05.11.2015 | 17:07 | Kategori: 1D Historie-13

Del 13

CASSIE

Hun hadde tatt hånden til Kevin, og hun var vettskremt. Hun visste ikke hva hun skulle gjøre.

«Michael, hva er det du gjør!?» hørte hun Kevin spørre pistolens eier.

Michael smilte bredt og svarte: «Hva tror du? Penger vel!».

Penger? Hvem kunne drepe en person for penger? Hun kunne forstå hvem som sto bak, men ikke at denne personen kunne gjøre noe slikt!

«Mike, hvorfor? Er det Sophie som har lurt deg til dette?» Kevin var rolig i stemmen sin. Han var et omtenksomt menneske, og Cassie var glad for at han var der med henne.

«Sophie er ikke hvilken som helst jente. Hun er min ste-søster. Og jeg gjør alt for de jeg elsker!» Hun kunne se at Michael svettet. Han var rastløs. Dressen han hadde på seg kledde ham. Han så litt ut som en trent leiemorder, men han er jo egentlig ikke det da.

«Mike, vær så snill. Du kan ikke mene at du ble sammen med meg på grunn av hevn? Vi har noe ekte!» Kevin og Michael så hverandre dypt inn i øynene. Cassie kunne se at det var ekte.

Hun så Stephanie bak Michael. Bare ett blikk gjorde at Stephanie forsto hva som foregikk, og listet seg lett bort. Cassie ville trodd at hun ikke ville gjort noe, etter hva Molly hadde fortalt henne. Men kanskje Stephanie likte Cassie nå som hun ikke husket noe fra det tidligere liv.

Kevin tok et skritt mot Michael, og skuddet kom. Cassie skrek høyt, og en tåre trillet nedover kinnet til Michael. Kevin så tom ut i blikket. Blodet fosset og Cassie kunne ikke stoppe å skrike. Hun prøvde å stoppe blodet, men hun klarte det ikke. Kulen traff en pulsåre, Kevin døde kjapt! Cassie så opp på Michael med tårer i øynene, og Michael så på Cassie med tårer i øynene. Pistolen var rettet mot henne igjen, og det kom et nytt smell.

  

-Stine    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46763691
hits