30.04.2016 | 16:40 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 5

Harry?s POV

Det har gått noen dager nå og jeg og Louis har snakker hver eneste dag. Liksom det er nesten som om jeg har blitt avhengig av å måtte snakke med han hver dag. Jeg klarer ikke å gå en dag uten å måtte snakke med han. Louis hjelper meg når jeg får problemer med noe og sier at om noen plager meg så skal han komme å banke dem opp for meg. Det synes jeg er litt sånn søtt av han.
Da jeg snakket med Louis på telefonen så var jeg først litt nervøs. For det har liksom vært første gang jeg har opplevd noe sånt. Å snakke med Louis føltes godt, han forstod meg på en måte. Han vet liksom hva han skal si for at jeg skal føle meg bedre og jeg er så glad for det. Lucas har blitt veldig lei av at jeg snakker så mye om Louis nå for tiden. Det har faktisk endt med at han har tatt fra meg mobilen og låst den bort fra meg i noen timer. På en måte så er det bra for da får jeg litt tid til å savne Louis før jeg snakker med han igjen. Jeg håper Louis forstår det og kanskje føler det litt på samme måte.
Nå begynner det å nærme seg at jeg og Louis skal facetime hverandre. Jeg er så nervøs, hva om han synes jeg er stygg og ikke vil snakke med meg? Hva om han ikke er den jeg tror det er. Det er så mange spørsmål som surrer rundt i hodet mitt nå, og jeg tror det sprenger snart. Telefonen min ringer på facetime og det er Louis. Jeg tar den opp og svarer nervøst.

Harry: Halo

Louis: Ha- omg, det ser dødskjekk ut

Jeg tror jeg rødmet litt da han sa at jeg så dødskjekk ut. Jeg kan virkelig ikke tro at han sa det, og det virker som om han mener det også. Nå er det sikkert den tiden nå at jeg ikke aner hva jeg skal svare på det.

Louis: Unnskyld, jeg mente ikke å si det.

Harry: D-det går bra tror jeg, og takk tror jeg

 

Beklager for at jeg ikke postet noe i går, jeg hadde litt for mye og gjøre. Så nå sitter jeg med mormoren min og jeg blir her til imorgen, jeg er dessverre litt usikker om jeg får til å poste en ny del i morgen for da er det noe er i bygda som kalles for Vågen Rundt.
-Marita Iselin    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47223741
hits