18.03.2014 | 13:29 | Kategori: Konkurranser

Treckstock konkurranse

For en liten stund siden satta Treckstock i gang en konkurranse hvor man kunne møte Harry&Liam. 

Permalink til innebygd bilde

De som vant skal få møte Harry&Liam senere i dag! :) 

POSTED BY: Maria


02.12.2013 | 16:31 | Kategori: Konkurranser

Meld dere på konkurransen!

Husk å melde dere på konkurransen om å vinne et One Direction flisteppe! Jeg trekker vinneren i morgen. Jeg trodde dere kom til å like konkurransen... 

 

Du kan melde deg på her: http://onedirection1.blogg.no/1385050144_konkurranse__vinn_et_.html#comment

 

POSTED BY: Maria

 

 


21.11.2013 | 17:09 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse - Vinn et One Direction flisteppe

Jeg har blogget på bloggen her i over 1 år nå og jeg har ikke ord på hvor mye jeg elsker å blogge for dere! Hvert fall når dere kommer med søte kommentarer. Derfor har jeg for mine egene penger kjøpt et One Direction flisteppe som jeg vil gi bort til en av dere. Siden det nærmer seg jul og vinter, så er det jo kjekt med et varmt flisteppe. Kanskje du til og med kan gi det bort i julegave? 

 

Størrelsen på teppet er 100 x 140 cm. 


Jeg har ikke tatt teppet ut av 'beholderen', det er helt nytt! 

 

 

 

Og bildet på teppet er dette: 

 

 

Det eneste du må gjøre for å vinne teppet er: 

 

- Del innlegget på facebook, twitter eller instagram! 

- Kommenter innlegget med e-mailen din og husk å ha en link som bevis på at du har delt innlegget. 

 

Jeg trekket vinneren i slutten av neste uke, så ca om en uke. Om du ikke vinner så fortvil ikke! Det kommer en ny konkurranse om en måndes tid! 

LYKKE TIL!!!

 

 

POSTED BY: Maria


09.09.2013 | 17:43 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av Eric Saade konkurransen!

Da har jeg trekt en vinner av konkurransen om å vinner billetter til Eric Saade til fredag og vinneren ble Sofie! Gratulerer så mye til deg. Jeg har sendt deg en mail men hadde vært fint om du hadde kontaktet meg på facebook eller svart på mailen så fort som mulig :) 


POSTED BY: Maria 


04.09.2013 | 22:07 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse!

Heisann dere! Dette har absolutt ingenting å gjøre med gutta, men hvorfor ikke ha konkurransen uansett? 

I samarbeid med artistpartner har vi fått æren av å dele ut to konsertbilletter, altså for deg og en venn, til Eric Saade på Sentrum Scenen den 14.09.13! Jeg vet at det ikke har noe med One Direction å gjøre, men det er helt sikkert noen av dere som liker Eric Saade. Uansett er det alltid morsomt å bare delta for å se om man vinner eller ikke, og konserter er jo alltids gøy!

 

Du har nok hørt en av sangene hans før. Han har blandt annet sangene ''Hotter Than Fire'' , ''Imagine'' med Tone Damli Åberge og ''Coming Home''. 

Konserten er altså lørdag 14. September 2013 klokka 20.00 på Sentrum Scenen. 

 

 

Alt du trenger å gjøre for å delta er:

 • Fortell meg i kommentarfeltet hva du liker best ved bloggen
 • Fortell meg i kommentarfeltet hvorfor du fortjener å gå på Eric Saade konsert
 • Del dette innlegget via Facebook eller Twitter. Du kan også likte innlegget så det blir automatisk linket til facebook. 

 

Vinneren blir trekt på mandag!  

Hvis du ikke vant, ta en tur innom billettservice og kjøp egene konsertbilletter til Eric Saade her: http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no-no&keyword=eric+saade
POSTED BY: Maria 


14.06.2013 | 19:21 | Kategori: Konkurranser

Kul konkurranse fra topp

Du kan vinne en "our moment" goodiebag!!! Gå inn på Instagramen til Topp og finn ut mer :)


POSTED BY: Malin


06.05.2013 | 14:47 | Kategori: Konkurranser

Konkurranser

Så følg med på radioen for å vinne billetter! :)


POSTED BY: Malin


28.04.2013 | 22:53 | Kategori: Konkurranser

P41D

P4 skal starte opp en egen One Direction radio kanal fram mot konserten!!! Den starter en gang denne uken! Pass på å følge med der, for de kommer til å dele ut billetter :) Den appen kan du også laste ned i AppStore, sikker på android også!

POSTED BY: Malin


28.04.2013 | 22:45 | Kategori: Konkurranser

Konkurranser

Har du lyst til å vinne One Direction billetter? NRJ-Norge holder en konkurranse i morgen tidlig klokken 07:30 på morgenshowet! Få med deg med å du får sjansen til å vinne MEET&GREET BILLETTER!!!! Du kan laste ned en app på AppStore og tror det går Ann for android også :)

Billettservice har også en konkurranse nå, der du kan vinne to billetter til konserten. Har du twitter så må du gå inn å retweete denne tweeten som er på bilde under her, og du er med i trekningen!

Meld deg på så hard du også sjansen til å vinne!


POSTED BY: Malin


15.04.2013 | 17:19 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av konkurransen...

Hei dere! Nå har jeg trukket vinneren og det er .. Lovise! Bare skjekk mailen din :)

 

 

Det kommer ny konkurranse i løpet av 2-3 uker, så følg med! Tusen takk til alle som deltok!

 

POSTED BY: JULIE


04.04.2013 | 22:55 | Kategori: Konkurranser

Husk konkurransen

Hei alle sammen!

 

Husk å melde der på konkurransen vi har gående på bloggen! Du kan vinne boken til One Direction! TRYKK HER HER HER HER

 

 

 

POSTED BY: JULIE


28.03.2013 | 18:42 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse: Vinn One Direction's offisielle bok

Hei dere! Endelig er det en konkurranse her på bloggen!

 

I samararbeid med Schibsted Forlag (link HER) så deler vi ut den offisielle boken til One Direction! Vi trekker to heldige vinnere som får hver sin bok!

 

"One Direction har klart det Beatles ikke fikk til: Å bli det første, britiske bandet som topper den amerikanske Billboard-listen med et debutalbum. Det startet i 2010. Fem gutter, da ukjente for hverandre, men med samme drøm om å stå på scenen. Under talentprogrammet X Factor ble livene deres fullstendig snudd på hodet. Hylende fans, merkelappen som «Storbritannias største boyband» og platekontrakt med Simon Cowell var bare noe av det bandet opplevde.


Boken er lekkert designet og proppet med bilder fra både på og bak scenen. Du kan lese eksklusive intervjuer med guttene, samtidig som de åpner sine private fotoalbum.Det er ikke spart på noen detaljer! Dette er en må ha-bok for alle fans av One Direction."

 

Alt du trenger å gjøre:

 • Del dette innlegget på facebook (du kan også like innlegget via facebook), twitter, blogg eller instagram!
 • Kommenter innlegget med e-mailen din og husk å ha en link/ eller et bevis på at du har delt innlegget!

 

Jeg trekker to vinnere i slutten av neste uke. Og om du ikke vinner, fortvil ikke! Ny konkurranse kommer om en måneds tid!

 

LYKKE TIL!

 

POSTED  BY: JULIE

 

08.02.2013 | 17:35 | Kategori: Konkurranser

STEM PÅ DIRECTIONERS

http://fanbaseawards.com/index.php
Trykk på linken ^ for å stemme på beste fanbase-directioners! Vi kan ikke la The Wanted vinne, de leder over oss!!
Alle sammen, STEM!!

POSTED BY: Malin


11.09.2012 | 18:14 | Kategori: Konkurranser

Historie Info, og Takk for meg!

Hei alle sammen!

Dette er viktig info, så det er lurt å lese alt :)

Som dere kanskje har merker har jeg ikke blogget på en veldig god stund, og det er rett og slett fordi jeg ikke har tid. Jeg har begynt på videregående, som vil si: nye regler, nye rutiner, nye venner og nye lærere. Alt blir rett og slett for mye, og det er så mye annet jeg må prioritere framfor bloggen. Jeg har blogget her i et år nå, og det har vært noe av det morsomste jeg har gjort. Jeg husker hvor nervøs jeg var da jeg postet det første innlegget på historien min om Harry, og hvor glad jeg ble for hver eneste kommentar. Dere har virkelig gjort meg sterkere på mange måter, og jeg angrer ikke et sekund på noe av tiden jeg har brukt på dette. Dere er fantastiske, guttene er fantastiske. Dere aner ikke hvor stor pris jeg har satt på all tilbakemelding, selv om ikke alt er godt ment. Men you know, haters makes us famous ;) Men de aller fleste, og da mener jeg omtrent ALLE er herlige mennesker, som støtter og hjelper oss framover hver dag. Dere er rett og slett fantastiske, verdens beste lesere.

Det å ha fått eie denne bloggen har vært utrolig stort for meg, men etter et år med blogging har jeg funnet ut at annet må prioriteres. Derfor er dette mitt aller siste innlegg på denne bloggen, omg kommer til å savne det! Casandra og Julie har tatt over som eiere, og de kommer til å gjøre en super jobb! Fortsett å kommentere og ta vare på dem for meg, de bruker så utrolig mye tid på dette. Men det vet jeg dere vil :) Så tusen takk for et supert år! Jeg elsker dere alle sammen, også ønsker jeg dere lykke til videre hvor hen dere er i livet <3 ok klisje time, men ya know. Love you all!!

 

Så til HISTORIE INFO:

Det at jeg slutter vil si at det ikke blir noen fortsettelse på historien til Julie og meg. Dere stemte, og valget falt på ny historie. Det at mange av dere skriver ting som: Urettferdig!! Dårlig gjort! og lignende er egentlig litt...jeg vet ikke. Men dere må jo forstå at det finnes viktigere ting her i livet enn blogging. Dere leser det jo bare, men for oss tar det ufattelig mye tid! Vi har et liv vi også, akkurat som dere. Og bloggingen er bare noe vi gjør som ekstra, fordi vi synes det er gøy og for å oppdatere dere. Selvfølgelig elsker vi det! Men det er ikke alltid tiden er på vår side.

Så, det er slutt på historien, og det er slutt på blogging fra meg. Det vil si at vi trenger en NY HISTORIESKRIVER! Har fått flere meldinger på mail og facebook av folk som vil skrive, og nå har dere muligheten. Vil du skrive historie her på bloggen? Send en mail til meg og Julie! Send samme mailen til begge to (hedda.jb@gmail.com og Julixe_@hotmail.com).

Dette må være med i mailen:

Litt om deg selv (hvor gammel du er, erfaringer, interresser, hvor du kommer fra osv.), hvorfor du vil skrive på denne bloggen, litt om handlingen i historien din, og en slags første del. Den kan selvsagt forandres på, men vi må bare se hvordan dere skriver.

Når du har gjort dette sender du det til meg på mail, også skal Julie og jeg sammen velge en ny historieskriver!

Da er det bare å sette i gang!! Lykke til alle sammen, jeg gleder meg utrolig mye til å lese hva dere har. Dette kommer nok til å bli vanskelig...det er rart å tenke på at jeg valgte Julie på denne måten. Hun vant nemlig en konkurranse, og nå er hun blitt en av mine beste venner! Tenk på det.

Så igjen, lykke til. Og tusen takk for meg! Dette har vært det beste året noen sinne <3

  

POSTED BY: HEDDA


19.08.2012 | 22:01 | Kategori: Konkurranser

Vinnerene av konkurransen! (t-skjorter)

Hei dere!

Nå har jeg trekt 2 vinnere av 149 deltagere. Vinnerene er Hallima og Emma. Dere må skjekke mailen deres og svare så fort som mulig. Har dere ikke svart innen 3 dager så må jeg trekke nye vinnere!

 

Gratulerer så masse!

 Stay tuned for flere konkurranser!

 

POSTED BY: JULIE


19.08.2012 | 15:55 | Kategori: Konkurranser

Jeg vil lese din blogg!

Hellu!

Når jeg ser gjennom kommentarene vi får, ser jeg at veldig mange av dere har egne blogger. Og jeg blir selvfølgelig nysgjerrig :P

Jeg tenker ofte at jeg ska sjekke dem ut, for å se litt hvem det er som leser bloggen. Men så blir det liksom aldri tid. Sååå, da tenkte jeg at hvis du kommenterer bloggen din her. Så kn jeg ta en tur innom, sjekke ut bloggen og legge igjen en kommentar her og der. Det utrolig morsomt å se hva dere driver med, pluss at jeg er på leting etter noen nye blogger jeg vil lese fast. Hittil er det bare en jeg liker....haha. Sære meg.

Såå, vil du ha en ny leser og kanskje noen kommentarer. Kommenter bloggnavnet ditt i dette innlegget, også tar jeg mest sannsynlig en titt.

That was that.

//Random

 

 

POSTED BY: HEDDA


18.08.2012 | 19:48 | Kategori: Konkurranser

Vinnerene av konkurransen!

Hola!

Nå har jeg valgt vinnerene av konkurransen, ja fant ut at jeg valgte to stykker :)

Dere er herlige alle sammen, hadde vært utrolig kult å lage en novelle med alle sammen i en gang....hmm ny ide! haha, vi får se ;)

Vinnerene er June, og Avril!!

Gratulerer jenter! Jeg kontakter dere nå snart, så får dere tenke litt på hva dere vil og med hvem :)//søtt gammelt bilde

 

Tusen takk til alle som deltok!! Og ikke fortvil, det vil bli flere slike konkurranser! <3

 

Gjerne ta en titt innom bloggen min :D ---> http://abejita.blogg.no/ <-----

 

 

POSTED BY: HEDDA


14.08.2012 | 13:42 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse!

Hola!

Det er jo en konkuranse her på bloggen nå, men jeg tenkte å lage en til. Denne gangen kan du ikke vinne en spesifik ting dessverre, som de utrolig fine T-skjortene Julie har kjøpt. Men, du kan vinne en personlig novelle! Selv om det er strålende vær i dag, så har jeg virkelig ingentingå gjøre. Derfor tenkte jeg at jeg likesågodt kunne skrive noen noveller.

Så, vinneren får en personlig novelle her på bloggen med den gutten du ønsker. Du kan også fortelle meg litt om hva du vil skal skje i den :)

 

For å vinne gjør du dette:

 

1. Følg oss på Twitter: @1D1blogg, @Casandra_Horan, @Julie_Bakken og @SwagOnCher1D

2. Lik oss på facebook: ---> http://www.facebook.com/#!/pages/OneDirection1bloggno/175810742499041 <----------

3. Stikk innom bloggen min og legg igjen en kommentar: ----> http://abejita.blogg.no/ <-------------

4. Skriv litt om hvorfor akkurat du fortjener en personlig novelle her på bloggen.

 

Jeg sjekker alt, og det er bare nødvendig å kommentere EN gang. Skriv også opp et sted jeg kan kontakte deg om du vinner :)

 

Lykke til alle sammen! Og jeg gleder mg til å skrive for dere <3

 POSTED BY: HEDDA


12.08.2012 | 22:36 | Kategori: Konkurranser

KONKURRANSE: Vinn 1D t-skjorter

Hei Directioners!

 

Jeg tenkte å starte en ny konkurranse som en liten takk. Jeg har blogget her på bloggen i 7 måneder og kan ikke sette ord på hvor mye godt denne bloggen har gitt meg! Jeg vet at alle bloggere sier at de har de beste leserene, men jeg vet at dere er de beste. Dere kommer med søte kommentarer hele tiden og gir oss masse komplimenter. Og ikke minst så er det dere som gir alle oss på bloggen motivasjon til å blogge. Som en takk så kjøpte jeg 2 t-skjorter av mine egne penger som jeg vil gi bort til 2 av dere. Jeg synes selv t-skjortene er kjempefine, og skulle likt å ha de selv! 

Denne t-skjorten av Harry Styles er i størrelse S. 

 

 

Denne t-skjorten av Zayn Malik er i strørrelse L.

 

 

DETTE TRENGER DU Å GJØRE:

 

 • Legge igjen en kommentar på dette innlegget der du skriver hvilken t-skjorte du ønsker.
  Vil du ha av Harry kommenterer du: Nr.1 og vil du av Zayn kommenter du: Nr.2
  Husk å skrive kontaktinformasjon sånn at jeg kan kontakte deg om du vinner. (Facebook, mail eller blogg)
  Det er kun 1 kommentar per person. Husk at det er superlett for meg å skjekke hvem som kommenterer flere ganger!
  Jeg trekker helt tilfeldig.

 

Om det skulle være noen spørsmål, så er det bare å sende mail til meg på julixe_@hotmail.com

 

LYKKE TIL!! 

 

POSTED BY: JULIE


01.08.2012 | 22:42 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av KONKURRANSEN!

Ohmigod folkens, jeg har ikke ord akkurat nå. Det er helt utrolig, hva dere får til. Har sittet ogg sett igjennom alle de fine headerne dere har sendt meg sikkert en million ganger nå. Herregud, dere aner ikke hvor vansklig dette har vært, jeg mener. Alle var jo såå fine! Skulle ønske jeg kunne bruke alle, men jeg måtte jo velge en. Så etter mye om og men kom jeg fram til at vinneren av One Direction nøkkelringen eeeerrr!!! *TROMMEVIRVEL* Lene Nilsen.

Lene sin hader var litt annerledes enn de andre, det var morsomt å se hvordan omtrent alle valgte de samme to bildene. Og ja, det var en av dem jeg fallt for. Det var bare noe litt mer spesiellt med den, fargen og hvordan den var satt sammen.

Men dere som ikke vant, tusen tusen takk for at dere brukte tiden deres på dette. Ikke fortvil, for om ikke så lenge kommer Julie til å ha enda en konkurranse og det vil bli flere sjangser!! Lene, Hvis du bare kan sende meg hele navnet ditt, adresse og postadresse på mail så sender jeg premien så fort som mulig :)

 

Her er vinner headeren:

Igjen, tusen takk til alle som deltok. Dere er utrolige!

Så, gjerne sjekk ut bloggen min en gag i blandt. Stikk innom og legg igjen en kommentar, kanskje legg meg til i favoritter? haha I wish, men ya know. Det er alltid kult å ha litt lesere, og nå som jeg nesten akkurat har begynt igjen er det jo ikke så mye av det maturlig nok ;) Bare klikk på linken imellom pilene så kommer dere til den <3 --------> http://abejita.blogg.no/ <--------

 

Tusen takk alle sammen, og ikke fortvil for det bir snart nye konkuranser! <3

 

POSTED BY: HEDDA
29.07.2012 | 16:33 | Kategori: Konkurranser

Svar

Hellu!

Dere, nå må dere begynne å lese hele innleggene. Får mange spørsmål nå som jeg allerede har svart på i innlegget, men samme det. Får vel svare på dem her også:

 

 • Yndlingsfargne mine er blå/turkis og lilla nyanser.

 

 

 • Jeg har ingen eksakte mål på hvor stor den skal være, men gvis dere går inn på bloggen min:---->  www.abejita.blogg.no <------ så vil jg ha noe i den duren.

 

 

 

 

 • og premen er det bilde av. Det er det siste bildet, nøkkelringen med bildet av guttene på.

 

 

Så, er det ne dere lurer på. Les igjennom innlgget er par gager så finner dere nok det dere lurer på :)

 

LYKKE TIL!

 


dette er gaven :)

 

POSTED BY: HEDDA


29.07.2012 | 15:37 | Kategori: Konkurranser

KONKURRANSE!

Heeya folkens! Nå er det viktig at dere gidder å lese alt sammen, for å forstå :)

Nå er det en god stund siden vi har hatt konkurranse, så vi kjører på! For litt siden var jeg i London, og da lovet jeg å kjøpe en premie til dere.

Og det gjorde jeg! Denne gangen har dere muligheten til å vinne en kjempefint 1D nøkkelknippe, jeg mener. Hva er vel bedre en å ha dem med seg over alt? Kjøpte en til meg selv også :D

For å vinne må dere gjøre dette:

 

Jeg har nylig startet opp bloggen min igjen, Abejita.blogg.no. Jupp, I know, det har ikke med gtta å gjøre men so what.

Men, the thing is. Jeg suger til å lage fine headere, og det er der dere kommer inn i bildet! Jeg legger ut noen bilder her nå som dere kan bruke. Dere kan bruke så mange av bildene dere vil, enten det er ett, to, tre elle alle. De er opp til deg og fantsien din. Dere er fritt fram i å lage den som dere vil, det eneste er at det må stå "Abeita.blogg.no" og "Hedda" ett ste på den. Ellers er det bare for dere å gjøre som dere vil.

Når headeren er ferdig, sender du den til meg på e-post: hedda.jb@gmail.com med emne: Header :)

skjønte dere det?

Altså, dere lager en header utifra noen eller alle de bildene jeg legger ut, med "abejita.blogg.no" og "Hedda" skrevet ett eller annet sted. Sender den til meg på mail, og venter på svar.

Det er lov til å lage flere om man har lyst!

Her er bildene:

 såehh, ja...feel free til å lage så mange headere dere vil, og det er opp til dere hvordan de skal se ut!

Jeg velger vinneren om noen dager, altså den headeren jeg liker best som vinner denne fantastiske gaven!

 Jeg håper mange blir med, og lar fantasien slippe løs :) det må gjerne være med andre bilder i den, som av one direction, Cher Lloyd osv. Som jeg sa, det er opp til dere!

Om det er noe dere lurer på, eller ikke skjønte skriv det i kommentarfeltet så skal jeg prøve å hjelpe :)

 

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! JEG GLEDER MEG <3

 

POSTED BY: HEDDA


26.06.2012 | 01:44 | Kategori: Konkurranser

Novelle til vinneren av konkurransen

Gratulerer til Mia som kom på andreplass i konkurransen :D Her er din personlig novelle med Harry:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

" Mia du burde kjappe deg hvis vi skal komme oss ganske langt foran i køen " ropte bestevenninnen din. Du slang veska di fylt med vann, litt mat og godis over skulderen og småløp ned trappa. Endelig var dagen kommet, dagen du skulle på signering med det beste bandet i verden. Moren din hadde stått opp klokken fire for å kjøre dere dit for å komme ganske langt foran i køen. Boken din om guttene som du nettopp hadde kjøpt lå trygt plassert i veska, bestevenninnen din og du hadde stæsjet dere opp og moren din hadde bakt cookies som dere kunne ta med siden det skulle bli en lang dag. På veien til kjøpesenteret, der signeringen skulle finne sted, satt dere og hørte på musikk, rettelse One direction. Moren din smilte over hvor lykkelig du var, du og venninna di smilte antageligvis som tosker begge to. Siden klokka var fem om morgenen var det ikke akkurat mengder med folk på kjøpesenteret, men det var noen biler parkert utenfor. " Ring meg med en gang dere er ferdig da, og her er litt penger hvis dere skal på McDonalds etterpå " sa moren din og rakte en tohundrelapp ut til deg. Hun kjørte avgårde mens du og venninnen din vinket etter henne. Når hun var utenfor synsvidde gikk dere inn på kjøpesenteret og fant frem til køen til signeringen, dere kom tidlig med det hadde allerede samlet seg rundt tjue personer der. Signeringen startet klokka ett som var omtrent 8 timer til, dette kom til å bli en lang dag.

 

Du og venninnen din samlet sammen jakkene deres og lagde puter ut av dem. Dere la dere forsiktig ned og snakket rolig for å ikke vekke de andre som sov. Etter ti minutter omtrent sovnet du, du visste ikke om venninnen din sov også, men det fikk bare stå til om hun ikke fikk sove. Du våknet brått av at en mobil like ved deg ringte, det var ikke din egen så du gadd ikke å bry deg så mye om det. " Mia er du våken " spurte venninnen din. Du gned deg litt i øynene før du nikket og mumlet noe uforståelig. Du kikket på klokken på mobilen din som lå like ved siden av hodet ditt, klokka var blitt sju, men det var fortsatt lenge igjen. Sekken din, som var fylt med godteri og drikke hadde blitt dratt en halvmeter bort fra dere, sikker en av dere som hadde kommet borti den i søvne. Du tok opp posen med cookies og delte med venninnen din. " Tenk at vi skal få se guttene, in real life og ikke bare på data skjermene våre " sa venninna di mens hun tygde på en cookie. Du nikket stille som svar, det kom til å bli en once in a life time opplevelse. Dere satt og snakket og lo helt til klokka ble tolv, da fikk dere beskjed om at guttene ville starte tidlig. Alle fansene reiste seg opp og samlet sammen tingene sine og gjorde seg klare for å fangirle maksimalt! Dere sto utålmodig og ventet mens mannen over høytaleren ga noen enkle instrukser i tilfelle brann og litt sånn. 

 

Plutselig kom fem veldig kjekke gutter ut av en dør og du hørte skrikene øke etter hvert som de kom nærmere. Alle guttene reiste seg opp og gjorde seg klare for en liten tale. " Herregud, for noen fantastiske fans vi har, vi fikk beskjed om at flere av dere har sovet her i natt " sa Louis forbauset. Zayn tok mikrofonen og fortsatte. " Det er herlig å se så mange fans dukke opp på sånne arrangemanger " sa Zayn. Guttene satte seg ned igjen og køen startet på flytte på seg. Du holdt et godt grep rundt boka helt til det endelig var din tur, du ga fra deg boka til guttene og Niall var den første til å signere. Du hilste litt sjenert på Niall og Louis, men Harry så bare ut som om han var helt borte, han stirret på deg som om du var et spøkelse. Da både du og venninna di hadde fått signert bøkene deres ringte du til moren din, dere satt og ventet på en liten kafe mens dere tenkte tilbake til møtet med guttene. " Hei, vi ser om der har skrevet noe spesielt til oss " sa venninna di og åpnet boken sin ivrig. Hun leste siden opp og ned, men de hadde ikke skrevet noe spesielt. Nå var det din tur, du åpnet boka og leste hver og en av signaturene, en etter en. Niall, Liam, Zayn og Louis hadde skrevet det vanlige, men Harry sin var spesiell for der sto det masse tall og en tekst som du ikke klarte å lese. Du snudde boka til venninna di, siden hun var mye flinkere til å lese sånn skrift enn deg. " Det står, ble helt lamslått av din skjønnhet, ring meg, også et blunkesmilefjes " sa venninna di og smilte bredt. Det begynte å synke inn på deg at Harry Styles, selveste Harry Styles hadde gitt deg nummeret sitt! DU stirret tomt ut i luften når du plutselig kjente en myk hånd på skulderen din, du reiste deg opp fra stolen og snudde deg rundt, der sto Harry. " Hey Babe, tenkte bare at det hadde vært fint om jeg hadde nummeret ditt også " sa Harry og smilte det fantastiske smilet sitt til deg. 

 

Du så litt på han før du reagerte og ga han nummeret ditt, han smilte fortsatt bredt mens han skrev det inn på telefonen sin. " Kommer kanskje litt brått på, men vil du finne på noe i kveld? " spurte Harry. Du kunne ikke tro det, ville Harry Styles gå på date med deg? Du nikket ivrig og endte opp med å smile som en gal til han. Etter at han hadde gått satte du deg øamslått ned igjen, venninnen din satt nesten og gråt fordi hun var så glad på dine vegne. 

 

" Og det var sånn jeg møtte faren din Darcy " sa du og kysset ektemannen din Harry på kinnet, helt siden signeringen hadde dere holdt sammen i tykt og tynt, helt utrolig at du hadde giftet deg med drømmetypen til flere hundre tusener med jenter. " Men kjente ikke du pappa i det hele tatt? " spurte den lille jenta deres Darcy på snart tre år. Du ristet på hodet. " For en sjans du tok pappa, men for en bra beslutning " sa Darcy til Harry, du trodde du skulle dø av hvor søt hun var. 

 

 

Håper du likte den Mia!! Og det er bare og holde øynene oppe for flere konkurranser kjære lesere :)

 

POSTET BY: Andrea
21.06.2012 | 15:20 | Kategori: Konkurranser

Vinnere :)

Hey da var konkurransen avsluttet og vinnerne trukket, svaret var at det var meg Andrea :D

 

Vinnerne har blitt kontaktet, men hvis vinnerene ikke svarer over helga trekker jeg en ny :) tusen takk til alle som har deltatt, det er flott å se så mange som deltar ;)

 

POSTET BY: Andrea


19.06.2012 | 22:17 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse :)

Hei dere tenkte å ta en konkurranse :) 

 

En  får Up all night dvd'en :) Og andreprisen er en personlig novelle med valgfri gutt ;)

 

Konkurranse går ut på at dere skal prøve å gjette hvem av oss som blogger her som skriver dette innlegget, dere får fem hint.

 

- Det er enten Julie, Hedda, Casandra, Andrea eller Shanin.

 

- Jeg har facebook og twitter.

 

- Jeg har en spesiell skrivemåte.

 

- Jeg har A i fornavnet :)

 

- Hvis jeg måtte velge en favoritt av guttene ville jeg valgt Niall :)

 

 

Nå er det bare å prøve å gjette hvem jeg er! Dere må skrive inn eposten deres og fullt navn så jeg kan kontakte vinnerene med info :) Forresten så er det bare en kommentar per person og vi sjekker IP adressen.


13.06.2012 | 19:42 | Kategori: Konkurranser

Linking til blogger

Hei Directioners :) 

 

Da har jeg trekt 8 blogger via random.org. Håper "vinnerene" blir fornøyd og at alle kan ta seg en liten tur innom disse bloggene! Og ble du ikke linket, så ikke fortvil, kommer flere sånne typer konkurranser andre ganger! Følg pilen for direktelinken.

 


lovleylifee.blogg.no eller direktelink ------> HER

 

 

hionedirection.blogg.no eller direktelink ------> HER

 

 

siripetters1.blogg.no eller direktelink ------> HER

 

 

majalyy.blogg.no eller direktelink ------> HER

 

 

proudirectioners.blogg.no eller direktelink ------> HER

 

 

fanficsof1d.blogg.no eller direktelink ------> HER

 

 

hedda1997.blogg.no eller direktelink ------>  HER

 

 

onedirectionod.blogg.no eller direktelink ------> HER

 

 
 

Leser du noen fra før av? SKJEKK UT DE FINE BLOGGENE!


 

POSTED BY: JULIE


21.05.2012 | 21:30 | Kategori: Konkurranser

Påminnelse av konkurranse!

Heeeey!

Vil bare minne dere på konkuransen! Dere kan vinne en personlg novelle med deres yndlingsgutt, pluss solbriller eller et Iphone cover.

Alt du trenger å gjøre er å stemme på oss så ofte du kan (Altså hver dag ut mai) og få venner og bekjente til å stemme.

Det har seg nemlig sånn, at hvis alle dere engler som leser bloggen vår stemmer en eller flere ganger hver kan vi faktisk vinne et møte med One Direction!

Det hadde vært utrolig fantastisk, og tar så liten tid å hjelpe oss :) Så vær å snill, gå inn og stem og du kan vinne flotte premier og hjelpe to directioners og oppfylle deres største drøm <3

 

Her er linken ---> http://www.1881.no/drommer/profil/julie-bakken-giaever/ <------------------- ( i mellom pilene)

 

POSTED BY: JULIE OG HEDDA


15.05.2012 | 19:39 | Kategori: Konkurranser

KONKURRANSE!

Hei dere!

 

Dere har kanskje hørt om 1881 sin konkurranse hvor de oppfyller drømmer? Ja, jeg (Julie) og Hedda har meldt oss på konkurrasen med et håp på at vi blir valgt som vinnere. Drømmen vårs er å møte One Direction. Så denne konkurransen går ut på at dere som har facebook, stemmer på oss på denne linken: http://www.1881.no/drommer/profil/julie-bakken-giaever/ eller på dirkelink -----> HER <------- hver dag til 31. mai eller i hvert fall 10 ganger! Altså, man får ny stemme hver dag, så dere må stemme på oss minst 10 ganger for at dere er "gyldig" i konkurransen, men vi vil anbefale å stemme hver dag til 31. mai for størst sjangse til å vinne!

 

Premien:

Premien er en personlig novelle skrevet av Hedda og dere kan velge mellom et fint deksel fra handelsportalen.no eller et par pilotbriller fra superkul.no 

 

Tumblr_m3ww7083zg1r2mnedo2_500_large

Når dere har stemt èn gang, kan dere kommentere at dere har stemt, men dere må forsette å stemme hver dag! Siden dette er koblet opp med facebook, kan vi nemlig skjekke hvor mange ganger dere har stemt. Husk at det er veldig lett og stemme, og tar deg bare noen sekunder! :D Det betyr selvfølgelig UTROLIG mye for oss!

 

Stem, kommenter og husk å få med e-mailen sånn at vi kan kontakte vinneren!

 

POSTED BY: JULIE OG HEDDA


11.05.2012 | 19:15 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av konkurransen

Heeey!

Vil bare si at det er noen utrolig søte historier, og det har ikke vært lett å velge. Mange var like, så jeg måtte bare velge en til slutt. Grunnen til at jeg valgte akkurat den jeg valgte, var at historien hennes fikk meg til å smile veldig. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare følte at det var hennes tur til å vinne i dag.

Til dere som ikke vant, det vil bli andre sjanser så ikke fortvil. Vi skal ha flere konkurranser som dette og også andre typer :)

Vinneren eeer: Sylvia Tomlinson :)

Gratulerer! Om du vil kan du fortelle meg litt om hav du vil skal skje i historien.

 

POSTED BY: HEDDA


07.05.2012 | 21:53 | Kategori: Konkurranser

Konkurransse

Heey!'

Jeg syntes det var så utrolig gøy å skriv litt igjen, så jeg tenkte å ha enda en konkurranse hvor en av dere kan vinne en novelle her på bloggen med yndlingsgutten deres :) ta en kikk på den jeg skrev til Malene om dere vil!

For å vinne må du gjøre dette:

 • Gå og lik facebook siden vår (om du har facebook) ----> http://www.facebook.com/#!/pages/OneDirection1bloggno/175810742499041 <----- (den er i mellom pilene)
 • Del dette innlegget på facebook, Twitter, blogg osv.
 • Så det viktigste av alt: Skriv litt om din første oppdagelse av One Direction. Hvorda fant du ut hvem det var? Hvordan ble du en directioner?

Den beste historien vil vinne en Novelle skrevet av meg, her på bloggen med sin yndlingsgutt!

Lykke til alle sammen! Jeg gleder meg masse til å lese om hvordan dere ble directioners <3


//random

 

POSTED BY: HEDDA

 

 


03.05.2012 | 19:33 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av konkurransen

Det har virkelig vært vanskelig å finne en vinner til konkurransen jeg holdt. Men jeg bestemte meg for en vinner.

Vinneren forteller at One Direction hjalp henne til å komme i bedre humør og tenke på noe annet da et familiemedlem ble ganske alvorlig syk. Ofte i sånne stunder, når en som står deg nær blir syk, kan man lukke seg helt og være trist og deppa. Jeg syns det var utrolig vakkert at gutta våre klarte å gjøre en trist jente glad! Og som directioner blir jeg jo stolt av å lese historier som dette. Selvfølgelig ble jenta Directioner litt senere!

Jeg må innrømme at jeg er ganske sikker på at noen av historiene til noen av dere var litt diktet opp. Det syns jeg er litt dårlig gjort egentlig, mot meg og mot de som forteller sanne historier. For dette dekselet er ikke sponset, nei her er det jeg som har tømt lommene! Neida jeg kødder, men jo, jeg har brukt egne penger. Så folkens, vær ærlige!

IALLFALL, vinneren av konkurransen skjønner sikkert hvem hun selv er, nemlig.....Christina Rindal! Gratulerer!! Jeg håper du liker dekselet og kommer til å bruke det:-)
Send meg en e-post og forklar hvor jeg skal sende det til. E-posten min er: juni.haugland@ymail.com


Og til dere som så snille har vært med i konkurransen min, det kommer fler sjangser! Vi kommer til å ha konkurranser oftere nå fordi vi er blitt sponset. Tusen takk for at dere var med!!<3Om ikke vinneren (Christina) kontakter meg iløpet av en uke, må jeg kåre ny vinner.


-Juni


02.05.2012 | 20:38 | Kategori: Konkurranser

Info om konkurransen

Hei dere! Beklager dårlig blogging i dag, men har vært på trening i to timer og gjort lekser...men nå er jeg her!

Iallefall, jeg har gjort litt endringer med konkurransen. Som jeg skrev på innlegget om den sto det at vinneren kåres 9 Mai, men jeg har endret den datoen til I MORGEN!! Så dette er siste sjangse til å bli med i trekningen om det fine 1D dekselet (til iPhone 4)!
Dere har hele dagen på dere, og jeg trekker en vinner kl. 19:30 ca.

Håper alt dette går greit! Er det noe problemer send meg en e-post: juni.haugland@ymail.com
-Juni


30.04.2012 | 01:40 | Kategori: Konkurranser

KONKURRANSE

(denne konkurransen er ikke sponset.)

Ja! Jeg er så glad i dere, så jeg har tenkt til å holde en konkurranse:-)
Jeg har aldri holdt en konkurranse før, så dette blir spennende!

DU KAN VINNE ET ONE DIRECTION DEKSEL TIL IPHONE4 (s)

(megadårlig bilde, vet)

Konkurranse-regler:

1. Fortell/kommenter hva som fikk deg til å begynne å like One Direction. Hvordan begynte din historie som Directioner? Vær ærlig og skriv ut!:-) HUSK FULT NAVN!

2. Det er ikke lov til å komentere mer enn én gang.

3. Jeg leser gjennom alle komentarene og velger den "historien" jeg likte best. Så kommer jeg til å fortelle hvem som vant. Følg med!

4. Ikke bli veldig skuffet om dere ikke vinner, det skal bli flere sjangser:-)


KONKURRANSEN AVSLUTTES 9.MAI!

Lykke til alle sammen!!!
-Juni

PS. Spørsmål om konkurransen stilles på e-posten min: juni.haugland@ymail.com


30.01.2012 | 20:07 | Kategori: Konkurranser

Konkurranse?

Heey!

Jeg tenkte, at siden jeg har vært på dårlig på å oppdatere i det siste så kunne jeg kanskje ha en konkurranse som unnskyldning til dere? Høres det ut som en god ide?

Men da må dere love å fortsette å lese bloggen da, for det bir bedre nå framover! <3

Men i alle fall, hva ville dere hatt som premie?


Det blir ikke akkurat dette, men så er det litt lettere for dere å velge :) Hva vil dere ha som premie?

NB. Når det anngår historien min. Hvor mange er det egentlig som vil at jeg skal fortsette den? Eller vil dere bare fortsette med den som er nå..:) Jeg har nsart tid til å skrive igjen, så dere får bestemme.

POSTED BY: Hedda

 


27.12.2011 | 20:31 | Kategori: Konkurranser

Hva ville du hat som premie?

Hvis det hadde vært en konkurranse på bloggen vår snart, hva ville du at premien skulle vert? Skriv ned hva du syns og kanskje det du har skrevet ned blir kanskje gaven til neste konkurranse! :D <3

One Direction: One Direction CD Album + Hoodie + Tote Bag + Calendar Bundle    One Direction: One Direction Deluxe Yearbook CD Album + T-Shirt + Calendar Bundle

POSTED BY: Christina


12.12.2011 | 16:09 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av Harry Styles T-skjorten!

Heey!

Dere aner ikke hvor vanskelig dette har vært! Har sittet og lest gjennom alle kommentarene nå flere ganger, og må innrømme at jeg blir ganske rørt..haha. Dere er bare helt herlige! Men jeg måtte finne èn vinner, og den heldige vinneren av en ekstra julegave er.....*trommevirvel* Evanna! Pass på å sjekke innboksen litt senere i kveld ;)

Gratulerer! Kommentaren din skillte seg litt ut fra de andre, og det var bare ett eler annet som fikk meg til å ville gi den til deg...:) Til dere andre: Ikke fortvil, det vil nok bli flere konkurranser! Hadde så sykt lyst til å kjøpe til alle sammen etter å ha lest kommentarene deres, men da ville jeg blitt blakk og mer enn det!

 

POSTED BY: Hedda


08.12.2011 | 16:35 | Kategori: Konkurranser

Keen på en ekstra julegave under treet i år? - konkurranse!

Hey hey!

Vi har virkelig verdens søteste lesere, og ønsker å gi noe tilbake! Så, hvis du er keen på en ekstra julegave i år fra oss er det bare å lese videre. Det er viktig at du leser hele innlegget.

Denne konkurransen er ikke sponset av noen andre enn meg selv, så jeg håper folk setter pris på det (:


For å vinne T-skjorten, må du gjøre følgende:

1. Legge ut en link om konkurransen på facebooken, twitter og blogg om du har.

2. Følge oss på twitter: @heddakleven, @SilavBieber, @stylesaffection, @christinakitty

3. Lik facebook siden vår: onedirection1.blogg.no ( kopier dette og lim inn så finner du oss: http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003227775082)

4. Bli venn med oss på facebook: OnedirectionEn Bloggerene

5. Og sist men ikke minst: Skrive i kommentarfeltet hvorfor jeg skal velge akkurat deg som den heldige vinneren av Harry Styles T- skjorten. Det blir ingen random vinner denne gangen, som vil si at du bare trenger å kommentere en gang. Men da er det jo viktig at du skriver noe som får meg til å ville sende julegaven til akkurat deg ;)

Ps. Husk å skrive T-skjorte størrelsen din (S-XL), og e-mail adressen din så jeg får kontaktet deg om du vinner.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! OG GOD JUL <3

Vinneren av konkurransen blir trukket på mandag, så det er lurt å melde seg på med en gang. Må jo rekke å sende av gårde premien før 16. desember så den er framme til julaften. Appropo det, om du vinner. Husk at det ikke er lov å åpne julegaven før på julaften!! :D

 

POSTED BY: Hedda


07.12.2011 | 17:11 | Kategori: Konkurranser

Vinneren av konkurransen..

Hei alle sammen :)


Nå har jeg tenkt til å trekke vinneren av I <3 ONE DIRECTION hettegenseren. Dere alle super duper søte og beste leserene fortjener å vinne det like mye, men denne gangen ble Carina vinneren av hettegenseren. Gratulerer så mye, Carina! Men følg med på bloggen, det kommer en ny konkurranse i morgen.. denne gangen er det gjestebloggeren Hedda som skal holde konkurransen, så gled dere alle sammen (:

POSTED BY:  Silav  -  Justin.Selena@live.no


04.12.2011 | 17:16 | Kategori: Konkurranser

ONE DIRECTION KONKURRANSE!

Heisann Directioners ♥


Det er på tide med en konkurranse her på bloggen siden jeg aldri har hatt det, så jeg håper mange melder seg, og håper virkelig dere liker premien. BTW. Les hele innlegget!!!, + premien er ikke sponset.Silav: - " Dear One Direction - There are a million things in the world I want, but all I need is you. "

Premien er:

Premien er en "I ♥ ONE DIRECTION" hettegenser, og du kan velg mellom alle de fargene på det bildet, og str. S, M og L! Men alt ang. farge og str. tar jeg opp med vinneren.


Men for å være med i konkurransen så må du gjøre dette:
♥ Hvis du har twitter så follow meg, HEEER, og trykk liker på facebook siden min som tilhører bloggen, HEEER!
♥ Linke til dette innlegget på facebooken din og twitter (hvis du har).
♥ Du må skriv et innlegg på bloggen din ang. konkurransen hvor du linker direkte til dette innlegget, + bilder av premien. - hvis du har blogg, hvis du ikke har blogg så trenger du ikke å gjøre det.
♥ Jeg trekker vinneren på random.org, så hvis du kommenterer mange ganger så er det mye større sjanse for at du vinner en av premiene.

Vinneren er trekt!!!

POSTED BY: Silav  -  #MuchLove   //  Justin.Selena@live.no


14.11.2011 | 20:44 | Kategori: Konkurranser

VINN MØTE MED 1D

Alt du trenger å gjøre er å like denne siden: LINK og så står alt dere trenger å vite der! 

POSTED BY: Thea


hits