04.10.2015 | 13:12 | Kategori: 1D Historie-13

Del 11

Cassie

Hun hadde vært i avisene hver dag en hel måned. Men endelig hadde oppstyret gitt seg. Det hadde avtatt dag for dag, og nå var hun endelig fri igjen. Paparazzien utenfor huset hadde forsvunnet, nå var det bare fans igjen. Hun hadde faktisk fått seg fans, for det er jo ikke alle som våkner opp fra koma, samt er kjæreste med en kjendis. Det var mang av Nialls fans som ikke likte henne, men så var det også noen som likte henne. Cassie syntes det var ganske så vittig, men også litt slitsomt til tider. Livet på skolen hadde blitt litt vanskeligere, for alle snakket om henne. De snakket også om Molly, av to ulike grunner som samsvarer med hverandre. Molly hadde nemlig blitt kjæresten til Louis. Da Molly hadde fortalt henne det hele, ble Cassie glad på hennes vegne. Cassie kunne selvfølgelig ikke huske noe, men hun kjente igjen gleden.

 

«Hvordan går det i dag?» var et spørsmål som hadde blitt stilt hver dag siden hun hadde våknet. Cassie var ganske lei av det samme spørsmålet, og hun hadde faktisk sagt ifra. Men det ga seg ikke. Molly og Niall hadde gitt seg, men moren hennes hadde ikke. Moren var svært bekymret, og ville at Cassie skulle bli hjemme. Foreldrene hennes fortalte henne at de kunne gi henne hjemmeundervisning, slik at hun slapp skolen. Men det var noe Molly nektet. Hvis hun skulle få tilbake hukommelsen og livet tilbake slik som det var, måtte hun gå ut i den åpne verdenen og leve livet som hun ville ha gjort hvis det ikke hadde vært for Sophie.

Hun var fortsatt redd, hver natt. Hun lå våken lenge, og ventet på at Sophie skulle stå der med pistolen rettet mot henne. Når hun drømte, drømte hun om Sophie og pistolen. Andre ganger hørte hun skudd, men det var aldri noen skudd. Legene sa det var normalt etter en traumatisk hendelse, og politiet hadde gitt henne beskyttelse. Det sto alltid en politibil med to politimenn og passet på henne hver natt. Men redselen var der fortsatt!

Niall kom innom henne, hver dag. Han tilbrakte litt tid med henne hver dag. Noen ganger snakket de, andre ganger så de en film. Når hun fant en film, var det en de hadde sett før. Men han sa det var bra å se den igjen, for da ville kanskje minnene komme tilbake. Og det gjorde det denne gangen. Filmen de så på var «The Lake House». Og et minne strømmet på henne. Hun så for seg henne og Niall kysse. Ta på hverandre. Kle av hverandre. Gni seg mot hverandre. Først på sofaen, så i sengen. Hun reiste seg brått, og hun mistet nesten balansen. Niall var kjapp, og tok tak i henne. «Hva er galt?». Hun så dypt inn i øynene hans. «Jeg husker noe». Hun måtte fortelle det til ham, selv om hun syntes det var litt kleint. Minnene hennes var ikke der, men dette minnet fortalte henne at de hadde hatt sex. Og da burde det ikke være farlig å snakke om. Og det var det heller ikke. Han tok det bra, og han forsto henne. Etter at de hadde snakket ut om minnet hennes, fortalte han henne at det ville være en liten fest i morgen. Festen var for bandet og noen i crewet. Niall ville ha henne med som sin +1 og hun ville veldig gjerne det. Hun fant også ut at Molly skulle være med Louis. Cassie ble glad for både sine egne vegne og Molly sine vegne. Dette kom til å bli en fin fest, en av dem Cassie ville huske. Og en fest som kanskje ville bringe minnene hennes tilbake.

 

Sophie

Planen var lagt. Gjengen var innfiltrert. Han ville gjøre litt av jobben for henne, og ingen ville finne ut av hva som var galt før ingen kunne gjøre noe med det. Hun var klar for å ta over spillet. Hun var klar for å ta dem alle med seg i graven. Hun var klar, det handlet om liv og død!

 

 

Hva tror dere skjer videre?

 

-Stine    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46673531
hits