12.06.2016 | 21:57 | Kategori: Zayn Malik

Zayn forlot bandet l Min mening

Etter gjentatte spørsmål om min mening om hva jeg mener om at Zayn forlot bandet så tenkte jeg å skrive ett egen innlegg om akkurat det.

 

 

Det at han valgte å slutte i bandet, så var det han sitt eget valg, men jeg tror ikke at han tenkte så langt på hva enkelte kunne gjøre med seg selv og andre rundt seg. Som dere sikkert så var det mange som kuttet seg og den type ting, men det verste var at den var enkelte mennesker som faktisk kuttet av hodet på bikkja si for at han skulle komme tilbake. Det finnes mange reaksjoner på det som skjedde, listen er lang det er den. Jeg hadde ikke akkurat en spesiell reaksjon på det, mest fordi jeg var sjokket fordi jeg leste det først på Facebook. Jeg og en av bestevennen min Elisabeth hadde mange diskusjoner om akkurat dette, lange også. 

 

Jeg synes først og fremst at fansen kunne ha fått bedre informasjon rundt det som foregikk sånn vi slapp all den tvilen. Han sa heller ikke så mye rundt det, men jeg fikk høre fra flere steder at han var sliten av all oppmerksomheten og jeg tror han skrev det på Twitteren sin også. Det at han slo seg sammen med noen andre for å få større suksess ga liksom ingen mening for meg på et tidspunkt. For om han var så sliten av all oppmerksomheten han fikk og alt det så er jeg litt skuffet med tanke på at han ble en soloartist. 

 

Jeg vet ikke om han sluttet fordi han var lei eller sliten eller om det var på grunn av Perrie. Jeg har hørt mange forklaringer på det, men uansett hva grunnen er så håper jeg det var den rette grunnen for alle. På en måte så synes jeg at One Direction klarer seg bedre uten uten han, men på en annen måte så er det ikke helt One Direction uten han. 

 

Jeg håper dette ga noen form for svar på hva jeg mener rundt det.

 

 

-Marita Iselin    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47306102
hits