13.09.2015 | 13:02 | Kategori: 1D Historie-13

Del 8

Niall

Han hadde vært med hennes side hele tiden, en hel uke. Det var en av de lengste ukene han noen gang hadde vært borti. Og nå var ventingen over. Hun våknet!

Øynene hennes har alltid vært de mest perfekte øynene han noen gang hadde sett, og han ble så glad da hun åpnet dem!

«Cassie, min elskede. Endelig» Han strøk henne på kinnet, og en av sykepleierne dukket opp.

«Jeg skal gi beskjed til legen om at hun er våknet» kom det fra sykepleieren etter å ha sjekket til Cassie.

«Kan du ringe min søster også?» Og hun sa hun ville gjøre det.

Da sykepleieren forlot rommet rettet han blikket mot Cassie igjen, som så på ham.

«Går det bra? Trenger du noe vann?» Han ville gjøre hva som helst for henne, hun betydde alt for ham.

Cassie så seg rundt i rommet. «Hva gjør jeg her?» Stemmen hennes var hes etter den lange søvnen hennes.

«Du ble skutt, husker du ikke? Sophie!» Navnet hennes ville han egentlig ikke si høyt, men det var bra å si det. Cassie hadde kanskje glemt noe av det som hadde skjedd. Det var en traumatisk opplevelse!

«Hvem er Sophie? Og hvem er du?» Sjokket kom som et stikk i hjertet. Hun så på ham som om han var en ukjent menneske. Hun så på ham som en nyfødt baby som ikke viste annet enn å gråte, bæsje og rape.

«Cassie, da. Det er jo meg, Niall» Dette var ikke bra, at hun ikke husket hvem han var. Alle vet jo hvem Niall Horan er.

«Cassie? Er det mitt navn?» stemmen hennes var engstelig. Hun hadde fått hukommelsestap, og alt var hans feil. Hvis ikke det hadde vært for ham, ville hun vært helt fin. Nå var alt ødelagt!

 

Cassie

Ansiktene var alle så forskjellige, men uansett så like. Hun kjente dem ikke, men hun kjente dem egentlig. Alt virket så nytt, selv om det ikke var det. Hun hadde lukket øynene og alt var der, men da hun hadde åpnet dem igjen var alt borte.

De så alle på henne, og alle var veldig på at hun hadde vært velige heldig. Hun hadde skjønt såpass. Selv om hun kanskje ikke husket noe av hvem disse personene var og hvem hun selv var, så var hun ikke helt dum. Hun hadde blitt skutt, og kommet unna med det etter 1 uke i koma. Hun var glad for at hun hadde vært så heldig, og ikke hadde vært en av dem som hadde måttet ligge i koma i flere år. Hun hadde også vært glad for at hun ikke hadde blitt en grønnsak!

Niall viste seg å være kjæresten hennes. De hadde vært sammen en god stund, og hadde sine problemer. Cassie satte pris på at Niall var så ærlig, ærlighet varer lengst var vist et ordtak. Molly var søsteren til Niall og Cassies beste venninne. Hun hadde vært tilstede da Sophie kom etter henne, og hun var en god støttespiller. Louis var en av vennene til Niall, og et medlem av gruppen deres. De var svært populære. Kevin var guttenes låtskriver og gode venn. Og så var det foreldrene hennes.

Med alt som hadde skjedd, var det ikke rart at Cassie følte seg utmattet. Selv om hun hadde sovet en stund, hadde hendelsen gått innpå henne. Hun tenkte at det samme hadde skjedd hos de andre. Hun var glad for at de var der for henne. Alt til sin tid.

 

Hva tror dere skjer videre nå?

-Stine

     Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46619302
hits