15.05.2016 | 21:16 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 12

Josh's POV

I de siste dagene så har Louis snakket så sykt mye Harry og Lucas. Det er noen ganger jeg bare vil teipe igjen munnen hans fordi han slutter aldri å snakke, men når han snakket så sa han noe om at han og Lucas gikk i samme barnehage. Jeg tror det må være etter at jeg flyttet hit fordi jeg kan ikke huske noen Lucas, men jeg kom jo i første klasse. det sier nok seg selv at jeg ikke husker han Lucas. Så i det siste så har Louis vært litt rar, det virker som om han er forelsket i denne Harry, jeg skal ikke dømme noen her nå men han er litt sånn rar nå. Da tenker jeg med at han er rarere enn vanlig, mye rarere. Det er liksom sånn at Harry er stort sett nesten det eneste han snakker om nå, spesielt etter at han møtte han. Jeg tror Louis er forelsket i Harry, men tørr bare ikke si det. På en måte er det litt trist at han ikke tørr å innrømme det, på en måte så forstår jeg det. Verden kan være ett ondskapsfullt sted å være. Det er noe ved Louis jeg savner, det er det at han snakket ikke så mye om Harry eller noen, han var mer sammen med meg og mindre på telefonen sin. Jeg er mer alene nå enn det jeg var før når jeg hadde han her. Nå er han mer opptatt med Harry, det er fint at han har fått seg en ny venn, men det hadde vært greit at han hadde husket at jeg er her også. 

 


//Josh

 

Louis' POV 

I det siste så har jeg tekste sykt mye med Harry og jeg har blitt så godt kjent med han. Men jeg tror Josh er litt sjalu på Harry nå siden jeg snakker så mye med han. Han aner ikke hvor mye dette betyr for meg, han forstår bare ikke hvordan det er å være meg nå. Jeg har endelig fått en så sykt god venn og jeg kan ikke se han hver dag. Det som jeg tenker nå er at jeg skal tekste han og si hva jeg tenker om det og være ærlig med han.
I det øyeblikket så satt jeg meg ned for å skrive en lang melding om hvordan jeg følte det ovenfor han og hva jeg tenker om han. Akkurat nå så bryr jeg meg ikke så mye om han blir sur eller ikke. For det er mitt liv og ikke hans, Ikke sant? Så jeg gjør meg ferdig og trykker på send.

 

Hva tror dere var det Louis skrev til Josh? 

-Marita Iselin


Postat av: Klara96

Du er såå flink!!! Elsker at du skriver lengre deler:-)

16.05.2016 @ 23:04
Postat av: One Direction

Klara96: Tusen takk, jeg prøver men det tar litt lengre tid spesielt nå

-Marita Iselin

17.05.2016 @ 19:04
URL: http://onedirection1.blogg.no/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47253795
hits