06.09.2015 | 14:37 | Kategori: 1D Historie-13

Del 7

Molly

Krydder er alltids brukt når en skal lage mat, det samme gjelder kjendisnyheter. Alle involverte hadde blitt enige om å ikke fortelle om hendelsen rundt Sophie og Cassie, men det stoppet ikke paparazzien fra å få tak i andre nyheter. Og der var det største sjokket Molly noen gang hadde sett. Louis hadde blitt spottet på en homseklubb. De fleste i sosiale medier hadde spekulert i om Louis var homofil, samme gjaldt for Harry og Liam. Denne nyheten fikk folk flest til å pisse i buksene. Molly var mest spent på om det var noe i det.

 

Den eneste muligheten til å få noen svar på dette spørsmålet var å dra til kilden. Molly hadde aldri vært hjemme hos Louis før, men en gang måtte jo være den første. Hun var klar over hvor han bodde, for hun hadde kjørt Niall over til ham et parr ganger.

Hun banket på døren, noe som fikk sommerfuglene til å fly som noen galninger i magen hennes. Tenk om han hadde en gutt over? Huff!

Louis åpnet døren, han hadde på seg solbriller. «Molly, hva bringer deg hit?» Hun måtte bare smile.

«Jeg vil tro du ikke har sett nyhetene i dag?» Louis ristet forsiktig på hodet. Molly holdte fram mobilen til ham og han så på den.

«Jeg så jo veldig fin ut på det bildet da, det må jeg si.» Han gikk til siden og trakk på smilebåndet.

Louis hadde en fin liten leilighet, med utsikt mot havet. Det var en enkel liten leilighet med stue, åpent kjøkken, bad og 2 soverom. Døren til badet gikk opp og ut kom en halvnaken mann med et håndkle rundt livet. Han skvatt til da han så Molly.

«La meg presentere deg for Kevin Daniels, bandets låtskriver» Molly så på Louis, som tok av seg solbrillene sine. «Jeg håper ikke du trodde jeg hadde hatt med meg han?»

Molly hilste på Kevin, og Kevin gikk inn på soverommet hvor han lukket døren etter seg.

«Hva vet vell jeg? Jeg begynte å tro på ryktene. Hva gjorde du på den homseklubben egentlig» Hun måtte jo spørre!

«Jeg ville hjelpe Kevin med å finne en fyr, kanskje litt dumt med tanke på hvor kjent jeg er». Han lo. Latteren hans var helt perfekt. Kevin hørtes jo ut som en ålreit fyr, og hun elsket jo homofile gutter. Hun hadde alltid hatt lyst på en bestevenn som var homofil. Uheldigvis fantes det ingen av dem på hennes skole, som hun viste om.

Molly, Louis og Kevin spiste frokost sammen. Molly lagde den, og de to guttene spiste som om de aldri hadde fått mat. Noen makter ikke spise når de har drukket, andre makter det. Disse to guttene maktet det veldig godt. Resten av dagen brukte Molly på å bli kjent med Kevin, og han fortalte henne en hel del historier som var utrolige morsomme. Hun hadde to kjekke gutter tilstede, en som var drømmemannen og en som var hennes nye homofile bestevenn. Det var så vidt hun hadde glemt Cassie, bare så vidt. Det var da telefonen hennes ringte, og alt ble helt kaotisk!

 

Hva tror dere skjer videre nå?

-Stine

 

     Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46602129
hits