30.08.2015 | 11:35 | Kategori: 1D Historie-13

Del 6

Louis

Musikken hadde stoppet opp for dem, og touren ble utsatt. Etter hendelsen rundt Cassie og Sophie, var ikke det noe rart. Politiet hadde ikke klart å finne Sophie, men det måtte de snart. Hennes arrestasjon var en sak som kunne få touren tilbake på banen. Niall ville selvfølgelig også vente til Cassie våknet, men hun hadde ikke våknet på snart 1 uke. Legene hadde sagt mye rart, men Louis forsto ikke halvparten av det som ble sagt. Det eneste han forsto var at Cassie lå i kunstig koma ettersom hun hadde mistet mye blod. Niall var knust, det samme var Molly.

Louis satt i studio, bare for gøy egentlig. Han ville lage musikk, men han klarte det ikke. Han hadde en hel del med ideer som løp rundt i hodet. Men han fikk dem ikke til å sette seg sammen.

Døren til studio ble åpnet, og inn kom Kevin. Kevin var en hyggelig fyr, han var en av dem som hjalp guttene med sangene. Kevin var en låtskriver.

«Sitter du her og henger? Burde ikke du være på sykehuset med Niall?» Kevin hadde alltid vært en omtenksom person, og han hadde en liten crush på Louis. Alle var klare over at Kevin var homofil, og det var ikke vanskelig å se at Kevin hadde en crush. Det var alltid Louis det var snakk om, og Molly hadde på en måte fått det ut av ham da de hadde festet sammen. Kevin hadde til og med prøvd seg på Louis under en annen fest, noe han klarte. Et lite kyss, men ikke mere. Louis hadde unngått temaet rundt den festen, det samme hadde Kevin.

«Jeg tenkte jeg ville lage en sag, eller bare synge litt. Men alle ordene suser rundt i hodet mitt og jeg får dem ikke til å sitte sammen» Kevin kunne hjelpe ham, det var en sikker ting. En sikrere ting enn at Cassie ville våkne.

«Ingen problem. Fortell meg hva du tenker». Kevin satte seg ned ved siden av Louis og tok fram en blokk og en penn.

Louis fortalte Kevin om hva som hadde skjedd, og Kevin nikket interessant. Etter at Louis var ferdig med den vanvittige historien, som hadde blitt holdt ute av rampelyset og borte fra pressen, skreiv Kevin ned et parr ting.

Louis hadde aldri forstått hvor Kevin hadde fått de vanvittige skriveferdighetene sine fra. Han hadde aldri spurt, kanskje han burde?

Etter å ha sunget gjennom sangen ett par ganger, virket det som om de hadde funnet ord som passet sammen. Louis hadde aldri jobbet sammen med Kevin på denne måten, bare sammen med de andre gutta. Han hadde hørt fra Harry at Kevin var god på tomannshånd også.

«Knallbra, Louis. Er du ikke fornøyd?» Kevin gliste fra øre til øre, noe Louis så på som veldig positivt.

«Veldig fornøyd. Du er god!» Hvis Louis smigrer Kevin for mye, vil han da bli like gal som Sophie? Nei, håper ikke det!

«Vi er et godt team. Du er stemmen og jeg er ordene». Han hadde rett i det. Louis hadde prøvd å lage sanger før, men ingen av dem ville bli noe gode. Han hadde alltid fått seg noe hjelp.

Kevin reiste seg fra der han satt, og han så flott ut. Louis var ikke den som la merke til klær, men han kunne legge merke til det hos Kevin. Det så ut som om han skulle ut og danse. «Skal du ut i kveld, Kevin?» Han måtte jo spørre, eller hva?

«Nei, jeg har ingen planer om det». Louis gliste.

«Du har det nå!» var alt Louis sa, og Kevin så spørrende på ham. Louis skulle på homseklubb, og der skulle han finne den perfekte mannen til Kevin.

 

 

Hva tror dere skjer videre nå?

-Stine    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/46584000
hits