12.08.2016 | 16:32 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 24

Leo's POV

 

Jeg sitter på sengekanten og ser rundt i rommet. Det er litt rart å ha ett så stort rom helt alene for meg selv. Liksom uten noen andre gutter eller noen å dele det med. Jeg må innrømme at det er litt rart å være her, for jeg har vært hos så mange. I de siste syv årene så har jeg vært innom femten familier, men det virker ikke som om det er så mange som vil ha meg der. Tror det er fordi jeg er så stille og sjenert, jeg sier ikke akkurat så mye da.

 

Mitt største problem er vel at jeg egentlig ikke stoler på folk og jeg tør liksom ikke å snakke med noen. Jeg er så sjenert at jeg omtrent begynner å gråte hver gang, liksom for meg er det vanskelig å si hva jeg mener. Jeg tror ikke alle helt forstår meg helt.

 

I alle de andre hjemme jeg har vært så har de ikke tatt vare på meg og mishandlet meg. De virket snille og omtenksomme når de var og hentet meg på barnehjemmet. Sånt skjer ikke sant? Dette har lært meg noen ting, vær forsiktig med hva du sier og gjør, men vær oppmerksom.

 

 

Louis' POV

 

Jeg klarer ikke å ta øynene mine fra Harry der han sitter og ser på tv. Han er helt inn i en serie om kriminalitet. Det virker som om det interesserer han veldig, kanskje jeg kan sette meg ned og se på det sammen med han. Jeg går mot han og setter meg ned i sofaen og tar hånden min rundt han, smilet hans kommer frem.

 

Jeg ser ned på telefonen min og ser at jeg har fått masse kommentarer på at jeg og Harry adopterte Leo. Jeg åpner opp og ser på dem og enkelte kommentarer er skikkelig stygge, noen verre enn enkelte. Det jeg ikke forstår er hvordan noen får seg til å skrive noe sånt på sosiale medier og si så mye stygt om noen de egentlig ikke kjenner. Jeg går inn på twitter og skriver følgende.

 

«Noen mennesker kan være helt grusomme mot noen de ikke engang kjenner, jeg lurer på hvordan familien reagerer på hvordan enkelte er på internett. Håper de innser hva de gjør med andres følelser»

 

Responsen av den tweeten har vært helt enorm etter jeg postet den. Noen av en eller annen grunn takker meg for at jeg skrev den. Jeg bare håper ting slutter for Leo fortjener ikke alt hatet, spesielt ikke nå som han er så sårbar og er i nye omgivelser.

 

 

Cheryl's POV

 

Liam har spurt ofte i det siste om hvorfor jeg blør hele tiden. Jeg aner ikke hva jeg skal fortelle han, jeg kan heller ikke fortelle han at jeg blør fordi jeg tok abort. Nå for tiden så kysser og koser han veldig på meg, og for å ærlig så begynner det å bli litt irriterende. Det faktum at jeg har løyet til han om abort når han har snakket om å få barn og det at jeg kan ha vært utro mot han ødelegger meg. Det verste er at jeg kan ha litt følelser for noen andre når jeg vet hva Liam føler om meg. Jeg vil liksom ikke såre han. 

 

Skolen nærmer seg starten og for de aller fleste så skal dere begynne på igjen. Jeg derimot, jeg blir å finne meg en jobb en eller annen plass siden jeg er "ferdig" med skole og jeg har ikke fått meg noen lærlingeplass. Og siden det har gått så lenge siden forrige del så har jeg laget en ekstra lang en til dere nå.

-Marita Iselin    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47403531
hits