03.06.2015 | 16:17 | Kategori: 1D i Norge

Thank You/Tusen takk prosjekt til konserten 19.juni

"MERK: DETTE ER IKKE MIN IDÈ JEG BARE DELER DEN VIDERE"

Hei!
Lenge har det foregått et prosjekt om et "thank you/tusen takk" prosjekt til konserten guttene skal ha i Norge 19.Juni. Prosjektet går ut på at halve stadion skal ha et ark hvor det står tusen takk og resten halve har et ark hvor det står thank you. Disse arkene skal holdes skjult, men tas frem og holdes opp når de framfører sangen "Night Changes"

Her er fordelingen;

Avhengig av hvilken side du er på så skal du skrive ut en av disse:
Vanlige A4 ark skal brukes. Ta med så mange som mulig som du kan dele ut til de andre du møter på som ikke har med. 

Husk å holde det skjult så det blir en overraskelse.

 


- Andrea
 


19.05.2015 | 12:42 | Kategori: 1D i Norge

Isac Elliot varmer opp for One Direction i Norge

Som dere sikkert har fått med dere så skal Isac Elliot varme opp for guttene i Norge 19. juni 

 
Hva synes du om at Isac skal varme opp?

 McBusted skal fremdeles varme opp også.

- Andrea


27.10.2014 | 20:56 | Kategori: 1D i Norge

Info om Ullevål - del 2

Jeg vil bare oppsummere litt hvis dere lurer eller er i tvil om noe.

Det er anbefalt at dere har en foresatt med dere hvis dere er under 16. Men hvis du har fylt 16 (som er mitt tilfelle) kan du dra alene. Det er en blå, gul, rød og grønn seksjon, der blå og gul er nærmest scenen. De billettene kommer sikkert til og bli solgt ut først.

Så er det også sitteplasser rundt stålassene oppover i arenaen. De plassene koster noe med 700, ståplasser koster 640 kr. I frakt koster det 70 kr. Det er bare lov til å kjøpe 8 billetter og reservere dem i 15 minutter. Det betyr at du holder av dem, men hvis du ikke har kjøpt billetter innen de minuttene går billettene til nestemann i kø.

Og jeg vil bare poengtere at å kjøpe billetter bare for å selge dem videre til en større pris er ulovelig i Norge. Og at dere som har vært; ikke kjøp flere billetter enn dere trenger. La oss som ikke har vært på konsert få en sjanse til å se dem.

Håper dette innlegget gjorde at dere forsto litt mer, og hvis der har spørsmål svarer jeg og Maria så godt vi kan:)

(Jeg vil ikke noe vondt med dette innlegget. Hvis det er noen som har vært på konsert vil dra kan de selvfølgelig gjøre det. Jeg antyder ikke at vi som ikke har vært på konsert fortjener det mer. Alt jeg ber om at dere lar directioners som ikke har oppfylt drømmen sin få en sjanse til å få billetter)

- Ina


08.05.2013 | 16:37 | Kategori: 1D i Norge

Min plass!!

Jeg hadde felt 5, rad 9, plass 2! Det var en sykt bra plass. Jeg så alt veldig godt selv om feltet var litt ut på siden :) Jeg fikk tatt masse bilder og videoer(dessverre bare med iPhone4 kvalitet..) Konserten var helt utrolig og jeg kan ikke tro at jeg faktisk har sett guttene live! Det var så gøy å endelig få se de på scenen, de var så livlige og ikke minst kjempeflinke live :D I tillegg fikk jeg møte Casandra og Hedda(Hedda blogget her før) for første gang, det var utrolig koselig!

Alle bildene er tatt av meg!

Hvordan hadde dere andre det på konserten?
POSTED BY: Mallin


06.05.2013 | 15:54 | Kategori: 1D i Norge

Harry og Liam med fans

Ååh, så heldige! Jeg er stuck i Ålesund til i morgen..
(Casandra og Hedda har møtt Josh!!!!)


POSTED BY: Malin


06.05.2013 | 11:16 | Kategori: 1D i Norge

Guttene i Norge!?

Jepp, da har det kommet rykter om at guttene i Norge..noen som gleder seg til konserten nå?


POSTED BY: Pauline


25.04.2013 | 22:21 | Kategori: 1D i Norge

En ekstra ting om meet-up/flash mob

Det var mange som lurte på hvordan man kunne lære seg dansen til flashmoben! Vel, dansen er bare tilgjengelig for de som er helt sikre på at de skal være med! Er du helt sikker på at du skal være med, så kan du kontakte Karoline HI på Facebook! :) Hun legger deg til i en gruppe der dansen ligger!
Håper dere fikk svar på spørsmålene deres :)


Flere spørsmål?
POSTED BY: Malin


24.04.2013 | 18:54 | Kategori: 1D i Norge

Meet-up 7-mai

Nå skal jeg skrive om meet-upet for directioners som skal skje 7.mai før konserten! Det er Karoline HI som arrangerer dette også, sammen med noen andre jenter! Den jenta er helt rå! 
Dette skal altså være før konserten, for de som kommer tidlig til Oslo(jeg skal f.eks ikke fordi jeg kommer ikke før senere på dagen, dessverre) Dere må også huske at om dere har tenkt til å være med på flash mob'en(det er samme dag) så MÅ dere også delta på meet-upet.
 

Vi starter med å møte opp ved Telenor Arena mellom 11.30 og 11.45, det vil bli informert om nøyaktig hvor senere. Etter det går vi samlet til Fornebukta, vi har satt av 15 minutter til å gå, slik at vi kan gå i et rolig tempo og forsikre oss om at vi får med oss alle. De som ikke møter opp til tiden, må dra rett til Fornebukta alene. Det vil ikke være vanskelig å se oss, ettersom vi vil stå med en plakat/banner som sier "bring a heart".Det er veldig viktig at dere tar med dere mat og drikke selv, gjerne et teppe som dere kan sitte på. Bare husk, det vil ikke være mulig å ta med seg teppet inn igjen. Så kjøp det billigste du finner, eller et dere har hjemme som det ikke er så viktig med. Det er også fint om dere deler tepper med andre.

!!!!!!!!!! RØYK OG ALKOHOL ER STRENGT FORBUDT !!!!!!!!
 

Mat og drikke vil ikke være mulig å ta med inn på arenaen, men det er veldig viktig at dere får i dere nok energi før konserten starter. Så ta med mat og drikke til meet-up'et, ettersom vi vil ha en spisestund felles. Husk, vi skal øve mye på en dans, og i tillegg vil det være varmt. Etter min erfaring er det smart å drikke mye vann før du kommer inn på konserten. Det er veldig tett luft inne der, du kommer til å skrike og synge en del, og det er ikke morsomt om du da skulle besvime eller lignende.Vi skal ha konkurranse i starten når vi kommer til Fornebukta. Den vil foregå rundt klokken 12.30. Dere vil bli delt inn i lag, slik at dere også blir kjent med mange andre. For vi vet at mange av dere kommer alene. Postene vil inneholde spørsmål og ting dere må utføre. Laget som vinner, vil få premie. Det vil også bli delt ut andre ting.Vi vet jo ikke enda hvordan været er, men selv om det vil være varmt, anbefaler jeg å hvertfall ta med seg en hettegenser.
 

Flash mob'en må læres hjemme. Fordi vi vil øve på den sammen når vi er der. Vi deler inn i to grupper i starten. "Cheer/turn" og "Felles". Senere vil vi sette de to gruppene sammen, og fullføre flash mob'en.Vi går tilbake til Telenor Arena litt før klokken 17.00. Når vi er framme vil vi ta oss litt tid til å spre oss slik at det ser mer "tilfeldig ut". Vi starter med at 5 jenter starter å synge en a capella, for å få oppmerksomheten. Deretter starter musikken, og vi vil ha to-tre som starter dansen, og vinker inn resten ikke lenge etterpå. Det er veldig fint om det er noen som kan filme flash mob'en og sende det til onednor@hotmail.com slik at jeg kan redigere den og sende den til guttene. Vi vil nemlig ha film fra forskjellige vinkler.


Her ser dere hvor det skal danses hva! :)
 

Er det noe dere lurer på kan dere sende mail til onednor@hotmail.com. Dette gjelder både foreldre og de som kommer.Vi gleder oss til å se dere!Karoline Hl, Julie Holtet og Eden Eidsether holder dette meet-up'et og vi vil også få litt hjelp til å passe på og ordne i stand av Maiken Andersen og muligens noen flere.

 

Helt til slutt vil jeg også minne om "over again" arrangementet!
- Under konserten skal vi lyse med mobilene når første refreng av "over again" starter og helt til sangen er slutt. (Ikke i starten når introen med gitarspilling er, ettersom vi da kan gjøre oss klare.
- Når sangen er slutt, holder vi telefonene stille (lysende) i lufta og ser om vi får en reaksjon fra gutta.
- Du kan velge om du vil lyse med skjermen eller flash light (app).
 

Her kan du lese innlegget om "Bring a Heart


Noen spørsmål?
POSTED BY: Malin 

14.04.2013 | 17:48 | Kategori: 1D i Norge

Bring a heart!

Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive et innlegg om "Bring a heart"! De fleste av dere vet sikkert hva dette er. For dere som ikke vet hva det er så handler det om at vi skal lage et hjerte, med rødt glitter og sølvkanter. På konserten 7.ma, under soloen til Niall i little things, skal alle sammen ta opp hjertene sine å lyse på de med flashlight fra mobilen. Dere finner arrangementet på facebook og akkurat nå er det ca. 3400 personer som deltar, men jeg håper det blir flere etter hvert! Arrangementet finner du HER :) Det er Karoline HI som leder arrangementet og hun har med seg to hjelpere, Julie Holtet og Eden Eidsether.
Under sangen skal vi være helt stille, utenom 2:47 når Niall synger "Love you". Vi skal skrike ut LOVE YOU, samtidig med Niall. Hjertene skal da bli tatt opp å lyst på. Det er viktig at vi gjør oss klar litt før, slik at alle får opp hjertene sine. Hjertene skal holdes oppe fra "Love you", og til sangen er helt slutt. 
 


Video av hvordan man lager hjertene! Det er viktig at det ikke er for stort, da får du ikke tatt det med deg inn. Så gjør akkurat som Karoline gjør på videoen! Har du laget et hjerte? Da kan du poste det på Instagram å tagge #bringaheart så vi andre kan se resultatet :)

Vet du om flere som skal på konserten men ikke har meldt seg på arrangementet, så inviter dem, si at de må være med! Tenk om hele salen kunne ha tatt opp hjertene sine. I tillegg så skal de jo filme til "This Is Us" i Norge, så kanskje det kommer med! Hvem vet? Det hadde iallefall blitt kjempekult.
Har dere twitter så kan dere også tweete dette:  We got a surprise for 1D in Norway, during Little Things❤ make sure to get it in "This Is Us" @onedirection @1DThisIsUs #Bringaheart.
 

Et annent arrangement er at når de synger "Over Again", så skal vi også lyse med flashlight! Da skal vi lyse med mobilen når det første refrenget starter og helt til sangen er ferdig. Når sangen er ferdig så skal vi holde telefonene still, lysende i lufta og se om vi får en reaksjon fra guttene. Det arrangementet finner du HER :)


 Det skal også være meet-up for directioners den 7.mai! Skal jeg skrive ett innlegg om det også?
 Skal du være med på "Bring A Heart"?

 POSTED BY: Malin 


hits