27.07.2016 | 11:57 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 23

Harry's POV

 

Jeg viser Leo rundt i huset og er kjempe ivrig etter å ha han her sammen med oss. Han virker ikke så ivrig og er veldig stille. Kanskje han bare er nervøs fordi han ikke kjenner oss, det er sikkert bare det. Jeg tok han med inn på rommet som vi hadde laget til for han med en seng, et skrivebord, tv, skap og en bokhylle med noen tomme rammer inni. Han så seg rundt og begynte og ta borti ting. Vi hadde fått noen av tingene hans og flyttet de inn på rommet i noen esker, det var veldig lite han hadde mest bøker egentlig. Nokså slitte bøker også, de er nok kanskje 20-30 år gamle.

 

Etter å ha latt Leo få plassere tingene sine der han vil så har vi laget mat til oss alle og får han ned på kjøkkenet. Han hjelper til å dekke på bordet og vi setter oss ned alle sammen. Jeg og Louis lar han få lov til å ta litt mat først, men han tar ikke spesielt mye. Han er kanskje ikke vant med denne type mat, så kanskje han skal bare teste det.

 

Liam's POV

 

Så jeg er uheldig med forhold, Cheryl mener fansen klandrer henne for at jeg har blitt litt tynnere. Jeg har trent mye, det er det som er greia. Hun er med på treningen noen ganger og pusher meg sånn at jeg yter mer. Jeg har også hørt noen rykter om at jeg har gjort henne gravid, det har jeg ikke for jeg har brukt beskyttelse hver gang vi har hatt oss. Og jeg vet at aldersforskjellen er stor, men vi elsker hverandre. Foreldrene hennes liker meg og mine foreldre like henne, det er en bra ting.

 

Cheryl's POV

 

Hvordan skal jeg fortelle det til Liam? Hvordan i huleste skal jeg fortelle han at jeg er gravid og allerede er i uke 6. Jeg er så redd for hva han kommer til å si, kanskje jeg burde bare ta abort, da får ingen vite det. For jeg kan bare late som jeg er syk og dra på legevakten, da får ingen vite noe og han vil ikke legge merke til det. Kanskje jeg kan gå i noen slappe klær sånn at ingen ser magen min, det gjør jeg.

 

Etter noen timer etter jeg har ringt til legevakten så drar jeg dit. Jeg sa bare til Liam at jeg følte meg skikkelig dårlig og at jeg dro på legevakten, han gikk på den heldigvis. Så nå sitter jeg her mens legen sjekker meg. Vi snakker sammen og gir meg noen piller for å ta og ber meg komme tilbake om tre uker. Ulempen er at jeg kommer til å blø noe sykt i seks timer så da er det best å få tak i en del bind og tamponger. 

 

 

Så jeg har akkurat vært syk og føltes ut som jeg omtrent har dødd noen parr hundre ganger, så er jeg endelig bedre igjen og jeg kan fortsette. neste uke på tirsdag så drar jeg til morfar og besta for jeg skal jobbe under Raumarocken i år og det er min femte gang der så jeg gleder meg.

-Marita Iselin    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47376583
hits