12.07.2016 | 19:49 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 22

Harry's POV

 

Vi ser på barnehjemmet, St Jones guttebarnehjem. Jeg tar hånden til Louis og han ser på meg. Jeg tar et dypt pust før jeg åpner munnen min.

 

Harry: Jeg er klar

 

Louis: Er du sikker? Vi kan vente om du ikke er klar

 

Harry: Nei, for da blir jeg aldri klar.

 

Louis: OK

 

Jeg sitter der i kanskje fem minutter før jeg tar et skritt ut av bilen. Louis venter på meg ved inngangsdøren, jeg går bort til han og han åpner døren. Det første vi ser er mange gutter i mange ulike aldere. Vi gikk rundt og så på de ulike og gikk inn i forskjellige rom til jeg la merke til en gutt som satt for seg selv i en vinduskarm med hodet ned i en bok. Alle andre rundt han roper og driver med sitt. Jeg ser et sammenkrøllet papirark blir kastet på han og en liten latter. Det virker ikke som om han bryr seg så mye akkurat om det. Det er noe ved han som er så spesielt, men jeg klarer ikke å sette fingeren helt på hva det er. Han bare virker så rolig ved alt. Jeg går bort til han og han krøpper seg lengre inn i kroken som om han er redd for meg. En dame kommer bort til oss sammen med Louis.

 


//Leonardo

 

 

Dame: Jeg ser du har møtt Leonardo

 

Jeg ser på gutten, det var et veldig fint navn på han. Lurer på hvordan han havnet her, det er så mye jeg lurer på.

 

Dame: Leonardo, også Leo som vi kaller han er veldig sjenert så han er ikke så glad i kroppskontakt med noen han ikke kjenner til. Så har dere bestemt dere for hvem dere velger og ha med hjem på prøve tid?

 

Jeg ser først på Louis så på Leo og tilbake på Louis og han nikker

 

Harry: Ja, vi vil prøve med Leo

 

Dame: Da går vi og lager til papirene

 

Hun tar oss med til et lite grupperom der hun forteller oss de mest nødvendiginformasjonen og ting vi burde ta hensyn til. Sånn som hans psykiske problem og noen allergier og astmaen hans. 

 

 

Så jeg er tilbake i Norge igjen og jeg har da pcen min igjen, yay! Husk å legg oss til på snapchat, heter directionblog der. DA får dere se hva vi bruker å gjøre utenom bloggen. 

- Marita Iselin    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47355047
hits