!» Ropte Harry mens han holdt den ene armen din i været. «haha, ja for jeg takket ja.» Sa du inn i mikrofonen, og hele salen begynte å le. Du likte virkelig dette. «En dag kommer du til å takke meg for dette.» Svarte Harry, og du ristet smilende på hodet. Den gutten ga seg virkelig ikke.

 «Du var drit flink!» Ropte Danielle og Sophie i kor da dere kom blide og fornøyde opp i V.I.P -rommet etter at jubelen endelig hadde stanset. Du gliste og nikket kraftig på hodet. Louis gikk bort og kysset Sophie på kinnet og hun fniste. «Det var du også gutten min, dere var flinke alle sammen.» Alle lo, og Sophie så seg litt forundret rundt. «Uansett, noen som er klare for fest?» Sa Niall, og alle hylte. En vakt kom bort til dere og fortalte at vinnerne av konkurransen kom om et kvarter. De skulle få litt alene tid med guttene før resten av gjestene kom. «Kult.» Sa Louis, og smilte glad. «Da får vi gå og skifte i mens da.» Sa Danielle, og du og Sophie nikket. «Hade søta, kos deg.» Sa du og kysset Harry raskt på munnen før du fulgte etter Danielle og Sophie ut døren. «Ser deg snart babe.» Ropte han etter deg, og du snudde deg for å vinke. «Lurer på hvem det var som vant konkurransen.» Sa du mens dere fant et ledig rom hvor dere kunne skifte i fred. «Det var visst en konkurranse for folk fra Skandinavia.» Sa Danielle, og åpnet bagen sin og dro fram en liten kjole. Gun holdt den opp foran seg og begynte å danse rundt i rommet. «Skulle ønske jeg var like flinkt som deg til å danse.» Sa Sophie og så storøyd på henne. Danielle lo litt og smilte takknemlig til henne. «Nå har jo jeg danset en god del år da.» Sa hun, og Sophie nikket. «Her er kjolen din.» Sa du, og kastet den til Sophie som akkurat klarte å ta den imot. «Takker.» Sa hun, og begynte å trekke av seg klærne. «Jeg kan også danse.» Sa du og begynte å danse rundt i rommet i bare undertøyet. Plutselig gikk døren opp og du hylte mens du løp og gjemte deg bak Sophie som også sto i bare undertøyet. Noe som endte med at dere ble stående å klemme hverandre for harde livet. «Beklager, jeg visste ikke at dere var her.» Den samme vakten som hadde snakket til dere senere forsvant raskt ut av rommet igjen, og i samme sekund som døren lukket seg brast alle tre ut i latter. «Flaaut!» Sa du og fortet deg å trekke kjolen din over hodet, i tilfelle noen andre skulle komme brasende inn i rommet. Sophie kniste og tok på deg sin egen. Dere fant et speil og studerte hverandre og dere selv. 
Alle hadde på seg lår-korte kjoler, bare at din var stroppløs og de andre hadde tynne stropper. «Bitches.» Sa Danielle og hevet på øyenbrynene. Dere lo, og Sophie tok fram Iphonen sin. Den heldige jenta der altså. «Instragram tid!» Sa hun, og dere sto tett sammen og poset foran speilet.
 «Vi er rå. Pink is the beast today!» Sa du, og samlet opp klærne dine og la dem tilbake i baggen. «Er vi klare til å gå?» Sa Danielle og så seg rundt i rommet om hun hadde glemt noe. Da hun fant ut at hun ikke hadde glemt noe, åpnet hun døren og dere gikk ut i gangen. «Det er fortsatt ti minutter til de er ferdig med det lille private møtet sitt.» Sa Sophie og kikket ned på klokken sin. Du tenkte deg om. Hva gøy var det egentlig å gjøre på et sted som dette? «Kunne vi ikke finne et toalett og sminket oss litt finere? Jeg har med sminkepungen min.» Sa du, og de andre lyste opp. «God idè, jeg kunne trengte å freshe opp sminken litt.» Sa Danielle og dere begynte å se dere rundt etter nærmeste toalett. «Over her!» Sa Sophie og vinket dere til seg. Dere smilte, og åpnet døren til dametoalettet. «Olala!» Sa du og lagde trutmunn til ditt eget speilbilde. «Someone looks hot.» Sa du, og Sophie kniste. «Kunne trenge en liten makeover ja?» Du geipet til henne og fisket sminkepungen opp av baggen. «Gidder i alle fall ikke å hjelpe deg.» Sa du furtent og Sophie himlet med øynene. «Dere assa, jeg skjønner aldri om dere tuller eller ikke.» Sa Danielle oppgitt, og både du og Sophie lo. «Du kan for det meste regne med at vi tuller. Vi har vært bestevenner så lenge nå at vi ikke trenger å gi komplimenter til hverandre, for uansett i om vi sier noe stygt vet vi at man mener det motsatte.» Danielle ristet smilende på hodet mens hun tok en kikk i sminkepungen din. «Kan jeg låne?» Du skjøv den nærmere henne og nikket. «Så klart.» Dere ble stående å sminke dere en lang stund, og du bestemte deg for å se hvor mye klokken er blitt. «Shit, jeg tror jeg glemte mobilen min i det rommet vi var i.» Sa du, og lette rundt på toalettet med øynene. «Men jeg sjekket før vi dro, jeg kunne ikke se noe.» Sa Danielle, og rynket pannen. Du tenkte deg om, hvor kunne den være? «Kanskje den har falt ut av lommen min en eller annen gang. Bare vent her dere, skal bare ta en kikk.» Du åpnet døren igjen, og gikk ut i gangen. «Oj, sorry!» Du løp rett inn i en person som kom ut fra herretoalettet. ? Det går..Hva gjør du her?» Du stirret rett inn i det forskrekkede ansiktet til Harry. Han var rød og hoven rundt øynene, du hadde aldri sett han sånn før. Du fikk en bekymret rynke i pannen, og Harry prøvde seg på et lite smil.


«Det er vel heller jeg som skal spørre hva du gjør her?» Sa du, og Harrys holdning sankt helt sammen. Han kastet seg i armene dine, og du holdt han oppe så godt det lot seg gjøre. «Hva har skjedd?» Sa du, og hjalp han ned langs veggen. Dere satte dere på gulvet, og du holdt Harry tett inntil deg. Han snufset litt før han svarte met grøtet stemme. «Jeg klarte det bare ikke lenger *ditt navn*, jeg klarte det ikke.» Han la seg ned med hodet i fanget hans, og du strøk hånden varsomt gjennom de mørke krøllene. «Hva er det du ikke klarer?» Sa du og Harry stirret deg dypt inn i øynene. «Hun ene jenta som vant konkurransen, hun som vi møtte på restauranten den gangen.» Du slo øynene ned i gulvet og kunne kjenne raseriet boble. «Nathalie, var hun der?» Harry nikket og reiste seg fra fanget ditt. «Hva gjorde hun? Hvorfor gikk du.» Du prøvde å holde stemmen rolig, men du kunne kjenne at den snart sprakk. «Hun..» En tåre trillet ned fra kinnet hans og du fortet deg å tørke den bort. Du  tok hodet hans i hendene dine og så han dypt inn i øynene. «Fortell meg Harry, hva gjorde hun?» Han sukket litt, og det var tydelig at han helst ikke ville fortelle dette. «Hun flørtet med meg hele tiden, også snakket hun masse dritt om deg.» Du slapp hodet hans og sank ned på gulvet. Du kunne kjenne tårene presse på bak øyelokkene, enda så sint du var. Nå var det Harry som grep tak i deg. «Hun fortalte meg at du hadde vært den største playeren på skolen, og at du hooket opp med alle guttene på fester. Jeg ville ikke tro på henne, men hun bare fortsatte også..» Du reiste deg brått og stirret hardt ned på Harry. «Sa hun virkelig det? Jeg skal kværke den bitchen, hvor er hun?» Harry så skremt på deg og reiste seg raskt. «Nei du må ikke gjøre det, da har hun bare enda mer å fortelle om.» Du sank sammen i skuldrene og Harry klemte deg. «Jeg vet at det ikke er sant, jeg bare klarte ikke å være der lenger også..» Han slapp deg, og du stirret på han. «Også..» Du prøvde hjelpe han på vei, og viste med hånden at han skulle fortsette. «Hun, kysset meg..»


Vil dere ha mer? Jo fler kommentarer, jo fortere kommer ny del ;)

btw. Fristen for å være med i videoen er nå slutt :) Tusen takk til alle dere som har sendt inn bilder, jeg skal si ifra når den er ferdig.

POSTED BY: Hedda

 


09.01.2012 | 00:45 | Kategori: Louis Tomlinson

#LouHasTheBiggestCarrot er TT på twitter

Sorry for bilde men er på appen ;) Måtte også le når jeg fant ut at den lå helt øverst!!


08.01.2012 | 19:56 | Kategori: One Direction

One Direction - Christmas Presents

One Direction Facebook: Guys thank you all so much for all the wonderful Christmas presents!!! These shirts are just some of the amazing gifts we received! x

POSTED BY: Christina 


08.01.2012 | 19:27 | Kategori: One Direction

The Boys in the U.S.A

Bilde ble tatt når de var i USA!

POSTED BY: Christina  


08.01.2012 | 19:23 | Kategori: Harry Styles

Did you fall for a shooting star

Ps: Den er ikke lagt av meg, men fant ikke ut hvem som lagte den!

POSTED BY:  Christina 


08.01.2012 | 18:59 | Kategori: Niall Horan

Niall og søskenbarnene sine

 

Niall, Laoise og Emma <3

Bilde//onedirection-sweden

POSTED BY: Christina 


08.01.2012 | 18:54 | Kategori: #1DImagines

Moments imagine

P.s: Y/N betyr ditt navn :)
POSTED BY: Christina 


08.01.2012 | 18:49 | Kategori: One Direction

Larry Stylinson

 

HAHAHAH, måtte bare lege det ut! Det var bare så søtt<3<3

POSTED BY: Christina  


08.01.2012 | 18:30 | Kategori: One Direction

Barry, Wayne, hugey, Ian and Kyle

POSTED BY: Christina


08.01.2012 | 16:37 | Kategori: #1DImagines

Moments imagen

 

POSTED BY: Christina  


08.01.2012 | 16:36 | Kategori: One Direction

One Direction dancing in their car

 

 

 

POSTED BY: Christina 


08.01.2012 | 14:30 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis er på TwitterTrends

Sorry for bilde men er på appen ;)


08.01.2012 | 14:23 | Kategori: One Direction

Inbetweeners Dance

onedirection-fathermychildren:
vas-appening-1d:
threesomewithzarry:
The worlds best dance crew.
accurate^^^^
omg?INBETWEENERS DANCE GO!

 

POSTED BY: Christina

08.01.2012 | 14:22 | Kategori: Bilder

Moments imagine

 

 

 

POSTED BY: Christina  


08.01.2012 | 01:20 | Kategori: Niall Horan

Gratulere Niall!!!

Nå har gullklompen min endelig fått over 1.000.000 followers på twitter <3<3


08.01.2012 | 01:05 | Kategori: Liam Payne

Liam twittrer "my driving man"

Det er Harry for de som skulle lure :)


07.01.2012 | 21:38 | Kategori: #1DImagines

Moments Imagine

niallhoransbabe:

 

POSTED BY: Christina  


07.01.2012 | 21:26 | Kategori: Liam Payne

Gamle bilder av Liam

 

Ikke rar alle sier han er en rask løyper. Han har jo gått på det siden han var en søt liten gutt, nwååå!

Bilder//One direction-Sverige

POSTED BY: Christina


07.01.2012 | 20:21 | Kategori: Gifs

Morsome Gifs


Just walking his turtle.

 

   

POSTED BY; Christina


07.01.2012 | 19:37 | Kategori: Niall Horan

Morsome Niall

  

   

POSTED BY: Christina


07.01.2012 | 19:34 | Kategori: Facebook/Twitter

PolandLovesOneDirecyon er TT på twitterPOSTED BY: Christina


07.01.2012 | 17:26 | Kategori: Bilder

Så søtt!

 

POSTED BY: Christina  


07.01.2012 | 16:35 | Kategori: Zayn Malik

Vas Happenin caps

Bilde//wikkiee

POSTED BY: Christina  


07.01.2012 | 16:32 | Kategori: Bilder

Really bitch?? Really??

Gikk inn på en tumblr side og så bler jeg helt til jeg ser dette!!! "OMG, tenkte jeg bare"!!!

still-alive-but-barelybreathing:
iloveharrystylesonedirection:
want-you-so-desparately:
camilitapink:
justinbiebermyonlylove:
takeonedirectiontohappiness:
letstakeabigtimeonedirection:
fyeahharryandlouis:
onedirectionaustralia:
liamlightsupmyworld:
malik-infection:
awkwardturtles-onedirectioner:
onedirection-isperfect:
hazza-styl3s:
accioniam:
dream-my-eyes-forever:
I know nothing about 1D aye?I could smack some people.
this makes me want to kill myself.
Nal? really? Nal is his name?
nal. just no.
how is this even?i mean like what..the fuck
I read this, then before I could reblog it mum called me over to here, and I turned around and snapped like ?WHAT! WHAT!?? and mum?s all ?calm down I just want you to see if you like this bed? and I was all ?UGH WHATEVER!? and I got in trouble. FUCK THIS PERSON! I WILL KILL HER! BITCH BE GONE WITH YOU!
what the actual fuck, oh my god im so angry, if they went to my school i would of given them a good slap. omg.
Right, where do these bitches live? Its angry mob time.
imbeciles.
is this some sick joke?
A Directioner Boy (?) Lol bitches go and get a life.
en serio bitches qe les zuzedeeeeeeeeeee cabiem de neuronas TODOS SON BELLOS Y CANTAN HERMOZOOOOOOO *____* UN DIRECTIONER BOY ;) QE GENIAL QE LOS DEFIENDA
WTF? Nal? ._.
FUCK YOU BITCH! THE 5 ARE PERFECT*-* SO PLEASE GTFO!
Please bitch, evaporate of this world before I kill you.
Poor bitch! Really? Nal? is ugly? please! think! NIALL is perfect
STUPID PEOPLE?S FUCKING THE WORLD. YOU NEED TO FUCK OFF AMIGA.
YOU?VE GOT TO BE FUCKING KIDDING ME? they should be the ones to leave the fandom, not him
NAL? NAL!? OH MY GOD IS THIS SHIT EVEN REAL?
gimme the profile of that ahfajhds gonna kill herwhat fuckery is this

MIN REAKSJON TIL DET

POSTED BY: Christina 


07.01.2012 | 01:17 | Kategori: Harry Styles

Just got to love the background!

Ler av denne vær gang jeg går in på tumblr.com forever reblog, Hahahahha!!

POSTED BY: Christina


07.01.2012 | 01:14 | Kategori: Bilder

Stan var på konserten i Bournemouth

For en fangirl Stan (bestevennen til Lou)  er da! Det er sånn vi liker det :DD

 

 

POSTED BY: Christina


07.01.2012 | 01:07 | Kategori: One Direction

MER SOLOS TIL NIALL OG LOUIS

itsgottabeniallonlyniall:
onedirection-purrfection:
(x)
um i agree. this is fucking bullshit what they give him he has a spectacular voice.
COMPLETELY AGREE.
GET THE FUCK OFF MY BLOG IF YOU THINK NIALL CANNOT SING.
They Should release a single
where Niall says Potato again and again?. I would buy 10 copies of that.
FOR PEOPLE WHO DOESNT LIKE NIALL.

Jeg elsker Niall og Louis og sangstemen deres så derfor lurer jeg helle tiden på "KA FAEN E DU SEIE!! BARE 1.25 MIN PÅ BEGGE PÅ EIN ALBUM SOM VARE I 53 MIN??" PROTEST ALTSÅ!!! BARE HØR PÅ DE VIDUNDERLIGE STEMENE DA!!!

 NIALL SIN SOLO

 LOUIS SIN SOLO

Just saying men mer solo til Niall og Louis<3<3<3 :D

POSTED BY: Christina


07.01.2012 | 00:30 | Kategori: Facebook/Twitter

Direction tar over twitter, whoohoouu

POSTED BY: Christina


07.01.2012 | 00:19 | Kategori: Facebook/Twitter

Go, Danielle!!

onedirectionassociation:
DANIELLE

MIN REAKSJON TIL DET!POSTED BY: Christina


07.01.2012 | 00:12 | Kategori: Niall Horan

HAHAH, nwaa stakkars Nialler

Bilde//1d-infection 

POSTED BY: Christina 


07.01.2012 | 00:07 | Kategori: Louis Tomlinson

Tommo går for en Nialler

Ser ut som Louis også vil hoppe med Niall!tobelovedbyonedirection:
paisleysaunders:
lol @ lou jumping
/ credit x
oh my. Niall?s a little shocked ? @ Lou?s bum ?

 

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 23:59 | Kategori: One Direction

One Direction Shop

Her funnet en ny nettside der man kan kjøpe One Direction stuff. Så nå deler jeg denne siden med deg og håpper dere liker hva dere ser.

 TRYKK HERPOSTED BY: Christina 


06.01.2012 | 23:55 | Kategori: #1DImagines

Moments Imagine

 

 

 

POSTED BY: Christina  


06.01.2012 | 19:32 | Kategori: Video

DJ Malik ft DJ Tommo

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 18:53 | Kategori: Bilder

nwååå!

Miner dette bilde dere om noe??

POSTED BY: Christina  


06.01.2012 | 18:42 | Kategori: One Direction

One Direction i går

   

 

 

   

   

Bilde//onedream-onelove

POSTED BY: Christina 


06.01.2012 | 17:01 | Kategori: Louis Tomlinson

Utsiden av leiligheten til Louis og Harry

loading

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 16:52 | Kategori: One Direction

Guttene var i en liten ulykke i går!

Politiet stormet til Birminghams travleste gate da ulykken skjedde. X-faktor stjernene Louis Tomlinson, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik og Liam Payne hadde akkurat holdt en stor konsert og fikk nakkeskader. Men alt gikk greit med guttene det var bare en litten bulk de traff ikke noen stort så bare ta det med ro directioner

De ble også anbefalt til å ikke ha konserten og bare avlyse det på grunn av nakkeskaden, men de sa det gikk fint og holdt konserten alike vell :-)


 

 Takk til Silje som sa ifra hadde helt glemt ut til å skrive om det til bloggen!<3

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 16:19 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis

one-direction-secrets:
the-onlydirection:
dying
and?
death

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 16:15 | Kategori: Video

Zayn Malik & Harry Styles - Right Here Waiting

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 14:55 | Kategori: Harry Styles

Larry Stylinson 4ever

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 14:51 | Kategori: Spørsmål

Svar på sprøsmål del 2

- Hvis de skal til frankrike, tror du de skal til pariiis da? åå jeg skal til alpene den uken

Det kan jo vær nå som Paris er hovedstaten i Frankrike og de pleier å reise til hovedstatene for en eller annen grunn. Så kanksje du er heldig og får møtte dem, men ingenting her blit helt nøyaktig sakt ennå da.

- Når kommer den nye headeren ut?

Den skal komme rundt denne eller i begynnelsen av Februar må  bare få kontakt med den personen som har lagt den først.

- Er zayn muslim?

Ja, Zayn er muslim.

Hei :) bare lurte på om man kan kjøpe Top of the Pops bladet i Norge ?? :)

Ja det kan vi på Narvesen. Men husk at den kommer mye senere til Norge og er mye dyrere sån sirka 70-75 kr for blade mens i UK koster den rundt et vanlig blad 30-40 kr.

- Er det caroline flack helt til venstre der?

 Nei det er ikke Caroline for hun var i India når det var Nyttår.  

- Hvem er den riktige danielle ? liksom hva er den riktige twitteren hennes??

 HER! Det er hennes ekte twitter :)

 - Men jeg må bare spørre, hvordan lagrer dere sånne bilder som beveger på seg? Hvordan lagrer dere de på dataen ? Hvis jeg prøver å lagre de blir de bare et vanlig bilde -.- ? ;)

 Du kan først lagre selve gifsen sånt som du ville gjort med en helt vanlig stile stående bilde. Så går på Tinypic.com og så får du selve HTML koden den helt nederst av alle de 4. Men jeg gjør ikke sånt fordi jeg ikke bruker det til noe så jeg kopierer det bare og limer det rett inn på innlegge! :D

- Har hørt at bladet kan kjøpes på narvesen, er det da i hele Norge eller på noen få?

 Tror det skal være over alle Narvesen butikkene!

- Hva er egentlig trender? Jeg er ny på twitter så jeg forstår ikke hva det er :P

 Hvis du vil se en rask øyeblikksbilde av de mest tweeted om emner på Twitter. Fra nyhetssaker til den nyeste om filmer, musikk og mer, jo trending emner reflekterer hva nye eller nyhetsverdi temaer som opptar de fleste folks oppmerksomhet på Twitter til enhver tid.

 Hvis du ikke helt kjønte det så kan du gå på Twitter help senter! 

- Du vet når dere legger ut hettegensere, t-skjorter og div der det står noe med 1D på, om da kan dere legge inn linker hvor du kan få kjøpt dem?

Ja det kan vi gjøre. Har snart tenkt å legge ut en innlegg om sånt snart unasett :-)

- Hvem er jay tommo?

Det er moren til Louis <3
- btw:har harry grønne øyne, jeg trodde han hadde brune...

Harry har fargen emerald grønn som er blanding av blå, grønn og grå. Man ser ikke grønn fargen for den er så lys, så derfor kan man tro at øynene hans er blå eller brune. Men de er grønne!
 
 
 


 
 
Mer sprøsmål så bare kommenter!
 
POSTED BY: Christina 

06.01.2012 | 14:41 | Kategori: Gifs

Morsome Gifs

   

  

POSTED BY: Christina 


06.01.2012 | 14:40 | Kategori: Gifs

Please smile forever

 

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 14:31 | Kategori: Niall Horan

Nialler

 

 

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 14:28 | Kategori: Liam Payne

Liam Payne

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 14:22 | Kategori: One Direction

Guttene på filming til Video Turen!

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 14:12 | Kategori: One Direction

Moves Like Jagger

 

 

 POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 14:06 | Kategori: Harry Styles

Harry med hanekam lue

 

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 13:37 | Kategori: One Direction

One Direction Take Over

One Direction Take Over (mp3) 

 POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 13:21 | Kategori: One Direction

GÅ Å STEM PÅ GUTTENE!

De liger ganske langt bak på noen kategorier men med hjelp av dere så kan de forandre seg. Stem så mye dere vil på guttene og la dem vinne!! :D

STEM HER


POSTED BY: Christina 


06.01.2012 | 03:14 | Kategori: Video

One Direction - Interlude Video

POSTED BY: Christina


06.01.2012 | 00:09 | Kategori: Louis Tomlinson

Jay twittrer

Er ikke det bare det så søtt!!!


05.01.2012 | 22:55 | Kategori: Bilder

Gotta be you - jente stil

Genseren 935kr : HER

Beltespenner 53kr: HER

Resten var SOLGT UT!

 

Hvil dere ha mer av at jeg visere dere One Direction jente stil? 

POSTED BY: Christina 

 


05.01.2012 | 21:55 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis twittrer

 

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 20:29 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 36

Heey, sorry for null blogging i går men jeg var helt opptat :( Jeg beklager virkelig men vi har et liv utenom bloggen også, som gjør at det noen ganger ikke blir tid. I helgen blir det ingen blogging siden jeg må være med på hytta hvor vi ikke har noe internett. Sorry folkens, men jeg kan virkelig ikke gjøre noe med det. Men noe jeg kan er å skrive en del deler mens jeg er på hytta og poste dem når jeg kommer hjem. Så får dere litt ekstra da? Høres det greit ut? Sorry igjen, men det blir sånn i blandt. Håper dere forstår :D Tusen takk for kommentarene dere gir meg, setter så utrolig pris på dem. Uten dem ville det ikke vært noe historie i det hele tatt ;)

 

 «Show time.» Sa Liam, og åpnet døren..


 

Guttene var ferdigsminka, og hadde lydsjekk for siste gang. «Testing, testing, one, two, three» Sa Harry høyt inn i mikrofonen, og du smilte til han. Herregud så flashback du fikk nå! «Du skal ikke være med å synge du da, du har en utrolig bra stemme.» Sa han, og du rødmet litt. Han hadde ikke glemt det nei. «Tror ikke det du.» Svarte du og gikk bort for å kysse han på kinnet. «Vi går nå, ha det gøy da. Ok?» Harry nikket, og kysset deg varmt før du tok med deg Sophie og Danielle til V.I.P rommet. «Oh, nice!» Sa Sophie og pekte til den andre siden av rommet. ?Gratis mat og drikke gitt.? Hun gliste og du himlet med øynene, men bare på tull. «Soph, tror ikke det blir noe mat på deg i dag.» Hun lagde sutrefjes og kikket lengselsfullt bort på bordet. «Og jeg kaller deg for min beste venninne?» Dere satte dere på noen benker som sto ovenfor et par digre vinduer. Derfra kunne dere se hele salen og scenen. «Det er stappfullt jo!» Sa Sophie og så sjokkert ned på den digre folkemassen. «Så klar, det er One Direction det er snakk om her altså.» Sa du og blunket til henne. Danielle lo og Sophie fortsatte å glane. Du la merke til at hele salen begynte å juble, og dere kikket mot scenen. «Der har vi jo søtnosene våre!» Sa du, og vinket ned til dem. Harry så opp og vinket glad tilbake. «Woops..» Sa du og gjemte deg bak benken. Alle i salen hadde visst sett at Harry vinket til noen, og nå lurte de på hvem det var.

 

 Guttene hadde spilt en stund, og hadde kommet til siste sang. Du satte deg utmattet ned på benken etter å ha danset vilt til alle sangene, mens de andre folkene inne på V.I.P rommet så dumt på dere. «Denne er så fin.» Sa Danielle og satte seg ved siden av deg. Du nikket, og nøt stemmen til Harry som snakket varmt til publikum. Det var så fint å se hvordan guttene oppfylt drømmene til så mange. Hilste på dem, ga dem en klem eller bare berørte hendene deres. Du smilte og la merke til at hele salen stirret på deg igjen. «Ok, hva skjedde nå?» Sa du skremt mens du kikket nervøst ned på folkemengden. Plutselig begynte alle å rope navnet ditt, og du fikk en dårlig følelse i magen. «Seriøst, hva skjer?» Ropte du desperat og Sophie så alvorlig på deg. «Harry ba deg nettopp komme ned for å være med å synge siste sangen.» Du stivnet totalt. «Han sa hva for noe?» Du kunne ikke ha hørt riktig. Du, synge foran så mange mennesker? Aldri i livet! Du kunne sangen godt, men nei. Aldri om de skulle få deg ned der. «Du hevet armene og ristet heftig på hodet for å vise at du ikke ville. Men publikum bare ropte navnet ditt enda høyere og til slutt kom det en vakt for å hente deg. Han tok deg i armen og du skjøt deg selv i hodet med fingeren mot Sophie og Danielle. De lo og vinket til deg. «Takk for hjelpen.» Mimet du sint og like etter ble du dyttet ut på scenen. Harry la armen sin rundt deg og ga deg en mikrofon. «Dette er min vakre kjæreste *ditt navn*. Og vi er så heldige å få ha henne som starguest i dag!» Salen kokte av jubel og du svelget. «Jeg besvimer.» Hvisket du og så skremt opp på Harry. Han smilte rolig til deg og holdt fastere rundt deg.


 «Lat som om du synger til meg, og ikke se på publikum.» Du svelget igjen mens du så dypt inn i øynene hans»En dag vil du takke med for dette.» Hvisket han og du du svømte i havet hans og prøvde å lukke all jubelen ute. Musikken strømmet ut fra høyttalerene og du trakk pusten dypt?


Da får dere tenke på hvordan det går med dere helt til neste uke!! Sorry igjen, men kan virkelig ikke få gjort noe med det. Takk til dere som har meldt dere på videoen min :) Siste frist er i morgen, har fått utrolig mange nå så snart fullt. Så siste sjangse!! Send bilder til i morgen kveld :)

 

meree??

 

POSTED BY: Hedda

 


05.01.2012 | 19:35 | Kategori: Bilder

20 things we'd love to see in 2012POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 18:57 | Kategori: Video

One Direction - Video Tour Diary 2

enjoy!!

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 18:08 | Kategori: One Direction

Guttene i dag

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 17:38 | Kategori: Video

One direction- High School Musical 3 Trailer

Hahah, jeg syns denne var ganske så bra :D

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 17:23 | Kategori: Facebook/Twitter

NAIIIIII!!!!

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 17:20 | Kategori: Bilder

Wall of wonder

 

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 17:19 | Kategori: One Direction

One Direction - Table of fit girls

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 17:18 | Kategori: Video

One Direction - Use Somebody Live in Wolverhampton

Elsker sangen enda mer når de synger den aaahhh og endelig får Louis og Niall mer solo!!

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 17:13 | Kategori: Video

Inbetweeners dance og snakker til fans

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 16:54 | Kategori: One Direction

SNART NÅÅ!!!

 


05.01.2012 | 16:47 | Kategori: Harry Styles

HARRY

 

HOTT!

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 16:45 | Kategori: Spørsmål

Svar på spørsmål del 1

Jeg bare la den ut på ny på grunn av fikk litt kjeft på noen av svarene så skal skjerpe meg med skrivingen og på grunn av jeg er syk så ser det ikke så fort.

 
- Er det sant at du må kjøpe backstagepass viss du vil ha autografen til guttene når de er på turne?

 Det er jeg veldig usikker på, men selv så vet jeg ikke på hvor vi får kjøpt det. Har hørt rykter om det så det klarer jeg ikke helt å svare på. Men det kan være sant, kan jo prøve!

- Jeg vet at zayn er religiøs, men vet dere om de andre er noe religiøse?

 For å si det sånn så tror jeg egentlig ikke de andre guttene er så veldig mye mer religiøse. Men bare er Kristne:-))

 - Hvor finner dere all faktaene?

 Pleier å variere men mest fra Tumbrl, twitter og facebook. Men pleier å søke på google også og får opp informasjon fra linkene.

- I dag hadde noen twittret noe om at danielle hadde noe weave ting? så skriver liam at danielle ikke har weave, og at danielle har det helt fint? hva er en weave ?

Weave er extension som gjør at du får mer volum i håret. Det jeg vet er at håret til Danielle er 100% ekte.

 - Drikker zayn, siden han er muslim?

 Ja zayn drikker, men jeg trodde ikke muslimer hadde så mye regler for å drikke vell??

 - Kommer de til Bodø i 2012?

Først må vi se om de kommer til Norge på grunn av de skal jo reise til USA for å ha turne der også sa de at skulle reise til Sverige igjen så jeg tror ikke de vil komme til Bodø vis de ikke kommer til Norge :) Men da tror jeg kanskje som vanlig at de kommer til Oslo på grunn av det er hovedstaten. Men ingenting vett jeg kan jo vær man vett aldri!

 - Er han 100% muslim?

 Ja han er 100% muslim.

- Hvordan vet du at harry ikke er jomfru?

Han har sakt i et intervju i et blad at han var forsiktig med å ha det og brukte beskyttelse. Det er i vertfall der jeg har fått det ifra, jeg vett ikke med noen andre.

- Hvem er Eleanor??

Eleanor er kjæresten til Louis

- Har noen av guttene søsken?

 Louis har 4 søsken

Zayn har 3 søsken

Liam har 2 søsken

Niall har 1 søsken

Harry har 2 søsken (en ste bror)

- Når har de bursdag??

 Zayn har den 12.januar

Harry har den 1.februar

Liam har den 29.august

Niall har den 13.september

Louis har den 24.desember

 -Har de dyr?

Louis har en hund som hetter Ted

Harry har en katt som hetter Dusty

Liam har en skilpadde som hetter Archimedes.

Resten er jeg usikker på!

- Hvor bor de?

Louis og Harry bor sammen i en leilighet i London. Mens resten av dem bor alene i en leilighet også i London, men guttene bor sånn at det ikke er langt ifra hverandre.

- Har de noen spesielle hobbyer??

Ikke så mye spesielt som jeg vett med at de liker å spille fotball, spille instrument, danse, synge og kanskje noe mer. Hvem vett :)

 

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 16:35 | Kategori: Video

One Direction interview with Jo and Sparky

POSTED BY; Christina


05.01.2012 | 16:32 | Kategori: One Direction

Liam twittrer Tennage dream og Niannah

 

 

 

Teenage dream

Niannah

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 16:29 | Kategori: Video

One Direction - Thats what makes you ???

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 12:01 | Kategori: Zayn Malik

Zayn sover

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 11:49 | Kategori: Zayn Malik

Zayn Malik's cover of Taylor Swift's You Belong With Me

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 11:43 | Kategori: Niall Horan

NIALLER

POSTED BY: Christina  


05.01.2012 | 11:40 | Kategori: Louis Tomlinson

Å helledusen!! :OOOO

SHITTT LOUIS!!!!!! :OOOOOO

POSTED BY: Christina  


05.01.2012 | 11:27 | Kategori: Louis Tomlinson

Larry Stylingson ungen deres

For en super hot unge de hadde fått da, hva syns dere?

POSTED BY: Christina


05.01.2012 | 11:22 | Kategori: One Direction

Harry styles for future husband!

Trykk på bilde for å steme!

 

POSTED BY: Christina 


05.01.2012 | 11:04 | Kategori: Gifs

Don't cha whis your girlfriend was hot like me

 

POSTED BY: Christina


04.01.2012 | 23:26 | Kategori: Gifs

Morsome gifs

  

  

 

 

POSTED BY: Christina  


04.01.2012 | 23:21 | Kategori: Niall Horan

Hahaha!POSTED BY: Christina


04.01.2012 | 23:16 | Kategori: Zayn Malik

@Harry_styles twittrer: Standard Safety Precautions...

 

POSTED BY: Christina


04.01.2012 | 23:15 | Kategori: One Direction

USA

Er veldig usikker men det går rykter om at de skal reise til USA den 1.Februar også reise til Frankrike den 24.Februar. Jeg er ganske usikker, men det kan alltid forandre seg så mer vett jeg ikke :-D <3

POSTED BY: Christina


04.01.2012 | 15:34 | Kategori: Niall Horan

Wow Niall!!

Wow!! :o

//onedirection-sweden


03.01.2012 | 22:32 | Kategori: One Direction

Guttene backstage på Bournemouth i dag :)

pic.twitter.com/Y5SpjzZQ

POSTED BY: Christina


03.01.2012 | 19:26 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 35

Heey alle sammen! Da var skolen i gang igjen, som vil si at jeg ikke akkurat har noe mer tid en vanlig. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å få lagt ut minst en del hver dag :) Håper dere fortsatt leser historien min ;)

 «Prøver du å drepe meg eller» Sa hun mens hun pustet desperat. «Kanskje det.» Sa du, og la deg under din egen dyne. «Men sov nå, vi har en helt ny dag foran oss i morgen vet du. Jeg tror guttene skulle ha en konsert.»


 

Neste morgen våknet du av at en solstråle som hadde klart å lure seg forbi rullgardinen lyste deg rett i ansiktet. «God morgen.» Mumlet du, og pirket litt i Sophie som lå med ansiktet nedi puta og snorket. Hun gryntet litt, og du støttet hodet i hendene og ble liggende å se på henne. Nå skulle hun virkelig få igjen for alle de grusomme vekkemetodene hennes. Du gliste for deg selv av den ondskapsfulle planen mens du løp inn på badet. Du så deg rundt, men kunne ikke finne en bøtte noe sted. «Sørne.» Sa du, og så deg rundt etter noe annet brukbart. «Perfekt!» Sa du, og grep tak i et av glassene som sto på vasken. Du fylte det, og snek deg bort til Sophie. «På tide å stå opp solstråle!» Ropte du mens du dryppet noen får dråper ned i nakken hennes. Sophie gjorde en liten bevegelse, men så ikke ut til å merke det noe særlig. Du bestemte deg for å helle litt mer, men plutselig ble alt vannet tømt ned i nakken hennes. Sophie spratt opp mens hun hylte som en stukken gris. Du prøvde å ikke le, men det funket ikke så bra. Synet av din beste venninne som sto og hoppet på gulvet var ikke akkurat så lett og ikke le av. «Hva er det du ler sånn av?» Skrek hun mens hun rev av seg pysjen og løp inn på badet. Hun kom tilbake med et håndkle over nakken og du knakk sammen av latter. «Morsom du.» Gryntet hun og du smilte stort til henne. «Der fikk du smake din egen medisin.» Sa du og Sophie geipet til deg. «Bare pass deg, vi skal være her en stund vet du.»

Det banket på døren, og Sophie hylte mens hun gjemte seg bak deg. «Ikke kom inn!» Skrek hun, og hun pilte bort til skapet for å finne noe å ha på seg. Hun satte hendene i siden og studerte klesplaggene."Hadde vi virkelig med så mye?" Sa hun, og du stønnet. "Ja, men fort deg litt. Det var noen som banket på vet du. Da hun var ferdig gikk du bort for å åpne døren, og Harry kom inn. «Hei babe, sovet godt?» Han kysset deg lett før han så seg rundt i rommet. Øynene hans stanset ved senga, og du kunne se hvordan pannen hans rynket seg. «Sophie fikk nettopp en smak av sin egen medisin.» Sa du stolt, og la armen din på skulderen hans. Harry flirte og så bort på Sophie. «Du har virkelig en god venninne.» Sa han, og Sophie fnøs. «Kanskje jeg burde bytte deg ut snart.» Sa hun mens hun puttet klærne hun ikke skulle bruke inn i skapet igjen. «Du kunne jo bytte henne ut med hun Nathalie?» Sa Harry, og både du og Sophie brast ut i latter. «Hahah, det er nok det siste som kommer til å skje.» Sa Sophie og lukket skapet.

«Hva var det du ville?» Spurte du, og Harrys ansikt ble omgjort til et eneste stort glis. «Vi skal ha konsert i dag, og dere skal være med.» Du så litt skuffet på han. «Var det alt?» Han ristet på hodet og smilte enda bredere. «Vi skal ha en stor fest etterpå, med noe heldige fans som har vunnet billetter og greier pluss noen venner av oss.» Sophie grep tak i armene dine og begynte å danse rundt i rommet. «Endelig noe morsomt!» Du lo av henne, og vred deg ut fra grepet hennes. «Har du ikke hatt det noe morsomt Sophie?» Sa Harry, og lagde sippe-fjes. «Å, Harry det var ikke sånn ment da.» Sa hun og fortet seg bort for å gi han en klem. Harry smilte, og ga deg et kyss på kinnet før han åpnet døren. «Dere får finne noe å ha på dere, og pakke noe skift. Vi får ikke dratt hjem før festen.» Sophie hylte igjen, og du smilte til Harry. «Det skal vi, når drar vi?» Harry så på klokka si før han så på deg igjen. «Om en time ca. Vi må være der en god stund før konserten starter. Dere skal være i V.I.P sonen, bare så dere vet det.» Han blunket til dere, og sendte deg et slengkyss. «Hade da, vi ses nede snart.» Han forsvant og Sophie hoppet opp i sengen. «Jippi! Vi skal på feest.» Hun hoppet opp og landet på rompa midt på det våte lakenet. «Eeew!» Sa hun og reiste seg fort. «Håper de rengjørings folka order opp det der ass.»

Omtrent en time senere var dere på vei til konsert stedet. «Sjekk der a!» Sa Sophie og pekte ut av vinduet mot en diger folkeskare.


«De står jo klare allerede.» Niall nikket og gliset. «Må sikre seg de gode ståplassene vet du.» Du så på de ventende jentene mens du husket tilbake på den tiden du og Sophie hadde vært en av dem. Dere hadde skulket den siste timen for å sikre dere en plass langt foran, og allerede da hadde det vært flere mennesker der. Nå satt du her, sammen med hele bandet. Dere skulle til og med få være i V.I.P området, og på festen etterpå. Et stort smil formet seg i ansiktet og Harry så spørrende på deg. «Hva tenker du på babe?» Du smilte og tok blikket vekk fra jentene. «Det er bare så rart og tenke på at for en liten stund siden var Sophie og jeg en av de jentene der.» Det ble stille en stund, og alle måtte tydeligvis tenke litt over det du sa. «Uansett, så er jeg glad dere er her nå.» Sa Zayn, og Harry, Niall, Liam og Danielle nikket. «Virkelig.» Sa Harry og klemte hånden din. «Jeg kunne aldri funnet en bedre kjæreste.» Du kysset han, og bilen kjørte opp foran lokalet. «Show time.» Sa Liam, og åpnet døren..
Want more?? :D

Minner om at siste frist for å være med i videoen er på torsdag, så om du har lyst men enda ikke har hatt tid til å gjøre det. Fort deg! :D Et bilde av deg selv med en hilden til guttene på (Send til: hedda.jb@gmail.com )

POSTED BY: Hedda


03.01.2012 | 18:17 | Kategori: Niall Horan

Niall Twittrer

HAHAHAHAHHAHAAHHA, Liam da... XP

POSTED BY: Christina 


03.01.2012 | 18:14 | Kategori: Liam Payne

Liam twittrerPOSTED BY: Christina


03.01.2012 | 17:28 | Kategori: Video

One Direction - 2011 the One Direction Year

POSTED BY: Christina


03.01.2012 | 17:22 | Kategori: Niall Horan

Niall og Amelia i et blad!

Ikke bli sur for meg og sier at jeg ikke tror på at det de har sakt om at de er bare venner. Jeg legger bare ut for at dere får også vite om det :-)

POSTED BY: Christina


03.01.2012 | 17:10 | Kategori: One Direction

Guttene i Milkshake City i går

POSTED BY: Christina


03.01.2012 | 16:51 | Kategori: One Direction

Louis og Harry sin leilighet

Er det ikke fint er så sinsykt sjalu!

POSTED BY: Christina


03.01.2012 | 15:51 | Kategori: Facebook/Twitter

Danielle i Higer music video

Noen har sikkert lagt merke til dette for lenge sidene og jeg vett at det er en 1D blogg. Men det hadde så lyst til å legge det ut nå som hun er sammen med Liam :-)


POSTED BY: Christina


03.01.2012 | 15:44 | Kategori: Facebook/Twitter

#RespectZaynsreligion er TT på twitter

POSTED BY: Christina


02.01.2012 | 23:40 | Kategori: Liam Payne

Louis og Eleanor i Paris

Er de ikke bare så søte sammen? :-)


02.01.2012 | 19:48 | Kategori: Video

WMYB & GBY baklengs

 

Syns WMYB er blanding med tysk, spansk og arabisk. Hva syns du om sangene baklengs??

POSTED BY: Christina


02.01.2012 | 18:35 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 34

Heeey, folkens! Tusen takk for kommetarene forresten :) Vil bare si at siste frist for å være med i videoen er imorgen, så om du er keen må du forte deg å sende meg et bilde av deg selv med en hilsen til guttene på. Tusen takk til alle som har gjort det hittil! :D

 «Ditt navn*, er det deg?» Du skvatt til da en stemme du hadde håpet å aldri høre igjen snakket til deg fra nabobordet..


 

Du snudde deg brått rundt og stirret inn i et par brune øyne. Jenta smilte sleskt til deg mens hun la armene i kors så puppene ble dytta enda lenger opp. Som hun hen trengte det med all den push-upen fra før. Du stirret tomt på henne, og merket at munnen din var vidåpen. Du fortet deg å lukke den, og sendte henne et stygt blikk. «Nathalie» Freste du mellom sammenbitte tenner. Nathalie hadde gått i klassen din så lenge du kunne huske, og var den største bitchen i universet. Hun trodde hun kunne få alt hun ville, og hadde slengt dritt til deg og Sophie helt siden barneskolen. «Glad for å se meg?» Sa hun og sendte deg sitt verste bitche blikk. «Hva får deg til å tro det?» Sa du likegyldig, og du kunne se at det rykket litt i Sophie. Både du og Sophie hadde en drøm om å banke opp den jenta, men det holdt dere for dere selv. Harry fanget blikket til deg, og mimet. «Hvem er det?» Du viftet det bort og snudde deg mot Nathalie igjen. Det var stille på begge bordene nå, og alle fulgte ivrig med på samtalen deres. «Så du sitter her og koser deg med kjærestene dine du da, hm?» Hele bordet til Nathalie begynte å le, og du kunne kjenne sinnet vokse i brystet. «Hva faen mener du med det?» Skrek Sophie og reiste seg brått fra bordet. «Ta det rolig nå.» Prøvde Louis og dro henne ned på stolen igjen. «Den bitchen skal ikke få slenge dritt til bestevenninna mi.» Sa Sophie mens hun myste bort på Nathalie som satt med verdens største smil.


 «Hva jeg mener med det, venninna de er jo den playeren da Sophie.» Nå var det du som reiste deg. «Hva mener du med det.» Sa du mens du gikk nærmere henne. Harry skar en grimase og kikket rådvilt på de andre guttene. «*Ditt navn*, bør du ikke..» Prøvde han, men du stanset han med en enkel bevegelse med hånden. «Ikke nå Harry.» Du stelte deg foran Nathalie mens du la armene i kors over brystet. «Uhh, var det hemmelig eller?» Fortsatte Nathalie. «Jeg har ingenting å skjule.» Sa du sint, og Nathalie hevet øyenbrynene. «Sikker på det, du dater jo både Harry og Zayn der borte.» Hun pekte bort på dem, og du møtte blikket til Harry. Han prøvde å fortelle deg noe, men du overså det. «Harry er kjæresten min, og Zayn er en av mine beste venner. Hvis du har lest det der i ett eller annet blad burde du vite at det media sier ofte ikke er sant?» Nathalie ble stille en stund, og du kunne se at hun prøvde å komme på noe å si. «Ja vel da.» Sa hun kort og snudde seg vekk fra deg. Du gliste og gikk tilbake til ditt eget bord. «Yey! Give me five!» Sa Sophie, og smilte stort. «Hva var det der a?» Sa Niall og du lente deg mot han. «Det der er Nathalie. Hun har gått i samme klasse som meg og Sophie i en evighet, og bruker hver mulighet til å drite oss ut.» Niall flirte og kikket interessert bort på henne. «Uansett, så var det der helt rått.» Sa Zayn, og du kjente du be glad inne i deg da han sa det. «Du eide henne, babe.» Sa Harry, og blunket til deg. Dere lo, og kikket bort på Nathalie som satt og rødmet. Du smilte til henne, og hun myste ondt på deg. «Jaja, la oss fortsette å hygge oss nå.» Sa du, og nikket mot kelneren som kom balanserende på en haug tallerkener mot dere. «Som jeg skulle ha sakt det selv.» Sa Niall og slikket seg rundt munnen. «Jeg er skrubb sulten.»


Du lo. «Som om det var noe nytt.»

Noen timer senere var dere tilbake på hotellet igjen, og du kysset Harry god natt. «Sov godt da, babe. Du var rå i dag.» Du smilte og knyttet armene rundt nakken hans. «Der fikk du sett en annen side av meg.» Han lo og kysset deg lett på nesen. «Må si jeg liker denne siden bedre.» Du slapp han og dyttet han inn i heisen. «Sov nå, vennen. Så snakkes vi i morgen. Natti, natt.» Han vinket til deg mens heisen lukket seg, og du og Sophie gikk til deres eget rom.

«Fy søren ass, hadde aldri trodd jeg skulle se henne her!» Sa Sophie mens hun lå og kikket halvt på TV en og halvt på deg. «Hva driver du med egentlig.» Du blåste bort litt hår som hadde falt ned i ansiktet ditt, og reiste deg andpusten fra gulvet. «Bare tar litt push-ups i tilfelle vi møter henne igjen.» Sophie gliset og klappet på sengen ved siden av seg. «Det er jenta si, kom og sett deg nå. Du aner ikke hvor mye jeg ville slå henne altså.» Du lo, og klappet henne på hodet. «Vi vet alle det.» Sa du og Sophie gjemte seg under dyna. «En dag, da skal hun få.» Sa hun fra under dyna, og du la deg oppå henne. «*ditt navn*! Gå av jeg får ikke puste.» Skrek hun og du slapp henne. Sophies bustehode kom til syne igjen og du måtte le. «Prøver du å drepe meg eller» Sa hun mens hun pustet desperat. «Kanskje det.» Sa du, og la deg under din egen dyne. «Men sov nå, vi har en helt ny dag foran oss i morgen vet du. Jeg tror guttene skulle ha en konsert.»

 


 

Vil dere ha mer?

POSTED BY: Hedda?

 


02.01.2012 | 15:13 | Kategori: Zayn Malik

Zayn har nå over 1.000.000 followers på twitter

MENS STAKKARS NIALL HAR FORTSATT BARE 900.000 FOLLOWERS. PLEASSS DE SOM HAR TWITTER OG HAR IKKE FOLLOW NIALL ENNÅ GJØR DET NÅÅ!!! <3POSTED BY: Christina 


02.01.2012 | 15:07 | Kategori: Facebook/Twitter

One Direction vs JLS er TT på twitterPOSTED BY: Christina


02.01.2012 | 15:05 | Kategori: Liam Payne

Liam har nå over 1.000.000 followers på twitterPOSTED BY: Christina


02.01.2012 | 15:00 | Kategori: Louis Tomlinson

Louis nye twitter icon og øve 1.000.000 followers

POSTED BY: Christina


02.01.2012 | 14:54 | Kategori: Liam Payne

Jeg drikker ikke Alkohol

Dette srkiver entertainment om det (oversatt til Norsk)

One Direction Liam Payne drikker aldri på grunn av han har bare en nyre 

One Direction stjernen Liam Payne har avslørt at han ikke drikker alkohol på grunn av en barndom sykdom.

Da han var yngre at han måtte ha en operasjon for å fjerne en av sine nyrer.
Selv om han har nylig fylt 18, har han aldri drukk alkohol og foretrekker å være "safe enn sorry" når det kommer til hans helse.

Han fortalte til Metro: "Jeg drikker ikke i det hele tatt fordi jeg har en nyre.

"Jeg har nettopp fylt 18, men jeg vil ikke røre alkohol i det hele tatt. Det er bare et valg av å være på den sikre siden."
Men bare fordi han er gjør det betyr ikke hans bandkolleger Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson og Niall Horan følger hans eksempel.

Liam la til: "Et par av de andre guttene er 18 og drikker det jeg vil ikke stoppe dem for"
 

POSTED BY: Christina 


02.01.2012 | 05:29 | Kategori: Harry Styles

Bilen til Harry

dårligt bilde men skal prøve å fine en bedre. For de som lurer på hva slags bil det er så er det en "Range Rover" :)


01.01.2012 | 22:11 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 33.

 Hey, hey! Fikk så mange søte kommentarer så tenkte å gi dere enda en del siden dere er så snille ;)

Problemene kunne du ta i morgen, akkurat nå ville du bare tilbringe litt tid med verdens beste venninne..
Da dere hadde kommet vel inn på deres eget rom satte du deg i den store myke sengen, mens du pakket deg inn i dyna. Sophie gikk inn på badet for å hente sminkefjerneren før hun satte seg ved siden av deg. «La oss se litt på tv og bare slappe av, så tar vi dette en annen gang. Ok?» Hun smilte til deg og du nikket mens du begynte å fjerne mascaraen som var klint rundt i omtrent hele ansiktet ditt. Sophie strakte seg ned mot fjernkontrollen som av en eller annen grunn lå på gulvet, men det så ikke ut som hun rakk bort til den. «Søren da.» Stønnet hun mens hun snudde seg og prøvde å fange den opp med beina isteden. «Kom igjen.» Sa hun mellom sammenbitte tenner, mens hun holdt fjernkontrollen mellom føttene. Hun gjorde et lite kast med beina så den fløy til den andre enden av rommet. «Woops.» Dere lo og Sophie slo seg hardt i pannen. «Ser ut som jeg må gå og hente den allikevel.» Du fniste mens Sophie reiste seg motvillig for å hente fjernkontrollen. «Skal ikke være enkelt heller da.» Sa hun og satte seg ved siden av deg igjen. «Det var et godt forøk da.» Sa du og Sophie geipet til deg. «Ikke min feil at jeg er født uten gorilla armer heller.» Hun skrudde på TV en og zappet gjennom tusenvis av uinteressange kanaler før hun endte opp på Disney Channel. «Oh, my, God! Hannah Montana.» Hvinte hun og kastet fjernkontrollen utenfor ditt rekkevidde så du ikke skulle skifte kanal. «Sophie!» Ropte du og så trist bort på fjernkontrollen som hadde landet under en stol. «Sånn går det.» Sa hun og du stønnet. «Dette er jo så gøy, *ditt navn*.» Hun så spøkefullt på deg mens hun pekte ivrig mot TV en. «Yeah, right.» Sa du og la armene i kors. «Du er så teit.» Sa Sophie og du slang en pute rett i fjeset hennes. «Hei, det skal du få igjen for!» Sophie grep en pute og begynte å daske deg med den så hardt du kunne.
 Snart var dere midt inne i årets villeste putekrig, i alle fall hvis det var opp til dere selv. Og dere hørte ikke at døren åpnet seg før Danielle krabbet opp i senga og joinet dere. «Wow, shit ass!» Utbrøt Sophie forskrekket mens hun spratt opp av sengen. Danielle lo, og la fra seg puta. «Sorry, men dere var så opptatt at dere ikke hørte da jeg banket på. Håper det var greit at jeg kom inn?» Hun så på deg, og du kunne se medlidenheten i øynene hennes. Søren å, du som nesten hadde glemte hvorfor dere var her. Du sukket litt, og så bedende på Sophie som svarte for deg. «Seff, jeg bare skvatt noe sykt.» Du smilte til henne og Danielle nikket. «Men, jeg har snakka litt med gutta. Og vi har tenkt å dra ut å spise et sted.» Du rynket litt på nesen og holdt puten tett inntil deg. «Jeg skjønner hvis du ikke orker altså, jeg bare tenkte å spørre.» Du rynket pannen, de skulle ikke få tenke at du var svak heller da! «Klart vi blir med, det blir kos.» Sa du og Sophie sendte deg et rart blikk som du valgte å overse. «Flott!» Sa Danielle og reiste seg. «Da møtes vi nede om en halvtime, ok?» Hun åpnet døren og smilte. «Det er fint, vi ses.» Danielle forsvant og du hoppet bort til klesskapet. «Så, hva skal du ha på deg.» Sophie bare så dumt på deg. «Er du sikker på at du vil dette *ditt navn*» Sa hun og satte hendene i hofta. «Please, jeg kan ikke la dette styre meg heller. Vi er her for å ha det gøy, og jeg må bare komme over alt sammen. Det var jeg som var teit. Zayn hadde ikke gjort noe, og Harry var bare overbeskyttende. Det er min skyld alt sammen.» Sophie ristet på hodet, men du kunne se at det lå et smil på lur i det ubevegelige ansiktet hennes. «Jeg vet nå ikke det.» Sa hun, men reiste seg og kom bort til deg. «Uansett, vi får gjøre det beste ut av det. Hva tror du om denne?» Hun holdt opp en liten sommerkjole og du snappet den ut av hånden hennes. «Nei, tror heller jeg burde bruke den.» Du stelte deg foran speilet og holdt kjolen opp foran deg. Sophie stelte seg bak deg og studerte deg med hodet på skakke. «Er ikke så sikker på det du.» Sa hun og tok den tilbake. «Å, ikke vær så egoistisk.» Sa du og Sophie geipet til deg. «Greit da, hvis det er sånn du skal være så. Hva med denne?» Du holdt opp et oransje, pastell farget skjørt med et lite brunt belte til. Sophie nikket anerkjennende. «Med denne til blir det super fint.» Hun rakte deg en liten hvit jakke og du smilte takknemlig. «Takk Soph.» Hun begynte å dra av seg klærne og du gjorde det samme. Snart sto dere fullt påkledd begge to og studerte hverandre i speilet. «Ikke verst.» Sa Sophie og nikket for seg selv. «Ansiktet var det verre med da.» Sa du, og løp inn på badet for å finne sminkepungen. «Kan du hjelpe meg?» Sa Sophie og dere satte dere ovenfor hverandre på gulvet med sminkepungen i mellom dere. «Du er så mye flinkere enn meg til dette.» Du smilte og begynte å sminke henne.

 «Takk, takk.» Sa Sophie da du var ferdig, og du trakk lett på skuldrene. «Bare hyggelig vet du.» Du blunket til henne, og sendte et slengkyss til ditt eget speilbilde før dere forlot rommet. «La oss ha det gøy nå.» Sa du og Sophie nikket. «La oss ha det gøy, det er jo det vi er best på.» Dere lo, og du tenkte på det stakkars rengjøringspersonalet som måtte rydde opp på rommet deres etter putekrigen. Dere møtte de andre nede ved resepsjonen, før dere gikk samlet til restauranten Liam hadde bestilt bord på. «Så fine dere var i dag da.» Sa Harry, mens han holdt deg rundt livet. «Vi er alltid fine.» Sa Sophie og blunket til deg. «Sant det.» Sa Harry og smilte lurt. Du rødmet litt ved tanken på hvor forferdelig du hadde sett ut etter å ha vært ute i regne for ikke så lenge siden. «Bra det sluttet å regne da.» Sa Niall og pekte mot sola som så vidt tittet fram fra bak noen skyer. «Så sant.» Sa Liam som gikk og leide Danielle litt lenger framme. Det var bare Zayn og Niall som ikke hadde noen å leie nå, og du ble fortsatt litt flau hver gang du møtte blikket til Zayn. Men du bestemte deg for å glemme det for i dag, det var da ikke så ille som du skulle ha deg selv til å tro. «Kom da Zayn.» Sa Niall og grep hånden hans. Han lente hodet sitt mot skulderen til Zayn mens dere gikk inn i restauranten. Sophie fniste og du kunne ikke annet en å smile du heller. De var herlige, det var ikke til å legge skjul på.

 En kelner viste vei til bordet deres, og dere satte dere. «Hva skal vi ha i dag da.» Sa Louis mens han klødde seg på haka. «Snegler eller blekksprut, hva sier du Sophie?» Sophie dyttet han i skulderen og smilte stort. «Tror ikke de har det på denne restauranten vennen.» Louis så trist på henne, og hun klappet han på kinnet. «så, så. Du skal få det en annen gang.» Harry smilte til deg, og du visste at han tenkte det samme som deg. Louis og Sophie var det søteste paret som fantes, sånn var det bare. «Er dere klare for å bestille drikke?» Kelneren hadde kommet tilbake og dere bestilte etter tur, før dere vendte tilbake til menyene. «Jeg tror jeg tar husets hamburger jeg.» Sa Louis til slutt, og så seg fornøyd rundt. De andre guttene slo menyene sine sammen og la dem i en haug på bordet. «Vi også.» Danielle himlet med øynene til deg og Sophie, og dere lo litt. «Gutter altså.» Sa hun og la menyen sin oppe de andre. «Men nrå vi først er i gang så, ser ut som det blir hamburger på alle da.» Du og Sophie nikket, og Liam vinket på kelneren. «Da var vi klare til å bestille.» Kelneren tok imot bestillingen med et smil om munnen, og du smilte for deg selv du også. Dette var for godt til å være sant. «Ditt navn*, er det deg?» Du skvatt til da en stemme du hadde håpet å aldri høre igjen snakket til deg fra nabobordet..

 

Vil dere ha mer?

POSTED BY: Hedda

 


01.01.2012 | 18:42 | Kategori: Facebook/Twitter

Twitter TrendsPOSTED BY: Christina


01.01.2012 | 18:38 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 32

 Heey! Fikk tid til å skrive en del til jeg :) Ikke så lang, men er vel bedre enn ingenting.

Kunne de ikke bare la deg leve ditt eget liv? Du løp ut av hotellet og stanset en taxi. Hvor du skulle visste du ikke, bare det var langt herifra?
Du satt taust og stirret ut av taxien. Du følte ingen ting, visste ikke hvorfor du hadde gått? Hvorfor hadde du gått egentlig? Å, du ble så sint på deg selv. De andre hadde bare prøvd å hjelpe, fordi de var..gode venner. De brydde seg om deg. Alt du brydde deg om var deg selv. Faen heler. Tenkte du mens du presset pannen mot den kalde ruten. Den fossregnet utenfor, og regnet pisket mot ruten. «Stopp!» Ropte du plutselig, så sjåføren skvatt til og kjørte ut til siden. «Ta det litt med ro da.» Sa han skremt, og du betalte han raskt før du løp ut på veien med et lite «Sorry». Regnet pisket rundt føttene dine da du løp nedover gaten, og du kunne kjenne at vannet trengte seg inn i skoene. Du stanset et sekund og rev av deg de våte tøyskoene før du tok dem i hånden og løp videre. Heldigvis hadde du ikke kjørt så langt, og snart kunne du skimte hotellet. Du stanset utenfor døren, og så på deg selv i vinduet. Håret lå flatt nedover skuldrene, mascaraen hadde begynt å renne og toppen din var omtrent gjennomsiktig. Du så i det hele tatt ut som en druknet katt. Du trakk pusten dypt før du åpnet døren, noe som gikk lettere enn du hadde trodd siden noen åpnet den fra den andre siden. «*Ditt navn*» Du kunne se frykten i øynene hans. Harry lukket døren bak seg og stirret på deg i et sekund før han grep tak i deg og klemte deg som om det gjaldt liv eller død. Du lot tårene renne nedover kinnene, mens du så inn i de snille varme øyene hans. Han holdt hodet ditt i hendene sine, og kysset deg forsiktig.


«Unnskyld.» Hvisket du, og han strøk deg over kinnet. Hendene hans var varme og myke, og han så alvorlig på deg. «Det er jeg som skal si unnskyld..» Hvisket han. «Zayn sa han likte deg som en venn..ikke noe mer. Han ville aldri gjort noe sånt mot meg, eller noen av de andre. Jeg var bare så redd for å miste deg, og du hadde det så bra med han.» Han senket blikket og du smilte. Hvorfor var han så perfekt? Du strammet grepet rundt han, før du kysset han lenge. «Unnskyld for at jeg har vært en idiot.» Sa han, og du slapp taket. «Du er ingen idiot, du beskytter meg. Og det elsker jeg deg for.» Han smilte mens han målte deg opp og ned med øynene. «Hvorfor løp du ut, uten sko og i dette været?» Du sukket mens du kikket ned på de kalde våte føttene dine. Regnet silte fortsatt ned og du kikket opp mot himmelen før du svarte. «Jeg, jeg vet ikke. Jeg orket bare ikke at alle brydde seg så mye. At de var så snille. Men det er vel bare jeg som er egoistisk.» Du sank litt i holdning, og følte deg som den tåpeligste personen i universet. Harry dro deg inntil seg igjen, og varmen fra kroppen hans fylte deg. «Du er perfekt, akkurat sånn som du er.» Du smilte og lente hodet mot skulderen hans. «Kanskje vi kunne komme oss inn, det regner jo!» Sa Harry og dro deg med inn i varmen. Først da innså du hvor kald du faktisk var. Du klasket bortover gulvet, og etterlot deg små vanndammer hvor hen du gikk. Harry smilte til deg og tok et godt tak i hånden din. «Det gjør ingenting vennen, de har vaskepersonale her vet du. De trenger litt å gjøre.» Du fniste og kysset han lett på kinnet. «Dette kommer til å bli så flaut.» Sa du mens heisen åpnet seg og dere gikk inn. Harry trykket på knappen og så alvorlig på deg. «Jeg står bak deg, uansett hva, Ok?» Du nikket og lagde en liten grimase. «Er du klar?» Sa Harry da døren åpnet seg og dere gikk ut i gangen. «Egentlig ikke men..» Harry åpnet døren til rommet og du ble stående skamfull bak han. Alle stirret på dere og du kunne kjenne varmen som spredte seg i ansiktet.

 «*Ditt navn*!» Sophie stormet mot deg og klemte deg hardt. «Hvordan er det du ser ut? Kom inn i varmen da. Hva er det du tenker med.» Su smilte tamt og klasket inn i rommet. Zayn smilte svakt til deg, og du sendte han et unnskyldende blikk. «Im siiinging in the rain!» Ropte Louis mens han gikk rundt deg i sirkler. Sophie slo let til han i ansiktet før hun freste. «Det der var ikke morsomt, ok?» Louis rygget unna mens han holdt hendene over hodet. «wow, wow, wow. Rolig nå jenta mi.» Sophie himlet med øynene og tok hånden din. «Kom, jeg tror det er best at vi går inn på vårt eget rom nå.» Du smilte og fulgte villig etter henne. Problemene kunne du ta i morgen, akkurat nå ville du bare tilbringe litt tid med verdens beste venninne..


Vil dere ha mer?

POSTED BY: Hedda

 


01.01.2012 | 15:05 | Kategori: Harry Styles

Harry på nyttårsfesten i går!

POSTED BY: Christina


01.01.2012 | 15:00 | Kategori: Harry Styles

Harry sitt soveroms dørPOSTED BY: Christina  


01.01.2012 | 14:52 | Kategori: Bilder

One Directione makes us feel old!

POSTED BY: Christina


01.01.2012 | 14:19 | Kategori: 1D Historie-1

Historie-Del 31

Heeey! Sorry, blir litt korte deler nå men jeg håper det går bra :) Tusen takk for alle kommentarer!! 

 

 


 

Du stirret skremt på Harry. «Nei, han er ikke interessert i meg. Vi er bare gode venner? Han vet jo at vi er sammen Harry, ikke var dom nå.» Du prøvde å fange blikket hans men han vek unna. Han tok opp koppen og begynte å drikke uten å svare deg. «Du er vel ikke, sjalu?» Spurte du forsiktig, og Harry satte koppen hardt i bordet. Du skvatt til og stirret engstelig på det tomme blikket hans. «Nei jeg er ikke det, jeg syns bare han skal holde seg litt unna dama mi en stund.» Du sukket, og reiste deg for å gå. «Hvor skal du?» Sa Harry mens du tok på deg jakka. «Tilbake til hotellet, vi har vært borte lenge nå.» Harry reiste seg for å ta på seg jakka han og, og dere gikk tause ut på gaten igjen. «Takk for sightsingen da.» Sa du, og prøvde å lette på stemningen igjen. «Bare hyggelig.» Sa Harry stille, og du himlet med øynene. Du tok tak i armen hans og grep hard rundt livet hans mens du stirret han rett i øynene. «Lille venn, jeg kommer ikke til å elske noen andre enn deg. Ok?» Harry trakk på skuldrene og du so han lett i ansiktet. Han smilte og ga deg en lang klem. «Jeg er bare så redd for å miste deg.» Sa han, og du holdt hånden hans hardt i din mens dere gikk for å finne en taxi.Da dere var tilbake på hotellet ble du med Harry inn på hans rom. «Hei folkens!» Sa han, og slang seg ned på senga ved siden av Louis. Du lukket døren bak deg, og kunne se at Zayn smilte til deg. Du smilte forsiktig tilbake før du la deg i armkroken til Harry. Søren å, nå kom du ikke til kunne ha det samme forholdet til Zayn som dere hadde hatt før. Det var så fint å ha noen å snakke med, men tenk om han faktisk var forelsket i deg? Du sukket litt mens du kikket skrått opp på Harry. Han smilte og kysset deg på pannen. «Hva har dere gjort da?» Sa Louis og nikket mot Harry. «London Eye.» Svarte Harry, og du nikket. «Å, dit vil jeg og!» Sa Sophie, og så bedende på Louis. «Jeg får vel ta deg med da.» Sukket Louis og Sophie kastet seg i armene hans. «Du er best!» Louis gliste. «Jeg vet det, jeg vet det.»

 Det var en pinlig stillhet som senket seg over rommet da Harry reiste seg fra senga. «Zayn, gidder du å bli med meg ut en tur?» Sa han, og du kjente at det stakk litt i hjertet. Zayn måtte ikke like deg, det var bare umulig. Du så ned i fanget ditt da de gikk forbi, og hørte at døren smalt igjen. «Hva var det der?» Sa Niall mens han så spørrende på deg. Du trakk på skuldrene og smilte forsiktig. «Harry er, jeg vet ikke..» Du følte ikke å fortelle de andre om det ennå. Niall rynket brynene og så mistenksomt på deg. «Uuuh, drama.» Gliste Louis, og du skulte ondt på han til han sluttet å smile. «Er det noe du vil snakke om?» Spurte Sophie, som hadde satt seg ved siden av deg. Hvorfor måtte alle være så himla hjelpsomme! Du ville ikke sitte her å grine heller. «Faen da.» Sa du, litt for høyt mens du forsvant ut av rommet. Du kunne se dem sitte igjen som et eneste spørsmålstegn, men du ga blaffen. Kunne de ikke bare la deg leve ditt eget liv? Du løp ut av hotellet og stanset en taxi. Hvor du skulle visste du ikke, bare det var langt herifra?

 


 

Jeg trenger fortsatt flere folk til videoen, så om du er iteressert. Please send meg et bilde av deg og en hilsen til gutta, helst på bildet. Dere kan sende til: hedda.jb@gmail.com :D

Vil dere ha meer??

POSTED BY: Hedda 


hits