05.06.2016 | 21:50 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 17

Harry's POV

 

Jeg og Louis har datet i noen måneder nå og vi har klart å åpnet oss for nærmeste familie og gutta, men ikke for fansen enda.  Vi har snakket om å fortelle fansen det, men ikke helt hvordan vi skal gjøre det. Niall kom med forslaget om at vi postet ett kysse bilde på instagram, det er ikke noen dum ide.

 


Louis' POV

 

Harry og jeg har tatt bildet og vi poster det på instagram begge to. i løpet av få minutter så får vi så sykt mye respons, noe av det er hat og noen omtrent gråter av glede. Jeg tror det er mange som har ventet på dette øyeblikket av Larry som de kaller det. Det er litt rart at så mange har sittet og ventet på at dette skulle skje. Fansen har vært tålmodig og ventet på at det skulle skje og jeg er litt overasket at det kom så mye bra respons på det.

 

Liam's POV

 

Harry og Louis har vært sykt glade når de har vært sammen, i motsetning til meg. Jeg og Danielle er ikke sammen lengre, vi slo opp for noen måneder siden. Men jeg holder på å treffe denne utrolige jenta Sophia nå, hun er sykt snill og pen.  Vi tilbringer veldig mye tid sammen nå, og jeg tror det er bare Niall som ikke har noen nå. Det er litt sånn trist at han ikke har en jente, men jeg håper han vil få en jente en dag å være sammen med. Det fortjener han for han er en så grei gutt å være sammen med.

 

 

Niall's POV

 

Så da sitter jeg her alene på hotellrommet da, som vanlig. Jeg skal være ærlig og fortelle at det er litt kjedelig å være her helt alene. Det er noen ganger jeg skulle ønske jeg hadde noen å være sammen med eller at guttene hadde litt tid til meg, det hadde vært koselig. Jeg håper at jeg en dag får en vakker og snill og omtenksom jente jeg kan kalle for bare min.

 

 

Vil dere ha med Zayn fremover?

-Marita Iselin    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47294006
hits