hits
12.03.2018 | 19:17 | Kategori: 1D Historie 14

Hvorfor gjorde jeg det?

Hvorfor gjøre jeg det?

Jeg gjorde noe dumt å prøve på en gutt mens han var sammen med en annen og hun er min venn. Så hvorfor gjorde jeg det?

For jeg liker han og jeg er forelska i han har gjort lenge. Men det var ikke så lurt å gjøre det. Hun vil ikke snakke med meg og hun er sur på meg men han ville jo også holde på med meg også. Men hun er ikke sur på han..

 

Men hva ville dere gjort for noe? Kan dere hjelpe meg


19.11.2017 | 01:34 | Kategori: 1D Historie 14

info

Hei på dere! 

Jeg lurer på hva dere vil ha på bloggen videre her, vi har ikke vært her hele tiden for vi har jo mye ting selv også, jeg spiller håndball å det gjør mye tid i hver dagen min og jeg jobber. Men jeg prøver jo å kommer inn her å skrive noe men jeg får ikke til det når jeg kommer seint hjem. Og kl er nå 01.35 og jeg blogger nå det er helt vilt, men jeg gjør det for dere som er her å leser på bloggen.

jeg er inne her hver dag når jeg kommer hjem men når jeg prøver å skrive noe da kommer det ikke noe opp hva jeg skal skrive det er litt vanskelig.

Men jeg prøver hele tiden og jeg trener håndball 4 dager i uka og jeg spiller kamper i helgene. Men jeg er her for dere for denne bloggen har vært her lenge nå.

 

Men hvis dere vil ha noe nytt så bare skrive på kommentarer da kommer vi å skrive det eller det dere vil. 

 

Og unnskyld at vi er ikke her så mye 


17.11.2017 | 17:10 | Kategori: 1D Historie 14

info

Jeg vet ikke om vi skal forsette å blogge for vi er nesten ikke her mer, men jeg har ikke snakka med dem andre som blogger her, vi har jo skrivet lite det siste, det skjer ikke så mye med one direction, men vi må begynne å skrive igjen men dere må vente litt til vi kommer helt tilbake igjen.

men vi er her forsatt så vi har ikke glemt dere :) jeg kommer å blogge i morgen og skrive noe.. 


13.08.2017 | 12:58 | Kategori: 1D Historie 14

Vil dere

Hei vil dere at vi skal forsette å blogge her? bare skriv på kommentarer om dere vil at vi skal forsette å blogge her?

Hvis dere vil at vi skal forsette å blogge da kommer vi å gjøre det så bare skriv i vei..


12.08.2017 | 22:36 | Kategori: 1D Historie 14

gutta 


 


20.06.2017 | 14:25 | Kategori: 1D Historie 14

Historie

Hei jeg har tenkt begynne og skrive Historie. Så hvis dere vil ha noen gøy og lest så bare si hva dere vil at jeg skal skrive. jeg håper dere kommer og svare snart.

 

-Stine


02.06.2017 | 23:33 | Kategori: 1D Historie 14

Niall
 


 


 


 


02.06.2017 | 22:24 | Kategori: 1D Historie 14

LIAM AVSLØRER SITT KLEINESTE KJENDISMØTE

Den 23 år gamle sangeren ble dog ikke like godt tatt i mot da han skulle hilse på en av USAs mest kjente rappere: P. Diddy.

I et intervju på Kyle and Jackie O Show, fortalte Liam om det ganske så kleine møtet. Vi i TOPP rødmet litt selv da vi hørte hva som hadde skjedd...

Det hele begynte da kjekkasen bestemte seg for å introdusere seg til Jay Z og P. Diddy.

? Jeg gikk bort for å prate med dem, men da jeg tok opp hånden for å hilse på P. Diddy, begynte han bare å le... Den mest ondskapsfulle latteren jeg noensinne har hørt. Jeg er litt redd for han nå, fortalte Liam til radiovertene.

Huff,vi føler skikkelig med Liam. Det høres  kleint ut.

LES OGSÅ: Dette betaler Kylie for parykkene sine

Videre forteller sangeren at det var den mest skremmende «kjendisopplevelsen» han noen gang hadde hatt, og at han trodde P. Diddy skulle være annerledes.

Jaja; vi har alle gått på en sosial-smell på et eller annet tidspunkt. Sånn er livet!

 


29.05.2017 | 14:06 | Kategori: 1D Historie 14

Jeg slutter

Hei Jeg har tenk og tenkt om jeg skal forsette eller slutte og blogge her. Så jeg har kommet med at jeg slutter en stund men jeg kommer tilbake igjen. Men jeg vet ikke når men jeg trenger en liten pause. Men det er flere som blogger her så bloggen er her og legge ut ting. 


28.03.2017 | 23:33 | Kategori: 1D Historie 14

Niall Horan - This Town


 


26.03.2017 | 14:58 | Kategori: 1D Historie 14

Superparet er blitt foreldrePopartisten Cheryl Cole (33) og Liam Payne (23) fra One Direction har fått sitt første barn.

Liam Payne fra One Direction delte lørdag kveld et bilde på sin Instagram-konto.

«Vennene mine og familien min vet at det er sjeldent jeg blir målløs... Wow! Jeg er så utrolig glad for å kunne si velkommen til sønnen vår», skriver han.

Sønnen ble født onsdag 22. mars.

«Dette er et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme, det er mitt favoritt-øyeblikk så langt i livet», skriver han videre.

Cheryl Cole er en britisk popartist. Hun er medlem av gruppa Girls Aloud.

I 2008 var hun dommer av den britiske versjonen av X faktor.

Liam Payne er medlem av One Direction, som ble dannet under X factor i Storbritannia i 2010.

Sønnen de nå har fått sammen er deres første barn.

 

-Stine

 

 


08.03.2017 | 18:01 | Kategori: 1D Historie 14

HER ER DET ULTIMATE BEVISET PÅ AT HAN ER SAMMEN MED EKSEN IGJEN

Det er ikke uten grunn at fansen har vært helt i ekstase siden det ble kjent at Louis Tomlinson mest sannsynlig har blitt sammen med eksen Eleanor Calder igjen - de har tross alt en laaang historie sammen!

Turtelduene har tidligere datet i tre år, og det tok ikke lang tid etter Louis gjorde det slutt med skuespillereksen Danielle Campbell, før han og Eleanor tok opp kontakten igjen.

 

Likevel er det ikke tvil om at barnefaren og modellkjæresten har vært svært hemmelighetsfulle om gjenforeningen, og det har blitt spekulert i om de kun er gode venner.

Frem til nå. I helgen ble One Direction-kjekkasen arrestert på flyplassen i Los Angeles. Hendelsen skjedde etter at han havnet i krangel med en paparazzi-fotograf og deretter forsøkte å beskytte Eleanor som havnet i klammeri med to jenter som forsøkte å filme Louis og fotografen - og det hele resulterte i at popstjernen ble arrestert for å angivelig ha slått en av de involverte jentene i ansiktet.

Jepp, kjæresten min <3 Helt ubevisst har Louis sannsynligvis bekreftet at han og eksen er sammen igjen. Også advokaten hans har i etterkant kalt Eleanor for kjæresten til den britiske artisten.

 

Nå håper vi bare at både Louis og Eleanor, og de involverte jentene, har det bra etter oppstyret - og er spent på hva som skjer videre i denne sjokkerende saken!

 

-Stine


04.03.2017 | 22:10 | Kategori: 1D Historie 14

One Direction-stjerne arrestert. La fotograf i bakken

Artistens team bekrefter historien.
 

(Seoghør.no): Popfenomenet One Direction har herjet hitlister verden over og skapt kaos i de fleste land de har turnert i. Paparazzi og ivrige fans følger med hvor de nå enn beveger seg, om det så er ute på restaurant eller på flyplassen.

Boybandet, som nå består av de fire medlemmene Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne og Louis Tomlinson, er kjent som noen av de snilleste guttene i klassen, og lager sjeldent bråk.

Havnet i bråk

Nå har imidlertid en av dem blitt arrestert. TMZ skriver at 25 år gamle Louis ble fraktet til arresten etter å ha kommet i en ubehagelig situasjon med en fotograf på en flyplass i Los Angeles.Det var fredag kveld at situonen foregikk. nettstedet skriver at 25-åringen og kjæresten skulle hente bagasjen sin da det plutselig dukket opp flere fans og paparazzier rundt dem.

Han skal ha kommet i en konflikt med en fotograf, som han til slutt skal ha kastet i bakken med hode først. Popsangerens kjæreste skal også ha deltatt i en krangel på flyplassen. En kvinne hadde filmet hendelsen med fotografen, som skal ha fått den ikke navngitte kjæresten til å fly i flint.

Det er ikke kjent om også hun ble arrestert, med Tomlinson ble lagt i håndjern og fraktet til arresten. Det sammen ble fotografen som han kranglet med. Louis ble arrestert mistenkt for vold.

 

De skapte selv krangelen med Louis. Det er ikke første gang at en paparazzi lager bråk med en kjendis. samtidig som fotografen kranglet med Louis, angrep tre andre kjæresten hans og han kom til hennes unnsetning, forteller det på vegen av artisten.

 Mistet moren 

Louis har det siste halvåret vært i sorg. I desember ble det kjent at han hadde mistet moren sin, Johannah Deakin. 

Moren til Louis Tomlinsen ble diagostisert med en aggressiv form for leukemi i fjor. Hun gikk bort i morgentimene onsdag 7. desember, bae 43 år gammel

I tillegg til ektemannen og sin berømte, eldste sønn, etterlot hun seg barna Lottie (18), Felicite (16), tvillingene Daisy og Phoebe (12) og tvillingene Ernest og Doris (2).

Louis Tomlinson og moren deltok på flere rød løper arrangementer sammen. Johanna var svært engasjert i veldedighet. Hun var også bestemor til Louis sønn Freddie 10 mnd). som sangstjernen fikk med styllisten Briana Jungwirth i slutten av Janura. 

Johanna var første og fremst en utrolig fantastik mor til syv barn og deres individuelle talenter og triumfer er beviser på de prinsippene og overbevisningene hun gav dem. Hun var også en utrolig stult bestemor for Freddie, uttalte enkemannen hennes til Daliy Mail.

 

 

-Stine


 


27.02.2017 | 21:14 | Kategori: 1D Historie 14

Liam

Liam Payne at Brit Awards 2017 says - ONE DIRECTION WILL REUNITE
 


.-Stine

 


 


13.01.2017 | 16:35 | Kategori: 1D Historie 14

unnskyld

Hei unnskyld at vi har ikke blogg det siste. Jeg har det sykt mye og gjøre nå. Men jeg vet ikke med de andre gjør. Men jeg kommer og blogg mer snart men unnskyld. 

 

 


22.10.2016 | 22:29 | Kategori: 1D Historie 14

venter og venter

Vi venter og venter til One Direction kommer tilbake igjen og synge sammen. Så jeg håper dem kommer snart tilbake igjen jeg savner dem veldig mye Og.jeg høre på musikken til dem hele tiden. Men jeg har hørt at Liam skal bli pappa men er det sant eller ikke. 

 

-Stine


06.10.2016 | 16:08 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 25

Harry's POV

 

Leo har vært her i to uker nå og han sier fortsatt ikke så mye til oss. Han sitter egentlig på rommet sitt for det meste og kommer ned om vi skal ha mat. Det som bekymrer meg er at han spiser ikke så mye, han er veldig tyn og han er så mye alene. Jeg vil liksom at han skal få seg noen venner.  Kanskje om han begynner på skolen så kan det hende at han får seg noen venner og blir litt mer sosial.

 

Kanskje om han prøver å være barnevakt? Kanskje han det hjelper han litt på veien, eller kanskje vi kan skaffe en hund eller noe. Jeg har virkelig ikke anelse.

 

 

Liam's POV

 

Cheryl har i det siste vært veldig rar, det er litt som om hun unngår meg på en måte. Jeg er litt bekymret for henne, mest egentlig fordi hun begynner å bli veldig tynn nå. Her om dagen så gikk jeg faktisk opp på vekten og jeg fikk nesten sjokk over hvor mye jeg egentlig har gått ned i vekt. Jeg tror jeg burde prøve å gå opp i vekt og tenke på helsen min, den begynner å bli farlig lav nå. 

 

Jeg har virkelig skrivesperre nå så jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive

-Marita Iselin


06.09.2016 | 14:33 | Kategori: 1D Historie 14

Liam og Louis

 
-Stine 


 


 


 


03.09.2016 | 20:13 | Kategori: 1D Historie 14

Niall i dag i LA

 

-Stine  


12.08.2016 | 16:32 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 24

Leo's POV

 

Jeg sitter på sengekanten og ser rundt i rommet. Det er litt rart å ha ett så stort rom helt alene for meg selv. Liksom uten noen andre gutter eller noen å dele det med. Jeg må innrømme at det er litt rart å være her, for jeg har vært hos så mange. I de siste syv årene så har jeg vært innom femten familier, men det virker ikke som om det er så mange som vil ha meg der. Tror det er fordi jeg er så stille og sjenert, jeg sier ikke akkurat så mye da.

 

Mitt største problem er vel at jeg egentlig ikke stoler på folk og jeg tør liksom ikke å snakke med noen. Jeg er så sjenert at jeg omtrent begynner å gråte hver gang, liksom for meg er det vanskelig å si hva jeg mener. Jeg tror ikke alle helt forstår meg helt.

 

I alle de andre hjemme jeg har vært så har de ikke tatt vare på meg og mishandlet meg. De virket snille og omtenksomme når de var og hentet meg på barnehjemmet. Sånt skjer ikke sant? Dette har lært meg noen ting, vær forsiktig med hva du sier og gjør, men vær oppmerksom.

 

 

Louis' POV

 

Jeg klarer ikke å ta øynene mine fra Harry der han sitter og ser på tv. Han er helt inn i en serie om kriminalitet. Det virker som om det interesserer han veldig, kanskje jeg kan sette meg ned og se på det sammen med han. Jeg går mot han og setter meg ned i sofaen og tar hånden min rundt han, smilet hans kommer frem.

 

Jeg ser ned på telefonen min og ser at jeg har fått masse kommentarer på at jeg og Harry adopterte Leo. Jeg åpner opp og ser på dem og enkelte kommentarer er skikkelig stygge, noen verre enn enkelte. Det jeg ikke forstår er hvordan noen får seg til å skrive noe sånt på sosiale medier og si så mye stygt om noen de egentlig ikke kjenner. Jeg går inn på twitter og skriver følgende.

 

«Noen mennesker kan være helt grusomme mot noen de ikke engang kjenner, jeg lurer på hvordan familien reagerer på hvordan enkelte er på internett. Håper de innser hva de gjør med andres følelser»

 

Responsen av den tweeten har vært helt enorm etter jeg postet den. Noen av en eller annen grunn takker meg for at jeg skrev den. Jeg bare håper ting slutter for Leo fortjener ikke alt hatet, spesielt ikke nå som han er så sårbar og er i nye omgivelser.

 

 

Cheryl's POV

 

Liam har spurt ofte i det siste om hvorfor jeg blør hele tiden. Jeg aner ikke hva jeg skal fortelle han, jeg kan heller ikke fortelle han at jeg blør fordi jeg tok abort. Nå for tiden så kysser og koser han veldig på meg, og for å ærlig så begynner det å bli litt irriterende. Det faktum at jeg har løyet til han om abort når han har snakket om å få barn og det at jeg kan ha vært utro mot han ødelegger meg. Det verste er at jeg kan ha litt følelser for noen andre når jeg vet hva Liam føler om meg. Jeg vil liksom ikke såre han. 

 

Skolen nærmer seg starten og for de aller fleste så skal dere begynne på igjen. Jeg derimot, jeg blir å finne meg en jobb en eller annen plass siden jeg er "ferdig" med skole og jeg har ikke fått meg noen lærlingeplass. Og siden det har gått så lenge siden forrige del så har jeg laget en ekstra lang en til dere nå.

-Marita Iselin


27.07.2016 | 11:57 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 23

Harry's POV

 

Jeg viser Leo rundt i huset og er kjempe ivrig etter å ha han her sammen med oss. Han virker ikke så ivrig og er veldig stille. Kanskje han bare er nervøs fordi han ikke kjenner oss, det er sikkert bare det. Jeg tok han med inn på rommet som vi hadde laget til for han med en seng, et skrivebord, tv, skap og en bokhylle med noen tomme rammer inni. Han så seg rundt og begynte og ta borti ting. Vi hadde fått noen av tingene hans og flyttet de inn på rommet i noen esker, det var veldig lite han hadde mest bøker egentlig. Nokså slitte bøker også, de er nok kanskje 20-30 år gamle.

 

Etter å ha latt Leo få plassere tingene sine der han vil så har vi laget mat til oss alle og får han ned på kjøkkenet. Han hjelper til å dekke på bordet og vi setter oss ned alle sammen. Jeg og Louis lar han få lov til å ta litt mat først, men han tar ikke spesielt mye. Han er kanskje ikke vant med denne type mat, så kanskje han skal bare teste det.

 

Liam's POV

 

Så jeg er uheldig med forhold, Cheryl mener fansen klandrer henne for at jeg har blitt litt tynnere. Jeg har trent mye, det er det som er greia. Hun er med på treningen noen ganger og pusher meg sånn at jeg yter mer. Jeg har også hørt noen rykter om at jeg har gjort henne gravid, det har jeg ikke for jeg har brukt beskyttelse hver gang vi har hatt oss. Og jeg vet at aldersforskjellen er stor, men vi elsker hverandre. Foreldrene hennes liker meg og mine foreldre like henne, det er en bra ting.

 

Cheryl's POV

 

Hvordan skal jeg fortelle det til Liam? Hvordan i huleste skal jeg fortelle han at jeg er gravid og allerede er i uke 6. Jeg er så redd for hva han kommer til å si, kanskje jeg burde bare ta abort, da får ingen vite det. For jeg kan bare late som jeg er syk og dra på legevakten, da får ingen vite noe og han vil ikke legge merke til det. Kanskje jeg kan gå i noen slappe klær sånn at ingen ser magen min, det gjør jeg.

 

Etter noen timer etter jeg har ringt til legevakten så drar jeg dit. Jeg sa bare til Liam at jeg følte meg skikkelig dårlig og at jeg dro på legevakten, han gikk på den heldigvis. Så nå sitter jeg her mens legen sjekker meg. Vi snakker sammen og gir meg noen piller for å ta og ber meg komme tilbake om tre uker. Ulempen er at jeg kommer til å blø noe sykt i seks timer så da er det best å få tak i en del bind og tamponger. 

 

 

Så jeg har akkurat vært syk og føltes ut som jeg omtrent har dødd noen parr hundre ganger, så er jeg endelig bedre igjen og jeg kan fortsette. neste uke på tirsdag så drar jeg til morfar og besta for jeg skal jobbe under Raumarocken i år og det er min femte gang der så jeg gleder meg.

-Marita Iselin


12.07.2016 | 19:49 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 22

Harry's POV

 

Vi ser på barnehjemmet, St Jones guttebarnehjem. Jeg tar hånden til Louis og han ser på meg. Jeg tar et dypt pust før jeg åpner munnen min.

 

Harry: Jeg er klar

 

Louis: Er du sikker? Vi kan vente om du ikke er klar

 

Harry: Nei, for da blir jeg aldri klar.

 

Louis: OK

 

Jeg sitter der i kanskje fem minutter før jeg tar et skritt ut av bilen. Louis venter på meg ved inngangsdøren, jeg går bort til han og han åpner døren. Det første vi ser er mange gutter i mange ulike aldere. Vi gikk rundt og så på de ulike og gikk inn i forskjellige rom til jeg la merke til en gutt som satt for seg selv i en vinduskarm med hodet ned i en bok. Alle andre rundt han roper og driver med sitt. Jeg ser et sammenkrøllet papirark blir kastet på han og en liten latter. Det virker ikke som om han bryr seg så mye akkurat om det. Det er noe ved han som er så spesielt, men jeg klarer ikke å sette fingeren helt på hva det er. Han bare virker så rolig ved alt. Jeg går bort til han og han krøpper seg lengre inn i kroken som om han er redd for meg. En dame kommer bort til oss sammen med Louis.

 


//Leonardo

 

 

Dame: Jeg ser du har møtt Leonardo

 

Jeg ser på gutten, det var et veldig fint navn på han. Lurer på hvordan han havnet her, det er så mye jeg lurer på.

 

Dame: Leonardo, også Leo som vi kaller han er veldig sjenert så han er ikke så glad i kroppskontakt med noen han ikke kjenner til. Så har dere bestemt dere for hvem dere velger og ha med hjem på prøve tid?

 

Jeg ser først på Louis så på Leo og tilbake på Louis og han nikker

 

Harry: Ja, vi vil prøve med Leo

 

Dame: Da går vi og lager til papirene

 

Hun tar oss med til et lite grupperom der hun forteller oss de mest nødvendiginformasjonen og ting vi burde ta hensyn til. Sånn som hans psykiske problem og noen allergier og astmaen hans. 

 

 

Så jeg er tilbake i Norge igjen og jeg har da pcen min igjen, yay! Husk å legg oss til på snapchat, heter directionblog der. DA får dere se hva vi bruker å gjøre utenom bloggen. 

- Marita Iselin


29.06.2016 | 12:58 | Kategori: 1D Historie 14

jeg er tilbake igjen

Hei jeg er tilbake igjen, jeg tok pause før at jeg skal flytte men nå er jeg tilbake igjen. Jeg flytter på fredag så jeg ville komme nå og blogge til dere...

jeg så en kommentar om one direction skal komme til Norge i år 2017.

Jeg vet ikke men vi skal følge med og se hva one direction​ skal gjøre.

 

-Stine 


28.06.2016 | 14:53 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 21

Louis' POV

 

Jeg kan ikke tro det, papirene har kommet. Vi får vite om vi blir foreldre eller ikke, jeg klarer nesten ikke å vente på å se. Jeg løper inn til Harry og vi setter oss ned sammen på kjøkkenet. Harry åpner brever og tar ut arker og begynner å lese høyt sånn at begge hører det.

 

Harry: «Vi har konkludert med at du/dere får ha et ansvar for ett eller flere barn som ikke har et ordentlig hjem å dra til og dere vil ha et ansvar å ta godt vare på dette heller disse barna og behandle dem som deres egne»

 

Jeg og Harry hopper av glede og vi er overlykkelige. Vi danser rundt i huset som noen tullinger og synger «Vi skal bli foreldre» før vi ringer og forteller våre egne foreldre den store nyheten.

Vi ser på hverandre med gigantiske smil begge to. foreldrene våre er kjempe glade på våre sine vegner.

 

 

Niall's POV

 

Jeg ser på bildet hun sendte av seg selv, hun er så sykt pen. Jeg søker opp bildet på internett og finner henne på Facebook. Hun virker så kul og smart, og åh som jeg skulle ønske jeg kunne få møte henne i virkeligheten. Jeg tror jeg bare sender en venneforespørsel. Jeg vil gjerne bli bedre kjent med henne.

 


//Chloe

 

Senere på dagen når jeg sjekker Facebooken min så ser jeg at hun har godtatt forespørselen min og vi er venner på Facebook. Nå ble jeg kjempe glad, tenk at hun godtok den. Jeg sender henne en melding

 

Niall: Hei :)

 

Chloe: Hei :)

 

Jeg drar igjen til helgen, fredag eller lørdag. Og på mandag så drar jeg til Gran Canaria og blir der en uke, mamma vil nekte å la meg få sitte inne og jeg vil bli omtrent kvangsklips av alt farga hår jeg har. 

- Marita Iselin


15.06.2016 | 20:44 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 20

Niall's Pov

 

Jeg ser på telefonen min. Denne personen har sent meg mange meldinger mens jeg har vært på scenen.

 

????: Hei Niall
           Hva skjer?
           Du svarer ikke, er du opptatt?
           Jeg heter Chloe
           Jeg er en 94'er

 

 

Når jeg enderlig ser meldingene svarer jeg henne.

 

Niall: Hei Chloe, beklager jeg svarte så sent. Jeg måtte jobbe

 

Chloe: Det går bra, hvordan har jobben din i dag?

 

Niall: Det har vært fantastisk

 

Chloe: Høres ut som drømmejobben

 

Niall: Det er det virkelig, men den har noen ulemper

 

Chloe: Som hva da for eksempel?

 

Niall: Jeg får ikke så mye privatliv som jeg ønsker og jeg kan ikke gå så mange plasser uten
          å bli omringet eller gjøre noe spesielt uten at noen skal kommentere eller noe

 

Chloe: Uff, den delen høres kjip ut

 

 

Harry's POV

 

Så nå har jeg og Louis bodd sammen lenge og vi har snakket sammen om adopsjon. Dette er noe vi begge har hatt lyst til en stund nå og vi har begge snakket med barnehjemmet og barnevernet. Eneste vi venter på er å få godkjenning for å ha et barn hjemme hos oss og kan kalle oss for foreldre. Jeg gleder meg sånn til å få vite svaret og jeg håper at vi får ha barn her.

 

 

 

Jeg vil ikke kunne poste noe i morgen for jeg vil ikke ha noen sjanse til å komme meg hjem før etter ni på kvelden. Jeg aner heller ikke når jeg drar på ferie men det får dere vite når den tiden kommer, og jeg tar med meg pcen og skriver litt mens jeg er på ferie.

-Marita Iselin


11.06.2016 | 18:31 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 19

Niall's POV


????: Hei Kimie, kan vi snakke?

Niall: Ummm, hvem er du?

????: Kimie, det kjenner meg

Niall: Jeg heter ikke Kimie

????: Jeg er så lei for det, feil nummer

Niall: Hahaha, det gjorde akkurat dagen min

????: Gjorde det?

Niall: Ja 

????: Wow, nå føler jeg meg flink

Niall: Hahaha, så bra :P

????: Hvem er det jeg har egentlig tekstet?

Niall: Du vil ikke tro meg om jeg fortalte deg

????: Er du James Bond?

Niall: Hahaha nei, men jeg kan imitere han

????: Hahah morsom du

Niall: Navnet mitt er Niall

????: Hyggelig å hilse på deg Niall, men jeg må dra nå, Kimie kom nå. Snakkes da

 

Nå har jeg hatt den særeste samtalen noensinne, jeg hadde faktisk ikke forventet at noen skulle klare å tekste meg ved et uhell på den måten. Selv om jeg ikke aner hvem det er, men jeg tror ikke jeg kommer til å få vite hvem det og denne personen kommer til å glemme meg uansett så. Da ser jeg ikke noe håp i det.

Kort del jeg vet det, hadde lite inspirasjon til denne
-Marita Iselin


11.06.2016 | 18:15 | Kategori: 1D Historie 14

minner fra guttene


 


08.06.2016 | 21:52 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 18

Harry's POV

 

Jeg og Louis har snakket sammen om noe som vi ikke helt har fortalt de andre om. Vi holder på å se på hus sammen, VI SKAL FLYTTE SAMMEN!!! Jeg gleder meg sånn. Louis gjør meg så lykkelig og jeg kunne ikke hatt det bedre.

 

 

Liam's POV

 

Jeg sitter og ser på mobilen min, tenker på om jeg skal sende meldingen til Harry eller ikke. Jeg aner ikke om jeg burde og jeg vil heller ikke såre han, men nå har jeg bestemt meg.

 

Liam: Jeg har bare ett spørsmål, hva med barn? Skal du og Louis adoptere et barn om noen år?

 

Harry: Jeg og Louis har diskutert det og vi har kommet frem til å adoptere

 

Liam: Har dere funnet ut hvor dere skal bo?

 

Harry: Ja, vi har valgt å bo hos meg siden jeg har et stort hus og stor plass

Liam: Høres smart ut

 

Harry: Synes du det?

Liam: Ja, seff

 

Harry: Takk, du er en god venn

 

 

Louis' POV

 

Så nå har jeg og Harry flyttet alle tingene jeg skal ha der og gitt bort og solgt de tingene jeg ikke skal ha. Jeg har også gitt en del til veldedighet, for jeg liker å hjelpe andre som kanskje ikke har det så bra der de er og trenger hjelp. Veldedighet er noe jeg bruker mye tid på og det er noe som betyr mye for meg. Jeg tror ikke det er alle som forstår hvordan veldedighet kan påvirke så mange liv og gjøre det så mye bedre. Jeg og kunne har tenkt å donere en del penger til veldedighet nå som vi skal hjelpe syke barn og vi skal lage en musikkvideo selv. 

 

De siste dagene så har vi ikke noe fornuftig å gjøre på skolen. Det mest fornuftige vi har gjort er å rydde ut av brakken ute. 
-Marita Iselin


05.06.2016 | 21:50 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 17

Harry's POV

 

Jeg og Louis har datet i noen måneder nå og vi har klart å åpnet oss for nærmeste familie og gutta, men ikke for fansen enda.  Vi har snakket om å fortelle fansen det, men ikke helt hvordan vi skal gjøre det. Niall kom med forslaget om at vi postet ett kysse bilde på instagram, det er ikke noen dum ide.

 


Louis' POV

 

Harry og jeg har tatt bildet og vi poster det på instagram begge to. i løpet av få minutter så får vi så sykt mye respons, noe av det er hat og noen omtrent gråter av glede. Jeg tror det er mange som har ventet på dette øyeblikket av Larry som de kaller det. Det er litt rart at så mange har sittet og ventet på at dette skulle skje. Fansen har vært tålmodig og ventet på at det skulle skje og jeg er litt overasket at det kom så mye bra respons på det.

 

Liam's POV

 

Harry og Louis har vært sykt glade når de har vært sammen, i motsetning til meg. Jeg og Danielle er ikke sammen lengre, vi slo opp for noen måneder siden. Men jeg holder på å treffe denne utrolige jenta Sophia nå, hun er sykt snill og pen.  Vi tilbringer veldig mye tid sammen nå, og jeg tror det er bare Niall som ikke har noen nå. Det er litt sånn trist at han ikke har en jente, men jeg håper han vil få en jente en dag å være sammen med. Det fortjener han for han er en så grei gutt å være sammen med.

 

 

Niall's POV

 

Så da sitter jeg her alene på hotellrommet da, som vanlig. Jeg skal være ærlig og fortelle at det er litt kjedelig å være her helt alene. Det er noen ganger jeg skulle ønske jeg hadde noen å være sammen med eller at guttene hadde litt tid til meg, det hadde vært koselig. Jeg håper at jeg en dag får en vakker og snill og omtenksom jente jeg kan kalle for bare min.

 

 

Vil dere ha med Zayn fremover?

-Marita Iselin


30.05.2016 | 17:42 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 16

Louis' POV

 

I de siste dagene så har vi ikke sagt så mye til hverandre, jeg tror de andre guttene er litt i sjokk. Jeg skjønner dem godt at de er det, for det kom jo veldig uventet. Vi har også spilt noen konserter og fortsatt med vårt nye album som skal komme ut snart. Jeg gleder meg noe sykt til det.

 

Niall's POV

 

Nå har jeg tenkt så mye. Det at Louis og Harry kysset har omtrent sittet fast på hjernen min de siste dagene når. Jeg har ikke helt klart å konsentrert meg helt om hva jeg skal, så jeg blir ofte snakket til. Det jeg tror er at jeg må bare venne meg til at de kysser, selv om det blir rart. Vel, jeg kan ikke akkurat stopp kjærligheten mellom de to turtelduene og jeg vil liksom ikke blande meg så mye oppi det.

 

Harry's POV

// Pause fra turneen

 

Så i det siste så har jeg bare tekt på Louis, jeg klarer ikke å slutte å tenke på han. Jeg håper vi blir sammen for alltid.
Mobilen min vibrere og jeg ser på den. Jeg ha fått en melding fra Louis-

 

Louis: Hei søten

Harry: Hei kjekken

Louis: Hvordan går det med deg?

Harry: Jeg savner deg?.. :)

Louis: Jeg savner deg også søten??. :)

Harry: Jeg håper vi kan møtes igjen snart

Louis: Ja, det hadde jeg elsket

 

Når han tekstet meg så følte jeg meg så bra, jeg elsker at han tekster meg. Louis er så omsorgsfull mot meg og bryr seg så mye om meg. Jeg er så forelsket i han og jeg håper det varer for alltid. Jeg håper også at flere vil se hvor snill og morsom han er.

 

Harry: Louis, kan jeg spørre om noe?

Louis: Alltid J

Harry: Hvordan skal vi si det til fansen? Det med oss

Louis: Godt spørsmål, jeg tror vi må tenke litt på det hvordan vi skal gå frem

Harry: Kanskje vi skal vente litt med det også?

Louis: Ja, det er kanskje lurt

 

Så på onsdag og torsdag så er det liten sjanse for at jeg poster noe for da har jeg eksamen. 

- Marita Iselin


27.05.2016 | 11:57 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 15

Louis' POV

 

I de siste månedene etter finalen så har vi hatt så mye å gjøre. Vi har rest rundt og hatt konserter og spilt inn sanger til et album som vi skal kalle «Up All Night». Dette er så spennende og vi gutta har kommet så nært hverandre på så kort tid, så jeg håper vi holder på i mange år fremover.

Jeg ser på de andre gutta som sover, de ser så rolige ut. Så avslappet, jeg lurer på hva de tenker på.

 

Harry's POV

// Take me Home Tour

 

Jeg og gutta sitter I bussen på vei mot arenaen vi skal ha konsert i senere på dagen når Louis tekster meg.

Louis: Skal vi fortelle dem det?

Harry: Jeg vet ikke, jeg er litt redd for hvordan de vil reagere

Louis: Jeg også, men vi må fortelle det en gang ikke sant?

Harry: Ja, det er sant. Det er vel bedre om vi forteller dett enn av de finner det ut på noen andre måter.

Louis: Sant, men hvordan skal vi si det?

Harry: Jeg har en ide

Louis: Ok?

Jeg reiser meg opp og sier høyt sånn at alle guttene hører det

Harry: Jeg og Louis har noe vi må vise dere

Guttene bare ser ut som et spørsmålstegn og jeg går og setter meg på Louis sitt fang og kysser han og han kysses tilbake. Guttene måper og ser litt overasket ut når jeg og Louis kysser. Så vi bare stopper det og ser på dem, jeg er litt nervøs på hva de vil si nå. 

 

Liam's POV

Hva var det som akkurat skjedde nå?! Harry og Louis kysset?! Dette blir bare rarere og rarere, de to er som besatt av hverandre. På den ene siden så passer de veldig bra sammen for å være ærlig. Og de virker veldig glade i hverandre så jeg vil si det er bra, det er som meg og Danielle (da de var sammen), jeg elsker henne. Så jeg forstår dem faktisk, at de er så glad i hverandre.

Nå må jeg skjerpe meg med denne historien, men nå skal jeg ha tverrfaglig eksamen neste uke på onsdag og torsdag så jeg får se om jeg rekker noe. Jeg får vite snart om jeg kommer opp i muntlig, jeg tror jeg kommer opp i samfunnsfag (læreren forsnakket seg til til en elev)

-Marita Iselin


23.05.2016 | 13:39 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 14

//Finale

 

Harry's POV

 

Jeg kan ikke tro det. Tredje plass, vi tapte. Det er ufattelig at vi ikke klarte det, hva skjedde? Nå er det så mye som går rundt i hodet mitt at jeg vet ikke hva jeg skal tenke eller gjøre. Jeg skjønner ikke hvordan vi klarte å tape, spesielt nå.

 


 

Simon's POV

 

Hva søren skjedde nå?! Hvordan klarte de å ta nå. Nå er jeg helt satt ut, og jeg forstår virkelig ikke hvordan de klarte å ende på tredjeplass. Tredje plass for huleste!!
Vi har øvd så sykt mye så taper vi for en kvinne.

Louis' POV

 

Vi drar tilbake til campen og starter å snakke sammen om finalen. Vi gutta er enige om det var jo rettferdig og vi tapte mot noen veldig dyktige mennesker.
Jeg og Harry har i de siste ukene blitt bestevenner med hverandre og de andre gutta. Gjennom programmet så har vi blitt så godt kjent med hverandre og dette er nok ikke slutten på One Direction. De neste årene fremover kommer til å bli et stort eventyr. Dette kommer til å bli en reise med mange nye minner sammen som et band og jeg klarer nesten ikke å vente på oppleve det. 

 

Denne delen får bare forbli kort, det er liksom for å vise hvor vi er i historien nå.

-Marita Iselin


20.05.2016 | 17:18 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 info (Again)

Yo folkens

HTMLen min er tilbake, så fikk jeg meddele det også. 
Ok, jeg tenkte jeg skulle spørre dere om dere vil fortsette historien eller skippe litt frem til de er ferdig med X-Factor og er litt eldre og inn i famousen (jeg aner ikke hva det kalles), men det jeg mener er om dere vil ha det sånn som det er nå lengre eller om dere vil skyve det frem noen år nå de har kommet inn i det. Jeg har noen ideer angående litt senere i historien. 
Selv om det er bare drøye to uker igjen til jeg skal ha tverrfaglig eksamen som går utover to dager så gjør jeg så godt jeg kan med historien. Jeg har planer å skriv mest mulig, spesielt i helgene. 
Håper dere kommenterer

 


//Slenger med et nydelig bilde av gutta våres

 

Og forresten, unnskyld for min elendige staving og sammensetting av ord. Jeg er ikke så flink med ord sånn egentlig. (Jeg er dyslektiker)

 

 

-Marita Iselin


19.05.2016 | 19:38 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 13

Louis? POV

Louis: Josh, jeg er lei for at jeg ikke har snakket om noe annet en Harry i det siste. Og jeg er lei for at jeg ikke er så mye med deg lengre, unnskyld. Jeg skulle ønske jeg klarte å snakke sammen med som før uten at jeg begynte å tenke på Harry og snakke om han. Jeg håper du kan tilgi meg.
Din Louis.

//Noen år senere, X Factor UK

Harry?s POV
Jeg står i køen sammen med mamma og stefaren min. Jeg er så nervøs, for tenk om de sender meg rett hjem igjen etter første forsøk.
Tiden går og til slutt er det min tur til å gå på scenen. Jeg går frem til det røde krysset og stiller meg opp. Dommerne ser på meg.

Simon: Hva heter du?

Harry: Harry Styles

Vi hadde en kort samtale før jeg begynte å synge. Noen av dommerne så veldig interessert ut når jeg sang. Når jeg stod der på scenen så føltes det helt fantastisk, det var som om jeg var alene der. Det var sånn at jeg kan ikke beskrive det med ord hvor utrolig det var.

Louis? POV
Jeg kunne høre Harry?s stemme fra scenen, er han her? Jeg løper bort til skjermen backstage på venterommet og der stod han og sang. Jeg kan ikke tro at han også er her, kanskje jeg også får møte han.
Jeg ser på opptredenen hans og jeg ser spent på skjermen når dommerne skal bestemme om de vil sende han videre eller ikke. Harry har fått sitt andre Ja nå Simon skal si ja eller nei, Simon ser først på de andre så Harry før han åpner munnen sin.

Simon: Vel, du er en flink sanger og du imponerer, så du får et ja fra meg og du er videre

Harry hopper av glede og stråler av gleder.

Harry: Tusen takk!


Beklager for en elendig del nå, men etter lite søvn og mye jobb på skole og ellers så er det ikke mye igjen. Og av en eller annen grunn så får jeg ikke opp HTMLen opp så jeg får ikke redigert skrifttype nå, det er noen ganger dataen min er rar. Og det hender ofte at nettet her er helt elendig så jeg kan ende opp med å skrive delene når jeg er hjemme og publisere de når jeg er på skolen siden vi holder på en del med data da.
-Marita Iselin

15.05.2016 | 21:16 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 12

Josh's POV

I de siste dagene så har Louis snakket så sykt mye Harry og Lucas. Det er noen ganger jeg bare vil teipe igjen munnen hans fordi han slutter aldri å snakke, men når han snakket så sa han noe om at han og Lucas gikk i samme barnehage. Jeg tror det må være etter at jeg flyttet hit fordi jeg kan ikke huske noen Lucas, men jeg kom jo i første klasse. det sier nok seg selv at jeg ikke husker han Lucas. Så i det siste så har Louis vært litt rar, det virker som om han er forelsket i denne Harry, jeg skal ikke dømme noen her nå men han er litt sånn rar nå. Da tenker jeg med at han er rarere enn vanlig, mye rarere. Det er liksom sånn at Harry er stort sett nesten det eneste han snakker om nå, spesielt etter at han møtte han. Jeg tror Louis er forelsket i Harry, men tørr bare ikke si det. På en måte er det litt trist at han ikke tørr å innrømme det, på en måte så forstår jeg det. Verden kan være ett ondskapsfullt sted å være. Det er noe ved Louis jeg savner, det er det at han snakket ikke så mye om Harry eller noen, han var mer sammen med meg og mindre på telefonen sin. Jeg er mer alene nå enn det jeg var før når jeg hadde han her. Nå er han mer opptatt med Harry, det er fint at han har fått seg en ny venn, men det hadde vært greit at han hadde husket at jeg er her også. 

 


//Josh

 

Louis' POV 

I det siste så har jeg tekste sykt mye med Harry og jeg har blitt så godt kjent med han. Men jeg tror Josh er litt sjalu på Harry nå siden jeg snakker så mye med han. Han aner ikke hvor mye dette betyr for meg, han forstår bare ikke hvordan det er å være meg nå. Jeg har endelig fått en så sykt god venn og jeg kan ikke se han hver dag. Det som jeg tenker nå er at jeg skal tekste han og si hva jeg tenker om det og være ærlig med han.
I det øyeblikket så satt jeg meg ned for å skrive en lang melding om hvordan jeg følte det ovenfor han og hva jeg tenker om han. Akkurat nå så bryr jeg meg ikke så mye om han blir sur eller ikke. For det er mitt liv og ikke hans, Ikke sant? Så jeg gjør meg ferdig og trykker på send.

 

Hva tror dere var det Louis skrev til Josh? 

-Marita Iselin


12.05.2016 | 18:31 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 11

Harry?s POV

Jeg og Gemma (søsteren) sitter i tv stuen og ser på film sammen, noe som vi faktisk ikke gjør så my sammen lengre ettersom vi vokser opp begge to. Når jeg tenker på det så er det litt trist, jeg liker faktisk å ha litt tid sammen med henne tross alt. Ok, ikke si at jeg sa det. Jeg liker at vi plager hverandre, det er gøy og jeg ser opp til henne.

Jeg ser ned på telefonen min. Ingen meldinger eller noe, om jeg skal være ærlig så begynner jeg å bli litt bekymret for Lucas. Han har ikke snakket med meg siden han dro fra meg i London. Han har heller ikke vært på skolen. Lucas er den personen som kan fortelle deg hver eneste detalj om hva han gjør, selv om han sitter på do. Det er noen ganger jeg bare synes han er ekkel. Vel, han er bestevennen min og jeg er glad i han.

Lucas? POV

I de siste dagene har jeg vært hjemme i sengen min, mest fordi jeg ikke orker å gå ut. Jeg har vært hjemme de siste dagene fordi mamma er syk og jeg må hjelpe til hjemme. Siden familien min bor i den fattige og litt mindre velstelte delen av London så må jeg hjelpe hjemme for at det skal gå litt rundt. Det er ikke alltid endene våre møtes, så vi har ikke alltid råd til alt. Egentlig er det takket være det at jeg ble venn med Harry at jeg faktisk kan ha det litt bedre. Han har gjort dagene mine litt lysere. Harry har hatt meg på overnatting mange ganger, men han har aldri overnattet her. Han mente at han fotsår at jeg ikke likte å ha noen på besøk og at han hadde forståelse for at jeg aldri sa noe om hvor mye penger vi hadde. Det er ikke så mange som forstår så mye som han gjør nå til dags. Alle er så opptatt av penger og mote nå, og det er ikke alle som forstår at det er ikke alle som har nok penger til alt.
Moren hans, Anne, har hjulpet oss så utrolig mye. Hun har forstått at vi ikke har nok penger noen ganger så hun har invitert oss på middag.
Før jeg og mamma kom hit så bodde vi sammen med pappa, noe som egentlig ikke var så bra for noen av oss. Jeg husker at Louis var den eneste vennen jeg hadde, han ville være sammen med meg selv om han tok en risiko på å bli mobbet selv. At han var vennen min gjorde hverdagen min lettere. Med mye trøbbel hjemme så var han der i barnehagen, hver morgning så kom han løpende til meg. Det at han ikke gjenkjente meg med en gang var kanskje ikke så rart, jeg har kanskje forandret meg en del fra da jeg var mindre. Jeg bruker ikke heller ikke briller lengre som jeg gjorde da. 

 

// Lucas nå

 

Akkurat nå så ser det ut som om jeg kommer til å ha mye skolejobb å gjøre. I morgen så får vi vite om vi kommer opp i skriftlig eksamen og eventuelt i hva. Jeg kan kanskje ha tre eksamener i løper av de to neste månedene og en del prøver. SÅ jeg kan ikke love noe om jeg komemr til å legge ut en del hver dag.  Beklager alle sammen.
- Marita Iselin


10.05.2016 | 19:50 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 10

Louis? POV

Jeg har akkurat kommet hjem etter en langhelg i London sammen med Harry. Den opplevelsen jeg noen gang har hatt. Det har hatt en så sykt bra følelse inni meg når jeg endelig har møtt han. Jeg klarer liksom ikke å få han ut av hodet mitt og det gjør meg litt gal.

Mamma spurte meg når jeg kom hjem om jeg hadde det gøy, jeg måtte jo svare ja. Hun spurte også om jeg kunne fortelle henne om denne Harry, jeg gjorde det og hun virket fasinert. Da jeg kom til punktet om Lucas så lot jeg bare la være å si at han var der. Men jeg måtte bare spørre henne.

Louis: Mamma?

Johannah (moren til Louis): Ja?

Louis: Husker du Lucas?

Johannah: Ja hvorfor skulle jeg ikke huske han, og hvorfor spør du?

Louis: Jeg bare lurte, hvor var det han flyttet?

Johannah: To timer herfra tror jeg det var, jeg husker faktisk ikke helt. Det er så mange år siden vet du

Louis: Ok

Jeg ga henne en klem før jeg gikk opp på rommet mitt på loftet. Etter så mange år så har jeg nesten glemt han helt. Hvordan klarte jeg det? At han ikke glemte meg, det er jeg forundret over. For å være ærlig så savner jeg litt tiden da vi var små og lekte sammen, tross alt så har jo vi en del minner sammen. Og de minnene dør aldri.

Mamma kommer inn etter snart to timer med en ekse, jeg bare ser rart på henne.

Johannah: Jeg fant denne esken på mørkeloftet med gamle ting og bilder fra da du var liten. Jeg tror det skal ligge noe fra Lucas nedi her

Louis: Virkelig?

Johannah: Ja, jeg tror jeg laget en minne bok til begge to med masse bilder og en del historier om dere to. og jeg tror det skal være en dvd nedi her et sted med videoer.

Jeg begynner å lete og jeg finner sykt mye minner fra da jeg var liten, mamma forteller meg litt. Det beste er at jeg blir minnet mer om hva jeg gjorde da jeg var barn og jeg får mer tid sammen med mamma. Jeg savner virkelig å ha mer tid sammen med henne, det er faktisk gøy. Hun er en bra kvinne og mamma tross alt.

Mamma og jeg finner minneboken som hun laget. Vi ser gjennom den sammen og ler kjempe mye. Jeg tror vi satt der i flere timer før Harry tekster meg.


// Minneboken som Johannah lagde til

Harry: Hei :)

Louis: Heii Harry :)

Harry: Hva gjør du?

Louis: Ser gjennom en minnebok med mamma fra da jeg var liten, hva med deg da?

Harry: Å det høres så koselig ut, jeg sitter og ser på tv med søsteren min

Louis: Det høres så koselig ut det også :P 

 

På fredag så får vi vite hva vi kommer opp i eksamen skriftlig og om vi faktisk kommer opp. Jeg tror jeg ikke får tid til å legge ut så mye, for jeg skal først på skolen, så skal jeg på senteret med en venn. Jeg aner heller ikke når jeg kommer hjem før jeg skal møte noen andre venner, for da kommer jeg ikke hjem før sånn over elleve på kvelden.

-Marita Iselin


08.05.2016 | 14:54 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 9

Harry?s POV

Jeg og Lucas har kommet tilbake til onkelen hans. Vi går til rommet vi deler og setter oss ned. Rommet har to enkelt senger med ett stort vindu som peker ut mot byen. Utsikten er fin da, man ser hvor ting er. Lucas ser på meg og jeg ser tilbake, jeg har så lyst å spørre han om hva som skjer mellom han og Louis. Problemet er at jeg vet ikke om jeg tørr å spørre han. Harry, mann deg opp nå, dette må du klare. Ellers får du aldri vite noe. Jeg tar et dypt pust.

Harry: Lucas

Lucas: Ja?

Harry: Hva er det mellom deg og Louis?

Lucas: Ingenting, hvorfor spør du?

Harry: Det virket som om dere kjenner hverandre fra før av

Lucas: Vi gikk i samme barnehage da vi var små

Harry: I samme barnehage? Nå tuller du

Lucas: Vi var bestevenner, og så da? Hvorfor er det så viktig?

Harry: Det virker bare som om dere ikke går så godt i hop nå

Etter denne samtalen så snakket ikke Lucas sammen med meg og dro hjem igjen. Onkelen hans var veldig snil og lot meg sove der. Det er sånn at jeg føler meg litt skyldig nå siden det var jeg som dro opp temaet. Når jeg kommer tilbake så vil jeg si unnskyld til han, jeg vil ikke miste han som venn. Det er bare det at jeg er glad i han og han er nesten som en bror for meg.

Louis? POV

Jeg ser på bildet av meg og Lucas. At han beholdt det etter så mange år fra hverandre, og at han i det hele husket meg. Det føles litt rart hele greien mellom meg og han. Etter alle disse årene møtes vi igjen, lurer på om noen av de andre husket han. Jeg tror de fleste husker han som gutten som så rar ut, han hadde heller ikke så mange venner heller. Jeg derimot, hadde litt flere venner. Mest antagelig for jeg så litt mer «normal» ut, og jeg vet det jeg var slem nå som sa det. Sannheten gjør litt vondt ikke sant, men sannheten er at han var søt i barnehagen. Det var bare ikke så mange som så det, og ærlig talt så skjønte jeg virkelig ikke hvorfor alle mobbet han. 

 

Ok, delene blir litt lengre nå og jeg skal få med flere bilder sånn det ikke blir så kjedelig å lese det. håper dere liker delene så langt.
-Marita Iselin


07.05.2016 | 21:19 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 8

Harry?s POV

Jeg ser at det virker som om det er noe mellom Louis og Lucas. Akkurat hva det vet jeg ikke, men jeg vil finne det ut. Så når jeg og Lucas kommer tilbake til onkelen hans så vil jeg spørre han hva som foregår. Det er nesten som om de kjenner hverandre fra før av, akkurat det er jeg litt redd for at de skal gjøre.

Harry: Dere jeg må bare på do litt

Lucas: ok

 

Louis? POV

Harry går på toalettet og så da er jeg alene sammen med Lucas. Noe som føles litt rart for det føles som om jeg kjenner han. Fra hvor, det aner jeg virkelig ikke. Lucas bare ser på meg med ett tomt blikk, er det noe jeg har i ansiktet kanskje.

Lucas: Kjenner du meg virkelig ikke igjen?

Louis: Hva snakker du om?

Lucas: Husker du virkelig ikke at vi var bestevenner i barnehagen?

Louis: Hvordan i huleste kan jeg huske hvem jeg kjente i barnehagen og vi gikk vel ikke i samme barnehage?

Lucas: Vi gikk i samme barnehage og vi var bestevenner

Louis: Bestevennen min i barnehagen flyttet langt bort

Lucas: Og jeg var bestevennen som flyttet langt bort

Han legger ett bilde foran meg av to barn, det er meg og en annet gutt

Louis: Hvordan fikk du tak i det bildet der?

Lucas: Som jeg sa, vi var bestevenner i barnehagen


// Lucas & Louis i barnehagen

 

Jeg har litt tid imorgen til å lage litt lengre deler for jeg er klar over disse delene frem til nå har vært sykt korte
-Marita Iselin
 


04.05.2016 | 23:17 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 7

Louis? POV

Jeg går til parken Harry og Lucas er i, jeg er så nervøs.
Gresset er grønt og solen skinner. Himmelen er blå og fuglene synger. Kjærester kysser og ektepar holder hender. Jeg ser meg rundt og ser noen som ligner på Harry. Synet blir tydeligere og jeg studerer ham nærmere.

Louis: H-Harry?

Han snur seg og ser på meg og smiler.

Harry: Louis

Han gir meg en klem og jeg kjenner en merkelig følelse i magen, men den er god. Som jeg skulle ønske denne klemmen varte evig, men han slipper meg og jeg gir etter. Han ser på meg med de nydelige øynene sine og jeg klarer ikke å ta øynene mine fra dem. Harry smiler og drar meg med til Lucas og presenterer oss for hverandre.

Harry: Lucas detter er Louis som jeg har snakket så mye om

Lucas: Hyggelig å hilse på deg Louis og hyggelig å endelig få treffe deg

Louis: Hyggelig å treffe deg og

Jeg kjenner at jeg blir nervøs og det er en litt anspent mellom meg og Lucas. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal si til han. Det er hyggelig å møte han selvfølgelig, men det var litt kleint. Vi tar oss tid til å gå rundt i parken til å bli bedre kjent med hverandre og vi har det super gøy. Nå vil jeg ikke at denne dagen skal ta slutt for jeg har det så bra akkurat nå. Det er liksom sånn at jeg vil at tiden skal stå stille i dette øyeblikket. 

 

-Marita Iselin


02.05.2016 | 21:34 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 6

Harry?s POV

Etter flere uker så har jeg og Louis bestemt oss for å møtes. Siden det bare tar to timer å dra til hverandre så møtes vi halvveis. Så da motes vi I London, og tenk at jeg fikk lov av mamma. Vel, jeg kan ha løyet litt da. Jeg bare fortalte at jeg og Lucas skulle på en liten guttetur i London sammen med onkelen hans som bor der nede. Det faktum at jeg løy ikke helt da, jeg og Lucas skal ned og møte onkelen hans. Det er bare at vi skal ikke ha noe guttetur eller lignende.
 

Louis? POV

Jeg sitter på en benk og venter på toget til London og jeg gleder meg noe så sykt til å møte Harry. Dette øyeblikket har jeg ventet så lenge på og jeg klarer nesten ikke å vente lengre.
Toget kommer og jeg står opp fra benken. Dørene åpner og jeg stiger inn og finner en plass å sitte ved siden av en gammel dame.
Timen går og jeg ankommer London. Jeg går av toget og går til hotellet jeg skal sove på. Det er kjempe stort og jeg sjekker inn. Telefonen min piper.

Harry: Har du ankommet London?

Louis: Ja har du?

Harry: Ja, jeg og Lucas er i parken og venter på deg :)

Louis: Skal jeg komme bort?

Harry: Eh ja, seff

Louis: Jeg kommer nå

Harry: OK, jeg gleder meg :)

 

-Marita Iselin


30.04.2016 | 16:40 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 5

Harry?s POV

Det har gått noen dager nå og jeg og Louis har snakker hver eneste dag. Liksom det er nesten som om jeg har blitt avhengig av å måtte snakke med han hver dag. Jeg klarer ikke å gå en dag uten å måtte snakke med han. Louis hjelper meg når jeg får problemer med noe og sier at om noen plager meg så skal han komme å banke dem opp for meg. Det synes jeg er litt sånn søtt av han.
Da jeg snakket med Louis på telefonen så var jeg først litt nervøs. For det har liksom vært første gang jeg har opplevd noe sånt. Å snakke med Louis føltes godt, han forstod meg på en måte. Han vet liksom hva han skal si for at jeg skal føle meg bedre og jeg er så glad for det. Lucas har blitt veldig lei av at jeg snakker så mye om Louis nå for tiden. Det har faktisk endt med at han har tatt fra meg mobilen og låst den bort fra meg i noen timer. På en måte så er det bra for da får jeg litt tid til å savne Louis før jeg snakker med han igjen. Jeg håper Louis forstår det og kanskje føler det litt på samme måte.
Nå begynner det å nærme seg at jeg og Louis skal facetime hverandre. Jeg er så nervøs, hva om han synes jeg er stygg og ikke vil snakke med meg? Hva om han ikke er den jeg tror det er. Det er så mange spørsmål som surrer rundt i hodet mitt nå, og jeg tror det sprenger snart. Telefonen min ringer på facetime og det er Louis. Jeg tar den opp og svarer nervøst.

Harry: Halo

Louis: Ha- omg, det ser dødskjekk ut

Jeg tror jeg rødmet litt da han sa at jeg så dødskjekk ut. Jeg kan virkelig ikke tro at han sa det, og det virker som om han mener det også. Nå er det sikkert den tiden nå at jeg ikke aner hva jeg skal svare på det.

Louis: Unnskyld, jeg mente ikke å si det.

Harry: D-det går bra tror jeg, og takk tror jeg

 

Beklager for at jeg ikke postet noe i går, jeg hadde litt for mye og gjøre. Så nå sitter jeg med mormoren min og jeg blir her til imorgen, jeg er dessverre litt usikker om jeg får til å poste en ny del i morgen for da er det noe er i bygda som kalles for Vågen Rundt.
-Marita Iselin


28.04.2016 | 20:28 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 4

Louis POV

Jeg ser på nummere til Harry, klar til å ringe han. Jeg trykker på ring, og jeg hører at det piper. Når noen svarer så hører jeg en dyp, mørk stemme.

Harry: Hei Louis

Louis: H-hei

Jeg er så nervøs at jeg klarer så vidt å tenke. Harry har en stemme som gjør meg så nervøs og skjelven i bena mine. Det skal jeg ikke fortelle han, for da vil han kanskje ikke snakke med meg igjen.

Harry: Skjer?

Louis: Ingenting, snakker med deg. Hva med deg da Harry?

Harry: Sitter på rommet mitt, ikke noe stort

Louis: Hva liker du å gjøre?

Harry: Jeg liker å synge og jeg spiller i ett band

Louis: Så kult, hva heter bandet deres?

Harry: White Eskimoes

Jeg og Harry snakker i flere timer sammen. Vi har blitt godt kjent med hverandre og vi planlegger og facetime sammen en dagen. Jeg kan virkelig ikke stoppe å smile, og jeg kommer ikke til å slutte å snakke om Harry med det første i vertfall. Josh kommer nok til å bli sikkerlig lei av meg etter hvert når jeg kommer til å snakke så mye om Harry.

Den natten jeg skulle legge meg så klarte jeg ikke å slutte å smile. Ingenting kunne ødelegge noe for meg nå.

 

Så da er jeg ferdig med alle tentamener jeg skal ha. Så eneste jeg har igjen er noen parr prøver og en eksamen. Mye jobb å få seg en utdanning, skal ikke være lett. 
-Marita Iselin


27.04.2016 | 17:23 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 3

Louis POV

Jeg har gått rundt og tenkt på personen som jeg har tekstet. Åhhh, jeg lurer sånn på hva han heter og hvordan han ser ut. Da han tekstet meg og kalte meg søt ble jeg litt satt ut da, siden han var den siste personen jeg hadde ventet skulle kalle meg søt. Så jeg har da bestemt meg for å tekste han uansett hvor redd jeg er.

Louis: Heeiii

Harry: Hei?

Louis: Jeg har et veldig alvorlig spørsmål til deg

Harry: Ok?

Louis: Hva heter du?

Harry: Harry

Louis: Omg, virkelig? Det er et så fint navn

Harry: Fint navn? Og det kommer fra en som ikke kjenner meg

Louis: Men jeg vil bli kjent med deg, jeg klarer ikke å slutte å tenke på deg. Vær så snil?

Harry: Vi kan ringe men ikke mer med det første

Louis: Virkelig? Tusen millioner takk

Harry: Er du virkelig glad for noe så lite som en telefonsamtale?

Louis: Eh, ja

 

Harry?s POV

Så jeg har hatt en rar samtale med Louis. Det virker som om han er veldig interessert i meg av en eller annen grunn. Han virker snill da, men han kan være en pedofil for den saks skyld eller en kidnapper. Han kan være hva som helst. Så han har fornavnet mitt, og nummeret mitt. Han virker harmløs, men hvem vet. 

 

Jeg er da endelig ferdig med tentamener, det eneste jeg har igjen da er noen prøver og eksamen. hahah. 

-Marita Iselin


26.04.2016 | 20:17 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 2

Harry?s POV

Det har gått noen dager siden Louis og jeg tekstet hverandre. Jeg har hatt lyst til å sende han en melding i det siste men jeg har ikke turt. Kanskje han kommer til å tro feil om meg? Gud, hvorfor må dette være så vanskelig. Jeg ser på vennen min Lucas og han tar telefonen min og løper sin vei med den, jeg løper etter han og prøver å få den tilbake. Plutselig så bare stopper han og jeg løper rett inn i han og vi begge to faller over ende. Lucas gir meg tilbake telefonen min og han har sendt en melding til Louis og han svarer fort etter det.

Harry: Hei søten, står til?

Louis: kalte du meg akkurat søten?

 

Etter denne meldingen så tror jeg at jeg døde litt. Lucas har akkurat ødelagt livet mitt for godt nå og jeg aner ikke hvordan eller hva jeg skal svare Louis. Ok, nå friker jeg ut. Hodet mitt jobber på spreng, jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre av meg selv nå. Før jeg vet ordet av det så hjelper Lucas meg med å tekste.

Harry: Ja, jeg kalte deg akkurat søten. Du kalte meg det så, hvorfor kan ikke jeg?

Louis: Med meg var det et uhell, jeg sendte til feil person .

Harry: Så jeg kan ikke kalle en person for søt nå da?

Louis: Joda, selvfølgelig 

 

 

Jeg skal prøve å oppdatere hver dag, jeg håper på det. og beklager for en sen del. Har hatt litt mye å gjøre, har hatt både tentamen pluss begravelse idag. Skal ha tentamen imorgen også så skal prøve å få tid til å skrive på historien.

-Marita Iselin


25.04.2016 | 20:34 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 1

Louis: Heeiii søten

Harry: Ummmm?.. Hvem er du?

Louis: Jeg er bestevennen din, Louis

Harry: Bestevennen min heter ikke Louis..

Louis: Ummmm.. er ikke du Josh (bestevennen til Louis)

Harry: Eh, nei?

Louis: Unnskyld, jeg må ha sendt feil.

Harry: Det går bra, du er tilgitt 

Louis: Hva heter du, person jeg med et uhell har tekstet?

Harry: Hvorfor skal jeg si navnet mitt til deg? Jeg kjenner deg ikke engang.

Louis: Jeg kan sende deg er bilde av meg

Harry: Hvordan kan jeg vite at det er deg?

Louis: Godt poeng, facetime? Da vet du at det er meg, da kan jeg ikke jukse

Harry: ok, nå er du bare creepy

Louis: Unnskyld?.. skal jeg slutte å tekste deg nå?

Harry: Gjerne, det hadde vært fint

 

Harrys POV

Jeg ser på meldingene som denne Louis har sendt meg, jeg lurer sånn på hvem han er. I de siste dagene så klarer jeg bare ikke å slutte å tenke på det, og jeg aner ikke hvordan jeg skal få han ut av hodet mitt. Liksom han er der konstant, han bare kom inn og forlot aldri hodet mitt. Jeg har lurt på om jeg skal tekste han eller ikke, det har gått sånn frem og tilbake. Vennen min Lucas er sikkert lei av å høre om det nå siden jeg snakker om Louis nesten hele tiden.

 

 

-Marita Iselin


25.04.2016 | 13:24 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 info

Hei søte lesere, jeg har begynt å skrive på en ny historie, og det blir en Larry historie. Jeg skal prøve å oppdatere den så ofte som mulig og jeg skal prøve å skrive hver dag på den. jeg legger kanskje ut en del i dag om jeg får tid til det. har en del å gjøre i dag. 
Jeg har ikke valgt et spesielt navn på historien men det er sånn type historie der i begynnelsen kan være nesten som når du tekster noen. for Louis klarer å tekste Harry med et uhell. resten utvikler seg utifra det. så ja, håper dere vil like den.

-Marita Iselin