20.09.2015 | 12:17 | Kategori: 1D Historie-13

Del 9

Cassie

Ansiktet hennes var som smurt over avisene. Alle ville skrive om henne, hele verden ville vite om henne. Den eneste grunnen til dette var at hun var kjæresten til et av medlemmene i One Direction. Ingen av dem hadde sagt noe, det var enten politiet eller sykehuset det hele hadde lekket ut fra. De hadde alle holdt seg unna media, men de viste at det ikke nyttet. De måtte snakke, og bedre sent enn aldri.

Vennene hennes hadde prøvd å hjelpe henne så godt de kunne. Detaljene fikk hun ikke helt til å sitte fast. Selv om det var mye de visste om henne, så var det også en del de ikke visste. Alle har sine hemmeligheter, og Cassie hadde noen av dem. Trodde hun. Hun husket ingenting, men på den positive siden husket hun hvordan hun skulle prate. Ifølge legene var det et veldig positivt tegn, men de forsikret henne om at minnene hennes ville komme tilbake til henne. Hun måtte bare være tålmodig. Et bestemt minne kunne trigges, men de måtte ikke forhaste seg. Det var noe legene rådet dem om.

Niall hadde fortalt henne at de skulle snakke med Ellen DeGeneres, managementet til guttene hadde bestemt seg for det alternativet. Niall fortalte henne om at Ellen var en kvinne som var godt respektert i verdenen. Hun ville nemlig komme helt fra USA bare for å snakke med henne. Cassie følte seg litt lettet for det. For hvis de hadde måttet reise til USA, hadde de måttet fly. Og hun kunne jo ikke huske noe, og Cassie var ikke sikker på om hun hadde flyskrekk eller ikke. Hun ville heller vente med den opplevelsen til senere.

Intervjuet skulle bli sendt live, til de tusen hjem. I noen land var det fortsatt natt, men de ville kunne se det uansett. Hvis ikke ville de se litt av det på nyhetene dagen etter. Dette var vist en stor greie, for det var ikke vanlig at slike intervjuer ble sendt verden rundt. Cassie var spesiell, og det var da ikke rart. Hun var sammen med et av medlemmene i One Direction. Hun hadde blitt skutt, havnet i koma og våknet igjen. Hun var berømt, på flere ulike måter. Nå var det bare å finne ut om hun hadde sceneskrekk, lysene skinte på henne!

 

Sophie

Hun hadde måttet skjule seg blant tiggerne. Hun hadde måttet bytte tøy. Hun hadde betalt en ussel tigger 100 pund for tøy, og tiggeren hadde byttet med henne. Hun hadde holdt hodet lavt i lang tid. Politiet hadde vært på utkikk etter henne. Hvis hun bare hadde skutt Molly også, hadde hun kunnet gå tilbake til det normale. Hun kunne trøstet Niall, og hun kunne vært kjæresten hans nå. Men hun kunne ikke ta fra ham hans kjære søster, hun kunne bare ikke. Cassie var ute av Nialls liv, men hun var også det. Alt hun ville ha i denne verdenen var Niall Horan, men nå fikk hun ham ikke. Det måtte hun gjøre noe med.

Alle så på TV-en. Alle tiggerne sto foran TV-en i butikkvinduet. De gjorde det et parr ganger. Gratis TV var noe de satt pris på, hadde hun forstått. Hun hadde vært uten mobil i evigheter, hun holdt på å bli gal. Ensomheten hadde gjort henne gal. Hun måtte gjøre noe. Og noe hun ble enda galere av, var å se hvem som var på den TV-en. Cassie levde fortsatt, og det kunne hun ikke la bli. Hun måtte gjøre noe, og det fort!

 

 

Hva tror dere skjer videre nå?

-Stine

     Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46637554
hits