08.11.2015 | 16:27 | Kategori: 1D Historie-13

Del 14

MOLLY

Dagene etter hendelsen var ekstremt harde og triste. Molly hadde aldri følt seg så trist før. Hun var glad for at hun hadde Louis, hvis ikke ville det hele vært for mye for henne.

Hun følte hun hadde kjent Kevin hele sitt liv, selv om hun ikke hadde gjort det. Men vennskapet med Kevin hadde vært veldig vakkert, og hun var svært trist for at han var borte. Det var de alle. Hun hadde tatt tapet lettere enn hun hadde ventet. Kanskje to tap på en gang hadde begrenset tårene hennes. Det var tapet av Cassie som hadde gjort henne tristere. Cassie hadde vært hennes beste venn i flere år, og å miste henne var som å miste en del av seg selv. Michael var blitt dømt for mordet på Kevin og Cassie, men redselen var der fortsatt. Sophie var fortsatt der ute. Hun kunne dukke opp når som helst, og hun innså at hun kunne lide samme skjebne som Cassie. Hva var sjansen for at det samme ville skje med henne? Hva var sjansen for at det var en gal fan der ute som ville ha Louis? Hun var klar over hva hun måtte gjøre.

En tur rundt i Europa. Hun måtte gjøre noe hun hadde godt av. Hun måtte gjøre noe som ikke risikerte livet hennes. Louis hadde det bedre uten henne, og hun hadde det bedre uten Louis. Hun følte seg dårlig for å ha forlatt Niall etter alt som hadde skjedd, men guttene var der for ham. Og hun måtte gjøre sitt. Hun måtte gjøre sitt for å holde seg i live. Hun måtte gjøre dette. Hun måtte leve!

  

 

-Stine    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46771558
hits