19.05.2016 | 19:38 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 13

Louis? POV

Louis: Josh, jeg er lei for at jeg ikke har snakket om noe annet en Harry i det siste. Og jeg er lei for at jeg ikke er så mye med deg lengre, unnskyld. Jeg skulle ønske jeg klarte å snakke sammen med som før uten at jeg begynte å tenke på Harry og snakke om han. Jeg håper du kan tilgi meg.
Din Louis.

//Noen år senere, X Factor UK

Harry?s POV
Jeg står i køen sammen med mamma og stefaren min. Jeg er så nervøs, for tenk om de sender meg rett hjem igjen etter første forsøk.
Tiden går og til slutt er det min tur til å gå på scenen. Jeg går frem til det røde krysset og stiller meg opp. Dommerne ser på meg.

Simon: Hva heter du?

Harry: Harry Styles

Vi hadde en kort samtale før jeg begynte å synge. Noen av dommerne så veldig interessert ut når jeg sang. Når jeg stod der på scenen så føltes det helt fantastisk, det var som om jeg var alene der. Det var sånn at jeg kan ikke beskrive det med ord hvor utrolig det var.

Louis? POV
Jeg kunne høre Harry?s stemme fra scenen, er han her? Jeg løper bort til skjermen backstage på venterommet og der stod han og sang. Jeg kan ikke tro at han også er her, kanskje jeg også får møte han.
Jeg ser på opptredenen hans og jeg ser spent på skjermen når dommerne skal bestemme om de vil sende han videre eller ikke. Harry har fått sitt andre Ja nå Simon skal si ja eller nei, Simon ser først på de andre så Harry før han åpner munnen sin.

Simon: Vel, du er en flink sanger og du imponerer, så du får et ja fra meg og du er videre

Harry hopper av glede og stråler av gleder.

Harry: Tusen takk!


Beklager for en elendig del nå, men etter lite søvn og mye jobb på skole og ellers så er det ikke mye igjen. Og av en eller annen grunn så får jeg ikke opp HTMLen opp så jeg får ikke redigert skrifttype nå, det er noen ganger dataen min er rar. Og det hender ofte at nettet her er helt elendig så jeg kan ende opp med å skrive delene når jeg er hjemme og publisere de når jeg er på skolen siden vi holder på en del med data da.
-Marita Iselin


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47262517
hits