26.04.2016 | 20:17 | Kategori: 1D Historie 14

Historie 14 - Del 2

Harry?s POV

Det har gått noen dager siden Louis og jeg tekstet hverandre. Jeg har hatt lyst til å sende han en melding i det siste men jeg har ikke turt. Kanskje han kommer til å tro feil om meg? Gud, hvorfor må dette være så vanskelig. Jeg ser på vennen min Lucas og han tar telefonen min og løper sin vei med den, jeg løper etter han og prøver å få den tilbake. Plutselig så bare stopper han og jeg løper rett inn i han og vi begge to faller over ende. Lucas gir meg tilbake telefonen min og han har sendt en melding til Louis og han svarer fort etter det.

Harry: Hei søten, står til?

Louis: kalte du meg akkurat søten?

 

Etter denne meldingen så tror jeg at jeg døde litt. Lucas har akkurat ødelagt livet mitt for godt nå og jeg aner ikke hvordan eller hva jeg skal svare Louis. Ok, nå friker jeg ut. Hodet mitt jobber på spreng, jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre av meg selv nå. Før jeg vet ordet av det så hjelper Lucas meg med å tekste.

Harry: Ja, jeg kalte deg akkurat søten. Du kalte meg det så, hvorfor kan ikke jeg?

Louis: Med meg var det et uhell, jeg sendte til feil person .

Harry: Så jeg kan ikke kalle en person for søt nå da?

Louis: Joda, selvfølgelig 

 

 

Jeg skal prøve å oppdatere hver dag, jeg håper på det. og beklager for en sen del. Har hatt litt mye å gjøre, har hatt både tentamen pluss begravelse idag. Skal ha tentamen imorgen også så skal prøve å få tid til å skrive på historien.

-Marita Iselin


Postat av: Nora

Trist med begravelse, men super del!! Stå på Marita Iselin elsker historien så langt!

26.04.2016 @ 22:49

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/47214936
hits