11.10.2015 | 16:39 | Kategori: 1D Historie-13

Del 12

Molly

Hun var i ekstase. Hun skulle på den første festen sammen med One Direction. Hun var ikke lengre bare lillesøsteren til Niall, hun var kjæresten til Louis Tomlinson. Det var ingenting som kunne ødelegge dagen hennes. Eller var det?

Molly og Cassie var begge hos frisøren for å ordne håret. De fikk heldigvis en hastetime, ettersom de hadde fått beskjed på veldig kort varsel. Håret ble fikset, og neglene ble pene. Kjolene ble ordnet av Kevin. Kevin var en kløpper på slikt. Da jentene fikk se kjolene, fikk Molly nesten ikke puste. Hun hadde aldri sett en slik perfekt kjole før. Den glittret som om det skulle ha vært selve solen. «Det beste for universets beste jenter» var Kevins ord.

 

Cassie og Molly prydet seg i speilet da døren åpnet seg. En kvinneskikkelse dukket opp, kjæresten til Liam. Stephanie var en nydelig jente, men ikke ei jente Molly likte. Hun var kledd i en grønn kjole som dekket henne ned til lårene og som viste mye pupp. Håret var satt opp som om hun skulle være en prinsesse, og de høyhelte skoene var så høye at de fikk Molly og Cassie til å virke små, selv med høyhelte sko. Uten sko ville Molly ha vært høyere enn Stephanie, men Stephanie var ikke den som likte å være lav.

«Hei, jenter. Jeg ser dere har fått deres lille homsevenn til å ordne antrekkene deres. Jeg vil tro han gjorde en bedre jobb enn det dere ville ha gjort selv» Ordene hennes var som en pest. Til å bli drept av. Men Molly var vant til det. Hun hadde prøvd å advare Liam om henne, men han så på henne som et godt menneske. Hun hadde til og med prøvd å snakke Niall til fornuft, men ingen lykke der heller. Hun gadd ikke prøve seg på Louis.

«Hei, Stephanie. Hyggelig å se deg også» var alt Molly kunne svare. Hun så på Cassie, og tenkte at hun sikkert måtte tenke mange tanker der hun sto. Det var nok ikke lett for Cassie ville hun tro, men hun trengte erfaringen for å få tilbake hukommelsen. Kanskje Stephanie ville være den som hjalp henne?

«Hei, vi har sikkert møtte før. Men mitt navn er Cassie.» Cassie hilste på Stephanie, og Stephanie tok hånden hennes. «Stephanie. Jeg forstår det slik at det ikke må ha vært lett for deg». Stephanie og Cassie snakket sammen, som normale mennesker. Stephanie hadde aldri vært snill med Cassie utenom foran guttene. Hvis en skulle ha sammenliknet henne med Sophie, skulle en trodd begge var gale. Men Stephanie er ikke gal egentlig, bare rappkjeftet. Sophie er den gale, og skulle vært lagt inn på mentalsykehus for mange år siden!

 

Guttene hadde kledd seg for anledningen de også. Smoking alle fire. Louis kysset henne på kinnet og fortalte henne om hvor vakker hun var. Molly likte det hele, og det virket på henne som om Cassie gjorde det samme.

Kevin kom bort til dem med en kjekk ung kar i sin arm. «Jeg vil presentere dere for Michael, min date i kveld». Michael virket som en sjarmerende ung kar, og var definitivt den type gutter Molly likte. Han hadde litt av trekkene til Louis, også av Liam. Kanskje noen av Niall sine trekk også. Kevin jobbet med guttene, så det var ikke rart at han fant seg en som liknet på dem. Under middagen satt hun ved siden av Michael, og ble bedre kjent med ham. Hun likte ham faktisk, noe hun angret på senere!

 

Cassie

De nye menneskene rundt henne fikk henne til å tenke ekstra hard. Ingen minner kom tilbake, men hun satte pris på at alle var så snille med henne. Ut fra det hun forsto, var Stephanie ei som Molly ikke likte. Men for Cassie virket det som om at Stephanie var en veldig hyggelig jente. Og Michael virket også veldig hyggelig, og en kjekk ung mann som passet til Kevin. Liam og Harry var morsomme, slik som Louis og Niall. Guttene sammen var morsomme, og det slo henne at de alltid var slik. Det var ikke et minne, men en observasjon som fikk henne i den tanken.

 

Cassie utforsket musikkstudioet mens de andre danset og menget seg. Hun lurte på hvordan det ville være å spille inn musikk. Hun var ingen god sanger selv, det hadde hun funnet ut av. Men Molly var en god sanger, hun hadde hørt platen hun hadde spilt inn. Molly ville selvfølgelig ikke gi den ut, men en kan jo alltid drømme.

Michael står i døråpningen, og smiler. Cassie smiler tilbake. «Går det bra?» et spørsmål som hun liker å unngå kom ut av ham, og hun nikket. «Bare ser meg litt rundt. Du og Kevin virker søte sammen». Å komme ut med et slikt utsagn var noe hun ikke hadde forventet. Kevin dukket opp ved siden av ham idet han skulle til å svare henne, og kysset ham. «Hva driver dere med?» Han danset litt inn til henne. «Snakket om deg» kom det fra Michael. Han lukket plutselig døren, og redselen kom tilbake i henne. Hun fikk en følelse av de Déjà vu. En pistol var rettet mot henne, og hun kunne ikke gjøre noe. Livet hennes sto på spill igjen!

 

Hva tror dere skjer videre?

 

-Stine    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46692999
hits