28.06.2016 | 14:53 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 21

Louis' POV

 

Jeg kan ikke tro det, papirene har kommet. Vi får vite om vi blir foreldre eller ikke, jeg klarer nesten ikke å vente på å se. Jeg løper inn til Harry og vi setter oss ned sammen på kjøkkenet. Harry åpner brever og tar ut arker og begynner å lese høyt sånn at begge hører det.

 

Harry: «Vi har konkludert med at du/dere får ha et ansvar for ett eller flere barn som ikke har et ordentlig hjem å dra til og dere vil ha et ansvar å ta godt vare på dette heller disse barna og behandle dem som deres egne»

 

Jeg og Harry hopper av glede og vi er overlykkelige. Vi danser rundt i huset som noen tullinger og synger «Vi skal bli foreldre» før vi ringer og forteller våre egne foreldre den store nyheten.

Vi ser på hverandre med gigantiske smil begge to. foreldrene våre er kjempe glade på våre sine vegner.

 

 

Niall's POV

 

Jeg ser på bildet hun sendte av seg selv, hun er så sykt pen. Jeg søker opp bildet på internett og finner henne på Facebook. Hun virker så kul og smart, og åh som jeg skulle ønske jeg kunne få møte henne i virkeligheten. Jeg tror jeg bare sender en venneforespørsel. Jeg vil gjerne bli bedre kjent med henne.

 


//Chloe

 

Senere på dagen når jeg sjekker Facebooken min så ser jeg at hun har godtatt forespørselen min og vi er venner på Facebook. Nå ble jeg kjempe glad, tenk at hun godtok den. Jeg sender henne en melding

 

Niall: Hei :)

 

Chloe: Hei :)

 

Jeg drar igjen til helgen, fredag eller lørdag. Og på mandag så drar jeg til Gran Canaria og blir der en uke, mamma vil nekte å la meg få sitte inne og jeg vil bli omtrent kvangsklips av alt farga hår jeg har. 

- Marita Iselin    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47331845
hits