29.10.2014 | 15:27 | Kategori: Imagines

The girl who cried wolfJeg sperrer opp øynene. Det er kaldt og mørkt, jeg vet ikke hvor jeg er. Hjernen min leter automatisk etter en forklaring, men minnet er helt tomt. Det eneste jeg husker er at jeg gikk og la meg. Det må være minst to timer siden.  Jeg ser opp, en ensom mystisk måne henger høyt oppe på himmelen og bader meg i et svakt lys. Hendene mine leter skjelvende etter mobilen min i nattbuksen min. Pusten min stiger, den er ikke der. Ikke at jeg er overrasket for hvem legger mobilen sin i lomma når de skal sove?  Redde hikst kommer ut av munnen min mens jeg desperat vrenger lommene mine i et forsøk på å finne den.  "Vær så snill" ber jeg stille idet jeg går ned på alle fire for å se om jeg har mistet den på bakken. "Vær så snill". Hendene mine leter febrilsk over den mørke bakken, men forgjeves. Jeg lukker øynene og snubler bakover. Ryggen min treffer en solid vegg med å stor kraft at den slår pusten ut av meg.  "Pust" beordrer jeg meg selv hviskende. "Alt kommer til å bli okay". Jeg lener meg mot veggen mens jeg prøver å få igjen pusten.  Månelyset lyser opp ansiktet mitt, øynene mine har blitt så vant til mørket nå at jeg så vidt kan se omgivelsene rundt meg. Noe svart ramler over meg, jeg fanger litt i hånden og holder det foran ansiktet mitt. Det er jord, den fuktige lukten stikker meg i nesen.  Hånden faller slapt ned, jeg puster dypt og ser meg rundt. Jeg hører et skrik. Det tar noen sekunder før jeg innser at det er meg.  Jeg befinner meg i en tom grav. Fuktig jord faller stadig over meg, lukten av blomster blander seg kvalmende med jorden.  Jeg innser ikke at jeg har beveget meg framover før jeg ramler bakover og treffer veggen av solid jord bak meg igjen, noe som forårsaker en ny skred at jord faller over den skjelvende kroppen min. Munnen min beger seg stille, stemmen min ber svakt om hjelp. Men det er forgjeves, det er mist på natten. Det er ingen som kommer.  Jeg snur meg og tar graven i øye sikt. Veggene er ganske ujevne, her og det kan jeg se små hull som jeg kan bruke til min fordel. Jeg går sakte til veggen ovenfor meg og finner fotfestet. Og begynner å klatre. 

Armen min finner feste over kanten av graven. Jeg bruken den til å få kroppen min høyere oppe så jeg kan støtte meg med den andre hånden ved å gripe fast i kanten av graven. Med litt styrke klarer jeg og heise meg opp og svinge bena mine over til fast grunn.  Jeg reiser meg og ser ned i graven. Det eneste som viser at jeg har vært der er noen ensomme jordklumper på bunnen.  Pusten min er fort og redd, jeg slipper ut et hikst og snur meg. Vinden er kald og sterk, høstblader blåses rundt de føttene mine som bare er dekket av kalde Converse. Håret mitt blåser rundt hoet mitt, jeg kan kjenne lukten av shampooen min. Vanilje og mandel. Jeg må komme meg bort herfra. Nå. Jeg begynner å gå fort, bena mine bærer meg så fort de kan. Alt rundt meg skriker fare, hjernen min gir desperat beskjed til bena mine at de må løpe

raskere. Men frykt og kulde har lammet dem.  Hele kroppen min snur seg brått idet jeg hører et skingrende ul, trærne sender lyden tilbake og gjør ulet enda høyere og mer skremmende enn det burde. Det går kaldt nedover ryggen, det er ikke på grunn av kulden. Underbevisstheten min skriker desperat til meg, hjernen sender ut adrenalin i store mengder gjennom blodsystemet mitt. Overlevelsesinstinktet mitt våkner til live, jeg løper så raskt at jeg bokstavelig talt kan høre lyden av vinden som pisker i det lange brune håret mitt.  Etter noen sekunder stormer jeg ut på en lysning. Jeg bades i et behagelig tussmørke. Øynene mine gransker omgivelsene mine, jeg er i en skog ikke så langt fra gravlunden. Over trærne kan jeg så vidt skimte toppen av kirka som kaster dystre skygger over gravlunden som jeg så desperat har prøvd å løpe fra. Jeg står stille en stund og prøver å ta det inn idet jeg får øye på noe som får blodet mitt til å fryse til is.  Ikke så langt fra meg står et omriss av en gutt som står over noe som minner meg om en tre stubbe. Skapningen snur seg og ser rett på meg. Seigt rødt blod renner fra munnen dens, øynene mine fokuserer seg på gjenstanden under han.  Redselen lammer meg fullstendig, munnen min åpner seg i et redd skrik. Det er et lik av en jente. Kroppen hennes er liten og blek, hun nærmest lyser. En side av ansiktet hennes er fullstendig dekket av blod, ansiktet hennes er fordreid til en overrasket grimase.  Skapningen knurrer, kroppen min beveger seg automatisk bakover. Først nølende og forsiktig, så snur jeg meg og spurter inn i skogen. Inn i tryggheten. 

Skarpe greiner skraper opp armene mine, halsen og ansiktet mitt. Armene slår seg beskyttende rundt ansiktet og halsen min idet jeg løper gjennom den mørke skogen. Håret mitt vikler seg inn i greinene så jeg må stoppe og vikle det løs. Etter noen sekunder etter det siste stoppet kommer bakken kvalmende mot meg. Jeg detter tungt ned på den løv dekkete bakken.  Jeg setter meg sakte opp og tar kroppen i øye fall. Ingenting ser ut til å være skadet unntatt hendene mine som svir litt. Vinden blåser håret i ansiktet mitt, blokkerer synet mitt. Klønete prøver jeg å komme meg opp i stående stilling, men jeg kollapser av utmattelse.  Et ul skjærer gjennom skogen, nærmere denne gangen. Jeg lukker øynene brått av et sterkt vindkast, dødt løv blåser over kroppen min.  Et knurr får hodet mitt til å rykkes oppover. På en stein noen meter foran meg kan jeg skimte en silhuett av en mørk skapning. Den er stor og sterk, månelyset lyser opp skapningen og avslører vakre blå øyne. Jeg stirrer fascinert på dem en stund før skapningen knurrer truende. Jeg kaver meg opp i sittende stilling, skapningen huker seg sammen klar til sprang.  På instinkt vrir jeg kroppen min til høyre for å prøve og flukte fra redselen som utspiller seg framfor meg. Skapningen knurrer en siste gang før den kommer mot meg. Kroppen lammes, jeg er for sliten til å forsøke å rømme. Jeg hører et skarpt ul før det blir helt stille igjen. Alt jeg vet før jeg lukker øynene er navnet mitt, den knugende stillheten og blodet som renner seigt fra et enkelt bitt. 

---

Håper dere liker den:)

- Ina


19.10.2014 | 11:15 | Kategori: Imagines

The night of the vampires

Klokken nærmer seg sju, det er nesten helt mørkt ute. Fra gaten kan jeg høre unger i dumme kostymer som snakker høylydt om hvor mye godteri de har. Noen jenter i latterlige korte kjoler ler og snakker om en kjekk gutt de akkurat har møtt. Jeg himler med øynene og legger fra meg boken min.

Det er Halloween og bursdagen min. Idag blir jeg 17. Og jeg hater det. De fleste ungdommer elsker å fylle 17, men jeg er ikke som de fleste. De fleste ungdommer på min alder leser ikke lange romaner til sent på kveld. Eller foretrekker å gjøre lekse framfor å feste til langt på natt.

Mobilen min piper, det er sikkert bestevennen min Jay. Hver halloween holder han en stor fest til ære for meg. Og hver gang må jeg komme i et eller annet dumt kostyme. Og som forventet, SMSen kommer fra Jay og handler om at jeg må komme til huset hans. Nå.

Den gammeldagse bestefarsklokken i stuen slår sju slag. Sju lange slag. Jeg sukker og hopper ut fra den varme behagelige senga. Som i transe kler jeg på meg noen svarte jeans, singlet og boots. Sminker meg til svarte sotete øyne, blodrødt munn og lange farlige juksehoggtenner.

***

En sang jeg ikke kjenner dundrer ut av høytalerne. Forførisk røyk, som sikkert skal forestille tåke, glir mystisk over Jays plen. Ungdommer danser rundt meg med røde kopper i hendene, nesten alle jentene her er kledd i latterlige sexy kostymer. Tydeligvis skal du være så horete du kan på halloween.

Jeg går mot bordet for forfriskninger og skjenker meg en kopp med blodrød væske. Musikken er for høy, den gjør det vanskelig å tenke. Jeg lukker øynene og prøver å konsentrerer meg.

"Å" utbryter jeg idet noen dulter mot deg. Men istedenfor at væsken ødelegger klærne mine er koppen trygt i hendene på en gutt med brune krøller. "Å, hei!" Jeg og gutten utveksler et blikk, øynene hans er mystiske og mørke som natten. Han smiler et kort smil før han ser opp.

"Jeg har sett at du har møtt fetteren min!" Jay gliser og gir meg en klem. "Gratulerer med dagen!" Gutten smiler kort til meg over skulderen til Jay og forsvinner.

De neste par timene går jeg bare rundt med en kopp i hånden og ser på alle de dansende ungdommene. Jeg tenker seriøst på å dra hjem idet jeg ser dem. Og jeg vet ikke hvorfor, men på en måte blir jeg trekt mot dem.

Fem gutter, inkludert fetteren til Jay, står og snakker lavt under et tre. De mønstrer plenen og smiler et mystisk halvsmil. En gutt slikker seg om munnen.

Dette roper fare, men jeg klarer nesten ikke å røre meg. En gutt med blondt hår dulter borti gutten med krøllene og han ser opp. Jeg rykker til og prøver å dekke over det pinlige øyeblikket ved å lene meg nonchalant mot et annet tre og late som om jeg ser over festen jeg også.

"Hei" Jeg ser opp, gutten med krøllene står ved siden av meg og holder ut en blek hånd. "Du er Clary, sant?" Jeg nikker sakte, lurer på hva han gjør her.

Jeg ser ut mot festen igjen, gutten som han snakket med danser nå med en jente med noe jeg tror skal forestille en engel. Men jeg er utrolig sikker på at engler ikke har en kjole med splitt så lang at den går helt ned til magen deres.

"Og du? Hva heter du?" Han unngår spørsmålet, bare tar hånden min. Hånden hans er iskald, som om han bar holdt den i snø i mange minutter. "Vil du danse?"

Jeg nøler, jeg pleier ikke å danse med kjekke gutter på fester. Og ivertfall ikke når det er så mange jenter der.

"Kom igjen, hva har du å tape?" Han blunker sexy til meg og fører meg ut i mengden av dansende mennesker. Hendene hans holder meg taktfast på midjen, han presser meg mot han. Jeg gisper, jeg har aldri danset sånn med en gutt før. Eller blitt behandlet sånn for den saks skyld.

Etter noen minutter med dansing bøyer han hodet sitt mot øret mitt. "Skal vi finne noe mer privat?" Leppene hans rører forførisk ved øreflippen min. Jeg stivner, og forsvinne med gutter er ikke helt min stil.

Han tar hånden min og fører meg ut fra mengden, inn i mørket under trærne. "Hva sa du navnet ditt var igjen?" Han smiler ved lyden av stemmen min som er liten og svak.

"Jeg sa det ikke" I skjul fra mengden fortsetter vi dansen, eller rettere sagt, han forsetter den. Med hendene hans plantet hardt midjen min presser han meg mot brystet hans, og vi begynner å danse sakte til den dempede musikken.

Han hviler nesen sin mot pannen min og smiler kort. "Mmm" Han retter seg opp og stikker ansiktet ned i det lange svarte håret mitt. "Mmm" mumler han og sukker. "Du lukter deilig"

Jeg er lammet, jeg kan ikke bevege en finger. Munnen hans beveger seg mot halsen min, han biter lekent i den følsomme huden på halsen.

Hendene hans begynner å løpe løps over ansiktet mitt, kroppen min og armene mine. Jeg kan kjenne at han blir mer rastløs. Selv om jeg vil rope klarer jeg det ikke.

Gutten stopper og ser på meg med et flir. Tennene hans ligner litt på en vampyrs, spisse og farlige. Han bøyer seg ned mot meg, i et sekund lurer jeg på om han vil kysse meg.

Plutselig kjenner jeg en skarp smerte i halsen. Jeg sperrer opp øynene i sjokk. Guttens lepper berører øret mitt kort. Hvisker navnet mitt. "Mitt navn er Harry. Harry Styles"

---

Siden det er mange prøver denne uken kommer det ikke to deler ut i dag. Men siden det snart er halloween tenkte jeg at jeg kunne poste en halloween imagine istedenfor The Covergirl.

Beklage vireklig at det ikke kommer noen deler idag, men hvis jeg får tid poster jeg deginitivt noen deler:)

- Ina


05.06.2014 | 09:18 | Kategori: Imagines

Imagines - Louis

Hei!

Nå har jeg jo hatt imagines av alle guttene! Så hva vil dere egentlig ha nå? Vil liksom variere bloggingen litt, men må vite hva dere liker! :) 

#Imagine Louis trying not to get angry when he sees another guy talking to you while he?s doing a interview 

image

POSTED BY: MARIA

 


04.06.2014 | 10:42 | Kategori: Imagines

Imagines - Zayn

 

Imagine:


Hva synes dere? :) 

POSTED BY: MARIA

 

 


03.06.2014 | 10:28 | Kategori: Imagines

Imagines - Liam


Hvilken gutt vil dere ha neste gang? ;)) 

 

 


02.06.2014 | 07:51 | Kategori: Imagines

Imagines - Niall

'


Hva synes dere? 

POSTED BY: MARIA


01.06.2014 | 13:05 | Kategori: Imagines

Imagines - Harry

Hei!

Jeg synes det har vært så kjedelig blogging fra min side i det siste, så tenkte å ta noen imagines igjen! Kom gjerne med forslag til litt annerledes innlegg jeg kan ha. Sånn at det ikke blir så kjedelig:) Hva synes dere? :) 

 

POSTED BY: MARIA


07.04.2014 | 19:03 | Kategori: Imagines

Harry med en fan sin stefar

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


07.04.2014 | 13:41 | Kategori: Imagines

Imagines - Zayn


Sorry for lite Imagines i det siste! :/ Hvilken gutt neste gang? :) 

POSTED BY: MARIA


05.04.2014 | 08:12 | Kategori: Imagines

Harry på en klubb (03.04) #2

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


04.04.2014 | 22:31 | Kategori: Imagines

Harry utenfor studio i dag

Permalink til innebygd bilde

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


27.03.2014 | 21:47 | Kategori: Imagines

Harry ankommer studioet i dag

Permalink til innebygd bilde

POSTED BY: MARIA


20.03.2014 | 20:51 | Kategori: Imagines

Imagines - Niall

Hei!

Jeg vet det har vært utrolig dårlig blogging i dag, jeg beklager veldig mye for det..

Men siden det ikke er så mye som har skjedd i dag tenkte jeg å ha noen imagines! Denn gangen blir det Niall! :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imagine...

Louis: So Niall, we heard that you and Y/N spent the night together last night. Any details you would like to share?

*Niall starts blushing*

Harry: OH MY GOD! THEY FUCKED!

Niall:

 

image

 

 

 

Imagine

 

"Babe, i know you?re mad at me, but, come on, call me maybe. I.. I just need to hear your voice again. I?m sorry."

image

 


 Hvis dere har noen ideer til hva jeg kan blogge om når det ikke skjer noe rundt guttene, så gjerne kommenter!! Jeg trenger forslag! Også er det greit at jeg blogger om noe dere vil lese om! :)

 

Hvilken gutt vil dere ha neste gang? 

POSTED BY: MARIA


 

 


16.03.2014 | 18:25 | Kategori: Imagines

Imagines - Harry

Jeg tenkte jeg kunne legge ut noen imagines framover! Ettersom den første historien til Tonje akkurat er ferdig, tenkte jeg det ville vært fint hvis dere fikk noe annet å lese om enn bare nyheter!  Det kommer også en novelle i kveld eller i morgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jeg må bare spørre om en ting. 

Liker dere sånne innlegg? 

Det tar ganske lang tid å lage og er en del jobb, så hvis dere ikke liker det så er det ikke noe vits i å poste. Men hvis dere liker imagines så poster jeg gjerne flere! :) 

Hvilken gutt vil dere ha om neste gang? ;) 

POSTED BY: MARIA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


hits