08.03.2017 | 18:01 | Kategori: 1D Historie 14

HER ER DET ULTIMATE BEVISET PÅ AT HAN ER SAMMEN MED EKSEN IGJEN

Det er ikke uten grunn at fansen har vært helt i ekstase siden det ble kjent at Louis Tomlinson mest sannsynlig har blitt sammen med eksen Eleanor Calder igjen - de har tross alt en laaang historie sammen!

Turtelduene har tidligere datet i tre år, og det tok ikke lang tid etter Louis gjorde det slutt med skuespillereksen Danielle Campbell, før han og Eleanor tok opp kontakten igjen.

 

Likevel er det ikke tvil om at barnefaren og modellkjæresten har vært svært hemmelighetsfulle om gjenforeningen, og det har blitt spekulert i om de kun er gode venner.

Frem til nå. I helgen ble One Direction-kjekkasen arrestert på flyplassen i Los Angeles. Hendelsen skjedde etter at han havnet i krangel med en paparazzi-fotograf og deretter forsøkte å beskytte Eleanor som havnet i klammeri med to jenter som forsøkte å filme Louis og fotografen - og det hele resulterte i at popstjernen ble arrestert for å angivelig ha slått en av de involverte jentene i ansiktet.

Jepp, kjæresten min <3 Helt ubevisst har Louis sannsynligvis bekreftet at han og eksen er sammen igjen. Også advokaten hans har i etterkant kalt Eleanor for kjæresten til den britiske artisten.

 

Nå håper vi bare at både Louis og Eleanor, og de involverte jentene, har det bra etter oppstyret - og er spent på hva som skjer videre i denne sjokkerende saken!

 

-Stine    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47718932
hits