10.05.2016 | 19:50 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 10

Louis? POV

Jeg har akkurat kommet hjem etter en langhelg i London sammen med Harry. Den opplevelsen jeg noen gang har hatt. Det har hatt en så sykt bra følelse inni meg når jeg endelig har møtt han. Jeg klarer liksom ikke å få han ut av hodet mitt og det gjør meg litt gal.

Mamma spurte meg når jeg kom hjem om jeg hadde det gøy, jeg måtte jo svare ja. Hun spurte også om jeg kunne fortelle henne om denne Harry, jeg gjorde det og hun virket fasinert. Da jeg kom til punktet om Lucas så lot jeg bare la være å si at han var der. Men jeg måtte bare spørre henne.

Louis: Mamma?

Johannah (moren til Louis): Ja?

Louis: Husker du Lucas?

Johannah: Ja hvorfor skulle jeg ikke huske han, og hvorfor spør du?

Louis: Jeg bare lurte, hvor var det han flyttet?

Johannah: To timer herfra tror jeg det var, jeg husker faktisk ikke helt. Det er så mange år siden vet du

Louis: Ok

Jeg ga henne en klem før jeg gikk opp på rommet mitt på loftet. Etter så mange år så har jeg nesten glemt han helt. Hvordan klarte jeg det? At han ikke glemte meg, det er jeg forundret over. For å være ærlig så savner jeg litt tiden da vi var små og lekte sammen, tross alt så har jo vi en del minner sammen. Og de minnene dør aldri.

Mamma kommer inn etter snart to timer med en ekse, jeg bare ser rart på henne.

Johannah: Jeg fant denne esken på mørkeloftet med gamle ting og bilder fra da du var liten. Jeg tror det skal ligge noe fra Lucas nedi her

Louis: Virkelig?

Johannah: Ja, jeg tror jeg laget en minne bok til begge to med masse bilder og en del historier om dere to. og jeg tror det skal være en dvd nedi her et sted med videoer.

Jeg begynner å lete og jeg finner sykt mye minner fra da jeg var liten, mamma forteller meg litt. Det beste er at jeg blir minnet mer om hva jeg gjorde da jeg var barn og jeg får mer tid sammen med mamma. Jeg savner virkelig å ha mer tid sammen med henne, det er faktisk gøy. Hun er en bra kvinne og mamma tross alt.

Mamma og jeg finner minneboken som hun laget. Vi ser gjennom den sammen og ler kjempe mye. Jeg tror vi satt der i flere timer før Harry tekster meg.


// Minneboken som Johannah lagde til

Harry: Hei :)

Louis: Heii Harry :)

Harry: Hva gjør du?

Louis: Ser gjennom en minnebok med mamma fra da jeg var liten, hva med deg da?

Harry: Å det høres så koselig ut, jeg sitter og ser på tv med søsteren min

Louis: Det høres så koselig ut det også :P 

 

På fredag så får vi vite hva vi kommer opp i eksamen skriftlig og om vi faktisk kommer opp. Jeg tror jeg ikke får tid til å legge ut så mye, for jeg skal først på skolen, så skal jeg på senteret med en venn. Jeg aner heller ikke når jeg kommer hjem før jeg skal møte noen andre venner, for da kommer jeg ikke hjem før sånn over elleve på kvelden.

-Marita Iselin    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47245599
hits